Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-7
Sayfalar :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
Gözlerin şarkısı albüme eklenmedi. Sanırım Eylülde çıkacak olan 3. albümüne koyacak. Seninle Bir Dakika , Barış'ın şarkısı değil. 1976 yılında Türkiye'nin eurovizyon şarkısı idi.:)Yani BARIŞ doğmadan yıllar önce yapılmış bir şarkıdır.
öylemi bende bir an barisin sanmistim nede olsa sarkici..peki su gözlerin adli sarkiyi su an hic biryerde bulamayacakmiyim
Vallahi Belgin in çok günahını alıyoruz aslında :)sonradan bu dediklerimize çok pişman olabiliriz ,demedi demeyin..şöyle ki...yarın öbür gün tarık ın hangi tarık olduğunu anlayınca naz bunu tarık ın yanına bırakmayacak ,bu malum..bakışmaları ,öpüşmeleri falan gözü görmeyecek büyük ihtimal çekip gidecek ,bir daha görüşmeyelim diyecek..tarık perişan ..kendini içkiye mi vurur artık ,inzivaya mı çekilir..işte orada kim girecek devreye oğluşunun gözünün önünde erimesine dayanamayan BELGİN ..bakın o zaman kaynana belgin şimdi ikisini bir arada görmeye bile dayanamazken onları bir araya getirmek için neler yapacak..ana kalbi bu dayanamaz...ne demişler "ağlarsa anam ağlar..." onun için elleşmeyelim yapsın azıcık kaynanalık:)o kadar olsun yahu:)
32. bölümün enlerine gelince rus revüsü sahneleri hariç ki zaten ne kızlar rustu ne de yaptıkları revü..müziği de kızları da olaya fransızdı:)bütün sahneler,bütün replikler "en" di ..ayırım yapamayacağım...
pas.si.on79
24-02-07, 22:20
öncelikle songülcüğüm eline sağlık koptum ya....
hangisini yazıyım...çok güzel hepsi eline sağlık....
Yeşil87 de sen de foruma ilk yazdığını söylemişsin.Ama gerçekten doğru analizler yapmışsın.Dolayısıyla seni formda yazılarını görmek isteriz...
Hoşgeldin....
whiteangel
24-02-07, 22:31
Vallahi Belgin in çok günahını alıyoruz aslında :)sonradan bu dediklerimize çok pişman olabiliriz ,demedi demeyin..şöyle ki...yarın öbür gün tarık ın hangi tarık olduğunu anlayınca naz bunu tarık ın yanına bırakmayacak ,bu malum..bakışmaları ,öpüşmeleri falan gözü görmeyecek büyük ihtimal çekip gidecek ,bir daha görüşmeyelim diyecek..tarık perişan ..kendini içkiye mi vurur artık ,inzivaya mı çekilir..işte orada kim girecek devreye oğluşunun gözünün önünde erimesine dayanamayan BELGİN ..bakın o zaman kaynana belgin şimdi ikisini bir arada görmeye bile dayanamazken onları bir araya getirmek için neler yapacak..ana kalbi bu dayanamaz...ne demişler "ağlarsa anam ağlar..." onun için elleşmeyelim yapsın azıcık kaynanalık:)o kadar olsun yahu:)
Ahh canım arkadaşım perşembeden beri yazmak istiyorum, araya birşeyler giriyor unutuyorum. İyi ki hatırlattın. Belgin'e kızan, çeşitli sabotaj planları ile Belgin'i ortadan kaldırmak isteyen forum ahalisi bu sözüme iyi kulak verin lütfen:)
Bunlar evlenip Hulusican ve Belginnaz'ı dünyaya getirdikten sonrasını bi düşündünüz mü? Hulusican ve Belginnaz'ın anneannesi yok.. Cicianneanne Belkıs da terkedip gitti.. Bu yavrucakların bir babaannesi de olmasın mı:icon_whis Hem bu yavrulara kim bakacak? Sorarım size kim:icon_whis Naz beceremez.. Hulusi ve Vahi bebeleri rus revüsüne götürmeye kalkar maazallah:img-hyste Hem Belgin'in kucağına torunları verince yelkenleri suya indirir merak etmeyin. Torunların derdine düşer ve Tarık'la Naz'ı rahat bırakır...:img-hyste
whiteangel
24-02-07, 22:36
öylemi bende bir an barisin sanmistim nede olsa sarkici..peki su gözlerin adli sarkiyi su an hic biryerde bulamayacakmiyim
Maalesef mp3 olarak arıyorsan ne yazık ki bulamayacaksın. Fakat you tube sitesinde videosu var. Hem de çok izleniyor, Şansal Abinin sitesinden de izleyebilirsin:img-wink:
Songül'cüm kıyma Naz'a yahu.. Bak acısını Tarık'tan çıkarıyor..:img-hyste Bayıldım mini senaryona. Ellerine sağlık..
Sevgili Yeşil aramız hoş geldin. Yorumlarını her zaman beklerz..
burcin_kaplan
24-02-07, 22:52
Şimdi bölümü tekrar izliyordumda şu simit çay sahnesinde bişeyi fark ettim:)
naz çok seviyorum derken zaten orda tarıkı seviyorum demicekti peki neden kıvırdıda simit-çay dedi düşündünüz mü bunu:)
gene kazak diyecekti ama tarıka bakınca heycandan seviyorumu neye dediğini şaşırdı bence:img-hyste ondan simit-çay çıkı werdi ağızından...
bide bi sahne daha dikkatimi çekti...şu vahi-ümüt-naz koltukta oturup revü kızlarından söz ederken tarık geldi ya hani vahide söyle tarık noldu dedi yok yani naz erken gel deyince yani naz hanım falan diye kıvırttı o sırada vahi ne oluyor gibisinden naza döndü ordaki nazın sırıtışına dikkatinizi çekicem:img-hyste
resmen sözümüde dinliiyor cnmbenim edasında sırıtıyor sonra vahinin kendine baktığını anlayınca surat ifadesi birden değişiklik gösteriyor:img-hyste
pas.si.on79
24-02-07, 23:06
Şimdi bölümü tekrar izliyordumda şu simit çay sahnesinde bişeyi fark ettim:)
naz çok seviyorum derken zaten orda tarıkı seviyorum demicekti peki neden kıvırdıda simit-çay dedi düşündünüz mü bunu:)
gene kazak diyecekti ama tarıka bakınca heycandan seviyorumu neye dediğini şaşırdı bence:img-hyste ondan simit-çay çıkı werdi ağızından...
bide bi sahne daha dikkatimi çekti...şu vahi-ümüt-naz koltukta oturup revü kızlarından söz ederken tarık geldi ya hani vahide söyle tarık noldu dedi yok yani naz erken gel deyince yani naz hanım falan diye kıvırttı o sırada vahi ne oluyor gibisinden naza döndü ordaki nazın sırıtışına dikkatinizi çekicem:img-hyste
resmen sözümüde dinliiyor cnmbenim edasında sırıtıyor sonra vahinin kendine baktığını anlayınca surat ifadesi birden değişiklik gösteriyor:img-hyste
Haklısın Burçin'ciğim.Çay simit sahnesinde Tarık'ın üzerindeki kırıntıları temizlerken çok seviyorum siyah kazağını diyecekti. Seviyorum dedikten sonra göz göze gelince, Naz şaşırdı birden Tarık'a seviyorum dediğini sandı aklı sıra çevirdi çayla simidi dedi..Ehh Naz kızımız bu....:img-hyste
Tarık gelince Naz Hanım çağırmıştı gel deyince de sırıtışı öyle der gibiydi. Söylediklerimi yapıyor diye... Aklıma bir de Otel de Belgin Hanımın Tarık beğendiğin hangisi revü kızlarının arasında dediğinde Beğendiğim aralarında yok dediğinde de bayağı bir sırıtmışlardı karşılıklı.....Ne güzeldi...
Hani yine o evdeki Tarık Naz Hanım çağırdı geldim dediği sahnede.Vahi Bey kızını kolundan tutup götürürken bunlar nasıl göze göze geldiler... Ayrılamadılar.Baka kaldılar... Tabi sonrasında ıslıklı güzel şarkı Sevdan bir ateş... Öyle bir ateşti ki camlara aynı anda çıktılar....
Ya 32 in güzelleri işte...
pas.si.on79 ve whiteangel tesekkürler arkadaslar.
belgin hanima hak vermek lazim. hangimiz sevdigimizi paylasmak isteriz ki. üstelik tarik daha ilk günden annesini bosladi;). kadin oglusunu kaybetmekten korkuyo ve kiskaniyo. simdilik tepkileri abartisiz ve sevimli geldi bana. ama umarim fazla abartmaz. bag evine gitmek icin tarigin gelmesini beklerken naz`i görünce sok olmasi ve arabada "hazirliksiz yakalandim" demesi cok güzeldi...
pas.si.on79 arkadasim yazinca aklima naz`in kendini yatigin üstünden cama atisi geldi:img-hyste
Ahh canım arkadaşım perşembeden beri yazmak istiyorum, araya birşeyler giriyor unutuyorum. İyi ki hatırlattın. Belgin'e kızan, çeşitli sabotaj planları ile Belgin'i ortadan kaldırmak isteyen forum ahalisi bu sözüme iyi kulak verin lütfen:)
Bunlar evlenip Hulusican ve Belginnaz'ı dünyaya getirdikten sonrasını bi düşündünüz mü? Hulusican ve Belginnaz'ın anneannesi yok.. Cicianneanne Belkıs da terkedip gitti.. Bu yavrucakların bir babaannesi de olmasın mı:icon_whis Hem bu yavrulara kim bakacak? Sorarım size kim:icon_whis Naz beceremez.. Hulusi ve Vahi bebeleri rus revüsüne götürmeye kalkar maazallah:img-hyste Hem Belgin'in kucağına torunları verince yelkenleri suya indirir merak etmeyin. Torunların derdine düşer ve Tarık'la Naz'ı rahat bırakır...:img-hyste
:img-hyste :img-hyste tecrübe konuşuyor diyoruz da boşuna mı diyoruz..Sevimciğim sen benden de ileri görüşlü imişsin..işin torun tombalak kısmı hiç aklıma gelmemişti:img-hyste tabii bir de o fasıl var..nasıl naz ın eline emanet edeceğiz bebeleri:)..Belgin e özgürlük..Yaşasın kaynana egemenliği:img-hyste :img-hyste
handeozbek
25-02-07, 00:17
Ben Nazın çok iyi bir anne olacağını düşünüyorum. Kendisi anne sevgisinden mahrum kaldığı için çocuklarına çok iyi annelik edecektir. Dua edelim de çocuklar Tarık'a çeksin. Yoksa Naza çekerlerse hayli saftirik olacaklar. Tarık'a çekerlerse de yalancı olmaları riski var. Yani bu çocuklardan hayır gelmez:img-hyste
ayy gece gece koptum siz bunları evlendirmişsiniz bile:)))))))))olur olur hepsi olur aşama aşama..ağır ağır çıkacaksın merdivenleri..önce itiraf.aslında itiraftan sonra merdivenler koşarak çıkılır ama:)))))
handeozbek
25-02-07, 00:29
Belgin'e kızıyoruz ama Naz da en az onun kadar cadı bir kaynana olur. O daha şoförünü paylaşamıyor bir de oğlunu paylaşacak. Aslında Nazla Belgin birbirlerine çok benziyorlar. Belgin Nazı tanıyınca çok sevecek. Ama tanıyana kadar neler olacak orasını bilemiyorum. Aslında biliyorum ama söylemeye korkuyorum:icon_whis
whiteangel
25-02-07, 00:33
Ben Nazın çok iyi bir anne olacağını düşünüyorum. Kendisi anne sevgisinden mahrum kaldığı için çocuklarına çok iyi annelik edecektir. Dua edelim de çocuklar Tarık'a çeksin. Yoksa Naza çekerlerse hayli saftirik olacaklar. Tarık'a çekerlerse de yalancı olmaları riski var. Yani bu çocuklardan hayır gelmez:img-hyste
İşte bu çocuklardan hayır gelmesi için Belgin babaanne tarafından büyütülmeliler diye düşünüyorum Hande'cim:img-hyste
Yani hepimizin iyiliği için..:img-hyste
Belgin'e özgürlük... Yaşasın kaynana egemenliğii:happy0064
İşte bu çocuklardan hayır gelmesi için Belgin babaanne tarafından büyütülmeliler diye düşünüyorum Hande'cim:img-hyste
Yani hepimizin iyiliği için..:img-hyste
Belgin'e özgürlük... Yaşasın kaynana egemenliğii:happy0064
tabii ki sana katılıyorum sevim ciğim ..belgin babaanne büyütsün ki yeni tarık lar filizler yeşersin..sakin ,mülayim, uyumlu..bu dünya daha kaç nazın nazını kaldırabilir ki..yaşasın KAG kardeşliği:img-hyste :img-hyste
:img-hyste :img-hyste İlahi Hande gece gece koptum:img-hysteama çocukları mutlaka güzel olur.Tarığa çekerse yalancı,Hulusiye çekerse çapkın,Belgin'e çekerse babasını kimseyle paylaşamaz:)Naz'a çekerse şüpheci,paranoyak,saftirik,inatçı,gıcık:)Çok mu fesatız yahu:img-hyste
whiteangel
25-02-07, 00:41
tabii ki sana katılıyorum sevim ciğim ..belgin babaanne büyütsün ki yeni tarık lar filizler yeşersin..sakin ,mülayim, uyumlu..bu dünya daha kaç nazın nazını kaldırabilir ki..yaşasın KAG kardeşliği:img-hyste :img-hyste
Ahahahh yaşasın KAG kardeşliği.Bizim bünyelere ikinci Naz ağır gelir.
Filizler, Tarıklar sakin... mülayim... uyumlu... kendileriyle ve dünyayla barışık...
