PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-7

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

Medea
25-02-07, 22:13
kesinlikle katılıyorum çok az ve ayrıntısız bir özet vericeklerr:img-help:

Eeee baktılar herkes özetlerden fragmanlardan büyük büyük beklentilere giriyor sonra da seyredince hayal kırıklığı yaşıyorlar,adamlar vazgeçti ayrıntıdan onlar da haklı:img-wink: :img-yes:

handeozbek
25-02-07, 22:23
Yalancı yarim sitesinde şöyle bir haber okudum aslı astarı var mıdır acaba?
Yalancı yarimde bu hafta ortaya çıkacak olan sır bir mektup bakalım bizim aşıkların hayatını nasıl etkileyecek? Bu mektupta neler yazıyor? Naz bu mektubu okuyunca neler hissedecek?Hepsi bu hafta yalancı yarimde.

not:Haber sağlam kaynaktan hiç şüpheniz olmasın

tarik_naz
25-02-07, 22:40
hande, o mesajı yazan kişinin ilk mesajını da okudum ve bu haber tamamen sallama bi haber. inandırıcılığı sıfır.

bu benim bi ara şakasına yazdığım 30.bölüm özetine benzemiş :)

handeozbek
25-02-07, 22:42
hande, o mesajı yazan kişinin ilk mesajını da okudum ve bu haber tamamen sallama bi haber. inandırıcılığı sıfır.

bu benim bi ara şakasına yazdığım 30.bölüm özetine benzemiş :)

Keşke doğru olsaymış. Bayağı ilginç bir bölüm olurmuş. Niye yalan söylerler hiç anlamam. Ellerine ne geçiyor ki böyle yaparak

seyşelll
25-02-07, 22:56
Bence bu mevzu özet gelinceye kadar böyle devam eder.Aslında KAG'cılar haksız olduklarını bir kabul etseler:icon_whis ne çabuk unuttular Belgin Hanımın Naz'a yaptıklarını ve de yapacaklarını,çocuk bizim gibi asil bir grupta yetişmeli:img-cool2
Hey senn! bey bol at :img-hyste
KAG a ve MAG a laf mı edion bakıyım? :img-gun:
Koyu renkli kısımla neyi ifade etmeye çalışıyon? Anlamadım da.:img-beee:

Belgin e Naz kurban olsun. Onun gibi tontişii niye sevmiyorsun anlamadım gitti.(:img-hyste)

Bu forumda yazı yazmamam konusunda bir kişininin (o kendini bilir :img-beee:) yoğun ısrarlarına rağmen bişey söylemek istiyorum; bu diziyi çok seviyorum. Çok cici çook. Naz ve Tarık birbirine çok yakışıyor. Yan karakterler de çok eğlenceli.. Ama artık bişeyler ufaktan açığa çıksa fena olmaz. Bu dizi gerçeklerle de devam eder.

beybolat
25-02-07, 23:01

Belgin e Naz kurban olsun. Onun gibi tontişii niye sevmiyorsun anlamadım gitti.(:img-hyste)

Bu forumda yazı yazmamam konusunda bir kişininin (o kendini bilir :img-beee:) yoğun ısrarlara rağmen bişey söylemek istiyorum; bu diziyi çok seviyorum. Çok cici çook. Naz ve Tarık birbirine çok yakışıyor. Yan karakterler de çok eğlenceli.. Ama artık bişeyler ufaktan açığa çıksa fena olmaz. Bu dizi gerçeklerle de devam eder.

Bak sen bir meydan okuma sezdim burada:img-polic seni platforma davet ediyorum:img-cool2 Orada açıklarım neden bahsettiğimitroestAyrıca bana Belgin Hanımı savunma 32. bölümde yaptıklarını hepimiz gördük:img-yes:

elmali-turta
25-02-07, 23:07

.

hayır seyşell beybolat bi MAG bizde KAGız bide BBC var bu onların grup oluo koyu renkli kısımdada bebeğe onların bakması gerektiğinden bahsedio nasıl asil bi gruplarsa artık:icon_whis :icon_whis

ayrıca senide bn bizden gördüm bu naz bulduda bunuyo Belgin gibi kaynanayı öpüpte başına koysun (ay kaynananam varmış gibi konuştum:)):img-hyste :img-hyste

seyşelll
25-02-07, 23:18
Bak sen bir meydan okuma sezdim burada:img-polic seni platforma davet ediyorum:img-cool2 Orada açıklarım neden bahsettiğimitroestAyrıca bana Belgin Hanımı savunma 32. bölümde yaptıklarını hepimiz gördük:img-yes:
Buyrun platform burası!
Ben merak ettim.:img-hyste
Asil insan seni!:img-beee:

Belgin midir engel? Oğluşunu çok seviyor. Ama hayalgücü süper sizde(hulusican diom:img-hyste ). 32 ye değil, genele bak. Uzatmak amaçlı anne oğul aşkı sendromu yaşattılar tontonuma.:icon_sorr Yoksa asıl asil insan Belgin.:img-yes:

Hulusi'yi seviyorum ben. Biri onu sevmiomuş.:img-beee: Okuyorum devamlı, takipteyim..:img-hyste

RebeCa
25-02-07, 23:22
selam arkadaşlar ,
30. bölüm yorumumu ancak yapıyorum.
öncelikle Ayşe hanıma geçmiş olsun dilkelerımı ıleterk başlamak istıyorum.Bölüm olarak 10 üzerinden 7 verdım ,replıkler herzamankı gıbı guzeldı fakat belgın hanımın sahnelerının uzaması bölümün sıkıcı yanıydı .
Bence artık şu itıraf olsun yoksa ,yok farzat bugun dun ,farzet bugun gecen hafta bugn ,farzet bgn gecen hafta fun gıbı cumlerele uzayuıp gıder.:icon_whis
Biliyorum bazı arkadaşlar böyle devam etsın ıstıyor ama unutmayın kı kadın kulagıyla erkek gözüyle sever.Bunun kanıtı da kadınlar hep erkeklerden senı sevıyorum kelımesını duymak ister fakat erkeklerde bır turlu soyleyemez (daha doğrusu söylemez ) degıl mi Büyükbaba:img-wink: yanı Naz Tarık'tan artık o sözleri duymalı bence.
33. bölümde güzel bir itiraf ve öpücük beklıyorum hadı hayırlısı diyorum
ve son olarak aramıza yenı katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.

sevgiler

tarik_naz
26-02-07, 00:04
çarşamba geceye tekrar koymuşlar ama ne kadar gerçek bilinmez. malum önce böyle yazıyolar sonra birden değişiveriyo :)

http://img527.imageshack.us/img527/3005/456xc5.jpg

denısse
26-02-07, 00:06
CARSAMBA GECENIN 1 INE KOYACALARINA HIC KOYMASINLAR TEKRARI:img-blush O SAATTE ANCAK UYKUSU KACANLAR,GECE CALISANLAR VE EPEY DIZI FUNLARI IZLER...ASIL PAZAR 16 40 A KOYMUSLAR TEKRAR...UMARIM AMA UMARIM BU SEFER DEDIKLERI GIBI OLUR,O SAAT SUPER:img-wink:

handeozbek
26-02-07, 00:07
Mektup olayı uydurma diyorsun Serdar ama aslında böyle birşey olabilir. Naz dağ evinde etrafı toplarken veya kaldığı odada bir mektup bulabilir. Bana mantıklı geldi doğrusu. Yalanda olabilir ama bu durumdan iyi senaryo çıkar.:icon_whis

tarik_naz
26-02-07, 00:13
Mektup olayı uydurma diyorsun Serdar ama aslında böyle birşey olabilir. Naz dağ evinde etrafı toplarken veya kaldığı odada bir mektup bulabilir. Bana mantıklı geldi doğrusu. Yalanda olabilir ama bu durumdan iyi senaryo çıkar.:icon_whis

tabiki mantıklı bi durum. sonuçta kaç senedir gidilmemiş bi yer ve tarığında o evde bi geçmişi vardır. belki eski sevgilisinin yazdığı mektuplar orda kalmış olabilir. ama o mektupları naz bulsa bile tarık tekelioğluna yazılmış gibi okur. ayrıca tarık büyük ihtimal kendi odasında yatar ve naz'ın bulacağı herhangi bi mektup, belgin'e, hulusi'ye, ya da filiz'e ait bi mektup olabilir.

belki filiz alfonso abisine bir mektup yazdı ve naz tarık tekelioğlunun alfonso olduğunu öğrendi. en öenmlisi alfonsonun türk olduğunu öğrendi.

cidden iyi senaryo çıkar bu durumdan.

tarik_naz
26-02-07, 00:26
ayrıca tarığın saç uzattığını ailesi türkiyeye geldiğinde öğrendiler. çıkabilecek bir mektubun şoför tarık'la herhangi bir alakasının olacağını sanmıyorum. yani ne olabilir ki naz'ın dağ evinde bulduğu mektubun aşklarını etkileyebileceği.

haa bu sır mektup naz'ın evinde annesinden kalma bir mektupsa o mektubun tarık'la hiç alakası olamaz ama naz'ın aşka bakış açısını değiştirebilir diyosanız zaten ona gerek kalmadı artık.

çünkü tarık artık şoför olmaktan tamamen çıktı ve ikisi de sevgili moduna girdiler. tek eksik "sözler". ve sözler söylendiğinde hiç bir olumsuz durumla karşılaşılma ihtimali de kalmadı.

"naz: sen kim oluyosunda bana aşık olabiliyosun, unutma sen şoförsün"

gibi saçma bir lafı duymamız imkansız.

BARIS 1979
26-02-07, 00:28
Allah rizasi icin biri bana yardim etsin persembe günü diziye yetisemedim bizim burda gece saat 3te tekrari var vakit öldürmek icin siteyi gezmeye basladim karsima bi anket cikti oh oh dedim masallah yalanci yarim 1.ci sirada 100 bilmem kac bin görüntüleme 300 bilmem kac oy iyi iyi dedim bos bos oturacagima bizim diziye bol bol oy atayim dedim ve basladim oy atmaya 4000 den fazla oy atim koluma cok kötü agrilar girmeye basladi biraktim cuma aksami isten geldim bi bakayim bizim dizi ne durumda dedim baktim görüntülemeyle baska bi dizi 1.ci siraya oturmus oylari bizim diziden daha az simdi baktim yine yalanci yarim 1.ci sirada görüntülemeyle ya arkadaslar bu anketin sonucunu oy mu yoksa görüntülememi belirleyecek oysa ben oy atmaya devam edeyim yok görüntülemeyse TIK TIK TIK TIK görüntülemeyi TIKLAYAYIM hangisi ha hangisi

whiteangel
26-02-07, 01:45
Allah rizasi icin biri bana yardim etsin persembe günü diziye yetisemedim bizim burda gece saat 3te tekrari var vakit öldürmek icin siteyi gezmeye basladim karsima bi anket cikti oh oh dedim masallah yalanci yarim 1.ci sirada 100 bilmem kac bin görüntüleme 300 bilmem kac oy iyi iyi dedim bos bos oturacagima bizim diziye bol bol oy atayim dedim ve basladim oy atmaya 4000 den fazla oy atim koluma cok kötü agrilar girmeye basladi biraktim cuma aksami isten geldim bi bakayim bizim dizi ne durumda dedim baktim görüntülemeyle baska bi dizi 1.ci siraya oturmus oylari bizim diziden daha az simdi baktim yine yalanci yarim 1.ci sirada görüntülemeyle ya arkadaslar bu anketin sonucunu oy mu yoksa görüntülememi belirleyecek oysa ben oy atmaya devam edeyim yok görüntülemeyse TIK TIK TIK TIK görüntülemeyi TIKLAYAYIM hangisi ha hangisi

Arkadaşım kafana göre takıl. O bir anket değil. Ancak dizilerin sitenin üyeleri ve ziyaretçileri tarafından ne kadar ilgi gördüğünün bir göstergesi sadece. Forumda nickini hep görüyordum. Neden mesaj yazmadığını merak ediyordum doğrusu. Neyse bu vesileyle mesajını da yazdın. Yorumlarını da bekliyoruz canım.Bu arada 32.bölümün tekrarı mı var? EUROSTAR DA MI?
Aramıza tekrar hoşgeldin BARIŞ 1979 :)

ebru.karaca
26-02-07, 09:30
Herkese günaydııın...:img-wink:

walla bugün sabah düşüp durdum sahneleri bendeki gülümseme aldı başını gitti:) dersteyim ben sırıtıyorum millet bana bakıyor:img-hyste
çok güzel sahneler wardı ablacım gerçekten sakin kafaylada düşününce sinirleneceğim kısımlarıda artık getirmiyorum aklıma...ne sinirlenmesii oda nee? aldırdım ben sinirlerimi:img-hyste

ablacım gerçektende çok güzel sahnelerwardı ben bu bölüm ilkkez bu kadar çekinmeden dawrandıklarını gördüm birbirlerine...ama işte belgin olmasaydı bide ahhaaah...
raytinglerinde böle inişli çıkışlı olmasına artık yawaş yawaş alışıyorum ablacım ama hak ettiğimiz yerlerde olamayıncada üzülmüyor değilim umarım 33. bölümde bomba gibi bir bölümle sevinir we ertesi günde bomba gibi bir raytingler mutluluğumuzu sürdürürüz:):img-yes:
Amin canım amin. Aynı umudu taşıyoruz :)
Arkadaşlar buyrun 32. bölüm replikleri(pardon arkadaşlar replikleri yanlış yere eklemişim şimdi yerlerine taşıdım.Bunlar yeni linkler)

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=14698&page=31

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=14698&page=32

Teşekkürler Cansucuğum, ellerine sağlık :)

ebru.karaca
26-02-07, 09:35
Meleğim ve Burçinim imzalarınız ne olmuş öyle? :) Bir iki gün giremedim siteye, gene neler yapmışsınız? :)
biz mi beğenmiyoruz, yoksa senaristler mi "ne yapsak beğendiremiyoruz" diyo anlamış değilim.

önümüzdeki bölümde hulusi yurt dışına kaçsın, belgin dağ da kaybolsun, vahi belkıs'ın peşinden ingiltereye gitsin, diziye yeni oyuncu girmesin, ayşe sadri'den hamile kalsın tarığın başına ekşimesin

ee başka ne olsun, aşk itirafı olsun ama çay ve simit olmasın, siyah kazak yerine beyaz kazak olsun. sadece tarık ve naz olsun. itiraf oldu ya gezsinler tozsunlar, o bar senin bu bar benim, vapurla boğaz turu, yüksek bi tepeden istanbul manzarası, sarmaş dolaş. sadece ikisi.

sizin istediğinize göre, bu şekilde bi bölümden sonraki haftada dizi biter :)

ama biz şunu düşünmüyoruz;
belgin artık kaynana moduna girmiş naz'ı kabullenmiş, tarık ve naz itiraf için can atar duruma gelmiş, kıskançlığın, saçını düzeltmesini bile kıskanacak hale gelmesi, vahi kızının tarık'tan hoşlandığının farkına varması, tarık, naz için sevgilim demeye başlamış. naz, 2,30 saat tarığı arabada beklemiş ve hiç şikayet etmemiş.

