Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-7
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
Arkadaşlar şaka demiyorum gerçekten helal olsun bu more dergisi ekibine.. Dizimizle ilgili 10 numara röportaj yapmışlar...
Ben aldım okudum mutlaka bayilerden alın.. Sadece 3 lira yaa
Yani Ztar ın yapamadıgı reklamı yapmış adamlar... cok iyi olmuş :D:D
Bu forumda sizleri cok sık gördügüm için özellikle diyorum kaçırmayın derginin bu sayısını.. Pişman olmazsınız...
gelincikkkk
10-03-07, 01:08
daha bizim dizinin çarşamba olacağı kesin değil herhalde ama diğer kanallar da söylentiyi duymuş sanırım:)show hemen yeni bir dizi koymuş çarşambaya:)ne bereketli dizidir şu yalancı yarim perşembeyi ihya etti ,çarşambaya da el attı:img-hyste
kanallarda korktu bizim dizinin seyircisinden dedi çarşambaya gelirse bu sefer bizim kanal seyredilmez hemen bi dizi koyalım:img-hyste
yeni diziyi 2 günde mi çektiler acaba alelacele :img-hyste
burcin_kaplan
10-03-07, 01:09
Bu forumda sizleri cok sık gördügüm için özellikle diyorum kaçırmayın derginin bu sayısını.. Pişman olmazsınız...
:) walla o kadar övdünki garcia yarın ilk iş kesin alıcam:) nelerden bahsilmiş biraz bilgi werebilir misin merve ve bariş röp ü mü war?
:) walla o kadar övdünki garcia yarın ilk iş kesin alıcam:) nelerden bahsilmiş biraz bilgi werebilir misin merve ve bariş röp ü mü war?
valla bende almanı tavsiye ederim o sayfaları zevkle hazırladım oyuncularda bırbırınden şirin röpörtajlarıda süper oldu
burcin_kaplan
10-03-07, 01:44
öve öve bitiremediniz wallahi:) yok yok kesin alıyorum yarın bu dergiyi ben.umarım bulabilirim..
öve öve bitiremediniz wallahi:) yok yok kesin alıyorum yarın bu dergiyi ben.umarım bulabilirim..
bütün yaysat bayii lerinde bulabılırsın more dergisini yalancı yarımın set arkası sayfalarını ben hazırladıgım için emınım güsel olduguna ondan ehauehauehau =)
arkadaşlar yalancı yarimi devamlı takip edenler bu ayki more dergisinde hem yalanci yarimin set arkasını hemde bir çok oyuncusuyla röpörtaj yaptık daha fazlasını merak edenler yaysat bayii lerinden more dergisini alabilirler
burcin_kaplan
10-03-07, 01:56
bütün yaysat bayii lerinde bulabılırsın more dergisini yalancı yarımın set arkası sayfalarını ben hazırladıgım için emınım güsel olduguna ondan ehauehauehau =)
bilgiler için çok teşekkürler serdarian.bakalım övdüğün kadar güzel mi:) tabi şüphemde yok bizimkilerde işin içindeyse çok güzel şeyler çıkmıştır ortaya:img-wink:
eeeeee nerde Bu haftanın ENleri?:img-wink: :img-wink:
bilgiler için çok teşekkürler serdarian.bakalım övdüğün kadar güzel mi:) tabi şüphemde yok bizimkilerde işin içindeyse çok güzel şeyler çıkmıştır ortaya:img-wink:
güsel oldu güsel çektiğimiz resimlerdede çok güsel cıktılar özellıkle merve:good:
güsel oldu güsel çektiğimiz resimlerdede çok güsel cıktılar özellıkle merve:good:
kimleri çektiniz röpörtaj yaptınız biraz anlatsana:icon_whis :icon_whis :icon_whis
whiteangel
10-03-07, 02:18
arkadaşlar yalancı yarimi devamlı takip edenler bu ayki more dergisinde hem yalanci yarimin set arkasını hemde bir çok oyuncusuyla röpörtaj yaptık daha fazlasını merak edenler yaysat bayii lerinden more dergisini alabilirler
Biz bulmacasında Barış Akarsu var diye gazete almış bir fan grubuyuz. Dergiyi alacağımızdan hiç şüphen olmasın arkadaşım.:img-cool2
Eee yalancı yarimin set arkası varsa mutlaka alırız:)
garcia_22 ve serdarian arkadaslar,dikkat ettim ikinizde adı bile Türkçe konulamamış bir derginin reklamını surekli yapıyorsunuz.Bilmelisiniz ki medya ile ilgili haberler icin ozel bir bolum var,derginizle ilgili arzu ettiklerinizi o bolume gonul rahatlıgı ile yazabilirsiniz,ancak ozellikle siz serdarian arkadasım daha dizimizle ilgili yorum dahi yapmadan derginiz ve roportajınızın reklamını tekrar tekrar yapıyorsunuz.Cok rica edicem buradaki guzelim insanların samimi duygularını suıstımal etmeyiniz.Ellerinize,emeginize saglık ancak yeri burası degil,bu baslık degil.
Passion Gamze,guzel insan,iyilik melegi,Polyanna'nın dokuzuncu gobekten akrabası,iyilerin dostu,kotulerın dusmanı,kızıp kızıp yazıp yazdıgına pısman olan,pısman olunca yazdıklarını duzeltmek ıcın olmaması gerektıgı kadar mulayımlesen nadıde duyarlılıktakı kusursuz karakter,Allah cezanı vermesin:img-hyste :img-hyste :img-hyste Yazdıgın son yorumunu gormedıgımı zannetme,bedelini sonra odeyeceksın:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Sevgili Gamze,ne mutlu sana ki sen de ıyı nıyetının ve hosgorunun sana vermıs oldugu mukemmel vasıf ;ne olursa olsun sevmek ve kabul etmek dusuncesıne kendını teslim etmis ve bu vasfı 34.bolum ıcın kullanabilmissin.
kader dizisi perşembe 21:45 alınmışş...yalancı yarim değişecekmi acaba!!aslında değişmeli arkadaşlar perşembe dizi pazarı olduu resmen dizimiz kaldıramazzz biter biterrrr:sad53:
bu günleri gördüğümüzee inanamıyorum...:img-help: yaa reyting kaygısı olmayan en farklı aşkı işleyen hayatından en güzel yönleriyle muhteşem bir dizi olan yalancı yarim nerdeeeee:img-blush
yalancı yarim sen bir numarasın....izlediğim en güzel dizisin....şuan bütün dizilerden çok ama çok farklı bir havan var...insanları kendine çekiyorsun....:img-yes: ne diyeyim şuan tüm kanallardaki dizilerin üstadı ve ustasısın...sen harikasın....oyuncuların,ekibin,senaristlerin birbirinden harika ve izleyicilerin gerçekten kaliteden anlıyorlar....ne diyeyim sizi çok ama çok ama gerçekten çok seviyorum......yalancı yarim ekibi.....
selam arkadaslar...
dun herkes dusunuyordu, acaba gunumuz ve ya saatemiz degisecek mi??
bence bu hafta yine persembe saat 20 diziyi izleyicez, cunku kader dizisi persembe saat 21:45 yayin var ve bu hafta ky dizisi yok(bu iki dizinin forumlara baktim ) umarim yy icin en hayirlisi neyse o olsun ve reytinglerimiz eskisi gibi yuksek gelse
35 bolum icin hic bir tahminim yok, sadece umuyorum en kisa zamanda burak diziden ayrilsin, herseyi kabul ederim ama bu bana cok agir geldi ve hala hazetmedim:( Naz ve Tarik iliskisi saniyorum sonuna kadar boyle gidicek...bir hatfa 2 sevgili gibi obur hafta patron ve sofor gibi:) o zaman 34 bolum sofor ve patron oldular...52 bolum hangisi olacaklar???:)
arkadaşlar dizifilm yani bu forumun ana sayfasındaki anketi lütfen oylayın....şu an 3. olmuşuz lütfen arkadaşlar unutmayın....hadi nerde yalancı yarim ruhu hadi arkadaşlar......eeee hadi....
biz her forumda birinci olurduk ne oldu bize hadi lütfen yalancı yarimi şuan yalnız bırakamayız...lütfen bu forumun ana sayfasına girin ve oylayıp mesaj yazın hadi ama hadi....
whiteangel
10-03-07, 11:29
arkadaşlar dizifilm yani bu forumun ana sayfasındaki anketi lütfen oylayın....şu an 3. olmuşuz lütfen arkadaşlar unutmayın....hadi nerde yalancı yarim ruhu hadi arkadaşlar......eeee hadi....
biz her forumda birinci olurduk ne oldu bize hadi lütfen yalancı yarimi şuan yalnız bırakamayız...lütfen bu forumun ana sayfasına girin ve oylayıp mesaj yazın hadi ama hadi....
Arkadaşım sürekli aynı mesajı yazmasan iyi olur. Moderatörler uyarı yapabilir.:img-cool2 Merak etme forumu takip eden arkadaşlar oylamasını yapar, haberi olmayan arkadaşlara da özelden iletirsek daha iyi olur diye düşünüyorum. Sevgiler..:img-cool2
whiteangel
10-03-07, 11:34
selam arkadaslar...
dun herkes dusunuyordu, acaba gunumuz ve ya saatemiz degisecek mi??
bence bu hafta yine persembe saat 20 diziyi izleyicez, cunku kader dizisi persembe saat 21:45 yayin var ve bu hafta ky dizisi yok(bu iki dizinin forumlara baktim ) umarim yy icin en hayirlisi neyse o olsun ve reytinglerimiz eskisi gibi yuksek gelse
35 bolum icin hic bir tahminim yok, sadece umuyorum en kisa zamanda burak diziden ayrilsin, herseyi kabul ederim ama bu bana cok agir geldi ve hala hazetmedim:( Naz ve Tarik iliskisi saniyorum sonuna kadar boyle gidicek...bir hatfa 2 sevgili gibi obur hafta patron ve sofor gibi:) o zaman 34 bolum sofor ve patron oldular...52 bolum hangisi olacaklar???:)
52. BÖLÜM hangisi olacaklar?
1-şöför-patron:icon_evil
2-arkadaş-kanka-dost:img-help:
3-sevgili:love05:
4-evli ve çocuklu:happy0064
Hepsi mümkündür. Benim gönlüm ister ki 3-:love05: 4-:happy0064 de kabulümdür.:img-wink:
yaa çokmu eleştirdik yaa...biraz da iyi yönden bakalım güzel sahneleri konuşalımm:img-yes:
whiteangel bende 3-4 ü kabul ediyorumm:happy0064
yaa çokmu eleştirdik yaa...biraz da iyi yönden bakalım güzel sahneleri konuşalımm:img-yes:
whiteangel bende 3-4 ü kabul ediyorumm:happy0064
Evet "çok eleştirmek" bir kenara yerden yere vuranlar oldu hızlarını alamadılar herhalde. Şimdi bize yakışacak olan dizimize sahip çıkmaktır çünkü bize yakışacak olan budur.
52. BÖLÜM hangisi olacaklar?
1-şöför-patron:icon_evil
2-arkadaş-kanka-dost:img-help:
3-sevgili:love05:
4-evli ve çocuklu:happy0064
Hepsi mümkündür. Benim gönlüm ister ki 3-:love05: 4-:happy0064 de kabulümdür.:img-wink:
ben ne yalan soyleyim...Hlusican'i gormek isterim:) 4 kabul ediyorum.. ama tabi onceden 3 gormek isterim...hepsi bir arada:img-yes:
handeozbek
10-03-07, 11:56
Miiliyet tv ekinde özet yok sanırım. Ne yapalım ne zaman olacağını bilmediğimiz günü bekleriz:img-hyste Bu hafta çok merak ediyorum. Ya daha çok uçacağız. Ya da bizi uçaktan atacaklar. Ama ben şahsen hastanelik bile olsam izlerim:img-hyste Bunların bu ilişkileri beni öldürecek. Hoşuma da gitmiyor değil. Tam diyorum bu bölüm hiç romantizm olmayacak pat bir bakıyorum aşırı yakınlaşma. Tam diyorum bu bölüm çok romantik olacak. Bir bakıyorum nerdeyse birbirlerini boğazlayacaklar. Tahmin edemiyorum. Bu da çok hoş oluyor. Bende onlara benzedim Mazoşist oldum:img-grin2
cancan00619
10-03-07, 12:06
Tamam çok hoş bölüm değildi ama güzel sahneler de vardı.
Mesela tarık'ın sanaydı, hepsi sanaydı, şarkılar, çiçekler hepsi sadece sanaydı demesini beklemiyordum ben orda benim de kafamda kalpler uçuşmaya başladı o anda. Tabi naz sonra sizeydi demesi o kalpeli yok ettiyse de ben sevdim o sahneyi.
Sonra popçu burak'ın şarkı söylediği andaki bakışmaları flashback ler de çok güzeldi. Bence orda gayet aşk dolu bakıştılar. O sahneyi de sevdim. Şarkı da hiç fena değildi açıkçası. Ben beğendim...
Sonraaaaa her ne kadar Belgin in rüyası olsa da o eski türk filmlerini hatırlatan sahneleri de çok beğendim.
Aslında beklediklerimizin altında olsa da çok güzel sahneler vardı bu bölümde. Sonuçta sizin de dediğiniz gibi biz onların bu hallerini çok seviyor ve böyle anları başka dizilerde bulamadığımız için büyük bir heyecanla Yalancı Yarim izliyoruz. Kan, acı, göz yaşları, töre... her dizide var. Biz bunları izlemekten bıktığımız için Yalancı Yarim izliyoruz... (Çok felsefi konuştum ama bunlar doğru değil mi???)
handeozbek
10-03-07, 12:11
Bu dizi bu bölüm hayattan bir parça olduğunu gösterdi bence. Gerçek hayatta da böyle değil mi? İnsanlar bazı durumlarda ne yapacaklarını bilemezler. Gururlarıyla hareket ederler. Akılları karışır. Yanlış birşeyler yaptıklarını farkedemezler. O anda doğru yaptıklarını zannederler. Bu bölüm tam da böyleydi işte. Düşünün 33'ten sonra hala romantizm devam etseydi bizim dizimizin diğer dizilerden ne farkı kalırdı. Bizim dizimiz en olmadık yerde en olmadık sahneleriyle meşhur. Yani insanı kızdıran ama ne kadar kızsa bile bırakamayacağı bir çekiciliği var. Ben bu diziyi bu yüzden seviyorum. ya siz?
Ben bu bölümü birkaç sahne dışında beğendim. Bu bölümün diğer bölümlere göre ayrı bir tadı vardı. Belki de bu bölüm birbirlerini sevdiklerini daha iyi anladım. Bir insanın sevdiğine işkence yaparken kendisinin de ne kadar acı çektiğini farkettim. Bu bölümde Naz bunalımda gibiydi sanki. Babasının şımartması, Tarık'ın bu kadar üstüne düşmesi Nazı bunalttı ve şımarttı. Bence Naz normale dönebilir. Gerçi bu kızın normal hali de ne kadar normal orası tartışılır ama neyse:img-hyste
Ben bu bölümü birkaç sahne dışında beğendim. Bu bölümün diğer bölümlere göre ayrı bir tadı vardı. Belki de bu bölüm birbirlerini sevdiklerini daha iyi anladım. Bir insanın sevdiğine işkence yaparken kendisinin de ne kadar acı çektiğini farkettim. Bu bölümde Naz bunalımda gibiydi sanki. Babasının şımartması, Tarık'ın bu kadar üstüne düşmesi Nazı bunalttı ve şımarttı. Bence Naz normale dönebilir. Gerçi bu kızın normal hali de ne kadar normal orası tartışılır ama neyse:img-hyste
bu kızın normel halii 33. bölümde kaldıı:img-yes: biz o nazıı istiyoruzzz:):)
ee bir bölümde hayal kırıklığı yaşadık diye dizimizi yalnızmı bırakıyoruzz şimdii unutun herşeyii ve diziyi sadece yorumlayalımm..repliklerii..hayalleri tahminlerii sunalım bizim aşıklar elbett dönerler o hallerinee meraklanmayalımmm...
