PDA

Tüm Versiyonu Göster : Aliye Bölüm Yorumları-1

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9

destemona
27-01-05, 08:58
Yeditepe İstanbul'u izlemişmiydiniz bilmiyorum ama Itır Esen orda da çok hoştu, Zuhal Olcay'ın yakın arkadaşını oynuyordu. Yalnız orda sarışındı ve belki de gençlik filmlerinde de öyle görmeye alışık olduğumuz için siyah saçlı halini bende yadırgadım.

justin_girl
27-01-05, 13:36
çokk harika bi bölümdü yaaa ben yine aliyeye hasta oldum :P ama denizin aliyeyi bence dansa kaldırması lazımdı :P sinirim bozuldu feyyaz ve nusretin nişanlanması çok güzeldi bi okadarda son sahneye bozuldum :evil: umarım eski karısı feyyazın hayatını bozmaz :roll:

etelh
30-01-05, 13:51
ya arkadaşlar, yeni bölümü seyretmek isteyenlerin günahı ne... bize de acıyın... ama galiba tekrar.. yayın akışında bile koymadıklarına göre hala.. :(

wink
30-01-05, 14:32
arkadaslar size aklıma gelen yeni bir senaryoyu yazayım da cıkarsa wink sölemişti dersiniz meriç kahraman aracılığı ile ayseyi psikologa götürecek ya işte size dumanı üstünde yeni bir ask baslangıcı ibrahimde gidiyo zaten aliyeyle deniz meriçlede kahraman nasıl ama?
bence dehşet yakışırlar sizce? :lol: :lol: :lol:
bide ya bu aliyeyle deniz nezaman ask yasamaya baslıyacaklar valla catlıycam kac bölüm oldu ya tamam kıpırtılar var aliyede ama biraz hızlı hayat geciyo dimi ama? :oops:

_ozge_
30-01-05, 17:07
YENİ BÖLÜM FRAGMANINI VERDİLERRRR :!:
ikbal aliyeye ''merhaba aliye'' diyor
feyyazla ayla konuşuyorlar.
nusretin yüzü biraz asıkk
sinan ve annesi kavga ediyor.
meriç üzüntülü bir şekilde kafasını tutuyor ve kahramana nur ağlayarak bir şeyler söylüyor.
en sonda aliye turucu şapkasıyla birine gülüyor
GÖREBİLDİKLERİM BUNNLARRRR :lol:

saden
30-01-05, 22:32
oh yaaaaaaaa......... :P sonunda verdiler :wink: :wink:
özgecim sana ek olarak bi ara nur kahraman'a dert yanıyodu ,deniz de bi ara kahraman la konşuyodu......çocukcağız gözüm abla gibi bişi oldu :?
ya ben bu atv ye şikayette bulunacam ...... :twisted:
bu fragman değil ne bu ya........ hiçbişi anlaşılmıyo :evil:
kafayı yiycemmmmmmm :evil: :evil: :evil:

elifd
31-01-05, 13:42
Fragmanı ben de gördüm:
Mücahit Leyla ile konuşuyor-ne dediklerini tam anlamadım..
Ayla Feyyaz'a "Bazı şeylerin değerini şimdi daha iyi anlıyorum, mesela senin" diyor..
Nur Kahramana "Ben çok kötüyüm Kahraman" diyor- ağlamaklı..
Deniz Kahramana "Hani o çok zor olan aşk var ya"..
Kahraman "O kadar kötü ha"..
Deniz çok dertli ve üzgündü..
Meriç kafası ellerinin arasında "Yeter" diyor..
Nusret elinde duvak, başına gelin çiçeği koymuş, Refiyeye "Bu saatten sonra bir de gelinlik mi giyilir anne" diyor..
Leyla Sinanın elini tutuyor. "Her şey zamanla unutulur" diyor..
Nusret üzgün..
Sinan bahçede spor yapıyor..

Arkadaşlar söylenen sözler birebir olmayabilir..
Bir daha rastlarsam yine yazarım..

destemona
31-01-05, 14:09
Fragmanı ne yazık ki izleyemedim ama hiç olmazsa tekrar olmamasına sevindim.
Dizi bittiği zaman etkisinden kurtulama, sonra bir hafta nasıl geçecek onu düşün, üstüne bi de tekrar eski bölümü verdiler mi ben acayip sinir oluyorum doğrusu. Tekrar veriyorsan da hafta içi başka bi gün olmalı bence. Tıpkı dizimizde olduğu gibi....
Yarına az kaldı....

michelle
31-01-05, 14:29
18.Bölüm Basın Bülteni...

Deniz’den Aliye’ye bir adım daha!

Kaynana İkbal Aliye’nin ayağına geliyor… Feyyaz kapısına bırakılan nottan dolayı gergin… Parasal sıkışıklığı konusunda Sinan’ın yardım etmemesine kızan Leyla Mücahit’e daha da yaklaşıyor… Deniz’den istediği karşılığı bulamayan Nur kötü durumda… Aliye İkbal’i nasıl karşılayacak? Bu sürpriz ziyareti öğrenen Sinan annesine nasıl tepki verecek? Feyyaz yıllar sonra kiminle hesaplaşıyor? Deniz Aliye’yle ne paylaşacak?

http://www.dizifilm.com/modules.php?name=NuCalendar&op=ShowEvent&month=2&d ay=1&year=2005&eventid=1049

Y€llíBoya
31-01-05, 16:39
bende dün aksam fragmanin azini görebildim ama cok az görebildigim icin bir sey anlayamadim tabi... :( sizler yazdiginiz icin tsk... tekrarini vermediler icin biraz üzgünüm. :( niye bir baska gün vermiyorlar anlmadim ya... :x neyse yeni bölüm geliyor bunun icinde mutluyum yani... :lol: :wink:

karanja
31-01-05, 18:03
Hatirlarsiniz, hani sinan hastanede aliyeye kizini gostermedikten sonra aliye arabadan cikip kosuyorduya, denizde arkasindan.............o sahnedeki muzik içimi bir hos ediyor yaaaaa....cok etkileniyorum ben o muzikten. Içim eriyo vallahi.

Öylesine içimden geldide soyleyim dedim :D

pinkzone
31-01-05, 18:05
ben bu hafta tekrar bekliyordum ama bu daha iyi oldu valla çok sevindim yeni bölüme bu hafta geç kalınca fragman tabikii tekrar verecelerkler sandık ama tekrar değilmiş valla acip sevindsim bir de bunun üstüne notlarım iyi gelince yuppppi çektim :D :D :D :D

Y€llíBoya
31-01-05, 18:20
karanja sana katiliyorum. o müzigi sürekli koyorlar bende bayiliyorum inanilmaz süper bir müzik. :P insanlari o sahneyi hisetiriyor.... :) ya cooook istiyorum o müzigi.... :cry: :cry:

medihaysen
31-01-05, 19:56
Deniz Aliye’yle ne paylaşacak?
ne paylaşacak acep? benim fikrimsu hocanin balosuna gel diyecek ama buna pek paylaşma denemez. başka bir fikri olan var mı?

pinkzone
31-01-05, 20:31
Ne yi paylaşcağını bende bilmiyorum bakalım ne olcak valla salıya görcez

neyse canım şunun şursaında salı ya ne kaldı ki canım heheheheh :lol: :lol: :lol:

medihaysen
31-01-05, 23:05
ben önceden tahmin yürütürüm. çoğu kez çıktı. mesele aliyenin ne giyeceğini kafamda tasarlamıştım. omuzdaki süslemeler hariç hepsi çıkmıştı. bazen sizde böyle hayal kurun çok güzel oluyor. :lol:

destemona
01-02-05, 10:41
diziye bir gün kala fragmanı izleyebildim. Aliye'nin İkbal'le konuştuktan sonra Ayşe için Sinan'a döneceğini düşünüyordum ama galiba yanılmışım. Hiç öyle Sinan ve Aliye'yi birlikte göstermedi, bi de özetlerde Sinan annesine Aliye'ye gittiği için tepki verir gibi bir şeyler yazıyordu. Doğrusu tahminimin çıkmaması beni mutlu eder, çünkü ben zaten dönmesi taraftarı değildim.
Bu fragmanlardan da niye hiç bi şey anlaşılmıyorsa? Neyse az kaldı, izleyip görelim, sonra bol bol konuşuruz zaten....

pinkzone
01-02-05, 16:54
aliyenin sinana dönmemesi isabet olmuş sinan aliye gibi iyi kalpli bir insanı haketmiyor

ona içden fesatlı anında arkadaşını sırtından vurucak biri lazım oda iş arkadaşı tabikiii ancak onun gibi kadınlara yakışır o

seynur
01-02-05, 17:08
ehlocancim evt ya o sahnede cok güzeldi. kahramanin "black" demesi ve denizin "sade desene oglum ne blacki ya" güldürdüler ya insani....
demişsiniz.aynen bendebu sahnede koptum..deniz bukadarmı doğal davranır..ve bukadarmı türkçeye sahip çıkar ya:)bu arada yerınki bölümün fragmanını seyretmedim ama sayenizde seyretmiş kadar oldum sağolun:)

medihaysen
01-02-05, 23:29
bir bölüm daha geride kaldııı.
bu bölümde çok şeye sinir oldum.ama bazı sahneler hoştu tabii.
:arrow: çok saçma sapan bitti. ben bekledim ki orda görsünler birbirlerini. daha bi heyecan katar diziye.
:arrow: deniz kendini hiç ağırdan satmıyor.. aliyede fazla memnun değil gibi. mesajına sadece iyiyim sağol yazdı.insan bir hal hatır sorar. deniz böyle sürekli onu ararsa aliye bıkabilir.
:arrow:-bu ne abicim
-gemi
-aşk gemisi mi? (haha koptum orada)
:arrow: nura çok çok çok üzüldüm. bu kadın ne kadar güzel ağlama rolü yapıyor. sanemi geçemez ona sözüm yok.
:arrow: çok sıkıcı bir bölümdü. feyyaz içimi kararttı.
:arrow: gelelim ikbale. Allah düşmanımın başına böyle bir bela kadın vermesin. :evil: fazla söze gerek yok sanırım. yine şeytanlığını yaptı.
:arrow: bu bölüm aliyeye acımaktan başka bişi hissetmedim. yazık arda da isyana başladı.walla böyle giderse işi zor..offf of

aliyeci
01-02-05, 23:40
evet bu bölümde aşktan ve duygusallıktan daha çok kişiler arası ilişkiler ve olaylar ön plandaydı...ben de kısa bi eleştiri yapmak istiyorum:)
:!: aliye deniz e bu kadar soğuk davranmakla artık canımı sıkmaya başladı
:!: 3 ünün beraber deniz kenarında gittiği yere bayıldım ve oradaki her sahne ve kamera açısı büyüleyiciydi
:!: ikbal kaynana muhteşem bi oyuncu olduğunu yine kanıtladı;süper oynuyo ayten uncuoğlu
:!: feyyaz ın ilişkisi bozulacak gibi gözüküyo:(
:!: bi de bence de en sonda deniz ve sinan birbirlerini görüp bi kavgaya girişselerdi heyecan dozu daha bi yüksek falan olurdu

uzun bi aradan sonra TEMPOSU DÜŞÜK bi bölüm izledik;ama her şeye rağmen ben bu diziyi ve tüm karakterleri çoooook seviyorum ya:)

wink
01-02-05, 23:52
ben diyorum diyorum sesimi duyuramıyorum bukadar yavaslık olmazki be kardesim ne zaman acılacaklar bunlar birbirlerine ki deniz zaten acıldi aliyeye çok yavan ve sade bir bölümdü gene off offf beklemekten sıkıldım dizi çok güzel ama çooooooooookkk yavas ilerliyo :x

Siyahinci
02-02-05, 00:00
Anlaşılan bu bölüm bir tek benim canımı sıkmamış.
:arrow: Ben bitiminde herhalde kırmızı ışık yanıcak ve iki araba yanyana gelicek diye düşündüm amaa...
:arrow: Aliye deniz kabuğunu verirken Deniz eline dokundu ve gülümsedi.Yaşasın artık Aliye belirti gösterdi açılırlar dedim ama....
:arrow: Sinan Deniz abisinin Arda'yı gezdirdiğini öğrendiği an evden öyle bir çıktı ki,herhalde eve gidip Aliye ile kapışıcak dedim ama...
:arrow: Feyyaz Ayla ile konuştuktan sonra Nusret'e olan sevgisini daha çok belli eder diye düşündüm ama...

Vee daha bir çok ammmmaaaa.....

Ya haftaya heyecanla bekleyeceğim hiç bir şey yoktu bu bölümde :!: :!:

aliyeci
02-02-05, 00:06
evet bu bölümde hiç bi soruya karşılık bulamadık sadece deniz bi adım daha yaklaştı ki;arda yı gereçekten sevdiği ve onla yakından ilgilendiği için aliye aslında çok mutlu oluyoooo

ama böyle yavaş giderse dizimiz popüleritesini kaybetmeye ve o ratinglerin en en en tepesindeki yerini kaybetmeye başlamaz inşallah :cry:

Siyahinci
02-02-05, 00:12
İnşallah biz bu kadar sevdiğimiz halde bu bölümde sıkıldık.Düşünsenize bu diziyi bugün ilk kez izleyen biri bir daha izler mi veya dizi hakkında ne düşünür? :roll:

gulbeyaz
02-02-05, 00:17
Sizlerle ayni fikirdeyim.Asiri bir heyecani yoktu bu bolumun.Feyyaz dayi benimde icimi karartti, ne diye etkileniyosun ya , sahip ciksana Nusrete,gerci Ayla ile konusurken Nusret aradiginda seni seviyorum dedi ama, neysee.Herhalde oyle soylerken kendi icini rahatlatiyodu, ben sadece onu seviyorum diye.Ben ikbale cok sinirlendim :evil: .
Yaptiklari yetmiyomus gibi bide utanmadan aliyeye geliyo.Neymis efendim, ayseyi hastanede gostermediginde 'oyle icab etmismis'. Vicdansiz kadin nolucak! :evil: .Sinan gercekten oyle bir kalkti ki, eyvah dedim, aliye ye gidiyo.Yolda karsilasacaklar diye odum patladi. Sinan ya Denize bisey yaparsa diye odum patladi. Aliye bence Denizin hakkini vermeli, Arda ile cok guzel ilgileniyo(bu arada Deniz Ardaya eldivenlerini takarken, kendi kendine ardaya guluyodu,aliyede yine onun arda ile ilgilenmesini inceliyodu, cok guzel guldu deniz orda yaa :lol: .
Neyse, bakalim gelecek bolum neler getirecek. Haaaa, arkadaslar, ben bu aksam ne ATV habere ne de ozel hata bakabildim.Ikisinde Aliye ile ilgili haberler vardi ise, burada bizlerle paylasin olurmu? :oops:

gulbeyaz
02-02-05, 00:19
Haaaaaaaaaaa, solemeyi unuttum.Bolum ozetinde Deniz Aliye ile bisey paylasacak diyodu ya?O paylastigi neydi?Tam anlamadim, o cocukluk resmimi idi? :roll:

