Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-7
Sayfalar :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
bu bölümde herkesi ayakta alkışlıyorum vallahii..
ayşe kökçü o durumda oynadığı için..
barış akarsu ve merve sevi o aşkı bu kadar güzel hissettirdikleri için..
senaristler bize bu kadar güzel bir senaryo hazırladıkları için alkışı hakediyorlar..
:happy0064 :happy0064 :happy0064
güney-yase
01-03-07, 22:19
heheheh orda ben de çok güldüm:img-hyste güzel yani tam yerindeydi :)
evet kesinlikle katılıyorum..aşkın en güzel hallerini izledik, herşeyiyle güzeldi..benim de belgin'e olan gıcıklığım hafifledi haha :)
bu arada ayşe kökçü'yü ayakta alkışlamak lazım o haliyle çekimlere devam etti ve bize süper bi bölüm sundular..tekrar teşekkür ve tebrik ediyorum:good:
gerçektan doğru büyük oyuncuyu bırak ayakta alkışlama tepelere çıkıp alkışlamak lazım boynundaki yara izlerini görünce çok kötü oldum ama o büyük bir güzellikle o haliyle diziyi çekmiş onu gerçekten bir kez daha kutluyorum inşallha hiç ağrısı kalmaz ve birdaha o günleri göstermez Allah ona hiç kimse görmesin tabi çok korkunç birşey
~ topiqq ~
01-03-07, 22:19
obaaaaaaaaa 10 numara bi bölüm izlemiş bulunmaktayız onurluyum:) gururluyum:) mutluyum:) huzurluyum:) keşke her bölümü dağ ewlerinin yogun oldugu bölgeler civarında çekselerrrrr yawwwwww :)
hahahaha keşke cnm keşke =)) hakkaten 10 numaraydı bölüm..diyecek falza söz yok (aslında var da uykum var =) ) aynen huzurluyum şu an, hep dağ evi izlemek istiyorum ben ;)
güney-yase
01-03-07, 22:21
tabiiiiiiii unttmamak lazımmmmm barışı ve merveyide kutlayalım valla sanki aşkı biz yaşıyouz baravo onlara çok güzel oynuyorlar
Arkadaşlar misafirim olduğundan dolayı malesef seyredemedim rica etsem ne oldu anlatırmısınız çok merak ediyorum çok ayrıntılı olmasına gereken en önemlilerini yazsanız yeterli.Şimdiden teşekkürler.
oofffff benim gördüklerimi herkes gördü dimi bu nası bi bölümdü yaaaa şaka değil dimi biri çıkıp kamera şurda el salla demicek dimi
eğer öyleyse bu bölüm benim favorimdir arkadaşlar fevkaladenin fevkinde bişeydi bu bölüm yaa bayıldım bittim...... :happy0064
Arkadaşlar misafirim olduğundan dolayı malesef seyredemedim rica etsem ne oldu anlatırmısınız çok merak ediyorum çok ayrıntılı olmasına gereken en önemlilerini yazsanız yeterli.Şimdiden teşekkürler.
_marbled_ sanırım kaderinin kurbanı oldun ve şimdiden en iyi bölüm olarak nitelenen bir bölümü kaçırdın...bu gece ikinci bir öpüşme sahnesi yaşadık..ve 20. bölümü aratmayacak derecede iyiydi..ertesi günkü utangaçlığın ve çekincelerin yansıtıldıgı enstanteneler..yetmişlerdne kalma bir çamlıca tepesi aşıkları hikayesi gördüm ben bu gece..
oh be ohhhhhhhhhhhhhhhhh :happy0064
çok şükürrrr muhteşem romantizim,süper ötesi kelime oyunları ,espirileri ile bir bölüm daha geçti..
ben bu bölümü çok çok çok ama çok beğendim.demekki romantizim oluncada süper oluyomuş. :happy0064
amma terminatör belgin kaynana nazın başına birini musallat edecek,tabiki tarık kıskanacak.ümit izin almak için tarık tekelioğluna gidecek.
enson sahnede tam ahanda itiraf geliyor dedim.bu seferde ev yandı amma itirafmış ya
ya telefon çalar(ama bu sefer kapamış akıllı tarık eferin) ya biri gelir.en sonunda bunların aşkı gibi dağ evide yandı tüüüü ne şans be tarık .
ancak çok heyecanlı bir yerde bitti dizimiz şimdi 1 hafta beklede neler olacak gör.ama şu 33'üncü bölüm bu dizimizin 20'inci bölümden sonra 2'inci dönüm noktası diyorum artık yavaş yavaş her şey ortaya çıkacak ve sonunda tarık naz aşkı kazanacak inşallahhhhhhhhh :good:
yanlız ayşe hanımı tebrik etmek lazım gerçek sanatçı işte yaralı yaralı dizimizi aksatmamak için oynamış.boğazındaki yaraları görünce işte sanatçı dedim.helal olsun ve çok geçmiş olsun tekrar. :img-yes:
bu bölüm için senaristlerimiz ve oyuncularımızı ayakta alkışlıyorum tebrikler yalancı yarim ekibi ve tebrikler BARIŞ AKARSU bütün duyguları resmen yaşıyormuş gibi oynadın helel olsun :happy0064 :good:
whiteangel
01-03-07, 22:25
Seni seviyorum sözcükleri ağızlardan dökülmedi belki ama... Her bakışta, her nefeste, her harekette, her mimikte, her konuşmada tüm zerrelerinden Seni seviyorum fışkırıyordu adeta. Ben tekrarını hemen şimdi izlemek istiyorum.. MÜKEMMEL BİR BÖLÜMDÜ. :happy0064
dağ evini tutuşturan o odun değil aşklarının ateşi oldu arkadaşlar:)
yanlışmıyım yahu:)
son dakika gölü attılar resmen bize yahu.ben öpüşürler orda biter dedim ama telefon olayından sonra yangın çıktı başımıza..olsun olsun nasıl olsa kurtaracak DALYAN gibi tarık :) nazını:)
Seni seviyorum sözcükleri ağızlardan dökülmedi belki ama... Her bakışta, her nefeste, her harekette, her mimikte, her konuşmada tüm zerrelerinden Seni seviyorum fışkırıyordu adeta. Ben tekrarını hemen şimdi izlemek istiyorum.. MÜKEMMEL BİR BÖLÜMDÜ. :happy0064
Boşuna dememişler gözler kalbin aynasıdır yalan nedir bilmez onlar siyah mavi yeşil olsun aşkı inkar etmez onlar tıpkı bu şarkının sözleri gibi
[QUOTE=teletabi;2521677ertesi günkü utangaçlığın ve çekincelerin yansıtıldıgı enstanteneler..[/QUOTE]
Bu cümle bizim yalancı yarime neden bu kadar bağlandığımızın açık bir ifadesi. Gerçekten o sahneler süperdi hem Tarık hem Naz için.
Naz aştı kendini artık yangından önce nasılda uzandı Tarık'ğa kaller tutuşmadan ev tutuştu o başka
Acaba diziye şöyle karizmatik..yakışıklı...çello çalmasını bilen biri mi katılacak..Tabii ki ERKEK...:img-hyste :img-hyste
ayyy dah a erken bunun için...hele şu bölümün sırıtık ifadesini bir atalım...ne zaman atabilirsek artık....:icon_whis :icon_whis
TEK TEK TEK TEK KELİMEYLE HARİKA-KOMİK-ROMANTİK-DUYGUSAL BİR BÖLÜMDÜ.şu ANDA O KADAR UYUŞMUŞ DURUMDAYIM Kİ CÜMLELERİ OLUŞTURMAKTA ZORLUK ÇEKİYORUM.GERÇEKTEN FAKA BASTIK HEM DE NE BASMAK.aRTIK GEÇEN HAFTAKİ BÖLÜMDEN ÖLE ÜMİDİ KESMİŞİZ Kİ BEN AĞZIM KULAKLARIMDA İZLEDİM.TARIĞIN ARTIK CANINA TAK EDİP İTİRAF ETME ÇABASI O KADAR MASUM VE GÜZELDİ Kİ ACABA BÖYLE AŞKLAR VAR MI GERÇEK HAYATTA AMA GALİBA OLMADIĞI İÇİN BU KADAR EKRAN BAŞINA KİLİTLİYOR BİZİ BU DİZİ.KAYIK MUHABBETLERİNE BAYILDIM HELE TARIK BABASI GİBİ BIRAKIP GİTTİ YA ANNESİNİN YANINA YERLERE YATTIM HA İŞTE TAM BABASININ OĞLU(NİYETLER FARKLI OLSADA) DEDİM :img-wink: . NEYSE DÖNÜŞTE KONUŞMALARI VE DİKKATİNİZİ ÇEKİYORUM EL ELE DÖNMELERİ :good: BEN DEDİM HERHALDE HAYAL GÖRÜYORUM.ARABA DA YAPTIKLARI MUHABBET DE ÇOK TATLIYDI. AAAAA EN ÖNEMLİSİNİ UNUTUYORDUM ÜMİT-FİLİZ İLİŞKİSİ VE TARIĞIN YANLIŞ ANLAŞILMASI YA SENARİSTLER ÖLE GÜZEL İŞLEMİŞ Kİ ÇOK ÇOK ÇOK HOŞUMA GİTTİ. VE SON SAHNE; ÇOCUK O KADAR HAZIRLIĞINI YAPSIN, TELEFONLAR KAPANSIN(ARKADAŞLAR HAKLISINIZ SENARİSTLER KESİN OKUYOR FORUMU), TAM DUDAK DUDAĞA GELİNSİN NANANANA YANGIN !!!!AY BURASI DA YANİ PES SENARİSTLER RESMEN BİZİ FAKA BASTIRDI.:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 AMA BEN NAZA BİRŞEY OLACAĞINI SANMIYORUM HATTA TARIĞIN ONU KURTARMASI DAHA DA AŞKINI PEKİŞTİRECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.HATTA GARİP BİR FANTAZİ AMA SANKİ TARIK NAZI KURTARIYIYM DERKEN HASTALİK OLACAK GİBİ GELİYOR NAZA BİRŞEY OLMAYACAK TA.hAYDİ HAYIRLISI MALESEF BEKLEYİP GÖRMEKTEN BAŞKA ÇARE YOK:((((((((
BAZI ARKADAŞLAR DA DEĞİNMİŞLER BARIŞ AKARSUDA'Kİ GELİŞME BENİ ÇOK MUTLU EDİYOR.MİMİKLERİNİN KULLANIMI, EL KOL HAKİMİYETİ HER GEÇEN GÜN BENİ DAHA ÇOK ŞAŞIRTIYOR.bu YOLDA İLERLEMESİNİ GÖNÜLDEN İSTİYOURM VE BAŞARILI OLMASINI TÜM KALBİMLE İSTİYORUM.
VE SON OLARAK BU BÖLÜMDEN SONRA BEN,M TAHMİNİM DİĞER BÖLÜME KADAR SENARİSTLERİMİZ DURMAZ YİNE PES PEŞE GELİR GİBİ GELİYOR VE HEYECANLA GELECEK SENARYOLARI BEKLİYORUM HER KESE İYİ GECELER DİLİYORUM TABİ HEYECANDAN UYUYABİLİRSENİZ.:img-help: TANRIM BU 7 GÜN NASIL GEÇECEK.:sad53: :sad53:
NOT: BÜYÜK YAZMA KURALI VARMIYDI YOKMUYDU HATIRLAMIYORUM UZUN ZAMANDIR SADECE OKUMAKLA YETİNİYORUM.AMA LÜTFEN BU SEFERLİK AFFEDİN.bÖLÜM HEYECANINDAN KUSURA BAKMAYIN.:icon_sorr
Off ya böyle bir bölümde misafir gelir mi yaw? Ne telefon, ne de kapı sustu bizim evde. :icon_evil Seyrettim seyretmesine de kerkese kafa sallayarak ama aklım ve gözlerim TV de, yüksek sesle konuşanları kovmak isteyerek. :img-blush
Bir an önce bir daha izlemem lazım bu bölümü. Onca davetsiz misafire rağmen favori bölümlerinden biri oldu bu bölüm. Sadece gözlerine baksam bile buram buram aşk okunuyordu bizimkilerin bakışlarında. Tüm ekibi tebrik ediyorum bu güzel bölüm için.
Acaba diziye şöyle karizmatik..yakışıklı...çello çalmasını bilen biri mi katılacak..Tabii ki ERKEK...:img-hyste :img-hyste
ayyy dah a erken bunun için...hele şu bölümün sırıtık ifadesini bir atalım...ne zaman atabilirsek artık....:icon_whis :icon_whis
Vallaha Bülbü'lüm feriştah gelse nafile artık Belgin hayal kurup dursun bak ilkinde Naz ne olduğunu anlayamıştı ama ikincide kendine gelemedi çarpıldı başı döndü ayakta zor duruyordu peki Tarık'ın Naz'ın gözleri kapalı haldeki duruşunu öyle güzel gülemseyerek seyrediyorduki işte ben öptümü böyle cin çarpışa döndürüm insanı şaraba gerek yok öpeyim yeter
ahmet çakar'ın bi reklamı vardı benzin istasyonu reklamı hatırlarsınız orda 5 5 5 deyip duruyolardı. buyukbaba(şahin abi) ve ben de 5 haftadır yani 28.bölümden bu yana 33 33 33 deyip durduk. çoğu kişi bilir bunu.
ben doğum günü hesabı yaparak 33.bölümde çok güzel şeyler olacak diye bi tahminde bulundum. şahin abi de 33'ün okunuşunda ötürü öpüşme olacak ve dikkat edin demişti :) benim çok güzel şeyler olacak tahminimle şahin abinin öpüşme tahmini tuttu :)
bölüm için ise ne söyleyebilirim ki.
harika bir bölüm izledik. bölüm izlemedik AŞK izledik. böyle tatlılık olur mu yaaa.
barış akarsu'ya, merve sevi'ye ve özellikle de ayşe kökçü'ye çok çok çok teşekkür ederim. ayşe kökçü hasta hasta oynayarak herkese oyunculuk örneği gösterdi.
eee ne diyelim aşk başladı artık. hayırlı uğurlu olsun. sondaki yangın bence iyi oldu. çünkü bu yangın sonunda çok duygusal ve güzel sahneler izleyecez. geçenlerde iki aileyi izlerken bi arkdaş demişti "birisi naz'ı kaçırsa tarık ne yapar" diye. işte burda da kaçırma olmadı ama onun daha beteri oldu. şimdi tarık aşkını kurtarmak içiin neler yapacak onu görecez.
belki ilk defa ağlayacak, ve sonunda aşk itirafı olacak. ve bu yangın onları zaten kenetlenmiş olan bağlarını iyice kenetleyecek.
ebru.karaca
01-03-07, 22:43
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar..
Yeni başlığımız hayırlı olsun.
Bu akşamki bölümü izleyemeyeceğim yönünde kendimi o kadar alıştırmıştım ki, biraz bile izleyebilmek acayip mutlu etti beni.
Eskiden olsa reklam arasından sonra bir dakika izleyememişsem, cıngarı çıkartıyordum. Hatta iki perşembe misafir geldi, umursamadım.
Neyse ki, onlar yemekteyken dizinin en önemli yerlerini izleyebildim :)
Arkadaşlar;
Toplamda 10,15 dakika falan izleyemedim. Ama geniş yorum yapamayacağım şu an. Çünkü misafir varlığında pek rahat izleyemedim. Asucuğum cd'yi gönderecek, izledikten sonra deli gibi yorum yazacağım. Bu bölüm her şeye değerdi :)
Bu bölüm tek kelime ile MUHTEŞEMDİ.