öncelikle başta naza çok kızmıştımm...ama haklı..düşünün kız tam bekliyor söylesin istiyor birşeyler çıkıyor...ordada dedi zaten BİR BELİRSİZLİKTİR GİDİYOR yani artık naz herşeyin açıklık kazanmasını istiyor tarık kıskanıyorum deseydi olucaktıı..ama oda söyleyemiyor...
handeozbek
10-03-07, 13:00
Bu hafta kimse enleri koymadı bari ben koyayım
34. BÖLÜM YALANCI YARİM EN'LERİ
1- En Güzel Replik:?
2- En Beğendiğiniz Sahne:?
3- En Komik Sahne:?
4- En Romantik Sahne:?
5- En Duygusal Sahne:?
6- En Beğenmediğiniz Sahne:?
7- Haftanın Yıldızı:?
8- Haftanın Sözü:?
selamalr!ben dun izleye bildim 34.bolumu.tabii tam umdugumuz gibi romantizm dolu bir bolum olmasa da,acikcasi ben cok eglenceli buldum:)).hakikaten,kiskancliklari fln cok hoshdu,ama naz hem kendini hem de tarigi yipratiyor.bi de bu zengin,havali muhabbeti,bi de bilse tarigin aslinda kim oldugunu,eee o zaman bakariz kim daha zengin ve havali:))=))
bu arada ben doldurayim enler kosesini
1- En Güzel Replik:Tarikin tum sarkilar,guller sanaydi deyishi
2- En Beğendiğiniz Sahne:Belginin eski turk filmi ruyasi
3- En Komik Sahne:? Umutun tansiyon shakasi sahnesi:))
4- En Romantik Sahne:burakin sarkisi calinirken naz ve tarikin bakishmlari(zaten baska romantik sahne varmiydi,acaba:))?!)
5- En Duygusal Sahne: aklima gelmiyor,baya gulmusum bu bolumde:)),kusura bakmayin
6- En Beğenmediğiniz Sahne:Nazin tarik icin mustemelatda kaliyor,kapiyi kilitliyoruz fln demesi
7- Haftanın Yıldızı:Hulusi (sonunda bir bolumde karisina hakikaten sadakatli oldu,oyunsuz:)))
8- Haftanın Sözü:TARIK: Sanaydı. Hepsi sanaydı. Şarkılar, çiçekler, hepsi sanaydı(biliyorum bu cumleyi artik kullanmistim,ama haftanin cumlesi ya)
merhaba yalancı yarim dostları...hızlıca yazılanaları okumaya çalıştım. öncelikle yy ekibi sizi terketmiş filan değil. sadece zaman cenderesine sıkışmış durumda. yoksa yazdıklarınız, düşünceleriniz bizim için çok çok önemli. çoğunluğunuz burak'ın diziye girmesi nedeniyle kızmışsınız. biliyorsunuz ki zaman zaman dizimize konuk oyuncular giriyor. bu defa kendi kimliğiyle bir şarkıcının girmesini istedik ki, tarık'ın ve naz'ın duyguları gerçekçi olsun. yoksa takdir edersiniz ki fm yapımın bir şarkıcının promosyonunu üstlenmek gibi bir misyonu yok. ve biz de barış'ı ve şarkılarını sizin gibi çok seviyoruz. burak da dizideki misyonunu tamalayıp ayrılacak. ama bu durumdan, daha ciddi sonuçlar çıkarmamanızı dilerim.
gelelim gelecek bölümlere... dizimize bir oyuncu geliyor ki...sormayın. onu hepimiz çok seviyoruz. o gerçek bir komik, gerçek bir sanatçı...vahi ve hulusi'nin evi hiç böyle karışmamıştı. hacer ana kimle elele tutuşsa ortalık karşır. hulusi en çok hacer anadan çekinir. peki vahi en çok kimden çekinir. nasıl bir hikaye, kahkaha ve espri bombardımanına uğrayacaksınız anlatamam. zaten anlatmayayım, izleyin.
ve bir son söz söylemek istiyorum, artık sıkıldım bitsin bu dizi diyenlere: hayat dahil, her şeyin sonunu biliriz. ama yaşananlar ve onların nasıl yaşandıklarıdır aslolan. zaten seçenekleri değerlendirmelerinize de bakıyorum ki, evli ve çocuklu tarık-naz'ı istemememişsiniz öncelikle.
hepinize keyifli hafta sonları diliyorum.
arkadaşlar bugün site çok sesiz neden acaba barışın bugünki konser çok iyi seten biraz geç gelmiş konser vermiş sadece gitarla konserde çok eğlenmşler hemen sete tekrar dönmüş acaba bu hafta neler olacak ben çok merak ediyorum bide bakalım dizimiizin günü değişecekmi çok merak ediyorum bu bölümle aklım hiç birşey gelmiyor umarım çok güzel bir bölüm olur komedi ve sevgi bekleyip göreceğiz
cancan00619
10-03-07, 18:06
Arkadaşlar burası çok boş kaldı hadi ama.
Bu arada uğur kedi inanmıyorum gelmişsin... (Ay heyecanlandım... umarım birşeyler yazarsın :img-blush )
ugur kedi hosgeldiniz.....iyi ki geldiniz:)size cok ozledik
35 bolum kahkaha dolu bir bolum izleyicez...cok guzel:img-yes:
biz dizimize seviyoruz ve sizleri bize bu guzel diziye verdiniz icin tesekkur ediyoruz, Burak gitsin benim ondan sonra hic bir sikayetim yok:)
uğur kedi bi geldin pir geldin kim geldi kim geliyooon yaaa merak ettim :img-hyste
ya buraktan bi şikayetim yok ama nazın son sahnede buraka bakıp gülümsemesi beni gıcık etti.deyim yerindeysew naz son sahnede ''afet' gibiydi haaa
peki, biraz heyecan yaratalım. gelen büyük oyucu : s.p.
burcin_kaplan
10-03-07, 18:14
uğur kedi hoş geldin bilgiler için çok teşekkür ederiz.aklımıza takılan en önemli sorulardan biri dizimizin günü acaba bunun hakkında bir gelişme war mı?
biz perşmbede kalmasını istiyoruz bnu belirtmek isterim
uğur kedi hoş geldin acaba yeni gelecek oyuncu kim ben çok merak ettim acaba bu haftamı gelecek yoksa biir sonraki bölümdemi olacak ben çok merak ettim şiimdi acaba konukmu yoksa süreklimi olacak bekleyip göreceğiz hayde hayırlı olur dizimiz için
ceza_cansu
10-03-07, 18:15
uğur kedi hoşgeldin.Ya bence bu yeni gelen kişi Suna Pekuysal olucak.Bana nedense o da bu dizide olmalı gibi geliyor
burcin_kaplan
10-03-07, 18:15
peki, biraz heyecan yaratalım. gelen büyük oyucu : s.p.
uğur kedi hocam zaten heycanlıyız bu dahada kötü oldu:)
şimdi bu kişi kadın mı erkek mi onu sorsak:img-hyste
ugur kedi siz bitanesiniz ama siz de Naz gibi Naz yapiyorsunuz....saka yaptim...tuyolar icin tesekkurler:happy0064
yeni katılacak oyuncu kadın ve türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük oyuncularından. 36. bölümde girecek.
ceza_cansu
10-03-07, 18:20
yeni katılacak oyuncu kadın ve türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük oyuncularından. 36. bölümde girecek.
SUNA PEKUYSAL eminim kesinlikle o olucak.Nilgün Belgün gelmeden öncede Suna Pekuysal gelsin demiştim o sefer olmadı ama bence bu sefer tutucak.Verdiğin bilgiler için çok saol uğur kedi.Seni çok özlemiştik.
cancan00619
10-03-07, 18:21
uğur kedi hoş geldin bilgiler için çok teşekkür ederiz.aklımıza takılan en önemli sorulardan biri dizimizin günü acaba bunun hakkında bir gelişme war mı?
biz perşmbede kalmasını istiyoruz bnu belirtmek isterim
evet dizimiz, hangi gün yayında olacak. ya da perşembe günü yayınlanmaya devam edecek mi?
dur tamin edeyim benim en sevdiğim kişi suna pekuysal
lüttfen oo deeee
bencede suna pekuysal tabiki acaba erkekmi kadınmı bunuda söyle gerçekten bu siteye geldin adeta site haraketlendi bizleri yalnız bırakmayın umarım komedinin yanında artık nazla tarık aşkları artık kesinleşir artık sevgili olarak görmek istiyoruz
doğru mu değil mi söylee yaaaaaa :img-hyste :img-hyste
burcin_kaplan
10-03-07, 18:25
hayat dahil, her şeyin sonunu biliriz. ama yaşananlar ve onların nasıl yaşandıklarıdır aslolan. zaten seçenekleri değerlendirmelerinize de bakıyorum ki, evli ve çocuklu tarık-naz'ı istemememişsiniz öncelikle.
şunu demek istiyorum emin olun onların o hallerini görmeyi çok isteriz ewet bu hafta forum gerçekten çok gergindi.Ama bunu bu haftaya werin herkesin sinirleri bozuktu.yani aslında bu sinir bozukluğuda diziden kaynaklanmadı.
Biz ki forum ahalisi onların çocklarına kim bakıcak diye şakasına tartışmış insanlarız onların o hallerini görmek istemez miyiz umarım diğer sezonda dewam ederse onları ewli görürüz:) işte o zmn belginin kaynanalıklarıda süper olur:img-hyste
ceza_cansu
10-03-07, 18:27
şunu demek istiyorum emin olun onların o hallerini görmeyi çok isteriz ewet bu hafta forum gerçekten çok gergindi.Ama bunu bu haftaya werin herkesin sinirleri bozuktu.yani aslında bu sinir bozukluğuda diziden kaynaklanmadı.
Biz ki forum ahalisi onların çocklarına kim bakıcak diye şakasına tartışmış insanlarız onların o hallerini görmek istemez miyiz umarım diğer sezonda dewam ederse onları ewli görürüz:) işte o zmn belginin kaynanalıklarıda süper olur:img-hyste
Aynen katılıyorum.Bizi 52. bölümde dizinin biticek olması bile çok üzerken daha erken bitmesini asla ve asla istemeyiz.Ayrıca hazır konusu açılmışken söylemek istiyorum çocuğu kesinlikle Naz büyütmeli:):)
tabii ki bildiniz. ben türkiye'nin en önemli oyucularından derim, komik derim, kadın derim, s.p. derim de siz bilmez misiniz? evet suna pekuysal geşiyor.
burcin ve cansu siz yine BBC moduna gectiniz....degil mi???
bir Hulusican'imiz olsun, sonra bakariz caresine.....:)
KAG grubundan kimse yok mu???bunlar yine basladilar:img-hyste
tabii ki bildiniz. ben türkiye'nin en önemli oyucularından derim, komik derim, kadın derim, s.p. derim de siz bilmez misiniz? evet suna pekuysal geşiyor.
beni çok sevindirdin
gerçekten ben çook sevierim suna pekuysalı.hayranıyım
burcin_kaplan
10-03-07, 18:31
Aynen katılıyorum.Bizi 52. bölümde dizinin biticek olması bile çok üzerken daha erken bitmesini asla ve asla istemeyiz.Ayrıca hazır konusu açılmışken söylemek istiyorum çocuğu kesinlikle Naz büyütmeli:):)
Evet naz büyütmeli uğur kedi hocam ama olmazsa burda büyütecekler de war cansuyla ben bu işe adayız birde beybolatımız war:img-hyste
hatta BBC diyoruz biz kendimize dadı olark bile gelebilirz sete:img-hyste
:img-hyste
walla geçtim thesunset:) napim bir çocuktur açıldı gene mevzu:)
NOT: oyuncunun Suna Pekuysal olmasına çok sevindim dizimiz için çok güzel olucak hayırlı olsun.Çok güzel bir haber gerçekten.
cancan00619
10-03-07, 18:31
Peki uğur kedi gelecek bölümde romantizm var mı tarık-naz için?
bende yeni oyuncu olarak Suna Pekuysal katilmasina cok sevindim,dizimiz icin hayirli olsun
kim olarak girdiğini de söyle ytam olsunn söyle lüttfen
kaynana mı hala mı tayze mi
ben kim konuk oyuncu olsun başlığında suna pekuysal dmiştim hatta nazın halası olarak gelsin demiştim
elmali-turta
10-03-07, 18:38
thesunset olmazmı hiç KAGcılar bugun konserde olduğundan biraz geç geldik ama burdayız burda :img-cool2 :img-cool2
bu arada uğur kedi gelmiş,hoşgeldiniz haberlerinizle bizleri çok mutlu ettiniz suna pekuysalın gelmesine çok sevindim açıkcası bizleri çok güzel bölümler bekliyor desenize umarım günümüzdede bi oynama olmaz:))
ceza_cansu
10-03-07, 18:38
Suna Pekuysal ve Hacer Anne yan yana düşünemiyorum:img-hyste :img-hyste .Kesinlikle çok güzel olur.Çok saol verdiğin haber için.Bu arada çocuk muhabbeti tekrar açılınca anında imzamı koydum.Sırf senin için uğur kedi.Belki görememişsindir bizim bu güzel imzalarımızı:)
bende çoksevindim dizimiz için hayırlı olur sağol uğur kedi bizlerii çok mutlu ettin bizler dizimizin asla bitmesini istemiyoruz nazla tarık evlensin ve tabiki çocuklarıda olsun belgin kaynanalık yapsın ama artık bizler romantik ve aşk olsun istiyoruz hem komedi hemde aşk ve heycan istiyoruz
elmali-turta
10-03-07, 18:50
Suna Pekuysal ve Hacer Anne yan yana düşünemiyorum:img-hyste :img-hyste .Kesinlikle çok güzel olur.Çok saol verdiğin haber için.Bu arada çocuk muhabbeti tekrar açılınca anında imzamı koydum.Sırf senin için uğur kedi.Belki görememişsindir bizim bu güzel imzalarımızı:)
aa cansu sen imza dersinde ben koyamzmıyım,uğur kedi bu imzaları gördükten sonra bizi deli sanma tmm mı :img-hyste :img-hyste
kim olarak girdiğini de söyle ytam olsunn söyle lüttfen
kaynana mı hala mı tayze mi
ben kim konuk oyuncu olsun başlığında suna pekuysal dmiştim hatta nazın halası olarak gelsin demiştim
yanıtlarsan çokk sevineceğim sevgili uğur kedii .kim olarak giriyoo:good:
bulmuşken seni herşeyi soralım dimi
burcin_kaplan
10-03-07, 18:53
aa cansu sen imza dersinde ben koyamzmıyım,uğur kedi bu imzaları gördükten sonra bizi deli sanma tmm mı :img-hyste :img-hyste
madem kirli çamaşırları ortaya döküyoruz direk bende avatarımı koyim:img-hyste
NOT: uğur kedi emin olun halimizden çok mutluyuz.Yani bu olanların hepsi bir iki gün içinde unutlup gidiyor geriye gene mutlu güzel anılar kalıyor:)
Hoşgeldiniz uğur kedi hocam,sizi tekrar burada görmek ne kadar güzel :)))) Suna Pekuysal gibi duayen bir ismin dizimize katılacak olması çok gurur verici bir durum...eminim Suna Pekuysal ve Hacer Anne süper bir ikili olacaklar :))) bu arada biz Tarık ve Naz'ın elbette evli hallerini görmeyi isteriz hatta kitlenen eski başlıklarımızda bunla ilgili çok yoğun talepler vardı...bazı arkadaşların dediği gibi özel imzalar bile hazırlamıştık,şahsen ben Tarık ve Naz'ın evlenmiş çocuk sahibi olmuş hallerini bir izleyici olarak görmeyi çok ama çok isterim :))) ha bu arada ben bir de dizide sıkı ralli sahneleri görmek istiyorum tekrardan...Tarık gene Alfonso olsun birazcık =))))
yanıtlarsan çokk sevineceğim sevgili uğur kedii .kim olarak giriyoo:good:
bence bu kadar israr etme...en guzeli bu surpriz olsun ve biz yine her zaman ki gibi yeni teorilerimize baslayalim:)
Hacer anne ve Suna Pekuysal...cok guzel olacak:img-hyste
bence bu kadar israr etme...en guzeli bu surpriz olsun ve biz yine her zaman ki gibi yeni teorilerimize baslayalim:)
Hacer anne ve Suna Pekuysal...cok guzel olacak:img-hyste
kesin eski bir aşk meselesidir .bundan eminim
burcin_kaplan
10-03-07, 19:08
tezayla konuştuk ve farkettik ki o msjda ince bir nüans var
zaten seçenekleri değerlendirmelerinize de bakıyorum ki, evli ve çocuklu tarık-naz'ı istemememişsiniz öncelikle.
