Tüm Versiyonu Göster : Aliye Bölüm Yorumları-1
Sayfalar :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
evet,artık kendi adlarıylada seslenmeye başladılar.dr.deniz aliyenin yolunu gözetliyor tam karşılaştılasr bitti.her aliye filminden sonra heyecanlı olma halim devam ediyor acaba öbür bölümde neler olacak?
yaa arda ve ayse ne tatli yaaa yerim onlari...... :D :lol: deniz valla cok iyi etmis o tatli avukata aliyeyi gönderdigi icin. cok tatli bir kadin... aliyeye cok yardimci olucak belli :wink: aliye galiba biraz denizden süpelendi yani kendi resimini cep telefonunda görünce... :roll: ya acidim nura yazik, gercekten cok seviyormus denizi... :? valla nur delilerce denize asik oldugu icin aliyeye biseyler yapa bilir. bundan süpeleniyorum... :roll: :roll: ya su gelecek bölümlerde nolucak bakalim.... :D
yine güzel bir bölümdü.
off su deniz in bakislari... ne güzel bakislari var.
ya sonu neydi öyle? galiba deniz aliye ye söyleyecek sevdigini :roll:
ama erken olur galiba :roll:
ya su arda yi cok seviyorum yaa cok seker. konusmasi filan ayyy canim yaa :P :D
Ne güzel tez hazirlarmis o öyle aliyenin resimlerine bakarak..çok sekerdi yaa..
Bu Nur açik açik tehdit etti Denizi ilerde bela olacaga benziyor.
justin_girl
15-12-04, 08:40
bu bölümün resimlerinde aliyeye'nini elinde gül fln wardı ve ben o sahneyi görmedim!acaba diyorum kestiler mi?çünkü hani yangın haberini girdiler ya!bide dikkat ederseniz haberi en az 15'dak verdiler ve aliyeyi normal bitiş saatinde bitirdiler?ne dersinizi sizcede öle değil mi?
Dün akşam dizi kesinlikle kesintiye uğradı bence Deniz Aliye yi ararken tlf meşguldü ama bi baktık Aliye geldi hangi ara çağırdı ve orada bitmesini gerektircek bi durum yoktu Aliye nin elinde gül olan sahneyi göstermediler bence o sahnelerde bitecekti gibime geliyor bide Deniz artık toparlansa iyi olur önce şu Coşkun ve Nur meselesini halletmeli adam onun kuyusunu kazıyor bizimkinin haberi yok.
Aliye de çalan ve Kıraç ın söylediği Salim Dündar şarkısının sözleri
Gülmek için yaratılmış
Gülmek için yaratılmış
Gözlerde yaşlar niye
Sevmek için yaratılmış
Kalpler hep bomboş niye
Sevmesini bilmiyorsan
Bakma sakın gözlerime
Mutlu olmak istiyorsan
İnan inan sözlerime
Yok yok yalan deme
Sevgi denen o gerçeğe
Sevmek acı gerçek acı
Benzer birbirine
Dün akşamki bölüm yine çok güzeldi. Keyifle izledim. Ama olayların bu kadar yavaş ilerlemesi bazen sıkıyor beni. Yani 11. Bölüm bile bitmesine rağmen daha davayı yeni açtı, hala Sinan İstanbul'a gidemedi. Ya ne bileyim çok yavaş ilerliyor. BU haftanın elle tutulur olayları; Aliye ve Deniz'in avukata gitmesi, Sinan'ın serbest kalması ve hastanedeki tezgah. Hemde daha hiç birisi çözüme kavuşmamış şeyler.
Diziyi çok seviyorum. Sanem'i özellikle çok seviyorum. Ama umarım biraz daha tempolu yaparlar. Monotonluktan kurtulmaları gerekiyor bence...
Dün akşam yine süper bir bölümdü. Ayşe beni çok etkiliyor, bence senaryoda bir yanlış var o da Aliye'nin Ayşe'yi hiç aramaması. Ayrıca halasının Aliye'yi araması ve Ayşe'nin durumunu söylemesi de gerekiyor. Çocuğa niye bu kadar acı çektiriyorlar anlamıyorum doğrusu...
KaDeRiM in yazdiklarina katilmamak mümkün degil...
dizi gercekten yavas ilerliyor gibi,ve insan zaman zaman "ya hadi artik ne olacaksa olsun" demiyor degil.
ama düsünüyorumda "aliyenin" özelligi,farkliligida bu degilmi?
yani her dakikasi bi olay,bi sansasyon olan bi sürü dizi var.....
ama ne oluyor?bizim herseyi cabuk tüketen insanimiz hep daha fazlasini istiyor.anlatmak istediklerime en iyi örnek "bir istanbul masali" sanirim:
önce herkes artik su esma ile demir ask yasasinlar diye cirpindi,o oldu bu seferde selimle esma birlessin demeye baslandi.
onlar birlikte oldular hemen "ne zaman elenecekler" dedik....evlendiler,ama buda bize yetmedi "eh artik cocuk gelmeli, zamanidir" demeye basladik----->
yani doyumsuzuz.....
simdi aliye sinandan hemen bosansa,"ne zaman denizle brilikte olacaklar" diyecegiz,onlada yetinmeyip daha isteyecegiz,hep isteyecegiz.....
ve sonunda "aliyeninde" diger dizilerden hic bir farki kalmayacak......
ne zaman "hadi artik biraz daha cabuk ilerlesin su olaylar" dedigimde aklima yukarida yazdiklarim geliyor ve kendi kendime diyorumki:aman bosver iyiya iste yavas yavas sindire sindire ilerlesin dizi,biz merak edelim,heyecanlanalim, hatta bazende kizalim....
heyecanlanmak,merak etmek bunlar güzel seyler degilmi...... :wink:
Benim anlatmak istediğim bu değil canım. Ya mesela sürekli kahvaltı masasında gereksiz boş sözler ettiler. Bi bir kahvaltı masasını bir de diğerini gösterdiler. Dr. Deniz sürekli Aliye'nin resimlerine baktı. Müzik dinleme bitti resim olayı başladı filan.
Seninde deidğin gibi biz herşeyi çabuk tüketen insanlarız. Yani beklentilerimiz hiç bitmiyor. BU yüzden de dizilerdeki şeyler bizi tatmin etmemeye başlıyor.
Ama yine de dediğim gibi gereksiz sahneler yerine içi dolu sahneler olsa daha güzel olacak Aliye'de.
Ama lütfen yanlış anlaşılmasın ben gerçekten sıkı bir Aliye ve Sanem hayranıyım...
SEVMEK İÇİN YARATILMIŞ KALPLER BOMBOŞ NİYE
GÜLMEK İÇİN YARATILMIŞ GÖZLERDE YAŞLAR NİYE
BU ŞARKI KIRAÇ IN HANGİ KASETİNDE LÜTFEN BİLEN VARSA SÖYLESİN BEN BULAMIYORUM YA DA ŞARKININ TAM İSMİ NE
Ya bol entrikalı yada müthiş bir merak uyandıracak bir sahnede biten dizilere alıştık galiba Aliye nin o yüzden ağır işlediği hissine kapılıyoruz örn.dün akşamın finali pat diye bitiverdi bu aynı Aliye nin diktiği elbise için dediği gibi bişey eksik ama ne tıpkı Refüş ün elbise taktığı gülün elbiseye getirdiği hareketlilik gibi Aliye yede bi canlılık lazım ama bence o sahneler geliyor yani boşanma davasını açtıktan sonra ayrıca Nur da tehlike sinyalleri veriyor bir de hastanedeki Dr.Coşkun ort.karıştıracak .
SEVMEK İÇİN YARATILMIŞ KALPLER BOMBOŞ NİYE
GÜLMEK İÇİN YARATILMIŞ GÖZLERDE YAŞLAR NİYE
BU ŞARKI KIRAÇ IN HANGİ KASETİNDE LÜTFEN BİLEN VARSA SÖYLESİN BEN BULAMIYORUM YA DA ŞARKININ TAM İSMİ NE
Bu şarkının sözlerinin tamamını 11-20 bölüm yorumları sayfasına yazdım eski bir Salim Dndar şarkısı Kıraç ın kasetlerinde yok
Benim anlatmak istediğim bu değil canım. Ya mesela sürekli kahvaltı masasında gereksiz boş sözler ettiler. Bi bir kahvaltı masasını bir de diğerini gösterdiler. Dr. Deniz sürekli Aliye'nin resimlerine baktı. Müzik dinleme bitti resim olayı başladı filan.
Seninde deidğin gibi biz herşeyi çabuk tüketen insanlarız. Yani beklentilerimiz hiç bitmiyor. BU yüzden de dizilerdeki şeyler bizi tatmin etmemeye başlıyor.
Ama yine de dediğim gibi gereksiz sahneler yerine içi dolu sahneler olsa daha güzel olacak Aliye'de.
Ama lütfen yanlış anlaşılmasın ben gerçekten sıkı bir Aliye ve Sanem hayranıyım...
hayir canim kesinlikle yanlis anlasilmaz,zaten siki birer hayran oldugumuz icin bunlara kafa yoruyoruz,degilmi.. 8)
Ehlocan, Deniz aliyeyi aradığında telefon meşgul değil kapalıydı bence..sinanda aradı bulamadı ya! Aşık doktor kızın yollarını kesiyor, sırılsıklam aşık..dalgalardan da ıslanıyor. Senaryo vasat...oyuncuların kalitesiyle gidiyor dizi.
medihaysen
15-12-04, 16:29
:x Üfff sinir oldum sinir. ya yine kestiler dangur dungur bir yerde yaaa. ne diyecek meraktan çatlayacağım. :cry: ay harbi kızı ayağına kadar çağırıp saçma bişi söylemez inşallah. seni seviyorum falan gibi. hayıır şimdi olmaz! :x
ya ne öyle hiç bişi anlamadım. aliye moda evinin telinden ardayı arıyor. denizde sinanda ulaşamıyor. çok eksik bişiler var orada. sibelliumun dediği gibi olamaz çünkü kapalıysa deniz sonra nasıl ulaştıda sahile çağırdı. saçma olmuş.
bence dizi tutulsa bile 2. sezon devam etmemeli. kesinlikle karşıyım. harika bir şekilde bitsin ve çok konuşulsun. BİM gibi olmasın.
8O aayy nur ne güzel rol yapıyor. hayran oldum kıza. :o bu dizinin oyuncu seçimi tek kelimeyle mükemmel...
Arkadaslar,bence aliye ve denizin o sahildeki sahnesi bidahaki bolumde gorucez.Bazen oyle yapiyorlar, bir sahneyi fragmanda gosteriyorlar, ama dizide yok , bidahaki bolumde var. Ayrica bencede Nur Deniz ve Aliyenin basina bela olucak.Nur da bu arada tam bir psikopat cikti, ne bicim laflardi onlar oyle be= :D
fizci,KaDeRiMcigim size kesinlikle katiliyorum... dizi biraz yavas ilerliyor ve bencede böyle iyi. ilerde konu monu kalmaz, ondan sonra pat diye diziyi bitirirler yani diger dizilerde oldugu gibi... iyi böyle iyi.. :D
bencede kahvalti sahneler gereksiz yani bir iki sahne yeter. sinanda edirnede tikanip kaldi. bir an önce istanbula gitsede olay molay olsun dimi?? :lol:
deniz sürekli aliyenin resmine bakip durmasi biraz abartilmis bence... :roll: neyse gelecek bölümlerde daha heycan ve ask istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuumm... :wink: :lol:
haa bide arkadaslar resimdeki aliyenin elindeki iki gül bence gelecek bölümde verilecek... :D
aliye bence 2 sezon falan devam etsin ama tabi diger diziler gibi sacmalamasin. yoksa canim cooooook sikilir... :wink:
Deniz in artık toparlanma vakti gelmiştir yoksa başı fena halde belaya girecek Nejat ı bu diziye sanki sadece aşık adamı oynasın diye almışlar ama olmazki nerde öyle içten bakan hiç bişey söylemeden bakışlarıyla konuşan fena oluyoruz valla :)) Bi de keşke Nur a başkası var diye söyleseydi
"nur" karakterini oynayan oyuncu (ismini bilmiyorum) gercekten cok basariliydi bu bölümde...
yani kadin denizle konusurken birden cildirdi sanki, surati,mimikleri sestonu falan hepsi degisiti.gercekten mükemmel oynamis o sahneyi,hani ben bile korktum o kadindan haaa.....
Her diziye bir psikopat şart. BİM'de Fırat, Haziran Gecesinde Cemal, Aliye'de Nur.... (Özellikle önce normal görünüp sonradan psikopatlaşıyorlar.)
Fırat ve Cemal'e bu tipleme uygun ama, açıkcası Nur'u hiç öyle düşünmemiştim. Bence de iyi rol yapmış.
bence nur psikopat falan degil. kiz sevdigi adama mücadeli ediyor... :) bencede coook iyi bir oyuncu yani dizide bütün oyuncular cooook iyi oynuyorlar rollerini... :D
ya evet gercekten denizi cok seviyor...
ama denizede cokkkk kiziyorum ha,yani kiza acikca söylemesi lazim onu artik sevmedigini...böyle olmazki :evil:
Nur u oynayan kişi Özlem Çınar Gülbeyaz da da oynamıştı Kadir in kardeşi Tahir in sevgilisi orda uzun saçlıydı (Entel Neşe) daha sonra Mehmet Ali Alabora ile Hayalet dizisinde oynamıştı boksör kz ama o dizi yayından çabuk kaldırıldı pek tutmadı
imported_IDIL
16-12-04, 13:00
Yine süper bir bölüm izledik.Aslında her bölüm birbirinden güzel.Ben en çok Aliye'nin Nur'un adını duyduğu zaman aldırmıyor görünüp,dinlemesine bittim.Sanırım o da yavaş yavaş Deniz ile ilgilenmeye başladı.Son sahne Deniz'in Aliye'nin karşısına çıkması ile bitti.Acaba Deniz artık hislerini açıklayacak mı?
imported_IDIL
16-12-04, 13:10
Bazı arkadaşlar dizi yavaş ilerliyor demişler.Ama bu dizide çok fazla entrika yok.Normal yaşamdan kesitler sunuyorlar sanki bize.Gerçekci olmak adına da en doğrusunu yapıyorlar.
Bu arada Deniz sahilde Aliye'ye telefonla ulaşamadı.Hatta "hadi aç artık şu telefonu Aliye"demişti.Sinan'da zaten o zamanlarda aradı ama o da ulaşamadı.Aliye,Deniz'i karşısında görünce şaşırdı,yani Deniz onu çağırmadı gibi geldi bana.
evet dizinin bölüm özetini okudum ve yeni bir yorum yapayım
aliyeye deniz açılcak ama bence beklediği cevabı alamayacak ama tabikii aliyede ondan hoşlanıyor ama aması var çünkü şu an evli ve 2 çocuk sahibi derki ben boşandıktan sonra felan veya çocuklarını öne sürer ama bence sonunda danamaz ve kabul eder gibi tabii bunlar bir bölüm içinde olmaz baya sonra olaylar geliştikçe
ya evet gercekten denizi cok seviyor...
ama denizede cokkkk kiziyorum ha,yani kiza acikca söylemesi lazim onu artik sevmedigini...böyle olmazki :evil:evet sana hak veriyor katiliyorum.Yaptigi sey cok kötü..Nur zavalli a$ik denize.Ama deniz bey alip karsisina konusmasi gerekirken kizin suratina tel kapiyor hic aramiyor sormuyor..kim bilir ne kadar kötü hissediyordur nur kendini.