Başka kelime yok arkadaşlar tarif için. Ben bu kadar muhteşem bir bölüm beklemiyordum. 30. bölümden sonra kendimi çok fazla şey beklememeye alıştırmıştım. Ama yine de fragmanın güzelliğinden, bir şeyler ümid ediyor kalp. Ama dizi öylesine etkileyiciydi ki, bayıldım bayıldım. :)
Bu kadar üst üste başbaşa kalmalar, romantizmler.. Resmen ROMANTİZM ZEHİRLENMESİ yaşadım bu akşam. Ayşe hanımın kaza geçirmesi (kusura bakmayın ama) DİZİMİZE YARADI :)
Duygularım o kadar yoğun ki, ne yazayım bilmiyorum. Çok şey anlatmak istiyorum ama kelimeler kifayetsiz kalıyor.
İşte budur!
Geçirdiği kazaya rağmen çekimlere gitmekten ödün vermeyen Ayşe hanıma ve diğer tüm oyunculara,
Yapım ekibine ve
Tabi ki SEVGİLİ SENARİSTLERİMİZE sonsuz teşekkürler..
Ya böyle harika bir bölüme bir hafta sonra kavuşmak zorunda kalsaydık? :)
Asucuğumun da dediği gibi, ağzım kulaklarımı, ensemi de geçti artık :) :img-hyste
Öyle melül melül dolaşıyorum ortalıkta. :)
Diğer arkadaşlar zaten bölümün güzelliklerini tek tek sıralıyorlar.
Ancak ben, Ayşe Hanım’ı o yaralı haliyle rolünü en iyi şekilde oynamaya çalışırken izlediğim andaki hissettiğim duyguyu kelimelerle tarif edemiyorum.O an kendisine çok büyük saygı duydum ve demek ki gerçek profesyonellik buymuş dedim.Sanırım Ayşe Hanım’ın yılların tiyatrocusu olmasının etkisi büyük.Acaba birkaç dizisi tutulup, kendisini iyi oyuncu zannederek bölüm başına milyarlarca lira para alan bu piyasadakilerden kaçı bu fedakarlığı gösterebilirdi ki?
Kendisine en derin saygı ve şükran duygularımı iletmek istiyorum.
Bence o kişi Tarık olacak...dekan bula bula Tarık'ı bulacak ve böylece Belgin kendi kazdığı kuyuya kendi düşecek :)))) bu sıfatların hepsini taşıyan tek kişi Tarık hem çello da çalıyor:img-wink:
ebru.karaca
01-03-07, 22:48
Yeni sponsorumuz (BİG STAR) hayırlı ve uğurlu olsun:) İyi seyirler arkadaşlar:happy0064
Evet meleğim..
Hatırlattığın iyi oldu.
Hayırlı uğurlu olsun :)
Belgin Hanımmm seni seviyorum:) İyi ki götürdün bu iki keçiyi dağevine..:happy0064 :happy0064 O ne öpüştü yaahuu:good:
:img-yes: :img-yes: :img-yes:
helal olsun vallahi itiraftan daha iyi bir konuma getirdiler diziyi sonunda. tatlı utangaç aşıklar oldular. laf söyleyip kaçıyorlar. öpüşme sahnesinden önce ve sonraki oyunculukları müthişti. tebrikler
Evet ya! Evet! Evet! Evet!
cano_barış
01-03-07, 22:50
evt bencede mükemmel bi bölümdü romantizm doruktaydı. romantizimin yanında gelecek bölümlerle ilgili bir sürü ip ucu vardı: ilk başta naz a yeni sevgili adayı var, tarık a yeni rakip yani. ayrıca vahi artık filizle ilgili gerceği -ya da yalanı- biliyo hulusiye onu soracak. naz tarık ın hulusiden korkmasının altındaki asıl gercegi sorgulayacak. ümit in kendisi tarık tekeliogluyla bulusmaya gidecek... "ve daha bircok sürpriz gelişme yalancı şoförüm dizisinin bu bölümünde sakın kacırmayın!" Naz ın dediği gibi gelecek bölümde cok sürpriz şeyler olacak ve bunlar cok olay yaratacak coook. işler cözülmeye yada iyice karışmaya baslıyo artık gel persembe gel :img-yes:
ebru.karaca
01-03-07, 22:51
Kesinlikle cnm ama son 5-10 dakika :(((
Bu bölüm hiç bitmesin istiyorum:happy0064
Hiç bitesi bir bölüm değildi zaten Nesliciğim :)
O kadar güzel şeyi üst üste yaşadım ki bu bölümde, inanasım gelmedi. Bir yer geliyor, bayılıyorum. Sonra bir başka muhteşem yer.
Yok diyorum, bu kadar da olamaz. Bu zamana kadar böyle anları o kadar çok bekledik ki.. :) Sonunda 33. bölümde, önceki 32 bölümün acısını çıkartırcasına coşkuya saldı senaristler bizi :) :)
[B]Acaba diziye şöyle karizmatik..yakışıklı...çello çalmasını bilen biri mi katılacak..Tabii ki ERKEK...:img-hyste :img-hyste
vallahi bülbül cüğüm benim de aklımda bu ama şu anda herkes öyle derin bir romantizm içindeki yazamadıydım:)hele belgin "şöyle genç kızların sevgilisi olabilecek "diye de özellikle ekleyince aklıma böyle anılan bir kaç isim geldi:img-help: yangın filan hakgetire felaket boyutunda ...hemen kovdum aklımdan:)
selam arkadaşlar uzun ve detaylı yorumumu yarın yapacam amaaaaaaa....ya inanın her duyguyu yaşadım bu bölümde.veeeeeee öpüşme sahnesinde ayağa kalkıp alkışlama moduna girdimm:))))ya bu nasıl dizidir böyle..helal olsun ekibe:)))
elmali-turta
01-03-07, 22:56
Off ya böyle bir bölümde misafir gelir mi yaw? Ne telefon, ne de kapı sustu bizim evde. :icon_evil Seyrettim seyretmesine de kerkese kafa sallayarak ama aklım ve gözlerim TV de, yüksek sesle konuşanları kovmak isteyerek. :img-blush
Bir an önce bir daha izlemem lazım bu bölümü. Onca davetsiz misafire rağmen favori bölümlerinden biri oldu bu bölüm. Sadece gözlerine baksam bile buram buram aşk okunuyordu bizimkilerin bakışlarında. Tüm ekibi tebrik ediyorum bu güzel bölüm için.
valla bu bölümü kaçıranlar adına çok üzüldüm.bu bölümde istediğimiz herşey vardı öpüşme,sarılma,omzuna yatma,heyecan... (son sahne istemesekte) tek kelimeyle dört dörtlük bi bölümdü :))
Ayşe kökçü'yede kocaman bi alkış diorum o haliyle yne oynamış ya bölümde bravo valla :img-wink:
Burcu ablacım snde inşallah bir an evvel tamamını seyredersin çünkü kesinlikle kaçırılmıyacak bi bölümdü:))Ebru ablanında misafirleri gelicekti heralde inşallah oda seyredebilmiştir:))
ebru.karaca
01-03-07, 22:57
Naz:Telefonu kapat(DERDİMİZE TERCÜMAN OLDU BU SÖZ)
Orada koptum zaten :)
Tam ben diyecektim, Naz ağzımdan aldı..:img-hyste
Mühteşem bir bölümdüğ ve yine sinir eden bir sondu :D
Yani güleyim mi ağlayayım mı anlayamadım:) Sonu deli etti ama...
Ne diyeyim ya bu aşk çok özel çok güzel oldu... Tarık'ın oyunu süperdi :) Naz'ı yine kendi silahıyla yendi aslında. Söyleyeyip durdu haç haftadır arabayı bilerek bozdun şöyleydi böyleydi sonunda Tarık'ın aklına yer etti hehhehe:)
Bu dağ evi işi harika oldu. :) Belgin hanıma teşekkür etmiştim sırf bu yüzden, yine edeyim :)
Dizinin sonunu çok takamıyorum açıkçası. Öncesinde o kadar romantizm yaşadım ki, mutluluğumu bu son bozamaz.
Tabi, Hulusi yarın evi o halde görünce ne der, bilemiyorum tabi :)
Asu'ya şöyle bir soru sordum: Ne yani, yarın Hulusi bizimkilerin dumandan bayılmış VİCUDLARI ile mi karşılaşacak?:img-hyste
Yok, durumu o kadar dramatize etmezler. Etmeliler dedi. :)
Ben de katılıyorum.
Tarık Naz'ı kurtarır, kahraman olur. Ya da araya başka şeyler girer. Hastane mastane, biraz oyalanırız :)
Her saniyesinden keyif alarak izlediğim hatta,20.Bölümü de gölgede bırakan süpeeer bir bölümdü.Bir aşk bu kadar güzel anlatılır,(burada senaryo ekibini kutluyorum) bir aşk her haliyle, bu kadar gerçekçi yansıtılır (burada Barış Akarsu ve Merve Sevi'yi kutluyorum)Diziyi aksatmamak için,yaralı haliyle oynayan,gerçek sanatçının nasıl olması gerektiğini gösteren Ayşe Kökçü'yü ayakta alkışlıyorum.:happy0064 :happy0064
ceza_cansu
01-03-07, 22:57
Bölümde en çok hoşuma giden sahneleri yazıp yorum yapmak istedim ama gerçekten seçemedim.Her sahne her an birbirinden güzeldi.Böyle bir bölümü bize izlettikleri için bütün ekibe özellikle de Barış Akarsu,Merve Sevi ve de tabiki Ayşe Kökçü'ye çok ama çok teşekkürler.Ellerine sağlık
ebru.karaca
01-03-07, 23:01
Bu final için tek şey söylüyorum.... haftayada dağ evindeyiz.... ve kötü birşey beklemiyorum.... olması abes olur zaten
Bölüm süper ötesiydi... herşey çok güzeldi.... sıkan tek sahne yoktu.... Ayşe hanımı ise ayakta alkışlıyorum. Bu ne özveri böyle.... kimse bahsetmesin.. bu sayfaları okuyanlar, sanatçının nasıl olması gerektiğini öğtrendi, ve her tanıdığına öğretecek.:happy0064 :happy0064 :happy0064
31. bölüm için ağzım enseme kadar uzadı demiştim... ensemi geçti arkadaşlar ben bu kadar sırıtarak seyrettiğim bir dizi anımsamıyorum. Her hafta o bölüm için en güzeli diyordum. Bu bölüm tartışmasız lider.:good:
Budur Asum yaa..
Ayrıca bölümün heyecanını benimle paylaştığın için de çok teşekkür ederim canım.
Şu an diziyi tekrar izliyorsun muhtemelen. En doğrusunu yapıyorsun. :)
Böyle bir bölüm değil 2,3 kere; 10 kere izlense yetmez :)
En favori bölmülerim:
1) 33 (şu anki ruh haliyle bir ve ikinci sıra değişebilir :) )
2) 20
3) 21
Hmm...:img-yes: :img-yes:
slm arkadaşlar bu akşamki bölüme diyecek söz bulamıyorum gerçekten müthişti:love05: acaba aranızda nazla tarığın aralarında geçen replikleri hatırlayanınız varmı? bu bölümün heyecanı ve sevincinden replikler benim hafızamdan silinmiş:img-grin2 aklında kalanınız varsa şu ablanıza bi zahmet sıralayverin lütfen...
ebru.karaca
01-03-07, 23:04
İyi iyi asıl beklediğimiz aynı evin içinde kaçamak kaçamk buluşmaları bakışmaları asıl şimdi göreceğiz galiba :)
Bu arada senaristler kesinlikle forumdaki her satırı okuyorlar :D
-Telefonu kapatsaydın bari
-Kapattım kapattım :)
bunun gibi bir replik duydum ve ben gülmekten o anın duygusallılığını falan unuttum hehehe:) Çok iyiydi sonunda telefonlardan bıktığımızı anladılar :)
Ve biz de o KAÇAMAK BAKIŞLARI zevkle izliyor olacağız :) :)
E artık biz de birer YY Senaristi olduk Neslihan.. Ellerine su dökebiliriz :)
elmali-turta
01-03-07, 23:04
Bence o kişi Tarık olacak...dekan bula bula Tarık'ı bulacak ve böylece Belgin kendi kazdığı kuyuya kendi düşecek :)))) bu sıfatların hepsini taşıyan tek kişi Tarık hem çello da çalıyor:img-wink:
bencede tezayyy zaten belginin o dekana saydığı özellikler bana çok tanıdık geldi bilemiorum yani herşey olabilirr yinede:img-wink:
ebru.karaca
01-03-07, 23:09
Canım benim;
Seni en çok ben anlarım bu akşam.. Aynı durumdaydım. :)
Bülbülüm adminim..
Kim gelirse gelsin.. Bu gün bunlar bu kadar şey yaşadı ya.. o kısmı hiç düşünmüyorum :)
O adam gelince de, birazcık kıskançlıklar izleyeceğiz demektir :) Ama ben o konuyu daha sonra düşünmeyi tercih ediyorum :)
Ayşe Kökçü'ye sonsuz saygıalrımı iletiyorum. Kaza geçirmesine rağmen diziyi bırakmadı ve herkese bir oyunculuk dersi verdi bence. Kaza geçirmesine çok üzüldüm tekrar geçmiş olsun ama eğer kaza geçirmeseydi böyle bir bölüm olmazdı gibime geliyor ama bunları düşünüp bu günün, bu bölümün bende bıraktığı bu tadı kaçırmak istemiyorum.
Başta senaristler olmak üzere tüm ekibi ayakta alkışlıyorum.
Özellikle Barış ve Merve'nin oyunculukları kendini kat be kat arttırdı. Tüm duyguları bize aktardılar. O kadar doğaldıları ki! Harika!
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler:happy0064 :happy0064 :happy0064
ebru.karaca
01-03-07, 23:12
Valla aklıma gelmedi değil Tezay.. :)
valla bu bölümü kaçıranlar adına çok üzüldüm.bu bölümde istediğimiz herşey vardı öpüşme,sarılma,omzuna yatma,heyecan... (son sahne istemesekte) tek kelimeyle dört dörtlük bi bölümdü :))
Ayşe kökçü'yede kocaman bi alkış diorum o haliyle yne oynamış ya bölümde bravo valla :img-wink:
Burcu ablacım snde inşallah bir an evvel tamamını seyredersin çünkü kesinlikle kaçırılmıyacak bi bölümdü:))Ebru ablanında misafirleri gelicekti heralde inşallah oda seyredebilmiştir:))
Ah Miraycığım ah!
Evet, misafirler vardı. Hala da varlar :) (Ben kaçak göçek geldim pc başına :) )
Ama canımcığım, yarım yamalak da olsa rahatlıkla söyleyebilirim ki,
Şimdiye kadarki en güzel bölümdü :)
Ayrıca güzel dileklerin için teşekkür ederim canımcım.. :)
Bugün bu siteye ilk kez girdim ve hemen üye oldum öncelikle herkeze merhaba..
Bende dizinin manyaklarındanım :img-yes: Ya ne kadar mükemmel bir bölümdü yaa başından sonuna kadar göz kırpmadan izledim walla ama sonu yine deli etti beni!! Telefon çalar ayrılırlar yangın cıkar ayrılırlar :sad53: ya bu cocuklar ne zaman gerçekten kavuşacaklar kardeşim sinir oluyorum ya her bölümün sonunda bu iş uzadıkça uzuyo artık kavuşsunlar ve Tarık ın asıl büyük yalanlarıyla ugrasmaya başlasınlar yeteeeeeeeeerrrrrrrrr... Ama bu dizinin en güzel yanı bugüne kadar ne sigara içildi ne de kurşun sıkıldı tüm Türkiye izlesin bu Aşk ve Macera dizisini :img-pilot
elmali-turta
01-03-07, 23:18
Ah Miraycığım ah!