biraz önce bahsettiğimiz şekilde demek istemedi glaiba uğur kedi.
demek istediği hemen ewlensinler dizi bitsin onu istemiyorsunuz sizde ondan biraz sabırla bekliceksinizdi sanırsak.
yani hemen ewlenip dizi bitsin istemiyoruz tabiki.Yani olacak daha çok olay war.Önce birbirlerine açılmaları,alfonso olayları,tekelioğlu olayları daha çok şeyler izlicez ewlenmeden önce tabiki ilk seçenekleirmizin onları izlemek kesinlilkle önce onlar olmaı bu dizi hemen ewlendirilip bitirilmemeli.
ceza_cansu
10-03-07, 19:11
zaten seçenekleri değerlendirmelerinize de bakıyorum ki, evli ve çocuklu tarık-naz'ı istemememişsiniz öncelikle.
demek istediği hemen ewlensinler dizi bitsin onu istemiyorsunuz sizde ondan biraz sabırla bekliceksinizdi sanırsak.
yani hemen ewlenip dizi bitsin istemiyoruz tabiki.Yani olacak daha çok olay war.Önce birbirlerine açılmaları,alfonso olayları,tekelioğlu olayları daha çok şeyler izlicez ewlenmeden önce tabiki ilk seçenekleirmizin onları izlemek kesinlilkle önce onlar olmaı bu dizi hemen ewlendirilip bitirilmemeli.
Sana sonuna kadar katılıyorum burçin.Önce bu bütün olayları görmeliyiz sonra da Tarık ve Naz'ın evli hallerini:)
Neler oluyor burada bakim:img-cool2 uğur kedi gelmiş bize tüyolar vermiş.Suna Pekuysal gibi büyük bir ustanın dizimize katılacak olmasına çok sevindim:img-yes:Biz Tarık ve Naz'ın evli ve çocuklu hallerini görmek isteriz:)Çocuklara kimin bakacağı konusunda burada sayfalar tüketmiş bir forumuz hatta forumdan üç kişi evet yanlış görmediniz 100 kişilik forumdan sadece üç kişi bu çocuğu sahiplendi:img-cool2Biz BBC olarak çocuklara bakmak için diziye dahil olmaya hazırız:img-hysteKAG'cılar da avucunu yalasın :img-beee:
EDİT:Bebek konusunun uğur kedi tarafından açılacağı hayatta aklıma gelmezdi:img-hyste :img-hyste
Ne bebeği? Kimin bebeği? Uğur kedi kim? Çok cahil hissettim kendimi. Suna Pekuysal gelecekmiş. Dizimize olmayan birşey geliyor. Hareket:img-hyste
Dizinin tekrarının nezaman yayınlandığı konusunda cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim.Ancak garip bir şey var startv sitesinde yayın akışına baktım pazar günü saat 4'te başka bir başka bir film gözüküyor ayrıca salı günü içinde geçen haftaya baktım yine o saatte başka bir program var.Perşembe günü yayınlanan bölümün tekrarı pazar günü mü yayınlanıyor yoksa salı mı 2 tane cevap geldiği için soruyorum.Bu arada star tv yayın akışını ciddiye almamak mı lazım.Cevap verirseniz çok memnun olacağım zaten sırf bunu öğrenmek için foruma üye oldum.
pas.si.on79
10-03-07, 19:50
garcia_22 ve serdarian
Passion Gamze,guzel insan,iyilik melegi,Polyanna'nın dokuzuncu gobekten akrabası,iyilerin dostu,kotulerın dusmanı,kızıp kızıp yazıp yazdıgına pısman olan,pısman olunca yazdıklarını duzeltmek ıcın olmaması gerektıgı kadar mulayımlesen nadıde duyarlılıktakı kusursuz karakter,Allah cezanı vermesin:img-hyste :img-hyste :img-hyste Yazdıgın son yorumunu gormedıgımı zannetme,bedelini sonra odeyeceksın:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Sevgili Gamze,ne mutlu sana ki sen de ıyı nıyetının ve hosgorunun sana vermıs oldugu mukemmel vasıf ;ne olursa olsun sevmek ve kabul etmek dusuncesıne kendını teslim etmis ve bu vasfı 34.bolum ıcın kullanabilmissin.
:img-hyste :img-hyste :img-hyste okuyunca dayanamadım..
Hasret beni tükettin..:img-hyste .gülmekten ...Hakikaten iki husus beni rahatsız etmişti...
Arkadaşlar herkese merhaba,
Benim bugün işyerimdeki pc açılmadı sorun vardı..Dolayısıyla bugün pcsiz dim..
Yazdıklarınıza pek okuyamadım..
Aman Allahım...UĞUR KEDİ GELMİŞ:happy0064 VE GİTMİİŞŞ:icon_whis
YA NE TALİHSİZİM ... UĞUR KEDİNİN GELECEĞİ GÜN BENİM PC BOZULSUN
OFFFFFFFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFFFFF
pas.si.on79
10-03-07, 19:58
VAY VAY VAYYYY UĞUR KEDİ GELMİŞ BİZİMKİLER HEMEN DÖKTÜRMÜŞLER...
Suna Peykuysal ha çok güzel çok severim... Çok mutlu oldum....:happy0064
Bir de ben özetten birşey anlamadım...UĞUR KEDİCİĞİMİZ..... keşke biraz daha bilgi verseydi...Sanırım sürpriz olmasını istiyor...KOCAMAN BİR NEYSEEEEE,,,
En azından yayın günü ile ilgili bilgi verseydi.Burçinciğim bununla ilgili cevap vermedi değil mi?
burcin_kaplan
10-03-07, 20:07
VAY VAY VAYYYY UĞUR KEDİ GELMİŞ BİZİMKİLER HEMEN DÖKTÜRMÜŞLER...
Suna Peykuysal ha çok güzel çok severim... Çok mutlu oldum....:happy0064
Bir de ben özetten birşey anlamadım...UĞUR KEDİCİĞİMİZ..... keşke biraz açık olsaydı..Sanırım sürpriz olmasını istiyor...KOCAMAN BİR NEYSEEEEE,,,
En azından yayın günü ile ilgili bilgi verseydi.Burçinciğim bununla ilgili cevap vermedi değil mi?
yok gamzecim yayın günüyle ilgili birşey demedi.Demekki daha Bişeyler kesinleşmedi galiba sağlam haberi pazartesi alıcaz.Belli oluncada zaten star.comda yazar büyük bir ihtimalle:img-wink:
arkadaşlar biraz gecikmelide olsa 34.cü bölüm fotolarından sizin için seçtiklerimi ekledim..tamamını rapide yükledim.yalancı yarim resmi sitesinde vede barış akarsu resmi sitesinde rapid linkine ulaşabilirsiniz..buraya koyduğum resimler için aşağıdaki linki tıklayınız:)
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2612450&posted=1#post2612450
ayrıca sevgili uğur kedinin gelip mesaj yazması ve yeni konuk oyuncumuz beni çook mutlu etti:))
Sevgili forum arkadaşım B.A.D.B az önce evelki sayfalardan birinde serdarian kardeşim ve benimle ilgili kısa bi uyarını okudum ve tabii ki saygıyla karsıladım, sonuçta benim sadece bu ay ki More derginin alınması için ısrar etmemin sebebi benim yakın arkadaşım olan serdarian ın orada çalışıyor olması degil, onun sayesinde böyle bir şeyi ögrendigim ve dergiyi benim de alıp dizimizle ilgili röportajları cok begendigim için siz dizi sever arkadaşlarıma da bildirmek mecburiyeti hissettigimdendir, yoksa kimse merak etmesin bu ısrarımda ben veya serdarian ın da en ufak bir kazancı olmayacak.. O da zaten dizi setinden ve röportajlardan etkilenip dizimizin bir sempatizanı olmuş :D
Ama yine de başınızı o yüzden agrıttıysam başta sen olmak üzere tüm arkadaşlardan özür dilerim.
Arkadaşlar, daha önce uyarı aldığımız bir kural hatası son günlerde tekrarlanmaya başladı. Lütfen Yazınızın tamamını, renkli yazmayın. Tamamını büyük harf yada koyu harf yazmayın.
Tek cümlelik mesajı hiç atmayın.
Biz sayfamızın kurallara uyması ile övünüyoruz. hepinizden ricam bu konularda azami özenin gösterilmesi.
Anlayışınıza şimdiden teşekkür ederim.
BELKİ BİLMEYEN VARDIR. REKLAMLARDA GÖRDÜM. kADER DİZİSİ PERŞEMBE 21:45 DE.sANIRIM KAYBOLAN YILLAR DEĞİŞTİ.
Arkadaşlar, daha önce uyarı aldığımız bir kural hatası son günlerde tekrarlanmaya başladı. Lütfen Yazınızın tamamını, renkli yazmayın. Tamamını büyük harf yada koyu harf yazmayın.
Anlayışınıza şimdiden teşekkür ederim.
Haklısın ama ben bunu özür msjı olarak attıgım için dikkat cekmesini istedim, yine de saol bye
pas.si.on79
10-03-07, 22:03
sevgili garcia_22 o kadar da belirgin özür dileyecek birşey yapmamışsın...Anladım kadarıyla haber vermişsin ve tabi birkaç kere vermişsin haberi olsun...Hiç önemli değil..teşekkür ederiz.ama lütfen yazı rengini değiştir.Biz hoşgörülü bir forum üyeleriyiz.Bu kadarcık birşey yüzünden kuralları bozmayalım lütfen..böyle güzel haberlerini hep duymak isteriz
bir de ben aradım bulamadım:Ankarada yok diye duydum..Niye yokkk ya...
Çok kötü oldum..
ebru.karaca
10-03-07, 22:12
Herkese iyi akşamlar..
Kaldığım yerden okumalarıma devam edeceğim ben.
Bu güne geldiğimde görüşürüz :img-wink:
Sevgili Serdar,bilirsin ki yorumlarını cogunu takip eder ve genelinde de destek veririm ancak bu gece biraz duygusal davrandıgnı ve diziye zarar gelebilecegi endisesinde oldugnu goruyorum.34.bolum sonrası 14.sayfada bulunan ve ilk agır eletiriler iceren uzun yorumu ben yaptım,eminim ki farketmissindir.Ancak dikkatten kacan nokta elestirilerimde karakterleri ve bolumu degil,34.bolumun senaryosunu dolayısı ile de senaristlerimiz hedef aldım.Yazdıklarımı tekrar okuyunca ve sevgili dostlarım sen,Ebru ve Asu'nun yorumlarını da dıkkate aldıktan sonra daha sakın ve objektıf olarak yorumumu okudum ve kendı kendıme aynen sunları soyledim;O anki sinir ve stresle yapmıs oldugum elestirilerim cok yumusak olmus!Kısacası sevdiklerimiz korumak pahasına bazen asırı duyarlı davranmak onları koruyalım derken zarar vermemıze neden olabılır.Ayrıca emın olabılırsın kı foruma uye olan olmayan ve fıkırlerını burada paylasan herkes hur ırade sahıbı,aklı basında ve yazılanlardan etkılenıp de yazacaklarını degıstırmez.Tıpkı sen,Ebru ve Asu gibi,cogu ızleyıcı memnun olmasa bıle sızler yıne son derece ıyı nıyetlı davranmıs ve kusurları gormezden gelebılmıssınız.Ne guzel kı sızler gıbı dostlar sahıbıyız,ne guzel kı tamamen zıt fıkırlere sahıp olsak da aynı amac ıcın mucadele edıyoruz.[/I][/B]
Hasretciğim, haklısın.
Zıt fikirlerde olmamız, elbette ki düşman gibi davranmamız ve birbirimizin fikirlerini kendi doğrularımız şeklinde değiştirmemiz demek değildir.
Ben, bu yazdıklarında bile daha fazla ılımlı hava seziyorum. Yani ne siz ne de biz (fikirler bazında konuşuyorum canım) dizimize zarar vermeyi elbette istemiyoruz. Sevgilerimle canım:img-wink:
berbat
berbat
berbat
ben bunda bitek şey ararım oda kasten ve bilerek bu diziyi senarisleri, yönetmeni, yapımcısı ve kanal, resmen sabote ediyor kardeşim niye bu kardar zahmete giriyorsunuz diziyi bitirin sizde kurtulun bizde bu ne saçmasapan bişeydirya Barış da sözüm ona başrolunu oynadığı bir dizide kendisine ancak bu kadar ucuz bir reklam yaptırırdı pes
Katılmıyorum ve çok ağır buldum. Fikirlere saygım var elbette ama .. neyse.. üzgünüm..
Hekese merhaba
EBRU sende her zaman ki gibi diziyi ozetledin..ellerine saglik
Teşekkürler canım..
dergiyi bende bulamadım..daha demin 34.bölümü izledim ve birşeyi fark ettim...
aslında yalancı yarim ilk bölümlerde hep böyleydii biz 30.bölüm de dahil son bölümlerde aşırı romantizm gördüğümüzden bu bölüm bize yabancı geldi..
yabancı yarim:img-hyste
neyse tarık ve naz 34.bölümde hiç bir yakınlaşmada olmasalarda..duraklama yada ciddi ciddii gerileme dönemine girselerde:img-yes: aşkta gerilimde güzel...
bence yeni bölüm özetini pazartesi vericeklerr gün değişmelii bunu şiddetle istiyorum perşembe artık tehlikeliii:img-in_lo
arkadaşlar iki aile yoğun istek üzerine eski saatine geri dönmüşş hoşuma gitmeyen bişey olursa bizde ayaklanırızz:img-yes:
sevgili garcia_22 o kadar da belirgin özür dileyecek birşey yapmamışsın...Anladım kadarıyla haber vermişsin ve tabi birkaç kere vermişsin haberi olsun...Hiç önemli değil..teşekkür ederiz.ama lütfen yazı rengini değiştir.Biz hoşgörülü bir forum üyeleriyiz.Bu kadarcık birşey yüzünden kuralları bozmayalım lütfen..böyle güzel haberlerini hep duymak isteriz
bir de ben aradım bulamadım:Ankarada yok diye duydum..Niye yokkk ya...
Çok kötü oldum..
Asıl ben hoşgörünüze teşekkür ederim..
Sevgili passion79 ben ist kadıköy de ilk sordugum büfede buldum dergiyi ama oralarda bilemem ki nerelerde bulunur bu meret?? Neyse hiç bulamazsan ben bir şekilde sana ulaştırırım ya sorun degil zaten okuya okuya ezberledim :D
ebru.karaca
10-03-07, 22:22
Merhabalar,
Star yeni dizisi Özcan Deniz'in Kader'ini Perşembe Saat 20:00'a aldı. 15 Mart Perşembe Saat 20:00 diye reklamlara geçti, sitesinede yazdı.
Yalancı Yarim'in günü veya saati değiştiyor.
