Tüm Versiyonu Göster : Aliye Bölüm Yorumları-1
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
minemtoprak
19-10-05, 11:09
Dün akşam yine sinir oldum Sinan aga ya.Ama en çok sinir olduğum Feyyaz dayı oldu.Yaaaa kardeşim çocuk kayıp bilmiyormusun sinanın her yerde Ardayı arayacağını.Bence Feyyaz hiç Aliyeyi almak için falan vakit kaybetmeden direkt karakola gidecekti.Arda yı alıp Aliyeye sürpriz yapacaktı.
Offfff ya bunedir böyle kalbim dayanmıyor artık.
Hadi be adamım Müco göster kendini ben dizinin en başından beri Mücoya bayılıyorum.Özelliklede bu sezon herkesin gönlünü kazandı Müco.
ecrin_sena
19-10-05, 11:14
dün gerçektende güzel bir bölüm izlediğime inanıyorum.Aliye'nin arda'ya kavuşma umudu ile karakola gelme sahnesinde inan çok heyecanlandım.ama sonuç yine hüsran.ya neden kavuşturmadılar ki annesi ile arda'yı.
önümüzdeki hafta mahkeme sahnesi varmış özeti okudum ama eğer ki oarada da çocuklardanbirini aliye'ye vermezlerse işte o zaman sıkılma noktasına gelecem.ya bence maddi durumda var artık anneye verilmesi lazım.
bu arada sinan çöküşe doğru gitmeye başladı.
kardeşi ile ortak olan mallardan dolayı oldukça sıkıntı çekecek.
müco başına musallat olacak.
ve leylanın ne kadar dürüst ? olduğunu anlayacak.
ama en yakın zaman da aliyenin yüzünün gülmesi lazım.kadın iyice psikolojiyi bozdu.
ve deniz ile yakınlaşmaya başlamalı tabii boşandıktan sonra.
Bende Feyyaz ve Deniz e sinir oldum gidip çocuğu alsalardı öyle Aliye'nin yanına gitselerdi Deniz de işini bu kadar geri plana atmamalı ne olursa olsun kendisinin üstü olan bi insana görgü kuralları dahilinde hareket etmeli gerçi kendiside söyledi hastalarını ihmal etmedi sorun hocasına karşı saygısız davranışları Zeliş bi şekilde Aliye veya Meriç e ulaşabilir gibime geliyor ayrıca Mücahit'in asıl intikam amacını çok merak ettim ama kız kıuyuya düşmüş Karahanların evindeki kuyuya dedi orda ne işi varmış çok merak ettim belkide kardeşi değil de bi akrabası olabilir Mücahit in bence daha bi kaç bölüm çocukları göremez Aliye en güzel sahne Arda ve Ayşe nin vedalaştığı sahneydi bence Ayşe'nin Arda ya çantasındaki bozuk paraları verişi çok tatlılardı.Ama biraz hareketlilik şart artık
Arda ve Ayşe'nin konuşmaları ve vedalaşma sahneleri gerçekten çok güzeldi.Ayşe'nin çantasındaki bozuk paraları Arda'ya vermesi resmen eritti beni.Sinan'ın Aliye'ye gidip olaydan onu sorumlu tutmaya çalışması sinir bozucuydu.Aliye'nin verdiğ tepki ise müthişti.Sanem Çelik rolünün hakkını vermiş yine :D :D
HARİKAYDI...
bu diziden kesinlikle sıkılmıyorum, ben dün akşam yine çoooooook zevk aldım..
balık yedikleri sahne ne hoştu imrendim doğrusu dördünede..
arda-ayşe konuşması cnm benim paralarını bile verdi,ben göz yaşlarımı tutamadım..
meriçin annesi ile yaptığı konuşma, doğrsu meriçten bu tavrı beklemedim annesine de çok sinirliydi bağırır çağırır diye düşündüm şaşırttı..
zaten sinanın aliye ile olan sahnesi diycek söz yok.. kadını bayılttı gitti sonrada arkasına bile bakmadı yaaa, varmı böyle bişey..
bu arada müconun o yanına gitiği kız kardeşimi ne bende onun sinandan çoçuğu olabileceğini tahmin ettim..
HARİKAYDI HARİKAAAAAAAAAA:.
aliyeyi beğenerek izliyorum ama haftalardır aynı şeyler oluyor bu kadar acı yeter artık birşeyler yolunda gitmeye başlamalı denize gelince işlerini aksatıyor doğru ama aşkın gözü kördür gözü ondan başkasını görmüyorki birde ben hala sinanın aliyryi sevdiğini düşünüyordum ama seven insan bu kadar gaddar olamaz sanki adam giderek kötüleşiyor
Arkadaşlar bu yorumu yaptığım için belki bana kızacaksınız ama içimden geçenleri söylemek istedim.
Aliye ‘yi istisnalar hariç geçen sezondan beri izliyorum.Geçen sene başı önünden kalkmayan ,neredeyse bu kız şaşı olmadan nasıl bakabiliyor diye beni şaşırtan ve her bölümdede istikrarlı olarak bunu sürdüren bir Aliye vardı.
Bu sezon ne kadar değişti ….Süheylaya karşı bayağı ilerleme kaydetti…
Geçen sezondan ileriye sedace bir kaç adım ilerleme var.
Çocuklar hala Sinan’da.Kimsenin elinden bir şey gelemiyooorrr..
Aliye perişan.
Dün akşam Arda kaçtığında heyecanlanmadım bile.O dünya tatlısını Aliye’ye bırakmayacakları kesindi….
Sanırım son bölümde son bir kaç dakika içinde çocuklar ve Aliye ancak kavuşur.
Tmc’den başka bir şey beklemiyorum.
Dün akşam beni en çok şaşırtan mücahiti ilk defa sempatiyle izledim.İkbal hanım duygu kırıntılarını keşfetti.
Büyükleri kurtaran tek sahne bence çocuklardı…
Ayşe ve Arda’nın birbirleriyle vedalaşmaları süperdi.Parmaklarını dokundurmaları süperdi.
Arkadaşlar diyebilirsiniz ki beğenmiyorsan seyretme…
Aliye’yi bağımlılık yaratacak kadar çok sevmek istiyorum ama beni zaman zaman nefessiz bırakıyor.Katılıyorum…
Genede pek çok diziye gore bir numara.
Ben yukarıdaki düşüncelerimi sizleri kırmak için değil buraları okuyan dizi yöneticileri varsa farklı fikirleri de duyabilsinler diye yazmak istedim…
Sevgiler..
aliyeaynalar
19-10-05, 13:28
reytinglerin efendisi aliye...
1 ALIYE [NET] ATV 13,60 36,60
2 BELALI BALDIZ [NET] ATV 7,20 20,70
4 INCE INCE YASEMINCE [NET] TGRT 5,50 15,80
5 SIRLAR DUNYASI [NET] STV 5,20 14,60
gurbetci bence hakli,
Ben sanirim dizinin gecmis bolumlerinden birinde Muco'nun kardesinin Sinanaga yuzunden ya yaralandigini yada olduruldugunu duymustum. ama bundan kesinlikle emin degilim. Muco'da bi sekilde Sinanagadan intikam almak istiyor.
first lady
19-10-05, 15:00
dün çocuklar süperdi ya.gözlerim dolu dolu izledim her sahnelerini.bence deniz abarttı işi bölüm başkanı haklıydı.mücoyu zaten severdim şimdi iyice sevdim.ona kötü adam diyenler utansın ;)
susandelgado
19-10-05, 15:13
gurbetçi doğru söylüyor bence. ben de müco'nun sinan'a olan nefretinin asıl sebebinin aynur'la alakalı olduğunu düşünüyorum. çocuğun babası sinan olabilir ve hamile kalınca kızı zorla ramazan'a vermiş olabilirler. çünkü müco arabada "biz senin başını fena yakmışız kızım" dedi. arda'yla ayşe'nin sahneleri çok tatlıydı. ben deniz'e de çok kızmıyorum aslında. ismi deniz olan birisinden beklenecek davranışlar sergiliyor. ismi deniz olanlar isimleri gibidirler zaten. ne zaman fırtınalı ne zaman durgun olacakları çok belli olmaz. ben kendimden biliyorum. senaristler de iyi biliyorlar demek ki. o sinirle balkan hoca'ya daha fazla ters bi şeyler yapmadığına dua edin. telefon tam zamanında çaldı yani.
Aliye ve Sinan bu kez mahkemede karşı karşıya!
Milyonların gönlünde taht kuran dizi Aliye’nin yeni bölümünde, herkesi mahkeme heyecanı sarmış durumda…
Aliye mahkeme ânını heyecanla bekliyor… Aliye ve Sinan mahkemede hâkim karşısında… Deniz, Feyyaz, Meriç adliye kapısında, Leyla da ofiste mahkemenin sonucunu heyecanla bekliyorlar… Arda ve Ayşe’nin evdeki huzursuzluğu devam ediyor, kaynana İkbal’in tahammülü azalmış durumda… Sinan çocuklara bakması için Hasibe’den, kızı Zeliş’i çağırmasını istiyor… Balkan hocanın hastanedeki otoriter tavrıyla yine ters düşen Deniz, soluğu Aliye’nin yanında alıyor… Çocuk doğurmasında sakınca olmadığını öğrenen Nusret, rahat bir nefes alıyor… Deniz’in kardeşi Gülsün’ü yeni bir heyecan sarmış durumda… Meriç’ten imza alamayan Sinan paraya sıkışıyor… Duygusal beklentilerini dile getiren Deniz, Aliye’den nasıl bir karşılık alacak? Aliye Sinan’dan boşanabilecek mi? Arda ve Ayşe’nin velayeti kime verilecek? Sinan’ın mali sıkışıklığına Leyla’nın önerdiği çözüm ne? Mücahit’in görüştüğü genç kadın kim?
nerden buldun bunu arkadaşım yaa çok saol.. valla bunu okuyunca biraz heycanlandım sanki herşey bir nebzede olsun düzelicek gibi.. bide deniz duygularını aççakmış aliyeye iice baksanıza heycanlı bi bölüm bizi bekliyor ben onu anladım dünkü gibi olmuycak yani:):)
süper bir bölümdü ya.o balkan hocaya sinir oldum vallah.ikbal hakkaten kızını özlemiş.sinan'a ben anneyim falan diyor ama aliye'nin de anne olduğunu hatırlasa keşke.ardacım ve ayeşciğimin vedalaşmaları ne güzeldi öyle.yerim ben onları.aliye'nin bayıldığı yerde o sinan2ı öldürebilirdim.bu müco gizemini merak ediyorum.var birşeyler..alp leyla'nun suyuna gidince.leyla da bir sevindi bir sevindi.fazşlet desen komedi zaten...ve sonunda yine gözyaşı....
bence aliye geçen sezondan kötü değil.. her hafta başlayışı bile farklı o kıraçın müziği çalarkenki görüntüler bile harikaydı, gökkuşağı süper bi görüntüydü..
olaylar yavaş ilerlediği için sıkılanlar olabilir ama ben hala had safhada zevk alıyorum..zeynepyy arkadaşım sana bu konuda katılmıyorum..
evet çok haklısım arkadaşım başlangış müzi,iği bile hala o kadar renkli görüntüler eşiliğinde veriliyo ki sıkılamıyorum
aliye hala en iyi dizi yaaaa,,hele bu kadar durgun dediğiniz bölüm bu kadar çok izlenmişken önümüzdeki hafta mahkemeli sahnelerde ne olur bilemem:((((
salı günü çabuk gelll
diziyi izleyenler arkadaşlar ne kadar şanslısınız ki diziyi izliebiliyorsunuz...ben dün sadece 10 dakikasını izleyebildim..ailem yasak koydu okulumdan ve derslerimden dolayı izleyemiyorum...dizinin son sahnesinide yani aliye nin oğlunun ayakkabılarına baktığı sahneyide arkadaşımın telefonundan dinledim.bana sahneyi anlattı...morelim o kadar bozukki anlatamam..:(
mervecim sıkma canını bi dizinin her karesini burada anlatıyouz aşağı yukarı.inşallah en ykın zamanda yine izlersin dizimizi. arkadaşlar meriç son sahnedeki konuşması süperdi hala aklımda.ayrıca müconun kardeşi çocukken o kuyuya düşmüş diye aklımda kalmış. çocuk meselesi değildir bu durumda. ama acaba o kuyuya atan sinan mıydı? çünkü müconun derdi sinanla.her dizide zaman zaman tempo düşre bu da normaldir. ben mahkeme sahnelerinde tempo artacak diye düşünüyorum ondan tempoyu bu bölümde düşrüp ilgiyi çocuklara yönelttiler. bence haftaya sinan ve aliye arasında yine bomba gibi sahneler olacak ve sanem çelik ile halit ergenç yine oyunculuklarını konuşturacaklar.
ya arkadaşlar size inanamıyorum dünki bölüme nasıl sıkıcı dersiniz ya sinanın aliyeye gittiği sahneyi ablamla izliyoduk resmen ikimizde donakaldık bu bölümün en süper sahnesiydi ve meriç annesiyle konuşurkenaliyenin ağlaması içimi acıttı sanki geçmiş günlerine ağlar gibi oldu ayrıca en sonunda meriçin ardanın doğduğu günü anlatması çok güzeldi ben arada bir eski günlerinden bahsetmelerini istiorum hem daha hoş oluyo hemde gerçek hayattaki gibi oluyo zaten öylede bence bidahaki hafta çok heyecanlı olacak o zaman sıkıcı diyen arkadaşlarda çok zevkalacaklar eminim gerçi raytingler sıkıcı olup olmadığını gösteriyo
evet aliyefan arkadaşım;:)
ben de sana katılıyorum ya
önümüzdeki hafta sanem ve halit bence yine oyunculuklarını konuşturucaklar:)
özellikle bu hafta kavga ettikleri sahnedeki gibi falan yani:)
salı günü neden gelmiyo yaaa:(
zaten fenerim de 3-3 berabere kaldı; moralim bozuk ya
ben bu bölümü çok seyredemedim ama aliyenin çocuklarını bulamadığı andaki hayalkırıklığında gözyaşlarımı tutamadım.çok zor bir anne için....sanem çelik bence mükemmel bir oyuncu izleyiciye karakterinin tüm duygularını çok gerçekçi yansıtıyor...
ya gerçekten yine harika bi bölümdü yüreğim eriye eriye izledim yani gitgide daha acıklı olmaya başlıyo mahvediyo bizi hele o son sahne yokmuydu aliye'nin arda'ya kavuşamamasının hayal kırıklığı ve ayakkabılarıyla hasret gidermesi aaah ah bittim yaa:(:(
çok güzel bir bölümdü yine herzamanki gibi.salı günlerini iple çekiyorum ama günler geçmek bilmiyor.aliyenin yüzü gülsün artık.