Siyahinci
02-02-05, 00:27
Bence Arda'nın kalp şeklinde bulduğu taştı.Valla Arda'da olmasa Aliye Deniz'i kesin fıtık ederdiii :lol: :lol:

karanja
02-02-05, 10:40
Hepinize katiliyorum, bazi seyler sIkIcIydi ama, edasenektin dedigi gibi güzel seylerde vardi. Bence bunlar dünkü bölümü fazla olayli yapmamislarki öbür bölümde bir patlama gibi bisey olsun. Daha bir hafta var simdiden dayanamiyorum yaa :)

seynur
02-02-05, 11:26
arkadaşlar hepinizin kanı kaynıyo hemen kaynaşıversinler istiyosunuz...aliye hala evli ve iki çocuğu war..amaaaaaaaan neolursa olsun be ben hayatıma bakarım diyecek bi karakteride oynamıyo...alla alla hepiniz hemen aşk yaşasınlar istiyosunuz..bekleyin biraz...aliye aldatılmış bi kadın başka bi erkeğe güvenmek hemen o kadar kolaymı...? kendinizi bi onun yerine koyun...eminim hepiniz evden dışarı çıkmazdınız ağlamaktan :P tabi bu şakaydı..ama böle şeleri atlatmak kolay değilki artı hemen denizle birlikte olursa unutmayın ayşe hala sinan da bu ortaya çıkarsa sinan bunu mahkemede kullanır :( ki zaten bunu yapıcak...onlar zaten içlerinde( aliye ile deniz) bişeyler yaşıyolar...bunu belli etmek için illa sarmaş dolaş olmaları gerekmiyo...ben diziyi keyifle seyrediyorum bi giriyom siteye millet yavaşta yavaş...hepiniz 7 aylıksınızheralde...... :wink:

serra
02-02-05, 11:57
Aliye'nin içinde fırtınalar kopuyor.Kızcağız o kadar sıkıntının içindeki..Denize bir şeyler hissetse bile bunu kolay kolay belli etmez.Zaten belli etse mantıksızda olur.Çünkü aliye salt aşk içeren bir dizi değil Aliye bir kadının dramını, çaresizliğini, çocuklarına olan sevgisini de anlatıyor.Aşkla birlikte anneliğide anlatıyor.
Tabiki hayatına birisi gircek ki inşallah bu deniz olur.Kim olursa olsun bunun kolay olmayacağı kesin.Farzedinki deniz!e karşılık verdi.EE mutlu mesut günlerde geçirdiler.Peki ya sonra.Sinan bunu öğrenirse çocukların velayetini almak için elinden geleni ardına koymaz.Aliyenin nasıl bir yolu olduğu meçhul, karışık.Bence aliye ilk önce kendi hayatını rayına koyacak sonra denize olan ilgisini belli edecek.Böyle daha doğru olmazmı?

aliyeci
02-02-05, 12:15
serra ve senur aslında çok doğru ve güzel yazmışsınız ya;sağolun ama insan bazen dayanamıyo işte:)
bakalım haftaya neler olucak???

destemona
02-02-05, 12:16
Bölümü beğendiğimi söyleyebilirim. Aliye ve Deniz aşkında birdenbire gelişme çok doğru olmaz bence, Aliye'nin önceliği çocukları, aşk onun için ikinci planda. Şu anda Ayşe'nin durumunu halletmesi gerekiyor. Ayşe'yle ilgili biraz gelişme olmalı yani, ne bileyim mahkeme gün vermeli, ara sıra Aliye'nin yanına gidip gelmeli. Aliye'de hafif da olsa bir huzur olmalı ki aşka sıra gelsin.
Dizideki tek yavaş gelişme ve saçma olan bence Ayşe konusu, daha ne bekliyorlar anlamıyorum, hani psikoloğa götürüyorlardı.... canım benim, Ayşeciğimi sürekli uyutuyorlar, lütfen iyileştirin artık onu....
Nur'a çok üzüldüm dün akşam, yine bir lafı çok iyiydi, Kahraman ona biraz izin alsan, uzaklaşıp bir yerlere gitsen dediğinde "gittiğim yere kendimi de götürmeyecekmiyim " gibi bir şeyler söyledi...tuttum o cümleyi...
Sinan alyansını çıkarmamış, hala birleşme umudunu koruyor, Aliye kayınvalidesine kendisinden özür dilemediğini söyledi, Sinan'da bunun farkında, leyla'yla konuşurken bunu belli etti. İlerleyen bölümlerde ben özür bekliyorum arkadaşlar, bu özüre göre dizi yön değiştirebilir mi bilmiyorum ama bir şeyler olabilir....

ehlocan
02-02-05, 12:55
Aslında aşk aynı Deniz'in yaşadığı gibi yaşanmalı şöyleki Deniz Aliye'ye aşık oldu itirafınıda yaptı Aliye'den en azından şu an olumsuz bir cevap da aldı şimdi bir çok kişi diyorki Aliye madem istemiyor gitmesine izin verseydi o zamn nerde kaldı Deniz'in aşkı kendisininde dediği gibi herkes kendi aşkından sorumlu günlük hayattada acıyı hep bu yüzden çekiyoruz illaki herşeyin bir karşılığı olmalı bu durum bana Nazım Hikmet'in şu şiirini hatırlatıyor (Duruma uygun yerleri farklı renkle yazdım)

tahirle zuhre meselesi

tahir olmak de ayıp değil zühre olmak da
hatta sevda yüzünden ölmek de ayıp değil,
bütün is tahirle zühre olabilmekte
yani yürekte.

mesela bir barikatta dövüşerek
mesela kuzey kutbuna keşfe giderken
mesela denerken damarlarında bir serumu
ölmek ayıp olur mu?

tahir olmak da ayıp değil zühre olmak da
hatta sevda yüzünden ölmek de ayıp değil.

seversin dünyayı doludizgin
ama o bunun farkında değildir
ayrılmak istemezsin dünyadan
ama o senden ayrılacak
yani sen elmayı seviyorsun diye
elmanın da seni sevmesi şart mi?
yani tahiri zühre sevmeseydi artık
yahut hiç sevmeseydi
tahir ne kaybederdi tahirliginden?

tahir olmak da ayıp değil zühre olmak da
hatta sevda yüzünden ölmek de ayıp değil.

imported_IDIL
02-02-05, 13:20
Tabii ki Deniz ile Aliye'nin hemen aşk yaşamaya başlaması mantıklı olmaz.
Aliye'nin enbüyük korkusu kızını kaybetmek.Dayısı İkbal için bu kadına
nasıl dayanıyorsun
dediğinde "Ayşe onlardayken katlanmak zorundayım" demişti.

mb_arwen
02-02-05, 15:59
aliyenin kızıyla ilgili daha çok savaşması, denizle lgili de daha çok düşünmesi gerek bence ama sanki ikisininde gerçekleşmesi için biraz zaman var gibi

destemona
02-02-05, 17:50
ehlocan şiir süpermiş....

seynur
02-02-05, 17:58
ehlocan yani..durumu şiirle çok güzel anlatmışsın şahsen ben tebrik etmek istiyorum :wink:

ehlocan
02-02-05, 18:04
Beğendiğinize sevindim duruma da çok uygun Nazım Hikmet'in en çok sevdiğim şiirlerinden biridir

pinkzone
02-02-05, 18:46
evet geç oldu ama bende bir yorum yazayım dedim

1 denizin ardayla konuşma sahnelerini gülerek ve çok sevinçle izledim :lol:
2 ikbal hanımla aliyenin konuşmalarını aliyenin ikbale olmaz dedirten baş sallamasını
3 feyyazın kararsızlığını ve saçmaladığını
4 sinan aliyeyle arasında ilişkiyi bilememesi
5 ardanın kalp şeklindeki deniz kabuğunu denize armağan etmesi denizin kabuğu almak bahanesiyle aliyenin ellerine dokunması

özetle bu bölmü durgun geçti ve haftaya hiç mi heyecanım yok tabii özet geldikten sonra ve resimler geldikten sonra değişir bu durum hadi bakemm haftaya ne olcakk

ha birde denizci kostümünü deniz ardaya verince nasıl olcak çok merak ediyorum

Y€llíBoya
04-02-05, 15:56
cok gec oldu yorum yazmama ama napim sizin su mesajlarinizi okumaktan bitemedim birtürlü.... 8O 8O

bazilariniza katiliyorum, bazilariniza katilmiyorum...
°evt bu bölüm biraz durgundu ama yinede hos bir bölüm izledim. o sahildeki görüntüler coook güzeldi yaa. gercek bir aile gözüküyorlardi. ücüde cok sekerlerdi... :)
° nura bende acidim. cok güzel oynadi o sahneyi...
° leyla ne yapmaya calisiyor anlamadim gitti... :x :evil:
° arda ile denizin telefon konusmasi cok güzeldi...
° aliye ile ikbal konusmasida cok güzeldi. hele sanemin o bakislari varya kötü kötü süpeeeer yaaa nasil bakiyor uufffff..... 8O 8O 8O
° feyyaz ile nusret iliskisi bozulacak gibi gözüküyor :? ayla aralarina girsin ama sonra tekrar beraber olsunlar. onlarin iliskilerinde de biraz kipirtilar olsun dimi? :wink:
° arda ve ayse herzamanki gibi yine coook sekerlerdi...
° ve sonunu bende iyi bulmadim yani kirmizida falan duracaklar ve birbirlerini görüp bitircekler gibime geldi.... :roll: ama olmadi...

bence bu bölümde cok güzeldi ama son bölümler gibi heycanli degildi... her bölümde heycan doruklu olmaz dimi hic bir dizide öyle degil yani... arkadaslar dogru söylüyor birazcik bekleyelim hersey yoluna girecek yakinda.... :wink: ben yani her saliyi sabirsizlikla bekliyorum... :wink:

dlkd
05-02-05, 12:33
ya arkadaslar,

feyyazın eski karısı ayla var ya görünce şok oldum. O kadın ıtır esen eminim tanıyorsunuzdur eski filmlerden, hatırlamayanlar için

münir özkul ve adile naşitin '' aile şerefi'' adlı türk filmindeki sarı saçlı barbıe kız +yine münir özkul ve adile naşitin ''neşeli günler'' adlı türk filmindeki barbie kızları yaa yıllar insanı nasıl değiştiriyor değil mi? bir tek gözleri kalmıs inanamadım

sevgiler
dlkd

medihaysen
05-02-05, 12:38
saçları siyah olmuş. yeditepe İstanbulda daha güzeldi.. hiç beğenmedim..

selinim
05-02-05, 12:38
aaaa. o kızmı. benzetemedim.

dlkd
05-02-05, 12:58
aynen o kız hatta aliye dayısının evine yeni geldiğinde feyyaz o kızla gençken çektirdiği resimleri göstermişti zaten dizi başladığında oyuncuların adını yazarken ıtır esen diye yazdı, saçlarını siyaha boyamış belki sarıya boyatsaydı daha belli olurdu ama beyazlar var ya ah o saçlara düşen kar beyazlar işte böyle yapıyor ben o kıza bayılıyordum böyle duru bir yüz olamaz diyordum

sevgiler
dlkd

aliyeci
06-02-05, 14:17
ne yazık ki annme görmüş;ben görmedim:(
ama dedi ki tüm dizi karakterlerinin yüz ifadelerini her zamanki gibi tek tek gösteriyomuş;başka bi şey söylemedi ben de sinir oldum ama napıyim:(

tutkum
06-02-05, 23:47
Acaba ayşenin hastalığı gene mi artıyor yada sinan ağır sözler falan mı söylüyor yoksa aliye niye ağlasın ki

susandelgado
07-02-05, 11:12
biraz geç olacak ama ıtır esen hakkında bir şeyler yazmak istedim. eski filmlerini izleyip hayran olduğum bu kadar güzel bir kız bi daha gelmez herhalde dediğim yeditepe istanbul'da oynadığından haberim olmadığı için yeni halini çok merak ettiğim bir insandır kendisi. siyah saçları açıkçası biraz hayal kırıklığı yarattı bende ama hakkını vermek lazım geçen yıllara göre fiziği hala çok iyi. saçlarını yine sarıya boyatsa bence eski havasını yakalayabilir diye düşünüyorum. yeni bölümün fragmanını hala göremedim meraktan çatlamak üzereydim yazılanları okudum. nihayet ayşe'yi doktora götürüyorlar demekki. o kızın o halini gördükçe çok sinirleniyordum niye bu kadar geciktiriyorlar doktora götürmeyi diye. bakalım neler olacak yeni bölümde.

sihir
07-02-05, 14:42
ıtır esen konusuna kesinlikle katılıyorum. sarı saçlarıyla daha hoş olacaktır

aliyeci
07-02-05, 17:00
inşallah aliye ve ayşe arasına giren ikbal diildir....

cambaz-
07-02-05, 17:14
ALİYE DENİZ DEN YARDIM İSTEMİŞTİYE HANİ PSİKOLOK İÇİN ODA KAHRAMANA SÖYLEMİŞTİ ÜÇÜ BİRDEN ORAYA GİDİYORLAR TABİİ AYŞE MERİÇ VE SİNAN DA AYŞE ALİYENİN YANINDAN KAÇIYO BİDE NUR DENİZİN EVİNDEYDİ FRAGMANDA

aliyeci
07-02-05, 17:47
ben çok heyecanlıyım ya bu bölüm için:(
aliye yine deli gibi ağlıyo ama ağlarken bile süper bu kadın ya:)

Y€llíBoya
07-02-05, 22:42
8O ohh bäää... görebildik fragmani nihayet... :P ilk görüntülerde gülümsemeler falan var, son görüntülerde sinanin ve aliyenin aglama sahnesi var... 8O galiba bu bölüm cok heycanli olucak... :D

aliyeci
07-02-05, 22:55
evet heyecan dorukta olucak yine;bomba gibi olucak bu bölüm ben eminim ya:)

aliyeci
08-02-05, 14:16
8.5 veya 9 sonra yorumumuzu yazıcaz arkadaşlar;bakalım neler olucak:)
gazete de şok gelişmeler var falan yazıyo bugünkü nölüm için;artık ne kadar doğru hep birlikte izleyip görücez!!!!

mugece
08-02-05, 23:21
yine duygu yüklü bir bölümde ayşe'nin annesine sarılmaması halasına hadi gidelim demesinde baya üzüldüm. :(

selinim
08-02-05, 23:25
evet ya bende.kızın kafasına birşeyler sokmuş babaannesi.

theroseberry
08-02-05, 23:27
üfff.ya niçin her bölümde aynı şeyler oluyor gibi geliyor bana.çok sıkıldım artık.ne olacaksa olsun...

mugece
08-02-05, 23:29
evettt :twisted: :twisted: :twisted: belli oluyor küçücük kızın piskolojisini bozdu

etelh
08-02-05, 23:33
aliye kızını geri kazanabilmek uğruna kocasına geri dönecek galiba.... :(

Siyahinci
08-02-05, 23:34
Yine çok güzel bir bölümü geride bıraktık arkadaşlar.Geçen hafta bizi duydular mı ne? Bu sefer güzel yerde bitti bölüm.Acaba Aliye ve Sinan arasında nasıl bir diyalog geçicek? Gerçi konu belli AYŞE ! Bu arada tahminimizin doğru çıkması çok sevindirdi beni.Kahraman ve Meriç hastanede karşılaştı ve birbirlerine gülümseyişlerinden anlaşıldığı üzere yakında yeni bir aşk var dizimizde :lol: Ayşe'nin babaannesinin bir lafı yüzünden Aliye'ye öyle davranması içimi parçaladı.Sırf bu üzüntü yetmezmiş gibi Aliye toplantıya geç kaldı ve bu sorun olarak karşısına çıkıcak.Tamam bay Valentino çok anlayışlı bir adam ama hiç bir patron böyle birşeyi hoş karşılamaz. :cry: Nusret ve Feyyaz cephesinde de işler karışıcak gibi.Nusret belli etmiyor ama yavaştan şüphelenmeye başladı bence...
Neyse bu hafta aklıma gelenler ve yorumum bu kadar.Bakalım haftaya neler olucak?