Bilgilerinize...
Ben şu an bu mesaja cevap yazıyorum ama belki dizimizin günü belli olmuştur. Neyse, hangi gün olursa olsun, hayırlısı olsun. Show Tv'de Pana Film'in yeni dizisi de başlayacakmış ya (o da perşembe) o yüzden günümüzün değişmesine lafım yok. Bizim için hayırlısı..
Tezaycığım, fikini beğendim. Senaristlere duyurulur.
Gamzeciğim, o üzümden hep beraber zevkle, her zaman yememiz dileğiyle canım:img-wink:
Arkdaşlar hazır ayrılık,terketme konusuna gelmişken flower98 arkadaşın senaryosunu okuyun derim ben:)bu da linki;
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2593383#post2593383
Güzel bir senaryo olmuş,bu bölümün böyle sonuçlanması güzel olur ama yinede bu bölümde Naz'ın bu kadar dengesiz,Tarığın da ezik bir karakter olarak gösterilmemesi gerekirdi...Korkum dizinin izleyicisinin azalması bu bölümden sonra...Diyelimki arkadaşın senaryosundaki gibi dağ evinde biraraya geldiler,diyelimki neticede beraber oldular o gece,ben ertesi gün Naz yine ne dengesizlik yapacak diye düşünmekten kendimi alıkoyamam ne yazık ki...Artık Naz'ın duygularında netlik görmek istiyorum şehir dışına çıkıldığı zaman,dağ başlarında,göl kenarlarında yakınlaşıp şehir içine geldiğinde bunları yok saymasını GÖRMEK İSTEMİYORUM Çok şey mi istiyorum???:img-polic
Olur mu, güzel arkadaşım?
Hiç de çok şey istemiyorsun. :)
artı
flower'ın senaryosunu sahiden çok beğendim. Ne güzel yazmış, ellerine sağlık:img-wink:
ebru.karaca
10-03-07, 22:27
Ebru bölümün en güzel ve keyifli yerlerini yazmışsın,ellerine sağlık
Akşam 16.sayfada bıraktım şimdi nerelerde,sinirler daha yatışmamış belli,bu güzel replikleri alıntı yapmak genel siniri yatıştırmasada bir nebze hafifletir umarım,tekrar teşekkürler Ebru
Teşekkürler canım:img-wink:
Ratinglerimiz herkese hayırlı uğurlu olsun. A/B de 11., Total de 5. yiz. Sanıyorum akşam ki bölümün bundan daha güzel bir izahı olamaz. Üstelik A/B ratingimiz 4,3 shareimiz ise %11,2. Eh bu da demek oluyor ki, ilginç olan biz değilmişiz.
Şahinciğim,
Bu kadar rezalet diye bahsedilen bir bölümde bence rezalet bir sonuç değil. Çok daha iyi olan ama bu reytinglere yakın bölümler de gördük.
Hem zaten biz size yanlış düşünüyorsunuz ve anormalsiniz demiyoruz güzel kardeşim:img-wink: Fikir sizin ve bizim. Sadece bu hafta biraz farklı düşünüyoruz. En kısa sürede aynı düşünceleri paylaşmak dileğiyle :img-wink: (Olumlu olarak tabi :) )
Tebrikler flower98 ellerine saglık 10 numara olmuş 35. bölüm replikleri :D
cancan00619
10-03-07, 22:34
Bu arada büyük çoğunluğun beğenmediği 34. bölümden sonra 35 in de ratinglerinin hiç de parlak olacağını düşünmüyorum. Baksanıza forumu okuyan sayısı genelde 50-60 dan aşağıya düşmeyen yalancı yarim forumunda yarı yarıya kişi kaybı var :img-huh: Eğer güzel bir 35. bölüm yaşanırda kötü bir rating gelirse gerçekten üzülürüm bu dizi için üzülürüm...
Bir de lütfen bu Burak'tan sonra bir 3. kişi daha girmesin. :icon_sorr Cidden kalbim dayanmıcak artık..
ebru.karaca
10-03-07, 22:36
Benim Için Bu Bölüm Dizinin Son Bölümü Oldu Haftaya Bu Diziyi Izlemeyi Bünyem Kaldirmaz Neden Mi çünkü Saçmalanir Bu Kadar Saçmalanmaz Aptal Yerine Konulmaz Hadi Aptal Yerine Konulmayida Geçtim Bu Kadar Mantik Dişi Bu Kadar Gerzekçe Olamazki Bi Bölüm Naz Karakterini Bi şizofrenden Bi Ruh Hastasindan Farksiz Bi Hale Getirdiniz Ki Inanin Bu çok Can Sikici Bn Naz Karakterinin şimarik Olmasi Inatçi Olmasina Bişey Demiyorum Ama Nazin Yaptiklarinin Inatçilikla Veya şimariklikla Uzaktan Yakindan Ilgisi Yok Bu Bnce Sadace Manyakliktan Tutarsizliktan Başka Bişey Değil.hulusi Belgin Vahi ümit Filiz Sadri Ayşe Hacer Ana Onlarli Sahneler Hoştu En Azindan Biraz Mantiği Vardi Aptallik Yoktu Ama Malasef Bnm Için Bitmiştir Oturun Yaptiğiniz Bu Saçmaliklari Kendiniz Seyredin.
Konuşmalarınız çok ağır.
Yazdıklarınızın üstüne nazik olarak en fazla bunları yazabiliyoum. Çünkü; gerzekçe, aptal, şizofren, ruh hastası, can sıkıcı, manyak, tutarsız gibi kelimeleri o ufacık paragrafa nasıl sığdırdınız öyle?
Siz bu düşünce yapısıyla haftaya diziyi izlemeyin de zaten. O kadar olumsuz yorumdan sonra dizimiz açısından bir kayıp olmaz. Bir de tüm cümlenizin altını çizmişsiniz. (Yöneticilerden uyarı alma ihtimali de cabası) . Yararınız yok, zararınız da olabilir.
Fark ettiyseniz, burada olumsuz yorum yapanların hiç biri sizin kurduğunuz cümleleri kurmadı. Olumsuz düşüncelerini belirtirken bile dizimizin daha iyi olması yönünde çaba sarf ediyorlardı. O yüzden sizin yorumunuzla, onların yorumlarını ayrı taraflara koyuyorum kesinlikle.
Bu kadar.
Yani, bunca olumsuz yorum okudum. Hiç biri beni sizinki kadar sinir etmedi.
Umarım ilerleyen sayfalarda yoksunuzdur. Yeni bir yazınızı daha okumak istemiyorum. Kendi bünyem açısından tabi.
ebru.karaca
10-03-07, 22:46
neyse efendim.. geçmiş geçmiştir.. yapacak birşey yok.. umarız ekip gereken dersleri almıştır.. forumda ilkez bu denli bir eleştiri olduğuna şahitim.. daha önceleri olurdu. ama yoğunluk ilkez bu kadar fazlaydı..
diğer bölümlere kitlenelim derim.. umarız 35. bizi mutlu eder.. ve ardından gelen 36... umarız belgin hanımın planları boşa çıkar.. :img-cool2 tekrar aynı noktaları söylemeye gerek yok..
dizide hiç mi güzel sahneler yoktu?! illaki vardı.. güzel kareler, replikler ve sevgililerin tatlı tatlı atışmaları. vardı.. var olmasına vardıda müthiş bir 33. bölüm sonrası gölgede kaldı bunlar.. beklenenin oldukça altındaydı. sonrası malum sukutu hayal durumları.. belkide biz yüksek yüksek beklentilerle ekran karşısına geçtik.. ama ne olursa olsun, bir 3. sınıf karakterin araya gelmesiyle olanların nispeten bir boradan, bir cenkten farklı belkliyordum.. belkide bu ayrıntı bir çok arkadaşımızın aklındaydı.. olmayıncada çoştuk...
34 bölümdür aşılması gereken bir durum var o aşılmadı gitti.. dikkat ederseniz en çok itiraf olsun deyu yırtınan ben bile artık itiraf falan beklemiyorum. ama şoför muhabbeti hakikaten baydı. hele 33 ten sonra bu konun gündeme gelmesine yakıştıracak bir sıfat.. olay temcit pilavının, bayma durumlarının oldukça ötesinde.. yakışık kaçmadı.. hele sevgilerinin sahiplenildiği bölüm oldu demiştim 33'e.. şimdi bu bölüm sonrası kıskandırma eylemleri harbiden komik kaçtı. olmadı.. olamadı. bizde patladık..
umarız ekip bizi anlamıştır.. umarız kırılmamışlardır.. dizimizi halen seviyoruz.. geçmiş geçmiş dedik.. önümüze bakıyoruz.. umarız önümüze konulacak menü bizleri, bu kez mutlu eder.. zira misafirlik dönemlerini çoktan geride bıraktık.. duyrulur.. haa ratinglerede dikkat.. düşmüş.. neden acep ?!
Teşekkür ederim Muratcığım..
Bu yazıyı yazarken düşüncelerini anladığımı sanıyorum. Çok ince bir davranış.
Teşekkür ederim. :img-wink: :img-yes:
Selam.
Ben dizi konusunda birçok arkadaşım kadar hassas değilim ne yazık ki çünkü benim asıl amacım Barış'ın müzikal kimliği ve bu diziyi seyretmedeki amacımda ona destek olabilmek çünkü diziye başlarken asıl amaç müziğine,albüm satışına ve albüm tanıtımına katkı sağlayabilmek,şarkıları daha çok insana ulaştırabilmekti ama diziyi seyreden kaç kişi orjinal albümü aldı bilmiyorum bu nedenle dizinin müziğe ve albüme hiç bir katkısı olmadığını görmek en büyük üzüntüm.Yalancı yarim şarkısı konacakmış albüme iyi de ona gelene kadar ne şarkılar var bu albümde hepsi bir kenara atıldı e bravo.
Diziye gelince her bölümü kaçırmadan izledim bugüne kadar ne olursa olsun izlemeyi bırakmadım ama dün akşamki bölümle güzel giden bir şeyi ters yüz ettiler bu nasıl mantık , ne alaka ? Kan beynime çıktı izlerken.
Umarım daha fazla uzatmadan ve sıkmadan güzel bir şekilde biter bu dizi.
Bu kadar sert yazmak istemezdim ama patlama noktasına geldim ister istemez.
Yinede emek veren herkese teşekkürler , yapılan iş tabiiki kolay değil ama lütfen bazı ayrıntılara daha dikkat edilsin , güzel giden bir şey kötüye dönmesin
Diziyi bu kadar seven , her hafta heyecanla bekleyen , burda bu kadar yorum yapan arkadaşlarım daha güzelini izlemeyi hak ediyorlar.
Barış'ın müzikal kimliğine ne kadar önem verdiğini biliyorum canım. Ona rağmen yaptığın yorumun sertliğine üzülme. Çünkü çok daha sert yorum yazanlar oldu.
Ben ise, müzikal kimliğinin yanısıra oyuncu kimliğinden hiç rahatsızlık duymayan biri olarak, her fikre açığım. Çünkü herkes her bölümü, her sesi beğenmek zorunda değil.
Barış'a zarar verici değil, artılar katacak, kendini geliştirmesi yönünde yarar sağlayacak olduktan sonra her yorum mübahtır. :img-wink:
Konuşmalarınız çok ağır. Yazdıklarınızın üstüne nazik olarak en fazla bunları yazabiliyoum. Çünkü; gerzekçe, aptal, şizofren, ruh hastası, can sıkıcı, manyak, tutarsız gibi kelimeleri o ufacık paragrafa nasıl sığdırdınız öyle?
Siz bu düşünce yapısıyla haftaya diziyi izlemeyin de zaten. O kadar olumsuz yorumdan sonra dizimiz açısından bir kayıp olmaz. Bir de tüm cümlenizin altını çizmişsiniz. (Yöneticilerden uyarı alma ihtimali de cabası) . Yararınız yok, zararınız da olabilir.
Fark ettiyseniz, burada olumsuz yorum yapanların hiç biri sizin kurduğunuz cümleleri kurmadı. Olumsuz düşüncelerini belirtirken bile dizimizin daha iyi olması yönünde çaba sarf ediyorlardı. O yüzden sizin yorumunuzla, onların yorumlarını ayrı taraflara koyuyorum kesinlikle.
Bu kadar.
Yani, bunca olumsuz yorum okudum. Hiç biri beni sizinki kadar sinir etmedi.
Umarım ilerleyen sayfalarda yoksunuzdur. Yeni bir yazınızı daha okumak istemiyorum. Kendi bünyem açısından tabi.
Ebrucum, senin kadar ılımlı yaklaşan Yalancı Yarim sevenleri gördükçe heyecanlanıyorum. Bu diziyi boşuna sevmiyorum diyorum. En katı yazılarımda bile güzel şeyler bulup çıkarıyorsun. Teşekkür ediyorum.
Alıntı yaptığım yoruma da son derece hakveriyorum. Ama sen canını sıkmayacaksın. Onu yazan arkadaş eğer bunları okursa, çok ağır kelimeler kullandığını görüp yazısını düzeltecektir. Eminim buna.
ebru.karaca
10-03-07, 22:51
İki sorum var cevaplayan olursa sevinirim..
1-Burakın(konuşurken) sesi Mertin sesimiydi?
2-sizce Filiz yalan söylediği bunu da Ümitin de farkettiği için çok etkilenmişlerdi .Halleri çok kötüydü... Ümit anlar mı ya da Tekelioğlu olduğun Filiz söyler mi...?
Gamzeciğim;
Mert'in sesi konusuna dikkat etmedim, üzgünüm.
İkinci soruna yorum yapabileceğim ancak.
Ben o sorunun sonucunda Tarık'ın Tekelioğlu kimliğinin ortaya çıkacağı kanaatinde değilim canım. Yani, en fazla, basit bir yalanda kalır. Mesela Filiz gidip de, "Ya aslında babam bana daha çok güvenir. Ama bunu sana söylemekten utandım. " gibisinden basit bir cevapla bile geçiştirilebilecek bir konu.
Tabi senaristlerin nereden nereye gelmek istediklerini bilmediğim için böyle söylüyorum. :img-wink:
1-
Selamlar arkadaşlar herkese.
sonunda kafamı toparlaya bildim we bölüm yorumumu yazıcam.
şunu belirtim bölümü genel olarak çok beğendim bunu rahatlıkla söyleyebilirim beni çok güldürdü.çok komik sahneler wardı ama tabi tek eksik biraz romanstı.oda olucak işllah ...
Bölüme gelirsem bölümün arabdaki sahneleri gene çok komikti ilk başta bana gene garip döndü aha başa döndk dedim:) ama o kadar komik sahneler wardıki..gene laflaşmlaar birbirlerine laf atmalar, çok tatlılardı hele de şu benzincideki sahne çok hoşuma gitti;
Tarık : beni çok yanlış tanımışsın işin ucunda sen warken para kimin umrunda...
burdaki bakışmları çok tatlıydı:)
ardından nazın ;
fullee... deyişine tarıkın tepkisine bittim:)
peki ateşli gece olayına ne demeli:img-hyste
Tarık: Amacım seninle ateşli bir gece geçirmekti ve de başardım.Devirdim mumu heryere ateşler sardı.canımızı zor kurtardık ama neticede hayatımızın en ateşli gecesi oldu bende amacıma ulaştım:img-hyste :img-hyste
bu sahnede gerçekten koptum.çok komikti...
ya nazın telefon konuşmasına ne demeli??
Naz: nerdeee. ya tarık warya offf... bütün gece... ya ben uyanınca ariyim mi sizi..
Belgin: hayır...
Naz: tamam aramam...
şaak telefonu kapatır çok hoşuma gitti bu sahnede...
ilk kez bir bölümde güldüğüm sahneler bu kadar fazla onu fark ettim..
nazın tarıka notlarının düşüş sebebinin kendi olduğunu göstermek için yaptığı harekete ne demeli
Naz: sensin senn....:)
başları gerçekten çok komik başladı heralde kimsenin bir itirazı olamaz.
