PDA

Tüm Versiyonu Göster : Aliye Bölüm Yorumları-1

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9

loralai
29-11-05, 11:39
bence çocuklar annelerini görmüyo defilenin afişi falan olabilir orda annelerini görüp şaşırmış olabilirler sinanda biraz insafamı geliyo ne benim niyetim aliyeyi mahvetmek değil falan diyo gerçi dedikleriyle yaptıkları tutmuyo ama aliye bu bölümde mutlu olucak gibi yüzü gülüyo genelde artık akşam olsada izlesek aliyeyi

sude9
29-11-05, 13:40
Sinan:Hayatımda en çok seni ve Arda'yı seviyorum
Ayşe:Seviyormusun
Sinan:Tabi seviyorum
Ayşe:Bizi anneme götür o zaman

Bu sözleri duyunca gerçekten çok kötü oldum.Sinan'ın yüz ifadeside bu sözlerden sonra değişti,umalımda bu Sinan'ın gerçekleri görmesini sağlasın.Bu akşam ki bölüm çok güzel olacak.

nes_rial
29-11-05, 17:21
inş öyle olur bestecim
deniz aliyeye ne talep ediyorki acep???

ADDA
29-11-05, 19:10
Nes Rialcim ne zaman böyle yoruma açık soru sorulur;o zaman hiç ilgisi olmayan
bir şey seyrediyor olurum.Bir keresinde "Duygusal beklentilerini dile getiren Deniz Aliye'den ne karşılık görecek?" diye bir şey yazılmıştı ve o bölümde Aliye Deniz'in elini tutmuştu.O yüzden beklemek en iyisi...

desire
29-11-05, 23:26
harika bir bölümdü ya...aliye ve deniz cok tatlilardi...meric ve kahraman birlikte oldular...ben beklemiyordum acikcasi...ikbal herzamanki gibi gicik...leyla bence cocuklarin ona öyle davranmasina fazla dayanamiyacktir ve pes edecek...
ama beni etkileyen son sahne oldu...cocuklarin annelerin dergideki resime nasil sarildilar...inanilmaz duygulandim...aglamamak icin kendimi zor tutum...

1907
29-11-05, 23:44
Ya nasıl bir bölümdü bu? Son sahnenin etkisinden hala kurtulamadım. Arda ve Ayşe'nin müzik eşliğinde koşup anne diye dergiye sarılmaları:( Çok etkilendim gerçekten.. Öte yandan bu bölümde Leyla ve Mücahit karakterlerinin oyunculuklarını alkışladım. Çok gerçekçi oynadılar her zamanki gibi. Hele Leyla'nın panik hali falan çok inandırıcıydı. Mücahit ve Alp'e çok güldüm ya:) Ayşe'nin makyajıda süperdi doğrusu:D Dur Leyla hanım daha çok çekicen sen. Sinanla daha evlenmeden çıkan anlaşmazlıklar ve çocukların yaptığı eziyet yeter. Aslında Leyla'ya acıyorum iyi bir insan en çok kızdığım Aliye ve Sinan evlilerken Sinan'ı yoldan çıkartmasıydı. Herneyse hepside ayağına dolanıcak. Sinan'ın avukatınada sinir oldum, sürekli Aliye'yi kötülemeyi empoze ediyor Sinan'a. Son olarak Deniz ve Aliye herzamanki gibi çok tatlıydılar. Hele sanem abla çok güzel ya kelimeler yetmez. Yine harika bir bölüm seyrettim kendi adıma. ...Aliye forever...

Y€llíBoya
30-11-05, 00:06
Inanmiyorum bu bölüm acayip cok güzeldi hic bir sahnede sikilmadim her sahne cok hosuma gitti...

Sanem ablayi yine cok az gösterdiler ama varya beni bittirdi bu bölümde resmen bittim... ya o güzellikde ne öyle o espirisi beni yellere yatirdi :mrgreen: cok güzel bir espiri yapti bide nasil yapti yerim ya bu kadini bennn.. hele sapkasi yok mu cici mi cici citi piti bir hamfendi ;)

Bu bölümde en cok Leyla-Ikbal-Sinan karakterlerine daha cok yer verdiler ve daha sonra Müco'ya... ama cok güzeldi her sahne ya...

Leyla-Müco'nun evdeki tartisma mühtisdi... Alpde acayip komikti tabii Müco'da cok eglendim...

Ayse-Arda cok iyi yaptilar valla ohh canima deysin devam cucuklar devam Ikbal-Leyla 'yi bitirin...:D

Aliye-Deniz sahneleri uff zaten her zaman mühtis ya ne diyim baska;)

Deniz-Balkan ikilisi'de cok hostu...

Meric-Kahraman ikilisi cok tatliydi...

Ayse ve babasinin yatak odasindaki konusmalarinda cok duygulanmistim hele Sinan duvardaki "Anne seni cok özledim" yazisini baktiginda ben cok duygulanmistim:(

vee en son sahne mühtisdi ya cok iyi yapmislar.. Aliyenin Dergiye kapak olmasi ve ayni dergiden birsürü olmasi ve cocuklarin onu görüp hemen oraya kosmalari acayip duygulanmistim :( Bana geliyor ki sanki Annelerin melekleri cocuklarini korudu...

YA BU BÖLÜM GERCEKTEN GÜZELDI HERSEY MÜKEMMELDI COK HOSUMA GITTI....

Sanem abla beni yine deli etti... :D
Pardon yani ;)

aliyeci
30-11-05, 00:16
sanırım inanılmaz güzel bi bölümdü
son sahne bence herkesi gözyaşlarına boğmuşturrrrr:(

ve ben de bugünkü leyla- mücahit tartışması sırasında ikisinin de çok iyi rol yaptığını düşünüyorum

aliye&deniz forever

pardon yani:)

aliyefan
30-11-05, 01:10
çok güzel bir bölümdü...son sahnede çocuklar ve müzik çok duygulandırdı beni...bi an araba çarpacak sandım... çok güzel bir sahneydi...aliye çok güzeldi,zarifti.. doyamadım izlemeye...deniz çok şekerdi... hele aliye ile konuşmaları... aliyenin esprisi,yüzük sahnesi ve denizin 300 yıl beklerim demesi süperdi...sanem e bir kez daha aşık oldum bu gece...keşke daha fazla gösterselerdi...
müco süperdi leylayı delirtti...çocuklar da leylayı çok güzel çıldırttılar çok güldüm valla... müco esprileri ve mimikleri ile bir harikaydı... ikbal de sonunda kalpten gidecek ya oh olsun...

ya arkadaşlar salı şimdi beklenecek?of ya..... daha çok var salıya....

mizrak_tutucu
30-11-05, 01:22
Herkesin çok güzeldi diye yere göge sıgdiramadigi bölümü ben seyredemedim. Yorumlardan bölük pörçük bir şeyler anlaşılıyor ama biri bana bu bölümde neler oldugunu anlatabilir mi lütfen?

A.Konak
30-11-05, 01:48
of son sahne bitirdi beni.. hele arda o kadar gerçekçi sarıldıki fotoğrafa sanki dizi değil gerçek..

bu müco süper adam yaa. çok güldüm ona.. hele alp'in kafasını arabadan çıkardığında tekrar içeri ittirmesi süperdi.. tabi leyla'ya işkence saatleride..

deniz ve aliye'nin muhteşem konuşmasıda apayrıydı tabi..

bavarde
30-11-05, 02:25
Sevgili mizrak_tutucu;

Arda'nın bacagı incinmiş ve başı sargılıydı.Bölüm o sahne ile başladı.Leyla Arda'nın durumuyla ve de Ayşe ile ilgilenmeye calıstı.Ancak çocuklar Leyla'ya yapmadıklarını bırakmadılar.Arda Leyla'yı sürekli bozdu ve tersledi.Ayşe ise makyaj malzemelerini alıp bir güzel boyandı.Daha sonra malzemeleri dağıttı,göz kalemini klozetin içerisine attı,hepsini mahvetti.En son Leyla onu o halde yakalayınca parfüm şişesini de yere atıp kırdı.Leyla çok bozuldu yine de Sinan ve İkbal'in yanında belli etmemeye calıstı.

Özgür'den haber alamayan Nusret ise çok üzgündü.Ancak Özgür anneannesini arayıp yurtta oldugunu bildirdi.Fakat anneannesinin telefonu annesine verme teklifini reddederek konusmayı bitirdi.Nusret bunu üzerine daha cok üzüldü ve cocugu dogurmakla ilgili yeni endişeler taşımaya basladı.Kontrollerine gitmedi bu yüzden.Feyyaz ve Aliye ise ona destek olmaya calıstılar.Özgür'ün zamanla durumu kabulleneceğini söyleyip onu rahatlatmaya calıstılar.

Avukat Önder Sinan'a yine Aliye'yi bitirme fikirleriyle geldi.Sinan yine iffetsizlik konusunu kapatmasını böyle birşeyi asla yapmayacagını söyledi.Önder,başka caremiz yok,velayeti alır o zaman dediyse de Sinan ''Alırsa alsın ne yapayım,böyle bir yola başvurmayacağım benim isteğim Aliye'yi mahvetmek olsaydı cok farklı yollar denerdim ama ben sadece cocuklarına hasret kalsın istiyorum,yerine asla koyamayacagı birşeye onu hasret bırakmak istiyorum.Madem zamanında cocuklarının hatrına dönmüş,görsün o zaman'' gibisinden sözler sarfetti.
Daha sonra Sinan Önder'e Leyla ile evleneceğini söyledi ve bir an önce bosanmak istediğinden bahsetti ve o sırada içeri giren Alp bu konusmaları duyup en son öğrenen kişi oldugu için ablasına cok kızdı.

Aliye de Mevhibe ile görüştü.Mevhibe Aliye'ye üzülmemesini,Sinan'ın boşa uğraştıgını velayetin Aliye'de kalacagını söyledi.Maddi durumu yerinde oldugundan ve çocukların bu yaşlarda annelerine ihtiyacı oldugundan hakimin kararını kendisinden yana kullanacagını dile getirerek Aliye'nin yüzüne güzel bir gülümseme yerleştirmiş oldu.

Deniz ve Balkan Hoca aralarındaki gerginliği Deniz'in özür dilemesi ile nihayetlendirdiler.Daha sonra kantinden hoş bir konusma yaptılar.Balkan Hoca'nın mesleğe basladıgı yıllardan,evliliklerinden,hayatının tek aşkı eşinden ve Aliye'den bahsettiler.Balkan Hoca çok güzel şeyler söyledi aşk üzerine.Net hatırlayamıyorum ama videolar eklendikten sonra iyice ezberleyip replikler kısmına yazabilirim.

Aliye'nin defile gecesi nihayet geldi.Defilenin altından başarı ile kalktılar.Defile görüntülerini göremedik.O sahne direkt defile sonrası görüntülerle başladı.Gazeteciler Aliye'yi bir çembere almıslar,sürekli fotograf çekiyorlar ve röportaj yapmaya calısıyorlardı.Defileden sonra Deniz ve Aliye bir yerde oturup konustular.Aliye Deniz'in verdiği yüzüğü bilekliğine takmiş.Deniz onu görünce ne zaman parmagına takacagı ile ilgili sorularını ve gelecekle ilgili beklentilerini dile getirdi.Oradaki replikleri net hatırlayamıyorum.Aliye Deniz'e beklemekten sıkılıp sıkılmadıgını sordu.Deniz'de elbette sıkılmadıgını hatta bu bekleyişin kendisinde bagımlılık yarattıgını söyledi.Bu tarz konusmalar geçti ve Aliye Deniz'in omzuna yaslandı.

Meriç ve Kahraman ise defileden sonra Kahraman'ın evine gittiler.Önce Meriç evi gezdi.Daha sonra sohbet ettiler.Eski ilişkilerinden söz ettiler.Sonra da beraber oldular.Yemek yediler.Evlilikten bahsettiler.

Müco ve Alp beraber yemeğe cıktılar,rakı da içtiler.Alp sarhoş oldu ve onu eve götürmek görevi Müco'ya düştü.Ayıltmak için kahve yapmişti,bunu içerlerken Leyla ve Sinan geldi.Sinan arabayı park ederken Leyla eve girdi.Müco'yu karşısında görünce delirdi tabii.Ne yapacagını şaşırdı.Sinan kapıya geldiğinde gözü yaşlı kapıyı actı çaresiz.Müco hala istifini bozmadan içeride oturuyordu.Ancak tam Sinan içeri girerken İkbal arayarak eve geri çağırdı.Ayşe'nin sürekli istifra etmesi üzerine Sinan içeri giremeden kapıdan dönmek zorunda kaldı.Leyla tekrar içeri girdiğinde Müco ile uzun bir tartısma içerisine girdiler.Leyla Sinan'a herşeyi itiraf edeceğini söyledi.Üstüne üstlük Müco'ya peşini bırakması için para teklif etti.Müco hayli sinirlendi.Muhtemelen bu sinirinin onlara geri dönüşü çok çok kötü sonuclar doguracak.

Sinan'ın Ayşe ile yatagında konustugu ve fragmanda gördüğümüz sahnede ise;fragmanda gördüğümüzden pek farklı bir şey olmadı.Ayşe ''Bizi annemize götür o zaman'' dedikten sonra Sinan öylece bakakaldı ve Ayşe'yi öperek odadan ayrıldı.(Bu Ayşe'nin istifra etmesinden ve Leyla ile Sinan evden cıkmadan önceki bir sahneydi,yerleri karıştırdıgım için üzgünüm.)

Aynı zamanda Leyla Sinan'lardayken İkbal Leyla ile konusmak istedi.Öncelikle Sinan'ın evlenmek için kendisinden ''izin istediğinden'' bahsetti.Daha sonra işinin çok zor oldugu,annesiz cocuklara analık yapacagı konusunda uyarılarda bulundu.Ancak kendisinin Leyla'ya sonuna kadar yardımcı olacagından,tabii Leyla'nın da onun ''tavsiyeleri''ni dinlemesi gerektiğinden söz etti.En son ise ''Bu ev kocaman,hepimize yeter'' dedi.Ve Sinan'a tam mahkeme üzeri bu konuyu acmamasından,bu konustuklarının aralarında kalmasından bahsetti.Ancak dönüş yolunda Leyla Sinan'a konuyu açtı elbette.Aynı evde yaşama konusuna tepkili bir ses tonuyla değindi.Ancak Sinan restini çekip,eğer kabul etmiyorsan ''ilişkimizi tekrar gözden geçirmemiz gerekecek'' deyince Leyla hemen alttan alıp.Ben seninle olduktan sonra herşeye razıyım,sadece bunu bana senin söylememene,annenden duymana kızdım,dedi.

Son sahnede ise İkbal ve evin koruması cocukları parka götürmüşlerdi.Gezerlerken çocuklar bir bayii önünde sıralanmış dergilerin kapagında annelerinin fotograflarını görüp ''Aaa anne,anneciğimin resmi'' diye haykırarak koştular.Dergileri alıp göğüslerine bastırıp öylece kalakaldılar.İkbal'de arkalarından öylece bakakaldı.O sırada fonda ''Oysa bir umuttu'' çaldı.Çocukların özlemle fotografları kucaklayısını gösterdiler ve bölüm öylece acıklı bir şekilde sona erdi.

