PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-7

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10

jlee
27-02-07, 23:56
Fragmanı ekleyen arkadaşa sonsuz teşekkürler. Çok makbule geçti. Oldukça romantik bir bölüm olacağa benziyor. Gece gece mutlu oldum sırıtıyorum. Naz'ın Tarık'ın omzuna yatışı ve son sahnede (yani fragmanın son sahnesinde aman ha) Tarık'ın Naz'ı kendisine doğru çekişi şahane gözüküyor. İçim kıpır kıpır oldu.
Dudak okuma çalışmaları başlamıştır eminim. Sanırım ben bi tane yeri çözüm. Göl kıyısında, Tarık göle taş attıktan sonra Naz "Neden konuşmuyorsun benimle?" tadında bişiler söylüyor sanki.
Bu arada Belgin'in boynu sarılı, belki kaza nedeniyledir diye düşündüm. Malum yara izini kapatmak içibn dağ evi çok soğuk süsü vermiş olabilirler. Ayşe Kökçü'ye binlerce teşekkür ediyorum... Her şeye rağmen dizinin çekimlerine katıldığı için.

edit büdüt:
Göl kıyısı konuşmaları şöyle sanırım (yamuluyorsam düzeltin):
Naz: Neden konuşmuyorsun benimle?
Tarık: Konuşmayan sensin
Naz: Hayır sen konuşmuyorsun.

RebeCa
28-02-07, 00:01
selam arkadaşlar ,
tahnımj ettıgım gıbı dudak okumalar başlamış ,ben almıyayım bu konuda bayagı başarısızım işi profesyonel olan dıger arkadaşlara bırakıyorum.
aman allahım bu ne fragman böyle neyse kaldı 2 gunumuz 33 te itıraf ve öpücük istemıştım umarım olur demıştı.8 ıtırafa da tavdım ama neyse öpücükte bonusu olur olması lazım zaten :) )
hande'cım sana tekrar çok teşehkkur edıyorum fragmanı sayende ızledım.
82 sayfada bırakıyorum yarın bakalım kaçta bulacagım sayfayı
ay çok mutluyum ben .....

BARIŞAHASTA
28-02-07, 00:03
arkadaşlar üzerindeki kırmızı montlu halleri nazın,yeni fragmandanmı...hemen cevap yazın lütfen çatlıycam halen seyredemedim ben fragmanı malesef...

BARIS 1979
28-02-07, 00:05
vallahi hellal olsun size banada bu gece bu linki ezberlettiniz ya allah rizasi icin izlemeyen arkadaslara icinizden birisi göndersin linki benim kollarim kirik on dan zaten bukadar uzun sürdü 3 parmakla anca bukadar oluyor göndermedigim arkadaslarda kusura bakmasin

handeozbek
28-02-07, 00:06
İzlemek isteyenler bana özelden msj atsın linki yollarım bu fragmanı herkesin izlemesi lazım:img-wink:

FİLİZ-TB
28-02-07, 00:18
izledm cektim ve g....videoya ekledim bu linki nereye yazicam ben simdi

Arkadaşım ellerine saglık ben euro starda bir kez izlemiştim sayende defalarca izliyorum sağol bu arada star nihayet verdi fragmanı

handeozbek
28-02-07, 00:18
İzlemek isteyenler bana özelden msj atsın linki yollarım bu fragmanı herkesin izlemesi lazım:img-wink:

işte link
http://video.........de/videoplay?docid=-3304652266484023865 orta kısma arama motorunun adını gireceksiniz. Anladınız siz onu. Anlamayanları özele beklerim:img-grin2

pnrdvl22
28-02-07, 00:19
az önce Star verdi fragmanı

nowar_77
28-02-07, 00:50
vallahi hellal olsun size banada bu gece bu linki ezberlettiniz ya allah rizasi icin izlemeyen arkadaslara icinizden birisi göndersin linki benim kollarim kirik on dan zaten bukadar uzun sürdü 3 parmakla anca bukadar oluyor göndermedigim arkadaslarda kusura bakmasin

fragmanı çekip de ekleyen ellerin dert görmesin arkadaşım..kırık kolların tez zamanda kaynasın:)

ayrıca ben tv ye yapışmış beklerken fragman haberini veren whiteangel'ciğim sana da çok teşekkür ederim:img-yes:

45_85
28-02-07, 01:06
sizce opusme varmi bu bolumde???bence tam olucakken araya bisey girecek...birde belgin hanim sadece birkez gorunuyo ondan sonra yok dikkatimi cekti...

Medea
28-02-07, 01:06
çok sağolun yahu heleşükür izledim...
inanmakta güçlük çekiyorum..öpücüğü görmeden inanmam vallahi:)bana tam o sırada belgin gelcekmiş gibi geliyor gene suya düşcek hayallerimiz:((felaket tellalı olarak adlandırıyorum kendimi:)
gene çok güzel bir bölüm geliyor..ikiside çok şirinler allahım gelmez cidden bu perşembe...:)

Ben fazla beklentiye girmemek için forumu daha az okur oldum bu son iki haftadır filan.O kadar birbirimizi gaza getiriyoruz ki sonra olanı beğenmiyoruz:img-yes: Öpücük olmaz diye kendimi şartlandırayım da olursa sevinirim.Son anda gene birşey olur sa öpüşemezse bunlar sinir olmaktan iyidir.

gelincikkkk
28-02-07, 02:09
kesinlikle sonra ümitleniyoruz bi bakıyoruz umduğumuz gibi olmuyo
biz araya belgin girecek öpüşme sahnesi olacakken birileri araya girecek fazla yanlız kalmayacaklar diyelimde öyle şartlandıralım kendimizi

tam tersi olursa umutsuzken harika bi sonuç olur :img-wink:

meltem-cmbl
28-02-07, 07:34
fragmanı izledim ve öldüm:img-in_lo bu bölüm harika olcak ya

1 gün nasıl geccek şimdi ya ayy son sahne neydi öle yaa ya inş:love04:

ama varya kesin tam olurken belgin gelir yine:icon_sorr inş gelmez of çok heycanlandım yaa bekle dur şimdi perşembe gununu

pas.si.on79
28-02-07, 09:10
GÜNAYDINLAR
BARIŞ 1979 tekrar teşekkürler.Umarım En kısa zamanda kolun iyileşir.Sen merak etme herkes elinden geldiğince birilerini bu mutlu ve önemli anı herkesle paylaştı...

Son kırmızılı kabanlı, salıncaklı sahnelerin 34.bölümde olacağını düşünüyorum.

Bu bölümde kayık üzerinde omuza yaslanma var ki... Birde Tarık ın Nazı hızlıca çekip bir yere saklanmaları.... Birlikte odun bakmaları ve ellerinde Belgin Hanımın söylediklerine bakakalmaları.... Son sahne öpüştüler mi öpüşemediler mi...Valla hiç önemli değil.İster Belgin Hanım ister telefon çeksin de çalsın ya da başka birisi gelsin hiç önemli değil..Önemli olan o anları...

Bu bölüm yani yarın oleyyyy çok mutluyum çooook...

jenn
28-02-07, 09:16
günaydın arkadaşlar BARIŞ 1979 nickli arkadaşımız teşekkürler fragman için:) 33 bölümdür ilk defa fragmanı bu kadar geç izledik,beklerken çektiğimiz eziyette cabası:)))star gece yarıma doğru lütfedip verdi..bakalım bugün kaçta vermeye başlayacak.
öpüşme ramak kala tamamlanamıyacak gibi geliyor bana:)) ama en azından bir teşebbüs olması bile güzel bence çatalçadaki ortam ve manzaralar pek hoş görünüyor..sandal üstündeki sahnede romantizm kokuyor..belgin hanım bana boyunluk takmış gibi geldi,kazadan dolayı..

pas.si.on79
28-02-07, 09:28
Bir de arkadaşlar hani Naz Tarık ın omzuna yatıyor ya... Orda Tarık hala dumur... Eh Be Tarık Utan utan babandan.... :img-hyste
Demek ki hala o sahnede diyememiş...

Dudak okumaya gelince arkadaşlar lütfen çalışmalarınıza devam edin bizimle paylaşın...

Bu arada söylemeden de geçemeyeceğim bizim ztar sanatçıların kıymetini hala da bilmiyor... Ayşe HAnım kaza geçirmiş hala görevinin başında ... Tabi diğer oyuncular yine aynı şekilde senaryoda değişiklikler olmuş yine görevlerinin başında... Bizim ztarımız uyu sen hem de rahat uyu::icon_whis ...Hiç kimsenin hakkını yemiyorsun....

AYŞE HANIMA VE TÜM EKİBE SONSUZ TEŞEKKÜRLER...

RebeCa
28-02-07, 09:33
Günaydın arkdaşlar,
Dün 82 de bıraktım pek birsey yazılmamış bır sayfa sadece herhalde fragmanın geç verılemsınden dolayı kaynaklanıyor daha ızleyen olmadı yada kımse umıtlenmek ıstemıyor.
Dün akşam fragmanı ızledıkten sonra çok mutlu oldum ve rüyamda bizimkılerı gördum.O kadar güzel etkı bende bıraktı fragman.Bende fazla yorum yapmak istemıyorum ama bırkaç yazacagım var onu paylaşmak istedım.
Biliyorum dudak okumayacagım dedım ama son sahnede Tarık Naz'ı kendıne cekıyor ve bırsey soyluyor galıba orda "istıyormusun "gıbı bırsey söyluyor.ayrıca bu sahnenın bölumun ılk başlarında olacagını tahmın edıyorum.
Diğer bır konu "barışma " galıba 34. bölumde olacak,Hulusı belgıncıgını arıyor ve bulamıyor ama son anda fılız babasına dag evını hatırlatıyor ve Hulusı dag evıne dogru yola çıkıyor.Fragman da Filiz sankı dag evı gıbı bırsey soyluyor gıbı geldı oyuzden bu yorumu yaptım.
Ve gelelım bızımkılere bızımkıler çok romantık sahneler yasayacak heyecanla beklıyoruz,tek dılegım romantık anların içine limon sıkılmaması.
güzel romantık heycanlı bır bölum bızı beklıyor.

jenn
28-02-07, 09:34
arkadaşlar fragman şansal ağbimiz tarafından sitesine eklenmiştir..adresi biliyorsunuz:) bilmeyenler özelden ulaşabilirler:))

jenn
28-02-07, 09:35
arkadaşlar fragman şansal ağbimiz tarafından sitesine eklenmiştir..adresi biliyorsunuz..bilmeyenler özelden ulaşabilir:))

djmerve
28-02-07, 09:48
ayyyy inanmıyorum arkadaşlarrrr fragmanı şimdi izledim bi öpücük dahamı geliyoo :happy0064 :happy0064

djmerve
28-02-07, 09:58
ya ben acayip heyecanlandım bu nası güzel bir fragmandır böyle :img-in_lo
bunlar hep başbaşa zaten nasıl yalnız kalmak için fırsat kolluyolar anlamadım kollamışlar kollıcakları kadar belgin hanımı bikerecik gördük :img-hyste

sandaldaki halleri çok güzeldi çok romantik bi sahne olucak heralde konuşmalarla birlikte :img-in_lo
inşallah o beklenen öpücük gelirr sanırım o harekette istediğimiz gibi bi tartışma anından sonra gerçekleşicek nası çekti kendine öyle hala etkisindeyim :)

djmerve
28-02-07, 10:00
ya ben acayip heyecanlandım bu nası güzel bir fragmandır böyle
bunlar hep başbaşa zaten nasıl yalnız kalmak için fırsat kolluyolar anlamadım kollamışlar kollıcakları kadar belgin hanımı bikerecik gördük :)

sandaldaki halleri çok güzeldi çok romantik bi sahne olucak heralde konuşmalarla birlikte :img-in_lo
inşallah o beklenen öpücük gelirr sanırım o harekette istediğimiz gibi bi tartışma anından sonra gerçekleşicek nası çekti kendine öyle hala etkisindeyim:img-in_lo

nowar_77
28-02-07, 10:13
Fragmanı şimdi Şansal bey in sitesinden aydınlık aydınlık bir daha (bir daha derken sözün gelişi:))izledim..bu bölümü de çok sevmem için yeterli üç sahne mevcut..bir ,ilk sahnede sanırım naz ve tarık odadan odaya telefonla konuşuyorlar..bayılıyorum bu telefon konuşmalarına ..iki,sandal sahnesinde naz tarık ın omuzuna yaslanmışken tarık bir şarkı söylüyormuş gibi geldi bana ki tek başına zaten bu yeterli...üç,tabii ki son sahne..e daha ne olsun:happy0064

qsawe
28-02-07, 10:27
BARIŞ 1979 geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede iyileşirsin. Dünkü yardımın için hepimizden çok büyük teşekkür aldın.

Ebru, dün karar verdim... ah etmeyeceğim.... bir ah ettim neler oldu.... birde diğerini yapsaymışım es kaza... aman aman....

Fragman yorumu yapmayacağım. Çok umutlanmadan bekleyeceğim.

