PDA

Tüm Versiyonu Göster : Aliye Bölüm Yorumları-1

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9

desire25
28-09-05, 08:58
Çok güzel bir bölümdü gerçekten.Şöyle bir özetlersem,
En başta Arda ve Ayşe’nin oyunculuk yeteneklerine diyecek bir şey bulamıyorum.Hele Arda’nın annesinin gittiğine inanmadığını belirten yüz ifadeleri yokmuydu bayıldım doğrusu.
Aliye üzüldükçe eminim izleyen herkes üzülüyordur.Bu kadar mı iyi yansıtılır bir özlem.İnsanın içini parçalıyor.Hele parkta Deniz’i beklerken banktan kalkıp çocuğa yönelmesi ve Deniz’e o sarılışı şevkate ihtiyacı olduğunu çok güzel gösterdi…Ahh dedim yaa...Ama Deniz ile Kahraman’ın ilk sahnesinde Deniz’i kısa saçlı ve Kahraman’ı bıyıksız görünce bir tuhaf oldum  Kahraman’ın gülüşü ortaya çıkmış.

Müco bizim intikamlarımızı alacak gibi gözüküyor arkadaşlar  Meriç’te kendine düşen payını alırsa Sinan’ın battığı günleri de görürüz.İkbal’in Leyla’ya nasıl sahip çıktığını da görmüşsünüzdür.Ama söylüyorum onlar da birbirlerine girerler.İkbal’in de başına gelecek var.

Veee final olarak ;

Aliye : Niye benim kahrımı çekiyorsun Deniz ??
Deniz : Aliye !! sen benim Hayatımsın..

Başka söze ne denir …..

aliyeaynalar
28-09-05, 09:56
kurban olduğum allah sinanı taş etsin diyorum,
başka birşey demiyorum
avukata resmen aliye iki çocuğunun yüzünü hiç görmüycek dedi...

Ben mücahit karakterini çok daha önceden seviyorum
dilerim müco sinanı mahveder...

zumrut prenses
28-09-05, 10:54
Aliyenin bukadar sevilmesinin ve reyting almasının en önemli sebebi bukadar gerçek ve hayatın içinden olmasıdır bence. Dünki bölümde öyleydi ne yazıkki Sinan gibi vicdansız babalar gerçek hayatta da var. Bir tarafta Aliye çocuklarım beni hiç sormuyorlar mı diye gözyaşı dökerken diğer tarafta Sinan anneniz sizi bırakıp Kanadaya gitti o sizi özlüyormu ki siz onu özlüyorsuz diyor işte içimi en acıtan sahneler de bunlardı. Bu haksızlık, Ardaya gelince muhteşemdi o bakışlar, masum duruşları herşeyi kavrayan ama içine atan özlem dolu bir çocuğu çok başarılı canlandırdı. Büyük cevher var o çocukta, çok duygulandım. En büyük beklentim Mücodan Leylanın kardeşini ispiyon kuşu olarak Sinanın işyerine soktu haydi kolay gelsin. Denizin Aliyeye sen benim hayatımsın dediği sahnede dizinin kilit sahnesiydi bana göre çok iyi bir bölümdü. Sinan kendi gibi bir avukat da buldu, bizi bayağı gerileceğimiz hareketli mahkeme sahneleri bekliyor gibime geliyor.

*lalezar*
28-09-05, 10:57
ben bu bölümden sıkıldım acıkcası, bitse de gitsek oldu
bu aliyenin yüzü hiç gülmedi bu kadar zamandır gülmeyecek te sanırım bu kadarı da fazla
bi de su meriçin vekalet olayı filan sacma olmuş 3 ay gecmiş aradan daha yeni avukatla görüşüyor
kahraman keşke tras olmasaymış önceki hali daha sevimliydi

gurbetci
28-09-05, 11:54
Sinan,Aliyeyi Hasibeye kötülemek istedi.Baska adamla yasiyor hem de benim nikahim altindayken dedi.O zaman Hasibenin de sizin yaninizdaki sarisin kadin neci diye sormasini dilerdim.
Psikolijik olarak insan etkileniyor.Bu kadar dramatik olmak zorunda mi hersey?Aliyeyi seviyorum ama izlerken de kahroluyorum :(

milagros esposito
28-09-05, 12:03
öncelikle şunu söyliyim bu sitede bozukluk var...ne zaman yazı yazmaya kalksam yazının ortasından bütün yazı siliniyor..yazdıklarımda gidiyor...durduk yere....biraz uzun yazmaya kalkmıyim ...gidiyor tüm yazı....

canım mücooo....... müco'yu çok seviyorum...sinanın hakkından gelicek o...

ikbalde iğrenç....kıznı sorduğu bile yok...

özkız
28-09-05, 12:04
şu sinan denen adama sinir oluyorum ne kadar vicdansız çocukları aliyeyle hiç görüştürmeyecekmiş acaba kendi hiç görmese nasıl olur
sanırım ileriki bölümlerde hasibe aliyeye çocukların yerini söyleyecek
ayrıca sinan kendisi leylayla yaşarken iyi de aliye sevgilisiyle yaşıyo diye bi de utanmadan eleştiriyo

sude9
28-09-05, 12:51
Çok etkileyici bir bölümdü.Aliye’nin boş yataklarda çocuklarını hatırlayıp öpüşü iç burkutucu bir sahneydi.Diğeri ise Ayşe’nin oyuncak bebeğiyle yaptığı savaştı.”Ağlama diyiyorum sana ,annen yok Kanada’ya gitti” sözlerini ve o esnadaki hareketlerini izleyen birinin bu sahneden etkilenmeyeceğini düşünemiyorum.Arda ise (canım benim) olanların farkında fakat sessiz kalmaktan başka bir tavır sergileyemiyor ama içinde babasına karşı duyduğu öfkeyi”Babam yalan söylüyor” derken çok güzel yansıttı.Bu iki ufaklık rollerini öyle güzel yapıyorlar ki adeta değme oyunculara taş çıkartıyorlar.

Sinan ve İkbal’e söyleyecek tek söz bulamıyorum.En kısa zamanda gelin olarak gördükleri Leyla ,Mücahit ile öyle bir oyun oynasın ki Aliye’ye yaptıkları kat kat onlara geri dönsün. :mad: :mad: Dizi olsa bile insana böyle şeyler hissettirebiliyorlarBu da onların rollerini çok güzel oynadıklarının kanıtı aksi takdirde onlara bu şekilde nasıl kızabiliriz.

milagros esposito
28-09-05, 12:51
sinan iğrenç bir adam...

hasibe sırf aliye'yi seviyor diye.."aliye 3 aydır aşığı ile oturuyormuş" diyerek iftira attı...aliye meriç ile oturuyor...deniz ile değil...

milagros esposito
28-09-05, 12:55
ikbalde iğrenç bir kadın....

sinan aliye'yi leyla ile boynuzluyor diye seviyor leyla'yı....sinan annesine dese "ben bu seferde leyla'ya aşığım "diye,leyla'dan da nefret eder.....

kadın gençken birini sevmiş ve kavuşamamış....sinan'ın aliye'yi sevmesine bu yüzden uyuz oluyor....

desire25
28-09-05, 13:02
Leyla çocukları Aliye ye kavuşturup bizlere kendini sevdirecek sanırım.Ayrıca Leyla'nın kardeşi Alp'in şirkete başlamasıyla Sinan'ı içten içe çökertecekler..O günleri görelim ve keyiflenelim :)

sepeto2002
28-09-05, 13:10
aslinda Hasibe'de cesaretini toplayip, o aileyi'de artik silip, çocukları Aliye'ye kavuşturabilir

huban
28-09-05, 14:25
herkese merhaba ben bu siteyi daha yeni keşfettim,çok iyi bi site herkeste çok acayip emek veriyo ne güzel.ben aliyeyi ilk bölümünden itibaren izliyorum ve artık yeter diyorum çok acımasız bi senaryo birazda aliye mutlu olsun yaaa ben çok zayıfım her bölümde çıldırıyorum ağlıyorum falan.bu kadarı fazla bence.oyunculuklar süper hele dün gece ardaya bayıldım,hep iyiydi ama dün süperdi.halit ergençi zaten sevmezdim şimdi nefret ediyorum zaten rol yapamıyo gülüp duruyo ve bence hiç profesyonel değil.bu dizideki kötü karakter kendisi ama rolünü savunup duruyo resmen saçmaliyo.meriç ve kahramanda çok tatlı leylayada pek kızamıyorum aslında iyi bi insan tek suçu evli bi adama aşık olmak,sinanın tek derdide 'kadın'...onun leylayı sevdiğini sanmıyorum.ve tekrar yeter diyorum sinan zor duruma düşsün en azından bikaç bölüm zevkle izleyeyim ağlayarak diil.bu arada müco da süper,gerçekten çok sevimli bi adam inşallah sinanın başını belaya sokar.resimlerde çok iyi herkese teşekkürler

Müge
28-09-05, 14:37
dün akşamki son sahne yani final çok duyguluydu aliye gülsüm'e kızı ibi sarıldı...

MasalTeam
28-09-05, 14:39
1 Aliye [net] Atv 13,00 36,40
2 Sirlar Dunyasi [net] Stv 6,50 17,60
3 Emret Komutanim (tkr) [net] Show 5,90 17,20
4 Davetsiz Misafir [net] Show 5,70 16,20
5 Yuzuklerin Efendisi ''iki Kule'' (y.s) [ne Kand 5,20 15,40
6 Misi [net] Atv 5,20 14,80

A/b

1 Aliye [net] Atv 15,10 44,60
2 Davetsiz Misafir [net] Show 6,10 19,70
3 Ozel Hat [net] Atv 6,00 28,40
4 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 4,90 23,80
5 Misi [net] Atv 4,90 16,20

missryan
28-09-05, 16:44
ya ewt son sahne bitirdi beni zaten bütün dizi boyunca tuttum kendimi son sahnede koptum yani:(içimiz kıyıldı resmen yaa...ayşe'in huysuzluğu,arda'nın çaresizliği(çocuklarda da psikoloji kalmadı bu sinan yüzünden)...aliye'nin ağlamaları ve deniz'in buna çok üzüldüğü halde elinden bişey gelmemesi...o sinan yokmu o sinan ya bi insanda hiçmi vicdan olmaz yaa
(gerçi sinandan bahsediyoruz vicdanla o çok uzak kavramlar)
neyseki deniz sinan'ı bulma konusunda önemli bi adım attı o emniyet teşkilatında çalışmış olan adamı ayarlamakla
bu arada şu kanada'daki dayı ne zaman gelicek çok merak ediyorum...

susandelgado
28-09-05, 16:47
aynı şeyleri tekrar tekrar yazmak istemiyorum. söylyeceklerimin çoğunu yazmışsınız zaten. leyla ailenin içine girmeye başladıkça işin iç yüzünü görecek. sonuçta o da bir kadın ve aslında özünde iyi bir insan. çocukların anne özlemlerine dayanamayıp bir şeyler yapacak. ama şahsen aliye'yi artık ağlarken görmek istemiyorum. 39 bölümdür ağlamadığı bölüm yok gibi. arda çok tatlı bir çocuk adamım benim ya. koltukta büyük adam gibi oturması ve hasibe'ye bilmiş bilmiş "annem kanada'ya gitmedi" deyişi çok tatlıydı. ama sanki geçen sezonun son bölümlerindeki heyecanı kaybetmişler. biraz daha hareket lazım diziye.

pinkzone
28-09-05, 18:00
Dünkü bölüm Herkesin ağladığı bir sahane oldu..Tabi benimde

Aliyenin Çaresizliğini bu bölümde gördük... Çok üzücü ne yapsa ne yese çocukları geliyo aklına.. içim kıyıldı..

Arrow Deniz aynı evde kalmamaları çok iyi olmuş.. En azından boşanana kadar.. Ama bu desteği için onu kutlarım kadının derdini paylşıyor sevmek böyle bir şey işte.. Bu bölümde aliyenin elini tutarak sen benim hayatımsın demesi beni bitirdi... Wink Wink

Arrow Sinan dediğim gibi yeryüzüne gelmişmidir böyle bir mahluk.. Çocuklarını annelerine göstermeyen bir baba tam cehennemlik.. Sinan herşeyi hesaplıyor çocukları göstermemek için ve aliyeye kaptırmak için.. Buna bimde deki necatinin avukat olması gibi.. Ama en iy avukatı tutmuş.. Valla aliyenin işi zor.

Arrow Çocuklar ya ayşeye bende alışamadım.. tamam diğer ayşeden daha iyi oynuyor ama yanii bu son bölümde... dışa vurması biraz abartı oldu...

Arda: Ya bu çocuk süper oyunuyo gerçekten ilerde büyük yapımlarda görmek isterim.. Çünkü çok gerçekçi oynuyor.. Annesinin neden yanlarında olmadığını biliyor ama içine atıyo.. yazık yaa çocukların psikolojisi çok bozuldu..

Arrow Leyla bir gün bu leylanın foyası çıkçak ama ne zaman ama bu aliyeye çile çektirmede yani yemek masasında aliyeye acıdı bir an için sinanı tanıyamadı.. Bence Leyla sinan bu planları hakkında aliyeye açılcak.. ya kadın aslında iyi biri koşullar onu kötü yapmış..

Arrow Milli kaynana İkbal leylaya sanki kendi kızıymış gibi davranması onu öyle benimsemesi çok gıcığıma gitti.. Iyyy iğrençlikte sınır tanımıyo bu kadın..

Arrow Meriç: yakında abisine aççağı dava ile herşeyi düzeltmeyi umuyor.. ama sinan süüperman değil bu dava ile şirketin bölünmesi gündeme gelcek tabii kuyruğu sıkışcak ama artık geççek..
Şu ihale olayına da imzası gerekiyo imza atmazsa meriç sinan yandı...Sinan beşparasız ortalıkta kalması yakındır...

Sonuç olarak güzel bölümdü... Aliyenin kaderi bu ya.. Ben zannetmiyorum aliyenin hemen çoıcuklarına kavuşcağını ... Tmc konuyu uzatmak için güzel bir plan bulmuş.. Baba anneyi çocuklarından uzaklaştırarak inletecek sel sefili oynatacak buda büyük reyitng sağlayacak...

Bir daha diyorum Leyla bu sinan cephesinde olayları aliyeye söyleyecek bence.. ama bu uzun zaman alabilir.. Leylada nede olsa bir kadın yüreği parçalanıyo çocuklara.. Yakında aliyenin çocuklarına kavuşma dileyiğiyle..