Umarım atladığım birşeyler yoktur.Sevgili arkadaşlarımız videoları eklediği zaman download edip izleyebilirsin de.En azından önemli sahneleri görmüş olursun.Çunku maalesef replikleri çok net aklımda tutamıyorum.

aliyefan
30-11-05, 02:38
ezgicim süpersin ya... valla harika anlatmışsın... eline sağlık...

aliyeaynalar
30-11-05, 09:38
bi genç kız olarak meriçi evlenmeden cinsel ilişkiye girdiği için şiddetle kınıyorum.
halen şoktayım. Meriç gibi bi kız bunu nasıl yapar...
işin kötü tarafı insanlar dizilerdeki karakterleri kendilerine örnek alıyorlar...
yazıklar olsun sana meriç...
evlendikten sonra cinsel ilişkiye girseydin ölürmüydün ?
bir çok insan genç kız seni örnek alıp sevgililiyle evlenmeden cinsel ilişkiye gircek.
ama bütün erkekler maalesef kahraman gibi değil..

seni örnek alan ve senin gibi cinsel ilişkiye giren vede sonradan hamile kalıp terkedecilecek belkide...

yazıklar olsun yüzbinkere hemde...

mizrak_tutucu
30-11-05, 10:01
Sevgili Bavarde,

O kadar güzel ve detaylı anlatmışsın ki, seyretmiş kadar oldum. Eline ve klavyene saglık. Sayende önemli bir bölümü kaçırmamış oldum.

Sevgiler,

Mızrak Tutucu

desire25
30-11-05, 10:22
Bu bölüm nasıl bir bölümdü arkadaşlar yaa !! :( Çocuklar içimi parçaladı resmen,o Arda'nın dergiye sarılışı,Ayşe'nin dokunuşları..Bunun üzerine söz söylenmez..Mahvoldum bu hafta :(

sude9
30-11-05, 10:27
Akşam gerçekten çok güzel bir bölüm izledik.Sinan’ın Ayşe ile yaptığı konuşma ve bu konuşmanın ardından Ayşe’nin “bizi anneme götür o zaman “ sözü,Ayşe’nin kıyafetlerinin arasına sakladığı Aliye’nin resmini alıp öpmesi ve son sahnede çocukların “anne” deyip dergiye koşmaları,o dergiyi kucaklamaları bölümün en güzel ve dramatik sahneleriydi.

Dün akşam ilk kez Leyla’ya acıdım.Çocuklardan çektiği,İkbal ve Sinan’ın tavırları üzerine birde Mücahit’in varlığı eklenince Leyla bu bölüm çok hırpalandı.Aslında bunları hak etti,olayların bu sonuca gelmesinde Leyla’nın büyük payı var.

Mücahit’e söyleyecek laf bulamıyorum,tavırları ve sözleri her zaman ki gibi süperdi.Alp ile olan diyalogları özellikle Leyla ile olan konuşmaları güzeldi.

Akşam ki bölümde eksik bulduğum tek taraf defile gösterisiydi.Aliye ilk defilesinde podyumda gözükmeliydi diye düşünürken bu bölümde podyumu hiç göremedik.Defilenin çabuk geçiştirilmesi tuhafıma gitti.Bu bölüme az da olsa yer verilmeliydi.

desire25
30-11-05, 10:38
Arkadaşlar Deniz ile Aliye parkta otururlarken Deniz'in Aliye'ye söyledikleri çok güzeldi..Gerçi her zaman ki gibi :) Bu sözleri bulabilirmiyiz ??

sumisali
30-11-05, 10:50
ya akşam süper bir bölüm izledim ben bu dziziyi yeni izlemeye başladım.çok güzel devam etmeye başladı çocuklar çok tatlılar ya annelerine duydukları özlem içimi parçaladı ya

mizrak_tutucu
30-11-05, 10:50
Defilenin gösterilmeyişi muhtemelen maddi nedenlere bağlıdır. Defileyi göstermek icin defile düzenlemek lazım, bunun maliyeti de malum.

ADDA
30-11-05, 12:34
1:Aliye ve Deniz'in hem defile birimindeki halleri hem de parktaki replikleri gerçekten muhteşemdi.Deniz'in "kaçamaz mıyız?" deyişine resmen bir çocuk gibi Aliye'nin "kaçarııız" demesi,
2:Deniz'in "insan bir kere buluyormuş diğer yarısını,gerekirse 100 yıl beklerim" demesine "ama biz 3 kişiyiz" diye muzur bir cvp verişi Aliye'nin.Ve bunun üzerine " o zaman ben de 300 yıl beklerim" diyerek Deniz'in espri yapışı gerçekten izlenmeye değerdi.

bavarde
30-11-05, 12:52
Sevgili ADDA;bence de bahsettiğin replikler çok hoştu.Aliye çok espritüeldi bu bölüm.Feyyaz'a da ''Pardon tanıyamadım siz kimsiniz'' derken de çok şekerdi.Kendi esprilerinde daha bir güzel gülüyor sanki Sanem Çelik.;)
Benim bu bölümdeki favori sahnem Balkan Hoca ile Deniz arasında geçen konuşmaydı.Balkan Hoca çok güzel sözler söyledi.Kelimes kelimesine hatırlayabilsem hepsini yazmak isterdim.Hatırladıgım kadarını yazsam da çok anlamı olmayacak,güzel olan o sözlerin bütünlüğüydü çünkü.O konuşmayı tüm erkeklerin dikkatle izleyip,dinlemeleri lazımdı.;)

EL DESDİCADO
30-11-05, 13:25
TELE - BAROMETRE
29 KASIM 2005 SALI
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 ALIYE [NET] ATV 15,20 39,60
2 YA SUNDADIR YA BUNDA (FINAL) [NET] ATV 9,30 28,20
3 YARINDAN SONRA (Y.S) [NET] KAND 8,50 20,10
4 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 7,40 20,60
5 HAYALET GEMI (Y.S) [NET] SHOW 7,20 18,50
6 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,20 17,40
7 YAGMUR ZAMANI [NET] SHOW 6,10 14,50
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,60 15,90
9 BELALI BALDIZ [NET] ATV 5,60 13,20
10 INCE INCE YASEMINCE [NET] TGRT 5,30 12,60
11 SIRLAR DUNYASI [NET] STV 5,00 12,00
HEDEF KİTLE : A/B
29 KASIM 2005 SALI
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 ALIYE [NET] ATV 18,40 49,10
2 YARINDAN SONRA (Y.S) [NET] KAND 9,40 25,70
3 HAYALET GEMI (Y.S) [NET] SHOW 6,90 18,30
4 YAGMUR ZAMANI [NET] SHOW 6,80 18,90
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,20 21,50
6 BELALI BALDIZ [NET] ATV 6,20 16,90
7 YA SUNDADIR YA BUNDA (FINAL) [NET] ATV 6,10 23,90
8 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 6,00 20,70
9 ATV SPOR HABERLERI ATV 4,70 14,40
10 OZEL HAT [NET] ATV 4,60 21,40
11 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,60 16,20
şu ana kadar,hem ab de hem totalde,aliyenin aldığı en yüksek ratingler, eğer yanlış hatırlamıyorsam

zumrut prenses
30-11-05, 13:35
Çok güzel bir bölümdü herzamanki gibi. Hem güldüm, hem duygulandım herşey iç içe tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi. Müco ve Alp ikilisi çok iyiydi, esprilier havada uçuştu yine. Çocuklarında Leylaya ve dolayısı ile babaları ve babaannelrine sistematik ve bilinçli olarak yıldırma politikası uygulamaları süperdi. Hele Ayşenin o parfüm şişesini Leylanın gözünün içine bakarak kırması sonrada hiç umursamayarak elimden düştü demesine çok güldüm. İkbal bir yandan çocuklar ve Müco diğer yandan vay Leylanın haline. Aliye yani Sanem herzamanki gibi çok güzel ve zarifti. Denizle sahneleri azdı ama olsun. Son sahne gerçekten yürek burkan cinstendi. Gerçekten üzücüydü. En sinirlendiğim sahnede İkbalin Leylaya anasız çocuklara ana olacaksın demesiydi. Ama ona en güzel cevabı Arda ve Ayşe verdi, ezilme pahasına annelerinin resmine koştular, resmi kucaklardılar. Gerçektede çocuklarını annelerine, babalarına göstermeyenler de acaba bu diziyi izleyip kendilerine ders çıkarıyorlarmıdır :confused: .
Kendi düşmanlıklarının, hesaplaşmalarının faturalarını küçücük çocuklara çıkarmaya, onların psikolojilerinde hiç onarılmayacak hasarlar bıkmaya ne haklar olduğunu düşünüyorlarmıdır? İnşallah

Melisa2000
30-11-05, 13:39
Akşam gerçekten çok güzel bir bölüm izledik.Sinan’ın Ayşe ile yaptığı konuşma ve bu konuşmanın ardından Ayşe’nin “bizi anneme götür o zaman “ sözü,Ayşe’nin kıyafetlerinin arasına sakladığı Aliye’nin resmini alıp öpmesi ve son sahnede çocukların “anne” deyip dergiye koşmaları,o dergiyi kucaklamaları bölümün en güzel ve dramatik sahneleriydi.

Dün akşam ilk kez Leyla’ya acıdım.Çocuklardan çektiği,İkbal ve Sinan’ın tavırları üzerine birde Mücahit’in varlığı eklenince Leyla bu bölüm çok hırpalandı.Aslında bunları hak etti,olayların bu sonuca gelmesinde Leyla’nın büyük payı var.

Mücahit’e söyleyecek laf bulamıyorum,tavırları ve sözleri her zaman ki gibi süperdi.Alp ile olan diyalogları özellikle Leyla ile olan konuşmaları güzeldi.

Akşam ki bölümde eksik bulduğum tek taraf defile gösterisiydi.Aliye ilk defilesinde podyumda gözükmeliydi diye düşünürken bu bölümde podyumu hiç göremedik.Defilenin çabuk geçiştirilmesi tuhafıma gitti.Bu bölüme az da olsa yer verilmeliydi.

dramatik yönden çok güzel sahnelerle dolu bir bölüm olmasına karşın gerçeklerle pek alakası yoktu.evet çocuklar dışarda gazeted annelerin görebilir bu mümkün ama annelerinden uzak tutulan bir çocukta annesinin resmi nasıl olur onu henüz anlıyamadım.
sadece annesine özenen küçük kızların makyaj yapması gibi ayşenin makyaj yapması hoştu ve gerçekciydi.
defileden bölümler gösterilmesi pahalıya geleceği için yoktu herhalde.
meriç ile kahramanın beraber olmaları sahnesi biraz zorlama ve havada bir sahneydi.başka türlü anlatılması daha iyi olurdu yada doğrudan evlenselerdi daha iyi olurdu.

first lady
30-11-05, 13:42
harika bi bölmdü ya.sanem çeliği soğuk bulmama rağmen bu bölümde bayıldım.çok şekerdi.deniz yine döktürdü ya ;) .'300 yıl beklerim' demesi müthişti.ama ben en çok ardayla ayşeye üzüldüm :( .canlarımya nasıl tatlıydılar en sonda.bu arada defneyi hangi oyuncu oynıycak bilen varmı? :confused:

minemtoprak
30-11-05, 15:04
Bence gecenin yıldızları:Arda,Ayşe ve her zamanki gibi adamım Müco idi.Birde Alp in sarhoş olupta söylediği eşek şarkısanda koptum.Müconun tavırları Alp e soktuğu laflar her şey mükemmeldi ilk iki yıldır ilk kez Aliyede bu kadar güldüm.
Ama Arda ve Ayşenin annemin resmi diye koşmaları ve resme sarılmaları kopardı beni.
Leyla nın ikballe kalacağını öğrenince surat ifadesi de çok güzeldi.Yani kısacası güzel bir bölümdü.

magrip86
30-11-05, 15:26
oyunculuk gerçekten müthiş bir potansiyel gerektiriyo, alp le leyla gerçekten çok başarılıar çünkü müco gibi bir kahkaha makinesiyle oynayıp ta gülmemek gerçekten büyük bi yetenek gerektiriyo.... süpersiniz;)

ipekaksan
30-11-05, 15:41
arkadaşlar be bu bölümü izleyemedim ama anlattığınıza göre güzelmiş

yalnız benim merak ettiğim sinan yumuşuyormu arkadaşlar???

magrip86
30-11-05, 15:46
arkadaşlar be bu bölümü izleyemedim ama anlattığınıza göre güzelmiş

yalnız benim merak ettiğim sinan yumuşuyormu arkadaşlar???

Sinan'ın yumuşaması bence kimse için birşey ifade etmiyor, aliye çocuklarını kurtarsın o adamdan o yeter, bundan sonraki bölümler daha güzel olacak bence, kaçırmamak lazım;))));)

M_I_L_I
30-11-05, 17:10
Ya, tamam Sinan Aliye ye cok büyük aci cektirmek istiyor. Tamam cocuklarini ellinden alip, icinde asla dolduramayacak bir bosluk birakmak istiyor ama adam ayni boslugu, aciyi cocuklarinada yasatiyor. Bunu göremiyormu, görmekmi istemiyor??? Nasil bir baba bu? Nasil bir insan? Buna artik insan bile denemez bence. Ayse nin bizi seviyorsan anneme götür dediyinde benim bile icim yandi o adamin nasil yanmaz? Leyla yi severim. Belki de onu seven az insanlardan biri benim. O nun tek hatasi evli bir erkege asik olmasi. Ama oda Aliyeye üzülüyr ve cocuklarada. Ama oda aliyenin cektiklerini ceker insallah. Deniz ile Aliye cok tatliydilar hele Müco yine birtaneydi. Mücoyu cok seviyorum. O birtane. Ardayla Aysenin son sahnesi cok cok kötüydü. Aglamamak icin kendimi zor tuttum. Yazik bu cocuklara ya. Gercek hayattada bunlari ceken herkeze sabir diliyorum. Bu arada Kahramanla Meric süper di. Ama bence daha romantik ola bilirlerdi.

maleris
30-11-05, 17:23
bence bu bölümün yıldızları ayşe ve mücoydu..ayşenin yatarken babasına bizi seviyosan annemize götür demesi,leylanın makyaj malzemelerini mahvetmesi:) leylayı çıldırtması süperdi ya..müco da tabi ki oyunculuğuyla bence çok iyiydi..alpertunga diyişi bitiriyo zaten beni:) ama tabi ki güzelliğiyle ve oyunculuğuyla sanem çelik yine bi numara olduğunu gösterdi..:):)

OXFORD
30-11-05, 17:49
evet ya süper bir bölümdü.ben de bitiş anını göremedim.çocuklar anne deyip koştular orda kaldım.

benim favori sahnem deniz_balkan hoca sahneleriydi.video eklersiniz sevinirim.

sanem çelik defile sahnesinde süperdi ya."siz kimsiniz ben sizi tanımıyorum"falan.çok şekerdi.

ayşe ve müco ikisi de süperlerdi dün.biri herkese,diğeri leyla'ya az çektirmedi.hehehe...

leyla da sabır sabır..vallah ben olsam mahvetmiştim o çocukları. :lol: :lol: :lol:

müco alp'i hala eziyor.adamım ya..yürü be...

kahraman meriç olayına gelince meriç2in biz evlencek miyiz sözüne acayip takıldım.evlilik düşünmüyor yani.o sözü ne bileyim garibime gitti yani. :roll: :roll:

jenerik de bence pek güzel değildi.benim çok hoşuma gitti diyemem. :lol:

missryan
30-11-05, 18:06
gercekten yine çok güzel bi bölüm izledik(her hafta olduğu gibi;))
durdum durdum son sahnede koptum ben çocukların dergilere koşması anne diye bitirdi beni yani:(
balkan hocayla denizin sahneleri çok şekerdi ya birden çok iyi anlaştılar çok sevindim ben araları düzeldi diye:)
ayşenin babasına bizi seviyosan anneme götür demesi çok fenaydı nasıl güzel bi laf etti akıllım benim;)
müco yine süperdi allahım çok güldürüyo o adam beni yaa bayılıyorum müconun sahnelerine;)

bu arada insallah maç olduğu gün tekrarı olmaz bende şimdi mail atıyorum herkes mail atsın lütfen arkadaslar...

