PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-7

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10

pas.si.on79
05-03-07, 19:11
Evet arkadaşlar özet ve fotoğraflar gelmiş

Görüyorumki çoğunuz Naz'ın fotoğraftaki bakışına takılmışsınız. Açıkcası Naz'ın yeni elemena bakışı bana kıskandırmak amaçlı bakış gibi gelmedi. Hatta aksine dalga geçer gibi bakıyor. Ayrıca öpüşmelerden, omuza yaslanmalardan sonra Naz'ın böyle bir oyun oyanayacağını bende tahmin etmiyorum ama yinede kesin konuşmayalım. Sonuçta Naz'dan bahsediyoruz ama bu fotoğraflarda biraz yargısız infaz yapmışsınız gibi geldi bana :)

En iyis fragmanı beklemek :icon_whis

arkadaşım yargısız infaz yok:img-hyste .Sonuçta fragman da gelse çözemeyecez.Konuşulanları duymuyoruz çünkü.. Biz hal ve hareketlerden tahmin yapıyoruz. Elimizden bu geliyor. Tarık ın orda sinirli durup Nazın o şekilde davranmasından tahminler yürütüyoruz.Ayrıca avukatlarına haber gönderdik.Durumu açıklasınlar istedik. De mi ya... :img-hyste :img-hyste
Denildiği gibi Naz orda haklı da olabilir... :img-help:Ama şuan için burdan bakıldığında ....... maalesef...

ANIL_
05-03-07, 19:20
arkadaşım yargısız infaz yok:img-hyste .Sonuçta fragman da gelse çözemeyecez.Konuşulanları duymuyoruz çünkü.. Biz hal ve hareketlerden tahmin yapıyoruz. Elimizden bu geliyor. Tarık ın orda sinirli durup Nazın o şekilde davranmasından tahminler yürütüyoruz.Ayrıca avukatlarına haber gönderdik.Durumu açıklasınlar istedik. De mi ya... :img-hyste :img-hyste
Denildiği gibi Naz orda haklı da olabilir... :img-help:Ama şuan için burdan bakıldığında ....... maalesef...

2 insan arasındaki konuşmadan alınan bir anlık fotoğraftan tahmin çıkarabilcek yeteneğiniz varsa birşey diyemem :) ama diyelimki diziyi hiç izlememiş birisi bu fotoğrafa bakıyor ve bence kesinlikle Nazın kıskandırma amaçlı bakış attığını anlamayaz. Yani bence sizleri etkileyen Nazın daha önceki davranışları ama olaya objektif bakarsanız bence Naz orda masum. Sanki bana eleman iltifat ettide Nazda teşekkür etti gibi geliyor. Tarığın siniride buna olabilir :)

gamze_yy
05-03-07, 19:29
Merhaba. Ben bu forma yeni üye oldum. Yazdıklarınızı arada okuyordum ama üye olmak yeni kısmet oldu. Çok eğlenceli bir yere benziyor. Diziyi 20.bölümden itibaren izlemeye başladım. İlk bölümleri de tv gündüz tekrarını verdiğinde izledim. Umarım beni aranıza alırsınız:img-blush

nowar_77
05-03-07, 19:32
2 insan arasındaki konuşmadan alınan bir anlık fotoğraftan tahmin çıkarabilcek yeteneğiniz varsa birşey diyemem :) ama diyelimki diziyi hiç izlememiş birisi bu fotoğrafa bakıyor ve bence kesinlikle Nazın kıskandırma amaçlı bakış attığını anlamayaz. Yani bence sizleri etkileyen Nazın daha önceki davranışları ama olaya objektif bakarsanız bence Naz orda masum. Sanki bana eleman iltifat ettide Nazda teşekkür etti gibi geliyor. Tarığın siniride buna olabilir :)

naz ın yaptıkları yapacaklarının teminatıdır Anıl..hatırlatırım mert olayının başlangıcında da aynı cümleler sarfedilmişti:).."mert iltifat etmiştir naz da teşekkür etmiştir" sonucu malum:)

qsawe
05-03-07, 19:42
Merhaba. Ben bu forma yeni üye oldum. Yazdıklarınızı arada okuyordum ama üye olmak yeni kısmet oldu. Çok eğlenceli bir yere benziyor. Diziyi 20.bölümden itibaren izlemeye başladım. İlk bölümleri de tv gündüz tekrarını verdiğinde izledim. Umarım beni aranıza alırsınız:img-blush

Burada, her üye bizden biri...BİZ derken, Yalancı Yarim'in delilerini kasdediyorum. Deli denmesi seni rahatsız etmiyorsa ARAMIZA HOŞ GELDİN. :happy0064 :happy0064 :happy0064

handeozbek
05-03-07, 19:44
Mertin sonu da malum. En acı şekilde gitti. Naz Mert gibi bir insana bile Tarık'ı seviyorum diyebildiyse ben aşkı için Naz'dan herşeyi beklerim. O melek gibi Merti bırakıp şu çocuğa yüz verirse Naza çok kızarım.

senem_89
05-03-07, 19:45
Tarık’la Naz yangından bir şekilde kurtulmuşlardır. Tam kurtulduk, artık eve gidebiliriz dedikleri ve rahatladıkları an da araba bu sefer gerçekten bozulur ve yolda kalırlar. Naz Vahi’yi arayıp yardım isteyeceği sırada telefonunun şarjı bitince Vahi Naz’ın başına birşey geldiğini sanır ve fenalaşır. Tarık yangından cep telefonunu ve cüzdanını kurtaramadığından ona da kimse ulaşamıyordur. Bu arada Hulusi’yi affedip birlikte eve dönen Belgin’in aklı Tarık ve Naz’da kalmıştır.

Bütün gece Tarık ve Naz’ı arar fakat ikisinin de telefonları cevap vermeyince Belgin çıldırır ve Tarık’ı Naz’ın elinden kurtarmak için yaptığı planı harekete geçirir.

seyyah_selda
05-03-07, 19:49
ben fotoğraftaki çocuğu CENK TORUN a benzettim ama yanlış tahminde olabilir.zaten öyle bi anımsatttı:) ama bizimkilere kim olduğu farketmez ya daha yeni kıymetlerini anlamaya başladılar bence hafif tatlı kıskançlıklar olur ve de çok şeker olurlar........:happy0064 :happy0064

charlie
05-03-07, 19:52
Herkese merhaba...EN DELİniz burada...Gülmekten toparlanabilirsem,birşeyler yazacağım. Beni de bu çekingenliğimle, buraya çektiniz ya.. Ne diyeyim size...

nowar_77
05-03-07, 19:53
ben fotoğraftaki çocuğu CENK TORUN a benzettim ama yanlış tahminde olabilir.zaten öyle bi anımsatttı:) ama bizimkilere kim olduğu farketmez ya daha yeni kıymetlerini anlamaya başladılar bence hafif tatlı kıskançlıklar olur ve de çok şeker olurlar........:happy0064 :happy0064

cenk torun iyi benzetme ..yani hiç yoktan iyi ..çünkü ben başka birine benzettim..ama elim yazmaya varmıyor:img-help: yazarsam gerçek olurmuş gibi geliyor:icon_sorr

ANIL_
05-03-07, 19:56
Herkese merhaba...EN DELİniz burada...Gülmekten toparlanabilirsem,birşeyler yazacağım. Beni de bu çekingenliğimle, buraya çektiniz ya.. Ne diyeyim size...

h.geldin özellikle delilik konusunda pek çok arkadaş bulabilirsin burda ama çeşitli piskologlarımızda mevcuttur :img-hyste

cerenimo
05-03-07, 20:02
h.geldin özellikle delilik konusunda pek çok arkadaş bulabilirsin burda ama çeşitli piskologlarımızda mevcuttur :img-hyste

:img-hyste

Yeni arkadaşlar.Hoş geldiniz aramıza.Eğleneceğinizden eminim :img-wink:
:happy0064

qsawe
05-03-07, 20:03

Bize ne mi diyeceksin .... DELİ.... bu sayfaya gelip yazılanları okuyup, normal kalmış olamamızı ihtimal dahilinde görüyorsan o başka.... ama inan herkes koptu... bak yukarıya... senden öncede geldi biri....

NOT: Eski deliler... ya bunlara açık etmesek mi acaba?... yakında Bakırköy ve muadilleri (benzerleri) bizleri kadrolu yapacak... sizde ponatsiyel var, paratoner gibi hepsini çekiyorsunuz... gelin bizle çalışın falan derler mi... DERLERRRR ( buda KV ci arkadaşlara bir anımsatmaydı) :img-hyste :img-hyste

~ topiqq ~
05-03-07, 20:03
cenk torun iyi benzetme ..yani hiç yoktan iyi ..çünkü ben başka birine benzettim..ama elim yazmaya varmıyor:img-help: yazarsam gerçek olurmuş gibi geliyor:icon_sorr

ben de mert e benzettim sanki ama umarım öyle birşey yoktur ve ben yanılıyorumdur..:sad53:

whiteangel
05-03-07, 20:05

Eee hoşgeldin :) Aklını kullan, adını çıkar deliye
Hergün bayram, eğlenmek kalır geriye:)
Aynen dediğin gibi arkadaş;burada deliden bol bişi yok. Yalnız deliler burda mı toplandı, yoksa burada mı delirdik bu meçhul işte..:img-hyste

Özet gelmiş, fotolar gelmiş. Aman aman iyi ki ucuz kurtulmuşlar yangından.:) Ey forum ahalisi siz miydiniz tellere savaş açan. Alın işte ikisinin teli de iptal. Mutlu musunuz şimdi.:img-hyste Bizim taze, inatçı sevdalılıraımızı kurda kuşa ayulara yem olursa görürsünüz siz:img-help:

seyyah_selda
05-03-07, 20:09
mert değildir ya :(olmasında zaten .....hem cidden onlar abi kardeş bi değişiklerdi gayet cici ve haddinden fazla iyi kalpli:)bence başkası vede pek yakışıklı tarz biri ama TARIĞA FARK ETMEZ:)aslında bi daha bakınca cenk torun dil gibi geldi bana ama bakalım fragmanlarda görcez mi acaba neden gizli tutuyolar ya yoksa TANIDIK Bİ YÜZ MÜ MERAK İÇİNDEYİM VALLA KISA OLSUNDA GELİŞİ_GİDİŞİ BİR CİNSİNDEN KİM OLURSA OLSUN:)

cancan00619
05-03-07, 20:11
Bende yeni gelenlerdenim sanırım... Neyse şimdi benim sölüceklerim var tarık ne çabuk telefon almış yaw o yangından sonra ayıp ayıp masanın üzerindekilerden biri tarık'ın sanırım...

whiteangel

Anılcım çok aşırı düzeyde MAG gördüm seni canım:img-hyste ''Naz'dır .. ne yapsa azdır :img-hyste '' diyorum.Yaptığı hiç bişi bizi şaşırtamaz diyorum:img-hyste Objektif bakmak mı? Niye ki :img-hyste diyorum...

seyyah_selda
NOWAR su anda yoksun ama cidden merak ettim kime benzettin?:)

tarik_naz
05-03-07, 20:12
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler. charlie ve gamze_yy hoşgeldiniz. bu forum herkesin forumu gülmek isteyen, zevkli dakikalar geçirmek isteyen, geceleri fragman yüzünden sabahlamak isteyen, kısacası yalancı yarimi seven herkese bu forumun kapısı sonuna kadar açıktır.

asu, delilerden,anıl psikologlardan bahsetmiş. ben de diğerlerini yazayım

bag, mag çatışması yüzünden deliren arkadaşların olduğu doğrudur. :)
bunun dışında
avukatlarımız varr,
bankacılarımız varr,
psikologlarımız varr,
senaristlerimiz varr,
imza ve avatarlardan sorumlu arkadaşlarımız varr,
diziyi didik didik eden didikleyicilerimiz varr,
sürekli tartışma yaratan çalışmaları olan ve herşeyin baş sorumlusu olarak görülen bir üyesi var. :img-hyste

kısacası var oğlu var bu forumda. yeni gelenler ya yukardakilerden birisi oluyo, ya da ertesi gün bi daha bu foruma uğramıyo :)

aslında anasayfadaki Yalancı Yarim yazısının yanına parantez içinde "Sağlığa Zararlıdır" yazsalar, yeni katılmak isteyenler için bi uyarı niteliği taşır. :img-hyste

ŞEKER KIZ
05-03-07, 20:12
Dizi Hit (Oylara Göre) dizifilm forumunda dizimizin oya ihtiyacı var arkadaşlar duyurulur size..oy atalım 4.yüz şuan hadi arkadaşlar 1 olalım....