OXFORD
28-09-05, 18:38
süper süper süper...dizide,reytingler de...

aliye canım benim yine ağşıyordu yeter ya
deniz her fırsatta aliyenin yanındaydı dün.hele masada elini omzuna attı ya.herkesin içinde:)
kahraman'ın bıyıklarını alışmışım.bana garip geldi..
sinan yine sinan...ahhh..sinan nasıl doldurdu çocukları nasıl?"anneniz seni özlememiş demekki".sus...sinir ya

gülsün'ü özlemişim...onların deniz ile olan sahnelerini hele...

süper bölümdü..süper

aliyeaynalar
28-09-05, 19:04
bölüm güzeldide bana biraz kısa sürdü gibi geldi,
sanki kısa sürdü gibi dimi arkadaşlar ?

f|rt|n@
28-09-05, 19:08
slm arkadaslar.
Benim bir sorum olacakti.
Denizin babasi hastahanedeyken ve kardesi odul aldig bolum kacinci bolum oldugnu bana birisi soyliye bilirmi?
Simididen cok tsk ediyorum. :D

bavarde
28-09-05, 19:14
Katılıyorum aliyeaynalar,bana da çok kısa geldi,ama sanırım biraz hareketsiz bir bölümdü,daha gecen sezonki tempoyu yakalayamadılar,ondan da olabilir,bi de biz Aliye'yi 10 saat de izlesek kısa diyeceğiz yakında,bu da kısa gelmesinde etken bence :))

afrodizyak
28-09-05, 19:16
insan ne kadar kötü olsada bukadarı fazla biri şu sinana dur desin ya anneniz sizi özlemiyo denirmi küçücük çocuğa bayılıyorum ardaya bi görsem yanaklarını ısırıcam onun.
deniz canım denizim bu hayatta bi insanın başına gelebilecek en güzel şeysin sen ne güzel bi sewgin war senin.

gurbetci
28-09-05, 19:26
Serhat Tutumluer Aliye dizisine Aliyenin abisi olarak dahil olsa ne güzel olur degil mi? :D

king
28-09-05, 19:59
bilmem severim serhat tutumlueri ama gelirmi ki

OXFORD
28-09-05, 20:36
Serhat Tutumluer Aliye dizisine Aliyenin abisi olarak dahil olsa ne güzel olur degil mi? :D

güzel az kalır süper süper olur ama serhat tutumluer'in şu an film projesi var.onun için maalesef olamaz.

aliyeci
28-09-05, 22:17
sevgili aliyeciler
aliye dizisini o kadar çok seviyoruz ki bize çok kısa sürüyomuş gibi geliyo
aslında dizi normal standartlardaki kadar sürüyo:)
ama o kadar gerçekçi o kadar güzel ve o kadar bizden bi dizi ki hemen bitiyomuş gibi geliyo hepimize:(
bu bölüm bence süperdi
aliye dizisinin en büyük özelliği olayların yavaş yavaş ve gerçekçi bi şekilde ilerleyerek ara ara da heyecan dozunu arttırmasıdır, şu anda sakin ilerleyen olaylar yakında yine heyecan çıtasının üzerine çıkmaya başlayınca herkes geçen sezonun son bölümlerindeki havaya kavuşacak( ki ben şu andaki halinden bile çok memnunum:) aliye keşke hiiiiç bitmeseeeee!!!

artık en büyük dileğim: TÜM HAKSIZLIKLARI GÖRMEYE BAŞLAYAN LEYLANIN arda ve ayşe Yİ ALİYE YE GİZLİCE KAÇIRMASI:(((((
leyla da bi kadın ve aliye yi gayet iyi anlıyo aslında ve çok yakında bence aliye ye yardım etmeye başlayacak
herkese bol aliye li günler

f|rt|n@
28-09-05, 22:35
slm arkadaslar.
Benim bir sorum olacakti.
Denizin babasi hastahanedeyken ve kardesi odul aldig bolum kacinci bolum oldugnu bana birisi soyliye bilirmi?
Simididen cok tsk ediyorum. :) :D :p

aliyeci
28-09-05, 23:17
keşke kaçıncı bölüm olduğunu hatırlayabilseydim arkadaşım ama hatırlayamıyorum yaaaa:(
sıkı bi aliyeci olarak utandım şimdi,ama eminim bu soruyu cevaplandırabilecek arkadaşlarım çıkacaktırrrr

gulbeyaz
29-09-05, 00:05
Ben buldum . O sahne 33.bolumde arkadasim, hatta aliyetmc.com a girip kacirdiginiz bolumune giresen 33.bolum ve 3.sahneyi tikla, ordan izlersin!:)

pırıl
29-09-05, 01:36
Arkadaşlar Kahraman'ın yeni halini nasıl buldunuz bana çok farklı geldi eskisi daha sevimliydi bence

persona
29-09-05, 10:30
Ya fikrimi söylemek istedim walla. ben yeni sezon aliye yi pek begenmedim.
hep aynı şeyler olmaya basladı gibi. artık konuyu daha fazla genişletme çabaları ruhumu sıkmaya basladı.
ki bu yeni sezona giren eski dizilerde (like haziran gecesi...) olan bişey sanırım..
aliyeyi de tadında bırakmalılardı BENCE! Tıpkı İkinci Bahar daki gibi...

sevgiler,saygılar...

persona

mizrak_tutucu
29-09-05, 11:43
Aliyenin agabeyi konusunda hic heveslenmeyin, uzun süre abi falan yok benim duydugum kadariyla. Kaynagim cok saglam.

aliyeci
29-09-05, 14:30
kimse yanlış anlamasın arkadaşlar ama bence yeni sezonu beğenmeyenler ALİYE yi hiç izlemesinler, eğer bi dizi sizi sıkıyorsa hiç izlemeyin ve boşu boşuna yüreğinizi daraltmayın:)

biz izlemeye devam ediyoruz çünkü aldığım sağlam bilgiler doğrultusunda söylüyorum ki 3 bölüm sonra hepimizin AĞZINI AÇIK BIRAKACAK gelişmeler olacak
bol aliyeli günler dilerim

king
29-09-05, 15:23
bende merak ediyorum ama söyleme dersimizi aldık şu anda yeni sezonu sevmedim diyenlerin çoğunluğu burada herşeyi öğrendiği için böyle diyor

gulbeyaz
29-09-05, 16:43
o dedigin 33.bolumdu arkadasim....Hatta aliyetmc.ocm girip kacirdiginiz bolumlere girip 33. bolum, 3.sahne yi tiklarsan direk odul sahnesini izlersin....

missryan
29-09-05, 17:35
bende merak ediyorum ama söyleme dersimizi aldık şu anda yeni sezonu sevmedim diyenlerin çoğunluğu burada herşeyi öğrendiği için böyle diyor

bencede yaa söylemeyin tadıyla izleyelim herşeyi bildikten sonra zevki kalmıyo...

OXFORD
29-09-05, 17:45
Arkadaşlar Kahraman'ın yeni halini nasıl buldunuz bana çok farklı geldi eskisi daha sevimliydi bence

evet ya bana da garip geldi.ama alışırız

aliyeci
29-09-05, 22:49
aaaa hiç bi şey söyler miyim arkadaşlar:)))))
ben dizinin her dakikasının herkese eşit derecede keyif vermesini isterim

herkese bol aliyeli günler dilerim

Sanemcik
29-09-05, 23:17
Ne sacma!Bence Aliye'nin sezon'dan sonra ki ilk bölümü cok güzeldi.
Tamam ikinci bölüm biraz sıkıcıydı ama yinede hemen "Yeni sezon kötü olacak" diyenler Aliye'yi hic tanimami$lar ve bence devam da bakmasinlar.
Cünkü bir dizi hayrani 2 bölüm kötü oldu diye vazgecmez....

ÇİLEK
30-09-05, 11:04
aradaşlar aliye hiçbir zaman çok heyecanlı her hafta farklı şeyler olan bir dizi olmadıki zaten biz aliyeyi sevdik denizi sevdikonlarla ağladı onlarla güldük kara meleği seyretmiyoruz arkadaşlar aliyeyi seyrediyoruz.heyecan arayanlar başka kapıya

*selcan*
30-09-05, 13:07
film bir tek heyecan için izlenmezki.. bence de heyecanlı değildi ama güzel bir bölümdü.. aliyede her hafta heyecen, her hafta aşk, her hafta duygusal sahneler, her hafta hızla gelişen sahneler olaylar olsa bu film zamanla asıl konusunun dışına çıkar.. bence çok güzel yavaş ilerlemesi bile beni çok sevindiriyor çünkü daha izleyeceğimiz çok bölüm olduğu anlamını taşıyor..

bi konuda lalezar arkadaşıma katılıyorum 3 ay geçmesine rağmen mahkeme olayının gecikmesi saçmalık olmuş. 3 ay değilde 3 hafta geçmişe gitselerdi keşke..

sorenza
30-09-05, 13:29
Ya anlamıyorum iki bölüm bunalımlı sahneler çoğunlukta oldu diye hemen dizi yavaş ilerliyo tempo düştü gibi şeyler söyleniyor

Hemde bunu aliye seyircileri söylüyor herkesin de bildiği gibi bizim dizimiz hep yavaş ilerlemişti fakat tempoyu hiç düşürmeden tabi

Mesela aliye en az beş bölüm aynı mavi elbiseyi giydi dizide ama şahsen bu bile beni rahatsız etmedi çok yavaş ilerliyor burası kesin bir senedir bir gün yüzü gülmedi buda kesin ama kesinlikle tempo hiç düşmedi aksine yükseliyor bence

Birde bence üç ay mantıklı bir süre Mahkemenin gecikmesini şöyle açıklanılabilir Aliye kaza geçirmişti en azından bir iki ay yatmıştır çünkü kalçasında bile kırıklar vardı hemen ayağa kalkmasını bekleyemiyiz herhalde Aliyeyi daha fazala o halde görememiz için hemen geçirdiler hem boşanma öyle hemen gerçekleşen bir şey olsaydı ilk sezonda o kadar uzun davanın gelmesini beklemezlerdi Bence gayet mantıklı üç ay geçmesi

Ayrıca oyuncularımız her geçen gün dahada göz dolduran bir oyunculuk sergiliyorlar

Dizimizin Temposunun düştüğü falan yok bence gayet güzel hattaha bana ilk iki bölüm çok kısa geldi doyamıyorum bir saat yetmiyor bana yaw

bavarde
30-09-05, 14:04
Ben de katılıyorum.Zaten ağır ilerlemesi sebebiyle,şu an yayında olan tüm diziler içerisinde bence bitene kadar ''uff bu dizi de iyice saçmaladı'' demeyeceğimiz tek dizi ALİYE..

özlemsu
30-09-05, 14:09
Arkadaşlar Bence Dizi Heyecanindan Hiçbirşey Kaybetmiş Değil,yani Beğenmeyenlerin De Izlemek Gibi Bir Zorunluluğu Da Yok Zaten, Aliye Müthiş Bir Dizi, Sizden Bir Ricam Olacak, Yeni Sezonun Ikinci Bölümünün Ilk Sahnelerini Izleyemedim, Meriçle Evde Masada Oturup Ağladiği Sahneden Yakalayabildim, Hasataneden çikişi Falan Nasil Oldu? Kisaca Anlatabilirseniz Sevinirim, Herkese Sevgiler...

loralai
30-09-05, 17:13
ben bu siteye yeni üye oldum bende sizler gibi aliyeyi büyük bir keyşfle izliyorum ayrıca geçen haftaki bölümün sıkıcı olduğunu söyleyen arkadaşlara katılmıyorum siteyi devamlı takip ediyordum lütfen yeni bölümlerle ilgili görüntü eklermisiniz ben bu konularda pek becerikli değilim

zumrut prenses
30-09-05, 17:23
Bende katılıyorum dizi temposundan hiç birşey kaybetmiş değil. Büyük bir merak ve istekle beklediğim tek dizidir Aliye. Geçen sezonda yavaş ilerliyordu zaten neden bu sezon sorun oldu anlayamadım ama neyse bizim için problem yok ben iki bölümüde genel olarak çok beğendim.
özlemsu kaçırdığın pek biryer yok, Aliye çocukların odasında çocuklar yataklarında yatıyorlar, Aliye onları öpüyor tam o sırada Meriç gelip Aliye diyor ve çocuklar yok oluyor. Hepsi hayalmiş sonra mutfağa geçiyorlar zaten oradan da izlemeye başlamışsın.

OXFORD
30-09-05, 17:47
Ya anlamıyorum iki bölüm bunalımlı sahneler çoğunlukta oldu diye hemen dizi yavaş ilerliyo tempo düştü gibi şeyler söyleniyor

Hemde bunu aliye seyircileri söylüyor herkesin de bildiği gibi bizim dizimiz hep yavaş ilerlemişti fakat tempoyu hiç düşürmeden tabi

Mesela aliye en az beş bölüm aynı mavi elbiseyi giydi dizide ama şahsen bu bile beni rahatsız etmedi çok yavaş ilerliyor burası kesin bir senedir bir gün yüzü gülmedi buda kesin ama kesinlikle tempo hiç düşmedi aksine yükseliyor bence

Birde bence üç ay mantıklı bir süre Mahkemenin gecikmesini şöyle açıklanılabilir Aliye kaza geçirmişti en azından bir iki ay yatmıştır çünkü kalçasında bile kırıklar vardı hemen ayağa kalkmasını bekleyemiyiz herhalde Aliyeyi daha fazala o halde görememiz için hemen geçirdiler hem boşanma öyle hemen gerçekleşen bir şey olsaydı ilk sezonda o kadar uzun davanın gelmesini beklemezlerdi Bence gayet mantıklı üç ay geçmesi

Ayrıca oyuncularımız her geçen gün dahada göz dolduran bir oyunculuk sergiliyorlar

Dizimizin Temposunun düştüğü falan yok bence gayet güzel hattaha bana ilk iki bölüm çok kısa geldi doyamıyorum bir saat yetmiyor bana yaw

ayşemelek gereken herşeyi söylemiş.beğenmeyen izlemez.bu kadar basit.

1907
30-09-05, 18:41

Artık bunun üzerine yorum yapmak çok yersiz. Hakikaten bir çok kişinin söylemek istediği şeyleri derleyip, toplayıp yazmışsın sorenza. Güzel yorumun için teşekkürler.

michelle
30-09-05, 22:03
40.Bölüm Basın Bülteni

Aliye’nin iş hayatında yeni bir dönem başlıyor…

Aliye çocuklarına duyduğu hasreti, Deniz’in kızkardeşi Gülsün’le gideriyor… Annesini çok özleyen Arda tuhaf bir durgunluk içinde, Ayşe ise herkesi tedirgin edecek kadar saldırgan… Valentino Naci’nin teklifi, Aliye’nin iş hayatında ne gibi değişikliklere sebep oluyor... Meriç ve Kahraman birlikte tatil yapmak için Aliye ve Deniz’i de ikna etmeye çalışıyorlar… Sinan’la ilişkisi giderek derinleşen Leyla, kaynana İkbal’in de gözüne girmeye çalışıyor, Leyla’nın kardeşi Alp, Sinan’ın özel hayatıyla ilgili bilgilerin peşinde… Aliye’nin yükselişi karşısında kıskançlık krizine tutulan Süheyla, Sinan’a bu kez hangi önemli bilgiyi sızdıracak? Meriç ve Kahraman’ın ilişkisi nereye gidiyor? Çocukları konusunda kolu kanadı kırık olan Aliye Deniz’in isteğine nasıl karşılık veriyor?

pırıl
30-09-05, 23:48
Acaba Süheyla Sinana ne sızdıracak çok merak ediyorum.Salı gününe kadar nasıl dayanacağız biz

loralai
30-09-05, 23:55
bende yeni bölümü çok merak ediyorum yeni bölüm fotoları çok ilginç aliyenin yüzü gülüyor biraz ayrıca deniz aliyeden ne isteyecek acaba bence meriçle kahraman onları ikna edip tatile götürecek ve süheyla bunu sinana yetiçtirecek ondan sonrada kıyamet kopar bence

aliyeci
01-10-05, 03:04
evet bence de süheyla aliye nin denizle tatile gittiğini sinana haber verecek
inanılmaz bi kadın bu yaaaa:(

forever_bim
01-10-05, 11:17
Arkadaslar

Bu hafta cok yakın arkadaslarım bize yatıya geldiler o yuzden Aliyenin 39. bölümünü ızleyemedım. CNBCdekı desperate housewives adli diziyi izledik. Durust olmam gerekirse Aliyedeki gelismeleri cok merak ediyorum. Biri bana ozetler mi? Ayrica Aliye biraz daha uzulur ve Sinan da her yonden bu kadar kazanmaya devam ederse sinirden televizyona girecegim. Tmc senaristleri kotulere prim yaptirmamali. Iyiler de kazanmali. Bir de sunu uzulerek soyluyorum Turk dizileri genelde CNBC dizilerinin cok altinda onlar Amerikan yapimi olduklari icin cok superler.