Canımsın Burçin..
Sanırım olaya aynı taraftan bakıyoruz. Çünkü aynı şeyi görmüşüz..:good:
Ben, bu yazdıklarında bile daha fazla ılımlı hava seziyorum.
İnsanın asabını bozmayın!Ne demek bu yazdıklarında bıle ılımlı hava sezıyorum,ne yanı daha onceki mesajlarımda cok gergın ,dusmanca bır hava mı sezdın?İyice sacmalamaya basladınız,goren de benim onune geldigini kıran,sinir kupu,forumun kabadayısı oldugumu zannedecek.Bugune kadar benım sinirli bır tane bıle mesajım varmı ki bana bu tıp bir cevap verıyorsun?...Desem bu yazdıklarımın ciddi olabilecegini dusunen cıkar mı acaba?
Ebru'cum,belki de hata bizde,surekli bazı sozlerı tekrarlıyoruz,biz dostuz,biz alinmıyoruz,biz aramızda atısırız,fıkırlermız paralel olmasa bile hosuz,besiz,iyiyiz,guzeliz vs..Belki de artık bu soylemelerden vazgecmemız gerekli,sonucta dizinin daha da iyi olması hepimizin amacı ve bu amaca hızmet ederken hepimiz farklı yollardan ılerlıyoruz.Kimimiz çimenli yolları seciyor kimimiz cakıllı yolları,hepimiz ulasacagımız yere ulasalım da,gerisi sorun degil.
Bu arada garcia_22 arkadasım,anlayısın icin tesekkur ederim ve inan ozur dilemene gerek yok,benden ozur dilemene hic gerek yok.Dikkat ettiysen mesajımda seni degil,ozellikle serdarian nickli arkadasımızı uyarmıstım ki o da yanlis bolumde yanlıs konuda ısrarcı olmasından ve daha da kotusu forumdaki ilk 4-5 mesajının tamamı bu dergi haberi ile ilgili olmasındandı.Basında cıkan haberler bolumunde bu haber cok daha faydalı olacaktır.
ebru.karaca
10-03-07, 22:56
Ablacım, üslup sert olabilir. Gayet normaldir. Memnun olunmazsa tepki dile gelir. Kimi senin gibi yumuşak dile getirir, kimi de bazılarımız gibi sert. Ama nasıl ki, geçen haftaki gibi bir bölümde, methiyelerin en alası, en yüceleri düzülmüşse bu dizi için, çok kötü bir bölümden sonra da yoğun bir eleştiri olabilir. Hiç şaşırmamalısın tepkinin yoğunluğuna. En güzel sözleri duyarken iyi, sert eleştiri olunca kötü. Ben bunu anlayamam.
Şahinciğim;
Bengi ablanın bu yazıyı yazarken sizi kast ettiğini sanmıyorum. Benim aklımda özellikle bir iki isim var. Onu da anladığım sanıyorum. Çünkü tam aynı şeyleri düşünürken Bengi ablanın yazısını okudum.
Gerçi siz bu konuyu konuştunuz belki şimdiye kadar. Ama yine de yazmak istedim. :img-yes:
Zaten dün gece ki bölümün tümü berbattı denemez ama popçu Burak'a gerek yoktu.Sadece Naz'ın hareketleri çok abartılmış.Tarık ise sünepe gösterilmiş.Tarık"YETER BEE!" deseydi bakın bakalım Naz hanım nasıl tutuşacaktı.
Zeynep ablacığım;
Tarık YETER BE deseydi zaten, olay bitmişti. Bu kız (Naz) bundan anlıyor. :) Valla bak. :)
Yumuşak davranınca olmuyor. Buna biraz maço olacaksın. Rica etmeyeceksin, emredeceksin. Bak o zaman her şey nasıl düzeliyor :) :)
:img-hyste :img-hyste
cancan00619
10-03-07, 23:01
Aahahahehe bölümü tekrar izledim de başlarda tarık: konuşmayacak mısın benimle dedikten sonra. Naz'ın başını sallayışına bittim bir anda. :img-hyste :img-hyste Ay kriz tuttu :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Aaahehehe sonra tarık'ın arabanın peşinden koşusu da müthiş :img-hyste :img-hyste :img-hyste
ebru.karaca
10-03-07, 23:19
Ablacım, üslup sert olabilir. Gayet normaldir. Memnun olunmazsa tepki dile gelir. Kimi senin gibi yumuşak dile getirir, kimi de bazılarımız gibi sert. Ama nasıl ki, geçen haftaki gibi bir bölümde, methiyelerin en alası, en yüceleri düzülmüşse bu dizi için, çok kötü bir bölümden sonra da yoğun bir eleştiri olabilir. Hiç şaşırmamalısın tepkinin yoğunluğuna. En güzel sözleri duyarken iyi, sert eleştiri olunca kötü. Ben bunu anlayamam.
Şahinciğim;
Bengi ablanın bu yazıyı yazarken sizi kast ettiğini sanmıyorum. Benim aklımda özellikle bir iki isim var. Onu da anladığım sanıyorum. Çünkü tam aynı şeyleri düşünürken Bengi ablanın yazısını okudum.
Gerçi siz bu konuyu konuştunuz belki şimdiye kadar. Ama yine de yazmak istedim. :img-yes:
2-
Şimdi nazın bahsedilen çocuğun yani burakın içine düştü yorumlarına gelirsem.Bana öyle gelmedi açıkcası.O kadar katı düşünmüyorum ben bu konuda her fırsatta nazında tarıkı kıskandırmak için yaptığını bölüm içinde bir kaç kere duydum hemde nazın tarıkın yüzüne söylemeleriyle.
bunlardan en önemliside kuşkusuz akşam müştemilatta geçen sahneydi..
Naz: o zmn kıskandığını kabul et
Tarık: naz hanım çıkar mısnız lütfen?
Naz:Hayır.
Tarık: Ne geçicek eline?
''Evet kıskanıyorum hemde deliler gibi kıskanıyorum seni'' dersem eğer ne geçicek eline? (burda nazın bakışına dikkat etmenizi istiyorum bir insanın yüz şekli bir anda böyle değişemez o kadar mutlu gülümserken ilk başta son kelimede birden darma duman oluyor sinirden...)
burda geçen olaylar çok komikti bunun ardından en çokta şu cümleye koptum bu sahnede;
Tarık: Tabi tabi öyle yapıyorum.Öpme konusuda öyle ben öle ortaya atıyorum dudaklarımı uzatıyorum öyle dolanıyorum kimin dudağına gelirse.Çiçekte öyle ben topluyorum demet demet atıoyrum sağ sola kimin kafasına düşerse.Aaa tarık bana çiçek werdi :):):img-hyste
Şimdi eminim herkes burda çok güldü bende dahil ama bu sözler bile nazı sinirlendirmeye yetti.sonuçta tarıktan ciddi birşey beklerken birden kendisiyle dalga geçtiğini buldu zaten baştan beri hep böyle olmadımı tarık ciddiyken naz batırdı ortalığı naz ciddiykende tarık.ikisi bir ciddi olup konuşucaklar ya belgin basar ya telefonu, yada anca yangın çıkar :)
sonuç olarak naz koydu tavrını ve istediği cevabıda aldı tarıktan.ama zannediyorumki naz hala tam oalrak ne yapması gerektiğini bilemiyorum serdarında dediği gibi 33. bölümdeki o öpüşmeden sonra nazın kapıya yaaslanıp tarık ne olur gelme çalma kapıyı daha ne diyeceğimi bile bilmiyorum akklım çok karışık ifadeleriyle bağlantılıydı bu olay.bu bölümdede bir kaç yerde dedi naz kafam karışıyor diye.Ee haklıda olaylar o kadar garip bir hal aldıki nasıl dawranıcakları karıştı birbirine.orda dönüp tambişey diyecek diye beklerken ''Siz'' diye düzeltmesi nazın tarıkı işte oda orda nazın tarıkı sinirlendirmek için yaptğı bişeydi gene naptılar karşılıklı oyun oynadılar birbirlerine ..
Nasıl tarık nazı biraz önce kıskançlık oalyında tongaya düşürmüş naz gülerken onu yerşe bir etmişti tarıkada aynısı oldu yani birazda oalyda karşılıklı gurur atışma war...
nazın dawranışlarına bu yüzden artık ben bir anlam weriyorum ondan dolayıda naza sinirlenmedim.
şimdi burak olayına gelirsem bölümü izlerken ben çocuğun ünlü olduğunu bilmiyorum.şakıyı söyleyene kadarda anlammıştım.şarkıyı dinlerken bizimkilerin flashbackleri birbirlerine bakışları çok hoşuma gitti ve şarkıyıda beğenidm.ama ondan sonra foruma baktığımda bir çok kişinin rahtsız olduğunu gördüm we yazıları okudumda haklı taraflarıda wardı .. ondan dolayıda ben rahatsız olmayan azınlıktanda olsam en yakın zamanda bu burakın diziden çıkarılması düşüncesindeyim sonuçta eğer rahatsız olunan hemde bu kadar büyük bir topluluğun rahatsz olduğubişey warsa ortada bi olay war demektir.
umarım en yakın zamanda dizide burak murak kalmaz.
son olarak bu son bir kaç bölüm benzetmesi için şöyle yapıcam..
28-29-30 = 33,34,35...
tabi bu sefer 30daki gibi hafiften almayacak tarık.daha büğyük şeyler olucak belkdie o zmn düşündüğümüz ewden ayrılma olayı bu aralar gerçekleşicez ne de güzel olurdu. nedense nazın ağlamasını çok seviyorum bu aralar biraz daha ağlasa ağlarkende çello çalsa çok güzel olur:)
benden bu kadar belki bir çoğunuz bana sinirleniceksiniz ama düşüncelerim bunlar ne olursa olsun bu forumda bu aralar biraz karışsada hhiç bir zaman ayrılamam forumdan umarm yazmadan önce 1 -2 defa düşünür öyle yazılar yazılar artık rezalet,fiyasko gibi kelimeler emin olun dün beni çok üzdü hiç birşey yazasım gelmdi sırf bir sahne için bütün bölümü lütfen heba etmeyin arkadşlar...
hepinizi çok seviyorum ...
:img-yes: :img-yes: :img-yes:
Biz de seni güzellik:img-wink:
Oleeey.Önümüzdeki bölümlerin eğlenceli olcağını tahmin ediyodum.Ama bu kadarını da tahmin etmemiştim.Şimdi olay beklediğimden de güzel, eğlenceli..... olcak. :happy0064 :happy0064 :happy0064
Ohhh, içim rahatladı walla.Mükemmel bölümler PEK YAKINDA :)
:img-hyste :happy0064 :happy0064
ebru.karaca
10-03-07, 23:35
ARKADAŞLAR TAKILMAYIN GEÇMİŞE MAZİ
İKİ HUSUS VAR O DA NASIL OLSA DÜZELECEKTİR. HACER ANNEYİ HATIRLAYIN SEVENLERİ KİMSE AYIRAMAZ.. (mıydı)
BEN NORMALE DÖNDÜM :img-hyste ,,,, DARISI BAŞINIZA...:img-hyste
NAZ KIZIMIZIN AKLI BAŞINA GELİR.. BURAK OLAYI DA UMARIM BİR BÖLÜM EN FAZLA DAHA DURUR VE GİDER.. :img-wink:
HAFTAYA YENİ BİR BÖLÜM VAR.. ARTIK BIRAKIN SİNİR OLMAYI..ÜZÜLMEYİ... YENİ BÖLÜMÜN SEVİNCİ DOĞSUN İÇİNİZE... BAKTINIZ OLMUYOR MU ATAMIYORMUSUNUZ.. BARIŞ AKARSU DİNLEYİN... BİRE BİR KESİN ÇÖZÜM :img-hyste :happy0064
Canımsın yaa.. :)
Ne güzel dedin.. Ağzına sağlık.. :)
arkadaşlar boşwerin artık gün olayını herşey olacağına varır bu hafta o kadar gergin bitiyorki.unutun umarım herşey çok güzel olur. diziden bahsedelim biraz.
dikkatimi çeken birşey oldu tekrar izlerken bölümü. şu şarkı esnasında burak beyfendi söylerken naz tarıka bakarken kafasını hayır biçiminde sallamış sanki bunu neden yapmış ki amacı neidr yoksa ben mi yanlış düşündüm?
Diziyi izlerken aynı şeye ben de dikkat etmiş ve nedenini anlayamamıştım Burçinim.. Şimdi sen söyleyince hatırladım.
ebru.karaca
10-03-07, 23:40
Arkadaşlar dizimizle ilgili cok keyifli ve cok güzel, aynı zamanda uzunca bir roportaj okumak isteyenler warsa yarın hemen gitsin more dergisi alsın bayaa bi anlatmışlar diziyi ve Tarık Naz yakıştırmalarını :D
Bilgi için teşekkürler..
33 bölümdür düşmediğim hataya ben bu bölümde düşmüşüm…Bu bölümü tekrar izledim.. Hasret başta beni vuracak biliyorum:img-hyste ..o yüzden ben şuan aynı zamanda vasiyetimi yazıyorum…:img-hyste 33 bölümdür yapmadığım hataya ben ilk defa bu bölümde düşmüşüm boş bulunmuşum anlaşılan o romantik bölümden sonra ….
Şimdi arkadaşlar 33 ünde evet romantik güzel anlar oldu..Hepimiz onun devamını bekledik..Dedik artık güzel anlar yaşasın da ondan sonra kavga edecekler etsinler…Çünkü olmuş 34 bölüm.. Sonra Nazın tavırları.falan kızdık..
Arkadaşlar bizim dizimiz başka …Bizim aşıklarımız başka … Bunlar didişerek mutlu oluyorlar…bunlar Mazoşist aşıklar.…. Güzel yanı da bu değil mi..Sıradan değil.. işte.. Alışık olmadığımız ama çok sevdiğimiz.Pekala senaristler olayları düşündüğümüz gibi yapabilirlerdi ama yapmadılar olayları bu şekilde yani aşıkları hala zıtlaştırarak mutlu etmeyi düşünmüşler..
Nazın durumuna gelince Naz en baştan arabadan itibaren hep bunları yaptı..Hem de son sahneye kadar.. Naz ve Tarık olayları dalgaya aldılar..Tarıktan da çok kıskandık Nazı.Ama Tarık kıskanmadı neden?(tabi kıskandı ama önemsemedi ) Çünkü ne yapmak istediğini biliyor.. İkisi de işin oyununda..Nazın Tarıkı aşağıladığını falan söylemiştik.Ama hayır..İşin espirisinde kendisi de dedi… Aşağıladığı falan yok sadece hayatlarına devam ediyorlar…Artık zaman olaylar onları nereye götürürse..
Arkadaşlar kusura bakmayın ama bu sefer biz Naz olduk…Anlayamadık…
Burak a gelince bence bir bölüm için güzel olmuş. özellikle Naz ve Tarıkın bakışları eskiyi hatırlamaları hoştu… Tamam biz Barışın şarkı söylemesi istiyoruz ama arada da başkaları tarafından söylenmesi diziyi harektlendirir. Tabi bu diziden onun reklamını yapıldığını düşünülüyor.Belli ki bir anlaşması olduğundan dizide geçici rol almış.O açıdan bakılıp aşklarına şarkılarıyla farklı tat ,farklı renk katmış…diye düşündüğümde ben artık bunları çıkardım.Sonuçta o da Yalancı Yarimin tanıtımını yapmış oluyor..