aliyeci
08-02-05, 23:35
evet biraz uzun yazmak istiyorum;ama çok ta uzun olmasın tabi:)
:arrow: ikbal ayşenin aklına aptal aptal fikirler sokunca ayşe nin babasının boynuna sarıldığı sahne süperdi
:arrow: yine ayşe nin üzgün ve kırgın halleri beni bitirdi
:arrow: aliye nin de ağlaması yine içimi yaktı
:arrow: ama aliye ye kızdım biraz çünkü ne denize bi teşekkür etti ne de naci bey e bi haber verip özür dilerdi ;bu benim hoşuma gitmedi
:arrow: MERİÇ VE KAHRAMAN ilk kez tanıştı ve BENCE BÖLÜMÜN EN ÖNEMLİ OLAYI BU OLDU
:arrow: nur için ben yine baya bi üzüldüm aslında;o kız iyi rol yapıyo bence
:arrow: ve yine bi bomba bu forumlarda konuşulanlar çıkacak galiba aliye sırf AYŞE için SİNAN a dönücek ya:( sizce?

ben bu bölümü baya bi beğendim:)geçen haftadan sonra yani süperdi:)

mugece
08-02-05, 23:43
ayşe'nin odasında yatağına yatıp üzülme sahnesi süperdi :wink:

karanja
08-02-05, 23:47
aliyeci, aliye tam giderken tesekkur etti denizede, ama tam tesekkur gibi degildi tabi. Ve Sanem Çelik bugün daha bi güzel gibi geldi bana. Hele o denizle ve kahramanla büroda otururken. Valla televizyona yapiscadim. Ya simdi yine bir hafta beklicez ya :(

karanja
08-02-05, 23:51
yazmayi unuttum, o denizle nur'un kameraya camdan yansimalarinida cok begendim :D

aliyeci
08-02-05, 23:54
evet camdam cama muallim olayı;ben de çok beğendim onu ya:)

aliyeci
09-02-05, 00:01
evet ben de denizin sürekli arayıp sorması durumuna bayıldım yani:)

maleris
09-02-05, 01:57
camdan yansımalar gerçekten çok hoştu...sanem çelik her bölüm daha bi güzel gelio gözüme.bugün yine süperdi.ve tabi ki bomba meriçle kahraman arasında patlıycak gibi haftaya :wink:

ehlocan
09-02-05, 09:45
Aliye Sinan'ı tekrar deneyelim demek için aradı bence Ayrıca Feyyaz'ın eski karısının bian önce Amerika'ya gitmesini istiyorum Nusret bir şeyleri anlamadan gitse iyi olur ayrıca Feyyaz ne zaman başlıycak hastanede çalışmaya Ayşe'nin annesine verdiği tepkiye üzüldüm ama İkbal daha öncede neler neler konuştu Ayşe'nin yanında bir anda bu kadar etkilenmesi bir şeylerin birşeylerin birikimiydi bence Kahraman'la Meriç olayında haklı çıkıyoruz ayrıca bence Meriç Leyla'nın açıklarını yakalıycak gibime geliyor Bu arada en çok Deniz için üzülüyorum

destemona
09-02-05, 09:50
Diğer dizilerin fanatik arkadaşları var ya hani her bölüme bayıldım bittim diyen, bende Aliye 'de böyleyim işte, ama arada çok fark var aslında onlarda konu saçmalıyor, senaryo dağıtıyor yine de beğeniyorlar, Aliyede'ki tek kusur ise konunun bazı bölümlerde biraz yavaş ilerlemesi, onun dışında her bölüm süper, o kadar gerçekçi ve oyuncularıyla beraber o kadar başarılı bir dizi ki, tüm ekibi çıkardıkları işten dolayı tebrik etmek gerekiyor.
Gelelim dün akşamki bölüme, tek kelimeyle süperdi. Geceye Ayşe'nin damgasını vurduğunu düşünüyorum. Ayşe'li bütün sahneler beni mahvetti, kendine göre haklı şekilde annesini reddedişi, babasına sımsıkı sarılması hatta babaanneyi daha yakın hissedip onunla sıcacık konuşması...
Aliye'nin Sinan'a Ayşe yüzünden bir şekilde tekrar döneceğini ya da en azından bir deneme yapacaklarını hep düşünüyordum, bu düşüncemin dün akşamki bölümden sonra gerçekleşebileceğine daha çok inanıyorum.
Aliye Ayşe'nin kendince haklı tavrıyla yıkıldı, o yıkıldı ağladı, ben yıkılp ağladım gerçekten, inanılmaz etkileyiciydi. Aliye'nin Ayşe'nin gönlünü kazanması için tek yol barışmaktan geçiyor, ya da benim aklıma başka bir yol gelmiyor.
Haftayı merakla bekliyorum.

karanja
09-02-05, 10:27
evet feryal, aliye tekrar denemek zorunda kaldi bencede, ama onlarin beraberliginde deniz ne yapacak onu dusunuyorum. Adamada yazik olacak ya. Ama o birliktelik en fazla bi kaç bölüm sürer bence. Aliye yine evden kaçarken (bu kez hem arda hemde ayseyle) deniz ona yardimci olacak. Sinanla deniz dövüsecekler ve deniz sinanin agzini burnunu kiracak. Nasil olurdu ama degilmi :lol:

serra
09-02-05, 11:19
Son bir kaç gündür hastaydım işe gelemedim doğal olarak sitemizede giremedim.Sizleri çok özledim arkadaşlar.Ne çok alışmışım bu siteye sizlere, yazdıklarınızı okumaya.
Dün aliye çok duygusaldı.Ayşenin annesini görmezden gelmesi, yaşadığı olaylara böyle tepki vermesi çok acıydı.Hele hele bir anne için inanılmaz acı bir olay.
Denizin aliye için çırpınması da çok güzeldi.İşte katıksız gerçek sevgi.
Yanlız dün bir şey farkettim arda ayşe kadar anne ve babasının ayrılığından etkilenmedi.Bence bunun bir tek nedeni var ardanın şuan çok sıcak huzurlu bir ortamda olması.Yani annesi olsun, dayısı olsun, nusret ile annesi olsun çocukla çok iyi ilgileniyorlar.Anne ve babasının ayrılığını, annesinin çektiği sıkıntıları farkettirmemek için ellerinden geleni yapıyorlar. Doğru olanıda bu zaten.Diğer taraftan ayşe'ye baktığımızda bunların tam tersini görüyoruz.Tamam halası , babası ilgeniyorlar.Ama genede bu sevgi ilgi çocuğa yetmiyor.İçinde eksik olan bir şey var.Annesinin sevgisi.Bunun üstüne ikbal hanımda annen seni sevmiyor, sevseydi gelirdi diyince, çocuğun yarasına tuz bastı.Sonunda olan oldu.

susandelgado
09-02-05, 11:22
bence tekrar denemeyecekler o kadar olaydan sonra aliye gibi çok gururlu bir kadın sinan'a asla dönmez diye düşünüyorum.zaten önce sinan aliye'ye mesaj çekti sonra aliye sinan'ı aradı. bence psikoloğa birlikte gidecekler.psikoloğun da çocuğunuz depresyonda barışın diyecek hali yok.belki aliye ayşe'nin yanında birkaç gün kalabilir ama sinan varken zor biraz. ortalığı karıştıran hep ikbal zaten. dünya üzerinde öyle bir kadın yoktur herhalde.

medihaysen
09-02-05, 12:26
ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü çok fena olduuuuuuuuuuuumm....
dövmek istiyorum bu kaynanayı. pis.lik kadııııın. :x :evil:
yine yaptı yapacağını. ne yüzsüz kadın bu yaa. istemiyorlar seni işte daha ne duruyorsun istanbulda herşeyden çıkıyorsun. sinanın yerinde olsam onu analıktan reddederdim. :twisted: :x
deniz çok çirkindi bu bölümde. yaw saçlarını niye yandan ayırıyon. şöyle karizma bi saç yapsana. bu haldeyken tabi aliye sana bakmaz :wink:
meriçle kahraman olay çok hoş olacak. ama ibrahim yine çıkıp gelmez inşallah. tahminleriniz tuttu arkadaşlar tebrik ederim :D
bu dizinde bazı yerler çok yavaş ilerledi. annem yine sinanın düşüncelerine (aliyeyi zorladığı an) sinir oldu. böyle şeyleri niye durup durup gösteriyorlar diyo. haklı bence.
kudret sabancı bu siteye hala giriyorsa ; efendim lütfen diziyi hızlandırın. saygılar.."

pinkzone
09-02-05, 13:29
Güzel bölümdü.

1 :arrow: İkbal hanımın ayşeyi etkilemesine çok üzüldüm...
2 :arrow: Aliyenin çocuğunu göreme çabasına
3 :arrow: ayşenin yüz vermemesine
4 :arrow: denizin nura karşı hatasını kabul etemesine
5 :arrow: denizin nura ben en çok aliyenin sevgisini seviyorum demesine
6 :arrow: sinanın eski günleri hatırlamasına
7 :arrow: mücahitin hiç de kolay lokma olmayacağına
8 :arrow: Feyyazın kararsız kazımlığına
9 :arrow: aliyenin büyük bir iş fırsatını kaçırmasına
10 :arrow: işyerinde o gıcık kadının geri dönemesine

Özetle bazılarına sevindim, bazılarına üzüldüm, bazılarınada kızdım
bir duygu fırtınası yaşadım denilebilir.

hulyac
09-02-05, 13:57
ya arkadaşlar üzülerek bişey söylemek istiyorum.bi kere harika pazarda arda ve ayşeyle röportaj yapmıişlardı.ayşe ben hastaneye yatıcam dedi arda da annemle babam tekrar bi araya gelecek dedi.ayşe hastaneye yattı.dünkü bölümden sonra çok üzücü ama sanırım ardanın dediğide doğru çıkacak. :( umarım aliye ile sinan tekrar birleşmezler ...

volvox
09-02-05, 14:14
Hepsine tamam da bişey saçma geldi bana.Aliye'nin ev telini bilen kimse yok mu? Neden cepten ulaşamayınca evden aramak kimsenin özellikle de Deniz'in aklına gelmiyor anlamadım.Neyse olur böyle ufak tefek hatalar diyelim :)

justin_girl
09-02-05, 15:44
:arrow: bu bölüm bi önceki bölme nazaran çok iyiyidi
aliyenin durumu gerçekten kötü allah kimseyi bu durumlara düşürmesin bence sinanla kızı için tekrar birleşmeyi kabul eder arkadaşlar çünkü kızının ondan nefret etmesini kaldıramaz :cry:
benim en çok üzüldüğüm sahne ise:
:arrow: DOKTOR AYŞEYE BEBEK OLARAK HANGİSİ ANNEN OLSUN DEDİĞİNDE ONA MAVİ ELBİSELİ BEBEĞİ GÖSTERMESİ
BU SAHNEDE ÇOK KÖTÜ OLDUM ARKADAŞLAR :cry:

mormania
09-02-05, 16:02
Aliye Sinan'ı tekrar deneyelim demek için aradı bence Ayrıca Feyyaz'ın eski karısının bian önce Amerika'ya gitmesini istiyorum Nusret bir şeyleri anlamadan gitse iyi olur ayrıca Feyyaz ne zaman başlıycak hastanede çalışmaya Ayşe'nin annesine verdiği tepkiye üzüldüm ama İkbal daha öncede neler neler konuştu Ayşe'nin yanında bir anda bu kadar etkilenmesi bir şeylerin birşeylerin birikimiydi bence Kahraman'la Meriç olayında haklı çıkıyoruz ayrıca bence Meriç Leyla'nın açıklarını yakalıycak gibime geliyor Bu arada en çok Deniz için üzülüyorum

katılıyorum bu arada kahramanı çok sewiyorum çok sempatik meriç de iyi ve fedakar kız sinanın bu dizide doğru haklı olduğu tek düşüncesi bence meriçin şu eski sewgilisiyle ilgili yorumları bence de o çocuktan hayır yok onu unutsun ve şu şeker kahramanla mutlu olsun...

bu arada size katılıyorum kudret sabancı nur'la deniz konuşurken iyiki şu cam yansımalarını kullandı süperdi bence...

ya ayşe annesinin yerine babannesini koymaya başliyormuş gibi geldi bana siz ne dersiniz :?: :?: çünkü büyük bir sewinçle telefonu aldı meriçten ve babannesi de şaşırdı telefonu ayşenin istemesine...noluyo yaaaaaaa :cry: :cry: :cry: :cry:

aliyeci
09-02-05, 19:19
ayşe nin sağlığı annesi için o kadar önemli ki galiba sinan için geri dönecek:(

tabi bu surada deniz artık neler yaşar tahmin bile etmek istemiyorum;ama aliye ve sinan aynı evin içinde neler yapacak onu da çok mera kediyorum;aliye gibi bi kadın artık sinan a nasıl dayanır bilemiyorum:(

Y€llíBoya
09-02-05, 21:47
evt hepinizede hak veriyorum bu bölüm gercekten cok güzeldi...