önceki yorumumda da yazmıştım tarık ve naz birbirlerinin "hayatlarının tümü oldular". biri olmazsa artık diğeri de olmaz.
----
ama biz bu aşkı değil de belgini, hulusiyi konuşuyoruz.
eyvah maç da vardı reytinglerde onları da geçemedik
bitti bu dizi,
her hafta düşüş var,geçen hafta ikinciydik.
baydı, sıktı, afalladı, topalladı... nereye kadar !!!

Çok beğendim Serdar..:img-yes: :img-yes:

shame
26-02-07, 09:42
arkadaslar ben şimdi açtım programı merve falan yok programdaaaaaaaa:icon_sorr

havinnnn
26-02-07, 09:55
ewt cıkmadı programa nedn acaba??? onun ıcın kakltm:( bı acıklama yapsaydı nılgun hanım

qsawe
26-02-07, 10:50
ayrıca tarığın saç uzattığını ailesi türkiyeye geldiğinde öğrendiler. çıkabilecek bir mektubun şoför tarık'la herhangi bir alakasının olacağını sanmıyorum. yani ne olabilir ki naz'ın dağ evinde bulduğu mektubun aşklarını etkileyebileceği.

haa bu sır mektup naz'ın evinde annesinden kalma bir mektupsa o mektubun tarık'la hiç alakası olamaz ama naz'ın aşka bakış açısını değiştirebilir diyosanız zaten ona gerek kalmadı artık.

çünkü tarık artık şoför olmaktan tamamen çıktı ve ikisi de sevgili moduna girdiler. tek eksik "sözler". ve sözler söylendiğinde hiç bir olumsuz durumla karşılaşılma ihtimali de kalmadı.

"naz: sen kim oluyosunda bana aşık olabiliyosun, unutma sen şoförsün"

gibi saçma bir lafı duymamız imkansız.

Bu cümleyi sarf etmeyeceğinin en net kanıtı , Mert'in evlenme teklifine 'hayır' deme sebebinin, zengin-fakir farkı kadar basit olmadığı yönündeki cümlesiydi.

O kısmı aştı Naz. Tek beklentisi, açıkça cümlelere dökülmesi. E onuda Hande çok güzel açıklamış. Kulağı ile duymak istiyor. Nedense, eylemlerle anlamıyor, ya da anlıyorda, anlamamazlıktan geliyor .:icon_whis :img-yes:

yarenim
26-02-07, 12:51
pazar günü tekrarı var diye yazıyordu gazete saat geldi tv başına geçtim birde baktımki köprünün tekrarını veriyorlar.bizim dizinin tekrarı ne zaman bilen varsa yazarmı acaba. şimdiden teşekkürler.

ebru.karaca
26-02-07, 12:55
İyi akşamlar arkadaşlar,

Sizleri okumak benim için her zaman çok zevkli.Ayrıca forumda bu diziyi bu kadar çok seven insanların olduğunu gördükçe kendimin de korktuğum kadar anormal olmadığımı anlayıp, seviniyorum.YY, şu anda kaçırmadan izlediğim iki yerli diziden biri.Hatta her gün forumunu takip ettiğim ve tekrarlarını da sıkılmadan izlediğim tek dizi.

Dünkü bölüme gelince diziden sonra forumdaki olumsuz havayı görünce bölümdeki birkaç güzel sahneyi hatırlatarak biraz olsun olumlu bir bakış açısı sunmak istedim ama yazma fırsatım olmadı.Zira ben, dün gece Naz’la Tarığın camdan cama bakışmasını,siyah kazak sahnesini, arabadaki simit-çay muhabbetini ve Naz’ın bankanın önünde arabanın içinde beklerken ki sevimli hallerini çok beğendim.Dünkü bölümde Naz,benim gözüme her zamankinden çok daha güzel göründü.

Sanırım bazı arkadaşların bölümü beğenmemesinin nedeni, haddinden fazla uzun olmasıydı.Bir de evli ve kayınvalide sahibi olmayan arkadaşlar, Belgin’in davranışlarını abartılı bulmuş olabilirler, ancak bizler biliriz ki anneler, hele de tek erkek çocukları varsa onun sevgisini başka bir bayanla paylaşmamak için ellerinden geleni yaparlar.Bence Belgin’in kayınvalideliği çok da sevimsiz değildi.Zaten bu dizideki karakterlerin hiç birine sevimsizliği yakıştıramam.(İsmi lazım değil,bir takım misafir sanatçıları saymazsak.)

Yapım gereği yazmaktan çok okumayı, konuşmaktan çok dinlemeyi sevdiğim için ve çok da vaktim olmadığı için genelde yorumlarınıza katılamasam da bu bölümden sonra yazma gereği duydum.Ne olursa olsun ben bu diziyi çok seviyorum ve dünkü bölüm de benim için hoş ve eğlenceli bir bölümdü.Bir de tv.de yayınlanan diğer dizilerin kadro zenginlikleri ve maddi imkanları dikkate alındığında bizim dizimiz bu şartlarda bile bu kadar izlenebiliyorsa sanırım bunun sebebi, izleyenlere hissettirebildiği sıcak ve samimi duygulardır.

Reytinglere gelince hiç umurumda değil.Sırf aldıkları reytingler dikkatimi çektiği için ne var acaba bu dizide diyerek baktığım hiçbir dizinin ertesi haftaki bölümünü izlemedim.Benim dizim bir tane ve ben onu kaçıncı olursa olsun çok seviyorum.

Sevgili wellcome;
Yazını yine çok sevdim. Az yazdığını biliyorum. :) Daha çok bekleriz :)

Dizinin beğenilmemesinde, dizinin uzunluğunu neden olabilir diye göstermişsin ya, ben buna katılmıyorum. Çünkü çok zevk aldığım ve bana kısa gelen bölümlerde hep arkadaşlarım beni uyarmıştı. Hayır bölüm hiç de kısa değildi diyerek.

Yanlış anlaşılmasın. Ben bölümü beğenmeyenlerden değilim. Severek izledim. Ama beğenmeyenlerin nedeninin, 32. bölümden çok şey ummuş olmalarına bağlıyorum. Tıpkı benim 30. bölümde yaşadığım gibi. Yoksa bizlerin beğenmediği bölümler sahiden kötü değil. Sadece ne umduk, ne bulduk durumu. Psikolojik yani :img-wink:

Reyting konusundaki fikirlerine de sonuna kadar katılıyorum.
Tamamen aynı kanaatteyim..

NOT: Çok eski yazılarınıza cevap yazıyor olabilirim. Kusuruma bakmayın. Çünkü hafta sonu giremedim ve sizler de maşallah hiç durmamışsınız.
Kaldığım yerden okumayı seviyorum. Çünkü her şeyden haberdar olmak istiyorum. O yüzden vakit buldukça yazacağım..

Bu güne geldiğimde görüşürüz dostlar :img-wink:

gurbetci83
26-02-07, 13:43
arkadaslar dun bulent polat bir haftadir yeni bi dizide rol almaya basladim dedi ilk olarak benim aklima bizim dizi geldi olabnilirmi sizce...Olursada guzel olurmu sizce??birileri girmesi lazim diziye dimi yani olabilir gibi geldi bana...

RebeCa
26-02-07, 13:48
Bu cümleyi sarf etmeyeceğinin en net kanıtı , Mert'in evlenme teklifine 'hayır' deme sebebinin, zengin-fakir farkı kadar basit olmadığı yönündeki cümlesiydi.

O kısmı aştı Naz. Tek beklentisi, açıkça cümlelere dökülmesi. E onuda Hande çok güzel açıklamış. Kulağı ile duymak istiyor. Nedense, eylemlerle anlamıyor, ya da anlıyorda, anlamamazlıktan geliyor .:icon_whis :img-yes:

qsawe haklısın ben de son yazılarımın nerdeyse hepsınde bunu dıyorum :kadın kulagıyla erkek gözüyle sever .bukdar basit naz herşeyıbılıyor ama bırde duymak istıyor:img-wink:

ebru.karaca
26-02-07, 14:09
gözağrı diye birşey vardır. hani ilk gözağrım şuydu falan gibisinden.

işte star'ın gözağrı da köprü

hatta sıralayabilirim star'ın gözağrı sırasını

1- yeni başlayacak dizi (kader)
2- köprü
3- geniş zamanlar
4- kaybolan yıllar
5- iki aile
6- yalancı yarim

maalesef bu hep böyle, ne kadar çok para harcıyosan onu baş tacı yaparsın. geçenlerde bişey demiştim. "bonusların kredisi çabuk biter" diye. bizim dizimiz star'a göre bonus ve işler istendiği gibi gitmediği bi zamanda ilk yayından kaldırılacak dizi de bizim dizi olacaktır. ve diğer dizilere gösterilen ilgi bu diziye gösterilmeyecektir.

*alt yazılarla tekrar var denir, yayınlanmaz
*resmi sayfalarında tekrarlar gözükür yine yayınlanmaz
*önceden geceleri de tekrar verirlerdi 3 haftadır yok.
*haa olduki yayınladın, bi de tam yayınla be adam, yarım yamalak yayınlama.

Maalesef haklısın Serdarcığım..
Barış Akarsu ( Bir Sevmek / Yalancı Yarim 32.Bölüm )

http://www.sentüp.com/watch?v=TuOBlUxs0Jk

...........

Yalancı Yarim Sevgililer Günü Dans ( 32.Bölüm)

http://www.sentüp.com/watch?v=DtbF67djOa0

.................

Barış Akarsu ( Sevdan Bir Ateş / Yalancı Yarim 32.Bölüm )

http://www.sentüp.com/watch?v=iMnePHqcIxA

Not: linklerdeki "sentüp" ler bir koddur :) Lütfen onun yerine yazacağınız yazıyı biliyorsunuz ;)

Güzel Neslim;
Teşekkürler, ellerine sağlık canım.. :)

zer
26-02-07, 14:10
merhaba arkadaşlar dünden beri ne yapmışsın öyle yine uçmuşsunuz hemide
paraşütsüz mazallah düşerken kafa üstü filan, bu arada imzalarda harika olmuş
valla yaratıcılık ve teknoloji birleşince böyle güzellikler oluyor gördüğümüz üzre Serdar,tebrikler nediyim sabahları pc nin başına geçince insanın içi açılıyor
hepiniz harikasınız yaratıcılık sınır tanımıyor.

ebru.karaca
26-02-07, 14:15
Pınarcığım, aramıza hoşgeldin.. 20'li sayfalarda varsın, umarım 60'larda da varsındır :) Gelip-geçicilerden olmaman dileğiyle :img-wink:

Muratcığım,
Yorumunu çok beğendim.. :)
İyi akşamlar arkadaşlar,

Nihayet okumaları bitirebildim. Yorumlar genelde çok güzel. Bazı arkadaşlar memnun olmamış. Sıkılmış bunalmış falan filan..... İlk kez bende sıkıldım. Ama sadece tek bir şeyden.... bilmeyenler Belgin diyebilir... hayır BEN O REVÜ MÜSVETTESİNDEN SIKILDIM.

Bölümün genelinden çok keyif aldım. Belgin'e çok güldüm. Sanırım evli olmamdan kaynaklanan bir bakış farkım var. Siz bekarlar , kaynana Belgin'e kurban olun. Ah ah daha ne beterler var. Belgin tipik erkek annesi. Ne zaman oğlunun hayatında gerçekten değer verdiği bir kız arkadaşı olduğunu anladı ve tırnaklarını çıkarttı. Ayrıca Hulusi ile arası mutedil dalgalı olmasa , bu kadar hırçın olmayacağı da kesin.

Üstelik Naz,daha onun , kaynanası olduğunu bilmiyor. Bilmeden bu kadar iyi davranıyor, birde Tarık'ın annesi olduğunu bilse neler yapacak kim bilir? Naz, Tarık'ı gerçekten sevdiğini önce Belgin'e ispatlayacak. Bu dağ evi bence bu konuda Naz'a çok yardımcı olacak. Gerçi ev işi kısmında Naz evde kalır ama nede olsa iki ailede de evde görevliler var.

Milliyet artık kısa özetin özetini veriyor sanırım. Dizi mütevazi ya... yer işgal etmesin diye sanırım. Olsun buda bizi çok aydınlattı. Tahmin edemediklerimizi , tahmin ettik:icon_whis

Bu arada yorum yazan arkadaşlar ellerinize sağlık. Hepinizi tek tek sayamayacağım.

Yeni gelen arkadaşlar, ( 32. sayfanın ilk bölümlerinde de bir çok yeni arkadaşımız var ) hepinizi aramızda görmekten çok mutlu oluyorum. Gerçi eskiler sayesinde, buradaki tek deli olmadığımı biliyordum ama çoğalmak da iyi oluyor. :good:

Özel bir talep : LÜTFEN ŞAKA BİLE OLSA BEDDUA TARZI YAZILARI BİR KEZ DAHA BURADA KULLANMAYALIM. AYŞE KÖKCÜ'YE (KAYNANA BELGİN ) DAHA KÖTÜ BİRŞEY OLSA İDİ HEPİMİZ BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞAYACAKTIK. ŞİMDİ BİLE BEN O OKUDUĞUM YAZILARA GÜLDÜĞÜM İÇİN KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİYORUM. ELBETTE BURADA YAZILDIĞI İÇİN BİRŞEY OLMUŞ DEĞİL.... OLACAKLA ÖLECEĞİN ÖNÜNE GEÇİLMEZ.... AMA BEN VİCDANEN RAHAT OLMAK İSTERİM.

Canım ya,
Çok tatlısın. Yazını sevdim. :)

Ayrıca özel talebine de katılıyorum. Çok duyarlı bir davranış. Teşekkür ederim.

ebru.karaca
26-02-07, 14:21
-Tarık ve Naz,dağ evinde Belgin'i yalnız bırakmamk için geceyı ve hatta ertesı sabahı da onunla geçirmek zorunda kalırlar.

burdaki ertesi sabah dikkatimi çekti şimdi ertesi sabah derken o günün sabahından mı söz ediyor yoksa diğer günün sabahından mı??