Evet, misafirler vardı. Hala da varlar :) (Ben kaçak göçek geldim pc başına :) )
Ama canımcığım, yarım yamalak da olsa rahatlıkla söyleyebilirim ki,
Şimdiye kadarki en güzel bölümdü :)
Ayrıca güzel dileklerin için teşekkür ederim canımcım.. :)
bişey değil güzel ablacım:)) inşallah bölümün tamamını izlersinde şöyle güzel detaylı bi yorumunu okuruzz;);)
Bugüne kadar izlediğim en güzel bölümlerden biriydi, hatta en güzeliydi..:img-yes: Hiç bu kadar keyif almamıştım, emegi geçen herkese teşekkürler...:happy0064 :happy0064 :happy0064
eeee nerde kaldı benim replikler:img-grin2 anlaşılan benim gibi kimsenin hafızasında kalmamış neyse inşallah youtubeye arkadaşlar eklerde birdaha izlerim çünkü tekrarlamadan benim hafıza almıyor ezber işini :img-grin2
Bugüne kadar izlediğim en güzel bölümlerden biriydi, hatta en güzeliydi..:img-yes: Hiç bu kadar keyif almamıştım, emegi geçen herkese teşekkürler...:happy0064 :happy0064 :happy0064
aslında dizinin giderek sıkacagını tahmin ediyordum Belgin in bu dag evine götürme olayından sonra ama gene yanıldım :img-yes:
Yukarıda okudum ve bende katılıyorum ki galiba Belginin Naz için Dekan Bey den staj yaptırmak istedigi kişi Tarık kardeşimizin ta kendisi olacak ve olmalı :happy0064 :img-hyste
Yalnız bazı ayrıntılara bayıldım...
Zamana uygun takoz cep telefonu, yerlerı süpürmek için kullanılan eskilerin tabiriyle GIRGIR (gençler belki bilmez) çok iyi düşünülmüş küçük nüanslardı...:happy0064 :good: :good: :good:
Ve...ben senden TOST istedim POST değil...kopardı beni...:img-hyste :img-hyste :img-hyste
BARIŞAHASTA
01-03-07, 23:30
eee arkadaşlar ne bölümdü ama degilmi süperdi süper aşk itirafları beklerken aşkın tam ortasında buluverdik bu bölümde kendimizi hele o sahneler maşallah ne denir yani ...işte bir barış akarsu farkı hem rocker hem artizzz olarak dogmuş anasının karnından insan bu kadarmı süper oynar ya...sana sadece benden sonsuz alkış ..tebrikler
Zamana uygun takoz cep telefonu, yerlerı süpürmek için kullanılan eskilerin tabiriyle GIRGIR (gençler belki bilmez) çok iyi düşünülmüş küçük nüanslardı...:happy0064 :good: :good: :good:
Ve...ben senden TOST istedim POST değil...kopardı beni...:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Ayrıca Hulusi Belgin'i dağ evinde bulduğunda on yıllık tostunu yapmak için cebinden KAŞAR VE TOST EKMEĞİ çıkarması beni kopardı bir kahkaha atmışım o anda :D:img-hyste :img-hyste
Çok ama çok güzel ayrıntılar ve komik replikler vardı :)
bu bölüm çok romantik ve güzeldi.öpüşme sahnesini çok güzel bağlamışlar.
dağ evindeki öpüşmeyi Tarık Naz'a anlatırken tekrar öpüşme oldu.birbirlerini sevdiklerini anlamış oldular nihayet.birde sözlere dökülürse tam olacak.
Barış Akarsu çok başarılıydı.Ayşe Kökçü'yüde kutluyorum.rahatsız olduğu halde diziye devam etmiş.gerçek sanatçılık bu olsa gerek.:good:
whiteangel
01-03-07, 23:43
ANKET SONUÇLARI
Size göre rating rekorları kıran dizilerin çok beğenilen "erkek" karakterlerinden hangisinin yerinde olmak istersiniz?
Yüzde Oy
Aras Dağlı (Sağır Oda) 5,86% 1205
Boran Ağa (Sıla) 15,37% 3517
Burhan Abi (Avrupa Yakası) 6,56% 1563
Çınar (Hırsız-Polis) 5,19% 1300
Doktor Levent (Doktorlar) 10,87% 2352
Esmer (Kaybolan Yıllar) 4,43% 1156
Gaffur (Avrupa Yakası) 5,93% 1224
Mehmet (Acı Hayat) 11,22% 2640
Onur (Binbir Gece) 11,59% 2790
Ömer (Ezo Gelin) 0,63% 109
Serdar (Yaralı Yürek) 0,83% 138
Tarık (Yalancı Yarim) 14,82% 3404
Yılmaz (Ihlamurlar Altında) 8,35% 1901
Ankete Toplam 23299 Kişi Katılmıştır.
ucankus.com a bi el atsak arkadaşlar:img-help:
Haklısın BARIŞAHASTA ve ayşenurrr :D:D [/B]
arkadaşlar aynen ucankus com a zıplıyoruz ve barış arkadaşımıza oyu yapıştırıyoruz aslında bu cocugu genel seçimlerde de bi milletvekili olarak seçmek lazım yalanlarından dolayı tam siyesetçi olacak mizaç war eueheuheue :img-hyste
meltem-cmbl
01-03-07, 23:52
ya arkadaşlar ben hala bölümün etkisinden kurtulamadım valla bu gece uyuyamıcamm ...:img-in_lo
yalancı yarim ailesi.. arkadaşlar.. dostlar.. canlar hepinize selam olsun.. :happy0064 nasılız demiyeceğim nasıl olduğunuzu çok iyi biliyorum.. :happy0064 böylesiniz...
evet geniş bölüm yorumu sonra olsunda.. gerçekten acayip uykum var.. duramayacağım.. bölümü bir cümlede özetlersek..
sevginin artık sahip çıkıldığı bölümdü. baştan sonra harikuladeydi.. sadece belgin kaynanatörün okul idaresiyle yaptığı 1 dakikalık konuşmayı haric tutuyoruz... :img-hyste yani yaptı yapacağını.. ama nafile. :)
yarın görüşmek üzere.. iyi bir uyuyayım bu fırsat kaçmaz.. bye bye
Fark çok az bunu kapatmamız lazım
Aras Dağlı (Sağır Oda) 5,95% 1206
Boran Ağa (Sıla) 15,82% 3521
Burhan Abi (Avrupa Yakası) 6,13% 1564
Çınar (Hırsız-Polis) 5,43% 1301
Doktor Levent (Doktorlar) 10,04% 2355
Esmer (Kaybolan Yıllar) 4,09% 1157
Gaffur (Avrupa Yakası) 5,44% 1225
Mehmet (Acı Hayat) 11,32% 2645
Onur (Binbir Gece) 11,54% 2794
Ömer (Ezo Gelin) 0,82% 109
Serdar (Yaralı Yürek) 0,65% 138
Tarık (Yalancı Yarim) 14,17% 3413
Yılmaz (Ihlamurlar Altında) 8,98% 1905
Canlar muhteşem bölümün en etkiliyici sahnelerinin ilk bölümü SenTüp sitesine eklenmiştir :)
- http://www.SenTüp.com/watch?v=g7l0ONXFT9o ( not: SenTüp'ün ne olduğunu artık ezberlediniz dii :D)
- Malum siteden "neslibek" diye ararsanız bütün videolar çıkacaktır ordanda ulaşabilirsiniz :)
- İsteyen özel msj atsın:)
DipNot: Daha yeni eklediğimden hemen göstermeyebilir 1-2 dakika beklerseniz sevinirim:)
izleyemedim. :icon_sorr :fighting2
ztar en kısa zamanda tekrar verir inşallah. haftaya çarşamba gecesine kalırsa yine kötü.
nete cabuk düşsün dizi.
mükemmel geçmiş bölüm okuduğum kadarıyla. oh be. :happy0064
whiteangel
02-03-07, 00:29
izleyemedim. :icon_sorr :fighting2
ztar en kısa zamanda tekrar verir inşallah. haftaya çarşamba gecesine kalırsa yine kötü.
nete cabuk düşsün dizi.
mükemmel geçmiş bölüm okuduğum kadarıyla. oh be. :happy0064
Eğer benim gibi bir gecekuşu iseniz sabaha karşı 4 civarı eurostarda tekrarı varmış efeem:)
tüh eurostar yok ki.
normal starda yoktur herhalde?
derandamir
02-03-07, 00:35
ben bu bolume hayran kaldim,gercekten bugune kadar en guzel bolumdu,insallah hep boyle romantik ve guzel seyrederiz,nihayet asklarini hissetmeye basladilar,33 bolum en guzel bolumdu.
Nesli ellerine sağlık canım
ness muhteşemsin. çok sağol.
biraz olsun dindirdin bu akşam diziyi kaçırma acımı.
yok mu bir babayiğit bu gece 33.bölümü upload edecek?
:gaz:
:)
Bu bolum ıcın oldukca radıkal belkı de cogumuzun cesaret edemeyecegı yorumlarda bulunacagım.Biliyorum ki forum mahkemesinde suclu bulunup,aynen giyotine yolcu olacagim ama fikirlerimi acık secik soylemis olarak huzur icerisinde gidecegim o sehpaya.
Sahne sahne bolumu ırdeliyelim,hevesle bekledigim bu bolumde umduklarımın hıcbırı gerceklesmedi.Ne bir duygu seli ne de teselli olan komedi sahneleri vardı.Romantizmin tavan yaptıgı opusme sahnesi bile soyle bir gecti.Duygusuz,kalplerimize dokunmayan,zorla yapılmıs hıssı veren,aradaki askı yansıtmayacak kadar beceriksizce bir sahneydi.Daha bitmedi,neydi o kayıkla gezilen sahneler,uzattıkca uzatılan laflar,bosbos bakısmalar,birbirlerine sarıldıklarında hissedemedigmiz o duygu ki adına biz huzur,guven ve seviginin kısaltılmısı olan ask diyoruz,neredeydi?Aklima gelmisken,neye gulecektık,Hulusi beyle Belgin haınım basından gecen kayıkda belgin hanımı bırakıp gıtme sahnesinin babasının oglu dedirtecek kadar tıpkısının aynısını Tarık'la Naz'ın basına gelmesine mi yoksa Hulusui beyin tost ve post sahnelerine mi?Hic gulemem...
Durun daha bitmedi,gelelim evin yanmasına,yahu,telefonları,Belgin hanımı ve aradaki yuzlerce engeli anladık da ,asklarını sozcuklere dokememeleri icin ev mi yakılırmıs?Sonra da Tarık gercek bir delikanlı degilde Naz unuttum der gibi yangınların ıcıne Naz ıcın biran bile dusunmeden gerı donmesı ve tam bu esnada dizinin bu bolumunun sonu gelmesi mi olurmus?Kısacası bolum benim icin bir haya kırıklıgı oldu,cok uzuldum cok...
Yazdıgım yorumun her satırı cok cıddıdır, TABII YERSENİİİİZZZZ:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Lutfen yazdıklarımım tam zıt manasını cıkarmaya calısınız,o zaman gercek yorumumu okumus olursunuz:good:
TEK HECE-AŞK
Var mı beni içinizde tanıyan?
Yaşanmadan çözünmeyen sır benim
Kalmasada şöhretimi duymayan
Kimliğimi tarif etmek zor benim
Kimsesizim hısmımda yok hasmımda
Görünmezim cismimde yok resmimde
Dil üzmezim tek hece var ismimde
Barınağım gönül denen yer benim
Bülbül benim lisanımla ötüştü
Bir gül için can evinden tutuştu
Yüregine toroslardan çığ düştü
Yangınımı söndürmedi kar benim
Niceler sultandı,kraldı,şahtı
Benimle değişti talihi bahtı
Yerle bir eyledim tac ile tahtı
Akıl almaz hünerlerim var benim
Kamil iken cahil ettim alimi
Vahşi iken yahşi ettim zalimi
Yavuz iken zebun ettim Selim'i
Her oyunu bozan gizli zor benim
İlahimle Mevlana'yı döndürdüm
Yunus'umla öfkeleri dindirdim
Günahımla çok ocaklar söndürdüm
Mevla'danım hayır benim şer benim
Sebep bazı Leyla bazı Şirin di
Hatrım için yüce dağlar delindi
Bilek gücüm Ferhat ile bilindi
Kuvvet benim kudret benim fer benim
Yeryüzünde ben ürettim veremi
Lokman hekim bulamadı çaremi
Aslı için kül eyledim Kerem'i
İbrahim'in atıldığı kor benim
Aşk benim,aşk benim .BENİM ADIM AŞK
İşte hepimiz bu akşam ki bölümle bu tek hecenin yürüngesindeydik.Bizi kendisine o kadar çekti ki gördüğüm kadarıyla hepimiz hala etkisinden kurtulamadık.Söylenebilecek fazla bir söz yok tek kelimeyle muhteşem bir bölümdü... :img-yes: :good:
BARIŞAHASTA
02-03-07, 01:01
neslicim sagolasın canım
meltem-cmbl
02-03-07, 01:19
ness cim video için çok teşekkürler ilk açtığımda açıldıı ama bi işim çıktı kapadım izleyemedimm o sahneyi şimdii yine açıyorum ama açılmıyoo sildinmi ordan acaba:icon_sorr
hakikaten bu bölüm şahaneydi,hele öpüştükleri sahne.Bende pür dikkat izledim :) ve iç geçirdimm Ahh ahh diye :)
meltem-cmbl
02-03-07, 01:36
hakikaten bu bölüm şahaneydi,hele öpüştükleri sahne.Bende pür dikkat izledim :) ve iç geçirdimm Ahh ahh diye :)
aynen bende iç çektimm ama o kadar güsel bir sahneydiki bi kere o sahnenini konusu çok güseldi böle çok güsel işlenmiştii dağ evinde ne olduğunu uygulayarak anlatması falan nazda istekliydi zaten:D ve sonnuç istediğimiz gibi oldu. öpüştükten sonra nazın mimiklerini çok beğendim gözü kapalı kaldı dondu kız resmen süper oynadı o sahnede:happy0064
Bu bolum ıcın oldukca radıkal belkı de cogumuzun cesaret edemeyecegı yorumlarda bulunacagım.Biliyorum ki forum mahkemesinde suclu bulunup,aynen giyotine yolcu olacagim ama fikirlerimi acık secik soylemis olarak huzur icerisinde gidecegim o sehpaya.
Sahne sahne bolumu ırdeliyelim,hevesle bekledigim bu bolumde umduklarımın hıcbırı gerceklesmedi.Ne bir duygu seli ne de teselli olan komedi sahneleri vardı.Romantizmin tavan yaptıgı opusme sahnesi bile soyle bir gecti.Duygusuz,kalplerimize dokunmayan,zorla yapılmıs hıssı veren,aradaki askı yansıtmayacak kadar beceriksizce bir sahneydi.Daha bitmedi,neydi o kayıkla gezilen sahneler,uzattıkca uzatılan laflar,bosbos bakısmalar,birbirlerine sarıldıklarında hissedemedigmiz o duygu ki adına biz huzur,guven ve seviginin kısaltılmısı olan ask diyoruz,neredeydi?Aklima gelmisken,neye gulecektık,Hulusi beyle Belgin haınım basından gecen kayıkda belgin hanımı bırakıp gıtme sahnesinin babasının oglu dedirtecek kadar tıpkısının aynısını Tarık'la Naz'ın basına gelmesine mi yoksa Hulusui beyin tost ve post sahnelerine mi?Hic gulemem...
Durun daha bitmedi,gelelim evin yanmasına,yahu,telefonları,Belgin hanımı ve aradaki yuzlerce engeli anladık da ,asklarını sozcuklere dokememeleri icin ev mi yakılırmıs?Sonra da Tarık gercek bir delikanlı degilde Naz unuttum der gibi yangınların ıcıne Naz ıcın biran bile dusunmeden gerı donmesı ve tam bu esnada dizinin bu bolumunun sonu gelmesi mi olurmus?Kısacası bolum benim icin bir haya kırıklıgı oldu,cok uzuldum cok...