Bu durumda psikopat olan NUr mu Yoksa deniz mi?
Karar sizin..
Arkadaslar, duydunuzmu? Ayten Alpman kalp krizi gecirmis!!!!! Su anda durumu iyimis ama 2-3 gun gozetim altinda tutucaklarmis.Gecmis olsun , ne diyelim.Ayrica bende Denizin yaptigini hic dogru bulmuyorum.Bide sey var, yav siz atv nin kendi sitesinde yazmadan nasil yeni bolumun ozetlerini ve fotolarini buluyorsunuz ?
ben de nurun psikopat olduğunu düşünmüyorum sonuçta dr. denizi delicesine seviyor doğal olarak ta sevdiğini kıskanıyor ve bir açıklama bekliyor
ama deniz açıklama yapmadı daha sonra açıklama yapmadığına pişman olucak yaaa neyseee
dr deniz aliyeyi tanımadan önce nurla arası iyiymiş yaaa
nuru bu anlamda psikopat görmeyelim bence dimiii arkadaşlar
ben de nurun psikopat olduğunu düşünmüyorum sonuçta dr. denizi delicesine seviyor doğal olarak ta sevdiğini kıskanıyor ve bir açıklama bekliyor
ama deniz açıklama yapmadı daha sonra açıklama yapmadığına pişman olucak yaaa neyseee
dr deniz aliyeyi tanımadan önce nurla arası iyiymiş yaaa
nuru bu anlamda psikopat görmeyelim bence dimiii arkadaşlar
yani dedigim gibi hic alakasi yok.
DIyelim ki deniz aliyele birlikte oldu..baska guzel bi kadin görücek aynisini yapmica ne malum
fragmanı yayınladılar..
....
Sahildeki dalgaların görüntüleri..
Aliye.. Deniz.. Ardanın güleryüzü.. Ayşe ve Meriç.. Sinan..
Feyyaz.. Nusret.. İkbal.. Refiye..hepsinin görüntülerini kısa kısa gösterdiler..
Deniz ile Feyyazın gülüşmeleri..Nurun Coşkuna kızması...
..Sahilde..
Deniz "Ben varım Aliye"
Aliye "Yapma Deniz, bir hayatın var senin altüst etme nolur.."
Meriç ile Sinan konuşuyor..Meriç ağlıyor...
Sinan "Ne yapayım ha, sen varsın diye geleceğimi mahvedip gitmiyim mi?"
Meriç "Git ama beni de yanına al!"
Zeliş, Hasibeyle mutfakta, Ayşeye sarılıyor...
Refiye Nusret'e gülerek "Ben bu yangını nerde görsem tanırım"..
Deniz Feyyaz'a "Ben almak istiyorum bir sakıncası yoksa.."
Feyyaz "Yok da.."
Aliye işyerinde..Naci Bey birşeyler anlatıyor..
Deniz hastahanede hızlı hızlı yürüyor.. Nur arkasında bakakalıyor..
Aliye, Feyyaz ve Arda Nusretlerde..
Özgürün sert sert bakışları..
Deniz, sahilde, Feyyazın arabasına oturmuş denizi seyrediyor...
....
justin_girl
18-12-04, 11:54
hani şu 11.bölüm die koydukları resim warya!hani aliyenin elinde gül fln war acaba 12.bölümde onu gösterirler mi yoksa gerçekten 11.bölümü kesitiler mi? :?:
Aliyenin elinde gül olan fotoğrafta dikkat ederseniz Aliye etek giymiş ama 11.bölüm sonunda karşılaştıklarında Aliye pantolonlaydı.. Hem 11.bölüm sonundaki Denizin kıyafetleri de resimdekinden değişik..
Oysa Fragmanda hastahaneden çıkarkenki Denizin kıyafeti resimdekiyle uyuşuyor.. Yani bence 11.bölümü kesmediler. O fotoğraf 12.bölüme ait olmalı..
elifd cok cok tesekkürler...galiba deniz aliyeye asik oldugunu söyledi... :D :lol:
justin_girl bence o sahildeki resimi 12.bölümde gösterilecek. elifd anlatdigi gibi sahil falan gösteriyorlar... :wink:
aliye dr denizinde hayatını karıştırmaktanda korkuyor bu okudum sözlerden sonra belli olmaz ama aliyenin denize bir ilgisi var bu belli
aliye dr denizinde hayatını karıştırmaktanda korkuyor bu okudum sözlerden sonra belli olmaz ama aliyenin denize bir ilgisi var bu belli
evet yani sonucta gördü bi sevgilisinin oldugunu..abukattada konusmuslardi böyle telaslandi biranönce bitsin gibisinden.
Denizin teli caldiginda kendi resmini ve oglunun resmini görünce sok olmusdu :lol:
aliyeaynalar
19-12-04, 00:02
arkadaşlar kıvanç ne oldu ? sorması ayıp...
bilmem o edirnede yasamiyormu..hem aslinda o beni ilgilendirmiyor. yani aslinda seviniyorum gözükmedigi icin. sorry... yakistiramadim diziye :roll:
aliyeaynalar
19-12-04, 00:11
bilmem o edirnede yasamiyormu..hem aslinda o beni ilgilendirmiyor. yani aslinda seviniyorum gözükmedigi icin. sorry... yakistiramadim diziye :roll:+ 1 ama bir bölüm gözükmesi saçma bence...
evt haklisin bencede. ama belki gelecek bölümlerde yine gözükür..
evet tam tahmin ettiğim gibi oldu dr. deniz dayının arabasını satın alcak hemde o düşük fiyatların çook üstünde tabiii dayının bu durumdan haberi olmayacak bir yandan da aliyeye yardım etcek olcak
aliye dr. denize düzenli hayatını benim için bozma lütfen diyor jenerikte böyle bir şey diyordu zaten düzenli hayatı yok ki dr. denizin senel düzelcek işte kadın anlasana
evet tam tahmin ettiğim gibi oldu dr. deniz dayının arabasını satın alcak hemde o düşük fiyatların çook üstünde tabiii dayının bu durumdan haberi olmayacak bir yandan da aliyeye yardım etcek olcak
aliye dr. denize düzenli hayatını benim için bozma lütfen diyor jenerikte böyle bir şey diyordu zaten düzenli hayatı yok ki dr. denizin senel düzelcek işte kadın anlasanaonunla düzeltecekte dr deniz zaten aliyeyi görmeden öncede cok tuhafdi ya..Ya bu adama niye kanim isinmiyor benim :roll: Bölye vurdumduymaz birisi..Bana ilismeyinde keyfime bakayim gibisinden..
medihaysen
20-12-04, 19:07
reklamında deniz konuşurken duyamadım ne dedi? :(
dediki ben varım aliye yani şu şarkıdaki gibi ya çoook romantik yahuu
Bence Deniz Aliye nin hayatının düzene girmesine yardımcı olacak ama bu seferde Deniz in hayatındaki pürüzler meydana çıkacak Hastanedeki problemleri var Nur la da problemler yaşayacak bence babasıyla ilgili de bir sorun var çünkü Aliye ile konuşurken annesinin öldüğünü söyledi babasını sorduğunda yaşadığını ve Aydın da olduğunu söyleyip kestirip attı
ehi şimdi başlamış olması lazım...
ben gideyim bari...
bu arada senemin telefon numarası olan var mı???
evlenme teklif edecem de... :wink: :wink: :wink:
evlenme teklifi edeceksen gec kalmissin yeni bir erkek arkadasi varmis... :roll: :wink:
bu 12.bölüm varya ortalik yikildi valla.... 8O 8O hersey coook güzeldi :D och bee aliyeye nihayet söyliye bildi doktorcimiz.. :lol: gelecek bölümleri varya acayip simdi sabirsizlikla bekliyorum... 8O :lol: arkadaslar yine bekliyeceyiz o güllü bildigimiz resim gelecek bölümde yayinlanacak bu kesin... :wink: aa bu arada aliye ablacimiz hastalanmis gribe yakalandi galiba sesinden beliydi... :( bende yakalandim tüüü.. neyse gecmis olsun sanem ablacimmm.. :wink:
Cok güzel bir bölümdü.Bence Deniz istifa ederek kötü etti.Hem deniz arabayi alarak cok iyi oldu.
:D :D :D bu aksam ki bölüm cok güzeldi aliyede denizin ona karsı olan hayranlıgına sevgisine herhalde önümüzdeki bölümlerde boş kalmıcak gibi gözüküyor :) :) :) zaten nejat işler olunca kim hayran olmaz bence
bu bölüm süperdi . çok uykum olmasına ve yazılıma çalışmam gerekmesine rağmen izledim .müthişti dizide deniz ,aliye ye ardaya bayılıyorum en çok da ardayı çok seviyorum yaaa .çook şeker
justin_girl
22-12-04, 07:41
hastayım ben bu diziye 8O :D çokk güzel yaa ama artık brz hareketlenmeli demi?arkadaşlar :?: bana öle geldi :D ama deniz'in istifa etmesine çok üzüldüm :cry: ayyy çok mrk ediyorum diğer bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum:)
SEVGİLİ ARKADAŞLAR
ALİYE ' YE İLK BAŞLADIĞI GUNDEN BERİ BAYILIYORUM.SANEM ÇELİK'İ UZUN ZAMANDIR TAKİP EDİYORUM VE ONU ÇOK TAKDİR EDİYORUM SÜPER BİRİ,VE DİĞER OYUNCU KADROSU TEK KELİME İLE MUHTEŞEMLER
ALİYE'NİN DİKKAT ETMESİNİ İSTEDIGIM BIRSEY VAR ; SIMDI DENIZ COK GUZEL HISLERINI ITIRAF ETTI AMA ILERI DE VELAYET DAVASI DURUMLARI OLACAK LUTFEN "BIR DILIM ASK" 'TAN HATIRLAYIN NEHIR'İN FERIT İLE ILISKISI OLMASI NEDENIYLE KAYINPEDERI AKASYA'YI ELINDEN ALMAKTA KENDINI HAKLI GORMUYOR MU?? ISTE BUNLAR ALIYE'YE OLMASIN LUTFEN HEM ASK KAZANSIN HEM DE ALIYE COCUKLARINA KAVUSSUN. SIMDILIK ALIYE DENIZ'E BIR ADIM GERIDE , AMA HEPİMİZİN BEKLEDİĞİ AŞK YAŞAMALARI YA MADALYONUN DİĞER YÜZÜ.
Dün akşam da her bölüm gibi çok iyiydi. Oyuncuların hepsine bayılıyorum, rolünü iyi oynamayan bir tek kişi bile yok bu dizide. Ama o Ayşe'ye bayılıyorum ve onun durumuna çok üzülüyorum, ilerki bölümlerde onunla ilgili sıkıntılar olacak gibi. Çocukta psikoloji tamamen bozuldu. Dün Aliye'de alt yazı geçti ya, Özel Hat'ta Aliye'nin iki sevimli yumurcakları gibi... bende oturdum ve bekledim onları (Allahtan ikinci ya da üçüncü haberdi, çünkü bu programları yaklaşık iki üç yıldır izlememe kararıma uyuyorum) Ayşe ve Arda ordada çok sevimliydiler, çok şirin konuştular, Ayşe ilerleyen bölümlerde beni hastaneye yatıracaklar dedi. Çok üzüldüm... Hani annesinin aradığını duyunca telefona koşuşu vardı ya orda da çok iyi oynuyordu. (Anne olunca biraz daha duygusalllık ağır basıyor, evet bende Aliye'nin Deniz'le beraber olmasını istiyorum ama önceliğim çocuklarıyla beraber olması)
Bence ileriki bölümlerde Sinan la Nur birlikte hareket edebilirler yani Nur Deniz den ayrılmamak için Sinan da Aliye den ikisinin beraber old.mahkemede söyleyip çocukları alabilir bence başka bir aşk da Valentino Naci ile Refüş ün arasında yaşanacak ne dersiniz :)
imported_IDIL
22-12-04, 12:59
Evet süper bir bölümdü yine.Deniz'in nihayet Aliye'ye açılması ve son sahnede "Sana ihtiyacım var" demesi.Ohh,be nihayet...
Denizi'in aliye'ye acilmasi cok komikti :lol: Ne öyle paat diye söyledi :lol:
AMa ben en son reklamlardan sonrasini izleyemedim :cry:
anlatan olursa cok sevinirim :wink:
Anlatayım arkadaşım Deniz Aliye yi cepten aradı sonra vazgeçip kapattı sonrada Aliye onu aradı yanlışlıklamı aradın diye oda hayır dedi beni anlıycak dinliycek birine ihtiyacım var dedi sonrada sana ihtiyacım var dedi orda bitti
Anlatayım arkadaşım Deniz Aliye yi cepten aradı sonra vazgeçip kapattı sonrada Aliye onu aradı yanlışlıklamı aradın diye oda hayır dedi beni anlıycak dinliycek birine ihtiyacım var dedi sonrada sana ihtiyacım var dedi orda bitti
aa cok tsk ederim ehlocan :wink: Ya bu deniz'de yavas yavas sinirimi mi bozuyor desem bozmuyormu desem anlamadim.Ya iyi biri ama Nur'dan ayrilsin o zaman ne hala kizla ugrasiyor ki.Zavalli Nur.
ALiye'de üzülüyor aralarina girdigini düsünüyor dimi ama ya
Deniz e bende kızıyorum önce Nur meselesini halletmeli ayrıca işinide çok boşverdi bakalım ne olacak ama şimdi kesin Nur u böyle kişilik sorunu olan problemli biri gibi gösterecekler ki Deniz e hak verelim dizilerde hep böyle olur
Eevet isinide cok saldi hakkaten unutmusum yazmaya.
Bahane göstercek simdi bunu.Hak vermiyorum valla.Istifa etmismis is bulmak kolaydi
Yani ayıp ediyosun onun için kolay özel hastanelerden teklifler geliyodu bir sürü belki kabul eder
ya su bosanma isi kolay olmayacak galiba. o arada sinan da istanbul a gelir zaten....
bencede ilk önce Nur dan ayrilsin ya deniz kizada yazik. ha birde aliye deniz e karsi hic ama hiv birsey hissetmiyor ya nasil asik olacak bu kadin
su arda yi cok seviyorum ya cok seker :D
ben aliye'yi henuz 6 bölümdür izledigimicin bilmiyorumdur kusura bakma
Hasret ciğim bence Aliye de az da olsa ilgi duyuyor ayrıca geçen hafta avukat Nur dan bahsedince bi tuhaf oldu
evet dogru ama ne biliyim bana öyle geldi. ama gelcek bölümde galiba biraz daha yakin olacaklar.
cok merak ediyorum deniz kendisine nasi asik edecek aliye yi
hem kolay kolay asik da olamaz artik aliye
ha bu arada nejat isler cok tatli ya. yürüyüsü filan...