-Belgin,Tarık ve Naz'ı bir an bile gözünden kaçırmamaya çalışır,her an her yaptıklarını kontrol eder.

burdada çalışır kelimesi dikkatimi çekti sanki çalışıyorda başaramıyor gibi bir izlenim uynadırdı nedense bana:img-hyste

Not: O zmn işte bu sorularla beş aydır takıldığımız noktaya geri mi geldik nee:img-hyste :img-hyste

Ah Burçinim ah!
Ne güldüm güzelim yaaa :img-hyste :img-hyste
Bu hafta ki dağ evi sahnelerinin çok güzel olacağını düşünüyorum.Hatta Belgin Hanım'ın bu durumu Naz'ın aleyhine kullanacağı kanaatindeyim.Tek umudum Naz ve Tarık'ın bu arbededen fırsat bulup romantik anlar yaşayabilmeleri... :img-yes:

Uzun süredir gidilmediği için dağ evi perişan durumdadır.

Belgin Hanım:Ay evde ne kadar tozlanmış.Allah'dan Naz kızım var.Şimdi hepsini hallederiz.

Naz Tarık'a beni kurtar dercesine bir bakış atar

Naz:Ben mi?

Tarık:Belgin Hanım ben şimdi bütün işleri yaparım.Siz hiç merak etmeyin

Belgin Hanım:Sen biz kadınların işine karışma Tarık.Bize özentin sadece saçınla kalsın

Bunun üzerine Tarık pes eder ve Belgin Naz savaşını uzaktan seyretmeye karar verir

Belgin Hanım:Hadi Nazcım ilk iş olarak yerleri süpürmekle başlayalım.Daha sonra camları siler ve yatakları düzenleriz.

Tarık(içses):Ah anne ah senin bu numaraların yok mu.Zavallı Naz öyle bir belaya çattın ki haberin yok

Belgin Hanım Naz'a malzemelerin yerini gösterir ve;

Belgin Hanım:Nazcım bütün malzemeler burada.Sana yardım etmek isterdim ama ben de bel fıtığı var doktor hiçbir iş yapma dedi.

Naz:Önemli değil Belgin Hanım ben elimden geleni yaparım

Belgin Hanım:Hadi Tarık biz Naz'ın ayağının altında dolaşmayalım.Seninle gidip karşılıklı kahve içelim.

Tarık başta kabul etmek istemesede bu durumu daha vahim bir hale sokar düşüncesiyle kabul eder.Tabi Naz sinirinden ne yapacağını şaşırır

Naz(içses):Hele bir eve dönelim ben bunları senin burnundan fitil fitil getireceğim Tarık.Beni bu hallere düşürdün ya ben de sana bizim evi baştan aşağıya temizletmezsem bana da Naz demesinler.

Naz sonunda bütün işleri bitirir.Ama biten iş değil Naz dır.Naz kendini yatağa zor atar.Kendinde değildir.Gözlerini tavana dikmiş bir şekilde yatmaktadır.Tarık Naz'ı merak eder ve odasına gider.

Tarık:Naz iyimisin?

Naz:Camları sil,yerleri süpür,yatakları düzle

Tarık:Naz kendine gel

Tarık:Naz neyin var

Tarık Naz'ın durumundan endişelenir ve omuzlarından tutarak sarsmaya başlar

Tarık:Naz beni korkutuyorsun

Tarık'ın söylediği son sözlerden sonra Naz canice bir bakışla kendine gelir ve Tarık'ın boğazına sarılarak

Naz:Evet korkmalısın :img-hyste
:img-hyste :img-hyste
Harikasın Songül.. :) Umarım gelecek sayfalarda devamı vardır :)
Malum, daha 30'lu sayfaları okuyorum. Geçmiş zamandayım.. Günümüze gelene kadar eklemişsindir inşallah. Eklememişsen de EKLEMENİ RİCA EDİYORUM :) Harikasın!

zeytindalı
26-02-07, 14:22
Neler yapmışınız siz gerçekten uçmuşsunuz. Hulusicanlar,Belginnazlar......
Sizleri bu durumdan kim kurtarır bilemem ama sizlerin yalancı yarim senaristlerini işsiz bırakacağınız kesin.....

Bu arada sevgili Ebru replikleri aynen yazıp yorumlamana bayılıyorum.....:good:

cave77
26-02-07, 14:23
Merve,dizinin çekimleri hala Çatalca'da devam ettiğinden ötürü Nilgün Belgün'ün programına katılamamış,oradaki çekimler bitmemiş henüz.

ebru.karaca
26-02-07, 14:24
Şimdi bölümü tekrar izliyordumda şu simit çay sahnesinde bişeyi fark ettim:)

naz çok seviyorum derken zaten orda tarıkı seviyorum demicekti peki neden kıvırdıda simit-çay dedi düşündünüz mü bunu:)
gene kazak diyecekti ama tarıka bakınca heycandan seviyorumu neye dediğini şaşırdı bence:img-hyste ondan simit-çay çıkı werdi ağızından...

bide bi sahne daha dikkatimi çekti...şu vahi-ümüt-naz koltukta oturup revü kızlarından söz ederken tarık geldi ya hani vahide söyle tarık noldu dedi yok yani naz erken gel deyince yani naz hanım falan diye kıvırttı o sırada vahi ne oluyor gibisinden naza döndü ordaki nazın sırıtışına dikkatinizi çekicem:img-hyste
resmen sözümüde dinliiyor cnmbenim edasında sırıtıyor sonra vahinin kendine baktığını anlayınca surat ifadesi birden değişiklik gösteriyor:img-hyste

Sen fragmanın 21 ile 28. saniyesinde olan bitenlerle ilgilenen zat-ı muhteremsin hayatım..
Sen diyorsan, bakmama gerek yok. Doğrudur.. :)

(Sanırsam, Tarık-Belgin diyaloğuna benzedi :) )

pas.si.on79
26-02-07, 14:24
pazar günü tekrarı var diye yazıyordu gazete saat geldi tv başına geçtim birde baktımki köprünün tekrarını veriyorlar.bizim dizinin tekrarı ne zaman bilen varsa yazarmı acaba. şimdiden teşekkürler.

offf arkadaşım,
kanayan yaramızı hatırlattın... ONu hiç sorma... ilgili birimlere mail atıyoruz onlar da ilgilenildiğini söyleniyor ama ne fayda......

Duyumlarıma göre çarşamba gece 01,00 de ... Ama yinede net birşey değil... Çünkü kanalın ne kadar tutarsız yayıncılık yaptığını biliyoruz.O yüzden sen yine de bekleyip mağdur olma....Biz bekliyoruz.Mağdurluğa devam...

ebru.karaca
26-02-07, 14:36
beybolat hepsi tamam da.. gıcık deme gelinimiza yahu... :img-hyste
Şüpheci, paranoyak, saftirik, inatçı... Ama çok şekeerr...:img-hyste
:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Bülbülüm adminim;
O nasıl imza? Allah iyiliğini versin. Çok güldüm.. :img-hyste

ebru.karaca
26-02-07, 14:37
Ya gül yine güme gitti? Sizce Tarık Naza gül verebilmeyi başarabilecek mi? Annesine rağmen.
Naz ve Tarık çocuklarıyla konuşuyorlar.
Tarık:Kim kırdı dedim size annenize verebildiğim tek hediyeyi.
1.çocuk:Ben kırmadım. o kırdı.
2.Çocuk:Hayır ya o kırdı.
3.Çocuk:Ben kırmış olabilirim.
Tarık:Niye yalan söylüyorsunuz bakim.
1 ve 3:Sana çekmişiz baba.
Naz:Sen niye hemen üstüne alıyorsun yavrucum.
2:Sana çekmişim anne.
Naz:Yok Tarık yok biz bir yerde hata yaptık ama nerde.
Tarık:Galiba küçük bir imalat hatası oldu.
Naz:Bana da öyle geldi:img-hyste

Naz (ya da Tarık): Çocuğum, çabuk bana DOĞRUyu söyle.
Çocuklar: Doğru mu? O da ne? :img-hyste

Not: Hande senin avatarın,
Sevim abla, Burçin, Gamze, sizin imzalarınız çok güzel..

Yani kazara dizi ekibinden veya oyuncularından biri siteye girse, neye uğradığını şaşıracak :) :img-hyste

Ben bile sizleri tanımama rağmen, sayfaları ilk gördüğümde bir afalladım :)

Tabi jeton çabuk düştü. :)
Dedim, bizimkiler gene platformda bi işler karıştırmış. Bunlar onun meyvesi.. :img-hyste

ebru.karaca
26-02-07, 14:40
star tv'ye telefon açarak dizimizin 16:40 da bugün tekrarının olduğunu öğrendim.tel no:0212 4780787

Teşekkürler Nimet..
İzleyebilecek olanlara iyi haber oldu. Artık siz de bizleri haberdar edersiniz :) Güzel kareleri tekrar anlatırsınız :img-wink:

Daha da çoğalacağız miraycım..bizler buz dağının su üstündeki kısmıyız:img-hyste ..suyun altında daha neler var:img-hyste

bir bebeğin altını değiştirmediği kaldı zaten tarık ın siyah kazağı giyince erkekliğin kalesi düştü ,bir de alt değiştirirse şehir yerle yeksan olur..naz da değişemez elindeki o koca koca yüzüklerle ..belgin annem fedakardır o yapar ..verin siz ,altını üstünü düşünmeyin:img-hyste

KAG cı-yız
Hak-lı-yız
Ka-za- na-ca-ğız:img-hyste

(Allah'ım akıl fikir ver yarabiim)
Amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn:happy0064 :happy0064 :happy0064

ANIL_
26-02-07, 14:46
Dünden beri yazdıklarınızı okuyamıyordum. Okuldaki ders aramdan yararlanıp bitirdim. Gülmekten karnıma ağrılar girdi ya labdaki herkes bana bakıyor :img-blush :):)

deniz_15
26-02-07, 14:47
ay o ne avatar imzalar yahuuuuu:img-hyste :img-hyste :img-hyste
bide yorumlarınızı okuyorum resman koooptum yaaaaAAAA vallah allah akıl fikir versin sizeee:img-fear2 :img-fear2

ebru.karaca
26-02-07, 14:49
bizde KAGcıyız ve aynı zamanda BAGcıyız ve bilmem biliyomusun ama bütün bu gruplar BAGdan türedi yani biz orginali oluyoruz tüm bu grupların :img-hyste

bnde son olarak diyorum "alamadığınız bebek sizin değildir, olamazda"

Arkadaşlar;
Allah iyiliğinizi, güzelliğinizi versin diyorum. Başka da bir şey demiyorum :img-hyste
Siz çocuk büyütmeyi kolay mı sanıyorsunuz? (Evli olan ablalarım. Lafın gelişi :) Siz üstünüze alınmayın. Kaçar tane büyüttünüz Allah bilir tabi :) )

O çocuğun bakımı o kadar zor olacak ki, kısa süre sonra şimdi kapıştığınız gibi, atışmaya çalışacaksınız :)

Gece saat 01:00
Bebek: INGAAAAAAAAAAA

Kalk, süt ver..

Gece saat: 02:20 (o dayanırsa şükür deee...)
Bebek: INGAAAAAAAAAAAA

Kalk, altını değiştir..

Gece saat: 04:00
Bebek: INGAAAAAAAAAAAAAA

Önce, niye ağladığını tespit etmeye çalış. Bulunca da çöz! :)

Bu böyle sürer..

Ondan sonra da:

ANACILAR: Ya aslında kaynana dediğin iyi çocuk bakar. Nerden baksan tecrübedir.. Di mi? :icon_whis

KAYNANACILAR: Canım zaten ne varsa anada var. Hem zaten yaşı da genç. Yazık bu yaştan sonra Belgin'e. Zaten zamanında iki tane büyütmüş, sırasını savmış..

Hihihihihih.... :img-hyste :img-hyste

ebru.karaca
26-02-07, 14:53
aaa ablacım haksızlık HAKİMden torpilin var senin olmazz bu dava düşer:img-hyste bu arada Ebru abla nerde ya o burda olsaydı bizim avukatımız olurdu:img-hyste

bak seeeeeeeeeen

Ebru bir kere bizim yani TAG cıdır. Tarıkta bakar onu şarkılar söyler uyutur, boynunda gezdirir...Bırakın çocuğu babasına..... arabada gezdirir....
Saçıda uzun... :img-hyste

Ben hepinize yeterim dostlar..
Geldim geldim.. dee
24 saat kadar geç kaldım birazcık.. :icon_sorr :icon_sorr
biri avukat mı dedi :) TAG cı olarak duruşmlara çift avukat gireceğiz demek ki ebru ve ben .:)kusura bakmayın ama davada hiç şansınız yok, çok güçlü delillerimiz ve şahitlerimiz var :)

Arkadaşlar yahum, burada bu kadar zevkli bir duruşma varken ben kaç gündür gıcık gıcık, zevksiz duruşmalara giriyormuşum meğer :) :img-hyste

deniz_15
26-02-07, 14:54
yok be ebru abla çocuk büyütmek o kadarda zor değil benim 2 tane dünya tatlısı yeğenim var .valla yaşım 15 ama resmen elimde büyüdüler yatağın için de hem uyyup hem salladığımı bilirim ama o kadar tatlılar ki değer be ablacım

handeozbek
26-02-07, 14:54
51 KOPRU (TKR) [NET] STAR 1,50 6,50

46 KOPRU (TKR) [NET] STAR 2,00 7,40

Dün yayınlanan köprünün tekrarının ratingleri. Bu da kapak olur diyeceğim ama hiç sanmıyorum

deniz_15
26-02-07, 14:57
51 KOPRU (TKR) [NET] STAR 1,50 6,50

46 KOPRU (TKR) [NET] STAR 2,00 7,40

Dün yayınlanan köprünün tekrarının ratingleri. Bu da kapak olur diyeceğim ama hiç sanmıyorum

starın amacı diziye sehirci çekmekti ama yy sehircisi yutar mıııı .yutmaz tabiii
'yalancı star'

tarik_naz
26-02-07, 15:08
Merve,dizinin çekimleri hala Çatalca'da devam ettiğinden ötürü Nilgün Belgün'ün programına katılamamış,oradaki çekimler bitmemiş henüz.