Yazdıgım yorumun her satırı cok cıddıdır, TABII YERSENİİİİZZZZ:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Lutfen yazdıklarımım tam zıt manasını cıkarmaya calısınız,o zaman gercek yorumumu okumus olursunuz:good:
vallahi kendi adıma son paragrafa gelinceye kadar yedim:img-blush ellerine sağlık:img-hyste oraya kadar giyotin değil de yaka ölçülerine uygun yağlı urgan düşünmüştüm:):)
yalnız belgin hanım'a uyuz oldum.Ne öyle 2 sini ayırmaya çalışıyor gibiydi.Yakıştı mı Belgin hanım'a.zaten 2 bölümdür beni deli ediyo Belgin Hanım.Bi aşıkları yalnız bırakmadı gitti :icon_sorr
Yazdıgım yorumun her satırı cok cıddıdır, TABII YERSENİİİİZZZZ:img-hyste
Arkadaşım yazını okurken bir an ciddisin sandım.Böyle bir bölüme bu yorum yazıldığı için şaşırdım,afalladım.Bu bölümü beğenmeyeni Allah davul etsin:img-cool2Dizi başladığından beri nice güzel bölümler izledik ama bu bölüm çok farklıydı.Nereden başlayacağımı bilemiyorum(yok yok biliyorum:))bi kere o öpüşme sahnesi oskarlıktı:img-yes:çok güzel düşünülmüş,flashback'lerle zenginleştirilmiş,çok beğendim.Öpüşmeden sonraki Naz'ın hal ve hareketlerine bayıldım.Ertesi gün kahvaltı ederkenki halleri ve sandal sefası çok romantikti:img-in_lo Aklıma İtalya,Venedik muhabbetlerimiz geldi:)malum dizimiz mütevazi bir bütçeyle çekiliyor bu yüzden İtalya işi zor gözüküyor belki gondol sefası yapamadılar ama sandal sefası da onun kadar etkileyiciydi ta ki dülülülü dülülülü:icon_whisÖnemli olan duyguyu yansıtmaları:img-wink:Tarığın aynı babasının bir zamanlar annesine yaptığı gibi Naz'ı bırakıp gitmesine koptum:img-hysteGaliba ben bu bölümde kusur bulamayacağım...Buldum son sahne:icon_twis aman o kadar kusur kadı kızında da olur,hem dizide biraz atraksiyon oldu:img-wink:
Ben de hem Barış'ı hem de Merve'yi bu öpüşme sahnesi için tebrik etmek istiyorum.Hem verilmesi gereken duyguyu tam anlamıyla verdikleri hem de birçok kişinin bin dereden su getirerek çekmek istemediği bu tür bir sahneyi bayalığa kaçmadan başarıyla canlandırdıkları için.Birçok oyuncuya ders olmalı kanımca.Çok estetik ve çok akıcıydı asla sırıtmadı.
Ben de hem Barış'ı hem de Merve'yi bu öpüşme sahnesi için tebrik etmek istiyorum.Hem verilmesi gereken duyguyu tam anlamıyla verdikleri hem de birçok kişinin bin dereden su getirerek çekmek istemediği bu tür bir sahneyi bayalığa kaçmadan başarıyla canlandırdıkları için.Birçok oyuncuya ders olmalı kanımca.Çok estetik ve çok akıcıydı asla sırıtmadı.
kesinlikle bu yoruma katılıyorum,hakikaten gerçekten sevgili gibiydiler.:img-blush
Benim gayet hoşuma giden,performanslarıyla bugün zirve yaptılar.Tebrikler barış ve Merve'ye
slm arkadaslar...bolumu izleyemedim ama yorumlarinizdan az cok ne oldugunu aladim.tekrari yayinlanana kadar neslinin ekledigi videoyu izleyim dedim ama malum sitede acilmiyo...ne oldugunu bilen varmi acaba???
32. bölüm yorumlarının bir kısmını okuyamamıştım biraz önce okudum star'ın dizimizin fragmanını az yayınlamasıyla ilgili bir yorumda koptum:img-hyste
demek sabahtan verdi ha..gerçekten haksızlık etmişiz:img-yes: ya yarın sabahtan verseydi.."EKRANLARIN EN ROMANTİK DİZİSİ YALANCI YARİM..YENİ SÜPRİZLER VE EĞLENCELİ SAHNELERİ İLE DÜN AKŞAM 20.00 DE STAR DAYDI!!!" arkasından bir kahkaha efektiyle birlikte:img-hyste
:img-hyste :img-hysteGece gece beni kahkahalara boğan bu yorumu buraya ekliyeyim dedim:img-wink:nowar_77 sen çok yaşa emi:img-hyste :img-hyste(Şaka bir yana Star'ın bu tutumunu anlamakta güçlük çekiyorum umarım yarın sonuçlar iyi gelir:img-cool2)
whiteangel
02-03-07, 03:07
32. bölüm yorumlarının bir kısmını okuyamamıştım biraz önce okudum star'ın dizimizin fragmanını az yayınlamasıyla ilgili bir yorumda koptum:img-hyste
:img-hyste :img-hysteGece gece beni kahkahalara boğan bu yorumu buraya ekliyeyim dedim:img-wink:nowar_77 sen çok yaşa emi:img-hyste :img-hyste(Şaka bir yana Star'ın bu tutumunu anlamakta güçlük çekiyorum umarım yarın sonuçlar iyi gelir:img-cool2)
Anlayan beri gelse.. Anlatsa.. Biz de anlasak:img-help:
Reytingler kimin umurundaki. Ben muhteşem bir bölüm izledim. Hatta öyle ki bir dizi bölümü değil, adeta başlı başına bir film tadındaydı.:) BENİM İÇİN 1. DİR:good:
whiteangel
02-03-07, 03:12
KÖTÜSÜN SENN KÖTÜSÜNNN:img-hyste Sazan gibi atladım. Ah be Hasret yanlışlıkla başka bişi mi izledin diye endişelendim. Cık cık cık olamazz dedim. Bizim Hasret böyle bir hata yapamaz dedim..:img-hyste AAAAA bir de baktım rüyaymış:img-hyste Sen çok yaşa emi canım benim. Gideyim mutlu mesut uyuyayım.. İyi geceler forum ahalisi..
içtin içtin sızdın.........süperdi:good:
Slm Arkadaşlar,
Uzun zaman sonra nihayet beklediğim romans dozu yüksek bir bölüm izledim.tek kelime ile süper bir bölümdü.itiraf olmasa da ,duygular kelimelere dökülmese de hareketler,bakışlar,davranışlar,terminatör belgine rağmen yakalanan her fırsatta ,birlikte el ele göz göze olmalar mükemmeldi.Yarın sonuçlar gelsin ,o zaman daha bir mutlu olacağım.umarım yüksek bir sonuç gelir de Senaristler de geçen hafta ile aradaki farkı daha iyi anlayıp ,bundan sonra romans dozu yüksek bölümler yazmaya devam ederler....
20.bölümden sonra ilk kez bu kadar heyecan içinde bir bölüm izledim.kendimi o kadar kaptırmışım ki ,reklam aralarında bile kıpırdaman oturmuşum farkında değilim.Hele öpüşme sahnesinde kendimi nasıl kaptırmışsan ayağa fırlayıp alkışlamaya başlayınca kendime geldim.....
Bu arada Ayşe Kökçüyü ,herşeye rağmen tiyatro geleneğine bağlı kalarak ,rölünün hakkını verdiği için,bölümü sekteye uğratmamak adına çektiği acı her hareketinde yüzünden yansımasına rağmen başarıyla oyuna devam ettiği için yürekten kutluyorum.Çok teşekkürler AYŞE KÖKÇÜ....
Ayrıca Neslim ,karabiberim beklenen sahneyi hiç vakit kaybetmeden eklediğin için binlerce kez teşekkürler canım.Ellerine sağlık.....
Halen kendime gelmiş değilim.Senaristler tam beklediğimiz gibi sahneler yazdılar ama biz o kadar alıştık ki düşündüklerimizin tersi olmasına bu bölüm tamda sağ gösterip sol vurmak gibi oldu.hepimizi soke ettiler.Böyle sok yaşamaya razıyım .yeter ki tekrar başa dönüp gene kendini tekrarlayan sahneler yazmasınlar.tek dileğim istikrar olsun.Yakalanan yüksek dozdaki romans artarak devam etsin......Herkese iyi geceler...
Bu dizi için söylenebilecek pek çok şey var mutlaka
Ancak ben ilk bölümünden itibaren bağımlısı olduğum bu dizinin her bir yeni yayınlanan bölümünü ilkini izliyormuşçasına keyif alıyorum. Genç olmasam da geride bıraktığım gençliğimi yeşilçam klasiğine dönüştüren bu diziye vücut veren herkese minnettar olduğumu söylemek istiyorum. Dizinin değişmez oyuncularından Ayşe Kökçünün geçen hafta maruz kaldığı trafik kazasında hurdaya dönmüş olan araçtan şans eseri(çok geçmiş olsun dileğiyle) kurtulması ardından o psikoloji ile diziyi aksatmamak adına gösterdiği sanatçı duruşuna şapka çıkartıyorum .(Belgin karakterine gösterilen tepkiler biraz aşırı kaçmış durumda haberiniz olsun). Bu arada üşenmeden saydım. 3 reklam kuşağı vardı dizinin arasında. Her reklam kuşağı yaklaşık 26 reklamdan oluşuyordu. Reyting ölçümü hakkında bir bilgi sahibi değilim ama umarım reklam sayısı reyting açısından doyurucu olur.
schmetterling
02-03-07, 09:26
dün benim için tek kelimeyle inanılmazdı hala rüyada gibiyim.. son sahne bile moralimi bozmadı o derece.. yüzbinlerce şey söylenebilir bu bölüm için ama herşeyden önce ben bi daha izlemek istiyorum..:img-in_lo
bu arada farkettiyseniz e-kolay'ın ve star'ın verdikleri resimler yoktu bölümde.. ne zaman çekildi bunlar ya?? acaba naz'ın montu çıkan yangında kırmızıya mı döndü ve bu resimler 34. bölümden mi?:img-hyste
KırmızıBeyaz
02-03-07, 09:26
bence uzunca bir aradan sonra gerçekten çok keyifli bir bölüm izledik akşam.. replikler fazla abartılmamış ve çok yerindeydi..o durmadan aynı şeyleri söyleyen, tekrarlayan içses yok denecek kadar azdı.. son birkaç haftadır arada doktorlara kaçamak yapıyordum ama dün akşam pür dikkat izledim :)
günaydın arkadaşlar:)) ben hala kendime gelemedim.rüyada yaşıyor gibiyim ne bölümdü amaaa:)) o öpüşme sahnesi bu kadarmı güzel kotarılır..bu kadarmı güzel oynanır..bu kadarmı estetik öpüşme olur..helal olsun barış'la merve'ye..hiç bir dizide öpüşme bu kadar gerçek ve güzel yansıtılamadı...ruh katıyorlar,duygu katıyorlar.hele öpüşme sonrası hissettikleri heyecanı yüzlerinden o kadar güzel yansıttılarki.resmen ayakta alkışlayacaktım:)
ayrıca göl sahneleri,tarığın naza sarıldığı gözlerinin içine baktığı duygularını anlatmak için gösterdiği çabalar....şarkı söylemesi,nazın başını omzuna dayaması.ne fotolar çıkacak bu bölümden:)))
ve belgin hanım..tam bir sanatçı,işine saygılı,geçirdiği kazaya rağmen dizisini zor durumda bırakmamak uğruna olağanüstü çaba sarfederek gelip oynadı..onuda alkışlıyorum..
vee çok güzel relikler vardı yine..arkadaşlarımız yazacaklardır..
Hulusi:Ben sefere çıkyorum
Hacer ana:ne seferi
Hulusi:1.belgin seferi
hulusi: ben neden bu kadar zenginim..niye benimde sadece bir yazlığım bir kışlığım yok:)))
herkese gunaydın,
her hafta bu izledigim en guzel bolumdu diyorum hoopp haftaya daha guzeli geliyor...dün dizi baştan sona iyidi ama özellikle Tarıgın "benim hala umudum var" şarkısını söyledigi sahne harikaydı:good:
sabah iş yerime geldigimden beri bu sarkıyı dinliyorum bir de o gittikleri yer neresi acaba ne kadar güzel bir manzarası vardı, ne kadar güzel bir çekimdi...
Ayşe Kökçünün kaza geçirdigini bilmiyordum büyük geçmiş olsun ona ve tabi bravo demek sanatçı olmak böyle birşey işte...Belgin hanıma bu kadar kızmamızın sebebi Ayşe Kökçünün muhteşem oyunculuğu aslında..o da Bülent bey de o kadar gerçek gibi oynuyorlar ki rol yapıldığını unutuyor insan bir üsre sonra sanki gerçekten böyle insanlar varmış gibi.mimikler, konuşmalar, birbirlerine ters ters bakmalar :)
helal olsun valla hepsine artık diyecek birşey bulamıyorum..bu dizi bittiğinde de "süper baba"yı, "bizimkiler"i, "ikinci bahar"ı nasıl hala hatırlayıp "ne güzel hikayeydi bee " diyorsam Yalancı Yarimi de kendi adıma onların arasına aldım ve hiçbir zaman bu diziyi de unutmicam...hepinize sevgiler arkadaşlar bye
herkese günaydınnnnnn!!!!!
çok mutluyum arkadaşlar, bölüm hepinizin de belirttiği üzere süperdiii, mükemmeldiii, harikaydı.....:happy0064
sonunda öpüştüler ya, hala inanamıyorum, bi süre nazın birden belgin hanımın yanında o böcek nöbetinde uyuyakalmış olup, sıçrayarak uyanmasını bekledim, gerçekten öpüştüklerine inanasım gelmedi:img-hyste
öpüşmeden önceki konuşmalar tam karı-koca kavgasıydı
-şarabı içtin içtin sızdın...