emre_11
30-11-05, 18:41
güzel bir bölümdü aliye ile deniz t
yine çok güzeldi,arda ila ayşeye bu bölümde bayıldım özellikle son sahnede öyle sarıldılarki çok duygusaldı

aliyefan
30-11-05, 18:48
özetimiz gelmiş arkadaşlar.. inşallah yine özeti verip de maç var diye eski bölümü izletmezler bize... bu bölüm yine hayecanlı olacak... çocuklar bu evlilik işine tepki verecekler bence... zaten leylayı da hiç sevmiyorlar... zeliş nihayet harekete geçecek galiba... çocuklar zelişi harekete geçirecekler.. ilbal-leyla kapışması iyi olcak...ikballe anlaşmak mümkün mü.... umarım mahkeme sahneleri hareketli olur...aliye bu sefer güler inşallah... ama sinan velayeti alamasa da çocukları kaçırıp yine aliyeye vermeyecek...bu işin peşini bu kadar kolay bırakmaz.. inşallah nusret yanlış bi karar vermez....şu süheyladan kurtulamadık yine bakalım ne işler çevirecek... şimdi salı için iyice sabırsızlandım...

gurbetci
01-12-05, 01:23
bu sali mac var ve ben yeni bolümü verecekleri konusunda umutsuzum :(
sinanin dedigi birkac dokundu yüregime:aliyeni herseyi tam olsun ama yeri doldurulamaz birseyleri hep eksik kalsin;cocuklari vs..gibi birseyler soyledi.bu nasil baba anlamak mümkün degil.izledikce cildiriyorum.aysenin psikolojisini altüst etti.ama anlamamakta israrli,unutacak annesini diye ancak kendisi hala annesi ile olan gobek bagini kesebilmis degil.

mügeeee
01-12-05, 16:34
bu hafta aliye tek kelimeyle süperdi ya gerçekten süperdi. Hele Mücahitin sahneleri süperdi. Balkan hoca filan hikaye....Asıl Leyla ile Mücahit kapışmasında dizi TAVAN yaptı. o nasıl sahneydi öyle ya. Mücahit zaten süperdi ama bu bölümde adam resmen konuşturdu . bu bölümün yıldızı kim ne derse desin açık ara önde MÜCAHİTTİ.bu karakteri kim çizdiyse esprilerini diyaloglarını kim yazıyorsa ellerine sağlık. Barış FALAY'a ise denecek hiç bişey yok. bir insan bir role bu kadar mı şıp diye uyar ya? SADECE ALKIŞLAMAK DÜŞER BİZE BAŞKA SÖYLENECEK HİÇBİR ŞEY YOK

mizrak_tutucu
01-12-05, 16:35
Diyalogları Yıldız Tunç adıyla bilinen şahsı muhterem yazıyor.

OXFORD
01-12-05, 18:10
büyük ihtimalle yok bu hafta yeni bölüm.bu zeliş ile müco'da.aralarında çok yaş farkı var ya.

hattori ha
01-12-05, 18:34
Her zamanki gibi harika bir bölümdü gerçi sanem çelik forumuna düşüncelerimi yazmıştım ama burayada yazim dedim. Sanem çelik yine muhteşemdi. Kıyafetlerine bayıldım. Dizideki kostümleri çok güzel açıkçası gözlerimi alamadım.Mücoyla leylanın kavga sahnesi de çok güzeldi. Herkes çok iyi rol yapıyor. Zaten son sahnede gözlerim doldu fonda kıracın şarkısı da çok güzeldi. Kısacası tek kelimeyle harika bir bölümdü.

loralai
02-12-05, 17:45
ya arkadaşlar bi süredir internetimde sorun var yazamadım harika bi bölümdü bencede çocukların öyle bi foto veya afiş görüp koşacaklarını yazmıştım zaten aliyenin defiledeki kıyafeti süperdi denizle olan konuşmalarıda bu bölümde çok heyecanlı gibi ama mahkeme çocukları versede sinan göstermiycek ayrıca bidahaki bölümde çocuklar inşallah dergiyi alır ve sinana gösterirler o da çatlar kıskançlıktan

sozer
02-12-05, 18:42
bu bölüm benim içime işledi.çocukların özlemini yaşadım hissettim resmen.daha ne kadar daha devam edecek bu hasret.izlerken hüzünlendiğim nadir dizilerden biri.müco-zeliş'e bu bölümde pek bir ağırlık verilmemişti.salı günü bu konunun ilerleyeceğini düşünüyorum.müco açıkça görüşmek istediğini belirtti.zelişinde mücoya karşı hislerinin olduğunu düşünüyorum.yeni bir aşk heran başlayabilir.çocukların annelerine kavuşması 2 3 bölüm daha bulabilir.ozamana kadar aliye-deniz aşkında da bir beklemenin devam edeceğini düşünüyorum.meriç konusunda da biçok kişiyle aynı fikirdeyim.meriç karakterine ve bu dizinin çok geniş bir kitle tarafından izlendiğini düşünürsek doğru yapmadığı kanısındayım.bakalım bu konu nereye gidecek.umarım salı günü yeni bölümü verirler.

A.Konak
03-12-05, 00:13
arkadaşlar bugün feyyaz dayımız (ilhan şeşen) FENERBAHÇE- trabzon maçına geldi. kendisi ile azda olsa sohbet etme şansımız oldu. çok şeker ve konuşkan birisi. aliye'de ne olacağını sorduk ama "gençler söylersem espirisi kaçar" falan dedi gülümseyerek. bizde fazla üstelemedik ama ben "aliye biraz daha çocuklarla buluşmazsa gelip seti basacam" dedim. güldü. çok tatlı birisi.. herkese çok yakın davrandı..

Lady_GS
03-12-05, 00:54
Sinir olmaya basladim ben artik bu diziye
Kac haftadir izlemiyorum zaten
Bir turlu kavusamadi su Aliye cocuklarina, Deniz'de Aliyeye
Yani baydilar aritkkkkk
bu kadarda uzatilmazki bir konu......
Hic bir degisiklik oldugu yok dizide......

sude9
03-12-05, 12:56
Bu sabah atv'deki programda İlhan Şeşen,Mücahit'in herkesin başına dert olacağını söyledi.Halit Ergenç ise Sinan'ın iflas edeceğinden bahsetti.Anlaşılan Sinan en kısa zamanda hak ettiğini bulacak :D

ADDA
03-12-05, 13:06
Bu gazeteciler de az değil! Ülkü Duru dediki Aliye Deniz'e sevgisini göstermek istiyor ama içine sinmiyor çocukları yok diye,bizimkiler de şöyle demiş " Aliye Deniz'le oynuyor"....Psikopat adama gelince,eee ne demişler:Alma mazlumun ahını,çıkar aheste aheste:)

nes_rial
03-12-05, 13:48
heheh bestecim çok haklısın yaw :)
sudecim aynı programı bir tanıdığımız da izlemiş ordaki yorumlarda şimdi en mağdur durumda olan sinan diyorlarmış çünkü annesine kendini kanıtlama isteği var,ayrıca aliyeyi kabul etmek istemese de hala seviyor,şimdi leylayı oyalıyor demişler.Zaten Müco geçen bölümde leylayla tartışırken leyla beni seviyorsa anlayacaktır demişti ama sevmediği için bence ilerde söyleyince ikisi için de çok kötü olacak...
ayrıca ardayı oynayan çocuğa replik verilmiyormuş kendi o anda aklına geleni söylüyormuş allahım nasıl zeki bir çocuk oda ya sakat numarası yapmasına bayılmıştım ztn

sude9
03-12-05, 14:01
Sinan'ın mağdur olduğunu söyleyen Nusret "sevdiği kadından ayrı ,bir çok ikilemler yaşıyor,zor durumda kalıyor" şeklinde konuşmaları oldu.Etme bulma dünyası Sinan'da acı çeksin değil mi? Hala Aliye'ye çocuklarını göstermemek için yaptıklarını düşünecek olursak çok daha fazlasını hak ediyor.

ADDA
03-12-05, 14:05
Nes Rialcim o adamın mağdur olduğuna ben de katılıyorum.Şöyle ki;zaten herşeyi mahvettiğini biliyor ama yaptığı her yanlışı,yanlışla örtmeye çalıştığı için artık bir noktadan sonra yapacak yanlışı da kalmayacak.Yani dikiş tutmuyor
Diyor ki Ayten Uncuoğlu(ikbal),her iksi de pişman olacak.Ben de soruyorum tutulacak dalları mı var ki şu zamandan sonra pişman olduklarına inansın insanlar?Türkçe meali şu:Ne verdin ki avucuma,ne süreyim yüzüne? Artık bundan sonra hepimiz için Müco'nun dizginleri eline alışını beklemekten başka çare yok.Çok keyifli ve eğlenceli olucak.

nes_rial
03-12-05, 14:09
tabi cnm sonuna kadar hak ediyor mantığı çok ilginç ztn avukat ona aliye sana ne yaptı diye sorunca beni bıraktı kimse beni bırakamaz demişti böyle bir adam yani..
bestecim bu gün döktürüyorsun :) ..

EL DESDİCADO
03-12-05, 22:50
çok şükür ki bitiyor şu maç işkencemiz,en sevdiğim iki dizi-biri salı,biri çarşamba-şu maçlar yüzünden ,zaman zaman yayınlanamadı.kanal da haklı tabi,böyle dizileri maçla aynı saatte verip harcamak istemezler.neyseki artık bu son maç,kurtuluyoruz.

nes_rial
03-12-05, 22:52
bu son maç mı?? iyi bari ya :p :cool: yoksa 2 hafta beklemiş oluyoruz yeni bölüm için :cool: :)

arkadaşlar şimdi atv'ye mail attım -dikkate alırlarsa tabi-tekrar vermesinler diye

OXFORD
04-12-05, 11:57
ayyy..sonunda bitiyor maçlar öyle mi.iyi iyi.

ben balkan hoca hakkında daha fazla şey öğrenmek istiyorum şahsen.dizide oynadığı karakter çok hoşuma gidiyor.

1907
04-12-05, 12:28
Evet arkadaşlar fragmanı gördüm.. Ne yazıkki eski bölüm. ADDAcım Fener'in ne suçu var şimdi:) Ama bende kızdım canım ne bu çarşamba yapıversinler neyse zaten son maç. İlk duyduğumda dumura uğradım bölüm özetini falan okumuştum çok hazırlamıştım kendimi salı diye:(

sude9
04-12-05, 13:54
Evet arkadaşlar fragmanı gördüm.. Ne yazıkki eski bölüm. ADDAcım Fener'in ne suçu var şimdi:) Ama bende kızdım canım ne bu çarşamba yapıversinler neyse zaten son maç. İlk duyduğumda dumura uğradım bölüm özetini falan okumuştum çok hazırlamıştım kendimi salı diye:(
Eski bölümün verilmesi kötü olmuş.Ben hala maç varken tekrar bölümlerinin verilmesi gerektiği mantığını anlamış değilim. :( :(

sozer
04-12-05, 16:04
bende maç günleri dizilerin eski bölümlerinin verilmesi mantığını anlamış değilim.kardeşim bu ülkede herkes maçmı izleyecek yani başka alternatif bırakmıyorlar ki.100kişiden 40'ı maç seyretse geri kalanı başka şeyler izlemek isteyebilir hele de aliye gibi türkiyenin en çok seyredilen dizisi olunca.aşk oyununu izlerkende hep aynı şey oluyordu.sevdiğim topu topu 3 4 dizi var onların da ikisi güme gidiyor.ben bu reyting kavgasından bıktım artık insandaki zevki kaçırıyorlar...

sihir
05-12-05, 12:22
elbette üzülüyoruz eski bölümü oluşuna...ama mantıksız da değil. maç öneml sonuçta ve aliye izleyicileri arasında ömaç tutkunları da çok...zaten bu sıaradan bir maç değil...maçın saati uygun değil mi? sonrasında koysalar maçı? neyse..

magrip86
05-12-05, 12:47
olsun ya bence sorun değil, yeni bölümü de merak ediyoruz da, geçen haftaki bölüm de çok güzeldi, eğleniriz hem yeniden:)) fenerbahçe kazanır umarım :p

magrip86
05-12-05, 13:30
ben nusretin yerinde olsam, öyle bir evladım olsa, umurumda bile olmazdı..koca adam olmuş şu triplere bak....

sihir
05-12-05, 13:37
özgürün de çekincelerine hak vermek lazım. eğer onun tarafından düşünürsek tabi.. ama öte yandan nustertle feyyaza da saygı duyması lazım. hayat sadece genç neslin etrafında dönmüyor. bence çok uzamayacak bu iş. bir-iki bölüm sonra özgür de alışacak ve özürdileyeck annesinden ve feyyazdan. ayrıca ailesine bu kadarbağlı bir genç çok fazla sürdürmez.

sumisali
05-12-05, 13:40
özgürün de çekincelerine hak vermek lazım. eğer onun tarafından düşünürsek tabi.. ama öte yandan nustertle feyyaza da saygı duyması lazım. hayat sadece genç neslin etrafında dönmüyor. bence çok uzamayacak bu iş. bir-iki bölüm sonra özgür de alışacak ve özürdileyeck annesinden ve feyyazdan. ayrıca ailesine bu kadarbağlı bir genç çok fazla sürdürmez.
evet ya tabiki özgür de annesini kıskanıyor zaten evlenecekleri zaman neler yaptı bunca zaman ona annelik ve babalık yapmış nusret ve bütün sevgi,sini ondan almış özgür ama düzelicek bence

OXFORD
05-12-05, 18:20

kesinlikle haklısın.özgür'ün yerine kouyuyorum kendimi ben olsam ben de aynı tepkiyi verirdim.ama nusret oluyorum bu sefer de o zaman da çok üzülürdüm.yani karışık bir durum.ama özgür'ün açısından bakmak daha çok işime geliyor sanırım.aynı şey ŞU AN benim başıma gelse ben de onun gibi davranırdım büyük olaslıkla.

mizrak_tutucu
06-12-05, 11:51
Özgür'ün davranışı gençliğin bencilce, kendini dünyanın merkezinde gören tavrı. Annesini seviyorsa, onun mutlu olmasını istemeli. Bir kaç sene sonra kendi ayrı bir hayatı olacak, annesinin de yeni bir hayat kurmak istemesi çok normal. Zaten Nusret çocuk sahibi olacaksa, bu işi hızla, bir kaç sene içinde çözmek zorunda. Özgür annesini bu kadar üzme hakkına sahip degil, bir-iki bölüm içinde yumuşar ve gerçegi görür umarım.

loralai
06-12-05, 21:08
haklısın mızrak tutucu ben kendimi özgürün yerine koyunca aynı tepkiyi kesinlikle vermezdim diye düşünüyorum tabi çocuklar her zaman çocukları büyümüş olan ailelere çok büyük neşe getiriyo etrafımdada bunun örneklerini hep görüyorum küçük bi bebeği hangi ortama sokarsan sok o ortama neşe katıyo onun için ben aynı tepkiyi vermezdim nusret bunca yıl kendisini özgüre adamış mutlu olmak onunda hakkı tabi banim böyle düşünmemde bayan olmamın etkisi olabilir erkekler bayanlar kadar hassas değiller özellikle çocuklar konusunda kadınlar çok duygusal oluyo o yüzden bayanların böyle bi tepki vermeyeceğini düşünüyorum

loralai
06-12-05, 23:00
ayyyy arkadaşlar inanamıyorum aliyenin yeni bölüm fragmanını gördüm süperrrrrrr ötesi bi bölüm olcakiki hafta beklediğimize deycek aklımda kalanıyla balkan hoca hastanede aliyenin drgideki resimlerrine bakıyo bu aliye hanım neci manken falanmı diyo ayrıca sinanın avukatıda sanırım aliyenin resmine bakarak gerçekten çok güzel insan gözlerini alamıyo diyo sinan pis pis bakıyo nuray bütün doktarların içinde aliye için allah sahibine bağışlasın diyo deniz ve kahraman gülüyo sinan çocuklar bende ve hep öyle kalıcak diyo leyla sinana ne zamana kadar göstermiyceksin diyo sinan sonsuza kadar bi itirazınmı var diyo sanem yine çokkkk tatlı bi kanaldan aliyeyi arıyolar sanırım ve en sonunda aliye sinana çocuklarım nerde diyo sanırım mahkemedeler bu sefer çok uzun verdiler fragmanı unuttuklarım olabilir ayyyyy süperdi yaaaa

aliyefan
06-12-05, 23:02
evet fragmanı verdiler süper bir bölüm olacak...çocuklar yine ikbali çıldırtacak...aliye ve denizin gülüşleri mimikleri süper yine...müco zeliş ile görüşüyor... zaten herşey demişin arkadaşım ben de bunları diyeyim bari dedim...