ŞEKER KIZ
05-03-07, 20:14
Dizi Hit (Oylara Göre) dizifilm forumunda dizimizin oya ihtiyacı var arkadaşlar duyurulur size..oy atalım 4.yüz şuan hadi arkadaşlar 1 olalım....

whiteangel
05-03-07, 20:15
Bende yeni gelenlerdenim sanırım... Neyse şimdi benim sölüceklerim var tarık ne çabuk telefon almış yaw o yangından sonra ayıp ayıp masanın üzerindekilerden biri tarık'ın sanırım...

Sen de hoşgeldin, gamze_yy sen de ve yeni gelen tüm deliler ayh pardon tüm dostlar hoşgelmiş sefa gelmiş..:happy0064
cancan arkadaşım Tarık ne çabuk tel almış? diye sormuşsun ve de ayıp etmişsin:img-hyste Bu dizide başrollerden biri de telefon denilen teknoloji harikasıdır da ondan:img-hyste almıştır..

cancan00619
05-03-07, 20:18
Sen de hoşgeldin, gamze_yy sen de ve yeni gelen tüm deliler ayh pardon tüm dostlar hoşgelmiş sefa gelmiş..:happy0064
cancan arkadaşım Tarık ne çabuk tel almış? diye sormuşsun ve de ayıp etmişsin:img-hyste Bu dizide başrollerden biri de telefon denilen teknoloji harikasıdır da ondan:img-hyste almıştır..

Belli canım tam zamanında telefon çalıyor zaten, telefonlarını bir son anda kapatmayı düşündüler hıh dedim sonunda romantik anlar yaşancak telefon olmadan, onda da yangın çıktı. :img-hyste

whiteangel
05-03-07, 20:19
ben de mert e benzettim sanki ama umarım öyle birşey yoktur ve ben yanılıyorumdur..:sad53:

Ben de Mert'e benzettim:icon_whis Hatta aman ağzımdan yel alsın, dağlara taşlara .. dedim. Tahtalara vurdum:img-hyste Buket'in kimi tahmin ettiğini biliyorum. Ay inşallah o kişi değildir. Mert'e bile razıyım.. töbee töbee:sad53:

ŞEKER KIZ
05-03-07, 20:19
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler. charlie ve gamze_yy hoşgeldiniz. bu forum herkesin forumu gülmek isteyen, zevkli dakikalar geçirmek isteyen, geceleri fragman yüzünden sabahlamak isteyen, kısacası yalancı yarimi seven herkese bu forumun kapısı sonuna kadar açıktır.

bunun dışında
avukatlarımız varr,
bankacılarımız varr,
psikologlarımız varr,
senaristlerimiz varr,
sürekli tartışma yaratan çalışmaları olan ve herşeyin baş sorumlusu olarak görülen bir üyesi var. :img-hyste

kısacası var oğlu var bu forumda. yeni gelenler ya yukardakilerden birisi oluyo, ya da ertesi gün bi daha bu foruma uğramıyo :)

aslında anasayfadaki Yalancı Yarim yazısının yanına parantez içinde "Sağlığa Zararlıdır" yazsalar, yeni katılmak isteyenler için bi uyarı niteliği taşır. :img-hyste

charlie ve gamze_yy arkadaşlar hoş geldiniz aramıza.....

tarık_naz haklısın arkadaşım....

whiteangel
05-03-07, 20:21

Amanınn biri anket mi dedi:happy0064 Link verirsen hallederiz canımcım:)

handeozbek
05-03-07, 20:21
Ya Mert olamaz. Çocuk Nazdan ayrıldıktan sonra küpe mi takmaya başlayacak. Hem Mert kim çello kim? Bence bambaşka biri. Üstelik ünlü de değil

ŞEKER KIZ
05-03-07, 20:24

canım dizifilmin ana sayfasında...sağ tarafta ....hadi arkadaşlar tek yumruk olup birinci olalım...bu forumda ana sayfada...

whiteangel
05-03-07, 20:24
Sadece özet gününde 85 kişi görüntülüyor forumu şu an.. Perşembe gecesini hayal bile edemiyorum.:happy0064 Herkesler hoşgelmiş.:) Bu bölümde Tarık ve Hulusi barışır diyorum. Görüşlerinizi alabilir miyim? :)

ANIL_
05-03-07, 20:25

Sevim abla duyduyusa tamam tek başına kargayı tersine çevirdi o :):):img-hyste

handeozbek
05-03-07, 20:26
Sadece özet gününde 85 kişi görüntülüyor forumu şu an.. Perşembe gecesini hayal bile edemiyorum.:happy0064 Herkesler hoşgelmiş.:) Bu bölümde Tarık ve Hulusi barışır diyorum. Görüşlerinizi alabilir miyim? :)

Bencede barışır. Hatta Tarık o yanan evde cüzdanını boşuna unutmadı. Özette de özellikle cüzdan demesi. Bence o cüzdan bir şekilde Hulisi'nin eline geçecek oğlunun öldüğünü düşünebilir. Bu da barışmayı getirebilir.

whiteangel
05-03-07, 20:28
Sevim abla duyduyusa tamam tek başına kargayı tersine çevirdi o :):):img-hyste

şşşşşşşttt :img-wink: Anıl'cım canım benim. Hadi güzel kardeşim tık tık tık.:img-hyste Karga alerjim olduğunu herkesin bilmesine gerek yok dimi:img-hyste
Fakat anasayfadaki o ankette biz çookkk açık ara 1. ydik. Ne oldu, sonucu beğenmeyince oylamalar sıfırlandı mı yoksa.:img-help:

whiteangel
05-03-07, 20:30
Bencede barışır. Hatta Tarık o yanan evde cüzdanını boşuna unutmadı. Özette de özellikle cüzdan demesi. Bence o cüzdan bir şekilde Hulisi'nin eline geçecek oğlunun öldüğünü düşünebilir. Bu da barışmayı getirebilir.

Senin tezine göre cüzdan yanmadı yani:) Yangını nasıl söndürdüler peki?

handeozbek
05-03-07, 20:31
Senin tezine göre cüzdan yanmadı yani:) Yangını nasıl söndürdüler peki?

Naz su getirmeye gitti ya alıp dökmüştür yangına. Bir anda parladıysa bir anda sönmüştür:img-grin2 . Cüzdan içerde olmayabilir. Dışarı çıktıklarında düşürmüş olabilir.

pas.si.on79
05-03-07, 20:33
oooo form ahalisi işten çıktım eve gelene kadar siz de neler yapmışsınız... 20 dakikada..Şimdi ben barışın sitesine mi bakıyım size diğer platformda mı bakiyim diğer yy sitesine mi bakıyım yetişemedim...

Özellikle diğer platformda( msn) bayağı almış başınızı gidiyorsunuz size yetişemiyorum.Biraz relax olun... yoksa ben yaşlandım yetişemiyorum.

Bu arada yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorum.Serdarın yazdıklarına gruplara gülmekten öldüm.

ayşenurr
05-03-07, 20:33

forumu görüntüleyen bugün bi ara 105 kişiydi

ŞEKER KIZ
05-03-07, 20:37
dizifilm forumunda dizimizin oya ihtiyacı var arkadaşlar duyurulur size .Dizi Hit (Oylara Göre) .oy atalım 4.yüz şuan hadi arkadaşlar 1 olalım....dizifilmin kendi anasayfasındaki forum ..hadi arkadaşlar dizimizi 1. yapalım....

charlie
05-03-07, 20:41
Evet..o koca yangını nasıl söndürdüler? Yangın gördüğümüz kadarsa, tabii ki Naz'ı ararken daha da büyüyecek,cüzdanı müzdanı unutmamız gerekir.. Ama bu senaristler,onu da biz yanlış görmüşüz gibi! yaparlar bize.. Bunları neden normal karşıladığımızı da hala bilmiyorum..Sizce baba-oğul barışması ,Tekelioğlu'nun ortaya çıkması demek değilmidir? 34.için zor diyorum.

cerenimo
05-03-07, 20:43
3. yüz arkadaslar ;)
Bu arada butun deliler mi forumda toplandı, yoksa forumda mı delirdiler derseniz.Bence 2.si hehe ;)

whiteangel
05-03-07, 20:45
http://img124.imageshack.us/img124/9310/34resimoq9.jpg (http://imageshack.us)
http://img341.imageshack.us/img341/4859/343hf0.jpg (http://imageshack.us)
Şimdi özet fotolrına bakıp bir daha yorumlayalım. Naz'ın bu yabancıya bakışlarının anlamı ne ola ki:) Anıl senden özellikle yanıt bekliyorum. Seni MAG seni:img-hyste

gamze_yy
05-03-07, 20:50
Sıcak karşılamanız için teşekkürler. Merak etmeyin bende deliyim yoksa burda işim ne? Bakalım delilik oranımız fragmanla birlikte % kaçlara çıkacak?

charlie
05-03-07, 20:51
Biraz,yumurta mı tavuktan,tavuk mu yumurtadan durumundayız..Bence hepimiz deliydik zaten,burda buluştuk....senaristler sağolsun...verem olmazsak iyidir...pardon,veremin modası geçti dimi? kanser diyecektim...

charlie
05-03-07, 20:58
1.foto: "eyvah şimdi Tarık kızacak " bakışı.(kızdı bile)
2.foto: sen de çok tatlısın ama benimki sağımda.

MoPete
05-03-07, 20:58
mopete ozaman aralarında birşey yoktu.... PAtron şoförlerdi....

passion o zaman yoktu simdi var, yine konu kıskançlık ve kıskandırma olursa, yine bir değişiklik olmayacaksa daha kötü. :)

yine de şu an ne konuşsak boş önyargılı olacak ama olaylar eskisi gibi aynı eksende gelişirse benim için eksi puan olur onu demek istedim.

MoPete
05-03-07, 21:01
bunun dışında
avukatlarımız varr,
bankacılarımız varr,
psikologlarımız varr,
senaristlerimiz varr,

:) :img-hyste :) :img-hyste

son zamanlarda en çok güldüğüm mesajlardan biri.

yeni gelen gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

burcin_kaplan
05-03-07, 21:01

bunun dışında
avukatlarımız varr,
bankacılarımız varr,
psikologlarımız varr,
senaristlerimiz varr,

charlie ve gamze_yy bende sizlere hoş geldiniz diyorum umarım bizler gibi eğlenirsiniz ve serdarın yazısının altına birde imzamı atıyorum...özellikle gece muhabbetlerimiz değişilmezdir çok kopulmuş gülme krizlerine girilmiştir:)

hey_ozgurluk_87
05-03-07, 21:04
ark.lar öncelikle mrb aranıza yeni katıldım inş. iyi muhabbetelrimiz olur ve iyi kaynaşırız tabiki aranıza beni kabul ederseniz.... ilk konumu açmak istedim ama olmadı ya benım pc de sorun yada sitede kesin bişey söleyemiyecem sizinle 34. bölüm paylaşmak istedim ama olmadı:(:(:(

http://img405.imageshack.us/img405/2821/animation4vy3ll3.gif

burcin_kaplan
05-03-07, 21:04

Şimdi şu fotografa birde sizden şöyle bakmanızı isteyeceğim ;

http://img108.imageshack.us/img108/3361/lalaoe9.jpg (http://imageshack.us)

unutun karşıdaki çocuğu :) orda bir erkek yok:) şimdi bu bakış ne bakışıdır bana onu söyleyin anca böyle objektif olabilirsiniz bence:)

ben kendi yorumuma gelirsem bana naz gayet masum bakmış gibi geldi hiç bir içten içe sırıtma beğenme gibi bir bakış gelmedi...

hey_ozgurluk_87
05-03-07, 21:12
ve bende buraya yazıyorum ne yapim başka care yk:(:(:(

Tarık’la Naz yangından bir şekilde kurtulmuşlardır. Tam kurtulduk, artık eve gidebiliriz dedikleri ve rahatladıkları an da araba bu sefer gerçekten bozulur ve yolda kalırlar.
Naz Vahi’yi arayıp yardım isteyeceği sırada telefonunun şarjı bitince Vahi Naz’ın başına birşey geldiğini sanır ve fenalaşır. Tarık yangından cep telefonunu ve cüzdanını kurtaramadığından ona da kimse ulaşamıyordur.
Bu arada Hulusi’yi affedip birlikte eve dönen Belgin’in aklı Tarık ve Naz’da kalmıştır.
Bütün gece Tarık ve Naz’ı arar fakat ikisinin de telefonları cevap vermeyince Belgin çıldırır ve Tarık’ı Naz’ın elinden kurtarmak için yaptığı planı harekete geçirir.
08 Mart Perşembe 20:00 / YENİ BÖLÜM

charlie
05-03-07, 21:15
Hayatımda atmadığım kahkahaları,sizler sayesinde attım. Hepinize teşekkürler...Sıcak karşılamanız için de ayrıca teşekkürler...çoktandır okuyordum yazdıklarınızı...başta da dediğim gibi ,çekingenlikten...bugüne kısmetmiş...hala inanamıyorum burda olduğuma...ne çok şeyim vardı söyleyecek...hiçbiri aklımda diil...bu şoku atlatiim hatırlarım elbet..ha gelmişken,bitanesini söyliim...ben artık diziyi bırakıp,ekranın kenarında köşesinde bir el ve kamera arayacağım.

sinemim_g
05-03-07, 21:16
oyyy oyy özetimizz gelmişşş:happy0064 fotolara bak..naz bu çocuğa hiç iyi bakmıyoo bişey olmazz korkulacak durum yok ama bu yangın olayına taktım çok basit işleyecekler sanırım oysa ne sanaryolar uydurdukk:img-in_lo kolay kolay kurtulcaklarmı şimdii:img-blush neyse yarını bekleypi fragman gözleyelim...deli forumuuu iyi gecelrrr:img-yes: :img-pilot bye

ceza_cansu
05-03-07, 21:18
Yeni arkadaşlarımız gelmiş.Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.Emin olun burada çok eğlenikcesiniz.Hemde çok:img-yes:

hey_ozgurluk_87
05-03-07, 21:19
ehuehuehu sizlerde benım gibi saat 7/24 takılıyosunuz:P:P:img-pilot :img-pilot

whiteangel
05-03-07, 21:20
ve bende buraya yazıyorum ne yapim başka care yk:(:(:(

Tarık’la Naz yangından bir şekilde kurtulmuşlardır. Tam kurtulduk, artık eve gidebiliriz dedikleri ve rahatladıkları an da araba bu sefer gerçekten bozulur ve yolda kalırlar.
Naz Vahi’yi arayıp yardım isteyeceği sırada telefonunun şarjı bitince Vahi Naz’ın başına birşey geldiğini sanır ve fenalaşır. Tarık yangından cep telefonunu ve cüzdanını kurtaramadığından ona da kimse ulaşamıyordur.
Bu arada Hulusi’yi affedip birlikte eve dönen Belgin’in aklı Tarık ve Naz’da kalmıştır.
08 Mart Perşembe 20:00 / YENİ BÖLÜM

Canım bölüm özetleri ayrı başlıkta. Anasayfadaki dizlerin birden çok başlığı oluyor. Bölüm özetleri burada :)
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=14694&page=4

nowar_77
05-03-07, 21:21
NOWAR su anda yoksun ama cidden merak ettim kime benzettin?:)

valla ben resmi görür görmez bir zamanların popztarı :icon_whis bir arkadaşa benzettim..adı lazım değil baş harfi abidin ..teşbihde hata olmazmış diye de bir laf var işin kötüsü..muhakkak beğenenler de vardır..saygı bizden..ama ben pek hazetmem kendinden ..bu bağlamda mert ın bile başımın üstünde yeri var:img-pilot

editöryal not:bu mesajımın beybolat arkadaşımın merakıyla hiç bir ilgisi ve alakası yoktur:)

denısse
05-03-07, 21:21
ARKADASLAR YEBI BOLUM TANITIM FOTOLARINI GORDUM DE O COCUK UMARIM 2. CENK VAKASI OLMAZ:icon_sorr CUNKU BAYIYOR BIR MUDDET SONRA....TAMAM ASKIN ICINDE KISKANCLIKTA VARDIR AMA BIZIM NAZ OLAYIN AYARINI KACIRIYOR:img-hyste LUTFEN SAYIN SENARISTLER AYNI SURUMCEMEDE BIRAKMAYIN BU ASKI,YETTI GAYRIIIIIIIII....

hey_ozgurluk_87
05-03-07, 21:23
Canım bölüm özetleri ayrı başlıkta. Anasayfadaki dizlerin birden çok başlığı oluyor. Bölüm özetleri burada :)
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=14694&page=4

kusra bakma ark. siteye daha yeni üye olduk bilmiyorum......

ANIL_
05-03-07, 21:29
http://img124.imageshack.us/img124/9310/34resimoq9.jpg (http://imageshack.us)
Şimdi özet fotolrına bakıp bir daha yorumlayalım. Naz'ın bu yabancıya bakışlarının anlamı ne ola ki:) Anıl senden özellikle yanıt bekliyorum. Seni MAG seni:img-hyste

Şimdi ablacım;

Öncelikle daha öncede dediğim gibi bunu diziyi daha önce hiç izlememiş ve sadece Tarık'la Naz'ın sevgili olduğunu bilen birine sorduğumuzu varsayarsak, bu bakışı kıskandırmak amaçlı olarak nitelemez. Eğer olaya objektif bakarsam bana bu bakış normal 2 insanın konuşmasında herhangi bir noktada geçebilir gibi gelmekte ama sizin gibi dizinin geçmişini göz önünde bulundurarak bakarsam elbet bende kıskançlık aryıorum. Ama birşeyi unutuyorsunuz Naz eski Naz değil :) Haa bunları derken hala kendimden %100 emin değilim çünkü burda Naz karakterinden bahsediyoruz ama benim umudum ve beklentim herhangi bir kıskançlık duygusunun en azından bir süre dizimize dahil olmaması yönümde :)

beybolat
05-03-07, 21:31
valla ben resmi görür görmez bir zamanların popztarı :icon_whis bir arkadaşa benzettim..adı lazım değil baş harfi abidin ..

editöryal not:bu mesajımın beybolat arkadaşımın merakıyla hiç bir ilgisi ve alakası yoktur:)

:img-hyste :img-hyste :good:
Biliyor musun ben de ona benzettim:)Ama sonra şu ana kadar gelen konuk oyuncuların daha önce dizilerde oynamış yani deneyimi olan oyuncular olduğunu düşününce o değildir dedim:)ama yine de belli olmaz fragmanı beklicez:)

pas.si.on79
05-03-07, 21:35
Anıl biz de aynı düşünceleri paylaşıyoruz.Bizim gördüğümüz şuan için sadece bu kareler...bu karelerde Naz birden malum oyunlarına dönebilir.Ama elbette istemiyiz bunu...Biraz aşık aşık gezsinler....

burcin_kaplan
05-03-07, 21:35

Şimdi ablacım;

Öncelikle daha öncede dediğim gibi bunu diziyi daha önce hiç izlememiş ve sadece Tarık'la Naz'ın sevgili olduğunu bilen birine sorduğumuzu varsayarsak, bu bakışı kıskandırmak amaçlı olarak nitelemez. Eğer olaya objektif bakarsam bana bu bakış normal 2 insanın konuşmasında herhangi bir noktada geçebilir gibi gelmekte ama sizin gibi dizinin geçmişini göz önünde bulundurarak bakarsam elbet bende kıskançlık aryıorum. Ama birşeyi unutuyorsunuz Naz eski Naz değil :) Haa bunları derken hala kendimden %100 emin değilim çünkü burda Naz karakterinden bahsediyoruz ama benim umudum ve beklentim herhangi bir kıskançlık duygusunun en azından bir süre dizimize dahil olmaması yönümde :)

aynen katılıyorum Anıl...Bence bu bakışı o kadar fazla irdelememek lazım çünkü hangi anlamı katarsan o anlam çıkıcak bir bakış ...ki ben en sona kıskandırmayı koyuyorum normal bir konuşma bişey anlatma açıklama bakışı gibi geldi bana asla hayran bir şekilde bakmıyor gibi..ama tabi naz bişe yapmadığı (yapmayacağı) halde tarık kıskanıcak o ayrı konu:img-hyste

nowar_77
05-03-07, 21:40
:img-hyste :img-hyste :good:
Biliyor musun ben de ona benzettim:)Ama sonra şu ana kadar gelen konuk oyuncuların daha önce dizilerde oynamış yani deneyimi olan oyuncular olduğunu düşününce o değildir dedim:)ama yine de belli olmaz fragmanı beklicez:)

kime dediysem ben de benzettim dedi..:img-help: ya sabır ..bekleyip görecez artık..oysa ben bir iki bölüm devre dışı kalırım siz bana diziyi anlatırsınız:)

hey_ozgurluk_87
05-03-07, 21:40
kıskandırma olayı yokdur be bundan sonra eğer öle bişey yaparlarsa artık ben senaristlere bir şey söleyemiyorum....

nowar_77
05-03-07, 21:48
kıskandırma olayı yokdur be bundan sonra eğer öle bişey yaparlarsa artık ben senaristlere bir şey söleyemiyorum....

öncelikle hoş geldin arkadaşım:img-yes:

kıskandırma olayı yoktur derken sanırım temennide bulunuyorsun...çünkü TARIK+NAZ+ BAŞKA BİR ERKEK( ki sinek bile olsa) veya NAZ+TARIK+ BAŞKA BİR KIZ(yine sinek de dahil) üçlemelerinde kıskançlıktan başka bir duygu duymaz onlar:) kıskandırmaya gerek yok ,bir tebessüm yeter tarık a..artık senaristleri sana havale ediyorum:)

FİLİZ-TB
05-03-07, 21:48
İlk resimdeki Naz'ın içses bakalım Tarık kıskançlıktan ne yapacak dur ben bir Tarık'ı inceleyim bakışı.

İkinci resimde Naz malum birşeyler anlatıyor Tarık'da sakin bir şekilde dinliyor görünüyor ama Naz'ın yeni konuğumuza bakışında ben öyle cilve eda falan görmedim sohbet ortamında konuşurken atılan bir bakış. Ama artık göldeki ikinci öpüşmeden sonra Tarık kıskançlık konusunda geçmişin acısını çıkartacak gibi eee sustu sustu ama artık Naz öyle istediği gibi hareket edemez eh kelimelere dökelim derken evi yaksakda söyleyememiş olsamda biz artık sevgiliyiz demi Naz:img-hyste

hey_ozgurluk_87
05-03-07, 22:13
öncelikle hoş geldin arkadaşım:img-yes:

kıskandırma olayı yoktur derken sanırım temennide bulunuyorsun...çünkü TARIK+NAZ+ BAŞKA BİR ERKEK( ki sinek bile olsa) veya NAZ+TARIK+ BAŞKA BİR KIZ(yine sinek de dahil) üçlemelerinde kıskançlıktan başka bir duygu duymaz onlar:) kıskandırmaya gerek yok ,bir tebessüm yeter tarık a..artık senaristleri sana havale ediyorum:)

h.b nowar

valla çoğu düşüncelerini yazdı 34. bölümü beklemek kaldı ayrıntılı bir biçimde öğrenmek için

karafirtina
05-03-07, 23:00
evet arkadaşım maalesef..kanalın seyirciyi izlememesi için tekrarlarını en azından yayınlamadıkları için bazıları seyredemiyor.Senin gibi netten izleyebilenler var ama ordan da izleyemeyenler var..Ztar bu işte.. Neyse en azından seyredebilmişsin.Dizi gerçekten çok güzel gidiyor. Yalancı Yarim ekibi full çalışıyor.Başta Ayşe kökçü olmak üzere tüm YY EKİBİ seyircilerini bekletmemek adına fedakarlıklardan kaçınmıyorlar...

Rüya olduğunu sanmıyoruz..Ama haftaya yine güzel bir bölüm olacağı kesin... Biz sürekli seyrediyoruz. çünkü birkaç kere izlenmeyi hakediyor.

sagol arkadasim cvp verdigin icin
bakalim nolcek bu bolumde

sude9
05-03-07, 23:30
Özet gelmiş tabi bir çok soruyu sorarak,resimdeki arkadaş hangi amaçla dizide bulunuyor merak ettim,Naz'In bakışlarını Tarık'ı kıskandırma çabası olarak yormuşsunuz ama bence öyle bir niyet yok gerçi söz konusu Naz olunca ters köşe olma ihtimali yüksek ama Naz'In imalı bakışının başka bir sebebi vardır düşünüyorum

garcia_22
05-03-07, 23:31
Ya şu Tarıgın bakışlarına baksanıza :img-yes: :img-cool2 hiç onda Naz ı bu saatten sonra kaptıracak göz warmı?? 33 bölümdür göbegini çatlattı bu aşkı bugünlere getirebilmek için.. Bundan sonra degil o müzisyen, hiç bir erkek Nazı bu cocugun elinden alamaz..

Bunlar sadece izleyiciyi oyalamak babından koyulmuş çerezlerdir ama tabi kısa bir süre bizi idare etmeye çalışacaklar, sabrımızı zorlayacaklar, tıpkı sahtekar Bora olayında oldugu gibi işte

Hepinize ii seyirler dilerim... 34 bölüm yorumlarında görüşmek üzre bye bye

whiteangel
06-03-07, 00:02
Arkadaşlar bu gece fragman nöbeti tutuyor muyuz?:img-hyste Beni bu özet ve fotolar ziyadesiyle doyurdu, fragmanı görmesem de olur diyen var mı?:img-hyste

burcin_kaplan
06-03-07, 00:08
walla ablacım bu fotolar bana yetmedi ama ne yazık ki artık benden bu kadar:) herkese iyi geceler yarın yeni bir frgmanla görüşmek dileğiyle, sağlıcakla kalın akıl sağlınızı koruyun:) hahahaha byebye

nowar_77
06-03-07, 00:15
Arkadaşlar bu gece fragman nöbeti tutuyor muyuz?:img-hyste Beni bu özet ve fotolar ziyadesiyle doyurdu, fragmanı görmesem de olur diyen var mı?:img-hyste

Bu gece fragman gelmez artık:icon_sorr Özete sözüm yok ama resimler doyurmaktan ziyade bir takım hazım sorunlarına yol açtı:img-hyste Tüm umudum fragmanda ..Asıl o düşünmekten korktuğum gibiyse bir müddet görüşemeyeceğiz ..kendimi dağlara vuracam:):)anladın sen onu:img-hyste

whiteangel
06-03-07, 00:17
walla ablacım bu fotolar bana yetmedi ama ne yazık ki artık benden bu kadar:) herkese iyi geceler yarın yeni bir frgmanla görüşmek dileğiyle, sağlıcakla kalın akıl sağlınızı koruyun:) hahahaha byebyePeki sitede yeni bir uygulama mı başlatıldı. Heryer kırmızı çizgilerle dolmuş. Alıntı yaparak yanıt vermek zorlaştırılmış.:) Neyse ben bu gece fragman nöbeti tutmayı düşünüyorum. Gerçi yarın sabah erken kalkıp tv başına geçmek daha mantıklı ama.:icon_whis

whiteangel
06-03-07, 00:21
Bu gece fragman gelmez artık:icon_sorr Özete sözüm yok ama resimler doyurmaktan ziyade bir takım hazım sorunlarına yol açtı:img-hyste Tüm umudum fragmanda ..Asıl o düşünmekten korktuğum gibiyse bir müddet görüşemeyeceğiz ..kendimi dağlara vuracam:):)anladın sen onu:img-hysteAh be Buket'cim derdimi depreşttirttin. Vazfeçtim fragman falan beklemiyorum. Eğer durum düşündüğümüz gibiyse beni bir müddet arayıp sormayın arkadaşlar. Buket'le birlikte dağ sporlarına gönül vermiş olacağız. Haaa korktuğumuz gibi değilse bi müjde verirsiniz artık.:)
Bukeeeettt bekle beni, Çatalca dağ yollarına, göl kenarına, Hulusi ve Belgin'cmin dağevinde buluşuruz canım:img-cool2

whiteangel
06-03-07, 00:33
kime dediysem ben de benzettim dedi..:img-help: ya sabır ..bekleyip görecez artık..oysa ben bir iki bölüm devre dışı kalırım siz bana diziyi anlatırsınız:)Yaa ztarda bir dizi vardı. Karagümrük Yanıyor :) İşte o dizide bahse konu kişinin bayan olanı o dizideki başrol karakterin eski sevgilisi (çoookk ünlü, magazinel bir popztar) rolünde girmişti diziye:icon_whis Gerçi o dizi bitti gitti ama:icon_whis Aldım başımı gidiyorum:img-hyste Yani fragman tüm bu korkularımı boşa çıkarır inşallah. Lütfen sevenleri bana kızmasın ama.. Olmaz yaa olamaz:img-help:

Kara İnci
06-03-07, 00:38

bunun dışında
avukatlarımız varr,
bankacılarımız varr,
psikologlarımız varr,
senaristlerimiz varr,

Sevgili Serdar forumu çok güzel gruplara ayırmışsın.Ben şahsen kendi grubumu hemen tanıdım:img-hyste .Senin ki de tanınmıyacak gibi değil.(Galiba şu son sırada ki sen oluyorsun:img-wink: :img-hyste )

charlie,gamze_yy ve hey_ozgurluk_87 aramıza hoş geldiniz.Hemen gruplarınızı belirleyin ve keyifli sohbetimize katılın...:img-yes:

tarik_naz
06-03-07, 00:44
Peki sitede yeni bir uygulama mı başlatıldı. Heryer kırmızı çizgilerle dolmuş. Alıntı yaparak yanıt vermek zorlaştırılmış.:) Neyse ben bu gece fragman nöbeti tutmayı düşünüyorum. Gerçi yarın sabah erken kalkıp tv başına geçmek daha mantıklı ama.:icon_whis

sabah erken kalkmak bence de mantıklı. :) ben de yatacam birazdan. burçin benden garantiyi aldı, hemen yattı yoksa o da beklerdi biraz. bilmiyorum aranızda fragmanı okulda izleyen başka birisi var mı ama burçin ilk olacak bu konuda sanırım :)

star en son ne zaman pazartesi vermişti ki fragmanı hatırlayamıyorum. o yüzden beklemenin bence bi anlamı yok. 10 saat sonra yayınlarlar umarım.

özette yangından kurtulmayı çok basit anlatmışlar ama bence öyle basit değildir. yine heyecan olsun diye yapılmış bişey o. yarın fragmanda da yangın sahnesi az gösterilir bence. ve tarık ve naz'ın geceyi yine yollarda geçirmesi harika olacak. telefon yok, araba bozuk ve sadece ikisi. ama benim bu olaylardan sonra vahi'nin tarığa olan güveninin azalması yönünde endişelerim var. ilk seyahatte serseriler, bunda da yangın. (gerçi yangından bahsedecekler mi bilmiyorum ama yine bi şekilde duyar vahi.)

yeni gelen kıskançlık oyucusunun ne mübarek suratı varmış, 2 fotoda da göstermemişler. biz de çok meraklıydık sanki. belgin jonny deep'i bile getirse, naz'a sorsa; jonny mi, tarık mı. naz, "şoförüm olmadan asla" deyip, tarığı seçer. :)

nowar_77
06-03-07, 00:53
Ah be Buket'cim derdimi depreşttirttin. Vazfeçtim fragman falan beklemiyorum. Eğer durum düşündüğümüz gibiyse beni bir müddet arayıp sormayın arkadaşlar. Buket'le birlikte dağ sporlarına gönül vermiş olacağız. Haaa korktuğumuz gibi değilse bi müjde verirsiniz artık.:)
Bukeeeettt bekle beni, Çatalca dağ yollarına, göl kenarına, Hulusi ve Belgin'cmin dağevinde buluşuruz canım:img-cool2

Sevim cim ben çıkını hazırladım ,cebime tost ekmeğini,kaşarı koydum sana da yeter bana da ..yarın duruma bakar düşeriz yollara:img-yes:

Ama şöyle de bir şey var ..bu bölüm ....ist arkadaşı(ne çaldığını bilemedim:))göremeyebiliriz ..adı var kendi henüz yok bir durum olabilir ..yahu ne cin bu özet resmi verenler ..sırtı dönük elemanın..ver şunu tam ön cephe ..çatlatma insanı:):img-polic

Kara İnci
06-03-07, 00:55
Bu gece fragman gelmez artık:icon_sorr Özete sözüm yok ama resimler doyurmaktan ziyade bir takım hazım sorunlarına yol açtı:img-hyste Tüm umudum fragmanda ..Asıl o düşünmekten korktuğum gibiyse bir müddet görüşemeyeceğiz ..kendimi dağlara vuracam:):)anladın sen onu:img-hyste

Ah be Buket'cim derdimi depreşttirttin. Vazfeçtim fragman falan beklemiyorum. Eğer durum düşündüğümüz gibiyse beni bir müddet arayıp sormayın arkadaşlar. Buket'le birlikte dağ sporlarına gönül vermiş olacağız. Haaa korktuğumuz gibi değilse bi müjde verirsiniz artık.:)

Beni de bekleyin,ben de sizinle geliyorum.Ama isterseniz önce bölümü bekleyelim.Onca yolu boşuna gitmemiş oluruz.Vaziyet beklediğimiz gibi olursa benim önce Mag'cılara bir çift laf söylemem lazım.Bu yüzden yolculuğu bir müddet tehir edin.Sonra başımızı alıp nereye isterseniz gideriz... :img-yes: :img-hyste

whiteangel
06-03-07, 00:57
sabah erken kalkmak bence de mantıklı. :) ben de yatacam birazdan. burçin benden garantiyi aldı, hemen yattı yoksa o da beklerdi biraz. bilmiyorum aranızda fragmanı okulda izleyen başka birisi var mı ama burçin ilk olacak bu konuda sanırım :)

star en son ne zaman pazartesi vermişti ki fragmanı hatırlayamıyorum. o yüzden beklemenin bence bi anlamı yok. 10 saat sonra yayınlarlar umarım.

özette yangından kurtulmayı çok basit anlatmışlar ama bence öyle basit değildir. yine heyecan olsun diye yapılmış bişey o. yarın fragmanda da yangın sahnesi az gösterilir bence. ve tarık ve naz'ın geceyi yine yollarda geçirmesi harika olacak. telefon yok, araba bozuk ve sadece ikisi. ama benim bu olaylardan sonra vahi'nin tarığa olan güveninin azalması yönünde endişelerim var. ilk seyahatte serseriler, bunda da yangın. (gerçi yangından bahsedecekler mi bilmiyorum ama yine bi şekilde duyar vahi.)

yeni gelen kıskançlık oyucusunun ne mübarek suratı varmış, 2 fotoda da göstermemişler. biz de çok meraklıydık sanki. belgin jonny deep'i bile getirse, naz'a sorsa; jonny mi, tarık mı. naz, "şoförüm olmadan asla" deyip, tarığı seçer. :)
Sağolasın Serdar'cım:) İçimi ferahlattın.''ŞÖFÖRÜM OLMADAN ASLAAA'' evet evet:) Naz kesin bunu der. Ohh be hadi johnycim tak sepeti koluna:img-hyste

Medea
06-03-07, 01:09
Yok yok...sizi boş bırakmaya gelmiyor tozutuyorsunuz:img-wink: :img-hyste Durun yahu,benim burada birşey demem gerekiyordu?...hah tamam...ARİF VERİMLİİİİİİİİİİİİİİİİİ:img-hyste :img-hyste

tarik_naz
06-03-07, 01:09
Beni de bekleyin,ben de sizinle geliyorum.Ama isterseniz önce bölümü bekleyelim.Onca yolu boşuna gitmemiş oluruz.Vaziyet beklediğimiz gibi olursa benim önce Mag'cılara bir çift laf söylemem lazım.Bu yüzden yolculuğu bir müddet tehir edin.Sonra başımızı alıp nereye isterseniz gideriz... :img-yes: :img-hyste

songül ve sevim abla, bence boşuna bekleyeceksiniz :). yani kıskançlık oyuncusunun naz ile konuşması bile tarık da kıskançlık sebebi oluşturuyo zaten. naz'a da hak verin yani. sonuçta işin ucunda staj işi var ve partneri o çocuk. iyi davranması gerekmez mi sizce çocuğa.

ayrıca bu staj işinden ikisinin de haberi yok şuan ve ilk duyduğunda naz, "tarıkla bi daha sahneye çıkacam" diye belki de havalara uçacak. tarık da sevinecek ama o çocuğu karşılarında görünce ya da duyunca bence ikisi de afallayacak.

Kara İnci
06-03-07, 01:12
Yok yok...sizi boş bırakmaya gelmiyor tozutuyorsunuz:img-wink: :img-hyste benim burada birşey demek gerekiyordu...hah...ARİF VERİMLİİİİİİİİİİİİİİİİİ:img-hyste :img-hyste

Teessüf ederim Elgiz burda ben dururken Arif Verimli'yi çağırmana kırıldım doğrusu.Lütfen hastalarımın aklını bulandırma.Onlar benim hastalarım ve biz halimizden çok memnunuz... :img-yes: :img-hyste

whiteangel
06-03-07, 01:13
Beni de bekleyin,ben de sizinle geliyorum.Ama isterseniz önce bölümü bekleyelim.Onca yolu boşuna gitmemiş oluruz.Vaziyet beklediğimiz gibi olursa benim önce Mag'cılara bir çift laf söylemem lazım.Bu yüzden yolculuğu bir müddet tehir edin.Sonra başımızı alıp nereye isterseniz gideriz... :img-yes: :img-hysteTamam Songül'cüm. Bölümü değil de fragmanı bekliyelim. Bak Buket çıkını azığı hazırlamış. Bakarız fragmana duruma göre vururuz kendimizi dağ yollarına. Haa bu arada O MAG cılara benim de bir kaç sözüm olacak:img-hyste Daha söyleyeceklerimin hiç biri aklımda bile yok ama neyse.. Sen başla ben devamını getiririm.:img-hyste
Ahh bu son reklam arası. Artık beklemiycem. Yarın ola, hayrola:)

Medea
06-03-07, 01:17
Teessüf ederim Elgiz burda ben dururken Arif Verimli'yi çağırmana kırıldım doğrusu.Lütfen hastalarımın aklını bulandırma.Onlar benim hastalarım ve biz halimizden çok memnunuz... :img-yes: :img-hyste
Öle deme ya..o da artık bu dizinin bir parçası..Arif Verimli yani:img-yes: Hem o senin pirin birkerem ya aaa insan öyle der mi hocası için:img-wink: :img-hyste

nowar_77
06-03-07, 01:24
aTeessüf ederim Elgiz burda ben dururken Arif Verimli'yi çağırmana kırıldım doğrusu.Lütfen hastalarımın aklını bulandırma.Onlar benim hastalarım ve biz halimizden çok memnunuz... :img-yes: :img-hyste

İyileştir bizi Songüülll(burada Hulusi nin Beeelgin deyiş vurgusu var..öyle okuyun lütfen

dağa kaçış operasyonunda pisikomuzda bizimle geliyor..katığı çoğalttım:)geride kalanlar düşünsün..

ben artık yatıyorum ..yarınki fragman yayınında görüşmek üzere şen ve esen kalınbye

Kara İnci
06-03-07, 01:26
songül, bence boşuna bekleyeceksin. yani kıskançlık oyuncusunun naz ile konuşması bile tarık da kıskançlık sebebi oluşturuyo zaten. naz'a da hak verin yani. sonuçta işin ucunda staj işi var ve partneri o çocuk. iyi davranması gerekmez mi sizce çocuğa.

ayrıca bu staj işinden ikisinin de haberi yok şuan ve ilk duyduğunda naz, "tarıkla bi daha sahneye çıkacam" diye belki de havalara uçacak. tarık da sevinecek ama o çocuğu karşılarında görünce ya da duyunca bence ikisi de afallayacak.

Serdar yazımda farkındaysan bekleyelim boşuna gitmemiş olalım dedim.Eğer durumlar senin dediğin gibi olursa hepimiz mutlu oluruz sen hiç merak etme.Ama benim dediğim gibi bu bakışın altından kıskandırma veya başka bir sebep çıkarsa o zaman Mag'cılar olarak ne yapacaksınız merak ediyorum.Bu arada kıskançlık oyuncusu tabirinde çok hoş olmuş... :img-yes: :img-hyste

Son olarak bir orta nokta bulmak adına şunu söyleyeyim.Tahminlerimiz hangi doğrultuda çıkarsa çıksın olayların dizimize yansıması kaliteli ve doyurucu olsun.Bizlerde zevkle ve heyecanla seyredelim... :img-yes:

whiteangel
06-03-07, 01:29
songül ve sevim abla, bence boşuna bekleyeceksiniz :). yani kıskançlık oyuncusunun naz ile konuşması bile tarık da kıskançlık sebebi oluşturuyo zaten. naz'a da hak verin yani. sonuçta işin ucunda staj işi var ve partneri o çocuk. iyi davranması gerekmez mi sizce çocuğa.

ayrıca bu staj işinden ikisinin de haberi yok şuan ve ilk duyduğunda naz, "tarıkla bi daha sahneye çıkacam" diye belki de havalara uçacak. tarık da sevinecek ama o çocuğu karşılarında görünce ya da duyunca bence ikisi de afallayacak.Doğru Serdar'cım. Aslında bu yeni partner ikisi için de sürpriz.Belgin Hanım'ın komplosunu kumpasını biz biliyoruz, ama bizim aşıklar bundan henüz haberdar değiller. Tabi bu karakterin kim olduğu (oyuncunun) bizi biraz daha fazla ilgilendiriyor. Kim olduğunu bir öğrenseydik:img-help: Hadi iyi geceler forum ahalisi. Sabah fragman haberlerinde görüşmek dileğiyle:sad53: Tabi konuk oyuncunun olmasından korktuğum kişi olmadığını umut ediyorum.:sad53:

charlie
06-03-07, 01:55
olmasından korktuğun kişi kim? çok merak ettim... bi mahsuru yoksa...

B.A.D.B
06-03-07, 03:00
Forumun gece bekçisi ben,gec alınmıs ozet haberi ve yaklasık 30 sayfa okunmus degerlı arkadaslarımın forum mesajları sonrasında dılımın dondugunce yıne aykırı fıkırlerim ve sert eleştirilerimle karsınızdayım :),simdi okuyacaklara iyigeceler,sabahkilere de gunaydınlar surprızı olması dileklerimle.

Oncelikle su yangın mevzuunu bır daha acalım.Yahu koskoca yangın cıkmıs,Tarık evden ne psikoloji ile kacmıssa Naz'ı dahı unutmus,sonra Naz icin alevlerin arasın girmis,sen de tutmussun,bır sekılde yangından kurtulurlar yazmıssın.Yok yaa:img-hyste. Oncelikle sayın senaristlerimiz ve de ozeti yazan pek muhterem dostumuz,bilirsiniz sizlere ne soz soyletirim ne de elestirinin dozunu kacırtırım ancak askı ıcın alevlerın arasına dalan bır gozukara delikanlının bu cesaretının uzerıne ''bir sekilde yangından kurtulurlar'' diye yazarsanız,sonrakı bolumlerin herhangı bırının sonunda Tarık'la Naz'ın yanlarında nukleer bomba patlatsanız inandırıcılıgı kalmaz...Umuyorum sadece ozette bu boyle baglanmıstır.Hanı en guzel sahneler ne hıkmetse ozetlerımızde ya yer almıyorlar ya da soyle bır ustlerınden gecılıyor ,buna ıstınaden bu yorumlarımın gecersız olabılecegını umıt edıyorum.

Gelelim Monalısa'nın resmını unutturan Naz'ın yenı kotu adamımıza bakıslarına,o ne bıcım bakıs huleyyyyyynnnnnnn!!!:img-hyste Orada Tarık'tan gelmesi gereken replik,

Tarık:Allah verdi,ben alırım! (caaaaatttt) :img-hyste

Yahu Naz,bana en sonunda yenı bır grup kurdurtuyorsun;

NAÇFTADSŞG,Acılımını mutlaka cozmussunuzdur ancak resmılesmesı ıcın ben acıkca da yazmak ısterım;(uye alımı hızla devam etmektedır)

Nazı Anlamaya Çalışanlar Fakat Tam Anladım Dedigi Sırada Şaşıranlar Grubu

Zorla guzellık olmaz,hic iyi niyetli veya anlayısla davranmayacagım.O bakışlardan sonra Naz'ın affedilme kredisi dolmustur.Biranlık boslugu dahı kabul etmem,yahu daha yenı cıktın yangınlardan,yanı hem askın yangını hem de evın yangını Naz hanımefendı.Tarık dostum sana tavsiyem,bu ilişki bugunden yani 34.bolumden tezi yok bitmiştir.Senın gibisini daha cok arar Naz,sen gel beni dinle,senaristleri ayarlayalım,bir sekilde Frencaska'yı geri cagıralım,tamam kız bır miktar paracıl falan ama sonucta hungur hungur aglıyordu,dızının dıbınden ayrılmıyordu,ehh fızıgı falan da pek bı duzgundu,gel kacırma sen onu:img-hyste İleride bana hak verirsin,sonra ''Hasret dostum demişti dinlemedik zamanında'' dersin.Kucuk bır hatası oldu, 1 000 000 euro yu aldı ama artık gunumuzde herkes kucucuk bır surprız ıstıyor(Altınsay batırdın benı:img-hyste )

Dostlarım,gece gece bu kadar,birde forumda kucuk bır hata olumus,mouse hareketlerını kabul etmıyor,bir ben bilirim su koyu kelimeleri yazıcam dıye neler cektigimi :) Hepinize ,sevgiler,sabır dolu gunler persembeye kadar.

Bedişş
06-03-07, 04:59
Slm Arkadaşlar,
yazdıklarınız gene muhteşem .gece gece gene beni güldürdünüz.İnşallah fragman da yarın sizi güldürür.Özet ve resimler gelmiş.Yangından sağsalim kurtulmuşlar ama Belginin gazabından kurtulamıyorlar anlaşılan.Aslın da Belgin bu kadar oğlunu paylaşamıyor ama haber alamayınca merak etme şekli çok ilginç.Üzüntü duyacağına hemen planını devreye sokuyormuş.İnsan oğluna ulaşmanın yollarını arar.Ne oldu diye merak eder.bu kadar kıskançlık da pes doğrusu.Yarın fragman gelince daha iyi çözeriz olayı inşallah.yalnız resimde bakışlar bence Nazın hayranlık duyuşunun bakışları gibi.Karşısında ki insanın konuşmaları Nazı etkilemiş ki hayran hayran bakıyor diye düşünüyorum.Ama yanılıyor da olabilirim.Yarın ola hayrola....Herkese iyi sabahlar.....

tosinka
06-03-07, 08:33
Tarık Tekelioğlu Bankacı Hulisi Tekelioğlunun Oğlu; Bunu dizide Naz ve Ailesinden başka birkaç istisna dışında herkes bu gerçeği biliyor gibi. Şimdi Tarık açısından bir sorun yok gibi gözükse de ( Nede olsa Tarık Nazla ilgili her bilgiye sahip, yani kafasında en küçük bir soru işareti bile yok). Ancak Naz açısından büyük bir sorun var. Tarık bir bankacının oğlu olarak kendinden o kadar emin ki aşık olduğu Naza bakarken bile Nazın kendisine baktığından çok daha farklı bakıyor. Ancak Naz cephesinde ise durum bu kadar parlak ve net değil. Şoförlüğünü yapan Tarık’a bakışı çekingen ne de olsa o bir şoför. Şimdi Naz onca zenginliğin yanında şoförlüğünü yapan birine aşık olacak birimiyim sendromundadır. Yani bir şekilde Tarık’a senaristler gerçek kimliğini açıklatmaz ve bu oyunu sürdürürlerse bu ilişkinin resmiyet kazanması da kısa vade de mümkün olmaz. Çünkü bu ilişkiye resmiyet kazandırmak demek olayın şekli ve mecrasının ne şekilde sonuçlanacağını kestirmek açısından kahin olunmasına ihtiyaç yoktur herhalde. Yani kısacası bu diziye pek çok gelen ve giden olacaktır. Ta ki finale beş kalasıya kadar

pas.si.on79
06-03-07, 09:50
günaydın arkadaşlar

Medeacığım form ahalisinin tedavisi için Arif Verimli Verimsiz kalır.Biz yine bizi en iyi anlayan birinden yardım alalım.

fragman çıkmadı henüz ama eli kulağında çıkmak üzeredir.

Tosinka bence Naz gerçeği yani şoföre aşık olmayı kabullendi ama bunu maalesef kendi içinde ... Belki Merte söyledi ama onun dışında üçüncü kişilerin yanında söylemiyor...ASlında bunu bu bölümde netleşecek.Şimdi dağevinde sevgili oldular.Artık bunun çıkış yolu yok... Naz erkek arkadaşım diye Tarıkı o ....ist çocuğa tanıştırırsa bence hiç sorun yok...Artı fotodaki bakışmalarında hiçbir hükmü yok... Eğer tanıştırırken hala şoförüm deyip eski Patron Naz olursa o zaman işte işler değişir... En azından arkadaş olarak yavaştan çevreyi alıştırmalı çevreye duyurmalı..Tabi aşkı için de bunu yapmalı... Ha arada engel olurmuş şu olurmuş bu olurmuş..önemli değil... Biz zaten onları izlemek için ekran karşısına geçiyoruz.Senaryoyu biz yazmadık.Yazılan senaryoyu izliyoruz.Bakalım bizim için neler hazırlamışlar..

Bu arada arkadaşlar sitede bir sorun var..Kırmızı çizgiler dışında..imlecin bulamıyorum.Dedim yoksa bu dizi bizim yolumuzu bulmamıza engel mi oldu..Songül bir seyans alıyım lütfen..yazamıyorum yazılar gitmiyor.. :img-hyste
tabi site için ilgili ve yetkili arkadaşlar bize yardımcı olun lütfen....:img-yes:

charlie
06-03-07, 10:15
Günaydın arkadaşlar... Şu 3.şahsı Mert'e benzetenlere inanamıyorum... Tarık'la en az bir baş boy farkı vardı adamın. Bu şahsiyet hemen hemen aynı boyda. Ayrıca şahsi fikrim; gelecek olanın ünlü biri olacağını sanmıyorum..Gerçi senaristlerin neyi neden dedikleri pek belli diil (genellikle günü kurtarmak için yazıyorlar) ama,Belgin Hanım,"genç kızların sevgilisi OLABİLECEK bir YILDIZ ADAYI istedi dekandan..

ayşenurr
06-03-07, 10:20
diziye yeni giren kişiyi pop star Abidin'e benzetemedim.bence başka biri.
tanıyamadım.:icon_whis

J.Lo fan
06-03-07, 10:26
ama ben maalesef abidine benzetdim bir azcik.ama tabii ki de kim oldugu anlasilmiyor.simdi beklemekden baska bir sey kalmiyor bizlere.ahh belgin hanim,ne diye aralarina girmek isterseniz ki?!Insan evlatinin mutlulugunu istemez mi?!

sude9
06-03-07, 10:29
Günaydın arkadaşlar
Fragman yayınlanmıştır diye bir hışımla bilgisayarın üzerine atladım ama ne yazıkı ki fragman ortada yok..Geçen hafta olduğu gibi bizi beklemeye aldılar galiba(geçen haftaki gibi bölüm olacaksa bu beklemede çekilir)

Fotoğraftaki kişinin Naz'In stajdaki yeni partneri olduğu şeklinde yorum yapılmış,bu gerçek mi yoksa kim olduğu konusunda yapılmış bir tahmin mi?:img-help: :img-help:

charlie
06-03-07, 10:33
GÜNAYDIIIIIIIINNNNN arkadaşlar... Siz uyuyun veya çalışın...Ben işleri serdim, nöbetteyim.. Diyorum ki, şu bizim Barış,bir SALI sabahı,Aydın'ın programına konuk olsa da,bu ızdırap şölene dönüşüverse bi kerecik...Çok mu şey istedim?

qsawe
06-03-07, 10:45
GÜNAYDIIIIIIIINNNNN arkadaşlar... Siz uyuyun veya çalışın...Ben işleri serdim, nöbetteyim.. Diyorum ki, şu bizim Barış,bir SALI sabahı,Aydın'ın programına konuk olsa da,bu ızdırap şölene dönüşüverse bi kerecik...Çok mu şey istedim?

Aman aman ağzından yel alsın... gerçekten çok şey istemişsin... başka program mı yok katılacağı.... LÜTFEN BÖYLE TEMENNİLERDE BULUNMAYIN...MAZALLAH TUTAR FALAN... Katılabileceği, çok daha iyi programlar vardır elbet, ki bunlardan birine birkaç hafta önce konuk oldu.

ayşenurr
06-03-07, 10:46
Aydın'ın programına katılmak mı, Allah korusun.:img-cool2 Barış'ı Aydın'ın programına hiç yakıştıramam.:icon_whis

tarik_naz
06-03-07, 10:51
evetttt, fragman verildi. o nasıl fragmandır öyle. hala gülüyorum yaa. özellikle son sahnesine. çok şirin çıkmışlar yaaa

charlie
06-03-07, 10:51
Gördünüz mü fragmanı???? 3. şahıs Barış'ın yanından geçemez bence tabii...gerisini bilmiyorum,daha algılayamadım. Yangından eser yok..birkaç duman karası...İstediğiniz sahnelerden bol bol vara benziyor...hadi hayırlısı....

nowar_77
06-03-07, 10:52
fragmann geldi arkadaşlar:happy0064 :happy0064 :happy0064 ne gördün dersen hiç bir şeyy:img-hyste sadece çiçek ,böcek,bahar dalları arasında tarık ve naz sarmaş dolaş...pek bi şirin ..müzisyen korktuğum kişi değil..görmedim bile daha önce ..bunlar bana yeter..:happy0064 ..

J.Lo fan
06-03-07, 10:55
muzisyen abidin degilmi?Degilse cok sukur!arkiler acaba birileri fargmani you tube gibi sitelere kayd etdi mi?

charlie
06-03-07, 10:55
Özür dilerim qsawe ve ayşenurr.....latife yapmıştım....

nowar_77
06-03-07, 10:58
muzisyen abidin degilmi?Degilse cok sukur!arkiler acaba birileri fargmani you tube gibi sitelere kayd etdi mi?

değil, değil..kimliği belirsiz bir eleman..zaten onu beklemekten diğer yerleri gözüm görmedi:img-hyste yalnız şu bahar dalları sahnesi yüksek ihtimal hayal:img-blush gibi geldi bana..eski türk filimlerindeki gibi naz ın başında bir saç bandı var ki sanırım naz onu takmaz..pek bir tarık akan- türkan şoray konseptiydi...

jenn
06-03-07, 11:00
arkadaşlar fragman şansal ağbinin sitesine eklendi.adresi biliyorsunuz.iyi seyirler:)))

jenn
06-03-07, 11:02
arkadaşlar fragman şansal ağbinin sitesine eklendi..adres veremiyoru burrdan.biliyorsunuz çoğunuz adresi iyi seyirler:))

cave77
06-03-07, 11:03
Fragman süperrrrrr:good: ...çok çok çook güzel bir bölüm olacak...özellikle fragmanın son sahnesine Naz ile Tarık'ın eski türk filmlerinden fırlamış hallerine bayıldım...Naz'ın kafa bandı,Tarık'ın üzerinde o dönemin masumiyetini simgeleyen beyaz bir kazak,sarılmaları falan vs:good: ...ama büyük olasılık o sahne hayal gibi duruyor...

qsawe
06-03-07, 11:04
Özür dilerim qsawe ve ayşenurr.....latife yapmıştım....

Tamam affettik... bir daha olmasın :img-wink: şaka şaka bizde biliyoruz latife olduğunu ama yerin kulağı var ya, duyar diye korkuyoruz :img-wink:

bu arada Serdar görev başına kardeşim...

gerçigeçen seferki gibi ben bunu yazarken sen görevi yerine getirmiş bile olabilirsin..

hadi hafızana kuvvet....

melis15
06-03-07, 11:05
fragman çok güzel yangından sonra tarık arabayı yitiyor naz birşeyler dyo sonra arabada naz telefonu atıyor tarık yanına yanaşıyor ve bence öpüşüyorlar vahi fenalaşıyor hulusi ve hacer mutfakta yemek yapıyorlar yenigelen çocuk bence fena değil son sahne bence rüya gibi geldi çok güzel bir bölüm bizleri bekliyor ancak bukadar görebildim

cave77
06-03-07, 11:06
Bu arada Berrak da diziye geri dönmüş...Vahi Bey'in bayılma sahnesinde gözüküyor:img-yes:

pas.si.on79
06-03-07, 11:09
bengi abla tesadüfen girdim..Baktım aktarım oluyor.. Çok şaşırdım
Arkadaşlar araba bozulduğu için TArık arabayı itiyor.Ama Naz arkada birşey söylüyor gülüyor daha doğrusu Nazın yüzünde dalga geçiyor bir ifade var ve Tarık biraz sinirleniyor gibi... Daha sonra Arabada Naz Tarıkın elini tutuyor orda birşey alıyor pencereden atıyor.Naz eğiliyor tarıkı eğilir orda öpüşme geliyor bilmiyorum.Sonra Ümitle Vahi Bey konuşuyor..Vahi bey şokta üzgün kanepeye uzanıyor.Naza ulaşamayınca üzülüyor.
Sonra bir hayal olduğnu düşünüyorum.Ağaçlar arasında bizimkiler eski flm görüntüsü canlandırıyor.Ağır çekim... Ağaçlık yeşillik bir alan bunlar koşuyor sarılıyor falan.
Sonra bildik fotolardaki görüntüler.OOO....ist tanıdık biri değil..Bizimkiler bir de kahvaltı yapıyor...Yalnız Tarık Nazın tutumu karşısında şaşırmış gibi...

ayşenurr
06-03-07, 11:16
fragmanı izledim.fragmanda çok güzel sahneler var.ikisi sevgili olmuşlar.
birbirlerine bayağı yakınlaşma var.fragmanın sonundaki sahneler eski filmlerdeki gibi olmuş.Tarık ile Naz çok sevimli çıkmışlar.birbirlerine çok
yakışıyorlar.:love05:

tarik_naz
06-03-07, 11:29
Tamam affettik... bir daha olmasın :img-wink: şaka şaka bizde biliyoruz latife olduğunu ama yerin kulağı var ya, duyar diye korkuyoruz :img-wink:

bu arada Serdar görev başına kardeşim...

gerçigeçen seferki gibi ben bunu yazarken sen görevi yerine getirmiş bile olabilirsin..

hadi hafızana kuvvet....

yalancı yarimde işler gene sarpa sarıyor. eh bizimkilerin başı da dertten hiç kurtulmuyor tabi.

ilk görüntüler yangın sonrası ve arabayla yola çıkış. yüzleri dumandan dolayı is olmuş. tabi araba bozuk. tarık tüm kuvvetiyle arabayı iteklemeye çalışıyo. naz ise arka tarafda işaret parmağının ucuyla itekliyo arabayı. ve yine şirinlikler yapıyo. yok saçını düzeltiyo, yok gülümsüyo. tarık da naz'ın yaptıklarını görüyo ve kafasını çevirip "hey allahım" der gibi ib hareket yapıyo.

yangından canlarını zor kurtaran naz ve tarık bu kez de yolda kalıyolar. telefon yok cüzdan yok, bizimkilerden haber yok.

daha sonra arabanın içinde oturuyolar. naz, tarığın elini tutarak elinden telefonu alıyo ve camdan dışarı atıyo. ama o telefon tarığın mıydı naz'ın mıydı bilmiyorum. ve trelefonu attıktan hemen sonra naz, tarığa doğru öpmek için yaklaşıyo. yaklaşıyo yaklaşıyo. 1-2 cm kala diğer görüntüye geçiliyo. tam öpüştükleri görünmüyo.

(burada anlamadığım eğer attığı tarığın telefonu ise öpüşme sırasında vahi arayabilir naz'ı)

ikisine de ulaşmak mümkün olmayınca akıllaına bin türlü ihtimal gelen aileler cephesinde işler öyle bir karışıyor ki o kadar olur.

3. görüntü de vahi kriz geçiriyo, berrak geri dönmüş. belgin uyuyamıyo.
tarık ve naz kahvaltı ediyolar evde. tarık portakal suyunu almak için yelkenirken, naz erken davranıp tarığın almasına izin vermiyo ve "aman burayı da yakarsın" gibi bi hareketi var.

daha sonra naz bi restorantta o çocukla buluşuyo ama yanında önce tarık yok. çocukla merabalaşıyo ve daha sonra tarık gelip yanlarına oturuyo. çocuk hiç yakışıklı değil onu söyleyim. çocuğun söylediklerinden dolayı naz şok oluyo resmen gözler faltaşı gibi. sanki bi hayal kırıklığı varmış gibi.

veee en güzel yer. eski türk filmlerini anımsatmayacak görüntüler.

ağaçların arasında papatyalar içinde naz, "seviyor, sevmiyor yaparken" tarık geliyor. naz'ın üzerinde pembe bir kazak başında da aynı renk bir band. tarık yanına gelince çok şaşırıyo, tarık onu sararken naz birden arkasını dönüyo. tıpkı eski filmlerdeki dönüş tarzı. :)sonra tarık yine birşeyler diyo ve naz tarığa dönüp çok güzel gülümseyerek tarığa sarılıyo. süper yaa.

itiraf gerçek hayatta olmadı ama sanırım hayalde oldu. çünkü o sarılış itiraf sarılışı. ay çok heyecanlandım valla.

ayrıca fragmanı youtubeye ekledim izlemek isteyenler bana ulaşabilir.

cave77
06-03-07, 11:30
Tarık Naz'a sanırım ona arabayı itmesinde yardımcı olmadığı için kızıyor...böle Naz arkada dikkat ederseniz tek parmağıyla arabaya dokunur gibi yapıp sırıtıyor :)))) Tarık da bunu görünce söylenip duruyor...ya bunlar çok şeker bir ikili her halleri komik ve romantik :))) ayrıca Vahi Bey'de çok şeker bayılmış artık o sırada Ümit ne dediyse adamcağız dayanamadı yüreğine indi =))) şimdi gelelim esas konuya bir öpüşme olacak mı olmayacak mı bence gene 33 de ki taktiği uyguluyorlar;tam yerinde kesiyorlar ki millet olacak mı olmayacak mı merak edip izlesinler diye....yani bence olacak hem artık Naz telefonunda atıyor kızın aşkı başına öyle bir vurmuş ki teli bile atıyor Tarık'ı telsiz bırakan Naz Hanımefendi :))) ha tel gitti ama gene de belli olmaz bu seferde kimbilir olur mu olur adamın biri yoldan geçerken gelir yanlarına "şişşt şişştt ne yapıyorsunuz siz bakayım burada" der :)))) neyse bu konular sayın Burçin arkadaşımın ilgi alanına giriyor,o gelince eminim süper yorumlarda bulunacaktır bu konuyla ilgili :)

whiteangel
06-03-07, 11:33
Forumun gece bekçisi ben,gec alınmıs ozet haberi ve yaklasık 30 sayfa okunmus degerlı arkadaslarımın forum mesajları sonrasında dılımın dondugunce yıne aykırı fıkırlerim ve sert eleştirilerimle karsınızdayım :),simdi okuyacaklara iyigeceler,sabahkilere de gunaydınlar surprızı olması dileklerimle.

Oncelikle su yangın mevzuunu bır daha acalım.Yahu koskoca yangın cıkmıs,Tarık evden ne psikoloji ile kacmıssa Naz'ı dahı unutmus,sonra Naz icin alevlerin arasın girmis,sen de tutmussun,bır sekılde yangından kurtulurlar yazmıssın.Yok yaa:img-hyste. Oncelikle sayın senaristlerimiz ve de ozeti yazan pek muhterem dostumuz,bilirsiniz sizlere ne soz soyletirim ne de elestirinin dozunu kacırtırım ancak askı ıcın alevlerın arasına dalan bır gozukara delikanlının bu cesaretının uzerıne ''bir sekilde yangından kurtulurlar'' diye yazarsanız,sonrakı bolumlerin herhangı bırının sonunda Tarık'la Naz'ın yanlarında nukleer bomba patlatsanız inandırıcılıgı kalmaz...Umuyorum sadece ozette bu boyle baglanmıstır.Hanı en guzel sahneler ne hıkmetse ozetlerımızde ya yer almıyorlar ya da soyle bır ustlerınden gecılıyor ,buna ıstınaden bu yorumlarımın gecersız olabılecegını umıt edıyorum.

Gelelim Monalısa'nın resmını unutturan Naz'ın yenı kotu adamımıza bakıslarına,o ne bıcım bakıs huleyyyyyynnnnnnn!!!:img-hyste Orada Tarık'tan gelmesi gereken replik,

Tarık:Allah verdi,ben alırım! (caaaaatttt) :img-hyste

Yahu Naz,bana en sonunda yenı bır grup kurdurtuyorsun;

NAÇFTADSŞG,Acılımını mutlaka cozmussunuzdur ancak resmılesmesı ıcın ben acıkca da yazmak ısterım;(uye alımı hızla devam etmektedır)

Nazı Anlamaya Çalışanlar Fakat Tam Anladım Dedigi Sırada Şaşıranlar Grubu

Zorla guzellık olmaz,hic iyi niyetli veya anlayısla davranmayacagım.O bakışlardan sonra Naz'ın affedilme kredisi dolmustur.Biranlık boslugu dahı kabul etmem,yahu daha yenı cıktın yangınlardan,yanı hem askın yangını hem de evın yangını Naz hanımefendı.Tarık dostum sana tavsiyem,bu ilişki bugunden yani 34.bolumden tezi yok bitmiştir.Senın gibisini daha cok arar Naz,sen gel beni dinle,senaristleri ayarlayalım,bir sekilde Frencaska'yı geri cagıralım,tamam kız bır miktar paracıl falan ama sonucta hungur hungur aglıyordu,dızının dıbınden ayrılmıyordu,ehh fızıgı falan da pek bı duzgundu,gel kacırma sen onu:img-hyste İleride bana hak verirsin,sonra ''Hasret dostum demişti dinlemedik zamanında'' dersin.Kucuk bır hatası oldu, 1 000 000 euro yu aldı ama artık gunumuzde herkes kucucuk bır surprız ıstıyor(Altınsay batırdın benı:img-hyste )

Dostlarım,gece gece bu kadar,birde forumda kucuk bır hata olumus,mouse hareketlerını kabul etmıyor,bir ben bilirim su koyu kelimeleri yazıcam dıye neler cektigimi :) Hepinize ,sevgiler,sabır dolu gunler persembeye kadar.

Hasret'cim özet için yaptığın bu uzun , detaylı ve bir o kadar da ters köşe olmuş yoruma fragmanı izledikten sonra yanıt veriyorum.
1- Yangından kolayca kurtulmuş olmalarına sevindim . (Oysa biz allahım kör oldum, ben kimim burası neresi vs..tarzı olasılıklara bile hazırlamıştık kendimizi)
2-Naz'ın bakışları hiç de fotodaki gibi değilmiş. Zaten kötü adamımız da o bakışları hakedecek kıymet-i harbiyeye sahip değilmiş.:) (Buket'cim, Songül'cüm hadi gözümüz aydın.:img-cool2 )
3-Valla bu küçücük sürpriz fikri güzel Hasret'cim De garibim Tarık ayda 700 lira maaşla o sürprizi zor alır.:icon_whis
4- Mona Lisa benzetmesine ne diyeceğimi bilemedim. Ama fragmanın son sahnesinde o kadar güzel görüntüler var ki... Serdar'cım ve Nesli'm kesin avatarlar imzalar yapar o görüntülerden:happy0064
Fragmana bayıldım. Ay bir kaç kere daha izliyeyim. Detaylı yorum yazarım..

pas.si.on79
06-03-07, 11:34
evet o çocuk hiçte Nazın tipi değil...Bir de tuhaf.... birine benziyor...:img-hyste

papatyalı sahneler hayal ama kimin hayali Nazın olabilir..

Araba itiş anları çok tatlı.Nazın telefonu atması ve yaklaşması umarım gerçektir.Gerçeğe benziyor...

cave77
06-03-07, 11:37
"Naz Vahi’yi arayıp yardım isteyeceği sırada telefonunun şarjı bitince Vahi Naz’ın başına birşey geldiğini sanır ve fenalaşır.Tarık yangından cep telefonunu ve cüzdanını kurtaramadığından ona da kimse ulaşamıyordur".......