Hepinize iyi bir gün diliyorum.

zer
28-02-07, 11:18
merhaba arkadaşlar yahu niye korkuyorsunuz sevinmekten, harika bir fragman gelmiş. siz hala temkini elden bırakmıyorsunuz ee sizde haklısınız yani bizlere az çektirmediler ama yinede tadını çıkartalım derim ben, valla çok hoşlar :img-blush

ayşenurr
28-02-07, 11:25
bu bölümde itiraf var.:img-grin2 son sahneyi izlediğimde aralarında tartışma,gerginlik var gibi geldi.Tarık sinirlenip Naz'ın kolundan tutup kendine
çekiyor aşkını itiraf ediyor.tam istediğim gibi olacak.gerginlik anında Tarık'tan itiraf gelecek.:img-in_lo öpüşme olacak mı bilemiyorum.büyük ihtimal Belgin
gelecektir.:img-cool2

güney-yase
28-02-07, 11:40
yaşasın yaşasın öpüşme sahnesi var galiba tarık nazı kolundan çekti birbirlerine okdar yaklaştılar ki öpercek valla oh oh itirafta olur belki :happy0064

ama ben asıl sorunu unuttum belgin bu bölümde kara kedi gibi araya giriyo kesin yine girer yaaaaa :icon_sorr oooooooooofffffff offffffff

simser
28-02-07, 11:41
ahh buket ablacım ahh... gelicek olan üye son anda beni sattı tam sözleşmeyi imzalatcaktım bi baktım kendine yeni bi grup kurmuş :img-hyste :img-hyste
isim vermiyorum anladınız siz onu:icon_whis

:img-hyste

ama olsun ablacım biz üç kişide kalsak bu grup ayakta kalır:img-hyste Belgin maceraları seri yapcak bu arada bi zamnaların ayşegul tatilde falan diye kitap serisi vardı o geldi birden aklıma:img-hyste :img-hyste

ya bu arada frgman yayınlansın yoksa ben sonumu iyi görmüyorum:img-blush

aaa o kimmiş üzümümmmmm bak sen ya ne insanlar var görüyomusunnnn:icon_whis

şunu da belirtim üzümüm hangi gruptaysa beni de direk ona yazın, üzümüm nerde bn orda:good: :img-wink: :img-hyste

bülbül
28-02-07, 11:54
33.bölüm fragman fotoları eklendi arkadaşlar..ilgilenirseniz...:img-wink:

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2506142&posted=1#post2506142

güney-yase
28-02-07, 11:57
tarık nazı öperse ne güzel olur işte asıl itiraf bu olur ama işte frangmanda öle görünüyor ama kesin belgin gellecek tabi şunuda unutmamak lazım gelmeye bilir

http://diziseyret.net/

sevgili arkadaşlar haydi pamuk eller klavyeye dizilerin en yakışıklısı seçiliyor yakışıklımızı birinci yapalım

not=barış akarsu bu anketi birinci olarak sürdürüyor

güney-yase
28-02-07, 12:00

teşekkürler resimler muhteşem

sude9
28-02-07, 12:11
Fragmanı yeni izleyebildim,geciktiğine değmiş doğrusu.Denize taş atmalar,Naz'ın Tarık'ın omuzuna yaslanması üstelik gülümseyerek,Tarık'ın Naz'ı çekip duvarın altına saklanma çabası ve fragmanın son görüntüsü,çok hoş bir bölüm geliyor.Belgin oldukça asık suratlı ama onun da hakkından gelmeyi becerebilirler,bunu yaparken kendileride yorulacak ama olsun,sahneler güzel,Belgin bu ikisini dağ evine götürmeseydi bu sahneler olurmuydu hiç,zannetmiyorum...Sağol Belgin:img-hyste :img-hyste

melis15
28-02-07, 12:52
arkadaşlar fragmanımız geldi ben umarım itraf olurdiye düşünüyorum o son sahne bence kavga ediyorlar tarık sinirleniyor kendine çekiyor umarım öpüşme olur ben anlıyamadım tarık ve naz kimden kaçıyorlar bence hulusiden tahminm sizce şöyle birşey olurmu hulusi gelir belginden af diler belgni alır ve gider bizimkiler orada yanlız kalır ne dersinz belkde o kavga sahnesi odur kavgadan sonra itiraf ve öpüşme güzel olur umarım böyle olur 34bölümdede hulusiyle barışsın daha iyi olur artık yarını bekliyeceğiz bakalım neler olacak

whiteangel
28-02-07, 13:05

Aslında hiç ilgilenmiyoruz ama bi bakalım bakalım:icon_whis Saatlerce ztartv ye kilitlenip fragman beklediğimizi kim söylemiş:icon_whis yok öyle bişi:img-hyste
Ellerine sağlık bülbülüm.. Tablo gibi bu fotolar yahu:good: :good:

senem_89
28-02-07, 13:20
selam herkese fragmanı izledim.çok güzel bir bölüm olacak umarım reytinglerde çok güzel olur.geçen bölümü ben çok beğenmiştim ama reytingler :(
itiraf yakın gibi,çünkü ikiside anı yakalamaya çalışıolar bu an bence 2-3 bölümden fazla sürmez.elbet yalnız kalacaklardır.ayrıca son öpüşme sahnesi gibi olan bölüm çok hoş.ama içimden bir ses orada biteceğini ve o anı belginin bozacağını sölüo malesef :( inşallah yanılırım ve bir tarihi an daha yaşanır :img-wink:

xeno
28-02-07, 13:28
Ben mi yanlış hatırlıyorum hiç biz zaman sanki fragmanın son sahnesi dizinin son sahnesi olmadı hatta başlarda yer aldı genelde fragmandaki son sahne, o yüzden ben bu öpüşme yada teşebbüs aşamasında kalan öpüşme (artık bu dizi bana temkinli konuşmayı da öğretti :img-hyste ) sahnesinden sonra sanki biraz daha yaklaşacaklarmış aşıklarımız birbirlerine gibi geliyor bana...

edit: :) Yanılmışım arkadaşlar :img-hyste 20. bölümdeki fragmandaki öpüşme sahnesi dizide ki son sahne :)

o zaman son sahne öpüşme sahnesi olursa 34. bölümü şimdiden daha büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum, bu dizi sayesinde meraktan öleceğim bir gün :)

simser
28-02-07, 13:39
Ben mi yanlış hatırlıyorum hiç biz zaman sanki fragmanın son sahnesi dizinin son sahnesi olmadı hatta başlarda yer aldı genelde fragmandaki son sahne, o yüzden ben bu öpüşme yada teşebbüs aşamasında kalan öpüşme (artık bu dizi ban temkinli konuşmayı da öğretti :img-hyste ) sahnesinden sonra sanki biraz daha yaklaşacaklarmış aşıklarımız birbirlerine gibi geliyor bana...

sana kesinlikle katılıyorum:happy0064
bence dağ evinde ilk gece bunlar böyle öpüşücek (ya da öpüşmenin eşiğinden dönücek:icon_whis ) ertesi gün de böyle biraz tatlı bi gerginlik olucak üstlerinde, hani pek konuşmiycaklar fln, böyle anlamsız bi şekilde sırıtarak gezicekler, sonra o göl kenarında bi sahne var ya o olucak, niye konuşmuyosun diyoya o işde
:good:
yani en azından ben öyle umuyorum:)

xeno
28-02-07, 13:44
sana kesinlikle katılıyorum:happy0064
bence dağ evinde ilk gece bunlar böyle öpüşücek (ya da öpüşmenin eşiğinden dönücek:icon_whis ) ertesi gün de böyle biraz tatlı bi gerginlik olucak üstlerinde, hani pek konuşmiycaklar fln, böyle anlamsız bi şekilde sırıtarak gezicekler, sonra o göl kenarında bi sahne var ya o olucak, niye konuşmuyosun diyoya o işde
:good:
yani en azından ben öyle umuyorum:)

Evet bende senin söylediğin gibi olmasını istediğimden böyle düşünmüştüm :) çünkü sandal sahnesi bir takım şeylerin sözle olmasa da hareketle aşıldığını gösteren bir sahne gibi, huzur var o sahnede :)

xeno
28-02-07, 13:51
Bir de ben artık aşk itirafını da bu kadar durgun beklemiyorum bu dizi beni ne hale soktu fragmandaki son sahne bile beni kesmiyor :img-hyste öyle bir sahne olmalı ki her ikisi de çok kızgın olmalı birbirlerine ve bir anda seni seviyorum sözcükleri kendileri farkında olmadan o kızgınlıkla dökülmeli her ikisininde ağzından....

ayşenurr
28-02-07, 14:09
Bir de ben artık aşk itirafını da bu kadar durgun beklemiyorum bu dizi beni ne hale soktu fragmandaki son sahne bile beni kesmiyor :img-hyste öyle bir sahne olmalı ki her ikisi de çok kızgın olmalı birbirlerine ve bir anda seni seviyorum sözcükleri kendileri farkında olmadan o kızgınlıkla dökülmeli her ikisininde ağzından....

aynen katılıyorum,birbirlerine çok kızgın oldukları zaman birden birbirlerini sevdiklerini söylemeliler.daha etkiliyici olur. :img-yes:
son sahnedede gerilim var gibi geldi.tartışma anında Tarık Naz'ın kolundan tutuyor.

simser
28-02-07, 14:09

bende öyle bişeyler istiyodum aslında ama bu da çok güzel, kavga ediyolar naz arkasını dönüp giderken tarık onu kendine çekiyo veee.................:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
bu da tatmin eder yani beni, itiraf etsinler artık yaa, anayola çıkmış olabiliriz ama daha çok yolumuz var, bissürü engel var daha önlerinde, bi an önce şu aşklarını doya doya yaşamaya başlasınlar, fazla uzun sürmez ztn, daha alfonso ve tarık tekelioğlu var........

xeno
28-02-07, 14:18
bende öyle bişeyler istiyodum aslında ama bu da çok güzel, kavga ediyolar naz arkasını dönüp giderken tarık onu kendine çekiyo veee.................:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
bu da tatmin eder yani beni, itiraf etsinler artık yaa, anayola çıkmış olabiliriz ama daha çok yolumuz var, bissürü engel var daha önlerinde, bi an önce şu aşklarını doya doya yaşamaya başlasınlar, fazla uzun sürmez ztn, daha alfonso ve tarık tekelioğlu var........

Aralarındaki aşkı hep birlikte ( ama hep birlikte bu lafa dikkat :img-hyste ) yaşadıktan sonra olacaklara katlanmak daha kolay gelecektir bize çünkü en azından biliyoruz ki aralarındaki aşk her sorunu aşcak bir aşk olacak.....

dizi kurdu
28-02-07, 14:18
çok güzel bir fragman gelmiş iki sahneyi merakla bekliyorum nazın tarığa sarıldığı sahne zannedersem öpmeye teşebbüs sahnesinden ( inş belgin gelmez) sonra gibime geliyo yarın akşam nasıl gelcek bilmiyorum

xeno
28-02-07, 14:26
Tarık ile Naz ın saklanma sahnesine ne diyorsunuz arkadaşlar, sizce kimden saklanıyorlar, hulusi gelmişse naz ne diye saklanıyor açıkçası ben orda takıldım....

simser
28-02-07, 14:30
Aralarındaki aşkı hep birlikte ( ama hep birlikte bu lafa dikkat :img-hyste ) yaşadıktan sonra olacaklara katlanmak daha kolay gelecektir bize çünkü en azından biliyoruz ki aralarındaki aşk her sorunu aşcak bir aşk olacak.....

:img-hyste :img-hyste
evet hep birlikte, tebrik ediyorum seni çok doğru söyledin:happy0064
ben neden korkuyorum biliyomusunuz bu tarık tekelioğlu ortaya çıkınca bi ayrılık dönemi yaşıycaklar ya, onu çok uzatmalarındankorkuyorum:icon_sorr mesela mertle pınar çok uzun kaldılar, ya ayrılık da çok uzun sürerse:sad53:

melis15
28-02-07, 14:33
bakın arkadaşlar aklıma birşey geldi tarık nazı çekme sahhnesi sonrası acaba diyorum naz ve tarık sinirli ya tarık nazı öpüyor nazda sinirliya tarık tokatmı atıyo ertesi günü pişmanoluyor deniz kıyısında acaba onun içinmi konuşmuyoruzdiye bir soru soruyor acaba diyorum olabilir ne dersiniz benim fikrim

xeno
28-02-07, 14:36
bakın arkadaşlar aklıma birşey geldi tarık nazı çekme sahhnesi sonrası acaba diyorum naz ve tarık sinirli ya tarık nazı öpüyor nazda sinirliya tarık tokatmı atıyo ertesi günü pişmanoluyor deniz kıyısında acaba onun içinmi konuşmuyoruzdiye bir soru soruyor acaba diyorum olabilir ne dersiniz benim fikrim

böyle bir şey olma ihtimali yüksek çünkü o sahnede suratı bozuk olan Tarık ve naz soruyor konuşuyoruz mu diye o yüzden olabilir, ve sandal sahneside o sahneden sonra bence. İş tatlıya bağlandıktan sonraki sahne olabilir çünkü naz ın suratında çok büyük bir rahatlama ifadesi var.

xeno
28-02-07, 14:39
evet hep birlikte, tebrik ediyorum seni çok doğru söyledin:happy0064
ben neden korkuyorum biliyomusunuz bu tarık tekelioğlu ortaya çıkınca bi ayrılık dönemi yaşıycaklar ya, onu çok uzatmalarındankorkuyorum:icon_sorr mesela mertle pınar çok uzun kaldılar, ya ayrılık da çok uzun sürerse:sad53:

zaten her halde 2 ayrılık yaşayacağız biri tarığın alfonso olduğu ortaya çıktıktan sonra olacak ayrılık, bu ayrılık çok uzun olmaycaktır diye düşüğnüyorum, diğeri ise tarık tekelioğlou gerçeği çıktıktan sonra bu uzun sürer gibi geliyor finali kuvvetlendirmek için seyirciye bayağa bir azap çektireceklerdir. :)

simser
28-02-07, 14:45
Tarık ile Naz ın saklanma sahnesine ne diyorsunuz arkadaşlar, sizce kimden saklanıyorlar, hulusi gelmişse naz ne diye saklanıyor açıkçası ben orda takıldım....

belginden olabilir mi:icon_whis
çünkü tarık nazın içeri girmesini engellemeye çalışıyo gibi geldi bana....

xeno
28-02-07, 14:48
belginden olabilir mi:icon_whis
çünkü tarık nazın içeri girmesini engellemeye çalışıyo gibi geldi bana....

olabilir bu daha mantıklı :) herhalde belgin o kadar çok bunalttı ki tarık ile naz ı bu bölümde, ondan kaçıyor olabilir bizim aşıklar :)

simser
28-02-07, 14:52

ya nazın tokat atıcağını hiç sanmıyorum, naz bu yani, ne kadar sinirli olursa olsun tarıktan kaçamaz o, kız her fırsatta tarığa dokunuyo, tarık itiraf etsin aşkını diye ölüyo, hiç öyle bişey olsa geri teper mi, gözü dünyayı görmez ki ztn o anda:icon_whis

elmali-turta
28-02-07, 14:57
ya nazın tokat atıcağını hiç sanmıyorum, naz bu yani, ne kadar sinirli olursa olsun tarıktan kaçamaz o, kız her fırsatta tarığa dokunuyo, tarık itiraf etsin aşkını diye ölüyo, hiç öyle bişey olsa geri teper mi, gözü dünyayı görmez ki ztn o anda:icon_whis

katılıorum üzümcüm:))bncede tokat atmaz zaten o çekmeden sonra ilk yaklasan naz gibi geldi bana o nedenle eğer öpüşme olursa ardından bi tokat gelmezzz:img-wink: :img-wink:

denizci-ilker
28-02-07, 14:57
böyle bir şey olma ihtimali yüksek çünkü o sahnede suratı bozuk olan Tarık ve naz soruyor konuşuyoruz mu diye o yüzden olabilir, ve sandal sahneside o sahneden sonra bence. İş tatlıya bağlandıktan sonraki sahne olabilir çünkü naz ın suratında çok büyük bir rahatlama ifadesi var.

evetttt... artık öpülmüş olmanın rahatlama ifadesi .:img-hyste . hepimizin gözü Tarık ta . yani tik oldum öpsede bizde rahatlasak demi :img-hyste ..bu arada ben yeni katıldım ve burası çok güzellllll...:happy0064 .

ebru.karaca
28-02-07, 15:25
33.bölüm fragman dışses
Dağ evinde terör:icon_whis
Kim kimi koruyor? Kim kimin gardiyanı?
Herşey tümden karışıyor:
Tarık ve Naz dağ evinde yalnız kalmak için fırsat kolluyor.:img-in_lo
Ama ne mümkün:img-blush Belgin'in şakası yok.. Göz açtırmıyor:img-help:
Hulusi ise deliye dönüyor.Kolay değil Belgin'ciği ortada yok:img-polic
Ümit sonunda Filiz'e olan duygularını itiraf ediyor..:img-in_lo
Ama izni şöför Tarık'tan mı Tarık Tekelioğlu'ndan mı alacak?:icon_whis
Yalancı Yarim sürprizler ve eğlenceyle dolu yepyeni bölümüyle perşembe akşamı starda..
Starı ooooooooluyoruz:img-wink: Eurostarı ve BARIŞ1979 arkadaşımızı alkışlıyoruz..