ADDA
07-12-05, 00:25
Birden karşımda yeni bölüm fragmanın görünce çok sevindim.Herhalde bizi üzdüklerini fark ettiler.(Jest oldu) Eğer doğru gördüysem,Aliye,Deniz'in evindeydi.Epeyce heyecanlı bir bölüm bekliyor gibi:)

zumrut prenses
07-12-05, 12:40
Fragmanı bende izledim, Aliyeyi bu kadar sevipde bir hafta arayla ikinci kez tekrarını izleyenlere süpriz olarak gösterdiler diye düşündüm ;)
Aliye Denizin evinde, mutfakdalar Deniz Gülsüne takılıyor sazan sazan diye Aliyede Gülsüne göz kırpıyor çok tatlıydı bu sahne. Fragmanda dergiyi eline alan herkes Aliyenin güzelliğinden konuşuyor zaten. Neyse bir hafta daha bekleyip göreceğiz.

loralai
07-12-05, 16:44
ayyy bişe unutmuşum sinan zelişe çocukların odasının önünde aliyeye yardım etmeye kalkarsan bu defa seni affetmem diyodu süper bi bölüm olacak bi kaç gün bilgisayarım olmıycak foruma yazamıycam sonra görüşürüz arkadaşlar

nes_rial
07-12-05, 17:01
çok saol loralaicim inş gelirsin hemen.. ;)
:D galiba yine süper bir bölüm olacak,gerçekten reklam uzunmuş galiba bir sürü şeyi göstermişler of bekle şimdi 6 gün.. :(

OXFORD
07-12-05, 18:21
evet ya süper bir fragmandı.bir yerde aliye göz kırpıyor.çok tatlıydı orda.süper bir bölüm olcak vallah.

mizrak_tutucu
09-12-05, 11:35
Ben tekrarlanan bölümü kaçırmış oldugum icin tekrara sevindim. Müco ve Alper Tunga sahneleri özellikle komikti. Sanem Çelik her zaman oldugu gibi muhteşemdi. Yeni bölümü merakla bekliyorum.

nes_rial
09-12-05, 20:16
ya şu denizin stajyeri gülbeyazdaki başak sinir oldum ya tam da o mu yapılır yeni oyuncu ilginç olan nur da gülbeyazda oynuyordu.. ;)
velayet kime verilecek acaba gerçi aliyeye verilmemesi için hiç bir neden yok,aliyeye verilirse sinan bu sefer nasıl kaçıracak acaba çocukları.Bir keresinde yine de göstermem çocukları diyordu :mad:

aliyeaynalar
09-12-05, 22:20
arkadaşlar mine tugay danmı söz ediyorsunuz
o mu oynuycak dizide...

sanemfan
09-12-05, 22:42
Arkadaslar aliyenin ziyaretci defterinde okudum...bir arkadasimiz gazetede okumus...aliye dizisini yayindan kaldirilmasi isteniyormus...hani o gecenki meclis davasi...mahkemeye vermisler...insallah böyle birsey olmaz...ne zarari var bu dizinin anlamadim gitti ....Ben üzüntüden mahfolurum vallahi.bu haberle ilgili bir bilgisi olan varmi?

susandelgado
09-12-05, 22:56
reklam çıkar çıkmaz kanalı değiştirmek gibi bir hastalıkları olan annem ve kardeşim yüzünden fragmanı göremedim. hani reklam seyretseniz noluyor yani. çok sinir oldum!

aliyefan
09-12-05, 23:21
ya yine mi o kadın....uufff yine karıştıracak ortalığı....
bu dava işi canımı sıktı benim....saçmalık diil mi bu ya?

nes_rial
10-12-05, 00:05
bence de resmen saçmalık....amaçlarını anlamış değilim :( :eek:

A.Konak
10-12-05, 00:08
sıkmayın canınızı hiçbişicik olmaz. unutmayınki kurtlar vadiside ilk başladığı günden beri kaldırılacak deniyordu ama hala oynuyor..

sihir
10-12-05, 00:43
bence kaldırılmaz. olsa olsa senrayoda aliyenin daha güçlü gözükeceği değişiklikler yapılakatır. zaten bunu da bekliyorduk. hep ağlayacak değil ya.
ama saçma olan şu: niye bu tip kadınların gerçek hayattaki varlığını görmek ve bunun için mecliste çaba göstermek yerine, gerçek hayatta da olan birşeyin temsil edilmesini eleştiriyorlar. gerçek aliyeler ne yazık ki çok var ve ne yazık ki, hepsi aliye kadar da şanslı değil. hiç olmazsa aliyenin çocuklarını alabileceği iyi bir işi ve konumu var.

loralai
10-12-05, 00:48
maalesef asmalı konakcım bu ülkede kurtlar vadisi gibi şiddet içerikli dizileri kaldırmazlar ama böyle seviyeli dizileri kaldırırlar inş böyle bişe olmaz ben kahrımdan ölürüm ayrıca aliyenin ziyaretçi defterinde daha öncede bi çok şey yazıldı ama olmadı umarım bu da yalnızca bi dedikodudan ibarettir

Müge
10-12-05, 02:39
Arkadaslar aliyenin ziyaretci defterinde okudum...bir arkadasimiz gazetede okumus...aliye dizisini yayindan kaldirilmasi isteniyormus...hani o gecenki meclis davasi...mahkemeye vermisler...insallah böyle birsey olmaz...ne zarari var bu dizinin anlamadim gitti ....Ben üzüntüden mahfolurum vallahi.bu haberle ilgili bir bilgisi olan varmi?
bende perşembe günkü gazetede okudum ama anlamadım nedenini acaba pınar dilşekerl le bir alakası var mı diye düşünüyorum?

OXFORD
10-12-05, 14:33
ne güzel söylemişsin arkadaşım.kim kimi kaldırıyor ya.dizide kötü birşey yokki.kaldırılcak sebep yok.gerçekleri yansıtmak suç mu?her neyse...bu çok saçma gerçekten.

ADDA
10-12-05, 15:05
bence de resmen saçmalık....amaçlarını anlamış değilim :( :eek:

Bu işten en karlı çıkan milletvekili olur!İsmi duyuldu artık.Herkes onu tanıyor.Hiç kimse milyonlarca inasanı karşısına almayı ve milyonlarca insanın göstereceği tepkiyi almaya cesaret edemez.Hiç birşey yapamazlar:)

nes_rial
10-12-05, 19:13
içim rahatladı biraz bu kadar çabuk kaldırılma fln olmaz yani,ne bilim gamze özçeliğin dizisini kaldırdılar ya..
basında çıkan haberlerbölümünde niçin böyle bişey yapmış olabileceklerini yazdım,onlardan biridir diye düşünüyorum,kadının 2. planda fln olması bahane

böyle konular olunca sinirleniyorum,yani (bence)sırf kendi menfaatleri için böyle seviyeli bir diziye de karışıyorlar ya hayret vala

bişeycik olmaz değil mi?Yani olması için bir neden lazım :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

EL DESDİCADO
10-12-05, 19:17
arkadaşlar ne oluyor,ne kaldırılması.böyle saçma sapan haberler,yorumlar için moralinizi bozmayın.burası muz cumhuriyeti değil.1-2 tane dangalağın aklına esti diye,öyle şey olmaz.sıkmayın canınızı
nes-rial,kendi yazımı alıntı yaptım.aradağın cevap burda.takma kafana arkadaşım.kapatın artık şu konuyu.io açıklamayı yapan kişinin istediğini yapmayın.yani adından söz etmeyin.gülün geçin

nes_rial
10-12-05, 19:31
haklısın ztn burdakileri okuyunca biraz sakinleştim,bazı konulara kızıyorum da gerçekten o kadar da kolay değil
haklısın vala gülüp geçelim artık :p :D

mizrak_tutucu
10-12-05, 20:37
Aliye dizisinin zaten 70 bölümde bitecegi söylendi. Dava açılsa bile dava sonuçlanan kadar dizi biter. Hem böyle saçma sapan bir nedenle dizinin bitirildigi nerede görülmüş, şiddeti meşru gösteren diziler yıllarca yayınlandı sorun olmadı da, boşanan kadının problemleri mi sorun yaratıyor. Bir arkadaşın dedigi gibi bu kadar yüksek izlenme olan dizinin yayını durdurup, milleti karşılarına almak için çok geçerli bir neden olmalı. Burada da öyle bir neden yok.

sumisali
11-12-05, 12:20
arkadaşlar fragmanı izledim yine güzel bir bölüm sinan zelişe çocukalrı aliyeye göstermek için bir şey yaparsan bu sefer affetmem diyordu zelişle mücoyu gösterdi zeliş annem karahanların hizmetçisi bende hizmetçi kızı oluyorum dedi.bu arada aliye dergimiydi bilmiyorum net olarak fotoğrafı vardı hastanede falan herkes onu konuşuyordu çokg üzel çıkmış diye.bu arada leyla sinana çocukaları ne zamana kadar göstermeyeceksin diyordu sinan da hiç bir zaman dedi leylaya bir sakıncasımı var dedi sonunda aliye sinana çocuklarım nerde dedi .....

ipekaksan
11-12-05, 14:19
arkadaşlar belki bu yazacaklarım bölüm yorumu olmasada genel bir yorum olacak
aslında ben sürekli bir aliye izleyici değilim ama dizideki bi tutarsızlık gözüme durmadan carpıyor bu tabikide benim yorumum :confused:
şimdi sinan alyeyle evliyken alyeyi aldatmadığı kadın kalmamış bildiğim kadarıyla gözü hep dışarda olan bi adam olduğunu hepimiz ilk bölümleri izleyince gördük ;)

ama şimdi sinan hür ve serbest bir erkek ve leyla ile ilişkisi var eger sinan çapkın bir erkekse leylayi neden hiç aldatmıyor :confused:
biz sinan aliyeden ayrıldıktan sonra neden sinanın yanında leyladan başka bir kadın görmedik :rolleyes:

bu toplumsal bir sorun bence yani erkekler neden evliyken aldatıyorda bekarken tek bir kadına bağlı kalır inanın anlamış değilim
sinan alyeyeyi nasıl sevmiş anlamadım gitti :rolleyes:

tabiki bu benim düşüncem ama bu tutarsızlık gözüme çok çarptığı için paylaşmak istedim:)

mizrak_tutucu
11-12-05, 15:57
Sevgili İpekaskan,

Sinan başlarda Aliye'yi aldatmıyordu. Sinan bir kadına alıştı, onu çantada keklik sandıgında aldatan bir adam. Leyla'dan henüz bıkmadı, bıktığı ve Leyla ona cariye gibi değil de, eşiti gibi davrandığı an, onu da da aldatacaktır merak etme. Sonuçta Sinan kendine bir eş değil, hık deyici ve cariye arası birini arıyor. Kendisine itiraz edildiği, kendi isteklerinden farklı bir şey yapıldıgı an kabalaşmaya ve aldatmaya başlıyor. Kısaca, bir tutarsızlıktan ziyade ilişkinin hangi aşamasında olduguyla bağlantılı bir durum söz konusu.

1907
11-12-05, 21:42
ve zaten yavaş yavaş leyla gösteriyor kendini.ikbal hanım ile aynı evde kalmak istememeler falan;)

Evet bununla ilgili problemler baş göstermeye başladı bile. Leyla Sinan ve İkballe yaşamanın zorluklarını anlayınca çok geç olacak bence. Aliye'nin sabrını anlar artık bir zahmet...

aliyefan
11-12-05, 21:52
ooo olaylar karışacak iyice....eğlence başlayacak galiba...leyla-sinan-ikbal kavgaları süper olacak....

SanemCeliK1903
12-12-05, 17:18
bu hafta cok güzel bir bölüm bizleri bekliyor,
artik sinan yavas yavas aci cekmeye basliyacak aliyenin yüzüde gülecek bundan sonraki bölümlerde tahminimce.

OXFORD
12-12-05, 17:27
ooo olaylar karışacak iyice....eğlence başlayacak galiba...leyla-sinan-ikbal kavgaları süper olacak....

kesinlikle çok eğlenceli olucak.

gülsün de çok şeker bu bölümdü.deniz sinir edip durcak kızı:)

missryan
12-12-05, 18:15
ewt yine harika bi bölüm olucak özette sosyal hizmetlerin aliye için yazdığı raporun çok olumlu olduğu yazıyor sanırım bundan sonra güzel şeyler olucak yani inşallah yaa:):)

A.Konak
13-12-05, 00:37
ya arkadaşlar demin özel hat'ın fragmanını gösterdi. orda feyyaz dayı "ben haftaya dizide ölüyorum" dedi. acaba dalgamı geçti yoksa diziden ayrılacak mı? bir fikriniz varmı?

EL DESDİCADO
13-12-05, 00:45
arkadaşım bakma sen şu özel hatta,şaka yapmıştır tabiki.o proğram güya ipucu,tüyo vereceğiz diyor,montaj,manipülasyon ve geyik muhabbetinden başka bir şey göstermiyor:)

bavarde
13-12-05, 00:47
İlhan Şeşen röportajlarından anladıgım kadarıyla bu tarz esprileri ve insanları merakta bırakmayı seviyor. ;) Gecen sezon sonunda da Aliye ölecek demişti.Ben ihtimal vermiyorum Feyyaz'ın öleceğine.Espri yapmiştir.

mizrak_tutucu
13-12-05, 00:57
Karısı Nusret hamileyken Feyyaz Dayı'ya hiç bir şey olmaz. Meraktan ölüp, ölüp dirildim türü gereksiz bir espri yapmıştır.

