Tüm Versiyonu Göster : Aliye Bölüm Yorumları-1
Sayfalar :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
Hemde nasıl bilmem farkındamısınız şu anda gündemde olan tüm dizilerde kaynana problemi var,ama bu hepsinden beter.
ben şimdi gördüm fargmanları;kısaca anlatıyim anlatılmayan noktaları
...nusret ve feyyaz ayla yüzünden iyice kötü durumda
...deniz aliye nin yeni evine gider gibi veya başka bi yerde karşısına çıkıyo
...ikbal edirneden dönmüş terör estirecek
...müco yine kumar masasında
...kahraman arabada merici eve bırakıyo
...deniz in evinde hiç görmediğimiz biraz serseri tipli ve galiba yeni tanıştığı bi kız var
...ya bi sürü olay var galiba arkadaşlar :roll:
:arrow: Deniz'in yanında bir kız var büyük ihtimal barda falan tanıştı
:arrow: Hastanede Feyyazt Ayla'ya artık huzur istiyorum diyor Ayla'da yani Nusreti diyor
:arrow: Deniz le Aliye dışarıdalar Aliye Deniz e hoşgeldin diyor sanırım Naci nin dükkanının önü
:arrow: Aliye dayısının evine girerken Deniz i görüyor sendemi burdaydın diyor
:arrow: Deniz Aliye yi arıyor telefona Sinan çıkıyor meşgul diyor
:arrow: Kahraman la Meriç arabada sanırım Kahraman la Meriç öpüşüyorlardı
:arrow: Mücahit kumar masasında
:arrow: Nusret Feyyaz la Ayla yı kapıda görüyor size iyi günler deyip gidiyor ve en sonunda
:arrow: İkbal hanginiz babaanneyle yatmak istiyor diyor
bütün reklamları bekliyorum fragmanı görecem diye sürekli Aşka Sürgün artık gına gelmiştiki akşam görebildim
Denizin yanında duran kız yedi numarada oynuyordu. Ve sahrada da senaristlik yapmakta.
bi şey diycem arkadaşlar;inşallah o yeni kız;yani deniz in yanında duran kız dizinin içinde bi saçmalık yaratmaz ya da inşallah tempoyu falan düşürmez:(
malum bazı yeni oyuncular hiç beklenmedik anlarda ortaya çıkıp o muhteşem hikayenin gidişatına , çelme falan takabiliyorlar :wink:
ya bir şey diycem, dün bir istanbul masalinda olanlardan sonra tmc ye ait tüm yapımları sildim, belki katı bir karar ama ne yapalım, izleyiciye saygı kesinlikle yok, orda selim deryayla söylemek bile sitemiyorum
burda da aliye kocasına döndü, kendisini aldatan, sevgilisini öldüren
çok acayipler yaaa
sevgiler
dlkd
Ya bi dizinin içinde inisler çikislar olmasa dizinin heyecanimi kalir. Hersey iyi gitse olmazki yani...........ben memnunum diziden :)
justin_girl
29-03-05, 16:53
Denizin yanında duran kız yedi numarada oynuyordu. Ve sahrada da senaristlik yapmakta.
aaa bilmiyodum kankaa gerçeketn senaritmi o kadınn hele bidee sahrada :o :o 8O çokk şaşırdım bende onu 7numaradn tanıyorum ama bence denizin yanına yakışmazz o yaa başka kız bulamamışlar mı? :roll:
Bence de dizinin içinde inişler çıkışlar olmalı.düşünsene aliyenin kocasından ayrıldığını,sinanın kuzu kuzu çocukları aliyeye verdiğini,aliyenin denizle beraber olduğunu,diziden bu tadı alamazdık muhtemelen.ama şimdi acaba gelecek bölümde ne olacak diye heyecanla bekliyoruz.
daha yeni yazıyorum son yorumumu:)
bence son bölüm süperdi;Artık şundan eminim aliye deniz i gerçekten düşünüyo ama ne yapsın ki çocuklarını da ihmal edemz:( baksanıza ardanın sevgilisi var
bu arada aylayı öldürmek istiyorum
nurun denize yaklaşma çabalı çok kötü:(
kahraman ve meriç tam gaz devam ederler inşallahj;çok yakışıyolar:)
bu arada ikbal in istanbul çıkraması gayte sinir bozucu ya;bilmem artık ne oalcak
en sonra leyla çekti sinanı ama bence sinan klamz aynı odada leylayla:)
arkadaslar bence sinan kesinlikle leyla nın bu teklifini kabul edecek ve onunla kalacak...
bu arada kahramanı çok seviyorum ya ne şeker adam mesela bundan önceki bi bölümde karlar altında denizle kahraman oturuyorlardı dısarda kahraman meriçle telefonda konuştu,deniz sordu kim diye kahraman da meriçle arkadaş olduk gibilerinden bişiler dedi deniz kızdı o aliyenin kocasının kardeşi biliyosun di mi deyip çekti gitti sonra kahraman onun arkasından öyle melül melül baktı ki o kadar seker baktı ki nası sevdim onu nası sevdim anlatamam,denizin arkasından tıpkı bir çocuk gibi baktı,nası bu kadar seker bakabilir bi adam nası bu kadar sempatik olabilir,bu bölümde de meriçe ''seni öpsem kızar mısın?''dedi ya yine çok tatlıydı,kepçe kulakları da çok şeker bu arada :wink: kısaca kahraman ve meriç askı bi harika..diziye büyük renk katıyolar :D
off arkadaşlar offf
1- aliye denize booş değil ama çocuklar var işte.
2- nusret yakında barışır ama artık o kadının niyetini daha açık biliyor kadınlık iç güdüleri
3- ya şu kahraman meriçle acaip yakışıyorlar böyle devam etsinler.
4- denizin yanındaki kız sadece bir sahne göründü ve gitti denizin aklında aliye varken kimseye bakmaz
5- menkıbe abla ne güzel işi çıktıda denizle aliyeyi başbaşa bıraktı
6- dikkat ettiyseniz aliye artık özeline denizi sokmuoyr. mutluyum bile demiyor
7- ayy yakında ardanın aşkını da göreceğiz inşallah oda arda gibi şekerdir.
8- sinan hiç bir zaman akıllanmaz bunda bir şeyler yapcak. bence leyla ile aralrınd abir şeyler olcak.
9- leylada az malın gözü değil haaa
10- müco da çek senet imzaladı yandı leyla başına bela aldı. :lol: :lol: :lol: :lol:
aa evet ben de bu arda nünü için çok üzüldüğümü belirtmek istiyorum;o kadın çok iyi yapıyo bence rolünü ya
justin_girl
31-03-05, 23:26
yaa aslında ben bu bölüm içn yorumdan ziyade birazz eleştiri olacak ama nee yapıyım içimden bunu yazmak geldi; yani aslında oyuncular çook kaliteli nejat işler ve sanem çelik bence çook yakışıyorlar ama bii türlü tuturamadılar yaa yanii replikler bence çookk pasif kalıyyor yaa en azından ellerindeki oyuncuların kıymetini bilip biraz daha heyecan yada aşk katsınlar mesela;son bölümde deniz aliye yalnız kaldı insan 2çift laf eder dimi boşş boş konuştular aliye ve deniz replikleri hepp aynı deniz dikkat ettiyseniz hep;NASILSIN ALİYE GERÇEKTEN İYİMİSİN DİE EN AZZ 4-5 DEFA DEDİ off dedim off artık yani olmuyor böle...bence aliye'nin çocukları ile muhabbeti'de çook uzadı tamam çocukları olmadan asla ama olmazz yaa şu son 4 bölümdür hep aynı şeyler dönüp duruyor ilk 15 bölüm çokk güzeldi nee hale getirdiler diziyi yaa :cry: umarım en kısa zamanda eskisi hatta umarım daha güzel şeyler olur yoksaa bilimoyrum...
e peki aliye denize yakınlaştı diyelim nolcak o zaman?
oldu bitti esma-selim olayı yani:(
bence dizinin temposu gayet iyi;ama böyle mini mini ufacık aşk sözleri katılsa daha iyi olur tabi:)
ama yakınlaşsalar en azından deniz nasılsın halinden memnunmusn dediğinde aliye derdini söylese olaamaz mı eskiden yapardı şimdi ise sadece çocuklardan vede havadan sudan konuşuyor
Bence deniz aliye sahneleri biraz daha renklenmeli millet onlar ekrana gelince ekrana yapışıoyr çünkü bence sinandan ayrılsın aliye hemen zaten kaynana dırdını daha fazla çekemez gider... kesin..
evet ya şu bi gerçek ki gerçekten deniz ve aliye aynı karede güzel bi şeyler paylaştığı zaman ekrana yapışıyoruz yani:)
susandelgado
02-04-05, 18:13
ya bence tmc'nin bütün dizilerinde aynı sorun var. karakterler birbirleriyle konuşmuyorlar. esma selim'e trip atıyor. zavallı selim'in hiçbir şeyden haberi yok. 4-5 bölüm sonra esma lütfedip söylüyor. bunda da bence aliye deniz'e yaşadığı sıkıntıları anlatabilir. bir de aliye sinan'la hiç konuşmuyor. deniz'e 100 kere söyledi çocuklarım için katlanıyorum diye. sinan'a bir kere söylemedi onun için dönmediğini. belli etmeye çalışıyor ama sinan anlamıyor. her şeyin eskiye döneceğini zannediyor. ya bi de deniz'le aliye'nin karşılıklı çok fazla sahnesi olmayınca dizide hiç bir şey olmamış gibi geliyor.
yeni bölümün tanıtımını şimdi gördüm:)
ama yarısını:(
aliye ve ikbal baya büyükü bi tartışma içinde;meriç sinan ve leyla yı iş yerinde elele yakalıyo;ikbal sinanı aliye ye karşı yine manyak bi biçimde kışkırtıyo; deniz aliye ile aynı arabada :)
şimdilik bu kadar ben görürsem yine yazarım
Bende biraz gördüm,Feyyaz Denize sen Aliyenin yerinde olsan ne yapardın diye soruyor,oda bana koşardım diyor,Feyyaz tek başına yürüyor,Sinan ve leyla gayet samimiler,Deniz uykudan uyanıyor ve nur yanında ,Aliye kaynanası ile tartışıyor,İkbal Sinana aliye bir adamın arabasına bindi gitti diyor Sinan Aliyeye telefonda bağırıyor... Bende bunları gördüm.
arkadaşlar sitemiz açılmış ne güzel;
hemen bu haftaki bölüm için demek isterim ki aliye nini izlediğim en ama en iyi bölümüydü bu kadar mı mükemmlel olabilir bi dizi ya ve en sonu muhteşemdi gerçekten de ;bakalım deniz ve sinan dan zarar gören kim olacak
evet gercekten cok süper bir bölümdü.ben varim sarkisi söylenírken aliye ve deniz arasindaki o bakismalar gercekten inanilmaz bir sahneydi.
insallah sinan denizden iyi bir dayak yer.sinir oluyorum sinana!!!
cok merak ediyorum gelecek bölümü.bence aliye artik duygularini fazla gizleyemicek ve denize yaklasacak.
Kimin zarar göreceği belli sinan..
susandelgado
04-06-05, 16:06
evet arkadaşlar site kapandığından beri bayağı bir bölüm geçti ve son bölüm aliye'nin bu dönemki en mükemmel bölümlerinden biriydi. izlerken böyle bir aşk yok dedim ya. ayten alpman'ın mükemmel söylediği ben varım'ı dinlerken deniz'in aliye'ye bakışları,aliye'nin deniz'e bakmak isteyip bakamaması ve sinan'ın bunları görüp sinirden çatlaması.. ben orada atlayacak deniz'in üstüne diye bekliyordum. bi de deniz'in aliye'ye sahilde konuşurken dediği "senin için her şeyi yaparım biliyorsun".daha neler var ya süper bi bölümdü bakalım bu hafta neler olacak.
selin seyhan90
04-06-05, 17:15
Bence bu bölümün en güzel sahnesi tabiiki Ayten Alpmanın Ben Varım şarkısını söylerken Aliye ve dENİZİN birbirleriyle bakışmalarıydı...
susandelgado
05-06-05, 22:13
İşte yeni bölüm özeti!
Sinan ve Deniz kapışıyor!
Feyyaz ve Nusret’in düğününde kıskançlık krizi geçiren Sinan, Deniz’e saldırıyor… Aliye iki öfkeli erkeğin arasında… Düğünde herkesin keyfi kaçıyor, Gülsün korku içinde, Arda ve Ayşe perişan… Sinan kontrolünü kaybediyor, Aliye ve Meriç’i baskı altına alıyor… Deniz sıkıntı içinde, Aliye’ye ulaşmanın yollarını arıyor… Alp ablası Leyla’nın Sinan’la olan ilişkisinden rahatsız… Aliye’yi evde hangi sürpriz bekliyor? Mücahit’in Leyla’ya karşı yeni kozu ne? Deniz’in teklifine Aliye ne karşılık veriyor? Sinan annesi İkbal’den ne isteyecek? Sefa oğlu Deniz’e ne öğüt veriyor?
şimdi gördüm özeti; çok manyak olaylar bizleri bekliyo arkadaşlar:)
ama en sonda aliye bayılıp kalıyo galiba;noldu acaba ya:(
bi de ilk defa arakdaki ÇOCUKLARIM OLMADAN ASLA DİYORSANIZ ALİYE diyen sesin arkasında;yani fragmanın en sonunda Sinan ın resmini gösterdiler;bu işte bi gariplik var ama bakalım nolcak?
Bende şimdi gördüm sence Aliye neden bayılıyo.Fark ettin mi bilmiyorum elinde bir kağıt var dı sence kağıtta ne yazıyo ??
aaa ben bayılırken elinde bi kağıt tuttuğunu hiç farketmemiştim;acaba ne yazıyo yarın öğrenicez ,inşallah:)
Belki Sinanla boşanmasıyla ilgilidir ???***
bencede sinanla boşanmasııyla ilgilidir.ama galiba kötü birşey
Bana sanki Sinan çocukları kaçırdı gibi geldi bana not onunla ilgilidir çünkü bölüm özetinde Sinan annesinden ne istiyor diyor büyük bir ihtimalle çocukları İkbal le bir yere gönderecek
arkadaşlar dizinin gelecek sezonu olacakmı kesin bilen varmı çok merak ediyorum.
Olucak merak etme seneye devam edicek :) Buarada merak edenler varsa Denizin anahtarları gönderdiği kağıtta evinin adresi yazıyodu ve altında İSTEDİĞİN ZAMAN GELEBİLİRSİN.DENİZ.yazıyordu volvox saolsun resmi büyülttü...