Bir de artik aliyenin yuzu gulmeli. Melekler Adasinda serbet hep kaybeden zinnur da hep kazanan tarafti. Benzer bir durum burada yasanmamali. Aliye en kisa zamanda Sinani ekarte etmeli. Hem de bir an once.............................................. ...........

1907
01-10-05, 12:04
40.Bölüm Basın Bülteni

Aliye çocuklarına duyduğu hasreti, Deniz’in kızkardeşi Gülsün’le gideriyor… Annesini çok özleyen Arda tuhaf bir durgunluk içinde, Ayşe ise herkesi tedirgin edecek kadar saldırgan… Valentino Naci’nin teklifi, Aliye’nin iş hayatında ne gibi değişikliklere sebep oluyor... Meriç ve Kahraman birlikte tatil yapmak için Aliye ve Deniz’i de ikna etmeye çalışıyorlar… Sinan’la ilişkisi giderek derinleşen Leyla, kaynana İkbal’in de gözüne girmeye çalışıyor, Leyla’nın kardeşi Alp, Sinan’ın özel hayatıyla ilgili bilgilerin peşinde… Aliye’nin yükselişi karşısında kıskançlık krizine tutulan Süheyla, Sinan’a bu kez hangi önemli bilgiyi sızdıracak? Meriç ve Kahraman’ın ilişkisi nereye gidiyor? Çocukları konusunda kolu kanadı kırık olan Aliye Deniz’in isteğine nasıl karşılık veriyor?

Çok merak ettim gerçekten. Heycan ve hareket olacak. Aliye işinde çok büyüycek ve Sinan'da onun büyüdüğü kadar küçülecek bence:) En çok da bunu görmeyi istiyorum. Şu Leyla'nın attığı kazıkları bir öğrensin ama öğrendiğindede çok geç olsun. Birde Aliyeciğimiz şu Süheyla cadısının yaptığı şeyi bir farkedebilse:(

desire
01-10-05, 12:56
bence süheyla sinana ihbar edecek aliye ve deniz tatile gidecek diye.oda sinirlenip avukata haber verecek.avukata onlarin resimlerini cekmeye calisacak...
tabiki bu sadece bir tahmin :p

loralai
01-10-05, 13:02
acaba valentino naci aliyeye nasıl bir teklifte bulunacak aliye iş hayatında yükseliyor sanırım o yüzden süheyla artık her durumdan sinanı da haberdar eder ya arkadaşlar ben yeni üyeyim bilgisayar konusunda pek becerikli değilğm avatar ve imzaları nasıl ekliyorsunuz bana yardımcı olurmusunuz sizin hazırladığınız imza ve avatarları kullanabilirmiyim

aliyeci
01-10-05, 13:11
aliye nin moda show yaptığı bölüm acayip reyting almıştı
aliye nin iş ayatı ile ilgili bi gelişme hepimizi çok mutlu eder tabi ki ya:)

OXFORD
01-10-05, 14:41
başından beri en çok istediğim şeylerden biriydi aliye'nin meslek hayatında yükselmesi.sonunda oldu...yani olcak inşallah...

loralai
01-10-05, 21:10
arkadaşlar aliyenin fragmanını ilk verildiği an görmek istiyorsanız yarın gece 12.30 civarlarında veriliyor gerçi sizlerinde haberiniz vardır ben yinede söyliyim dedim ben her pazar fragmanı görmek için sabahtan akşama kadar bekliyorum ama çok geç veriyor diğer dizileri daha erken veriyor eee nede olsa atv nin en çok izlenen dizisi reklamını vermese bile izleneceğini biliyorlar ayrıca bu hafta deniz aliyeden kalbinde onada yer açmasını istiycek sanırım yani beni sevmeni istiyorum gibi bişeyler söyliycek sanırım

loralai
02-10-05, 16:56
ya arkadaşlar aliyetmc de 41. bölüm için aliye kızı ayşeyi ele geçirecek mi aliyeyi hangi düş kırıklığı bekliyor yazıyor ben bişey anlamadım siz de bir bakın istarseniz

ÇİLEK
02-10-05, 17:46
o şöyledir arkadaşım aliye kızına kavuşur ama kız ters tepki verebilir onları bırakıp gitti diye

missryan
02-10-05, 20:48
yine soru işaretleriyle dolu bir bölüm geliyor galiba:)acaba aliye'in iş hayatında olacak değişmeler neler???aliye'nin yeni sezon ilk bölümü verilmeden bi hafta önce aktüel'de baya bilgi vardı biliyosunuz orda aliye'nin iş hayatında da zorluk çekeceği yazıyordu heralde yanlış hatırlamıyosam...süheyla kesin sinan'a tatile çıkacaklarını yetiştirecek...ve en önemlisi deniz aliye'den ne isteyecek?????heyecan dolu bi bölüm olucak yine heralde;)salı günü bi gelse artık...

king
02-10-05, 21:27
ya arkadaşlar aliyetmc de 41. bölüm için aliye kızı ayşeyi ele geçirecek mi aliyeyi hangi düş kırıklığı bekliyor yazıyor ben bişey anlamadım siz de bir bakın istarsenizşey de olabilir daha önce olduğu gibi almaya çalışır ayşeyi ama alamaz

gulbeyaz
02-10-05, 22:27
Belki de deniz onu dus kirikligina ugratir.....Deniz den beklenemeyen bir hareket ile mesela....

Sanemcik
03-10-05, 00:53
Arkada$lar demin fragmanlari gördüm.
Gördügüm $eyler:

- Meric Agliyordu."Aliye'ylen konu$dugum icin beni cezalandiriyor" gibi
$eyler diyordu.

- Valentino Naci Aliye'ye bir teklif yapiyor ve Aliye kabul ediyor.

- Mücahit cocuklarin ve Aliye'nin üzerinde bir$eyler diyor.

- Sinan Süheyla'ya ya para yada hedie veriyor.

- Meric ve Kahraman romantik bir halde beraber oturuyorlar.

- Aliye ve Deniz yan yana oturuyorlar ve konu$uyorlar.

Aklimda tutugum $eyler bunlar...

aliyeci
03-10-05, 01:01
BEN DE ŞİMDİ GÖRDÜM FRAGMANLARI:)

en can alıcı cümle şöyleydi:)

aliye denize diyo ki:)

İYİ Kİ DENİZ VAR DİYORUM,İYİ Kİ ÇIKTIN KARŞIMA:)

bence bu sözlerin olduğu sahneler yine herkesi eritip bitirecek!!!!!!!!

loralai
03-10-05, 01:13
saatlerdir bu anı bekliyorum ve beklediğime değdi bu fragmanı görünce hiç birimizin aklına gelmeyen bişey olabilir diye düşündüm yani çocukların yerini müco öğrenip aliyeye bildirebilir aslanım müco ayrıca deniz aliyeye senin kızın var aliye diyor aliye gülsünü çocukları yerine koyuyor sanırım bide aliye deniz sevmek konusunda tam kararlı değil gibi geldi bana neyse bu saatte ne çok yazdım bizi süper bir bölüm beklediğine eminim :) :) :D ;)

gzm
03-10-05, 01:44
bu müco isimize yarayacak ama aliye denizle tatile cıkarsa ve fotografları cekilirse isler bozulur bu arada ardayı fazla üzmesinler

döndü
03-10-05, 09:17
arkadaşlar yeni bölüm fragmanını izledim aliye hayta yeniden tutunuyor denize diyorki iyiki sen çıktın karşıma iyiki varsın diyor. birde naci beyin bir teklifini kabul ediyor ama anlamadım birde süheyla sinana aliye hakkında yalanlar söylüyor. :mad: alp işe giriyor. kahraman ve meriç tatilde :p

pırıl
03-10-05, 10:41
Sanırım aliyenin çocuklarına kavuşmasına Mücahit sebep olacak, araştırıyordu çünkü bana özel hayatı lazım falan diye.Ayrıca Aliyenin Abisi daha nezaman gelecek bu Sinan önünü iyice boş buldu.

döndü
03-10-05, 11:16
BASIN BÜLTENİ – 40.Bölüm

Salı gecelerinin yıldızı Aliye, yeni bölümüyle tiryakilerine duygulu ve heyecanlı dakikalar yaşatacak… Sabırla bekleyen Deniz, Aliye’ye kalbinde biraz yer açmasını istiyor…

huban
03-10-05, 12:36
selam millet bende sabahtan beri reklamı bekliyodum sonunda gördüm.bence çok iyi bi bölüm olcak ama deniz aliyeye daha anlayışlı olmalı senin bi kızın ve bi oğlun var diyo ya kadın napsın aylardır neler çekti.neyse galiba aliye ve deniz ilerde daha yakınlaşcaklar ama umarım sinan bi pislik daha yapmaz.süheyladan sinandan ve sinanın anasından nefret ediyorum.ve mücahidede bayılıyorum inşallah aliyeye faydası olur.off ya yarın olsun hemen

desire
03-10-05, 13:15
sonunda bende gördüm. cok heyecanlandim ya...
aliye ve deniz harikalar...

OXFORD
03-10-05, 17:40
ben de sabah gördüm reklamı.güzel bir bölüm daha bizi bekliyor.ama deniz biraz soğuk mu davranıyor aliye'ye.ben reklamdan onu çıkardım.senin zaten kızın ve oğlun var mı diyor.öyle birşey diyor.anlamadım o olayı.

loralai
03-10-05, 17:46
ya senin zaten kızın ve oğlun var demesinin sebebi gülsünü kızı yerine koyduğu ve psikolojisinin bozuk olduğunu dişündüğü içindir bence

1907
03-10-05, 17:53
BEN DE ŞİMDİ GÖRDÜM FRAGMANLARI:)

en can alıcı cümle şöyleydi:)

aliye denize diyo ki:)

İYİ Kİ DENİZ VAR DİYORUM,İYİ Kİ ÇIKTIN KARŞIMA:)

bence bu sözlerin olduğu sahneler yine herkesi eritip bitirecek!!!!!!!!

Ayyy en çok burayı merak ettim şimdi. Fragmanı malesef göremedim ama bu sözler beni daha seyretmeden eriyip bitrdiii dahada merak ettim!!!

OXFORD
03-10-05, 18:01
ya senin zaten kızın ve oğlun var demesinin sebebi gülsünü kızı yerine koyduğu ve psikolojisinin bozuk olduğunu dişündüğü içindir bence

evet ama sanki sinirli gibiydi onu söylerken:o

1POYRAZ
03-10-05, 18:02
denizle aliye tatile çıksalar fotoğrafları çekilse,mahkemede sunulsa,meriç de leyla ve sinan ilişkisi için şahitlik yapabilir.Ayrıca ilk bölümlerde sinanın sevgilisinin ölümüyle kapanan bi dosya vardı.Olay tarihinde,anında orda yoktum falan demişti.İlerki bölümlerde bu olayda akıl edilip sinana karşı kullanılırsa fena olmaz.Dosya tekrar açtırılabilir.Bence çocuklar kimde kalacak olayı mahkemede çözümlenir.O ana kadarda çocuklar aliye ve sinan arasında kaçıp kovalamaca gibi geçecek ve bol bol mahkeme.Müco bu konuda işe yarayacak gibi

loralai
03-10-05, 18:06
evet biraz sinirli gibiydi ama aliyenin psikolojisinin iyi olmaması denizinde gerginleşmesine neden oluyor olabilir ayrıca dikkat ettiysen aliye gülsüne sende benim kızım sayılırsın diyor deniz aliyenin kendisini daha fazla gülsüne kaptırmaması içinde kızıyor olabilir

aliyeaynalar
03-10-05, 18:20
olamaz deniz çocuklarımı kıskanıyo yoksa..
sürekli onları düşünüyorsun aliye diyerekten :)

loralai
03-10-05, 18:25
sagol arkadaşım ayrıca denizin çocukları kıskanacagını sanmam heralde kıskanmaz

OXFORD
03-10-05, 20:31
evet biraz sinirli gibiydi ama aliyenin psikolojisinin iyi olmaması denizinde gerginleşmesine neden oluyor olabilir ayrıca dikkat ettiysen aliye gülsüne sende benim kızım sayılırsın diyor deniz aliyenin kendisini daha fazla gülsüne kaptırmaması içinde kızıyor olabilir

bilmiyorum vallah.merakla bekliyorum o kısmı.çocukları kıskanmaya gelince zannetmiyorum ama bu durumdan biraz rahatsız olabilir.aliye'nin hep çocukları düşünmesinden.deniz'in anlayışlı olcağını düşünüyorum.

loralai
03-10-05, 21:21
aslında denizin çocukları kıskanması çok normal olabilir benim ablam evli ve o birçok erkeğin sevdikleri kadınların sürekli yanlarında başkasından olan çocukları için ağlamasını kaldıramaz ama deniz çok iyi birisi olduğu için bu durumu kabulleniyor diyor yani kabullenmesede çok anormal olmaz heralde ama hem hiçbir insan dört dörtlük olmadığı için kıskanabilir ama aliyenin denizine bu kadar fedakarlıktan sonra bu yakışmayabilir

1907
03-10-05, 22:58
Fragmanı seyrettim nihayet. Bana Deniz kızgın gibi gelmedi. Ayrıca bütün fragmanın sonunda Aliye'nin Deniz'e dediği sözler çok hoştu:) ya yarın bir an önce gelseeee!!!

ÇİLEK
04-10-05, 12:27
denizle aliyenin arasında bir problem olması için daha çok erken konuyu şimdiden oraya yönlendirmezler ben meriçe dikkat ettim sanki şimdiden parasızlık ona dokunmuş aliyeyi suçluyor oysa aliye olmasa hala annesi ve abisinin yanında suspus yaşıycaktı

mizrak_tutucu
04-10-05, 13:01
Meriç fragmanda Aliyeyi suçlamıyordu ki. Sadece Aliye yuzunden bana boyle davranıyor diyordu. Bu cumleden ben suçlama çıkartmadım. Birini suçluyorsa, bu agabeyi Sinandır.

pinkzone
04-10-05, 17:49
Deniz, Aliye'den kalbinde kendisi için biraz yer açmasını istiyor...

Bunu istiyormuş meğersem.. İnanamadım... :D :D :D Valla Bakalım Aliye Ne Cevap Verecek.