A.Konak
13-12-05, 01:01
arkadaşım bakma sen şu özel hatta,şaka yapmıştır tabiki.o proğram güya ipucu,tüyo vereceğiz diyor,montaj,manipülasyon ve geyik muhabbetinden başka bir şey göstermiyor:)

oh be rahatladım.. :p ne bileyim bu güne kadar hiç özel hat'ı izlemediğim için telaşlandım birden eyvah feyyaz dayımız ölecek diye :D

gurbetci
13-12-05, 12:16
Diziye biraz daha hareket gelse cok iyi olacak.

bu arada dikkat ettiniz mi zelisle konusurken mücahitin sesi nasil da degisiyor :)

mizrak_tutucu
13-12-05, 15:43
Sanırım bu dizi de kısa zamanda bir kaç bölüm içinde birden hareketlenecek. Biz BG dizisinde tempo yavaş yavaş diye söylendik, tempoyu öyle bir hızlandırdılar ki başımız döndü. Muhtemelen Aliye dizisi de hızlı gelişmelere tanık olacak.

magrip86
13-12-05, 17:06
mücahit gerçek hayatta da aşık olabilir mi sizce?? olur olur dimi ama:P bu arada bişey dikkatimi çekti, derya artemel in son 2 dizideki (zerda ve aliye) rol arkadaşlarının adı barış.... barış çakmak ve barış falay dimi....ilginç bi tesadüf...

sanemfan
13-12-05, 19:48
Arkadaslar yeni bir dedikodu dogruluk payi varmi bilmiyorum ama dizide Aliyeye bir kisi daha asik olacakmis.öyle birsey olursa bu Sinanin avukatidir bence.Hani fragmanda ne güzel kadin falan diyorduya onun icin söylüyorum.Bu arada diziye az kaldi ama vakit birtürlü gecmiyor.

loralai
13-12-05, 20:54
ay gerçekten biri daha aşık olsa süper olur tabi o avukat olabilir ama diziye yeni biri gelse mesela aliyenin iş bağlantısı kurduğu biri olabilir karğzmatik biri olsa ve oda aliyeye aşık olsa çok zevkli olur deniz aliyeyi çok kıskanır ve çok eğlenceli olabilir bu kıskançlık diziye az kaldı ama sabredemiyorum hadi başla artıkkkkkk

OXFORD
13-12-05, 21:31
ben müco'nun zeliş'e olan aşkına artık inanıyordum.aklımda vardı soru işaretleri ama kalktı.

aliye'ye bir kişi daha aşık...eee..güzel kadın,akıllı,başarılı...bırakın da olsunlar...

bu bölümü tam izliyemicem.yarın ayrıntılı ropar isterim ona göre;):)

ARW€N
13-12-05, 23:43
ya izlemicem diyorum sonra hadi bi umut belki bi aciton vardır diye geçiyorum ekranın karşısına.. nerdeeeeee.... her hafta aynı zaçmalık aliyede.. çocuklar anne anne diye zırlıyo, sinan vermemde vermem bla bla bla... bi müco vardı makara şamata adam o da gitti aşık oldu... süt dökmüş kedi,saf aşık,liseli aşık vs modunda gezinip duruyo... uzun lafın kısası aliye haftalardır bayıyoda bayıyo.... :mad:

mizrak_tutucu
14-12-05, 00:15
Zeliş'e aşık olan Müco'nun değişimi gayet inandırıcıydı. Müco'nun Zeliş'e hiç palavra sıkmaması ve mümkün olduğunca açık davranıp, teknik olarak yalan söylememesi hoş bir ayrıntıydı. Matrak ve laf ebesi Müco'nun ve suskun kız Zeliş'in başka yüzlerini de görme, bu kişileri biraz daha derinden tanıma fırsatını bulduk.

Bu aşamada dizinin temposundan Arwen'in aksine benim bir şikayetim yok ama gidişat temponun önümüzdeki bölümlerde aniden çok hızlanacağı kanısını uyandırıyor bende. Haydi hayırlısı...Insallah Televole haberleri dogru değildir ve dizide kimse ölmüyordur. Biri ölecekse benim adayım kafayı yeme belirtileri gösteren Süheyla. Insallah Süheyla Aliye'ye bıçakla falan saldırmaz da, onu koruyacağım diye Feyyaz Dayı arada kim vurduya gitmez.

nes_rial
14-12-05, 00:41
Çok güzel bir bölümdü.Süheyla maşallah almış başını gitmiş,inş çok sorun çıkarmaz.
Özgürün akıllanması iyi oldu,nusretin o hali çok kötüydü çünkü.
Sinan çok acayip ,hala Aliye'yi sevdiğinin belirtilerini gösteriyor ama zavallı Leylayı da kullanıyor :( Avukat da bir ayrı gıcıktı,velayetin aliyede olduğu halde nasıl hala çocukları kaçırmayı düşünüyorlar,hemde bu kadar rahatca??!
Keşke Zeliş degiyi alsaydı demiştim ama neyseki sinana yakalanmadı
Denizcik yine çok tatlıydı Defnenin giyinişinden,yürüyüşünden,konuşmasından yeni Nur olduğu kesinleşti böylece :( :(
bir de ben resimlere bakınca bu bölümde aliyeye defne tanışır sanmıştımm,bakalım neler olacak?? :rolleyes:

A.Konak
14-12-05, 00:56
ay bu sinan beni katil edecek :) bi belada süheylanın kafayı sıyırması çıktı başımıza.. bi salaklık yapmasında.. deniz'in gülsün'e takılma sahneleri çok hoştu bence. özgür'ün aklını başına getirecek olayıda iyi ayarlamışlar.. en güzelide şüphesiz Müco-Zeliş konuşmalarıydı..

ya şu çocuklar bi kavuşsunlar analarına artık. yeniden adam taksalar ya sinan'ın peşine. bu sefer yumurtlayacak süheylada yok. alsınlar poliside bassınlar evi.. evlerinde kapı gibi mahkeme kararı var :)

ya bu aliye doğa üstü bir kadın. nasıl bir güzelliktir yaa allah nazarlardan saklasın..

Mr.Özo
14-12-05, 02:15
Bana göre gelisecek olaylar söyle olacak arkadaslar
Süheyla kafayi yedi kesinlikle aliye nin basina dert olacaktir sinan aliye ye kötülük yapamiyacak sadece cocuklari göstermiyerek ama bundan sonra süheyla bir sekilde cikacak !

Sirada unuttumuz nur serisi var artik dizide yok ama onu yerine yeni basliyan asistan cikacak zaten su anda deniz le birlikte calismaya baslatilar yakinlasmalarini minim ki ilerki bölümlerde yasayacagiz.

Müco ve zelis birbirlerine yakinlasacaklar ve aliye ye belkide tek yardimci kapisi olacakladir

Sinan beyimiz esinden ayrildi ama bunun yükünü tasiyamiyacak ilerde leyla nin da yaptiklar ortaya cikinca bakin bakalim neler olacak , aliyeye gidip gene yalvarma turlarina basliyacaktir.

Bekliyelim bakalim beni gördüklerim bunlar

magrip86
14-12-05, 09:09
ya izlemicem diyorum sonra hadi bi umut belki bi aciton vardır diye geçiyorum ekranın karşısına.. nerdeeeeee.... her hafta aynı zaçmalık aliyede.. çocuklar anne anne diye zırlıyo, sinan vermemde vermem bla bla bla... bi müco vardı makara şamata adam o da gitti aşık oldu... süt dökmüş kedi,saf aşık,liseli aşık vs modunda gezinip duruyo... uzun lafın kısası aliye haftalardır bayıyoda bayıyo.... :mad:

Bence her hafta daha da eğlenceli hale geliyor,aliye daha çok uğraşacak gibi çocuklarını almak için sonunda alacak bence.... müco yine aynı müco, yalnızca zeliş in karşısında saf liseli takılıyor ama bence şamata halindeki kadar sevimli:):) zeliş i dersinden etmesi hiç örnek değildi, ama annesi için yaptığı "Eli öpülecek kadın" yorumu çok yerindeydi, takdir ettim, ona da bu yakışırdı.... alp ve leylayla olan sahnelerinde yine eski müco olacaktır....

GüZYanGInI
14-12-05, 09:27
günaydın herkesee.. sinanı öldürmek istiorum yaaa... arkadaşlarr müco ve zelişin sahnelerine bayıldım.. ya müco zelişin yanında bambaşka biri oluo... nerde bizim sert mücoo nerde.. hatırlarsınız ilk bölümde bunun sarı bi kız arkadaşı vardı , o kızla nasıldı bunla nasıl.. müco aşık olmuş çok şeker ya... kızla deniz kenarında yürüolardı kıza dedi ya yoksa beğenmedinizmi die allahım bu müco mu dedim.. neyse dizinin sonunu getiremedim uyuyakaldım.. ne oldu sonda... deniz asistanıyla anlaşabildimi... özgür annesine döndümü.. babası da ne sinir bişimiş

magrip86
14-12-05, 10:48
günaydın herkesee.. sinanı öldürmek istiorum yaaa... arkadaşlarr müco ve zelişin sahnelerine bayıldım.. ya müco zelişin yanında bambaşka biri oluo... nerde bizim sert mücoo nerde.. hatırlarsınız ilk bölümde bunun sarı bi kız arkadaşı vardı , o kızla nasıldı bunla nasıl.. müco aşık olmuş çok şeker ya... kızla deniz kenarında yürüolardı kıza dedi ya yoksa beğenmedinizmi die allahım bu müco mu dedim.. neyse dizinin sonunu getiremedim uyuyakaldım.. ne oldu sonda... deniz asistanıyla anlaşabildimi... özgür annesine döndümü.. babası da ne sinir bişimiş

evt özgür önce babsına gitti, onunla tartıştı, o zaman annesinin kıymetini anladı ve annesine döndü......deniz asisitanıyla anlaştı sayılır, bi sorun yoktu..
müco gerçekten aşık olmuş ve çok sevimli olmuş.o sinan ve süheyla layıklarını bulacaklar....

chaylack
14-12-05, 11:29
ya herhafta izlemesem de bu hafta bende takılıp kaldım ya asistan la deniz arasında bişeyler olabilirmi çünkü kız biraz hazır cevap falan böle (tanıdık yüz)
aliyeyle arasına girmesinde eski bi dizide olduğu gibi ikinci kadın olmasın neyse :) bide sinan a acayip kıl kaptım şu çocukları versin artık aliyeye yaa :mad:napcak turşusunumu kurcak yazık süheyla yada yazık oldu yani bence yaptıklarının cezasını aklını kaybederek ödüyo gibi geldi :o

GüZYanGInI
14-12-05, 11:32
evt özgür önce babsına gitti, onunla tartıştı, o zaman annesinin kıymetini anladı ve annesine döndü......deniz asisitanıyla anlaştı sayılır, bi sorun yoktu..
müco gerçekten aşık olmuş ve çok sevimli olmuş.o sinan ve süheyla layıklarını bulacaklar....
saol ya... ögür döndü demek annesine.. nasıl mutlu olmuştur nusret... bebek için bişi dedimi özgür.. yani özgür, nusret ve feyyaz arasındaki konuşmalar naıldı... müco ve zeliş bi şekilde aliyeye yardım etse ya... müco da az biraz intikamını almış olur.. sinan mahkeme çocukları aliyey verse bile vermmeyi düşünüo.. baksanıza.. nasıl olcak bu işler

sude9
14-12-05, 11:37
Güzel bir bölümdü.Arda ve Ayşe'nin fotoğrafı görünce yaptıkları İkbal'e yakarışları çok etkileyiciydi.İkbal ise herzaman ki gibi acımasız, :mad: fotoğraf için çocuklara yaptığı eziyet hayret verici,ne yaparsa yapsın çocuklara annelerini unutturamayacağını hala öğrenmiş değil.
Deniz ve Gülsün'ün çekişmeleri çok güzeldi :p
Mevhibe'nin "inanamıyorum,inanamıyorum" yakarışlarına asıl ben inanmıyorum.Sinan'ın çocukları görevlilerden kaçırdığını,yanlış ev adresi verdiğini ve Aliye'ye yaptıklarını biliyor,şahit oluyor fakat hala şaşırıyor :confused: Aliye hukuk önünde haklılığını ispatladı artık sıra uygulamaya geldi.
Özgür annesinin kıymetini ve ona yaptığı haksızlığı babasına giderek acı bir şekilde fark etti.Babasıda ayrı bir tür,Feyyaz ondan çok daha değerli ve Özgür'e baba şefkatinde yaklaşıyor.Aralarını düzeltmelerine sevindim
En şaşırdığım kısım Süheyla'nın durumuydu,hiç beklemiyordum böyle bir son

sude9
14-12-05, 11:40
Mücahit'in utangaç delikanlı tavırlarını izlerken çok eğlendim.Kükreyen Mücahit gitti yerine kuzu gibi bir adam geldi.Zeliş'i seviyor bence ama şu evliliği kafamı karıştırdı.Acaba senaristler bu ayrıntıyı seyircilerin unuttuğunu mu zannediyor?

minemtoprak
14-12-05, 12:04
Adamım Müco hastayım bu adama beee. Ama kızdığım nokta Özgür babasıyla konuşurken kardeşim napıyor,aaa bir kardeşim dahamı oldu diyor.Annesinede bebek için olmadık eziyet çektirdi,nerdeyse onun yüzünden kürtaj olacaktı.Ohhh gerçekleri görmesine sevindim.
Çocuklara bayılıyorum.Çok tatlılar.Aliye yeter artık göster kendini,bir de allah aşkına bir allahın kulu desinki,Aliye televizyona çıkarsan çocuklar belki seni görür ve onlara ulaşman bir nebze daha artar.En azından annelerinin yaşadığını veya yakınlarında olduğunu fark ederler desin.
Artık hareket istiyorum,böyle olmuyor tek düze.Sıkılmaya başladım.İzliyorum ama hareketin zamanı geldi geçiyor bile.

GüZYanGInI
14-12-05, 12:04
sudecim çok güzel yazmışın.. özellikle feyyaz ve özgür hakkında.. feyyazın davranışları en az bi öz baba kadar içten ve samimi... özgürün kıymet bilmesi gerekio... çocukların yatktaki konuşmalrıda güzeldi.
ayşe dio ya annemiz ne güzel çıkmış arda da en üzel anne bizimki:) çok şekerler ya

magrip86
14-12-05, 12:33
saol ya... ögür döndü demek annesine.. nasıl mutlu olmuştur nusret... bebek için bişi dedimi özgür.. yani özgür, nusret ve feyyaz arasındaki konuşmalar naıldı... müco ve zeliş bi şekilde aliyeye yardım etse ya... müco da az biraz intikamını almış olur.. sinan mahkeme çocukları aliyey verse bile vermmeyi düşünüo.. baksanıza.. nasıl olcak bu işler

bence sinan kaybedecek, çünkü bu işler böyle yürümez serserilikle.. mahkeme verdi bile çocukları ama aliyeyi çok zorlu bir yol bekliyor..... nusret çok sevindi tabii ki, o cephede herşey çok güzel.. özgür özür diledi, nusret le feyyaz biz unuttuk bile dediler.... müco yla zeliş in sonları ne olacak acaba, müco nun zeliş i gelip sinan dan isteyecek hali yok heralde,üstelik müco evli dimi arkadaşlar :confused: çok zor durumlar, hayırlara selamet......

mizrak_tutucu
14-12-05, 12:35
Sahiden Müco evliydi. Belki de Edirne'deki kıza öyle söylemiştir, belki de boşanmıştır.

magrip86
14-12-05, 12:38
evet, o da bir ihtimal, edirne deki kıza evliyim demesi... ama boşansa görürdük bence...

GüZYanGInI
14-12-05, 12:38
bence sinan kaybedecek, çünkü bu işler böyle yürümez serserilikle.. mahkeme verdi bile çocukları ama aliyeyi çok zorlu bir yol bekliyor..... nusret çok sevindi tabii ki, o cephede herşey çok güzel.. özgür özür diledi, nusret le feyyaz biz unuttuk bile dediler.... müco yla zeliş in sonları ne olacak acaba, müco nun zeliş i gelip sinan dan isteyecek hali yok heralde,üstelik müco evli dimi arkadaşlar :confused: çok zor durumlar, hayırlara selamet......
ya bence müco zelişe imkanı sağlıcak ve yavaş yavaş sinanlardan kurtarıcak onları... sinan leyla ya da resti çekti yani çocuklar konusunda.. adam ne fena ya... leyla da felakete gişdio ya... müco ile leyla arasında olup bitenleri sinan daha duymadı dimi

magrip86
14-12-05, 12:42
ya bence müco zelişe imkanı sağlıcak ve yavaş yavaş sinanlardan kurtarıcak onları... sinan leyla ya da resti çekti yani çocuklar konusunda.. adam ne fena ya... leyla da felakete gişdio ya... müco ile leyla arasında olup bitenleri sinan daha duymadı dimi

sinan'ın her zamanki hali o, leyla da akıl olsa bu zamana kadar sevip sevemdiğini anlardı zaten, adam her fırsatta işine gelirse diyor....sen bu adamla kalk bi de evlen.... bence çocuklar leyla sinan evliliğini onaylamıycak.. sinan'ın henüz bişeyden haberi yok müco konusunda.....