° bende bittim o sahnede aysenin annesine yüz vermemesine. yazik ya aliyede aysede...ooofffff... :cry:
° ikbalin demesi gerekeni dedi yine... :evil:
° evt o sahne deniz ve nurun camla göstermesi cok iyidi. cok iyi düsünmüsler...
° denizin nura "ben aliyenin sevgisini seviyorum" demesi cok güzeldi... :D
° tahminleriniz gercekten de tuttu bravo size :D meric ve kahraman aski geliyor... :)

veee aliye coook güzeldiiii.... 8O

daha cook sey var siz söylediniz bile herseyi ben yorulmayim artik... :wink: bu bölüm cok güzeldi,duygusaldi,etkileyiciydi,süperdi,harikaydi ,... :lol: :lol:

selinim
10-02-05, 09:20
evet çok güzel bir bölümdü.

imported_IDIL
10-02-05, 13:20
Umarım Aliye,Sinan'la tekrar denemek istemez.Ama bir bakıma başka çaresi yok gibi gözüküyor,kızını kaybetmeyi asla göze alamaz.

selinim
10-02-05, 13:50
aliye sinana dönmez.çünkü denizi seviyor.bunca şey yaptıktan sonra sinana dönmesi biraz saçma olmaz mı?

aliyeci
10-02-05, 14:58
ama kızı söz konusu olunca dönücek ya:(

destemona
10-02-05, 15:08
hoşlandığını evet ama henüz denizi sevdiğini bilmiyoruz ki, aliye'nin ilk önceliği kesinlikle çocukları. Ayşe'nin davranışıyla nasıl yıkıldığını gördük, mantık olarak sinan'la tekrar ne işi var diye düşünsem de duygusal yönüm ağır basıyor ve ayşe için dönebilir diye düşünüyorum. ayşe'nin güvenini yeniden kazanması gerekiyor, bir olasılık ayşe'nin bir süre kendi yanında kalması için sinan'la konuşur (onun anlayacağı meçhul tabi) ve o da kabul edebilir.

karanja
10-02-05, 18:03
arkadaslar, aliye sinana dönüyor ama ayri yataklarda yatacaklar filan. Ama sonunda dayanamayip geri gidecek.

gulbeyaz
10-02-05, 18:11
nerden biliyosun? sanki bunlari kendi agizlarindan duymus ve dogrulamis gibi konusuyosun. :)

karanja
10-02-05, 18:30
sanem celikle 'arkadas'olan biri vardiya burada, hani ara sira mesajlasdigi (eger takip ediyosa bilirsin) o soyledi. Komsusu ardayimi ne taniyomus. Arda soylemis

karanja
10-02-05, 18:31
sanem celikle 'arkadas' olan actor_me vardiya burada, hani ara sira mesajlasdigi. (eger takip ediyosa bilirsin) o soyledi. Komsusu ardayimi ne taniyomus. Arda soylemis

medihaysen
10-02-05, 18:57
açıkçası ben o sertan mıydı o arkadaşa pek inanamadım. kırılmasın ama biz nasıl inancaz ona. bizi kandırıyor olamaz mı?.. ....nedense kendimi kaz gibi hissediyorum. :roll:

gulbeyaz
10-02-05, 19:41
ardanin 18 yasindaki aski birazdan atv haberde

mormania
10-02-05, 19:50
açıkçası ben o sertan mıydı o arkadaşa pek inanamadım. kırılmasın ama biz nasıl inancaz ona. bizi kandırıyor olamaz mı?.. ....nedense kendimi kaz gibi hissediyorum. :roll:

koptum :!:
allah iyiliğini versin,ne güzel dedin öle kaz falan,çok hoşuma gitti :lol: :lol: yanlış anlama sakın dalga geçmek için demiyorum cidden çok hoşuma gitti...tabi böle bi durumda bunu düşünmek doğal sonuçta adamın bizi işletip işletmediini asla bilemeyiz ve şüpheyle yaklaşman da doğal...

karanja
10-02-05, 20:48
Ben konustum sertanla msn'de, nasil ve nerede tanistigini anlatti bana. Anlatisi bana inandirici geldi. Tabi yinede tam olarak emin degilim dogrumu soyluyo diye.... :)

aliyeci
11-02-05, 00:05
valla bence sertan ın anlattığı senaryo o kadar muhtemel ki;bence de aynen böyle olacak ve kesinlikle katılıyorum onun fikirlerine:)

pinkzone
11-02-05, 18:15
Evet yeni bir haber duydum buraya yazayım dedim..

Sanem çelik yakında nisan ayında yeni bir filmle karşımızda
bu filmin adı ayın öteki yüzü

filmde oynuyan kişilerise sanem çelik, m. ali alabora (memoli) birde ali poyrazoğlu

bu film yakında vizyona girecekmiş eee nediyeyim hayırlı olsun sanem hanım

bu filme mutlaka gitcemmm...

mormania
11-02-05, 19:31
pinkzone avatarında sanem aşırı tatlı çıkmış,bu avatarı sakın değiştirme emi cnm mükemmel olmuş :wink:

aliyeci
11-02-05, 20:05
ya bu yeni bölümlerin özetlerini hemen nerden buluyosunuz ben anlamıyorum:)

bakalım neler olucak;demek aliye ve sinan beraber gidecek doktora:(

medihaysen
11-02-05, 23:24
ALİYE YENİ BÖLÜM

Sinan’dan Aliye’ye sürpriz bir atak daha!
Kızı Ayşe’nin kendinden uzaklaştığını gören Aliye, Sinan’ı arıyor… Nur izne çıkıyor, Deniz Aliye’ye olan duygularını Mevhibe ablasıyla açık açık paylaşıyor… Feyyaz gergin saatler yaşıyor... Ayla Amerika’ya dönecek mi? Refiye’nin ani rahatsızlığı herkesin gözünü korkutuyor… Nusret, Feyyaz’a niye kırılıyor? Meriç ve Kahraman’ın yolları nasıl kesişiyor? Ayşe’nin psikoloğu Aliye ve Sinan’a ne tavsiye ediyor?

bana bu bölüm pek sıkıcı olmayacakmış gibi geldi. hayırlısı bakalım...

Y€llíBoya
13-02-05, 15:52
ARKADASLAAAAR 20.bölümün fragmanini verdiler. bu bölüm varya mühtis olucak... 8O :P hemen anlatayim neler gördügümü... 8O

° Deniz pencereye ALIYE yazip etrafina kalp yapiyor. o sirada aliyenin görüntüsünü veriyorlar...
° Sinan, Aliyeye sasgin bir halde bakiyor(galiba hastanedeler)...
° Deniz koltugna uzanmis, gülümseyerek elindeki tas mi ne ye bakiyor...
° Aliye aglayarak Denize sariliyor Denizde ona üzgün bi sekilde sariliyor...
° Sinan ve Aliye disarida bakisiyorlar...
° Aliye Ayseyi öpüyor...
° Hastanede Denizi gösteriyorlar...
° Meric ve Kahraman bi Barda birlikteler...
° Feyyaz ve Nusret evde birlikteler...
° Arabada Aysenin görüntüsü var...
° Sinan ve Aliye Luna Parkda yürüyorlar...
° Deniz evinde düsünce bi halde oturmus ve bisey iciyor...
° Arda ve Ayse siplayarak seviniyorlar(galiba Luna Parkdalar)...
° Nusret ve Feyyaz kapi önünde konusuyorlar...
° Refiyenin üzgün bi sekilde görüntüsü var...
° Denizin disarida görüntüsü var...
° Ayse ve Arda o dönen atlar varya onlara binmisler(ismini bilmiyorum) sinana ve aliyeye gülerek el saliyorlar onlarda gülümseyerek onlara el saliyorlar... cok mutlu gözüküyorlardi...

herseyi yazdim valla... :D aliye denize sariliyor 8O 8O galiba barisacaklar aliye ve sinan. offf... arda ve ayse cook mutlular yaa... :P bu bölüm hayatta kacmaz....

aliyeci
13-02-05, 19:23
yemin ederim şoklardayım arkadaşlar;bu bölüm sanırım yine etraf altüst olacak;
ben de hala göremedim fragmanı ama o kadar iyi anlatmışsın ki cnm;merakım biraz da olsa azaldı yani:)
deniz ve aliye nasıl sarılıyo ya;ben çatlamak üzereyim meraktan yine;bakalım neler olacak;
süpersiniz

aliyeci
14-02-05, 00:34
şu anda fragmanları gördüm ben:)
ve diyorum ki 20. bölüm en iyi bölüm olacak.....
etraf sallanacak:)

destemona
14-02-05, 09:23
yelizlercim, öyle bi anlatmışsınki izlemiş gibi oldum vallahi, harikasın... dün senin yazıyı okuduktan sonra ATV'yi kapamadan fragman bekledim, saat 11.00 sularında izleyebildim, herşeyi tek tek yazmışsın ve bu bölüm gerçekten süper olacak. Aliye ve Deniz belki de ilk defa bu kadar yakın olacaklar ve dizi başladığından beri Ayşe ilk defa mutlu.... bu bölüm kaçmaz arkadaşlar......

Fettan
14-02-05, 11:16
O Kadar bekeldim fragmanlar için bütün reklamları izledim yok izleyemedim ama çok güzel anlatmışsınız acaba Alie ve Deniz hangi sebepten sarılacaklar ve gerçekten Sinan'a dönecekmi

medihaysen
14-02-05, 13:00
ben halen izleyemedim. lütfen biri bana söylesin aliye aşağıdan mı yoksa yukarıdan mı sarılıyor=??? :P

imported_IDIL
14-02-05, 13:11
Nihayet ben de gördüm.Zaten yelizler sağolsun çok güzel anlatmıiş :lol:
Bu bölüm süper geçeceğe benziyor.Sabırsızlıkla salı akşamını bekliyorum

BAY-Z
14-02-05, 13:20
ARKADAŞLAR BİLMEDİĞİM Bİ ŞEY İÇİN YORUM YAPMAM.BEN ALİYENİN SADECE 2 BÖLÜMÜNÜ SEYREDEBİLDİM.DİĞER BÖLÜMLERİNİ İŞİM SEBEBİYLE İZLEYEMEDİM.SEYRETTİĞİM 2 BÖLÜMDEN AKLIMDA KALAN ŞEYLER.ALİYENİN SOĞUK GÜZELLİĞİ VE MÜZİKLERİ

aliyeci
14-02-05, 14:06
aliye sarılırken aliye nin kafası denizin göğüs hizasına denk geliyo :lol:

saden
14-02-05, 17:29
arkadaşlar fragmanı yeni gördüm.......... :? şoklardayım................... :x
olamaz barışamazlar yaaaaaaaaaaaaaaaaa :evil:
denizle aliye çok güzel sarıldılar içim gitti valla :cry:
çok tatlı yakışıyolar :P

susandelgado
15-02-05, 13:14
fragmanı ben de gördüm de benim bildiğim deniz solak ama cama aliye yazan sağ el. sinan'ın eline de pek benzemiyor. deniz yazıyor belli. acaba ben mi yanlış hatırlıyorum deniz solak diye?

imported_IDIL
15-02-05, 13:19
Deniz solak mı,bilmiyorum ama cama "Aliye" yazan kişi Deniz.Sinan değil.

aliyeci
15-02-05, 14:32
Aliye ye duyduğu aşk o kadar büyük ki;her iki elini birden kullanmayı öğrendi demek ki :o

Coskun
15-02-05, 14:58
Evet, şu bir gercek ki, Deniz Aliye yi çok seviyor. Ama büyük ihtimalle karşılık alamayacağını düşünüyorum. Aliye kızının sağlığı için tekrar Sinan ile birlikte olacaktır. Sinan bunu haketmiyor, ama sonucda bunu kızı için yapacaktır diye inaniyorum. Peki ama Deniz ne yapacak? Aliye den vazmıgececek? Yoksa aliyesız yaşayamam deyip intihar mı edecek? Ona çok üzülüyorum. O kadar seviyor ki Aliye yi.

destemona
15-02-05, 15:31
niye intihar etsin canım, durup dururken böylesine karamsarlık niye ki şimdi? Deniz zaten Aliye'nin çocuklarına olan sevgisini sevdiğini söylemişti, önceliği çocukları olduğunu zaten biliyor.... Sinan ve Aliye Psikolog tavsiyesiyle bir araya gelecekler, ( bu belki aynı evde yaşama değil de çocuklar için sık sık bir araya gelme şeklinde de olabilir) fragmanda gördük zaten ama bu uzun ömürlü bir şey olmayacaktır, biliyoruz ki Aliye artık Sinan'ı sevmiyor.
Aliye eninde sonunda Deniz'le birlikte olacaktır ama şimdi değil, daha çok erken bence....

aliyeci
15-02-05, 15:56
bence de biraz erken;ama intihar etmez tabi ya...deniz akıllı adama yani:)

ama şunu da söylemek istiyorum nejat rolünü o kadar iyi yapıyo ki;duyduğu aşkı gözlerinin içinden okumak çok basit :)

mb_arwen
15-02-05, 16:39
Deniz solak mı,bilmiyorum ama cama "Aliye" yazan kişi Deniz.Sinan değil.

ewet nejat solak :wink:

saden
15-02-05, 16:53
ya arkadaşlar benim merak ettiğim acaba aliye niye sarılıyo.......... :?:
why :?: acaba denize seni seviyorum felan mı diyo :?:
çatlıycaaaaaaaaaaaam............. :arrow: sabahtan beri saaat sayıyom...... :P

aliyeci
15-02-05, 17:19
ben de çatlıyorum ama bence sarılma sebebi şu:
deniz aliye nin iyilik meleği ya;aliye her zamanki gibi ayşe için ağlayıp üzülürken teselliyi deniz in kollarında buluyo;deniz de (garibim) üzülme aliye ben yanındayım falan diyodur:(

karanja
15-02-05, 18:17
Bu bölüm kaçirilmaz yaa...........ama birde beklentilerin altinda kalirsa bu bölüm :?

Y€llíBoya
15-02-05, 18:39
öyle olursa napalim... zaten bir günlük yani herzaman böyle bisey olmucak ya. bölümün tekrarida verilmiyor... bakan diziye bakar, bakmayan bakmaz o zaman 20.bölümü kacirmis olurlar. filimler sürekli tekrarlaniyor bölümler öyle degil... kendileri bilir... :wink:

aliyeci
15-02-05, 19:07
inşallah bu kadar muhteşem fragmanlardan sonra bu bölüm beklentilerimizin altında kalmaz;haklısın karanjaaa :wink:

mb_arwen
15-02-05, 19:49
valla bence simdiye kadar aliyenin hiçbir bölümü beklenenin altinda olmadi hepsi çok iyiydi bence...

aliye büyük ihtimalle bence sinanla birlikte mutluluk gösterisi yaptigi için kendini suçlu hissedicek, yada ayse aliyenin babasindan ayri olmamasini isteyebilir ve aliye de suçluluk duyabilir veya son bir ihtimal aysenin doktoru ayse ile ilgili bisey söylediginde aliye yine suçluluk hissedebilir...bunlar benim tahminlerim insallah hiçbiri olmaz da aliye onu sevdigini denize söyler ve iyiki varsin der(sanki biraz hazla halay kurdum).. birazdan izleyip görücez bakalim :wink:

ecearici
15-02-05, 22:13
deniz ne biçim bir doktor ya.hiç hastahanede sigara içilir mi?özellikle de bir doktor?dizilerde böyle sigara içilen sahneleri hiç sevmiyorum.insanları imrendiriyor.aliye çok iyi bir dizi ama böyle sahneler hiç hoşuma gitmiyor.(mesela sigara sahneleri bimde de var) :( :( :(

Siyahinci
15-02-05, 23:44
Yine çok güzel bir bölümü geride bıraktık.Sonunda Aliye'nin de Deniz'e aşık olduğunun ilk belirtisini gördük.Yatarken Deniz'i düşünmesi çok hoşuma gitti.Deniz yine garibim Allah herkese onun kadar seven erkek nasip etsin.Buğulu cama adını yazması çok güzeldi.Özellikle Kahraman onu almaya gedliğinde aralarında geçen konuşma sonrası kapıyı kapatışı çok tatlıydı :lol: Nusret ve Feyyaz ın arsı bozulucak Ayla yüzünden diye yazmıştım önceden sanırım haklı çıktım :cry: Umarım Ayla giderde yine hoş görüntüler izleriz... Ayşe ve Arda yine süperdi.Özellikle Arda Feyyaz' a yardım ederken bir doktor edasıyla şimdi ağzını çalkalaman gerek dedi ya koptum. Yerim ben onu yaaaaa :lol: Kahraman ve Meriç bu bölümde bizi sevindiren tek çiftti sanırım.Çok yakıştılar bence.Son olarak Sinan Aliye'ye kutu verdi ya hani bence alyans aldı yine. :roll: Neyse bu hafta yine çok güzeldi bakalım haftaya neler olucak ???????