OXFORD
04-10-05, 18:05
Fragmanı seyrettim nihayet. Bana Deniz kızgın gibi gelmedi. Ayrıca bütün fragmanın sonunda Aliye'nin Deniz'e dediği sözler çok hoştu:) ya yarın bir an önce gelseeee!!!

evet bu sabah ben de dikkat ettim.kızgın olmadığına karar verdim bende:)

mizrak_tutucu
04-10-05, 18:12
Kalbinde bir odacık fazla bir talep olmasa gerek.

merve_
04-10-05, 20:43
bu akşam çocuklar evden kaçacaklar sanırım... diziden fotograf çekecek arkadaşlara bir ricam var..bol bol arda'nın fotografını çekebilirler mi?

afrodizyak
04-10-05, 21:21
aliye müco sayesinde bulcak galiba çocukları bi işe yarar bari adam
başlasınartık dayanamıyorum zaman geçmiyo bitürlü:(

loralai
04-10-05, 23:11
evet bencede ben hepsini kaydettim ama eklemeyi becereceğimi zannetmiyorum aliye yine rüya görüyor bence

king
04-10-05, 23:14
eklemek kolay onu yaparız ama bence aliyenin durumu kötüleşiyor

loralai
04-10-05, 23:35
aliye rüya görüyor ağlayarak uyanıcak ve deniz yanındaydı ya oda onu teselli edecek eee gece böyle romantik b

mizrak_tutucu
04-10-05, 23:38
Rüya olma ihtimali, halüsinasyondan fazla. Aliye daha once ise giderken vapura binmiyordu. Muhtemelen rüyadır. Insallah zaman içinde Muco Sinan'a yaptıklarının bedelini odetecek. Aliye'nin intikamı Muco'nun elinden olacak. Muco'nun Sinan'a duydugu ofkenin ve hıncın nedenini de merak ediyorum dogrusu.

king
04-10-05, 23:43
mücoyu hiç sevmezdim şimdi sağlığına duacıyız be bir de mızrak tutucu doğru söylüyor ama bence aliyenin bir an önce çocuklarına kavuşması lazım

king
04-10-05, 23:51
ya o adam hasta mı ki acaba ya da bereye hasta

bavarde
05-10-05, 00:02
Rüya olma ihtimali, halüsinasyondan fazla. Aliye daha once ise giderken vapura binmiyordu. Muhtemelen rüyadır. Insallah zaman içinde Muco Sinan'a yaptıklarının bedelini odetecek. Aliye'nin intikamı Muco'nun elinden olacak. Muco'nun Sinan'a duydugu ofkenin ve hıncın nedenini de merak ediyorum dogrusu.

Geçen sezon bölümlerinden birinde yanlış hatırlamıyorsam,Müco bu nefretinin sebebini kısmen açıklamıştı..Şöyle diyordu galiba : Biz okula zar zor giderken,Sinan Bey baba parasıyla hep en iyi okullarda okudu.Bütün kızlar hep onun peşindeydi.En yakışıklı Sinan'dı.Herşeyin en iyisini o bilirdi.Biz ise hep bir tarafta ezildik...gibisinden birşeyler sanırım.Herhalde Sinan gençliklerinde param var,herşeyim var diyerek Müco'yu ezmiş olabilir.Onun gururunu incitecek birşeyler yapmiş anladığım kadarıyla..Yani Sinan aynı Sinan..

aliyeci
05-10-05, 00:05
arkadaşlar bence bu bölüm bu sezondaki en iyi bölümdü,kahraman ve deniz bence bu bölüm harikaydı:) meriç in de ne kadar iyi rol yapabildiğini bi kez daha görmüş olduk bence, kız çok gerçekçi oynuyo yaaaa

ne yazık ki herkese katılmak zorundayım,yani aliye bence de rüya gördü ,hasibenin falan geldiği yok, aliye bi anda uyanacak ve yanıbaşında denizi bulacak her zmaanki gibi,

denizin aliyenin üstüne yorgan getirdiği sahne o kadar süperdi ki
bi de meşhur deniz kenarı muahbbetleri çok güzeldi

ha bi de leyla nın kardeşinin sinan ın arkasından SALAK dediği sahnede koptum yaaaa

deli kaynana ikbal de her zmanki gibi iş başındaydı ve yine çıldırmış gibiydi pis kadın

süheyla denen şerefsiz kişilik ise gerçekten zıvanadan çıktı ,artık modaevinin sahibi de aliye olduğuna göre bence şu süheylaya bi şut çekse iyi olur, yeni çalışmaya başlayacak olan kız bence baya bi tatlı yaaa

içimdeki her şeyi bi çırpıda anlattım her zamanki gibi çok rahatladım artık rahat uyurum

hadi hepinize iyi geceler, aliye çok güzeldi bu akşam yaaaaa

hepinize bol aliyeli günler dilerim

ALİYE IS THE NUMBER 1

rubio
05-10-05, 00:09
benimde izlenimlerim şunlar...
bi çelişki çarptı gözüme... dizinin en başından beri aliyenin dayısından başka kimsesi yokken bu abi nerden çıktı???

o doktor çocugun kafasındaki bereye takmış vaziyetteyim bi an önce çıkarsın istiyorum...

kayalıklarda konuşurken deniz aliyeye, çocukların konusu açıldığında rahat ol istediğini söyle deikten sonra aliye hep kalbimdeler zaten dedi... biraz denize haksızlık ediyo yaa.. deniz de o kalpte banada yer olsun biraz dediğinde boş boş baktı çocugun yüzüne insan var zaten falan der dimi ama??

süheylayı görünce tüylerim kalkıyo havaya bu kadar haysiyetsiz ve şerefsiz bir kişilik olamaz yaa inanamıyorum tansiyonum çıktı izlerken yemin ediyorum yaaa

kahraman her geçen bölümde biraz daha sempatik gelmeye başladı gözüme hadi hayırlısı...

önümüzdeki bölümlerde aliyeye bir kız kuzen bekliyoruz...

mücodan süper bi bomba bekliyorum... umarım çocuklarını aliyeye o kavuşturcak.. ilk başlarda çok sinir oluyodum mücoya ama adamım artık çok tutuyorum onu sinana müstehak çünkü...

bide şu denizin bulduğu uyuz polis resmen "ben burdayım" der gibi takip etti sinanı... burdan tebriklerimi iletiyorummm vallaaaa

bavarde
05-10-05, 00:16
Bölüm yorumlarıma gelirsek,yine çok güzel bir bölümdü.Edasenekt söylemek istediklerimin çoğunu dile getirmiş aslında..Sanırım forumlarda en çok hemfikir olunan başlık Aliye ile ilgili başlıklar :)
Kısaca körler sağırlar yine birbirini ağırladı (Sinan-İkbal) Yine de umarım son gülen iyiler olacak..Süheyla'ya pes diyorum sadece.Meriç'i ise çok takdir ediyorum.Örnek bir genç kız kesinlikle.Son sahneye gelince;rüya olma ihtimali yüksek olmasına rağmen aliyetmc sayfasında 41.bölüm ile ilgili yazılan yorum gerçek olabileceğini de düşündürdü bana.''Aliye kızı Ayşe'yi kaçırabilecek mi?Aliye'yi bu sefer hangi düş kırıklığı bekliyor?'' yazıyordu.Belki gerçekten Ayşe ve Hasibe'yi görebilir.Ama yanlarına yanaşacakken İkbal Hanım ortaya çıkabilir..Ya da Sinan..Bu da zayıf bir ihtimal.Çünkü orda yazılanı okumasaydım ben de yüzde yüz rüya olduğunu düşünecektim.

king
05-10-05, 00:21
ya bugün o süheyla var ya çıldırttı beni ya her ortamın bir (çok afedersiniz) şerefsizi olur o da o bu arada bende taktım o bereye ama umarım tahmin ettiğim şey değildir

desire25
05-10-05, 08:35
Yine güzeldi,yine güzeldi…Aliye’yi bu bölümde biraz daha iyi gördüm ben.En azından gülebiliyordu.Bu da güzel bir şey.Ayşe ve Arda köü görünüyorlar gerçekten.Arda iyice içine kapanmış Ayşe ise yine hırçın.İlk kez Sinan’ın yüzünde Ayşe’nin annesini özlediğini anladığı bir ifade gördüm dün.Hani frizbi’yi tekmeliyordu ya Ayşe; o sahnede Sinan’ın Ayşe’ye bakışında ilk deka bir duygu sezdim.
Kahraman Meriç’e karşı çok anlayışlı.Böyle anlayışlı adamlar kaldı mı dedirtiyor kendisine.
Feyyaz ve Nusret ikiliside beni çok güldürdü akşam.Anlarsınız yaa :)
Herkesin ortak kararıdır ki şu Süheyla’yı boğasım geldi dün.Ya bir kadınsın sen dimi nasıl bu kadar acımasız olabiliyorsun ?! Ama kokusu çıkacaktır eminim.Bizim Müco Aliye’ye yardım edermiş.Ne gülerim hee :)

Deniz Aliye’nin evinde iken Aliye uyuya kaldıktan sonra Deniz’in onu izlediği sahnede aklıma tek bir şey geldi.

“Aşk budur işte !! “ dedim kendi kendime.Karşılıksız,çıkarsız,sabırla beklemektir aşk.Hani bir şarkı vardır ya, “Sevgi anlaşmak değildir,nedensiz de sevilir,bazen küçük bir an için ömür bile verilir” bir tek bunu söyleyebilirim..

Ve finalde Aliye gerçekten Hasibe ve Ayşe’yi mi gördü acaba ? Yoksa Aliye mi hayal gördü ? Hasibe’nin kızı İstanbul’u kazanmıştı öyle demişlerdi.Acaba Hasibe kızını görmeye mi gidiyordu ? Ama Ayşe’yi İkbal’in bırakmasıda zor bir ihtimal..Baya heyecanlı bir yerde bitirdiler.Bakalım ne olacak.

desire
05-10-05, 12:01
yine süper bir bölüm daha...

aliye bu bölümde daha bir hos ve güzeldi.
ama su süheyla var ya o ne bicim bir kisilik.insan bu kadar mi zalim olur ya.
o biliyor aliyenin nasil üzüldügünü.umarim bütün kötülükleri ona bir bir geri gelir...

deniz ve aliye gercekten harikalar.denizin sözleri gercekten cok etkileyicidi
ve bence aliye de artik yavas yavas ona olan duygularini gösterecek...

müco tek kelimeyle harika.bütün ümidim onda.bence o sinani bitirecek...

ikbal herzamnki gibi kötü ve hep öyle kalacak.ama hasibe süper.belki oda cocuklari kacirabilir yada aliyeye ulasabilir...

simdikten yeni bölümü sabirsizlikla bekliyorum...

mavus
05-10-05, 12:12
Genel olarak sakin bir bölümdü.
Aliye bence bu bölümde kendini toparlamaya başladı.Özellikle işe dönmesi ve patron olması kendini daha güçlü hissetmesini sağladı.Tabii çocuklarının yokluğunun açtığı yarayı kapatamıyor ancak kendisine güveni geldi. En azından kendinden başka insanlarla konuşmaya başladı.yoksa yakında düşünmekten çıldıracaktı.
Süheyla’ın balonunun yakında patlayacağını tahmin ediyorum.ben olsam onu çoktan kovardım.Yeni giren kız çok tatlı ve Aliyeden yana olacak.Müco ise geçen sezon pasifti sadece konuşuyordu ancak artık Sinan’ın canını yakacağa benziyor.Şimdiden oooohhh canıma değsin.
Hastane değişti mi? Deniz’in odasını ve toplantı salonunu göstermiyorlar artık.
Deniz’in evini de göremedik uzun zamandır.
Aliye ile Deniz’in olduğu sahnelerde sevgi dolu bakışları bir süre daha göremeyeceğiz gibi geliyor, çünkü doğal olarak aliye çocuklarını özlüyor.Bu durumda bir anne aşkı düşünemez.Ama Deniz’in performansında bir düşüş seziyorum.eski bölümlerde aşkını gözünden okuyorduk, bakışlarına çok iyi yansıtıyordu.Umarım yanılıyorumdur.Ne dersiniz?

ATARAUS
05-10-05, 12:12
arkadaslar bencede cok guzel bir bolumdu, ben bu bolume ozellikle Meric ve Kahramanin damgasini vurdugunu dusunuyorum. Bence cok guzel bir asklari var insallah onlarinki bozulmaz. İkbal cadisina ve Süheylaya inanamiyorum bir insan bu kadar serefsiz olabilir.
Yanliz birsey dikkatimi cekti. Sinan Hotelden tuydukten sonra bir gecekulubune gitmislerdi ye . hani o doktor cocukta ordaydi. Telefonda Sinan burda diye soyledi bunlar ne diye oraya gidip sinani takip etmediler ki. Sinan emekli polismi ne onu atlattigini dusunup eve gidecekti zaten. neyse tabi bu durumu uzatmak icin boyle seyleri es gececekler galiba.

*selcan*
05-10-05, 12:13
dün akşam yine ve yine ve her zamanki gibi güzel bi bölümdü..
aliyenin işe aldığı o kız ne şeker bişey ya.. dizide bir tek çıtır rolünü oynayan biri yoktu o da geldi.. ben hemen ısındım kıza....
artık deniz aliye meriç ve diğerleri hakkında yorum yapmaya pek gerek yok hem gerekenler yazılmış hemde zaten her hafta başarılarını en iyi şekilde ortaya koyuyorlar..

ÇİLEK
05-10-05, 12:34
ben denizin sabrına ve anlayışına hayranım ama aliye denize karşı biraz daha sıcak olsa olmazmı.süheyla gerçekten sinir bozucu ama kötüler olmalıki heyecan olsun.aliye rüya görmemiş olabilir bence onu bekleyen hayalkırıklığı kızının ona karşı ters tepkisi olabilir

mizrak_tutucu
05-10-05, 12:35
Ben de Nusret'in cocugu olacagini dusunuyorum. Meriç eninde sonunda şirketteki payını alıp, Sinanı mali açıdan sarsacak. Sinan ihaleye Meriç'in imzasını taklit edip, girecek diye dusunuyorum. İmza taklidi ileride hapse girmesine yol açabilir. Bazı arkadaşların aksine ben kısa donemde abinin ortaya çıkacagini sanmiyorum. Saglam kaynagim inatla bir sure abi felan yok diyor. Sinan'a en buyuk kazıgı Muco atarak, hepimizin icinin yagını eritmesini hasretle bekliyorum. Eninde sonunda Suheyla da, Sinan da yaptıklarının bedelini odeyeceklerdir. Onumuzdeki bolumlerin bol bol surprizle dolu olacagini sanıyorum.

ecrin_sena
05-10-05, 12:36
evet bende sizin yazdıklarınıza tamamen katılıyorum.hemde nokta ve virgülüne kadar.
süheyla-sinan=gıcıklar....tek kelime ile merhametsizler.
sinan-deniz,meriç-kahraman.....çok tatlılar.
arda-ayşe ....çok masumlar ve çaresizler.
umarım yeni bölümde daha güzel gelişmeler olur.
ama rüya kısmına bende katılıyorum.bağırarak uyanır ve denize sarılır...ağlaşırlar..

ecrin_sena
05-10-05, 12:38
bende mücahite başlarda gıcık oluyordum ama şimdi ondan medet umuyoruz.aliy'ye yardımcı olacak felan diye.şu diziler ne kadar karmaşık bişey ya baştan iyi gözükenler sonra kötüleşiyorlar...

mizrak_tutucu
05-10-05, 12:41
Hayat da boyle degil mi? Kimi zaman sevindiginiz olayların kotu sonuçları olur, uzuldugunuz olayların iyi sonuçları olur. Kotu bellediginiz biri size yardımcı olur ve en iyi bildiginiz insandan kazık yersiniz. Yasamin guzelligi de herşeyin belirsizliginde degil mi?

sepeto2002
05-10-05, 12:55
Güzel bir bölümdü dün akşamki. Ama bir yerde çok sinir oldum, yazmadan duramaycağım:
hani bir adam Sinan'ı takip ediyordu ya, sonra Sinan izini kaybettirdikten sonra Leyla ile birlikte gece klubüne gittiler. Ve o gece klubünde Deniz ve Kahramanın Doktor arkadaşları (bereli çocuk) Sinan'ı gördü ve telefonda Kahrama söyledi ya...
İşte orada benim beklentim, o bereli çocuğun bar çıkışı Sinan'ı takip etmesiydi. Sonuçta Sinan Bey hiçbirşey sezinlemezdi bu durumda ve pisi pisi evine kadar giderdi.

desire72
05-10-05, 13:21
Güzel bir bölümdü dün akşamki. Ama bir yerde çok sinir oldum, yazmadan duramaycağım:
hani bir adam Sinan'ı takip ediyordu ya, sonra Sinan izini kaybettirdikten sonra Leyla ile birlikte gece klubüne gittiler. Ve o gece klubünde Deniz ve Kahramanın Doktor arkadaşları (bereli çocuk) Sinan'ı gördü ve telefonda Kahrama söyledi ya...
İşte orada benim beklentim, o bereli çocuğun bar çıkışı Sinan'ı takip etmesiydi. Sonuçta Sinan Bey hiçbirşey sezinlemezdi bu durumda ve pisi pisi evine kadar giderdi.
yada neden barın adresini alıp takip eden kişiyi oraya yönlendirmediler anında sinanın otelde olmadığını öğrendiler sonradan öğrenmediler

mizrak_tutucu
05-10-05, 13:21
Bereli çocuk, hocasinin kendisine gezdirmek için yıktıgı Amerikalı misafirleri ekip, Sinan'ın peşinden gidemezdi ki...Eninde sonunda Muco bu sorunu cozer. En buyuk Muco....