Dünkü bölümde Sinan çok gıcıktı. Hele çocuklarına öpcük yok mu dedikçe sinir oldum. Halit Ergenç'in hakkını vermek lazım çok iyi oynuyor (tabii ki diğerleri de)
Deniz'in çaresizliği, Aliye'nin suskunluğu çok içime dokundu. Son sahne çok ilginçti. Umarım Sinan Aliye'yi karımsın deyip istemediği şeyler için zorlamaz.
zorlayacak kesinde aliye buna asla izin vermez
ya tam olarak nerde bitti.bir geldim bitmişti.anlamadım.
sinan kapıyı kiltledi. yatak odasının sen bu gece burda yatcaksın dedi. aliye tip tip baktı
oh be uzun bi aradan sonra yine aliyenin formunda olmaktan acaip mutluyum...
dünkü bölüm süperdi gercekten...denizin eskiyi hatirlamasi, sahildeki konusma,muhtesemdi....
hele sonu... simdi gelde haftaya kadar bekle bekleyebilirsen....
Dünkü bölüm aslında çok iyiydi. Denizin eskileri hatırlaması benimde acaip hoşuma gitti.
Denizle aliyenin sahilde oturmaları ve dertleşmeleri ve nereye geleceğini biliyorsun dimi demesi vee aliyeninde ona manalı manalı bakması gerçekten hoştu..
Artık aliye eskisi gibi değil.Denizle daha yakın..
Bide aliye anahtarları aldığında bayıldı ya orda deniz aradı. Aliyenin orda Denizzzz demesi içimi eriitti resmen
Ne güzel Denizzzz Dediiii dimii
Aynen pinkzone sna katılıyorum ne güzel Denizzz dedi söylediğinde bi acayip oldum.Size birşey sormak istiyorum hani Deniz sonra nereye geliceğini biliyosun dimi dedi ya Sonra Aliye cevap vermedi sizve susmakla nedemek istedi
susandelgado
08-06-05, 16:01
dün bir kez daha anladım ki aliye bu sezon yayınlanan dizilerin içinde en iyisi ve bence hiçbir zaman bim gibi saçmalamayacaklar senaryoyu. süper bir bölümdü yine ya. aliye'nin deniz demesine ben de bayıldım. çok tatlı söyledi. bir de kahvaltı da sinan babaya öpücük yok mu dedi sonra ayşe gitti öptü ya orda arda'nın bakışı da çok tatlıydı. çocuklar mükemmel oynuyorlar. sinan da iyice gıcık biri oluyor. hani eskidende gıcıktı ama en azından bu kadar zarar vermiyordu çevresine. bu bölümde aliye ve meriç'e azap çektirdi ve buna da devam edecek gibi. bana öyle geliyor ki sezon finalini öyle bir yerde bırakacaklar ki bütün yaz meraktan çatlayacağız
Aynen pinkzone sna katılıyorum ne güzel Denizzz dedi söylediğinde bi acayip oldum.Size birşey sormak istiyorum hani Deniz sonra nereye geliceğini biliyosun dimi dedi ya Sonra Aliye cevap vermedi sizve susmakla nedemek istedi
Gözleri ile anlatmayı tercih etti. Daha tam emin değil ama denizi seçmekte hata yapmış olmayacağı kesin
Ewet gözleriyle konuştu ama ben anlamadım.Aslında anahtarı geri vermemesi bir işaret olabilir dizi 2 hafta sonra tatile giriyo dimi ???
evt tvde muhteşem bi sezon finali yapılcağını duydum. Özel hat duyurdu
arkadaşlar ben de bu son bölümden sonra anladım ki;aliye gerçekten de en iyi dizi şu anda yayınlanan:)
ama benim bildiğim 14 haziran salı tatile çıkıyo; yoksa 2 hafta sonra mı??? kesin bilen biri var mı? dizimiz ne zaman bitiyo???
Dizimiz 2 hafta sonra, yani 21 haziranda tatile giriyo, aliyeci.Kaynak saglam kaynak, emin olabilirsin
sinan da iyice gıcık biri oluyor. hani eskidende gıcıktı ama en azından bu kadar zarar vermiyordu çevresine.
evet ya Halit Ergenc`ide gercekten kutlamak lazim....ben onu Zerdadaki rolüyle acaip sevmistim...ama simdi öyle bir sinir oluyorumki...sokakta görsem heralde hesap sormaya kalkardim sen "ne bicim bi adamsin "diye --->demekki ne kadar basariyla oynuyor rolünü...
ooooh ne güzel bi hafta geç bitmesi ben çok mutlu etti; bu arada arkadaşlar final bölümü inanılmaz güzel olacakmış:)
yazyagmuru
11-06-05, 18:31
nerden biliyosun aliyeci bu kadar eminsin hıı anlatsana bizde bilelim ...mutlu olalım be arkadaşım kesin eminsen tabiii şimdiden teşekkürler..
Aliyenin sezon finali sorunlu bitcekmişş yanii aliyenin başı dertde olcakmışş
deniz aliye ve meriç bi bi masada oturyorlardı dışarda bi yerlerde. sonra aralarına öfkeli öfkeli sinan geliyoduu biraz konuştuktan sorna hışımla ayrılıyordu..
bu aliyenin sezon sonu son sahnesiymiş.. bende atv nin elifnamesinden duydum
Sezonn finali sorunluu Olcak..
Aliyenin sezon finali sorunlu bitcekmişş yanii aliyenin başı dertde olcakmışş
deniz aliye ve meriç bi bi masada oturyorlardı dışarda bi yerlerde. sonra aralarına öfkeli öfkeli sinan geliyoduu biraz konuştuktan sorna hışımla ayrılıyordu..
bu aliyenin sezon sonu son sahnesiymiş.. bende atv nin elifnamesinden duydum
Sezonn finali sorunluu Olcak..
Ewet aynen bende ATV den izledim Kahraman Problemli biticek dedi
Ben az önce yeni bölüm fragmanı gördüm Aliye ile deniz bir yerde oturuyorlardı.Sinan gelip hışımla afiyet olsun Aliye hanım kalk gidiyoruz dedi.Meriç Leylaya senin hiç vicdanın yok mu utanmadınmı diye bağırıyordu leyla da ağlıyordu.Heralde sinanla ilişkilerini anladı Çocuklar şaşkın ve üzgündüler Aliye herzamanki gibi ağlamaklıydı.Deniz Nura seni etrafımda görmek istemiyorum diye bağırıyordu net yatırladıklarım bunlar heralde sezonun son bölümüymüş
Bide süheyla deniz,aliye ve meriç dışarıda biryerde otururken onları gözetliyordu.Sinana o ispiyonlamış olabilir
hayır ya 21 haziranda tatilde gircek.bugün elifnağme'de söylediler.
evet en son 21 haziran diye kesinleşmiş olması gerekiyodu
yeni bölüm fragmanından:
ALİYE AĞLAMAKLI BAKIYOR
DENİZ, DENİZ KENARI GİBİ BİR YERDE OTURUYOR
ALİYE YİNE ÜZGÜN BAKIYOR
ÇOCUKLAR ŞAŞIRMIŞ ÜZGÜN BAKIYORLAR
DENİZ ALİYE VE MERİÇ MASADA OTURURKEN SİNAN GELİYOR
-ALİYE HANIM AFİYET OLSUN DİYOR VE ALİYENİN KOLUNDAN ÇEKİP
-KALK GİDİYORUZ DİYOR
DENİZ NE YAPIYOSUN YA DİYOR
ALİYE SİNAN DİYOR
SİNAN KIZGIN BAKIYOR
ALİYE ÜZGÜN MODA EVİNDE VALENTİNO NACİ ALİYE YE SARILIYOR SEN BENİM İKİNCİ BİR KIZIMSIN DİYOR.
MERİÇ İLE KAHRAMAN KONUŞUYORLAR KAHRAMAN MERİÇE SARILIYOR
NUSRET ANNESİYLE KONUŞUYOR ANNE KREDİ KARTININ BORCUNU ÖDEMEMİŞSİN DİYOR REFİYE UNUTMUŞSUM DİYOR.
MERİÇ LEYLAYA BAĞIRIYOR NASIL YAPARSIN BÖYLE BİR ŞEYİ HİÇ Mİ VİCDANIN YOK SENİN DİYOR
LEYLA ŞAŞIRMIŞ TUHAF TUHAF BAKIYOR
MÜCOYLA LEYLA KONUŞUYORLAR
DENİZ NURA BAĞIRARAK BEN SENİNLE ARAŞTIRMAYA GİRMEK İSTEMİYORUM HATTA SENİ ETRAFIMDA BİLE GÖRMEK İSTEMİYORUM DİYOR
NUR AĞLIYOR
DENİZ KAHRAMANLA KONUŞUYOR
KAHRAMANA VURUYORMUYMUŞ SÖYLESENE DİYOR
KAHRAMAN DÜŞÜNCELİ BAKIYOR
SİNAN BİRİYLE KONUŞUYOR TAM GÖREMEDİM ALİYE İÇİN DELİ EDECEK BU KADIN BENİ DİYOR
MERİÇ DENİZ ALİYE BİR YERDE OTURURKEN SÜHEYLA ONLARI GÖRÜYOR VE ŞAŞIRIYOR
susandelgado
12-06-05, 14:55
ben daha görmedim fragmanı. vay be işler iyice karışacak demekki.yine çok heyecanlı bir bölüm olacak. belki duymuşsunuzdur 17 haziran'da atv'de beyaz inci ödül töreni var. bu kadar aydır seyrederek ratinglerde 1. çıkarttığımız dizimizin bütün ödülleri toplaması için http://www.mynet.com/beyazinci/index.html adresine girip oy verelim.
mizrak_tutucu
13-06-05, 11:12
Aliyenin sezon finali 21 Haziran'da. Sağlam kaynağım "sakin kaçırma, çok heyecanlı olacak" dedi. Anladigim kadariyla buyuk surprizler var.
Bu bölümde aliyenin o yatak odası sahnesinde bana dokunursan kendimi öldürürm demesi bi an için sinanın gözünü korkuttu. Ama o kadar adam azmış gibi çevresine zarar veriyo.. bi tek leyla hariç...
neyse iş yerindeki bizimki yanii çekemeyn(adını unutttum adı bile hatırlanmayacak kişi) o işte o söylemeseydi aliyenin lokantaa olduğunu bunlar olmayacaktı.
sonunda aliye fena patladı ama tepsiyi devirişi ile ikbal hanım nasıl fırladı ama bence en aksiyonlu sahne oyduuu bide yeter diye bağırması bitiridii..
ya ben bu bölümde gerçekten çok sıkıldım;yani aliye nin içler acısı halina canım çok sıkıldı;o kadar kötü şey üst üste geldi ki zavallı kız artık ne yapacağını bilemiyo; final bölümü olmamasına rağmen bi çok dizinin final bölümünden çok daha heyecanlı olan aliye nin bu bölümü yine süperdi ve çok heyecanlıydı; refüş beni ağlattı ya
haftaya büyük finalde bakalım neler yaşanacak; çok heyecanlı olacakmış bakalım:)
Bende bu bölüm çok gerildim.Hele o ikbal hanım bir kaynana ancak bu kadar korkunç olur 'sal ipini gitsin ' deyince tüylerim diken diken oldu.Herkes çok asabiydi Ama en çok Denizin Nura bağırması hoşuma gitti.Acaba haftaya ne olacak Keşke yarın son bölümü verseler de rahatlasak
Bu bölümde Sinan,İkbal ve Süheyla beni gerçekten çıdırttı içimde 3ünüde toplayıp bigüzel pataklamak geldi ya bir insan bu kadar mı sinir olabilirya...
benimde bu bölümde inanılmaz canım sıkıldı çok gerildim aliye'nin o halini gördükçe öldüm yaa ayrıca süheyla ikbal ve sinan'ı öldüresim geldi gerçekten çok heyecanlı bi bölümdü hele son sahnede aliye'nin yeter diye bağırması geç kalmış bi tepkiydi ama o da napsın sinan'ın işkencesi yüzünden mahvoldu bu arada deniz'in nur'a bağırması da biraz geç oldu ama nur bunu fazlasıyla haketmişti zaten hele o telefonu elinden çekmesi varya ben deniz'in yerinde olsam iki tane patlatırdım ama neyse...Haftaya gerçekten çok heyecanlı bir bölüm olucak bu arada herkes oy atıyor dimi sanem çalik'i nejat işler'i ve dizimizi birinci yapalım birinci olmayı herşeyiyle gerçekten hakediyor çünkü...
susandelgado
15-06-05, 10:15
valla bütün dizi boyunca aliye'nin yerinde ben olsam ne yapardım diye düşündüm. her şey için bu kadar işkence çekmeye değer mi? aliye'nin son anda verdiği tepki 36 bölümün birikimiydi bence. yine bu kadar zaman iyi dayandı ve sustu. deniz de sonunda nur'a patladı. onunki de geç kalmış bir tepkiydi. ama ben çok gerildim dün akşam izlerken. ikbal gibi kaynana var mıdır acaba bu dünya üzerinde? aliye bir an önce kurtulabilse bu hayattan da biz de rahatlasak valla. bu arada oy vermeyi unutmayın cumaya az kaldı.
hayır daha bir bölüm daha var.
dünkü bölüme gelince ne olursa olsun o kadar işkenceye dayanılmaz.son anda aliyenin tepsiyi falan fırlatması harikaydı.patladı sonunda.kim olsa patlar.o..sinan denen adam ne yüzsüz ya.feyyaz'a karşı konuşmaları mahvetti beni.saldırcaktım tv'den.meriç leyla'ya az bile söyledi.deniz'in nur'a bağırması da azdı bence.kız gerçekten de bir düşemedi deniz'in peşinden.
son bölüm demişken ....
ben olsam o tepsiye vurmaz o tepsiyi onun kafasına geçirirdim herhalde...
ama bi bakışı vardıki aliyenin dedim alaaaah ohhhhhhhhhhhh iyi yaptı
Benim gelecek bölüme dair bi tahminim var..
Sinan yazlık villasına bakmaya gidecek ya tek başına o oraya gidince direkt aliye harekete geçccek vede çocukları aldığı gibi kaçcak..
tabii ikbal hanım rahat durmaz hemen söyler.. bu final bölümü kovalamaca ile bitcek.. Heyecanlı ve sancılı bitcek..