evet aliyefan arkadaşım;:)
ben de sana katılıyorum ya
önümüzdeki hafta sanem ve halit bence yine oyunculuklarını konuşturucaklar:)
özellikle bu hafta kavga ettikleri sahnedeki gibi falan yani:)
salı günü neden gelmiyo yaaa:(
zaten fenerim de 3-3 berabere kaldı; moralim bozuk ya
bekle arkadaşım o kavga sahneleri daha çok olacak ve emin ol biz daha çok ağlıcaz... evet arda annesine kavuşamadı, en son sahnede resmen yıkıldım aliyenin zavallı haline, daha perşembe ve salıya çok var.... bi de fenerim alacağı maçı berabere bitirdi.. dertlerimiz ortak be arkadaşım....
arkadaşlar bir şeyi çok merak ediyorum. deniz yeni bölümde duygusal beklentilerine cevap arayacak ya sizce aliye nasıl bir tepki verecek? bence çocuklarını almadan denizin duygularına cevap vermez sizce?
ben deniz'in duygusal beklerintilerine cevap istemek dersken özetin biraz da abarttığını düşünüyorum.sonuçta aliye bir şok daha yaşadı bu hafta.deniz ima edebilir ama öyle açık açık söylüceğini sanmıyorum.aliye'nin aklında şu an önce çocukları var.mahkeme iyi sonuçlanırsa deniz'e birşeyler söylüyebilir.
bence aliye cocuklarina kavusmadan denize duygusal anlamda bir karsilik vermez... ;)
Katılıyorum, zaten Aliye söylüyor aklımda hep Arda ve Ayşe var diye. Deniz mahkemeden sonrayı beklemek zorunda:)
ya arkadaşlar bölüm özetlerinde hatırlarsanız bi kaçkere daha böyle şeyler yazmışlardı işte aliyenin denize itirafı ne falan gibi bölümü izleyince kaydadeğer bişe çıkmamıştı ortaya bu seferde öyle gibi ama eğeğr mahkemede aliye sinandan boşanırsa işte ozaman deniz açık konuşabilir aliyeyle ama aliye çok net bi cevap vermez bence ya zaten aliyenin reklamları da bölüm özetleride hiç anlaşılır değil diğe dizilerin fragmanını izleyen bi bölümü izlemiş gibi oluyo böyle olması daha iyi eee nede olsa kaliteli dizi
ve yeni bölüm fragmanını verdiler aliye ve sinan mahkemede aliye sinana yalancı diyor aliyeyle sinan boşanıyo sanırım ayşe ardaya sen leyleyı seviyomusun diyo arda hayır diyo leyla sinana sarılıyo sevinçle sinan avukata hiçbi kadın beni terkedemez ben istersem bırakırım gibi bişey söylüyo ayrıca fragmanın en başında nişan yüzüğünü çıkarıp biraz hüzünlü bi şekilde bakıyo sinan veeee aliyeyle deniz çocukların odasında oturuyo deniz aliyenin elini tutuyo aliye denize asıl ben şanslıyım çünkü sen varsın diyo aliye o sahnede acayip güzel bide avukatla sinan mahkemede bişeye şaşırıyolar sanırım aliye sinana yalancı dediği için bide aliye yatakta ardanın ayakkabılarına bakıyo sinanda çocuklara sarılıyo yatakta yanına yatırmış çocukları merişte abim ayaklarına kapanacağımı sanıyodu diyo haaa bide deniz hastanede toplantı odasına giriyo balkan hoca denize çık dışarı diyo ve kovuyor aklımda kalanlar bu kadar hepsini anlattım sanırım
ya çok heyecanlandım
acayip heyecanlı bi bölüm galiba
sonunda mahkeme günü geldi yaaaa
bosanıyorlar sanırım magazin prog. gösterdiler müconun yanında cocuklar vardı
Arkadaşlar dizinin bitmesini hiç istemiyorum. Ama Sinan sanki bir kötülük yapıcakmış gibi geliyor. Ne bileyim Deniz`e kiralık katil tutucakmış gibi
edogan..
daha neler yani... katil falan, korkutma.. hem ben hiç sanmıyorum.. aliyeden ayrılırsa eğer, ne diye denize katil tutsunki ne alaka.. ben bi anlam veremedim...
bu dizi bitmesin.. lütfeen.. gerekirse, olayları uzatsınlar, sıksınlar ama bitirmesinler.. ben çok seviyorum aliyeyi.. tüm aliyeciler gibi..
cok heyecanli bi bölüm olacak gibi...neler olacak acaba...bence aliye ve sinan bosanacak ama cocuklar sinanda oldugu icin cocuklari ona verecekler...ve aliye bir darbe daha yiyecek...
ben de şimdi gördüm yeni fragmanı
süper ötesi manyaks falan yani:)
ama bence bu bölümde hemen boşanamayacaklar yaaa
bu iş daha uzun sürerrrr
bence bu bölümde boşanıcaklar çünkü boşanmasalar aliye denize sen varsın falan diyip elini tutmazdı ayrıca mahkemeden çok kötü sonuçlar çıkmıycak çünkü aliyenin morali bozuk değil gördüğüm kadarıyla ha bu arada şevval sam severler duymuştur ama ben yinede söyliyim cuma günü haluk bilginerle şevval samın yeni bi dizisi başlıyor
aman inşallah boşanırlar.amin yani.reklamın sonu süperdi ya.merakla bekliyorum.ama seyredememkten korkuyorum.
Özgecimm kesin izlemelisin canım,çok mühim bir mani yoksa tabii,fragmanı izledim,gerçekten heyecan dolu bir bölüm..
bu hafta izlemeden sadece fragmana bakarak yorum yapmıcam geçen hafta yaptım hiçbiri tutmadı. çünkü unutmuşum bu aliye.. :p yani fragmanına bakılarak tahmin edilemiyor. ;) ;) ama eminim ki süper bir bölüm olacak... ya kaç saat kaldı zaman mı geçmiyor ne :confused: :( :( :(
Sanırım Sinan Leyla'ya evlenme teklif edecek mahkemeden sonra.Eğer mahkeme sonuçlanmaz,ertelenirse çocuklar Sinan'da kalmaya devam ederler.Çünkü en son kimdeyse genelde onda kalıyor 2.mahkemeye kadar,bildiğim kadarıyla ilk davalarda velayet konusu pek gündeme gelmiyor.Hakim önce aile danışmanına gitmelerini tavsiye edebilir.Aliye daha çocuklarına kavuşamayacak gibi görünüyor bence.
Bir de Aliye'nin ''yalancı''dediği sahnede Sinan veya avukatının hakime Aliye'nin çocuklarını gördüğüyle ve kimsenin ondan cocuklarını kaçırmadığı ile ilgili birşeyler söyleyeceğini,Aliye'nin de bunun üzerine yalancı diyebileceğini düşünüyorum..Deniz konusu mahkemede gündeme gelmez gibime geliyor.
hehehe...benim yerime çarşamba günü mat.sınavına girip köklü sayılar,harfli ifadeler yapıcak olan biri varsa seve seve izlerim aliyeyi.zaten yarısını seyretçem.hiç yoktan iyidir.
aa ben iyiyimdir o matematik konularında
hangi okulda okuduğunu söyle ben senin yerine gidip giricem sınava:)
falan yaniiii:)
;) Bu akşam ki bölüm baya bir heyacanlı sanırım...inşallah aliye çocuklarına kavuşur..
Sanmam bu bölümde ilk mahkeme olacak.kesin ertelenir ilk günden vermezler çocuklarını
iki gündür ankaradaydım eve gelir gelmez açtım televizyonu açtığımda faziletle süheyla kavga ediyorlardı ondan önce neler oldu biri anlatabilir mi
arkadaslar bugunku bolumu izleyen var mi?
super bi bolum du gercekten!!!
insallah sinan cocuklari getirmisdir zaten getirmise benziyo ama sinan bu belli olmaz!!!!
bence getirdi o kadar da yapmaz heralde..
inanilmaz bir bölümdü ya...vallah reklamlari bile bizimkilere izlettirdim yani...
aliye deniz cok tatlilardi...aliye yavas yavas duygularini göstermeye basladi...sinan gercekten üzüldü ama kendi etti kendi buldu...
dizi tam heyecanli yerde bitti ya...ben bir türlü tahmin edemiyorum...sinan cocuklari getirdimi getirmedimi diye...galiba getirmedi...icimde öyle bir his var...umarim yaniliyorumdur...haftaya kadar nasil dayanicagim bilmiyorum... :p ;)
yok ya sanki arabadalardı bence getirdi
evet arabada birileri vardi ama...bilmiyorum ya...sinan aliyeye gösterecegim,burnun burnundan fitil fitil getireceyim dedi..bence cocuklari kolay kolay göstermez...
selam millet bencede her zamanki gibi harika bi bölümdü atv avrupada her salı gece 2 civarı tekrarları veriliyo onları bile izliyom manyak bi bölümdü öyle aşırı heyecan yoktu ama artık aliye azda olsa mutlu olacak bunun sinyalleri vardı bence sinan çocukları getirdi eli mahkum zaten daha mahkeme sonuçlanmadı velayet geçici olarak onda yani şimdilik göstermek zorunda.ayşeye yine hasta oldum bu bölüm pek rolleri yoktu çocukların ama ayşenin ikbal cadısına bağırma sahnelerine hasta oluyorum.leyla ortak olduya kesin müco bişeler karıştırcak sinan aganın sonu yakındır.denizde harekete geçti ama onların kavuşmaları daha epey zaman alır bence neyse hemen haftaya olsun
.ayşeye yine hasta oldum bu bölüm pek rolleri yoktu çocukların ama ayşenin ikbal cadısına bağırma sahnelerine hasta oluyorum.
evet aysenin ikbale bagirmasi inanilmaz hosuma gitti...resmen sevincten yerimde duramadim ve kahkaha attim... ;) :p
sonunda ikbali deli edecekler...umarim öylede olur...coktan haketti bunu... ;)
çok güzel bir bölümdü aliye çocuklarına kavuşacak.
arkadaşlar şimdi söylediler aliye sezon sonunda bitecekmiş:(:(:( :(
çok güzel bir bölümdü aliye çocuklarına kavuşacak.
arkadaşlar şimdi söylediler aliye sezon sonunda bitecekmiş:(:(:( :(
yapma ya...gercekten bitecek mi??? inanmiyorum!!!
kim söyledi???lütfen ayrintili olarak anlatirmisin??? :confused:
bence getirdi o kadar da yapmaz heralde..
arabada kafasını gördüm çocuklardan birinin sanırım getirdi.. :p
şimdi özel hatta dizinin yönetmeni söyledi:(
şimdi özel hatta dizinin yönetmeni söyledi:(
inanmiyorum ya...bu haber beni kalbimden vurdu simdi... :(
yapma ya...gercekten bitecek mi??? inanmiyorum!!!
kim söyledi???lütfen ayrintili olarak anlatirmisin??? :confused:
dizinin yönetmeni atv deki magazin programında .her şeyi tadında bırakmak lazım dedi...aliye yede bir kaç bölüm sonra değişecekmiş ama ne bakımdan ben anlamadım..
Bu bölüm çok güzeldi çok beğendim gülsünün balkan hocayla olan diyalogları,ayşeyle ardanın hazırlanışları mahkem sonrası sinanın aliyeye tavrı sanki gerçek hayattan bir kesitti.geçen hafta söylediklerimi geri alıyorum,
arkadaşlar sizinde dikkatinizi çekiyormu bilmiyorum jenerikde nejat işler 3.sıraya düşmüş geçen sezon 2. sıradaydı .
SanemCeliK1903
25-10-05, 23:58
güzel bir bölümde herzamanki gibi,
bana öyle geliyor ki bu Önder,dizinin sonlarina dogru Sinan'in bütün kirli islerini söyleyip Aliye'ye yardim edecek,yaniliyorda olabilirim ama öyle geldi bana.
arkadaşlar sizinde dikkatinizi çekiyormu bilmiyorum jenerikde nejat işler 3.sıraya düşmüş geçen sezon 2. sıradaydı .
valla bnm dikkatimi çekmedi çünkü başına bakamadım..peki 2. kim jenerikte?
jenerikte 2. sırada olan kişi HALİT ERGENÇ (bence de öyle olması gerekiyodu)
bu arada bugünkü bölüm o kadar sıcak ve o akdar gerçekçi bi bölümdü; bayıldım bayıldım ve bayıldımmmmm:)
- ayşe ve arda nın tekrar evden kaçma planları
-zeliş in diziye dönmesi
-leyla nın şirkete ortaklığı
-deniz ve aliye nin elele halleri
-kahraman ın ;annesine meriç ten bahsetme isteği
-aliye nin moda evinin yeni hali
-fazilet in süheyla nın yüzüne attığı elbise:)))))))))
-balkan hoca ve gülsün ün samimiyeti
-gülsün nü yeni aşkı(onur)
- ve büyük bombaaaa; en sonu süper heyecanlı bitti ya
arabada sanki bi tane çocuk vardı; ve o da galiba ardaydı
saneırım sinan ayşe yi getirmemk için yine bi sebep buldu ve bence ayşe gelmedi; ama o kadar çok istiyorum ki artık aliye ve çocuklarının kavuştuğu sahneyi görmeyi; gözyaşları içinde izliycez galiba o sahneyiiiiii
bu arada bence de zaten aliye bu sezon sonunda bitmeli; yani güzel bi iş olarak hatırlarda kalması açısından tadında bitmesi bence süper olurrrrr;
2 sezonluk bi dizi oalrak tasarlanan aliye daha fazla uzatılmadan bitince bence bir efsane olarak akıllarda kalacak; ve tüm türkiye her zaman gözü yaşlı anne ALİYE nin dramını hatırlayacakkk
her salı randevumuzu unutmayalım arkadaşlar:))) 21:45 ATVVV
Bu bölümü izleyemiycektim ama çok şükür mahkeme sahnesinden sonrasını afiyetle izledim:D Harikaydı ya tek kelimeyle.. Aliyeci hakikaten çok güzel özetlemişsin en can alıcı yerleri de yazmışsın. Bu bölüm ben en çok Deniz ve Aliye'nin konuşmasını ve Gülsün'ün Balkan hocayla çalışma sahnelerini beğendim:) Bu arada ah Sinan vah Sinan acıdım bu bölümde Sinan'a. Zavallı arkasından kazılan kuyulardan ve başına geleceklerden haberi yok. Sonuda gerçekten çok heyecanlı bitti yaaa ama sanırım getirdi Sinan arkada birileri vardı.. Bilemiyorum yine süper bir bölümdü umarım arkadaşlar mahkeme sahnelerini eklerler. Aliye foreverrrr;);)
EL DESDİCADO
26-10-05, 01:37
aliye nin moda evinin yeni hali işte bunun dışında her şey güzeldi gerçekten bu bölümde :p bence sinan çoçukları getirdi.çünkü bu bölümde sinanın hala aliyeyi sevdiğini anladık.içinde çok küçükte olsa bir umut canlandı ve bu yüzden biraz olsun aliyenin gönlünü almak için çoçukları getirecek.tabi çok idaalı değilim bu tahminimde. sonuçta sinan bu. sağı solu belli olmaz
Güzel olan kısımlarını hepiniz söylemişsiniz.Tekrar etmeyeyim.Gerçekten çok güzeldi ancak bir kaç sahne beni çok sinir etti.Aliye mahkemede çok sessiz kaldı.Çocuklarını göremediğini söylemeliydi bence.Üstüne üstlük hakim bu endişesini farkedip ''Böyle bir endişeniz mi var''demesine rağmen suskun kalmaması lazımdı.Hadi Aliye suskun kaldı,Mevhibe'de avukatı olarak bunu söylemeliydi.Sonuçta Sinan bu,mahkemede tek ayak üzerinde 10 tane yalan söyledi yine.Edirne'de oturuyoruz,yok ben 1 gün İstanbul'dayım...Yani Aliye nasıl Sinan'ın sözüne inanıpta itiraz etmedi anlayabilmiş değilim.