çekimler henüz bitmediyse, özet ve fragman geç verilebilir o zaman. eğer yarın falan fragman verilmezse "neden verilmiyo" diye sorgulamamıza gerek kalmadı.

kaza olduğu için belki senaryoda değişmiştir. belgin yolculuk sonunda üşütmüş hasta olmuştur, eve gidince hemen yorgan döşek yatırırlar ve tüm ev işlerini tarık ve naz yapar. belgin de yattğı yerden bunlara emir falan verir. valla o sahneler de çok komik olur. belgin yattığı yerde kudurur. :)

deniz_15
26-02-07, 15:14
iyi olmuş bu gün katılamadığı tabi benim açımdan eğer yarın katılırsa izlerim.anneme bi dolap çevirecem yarın okula gitmiycem.tabii yutarsa.nası bi numara önerirsiniz ne garantili olur

pas.si.on79
26-02-07, 15:17
çekimler henüz bitmediyse, özet ve fragman geç verilebilir o zaman. eğer yarın falan fragman verilmezse "neden verilmiyo" diye sorgulamamıza gerek kalmadı.

kaza olduğu için belki senaryoda değişmiştir. belgin yolculuk sonunda üşütmüş hasta olmuştur, eve gidince hemen yorgan döşek yatırırlar ve tüm ev işlerini tarık ve naz yapar. belgin de yattğı yerden bunlara emir falan verir. valla o sahneler de çok komik olur. belgin yattığı yerde kudurur. :)

Serdar, o belki devam eden çekimler 34.bölümün sahneleri olabilir.Çünkü 33 bitmiştir gibi geliyor bana.....

jenn
26-02-07, 15:18
iyi olmuş bu gün katılamadığı tabi benim açımdan eğer yarın katılırsa izlerim.anneme bi dolap çevirecem yarın okula gitmiycem.tabii yutarsa.nası bi numara önerirsiniz ne garantili olur

yarın katılmayacak melisliciğim nilgün hanımın yarınki konukları başka.çekimlerde çok yoğunmuş çatalcada.belki ilerki tarihlerde katılır:)

melis15
26-02-07, 15:20
merve hala çatalcadaysa bu demek oluyorki 34 bölüm dağda olacaklar demek oluyor yani belginle ama belgin kaza geçirdi belki dağda yanlız olabilirler ne diyorsunuz bence hulusi dağda bulacak tarık yine saklanacak hulusi belgini alıp dönecek bizimkler sonra dönecekler belki itiraf gelebilir diyorum sizler ne dersiniz ben böyle düşündüm birde stara mail atıp çarşamba günü 20 de özel bölüm yayınlasalar ne iyi olur belki mali atsak bizlere kulak verirler umuyorum

ebru.karaca
26-02-07, 15:27

:img-yes: :img-yes: :img-yes:

arkadaslar dun bulent polat bir haftadir yeni bi dizide rol almaya basladim dedi ilk olarak benim aklima bizim dizi geldi olabnilirmi sizce...Olursada guzel olurmu sizce??birileri girmesi lazim diziye dimi yani olabilir gibi geldi bana...

Hayır, bizim dizi değil. FOX TV'deydi sanırım, reklamını gördüm. Şafak Sezer ile oynuyordu. Ben reklamını falan beğenmedim. Ama belli olmaz tabi..
Avrupa Yakası gibi bir diziden ayrılmakla ne büyük hata ettiğini anlayacak o daha.. Gerçi anlamıştır da..
Amaaann neyse..

ebru.karaca
26-02-07, 15:33
Neler yapmışınız siz gerçekten uçmuşsunuz. Hulusicanlar,Belginnazlar......
Sizleri bu durumdan kim kurtarır bilemem ama sizlerin yalancı yarim senaristlerini işsiz bırakacağınız kesin.....

Bu arada sevgili Ebru replikleri aynen yazıp yorumlamana bayılıyorum.....:good:

Güzel ablammm;
Canımsınn...
Seni burada görmek ne güzel..

Gerçi çooook uzun zamandır burada olduğunu ve sadece okumakla yetindiğini biliyorum ama yazdığını görmek çok güzel.. :)

Seni seviyorum ve devam mesajlarını da bekliyorum :) :img-wink:
yok be ebru abla çocuk büyütmek o kadarda zor değil benim 2 tane dünya tatlısı yeğenim var .valla yaşım 15 ama resmen elimde büyüdüler yatağın için de hem uyyup hem salladığımı bilirim ama o kadar tatlılar ki değer be ablacım

Denizciğim;
Bende de bir adet yeğen var. Maşallah totosu yuvarlak. İki dakika aynı yerde oturduğunu görmedim :img-hyste Gece uyumamaları da cabası. Bazı geceler bizde kalırdı da, neye uğradığımı şaşırırdım.

O yüzden bizimkilerin "ben bakacağım!" , "yok ben bakacağım!" muhabbetlerini görünce :) hep o zamanlar geliyor aklıma..

O yüzden, Hulusican'a da, Belginnaz'a da, kim istiyorsa o baksın :) Sevgiyle büyüsün veletler :) :img-hyste

ebru.karaca
26-02-07, 15:36

Katılıyorum Serdar..
Ayşe hanımın kazasının, çekimleri (en azından zaman açısından) olumsuz etkilediğini düşünüyorum.
O yüzden fragman geç gelebilir. Zaten artık bunlara alışmış olmamız lazım. Bu forumun artık, fragman niye gelmedi diye muhabbete girmesine gerek yok.
Aşmış olmalıyız bunları, aşmııış....:good:

SONUNDA ŞİMDİKİ ZAMANA ULAŞTIM :happy0064

yeter be!
26-02-07, 15:40

sanırım kazadan dolayı 33. bölüm çekimleri bitemedi...ehh ayşe hanıma da istirahat verdiyse doktor senaryoda değişiklik olmuştur kesin..hatta bi çok sahne yeniden çekiliyor bile olabilir..bu hafta fragman geç gelir sanırım..özetten de fragmandan da emin değilim aslında...bu kaza oyuncuların programlarında sıkışıklık yaratacak sanırım...ya da yartmıştır bile...neyse bekleyip göreceğiz....

ama haftasonu hakkaten paraşütsüz uçmuşsunuz....bunların çocuğu olursa bizim bu ülkeden kaçmamız lazım...paranoyalar içinde yaşanmaz ki:icon_whis :img-wink:

pas.si.on79
26-02-07, 15:42
Katılıyorum Serdar..
Ayşe hanımın kazasının, çekimleri (en azından zaman açısından) olumsuz etkilediğini düşünüyorum.
O yüzden fragman geç gelebilir. Zaten artık bunlara alışmış olmamız lazım. Bu forumun artık, fragman niye gelmedi diye muhabbete girmesine gerek yok.
Aşmış olmalıyız bunları, aşmııış....:good:

SONUNDA ŞİMDİKİ ZAMANA ULAŞTIM :happy0064

Ebrucuğum haklısın,
Bak sabahtan belli kimse diyor mu özet yok diye...Aştık ..Aştık..
Benim bugün canım da sıkkındı.Deftarlıktan aradılar da....

Ebru tekrar eski yazışmaları hatırlatınca biraz keyfim yerine geldi...
Teşekkür ederim canım...:img-hyste

deniz_15
26-02-07, 15:46
son bölümlerde belgin naz ve tarık'ın peşinde ve rahat bırakmıyo ya .
aklıma geldi belgin hanım naz'a staj için dernek konserlerine çıkaracaktı ne oldu senaristlerimiz tarıkın yarış meselesi berrakın oratdan kaybolmsı gibi ortada bıraktılar .

handeozbek
26-02-07, 15:48
Madem özet ve fragmanın geç gelme ihtimali var. Senaryomun devamını yazayım da onunla oyalanalım. Diğer senaryo yazan arkadaşlardan da ricam onlarda yazsın. Yoksa özetsiz fragmansız geçmez bu vakit. Gelse de birşey farketmiyor ama hadi neyse:icon_whis

pas.si.on79
26-02-07, 15:57
:img-hyste son bölümlerde belgin naz ve tarık'ın peşinde ve rahat bırakmıyo ya .
aklıma geldi belgin hanım naz'a staj için dernek konserlerine çıkaracaktı ne oldu senaristlerimiz tarıkın yarış meselesi berrakın oratdan kaybolmsı gibi ortada bıraktılar .

Belgin Hanım Nazı Tarıkla göndermişti bir konsere zaten... TAbi stajı için yeterli değil devamı da geleceğini düşünüyorum...

Tarıkın yarış meselesini de sanırım Filiz gerçeği yani Tarıkın okula bağış yaptığını büyük ihtimalle annesine anlatmıştır.Çünkü o da çok kızmıştı bu konuda.Dolayısıyla Belgin Hanım çözmüş olabilir diyorum. Tabi senaristlerimiz bu konuda başka planları yoksaa...

Berrak hemşire de basın haberlerinde yazılmıştı...Bazı çalışmaları varmış,ondan ayrılmış olabilir.Ama zaten fazla görünmüyordu, belki tamamen de ayrılmamış da olabilir.....

Bu dizide canım ne belli ki bunlar belli olsun... :img-hyste Herşey süpriz.Hep ters köşe ....:img-hyste Fragmanda bile konuşmalar kesiliyor.Dışses yorum yapıyor...:img-hyste

pas.si.on79
26-02-07, 18:33
33.bölüm özeti

Tarık ve Naz, dağ evinde Belgin’i yalnız bırakmamak için geceyi ve hatta ertesi sabahı da Belgin’le geçirmek zorunda kalırlar. Belgin, Tarık’la Naz’ı bir an bile gözünden kaçırmamaya çalışıyor, her an her yaptıklarını kontrol ediyor, hatta bin bir numarayla yanından ayırmamayı başarıyordur. Tarık ve Naz her fırsatı değerlendirip yalnız kalabilecekleri ve konuşabilecekleri anı kolluyorlardır fakat durumdan oldukça sıkılırlar, ne Belgin’i yalnız bırakabiliyorlar ne de doğru dürüst yalnız kalabiliyorlardır. Çünkü Belgin, her an enselerindedir. Bu arada Hulusi, çıldırmış bir şekilde Belgin’i aramaktadır. Son olarak, bütün gayrimenkullerinin tapularını alır ve Belgin’in gidebileceği yerleri tek tek kontrol etmeye başlar. Ümit sonunda dayanamaz ve Vahi’ye, Filiz’le çıktıklarını itiraf eder ve kardeşiyle çıkmak için, şoför Tarık’tan mı, yoksa Tarık Tekelioğlu’undan mı izin alması gerektiğini babasına sorar.

handeozbek
26-02-07, 18:33
Tarık ve Naz, dağ evinde Belgin’i yalnız bırakmamak için geceyi ve hatta ertesi sabahı da Belgin’le geçirmek zorunda kalırlar. Belgin, Tarık’la Naz’ı bir an bile gözünden kaçırmamaya çalışıyor, her an her yaptıklarını kontrol ediyor, hatta bin bir numarayla yanından ayırmamayı başarıyordur. Tarık ve Naz her fırsatı değerlendirip yalnız kalabilecekleri ve konuşabilecekleri anı kolluyorlardır fakat durumdan oldukça sıkılırlar, ne Belgin’i yalnız bırakabiliyorlar ne de doğru dürüst yalnız kalabiliyorlardır. Çünkü Belgin, her an enselerindedir. Bu arada Hulusi, çıldırmış bir şekilde Belgin’i aramaktadır. Son olarak, bütün gayrimenkullerinin tapularını alır ve Belgin’in gidebileceği yerleri tek tek kontrol etmeye başlar. Ümit sonunda dayanamaz ve Vahi’ye, Filiz’le çıktıklarını itiraf eder ve kardeşiyle çıkmak için, şoför Tarık’tan mı, yoksa Tarık Tekelioğlu’undan mı izin alması gerektiğini babasına sorar.

nilay87
26-02-07, 18:35
Bu özette de kısa özete benzemiş. Yarısı zaten bildiklerimizi anlatıyor. Belgin zaten yalnız bıraksa olay olurdu:img-hyste Bir tek öğreniceğimiz Ümit'in Vahi'ye Filiz'le çıktığını söylemesi. Artık fragmana kaldık:sad53:

handeozbek
26-02-07, 18:36
Bu özette de kısa özete benzemiş. Yarısı zaten bildiklerimizi anlatıyor. Belgin zaten yalnız bıraksa olay olurdu:img-hyste Bir tek öğreniceğimiz Ümit'in Vahi'ye Filiz'le çıktığını söylemesi. Artık fragmana kaldık:sad53:

Öyle deme o resim yeter herşeye bedel:img-hyste

ceza_cansu
26-02-07, 18:37
Bir özete bir fotoğrafına baktım ve de fotoğrafta takıldım.Ya yine çok güzel çıkmışlar.Tam 2 sevgili gibi durmuşlar

nilay87
26-02-07, 18:38
Zaten bence özeti bir tek resim kurtarıyor. Gerçekten güzel bir resim. Geçen sefer resim bölümle uyuyordu inşallah bu sefer de uyar:img-wink:

elmali-turta
26-02-07, 18:38
ya özet değilde o resim ne öyle ya bayıldım ne güzelde bakıyorlar birbirlerine :))inşallah bu resim dizden bi sahnedir çok tatlı çıkmışlarrr:img-wink: :img-wink:

ceza_cansu
26-02-07, 18:40
Selam arkadaşlar.Ben özetten çok fotoğrafına takıldım.Her zamanki gibi çok tatlı çıkmışlar.Umarım bu fotoğraftaki sahne bölümde olur.Dans olmuştu bu fotoğrafta olucak gibi bir his var içimde.Fotoğrafta ikiside tam sevgili gibi durmuşlar.Artık aştılar herşeyi.Hep böyle devam devam:img-wink:

burcin_kaplan
26-02-07, 18:42
Selam arkadaşlar.Ben özetten çok fotoğrafına takıldım.Her zamanki gibi çok tatlı çıkmışlar.Umarım bu fotoğraftaki sahne bölümde olur.Dans olmuştu bu fotoğrafta olucak gibi bir his var içimde.Fotoprafta ikiside tam sevgili gibi durmuşlar.Artık aştılar herşeyi.Hep böyle devam devam:img-wink:

Cansu çok doğru söylemişsin malum bizimkilerin yarım kalan bir dansıda wardı:) belkide sabah belginin elinden kurtulup dışalrı çıktılar we o arada bir dans geçti:) yani işallah öyledir ama nedense bu sahnenin dizide olabiliceğinden şüpheliyim ben:img-blush ama olsun genede çok güzel bi foto ha Tarık naz yaşamış ha merve bariş:img-hyste

pas.si.on79
26-02-07, 18:42
Aslında arkadaşlar onların o kaçamak halleri zevkli olur.Belgin de olmazsa aşklarında bir kaçamaklık kalmaz... Saklanmalar vs...Çünkü zaten şoförü ...
istediği zaman görür konuşur...Bunların bu kaçamak saklı gizli hali tenhalarda menhalarda görüşme istekleri bence çok keyifli olur....