Yani arkadaşlar bizim senaristlerimiz farklı imza attı. Bizim dizimizin gidişatı farklı.Öyle basit değil..Bunların aşkları böyle…
Haftaya böyle olur mu ya da Yanılırmıyım bilmiyorum ama ben şimdilik böyle düşünüyorum.Haftaya bu sorun çözülecek gibi… Çözülmese de bunlar bir şekilde halledecekler.Özleri belli…
Ben bu düşünceye Barış Akarsunun mesajını okudum.Şarkılarını dinledim.Öyle kanaat getirdim.. Benim Sinirimi Aldı ,,, gerçi aradan 12 saat geçti.. iki dakikada değil… …:img-hyste
Şimdi siz de tekrar izleyin. Ama diziye bunların didişmelerinden mutlu olduğunu düşünerek bakın….Tarık ın dediği gibi ,,,, FULLEMEYİN…… RELAX
Sevgiyle kalın….
Ne kadar değişik bir bakış açısı Gamze. Tebrikler..
Biz Naz olduk ha? :) Valla çok beğendim..
ebru.karaca
10-03-07, 23:48
merhaba yalancı yarim dostları...hızlıca yazılanaları okumaya çalıştım. öncelikle yy ekibi sizi terketmiş filan değil. sadece zaman cenderesine sıkışmış durumda. yoksa yazdıklarınız, düşünceleriniz bizim için çok çok önemli. çoğunluğunuz burak'ın diziye girmesi nedeniyle kızmışsınız. biliyorsunuz ki zaman zaman dizimize konuk oyuncular giriyor. bu defa kendi kimliğiyle bir şarkıcının girmesini istedik ki, tarık'ın ve naz'ın duyguları gerçekçi olsun. yoksa takdir edersiniz ki fm yapımın bir şarkıcının promosyonunu üstlenmek gibi bir misyonu yok. ve biz de barış'ı ve şarkılarını sizin gibi çok seviyoruz. burak da dizideki misyonunu tamalayıp ayrılacak. ama bu durumdan, daha ciddi sonuçlar çıkarmamanızı dilerim.
gelelim gelecek bölümlere... dizimize bir oyuncu geliyor ki...sormayın. onu hepimiz çok seviyoruz. o gerçek bir komik, gerçek bir sanatçı...vahi ve hulusi'nin evi hiç böyle karışmamıştı. hacer ana kimle elele tutuşsa ortalık karşır. hulusi en çok hacer anadan çekinir. peki vahi en çok kimden çekinir. nasıl bir hikaye, kahkaha ve espri bombardımanına uğrayacaksınız anlatamam. zaten anlatmayayım, izleyin.
ve bir son söz söylemek istiyorum, artık sıkıldım bitsin bu dizi diyenlere: hayat dahil, her şeyin sonunu biliriz. ama yaşananlar ve onların nasıl yaşandıklarıdır aslolan. zaten seçenekleri değerlendirmelerinize de bakıyorum ki, evli ve çocuklu tarık-naz'ı istemememişsiniz öncelikle.
Uğur kedimiz gelmiş, hoş gelmiş..
Ama kendi dileğimi söylemek istiyorum arkadaşlar.
Keşke bu hafta gelmeseymiş.
Geçen hafta olsa ne güzel yorumlarla karşılaşacaktı. Pollyanna değilim. Uğur kedi hanım, sadece iyi halimizle karşılaşsın istemiyorum. Ama bu hafta takdir edersiniz ki, öyle böyle sert eleştirilen bir bölüm değildi. Hiç bir hafta bu kadar sert olmadı. O yüzden, keşke bu hafta gelmeseydi dedim. Durdu durdu, gelecek hafta olarak bunu buldu.
Bilmiyorum, belki her hafta geliyor da, bu haftadaki yorumlar neticesinde bir şeyler yazmak istedi..
Neyse..
ebru.karaca
10-03-07, 23:57
EDİT:Bebek konusunun uğur kedi tarafından açılacağı hayatta aklıma gelmezdi:img-hyste :img-hyste
Al benden de o kadar..
Galiba uğur kedi, kimliği belli olmadan (ya başka kimlikle ya da giriş yapmadan, sadece okuyarak) giriş yapıp, neler yazıyoruz okuyor. :)
Zaten bu günkü mesajında da benzer cümleler kurmuştu..
arkadaşlar biraz gecikmelide olsa 34.cü bölüm fotolarından sizin için seçtiklerimi ekledim..tamamını rapide yükledim.yalancı yarim resmi sitesinde vede barış akarsu resmi sitesinde rapid linkine ulaşabilirsiniz..buraya koyduğum resimler için aşağıdaki linki tıklayınız:)
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2612450&posted=1#post2612450
ayrıca sevgili uğur kedinin gelip mesaj yazması ve yeni konuk oyuncumuz beni çook mutlu etti:))
Teşekkürler Bengi abla..
sevgili forum arkadaşlarım aranızda dizinin 34. bölümünü izleyebilecegim bir site weya link bilen warsa yollayabilirmi bir daha izlemek istiyorum ne kadar kızsam da yine özledim dizimi ya sevgilim gibi :D
ebru'cuğum.bir cerrah titizliğiyle yaptığın alıntılara bayılıyorum:))nihayet forumu okuma fırsatı buldum.bu gece rüyamda imageshack sitesini görecem sanırım..gözümün önünde foto linkleri uçuşacak..:img-hyste
efendim sevgili uğur kedi bizleri ziyaret ederek vede tüyo vererek mutlu etti yine..özellikle suna pekuysal'ın dizimize katılmasına çok memnun oldum o bir duayen..sanırım vahi eve gelecek ve ortalığı toza dumana katacak.yakışır vallahi:)))
ebru.karaca
11-03-07, 00:15
Ebrucum, senin kadar ılımlı yaklaşan Yalancı Yarim sevenleri gördükçe heyecanlanıyorum. Bu diziyi boşuna sevmiyorum diyorum. En katı yazılarımda bile güzel şeyler bulup çıkarıyorsun. Teşekkür ediyorum.
Alıntı yaptığım yoruma da son derece hakveriyorum. Ama sen canını sıkmayacaksın. Onu yazan arkadaş eğer bunları okursa, çok ağır kelimeler kullandığını görüp yazısını düzeltecektir. Eminim buna.
Teşekkür ederim Şahinciğim..
Umarım öyle olur..
İnsanın asabını bozmayın!Ne demek bu yazdıklarında bıle ılımlı hava sezıyorum,ne yanı daha onceki mesajlarımda cok gergın ,dusmanca bır hava mı sezdın?İyice sacmalamaya basladınız,goren de benim onune geldigini kıran,sinir kupu,forumun kabadayısı oldugumu zannedecek.Bugune kadar benım sinirli bır tane bıle mesajım varmı ki bana bu tıp bir cevap verıyorsun?...Desem bu yazdıklarımın ciddi olabilecegini dusunen cıkar mı acaba?
Ebru'cum,belki de hata bizde,surekli bazı sozlerı tekrarlıyoruz,biz dostuz,biz alinmıyoruz,biz aramızda atısırız,fıkırlermız paralel olmasa bile hosuz,besiz,iyiyiz,guzeliz vs..Belki de artık bu soylemelerden vazgecmemız gerekli,sonucta dizinin daha da iyi olması hepimizin amacı ve bu amaca hızmet ederken hepimiz farklı yollardan ılerlıyoruz.Kimimiz çimenli yolları seciyor kimimiz cakıllı yolları,hepimiz ulasacagımız yere ulasalım da,gerisi sorun degil.
Bu arada garcia_22 arkadasım,anlayısın icin tesekkur ederim ve inan ozur dilemene gerek yok,benden ozur dilemene hic gerek yok.Dikkat ettiysen mesajımda seni degil,ozellikle serdarian nickli arkadasımızı uyarmıstım ki o da yanlis bolumde yanlıs konuda ısrarcı olmasından ve daha da kotusu forumdaki ilk 4-5 mesajının tamamı bu dergi haberi ile ilgili olmasındandı.Basında cıkan haberler bolumunde bu haber cok daha faydalı olacaktır.
Hah haa:img-hyste :img-hyste
İnanmadım ki..
İnanmadım ki..
hadi arkadaşlar dizinin geçtigimiz bölümünü izleyebilecegim bir site veya link bilen warsa atmasını bekliyorum sizlerden
ebru.karaca
11-03-07, 00:28
ebru'cuğum.bir cerrah titizliğiyle yaptığın alıntılara bayılıyorum:))nihayet forumu okuma fırsatı buldum.bu gece rüyamda imageshack sitesini görecem sanırım..gözümün önünde foto linkleri uçuşacak..:img-hyste
efendim sevgili uğur kedi bizleri ziyaret ederek vede tüyo vererek mutlu etti yine..özellikle suna pekuysal'ın dizimize katılmasına çok memnun oldum o bir duayen..sanırım vahi eve gelecek ve ortalığı toza dumana katacak.yakışır vallahi:)))
Teşekkür ederim ablacığım..:img-wink:
Ama Suna Pekuysal konusunda bir duygumu dile getirmek isterim.
Onun bir duayen olduğu konusunda kimsenin şüphesi yok elbette. Ama Cansucuğum alınmazsa bir şey söylemek isterim.
Ben Suna Pekuysal'a pek gülemiyorum. Biliyoum, daha önce pek çok komedide oynadı, çok sevildi. Ama ne bileyim işte.. Hani yıldızlarımız uyuşmuyor.. gibi.. yani olumsuz bir şey söylemek de istemiyorum. Çünkü ben bu diziden önce Bülent Kayabaş'tan da pek hazzetmezdim ama bir rol nelere kadir.. Şimdi bayılıyorum :)
Umarım yine öyle olur..
Bu arada, sonunda bu günü yakalayabildim..
Hayırlı uğurlu olsun :)
Bu hafta 34. bölümü izlemek için televizyon başına geçmeden önce bilgisayarımı açtım, bir de ne göreyim sebebini anlayamadığım bir şekilde YY.in bütün bölümleri silinivermiş.Henüz cd.ye de yüklememiştim, şok oldum.Yani öyle bir psikolojiyle bölümü izlemeye başladım ki ne izlediğimi anlamam biraz zorlaştı.
Henüz vakit bulup yorumların tamamını da okuyamadım.Ancak ben, diğer arkadaşların aksine diziye katılan o popçu çocuğun şarkı söylemesine takılmadım.Hatta o kadar ki ben,bu olayın Barış’ın rızası ve bilgisi dahilinde olduğunu ve Barış’ın iyiniyetle mesleğinin başındaki bir arkadaşına yardımcı olmayı istemiş olabileceğini düşündüm.Çünkü her ne kadar kendisini diziden sonra tanımış olsam da Barış, bir takım kompleksleri ve kaprisleri olmayan, iyiniyetli, samimi ve hoşgörülü bir insan.Onun için olayın bu kadar büyütülmesini anlayamadım.Hatta o çocuğun şarkısının sözlerine bile dikkat edemedim, ben o anda Tarık, Naz ve Ümit’in hatırladığı görüntülerden anlam çıkarmaya uğraşıyordum.
Ancak bu bölümde benim rahatsız olduğum durum, ikilimiz arasındaki ilişkinin akşamdan sabaha nasıl bu hale geldiğini anlayamamış olmamdı.Yani arada ne oldu da Naz, öyle davranmaya başladı.Yoksa ben, diziden önce yaşadığım ufak çaplı şokun etkisiyle bir takım sahnelerimi kaçırdım diye düşündüm.Ben, bir 26.bölümde Tarığın Pınar’a karşı yakın ve fazlaca ilgili tutumundan rahatsızlık duymuştum, bir de bu bölümde Naz’ın o popçu çocuğa olan tutumundan aynı derecede rahatsız oldum.Yoksa Cenk, Bora ve Mert karakterleri karşısında Tarık yanlarında değilse Naz her zaman belli bir mesafeyi korumuş ve hiç birine yanlarında kimse yokken bu kadar ilgi göstermemişti. Bir de Tarığı sevdiğini kendisine ve hatta başkalarına da itiraf etmişken ve ilişkileri bu seviyeye gelmişken, Naz’ın bu davranışları çok tutarsızdı.O bölümden sonra da söylediğim gibi insan sevdiğinin canını bu kadar kolay acıtmamalıydı.
Bir de senaryonun sürekli kendini tekrarlamaya devam etmesi ve izleyicilerin beklentilerinin fazlaca hafife alınması da rahatsızlık duymamın başka bir nedeni.
Ancak bunların hiçbiri dizimi sevmeme engel değil. Ne olursa olsun, hangi gün yayınlanırsa yayınlansın ben bu diziyi sonuna kadar izleyeceğim.(İnşallah).Umarım bundan sonra izlediğim bölümlerden aldığım zevk, en son bölümünkinden kat kat fazla olur.Bunun için de senaristlerin kendilerini birazcık daha zorlamalarının ve işin kolayına kaçmamalarının yeterli olduğunu düşünüyorum. Sevgilerimle...
handeozbek
11-03-07, 01:12
Bu hafta 34. bölümü izlemek için televizyon başına geçmeden önce bilgisayarımı açtım, bir de ne göreyim sebebini anlayamadığım bir şekilde YY.in bütün bölümleri silinivermiş.Henüz cd.ye de yüklememiştim, şok oldum.Yani öyle bir psikolojiyle bölümü izlemeye başladım ki ne izlediğimi anlamam biraz zorlaştı.
Henüz vakit bulup yorumların tamamını da okuyamadım.Ancak ben, diğer arkadaşların aksine diziye katılan o popçu çocuğun şarkı söylemesine takılmadım.Hatta o kadar ki ben,bu olayın Barış’ın rızası ve bilgisi dahilinde olduğunu ve Barış’ın iyiniyetle mesleğinin başındaki bir arkadaşına yardımcı olmayı istemiş olabileceğini düşündüm.Çünkü her ne kadar kendisini diziden sonra tanımış olsam da Barış, bir takım kompleksleri ve kaprisleri olmayan, iyiniyetli, samimi ve hoşgörülü bir insan.Onun için olayın bu kadar büyütülmesini anlayamadım.Hatta o çocuğun şarkısının sözlerine bile dikkat edemedim, ben o anda Tarık, Naz ve Ümit’in hatırladığı görüntülerden anlam çıkarmaya uğraşıyordum.
Ancak bu bölümde benim rahatsız olduğum durum, ikilimiz arasındaki ilişkinin akşamdan sabaha nasıl bu hale geldiğini anlayamamış olmamdı.Yani arada ne oldu da Naz, öyle davranmaya başladı.Yoksa ben, diziden önce yaşadığım ufak çaplı şokun etkisiyle bir takım sahnelerimi kaçırdım diye düşündüm.Ben, bir 26.bölümde Tarığın Pınar’a karşı yakın ve fazlaca ilgili tutumundan rahatsızlık duymuştum, bir de bu bölümde Naz’ın o popçu çocuğa olan tutumundan aynı derecede rahatsız oldum.Yoksa Cenk, Bora ve Mert karakterleri karşısında Tarık yanlarında değilse Naz her zaman belli bir mesafeyi korumuş ve hiç birine yanlarında kimse yokken bu kadar ilgi göstermemişti. Bir de Tarığı sevdiğini kendisine ve hatta başkalarına da itiraf etmişken ve ilişkileri bu seviyeye gelmişken, Naz’ın bu davranışları çok tutarsızdı.O bölümden sonra da söylediğim gibi insan sevdiğinin canını bu kadar kolay acıtmamalıydı.
Bir de senaryonun sürekli kendini tekrarlamaya devam etmesi ve izleyicilerin beklentilerinin fazlaca hafife alınması da rahatsızlık duymamın başka bir nedeni.
Ancak bunların hiçbiri dizimi sevmeme engel değil. Ne olursa olsun, hangi gün yayınlanırsa yayınlansın ben bu diziyi sonuna kadar izleyeceğim.(İnşallah).Umarım bundan sonra izlediğim bölümlerden aldığım zevk, en son bölümünkinden kat kat fazla olur.Bunun için de senaristlerin kendilerini birazcık daha zorlamalarının ve işin kolayına kaçmamalarının yeterli olduğunu düşünüyorum. Sevgilerimle...