GüZYanGInI
14-12-05, 12:48
çocukjolar zaten gıcık oldular leyla ya... müco olayını bi duysa sinan leyla da betr olur betr.. zaten o korkuyla yaşıo... ben leylanın kardeşinin sahnelerine de yetişemdim bu bölüm. kaydadeğer bişi oldumu

sihir
14-12-05, 12:55
sinan aliyeyi hala seviyor. boşandıklarını duyunca bir tuhaf oldu. ama leyla çok sevindi de belli edemedi garibim!!!
mücoyla zelişe bayıldım. müconun evli olduğunu hatırlamıyorum. sinandan istemesine de gerek yok. annesi var ya. ama onların ilişkileri birşeyleri de beraberinde getirecek sanırım. belki aliyeye yardım...
feyyaz dayı bir magazin programında gelecek hafta ölüyorum dedi. ama ayrıntıalrını dinlemedim. ne olacak ölecek mi gerçekten acaba?
meriç sonunda tanıştı kahramanın ailesiylşe. ben annesini daha cadı düşünüyordum ama alakası yok. zaten oyuncunun kim olduğunu görünce anladım tatlı biri olduğunu.
aliye sonunda boşandı. yani denizle daha rahat olabilir artık. ama çocukar daha sorun larak kalacak. ama sinan daha nereye kadar kaçabilir ki. evi belli değil ama şirketi belli. bence tutuklanabilir. çünkü çocuklar artık aliyenin üzerinde. yani o da suç işliyor. bence bu noktadan sonra senaristlerin çok imce düşünmeleri lazım. çünkü kaçırması çok da kolay değil.
bnerden duydunzu bilmiyorum ama eğer aliyeye bir daha aşık olacaksa, diziye yeni katılacak bir olacaktır. avukat olduğunu sanmıyorum.
asistanı sevdim ben arkadaşlar. şimdilik çok tatlı biri. hazır cevap da. aşık olabilir denze tabii ama uamrım zararı dokunmaz aliyele ilişkilerine. o zaman evemem bak. ama bir fonksiyonu olmalı. yoksa niyekatsınlar ki diziye.
neyse şimdilik aklıma gelenler bunlar.
harika bir bölümdü.

GüZYanGInI
14-12-05, 13:05
sihircim kahramanın anesiyele babasını kim oynadı.. tanıdık yüzlermi.. ben o sahnelere yetişemedim ya... nasıl karşıladılar kızı... evlencekler bunlar herhalde... aliye çocuklarını alıp huzura kavuşmadan rahat olamaz ya:(

GüZYanGInI
14-12-05, 13:43
maşallah reytingler çok ii arkadaşlar.. ama hakediyo.. yayınlandığı ilk bölümden beri herkesin gönlünde taht kurdu valla..
aliye çocuklarına kavuşsaydı bide daha i olcak ama:(

bavarde
14-12-05, 13:48
Müco bence evli değildi,ilk bölümlerde beraber oldugu o kıza öyle söylemek durumunda kalmişti.Zaten kız ile ilişkisi Sinan'ın cinayet davası ile ilgili bilgi sızdırmak amaçlı oldugu için;olay sonuclandıgında Müco kızdan bir an önce kurtulmak istemişti ve bence böyle bir yalana basvurdu.Yoksa senaristlerin bu ayrıntıyı unutacaklarını pek sanmam.Melekler Adası tarzı bir dizide belki böyle bir olay yaşanabilir veya üstü kapatılıp öyle bir sey görmezden gelinip diziye devam edilebilir de Aliye'nin senaristlerinden böyle bir unutkanlıgı ummuyorum açıkçası.

GüZYanGInI
14-12-05, 13:57
olabilir bavarde... bencede mantıklı yani... kızdan kurtulmak için neler sölemişti bunuda sölemiştir kız da uçmuştur... benec zeliş e olan aşkı tertemiz ve geçek.. çok ii gözüküoalrdı dün

magrip86
14-12-05, 14:27
sinan aliyeyi hala seviyor. boşandıklarını duyunca bir tuhaf oldu. ama leyla çok sevindi de belli edemedi garibim!!!
mücoyla zelişe bayıldım. müconun evli olduğunu hatırlamıyorum. sinandan istemesine de gerek yok. annesi var ya. ama onların ilişkileri birşeyleri de beraberinde getirecek sanırım. belki aliyeye yardım...
feyyaz dayı bir magazin programında gelecek hafta ölüyorum dedi. ama ayrıntıalrını dinlemedim. ne olacak ölecek mi gerçekten acaba?
meriç sonunda tanıştı kahramanın ailesiylşe. ben annesini daha cadı düşünüyordum ama alakası yok. zaten oyuncunun kim olduğunu görünce anladım tatlı biri olduğunu.
aliye sonunda boşandı. yani denizle daha rahat olabilir artık. ama çocukar daha sorun larak kalacak. ama sinan daha nereye kadar kaçabilir ki. evi belli değil ama şirketi belli. bence tutuklanabilir. çünkü çocuklar artık aliyenin üzerinde. yani o da suç işliyor. bence bu noktadan sonra senaristlerin çok imce düşünmeleri lazım. çünkü kaçırması çok da kolay değil.
bnerden duydunzu bilmiyorum ama eğer aliyeye bir daha aşık olacaksa, diziye yeni katılacak bir olacaktır. avukat olduğunu sanmıyorum.
asistanı sevdim ben arkadaşlar. şimdilik çok tatlı biri. hazır cevap da. aşık olabilir denze tabii ama uamrım zararı dokunmaz aliyele ilişkilerine. o zaman evemem bak. ama bir fonksiyonu olmalı. yoksa niyekatsınlar ki diziye.
neyse şimdilik aklıma gelenler bunlar.
harika bir bölümdü.

ben açıkçası hasibe'nin zeliş in ilişkisini onaylayacağını hiç sanmıyorum, hatta duyarsa kötü bile olabilir.. aşık müco hakkaten çok sevimli, hep böyle kalır umarım:) asistan gerçekten çok hazırcevap, aliyeyle denizin ilişkilerine dokunacağını sanmıyorum.... sinan eninde sonunda yakalanacak, aliyeyi sevmesi birşey ifade etmez, öyle insanların sevgi dedikleri şeyler genelde korkunç şeylerden ibaret olur....

mizrak_tutucu
14-12-05, 14:32
Deniz'i adam etmek ve eğitmek konusunda katkıda bulunmak dışında ve diziye renk katmak dışında Deniz'in asistanının sorun yaratacagini düşünmüyorum. Aliye kıskanç bir kadın degil ayrıca.

A.Konak
14-12-05, 15:04
maşallah raitinglerde gene uçmuşuz.. bide aliye çocuklarına bi kavuşsa tavan yapar heralde..

sude9
14-12-05, 15:06
Deniz'i adam etmek ve eğitmek konusunda katkıda bulunmak dışında ve diziye renk katmak dışında Deniz'in asistanının sorun yaratacagini düşünmüyorum. Aliye kıskanç bir kadın degil ayrıca.
Asistanın sorun olacağını bende düşünmüyorum.Deniz ile renkli diyalogları olacak dün akşam olduğu gibi ;) :p

first lady
14-12-05, 15:10
ya artık yeter ya bu ülkede polis var mahkeme var medya var.ya bu ailye niye hala ağlayıp sızlamaktan başka bişe yapmıyo ya.sıkıldım artık.kardeşim ağlamak çözüm değil madem özledin çocukları al polisi git sinanın iş yerine bak o zaman noluyo.ufff bu dizi stresahibi yaptı beni ya ;)

GüZYanGInI
14-12-05, 15:25
herhalde yakına onu yapar aliye... mahkeme sonrası bile vrmeyi düşünmüyo sinan çocukları... yazık neler çekti.. iyi ki hala aklı yerinde... çocuklarında annelerini istediğini görmüo sanki sinan.. sırf aliye ye çektirmek çin çocukların psikolojisini bozuyo.. hem suçlu hem güçlü die sinana derler

sanemfan
14-12-05, 16:19
Güzel bir bölümdü...biraz mahkeme sahnesine kafama takildi aksam...cok basitti, mahkemede neler konusuldu ...nasil velayet aliyeye verildi...bu denli kaliteli bir diziye biraz daha önem vermeleri lazimdi bu sahnede.Deniz,gülsün,aliye sahneleri mütisti.Meric bu bölüm fazla gözükmedi.Sinan tamsinir zaten.Ikbal desen hic sevmiyorum o kadini...verselerde elime bir güzel dövsem.annelerini nasil unuturacagiz diyor,cok bencil bir kadin.Mahkeme sahnesi haric güzel bir bölüm izledik.Haftayi sabirsizlikla bekliyorum.

sumisali
14-12-05, 16:51
evet akşamki bölüm çok güzeldi ya hele özgürün babasıyla olan muhabbetine çok üzüldüm ya nasıl yıkıldı çocuk.ya müco zelişe abayı yaktı galiba ne olcak onların sonu bari zelşin elinden tutsada kız kurtulsa şu sinan denen adamdan

susandelgado
14-12-05, 17:09
müco'nun zeliş'e hafif salak modundaki aşık bakışlarına ben de bittim. konuşmaları falan çok hoştu. yalnız neredeyse 48 bölümdür aliye boşanacak mı çocuklarını alacak mı diye beklerken mahkemenin doğru düzgün gösterilmeden olayın kapanması biraz garip oldu bence. bi de aliye'nin güzelliği biraz fazla abartıldı. herkese 10 kere söylettirmek zorunda değillerdi. tamam bence de sanem çelik çok güzel bir kadın ama bi ara olaylar sırf bu konunun etrafında döndü. bu da biraz sıkıcı oldu. sadece balkan hoca'nın ya da sinan'ın avukatının tepkisi yeterliydi bence. bu arada bende müco evliydi diye hatırlıyorum. valla aliye'nin arkadaşı nermin'i unutan senaristler onu da unutmuş olabilir. bu arada aliye'nin abisi gelseydi asistan kız gelene kadar. dizi bitecek daha abi yok. lafı da geçmiyor artık.

susandelgado
14-12-05, 17:14
sihircim kahramanın anesiyele babasını kim oynadı.. tanıdık yüzlermi.. ben o sahnelere yetişemedim ya... nasıl karşıladılar kızı... evlencekler bunlar herhalde... aliye çocuklarını alıp huzura kavuşmadan rahat olamaz ya:(
babasını bilmiyorum ama annesini betül arım oynadı. mehmet ali alabora'nın annesi yani.

OXFORD
14-12-05, 17:22
dünkü bölümü pek izliyemidim.en son çocukları vermesi lazım falan diyorlardı sinan'ın avukatı için.

gülsün_deniz dialogları süperi dün ya.koptum gülmekten.

müco ve zeliş işi bayağı ilerletti.artık müco'nun sevgisine inanıyorum.

yeni gelen stajer için de bayağı kıdemli geldi.arkası da sağlam.bakalım neler olcak?

GüZYanGInI
14-12-05, 17:25
babasını bilmiyorum ama annesini betül arım oynadı. mehmet ali alabora'nın annesi yani.
saol ya cvp verdiğin için.. bi ara öğrenemicem sandım.. nasıl geçtiş bari tanışma sahnelri.. yakında evlenirlr herhalde... en güzel yerleri kaçırmışım galiba

OXFORD
14-12-05, 17:27
bir anda geldi annesi ve babası.meriç şok tabi.acayip rahatsız oldu.çekindi.ama onlar çok sıcak davrandılar meriç'e.

susandelgado
14-12-05, 17:28
saol ya cvp verdiğin için.. bi ara öğrenemicem sandım.. nasıl geçtiş bari tanışma sahnelri.. yakında evlenirlr herhalde... en güzel yerleri kaçırmışım galiba
önemli değil. meriç çok gerildi birden onlar çatkapı eve gelince. kahraman meriç'e sarılıyor meriç rahatsız oluyor falan. zaten meriç en sonunda ben gidiyim dedi ve gitti. ama annesi de babası da çok sıcakkanlıydı. evet bölümün en güzel yerlerinden biriydi.

1907
14-12-05, 17:38
Dünkü bölüm çok haraketli değildi. Yinede keyif alarak seyrettim. Aliye'nin velayeti alması beni sevindirsede Sinan'ın sözleri moralimi bozdu. Çocuklarını göstermiycekmiş artık bu işin suyunu çıkardı Sinan bence. Çocukların anne özlemleri gitgide artıyor dergiye sarılmaları hala hafızamda:( Leyla ve Sinan evlenecekler fakat hiç mutlu olamayacaklar. Çocuklardan çok çekeceği var Leyla'nın:) Dünkü bölümde en çok BİZİM ANNEMİZ VAAAAR! Kısmını beğendim çocukların ne kadar akıllı olduğunu göremeyecek kadar saftirikler ki Leyla'ya anne demelerini bekliyorlar. Artık Aliye'nin mutlu olmasını ve çocuklarına kavuşmasını istiyorum.

fenerli_kiz
14-12-05, 17:41
Valla bence sinan Aliyeden bosandi diye cok üzüldü! Ama belli etmemeye calisiyor!!

GüZYanGInI
14-12-05, 17:45
önemli değil. meriç çok gerildi birden onlar çatkapı eve gelince. kahraman meriç'e sarılıyor meriç rahatsız oluyor falan. zaten meriç en sonunda ben gidiyim dedi ve gitti. ama annesi de babası da çok sıcakkanlıydı. evet bölümün en güzel yerlerinden biriydi.
habersiz geldiler yani kahramanın ailesi.. kız doğpal olarak bozulmuşutr. bişi daha sorcam.. leylanın kardeşiyle sahnesi varmıydı bu bölümde... onları merak ediorum

nes_rial
14-12-05, 17:53
yok kardeşi hiç görünmedi zati müconun tüm sahneleri zelişleydi heheh
bencede sinan hala aliyeyi seviyor ama kendine itiraf edemiyor zaten çocuklarını aliyeye göstermeme sebebi aliyenin eve sadece çocuklar için döndüm demesiydi

Melisa2000
14-12-05, 17:56
aliyenin sonunda sinan ve ikbal öyle batacaklarki kimse onları kurtaramayacak.
benim dizinin sonu ile ilgli tahminlerim.
1-sinanını işi batacak ve mücahit ile leylanın ortak ardından iş çeviridiklerini öğrenip yıkılacak.
2-çocukları aliye alacak
3-meriç mirasın alıp sinana ve ikbale bir darbede o vuracak
4-aliye denizle evlenecek
5-hasibe ve zeliş sinanla ikbali bırakıp gidecek.
6-müco zeliş ile evlenecek

emre_11
14-12-05, 18:47
güzel bir bölümdü ama biraz hareketsizdi ama yinede zevk alarak izledim sinan boşandığına çok üzüldü ama belli edemiyor

aliyefan
14-12-05, 19:10
ben bu bölümü çok beğendim...sanem çelik yine mükemmeldi...artık sinanın çöküş sinyalleri veriliyor... arda süperdi bu bölümde...yeni bölümler büyük bombalara ve heyecanlara gebe...heyecanla bekliyorum salıyı...