Bir de o fotoyu sonra koydular ... Allahtan böyle bir foto varmış...Biraz su serpildi yüreğime....:img-hyste

elmali-turta
26-02-07, 18:44
Selam arkadaşlar.Ben özetten çok fotoğrafına takıldım.Her zamanki gibi çok tatlı çıkmışlar.Umarım bu fotoğraftaki sahne bölümde olur.Dans olmuştu bu fotoğrafta olucak gibi bir his var içimde.Fotoğrafta ikiside tam sevgili gibi durmuşlar.Artık aştılar herşeyi.Hep böyle devam devam:img-wink:

aynen cansucum fotoğraftaki sahne çok güzele benzioyor:img-wink: inşallah diziden bi sahne olur:))ikisininde bakışları aynı sevgili gibi:happy0064

handeozbek
26-02-07, 18:45
Şimdi başlıyorum paranoyaklığa. Bu resimde Nazın üstünde kırmızı kaban var. Ama giderlerken bu kaban üstünde yoktu nerden buldu bu kız o kabanı? Sorarım size nerden?

elmali-turta
26-02-07, 18:47
Cansu çok doğru söylemişsin malum bizimkilerin yarım kalan bir dansıda wardı:) belkide sabah belginin elinden kurtulup dışalrı çıktılar we o arada bir dans geçti:) yani işallah öyledir ama nedense bu sahnenin dizide olabiliceğinden şüpheliyim ben:img-blush ama olsun genede çok güzel bi foto ha Tarık naz yaşamış ha merve bariş:img-hyste

burçin sende çaktırmadan alta merveyle barışıda eklemişsin görmedik sanma :img-hyste ama çok güzel çıkmış bu resim çok tatlı olmuş ikiside :img-wink: :img-wink:

simser
26-02-07, 18:47

ewt cnm, çok tatlı çıkmışlarrrrr:img-in_lo bence kesin olur böyle bi sahne, inşallah yani, yani olsa süper olur:):)
hem ztn gerçekten aştılar herşeyi, ilişkilerinin sadece adı konmamış:good:

pas.si.on79
26-02-07, 18:48

arkadaşlar benim de inanasım gelmiyor ama hani dans sahnesinde de gerçek olunca bir HAYALİN RÜYANIN RESMİ OLMAZ değil mi... En azından bu hataya düşüp bize izlerken böyle bir hayal kırıklığı yaşatmazlar... Sahneden resimler koysunlar olmaz öyle... insanları kandırmak...Bir de zaten yavaş yavaş olur.Elini tutmuştu Tarık...:img-in_lo

Ama foto harika... Özete gelince ben zevkli olacağını düşünüyorum.Çünkü Saklı buluşma istekleri falan güzel gelir hoş gelir... Tenhalarda menhalarda... buluşalım hesabı gibi:img-hyste :img-hyste

ceza_cansu
26-02-07, 18:49
Şimdi başlıyorum paranoyaklığa. Bu resimde Nazın üstünde kırmızı kaban var. Ama giderlerken bu kaban üstünde yoktu nerden buldu bu kız o kabanı? Sorarım size nerden?

Aman Hande sakın başlama.Keyfini çıkaralım fotoğrafın.Hem sonucunda gittikleri yer Tekelioğlu ailesinin.Belki o kıyafet Filiz'indir.Belki orada unutmuştur ya da bırakmıştır.Belgin de giymesi için Naz'a vermiştir.Malum havalar soğuk çok düşünüyor Belgin gelinini:):)

nilay87
26-02-07, 18:51
arkadaşlar benim de inanasım gelmiyor ama hani dans sahnesinde de gerçek olunca bir HAYALİN RÜYANIN RESMİ OLMAZ değil mi... En azından bu hataya düşüp bize izlerken böyle bir hayal kırıklığı yaşatmazlar... Sahneden resimler koysunlar olmaz öyle... insanları kandırmak...Bir de zaten yavaş yavaş olur.Elini tutmuştu Tarık...:img-in_lo

Ama foto harika... Özete gelince ben zevkli olacağını düşünüyorum.Çünkü Saklı buluşma istekleri falan güzel gelir hoş gelir... Tenhalarda menhalarda... buluşalım hesabı gibi:img-hyste :img-hyste

Dizinin en eğlenceli bölümleri de zaten orası olacak gibi tabii bu özetten çıktığı kadarıyla ama özet pek iç açıcı değil demekki bölüm güzel gelebilir:img-hyste
Resimdeki gibi başbaşa kalsalar, boşuna o resmi koymadıklarını düşünüyorum ben:img-wink:

pas.si.on79
26-02-07, 18:52

hande benim de dikkatimi çekti ama.. Bir türlü düşünmek istemedim.. Cansunun dediği gibi ordan giymiştir diyelim.Kendisinin kabanı varken niye başkasınınkini giysin o da ayrı da..Belki birşey olmuştur kabanına....Belki 32.bölümün sonunda eve gidip birşeyler o da almıştır....

Ama bir türlü baş başa kalamıyorlar diyor... ya offff ya ne düşünecez şimdi....
Ama belki de bir yolunu bulmuşlardır...
Bulmuşlardır,,,,, bulmuşlardır,,,,

simser
26-02-07, 18:53
Aman Hande sakın başlama.Keyfini çıkaralım fotoğrafın.Hem sonucunda gittikleri yer Tekelioğlu ailesinin.Belki o kıyafet Filiz'indir.Belki orada unutmuştur ya da bırakmıştır.Belgin de giymesi için Naz'a vermiştir.Malum havalar soğuk çok düşünüyor Belgin gelinini:):)

ya da belki belgin hanım kalın diye çok ısrar etmiştir, bunlar da gidip bi iki parça eşya fln almıştır, ya da belgin filizle ümiti de çağırmıştır, onlar getirmiştir tarıkla nazın eşyalarını

yesil87
26-02-07, 18:54
selam arkadaslar,
o imzalar ne öyle??? :img-hyste dizi ekibi sizin imzalari görse acaba ne düsünür. süpersiniz gercekten:img-hyste
özet gelmis, yalniz resim harika. inanilmaz güzel cikmislar, bayildim... acaba diziden bir sahne midir? ay bu bölüm cok zevkli olacak galiba. naz-tarik kacacak belgin kovalayacak. gizli gizli bulusmalar kacamak bakismalar...cok güzel cok :happy0064

ayşenurr
26-02-07, 18:54
fotoğrafta birbirlerine çok güzel bakmışlar.birbirlerinede çok yakışıyorlar.
bu kadar uyum olabilir.umarım bu güzel sahneyide Belgin konuşarak bozmaz.

ebru.karaca
26-02-07, 18:56
Ebrucuğum haklısın,
Bak sabahtan belli kimse diyor mu özet yok diye...Aştık ..Aştık..
Benim bugün canım da sıkkındı.Deftarlıktan aradılar da....

Ebru tekrar eski yazışmaları hatırlatınca biraz keyfim yerine geldi...
Teşekkür ederim canım...:img-hyste

:) Gamzeciğim, ne demek..
Ne zaman isterseniz, bir sürü mutlu yazışmalarımızı hatırlatabilirim :)
Nasıl olsa bol bol var :)

Özet çok şey anlatmıyor.
Ama nasılsa biz yakında sinekten yağ çıkarır gibi, onu da anlat anlat bitiremeyiz :)

Resim desen, harika!
Onları hep böyle görmek dileğiyle.. :)

handeozbek
Tarık ve Naz, dağ evinde Belgin’i yalnız bırakmamak için geceyi ve hatta ertesi sabahı da Belgin’le geçirmek zorunda kalırlar. Belgin, Tarık’la Naz’ı bir an bile gözünden kaçırmamaya çalışıyor, her an her yaptıklarını kontrol ediyor, hatta bin bir numarayla yanından ayırmamayı başarıyordur.
Demek ki ne oyunlar dönecek dağ evinde. Belgin'e herkes sinir olacak yine anlaşılan.

Tarık ve Naz her fırsatı değerlendirip yalnız kalabilecekleri ve konuşabilecekleri anı kolluyorlardır
Kaçmaya çalışıyorlar. Belgin kovalıyor. Güzel çok keyifli olur o sahneler.
fakat durumdan oldukça sıkılırlar, ne Belgin’i yalnız bırakabiliyorlar ne de doğru dürüst yalnız kalabiliyorlardır. Çünkü Belgin, her an enselerindedir.
Bizimkiler her fırsatı değerlendiriyor anlaşılan. Sıkılıyorlar cümlesine dikkatinizi çekerim. Sıkılırlar ve ne yaparlar acaba?
Bu arada Hulusi, çıldırmış bir şekilde Belgin’i aramaktadır. Son olarak, bütün gayrimenkullerinin tapularını alır ve Belgin’in gidebileceği yerleri tek tek kontrol etmeye başlar. Ümit sonunda dayanamaz ve Vahi’ye, Filiz’le çıktıklarını itiraf eder ve kardeşiyle çıkmak için, şoför Tarık’tan mı, yoksa Tarık Tekelioğlu’undan mı izin alması gerektiğini babasına sorar.
Bu son kısmın yarısını biliyorduk zaten. Bu özet yarısı geçen haftadan yarısı bu haftadan olan bir harman olmuş. Bakalım Ümit kime gidecek? Şoför Tarık'a gitmeye korkabilir. Tarık Tekelioğluna zaten ulaşamaz. Bakalım ne olacak?

cave77
Hımmm demek ki bugün alınan habere göre ve özet geldiğine göre 33.bölümün çekimleri bitti ama 34.bölümün çekimleri de Çatalca'da hala sürüyor ki oradalar şu an...yani 34 de dağ evinde geçecek.Açıkçası hiç özet vermeseler de olur bazen bir resim herşeye bedeldir tıpkı bu resim gibi :img-blush =)))))))

ceza_cansu
26-02-07, 18:57
ya da belki belgin hanım kalın diye çok ısrar etmiştir, bunlar da gidip bi iki parça eşya fln almıştır, ya da belgin filizle ümiti de çağırmıştır, onlar getirmiştir tarıkla nazın eşyalarını

Ya da Naz'ın üzerine birşey dökülmüştür.Şimdi orada bütün işleri Naz yapıcak üzerine yemek falan birşeyler dökülmüştür.Hatta eğer o an Tarık ve Naz yine bakışıyorlarsa Belgin hanım kendilerine gelsinler diye dökmüştür Naz'ın üzerine birşeyler.Naz da bulmuştur orada birşey giymiştir.

handeozbek
26-02-07, 18:59
Hımmm demek ki bugün alınan habere göre ve özet geldiğine göre 33'ün çekimleri bitti ama 34.bölümün çekimleri de Çatalca'da hala sürüyor ki oradalar şu an...yani 34 de dağ evinde geçecek.Açıkçası hiç özet vermeseler de olur bazen bir resim herşeye bedeldir tıpkı bu resim gibi :img-blush =)))))))

O zaman Ümitle Filizin de dağ evine gelecekleri kesinleşiyor. Çünkü özette Tarık ve Ümit arasındakilerden de bahsediliyor. Gelsinler gelsinler Ümitle Filiz Belgin'i oyalasın da bizimkiler kaçsın:img-hyste

elmali-turta
26-02-07, 19:01
Ya da Naz'ın üzerine birşey dökülmüştür.Şimdi orada bütün işleri Naz yapıcak üzerine yemek falan birşeyler dökülmüştür.Hatta eğer o an Tarık ve Naz yine bakışıyorlarsa Belgin hanım kendilerine gelsinler diye dökmüştür Naz'ın üzerine birşeyler.Naz da bulmuştur orada birşey giymiştir.

cansu o sahneler çok komik olucak heralde ama ben belginin naza öle çok iş yaptırcağını falan sanmıyorum,ama bellide olmaz tabi tersi olabilir :icon_whis :icon_whis

ceza_cansu
Hımmm demek ki bugün alınan habere göre ve özet geldiğine göre 33.bölümün çekimleri bitti ama 34.bölümün çekimleri de Çatalca'da hala sürüyor ki oradalar şu an...yani 34 de dağ evinde geçecek.Açıkçası hiç özet vermeseler de olur bazen bir resim herşeye bedeldir tıpkı bu resim gibi :img-blush =)))))))

Evet bencede 34 de dağ evinde devam edebilirler.Çünkü özette o günü ve ertesi günü orda geçiriyorlar gibi bir cümle var.Zaten 1 bölümde en fazla 2 gün işleniyor.Bugün dağda devam edilen çekimler de 34 e ait olabilir

ebru.karaca

Canım ona bakarsan, ben ilk ne düşündüm biliyor musun?
Bu resim, dizinin bir karesi değil :)
Olur mu, olur..

pas.si.on79
26-02-07, 19:04
Handecim demişsin ya ....
bu özetin yarısı geçen haftadan yarısı bu haftadan. Sadece bu haftadaki bilgi bu kadar..Ama başka da birşey beklenmez..Dağevi sonuçta...
Yooook yoookk güzel olacak..O fotodaki sahne olması dileğiyle...

"Ümit sonunda dayanamaz ve Vahi’ye, Filiz’le çıktıklarını itiraf eder ve kardeşiyle çıkmak için, şoför Tarık’tan mı, yoksa Tarık Tekelioğlu’undan mı izin alması gerektiğini babasına sorar. "

handeozbek
26-02-07, 19:06
Handecim demişsin ya ....
bu özetin yarısı geçen haftadan yarısı bu haftadan. Sadece bu haftadaki bilgi bu kadar..Ama başka da birşey beklenmez..Dağevi sonuçta...

"Ümit sonunda dayanamaz ve Vahi’ye, Filiz’le çıktıklarını itiraf eder ve kardeşiyle çıkmak için, şoför Tarık’tan mı, yoksa Tarık Tekelioğlu’undan mı izin alması gerektiğini babasına sorar. "

O zaman çok iyimser konuşmuşum çeyreği demeliymişim:img-grin2

handeozbek
26-02-07, 19:13
Şimdi bir de tutarlar özette bilinmemesi gereken en gizli bilgileri verirler.
Naz,tarık ve Belgin dağ evine giderler. Belgin Naz ve Tarığa bir türlü rahat vermez. Hulisi ise Belgin'i bulmak için yola çıkar. Hacer Ana Belginin kendisi yüzünden gittiğini düşündüğü için ona kızgındır. İkinci kez dağ evine giden Naz ve Tarık Belgin Hanıma rağmen başbaşa kalmayı başarabilecekler mi? Bu gizli bilgileri verirler mi acaba bizlere özette:img-grin2

Şimdi bu özet bu hafta verilen özet yukarıda olanda benim yazdığım aradaki 10 farkı bulun:img-grin2

HaMbUrG*
26-02-07, 19:20
Merhabalar..
Ya ben denk gelirse bu diziyi izliyorum, ama cocgunlukla Yalanci Yarim'in ciktigi gün zamanim olmuyor.. gecen baktigimda hala Birbirlerine asik olduklarini itiraf edememislerdi, ama Naz su diger adamin evlilik teklifini geri cevirmisti..!
Kisaca: Dizide son durum ne?