Ah Belgin sen neymişsin :) :img-hyste Ne evlatlar yetiştirmişsin. Yetiştirdiklerin yetiştireceklerinin teminatıdır..:img-hyste
burcin_kaplan
25-02-07, 01:00
noluyor bakim burda?? yeni bi kardeşlik açılmış bakıyorum:)
Bizde hemen yeni bi grup kurarız ben çocuğun annesi tarafından büyütülmesinden yanayım yeni grup kuruyorum
MAAG = Merve Anayı Anlayanlar Grubu
ceza_cansu
25-02-07, 01:02
noluyor bakim burda?? yeni bi kardeşlik açılmış bakıyorum:)
Bizde hemen yeni bi grup kurarız ben çocuğun annesi tarafından büyütülmesinden yanayım yeni grup kuruyorum
MAAG = Merve Anayı Anlayanlar Grubu
Aynen bende Burçincim.Çocuğa annenin bakması gerek.Ona ilk 6 ay boyunca anne sütü versin,anne şefkati göstersin bunu bir babanne yapamaz:)
whiteangel
25-02-07, 01:03
:img-hyste :img-hyste İlahi Hande gece gece koptum:img-hysteama çocukları mutlaka güzel olur.Tarığa çekerse yalancı,Hulusiye çekerse çapkın,Belgin'e çekerse babasını kimseyle paylaşamaz:)Naz'a çekerse şüpheci,paranoyak,saftirik,inatçı,gıcık:)Çok mu fesatız yahu:img-hyste
beybolat hepsi tamam da.. gıcık deme gelinimiza yahu... :img-hyste
Şüpheci, paranoyak, saftirik, inatçı... Ama çok şekeerr...:img-hyste
buna aile değil aile faciası denir:) yok canım bizim dizimiz sıcacık bir aile dizisi korku filmi değil..ama buradan bakınca öyle gözüküyor:img-hyste
burcin_kaplan
25-02-07, 01:06
Aynen bende Burçincim.Çocuğa annenin bakması gerek.Ona ilk 6 ay boyunca anne sütü versin,anne şefkati göstersin bunu bir babanne yapamaz:)
di mi cansucum.. kim wericek bakim sütüü?? kim anne şefkati göstericek ufacık bebeğe canım ne de tatlı olur her ne kadar handenin de yazdığı gibi biraz yalancı birazda saf olsa (bu arada saflık hem nazda hemde tarıkta war tek taraflı almayalım olayı yani çocuk kesin saf Dominant genlerden:img-hyste )
sonuç olarak ortada anlaşalım KAG la diyorum okuldan çıkana kadar çocuğa belgin çıktıktan sonrada naz baksın...hatta çocuğu belgin istediği her dakika göremsin saatlerine naz karar wersin:img-hyste
Gaza mı geldim ne:img-hyste
whiteangel
25-02-07, 01:10
Yalnız burada bahse konu olan Belgin babaanne .. Dikkatinizi çekerim. Herhangi bir babaanne değil:img-hyste
Şefkatin alası onda, sabır taşı gibi kadın.Yiğidi öldürsek de hakkını yemeyelim diyorum. Hulusi gibi bir adamı 25 sene taşımış bir kadından bahsediyoruz. Elbette torunlarına el bebek gül bebek bakar. Eeee Merve Anne de zahmet olmazsa bir süt versin artık..:img-hyste
ceza_cansu
25-02-07, 01:10
di mi cansucum.. kim wericek bakim sütüü?? kim anne şefkati göstericek ufacık bebeğe canım ne de tatlı olur her ne kadar handenin de yazdığı gibi biraz yalancı birazda saf olsa (bu arada saflık hem nazda hemde tarıkta war tek taraflı almayalım olayı yani çocuk kesin saf Dominant genlerden:img-hyste )
sonuç olarak ortada anlaşalım KAG la diyorum okuldan çıkana kadar çocuğa belgin çıktıktan sonrada naz baksın...hatta çocuğu belgin istediği her dakika göremsin saatlerine naz karar wersin:img-hyste
Ne gazı Burçincim çok haklısın.Bu Belgin ki Tarık ve Naz'a itiraf için fırsat vermiyor Naz'da torununu Belgin'e sadece hafta sonları göstersin.Anlasın Belgin hatasını:img-hyste
karşı atağa geçilmiş ama pabuç bırakmayız tabii ki..naz tarık la atışmaktan sütü kesilir zaten..nerde altı ay ,ne verecek bebişe ..biz onu sokakta bulmadık..dünyaya gelene kadar çekmediğimiz eziyet kalmadı..emin ellere teslimat ederiz anca..en emin el kaynana eli..o dili miydi yahu:img-hyste
burcin_kaplan
25-02-07, 01:14
Ne gazı Burçincim çok haklısın.Bu Belgin ki Tarık ve Naz'a itiraf için fırsat vermiyor Naz'da torununu Belgin'e sadece hafta sonları göstersin.Anlasın Belgin hatasını:img-hyste
:img-hyste
doğru walla cansucum bizimki nerdeyse tarıkın yüzünü göremicek tarık biraz alttan almasa dengeleyemese olayları amacı o belginciğimizin ya çocuğu da alır oğluşunuda alır kaçarsa dağ ewine Nazcığımızı bırakıp:img-hyste yo yo yo...buna dayanamayız belgine sınır koyulmalı:)
hem kaynana kısmı fazla ewliliklerede karışmalı :img-hyste (kaynanalar dövücekler beni:img-hyste )
burcin_kaplan
25-02-07, 01:15
Yalnız burada bahse konu olan Belgin babaanne .. Dikkatinizi çekerim. Herhangi bir babaanne değil:img-hyste
Şefkatin alası onda, sabır taşı gibi kadın.Yiğidi öldürsek de hakkını yemeyelim diyorum. Hulusi gibi bir adamı 25 sene taşımış bir kadından bahsediyoruz. Elbette torunlarına el bebek gül bebek bakar. Eeee Merve Anne de zahmet olmazsa bir süt versin artık..:img-hyste
aa ablacım ... olmadı naz süt werrirken eli yorulmasın çocuğu belgin tutsun:img-hyste
kıza hiç bişe yaptırmıyacaksınız yahu sizde..çocuğun anası o çocuğu doğran o yazık ama o kadar 9 ay 10 gün kahrını çekmiş ...dayanmış yemiş yedirmiş..içmiş içirmiş hakkı değil midir çocuğa bakmak:sad53: :img-hyste
ceza_cansu
25-02-07, 01:16
Şevkat mi?Oğlunun aşkını itiraf etmesini,mutlu olmasını istemeyen bir kadın bu ne şefkati cadı o cadı:img-hyste :img-hyste Ayrıca Hulusican bir doğsun babanneye gerek kalmaz gerekirse biz bakarız ona.Bırakmayız onu Belgine:img-hyste
whiteangel
25-02-07, 01:16
karşı atağa geçilmiş ama pabuç bırakmayız tabii ki..naz tarık la atışmaktan sütü kesilir zaten..nerde altı ay ,ne verecek bebişe ..biz onu sokakta bulmadık..dünyaya gelene kadar çekmediğimiz eziyet kalmadı..emin ellere teslimat ederiz anca..en emin el kaynana eli..o dili miydi yahu:img-hyste
İşte budur.:happy0064 Biz o bebelere ne zahmetlerle kavuştuk.. Naz'ın elinde telef olmalarına asla ve kat'a izin veremeyiz. Bakın Belgin bir kızarsa var ya... Hafta sonları değil.. DOĞUM GÜNÜNDEN DOĞUM GÜNÜNE gösterir Naz'a bebeleri..:img-hyste
Laf aramızda o kaynana diliydi Buket'cim.:img-hyste
aa ablacım ... olmadı naz süt werrirken eli yorulmasın çocuğu belgin tutsun:img-hyste
kıza hiç bişe yaptırmıyacaksınız yahu sizde..çocuğun anası o çocuğu doğran o yazık ama o kadar 9 ay 10 gün kahrını çekmiş ...dayanmış yemiş yedirmiş..içmiş içirmiş hakkı değil midir çocuğa bakmak:sad53: :img-hyste
haa demek naz yedirip içirince anne oluyor ha..ya belgin in tarık a
yedirdikleri..emekleri ..onunkiler hiç oldu değil mi..ne var azıcık oğlunu kıskanmış ..azıcık aralarına girmiş ..bir bölüm çekemediniz..o da ana değil mi:img-hyste :img-hyste
ceza_cansu
25-02-07, 01:21
yedirdikleri..emekleri ..onunkiler hiç oldu değil mi..ne var azıcık oğlunu kıskanmış ..azıcık aralarına girmiş ..bir bölüm çekemediniz..o da ana değil mi:img-hyste :img-hyste
Yalnız Tarık'ı Belgin değil Hacer anne büyüttü bunu unutmayalım.Belgin ne anlar çocuk büyütmekten:img-hyste
burcin_kaplan
25-02-07, 01:22
yahu ufacık minicik yeni doğmuş bebekle kazık gibi tarık karşılaştırılır mı:img-hyste
O ki yurt dışlarına gitmiş ün yapmış bir alfonso...
O ki tavlamadığı kız kalmamış bir çapkın..
O ki koskoca kendi parasını kazanan bir adam...
o ki bu böle uzar gider:img-hyste
demem şu ki tarıkın yaş geçmiş ona göre yakınlık göstersin belgin kaynanamız:img-hyste
whiteangel
25-02-07, 01:23
Yahu biz bakmasın demiyoruz ki.. Bakamaz diyoruz. :img-hyste Gelin Hanım Tarık'a baksın yeter. Bebeler emin ellerde:img-hyste
Hem ne biliyosun 9ay10gün olduğun.. Kesin erken doğum yapmıştır.:img-hyste
Fakat konunun gidişatından ürkmeye başladım.:img-hyste
ceza_cansu
25-02-07, 01:25
Yahu biz bakmasın demiyoruz ki.. Bakamaz diyoruz. :img-hyste Gelin Hanım Tarık'a baksın yeter. Bebeler emin ellerde:img-hyste
Hem ne biliyosun 9ay10gün olduğun.. Kesin erken doğum yapmıştır.:img-hyste
Evet haklısın Belgin'in çenesi yüzünden Naz kesin erken doğum yapar:img-hyste Hatta tutturur çocuğun adı Belgin olsun diye:img-hyste :img-hyste
whiteangel
25-02-07, 01:25
yahu ufacık minicik yeni doğmuş bebekle kazık gibi tarık karşılaştırılır mı:img-hyste
O ki yurt dışlarına gitmiş ün yapmış bir alfonso...
O ki tavlamadığı kız kalmamış bir çapkın..
O ki koskoca kendi parasını kazanan bir adam...
o ki bu böle uzar gider:img-hyste
demem şu ki tarıkın yaş geçmiş ona göre yakınlık göstersin belgin kaynanamız:img-hyste
Hah şöyle.. Di mi ama yani. O 100 yaşına da gelse annesinin oğluşu olarak kalacak. Belgin bir kayınanne olarak Naz için bir şanstır aslında. Ondan öğreneceği çoook şey var:)
Yalnız Tarık'ı Belgin değil Hacer anne büyüttü bunu unutmayalım.Belgin ne anlar çocuk büyütmekten:img-hyste
yaa bir de bu var ..vah belgin im vah kendi uşağını bile doyıunca büyütememiş..torunundan alacak hevesini ama nerdee..komazlar MAAG lar ki iki yaprak olsun kadıncağız..bahtsız kadın bahtsız..:img-hyste
burcin_kaplan
25-02-07, 01:28
Evet haklısın Belgin'in çenesi yüzünden Naz kesin erken doğum yapar:img-hyste Hatta tutturur çocuğun adı Belgin olsun diye:img-hyste :img-hyste
hıhh alın size cevap ...hadi werin bakalım buınun cevabını:img-hyste
ne güzel demişsin Cansucum kesin dırdırlarıyla kıza erken doğutturdu...
bu arada bunlar ortada dönüyorken tarık aldı başını dağ ewine gitti bence:img-hyste
whiteangel
25-02-07, 01:31
Yok artık daha neler.. Cansu'cum derhal bir uzmana görün. Sende erken bunama emareleri görüyorum. Bebelerin adlarını forum ahalisi olarak biz koyduk. Belgin'in günahını almayalım..:img-hyste
burcin_kaplan
25-02-07, 01:31
Hah şöyle.. Di mi ama yani. O 100 yaşına da gelse annesinin oğluşu olarak kalacak. Belgin bir kayınanne olarak Naz için bir şanstır aslında. Ondan öğreneceği çoook şey var:)
ablacım aa laflarım bu kadar çarpıtılamaz ama:img-hyste
ben diyorum ki uzak dursun mesafesini bilsin küçükkenki gibi yakın olmaları mümkün değil anlasın artık oğlununda bir ailesi war:img-hyste
aa bu konuda haklısın bak nazın bi oğlu olursa , ztn nazsal duygularla neler yapar bide üzerine belginsel duygular eklenince o oğlanın halini düşünemiyorum ben:img-hyste :img-hyste
Belgin ciğim o vuslata da eremez ..torununa ismini nasıl koysun..tarık ın ilk çocuğu kız olursa adı kesin HACER olur...:img-hyste :img-hyste
whiteangel
25-02-07, 01:33
hıhh alın size cevap ...hadi werin bakalım buınun cevabını:img-hyste
ne güzel demişsin Cansucum kesin dırdırlarıyla kıza erken doğutturdu...