elifd
16-02-05, 00:15
Harika bir bölümdü!... :wink:
Ayşenin Aliyeden uzaklaşması çok üzücüydü, neyse ki yeniden eskisi gibi olmaya başladı..
Ayşenin Aliyeye "anne" diyişinden sonra Aliyenin de "Biz gök kuleye binmek istiyoruz." demesi çok hoştu.. :)
Sinan ise Aliyeyi geri kazanma çabalarında.. Aliyeyi üzerken o pembe panteri hiç düşünmüşmüydü acaba?! :x :evil:
Süheyla yine aynı.. Can çıkmadan huy çıkmaz derler ya; bu söz Süheyla ve İkbal için söylenmiş sanki.. Süheyla hala oyun peşinde.. :x
İkbal ise akıllanmayacak.. Önce ayırdı, sonra Ayşeyi soğuttu, hala daha da hainliklerine devam ediyor.. :x Hayret ediyorum bu kadına!! 8O :x
Meriç ve Kahraman arasında başlayacak aşkın ilk adımları da bu bölümde atılmış oldu.. :wink:
Deniz çok ama çok aşık!..
Bunu bir kez daha bu bölümde gösterdi.. :wink: :)
Mevhibe Ablasıyla konuşmaları.. İkisinin aynı anda birbirlerini düşünmeleri de Çok etkileyiciydi.. :wink:
Aliye ve Deniz'in sarıldıkları kısımda ise eridim resmen!!... :D Çok güzeldi...

aliyeci
16-02-05, 00:45
ya söylenecek çok şeeeey var ama yavaş yavaş unutmadan yazıcam inşallah....
öncelikle.....çok hareketli ve süper bi bölümdü bence;ben bayıldım-öldüm bittim:)
:arrow: deniz in aşkı o kadar büyük ki;adam hayattan koptu;ama aşık rolünü bu kadar iyi yapmasına bayılıyorum
:arrow: deniz in aliye nin iş çıkışına gelmesi bence süperdi;aliye ona sarılınca içimden bi şeyler koptu gitti
:arrow: ikbal in çiçeği kestiği sırada dedim ki:HERALDE BU KADIN KAFAYI YEDİ,AKLINI KAYBETTİ
:arrow: meriç ve kahraman o kadar tatlılar ki onların ilişkisini sonuna kadar onaylıyorum:)
:arrow: ayşe ve arda nın tatilyadaki eğlenme sahneleri ve eyşe nin hiç zorlama olmadan annesinin boynuna sarılması yine aşırı duygu yüklüydü
:arrow: arda nın diş koltuğundaki kıza yardım etmesi süperdi
:arrow: ben bu refiye hanım a bayılıyorum;kadın rolünü süper yaptı yine valla alkışlıyorum onu ben
:arrow: süheyla şimdi deniz ve aliye yi öyle görünce yine laf sokar haftaya:)
:arrow: artık deniz de aliye de yataklarındayken birbirlerini düşündüler ya ölsem de gam yemem...aliye de denizi seviyo arkadaşlar :D
:arrow: ve tabi sinan dan son darbe;aliye biraraya gelmelerinin işe yaradığını görünce sina ın yüzüğünü kabul edebilir ama;deniz i di seviyo artık bilmem ne yapar???

süperdi bu bölüm süperdiiiii

aliyeci
16-02-05, 00:47
yelizler ya bu akşam çok rakip var;ben 1.lik konusunda emin değilim:(
ama inşallah

sleepinsanity
16-02-05, 01:17
Arkadaşlar dediklerinize aynen katılıyorum çok güzel bir bölümdü :D

yalnız ben de bir şey eklemek istiyorum Ayla ile ilgili.. sanırım hasta yani kanser falan olabilir. yemekte başının dönmesi fln, sonra bir de ilaç içiyordu..
bir de daha önceden elleri falan titriyordu hep...

aliyeci
16-02-05, 01:25
evet ya şimdi bi de ayla nın hastalığı falan çıktı ortaya;feyyaz yine ortada kalıcak ve bence hiç hoş değil bu durum:(

volvox
16-02-05, 01:36
Yine güzel bir bölüm daha izledik.Bütün sahneler Ayla'yla akşam yemeği sahnesi hariç çok güzeldi yine..Mücahit karakterini de seviyorum ben ne yalan söyleyeyim adam çok iyi rol yapıyor. Bir de nedense Leyla'yla yakıştırıyorum ben onları. İlk başlarda Kahraman sanki Nur'dan hoşlanıyormuş gibi gelmişti ama Meriçle de çok yakıştılar.Diğerleri içinse yapılan yorumlara ben de katılıyorum..

aliyeci
16-02-05, 01:50
evet ben de bi türlü bu ayla la sahneleri sevemedim ya:(
bu arada sanırım leyla gerçekten sinan a aşık olmaya başladı;bunu söylemeyi unutmuştum:)

pinkzone
16-02-05, 09:12
bu bölmü gerçekten süperdi. özelllikle aliyenin denize sarılması
vede artık aliyenin denize karşı birşeyler hissetmesi ohhhh beee dedim

bu hep böylemi gidecek deniz hiç mi karşılık bulamayacak derken sonunda oldu hayal etmesi yetti bee sağolun senaistler

karanja
16-02-05, 10:06
Evet hepinize katiliyorum, beklentilerimin üzerinde bir bölümdü bu. Bence büyük bir ihtimal, aliye o yüzügü kabul etmicek ve bi süre daha boyle devam etsin diyecek ve sinani oyalayacak. Hemen hayir derse sinan yine köpürür ve olan aliyeye olur.

destemona
16-02-05, 10:18
süper bir bölümdü, yazılacakların hepsini yazmışsınız zaten, aynı şeyleri yazmayıp bir iki şey eklemek istiyorum bende...

Nejat İşler'i daha önce bi çok dizide izledik ki bana göre hepsinde çok başarılıydı, fakat Aliye'de ki rolü gerçekten zor, çok az konuşacaksın ve sadece o bakışlarla her şeyi anlatacaksın, inanılmaz değil mi? Gözleriyle oynuyor resmen, hiç konuşmasına gerek yok, o bakışlar herşeyi anlatıyor zaten. (Mustafa Hakkında Her Şey'de de buna benzer oynuyor, orda da süperdi, izlemediyseniz öneririm)

Sinan. Dün bambaşka bir Sinan izledik, alyansı geri taktırma çabaları, mükemmel davranış, iyi baba.... çok uzun süreceğine inanmıyorum. Tüm bunlar Aliye'yi geri kazanma çabaları, Deniz'i öğrendiğinde tarzı değişecektir buna eminim.

Aliye. Kararının arkasında dimdik ayakta durmaya çalışıyor, Deniz'e karşı bence artık hisleri açık, ona bile nereye gideceğini (sinan olduğu için) rahat söyleyemiyor... Sinan'la tekrar denemeyi hiç düşünmüyor, çok belli etti aslında, biraz da Ayşe'nin durumuna bağlı, daha kötüye gitmedikçe, geri dönmeyeceğini de bize gösterdi... (şimdi ilacada başlayacaklar, çok zor durum gerçekten)

Ayla'nın Amerika'ya dönmeyeceği çok açık, başlangıçta isimler yazarken, konuk oyuncu falan yazmadığı gibi ismi ön saflarda yer alıyor. Bir hastalığı olduğu da kesin, tabi Feyyaz'ın da böyle kötü zamanında onu yalnız bırakmasını beklemeyeceğimize göre ki zaten dün akşam bunu gösterdi (başı döndüğünde hemen sarılıp, ordan çıkardı onu), Feyyaz ve Nusret arasındaki gerginlik artacaktır....

Arda ve Ayşe'yi de haftalar sonra böylesine mutlu görmek süperdi doğrusu.....

daybreak
16-02-05, 10:38
muhteşem bir bölümdü.
birincilik konusunda şüpheniz olmasın. kesinlikle birinciyiz.

aliye de denizi seviyor , artık tamamdır ama kız ikilemde. bir yanda çocukları , bir yanda deniz. birinden vazgeçmek zorunda. bakalım sinan ağa yine ne yapacak aliyeye. ama bu hafta iyiydi ağa. aferin.

justin_girl
16-02-05, 11:14
:arrow: EYTTTT BEA NASIL BİR BÖLÜMDÜ YAA RESMEN HARİKAAAA
BENCE GECENİN EN HARİKA OYUNCUSU :arrow: DENİZDİ MÜHTEŞEMDİ YAA :arrow: EN KOMİK OYUNCUSU İSE REFÜŞ'TÜ :wink: :P HARİKA Bİ BÖLÜMDÜ TEK KELİMEYLE :wink: SARILMA SAHNESİNE HASTA OLDUM YA ÇOK TATLIYDI :arrow: DENİZ NASILSIN DEDİĞİNDE ALİYENİNİ ÇOKK KÖTÜ DENİZ BEN VARIM BURDAYIM DEYİŞİ ALİYENİNDE BU EN HARİKA CÜMLEYDİ ZTN BİLİYORUM DEMESİİ HARİKAYDI OF BEA ESKİ GÜNLERİDE ANDIK BU ARADA ÇOKK GÜZELDİ YAA NEDİYİM BAŞKA KELİME YOK ÇÜNKÜ :wink:

serra
16-02-05, 11:57
Aliye şimdiye kadar izlediğim bölümler içerisinde en güzeliydi.Bence bu bölümde yaşannalar ilerki günleri çok etkileyecek.
Sanırım korktuğumuz olacak ve aliye sırf çocukları için sinanla yeniden deneyecek.Sonıucunda hüsran olacağı apaçık ortada.Çünkü dün izlerken şunu farkettim; aliye sinanla ve çocukarıyle yemekteyken kendi içiyle çok savaştı.Bunu gözlerinde gördüm.Sinanın sürekli geçmişi hatırlatması, çocukların beraberken eğlenmeleri ve kızından ümidi kesmişken ona sarılması aliyeyi bütün yemek boyu düşündürdü.Bir şans daha vermelimi vermemelimi?Gerçekten zor bir karar.
Aliyede denize karşı bir şeyler hissetmeye başladı ama bu gidişle buna engel olacak.(Feryal deniz hakkında söylediklerine tamammen katılıyorum)
Feyyazda eski eşi ile nusret arasında sıkışıp kaldı.Çok hatalı bence.Sevgiyi geçtik ki kendiside sürekli nusreti sevdiğini söylüyor.Hiçmi gurur yok bu feyyazda anlamadım.Seni birden bire terk eden birisiyle hemde bir başka erkek için terkeden eşinle nasıl görüşürsün anlamış değilim.Hadi bir defa görüştün.Bu görüşmeleri tekrarlamanın ve yemek davetlerini kabul etmenin manası ne?Yazık değilmi nusrete.Kadın ne güzel annesi ve çocuğuyla azıcık aşım kaygısız başım manasında bir hayat sürüyordu.

ehlocan
16-02-05, 12:23
Valla yazmak istediğim herşeyi yazmışsınız arkadaşlar ama ben Aliye'nin Sinan'a döneceğini sanmıyorum.Sinan muhtemelen Aliye'ye alyans almıştır yada Altınbaş ın şu meşhur sevgililer günü yüzüğünü Nejat İşler konusunda Feryal'le aynı fikirdeyim gerçi kimileri Nejat İşler'i bu konuda eleştiriyorlar yani sürekli aynı bakış aynı duruş diye ama çok doğal ve içten oynuyor bence Feyyaz gitmemeliydi Ayla'nında kesin ciddi bir rahatsızlığı vardır ayrıca Asuman'ında Nusret le nişanlı olduğunu bile bile Ayla ya sürekli kal demesi eski günleri hatırlatmasına sinir oldum desem yeridir Kahraman'la Meriç konusunda yanılmadık en güzel sahneler ise
:arrow: Deniz ile liye'nin sarılması ve tabiki Ayşe'nin Aliye'ye sarılışı
Refiye'nin hastanedeki hali çok komikti ama şu bir gerçekki dünkü bölüm güzeldi ...

KaDeRiM
16-02-05, 12:31
Dün akşamki bölüm harikaydı yine. Aliye iki ateş arasında ve çember giderek daralıyor. Gelecek bölümleri merakla bekliyorum.
Aliye Sinan'a dönse bile hiç bişey eskisi gibi olmaz çünkü Sinan'a olan bütün sevgi ve aşkını kaybetmiş durumda. Aliye dönse bile o duruma dayanmaz çok fazla. İzleyip görelim bakalıM:)

Rose
16-02-05, 13:01
Kocalarindan nefret eden kadinlarin cocuklari icin tekrar kocalarina döndüklerini hic anlamazdim ama dün o kücücük kizin Anne ve Babasini yan yana gördügünde basini kaldirip onlara "Lütfen bizi yanliz birakmayin" diye bagiran gözlerini görünce anladim. Bu kücük melekleri hangi Anne yüregi üzmeye kiyar bilmiyorum , Allah bu durumda olan her insana sabir versin, cok zor cok.

aliyeci
16-02-05, 13:06
çok güzel yazmışsın rose;sana o kadar içten katılıyorum ki....
alah o durumdaki herkese sabırlar ve kolaylıklar versin....
süper oynadılar dün akşam yine :wink:

imported_IDIL
16-02-05, 13:11
Yelizler,eklediğin resim harika canım.Ben de o sahneye bitmiştim.
Aslında dizinin her karesi muhteşemdi,o yüzden tek tek yazmam imkansız. :roll:
Bu bölümde Deniz'e çok üzüldüm.Sinan'ın verdiği hediyeyi umarım Aliye kabul etmez.Kabul ederse bu Sinan'ı cesaretlendirir.

eyeni
16-02-05, 13:11
gercekten dunku bolum cok guzel ve duygu yukluydu.Bu bolum artık alıyenın de denızden hoslandıgını gosterdı bıze.Ama ben bu bolum denızın yada alıyenın bırbırlerını aramasını beklerdım sevgılıler gunu ıcın.Belkı onumuzdekı bolum boyle bırsey olur.Mesela alıye sınanın aldıgı hedıyeyı gerı cevırırken denız arasa ve sınan da artık aralarında baskasının oldugunu anlayıp kıskanclıktan cıldırsa.Yada en ıyısı alıye eve donunce denız arasa ve romantık bır ıkı sey soyleseler falan.Guzel olmaz mı?
Ama ben alıyenın sınana donecegını sanmıyorum.O cok gururlu,bu ona yakısmaz bence.

aliyeci
16-02-05, 14:25
'ALİYE' 'YÜZÜKLERİN EFENDİSİ'NE DE MEYDAN OKUDU
16.02.2005 13:59

Kanal D, dün gece yayınlandığında tüm dünyada fonemen haline gelen 'Yüzüklerin Efendisi' adlı filmi ekrana getirdi. Ancak, atv'nin dizisi Aliye'yi 'Yüzüklerin Efendisi' de tahtından edemedi. Programların ratingleri yan sütunda.