Biraz geç oldu ama bende bir yorum yapayım
1) Dr. deniz nura ayrılalım kelimesini zorca söylemesine rağmen aliyeye pat diye söylemesi baya tuhaftı yanii
2) Ayşe gelecek bölümlerde hastaneye düşcek bunu özel hatta duydum ve bu olay karşısında dr. deniz istifasını geri alcak
3)Nunu anaannemiz hanımefendi aliyenin patronuyla bir yakınlık oluşcak aralarında çünkü adam ona resmen tav oldu yani
4)Alieyenin bu teklifi geri çevirmeyeceği malum bence biraz zaman sonra kabul eder
5) Nur yakında bu ilişkiyi öğrencek o zaman ne yapcak bunu tam olarak kestiremiyorum
6)Sinan la meriç istanbula yerleşcek tabii meriç erkek arkadaşıyla daha çook görüşcek
7) sinan düşmanı olan kişide peşini bırakmıyacak ve sinanın bundan uzun süre haberi olmayacak
eee bunlar benim tahminlerim birde özel hattan duyduklarımla bunlar çıktı valla
Bu hafta Aliye'de nihayet olaylar biraz şekil almaya başladı. Bu beni çok mutlu etti. Yavaşlık biraz aşıldı gibi. Ayşe'nin hastaneye düşecğei belliydi zaten. Dr.Deniz Ayşe'nin hayatını kurtaracak. Aliye'nin patronu işe Nünü'nün aşık olacağı da aşikar :lol: Görür görmez anladım. Deniz'in korkusuzca itirafı harikaydı. Aliye'nin 'Mecburum' demesi çok şey ifade ediyordu. Bir de Aliye 'Bazen kaçmak gerekir. Kovalayandan değil. AŞKTAN' demesi çok güzeldi.
Kısacası bu bölüm beklentilerimi fazlası ile karşıladı.
Yaw bu dizi ne boyle yaa???Cok sicak bi dizi.Agla agla bi hal oldum akşam yaa.
Ha bi de Özel Hatta Sanem Celik in soylemediii seyleri Ardayla Ayşe soyledi.Hani Ayşe hastaneye felan kaldirilicakmiş.
Sanem Celik i cook seviyom.Ayy Meric di galiba (yeni yeni ısındıım icin diziye pek isimleri tutamiyom aklımda) kizin ismi ona da cok acidim yaa.Onun da hali perişan
bende dün özel hatti seyretdim. ne tatlilar bunlar yaa 8O :lol: gercek hayatta cok degisikler arda ve ayse cok konuskan cocuklar dizide gibi degiler yani. yerim yaa onlarin herseyini... :lol: :D :wink:
bence bu bölüm harikaydi aliyenin denize nur mu ariyor demesi cok hostu Hayatimda nejat isler kadar yakisikli birini görmedim kim ona hayir diyebilirki gelecek bölümlerde beraber olacaklar kesin ama cok heyecanli bir yerde bitti degilmi
imported_IDIL
23-12-04, 13:09
Bazı arkadaşlar Deniz'in Aliye'ye pat diye açılmasını eleştirmişler.Ama Deniz,hissettirebilmek için herşeyi yaptı.Aliye ya anlamıyordu,ya da anladığı halde anlamamış gözüküyordu.Ee böyle olunca ne yapsın Deniz?Hemen açılıverdi.Bence de iyi yaptı,dizi böylece daha renklenecek.Esas Sinan İstanbul'a yerleşince bakalım neler olacak?
evet fragmanı gördüm
aliye dediki dayısına benim aşka ayıracak vaktim yok dedi dayısıda sanki aşk ne zaman gelceğin söylerde gibi birşeyler dedi.
dr deniz.aliye
aliye. çocuklarım yokmuş gibi davranamam
işyerindeki gıcık kadın ona kendi işini veriyor aliyede diyorki kendi işini kendin yap diyor
dayıyıla komşu kadın yakınlaşıyor oğlu ise ne geziyorsun elalemin adamıyla diyor şimdilik bu kadar hatırlıyorum
aliyeaynalar
28-12-04, 23:19
iyyy kivanç gelisiyle, hay somagizli aliyeaynalar...
simdi o kadin hamile kalmasin sakin...
su sinan a öyle sinir oluyorumki
adam daha akillanmadi gitti :twisted:
Al bendende o kadar ben arkadaşına yok oğlum benim ağzım yandı falan der diye bekledim ama... Bu arada garibim Deniz iki arada kaldı. :(
aman sanki hic üzülmedi Nur un gittigine :roll:
Bence tam üzülüyordu ki Aliye daha ağır bastı.Ayyy Nur'a da yazık yaa,kız amma çok seviyor Deniz'i :roll:
justin_girl
29-12-04, 01:03
bugün çokk güzel bi bölümdü buna tmm olarak İTİRAFLAR GÜNÜDE!denilebilir en güzel sahne hani deniz aliyeye dedi ya ''GİT DERSEN GİDERİM''AYyyyy çookk tatlılar yaa :P
Gerçekten çok güzel bir bölümdü. Aliye ile Deniz'in ayrılırken yaptığı konuşma" Git dersen giderim" kısmı çok güzeldi. Aliye ile dayısı konuşurken Aliyenin de Deniz'e karşı boş olmadığı nihayet sözlere döküldü. Bölümün en kötü kısmı Nur'un Aliye'yi öğrenme biçimiydi. Deniz daha açık olmalıydı. Sinan'a lafım yok. O Aliye'siz olmayı sonuna kadar hakettiğini dün yine gösterdi.
aliyeaynalar
29-12-04, 08:42
o kadin insallah hamile kalirda, sinanin basina çorap örer...
Acaba DNA testi nasıl çıkacak inşallah çocuk Sinan dandır ama bana sanki Ümit in eski sevgilisindenmiş gibi geliyor Aliye Dayısına Deniz in istifa ettiğini söyleyince dayısının Deniz için (Hoşgeldin Feyyaz ın gençliği) lafı çok güzeldi Deniz de hayatına çekidüzen versin artık canım Sinan a çok sinir oluyorum iki arada bi derde yapacağını yaptı yine
Deniz.... çok tatlı. Ama hemen Aliye ve Deniz aşkı tepe yapmasın. Deniz 'in platonik halleri o kadar güzel ki....
Dün geceki bölüm yine çok güzeldi. Aliye ve Deniz beraberliği yeni bir şekil almaya başladı. Bu çok güzel. Öte yandan Sinan hala çok umutlu. Aliye'nin dayısıyla dertleşmesi gerçekten harikaydı. Arda beni bitiriyo. Bu kadar tatlı bir erkek çocuk olamaz ya. MAŞALLA. Allah nazardan saklasın.
Bence Ümit'in bebeği Sinan'dan değil. Eski sevgilisinden. Aksi taktirde Sinan'ın başı bu beladan kurtulmaz. Oysa ki Sinan'ın özgür olması lazım.
Şu Ayşe'nin hastalığı da bir an önce ortaya çıksa iyi olacak. En azından Deniz hastaneye döner. Aliye-Deniz ve Sinan üçgeni keyifli olacak...
bu bölümde herzamanki gibi yine harikaydi... aliye ile dayisinin konusmalari, deniz ile aliyenin konusmalarin cok güzeldi.ne güzel dertlestiler yaa... :)
bende bu sahneyi begendim-->>
deniz: git dersen giderim.
aliye: böyle konusma nolur.
deniz: gidim mi?
aliye: deniz lütfen...
coook tatlilar yaa... :D sinan akilancak sandetmistim ama noldu yine yapicani yapti. bide aliyeye yeniden asik oldugunu söyledi :evil: bu hic akilanmaz... sizlere katiliyorum bencede sinandan degil cocuk...
ya su coskuna bakin nasil biri ya bu...önce yapacagini yapiyor denize ondan sonra hic bir sucu yokmus gibi duruma üzülüp özür diliyor. hayret bisey yaa... :x :evil: dedigim gibi bu bölüm süperdi gelecek bölümü sabirsizlikla bekliyoruuummm.... 8O 8O 8O :lol:
Deniz Aliye ile konuşurken
Arkadaşın biliyormu sorusuna Ayrıldığımızı kabullenmiyor dedi acaba diyorum belkide ciddi bir şekilde ayrılmak istediğini daha önce söyledimi bazen dizilerde geçmişle ilgili sahneler göterilmiyor daha sonra görmediğimiz sahneler geçmiş hatırlanırken gösteriliyor o bakımdan yani başından beri Deniz Nur a soğuk davranıyor. Deniz de maşallah çok hazır cvp Coşkun bana kızgınmısın dediğinde sen kimsin ki sana kızayım deyişi süperdi
herkes ayse hastalanacak ve deniz hastaneye donecek diye tahmin ediyor. yani ayse hastalanacak ve istanbuldaki o kadar hastane icinde denizin calistigi hastaneyi bulacak. bu dizinin gercekcilik duygusu ve kalitesi gozonunde bulundurulursa fazla basit bir tesaduf degil mi?
eğer Sinan istanbula taşınır ve Ayşe yi yanına alırsa ve Ayşe annesinin yanındayken falan rahatsızlanırsa en yakın hastahane orası olduğu için oraya gidebilirler feyyaz bıçaklandığında da oraya gitmişlerdi yakın diye... belki ayşe hastalandığında aliyenin evinde denizde olur yada bi şekilde Denizden yardım isterler... bunun basit bir tesadüf olacağını sanmıyorum Aliye Sİnan Deniz üçgeni bu şekilde başlayacak olabilir.
Ayşe nin hastalığı ile Deniz in direk bir bağlantısı olacağını bende sanmıyorum yani tek Dr.Deniz değil her türlü rahatsızlığa bakacak değil ya ama öyle bir rahatsızlık durumunda ilgilenir doğal olarak tıpkı Feyyaz la yakından ilgilendiği gibi
ben sana hatirlayabildiim kadariyla anlatayim yalniz bu bölüm cok güzeldi keske kacirmasaydin neyse önce Aliye ve Deniz bulusmasi vardi Deniz aliyeye kocasina dönüp dönmeyecegini sordu oda asla dedi deniz aliyeyi evine birakti hayatini zorlastiriyorsam git de giderim dedi aliyede deniz öyle konusma dedi
yani anlayacan deniz aliye aski alevlendi bu arada feyyazla nusret askida gelisiyor feyyaz aliyenin denizden hoslandigini anladi sinan ve meric istanbula geldi sinan aliyenin kendisine dönecinden emin aliye denizi ariyorken nur denizin talefonunda onun resmini gördü cok bozuldu
en sonunda dizi sinanin yeni bir capkinligi ile bitti avukat sinana DNA sonucu aciklandi dedi hepsi bu kadar umarim özetleyebilmisimdir.
baya geç oldu amma ben hafta boyunca yoğun olduğum için yapamadım ayrıca bilg çökmüştü
neyse kısa bir özetleeee aliye nin dr denizin verdiği gülü koklaması hoşuma gitti ve birde dr. denizin git dersen gibi lafları çook hoşuma gitti valla haftayayı sabırsızlıkla çekiyorum
evet fragrmanı gördüm ve özetle kısa kısa
sinan bir kadınla barda konuşuyordu
dayısı nusretin oğluyla konuşuyordu
ve sonda aliye dr denizle sahilde yürüryorlardı
justin_girl
01-01-05, 17:44
wee en önemlisiiiiiiiii ALİYE'NİN İŞYERİNE NUR GELİYOO VEEE NUR ONUUN DİKKAT ET FLN DİE AZARLIO :x :x :x
neeeeee gercekten mi... vaayy beee bu gelecek bölüm heycanli olucak simdiden deli gibi sabirsizlikla bekliyorummm... 8O 8O 8O 8O
justin_girl
01-01-05, 18:59
yaaa bencede harika bii bölüm olacak:) :P 8O :D :o :lol: :wink:
Fragman:
Ayşe "Anne" diye bağırıyor ve sanırım hastahanede..
Aliye, Arda ile uyurken, uykusunda "Ayşe, ağlama kızım, ağlama" diye sayıklıyor..
Denizin uyurkenki görüntüsü..
Sinanın uyurkenki görüntüsü..
Sinan, sarışın bir bayanla konuşuyor:
Sinan "Aliye"
Sarışın kadın "Ha evet Aliye" diyor ve gülüyor..
İkbal, Hasibeye "Sen kendini genç mi zannediyorsun" diyor...
Deniz, Feyyaz ile konuşuyor:
Deniz "Böyle ayak oyunlarıyla uğraşamayacağım abi" diyor..
Aliye işyerinde Naci Beyin odasına gidiyor: "Beni çağırmışsınız Naci Bey"..
Meriç "N'olur aç gözlerini Ayşeciğim N'olur" diyor..
Sinan o sarışın bayana sarılıyor..
İkbal, Sinan ve Meriç'e "Eğer o kapıdan çıkarsanız ikinize de hakkımı helal etmem!" diyor..
Nur Deniz'e "Bana döneceksin, eninde sonunda yine bana döneceksin!" diyor.. Deniz ters ve donuk bir şekilde bakıyor..
Sinan telefonla konuşuyor:
Sinan "Ne bileyim, kişilik hakkı ihlali de, tazminat de bir şey de işte" diyor..-> Buradan da DNA testi sonuçlarının Sinanın lehine sonuçlanmış olduğunu anlıyoruz... :(
Nusret "Hastahanede mi arayayım nerde arayayım şaşırdım valla" diyor..
->Nur, Valentino Naci'den elbise diktirecek galiba..
Aliye Nur'un provasını yaparken iğneyi batırıyor sanırım,
Nur "Biraz dikkatli olsana!" diye Aliyeyi azarlıyor..
Aliye "Pardon" benzeri birşeyler söylüyor..
Feyyaz Özgüre "Sen benim yerimde olsan ne yapardın?" benzeri birşeyler söylüyor...
Ve fargmanın sonunda Deniz ile Aliye sahildeler..