MasalTeam
05-10-05, 13:22
4 EKİM 2005 SALI

1 ALIYE [NET] ATV 11,50 33,40
2 80 GUNDE DEVRIALEM (Y.S) [NET] KAND 6,50 19,20
3 SIRLAR DUNYASI [NET] STV 5,40 15,60
4 INCE INCE YASEMINCE [NET] TGRT 5,10 16,10

A/B

1 ALIYE [NET] ATV 13,90 42,80
2 80 GUNDE DEVRIALEM (Y.S) [NET] KAND 6,10 21,10
3 ATV SPOR HABERLERI ATV 4,60 20,20
4 OZEL HAT [NET] ATV 4,30 22,90

1907
05-10-05, 13:28
Gerçekten harikaydı bu bölüm herzamanki gibi. Aliye-Deniz-Meriç-Kahraman-dayı-Nusret ve Refüş anane:) onların olduğu sahneleri o kadar büyük bir keyifle seyrediyorum ki ama şu Sinan-Leyla-İkbal beni öldürüyolar. Hele şu Süheyla'ya söyleyecek laf bulamıyorum çok kişiliksiz.

Deniz ve Aliye'nin sahneleri çok güzeldi ama ben de Aliye'nin sen zaten kalbimdesin demesini beklerdim. Kahraman ve Meriç'de çok tatlılardı. İkisini de çok sempatik ve iyi bir çift buluyorum. Naci beyin Aliye'ye yaptığı teklif mahkemede çok işine yarayacağa benziyor. İşinde yükselicek inş ve müco çocuklarını bulmasına belki fark etmeden yardım edicek. Merakla bekliyorum ;)

pırıl
05-10-05, 13:50
Aliye sonunda kızını gördü.Hayal sahnesi gibi yapmışlar ama bence gerçekten gördü.Hasibe kızını aliyeye vermez Aliye kızını alsa bile süheyla durumu anında sinana bildirir.Çok heyecanlı bir yerinde bitirdiler.

sozer
05-10-05, 14:01
aliyeyi bu sezon izlemeye başladım.keşke geçen senede izleseydim diyorum...bu bölüme gelince etkileyici vede sürekleyici bir bölümdü.bencede aliye rüya gördü.ama bu rüya ona bir ışık verdi.gördüğü yere gidip orda kzını arayabilir gibi geliyor.bu benim görüşüm bilmiyorum ama inş rüya değildir.

EL DESDİCADO
05-10-05, 14:10
Arkadaşlar,rüya Yada Halüsinasyon Olsaydi ,neden Arda Yi Da Görmedi.bir Tek Ayşe Ve Hasibe Vardi.hasibenin Kizi Istanbul Da üniversite Kazanmiş Muhabbeti Geçti Dizinin Bu Bölümünde.uzun Zaman önce Aliye Ilk Defa Boşanmaya Kalktiğinda Arda Aliyede,ayşe,sinanda Kalmişti.şimdi Tam Tersi Olacak Gibi Geliyor Bana

plaseboender
05-10-05, 15:52
gerçeklikten kopan kısımlar bence tadını bozuyor dizinin, fazla da fantastik yapmanın anlamı yok, olmadık rastlantılar ve yapmacık avrupalı triperi olmasa daha iyi olrdu.

gurbetci
05-10-05, 16:19
benimde izlenimlerim şunlar...
bi çelişki çarptı gözüme... dizinin en başından beri aliyenin dayısından başka kimsesi yokken bu abi nerden çıktı???

dizinin ilk bölümlerinde Aliye Sinandan kacip dayisina geldigi zaman dayisi ve Aliye,Aliyenin abisinden bahsetmislerdi.Kanada da yasadigindan,Sinani hic sevmediginden vs...
Bundan dolayidir ki abisi de diziye girsin ve bu abi de Serhat Tutumluer olsun diye israr ediyorum :p :D :D

mizrak_tutucu
05-10-05, 16:27
Olmadık rastlantı ve yapmacık Avrupa tribi ile kastedilen nedir? Ben anlamadım. Bereli cocugun Sinana rastlaması mı olmadık rastlantı?

Abinin baştan beri sozu ediliyordu. Anladıgım kadariyla eninde sonunda, seyircinin ısrarına dayanamayıp bir "abi" getirecekler. Ama bu yakın zamanda olacak gibi durmuyor. Serhat Tutumluer zaten su aralar film çektigi icin gelemez.

ÇİLEK
05-10-05, 17:07
Abisinin Konusu Geçen Sezon Geçiyordu.

loralai
05-10-05, 17:10
aliye rüya görüyor sinan okadar salakmı ki köşebucak kaçırdığı çocukları hasibeyle göndersin aliye ve denizin bakışları eskisi gibi değil demiçsiniz bence aynı ama geçen sezon onları birarada çok az görüyor ve çok etkileniyorduk şimdi hep bir arada olmalarına akıçtık bence aliyede denize olması gerektiği gibi davranıyor onunla aynı evde kalması çok büyük bir gelişme bence ayrıca çocukların psikolojileri bozuk değil ikbal cadısı sinan ve leylayı yıldırmak için numara yapıyorlar bence :) :) :)

OXFORD
05-10-05, 17:30
yine süper bir bölümdü.aliye kesinlikle rüya görüyor.hem bir anda sabah oldu.hem sinan o kadar salak değil hem de yürürken hem yürüyor hem de ulaşamıyordu ayşe'ye.sanem çelik'i dizide uzun zaman sonra gülerek gördük.çok güzeldi...kayalık sahnesi yine muhteşemdi.biraz daha yakın davransa keşke aliye deniz'e.doktorların aralarındaki muhabbetler de çok hoşuma gidiyor benim. :)

Müge
05-10-05, 17:34
dünkü bölüm yine çok güzeldi....ben bu meriç'i gittikçe çok sevmeye başladım..
sonunda sanırım ya rüya gördü yada benzetti sanmıyorum ki kızını ve adını unuttum çocuklara bakan kadını görsün...

bavarde
05-10-05, 20:05
Bence dizi gerçeklikten kopmadı..Tamam belki her kötülük Aliye'nin mi başına geliyor dedirtebilir izleyiciye ama olaya bu açıdan bakmak da anlamsız olur.Çünkü ortada bir olay olmasa,çekilecek bir dizi de olmazdı.Yani en azından Aliye diğer diziler içerisinde en çok gerçeği yansıtanı.Ve en güzel olanı..Ayrıca ben yapmacık avrupai tripler de göremiyorum dizide.

afrodizyak
06-10-05, 00:06
sanki bölümler kısalmış gibi geliyo bana bide ilk bölümdeki tempoyu yakalayamadılar daha sakin gidiyo dizi mahkemede artar heralde

gurbetci
06-10-05, 13:38
Bazilarimiz Denizle Aliyenin kayaliklarda yaptigi konusmada Aliyenin Denize daha sicak davranmasini bekledi.Ama Aliye öncelikle bir anne.Hareketlerini kisitlama geregi duyabilir.O kadar rahat acilamayabilir.Ben cok normal karsiladim.
Fakat bu bölümde Aliyeyi Denize karsi daha acik gördüm.Dayisi ve Nusretin askla ilgili aciklamalarindan cok etkilendi Aliye ve kayaliklarin üzerinde neredeyse Nusretin ona söylediklerinin aynisini Denize söyledi.Aliye de farkinda sevildiginin,Aliye de biliyor herseyi.Ama bu böyledir iste.Cekingenlik,acaba hakir mi görülürüm gibi sorular insani mahveder.Mesela;Sinan efendi yaninda metresiyle gezerken,Aliyeyi Denizle görüstügü icin suclu kiliyor.Bu dünya kadinlari hedef aldi hep, maalesef de almaya devam ediyor.

loralai
06-10-05, 19:54
arkadaşlar aliyetmc de turgay diye birisi aliye hasibeden evin yerini öğrenicek çocuklardan ayşeyi kaçırıcak mahkemede de ardayı aliyeye ayşeyi sinana vericekler yazmış ben pek inanmadım bu konuda bilgisi olan varsa dogru veya yanlış diye bizlari bilgilendirsin lütfen

bavarde
06-10-05, 19:59
Bu konuda bilgim yok loralai.Birisinin tahmini olabileceği gibi,doğru bir şey de olabilir.Ancak ben daha önce bir mesajımda da yazmıştım.Aynı sayfada (aliyetmc'de) ana sayfasında Aliye'nin elindeki kitabı tıkladıgın zaman bölüm özeti çıkıyor ve 41.Bölüm özeti kısmında Aliye kızı Ayşe'yi kaçırabilecek mi?Aliye'yi şimdi hangi düş kırıklığı bekliyor? yazıyordu.Belki de Ayşe'yi kaçıracak ama mahkemede Arda'yı alıp Ayşe'yi alamayınca tekrar düş kırıklığına uğrayacak olabilir..

loralai
06-10-05, 20:11
bende aynı şeyi okumuştum umarım öyle olmaz çocukların ikisinide alır

bavarde
06-10-05, 20:14
İnşallah da ben hiç sanmıyorum,çocukların ikisine de kavuşursa,dizinin bitmesi lazım.Daha bitmediğine göre uzun bir zaman çocuklarının ikisine birden kavuşamayacak gibi görünüyor.Ancak olursa kısa süreli bir kavuşma olur,sonra Sinan yine çocukların birini ya da ikisini kaçırır.Bu kovalamaca epey bir süre daha devam edecek gibi görünüyor,maalesef :(

aliyeci
07-10-05, 00:47
ya ben öğrenmek istemezdim bunları

gurbetci
07-10-05, 11:49
arkadaslar daha önce yazildi mi bilemiyorum ama,Aliyenin evi de,Denizin evi de Nusretin yeni evi ve eski evi de ayrica Moda Evi de ayni yer gibi geliyor.Sanki ayni binanin farkli farkli katlari.Cok mu abarttim acaba?

Y€llíBoya
07-10-05, 15:21
Nusretlerin evi kesin eski evleri sadece degistirdiler herseyi, ben öyle görüyorum ama digerlerini bilmiyorum yani onlari sanmiyorum bu arada Denizin evinide daha göstermediler ki;) Moda evide zaten hic birsey degismedi tek evin dis görüntüsünü degistirmisler.... Aliyeyle Mericin evleri biraz Feyyazin eski evine benziyor ama onu bilemicem...:)

loralai
07-10-05, 17:36
aliyetmc yeni bölüm özetini vermiş aliyenin gördüğü rüya değil ve aliye sinandan ne isteyecek ve aliyeden haber alamayan deniz panik içinde onu arıyor gibi bişeyler yazıyor bi bakın derim ben çok heyecanlandım ay süper bi bölüm olacak kesin

susandelgado
07-10-05, 17:51
arkadaslar daha önce yazildi mi bilemiyorum ama,Aliyenin evi de,Denizin evi de Nusretin yeni evi ve eski evi de ayrica Moda Evi de ayni yer gibi geliyor.Sanki ayni binanin farkli farkli katlari.Cok mu abarttim acaba?
abartmıyosun bence de öyle geçen sezon farketmiştim. evlerin planı aynı zaten.hatta sinanın işyerini bile katabilirim bunlara.

susandelgado
07-10-05, 17:55
işte yeni bölüm özeti
Aliye sokaklarda Ayşe’nin peşinden koşuyor... Alp Sinan’ın ofisinde işe başlıyor, Leyla’nın keyfi yerinde... Tatilleri zehir olan Meriç ve Kahraman, İstanbul’a dönüyor... Aliye’den haber alamayan Deniz, panik içinde her yerde onu arıyor... Sinan ve Leyla Aliye nedeniyle tartışıyor... Cerrahinin yeni bölüm başkanı Balkan hoca ile Deniz’in ilişkileri sorunlu başlıyor... Çocuklarla baş edemeyen İkbal Sinan’a şikâyet ediyor... Alp, Aliye ve Sinan arasında olanları tüm ayrıntısıyla Mücahit’e aktarıyor... Sinan’ın ortağı Kıvanç, Leyla’nın şirketteki varlığından rahatsız... Yeni girecekleri ihale nedeniyle Sinan ve Kıvanç’ın araları bozuluyor... Aliye sokaklarda deliler gibi peşinden koştuğu Ayşe’ye ulaşabilecek mi? Balkan hoca Deniz’e nasıl bir baskı uyguluyor? Aliye Sinan’dan ne isteyecek? Meriç Sinan’a boyun eğip ondan beklenen imzayı atacak mı? Sinan ve Kıvanç’ın ortaklıkları bozulacak mı? Mücahit’in Alp’e verdiği yeni görev ne? Arda’nın parkta gördüğü kişi kim?

OXFORD
07-10-05, 18:12
hehehe:)özetten çok soru yağmuru.olsun yine de bilgi veriyor:)bu balkan hoca nasıl birşey merak ettim.

sozer
07-10-05, 20:30
nasıl özet bu ya...soru üstüne soru.anlaşılan çok heyecanlı ve sürükleyici bir bölüm olacak.şimdiden çok merak ettim.aliye çok üzüleceğe benziyor.bende gözyaşlarımı tutamıycam galiba.

aliyeaynalar
07-10-05, 21:12
ayy yaşasınn yeni bölümde kıvançda var.
çok özlemişdim... kıvancı oynayan oyuncuyu...

loralai
07-10-05, 22:18
arkadaşlar leylayla sinanın aliye yüzünden tartışıyormuş bunu da çok merak ettim niye aliye yüzünden tartışsınlarki heralde sinan içten içe aliyeyi biraz seviyor tabi bu nasıl sevgiyse leylada bunun farkına varıyor gibi geliyo bana başka niye aliye yüzünden tartışsınlar

aliyeci
07-10-05, 23:52
Evet arkadaşlar bakalım 41 bölümden itibaren bizi nasıl sürprizler bekliyo olacak?