Yorumun çok hoşuma gitti. Benim günlerdir söylemek isteyip bir de kelimeleri toparlayamadığım için söylemediğim şeyleri söylemişsin. (Bir de senarist adayı olacağım:img-hyste ). Bakalım bizi ne gibi süprizler bekliyor. Konuk oyuncuyu da söyletmeyi başardık. E bizden kaçar mı?:img-grin2
ii geceler arkadaşlar yaaa bu kadar çok seveni varmı bu dizinin hakikaten şok oldum peki böle bi fan clubı falan oldugundan haberi varmı acaba dizi oyuncularının bilseydim sölettirirdim röpörtajda
whiteangel
11-03-07, 01:24
uğur kedi hoşgelmişsiniz hocam:) Ne iyi ettiniz de geldiniz. Güzel haberler için teşekkürler. Ama arayı bu kadar çok açmayın, daha sık bekleriz:)
Aman bir yanlış anlama olmasın.. Biz Tarık ve Naz'ı evli ve çocuklu da görmek isteriz. Malum Hulusican tüm forumun bebeği, hatta gözbebeği:img-hyste Öyle ki paylaşılamıyor. Forumda gruplaşmalara bile neden oldu.:img-wink:
muratdemir
11-03-07, 01:44
yapım ekibinden birisinin gelip bilgi vermesi çok hoş ama ben bu yazılanlardan pek birşey anlamadım. ayrıca gördüm ki belli ki bu arkadaşımız da burada dile getirilen eleştirileri anlamamış. birçok kişinin ortak tepkisi salt olarak burak'ın diziye girmesi değil. naz'ın mantık sınırlarını zorlayan bir dönüş yapması ve daha da kötüsü aynı olayların artık sıkıntı verecek şekilde tekrar etmesi.
eminim çoğunluk bu diziyi eski türk filmlerindeki gibi samimi ve sıcak konusundan dolayı kendisine yakın buldu, bağlandı. dizide işlenebilecek onca konu varken bir aşkta üzerinde durulacak tek konu kıskançlık olmamalı. bugüne kadar diziyi başarılı bir şekilde getiren senaristlerden daha yaratıcı çözümler bekliyorum.
belki bizler gibi dizinin fanatikleri ne kadar kızsa da izlemeye devam edecek ama rating getiren büyük çoğunluk dönüp dolaşıp aynı yere gelinmesinden sıkılıp diziyi terkedecek. olan da bize olacak.
yapım şirketinden rica ediyorum, lütfen bu forumda yazan görüşleri dikkate alın. bu sizin olduğu kadar hatta daha çok bizim dizimizdir.
whiteangel
11-03-07, 01:46
Bu hafta kimse enleri koymadı bari ben koyayım
7- Haftanın Yıldızı:?
Eee bölüm enlerini yazmıyor muyuz? Uğur kedi geldi , enler unutuldu mu?
TARIK:Cidden bir düğmen olsa bassam kapansan şu anda
NAZ:Ne yani olamaz mı böyle birşey?Belki amacın buydu ve yangın çıkararak da amacına ulaştın
TARIK:Evet ulaştım
NAZ:Bak işte itiraf ettin
TARIK:Amacım seninle ateşli bir gece geçirmekti
NAZ:Ne
TARIK:Ve de başardım.Devirdim mumu her yanı ateşler sardı.Canımızı zor kurtardık ama netice de hayatımızın en ateşli gecesi oldu.Bende amacıma ulaştım.Tamam mı için rahatladı mı?
Naz tam giderken
TARIK:Sanaydı hepsi sanaydı.Şarkılar,çiçekler hepsi sadece sanaydı...
Ayrıca Hulusi Ve Belgin'li tüm sahneler:)
Tarık ve Naz benzincide
NAZ:Sakın benzin yok deme
BENZİNCİ:98 oktav verim mi?
NAZ:98,108,308 hiç farketmez benzin olsunda
BENZİNCİ:Ne kadarlık?
NAZ:Tahmin edim cüzdanın cep telefonunun yanında duruyordu
TARIK:Gördüğün gibi sadece cep telefonumdan değil benim için paradan da değerlisin
NAZ:Uydurma 40 50 milyon bir paran vardır topu topu ondan böyle diyorsun.Birkaç milyar olsaydı beni cüzdanına kalkan yapardın ateş gelmesin sıçramasın diye
TARIK:Beni çok yanlış tanımışsın için ucunda sen varken para kimin umrunda?
BENZİNCİ:Benim umrumda
NAZ:Fullle:img-hyste :img-hyste
Naz tam giderken
TARIK:Sanaydı hepsi sanaydı.Şarkılar,çiçekler hepsi sadece sanaydı...:img-in_lo Tabi ki Naz geri dönüp ''size , sana değil size'' diyerek bütün romansı sabote etti o ayrı konu.:img-help:
Ümit'in Filiz'in yalan söylediğini anladıktan sonra, ikisi de çok duygusal sahneler yaşadılar, ayrı ayrı..:img-yes:
Popçu elemanın dahil olduğu tüm sahneler:img-cool2
7- Haftanın Yıldızı:? Hulusi ve Belgin:good:
NAZ:İnanmıyorum ya biz nasıl 1 günde yine bu hale geldik?
TARIK:İnanmıyorum ya biz nasıl 1 günde yine bu hale geldik?
BİZ DE İNANMIYORUZZZZ:img-polic
Replikler için çok teşekkürler Cansu'cum:)
ii geceler arkadaşlar yaaa bu kadar çok seveni varmı bu dizinin hakikaten şok oldum peki böle bi fan clubı falan oldugundan haberi varmı acaba dizi oyuncularının bilseydim sölettirirdim röpörtajda
Resmi sitesi bile var ve oyuncuları da girip yazı yazıyorlar hatta :img-wink: :img-yes:Ayrıca neden şok oldun ki? Şu anda geçici bir rating bocalaması yaşasa da aylarca birinci olmuş sonra da yeni sezonda da-bir iki bölümü dışında- ilk beşten inmemiş bir dizi bu.
whiteangel
11-03-07, 02:18
yapım ekibinden birisinin gelip bilgi vermesi çok hoş ama ben bu yazılanlardan pek birşey anlamadım. ayrıca gördüm ki belli ki bu arkadaşımız da burada dile getirilen eleştirileri anlamamış. birçok kişinin ortak tepkisi salt olarak burak'ın diziye girmesi değil. naz'ın mantık sınırlarını zorlayan bir dönüş yapması ve daha da kötüsü aynı olayların artık sıkıntı verecek şekilde tekrar etmesi.
eminim çoğunluk bu diziyi eski türk filmlerindeki gibi samimi ve sıcak konusundan dolayı kendisine yakın buldu, bağlandı. dizide işlenebilecek onca konu varken bir aşkta üzerinde durulacak tek konu kıskançlık olmamalı. bugüne kadar diziyi başarılı bir şekilde getiren senaristlerden daha yaratıcı çözümler bekliyorum.
belki bizler gibi dizinin fanatikleri ne kadar kızsa da izlemeye devam edecek ama rating getiren büyük çoğunluk dönüp dolaşıp aynı yere gelinmesinden sıkılıp diziyi terkedecek. olan da bize olacak.
yapım şirketinden rica ediyorum, lütfen bu forumda yazan görüşleri dikkate alın. bu sizin olduğu kadar hatta daha çok bizim dizimizdir.
Aslında tespitlerine genel olarak katılıyorum. Fakat sadece yapım şirketinin değil, yayıncı kanalın da sesimize kulak vermesi gerektiğini düşünüyorum. Kanal bu mütevazı bütçeye rağmen bu kadar izlenirlik yakalayan, yayınlandığı günden itibaren genellikle kanalın yüzünü güldüren iki-üç diziden birisi olan yalancı yarime hakettiği ilgiyi hiç bir zaman göstermedi. Yapımcı şirket keza, diğer yapımlarına sunduğu olanakları yalancı yarimden esirgedi. Bütün bu olumsuzluklara rağmen bu kadar fanatik bir izleyici kitlesi olan dizimiz (son bölüm hariç) bizi hep mutlu etti. İnanıyorum ki bize azıcık da olsa destek verse (hem kanal hem yapımcı) bu dizi zirveye oynar.
Aslında tespitlerine genel olarak katılıyorum. Fakat sadece yapım şirketinin değil, yayıncı kanalın da sesimize kulak vermesi gerektiğini düşünüyorum. Kanal bu mütevazı bütçeye rağmen bu kadar izlenirlik yakalayan, yayınlandığı günden itibaren genellikle kanalın yüzünü güldüren iki-üç diziden birisi olan yalancı yarime hakettiği ilgiyi hiç bir zaman göstermedi. Yapımcı şirket keza, diğer yapımlarına sunduğu olanakları yalancı yarimden esirgedi. Bütün bu olumsuzluklara rağmen bu kadar fanatik bir izleyici kitlesi olan dizimiz (son bölüm hariç) bizi hep mutlu etti. İnanıyorum ki bize azıcık da olsa destek verse (hem kanal hem yapımcı) bu dizi zirveye oynar.
Sevim abla pek bir performanslı gordum seni,aynı mesajı 3 kez ardarda yollamıssın.Hanı dıyecegım post sayısını arttırma ıhtıyacı olsa bile boyle yapmaz,demek ki bunun altında baska bırsey var ve bu yuzden bende usenmedım,mesajını uc kez okudum:img-hyste İlk mesajında yazdıklarına hak verdım,ikinci mesajında helal olsun tam istediklerimi yazmis dedim,ucuncu mesajından sonra dayanamdım ve de bu mesajı yazmaya karar verdim.Ellerine saglık Sevim abla,cok onemli ve dikkat edilmesi gereken asıl noktalara deginmissin.
Ben mesajı yazarken aynı mesajı 4. kez yolladıgnı gordum,artık bundan sonra dıyebılecegım;seri uretıme gecmissin abla:img-hyste,tebrik ediyorum.:img-hyste
Dört gözle 35.bölümün fragmanını bekliyorum.Bakalım nasıl olacak.34.bölümden sonra süper bir bölüm olacaktır mutlaka. :)
Turk_kizi21
11-03-07, 08:24
Arkadaslar, insallah cok guzel bir bolum olacak...ben tv'de izleyemiyorum ama internet uzerinden izliyorum cok sukur...Burda boyle arkadaslik olmasi cok guzel ya...umarim burayi goruyordur baris ve seviniyordur.
ebru.karaca
11-03-07, 11:44
Herkese tünaydıııınn..
Nasılsınız forum dostlarım? :)
uğur kedi hoşgelmişsiniz hocam:) Ne iyi ettiniz de geldiniz. Güzel haberler için teşekkürler. Ama arayı bu kadar çok açmayın, daha sık bekleriz:)
Aman bir yanlış anlama olmasın.. Biz Tarık ve Naz'ı evli ve çocuklu da görmek isteriz. Malum Hulusican tüm forumun bebeği, hatta gözbebeği:img-hyste Öyle ki paylaşılamıyor. Forumda gruplaşmalara bile neden oldu.:img-wink:
Hah haa.. Değil mi ya? KAG'lar falan boşuna mı kuruldu? :)
tünaydın YY ailesii:happy0064
yarın herşey gün yüzüne çıkıcakkk...yayın günümüzden yayın saatimize kadar herşey açıklık kazanacak...35.bölümü sabırsızlıkla bekliyorum!!!
bu arada şaşıranlara şaşırdım bu dizinin az bile fanı varr:img-yes: :img-yes: :img-yes:
whiteangel
11-03-07, 12:20
Sevim abla pek bir performanslı gordum seni,aynı mesajı 3 kez ardarda yollamıssın.Hanı dıyecegım post sayısını arttırma ıhtıyacı olsa bile boyle yapmaz,demek ki bunun altında baska bırsey var ve bu yuzden bende usenmedım,mesajını uc kez okudum:img-hyste İlk mesajında yazdıklarına hak verdım,ikinci mesajında helal olsun tam istediklerimi yazmis dedim,ucuncu mesajından sonra dayanamdım ve de bu mesajı yazmaya karar verdim.Ellerine saglık Sevim abla,cok onemli ve dikkat edilmesi gereken asıl noktalara deginmissin.
Ben mesajı yazarken aynı mesajı 4. kez yolladıgnı gordum,artık bundan sonra dıyebılecegım;seri uretıme gecmissin abla:img-hyste,tebrik ediyorum.:img-hyste
Yaaa Hasret'cim umarım dikkatini çekmesi gereken mercilerin de okumasını sağlamışımdır. Güne kahkahalarla başlamamı sağladığın için çookk teşekkürler. Gece sited bir sorun vardı sanırım. Ben mesaj gitmedi zannıyla tekrar tekrar uğraştım.E malum gecenin sabaha döndüğü saatler ve tüm günün yorgunluğu..:img-blush Mesajımı üç kere okuduğun için teşekkür mü etsem, yoksa bu kadar anlaşılmaz ne yazdım ben mi desem bilemedim.:img-hyste Neticede beni anlamış olduğun için ben de seni tebrik ediyorum Hasret'cim.:img-wink: Bugün dizinin tekrarı görünmüyor ztar yayın akışında. Özet mözet de yok. Hadi arkadaşlar 34. bölüm enlerimizi yazalım.
handeozbek
11-03-07, 12:24
Ne bebeği? Kimin bebeği? Uğur kedi kim? Çok cahil hissettim kendimi. Suna Pekuysal gelecekmiş. Dizimize olmayan birşey geliyor. Hareket:img-hyste
o Bebek işini hiç kurcalama. Yine birbirlerine girerler mazallah:img-hyste Uğur kedi setten biri. Arada gelir ve bize tüyolar verir sağolsun.:img-yes:
whiteangel
11-03-07, 12:25
Herkese tünaydıııınn..
Nasılsınız forum dostlarım? :)
Hah haa.. Değil mi ya? KAG'lar falan boşuna mı kuruldu? :)
Ben dün Barış'ın canlı performansıyla şarj olmuştum. Mutluluk hormonlarım en üst seviyedeydi. Bugün de Hasret kardeşim güne güzel başlamamı sağladı. Daha ne olsun:happy0064
Bu arada KAG uyuya dursun, BBC uğur kedi yi ikna turlarına başlamış bile:img-hyste
elmali-turta
11-03-07, 12:35
Bu arada KAG uyuya dursun, BBC uğur kedi yi ikna turlarına başlamış bile:img-hyste
aa ablacım aşkolsun kim uyuyor:img-cool2 BBC havasını alır:img-beee: bebek KAG'ındır KAG'ın kalıcak:icon_shad
whiteangel
11-03-07, 12:42
:img-hyste aa ablacım aşkolsun kim uyuyor:img-cool2 BBC havasını alır:img-beee: bebek KAG'ındır KAG'ın kalıcak:icon_shad
Evet canım üzümüm. İmzanı gördüm ve emin oldum.:img-hyste
uğur kedi hoş gelmiş fakat tarık va naz hakkında tek bir kelime etmemiş. ayrıca dizi zaten komik güzel ve eğlenceli herşeyden bol var da romantizim eksik kaldı...komediden çok biraz duygusallık istiyoruz....
bu arada tarık ve naz evlenip çocuk yaparlarsa bence çok hoş olur...böyle tam sevgili olamadan hiç bişey istediklerinden emin değiller bir barışık bir dargındansa en iyisi o olur en azından kesin bişey olur...bir bölüm yakınlaşma bir bölüm ayrılık bıktık artık...bu arada yakınlaşma dolu dizgin olacak demişlerdi ama ben yakınlaşmanın y sini değil gölgesini bile göremedim...tamam suna pekuysal girsin çok ama çok sevdiğim bir sanatçı ama ben artık ikilimiz arasında çok ciddi bir şeylerin olmasını ve birbirlerini incitmelerini istemiyorum...
bu arada nazın doğum günü ne zaman....ama inanın ben tarıkın doğum gününü görmek isterdim çünkü süpriz naz dan gelecek..o yüzden tarıkın doğum günü olsa iyi olur...çünkü tarıkın ne kadar romantik ve böyle bir durumu nasıl yapacağını biliyoruz...ya naz...nazın romantik bir doğum günü hazırladığını görmek çok hoş olacak..özellikle tarık için daha ne diyeyim.....artık bunca şeyden sonra onlara daha samimi bir tablo yakışıyor bence...
ve 34. bölümde en sinir olduğum nazın burakın üstüne balıklama dalmasıydı....insan azcık ciddi olur neydi o....sanki hayatında ilk defa bir adam görüyordu...kıskandırmanın da üstündeydi...senaristler tamam bir yakınlaşma bir uzaklaşma sahnesi göstermek istiyorsunuzda yakınlaşma sahnesinden sonra çok yapmacık havada kalıyor bu uzaklaşma sahneleri...sanki naz ve tarık içine uzaylı girmiş gibidaha ne diyeyim benden bu kadar....
bu arada alacağın olsun uğur kedi...tarık ve naz hakkında en azından azcık bir tüyo verseydin...sıfır elde var sıfır.....
pas.si.on79
11-03-07, 12:58
Merhabalar,
Herkes bir belirgisizliğin içinde 35 in nasıl olacağının yanında ne zaman olacağı düşüncesi de kafamızı iyice karıştırdı. Umarım dizimiz için ve tüm yalancı yarim sevenleri için uygun zaman olur.İş,kurs vs olanlar için ellerinde olan birşey olmadığı için onlara diyecek zaten bir söz yok..Ama diğer sebeblerden dolayı seyremeyenler yalancı yarim için gerekli fedakarlığı yapacaklardır.,
Ben 35 ile ilgili birşeyler düşündüm.