Sağ ol Sevim ablacım:)
Ayrıca sevgili BARIŞ 1979; sen de sağol.. Ne büyük iyilik yaptın forumdakilere bir bilsen.. O ekran karşısında biraz daha kalıp, saçma sapan programlar izlemek zorunda kalsalardı, forum ahalisinin hali nice olurdu :)

jenn
28-02-07, 15:28
valla ben öpüşme son raddede dış mihraklar yüzünden gerçekleşemiyecek gibime geliyor..biz buna alıştıralımda kendimizi..fazlasında çoşarız:))))

simser
28-02-07, 16:03
valla ben öpüşme son raddede dış mihraklar yüzünden gerçekleşemiyecek gibime geliyor..biz buna alıştıralımda kendimizi..fazlasında çoşarız:))))

bana da öyle geliyo ablacım yaa öpüşemez bunlar, kesin yine ordan belgin pörtler, ya da orda çekiyosa telefon çalar, saolsun senaristler öyle alıştırdı bizi, bi gün itiraf olsa ve bölüm orda bitse kimse inanmıycak itirafın olduğuna o hafta herkes yok hayaldi, yok rüyaydı fln diycek:img-hyste

ebru.karaca
28-02-07, 16:05
Ben mi yanlış hatırlıyorum hiç biz zaman sanki fragmanın son sahnesi dizinin son sahnesi olmadı hatta başlarda yer aldı genelde fragmandaki son sahne, o yüzden ben bu öpüşme yada teşebbüs aşamasında kalan öpüşme (artık bu dizi bana temkinli konuşmayı da öğretti :img-hyste ) sahnesinden sonra sanki biraz daha yaklaşacaklarmış aşıklarımız birbirlerine gibi geliyor bana...

edit: :) Yanılmışım arkadaşlar :img-hyste 20. bölümdeki fragmandaki öpüşme sahnesi dizide ki son sahne :)

o zaman son sahne öpüşme sahnesi olursa 34. bölümü şimdiden daha büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum, bu dizi sayesinde meraktan öleceğim bir gün :)

Ayşenciğim,
Ben bu sahnenin son sahne olacağını tahmin etmiyorum. Çünkü sahiden de o öpüşme sahnesi haricinde son sahne fragmanlarda hiç gösterilmedi.
Kaldı ki, gösterilmesini de istemem. Çünkü ben son sahnede şaşırmak istiyorum. Onu da fragmanda görürsem ne anlamı kalır? Değil mi? :)

Bu fragmanı çok sevdim. Ama umarım, sevgili Nesliciğimin dediği gibi olmaz. Hani demişti ya; fragman bomba gibi olduğunda bölüm eh oluyor. Fragman eh olduğunda bölüm çok iyi oluyor diye.

Fragmanımız çok güzel. Umalım ki, dizimiz de öyle olsun :img-wink: :img-yes:

qsawe
28-02-07, 16:18
bana da öyle geliyo ablacım yaa öpüşemez bunlar, kesin yine ordan belgin pörtler, ya da orda çekiyosa telefon çalar, saolsun senaristler öyle alıştırdı bizi, bi gün itiraf olsa ve bölüm orda bitse kimse inanmıycak itirafın olduğuna o hafta herkes yok hayaldi, yok rüyaydı fln diycek:img-hyste

:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
Çok üzgünüm, orada telefon çekiyor. Her an çalabilir. Moralinizi bozmayın. Biz ne zamansız çalan telefonlar gördük. Her çalan telefona katlanırız. Bu günler de geçecek. Teknolojinin ulaşamayacağı yerlere tekrar gidecekler. Telefonsuzluk onların da hakkı. :img-yes: :img-yes: :img-yes:

ebru.karaca
28-02-07, 16:28

Canım ya, benim ilk aklıma gelen Belgin hanım oldu.
Ondan saklanıyorlar bence..
Öyle de olursa var ya, bizimkiler ortak paydada buluştu demektir. Yani, başbaşa kalabilmek için, burunlarının dibindeki kadından saklanmaya başlamışlarsa, ohhoooo değmeyin keyfimize :) :):happy0064 :happy0064

burcin_kaplan
28-02-07, 16:32
Fragmanı ekleyen arkadaşa sonsuz teşekkürler. Çok makbule geçti. Oldukça romantik bir bölüm olacağa benziyor. Gece gece mutlu oldum sırıtıyorum. Naz'ın Tarık'ın omzuna yatışı ve son sahnede (yani fragmanın son sahnesinde aman ha) Tarık'ın Naz'ı kendisine doğru çekişi şahane gözüküyor. İçim kıpır kıpır oldu.
Dudak okuma çalışmaları başlamıştır eminim. Sanırım ben bi tane yeri çözüm. Göl kıyısında, Tarık göle taş attıktan sonra Naz "Neden konuşmuyorsun benimle?" tadında bişiler söylüyor sanki.
Bu arada Belgin'in boynu sarılı, belki kaza nedeniyledir diye düşündüm. Malum yara izini kapatmak içibn dağ evi çok soğuk süsü vermiş olabilirler. Ayşe Kökçü'ye binlerce teşekkür ediyorum... Her şeye rağmen dizinin çekimlerine katıldığı için.

edit büdüt:
Göl kıyısı konuşmaları şöyle sanırım (yamuluyorsam düzeltin):
Naz: Neden konuşmuyorsun benimle?
Tarık: Konuşmayan sensin
Naz: Hayır sen konuşmuyorsun.

selamlar arkadaşlar...
canım şimdi dediğin yeri izledim cümleler kelimeler cuk yerine otutuyor gerçektende öyle..ama neden konuşmuyor olsun? bence gene diğer dağ ewi olayları açıldı..öpüşme falan ondan tarık sinirlendi kendine çekti..ardından belgin gelince hiç yanlız kalamadıkları için konuş fırsatları olmamıştır tabi tarıkada ne laflar söylediyse naz artık..Tarık bozldu sanıyordur ki tarıkda bozulmuş gibi...neyse bu sahneden sonra sarılıyorlar ya o önemli:)

ebru.karaca
28-02-07, 16:34
Jenn, imzayı hemen hazırlamışsın.. Günün anlam ve ehemmiyeti için pek bir güzel olmuş açıkçası..:img-wink:

meralty
28-02-07, 16:49
Arkadaşlar uçankarga daki anketi unutmayalım Barış 4cü durumda, ona birincilik yakışır.:img-help:

simser
28-02-07, 16:54
Jenn, imzayı hemen hazırlamışsın.. Günün anlam ve ehemmiyeti için pek bir güzel olmuş açıkçası..:img-wink:

eet bence de çok güzel:good: inşallah her ne kadar tamamlayamayacaklarını düşünsem de devamını da görebiliriz:img-in_lo

zer
28-02-07, 17:28
evet fragmanın bana çağrıştırdıkları:
1 Tarık'ın Naz'ı, kolundan tutup saklamsının nedeni bence hulusi den dolayı çünkü hulusi gelmiştir dağ evine.
Tarık'ta saklandıkları yerde sanki Naz' ne'olur benim hatırım için falan gibi bişey söylüyor
2 hulusi Belgin'ciğini ararken onu, vahi bey evinde saklıyor sanıyor ve galiba bunu içn vahi'ya çıkışıyor.
3- Belgin, Tarık'la Naz'a kızarak konuşurken galiba şöyle söylüyor çok konuşayın
şömineyi yakın gözüm üstünüzde olacak ama orda Naz'ın surat ifadesi birden değişiyor sanki hiç beklemediği bişey duyuyor Belgin'den
4- Tarık Naz'ı kendisine doğru çekerken her nekadar öpme teşebüssünde bulunmak istesede bence bu kez araya kimse girmeyecek kendisi vaz geçecek
öpmekten ama bu hareketiyle Naz'a kendisini nekadar arzuladını göstermiş olacak böylece Naz'ın gardını düşürmeyi başaracak

ANIL_
28-02-07, 17:34

Katılıyorum hatta ben dahada paronoya yapıp o sahnede bölüm bitcek bidahaki bölümde kesilcek diyorum :img-hyste :img-hyste

Bana bu bölümde Hulisi sahnelerinde çok sıkılcakmışız gibi geliyor. Yani fragmanda gördüğüm kadarıyla sıkıcı gibi geldi

LARISSA
28-02-07, 17:36
bence sandal sahnesi o öpüşme olasılığı olan sahneden sonra olacak.
niye derseniz; zaten oraya gece gitmiş olacaklar.öpüşme sahnesi gece...
ne diyor özette geceyi ve ertesi sabahı orada geçirecekler diyor.sandal sahneside
sabah.. yani arkadaşlar öpüşme sahnesi başarılı olursa sandal sahnesinde belki de artık"ARKADAŞ" değillerdir.
Ne dersiniz?:img-blush

nejatdidem
28-02-07, 17:47
bence sandal sahnesi o öpüşme olasılığı olan sahneden sonra olacak.
niye derseniz; zaten oraya gece gitmiş olacaklar.öpüşme sahnesi gece...
ne diyor özette geceyi ve ertesi sabahı orada geçirecekler diyor.sandal sahneside
sabah.. yani arkadaşlar öpüşme sahnesi başarılı olursa sandal sahnesinde belki de artık"ARKADAŞ" değillerdir.
Ne dersiniz?:img-blush
valla bilemiyorum dediğin olabilir ** ben hala onların öpüşmesinin olup olmayacağından emin değilim ordan bi yerden belgin çıkarsa hiç şaşmam doğrusuu!!!;):)

simser
28-02-07, 17:53
ya offf kafam karıştı yaaa, öpüştüklerine inanmak istiyorum, yani o kadar yakınken de yine bişey çıkarsa yok artık yaa!!! ama öpüşseler de ne biliym yani, artık hep aksilik çıkmasına o kadar alıştım ki, çok istememe rağmen itirafa hiç inanasım gelmiyo! hem öpüşürlerse artık itiraf oldu demektir, itiraf olursa fragmanlarda bas bas bağrır sonunda kavuşuyolar diye fln, o dışsese de pek güven olmuyo ama neyse:icon_whis

pas.si.on79
28-02-07, 17:56
bülbül çok teşekkürler... Ellerine sağlık.Güzel anları dondurulmuş izlemek güzel oluyor...İnanırmısınız arada durup durup bakıyorum...

Sanki öpmeyecekmiş gibi..OLsun hiç önemli değil.Böylesi de çok güzel.Alıştık artık.Ama ya öperse o zaman bizim için süpriz olur...

