PDA

Tüm Versiyonu Göster : Aliye Bölüm Yorumları-1

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9]

GüZYanGInI
21-12-05, 10:13
sinanın kabus görmeside ii bi tahmin.. ben hiç o şekilde düşünmemiştim.. ama eğer gerçekse arda kalkıp uıykulu vaziyette evden çıktıysa umarım kötü bişi olmaz.. çok kötü bi sahneydi ya...

minemtoprak
21-12-05, 10:23
Ohhhh beee nihayet biraz hareket geldi diziye.Gecenin yıldızı yine adamım müco özelliklede leyla ya ben amatör ruhundan hoşlanıyorum Leylaaa deyişi süperdi.Arabada Zeliş le utana sıkına konuşması gözlerini kaçırması,adamım aşık oldu.
Meriç le Adoş un konuşma sahnesi de çok etkileyiciydi.Yani güzel ve etkileyici bir bölümdü.Anlamadığım ise stajyer kızın acilde,öylece hastanın başında donup kalmasıydı.?

GüZYanGInI
21-12-05, 10:40
Kız bence şoka girdi her tarafta kanla dolu kurşunla dolu insanlar:) ben olsam küt die düşüp bayılmıştım yani...leyla dedi ya müco ya profosyonel olalım diye.. müco da attı çek defterini yaptı konuşmasına.. helal olsun ya... zelişede ben seni görmeye alıştım falan utangaç tavırlar...
ikbal hanım meriçle konuşurken ben çok kötü oldum ya... kzı tel nosunu isted, duymadı kapadı teli...

arzu_
21-12-05, 10:50
akşam gerçekten çok güzeldi..meriçin kahramanın ailesi ile olan sahneleri harika ve çok gerçekçi idi valla bende ağladım onunla..adoşda ne şeker kadın yaa...arda evden çıktından sonrasını izleyemedim ama okuduğum kadarıyla kötü bitmiş yazık çocuğa yaa annesini göremeyecek diye perişan oldu..arda annesine daha düşkün sanki canım benim..dün ilk defa ikbal hanıma acımıştım meriçle konuşurken felan ama dana sonra miras konusunda sinana dediya sen haklıymışsın diye gene yaptı yapacağını..

GüZYanGInI
21-12-05, 10:55
arda nın psikolojisi iice bozuluo bence.. o çocuu anneden biraz daha uzak tutarlarsa kötü olucak.. bide leyla senin annen olcak demzlermi.. ayşe de çok sesiz kalıo.. çocukların dengesini bozdular..

magrip86
21-12-05, 10:59
Ya o süheyla ne peşinde yine, salak kadın başına dert açacak yine insanların..... Müco nun aynur'la zeliş olayını paylaşması çok güzeldi, herşeyi söyledi de neden aradaki yaş farkından bahsetmedi ,işine gelmedi tabii ki :p bir de leyla'ya yanlış adamı sevdin dedi, kendisinin de doğru bir iş içinde olduğu pek söylenemez ama zeliş le inşallah mutlu son olurlar, çok sevimli duruyolar çünkü....

GüZYanGInI
21-12-05, 11:03
magrip imzan harika olmuş yaa...
o sheyla iice sıyırmış bence.. denizcim yok olmaz, deniz. merhaba deniz... bela oldu valla:)
aynur hepimizin merak ettiği şeyi sordu sen boşandınmı dedi müco ya.. müco da evet dedi... gerçeken boşandı inşallah

magrip86
21-12-05, 11:16
magrip imzan harika olmuş yaa...
o sheyla iice sıyırmış bence.. denizcim yok olmaz, deniz. merhaba deniz... bela oldu valla:)
aynur hepimizin merak ettiği şeyi sordu sen boşandınmı dedi müco ya.. müco da evet dedi... gerçeken boşandı inşallah

Sağol canm, ben de o kadının can sıkıcı bişey yapmasından korkuyorum, iyice tehlikeli olmaya başladı... gelmiş hastaneye deniz beyi görcem, deniz bey nerde.... Arda ya inşallah bişey olmaz :(

YUKSEL7128
21-12-05, 11:17
En güzel bölümlerinden biriydi düzn gece.
Aliye ve Deniz'in öpüşmeleri, en sonunda Aliye denizin aşkına cevap verebildi.
Denizin konuşmaları da süperdi.
Meriç, Kahraman ve ailesi işte bu sahnelerde ağladım.
Gerçekten çok içten gözüküyordu.
Şu asistan kız daha önce Nejat İşer ile Şevval Sam'ın oynaığı dizide (ismi aklıma gelmedi) Nejat İşleri terkedip giden sonrada ortaya çıkan kızmı?

GüZYanGInI
21-12-05, 11:20
evet o kız... gülbeyazda oynuodu... denizin eski sevgilisi rolündeydi...
meriçin olduğu sahne bencede çok samimiydi... çok sıcaktı hepsi.. meriç anne vinde rahat göremedi ama kayınvalide evinde huzur bulucak sanırım

arzu_
21-12-05, 11:52
şu yeni asistan defnede denize doğru bi gönül kayması var galiba umarım tehlikeli olmaz...ya müco neden zelişe iyilik yapmak maksadıyla aliyeye evi göstermiyor ki :confused: olurmu bilmem ama inşallah bi kıyak yapar yaa..bu arada aliyenin evi bi harika bayıldım doğrusu :rolleyes:

chaylack
21-12-05, 12:00
akşam ki bölüm güzel di müco ile zeliş in ilişkisi ilerlemeye başladıda sinan bu durumu öğrenirse kötü olcak ya ikisi çok hoşuma gitmeye başladı bu arada arda ya bişi olmaz inşallah öle yol ortasında görünce yüreğim ağzıma geldi valla çocukların başına gelmeyen kalmadı bide kahramanın annesi melek gibi kadın valla ya

GüZYanGInI
21-12-05, 12:06
sinan öğrenirse köpürücek ama müco sinan ın zelişlere laf sölemsine fırsat bile vermez bence... sinanın tavırlarından kurtarıcak zelişide annesinide.. sinanın evi ni öğrendi artık bence kısa zaman sonra müco koparıcak olayları

nezaket
21-12-05, 12:09
akşam harika bi bölüm izled,ik aliye ve deniz yakınlaşmaı harikaydı. Ama ardaya çok üzüldüm valla yazık o çocuklara uyuz sinan elinden geleni yapıyo ama bence az kaldı akşam özelhatta sinanın annesi konuşma yaptı olaylar düzelicekmiş yakında inşallah aliye çocuklarına kavuşur.

mizrak_tutucu
21-12-05, 12:09
Ben gelecek bölümde Süheyla'nın iyice tozutup, Dr. Deniz'e veya Feyyaz'a saldırmasından korkuyorum. Yeni kız Defne arada kim vurduya gidebilir.

GüZYanGInI
21-12-05, 12:12
süheyla denizle görüşüp napcak ya... nerden çıktı bu kadının bu halleri... ben aliye nin peşinden ayrılmaz sanıoddum... deniz ve feyyaz la ne işi var

mizrak_tutucu
21-12-05, 12:15
Süheyla kendini Aliye sanıyor gibi gözüküyor. Aliye'nin hayatını yaşamak istediği kesin. Aliye'nin kendisinin olan şeyleri kendisinden aldığı/çaldığı yanılsaması içinde.

Dr. Deniz'in kendisine aşık oldugu gibi bir yanılsama içinde. Bu bölümde hastahaneye kadar geldi. Kendisine hayal kurdugunu ve gerçeklerin böyle olmadığını söyleyen birine karşı saldırganlaşması kuvvetle muhtemel.