Müco'da Aliye ile ilgili planlarını askıya almış görünüyor.2 bölümdür daha çok kızkardeşi ile alakadar.Önder ise Leyla'nın gizli işinden şüphelenmişe benziyor.
En çok hoşuma giden sözlerden biri ise yine Hasibe'den geldi.2 bölümdür bütün söylemek istediklerimi dile getiriyor Hasibe.''Beki yaptınız Sinan Bey ama ben göremedim'' gibi birşey dedi Aliye'ye sevgisini verememesi konusunda..O sahnede Sinan'ın bozguna uğraması beni sevindirdi.
Son sahnede ise arabada çocuklardan birisi vardı gibi geldi bana da.Birisinin başını gördüm arka koltukta.
Bakalım neler olacak?Haftayaya kadar heyecanlı bekleyiş başladı :)
Edacım sen bana katılıyorsun,ben de sana :) Hiç ağır eleştiri yapmamışsın bence,dizideki en göze çarpan sorunları çok güzel ve açık dile getirmişsin.Bundan güzel anlatılamazdı bence.Tamam birçoğumuzun favori dizisi Aliye ama bazı gerçekleri de gözardı edemeyiz.Gerçekten,demin de dediğim gibi,Aliye çok suskun kaldı.Her yerde,her fırsatta çocukları için gözyaşı döken,onlardan ayrı kalmasının acısını dile getiren Aliye,hakim karşısında sus pus oluverdi,en çok konuşması gereken yerde yani.Ayrıca Mevhibe gibi sessiz sedasız bir avukatta görmemiştim hiç.Tamam tatlım,tamam Aliyeciğim mahkemeye ne kaldı,dayan,kavuşacaksın çocuklarına diyen Mevhibe Ablacığımız mahkemeye gelirken optimistliğini ofiste veya evde unutmuş olmalı..
dizinin yönetmeni atv deki magazin programında .her şeyi tadında bırakmak lazım dedi...aliye yede bir kaç bölüm sonra değişecekmiş ama ne bakımdan ben anlamadım..
arkadaşım aliye de değişecekmiş ne demek ben anlamadım cümle tam olarak neydi?bize aktarabilir misin?
arkadaşlar yorumlarınız çok güzel ve doğru. aliyeci tüm dikkat çeken noktaları çok güzel vurgulamış.ayrıca olumsuz yönlere gelince ben mahkeme sahnesinin daha can alıcı olmasını bekliyordum.geçen bölümlerdeki aliye-sinan kavgalarından sonra bu sahneler bence yavan geçti. sinan bin tane yalan söyledi. edirneyiz falan dedi ama aliye orada müdahale edemezdi çünkü o da bilmiyor çocukların nerede olduklarını. ayrıca sinanın yalanlarını ispatlayamazdı ama bence de endişesini hakime söylemeliydi. bu bölümde hasibe yine lafı gediğine koydu.sinan leyleya fazla güveniyor ama sağlam bir kazık yemesi yakındır.aliye denize karşı yavaşta olsa yakınlaşmaya ve açılmaya başladı bu da olumlu bir şey.sinan çocukları getirdi mi bilmek zor.çünkü sözkonusu kişi sinan.sanki arda arabadaydı ama ayşeyi göremedim. bu arada arda annesi ile buluşabilirse istanbulda olduklarını söyleyebilir.neyse haftayı heyecanla bekliyorum.
Peki ben de ilk kez katiliyorum bu sohbete. Sizleri uzaktan takip etmek keyifliyde ama bu sefer ben de yorum yapacagim. Hersey bir tarafa, niye herkes (dayi dahil) Edirne'den geldiklerine inaniverdiler birden ...Arda daha gecen bolumde kacip nerdeyse bulmuyor muydu annesini? Bu cocuk Edirne'den mi kacti geldi yani? Niye kimse mahkemede cocugun dayanamayip kactigini anlatmadi!
ya bu bölümde sinanın iyiliği üzerindemiydi banamı öyle geldi.. aliyenin haline üzülmeler, çocukları göstermek istemeler, sakin tavırlar falan..
çocuklar konusunda, sinanın bu kadar iyi olabileceğini tahmin etmiyorum, getirmedi diycem ama arabada bende bi tanesini gördüm.. eğer bi tanesini getirdiyse diğerini getirmemekteki amacı ne olabilirki.. aliyeye karşı hem mahkeme kararına uyuyormuş gibi görünüp hemde bi taraftanda üzmek mi istiyor acaba..
hasibeyide o konuşmasından dolayı tebrik ediyorum.. sonunda söyledi o da ne düşündüğünü.. ohhhhh beeeee..
mahkeme gerçekten çok sakin geçti... bende daha hareketli geçer diye beklemiştim..
Bu konuda bavardeye katiliyorum.Mahkeme olayi basli basina bir fiyasko idi.Aliye'nin sessiz kalmasi onuda gecelim menhibe'nin o disli avukatligi nerde kaldi .Ikiside dut yemis bülbül kesildiler.
Sinan : sana mutluluklar dilerim aliye.
Aliye :sanada mutluluklar sinan
Utanmasam aliye'de halen sinan'i seviyor diyecegim. onu ölümle karsi karsiya getiren cocuklarindan ayri kalmasina sebep olan sanki bendim.Yahu bu kadar cok aci cektiren ,aldatan asagilayan birine birde el verecegim yok daha neler.Denedik olmadi yürütemedik.Külahima anlat diyesim geldi.Beni aldatti hakim hanim yetmedi psikolojik iskence uyguladi oda yetmedi beni ölüme sürükledi .Cocuklarimi bana göstermiyor 3 aydir.Bu cümleyi kullansa hakim hem tek celsede bosar hemde cocuklari aliyeye verirdi.Ama bizim raiting rekorlari kiran hüzünlü dizimiz nasil uzayacak.Nasil ayni dertleri ceken kadinlari tv basina kitleyip gözyasi akittiracak.
Yazik diyorum ki ben en fanatik aliye izleyicilerden biriyim.Ama farkediyorumki benimde tahammül sinirlarim zorlanmaya basladi.Deniz'in tek tarafli aski, karistirmadigi halt kalmayan sinan'in her defasinda ege usulü zeytin yagi gibi üste cikip hakli görülmesi.Aliye'nin denize soguklugu gözyasi ,gözyasi ,gözyasi.Yakinda cikip bir senaryo yazacagim aliye ve cocuklari bir ruh ve sinir hastaliklari hastanesine kapatip denizide oraya doktor yapacagim.
Deniz:aliye sinir ilaclarini aldinmi
Aliye:deniz cocuklarim olmadan ne yaparim (hüngür hüngür)
Deniz.Üzülme aliye ben varim ben burdayim.
Aliye:arda ayse(hüngür hüngür)
Deniz: sen benim hayatimsin aliye
E nede olsa deniz aliyeyi seviyor , karsiliksiz olsada denizin sabri sonsuz ,deliykende katlanir.BU arada tüm islerini birakip bunlarin sagligi ile ilgilenir .Balkan hocada deniz iyi doktordur nede olsa kaprislerini sorumsuzlularini cekeyim der.Sinan'ada bir harem kurariz annesinide sultan makami .BU dizi böyle 200 bölüme kadar gider.
Belki bu elestirimi haksiz bulacaksiniz ama ilk defa bu kadar sinir oldum .Güzel sey yok muydu? tabiiki vardi ama bu vasat konunun altinda ezildi sanki.
Meric ile kahramanin diyaloglari ,sinan'in bence vicdan azabindan kivranmasi, balkan hocanin aslinda hic kötü biri olmadigi sadece disiplin istedigi gerceginin ortaya cikmasi ,aliyenin dizinin basindan beri bize cektirdigi sanciyi bir nebze olsun sen varsin demesi ile simdilik gecistirmesi
gülsünün ilk ask duygulari .
Umarim bu hatalar bir daha yapilmaz.Ben bu diziye gercek bir konusu oldugu icin bakiyordum ama gerceklerden uzaklasirsa Nejat Isler icin bile olsa bu diziye katlanamayacagim.
Sana hak veriyorum edasenekt
dizi uzayacak diye çok sıkıcı olmaya başladı.Yazdığın senaryo da çok doğru zaten farklı birşey izlemiyoruz.Ayrıca hilibi nin dediği gibi ardanın kaçtığını unuttular.Mahkeme çok basit geçti, ölümlerden dön çocuklarını gösterme sonra mutluluklar dile el uzat falan.Çooookk sıkıldım.
Müco nun kardeşinin karahanlarla ne alıp veremediği varda aklından çıkaramıyor onları bilen var mı?
öcelikle aliyenin işyeri çok hoş olmuş yeni giren kızda süheylaya haddini bildirdi.maheme sahneleri gerçekten sakin geçti ama beklenen sonuç oldu.sinanı bu bölümde çözemedim pişmanlıkmı duyuyor yoksa yeni entrikalar peşindemi bana snki aabada bir çocu varmış gibi geldi ama sinana güven olmaz zelişin geri dönmesine sevindim birde bence denizin mahkemeye gitmesi hataydı.
Vallaha Mahkeme Sahnelerinde Resmen şoka Girdim Ben, Sanki Koca Bir Sezon Onca Firtinayi Yaşayan Sinanla Aliye Değilmiş Gibi Birden Bire Birbirlerine Bariş Bayraklarini Gösterdiler, Bu Ne Biçim Iş Anlayamadim Gerçekten, Sinana Güven Olmayacaği Kesin,arabada çocuklardan Yalnizca Bitanesinin Kafasini Görebildim Ben De Herkes Gibi, Inşallah Getirir Sinan Haftaya çocuklari....ama Herşeye Rağmen Gene De Güzel Bir Bölümdü
Güzel bir bölümdü,sanırım herkes mahkeme olayını aynı olumsuzlukla değerlendirdi ve gerçekten mahkeme hiç de umduğum şekilde gerçekleşmedi.Çocukları için adete kaplan kesilen Aliye her ne olduysa eline fırsat geçmesine rağmen sessizleşti.Mahkeme sahnesi bitene kadar "tamam şimdi Aliye Sinan'a hakettiğini gösterecek" diye bekledim ama olmadı.Birde mahkeme çıkışında Sinan'ın sözlerini dinleyip ona iyi dileklerde bulunması beni hepten hayrete düşürdü.Artık diğer bölümlerde olanlara bakacağız.
Hasibe'nin kızının geri gelmesi içimde yeniden Aliye'ye yardım edebilir hissi uyandırdı.
Final bölümünde Sinan'ın çocukları getirebileceği ihtimalini bile düşünemiyorum,çünkü Sinan "ona daha neler yapacağım" tarzındaki düşüncesinden vazgeçmiş değil,ben çocukları getirmediği kanaatindeyim
zumrut prenses
26-10-05, 11:19
Arkadaşlar bölüm hakkında yorum yazamıyacağım, zaten yazılacak herşeyi yazmışsınız. Sinanın aldığı geçici velayetti asıl şov gerçek velayet davasında yaşanacak,o mahkeme çok daha çetin geçecek bence. Herneyse dün akşam Özel Hatta yönetmen Kudret Sabancı konuştu dizi bu sezon bitecekmiş. Zaten başlarken 70 bölüm ömür biçmiştik, herşey tadında kalsın dedi. Bende katılıyorum. Ancak 50.bölümden sonra bombalar patlayacak dedi. 50.bölümden sonraki 20 bölüm çok heyecanlı olacak herhalde. Herşey değişecek, çözülecekmiş. Hasibeyle ve İkballede röpotaj yaptılar ama onlar konuyla ilgili tiyo vermediler. İkbale sokaktaki insanlar çok tepki vermiyorlamış seni gidi seni diyorlarmış en çok. Şu 50.bölümden sonra patlayacak bombaları çok ettim doğrusu ;)
minemtoprak
26-10-05, 11:42
Galiba hepimiz bu mahkeme olayına kilitlenmişiz.Salak gibi edirne den geldiklerine inanmaya çalışıyorlar.Geçen hafta Arda nın kaçtığı neden dile getirilmedi.
Bence Önder de(Sinan ın avukatı) Aliyeyi tanıyınca insafa gelecek.Ben bu dizi de adamım Müco ya başından beri bayılıyorum.Ve kilit isim müco olacak.Aliye müco sayesinde çocuklara kavuşacak.Şu süheylaya sinir oluyorum.Kız kurusu kasap kedisi.Çıkarsınlar şu kadını.Balkan hocayı da çok seviyorum çünkü hastane değil tımarhane herkes kim kime dum duma hesabı.Bir önceki bölüm başkanının iyi niyetli olması onlar sorumsuz yapmış.Balkan hoca bunlar adam d-edecek.Deniz hastane yerine mahkemeye gidiyor.Nerede senin hipokrat yeminin.Yoksa bu yemin aşık olunca devre dışımı kalıyor.
Mevhibe de hiç bir şey söylemedi mahkemede.Bence çocukları getirmedi sinan.
Çünkü anneniz kanada da demedimi unutturmaya çalışmıyormu?Eeeeee ne diye getirsin?
Çok zırvalamaya başladılar ama yinede izliyoruz işte.
edasenekt benim düşündüğüm herşeyi sen dile getirmişsin gibi hissettim.
çok güzel yazmışsın.
ben aliye ile Denizin diyaloglarından da bıktım artık. zaten onlarda bence aynı şeyi hissediyorlar herhalde.Bir yıldır iyiki sen varsın, sen üzülme ben varım. benim çocuklarım var. ayyy baydılar artık. Başka hiçbir güzel söz, duygu, bakış yok. oyuncularda aynısını hissediyorlar herhalde onları izlerken en ufak bir elektrik görülmüyor.Bu hafta en güzel ve tek sahne denizin kardeşi ve Balkan Hoca arasında geçen konuşmalardı.gerçi o da biraz havada kaldı bence.
ecrin_sena
26-10-05, 12:03
dünkü bölüm çok sıradandı bence.geçen haftaki kadar ne meraklandım nede hüzünlendim duğrusu.sıradan bir mahkeme,birbirlerine iyi şanslar dilemeler,evdeki hal aynı kaynana ikbal cadısı,kahraman-meriç-feyyaz -nusret herkes aynı.sanki geçen hafta bıraktıklarımız yerdeler.sonuna doğru biraz da olsa meraklanmadım değil aslında sinan çocukları getirecek mi yoksa getirmeyecek mi diiye ama bana bu kadarcık yetmedi doğrusu.umarım haftaya daha merak ettirecek sahneler,aşk kokan ve mutluluk olan bir bölüm olur.