-bak, aa aa anlatışa bakk, şarabı içtin içtin sızdın, insan alkolü fazla kaçırdın fln der:img-hyste
şeyi farkettiniz mi dağdaki öpücüğü anlatırken tarık bi ara yine siz demeye başladı naza:)
ya çok tatlılardı ya, birbirlerine bakıyolar, ellerinin arasında 2cm var ama ikisi de tutmaya cesaret edemiyo tam sevgili oldular artık, ben de her bölüm böyle demeye başladım:icon_whis ama bu sefer gerçekten sevgili gibiydiler, naz artık rahatça tarığın omzuna yatıyo, hiç çekinmeden, mutluyken de yani sadece ağlarken değil:)
nazın telefonu kapattırması, tarığın ona dağ evinde süpriz hazırlaması, nazın şarap içmemesi, sonra hatırlamıyorum diye, spnra sandal sefası.... ya bu senaristler bizim forumu okuyomudur nedir yaaaa:icon_whis
aslında ben başlarda naz dedi ya rezil oldum belgin hanıma, şöförüme aşığım diye dedi, orda yandık dedim, yine ortam gerilicek, ama öyle olmadı, bu bölüm tarık da naz da ilk defa bu kadar alttan aldı, hele naz, bu sefer cidden kendini aştı, tarık arabadan inince arkasından koştu, belki ben bunu istiyorum dedi, öpücüğü düşündüğünü saklamadı, sonra tarık göl kenarındayken ilk naz gitti yanına, büyük adım walla, neden konuşmuyosun benimle dedi, aşk bu kıza yaradı yaradı iki gündür ne hayallerim vardı fln dedi :good:
finalde de itiraf oldu sayılır artık yaa,final için kimse endişelenmiyo ztn, naza bişey olmıycağını hepimiz biliyoruz:img-wink: bundan sonra muhtemelen tarık nazı ordan kurtarıcak, evin önüne çıktıklarında naz yarı baygın, çok korkmuş fln olucak, tarığa sıkı sıkı sarılıcak, tarık da sana bişey olsaydı yaşayamazdım geyiği yapar:img-in_lo
bu arada onu da belirtmeden geçmiym tost-post sahnelerine ve hulusinin cebinden tost ekmeği çıkarmasına bayıldım, çok komikti:img-hyste
bu arada söylemeyi unutmuşum, tarığın şarabı içtin içtin sızdın derken ellerinin ritmik olarak yükselmesi çok hoştu:img-hyste
isteyen neslinin videosundan baksın (sentüpdeki:icon_whis )
bu arada video için saol neslicim çok güzelll:happy0064
ilk defa naz sakın vurma kapıyı dedi, bu güne kadar hep vursun diye dua etmişti:)
schmetterling
02-03-07, 09:50
umarım bu videolar çabuk eklenir ... ness'ciğim çok teşekkür ederiz en can alıcı noktayı hemen eklediğin için.. ay cümleleri toparlayamıyorum sanırım :img-yes:
bu dizinin fragmanını yakalayabilmek için izlediğim bütün çizgi filmlere,yemek programlarına değer yaaa
Günaydın :)
:):):)
Bu gün sabah, hala dünden kalma gülümseme suratımda olarak kalktım :)
Ne bölümdü ama :) Beklediğimize değidi doğrusu:)ı
Her bir karesinde romantizm öyle güzel yaşadık ki özelikle göl manzarası da bu romantizmi daha da destekledi, çünkü o kadar güzel enstantaneler vardı ki hepsi bir kartpostal tadındaydı:)
Yalnız bu arada yazık Tarık dağ evini güzel anı ile hatırlatmak istedi ama nafile çabası boşa çıktı,yangın inşallah öyle bir sahneye neden olur ki naz böylesi bir yangını bile çok güzel bir anı olarak hatırlayabilir, bundan sonraki bölümde tek temennim bu.....
KırmızıBeyaz
02-03-07, 10:30
Naz'ın göl evini iyi hatırlamasının tek yolu Tarık'ın onu alevlerden kurtardıktan sonra kaybetme korkusuyla seni seviyorum Naz, seni seviyorum Naz diye haykırması olur :)
pas.si.on79
02-03-07, 10:36
HERKES ŞOK OLDU DEĞİL Mİ?
Her şeyi az çok düşünmüştük, söylemiştik.Belki aklımızın ucunda geçirdik de söyleyemedik. Ama böyle bir son olacağını kimse ama kimseler tahmin edememiştir. Yüreğimizin yandığı İçimizin acıdığı yere gelmeden önce başa dönelim.
Bunu yazarken aklıma Nazın sözleri geldi.”O kadar mutlu zamanlar geçirirsin de mutsuz olduğun an aklımızda kalır” demişti. Benim de sanırım aklımızda kötü an kalmış olmalı ki o son sahneden başladım. Tarık ın tek amacı orayı terkederken Naz a o kayıkta bırakıp gittiği aklında kalmasın.Zira yıllar bile o mutsuz anı silemiyordu. Umarım yangın küçüktür.Naz içerde kaldı sanırım.Senaristlerimiz onlara orayı zehir etmezler umarım.
Evet önceki haftada Belgin Hanımın kaynanalık yapacağını sabırsızlıkla bekliyorduk. Naz Belgin Hanım arasında o gelin-kaynana olaylarını espirili bir şekilde yaklaşıp onları izleyecektik.Nitekim de oldu. Aslında ben başları maalesef işten geç çıktığımız için başları seyredemedim.Nasıl bir dizidir ki oluşabilecek her aksaklıkların hesabını yaptırıp, bana tedbirler aldırmıştır. Serviste Mini tv dan izledim .Her ne kadar izlediğim desem de gürültü, çatırtı,çızırtılar arasında izlediğim için tam olarak seyredemedim.
Belgin Hanım’a kocaman bir alkış. :happy0064 Onu o şekilde ekranda görmek beni duygulandırdı. Ne kadar işine seyircine saygılı sorumlu gerçek bir sanatçı dedim. O çekimlere yaralı bir şekilde katılmasaydı bizi üzmezdi.Ama bu örnek sorumlu davranışıyla biz seyircileri gururlandırdı.. Sen Çok Yaşa Ayşe Kökçü.Yolun hep açık olsun….
Belgin Hanım Tarıka odun getirmesi için gönderdi.Naz da peşinde.Orda neler konuşuldu. Anlayamadım. Ama sonra geldiklerinde Naz Tarık a Belgin Hanım benim şoförüme aşık olduğumumu dünüyor acaba diye sorduğunda Tarık ın cevabı Evet yani Sevgililer gününde elimde çiçekle senin kapında gördü. Naz bir şey söyledi. Tarıkta seni şoför olmam rahatsız ediyorsa istifa ediyim. O güzel gülüşler.. Ahhh Naz… Neyse bizimkiler bir yolunu buldu daha doğrusu Tarıkın gerek Nazın gayretleri konuşacak anlar yakaladılar.
Tarık ve Naz bir yolunu bulup dışarı çıktılar. Arabada...Ordaki konuşmalar sonucunda yani Nazın yolculuk esnasındaki arabanın bozulmasına Tarık ı suçladı. Tarıkta buna o kadar sinirlendik ki çıkıp gitti.Naz peşinde..Tarık nereye gidiyorsun. Arabadan inmen mi lazım kendini savun vs. Tarık sen inanmıyorsun benim öptüğümü düşünüyorsun.Naz da o zaman anlat belki de hatırlamadığım içindir. Tarık sinirli sinirli anlatmaya başlar.. İÇMİŞTİN UYUMUŞTUN. Naz nasıl anlatış öyle insan sarhoş olmuştun sızmıştın der. (ki bu anlar çok hoş anlardı) Tarık sonra sakin sakin anlatır. Naz işte böylesi daha güzel daha tarafsız…Tarık anlatırken geçmişe dönmeleri o anı tekrar yaşamaları çok güzeldi… Tarık ve Naz öpüştü gördünüz mi form ahalisi…:img-in_lo .. Görmeyen mi kaldı.. :img-hyste :happy0064 Öpüştükten sonra Naz yüzündeki o masum ifadeyle içeri kaçtı.. :img-in_lo İçeri girme kapıyı çalma Tarık,ne diyeceğimi ne söyleceğimi bilmiyorum.
Tarıkta tabi durumun farkında girmedi… O da yüzündeki gülümsemeyle arabaya gitti.Naz ve Tarık o anı gülümsemeyle düşündü. :img-in_lo
Sabah oldu bizimkiler sessizlik içinde Belgin Hanım şüpheli… Ne oldu size… Tarık odun bahanesiyle dışarı çıktı. Naz yine peşinde. Naz sonunda söyledi. Öncekini bilmem ama bu defa ki ikimizin suçu.Tabi ortada suç varsa… :img-in_lo
Tarık ın Nazı kayıkla gezdirmesi ve Nazın yanına yaklaşması söyleceklerini söylerken Nazın Tarıkın omzunda yaslanmasındaki sahnelerden herkes ayrı bir güzellik çıkarmıştır. Aşklarını yaşadılar bence… Tabi ilişkilerine yine ad koyamadılar.
Sözün özü güzel bir bölümdü herkesin eline emeğine sağlık….:good: :happy0064
günaydı
bu bölüm izlediğim en iyi bölümdü herşey harikaydı mükemmeldi hatta, hiç kusur bulamadım ben, yüzümde hep bi gülümseme vardı, süperdi yaa hele o öpüşme sahnesini görmedim mi heyecandan napıcağımı bilemedim tv nin önünde buldum kendimi nası fırladım yerimden hatırlamıyorum İŞTE BU YAAA diye bağırışıma annem koşup yanıma geldi :) çok güzeldi yaa çok... herşey ,her sahne ,her replik ayrı bi güzeldi dicek söz bulamıyorum ki bir aşk bu kadar mı güzel yansıtılır bu kadar mı duygulu olur tebrik ediyorum ben ikisinide ayakta alkışlamak lazım :happy0064 tabi tüm oyuncularımızı hepsi haketmiş bu bölümde hepsi bi başkaydı bence ayşe hanımı da ayrıca tebrik ediyorum kaza geçirmiş olmasına rağmen çok başarılıydı.. işte profesyonellik budur dedirtti .. boyundaki yaraları gözümüzden kaçmadı Allah kurtarmış acil şifalar diliyorum tekrar kendisine..
sonlara doğru tarıkla nazın telefonunu kapat, kapattım muhabbeti ayrı bi güzeldi dedim hele şükür aklınız başınıza gelmiş :good:
tel kapandı ama başka bişey çıktı gene yarım kaldı :) olsun olsun gene de
güzel nolucak acaba çok merak ediyorum kötü bişey olmaz diye düşünüyorum o yüzden içim rahat tarığın hiç düşünmeden nazı kurtarmak için içeri girmesi de çok hoştu :img-in_lo
evet herkeslere günaydın bakıyorum hepinizin agzı hala kulaklarında, kapanmıyo demi valla benimde, sanki biri başıma sihirli bir değnekle dokunmuş gibi böyle leyla leyla dolaşıyorum ortalıkta, aslında söylenmesi gereken güzellikler tarfınızdan dile gelmiş bunlara ekleyecek fazlada bir şey bulamıyorum daha doğrusu farklı kelimeler bulamıyorum. Bazen gerçekten söz biter,her şey eyleme dökülür ve harika resimler, kareler ,takılır ojektife. hiç konuşmak istemzsiniz o an sadece durup bakmak istersiniz derin bir nefes alıp kocaman bir gülümseme atarsınız hayata her şeye inat, aşk nelere kadirmiş dersiniz işte aşkı bu kadar güzel, sıcak, saf ve içten aktarabildikleri için (Barış'a ve Merve'ye kocaman bir alkış):happy0064 bir dizide veya filmde gördüğüm yüzlerce öpüşme sahnesinde bu güne kadar bu güzellikte ve estetikte olan bir başka öpüşme sahnesi görmemiştim.Ve benim bu sahneyide kat be kat aşan bir başka sahne varki bu duyguyu bu kadar güzel aktardıkları için önce yönetmene sonrada Barış ve Merve'ye yine kocaman bir alkış:happy0064
"birbirlerine dokunmak için dile gelen eller "allahım bir duygu bukadarmı güzel verilir.aslında her sahne güzeldi tadını çıkarta çıkarta izledim herkesin emeğine sağlık amaaaaaaaa bir büyük alkış Ayşe Kökçü'ye gerçek sanatçı nedemek herkese gösterdiği için oonu ayakta alkışlıyorum:happy0064 :happy0064 :happy0064
herkese slm...
nesli çok tşkler ellerine sağlık muhteşem sahneti sayende izledim.
dün akşam internetten one tree hilli izliyordum yalancı yarimi izleyemedim :(
artık onuda internetten izeleyeğim ama gerçekten çok güzel bi bölüm olmuş herkesin yorumları bu yönde...
günaydın yy izleyip dün geceden bu yana gülümseyen (sırıtan ):) insanları :img-yes:
bu bölüm yy izleyicisi için kelimelerin kifayetsiz kaldığı andı ..ne yazsak kelimelere nasıl döksek boş harika bir bölümde her dakikasını keyifle izledik 33 bölüm bekledik ama değdi ..
Ayşe Kökçü yü kutlamak istiyorum yolun başındaki barış ve merve ye oyunculuk dersi verdiği için ne olursa olsun oyunculuğun daha önemli olduğunu iş disiplinin bambaşka bir konu olduğunu gösterdiği için .. ayşe hanıma tekrar geçmiş olsun diyip teşekkür etmek istiyorum ..
harika bir bölümdü herkesin beğendiği öpüşme sahnesinden dolayı Barış la Merve yi kutlamak istiyorum ilk defa böle güzellikte doğal bi sahne izledim ..yada uzun süredir bu sahneyi beklediğimizden dolayı bana öle geldi ..sindire sindire izledik .. :img-blush ne öpüştü o öle ..Tarık Naz ın ayaklarını yerden kesti naz ın sendelemesi felan çok ince düşünmüş bir oyunculuk olsa gerek . bi kızın ayaklarının nasıl yerden kesildiğini çok iyi yorumladı bence .. onu öle sendeleten tarığıda kutlamak gerek onuda unutmayalım :happy0064 :happy0064 :happy0064
teşşekürler tüm yy ekibi bize harika bir bölüm izlettiğiniz için .. :happy0064 :happy0064 :happy0064
pas.si.on79
02-03-07, 12:53
arkadaşlar, 34.bölüm orda devam ettiğini söylemişlerdi ya umarım doğrudur.Yoksa yanıp kül olursa...Çok kötü olur. TArık ımızın Nazı kurtaracağını biliyorum.Evi de kurtarırlar umarım.Çünkü Hulusi Bey dağ evi restore edelim demişti de Belgin Hanım orası öyle güzel , anlamlı demişti...
Eğer o Nazın kırmızı kabanlı fotoları sahne dışında değilse orası yanmadığını çıkartıyoruz...Umarım...
Tarık yine en güzel şarkılardan birini söyledi.En güzel,en anlamlı yerde o güzel şarkıyı Barışın sesinden dinlemekte ayrı etkiledi...
Bir de arkadaşlar, YY ekibi fragmanı verirken öpüşme sahnesini de raytngler uğruna gösterebilirdi.Ama seyircisine sürpriz yapmayı tercih etti.
Çok güzeldi ya ... tekrar tekrar izlemek istiyorum.
Muhteşem bir gecenin ardından başlayan güzel bir cuma sabahı. Yüzümde tarifi olanaksız bir gülümseme, insanların bakışları yüzümde yine. Cumaları bir ayrı oluyorum ben. Perşembenin getirdikleri cumanın götürdüklerine dönüşmeden önceki o kısacık aralıkta, hoş duyguların yoğunluğu yüreğimi kıpır kıpır ediyor. Ama bu hafta, bu hafta gerçekten diğerlerinden farklı. Bakın anlatayım;
Bu hafta, arzu edilip de ulaşılamayanların, istenip de söylenemeyenlerin ve beklenip de olamayanların ulaşılıp, söylenip, olduğu hafta. Gerçek aşkın sis perdesini yarıp arz-ı endam edişini izledik dün akşam. İzledik mi dedim? Yanlış kullanmışım. Benliğimize işlediğini hayretle fark ettik demeliydim. Bizi koltuklarımıza mıhlayan, bizi bizden alıp, Tarık ile Naz’ın yerine koyan, bunu fark ettiğimizde de içinden kıkırdayan bir bölümü izledik. Evet bu bölüm bize güldü, bu bölüm bizimle dalga geçti, bu bölüm hissettirmek ile yapmak arasındaki ince çizginin aşıldığı anda biz izleyicileri dondurup bırakacağını çok iyi biliyordu. Ve öyle de yaptı.
Akşam ki bölümde her şey fazlası ile iyiydi.(Tahtaya vuralım).Tarık-Naz sahneleri, Belgin-Hulusi sahneleri öyle bir harmanlanmıştı ki, sanki o dağ evinde, daha doğrusu göl evinde, Hulusi ve Belgin’in geçmişte filizlendirdikleri aşk hiç farklı yönlere gitmemiş de halen orada devam ediyor gibiydi. Hem de büyüyerek, artarak, bizleri daha da sararak. Gerçek sevginin insanın ruhunu okşadığını anladık akşam. Ruhumuz yıkandı. Pırıl pırıl olduk.
Sevginin nasıl olduğunu, olması gerektiğini öğretti bize bu dizi. Onun zarafetini, naifliğini, vakur halini. Sevginin beyinde değil, aslında yürekte olduğunu. Ağızdan çıkanlar ile yüreğin hissettiklerinin her zaman aynı doğrultuda olmayacağını. Sizler yüreğinizin götürdüğü yere gider misiniz bilemem ama bana en doğrusunun o olduğunu gösterdi bu dizi.