Kısaca bu bölüm eminim çok güzel olacak...

sinemim_g
28-02-07, 17:58
o sahnede kararsız kaldım acabaaa:img-blush ayy öpüşme bizimi bekliyoo:img-blush
yada yoksa yine bölünecekler...ya eskiden kendileri kabul etmezlerdi aşık olduklarını öpüşmeyi başardılar:happy0064 şimdi ikiside deli gibi aşık üstelik kabulde ediyolar öpüşmeleri için çok da yaklaşıyolarr ama bir icraat yokkk:img-hyste işgenceeeee yaaa çin işgencesi...
biz çocuktan bahsediyoruz..hulusican diyoruz bunlar daha nerdeee:img-hyste

ama bu bölümden sonra artık tamam ..yakın yakın..
geminin üstünü sabırsızlıkla bekliyorum bu sefer naz ağlamıyooor ağlamadan da başını yaslayabiliyomuş tarığaa:img-yes: o son sahnedeki tarığın nazı kendine çektiği bölümde sanırım naz tarığa kızıyorr tarık da o yüzden çekiyoor nazı eh gerisini görücez artıkk:good:

nilay87
28-02-07, 18:27
Ben dudak okuma konusunda uzman değilim sizler kadar ama sanki son sahnede Naz'a "umuyorum" veya "bunu düşündüm" diyor gibi geldi. İkisi birbirine benzemiyor ama öyle diyor gibi. Ama eğer öyleyse neyi umuyor acaba?? Düşündüyse uyuyor ama :icon_whis

seyyah_selda
28-02-07, 18:57
fragmanda kırmızı montlu sahne yk demekki bunlar set arasında çekilmiş ne dersiniz zaten montu bu degildiii dimii

simser
28-02-07, 19:01
Ben dudak okuma konusunda uzman değilim sizler kadar ama sanki son sahnede Naz'a "umuyorum" veya "bunu düşündüm" diyor gibi geldi. İkisi birbirine benzemiyor ama öyle diyor gibi. Ama eğer öyleyse neyi umuyor acaba?? Düşündüyse uyuyor ama :icon_whis

dudak okumaktan pek anlamam ama bana da ben düşündüm gibi geldi söylediği, belki naz ikimizi bir arada düşünemiyorum gibi bişeyler söylemiştir tarığın da artık canına tak etmiştir bu sefer itiraf etmeye karar vermiştir, ya da ben yine uçmaya başladım:icon_whis
bi de fragmanın en başında naz telefonla konuşuyo ya, orda bi sorun war diyo gibi geldi bana:)
off ya niye bizim dizinin fragmanları da diğer biçok dizininki gibi konuşmaları da göstermiyo yaaa, uğur kedi de kayıp zaten yine:sad53:

melis15
28-02-07, 19:01
arkadaşlar şimdi aklıma geldi fragmanda ne diyor süprizler olacak diyor belki bu süpriz olabilir ne dersiniz ne güzel olur umarım süpriz bu olur öptükten veitraflar olduktan sonra gizli yaşayacaklar aşklarını bence daha güzel olacak arkadaşlar uçan karga unututulmasın lütfen barış özelikle bu site çok önemli biliyorsunuz birinci olmalı bizlerin yapamıyacağı hiç birşey yok birazdaha çabalıyalım

Medea
28-02-07, 19:05
Onu bunu bilmem ama dizi sayesinde ben cep telefonundan nefret eder oldum :) Yahu bizde olsa alakalı alakasız yerde çekmez de arayamaz rezil oluruz,bunlarda her ahval ve şerait altında çekiyor yahu ! İtirazım var kardeşim:img-yes:

sinemim_g
28-02-07, 19:05
dudak okumaktan pek anlamam ama bana da ben düşündüm gibi geldi söylediği, belki naz ikimizi bir arada düşünemiyorum gibi bişeyler söylemiştir tarığın da artık canına tak etmiştir bu sefer itiraf etmeye karar vermiştir, ya da ben yine uçmaya başladım:icon_whis
bi de fragmanın en başında naz telefonla konuşuyo ya, orda bi sorun war diyo gibi geldi bana:)
off ya niye bizim dizinin fragmanları da diğer biçok dizininki gibi konuşmaları da göstermiyo yaaa, uğur kedi de kayıp zaten yine:sad53:

konuşmaları gösterse biz böyle heyecanla tahmin etmeye çalışırmıyız..en önemlisi uçarmıyızzz:img-hyste böyle daha iyi ne olucağını bilmeden izliyoruz süprizz oluyoo işte...ben o an dudak okuyamadım neyi umuyor yada düşünüyor olabilir:icon_whis

bu arada o resimler çekimlerde çekilmişseee:icon_whis o çok yakın sahne nee oluyoo:happy0064 :happy0064 :happy0064

nilay87
28-02-07, 19:08
Naz, Tarığın onu çekme sahnesinden önce uzağa bakıyor. Belki ne düşünüyorsun diye sormuştur Tarığa, Tarık da cevap olarak bunu düşünüyorum demiş olabilir. Naz'ın varya hani öyle uzağa bakıp düşünmesi :img-hyste

tarik_naz
28-02-07, 19:38
valla 33 haftadır her fragmanda "sürprizlerle dolu yepyeni bölümüyle yalancı yarim..." diyor. yani her hafta sürpriz görüyoruz zaten.

şimdi fragman da gördüklerimiz sürpriz değilse, sürpriz olan belgin'in öpüşme sahnesine damdan düşer gibi atlaması olur heralde :)

tarık ve naz melül melül bakışırken;

belgin: sürprizzzz

ama bu sürpriz hem bizi süpürür hem de tarık ve naz'ı :)

schmetterling
28-02-07, 19:42
-niye konuşmuyorsun benimle?
-konuşmayan sensin
-sen de konuşmuyorsun...

Bu diyaloglar beni öldürecek:happy0064 e adam öpmüş daha ne desin nazcığım değil mi ama aaa

~ topiqq ~
28-02-07, 19:45
Katılıyorum hatta ben dahada paronoya yapıp o sahnede bölüm bitcek bidahaki bölümde kesilcek diyorum :img-hyste :img-hyste

Bana bu bölümde Hulisi sahnelerinde çok sıkılcakmışız gibi geliyor. Yani fragmanda gördüğüm kadarıyla sıkıcı gibi geldi

eğer öyle birşey olusa yani bölüm o sahnede biterse gerçekten deliririm !! =))

umarım hulusi'nin sahnelerinde sıkılmayız çünkü bölümde büyük yer kaplıyo onun sahneleri ve sıkıcı olduğu zaman hiç çekilmiyo valla..

seyyah_selda
28-02-07, 19:50
Uçan Kargaya Nerden Oy Vercem Ya Ben Bulamiom Bi Söleseniz

schmetterling
28-02-07, 19:57

o raddeye geldikten sonra cahide gelse ayıramaz onları:img-hyste

45_85
28-02-07, 20:09
frangmaninsonunda bence seni opmek istiyorum diyo...baska ne denebilirki o durumda zaten kafanizi yormayin bir gun kaldi sadece...

sinemim_g
28-02-07, 20:11
bendeee deliririmm yaaa..ama herhalde orda biryerde biticek..hulusi sahnelerinde ben nedense hep sıkılıyorummm:sad53: yaa aşk varr yaa şu bizimkilerin aşkı hep onu görmek istiyoo canım filizi ümiti ayşeyi sadriyi görmekte sıkmıyoo ama belgin ve hulusi çok canımı sıkıyoo:icon_whis oysa çok taktir ettiğim oyunculardırr

cerenimo
28-02-07, 20:44
Ya Millet Yaaa Ben Daha Fragmani Izleyemedim Yaaa. :(
Linki Warsa Atiwerirmisiniz?
Off Off.bi Kere önceden Izleyebilsem şu Fragmani.

sinemim_g
28-02-07, 20:46
valla 33 haftadır her fragmanda "sürprizlerle dolu yepyeni bölümüyle yalancı yarim..." diyor. yani her hafta sürpriz görüyoruz zaten.

şimdi fragman da gördüklerimiz sürpriz değilse, sürpriz olan belgin'in öpüşme sahnesine damdan düşer gibi atlaması olur heralde :)

yaa hemde nasıll süpürür..:img-help: ayy olmaz umarım öyle bişeyyy

sinemim_g
28-02-07, 20:51
Ya Millet Yaaa Ben Daha Fragmani Izleyemedim Yaaa. :(
Linki Warsa Atiwerirmisiniz?
Off Off.bi Kere önceden Izleyebilsem şu Fragmani.

yeterli olucaksa imzama bakk:img-hyste durumu özetliyooo:happy0064

cubur
28-02-07, 20:54
fragmanı yeni izledim ve çok heycanlandım umarım çok iyi bir bolum olur
yine belgin hanım bizi verem etmezse tabii..:img-wink:

sinemim_g
28-02-07, 20:58
belgin hanımın bizi çıldırtacağı malummm gerçekk acı gerçekk:img-yes:
ama bu aşkı engellemiyooo reklamlarından gördüğümüz kadarıylaa:img-hyste
eee kaç saatimiz kaldıı büyük buluşmayaaa:img-in_lo

cerenimo
28-02-07, 20:59
YETMEZZ, YETMEZ Kİİ :(
ELİNDE FAZLA LİNKİ OLAN WAR MI?
YOK MU YOKSA :D
AMA YİNE DE Bİ FİKİR SAHİBİ OLDUM.
COK TEŞEKKÜRLER ;)

R_Styla
28-02-07, 21:15
buyar sana linki verim burdan izliyebilirsin...

http://www.*******.com/watch?v=p__O7K0c6uQ

artik orya ne gelecegini söylememe gerek yok sanirim..yoksa bana özel mesaj atarsin

willlover
28-02-07, 21:27
Aman Allahım o nasıl fragmandır, aşık oldum:img-in_lo Bu bölüm çok güzel olacağa ve hepimizin karnında kelebeklerin uçuşmasına sebep olacağa benziyor:)

sinemim_g
28-02-07, 21:28
tam ben koyuyodumm linki...neyse teşekkürler...

sinemim_g
28-02-07, 21:30
arkadaşlar biyerde buldum ..daha önce konuldaysa özür dilerim...burası çok yoğun olduğu için buraya koyuyorumm bilginize...

Bunları Biliyor muydunuz?
Şubat 05, 2007 Dizide Barış Akarsu'yu Umut Tabak, Merve Sevi'yi ise Burcu Başaran seslendiriyor.

Dizinin çekimleri Polonezköy, Kuzguncuk ve Yıldız Teknik Üniversitesi'nde yapılıyor.

Çekimler başladığından bu yana aralıksız devam ediyor.

Barış Akarsu set aralarında tahta oymacılığı yapıyormuş.

Dizide tam bir salon erkeğini canlandıran Ünal Silver normalde asla öyle giyinmiyor, set aralarında bile üstünü değiştiriyormuş.

20. Bölümdeki öpüşme sahnesinin çekimleri 2 saat sürmüş.

Çekimler eskiden hafta boyunca sürüyorken artık 5 günde bitiriliyormuş.

İlerki bölümlerde neler olacağını senaristler dahil kimse bilmiyor, her şey bölümün çekildiği hafta yazılıyormuş.

Merve Sevi rol esnasında sette çıt çıkmasına müsade etmiyor, bir ses duyduğu takdirde etrafındakilere bağırıyormuş :)

kalemera
28-02-07, 21:52
meraba arkadaşlar ben yeni üyeyim fragmanı izledim ve müthişti ne diyebilirim o öpüşme sahnesi bence olacak gibime geliyor hayal filan deil bence ve bu seferki hulsi sahneleri pek sıkmıyacak bence çünkü ümit ve filizle ilgili sahnelerde içinde

handeozbek
28-02-07, 21:55
Bu gece saat 01:00'de dizimizin tekrarı var. İzlemek isteyen arkadaşlara duyrulur.

MoPete
28-02-07, 22:18
Bu gece saat 01:00'de dizimizin tekrarı var. İzlemek isteyen arkadaşlara duyrulur.

heyecanla bekliyorum. :icon_whis

köprü, kaybolan yıllar ya da geniş zamanlar falan çıkarsa bu tekrarda da beni hastaneye kaldırın :dito

burcin_kaplan
28-02-07, 22:19

handecim , starda alt yazı falan mı geçti eğer öyleyse aman inanmayın:) hiç belli olmaz bir anda bir bakarsınız köprü inşatı başlamış sonra tekrar bakarsınız yıllar bi anda kaybolup gitmiş falan bilmiyorum artık:) malum başımıza gelmemiş şeyler değil bunlar

handeozbek
28-02-07, 22:23
Bu sefer inşallah verecekler. Umutluyum. Starın yaptığı da itirafa benzedi ha geldi ha gelecek. Dizisine uygun davranıyor ne yapsın:img-grin2

burcin_kaplan
28-02-07, 22:30
Bu sefer inşallah verecekler. Umutluyum. Starın yaptığı da itirafa benzedi ha geldi ha gelecek. Dizisine uygun davranıyor ne yapsın:img-grin2

yahu bir arkadaş yazmıştı yalancılık sadece dizi isminde kalsaydı star diye :) o laf çok hoşuma gitmişti mümkünse yayınladıkları dizidekilere benzemesinler efem sözlerinde dursunlar..bakaınız örnek şimdi bu saatte werilince benim gibi yarın erken saatlerde okulu olan insancıklar izleyemecek diziyi...:sad53:

handeozbek
28-02-07, 22:33
o zaman kaybolan yıllara göre kaybolması gerekir geniş zamanlarda kurtarıyor galiba. Geniş zamanlara köprü yaparak kurtarıyor. Benim alıcılar bozuldu laflarım karıştı biri sırtıma vursun veya servis çağırsın fragmanı o kadar izlersem olacağı budur:img-grin2

denısse
28-02-07, 22:49
yalancılık sadece dızıde kalsın dıyen zat benım :) hatta maılım baslıgı Yalancı Stardı :icon_whis yınede cevap vermıslerdı bana:img-wink: bence gecenın 1 ınde yayınlasalar ne yazar yayınlamasalar:img-in_lo tekrarlar pazar aksam ustu verılsın,bunun ııcnde devamlı maıl atıyorumm:img-yes: yoksa gecenın korundekı tekrar anlamsız gelıyor bana:img-wink:

burcin_kaplan
28-02-07, 23:15
yalancılık sadece dızıde kalsın dıyen zat benım :) hatta maılım baslıgı Yalancı Stardı :icon_whis yınede cevap vermıslerdı bana:img-wink: bence gecenın 1 ınde yayınlasalar ne yazar yayınlamasalar:img-in_lo tekrarlar pazar aksam ustu verılsın,bunun ııcnde devamlı maıl atıyorumm:img-yes: yoksa gecenın korundekı tekrar anlamsız gelıyor bana:img-wink:

:) çok güzel söylemişsin walla ona benzediler gerçekten:)

ya dolu dizinin prime timeda weriliyor tekrarı bizimki resmen gece kuşağında ..yani neden bu kadar üvey ewladız hala anlayabilmiş değilim..

neyse bu konulara girersek çıkamayız elbet hak ettiğimiz yere ulaşıcaz aynı burdaki ana sayfa oalyı gibi..umarım starda ayaklanmamızı beklemeden bi girişimde bulunur:)

Medea
28-02-07, 23:20

köprü, kaybolan yıllar ya da geniş zamanlar falan çıkarsa bu tekrarda da beni hastaneye kaldırın :dito
Ambulanslar hazır MoPete,anlaşma yaptım bekliyorlar.Çok üzüldü sağlık ekipleri halimize ambulans+psikiyatrist hizmeti için gönülü oldular:img-hyste

meltem-cmbl
28-02-07, 23:30

bu sefer göstercekelr kesinn kaybolan yılların tekrarı verildiği zaman gazeted yazardıı ama bugünn yalancı yarim yazıyooo inş yine bir sorun çıkmaz verirler bbu dizinin aynı bölümlerini aynı zevki alıyorumm çok komik bir dizi ya ve çok romantikk ayy yarını zor etcem yaa ne ydi öle fragmanın son sahnesii:img-in_lo

pas.si.on79
28-02-07, 23:32

ya dolu dizinin prime timeda weriliyor tekrarı bizimki resmen gece kuşağında ..yani neden bu kadar üvey ewladız hala anlayabilmiş değilim..