>>>>>
booaaa...nur neler yapiyor bide ayse'ye neler oluyor 8O 8O valla cooooook tesekkürler elifcim... :D ben hala fragmana raslayamadim..... :cry:
Sinan sarisin kadina sariliyo ha :roll: alla alla asik mi oldu ne :lol:
DNA testi sonuclari Sinan in lehine nasil sonuclanir ya
bugün nihayet fragmani görebildim :D bakin söylüyorum yarinki bölüm cook heycanli olacak benden söylemesi... :wink: bi sahne vardi denizden sanirim nurla konusuyordu coook tatliydi yaa... ilk kez onu bu kadar tatli gördüm... 8O :D :oops:
ozge bu şarkıyı sordun galiba
Gülmek için yaratılmış
Gözlerde yaşlar niye
Sevmek için yaratılmış
Kalpler hep bomboş niye
Sevmesini bilmiyorsan
Bakma sakın gözlerime
Mutlu olmak istiyorsan
İnan inan sözlerime
Yok yok yalan deme
Sevgi denen o gerçeğe
Sevmek acı gerçek acı
Benzer birbirine
(Salim Dündar)
medihaysen
04-01-05, 23:26
nurun da dediği gibi "hımm daha iyi olabilirdi..." :wink: ya bu ne abicim yaa iki saat bekliyorum sona bak. :x
bu arada nur aliyenin çalıştığı yeri nereden biliyor onu anlamadım gitti?!?!?
aliye çok fena kıskandı denizi. tavırları falan nasıl değişti öyle.. üfff
sinanın ayşeyi başka hastaneye götürmesi vardı.. bence denizlerin hastanesine götürecek. olaylar karışacak falan filan. hadi hayırlısı... :)
mavi renk hiç yakışmıyor o güzelim nura. aliye de biraz güzel giyinse fena olmaz hani. nura nispet olsun diye şık giyinebilirdi. kıskancından ölürdü nur...
şimdilik bu kadar....
Bu bölüm cok güzeldi yaa.Su nur bir türlü kabullenmedi artik denizle ayrildigini.Su nur`a sinir gidiyorum.
:arrow: Çocuğun Sinan'dan olmadığını anlamıştık zaten sürpriz olmadı
:arrow: Nur herzamanki gibi gıcıktı yine Aliye'ye davranışları hiç hoş değildi Aliye'de kıskanmadı değil hani
:arrow: Deniz her daim olduğu gibi yine süper bakışlar konuşmalar Aliye'ye korkma ben varım deyişi ah ah
:arrow: Özgür'le Nusret'in sahneleride çok güzeldi kolay değil onca sene annesini kimseyle paylaşmamış neyseki onların sorunu çözüldü
:arrow: Ayşe'nin annesini sayıklarken Aliye'nin de kabusdan uyandığı sahne çok duygusaldı
:arrow: Aliye Deniz'e Nur'un dükkana geldiğini söyleyecek söylemese bile yurtdışıyla falan ilgili imalı konuşur Deniz'de anlar gibime geliyor
Yine çok güzel bir bölüm izledik. Yapmacıklıktan tamamen uzak, tüm oyuncuların kalitesi üst düzeyde süper bir bölümdü işte. Aliye'nin Nur'u kıskanmasını bu kadar çabuk beklemiyordum doğrusu, ama hiç de fena olmadı hani... Nur'un psikopatlaşacağını daha önce de yazmıştım, bazı arkadaşlar o psikopat değil sevgisi için mücadele ediyorlar demişlerdi, yanılmadığımı gördüm. ( sevgilimizi kaybetmeme adına bu şekilde davranışları normalsek eğer sergilemeyiz değil mi?) Ha bu arada Nur çok da iyi oynuyor, oyununa hiç bir lafım yok.
Ayşe ve Arda... canlarım benim ya... onlarsız gerçekten olmaz. İkisi de o kadar başarılı oynuyorlar ki, kadroya dahil edenlere teşekkür etmek lazım. Aliye'nin artık Ayşe'yi acil olarak görmesi gerekiyor, umarım senaryoda bunu fazla uzatmazlar.
Dün akşamki bölüm yine çok güzeldi. Tempo gittikçe hızlanıyor. Bu da diziyi daha keyifli bir hale sokuyor. Baştan sonra büyük bir keyifle izledim. Oyuncular harikaydı yine her zamanki gibi.
İki nokta kızdırdı beni. Birincisi Meriç'in paso şarjının bitmesi. Hemde makinesini evde unutmuş olması. İkincisi Aliye'ye hastanede olduklarını söylememeleri. Bu kadın o çocuğun annesi yahu. Bu kadar da olmaz. Sinan'a bile çok sonradan heber verdi Meriç Bence bu iki noktada saçmalamışlar. Biraz daha dikkat etmeliler bu tip noktalarda.
Bunun dışında kaynananın tavırları beni öldürecek. İkbal hanım tek kalınca Hasibe'ye bile muhtaç kaldı. Bırak Hasibe'yi Zeliş'i bile eve ç.ağıracak utanmasa. Komediydi ya. Çok güldüm walla ama cadı kadının hain planları var.
Gelecke haftayı sabırsızlıkla bekliyorum..
imported_IDIL
05-01-05, 13:09
Evet,gerçekten güzel bir bölümdü.Ama Aliye'ye Ayşe'nin hastalığını haber vememeleri çok yanlış.Sinan neyse ama Meriç mutlaka söylemeliydi.
Nur'un Aliye'nin çalıştığı yere gelmesi,kıyafet diktirmesi saçma olabilir,fakat bu da diziye ayrı bir renk katıyor.
İkbal Hanım'ın yaptıkları komikti.Bakalım ilerleyen haftalarda göreceğiz.
Ve benceee Sinan ile mimar Leyla arasında birşeyler olacak.
evet bu bölüm yine çook güzeldi
1 :arrow: aliyenin denizi kıskanması içten içe
2 :arrow: dayının nusretin oğluna anlatması ve
3 :arrow: nur o yüksek havai lafları ve nefret dolu bakışları
4 :arrow: ikbal hanımın yalnız kalınca hizmetçiye sarılması
5 :arrow: denizin salih kenerarında yine aliyeyi beklemesi
gelecek bölüme ilişkin tahminlerim.
1 :arrow: ikbal hanım arayıp oğlunu boşanma davasından haber etcekk
2 :arrow: sinan ayşeyi başka hasteneye taşıyacak bu denizin çalıştığı hastane olcak
3 :arrow: aliye çocuğunun hasta olduğunu öğrencek ve onun başından ayrılmamaya özen göstercek
4 :arrow: ayşenin kendi hastanesine yattığını öğrenen deniz istifasını geri alcak ve ayşeyle ilgilencek
5 :arrow: Nurun tabikii planları bitmeyecek devalı ilişkisinin bittiğini kabul etmeyecek
6 :arrow: sinan boşanma davasını duyunca aliyeyi hastane sıkıştıracak ve kızcak
7 :arrow: bir kaç bölüm hastane geçecek böylece
8 :arrow: sinan aliye ile denizle arasındaki yakınlığı öğrenebilir bu arada
9 :arrow: nur ise sinanla tanışabilir
arkadaşlar mücahitin sevgilisi neslihan bbg evindeydi değilmi_?ama ismini bir türlü hatırlayamadım..bilen varsa cevap yazabilirmi _?
3.BBG den Bergen Kaan'la Gaye'nin zamanından
justin_girl
05-01-05, 15:57
ozge bu şarkıyı sordun galiba
Gülmek için yaratılmış
Gözlerde yaşlar niye
Sevmek için yaratılmış
Kalpler hep bomboş niye
Sevmesini bilmiyorsan
Bakma sakın gözlerime
Mutlu olmak istiyorsan
İnan inan sözlerime
Yok yok yalan deme
Sevgi denen o gerçeğe
Sevmek acı gerçek acı
Benzer birbirine
(Salim Dündar)
bu şarkının tmm olarak adının biliyomusunuz :?: bulabilirim belki yada kimsede var mı :?: bu parça :?:
pinkzone'nun gelecek hafta tahminlerine aynen katılıyorum. Feyyaz'la Aliye konuşurlerken Feyyaz " bir mucize olsa da Deniz hastaneye, işine geri dönsün" gibi laflar etmişti. İşte mucize...Sinan'ın Ayşe'nin yattığı hastaneden memnun kalmadığı çok açık, kesin yeni bir hastane arayışına girecek, e doğal olarak da Deniz'in çalıştığı hastane olacaktır. Aliye ve Sinan'ın boşanma konusunda atışmaları, Nur'un haince planları ve Sinan'ın Deniz'i öğrenmesi vb. olabilecek şeyler gibi gözüküyor...
Sevgili justin_girl bu şarkı Ferdi Özbeğen tarafından seslendirilmiş. Bende çok aradım ama yok. Zaten bulsamda herhalde F.Özbeğen'in yorumu olur. Kıraç'ın yaptığı yorum herhalde Aliye ile ilgili bir kaset olursa yer alır diye düşüyorum.
medihaysen
05-01-05, 18:11
nur hastanede davete gelecekleri sayarken hangi bölümde olduğunu söyledi. ne dedi pek anlayamadım.. hatırlayan varsa bana söylerse sevinirim. :roll:
valla bu bölümde tek kelimeyle harikaaaydi... :D bencede meric aliyeye söylemeliydi ayseyi hastaneye kaldirdiklarini ama aliye üzülmemesi icin söylemedi bence... :roll: ya bende cok sinir oldum nura nasil bakiyordu aliyeye denizden biseyler anlatdiginda :x :evil: ama gercekten cook iyi oynuyor nur.tebrikler yani... :wink: gelecek bölümü deli gibi bekliyorum... :lol:
evet djhuseyin o sarki. ama sarkinin adi ne? onu bi yazabilirsen cok sevinirim. cok tesekkur ederim ya sagol..
imported_IDIL
06-01-05, 13:14
Bu akşam ilk 5 bölümden oluşan kolaj bölümün olmasına çok sevindim.Hiç bir bölümünü kaçırmadan izlemiş olsam da bu akşam da mutlaka izleyeceğim.
medihaysen
06-01-05, 17:55
ya bişey farkettim.. aliye sinanı ölse aramaz. ama hastanede meriç aliyeyle konuşuyordu fakat meriçin teli yanında değil. meriç mi aliye yi aramıştı ben yanlış mı hatılıyorum? şöyle bir aydınlatırsanız beni sevinirim :roll:
Aliye Meriç'i aramıştı daha önce Meriç Sinan dan şarjını istemişti
medihaysen
06-01-05, 18:31
hastande otururken şarjını değil telini istemişti... :roll:
bende hic bir bölümünü kacirmadim ama yinede mutlaka izleyecegim bu aksam... :D ilk 5 bölümü veriyorlarsa ooooyyoo 4 saat falan sürer vayy beee.... 8O :lol: :wink:
Özel bölüm sonunda 15.Bölüm fragmanını da gösterdiler!.. :)
Sesli olmasa da görüntülerin anlattığı çok şey vardı.. Bu salıyı merakla bekliyorum... Çok güzel bir bölüm olacak sanırım..
Puslu, karanlık bir hava..
Aliye, Deniz, Arda ve Feyyaz bir parktalar.. Önce Aliye ile Denizi gösteriyor.. Aliye Ardayı salıncakta sallıyor.. Biraz ileride bir bebek arabası var..
Sonra Aliye telefonla konuşuyor.. Yüzü kötüleşiyor.. Deniz onu teselli ediyor- Sarılıyorlar..
Feyyaz Deniz ile konuşuyor..
Aliye Ayşenin olduğu hastahaneye gidiyor.. Deniz yanında..
Aliye ile Sinan yina kavga ediyorlar sanırım.. Sinan kapıda Ayşeyi göstermememek için direniyor..
Sinan ile Deniz karşılaşıyorlar sonunda ve birbirlerine kötü kötü bakıyorlar..
İkbal İstanbula gelmiş.. Ayşenin olduğu hastahanede.. Aliyeye Ayşenin odasının kapısını açmıyor..Kapıyı ittiriyorlar..
Deniz ve Aliye (Feyyaz da orada sanırım) kapının diğer tarafında..
Sinan-yalnız- hastahanede ağlıyor..
İşyerinde, Nurun elbise provaları... Aliye bu sefer Nura cevap veriyor sanırım..
Sinan gelen boşanma tebligatına bakıyor..
Hastahanede Nur Denizin kolundan tutuyor. Deniz bir hışımla kolunu çekiyor...
Özgür ile Ardanın görüntüleri...
Nusret ile Feyyaz öpüşüyorlar..
Leyla Sinanın yanında, elini Sinanın omzuna koyuyor.. Sinan bakıp gülümsüyor..
Aliye ve Deniz yine sahildeler.. Deniz önden gidiyor..
Hatırladıklarım bu kadar.. Görüntüler biraz karışıktı..
Sinan ile Denizin ilk karşılaşması kaçmaz.. Denizdeki bakışlar çok sertti Sinana karşı.. Adamı dövecek gibiydi.. :)
Bu arada hastahane aynıydı.. Sanırım henüz değiştirmemiş..
Yeni bölüm fragmanı süperdi...Artık işler iyice karışmaya başlıyor . Çoğumuzun tahmin ettiği gibi Ayşe'yi Deniz'in eski çalıştığı hastaneye getiriyorlar, Deniz'in görevine tekrar dönmesi için bundan iyi sebep olmaz herhalde...Bu bölüm kaçmaz arkadaşlar
dr. deniz din gögsüne yaslanan aliye sanırım ağlıyodu dr. denizde sıkıca sarmış teselli ediyorduu :lol: :lol: :lol:
imported_IDIL
07-01-05, 13:14
Ya ben de fragmanı gördüm.Ama o kadar karışık ve hızlı geçiyorlarki anla anlayabilirsen... :evil: :evil:
Sadece işler daha da karışacak sanırım
Bu mesajlar alıntı mesajlardır...
aliyeaynalar
Kıdemli Üye
Tarih: Çrş Oca 05, 2005 11:48 ** Mesaj konusu: Meriç neden degisti
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaslar dünkü bölümde soke oldum resmen, meriç aliyeye neden kizinin hastane oldugunu söylemedi, aliyeye kayinvalidesi gibi düsman da degil, halla halla çok sasirtti beni... Aliyede buruk bi sesle kizimi rüyamda kötü gördüm dedim.. Buna ragmen hastanedeyiz demedi, Meriçi siddetle kiniyorum
feryal
Kıdemli Üye
Tarih: Çrş Oca 05, 2005 12:12 pm Mesaj konusu:
--------------------------------------------------------------------------------
Meriç'in değiştiğine ben inanmıyorum. Yaptığı doğrumu diye düşünürsek kesinlikle doğru değil, ona katılıyorum ama Aliye üzülmesin diye söylemedi herhalde. Hem Ayşe'ye karşı çok iyi, hem de Aliye'ye karşı. Zaten Meriç'in olmaması durumunda Ayşe'yi düşünmek dahi istemiyorum. Ayrıca Aliye'nin Ayşe'yi görmesi için daha çok çabalaması, ortamlar yaratması gerekiyor.(Senaryo yazarlarına duyurulur)
dilan_04
Kıdemli Üye
Nereden: Belçika
Tarih: Çrş Oca 05, 2005 12:34 pm Mesaj konusu: Re: Meriç neden degisti
Bende feryal gibi düsünüyorum,yani bence Meriç degismedi.Ayse'nin hastanede oldugunu söyleseydi belki daha iyi olurdu diye düsünüyorum,ama sonuçta söylemediyse bana göre bunu Aliye'nin üzülmemesi için yapti.Ama yinede söylemesi gerekiyordu Aliye'ye,bence çocugunun hastanede oldugunu bilmeli...