bu arada bunlar ortada dönüyorken tarık aldı başını dağ ewine gitti bence:img-hyste
Burçin'cim ben cevabı CANSU'YA verdim. Bi zahmet üstteki postumu okuyuver. Aynısı senin için de geçerli.:img-hyste
ceza_cansu
25-02-07, 01:34
Yok artık daha neler.. Cansu'cum derhal bir uzmana görün. Sende erken bunama emareleri görüyorum. Bebelerin adlarını forum ahalisi olarak biz koyduk. Belgin'in günahını almayalım..:img-hyste
Ama o isimler arasında Cahidenur da vardı.Şimdi Belgin tutturur ilk kız bebeğe benim adım verilsin ikincisi o olsun diye.Hatta kızları olmazsa 3. çocukta erkek olursa belgin onun adını bile Belgin koydurur ''Banane kız doğursaydınız der'':img-hyste :img-hyste
burcin_kaplan
25-02-07, 01:37
Burçin'cim ben cevabı CANSU'YA verdim. Bi zahmet üstteki postumu okuyuver. Aynısı senin için de geçerli.:img-hyste
ablacım zannediyorumki cevabın cansu tarafından tekrar verilmiştir:img-hyste
çok güzel açıklamış olayı cansucum süpersin canım :)
MAAG gücü:img-hyste tabi yanında MAG ve CAG ında katkıları war:img-hyste
whiteangel
25-02-07, 01:38
Ama o isimler arasında Cahidenur da vardı.Şimdi Belgin tutturur ilk kız bebeğe benim adım verilsin ikincisi o olsun diye.Hatta kızları olmazsa 3. çocukta erkek olursa belgin onun adını bile Belgin koydurur ''Banane kız doğursaydınız der'':img-hyste :img-hyste
Şimdi o şöyle oluyor Cansu'cum. İlk torunlara baba tarafının adları veriliyor. Sonrakilere anne tarafınınkiler..:img-hyste
Yani bir babaannenin adını da çok görmeyin ya. AYIPTIR BELGİN HANIM'A..:img-hyste
burcin_kaplan
25-02-07, 01:41
Valla ben düşündüm taşındım Naz ve Belgine ewlilik sözleşmesi imzalatalım dikkatinizi çekerim tarıkla naza demiorum belginle naza...
sözleşmede görüşme saatleri çocuğa bakma saatleri fln olsun ... bu belgin herşeye karışır yoksa yok yemek yapamıosun yok ewi süpürmüyorsun bile yok oğlumu aç bile bırakıyorsun çocuğa nasıl bakıcann öyle bir bakar ki naz onda ana yüreği war anaaaa:sad53: :img-hyste
ceza_cansu
25-02-07, 01:41
Şimdi o şöyle oluyor Cansu'cum. İlk torunlara baba tarafının adları veriliyor. Sonrakilere anne tarafınınkiler..:img-hyste
Yani bir babaannenin adını da çok görmeyin ya. AYIPTIR BELGİN HANIM'A..:img-hyste
Neden erkek tarafının verilsin canım kadın erkek eşitliği neden birşey var:img-hyste :img-hyste .Hem ilk isim hakkı annenindir.Bir bakıyoruz ilk kız bebeğe Melisa Francesca Pınar Tekelioğlu adını koyuyorlar:img-hyste :img-hyste :img-hyste E ne de olsa onların Tarık ve Naz'ın ilişkisinde Belginden çok katkıları var:img-hyste :img-hyste
Aferin Cansu güzel noktaya değinmişsin bence de çocukların ruh sağlığı açısından ne Belgin Hanım ne de Naz büyütsün en iyisi Hacer Anne büyütsün.Hulusiyi de Tarığı da o büyüttü.Gerçi onlarda pek hayırlı olmadı ya birisi çapkın diğeri yalancı...En iyisi çocukları bize versinler eee o kadar emek verdik diziye:img-hyste
ablacım zannediyorumki cevabın cansu tarafından tekrar verilmiştir:img-hyste
çok güzel açıklamış olayı cansucum süpersin canım :)
MAAG gücü:img-hyste tabi yanında BAG ve CAG ında katkıları war:img-hyste
dünyanın en etkin grubunu temsilen şu anda iki kişi olabiliriz fakat arkamızda büyük bir güç var..hissediyorum..:img-hyste :img-hyste :img-hyste en son sözü kaynanalar söyle bu böyle biline..
KAG kurucu üyelerinden sadece biri:img-hyste :img-hyste
whiteangel
25-02-07, 01:47
dünyanın en etkin grubunu temsilen şu anda iki kişi olabiliriz fakat arkamızda büyük bir güç var..hissediyorum..:img-hyste :img-hyste :img-hyste en son sözü kaynanalar söyle bu böyle biline..
KAG kurucu üyelerinden sadece biri:img-hyste :img-hyste
KAG ın diğer kurucu üyesi olarak ben de imzamı atıyorum.
Son söz kaynananındır. NOKTA:img-hyste İşine gelmiyorsa almayacak Tarık'ı Naz hanım.
Son edit: Babaanneye vermeye kıyamıyorsunuz o masum yavruları da delilikleri ispatlanmış olan biz forum ahalisine emanet edebiliyorsunuz. Hepinizi hayranlıkla okudum, şiddetle kınadım. İyi geceler yarın görüşmek üzere hoşçakalın der ve giderim..bye :img-hyste
KAG ın diğer kurucu üyesi olarak ben de imzamı atıyorum.
Son söz kaynananındır. NOKTA:img-hyste İşine gelmiyorsa almayacak Tarık'ı Naz hanım.
hiç yani oğlu şirin anne mi ekşi geldi ..gitsin o zaman kendine bir çöpsüz üzüm bulsun.. ya da tarık yanında bonus olarak da belgin ..işine gelirse.:img-hyste :img-hyste
ceza_cansu
25-02-07, 01:52
Aferin Cansu güzel noktaya değinmişsin bence de çocukların ruh sağlığı açısından ne Belgin Hanım ne de Naz büyütsün en iyisi Hacer Anne büyütsün.Hulusiyi de Tarığı da o büyüttü.Gerçi onlarda pek hayırlı olmadı ya birisi çapkın diğeri yalancı...En iyisi çocukları bize versinler eee o kadar emek verdik diziye:img-hyste
Di mi ama biz bakarız çocuğa dönüşümlü olarak.Sıra BAG cı arkadaşlarımıza geldiğinde çocuk rock,çı bana geldiğinde rap çi,arabesk dinleyen varsa aramızda ona geldiğinde de arabesk dinleyen biri olur.Yazık oldu doğmadan çocuğa:img-hyste :img-hyste
burcin_kaplan
25-02-07, 01:54
Di mi ama biz bakarız çocuğa dönüşümlü olarak.Sıra BAG cı arkadaşlarımıza geldiğinde çocuk rock,çı bana geldiğinde rap çi,arabesk dinleyen varsa aramızda ona geldiğinde de arabesk dinleyen biri olur.Yazık oldu doğmadan çocuğa:img-hyste :img-hyste
:img-hyste :img-hyste
aa bende Jennifer hastası yaparım cansu onuda unutma filim manyağıda olur çocuk friendsi izler durur:img-hyste
tabi bizim gibi anasının babasının hastası olmasında başka bi isteğim yok:img-hyste
zaten anasında var kişilik bölünmesi..genetik geçecek çaresi yok..bir de biz vurursak o çocuk hiç iflah olmaz:img-hyste :img-hyste topluma nasıl salıvereceğiz ..verelim babaannesi güzel güzel büyütsün..inat etmeyin:img-hyste
ceza_cansu
25-02-07, 01:57
zaten anasında var kişilik bölünmesi..genetik geçecek çaresi yok..bir de biz vurursak o çocuk hiç iflah olmaz:img-hyste :img-hyste topluma nasıl salıvereceğiz ..verelim babaannesi güzel güzel büyütsün..inat etmeyin:img-hyste
Gelin orta yolda anlaşalım bu çocuğu halasıyla dayısı büyütsün.Onlardan iyi seçeneğimiz yok:img-hyste :img-hyste
burcin_kaplan
25-02-07, 02:00
Gelin orta yolda anlaşalım bu çocuğu halasıyla dayısı büyütsün.Onlardan iyi seçeneğimiz yok:img-hyste :img-hyste
valla ben karar werdim nazda tarıktabüyüsün gelsin çocuk bunların neyine:img-hyste
millet vazgeçelim bi süre daha çocuk mocuk yokk!:img-hyste
Son edit: Babaanneye vermeye kıyamıyorsunuz o masum yavruları da delilikleri ispatlanmış olan biz forum ahalisine emanet edebiliyorsunuz. Hepinizi hayranlıkla okudum, şiddetle kınadım. İyi geceler yarın görüşmek üzere hoşçakalın der ve giderim..bye :img-hyste
Belgin Hanım ve Naz bizden daha mı az deli?Soruyorum size:)Ben hala çocukların bize verilmesinden yanayım.Özellikle de MAAG'cı YYBurçin'e çocuk bakma konusunda çok güveniyorum:img-hyste(Foruma dalıp çocukları unutmassa tabii:img-hyste )
burcin_kaplan
25-02-07, 02:02
Belgin Hanım ve Naz bizden daha mı az deli?Soruyorum size:)Ben hala çocukların bize verilmesinden yanayım.Özellikle de MAAG'cı YYBurçin'e çocuk bakma konusunda çok güveniyorum:img-hyste(Foruma dalıp çocukları unutmassa tabii:img-hyste )
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
koptum vallahi koptumm::img-hyste
yanıma bir dadı werirlerse niye bakmayayım:img-hyste malum forum sende tahmin etmişsin direk :)hahaha:img-hyste
artık forumcak çocuğun anası babası olucaz arkadaşlar başka yolu kalmadı bu işin:img-hyste
NOT: arkadaşlar yarın bunu görüceklere gülme krizlerinden dolayı sabır diliyorum dayanın mide ağırınız elbet geçicek gülme krizi bitince:img-hyste
whiteangel
25-02-07, 02:06
Kendi tezini kendin çürütmüşsün arkadaşım. Sadece YYBURÇİN değil bu forumdaki herkes buraya, olmadı diğer platforma dalar, bebeleri unutur. Ben Belgin'den başka aklı başında ve doğru düzgün bakacak tek bir kişi daha biliyorum. O da Hacer Anne'dir. (Fakat Hacer Anne hem yaşlı, hem biraz şiddet eğilimli. Hımm o zor biraz..):img-hyste
Aaaa verin bebeleri Belgin'e yahu.. Sizin yüzünüzden gidip uyuyamıyorum. Verin bebeleri de gönlüm rahat olsun..:img-hyste
yanıma bir dadı werirlerse niye bakmayayım:img-hyste malum forum sende tahmin etmişsin direk :)hahaha:img-hyste
artık forumcak çocuğun anası babası olucaz arkadaşlar başka yolu kalmadı bu işin:img-hyste
NOT: arkadaşlar yarın bunu görüceklere gülme krizlerinden dolayı sabır diliyorum dayanın mide ağırınız elbet geçicek gülme krizi bitince:img-hyste
yoo buna tamamen karşıyım..o bebiş bizim ortak bebişimiz ..:img-hyste bir MAG a teslimi teklif dahi edilemez..ya da yanına bir BAG veririz ..o zaman belki
Dadı olmaz canım:)Mühim olan çocuğun bizim sevgi ve şefkatimizden faydalanması:)Bizim gibi abileri,ablaları başka nerede bulacak:img-hyste
burcin_kaplan
25-02-07, 02:08
Kendi tezini kendin çürütmüşsün arkadaşım. Sadece YYBURÇİN değil bu forumdaki herkes buraya, olmadı diğer platforma dalar, bebeleri unutur. Ben Belgin'den başka aklı başında ve doğru düzgün bakacak tek bir kişi daha biliyorum. O da Hacer Anne'dir. (Fakat Hacer Anne hem yaşlı, hem biraz şiddet eğilimli. Hımm o zor biraz..):img-hyste
Aaaa verin bebeleri Belgin'e yahu.. Sizin yüzünüzden gidip uyuyamıyorum. Verin bebeleri de gönlüm rahat olsun..:img-hyste
ablacıım hala belgin diyorsun belirlenmiştir Ben bakıyorum çocuğa.Fax makinesiylede yollarım size arada çocuğu işim çıkarsa:img-hyste
Dadı olmaz canım:)Mühim olan çocuğun bizim sevgi ve şefkatimizden faydalanması:)Bizim gibi ablaları,abileri başka nerede bulacak:img-hyste
:img-hyste ...tamam hadi dadıda olmasın biz bize bakarız.. bu arada her meslekten insan wardı aramızda dadıda mevcut mduur:icon_whis mevcutsa yardımı baya dokunucak (taktım dadıya kafayı:img-hyste )
bu arada dadım cansuda olaibliryani çok iyi bakarız biz ... biz bize:img-hyste
vallahi geceleri cosuonuz arkadaslar gulmekten makinayi bile izleyemyom bi durun yavvv allah hepinizin gonlune gore versin emi...
pazartesi merve nilgun belgun de olacakmis barisida cagirip ikisini bir konuk etseydi hic pogramlara beraber cikmiyolar...yarin bu yazdiklarinizi okuyacak olanlar cok eglenicek kesin...
ceza_cansu
25-02-07, 02:15
:img-hyste ...tamam hadi dadıda olmasın biz bize bakarız.. bu arada her meslekten insan wardı aramızda dadıda mevcut mduur:icon_whis mevcutsa yardımı baya dokunucak (taktım dadıya kafayı:img-hyste )
bu arada dadım cansuda olaibliryani çok iyi bakarız biz ... biz bize:img-hyste
Tabi olurum canım.Hem ben varken taşkınlıkta yapmazsın:icon_whis :img-hyste :img-hyste Çocuğu kültür delisi yaparız.Rock,rap ve senin filmlerin daha ne olsun:img-hyste :img-hyste
vallahi geceleri cosuonuz arkadaslar gulmekten makinayi bile izleyemyom bi durun yavvv allah hepinizin gonlune gore versin emi...