Ewet bende aynen senin düşündüğünüdüşünmüştüm pinkzone madem sorunlu ve problemli bitecek düşünüğümüz gibi olabilir ...
benim final bölümü ile ilgili bi sahne canlanıyo gözümde;
aslında öyle olsun istiyorum;sinan çocukları kaçıracak ya hani arabaya atıp:)
en son sahnede ekran 3 e bölünür(dikey olarak)
en sol bölümde ayşe- arda ağlarken;en sağ bölümde aliye kaçırılan çocuklarının ardından ağlarken(ve deniz yanıbaşındayken) ve tabi orta bölümde de kara çalı sinan hain suratıyla.....
böyle bitecek diye inanıyorum:)
yaa bi de benim anlamadığım bi şey var şu hain kaynana aliye için üzülür gibi oldu acaba gerçekten üzüldü mü yoksa oğlunun yaptıklarına sevindi mi?yani yemek götürürken samimi miydi acaba?herkes ne düşünüyor bu konu hakkında?
sevgili tvrehberi hic de samimi gelmedi bana. kadinda vicdanin v`si bile yok. o sadece oglunun gözüne girmeye calisiyor. bi sekilde aliyenin odasina girip aliye`nin ne kadar perisan ve üzgün oldugunu görmekti onun gayesi. burunu herseye sokmasa sanki bir tarafi eksik kalir cadinin.
minemtoprak
16-06-05, 11:43
Bu hafta bende çok gerildim.Sinan acaba Aliyenin arabasına bir şeymi koyduracak yoksa arabayı hiçmi vermeyecek.Adamım Müco Leya salağına ne güzel yapıştırdı lafı.Varmısınız arkadaşlar hep beraber İkbal cadısına birer kutu kına gönderelim.Oğlu erkek olduya.O kadın asla samimi olamaz.Benim kaçışla ilgili bir çok planım var ama bakalım ne olacak.
yaptığım kamuoyu yoklamalarına göre aliye nin kaçma planları konusunda herkesin farklı düşüncesi var;çok merak ediyorum;bakalım nasıl kaçacak;veya kaçabilecek mi????
BU ARADA...
ikbal aliye ye yemek götürürüken tabi ki de samimi değildi;amacı yukarı çıkıp laf falan atmak olabilirdi;ama aliye buna izin vermedi:)
yaa bi de benim anlamadığım bi şey var şu hain kaynana aliye için üzülür gibi oldu acaba gerçekten üzüldü mü yoksa oğlunun yaptıklarına sevindi mi?yani yemek götürürken samimi miydi acaba?herkes ne düşünüyor bu konu hakkında?
İkbal hanım (burdaki hanım sadece bir hitap sıfat değil ) oğlu Aliye ye eziyet ettikçe mest oldu , sırf Aliye nin acı çektiğini görmek + oğluna yalaklık için yapmıştır. Annesinden çocuğunu ayıranda vicdan ne gezer....
haklısın arımaya hem de çok haklısın;ama ikbal hanım süper oynuyo ya
Ewet bencede zaten ıyunculuğuna bişey denemez :)
arkadaşlar meraba.ben yeni üye oldum.
aliye çok güzel bi dizi katılıyorum yalnız bi eleştirim olacak.dizi o kadar çok sinir ettiki,yani sinana ve annesine o kadar çok tanıdığım uyuz oldukki çoğu tanıdığım insan yolda görrüürlerse bunları dövecekler.
şaka bi yana gerçekten dizide artık mutluluk sahneleri görmek istiyoruz.aliye ile denizin aşk sahnelerini görmek istiyorum artık...
bence bu dizinin filmi olmalı kesin.ben böyle bi aşk görmedim.aslında böyle bi aşk belkide herkesin arayıpta bulaMADFIĞI Bİ DUYGU.
mizrak_tutucu
17-06-05, 09:59
Dizi bir sene daha devam edecegine gore, Deniz ve Aliye'nin hızla birbirlerine kavusmalarini beklememek lazım...Sevgilileri ayıracak ve kavusmalarini engelleyecek bir cok olay olacagindan eminim....Kurgu bastan iki seneye gore kurulmus gibi duruyor; onun icin hikayenin BİM'de oldugu gibi sarkacagini sanmiyorum.
bence de kurgu en bnaştan göre 2 yıllık ayarlanmış olmalı; çünkü daha dizide öylee çok büyük falso veya tempo düşüklüğü görmedim; aliye zaten genel olarak kişisel ilişkileri baz alan bi dizi olduğu için temposu genel olarak düşük olan bi dizi ; ama genel olarak ele alınca her şeyiyle 4 4 lük bi dizi ya
aliye forever
desert_rose
17-06-05, 16:19
ya o ikbale bende şaşırdım..kadın her ne kadar kötü niyetli olsada sanki yani o yemeği getirirken ii niyetli gibiydi yaa..ay nası bitcek acaba...bir son için bizi bekletirlerde dururlar aylarca böyle..:)
Bencede bu sefer iyyi niyetli idi.Gercekten, hatta sinana fazla ileri gitmedinmi dedi ya, hatta biraz acidi bence.
Sanmam semrahanım bir ikbal iki sırf aliyeyi sinir etmek için yaptı.göya sen kötüsün ben iyiyim pozlarında neyse başına gördü
desert_rose
21-06-05, 13:48
kal kal evde kal:)
aliye ise eğer her şeye değer:)
amaaan kaldım valla...cipslerimide aldım zati..:P:D
bu arada reklamlarda gördüğüm kadarıyla aliye arda ve ayşeyi eline almış koşuyolardı..arda çabuk ol anne kötü adamlar peşimizde gibi bişi sölüyodu..sanırım müsamereden mi kaçıyolardı ne?ve sinanın aliyeyi öptüğünü gördüm bu aliyede ne başına çıkardı bu adamı be off..
evet ya iyice başında çıkardı valla:(
ARKADAŞLAR DOĞRUYMUŞ KAZA YAPTILAR NASIL BİR SEZON FİNALİYDİ BU YA İNANAMIYORUM YA ŞİMDİ BEN ÜÇ AY NASIL BEKLİCEM YA YA ÇOCUKLARDA VAR ARABADA NASIL OLDU ÖYLE YA ARABA DİMDİK KALDI ORDA İNANMIYORUM.SİNAN SONUNDA YAPTI YAPACAĞINI YANİ ÇOCUKLARINA VE ALİYEYE KAZA YAPTIRDI YA YA NE OLAACAK ARABA ÖYLE DİK DURMAZ Kİ KESİN TAKLA ATACAK YALNIZ SÜPER ÇEKMİŞLER O SAHNEYİ YA SÜPERDİ SÜPER
-YA NASIL BİR BÖLÜMDÜ İLK ÖNCE ALİYE AĞLADI BENDE ONLA
AĞLADIM.
- SİNAN YİNE SINIRLARI ZORLADI YANİ BU KADAR OLUR PES
-HELE O İKBAL İNANAMIYORUM BİR ÖYLE BİR BÖYLE AKIL HASTANESİNE KAPATMIŞ SEN GİT ORAYA YA
-MERİÇ YİNE HER ZAMAN Kİ GİBİ DEVLEŞTİ VALLAHİ NE GÜZEL CEVAP VERDİ SİNANA NASIL VERDİ AĞZININ PAYINI KENDİNİ PARALADI RESMEN
-HELE O DENİZİN ALİYEYE SÖYLEDİKLERİ BEN KADERE İNANMAZDIM AMA SEN BENİM KADERİME YAZILDIN SÜPER Dİ SÜPER
-YA O ALİYEYİ ARABAYLA BEKLERKEN ÇOCUKLARA HEDİYE ALIŞI İÇİM ACIDI
-Feyyazın ikbale diklenişi aliyeyi koruması sonra hıçkıra hıçkıra ağlaması çok iyiydi
-seneye gülsün gelecekmiş deniz burada iyi bir okula vericem gülsünü dedi çok sevindim
-nuru hiç göstermedi tabi onun saçmalıklarına sıra gelmedi
-hele osüheyla inanamıyorum ya iki kuruş için Allah Allah ya
-leyla da hiç utanma yok bir de inkar ediyor meriçe
-özgürde sınavdan kurtuldu eh fena da geçmemiş
-ya o ardayla ayşenin öğretmeni yüzünden sinan takıldı peşlerine ne güzel kaçıyorlardı
-ya inanamıyorum içinde çocuklarınında olduğu arabayı nasıl sıkıştırıyor gözü dönmüş vallahi ya ne yaptığının farkında bile değil
-sonra denizin aliyenin evinin önünde onu düşünmesi gecenin bir yarısı
-sonuç olarak halit ergençin dediği çıktı öyle bir sahneyle bitecek ki nasıl yani tatiy nasıl geçecek diyeceksininiz demişti evet ya bu tatil nasıl geçecekkkkkkkkkkkkkkk
-umarım çocuklara da aliyeyede bir şey olmaz sinanın da aklı başına gelir ya şimdi yeni sezonun başlamasına 3 ay var ya oooffffff
Çokkötü bitti.artık bu gece uyuyamam.Yuh artık bu kadar da olmazki
istanbulspence
21-06-05, 23:56
çok iyi bir sezon finaliydi özellikle meriç in sinan a söylediklerinden aşırı keyif aldım
x.SeRPiL.x
22-06-05, 00:00
ne finaldi be aliye yaktın bizi çoçuklar bitirdi beni çok üzül düm ya ağlamaktan mafvoldum böyle final mi olur nasıl beklliyeceğiz aliye ölürüm sana :(
desert_rose
22-06-05, 00:13
Ayy ayy ayy her yerim tutuldu..Organlarım tuhaflandı..Sokumuma ağrılar girdi valla..:D O ne heyecan dolu şeydi yaa...Ama sinan onu nası yakaladı annamadım niye ağır ağır gidiyolardı aliyeler ya kahretsin...bare kız denize ulaşsaydı da adam kovalasaydı onları bokoş adam!:p
Ayy off dkjsaldjaslkd ya ......... Napıcaz valla 3 ay filen bekleyemem ben yaaa..Kahretsinn...Ay hala etkisindeyim yazamicam..
Ne finaldi ama bütün dizi boyunca sanki ben kaçıyordum kocamdan.Böyle sığ kafalı kocalar ne yazıkki gerçek hayatta da var.Ama Aliye bu bölümde de devleşti.Denizle sarılma sahneleri bitirdi beni.Bir erkeğin sevdiği kadına herşey pahasına böyle sahip çıkması hele de içinde oldukları durum göz önünde bulundurulursa az rastlanacak durumlardan birini yaşıyorlar.
Kaçış sırasındaki masal anlatma senaryosu bencede biraz abartı olmuş.O durumda bir insan bunumu düşünür ya.
Sinanıda bir baba olarak kınıyorum.Hangi baba çocuklarını böyle bir riske atar.
ya diyecek çok ama çok fazla şey var:)
öncelikle muhteşem bir sezon finaliydi; bir çok dizinin gerçek finalinden bin kat daha iyi hazırlanmış bir finaldi; 3 ay nasıl geçer ben de bilmiyorum; bu heyecan dolu bölüm için tebrik ederim tüm yapımcıları ve oyuncuları
-öncelikle finalin son yarım saati sanki dizinin içindeymiş gibi hissettim kendimi ve ben de acayip heyecanlandım
-finalde başımdan aşağı kaynar sular döküldü; çok üzüldüm;
-aliye nin mezara gittiği ve yollarda koştuğu sahne içimi acıttı
-ikbal ve feyyaz kapışması muhteşem oldu
-meriç leyla ve sinan a laf soktukça ben çok mutlu oldum:)
-çocukların araba düşerken anne anne diye bağırması içimi acayip eritti
-deniz ve aliye nin birbirine sarıldığı an zaten bittiğim andır; en güzel sahneydi
-deniz im çocuklara hediye alması çok süperdi
-bence yeni sezonda aliye ve çocukları deniz hastanede tedavi edicek
-aliye de bi sakatlık falan oluşursa bu yüzden sinan la arası düzelir gibi olacak ve tekrar evde kalıcak;( bu çok kötü olur ya)
-özgür de hayırlısıyla sınava girdi; ve refüş ün o andaki telaşı çok güzeldi
- süheyla da tam bir yılan yani ne diyebilirim ki:(
tekrar diyorum ; manyak ötes güzel bi finaldi;heyecanı hep yanıbaşımda hissettirdi bana bu final; 1-2 senaryo boşluğu dışında bu bölümü ve hatta bu diziyi 10 üzerinden 9 vererek sezonun en iyisi ilan ediyorum:)
herkes kendine iyi baksın ;3 ay bekleyemeyenler benim gibi bol bol aliye müziği dinlesin ve hatta yazın çıkacak olan dizi müziklerinmi alsınlar
Dünkü Aliye Finalinden çok Etkilendim. öyle Bir şeyi Hiç Beklemiyordum.tüylerim Diken Dilen Oldu.bu Aliyenin Yüzü Hiç Mi Gülmeyecek Anlamadim. Duruma Bakilirsa önümüzdeki Sezon Aliye Ağir Yarali Ve Denizin Ellerinde Olacak. Belki De Hayati Bir Ameliyat Geçirmesi Gerekecek. Sinan Yaptiğina Bin Pişman Olacak Ve 180 Derece Dönecek.kaynana Da Tabii. Ama Bu Arada Abinin Gelmesi şart Odu Artik. Senaristler O Rol Için Oyuncu Ariyor Olabilir Yada Buldular.ama Insanin Meriç Gibi Görümcesi Yada Dostu Olun Yeter.bayildim Valla.dünkü Bölümde Yüzümün Güldüğü Tek Yer Meriçin Konuşmalariydi.helal Olsun.
Kötü Ihtimalleri Aklimma Getirmek Istemiyorum Ama Aliyenin Eli Kolu çocuklar Yüzünden Bağli Ya Hep Inşallah Senaristler çocuklarin Fazla Zarar Görmeyeceği Bir Senaryo Yazarlar.o çocuklar Olmadan O Dizi Olmaz çünkü. Ne Olur çocuklarin Ikisi De Sağ Olrak Kalsin.ben De Anneyim.valla Kötü Bir şey Olursa Kahrolurum.
Gerçekten çok heyecanlı bir bçlümdü bencede aliye ve çocuklar ağır yaralanıcak belki birisinin yürüyememe olasılığı çıkıcak riskli bir amelyattan sonra yürüycek (btün dizilerde olduğu gbi) Belki onları Deniz iyleştirir ne dersiniz ?
Çocuklar bu bölümde gerçekten çok tatlıydı bide şarkı söylüyolardı çok şirinlerdi
Aliyeyle Denizin kafedeki konuşması ve kucaklaşmaları mükemmeldi Denizin Aliyeyi nekadar çok sevdiğini bir daha anladık bu bölümde...
Feyyaz ve Meriç İkbale,Sinana ve Leylaya hakaret ederken ben hep oh ohhh diyodum annem de içerden noluyo kızım diyodu
Özgür sonunda ayşegibi kurtuldu darısı seneye gireceklerin başına
Mücoyla Alpin Sinan hakkında konuşması da güzeldi O birr zenginnn...
Sinanın akşam Aliyeyi öpüp bırakmasını anlayamadım
Aliyenin delirip kaçmasından sonra anne ve babasının mezara gitmesi de çok duyguluydu.Ah şu Sinan olmasa herşey nekadar güel olacak..