çünkü biz izleyici;mutsuzluk ve karamsarlıkla bir yere kadar tahammül edebiliriz.sonrası malum ......
direk olarak reytinglere bulaşır.
ecrin_sena
26-10-05, 12:06
aliye deniz ilişkisi için daha ne bekleniyor anlamışdeğilim doğrusu.yanlış örnek olmamak için mi bu kadar ızdırap.bak boşanmamış kadaın başka birine gönül veriyo felan diyeyse zaten diziyi baştan sona izleyen için böyle bir düşünce söz konusu bile olmaz.
tamam bir aile dizisi,drama ama o zaman aşk olmayacaksa neden denizi sırılsıklam aşık etmesinler yazık çocuğa yaa..aliye tek bir kelime ile ilerleme gösteriyo.
bıkmam üzereyim umarım hafataya toparlarlar.
dün en cok Sinanin tavri beni sasirtti.Mahkemede tam bir centilmen gibi davrandi.Ama saskinligim uzun sürmedi ve avukatiyla yedigi yemekte yine inciler döküldü dudaklarindan,hicbir kadin onu terkedemezmis,egoizmin de bu kadarina peshttp://www.phpbber.com/phpbb/images/smiles/smash.gif
Ben Mücahitin kizkardesinin hikayesini merak ediyorum.Sinanin babasi ile alakali birsey de olabilir.Cok hayranlikla bahsediyor cünkü Haydar Beyden.
Bazilariniz kizacak ama Balkan Hoca Denizi disari cikarmakta sonuna kadar hakli.Sonucta o hastaneye yeni gelmis biri ve kendi düzenini oturtmak zorunda.Biraz sinir bir tip kabul ama dogru yönleri de var tabii.Denizin kizkardesine cok iyi ve sicak yaklasti mesela.Adam isini savsaklayanlarla ugrasiyor demek ki.
Dün gecenin yildizi bence Hasibeydi.Sinana cok güzel ögütler verdi.Hasibeyi cok seviyorum.
dünkü bölümün en güzel yeri bencede hasibe'nin sinan'a söylediği şeylerdi çok güzel konustu hasibe...
bende gurbetci'ye katılıyorum deniz'in dışarı çıkarılması çok doğruydu balkan hoca sorumsuzluktan hoşlanmıyo heralde...
çocuklar yine her hafta olduğu gibi öldürdü beni bu kadarda tatlılık olmazki yaa:):)
bence sinan bi bahane bulup çocukları yine aliye'ye göstermicek mahkemede yaptığı sırf hakimin gözünü boyamak içindi offff nefret ediyorum sinandan yaa!!!!
mizrak_tutucu
26-10-05, 14:43
Bence soz konusu kız, Mucahit'in kızkardesi degil, kuzeni gibi biri. Mucahit'in kardesi olmadıgı icin bu kızı kardesi gibi benimsemis. Ben, bu kızın cocugunun babasının Sinan oldugunu dusunuyorum. Sinan gençken kızı baştan çıkarmış, hamile bırakmış ve sonra terk etmiştir. Kız hamile oldugu icinde cigeri beş para etmez, dayakçı bir adamla evlenmek zorunda kalmıştır. Mucahit'in Sinan'a dusmanlıgının temelinde bu kızın hayatının kaymasının yattıgını dusunuyorum. Mucahit kucukken kuzenine aşık bile olabilir. Her neyse, kızı cok sevdigi ve deger verdigi bir gerçek.
Duyumlara gore dizi beş altı bolum sonra acayip hareketlenecek ve olaganustu surprizler olacakmış. Aliye Sinan'a donmedigi surece beni hiç bir şey diziyi izlemekten vazgeçiremez.
bende senin gibi düsünüyorum...özellikle son cümlen aliye izleme konusunda düsüncelerimi bire bire dile getirdi...benide baska hic birsey aliyeyi izlemekten vazgeciremez... :p ;)
Bence soz konusu kız, Mucahit'in kızkardesi degil, kuzeni gibi biri. Mucahit'in kardesi olmadıgı icin bu kızı kardesi gibi benimsemis. Ben, bu kızın cocugunun babasının Sinan oldugunu dusunuyorum. Sinan gençken kızı baştan çıkarmış, hamile bırakmış ve sonra terk etmiştir. Kız hamile oldugu icinde cigeri beş para etmez, dayakçı bir adamla evlenmek zorunda kalmıştır. Mucahit'in Sinan'a dusmanlıgının temelinde bu kızın hayatının kaymasının yattıgını dusunuyorum. Mucahit kucukken kuzenine aşık bile olabilir. Her neyse, kızı cok sevdigi ve deger verdigi bir gerçek.
ama son bölümde: olur mu sen benim biricik kardesinsin dedi mücahit yoksa ben mi yanlis anladim.Diger konularda hemfikirim zaten ben de böyle birseyden kuskulandigimi yazmistim.sinan iliskileri konusunda herzaman egoist davranmis.Bunu hicbir kadin beni birakamaz ben birakirim diyerek cok da güzel belli etti zaten.Egoist sey http://smile.smilies.nl/428.gif
sevgili mizrak tutucu bende kız ve sinan hakkında aynı şeyleri düşünüyorum.dünkü bölümün sonunu göremedim.en son feyyaz yiyecek birşeyler getirdi.orda kaldım.biri ne olduğunu anlatırsa çok memnun olurum.o shyela varya yine dün hoplattı benim sinirleri.balkan hocaya gelince dün aslında adam haklıydı.deniz hiç işte değil.habire geziyor:)işin şakası bu tabi.toplantıya geç gelmesi iyi değildi.ama söz konusu deniz olunca ben adama yine kızdım:)
arkadaşlar ben bazı eleştirilerinize katılmıyorum bence aliye mahkeemde itiraz edemezdi çünkü istanbulda olduklarını ispatlıyamaz ayrıca sinan tabi çocuklarını görüceksin dediği için ses çıkarmadı getirir diye düşündü bence sinan çocukları getiricek sanırım çünkü çocuklar çok hazırlandı sinan ne kadar kötülük yapsada çocuklarını çok seviyor onları böyle bir hayal kırıklığına uğratmaz bence ayrıca bu bölümde sinana acıdım hala aliyeyi seviyo ve bunu hasibeden başka kimseye söyliyemiyo bence çünkü etrafındaki en gerçekçi ve güvenilir kişi o ve hasibenin sözleri süperdi aliyenin sinanla barışması çok normal ne olursa olsun arada iki çocuk var her halukarda birbirlerine tahammül etmek zorundalar ayrıca sinan aliye için bişeler yapmaya çalışabilir çocuklarıda bu yüzden getirir bence hasibeden çok etkilendi ben ileriki bölümlerde sinan boşanmaktan vazgeçebilir diye düşünüyorum ayrıca ben sinanın aliyeye bakışlarını da çok etkileyici buluyorum ve bu bölümde bişe farkettim aliye sinana karşı iyi davranıyo çünkü hala ona karşı biraz başı eğik gibi evliyken hiçbişeye karşı gelmemiş olmasının bi etkisi var bence bide sinanın iyi halinden dolayı aliye bağırıp çağırmadı mahkemede aliye zaten sakin birisi önceki kavgaları hep aliyenin kendini kaybettiği anlarda olmuştu bide bana kızabilirsiniz ama sanki aliyenin içindede hala sinana karşı bişeyler var gibi sezdim bazı arkadaşlar aliye sinana dönerse izlemem demiş ama bence asıl o zaman çok heyecanlı oluyo geçen sezonu hatırlatırım ayrıca aliyenin denize olan tavırları gayet ölçülü ve güzel illa sana aşığım canım aşkım falan mı demesi lazım seviyo işte denizde salak değil ya anlıyo çok fazla sevdiğini dile getirse deniz ona o kadar aşık kalmaz zaten sıkılır yani ben dünkü bölümü çok beğendim ayrıca sinana da çok şaşırdım haftaya aliyenin çocuklarıyla buluştuğu sahneyi izleyeceğimizede inanıyorum ben
arkadaşlar daha çnce de söyledim bende mahkemede bomba bekliyordum ve durağan geçti.fakat aliye bazı şeylerden şüphelense de elinde kanıt olmadığı sürece mahkemede bunları dile getiremezdi. ayrıca 1 gün bile olsa çocuklarını göreceği umuduyla da susmuş olabilir. ilk başta alttan alarak sağlam adımlarla ilerlemeye çaılşıyorlar bence. çocuklar anneleri ile buluşunca edirnede olmadıklarını öğrenebilirler.hem mahkemede aliye problem çıkartmayarak hakimden puan toplayabilir. bırakalım sinan hataları yapsın elbet sıra konuşmaya da gelicek. ben müco dan umutluyum o kız onun kızkardeşi annesine kardeş istyorum diye tutturmuş ya.hatırlayın arkadaşlar 2 hafta önce dizide tempo oldukça yükselmişti. şimdi tempoyu aşağıya çekiyorlar.bu fırtına öncesi sessizlik bence.bizi çok güzel bölümler bekliyor sinanın sürünüşünü görücez. aliye ve denize gelince biraz daha sabredelim bence onun güzelliğini de sona sakladılar. aliyeyi her zaman seyrederim oyuncular değişmediği sürece... eee o da olmaz artık bu saatten sonra :p :p :p
sanırım her şeye rağmen ben de aliye yi izlemekten hiç vazgeçemem
bence süper bölümdü
bu arada o genç kadın mco nun kuzeni bence de:)
Bİ DE ŞUNU FARKETTİM Kİ; EN ÇOK İZLENİLEN DİZİLER HER ZAMAN ÇOK FAZLA ELEŞTİRİYE MARUZ KALIYORLAR; ÇÜNKÜ BÜTÜN TÜRKİYE NİN GÖZÜ O DİZİNİN ÜSTÜNDE OLUYOR; EN UFACIK BİR HATA OLDUĞUNDA; oh işte bir hatayı yakaladım; demek en çok izelenilen dizilerin de hatası oluyor ve ben de o hataları bi güzel buluyorum FALAN GİBİ Bİ ŞEY HİSSEDİYOLAR İNSANLAR; AMA BEN BU KADAR ACIMASIZ ELEŞTİRİLERİ HAK ETMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM DİZİMİZİN; HELE Kİ KENDİ FANATİKLERİ TARAFINDAN; ÇOK ÜZÜCÜ
UNUTMAYALIM Kİ YAKLAŞIK 1.5 YILDIR ALİYE İLE BERABER GÜLDÜK SEVİNDİK ÜZÜLDÜK; SALI GÜNLERİ GELSİN DİYE ZAMAN SAYDIK; ALİYE VE DENİZ İN YAŞAMAYA ÇALIŞTIĞI AMA AİLESEL VE ZAMANSAL SEBEPLERDEN ÖTÜRÜ BİR TÜRLÜ YAŞANMAYA BAŞLANAMAYAN AŞKIN HAYALİNİ KURDU HERKES; ÇARŞAMBA GÜNÜ HERKES ALİYE DE OLANLARI TARTIŞTI; HER ÇARŞAMBA İZLEYENLER İZLEYEMEYENLERE ANLATTI O BÖLÜMÜ; KİMİMİZ SALI AKŞAMI SIRF İZLEYEBİLMEK İÇİN DAHA AZ DERS ÇALIŞTI;ŞİMDİ BU KADAR AĞIR ELEŞTİRİLER BENCE ÇOK HAKSIZ; tabi ki gerçeklikten uzak ve hataya düşülen noktalar var; ama HER DEFASINDA yok bi daha olursa ben bile izlemem yani TARZINDAKİ TEHDİTVARİ YAKLAŞIMLAR HİÇ TE HOŞ OLMUYO
EN KÖTÜSÜ GERÇEKTEN İZLEMEYİ BIRAKIRSINIZ ARKADAŞLAR; ALİYE Yİ TÜKETMİŞ OLUR VE YENİ ALİYE LER BULMAK İÇİN TV KANALLARI ARASINDA GİDİP GELMEYE DEVAM EDERSİNİZ; AMA Bİ ALİYE DAHA BULABİLİR MİSİNİZ BİLEMİYORUM?????
lütfen bana kimse alınıp kızmasın; son zamanlardaki rahatsız edici tavırdaki bu eleştirilere bi cvp vermek istedim hepsi bu:)))
herkese bol aliyeli günler falan yaniiii:)
aliyeci sana katılıyorum ben de bunu demeye çalışıyorum tamam hepimizin hoşuna gitmeyen noktalar var ama ben bunları çok takmıyorum ve iyimser bir yaklaşımla ileride patlayacak bombalar öncesi bir dingillik ortamı yaratıldığınıu düşünüyorum. ayrıca kimse bu kadar zamandan sonra aliyeyi bırakmaz.en basiti alışkanlıklarımızdan biri oldu.
arkadaşım aliye de değişecekmiş ne demek ben anlamadım cümle tam olarak neydi?bize aktarabilir misin?
valla orasını söylemedi yönetmen. kılık, kıyafet,şaç,cilt bakımı olabilir...ama değişeceğini kesinlikle söyledi.
aliyeci ve aliyefan size sonuna kadar katııyorum hemen karalama kampanyası yapılmasına karşıyım sonuçta biz beğenerek izliyoruz beğenmeyenler kusura bakmasın ama izlemeyi bıraksınlar
sağolun arkadaşlarrrr
bizler oldukça aliye yoluna devam eder zaten
bol aliyeli günler
Mahkeme sahnesinin ben dahil bazı arkadaşlarımı rahatsız etmesinden ve bunu burada dile getirmiş olmamızdan dizi ile ilgili karalama kampanyası başlattığımız sonucuna varmanız gerçekten enteresan.Ben de Aliye'yi başından beri severek,ekrana kilitlenerek,kimi zaman gülerek,kimi zaman ağlayarak izliyorum.Yalnız son bölümde 2-3 sahne beni rahatsız etti diye bunu dile getirme özgürlüğümden de diziyi izlemeye devam etme hakkımdan da elbette vazgeçmeyeceğim.Belki de tv hayatımda bugüne dek en severek izlediğim dizi olmasına rağmen,beni rahatsız eden noktaları da göz ardı edemem,sırf favori dizim olduğu için ise hep övgüler yağdırmak zorunluluğunu da hiç hissetmiyorum.Bilakis bu kadar sevdiğim için bunlar bu kadar gözüme batıyor.Belki başka dizi de olsa ''amaan'' deyip geçerdim.Ancak bu farklı,çünkü bu Aliye..Gelecek bölüm yine beni rahatsız eden birşey olursa yine dile getiririm.Ancak maalesef bunları dile getirmek diziden nefret etmek,çamur atmak anlamında algılanıyor anlaşılan.Mahkeme sahnesi düşüncelerim hala aynı.Hala o sahnede eksik kalan ve benim içime sinmeyen bir şeyler olduğunu düşünüyorum.Gerçekte aynı mahkeme salonunda ben de bulundum.Aliye'nin konuşamamasını bir yere kadar anlayabilirim,oranın soğuk ve ürkütücü atmosferine dayanarak.Ancak avukatının sessiz kalması çokta mantığa uymuyor.Bunun dışında zaten bölümün güzel yanlarını da dile getirmiştim.Şimdi son bölüm yorumlarının hepsini bir kez daha okudum acaba ben mi atlıyorum diye,ancak burada kimsenin körü körüne diziyi karaladığını göremedim.Mahkeme sahnesi zaten bir çok kişide hayal kırıklığı yaratmış.Onun dışında herkes mesajına bölümden hoşlandığı sahneleri maddelemiş.Yani bir karalama kampanyası göremiyorum ortada.Uzun lafın kısası,yine de Aliye her zaman favorim.Çok çok büyük bir saçmalama,akla mantığa hiç sığmayacak bir durum olmadığı sürece de öyle kalacak.