TÜM İZLEYİCİ
1 ALIYE [NET] Serials Turkish ATV 21:50 14 30,9
2 YUZUKLERIN EFENDISI 'IKI KULE' (Y.S) [NE Film Foreign KAND 20:15 10,3 23,2
3 GURBET KADINI [NET] Serials Turkish SHOW 20:18 9,7 20,8
4 YILDIZLAR KARMASI FUTBOL KARSILASMASI [N Sporting Events STAR 22:04 9,2 23,1
5 MELEKLER ADASI [NET] Serials Turkish ATV 20:17 8,6 18,6
6 SIHIRLI ANNEM (TKR) [NET] Serials Turkish KAND 17:14 7,6 25,2
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] Newscast KAND 18:58 7,2 19,3
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] Newscast SHOW 18:58 6,6 17,7
9 ATV ANA HABER BULTENI [NET] Newscast ATV 18:58 6,1 16,3
10 SPOR GUNDEMI Sport News KAND 20:03 5,9 14,8

AB GRUBU

1 ALIYE [NET] Serials Turkish ATV 21:50 17,1 40
2 YUZUKLERIN EFENDISI 'IKI KULE' (Y.S) [NE Film Foreign KAND 20:15 11,1 27
3 MELEKLER ADASI [NET] Serials Turkish ATV 20:17 9,7 23,2
4 YILDIZLAR KARMASI FUTBOL KARSILASMASI [N Sporting Events STAR 22:04 7,8 20,3
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] Newscast ATV 18:58 7 21
6 VIZONTELE (T.S) [NET] Film Turkish STAR 19:57 6,4 15,6
7 SPOR GUNDEMI Sport News KAND 20:03 6,3 17,7
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] Newscast SHOW 18:58 6 18,2
9 GURBET KADINI [NET] Serials Turkish SHOW 20:18 5,8 13,6
10 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] Newscast KAND 18:58 5,3 16,1

BİRAZ DÜŞTÜ REYTİNGLERİMİZ AMA GAYET DOĞAL;DÜNYANIN EN ÇOK SEYREDİLEN FİLMİ İLE KARŞI KARŞIYAYDIK....SÜPERİİİİİZ

mugece
16-02-05, 14:56
bende dün arda ve ayşe'nin birbirlerine sarılma daha sonra ayşe'nin annesine sarılma sahnesine dayanamadım çok güzel bir bölümdü.

karanja
16-02-05, 15:08
Çok güzel oldu yaa......yüzüklerin efendisini bile geçtik ya.......helal olsun :!:

bimkolik
16-02-05, 18:44
Bence Aliye Sinan'a dönmez. Çok zor bir karar fakat doktordan bu konuda yardim alabilir. Belki Ayseyide yanina almaya çalisir. Kendisini aldatan bir adama Aliye karakterinde bir kadin, çocuklari için bile dönmez. Sinanin ne mal oldugu ortada. Zaten Sinana dönerse Deniz artik onunla olamaz. Çocuklari için eski kocasiyla bulusmasi baska tekrar evlilik denemesi yapmasi baska. Artik yalnizken de Aliye Denizi düsünmeye basladigina göre Sinana dönmesi saçma.

Y€llíBoya
16-02-05, 19:06
EVET :!: BUDUR BUDUR BUDUR... :!: evt biraz düstü reytinglerimiz bunun sebebi yüzüklerin efendisi ve dünya karmasiydi. ama yinede birinciliyimiz bizim oldu... :lol: neyse gelecek hafta reyting daha fazla olur...

_ozge_
16-02-05, 19:25
NUMBER ONEya varya dünkü bölüm süperdi yani harikaydı.tüm sahnelere bittim resmen televizyona yapıştım.ALİYE DENİZ HELEDE O ESKİ SAHNELER YOKMUUU....
ALİYE :arrow: NUMBER ONE :P

Y€llíBoya
16-02-05, 19:34
Arkadaslar dün yine ARDACIGIMIZI gösterdiler ÖZEL HATTA... herzamanki gibi cook sekerdi yine... :D

aliyeci
16-02-05, 19:39
evet wolfman ya çok mutluyuz inan:) aslında kurtlar vadisi ve aliye bi kere aynı gün aynı saatte yayınlansa da görsek sonuçları:)

_irem_
16-02-05, 19:51
yapmay1n arkadaslar kurtlar vadisi nerde aliye nerde hattaki kurtlar vadisi(özet) her hafta ikinci oluyor ki siz diyorsunuz kurtlar vadisini geçer bence özetii bile geçemez

_irem_
16-02-05, 20:07
bencede kiracin söyledii sarki

Gülmek için yaratılmış
Gülmek için yaratılmış
Gözlerde yaşlar niye
Sevmek için yaratılmış
Kalpler hep bomboş niye

Sevmesini bilmiyorsan
Bakma sakın gözlerime
Mutlu olmak istiyorsan
İnan inan sözlerime

Yok yok yalan deme
Sevgi denen o gerçeğe
Sevmek acı gerçek acı
Benzer birbirine

aliyeci
18-02-05, 14:57
evet yepyeni bi 10 bölüm bizleri bekliyo inşallah...
umarım her zamankinden daha güzel bi 10 bölüm izleriz :D

karanja
18-02-05, 15:35
$üphesiz daha güzel olacaklar. heyecan dorukta !!!

medihaysen
18-02-05, 18:18
yani kurtlar vadisi gibi kanlı canlı bir mafya dizisinden sonra, kimse dramatik, duygusal bir aile dizisi izlemez. zaten kurtlar vadisini izleyen çoğunluk erkekler, aliyeyi de çoğunluk kadınlar seyrediyor bu yüzden kurtlar vadisinden sonra aliyeyi pek az kişi izler demek istedim. (yine saçma sapan bir yazı okudunuz. saygılar)

Y€llíBoya
18-02-05, 18:48
21.bölüm baslamadan bile basligi acmissiniz :D heyecanla bekliyorum 8O insallah bu gelecek bölümler daha ve daha cok güzel olur. aliye ve deniz iliskisi daha cok hariketlensin... :wink:

saden
18-02-05, 19:40
valla arkadaşlar işmiz dualara kaldı.......ne diyim amin inşallah :roll: :P

karanja
18-02-05, 21:25
Bende bir erkek olarak aliyeyi tercih ediyorum, bu kisinin zevkine bagli tabiki. Biraz duygusalimdirda :oops:

mb_arwen
18-02-05, 21:44
bence önümüzdeki bölümler daha güzel olucak çünkü olaylar daha anlasilir hale gelmeye basliyor karakterler tam olarak yerine oturdu ve olaylar iyice karismaya basliyor bence harika olucak :wink:

saden
18-02-05, 21:46
bence de öyle bi günde kurtlar ın 1. çıkması imkansızdı:)
kesinlikle haklısın zaten dünde ikinci oldu kendi yayınlandığı kanaldaki maçı dahi geçemediğine göre yüzüklerin efendisini hayatta geçemezdi :wink: ya bu arada bu hafta yüzüklerin efendisi kralın dönüşü
ile şampiyonlar ligi maçı varmış ........ arkadaşlar benim okuldaki arkadaşlarla iddaa ya girsem mi :?: sizce bu hafta yine birinci olurmuyuz :?: :roll: .........

aliyeci
19-02-05, 00:12
bence hiç iddiaya girme saden cm
bence bu hafta kesinlikle tekrar yayınlanır
yeni olsa bile zaten 1. lik imkansız :cry:

aliyeci
19-02-05, 00:14
ama sanırım bu hafta 21. bölüm yerine tekrar izliycez
çünki yüzüklerin efendisi ve maç lar aliye nin peşini bırakmıyo bu hafta da

ki bu hafta geröekten yayınlsansa bile yeni bölümümüz gerçekten imkansız gibi ya 1. olmak

Y€llíBoya
19-02-05, 01:42
gülbeyaz,aliyeci 'cim özel hatta arda ilgili yine o büyük askini gösterdiler atv ana haberde gösterdiklerini yani ama biraz daha cok gösterdiler. o kadar yani... :wink:

Y€llíBoya
19-02-05, 01:46
ee yüzüklerin efendisi kralin dönüsü ve sampiyonlar ligi varsa bencede belki tekrarini verirler aliyenin... :roll: ya ama ben yine bir hafta beklemek istemiyoruuum. bide tam heyecanli bölümlerdeee off offf.... :cry: :x :cry:

aliyeci
19-02-05, 01:56
valla ben de beklemeyi hiç istemiyorum yelizler ya;ama sanırım bu hafta bize de bu yakışır:(

şarkı gibi oldu...

bize bize hep bize beklemeler hep bize :cry:

Y€llíBoya
19-02-05, 11:49
evet bende buna inaniyorum. bu gelecek bölümlerde gercekten bi hareket olucak... 8O :P

Y€llíBoya
19-02-05, 12:01
dimi hep biz bekliyoruz. pazartesi veya cuma günüleri yayinlasalardi aliyeyi belki böyle tekrarlanmalar olmazdi... cuma ve pazartesi günleri hic birsey yokki. maclar hep sali-carsamba-persembe oluyor... :x :cry:

ama buna ragmen ben yinede cok mutluyum sali günleri aliye oldugu icin... :wink:

kazmagirl
19-02-05, 18:25
ya arkadaslar sizi 1.olmak niye bukadar ilgilendiriyo ki :!: :!: :!: :!: sonuçta herkesin izlemesi kendine yaniii :!: :!:

aliyeci
20-02-05, 00:51
insan sevdiği dizinin 1. olmasını istiyo ya...
yani ben hep istiyorum ne biliyim,daha mutlu oluyorum o zaman

karanja
20-02-05, 01:41
21. Bölüm Özeti

Gerçekçi öyküsü, samimi anlatımı ve başarılı oyuncularıyla milyonların gönlünü fetheden, Salı gecelerinin rakipsiz dizisi Aliye, yeni bölümüyle ekranlarda… Kızı Ayşe’nin tepkisiyle sarsılan Aliye’nin kafası karışık… Sinan Aliye’yi yeniden kazanmanın peşinde… Aliye’ye ulaşamayan Deniz gergin günler geçiriyor… Leyla Sinan’ın aklını çelmeye devam ediyor… Feyyaz hastanede işe başlıyor… Kaynana İkbal rahat vermiyor… Deniz’den umudunu yitiren Nur, Viyana’ya gidecek mi? Nusret kimi ziyaret ediyor? Aliye Deniz’le buluşacak mı?

tontis
20-02-05, 23:05
İkbal hanım herhalde Sinanın Aliyeye yüzük verdiğini duydu kalp krizi geçirdi,yada Sinan biz Aliye ile yemekteyiz deyince de üzüntüden hastalanmış olabilir.Sanırım Aliye ve Deniz buluşacak çünkü beraber oturuyorlardı.Birde Aliye gülümseyerek yüzüğe bakıyordu.Sanırım bu bölüm epey hareketli

aliyeci
21-02-05, 00:43
arkadaşlar sonunda ben de gördüüüüüüüüüm

bi şey diyim mi;bu bölüm sanırım görsel bi şölen olucak:)KAR YAĞAN SAHNEDE ARABADA BERABER OLDUKLARI SAHNE :lol:
bu görsellik kırac ın muhteşem şarkısıyla da bütünleşince sanırım yepyeni ve bomba gibi bi bölüm bizleri bekliyo olucak!!!!!!

bu arada aliye yüzüğe pek de gülerek bakmıyo gibi geldi bana ama ;yine de emin değilim tabi:)

karanja
21-02-05, 02:00
Ya seviniyimmi üzülüyummü bilemiyorum....Bir yanda maçlar bir yandada aliye........ :roll: ........Ama kararimi verdim, eger aliyeyi bu haftada birinci yaparsak artik kimse aliyeyi tahtindan indiremez........yani maçlarin tekrari, aliyenin yeni bölümü :D

maleris
21-02-05, 12:40
ewet çok güzel bölüm bizi beklio bence de..kar sahneleri çok hoş gözüküo..ya bi de sanem çelik'in atkı bere uyumuna bayılıorum.turuncu takımı da çok güzeldi bu bölümdekiler de çok tatlı :D

sumru81
21-02-05, 12:47
harika bir dizi umarim sonuda harika olur hani anlarsinizya denizle beraber!! :D

destemona
21-02-05, 13:22
[ :arrow: aliye ve deniz karli bir havada arabanin iccerisinde oturuyorlar.
:arrow: aliye elindeki yüksüge bakiyor (tahminlerimiz dogru cikti sinan aliyeye alyans vermis )[/quote]

her zaman olduğu gibi fragmanı hala izleyemedim, ama edesenekt çok güzel anlatmış, tahmin ettiğimiz gibi gerçekten. yüzük elinde ve (acaba henüz takmamış mı? ) bence arabada deniz'e bunun sebebini açıklıyordur...merakla bekliyorum.

SERIFE
21-02-05, 13:26
Edasenekt yazdıklarına inanamıyorum ya :cry: :wink:
Aliye Sinan'dan yüzüğü almış demek.olamaz ya :cry: :cry: :cry:

Deniz'in kahrolmasını düşünemiyorum bile!!!
İnşallah ilerleyen bölümlerde Aliye Sinan ve Leyla'nın yakınlaşmasına şahit olurda ben de muraadıma ererim.Aliye Deniz'le daha mutlu olur arkadaşlar.....

mb_arwen
21-02-05, 18:49
aliyenin denizle daha mutlu olacagi kesin bencede ama deniz bence aliyenin yüzügü almasina kizmiyordur.bence aliye sinanin ona yüzük vermesine kizip bunu denize anlatiyor olabilir.ne de olsa aliye artik sinani istemiyor ve sinanin hala israrci olmasi aliyeyi rahatsiz ediyor.bunu bence denize söylediginde denizde sinanin hala böyle bisey yapmasina sinirleniyor olabilir :wink:

seynur
21-02-05, 18:54
olmaz ya sinanın yüzüğünü almış olmaz!:(

maleris
22-02-05, 18:16
ya bu fragmanlarda çalan şarkının adı ne,gülmek için yaratılmış,gözlerde yaşlar niye...kıraçın söylediği,çok güzel yaa...

aliyeci
22-02-05, 19:49
evet ben de o şarkıyo bayıldım ve yeni bölüme çok az kaldı bu da süper:)

albundy
22-02-05, 20:18
Tercüman gazetesi televizyon eleştirmeni Tuna Serim, sinema dünyasının en pahalı filminin Aliye dizisi karşısında neden reyting alamadığını yazdı
18 Şubat 2005 00:52 Cuma
SİNEMA dünyasının en pahalı, en görkemli, en çok hasılat getiren, üzerinde en çok tartışılan filmi, Yüzüklerin Efendisi-İki Kule, gözü yaşlı anne Aliye'ye yenildi. Birinde teknoloji vardı, diğerinde duygular...
Dünyanın hiçbir yerinde böyle pahalı bir film, masrafsız bir diziye yenilmez, ama burası Türkiye...
Durumu bir sosyologla konuştum, bakın neler söyledi: "Türk halkı bilim kurgu filmlere fazla ilgi göstermiyor, Yüzüklerin Efendisi tuttu, ama bu kadar reklamdan sonra hangi film olsa tutardı, televizyonlar, gazeteler, gece-gündüz filmin tanıtımını yaptılar. Bu film izleyiciye ne kadar yabancıysa, Aliye o kadar bizden; İnsanımızı doğrudan ilgilendiriyor, içinde evlat hasreti, karı-koca anlaşmazlığı var; Sonuç beni şaşırtmadı." dedi.

kaynak www.superpoligon.com

saden
22-02-05, 20:21
bi dakka arkadaşlar sinanın verdiği yüzük tek taş değilmiydi :?: :arrow: ben öyle gördüm :roll:

sleepinsanity
22-02-05, 23:44
lütfeeeeeeeeeeeeeeeeen geri dönmesin aliye sinan'a yaaa :cry: :cry: :cry:

ne konuşacak acaba menhibe ablayla aliye çok merak ettim ya, inşallah en doğru kararı verir aliye ...