Tüm bunları yaparken bir yandan da komediyi sahnelere zerk etmeleri bana hep iğne yapan bir doktorun hastasının dikkatini dağıtarak iğne yapmasını hatırlattı. Fazla duygusallığın insanı melankoliye sürükleyeceği malumdur ki izleyiciyi yorar, işte komediyi ben, yoğunluğu azaltmak için doktorun yaptığı o konuşmaya benzettim hep dizi içinde. İşte bu yüzden, bu dizi doktorum gibi, başka “doktorlar” a ihtiyacım yok.
Genelde bölümü irdelemek istemem ben. O haftaki bölümü anlatmaktan ziyade, genel hatları ile bende uyandırdığı duyguları aktarmak isterim. Dün geceki bölümü yine anlatmayacağım. Şu şöyle oldu, bu böyle oldu demeyeceğim. Tek söylemek istediğim, dün geceki bölümün, genel hatları itibariyle şimdiye kadar yayınlanmış bölümler içinde en romantik belki 3-4 bölümden biri olduğu. Ve bu beni inanılmaz mutlu ediyor. İşte ben o romantizmi görmek, yaşamak istiyorum. Kendimi Tarık yerine koyduğumda, acı çekmek istemiyorum, kalp kırıklığı, sinir istemiyorum. Sevdiğime ulaşmaya çalışmak, onun kalbini kazanmak istiyorum. Yalan söylemeyi değil, hiç yalan söylemeye gerek olmamasını istiyorum. Ben Tarık’ım sizler de izleyici, tıpkı sizlerin de birer Tarık ve Naz olduğunuz gibi. O yüzden Tarık ve Naz’ın tüm hissettikleri yüreğimize işliyor. Bazen kızıyoruz, bazen kahkaha atıyoruz. Ama hepimiz biliyoruz ki, biz aslında dün akşamkileri yaşamak istiyoruz.
En son olarak, Sayın Ayşe Kökçü’ ye teşekkür etmek istiyorum. O haliyle dizinin çekimlerinde bulundu, o haliyle bizlerin gönlünde taht kurdu. Eğer bu diziyi bu hafta izleyebildi isek ve belki de dün akşam ki bölüm gibi bir bölümü görebildi isek, bunu büyük oranda kendisine borçluyuz. Sanat insan için, seyirci için yapılır ve bizlere değer veren bir oyuncu gerçek bir sanatçıdır. Kendisine saygılarımı sunarım. İşte benim dizimde, gerek oyuncular olsun gerek izleyiciler yani bizler, herkes bu kadar vefalı olduğu için, bu diziyi izleyerek ve severek çok doğru bir şey yaptığımı düşünüyorum.
ebru.karaca
02-03-07, 13:03
bişey değil güzel ablacım:)) inşallah bölümün tamamını izlersinde şöyle güzel detaylı bi yorumunu okuruzz;);)
Canım, inşallah cumartesi akşam :)
Zamana uygun takoz cep telefonu, yerlerı süpürmek için kullanılan eskilerin tabiriyle GIRGIR (gençler belki bilmez) çok iyi düşünülmüş küçük nüanslardı...:happy0064 :good: :good:
Aynı ayrıntılara dikkat etmişiz ablacığım :)
Hele o GIRGIR'da bir kopmuşum ben:img-hyste
ebru.karaca
02-03-07, 13:05
Canlar muhteşem bölümün en etkiliyici sahnelerinin ilk bölümü SenTüp sitesine eklenmiştir :)
- http://www.SenTüp.com/watch?v=g7l0ONXFT9o ( not: SenTüp'ün ne olduğunu artık ezberlediniz dii :D)
- Malum siteden "neslibek" diye ararsanız bütün videolar çıkacaktır ordanda ulaşabilirsiniz :)
- İsteyen özel msj atsın:)
DipNot: Daha yeni eklediğimden hemen göstermeyebilir 1-2 dakika beklerseniz sevinirim:)
Nesli'm harikasın, ellerine sağlık.
Allah seniiii...
Okurken, gözlerim dehşetle açılmış anlamadan.
İnanmıyorum Hasret diyorum içimden, bunları sen yazıyor olamazsın:)
:img-hyste :img-hyste
ebru.karaca
02-03-07, 13:09
TEK HECE-AŞK
Var mı beni içinizde tanıyan?
Yaşanmadan çözünmeyen sır benim
Kalmasada şöhretimi duymayan
Kimliğimi tarif etmek zor benim
Kimsesizim hısmımda yok hasmımda
Görünmezim cismimde yok resmimde
Dil üzmezim tek hece var ismimde
Barınağım gönül denen yer benim
Bülbül benim lisanımla ötüştü
Bir gül için can evinden tutuştu
Yüregine toroslardan çığ düştü
Yangınımı söndürmedi kar benim
Niceler sultandı,kraldı,şahtı
Benimle değişti talihi bahtı
Yerle bir eyledim tac ile tahtı
Akıl almaz hünerlerim var benim
Kamil iken cahil ettim alimi
Vahşi iken yahşi ettim zalimi
Yavuz iken zebun ettim Selim'i
Her oyunu bozan gizli zor benim
İlahimle Mevlana'yı döndürdüm
Yunus'umla öfkeleri dindirdim
Günahımla çok ocaklar söndürdüm
Mevla'danım hayır benim şer benim
Sebep bazı Leyla bazı Şirin di
Hatrım için yüce dağlar delindi
Bilek gücüm Ferhat ile bilindi
Kuvvet benim kudret benim fer benim
Yeryüzünde ben ürettim veremi
Lokman hekim bulamadı çaremi
Aslı için kül eyledim Kerem'i
İbrahim'in atıldığı kor benim
Aşk benim,aşk benim .BENİM ADIM AŞK
İşte hepimiz bu akşam ki bölümle bu tek hecenin yürüngesindeydik.Bizi kendisine o kadar çekti ki gördüğüm kadarıyla hepimiz hala etkisinden kurtulamadık.Söylenebilecek fazla bir söz yok tek kelimeyle muhteşem bir bölümdü... :img-yes: :good:
nokta:img-yes: :img-yes:
:img-hyste :img-hyste
Evet ya, bir de o vardı değil mi?
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........
ne güzel bir bölümdüüü... :happy0064 :happy0064
Asuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu u
ANLADIN SEN:img-wink:
dün akşam tek kelime ile harikaydı tüm oyuncuları ve ekibi kutluyorum ŞAHANEYDİNİZ!
ebru.karaca
02-03-07, 13:18
*****DİKKAT DİKKAT!*****
Arkadaşlar;
Bir önerim var.
Gerçi bu söyleyeceklerim genelde bir platform konusu olurdu ama:img-wink:
Plaftormdaki heyecanı da buraya taşımanın bir sakıncası olduğunu zannetmiyorum :)
Bir de gündüz ya, akşama kadar bekleyemeyeceğim :)
Bir de ev ağzına burnuna kadar misafir dolu, akşam nete girememe ihtimalim de var :)
Neyse..
Diyorum ki,
Bu kadar güzel bir bölüm neticesinde SENARİSTLERİMİZE BİR TEŞEKKÜR LAZIM. Bunu da en iyi yaptığımız şekilde yapabiliriz diye düşünüyorum.
EYLEMLE! :)
İmza Eylemine ne dersiniz?
Yine yetenek abidesi arkadaşlarımız bir iki örnek hazırlasa da, şöyle senaristlere teşekkürümüzü bildirebildiğimiz ve bundan sonra da böyle bölümleri canla başla beklediğimizi anlatabilsek.. Ne dersiniz?
Haydi, siz bir düşünün bakalım :):img-yes:
KırmızıBeyaz
02-03-07, 13:23
valla zaten dün akşamki bölümden sonra kendime gelemedim birde burada yorumları okudukça iyice ağzım kulaklarıma varıyor tekrar tekrar hatırlıyorum sahneleri :) sanırım bütün hafta sonu böyle dolaşacağım :)
Naz'ın Ümit ve Filiz'den bahsediyorum ayağına Tarık'ı düşürdüğü durum muhteşemdi.. arabada Tarık'ın dağ evini düşündüğünü Naz'a itiraf ettirmesi muhteşemdi ve tabi akabinde içtin içtin sızdın ile başlayan malum sahne :img-in_lo
ertesi günü kahvaltı masasında sessiz sessiz otururken ellerin her an birbirine değecekmiş gibi yakın plan alınması çok iyi düşünülmüştü.. sandal gezisindeki romantik anlar çok güzeldi.. Tarık'ın araba bozuldu hikayesi ile Naz'ı içeri yollaması ve karşılaşılan ortam harikaydı, ekran karşısında benim bile içim gitti yani :)
Belgin hn. araya birilerini sokacağının sinyallerini verdi ama umarım bu olmadan önce en azından birkaç bölüm aşıklarımızı böyle izleriz :)
pas.si.on79
02-03-07, 13:31
:happy0064 :happy0064 *****DİKKAT DİKKAT!*****
Arkadaşlar;
Bir önerim var.
Gerçi bu söyleyeceklerim genelde bir platform konusu olurdu ama:img-wink:
Plaftormdaki heyecanı da buraya taşımanın bir sakıncası olduğunu zannetmiyorum :)
Bir de gündüz ya, akşama kadar bekleyemeyeceğim :)
Bir de ev ağzına burnuna kadar misafir dolu, akşam nete girememe ihtimalim de var :)
Neyse..
Diyorum ki,
Bu kadar güzel bir bölüm neticesinde SENARİSTLERİMİZE BİR TEŞEKKÜR LAZIM. Bunu da en iyi yaptığımız şekilde yapabiliriz diye düşünüyorum.
EYLEMLE! :)
İmza Eylemine ne dersiniz?
Yine yetenek abidesi arkadaşlarımız bir iki örnek hazırlasa da, şöyle senaristlere teşekkürümüzü bildirebildiğimiz ve bundan sonra da böyle bölümleri canla başla beklediğimizi anlatabilsek.. Ne dersiniz?
Haydi, siz bir düşünün bakalım :):img-yes:
Ebrucuğum çok haklısın ...çok iyi düşünmüşsün... Hep birşeyler yapalım bu güzel bölüm için teşekkürlerimiz sunalım diyordum.Özellikle Belgin Hanımın sorumlu sanatçılığına v,Barış-Merve-tüm oyuncular performansı ve YY NİN TÜM EKİBİ..için :happy0064 :happy0064
Bu konuda hemen imzamısı atalım...
Selam canım forumdaşlarım,
Ne haldesınız demıyorum çünkü biliyorum akşamdan beri mutlu mutlu dolanıyorum.Yorumumu ,bölumü bır kez daha ızledıkten sonra yapacagım.(gerçi bu bölüm degıl 1 ,1000 kere bile seyredılse yıne doyulmaz.
Ara ara gırıp okudum yorumları hepimiz aynı fıkırdeyız.Muhteşem bir bölümdü.Sadece şunu belirtmek ıstedım Ebru'cum kesınlıkle fıkrıne katılıyorum bır de eklemek ıstedıgım bırsey var ayrıca hasta halıyle bıle işinın başında olan sayın Ayşe Kökçü'ye de teşekkürlerımızı bır eylem ıle belırtelım.
Not:ness'cım senden yardımlarını beklıyoruz.
Tüm yy ekıbıne teşekkürler:happy0064 :happy0064
Bu diziyi düzenli izleyemiyorum. Ama izledigim zamanlarda naif hikayesiyle ve esprileriyle bana keyifli anlar geçirtiyor. Tüm ekibi bu basarısından dolayı tebrik ederim... Aslında benim sarkıcı-manken oyunculara karsı biraz alerjim var. Ama usta oyuncular Barıs'ı kendi aralarında eritmisler ve kıvamına getirmeye baslamıslar... Çok iyi olmasa bile idare eder bir sekilde oyunculugu var Barıs Akarsu'nun...
Geçen haftaki bölümü izleyememistim. Ama pisman oldugumu da söyleyemeyecegim çünkü geçen haftadan bagımsız bir bölüm gibi göründü gözüme 33. bölüm. Konuyu kavramakta zorlanmadım... Neyse artık bölüm yorumuna geçiyorum... Ama dün aksam repliklerin bazılarını kaçırdım. Zira Persembe aksamları o saatlerde bizim ev genelde çok hareketli ve gürültülü oluyor... Diziye pek odaklanabildigim söylenemez o yüzden...
Dag evine ulasıldı, is bası yapıldı ama Naz'ın Belgin Hanım'a söyledigi o sevgili-nisanlı yalanı da neydi öyle... :) Belgin Hanım zaten "yeme beni Naz" diye bakıyordu. Ki sonrasında zaten o yalanın hiçbir kelimesine inanmadıgını gördük... Belgin bunu "birbirlerine, aynı benimle Hulusi'nin flört dönemimizdeki gibi bakıyorlar" diyerek belirtti.
Yine kelime oyunları; birbirinin agzından laf almaya çalısmalar; kırılan potlar; istedigini bulamayınca sonunda gelen hayal kırıklıgı... vs... vs... :) Hepsi çok tatlıydı... Bu diziyi seviyorum çünkü beni yormuyor, tam tersine dinlendiriyor... :img-yes:
Sonunda 20. bölümdeki öpüsmeyi açıklıga kavusturdular, hatta daha bir pekistirdiler... :) Hersey tamam, sırada sadece agızdan dökülecek o iki kelime kaldı... Ama önce o evden kurtulmaları lazım... :) Ev yanarsa ve Hulusi gerçegi ögrenirse yeni zarardan sonra Tarık'ı ne kadar özlesede bir süre daha affetmez gibime geliyor... Ya da ikisinden birine birsey olursa durum tam tersi de olabilir...
Naz... Yanlıs görmedik degil mi? Dün aksam izledigimiz Naz, Naz Özkul muydu? Kız gerçekten degisti... Dün aksam bölümde en çok güldügüm sahne; Naz'ın babasıyla banyoda konustuktan sonra, rujunu tazelemesi ve öpücük hareketiyle yaptıgı cilvelerdi...:) Yok yoook, bu kızda gerçekten gelisme var... Ben o sahneden sonra Naz'dan herseyi beklerdim açıkcası... :img-hyste
Sonrasında gelen sandal sahneleri... Ve Dürülülü... :img-hyste Oysaki ne güzel gidiyordu ama bir yandan iyi de oldu Tarık'ın aynı Hulusi gibi gitmesi, çünkü ben Naz'ı dün aksam hiç iyi görmedim. :) E kız kafasındakı soru isaretlerinin cevabını buldukça daha bir cosmaya basladı... Yarı utangaç asık halleriyle Naz ve Tarık bizim cici ciftimiz olup çıktılar... Çok tatlılar çok... :img-yes:
Dün aksam Hulusi'nin sahneleri de iyiydi. Belgin'in hayallerindeki halleri, hele kameraya dogru öpücük verme halleri vardı ki hiç sormayın... Belgin'in tost istemesine en sonunda "kalk tostunu kendin yap, ben askımı ispatlamaya gidiyorum" demesi akıllara ziyan bir cümleydi... :) 10 yıl sonra cebinden çıkan kasar ve tost ekmekleri ise ayrı bir komikti...
Isin dogrusu yan karekterler dozunda gösterildi ve tadından yenmeyen bir bölüm çıktı ortaya...
Takoz telefon ve gırgırlı süpürgeler... Her bir ayrıntıya bu kadar önem veren bir dizi ekibimiz var. Geriye bizlere düsen, büyük bir keyifle koltuklarımızda rahat köselere çekilip diziyi izlemek... :img-yes:
Oyunculugunu "Bizimkiler"den beri begenerek izledigim sayın Ayse Kökçü'ye geçmis olsun dileklerimle...