SuVaRi
14-12-05, 20:32
bendee heyecanla bekliyorum çok merak ediyorum hatta ikbal sultan leyla gibi bir cadıyı alınca ne yapacak onu merakl ediyorumm :D

bavarde
14-12-05, 20:39
Gecen hafta eklenen yeni bölüm fotoları sanırım bu izlediğimiz bölümün değil,gelecek hafta izleyeceğimiz bölümün fotograflarıydı.Çünkü fotograflardaki hiçbir sahne bu bölümde yoktu.Eger bir sonraki bölümün fotografları oldugunu düşünürsek;asistan kızın Deniz'e asık olmasından ziyade Aliye ile yakın arkadas olabileceğini düşünüyorum.Diziye yeni bir renk katmak istediler anlasılan.Ama bu illa ki ask değil arkadaslıkta olabilir.Çünkü Aliye'nin Meriç ve Nusret dısında hiç arkadası yok dizide,onlar da daha ziyade akraba sayılırlar.Ayrıca mizrak'in söylediğine katılıyorum Aliye kıskanc birisi değil.Kız Deniz'e asık olsa bile bu durum Aliye için bir sorun teskil etmez.

bavarde
14-12-05, 20:46
Leyla'nın cadı oldugu fikrine katılmıyorum.Gecmişte Sinan'ın arkasından iş çevirmiş olsa bile,yaptıgından bin pişman oldugu her halinden belli.Leyla'nın cadı olmasının aksine cok iyi niyetli,fedakar ve merhametli biri oldugu düşüncesindeyim.Leyla su an için mantıgını kullanamayan,duygularına fazlasıyla yenik düşmüş birisi.Bu yüzden Sinan'ın yaptıklarını görmezden geliyor.Bugun Aliye'ye yaptıgını yarın öbür gün bana da yapar demiyor/diyemiyor.İçten içe Aliye'ye ve cocukların durumuna cok üzülmesine rağmen Sinan'ı karşısına almamak için hiçbirini dile getiremiyor.Leyla kötü birisi değil sadece fazlasıyla asık.Dizide cadı diye nitelendirilebilecek birileri varsa 1-İkbal 2-Süheyla'dır bence.

OXFORD
14-12-05, 21:13
leyla'nın cadı olmadığı fikrine ben de katılıyorum.ve leyla bence sinan'ın da aynı şeyleri ona yapar korkusu az da olsa taşıyor.

öte yandan evet aliye kıskanç biri değil ama yine de kıskançlık belirtisi az da olsa gösterebilir.arada aşk var ne de olsa;)kız ve aliye'nin çok iyi iki arkadaş olmasını istiyorum ben

mügeeee
14-12-05, 21:39
diziden sıkılanlar için söylüyorum sonuçta herşey boyacı küpü değil zaten o zaman dizinin ne esprisi kalır şıp diye aliye çocuklarını alsın hemencecik denizle evlensinler onlar ersin muradına biz çıkalım kerevetine gibi bir olay olmuyor.
gerçek hayatta da öyle. o yüzden siz kendinizi dizinin akışına bırakın.nasılosa bir şekilde bitecek. bu arada müco da saf aşık modunda çok alık duruyordu ama o hali bile komik. karizmatik mücom benim. bi tane o

Royan
15-12-05, 00:39
dizininen güzel yanlarından biri,karekterlerin oyunculara çok güzel oturtulması.bu yüzden,yeni diziye dahil olanların oyuncuların karekterler üzerinde etkili olmaması gerekir.artık hepsinin ne zaman ne yapabileceğini biliyoruz.aksi halde diğer dizilerden farkı kalmaz.mesela sinan aniden iyi huylar edinemez denizin ALİYE den başkasını gözü göremez.iikbal aniden vicdanlı olamaz.MERİÇtutarlı kişiliğine veda edemez.yoksa bütün güzellikler biter.

1907
15-12-05, 00:56
Bölüm özetine göre süper bir bölüm olacak! Çok heyecanlandımm:) Aliye ve Deniz ilişkisi rayına oturacak sanırım bu bölümde. Galiba 49. bölüm ben ve bir çok Aliye severin beklediği bir bölüm olacak:)

sanemfan
15-12-05, 01:04
Arkadaslar aliyeciler com.tr.tc.sitesinde okudum.Bölüm özetinin yaninda ilk kez öpüsüyorlar yaziyordu.Kesinlikle artik aliye ve deniz ask görecegiz,saliyi iple cekiyorum.

magrip86
15-12-05, 09:00
aliye nin bu haftaki özetinde zeliş in sinan la ilgili anlattıkları mücahit in kafasında şimşekler çaktırıyor diyor.... Acaba mücahit zeliş i gerçekten sadece kullanmak için mi böyle davranıyor?? Her ne kadar aşık görünse de...değil mi arkadaşlar :confused:

GüZYanGInI
15-12-05, 09:09
yok ya sanmıorum.. bence müco zelişi sevmeye başladı ama sinanı mat etmek içinde zeliş ii bi fırsat...zelişden bişiler öğrenmesi zelişi kullanması anlamına gelmio bence.. müco zelişten hoşlanıo

magrip86
15-12-05, 10:32
Arkadaşlar, Alpertunga'nın gerçek ismi ne??? doğru dürüst yazmıyolar ki jenerikte :(

sihir
15-12-05, 11:28
bence müco seviyor zelişi. ama aldığı bilgileri de kullanacak. umarım sonunda zeliş kullanıldığını sanmaz.

ADDA
15-12-05, 12:20
Ben de şimdi okudum yeni bölüm özetini.Gerçekten çok heyecanlandım.Herkes bunu bekliyordu.Aliye görelim seni:)

GüZYanGInI
15-12-05, 12:24
hakkatten hareketli bi bölüm beklio bizi... leyla için iice endişelnemye başladım yazık kıza:D bu arada meriç ne için dava açmıştı.. iş ile ilgilimi... çocuklarla ilgili güzel bi gelişme istioruma rtık ya:( aliye nasıl davranıcak acabaa

desire25
15-12-05, 12:32
Aliye artık velayeti aldığına göre ben daha fazla mır mır bir Aliye istemiyorum..Evet belki dava sonucu beklendiği için Aliye'yi hep sessiz görüyorduk.Ama artık dişli bir Aliye,Aliye'nin yapacaklarından korkan bir Sinan görmek istiyorum.

bavarde
15-12-05, 12:38
Katılıyorum desire,zaten elinde mahkeme kagıdı olup hala oturdugu yerde aglayıp sızlayan bir Aliye inandırıclıgını kaybedecektir.Sinan'ın evi değilse de iş yeri belli sonuçta.

desire25
15-12-05, 12:44
Katılıyorum desire,zaten elinde mahkeme kagıdı olup hala oturdugu yerde aglayıp sızlayan bir Aliye inandırıclıgını kaybedecektir.Sinan'ın evi değilse de iş yeri belli sonuçta.

Aynen öyle,ulaşabileceği bir yer var sonuçta..Artık Aliye'yi öne çıkaran şeyler görmek istiyorum.Yani sadece acısı ile değilde savaşıylada öne çıkan bir Aliye...

sihir
15-12-05, 15:43

bir soru sormuşsun, üzerinden ne kadar da geçmiş meğer...kusura bakma görmemişim. görüp de yanıtlayamadığım için utandım valla...ama cevabı başka biri vermiş sana...neyse babasını ben de öğrenemedim. öğrenirsem yazarım

nes_rial
15-12-05, 16:31
özeti ben de okudum galiba bu gerçekten çok güzel bir bölüm olacak....bence de artık aliyenin biraz daha aktif olması lazım,bikaç bölüm üst üste ağlamasını(haklı olsada)açıkcası ben cok beğenmemiştim..bir arkadaşımız söylemişti artık gidip anlatacak bie süheyle da yokken niye yine arkasına adam takmıyorlar,o polis de hemen gitti bari biraz daha yardım etseydi..aliyenin elinde belge de var artık
çocukların isyanını çok merak ediyorum,sinan bey yavaş yavaş yıkılıcak bölece,denizi gururuna yedirememesi,hala aliyeyi sevme belirtileri,leylayla bence çok da mutlu olamayacaklar,her ne kadar sildim onu dese de meriçe de kırgınlığı,annesine kendini kanıtlama çabası,çocukların hali...
e bir yere kadar aliye çok üzüldü,sıra beyimize gelsin artık

Demian
15-12-05, 16:57
48. bölüm:
Mahkeme velayeti Aliye;ye verdi, şimdi sıra Arda ve Ayşe;yi bulmadaAliye kapı kapı çocuklarını arıyor Mahkeme kararına uymayan Sinan, avukatı Önderle tartışıyorDeniz yeni asistan Defne;ye karşı artık daha uyumlu davranıyor, Defne ise Deniz;e hayran; Özgür;ün eve dönüşü herkesi çok sevindiriyor, Özgür ve Feyyaz artık baba oğul gibi; Zeliş;in Sinan&ın ev hayatıyla ilgili anlattıkları Mücahit;in kafasında bir şimşek çaktırıyor Kahraman;ın anne ve babası Meriç;ten çok hoşlanıyor ama Meriç onlarla görüşmeye çekiniyor; Aliye Denizin yanında artık kendini daha rahat hissediyor; Meriçin açtığı dava Sinan&;ı çılgına çeviriyor&; Sinan ve Mücahit arasında sıkışan Leyla kendine yeni çözümler arıyor; Aliye;yi nihayet kendi evinde ağırlamaya hazırlanan Deniz heyecan içinde; Meriç;in açtığı davaya annesi İkbal ne tepki verecek? Sinan çocukların gönlünü almak için nasıl çırpınacak? Aliye Deniz;in aşkına karşılık verecek mi?

sihir
15-12-05, 18:52
sinan iyi bir baba olsaydı, çocuklarına acırdı yaaa. ne kadar acı çektiklerinin farkında değil mi...o aliyeyi cezalandırdığını sanıyor ama cezalandırdığı zavallı çocuklar. bu adam bunları düşünemeyecek kadar gaddar mı yani...bu kadar gaddarsa çocukları görmemesi gereken o. ama yien çocuklara yazık olur.

sude9
15-12-05, 19:04
Mücahit'in kafasında şimşekler çaktığına göre Sinan'ı zor günler bekliyor.Bilinçli veya bilinçsiz her ne şekilde olursa olsun Mücahit'in Aliye'ye büyük yararı dokunacak.İş yeri belli olan Sinan'ın fazla kaçabileceğini ve istediği gibi meydanda at koşturabileceğini düşünmüyorum

magrip86
15-12-05, 21:52
Mücahit'in kafasında şimşekler çaktığına göre Sinan'ı zor günler bekliyor.Bilinçli veya bilinçsiz her ne şekilde olursa olsun Mücahit'in Aliye'ye büyük yararı dokunacak.İş yeri belli olan Sinan'ın fazla kaçabileceğini ve istediği gibi meydanda at koşturabileceğini düşünmüyorum

sinan ın bi yere kaçamayacağı zaten belli fakat bunu görmek için kimbilir kaç bölüm bekliycez:(( mücahit in kafasında çakan şimşekler de zaten beraberinde mutlaka bir olay getirecektir, yararlı veya yararsız olarak....

OXFORD
15-12-05, 21:55
bu sefer çözücek müco olayı.

hareketli bir bölüm olcak hakkaten.kaç kovala oynucaklar.bu defne'nin de ne çabuk başladığı hayranlığında.daha dün bir bugün iki yani.hızlı çıktı bu kız da:)

albundy
15-12-05, 23:22
kahramanın babası rauf bey'in gerçek adı nejat çetinok. kendisi eski bir tiyatrocu. bildiğim kadarıyla çok uzun süredir bir tv dizisinde görünmedi. trt radyosunda bir programı var çarşamba ya da perşembe gecesi saat 10'da başlıyor. aynı zamanda bir okulda ders veriyor.

albundy
15-12-05, 23:28
alpertunga'nın gerçek adı barış yıldız. kendisi okullu bir oyuncu. okul filminde, yeni çevrilen karagöz filminde, birçok tv reklamında oynadı. haluk bilginer'in oyun atölyesindeki bazı oyunlarda da görev alıyor. çok başarılı ve parlak bir oyuncu

albundy
15-12-05, 23:32
aliye çoğu insanın durgun, hiç birşey olmuyor dediği bölümüyle, bu sezonun reyting rekorunu kırdı;

total
1 ALIYE [NET] ATV 17,30 42,60
2 YA SUNDADIR YA BUNDA (FINAL) [NET] ATV 9,70 28,30
3 YAGMUR ZAMANI [NET] SHOW 7,70 17,60
4 BELALI BALDIZ [NET] ATV 7,30 16,70
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,90 18,60
6 OLUMUNE TAKIP (Y.S) [NET] KAND 6,30 15,30
7 SIRLAR DUNYASI [NET] STV 6,30 14,50
8 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 6,10 16,50
9 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,70 15,50
10 YA SUNDADIR YA BUNDA-OPT [NET] ATV 5,60 21,90

ab
1 ALIYE [NET] ATV 21,30 54,60
2 BELALI BALDIZ [NET] ATV 9,20 23,90
3 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 8,20 25,10
4 YAGMUR ZAMANI [NET] SHOW 8,20 21,10
5 YA SUNDADIR YA BUNDA (FINAL) [NET] ATV 7,50 26,50
6 OZEL HAT [NET] ATV 5,60 23,30
7 DESIFRE [NET] STAR 5,40 18,30
8 KIM 500 BIN ISTER [NET] SHOW 5,20 20,20
9 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,20 16,10
10 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,00 15,60

bir filmi film yapan olayların çokluğu ve peşpeşe gelmesi değil, duygusudur demek ki. çünkü bölüm duygu yoğunluğu en yüksek bölümlerden biriydi.

nes_rial
16-12-05, 16:45
müco leyla ile sinanın evlenmesini neden çok istiyor?bir kaç kez leylanın kardeşi bişeyler farkeder gibi oldu evlendiklerinde müconun bişeyler yapacağını ama müco hemen konuyu belli etmeden kapattı,acaba aliyeye yardımı evlendiklerinde mi olacak??

ya gerçekten bu defnenin de hayranlığı ne çabuk başladı,acaba ilerde ikisi arasında ne olacak,yani deniz aliyeden vazgeçmez ama defnenin diziye girmesinin de bir anlamı vardır

lal03
16-12-05, 16:53
Bu yazarlara Allah akıl fikir versin. Millet 1.5 yıldır Aliye'nin Sinan'dan boşanmasını bekliyor ve bu olayın gerçekleştiği bölümde assistan bir kız ortaya çıkararak Denize musallat edecekler yada Deniz ve Aliye arasında bu kızdan dolayı sorunlar çıkacak. Daha Deniz ve Aliye elele bile tutuşamadı doğru dürüst yahu. Hemen ortalığa yeni bir mikser çıkartmanın ne anlamı var. Ama ben anladım artık Türkiye'de senaristlerin konu uzatmak için çiftlerin arası bozulmalı saplantıları var ve bunun içinde üçüncü bir şahıs ortaya çıkartmak olan en kolay yola kaçıyorlar. Yeter artık...

gurbetci
16-12-05, 17:07
cekilen bunca acinin üstüne mevhibe hanim aliyeye bu daha baslangic dedi :o
gercekten sasirtici cünkü artik birseylerin yoluna girdigini gormek istiyor insan.ise yeni asistan alip muhemelen de denize asik edip hikayeyi bulandirmak bence mutsuzluk ve sinir katsayimizi daha da arttiracak.

mizrak_tutucu
16-12-05, 17:36
Daha denizi görmeden paçaları sıvamışsınız arkadaşlar, Defne'nin ila daha Dr. Deniz'e aşık olması ve Deniz-Aliye çiftinin arasında girmesi gerekmiyor. Şikayet etmeden önce, bari olayların beklediğiniz şekilde gelişip gelişmeyeceğini görseniz de önyargılı davranmasanız.