Coşarız tabii mevzu önemli:)çocukları paylaşamadık gitti:img-hyste hem de daha doğmadan,ne doğması ortada fol yok yumurta yok daha aşk itirafı bile yok anlayacağın biz:img-pilot :img-hyste :img-hyste
burcin_kaplan
25-02-07, 02:18
Tabi olurum canım.Hem ben varken taşkınlıkta yapmazsın:icon_whis :img-hyste :img-hyste Çocuğu kültür delisi yaparız.Rock,rap ve senin filmlerin daha ne olsun:img-hyste :img-hyste
Canım kültür delisi yaparız yaparızda arada baskın deliside olucak biliyorsun bizim arada seti basmalarımız meşhurdur:img-hyste
çocuğuda alıp basıcaz artık o zmn aarada anasını babasınıda görmüş olur yazık garibime:img-hyste
ceza_cansu
25-02-07, 02:22
Canım kültür delisi yaparız yaparızda arada baskın deliside olucak biliyorsun bizim arada seti basmalarımız meşhurdur:img-hyste
çocuğuda alıp basıcaz artık o zmn aarada anasını babasınıda görmüş olur yazık garibime:img-hyste
Yaparız canım yapmaz mıyız.Önce biz bir seti basarız baktık bunlar basmamıza rağmen bizi dinlemiyor.O zaman çocuğu da alıp beraber basarız.Çocuklarını da dinlemicek halleri yok ya:img-hyste :img-hyste
whiteangel'da bir saattir çıkacak çıkamıyor çocukları Belgin Hanıma vermedik diye:img-hyste :img-hysteNe dersiniz Cansu,Burçin versek mi acaba?(Whiteangel gitsin geri alırız:img-hyste :img-hyste )
burcin_kaplan
25-02-07, 02:25
Yaparız canım yapmaz mıyız.Önce biz bir seti basarız baktık bunlar basmamıza rağmen bizi dinlemiyor.O zaman çocuğu da alıp beraber basarız.Çocuklarını da dinlemicek halleri yok ya:img-hyste :img-hyste
bu arada 1. çocuk bile tartışıldı kimde kalıcak diye ikinci olursa ne olucaak:sad53:
neyse yarında o konuya gireriz bugün çok koptuk ikinciden sonra ortalığı düşünemiyorum bi tane junior naz bitane junior tarık:img-hyste
cansu biz bunlardan takım oluşturup öyle bastıralım :img-hyste
neyse arkadaşlr bende artık kaçim yarn sabah okuyacaklara iyi keyifler dilerim :sad53:
benim bu geceki izlenimlerim sonıucunda bizim foruma düşen çocuk olsa olsa kültür mantarı olur kanımca:img-hyste gelin yol yakınken ki yol anayoldur:)eğer bizden korkmaz da dünyaya gelirse yavrucağı cici babaannesine teslim edip biz kaldığımız yerden devam edelim derim son söz olarak inatla :img-hyste ..sonra da gider yatarım..herkese iyi geceler
burcin_kaplan
25-02-07, 02:27
whiteangel'da bir saattir çıkacak çıkamıyor çocukları Belgin Hanıma vermedik diye:img-hyste :img-hysteNe dersiniz Cansu,Burçin versek mi acaba?(Whiteangel gitsin geri alırız:img-hyste :img-hyste )
hımm madem öyle diyorsun werelim doğru yolu gördüm ablacım tamam çocuk belginindir..:img-hyste
ceza_cansu
25-02-07, 02:31
hımm madem öyle diyorsun werelim doğru yolu gördüm ablacım tamam çocuk belginindir..:img-hyste
Yok ya yok vermeyelim.Şimdi Belgin'in de Belkıs gibi vantuzları vardır (e ne de olsa o da ahtapot sayılır.Yapıştı bir kere Tarık ve Naz'ın yakalarına:)) sonra çocuğu alamayız falan yazık olur:img-hyste
Ya daha Tarık ve Naz itirafı bile yapamamışken biz çocuk derdine düştük ya ne diyim ben bize.Ne desin yarın sabah bu mesajları okuyacak olan arkadaşlarımız bize:img-hyste Neyse arkadaşlar bende çıkıyorum.Bu hoş sohbet için herkese teşekkürler.Yarın görüşürüz iyi geceler bye bye
Ewet whiteangel gitti çocuklar bizimdir:icon_twis :img-hyste Hepinize iyi geceler arkadaşlar çok güldüm bu gece yaw:img-hyste
Valla ben sizin gidişatınızdan korkmaya başladım esas..Hayra alamet değil bu...:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Bazı arkadaşları yarın acil seansa bekliyorum(Onlar kendilerini iyi bilirler).Durumlarını çok vahim gördüm.Bakın kıymetimi bilin pazar günü sizi seansa alıyorum.Sakın geç kalmayın ona göre... :img-yes: :img-hyste
Not:Burçin bu arada gelirken çocuğu birine bırak. Sizin aranızda telef olmasın yavrucak... :img-hyste
Burçin,Cansu hala buradasınız bakıyorum:)Çocukları da geri aldık:img-hyste hadi hepinize iyi geceler:)
Not:Bunların hepsi bu gecelikti,eğlenmek içindi,iyiyiz yani delirmedik:img-hyste
şimdi efendim.. bu forumu gece kapatmak lazım zira uçuluyor gördüm :img-hyste :img-hyste ne çoçuğu ne babaannesi... :img-hyste bunlar dereyi görmeden paça sıvazlama durumlarınıda aşmışlar.. vallaha.. acilen özet ve fragman gelmeli derim.. gidişatın sonu nerede biter kestirmek zor.. :img-hyste :img-cool2
ARKADASLAR VALLA 22.BOLUMU BEGENMEYENLEE HAYRET ETTIM:)SUAN ILK DEFA IZLIYORUM,SUPER BIR BOLMMUS:img-yes:
geçen hafta, pınar mı haklı, tarık mı suçlu onu tartıştık,
bu hafta naz biraz güler yüzlü, tarık da biraz cesaretli olunca iş hemen evliliğe hatta çocuğa bile gelmiş.
valla yorgun olduğum için dün erkenden uyuyakalmışım kaçırdık muhabbeti. ama yorumlarınızın hepsini okudum ve evlilik ile çocuğa bakma konusunda ben de bişeyler söyleyim.
1- tarık ve naz her türlü engele karşı evlenirler.
2- kız olursa naz'ın annesi olmadığı için ismini cahide, erkek olursa babanın sözü geçer ve hulusi veya hulusican koyarlar ismini.
3- belgin evlenmelerine karşı çıksa bile torunu görünce yumuşar ama kız ismi olarak belgin değil cahide konması ve erkek ismi olarak da kocasının ismi konması onu sinir eder. yine naz ve tarığa imalı olarak demediğini bırakmaz.
4- çocuğa bakma işine gelince. o iş hiç kimse kusura bakmasın ama belgin'e kalır. tarık, karısının peşini bir an olsun bırakmayacağı için ve bunlar yanyanayken hep bakıştıkları için çocuğa bakamazlar bile. bebek bakıcılığı belginin görevi.
peki bu durumdan kimler memnun olur; belgin dışındaki herkes.
eskiden star da cumartesi gecesi sineması olurdu. artık burda da cumartesi gecesi makinesi oluyo valla. :)
puhahahaaaa:img-hyste :img-hyste günaydın, naapmışınız yaa:img-hyste fevkaladenin fevkinde uçmuşunuz:)))bir ömürlük dizi senaryosunun temelini atmışınız:)):))vallahi ömürsünüz arkadaşlar..şimdi sezon sonuna kadar itiraf..seneye dokuz aylık hamilelik ve seneye sezon sonu juniorlardan birinin doğumu..bir sonraki sene juniorun anne babası ile babaaannesi ve dedeleri arasında telef olma macerası derkennnn bu böyle sürsün gitsinnnn,:))))
burcin_kaplan
25-02-07, 11:28
Bazı arkadaşları yarın acil seansa bekliyorum(Onlar kendilerini iyi bilirler).Durumlarını çok vahim gördüm.Bakın kıymetimi bilin pazar günü sizi seansa alıyorum.Sakın geç kalmayın ona göre... :img-yes: :img-hyste
Not:Burçin bu arada gelirken çocuğu birine bırak. Sizin aranızda telef olmasın yavrucak... :img-hyste
songülcüm walla çocuğuda alsak alsında bizim gibi insanlar ona bakınca küçüklükten önlemi almak lazım:img-hyste
Burçin,Cansu hala buradasınız bakıyorum:)Çocukları da geri aldık:img-hyste hadi hepinize iyi geceler:)
Not:Bunların hepsi bu gecelikti,eğlenmek içindi,iyiyiz yani delirmedik:img-hyste
bunu görmeden çıkmışım ne yazıkki walla ztn 4 saat uyuyabildim sadece:img-hyste neyse az uyusamda dün gece değişilmezdi iyiki az uyumuşm:img-hyste
bu arada beybolat whiteangel gelince çaktırma çocuk onundur, bugün gene gitsin geri alrız belginden biz:img-hyste
Güya dün gecelik bişeydi bu ..bu çocuk mevzunun fragman gelinceye kadar yolu war benden söylemesi:img-hyste
assi_yılllar
25-02-07, 11:46
arklar bölümleri nerden seyredirsunuz şu malum site hariç...
pas.si.on79
25-02-07, 11:48
:img-hyste sabah sabah yazdıklarınıza gülüyüm mü yoksa form ahalisi elden gidiyor diye üzülüyüm mü bilemedim.:img-hyste
Sonra bir baktım okurken kıs kıs gülerken kendim için üzüldüm.
Özellikle Burçinciğim için 4saat uyumuş onun durumunu hemen songüle ve cansuya bırakıyorum. Bir an tedaviye başlamalı... :img-hyste
Çocukları BAG dan birileri de almalı...Bırakmayız....:img-hyste
Bu arada bugün tekrar vardır umuyorum...
Dün zoom stara baktım ... Asenanın annesi hastaymış anlata anlata bitiremediler. Oysa yılların oyuncusu tiyatro sanatçısı Ayşe Kökçü hakkında haber göremedim.Hani ona bari yapmayın demekten kendimi alamadım.
Anlayacağınız sizden tv haber için sanatçıların değil gündeme bir şekilde gelmeye başarmış birilerinin akrabası olmanız bile yeter...
SANATA SAYGI , EMEĞE SAYGI......
elmali-turta
25-02-07, 11:51
valla burçin okuyalı 10 dk oldu ama hala geçmedi ne gülme krizim ne mide ağrım :img-hyste :img-hyste sabah sabah çok güldüm siz çok yaşayın emi :img-hyste
bu arada bencede bebeğe Belgin hanım bakmalı ki tarıkla naz yanlız kalsın dime ama:img-hyste :img-hyste
assi_yılllar
25-02-07, 11:51
21.bölümdeki kurtarma sahnesni bulamıorm y----- de ne yassam çıkar bi fikri olan var mı?
burcin_kaplan
25-02-07, 12:00
valla burçin okuyalı 10 dk oldu ama hala geçmedi ne gülme krizim ne mide ağrım :img-hyste :img-hyste sabah sabah çok güldüm siz çok yaşayın emi :img-hyste
bu arada bencede bebeğe Belgin hanım bakmalı ki tarıkla naz yanlız kalsın dime ama:img-hyste :img-hyste
hmm öyle ince bir ayrıntı war di mi..:) yok ya ne olursa olsun belgin bakmasın biz warız burda bakarız biz:img-hyste
cansuyla ben çocuğu kültür manyağı yapıcaz değişimli forumda elden ele gidicek çocuk en güzel fikir o :img-hyste
handeozbek
25-02-07, 12:02
Sabah sabah (daha doğrusu öğlen oldu) koptum gülmekten:img-hyste Evdekiler kendi kendime güldüğümü görünce zaten deliydin tescillendi dediler. Ya aslında Belgin'e de yazık hangi birinin çocuğuna bakacak. Nazla Tarıkın olacak e bir de Filizle ümit var. Kesin Filizle Ümit çocukları evde unutup gezmeye giderler. Şimdi Kız çocuk halaya, erkek çocukta dayıya çeker. Bu durum da vahim. Dayıya çekerse espiriler yüzünden ev ısınamayabilir. Halaya çekerse gezmekten evin yolunu unutabilir. En güzeli bu çocukları Ayşe ile Sadri büyütsün ne de olsa en mükemmel çift onlar.:img-yes:
elmali-turta
25-02-07, 12:04
hmm öyle ince bir ayrıntı war di mi..:) yok ya ne olursa olsun belgin bakmasın biz warız burda bakarız biz:img-hyste
cansuyla ben çocuğu kültür manyağı yapıcaz değişimli forumda elden ele gidicek çocuk en güzel fikir o :img-hyste
burçin çocuk sizin elinizde kültür manyağından çok her konuda manyak olur söliyyim bn sana yazık çocuğa bırakalım Belgin hanım baksın :img-hyste :img-hyste
handeozbek
25-02-07, 12:23
Ya gül yine güme gitti? Sizce Tarık Naza gül verebilmeyi başarabilecek mi? Annesine rağmen.
Naz ve Tarık çocuklarıyla konuşuyorlar.
Tarık:Kim kırdı dedim size annenize verebildiğim tek hediyeyi.
1.çocuk:Ben kırmadım. o kırdı.
2.Çocuk:Hayır ya o kırdı.
3.Çocuk:Ben kırmış olabilirim.
Tarık:Niye yalan söylüyorsunuz bakim.
1 ve 3:Sana çekmişiz baba.
Naz:Sen niye hemen üstüne alıyorsun yavrucum.
2:Sana çekmişim anne.
Naz:Yok Tarık yok biz bir yerde hata yaptık ama nerde.
Tarık:Galiba küçük bir imalat hatası oldu.