. Ama Bu Arada Abinin Gelmesi şart Odu Artik. Senaristler O Rol Için Oyuncu Ariyor Olabilir Yada Buldular.
sevgili hoşgör bu abi olayı nedir?
yaaa o nası bi finaldi öyle yaa...heyecandan kalbim yerinden fırlayacaktı nerdeyse,ellerim kollarım her tarafım tir tir titreyerek izledim... benim yorumlarıma gelince;
aliye'nin gece caddede tek başına koşması ve mezara gitmesi resmen içimi yaktı.
süheyla tam bir yılan,ikiyüzlü manyağın teki.
denizle aliye'nin konuşmaları,aliye'nin deniz'e sinan sana birşey yapar diye çok korkuyorum demesi ve deniz'in aliye'ye sarılması muhteşemdi.
ikbal ve feyyaz'ın kavgası,feyyaz'ın ikbal'e ağzının payını vermesi çok iyiydi.
meriç'in sinan ve leyla'ya söyledikleri acayip hoşuma gitti:)
son sahnede resmen dizinin içindeymiş gibi öldüm öldüm dirildim.Aliye'nin çocukları ordan kaçırmaya çalışması biraz saçmaydı bence.Kaçırabileceği sinan'ın evde olmadığı bir sürü zaman vardı.
o kaza sahnesinde çok kötü oldum,hiç beklemiyodum kaza olacağını.bence çok kötü bişe olmayacak,çünkü düştükleri yer çok yüksek değildi ve hepsinin emniyet kemeri vardı.
Umarım bişey olmaz,çocuklardan birine bişey olursa dizinin tadı kaçar,off yaa üç ay nası dayanıcaz biz:(
Sinan'in sacini basini yolmak istedim aksam (birkac tel saci var gerci ama olsun), hele o kaynana yok mu o da ayri bir dert. Tansiyonnum firladi aksam resmen yahu :) Heyecan bir dakika olsun bitmedi. Yalniz Meric'i de alnindan öpmet lazim Sinan'a nasil kafa tuttu ama BRAVOO diyorum. Derin bir oh çektim. Yalniz Aliye arabayla kacarken, Sinan'i atlittigini zannederken Jip diger yoldan karsina çiktigi an "Allah dedim nerden cikti bu adam". Ama kötü bir son oldu bakalim sezon sonu ne olacak? Bence Sinan bu sonu hak ediyordu ama neyse...
zumrut prenses
22-06-05, 10:12
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Öneceden yazılan bütün yorumları okumaya çalışıyorum. Çok özenle hazırlanmış bir sayfa kutlarım.
Muhteşem bir sezon finaliydi. Heyecan, sinir, üzüntü, aşk herşey fazlasıyla vardı. Ve okadar gerçekçiydi ki sanki dizinin içinde gibi interaktif katılım yaparak, koş aliye koş diye bağırıp hop oturdum hop kalktım. Annem artık dayanamadı heyecena balkona çıktı. Denizle Aliyenin parktaki konuşması da harikaydı.
Senaristerlerden ricam olayı fazla dramatize edip, birbirinin kopyası yerli diziler gibi birini sakat bırakmasınlar. En fazla önde olduğu için Aliye ağır yaralanır onuda Deniz ameliyat etmek ister ancak Sinan kocası olduğıu için izin vermez. Sinanla Deniz sıkı bir kavga ederler. Ancak tüm bunlardan sonra Aliye tekrar dön başa Sinana geri dönmesin. Artık hukuk savaşına başlasın. Yoksa bukadar şeyi boşuna izlemiş gibi olacağız. Uzun ve sancılı bir dönem olsa da Türkiye bir hukuk devleti ve son kararı hakim verir.
ya bence de çok ağır sakatlanmasın kimse; hele çocuklara hiç bi şey olmasın ya:(
artık aliye yeni sezonda farklı bi eve çıkıp; çocuklarını sinan dan almanın mücadelesini versin; ve tabi sinan dan ayrılıp deniz de koşmanın yollarını da aramalı:)
evet yaa bencede kimseye kötü bişey olmasın yeni sezonda da inşallah tekrar sinan'a döndürmezler aliye'yi aynı şeyleri bi daha yaşamak istemiyoruz:( bir an önce sinan'dan boşanıp denizle birlikte olmalı;)
hic bir diziyi izlerken dün aksamki final bölümünü izlerkenki kadar gerilmemisimdir...ne bölümdü ama...ya ben bu sanem celik`e resmen hastayim...sinanin aliyeyi yataga yatirdigi sahnede ben bittim,ne bicim bi insan o sinan.hele feyyaz dayinin arabadaki o aglama sahnesinda artik göz yaslarimi tutamadim...insallah cocuklardan birine bisey olmaz...simdi gelde bekle eylüle kadar...
Bende akşam izlerken yürüğim azıma geldi. hele o son arabanın düşüsü. En önemlisi bence bize bu duyguları yaşatan müzikler ve sanemin oyunculuğudur. Bu arada üzgünüm ama dizi ekimin ilk haftası başlayacak sorry
ARKADAŞLAR BU FORUMA İLK KEZ GELDİM VE YORUM YAZIYORUM...
BİLMEK İSTERSİNİZ DİYE DÜŞÜNDÜM.. ALİYE SENEYE Kİ YENİ BÖLÜMLERDE
Aliyenin kızı kazada ölecekmiş, :(( oyunculuğundan memnun değillermiş , senaryo gereği ölecekmiş kızı Ayşe...
sonrasında kesin Aliye kafayı yer heralde...
susandelgado
22-06-05, 13:42
ya bu senaristler hadi aliye'yle deniz'i düşünmüyorlar çocukları hiç düşünmüyorlar bari biraz bizi düşünsünler ya. 3 ay nasıl bekleyeceğiz. şok oldum ya. yazık değilmi tam kurtuldular derken yapılır mı bu ya. bence dünkü bölüm tam bir final bölümüydü. bim'in finali falan solda sıfır bunun yanında. cafede sarılmaları bencede çok güzeldi.allah herkese deniz gibi bir sevgili koca eş vs. nasip etsin. meriç'in edirne'deki halinden eser yok. zehir gibi bi kız oldu. bence önümüzdeki sezon leyla ile müco'nun ortaklığını da ortaya çıkaracak. çocuklardan birinin ölmesi çok kötü olur o zaman aliye mahvolur. birazda türk filmi gibi olur. bence aliye yaralı hastanede yatarken sinan vicdansızı gelip hesap soracak bağırıp çağırıp ortalığı biribirine katacak. üff niye kaza yaptırdılar ya ne güzel istediğimiz gibi bitecekti. bi de bence süheyla sinanın kendisine asıldığını zannediyorda olabilir.sadece para değil sorun.
:arrow: süper kaynana ikbal bu bölümde de performansından hiççç bişey kaybetmedi..
Denizin o sözleri söylemesi ve sarılması benimde çok hoşuma gitti. ne zamandan beri böyle şeyler bekliyordum bu diziden..
Aliyenin baba ve annesinin mezarına gitmesi çok dokunaklı idi.
Deniz feyyaz herşeyi en ince ayrıntısına kadar güzel bi plan yapmışlardı..
Ama aliye yanlık istikamete girmeseydi.. olacaktı kurtulcaktı..
sanem çelik gerçek hayatta böyle bi kaza yapması olanaksız o birrrr rallici çünküüü usta
çocukların müsaberelerini izlemedik ama elbiseleri ile yetindik neyse..
Bu bölümde baya bi adından söz ettirdi.. Herhalde gelecek sezon çokcuklar kurtulcak çünkü çocukalarda emniyet kemeri vardı...
ama aliyede yoktu galiba aliye gözlerini komada aççcak
Arkadaslar kesin olarak Aliye ne zaman basliyor bilen varmi??? Insallah fazla beklemek zorunda kalmayiz.......... :(
ya herhalde yine ,eylül başında fln başlar , okulların açılmasına yakın olabilir mesela...
Ya bence kaza da kimseye bişey olmayacak..Sadece Sinan ın aklı biraz başına gelecek..Ya da en azından böyle olur diye umuyorum :)
DUYGU DEMİŞKİ:(ARKADAŞLAR BU FORUMA İLK KEZ GELDİM VE YORUM YAZIYORUM...
Aliyenin kızı kazada ölecekmiş, :(( oyunculuğundan memnun değillermiş , senaryo gereği ölecekmiş kızı Ayşe...
sonrasında kesin Aliye kafayı yer heralde...)
Duygucuğum nereden duydun çok merak ettim .bu kadarı da fazla olur öldürmesinler lütfen hem bence ayşe rolünü güzel yapıyor
forever_bim
22-06-05, 17:37
arkadaşlar ben akş** Pamela konserine gitmek yerine evde bu diziyi izledim. Yanlış anlaşılmasın ben de beğendim ama bu ülkede daha doğrusu bu dizide hiç mi polis, avukat, savcı yok kardeşim diye bağırmak geldi içimden. Aliye'nin kaçıp kaza yapması işe heyecan kattı ama bu kadın tamamen haklı yargıya başvursa çocukları alır. Bir de Meriç Leyla'ya sövmek yerine otel kayıtlarını Aliye'ye verse süper olurdu. (hani demişti ya sinan ve leyla adına çıkarılmış otelde kaldıklarını belgeleyen faturalar vardı elinde) Bu kadın hakkını yargı yoluyla arasa çok daha iyi olurdu. Senaristler biraz daha realist olsunlar. Ben en fazla aliye ve çocuklara üzüldüm tabii ki ama deniz feyyaz ve diğerleri çok mantıksız alın kardeşim bu kadını uzağa kaçırmak yerine polise götürün. Sığınma hakkı istesin. Olayları anlatsın. Mahkemeye versin kocasını ne gerek var türk işi ekşına...Bir de bir kez daha ilhan şeşen'in oyunculuk yapamadığına tanıklık ettik. Özellikle İkbal hanımla olan konuşmalarındas rol yeteneği sıfıra yakın gitti. Bence arkadaşlar diziye kim gelsin yerine diziden kim gitsin ki kadro daha da iyi olsun diye bir anket başlatalım.................sevgilerimle........... ................
x.SeRPiL.x
22-06-05, 19:34
ARKADAŞLAR BU FORUMA İLK KEZ GELDİM VE YORUM YAZIYORUM...
sonrasında kesin Aliye kafayı yer heralde...
Kanunlara göre Arda aliye'ye kalır bence sinanlada boşanırlar heralde denizlede ewlenmeleri süper olur....İkbal'de tımarhaneye gitsee :p
Bende diziyi izlerken bu memlekette polis hakim yok mu diye bağırdım ama ozaman dizi biter yada bir sezon daha uzatamazlar sonuçta sanatta olsa ticari bir işten sözediyoruz
Kaçış sahnelerini izlerken yerimde duramadım "neden acele etmiyor,koşup bir an önce oradan uzaklaşmıyor" diye kendi kendimi yedim tam işler yoluna girdi derken finalin kazayla sonuçlanması bende şok etkisi yarattı çünkü hiç beklemediğim ve tahmin etmediğim bir sondu.Tatil dönemi zor geçecek.
dün aksamki bölüm cok heycanliydi az kalsin kafayi yicektim ya.
yerimde oturamadim.
hele kaza aninda cok kötü oldum.
insallah duygunun dedigi gibi ayse ölmez.bence kiz cok güzel oynuyor.
birde duygu arkadasima sormak istiyorum nerden biliyor aysenin ölecegini.
arkadaşlar bence dizide rol yapamayan kimse yok; ilhan şeşen ilk defa dün biraz sırıttı;ama bence tüm oyuncular süper:)
bi de ayşe ölmesin lütfen ya; ayşe siz bu dizi nin keyfi kalmaz:((((
aliye bu arada benim de son aldığım habere göre ekim in ilk haftası başlıycak
aliye seni çok özlüyorum şimdiden:(((((
Arkadaşlar ya ne kadar güzeldi değil mi? resmen seyrederken olduğum yerde dondum kaldım son sahnede, herkes aynı şeyi yaşadı buna eminim, yorumları da okudum zaten...
İsmini hatırlayamadığım bir arkadaşımız Sinan' ın alkollü araba kullanması yüzünden Aliye' nin anne ve babasının öldüğünü yazmış, bu doğru mu acaba? Ben ilk 5 bölümü seyredememiştim, bu sorumu cevaplayan olursa çok sevinirim, çok merak ediyorum çünkü...
Bir de Duygu arkadaşımız Ayşe' nin öleceğinden bahsetmiş, ölmesin yaaa, buna da inanmak istemiyorum...Nereden öğrenmiş acaba?
Dizinin ilk bölümlerinin yani tekrarının yaz döneminde verileceği hakkında bir fikri olan var mı? Ne çok soru sordum değil mi? Amam bilen varsa söylesin ne olur, izleyemediğim bölümleri izlemek istiyorum...
Bu arada ALİYE, Asmalı Korak gibi efsane olacak bence...Herkese sevgiler....
yani kalbim durcaktı o araba sahnesinde.aliyeye birşey olmaz ama çocuklardan birine birşey olmasından korkuyorum.favori sahne zaten belli.aliye ve denizin sarıldıkları sahne.feyyaz nasıl şok oldu.inşallah birşey olmaz...hepsi sinanın suçu..gıcık sinan
ilhan sesenin bu bölüm kötü oynadigina katilmiyorum.özellikle arabada agladigi sahnede mükemmel oynadi.
ayrica bir arkadasimiz sinanin Aliyenin anne ve babasinin öldügü kazadan sorumlu olup olmadigini sormus.Evet,bu dogru.
Evet Arkadaşlar Önce Dizinin Başlarını bir hatırlayalım ( Bilmeyenler için ) Düğün Günü sinan Aliyenin Anne ve Babasını Aşırı alköl alarak kaza sonucu öldürmüştü. Aliye herşeye rağmen sinanla yaşam kurdu ama Aliyenin abisi buna dayanamayıp ( Aliyeye biraz kızgın olarak ) Türkiyeyi terkedip kanadaya göç eder. Abisi Aliyeye mutlu olamaycağını söylemişti. Bu yüzden Aliye abisini hiç aramadı çünkü abisi sinana zaten sinirli birde bunu duyarsa sinanı parçalar. Dİiznin Final bölümüne gelince Kaza oldu bikere artık dönüşü yok. Bu kaza sonucu ( henüz senaryo yazılmadığından kesin bir bilgi yok sadece düşünülenler ) Aliyenin oyunculuğundan dolayı diziden çıkarılması yani kazada öldürülmesi yada ayşe karakterini değiştirmek. Ve diğer düşünce Aliyenin sakat kalması Senaryo yazılır yazılmaz ben size bilgi vereceğim........
Aliye olamda asla diyorsanız Ömer
Arkadaşim Aliyenin Oyunculuk Performansi Yüzünden öldürülmesi Mi Ne Diyorsun Sen Sanem çelik Mi Kötü Performans Sergiliyor?????
Aşağıda ufak bir hata yaptım aliyenin oyunculuğunda diğil ayşenin oyunculuğundan dolayı diziden çıkarılması yani ayşenin öldürülmesi düşünülüyor. yada bir diğer düşünce aliyenin sakat kalması...