bende bugün nihayet yeni bölümün fragmanini görebildim gercekten cok olay var ikbal falan aysenin yaninda yani hastanede ve galiba aliyeyi aysenin yanina katmiyorlar... :x :evil: :cry:
ikbal hanım ilk baştan beridir aliyeye gıcık oluyor
acaba kendisi aynı durumda olsa sinan hastalansa ve ona kaynanası onu odaya bırakmasa herhalde odayı yıkardı hastaneyi ayağa kaldırırdı diye düşünüyorum ama bu nu o kalpsiz insana anlat gelde
evt haklisin pinkzone... maalesef gercek hayatda da böyle insanlar var dünyada... :(
justin_girl
12-01-05, 00:08
BUU NASIL Bİİ BÖLÜMDÜ YA :cry: :cry: AĞLAMAKTAN Bİİ HAL OLDUM HASTANE VE SAHİL SAHNESİ ÇOOKK KÖTÜYDÜ YA :cry: :evil: ELİMDE OLSA GİRİP TV'YE SİNANI VEE ANASINI GEBERTECEKTİM :evil: ACABA SONUNDA NE OLDU :?: KAZA HABERİNİ İZLERKEN DENİZ FLN ZANNETTİM ÖDÜM KOPMUŞTU 8O SONRA ALLAHTAN GİRDİDE RAHATLADIM :!: ACABA DENİZİ ARAYAN KİMDİ :?: NE OLMUŞTU :?: Bİ TAHMİNİ OLAN WAR MI :?: ARKADAŞLAR :?:
Al benden de o kadar ne bölümdü ya... Sinan ne ana kuzusuymuş yuh be dedim artık.Hasibe ne güzel ders verdi ama kötü kaynanaya :lol: Zavallı Aliye yaa acaip kötü oldum hastane sahnesinde.Ayşe çok kötü oldu,annesini o kadar özlemişti ama burnunun dibindeyken göstermediler.Bence bir anneyi evladından ayırmak resmen gaddarlık :evil:
Bu arada Deniz'in aldığı telefonda ki haberde bence ya Nur'lar adaya gidicekti onlara bişey oldu ya da Özgür dışarı çıkmıştı ona.Çünkü yüz ifadesi birden değişti. :roll: Ayy allak bullak oldum resmen !!!
neyyydiiiiii yaaa buuuuuuu... 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O yemin ediyorum ya dünyanin en iyi oyuncusu sanem celik ufffff bittim ben bittim.... :cry: 8O :cry: 8O :cry: nasil agladi,bagirdi,sinirlendi aliye kapinin önünde 8O 8O bide arabanin icinde nasil denize sinirden "dur" dedi ve icindeki sinirinden,üzüntüsünden arabadan cabucak atlayip kosmaya basladi bosluga... 8O :cry: :cry: seyretdigimde ne yapcami bilmiyordum valla resmen vücutum titredi ve saskin halen kardeslerimin yüzlerine baktim...hepimiz olaylarin saskin bakislarindaydik... ve halen sanemin etkisindeyim.. 8O :cry: bu bölüm varya inanilmaz muhtesem harikaydi...... :D gelcek bölümü daha cok daha cok deli gibi bekliyoruuuuumm..... 8O 8O
Bencede bu gecenin YILDIZI Sanem Çelik 'ti.Mükemmel bir performans gösterdi.Helal olsun.Hiç anne olmamış biri için o duyguları,karakteri fazlasıyla iyi bir şekilde canlandırıyor. :wink:
ne bu gecenin yildizi? ben dünyanin en iyi oyuncusu diyorum sanem celik... canikom :wink: :lol: haaa bide bazi arkadaslar bu anne konusunda demislerdi ya 'sanem anne duygularini yansittamiyor' diye iste bu 15.bölüm onlara cevap olsun, diyorum ben... :wink:
:lol: :lol: Yanlış anladın bu akşam ki bölümde Sanem Çelik tek başına oynasada yetermiş anlamında dedim.Zaten diğer oyuncuların bu bölümde pek rolü yok gibiydi :lol: :lol:
Bu arada bence çok iyi yansıtıyor anne rolünü.Haaa çocuğu olup bu rolu oynasa yorumlara saygı duyardım,ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler.Bekar biri için mükemmel oynuyor roolünü bencceeee...
justin_girl
12-01-05, 07:52
yaa ARKADAŞLAR :!: YARIN OLDU BEN DÜNKİ BÖLÜMÜN DAHA ETKİSİNDEYİİM YA :!: 8O 8O BEN GALİBA 1 HAFTA BÖLE GEZECEM :cry: :cry: 8O UYUYAMADIM GECE BÖLE Bİ DİİZİ BÖLEBİ BÖLÜM BÖLE Bİ OYUNCULUK YOOKKKK YAA 8O SANEM ÇELİK HARİKA Bİİ OYUNCU YA!ONU YORUMLUYACAK KELİME BİLE BULAMIYORUM TEK KELİMEYLE HARİKAAA 8O 8O DÜN ÖZEL HATTA ALİYEYİ GÖSTERDİLER ACABA O MEKAN FEYYAZLA NUSRET FLN EVLENMİŞTİR BEKLİ :wink: ÖLEYLEDE OLABİLİR ÇOOKK TATLI Bİ MEKANDI MUMLAR FLN'DI DİMİ :?: OLABİLİR YANİ :wink:
http://aliye_1.sitemynet.com/ALiYE/
Harika bir bölümdü hastane ve arabadan indiği sanelerde Sanem olaganüstü performans gösterdi ben kendimi ağlamamk için sıkarken baktım annem ağlamış bile.Bence ağır yaralılar var ve Deniz'e ihtiyaçları olduğu için hastaneye çağırdılar ben önce Deniz'e bişey oldu zannettim o gelince bu sefer Özgür'dür diye düşündüm dün Özel Hat'ta Aliye'nin setini gösterdi eğlenceye gitmişler demekki önemli bi şey yok ayrıca Nejat'a sordular hastaneye dönecekmi diye büyük bir olay sonucu dönüyor bence o büyük olay dünkü kaza ama dünkü bölüm hafızalardan kolay çıkmayacak sahnelerle dolu
Dün akşam kalabalık bir ortamda seyrettim diziyi. Ortamdaki erkekler bile (Sanem'in kızının kapı önünde ağlarken halini görünce) ağladılar. :cry: :cry: :cry: İkbal hanıma değinmek bile istemiyorum onun cevabını Hasibe verdi umarım o da ona acıyıp orada kalmaz. Son kısımda ben Özgür olmasını istemiyorum yaralananın. Belki Deniz'in arkadaşı Kahraman, hocası veya Nur olacak diye düşünüyorum. Onlara yardımcı olacak ve hastanaye geri dönecek. Ama belki bunların hiçbiri olmayabilir. Sadece yardım için çağırmış olabilirler. Neyse ayrıca bölümün en sinir karakteri konusunda Sinan bu hafta her ne kadar başı çekse de Nur'a da ikincilik yakışır herhalde.
Sevgiler
Valentino Naci Nur'un anlattıklarını Deniz'e anlatmasaydı Aliye asla anlatmazdı böylece bu konuda ortaya çıktı ben o sahnede Aliye'ye kızdım biraz
Deniz :arrow: Nur bunları seni huzursuz etmek için söylüyor dediğinde
Aliye :arrow: Niye böyle bişey yapmak istesinki dediğinde ah zavallı Deniz nasılda bişey demeden gitti
Evet o sahnede bizde çok eğlendik. Yani adam açık açık beyan ediyor. Sen anlamamak için direniyorsun. Saflık değildi o ama galiba üstünü örtmeye çabalamaktı.
justin_girl
12-01-05, 08:38
Deniz :arrow: Nur bunları seni huzursuz etmek için söylüyor dediğinde
Aliye :arrow: Niye böyle bişey yapmak istesinki dediğinde ah zavallı Deniz nasılda bişey demeden gitti
EWT SANA KATILIYORUM EHLOCAN BENCEDE ANLAMAMK İÇİN DİRENİYO BEN BİRAZ KIZDIM ALİYE'YE ASLINDA BENCE KENDİNE BİLE İTİRAF EDEMİYOR SEVDİĞİNİ :lol: YANİ ZTN NUR'A BAKIŞLARI VE TAVIRLARINDAN BELLİ ZTN'DE BİDE DENİZE BELLİ ETSE :roll: :roll:
Yani adam ayan beyan aşkını itiraf etti eğer hayatından çıkmamı istersen git de giderim dedi bunları yapmıyosun madem bu anlamamazlığa gerek yok hastanede Deniz'le Sinan'ın bakışları çok kötüydü
Sinan Meriç'e :arrow: oyanlarındaki adam kim diye sorunca
Meriç'de :arrow: Feyyaz beyin arkadaşıdır
Sinan'da :arrow: O kadar yaşlı değildi Feyyaz'ın arkadaşı olamaz dediğinde
Meriç'de :arrow: O zaman Aliye'nin arkadaşıdır
dediğinde Sinan nasılda bozuldu
aliyeaynalar
12-01-05, 09:36
dün kafayi yedi sinan,bosanacagini ögrenince
sadece sinanmi, anneside;
yaa bi insan bu kadar zalim ve bencil olmazki,
bosanmayi lanet olasica gururuna yediremiyor olabilirsin,
ama kizinin annesine ihtiyaci var...
arkadaslar dün elektrikler kesiltigi için bi kismini izleyemedim,
dün kivanci gösterdilermi ?
Kıvaç' göstermediler ama galiba Leyla ile Sinan'ın aralarında bişeyler olucak gibi Mücahit'de kıza çok kötü davrandı sadece Sinan'a karşı kullanmak için beraber olmuş kızla bu gidişle Sinan'ın hakkından yanlız Mücahit gelir
ay Sinan ne kadar vijdansizmiş.Cok sinir oldum yaw :evil: .Orta yerimden catladim hele o ikbal hanim hangi ara kapiyi kapadi... :x
Gelsin de zaten sinir etti yine bu bölüm de Sinan beni.
iste budur
ya bi insan bukadar zor bi sahneyi bu kadar güzel ve gercekci bi sekilde canlandirabilirmi :!: :?:
sanem celik in dün aksamki performansini anlatmak icin benim bildigim bütün kelimeler yetersiz kaliyor...
hastanedeki sahnede resmen tülerim diken diken oldu...
bu nasil bi oyunculuk yaaaaa....
aliyenin sinana söyledigi laflar süperdi,sinani resmen bitirdi bi sifir yapti...
denizin nurun yaptiklarini ögrenmeside süper oldu...
zaten o son sahnedeki kazada bence nura biseyler oldu.
bazi arkadaslar aliyenin denizi anlamak istememesine kizmislar,ama biraz
aliyenin tarafindan düsünürsek ona hak vermemiz gerekir:
kadin henüz evli,ve bu evliliginde bi sürü problem yasamis.daha bu hayal kirikligini üstünden atamamis,belkide erkekler olan güvenini kaybetmis...
ama en önemliside cocuklari,ayse yüzünden inanilmaz aci cekiyor...
iste bütün bunlar varken yeni bi aska yelken acmasi.....
bilmiyorum ama bence olmaz,aliyenin karakterine yakismaz,uymaz.
dizinin slogani:"cocuklarim olmadan asla" ,bu sloganada uymaz...
aliye bi bölümde dayisina:"benim aska zamanim yok dayi" demisti
dayisida bunun üstüne:"ask sorarda sanki,zamanin varmi diye" demisti
yani aliyede bos degil tabi denize karsi ama onun derdi ilk etapta cocuklari..........
Bence Nur'a bişey olmamıştır yani dediğim gibi yaralılar falan çoktur Hastanede Deniz'e ihtiyaç vardır zaten Deniz haberi gördüğü zaman kendisi direkmen hastaneye giderdi çünkü mesleğine bağlı ve insanlara yardım etmeyi seviyor Naci'nin torunu kaza geçirdiği zamanda tesadüfen ordan geçiyodu yardım etmişti
Ülkü Duruya bayılıyorum :)
ha bu arada yazmayi unutmusum...
mericede bayiliyorum yaaa,o ailede bi tek o var zaten...
gercekten cok iyi ,allah herkese öyle bi görümce nasip etsin.... :roll:
dünkü bölümdeki davranislarindan sonra bikez daha hayran oldum kiza yani.... :roll:
Tek kelimeyle muhteşem bir bölümdü, hastanede Aliye ve Ayşe'yi izlerken, özellikle bir anne olarak müthiş etkilendim, öfkelendim, ağladım ve bunlar da hayatın gerçekleri olabiliyor diye Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın diye dua ettim.
Sanem çelik için tekrar tekrar söylemek istiyorum bu nasıl bir oyunculuktur diye. Bu kadar mı gerçekçi olabilir, tek kelimeyle SÜPERDİ.
Ben Ayşe'nin Deniz'in çalıştığı hastaneye yatacağını ve Deniz'inde görevine döneceğini düşünmüştüm, yanılmışım. Muhtemelen TV'deki haberle ilgili olarak yaralı sayısı fazla diye ve tabi onun eski çalıştığı hastaneye de yakınsa Deniz'i çağırırlar diye düşünüyorum.
dün ailyeyi izlerken bir dizi olduğunu yazılmış bir senaryo olduğunu unuttum.O kadar gerçekçiydiki.Sanki aliye bir yakınım onun başından geçenleri, şu an yaşadıklarını izliyor gibiydim.Demek istediğim o kadar içtendi.
Bir ara düşündüm şimdi aliye gibi mağdur, onunla eşdeğer acıları çeken kim bilir nice kadınlar vardır.O zaman daha çok üzüldüm.Hele hele öyle bir kaynana hiç düşünemiyorum.Ne diyeyim eğer öyle insanlar varsaki vardır bence Allah yardımcıları olsun.Çok şey öğretiyor bu dizi çok.
arkadaslar herkes dunku bolumden ve oyuncularin basarisindan sozediyor. ama hickimse bu dizinin anlatimini ve teknik kalitesini gormuyor.
tamam nejat isler de sanem celik de halit ergenc de iyi oyuncular ama unutmayin ki bu oyuncularin aliyeden onceki isleri basarisizlikla sonuclandi. aliyeyle ayni gece trtde yayinlanan seytan ayrintida gizlidir adli dizide de nejat isler oynuyordu ama o dizi bu kadar ses getirmedi ve basarisiz oldugu icin yayindan kaldirildi.
aliyedeki en onemli faktorlerden biri dizinin yonetmeni kudret sabancidir.
siz hic bu gune kadar bu kadar basarili ve bu kadar gercekci bir anlatimi olan bir dizi gordunuz mu?
ben zaten zerdadan beri takdir ederek takip ettigim yonetmen kudret sabanciya bu basarili diziyi bize sundugu icin tesekkkur ediyorum.
bir orkestradaki muzisyenler teker teker birer virtioz olabilirler. ama basarili bir orkestra sefi olmazsa ortaya sadece gurultu cikar.
arkadaslar herkes dunku bolumden ve oyuncularin basarisindan sozediyor. ama hickimse bu dizinin anlatimini ve teknik kalitesini gormuyor.
tamam nejat isler de sanem celik de halit ergenc de iyi oyuncular ama unutmayin ki bu oyuncularin aliyeden onceki isleri basarisizlikla sonuclandi.
hangi isleri basarisizlikla sonuclandi!!!!! :evil:
kara melek:adeta bi kült haline gelmisti,ondan sonra bi
cok kez taklit eldildi,herkes kara melek gibi diziler cevirmeye basladi
gülbeyaz:hala bi masalmis gibi anlatilmaya devam ediyor,gülbeyazmi basarisizdi....
filler ve cimem:bu da basarisizsa yani, bilemiyecegim...
devran: sence halit ergenc zerdada basarisizmiydi!! :?:
aslinda daha bi cok örnek var ama bunlari bilen biliyo zaten.....
yazdiklarina katilmak bence imkansiz,ama sen öyle düsünüyorsan,senin fikrindir saygi duyarim...
ama ortada gercekler var,bir sürü basari var.....