neyse bu konulara girersek çıkamayız elbet hak ettiğimiz yere ulaşıcaz aynı burdaki ana sayfa oalyı gibi..umarım starda ayaklanmamızı beklemeden bi girişimde bulunur:)

burçinciğim niçin öyle söylüyorsun...:img-hyste
Bak az önce ztar alt yazı geçti..Çok değer veriyor.
Gecede yayınlayacak ... Yayınlacak mı acaba.... :img-help:

Valla ben ztarın tutarsızlığı karşısında ne yapacağımı bilmiyorum.Umarım yayınlarlar.O kadar insan bekliyor.
Yalancı Yarim Ekibi ki Ayşe Hanım kazaya rağmen devam etti. Diğer oyuncularda yapılan değişikliği fedakarlık ederek devam ettiriyorlar.Başkaları olsaydı hani şu çok masraflı dizilerin oyuncuları böyle mi olurdu.. Seyircisi için ellerinden geleni yapıyorlar hiç bir fedakarlıktan kaçınmıyorlar...
ztar sanatçılarıne seyircilerine gereken saygıyı göstermeli... yoksa ztar olarak kalır....

denısse
28-02-07, 23:55
arkadaslar starı takp edemedım bu gece nasıldı dı yalancı yarım yenı bolum tanıtımları ??

whiteangel
01-03-07, 00:43
arkadaslar starı takp edemedım bu gece nasıldı dı yalancı yarım yenı bolum tanıtımları ??
Sadece 1 (bir) kere fragman verdi. Ama sık sık altyazı geçti. Anlayacağın tanıtım deyince bu kadar olur.:img-hyste

Kara İnci
01-03-07, 01:04
meraba arkadaşlar ben yeni üyeyim fragmanı izledim ve müthişti ne diyebilirim o öpüşme sahnesi bence olacak gibime geliyor hayal filan deil bence ve bu seferki hulsi sahneleri pek sıkmıyacak bence çünkü ümit ve filizle ilgili sahnelerde içinde

Hoşgeldin aramıza kalemera.Umarım bizim gibi sen de forumdan keyif alırsın... :img-yes:

Sevgili MoPete bu gecede Star bizi ekran başında şoka uğratırsa , forum olarak bizi durdura bilene aşk olsun.Artık Star'ı mail yağmuruna tutarız.Gerçi ne kadar başarılı oluruz,bizi ne kadar ciddiye alırlar bilemiyorum ama, bazı şeyleri kabullenmediğimizi bilmeleri bile bizim için yeterli... :img-yes:

45_85
01-03-07, 01:08
dizinin tekrari yok euro starda baska bi film basliyo suan...starda varnmi peki????

Kara İnci
01-03-07, 01:19

Canım benim Star Tv ne zaman bizim dizimize değer verdi?Eğer başladığı günden itibaren Yalancı Yarim'e hakettiği değer verilseydi ve gerektiği kadar reklamı yapılsaydı şuan ki pozisyonumuzdan çok daha iyi yerlerde olurduk.Yine de bu kadar ilgisizliğe rağmen dizimizin güzel bir başarı yakalamış olması kalitemizin ve samimiyetimizin en büyük göstergesi... :img-yes:

pas.si.on79
01-03-07, 09:15
günaydınlar....

ztar tv ye dün bakıyım gittim.Bizim dizimize.. Ancak soom prg saçmalıkları o kadar uzadı ki.... Tamam bitti dedim.Reklam girdi.Reklam bitti dedim..ULusa zerzeniş ... Bunların bilinçli yaptıklarından emin oldum.İzlenmeyen prg bizim dizi sayesinde izletiriyorlar.

Neyse ..

nowar_77
01-03-07, 09:25
Sadece 1 (bir) kere fragman verdi. Ama sık sık altyazı geçti. Anlayacağın tanıtım deyince bu kadar olur.:img-hyste

vallahi ztara haksızlık ediyorsun Sevim'cim:img-blush ..dün gece saat 01.45 ile 03.20 arasında fragmanı tam iki defa verdi..zaten o saatte ulusça televizyonun karşısındaydık..izlemeyen de izlemiştir artık:img-hyste

Aynali 11
01-03-07, 09:28
bu haftaki bölüm sanirim cok güzel olacak ve tarik ile naz bu kez insallah birbirlerine acilirlar bunu fragmanin son sahnesinde anladim ve umarim yanilmam

jenn
01-03-07, 09:51
vallahi ztara haksızlık ediyorsun Sevim'cim:img-blush ..dün gece saat 01.45 ile 03.20 arasında fragmanı tam iki defa verdi..zaten o saatte ulusça televizyonun karşısındaydık..izlemeyen de izlemiştir artık:img-hyste

starın garip adetleri var..geceleri fragman koymuyor yada bi kez veriyor..geceleri genelde önceleri küçük ekran fragmnan veriyordu şimdi alt yazı sistemine geçmiş.

djmerve
01-03-07, 10:10
günaydın arkadaşlar
ya bu star gerçekten beni deli edicek ertesi gün olan dizinin fragmanını nasıl vermezler pes diyorum dün akşam 1 kere bile izleyemedim nası şeydir anlamıyorum neden böyle yapıyolar acaba bazen diyorumki dizimiz keşke başka kanalda olsaydı nasıl kıymetli olurdu kimbilir çok üzülüyorum yaa bu kadar olmazki :icon_sorr

buarada jenn imzana bayıldım :)

schmetterling
01-03-07, 10:11

:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste ya izleyemedim diye üzülmüştüm ama şimdi bekleyenler için daha fazla üzüldüm.. umarım buün dizinin reklam arasında uyumazsınız o uykusuzlukla:icon_whis

nowar_77
01-03-07, 10:31
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste ya izleyemedim diye üzülmüştüm ama şimdi bekleyenler için daha fazla üzüldüm.. umarım buün dizinin reklam arasında uyumazsınız o uykusuzlukla:icon_whis

bugün bütün gün ayakta uyuyacağım için dizi saatine kadar uykumu alırım:icon_sorr ..o yüzden sorun yok:img-yes:

starın tutumunu anlamak gerçekten güç..elinde perşembe geceleri iyi reyting alan iki dizi var ki zamanında gün birincisi yapmışlardı kendini..ama her ikisinin de reklamını yapmaktan imtina ediyor sanki..maazallah yine birinci olurlar filan diye mi korkuyor anlamak mümkün değil..

pas.si.on79
01-03-07, 10:34
ne tuhaftır ki Sabah fragmanı verdi.Mesut Yar ın prg arasında izledim. Şaşırdım..... Müziği duyunca ..Koştum gerçekmiş. Zaten mail atmadığımız bir o prg kalmıştı Mesut Beye de atacağım...:img-hyste Adamının dilinin kemiği yok.ancak o dile getirir.:img-hyste

Yook yoook ztara haksızlık ediyoruz..Biz alıştık..KEni yağımızla kavrulmaya...

Bugün büyük gün...Ben şu fragmanı bir daha izleyim de kendime geleyim...

qsawe
01-03-07, 10:36
Haksızlık etmeyin, sabah 8.30 da başladılar fragman yayınına. Bu kadar erken başlanmış olmasını bile bir lütuf saymalıyız. :icon_whis

schmetterling
01-03-07, 10:40
Haksızlık etmeyin, sabah 8.30 da başladılar fragman yayınına. Bu kadar erken başlanmış olmasını bile bir lütuf saymalıyız. :icon_whis

bir gün geç vermelerinin acısını çıkarmalılar ama bugün.. bekliyoruz efendim.. hatta iki fragman üstüste kuşağı yapsınlar:img-hyste anca öyle eşitlenir:P

djmerve
01-03-07, 10:42

zaten ya sabahın köründe yada gece yarısı veriyolar kargalarla vampirlere eh star eh

nowar_77
01-03-07, 10:46
demek sabahtan verdi ha..gerçekten haksızlık etmişiz:img-yes: ya yarın sabahtan verseydi.."EKRANLARIN EN ROMANTİK DİZİSİ YALANCI YARİM..YENİ SÜPRİZLER VE EĞLENCELİ SAHNELERİ İLE DÜN AKŞAM 20.00 DE STAR DAYDI!!!" arkasından bir kahkaha efektiyle birlikte:img-hyste

whiteangel
01-03-07, 10:51
demek sabahtan verdi ha..gerçekten haksızlık etmişiz:img-yes: ya yarın sabahtan verseydi.."EKRANLARIN EN ROMANTİK DİZİSİ YALANCI YARİM..YENİ SÜPRİZLER VE EĞLENCELİ SAHNELERİ İLE DÜN AKŞAM 20.00 DE STAR DAYDI!!!" arkasından bir kahkaha efektiyle birlikte:img-hyste

Haftaya bunu yaparlarsa hiç şaşırmam:icon_whis Gecenin köründe 32 nin tekrarını izledim. Gülmekten karnıma ağrılar girdi.
Ztarrtv elindeki cevherin farkında değil.. Derdine yansın:icon_whis

pas.si.on79
01-03-07, 10:51

:img-hyste :img-hyste :img-hyste ztar bu, herşey beklenir ondan....

Fragmana bir bakıyım dedim ama 3 kez baktım... Çok güzel bir bölüm olacak ...:happy0064

schmetterling
01-03-07, 10:53
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste ay gülmekten karnıma ağrılar girdi:img-hyste :img-hyste çok yaşa sen:img-hyste

tosinka
01-03-07, 10:55
Reyting kabusumuz olmaz umarım

tosinka
01-03-07, 11:03
merak etmeyin belginde anlamak zorunda kalacak bu büyük aşkı ve sonra melül melül bakma sırası da ona gelecek tabii ancak onun bakacağı kişi büyük aşkı Hulisi olacak keh keh keh

djmerve
01-03-07, 11:14

:img-hyste :img-hyste ayy koptum yaaa
herşey beklenir bu kanaldan olur mu olur saçmalamada üstüne yok ztarın

jenn
01-03-07, 11:34

:img-hyste :img-hyste :img-hyste nowar çoşmuşun bakıyorum:))çok güldüm ya öğlen öğlen:))) kahkahada nihaaaahaaaaaa tonunda olmalıydı

jenn
01-03-07, 11:46
arkadaşlar bu geceki tahminlerimizi yazalım..

bence öpüşme olamıyacak..belgin seslenebilir.yada naz durdurabilir belgin hanım görebilir diye..hatta ertesi günkü tafra modu bundan kaynaklanıyor olabilir:))

benim anlamadığım bişey var fragmanın dış sesinin ilk cümlesi dağ evinde terör..bu ne demek oluyor sizce? tarık nazı kaptığı gibi evin duvarına götürüyor neyden koruyor saklıyor dersiniz? hadi bakalım tartışalım:))

schmetterling
01-03-07, 11:51
forum durgun, herkes akşamı bekliyor herhalde...

hadi tahmin edelim tarık naz'ı neden kolundan çekti öyle...

-naz yine mert konusunu açtı tarık da konuyu değiştirmek için "hani benim seni kolundan tutup şehvetle çektiğimi söylemiştin ya" bu anda çekerek "işte şehvet buna denir canım":img-hyste

-naz tarık'a sordu. "tarıkcım şu an nerdeyiz? "
"dağ evinde"
"dağ evi sana ne hatırlatıyor"
"hastalığımı"
"öyle olsun sadece üşütüp hastalandığını hatırlatıyor demek" ve olası bir naz tribiyle naz arkasını döner.. tarık kolundan çeker
"evet hastalığımı hatırlatıyor. nazoşizmim orada kontrolden çıkmıştı..":img-in_lo

schmetterling
01-03-07, 12:00
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste bu arada arkadaşlar istekleimiz oldu fragmanımız az önce öpüşme sahnesinde takıldı kaldı star'da:img-hyste :img-hyste saniyeler boyunca o görüntü kaldı ekranda:img-hyste :img-hyste

sude9
01-03-07, 12:04
arkadaşlar bu geceki tahminlerimizi yazalım..

bence öpüşme olamıyacak..belgin seslenebilir.yada naz durdurabilir belgin hanım görebilir diye..hatta ertesi günkü tafra modu bundan kaynaklanıyor olabilir:))

Bencede Belgin aralarına girecek ama burada yaşadıkları müştemilata yansıyacak.
Müştemilatta;
Naz:Evet Tarık nerde kalmıştık?
Tarık:Seni öpmeye çalışırken Belgin Hanıma yakalanmıştık
Naz:Evet..farzedelimki bugün dün:img-hyste :img-hyste

cave77
01-03-07, 12:16
Müştemilatta;

Keşke bugünler hep dün olarak kalsa demi :)))) hatta Tarıkla Naz hiç bugüne dönmesinler hep dünde kalsınlar hep dağ evinde kalsınlar :))))

schmetterling,eee Star artık akıllı fragmanlar piyasaya sürmeye başladı hocam...tam olarak nerede takılacağını çok iyi biliyor :)))

schmetterling
01-03-07, 12:18
Tarıkla Naz hiç bugüne dönmesinler hep dünde kalsınlar hep dağ evinde kalsınlar :))))schmetterling,eee Star artık akıllı fragmanlar piyasaya sürmeye başladı hocam...tam olarak nerede takılacağını çok iyi biliyor :)))

katılmamak imkansız:) hep dağ evinde kalsalar bunlar yahu ne zaman gitseler bi şeyler oluyor bunlara...:happy0064

ztar işini biliyoooor:img-hyste

pas.si.on79
01-03-07, 12:27
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste bu arada arkadaşlar istekleimiz oldu fragmanımız az önce öpüşme sahnesinde takıldı kaldı star'da:img-hyste :img-hyste saniyeler boyunca o görüntü kaldı ekranda:img-hyste :img-hyste

cidden mi tv da .. hem de ztar da:img-hyste

Abla sormuşsun ya kolundan tutup nereye götürür :img-help:
Bence orda Belgin Hanım ortamı bayağı gerginleştirdi yani Nazın üzerine temizlik,iş vs.. bakımdan.Çünkü Nazı pişman etmek vazgeçirmek istiyor.Daha doğrusu Naz ı deniyor...Bu yüzden orda Belgin Hanım terör estirmiş, Naz da buna dayanamayıp çekip gitmeyi istemiştir.Ama bunu niye saklanarak yapıyor bilemedim,çözemedim.Çok vurucu bir söz mü söyleyerek Nazı ikna edecek acaba... Bilmiyorum.. gelse artık...

cave77
01-03-07, 12:35
cidden mi tv da .. hem de ztar da:img-hyste

Abla sormuşsun ya kolundan tutup nereye götürür :img-help:
Bence orda Belgin Hanım ortamı bayağı gerginleştirdi yani Nazın üzerine temizlik,iş vs.. bakımdan.Çünkü Nazı pişman etmek vazgeçirmek istiyor.Daha doğrusu Naz ı deniyor...Bu yüzden orda Belgin Hanım terör estirmiş, Naz da buna dayanamayıp çekip gitmeyi istemiştir.Ama bunu niye saklanarak yapıyor bilemedim,çözemedim.Çok vurucu bir söz mü söyleyerek Nazı ikna edecek acaba... Bilmiyorum.. gelse artık...