İkisi de olmasın lütfen sinan hapse girsin aliye,deniz ve çocuklarıyla mutlu mesut yaşasın.Hatta artık aliye sitcom olsun yazık kadına ağlamaktan gözünde derman kalmadı.Birazda gülsün yeter.
mizrak_tutucu
23-06-05, 23:27
Herkese merhaba,
Cocuklar olmeyecek, endiselenmeyin. Aysenin olecegi soylentilerine inanmayın. Kaynagim cok saglam. Ama ikinci sezon beklenmeyen olaylar ve surprizle dolu gececekmis. Bildigim kucuk detaylardan bir cok seyin degisecegi anlasılıyor ki, ben de onemli surprizleri bilmiyorum. Sanırım ikinci sene daha heyecanlı ve yogun tempolu bir dizi olacak.
aliyeaynalar
23-06-05, 23:31
dilerim melekler adasi gibi berbatlasmaz 2.sezonda dizi...
çünkü melekler adasida ilk basladiginde en az aliye kadar reyting alan bi diziydi.. Ama öyle olacagina dair bi kuskum kesinlikle yok...
Herkese merhaba,
Cocuklar olmeyecek, endiselenmeyin. Aysenin olecegi soylentilerine inanmayın. Kaynagim cok saglam. Ama ikinci sezon beklenmeyen olaylar ve surprizle dolu gececekmis. Bildigim kucuk detaylardan bir cok seyin degisecegi anlasılıyor ki, ben de onemli surprizleri bilmiyorum. Sanırım ikinci sene daha heyecanlı ve yogun tempolu bir dizi olacak.
nerden biliyorsun mizrak_tutucu ne gibi süprizler?
mizrak_tutucu
23-06-05, 23:44
Dogru kaynaktan bilgi alıyorum...Ama ben de cok fazla sey bilmiyorum. Soyleyen kisi "işler karışıyor" diyorsa dogrudur, onu biliyorum. Temponun dusecegini ve sunecegini hiç sanmam. Bu ekip diyaloglarının derinligi ile dizideki karakterlerin nasıl cok boyutlu olmasını saglıyorsa, mantıklı ve iç tutarlılıgı olan bir hikayeyi gelecek sene de yazacaktır...Olacak sürprizlerin Sahra, Melekler Adası veya BIM'deki gibi surprizler olacagini da dusunmuyorum, ama bu benim tahminim. Muhtemelen gayet olası, hayatın icinden, herkesin şahit olabilecegi olaylar yuzunden yaşanan, yaşamın içinden ama yine de beklenmedik seyler olacaktır...Dizinin tutacagi anlasıldıgında veya baştan iki seneye gore plan yapıldıgı icin kurgu saglam adımlarla ilerliyecek sanırım.
Dogru kaynaktan bilgi alıyorum...Ama ben de cok fazla sey bilmiyorum. Soyleyen kisi "işler karışıyor" diyorsa dogrudur, onu biliyorum. Temponun dusecegini ve sunecegini hiç sanmam. Bu ekip diyaloglarının derinligi ile dizideki karakterlerin nasıl cok boyutlu olmasını saglıyorsa, mantıklı ve iç tutarlılıgı olan bir hikayeyi gelecek sene de yazacaktır...Olacak sürprizlerin Sahra, Melekler Adası veya BIM'deki gibi surprizler olacagini da dusunmuyorum, ama bu benim tahminim. Muhtemelen gayet olası, hayatın icinden, herkesin şahit olabilecegi olaylar yuzunden yaşanan, yaşamın içinden ama yine de beklenmedik seyler olacaktır...Dizinin tutacagi anlasıldıgında veya baştan iki seneye gore plan yapıldıgı icin kurgu saglam adımlarla ilerliyecek sanırım.
evet bende bu dizinin iki sezonluk anlaşmayla yapıldığını duymuştum bencede tempo düşmücek aksine artıcak!!!
evet dizi 2 sezonluk ayarlandığından çok manyak ve güzel bi şekilde hatta artan bi heyecanla devam edecek bence de:) ve gayet olası hayatın içinden olaylarla devam edeceğinden eminim;
ama lütfen aliye sakat kalmasın ve ayşe de ölmesin(ya da bu karakter değiştirilmesin) aliye kendini kazadan 3-4 hafta sonra toparlasın ve artık işin hukuki bıyutu ile uğraşmaya başlasın ve boşamak için ne var ne yok; tüm gücünü kullansın
aliye bence de bi efsane olma yolunda ilerliyo; hem artık atv nin en büyük kozu sadece aliye kaldı( bim de bitti) yani eskisinden çok daha fazla önem verecekler aliye ye; onu efsaneleştirmek için uğraşacaklar:)
bol aliye li günler
Ben iki gündür size ayşe ölebilir diyorum. Ama ölecek demiyorum yanlış anlaşılmasın. Sadece net deyil ama düşünülen gündemde olan fikirleri söylüyorum. Bu arada dizi laylaylom bi dizi değil aman mutlu olsunlar hepsi yaşasın. aliye denizse kavussun asla.. (Çünkü Bu Dizi Drama Adı üstünde drama yani duygu yüklü bir dizi. polisiye yada heycanlı dizi değil tempo düşmeyecek falan filan. hatırlarsanız son 3 bölümdür aliyede heycan tavana vurdu. daha önceki bölümlerde hep ilerlemeyen olaylar fakat güzeş gerçekçi sahnelerle dolu bölümlerdi. Bu yüzden aliyede heycan değil hüzün arayın ve aliyenin sakat kalması ( ama ameliyatla iyleşmesi ) yada ayşenin ölmesi fikrine kendinizi alıştırn. dediğim gibi eğer araba çakıldığı gibi kalırsa hiçkimseye bişey olmayacak ( belki aliye sakat kalı oda belkii %20 ) ama araba devrilirse. işte ozaman... ( sevgi ve saygılarla )
Benim asıl merak ettiğim Sinanın bundan sonraki tavrı ne olacak Çocuklarına yada aliyeye birşey olursa Aklı başına gelirmi yada çocuklarını alır aliyeyi kaza yerinde bırakır kaçarmı
desert_rose
24-06-05, 13:00
Araba devrilsede birşey olmaz gibi geliyo bana..Ama film ya olur olur...Devrilse zaten nolacakki oraya çakıldıktan sonra?İçinde yuvarlanırlar o kadar?Ama patlama olurda,yangın mangın çıkar...Öyle bişeyden zarar görebilirler bence...
Bence Sinan bu kazadan dolayı öyle üzülecek ki çok büyük bir pişmanlık duyacak.Kendini nasıl affettireceğini bilemeyecek ve herşeyin Aliyenin istediği gibi olmasını isteyecek. Aliyeyi mutlu etmek için ne gerekiyorsa yapacak ve sanırım Aliye Denizin ellerinde tekrar hayata kavuşacak.Yani ben öyle olmasını dilerim.
ozaman da çok türkfilmivari olmazmı
mutlu olsun da aliye ne olursa olsun
kadın 9 ay çile çekti ya.
bence o çile bi 9 az daha devam eder:)
türk halkı olarak bu tip üzücü olayları izlemeye bayılırız; deniz ve aliye en sonda kavuşsun ki son bölüme kadar herkes izlemeye devam etsin:)
aliue forever
susandelgado
24-06-05, 20:25
bence o çile bi 9 az daha devam eder:)
türk halkı olarak bu tip üzücü olayları izlemeye bayılırız; deniz ve aliye en sonda kavuşsun ki son bölüme kadar herkes izlemeye devam etsin:)
aliue forever
valla banada son bölümde kavuşacaklarmış gibi geliyor ama o zamana kadar bayağı heyecanlı ve karışık bölümler bizi bekliyor.eğer aliye'ye ya da çocuklara bi şey olursa sinan'ın vicdan azabı çekip iyi bi insan olma ihtimali de var. gerçi aliye'nin annesi ile babasının ölümünden sonra ne kadar vicdan azabı çekmiş orası da tartışılır tabi.
sana katiliyorum aliyeci.aliye ve deniz son bölümde kavusmali yoksa dizide heyecan kalmaz monotonlasir.
bence yeni sezonda aliye ve denizin arasina yeni engeller girecek ve asklari bir cikmaza dogru gidecek...
Ama zaten bi dönem boyunca yaklaşamalrını bekledik.. Aliye deniz aşkının nasıl yaşanacağını bari görelim.. Selim esma gibi birden sonu evlilikle bitmesin.
belki haklisin pinkzone.bende aliye ve deniz askini izlemek isterim ama bu olursa da dizinin son bölümlerinde olmali.
evet ya bence de en sonlara doğru olmalı bu iş:)
mizrak_tutucu
27-06-05, 12:48
Sinan iflah olsa bile, bu degisiklik kalıcı olmaz ki...Daha once tovbe etti de, ne oldu...Alışmış kudurmuştan beterdir. Aliye ile Deniz'in kolay kolay kavuşacağını sanmam. Sinan devre dışı kalmadıkça, Aliye'yi deniz yar etmez. Aliye boşansa ile Sinan kan kusturmaya devam edecektir. Bana yar olmayan, hiç kimseye yar olmasın hesabı. Boşanma da kurtuluş değil ki....Sinan cocukların babası olmaya ve Aliye'ye dunyayı dar etmeye devam edecek. Sinan'ın doğası bu. Ayrıldığı eşlerini olduren, onlara hayatı zindan eden o kadar cok adam var ki ortalıkta....Sinan da Deniz'i gorunce kırmızı goren boğa gibi çıldırıyor.
Ne hikayeler donecek bilemem ama bence de Deniz ile Aliye'nin vuslatı gelecek senenin sonuna dogru ancak gercekleşir...Yoksa oykunun BIM'e donme tehlikesi var.
aynen benim de en sevdiğim oyuncular nejat işler ve sanem çelik.Prensle prenses gibi.Sanem Çelik'e prenses az bile...
ben bir ıtır esen hayranıyım ıtır eseni uzun suredir ekranlarda göremiyorduk onun tekrar karşımıza çıkmasına vesile olan herkese teşekürler ben hasan bozaslan sıkı bir ıtı esenci
arkadaşlar dün gece ve de geçen sabah gördüm, yeni bölümü gösteriyorlar ve yakında atv' de diye alt yazı geçiyo, sinan perişan, herkese telefonla haber gidiyor ve donup kalıyorlar, ambulans gidiyor falan, hepsi ağlıyor, en sonunda da DENİZ ağlıyor, galiba birileri ölüyor arkadaşlar, ama inşallah öyle olmaz tabii
denız benzıncıdeyken ambulans gecıyor galıba
m_e_r_v_e_g
15-09-05, 16:32
ARKADAŞLAR ALİYE ÖLMÜYO :D hatta taburcu olduğu gibi sinana boşanma davası açıyoomuş.. ilerleyen günlerde bol bol mahkeme koridorlarında izleyecekmişiz aliyeyi :D
m_e_r_v_e_g
15-09-05, 16:34
bu arada hasteneye yeni gelen bölüm şefi de DENİZE zor günler yaşatacakmış :mad:
m_e_r_v_e_g
15-09-05, 16:37
ya yazmayı unuttum,, ayşe rolünü üstlenen ufaklık diziden ayrılmış, yerine başka bi şirine gelmiş... bilgilerinize..
Dizi öyle bir yerde bitti ve fragmandaki görüntüler üzüntülüydü ki yorum yapmakta zorlanıyorum.İleriki bölümleri tahmin bile edemiyorum.Umarım kazadan hepsi sağlam çıkar
ya yazmayı unuttum,, ayşe rolünü üstlenen ufaklık diziden ayrılmış, yerine başka bi şirine gelmiş... bilgilerinize..
m-e-r-v-e-g bu bilgilere nerden ulaşıyorsun.Bunların gerçeklik payı varmı
m-e-r-v-e-g bu bilgilere nerden ulaşıyorsun.Bunların gerçeklik payı varmı
sanırım m-e-r-v-e-g adlı arkadas bu bilgileri aktüel dergisinden aldı almamışsa bile ordaki bilgiler de aynı ve tamamen doğru yani;)rahat olabilirsin sudecim;);)
m_e_r_v_e_g
16-09-05, 09:04
walla arkadaşlar evet bütün bu bilgileri yeni aktüel dergisinde okudum rahat bi soluk aldım.. ALİYE YAŞIYOOO .. çok mutluyum :)))
Evet sonunda büyük gün geldi valla bu sezon çok üzülücez ama olsun Aliye başlasında valla çok özlemişim ya Deniz'i,Aliye'yi,Feyyaz'ı,Nusret'i,Meriç'i,Kahrama n'ı,Çoçukları,Sinan ile İkbal'i Bile Başlasın Artık akşam gelsede... Valla yeni sezon başlıyor imza ve avatarlarımı da hemen aliyeye çevirdim artık aliye başladı çünkü ;) Bakalım Neler Olcak???Sinan yine Aliye'ye Neler çektirecek????
sepeto2002
20-09-05, 11:41
evet bende merak ediyorum bugün dizide neler olacak diye. Ama daha cok acaba Aliye dizisinin bu sezonda gecen sezon gibi ilgiyle izlenecek mi diye meraktayim. Mesela örnek olarak Haziran gecesini vereyim.. ben artik hic keyif almiyorum, baymaya basladilar. Umarim Aliye'de öyle olmaz.
onun nedeni uzaması mesela bim bence çok güzel bir diziydi ama esmanın bıçaklanmasından sonra iyice baydı birde uzamasının en kolay yoluyeni roller mesela yine oradan fıratıydı turgutuydu falan tabiki umuyoruz dizimiz o seviyeye gelmez ama hadi hayırlısı yeni sezon için
Evet yeni bölümü izledim ve iki seye üzüdüm. Birincisi Ayse rolünü oynayan kizin degismesine ikincisi Nejat Islerin hala rol yapamamasina.Mesela Aliyenin kaza gecirdigini ögreniyor ma yüzünde sifir mimik, aliye icin aglamasi gerekiyor ama yüzünde sifir mimik, aliyenin basinda oturuyor ve romantik bakis atmasi gerekirken yüzünde yine sifir mimim. Ilhan Sesen bile ondan daha iyi oynuyor, yani yigeni icin aglarken cok inandiriciydi. Sakin bana kizmayin ama bu maalesef böyle arkadaslar. Bundan sonraki bölümlerde eger Aliye hafizasini kaybetmezse sanirim hikayenin sürükleyiciligi baya bir kayba ugrayacak.