Bende oyuncuların daha önceki dizilerinin başarısız olduğunu kabul etmiyorum
Şehnaz Tango,Aşk ve Gurur,Gülbeyaz.Şeytan Ayrıntıda Gizlidir bunlar Nejat'ın oynadığı dizlerdi ve hepsi de süperdi ayrıca yayınlandıkları dönemde hep zirvede olan yapımlardı
Kara Melek,Canım Kocacığım bunlar Sanem'in dizileri idi
Esir Şehrin İnsanları ve Zerda bunlar da Halit Ergenç in dizileri bunları başarısızlıkla suçlamak haksızlık olur ayrıca Mustafa Hakkında Herşey ve Filler ve Çimen i bir çoğumuz izledik zaten bu 3 oyuncunun her projede yer almamaları kalitelerini ortaya çıkarıyor diye düşünüyorum
imported_IDIL
12-01-05, 13:16
Dün akşam ki bölüm mükemmel ötesiydi.Sanem Çelik'in hastanede kapıyı açmaya çalışması ve arabadan inip ağladığı sahneye bittim.Sanırım bu oyunculuk herkese ders olur. :idea: :idea:
Tabi dizide herkes rolünün hakkını veriyor.Ama daha önce de yazdığım gibi benim için Sanem Çelik'in yeri ayrı..
Akşamki bölüm ile yine reytingleri altüst edecek gibi gözüküyor.Sinan ve İkbal kadar kötü kişiler gerçekten var mıdır? İkbal'da bir anne ama Ayşe'yi annesine göstermemek için nasıl direniyor.Feyyaz ve Nusret'in evlenecek olmasına çok sevindim.Deniz'in son sahnede aldığı telefon bence Nur ile ilgili olacak.(Sakın intihara kalkışmış olmasın :D :?: :D :idea: )
Tüm bunlardan sonra önümüzdeki haftayı beklemek işkence olacak :evil: :evil:
Dün akşam aliye çok güzeldi. Sanem Çelik bir harikaydı.
Ama dikkatimi bir çekti.
Aliye Ayşenin annesidir. Niçin hastane yetkilisini çağrıp ben onun annesiyim,görmek istiyorum yada polise gidip bana kızımı göstermiyorlar diyemiyor. Bana biraz orası saçma geldi. Kendi kendime sinir oldum.kadıncağız feryat figan ağlıyor,içim acıdı. Deniz bide doktor olacak,ben neyapıp edip görür Aliye ye göstertir diye düşünmüştüm.
Bide artık bu aşk başlasın ya...Deniz mahvoldu adamcağız. Aliye hala anlamamazlığa geliyor.
medihaysen
12-01-05, 13:22
ehlocan fikirlerine katılıyorum. hasta fazlalığı yüzünden çağırmış olmaları lazım. nura falan bişi olursa çok geyik olur ha.
bu arada ben ÇOK AĞLADIM :cry: :cry: :cry: normalde de dramatik sahnelerde ağlarım . ama bundan resmen 'zırladım'. :lol: ablam dalga geçip durdu ya :x
sanem çelik harikaydı. her bir karesi çok güzeldi. bayılıyorum bu kadına. tek bir gıcık olduğum ve çok şalak bulduğum sahne feyyazla nusretin öpüşmesi ve herkesin alkışlaması. çok geyikti.
ehlocanın ve diğer arkadaşların dediği gibi deniz hastaneye yaralılardan dolayı dönerse, hastahanede sinanla karşılaşabilir. ayşeyi başka bir hastaneye götüreceklerdi ya.....
ikbal karısına sinir oldum sinir. nasıl kilitledi kapıyı :x :evil: zavallı ayşe, zavallı aliye ve zavallı deniz.. yazık aliyeyi delicesine seviyor. ah denizzz ahhhhhhhhhhh :oops:
ben oyuncularin hicbirine kotu demedim ki. zaten kotu olsalardi tmcnin ve sabancinin bu dizisinde olmazlardi.
sanem celik cok iyi bir oyuncudur ama turk televizyon tarihine birinci bolumde kalkan tek dizi olarak gecen kara melek'in ikinci versiyonunun da basrol oyuncusudur. filler ve cimen elbette cok iyi bir film ama bu sanem celikin mi dervis zaimin mi filmi?
nejat isler gulbeyazda cok iyiydi. onun da yonetmeni ozer kiziltan cok basariliydi. ama sizce seytan ayrintida gizlidir neden basarili olamadi?
halit ergenc butun dizilerinde oldugu gibi zerda'da da cok iyiydi. hatta bence aliye'nin de en basarili oyuncusu.
oyunculara laf soylemek, hele hele kotudur demek haddim degil. vurgulamak istedigim "basari oyuncularin oldugu kadar senarist ve yonetmenindir" idi.
bir diziyi bu kadar basarili aktarmak, anlatmak her yonetmenin harci degildir. sonucta butun oyuncularin nasil oynayacagini da, hangi sahnenin nasil cekilecegini de dusunup uygulayan yonetmendir.
ve biz de bu hikayeyi yonetmenin bakisindan izliyoruz.
Filler ve Çimen'e Derviş Zaim'in dir deyip Aliye'ye de Kudret Sabancı'nınduır deyince ekip olayını bir kenara bırakıp olayı sadece yönetmene badaştırılmamalı diye düşünüyorum bence Aliye senaryosuyla yönetmeniyle oyuncusuyla bir bütün hatta bence hiç bir dizideki çocuk oyuncular Aliye'dekiler kadar başarılı değil benim demek istediğim Şeytan ayrıntıda gizlidir adlı dizi zaten 13 bölüm olarak düşünülmüştü ve izleyici kitleside epey genişti belki bu forumlarda çok bahsi geçmemiş olabilir ama başarısız bir dizi değildi bence ..
ayni seyi soyluyorum zaten ehlocan. ilk mesajimda da "basari oyuncularin oldugu kadar yonetmenin ve teknik ekibindir" demistim. acaba baska bir yonetmenin elinde dizi ayni kalitede olur muydu?
zaten televizyonda one cikan kac yonetmen var ki?
kudret sabanci, cagan irmak, turkan derya, osman sinav. birkac tane de ismini hatirlayamadigimiz olsa bile iki elin parmaklarini gecmiyorlar.
100e yakin dizi ve 10 yonetmen. e kaliteli is sayisi da 6-7. durum ortada. bu insanlari takdir etmemiz ve gelecekte de kaliteli isler seyretmemiz icin desteklememiz gerek ki digerleri de ornek alip dizilerinin kalitesini arttirsinlar.
simdi aklima gelen bir ornek; ece uslu da oktay kaynarca da bundan onceki dizilerinde basariya ulasmisti. birinin yonetmeni kudret sabanci, digerinin osman sinav'di.
bu iki oyuncu bu sezon askimizda olum var dizisinde bir araya geldiler. sonuc? fiyasko.
gecen sene iyi oyuncuydular da, bu sene kotu mu oldular?
basari ya da basarisizlik sadece oyuncuya ait degildir. yapimci, senaryo, muzik de teknik ekip de cok onemli faktorlerdir. en onemli faktor de yonetmendir.
Dün akşamki bölüm yine mükemmeldi. Gerçekten izlerken gözyaşlarımı tutamadım. BU kadar mı güzel oynanır. İşler iyice karışmaya başladı.
En son bitiş sahnesinde Dr.Deniz'e gelen telefon bence haberlerde izledikleri Pendik'te ki tanker faciası sonrası hastaneye gelen hastalardan birinin durumu kritik olduğu içindir. Yani ameliyat edilmesi gerek ve bu ameliyat konusunda en başarılı olan doktor da Dr.Deniz'dir. Bu yüzden hastaneden Deniz'i aramışlardır. Çünkü gerek Bir İstanbul Masalı gerekse Aliye'de gereksiz ayrıntılara yer verilmiyor. Yani tv de tanker faciasını izledilerse mutlaka o haberle ilgili bi durum olacak bence...
Bu bölmü yine süper ötesi bir şeydi
İkbal hanım yine yaptı yapacağını sinan ne kadar zayıf karekterli olduğunu gödük böylece.
Aliye nin hastanediki sahnesi beni yıktı valla tebrik ediyorum bu rol bu kadar güzel oynanır
Dr denize gelen tel ya hasta yoğuluğundaır yada biri ağır durumda olabilir.
ama bence dr. denizin babası belkide ist oğlunu görmeye gelebilir biliyorsunuz ki babsı var onun reddedemiyeceği bir kişi deniz için
yada bir tanıdık olabilir dimi
bence nura biseyler oldu gibi görünüyor. tam kavga etmelerinin üstüne denize telefon gelmesi bence biraz bunu anlatiyor ama olmayabilir de tabii. yada ameliyat için de çagirmis olabilirler emin diilim
Dün Özel Hatta NEJAT'A sordular Dr.Deniz hastaneye dönecekmi diye oda büyük bir olay sonucu dönüyor dedi bence dediğim gibi kaza ile ilgili büyük bir ihtimal .
justin_girl
12-01-05, 15:47
arkadaşlar bişey dikkatinizi çektimi belki çokk anlamsız olacak ama bütün oyuncular tlf'lerini değiştirmişler çünkü denizin 6600'ı vardı sonra aliyenin nokia 6230'u wardı ve diğerleri yani açıkçası hepsininki farlıydı şimdi ise hepsi motorola ve aynı model keşke brz dikkat etselerdi :idea: hepsinin aynı olması ve aynı anda değiştirlmesi biraz basit olmuş yani böle küçük ayrıntılar benim dikkatimi çeker :!: :P sizcede öle değil mi :?:
arkadaşlar bişey dikkatinizi çektimi belki çokk anlamsız olacak ama bütün oyuncular tlf'lerini değiştirmişler çünkü denizin 6600'ı vardı sonra aliyenin nokia 6230'u wardı ve diğerleri yani açıkçası hepsininki farlıydı şimdi ise hepsi motorola ve aynı model keşke brz dikkat etselerdi :idea: hepsinin aynı olması ve aynı anda değiştirlmesi biraz basit olmuş yani böle küçük ayrıntılar benim dikkatimi çeker :!: :P sizcede öle değil mi :?:
Sponsor olmuşlardır diziye benimde dikkatimi çekti bide Deniz artık mercedesini kullanmıyor satmamıştı sanırım
ya arkadaslar ben yeni bölümün resimini bulamadım hani yelizler in yaptıgı aliyeyle denizin yemekteki resimi yardımcı olurmusunuzzz
arkadaslar dünkü bölüm harikaydi bu diziyi cok seviyorum cünkü cok gercekci hayatan alinma konular herkez yasaya bilir bence cok güzel bir dizi dün gine cok heycanliydi ve üzücü ben aliyenin herseyin üstesinden gelecegini inaniyorum sevdikleri ve yaninda olan insanlarin sayesinde :lol:
benimde ilgimi cekdi telefonlar ama bu gayet normal, cünkü artik sanatcilari sponsorlar giyindiriyor telefonlarda normal sponsorlar olmasa dizilerin yapimcilari batar kesin :lol:
bence deniz hastaneye geri dönecek ama neden bilem belki bir sevdigi insan o kazanin icinde oldugu icin ola bilir veya o cok iyi bir insan ve dokdur oldugu icin gine yardimlarini esirgemeyecek kimseden :lol:
Oyunculuk yeteneği açısından son derece doyurucu bir bölümdü..
Aliye'nin hastahane odasındaki kilitli kapının ardındaki kızına kavuşma çabaları o kadar doğal ve bir o kadar sarsıcıydı.Ama burda hemen bir parantez açmak gerek(Korkarım dizideki hataları sayarken birileri çıkıp,dizi yorumunu kendi üzerine alınıp ne diyorsun saygısız der);burası bir hastahane baş hekimi,güvenliği falan vardır; öyle oda kapıları kilitlenerek hastalar tecrit edilemez!Hem Deniz'in de orda tanıdık bir doktor arkadaşının olduğunu düşünürsek Aliye'nin kızına hala kavuşamaması bu noktada inandırıcılığını kaybetti..
Ama o sahneden sonraki sahne bence daha yakıcıydı..Yani arabada acısı içine sığmayan,bu yüzden hiçbir yerde duramayan, hiçbir yere sığamayan,tutunamayan, koşmak koşmak ve sanki koşunca acıyı üstünden atacakmış gibi hissiyatla ne yapacağını bilemez tavırlardaki bir insan, bir anne ancak bu kadar gerçekçi oynanırdı...
Eee bu kadar güzel sahneyi bence bozan tek şey; Deniz'in pek bir sinirlerini aldırmışsacısa;''sakin ol, ağlama,yapma Aliye'' diyen ruhsuz ses tonajıydı..O sahnede Feyyaz bile ağlarken aşık olduğu kadının bu çaresiz çırpınışlarında Deniz çok vassattı..
Şu ana kadar TV'de gördüğüm en tatlı ikinci çocuk[Merak edenler için:Birincisi Uçurtmayı Vurmasınlar sinema filminde oynayan,İnciiii İnciiii diye dolaşan Barış(Ozan Bilen)] ve geçen gün acaba kendini seslendirdiyor mu diyerek röportajını izlediğim ve evet kendi sesiymiş diye pek bir sevindiğim -zira ben bu ses konusunda çok tutucuyum illa kendilerini seslendirsinler diye ısrar ederim-Arda'nın oyunculuk yeteneğine her geçen gün daha bir hayran kalıyorum..
Ama bu konuda da bir istirhamım olacak:İstanbul gibi bir metropolde çalan her kapıya evin uşağı gibi hep Arda'nın bakması hep dikkatimi çekiyor.Çok tehlikeli ve yanlış bir tutum..
Nur'a gelince sonu pek iyi görünmüyor şizofren bir karaktere büründü resmen, hem de bence çok erken..