lorali...
kesinlikle dizi hakkındaki yorumlarına katılıyorum.. aliye-sinan ilişkisini, aliye-deniz ilişkisini, göstermeleri gereken davranış biçimlerinin doğruluğunu gerekçeleriyle birlikte çok güzel yorumlamışsın..
teşekkürler...
mizrak_tutucu
27-10-05, 10:21
Müco, Aynur'a sen benim biricik kızkardeşimsin derken onu kızkardeşi gibi benimsedigini belirtti. Bence Aynur, Muco'nun dayısının kızı. Kuzen olduklarından eminim.
müco dediya sen doğduğun zaman bende anneme dedim bir kız kardeş istiyorum. annemde beni bi güzel patakladı die.
onun için kesinlikle kuzeni
bu bölümü güzeldi.ancak mahkeme kısmı cok çabuk gelişti.
acaba müco aliyeyle ne zaman nasıl görüşecek????
arkadaslar bilmiyorum 44. bolumun ozetini gordunuz mu ama bana gore kilit burada kopacak gibi. Ozetin icinde gecen bir cumle : "Alp’in Sinan’la yakınlaşması Mücahit’e yeni fırsatlar yaratıyor" onumuzdeki bolumde dizinin daha da guzellesecigini bildiren bir ipucu gibi geliyor bana
Aliye nefesini tutmuş, Sinan’ın çocukları getirmesini bekliyor… Kaynana İkbal’in gözüne giren Leyla, Arda ve Ayşe’nin de kalbini kazanma peşinde… Arda ve Ayşe’nin Zeliş’e gösterdikleri sevgi İkbal’i kızdırıyor… Avukat Mevhibe, Sinan’ın mahkemeye bildirdiği ikametgâhın doğruluğunu soruşturuyor… Aliye büyük defilenin heyecanıyla çalışıyor… İkbal’in eziyeti Hasibe ve Zeliş’i usandırıyor… Balkan Hoca otoriter tavrıyla Deniz’e ve diğer doktorlara gergin anlar yaşatıyor ancak Gülsün’le arası çok iyi… Alp’in Sinan’la yakınlaşması Mücahit’e yeni fırsatlar yaratıyor… Kahraman Meriç’i ailesiyle tanıştırmak istiyor ama Meriç’in boynu bükük… Sinan Meriç’in şirketteki yetkisini elinden almak için yeni çareler arıyor… Ayşe ve Arda evdekileri fena halde korkutuyor… Geçici velayeti alan Sinan mahkemenin kararına uyup Aliye’ye çocuklarını gösterecek mi? Deniz’in Aliye’ye hediye ettiği anlamlı hediye ne? Leyla’nın ilgisine karşı Arda ve Ayşe’nin tepkisi nasıl olacak? Aliye’ye kim, nasıl zarar vermeye çalışıyor? Mücahit’i öfkelendiren olay ne?
aaa...deniz ne hediye edicek acaba?
yazyagmuru
27-10-05, 17:16
bencede mucoyla aynur kuzenler dizinin başlarından mucodan nefret ediyordum ama artık seviyorum sanıyorumki sinanın planlarını suya düşürecek tek kişi o olacak sinan efendide o zaman anlıcak hanyayı konyayı umarımki öyle olur.
mizrak_tutucu
27-10-05, 17:39
Bence Aliye degisecek ile kastedilen Aliye'nin kılık kıyafeti veya makyajı degil. Kastedilen Aliye'nin kisiliginin degisecegi. Bence Aliye sakin ve sessiz halinden çıkıp bir kaplan kesilecek ve düşmanlarını teker teker paralayacak. Muco'nun da Aliye'nin donusumunde faydası olacak diye dusunuyorum.
bavarde biz karalama kampanyası veya nefret diye bi şey demedik
kimsenin özgürlüğünü elinden alma hakkımız olmadığını bildiğmizi için zaten onun sözünü bile etmiyorum
herkese aliyeli günler
falan yani:)
arkadaşalr bu böülm yorumları konusunda tartışmayalım artık.tabi burada kimsenin aliye sevgisini ölçmüyoruz ayrıca zaten aliye sevgisi bizi burada topladı sevmeyenin zaten burada işi ne :p herkes farklı açıdan bakabilir ve bu çok doğaldır.ben aliyeyi çok seviyorum ama beni rahatsız eden noktaları yazdım. ve bunlara yine iyimser açıdan yaklaşarak diğer böülmlere yatırım yapıldığını savundum. lütfen kimsew kimseyi kırmasın bu güzel sohbet ortamında gerginlik yaratmayalım ve hepimiz gelecek bölümün heyecanı ile randevu saatimize kilitlenelim ne dersiniz?bomba gibi bölümler gelecek inşallah.... :p :p :p
Mahkeme sahnesinin ben dahil bazı arkadaşlarımı rahatsız etmesinden ve bunu burada dile getirmiş olmamızdan dizi ile ilgili karalama kampanyası başlattığımız sonucuna varmanız gerçekten enteresan.Ben de Aliye'yi başından beri severek,ekrana kilitlenerek,kimi zaman gülerek,kimi zaman ağlayarak izliyorum.Yalnız son bölümde 2-3 sahne beni rahatsız etti diye bunu dile getirme özgürlüğümden de diziyi izlemeye devam etme hakkımdan da elbette vazgeçmeyeceğim.Belki de tv hayatımda bugüne dek en severek izlediğim dizi olmasına rağmen,beni rahatsız eden noktaları da göz ardı edemem,sırf favori dizim olduğu için ise hep övgüler yağdırmak zorunluluğunu da hiç hissetmiyorum.Bilakis bu kadar sevdiğim için bunlar bu kadar gözüme batıyor.Belki başka dizi de olsa ''amaan'' deyip geçerdim.Ancak bu farklı,çünkü bu Aliye..Gelecek bölüm yine beni rahatsız eden birşey olursa yine dile getiririm.Ancak maalesef bunları dile getirmek diziden nefret etmek,çamur atmak anlamında algılanıyor anlaşılan.Mahkeme sahnesi düşüncelerim hala aynı.Hala o sahnede eksik kalan ve benim içime sinmeyen bir şeyler olduğunu düşünüyorum.Gerçekte aynı mahkeme salonunda ben de bulundum.Aliye'nin konuşamamasını bir yere kadar anlayabilirim,oranın soğuk ve ürkütücü atmosferine dayanarak.Ancak avukatının sessiz kalması çokta mantığa uymuyor.Bunun dışında zaten bölümün güzel yanlarını da dile getirmiştim.Şimdi son bölüm yorumlarının hepsini bir kez daha okudum acaba ben mi atlıyorum diye,ancak burada kimsenin körü körüne diziyi karaladığını göremedim.Mahkeme sahnesi zaten bir çok kişide hayal kırıklığı yaratmış.Onun dışında herkes mesajına bölümden hoşlandığı sahneleri maddelemiş.Yani bir karalama kampanyası göremiyorum ortada.Uzun lafın kısası,yine de Aliye her zaman favorim.Çok çok büyük bir saçmalama,akla mantığa hiç sığmayacak bir durum olmadığı sürece de öyle kalacak.
ya bavarde ben kimsenin düşünce özgürlüğünü kısıtlamak için söylememdim bunları zaten böyle bi hakkım da olmadığını biliyorum o anda yorumları okuyunca benim düşüncelerime çok ters geldi ve sinirle yazdım o yazıyı ben dizi izleyenlerin bi bölümde hoşlarına gitmeyen bişe olduğu zaman diziyi izlemeyi bırakıcam galiba sıkmaya başladı gibi sözlerine kızdım o laflarım kasdi söylenmiş şeyler değildi senin yorumunu yeni okudum ve şok oldum eğer herhangi birinizi kırdıysa yazdıklarım çok özür dilerim
Ben de özgürlüğümü kısıtlamaya çalıştığınızı düşünmedim zaten kimsenin böyle bir hakkı olmadığının farkındayım.Sadece karalama kampanyası lafı ilginçti ona cevaben dizi ile ilgili düşüncelerimi tekrar dile getirmek istedim.Beni kırmadın tabii ki loralai sadece ben cevap yazma isteğime hakim olamadım.Sonucta burası bir forum.Burda ruh ikizi aramıyoruz :) Elbette düşünce farklılıklarımız olacaktır,o yüzden özür dilenecek bir şey yok elbette.Ben kimseye alınmadım,umarım kimse de bana darılmamıştır..Benim belirtmek istediğim şuydu,sadece herkes her zaman dizinin her bölüm veya sahnesinden etkilenmek veya buraya hep iyi yorum yazmak zorunda değil.Beğeniyi oldugu kadar beğenilmeyeni de dile getirmek normal.Bunda diziyi kötülemek ya da yerden yere vurmak amacı yok,siz de yanlış anlamayın demek istemiştim.Neyse burası bölüm yorumları başlığı olduğu için,ayrıca ortada büyük bir sorun da olmadığı için bu konuyu kapatma taraftarıyım.Sevgilerle..:)
Ya şimdi 44. bölüm özetini okudumda harika bir bölüm bizleri bekliyor arkadaşlar yine. Çok heyecanlandım...
evet ya...bende okudum...cok heyecanli olacak kesin...
ama galiba cocuklari göremiyecek...sinan öyle kolay pes etmez...
evet çok heyecanlı bencede 44. bölüm
ayrıca bence de aliye göremeyecek çocukları
ama arkadaşlar o zaman aliye bu hafta baya reyting kaybedecek çünkü bi çok insan izlemeyi bırakacak diziyi; yani yorumlarda bi çok arkadaşamın dediği gibi..
böyle yani; üzgünüm her şey için
ben salı gününü iple çekiyorum
ama arkadaşlar o zaman aliye bu hafta baya reyting kaybedecek çünkü bi çok insan izlemeyi bırakacak diziyi; yani yorumlarda bi çok arkadaşamın dediği gibi..
gerçek aliyeci aliyedeki bütün oyuncular diziden çıktığı zaman izlemeyi bırakır.görmesin çocuklarını ne olcakki.şimdiye kadar rahat görüyor muydu.elinde sonunda ulaşçak.dizi sonuçta bu.tabiki herşey mükembel olamaz.
ben aliyenin çocukları göreceğini düşünüyorum eğer sinan çocukları getirmiycek olsaydı kendiside gelmezdi ve çocuklarda o kadar hazırlık yapmazdı hem çocuklar gelsede hakim dedi ya sabah 9 dan akşam 5 e kadar kalıcak yani çok kısa bi süre çocuklar annelerine aliyede çocuklarına doyamadan ayrılmak zorunda kalıcaklar ve o sahne çok hüzünlü olucak bence tabi bunlar benim düşüncelerim
Bencede eğer Sinan çocukların ikisini de getirirse zaten kavuştukları sahne çok duygusal olur buna eminim ancak ayrılacakları sahneyi düşünmek bile istemiyorum,özellikle Ayşe tepkilerini hırçınlık yaparak dışarı vuran bir çocuk.Arda ona göre daha sessiz ve içine kapanık bu konuda.O yüzden Ayşe ortalığı yıkar,Aliye'de perişan olur veda sahnesinde.Bu hafta fragmanı da mümkün olduğunca geç vermezler inşallah.Çünkü baya heyecanlı ve duygusal bir bölüm olacak.
Arkadaşlar Kesin Getirdi Arabayi Gösterdiklerinde Arkadaki Oturanlari Görmediniz Mi?
Ayrica Getirmicek Olsa 09-18 Idi Nie 10 Felan Dedi
Illaki Getircek 1 Saat Daha Az Görsün Istio
inşallah bu sefer fragmanı erken verirler ayrıca sitemizdede yeni bölüm fotolarını koymayı unutmazlar geçen haftaki gibi olmaz inşallah
Bencede eğer Sinan çocukların ikisini de getirirse zaten kavuştukları sahne çok duygusal olur buna eminim ancak ayrılacakları sahneyi düşünmek bile istemiyorum,özellikle Ayşe tepkilerini hırçınlık yaparak dışarı vuran bir çocuk.Arda ona göre daha sessiz ve içine kapanık bu konuda.O yüzden Ayşe ortalığı yıkar,Aliye'de perişan olur veda sahnesinde.Bu hafta fragmanı da mümkün olduğunca geç vermezler inşallah.Çünkü baya heyecanlı ve duygusal bir bölüm olacak.
sana katılıyorum arkadaşım.bence de bu bölümde hem aliyeyi hem de bizi bol gözyaşı dolu sahneler bekliyor.inşallah fragmanı erken verirler. ama fragmana bakınca da ne tahmin yapsak tutmuyor ki. öyle sahneleri koyuyorlar ki çok farklı noktalara kayıyor yorumalar , sonra bakıyoruz ki hiçde tahminimizdeki gibi değil..
arkadaşım bence kimse aliyeyi bu kadar kolay bırakmaz. daha önce de temponun çok düştüğü herkesin isyan ettiği zamanlar oldu ama kise bırakmadı izlemeyi. yine kimse bırakmaz unutmayalım aliyenin her acısı ileriki bölümlerde onun ortalığı dağıtması için bir sebep.yani dram arttırdıkça şimdi biz ne kadar üzülüyorsak ileride kötüler aliye tarafından perişan edilirken de o kadar çok güleceğiz aliye ile birlikte... sen merak etme aliye sevgisi bu kadar kolay bitmez :p :p :p
Ben gecen hafta fragmandan sonra birşeyler yazmıştım hiçbirisi tutmadı :) Doğru söylüyorsun,fragmandan karar vermek zor,neyse ki bayram telaşı ile bu salının çabuk geleceğini ümit ediyorum :)
Bu arada bence de Aliye'yi kolay kolay kimse bırakmaz,ya Aliye'nin Sinan'a dönmesi lazım,ya da başrollerden birinin rol gereği ölmesi veya oyuncu değişikliği yapılması lazım ancak.
Arkadaşlar bugün müthiş bir şey oldu arkadaşımla bebek 'te aliye nin son bölümünden bahsederken...birden Sinan(halit ergenç) iki masa ötemize oturdu. arkadaşım bak kim geldi dedi bir baktım Sinan.Bir anda çok sinirlendim kalkıp yanına gidip onu tersleyecektim yanında iki kişi daha vardı...fakat dizideki halinden daha yakışıklı ve kibardı.onların kalmasını bekleyene kadar oturduk..bir ara yine gidip aliye de neler olacak diye sormak istedim olmadı..ah ah bazı güzel şeyler ansızın insanın karşısına çıkıyor.. ;)
bebek'te bebek çay bahçesinde saat15:00 ve 16:00 civarı :p
ben aliyenin çocukları göreceğini düşünüyorum eğer sinan çocukları getirmiycek olsaydı kendiside gelmezdi ve çocuklarda o kadar hazırlık yapmazdı hem çocuklar gelsede hakim dedi ya sabah 9 dan akşam 5 e kadar kalıcak yani çok kısa bi süre çocuklar annelerine aliyede çocuklarına doyamadan ayrılmak zorunda kalıcaklar ve o sahne çok hüzünlü olucak bence tabi bunlar benim düşüncelerim
Sana katılıyorum loralai bence de çocuklarını görecek Aliye. Sinan'ın sağı solu belli olmaz ama içimden getirdiğini düşünmeden edemiyorum. Çok duygulu bir bölüm olacağı kesin...