Naz:Bana da öyle geldi:img-hyste
burçin çocuk sizin elinizde kültür manyağından çok her konuda manyak olur söliyyim bn sana yazık çocuğa bırakalım Belgin hanım baksın :img-hyste :img-hyste
nerdeydin sen elmalı turtam mirayım dün gece..yatacak gece miydi:)velayet gidiyordu elden:)ama sabahtan destek kuvvetler gelmiş..:img-yes:
baksın babaannesi torununa ..bizimkiler de 3. balayı 5. balayı ..ver elini malibu,havai:img-hyste ..kendimiz için istiyorsak namerdiz..:img-hyste
ceza_cansu
25-02-07, 12:38
Günaydın herkese.Ne oluyor yine yalnız kaldığını hissettim anında kalktım Burçin:img-hyste :img-hyste Tabi ki bebeğe biz bakarız.Şimdi çocuğa biz bakarsak en azından manyak olur.Ama Belgin bakarsa ve de çocuk kız olursa cani bir kaynana olur.Olmaz buna izin vermeyiz.Düşünsenize ilk çocuk kız oluyor.Belgin ona kendi kaynana yöntemlerini aşılar.Peki sonra ne olur.O çocukta Belgin gibi oğluşunu kimseyle paylaşmaz.Şimdi Tarık ve Naz'a da yazık değil mi.Kızlarının cadı kaynanalığı yüzünden torunun çocuğunu göremezler:).Yok yok biz çocuğu Belgin'e bırakmayız:img-hyste :img-hyste
elmali-turta
25-02-07, 12:40
nerdeydin sen elmalı turtam mirayım dün gece..yatacak gece miydi:)velayet gidiyordu elden:)ama sabahtan destek kuvvetler gelmiş..:img-yes:
baksın babaannesi torununa ..bizimkiler de 3. balayı 5. balayı ..ver elini malibu,havai:img-hyste ..kendimiz için istiyorsak namerdiz..:img-hyste
ya sorma ablacım hiç yatcak gece değilmiş ya neyse telafi ediorum sabah bak:img-wink: velayet bizimdir gidemez :)))
bende onu diorum ya belgin bebeğe baksın ki nazla uğraşmasın bunlar aşklarını tazelrler dime:img-hyste ,hem biz ve kendimiz için bişey istemek nerde görülmüş:icon_whis :icon_whis
burcin_kaplan
25-02-07, 12:44
Günaydın herkese.Ne oluyor yine yalnız kaldığını hissettim anında kalktım Burçin:img-hyste :img-hyste Tabi ki bebeğe biz bakarız.Şimdi çocuğa biz bakarsak en azından manyak olur.Ama Belgin bakarsa ve de çocuk kız olursa cani bir kaynana olur.Olmaz buna izin vermeyiz.Düşünsenize ilk çocuk kız oluyor.Belgin ona kendi kaynana yöntemlerini aşılar.Peki sonra ne olur.O çocukta Belgin gibi oğluşunu kimseyle paylaşmaz.Şimdi Tarık ve Naz'a da yazık değil mi.Kızlarının cadı kaynanalığı yüzünden torunun çocuğunu göremezler:).Yok yok biz çocuğu Belgin'e bırakmayız:img-hyste :img-hyste
işte budur destek kuvvetim geldi hissettin hissetin gene burda eziyorlar beni cansu:img-hyste
bu arada cansu 3. kuşağada atladık ya helal olsun sana ..ya sorarm sana torunun çocuğunada naz bakarsa ne olucak durum:img-hyste anneannesi tam bir kaynana (boynuz kulağı geçer hesabı o kesin belginden bile daha beter olmuştur) büyük büyük anneside tambir manyak :img-hyste
biz bu çocuğuda kaçıralım cansu bize werecekleri yok wallahi çocuklar elden gidicek çağır şahin abiyle songülütopla bizim platforumu 2. kaçırma vakası başlıyor:img-hyste
Günaydın herkese.Ne oluyor yine yalnız kaldığını hissettim anında kalktım Burçin:img-hyste :img-hyste Tabi ki bebeğe biz bakarız.Şimdi çocuğa biz bakarsak en azından manyak olur.Ama Belgin bakarsa ve de çocuk kız olursa cani bir kaynana olur.Olmaz buna izin vermeyiz.Düşünsenize ilk çocuk kız oluyor.Belgin ona kendi kaynana yöntemlerini aşılar.Peki sonra ne olur.O çocukta Belgin gibi oğluşunu kimseyle paylaşmaz.Şimdi Tarık ve Naz'a da yazık değil mi.Kızlarının cadı kaynanalığı yüzünden torun sahibi olamazlar.Yok yok biz çocuğu Belgin'e bırakmayız:img-hyste :img-hyste
belgin e rağmen tarık ve naz ın çocuğu olursa onun haydi haydi olur:)..çocuğu belgin e bırakmazsanız tarık ve naz ikinci ,üçüncü çocuğu rüyalarına görürler ..ilkinde boş bulunmuş olabilir belgin .. verin ilkini , onunla oylansın ..vallahi tek çocuk olmak zor ..kardeş yüzü görsün garibim..:img-hyste .
elmali-turta
25-02-07, 12:51
belgin e rağmen tarık ve naz ın çocuğu olursa onun haydi haydi olur:)..çocuğu belgin e bırakmazsanız tarık ve naz ikinci ,üçüncü çocuğu rüyalarına görürler ..ilkinde boş bulunmuş olabilir belgin .. verin ilkini , onunla oylansın ..vallahi tek çocuk olmak zor ..kardeş yüzü görsün garibim..:img-hyste .
ewt yani 1.yi belgine verin o baksın sonra ikinciyi üçüncüye sırayla naz burçin ve cansu bakabilir ama 1.ye belgin baksında kadın hevesini alsın yoksa rahat bırakmaz :img-hyste :img-hyste
handeozbek
25-02-07, 12:53
Sizce bu bölümde baba-oğul barışması olabilir mi? Olsun artık neredeyse bebekler gelecek hatta geldi bile bizimkiler hala barışmadı
ceza_cansu
25-02-07, 12:54
Yok yok biz işimizi garentiye alalım.Şimdi bu Naz vücudumun şekli bozulur istemem ben 2. çocuk derse ne olucak(1.sini istemiş gibi varsayalım)Sorarım ne olucak.Belgin bize o çocuğu vermicek.Yazık olucak sonra gelicek olan nesillere:img-hyste
Burçin haklısın canım.Biz bu çocuğu,annesini,babasını falan toptan kaçıralım.Ama Asu ablayı sakın unutma.En büyük görev onun:img-hyste :img-hyste
işte budur destek kuvvetim geldi hissettin hissetin gene burda eziyorlar beni cansu:img-hyste
bu arada cansu 3. kuşağada atladık ya helal olsun sana ..ya sorarm sana torunun çocuğunada naz bakarsa ne olucak durum:img-hyste anneannesi tam bir kaynana (boynuz kulağı geçer hesabı o kesin belginden bile daha beter olmuştur) büyük büyük anneside tambir manyak :img-hyste
biz bu çocuğuda kaçıralım cansu bize werecekleri yok wallahi çocuklar elden gidicek çağır şahin abiyle songülütopla bizim platforumu 2. kaçırma vakası başlıyor:img-hyste
Ne oluyor burada bakim:)Ezmeyin Burçin ile Cansuyu onlar Belginden daha iyi bakarlar çocuklara...Kaçırırız walla:icon_twis (Whiteangel da henüz gelmemiş gönül rahatlığıyla yapabiliriz:img-hyste)
Sizce bu bölümde baba-oğul barışması olabilir mi? Olsun artık neredeyse bebekler gelecek hatta geldi bile bizimkiler hala barışmadı
bence bu barışma işi için daha erken:)hele bir torunlar olsun..onlar belki barıştırır:)
hulusican-baba öp dedemin elini ,dede sen de sarıl babama
hulusi-yok yaa..kolaydı öyle..üniversite diploması olmadan olmaz.
hulusican-dede benimkini vereyim ya..üç sene oldu bak alalı:img-hyste
Merhabalar. Siteye ynei üye oldum. Ben resmi siteyi ve özellikle burayı bilmeden önce dizinin fanatiği olduğumu düşünüyordum ama gördüm ki yalnız değilmişim. Yazılarınızı uzun zamandır okuyorum. Harika:happy0064 Özellikle fragmanları ince eleyip sık dokumanız tartışılmaz.
Dün geceki yazıları okudum da gülmekten yarım saattir mesaj yazamadım.:img-hyste Neler düşünmüşsünüz siz öyle. Ben de çocuğun BAG'a teslim edilmesinden yanayım. :img-wink: Naz ve Belgin karşılıklı atışmalarıyla mahvederler o küçücük çocuğu:img-hyste
hafta sonu evde olmadığım için pek yorumlarımı yazamadım..dizi zannettiğimizden umduğumuzadan daha renkli geçiyor..her bölüm yakınlaşma artıyor ki ben artık büyük itirafın çok yakınlaştığını düşünüyorum ama haberiniz olsun naz tarığın gerçek kimliğini gerçek hayatını öğrenince dizinin tüm romantizimi hüsran olucakkk:sad53: :img-yes: neyseki daha erken biz romantizmin keyfini çıkaralım...
her zamanki gibi yorumlarınız muhteşem...yine gülümseyerek okudum her ne kadar herbirini tek tek okuyamazsamda..en azından torun meseleseini kaçırmadım:img-hyste
zavallı çocukk:img-hyste ama anne va babasının muhteşem bir mazileri var çocuk babasına benzemese bari hele dedesinee:img-hyste
burcin_kaplan
25-02-07, 13:18
Ne oluyor burada bakim:)Ezmeyin Burçin ile Cansuyu onlar Belginden daha iyi bakarlar çocuklara...Kaçırırız walla:icon_twis (Whiteangel da henüz gelmemiş gönül rahatlığıyla yapabiliriz:img-hyste)
işte 3. destekçimizde geldi, çocuk bizimdir bizim kalıcak:img-hyste
hiç kimse merak etmesin biz o bebeğe yemez yedirir içmez içiririz:img-hyste yeğenimiz nede olsa:)
NOT: imzamdanda anlaşıldığı kadarıyla kesin bize ihtiyaç war...bu arada Serdar imza için çok Teşekkür ederiim çok saol:img-hyste :img-hyste
hiç kimse merak etmesin biz o bebeğe yemez yedirir içmez içiririz:img-hyste yeğenimiz nede olsa:)
NOT: imzamdanda anlaşıldığı kadarıyla kesin bize ihtiyaç war...bu arada Serdar imza için çok Teşekkür ederiim çok saol:img-hyste :img-hyste
Ewet çocuklar bizimdir,bizim kalacak:icon_twisBu imzaya koptum ben ya:img-hyste :img-hyste Serdar çok güzel olmuş,ellerine sağlık:good:Bakıp bakıp gülünecek cinsten:img-hyste :img-hyste
whiteangel
25-02-07, 13:28
Kesinlikle Belgin'e verilmeli. Yaşasın KAG KARDEŞLİĞİ:img-hyste
beybolat kardeşim arkamı dönmeye gelmiyor, hemen komplolar hazırlıyorsunuz. Kim demişyokum diye:img-hyste İşte geldim burdayım. Hulusican'ın haklarını sonuna kadar savunurum.
Bu arada Burçin imzaya bayıldım. İmazadan da anlaşılacağı üzere bu bebe Belgin'e verilmeli. Yoksa olanlar Tarık'cığıma olacak.:img-hyste Ve Hulusican tek çocuk olarak kalacak.:img-hyste
Dün geceki yazıları okudum da gülmekten yarım saattir mesaj yazamadım.:img-hyste Neler düşünmüşsünüz siz öyle. Ben de çocuğun BAG'a teslim edilmesinden yanayım. :img-wink: Naz ve Belgin karşılıklı atışmalarıyla mahvederler o küçücük çocuğu:img-hyste
hoşgeldin nilay..hem de nasıl hoşgeldin:)BAG demek oğlan tarafı demek ..oğlan tarafı da BELGİN demek..estek- kostek karargah pardon kaynana destek:happy0064 demiştim size arkamızda büyük destek hissediyorum diye:)
bu arada burçin imza şahane:img-hyste daha bebek ortada yok diyenler ahanda işte kanlı -canlı bebek..ama tarık ı şimdiden bıktırmışlar..gönderir onu iki gün sonra anacığına:img-hyste
ceza_cansu
25-02-07, 13:30
Evet çocuk bizimdir bizim kalıcak.Onu asla Belgin'e bırakmayız:img-hyste
Bu arada Serdar imza için çok saol
whiteangel
25-02-07, 13:30
Merhabalar. Siteye ynei üye oldum. Ben resmi siteyi ve özellikle burayı bilmeden önce dizinin fanatiği olduğumu düşünüyordum ama gördüm ki yalnız değilmişim. Yazılarınızı uzun zamandır okuyorum. Harika:happy0064 Özellikle fragmanları ince eleyip sık dokumanız tartışılmaz.
Hoşgeldin nilay87:good: Süper bir yorumla gelmişsin, kutlarım.:happy0064
elmali-turta
25-02-07, 13:36
hoşgeldin nilay..hem de nasıl hoşgeldin:)BAG demek oğlan tarafı demek ..oğlan tarafı da BELGİN demek..estek- kostek karargah pardon kaynana destek:happy0064 demiştim size arkamızda büyük destek hissediyorum diye:)
bu arada burçin imza şahane:img-hyste daha bebek ortada yok diyenler ahanda işte kanlı -canlı bebek..ama tarık ı şimdiden bıktırmışlar..gönderir onu iki gün sonra anacığına:img-hyste
evet BAG demek bi bakıma KAG demektir:))yaşasın KAG kardeşliği!!!:img-hyste
bu arada birazdan bizede imza gelicek belginin kucağında bebekli tabi belgin resim bulabilirsek :img-hyste :img-hyste
handeozbek
25-02-07, 14:29
Şimdi ortada tek bir soru kaldı? Bebeğin altını kim değiştirecek?:img-hyste
evet BAG demek bi bakıma KAG demektir:))yaşasın KAG kardeşliği!!!:img-hyste
bu arada birazdan bizede imza gelicek belginin kucağında bebekli tabi belgin resim bulabilirsek :img-hyste :img-hyste
mrb arkadaşlar :) dün gece yazdıklarınızı okurken koptum resmen :img-hyste Harikasınız :)
Ben de bir BAG olarak Yaşasın KAG KARDEŞLİĞİ....:happy0064
handeozbek
25-02-07, 14:44
En güzeli Tarık çocuğu da alsın dağ evine gitsin. Yorgan gitti kavga bitti. Nazla Belgin de kaynana-gelin başbaşa kalsınlar. Yazık Tarıkla bebişe ya. Yediler başlarını yediler:icon_whis
Evlendiklerinde de patron - şoför ilişkisinden kaynaklanan alışkanlık gereği bu iş Tarık a düşebilir :) Zaten Belgin de çocuklarını dadı ile büyütmüş o da pek anlamıyordur bu işlerden...