GüZYanGInI
21-12-05, 12:19
aaa süheyla uçmuş pilot olmuş resmen... herşeyi yapabilir valla... allahg mufaza. sanki dert yokmuş gibi bide bu çıktı... feyyaz la özgürede bayıldım ben.. oaile tam mutlu şimdi... çok sevindim vala

nezaket
21-12-05, 12:21
süheyla denizle görüşüp napcak ya... nerden çıktı bu kadının bu halleri... ben aliye nin peşinden ayrılmaz sanıoddum... deniz ve feyyaz la ne işi var

kadın kafayı yedi valla denizin ona aşık olduğunu zannediyo aliyeyi kıskandığı için onun çevresindeki insanları ondan uzaklaştırmaya çalışıyo yani deniz ve fayyaz da inanmaz ona ama bence süheylaya yine aliye yardım edicek bu durumundan kurtarmak için

GüZYanGInI
21-12-05, 12:24
ya bi ara deniliodu ya feyyaz ölücek falan die.. o doğrumuydu.. eğer öle bişi varsa süheyla olabilirmi sebebi.. şimdi aklıma geldi ya..

mizrak_tutucu
21-12-05, 12:24
50. bölümde büyük bir olay olacaktı şayiaları vardı. Feyyaz'ı yaralayabilir ve intihar edebilir. Arda da yaralandıysa gelecek bölümde bol bol hastane sahnesi var demektir.

sude9
21-12-05, 12:46
Akşam ki bölüm çok güzeldi.Aliye henüz çocuklarına kavuşamadı ama bu anın gelmesi çok yakınlaştı.Deniz ile olan ilişkiside istediği doğrultuda yer almaya başladı,bunları görmek güzeldi.
Kahraman'ın evindeki akşam yemeği oldukça güzeldi.Yemekleri ben yapacağım deyip Meriç'e yıktığını görmek ve Gülsün ile ilgili takınılan tavır çok hoştu.
Mücahit iyice kuzulaştı eski tavırlarını daha çok seviyordum gerçi Leyla'yı görüşünde yine kendi gibi oluyor ;) Zeliş'e olan hislerini Aynur'a söylerken çok tatlıydı.Eşi ile ilgili meseleyide çözmüş olması güzeldi.
Hasibe dizide bizim sesimiz oldu.Akşam İkbal'e söyledikleri tam yerindeydi.İkbal'de bu duruma çok şaşırdı bir an gerçeği kavrayabildi diye düşündüm ama bir daha ki bölümde yine eski İkbal olacaktır :mad:
Son sahne ise içime oturdu.umarım Arda'ya bir şey olmaz.Bence annesinin resmini gördüğü büfenin önüne gidiyor.Sinan artık çocuklarına bir zarar gelmeden hatasını telafi etmeli

mizrak_tutucu
21-12-05, 12:47
50. bölümde büyük gelişmeler olacak denmişti. Bunu bir ATV röportajında Kudret Sabancı'dan duymuş olabilirim. Ya da başka bir kaynaktan ama 50. bölümde Aliye'nin kazası gibi büyük ve beklenmedik bir olay olacak gibi bir laf dolaşıyordu ortalıkta...

nezaket
21-12-05, 12:48
feyyaz ölmez bence çünkü çocuğu bile olucak aldrmadı karısı yani süheyle pek sorun yapar zannetmiyorum bana geliyoki aliye ona yardım edicek bu durumdan kurtarıcak çünkü başkası yardım etmez

sihir
21-12-05, 12:48
sadece yprumlarınızı okumak bayağı vaktimi aldı. ben çok etkilendim akşam.
**
aliye ve deniz harikaydı. işte aşkları şimdi başlıyor esas. yani hep denizin aşkı ön plandaydı, şimdi aliye de karşılık verdi. öpüşme sahneleri harikaydı. ikisinde de bir çekingenlik vardı bu sahnede. ama oyunculardan bahsetmiyorum. aliyeyle denizden bahsediyorum. harikaydılar.
**
aliyeyle mericin yüzklerini seyrederken halleri çok güzeldi. ikisinin de yüzüğü sevdiklerinin annesinin yüzüğü.
**
ardaya bişey olacak mı acaba? ilk olmaz diyordum ama şimdi emin değlim arkadaşlar. ölür mü acba? eğer ölürse dizinin seyri çok değişir bence. aman tanrım. aliye biter. ya da tam tersi; öyle bir canavarlaşır ki sinana karşı. sinan biter o zaman. ama olmayacak herhalde ardaya bişey. ya da arda yaralanacak sadece.
**
sinan çok kötü bir baba. kendi intikam saçmalığı yüzünden çocuklarının ruh durumun, sağlığını hiç düşünmüyor.
**
kahramanın ailesinin evindeki sahneler çok hoştu. ve de duygusal. anne ve babası çok iyiler. hele annesinin o çok güvendiği yüzüğünü merice vermesi. çok ince bir hareketti. meriç destek bulunca daha güçlü hareket edecek.
**
ikbal kızını çok seviyor ve özlüyor. ama çok dar beyinli olduğundan onu anlamıyor. yani kızınıntarafını tutarken mal konusunda, onun telefonu kapatmak zorunda olmasını kendine tavır olarak alıyor ve sinanın tarafına geçiyor. tam bir talihsizlik; yani mericin o an konuşamaması. konuşabilseydi ikbal kızını destejklemeye devanm edecekti.
**
asistan kızımın çok yakında denize deli gibi aşık olacak. başladı bile...ama bence aliyeyle denize zarar verecek bişey yapmayacak. deniz hissetse bile asistan kızımızın sevgisini araları bozulmayacak. öyle bir kıza benzemiyor. çok güzel ve tatlı bence. ama diziye boşuna katılmamamıştır ya. bence denize fena tutulacak. ama denizin gözü aliyeden başkasını görmez ki...senaristler sakın bir hata yapmasın ve üzmesin bizi.
**
süheyla denize aklı sıra aliyeyi kötüleyecek. kötüleyecek ki, deniz aliyeynin ne mal oldupunu gördün. tek amacı bu şimdi. ama sonucu ne olur bilemem. yedi kafayı, hırstan ve kıskançlıktan.
**
müco ve zeliş hoşuma gitti. müco seviyor kızı gerçekten. alper tungayla araları bozulacak bu yüzden. müco da çok takıyor ya onu!!! zeliş de çok ısındı mücoya.
**
diyorum ki, müco istese aliyeyi çocuklarına kavuşturur. yani bir adresi kimliğini vermeden bile aliyeye bildirse mektup da telefonla bitti işte. bir baskında alırlar çocukları. bu kadar basit yani. müco da sinana bir kazık atmış olur. niye yapmıyor ki...bunu zeliş de yapabilir. gerçi sinanın ilk şüpheleneceği zeliş olur ama bu çok basit çözümdür bence. sizce?
**
evet akılam gelenler bunalar ilk etapta.

sude9
21-12-05, 12:55
Deniz'in asistanı(ismini hatırlayamadım) Deniz'in işi ile ilgili duyduklarından sonra ,ona hayranlık duymaya başladı.İyiarkadaş olurlar diye düşünürken asistanın aşk ile söylediği "belki sayende inanırım" sözü kafamı karıştırdı.Üstelik Deniz ona bakınca hemen lafı değiştirdi.Hayırdır inşallah :rolleyes:

Hırçın Kız
21-12-05, 14:41
Defne de Deniz'e aşık oldu valla,dün ne dedi öyle; belki siz bana inandırırsınız falan.Ama Deniz yüz vermez,zaten kıza acayip acayip baktı öyle söyleyince.Müco ne zaman harekete geçecek bakalım?Aliye de Deniz' karşılık verdi nihayet,ben vermez zannediyordum.Arda'nın uyur-gezer olması çok saçma geldi bana ya,abartmışlar.