Arkadaşlar bayağıdır mesajları okumamıştım ama okuyunca üzüldüm nedir bu karalama politikası meselesi anlamıyorum tamam aliye yi seviyoruz aliye çok kaliteli bir yapım oyuncuları muhteşem ama gerçektende mahkeme sahnesinde bir durgunluk vardı benim de tasvip etmediğim sahneler vardı ama bir insana kendi yorumunu yaptı diye ve bu yorum sizin isteğiniz doğrultusundu değil diye karalama politakası başlattı demeniz çok saçma
öyleki bu kişilerin aliyeyi ne kadar çok sevdiklerini düşünürsek Mesela Edasenekt,Bavarde yani benim hatırladıklarım bunlar eleştirenler bu sahneleri Ya bu kişilerin karamala politakısı yaptığını düşünmeniz çok yanlış bu kişiler ki bizlere bir sürü güzel şey sunan üyeler ki biri aliye bölümünün mod'u bence insanları,yorumları değerlendirmeden önce iki kere düşünün artık bu iki üyeyi tanıyorum biri canım ablam biride şeker yeni tanıştığım bir arakadaşım inanın onlar da en az sizin kadar hattaha daha da çok belki aliye yi seviyorlar
Tamam hepimiz aliyeyi seviyoruz ama işi holiganlığa çevirmeyin arkadaşlar çükü sevginizi göstermenin bu biçimi sevdiğiniz şeylere zarardan başka bir şey vermez ;)
benim içmden bi ses getirecek diyor ama bu sinan tabi napacağı belli olmaz ben getirirse birbirlerinden nasıl ayrılacaklarını düşünüyorum bu ayrılma sahnesi sinanın yanında olur büyük bi ihtimal ve inşallah sinanın içi acırda azda olsa insafa gelir diye umuyorum en azından aliyeye acimiyosa çocuklarına acır gerçi bence aliyeye de biraz üzülüyo gibi senaryoda sinan karakterinin biraz yumuşaması gerektiğini düşünüyorum hem hala aliyeyi sevdiğini de vurguladılar zaten çocuklarınıda çok seviyor yani bu bölümde çocukları kesinlikle getirmeli sinan karakterini biraz daha yumuşatmaları konusunda siz ne dersiniz
ayrilik isi sinana yavas yavas dokunmaya basladi zaten.gerek kendi avukatiyla yaptigi konusmasi gerekse Hasibe ile yaptigi konusmasindan anladigim kadariyla Aliyeyi hala seviyor.Avukati karin güzelmis deyince icli icli:karim...güzeldir dedi.
Yalnizca terkedilmeye,reddedilmeye alismamis bir adam.Bu saatten sonra da degisecegi yok.Kendi aklinca Aliyeyi cezalandiriyor ama gözünden sakindigi cocuklarinin da canini yakiyor haberi yok.Umarim bu bölúm Aliyenin hasretine bir son verir.Ama yine de icimde bir kusku var ne de olsa Sinan Aga,sagi solu belli olmaz :)
Ayrica mahkeme konusunda durgundu diyen arkadaslara da katiliyorum.Tam bir sinir harbi bekliyordum ne yalan söyleyeyim.Ilerki bölümlerde artik :)
Evet bende sinandan bir atak bekliyorum.Adam pişkin gel barışalım bile diyebilir Aliyeye
evet vallah pırılcım tamamen katılıyorum.bu sinan en sonunda gel çocuklarımız için barışalım diyebilir.ama asla aliye artık bir şans falan daha demez.asla yani.
sorenza ya HOLİGANLIK gibi kaba bi tabiri kullandığın için beni şoka soktun yani;aramızda holigan falan yokkkk yanlış anlaşılmasın yani
herkese bol aliyeli günler falan yani:)))
bu arada müge keşke sorsaydın ya halit ergence alye ile ilgili bi şeyler yaaaaa
aynen katılıyorum aliyeci holigan kelimesi beni de şok etti o yazıyı yazan bendim ve birilerini kırdıysan diye özür diledim ama daha çok kırılan ben oldum yani neyse artık bu konunun kapanmasını diliyorum
kapatalım tabi loralai arkadaşım
boşverelim gitsin; büyüklük kalsın bizde
herkese bol aliyeli günler
Arkadaşlar inanın kötü maksatla yazılmış bir yazı değil ya ben bu kadar çok fanatiklik demek istedim ya Yani sanki her yorum size kötü gibi gelmeye başlıyor ve hemen savunma mekanızmasına dönüşüyorsunuz demek istedim şok olunacak bir laf değil yani bu Öylesiniz demedim öyle olmaya doğru gidiyorsunuz demek istedim Bunları söylememde Aliyeyi sevmediğim anlamına gelmesin bunu da belirtiyorum çünkü yorumları okuyup hemen bir yargıya varıyorsunuz asıl düşünceyi anlamadan
sadece aliye basligi ile ilgili degil galiba bugünlerde bu forumdaki herkeste biraz alinganlik var.Ramazana baglayalim bunu :) ;)
Aliyeseverler birbirini kırmaz yanlış anlaşılma heryerde olur.zaten burada bulunma sebebimizde Aliyeseverliğimiz değilmi.
eleştiren arkadaşlarada kızmıyorum (kendi adıma) çünkü haklılar bu sezon Aliye de henüz umduğumuzu bulamadık ama içimden bir ses 2-3 bölüm sonra muhteşem olacak diyor.
Aliye başlığı şimdiye kadar en tartışmasız,en uyumlu başlıklardan birisiydi.Bu durumun da bunu bozmasına izin vermeyelim lütfen.Kimse kimseye alınmadı deyip konuyu kapatıp,olayı unutmak en güzeli arkadaşlar.Belki gurbetçi'nin dediği gibi herkesin sinirleri bozuk olabilir bugünlerde.Bir de sanal alem insanın duygularını,mimiklerini gerçekteki gibi ifade edemediğinden bu tarz yanlış anlaşılmalar normal.Birimizin belki de neşeyle yazdığı bir mesaj karşı tarafa ters çıkışmak şeklinde bir mesaj veriyor olabilir.Bunlar bu ortamda yüz-yüze olmadığımız için gayet normal.Lütfen bu mesajımdan sonra bu konuyu devam ettirecek bir mesaj yazmayalım ve başlığımızın o sakin,uyumlu,neşeli havasını bozmayalım.Hepimiz görüşlerimizi paylaşmak,sevdiğimiz dizilere destek olmak ve resim-video-fikir olmak üzere bir sürü paylaşıma ortak olmak sebebiyle burada bulunuyoruz.Bu güzel atmosferi ben dahil hiçbirimiz bozmayalım.İyi-kötü yorumlarımıza devam edelim dizimizle ilgili :)
sana katiliyorum ezgicim...
bu güzel ortami bozmayalim... ;)
susandelgado
29-10-05, 20:52
ya ben bu siteye ne zaman uzun süre giremesem mutlaka başlıklardan birinde tartışma çıkıyor. arkadaşlar yapmayın etmeyin. burası bir forum ve buraya yazan insanlar olarak ortak özelliğimiz aliye'yi izliyor olmamız. elbette hoşumuza gitmeyen şeyleri de yazacağız. sonuçta herkes kendi fikrini yazıyor. ama bunu bir tartışma konusu yapmaya gerek yok. herkes izlediği ile ilgili iyi ya da kötü yorumları yazacak ki bizde insanların ne düşündüğünü öğreneceğiz. hemen savunma mekanizması geliştirmeye gerek yok. sonuçta bir dizi ve sadece bunun üstüne yorum yapılıyor. herkesin hoşuna gitmemiş olabilir. aliyeci senin nickinden bile belli aliyeyi ne kadar çok sevdiğin. böyle ufak şeylere sinirlenip bizi yorumlarından mahrum etme. müge'cim senin de forumu bırakmana gerek yok. bu telaş ve tartışma içinde yazdıkların belki farkedilmemiştir. ben mesela yeni okudum. hoş bir şey tabi insanın çay bahçesinde otururken halit ergenç gibi birini görmesi. keşke gidip konuşsaydın ama öyle zamanlarda insanın beyni duruyor. ne yapacağını bilemiyorsun. bana tam anlamıyla kal geliyor mesela. bu arada iyi bir haber de veriyim. bugün milliyet'in televizyon ekinde okudum. aliye'yi bu hafta yaklaşık 9 milyon kişi seyretmiş ve haftanın en çok seyredilen dizisiymiş. kurtlar vadisi'ni geçmiş yani.
Arkadaşlar dizimizin ratingleri harika, oyuncularımız harika, senaryomuz deseniz öyle, kalite deseniz tartışılmaz.. Böyle güzel dizimizin böyle bir forumu olmamalı bence. Girip okuduğumda çok şaşırdım çünkü Aliyeciler forumu en sakin forumdu birden hararetlenmiş gereksiz bir neden yüzünden. Dizifilm.com'un bir çok üyesi var ve bu üyelerin kendi düşünceleri, görüşleri var. Herkesin görüşü, düşüncesi farklıdır zaten böyle olmasa forumlara ne hacet? Önemli olan seviye ve saygı sınırlarını aşmadığı sürece yazılan yorumlara saygı göstermektir. En çok sevdiğimiz dizinin bile bazı beğenmediğimiz yerleri olabilir, bunlar güzellikle yazıldığı zaman bir tartışma olmayacağı kanısındayım. Her dizinin her bölümü aynı heyecanla veya aynı tempoyla gitmez ki, mutlaka hoşumuza gitmeyen veya eleştirdiğimiz bir yeri olabilir. Bu diziyi bırakacağımız yada artık sevmediğimiz anlamına gelmez. Her hafta iyi-kötü eleştiriler yapacağız. Umuyorum ki bir daha böyle tatsızlıklar yaşanmaz ve Aliye'yi her zamanki gibi keyifle seyredip güzel sitemize güzel yorumlarımızı yazmayı ihmal etmeyiz... ;) Aliye forever...
az önce fragmanı izledim.. çocuklar geliyo mu belli diil.. hiç ipucu vermiyolar.. bu arada deniz aliyeye taşlı yüzük hediye ediyor.. bi de bir sahnede aliye denize salatalık yediriyo çok tatlı gözüküyodu..
evet bende seyrettim aliye üzgündü çocukları alamya giderken giydiği kıyafetin üzerinde olduğu sahnelerde yine gözleri dolu doluydu üzgündü ama bu çocuklarından ayrıldığı için de olabilir.çocukları hiç göstermedi aliye ile.sinan ve leyle yine sarmaş dolaştı.müco birisine bayağı kızgındı bağırıp duruyordu.aliye ve deniz mutfakta çok tatlı bir sahnede görünüyordu aliye denize salatalık yediriyordu.balkan hoca hastanede kahraman ve meriçi birbirlerini öperken görüp ters ters bakıyordu.galiba deniz aliyeye yüzük hediye ediyor. balkan hoca gülsünle denizi hastanede görüyor ve yüzünde sempatik bir gülüş vardı. bu arada nusret ve feyyaz yine birşeye üzgündü ve galiba aliyenin evindeydiler. konu yine aliye olsa gerek. yina aliyemizi üzen bir durum var gibi.
süheyle ile fazilet yine gergin ve aliye araya giriyordu. fragmanın son sahnesinde aliye çok tatlı bir şekilde gülüyordu.vallahi aklımda kalanlar bunlar.tahmin ettiklerim de şimdilik bu kadar. tabi yanılma payı var ;) sizlerle paylaşmak istedim.
arkadaşlar şimdi hatırladım fragmanda aliye yüzük elinde dalmış düşünüyordu.çocuklar ikbali delirtiyordu. ikbal yine zeliş ile uğraşıyor ve hasibe araya giriyordu. hasibeden bir bomba laf gelecek gibi.hatırlamışken söyliyim dedim. :p
Malesef fragmanı henüz göremedim:( Ama yazdıklarınız çok güzel şeyler özellikle Deniz ve Aliye sahnelerini çok merak ettim birde Aliye gördü mü acaba çocuklarını? Umarım en kısa zamanda görebilirim. Bu arada Mügecim dönmene çok sevindim senin mesajını görmemiştim şimdi okudum, eminimki herkes dikkat etmediği için görememiştir. Bu aralar sadece cevap yazıp çıkanlar da var bu yüzdende görülmemiş olabilir. Herneyse aramıza yeniden hoşgeldin;);)
ya ben saatlerdir bekliyorum ve göremedim bende aliye ve deniz sahnesini çok merak ettim denizin verdiği yüzük annesinden falan kalmış olabilir bence
Nihayet izledim.Bence Aliye çocukları görecek,çünkü çocuklarla buluşacağı sahneye dair birşey göstermediklerine göre şaşırtmaca yapmak istiyorlar.En azından birini mutlaka göreceğini düşünüyorum.Belki mutsuz olduğu sahneler ya çocuklara verilen saatler arasında doyamamasından ve ayrılık hüznünden ya da çocuklarından birini görememesinden kaynaklanan bir üzüntü gibi geliyor.Müco'nun sinirlenip dövüyor göründüğü kişi bence Aynur'un eşi.Özgür sanırım bayram tatili için evine gelmiş.Nusret'in yüzü gülüyor.En son sahnede ise bence Aliye Deniz'i falan görüp,öyle arkasını dönüp gülüyor.Orda da bir sürpriz var izlenimi yaratmak istemişler muhtemelen ancak Aliye'nin her zaman gördüğü birisi çıkacak büyük ihtimalle.Deniz-Gülsün-Feyyaz hatta Valentino Naci bile olabilir.
haklısın herşey olabilir. özetten nasıl tahmin yapılamıyorsa fragmanlarda son derece yanıltıcı olabiliyor.mesela geçen hafta sinan leyleye evlenme teklif etti sanmıştık :) kesinlikle fragmana yanıltıcı sahneler koyuyorlar ve hiç birşey anlaşılamıyor. aslında daha güzel heyecan artıyor sanki hiç yok ya :cool: yine aliyenin gülmesi herkesi farklı heyecanlandırıyor işte :D bekleyip göreceğiz...
mügecim tekrar aramza katılman çok güzel... bence doğru yaptın buradaki aliye sevenlerle tuhaf bir bağ aramızda.tanımadan arkadaş olduk.bunu sağlayan da aliye sevgisi. bir gün olur da aliye sevgisi biter ve aliyeden vazgeçersek o zaman buradan ayrılabiliriz...(en azından benim için öyle... :p )
ama aliye sevgisi bitmez.... yaşadığın olaya gelince gerçekten büyük bir şans...keşke gidip konuşsaydın ama bir anda karşılaşınca insan afallıyor dimi :rolleyes: neyse arkadaşım aramıza hoşgeldin sakın bir daha gitmeye kalkma olur mu :p
arkadaşlar şu an edindiğim bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum. dün akşam aliyenin yeni bölümünün fragmanı verilmişti ve bunu sizlerle paylaşmıştım.fakat şu anda yarın akşam aliyenin eski bölümünün yani geçen haftaki bölümünün yayınlanacağını öğrendim.maalesef yeni bölüm için 1 hafta daha beklicez :(
aliyefan
bu söylediğin gerçekmi..
bu habere bir tek ben sevindim herhalde
yarın akşam şehir dışına çıkmak zorundayım, aliye saatinde yolda olacaktım..
hatta aliyeyi telefondan dinlemeyi düşünüyodum, biliyorum açık teller otobüslere zarar veriyor ama onu bile göze almıştım..
inşallah tekrarı olur ya..
eminmisin, aliyefan..