Özeti okuduktan sonra anladım ki bizi yine baya üzücü ve yürek parçalayıcı sahneler bekliyo:(

Aliye&Deniz Forever

bavarde
08-10-05, 00:29
arkadaşlar leylayla sinanın aliye yüzünden tartışıyormuş bunu da çok merak ettim niye aliye yüzünden tartışsınlarki heralde sinan içten içe aliyeyi biraz seviyor tabi bu nasıl sevgiyse leylada bunun farkına varıyor gibi geliyo bana başka niye aliye yüzünden tartışsınlar

Bence Aliye Sinan'ın ofisine gidip çocukları görme talebinde bulunacak,ama Sinan Aliye'ye çok sert davranacak.Zaten çocukları da artık zaptedemez oldular.Leyla da Sinan'a bunu yapmaya hakkı olmadığını,iki tarafın da psikolojisini bozduğunu söyleyecek.Sinan da Leyla'ya onları koruduğu için kızacak.Bence kavgalarının sebebi büyük ihtimalle bu.Çünkü geçen bölümlerde Leyla'nın bu konuda Sinan'ı haksız bulduğunu az çok anlamıştık.Tartışma konusunda benim tahminim bu loralai'cim..

aliyeci
08-10-05, 01:03
evet ben de katılıyorum valla
kavga sebebi kesin bu olacaktır

OXFORD
08-10-05, 14:22
bence de sinan ve layla bu sebepten dolayı kavga edicek.zaten leyla son günlerde çocukları göster annelerine gibi sözler ima ediyor.avukatla konuşma sırasında falan da...merakla bekliyorum:)

1907
08-10-05, 14:39
Evet bavarde katılıyorum sana. Leyla ve Sinan senin söylediğin nedenlerden dolayı bozuşabilirler. Hani Aliye'nin Sinan'ın ofisinde bir resmi var o resimlede düşünürsek, söylediğin çok mantıklı;)

keremcem d
08-10-05, 17:39
-aliye hala cok üzgün
-acisini gülsünle didiriyor
-sinan takip edildigini süheyla tarafindan öreniyor ve deniz yeni bir plan hasirlamali
-mericle kahraman tatile gidiyorlar tatilde meric cok üzülüyor
-aliye valentino nacinin ortagi oluyor
-ise giderken aliye ayse ve hasibeyi görüyor ve onlara dogru kosuyor :p

1907
08-10-05, 18:31
Evet arkadaşlar bakalım 41 bölümden itibaren bizi nasıl sürprizler bekliyo olacak?

Özeti okuduktan sonra anladım ki bizi yine baya üzücü ve yürek parçalayıcı sahneler bekliyo:(

Aliye&Deniz Forever

Katılıyorum. Kesinlikle ağlatacaklar bizleri. Zaten Aliye ağlamasa da gözlerine yerleştiği acı benim içimi parçalıyor. Hayatta en kötü şeylerden biride çaresizlik heralde. Ne yapacağını bilememek. Ya canım Aliye'de bu durumda ve çok üzülüyorum:(

loralai
08-10-05, 21:57
aliyeye gülmek haram sanki kadıncağız geçen bölüm biraz güldü ya hemen onun acısını çıkarıcaklar doğrusu ben en çok aliye ile sinan nasıl karşılaşıcak diye merak ediyorum ayrıca ben şimdiden aliyenin biticek olmasına üzülüyorum bazen aliye birdahaki sene ılmiycak diye geliyor ve çok üzülüyorum aliye biterse naparız biz ya inşallah aliye oyuncuları ayrı projelerdede olsa hemen karşımıza çıkarlar inşallah

loralai
09-10-05, 21:52
arkadaşlar ilk defa aliyenin fragmanını erken verdiler fragmanda hiç bişey anlaşılmıyor aliye sokaklarda koşuyor meriç telefonla aliyeyi arıyor sinan leylaya ben bu konuyu unutmaya çalışıyorum sen hatırlatıyorsun diyor sinan ayşeye kızıyor arda ayşeye bağırma diye babasına çıkışıyor arda gece yatarken ayşeye annem kanadada değil istanbulda diyor denizde sokaklarda aliyeyi arıyor özette arda parkta kimi görüyor yazıyordu sanırım aliyeyi görüyor çünkü ayşeye çok emin bi şekilde annem istanbulda diyor sinan ayşeye kızdığında ardanın tavrı süper görmelisiniz

LİSA
09-10-05, 22:26
arkadaşlar aliye dizi finali olana kadar çocuklarına kavuşamayacak dizi daha fazla izlensin diye acı katmerli olarak artıracaklar bunu bildiğim için fazla seyretmemeye özen gösteriyorum geçen yıl istanbul masalında yaptıklarını hatırlıyorsanız eğer ne demek istediğimi anlarsınız. adamlar izleyiciye acı çektirmeye bayılıyorlar hayatımazda bu kadar sorun varken dizilerde artık ağlayan yüzler görmek istemiyorum tmc her dizisinde yaptığını bundada yapacak

Y€llíBoya
09-10-05, 22:41
Senin dedigin gibi olucagini hic sanmiyorum. Aliye & Deniz aski nolucak peki yani son bölümde Aliye cocuklarina kavusacak ve ayni zamanda da o bölümde Denizle beraber olucak sacma yani bence. öyle sey asla yapmazlar bence...
Zaten Bir istanbul masalina cok tepgi gelmisdi Aliyede de ona benzer gibi yapicaklarina sanmiyorum tmcnin... Yani umarim senin dedigin gibi olmaz...

loralai
09-10-05, 22:53
ben sanem çelikin dizinin ilk başladığı zamanlarda bir söyleşide aliye dizinin sonunda illaki denizle olmayabilir belki sinanla birlikte bitebilir demişti tam olarak nerde izlediğimi unuttum bu gidişata bakılırsa bencede öyle olabilir aslında fenada olmaz bence diğer dizilerden farklı bişey yapılmış olur ama tabi sinanı çok değiştirmeleri çok pişman olması denizinde aliyeye kötü bişeyler yapması gerekir öyle olması için gerçi bundan sonra sinanla birleştireceklerini sanmam

Y€llíBoya
09-10-05, 23:01
ben sanem çelikin dizinin ilk başladığı zamanlarda bir söyleşide aliye dizinin sonunda illaki denizle olmayabilir belki sinanla birlikte bitebilir demişti tam olarak nerde izlediğimi unuttum bu gidişata bakılırsa bencede öyle olabilir aslında fenada olmaz bence diğer dizilerden farklı bişey yapılmış olur ama tabi sinanı çok değiştirmeleri çok pişman olması denizinde aliyeye kötü bişeyler yapması gerekir öyle olması için gerçi bundan sonra sinanla birleştireceklerini sanmam

Ama o Sanem ablanin düsüncesiydi oda bilmiyorki dizinin nasil biticegini öyle tahmin yürütüyordu. Aliyeyle Sinan asla beraber olmazlar, Aliye Denizle beraber olucak bundan cooook eminim öylede olucak zaten. Ilk sezonda bir senaristi konusturmuslardi Annesi falan ona diyormuski yeter bize yaptiginiz iskence birlestir artik bunlari diye. Oda ayni fikirdeydi yani elinde sonunda ikisinide birlestirecekler bundan kuskunuz olmasin;)

ÇİLEK
10-10-05, 09:51
bence bir 5-10- bölüm sonra çocuk sorunu bir şekilde çözülür ve alie ile denizi aşkı hafif hafif kendini gsterir daha dizide tamamen başlamamış bir aşk var bimde öyle değildi daha 2.sezonun başında evlenmişlerd sıkması ço normal bence aliye ve deniz 20 bölüm sonra evlensin çocukları olsun bizede bu mutluluğu seyretmek düşsün

aliyeci
10-10-05, 15:13
ya fragmanlar süper
yarın akşam biraz zor gelecek galiba
:(

en beğendiğim sahne arda nın yataktayken ayşe ye annesinin kanada ya gitmediği gerçeğini anlatmasıydı:)

aliye forever

sude9
10-10-05, 15:54
"Annem Kanada'ya gitmedi burda İstanbul'da ama babam bizi ona vermiyor" büyümüşte küçülmüş sanki Arda birde babasına karşı çıkıp kardaşini korumuyor mu "bağırma ayşe'ye" .Gerçekten güzel bir bölüm bizi bekliyor.

LİSA
10-10-05, 16:23
ben deniz ve aliyenin arasındaki duygusal yakınlaşmadan bahsetmedim tamam o konu dizinin yan konularından biri ama dizinin temelini aliye ve onun çocuklarına kavuşması oluşturuyor fragmanlarda şöyle bir söz geçiyor (çocuklarım olmadan asla diyorsanız) denizle arasındaki yakınlaşma devam eder hatta sinandan bile boşanır ama çocuklarını alması kolay olmayacak ve buda finale kadar sürecek

OXFORD
10-10-05, 20:51
sabah gördüm reklamı.ve kahroldum...maalesef izliyemicem bu hafta.arda'nın yataktaki sahnesi bence de en güzel yerdi reklamdaki.

missryan
11-10-05, 13:31
fragmanları izledim arda canım yaa resmen büyümüşte küçülmüş ne güzel söylüyo annem kanada'da değil diye yerim yaa cnm benim:)müco alp'e sinan'ın evini öğren diyo ayrıca başka bi sahnede de insan insana bunu yaparmı diyo(sinan'ın aliye'ye çocukları göstermemesinden bahsediyo sanırım) önümüzdeki bölümlerde müco'nun da aliye'ye yardımı olucak gibi geliyo bana
birde reklamdan hiçbişe anlamadım ben yaa aliye yine ayşe'yi göremiyo heralde off akşam olsun artık yaa...

loralai
11-10-05, 17:47
uf ya biran önce akşam olsa da aliye başlasa bu arada misimidir nedir onu yayından kaldırdılar heralde aliyeden önce belalı baldız var daha iyi oldu en azından biraz daha eğlenceli bi dizi aliye başlayana kadar oyalanmak için izleyebilirim ayrıca bu bölümde armağan çağlayan var sırf onun için mutlaka izliycem o adam çok hoş biri bence

bavarde
11-10-05, 18:34
Aliye'den önce Show'da Güz Yangını'nı izliyorum ben,süper bir dizi,herkese tavsiye ederim,hem Aliye kadar olmasa da güzel bir dizi izleyerek zaman geçiyor ve böylece bir an önce Aliye'ye kavuşuyorum :) ;)

OXFORD
11-10-05, 21:04
aaa oxford merak etme biz sana anlatırız bu bölümü
ama merak ettim aliyeden daha önemli ne olabilir ya? niye izleyemeyeceksin?:(

sınavım var yarın canım.çok direttirdim sınavı başka gün olsun diye ama maalesef.olsun bak sen anlatçan bana ona göre;)

desire
11-10-05, 23:07
inanilmaz bir bölümda ya...
beni aliyenin sinana yalvarma sahnesi derinden vurdu inanin agladim,tüylerim diken diken oldu...
sinan artik insanliktan cikti,nasil bu zalim bu kadar gamsiz olunur ya...
vicdan diye birsey yok adamda.
aliyenin gercekten intihar edecegini düsündüm,onun durumu beni kahretti...

aycam
11-10-05, 23:15
çok güzel bir bölümdü.izlerken çok duygulandım.aliyenin çocuklarına duyduğu özlemi içimde hissettim.sinan için artık yorum yapacak sözcük bulamıyorum.gelecek bölüm için ardanın dayısının hastanesine gideceğini düşünüyorum.

irem-e
11-10-05, 23:18
gercekten cok guzel bir bolumdu. aliyenin halleri gercekten ic aciticiydi. ikbal hanim yine yapacagini yapti o cocuklarin psicologie lerini o kadin bozuyor valla.
meric sinana fena ypati sinan altinda kalamz bu isin...
bence bu mucahit aliyeye cocuklari konusunda yardim edecek.
Halit Ergenc yine super bir oyunculuk sergiledi. gercek hayatta roportajlarindan anladigima gore cok sempatik birisi oldugundan aliyeye ne yaparsa yapsin sinan bana hep biraz sempatik geliyor.
yanliz o leyla ya sinir oluyorum o baska...

aliyeaynalar
11-10-05, 23:20
bu gecenin kahramanları bence kıvançla mücahit.
kıvanç sinana ağzının payını çok güzel verdi..
"Bari aileni dağıtmasaydın, bizimde karımız vardı bizde ayrıldık ama sevgilimizi işimizin başına koymadık. Mahvettin aileni sinan "
işte bu sözlerle kıvanç gözüme girdi..

mücahit ise sinandan daha vicdanlı olduğunu gördük bu bölümde.
aliyeye nasıl üzüldü mücahit...

rubio
11-10-05, 23:25
evetttttttt gelelim bu haftaki yorumlara...........
eee artık önümüzdeki hafta mücodan bi bomba bekliyorum......

kıvanç adamımdır...çok tuttum bu bölümde.....

arda çok akıllı bi çocuk... ve de çok sevimli... aliyenin çocukları bulması konusunda o da bi işe yarayabilir belki.....

sinan battıkça batıyor... çok seviniyorum

bu yeni gelen hoca denize taktı ama takmakta da biraz haklı bence.... onlar alışmışlar esin hocanın rahatlığına herkesi onun gibi sanıyor... toplantıda en azında ilk toplantı da biraz daha saygı göstermeliydi... konu aliye olmasına rağmen........

1907
11-10-05, 23:27
Gerçekten inanılmaz bir bölümdü. Benim için inanılmaz olan bölümün yanı sıra Sinan'dı... O nasıl bir insan ya? Nasıl bir vicdan, nasıl bir yürek? Aliye iş yerine kadar gitti, yalvardı adamın yüzündeki ifade bile değişmedi. Yüreğim parça parça oldu gerçekten. Aliye'nin düştüğü çaresizlik, çocukların özelliklede Arda'nın tavırları ve olan herşeyi içine atması gerçekten baştan sona gözlerim doldu, ağladım. İkbal'in çıktığı her sahnede ve sesini duyduğum her anda tüylerim diken diken oluyor. Kadın resmen piskopat. O çiçeğe verdiği önemi biraz de çocuklara verse... Herhalde bu bölüm en sevindiğim yer, Kıvanç'ın istifası ve hisselerini satmasıydı. Leyla'nın pisliklerinide söylesin diye bekledim ama adam söyleyeceğini söyledi, Sinan hala anlamadı. Bu bölüm yeni konulara yelken açılacağı işaretini de vermiş oldu bu arada. Baştan sona yine muhteşemdi. Haftaya salı nasıl gelicek şimdi:(

aliyeci
11-10-05, 23:30
arkadaşlar bence bu bölüm o kadar süperdi ki yani içim sürekli cız falan etti yani:( fikirelrimi başlık başlık sizlerle paylaşmka isterim

-aliye nin hasibe ve ayşe yi gördüğünü zannetmesi beni baya bi hayal kırıklığına uğrattı
-daha sonra aliye nin atık çocuklarının hasretine dayanamayarak sinan ın ofisine gitmesi,leyla nın gözü önünde aliye nin yerlerde sürünerek çocuklarını görmek istemesi ve sinan ın tepki vermeyişi içimi acıttı,hele cep telefonunu aliye ye atışı çok iğrençti,
-deniz in aliye yi bulamadığı için meraktan çıldırması çok iyiydi ya,aşk budur!!!
-aliye tam intihar etme aşamasına gelmişken deniz in kapıyı lıracakmış gibi yumruklaması ve aliye kapıyı açar açmaz deniz in SENİ ÇOK MERAK ETTİM diyerek aliye ye çok çten sarılması ve gözlerindeki aşk süperdi
-ayşe nin babaannesinin çiçeklerinin yapraklarını koparması o kadar süperdi ki anlatamam
-arda nın annesinin kanadaya gitmediği gerçeğini kardeşine yatakta gizlice anlattığı ve yemeğe çıktıklarında sinan ayşe ye bağırdığında arda nın kardeşini koruması süperdi
-hasibe nin ayağı burkulunca onun için baya bi üzüldüm
-balkan bey denize baya bi çektirecek galiba ama şimdilik deniz in ameliyatına kahramanı vermesi dışında çok büyük bi sorum yok gibi
-meriç in imzasına öuhtaç kalan sinan a boyun eğmeyen meriç her zaman ki gibi çok kararklı davrandı ve abisine kendisine mecbur kıldı,çünkü o acil imzayı vermemesi sinan ı meriçe mecbur kıldı
-kıvanç ın sianan la olan kavgası süperdi,leyla yüzünden ortaklıktan ayrılan kıvanç çok ta iyi yaptı bence:)
-müco tüm olanları alp sayesinde duydu ve aliye ye galiba yardım edecek ,bence işin en eğlenceli tarafı da bu, müco ve aliye elele olursa süper
-bu arada aliye nin haline üzülen leyla da sanki aliye ye ilerki bölümlerde yardım edebilir gibi geldi bana ya
-en sonra parkta aşık olduğu kızı gören arda yı o iğrenç babaanne ikbal öyle bi çekti ki,sırf yeni evlerinin adresini kıza söylemesin diye :( çok üzüldüm ya bu duruma

ama esas bomba haftaya, çünkü hasibeden feyyaz dayının hastane adresini öğrenen arda bence bi taksiye atlayıp feyyaz ın ve aliye nin yanına gidecekkk

bence süperdi süperdi süperdi
aliye nin sinan ın ofisindeyken içleri parçalayan ağlaması yine efdane bi bölüm yapacak bence bu bölümü( aynı ayşe yi hastanede ona göstermedikleri zaman ağladığı gibi ağladı sanem cm)

bye arakdaşlarrrr

desire
11-10-05, 23:39
inanirmisiniz ikbal cicegini sularkan ayse onu izliyordu bende o anda dedimki kir kiz su cicegi...o kadar sevindim ki ayse o cicegin yapraklarini kopardigi zaman havalara uctum resmen,icime dogdu herhalde...

leyla benide hayal kirikligina ugratti.ondan büyük bir tepki beklerdim...