tontis
22-02-05, 23:56
Arkadaşlar ben hiçbirşey anlamadım.Aliye Mevhibe ablasıyla ne konuşacak,ya da Sinan la konuşacak da onu mu sordu,konuşabilirmiyiz diye,ya da ben daha iyi düşünemedim mahkemeyi erteleyin de diyebilir,yahut da boşanmaktan vazgeçtim de diyebilir ama o zaman dizi biter anlayan varmı benim gelecek bölüme kadar sabrım yok da...

aliyeci
23-02-05, 00:14
artık dizi yavaş ilerliyo falan da diyemeyiz bu olağanüstü muhteşem ve hızlı ilerleyen ultra teknolojik bölümden sonra!!!!
:arrow: bence her hafta bir önceki haftadan daha iyi olan dizimizin bu hafta en güzel bölümüydü diyebilirim :lol:
:arrow: öncelikle deniz in arabanın içinde kar yağışı eşliğinde bilgisayarında sürekli ALİYE ALİYE ALİYE yazması ve arkada çalan müzik beni bitirdi
:arrow: ondan sonra ayşe nin babasının kucağında uykuya dalması ve çok masum uyuması beni yine bitirdi
:arrow: ikbal in çocuklarının yanında ben artık ölüyorum falan demesi beni sinir etti;ama ben bu ikbal kaynanayı çoook tebrik ediyorum kadın süper bi tiyatrocu
:arrow: EN GÜZEL GELİŞME meriç ve kahraman gibi yepyeni ve inaılmaz yakışan bi çiftin ortaya çıkması ve inanılmaz yakışmaları;ama inşallah onları ayırmaya kalkmazlar
:arrow: nur un viyana olayı beni üzdü;inşallah gitmez
:arrow: nusrete yapılan iğrenç durum baya bi can sıkıcıydı
:arrow: ve tabi ki aliye bugün her sahnede benim için yine devleşti;bu sanem çelik bi kere türkiye nin en güzel kadını ve aynı zamanda en iyi oyuncusu;o yüzden çok tebrik etmek istiyorum;giydiği her kıyafet süperdi;
DENİZ ile arabada başbaşa kaldığı sahne ben yine tv ye yapışmış izliyodum
:arrow: ve sonuç aliye mevhibe ile konuşup boşanmaktan vazgeçtiğini ya da biraz daha uzatıp ertelemek istediğini falan söyleyecek;çünkü çocuklar ile ilgili konuştular ve aliye sinan tarafından yine can damarından vurulmuş oldu

bilemiyorum deniz bu olayları öğrenince artık ne yapar;ama ben inanın bekleyemem haftaya salı yı;bi sürü ????? kaldı kafamda yine;

ve yine şunu demek istiyorum şu anda var olan en iyi yerli dizi kadrosuna dahil olan bu muhteşem dizinin tüm oyuncularını tek tek tebrik etmek lazım ya:)

p.s: arda yine çok şekerdi refüş le konuşurken

eyeni
23-02-05, 00:23
valla bence durusmayı erteleyelım dıyecek;ama sınanın yuzugunu de gerı verecek bence.Kızı hasta ya onun daha cok uzulmemesı ıcın yapacak bence.ama sınana da donmez.oyle bır havası yoktu.farkındaysanız yuzugu hıc takmadı.

aliyeci
23-02-05, 00:26
evet aslında sinan a çok soğuk gibiydi aliye

celine
23-02-05, 01:04
bende burdaki herkesle hemfikirim bu haftaki bolum gercekten cok guzeldi.
ben bu Ikbal'e sinir oldum o Ayse'nin hasta olmasinin nedenide o zaten. O ne oyle yaaa kendi cocuklari bile dayanamiyor kadina ...
Deniz'e bu bolumde icim acidi valla zavallim aliy'e diye oluyo resmen ama obur taraftan tik yok bi yaklasim yok...
Bence Nur'un gitmesi iyi olacak neden pek bilmiyom ama taa basindan beri hic alisamadim o kadina...
O Aliyenin syerindeki kadin ayri bir gicik onu hic soylemiyorum.
Feyyaz'in eski karisi iyi bir kadin kotu niyeti yok ama ben yinede Nusret'in o yemege gitmesini yadirgadim...
Kahramanla Meriç cok guzel bir cift oldular...
Ayla Algan yine superdi ona soz yok...

karanja
23-02-05, 01:08
Gerçekten bende anlamadim neyin pesinde oldugunun aliyenin. Sinana asla dönmeyecegini söylemisti bir zamanlar. Bencede dönmeyecek ama.....yaaaa bir sürü soru isareti var kafamda :? , ama olsun dizininde özelligi iste :wink:

aliyeci
23-02-05, 01:13
evet karanja gerçekten bu dizinin en büyük özelli,klerinden biri de her hafta bir sürü soru işareti bırakarak beklediğimiz hiç bi şeyin gerçekleşmemesi

pinkzone
23-02-05, 10:49
ben bu bölmü beğendim gerçekten çok güzeldi.
tabiki sinir olduğum noktalar oldu mesala
ikbal hanımın davranışları nazlı bebek gibi nazlanması sinirime gitti

aliye nedne yüzügü kabul etti sinir oldum valla galiba davayı bir süre daha erteleyecek
ha bu arada aliye denizden uzaklaşmaya çalışıyor gibi geldi bana tel kapalı daha sonra görüşmeler felan denizinde sabrı taşmış durumda karşlıksız aşk diye buna derler yawww yazık çocuğa bari biraz ümit verseydi

bu bölüm aliyeyei düşünceli görmüş olduk bakalım haftaya neler olcak

aliyeci
23-02-05, 11:00
evet bu bölümde aliye deniz den hep uzaklaşmaya çalışır gibi geldi bana da :(

justin_girl
23-02-05, 11:09
ben bu bölmü beğendim gerçekten çok güzeldi.
tabiki sinir olduğum noktalar oldu mesala
ikbal hanımın davranışları nazlı bebek gibi nazlanması sinirime gitti

aliye nedne yüzügü kabul etti sinir oldum valla galiba davayı bir süre daha erteleyecek
ha bu arada aliye denizden uzaklaşmaya çalışıyor gibi geldi bana tel kapalı daha sonra görüşmeler felan denizinde sabrı taşmış durumda karşlıksız aşk diye buna derler yawww yazık çocuğa bari biraz ümit verseydi

bu bölüm aliyeyei düşünceli görmüş olduk bakalım haftaya neler olcak
AYNEN DÜŞÜNDÜKLERİMİ YAZMIŞSIN PİNKZONECİM ONUN İÇİN EKLEMEK YETERLİ GELDİ DÜN HEm sinir bozucu hemde çok üzüldüm üff üff yeter artık brz mutluluk lütfen :cry:

serra
23-02-05, 11:26
Çocuklarım olmadan asla..!
Aliye bu sözü gerçek anlamda yaşıyor.Çocukları olmazsa neylesin denizi, çocukları olmazsa neylesin işteki başarısını.Aliye bu hafta çok sessizdi ama içinde fırtınalar kopuyordu.
Feyyaza bu hafatada kızgınım.Aynı davranışları terarlıyor.Ancak feyyaza kızgın olduğum kadar nusretede kızgınım.Bırakın şu modern çift ayaklarını ya.Neymiş eski eşi ve arkadaşları ile dostça bir yemek yiyeceklermiş.Gördük yemeği.Şahsen ben hayatta böyle bir şey yapamazdım.

_ozge_
23-02-05, 11:45
YA VARYA NE İYİ SÖYLEDİN SERRA YAAA.YA NUSRETLE YEMEKTELER VE NUSRETİN GÖZÜNÜN ÖNÜNDE ESKİ KARISININ ELİNİ TUTUYORR.NUSRETİN HALLİNE VE DENİZ İN HALİNE ÇOK ÜZÜLDÜMM.UMARIM DENİZ MURDAINA ERERRR :oops:

imported_IDIL
23-02-05, 13:09
Bana göre Aliye,Mevhibe Hanım'a davayı ertelemek istediğini söyleyecek,biraz daha düşünebilmek için.Ne yapsın,sırf çocukları için katlanacak.Zaten mahkeme olur da boşanırlarsa,dizide konu kalmaz.Yada kalır,sadece Aliye'nin Ayşe'yi geri alma savaşı olarak.Ama bizim istediğimiz Sinan neler yapacak,Deniz Aliye'yi kazanmak için nasıl uğraşacak bunlar değil mi?Öyleyse şu aşamada boşanamazlar.Tabi böyle bir durumda Deniz mahvolacak :cry: :cry: Birkaç gün telefonda konuşamadığı için bile kendini yedi durdu.Artık salı günlerini daha sabırsızlıkla beklemeye başlayacağız.

aliyeci
26-02-05, 00:48
feyyaz konusunda gerçekten ben de aşırı kızgınım ya;nusret gibi kadına hayatta öyle bi şey yapılır mı
ben hayatta yapmazdım :?

sleepinsanity
26-02-05, 01:30
benim kafama takılan bir şey oldu

hani denizle ayla sahafta karşılaştılar ya plak ararlarken muhabbet fln da ettiler..
ya denizle ayla ne alaka??? durup dururken çekmezler herhalde bir sahneyi önemsiz olsa ilerki bölümlerde nolcak acaba

medihaysen
26-02-05, 12:30
ayla hasta falan diyorsunuz ya belki deniz tedavi edecektir. kim bilir?

aliyeci
26-02-05, 12:35
evet bence de deniz ve ayla nın yolları ilerleyen bölümlerde mutlaka kesişecektir tekrardan;
ama hangi şekilde olur bilemem tabi

fizci
17-03-05, 11:51
oh yaa iyiki acildi su forum,rahatladim be.....

bu hafta oynayan bölüm degilde gecen haftaki bölüm muhtesemdi yaaaa...
vallahi simdiye kadar seyrettigim en iyi bölümdü diyebilirim:
aliyenin bosanmaktan vazgecmesi denizi resmen bitirdi...
üsüyle basiyla küvete girmesi,icip icip sarhos olmasi süperdi gercekten..
hele hele aliyeyle o sahildeki konusmalari, "ben senisiz ne yaparim aliye,her sabah belki seni görürüm diye uyaniyordum ben" dediginde ben koptum ya....
aliyenin cocuklari icin dayanmak zorunda kaldiklari,onca yaptigi seye ve hic istememesine ragmen gururunu ayaklar altina alip sinana geri dönmesi (aslinda cocuklarina dönmesi desek daha dogru olur).....

hele denizin aliyenin kapisina dayandigi sahne cok gercekciydi,aliyede yanina gelip denize sarilinca ben kendi kendime "ne oluyoruz ya,ne yapiyo bu aliye" falan dedim....meger rüyaymis....

kisacasi uzun zamandir hic bu kadar keyifli bi dizi izlememistim......
ne bölümdü ama... :wink:

aliyeci
17-03-05, 16:55
forumdan çok uzak kaldık arkadaşlar ya:(
evet en son 23. bölümü izledik ve tabi bu arada aliye sinan a döndü:(
ama şunu söylemek istiyorum ki ben bu bölümden sonra bi kez daha anladım ki aliye gerçekten de şu anda türkiye deki en iyi yerli dizi;ben izlemeye doyamadım;hele ayşe ve arda odaklı bi bölüm olduğu için daha da bi keyif aldım sanırım ;inanılmaz güzeldi ya:)
ayşe bu hafta o kadar güzel rol yaptı ki onu çok içten tebrik etmek istiyorum ;aynı şekilde arda da:) ikisi de 1 numara yani:)

ikbal hanım ın tekrar istanbula dönme sinyalleri yakması beni çok rahatsız etti;çünkü aliye evde kalmaz o zaman;aslında klamması daha iyi ;o zaman deniz ine kavuşabilir:) bu da beni çok sevindirir yani:)

en sonra sinan dayanamdı ve aliye ye yine kaba kuvvet uygulamaya kalktı;bu sefer arda da çağıramaz bakalım neler olacak?

NOT:aliye nin ayşe yi arama çabaları sırasındaki davranışları benim yüreğimi yine parçaladı;sanem çelik bir annenin duygularını çok ama çok yansıttı her zamanki gibi:)

ayla ya tabi ki her zaman olduğu gibi sinir oldum;bi de leyla ya:( aliye ye telefonda BEN SANA NELER YAPICAM der gibi ; TANIŞAMADIK Bİ TÜRLÜ falan dedi:(

neyse diğer salıyı heyecanla bekliyorum:)

saden
17-03-05, 17:56
arkadaşlar bence aliye sinanın bu çirkin hareketi üzerine onu bırakacak; bırakmasa bile çok kötü şeyler olacak............... :roll:
yalnız bu bölüm aliyeyle deniz hiç yanyana gelmedi....... bu durumu biraz yadırgadım........ :x ama yine de çoook mutluyum çünkü aliye denizi seviyor......... :P
hele sinanla denizin karşılaşması süperdi.......... :twisted: sinan ne biçim herif öyle denizi resmen küçümsedi......... :evil:
ben bu bölümü acayip merak ediyorum ya.........

saden
17-03-05, 20:38
geçen hafta yayınlanan (22. bölümde) aliyeyle sinanın gittikleri bar gibi bi yer vardı ya...... dikkatimi çekti de orda şarkı söyleyen zeynep casalini'ydi.... dans ederlerken söylediği şarkı süper gitmişti ortama ... :wink:

DELİLİK
Delilik kısa sürer çok
Pişmanlık uzun
Kararın doğru gibidir
Sonrası hüzün
Bir de bakarsın arkanı dönüp
Kalmamış huzur
Soru sormaz ,akıl almaz tükenir gücün...
Sevgilim bitmiş aşkımız bizim
Çoktan bitmiş
Gördüm ben
Yazık ki senin gözlerin gitmiş
Her bitiş gibi bu da yeniden başlamak demek
Şimdi artık bana başka şarkılar gerek
Bit bitene çare yok
Bir de yitip gidene
Asla inanmamalı
Ben hep varım diyene
Korktum böyle olacağından
Ama hep bildim...
Şimdi bu neyin tasası...?
Korkunun da ecele yok ki faydası.......(aliyeden sinana)

aliyeci
17-03-05, 23:25
süper şarkı gerçekten ya ben bu kadar dikkat etmemiştim

sihir
17-03-05, 23:56
bence çok gitmez aliyeyle sinanın beraberliği. yoksa dizi can sıkar. o yüzden kısa zamanda aliyeyle sinan'ın (olmayan) arası çatırdayacak. ve sinanın abuk subuk bişeyinden olacak. denzi de yine deverye girecek

aliyeci
18-03-05, 00:00
arkadaşım bugün bostancı sahilinde aliye nin çekimlerini görmüş:)
aliye ve deniz sahilde yine arabanın içinde birbirlerine sarılıyolarmış....
ilerleyen bölümlerde tabi:)

fizci
18-03-05, 11:22
isler gercektende iyice karisti....
sinan düzelmis olsa bile o ikbal hanim oldukca zaten olmaz....
kadin bi türlü anlamak istemiyor istenmedigini....
ama bi bakimada iyi yapiyor....aliyenin denize en azindan bi sans vermesi icin bu evliligin tamamen bitmesi lazim,ikbal hanimda bunun icin elinden geleni yapiyor..... (oh oh iyi iyi)

mericle kahramanin arasida baya iyi ,buda diziye ayri bi renk katiyor gercekten (de kahramani oynamasi icin baska birini, ne bileyim daha yakisikli birini bulabilirlerdi bence... cok iyi oynuyo falan ama coookkkk tipsiz yaaaaa (üzgünüm ama öyle))

not: ohhh yasayin bakalim dünyanin en güzel yerinde (tabiki Istanbuldan bahsediyorum),her kösesi ayri bi güzellik zaten bide bu yetmiyormus gibi bütün diziler,sanatcilarda orada :arrow: her an görme imkaniniz var...