Evet işte budur nasıl geçirdi valla içimin yağları eridi süpersin deniz süper oh
Allahım bu nasıl bir rahatlık böyle ailesini öldürüyordu halen şu tavra bak valla beni deli ediyodu bu sinan ama bu bölüm kendini de aştı yani bravo(bu arada söylemeden geçmiyimHalit ergenç çok başarılı ya bir numara gerçekten)
Allahım meriç'e helal valla oh oda kurtuldu malların yarısı onun nasıl olsa ya mahvetsin sinan'ı
O ikbali varya Allahım cadoloz hafif kalır onun yanında
Çocukları göremicek aliye ya çok kötü inanmıyorum vicdansız kaçırdı çocukları
Ya denizin ağlaması çabası o benim sevdiğim kadın diye bağırması Allahım ya yemin ederim Aliye olmak istedim ya (nejat yine harikaydı ağlaması bakışları ben varımı ıslık olarak çalması ahhh yanındayım demesi
Aliyeyi çok özledim artık uyansın ya canım benim hasta rolünü bile harika yaptı süper o bir numara
Ya ama ben sinana bir tane daha geçirmesini istiyorum ya şimdi salıyı kim beklicek ya
Son olarakta Nurun bu şekilde iyi bir şekilde ayrılması çok iyi oldu yani hafızalarımızda aliyenin hayatını kurtaran kız olarak kalıcak cadı nur diye değil
şimdilik aklıma gelenler bunlar artık hafta içinde devam ederiz yorumalara ama o sinan beni deli etti
afrodizyak
20-09-05, 23:14
ben resmen oturduğum yere çiwilendim deniz gibi biri nasıl sewiyo ya aliyeyi ölümüne resmen okadını sewiyorum diye nasıl bağırdı canım benim keşke herkes onun sewebildiği kdr sewilebilse babam annem we ben salya sümük ağladıkya izlerken
gercekten bekledigmize degmis super bir bolumdu.
Buradan emegi gecen herkesi tebrik ediyorum gercekten gecen seneki kadar guzel bir sezon olacaginin sinyallerini aldim ben bu gece.
Butun oyuncular yine superdi hepsini alkisliyorum.
afrodizyak
20-09-05, 23:19
sen en çok neresini beğendin nası elini tutup ıslık çaldı bayılıyorum ya nerde böyle adam
Ben bu bölümü nedense pek begenmedim önceki heyecanla bakmadim bu sefer ama Deniz süperdi Aliye olasi geliyor insanin. Ayse nin degistigine galiba daha alismam lazim. Sinandan bu gece tekrar ve tekrar nefret ettim Mericin dedigi gibi bir insan nasil bu kadar vicdansiz olabilir. Leylayla bu kadar iyi olduklarina göre artik Aliyenin yakasini biraksin, ama adam inat degilmi genede birakmaz. Hele o Ikbale ondan da nefret ediyorum.Simdi sira Mericte süründürsün onlarida akillari baslarina gelsin. Ikbal gene baslar ayilip bayilmalara
Nur çok büyüklük etti bu bölüm.Aslında hemen hemen dizi başından beri Nur karakterini sevememiştim ama bu bölümde Deniz'e söylediklerinden sonra hak verdim.Ben seni,senin Aliye'yi sevdiğin gibi sevdim dediğinde.Süper bir bölümdü yine.Denizciğimin ellerin sağlık.Sinan Bey bunu coktan hak etmişti,az bile oldu ona.İkbal Hanım'a zaten diyecek sözüm yok artık.Aliyeciğim için çok üzüldüm.Her ne kadar Ayşe'nin değişmiş olmasına çok üzülsem de -esmer Ayşe'ye hayli alışmıştık- en azından ölüm yaşanmamasına sevindim.Gelecek bölümü yine iple çekiyorum artık.Zaten bugün geçmek bilmemişti.Artık 1 hafta nasıl geçecek bilemiyorum.Allah hepimize sabır versin :)
ya Deniz cok iyi yapti bi tane gecirmekle!!! Helal be. Hak etti hatta daha fazlasini hak ediyo ama neyse.. Ya bu kadar igrenc bi adam olamaz ya! Aliye nasi asik olmus o insan müsvettesine anlamadim getti!!
Meric bence cok iyi yapti. Cok iyi bi karakter bence... Nur a da helal yani. Simdi gözüme girdi :)
Bu bölüm sürekli hastanede ve koşuşturmaca ile geçtiği için herkese biraz donuk gelmiş olabilir diye düşünüyorum.Aliye kendine geldiği zaman ve Sinan çocukları göstermediği zaman geçen sezonki gibi Aliye'nin içler acısı ağlamaları,üzüntüleriyle,dizinin 1-2 bölüm içerisinde eski tempoyu yakalayacağını düşünüyorum.
evet beklediğimize değdi çok iyiydi yalnız deniz aliyenin kaza yaptığını anladığında hiç şaşırmadı ağlamadı hiç bir tepki yoktu biraz o sahneyi biraz es geçmişler anlaşılan ama son sahneye bayıldım Sinana vurunca sanki ben vurmuşum gibi keyif aldım.Ayrıca jenerikte dikkatinizi çektimi bilmiyorum.Nejat İşlerin ismini üçüncü sıraya yazmışlar eskiden hep ikinci sırada olurdu
Kirsehirli
20-09-05, 23:31
kusura bakmayin ama, butun bu olanlarin sebebi aliye. olaylarin bu boyutlara kadar gelmesi yine aliye..
ben çok beğendim bu bölümü aliye süper bir dönüş yaptı deniz bir kez daha hayran oldum ,sinana birkez daha sinir oldum hatta nefret ettim bir insan bu kadar rahat ve vicdansız olur adi herif aliyeye kafasız dediğinde deniz nasıl da bağırdı ve sonunda da bir tane çaktı geç bile kalmıştı
meriç çok doğru söyledi ve çok doğru bişey yaptı ,ilhan şeşenin ağlaması beni çok etkiledi
denizin ıslık çaldığı sahne çok güzeldi ben burdayım dediği
gelecek bölümü bekliyorum merakla
ya Ayse yi oynayan kiz degismis mi yoksa bana mi öyle geldi???
Sinan Aliyeyi zaten sevmiyorki. Onun Leylasi var artik, ah bide -Leyla´nin yaptiklari ciksa varya ne güzel olur. Aliye bence kendine gelir gelmez cocuklarini soracak, sonra onlar iyi felan diyecekler görmek istiyorum getirin diyince iste kadin o zaman tam yikilacak. Vicdansiz Sinan getirmezki yanina cocuklari
evet Hasret AYse degismis
kusura bakmayin ama, butun bu olanlarin sebebi aliye. olaylarin bu boyutlara kadar gelmesi yine aliye..
Sanırım ilk bölümden itibaren izlemediniz kirsehirli.Kocasından tokadı yiyen Aliye,kocası tarafından kaç kere aldatılan Aliye,kocası tarafından psikolojik şiddete maruz kalan Aliye,kocasının daraltıp bunalttığı hayatı zehir ettiği Aliye,kocasının içkili içkili tecavüze kalkışmasına maruz kalan Aliye.Ve bunların bu boyuta gelmesinin sebebi Aliye????Walla nasıl bu sonuca vardığınızı anlayamadım.Bravo.
forever_bim
20-09-05, 23:40
Her zamanki gibi Halit Ergenç'in olağanüstü performansı ile gelişen bir bölümdü. Meriç karakteri ise bana biraz gerçek dışı gibi geliyor. Yani gerçek hayatta suçlu bile olsa kim kardeşine karşı yengesini kayırır? Kan bağı var bir kere. Hatalı bile olsa hastanede rezalet çıkarmaz. Emel Çölgeçen'in oyunculuğuna laf yok ama. Gecenin kahramanı Nur'du.
Hiç bi olumsuz yorum beni Aliye'yi suçlamaya itmedi veya diziden soğumama yetmedi. Yani naparsam yapiim ne Aliye'yi suçlayabiliyorum nede diziden vazgeçebiliyorum. (Bazı olumsuz yorumlara rağmen yazdım bunu) Yine harika bi bölümdü. Hele o son sahne yok muydu bitirdi beni. Öbür bölüm daha heycanlı olucak sanıyorum. Merakla bekliycem.
afrodizyak
20-09-05, 23:59
keşke denizcim daha önce çaksaydı sinan ın suratına ama adam mükemmel oynuyo döktürüyo resmen hele ilhan şeşen one içli ağlamaydı öyle ya insan kıyamıyo.eminim herkes aliyenin yerinde olmak we deniz in ağzından o sözleri duymak isterdi 'BEN WARIM'
GÖZLERİN Bİ TARİFTİ HİÇBİRŞEYİ AÇIKLAYAN...
__________________________________________________ ______________________
Bir yandan bakınca Aliye'nin yaşantısı çok kötü,başına gelenler çok üzücü.Ama diğer taraftan Deniz tarafından böyle büyük bir aşkla sevilmesi de harika bir şey.Hakikaten Aliye'nin -olaya Deniz'in aşkı ile ilgili tarafından bakınca- yerinde olmak isterdim.Gerçek hayatta da böyle büyük bir aşk kalmış mıdır acaba?
deniz_aliye
21-09-05, 00:12
NEJAT İŞLER MÜTHİŞTİ İLHAN SESENDE MÜTHİŞ OYNAMIS VALLA BAYILDIM ROLLER SÜPER HERKEZ SÜPERDİ NURA ÜZÜLDÜM BEN YAZIKYA NEJAT İŞLER MÜTHİŞTİ YİNE ;) :rolleyes:
nur u yazmayı unuttum bu gecenin kahramanı oydu gerçekten diziden ayrılacak sanırım şaşırdım beklemiyordum ama eğer gidiyorsa güzel gidiyor .... kötü hatırlamıcam yani
Sinan'a atılacak yumruk için geçen sezon epey beklemiştim. Nihayet yedi yumruğu hem de Deniz'in elinden. Gerçekten çok iyi bir bölümdü. Çocukların kendilerine gelince annelerini sormaları çok içliydi. Sevgili Bavarde'nin dediği gibi öyle sevilmek isterdim. Nur çok iyiydi. Kahramanla olan sahnesinde çok başarılıydı. Epeydir merakla beklediğimden olsa gerek bana çok kısa sürdü gibi geldi. Sizce?????
arkadaşlar dün ki bölüm tek kelime ile süper di beni acayip derecede ağlattı
denizin aşkı için üzüntüsü nur un gerçekten iyi biri olduğunu süperdi ya bence tekrarını göstersinler
Çok ağladık, her zamanki gibi süper bi bölümdü ama eğer Deniz'imiz adi Sinan'a o muhteşem yumruğu çakmasaydı uykularımız kaçacaktı . Deniz çok tatlıydı , Meriç içimizden geçenleri seslendirdi..
Sanırım ilk bölümden itibaren izlemediniz kirsehirli.Kocasından tokadı yiyen Aliye,kocası tarafından kaç kere aldatılan Aliye,kocası tarafından psikolojik şiddete maruz kalan Aliye,kocasının daraltıp bunalttığı hayatı zehir ettiği Aliye,kocasının içkili içkili tecavüze kalkışmasına maruz kalan Aliye.Ve bunların bu boyuta gelmesinin sebebi Aliye????Walla nasıl bu sonuca vardığınızı anlayamadım.Bravo.
Aynen katılıyorum , uzaktan davulun sesi hoş gelir.Aynı durumda kendi olsa ne yapar acaba
sepeto2002
21-09-05, 09:44
dün akşam malesef izleyemedim ve çok üzüldüm. ama sizlerin yorumlarını okuyunca konuyu az çok öğrendim ve Sinan'a bir kez daha gıcık oldum, Deniz'in attığı yumruğa'da sevindim. Keşke izleyebilseydim. Ama belki tekrarını gösterirler. Bence Aliye iyileşip hastaneden çıktıktan sonra artık kesinlikle Sinan'ın evinde kalmayacaktır. Bundan sonra bence artık ya dayısı ile yada Deniz ile kalmaya başlar. Tabiiki çocukları alma savaşı yaşayacaktır. Fakat hafızasını kaybederse, o zaman kanunen mecburen kocasının himayesine girmek zorundadır. Buda kötü olur!
zumrut prenses
21-09-05, 10:32
Ben dünki bölümü genel olarak beğendim ama araya üç ay gibi uzun bir ara girince ve herkes bu bölüm hakkında çok fazla yorumlarda bulununca, insanların beklentileri de aynı ölçüde büyüyor bu sebeple bazıları beklediğimiz kadar değildi diyebiliyor. Aslında tam olması gerektiği gibiydi, ne çok fazla dramatize edilmişti, ne de çok fazla duygusuzdu ikisinin ortasını çok güzel bulmuşlar ve yer yer çok duygulusal sahneler, tartışmalar, aşk herşey vardı. Sadece heyecan yoktu o da bizim herşey önceden bilmemizden kaynaklanıyor. Diyaloglara varana kadar herşeyi önceden bilmemizden dolayı heyecan eksikti okadar. Sonundaki yumruk sahnesine bayıldım çoktandır beklediğim bir sahneydi çok isabet oldu. Sinan vicdansızlık ve yüzsüzlükte son nokta. Artık ondan daha kötüsü varmıdır merak ediyorum. Meriç ve Nur çok iyiydi. Sezonda Meriçten ve Mücahitten çok şey bekliyorum ayrıca çocukları kaçırdıkları yazlığın adresini de Hasibe söyleyebilir.
dünkü bölümü izleyince bana öyle geldi ki geçen senenin tekrarını izleyeceğiz. İzlerken ruhum daraldı. Sinanın bu kadar acı bir olayda bile bu kadar acımasız olması insanı sıkıyor. İkinci bahar dizisinde Ali Haydar ağır hasta iken Vakkasın onun iyileşmesi için arkasından söylediği sözler , onunda insanca bir tarafının olduğunu hissetmemiz güzel hisler uyandırıyordu izlerken. Burdada
Sinanın karısı için herşeye rağmen üzüldüğünü görsek daha iyi olacaktı gibime geliyor. Bu şekilde devam ederlerse geçen senenin tekrarı olacak.
Dün akşam en çok hoşuma giden bölüm Nur ile ilgili bölümlerdi. Hekim olmasının önemini çok güzel vurgulamışlardı.
minemtoprak
21-09-05, 10:58
Genelde severek izlediğimiz diziler sezon tatilinden sonra ilk bir kaç bölüm çok rutin oluyor.Sadece bir olaya yoğunlaşılıyor.Ve olaylar genelde tek bir yerde geçiyor.
Ben dün akşamki bölümü pek beğenmedim.Beni tek etkileyen Nur un üstün performansıydı.Valentino Naci de ortalarda yoktu.En gözde elemanı kaza yapıyor ölüm döşeğinde ve Naci bey yok.