Kim bilir belki de Defne, sürpriz bir şekilde ortaya çıkacak olan - çıksa da kurtulsak- Aliye'nin agabeyinin büyük aşkı olacaktır.

magrip86
16-12-05, 18:01
müco leyla ile sinanın evlenmesini neden çok istiyor?bir kaç kez leylanın kardeşi bişeyler farkeder gibi oldu evlendiklerinde müconun bişeyler yapacağını ama müco hemen konuyu belli etmeden kapattı,acaba aliyeye yardımı evlendiklerinde mi olacak??

bence ya leyla nın daha çok sürünmesini istiyor ya da dediğin gibi aliye ye dolaylı ya da direkt olarak yardımı dokunacak..bence müco aliye ye yardım etmek istiyor.....

bavarde
16-12-05, 18:22
Bence Sinan'a o şekilde çok daha iyi bir darbe vuracagını düşünüyor.Yani Sinan'ın evlendiği kadın,onun arkasından iş çevirmiş olacak.Sinan hep nasılsa param,pulum var,herşeye sahibim,bana hiç bir kadın hayır diyemez düşüncesiyle hareket etmiş.Kadınların kendisinin oyuncagı oldugunu düşünmüş.Müco bence Leyla ve Sinan evlndikten sonra olan biteni ortaya dökünce : Seninle de böyle oynarlar işte,alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste mesajı vermiş olacak.Böylece direkt Aynur'un intikamını almıs olacak.Ve her ne kadar tanımasa da dolaylı yoldan Aliye'nin intikamını da almış olacak.

OXFORD
16-12-05, 21:32
Daha denizi görmeden paçaları sıvamışsınız arkadaşlar, Defne'nin ila daha Dr. Deniz'e aşık olması ve Deniz-Aliye çiftinin arasında girmesi gerekmiyor. Şikayet etmeden önce, bari olayların beklediğiniz şekilde gelişip gelişmeyeceğini görseniz de önyargılı davranmasanız.

Kim bilir belki de Defne, sürpriz bir şekilde ortaya çıkacak olan - çıksa da kurtulsak- Aliye'nin agabeyinin büyük aşkı olacaktır.

evet gerçekten de hemen karar vcermemek lazım.

yine de &54 ihtimaliyle kız deniz'e aşık olucak.belki aşkını içinde yaşıcak belki deniz'e söylücek ama deniz'in aliye'yi sevdiğini anlıcak(anlamamak mümkün değil)umarım da böyle olur.

sihir
16-12-05, 23:47
albundy'e teşekkürler. kahramanın babasının ismini de öğrenmiş olduk.
bu arada, denizin ağabeyi mi çıkacak ortaya? biriniz yazdınız da? ben bişey kaçırdımgaliba arada...nereden çıkacak bu ağabey. kim dedi? bence ilginç bir karaker olacak...bence çok yakışıklıbir oyuncu olmalı. çünkü aliyeçok güzel bir kadın. kardeş olsa ben Mehöet ali alabora derdim (çünkü benziyor tipleri) ama aliyenin ağabeyi olamayacak kadar genç gözüküyor. zaten genç de...sizce kim olabilir ağabey karakterinde?

nes_rial
17-12-05, 00:20
ya yok sihircim ağabeyin fln geleceği yok ;)
şu yeni gelen defnenin aliyeyle-denizin arasını bozacağını düşündük,bu defne denize hayran oluyor fln çünkü,mizrak_tutucu da hemen enşilenmememzi belki de defnenin hiç de bizim düşündüğümüz şeyleri yapmayacağını söylemek istedi.Ağabey bir örnek sadece ;) ;) :)

Bakalım ne yapacak şu defne? :o

magrip86
17-12-05, 09:24
Fotoğraflarda gördüm, Deniz nasıl bakıyo o asistana öyle????? Ayrıca ne yapıyorlar öyle başbaşa????

ADDA
17-12-05, 18:37
evet gerçekten de hemen karar vcermemek lazım.

yine de &54 ihtimaliyle kız deniz'e aşık olucak.belki aşkını içinde yaşıcak belki deniz'e söylücek ama deniz'in aliye'yi sevdiğini anlıcak(anlamamak mümkün değil)umarım da böyle olur.

Bir ara Nur vardı bilmem hatırladınız mı?Hani Deniz'e deli gibi aşıktı.O bile bir şey yapamadı ve yenildi. 2 günlük Defne gözünüzü korkutmamalı.Deniz'den bahsediyoruz çocuklar ne olabilir ki...?Kendinize geliniz:)

1907
17-12-05, 22:02
Bir ara Nur vardı bilmem hatırladınız mı?Hani Deniz'e deli gibi aşıktı.O bile bir şey yapamadı ve yenildi. 2 günlük Defne gözünüzü korkutmamalı.Deniz'den bahsediyoruz çocuklar ne olabilir ki...?Kendinize geliniz:)

Umarım senin dediğin gibi olur:) Gerçi Deniz'den bir şüphem yok ama ama ama işte. İnsanın içine nasıl kurt düşürüyorlar ya:) Umuyoruz öyle birşey olmaz. Olursa da en fazla kız Deniz'ciğime aşık olur o da orda dur bakalım ben Aliye'yi seviyorum der:D

mizrak_tutucu
18-12-05, 11:27
Her kadın Deniz'e aşık olacak diye bir kural yok ki...Defne ve Deniz gayet güzel arkadaş olabilirler. Karşı cinsten iki kişi bir araya gelince, ila da aşık olmaları gerekmiyor.

sumisali
18-12-05, 11:30
Her kadın Deniz'e aşık olacak diye bir kural yok ki...Defne ve Deniz gayet güzel arkadaş olabilirler. Karşı cinsten iki kişi bir araya gelince, ila da aşık olmaları gerekmiyor.
doğru diyorsun ama genelde oluyorlar buda bir kanun yani..bencede aşık olacak o kız denize zaten o gülbeyaz dizisinde kadirin sevgilisi rolündeydi..ben o kızı hiç sevmemiştim...bu dizidede gözüm onu hiç tutmadı

king
18-12-05, 12:03
bilmiyorum reklamı gördünüz mü ama aliyeyle deniz öpüşüyorlar...aliye sinanın kapısına geliyor...müco ve zeliş yine beraberler tamamını seyredemedim ama seyredebildiklerim bunlardı

magrip86
18-12-05, 12:42
aliye ve deniz öpüşüyorlar, meriç kahramanın anne babasına "ya beni kahraman'a layık görmezseniz" diye ağlıyor, onlar da "olur mu öyle şey" diyolar.... müco ve zeliş öpüşüyolar(bu ne hız:P), sinan ikbal e meriç için "Malı mülkü hediye paketi yapıp meriç hanımın önüne mi koyucaz" diyor, İkbal de "Evet" diyo süklüm püklüm:P ...başka...... he bi de deniz le defne balkon da konuşuyolar, defne "ne yapıyorsun burda" diyo, deniz de "düşünüyorum " diyo, defne de "Aliyeyi mi?" diyince deniz şöyle bi bakıyo..... deniz aliyeyi aldatmaz arkadaşlar bence......

1907
18-12-05, 14:19
Eveeeet sonunda bende gördüm:) Sinan huzursuz, Müco ve Zeliş öpüşüyolar hakkaten bu ne hız:D Kahraman'ın anne ve babası çok iyiler bu arada Meriç'ide çok sevmişe benziyorlar fragmanda da öyle görünüyor ki Meriç sizlere layık olamassam diyince ona kızıyorlar olur mu hiç diye. Umarım Meriç mutlu olur. Ve son bomba benim için en önemli sahe:) Aliye ve Deniz'in öpüşme sahnesi harika yaa.. Bakalım neler olacakk. Süper bir bölüm olacağına kuşku yok. (3 ğün kaldı:()

A.Konak
18-12-05, 14:42
oyoyoy hala fragmanın etkisindeyim. sonunda aliye ve deniz öpüşüyor :) nihayet yaa.. pek bi mutlu oldum diğer sahneler hakkında konuşamıyorum o yüzden :)

gurbetci
18-12-05, 15:45
denizle aliyeyi oyle gorünce pek bir mutlu oldum.bana ne oluyorsa :confused: :) saka bir yana deniz icin sevindim.bu aski yasayan hep denizmis gibi geliyordu bana.üzülüyordum onun icin.dilerim hersey bekledigi gibi gelisir ;)

beam
18-12-05, 19:38
yaşasın ya sonunda oldu.cooook sevindim bu olaya...bence bu hafta reyting falan kalmaz ortada.ama bu bölüm üzerine hemen eleştirmenler(!) başlar.yok efendim aliye cocuklarından ayrı gününü gün ediyo,yok hemen unuttu cocuklarını gibi saçma şeyler yazıcaklar.gerci aliye artık evli diil boşandı ama yinede rahat bırakmazlar bence.... :D :) :D :) :D :) :D :) :D

1907
18-12-05, 19:52
Evet kesinlikle eleştiri alacaktır Aliye-Deniz yakınlaşması ama benim en çok beklediğim sahnelerden bir tanesiydi doğrusu. Artık sadece Deniz'in aşkını değil Aliye ve Deniz'in karşılıklı aşkını seyretmek istiyorum;)

OXFORD
18-12-05, 20:55
süper ya tek kelimeyle süper bir bölüm olcak.eleştiri alcaklar mı bilinmez ama alasalar bile kimse aliye aldatıyor falan diyemez şu an.hoş hiçbir zaman diyemezdi ya diyenler oldu arada.

artık karşılıklı aşk sahneleri olucak.her zaman vardı ama artık gözler önünde olcak herşey.

merakla bekliyorum..çarşamba sınavım var ama bu hafta hiçbir şey beni aliye izlemekten alıkoyamaz. ;)

sude9
18-12-05, 21:36
Güzel bir bölüm bizi bekliyor.Aliye harekete geçmiş,zamanı geldi de geçiyordu.Görevlilerle sanırım Leyla'nın evine kilidi kırıp giriyorlar.Çocukların o mahzun bakışları yine içime oturdu. :( Aliye ve Deniz aşkı için eleştirilerin olacağını zannetmiyorum zira Aliye artık bekar :p ,üstelik olsa bile ne çıkar :rolleyes: :rolleyes:

ADDA
18-12-05, 22:53
Ben henüz göremedim ama resimleri şimdi gördüm.Gerçekten çok mutlu oldum. Bence eleştirilecek hiçbir şey yok ama kesin pusuda bekliyorlardır.

loralai
19-12-05, 01:00
ayy fragmanı izleyince çok heyecanlandım bana noluyosa sanki deniz aliyeyi öptüğünde aliye bi garip oldu sanki çok süper bi bölüm olacak aliye hastaneye gideceği sahneyide merak ediyorum benimde çarşamba sınavım var hemde bir değil iki tane birden bu hafta hergün ikişer sınavım var hatta ama hiçbişey beni aliyeyi izlemekten alıkoyamaz

SanemCeliK1903
19-12-05, 03:42
her Tarafta bu hafta birseyler olacak. sinan 2-3 bölüme kalmaz cocuklar elinden gidince leyla'ylada tartisacak kanimca.
defne asik oldu deniz'e, simdiden yorum yapmak yanlis olur ancak aliye kiskanir gibi.Kahraman ve Meric evlenirler insallah ikiside hak ediyor.

GüZYanGInI
19-12-05, 09:18
selam millet.. fragmanı bende gördüm.. son sahenede çoık şaşırdım ve çok mutlu oldum... inşallah böle mutlu sahneleri olur hep.. leyla yı birimi takip ediyodu neydi anlamadım ... meriç neden durup duruken ağladı kahramanın ailesi yanında... keşke sölemeseydi onlara öle bişi

bavarde
19-12-05, 12:29
Fragmanı ben de izledim.Yalnız burada yazılanlara bakınca,ben sizden farklı bir fragman izlediğimi düşündüm.Cunku Zeliş ve Müco öpüşmüyorlar.Daha doğrusu yanak yanağa öpüşüyorlar.Yani bunda abartılacak bir şey yok ki.İkincisi de Deniz Defne'ye neden öyle bakıyor demişsiniz.Ben ise Deniz ve Defne arasında gayet dostça bakıslar ve konusmalar hissettim.Hatta Aliye'yi mi düşünüyorsun demiş Defne.Henüz çok tanıyamadık ama bence Defne başka birine bu kadar aşık olduğunu daha en başından bile bile umutsuz bir aşkın peşinden gitmeyecek kadar açıkgöz ve akıllı bir kıza benziyor.Bence her insan duygularını kontrol edebilir,onlara yön verebilir.Defne'nin de boşa kürek çekip,Deniz ve Aliyeyi ayırmaya çalışacağını pek sanmıyorum ben.

ADDA
19-12-05, 13:36
Ben de Aliye ve Deniz'in öpüşmesinden ziyade,Deniz'in Aliye'yi öptüğünü gördüm gibi.Ne dersiniz?

mizrak_tutucu
19-12-05, 13:39
Benim gördügüm sahnede de Deniz Aliye'yi öpüyordu ama Aliye'nin bu öpücüge katıldıgı pek de aşikar degildi. Suratındaki ifade de şaşkınlığa benziyordu.

GüZYanGInI
19-12-05, 14:14
yorumlarınızı okuduktan sonra fragmanı tekrar yakaladım ve dikatle izledim... aliye denize hiçbi tepki vermio ne reddediyo denizin öpücüğünü nede denize karşılık veriyo.. mizrak tutucu nun dediği gibi şaşkın bi ifade var aliyede

sude9
19-12-05, 15:14
Benim gördügüm sahnede de Deniz Aliye'yi öpüyordu ama Aliye'nin bu öpücüge katıldıgı pek de aşikar degildi. Suratındaki ifade de şaşkınlığa benziyordu.
Bu mümkün olabilir.Aliye bu öpücükten sonra Deniz'e henüz böyle bir şeye hazır olmadığını ilk önceliğinin çocuklarını bulmak olduğunu söyleyebilir.

magrip86
19-12-05, 15:51
ya ben eski müco yu özledim arkadaşlar yaa :( leyla gibi aşık aşık dolaşıyo 2 haftadır hiç gülemedik walla :) ne dersiniz :confused:

fenerli_kiz
19-12-05, 15:54
ya ben eski müco yu özledim arkadaşlar yaa :( leyla gibi aşık aşık dolaşıyo 2 haftadır hiç gülemedik walla :) ne dersiniz :confused:
haklisin magrip!! valla yine gülmek isiyoz biz!! Keske yine alpertungaya kizsa! :D Ah ne güzel olur

magrip86
19-12-05, 15:57
ama zelişle ciddi takıldığından beri gözü ne alpertunga ne leyla görüyo dimi???bi de amca kızı aynur da ortadan kayboldu :confused: ilginçç

fenerli_kiz
19-12-05, 16:03
ama zelişle ciddi takıldığından beri gözü ne alpertunga ne leyla görüyo dimi???bi de amca kızı aynur da ortadan kayboldu :confused: ilginçç
ee alpertunga zelisle görüstügünü duyarsa kizcak ya ondan dir!! :D

magrip86
19-12-05, 16:07
ee alpertunga zelisle görüstügünü duyarsa kizcak ya ondan dir!! :D

Walla ben Müco'nun alpertunga dan korkucağını hiç sanmam.... 'Bİ SİLKELER, İYOT GİBİ KALIR WALLA ORTAD