Fazla Naz, Tarik usandirir!

handeozbek
26-02-07, 19:24
Merhabalar..
Ya ben denk gelirse bu diziyi izliyorum, ama cocgunlukla Yalanci Yarim'in ciktigi gün zamanim olmuyor.. gecen baktigimda hala Birbirlerine asik olduklarini itiraf edememislerdi, ama Naz su diger adamin evlilik teklifini geri cevirmisti..!

İzlemediğinden beri itiraf yok. Buna şaşırmadın herhalde:img-hyste Ama bizimkiler bir cesur oldu ki sorma. Bir söz eksik hareketler tamam:img-hyste Alttaki yazına bayıldım Fazla Naz Tarık usandırır:img-hyste :good: Süper ya

~ topiqq ~
26-02-07, 19:31
[QUOTE=pas.si.on79;2492603]Handecim demişsin ya ....
QUOTE]

güzel olacak güzeeel..umarım o fotodaki sahne rüya falan değildir ama sanmıyorum geçen bölümkü resim vardı,o kadar yakınlaşacaklar mı onu tahmin edemiyorum ama orada bi sahneleri vardır da öyle bir poz vermişlerdir bence..bana öyle geliyor ama inşallah aynı resimdeki gibidir =))

nowar_77
26-02-07, 20:00
Özetle beraber gelen resme baktım da ilk özet resimleri geldi aklıma :img-yes: .. birbirlerine sırtlarını dönmüş resimlerden nerelere geldik:)yumurtaya can veren rabbim bize bu günleri de gösterdi:)bu resimdeki sahne bu bölümde yoksa ekran koruyucu olarak koyup öyle mi izlesek ki:img-pilot ...alttan konuşmalar gelir biz mutlu mutlu ekrana bakarız:)

FİLİZ-TB
26-02-07, 20:14
Evet özetimizi gelmiş o ne güzel poz öyle bayıldım ikisindede özette Belgin hiç rahat vermeyecek diyor eh hepimiz bunu bekliyorduk zaten ancak özetteki fotoğrafdan kısa bir zamanda olsa Belgin'den kurtulup başbaşa kalacaklarmış gibi gözüküyor hadi hayarlısı bir de fragman gelsin bakalım neler göreceğiz.

pas.si.on79
26-02-07, 20:17
Özetle beraber gelen resme baktım da ilk özet resimleri geldi aklıma :img-yes: .. birbirlerine sırtlarını dönmüş resimlerden nerelere geldik:)yumurtaya can veren rabbim bize bu günleri de gösterdi:)bu resimdeki sahne bu bölümde yoksa ekran koruyucu olarak koyup öyle mi izlesek ki:img-pilot ...alttan konuşmalar gelir biz mutlu mutlu ekrana bakarız:)

evet evet .... aynen....
bu fotodaki gibi gördüm ya artık gözüm açık gitmez:img-hyste
Ne konuşuyor bunlar.:img-help:

jenn
26-02-07, 20:24

nowar'cığım öldürdün beni gülmekten:img-hyste yumurtaya can veren rabbim ha:)))))))).süperrrr...ama resimde yumurtaya can verecek gibi:))))))))))

nowar_77
26-02-07, 20:31
nowar'cığım öldürdün beni gülmekten:img-hyste yumurtaya can veren rabbim ha:)))))))).süperrrr...ama resimde yumurtaya can verecek gibi:))))))))))

eee..hulusican ı belgin kucağına nasıl alacak:) ..kare kare ilerliyoruz 6x9:img-hyste ..olacak o da olacak...yumurta kaç günde civciv oluyordu ya:img-hyste işte o kadar bölümümüz var...

RebeCa
26-02-07, 20:33

jenn aynen katılıyorum bendo koptum gülmekten sen bızı guldurdun tanrı da senı guldursun nowar77.
dırekt daldım foruma herkes ıyı akşamlar fazla kalamayacagım forumda gelır gelmez özete bakayım dedım özetımızı hande eklemış handecım teşekkurler .
bırde ne goreyım allah allah dedım kendı kendıme bizımkıler nezaman bu pozu verdı megerse ozetın resmı ımış
yanı özet hiç olmasa imiş yerıne bu resmı verselermış de yeterdı degıl mı ? vallahı arkdaşlar Tarık kımın oğlu ? tabıı Hulusı'nın ? hulusı ne yaptı hatırlayın Beraak hemşıreyı getırtmek için ızbandut gıbı bakıcıyla işbırlıgı yaptı( para verdı desek daha dogru olur eeee denız de kum hulusı de patra koskoca tek bankın sahıbı) yanı ne yapıp edıp berrak'ı getırttı.bence Tarık ta bır yolunu bulup annesını atlatacaktır.

komık ve guzelbır bölum olcak tahmınımce barışma 34 te olacak herkese ıyı akşamlar.

ayşenurr
26-02-07, 20:39
ben bu bölümden çok güzel romantik sahneler bekliyorum.sonuçta dağ evindeler.Belgin'den beş dakikada olsa kaçarlar herhalde.beş dakikalık romantizmide bize çok görmezler.her özet geldiğinde ve fragman geldiğinde
içimde mutluluk oluşuyor.diziyi izlediğimde mutluluğun yerine içimi hüzün kaplıyor.:sad53: bu bölümden umutluyum.:img-cool2

handeozbek
26-02-07, 20:41
Geçen bölümde de Belgin sürekli başlarındaydı. Bizimkiler ona rağmen dans ettiler. El ele tutuştular. Başbaşa simit yediler. Şimdi ortam daha da müsait. ve ortada başbaşa kalmaya susamış iki aşık var gerisini siz düşünün. Hem zaten Tarık tamamen Naza ait değil mi? Kaçarlar bir şekilde:img-grin2

MoPete
26-02-07, 21:12
gecen haftaki bölümü hala seyredemedim. :icon_whis

dün bekledim ama karşımda köprü'yü gördüm sinir oldum.
bu ne biçim kanal yahu?

bir önceki hafta yalancı yarim dediler geniş zamanlar çıktı son anda. bu hafta yine yy tekrarı dediler köprü çıktı. :img-help:

geniş zamanlarda köprüsüz kalasın inşallah yıllar içinde kaybolacak ztar.

:angry:

Forza Yalancı Yarim! :)

jenn
26-02-07, 21:19

ben bu sloganı çok tuttum.hay aklına sağlık sevgili mopete:)))

assi_yılllar
26-02-07, 21:32
resme bayıldım çok şekerler inş..diziden bi görüntüdür....ayy muhteşemler yhaa ..off özette yine belgin hanımdan rahat yok..anlaşılan bi kaç bölüm dha başımıza bela olcak :)

simser
26-02-07, 21:41
arkadaşlar belgine çok takılmayın, o kadar dedk aşklarını gizli yaşasınlar çok zevkli olur diye, şimdi belginden saklanıcaklar, herkes şikayet ediyo
yanlış anlamayın benim hiç şikayetim yok yane (çarpılıcam ha şimdi:icon_whis )

whiteangel
26-02-07, 21:42
gecen haftaki bölümü hala seyredemedim. :icon_whis

dün bekledim ama karşımda köprü'yü gördüm sinir oldum.
bu ne biçim kanal yahu?

bir önceki hafta yalancı yarim dediler geniş zamanlar çıktı son anda. bu hafta yine yy tekrarı dediler köprü çıktı. :img-help:

Ahh işte duy sesimizi star :img-wink: Artık yorum yazmak bile gelmiyor içimden.:sad53:

sinemim_g
26-02-07, 22:05
ya evet resim süper....ama özet yine:sad53:

sinemim_g
26-02-07, 22:08
Ya Tarığın işi de zor be. Hem Merve aşık hem de Naz yazık ya. İkisi de birbirinden deli hangisini idare edecek şimdi:img-grin2

:img-hyste öldümm..allahmı söyletiyoo...ama merve nazdan daha deli söylemişş olayımm:img-yes:

sinemim_g
26-02-07, 22:19
ya arkadaşlar starda özeti göremedim ben siz nerden buldunuz..

handeozbek
26-02-07, 22:21
ya arkadaşlar starda özeti göremedim ben siz nerden buldunuz..

e-kolayın sitesinde var. İlginçtir ama star her hafta özetini geç veriyor. Bizde ordan bakmak zorunda kalıyoruz. o da olmasa çatlayacağız:img-in_lo

handeozbek
26-02-07, 22:54
İki ailede Damlayı ne güzel kaçırmışlar. Keşke bizim dizide de Nazı kaçırsalar bayağı bir aksiyon olur. Ya ben ne diyorum ya canım çok sıkılıyor belli oluyor dimi?:icon_whis

nowar_77
26-02-07, 22:56

ben bu sloganı çok tuttum.hay aklına sağlık sevgili mopete:)))

:img-hyste aynen jenn ben de çok tuttum:)

ilaveten ztarsız kala memleket demek isterdim ama bizim dizi gümbürtüye gidecek o zaman..öyleyse:

kör olasın demiyorum star ,kör olmada gör bizi :)

gelincikkkk
26-02-07, 23:03
geniş zamanlarda köprüsüz kalasın inşallah yıllar içinde kaybolacak ztar

işte yılın sloganı :good: :img-wink:
bu hafta çarşamba saat 01:00 de tekrar diyor ama siz ztarın bunu yazdığına bakmayın bi bakarsınız karşınıza köprü möprü çıkmış :img-yes:

İki ailede Damlayı ne güzel kaçırmışlar. Keşke bizim dizide de Nazı kaçırsalar bayağı bir aksiyon olur. Ya ben ne diyorum ya canım çok sıkılıyor belli oluyor dimi?:icon_whis

esasında iyi ollurdu diziye de renk ve heyecan katardı mesela şöför tarığın tarık tekelioğlu olduğunu öğrenen ve yalanlarını ortaya çıkaran kişininde tarık olduğunu öğrenen bora nazı kaçırabilir ve tarık nazı kurtardığı zamanda da harika romantik bi öpücük yaşanabilir şöyle yılardır birbirlerini görmüyorlarmış gibi:img-yes:

ebru.karaca
26-02-07, 23:07
Merhabalar..

Hem izlemiyorsun, hem de anlatmamızı istiyorsun diyerek yazına kızacaktım ama son sözüne bayıldım.. :img-wink:

Arkadaşlar,
Artık starın bu dengesizliklerine de alıştık. Boşverin..
Neredeyse Show Tv, Atv bizim dininin reklamını yapacak.. Kanal D ve Star da engelleyenlerin maşında :)

Valla boşverin. Uğraşmaya değmez. Anlayacaklarını bilsem,..
O kadar mail attık, ne oldu?
Koca bir hiç. O yüzden biz kendi halimizde takılalım derim ben :)

sondakika
26-02-07, 23:56
valla murat, murat olalı bu forumda bu kadar gülmedi.. evet gülmedim.. ne yalan diyeyim bebek konusunun kapanır gibi olmasına sevindimde.. :img-hyste birde fragman gelse tam süper olacak.. :img-wink: iyice 33. bölüm havasına gireceğiz..

handenin yazdığı bir mektup durumu var.. tamamen kurgu ve şaka.. serdarın daha önce yaptığı özet şakaları gibi.. :img-cool2

starın diğer dizilerine laf atmayalım derim. kucağınızda cümle taşı yönetim kademesine atın.. birde geyiğe bir reklam geçer efendim cümle istek ve şikayetleriniz bilmem ne numarasına atın.. hehehe şamata bunlar şamata sankim atınca dikkate alıyorlar, geyik dedikleri bu olsa gerek.. ah star ah.. tüy bitti yolduk yeniden bitti bir daha yolduk artık tüyde kalmadı kökte... :img-wink:

MoPete
27-02-07, 00:05
diğer dizilere laf atma değil de nükte diyelim,

yalancı yarim'in öz evlat konumundan iyice çıktığına dair bir latife diyelim sondakika. :)

yoksa sevenlerini kırmak ne haddimize.

ama ztara kızgınım. :img-cool2

gelincikkkk
27-02-07, 00:21
eskiden pazartesi geceleri dizinin özetini verirdi star artık onuda yapmamaya başladı demek zaten yakında fragmanıda yanlızca perşembe günü verirlerse şaşmayın dizinin izlenilmesini engelimeye çalışıyorlar sanki çok ilginç

sondakika
27-02-07, 00:21
diğer dizilere laf atma değil de nükte diyelim,

yalancı yarim'in öz evlat konumundan iyice çıktığına dair bir latife diyelim sondakika. :)

yoksa sevenlerini kırmak ne haddimize.

ama ztara kızgınım. :img-cool2

efem anladım.. anlamasına anladımda ki benden yana no problem.. şimdi görür bir dizi fanı, vatandaş birazda heyacanlı olur (genelde hep öyle olurlar). :img-hyste uğraş gez ondan sonra :img-hyste :img-hyste arada sen kaynarsın.. :) :) bu ara millet alem yahu.. :img-wink:

Medea
27-02-07, 00:33

Çok şeker bu yahu:img-yes: Güldürdün beni ilahi MoPete,çok yaşa e mi?gerçekten güzel bir beddua olmuş:img-wink:

BARIS 1979
27-02-07, 08:45
Arkadaşım kafana göre takıl. O bir anket değil. Ancak dizilerin sitenin üyeleri ve ziyaretçileri tarafından ne kadar ilgi gördüğünün bir göstergesi sadece. Forumda nickini hep görüyordum. Neden mesaj yazmadığını merak ediyordum doğrusu. Neyse bu vesileyle mesajını da yazdın. Yorumlarını da bekliyoruz canım.Bu arada 32.bölümün tekrarı mı var? EUROSTAR DA MI?
Aramıza tekrar hoşgeldin BARIŞ 1979 :)
hosbulduk Arkadasim
evet EUROSTARDA persembe saat 19.00 da hangi bölüm oynuyorsa gece saat 3.00 te tekrari var