Dün akşam en güzel rol yapan işin hakkını veren Meriç ti.Umarım bu dizinin de suyunu çıkarmazlar.
ben de büyük bi heyecanla bekledim bölüm güzeldi ama ne bileyim bekledigim gibi degildi sanki
nur süperdi gercekten, deniz kazayı ögrendiginde çok sakindi ben biraz daha dokunaklı sahneler bekliyordum, feyyazın aglamaları dısında umdugumu pek bulamadım
ayse yenin degişmesi iyi olmaamış bu kız da çok sevimli ama onun yeri ayrı
Bencede dün akşamki bölüm iyiydi,olması gerektiği gibiydi.Nur ve Meriç çok iyiydi gerçekten çok etkilendim ama Sinan iğrençti gerçek hayatta bile bu kadar karaktersiz ve insanlık dışı biri olamaz bu karakteri biraz değiştirsinler ben
yaa Dün gece Sinan'ın ne kadar acımasız ve vicdansız olduğunu bir kez daha gördük.Eğer Deniz o yumruğu Sİnan'a atmasaydı rahat uyuyamıyacaktım doğrusu hak etti o yumruğu sonuna kadar.Aslan deniz.en beğendiğim sahne Denizin hocasına(ameliyata girecek olan doktor)ben bu kadını seviyorum ve ameliyatına girmek istiyorum dediği sahne süperdi gözlerim doldu.Nur da dün çok iyiydi.Hele meriç Sinan'a karşı söylemek istediklerimizin hepsini söyledi.dün izlerken gözlerim doldu.
deniz kazayı öğrendiğinde çok fazla bir tepki göstermedi ama ameliyata girmek için çırpınmaları ve sinana attığı yumruk harikaydı.meriçe gelince bir insan bu kadar iyi olabilirmi bilmiyorum ben sinanın aliyeyi sevdiğini düşünüyorum fakat denizin varlığını hazmedemiyor ne yapıyorsa öfkesinden yapıyor leylayıaslında sevmiyor ona gitmesi ilgisizlikten.
3 aylık bir hasret sezonundan sonra kauvşmuş olmak sevindirici..
Dr Deniz: Aliye için binbir fedakarlık yaptı Onu Hastanede Hiç Yalnız bırakmadı. Onu Gözünden bile sakınan birisi oldu. Denizin telaşını anlıyorum nede olsa sevdiği kadın ölüm kalım mücadelesinde ama ameliyata girmemesi yerinde bir karar çünkü çok duygusaldı. Sinana attığı bu yumruk çok konuşulur asrın kroşesi
Sinan: Çocuklarını başka hastaneye kaldırarak yine yaptı yapacağını. Araba düştükten sonra sinan bi ara dondu kaldı ama ...Çocukları tekirdağa g*türmesi yetmiyormuş gibi birde metresini hastaneye çağırıp moral depolıyo.. Hangi insan evladı çocuklarının annesi can çekişirken metresini yanına çağırır.. Anlaşılan Bu yıllda sinanın dengesizliklerini göreceğiz.Bide son sahnede o benim karımın kafasızlığı demedimi bittim orda...
Aliye: Araba düştüğü andan itibaren yüzünü görmeye çabaladığım kadın nihayet komada gördüm. Makyaj hileside olsa aliyenin yüzündeki çizikler tamamen inandırıcı idi .Ve Denizin ıslık çalma sahnesinde gözlerini açmaya ona karşılık verir gibi oynaması.. Çok güzeldi
İlkbal=Semra Hanım: Acaba bazen kendime soruyorum. Semra hanımla İlkbal hanım akraba yada kardeşlermi diye... Yanii bir insan evladı bu kadar vurdumduymaz olur.. Ona göre herşeyin suçlusu aliye...Allah yardım etsin bu kadına mutlaka tedavi görmesi şart..Ama kaynana okulunu 1'likle bitirdi kesin.. Smile
Feyyaz:Yiğeni için endileşen dayı.. Bu rolü gerçekten iyi oynuyor. Bir sahnede birden hıçkırıklara boğulması dışında bana yapmacık geldi ama bunun dışında güzel oynadı..
Ve Çocuklar: İkisinide çok özlemişim.. Arda o çocuk çok süper... Annem nerde deyişi beni bitirdi.. Smile Başındaki yaralarda çok inandırıcı..
Ayşe:Yeni Ayşemiz bence gayet başarılı idi. Nitekim eski ayşe aliye ve sinana benzer hiçbir yanı yoktu çünkü ayşe esmerdi.. ve kara idi.Ama bu ayşe sinemada oynayan ayşecik rolündeki kıza benziyor. Bence iyi seçim.. Bu çocuğun anne deyip birden kabus görmesi inandırıcı idi. Güzell böyle devam etsin.
Meriç:Abisinin yüzsüzlüğü gün geçtikçe daha iyi öğreniyor. Meriç abisini sondan tanıyanlardan... Aralarında kavga olnuca bile demediğini bırakmadı.. ama haketti ... meriçten ilerki bölümlerde iyi performans bekliyorum. Mahkeme demesi bile yetti bana.. Şirket İkiye Bölüncek...
KAHRAMAN: Tamamen soğukkanlı olan kahraman herkesi sakinleştirmekle görevli idi geçen akşam.. deniz meriç ve feyyazlar.. Adamın görevi bu anlaşılan
Nur:nur kendinden beklenmeyen bi harekette bulundu. Kendi görevini unutmayan bunu düşmanlığa vurmayacak kadar profesyonel bir hekim olarak.Dün akşam deniz ve kahraman onun nasıl ameliyata girceğini tartışırken Nur aliyenin hayataını kurtardı ve gidiyor. Denizin aliyeye sevgisin anladı ve gidiyor. Avusturya bekle nur geliyo...
Özettle bu bölüm istenen performansı verdi. ALiye fişek gibi döndü iyikide döndü..
her şey yazılmış ama bende söyleyeyim harika bir bölümdü ama tek kötü yer denizin benzinlikte olayı öğrenme anıydı (ki bunda nejatın bir suçu yok) bence müthiş bir sezon geldi ama umarım ilrede sıkmazlar
dünkü bölüm sahiden güzel bir başlangıç yaptı ...
sinan bu kadar mı acımasız olur ya..meriç'in aliye'den yana olması onu tutması,ve deniz'in sinan'a yumruk atması hoşuma gitti..
küçük ayşe'nin değişmesine biraz üzüldüm ama yeni ayşe de hiç fena değil...
dizi iyi başlangıç yaptı umarım böyle devam eder...
Bende bu bölümü cok begendim. Aslinda hersey bizim bekledigimiz gibi olmadi. Biz cok fazla sey bekledik yeni bölümden. ee 3 ay olunca tabii...;) Yeni bölümde cok aglicaz dedik ama öyle olmadi ama bekleyelim daha, Aliye bi ayaga kalksin....
Denizin kaza gecirdiklerini ögrendiginde bende sasirdim niye o an bi tepgi vermedi diye. Ögrendigi anda biraz yüz ifadesini degistirmesi gerekiyordu bence...
Aliyenin ve cocuklarin hali cok kötü ya ama hele Aliyenin uff...
Aliye ve Deniz sahneleri cooook güzeldi. Heyy Millet bu Askdir...
Meric gercekten bu bölümde mühtisdi. Sinanin Merice aniden sert bir tokat atmasi acayipdi..
Sinan Sinan Sinan....!!!! Bu kazadan sonra belki akli pasina gelicek diye bekliyorduk ama yine neler yapiyor hayret birsey ya... yaw insan bu durumdayken hic Leylayi cagirir mi???. Bu bölümde sinan beni resmen deli etti...
Ya ben Nurun gitmesini hic istemiyorum :( Nur'da bu bölümde cok cok iyidi mühtisdi... Bir tek Nurda gözlerim doldu valla. Ameliyat bittikden sonra Kahramanin Nurdan özür dilemesi sonra birbirlerine sarilmalari ve Nurunda aglamasi coook kötüydü ya beni orda aglatti kiz. Nur ablacim Aliyecigimizi kurtardigin icin cok cok tesekkür ediyorum.
Deniz'de bu bölümde süperdi..Aliyeye deliler gibi asik vallahi... birde deniz bu bölümde cok yakisikliydi. En son Sinana bir yumruk atmasi zaten mühtisdi. ve ondan sonra o kötü bakis vay vayy...
Ya bizim eski Ayse daha tatli ve güzeldi. Ben yeni Ayseye hemen alisamicam dün farkettim. Ona Ayse dediklerinde bi garip geliyo
Leylanin kardeside cok akilliymis ama. Leyla, Kardesi(suan ismini hatirlayamiyorum) ve Müco üclüsü komikdi...
Bu bölümde herkes gercekten cok iyi oynadi. ama en basta Deniz, Nur, Meric, Feyyaz, Sinan bu bölümde cook iyilerdi...
Gelcek hafta neler olcak cok merakla bekliyorum...
halit ergenç dün süper bi oyunculuk sergiledi bence.. iyi birini oynamak kolaydır ama kötüyü oynamak,inandırıcı olmak kolay diil..
bizim bu bölümden çok etkilenmemiz normal çünkü neler olcağını biliyoduk ve fragmanı zaten fazlasıyla etkilemiş ağlatmıştı bizi.. umarım ilerleyen bölümler deniz va aliye aşkını doyasıya hissederiz..
deniz bu bölüm de her kızın keşke beni de biri böyle sevse dedirten bi aşıktı..
ya leyla deyince aklıma geldi dün bölümün başında leyla ne kadar kötüydü öyle yav makyazsız bu arada hakkaten dünün kahramanı nurdu
leyla'nın kardeşi alp te çok iyiydi akşam..ama ben en çok meriç'e bayıldım...gerçekten de çok başarılıydı....
Uzun bir aradan sonra nihayet dizimiz başladı sanırım bu sezon bol bol mahkeme görüntüleri olacak Meriç-Sinan,Aliye-Sinan arasında Sinan'ın o halde bile abuk subuk davranışlar sergilemesi annesinin de onunla bir olması çok sinir bozucu bir durumdu kendisi hiç utanmadan ilişki yaşadığı kadını yanına çağırıyor ama karısını suçluyor İkbal de nasıl bir kadındır anlamadım ayrıca sanırım Leyla hamile sürekli uykum var filan diyor yakında kokusu çıkar keşke ayşe değişmeseydi Nur diziden ayrılıyor sanırım en azından aklımızda kötü bir imaj bırakarak gitmiyor dün ağırlık daha çok Deniz'in üzerineydi bence gayet güzelde götürdü ama dediğim gibi beklediğim kadar heyecan duyamadım... Ayrıca dikkatimi çeken bir durumda Aliye Ayşe yi görmek için hastaneye gittiğinde gürültü yapmayın diye uyarılmışlardı ama dün Sinan,Meriç ve Leyla o biçim kavga ettiği halde bir Allah ın kulu da gelip bişey demedi böyle şeylere dikkat etmeleri lazım bence ..
Meriç canım ya,mükemmel bir karakter,çok çok az insan var artık onun yaptığını yapabilecek;aman ne olursa olsun,ne yaparsa yapsın yine de o benim abim denmesi lazım ülkemiz mantığına göre!!.Meriç doğruluğu,dürüstlüğü,haksızlıklar karşısında karşısındaki kim olursa olsun mücadele edebilmeyi,akrabalık uğruna bazı değerleri ezip geçmemeyi çok güzel ifade ediyor.
Yalnız tokat attığı sahnede Halit Ergenç ile Emel Çölgeçen’in gerçek hayatta sevgili olmaları geldi aklıma,tuhaf oldum.Çok iyi oyuncular hepsi cidden.Ayakta alkışlanmaları lazım.Şu an yayında olan başka dizilerde bu kadar inandırıcı,bu kadar gerçek bir konu ve kadro göremiyorum ben.
Çoğumuz beklenen heyecanı duyamadık ancak bu çok normal.Sayfada dizinin yeni sezona ait fotograflarını gördük,1-2 sahneden replik okuduk,haftalardır da fragmanı seyrettik.Dizide olacakların çoğunu biliyorduk.Bir de Aliye daha kalkmamişti.Olaylar onun üzerine kurulu olduğundan,onun kendinde olmaması dizide durgunluk yarattı.Aliye uyandıgında dizi tekrar eski temposunu yakalayacak mutlaka.
Mesela ben izlerken,İkbal ile Meriç'in konustukları ilk sahnede,''el kızı ve çocuklarının annesi yani'' mevzusunun geçtiği sahnede onlarla aynı anda repliği söylüyordum,çünkü burada okumuştum.Bence 1 hafta daha sabır,sonra müthiş bir sezon bizlerle.Hiç şüphem yok. :)
ya evet tadını kaçırdık azıcık ama olsun 3 ay beklemiştik bence şu yeni bölümde tabiki çok şey vardı eğer buraya hiç girmeyip ne olacağını hiç bilmeseydim ''aaa ne kadar şaşırtıcı'' diyebileceğim ama çok şey öğrendik o da kötü oldu bir daha bu kadar istihbarat işlerine karışmayalım derim ben
Aynen king,katılıyorum.Gelecek bölüm tahminlerini okumayı düşünmüyorum ben de.İstihbarat alırken iyiydi ama,izlerken tadı kaçırdı.:)
zumrut prenses
21-09-05, 15:52
Ben de katılıyorum, dünki bölüm üç ay aradan sonra değilde geçen hafta yayınlanan bölümün ardından gelseydi kimse üzerine bu kadar kafa yorup yorumlar yazıp, istihbaratlar toplamasaydı, aktuelde dialoglara varana kadar ezberleyip, yumruk sahnesi dahil fotograflarını görmeseydik herşey daha farklı olurdu. Bu bizlerin suçu okurken iyiydi de izlerken özellikle dialoglarını bildiğim sahnelerde tekrar bölümü izlemiş gibi oldum. Ama olsun yinede genel olarak beğendim ben. Öyle bir kaza sahnesinden sonra başka türlü bir bölüm olamazdı zaten. Yapmaları gerekeni yaptılar, ameliyat, hastane sahneleri.
Aliye sezona güzel bir giriş yaptı.Bence her şey olması gibiydi.Abartıdan uzak..
Beni en çok Deniz'in kazayı öğrendiğindeki tepkisizliği şaşırttı.
Oyuncuğu ile en çok etkileyen Nur ile Meriç oldu.Her ne kadar bir yanda abisi bir yanda anneside olsa haklının tarafında olunması gerektiğini çok güzel anlattı.Nur'un ameleyattan sonra ağlamasındanda çok etkilendim.Anladı çünkü Deniz'in sevgisinin büyüklüğünü.O zaman anladı boşa kürek çektiğini.
Bence ilerleyen bölümler çok güzel olacak.Ve lütfen senaristler yönetmenler duyun bizi Aliye artık Deniz'in aşkına karşılık versin.Bari dizilerde gerçek aşkı görelim
Sezonun ilk bölümü belki renkli ve değişik değildi ama içinde Nejat işler olan herşey bi harikadır :))
Bölümün sonu müthişti. Hele Sinan'ın Deniz'i gösterip;
"Karımı bu zibidiye mi bıraksaydım" deyişi çok komikti ;))
Aliye daima heyecenlı olacak ama bundan sonra mahkemeler varsa eski temposu olmayabilir.Byesssssss...