Ve Mücahit:Gecenin repliği olarak onu seçtim..Erkek egemen ilişkilerin temelini anlatan sözleri çok yaralayacı ve gerçekti..''Senin anlamanı bekledim''..Ne demektir bu ya?..Telefonlara çıkılmaz, suskun kalınır sonra da ''anlamanı bekledim'' saçmalığı..İki kelam etmek bu kadar mı zor?Bittiyse bitti de..
Verilmemiş cevaplar, askıda kalan sorular sanki daha az yaralayıcı..
Hepinle ayni fikrdeyim.Dun aksamki bolum supppppppppperrrrrrrrrrrrrdi!!!!!!!!!!!!!!!Sanem celik superdi, yani annelik duygusunu yansitamiyor diyenler gorsunler iste!!! :P
Ayrica, ALBUNDY isimli arkadasa sesleniyprum: bilip bilmeden lutfen insanlarin haklarini yemeyelim!!! YIGIDI OLDUR HAKKINI YEME diye bosuna dememisler. Ehlocan dogru soyluyor. Seytan ayrintida gizlidir dizisi daha baslamadan once 13 bolumluk bir dizi olacagi soylenmistir.Hem o dizi hic de basarisiz degildi.Tabi bunda nejat islerinde katkisi var.Bu arada, bencede denize gelen telefon kaza ile ilgili ama kime ne oldu tahmini yapamiyorum :D . Bide aliyeden denizle hemen ilgilenmesini beklemeyin, kadin kizinin derdinde, hic denizi dusunecek hali varmi?
evet bu haftada özel bölüm var izlemeyenelre gün yüzüdoğdu perşembe günü bir şey bulamayanlara duyurulur.
ALİYE”nin özel bölümünde izleyecekleriniz kısaca şöyle
Dayısı Feyyaz’ın bıçaklanmasıyla bir kez daha sarsılan Aliye, hastane, işyeri ve oğlu Arda arasında kalır. Bu zor günlerinde onun en büyük destekçisi, kalbi Feyyaz için atan Nusret’tir… Otopsi sonucu Ümit’in hamile olduğunun ortaya çıkması Sinan’ın durumunu iyice zorlaştırır. Edirne’deki çevresi tarafından yavaş yavaş yalnız bırakılan Sinan, Mücahit’e yeni bir koz vermiş olur… Bu arada Deniz bir soruşturmayla karşı karşıya kalır... Aliye’nin özlemiyle içi yanan Sinan ise yeni bir adım atar. Feyyaz’ın hastaneye yatmasıyla yolları kesişen Aliye ve Deniz, artık daha sık görüşmeye başlarlar… Sinan’ı İstanbul’a gitme kararından vazgeçiremeyen İkbal öfke içindedir… Kazanacağına kesin gözüyle baktığı ihaleyi Sinan’a kaptıran Mücahit, yeni oyunların peşine düşer… Güçlükle bulduğu işten kendi isteğiyle ayrılan Nusret, zamanını ve enerjisini Feyyaz’a adamış gibidir…
Deniz hakkında açılan soruşturma sürmektedir. Edirne’deki itibarı giderek zayıflayan ve iş durumu zorlaşan Sinan da Aliye’ye bir teklifle gider. Nusret ile Feyyaz’ın arasındaki ilişki aşka dönüşmeye başlar. Eve geri dönme teklifini reddeden Aliye, Sinan’ın tepkisiyle karşılaşır. Nur’dan giderek uzaklaşan Deniz, Feyyaz’la dostluğunu pekiştirererek Aliye’ye daha da yakınlaşır.
Edirne’ye döndüğünde bir sürprizle karşılaşan Sinan savcılığa ifade vermek üzere emniyette bekletilir... Nur Deniz’in peşindedir… Deniz ise Aliye’ye yakın olmanın yollarını arar... Aliye, Arda’nın doğum günü mutluluğunu yaşarken, Ayşe’nin yokluğuyla hüzünlenir.
galiba simdi de 6,7,8,9,10. bölümler yayinlayacaklar... :D ammada istek gelmis aliyeye...bazi insanlar aliyeyi yeni izlemeye basladi ve tabi böyle güzel olunca herkez merak etmeye basladi ilk bölümlerde neler oldugunu...
ilk kez böyle bisey görüyorum bir dizinin ilk bölümlerini tekrar yayina verildigini yani aliye dizisi 15.bölümüne gelmis ve taaa ilk bölümlerini tekrardan yayina veriyorlar böyle bisey diger dizilerde hic görmedim ben... :D demek ki 100000... coook istek gelmis.... :lol:
albundy arkadasimizin:"sanem celikin ,nejat islerin ve halit ergencin daha önceki isleri basarisiz olmustur" demesine artik daha fazla cevap verip bu konunun gereksiz yere uzamasina yardimci olmayacagim.öncedende yazdigim gibi (katilmasamda) insanlarin fikirlerine saygiliyim.......
gelelim su kaza meselesine.eger denizi cok yarali var,yada cok zor bi ameliat var diye hastanesden cagirirlarsa, inanilmaz derecede sacma olur :!: :!:
bende, meslegim dolayisiyla, tipla yakindan ilgili biriyim,ve böyle birsey gercek hayatta olmaz...
eger böyle bi hataya düsülürse cok yazik olur.tipki klasik türk filmlerinde oldugu gibi:seyirci acisindan izlemesi belki zevkli,ama hic bir gerccekciligi
yok.....
hic bir doktor isinde ne kadar iyi olursa olsun bulunmaz hint kumasi degildir.....yani "kos koca hastanede denizden baska isini yapabilen doktor yok" olayina gelirse senaryo.....
kusura bakmayin ama ben buna inanmam,bu olay böyle bi diziye bi kac numara kücük gelir bence..........................
az önce yeni bölüm fragmanını verdi, tahmin ettiğimiz gibi, hastanede bir sürü yaralı gösteriyor, feyyaz'la deniz hastanedeler, deniz ve nur ameliyattalar, meriç ağlıyor, sinan şu yeni mimar kadınla birlikte, deniz, sinan, aliye, feyyaz, kayınvalide,arda hepsini ayrı ayrı gergin bir şekilde gösteriyor.
Acayip merak ettim ben şimdi, bir şeyler olmuş da gerilmiş gibiydiler ama anlaşılmıyorki, konuşma olmadan sadece görüntü, görüntüde de bunlar, tahmini olan var mı?
coook tesekkürler feryal... simdi bende cooook merak etmeye basladim yaa... 8O neler oluyor 8O hayret yani ne cabuk verdiler fragmani bide bugün daha persembe... :roll:
bende gordum fragmanini.Feryalin dedigi gibi aliye, meric ve ikbal gibi bi cok kisi gerin bir bekleyis icindeydiler.Neden bilmiyorum, kime ne oldu bilmiyorum.O kadar karisikti ki! Bide kaza yerini felan gosterdi, ambulanslar bir suru insan felan.Sanki asyadaki felaketteki insanlara yetisiyorlar! Denizin hocasi , esin hoca bir yandan sedye itekliyor bir yandanda cep telefonu ile birileri ile konusuyordu. Sonra ameliyatta Nuru gosterdi, karsindakine bakti, ve bilin bakim o kim? DEniz, ameliyati o yapiyordu. Ama asil merak ettigim ise aliye ve mericin neden aglayip bekledikleri. Tek bildigim su ki, onumuzdeki bolum a-acaip heyecanli olacak.Insallah!
Sevgili albundy tartışmaya girmek istemiyorum ama bunları da yazmadan edemedim. Şeytan Ayrıntıda Gizlidir 70.ci sıraların üstüne çıkamamıştır demişsin. Ki bu yanlış istersen ratinglerden kontrol de edebilirsin.Başladığı zamanlar ki 19.55 de yayınlandığı zamanlardan bahsediyorum.Çok daha fazla rating aldı bu dizi.Ama trt 1 saçma sapan bir iş yaparak 21.40 a Aliye'nin tam karşısına koydu.Ratingleri ondan sonra doğal olarak diyeceğim ,çünkü Aliye'nin daha çok tutulacağı başından belliydi,düştü. Dizinin 13 bölüm olarak anlaşıldığını bilmiyordum.Ama Gülbeyaz kadar güzel değildi. O konuda kesinlikle katılıyorum.
Yeni bölüm özeti;
Sinan Aliye’nin kapısına dayanıyor!
Kızı Ayşe’yi göremeyen Aliye zor günler yaşıyor… Meriç İbrahim’le yollarını ayırıyor… Deniz’i Aliye’nin yanında gören Sinan’ın kafasında nasıl bir kuşku oluşuyor? Mücahit Sinan’ın yanında çalışmaya başlayan Leyla ile niye buluşuyor? Deniz ve Feyyaz’ı hastaneye koşturan olay ne? İkbal’in şirketle ilgili planlarına karşı Sinan hangi kozu kullanıyor? Sinan’ın Leyla’yla ilişkisi nereye gidiyor? Sinan Aliye’den ne isteyecek.....
Kısaca fragmanda olduğu gibi, özetlerden de pek bir şey anlaşılmıyor...
Yeni Bölüm Özetine ek:
Denizi Aliyenin yanında gören Sinanın kafasında bir kuşku oluşuyor
ve
Aliyenin kapısına dayanıyor...
Bir de Sabah gazetesinde bir fotoğraf var..
Feyyazın evinde yemek masasında (geçen bölüm sonu) Deniz ayakta, Aliye biraz endişeli-şaşkın sanırım.. Deniz Aliyeye bakıyor..
aliye neden ağlıyor onu çözemedim bir türlü acaba ardayı babası kaçırdımı onu görür gibi oldum da
yok artık, arda'cık da giderse, kaldıramam vallahi, zaten ayşe'yi yüreğim parçalanarak izliyorum, umarım böyle bir şey değildir.
Kızı Ayşe'yi göremeyen Aliye zor günler yaşıyor. Meriç, İbrahim'le yollarını ayırıyor. Deniz'i Aliye'nin yanında gören Sinan'ın kafasında bir kuşku oluşuyor ve Aliye'nin kapısına dayanıyor. Mücahit, Sinan'ın yanında çalışmaya başlayan Leyla ile niye buluşuyor? Deniz ve Feyyaz'ı hastaneye koşturan olay ne? İkbal'in şirketle ilgili planlarına karşı Sinan hangi kozu kullanıyor? Sinan'ın Leyla'yla ilişkisi nereye gidiyor? Sinan Aliye'den ne isteyecek? Soruların yanıtları bu akşam 'Aliye'de.
bu özete göre sinan baya çıldırmış kendisi aldatır ama kadın ir başkasıyla görünürse adı bilmem neye çıkar yahuu
valla bu adamı gördükçe çıldırasım geliyorrr
sizce meric neden ibrahimden ayrildi?Ablamin tahminine gore meric denize asik olacak ve bu yuzden aliye ile arasi acilacak.ne dersiniz?
inşallah böyle bir şey olmazzz yoksam mericide kaybederiz
medihaysen
18-01-05, 18:40
sizce meric neden ibrahimden ayrildi?Ablamin tahminine gore meric denize asik olacak ve bu yuzden aliye ile arasi acilacak.ne dersiniz?
neee.. ben onu meriç ibrahimle yollarını arıyor diye okumuşum. niye ayrılıyorlar !!! olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!! miss gibi çocuktuuu
Benimde aklıma Deniz'in arkadaşı Kahraman geldi belki ona aşık olur
Eğer öle bişi olursa tür filmi havası olur gibi geliyor bana
diyecek bir laf bulamiyorum, agzim acik kaldi! 8O
Cok guzel ,super bir bolumdu, ama sonunda olan olay yuzunden soka girdim. Bu nasil cesaret ya, bu ne terbiyesizlik yaa?Yaa sinan o kadar igrenc seyler yapmis, bi bu eksikti. Aliyede canim, melek gibi, oglunu gorsun istedi. Sinan Aliyeyi hic mi hic haketmiyor! Bi sekilde Deniz gelip onu kurtaracak galiba. Ah, keske gelse de Sinanin agzinin ustune soyle demir gibi bir yumruk indirse! Ne guzel olur! :twisted: Yani bu olaydan sonra Aliyenin sinana donecegini hic sanmiyorum.Guzel gelismelerde var tabii, Feyyaza is imkani dogdu ve Aliye de Ayseyi gordu.Bu arada fark ettinizmi, hastanede KAhraman Aliyeye bi tuhaf bakti, acaba o da mi Aliyeye asik olacak ne?(Bi ihtimal tabii, ama insallah oyle bisey olmaz)
annnnaaa sinana bak napiyor yaaa aliyecigimize.... :evil: :evil: :x :evil: deniz gelip kurtaracak kesin aliyeyi kesin haaa.... :lol: :lol: sinir oldum yaaa su sinana neler yapiyor... :x leylaya gidip sulaniyor off off.. aliyeyi seviyormu sevmiyormu?? hayret bisey yaa... bölüm herzamanki gibi süpeeeerdi ama su sinana bi sinirlendim bi sinirlendim sormayin... :evil:
Az evvel bir bölüm daha bitti ve o neydi yaaa dedim.Bu arada yelizler sende benim gibi dizinin sonlarını sitede beklerekn izledin herhalde :lol: :lol: Yaaa ne biçim bir adam şu Sinan.Sen ona buna asıl,yat kalk sonra gel Aliye seni çok özledim!! Ne bu şimdi yaaa... Bi aralar Ya aslında Sinan'a da yazık hem çocuklar var diyodum,ama şimdi arkasından saymadığım kelime yok :evil: Sinir şeyy...(Bu arada Sinan karakteri için bu sözlerim normalde çok iyi bir insan lafım yok :lol: )
Açıkçası Meriçe biraz üzüldüm- keşke İbrahimle ayrılmasalardı.. O da artık isyan bayraklarını çekti sonunda Sinana karşı..
Meriçin Aliyeye Ayşeyi getirmesi çok güzeldi.. Kaç bölümdür beklenen hareket bu bölümde oldu..
Arda da sonunda isyan etti. O da bir şekilde anlatacaktı sıkıntısını- legoları fırlatarak dışa vurdu içindekileri..
Feyyazın iş bulması ve Deniz ile aynı hastahanede olmaları ilerki bölümler için neler hazırlayacak şimdiden merak ediyorum..
Bölüm sonunda Sinanın Aliyenin iyi niyetini kullanarak yaptığı hareket tek kelimeyle iğrençti.. Aliye iyi niyetli davrandı- onun yaptığını yapmadı-Ardayı görmesine izin verdi- Kapıyı suratına çarpmadı- Buna rağmen sanki daha öncede hiçbirşey olmamış, Aliye boşuna terk etmiş gibi Sinan yine aynı Sinan..Artık iyice sinir oluyorum..
Sanırım Deniz gelecek yada arayacak..