Fragmanda en çok zaten o lafa güldüm "Dağ evinde terör" :))) e doğru Kurtlar Vadisi yayından kalkınca Star Show'a inat Yalancı Yarim Terör dizisini piyasaya sürdü :)))) Yalancı Yarim Terör dizisi dağ evi bölümüyle ekranlarda terör estirmeye son hızla devam ediyor,başrolde kontrgerilla Belgin Hanım var :))

sude9
01-03-07, 12:41
Naz'ın elinde odun parçaları vardı tabi Tarık'ın da,Belgin şömineyi yakmalarını söylemiştir,kocasından ve oğlundan çok çektiği için sıkıntılı günler yaşıyor,yardım etmemek olmaz:icon_whis malum uzun süredir kullanılmıyor dağ evi,şimdi örümcek bağlamıştır ev,Naz'ın üstüne temizlik işini yıkmıştır,sil,süpür,toz al:img-hyste :img-hyste Zavallı Tarık'ta dört dönüp Naz'ı içine düştüğü tehlikeden kurtarmak için çabalıyordur,kolundan tutup merdiven yanındaki duvarın dibine çökertmesi,sandal yanına götürmesi gibi:img-hyste Belgin terörü esiyor dağ evinde

jenn
01-03-07, 12:41
Fragmanda en çok zaten o lafa güldüm "Dağ evinde terör" :))) e doğru Kurtlar Vadisi yayından kalkınca Star Show'a inat Yalancı Yarim Terör dizisini piyasaya sürdü :)))) Yalancı Yarim Terör dizisi dağ evi bölümüyle ekranlarda terör estirmeye son hızla devam ediyor,başrolde kontrgerilla Belgin Hanım var :))

:img-hyste :img-hyste :img-hyste espriler konusunda ne yetenekli arkadaşlarımız varmış meğerse:)))))

kontrgerilla belgin'in hakkından mafya hulusi gelir:))))body guardı sadriyle çiftliği basan hulusi baba belgini arabasının terkine attığı gibi yeraltındaki inine götürür..:)))) ve böylece bir çıpıda ikisindende kurtulan tarık alemdar naz eylülle dağ evinin mistik havasında aşk itirafı denemelerine özgürce devam etmeye başlar:)))))))))))

pas.si.on79
01-03-07, 12:51
:img-hyste :img-hyste :img-hyste espriler konusunda ne yetenekli arkadaşlarımız varmış meğerse:)))))

kontrgerilla belgin'in hakkından mafya hulusi gelir:))))body guardı sadriyle çiftliği basan hulusi baba belgini arabasının terkine attığı gibi yeraltındaki inine götürür..:)))) ve böylece bir çıpıda ikisindende kurtulan tarık alemdar naz eylülle dağ evinin mistik havasında aşk itirafı denemelerine özgürce devam etmeye başlar:)))))))))))

aman abla bizden uzak dursun onlar...tezayın yaklaşımı da çok güzel:img-hyste tabi sende de varmış o cevherlerden...

Yalnız bu bölümden sonra olaylar değişik geçecek.Dağ evide bitecek ne de olsa evli evine köylü köyüne.Şoförü patronuna dönecek..En azından Nazı götürüp getirecek..Bu bölümde öyle sahneler var ki... Eğer bir de dile gelmişse o zaman yer yerinden oynayacak.

Buyukbaba
01-03-07, 12:51

Ahahaha. Ahah. ha?
Ahahahahahahahahahahahahaha.

qsawe
01-03-07, 13:00
Bugün ne kadar keyifli herkes, sanırım dizi gününün pozitif etkisi...

Dolaylı etkide espirilere yansımış.Güldüğümü belli etmeyeceğim diye dudaklarımı ısırmaktan kanatıcam şimdi. Coştunuz yine arkadaşlar.

Tarık'ın Naz'ı saklama sahnesi sadece Belgin'e mal edilmemeli derim... Sanki Hulusi geldi de Belgin bunların saklanmasını istedi... eee Tarık ı görmesini istemedi tamam da Naz'ın ne işi var dağ evinde.... ??? Kaynanalık yapıyor diyorsunuz ama bence saklanmalarını da sağlıyor olabilir... ya da hiç ummadığımız birşey olurmuş, o dış sesin söylediği terör olayı, dış mihraklardan kaynaklanırmış!!!! İşte asıl orada çok gülerim.. Yine bir dağ yine bir terör.... yok yok bu kadarda olmaz di mi???

zer
01-03-07, 13:04
hay allahım ya alemsiniz arkadaşlar :img-hyste yani düşünüyorumda bizim ekip bir araya gelip harika sıtcomlar yazabilirsiniz ee star da hak ettiyani ne o dikkat çekecek başka kelime bulamadımı

whiteangel
01-03-07, 13:05
Ben de keyfinize keyif katayım. Uçankuştaki ankete bi el atalım arkadaşlar:happy0064

ANKET SONUÇLARI
Size göre rating rekorları kıran dizilerin çok beğenilen "erkek" karakterlerinden hangisinin yerinde olmak istersiniz?
Yüzde Oy
Aras Dağlı (Sağır Oda) 5,85% 1132
Boran Ağa (Sıla) 15,71% 3339
Burhan Abi (Avrupa Yakası) 6,27% 1462
Çınar (Hırsız-Polis) 5,75% 1245
Doktor Levent (Doktorlar) 10,14% 2243
Esmer (Kaybolan Yıllar) 5,58% 1098
Gaffur (Avrupa Yakası) 5,83% 1157
Mehmet (Acı Hayat) 11,48% 2499
Onur (Binbir Gece) 12,92% 2643
Ömer (Ezo Gelin) 0,06% 103
Serdar (Yaralı Yürek) 0,34% 125
Tarık (Yalancı Yarim) 12,44% 2782
Yılmaz (Ihlamurlar Altında) 8,65% 1805
Ankete Toplam 21633 Kişi Katılmıştır.
YALANCI YARİM tutkunları hadi bir el verin. Anket sonuçlanmak üzere:img-help:

schmetterling
01-03-07, 13:07
hatta yine dağ evi ya o iki serseri gelirlermiş..

"ooo kimleri görüyoruz tarık kardeş ve çatlak sevgilisi"

"bir dağ evi macerasıyla daha karşınızdayız" diye çıkarlarmış evin içinden:img-hyste

jenn
01-03-07, 13:15

"bir dağ evi macerasıyla daha karşınızdayız" diye çıkarlarmış evin içinden:img-hyste

yinemi siz?? ama bu defa sizi baltayla kovalıyacam naz getir baltayı..:))) hemen tarık bu defa sana inanıyorum kovala koçum:)))):img-hyste :img-hyste

schmetterling
01-03-07, 13:17
yinemi siz?? ama bu defa sizi baltayla kovalıyacam naz getir baltayı..:))) hemen tarık bu defa sana inanıyorum kovala koçum:)))):img-hyste :img-hyste

yenge biz senin kolunu acıtmıştık taşıyamazsın sen balta falan nihahaha:img-hyste

cave77
01-03-07, 13:20

Ardından bizim serseriler gene "yahu aradan o kadar zaman geçmiş Tarık bey hala yaptıramamışsınız bir çelik kapı" der :))) :))) "hani paranız yoksa biz yardım edelim beyim,biz sizinle ve o paranoya hapishanesinden kaçmış kaçık sevgilinizle dalaşmak istemiyoruz yahu,yeter ki paranızı biz verelim de yaptırın şu çelik kapıyı yahu" diye de eklerler :)))))

Set Cohen4
01-03-07, 13:28
Bu Bölümde Dananını Kuyruğu Kopacak Bence:good: Bu Bölümde Bence Belgine Rağmen Öpüşme Olacak:img-polic

ebru.karaca
01-03-07, 13:35
Herkese merhaba;
Bu gün büyük gün..
Ben de büyük ihtimalle vaktinden erken evde olacağım. Çünkü arabayla gidiyorum.
Ama yine büyük büyük ihtimalle DİZİYİ İZLEYEMEYECEĞİM. Ya da salonda açabilirim şansım yaver giderse..
İstanbul'dan AĞIR misafirlerimiz var.

Ağlamak istiyorum:icon_sorr :icon_sorr
Neyse, gün doğmadan neler doğar. Akşam olsun, hayrolsun bakalım..

:img-hyste :img-hyste :img-hyste

tarik_naz
01-03-07, 13:35

yalancı yarim vadisi

mekan vadi mekanı ile aynı. hulusilerin evi, karahanlıların evi zaten.

belgin karahanlı, oğlunu kaptırmanın verdiği depresyon yüzünden aklını yitirmiş ve yatalak olmuş,

hulusi karahanlı, hem 7aydır kayıp oğlu efe tarık karahanlı'nın izini sürer hem de hasta karısı belgin karahanlının iyileşmesini ister.

efe tarık karahanlı, işi çok zordur. 3 kimliği vardır, alfonso candan, efe tarık karahanlı ve tarık alemdar. şuan tarık alemdar kimliği ile hepimizin kahramanıdır ama gizlediği gerçekler onda büyük yaralar bırakmaktadır. yıllarda yurt dışında alfonso candan kimliği ile devletimizi temsil etmiş ve özel bir görev için ülkeye gelip, naz eylül'ün özel şoförlüğünü yaparak onun kalbini kazanmaya çalışmıştır. ama bir yandan da efe tarık karahanlı olduğu gerçeği ona büyük sorunlar çıkartacaktır.

naz eylül, tarık alemdarla büyük aşk yaşamaktadır. ama onun bir gün efe tarık karahanlı olduğunu öğrendiğin de çok büyük şok geçirecektir.

ümit eylül ablası ile tarık alemdar arasındaki aşkı bilir ve hatta tarık alemdarı çok sever. onu da abisi gibi görür.

filiz karahanlı, karahanlıların yıllardır saklanan ve sonun da evlatlık olduğu ortaya çıkan kızları. abisini ve ailesini çok sever.

işte yalancı yarim vadisinin oyuncu kadrosu, vadide işler baya karışacak. tarık alemdar ve naz eylül aşkı doruğa çıkabilir. bekleyip görecez.

dınınınınııııııııııı

pas.si.on79
01-03-07, 13:36
Bugün ne kadar keyifli herkes, sanırım dizi gününün pozitif etkisi...

Dolaylı etkide espirilere yansımış.Güldüğümü belli etmeyeceğim diye dudaklarımı ısırmaktan kanatıcam şimdi. Coştunuz yine arkadaşlar.

Tarık'ın Naz'ı saklama sahnesi sadece Belgin'e mal edilmemeli derim... Sanki Hulusi geldi de Belgin bunların saklanmasını istedi... eee Tarık ı görmesini istemedi tamam da Naz'ın ne işi var dağ evinde.... ??? Kaynanalık yapıyor diyorsunuz ama bence saklanmalarını da sağlıyor olabilir... ya da hiç ummadığımız birşey olurmuş, o dış sesin söylediği terör olayı, dış mihraklardan kaynaklanırmış!!!! İşte asıl orada çok gülerim.. Yine bir dağ yine bir terör.... yok yok bu kadarda olmaz di mi???

evet asu haklısın .... Orda Tarık Nazı ondan çekmiş olabilir.Ama sanki sabah saatleriydi gibi ... O zaman Hulusi hemen orda olabilir mi çünkü daha Vahi Beyin evine gitmiş ilk... Ama tabi sabahın ilk saatleri değilse söylediğin çok mantıklı..

ayrıca meleğimiz bize anket sonuçlarını vermiş.Orda ikinci olmamız çok güzel.Bunu tutmamız hatta artırmamız lazım.Ben tüm arkadaşlara mail atıyorum haberdar ediyorum....

ebru.karaca
01-03-07, 13:38
Müştemilatta;

Hah haa..
Bak bunu çok sevdim :)

Bu dizi hepimizi espiri makinasına döndürdü yahu:img-hyste :img-hyste

ebru.karaca
01-03-07, 13:43

Hihihihi..:img-hyste :good: :good:

Tarık: Sizin ne işiniz var burada?
Serseri: E abi, kapıyı yaptırmamışınız. Biz sizin adınıza o işe el attık, mümkünse parasını almaya geldik..
Tarık: Gel sen geeell, ödeyeyim..
Serseri: Yok abi, kalsın. Bu da bizden olsun.. Bu gün biraz iyi gibi görünüyosun. Geçen seferkinden fazla döversin sen şimdi..
Tarık: Yok gel sen. İnan ki, çok yumuşak davranacağım..
Serseri: Tabi tabi.. yedik. Hadi kaçtık biz.bye

ebru.karaca
01-03-07, 13:45
yalancı yarim vadisi

belgin karahanlı, oğlunu kaptırmanın verdiği depresyon yüzünden aklını yitirmiş ve yatalak olmuş,

hulusi karahanlı, hem 7aydır kayıp oğlu efe tarık karahanlı'nın izini sürer hem de hasta karısı belgin karahanlının iyileşmesini ister.

efe tarık karahanlı, işi çok zordur. 3 kimliği vardır, tarık candan, efe tarık karahanlı ve tarık alemdar. şuan tarık alemdar kimliği ile hepimizin kahramanıdır ama gizlediği gerçekler onda büyük yaralar bırakmaktadır. yıllarda yurt dışında tarık candan kimliği ile devletimizi temsil etmiş ve özel bir görev için ülkeye gelip, naz eylül'ün özel şoförlüğünü yaparak onun kalbini kazanmaya çalışmıştır. ama bir yandan da efe tarık karahanlı olduğu gerçeği ona büyük sorunlar çıkartacaktır.

naz eylül, tarık alemdarla büyük aşk yaşamaktadır. ama onun bir gün efe tarık karahanlı olduğunu öğrendiğin de çok büyük şok geçirecektir.