Alya
11-10-05, 23:52
cok güzel bir bölümdü, kicancin hisselerini satmasi beni cok sevindirdi, sinan kalsin leylasiyla bas basa yürütsün yüretebilirse islerini, aslan meric o da imzayi vermiyecek iste. eeeeee Sinan bey biraz ceker insallah, Aliye nin durumu cok üzücüydü, O sinandan nefret ediyorum böyle bir insan nasil olabilr aklim almiyor, banada müco aliyeye yardimci olacakmis gibi geliyor, ve benim bir hosuma giden konusma alp ve müconun arasinda gecen oldu, "bu insan karisina böyle yaparsa sevgilisine kim bilir napar" demesi cok güzeldi. Bi de Kivanc sinana leylanin yaptiklarini anlatacak sandim ama demedi, bana basda biliyor gibi gelmisti, belkide biliyordur. Ama haftaya veya bir sonraki hafta mücodan bende bir bomba bekliyorum. Arda bencede haftaya dayisinin yanina kacacak

king
12-10-05, 00:06
sinan çok düşman kazanıyor bence artık bir şeylerin bedelini ödemeli
kıvanç yapması gereken tek şeyi yaptı
hisselere gelince aliye de olabilir ama müco alırsa daha iyi olur
bencede ardada bu bilgileri değerlendirmeli ama 6 yaşlarında bir çocuğun taksiye atlayıp kaptan beni paşabahçe hastanesine at demesinide beklemeyelim
artık leylanın foyasının ortaya çıkması lazım diye düşünüyorum
ikbal konusuna gelince klasik,her zaman ki şeyler
vee meriç yani gerçekten bu sezonun şimdiye kadar ki kahramanı o yine sinana istediğini vermedi

önümüzde daha çok uzun zaman var ve aliyenin uzun süre daha gülemeyeceğini düşünüyorum

bavarde
12-10-05, 00:46
Siz yine ben gelene kadar söylemek istediklerimin hepsini söylemişsiniz,içim parçalandı ya,Aliye-Sinan sahnesi çok kötüydü,ilk sahneden ağlattılar insanı yani,Sinan da elbet bu yaptıklarının bedelini ödeyecek ve bence de artık suyu ısınmaktan ziyade kaynadı ve Sinan'ın mahvoldugunu göreceğimiz günler yakındır,inşallah..Bu arada Sanem Çelik bir annenin duygularını yansıtamıyor diyenlere;Aliye'nin Sinan'ın ofisine gittiği sahne en güzel cevap olmuştur diye düşünüyorum..

Y€llíBoya
12-10-05, 05:07
Allahiiimmm ben bittim neydi buuu

Aliye nasil agladi, nasil yalvardi, nasil bagardi Sinana. O an benim ve kardeslerimin agazimiz resmen acik kaldi. Inanilmaz, harika bir sahneydi. bence bu bölümün en iyi sahnesiydi..

Aliyenin intihara kalkismasinda cook korktum ya ne duruma gelmis...iyikide Deniz geldi o an... Aliyenin bütün sahneleri cok güzeldi sokakdaki yürüsü, hele yatakdaki denizle sahnesi cok güzeldi :D Deniz asik mi asik Aliyeye, Aliyede Denize asik mi asik....!!!! :D Sizin dediginiz dogru cikti Aliye maalesef hayaller görmeye basladi :(

Alper Tunga(sanirim böyle yaziliyor :D ) herseyi Mücoya yetistiriyor ohh bee onlarda sinanin yaptigini hic dogru bulmuyorlar bakalim ilerliyen bölümlerde neler yapicaklar;)

Evet ya Aliyenin is yerindeki kiz nebicim bir sey cikti. bu zamanin gencleri sesiz bir ortamda gercekten müzik dinlemeden duramiyorlar yerinde. :D ama yani bide hic dinlemiyor nasil bir kiz cikti bu

Ardaaa yakisikli mi yakisikli yaw. Ardanin konusmasi her zamanki gibi cok tatliydi.. Aysenin Ikbalin ciceklerini yolmasi cok iyi oldu ohh canima deysin. Ayse intikam pesinde. bu arada bu bölümde aysenin performansini begenmedim :(

Son sahneyi begenmedim iyi bir yerde bitirmediler yani. bu arada begümüde degistirmisler.. niye böyle yapiyorlar ya...

shenaie
12-10-05, 09:28
Mücahit'in çok önemli yardımları olabileceğini düşünüyorum hem Aliye'ye hem Meriç'e. Hatta Kıvanç'ın hisselerini Müco alsın istiyorum ;) . Böylece Sinan hayatının her alanında zora girmeli. Akılsız Leyla hala farkında değil. Müco ne güzel ifade etti. "Karısına bunları yapan sevgilisine neler yapmaz" Umarım en kısa zamanda Alp Sinan'ın adresini öğrenirde Müco bir iyilik yapar Aliye'ye.

mizrak_tutucu
12-10-05, 09:35
Eninde sonunda dizide kotuler cezasını bulacaktır, ama Arda ve Ayse'nin taksiye atlayacaklarını sanmam. Bence biraz daha sabırlı olmak lazım. Kotulerin yaptıkları herşeyin burunlarından fitil fitil geleceginden eminim.

ÇİLEK
12-10-05, 10:40
bu bölüm gerçekten güzeldi aliyenin sinanın işyerine gidip ayaklarına kapanması beni mahvetti bence leyla kötü bir insan değil onun bile içi acıdı ardanın hastanenin adını öğrenmesi iyi oldu taksiye atlayıp gidedebilir mücoda yardım edebilir hatta kıvanç bile yardım edebilir ama artık yeter aliyeye daha fazla acı çektirip bizide üzmesinler birde denizin aliyeyi kendinden işinden önde tutması güzelde bence0 yeni gelen hocaya karşı hatalıydı

gurbetci
12-10-05, 11:02
dün gece heyecan icinde Aliyenin kiziyla karsilasacagini beklerken,sinirlerimi altüst eden,icimi acitan o sahneyle karsilastim.O cocugun kizi olmadigini görünce yüzündeki hayalkirikligi beni ziyadesiyle üzdü.Ancak daha sonra yarali bir disi aslan gibi tüm varolanlari hice sayarak Sinanin yakasina yapismasini da gözyaslari icinde izledim.Nasil bir insandir bu?Duvar gibi tepkisiz,tek bir duygu ifadesi yok yüzünde.Halit Ergenci tebrik etmek lazim,güzel oynadi o sahneyi.Sanem Celikse dememe gerek yok ;annelik duygularini yansitamadigina dair polemige son verdi galiba.
Denizin toplanti sirasinda telefonunu kapamasi gerektigini düsünüyorum.Ayrica ufak bir not:dün Aliyenin eviydi sanirim,oranin kapisina gelip tekrar arabasina bindigi sahneye cok güldüm cünkü salina salina yürüyüsü ben de baska bir izlenim uyandirdi :p
Ikbal Hanimi sevmiyordum ama dün nefret ettim.Sinan:O zaman cocuklari annelerine verelim dedigin de nasil karsi cikti?Anlamiyor ki; Ikbal hanim kazik kadar olmus oglunu hala korurken Aliyenin ufacik yavrularini merak ettigini, amansizca özledigini anlamiyor.Gerci kendi kizina böyle yapan gelinine ne yapmaz.Bir de Ardayi son sahnede Begümden koparircasina kacirmasi da sinir bozucuydu.Cam fanusa koyun cocuklari kimseyle konusmasinlar o zaman. http://smile.smilies.nl/428.gif
Su siralar tek umudumuz Müco :D Hisseleri alip Sinan agayi zor durumda birakmasini dört gözle bekliyorum.Sanirim rüzgar Sinan Aga icin ters yönde esmeye basladi

ecrin_sena
12-10-05, 11:06
bence bu bölümde aliye yapabileceği en son şeyi yapıp gururunu evlatları uğruna hiçe sayarak sinan'a resmen yalvardı.o sahneyi izlerken gerçekten tuhaf oldum.bence önümüzdeki hafta ;ya mücahit evin yerini öğrenince aliyeye bildirecek yada arda evden bir şekilde kaçıp beni paşabahçe hastanesine götürün felan diyecek ki sonunda ulaşacak.bu arada sinan da anlayacak annesinden koparamayacaklarını..az da olsa yada varsa vicdanı sızlayacak.
sinan ileriki bölümlerde zor günler geçirecek hisseler,meriçin açacağı dava...ve en son olarak leylanın foyası ortaya çıkacak.
ve sinan ;"kendim ettim kendim buldum şarkısını söleyecek"

zumrut prenses
12-10-05, 11:38
Çok güzel bir bölümdü. Aliyenin Sinana yalvardığı sahne çok başarılıydı. Bir annenin çocukları için neler yapabileceğini gerekirse gururunu hiçe sayıp o vicdansız kocasının ayaklarına kapanacağını gördük. Sanem de o sahnede çok başarılı bir oyunculuk sergiledi, bir annenin duygularını yansıtamıyor diyenlere de "kapak olsun". Bu arada Kıvanç ve Meriçde el birliği ile Sinanın şirketinin sonunu getirecekler en kısa zamanda. Kıvançın hisselerini Mücahitin alması iyi olur aslında. Alp süper bir ispiyon kuşu oldu, Süheylayı bile söyledi Mücoya. Bu arada Müco kesin birşeyler yapacak ona güveniyorum. İkbala gelince bu daha iyi halleri Ayşenin o çiçeği yolması ve o küçücük halleriyle babalarına tavır almaları da çok iyi. Sinan onlar daha küçükler annelerini özlemezler, unuturlar gider diye düşündü heralde ama onlar Aliyenin çocukları hele o Arda zeka fışkıryor masallah, hiç babasının yalanlarına inanır mı? Ardanın Paşabahçe hastanesini öğlenmesi kesin birşeye vesile olacak.
Birde Denizin ikinci kez Aliyenin evine gidip kapıyı yumruklamasından sonra Aliye kapıyı açınca "Çok korktum" deyip ona sarılması yokmu harikaydı. Aliye de inşallah boşandıktan sonra Denizin aşkına karşılık verecek. Böyle bir aşk bulmak kolay mı?

huban
12-10-05, 12:19
bencede dün harikaydı bi iki sahneyi kaçırdım ama yinede harikaydı.ardaya bayılıyorum .çok tatlı ve aşırı zeki.ayşeyede alıştık o da çok iyiydi.o çiçeği yoldu ya inşallah yakında ikbalin saçlarınıda yolar.bence denizin aliyenin intihar düşüncesine aşırı tepkisiz kalması çok saçmaydı.uyuz oldum ama sarılma sahneleri süperdi.kıvançın sinanla kavga sahnesinde hem çok gerildim hemde çok beğendim.leyla bencede kötü değil ama sinan çok iğrenç.bence yakında sinanın ipi çekilecek.meriç ve kıvançın işbirliği yapmasını ve mücahitinde aliyeye yardım etmesini istiyorum.müco çok tatlı yaaaaaa.hemen salı gelsin

missryan
12-10-05, 13:27
gerçekten harika bir bölümdü.aliye'nin sinan'a yalvardığı sahne dizinin en acıklı sahnelerinden biriydi,o kadar kötü olduki intihara bile kalkıştı canım benim:( müco'yu çok sevmeye başladım ben,sinan'dan intikam almak için aliye'ye baya yardımı olucak heralde ilerde...ayrıca o konuşması ve mimikleri öldürüyo beni yaa çok komik:):)çocuklar bitirdi beni zaten bu kadarmı akıllı bu kadarmı tatlı olurlar ya yiyesim geliyo ikisinide;)ikiside herşeyin farkında artık büyülmüşte küçülmüş maşallah oyyy canlarım yaa:):)

sude9
12-10-05, 16:24
Gerçekten çok güzel ve o kadar da hüzünlü bir bölümdü.Aliye’nin Sinan’ın yanına gitmesini, çektiklerine rağmen sırf çocukları için Sinan’a yalvarmasını izlemek gerçekten üzücüydü.Sinan’ın tüm bu yaşananları duvar gibi izlemesi ve seyretmesi ,hiçbir tavır içinde bulunmayışı gerçekten sinir bozucuydu.İnsan ancak bu kadar vicdansız ve duyarsız kalabilirdi.Sanem Çelik ve Halil Ergenç gerçekten muhtaşem bir rol sergilediler,ikisinide tebrik etmek lazım.

İkbal Hanım’ın hareketlerine,davranışlarına ve söylemlerine söyleyebilecek tek laf bulamıyorum.İzlerken resmen sinir oldum.

Arda’nın adresi öğrenmek için yaptıklarını izlemek çok güzeldi.Bu çocuk büyümüşte küçülmüş sanki,çok gerçekçi ve inandırıcı oynuyor.Özellikle kardeşini savunması ve ona yatakta gerçeği söylediği bölümler gerçekten güzeldi.