EL DESDİCADO
31-10-05, 17:48
off çarşamba günleri aşk oyunu,salı günleri aliye maç kurbanı oluyor sık sık.nedir bu maçlardan çektiğimiz :( kanala kadar kızamıyorum,sonuçta böyle dizileri bir şampiyonlar ligi maçıyla aynı sate koyup rating kaybetmek istemezler.ama 15 gün beklemekte hiçte hoş değil.
Bunlarda önce fragmani gösterip bizi heyecanlandırıyorlar, sonrada
bir hafta erteliyorlar....pessss!!
Bunlarda önce fragmani gösterip bizi heyecanlandırıyorlar, sonrada
bir hafta erteliyorlar....pessss!!
evet petekcim.bende ona sinir oldum.yoksa aslında iyi reuyting kaybetmeme açısından o gün yayınlamamaları.boşverin arkadaşlar...resimler videolarsağolsun a rkadaşlarımız koyuyorlar.reyting kaybetmeme uğruna katlancaz;)
Bütün dizilerde yapıyorlar arkadaşlar yapabilecek bişeyimiz yok ne yazıkki. Çarşambada Aşk Oyunu güme gidiyor örneğin.. Çok can sıkıcı birşey hakikaten maçlarla aynı anda olup kaldırılması dizimizin. Ama benim canımı sıkan asıl şey yeni fragmanı verip ardından eski fragmanı koymaları buna çok sinirlendim. Madem öyle haftaya salının tarihini atıp yenisini versinler.........
ya haklisiniz bende cok sinir oldum ama
elden ne gelir...
ama bana tuhaf gelen:
daha dün aliyenin ynei bölüm reklamini gösteriyorlardi ama simdi nedne öyle yaptilar ki
aliye maca kurban gitti
ama beninm sinir oldugum neden daha dün yeni bölüm reklami verdiler ki??
bosuna heyecanlandim
tühh yaa :(
büyük ihtimalle Fenerbahcenin mac gününü carsamba günü sandilar.gecen sene de böyleydi bu sene de degisen birsey yok :confused:
ya en azindan yeni bolumun ozetini gormus oldunuz,
ask oyununda onu bile gostermiyorlardi,
sukur edin halinize....
galiba sinan cocuklari getirmemis... :(
yazyagmuru
01-11-05, 09:23
arkadaşlar yeni bölüm fragmanı neydi biraz bahsedebilirmisiniz ben kaçırdımda bende bugün az önce doğrusu aliyenin fragmanını gördüm ama geçen haftaki çok üzüldüm yaaaa... sen bi hafta bekle dur yine aynı bölümü versinler olmazki ...offfffffffffffff çok sıkıldım doğrusu.
ya en azindan yeni bolumun ozetini gormus oldunuz,
ask oyununda onu bile gostermiyorlardi,
sukur edin halinize....
galiba sinan cocuklari getirmemis... :(
haklısın valla en azından özeti okuyabikme sansımız oldu
aşk oyununda bize kafayı yedirdiler son ana kadar ne fragman ne özet hiç bisey yoktu
özette çocukların gelip gelmediginden bahsetmiyor cidden ama sanki araba bi kafa vardı belki sadece birini getirdi sinan efendi
arkadaşlar bu hafta aliyenin tekrarı varmış ama ben yeni bölüm fragmanını gördüm nasıl olacak bu iş atv avrupa yeni bölümü gösterdi diğeri tekrarını :confused:
yaaa cidden yokmu aliye ben pazar günü atv avrupa'da yeni bölüm fragmanını görmüstüm yaaa neden yooookkkk:(:(
aramıza hoşgeldin sanemfan :p
arkadaşalr bundan önceki tüm şampiyonlar ligi maçları çarşambaydı. ama malum şu an arya bayram girdi. bu yüzden bu maç salı günü. atv büyük ihtimalle maç çarşamba diye pazar günü yeni bölümün tanıtımını verdi. ben de size fragmanda gördüklerimi aktardım. zaten galiba 1 defa verildi yeni fragman. daha sonra pazar akşamı tüm spor programları maç salı diye bağırınca eski fragmanı verdiler yine.hiç bir diziyi maçın karşısına koymazlar bu hep böyle oluyor. zaten arkadaşlar bayramda çekimler aksayacağı için bu hafta yeni bölüm verseler haftaya özel bölüm diye eskiyi verecekelrdi. en azından şimdi bayram telaşı içinde zaman geçer.salı gelir... ya haftaya eskiyi verselerdi zaman geçer miydi :confused:
merhaba aliye'ciler..
ben tekrar bölümünü bir daha izledim biraz önce..sanki kısa geldi bana yada sahne filan kesildi..gülsüm'ün sahnesinden direk son sahneye geçti..acaba geçen haftada öğlemiydi?yoksa bana mı öğle geldi?
hayır hiç bi sahne kesilmedi eminim ben geçen hafta kaydetmiştim ordan biliyorum kısa sürdü çünkü yeni bölüm olmadığı için az reklam verdiler mügecim oyüzden sana kesildi gibi gelmiştir
Teşekkür ederim loralai...evet reklam fazla vermediler çünkü ondan sonra başlayan yine de aşğım'ın tekrarıda bir saat sürdü..
mizrak_tutucu
02-11-05, 14:15
Dizide bir kaç bölüm sonra (sanırım 50. bölümde) oldukça heyecanlı gelişmeler olacak ve ortalık karışacakmış. Maalesef, gelişmelerin ne olacağı konusunda bilgim yok. Ama gelişmenin Sinan'ın başına çorap öreceğini umut ediyorum. Müco'nun kuzeninin oğlu Sinan'ın çocuğu ise, zaten velayet Aliye'nin demektir. Benim Sinan'a acımıyacağım kesin.
Aaa öyle miydi kusura bakmayın ben de bilmiyordum,Özgecikte aynı sanemfan olduğunu düşününce o doğru biliyordur diye düşünmüştüm :) aliyefan ne kusuru canım,asıl buradaki sanemfan ve sen kusura bakmayın biz karışıklığa sebep olduk biraz,olur böyle karışıklıklar kusura bakılacak bir şey yok ortada :)
ay..evet ben de tekrar özür dilerim:)ben dünkü bölümde gülsün'ün hastaneye geliş anını kaçırmıştım.sadee balkan hoca ile olan konuşmalarını görmüştüm.arada koptum yine gülmekten.
mizrak_tutucu
02-11-05, 16:50
Balkan Hoca dizide tuttugum bir karakter. Oyuncunun adını bilmiyorum ama şu sıralar her türlü dizide kendisini gözleme fırsatını buldugum icin, iyi bir oyuncu oldugunu söylemek istiyorum. Sezarın hakkı sezara...Deniz'in ve diger doktorların bir derse ihtiyacı vardı dogrusu. Gülsün üzerinden Balkan Hoca ve Deniz sonunda diyalog kurmayı başarabilirler diye düşünüyorum.
mizrak_tutucu
02-11-05, 20:16
Teşekkürler Aliyeaynalar,
Sayende bir oyuncunun daha adını öğrendim. Yavaş yavaş piyasadaki bütün oyuncularını öğrenmeyi umut ediyorum. Duvara bir tuğla da sen koydun.
Sanırım, Ali İpin sezon sonuna kadar bizilme olacak, dogrusu oyuncu seçimini takdir ettim. Rolüne cuk diye oturmuş.
Zaten iyi bir kadroydu,yeni gelenler de durumu bozmadılar bence.Balkan Hoca cok basarılı.Avukat Önder'i de beğeniyorum ben.Hatta sezon başlamadan önce Aliye'nin ağabeyi konusunda tahminlerde bulundugumuz sıra aklıma gelen isimlerden birisiydi kendisi.İstanbul Masalı'nın ilk zamanlarının asabi damadı Kaan Çakır,burada da asabiyetini konuşturur ve Aliye'yi kurtarır diye hayal etmiştim.Düşündüğümün tam tersine Önder,Sinan tarafından dahil edildi diziye.Kısmeti bu roleymiş demek ki :)
ali ipin yani balkan hoca , zamaninda asmali konakta kader hamzaoglunun kocasi rolünde de oynamis miydi?biyikliydi o zaman.yoksa ben mi benzetiyorum :confused:
ali ipin yani balkan hoca , zamaninda asmali konakta kader hamzaoglunun kocasi rolünde de oynamis miydi?biyikliydi o zaman.yoksa ben mi benzetiyorum :confused:
Ben Asmali Konak'i fazla izlememistim ama bir sitede Ali Ipin'in oynadigi dizi/film'lere baktim ve Asmali Konak'da var aralarinda ;) Ve evet eskiden biyikliymis,hatta sayfada biyikli resmide var.
Iste bu link : http://www.sinematurk.com/kisi.php3?kkodu=8194
mizrak_tutucu
03-11-05, 07:51
Zaplarken Ali İpin'i Cennet Mahallesinde konuk oyuncu olarak izledim. Kurtlar Vadisi'nde de haşin bir mafya babası rolünde oynamıştı. O kadar çok dizide konuk oyuncu olarak oynamış ki, degisik rollerde oynarken görmemek mümkün değil.
Evet bende birsürü dizide izledim çok karizmatik bir duruşu var.Hatta şugünlerde bir çikolata reklamında oynuyor.Eski bölüm başkanı Esin Hoca(ismini bilmiyorum)da oynuyor aynı reklamda
aliyeyi beğenerek izliyorum ama müziğini duydukça deli oluyorum. kıraç öteki dizi müziklerinde yaptığı gibi bundada hırsızlık yapmış. aliyenin müziği ferdi tayfurun "bende özledim bende, resmin var şu an elimde, sana koşmak isterim, derman yok dizlerimde" şarkısından çalınmış.
EL DESDİCADO
03-11-05, 13:52
var oxford.bunu müzisyen insanlar söylüyor.kıraç bu konuda sabıkalı maalesef.hemen tüm parçaları araklama :eek: :(
Çalınmış demeyelimde... Esinlenilmiş olabilir arkadaşlar ama ben Kıraç'ın yorumunu ne olursa olsun çok beğeniyorum. Belki eski şarkıları söylüyor belki de biyerlerden esinlenip müzik yapıyor yinede dizi müzikleri ve yorumlarında bir numara bence...
EL DESDİCADO
03-11-05, 14:29
bende kıraçın kişiliğini,sanatçı duruşunu beğenen birisiyim.ama bu esinlenme(biraz fazla esinlenme) olayıda maalesef bir gerçek :(
susandelgado
03-11-05, 20:21
bu biraz fazla esinlenme olayı doğru. bim'in müziği de hala adını tam olarak hatırlayamadığım( büyük bir olasılıkla asian dub foundation'dı) bir grubun şarkısına çok benziyordu. hatta ben dizinin müziği olarak onu kullandılar sanmıştım. sonra kıraç'ın yaptığını duyunca çok şaşırmıştım. aliye'nin müziğini farketmemiştim ama düşününce şimdi gerçekten benziyor ya.
Evet bende birsürü dizide izledim çok karizmatik bir duruşu var.Hatta şugünlerde bir çikolata reklamında oynuyor.Eski bölüm başkanı Esin Hoca(ismini bilmiyorum)da oynuyor aynı reklamda
Evet ben de geçenlerde gördüm o reklami,Beril I$ik'da(dizimizdeki eski Ay$e) oynuyor ve her zamanki gibi çok tatli görünüyor. :rolleyes: ;)
Ya fragmanı sonunda izledim yelizcim sayesinde sinan kesin getirmicek çocukları çok kötü yaaa
evet bende yeliz sayesinde izledim...öyle görünüyor ki sinan cocuklari getirmemis...aliye ve digerleri üzgün...sinan deli ediyor beni ya...adama boga bilirim yani...
Biraz önce seyrettim fragmanı çok güzel bir bölüm olacak ya meraklandım. Bence çocukları getirmiş çünkü ayağa kalkıyor sonra birini görüp gülücek gibi oluyor fragmanda tam sahnenin sonunda yada bana öyle geldi bilmiyorum. Sonra üzgün olmasının sebebi çocuklarından ayrılmış olması olabilir diye düşünüyorum. Deniz'in verdiği yüzük çok güzel ya bayıldım:) Süheyla karanlık bir yerde kalıyor orayı merak ettim. 13 gün oldu ya off çok özledim Aliye'yi:( Ayrıca sonundadaki gülüşüne bayıldım Sanem ablanın ya çok şeker umarım o sahnenin resmini çeken olur.
Bence Sinan çocukları getirecek ve Aliye çocukları görecek.En azından çocuklardan birisini göreceğinden çok eminim denebilir.Eğer fragmanlar hakkında iyi-kötü birşeyler öğrenebildiysem;dizi çok kritik bir noktada kaldı ve yeni bölüm fragmanında bilerek Aliye'nin ve diğerlerinin üzüntülü hallerini gösteriyorlar.Böylece herkes Aliye'nin çocuklara kavuşamayacağını düşünsün istiyorlar ancak yeni bölümde hiç umulmadık sürprizleri önümüze sunuyorlar.Bu bölümden de aynı şeyi bekliyorum.Fragmanda görülen Aliye'nin ve Aliye'nin evinde bulunan diğer karakterlerin üzgün oldukları sahnede bence Aliye'nin çocuklar ile görüşmesinin ardından duyulan üzüntüye tanık olacağız.Çünkü Aliye çocukları görse de biliyoruz ki belirli saatler arasında görebilecek ve doyamadan ayrılmak zorunda kalacak.Yani o sahnede Aliye'nin çocuklarla vedasından sonra üzerine çöken hüznü izleyeceğiz.
umarim ezgi senin dedigin gibi olur...
insallah aliye cocuklari görür... :p ;)
bence bir 5-10- bölüm sonra çocuk sorunu bir şekilde çözülür ve alie ile denizi aşkı hafif hafif kendini gsterir daha dizide tamamen başlamamış bir aşk var bimde öyle değildi daha 2.sezonun başında evlenmişlerd sıkması ço normal bence aliye ve deniz 20 bölüm sonra evlensin çocukları olsun bizede bu mutluluğu seyretmek düşsün
merhaba çilek sana kesinlikle canı gönülden katılıyorum.inşallah snn dediğin gibi gelişir olaylar.çünkü bnm de içimden geçenler bunlar.ama ewlenip bi de çocukları olacağını hiç mi hiç sanmam.umarım yanılırım:)
bence sinan çocukları getirdi 10 gündür ben getirdi diye söylüyorum ayrıca ezgi çok doğru söylüyo fragmanda bilerek üzgün sahneleri gösteriyolar eee aliye tabi çok üzgün olacak çünkü çocuklarla çok az görüşecek ve o sahneler acayip duygusal olur bence süheylanın olduğu yeri çok merak ettim bide denizin aliyeye yüzüğü nası vereceğini bence o yüzük denizin annesinden falan kalmıştır aliye denize salatalık verdiği sahnede çok tatlılar izlemek için sabırsızlanıyorum inşallah yarın aliye severlerin hiçbirinin evine misafir gelmez amin demeyi unutmayın
İyi dileklerin için sağol loralai..Yarınki bölüm için çok bekledik,o yüzden yurt içinde kimsenin değil misafirlik evden bile çıkacağını düşünmüyorum :) Ayrıca ben de en çok Süheyla sahnesini merak ediyorum,Süheyla ile Fazilet fena tartışıyorlar sanırım bu sefer,Aliye Fazilet'i sakinleştirmeye çalışıyor fragmanda da görüldüğü gibi.Bir de en son Aliye'nin arkasını dönüp güldüğü sahneden önce Deniz karanlık bir yerde oturmuş ve gülümsüyor.Orada Aliye ile mi beraber yoksa yalnız mı ve neden o kadar mutlu oluyor,çok merak ettim doğrusu.