Bir soru: Arada izleyemedigim bölümler var, Naz'ın dogum günü geçti mi?
mrb arkadaşlar dünkü bölüme bayıldım:img-wink: yalancı yarimin bence en güzel bölümüydü nazla tarığın şu oyunlarından sıkılmıştım nihayet sonunda itiraf oldu çok tatlıydılar ya bayıldım bu ölüme sonu kötüyd inş naz ve tarığa bişe olmaz bakalım tarık bağ evini yakmasının sebebini annesine nasıl anlatıcak inş anlamaz hulisi delirecek bakalım onlar çok mutlu olsunlar izlemek çok güzeldi onları öyle çok romantikti ya bu bölüm:img-in_lo :img-in_lo
selam arkadaşlar uzun ve detaylı yorumumu yarın yapacam amaaaaaaa....ya inanın her duyguyu yaşadım bu bölümde.veeeeeee öpüşme sahnesinde ayağa kalkıp alkışlama moduna girdimm:))))ya bu nasıl dizidir böyle..helal olsun ekibe:)))
jenn ben kalktim alkisladim esim ve cocuklar delirdim sandi...harikaydi ya tek kelimeyle saniyesinde kusur yoktu bu bolumun:happy0064.ben dungece vallahi tam 4 kez izledim diziyi yanliz ve sakin cok dizi izledim ama hicbirisinde bu kadar baglanmaamistim...Butun haftam bu diziyi beklemekle geciyo...baris ve merveyi ayri tebrik ediyorum gercekten birbirlerine cok guzel bakiyolar ve gercek aski yasiyolarmis gibi davraniyolar...
herkese selamlar bugün suratımda acayip bir sırıtmayla uyandım.uyku sersemi neden diye düşündüm bi an. :img-hyste sonra aklıma dün akşam izlediğim adeta rüya gibi muhteşem ötesi bölüm geldi. zaten diziyi ağzım kulaklarımda izledim. hele o dedi dehşet öpüşmeden sonra ne izlediğimi anlamadım o yüzden tekrar izlicem :) arkadaşım diziyi izleyememiş bir anlatmışımki en ince ayrıntısına kadar kız ağlıcaktı neredeyse izleyemedim diye :img-hyste
bütün olaylar birbirine bağlıydı.çok güzel kurgulanmıştı.flashback ler zenginleştirmişti.replikler muhteşemdi.espriler kaliteliydi.herşey harikaydı.dört dörtlük bir bölümdü. bayıldım!bayıldım!
tarığın sandalda naz a sarılması ve naz ın tarığın omzuna yatması ,öpüşmeleri,el ele tutuşmaları,aşkla bakışmaları,romantik halleri beni resmen dumur etti.inanamadım. aklımdaki şüpheci tilkiler acaba hayal mi,acaba sadece dağ ın atmosferinden mi kaynaklanıo,eve gidince eskisi gibi mi olacak gibi bir sürü şeyler getirdiler. ama ben o tilkilerin derisini yüzüp naz a şal yaptım :img-hyste
belgin hanım naz a yakışıklı bir partner arıyor.bakalım yeni konuk oyuncumuz kim?allah bize mert vari,etliye sütlüye karışmayan,kılıbık,tarık hött dedi mi yerine oturan,ezik mi ezik bir oyuncu versin.aminnn:img-hyste
tarığın küçük oyunu çok güzeldi.bu sefer yalandı. mumlar,şarap,şömine,...çok güzel ki tabi ta ki... :(
artık itiraf gelmesede olur zaten herşey ortada! :) bazen davranışlar kelimelerden daha kuvvetlidir.mesela öpücük...
tarığın naz ın içerde olduğunu anlayınca alevlere dalması beni çok etkiledi.ne kadar güzel yansıtmış.bravo barış a gerçekten.
telefonunu kapat diyince naz dedim kesin senaristler bizim forumu okudu ve duygularımıza tercüman oluo ve bize jest yapıo :)
şöle birşey olursa nasıl olur:
tarık içeri dalıo nazı yerde baygın görüo. kucağına alıo nazı,dışarı çıkarıo.aynı zamanda ağlıo.
-hayır naz sana birşey olursa yaşayamam.seni seviyorum naz! seni seviyorum! aç lütfen gözlerini!
ama naz baygın duymuyor tabi sölediklerini.gözlerini açtığında naz hastanede tarık ta onun ellerini tutmuş başında ağlıo. ve naz gülümsüo aşkla...
hulusi o evin yandığını öğrenince ne olacak çok merak ediorum helede tarığın annesinin yanında olduğunu ve evi onun yaktığını öğrenirse eyvak ki ne eyvah...
son olarak bize bu kadar muhteşem bir bölüm izlettiren tüm ekibe,senaristlere,yönetmene...
barış akarsu,merve sevi,bize kazayı hissettirmeyen ayşe kökçü ve tüm oyunculara...
sonsuz teşekkürler...bize resmen göz ve duygu ziyafeti yaşattırdılar...
efsane efip,efsane oyuncular ve efsane bir bölüm...
arkadaslar ucankusta suan birinciyiz 200 oy farkla bi el atalim boran agacilar ataga gecti galiba...
gurbetci83
02-03-07, 14:29
slm arkadaslar hepinize herkez siritiyor galiba:img-yes: bende oyle valla dun gece cevirip cevirip izledim diziyi 4 yasindaki kardesim hep beraber izlerken abla bak adam kizin dudaklarini yiyo dedi babamin yaninda:img-blush utnacimdan ilkinde tam izleyememistim ama sonra tekrar tekrar izledim her ihtimale karsi ben aldiriyorumda diziyi..TEK KELIMEYLE EN GUZEL BOLUMDU.:happy0064 TARIK dalyan gibi delikanli kurtaracak ins sevdicegini hepinize gelecek haftaya kadar bol bol sabirlar...bye :img-help:
ebru.karaca
02-03-07, 14:38
Gamzeciğim ve Refkacığım..
Hemen belirttiğiniz fikirleriniz için teşekkür ederim. Ayrıca platform grubumuz da geldikçe, sayımız da artacak ve Serdar-Nesli ikilisiyle de muhteşem bir imza yapacağız diye umuyorum :)
Ayşe hanım konusunda da haklısınız.
Eğer bu karar, yokluğumda verilirse, biriniz bana özelden ortaya çıkan imzayı yollasın. Elime ulaşır ulaşmaz eyleme katılırım, bilginiz olsun:img-wink:
Ayyy..
Sizleri seviyorum ben ya.. :)
okuldan geldimm yorum yapmakk için koştumm..:happy0064
ne bölümdüüüü amaaaa:img-hyste hani öpüşmeyeceklerdii....
ya 33. BÖLÜMÜ ŞUANA KADAR YAYINLANAN EN MÜKEMMEL BÖLÜM OLARAK ADLANDIRIYOORUMMMM....
çok güzelldii ya artık itirif falan beklemiyorumm sevgili oldularr işte...
bundan sonra o fragmanda konuşan adamı kale almıycamm :img-hyste
hiç ummadık şeyler bekliyoruz ne çıkıyoo karşımıza ya şimdi şaka maka 2. öpüşmeyi izledikk bizz yaaa:happy0064 hala tadı damağımda doyamadım bu bölümeee...100 kere tekrar izleyebiliriimmmm:happy0064
pas.si.on79
02-03-07, 14:46
Gamzeciğim ve Refkacığım..
Hemen belirttiğiniz fikirleriniz için teşekkür ederim. Ayrıca platform grubumuz da geldikçe, sayımız da artacak ve Serdar-Nesli ikilisiyle de muhteşem bir imza yapacağız diye umuyorum :)
Ayşe hanım konusunda da haklısınız.
Eğer bu karar, yokluğumda verilirse, biriniz bana özelden ortaya çıkan imzayı yollasın. Elime ulaşır ulaşmaz eyleme katılırım, bilginiz olsun:img-wink:
Ayyy..
Sizleri seviyorum ben ya.. :)
Ebrucuğum aslında direk cevap yazacaktım.Sonra yorumunu okuduktan sonra tam cevap yazıyordum ki senin alıntı yapmadığını fark ettim.:img-hyste Hemen çıktım alıntı yapıyım dedim.Hep sen yapacak değilsin ya:img-hyste :img-hyste
Canım benim ben de eve geç gittim. zorunda kaldım... laptop mı da abim işyerine götürmüş ordan da getirmemiş ...Bir özledim ki sormayın... Yazamadım konuşamadım.Çıldırdım.Durup durup abime pc mi istiyorum ...niye getirmedin...:img-hyste dedim...Form ve diğer form ahalisinin eksikliğini hissettim...
En kısa zamanda büyük bir heyecanla fragman özet bekler gibi imzamısı bekliyoruz. Şimdiden herkese teşekkürler...
Naz... Yanlıs görmedik degil mi? Dün aksam izledigimiz Naz, Naz Özkul muydu? Kız gerçekten degisti... Dün aksam bölümde en çok güldügüm sahne; Naz'ın babasıyla banyoda konustuktan sonra, rujunu tazelemesi ve öpücük hareketiyle yaptıgı cilvelerdi...:) Yok yoook, bu kızda gerçekten gelisme var... Ben o sahneden sonra Naz'dan herseyi beklerdim açıkcası... :img-hyste
Walla ben bekliyordum ne yalan söyleyeyim:)Hele son sahnede ortamda müthişti Tarık şarabı içerse geceyi orada geçirirler diye düşündüm:)en sonunda telefonda kapanmıştı,mumlar,şömine,romantizm derken yangın çıktı:img-hyste (Gülmemin sebebi yangının çıkış şekli ve bir anda alevlerin evi sarması;dizi ekibini aşkı anlatmada ne kadar başarılı buluyorsam aksiyon sahnelerinde de bir o kadar beceriksiz buluyorum:img-hysteNeyseki dizimiz aşk dizisi:img-wink: )
Sonrasında gelen sandal sahneleri... Ve Dürülülü... Oysaki ne güzel gidiyordu ama bir yandan iyi de oldu Tarık'ın aynı Hulusi gibi gitmesi, çünkü ben Naz'ı dün aksam hiç iyi görmedim. :) E kız kafasındakı soru isaretlerinin cevabını buldukça daha bir cosmaya basladı... Yarı utangaç asık halleriyle Naz ve Tarık bizim cici ciftimiz olup çıktılar... Çok tatlılar çok... :img-yes:
Şaka bir yana itiraf mitiraf hikaye,aşkı dudaktan kalbe,kalpten dudağa en saf haliyle;gözleriyle,bakışlarıyla,tavırlarıyla çok güzel gösterdiler cici çiftimiz:)Öpüşmeden sonra Tarığın Naz'ın dudaklarını ellemesi,bakışlarıyla onu okşaması,Naz'ın gözlerini uzun süre açamaması,sendelemesi,dudaklarını ellemesi sonra masum ve utangaç bir bakışla ''Benim uykum geldi,iyi geceler.'' deyip içeri kaçması çok ama çok güzel düşünülmüş o sahnelere BAYILDIM.Senaristler:good:
Isin dogrusu yan karekterler dozunda gösterildi ve tadından yenmeyen bir bölüm çıktı ortaya...
Aynen katılıyorum.Yan karakterlerin sahneleri uzatılmadığı zaman onları izlemek çok daha keyifli oluyor.
Edit:Burçin'i gören oldu mu?Gece gündüz forumdan ayrılmayan hatta bazen de sabahlayan sevgili grupdaşımın hala bu bölüme yorum yapmaması beni endişelendirmeye başladı:img-help:
ben okuldan gelince ilk fotoğraf bölümüne baktım ama boş..ben sanmıştım ki dün kü bölümden sonra o sahnelerii çekersinizzz:img-yes: kaçırılmazz o sahneler avatar ve imza bekliyoruzz...33. bölüm one number:good:
pas.si.on79
02-03-07, 15:03
nzlhan öncelikle aramızda seni daha çok görmek isteriz.Duygularını bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz.. Sana katılıyorum.Katılmamak olmaz zaten..Yalnız bir yere katılamadım Barışın çok iyi olmazsa da iyi demişsin..Benim düşümceme göre o çok iyi..Oyunculukta birçok kişinin üstünde..Ayrı bir yeteneği var..Çok başarılı...
Edit:Burçin'i gören oldu mu?Gece gündüz forumdan ayrılmayan hatta bazen de sabahlayan sevgili grupdaşımın hala bu bölüme yorum yapmaması beni endişelendirmeye başladı:img-help:[/QUOTE]
Öncelikle buna yanıt vereyim. Burçin'in PC sorunu var. Umarım akşam aramızda olur.
Ebru'nun teşekkür mahiyetindeki imza fikri çok güzel. Avatar için de hepimiz Belgin hanıma ait bir resim kullanabiliriz.
Uzun aradan sonra yapılan yorum da böyle keyifli oluyormuş demek ki , Şahin. Eline sağlık.
Genel olarak tüm arkadaşlarımız yüzlerinde gülücük olduğundan bahsetmişler. İşte ben bu diziyi bana yaşattığı bu mutluluk için seviyorum. En büyük derdim, bir sonraki bölümde ne olacak diye düşünmek olsun istiyorum. Hayatın gerçek pürüzlerini zaten, her gün hepimiz yaşıyoruz. İlave olarak izlediğim dizide de bunları yaşamak istemiyorum. Belki kaçak bir yaşam gibi gözükebilir. Ama ben böyle mutluyum. Sıkıntılarımı unuttuğum dizimi izlemekten, bunları paylaştığım forumda yazı yazmaktan, akşamları muhabbet ettiğim platform arkadaşlarım ile didişmekten çok keyif alıyorum.
Bu keyfi bana yaşatan, YAPIMDA VE YAYINDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM.
Ben de Tarıkın bunu deyişine bayıldım,çok komikti:img-yes:
güney-yase
02-03-07, 15:47
valla süperdi burda kendimi kaybetmişim resmen tarığın söyleyeşi çok tatlıydı:img-hyste
nzlhan öncelikle aramızda seni daha çok görmek isteriz.Duygularını bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz.. Sana katılıyorum.Katılmamak olmaz zaten..Yalnız bir yere katılamadım Barışın çok iyi olmazsa da iyi demişsin..Benim düşümceme göre o çok iyi..Oyunculukta birçok kişinin üstünde..Ayrı bir yeteneği var..Çok başarılı...
Ben düzenli olarak yazamasamda, izleyemedigim bölümleri sizlerin tatlı yorumlarıyla, eklenen replikler ve resimlerle az çok izlemis kadar oluyorum...
Barıs'ın oyunculuguna gelince... Evet, yetenekli... Ama daha yolun basında... Bu ilk rol aldıgı dizi... Oyuncu ve çok iyi demek için henüz erken... Ama bir Ayse Kökçü için has oyuncu demezsek bak orada hata etmis oluruz... Umarım aradaki farkı biraz anlatabilmisimdir... Ne diyelim... Ileride Barıs'ı, Merve'yi ve diger genç oyuncularımızı da, dün aksamki özverisiyle Ayse Kökçü ve oyunculuguyla diger büyüklerimizi nasıl ayakta alkısladıysak, o gençlerimizi de bu sekilde alkıslayacagımız günleri görecegiz insallah... Ve ben zamanla olacagına inanıyorum, çünkü hepsi gerçekten çok yetenekliler...
nzlhan güzel yorumlarına teşekkürler.Barış gerçekten çok yetenekli ve umut vadediyor umarım bu yeteneğini işler.Ayşe hanım da oyunculuğa saygının ne demek olduğunu davranışıyla gösterdi ona da bu gençlere örnek olan davranışından dolayı teşekkür ediyoruz.
ebru.karaca
02-03-07, 15:54
İnşallah Gamzeciğim.:img-wink:
Edit:[/B]Burçin'i gören oldu mu?Gece gündüz forumdan ayrılmayan hatta bazen de sabahlayan sevgili grupdaşımın hala bu bölüme yorum yapmaması beni endişelendirmeye başladı:img-help:
Kendisi 16:00-16:30 gibi aramıza teşrif ederler:img-wink:
[B]
Ebru'nun teşekkür mahiyetindeki imza fikri çok güzel. Avatar için de hepimiz Belgin hanıma ait bir resim kullanabiliriz.