Ve Mücahit ,ne diyebilirim ki gerçekten süperdi,bana kalırsa Aliye’ye en büyük yardımı o yapacak.O anın gelmesini ve Sinan’a hak ettiği dersi vermesini dört gözle bekliyorum.

aliyeci
12-10-05, 17:36
arkadaşlar dünkü bölüm o kadar güzeldi ki bugün yine herkesin dilinde ALİYE vardı, kimle konuşsam aliye den bahsediyodu bu gün ya, ki reytinglermizin tekrar geçen sezonki gibi yüksek olmasındna da anlayabiliriz

herkes aliye nin sinan ın ofisinie gidip sinan a yalvardığı sahnenin ne kadar acıklı olduğundan ve asanem çelik in o sahnede ne kadar iyi rol yaptığından bahsediyodu bugünnnnnnn

çok mutluyum yaaa, çünkü ALİYE GERİ DÖNDÜ(geçen sezonki gibi yani)

loralai
12-10-05, 17:41
ya aliye süperdi yine aliyenin sinana gitmesi bence bu sezonun en etkili sahnesiydi özel hatta çocuklar bişeyler söyledi aliye rüya görüyo falan diye acaba bu yaşananlar rüya olmasın çok saçma olur böyle bişey yapmazlar sanırım ayrıca arda ayşeyide alıp bir taksi bulup taksiciye biz kaybolduk deyip hastaneye götürmesiniisteyebilir bi düşünsenize hastaneye gidip denizle karşılaşsalar oda onları aliyeye götürse ne süper olurdu ayrıca müco aliyeye kesin yardım edicek haftaya salıyı iple çekicem dünki bölümü kaydettim çevir çevir izliyorum

OXFORD
12-10-05, 17:45
ilk 20 dakkayı izliyebildim.ama sanırım aliye'nin ağlama sahnesi yine en çok içimizi acıtan yerdi.güzel bir bölümdür eminim her zamanki gibi.reytingler her zamanki gibi zaten;)

mizrak_tutucu
12-10-05, 18:39
Ben cocuklar annemize gidiyoruz diye evden çıkıp, kaybolacaklar diye korkuyorum. Sonuçta çocuklar, ne kadar kucuk olsalar da çocuklar. Taksiyle gitmeyi akledemeyebilirler. Gecen sezon hiç Arda ve Ayşe'nin taksiye bindigi olmadı. Taksiler konusunda fikirleri yoksa, kendi başlarına gitmeye kalkıp, bir sure herkesin panige kapılmasına yol açabilirler.

EL DESDİCADO
12-10-05, 19:20
Grafigi boyle yukselmeye devam ederse, Kurtlar Vadisi'ni yakalayıp, geçer mi dersiniz?
KURTLAR VADİSİNİN GÖSTERECEĞİ PERFORMANSA BAĞLI.KV DE SEZONUN İLK BÖLÜMÜ HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI.EĞER BÖYLE DEVAM EDERSE ALİYE RAHATLIKLA GEÇER KV Yİ.AMA BEN 2. BÖLÜMÜN FRAGMANINA BAKTIM.TOPARLAMIŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR.BENİM İÇİN KİMİN 1. OLACAĞI O KADAR ÖNEMLİ DEĞİL.ALİYE,AŞK OYUNU,KURTLAR VADİSİ, TÜRKİYENİN EN GÜZEL 3 DİZİSİ.HAK ETTİKLERİ RATİNGİDE ALIYORLAR.BU ÜÇÜNÜN, EN İYİ BİZİZ ,REKABETİ BENİM İÇİN VE TABİKİ SEYİRCİ İÇİN ÇOK İYİ OLUR.

EL DESDİCADO
12-10-05, 19:39
Ben cocuklar annemize gidiyoruz diye evden çıkıp, kaybolacaklar diye korkuyorum. Sonuçta çocuklar, ne kadar kucuk olsalar da çocuklar. Taksiyle gitmeyi akledemeyebilirler. Gecen sezon hiç Arda ve Ayşe'nin taksiye bindigi olmadı. Taksiler konusunda fikirleri yoksa, kendi başlarına gitmeye kalkıp, bir sure herkesin panige kapılmasına yol açabilirler.
BENCE ÇOÇUKLAR BUNU DENER AMA YAKALANIRLAR.ALİYENİN ÇOÇUKLARINA KAVUŞMASINI BENCE KESİNLİKLE MÜCO VE ALP SAĞLAYACAK.MÜCO VE ALPIN O DİYALOGLARINA BOŞUNA VURGU YAPMIYORLAR BENCE.ALP ,EVİN ADRESİNİ ÖĞRENDİKTEN SONRA,MÜCO KİMLİĞİNİ BELİRTMEDEN ALİYEYE EVİN YERİNİ SÖYLER.(BÜYÜK İHTİMAL TELEFONLA)İŞTE O ZAMAN ,MÜTHİŞ HEYECANLI,GERİLİMLİ BİR ÇOÇUKLARI KURTARMA OPERASYONU İZLERİZ.ŞAHSEN BEN SABIRSIZLANIYORUM

sozer
12-10-05, 19:40
Dün Akşamki Bölüm Yürek Acitan Gözleri Dolduran Bir Bölümdü.aliyenin çocuklari Için Herşeyi Yapabileceğine Dün Bir Kez Daha Inandim.sinanin Ayaklarina Kapanip Ağlamasi Belkide Bu Hissiyatimin En Büyük Göstergesi.meriçin Abisine Direnişi De Büyük Bir Keyifle Izledim.haftayi Sabirsizlikla Bekliyorum

bavarde
12-10-05, 23:40
Zaten Müco daha önce de aramamış mıydı Aliye'yi,eşin seni aldatıyor diye,hatta Sinan Leyla ile ayrılmak istemişti Aliye şüpheleniyor diye,ben öyle birşeyler hatırlıyorum geçen sezondan..Bilardoyu bırakıp akıl oyunları yapacak artık Müco :)

ÇİLEK
14-10-05, 16:24
evet kaçmayamı kalkışıcak acaba birde sinan aliyeyi görmeye gidicekmiş ikbal hanımda kızını hafif hafif özlemeye başlamış

mizrak_tutucu
14-10-05, 16:31
Arda kaybolursa, Sinan Arda Aliyede mi diye bakmaya gider herhalde. Arda, Ayşe'yi bırakıp mı kaçacak yani? Ben çocuklar kaçarsa beraber kaçarlar diye dusunuyorum.

loralai
14-10-05, 16:36
bende beraber kaçarlar diye düşünmüştüm yine çok heyecanlı bi bölüm bizi bekliyor ayrıca sinan bencede arda aliyededir diye gider yada meriçi ikna etsin diyede olabilir ama sanmam ayy ikbalin kızını özlediğinede inanamıyorum o bile kızını özlüyo bide aliyenin halini düşünse yaa

OXFORD
14-10-05, 18:09
offff...ya kaçmasın arda.arda'nın kaçtığını öğrenirse aliye daha fena olur.beklesinler mahkemeyi.

aliyeci
15-10-05, 00:01
acayip heyecanlı bi bölüm bizleri bekliyo arkadaşlar

galiba sinan arda nın aliyeye gittiğinden şüphelendiği için aliye ye gidecek , ve büyük bi kıyamet kopacak

hele bi de arda aliye ye gitmediyse ve kayıpsa görün o zaman aliye yi, gözü yaşlı anne iyice meraktan çılgına dönecek ve yine göz yaşları oğlu için sel olacak.....

OXFORD
15-10-05, 13:20
onun için arda gitmeden yakalasınlar.kabolur falan.allah korusun.

loralai
15-10-05, 14:41
valla arda aliyeye gelmezde aliye sinandan ardanın kaybolduğunu öğrenirse bu sefer büsbütün çıldırır ve sinana saldırır saldırır derken yakasına yapışıp hesap sorar manasında inşallah arda kısa bi süre ortadan kaybolur ve onu aliye bulur arda babasına annemi bulmak için kaçtım der ve annemde kalıcam diye tutturursa sinan hiç bişey yapamaz en azından arda aliyeyle birlikte olur

minemtoprak
15-10-05, 15:44
Arda nın kaçacağı Hasbeye sorduğu sorulardan belliydi.Özelliklede feyyaz dayının paşabahçe hastanesinde çalıştığını öğrenince planlar yaptığı belli oluyordu.Keşke ayşeyide alıp kaçsaydı.Bence hastaneye gidecek.Ve, ya feyya yada deniz Ardayı görecek.

aliyeci
15-10-05, 17:14
ya keşke deniz arda yı bulsa di mi ya:)
sonra aliye ye sürpriz yapmak için deniz arda yı aliye ye götürse ve aliye çoook mutlu olsaaaa

first lady
15-10-05, 20:18
ay evet zavallı öyle çırpınıyoki aliyeye yardım etmek için.en azından ardayı bulsa iyi olur

fantine
16-10-05, 09:55
arkadaşlar aynı başlıkta başka dizien bahsetmek yasak mı bilmiyorum ama kutlar vadisi ismini görünce rahatladım biraz.aliye benim icin de muhteşem.kesinlikle birinci.benimle aynı duyguları hissedenleri görmek cok güzel.ama ondan sonra da güz yangını izlense keşke.o da cok süper bir dizi.izlemeyenlere tavsiye edilir.bir arkadaş aliye kurtlar vadisi ve aşk oyunu demiş.ben 4. olarak güz yangını eklemek istiyorum.

loralai
16-10-05, 23:37
arkadaşlar yeni bölüm frağmanını verdiler süperdi arda ayşeye ben annemi bulucam sonra seni alıcaz diye gidiyo sinan meriçe imza attırıyo galiba aliye ve nusret sahilde bi çocuğu seviyolar deniz bölüm başkanıyla konuşuyo kahraman denize ben sana bişe söylemek iştersem söylerim diyo ve en sonunda aliye garip bi tavırla güler gibi birisine eee oğlum nerde diyo galiba arda aliyeye ulaşıcak denizin hastanesini bulucak aklımda kalanlar bunlar iki haftadır frağmanı eskisine göre biraz daha erken veriyolar çok süper bi bölüm bizi bekliyo ha süheylada aliyeye denizle ilgili deniz bey rahat etsin istiyosan gibi bi laf söylüyo aliye çok pis bakıyo süheylaya salıyı iple çekiyorum

rubio
17-10-05, 01:07
ay ben fragmanı izlemedim ama özeti okudum.... ardaya güneiyorum ya bulsunn annesinii

aliyefan
17-10-05, 01:48
ben de fragmanı bu akşam izledim uzun zaman sonra ilk defa aliyenin yüzü gülüyordu. umarım ardaya kavuşur bu bölümde.loralai arkadaşımız tüm fragmanı anlatmış ekleyebileceklerim alp leyla sinan aga mı gelecek dedi ve leyla o lafa takıldı sanki.umarım alp bir pot kırıp leylanın ona tüyo vermesini engellemez.bi de ayşa yine ikbale saç baş yoldurtacak gibi.of ya salıya daha çok var artık salı 21.45 için geri sayım başladı.

aliyeci
17-10-05, 02:49
çoooooooook heyecanlı

o ikbal daha saçını başını çooook uzun zamanlar yoalcak ayşe yüzünden

oh canıma değsin

EL DESDİCADO
17-10-05, 02:52
ben de fragmanı bu akşam izledim uzun zaman sonra ilk defa aliyenin yüzü gülüyordu. umarım ardaya kavuşur bu bölümde.loralai arkadaşımız tüm fragmanı anlatmış ekleyebileceklerim alp leyla sinan aga mı gelecek dedi ve leyla o lafa takıldı sanki.umarım alp bir pot kırıp leylanın ona tüyo vermesini engellemez.bi de ayşa yine ikbale saç baş yoldurtacak gibi.of ya salıya daha çok var artık salı 21.45 için geri sayım başladı.
ŞAKA MAKA ALİYE EN AZINDAN ARDASINA KAVUŞACAK GALİBA.HARİKA.EH ARTIK SEZON BAŞINDAN BERİ HEP HÜZÜN HEP HÜZÜN NEREYE KADAR. ARTIK GÜZEL GELİŞMELER OLMAYA BAŞLAMALIYDI.MERİÇE İMZA ATTIRDIĞINA GÖRE SİNAN BÜYÜK TAVİZLER VERMİŞ OLMALI.BU DA ÇOK İYİ.MERİÇİNDE YÜZÜ GÜLSÜN BİRAZ.BAKALIM ABİSİNİ NASIL SÜRÜNDÜRMÜŞ VE KARŞILIĞINDA NELER ELDE ETMİŞ??

desire
17-10-05, 13:28
nihayet bende fragmani gördüm...
cok heyecanli olacak bu bölüm ama bence arda kaybolacak yani annesini bulamicak...

Y€llíBoya
17-10-05, 15:35
42.Bölüm frangmani gözüktü...

Cok birsey hatirlamiyorum... Hatirladiklarimi yaziyorum

Arda odasinda hazirlaniyor evden kacicak Aysede odada.

Ayse: Nereye gidiyorsun
Arda: Annemizi aramaya gidiyorum
Ayse: Bende gelicem
Arda: Hayir sen gelmicen
Ayse: Niye bende annemi cok özledim
Arda: Sen kizsin hizli kosamazsin sonra yakalaniriz.
Ayse: Annemizi bulduktan sonra benide alicak misiniz?
Arda: Evet alicaz
Ayse: Söz mü?
Arda: Söz

Bu gibi konusma geciyor aralarinda....

Ikbal Sinani ariyor Arda kayip diye.

Ayse Ikbala cok kötü bir bakis atiyor :shock:

Süyleha Aliyeye gene birseyler diyor, Aliyede ona sert bakiyor

Deniz yeni hocasiyla konusuyor sanirim "benimle derdiniz ne" gibi benzer birsey diyor ona

En son Aliyeyi gösteriyorlar
Aliyenin haberi oluyor sanirim ardanin bulunmasindan. Biryere gitmis sevincle "Hani benim oglum" diyor... :D

Müge
17-10-05, 16:34
Ayse: Nereye gidiyorsun
Arda: Annemizi aramaya gidiyorum
Ayse: Bende gelicem
Arda: Hayir sen gelmicen
Ayse: Niye bende annemi cok özledim
Arda: Sen kizsin hizli kosamazsin sonra yakalaniriz.
Ayse: Annemizi bulduktan sonra benide alicak misiniz?
Arda: Evet alicaz
Ayse: Söz mü?
Arda: Söz
Sevgili yelizler bu sözleri senden aldım çok sağol iyi aklında kalmış.. ;)
yarın arda inşallah annesini bulur,umarım başına bir şey gelmez..

aliyeaynalar
17-10-05, 17:00
ALİYE”nin 18 Ekim Salı akşamı saat 21:45’de izleyeceğiniz
42. bölüm özeti kısaca şöyle:
Arda herkesin yüreğini ağzına getiriyor!

Arda yuva arkadaşı Begüm’ü parkta görüyor, İkbal görüşmelerine izin vermiyor… Kıvanç şirketteki ortaklığı bozuyor, hisselerini satma kararında, Sinan ise yeni çareler arıyor… Sinan mali konularda Meriç’i ikna etmeye çalışıyor ama Meriç uzlaşmıyor… Sinan’ın tüm gelirlerine el koyduğu Meriç, parasızlıktan dolayı çok gergin… Kendini tamamen işine veren Aliye, modaevinin dekorasyonunu değiştiriyor… Balkan hocayla ilişkisi bir türlü rayına oturmayan Deniz, hastanedeki görevinde yine sorunlar yaşıyor… İkbal kızı Meriç’e karşı hem öfkeli, hem özlem dolu… Her işi ters giden Sinan, huzuru Leyla’da buluyor… Arda ve Ayşe’yle baş edemeyen İkbal’in şikâyetleri üzerine Sinan’ın bulduğu çözüm ne? Nusret evliliğiyle ilgili nasıl bir endişe taşıyor? Sinan’ın Meriç’le babadan kalan miras üzerine kurduğu hesaplar nasıl bozuluyor? Arda’nın annesini bulmak için yaptığı plan ne? Sinan Aliye’nin karşısına niye ç