Arkada$lar merak ettmeyin,zaten 50.bölümden sonra dizinin konusu'da degi$ecekmi$.Yani Aliye cocuklarına bence 4 - 5 Bölüm sonra kavu$acak! :)
aliyeningüldüğü sahneyi bende çok merak ettim aynı şeyi ben düşünmüştüm ezgi yani denizin karanlıkta aliyeyle birlikte olup olmadığını bence aliye denizin verdiği yüzüğü aldığı için mutlu olabilir ee aliyede ona yakınlaşmaya başladı o mutlu olmıycakda benmi olucam yani dimi
hadi onu geçin yüzük aliye'nin eline bir şekilde geçiyor.eğer deniz yüzüğü verdiyse(büyük olaslıkla öyle.çünkü deniz pek utangaç değil.her zaman söylüyor aliye'ye aşkını)ne diyerek verdi yüzüğü.bak yolda gördüm geçerken aldım demicek herhalde.bomba olcak yani yüzüğün verildiği yer.
Aliye'nin güldüğü sahneyi değil ben o sahneden önceki Deniz'in güldüğü sahneyi merak ediyorum demek istemiştim :) Aliye'nin güldüğü sahneyi çok merak etmiyorum cunku sürpriz bir şey cıkmayacagını düşünüyorum orada.Bence onu da fragmana kasten eklemişler hem de fragmanın sonuna,acaba Aliye kime gülüyor??? dedirtmek istiyorlar izleyiciye bence :)
Yelizcim söylediğine kesinlikle katılıyorum canım ben de Valentino Naci olduğunu düşünmüştüm,hatta taa 2 hafta önce fragman ilk çıktığında öyle bir yorum yazmıştım.''Aliye'nin o sahnede güldüğü kişi,bence her zaman gördüğü kişilerden birisi çıkacak,sürpriz bir kişi değil.Deniz,Gülsün,Feyyaz hatta Valentino Naci bile olabilir.'' demiştim yanlış hatırlamıyorsam :)
şu hale bakın aliye'nin ağlamasına o kadar çok alışmışızki gülünce sebebini merak ediyoruz hehehe walla bende izleyince düşündüm niye gülüyor diye :)
ezgicim evet sen demiştin 2 hafta önce güldüğü başka bir sıradan bir olay olabilir diye.... ama en çok çocukları merak ediyorum. sinan mahkeme kararına uymak için getirebilir ama bu sinan hiç belli olmaz ondan herşeyi beklerim valla...umarım getirmiştir... yüzük sahnesinde duygusallık bol olur inşallah...
salatalık sahnesini ilk söylediğimde herkes meraklanmıştı. çok tatlılar dimi ;) ya aliyeyi çok özledim geçsin şu saatler artık :(
valla arkadaşlar ben sinanın çocukları getirdiğine inanmıyorum.görünüşte getirdi gibi görünüyor ama bence bu işin içinden bişey çıkıcak.umarım yanılırım.yarın görücez..
bence getirecek çocukları.. ben bu arada hala aliye'nin neye güldüğünü merak ediyorum :)
Banada Sinan çocukları getirmedi gibime geliyor.Aliye öyle büyük bir heyecenla arabaya gidiyorki hüsrana uğrayacağını düşünüyorum.Bunca bölümdür değişmeyen aksine dahada acımasız hale gelen Sinan'ın bir anda değişeceğine inanmıyorum.Umarın tahminlerin yanlış çıkar ve Sinan çocukları getirir.
Aliye ve Deniz'in mutfaktaki görüntüsü çok tatlıydı,artık Aliye'de Deniz'e karşı daha ilgili davranıyor, bunu görmek güzel.Son bölümde Aliye'nin kime güldüğünü tahmin edemiyorum ama şu da gerçek ki Aliye'ye gülmek çok yakışıyor
turuncumsu
08-11-05, 14:54
Bu bölümde Sinan çocukları getirmese bile bence mahkeme zoruyla götürecek çocukları Aliye'ye. Aliye'nin yüzünün gülmesi 2-3 bölümden daha fazla gecikmez bence :)
arkadaşlar sabahın günaydın ekinde bu günkü bölümle ilgili süper bi foto vardı gördünüzmü aliye yatakta uzanmış çok üzgün görünüyo ve denizde yanıbaşında oturuyo tabiki
ya kahretsin nası umutlanmıştım çocuklar gelicek diye bi daha sinana acırsam iki olsun uyuz gıcık o sahnede varya sinir krizi geçiriyodum bi de o ikbalin leylaya tavırları beni öldürücek ayyy denizin aliyeye davranışları her zamanki gibi süperdi neyse reklam bitiyo diziye devam
Sinan yine getirmedi çocukları.En iyisi ben bir daha fragmandan yola çıkarak yorum yapmayayım.Çok optimist bakıyorum fragmanlara :)
sinana çok gıcık oluyorum :mad:
sinana ve süheylaya sinir oldum iyice..aliye çok güzel yine:)
Sinan yine getirmedi çocukları.En iyisi ben bir daha fragmandan yola çıkarak yorum yapmayayım.Çok optimist bakıyorum fragmanlara :)
Yalnız değilsin cnm:D 15 gündür forumda çocukları getirdi getiricek diye bağrınıyorum ama getirmediğini görünce inanamadım ya. Sinir krizi geçiriyordum. Ayrıca Süheyla'ya ne diyeceğimi bilemiyorum kelime haznemdeki kelimeleri tüketen kadın!!!
evet ben dedim size sinan cocuklari getirmeyecek diye...
kahretsin ya...sinan nasil bu kadar zalim anlamiyorum ya...
süheyla desen tam bir manyak...insan bu kadar mi gicik olur...
ama bugün ikbalin haline gülmekten yikildim...cocuklar onu delirtmek icin ellerinden gelen herseyi yapiyorlar...zelise özür dilemesi harikaydi,oh canima deysin...
aliye ve deniz herzamanki gibi harikaydi...insan bu kadar mi birbirine yakisir... ;)
Ikbal ve süheyla yine sinir ettiler beni ekran karsisinda.Sinan Cocuklari getirmedi ondanda bu beklenirdi zaten.Aliye ve denizin yüzük sahnesi güzeldi ama biraz daha duygusal olsaydi keske.Ben yine ekrani kilitlenerek izledim.
bende size katiliyorum
cok güzel bir bölümdü
ben cocuklar ortaya cikmayinca kactilar zannettim
ya da saklanip evde kimse yokken kacarlar diye umut ettim
ama yine cok güzel bir bölümdü
süheyla yine yapti yapicagini
ama aliye yilmayinca yaptigi bosuna oldugunu anladi
sinanin cocuklari getirmeyecegi belliydi
ikbalin leyla ya davranisi gicigima gitti
nasil da övüp duruyo
sinir..!!!
arda ve ayse her zaman ki gibi cok tatliydilar
bir daha ki haftayi iple cekiyorum...
goncanocome
08-11-05, 23:31
Bencede herzaman ki gibi cok güzel bir bölümdü.Sinanin cocuklarini getirmeyisini ardindan aliyenin gözlerine cöken hüzün inaniyorum tüm izleyenlerin kalplerine islemistir.Duygular gözlerle bu kadar mi güzel ifade edilir.Ama Sanem celik bunu hep yapiyor.Alistik artik degil mi arkadaslar.Ama artik senaristler biraz da bizi düsünse müco aliyeye evin gercek adresini ulastirsa.Aliye cocuklarina kavus sa...Denizle güzel romantik bir gece gecirseler...cok mu sey istiyoruz ya...Gülmek icin yaradilmis,gözlerde yaslar niye.Sevmek icin yaradilmis,eller hep bombos niye?
gayet güzel bi bölümdü.ama keşke çocuklar kaçsaydı...ama nasıl olsa adresleri ellerinde.yine de bir şans daha doğru aliye için.farkettiniz mi bilmem ama sanem'in giydikleri çok güzeldi.hele o denize konser hakkında söyledikleri bölümde çizmeleri özellikle çok hoştu...süyahlyı da hiç sevmiyorum aliye karşısında kendini güçlü zannediyo.iyi ki de aliye yığılmadı.bakalım haftaya neler olacak...?
Evet yine harika bir bölümdü. Sinan'ın yaptıkları karşısında Aliye'nin çaresizliği içimi acıttı. Deniz'in ona verdiği destek harikaydı. İkbal ve Süheyla'ya deminde yazdığım gibi denecek laf kalmadı pek fazla. Böyle insanlar var mıdır acaba? Süheyla kendi çapında çırpınıyor bir insan ekmek yediği yere nasıl zarar verebilir? İkbal'i seyrederken geriliyorum resmen. Zeliş'e özür dileme sahnesinde yağlarım eridi:) Son kısımda Aliye'nin güzel yüzünün neden güldüğünü öğrendik ama o sahne ne kadarda kısaymış, fragmanda birşey oluyor gibi gösteriyorlar. Mevhibe umuyorum doğru adresi bulmuştur. Bu arada Mücahit'ide gitgide seviyorum aslında ne kadar iyi bir insanmış. Ayrıca Deniz'in Aliyeye yüzük vermeside çok hoşuma gitti. Birde Aliye'nin salatalık vermesi:) Canım ya çok tatlılar:) Bakalım haftaya neler olacak çok merak ediyorum...
Şimdi yeni bölümü izledim ve yorum yapmadan edemedim, kaç zamandır bir çok kişi söylüyordu ama ben hep bekliyordum birşeyler olur diye, ama maalesef hep aynı... TMC her dizisinde 2. sezonu batırmak zorunda mı?
Başka konu yok mu? Her bölüm üzüntüden başka bişey yok! Aliye başından beri çocuklarına kavuşmanın yollarını arıyor. Tamam "çocuklarım olmadan asla" ama bir yere kadar, artık sıktı, bunalttılar. Çocuklar Aliye'de olsalar da Sinan onları rahat bırakmasa ya hiç olmazsa konu değişir.
Çok doluyum çoook, izlerken şu olur kesin bu olur kesin diyerek tahminlerimin aynen çıkmasından sıkıldım. Farklı olaylar izlemek istiyorum. Artık Aliye gülsün, Sinan biraz sürünsün, Deniz sanki babasının hastanesi gibi her istediğinde çekip gidemesin istiyorum. Var mı böyle saçmalık??? Herkes işi gücü bırakıp Aliye'nin derdine düşüyo. Tamam çok güzel ama bir yere kadar...
Tek umudum Müco, Aynur'un oğlu kesin Sinan'dan.. Geçmişte Sinan ve Aynur arasında birşeyler geçmiş. Müco boşuna takmıyo Sinan'a bu kadar...
Korkarım bu dizi de böyle sürerse yakında soğuyp bırakıcam izlemeyi. Bravo yani TMC'Ye. Ben anladım ya, iş senaristte değil yapımcılarda bitiyor!!!!!!!!!!!
yahu şu süheylaya acayip boğasım var :) sinan bile bu kadar sinir etmedi beni..
Güzel bölümdü ya artik Aliye'nin cok az sahneleri olmaya basladi eskiden daha fazla sahneleri olurdu simdi sinan, ikbal, leyla, müco ve alp sürekli gösteriliyor ben ama Aliye'yi daha fazla görmek istiyorumm....
1 Sanem abla cok güzel ve seker di bu bölümde
2 Deniz cok tatliydi bu bölümde
3 Ikbal cadisi beni sinir etti...
4 Deniz Aliye'ye yüzükü verdigi sahne süperdi cok tatlilardi yerim ikisinide :D
5 Mutfakdaki salatalik sahneside süperdi tekrar ikisini yerimm... ya cok tatlilar....:)
6 Süheyla resmen deli yaa.. ohh defile ertilenmedi istedigin olmadi!!!
7 Demistim ben o araba Sinanin degilmis. getirmedi yine cocuklari...
8 Müco acayip adama kizdi...
9 Zelis süperdi cok güzel karsilik verdi ikbal hanima bravo yani ama yine geri geldiler...
10 Bence dogru adresi verdiler bu sefer Aliye birseyler yapabilcek...
ve son olarak ta sanem abla cok güzel:D
Birsey daha dicem ya konuyu gercekten cok uzattilar kader ablaya bazi konularda katiliyorum kac bölümdür Aliyenin cocuklarina kavusmasini bekliyoruz ama yook sinan-aga'da biraz daha dursun diyorlar... gercektende uzattilar bir an önce 50 bölüm gelsinde Aliyede mutlu olsun bizdee
evet ya yeliz hakklisin...artik aliye cocuklarina kavussun...
yazik ya...bu arada dedigin dogru sanemi cok az gösterdiler bu bölümde...ama cok sekerdi ya...kiyafetleri cok hostu... ;)
çok güzel bir bölümdü.müco geceye damgasını vurdu. bence müco düğümü çözecek.bu arada müconun sinana düşmanlık sebebini de çözdük gibi. ikbal beni sinir etti ya acayip gıcık.özür dilemesi çok güzeldi beter olsun.süheyla ayrı bir sinir ama aliye onu oturttu ya oh olsun... sinan yaptı yapacağını vicdansız... ama bu bölümde ikbal ve süheyla daha fazla sinir etti beni.keşke çocuklar yine kaçsaydı. hasibeler aliyenin yanına gitse iyi olurdu. aliye ve deniz yine çok tatlıydılar.ben sanemi görmeye doyamadım.bu arada haklısın süper giyiniyor ya.... haftaya kadar sabirsizlıkla beklicem. artık aliye gülsün gülmek ona çok yakışıyor. o üzülünce gözlerindeki hüzün insanın içine oturuyor ya...