nes_rial
21-12-05, 16:54
bence arda uyurgezer değildi,annesini bir daha göremeyeceğini anladı zavallım artık hiç bir şeyi umursamamışcasına gitti evden,zaten o trafikte uyanmaması olamaz:)
müconun kesin planları var,leyleya şimdi uzun vadeli planlar yaptırma dedi ama söylemezdi ztn planını,bunlar evlenince bir şey yapacak ama hadi hayırlısı
bence sinan aynura bir şey yapmıştı-hem onun iintikamını alacak,hem zelişi kurtaraca,hem de aliyeyi,çocuklara da üzülüyor zaten
ne yapacak acaba

sihir
21-12-05, 18:03
bence uyurgezer gibiydi. uyurgezer değilim ama bildiğime göre uyurgezerlerin uyanması çok zordur. uyandırmak da tehlikelidir. öyle biliyorum. çocuğun gözlerinden öyle gözüküyordu ki tam olarak kendinde değildi.

hattori ha
21-12-05, 23:40
Arda bence kesinlikle uyurgezer.aynur konusuna gelince sanırım zamanında sinan aynura tecavüz etmiş, sonra da aliyeyle evlenmiş tabii aliyenn bu olaydan haberi yok olsa evlenir mi,sonra bu olay kapatılmış aynurun çocuğu da sinandan.Mücoun sinana bütün nefreti bundan.Aslında ben ardaya araba çarpmasını tercih ederim ama önemli bişeyi olmasın.Sadece hastaneye kaldırılsın hastanedenden de arda ve ayşeyi aliyeyle deniz kaçırsınlar.Ben yeni bölüm özetini okumadım belki yorumum değişir okuduktan sonra...

claraaa
22-12-05, 00:17
:p : tek kelime ile MÜKEMMEL di bu bölümm:D ancak:arda uyurgezer mi?yoksa sinan bir kabus mu görüyor?bence mücahit in düşündüğü leyla evlendikten sonra aliye ye yardım etmesini isteyecek yani bi şekilde
çocukların aliye ye gitmesini sağlayacak:) ikbal cadısı biranlık bir dönüşle benden bi puan almıştı ama yine eksilerde o konuşmasından sonra!!!

A.Konak
22-12-05, 01:09
bence uyurgezer değildi. uyurgezer olsa yolu nasıl bulacak :) sadece uykuluydu. ama araba falanda çarpmıcak. tam karşıya geçince sinan yakalar kesin. bu arada öpüşme sahnesi harikaydı. akşam bir kaç kere tekrarını izledim. aliye karşılık vermez diye düşünüyordum ama yanıldım. devamı gelir inşallah.. :p

stormy
22-12-05, 07:17
Arda bence kesinlikle uyurgezer.aynur konusuna gelince sanırım zamanında sinan aynura tecavüz etmiş, sonra da aliyeyle evlenmiş tabii aliyenn bu olaydan haberi yok olsa evlenir mi,sonra bu olay kapatılmış aynurun çocuğu da sinandan.Mücoun sinana bütün nefreti bundan.Aslında ben ardaya araba çarpmasını tercih ederim ama önemli bişeyi olmasın.Sadece hastaneye kaldırılsın hastanedenden de arda ve ayşeyi aliyeyle deniz kaçırsınlar.Ben yeni bölüm özetini okumadım belki yorumum değişir okuduktan sonra...

Sanirim Sinan degil, Sinanin babasi Aynura birsey yapmis.

GüZYanGInI
22-12-05, 09:07
müco, leylaya dedi ya siz evlenin evlenen kadar bişi yapmıcam gibilerinden bişiler.... takdşir ettim valla ne rahat bi konuşma öle... bayılıorum müco ya ya.. leyla yı kullanarak sinana ilk darbeyi vurucak.. daha sonra zelişleri onların hakimiyyetinden çekip alıcak... zelişe iş imkanıda sağlayabilir... ve bence müco asıl bombayı aliyeye yardım ederek yapıcak

magrip86
22-12-05, 09:46
Ya Leyla gibi insana herşey müstahak bence, kafasını kullansaydı, insan sadece duygusal zekası ile yetinirse bunlar oluyor.. Sinan'ın suyu ısındı, bence bir kaç bölüme kalmaz, aliye bulur çocuklarını tabi bu da Mücahit in zeliş e yapacağı yardımla gerçekleşebilir ancak..Bence Müco Sinan'ı devirdikten yani iflas ettirdikten sonra hem zeliş i hem de annesini himayesine alacak... leyla evlensin de bir an önce.....

GüZYanGInI
22-12-05, 09:56
kesinlikle doğru katılıorum.. zeliş ve annesine sahip çıkıcak... belki daha ciddi şeler bile olabilir... sinanda alır ikbal annesini oturur bi köşede.. ee nereye kadar sürcekti bu hakimiyet...

magrip86
22-12-05, 10:08
Dikkat edersen geçen bölümde Sinan, İkbal'i bile bastırdı..Sinan dedi ya hediye paketi yapıp önüne mi koyacaktık malı mülkü diye, İkbal in orda ilk kez haklı birşey konuşmasını yadırgadım doğrusu.... Ne zaman beri doğrunun yanında İkbal Hanım:confused:

GüZYanGInI
22-12-05, 10:14
e sözkonusu olan kendi kızı tabi.. içi yanıo... ama o aliye olsaydı sinana destek üstüne destek yağdırdı... kadın kendi kanına sahip çıkıo sadece... sinan ne biçim bi insandır ya.. annesi de bi yanlış yapa onu bile kapıya koyar

magrip86
22-12-05, 11:04
Sinan 'ın insana benzer bi tarafı yok zaten de, leyla'yla evlendikten sonra daha korkunç birisi olacak... Sinan'da sevmek duygusu doğuştan olmayan birşey, o yüzden öylelerinden herşey beklenir.... Aliye'den de beter olacak Leyla bence evlendikten sonra...

GüZYanGInI
22-12-05, 11:09
sinanın suyuna git o zaman belki birz gülümser sana... leyla da aslşında hata.. sen bu adamın nasıl biri olduğunu biliosun... geçmişte yediği naneleri biliosun... karısını nasıl acımadan süründürdüğünü biliosun.. e sen hangi akla hizmet hala onlasın.. ya ilerde sanada aynı şelri yaparsa...

magrip86
22-12-05, 11:33
Ya Leyla'nın arkasına saklandığı bahane öldürüyo beni.."E SEVDİM" sevdiğin adama da bak... diyorum işte duygusal zeka tek başına yürümüyo... Sinan'ı sevene kadar Mücahit var..Sinan dan bin kat delikanlıdır...

GüZYanGInI
22-12-05, 11:35
ağzın bal yesin.. evt müco vardı yani sen ne elin evli psikopat adamına gidersin... gerçi müco ya hitap etmezdi leyla.. müco daha evcil, sade kızlardan hoşlanıo.. bakınız:zeliş:) leylaya da üzlüorum hayatı mahvoldu

nes_rial
22-12-05, 11:36
Zaten ilerde siznanın aynı şeyleri leylaya yapmaması için hiç bir neden yok...en azından aliyeyi seviyordu...leylayı sevdiği falan da yok..alışkanlık gibi bir şey oldu onun için ..sinanın suyuna gitti,güzel,hoş,akıllı,çocukları seviyor fln sinan seviyorum sanıyor...aliyeye sinirlenişinin nedeni de kimse onu bırakamazmış,eve sırf çocukları için geri dönmüş..mantığı bu olan bir adamı nasıl oluyor da bu kadar seviyor anlamıyorum şu leylayı..ama madem bu kadar aptallık yapıyor cezasını da çeker...müco sayesinde.. bir evlensinlerde ne planların var müzonun merak ediyorum.