ümit eylül ablası ile tarık alemdar arasındaki aşkı bilir ve hatta tarık alemdarı çok sever. onu da abisi gibi görür.

filiz karahanlı, karahanlıların yıllardır saklanan ve sonun da evlatlık olduğu ortaya çıkan kızları. abisini ve ailesini çok sever.

işte yalancı yarim vadisinin oyuncu kadrosu, vadide işler baya karışacak. tarık alemdar ve naz eylül aşkı doruğa çıkabilir. bekleyip görecez.

dınınınınııııııııııı

Allah iyiliğini versin Serdar..
Güzel uydurmuşsun :):img-wink:

Set Cohen4
01-03-07, 13:46
o raddeye geldikten sonra cahide gelse ayıramaz onları:img-hyste

Evet Katılıyorum Cahide ve Belgini Geçtim Çilingir Bile Zor Ayırır:happy0064

sude9
01-03-07, 13:56
Hihihihi..:img-hyste :good: :good:

Tarık: Sizin ne işiniz var burada?
Serseri: E abi, kapıyı yaptırmamışınız. Biz sizin adınıza o işe el attık, mümkünse parasını almaya geldik..
Tarık: Gel sen geeell, ödeyeyim..
Serseri: Yok abi, kalsın. Bu da bizden olsun.. Bu gün biraz iyi gibi görünüyosun. Geçen seferkinden fazla döversin sen şimdi..
Tarık: Yok gel sen. İnan ki, çok yumuşak davranacağım..
Serseri: Tabi tabi.. yedik. Hadi kaçtık biz.bye

Serseri:(iç ses) iyiki şu kapıyı yaptırdık.ya kapıyı önceden kontrol etmeseydik,ya bu ikisinin kapıyı yaptırdığını zannedip kapıya yüklenseydik,mazallah kapıyı kırıp içeri girseydik..yok yok iyi yaptık,eskiler ne demiş kendi işini kendin yap

handeozbek
01-03-07, 14:22
Alemsiniz gül gül öldüm:img-hyste :img-hyste Acaba bu akşam ekranda +7 çıkabilir mi? Malum terör var hem de ne terör:img-grin2 Belgin ne yaparsa yapsın çok keyifli bir bölüm olacak. Hatta Belgin'nin bizimkiler sıkması hoşuma bile gidiyor. Ne güzel kaçamak kaçamak buluşacaklar. Aşkları daha da alevlenecek. Belki gelin-kaynana çekişmesi bile olur. Şimdiye kadar Naz tepki vermedi. Bakalım odunları taşıdıktan sonra fikri değişecek mi? Belgin göz açtırmıyor diyor fragman ve özet. Belki Belgin göz açtırmaz ama onlar Belginin gözleri kapatabilirler. Mesela Tarık ninni söyler.:img-grin2 O saklanma sahnesi hiç tahmin etmediğimiz birşey çıkacak gibi geliyor bana. Fragmanda gözükmeyen başka bir olay. Öpüşme teşebbüsüne gelince orası hakkında hiçbir fikrim yok. Bakalım Belgin bunları bu kadar alevlendirecek neler yaptı merakla bekliyorum:img-grin2

Kara İnci
01-03-07, 15:12

Tarık:Yine mi siz?

Serseri 1:Geçen sefer tahsil edemediğimiz ufak bir alacağımız var sizden

Naz:Neymiş o alacak?

Serseri 2 gülümseyerek;

Serseri 2:Alınacak olarak sen konuşma istersen.Biz erkek erkeğe alacak verecek konusunu aramızda hallederiz

Naz:Tarık bunlar benden bahsediyorlar.Birşeyler yap

Tarık:Merak etme Naz ben varken kimse seni tahsil edemez.Hele ben 2. öpücüğü bile tahsil edememişken...

Serseri 1:Demek yine karşı koyacaksınız.Eee ne yapalım bizden günah gitti

Serseriler ve Tarık kavgaya tutuşurlar.Sesleri duyan Kontrgerilla Belgin hemen dışarıya çıkar ve oğluşunu kavga ederken görünce hışımla mutfaga gider ,eline geçirdiği tavayla tekrar dışarı çıkar ve bağırarak;

Kontrgerilla Belgin:Kimse benim oğluşuma vuramaz.Bittiniz siz.

Karşıdan son hızla elinde tavayla gelen gözü dönmüş kadını farkeden serseriler;

Serseri 1:Abi bu sefer daha sağlam gelmişler hemen tabanları yağlayalım yoksa bizi bu kadının elinden kimse kurtaramaz:img-help:

Serseri 2:Haklısın valla.Şu gelişe baksana bu kadın bize ulaşırsa parçamızı bulurlarsa bile şanslıyız...:img-help:

Serseriler:Bize müsade...:sad53: :img-hyste

Bedişş
01-03-07, 15:41
Slm Arkadaşlar,
Valla hepiniz alemsiniz gerçekten.Oku oku gülmekten gözümden yaş geldi.Bu kadar espiri yeteneği gelişmiş bu kadar güzel replikler yazan sizler iyiki burdasınız.iyiki bizim dizimizde sizlerle birlikteyiz.İnanın sayenizde moralim yerine geldi.Şimdi o gazla kalkıp işimi yaparım artık.Süpersiniz.....Sağolun...

Akşama kadar vakit ancak iş yaparak geçer.Gece görüşmek dileğiyle...

İyi günler...

pas.si.on79
01-03-07, 15:43
Songül :img-hyste :img-hyste
alemsin ya... gülmekten bittim tükendim... Ebrucuğum ve diğer arkadaşlar sizde harikasınız:img-hyste işlerim var yazamıyorum ama ... dayanamıyorum arada okuyorum...

Bu arada saat : 15.43 inanmıyorum büyük heyecana saatler kaldı...
Biz evde yokuz..Sakın aramayın sormayın..Telefonlarımız çalışmıyor... Cep telefonumun şarjı bitti veya kapsamı dışında... Elektrik kurumu lütfen insaf et... Kablolu tv lütfen bize acı...

Bu arada bugün saat 19.55- 20,00 arası 5 dk küresel ısınmaya karşı ışıklarınızı kapatıyorsunuz.Şalter iniyor.. :img-wink: Tamam mı arkadaşlar:img-yes: :img-wink:

ebru.karaca
01-03-07, 15:57
Tarık:Yine mi siz?

Serseri 1:Geçen sefer tahsil edemediğimiz ufak bir alacağımız var sizden

Naz:Neymiş o alacak?

Serseri 2 gülümseyerek;

Serseri 2:Alınacak olarak sen konuşma istersen.Biz erkek erkeğe alacak verecek konusunu aramızda hallederiz

Naz:Tarık bunlar benden bahsediyorlar.Birşeyler yap

Tarık:Merak etme Naz ben varken kimse seni tahsil edemez.Hele ben 2. öpücüğü bile tahsil edememişken...

Serseri 1:Demek yine karşı koyacaksınız.Eee ne yapalım bizden günah gitti

Serseriler ve Tarık kavgaya tutuşurlar.Sesleri duyan Kontrgerilla Belgin hemen dışarıya çıkar ve oğluşunu kavga ederken görünce hışımla mutfaga gider ,eline geçirdiği tavayla tekrar dışarı çıkar ve bağırarak;

Kontrgerilla Belgin:Kimse benim oğluşuma vuramaz.Bittiniz siz.

Karşıdan son hızla elinde tavayla gelen gözü dönmüş kadını farkeden serseriler;

Serseri 1:Abi bu sefer daha sağlam gelmişler hemen tabanları yağlayalım yoksa bizi bu kadının elinden kimse kurtaramaz:img-help:

Serseri 2:Haklısın valla.Şu gelişe baksana bu kadın bize ulaşırsa parçamızı bulurlarsa bile şanslıyız...:img-help:

Serseriler:Bize müsade...:sad53: :img-hyste

Tarık:Merak etme Naz ben varken kimse seni tahsil edemez.Hele ben 2. öpücüğü bile tahsil edememişken...:img-hyste :img-hyste

Harikasın Songül.
Ne diyeyim?:img-hyste

Kara İnci
01-03-07, 16:04
Tarık:Merak etme Naz ben varken kimse seni tahsil edemez.Hele ben 2. öpücüğü bile tahsil edememişken...:img-hyste :img-hyste

Harikasın Songül.
Ne diyeyim?:img-hyste

Ebru'm çok teşekkür ederim.Arkadaşlar bugün foruma o kadar keyif katmışlar ki ben de küçük bir katkıda bulunayım dedim.Beğenmene çok sevindim... :img-yes:

cerenimo
01-03-07, 16:18
buyar sana linki verim burdan izliyebilirsin...

http://www.*******.com/watch?v=p__O7K0c6uQ

artik orya ne gelecegini söylememe gerek yok sanirim..yoksa bana özel mesaj atarsin

Çok teşekkürler.İzledim.Cidden çok güzel bi bolum yine bizi bekliyo.Aksamı iple çekiyorum.Bu bolum cok gusel olcak cooookkk :img-wink: :happy0064

Medea
01-03-07, 16:33
Yok yokkk bu forum ekibinin bir dizi yazması artık şart oldu,hele vadi benzetmesine bittim :) :) :)

cerenimo
01-03-07, 16:37
yalancı yarim vadisi

efe tarık karahanlı, işi çok zordur. 3 kimliği vardır, alfonso candan, efe tarık karahanlı ve tarık alemdar. şuan tarık alemdar kimliği ile hepimizin kahramanıdır ama gizlediği gerçekler onda büyük yaralar bırakmaktadır. yıllarda yurt dışında alfonso candan kimliği ile devletimizi temsil etmiş ve özel bir görev için ülkeye gelip, naz eylül'ün özel şoförlüğünü yaparak onun kalbini kazanmaya çalışmıştır. ama bir yandan da efe tarık karahanlı olduğu gerçeği ona büyük sorunlar çıkartacaktır.

dınınınınııııııııııı

Walla soyleyebileceğim tek şey, daha doğrusu yapabileceğim tek şey :img-hyste :img-hyste BAYAA Bİ GÜLMEKK :img-hyste :img-pilot

sinemim_g
01-03-07, 16:37
oo çoşmuşş burasıı songül muhteşemsinn:happy0064 :img-yes:
akşamı iple çekiyorumm..kaç saat kaldı???:img-in_lo :icon_whis

jenn
01-03-07, 16:38
yalancı yarim vadisi

dınınınınııııııııııı

tarık naz ve songülcüğüm süpersiniz.. tarık nazcığım ben yalancı yarim vadisi senaryona bir karakter daha eklemek istiyorum.aslında bu karakter başrolleri bile sollayacak bir karakter..

bu karakterin adı DÜRÜLÜLÜ :)

DÜRÜLÜLÜ, yalancı yarimdeki kötü karakter özellği ile bu yılın en iyi kötü karakter ödülüne şimdiden aday..maşallah bu aşk ilşkisinin içine en iyi turp suyu sıkan karakter..en büyük özelliği en can alıcı sahnelerde araya zıpçıktı gibi girerek seyirciyi kendinden nefret ettiren,hatta seyircilerin masum dürülülerininde bu nefretten nasib almasını sağlayacak kadar kötü bir karakter.korkarım bu gidişle türkiyede dürülülü üreten firmalar iflas edecekler:))))

Medea
01-03-07, 16:39
Peki bu dizi vadiye döndüyse o zaman gizli örgütler de olması lazım dimi? Kİmler bunlar :)

ebru.karaca
01-03-07, 16:45
Ebru'm çok teşekkür ederim.Arkadaşlar bugün foruma o kadar keyif katmışlar ki ben de küçük bir katkıda bulunayım dedim.Beğenmene çok sevindim... :img-yes:

Canımcığım,
İş yoğunluğunun arasında ara ara girip, böyle güzel şeyler okuyunca insanın keyfi acayip yerine geliyor. Hele ki, bu akşam büyük ihtimalle izleyemeyeceğim için, bu gün daha bir hüzünlü bakıyorum foruma ama.. neyse..

Siz yazın, yazın.
Keyiflenmeye ihtiyacım var :)

Yok yokkk bu forum ekibinin bir dizi yazması artık şart oldu,hele vadi benzetmesine bittim :) :) :)

Neden olmasın Elgiz?
52. bölümde YY'in biteceğini göz önünde bulundurursak, yeni bir diziye başlamak için kaç haftamızın kaldığını hesaplayabiliriz :)

Haydi yeni dizimizin adını bulalım..