Ben Naz'ı bebeğin altını temizlerken düşünemiyorum bile:img-hyste Belgin değiştirebilir.
elmali-turta
25-02-07, 14:50
mrb arkadaşlar :) dün gece yazdıklarınızı okurken koptum resmen :img-hyste Harikasınız :)
Ben de bir BAG olarak Yaşasın KAG KARDEŞLİĞİ....:happy0064
bak buket abla KAG kardeşliğimiz git gide büyüyo:)))
bu arada imzam için sevgili serdar'a çok teşekkürlerr:img-wink:
handeozbek
25-02-07, 14:53
Ben bebeklere bakacak yeni birini buldum. Bakacak kişinin Vahi olması gerekir. Bebeğe baktırırlar mı orasını bilemem ama altını Vahi'ye değiştirtecekleri kesin:img-hyste
Yok yok biz işimizi garentiye alalım.Şimdi bu Naz vücudumun şekli bozulur istemem ben 2. çocuk derse ne olucak(1.sini istemiş gibi varsayalım)Sorarım ne olucak.Belgin bize o çocuğu vermicek.Yazık olucak sonra gelicek olan nesillere:img-hyste
Burçin haklısın canım.Biz bu çocuğu,annesini,babasını falan toptan kaçıralım.Ama Asu ablayı sakın unutma.En büyük görev onun:img-hyste :img-hyste
Sizi gidi sizi a...şist ler... bu ne ya, forumda olmuyorum hemen benimde içinde olduğum kaçırma planları yapılıyor... tabii kambersiz düğün olmaz.... fıs fıs sız kaçırma olmaz.... fıs fıs kimde ? bende !!!!!... demekki ben olmazsam olmaz... yok yok bundan sonra erken yatmak misafirliğe gitmek falan yok... kopuyorsunuz... coşuyorsunuz... plan üstüne planlar yapıyorsunuz.... daha konuşamamış çiftimizi torun sahibi bile yapıyorsunuz... 52 bölümde mi bitecekti dizi ?... burayı okusa senaristler 520 bölüm planı hazır diye uzattıkca uzatırlar dizimizi...
star tv'ye telefon açarak dizimizin 16:40 da bugün tekrarının olduğunu öğrendim.tel no:0212 4780787
bak buket abla KAG kardeşliğimiz git gide büyüyo:)))
bu arada imzam için sevgili serdar'a çok teşekkürlerr:img-wink:
Daha da çoğalacağız miraycım..bizler buz dağının su üstündeki kısmıyız:img-hyste ..suyun altında daha neler var:img-hyste
bir bebeğin altını değiştirmediği kaldı zaten tarık ın siyah kazağı giyince erkekliğin kalesi düştü ,bir de alt değiştirirse şehir yerle yeksan olur..naz da değişemez elindeki o koca koca yüzüklerle ..belgin annem fedakardır o yapar ..verin siz ,altını üstünü düşünmeyin:img-hyste
KAG cı-yız
Hak-lı-yız
Ka-za- na-ca-ğız:img-hyste
(Allah'ım akıl fikir ver yarabiim)
elmali-turta
25-02-07, 15:08
Daha da çoğalacağız miraycım..bizler buz dağının su üstündeki kısmıyız:img-hyste ..suyun altında daha neler var:img-hyste
bir bebeğin altını değiştirmediği kaldı zaten tarık ın siyah kazağı giyince erkekliğin kalesi düştü ,bir de alt değiştirirse şehir yerle yeksan olur..naz da değişemez elindeki o koca koca yüzüklerle ..belgin annem fedakardır o yapar ..verin siz ,altını üstünü düşünmeyin:img-hyste
KAG cı-yız
Hak-lı-yız
Ka-za- na-ca-ğız:img-hyste
(Allah'ım akıl fikir ver yarabiim)
evet siz verin belgine o altınıda değiştirir yemeğinide yedirir dime ama fedakar anne nede olsa:img-hyste :img-hyste
KAG cı-yız
Hak-lı-yız
Sö-ke-sö-ke a-lı-rı-z(bebeği yani)
bu arada ablacım son söleğine kocaman bi AMİNN!!! diyorum :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Aşk olsun Burçin,Cansu ve ben ne güne duruyoruz:img-hyste(Çocuğun sağlığı açısından Burçin veya Cansu'nun değiştirmesi daha uygunolur tabi:icon_whis)Ayrıca koskoca forumdan sadece üçümüz çocuğa sahip çıktık diğer arkadaşlara da sitemlerimi belirtmek isterim.Biz bu çocuğu sahiplendik diğerleri gibi kolayı seçip hemen Belgin Hanıma vermedik:hıhGaliba biz bu çocuğun velayet olayında mahkemelik olacağız:img-hyste
nımett emın mısın?kopru tekrar gozukuyor gazetelerde???
handeozbek
25-02-07, 15:20
Bize iyi bir avukat lazım. Yoksa malum dava uzar gider. Şimdi şahit olarak kimi alsak? Acaba dava ne kadar zamanda sonuçlanır. Çocuğun geleceği söz konusu çünkü. Acaba dava bitene kadar çocuğu dağ evine mi kaçırsak? Bizimkiler çocuğun başını yiyeceğine çocuğu ayılar kurtlar yese daha iyi:img-hyste
Aşk olsun Burçin,Cansu ve ben ne güne duruyoruz:img-hyste(Çocuğun sağlığı açısından Burçin veya Cansu'nun değiştirmesi daha uygunolur tabi:icon_whis)Ayrıca koskoca forumdan sadece üçümüz çocuğa sahip çıktık diğer arkadaşlara da sitemlerimi belirtmek isterim.Biz bu çocuğu sahiplendik diğerleri gibi kolayı seçip hemen Belgin Hanıma vermedik:hıhGaliba biz bu çocuğun velayet olayında mahkemelik olacağız:img-hyste
işte olay bu ..naz ın çocuğa bakamayacağı gün gibi ortada mecbur çocuğa sahip çıktınız ..ama biz kaynanamıza sonuna kadar güveniyoruz ..o bizden de iyi bakar..hem çocuk aile içinde büyüsün ..forumlar çocuk gelişimine uygun değil(bakınız biz):img-hyste
artık mahkemede görüşürüz:)
miraycım imzan çok güzel..serdar ın ellerine sağlık ..pek yakışmış kucağına babaanesinin yavrucak..:)
elmali-turta
25-02-07, 15:30
buket ablama katılıyorum biz belgin kaynanaya güveniyoruz sonuna kadar arkasındayız:img-hyste ayrıca naz daha kendisi çocuk ondan çocuk falan büyütemez o:img-hyste
KAg-cı-yız
Hak-lıyız
Hu-lu-si-can-ı Sö-ke sö-ke A-lı-rız:img-hyste
Bize iyi bir avukat lazım. Yoksa malum dava uzar gider. Şimdi şahit olarak kimi alsak? Acaba dava ne kadar zamanda sonuçlanır. Çocuğun geleceği söz konusu çünkü. Acaba dava bitene kadar çocuğu dağ evine mi kaçırsak? Bizimkiler çocuğun başını yiyeceğine çocuğu ayılar kurtlar yese daha iyi:img-hyste
Ne yaptın Hande çocuğu kurda kuşa yem ettin:img-hysteBiz onun kılına zarar getirir miyiz:)onun için güvenli bir yer ayarlarız merak etme sen:img-wink:
işte olay bu ..naz ın çocuğa bakamayacağı gün gibi ortada mecbur çocuğa sahip çıktınız ..ama biz kaynanamıza sonuna kadar güveniyoruz ..o bizden de iyi bakar..hem çocuk aile içinde büyüsün ..forumlar çocuk gelişimine uygun değil(bakınız biz):img-hyste
artık mahkemede görüşürüz:)
miraycım imzan çok güzel..serdar ın ellerine sağlık ..pek yakışmış kucağına babaanesinin yavrucak..:)
Arkadaşım bizde zaten ne Naz bakabilir ne de Belgin Hanım diyerek bu çocuğa sahip çıktık:)Bi de nispet yapar gibi babanesisinin kucağına pek yakışmış diyosun şimdi biz de(Burçin,Cansu,ben)kucağımızda çocukla kendi resimlerimizi kullanarak bir imza yapmasını isteriz Serdar'dan tam olur ha:img-hyste
handeozbek
25-02-07, 15:33
Ama şimdi şöyle bir durum var. Nazı da çocuğundan ayırmamak lazım. Kızın zaten annesi yok bir de çocuğu aldınız mı hem Naza yazık hem de Tarığa:sad53: :img-hyste
forum ikiye bölümmüş durumda,
çocuğu belgin mi büyütecek yoksa naz mı.
belgin büyütürse çocuk dedesine çekecek, naz büyütmeye kalkarsa aşka engel olacak. tercih sizin. :)
imzaları beğenmenize sevindim. özel istek varsa eğer bebeği büyütecek başka kişiler için (ümit-filiz, ayşe-sadri) onları da yapabilirim. replikleri hazır :)
ceza_cansu
25-02-07, 15:45
Değiştiririz tabi.Gerçi hiç denemedim ama öğrenirim.İtalya da 3,5 günde hızlandırılmış çocuk bakma okulu varmış.Gideriz biz Burçin'le ona:img-hyste Ayrıca mahkeme çok iyi fikir.Böyle durumlarda velayet babanneye değil tabiki de anneye verilir.Yani hukuk bile bizim yanımızda:img-hyste
Sevgili forum ahalisi, burda bebek kimde kalacak değil kim büyütecek kavgası var. Olaylar boyut değiştirdi.
Bu bebek annesi Naz ile babası Tarık tarafından büyütülürken , bakımı konusunda ailede bulunan iki büyük hanım, hacer ana ve Belgin kaynana tarafından da günün belirli saatlerine bakılacaktır. Ah zavallı çocuk nasıl şımaracak nasıl... eyvah eyvah eyvah.... daha kaç eyvah çeksem yetmez.... düşünün evde 2 dede, dayı, hala, sadri, ayşe.... iyiki belgin ve hacer gibi otoriteler varda o çocuk biraz aklı selimm olur umarım.
pas.si.on79
25-02-07, 15:49
serdar çoook teşekkürler....:happy0064
Biz bebek istedik... Ama ondan önce en güzel aşkları yaşayacaklar,tatlı didişmeleri,dokunaklı bakışmalarını izlemek istiyoruz.Ama bu dağevinden de güzel şeyler bekliyoruz.. :img-hyste
forum ikiye bölümmüş durumda,
çocuğu belgin mi büyütecek yoksa naz mı.
belgin büyütürse çocuk dedesine çekecek, naz büyütmeye kalkarsa aşka engel olacak. tercih sizin. :)
imzaları beğenmenize sevindim. özel istek varsa eğer bebeği büyütecek başka kişiler için (ümit-filiz, ayşe-sadri) onları da yapabilirim. replikleri hazır :)
tarık naz senden rica etsem tarık şarkı söylerken kucağında bebek olan bir imza (bir elinde mikrofon bir elinde bebek te olabilir ), çok şey mi istedim :)
Bebeğe ninni gibi gelecektir şarkı:) , en azından tarık ın güzelin sesinle huzurlu uyku uyur bebek :)
Değiştiririz tabi.Gerçi hiç denemedim ama öğrenirim.İtalya da 3,5 günde hızlandırılmış çocuk bakma okulu varmış.Gideriz biz Burçin'le ona:img-hyste Ayrıca mahkeme çok iyi fikir.Böyle durumlarda velayet babanneye değil tabiki de anneye verilir.Yani hukuk bile bizim yanımızda:img-hyste
cansu cuğum ..elde deliller var..otuz bir bölüm tekmili birden yalancı yarim seyreden hiç bir hakim çocuğu naz a vermez:) gerçi 32 yi seyrederse Belgin e de vermez :img-hyste ..evine görürüp kendi bakar:img-hyste
ceza_cansu
25-02-07, 16:21
cansu cuğum ..elde deliller var..otuz bir bölüm tekmili birden yalancı yarim seyreden hiç bir hakim çocuğu naz a vermez:) gerçi 32 yi seyrederse Belgin e de vermez :img-hyste ..evine görürüp kendi bakar:img-hyste
Haklısın eğer bu hakim bir de forumu okuyorsa çocuğu bize de vermez.Artık hakim,savcı,avukatlar falan birleşip bakarlar çocuğa:img-hyste Yalnız ne bebekmiş ya milli bebek:)paylaşılamadı bir türlü:):)Aman Belgin bakmasında kim bakarsa baksın ben razıyım ama Belgin olmaz:icon_twis :icon_twis
ben bu çocuğu bizim eve getirmenin yolunu buldum... kasttan akrabam olan birini hakim kılığına sokarım. o çocuk bizim evde büyür... tüm baglar maglar kag lar dönüşümlü uğrarsınız.... oooo el bebek gül bebek... daha ne olsun :happy0064
handeozbek
25-02-07, 16:25
Bence çocuk sınavı yapılmalı. Sınavı kazanan bebeğe bakmaya hak kazanmalı. Ne de olsa paylaşılamayan bebek:img-hyste
ceza_cansu
25-02-07, 16:25
ben bu çocuğu bizim eve getirmenin yolunu buldum... kasttan akrabam olan birini hakim kılığına sokarım. o çocuk bizim evde büyür... tüm baglar maglar kag lar dönüşümlü uğrarsınız.... oooo el bebek gül bebek... daha ne olsun :happy0064
:img-hyste :img-hyste tamamdır o zaman.Yalnız cuma günleri bebek bizimdir.Eğer perşembe günü olan bölümde yine basılıcak bir konu çıkarsa ben,Burçin bebeğide alıp basarız seti.