J.Lo fan
27-02-07, 09:01
her kese selamlar!o kadar yorucu gunler gecirdim ki,buralara ugrayip ta bir mesaj yazamadim:(. Yeni bolumun fragmanini goren var mi?yeni bolum Insallah guzel olur,acilirlar sonunda bizimkiler!bu arada belgin hanimimiz kaza gecirmish,Insallah cabucak iyilesir,onun icin ssenaryoda degisiklikler olacakmish,acaba yeni karakter mi girecek diziye?

ipekb
27-02-07, 09:52
Arkadaşlar fragman çıkmadı değilmi?...Ya inşallah bu hafta naz ve tarık bi soluk alırlar ya..özet gelmiş ama fragman gelse süper olurdu:img-yes: :img-yes:

zer
27-02-07, 10:55
günaydın arkadaşlar biri özetmi dedi? valla ben daha önce buna benzer cümleler okumuştum formda, sağolsun bizim yaratıcı vede zeki arkadaşlarımız
bizi stara muhtaç etmiyorlar yani keşke zahmet etmeselermiş ne gereği vardı
biz böyle de idare ediyoruz özetten değil, ama resimden yola çıkarak güzel şeyler üretebiliriz bence. Yani güzel parçaları birleştirip görülen harika resmin nasıl oluştuğuna dair hayaller kurmamıza engel olmazlar umarım
siz anladınız ne demek istediğimi!........

güney-yase
27-02-07, 11:03
of of of merak edip duruyordum özet ne oldu diye fırsat kolluyodum nete girebilmek için allah edebiyat ve coğrafya hacasına uzun ömürler versin valla onlar sayesinde dizimizim özetini okudum bu foruma girebildim

gelelim benim özet hakkımdaki pekte önemli olmayan düşünceme belgim bizimkilere fırsat vermiyomuş yaparmı yapar canım ya yanlız kalmaya uğraşıyorlarmış ne kadar başarabileceklerse hulusi daha çok deli olur yanlız kalamamalarının nedeni bizimkilerin hulusi oh olsun ona.....:img-hyste

diğer aşıkda hangi abisine söylesem diye düşüne dursun nasılsa her ikiside tarıktan geçecek ve hangisine söylerse sölesin her iki tarıkta kardeşini kıskanıp ümite...... :icon_sorr

pas.si.on79
27-02-07, 11:33
cave77 yeni resim eklemiş teşekkürler...

Ben bir ara baktım stara da ümidimi kesmiştim.Ama yine güzel bir resim..Burda dağ evini de gördük.... Çokta güzel bizimkiler çok tatlı...NAz salıncakta sallanıyor...

whiteangel
27-02-07, 12:54
Fragman beklerken reklam zehirlenmesi oldum. gourme team :icon_whis doktor levi:icon_whis imdat yaa imdaat:img-help:

schmetterling
27-02-07, 12:56
Fragman beklerken reklam zehirlenmesi oldum. gourme team :icon_whis doktor levi:icon_whis imdat yaa imdaat:img-help:

"amerikan haydutları" fragmanını ezberlemediniz miii:img-hyste

whiteangel
27-02-07, 12:58
"amerikan haydutları" fragmanını ezberlemediniz miii:img-hyste
O çok sevdiğim bir filmdir. Ordan kurtarıyor:img-hyste

realyok
27-02-07, 12:58
inanamıyorum yaaa... hala fragman verilmedi. bu kadar da olmaz. şimdiye kadarki en geç verilen fragman olacak galiba. üvey evlatlıktan da attılar herhalde dizimizi, dizi esirgeme kurumuna verdiler. :sad53:

schmetterling
27-02-07, 13:03
O çok sevdiğim bir filmdir. Ordan kurtarıyor:img-hyste

bir de ferhat güzel ve aydın'la yemek programı izledim ben:img-hyste aşıyorum kendimi:img-hyste

whiteangel
27-02-07, 13:03
inanamıyorum yaaa... hala fragman verilmedi. bu kadar da olmaz. şimdiye kadarki en geç verilen fragman olacak galiba. üvey evlatlıktan da attılar herhalde dizimizi, dizi esirgeme kurumuna verdiler. :sad53:

Forum ahalisini de dizi izleyicisinin aklını esirgeme kurumuna bağışlasınlar da olsun bitsin:icon_whis
Neyse ki bölümden iki güzel foto vermişler. Onu da vermeyebilirlerdi:icon_whis

whiteangel
27-02-07, 13:05
bir de ferhat güzel ve aydın'la yemek programı izledim ben:img-hyste aşıyorum kendimi:img-hyste

Ben onları izlerken sinirleri alınmış gibiydim. :img-hyste Allahım aklımıza mukayyet ol.. Hadi şu güzel iki resme bir daha bakayım da, biraz sakinleşeyim:img-hyste

realyok
27-02-07, 13:05
Forum ahalisini de dizi izleyicisinin aklını esirgeme kurumuna bağışlasınlar da olsun bitsin:icon_whis

Resimler pazar- pazartesi iyi geliyor ama salı öğlen olunca iki foto da kurtarmıyor ablacım. beklenti artıyor ister istemez. aklımızı da esirgeyecek kurum bulunamıyor.

schmetterling
27-02-07, 13:08
yanlış hatırlamıyorsam tarık-naz ve handeozbek arkadaşlarımız kendi özetlerini yazıyorlardı.. biz de kendi fragmanımızı mı yapsak:img-hyste yoksa star iki resim vererek bunu mu ima etti.. iki resim verdik işte kendi fragmanınızı kendiniz yapın:img-hyste

pas.si.on79
27-02-07, 13:09

evet ya olmasaydı..Zaten kanalın fotoyu farklı vermesinin sebebi bu..
Bu yy fanları da bizi basar diye korkmuşlardır... en azından değişik verelim de bununla avunurken fragman çalışmaları devam eder... Yoksa çıldırır ahali....:img-hyste :img-hyste :img-hyste oyalama metodu:img-hyste

edit:asucuğum geçen hafta senin durumunu hatırladım ekleyim dedim..:img-hyste

whiteangel
27-02-07, 13:12
yanlış hatırlamıyorsam tarık-naz ve handeozbek arkadaşlarımız kendi özetlerini yazıyorlardı.. biz de kendi fragmanımızı mı yapsak:img-hyste yoksa star iki resim vererek bunu mu ima etti.. iki resim verdik işte kendi fragmanınızı kendiniz yapın:img-hyste

Valla mümkündür:icon_whis Serdar okulda olmasaydı bize çok güzel bir fragman hazırlardı şimdi.:) Başka bu konuda becerisi olan arkadaşlar varsa deneseler hiç fena olmaz.Kendi fragmanını kendin yap---kendin izle:img-hyste
İşte yeni sloganımızzz:happy0064
Şaka bir yana Ayşe Kökçü'nün geçirdiği kaza nedeniyle fragmanda bir gecikme olduğunu düşünüyorum. Bugünlük ztarı affediyorum:)

schmetterling
27-02-07, 13:18
dış ses ne der bakalım düşünelimmm

--ekranların en romantik dizisi yalancı yarim'de işler yine karışıyor (karışmadığı an yok zaten..bu kesin tutar:img-hyste )

-- kendilerini tekrar dağlara vuran iki aşık bakalım bu sefer itirafı yaşayacaklar mı .. izleyin görün...

-- yalancı yarim bomba gibi bir bölümle kaybolan yıllardan iki saat önce köprüden 3 gün sonra star'da...

whiteangel
27-02-07, 13:21
http://www.startv.com.tr/images/sunucu/p3_175974796619.jpg

33. bölüm özeti

http://img341.imageshack.us/img341/9277/ylmnyrmnu2.jpg (http://imageshack.us)

İşte iki foto işte koskoca özet..:) Buyrun yapın bir fragman arkadaşlar..:img-wink:

buyrun dış ses de burda

--ekranların en romantik dizisi yalancı yarim'de işler yine karışıyor (karışmadığı an yok zaten..bu kesin tutar:img-hyste )

-- kendilerini tekrar dağlara vuran iki aşık bakalım bu sefer itirafı yaşayacaklar mı .. izleyin görün...

-- yalancı yarim bomba gibi bir bölümle kaybolan yıllardan iki saat önce köprüden 3 gün sonra star'da...

BaLıKK
27-02-07, 13:25
yalancı yarimde işler arap saçına dönüyoor..

belginin ısrarıyla dağ evine gelen tarık ve naz ne yapacağını şaşırıyor..

tek başına kalamayan iki aşık acaba belginden nasıl kurtulcak..

nefesleri kesecek bomba bi bölümle yalancı yarim perşembe akşamı 20 de ztarda..:)

zer
27-02-07, 13:26
varya süpersin schmetterling , :img-hyste hay allahım ya sizçok yaşayın emi ben boşuna demiyorum bizim form ahalisi inanılmaz yaratıcı diye
kesin senin fragman kadar atkili olmayacak bak görürsün.:img-hyste :happy0064

schmetterling
27-02-07, 13:33
bir reklam kusağı da özcan deniz'in bakıslarıyla sona erdi.. darısı diğer reklam kuşağına inşallah:happy0064

whiteangel
27-02-07, 13:37
bir reklam kusağı da özcan deniz'in bakıslarıyla sona erdi.. darısı diğer reklam kuşağına inşallah:happy0064

Hay ALLAH:icon_whis Ben onu kaçırmışım.. Çeken olmuştur inşallah:img-hyste
Valla kimse Tarık ve Naz gibi bakamaz. BA-KA-MAZZZ:happy0064

schmetterling
27-02-07, 13:40
Hay ALLAH:icon_whis Ben onu kaçırmışım.. Çeken olmuştur inşallah:img-hyste
Valla kimse Tarık ve Naz gibi bakamaz. BA-KA-MAZZZ:happy0064

hazır beklerken aklıma takılan bir soru sorabilir miyim acaba.. ben dans sahnelerini çok beğenen biri olarak ve defalarca izleyen biri olarak ayrıca bi de arpacık sorunu olmus olan biri olarak barışın gözlerinde bir sorun hissettim.. uykusuzluktan veya arpacıktan bi gözü şişti sanki.. yanılıyor muyum??

pas.si.on79
27-02-07, 13:44
http://www.startv.com.tr/images/sunucu/p3_175974796619.jpg

33. bölüm özeti

http://img341.imageshack.us/img341/9277/ylmnyrmnu2.jpg (http://imageshack.us)

İşte iki foto işte koskoca özet..:) Buyrun yapın bir fragman arkadaşlar..:img-wink:

buyrun dış ses de burda

--ekranların en romantik dizisi yalancı yarim'de işler yine karışıyor (karışmadığı an yok zaten..bu kesin tutar )

alemsiniz... süpersiniz...kendin işini kendin yap.... Mütevazi bütçeyle ya... fragmanı özeti de seyirciye yaptırırlar bunlar...Ztar bu hiç belli olmaz...Biz de tüm haracamaları Kader e yansıttılar herhalde..Tabi bir de geniş zamanlarda köprü....:img-hyste
Balıkk senin dışses de güzel..

BaLıKK
27-02-07, 13:46
hazır beklerken aklıma takılan bir soru sorabilir miyim acaba.. ben dans sahnelerini çok beğenen biri olarak ve defalarca izleyen biri olarak ayrıca bi de arpacık sorunu olmus olan biri olarak barışın gözlerinde bir sorun hissettim.. uykusuzluktan veya arpacıktan bi gözü şişti sanki.. yanılıyor muyum??

gözlerindeki şişi bende farkettim..bide dans ederken barış sürekli yutkunuyordu..ee kolay değil tabi nazla dans etmek çocuğun nutku tutuldu:)

pas.si.on79
27-02-07, 13:52
:img-in_lo arkadaşlar 34.bölümde dağevinde geçecekmiş ya... Belgin Hanım bir şekilde dizide de sakat falan oldurup orda yatırırlarmış falan... Belgin Hanım Naz kızım yemeği hazırla. Naz kızım evi temizle.... Yandı Naz Kızım...

Ama tabi orda Tarık da olacağı için ilişkileri açısından güzel zamanlarda geçirecekler...

schmetterling
27-02-07, 13:53
bir reklam kuşağına daha hoşgeldiniz yalancı yarim severler.. bakalım bu kuşakta fragman gelecek mi... merakla bekliyoruz,olmadı bülent ersoy'un popstar alaturka reklemındaki repliklerini yazıcam :img-hyste

pas.si.on79
27-02-07, 13:55
bir reklam kuşağına daha hoşgeldiniz yalancı yarim severler.. bakalım bu kuşakta fragman gelecek mi... merakla bekliyoruz,olmadı bülent ersoy'un popstar alaturka reklemındaki repliklerini yazıcam :img-hyste

inanmıyorummm.Daha çıkmamış olamaz..Yoksa yoksa... siz de ztar gibi tüm bilgileri kendinize mi saklıyorsanız.. Paranoyak belirtileri....

schmetterling
27-02-07, 13:57
inanmıyorummm.Daha çıkmamış olamaz..Yoksa yoksa... siz de ztar gibi tüm bilgileri kendinize mi saklıyorsanız.. Paranoyak belirtileri....

aman tanrım çok mu çaktırdık:img-hyste kanalın reklama girme melodisiyle koşullandım resmen bu arada:img-hyste

xeno
27-02-07, 14:00
Arkadaşlar Şansal abinin sitesinde 33. bölümün fragmanı var ama bende baştan kesiliyor belki bende bir problem vardır, bir bakın isterseniz....

BaLıKK
27-02-07, 14:04
evet sitede fragman var ama değişik geldi bana yaa..bide yakında yazıyor..anlamadım doğrusu..:icon_sorr
şimdi farkettim 26.bölüm fragmanı o..bir yanlışlık oldu heralde sitede..

Bedişş
27-02-07, 14:08
Slm Arkadaşlar,
Geçen hafta konser nedeniyle Ankaraya gidince geçen bölüm yorumlarını haliyle yapamadım.Genel anlamda güzel bir bölümdü ama beni çok sarmadı desem yeridir.
Özellikle fragmanın tamamı ilk 15 dakikada verilerek bütün romantizm tüketildi.Sonrasında en uzun bölüm izlememize rağmen elle tutulur çay simit sahneleri en romantik bölümdü.Neyse olan oldu Gelen raytingler de zaten bu bölüm hakkında yeterli bilgi veriyor.Sonuç olarak dizimiz romantik komedi olsada romantizm bol olduğu bölümler de dizimiz tavan yapıyor.Geçen bölümde komedi unsuru fazlaydı sonuçlar da ona göre düşük geldi.Umarım yapım şirketi bu konuyu gözden geçirir.Bu çok ciddi bir durum gerçekten.İzleyici istikrar arıyor.Bir hafta öyle bir hafta böyle olunca sıkılıp kaçıyor.(Kemikleşmiş izleyiciyi kastetmiyorum).İnşallah burda yazılanları kulak arkası etmiyorlardır......