Sonra forumumuza yöneticiler ve diğer üyelerden yeni yeni adlar takılacak.. :img-hyste

1) Forum Firarda.. (Başka diziye kaçacağız ya..)
2) Eskiden Hepsi Akıllıydı.. (Kim acaba?)
3) Geçmişe Özlem.. (YY'i de yad etmeyi unutmayacağız)
4) Çatlak Forum ( : Manyak forum ahalisinden bir türlü kurtulamadık. ! :( YY bitti, bunlar hala gitmiyor. Kendi kendilerine seans yapıp durdular, ama düzeleceklerine daha da beter bir hal aldılar.. Her türlü yardım önerilerine açığız. İmza : Dizifilm com yöneticileri :) )
5) ...

varın, gerisini siz bulun.. :) benim çatlak forum üyesi arkadaşlarım :)

cerenimo
01-03-07, 16:47
Ewet arkadaslar cidden hepiniz harikasınız.Forum iyice koptu, espriler havada uçuşuyo walla.Biz de okuyoruz, diziye kadar özlem cekmiyoruz dimi ama ;)
Bu farum harbiden bayaa yaratıcı bi dorum oldu artık...Dizi yazalım, oynatalım mukemmel olur walla :img-wink:
:img-hyste :happy0064 :good: :img-pilot
Bi de bu arada sunu soyliim, bence bu bolumde bir öpüşme olcak.Gördüğümüz her şeye rüya, hayal demeye başladık farkında mısınız arkadaslar.Durumumuz wahim kanımca

Medea
01-03-07, 16:47
Ebru Eskiden hepsi akılııydı ismini nedense çok tuttum ben ;) :)

sinemim_g
01-03-07, 16:55
dizi yaratıcı olunca izleyenleride yaratıcı olduyoo:happy0064 forum koptuu ya :img-hyste yakında hulusicana kardeşte istersiniz sizz:img-hyste belginnur:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
o kadar renkli bir atmosfer ki dizi başlayana kadar vakitt öldürüyozz...
33. bölüm sonra nasıl bir hayal dünyasıı bekliyoo bizi merak içindeyim özet versenizeee:img-cool2

RebeCa
01-03-07, 17:36
arkdaşlar gülmekten bıttım tek kelıme ıle süpoersınız. hepinizi ayakta alkışlıyorum.foruma daha yenı gırdım çok iş vardı bugun. çok ıyı geldı
Ebru'cum eskıden hepsı akıılıydı yı bende çok sevdım

şimdıden ıyı seyırler.

ebru.karaca
01-03-07, 17:40
Ebru Eskiden hepsi akılııydı ismini nedense çok tuttum ben :)

:img-wink:

dizi yaratıcı olunca izleyenleride yaratıcı olduyoo:happy0064 forum koptuu ya :img-hyste yakında hulusicana kardeşte istersiniz sizz:img-hyste belginnur:img-hyste :img-hyste
o kadar renkli bir atmosfer ki dizi başlayana kadar vakitt öldürüyozz...
33. bölüm sonra nasıl bir hayal dünyasıı bekliyoo bizi merak içindeyim özet versenizeee:img-cool2

Kardeş zaten var. Belginnaz.. :)
Ama üçüncüyü düşünebiliriz Belginnur için.. :)

Çocuklar doğdu, bakımı için kavga edildi, MAG'dı, KAG'dı, TAG'dı, ayrımlar yapıldı.. :img-hyste :img-hyste

ebru.karaca
01-03-07, 17:41
arkdaşlar gülmekten bıttım tek kelıme ıle süpoersınız. hepinizi ayakta alkışlıyorum.foruma daha yenı gırdım çok iş vardı bugun. çok ıyı geldı
Ebru'cum eskıden hepsı akıılıydı yı bende çok sevdım

şimdıden ıyı seyırler.

Sağol Refkacığım.. :img-wink:
Canım, ben de sabahtan beri ne güldüm.. :)
Bu gün forumda ayrı bir güzellik var.. Haydi hayırlısı.. :)

xeno
01-03-07, 17:46

ilahi schmetterling :img-hyste , bayıldım bu lafa tarık kardeş ve çatlak sevgilisi:img-hyste :img-hyste :img-hyste

xeno
01-03-07, 17:49

Bir de dizide öpüşürken takılı kalsalar birbirlerine fena olmayacak:img-hyste , bize ilaç gibi gelecek yoksa forumun hali duman :) bu arada işten geldim yazılanları okudum, acayip eğlendim arkadaşlari bu forumdan biş değil bir kaç dizi çıkar bu performanslarla...

nowar_77
01-03-07, 18:24
Bu arada saat : 15.43 inanmıyorum büyük heyecana saatler kaldı...
Biz evde yokuz..Sakın aramayın sormayın..Telefonlarımız çalışmıyor... Cep telefonumun şarjı bitti veya kapsamı dışında... Elektrik kurumu lütfen insaf et... Kablolu tv lütfen bize acı...

Bu arada bugün saat 19.55- 20,00 arası 5 dk küresel ısınmaya karşı ışıklarınızı kapatıyorsunuz.Şalter iniyor.. :img-wink: Tamam mı arkadaşlar:img-yes: :img-wink:

Bütün cümlelerine katılıyor,sevgilerimi gönderiyorum:)sadece bir farkla s saat şu anda 18.25:)

handeozbek
01-03-07, 18:54
Dizimize 1 saat kaldı. Bakalım bizi ne gibi süprizler bekliyor. Terörün boyutu ve vereceği zararlar neler?:img-hyste Herşey süpriz olacak bekleyip göreceğiz. Heyecan var mı efem?:img-grin2

ehlocan
01-03-07, 18:58
Yorumlara bu başlıktan devam edebilirsiniz.Fakat arkadaşlar :
Yeni başlık hayırlı olsun
Diziye dakikalar kaldı

gibi tek cümlelik mesajlardan kaçınalım :)

Keyifli paylaşımlar olması dileğiyle
Sevgiler
Ehlocan

handeozbek
01-03-07, 19:00
Yeni başlığımız hayırlı olsun
Dizimize 1 saat kaldı. Bakalım bizi ne gibi süprizler bekliyor. Terörün boyutu ve vereceği zararlar neler? :img-grin2 Herşey süpriz olacak bekleyip göreceğiz. Heyecan var mı efem?:img-grin2

jenn
01-03-07, 19:03
Yeni başlığımız hayırlı olsun
Dizimize 1 saat kaldı. Bakalım bizi ne gibi süprizler bekliyor. Terörün boyutu ve vereceği zararlar neler? :img-grin2 Herşey süpriz olacak bekleyip göreceğiz. Heyecan var mı efem?:img-grin2

handeciğim ehlocan arkadaşımız ne yapmayın dediyse yapmışsın ama hepsini birden yaparak tek cümle yerine birkaç cümlede kurtarmışın
:)))))

ceza_cansu
01-03-07, 19:05
Selam arkadaşlar.Bugün pek bir neşeliyiz(aman hiç bozulmasın).Aranızda olamadım ama eve gelip forumu okumaya başladığımda her sayfada koptum.21. bölümdeki 2 serserinin tekrar ortaya çıkması ve Yalancı Yarim terör ikisi de süperdi:img-hyste :img-hyste
Bu bölümde öpüşme olucak mı olmicak mı konusunda bende ne yazıkki olamayacağını düşünüyorum.Belgin kesin orda Naz'a ya da Tarık'a seslenir ve öpüşme olmaz.Ama olsun bu bölümde de çok güzel şeyler yaşanacağı kesin:img-yes:

sude9
01-03-07, 19:13
DÜRÜLÜLÜ, yalancı yarimdeki kötü karakter özellği ile bu yılın en iyi kötü karakter ödülüne şimdiden aday..maşallah bu aşk ilşkisinin içine en iyi turp suyu sıkan karakter..en büyük özelliği en can alıcı sahnelerde araya zıpçıktı gibi girerek seyirciyi kendinden nefret ettiren,hatta seyircilerin masum dürülülerininde bu nefretten nasib almasını sağlayacak kadar kötü bir karakter.korkarım bu gidişle türkiyede dürülülü üreten firmalar iflas edecekler)))

Jenn;kesinlikle haklısın.Bu karakter en az Tarık-Naz kadar ön planda hatta onların da önüne geçti,bu karakterin ortaya çıkmadığı bir sahne var mı?
Tarık "Naz..akşam " diye cümleye başlarken DÜRÜLÜLÜ
Simit dökülen kazağı Naz silkelerken DÜRÜLÜLÜ
Dağdaki öpücük olayının gerçek olup olmadığını Naz Tarık'a sormaya çalışırken DÜRÜLÜLÜ
vs,vs.................Diziden çıkmadı gitti bu karakter

ANIL_
01-03-07, 19:59
İyi seyirler herkese başlıyoor

Başlık Hayırlı Olsun bu arada =)

whiteangel
01-03-07, 20:01
Yeni sponsorumuz (BİG STAR) hayırlı ve uğurlu olsun:) İyi seyirler arkadaşlar:happy0064

nezahat67
01-03-07, 20:16
Yine ne oldu sitemize Allahaşkına.Hem dizi günü hem de anket oylamalarının iyice kızıştığı bir anda sitenin açılamamasının ya da diğer bir deyişle kapının üzerimize kilitlenmesinin sebebi ne acaba? tesadüf denmesin sakın buna kimse inanmaz. Yeter artık, adamakıllı bir uzmanwebster ilgilensin şu siteyle ve bu saçmalığa da bir son verilsin, üç yıldır tıkır tıkır işleyen Barış Akarsu sitesine bu kadar ucuzluk hiç yakışmıyor.:icon_evil :mad72:

ceza_cansu
01-03-07, 20:29
Dizideki telefonlarla ilgili artık hiçbirşey söylemicem.Saolsun Belgin ve Hulusi bu konuda herşeyi söylediler.Bana söylicek birşey kalmadı:):)

nesss
01-03-07, 20:30
Çok eğlenceli başladı :)

Çok eğlendim ilk yarım saatte... Bakalım daha güzel ve eğlenceli sahneler göreceğimizi tahmin ediyorum ve bekliyorum :)

meltem-cmbl
01-03-07, 20:32
hehe gükmekten öldüm yaaa çok komikkk:img-hyste :img-hyste

tarık nasıld edi rahatsız oluyosan şöförlüğü bırakırım:img-in_lo off inş yakınlaşma sahnesi son sahne olmazz

whiteangel
01-03-07, 20:35
Yine ne oldu sitemize Allahaşkına.Hem dizi günü hem de anket oylamalarının iyice kızıştığı bir anda sitenin açılamamasının ya da diğer bir deyişle kapının üzerimize kilitlenmesinin sebebi ne acaba? tesadüf denmesin sakın buna kimse inanmaz. Yeter artık, adamakıllı bir uzmanwebster ilgilensin şu siteyle ve bu saçmalığa da bir son verilsin, üç yıldır tıkır tıkır işleyen Barış Akarsu sitesine bu kadar ucuzluk hiç yakışmıyor.:icon_evil :mad72:

Haklısın arkadaşım:icon_sorr Bu arada ucankus.com da boran ağacılar atağa geçti arkadaşlar. Reklam aralarını iyi değerlendirelim.
Ben ilk bölümü çok beğendim... Çok güzel gidiyor, hadi hayırlısı:good:

denısse
01-03-07, 21:03
AMAN ALLAHIM NE BLUM BU BOYLE:)DIYORUM BEN DAG HAVASI YARIYOR BUNLARA:img-hyste

levoo
01-03-07, 21:04
Öpüşme sahnesi ve ertesi sabahki sahne müthişdi :).Naz da artık kabullendi bu olaydan sonra gerçeği.Süper gidiyor bölüm Belgin cadısı hariç :D:D:D

meltem-cmbl
01-03-07, 21:05
ay aya bana bişeyler oluyorrr:img-fie: ne sahneydi o be vaşla böle şkelide yapmaları süper olmuş eskiyi anlatması falan harikaydı yaaa:img-in_lo

whiteangel
Belgin Hanımmm seni seviyorum:) İyi ki götürdün bu iki keçiyi dağevine..:happy0064 :happy0064 O ne öpüştü yaahuu:good:

nowar_77
nasılsınız arkadaşlar:img-hyste çok kal gelmiş gördüm sizi:img-hyste bu mudur budur 1 bölüm izliyoruz:img-blush kalp sağlığınıza dikkat edin:happy0064

nesss
01-03-07, 21:06
Vayyy Naz'ın derdi anlaşıldı :)

Neyse Naz'da bizde rahatladık galiba heheh şaka bir yana çok güzel bir bölüm ama işler bayağı karışacak Ümit'in boşboğazlığı yüzünden :D

Bakalım Vahi Hulusi ile konuşursa artalık bayağı karışacak... Ama artık Naz-Tarık aşkı resmen başladı. Artık SEvgililer :D

cave77
01-03-07, 21:08
Kim demiş Yalancı Yarim Terör diye :))) ben demiştim ama sözümü geri alıyorum,dizide resmen bir öpüşme terörü yaşanıyorrr :))))) vay vay vay o ne sahneydi be ya ama böyle olacağını bu bölümde öpüşme olacağını tahmin ediyordum:img-wink:

gestalt24
helal olsun vallahi itiraftan daha iyi bir konuma getirdiler diziyi sonunda. tatlı utangaç aşıklar oldular. laf söyleyip kaçıyorlar. öpüşme sahnesinden önce ve sonraki oyunculukları müthişti. tebrikler

denısse
:img-cool2 nasılsınız arkadaşlar:img-hyste çok kal gelmiş gördüm sizi:img-hyste bu mudur budur 1 bölüm izliyoruz:img-blush kalp sağlığınıza dikkat edin:happy0064

BENCE HERKEZ SOKTA SUAN:img-hyste BU KADAR ZOR ILERYENE BIR ILISKIDE DEVRIM OLDU RESMEN:img-yes: COK GUZEL BIR OPUSME SAHNESI CEKMISLER,BEN SON ANA KADAR BIR TELEFON SESI BEKLEDIM:img-hyste

teletabi
01-03-07, 21:12
bu akşam yalancı yarim in şuana kadar yayınlanmış en iyi iki bölümünden birini izliyoruz bana göre..öpüşme sahnesi mükemmel yazılmış ve harikulade oynandı..ertesi sabahki enstantenede tarık ve naz kahvaltı ederken ellerinin arasında bir kaç santim olmasına ragmen ellerini tutamadıkları an o duygu ekrana mükemmel yansıdı...

ayrıca bir çok türk dizisindeki oyuncular öpüşme sahnelerinden kaçarak tam öpüşülecek yerde çok afedersiniz ama bana gerzekçe geliyor sarılarak tüm duyguyu batırıyorlar..yalancı yarim in öpüşme konusundaki yasaksızlığı(ne kadar doğru bir kelime emin değilim) diğer dizilere gerçekten büyük bir fark atan artı özellik..

dediğim gibi şu ana kadar bana göre dizinin 20.bölüm i,le birlikte en iyi iki bölümünden biri olmaya aday bir bölüm izliyoruz :) (ne çok bölüm demişim)

levoo
01-03-07, 21:34
Harika harika harika artık sevgililer birbirlerinin koynunda yatmalar falan :).Çok süper ya.Tarık'ın cep telefonu yine girdi devreye ama bu sefer Tarık affettiriyor kendini :).

Hulusi ve Belgin barışması ve gitmesi iyi oldu romantik gecemiz