Bebek bizimdir bizim kalıcak:img-hyste
Hande nasıl bir avatar o öyle:img-hyste Ya Naz'a da hamilelik pek bir yakışmış.Çok tatlı durmuş:img-yes: :img-yes:
handeozbek
25-02-07, 16:28
Ya köprünün tekrarı başlıyor. Vermediler bizim dizinin tekrarını. Of ya of:sad53:
elmali-turta
25-02-07, 16:32
Bebek bizimdir bizim kalıcak:img-hyste
hayır efendim çocuk belginin veKAG ın dır bizim kalıcak:img-hyste
tamam o zaman anlaşalım husumet ortadan kalksın ..biz uyumlu bir forumuz ..yakışmaz bize bunlar..haftanın dört harfli günleri bebek BAG da yani aynı zamanda KAG da ..üç harfli günleri MAG da..:img-hyste demek ki anlaşmak iistenince oluyormuş:happy0064
hande sınav işi de hoş..KPSS den sonra BBSS
bu arada star da köprü başladı:bilmim
ceza_cansu
25-02-07, 16:34
tamam o zaman anlaşalım husumet ortadan kalksın ..biz uyumlu bir forumuz ..yakışmaz bize bunlar..haftanın dört harfli günleri bebek BAG da yani aynı zamanda KAG da ..üç harfli günleri MAG da..:img-hyste demek ki anlaşmak iistenince oluyormuş:happy0064
Bana 3 harfli bir gün söyler misin:img-hyste :img-hyste Hayır bir kere cuma günü bizde olsun diğer bütün günler sizde olsun.Nasılsa biz onu 1 günde değiştiririz.Sizde diğer 6 gün uğraşırsınız çocuğu normale çevirmek için:img-hyste :img-hyste
Üç harfli günlermiş:img-hyste Yok ya çok kurnaz gördüm seni:icon_twisBu çocuk bizimdir,bizim kalacak!!!Yaşasın MAG gücü:happy0064(Örgütlenmiş gördüm bizi canım:img-hyste )
burcin_kaplan
25-02-07, 16:42
Haklısın eğer bu hakim bir de forumu okuyorsa çocuğu bize de vermez.Artık hakim,savcı,avukatlar falan birleşip bakarlar çocuğa:img-hyste Yalnız ne bebekmiş ya milli bebek:)paylaşılamadı bir türlü:):)Aman Belgin bakmasında kim bakarsa baksın ben razıyım ama Belgin olmaz:icon_twis :icon_twis
yetiştim gayrii!:) noluyor bakim burda çocuk tamamen benim cansunun we beybolatındır bizimdir bizim kalıcaakk!:img-hyste
KAGda neymiş bizden iyi kimse bakamaz onlara altınıda değiştirirz merak etmeyin siz..
bu arada dayanamdım int. cafeye geldim girdim değerinizi bilin sizi yanlız bırakmiyim KAGcılar ezmesin diye:img-hyste
burda CBB gücü war beaa:img-hyste
ceza_cansu
25-02-07, 16:46
yetiştim gayrii!:) noluyor bakim burda çocuk tamamen benim cansunun we beybolatındır bizimdir bizim kalıcaakk!:img-hyste
KAGda neymiş bizden iyi kimse bakamaz onlara altınıda değiştirirz merak etmeyin siz..
bu arada dayanamdım int. cafeye geldim girdim değerinizi bilin sizi yanlız bırakmiyim KAGcılar ezmesin diye:img-hyste
Açılın Cansu,Burçin,Beybolat çocuğu almaya gidiyor.CBB ilk hedefimiz çocuğu almak ileriiii.Allah Allah Allah:img-hyste :img-hyste
Üç harfli günlermiş:img-hyste Yok ya çok kurnaz gördüm seni:icon_twisBu çocuk bizimdir,bizim kalacak!!!Yaşasın MAG gücü:happy0064(Örgütlenmiş gördüm bizi canım:img-hyste )
sizin anlaşmaya gönlünüz yok ne diyeyim..gün beğendiremedik:img-hyste
Ayrıca "Alamadığın Çocuk Senin Değildir!!!!'' Köprü izliyorum da çağrışım yaptı:img-hyste
İmzama göre bebeğe kimin bakacağı kararlaştırılmıştır..İitraz istemem...Fadik Belgin'in dadısıdır...Belginine kıyamaz...Fadik Hulusicana gözü gibi bakacaktır...:img-hyste :img-hyste
elmali-turta
25-02-07, 16:48
hayır ya çocuk tamamen KAGındır ve KAGın kalacaktırr!!!:img-polic o çocuğa en iyi belginle hacer anne bakar ne siz ne biz:img-hyste
bu arada CBB gibi 3 kişilik bi grup KAG gibi bi grupla baş edemez bizim arkamız sağlam bikerem:img-beee: :img-beee:
Ben gülmekten kurtulabilir ve birşey olmadan 200'e yakın yazıyı okuyabilirsem birşeyler yazacağım :)
Yaaa müthişsiniz napmışsınız :) Valla yok olmaya gelmiyor hemen kaynatıyorsunuz ;)
handeozbek
25-02-07, 16:52
Ya artık biriniz baksın şu çocuğa deminden beri ağlıyor. Yazık ya:img-grin2
İmzama göre bebeğe kimin bakacağı kararlaştırılmıştır..İitraz istemem...Fadik Belgin'in dadısıdır...Belginine kıyamaz...Fadik Hulusicana gözü gibi bakacaktır...:img-hyste :img-hyste
Hadi şimdi buyrun burdan yakın bakalım:img-hyste bir fadiğimiz eksikti o da tamamlandı:img-hyste sevtoş yahu o çocuk fadiği görünce geldiği gibi geri gider ..ömrü billah doğmaz..gelişimini ana karnında sürdürür:img-hyste :img-hyste bu da MAG ın işine gelir ki olmazzzzz...zaten saydıracaklar bana birazdan ALFABEYİ:img-hyste :img-hyste
elmali-turta
25-02-07, 16:55
Ayrıca "Alamadığın Çocuk Senin Değildir!!!!'' Köprü izliyorum da çağrışım yaptı:img-hyste
evet ablacım işte bu bayıldım bu slogana ya
"alamadığınız çocuk sizin değildir,bizimdir"
Ya artık biriniz baksın şu çocuğa deminden beri ağlıyor. Yazık ya:img-grin2
Ah yavrum telef oldu KAG'ın elinde:img-cray:''Bakamadığınız çocuk sizin değildir'':img-hysteHadi BBC iş başına kurtaralım yavrucağı bu KAG'lardan:img-hyste
oo fadik hanım fadik hanım hüso bey ne diyecek bu işe:))))
bu arada serdarcığım yaptığın imzalara koptum yaa:)))) süper olmuşş.....
pas.si.on79
25-02-07, 17:10
nessciğim avatar için teşekkürler....
serdar sana da imza için tekrar teşekkürler...
Bebek bakma sorunu çıkartınız başımıza helal olsun size.....:img-hyste
BU STAR a diyecek bir çift sözüm vardı..MAilimi gönderdim.Dünkü prg da falancayla falancayla dans etmiş... bilmem kimin babaannesi hastaymış,,,
bize ne ya...Ayşe kökçü ye yer yok...
Şimdi de yy nin tekrarını yayınlamadı...Ne zaman yayınlanacak belli değil...Ne yapmaya çalışıyo bunlar..... Şu dizi olmasa ... starın tv den silecem ama YY ye dua etsin.
Yalnız 32 bölümden kalan gözümün önünden gitmeyen sahne:
Tarık ve Nazın camdan bakışmaları... :img-in_lo
oo fadik hanım fadik hanım hüso bey ne diyecek bu işe:))))
Ne diyebilirmiş ki...Bana yardım edecek...Hulusicanı anasına-babasına arada götürüp getirecek...:img-hyste :img-hyste
cok komık ya,starda dıcıturk ekranında yalancı yarım tekrar yazıyor,ama ekranda kopru tekrar:img-in_lo arkadaslar ya benı bı korku aldı,belkıde benım kısılıgımden kaynaklanan negatıf olmam ama sankı dızımız gun gıttıkce kan kaybetcek gıbı:(cevremde kı ınsalardan 'bu dıyoloklar sıktı artık'sıkayetlerı gelıyor devamlı...tamam bunlar olcut degıl ve ortada felaket senoryoluk bısey yok ama 'Rutınlesen senaryo,gıttıkce azalan tanıtımlar ve yenı gelecek ıddalı yapılmlar'benı dızının gelecegıne daır korkutuyor:icon_sorr sımdı pazar pazar bu ne ya dıyeceksınız ama sanırm benım endıslerımı anlayacak tek yer ve ınsanlar burada:)umarım yanılıyorumdur,umarım hersey tum bu aksılıklere karsı hersey gusel devam eder..
handeozbek
25-02-07, 17:16
cok komık ya,starda dıcıturk ekranında yalancı yarım tekrar yazıyor,ama ekranda kopru tekrar:img-in_lo arkadaslar ya benı bı korku aldı,belkıde benım kısılıgımden kaynaklanan negatıf olmam ama sankı dızımız gun gıttıkce kan kaybetcek gıbı:(cevremde kı ınsalardan 'bu dıyoloklar sıktı artık'sıkayetlerı gelıyor devamlı...tamam bunlar olcut degıl ve ortada felaket senoryoluk bısey yok ama 'Rutınlesen senaryo,gıttıkce azalan tanıtımlar ve yenı gelecek ıddalı yapılmlar'benı dızının gelecegıne daır korkutuyor:icon_sorr sımdı pazar pazar bu ne ya dıyeceksınız ama sanırm benım endıslerımı anlayacak tek yer ve ınsanlar burada:)umarım yanılıyorumdur,umarım hersey tum bu aksılıklere karsı hersey gusel devam eder..
Sen hiç korkma. Eğer dizimize kötü birşey yapmaya kalkarlarsa Hulisican'ı da alır basarız starı. İçin rahat olsun:img-grin2
elmali-turta
25-02-07, 17:31
Ah yavrum telef oldu KAG'ın elinde:img-crayHadi BBC iş başına kurtaralım yavrucağı bu KAG'lardan:img-hyste
asıl çocuk sizin elinizde telef oldu o nedenle çocuk deneyimli birilerinin elinde olmalı:)):img-hyste
ayrıca tekrar söylüyorum BCC üç kişilik bir grup KAG gibi bi grupla başa çıkmaz biz suyun görünen kısmıyız bide görünmeyen kısmı var:img-hyste :img-hyste
asıl çocuk sizin elinizde telef oldu o nedenle çocuk deneyimli birilerinin elinde olmalı:)):img-hyste
ayrıca tekrar söylüyorum BCC üç kişilik bir grup KAG gibi bi grupla başa çıkmaz biz suyun görünen kısmıyız bide görünmeyen kısmı var:img-hyste :img-hyste
Tamam üç kişi olabiliriz ama biz bu forumda bu çocuğa sahip çıkan tek grubuz,siz çocuğu hemen Belgine verdiniz KAG falan hikaye:img-beee:
Bir BBC dünyaya bedel:butch: :img-hyste
Tamam üç kişi olabiliriz ama biz bu forumda bu çocuğa sahip çıkan tek grubuz,siz çocuğu hemen Belgine verdiniz KAG falan hikaye:img-beee:
BBC demişken siz isim kullanırken telif falan verdiniz mi ..koskoca ingiliz tv kanalı..bir dava açar hapislerde sürünürsünüz :img-hyste ya özgün olun ya çocuğu bize verin..ortalarda kalacak bir şey değil:img-hyste
elmali-turta
25-02-07, 17:49
biz belgine verdik çünkü en iyi onun bakıcağını düşünüyoruz KAG hikaye değildir herkesin içinde bir KAG vardır ama içindeki KAG'ı farketmek bi ayrıcalıktır :img-hyste
Biz bu kadar inatlaşırsak Naz ve Tarık bize yeğen vermeyecek arkadaşlar. Bu iş inatla olmaz. Onlar bir çocuk sahibi olsun, işi tatlıya bağlarız. Kag ve Bag olarak bakımda adetsel bir üstünlüğümüz olacağı kesin. Ama mag larda iş bölüşümünden paylarını alacaklar elbet.
Fakat tüm bunların tek kusuru var.... ben o çocuğun beden ve ruh sağlığından şüpheliyim artık. Çocuk bu kadar hevesli bakıcının arasında ya paralanacak ya çıldıracak.
Biz bırakalım Naz ve Tarık bir ingiliz mürebbiye tutsun. Çocuk ciddi akılı uslu yetişsin. Büyüyünce bizlere benzemesin.
Bu ne ya KAG'cıların arasında kaldım tek BBC'ci olarak:)Teker teker gelin canım sizde:)neyse bir BBC dünyaya bedel hepinize verecek cevabım var:icon_twis
BBC demişken siz isim kullanırken telif falan verdiniz mi ..koskoca ingiliz tv kanalı..bir dava açar hapislerde sürünürsünüz :img-hyste ya özgün olun ya çocuğu bize verin..ortalarda kalacak bir şey değil:img-hyste
Öncelikle şunu söyleyeyim farkettiğin üzere dünya çapında koskoca bir ingiliz kanalını arkamıza almış bulunuyoruz:img-hyste Bizimle başa çıkmanız mümkün değil:icon_whis
biz belgine verdik çünkü en iyi onun bakıcağını düşünüyoruz KAG hikaye değildir herkesin içinde bir KAG vardır ama içindeki KAG'ı farketmek bi ayrıcalıktır :img-hyste
Arkadaşım biz BBC'yiz ama aynı zamanda da MAG'cıyız:img-cool2 Biz bir gruhun üyeleriyiz kısacası bize felsefe yapma baştan kaybedersin:img-hyste
Son olarak diyorumki BU ÇOCUK BİZİMDİR,BİZİM KALACAK!!!:img-cool2
elmali-turta
25-02-07, 18:10
Arkadaşım biz BBC'yiz ama aynı zamanda da MAG'cıyız:img-cool2 Biz bir gruhun üyeleriyiz kısacası bize felsefe yapma baştan kaybedersin:img-hyste
bizde KAGcıyız ve aynı zamanda BAGcıyız ve bilmem biliyomusun ama bütün bu gruplar BAGdan türedi yani biz orginali oluyoruz tüm bu grupların :img-hyste
bnde son olarak diyorum "alamadığınız bebek sizin değildir, olamazda"
whiteangel
25-02-07, 18:11
:img-hyste İki saatliğine ayrıldım... Ohoooo neler olmuş neler:)
Şimdi ilk sözümü tekrar ediyorum. Bu çocuğa babaannesi bakacaktır. :img-hyste
Star tv köprü dizisine çok para yatırdığı için durmadan tekrarını veriyor.:icon_evil Yalancı yarim üvey evlat:icon_evil
Şimdi uğur kedi gelse, bu avatarları ve imzaları görse:img-hyste , akşamdan beri yazılanları okusa ne düşünür çok merak eiyorum. Kesin bebeyi bizim ulaşamıyacağımız bir yere saklamak için önlemler almaya başlar:img-hyste
BELGİN'E ÖZGÜRLÜK:img-hyste YAŞASIN KAG KARDEŞLİĞİ:happy0064
burcin_kaplan
25-02-07, 18:11
Ah yavrum telef oldu KAG'ın elinde:img-cray:''Bakamadığınız çocuk sizin değildir'':img-hysteHadi BBC iş başına kurtaralım yavrucağı bu KAG'lardan:img-hyste
kurtaralım wallahi olmauyor walla çocuk telef oldu kaynana ellerinde yazık yahu acıyın çocuğada bize werin gül gibi geçicenelim bakalım çocuğa :)
bu arada beybolat BBC çok güzel olmuş bundan sonra bizim lakap o olsun:img-hyste
handeozbek
25-02-07, 18:12
Bence bebeğe Berrak baksın. Tarığa ne güzel bakıyordu. Çocuğuna haydi haydi bakar. Bu bebeğe bakmayan kimse kaldı mı? Varsa kuyruğa girsin:img-hyste
ya süpersiniz valla.