Ayşe Kökçüye büyük geçmiş olsun.En kısa sürede toparlanıp yeniden eski sağlığına kavuşur.....

Gelelim bu haftaya.Özet gelmiş ,fragman da gelince daha net görüntüler ortaya çıkacaktır.Ama Belgin hanım gibi bir kaynana modelini Allah düşmanımın başına vermesin.Çok zor.Bu kadın oğluşu yurt dışında yaşarken de böylemiydi anlamadım.Valla böyle devam ederse gençkızlar korkudan evlenmekten vazgeçecekler gibi görünüyor.İki erkek çocuk annesi olarak böyle bir modeli asla kabul edemeyeceğim .Kusura bakmasın senaristler......

Çocuklara gene göz açtırmayacakmış.Valla ne diyim Allah Belgin hanıma akıl fikir versin de çocukları rahat bıraksın artık......

İyi günler....

Naty
27-02-07, 14:09
yaaaa arkadaşlarrr lütfen bana biriniz yardımcı olsuunn :( ben son bölümü izlemeyemdimm yani 32.bölümü.... çünkü elektrikler kesildiiii...
bir arkadaş pazar günü 16.40 ta tekrar var diye yazmıştı ama göstermedilerr:( ben nasıl izliceeem????? lütfen yardımcı olunnnnn:((((((((((((((((

xeno
27-02-07, 14:11
evet sitede fragman var ama değişik geldi bana yaa..bide yakında yazıyor..anlamadım doğrusu..:icon_sorr
şimdi farkettim 26.bölüm fragmanı o..bir yanlışlık oldu heralde sitede..

Haklısın 26. bölüm fragmanı, ** yakında yazısını çözemedim doğrusu....:icon_sorr

pas.si.on79
27-02-07, 14:19
Haklısın 26. bölüm fragmanı, ** yakında yazısını çözemedim doğrusu....:icon_sorr

arkadaşlar... şansal abi hazırlık yapmış...Bize hazır olda beklediğine dair bir işaret o... Bekleyecez...Biraz daha sabır..:img-help:

whiteangel
27-02-07, 14:21

Yanılmıyorsun. Yorgunluk ve uykusuzluktan olabilir. Bu aralar çok yoğun çalışıyor. Dizi çekimlerinin yanı sıra konserler, tv programları, diğer etkinlikler ... Dinlenmeye zaman bulamıyor.:img-yes: Biraz önce kendi sitesindeydi. Yazdığı mesajda da çok yoğun ve yorgun olduğunu belirtmiş. Allah yardımcısı olsun, güç kuvvet versin.

pas.si.on79
27-02-07, 14:44
Yanılmıyorsun. Yorgunluk ve uykusuzluktan olabilir. Bu aralar çok yoğun çalışıyor. Dizi çekimlerinin yanı sıra konserler, tv programları, diğer etkinlikler ... Dinlenmeye zaman bulamıyor.:img-yes: Biraz önce kendi sitesindeydi. Yazdığı mesajda da çok yoğun ve yorgun olduğunu belirtmiş. Allah yardımcısı olsun, güç kuvvet versin.

meleğim teşekkür ederim.Sayende ben de bir şeyler ekledim.
Fragman yok ortada ama bizim fragmanlarda iş yapar...

Şimdi arkadaşlar Ümit Tarık Tekelioğluyla konuşmaz herhalde.En azından öz abisi olarak düşündüğü Şoför Tarık varken...Hem ona biraz açılması daha kolay olur..Tarık-Naz bakışları sarılışlarını Ümit hiç kaçırmıyor... Tabi bunun olumsuz yanları da olabilir... Görcez bakalım... Ama ben konuşacağı kişi Şoför Tarık derim...

pnrdvl22
27-02-07, 14:44
eskiden pazartesi geceleri dizinin özetini verirdi star artık onuda yapmamaya başladı demek zaten yakında fragmanıda yanlızca perşembe günü verirlerse şaşmayın dizinin izlenilmesini engelimeye çalışıyorlar sanki çok ilginç
yok fragman verilir birazdan bekliyorum ben.
hatta sadece bi bölüm çıkıyor 3-4 saniye sürüyor " yakında " diyor.
neyse yüklenirse ben sama pmle linki gönderirim ;)

schmetterling
27-02-07, 14:54

çok üzüldüm:sad53: ama hepsinin üstesinden başarıyla geliyor maaşallah... çok takdir ediyorum onu:happy0064

handeozbek
27-02-07, 14:54
Ben kendi halimi hiç iyi görmüyorum. Biraz daha fragman çıkmazsa ne olacak bilmiyorum.Açtım 1. bölümden 32. bölüme kadar olan bütün fragmanları izledim. En güzeli 20. bölüm fragmanıymış neden acaba?:img-grin2

schmetterling
27-02-07, 14:57
Ben kendi halimi hiç iyi görmüyorum. Biraz daha fragman çıkmazsa ne olacak bilmiyorum.Açtım 1. bölümden 32. bölüme kadar olan bütün fragmanları izledim. En güzeli 20. bölüm fragmanıymış neden acaba?:img-grin2

bu inşallah daha da güzel olur.. fragman duasına çıkıyorum katılmak isteyen:img-hyste

xeno
27-02-07, 15:00
bu inşallah daha da güzel olur.. fragman duasına çıkıyorum katılmak isteyen:img-hyste

Bu saatte ne kadar çok reklam var hayret bir şey , artık her şey bana kasıtlı gelmeye başladı :) bu fragmansızlık bana ii gelmedi doğrusu:)

Kara İnci
27-02-07, 15:04
meleğim teşekkür ederim.Sayende ben de bir şeyler ekledim.
Fragman yok ortada ama bizim fragmanlarda iş yapar...

Şimdi arkadaşlar Ümit Tarık Tekelioğluyla konuşmaz herhalde.En azından öz abisi olarak düşündüğü Şoför Tarık varken...Hem ona biraz açılması daha kolay olur..Tarık-Naz bakışları sarılışlarını Ümit hiç kaçırmıyor... Tabi bunun olumsuz yanları da olabilir... Görcez bakalım... Ama ben konuşacağı kişi Şoför Tarık derim...

Gamzeciğim banada şoför Tarık'la konuşur gibi geliyor.Ne de olsa Filiz'in öz abisi konumunda olan o.Bir de işin içine Özkul ailesinin, Tarık Tekelioğlu'na karşı içlerinde barındırdıkları kötü hisler girince bu konuşmanın Ümit ve şoför Tarık arasında geçeceği düşüncesi bana daha da yakın gelmeye başladı.Ama bellide olmaz.Ümit bu işi iyice sağlamlaştırayım diye her ikisiylede konuşmaya karar verebilir.İşte o zaman seyreyle cümbüşü... :img-yes:

djmerve
27-02-07, 15:04

başlayalım ozaman :img-hyste

xeno
27-02-07, 15:05
of ama of yani, yine yok hadi bekle bir daha reklam arası, benim çıkmam lazım işler var,en iisi çıkayım daha fazla burda sinir yapmadan :icon_evil

djmerve
27-02-07, 15:08
evde tv başında olanlara allah bir sabır benim gibi işte olanlara on sabır versin :icon_sorr

deniz_15
27-02-07, 15:17
ya arkaddaşlar ya resmi sitedeki üyeliğim heclendi ya yardım edin giremiyorumm.
demin böyle dedim ama bi an üyeliğim başka birin eline geçti ya inanamıyorum msnde açılmıyo tüm üyeliklerim yanacak ya off

handeozbek
27-02-07, 15:34
Aranızda tazmanya canavarını izleyen var mı? Harika bir çizgi film insanı ekrana bağlıyor. Reklamlarda bile izliyorum:img-grin2

deniz_15
27-02-07, 15:38
Aranızda tazmanya canavarını izleyen var mı? Harika bir çizgi film insanı ekrana bağlıyor. Reklamlarda bile izliyorum:img-grin2

izle izle bende çizgi film çok severim.
ya sen ne diyon fragmanın gelmeyeceğini bile bile bi umut kuşum aydını nın sunduğu ve ferhat güzelin konuk olduğu yemek programını izlemişim yane çizgi film ne ki

sude9
27-02-07, 15:39

Haklısın,o kadar güzel ki reklam olmasına rağmen tv başından ayrılamıyor insan:img-hyste
Dehşet bir şeymi hazırlıyorlar ne bu kadar zamandır ortalarda yok fragman:img-fie: :img-fie:

handeozbek
27-02-07, 15:42
Haklısın,o kadar güzel ki reklam olmasına rağmen tv başından ayrılamıyor insan:img-hyste
Dehşet bir şeymi hazırlıyorlar ne bu kadar zamandır ortalarda yok fragman:img-fie: :img-fie:

Bende dehşet birşey olmasından korkuyorum. Bari deyse bu kadar reklam zehirlenmesine. Çıkacak olan fragman reklam zehirlenmesini tedavi edebilse:img-grin2

jenn
27-02-07, 15:55
sevgili arkadaşlarım...sanırım 33 ün çekimleri dün akşam sona erdi.gecikme ayşe hanımın kazası nedeniyle oldu..bu yüzden çekimler uzadı..sevgili barış akarsu kendi sitesinde biraz önce mesaj yazdı. sanırım çekimler bitmiş ve dönmüş..e bugün fragmanın montajı v.s olur.bittiği zaman kanala yollarlar.umarım akşama kadar yetişir:) yani rahat olun diye yazıyorum bunu:)

schmetterling
27-02-07, 16:25
sevgili arkadaşlarım...sanırım 33 ün çekimleri dün akşam sona erdi.gecikme ayşe hanımın kazası nedeniyle oldu..bu yüzden çekimler uzadı..sevgili barış akarsu kendi sitesinde biraz önce mesaj yazdı. sanırım çekimler bitmiş ve dönmüş..e bugün fragmanın montajı v.s olur.bittiği zaman kanala yollarlar.umarım akşama kadar yetişir:) yani rahat olun diye yazıyorum bunu:)

saol jenn arkadaşım ama benim gibi ferhat güzel, kuşum aydın, dr.levine, bratz, tazmanya canavarı izlemiş olan ve şu an da iki aile izleyen birine laf anlatmak zor:img-hyste :img-hyste

ama size candan öte, amerikan haydutları, new york taxi, popstar alaturka,kaybolan yıllar fragmanlarını anlatabilir özcan denizin yeni dizisinin tanıtımını yapabilirim:img-hyste

djmerve
27-02-07, 16:26

ozaman biraz daha sabredicez yani napalım :icon_sorr

Kara İnci
27-02-07, 16:39
saol jenn arkadaşım ama benim gibi ferhat güzel, kuşum aydın, dr.levine, bratz, tazmanya canavarı izlemiş olan ve şu an da iki aile izleyen birine laf anlatmak zor:img-hyste :img-hyste

ama size candan öte, amerikan haydutları, new york taxi, popstar alaturka,kaybolan yıllar fragmanlarını anlatabilir özcan denizin yeni dizisinin tanıtımını yapabilirim:img-hyste

Sevgili schmetterling bugünün sende yarattığı travmatik etkileri nasıl atlatacaksın bilemiyorum.:img-help: Umarım biran önce fragman gelirde bütün gün izlemiş olduğun görüntülerin sen de bırakmış olduğu etkiyi bir nebze olsun gidermiş olursun... :img-yes: :img-hyste

ebru.karaca
27-02-07, 16:40
Herkese merhabalar..

:img-hyste Evet evet.. Ben bu dışsesi çok tuttum.. :img-wink:

:img-in_lo arkadaşlar 34.bölümde dağevinde geçecekmiş ya... Belgin Hanım bir şekilde dizide de sakat falan oldurup orda yatırırlarmış falan... Belgin Hanım Naz kızım yemeği hazırla. Naz kızım evi temizle.... Yandı Naz Kızım...

Ama tabi orda Tarık da olacağı için ilişkileri açısından güzel zamanlarda geçirecekler...

Dağ evinde birlikte olsunlar da Gamze..
Biz ara ara Belgin'e katlanırız :)

ebru.karaca
27-02-07, 16:42
Slm Arkadaşlar,
Geçen hafta konser nedeniyle Ankaraya gidince geçen bölüm yorumlarını haliyle yapamadım.Genel anlamda güzel bir bölümdü ama beni çok sarmadı desem yeridir.
Özellikle fragmanın tamamı ilk 15 dakikada verilerek bütün romantizm tüketildi.Sonrasında en uzun bölüm izlememize rağmen elle tutulur çay simit sahneleri en romantik bölümdü.Neyse olan oldu Gelen raytingler de zaten bu bölüm hakkında yeterli bilgi veriyor.Sonuç olarak dizimiz romantik komedi olsada romantizm bol olduğu bölümler de dizimiz tavan yapıyor.Geçen bölümde komedi unsuru fazlaydı sonuçlar da ona göre düşük geldi.Umarım yapım şirketi bu konuyu gözden geçirir.Bu çok ciddi bir durum gerçekten.İzleyici istikrar arıyor.Bir hafta öyle bir hafta böyle olunca sıkılıp kaçıyor.(Kemikleşmiş izleyiciyi kastetmiyorum).İnşallah burda yazılanları kulak arkası etmiyorlardır......

Ayşe Kökçüye büyük geçmiş olsun.En kısa sürede toparlanıp yeniden eski sağlığına kavuşur.....

Gelelim bu haftaya.Özet gelmiş ,fragman da gelince daha net görüntüler ortaya çıkacaktır.Ama Belgin hanım gibi bir kaynana modelini Allah düşmanımın başına vermesin.Çok zor.Bu kadın oğluşu yurt dışında yaşarken de böylemiydi anlamadım.Valla böyle devam ederse gençkızlar korkudan evlenmekten vazgeçecekler gibi görünüyor.İki erkek çocuk annesi olarak böyle bir modeli asla kabul edemeyeceğim .Kusura bakmasın senaristler......

Çocuklara gene göz açtırmayacakmış.Valla ne diyim Allah Belgin hanıma akıl fikir versin de çocukları rahat bıraksın artık......

İyi günler....

Ablacığım, Ankaramıza hoş geldin, hoş gittin :)
Yine bekleriz. Hem de zevkle :)

Bu arada sahiden şaka maka, şimdiki haline nasılsa gelip geçici diye gülerek bakabiliyorum ama Belgin hanım bu yapısını çok daha devam ettirirse, bana da baygınlık gelecek yani :)