Naz: Burak erken gelmişsin, öğretmenim isterseniz hemen dersimize başlayalım.
Tarıkusulca Naza yaklaşır) Naz Hanım bu kıyafetle mi çello çalacaksınız.Hayır çello çalmak için bu kıyafetler giyilmiyordu....
Nazkızgın bir ifadeyle) eveeeet ...Lütfen çellomu getirirmisin..
Burak: Naz aranızda öyle özel bir şey var ki atışmalarınız,bakışmalarınız çok farklı,,,
Naz:Hafif gülümser.. ahh tarık ahh der usulca....
Tarık ıntelefonu çalar arayan belgin hanımdır
Belgin:oğlum nerdesin daha sen nerde kaldın... Babanı zor çıkardım evden zaten... naz hanım ı bırakamıyorsun değil mi?onu bekliyorsun..
Tarık:Tamam anne geliyorum.Zaten seninle konuşmam lazım bu konuyu....
Tarıküzgün bir şekilde) Naz hanım ben gidiyorum.Ben de izin isteycektim..
Naz: (Şaşırır,merakla) tarık nereye gidiyorsun ki... Yine ne numaralar peşindesin..
Tarık: İŞİM VAR....
Naz: Ne zaman biter İŞİN,,,, Şeyy yani seni aramamız gerekecek..Burak Beyi bırakırsın...
Burak:hiç gerek yok ben arabamla geldim zaten...
Naz:HAYIRR Benim işimde var...Tarık işin ne kadar sürer..Nereye gideceksin
Tarık:Bilmiyorum... belgin hanım aradı..merak ettim hem de nasıl oldu...
Burak ın bu arada telefonu çalar.Menajeri acilen prg değiştiğini hemen çıkması gerektiğini söyler
Naz:Eyvahhhhh....
Tarık: Ne oldu...
Naz: Tarık dün aradı ben uykulu uykulu konuştum neler söyledim bilmiyorum. Kesin kötü şeyler söyledim.Acaba söyledim mi yangını...Tarık hemen gitmemiz gerekiyor..Öğrenmememiz lazım.. eğer öğrenmişlerse de ya da ben ne potlar kırdım bunu bizim öğrenmemiz gerekir. Ayrıca Belgin Hanımı ziyaret etmemiz lazım.Çiçek falan götürürelim.
Burak:Naz hanım işiniz varsa erteleyebiliriz.. Hem inanın benim de nasıl söyleceğimi bilmiyorum ama acilen çıkmam lazım..
Naz: anlayışınız için teşekkür ederim.
burak:ben de sizin anlayışınız için teşekkür ederim.
Tarık ve Naz arabadadırlar
Naz: ne söyledim ben ya....
Tarık:efendim...
Naz:Belgin Hanıma telefonda ne söyledim dedim..
Tarık:ne gibi birşey söylemiş olabilirsiniz ki..
Naz:valla hayal meyal hatırlıyorum..Umarım yanlış hatırlıyorumdur..
Naz:bu da hep senin yüzünden..
Tarık:yine benim yüzümden..
Naz:evet sen beni uykusuz bırakmasaydın.. belgin hanımı geceyi beraber geçirdiğimiz açısından şüphelendirmeycektim...
Tarık:neeeeeeeeeee
Nazfff ya şimdi benim hakkımda neler düşünücek.. Yangın olayını da duymuşlarmıdır..Onun için mi çağırdılar acaba seni...ne söyleceğiz ya ... durumu nasıl açıklayacaz.Belgin hanımın şimşeklerini iyice çektim..
Tarık:Naz Hanım eğer bu kadar üzülüyorsanız gelmeyebilirsiniz.. Sonuçta yangını ben çıkardım. durumu ben açıklarım..
Tarık(içses) Ayrıca uykulu uykulu anneme ne söyledin onu da öğrenirim... Ama yok gelsin burakla çello çalmasından iyidir herhalde...
Naz:Gelmemi istemiyor musun...
tarık:Hayır ,,gelmeni istiyorum..Yanımda olmanı...
Naz:Tarık yine Hulusi amcanın sana siniri geçmeden yine yeni bir olayla sana kızmasını istemiyorum. Umarım Belgin Hanım bu konuda sana yardım eder..
Naz:Yoksa Tarık sen daha önce de mi aynı durumda yangın falan çıkardın.Arabasını çaldırmanda da sevgilinle ilgisi vardı değil mi..
Tarık:saçmalama Naz.. Geldik...
Arkdaşlar 34.bolumu kacırdım bir türlü video'sunu bulamıyorum yarcımcı olurmusunuz nerde izleyebılırım 34.bölümü! ????? yardımcı olursanız cok sevınırım!
Arkadaslar bısey sorcam sıze?Sımdı bu senoryalar haftalık yazlıyor ya,gecen bolumde kı basarısızlık----bora denen adamnın gırmesı ve kımsenın bundan memnun olmaması vede nazın yıne dengezılesıp sacmalaması ve reytınlerdekı azda olsa dusus vb vb vb---- yanı ozetle ızleyıcının begenmemesı ve bu dızının funı olan olmayan herkezdekı bıkkınlık senarıstlerın senaryo degıstırmesını sebep olabılır mı?mesela 35.bolumde de mutlaka borayı gorecez:img-in_lo ama butun bu tepkılereden sonra bı sekılde bora yı cıkarıp 33 bolumde baslayan askı devam ettırebılır ler mı?yanı cok mu sey ıstıyorum:img-hyste bırde bence dızı saatı degıstırılecek se; kı oyle gozukuyor,c tesı 20 ye alısın:img-yes: hem kendı bencıllıgımden bunu ıstıyorum h ıcı 20 de yayınlanan dızıler mesayı durumlarından kacırıyorum hemde en uygun saat bu olacak..carsamba 20 kabus gıbı valla ben bıle sırf o saatte y y mı ızlemem !! avrupa yakası varken ne yalan soylıyeyım,cumayıda gec,oda parsellendı...c tesı reytınglerıne ve programlarına baktımda en ıyı 20 de olması,6. hısslerıme guvenırım,belkı butun bu yasananlar ,34. bolumdekı rezalet,kader dızısının persembeye alınması vb bır tesaduf oldu ve senarıstler de belkı gecen bolumden ders aldılar:img-blush ve yenı saat yenı gun dızımızın haraketlenmesı ıcın bır cıkıs noktası olacak ne dersınız:img-wink:
duyuru star tv de kader isimli dizinin başlaması ile kaybolan yıllar isimli dizinin saati deyişti perşembe saat 20.00 a alındı ... kader ise perşembe saat 21.45 e alındı...... bu nedenle yalancı yarimin saati deyişti çarşamba akşamı saat 20.00 a alındı dizinin tutkunlarına duyurulur.......
duyuru star tv de kader isimli dizinin başlaması ile kaybolan yıllar isimli dizinin saati deyişti perşembe saat 20.00 a alındı ... kader ise perşembe saat 21.45 e alındı...... bu nedenle yalancı yarimin saati deyişti çarşamba akşamı saat 20.00 a alındı dizinin tutkunlarına duyurulur.......
arkadasım dızının gunu degısecek mı,degısecekse hangı gun olacak daha bellı olmadı !!!!y y funlarından bırı dızı YAPIMCI sı ıle gorustu yarın kesın sonuc bellı olacak,degısecek mı degısecekse hangı gun beklıyoruz yanı:img-wink:
ben güvenilir kaynaktan gününün deyiştiğini öğrendim ....... doğan tv yayın akışı EPG de yazıyor star tv nin 14 mart çarşamba akşamı saat 20.00 da yalancı yarimi yayınlayacağı............
eger gercekten denıldıgı gıbı carsamba 20 de ıse durum vahım:img-in_lo avrupa yakası,yaprak dokumu:img-in_lo ben hala pzretısıyı bekleme taraftarımyım,yayın akısına bakarsak y y nın haftada 2 defa tekrarı verılıyor:img-hyste bılenler bılır,neyse yarını bekleyelım...
ben güvenilir kaynaktan gününün deyiştiğini öğrendim ....... doğan tv yayın akışı EPG de yazıyor star tv nin 14 mart çarşamba akşamı saat 20.00 da yalancı yarimi yayınlayacağı............
Eğer doğruysa.. Bu çok kötü bir gün arkadaşlar. Avrupa yakası ve Yaprak dökümü günü paylaşıyorlardı. Yalancı yarimin ikisinin arasında yeri sallanabilir.
Aslında insanlar AYdan bıktı biraz, komedi seyircisi YYe kayabilir. Ama YDün dram seyircileri var, onlar değişmez bence. Hayırlısı...
whiteangel
11-03-07, 14:10
Arkdaşlar 34.bolumu kacırdım bir türlü video'sunu bulamıyorum yarcımcı olurmusunuz nerde izleyebılırım 34.bölümü! ????? yardımcı olursanız cok sevınırım!
Barış'ın resmi sitesinde bir üye rapid linki olarak koymuş arkadaşım. Oraya bir bak istersen.:img-wink:
pas.si.on79
11-03-07, 14:19
arkadaşlar,bilmiyorum da sanırım ztar avrupa yakası komedi dizisi.. Yalancı Yarimde romantik komedi...Onun karşısına bu yüzden getiriyor......Ztar bu diyecek birşey yok... Benim hala ümidim var..:img-yes: olumlu düşünelim.Zaten bizim şu durumda yapacak birşeyimiz yok...En azından bu seferlik onlara bırakalım. Daha sonra kanalın başının etini yeriz..Dizimize güvenelim.Hiçbir şey belli olmaz.Avrupa yakasını ve diğerlerini sevenler varsa sevmeyenler ya da seyretmeyenlerde var... Mesela ben..
crazyerol1990
11-03-07, 14:20
e-kolay in tv kisminda da yalamci yarimin yeni bolumunun 14 MART carsamba gunu yayinlanacagi yaziyo...ben e-kolay in yalancisiyim
eğer çarşambaysa gerçektende kötü olmuş yaprak dökümü ve avurpa yakası reytingleri yüksek diziler ama çarşambaya aldılarsa vardır bir bildikleri
whiteangel
11-03-07, 14:24
uğur kedi hocam, yine aramızda:) Hoşgelmiş, sefa gelmiş. Umarım dizimizin yayınlanacağı gün ve saatin değişmediği müjdesini verir..:img-wink:
pas.si.on79
11-03-07, 14:25
Keşke birileri bize bu yayın saati hakkında gerçek bilgiyi verse.dizi emekçilerinden olanlar tabi...
Bir de doğum günü olayını hakkında bilgi de yok..
ewettt arkdaslarrr haber doğru kaynagına baktım çarsamba günü 20 00 da bizim dizimiz gözüküyorrrr :) benim için gayet güzel oldu prison break ileee çakışıyordu saaati we izleyemiyorudummm :)
ewettt arkdaslarrr haber doğru kaynagına baktım çarsamba günü 20 00 da bizim dizimiz gözüküyorrrr :) benim için gayet güzel oldu prison break ileee çakışıyordu saaati we izleyemiyorudummm :) birdeee olaya iyi tarafında bakalım 1 gün extradan karda olacagızzz:) yani 1 gün fazladan ızdırap çekmeyeceğizzz yy beklemek için bu haftaa çarşamba geldi yahu:):)
e kolay da bende sımdı gordum:icon_sorr umarım yanılıyorlardır,artık ben stara maıl falanda atmıyorum,ızleyıcılerımızı dınlıyoruz tamamen geyık !!!carsamba 20 ye koyarlarsa dızıyı,dıyecek hıc bır seyım yok:img-blush
kockoca kanalı yonetenler bunun sacma oldugunu akıl edemıyorlarsa yapılacak hıc bısey yok....
pas.si.on79
11-03-07, 14:29
ewettt arkdaslarrr haber doğru kaynagına baktım çarsamba günü 20 00 da bizim dizimiz gözüküyorrrr :) benim için gayet güzel oldu prison break ileee çakışıyordu saaati we izleyemiyorudummm :) birdeee olaya iyi tarafında bakalım 1 gün extradan karda olacagızzz:) yani 1 gün fazladan ızdırap çekmeyeceğizzz yy beklemek için bu haftaa çarşamba geldi yahu:):)
zaten çarşamba olursa..Erken yayınlandığı için sevinecez.. :img-hyste :img-hyste yine polyanna olduk Hasret arkadaş bak...
Açıkcası Avrupa Yakası'nı izleyen ve kaçırmayay çalışan biri olarak kötü oldu. Üzüldüm.
Saçma olan Kader 21:45'de başlayacakken saati uygun olan YY'nin neden günü değiştiriliyor onu anlayamıyorum... Kader'i hangi saate alacaksan o saatteki diziyinin gününü değiştir!!!
Hele hele Çarşamba günü çok yanlış bir saat! Hiç memnun olmadım ben...
Barış'ın resmi sitesinde bir üye rapid linki olarak koymuş arkadaşım. Oraya bir bak istersen.:img-wink:
barıs akarsunun resmı sıtesı nedır :sad53:
Açıkcası Avrupa Yakası'nı izleyen ve kaçırmayay çalışan biri olarak kötü oldu. Üzüldüm.
Saçma olan Kader 21:45'de başlayacakken saati uygun olan YY'nin neden günü değiştiriliyor onu anlayamıyorum... Kader'i hangi saate alacaksan o saatteki diziyinin gününü değiştir!!!
Hele hele Çarşamba günü çok yanlış bir saat! Hiç memnun olmadım ben...
aynen neslıhancım...valla ben bıle bır y y funı olarak carsamba avrupa yakası agırlıklı ızlerım ne yalan soylıyeyım:img-blush en uygun saat PERSEMBE 20 00 olmadı KESINLIKLE VE KESINLIKLE CUMARTESI 20 00 !!!!
Aynı tipte benzer (konusunu bilmesemde) iki ağır diziyi perşembe günü peşpeşe komak ne kadar mantıklı bilemem...Kaderi değiştirmeyeceklerine göre Kaybolan yılların gününü değişmeleri çok daha mantıklı tabii...Bir KADER diğeride YALANCI YARİM miss gibi olur bence...saatleri çok ta önemli değil...
Ama söz konusu star tv..dizimize yaptıkları aaaa pardon yapmadıkları ortada...:img-wink: :img-wink: