Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-7
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
handeozbek
03-03-07, 19:47
Star aslında reklamı seviyor haberlere bile reklam almış:img-grin2 Bizim dizimize reklam almıyor. Kendi dizisini çekemiyor galiba:img-grin2 Bizim dizimiz kendin pişir kendin ye yapıyor. Aynı Tarıkla Naz gibiler.Evde yemek yok ama hiçbirşey yokmuş gibi davranıyorlar. Yemekleri Hulisi ile Belgin gibi büyük insanlar yiyorlar. o büyük insanları söylememe gerek yok herhalde.olan Tarıkla Naza ve bizlere oluyor.Aç kalıyoruz:img-grin2
bugün bölümü tekrar izlediğimde bişey dikkatimi çekti. dağ evi yandı ve naz içerde kaldığı için tarık da içeri daldı.
hulusi: yarın evi temizletmek için birisini yollayacam.
demişti belgine. sanki bu yangınla hulusi arasında bi bağlantı kurulacakmış gibi geldi bana. şimdi tarık ve naz kurtulsalar bile kimseye haber vermez tarık. ve ertesi gün bi şekilde hulusi evin yandığını öğrenirse ve belgin de bunu duyarsa, tarık ve naz'ın onlar giderken hala orda olduklarını bildiği için belgin çok telaşlanacak ve hulusi ye herşeyi anlatacakmış gibi geliyo bana.
bu arada senaristlerin aklında yeni bi yalan yoksa, hulusi'nin artık yavaş yavaş gerçeği öğrenme vakti geldiğini düşünüyorum. çünkü vahi de "onunla konuşacam" falan demişti. eğer filizle ilgili bişeyler söyleyip, hulusi de saçmalama benim kızımı benden iyimi bileceksin falan derse ortalık karışır.
Raytingler konusunda neden bu kadar telaş yapıldığını anlayamıyorum.Kv gelmeden öncede neler dendi yok dizimiz başka güne geçsin bilmem ne.. her yeni dizide böyle kaygılar çekiceksek biz yayından kalkalım en iyisi ..
Tarık_naz önceki haftalarda hatta geçen haftaydı sanırsam rayintg bölümünde bir kaç soru yazmıştı..o soruların cevabını birazdaha düşüp ondan sonra raytingleri önemseyelim isterseniz...
acı gercekler denen seyler vardır,ben buradakı ınsanları ve kendımı baz almıyorum..dısrıdakı y y yı ızlemeyen,ara sıra ızleyen,ızleyıpte bızım gıbı fun olmayan ınsaları baz alıyorum....bız ne kadar sevsekte,eger dızı bellı bır reytıng alamazsa,burda sabahlara kadar maıl atsak da,butun soruların cevabı reytıng ıcın ızlemıyoruz olsada,yınede nafıle kalır....ben zaten 1. olarak hıc bır zaman bakmadım olaya,tamam 1. cılıgı haketıgı (her bolum degıl) bolumler var,mesela 33. bolum kesın 1. hak etmıste,ama artık onelmı olan yayında kalması,onemlı olan reytınglerde Barajı asmamız:img-wink: kı suana kadar sorun yok....reklam konusnuna katılıyorum,yanı h sonu ogelen sacma sapan progmarlar verecegıne,koy tekrarları sevılen dızıerının...fragmanlarını arttır...uzgunum ama su 2 dızı,2 haftadır bas bas reklam verıyor,bırısı bırsey demıtı,gercektende cok haklı, Y Y kanal D,atv de yayınlansaydı,durum cok daha farklı olurdu:img-yes:
ozetle bızım bunlara endıse etmek konumumuz yok:img-wink: ılerıde cıkan rakıplerde,az cok etkıler ama onemlı olan sey ıcın 'yayında kalmagı' etkılemez:img-yes: bu arada ben dııznın sezonle bıtıp,yenı sezon boyunca yayınlanması taraftarlarındayım:)yazında yayınlamasını ve bıtmesını ızteıyorum...yazın ozlıcez ama koca bır sezon daha ızlemek hıc fena olmaz....
handeozbek
03-03-07, 20:18
Senaristler burayı okuyor diyoruz ya. Okuyor olabilirler. Doğum günü doğum günü dedik. Nazın doğum gününü istedik. Senaristler Belgininkini verdiler:img-grin2 Bize de en güzel hediyeyi verdiler. Anladınız siz onu:img-grin2
Uğur kedi nerdesin? :img-help: :img-help: :img-help:
arkadaşlar herkes kısmetini yer bu piyasada..o başlıyor napıcaz,bu başlıyor napıcaz diyerek kendimizi üzmenin hiç bir manası yok..biz değil yeni gelenler düşünsün.atv aynı güne iki yeni dizisini koyarak risk alıyor. aslında deneme yapıyor..çünkü diğer günleri dolu o kanalın..şöhret okuluda iddialı kondu ama olmadı,bebeğimde iddialı geldi ama olmadı..olmayınca olmuyor..var olan dizilerin kitleleri varsa o kitleleri bölmek çokda kolay değil..yaşamadan bilemeyiz..bir dizide işlenen konu kadar kast da çok önemlidir..artık kısmet neyse o olur..bu saatten sonra ay napıcaz diye paniklemeninde hiçbir manası yok.çünkü bizim elimizden gelen bişeyde yok.biz yapabileceğimizi yapıyoruz zaten..
güney-yase
03-03-07, 20:24
arkadaşlar herkes kısmetini yer bu piyasada..o başlıyor napıcaz,bu başlıyor napıcaz diyerek kendimizi üzmenin hiç bir manası yok..biz değil yeni gelenler düşünsün.atv aynı güne iki yeni dizisini koyarak risk alıyor. aslında deneme yapıyor..çünkü diğer günleri dolu o kanalın..şöhret okuluda iddialı kondu ama olmadı,bebeğimde iddialı geldi ama olmadı..olmayınca olmuyor..var olan dizilerin kitleleri varsa o kitleleri bölmek çokda kolay değil..yaşamadan bilemeyiz..bir dizide işlenen konu kadar kast da çok önemlidir..artık kısmet neyse o olur..bu saatten sonra ay napıcaz diye paniklemeninde hiçbir manası yok.çünkü bizim elimizden gelen bişeyde yok.biz yapabileceğimizi yapıyoruz zaten..
haklısın sana tamamen katılıyorum jenn paniklemeye ghiç gerek yok biz ne kadar paniklesekte bişey değişmiyor sonuçta biz telaşlandığımızla kalıyoruz
pas.si.on79
03-03-07, 20:24
bugün bölümü tekrar izlediğimde bişey dikkatimi çekti. dağ evi yandı ve naz içerde kaldığı için tarık da içeri daldı.
hulusi: yarın evi temizletmek için birisini yollayacam.
demişti belgine. sanki bu yangınla hulusi arasında bi bağlantı kurulacakmış gibi geldi bana. şimdi tarık ve naz kurtulsalar bile kimseye haber vermez tarık. ve ertesi gün bi şekilde hulusi evin yandığını öğrenirse ve belgin de bunu duyarsa, tarık ve naz'ın onlar giderken hala orda olduklarını bildiği için belgin çok telaşlanacak ve hulusi ye herşeyi anlatacakmış gibi geliyo bana.
bu arada senaristlerin aklında yeni bi yalan yoksa, hulusi'nin artık yavaş yavaş gerçeği öğrenme vakti geldiğini düşünüyorum. çünkü vahi de "onunla konuşacam" falan demişti. eğer filizle ilgili bişeyler söyleyip, hulusi de saçmalama benim kızımı benden iyimi bileceksin falan derse ortalık karışır.
evet serdar sanki Naz içerde kalmış gibi çünkü dışarlarda yoktu.Mutlaka olurdu..Hemen oradan uzaklaşamaz herhalde..Bilmiyorum işte...
Vahi Beyin Filizin evlatlık olduğunu bildiğini mantık hatasında bir arkadaş hatırlatmıştı.Senaristler bu durumu çevirdiklerine(tabi bir de Vahi bey bunu unutmuş sonra da hatırlamış da olabilir) göre ki Tarıkın babasıyla barışması konusunda olaylar geliştiriyorlar sanırım. Babasının affetmesi için... ama tabi bunlar ne derece doğrudur bilemiyorum.Öyle bir şey yapılıyor ki aniden tüm varsayımlar havaya uçuyor. O yüzden birşey düşünemiyorum.
şimdi yeni bölüm bana göre hepimiz için sürpriz gelişmelerle dolu olacak..
1.bence naz evden önce çıktı.bölümü izlediğimde gördüğüm o..tarık dışarda canhavliyle onu göremediğinden tekrar içeri daldı.daha öncede yazmıştım bence bu yangından tarık zarar görecek.hani olurya suni teneffüs olayları falan naz farafından tarığa yapılan şeklinde:):))) müthiş olur yani:)))
2.bence yakın zamanda bu bölüm başlangıç bile olabilir .ikinci belgin vakasını vahi beyde yaşayacağız..vahi bey belkıs gittikten sonra kızına saracak bence..adamcağız cahideyi bile unuttu yemek masasına nazın fotoğrafını koyarak fotoğrafla kavaltı etti.kök söktürme sırası bence vahide:)
3.belginin çello stajı için aradığı yakışıklı çellocuyu yeni bir karakter olarak görecez gibime geliyor:)
ceza_cansu
03-03-07, 20:50
Bana Naz içerde gibi geliyor.Bir ara Tarık'la beraber gölgesi gözüküyor ama ondan sonra nerde olduğu belli değil.Bence içerde ve baygın.Tarık onu kucaklayıp dışarı çıkarıcak Naz ayılıcak veee gerisini söyleyemiyorum.Kalbim dayanmıyor:img-hyste :img-hyste.Kısaca şöyle yazim s.... olmaları resmi olarak sözlere dökülebilir:img-hyste
burcin_kaplan
03-03-07, 20:53
Bana Naz içerde gibi geliyor.Bir ara Tarık'la beraber gölgesi gözüküyor ama ondan sonra nerde olduğu belli değil.Bence içerde ve baygın.Tarık onu kucaklayıp dışarı çıkarıcak Naz ayılıcak veee gerisini söyleyemiyorum.Kalbim dayanmıyor:img-hyste :img-hyste.Kısaca şöyle yazim s.... olmaları resmi olarak sözlere dökülebilir:img-hyste
:img-hyste :img-hyste
s.... walla bunda bile kalbim hopladı cansu onu bile kaldıramadım:sad53: öbür bölüm ne olur bilmiyorum:)
galiba hastanenin birini tümüyle boşaldıp dizifilm.com/forum olarak oda aştırıcaz tabi sığarsak:img-hyste
ceza_cansu
03-03-07, 20:55
s.... walla bunda bile kalbim hopladı cansu onu bile kaldıramadım:sad53: öbür bölüm ne olur bilmiyorum:)
galiba hastanenin birini tümüyle boşaldıp dizifilm.com/forum olarak oda aştırıcaz tabi sığarsak:img-hyste
Bence biz hastanenin bir katını tamamen alalım.Sonra odalar arasındaki duvarları falan yıkalım.Yoksa başka türlü sığamicaz:img-hyste
burcin_kaplan
03-03-07, 20:59
Bence biz hastanenin bir katını tamamen alalım.Sonra odalar arasındaki duvarları falan yıkalım.Yoksa başka türlü sığamicaz:img-hyste
:img-hyste
bu arada cansu onları şimdiden ayarlamak lazım malum az kaldı perşembeye anca duvarlar yıkılıcak ziyaret saatleri ayarlanıcak...odalara tv konulacak her ne kadar kalp krizleri ard arda gelsede müdahale edicek ekipmanlar yanımızda olucak bir adet doktor we ameliyat malzemeleri:img-hyste
tv'mden wazgeçmem :img-hyste ister hastanede istr ameliyatta oliim o tv açık starı göstersin:img-hyste
Bölüm özetlerinin yanında yer alan resimlerin bölümde geçmesi gerekmio mu??Ben mi yanlış biliorum?!?!
iyi aksamlar arkadaslar
bir kac haftadir diziye ilgili yorum yapmadim,yogun gunler geciyorum ve sizin yazilariniz ve yorumlariniz butun yorgunlugumu alip gidiyor...iyi ki siz varsiniz
33 bolum tek kelime muhtesemdi,bu bolumun guzelligi icin ne kadar yazsak az kalir...degil mi
sadece En'lerime yaziyorum,secmk cok zordu:
33. BÖLÜM YALANCI YARİM EN'LERİ
1- En Güzel Replik:?
2- En Beğendiğiniz Sahne:?
3- En Komik Sahne:?
4- En Romantik Sahne:?
5- En Duygusal Sahne:?
6- En Beğenmediğiniz Sahne:?
7- Haftanın Yıldızı:?
8- Haftanın Sözü:?
1- TARIK: Çünkü başka türlü, o dağda mahsur kaldığımız geceyi düşündüğünü itiraf ettiremeyeceğim. Eğer yanıldıysam, çok büyük bir pot kırdım demektir.
NAZ: Hayır
+
TARIK:Sen Filiz'den mi söz ediyorsun?
NAZ:Evet Filiz ve Ümitten
TARIK:Yani halinden,tavırlarından,bakışlarından dediğin Ümit miydi?
NAZ:Evet.Sen kim sandın?
TARIK:Ben bencede çok yakışıyorlar birbirlerine
NAZ: Dur şimdi konuyu değiştirme
TARIK:Konuyu değiştirdiğim falan yok
NAZ: Değiştiriyorsun
TARIK:Yoo konu Filiz'le Ümit değil miydi zaten
NAZ:Evet
TARIK:E tamam işte bencede çok yakışıyorlar birbirlerine
NAZ:Sen başka birşey diyorum sandın değil mi?
TARIK: Dur şimdi konuyu değiştirme
NAZ:Konu çoktan değişti
2- opusme sahnesi ve sandalda oturup Tarikin sariki soyledigi sahne( benim hala umudum var)
3- Tarıgın babası gibi naz'ı kayıkta yalnız bırakması
''ictin ictin sızdın''........ben burda bayildim:)
Hulusi Belgin'i tostunu yapmak icin cebinden kasar ve tost ekmegi cıkarması
4-sandal sahneleri ve ''benim hala umudum var'' sarkisi....Baris oyle sarkilari seslendiriyor ki...mest oldum:good:
5- Belgin ve Hulusi'nin gece yataklarında birbirlerini dusunmesi
6-yok
7-Ayse KOKCU, cok cok tesekkurler
8- tarık: biz hala berabersek bunun benim için bir anlamı var
NAZ:once cep telefonunu kapa
TARIK:Kapalı
pas.si.on79
03-03-07, 22:41
arkadaşlar,
heyyy form ahalisi sesiniz çıkmıyor.Arkadaşların bir kısmı Barış Akarsu konserinde bir kısmı da şuan takım muhabbetinde... burayı unuttunuz..
Bu lafımdan alınan arkadaşlar lütfen alının..isimlerini saymama gerek var mı:img-help:
arkadaşlar,
heyyy form ahalisi sesiniz çıkmıyor.Arkadaşların bir kısmı Barış Akarsu konserinde bir kısmı da şuan takım muhabbetinde... burayı unuttunuz..
Bu lafımdan alınan arkadaşlar lütfen alının..isimlerini saymama gerek var mı:img-help:
Gamze'ciğim haklısın burasını çok boş bıraktılar.Birde takım muhabbetine girmişler.Allah'dan bizim öyle kötü alışkanlıklarımız yok.Bizim bütün çabamız forumun ilerlemesi adına.Böyle boş işlerle uğraşmayız... :img-yes: :img-hyste
burcin_kaplan
03-03-07, 22:47
arkadaşlar,
ne muhabbettii kim nerde nasıl ne zaaman Cansu hazırlan gidip basalım onlarıda:icon_whis :img-hyste
bu arada bu hafta çok sessiz geçeceğe benziyor malum insnlar kaldıramadı bende dahil 33 ağır geldi bana:img-hyste
ceza_cansu
03-03-07, 22:49
ne muhabbettii kim nerde nasıl ne zaaman Cansu hazırlan gidip basalım onlarıda:icon_whis :img-hyste
bu arada bu hafta çok sessiz geçeceğe benziyor malum insnlar kaldıramadı bende dahil 33 ağır geldi bana:img-hyste
Basmak mı kimi basıyoruz nereyi basıyoruz Burçin bekle geliyorum:img-hyste
Bu arada çok haklısın daha 33 ü kimse sindiremedi.Perşembeye kadar biraz or sindiririz biz:)
burcin_kaplan
03-03-07, 22:52
Basmak mı kimi basıyoruz nereyi basıyoruz Burçin bekle geliyorum:img-hyste
Bu arada çok haklısın daha 33 ü kimse sindiremedi.Perşembeye kadar biraz or sindiririz biz:)
nereyi basacağımızın önemi yok sen çık dışarı bekle ben ilk uçakla geliyorum:img-hyste buluruz biz basacak bir yerler:img-hyste
ya walla pazartesi özet gelicek ama gelen özetin geçen haftadan söz edeceğini düşündüğüm için rahatım yani salı gününe kadar rahatız...ama fragmandan sonra akıl sağlımdan korkuyorum :img-hyste (hmm olamayan şeyden korkmak bile ne kadar ileri bir boyutta olduğumuda gösteriyor sanırsam:img-hyste :img-hyste )
nereyi basacağımızın önemi yok sen çık dışarı bekle ben ilk uçakla geliyorum:img-hyste buluruz biz basacak bir yerler:img-hyste
ya walla pazartesi özet gelicek ama gelen özetin geçen haftadan söz edeceğini düşündüğüm için rahatım yani salı gününe kadar rahatız...ama fragmandan sonra akıl sağlımdan korkuyorum :img-hyste (hmm olamayan şeyden korkmak bile ne kadar ileri bir boyutta olduğumuda gösteriyor sanırsam:img-hyste :img-hyste )
Aslında deli gibi fanatik kapalı kombinesi olan manyak bir Galatasaraylı olmama ragmen gelin görün ki şu dizinin muhabbeti bile üzüntümü hemen unutturuverdi yaa teşekkürler arkadaşlar.. Bu arada 34. bölüm fragmanı ne zaman cıkcak haberi olan varmı yauu see u laterrrr :img-cool2 :img-cool2bye
burcin_kaplan
03-03-07, 23:00
Aslında deli gibi fanatik kapalı kombinesi olan manyak bir Galatasaraylı olmama ragmen gelin görün ki şu dizinin muhabbeti bile üzüntümü hemen unutturuverdi yaa teşekkürler arkadaşlar.. Bu arada 34. bölüm fragmanı ne zaman cıkcak haberi olan varmı yauu see u laterrrr :img-cool2 :img-cool2bye
:sad53: arkadaşım kalbimden vurdun şu sözlerinle beni..
BJK'li arkadaşları kutlarım arkadaşlar...
34. bölüm fragmanı büyük bir ihtimalle salı öğlene doğru gelir..tabi çekimler yetişebilmişse ki büyük ihtiamlle yetiştirmişlerdir...
özet pazartesi akşam fragman salı öğlen geliyor
34. bölüm fragmanı büyük bir ihtimalle salı öğlene doğru gelir..tabi çekimler yetişebilmişse ki büyük ihtiamlle yetiştirmişlerdir...
Burçin'im GS'ın kaderi bu.Yenilmeden rahat edemiyorlar...:img-hyste
Bana geçen hafta fragman geç verildiği için bu hafta bir güzellik yapıp pazartesi verecekler gibi geliyor.Umarım öyle olur... :img-yes:
valla iki haftadır baya şanslıyım. salı günleri fragman saatlerinde dersim olduğu için kaçıracam diye kendimi hazırlıyordum ama. geçen hafta fragman gece yayınlandı. bu hafta da salı günki dersim iptal oldu :)
asu, bir haftalık da olsa görevime geri dönmenin mutluluğu içerisindeyim.
ama bu haftaki fragman baya etkileyici olacak orası kesin. ee malum yangın oldu. o sahnelerden görüntüler olur heralde. naz baygın ya da tarık baygın ya da ikisi de baygın. bunu duyan belgin baygın, vahi baygın.
ay bana da baygınlık geldi tamam. zaten mazlum tarığımızın da başına gelmeyen kalmadı.
dizide şarkıyı söylerken ne güzel demiş.
"benden adam olur mu
aşka zararım dokunur mu"
tarık: (içses) oğlum tarık senden adam olmaz. başka yer mi yok aşkını itiraf edecek. bak işte, verdiğin zararı görüyomusun :)
Bana geçen hafta fragman geç verildiği için bu hafta bir güzellik yapıp pazartesi verecekler gibi geliyor.Umarım öyle olur... :img-yes:
Ya Burçin sıkma canını Herkes Gider Biz Kalırız Biz Galatasaraylıyız
Olsun ya buradaki samimi arkadaşlık ve tabiiki dizimizin bu güzel bölümünden sonraki bu tebessümlü ifadeler içimizi ısıttı ya dedigim gbi harbiden unuttum üzüntüyü :) boşverrrrrr sag olan neler görecek daha rahat olmak lasım...
burcin_kaplan
03-03-07, 23:35
Olsun ya buradaki samimi arkadaşlık ve tabiiki dizimizin bu güzel bölümünden sonraki bu tebessümlü ifadeler içimizi ısıttı ya dedigim gbi harbiden unuttum üzüntüyü :) boşverrrrrr sag olan neler görecek daha rahat olmak lasım...
ne güzel söyledin Biz kalırız...Biz galatasaraylıyız:img-wink:
survivorı izledim bir umut oda moral düzeltmeyince bende forumda moral almaya karar werdim çok işe yarıyor gerçektende bol bol moral depoluyor insan:)
şimdi birde 33. bölümü tekrar izledim mi tmmdır:img-hyste
Evet haklısın kalırsınız ama hep bizim altımızda kalırsınız.Sen anladın hangi takım olduğunu... :img-hyste
Samimi arkadaşlık ortamına ve süper bir bölüm izlediğimiz konusunda sana katılıyorum.Bak yinede ortak paydalarda buluşabiliyoruz.En güzeli de bu öyle değil mi? :img-yes:
burcin_kaplan
03-03-07, 23:40
Evet haklısın kalırsınız ama hep bizim altımızda kalırsınız.Sen anladın hangi takım olduğunu... :img-hyste
Samimi arkadaşlık ortamına ve süper bir bölüm izlediğimiz konusunda sana katılıyorum.Bak yinede ortak paydalarda buluşabiliyoruz.En güzeli de bu öyle değil mi? :img-yes:
songülcüm canım bir gün ben sana alt ve üst kawramlarını açıklayayım ikisi sende birbirne karışmış anlaşılan...geçen seneyi hatırlatmayayım sana şimdi:)
malum böle havalanma sonra sezon sonunda görüşrüz:img-hyste
iyi aksamlar arkadaslar
bir kac haftadir diziye ilgili yorum yapmadim,yogun gunler geciyorum ve sizin yazilariniz ve yorumlariniz butun yorgunlugumu alip gidiyor...iyi ki siz varsiniz
33 bolum tek kelime muhtesemdi,bu bolumun guzelligi icin ne kadar yazsak az kalir...degil mi
sadece En'lerime yaziyorum,secmk cok zordu:
1- TARIK: Çünkü başka türlü, o dağda mahsur kaldığımız geceyi düşündüğünü itiraf ettiremeyeceğim. Eğer yanıldıysam, çok büyük bir pot kırdım demektir.
NAZ: Hayır
+
TARIK:Sen Filiz'den mi söz ediyorsun?
NAZ:Evet Filiz ve Ümitten
TARIK:Yani halinden,tavırlarından,bakışlarından dediğin Ümit miydi?
NAZ:Evet.Sen kim sandın?
TARIK:Ben bencede çok yakışıyorlar birbirlerine
NAZ: Dur şimdi konuyu değiştirme
TARIK:Konuyu değiştirdiğim falan yok
NAZ: Değiştiriyorsun
TARIK:Yoo konu Filiz'le Ümit değil miydi zaten
NAZ:Evet
TARIK:E tamam işte bencede çok yakışıyorlar birbirlerine
NAZ:Sen başka birşey diyorum sandın değil mi?
TARIK: Dur şimdi konuyu değiştirme
NAZ:Konu çoktan değişti
2- opusme sahnesi ve sandalda oturup Tarikin sariki soyledigi sahne( benim hala umudum var)
3- Tarıgın babası gibi naz'ı kayıkta yalnız bırakması
''ictin ictin sızdın''........ben burda bayildim:)
Hulusi Belgin'i tostunu yapmak icin cebinden kasar ve tost ekmegi cıkarması
4-sandal sahneleri ve ''benim hala umudum var'' sarkisi....Baris oyle sarkilari seslendiriyor ki...mest oldum:good:
5- Belgin ve Hulusi'nin gece yataklarında birbirlerini dusunmesi
6-yok
7-Ayse KOKCU, cok cok tesekkurler
8- tarık: biz hala berabersek bunun benim için bir anlamı var
NAZ:once cep telefonunu kapa
TARIK:Kapalı
1- Aslında replikleri hatırlamıyorum ama sanırım en hoşuma giden o meshur sahneden önceki replikti.. :)
2- Kayıga yanyana oturup Naz ın başını Tarıgın omzuna yasladıgı an gerçekten kaliteydi gibime gelioo
3- Hulusi yaa baksanıza adam kaşar ve sucugu da cebinde getirmiş 10 yıllık bi tost hesabını kapatmak için eheuheue
4- Sorulurmu babacım yaaa :)
5- Yangına geri dönmesi tabiki biraz etkiliyo insanı ister istemess
6- Malesef bence de yok gibi hatta YOK
7- Tabii ki Ayşe Kökçü.. Çünkü her OYUNCU her zaman böyle fedakarlıklar yapmayabilir...
8- Ya Hulusi Sadri ye dedi ya YA KUSURA BAKMA SADRİ SENDEN HABERSİZ ALMIŞIZ EVİ :):):) eheuheueu :happy0064
Güzel bi anketti tebrikler arkadaşım görüşmek üzere... bye
whiteangel
04-03-07, 01:16
Öncelikle Gölge Bardan canlı yayınla Barış'tan **beni yak** şarkısını dinleten Asu'cuma teşekkürler..Şimdi bu moral dopingiyle enlerimi yazayım:)
Tarık:Şarabı içtin içtin sızdın
Naz:Bak..aaa anlatışa bak
Tarık:e Yalan mı?
Naz:Şarabı içtin içtin sızdın..insan alkolü biraz fazla kaçırdın falan der
Tarık zaman şöyle yapalım..döndüm bir baktım...(dağ evindeki sahne yeniden hatırlanır) şişe boştu..nasıl,iyimi böyle
Naz:Evet daha tarafsız
------------
Hulusi : Hazırlan sefere çıkıyoruz?
Hacer Anne: Ne seferi
Hulusi: 1. Belgin Seferi:img-hyste
EE beğendiğim sahneler say say bitmez de.. Dağdaki öpücük olayının adım adım üstünden geçilen sahne ve devamı..:img-in_lo
Hulusi'nin 1. Belgin Seferini içeren tüm sahneler:img-hyste Cebinden tost ekmeği ve kaşarı çıkardığı sahnede yerlerdeydim:img-hyste
Kayık sahneleri, Tarık'ın Naz'ı uyurken bekleyişi..:img-blush
Kayık sahneleri, Tarık'ın Naz'ı uyurken bekleyişi..:Yangından hemen önceki sahneler:img-blush
YOK :img-cool2
Ayşe Kökçü:good:
TARIK:Bak konuşursak lafın nereye geliceğini biliyorum.Yine beni suçlicaksın,yine burnumdan getiriceksin,yine pişman ediceksin ve ben bunları duymak istemiyorum
NAZ:İlkini bilmem ama dünkü için suç senin değil.İkimizinde.Tabi ortada bir suç varsa eğer
TARIK:YOOOOOOKKKK:good:
whiteangel
04-03-07, 01:20
Uğur kedi nerdesin? :img-help: :img-help: :img-help:
Kış uykusana yatmış olabilr mi acaba:icon_sorr İşin şakası bir yana uğur kedinin çok yoğun olduğu için ziyarete gelemediğini düşünüyorum. Ama bugün gelse ne güzel olurdu..:img-help:
yaa bu bölümü unutamıycamm benn...şimdi bunlar ciddi ciddi sevgiliilermii..
yani öpüşmeden sonra itirafı kalmadı bunun zaten sonra sevgili gibii baya baya öyleydilerr ya neysee omuzuna yaslanmalar...elini her fırsatta nazın omzuna atmalarr...yani oldularr dimii şimdii:img-yes: :happy0064 itiraff beklemeyelimm artık yangın hakkında en ufakk fikrim yok tekrar izledim bugün hala naz içerdemi analmadım:icon_whis
sorulara gelincede...
whiteangel'la nerdeysee aynıı düşüncelerimzz erken yatmalıyımmm...iyi geceler Y.Y. cilerrr
songülcüm canım bir gün ben sana alt ve üst kawramlarını açıklayayım ikisi sende birbirne karışmış anlaşılan...geçen seneyi hatırlatmayayım sana şimdi:)
malum böle havalanma sonra sezon sonunda görüşrüz:img-hyste
Burçin'im bana değil kendine anlat.Alt aşağıya bakınca görünen takım oluyor.Yani siz.Üst de yukarı bakınca görünmeyen takım.Yani biz.Biz çok yükseklerde olduğumuz için görmen biraz sorun olabilir... :img-yes: :img-hyste.Aslında bizde sizi göremiyoruz.Ama hep altımızda olduğunuzu bildiğimiz için böyle konuştum... :img-hyste
Gamze'ciğim haklısın burasını çok boş bıraktılar.Birde takım muhabbetine girmişler.Allah'dan bizim öyle kötü alışkanlıklarımız yok.Bizim bütün çabamız forumun ilerlemesi adına.Böyle boş işlerle uğraşmayız... :img-yes: :img-hyste
Bu
ne yaman
çelişki
Burçin'im bana değil kendine anlat.Alt aşağıya bakınca görünen takım oluyor.Yani siz.Üst de yukarı bakınca görünmeyen takım.Yani biz.Biz çok yükseklerde olduğumuz için görmen biraz sorun olabilir... :img-yes: :img-hyste.Aslında bizde sizi göremiyoruz.Ama hep altımızda olduğunuzu bildiğimiz için böyle konuştum... :img-hyste
böyle Songül?
Hangi takımın taraftarı olursa olsun,bu diziyi,oyuncularını güzellikleri ile kusurları ile seven herkesi cok yakın arkadaşlarım olarak kabul ediyorum.
Asıl konumuz olan ve arada ne kadar takım kıyaslamaları icin mesajlar atılmış olsa da 33.bölüm sonu ve 34.bölüm tahminleri icin de bir iki cümle yazmak gerektigi kanısındayım.Bölümün sonunun bir yangınla bitecegi kesindi ancak bunun evin yanması olacagını hicbirimiz dusunemedik.En azından bir yangın gorduk:img-hyste Son sahnede yine gercek hayatta belki de binde bir denk gelebilecegimiz sevginin gucunu gosteren onemli bir detay vardı,kim ne derse desin insan canı tatlıdır,kimse de kolay kolay dumandan ıcerısı gorünmeyen,can korkusu ile nasıl cıktıgınızı farketmedıgınız yangınların arasına sevdigi icin geri donmez.Burada o kadar guclu bir duygu var ki bir saniye dahi dusunulmeden yapılmıs,tamamen içgudusel ve sevginin tetikledigi bir refleks ;sevdigini korumak,gerekirse bu ugurda ölmek.Dizi icabı nasıl olsa kurtulacaklarını biliyoruz ancak biran kendimiz onların yerine koysak ve dusunsek acaba aynı hareketi bizler de yapabilir miydik?Hic bunu yapabilecek kadar aşık oldunuz mu?Bu sekilde dusunce aslında 33.bölümün en can alıcı sahnesinin öpüşme degil,ateşlerin arasına düşünmeden girme cesaretini göstermek oldugu ortaya cıkıyor.
34.bölüm için suan soylenebilecek cok fazla soz yok aslında,hepimizin tahmin edebilecegi,yangının getirecekleri,ailelerin tepkileri,belki bir sureligine bilinmezlik ve suan aklıma gelen hani olmaz ya oldu diyelim,asırı duman ve o anların şoku sonrası Tarık veya Naz'da meydana gelebilecek bir hafıza kaybı vs. gibi olaylar gerceklesebilecektir.
evet katılıyorumm tek can alıcı sahne öpüşmede değildi...:img-yes: yangınn öyle hafife alınacak bişey değil tarık geri döndü kendini boşveripp sevgii bu iştee yaa...34.bölümün konusu bu olucakk ama naz içerdemi içerdeyse nasıl kurtulacak ikisinden birine herhangii bişeyy gelicekmi??bu bölümm çokk soru işareti bırakktı çokkk:icon_whis
istermisiniz B.A.D.B'un dediği gibi canım sahneler unutulsunn dua edelimde hafısa kaybı falan eksikk kalsınn ay düşünmesi bileee kötüü:img-blush
Tarığın tekrar içeri girmesi muhtemelen Naza karşı duyduğu derin aşkın gereğidir mutlaka bunu fedakarlık olarak ta alabilirsiniz ancak bu öncelikle kişinin kendine olan güveninden ve ne istediğini bilmesinden kaynaklanmaktadır. Pek çok kişi hiç tanımadığı kişiler için de böyle bir fedakarlığa kalkışabilir bu liderlik özelliği bambaşka bir özelliktir. Yani nadir Peri özelliğidir.
Bu
ne yaman
çelişki
böyle Songül?
Hangi takımın taraftarı olursa olsun,bu diziyi,oyuncularını güzellikleri ile kusurları ile seven herkesi cok yakın arkadaşlarım olarak kabul ediyorum.
Asıl konumuz olan ve arada ne kadar takım kıyaslamaları icin mesajlar atılmış olsa da 33.bölüm sonu ve 34.bölüm tahminleri icin de bir iki cümle yazmak gerektigi kanısındayım.Bölümün sonunun bir yangınla bitecegi kesindi ancak bunun evin yanması olacagını hicbirimiz dusunemedik.En azından bir yangın gorduk:img-hyste Son sahnede yine gercek hayatta belki de binde bir denk gelebilecegimiz sevginin gucunu gosteren onemli bir detay vardı,kim ne derse desin insan canı tatlıdır,kimse de kolay kolay dumandan ıcerısı gorünmeyen,can korkusu ile nasıl cıktıgınızı farketmedıgınız yangınların arasına sevdigi icin geri donmez.Burada o kadar guclu bir duygu var ki bir saniye dahi dusunulmeden yapılmıs,tamamen içgudusel ve sevginin tetikledigi bir refleks ;sevdigini korumak,gerekirse bu ugurda ölmek.Dizi icabı nasıl olsa kurtulacaklarını biliyoruz ancak biran kendimiz onların yerine koysak ve dusunsek acaba aynı hareketi bizler de yapabilir miydik?Hic bunu yapabilecek kadar aşık oldunuz mu?Bu sekilde dusunce aslında 33.bölümün en can alıcı sahnesinin öpüşme degil,ateşlerin arasına düşünmeden girme cesaretini göstermek oldugu ortaya cıkıyor.
34.bölüm için suan soylenebilecek cok fazla soz yok aslında,hepimizin tahmin edebilecegi,yangının getirecekleri,ailelerin tepkileri,belki bir sureligine bilinmezlik ve suan aklıma gelen hani olmaz ya oldu diyelim,asırı duman ve o anların şoku sonrası Tarık veya Naz'da meydana gelebilecek bir hafıza kaybı vs. gibi olaylar gerceklesebilecektir.
Bu yazının altında imzamı atarım. Songülden alıntı yapılan kısmın altına 2 kere atarım. :img-hyste
Abicim dediğin her kelimeye katılyıorum, öyle büyük bir aşkı yansıtıyorlarki birbirlerini kaybetmemek adına her şeyi ayakları altına almaya hazırlar. Son birkaç bölüme kadar yalnızca gururlarını ayakları altına alamyıorlardı artık onuda aştılar.
yangın sahnesini sabah sabah bi kez daha izledim naz önce çıkmıs olmalı çünkü tarık 3-4 saniye yangını söndürmeye uğrasıyıyo sonra dışarı çıkıyor nazın hayli hayli çıkması lazım çıkmassaaa ayıpppppp:):)
1- En Güzel Replik:
NAZ:Başka?
TARIK:Bizden
NAZ:Nihayet sıcak bir konu
TARIK:Sıcak derken
NAZ:Yani gündemde
TARIK:Tek sıcaklığı gündemde olması mı?
NAZ:Ayrıca da düzgün konuşmassak her an yakabiliriz.
TARIK: O zaman sen susucaksın ben konuşucam.Naz sana sevgililer gününde kapına geldiğimde söylemek isteyipte garip bir şekilde günlerdir fırsat bulamadığım birşey var.Böyle susucak mısın karşımda?
NAZ:E öyle dedin ya ben susucakmışım sen konuşucakmışsın.Ben yakarmışım ya altını
TARIK:Bak başladın bile yakmaya
NAZ:Resmen kayıkta bırakıp gittin beni
TARIK:Özür dilerim
NAZ:Hulusi amcanın yanında şofölük yapa yapa huyunda benzemiş
TARIK: Doğrudur
NAZ:Çok sinirliyim sana şu anda çok
TARIK:Farkındayım
NAZ:Vurmak istiyorum sana
TARIK:Vur
Naz vurmaya başlar ama sonra başını tekrar Tarık'ın göğsüne yaslar
NAZ:Zaten yorgunum bütün gece uyumadım
TARIK:Neden?
NAZ:Uyuyamadım işte.Kocaman siyah birşey uçuyordu tepemde de ondan
TARIK:Çağırsaydın beni
NAZ:Burda olduğun aklımdan çıkmış.Ya inanamıyorum sana Tarık.Şu bana yaşattığın 2 günle ilgili ne hayallerim vardı.Ama tek aklımda kalan şey beni kayıkta bırakıp gidişin olucak
Tarık şarkı söylemeye başlar
NAZ:Ay inanmıyorum ya bu sabah bırakıp gittiği yetmezmiş gibi şimdi de burda bırakıp gitmiş hemde gecenin bir yarısı
TARIK:Gece yarısı değil hava daha yeni karardı.Ayrıca bırakıp gitmedim burda oturmuş seni seyrediyordum
TARIK:Nerdeyse 8 ay oldu tanışalı.Tamam çok zor dönemler geçirdik.Bir sürü inişler çıkışlar oldu hayatımızda biribirimize kızdık,küstük,bağırdık,çağırdık ama hiç ayrılmadık.Yerimizde kim olsa çoktan yolları ayrılmıştı ama biz hala berabersek bunun benim için bir anlamı var
Naz:Neden böyle kelime oyunları yapıp duruyorsun bana?
Tarık:Çünkü başka türlü o dağda mahsur kaldığımız geceyi düşündüğünü itiraf ettiremeyeceğim
Naz şaşkın şekilde bakar
Tarık:Eğer yanıldıysam çok büyük bir pot kırdım demektir
Naz:Hayır
Tarık:Yani sende o geceyi düşünüyordun
2- En Beğendiğiniz Sahne:
taık ve nazın öpüşme sahnesi tekrarı ve sahnenin yenilenmesi....
nazın tarıka vurması ve tarıkın şarkı söylediği sahneler....
göl kenarında gece yaşananlar ile ilgili konuşmalar...
nazın başını tarıka yasladığı her sahne...
vahinin nazın resminin olduğu sahneler....
3- En Komik Sahne:
hulusi ve tarıkın kayık olayı....hulusinin ayı postu vakası...nazın korkudan sipreyi üstüne sıkması...hulusi ve hacer annenin konuşmaları...hulusi bölümleri...
ve...
Hangi noktalarda anlaşamıyoruz onu bir bulalım
Naz:Tamam
Tarık:Şarabı içtin içtin sızdın
Naz:Bak..aaa anlatışa bak
Tarık:e Yalan mı?
Naz:Şarabı içtin içtin sızdın..insan alkolü biraz fazla kaçırdın falan der
Tarık zaman şöyle yapalım..döndüm bir baktım...(dağ evindeki sahne yeniden hatırlanır) şişe boştu..nasıl,iyimi böyle
Naz:Evet daha tarafsız
NAZ:Ay inanmıyorum ya bu sabah bırakıp gittiği yetmezmiş gibi şimdi de burda bırakıp gitmiş hemde gecenin bir yarısı
4- En Romantik Sahne:
öpüşme sahnesi....tarıkın naza sarılması....yangın hariç yemek sahnesi...kayıktan beraber el ele gitmeleri...
5- En Duygusal Sahne:
nazın kayık sahnesinde tarıka kırıldığını söylemesi...hulusinin belgini düşündüğü sahne...vahinin kızının resmini koyması ve özlemesi...genelde tarık ve nazın duygulaştığı her sahne örnek...nazın öpücükten sonraki sahneler...kayık sahneleri...
6- En Beğenmediğiniz Sahne:
aslında belgin diyecektim özellikle naza yakışıklı bir hoca tuttuğunda ama rahatsız halde çekimlere katılmış...ne yazık ki kendisine kızamadım...
[B]7- Haftanın Yıldızı:
1 numara belgin o hasta haliyle çekimlere katıldı...2 numara hulusi aşkının büyüklüğünü gördük....
8- Haftanın Sözü:
NAZ: Demekki karşındakini hep mutlu ediceksin.Çünkü mutlu ettiğin değil mutsuz ettiğin anlar akılda kalıyor.
yangın sahnesini sabah sabah bi kez daha izledim naz önce çıkmıs olmalı çünkü tarık 3-4 saniye yangını söndürmeye uğrasıyıyo sonra dışarı çıkıyor nazın hayli hayli çıkması lazım çıkmassaaa ayıpppppp:):)
Ayağı takılıp düşme gibi pek çok olasılık varken tahmin yürütmek biraz zor. En iyisi fragmanı veya özeti beklemek :img-yes:
Ayağı takılıp düşme gibi pek çok olasılık varken tahmin yürütmek biraz zor. En iyisi fragmanı veya özeti beklemek :img-yes:
walla son 2 haftanın özetinde bizim hiç tahmin edemeyeceğim şeyler wardı(!):):) bence özetteee belli olmazda fragmanda soruların yanıtları bulunur. ön kapıyla tarık we nazın durdugu yer arasında fazla mesafe yok eğer naz ön kapıya gitmişşşse kesin kaçmıstır diğer olasılık ise odalardan birine girmiştir orda sıkışmıstır we tarık ı bekliyodur kurtarması için .
burcin_kaplan
04-03-07, 10:36
walla son 2 haftanın özetinde bizim hiç tahmin edemeyeceğim şeyler wardı(!):):) bence özetteee belli olmazda fragmanda soruların yanıtları bulunur. ön kapıyla tarık we nazın durdugu yer arasında fazla mesafe yok eğer naz ön kapıya gitmişşşse kesin kaçmıstır diğer olasılık ise odalardan birine girmiştir orda sıkışmıstır we tarık ı bekliyodur kurtarması için .
bende aynı şeyi düşünmüştüm ama forumdan bir arkadaş o teoriyi çürüttü şuan kim dedi hatırlamıyorum ama naz çıktıysa kapı niye kapalıydı o telaşla naz niye kapıyı kapatsın demişti...ki haklıda..Yani bence naz içerdedir we öyle olmasıda güzel olur aslında tarıkın o nasıl dawranıcanı görürüz ki naz baygın halde iken tarık cıldırır..Bence 34. bölüm çok güzel olacak
bende aynı şeyi düşünmüştüm ama forumdan bir arkadaş o teoriyi çürüttü şuan kim dedi hatırlamıyorum ama naz çıktıysa kapı niye kapalıydı o telaşla naz niye kapıyı kapatsın demişti...ki haklıda..Yani bence naz içerdedir we öyle olmasıda güzel olur aslında tarıkın o nasıl dawranıcanı görürüz ki naz baygın halde iken tarık cıldırır..Bence 34. bölüm çok güzel olacak
tekrar baktım haklısınız..gerçektende tarık kapıyı açarak dışarı çıkıyor.bu durumda naz odalardan birine kaçtı..of ya heyecanlı bir bölüm bizi bekliyor..
Belki Naz pencereden atlamıştır :img-blush veya Tarığı içeride bırakıp kapıyı üstüne kilitlemiştir :img-hyste
arkadaşlarrr son karar NAZ HALA İÇERDEEEE:sad53: ee buda tarığın aşkını kanıtlaması için en büyük şans..tarığın nazı kurtarması için perşembeyi beklemek durumundayızzz:sad53: fragmandan sadece görüntüyü görebiliyoruzz sunucunun sundukları bişeyy uyandırmıyoo artık bende ya fazla söylüyoo ya eksik:img-hyste naz kesin dumandan falan zehirlenecek bana öyle geldii:sad53:
burcin_kaplan
04-03-07, 11:23
Belki Naz pencereden atlamıştır :img-blush veya Tarığı içeride bırakıp kapıyı üstüne kilitlemiştir :img-hyste
Anıl bence naz o odunla telepati kurdu odun öle düştü... yani yangının çıkmasının nedenide naz:img-hyste
Anıl bence naz o odunla telapati kurdu odun öle düştü... yani yangının çıkmasının nedenide naz:img-hyste
Yok artık olayı son durak filmlerine çevirme lütfen Burçin. :) Oldu olacak arabadan benzin aksın gelsin gelsin alevlerin üzerine :img-hyste Ben en iyisi seni Cansuya havale ediyorum :img-hyste :img-hyste
Tarık Naz'a duygularını açıklayacaktı ki, odun parçası düşerek yangın başladı.
en çok bu sahnede güldüm. :)Naz bile Tarık'ın telefonundan bıkmış olacak
telefonun kapalı olup olmadığını sordu.senaristler telefondan bıktığımızı anladı bu seferde yangından dolayı birbirlerine açılamadılar.:) yangın olayı çok komik olsada,yangın sayesinde çok güzel sahneler izliyecez.Tarık Naz'ın içerde kaldığını düşünerek bütün duygularını açığa çıkaracak.birbirlerini sevdiklerini daha iyi anlayacaklar.:img-in_lo 34.bölüm çok güzel olacak.:good:
burcin_kaplan
04-03-07, 11:28
Yok artık olayı son durak filmlerine çevirme lütfen Burçin. :) Oldu olacak arabadan benzin aksın gelsin gelsin alevlerin üzerine :img-hyste Ben en iyisi seni Cansuya havale ediyorum :img-hyste :img-hyste
tamam tamam sustum:)
ama şidmi son durak filmlerinde ki sahnelerde aklımdan geçmiyor değil hani:img-hyste acaba etrafta bir yerlerde 180 falan yazıyor muydu:img-hyste
tamam tamam sustum:)
ama şidmi son durak filmlerinde ki sahnelerde aklımdan geçmiyor değil hani:img-hyste acaba etrafta bir yerlerde 180 falan yazıyor muydu:img-hyste
Ya şaka bir yana bu Naz da pek beceriksiz çıktı. 2 adımlık yoldan çıkamadı ya :):) Alevlerde mübarek sanki üzerine talaş atılmış gibi yayıldı. 5 saniyede tüm ev yanıyordu her yer duman altı oldu :) Neyse bu kısımlarda film icabı olsun :) Bence Nazın takılıp düşmeden o evden çıkamama durumu 200 kilo falan olursa ancak gerçekleşir oda kapıya sıkışır :img-hyste
burcin_kaplan
04-03-07, 11:38
Ya şaka bir yana bu Naz da pek beceriksiz çıktı. 2 adımlık yoldan çıkamadı ya :):) Alevlerde mübarek sanki üzerine talaş atılmış gibi yayıldı. 5 saniyede tüm ev yanıyordu her yer duman altı oldu :) Neyse bu kısımlarda film icabı olsun :) Bence Nazın takılıp düşmeden o evden çıkamama durumu 200 kilo falan olursa ancak gerçekleşir oda kapıya sıkışır :img-hyste
cidden ya alevler noldu öyle:) tabi ortada başka sıcklıklarda wardı ondan öle çabuk yandı ew:img-hyste :img-hyste
walla anıl naza ne olacağı hiç belli olmaz bi bakarsın kapıdan değil pencereden çıkmaya çalışmış ordada sıkışmış tarıkkk diye bağırıyor:img-hyste :img-hyste
yaa ortada açılmak mı kaldııı:img-hyste :img-hyste
istermisinz bundan sonra tarık her nazın elinden tuttuğunda seni...diye başlarken birşeyler yansınn:img-help: hani telefonu aut yaptılar yaa:img-hyste
naz kurtulduktan sonra tarığaa senin yüzünden yangın çıktı derse şaşırmayalımm...hala aklıma takılıyoo bu kız sıçradıda nereye gitti korkudan bayılmışş filan olmasın..dışarı çıkmadıı:img-pilot seside çıkmadıı:img-pilot
uff ufak bir ipucuda bırakmadılar kiii:img-blush
cidden ya alevler noldu öyle:) tabi ortada başka sıcklıklarda wardı ondan öle çabuk yandı ew:img-hyste :img-hyste
walla anıl naza ne olacağı hiç belli olmaz bi bakarsın kapıdan değil pencereden çıkmaya çalışmış ordada sıkışmış tarıkkk diye bağırıyor:img-hyste :img-hyste
Tabiki başka sıcaklıklarda vardı son sahnede baksana Tarığa garibim sırıksıklam olmuş sıcaktan :img-hyste
Nazın pencereye sıkışmış halinin düşünmek beni bitirdi çok güldüm
Tarık Naza yardıma gider;
Naz: Tarık, olmuyor daha kuvvetli it
Tarık: Aşkım deniyorum ama çok fena sıkışmışsın. Tornavida varsa menteşeleri falan gevşetek :)
Naz: Bitanem boşver sen kaç canını kurtar ben burda aşkımın ateşinden yanmışım zaten birde evin ateşinden yanarız çifte kavrulmuş olurum :)
burcin_kaplan
04-03-07, 11:54
Tabiki başka sıcaklıklarda vardı son sahnede baksana Tarığa garibim sırıksıklam olmuş sıcaktan :img-hyste
Tarık: Aşkım deniyorum ama çok fena sıkışmışsın. Tornavida varsa menteşeleri falan gevşetek :)
Naz: Bitanem boşver sen kaç canını kurtar ben burda aşkımın ateşinden yanmışım zaten birde evin ateşinden yanarız çifte kavrulmuş olurum :)
:img-hyste çifte kavrulmuş :img-hyste
Şu yangından bile bunları çıkardık ya ben artık bişe demiyorum:img-hyste
tam o sırada bide belgin gelirse hulusiyle beraber işte o zaman tam süper olur:img-hyste
Yangının o kadar çabuk büyümesi başta bana mantıksız göründü ama ikinci izleyişimde Tarık ın Naz ın "Ben de içmeyeceğim" demesinden sonra şarap şişesini şöminenin çok yakınına koyduğunu fark ettim..Malum alkol hem şişede durduğu gibi durmaz hem de iyi bir yanıcıdır:img-yes:Bu da biraz iteleyerek de olsa ateşin neden o kadar çabuk yayıldığını açıklar..
O yemek sahnesinde en hoşuma giden de Naz ın ,"Ben de içmeyeceğim,sonra sen suçlusun ,ben suçluyum diye ortalık karışıyor" derken beklentilerini de istemeden açığa vurmasıydı:)
Yangının o kadar çabuk büyümesi başta bana mantıksız göründü ama ikinci izleyişimde Tarık ın Naz ın "Ben de içmeyeceğim" demesinden sonra şarap şişesini şöminenin çok yakınına koyduğunu fark ettim..Malum alkol hem şişede durduğu gibi durmaz hem de iyi bir yanıcıdır:img-yes:Bu da biraz iteleyerek de olsa ateşin neden o kadar çabuk yayıldığını açıklar..
O yemek sahnesinde en hoşuma giden de Naz ın ,"Ben de içmeyeceğim,sonra sen suçlusun ,ben suçluyum diye ortalık karışıyor" derken beklentilerini de istemeden açığa vurmasıydı:)
Ablacım yapma ya bir şarap şişesi. Rakı falan olsa belkide.:img-hyste :img-hyste Şarapdan bahsediyoruz alkor oranı oldukça düşük. Bütün evi yakamaz öyle :)
:img-hyste nazmıı diycek sen beni boşver git diyeee kalakalırım tvdeee:img-hyste hayatta demezzz naz bunuu ,tarık nefes almaya çıktı diyee beni bırakıp gitttiin diye ortalığı yıkmassa dua edinn:img-yes:
gerçekten yaa yangın nasıl o kadar hızlı büyüdü birdenn:icon_whis gitti hulusi ile belginin aşkk yuvasıı:sad53: :img-hyste
Ablacım yapma ya bir şarap şişesi. Rakı falan olsa belkide.:img-hyste :img-hyste Şarapdan bahsediyoruz alkor oranı oldukça düşük. Bütün evi yakamaz öyle :)
valla Anıl ben anca o kadar iteleyebildim:)Koskoca Hulusi Tekelioğlu nun şarabı az alkollu olmaz ,en alkollüsüdür diyerek biraz daha toparlayabilirim..gerisine de karışmam
burcin_kaplan
04-03-07, 12:04
ben şarap dışında şöle düşündüm o sahnede bize her ayrıntıyı göstermiyorlar sonuçta tarık söndürmeye çalıştı belkide 3-4 dakika ondan sonra ew o hale geldi çünkü bize direk dışarıdan büyümüş bir şekilde gösteridler yani o aralar yok o araların olmamasının nedenide bence nazın ne yaptığını nerde olduğunu anlamamamız içindi yani demek istediğim şu ki pek bir mantık hatasıda yok aslında:)(iyi kıvırdım:img-hyste )
bu arada ablacım ztn yangını fark etmeden önce naz amacını gayet açık bir şekilde bellide ettii:img-hyste
daha önce biri söylemişti galibaaaa yawaş yawaşşşş tarık ile babasının barışına doğru hızla gidioruz bence bu yangından kısmende ondan yani:):) ne alaka demeyi:):) bu yangın biraz yanıltmaca gibi burda herkesin tahmini nazın zarar göreceği yönünde senaristlerde inadına bizi yanıltmayı sewen bi yapıları mewcut:):) tarık a bi şeyler olabilir we de hulusi inadını bırakıpppp oğlunu affetmesi söz konusu olabilir son derecede hoş olur hem biraz da baba oğul bir arada görürüzzz onların beraber nasıl yalan söylediklerini görmek hoş olur beeee:)
ben şarap dışında şöle düşündüm o sahnede bize her ayrıntıyı göstermiyorlar sonuçta tarık söndürmeye çalıştı belkide 3-4 dakika ondan sonra ew o hale geldi çünkü bize direk dışarıdan büyümüş bir şekilde gösteridler yani o aralar yok o araların olmamasının nedenide bence nazın ne yaptığını nerde olduğunu anlamamamız içindi yani demek istediğim şu ki pek bir mantık hatasıda yok aslında:)(iyi kıvırdım:img-hyste )
bu arada ablacım ztn yangını fark etmeden önce naz amacını gayet açık bir şekilde bellide ettii:img-hyste
kıvıra kıvıra buz buz pistinde Asena gibi olduk zaten:img-eğer o koca yangından sonra evin içini azıcık yanmış gibi gösterirlerse 34. bölümde Nesrin Topkapı dan ilave ders alamamız gerekebilir:)
kıvıra kıvıra buz buz pistinde Asena gibi olduk zaten:img-eğer o koca yangından sonra evin içini azıcık yanmış gibi gösterirlerse 34. bölümde Nesrin Topkapı dan ilave ders alamamız gerekebilir:)
:img-hyste :img-hyste :img-hyste koptumm....yorumm yookk:img-hyste :good:
seheripek46
04-03-07, 12:28
ben bu diziyi bir türl izleyemedim izledim de tamda bir şey anlamadım bu diziyi iyi bilen bana kısaa özetlesin çok makbule geçecek inanın bana
seheripek46
04-03-07, 12:28
ben bu diziyi bir türl izleyemedim izledim de
tam da bir şey anlamadım
bu diziyi iyi bilen bana kısaa özetlesin
çok makbule geçecek inanın bana
tam da bir şey anlamadım
yardımcı olabileceksemm azıcıkk çıklatıyımm ama izleyeceksinnn:img-yes:
yaa nerden başlasamm:img-help:
şimdi bir tarık tekelioğlu var..bankacı hulusi tekelioğlunun oğlu!italyada üniversite okuyacağımdiye gidip ralleci olmuş ok.babası bunu öğrenince oğluna kızıyooo tabii italyaya gitmesini engelliyyoo bide her ay babasına para ödemek zorunda kalıyor.tarıkta para kazanmak için özkul ailesinin yanında çalışmaya başlıyoor vahi özkulun kızı naz özkulun şöförü oluyoor tabi onlar bilmiyolar tarığın zengin bir iş adamının oğlu olduğu ve italyada rallici olduğu...
neyse işte bu tarık evin zengin şımarık saldırgan ama bir o kadarda hassa yalnız tatlımı tatlı kızı naz özkula aşıkk oluyoo...
dizimiz yalancı delikanlı ile şımarık zengin kzıın aşkını anlatııyoo anlayacağınn..
burcin_kaplan
04-03-07, 12:42
bu arada şimdi tekrar son sahneye baktımda naz %90 içerde ...kapının kapılı olması bide üzerine tarık ewe dalmadan önce etrafına bakmış dikkat edin..yani naz etrafta olsa görürdü zaten..bu bölüm baya güzel olacağa benziyor cidden...
Umarım bu hafta bir güzellik yapıp fragmanı pazartesi werirler:)
ya arkadaşlar nazın üstüne niye bu kadar fazla gidiyorsunuz anlamıyorum....dizinin başından beri naz karakteri sakar bir karakter değildi ki...tamam herşeyden nem kapan bir karakter ama sakarlığını hiç görmedik maşallah..tahtaya vurayım...
dumandan zehirlenmiştir...ne bileyim yoğun dumandan önünü görememiş ya takılmış yada bişey üstüne düşmüştür...unutmayın naz bu durumda mağdur...dışarıya çıkan o değil di...benim anlamadığım tarıkın içerde ilk önce nazı dışarı çıkarması gerekirdi...şimdi bana kızacaksınız ama bir düşünün sevgiliniz o durumda sizden önce çıkıyor ve sizi içerde bırakıyor...siz ne düşünürsünüz...özellikle bizim Türk erkeklerinde bir sahiplenme duygusu var ve bence kendileri dışarı çıkacağına ilk önce bayanlara müsade ederler onlar çıktan sonra kendileri dışarı çıkarlar...tabi bu söylediğim adam gibi adamlar için geçerli...
bence tarıkın dışarı çıkmasının tek nedeni nazın dışarı çıktığını sandı ama naz o arada düşüp ya bayıldı yada dumandan zehirlendi ve bayıldı...tarık da dışarı çıktı zannedince kendi çıktı.....
neyse sonra görüşürüz yapmam gereken işler var...bye bye ......
bu arada şimdi tekrar son sahneye baktımda naz %90 içerde ...kapının kapılı olması bide üzerine tarık ewe dalmadan önce etrafına bakmış dikkat edin..yani naz etrafta olsa görürdü zaten..bu bölüm baya güzel olacağa benziyor cidden...
Umarım bu hafta bir güzellik yapıp fragmanı pazartesi werirler:)
evet naz içerdee bencede:sad53: çok merak ediyorumm ya ne olucakk yarın özeti görsekk salı fragman yok fragmanı pazartesi günü vermezler starın bunu yapacağına inanmıyorumm..candan öte 4 gün önceden veriliyoorr..bizi salı günü, oda verirlersee...
pas.si.on79
04-03-07, 12:59
tam da bir şey anlamadım
arkadaşım tabi anlatırız ama önce şunu bilmek istiyorum.Seyredememe sebebin nedir?... Çünkü biz form ahalisi olarak bu hususta ve kanalın dizimize bakış açısından dolayı çok konuştuk.Kanala kızdık,duruma üzüldük,,
Özete gelirse aslında diziyi baştan izlesen eminim çok seversin... Malum yine kanalın duyarsız tutarsızlığıyla karşı karşıyayız.Bu durum Burda da karşımıza çıktı.Arkadaşım aslında başladım yazmaya ama baktım özet bölümde çok güzel var ve eğer internetten izlersen bir çok sitede tüm bölümleri izleyebilirsin.. yalancı yarim resmi sitesi barış akarsu resmi sitesinden ve başka sitelerde mevcut..
çünkü her anı o mimikleri, o ifadeleri replikleri,espirileri,şarkıları ancak seyrederek daha güzel olur.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=14694
özeltleri burdan bakabilirsin...
Sinemim arkadaşımız ön bilgi olarak güzelce anlatmış.Ama sen lütfen izle...
pas.si.on79
04-03-07, 13:03
ya arkadaşlar nazın üstüne niye bu kadar fazla gidiyorsunuz anlamıyorum....dizinin başından beri naz karakteri sakar bir karakter değildi ki...tamam herşeyden nem kapan bir karakter ama sakarlığını hiç görmedik maşallah..tahtaya vurayım...
dumandan zehirlenmiştir...ne bileyim yoğun dumandan önünü görememiş ya takılmış yada bişey üstüne düşmüştür...unutmayın naz bu durumda mağdur...dışarıya çıkan o değil di...benim anlamadığım tarıkın içerde ilk önce nazı dışarı çıkarması gerekirdi...şimdi bana kızacaksınız ama bir düşünün sevgiliniz o durumda sizden önce çıkıyor ve sizi içerde bırakıyor...siz ne düşünürsünüz...özellikle bizim Türk erkeklerinde bir sahiplenme duygusu var ve bence kendileri dışarı çıkacağına ilk önce bayanlara müsade ederler onlar çıktan sonra kendileri dışarı çıkarlar...tabi bu söylediğim adam gibi adamlar için geçerli...
bence tarıkın dışarı çıkmasının tek nedeni nazın dışarı çıktığını sandı ama naz o arada düşüp ya bayıldı yada dumandan zehirlendi ve bayıldı...tarık da dışarı çıktı zannedince kendi çıktı.....
şeker kız evet onu ben de söylecektim.Yani Naz dışarıya çıkmamışsa-ki o şimdilik büyük ihtimal görünüyor.-Tarık ı orda bırakıp yani aşkını dumanlar arasında bırakıp çıkamamıştır.Belki birşeyler arıyordur yangın söndürücü vs daha önce gördüyse onu almaya gitmiştir. SOnra da duman etkilenmiş de olabilir ya da başka şey.
naz büyük ihtimalle zehirlendi yada şoktan filan bayıldıı yok tarık diye bağırmasıı gerekirdi diye düşünüyorum tarık panik anında ne yapacağını şaşırdı söndürmeye çalışırken dumandan rahatsız olunce dışarı fırladı nazı içerde bırakmak oda istemezz tabi:icon_whis bu arada haklısın nazın üstüne çok gidiliyoorr..nazın yerinde başka zengin kız olsaydı nazın yaptıklarını yapmazdı hem bence naz tarığı daha çok seviyorr yada merve sevi çok iyi hissettiriyor bilemiycemm:img-cool2 biz işin gırgırına düştükk yaa naz resmen ALEVLERR İÇİNDE KALDIIIII YAAAAAAA:sad53:
burcin_kaplan
04-03-07, 13:09
Arkadaşlar görüyorumki yanlış anlaşılmışız.Bizim burda naz yada tarık hakkında gırgırına şakasına söylediğimiz çok fazla şey war lütfen bunlar yanlış anlaşılmasın biz sadece espirisine diyoruz bunları..bunu unutmayın lütfen...
Arkadaşlar biz burda sadece kendi aramızda espiri yapıyoruz ki bu espirileri yapanlarda Naz/Merve yi oldukça seven kişiler. Lütfen yalnış anlaşılma olmasın
pas.si.on79
04-03-07, 13:23
Arkadaşlar görüyorumki yanlış anlaşılmışız.Bizim burda naz yada tarık hakkında gırgırına şakasına söylediğimiz çok fazla şey war lütfen bunlar yanlış anlaşılmasın biz sadece espirisine diyoruz bunları..bunu unutmayın lütfen...
canım bunu bilmeyen mi var senin ne kadar MAG cı olduğunu zaten sen de bunu çok güzel yansıtıyorsun...:img-hyste :img-hyste
ha merve ha sen :img-hyste
ha naz ha sen....:img-hyste
handeozbek
04-03-07, 14:25
1 saatlik izin alabildim.Ara ara çaktırmadan da gelip yazdıklarınızı okuyorum. Allahtan evdekiler haftaiçi çalışıyorlarda fırsat buldukça kaçacağım.Malum yarın özet geliyor dimi ama?Aklıma şöyle bir diyalog geldi.
Tarık:Naz senin hiç sevgilin oldu mu?
Naz:Hayır.
Tarık:Senin yanından hiç ayrılmayan oldu mu?
Naz:Evet.
Tarık:Senin için ölümü göze alan?
Tarık:Seni öpen ve elle elele tutuştuğun?
Tarık:Omzunda uyuduğun,seni her türlü tehlikelere karşı koruyan?
Tarık:Bir bakışta ne düşündüğünü ne hissettiğini anlayan?
Tarık:Ve hala sevgilim olmadı diyorsun öyle mi?
Naz:Evet öyle diyorum. Çünkü bunları yapan kişi hala söylemesi gerekenleri söylemedi.
Tarık:Peki söylemesine gerek kaldı mı?
Naz:Galiba hayır. O bana herşeyi başka yollarla anlattı. Normal şekilde de anlatacaktı ama yangın çıktı:img-grin2
arkadaşlar şimdi bölümü tekrara izledim de birşey dikkatimi çekti bölümün için de bölüm sonunda olan yangından imalı olarak hep bahsedilmiş izleyince bak belliymiş zaten olacağı dedim.Bakın Örnek;
NAZ:Başka?
TARIK:Bizden
NAZ:Nihayet sıcak bir konu
TARIK:Sıcak derken
NAZ:Yani gündemde
TARIK:Tek sıcaklığı gündemde olması mı?
NAZ:Ayrıca da düzgün konuşmassak her an yakabiliriz.
TARIK: O zaman sen susucaksın ben konuşucam.Naz sana sevgililer gününde kapına geldiğimde söylemek isteyipte garip bir şekilde günlerdir fırsat bulamadığım birşey var.Böyle susucak mısın karşımda?
NAZ:E öyle dedin ya ben susucakmışım sen konuşucakmışsın.Ben yakarmışım ya altını
TARIK:Bak başladın bile yakmaya
NAZ:EEE
TARIK:EE si Naz
Bunun gibi çok örnek var.:))Aslıında her bölümde sonunda olacaklar hakkında ipuçları veriyor.Zaten öle diyeceksiniz:(NE yapıyım anca jeton düştü:img-hyste
arkadaşlar yanlış anlaşıldıysam özür dilerim...bende naz yada merve seviyi ne kadar çok sevdiğinizi biliyorum....yanlış anlamayın bende şaka yaptığınızı biliyorum...eeee bende nazın avukatı olayım dedim...
naz büyük ihtimalle zehirlendi yada şoktan filan bayıldıı yok tarık diye bağırmasıı gerekirdi diye düşünüyorum tarık panik anında ne yapacağını şaşırdı söndürmeye çalışırken dumandan rahatsız olunce dışarı fırladı nazı içerde bırakmak oda istemezz tabi:icon_whis bu arada haklısın nazın üstüne çok gidiliyoorr..nazın yerinde başka zengin kız olsaydı nazın yaptıklarını yapmazdı hem bence naz tarığı daha çok seviyorr yada merve sevi çok iyi hissettiriyor bilemiycemm:img-cool2 biz işin gırgırına düştükk yaa naz resmen ALEVLERR İÇİNDE KALDIIIII YAAAAAAA:sad53:
haklısın arkadaşım naz gerçekten çok seviyor tarıkı...ve ilk kıskanan da oydu....hep de belli etti...bu arada naz gerçekten çok tatlı bir karakter...onun yüzünden en fazla konuya da o sahip oluyor...onunla ilgili şakalar yapılıyor...bence azcık da tarıkla ilgili yapalım....tamam tarık naza göre daha ciddi ama olsun....
pas.si.on79
04-03-07, 15:32
handeciğim güzel yazmışsın... çok hoş:happy0064 :img-hyste
gazelle85 eeeeeeeee yani zaten öyle:img-hyste :img-hyste :img-hyste
demişsin de biz de diyelim dedim.:img-hyste
tekrar tekrar izliyorum.Harika bir bölüm..:happy0064
ben hep yangın büyük olmasın diyordum ama gerçekte büyük gibi görünüyor.:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr çok kötü offfff
umarım pazartesi erkenden özeti verirler... Fragmanı da bu sefer sürpriz yapsınlar pazartesi verseler.. Ah keşke nerdeeeee. Ztar bu.. yapar mı ?
sanmam ama...Umut işte..
handeozbek
04-03-07, 15:39
Şimdi 15.kez izliyorumda birşey farkettim.(Daha kaç defa izlerim bilemiyorum:img-grin2 ) Tarık dışarı doğru koşarken yanından bir gölge yan tarafa doğru koşuyor. Korkarım Naz içerde. Aslında içerde olmasını da istiyorum. Aksi bir durumda Tarık boşu boşuna içeri girmiş olacak. Böyle olmasını istemem. Naz içerde kalmış olsun diyorum. Ne kötüyüm dimi:img-grin2
elmali-turta
04-03-07, 15:55
umarım pazartesi erkenden özeti verirler... Fragmanı da bu sefer sürpriz yapsınlar pazartesi verseler.. Ah keşke nerdeeeee. Ztar bu.. yapar mı ?
sanmam ama...Umut işte..
valla gamzecim özeti bilememde fragmanı salı günü normal saatinde verirlerse ben öpüp de başıma koyucam,malum ztarr:icon_whis
pas.si.on79
04-03-07, 16:16
valla gamzecim özeti bilememde fragmanı salı günü normal saatinde verirlerse ben öpüp de başıma koyucam,malum ztarr:icon_whis
Canım sen de demişsin bak... Benim hala umudum var diye...imzanda..:img-hyste
Umutsuz da olmuyor.Bak handeye izleye izleye ne hale gelmiş. Handeciğim ben sen dedin iki kez daha izledim.Ama Tarık çıkınca Nazın gölgesini göremedim.
Ben içerde olduğunu düşünüyorum.Ama yine de gölgeyi göremedim.Sanırım sen artık izleme... Özeti fragmanı bekle... Yoksa songül de tedavi edemeyecek...artık...:img-hyste
handeozbek
04-03-07, 16:27
Şimdi birşey daha aklıma geldi. Şimdi Belkısta gitti. Bu Nazlar ne yiyecek? Kim yemek yapacak onlara. Baksanıza hala Belkıs'ın yaptığı yemekleri yiyorlar. Yazdıklarımı okuyunca galiba haklısınız. İzlememem gerekiyor. Ama bağımlılık yaptı. İzlemeyince birşeyler eksik gibi hissediyorum. Mesela kafamdaki tahtalar. Galiba bu yangın benim tahtaları da yakacak:img-grin2
selamlar..
valla bu bölümü kaç kere izledim Allah bilir:)kaldır koy aynı şeyleri izliyorum gerçekten süper bölümdü..
benimde tahminim nazın içerde olduğu yönde..hatta tarık onu baygın bulacak..
naz ayıldığında tarıka çatabilir bile..niye beni içerde bırakıp gidiyorsun diye:)yapar yani naz bu:)
hulusinin yangını öğrenmesiyle işler biraz karışacak gibi...eğer barışma yakın olursa tarıkın içine dert olacaktır sölediği yalanlar..ve naza kısa sürede açıklayacaktır herşeyi diyorum..ama lütfen daha aşk itirafı gelmeden yalan itirafı gelmesin..biraz aşklarını yaşasınlar:)
Bu
ne yaman
çelişki
böyle Songül?
Ben ne yapayım Hasret.Konuya dahil olmayacağımı söyledikçe bazı arkadaşlarımız üzerime öyle bir geldiler ki bir bakmışım ben de olayın içindeyim.Yoksa ben bu takım tartışmasına daha en baştan karşıydım:icon_whis .Yalanım varsa FB'yi 2.ligde göreyim diyeceğim ama nedense vazgeçtim demiyorum:icon_whis.:img-hyste
Ama son cümlene canı gönülden katılıyorum.Burada o kadar güzel dostluklar elde ettim ki onları hiçbirşeye değişmem... :img-yes:
Bu hafıza kaybı olayını dün gece malum platformda da konuşmuştuk:icon_whis .Umarım böyle birşey olmaz.Birçok dizide gördüğümüz ve artık tek düzelik olarak nitelendirdiğim bu olay bizim dizimizin akıcılığına ve yenilikçiliğine yakışmaz bence... :img-yes:
öhhhhhh beeee:) bi yangın çıktı dizide hurafelerdeeee almış başını gidiyorr:) hafıza kaybı gibi saçma bi olayın olacagına zeerreee kadar ihtimal wermeyenlerdenim.İşlerin biraz karışacagı gerçeği yadsınamaz fakat bunun böyle monoton olaylarla olmıyacagı kanaaatindeyim:):)
pas.si.on79
04-03-07, 17:22
evet songülcüğüm katılıyorum sana...
Hafıza kaybı sahneleri dizide izleyeceğimiz birçok güzel anların kaybı olur... Ayrıca zaman kaybı da olur..Hem dumandan zehirlenen hafıza kaybı olabileceği ihtimalini ben ilk defa duydum.. Tabi kafasını biryere çarpmadıysa... ama çok gereksiz olur.Tek temennim yangının büyük olmaması ama onuda Tarık dışardan tekrar içeri girince görüyorum sanki çok gibi... Ama yine de küçük olsun..Ben razıyım valla .Yangın büyük gösterilip sonra da kurtarılmasına....
Balıkk a katılıyorum.Daha aşklarını yaşamadan yalan çıksın da istemiyorum. Ama zaten bu yönde gidilmiyor muydu??? yani Belgin Hanım olayları karıştıracak şu konser arkadaşı falan bulacaktı. Kafam iyice karıştı..
Yarın ki özete kadar offfffffffffffff sabırrrrrrrrrrrrr
bunlar artık pazar günlerimide zehirr ettilerr hanii starda yalancıı yarimm yaaa:sad53: gerçi tekrarlarını nette izledimmm çok amaa yinede yayınlarlar diyee bekledimm...yokkk
Hafıza kaybı mı? Aman Allah korusun... Bu diziyi de klişelere boğmazlar inşallah. Yani bu tip öykülerle alakası olmaması gereken dizilerde bile klişe Türk filmi senaryoları olabiliyor maalesef. Aman bunda olmasın:icon_whis
Bu yazının altında imzamı atarım. Songülden alıntı yapılan kısmın altına 2 kere atarım. :img-hyste
Abicim dediğin her kelimeye katılyıorum, öyle büyük bir aşkı yansıtıyorlarki birbirlerini kaybetmemek adına her şeyi ayakları altına almaya hazırlar. Son birkaç bölüme kadar yalnızca gururlarını ayakları altına alamyıorlardı artık onuda aştılar.
Sevgili Anıl sen bence benim ismimin geçtiği yazıların altına imzanı atacağına "Tek başına kaldığın platformda başkalarının desteğine ihtiyaç duymadan bayan arkadaşlarla nasıl başa çıkabilirim" konusunda biraz çalış... Anladın sen onu... :img-hyste
Tarık ve Naz'ın aşkı gerçekten çok büyük bir aşk ama ben nedense Naz'ın Tarık'ın şoför olması olayını henüz sindiremediğini düşünüyorum.Belgin Hanım'ın kendilerini sevgili sanmasına bile kısa sürelide olsa tepki vermişti.Bu nedenle bu konu üzerine Tarık ve Naz'ın problem yaşayacağı kanısındayım.Gururlarını belki yanlız başlarınayken yavaş yavaş yenmeye başladılar ama 3.şahısların yanında özellikle Naz'ın Tarık'ın konumunu bu kadar rahat kabullenebileceğini sanmıyorum...:img-yes:
handeozbek
04-03-07, 17:35
E yok artık bir de Naz verem olsun tam olsun:img-grin2 Bizim senaristler ne zaman bize böyle olaylar verdiler yapmayın. Bizim senaristlerin işi bizi şaşırtmak. Dizideki karakteri değil bizi verem etmek:img-grin2 Bakın görün bu yangını öyle bir olaya bağlayacaklar ki donup kalacağız. Her bölümde kaldığımız gibi:img-grin2
evet bencede çok şaşırcazz..hiç ummadığımız olaylara bağlıyacaklar...belkide ikisininde burnu bile kanamaz gerçi burunları zaten kanamaz:img-hyste
ama yok yaa naz bence dumandan zehirlenecekk aklıma başka ihtimal gelmiiyoorr:icon_whis
pas.si.on79
04-03-07, 17:44
Songülcüm haklısın canım....
Tamam Naz Tarıkın şoför olmasını kabullendi diyoruz.Ama senin tespit ettiğin bir şey de çok doğru ... 3.şahıslar yanında bunu unutuyor... Hani Naz aslında Tarıkın tepkisini öğrenmek için hıı dur sana bir oyun ediyim der gibi bakıp sonra eğilip güya Ümit-Filiz aşkından söz ediyormuş du ya ...işte aslında orda onu öğrenmek istiyordu... Bakış açısını, ilerisini... ama olmadı..
Bir de dediğin gibi o yemekte belgin hanım gittikten sonra o söyledikleri... rezil olduk .. sonra da rezil oldum... Ahh Naz.. dedim zaten orda. Ama TArıkta altan alıp seni rahatsız ediyorsa istifa ediyim dedi.Çünkü gitmesini istemediğini biliyor. Ya şoför sevgilisi olacak ya da gidecek... Çünkü aralarında yaşadıklarını ve hissettiklerine karşı sadece şoförü olamaycaktı,Arkadaş da olamadılar...
Ama benim sevdiğim bir nokta daha vardır ki..Yemeğe oturunca Tarık gözünü Nazdan alamadı..Hatta belgin hanımın kanepenin yerini değiştirelim mi deyince...
Tarık:onlar orda iyi biz burda böyle..Dokunmayalım. tabi bize de...
naz çok cin gibi bir kız:) yani dağdaki öpüşme olayını tekrar yaşatmak için öyle kurnazca davrandıki..tarık: isterseniz uygulamalı anlatayım, naz: iyi olur valla ben böyle hiç bişey anlamdım:img-hyste
diyerekten tatbikatı gerçekleştirdi.helal olsun naz'a:img-hyste
Sevgili Anıl sen bence benim ismimin geçtiği yazıların altına imzanı atacağına "Tek başına kaldığın platformda başkalarının desteğine ihtiyaç duymadan bayan arkadaşlarla nasıl başa çıkabilirim" konusunda biraz çalış... Anladın sen onu... :img-hyste
Tarık ve Naz'ın aşkı gerçekten çok büyük bir aşk ama ben nedense Naz'ın Tarık'ın şoför olması olayını henüz sindiremediğini düşünüyorum.Belgin Hanım'ın kendilerini sevgili sanmasına bile kısa sürelide olsa tepki vermişti.Bu nedenle bu konu üzerine Tarık ve Naz'ın problem yaşayacağı kanısındayım.Gururlarını belki yanlız başlarınayken yavaş yavaş yenmeye başladılar ama 3.şahısların yanında özellikle Naz'ın Tarık'ın konumunu bu kadar rahat kabullenebileceğini sanmıyorum...:img-yes:
Sevgili Songül;
İlk paragrafına verebileceğim tek cevap bir bayan tek başına 20 erkeği hayatından bezdirir. Ama malasef bir bayın 20 bayanla başa çıkması heleki içlerinde sen varken biraz zor :img-help: :img-hyste
İkinci paragrafta yazdıklarına bende katılıyorum. Sanırım bu sorunuda 3. öpücük halleder. Zaten artık her bölümde 5-6 öpüşme teşebbüsü izleyebiliriz tabi kaçı başarılı olur bilinmez. Mübarek çiftimizin gözleri sürekli birbirlerinin dudaklarında olunca :) (bkz:Sandal Sahnesi)
Songül,dedigin gibi Anıl kardesimin ,bayan arkadaslarla,ozellikle kırmızı yazdıgım noktaya dikkat lutfen:),cogul ekinin oldugu bölüm,tek başına kaldıgı durumda baskalarının destegi diyerek belirttigin kişiler dedıgın yanı ben ve benım gıbı ,cogulların taarruza gectıgı yalnız bır savascıya destek olmak(Anıl :)) ,onun yardıma ihtiyacı oldugunun gostergesi degil,tek tek gelemeyenlere karsı verilen bir direnis mucadelesidir. :)
Sevgili AnılTarık ve Naz'ın aşkı gerçekten çok büyük bir aşk ama ben nedense Naz'ın Tarık'ın şoför olması olayını henüz sindiremediğini düşünüyorum.Belgin Hanım'ın kendilerini sevgili sanmasına bile kısa sürelide olsa tepki vermişti.Bu nedenle bu konu üzerine Tarık ve Naz'ın problem yaşayacağı kanısındayım.Gururlarını belki yanlız başlarınayken yavaş yavaş yenmeye başladılar ama 3.şahısların yanında özellikle Naz'ın Tarık'ın konumunu bu kadar rahat kabullenebileceğini sanmıyorum...:img-yes:
Burada sana katılıyorum ancak bu problemin diger problemlerden,yani soylenen yalanlar,ailelerin bu ilişkiye verecekleri tepkiler,destek veya kostek olmaları vs. cok daha basit oldugunu,yanı Tarık'ın sofor olması ve Naz'ın bunu kabullenememesinden cok daha onemli engeller oldugnu dusunuyorum.
Forumdaki tum arkadaslarımıza da kucuk bır duyuruda bulunmam ıcap ediyor,bazı arkadaslarımızla forum ıcerısındekı atısmalarımızın temelı tamamen sıkı dostluklarımıza ve hosgorumuze dayalıdır.Yanı bırbımızle ne kadar atıssak da aslında konusmalar tamamen espri uzerine kuruludur,kimsenin ciddiye almamasını cok rica ediyorum:good:
Sevgili Songül;
İlk paragrafına verebileceğim tek cevap bir bayan tek başına 20 erkeği hayatından bezdirir. Ama malasef bir bayın 20 bayanla başa çıkması heleki içlerinde sen varken biraz zor :img-help: :img-hyste
Anıl'a voodoo buyulerınden yapılmıs,bu sozler ona ait degildir:img-hyste
pas.si.on79
04-03-07, 17:57
naz çok cin gibi bir kız:) yani dağdaki öpüşme olayını tekrar yaşatmak için öyle kurnazca davrandıki..tarık: isterseniz uygulamalı anlatayım, naz: iyi olur valla ben böyle hiç bişey anlamdım:img-hyste
evet abla çok doğru..Orda ben de öyle düşünmüştüm.çünkü Naz olayı tamam çok iyi hatırlamıyor olabilir ama öpüşme anını hatırlıyo....Sadece tekrar yaşamak ve Tarıkta bunu duymak için söyletmeye çalışılıyordu.Çünkü dağevindeki o öpüşme olayı es geçirtmek istemiyordu. Tarık ın üstüne gitti
ve eeeeeeee ve :img-in_lo
forum hareketlenmiş bakalım. ama ben formdan düştüm, hareket edecek dermanın kalmadı o ayrı. dün gece ve bu sabah 2 maç yaparsan böyle olur. hani derler ya "herşeyin fazlası zarar" diye. çok doğru demişler. aynı durum yalancı yarim içinde geçerli, özellikle hande ("15.kez izleyişim") fazla izleme zararlı yaw. :):img-hyste
sanırım bugünki konu naz'ın yangın yerinden çıkıp çıkamaması ve becerikli olup olmaması. ("konu" deyince aklım dün geceye gitti yahu. ilahi cansu, burçin ve songül :))
ilk önce yangının çabuk alevlenmesi hakkında konuşayım. odun parçasının düştüğü yer, koyun tüyünden yapılmış bişeydi, evde zaten ahşap, hele birde yanında her nekadar alkol oranı düşük desenizce alevi hızlandıracak şarap olunca, yangının neden bu kadar çabuk çıkıtığı konusunda mantıksızlık aramamak lazım.
gelelim naz'ın çıkıp çıkmadığına, kapının tarık tarafından açılması naz'ın çıkamadığını gösteriyo. tamam naz yangın çıktığını farkettiğinde yerinden hemen fırladı ama nereye doğru koştu bilinmez. hepimiz de olmuştur panik anında kimse düzgün düşünemez. allah bilir naz'ın aklından ne geçti. belki lavaboya koşup bi kova ile su getirecekti. tarığın ilk düşündüğü şeyi biliyoruz yangını söndürmek için uğraştı ama dumanlar çoğalınca dışarı çıkmak zorunda kaldı. baktı ki başa çıkılmıyo can havliyle kendini dışarı attı zaten dumandan da bişey görülmüyodu, doğal olarak naz'ı görememiştir. şimdi Şeker Kız "tarığın ilk önce naz'ı kurtarması gerekiyodu" demiş. ama o dumanda kendisi kapıyı bulduğuna dua etsin. hee dışarı çıktı baktı naz yok, işte o zaman aklı başına geldi ve hiç düşünmeden içeri girdi. belki o 2 sn lik dışarı çıkması ve oksijen alması ikisinin de hayatını kurtarmaya yetecek.
naz'ın becerikliliğine gelince, dediğim gibi naz'ın o anda ne düşündüğünü kimse bilemez. zaten izlerseniz naz kapıya doğru koşmuyo banyo tarafına doğru koşuyo. naz'a burda kimse "beceriksiz dışarı çıkamadı" diyemez. haa diysunuz ki naz dışarı çıksaydı ve tarık içerdeyken izleseydi. olur mu öyle şey yaa.
naz, şimdi zehirlendi mi, düştü mü, bayıldı mı? bilmiyoruz. ama bence hiçbirisi değil. eğer ki oradan diğer taraflara geçtiyse hiç bişey olmadan çıkacaktır dışarıya. ve burda zarar gören büyük ihtimal tarık olacaktır.
bir tek orada mı sevgili jenn naz ın ümit ve filiz hakkında konuşurmuş gibi yaptığı tarık ın sonradan taklalar atarak üzerini kapatmaya çalıştığı "konu çoktan değişti" ile biten diyalogda naz bilerek ve de isteyerek tarık ın yanlış anlamasını sağlamadı mı..o sahnelerdeki naz bakışlarından güldür güldür hinlik ve cinlik akıyordu:)
[QUOTE=tarik_naz;
naz, şimdi zehirlendi mi, düştü mü, bayıldı mı? bilmiyoruz. ama bence hiçbirisi değil. eğer ki oradan diğer taraflara geçtiyse hiç bişey olmadan çıkacaktır dışarıya. ve burda zarar gören büyük ihtimal tarık olacaktır.[/QUOTE]
işte tam bu noktaya yüzde yüz katılıyorum.burda kabak tarığın başında patlıyacak:sad53:
pas.si.on79
04-03-07, 18:16
arkadaşlar forma maalesef tatsız bir konuyu getirmek istiyorum.Herkes tv da izlemiştir.Ankaradaki şu üniversitelilerin kazasını.Üç gencecik insan içki ve hız yüzünden hayatlarını kaybetti ve tabi aileleri perişan...
Şimdi Tarık ın son sahnede araba kullanıyorum içmem demesi ve Tarık yarışlar tehlikeli, yapacaksanız yarışı trafiğe kapalı yerde yapın demesini hatırladım.
Ama tabi ztar bunlardan bahsetmez.... Bahsederse gençlere eğitim verir..Ama mankenlerin eğlencesinden bol bol bahseder... Valla arkadaşlar yine canım sıkıldı..
arkadaşlar forma maalesef tatsız bir konuyu getirmek istiyorum.Herkes tv da izlemiştir.Ankaradaki şu üniversitelilerin kazasını.Üç gencecik insan içki ve hız yüzünden hayatlarını kaybetti ve tabi aileleri perişan...
Şimdi Tarık ın son sahnede araba kullanıyorum içmem demesi ve Tarık yarışlar tehlikeli, yapacaksanız yarışı trafiğe kapalı yerde yapın demesini hatırladım.
Ama tabi ztar bunlardan bahsetmez.... Bahsederse gençlere eğitim verir..Ama mankenlerin eğlencesinden bol bol bahseder... Valla arkadaşlar yine canım sıkıldı..
Ölen kızlardan biri arkadaşımın arkadaşı. Ankara Eskişehir yolu= Ölüm yolu
Hergün o yoldan gidip geliyorum akıl almaz kazalar oluyor.
pas.si.on79
04-03-07, 18:28
naz, şimdi zehirlendi mi, düştü mü, bayıldı mı? bilmiyoruz. ama bence hiçbirisi değil. eğer ki oradan diğer taraflara geçtiyse hiç bişey olmadan çıkacaktır dışarıya. ve burda zarar gören büyük ihtimal tarık olacaktır.
serdarcığım katılıyorum sana..Konu öyle bir yere bağlanacak ki sanırım zarar gören tek Tarık olmayacak ; Perşembeye kadar seyirciler de artık düşünmekten zarar görecek.
handeozbek
04-03-07, 18:40
Belgin yakışıklı karizmatik birini arayadursun. Naz Mert gibi iyilik meleği yakışıklı birini reddetsiyse bu gelecek olanın hiç şansı yok. Bu gelecek olan Nazla sürekli yan yana olursa Tarık kıskanabilir. Bu adam ancak bu işe yarayabilir. Naz eğer gurur yapıp Tarıkla çıkmaya başlasalar bile o bunu saklarsa herkesten o zaman kavga çıkabilir.Ama saklayacağını hiç sanmıyorum. Çünkü Merte Tarığın şoför olduğunu ve onu sevdiğini söyledi. okulda duyulmasını istmezse o ayrı
biraz geçte olsa 33.bölüm hakkındaki yorumumu yapıyorum her saniyesi aşk kokan bir bölümdü hulusi ve belgin dışındaki sahneler diyecek bi söz bulamıyorum bu bölümü 10 kere izledim yine olsa yine izlerim nazla tarık arasında ki ümit ve filiz diyoloğu süperdi hele o müthiş öpüşme sahnesi belginin gelmediğine çok şaşırdım kesin gelir diyordum eeee bu dizi süprizlerle dolu yangın sahnesi içinde belki naz önceden çıkmış olabilir gibi geliyo eğer çıkmamış ise hastaneye gidilir iş hallolur öyle büyütülmez 34 için tahminim vahi hulusiyi filiz ve tarık ile ilgili sorgulayacaktır tahminimce yeni gelecek kişi müzisyen de bir iki bölüm sonra gelir gibime geliyor öyle hemen damlamaz
pas.si.on79
04-03-07, 18:49
Belgin yakışıklı karizmatik birini arayadursun. Naz Mert gibi iyilik meleği yakışıklı birini reddetsiyse bu gelecek olanın hiç şansı yok. Bu gelecek olan Nazla sürekli yan yana olursa Tarık kıskanabilir. Bu adam ancak bu işe yarayabilir. Naz eğer gurur yapıp Tarıkla çıkmaya başlasalar bile o bunu saklarsa herkesten o zaman kavga çıkabilir.Ama saklayacağını hiç sanmıyorum. Çünkü Merte Tarığın şoför olduğunu ve onu sevdiğini söyledi. okulda duyulmasını istmezse o ayrı
handeciğim düşünsene....
çok yakışıklı biriyle Naz biraya gelecek provalar yapacaklar..Tarık yanlarında... Araba binecekler Tarık yanlarında.. Sonra konsere gidilecek Tarık yanlarında... Sahnede birlikte çalacaklar.Tarık bu sefer karşısında...
Yani Tarık kendini Tarık Tekelioğludan kıskandığı için (Gerçi Tarık Nazın Tarık Tekelioğlunu bilmediğini düşünürek kıskandı.) kaldı ki Bu müzisyenle neler olacak acaba... Ama Naz da zaten yüz vermez ki.Sonuçta Naz öyle bir kız değil.Kaldı ki aşkı var artık.Neler olacak nasıl olacak bilmiyorum ama bu yangından sonra değişecek bir şeyler olacak gibi...
mert'e tarığa aşık olduğunu söyleyen kişi naz ve mert ve ailesi sosyete tanınan bi aile ki anneleri ile belgin aynı dernekte. naz belki bunu bilmiyodu ama sonuçta onlarında zengin olduğunu biliyodu. ve aşkını söylerken hiç de tereddütte değildi.
ayrıca okul neymiş ya. okulda duyulmasının ne sakıncası olacak. okul panosuna mı asacaklar "naz özkul, şoförü ile çıkıyo. -dipnot: öyle bir şoförüm olsa ben de çıkardım-" :)
dün bazı arkadaşlarla konuşurken dedim ki; tarık ve naz hep dağ başında mı öpüşecek, izleyici; bunlar bi daha ki dağ başına kadar öpüşmez düşüncesine kapılır, o yüzden bundan sonra müştemilatta, araba da hatta okul önünde öpüşsünler dedim (bu öpüşmeler bundan sonra illa dudak dudağa olacak diye bi şart yok, yanağından da öpebilir hani)
ama arkadaşlar "saçmalama serdar, naz kendisini hayatta okul önünde öptürmez" dediler özellikle de baş harfi ben olan arkadaş :) şimdi bende ayrı bi beklenti oluştu bundan sonraki her okul sahnesinde bu anı bekleyecem :)
aslında naz ve tarığın okul önü maceralarını sıralardım ama neyse 2 tanesini sıralayım
1- tarık'tan gül aldı
2- bisikletle peşinden gidip "beni bırakma" dedi
bu olanlardan sonra, sizce naz kendisini okul önünde öptürür mü? (dudak dudağa şart değil)
handeozbek
04-03-07, 19:04
ayrıca okul neymiş ya. okulda duyulmasının ne sakıncası olacak. okul panosuna mı asacaklar "naz özkul, şoförü ile çıkıyo. -dipnot: öyle bir şoförüm olsa ben de çıkardım-" :)
Doğru söze ne denir.Bu dipnotu sevdim. Öyle şoförüm olsa bende çıkardım:img-grin2
pas.si.on79
04-03-07, 19:06
SERDAR,buna bittim ben.:img-hyste :img-hyste ayrıca yani bende.. :img-hyste
dün bazı arkadaşlarla konuşurken dedim ki; tarık ve naz hep dağ başında mı öpüşecek, izleyici; bunlar bi daha ki dağ başına kadar öpüşmez düşüncesine kapılır, o yüzden bundan sonra müştemilatta, araba da hatta okul önünde öpüşsünler dedim (bu öpüşmeler bundan sonra illa dudak dudağa olacak diye bi şart yok, yanağından da öpebilir hani)
ama arkadaşlar "saçmalama serdar, naz kendisini hayatta okul önünde öptürmez" dediler özellikle de baş harfi ben olan arkadaş :) şimdi bende ayrı bi beklenti oluştu bundan sonraki her okul sahnesinde bu anı bekleyecem :)
aslında naz ve tarığın okul önü maceralarını sıralardım ama neyse 2 tanesini sıralayım
1- tarık'tan gül aldı
bu olanlardan sonra, sizce naz kendisini okul önünde öptürür mü? (dudak dudağa şart değil)
SERDAR, :img-hyste :img-hyste artık valla bunların tatlı tatlı sevgili olmaları için bir daha ki dağevini mi bekleyecez hissi uyandı bende.. Gelince neler olacak.Evlerine gelince ya aşklarını duyuracaklar ya da ... yangın olayı duyuracak aşklarını... Çünkü arkadaşlar, ya ikisi de zarar görürse ikisi de hastaneye kaldırılırsa... hani olmaz diyoruz ama yinede gidişat sanki:img-help: :img-help:
handeozbek
04-03-07, 19:20
Şimdi Nazın yangın olayını evdekilere açıklarkenki hali aklıma geldi:img-hyste
Vahi:Kızım nasıl oldu anlatsana.
Naz:Biz şimdi Tarıkla normal bir şekilde oturuyorduk.
Ümit:Normal bir şekilde. Benim bildiğim gibi bir şey mi bu. hani normal.
Naz:Sonra işte birden pufff
Vahi:Belgin hanım nerdeydi?
Naz:O Hulisi amca ile dönüyordu.
Vahi:Yani siz Tarıkla evde yalnızdınız öyle mi?
Naz:Evet yalnızdık. Ama başbaşa şarap içimiyorduk. Aslında içecektim ama sonra bişeyler oluyor hatırlamıyorum.
Vahi:Ne oluyor?
Naz:Baba üstüme gelmesene yangın atlatmışım şoktayım. Hiçbirşey umduğum gibi gitmemiş. Tam yerinde pufff.
Ümit:Ne umuyordun ki.
Naz:Lütfen ya Unutmak istiyorum o olayı. Sadece o kısmını. Puf olanı:img-grin2
mert'e tarığa aşık olduğunu söyleyen kişi naz ve mert ve ailesi sosyete tanınan bi aile ki anneleri ile belgin aynı dernekte. naz belki bunu bilmiyodu ama sonuçta onlarında zengin olduğunu biliyodu. ve aşkını söylerken hiç de tereddütte değildi.
1- tarık'tan gül aldı
Sevgili Serdar sen de taktın bu konuya.İllaki Naz'ı okul önünde Tarık'a öptüreceksin.:img-hyste Baş harfi ben olan arkadaşın olarak sana tekrar söylüyorum ki "Naz okul önünde kendini Tarık'a öp-tür-mezzzzzz".Bu arada (bu öpüşmeler bundan sonra illa dudak dudağa olacak diye bi şart yok, yanağından da öpebilir hani) akşam böyle konuşmuyordun.Bana biraz konu üzerinde esnemişsin gibi geldi:img-hyste .Okul önünde gül almak, bisikletle peşinden gitmek ile Naz gibi mevkisine çok düşkün bir kızın arkadaşlarının önünde şoförünün kendisini öpmesine izin vermesini aynı kefeye koyma bence...:img-yes:
Tarık gibi şoförüm olsa ben de çıkarım konusuna gelince acil olarak seninle seanslarımıza tekrar başlayalım derim ben... :img-yes: :img-hyste
burcin_kaplan
04-03-07, 19:25
selamlar arkadaşlar...
Şimdi anladığım kadarıyla nazda gene bir çelişki oluşmuş ki hiç beklenmedik bişey bu nasıl çelişkiye düşmüş naz:)ehaha...
şimdi mertle pınara söyledi ama belginden çekindi başkasına söyler mi gibi bir olay çıktı ortaya.. benim düşündüğüm şu: şimdi belgin nazın ailesini tanıyan bir insan onlarla konuşan samimi bir insan bence nazın çekincesi bundan kaynaklanıyordu yani babama kadar gider mi bu olay diye:)
ama tabi mert'te öyle bir durum söz konusu değildi...Sonuçta nazın ailesiyle bir bağlantıları yoktuu...
şimdi bu durumu biraz daha birleştirelim...Bence şu yeni gelicek çocuktan bişeyleri saklıyabilirler...yani saklamak zorunda kalabilirler ki o zamana sevgili olacaklarını düşünüyorum ben...(songül senin yüzünden sevgili yazdım aklında olsun :) hahaha:) ) şöyle ki bi kaç kişide bahsetmişti bundan naz tarıkın şöför olmasından dolayı bazı toplumlarda tersleye bilir yani şöför muamalesi yapıp bi anda sevgililiği unutabilir.etrafın diyeceklerini düşünüp..böle bir durumdada tabiki tarık çok incinicek..eee kendini affettirmek için bişe de yapması lazım ..heleki nazın şu çellocu yakışıklı çocuğun önünde tarıkı küçük düüşürmesi son darba olabilir:) böle bi durumdada serdarın bahsettiği okul önü öpüşmesi geliyor aklıma:) haha.. naz kendini affettirmek tarktan utanmadığını kanıtlamak için bundan güzel bir sahne olamaz...:)
nasıl birleştirdim ama olayları...:):img-hyste
ceza_cansu
04-03-07, 19:28
Sevgili Serdar sen de taktın bu konuya.İllaki Naz'ı okul önünde Tarık'a öptüreceksin.:img-hyste Baş harfi ben olan arkadaşın olarak sana tekrar söylüyorum ki "Naz okul önünde kendini Tarık'a öp-tür-mezzzzzz".Bu arada (bu öpüşmeler bundan sonra illa dudak dudağa olacak diye bi şart yok, yanağından da öpebilir hani) akşam böyle konuşmuyordun.Bana biraz konu üzerinde esnemişsin gibi geldi:img-hyste .Okul önünde gül almak, bisikletle peşinden gitmek ile Naz gibi mevkisine çok düşkün bir kızın arkadaşlarının önünde şoförünün kendisini öpmesine izin vermesini aynı kefeye koyma bence...:img-yes:
Tarık gibi şoförüm olsa ben de çıkarım konusuna gelince acil olarak seninle seanslarımıza tekrar başlayalım derim ben... :img-yes: :img-hyste
Selam herkese.Evet bencede Naz gibi biri Tarık'a kendini okul önünde öptürmez.(Tabi Naz'ın kıskanacağı bir durum olursa okul mokul dinlemez sınıfta bile öper Tarık'ı:):))Bu arada Serdar bu konu üzerinde nasıl esnemesin dün akşamdan sonra:)Mesela ben artık yazdığım herşeye çok dikkat etmeye başladım.Neden acaba:):):)
handeozbek
04-03-07, 19:31
Belki öpmez ama herkesin içinde arkasında seni seviyorum diye bağırabilir. Şu girdiğmiz konuya bak. Onlar orda canlarıyla uğraşsın. Biz neler düşünüyoruz. Hiç yakıştıramadım. Çok ayıp:img-grin2
Not:Öpse iyi olur:img-grin2
pas.si.on79
04-03-07, 19:32
selamlar arkadaşlar...
Şimdi anladığım kadarıyla nazda gene bir çelişki oluşmuş ki hiç beklenmedik bişey bu nasıl çelişkiye düşmüş naz:)ehaha...
şimdi mertle pınara söyledi ama belginden çekindi başkasına söyler mi gibi bir olay çıktı ortaya.. benim düşündüğüm şu: şimdi belgin nazın ailesini tanıyan bir insan onlarla konuşan samimi bir insan bence nazın çekincesi bundan kaynaklanıyordu yani babama kadar gider mi bu olay diye:)
ama tabi mert'te öyle bir durum söz konusu değildi...Sonuçta nazın ailesiyle bir bağlantıları yoktuu...