Görüşlerinizi mutlaka yazın
Aliyenin tek bir sucu var bence;baska bir erkege bu denli yakinlasmadan önce kendi hayatini bir rayina oturtmaliydi.Denizin askina tam olarak karsilik vermedi belki ama bu bana yanlis geldi.Sonucta bir mahkeme olsa ki olacaktir su anki durumda suclu Aliye.Sinan mahkemede Cocuklarimi kacirirken kaza yapti ustelik gittigi yer sevgilisinin yaniydi derse Aliye cocuklari biraz zor alir gibime geliyor.
Artik biraz da mutlu seyler izleyelim. Bu kadar drami da kaldiramiyorum dogrusu.Dun gece Ilhan Sesenin aglamasi ekran karsisinda bizi perisan etti.Ozellikle o cocuklar anne dedikce kendi cocuklarima daha sIkI sarildim.
didou_didem
21-09-05, 17:33
ya arkadaşlar ben dizinin bu bölümünü izledim ama sonunu göremedim yaaaa lütfen birisi bana sonunda ne olduğunu söyleyebilir mi?en son sinan hastaneye aliyeyi götürmek için o kadar gördüm
Uzun bir aradan sonra nihayet dizimiz başladı sanırım bu sezon bol bol mahkeme görüntüleri olacak Meriç-Sinan,Aliye-Sinan arasında Sinan'ın o halde bile abuk subuk davranışlar sergilemesi annesinin de onunla bir olması çok sinir bozucu bir durumdu kendisi hiç utanmadan ilişki yaşadığı kadını yanına çağırıyor ama karısını suçluyor İkbal de nasıl bir kadındır anlamadım ayrıca sanırım Leyla hamile sürekli uykum var filan diyor yakında kokusu çıkar keşke ayşe değişmeseydi Nur diziden ayrılıyor sanırım en azından aklımızda kötü bir imaj bırakarak gitmiyor dün ağırlık daha çok Deniz'in üzerineydi bence gayet güzelde götürdü ama dediğim gibi beklediğim kadar heyecan duyamadım... Ayrıca dikkatimi çeken bir durumda Aliye Ayşe yi görmek için hastaneye gittiğinde gürültü yapmayın diye uyarılmışlardı ama dün Sinan,Meriç ve Leyla o biçim kavga ettiği halde bir Allah ın kulu da gelip bişey demedi böyle şeylere dikkat etmeleri lazım bence ..
sana kesinlikle katılıyorum.daha heycanlı olabilirdi.ağlatçak dediler ama bence birşey yoktu.tabi bu kişiden kişiye değişir.günün kahramı bence meriç'ti.çok güzel konuştu leyla için.ahh..o sinan.deniz iyi yaptı sonunda yumruk atmakla.ama tanıdığımız sinan o yumruğun altında kalmaz bence.
susandelgado
21-09-05, 18:02
ya arkadaşlar ben dizinin bu bölümünü izledim ama sonunu göremedim yaaaa lütfen birisi bana sonunda ne olduğunu söyleyebilir mi?en son sinan hastaneye aliyeyi götürmek için o kadar gördüm
ya sen en güzel yerini kaçırmışsın kusura bakma ama. sinan aliye'yi başka hastaneye götürmek istedi. deniz için "karımı bu zibidinin yanına mı bırakacağım" dedi. deniz de sinan'a bir yumruk attı ki 1 senenin acısını çıkardı yani. bence sinan bu yumruğun altında kalmaz. bizi çok heyecanlı bölümler bekliyor bence. ama aliye 2 bölümden önce hastaneden çıkmaz gibi geliyor. dizi zaten yavaş ilerliyor ya. bu arada ehlocan'ın dediğine de katılıyorum. sinan ve meriç kavga ederken hatta hemşirenin biri arkadan seyrediyordu. normalde anında müdahale ederler o kadar gürültüye. bi de ben yeni ayşe'yi çok sevmedim. eskisine alıştık ondan mı acaba bilmiyorum. ama bu kız arda'yla daha kardeş gibi duruyor.
bencede herşey iyiydi.. Biraz ağüır gitti ama yine deilk bölüm die bişey demios :) Deniz süperdi. O benim sevdiğim kadın die bağırdığı sahne çok hoşuma gitti.. Aliyeye ıslık çalıp aliyenin gözünü açamsı ve denizin yanağını okşayıp uyuy uyu dinlen demesi de çok hoştu :) Meriç süper oynadı valla.. Aferiğn o kıza...
tek kötü şey denizin kaza haberini aldığındaki sakinliğiydi.. Nasıl öle durabildi yaw
herhalde herkes oraya şaşırdı gerçekten bende çok şaşırdım ameliyata girerken o tepkiyi veren deniz kazayı öğrendiğinde hiç bir tepki vermiyor garip
ilk anin soku olabilir,belki icinde hala bir umut tasiyordu onlar degildi diye. ta ki görene kadar....
bence bölüm herzamanki gibi olaganüstüydü.
bu kadar güzel bir dizi olur mu ya.
insan bu kadar mi heycanlanir...
oyuncular süper,senaryo süper,hersey süper...
gercekten inanilmaz bir dizi,iyiki aliye var...
evet onu söylemeyi unutmuşum.busecim sağol.kesinlikle deniz çok sakindi.ama önemli birşey olmadığını düşünmüş olabilir.yani sadece arabada hasar olduğunu.
20 EYLÜL 2005 SALI
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 ALIYE [NET] ATV 13,80 39,60
2 BUYU (T.S) [NET] KAND 6,80 21,00
3 DAVETSIZ MISAFIR [NET] SHOW 6,80 19,90
4 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,50 28,70
5 EMRET KOMUTANIM (TKR) [NET] SHOW 5,10 15,60
6 MISI [NET] ATV 5,00 14,90
7 OZEL HAT [NET] ATV 4,80 21,70
8 SIRLAR DUNYASI (OZEL) STV 4,50 12,60
9 SIRLAR DUNYASI [NET] STV 4,20 12,60
HEDEF KİTLE : A/B
20 EYLÜL 2005 SALI
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 ALIYE [NET] ATV 14,90 47,10
2 OZEL HAT [NET] ATV 6,50 29,10
3 BUYU (T.S) [NET] KAND 6,40 21,10
4 DAVETSIZ MISAFIR [NET] SHOW 6,10 21,50
5 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,90 25,10
6 MISI [NET] ATV 4,30 15,60
7 ATV SPOR HABERLERI ATV 3,30 14,20
8 EMRET KOMUTANIM (TKR) [NET] SHOW 3,30 11,00
9 OZEL HAT (EKSTRA) ATV 3,20 23,40
Hic bir diziyi böyle bir heycanla, tutkuyla izlememistim.
Gercekten harika bir yapim, senaryo ve profesyönel oyunculariyla süper bir dizi!
Dünki bölüm tek kelimeyle harikaydi, evde kimseden ses cikmadi herkez tamamen Aliye'ye odaklanmisti.
Cogu arkadaslarinda dedigi gibi, denizin kaza oldugunu duydugunda tepkisiz kalmasina bende cok sasirdim, ama arkadaslar Aliyeyi bastan seyredenler Nejat Islerin oyunculugunuda ögrenmistir, onunda yapisi böyle, ve yinede cok güzel yapiyor isini. Ben sahsen Nejat Islerin oyunculugunu gercekci buluyorum, diger oyuncularinda tabiki özellikle Sanem Celik ve Halit Ergenc ama yinede favorim Nejat Isler.
Aliyeye öyle bir tutulduki Deniz, artik yeni sezonda asla ve asla bu olayin pesini birakmicak bence, aliye sinan bosanmasi olsun, sinanin kazaya sebep olmasi olsun.
Bu arada Mericin dünki sahneleride cok güzeldi, Nurun ameliyat sahneleri, aliyeyi kurtarma sahneside harikaydi.
Ve ilk defa bir dizide agladim oda denizin aliyenin basucunda Ben Varimi islikla söylerken ve ona derin derin bakarken..
Sali gününü iple cekiyorum yine. Aliyemiz döndü ya ona kavustuk ya önemli olan o :)
forever_bim
22-09-05, 00:55
Sevgili Gülgüzeli
Nejat İşler hayranlığını anlayabiliyorum. Ben de pek beğenmiştim dizinin başlarında ama sanki kendini tekrarlıyor gibime geldi. Ya da Sahra'yı izleyince gerek görüntü, gerek mimikler, gerekse ses tonu ve karizma açısından ondan yüz misli iyi olan Serhat Tutumluer adlı son on yılın en iyi erkek oyuncusunu bulduğum içindir ki Nejat İşler bana pek sıradan geliyor. Ha bu arada ben doğruyu söylediği için yakında 10. köye paketlenmesi muhtemel kişiyim.
Sevgili Gülgüzeli
Nejat İşler hayranlığını anlayabiliyorum. Ben de pek beğenmiştim dizinin başlarında ama sanki kendini tekrarlıyor gibime geldi. Ya da Sahra'yı izleyince gerek görüntü, gerek mimikler, gerekse ses tonu ve karizma açısından ondan yüz misli iyi olan Serhat Tutumluer adlı son on yılın en iyi erkek oyuncusunu bulduğum içindir ki Nejat İşler bana pek sıradan geliyor. Ha bu arada ben doğruyu söylediği için yakında 10. köye paketlenmesi muhtemel kişiyim.
sevgili forever_bim..
kesinlikle dogru söyledigin icin surdan suraya paketlenmezsin cünki bazi yorumlarina rastgeldim tesadüfen, gercekten dogru yorumluyorsun bazi seyleri.
Bana yazdigin cevaptada haklisin aslinda, Nejat Isler evet bu ise senelerini veren oyuncular kadar iyi degildir, ama yinede iyi olma yolunda güzel adimlarla ilerleyen bir oyuncudur.
Bu arada su hayran kelimesini begenmedim :) ben kimsenin hayrani degilim sadece oyunculugunu begeniyorum ha evet daha iyi olabilir ama o nejat islerin elinde olan bisey ;)
Bence gerçekten çok iyi bir bölümdü.Ya kilit olarak izlediğim hatta reklamlarda bile zaplamadığım tek dizi bu.
Bir kere Sinan’ın vicdansızlığı artık sınırları zorlar boyutlara ulaştı.İlerleyen bölümlerde öyle tahmin ediyorum ki Müco sayesinde sıfırı tüketecek.E tabi Meriç’te hakkını arayacaktır.Bizde Sinan’ın ve İkbal hanım’ın bu durumlarını keyifle izleyeceğiz.
Ayşe’nin değişmesini herkes gibi bende yadırgadım.Ama yeni Ayşe’ye de alışacağız artık.
Deniz’in ve Feyyaz’ın ağlamaları beni mahvetti ama her şey aklıma gelirdi de Nur’un beni ağlatacağı aklıma gelmezdi :)
Ve finalde Deniz’in Sinan’a indirdiği yumruğa “ohhhh canıma değsin !! “ dedim walla.
Bu diziyi seviyorum…İlerleyen bölümleri de merakla bekliyorum…
ya bence çok güzel bir bölümdü özellikle denizin sahneleri çok güzeldi bayıldım yani aliyenin yanından hiç ayrılmadı ameliyete girmek isteyişi ıslık çalması çok güzeldi meriçte çok iyiydi sinana va leylaya karşı nura çok şaşırdım denizin halini görünce anladı sinan ve ikbal yine gıcık ve sinirdiler bu kadar vicdansızlık olmaz yani ama o son sahne deniz yumruğu çok güzel geçirdi içimden ohhhh ne güzel oldu dedim çoktan haketmişti bence deniz salı gecesinin kahramanıydı
ecrin_sena
22-09-05, 11:45
herkes gibi bizde bu diziyi ailecek izliyoruz. ve çok başarılı buluyoruz.ama yeni sezona süper giriş yaptılar salı günü yer alan bölümle.
meriç'in abisi ile ters gelmesi sinan'a zor günler yaşamasına sebep olacak.şirketin yarısı elden gidecek.aliyenin yanında yer alıp,belkide boşanmalarında şahitlik yapabilir,çocukları almasına yardımcı olabilir.
bence diğer bölümlerde bizleri yine hüzün ve mutluluk bekliyor olacak.
ecrin_sena
22-09-05, 11:48
unutmadan salı günkü bölümde bende ağladım ama en çok üzüldüğüm yer arda ve ayşenin annelerini sürekli sormaları ve merak etmeleri,(et tırnaktan ayrılmıyor deyimi tam buraya göre....ne kadar küçük olursan ol anne gibi yar olmuyor.)ve denizin hastane koridorlarıında ağlaması...içime oturdu valla.bize bu kadar duyguyu bir arada yaşatabilen ekibe ve oyunculara alkış ve tebrikler.
forever_bim
22-09-05, 12:30
Sevgili Gülgüzeli,
Hayran kelimesinden hoşlanmadığını bilmediğimden istemeden de olsa bir gaf yaptım. Kusuruma bakmayın. Görüşlerimi beğenmeniz çok hoşuma gitti. Birkaç soru var yöneltmek istediğim yanıtlarsanız da çok sevinirim:
-Bizim milletin-tabii ki ben de dahil- dizilerdeki olaylara gerçekmiş gibi sevinip üzülmelerine ne diyorsunuz? Bence gerek Aliye gerekse diğer dizilerde bazı oyuncuların rollerini gerçekmiş gibi oynamaları, senaryoların gündelik hayat hikayelerini konu olarak seçmesi olabilir.Sizce?
Aliye bence de pek çok diziden iyi başladı ama 10 üzerinden 10 verecekken ciddi bir mantık hatasına rastladım diyebilirim. Şöyle ki kendi ailesinden insanları ölüme sürükleyen Sinan’ın Deniz’den adamakıllı bir yumruk yemek yerine karakola çekilip göz altına alınması gerekliydi. Bu arada ben de o yumruğa pek sevindim. Ama yine de gittikleri yol pek tenha bir yol değildi. Sadece görgü tanıklarının ifadesi ile Sinan hemen sorgulanmalıydı. Çünkü canhıraş bir kovalamaca feci bir kazayla noktalandı ve üç kişi ölümden döndü. O yüzden notum 8.Sen kaç verirsin bu bölüme?
Dizinin makyözü değişti mi bilmiyorum. Ama Dr. Deniz’in bu bölümdeki makyajı süperdi bence olduğundan 4-5 yaş genç görünüyordu. Bunu diziye artı puan olarak eklemeliyim çünkü Aliye’nin de kaza makyajı başarılıydı. Sence?
İmzan çok güzel. Yanıtlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
sevgili arkadaşlar gerçekten hepiniz dizi hakkında o kadar güzel şeyler yazıyorsunuz ki..yani yorumlarınız harika..bende izliyorum diziyi büyük bir keyifle ama bu kadar güzel yorum yapamıyorum.......
hepinize yürekten teşekkürler...