"bu çocuk bizimdir bizim kalacak"
"alamadığınız bebek sizin değildir, olamazda"
daha ne sloganlar çıkacak bakalım.merakla bekliyorum. ayrıca herzaman MAG, ve BBC grubunu desteklerim haberiniz olsun. :) yalnız değilsiniz.
Bu ne ya KAG'cıların arasında kaldım tek BBC'ci olarak:)Teker teker gelin canım sizde:)neyse bir BBC dünyaya bedel hepinize verecek cevabım var:icon_twis
Öncelikle şunu söyleyeyim farkettiğin üzere dünya çapında koskoca bir ingiliz kanalını arkamıza almış bulunuyoruz:img-hyste Bizimle başa çıkmanız mümkün değil:icon_whis
Kim korkar BBC den..iki gün Seda Sayan a çıktık mı bitti bu iş..BBC filan solda sıfır kalır:img-hyste ablam bir el atsın bak:)nasıl alıyoruz kucağmıza bebişi:img-hyste Hem yerli malı Türk ün malı..
biri bize dur desiiinn:img-help: :img-help:
burcin_kaplan
25-02-07, 18:16
Öncelikle şunu söyleyeyim farkettiğin üzere dünya çapında koskoca bir ingiliz kanalını arkamıza almış bulunuyoruz:img-hyste Bizimle başa çıkmanız mümkün değil
süpersiin grupdaşım benim:img-hyste geldim yardıma geceye kadarda burdayım çıkmıyacağım:img-hyste cansuda gelir birazdan tamamlanır grubumuz ewet bakalım şimdi sorun nedir alalım KAG cılardan:)
doğru söylemiş BBC üyemiz gruptaşıım çocuğa sahip bile çıkmadınız direk kaynana ellerine werdiniz biz çocuğa ellerimizle bakıcaz büyütüceez! bizim grubumuz kadar düşünceli iyi insanlar war mı:img-cool2
Bu çocuk bizimdirr
bizim kalaacakk
bu çocuk bizimdir
bizim kalacakk:img-hyste
assi_yılllar
25-02-07, 18:16
bbc ne hadi merti anlayanlar grubunu anladım da .... hergün yeni bşi çıkıor valla süpersiniz hea sloganlarla imzalara bayıldım..dizinin 3 yıl sonraki replikleri şimdiden bulnmuış sanki :) obunlara bebek anca 3 yıl en az diorum o da :)
whiteangel
25-02-07, 18:17
FADİK ve HÜSO bile olaya el atmışş:img-hyste Hulusican kaç kurtar kendini çocuğum.:img-hyste
Anne ile baba hala aşkını itiraf edememiş. Dedeler rus revüsünde,babaanne kaynanalık sendromu yaşıyor. Forum ahalisi dersen toptan iptal:img-hyste
Kaç HULUSİCAN kaç:img-hyste
forever_love
25-02-07, 18:17
arkadaşlar burası biraz karışık valla anlayamadım hayırdır ne oluyor.birisi bana bir özet geçerse sevinirim...KAG cılar MAG cılar herşeyden önemlisi Bebek...hayırdır?...:)
burcin_kaplan
25-02-07, 18:18
bbc ne hadi merti anlayanlar grubunu anladım da .... hergün yeni bşi çıkıor valla süpersiniz hea sloganlarla imzalara bayıldım..dizinin 3 yıl sonraki replikleri şimdiden bulnmuış sanki :) obunlara bebek anca 3 yıl en az diorum o da :)
canım ne mertii???
MAG = merveyi anlayamayanlar grubudur :) biz merveyi seven ama anlayamayan insanlar topluluğuyuz:)
BBC ye gelince oda burçin beybolat ve cansu demek:img-hyste
allahım imzalara bakk bitiridiniz beniii:img-hyste yakında nazın kucağında bebek görürsem şaşırmam:img-yes: öldüm gülmekten...bence naz büyütsün hulusi canı belgine yada hulusiye benzemesinden se naza benzesin :img-yes: ayy havaya girdim haftaya bölümü izlerken ee hulusi nerde diycem galibaa:img-hyste
whiteangel
25-02-07, 18:20
Bence bebeğe Berrak baksın. Tarığa ne güzel bakıyordu. Çocuğuna haydi haydi bakar. Bu bebeğe bakmayan kimse kaldı mı? Varsa kuyruğa girsin:img-hyste
Şimdi Samim diyecem:img-hyste beni forumdan atacaksınız.:img-hyste Tamam tamam sustum.:img-hyste
ya süpersiniz valla.
daha ne sloganlar çıkacak bakalım.merakla bekliyorum. ayrıca herzaman MAG, ve BBC grubunu desteklerim haberiniz olsun. :) yalnız değilsiniz.
Serdar demek öylee hımmmm:icon_whis
Bir Mag dan başka ne beklenir ki zaten:img-wink:
canım ne mertii???
MAG = merveyi anlayamayanlar grubudur :) biz merveyi seven ama anlayamayan insanlar topluluğuyuz:)
anlayamadığınız naz a nasıl çocuk emanet edeceksiniz sorarım size ..siz anlamadınız bunca aydır o çocuk nasıl anlayacak..hadi anladı sanki mutlu mu olacak:img-hyste tekrar söylüyorum..bebek bizimdir kaynana da kalacak..:img-hyste tarih de bu inadınızı asla affetmeyecek..:img-polic
burcin_kaplan
25-02-07, 18:23
arkadaşlar burası biraz karışık valla anlayamadım hayırdır ne oluyor.birisi bana bir özet geçerse sevinirim...KAG cılar MAG cılar herşeyden önemlisi Bebek...hayırdır?...:)
dün gece whiteangel ve nowar_77 bir kaynana muhabbetine girdiler arkadaşım giriş o giriş o sıralarda hulusican adına bi çocuk dünyaya geldi ondan beri bu konu konuşuluyor ...Çocuğa nazın bakamayacağnı düşündükkleri için KAG grubunu kurdular yani kaynana grubu belginin bakmasını istiyorlar:img-hyste
Bizde MAAG cıydık merve anayı anlayanlar grubuyduk yani :img-hyste ama ondan sonra karar werdik en iyisi biz bakıcaz çocuğa yani BBC onun açıklamasınıda biraz önce yaptm:):)
burcin_kaplan
25-02-07, 18:25
anlayamadığınız naz a nasıl çocuk emanet edeceksiniz sorarım size ..siz anlamadınız bunca aydır o çocuk nasıl anlayacak..hadi anladı sanki mutlu mu olacak:img-hyste tekrar söylüyorum..bebek bizimdir kaynana da kalacak..:img-hyste tarih de bu inadınızı asla affetmeyecek..:img-polic
ablacım anlayamadığımız Merve , Naz değil dikkatini çekerim:img-hyste :img-hyste
Ayrıca çocuğa Naz değil biz bakıcaz BBC:img-cool2
forever_love
25-02-07, 18:25
anladım şimdiii...çok güzel yaa..muhabbet ne güzelmiş valla...kaçırmışım.
bence en güzel tarık bakar o çocuğa bir de tag kurulsun tam olsun :)
assi_yılllar
25-02-07, 18:28
canım ne mertii???
cvp içn saol jnm bnde mag ı sormadan böle bişi düşünmüştüm tabe konular çok çabuk deişior mag ortada kaldı bnde öle okuordum tüm forumu :) saol aydınlattığın için
burcin_kaplan
25-02-07, 18:30
ya süpersiniz valla.
serdaar işte budur biliyordum bizi destekleyeceğini :)
burda o kadar kişiler ama bizi ezemicekler.. hiç bir zaman...
hepimiz birimiz birmiz hepimiz için:img-hyste :img-hyste
ablacım anlayamadığımız Merve , Naz değil dikkatini çekerim:img-hyste :img-hyste
Ayrıca çocuğa Naz değil biz bakıcaz BBC:img-cool2
haa yani siz naz ı anladınız yani:)tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum..bir ara bana da anlatın:img-hyste
hangisi daha vahim karar veremedim sizin bakmanız mı naz mı..ben bunu bir düşüneyim..o zaman kadar bebek bizimdir sonra da bizde :img-hyste kalabilir
burcin_kaplan
25-02-07, 18:33
haa yani siz naz ı anladınız yani:)tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum..bir ara bana da anlatın:img-hyste
hangisi daha vahim karar veremedim sizin bakmanız mı naz mı..ben bunu bir düşüneyim..o zaman kadar bebek bizimdir sonra da bizde :img-hyste kalabilir
çaktırma ablacım anladık işte fazla derinlere inme yüzeysel düşün:img-hyste :img-hyste
bu arada bebek akşam gene bize gelicek şimdi sizde olabilir ama gece biz alıcaz onu merak etmeyin siz:img-hyste
whiteangel
25-02-07, 18:34
Evet arkadaşım aynen öyle olacaktır. Ben bu sözün altına imzamı atarım. Aha da attım.:img-hyste
Hulusican bizimdir.:img-hyste
Velayet davasına atanan hakim bebeğe benim evimde bakılmasına karar verdi. Tüm aile üyeleri istedikleri zaman gelip bakabilir ve sevebilirler. Bu durumda anne ve babası da bize taşınıyor. Ama bakımı yasal olarak bana ait. HAKİM'in kararı ne yaparsınız.:happy0064 :happy0064 :happy0064
elmali-turta
25-02-07, 18:37
Evet arkadaşım aynen öyle olacaktır. Ben bu sözün altına imzamı atarım. Aha da attım.:img-hyste
Hulusican bizimdir.:img-hyste
ablalarım siz imzaları atarsınızda ben atmazmıyım bnde atıyorum imzamı:img-hyste
KAG cıyız haklıyız
Söke söke alırız!!!
vallahi yazdiklarinizi karnim agriyarak okuyorum...supersiniz yaaa ben tag ciyim arkadaslar yazik ya en cok ezilen bu dizide tarik bide su coicuga destek verin yazikdimi ama tarik neler cekiyo anasiyla nazin eleinden bide hulisican iyisimi bunlar baba ogul basini alip gitsinler...boyle bi forum ne gelmistir nede gelecektir KANIMCA....
elmali-turta
25-02-07, 18:42
Velayet davasına atanan hakim bebeğe benim evimde bakılmasına karar verdi. Tüm aile üyeleri istedikleri zaman gelip bakabilir ve sevebilirler. Bu durumda anne ve babası da bize taşınıyor. Ama bakımı yasal olarak bana ait. HAKİM'in kararı ne yaparsınız.:happy0064 :happy0064 :happy0064
aaa ablacım haksızlık HAKİMden torpilin var senin olmazz bu dava düşer:img-hyste bu arada Ebru abla nerde ya o burda olsaydı bizim avukatımız olurdu:img-hyste
handeozbek
25-02-07, 18:48
Dünden beri çocuğu bir oraya çek bir buraya çek çocukta kol bacak kalmadı:img-hyste Bence en uygunu Nazın bakması. Safta olsa,inatçı ve biraz da şımarık bile olsa sonuçta annesi. Ana gibi yar vatan gibi diyar olmaz Bu durum ben ne oluyorum MAG mı?:icon_whis
whiteangel
25-02-07, 18:51
vallahi yazdiklarinizi karnim agriyarak okuyorum...supersiniz yaaa ben tag ciyim arkadaslar yazik ya en cok ezilen bu dizide tarik bide su coicuga destek verin yazikdimi ama tarik neler cekiyo anasiyla nazin eleinden bide hulisican iyisimi bunlar baba ogul basini alip gitsinler...boyle bi forum ne gelmistir nede gelecektir KANIMCA....
İyi diyorsun doğru diyorsun arkadaşım ama.. Tarık Naz'a zor bakar. Hem Naz hem Hulusican.. töbee töbee.:img-hyste Tarık tamamen tuş olur. Yapma etme .. Gel bu bebeyi Belgin'e verellim. Hem Tarık, hem Naz, hem bebe hem de forum ahalisinin ruh sağlığı bakımından en doğrusu budur.:img-hyste
pas.si.on79
25-02-07, 18:53
aaa ablacım haksızlık HAKİMden torpilin var senin olmazz bu dava düşer:img-hyste bu arada Ebru abla nerde ya o burda olsaydı bizim avukatımız olurdu:img-hyste
bak seeeeeeeeeen
Ebru bir kere bizim yani TAG cıdır. Tarıkta bakar onu şarkılar söyler uyutur, boynunda gezdirir...Bırakın çocuğu babasına..... arabada gezdirir....
Saçıda uzun... :img-hyste
Ben ortada duruşma falan görmedim öyle hayali bir mahkemeyle çocuğu bizden alacağınızı zannediyorsanız yanılıyorsunuz:icon_twis Adalete güveniyoruz çocuk bizimdir,bizim