Gerçekten yazık oldu leylaya

GüZYanGInI
22-12-05, 11:47
ya sinan birini arıodu vakit geçirmek için leyla ya denk geldi:) mücoda leylaya ilk başlarda sinan için bişiler diyince leylada bu fırsatı değerlendirdi.. ama mücahitin leylaya bi lafı vardı eski bölümlerde çok beğenmişitm...leyla sanırım sinana aşık olduğunu falan söledi.. müco da" ne aşkı kızımmm.. sen aşık olduğun adama YALAN söledin..böle sevgiş olmaz" gibi bişi demişti.. bayılmıştım

magrip86
22-12-05, 12:12
ağzın bal yesin.. evt müco vardı yani sen ne elin evli psikopat adamına gidersin... gerçi müco ya hitap etmezdi leyla.. müco daha evcil, sade kızlardan hoşlanıo.. bakınız:zeliş:) leylaya da üzlüorum hayatı mahvoldu

Her ne kadar ilk başlarda Leyla'ya asılmış ta olsa, Müco Sinan'ın yanında melek kalır.... Leyla kendi ipini kendi çekti..Ayrıca bak Müco isterse nasıl kibar olabiliyormuş dimi... ama leyla o kibarlığa layık diğil...

zumrut prenses
22-12-05, 13:19
Muhteşem bir bölümdü. 1.5 sezondur sabırla beklediğimiz yakınlaşma nihayet oldu.Tek taraflı aşk artık karşılıklı yaşanmaya başladı ve çok romantik bir öpüşme sahnesi ile de taçlandırıldı. Benim için geçtiğimiz bölümün en önemli olayı buydu. Çünkü bu bölüm Deniz ve Aliyenin ilişkisinde milad sayılır.
Ayrıca ben de senaristlerin burayı takip ettiklerini düşünmeye başladım özellikle müconun evliliği ile ilgili açılama yapıldığı sahnede ;)

Demian
22-12-05, 13:36
Daha önceki bölümlerde Müco Aynur'un kocasına haddini bildirmek istediğinde Aynur Müco'ya" sakın bir şey yapma sadece korkut ne de olsa çocuğumun babası "gibi birşey demişti. O yüzden çocuk sinan'dan değildir. Hem çocuk sinan'dan olsaydı DNA ile herşeyi kanıtlayabilirdi Müco. Ha birde Müco birkereseinde sinan'ın babasının birşey bilmediğini söylemişti.Sinan ve annesi olayı kapatmışlar

mizrak_tutucu
22-12-05, 13:39
Aliye'nin senaryosu 3-4 bölüm önden gittigi için, senarist bu forumu okuyarsa bile bu bilgileri kullanamıyordur.

Demian
22-12-05, 13:42
Arda karşıdan gelen kamyonun üstüne intihar eder gibi yürüyor, Sinan korkulu anlar yaşıyor İlk kez Deniz'in evine gelen Aliye'nin heyecanı dorukta. İkbal bir an önce Sinan'ın evlenmesi için bastırıyor Alp Zeliş'in kalbini kazanmaya çalışıyor. Meriç Sinan'ın avukatı Önderle görüşüyor, annesine ulaşmanın yollarını arıyor Sinan ve Leyla evlenme hazırlığında ama Leyla'nın annesi ateş püskürüyor. Aliye bir yandan çocuklarına kavuşamamanın, bir yandan da Denizle olan ilişkisinin gerginliğini taşıyor. Süheyla Sinana Aliye yle ilgili bilgiler aktarıyor. Aliye iş hayatında hızla ilerliyor Nusret ve Feyyaz bebek heyecanı sarmış durumda. Sinan ve Leyla'nın nikâhı öncesinde iki kaynana karşı karşıya Sinan avukatı Önder'e neyi itiraf edecek? Aliye ile Denizin aşkı nereye gidiyor? Aliyeyle konuşmaya gelen Sinanı nasıl bir manzara bekliyor?

Kaynak: http://www.aliyeciler.com.tr.tc/

sihir
22-12-05, 14:06
Arda karşıdan gelen kamyonun üstüne intihar eder gibi yürüyor, Sinan korkulu anlar yaşıyor İlk kez Deniz'in evine gelen Aliye'nin heyecanı dorukta. İkbal bir an önce Sinan'ın evlenmesi için bastırıyor Alp Zeliş'in kalbini kazanmaya çalışıyor. Meriç Sinan'ın avukatı Önderle görüşüyor, annesine ulaşmanın yollarını arıyor Sinan ve Leyla evlenme hazırlığında ama Leyla'nın annesi ateş püskürüyor. Aliye bir yandan çocuklarına kavuşamamanın, bir yandan da Denizle olan ilişkisinin gerginliğini taşıyor. Süheyla Sinana Aliye yle ilgili bilgiler aktarıyor. Aliye iş hayatında hızla ilerliyor Nusret ve Feyyaz bebek heyecanı sarmış durumda. Sinan ve Leyla'nın nikâhı öncesinde iki kaynana karşı karşıya Sinan avukatı Önder'e neyi itiraf edecek? Aliye ile Denizin aşkı nereye gidiyor? Aliyeyle konuşmaya gelen Sinanı nasıl bir manzara bekliyor?

Kaynak: http://www.aliyeciler.com.tr.tc/

OOO ÖZETE BAKARSAK HARİKA BİR BÖLÜM OLACAK. BELLİKİ ARDAYA BİŞEY OLMAYACAK. SİNAN ALİYEYLE GÖRÜŞECEK. ACABA SİNANIN İTİRAFI NE OLACAK AVUKATINA. SANIRIM ARDANIN YAŞATTIĞI SON KORKUDAN SONRA SŞNANIN AKLI BİRAZ DA OLSA BAŞINA GELECEK. BU ARADA İKBALE BİR RAKİP GELİYOR. HAYIRLISI OLSUN. LEYLANIN ANNESİ ÇETİN CEVİZ ÇIKACAK GALİBA. BAKALIM KİM OYNAYACAK BUKARAKTERİ.
BU ARADA, BİR ÖNCEKİ SAYFADA ARDA UYURGEZER OLAMAZ ÇÜNKÜ O ZAMAN YOLU BULAMZDI DİYEN ARKADAŞIMI KİMDİ HATIRLAMIYORUM AMA; BENİM BİLDİĞİM UYURGEZERLERİN BİLİNÇ DURUMU YARI YARIYA AÇIK OLUR. YANİ UYANDIKALRINDA BİŞEY HATIRLAMAZLAR AMA UYUR GZEREKEN BAKTIKALRI YERİ GÖRÜP ALGILAYABİLİRLER. ÖYLEYMİŞ GALİBA.

desire25
22-12-05, 14:36
Evet…Dün pc başında değildim bu yüzden yorum yapmakta biraz geciktim.Ama hepinizin dediği gibi süper bir bölüm izledik.Ben geçen bölümden sonra “Artık mır mır bir Aliye görmek istemiyorum” demiştim.Gerçi henüz Sinan ile savaşları başlamadı ama Deniz’e duygularını söyledi..Atv Avrupa’dan izledim ve döndüm tekrar atv’den izledim..Yani iki kere izlemiş oldum Aliye ve Deniz’in dans ve öpüşme sahnesini..Bence öpüşmelerinde aslında birbirlerini ne kadar özlediklerini yansıttılar bizlere..Yani özlemin getirdiği tutkuyu çok güzel yansıttılar..Danslarına da bayıldım ayrıca..Harikalardı…….Ah dedim ahhhhh !! :)

Belki hatırlarsınız ben bir yorumumda Müco Zeliş birlikteliği başlamadan önce Müco’nun evli olduğunu hatırladığımı söylemiştim..Doğru hatırlamışım.Bu bölümde buna açıklık getirdiler.Sanki beni duymuş gibi :)

Meriç çok güçlü ve çok onurlu bir kız gerçekten..Çok taktir ediyorum kendisini..Ama Kahraman’ın ona sahip çıkışını,şevkatini de çok beğeniyorum..İkisi de çok şekerler..

Sinan İkbal ve Leyla için diyecek çok fazla bir şey bulamıyorum.Onları aynı cümle içinde kullanmış olmam zaten anlatıyor her şeyi..Sadece onlarla ilgili güzel zamanları görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum..

Defne’nin Aliye’yi bilmesine rağmen Deniz’den etkilendiği aşikar.Defne’yi ilk gördüğümde yani geçen bölümde “olamaz” şeklinde bir ses çıkarmıştım..Bunun sebebi ise Gülbeyaz’da da
Öyle birden çıkıp gelmişti ya,sanki biran da “yine mi o kız” gibi hissettim :):)

Umarım Arda’ya bir şey olmamıştır..Bence olmayacak gerçi…

her şeyiyle uzun zamandır izlediğim Aliye’nin en keyifli bölümlerinden biriydi..

Demian
22-12-05, 15:50
bence sinan avukatına aliyeyi hala sevdiğini söyleyecek. (Zaten bu belli) Ama korkusuna rağmen çocukları vermeyecek.
Bu arada Aliye'nin yanına niye gidiyor acaba? Gidince de Deniz'le öpüşmelerini mi görecek ne dersiniz? belki de Aliye'yle barış yapmaya gidiyordur ve böyle bir sahne karşısında tekrar hırslanır.

loralai
22-12-05, 18:39
yorum yapmakta biraz geç kaldım ama harrrrrrikaaaa bi bölümdü denizle aliyenin öpüşme sahneleri süperdi bi dahaki bölümde sinan niye aliyeye gidicek ve neyle karşılaşıcak çok merak ettim aliye değişmeye başlıyo yapımcısı söylemişti 50 den sonra değişicek diye benim aliyenin senaristlerine güvenim daha da arttı çok süper bölümler bizleri bekliyo bölüm mzetindende belli zaten bi de aliye denizle birlikte olucak sanırım ama özette denizle ilişkisinden dolayı gergin olduğunu söylüyo acaba pişman mı olacak hiç sanmam ama olabilir

stormy
22-12-05, 20:58
Gecen gun ATV'de yayinlanan ozel hat magazin programinda Ikbal rolunu oynayan Ayten hanima sorular soruyorlardi..ipuclari istediler..Leyla icin gelen gideni aratir gibi bir sey soyledi.

OXFORD
22-12-05, 22:02
bence geciktim yorum yapmakta ama şöyle bir özet geçiyim hemen.güzel bir bölümdü.süper diyebilirim sonu böyle bitmesiydi.bir de tam aliye_deniz sahneleri üzerine koyuyorlar böyle şeyleri.birkaç yerde okudum sinan neden öyle durdu.neden gitmedi diyorlar.öyle bir anda insan şok geçirir bence ve ne yapçağını bilemez.sinan'a kızmıyorum burda.özet yine karışık.bakalım bizi neler bekliyor.

ADDA
22-12-05, 22:23
Son derece güzel bir aşk sahnesi seyrettim.Tek kelimeyle muhteşemdi.Ve deliler gibi aşık Aliye gördüm. Yeni bölüm özetine gelince,Aliye'nin gerginliği çocuklarını görememesidir.Deniz'den yana birşey değil.O psikopat adam bence Aliye ve Deniz'i birlikte görecek.Ne için gideceği konusunda birşey söyleyemiyorum.

susandelgado
22-12-05, 22:45
çok geçti üstünden o yüzden yorum yapmıycam ama biz burda neler hakkında konuştuysak sanki bizi duymuşlar gibi bu bölümde çıkması çok garip. özellikle müco'nun açıklaması sanki bizim konuşmalarımıza cevap gibiydi. dizinin birkaç bölüm önden gittiği doğrudur. nasıl oldu anlamadım valla. neyse belki gerçekten sesimizi duyuyorlardır. leyla'nın annesini göreceğiz bu bölümde. aliye'nin abisi ve nermin'i de bekliyoruz artık yakın bir zamanda.

sihir
23-12-05, 00:09
Sanirim Sinan degil, Sinanin babasi Aynura birsey yapmis.

sanmıyorum. babası değil de, sinan yaptı yapacağını. ama tecavüz mü bilemem. belki aynurla ilişkis vardı da kandırdı kızı sonra. belki içkili olduğu bir gece yaptı yapacağını, eski yeşilçam filmlerinde olduğu gibi. ama babası değildi. zaten aynur sinana karşı hala birşeyler hissediyor, belli. çocuğunun da sinandan olma düşüncesi bana ilk etapta çok mantıklı geldi. sonra bir arkadaş, ayburum kocası için mücoya, "bırak ne de olsa çocuğumun babası" dediğini hatırlatması beni şüpheye düşürdü. ama aynurun diziye katılması ve konunun bu kadar gündeme gelmesi boşuna değil arkadaşlar. bence sinan aynur yüzünden birşeyler kaybedecek.

*selcan*
23-12-05, 10:28
merabalar aliyeciler alemi..
gerçekten çok anlamlı bi bölümdü beklediklerimizin cevabını aldık.. ama bazı arkadaşlarım aliyenin sıkıcı olduğunu aynı yerde saydığını, tek konu üzerine kurulu olmasının sıkıcı olduğunu, çok yavaş ilerlediğini söylüyor. çok kızıyorum tamam yavaş ama sürükleyici bence ve bundan sonrasıda onları utandıracak bölümler olacak buna inanıyorum..
yorum yapmakta bende bi kaç arkadaşımız gibi geç kaldım çünkü yorumlar bölümüne bi türlü giremedim. bu konuda yardım istedim ama kimse bireşey söylemedi. şimdi başka bilgisayardan giriş yaptım ve oldu ama kendi bilgisayarımdan hala giremiyorum bunun sebebini bilenler varsa yardımcı olursanız sevinirim..

A.Konak
25-12-05, 15:50
fragmanı gördüm. sinan'a bir haller oluyor. leyla soruyor. "hayırdır hayatım bugün niye herkesden özür diliyorsun" diye. ayrıca sinan annesinin dizlerine kapanıp ağlıyor. müco ve zeliş elele tutuşuyor. onun dışında exstra bir olay görmedim. bide aliye "yeter artk ben haklı olupta kaybetmekten sıkıldım" diyordu.

persophane
25-12-05, 16:14
fragmanı gördüm. sinan'a bir haller oluyor. leyla soruyor. "hayırdır hayatım bugün niye herkesden özür diliyorsun" diye. ayrıca sinan annesinin dizlerine kapanıp ağlıyor. müco ve zeliş elele tutuşuyor. onun dışında exstra bir olay görmedim. bide aliye "yeter artk ben haklı olupta kaybetmekten sıkıldım" diyordu.

bide aliye ile denizin arası önceki bölümdeki gibi deil sanırım.walla banaa mı öle geldi anlamadım deniz dağları deliyorum önüme kayalar çıkıyo gibilerinden bişiler dedi.yine sorunlar var galiba ;) ;)

gurbetci
25-12-05, 19:25
deniz birseylerden yilmis sanki.belki de aliye kendisiyle biraz daha ilgili olsun istiyor ancak aliye su siralar cocuklarina kanalize olmus durumda.defnenin denize yonelik yüreklendirici cabalari dilerim sonuc verir.cünkü yanlis gormediysem fragmanin sonunda aliye denize arkasini donüp denizi oylece birakip gidiyor

nes_rial
25-12-05, 19:39
evet gurbetçi ben de yanlış gördüm sandım,arkasını dönüp gidiyor,denizcik de arkadan bakakalıyor..deniz de aliye de bişeylerden bıkmış gibiydi fragmanda..diyalogları hatılamadığım için yazamıyorum..tam herşey düzelmiş derken;) ..bakalım nele olacak

loralai
25-12-05, 20:25
aliye denizin onu öptüğü sahnede bi anda kalkıyo sanırım ben öyle gördüm pişman oluyo aliye denizle öpüştüğüne sanırım bide sinan avukatına buğün aliyeyle konuşmaya gittim diyo bi yerde deniz aliyenin yanağını okşuyo modaevinin önünde sanırım sinan da onları görüyo herhalde aliye haksız oluyım ama çocuklarım yanımda olsun diyo mevhibeye söylüyo bunları sanırım ve çok sinirli bu sahnede aliye sinanda annesinin dizine yatmış kafam çok karışık anne diyo ağlamaklı bi şekilde sinan leylayla evlenmesine ramak kala vazgeçebilir leyleyada yazık sinan aslında aliyeyi seviyo ama sırf evlenmek olsun diye leylayla evlencek çocuklarda nikah salonundalar sanırım çok üzgün bi şekilde oturuyolardı aklımda kalanlar bu kadar

persophane
25-12-05, 20:39
ya eğer aliye denize hiç bişi olmamış gibi davranırsa bu dizinin cılığı çıkar..ki öle de gözüküyo.kaçıyo gibi deniz den.deniz in de DAĞLARI DELDİM AMA ÖNÜME KAYALAR ÇIKIYO demesi sanırım açıklıyo.bide feyyaz dayı ile dertleşiyo sanırım aliye için.artık sabrı kalmadı bence.aslında çok bile dayandı.bence davranışlarını değiştirmesi gerekk.aliye de kararını versin o kadar şey söledi denize.onların arkasında olsun.bi an önce ne istediğini açıkca sölesin..denzi e biyakın bi uzak olmasın...

pırıl
25-12-05, 20:50
sanırım Sinan Aliye ve denizi samimi bir şekilde yakalayacak ve gelip aliyeye sitem edecek bunun üzerine aliye denizle yollarını ayıracak görünüş öyle gözüküyor.Ayrıca denizin yeni asistanla yakınlaşmasıda sözkonusu o kızı oray konu mankeni olarak koymadıkları kesin

ADDA
25-12-05, 22:05
evet gurbetçi ben de yanlış gördüm sandım,arkasını dönüp gidiyor,denizcik de arkadan bakakalıyor..deniz de aliye de bişeylerden bıkmış gibiydi fragmanda..diyalogları hatılamadığım için yazamıyorum..tam herşey düzelmiş derken;) ..bakalım nele olacak

Resmen ağzımıza bir parmak bal çalıp;sevincimizi burnumuzdan getiriyorlar.Ben henüz izlemedim gerçi...Eğer dediğiniz gibiyse(ki herkes genelde aynı şeyleri yazmış)Aliye de 1 dk. boyunca öpüşüyor,sonra da yine bunalıma giriyor.Elbette ben de demiyorum ki hiçbirşey olmamış gibi davransın...da böyle bir anı diğerini tutmayan dengesiz biri de olmamalı.Deniz de böyle giderse Hazreti Deniz olucak...Ne sabır be:) Ben yine de dilerim ki hepimiz yanılırız. Frag
manlar şimdiye dek bizi hep yanılttı.

montania
25-12-05, 22:25
Ya bazıları Aliye ile Deniz in arası biraz kötüleşicek diyor ama biraz olur bence çok olmaz çünkü onlar birbirine yakınlaşırken sadece bunu deniz istemedi ki Aliye de istedi.Eğer aralrı biraz bozulursa ve bu nedenden olursa çok saçma olur bence..Ama başka nedenlerden Aliye Deniz e karşı sağursa onu bilemem ama Deniz de kendisine karşı soğutacak bir davranış da bulunacağıı hiç sanmıyorum.

loralai
25-12-05, 23:12
ya arkadaşlar aliye denizden dolayı değil kendi denizin öpücüğüne karşılık verdiği için pişman olup denizden uzak durabilir ayrıca bi sahnede deniz aliyenin yanağını okşuyodu yani araları kısa bi süreliğine soğuyabilir gayette normal biraz heyecan olur işte her neyse fragmanı bi daha verselerde tam olarak izlesek

persophane
26-12-05, 01:37
walla arkadaşlar aliye bidaha kendini denizden çekerse ve deniz yine bekleme moduna geçerse dizi resmen saçmalar.ki bu gidiş onu gösteriyo...bu yüzden deniz de kendini çeksin...hep bekle hep bekle nereye kadar..biraz daaliye fedakar olsun..

arzu_
26-12-05, 09:53
fragmanı bende gördüm bi orman gibi yerdeler aliye bi tarafa yürüyo deniz bi tarafa yüdürüyo..aliye isyanlarda yeter artık bıktım haklı olup haksız olmaktan vs.gibisinden bişeyler söylüyo..sinan anneciğinin dizlerine yatmış ağlıyo ikilmede kaldım ne yapacağım anne diye...:confused: ardaya bişey olmamış ayşeyle ikisi sinema veya tiyatro salonu gibi bi yerdeler o tarz koltuklarda oturmuşlar...:confused:

1907
26-12-05, 11:12
Yani çok gizemli bir fragman yapmışlar tebrik ediyorum. Tekrar tekrar seyrettim hiç birşey anlamadım yani fikir bile yürütemiyorum. Hafızamı zorlayan tek şey Aliye ve Deniz'in orman gibi bir yerde ayrılmaları. Özetle fragmanı birleştiriyorum yine birşey çıkmıyor çok merak ettim ya..

Royan
26-12-05, 11:13
50.bölümü seyretmeden yorum yapmak yanlış.ama aliye gibi çok iyi oturtulmuş bir karekter.deniz gibi ona her bakımdan yardımcı olmuş- onu cehenneminden kurtarmış-birine yok yereuzak davranabilirmi.davranırsa çok bencil olmazmı. ki bu bize tanıtılan aliye karekteri değil. gene de salı akşamını seyretmeden yorum yapmak doğru değil.

hewal
26-12-05, 11:26
Bilmem kaç bölümdür hiç umudu olmasa dahi Aliye yi bekleyen Deniz olurda bundan sonra uzaklaşırsa saçmalık ötesi bişey olur yada bundan sonra Aliye hanım kendini çekerse bide bunun üstüne bilmem kaç yıllık sevgilisi Nur u bile bi kalemde silen Deniz in üstüne bide Defne ile yakınlaşması tam Türk dizilerine özgü bir gidişat olur umarım bunların hiçbir olmaz fragmanda Defne Deniz e öyle oturarak efsane olunmaz falan gibi bişeyler diyodu ...

*selcan*
26-12-05, 15:46
ya ne esrarengiz bi fragman o öyle yaa..
bişey anlamamamız için ellerinden geleni yapmışlar..
benim aklıma bişey takıldı çocuklar sanki sinemada falan değilde bi uçakta gibi geldiler bana.. sinan çocukları aliyeden kaçırmasın..

GüZYanGInI
26-12-05, 15:53
Bilmem kaç bölümdür hiç umudu olmasa dahi Aliye yi bekleyen Deniz olurda bundan sonra uzaklaşırsa saçmalık ötesi bişey olur yada bundan sonra Aliye hanım kendini çekerse bide bunun üstüne bilmem kaç yıllık sevgilisi Nur u bile bi kalemde silen Deniz in üstüne bide Defne ile yakınlaşması tam Türk dizilerine özgü bir gidişat olur umarım bunların hiçbir olmaz fragmanda Defne Deniz e öyle oturarak efsane olunmaz falan gibi bişeyler diyodu ...
hewal doğru yazmışsın.. öle bişi yaparlarsa hakkatten saçmalık olur ama ben sanmıorum..yani eğer adet yerini bulsun die yapıcaklarsa böle bişi ne anladım ben denizin o kdar uğraşından..
buarada fragmandanda hiçbişi anlamadım.. neydi o öle ya...

bavarde
26-12-05, 16:01
Bence Sinan Aliye'yi ziyarete gittiğinde,Aliye ve Deniz'i yakınlasmıs olarak goruyor.Bu da muhtemelen fragmanda gördüğümüz Deniz'in Aliye'nin yanagını oksadıgı sahneye denk geliyor.Aliye'de Sinan'ın bunu görmesinden rahatsız oluyor ve Sinan'ın işi iyice inada bindirip çocuklar konusunda hiç insafa gelmeyeceğini düşünüyor ve Deniz'le görüşmeme kararı alıyor.Zaten aklı cocuklarındayken Deniz'e yogunlasamadıgını ve cocukları olmadıgı sürece bir yarısının hep eksik kalacagını,Deniz'i de bu sekilde üzmeye hakkı olmadıgı düşünüyor ve böylece Aliye ve Deniz yollarını ayırıyorlar.

loralai
26-12-05, 17:16
Bence Sinan Aliye'yi ziyarete gittiğinde,Aliye ve Deniz'i yakınlasmıs olarak goruyor.Bu da muhtemelen fragmanda gördüğümüz Deniz'in Aliye'nin yanagını oksadıgı sahneye denk geliyor.Aliye'de Sinan'ın bunu görmesinden rahatsız oluyor ve Sinan'ın işi iyice inada bindirip çocuklar konusunda hiç insafa gelmeyeceğini düşünüyor ve Deniz'le görüşmeme kararı alıyor.Zaten aklı cocuklarındayken Deniz'e yogunlasamadıgını ve cocukları olmadıgı sürece bir yarısının hep eksik kalacagını,Deniz'i de bu sekilde üzmeye hakkı olmadıgı düşünüyor ve böylece Aliye ve Deniz yollarını ayırıyorlar.
sanan aynen katılıyorum arkadaşım böyle bişe olabilir ayrıca olursa da dizi renklenebilir bi düşünsenize aliye artık duygularını tamamen açıkladı denize ve ondan ayrı olmak kendisinede çok zor gelicek ve sonunda dayanamayıp denizle yeniden yakın olmaya karar vericek yeniden birleşme anları süper olabilir tabi bunları ben uyduruyorum ama aliye denizden uzaklaşırsa denizinde ondan biraz uzak durması gerekir bence de ahhh salı gelsede sorularımız yanıt bulsa

missryan
26-12-05, 17:24
ben biraz geç yorum yapıyorum ama ancak vakit bulabildim geçen bölüm yine muhteşem ötesiydi benim tüm duygularım tavana vurdu walla:):)dizinin en güzel sahnesi tabikide aliye ve deniz'in öpüştüğü sahneydi yeni bölüm özetine göre sizinde dediğiniz gibi aliye ve deniz ayrılık kararı alabilirler ama ayrılmasınlar yaa:(:(

montania
26-12-05, 17:27
Sinan ın durumu çok kötüydü yaa..Ağlıyordu.Annesini dizinde..

OXFORD
26-12-05, 17:47
aliye çok çekmez kendini ama eskisi gibi d e olmayabilir.ezgi ablaya katılıyorum ben.

diğer bir merak ettiğim müco ve zeliş.onlar da süper tatlılar.:cool:

bavarde
26-12-05, 18:20
Bence de Deniz ve Aliye ayrılıgı -eğer gerçekleşirse- diziye heyecan katabilir.Çünkü;Deniz ve Aliye beraber oldugu sürece,senaristler diziyi uzatmak adına farklı aksiyonlar içerisine girecekler veya mevcut durumu koruyup Aliye'nin çocuklarına kavusamamasını iyice uzatacaklar.Bu da zaten hepimizin canına tak ettirdi.
Ben dizinin geçen sezonuyla bu sezonunu kıyasladıgım zaman;bu sezondan geçen sezona göre daha az keyif aldıgımı görüyorum,bunu da zaten daha önceki mesajlarımda vurgulamiştim.
Bu bölüm ayrılık konusunun gündeme gelmesiyle şunu farkettim ki;bu sezon belki de sıkılmamdaki en büyük etken,sezon basladıgından beri Deniz ve Aliye'nin hiç ayrılmamiş olması.Sadece bir bölümdeki Aliye'nin bunalım anı dısında Deniz ve Aliye cogunlukla el ele,diz dizeler.Oysa gecen sene Aliye Sinan ile ayrıyken Deniz'le yeni tanısıyordu,aralarında daha resmi bir münasebet sözkonusuydu.Aliye duygularını hiç mi hiç açıga vurmamişti.Daha sonra Sinan ile barıştıgında zaten Deniz ile cok cok kısıtlı zamanlarda görüşebiliyorlardı.Aralarında herdaim bir engel vardı.Biz seyirciler de onların kavusacakları gün için yaşıyorduk adeta.
Ve dizinin gecen sezon en büyük heyecanı buradan geliyordu bence.Hep birlikte onların kavuşmasını bekledik.Deniz'in hüsrana ugradıgı,Aliye'nin yatagında Deniz'i düşündüğü sahnelerde veya Aliye ve Deniz'in hiçbirşey konusmaksızın gözleriyle anlastıkları sahnelerde,biz de hep duygulanıp üzüldük.Daha dogrusu benım acımdan durum böyle.Bence diziye heyecanı katan en büyük şey bu büyük aşkın yaşanacagı günün umudunu taşımamdı.Ve bu sezon senaristler fazlasıyla gerçekleştirdiler bu umutları.Bu yüzden Deniz ve Aliye ayrılıgının diziye renk katacagı ve gecen sezonki havayı geri getireceği fikrindeyim.Tabii ki de Bir İstanbul Masalı'ndaki Esma ve Selim ayrılıgı kadar abartılmadıgı,araya -özellikle Deniz açısından- başka bir ilişki girmediği ve kavusmaları için son bölüm beklenmediği sürece.

loralai
26-12-05, 19:28
evet bavarde çok haklısın aynen benim düşüncelerimi yazmışsın yeni bölüm fotolarına bakacak olursak deniz aliyeyi öpme işini biraz ileri götürmüş gibi bide sinan leylayla gerçekten evlencekmi acaba bana son anada vazgeçicek gibi geliyo nedense yeni bölümü çok merak ediyorum

bavarde
26-12-05, 19:32
Sinan evlenmekten vazgecmez gibime geliyor.Çünkü Müco gerçekleri acıklamak için Leyla ve Sinan'ın evlenmesini bekliyor.Bu gidişatı bozmazlar bence.Leyla'nın kirli çamaşırlarının ortaya dökülmesi için bu evliliğin olması gerekiyor bence loralaiciğim.Aynı zamanda dediğin gibi Deniz ve Aliye arasındaki yakınlık ilerlemiş gibi ancak fragmanda da Aliye aynı sahnede ayakta yüzünü kapatıyor.Sanırım son anda yine pişman olabilir yaptıklarından.

ADDA
27-12-05, 01:00
Bu öpme işini bir tek Deniz ileri götürmemiş;resimde Aliye bekliyor Deniz'in öpmesini.Bu muhtemel senaryolar beni üzdü.Hemen hemen herkes bir noktada birlesiyor.Erol Avcı'nın "dizi 50.bölümden sonra hareketlenecek" demeci de buna işaret ediyor. Bence Aliye çocuklarının özlemini duyuyorken,bir de Deniz'in özlemine dayanamaz.

sanemfancı
27-12-05, 01:24
ya arkadaşlar yapmasınlar böle yaaa aliyeyle deniz artık beraber olsun ya o öpüştükleri sahne varya benim organlarımı yerinden oynattıya tüylerim diken diken oldu bari denizden yüzü gülsün ya zatii aliye bu öpüşmeden sonra çok mutlu olmucak bu kesinde ama ne bilim yaaaaaaaaa ay bu dizi yedi bitirdi beniyaaaaaaaaa :D bu arada montania nın görüşüne hiçte katılmıorum bu arada o aliyeyi azmı ağlattı ya böle olur işte mustahak ona alah yönetmen aliyeden beter etsin onu :D

aliyefan
27-12-05, 01:41
ezgicim sana katılıyorum tatlım....bence de ayrılık diziye hareket katacak....

sude9
27-12-05, 11:45
Fragman aklımı oldukça karıştırdı.Sinan'ı annesinin dizine yatıp ağladığını görmek garibime gitti.Leyla'da "farkındamısın bu gün herkesten özür diliyorsun" deyince çok şaşırdım.Acaba Sinan, Aliye'nin aşık olduğu Sinan olma yolunda mı ileliyor ?:confused: :confused: Gerçekten çok ilginç bir bölüm olacak

sihir
27-12-05, 13:16
sinan ardanın yaşattığı korku yüzünden insafa gelecektir bence. böylece de aliyeye gidip çocukalarını vereceğini söyleyecek. niyeti gerçekten de bu olacak ama oraya gidince aliyeyle denizi hoşuna gitmeyeceği bir sahnede görüp işi yine inada bindirecek. ister kıskanma deyin, ister sinir olma...sinan deniz yüzünden aliyeye çocukları vermekten vazgeçecek. döndük mü başa? offff...
denizle aliyenin ayrılacağını sanmam. deniz olmadan aliye dayanamaz ki çocuklarının hasretine. kaç kere kendi de söyledi denize, "sen olmasan...." diye.
herkesten özür dileme olayı da ardanın yaşattığı korkudan yani bu olay sonrasında insafa gelmesinden dolayı olacak.
benim yorumum bu...

*selcan*
27-12-05, 13:57
ikbal ve çocuklar o kadar hazırlanmış, şık kıyafetler giyinmiş. ne oluyo acaba ya çok merak ediyorum benim aklıma bişey daha geldi çocukların oturdukları yer nikah salonu gibi geldi bana.. acaba sinan ve leyla?????:confused:

Hırçın Kız
27-12-05, 15:29
Ya Aliye şimdi neden Deniz'den kaçıyorki?Sürekli Deniz'e umut verip tekrar başa dönüyor.Hüzünlü bir bölüm olacak yine,Sinan evleniyor mu şimdi?Bi de fragman resimlerine bakarken farkettim Aliye bugün saat 20:45 teymiş.Erken başlıyor.

*selcan*
27-12-05, 16:00
Aliye
Mahkeme velayeti Aliye’ye verdi, şimdi sıra Arda ve Ayşe’yi bulmada… Aliye kapı kapı çocuklarını arıyor… Mahkeme kararına uymayan Sinan, avukatı Önder’le tartışıyor… Deniz yeni asistan Defne’ye karşı artık daha uyumlu davranıyor, Defne ise Deniz’e hayran… Özgür’ün eve dönüşü herkesi çok sevindiriyor, Özgür ve Feyyaz artık baba oğul gibi… Zeliş’in Sinan’ın ev hayatıyla ilgili anlattıkları Mücahit’in kafasında bir şimşek çaktırıyor…
>>>
Salı saat 21.45'de atv'de

OXFORD
27-12-05, 17:42
Fragman aklımı oldukça karıştırdı.Sinan'ı annesinin dizine yatıp ağladığını görmek garibime gitti.Leyla'da "farkındamısın bu gün herkesten özür diliyorsun" deyince çok şaşırdım.Acaba Sinan, Aliye'nin aşık olduğu Sinan olma yolunda mı ileliyor ?:confused: :confused: Gerçekten çok ilginç bir bölüm olacak

evet gerçekten de karışık bir reklam.sinan melek olcak sanki bu bölümde.bir bölümde mutlaka kötüler iyi olur.50.bölüm dönem noktası olan bölümdü.merakla bekliyorum.

susandelgado
27-12-05, 19:58
müco harekete geçiyor galiba. kafasında şimşekler çaktığına göre. çok heyecanlı bir bölüm olacak valla.

claraaa
27-12-05, 23:54
rekleam werınce
emen yorum yazma gereği duydum çünkü
çokk sinirlendım
:( aliye denısden wazgeçio hemde istemeye istemeye denıs üzgün bence çok uzattılar biras daa olumlu ılerleyebılırdı ben ki bı alıye koyu fanı olarak alıyenın böyle yapmasına hak werıorum ama ıras da kalbının sesını dınkemesı gerektıını düşünüorum çok naz aşık usandırır? sanırım yakında denıs de usanıcak we böyle bi boşluktan dolayı defneyle yakınlaşıcak bide yeni bi görüşme wardıya alıyenın orda ki adamın adını hatırlayamadım ama sanırım o da alıyeden hoşalanıcak ben yani artık mutlu sonu azıcık taolsa görmek istıyorummmmmmmmmmmmmm:p :p

1907
28-12-05, 00:13
Bu bölümü seyrederken karnıma ağrılar girdi resmen. Sabrettik, bekledik 50. bölümde bunlar mı olacaktı yani.. Aliye ve Deniz'in ayrılması, Sinan'ın evlenmesi.. Kötü bir bölüm olduğundan değil sadece ben umduğumu bulamadım bu bölüm.. Çok üzücüydü kendi adıma en azından Aliye ve Deniz'in ayrılmamasını beklerdim.. Yada Aliye'nin çocuklarını görmesini.. Sinan çok kötü bir durumda gerçekten Aliye'yi hala seviyor, ne yapacağını bilemez halde.. Aliye'nin artık sabrı kalmadı.. Deniz'e ne demeli? Artık onun için söyleyecek kelime bile yok bence.. Sabır sabır sabır sonunda olan kötü oldu bu sabrın sonucunda.. İkbal'in 'Ben anayım, et tırnaktan ayrılır mı?, Meriç benim kızım burnumda tütüyor' Laflarını duydukça sinir krizine giriyorum. İkbal anaysa Aliye ne acaba? Leyla'nın annesi çok sinir bir kadın eminimki İkbal'le bir çok zaman ters düşecekler ve huzursuzluk çıkacak. Zaten bu evliliğin başı huzursuz başladı sonunda nolur bilemiycem. Şu nikaha gidiş falan nasıldı öyle ya sanki zorla evleniyolar falan.. Herneyse bence önümüzdeki bölümlerde, Sinan ve Leyla'yı çok huzursuz ve sıkıntılı günler bekliyor, mutsuz olacaklar.. Aliye ve Deniz için maalesef birşey düşünemiyorum.. Nusret ve Feyyaz çok mutlu olacaklar yeni gelen bebişle haliyle Özgürle Refüş.. Zeliş ve Mücahit arasında güzel şeyler olacak gibi.. (Bu arada Hasibe naptı öyle ya:) çok güldüm Alp tırstı kaldı) Son olarakta tahminim çocukları hiç iyi günler beklemiyor.. Aliye kavuşsun çocuklarına artıkkkk!!!................

ARW€N
28-12-05, 00:13
Bu bölüm hakikaten ii di.. Firmadaki adam (Haluk muydu neydi..) gerçek adını hatırlamıyorum, umarım 1 bölümlük değildir.. (Çok yakışıklı herif, Keanu Reeves e benziyo :) ) Ama öyle sanıyorumki diğer bölümlerdede yer alacak ve Aliye ye aşık olacak.. Denize Defne, Aliyeyede Keanu kopyası :)
Ya aslında senaristler bi sıradışılık yapıp Aliyeyle Keanuyu, Denizle Defneyi, Sinanla Leylayı evlendirip diziyi öyle enteresan bi şekilde bitirseler ya
:confused: :D

Bu arada Keanu kopyasının gerçek ismini bilen var mı?