ARDA VE AYŞE nin kucaklaştığı sahne ben yine bambaşka diyarlara gittim;
çok süper bi sahneydi
ve yine muhteşem bir bölümün ardından sonda yaşadığımız şok bize yetti:)
o sinana denen herif aliye ye nler yaptı ama ya:( ama ben inanıyorum deniz onu haklıyacak;haftaya çok olaylı bi bölüm bence bizleri bekliyo;
yarın reytingler yine tavan yapacak
Kesin Deniz Aliyeyi kurtaracak ama sonra Sinan iyice kuduracak bu Deniz olayina.
justin_girl
19-01-05, 08:25
arkadaşlar dizimizin bu bölümü herzamanki gibi harikaydı :P gurur duyuyorum:)denize bikez daha hasta oldum arkadaşlar çok tatlı bu adam ya :P feyyaz dayının denizle çalışacak olması çok güzel ve son sahne ben burdan okadar seslendim ALMAAA İÇERİ ALİYEE die ama belliydi niyeti bozuk olduğunun ama aliye görmedi deniz giderek kurtaracak bence güzel bi dövsün hakketti artık birinin yapması lazım dimi :?: umarım geç kalmaz :wink: sinandan bikez bikez daha nefret ettim :?: bişe soracam arkadaşlar hani deniz surekli kibrit yakıyordu ya :!: onun özel bir anlamı war mı :?: ben anlamıadım çünkü :!:
forgetmenot
19-01-05, 08:46
Kibrit yakma, eski bir fal çeşididir.Yaşı 35 ve yukarı olanlar bilir.Kibritin biri kız diğeri erkektir.Hangisi ateşli yanarsa o daha çokseviyor denir.Aynı anda aynı hızda yanarlarsa sevgileri eşit denir.Birbirlerine yaklaşırlarsa birbirine bağlı,uzaklaşırlarsa ayrılacaklar denir,Biri yanarken sönerse artık sevmiyor denir vs.Hasılı, uydur uydur ebegümeci!
Bi de şu Sinan'ı bir daha ağlatmasınlar hiç beceremiyor oynarken.
justin_girl
19-01-05, 08:57
Kibrit yakma, eski bir fal çeşididir.Yaşı 35 ve yukarı olanlar bilir.Kibritin biri kız diğeri erkektir.Hangisi ateşli yanarsa o daha çokseviyor denir.Aynı anda aynı hızda yanarlarsa sevgileri eşit denir.Birbirlerine yaklaşırlarsa birbirine bağlı,uzaklaşırlarsa ayrılacaklar denir,Biri yanarken sönerse artık sevmiyor denir vs.Hasılı, uydur uydur ebegümeci!
Bi de şu Sinan'ı bir daha ağlatmasınlar hiç beceremiyor oynarken.
teşekkürler forgetmenot aydınlattığın için yani ikisininde birbirini sevdiğini anlamış olduk bencede ağlatmasınlar çook iğrenç ağlıyor :wink:
aliyeaynalar
19-01-05, 09:52
aliye gibi kadina saldirilmazmi :lol:
ben olsam bende saldirirdim,
saldirmayi bi kenara birak kaçirirdimda :lol:
aliye gibi kadina saldirilmazmi :lol:
ben olsam bende saldirirdim,
saldirmayi bi kenara birak kaçirirdimda :lol:
ya cok komiksin aliyeaynalar vallahi......
saka bi yana ben dün aksamki bölümü izlerken akiyeye cok kizdim.
ya bi insan bu kadar iyi niyetli olursa ona artik iyi niyetli degil saf falan denir heralde....
sinan aliyeye etmedigi kötülügü birakmadi,böyle bi adami eve niye aliyorsun kardesim...
hadi cocugunu özlemistir dedin iceri girmesine izin verdin,niye bi de kahve ikram ediyorsun!!!!!!
uffff aliye ufffffffff,sen nezaman akilanacaksin....
bence meric ve kahramanin arasinda biseyler baslayabilir,mericin sonunda abisine resti cekmesi benim cok hosuma gitti dogrusu,yani kiz hakli:sinan bey onunla bununla gününü gün etsin meric evde cocuk baksin---->oh ne ala memleket.......
ardanin isyan ettigi sahnede ben cok üzüldüm gercekten,ya bu cocuk bi harika.nasil oynuyo,nedir bu isin sirri ben cözemedim......bu yasta bu yetenek..... :!:
güzel bir bölümü daha bitirdik, şimdi haftaya kadar bekle bakalım.
Meriç olmasa ne olurdu bu ayşe'nin hali merak ediyorum, ilerki bölümlerde bakıcı da geliyor anlaşıldı, bakalım o zaman ayşe annesini nasıl görebilecek? ayşe ve aliyenin buluşması, özellikle ayrılırken ki sahneleri beni yine kopardı, ayşe'nin hiç itiraz etmeden giyinip gitmesi ve ben yine gelirim anne diyerek annesini teselli etmesi, babasına hamgurger ve patates yedim demesi..canım benim ya.... arda nihayet tepki verdi, biraz geç ama olması gereken bir tepki.. aliye'nin sinan'ı eve almasındaki bana göre tek sebep bu...yoksa iki gün önce bu adamın yaşattıklarını unutacak değil ya.
deniz çıkmaya hazırlandı, aliyeye gidiyor kesin, ben en çok sinanın denizi görüne tepkisini merak ediyorum. zaten sarhoş... ufak bir tartışmadan sonra bana arda'yı da almaya kalkacak gibi geliyor, o sırada tabi feyyaz ve nusret'te yetişir herhalde.... ne bileyim, bu dizide tahminleri bir türlü tutturamıyoruz. fragmanları çok kapalı veriyor, bölüm özetleri zaten soru şeklinde bir şey anlaşılmıyor, bekleyip görmek lazım galiba....
evet bu bölmü yine dizimiz tavan yaptı bu kesin Sinan hiç akıllanmıyacak bu belli aliyede yaşadığı olaylardan ders almayı ne zaman becerecek bilemiyorum yani
ama iki kardeşin sarılışı öpüşü çook duygusaldı yani ayşenin amurger ve patates yedik demesi ayrı bir düşünce örneğiydi.
aliye sinanı eve almış olabilir ne de olsa çocuğunun babası ama kahve ikram etmesi abarttı durumu tamam sinan ayılsın da arabasını daha akıllı kullansın diye verdi bu kesin bence deniz kapıya dayancak ve feyyazı sorcak bu aradada sinanı görcek tabi sinanı görünce aliyeye bakcakdevamını da siz getirin
denize gelince herkes kendi aşkından sorumlu deyince çook hoşuma gitti lafı koymasını bildi. kahraman meriçe aşık olcak ama ne zaman
Bir insan ağlamadan, bağırmadanda ne kadar üzgün olduğunu kahrolduğunu dün Aliye çok güzel gösterdi ve bir kez daha kanıtladı iyi bir oyuncu olduğunu.Ayşenin montunu giydirişi, kızına olan o bakışları inanın içime oturdu.Ne kadar zor bi durum, insanın ekranın içine girip kızını Aliye'ye geri veresi geliyo.
Sinan gibi bir karakteride görünce erkeklerden nefret edesi geliyo insanın.Gerçi sinanda vicdanıyla çok muhasebe yapıyor ama her zaman kişiliği, içindeki şeytan vicdanını yeniyor.Nede olsa erkek diye amiyane bir tabir kullanacağım ama doğru; nede olsa erkek.
Birde bence sinan artık Aliye'yi sevmiyor sadece çoculareını ve ailesini geri istiyor ve birde işi inada bindirdi.Özellikle Aliye'nin yanında Deniz'i görünce.Eğerki Denizle Aliye'nin arasında bir şey olursaki inşallah olur Sinan bu meseleyi daha da uzatacak gibime geliyor.Gurur meselesi yapacak.Yani kendine yediremeyecek.
Dün akşam Aliye yine muhteşemdi. İzlerken işte oyuncu denilecke insanlar bunlar diye geçirdim içimden.
Sinan yine uslanmaz çapkın. Hala hakkı olduğunu sanıp Aliye'ye saldırması bunun örneği.
Deniz'in hastaneye dönmesi ve Aliye'nin dayısının da hastaneye çağırılıyor olması çok iyi düşünülmüş.
Deniz'in evden çıkması bana Aliye'lere geldiğini düşündürdü. Eğer gelirse Sinan iyice delirecek. Bence gene olmadık hareketler yapacak.
Yaaa ben bu Arda'yı yerim yaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Çok tatlı yaa. Allah nazardan saklasın... :wink:
beyazyagmur
19-01-05, 11:21
Sinan sonunda aşağılık bi adam olduğunu kabul etti....(geçte olsa)
Kabul etti ama hala aşağlıkça davranmaya devam ediyor....Bu kadar iyi niyete bu şekilde çirkince karşılık vermesi bunun göstergesi..
Aliyeye yapmaya çalıştığı şey gerçekten çok çirkin....
:x
Ama deniz gelip aliyeyi kurtarıcak umarım sinan'a bikaç yumruk,tokat vs. atar da belki aklı başına gelir..... :wink:
forgetmenot
19-01-05, 14:25
İki hafta önce,Özel Hat proğramında Aliye ve oğlu rolündeki küçükle röportaj yapılırken küçük çocuk gelecek bölümlerde olacakları ağzından kaçırdı.Sinan ve Aliye tekrar çocuklarının hatırı için aynı evde yaşamaya başlayacaklarmış.Ancak birisi(Kim olduğunu söylemediler) ağır şekilde hastalanıp hastahaneye yatacakmış.Sonra Aliye duruma el koyup çocuğu susturdu.
Aliye-Basın Bülteni...
Aliye’ye davetsiz misafir!
Aliye Sinan’dan beklemediği bir hareketin büyük şoku içinde… Nur, hastaneye dönen Deniz’in peşini bırakmıyor… Feyyaz’a hastane yönetiminden çalışma teklifi geliyor… Ayşe için iyi bir psikolog arayan Aliye Deniz’den yardım istiyor… Kaynana İkbal’e ablasından hayat dersi… Mücahit, Sinan’ın yanında çalışmaya başlayan Leyla’ya ne teklif ediyor? Yıllar sonra Feyyaz’ın kapısını çalan kim? Aliye’yi nasıl bir sürpriz bekliyor?
forgetmenot
19-01-05, 15:06
Bunca senedir TV seyrederim, Feyyaz'ın kapısını çalan ya henüz boşanmadığı eski karısıdır(Adını şimdi hatırlayamıyorum,çokeskidenAşk_ı Memnu'da(TRT) sonradaYeditepe İstanbul'daoynamıştı,sarışın, çok Avrupai,çokgüzel bir kadın) ya da ben birşey bilmiyorum.Hikayeyi yeni karakterlerle zenginleştiriyorlar,çok akıllıca.
hııım bu resimlere bakarsak aliye sinanın elinden dayısı tarafından kurtarılıyor valla bu dizide tahmin ne kadar zor ya
feyyaz bey hastanede işe başlıyacak bu güzel bir haber
kaynana ilkbal ablası nasıl bakalım baya merak ettim :roll:
aliye denizden iyi bir psikolog için yardım istiyor bu iyiye işaret ayşenin psiklojisi umarım düzelir
yıllar sonra feyyaz kapısını çalan eski eşi olabilir zaten ani gitmeleri ve gelişleri ile ünlüdür kendisi bu kişi nasıl biri acaba
justin_girl
19-01-05, 15:11
tahmin etmek gerçekten zor keşke deniz gelseydi en azında azının ortasına bi tane indirirdi ama neyse kurtuldu ya alıye çook mutlu oldum:)17.bölümü sabırsızlıkla bekliyorum :lol:
Feyyazin kapisini calan eski esi Ayla olucak, baksaniza Itir Esenin adi ATV nin isim listesinde bile var.
Başrollerini Nejat İşler (Deniz), Sanem Çelik (Aliye), Halit Ergenç’ in (Sinan) paylaştığı ve İlhan Şeşen (Feyyaz), Ülkü Duru (Nusret), Ayla Algan (Refiye) gibi güçlü isimlerle zenginleşen, diğer rollerde Ayten Uncuoğlu (İkbal), İsmail İncekara (Valentino Naci), Ayşen Tunaboylu (Hasibe), Nazan Kırılmış (Nermin), Itır Esen (Ayla), Burçin Terzioğlu (Ümit), Gülay Baltacı (Nebahat), Emel Çölgeçen (Meriç), Derya Artemel (Zeliş) , Fusun Öztoprak (Esin), Işıl Dayıoğlu’nu (Süheyla) izleyeceğiniz “ALİYE”, iki çocuğu arasında kalan genç, güzel bir kadının dramını ve hayatla mücadelesini anlatıyor.
denize gelince herkes kendi aşkından sorumlu deyince çook hoşuma gitti lafı koymasını bildi. kahraman meriçe aşık olcak ama ne zaman
bende sana katiliyorum deniz'in o sahnesinde resmen bittim...
ama meriç ve kahraman daha hic karsilasmadilar nasil boyle bir sonuca variyorsunuz (ama ne yalan soylim bende bi ara dusunmustum :roll: )
medihaysen
19-01-05, 20:22
dizinin başı çok güzeldi. bir sürü ambulans falan. ayy fena oldum. yaralı insanlar. ağlayanlar falan. helal olsun. çok orjinal oluyor bu dizinin başlangıçları.
aliyenin ayşeyi yollarkenki durumunu görünce yine zırladım. of offf bakışlarıyla bile ne kadar kötü bir duruumda olduğunu anlatan ve benim zırlamama sebep olan bu kadını içten tebrik ederim ve muck muck yanaklarından öperim..
aliye sinani eve katmasi bence onu üzgün ve pisman sekilde görmesidir. aliye iste cok iyi bir kalpli insan, bide ardanin babasi olunca bir kere daha cocugunu görmesini izin verdi... :roll: :roll: yani bendi hic hos bulmadim sinanin yaptigini...aliye sinana kahve ikram etmeside sinanin acilmasi icindi yani sarhosdi ya yoksa kaza maza yapardi. sonucda sinan cocuklarin babasi yani...resimlerde gördügümüz gibi feyyaz kurtaracak aliyeyi deniz degil olsun en azindan kurtuluyor....
medihaysen sana katiliyorum gercekten de cooooooooook güzel yapiyorlar dizinin baslangic klipbini...bayiliyorum iste bunuda coook seviyorum diger diziler gibi hep ayni baslamadigi icin... :D :lol: inanilmaz coook güzel yapiyorlar bide müzik olunca ahh ahhhh....bayildim ben
bende cook duygulanmistim o sahnede nasil bakti ya ayseye 8O 8O SANEM GERCEKTEN AMA YOU ARE THE BEST OF THE WORLD
haa bu arada aliyeaynalar alemsin haaa... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bölümün en heyecanli sahnesini beklerken kesip atmislar o sahneyi. Bahs ettigim sahne Ayse ile Aliyenin bulusma sahnesi, bir baktim anne, kiz oturmus öpüsüp koklasiyorlar. Keske o sahneyi cikarmasalardi, ne de olsa Aliye kizini görebilmek icin neler yapti.