şimdi bu durumu biraz daha birleştirelim...Bence şu yeni gelicek çocuktan bişeyleri saklıyabilirler...yani saklamak zorunda kalabilirler ki o zamana sevgili olacaklarını düşünüyorum ben...(songül senin yüzünden sevgili yazdım aklında olsun :) hahaha:) ) şöyle ki bi kaç kişide bahsetmişti bundan naz tarıkın şöför olmasından dolayı bazı toplumlarda tersleye bilir yani şöför muamalesi yapıp bi anda sevgililiği unutabilir.etrafın diyeceklerini düşünüp..böle bir durumdada tabiki tarık çok incinicek..eee kendini affettirmek için bişe de yapması lazım ..heleki nazın şu çellocu yakışıklı çocuğun önünde tarıkı küçük düüşürmesi son darba olabilir:) böle bi durumdada serdarın bahsettiği okul önü öpüşmesi geliyor aklıma:) haha.. naz kendini affettirmek tarktan utanmadığını kanıtlamak için bundan güzel bir sahne olamaz...:)
Burçinciğim canım aşmışsın sen.Harikasın ya... bravo...:img-hyste :happy0064 :good:
ceza_cansu
04-03-07, 19:33
Belki öpmez ama herkesin içinde arkasında seni seviyorum diye bağırabilir. Şu girdiğmiz konuya bak. Onlar orda canlarıyla uğraşsın. Biz neler düşünüyoruz. Hiç yakıştıramadım. Çok ayıp:img-grin2
Not:Öpse iyi olur:img-grin2
Tarık ve Naz can derdinde biz öpüşme:)Ama yani napalım nasılsa onlar yangından kurtulucak.Bunu perşembe günü görücez.Ama şu an konuştuğumuz konu daha kapsamlı.İlersi için şimdiden düşünüyoruz:):)
pas.si.on79
04-03-07, 19:36
arkadaşlar cansunun yorumunu okurken benim aklıma şey geldi.Hani Naz Belgin Hanıma yalan söylerken benim bir nişanlım var okula girmem 5 dk olmasına rağmen içeri girdi kıskandı çok kıskançtır falan diye...Kesin o çocuk geldikten sonra Tarık böyle bir şeyi yapacak.:img-hyste :img-hyste
burcin_kaplan
04-03-07, 19:37
Tarık ve Naz can derdinde biz öpüşme:)Ama yani napalım nasılsa onlar yangından kurtulucak.Bunu perşembe günü görücez.Ama şu an konuştuğumuz konu daha kapsamlı.İlersi için şimdiden düşünüyoruz:):)
ilerisi için düşündüğünüz tek konuda öpüşme yanlız başka bişe olmucak mıymış cansucum?
hiç yakıştıramıyorum walla size dünden beri bir öpüşmedir aldı başını gitti ne bu böle sizene milletin öpüşmesinden aaa. ayıp walla ya:img-hyste :img-hyste:img-hyste :img-hyste
Arkadaşlar bugun dizinin özeti warmıydı varsa ne zaman ve saat kaçta lütfen cevap verin :(
selamlar arkadaşlar...
Burçin'im(s.....:img-hyste ) güzel bağlamışsın da bu bağlantının olabilmesi uzun bir yol istiyor.Bana böyle bir durum olacakmış gibi gelmiyor.Hatta şunu diyebilirim ki Naz bu çelişkiyi hep yaşayacak.Gün gelip Tarık'ın Tarık Tekelioğlu olduğunu öğrenince belki en başta Naz tavır yapacak ve Tarık kendini affettirmeye çalışacak ama daha sonra ,Naz Tarık'ı affedip ilişkilerine devam kararı alınca Naz'da görülecek tavır değişiklikleri bence 2.ayrılığa sebep olacak.Çünkü Tarık farkedecek ki Naz soför Tarık'ı hiç kabullenememiş.Tabi olayın bu kadar uzaması için 52 bölüm yetmez.İşte sana benim önsezilerime gelen bir olay daha.Bu dizi 52 bölümde bitmez... :img-yes:
handeozbek
04-03-07, 19:41
ilerisi için düşündüğünüz tek konuda öpüşme yanlız başka bişe olmucak mıymış cansucum?
hiç yakıştıramıyorum walla size dünden beri bir öpüşmedir aldı başını gitti ne bu böle sizene milletin öpüşmesinden aaa. ayıp walla ya:img-hyste :img-hyste:img-hyste :img-hyste
Haklısın Burçin ya. Bu ne böyle? Hiç öpüşmeden bu kadar bahsedilir mi?:img-grin2 Bak bana hiç adım geçiyor mu bu konuda:img-grin2 Magazin programlarına döndük. Kim kiminle nerde nasıl yakalanmış:img-grin2 Çok ayıp çok hiç yakıştıramadım bizim gibi öpüşmeyi avartar eylemi bile yapmamış bir forma:img-hyste
Not:Öpüşme olsa iyi olur:img-grin2
Arkadaşlar bugun dizinin özeti warmıydı varsa ne zaman ve saat kaçta lütfen cevap verin :(
arkadaşlar cvp bekliyorum acilinden
ceza_cansu
04-03-07, 19:43
Burçin hanım Burçin hanım isterseniz siz bu öpüşme konusunda hiç konuşmayın.Hatırlarsanız bir zamanlar hepimiz aynı avatarı kullanıyorduk.O avatardaki öpüşmeyi kaç kere gördüğümüzü sayan biz değildik:img-hyste :img-hyste Bu en hafif örnekti.Diğerlerini hiç yazmıyorum bile:)
burcin_kaplan
04-03-07, 19:43
Burçin'im(s.....:img-hyste ) güzel bağlamışsın da bu bağlantının olabilmesi uzun bir yol istiyor.Bana böyle bir durum olacakmış gibi gelmiyor.Hatta şunu diyebilirim ki Naz bu çelişkiyi hep yaşayacak.Gün gelip Tarık'ın Tarık Tekelioğlu olduğunu öğrenince belki en başta Naz tavır yapacak ve Tarık kendini affettirmeye çalışacak ama daha sonra ,Naz Tarık'ı affedip ilişkilerine devam kararı alınca Naz'da görülecek tavır değişiklikleri bence 2.ayrılığa sebep olacak.Çünkü Tarık farkedecek ki Naz soför Tarık'ı hiç kabullenememiş.Tabi olayın bu kadar uzaması için 52 bölüm yetmez.İşte sana benim önsezilerime gelen bir olay daha.Bu dizi 52 bölümde bitmez... :img-yes:
songül bence çok yanlış bir düşünce sonuçta naz aşık ...onun için para falan önemli değil dış düşünceelrde önemli değil...o bu konuları şuan aşmak üzere son noktalrını yaşıyor..bence naz karakterini bu kadar küçümsememek lazım..yani sonuçta tekelioğlu çıktı diye daha rahat dawranması gibi birşey söz konusu olursa ben nazın aşkından şüphe ederim ee böle büyük bi aşktande süphe etmek mümkün olmadığına göre acayip bir manyık hatası olur öle bişey...
handeozbek
04-03-07, 19:44
Doğru bizde Naz gibi bir kız varken bu dizi hiç 52 bölümde biter mi?:img-grin2 Daha Naz'ın bunalımı var. Sonra Tarık'ı kabullenmesi var. Sonra Tarık'ın eski halini kabullenmesi var. Zengin olmayı unuttu çocuk:img-grin2 Sonra kavgalar ayrılıklar yok yok bitmez bu dizi.:img-grin2
Not:Bitmesin zaten.:img-grin2
burcin_kaplan
04-03-07, 19:47
Burçin hanım Burçin hanım isterseniz siz bu öpüşme konusunda hiç konuşmayın.Hatırlarsanız bir zamanlar hepimiz aynı avatarı kullanıyorduk.O avatardaki öpüşmeyi kaç kere gördüğümüzü sayan biz değildik:img-hyste :img-hyste Bu en hafif örnekti.Diğerlerini hiç yazmıyorum bile:)
o öpüşmeyi kaç kere görüdüğümüzü sayan biz değildik demişsin cansucum , 2 milyondan fazla bir sayı bulan kişi ben değildim bende sana bunu hatırlatırım acaba kimdi o kişi:img-hyste :img-hyste
sarılma ile kucak ne kadar bağlantılı ise, dudak ile yanak da o kadar bağlantılı.
dün bi kucak dedim olay ne boyuta geldi. o yüzden dikkatli olmak lazım. ayrıcana okul önünde romantizm beklemek zor olur. eeee bizimkiler romans hariç dudak dudağa öpüşmezler.. tarık, naz'ı okula bırakır, vedalaşma niyetine naz'ı yanağından öper. gayet masumane. :)
ceza_cansu
04-03-07, 19:50
o öpüşmeyi kaç kere görüdüğümüzü sayan biz değildik demişsin cansucum , 2 milyondan fazla bir sayı bulan kişi ben değildim bende sana bunu hatırlatırım acaba kimdi o kişi:img-hyste :img-hyste
Bir kere o benim değil bir teknoloji aleti olan hesap makinasının hatasıydı.O 3 tane 0 ı fazla koyduysa ben napim:):)
Bu arada bencede Naz Tarık'ın gerçek kimliği çıkıp barıştıktan sonra eskiden şoför Tarık'a olan ilişkisinde hiçbir değişiklik olmaz.Tek bir rahatalama olur o da artık kimseden saklamak zorunda kalmazlar.Onun için şoför Tarık'la bankacı Tarık arasında hiçbir fark olmaz
handeozbek
Ben bunların artık normal bir şekilde öpüşeceklerini hiç sanmıyorum. Kaç çift vardır ki ilk öpüşmenin tatbikatını yaparken ikinciye öpüşen. Bu olay yangın tatbikatı yaparken yangın çıkarmaya benziyor:img-grin2 Aha yine o kelimeyi kullandım yangın dedim. Bu bir işaret mi?:img-grin2
pas.si.on79
songül bence çok yanlış bir düşünce sonuçta naz aşık ...onun için para falan önemli değil dış düşünceelrde önemli değil...o bu konuları şuan aşmak üzere son noktalrını yaşıyor..bence naz karakterini bu kadar küçümsememek lazım..yani sonuçta tekelioğlu çıktı diye daha rahat dawranması gibi birşey söz konusu olursa ben nazın aşkından şüphe ederim ee böle büyük bi aşktande süphe etmek mümkün olmadığına göre acayip bir manyık hatası olur öle bişey...
burçinciğim sana katılıyorum.Naz tarıka aşık ..şoför tarık olarak iyiler ama... araya birileri gelince yani aşklarını başkasına açıklayacak kadar Nazın cesareti yok... Daha önce de yazmıştım.eğer yangın bunların aşklarını ortaya çıkarmazlarsa Top Naz daki Tarıka aşık olduğunu asla söylemez kimseye... bu netice de ben de böyle düşünmek istemiyorum ama sanki naz ne zaman söyleme cesareti bulursa o zaman Songülün söylediği yani şoför tarıkı kabullenememesi düşüncesini ortadan kaldırır.
Ne kadar acı birşey bu...Ama gerçek... Nazın aşkını söylesi lazım birilerine...Ama senin senin dediklerin gibi o çocuğu kıskanıp..Kalbini kırıp sonrada Tarıkın gönlünü herkesin içinde öperek ya da sevdiğini söylerek alabilir.
handeozbek
04-03-07, 19:54
Eski Naz olsa dediğiniz doğru. Ama şimdi yeni Nazın hakkını yememek lazım. Çok cesur davranmaya başladı. Ben Naz konusunda sorun çıkacağını sanmıyorum:img-grin2(Bu son dediğime inanmayın tamamen yanlış:img-grin2) Asıl sorun Tarıkta olacak. Kimlik bunalımı yaşayabilir. Birşeyleri açıklayamamın verdiği sıkıntıları yaşayabilir. Eskiden çok daha rahat yalan söylebiliyordu. Şimdi ortada eli maşalı sevgilisi var:img-grin2
Nazın aşkından tabi şüphe etmiyorum.Ama Naz'ın da alışmış olduğu bir yaşam standartı ve ortamı var.Bu durumda Naz'ın Tarık Tekelioğlu'nu kabullenmesi şoför Tarık'ı kabullenmesinden daha kolay olabilir.Öncede dediğim gibi bu olay ikisi arasında problem yaratır.Daha sonra Naz yaptığının hata olduğunu ve herşeyin mevki olmadığını anlar tabi.İşte o andan itibaren kovalayan tarafı Naz red eden tarafıda Tarık olarak görebiliriz.Bu da hoş olmaz mı...:img-yes:.Tabi bunların olması için bu dizinin uzaması şart...:img-yes:
handeozbek
04-03-07, 19:59
Yok yok siz sayınca gördüm. Bu dizi bitmez. Ancak yaşlanırlarsa belki:img-grin2 Senaristler geç bile kalmış itiraf için. Baksanıza itiraf olduktan sonra bile uzatacak ne kadar mevzu var. Geç olsun güç olmasın diyeceğim. Ama yy bahsediyoruz güç olmaması mümkün değil:img-grin2 Senaryodaş dizi başlıyor.:img-grin2
ceza_cansu
04-03-07, 20:00
Nazın aşkından tabi şüphe etmiyorum.Ama Naz'ın da alışmış olduğu bir yaşam standartı ve ortamı var.Bu durumda Naz'ın Tarık Tekelioğlu'nu kabullenmesi şoför Tarık'ı kabullenmesinden daha kolay olabilir.Öncede dediğim gibi bu olay ikisi arasında problem yaratır.Daha sonra Naz yaptığının hata olduğunu ve herşeyin mevki olmadığını anlar tabi.İşte o andan itibaren kovalayan tarafı Naz red eden tarafıda Tarık olarak görebiliriz.Bu da hoş olmaz mı...:img-yes:.Tabi bunların olması için bu dizinin uzaması şart...:img-yes:
Evet bencede dizinin uzaması şart.Daha sevgili :) olucaklar,Tarık ve Alfonso kimlikleri ortaya çıkıcak,baba-oğul barışması,tarık naz ayrılığı ve barışması yok yok uzaması şart.
whiteangel
04-03-07, 20:01
Maalesef yok:( Sanırım tekrarnı soruyorsun, özet yazmışsın ama. Neyse özet de yok:icon_sorr tekrar da yok:sad53:
handeozbek
04-03-07, 20:03
Maalesef yok:( Sanırım tekrarnı soruyorsun, özet yazmışsın ama. Neyse özet de yok:icon_sorr tekrar da yok:sad53:
Ortada ne özet ne fragman var mağlesef. Ama komple teorisi istiyorsan yazdıklarımızı oku:img-grin2 Özet pazartesi akşama doğru çıkıyor. Fragman normalde salı sabah çıkıyor. Ama geçen hafta biraz geç çıktı. Hem de ne geç ibrahim tatlısesten sonra:img-grin2
pas.si.on79
04-03-07, 20:04
Eski Naz olsa dediğiniz doğru. Ama şimdi yeni Nazın hakkını yememek lazım. Çok cesur davranmaya başladı. Ben Naz konusunda sorun çıkacağını sanmıyorum:img-grin2(Bu son dediğime inanmayın tamamen yanlış:img-grin2) Asıl sorun Tarıkta olacak. Kimlik bunalımı yaşayabilir. Birşeyleri açıklayamamın verdiği sıkıntıları yaşayabilir. Eskiden çok daha rahat yalan söylebiliyordu. Şimdi ortada eli maşalı sevgilisi var:img-grin2
evet handeciğim..Ben de o yüzden Burçin in söylediklerine katılıyorum.Tarık Nazı o müzisyenden kıskanacak.Hatta derse bile girecek..kadar kıskançlıklar yaşayacak veya yaşatacaklar zoraki..(Belgin hanım sayesinde) sonra da kalbini kırınca Naz kendini affetirmeye çalışacak.
Bir de Nazın Belgin Hanıma söylediği yalan da ben şunu çıkarttım.
Naz Tarıkı kendisinin nişanlısı olarak görüyor...Tarıkın kendisini sevgilisi olarak düşündüğünü düşünüyor.
Maalesef yok:( Sanırım tekrarnı soruyorsun, özet yazmışsın ama. Neyse özet de yok:icon_sorr tekrar da