Uzun aradan sonra yapılan yorum da böyle keyifli oluyormuş demek ki , Şahin. Eline sağlık.
Bu keyfi bana yaşatan, YAPIMDA VE YAYINDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM.
Teşekkürler Asucuğum..
Herkesin yorumları çok güzeldi. Şahinciğim, seninki ayrı bir keyif verdi tabi. Şimdiye kadar yazdım mı hatırlamıyorum(aklımdan geçti ama fiiliyata ne kadarını döktüm hatırlamıyorum. Bunuyorum galiba :) ) ama Asu'nun yazısını görünce, daha önce ettiysem de yine de edeyim.
Asu'm, son paragrafına :img-yes: :img-yes: :img-yes: yürekten katılıyorum.
arkadaslar dünkü bölüm harikaydi tek kelimeyle oldugum yerde duramadim...ayy 2. kez öpüsdüler..yaa ama 2 kelime agzindan cikamadi hep araya birsey girdí.....ayy en sonundada evi yaktilar...ayy o iki kelime agzidan cikmasada yinede artik sevgili sayilirlar....el ele tutusmalar omuzunu yatmalar....süperdi harikaydi ..bayildim...
pas.si.on79
02-03-07, 16:07
Ben düzenli olarak yazamasamda, izleyemedigim bölümleri sizlerin tatlı yorumlarıyla, eklenen replikler ve resimlerle az çok izlemis kadar oluyorum...
Barıs'ın oyunculuguna gelince... Evet, yetenekli... Ama daha yolun basında... Bu ilk rol aldıgı dizi... Oyuncu ve çok iyi demek için henüz erken... Ama bir Ayse Kökçü için has oyuncu demezsek bak orada hata etmis oluruz... Umarım aradaki farkı biraz anlatabilmisimdir... Ne diyelim... Ileride Barıs'ı, Merve'yi ve diger genç oyuncularımızı da, dün aksamki özverisiyle Ayse Kökçü ve oyunculuguyla diger büyüklerimizi nasıl ayakta alkısladıysak, o gençlerimizi de bu sekilde alkıslayacagımız günleri görecegiz insallah... Ve ben zamanla olacagına inanıyorum, çünkü hepsi gerçekten çok yetenekliler...
nzlhan elbette katılıyorum. Yalnız Barış Akarsu öyle bir iddiası olduğunu sanmıyorum.,,Bunun için ben oyuncularla kıyaslamıyorum.Zaten ilk oyunculukta ilk deneyimi.Etrafta oyuncuyum diye geçinen kişilerle bir şarkıcının başarısından söz ettim. YAni aynı düşünceye sahibiyiz. Ama Barış Akarsuyu ve Merve Serviyi çok başarılı işlerde görürüz...
Arkadaşlar Belgin Hanımın şu ara açma olayına ben hiç değinmedim.33.bölümü daha doymadık ona doyalım diye. Ama benim biraz canımı sıktı... Tam iyi gidiyor derken.... Umarım Kıskanılacak biri değildir.Hatta samim gibidir:img-hyste
seyyah_selda
02-03-07, 16:13
çok ama çok güzel bi bölümdü aşk isteyeni itiraf isteyenide tatmin etmiştir artık bence herşey seni seviyorum demek değildir .......böylesi daha güzel heyecanlı ve izlemesi çok keyifli takıldım resmen ekrana yapıştım nası şekerlerdi tarıgın nazı çekişi nazın saskınlıgı çok tatlılardı sandalda tarıgın nazın yanına oturması elini böle omzuna atması nazında hemen ona sokuluşu süper süperdiiiiii.......... number one 33.bölüm
nzlhan elbette katılıyorum. Yalnız Barış Akarsu öyle bir iddiası olduğunu sanmıyorum.,,Bunun için ben oyuncularla kıyaslamıyorum.Zaten ilk oyunculukta ilk deneyimi.Etrafta oyuncuyum diye geçinen kişilerle bir şarkıcının başarısından söz ettim. YAni aynı düşünceye sahibiyiz. Ama Barış Akarsuyu ve Merve Serviyi çok başarılı işlerde görürüz...
Bak, ince ayrıntıyı yakalamıssın bile arkadasım... Barıs'ın asıl isi sarkıcı olmak... Yani bir ömür yapmak isteyecegi sey sarkı söylemek... Oyunculuk ise hayatına baska deneyimler kazandıran bir kulvar... Ama Merve'nin isi bu... Hayatını oyunculuk yaparak kazanacak birisi... Bir seyi is olarak ve zevk için yapmak arasındaki farkı anlatmama gerek yok herhalde... Ama bizler zaten buradayız... Allah'ın izniyle ilerde yine basarılı islerde, basarılı bir sekilde görev alırlarsa, bizler onları yine desteklemeye devam ederiz tabi ki... Buna süphesi olan var mı?
Benim bir sorum vardı... Bir sorum oldugunu dahi unuttum aslında. :) Dizide Naz'ın dogum günü geçti mi? Yılbasından önce 1 ay var denildi amadizide zaman olarak 1.5 ay geçti ama hala islenmedi galiba. :)
handeozbek
02-03-07, 16:41
Benim dün akşamdan sonra nutkum arkadaşlar bilirler:img-grin2 ÖSS formu doldurmam gerekiyordu okul numaramı hatırlayamadım kardeşime sordum:img-hyste Dershaneye gittim yüzümde acayip bir gülümseme. Herkes delirdim sandı sadece yy izleyenler anladı durumun ondan olduğunu. Çünkü onlarda da aynı gülümseme var. İlk ders hemen izleyemeyen arkadaşıma anlatmaya koyuldum. Öğretmen soruyor kızım ne konuşuyorsunuz derste böyle hararetli hararetli. Arkadaşım demez mi hocam ya bir durun en önemli yerini anlatıyor diye şaştım kaldım. Dershanede herkes bu bölümü konuşuyordu. Bende birkaç yorum yazayım dedim ama siz kelimelerle anlatılabilecek olan tüm yorumları yazmışsınız. Ellerine sağlık. Geriye kalanlarda zaten anlatılamıyor. Anlatacak sözcük yok. Yeni bir kelime türetmek lazım. Bu diziye özel. Dil yetersiz kaldı. E bu da normal. Kalp ve göz dilinin işlediği bir bölümdü. Gerçekten bize yaşattığınız tüm duygular için teşekkürler yy ekibi. Sizi seviyoruz:happy0064
pas.si.on79
02-03-07, 16:43
Benim bir sorum vardı... Bir sorum oldugunu dahi unuttum aslında. :) Dizide Naz'ın dogum günü geçti mi? Yılbasından önce 1 ay var denildi amadizide zaman olarak 1.5 ay geçti ama hala islenmedi galiba. :)[/QUOTE]
o zaman ben bu soruyu cevaplayım arkadaşım... Hayır maalesef olmadı.Sevgililer günü vs... derken sanırım senaristler bu konuya ara verdirdiler...En kısa zamanda görmek istiyoruz doğum günü.Ama tabi senaristlerim doğum gününü nasıl planlıyorlarsa yani belki çok anlamlı bir şekilde etkileyecek sahnelerler yapmak istediklerinden uzatmış olabilirler.MErakla bekliyoruz.
ceza_cansu
02-03-07, 16:47
Selam herkese.Dünkü bölüm gerçektende çok çok çok ama çok güzeldi.Her sahne süperdi ve kesinlikle benimde bu bölüm favori bölümüm oldu.Bize böyle güzel bir bölüm izlettikleri için bütün ekibe tekrar teşekkürler
arkadaşlar bölümü indirdim..sizi daha fazla bekletmeyim diye önce öpüşme sahnesinin fotolarını çektim vede multimedyaya ekledim.bölümün diğer fotolarını daha sonra ekleyeceğim..buyrun efendim link aşağıda:))))
http://212.174.201.133/forum/showthread.php?p=2527286&posted=1#post2527286
pas.si.on79
02-03-07, 17:00
arkadaşlar bölümü indirdim..sizi daha fazla bekletmeyim diye önce öpüşme sahnesinin fotolarını çektim vede multimedyaya ekledim.bölümün diğer fotolarını daha sonra ekleyeceğim..buyrun efendim link aşağıda:))))
Bengi abla ne dememizi bekliyorsun ...:img-hyste
çook çook çok çok teşekkürler....:happy0064 :happy0064 Daha ne isteriz ki...:img-hyste:happy0064 :happy0064
Ellerine sağlık çok güzeller.....:img-in_lo :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
cnm ablam resimler için çok saol,çok güzeller:happy0064
bu arada imzana koptum, çok güzel olmuşş:img-hyste
çok teşekkürler link için..resimlerr süper...
biraz önce tekrarını izledim yine doyamadım:img-yes: öpüşmeden sonra sevgili gibi davrandılar birbirlerine sevgili olmak için söylemek teklif yapmak gerekli değilki..göz var nizam var sonuççç ortada alın size itiraffffff
ya ben diyorum ki Star tv önümüzdeki hafta yeni bölümden önce 33 bölümden geniş bir özet hazırlasa hem bölümü seyretmemiş olanlar için 34 bölüme iyi bağlantı kurmuş olur hemde izleme payından daha fazla artış olur evet bence kesinlikle böyle yapmaları gerekir ne dersiniz bunu için isteklerimizi iletsekmi acaba? yoksa bunların bişey düşünüp yapacakları yok
~ topiqq ~
02-03-07, 17:13
:img-hyste :img-hyste hakkaten süperdi süperdi süperdi...tarık'ın tonlaması da çok iyiydi ahhaha düşündükçe gülüyorum:img-hyste :img-hyste
o zaman ben bu soruyu cevaplayım arkadaşım... Hayır maalesef olmadı.Sevgililer günü vs... derken sanırım senaristler bu konuya ara verdirdiler...En kısa zamanda görmek istiyoruz doğum günü.Ama tabi senaristlerim doğum gününü nasıl planlıyorlarsa yani belki çok anlamlı bir şekilde etkileyecek sahnelerler yapmak istediklerinden uzatmış olabilirler.MErakla bekliyoruz.
Cevap için sagol... Yalnız 1 ay gibi bir zaman belirtmeleri ve 1 ay geçmesine ragmen bu konuya deginmemeleri mantık hatası gibi duruyor... Ama geçtigimiz bölümlerde böyle birsey olupta kaçırmadıgım için pek üzüldügümü söyleyemeyecegim... :) Biz de o dogum gününde bir sarkıyla kanmayız gerçekten... :img-wink:
assi_yılllar
02-03-07, 17:20
bence çok süper bir bölümdü resmen seni seviyorum dmeden sevgili oldu bunlar yhaa ama sonu çok kötü bitti nasıl bekliyim ben şimdi taaaa perşembeye kadar ???off yhaa insan en güzel yerinde yangın çıkartır mı ...hafi çıkarttın bir de gidip nazı içerde bırakır mı...hadi onu da yaptın...bir de bölümü orda keser mi yhaa izleyiciyi düşünen yok mu kardeşim????:)
bence çok süper bir bölümdü resmen seni seviyorum dmeden sevgili oldu bunlar yhaa ama sonu çok kötü bitti nasıl bekliyim ben şimdi taaaa perşembeye kadar ???off yhaa insan en güzel yerinde yangın çıkartır mı ...hafi çıkarttın bir de gidip nazı içerde bırakır mı...hadi onu da yaptın...bir de bölümü orda keser mi yhaa izleyiciyi düşünen yok mu kardeşim????:)
ben bölümü tekrar izledim yangın sahnesinide inceledim..yangın başladığı an naz odadan çıkıyor.yani içerde değil.tarık söndürmeye çalışırken dumandan dolayı çıkmak zorunda kalıyor ama nazın içerde olduğunu sanıp geri dönüyor.yani naz orda değil.fırladı çıktı.
fotoğraflar için teşekkürlerinize cevabım ne demek efendim.sizleri mutlu görmek benide mutlu ediyor olacaktır:)))
banada naz çıktı gibi geliyoo ama bilemiycem...eyer naz çıkmışsa tarık nazı içerde sanıp onu buluncaya kadar çıkmayacak ve bence biraz sanki kötü şeyler bekliyor gibi bizi:sad53: tarık'a bişey olmasın yaaa:sad53:
banada naz çıktı gibi geliyoo ama bilemiycem...eyer naz çıkmışsa tarık nazı içerde sanıp onu buluncaya kadar çıkmayacak ve bence biraz sanki kötü şeyler bekliyor gibi bizi:sad53: tarık'a bişey olmasın yaaa:sad53:
Kalıcı birşey olmayacağı kesin..
şimdi aklıma geldi.. ben daha önce bu forumda yada resmi sitede hatırlayamıyorum birşey okumuştum.
tarık yarışta kaza geçirecek.hastane sahnesi var falan diye..
belki yarışta kaz geçirmeyecekte bu yangın neticesi hastanelik olacak
olabilirmi dersiniz?
ebru.karaca
02-03-07, 17:39
E yani, harikasın Bengi abla. :) Teşekkürler.
Açıkçası yangın sahnesinde Tarık'ın Naz'ı kurtarmasındansa, Naz'ın Tarık'ı kurtarması işime gelir :)
NEDEN?
ÇÜNKÜ:
1) "Seni seviyorum, n'olur gözlerini aç!" diyecek olan Naz olur o zaman.
2) Daha sonrasında Naz'ın, "Az kalsın beni oralarda öldürüyodun!" demesindense, "Hayatını bana borçlusun. Seni kurtardım!" kaprisi yapması daha çok işime gelir. ;)
..gibi..
Tarık ve Naz yakınlaşması için bu yangın iyi bir fırsat.Özellikle Naz Tarık'ın kendisi için ne kadar önemli olduğunu anlayacak.
Kalıcı birşey olmayacağı kesin..
şimdi aklıma geldi.. ben daha önce bu forumda yada resmi sitede hatırlayamıyorum birşey okumuştum.
tarık yarışta kaza geçirecek.hastane sahnesi var falan diye..
belki yarışta kaz geçirmeyecekte bu yangın neticesi hastanelik olacak
olabilirmi dersiniz?
ya bence tarık içerde bulamıyacak nazı yine kendini dışarı atacak hatta bayılacak naz yanına gelecek.tarık uyan şu bu..hatta suni teneffüs yapacak:img-wink: :img-hyste aşkını itiraf edecek..aslında tarık bunların hepsini duyacak baygın numarasına devam edecek suni teneffüse eşlik etmeye başlayacak..gerisini siz getirin gariii:img-hyste
handeozbek
02-03-07, 17:46
Hayır Tarık şimdi ölemezsin. Aşkını itiraf etmeden olmaz. Gelecek hafta Naz'dan bu sözleri duyabiliriz. Bence senaristler şuanda ne yapacaklarına karar vermediler. Yangında kime ne olacak belirsiz. Bu yüzden Nazı hem içerde zannetmemizi sağladılar. Hem de çıkmış olabileceği ihtimalini düşünmemizi. Belki de düşündüler. Bu şekilde bir şaşırtmaca yaptılar ve bence Naz içerde
ya bence tarık içerde bulamıyacak nazı yine kendini dışarı atacak hatta bayılacak naz yanına gelecek.tarık uyan şu bu..hatta suni teneffüs yapacak:img-wink: :img-hyste aşkını itiraf edecek..aslında tarık bunların hepsini duyacak baygın numarasına devam edecek suni teneffüse eşlik etmeye başlayacak..gerisini siz getirin gari