bimkolik
18-03-05, 18:38
Aliye ve Deniz beraber sahneleri olmayınca dizi sıkıcı oluyor.

aliyeci
18-03-05, 19:53
karanja cn çok önemli bi şey yok gibiydi aslında
...ayşe kayboldu ;aliye ağladı ve sonra ayşe bulundu;arda yı kıskandığı için odadan kaçan ayşe çatıda bulundu
...feyyazla dertleşmeye gelen deniz orda sinan la karşılaştı
....nünü ve feyyaz tam evlenme kararı alacakken ayla yine ortaya çıktı
...ayşe acayip biçimde arda yı kıskanmaya başladı ve atşe ile arda hep kavga ettiler
...ikbal hanım edirneye kısa bi sürelik dönse de geri geleceğinin sinyallerini verdi
---meriç ve kahramanın arası her geçen gün daha iyi oluyorr

pinkzone
18-03-05, 19:59
valla ayşeyi anlıyorsam arap olayım yanee hem annem babamla birleşmek istemiyor diyor sonra birleşiyor bu kız depresyondan çıkar gibi oluyor ama kardeşini kıskanıyor bu seferde valla ne çocuk uzaktayken kardeşini özleyen çocuk onun yanındayken ise tam tersin kavga etmeden duramıyor...

aliyeci
18-03-05, 20:28
valla çocuk psikolojisini anlamak çok zor pinkzone cum:)

pinkzone
19-03-05, 13:08
valla çocuk psikolojisini anlamak çok zor pinkzone cum:)

doğru söylüyorsun valla çocuk psikoljisi çok zor..

mugece
20-03-05, 17:47
ayşe arda'dan daha mutsuz hiç yüzü gülmüyor annesini ve babası bir araya geldi ama yine bir garip anlamadım gitti

aliyeci
20-03-05, 22:12
ayşe bence annesinden ayrı geçirdiği günlerde psikolojisi iyice bozulduğu için şu günlerde kendine gelemsi baya bi zor aslında:(

bakalım ilerleyen günlerde ne olacak?

sihir
22-03-05, 00:26
fragmanlara bakılırsa sinanla aliyenin arası bu bölüm tam geriliyor. deniz de sinanın sinirlerini hoplatmaya iyice devam ediyor. bu yeniden birleşmenin bozulmaya gittiği bir bölüm olacak.

aliyeci
22-03-05, 09:57
tüm dualarımız araları bozulsun diye zaten:)

aliyeci
22-03-05, 23:56
evet hemen kritik yazmak istiyorum arkadaşlar....
:arrow: öncelikle şunu belirtmek isterim ki en başından beri izlediğim en iyi bölüm bence buydu:)10 üzerinden 9 verdim;eğer sonu da biraz heyecanlı bitseydi kesin 10 verirdim
:arrow: pazar günü yapılan brunch çok keyifliydi ve ben o sahneye bayıldım;orda herkesin birarada olması süperdi;ama sinan ın muhteşem koca ayakları çekmesi gayet sinir etti beni....aliyeye HAYATIM falan dedi ya :twisted:
:arrow: kahraman-meriç buluşması süper ötesi hoşuma gidiyo benim
:arrow: aliye nin çalışmak için sinanla tartıştığı sırada bende yine adrenalin yükseldi ve o sahnede çocuklara çok üzüldüm;kavga dövüş içinde zor oluyo onlar için de :(
:arrow: bölümün en komik olayı un helvası olayı idi bence;nusret ve annesi arasında geçen ve ayla için yapılan un helvası muhabbeti beni koparttı çok güldüm o sahnelerde
:arrow: deniz ve nur un yeni yakınlaşması beni çileden çıkarttı;inşallah çok samimi olmazlar
:arrow: tahminim odur ki son olanlardan sonra ikbal dayanamz ve bi sonraki bölüm istanbula gelir ve herkesin canını sıkar yine;telefonda aliye yi dinlemesi çok iğrençti
:arrow: deniz ve aliye hastanede buluştuklarında;deniz aliyeye NASILSIN diye sorduğunda aliyenin hiç bi şey söylemeden ve cvp vermeden bıynunu bükmesi aslında bi çok cvp anlamına geldi ve işte orda yine sanemin oyunculuğu konuştu:)

NOT: kahraman-meriç ve deniz in kahvaltı yaptığı yer;benim üniversitemin tam karşısındaki dere kahvesi;orda çekim yapılmış ama ben göremedim tabi:(

bu kadar :)

justin_girl
22-03-05, 23:58
ben ŞUAN PARMPARÇAYIM İNnanın çokk kötü oldum son sahneler deniz,ve biten tükenen hayalleri,umutları,aliyeye olan sevgisi ben bugün sadece deniz hakkında yorum yapmak istiyorum bu nasıl bir aşktır ki onu bilgisayarına bakarak sabahlayan adam artık bilgisayarından silmesi cd'yi atması hayatından aliye'yi çıkarmak isteyipte çaresizlikle sadece izlemek ve gördüğünde sadece slm vermekten başka elinden bişee gelmemesi off allahım bir an o resimleri ve cd'yi atarken kendimi gördüm ve çookk kötüyüm yaa sevmek neden bu kadar acı verir ki :cry: bu çaresizlik biraz daha sürerse hem ona hemde aliyeye hayat zindan olur ben dizi'yi izlerken hiç içim bukadar paramparça olmamıştı nediyim ki artık KELİMEler yetersizz artık.....

aliyeci
23-03-05, 00:03
evet justin_girl bence de bu aşk öyle büyük bi çıkmaza ilerliyo ki artık kelimler yetersiz kalmaya başladı :(

Siyahinci
23-03-05, 00:58
Süper bi bölümdü... Aliye'nin Sinan'a artık kendini ezdirmemesi... Deniz'in Aliye'yi hayatından çıkartmak için çabası... Sinan'ın Deniz'i kıskanması (ÇATLASIN :lol: ) ... İkbal hanımın canımı sıkması :evil: ... Meriç ve Kahraman aşkının tam gaz gitmesi vs... Aslında özetlersem bu bölüm için sayfalar dolusu yorum yapılır...
Ama beni en çok etkileyen 3 sahne...
:arrow: Deniz'in Aliye'nin fotoğraflarını silmesi ve sonra geri dönüşüm kutusunu boşaltması
:arrow: Sinan'ın Aliye'nin ağzını aramak üzere olduğu bir anda Aliye'nin gayet rahat ''evet bir kere oraya Deniz'le gitmiştik...'' demesi...
:arrow: Meriç,Kahraman ve Deniz kahvaltı ederken Deniz'in Meriç'in Ayşe ile olan konuşmasını üzgün gözlerle izleyişi...

Bu dizide emeği geçen herkesi tebrik ederim...

aliyeci
23-03-05, 01:14
evet ben de herkesi tebrik etmeden geçmiyim ya;son yılların en iyi dizisini bize izlettirdikleri için çok teşekkür ederiz

ehlocan
23-03-05, 09:21
Dün akşam gördükki artık Deniz in Aliye konusunda hiç umudu kalmadı resimleri silişi cd yi fırlatışı çok fena içimi acıttı geçen hafta kullanılan bir cümle vardı İmkansızın başladığı anda bütün ümitler biter,bitmeli .. Deniz artık Aliye ile birlikte olmasını imkansız olarak gördü ve bütün ümitleri bitti umarım bu durum çok uzun sürmez Aliye nin Sinan a taviz vermemesi çok yerinde oldu zaten herşey pamuk ipliğine bağlı her an kopma noktasında ve bu kopmayı büyük ihtimalle İkbal in dönüşü çabuklaştıracak ve bence dünkü final heyecanlı değildi ama insanın içini acıtan bir finaldi bu arada Nur da gayet güzel savundu Deniz i tebrik etmek lazım

pinkzone
23-03-05, 10:12
Dünkü bölüm güzeldi. Ame denizin çaresizliğni görünce için burkuldu. Nurla yakınlaşmasa iyi olcak. Aliyede artık bir selam daha zor veriyor denize sinir oldum. Sinanın karısını kıskanması sanki onlar ayrı iken onun tamamen suçsuz olduğuna ve karısını suçlaması saçma. sanki kendi rahat durduda önüne gelenle...

İkbal hanım yakında ist gelir böylece olmayan aile saadeti iyice bozulur. bu kesin ama bozulsun isterm. denize bir umut doğar en azından..

imported_IDIL
23-03-05, 13:11
Süper süper bir bölümdü gerçekten.Nefessiz izledim desem yeridir.
Her sahne heyecen dolu idi.Ben Aliye ilk döndüğünde,kocasına soğuk davranıyor diye kızıyordum ama şimdi hatalı olduğumu anlıyorum.Adam rahat durmuyor ki....Karısı geri dönmüş onu mutlu etmek için uğraşacağına Leyla'ya gidiyor.
Ve tabi son sahnede Deniz'in Aliye'nin resimlerini bilgisayarından silmesi ve plağı atması beni çok üzdü. :cry: :cry:

mormania
23-03-05, 16:04
herkesin yorumlarına katılıyorum arkadaşlar,soyleyecek dogru duzgun birseyler kalmamıs bütün yorumları yapmışsınız :wink:

ama eklemeden duramicam sinanın denizi kıskanıp leylaya gitmesi ve sonra evde aliyeye ''bu ne bicim sey eve tok ve gec geliyorum ve sen hiçbirsey sormuyorsun!!''demesi ve aliyenin orada ''sen hep boyle gelirdin bir defa sordum neler yaşadım biliyorsun'' demesi beni bitirdi...sinan sozumona aliyeyi kızdıracak,kıskandıracaktı ama ne oldu,laf yediğiyle kaldı ve de çok iyi oldu...suan aliyeyi kıskanmaya hakkı yok ayrı kaldıkları donemde denizle aralarında duygusal birsey geçtigini(gerci geçti mi geçmedi mi orası biraz mechul) ogrense bile bunu sindirmek zorunda cunku aliye de uitle olanlardan sonra bunları kabullendi ve eve dondu...

sinan azıcık anlayıslı olsa aslında aliye ona TAMAMEN donecek ama nerde sinanda o kafa...kesin kıracak gene kadını ve aliye de yeniden evden ayrılacak... :roll:

dlkd
23-03-05, 18:02
bence aliye 1 yada 2 bölüm sonra evden ayrılacak.

dünkü bölümde leyla meriçle konuşurken aliye nasıl evden ayrıldı falan sorular sordu, meriçten kız karşısına çıkmış ve abimle olan ilişkisini anlatmış aliyeden evden ayrıldı dedi.leylanın oradaki bakışı çok enterasandı, sinana aşık oldu bunu itiraf edemiyor ama aliyeye bence bunu hissettirecek yani kendisiyle ilişkisi olduğunu değilde sinan hayatında biri olduğunu bir şekilde belli edecek, belki gizli bir telefon falan aliyede evden ayrılacak

sevgiler
dlkd

aliyeci
23-03-05, 19:11
evet bu arada leyla gerçekten sinan a abayı yakmaya başladı ya:)
bence onlar bi arada mutlu olsunlar :)

mormania
23-03-05, 20:32
evet bu arada leyla gerçekten sinan a abayı yakmaya başladı ya:)
bence onlar bi arada mutlu olsunlar :)

sinan aliye ile olmasın da kimle olursa olsun di mi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

susandelgado
23-03-05, 22:37
ya yine mükemmel bir bölümdü. hele arda'nın deniz'e sarılışı.. çocuk 25 bölümdür babasına öyle sarılmadı valla. deniz nur'a dönmeden aliye evi terk etse de hepimiz rahat etsek ya. dün nur'a çok sinir oldum. deniz'e de çok üzülüyorum yazık ona da ya :cry:

aliyeci
24-03-05, 00:32
evet arda nın deniz e sarıldığı sahne benim yüzümde kocaman bi gülümseme oluıştu;ve ona engel olamadım bence ardanın babsı deniz olmalıymış;gerçek baba oğul gibi duruyolar:)

pinkzone
24-03-05, 15:42
Bu gidişle Feyyaz başını çok yerlere vuracak. Baksanıza kadına nusret tarafından kendi elleriyle un helvası yaptırıyor. Yuh diyom artık. Kararsız Kazım Feyyaz. Birde kadın ben olsam yapmazdım diyor. İşte sonuç ortada Nusret yine iyiliğini konuşturdu. Feyyaz bu gidişle giderse nusreti kaybetcek..

aliyeci
24-03-05, 19:47
ne yazık ki ben de aynı şekilde düşünüyorum;sanırım bu gidişle feyyaz nusret i kaybeder:)hiç istememe ama gidişat onu gösteriyo

ayla diziden çıksa bu sorunlar hiç kalmaz aslında ne dersiniz:)

medihaysen
24-03-05, 20:54
bence aliye 1 yada 2 bölüm sonra evden ayrılacak.

dünkü bölümde leyla meriçle konuşurken aliye nasıl evden ayrıldı falan sorular sordu, meriçten kız karşısına çıkmış ve abimle olan ilişkisini anlatmış aliyeden evden ayrıldı dedi.leylanın oradaki bakışı çok enterasandı, sinana aşık oldu bunu itiraf edemiyor ama aliyeye bence bunu hissettirecek yani kendisiyle ilişkisi olduğunu değilde sinan hayatında biri olduğunu bir şekilde belli edecek, belki gizli bir telefon falan aliyede evden ayrılacak

sevgiler
dlkd

iyi tespit :wink:

evet bu bölüm çok güzeldi. denize gıcık oldum. niye anlamıyor aliyenin çaresizliğini. umrunda olsaydım arardıymış. demek aramamızda hiç bişey olmamışmış. hiç bişey yaşamamışmışız. aaa. :x sinir oldum yaa. hem kendi kendine gelin güvey oluyor hemde suçu aliyeye atıyor. sanki uzun bi zaman çıkmışlarda aliye onu terketmiş gibi konuşuyor. aliye ona daha önce birlikte olamayacaklarını belirtmişti..niye böyle davranıyor ki?!?! :x

mormania
24-03-05, 20:54
ewt bence de ayla diziden çıkana kadar nusretle feyyaz arasında sorunlar artarak devam edecek hatta kopma noktasına gelecek ama sonra yani ayla gidince feyyaz yeniden nusreti kazanmayı başaracaktır...yani öyle umut ediyoruz...onlar bence tam birbirlerine göre...ayrılırlarsa kötü olur..

aliyeci
24-03-05, 22:51
evet gerçekten de tam birbirlerine göreler;yani ayrılmasalar çok iyi olur

bu arada medihaysen e de katılıyorum;yani aliye deniz e tam olarak hiç umut vermedi:(

mystical
25-03-05, 13:30
arkadaslar bende aliyenin sinanla olmasina sinir oluyorum ama denizin asik halleride cok tatli
bide nejat isler bir röportajinda dizinin bir sene daha sürecegini söylemis yani daha uzun zaman bence deniz ve aliye kavusamaz ama cok yakinda aliyenin yine sinani terk edcegini saniyorum

imported_IDIL
25-03-05, 16:58
Arkadaşlar,
Yeni bölümün konusu elime