Eğer özet bizi kandırmıyorsa Naz'ın telinin zaten şarjı bitiyor yani ortada Naz'ın teli yok kullanım dışı kalmış o taa en baştan,dışarıya attığı telefon ise Tarık'ın telefonu Samsung marka zaten Tarık'ın elinden alıyor telefonu,e bu durumda ortada teller meller yok :))) kısacası Naz gibi ellerimizi çırpalım ve bitti gitti :)))) diyelim....bu arada belli ki Tarık teli yangında değil ufak çaplı bir Naz Yangını sonucunda kaybediyor =))) artık bilemiyorum bu özete de güven olmaz,teller gitse bile kimbilir başka birşeyler çıkar bu seferde.

charlie
06-03-07, 11:39
Evet..hangisinin hayaliyse,o sarılmanın hemen öncesinde itiraf var..ne lazımsa?...."gitmeni istemiyorum"......."istesen de gitmiyorum"....bundan ala itiraf mı var?

ipekb
06-03-07, 11:42
Ya ateş bacayı sardı...nostaljık göruntuler..vay vay vaaay...oğlunu kaptı kız belgın hanıııım...valla romantızm çok güzel..aman aman rüya demeyın...sakın...naz en sonunda aşkını aşikar beyan ettı tarığa...elele,gözgöze...valla çok keyıflı olacağa benziyo .....bakalım:img-yes: bye

qsawe
06-03-07, 11:46
Serdar teşekkürler... sitelere eklenmiş ama bildiğiniz gibi ben izleyemeyen bir sisteme sahibim. Jenn fotoları eklese çok güzel olacak.... :img-blush

Çok şey istiyorum ama biliyorsunuz her salı çalışıyor olmak ve toplantı nedeni ile eve geç gidecek olmak zaten yeterince işkence. Sizler olmasanız akşamı bulamam gibi geliyor.

Her açıklama yapana, resim ekleyene yorum yapana şimdiden teşekkür ederim.

pas.si.on79
06-03-07, 11:47
"Naz Vahi’yi arayıp yardım isteyeceği sırada telefonunun şarjı bitince Vahi Naz’ın başına birşey geldiğini sanır ve fenalaşır.Tarık yangından cep telefonunu ve cüzdanını kurtaramadığından ona da kimse ulaşamıyordur".......

Eğer özet bizi kandırmıyorsa Naz'ın telinin zaten şarjı bitiyor yani ortada Naz'ın teli yok kullanım dışı kalmış o taa en baştan,dışarıya attığı telefon ise Tarık'ın telefonu Samsung marka zaten Tarık'ın elinden alıyor telefonu,e bu durumda ortada teller meller yok :))) kısacası Naz gibi ellerimizi çırpalım ve bitti gitti :)))) diyelim....bu arada belli ki Tarık teli yangında değil ufak çaplı bir Naz Yangını sonucunda kaybediyor =))) artık bilemiyorum bu özete de güven olmaz,teller gitse bile kimbilir başka birşeyler çıkar bu seferde.

şimdi o yaa.. kafam karıştı her izleyişte fikrimi değiştiriyorum.Sen şimdi bunu dedin iyice dondum...

O arabadaki araba sahnesi Nazın tel.atması ve tarık a yakınlaşması gerçek mi hayal mi:img-help:

Serdar bu arada çok detaylı çok güzel anlatmışsın eline sağlık.Bir de ... Araba sahnesi gerçek mi İMDATTTT

Asucuğum bir de Hulusi bey mutfakta önlüğü giymiş hacer anneye yardım ediyor hali çok komik

cave77
06-03-07, 11:50
şimdi o yaa.. kafam karıştı her izleyişte fikrimi değiştiriyorum.Sen şimdi bunu dedin iyice dondum...

O arabadaki araba sahnesi Nazın tel.atması ve tarık a yakınlaşması gerçek mi hayal mi:img-help:

Yok bence o sahneler gerçek ama özette "Tarık yangından cep telefonunu ve cüzdanını kurtaramadığından ona da kimse ulaşamıyordur"....... denmesi benim kafamı karıştıran nokta...eğer Tarık telini yangında kaybediyorsa Naz'ın Tarık'ın elinden aldığı telefon kimin diye sormayacağım bile çünkü o tel Tarık'ın teli Samsung marka olan kapaklı dizide sürekli kullandığı telefon o...e o zaman bu durumda özette verilen bilgi ile fragmanda o sahneyle ilgili görüntüler çelişiyor ve böylece kafalarda karışıyor...özet bazen yanıltıcı olabiliyor hatta çoğu zaman:icon_whis

güney-yase
06-03-07, 11:51
uf be frangman süper vallahi naz telofonu camdan atıp tarıkla öpüşüyor inanmıyorum valla iyice işi ilerlettiler galiba itirafda oldu ama inşallah hayal değildir yani vahi belgin deliye dönmüş planınıda uygulamış ama glen çocuk tarığın yanında hiç neyse galiba frangmanın sonu hayal bana böle eski zamanları canlandırıyomuş gibi geldi ha bide unuttum zavallı naz çok yorulmuş araba iterken yuppi her bölüm daha heyecanlı:happy0064 :happy0064

sude9
06-03-07, 11:55
Bu nasıl bir fragmandır böyle:img-hyste :img-hyste
Naz bu bölüm uçmuş resmen,yok yok aşk bu kızın ayaklarını yerden kesti,dünya ile bağlantısı koptu:img-hyste Yüzü is içinde başını kaşıyor,şirinlikler yapıyor,ya o telefonu alıp atması ve yüzündeki ifadeye ne demeli,33 bölümdür izlediğim Naz'dan eser yok..Son sahne hayal gibi geliyor bana ama yine de çok şirinler

whiteangel
06-03-07, 11:55
Hulusi ve Hacer anne sahnelerinde kahkaha tufanı bizleri bekliyor sanırım. Birlikte masada sebze soyuyorlar. Hulusinin üstünde mutfak önlüğü:img-hyste

pas.si.on79
06-03-07, 11:56
Yok bence o sahneler gerçek ama özette "Tarık yangından cep telefonunu ve cüzdanını kurtaramadığından ona da kimse ulaşamıyordur"....... denmesi benim kafamı karıştıran nokta...eğer Tarık telini yangında kaybediyorsa Naz'ın Tarık'ın elinden aldığı telefon kimin diye sormayacağım bile çünkü o tel Tarık'ın teli Samsung marka olan kapaklı dizide sürekli kullandığı telefon o...e o zaman bu durumda özette verilen bilgi ile fragmanda o sahneyle ilgili görüntüler çelişiyor ve böylece kafalarda karışıyor...özet bazen yanıltıcı olabiliyor hatta çoğu zaman:icon_whis

Nazın telefonu değil mi... Çünkü Tarık Nazın telefonunu almış olabilir.Naz da şarjı bitmiş diye atmışta olabilir..Hazır araya giren kimse yok şimdi devam edelim... nerde kalmıştık gibi

sude9
06-03-07, 11:57
Yok bence o sahneler gerçek ama özette "Tarık yangından cep telefonunu ve cüzdanını kurtaramadığından ona da kimse ulaşamıyordur"....... denmesi benim kafamı karıştıran nokta
Kurtaramıyor ama yangından değil Naz'dan:img-hyste Bu izleyeceğimiz sahne bence gerçek,çok güzel bir bölüm geliyor

tarik_naz
06-03-07, 11:59
"kurtaramamak" deyince illa yangında düşürdü gibi bi anlam çıkaramamak lazım.

şimdi naz'ın telefonun şarjı bitiyo, tarık cebinden teli çıkarıyo ve bakıyo ki çalışmıyo (çünkü telefonlar aşırı sıcakta bozulabiliyor) tarık telefonun çalışmadığını söyleyince de naz telefonu alıyo ve dışarı atıyo.özette de naz vahiyi aradığı yazdığına göre cave'nin de dediği gibi önce naz'ın telefonu devre dışı oluyo. sonra tarık diyo "dur ben arayım". ama maalesef (ne maalesefi iyiki) bozuk çıkıyo :).

o sahneler tamamen gerçek, ikisinin de telefonu yok ve naz da tarığı öpmek için uzanıyo. devamı da büyük ihtimal gelecek. çünkü gelmemesi için artık bi engel yok.

dipnot: bölüm özetleri kısmına yorum yazmaksak iyi olur. çünkü oraya sadece özetler konuluyo. diğer mesajları moderatörümüz siliyo zaten.

güney-yase
06-03-07, 12:00
yalancı yarimde işler gene sarpa sarıyor. eh bizimkilerin başı da dertten hiç kurtulmuyor tabi.

ilk görüntüler yangın sonrası ve arabayla yola çıkış. yüzleri dumandan dolayı is olmuş. tabi araba bozuk. tarık tüm kuvvetiyle arabayı iteklemeye çalışıyo. naz ise arka tarafda işaret parmağının ucuyla itekliyo arabayı. ve yine şirinlikler yapıyo. yok saçını düzeltiyo, yok gülümsüyo. tarık da naz'ın yaptıklarını görüyo ve kafasını çevirip "hey allahım" der gibi ib hareket yapıyo.

yangından canlarını zor kurtaran naz ve tarık bu kez de yolda kalıyolar. telefon yok cüzdan yok, bizimkilerden haber yok.

daha sonra arabanın içinde oturuyolar. naz, tarığın elini tutarak elinden telefonu alıyo ve camdan dışarı atıyo. ama o telefon tarığın mıydı naz'ın mıydı bilmiyorum. ve trelefonu attıktan hemen sonra naz, tarığa doğru öpmek için yaklaşıyo. yaklaşıyo yaklaşıyo. 1-2 cm kala diğer görüntüye geçiliyo. tam öpüştükleri görünmüyo.

(burada anlamadığım eğer attığı tarığın telefonu ise öpüşme sırasında vahi arayabilir naz'ı)

ikisine de ulaşmak mümkün olmayınca akıllaına bin türlü ihtimal gelen aileler cephesinde işler öyle bir karışıyor ki o kadar olur.

tarık ve naz kahvaltı ediyolar evde. tarık portakal suyunu almak için yelkenirken, naz erken davranıp tarığın almasına izin vermiyo ve "aman burayı da yakarsın" gibi bi hareketi var.

daha sonra naz bi restorantta o çocukla buluşuyo ama yanında önce tarık yok. çocukla merabalaşıyo ve daha sonra tarık gelip yanlarına oturuyo. çocuk hiç yakışıklı değil onu söyleyim. çocuğun söylediklerinden dolayı naz şok oluyo resmen gözler faltaşı gibi. sanki bi hayal kırıklığı varmış gibi.

ağaçların arasında papatyalar içinde naz, "seviyor, sevmiyor yaparken" tarık geliyor. naz'ın üzerinde pembe bir kazak başında da aynı renk bir band. tarık yanına gelince çok şaşırıyo, tarık onu sararken naz birden arkasını dönüyo. tıpkı eski filmlerdeki dönüş tarzı. :)sonra tarık yine birşeyler diyo ve naz tarığa dönüp çok güzel gülümseyerek tarığa sarılıyo. süper yaa.

itiraf gerçek hayatta olmadı ama sanırım hayalde oldu. çünkü o sarılış itiraf sarılışı. ay çok heyecanlandım valla.

çok güzel anlatmışsın valla bence itiraf yangın sırasında geliyor ve nazın attığı tel tarığında nazında olabilir ama sonuçta atıyor ve yangın çıkmadan önce yarım kalmış olan şeyi hatırlatıp öpüyo galiba....yani bana öle geliyor....o son sahnede ise hayal galiba eski türk filmleri tadında bir hayal bide senin dediğin gibi yeni gelen çocuk tarığın eline su bile dökemez yani yakışıklı biri değil hadi bakalım hayırlısı

yakında tarık alır eline çikolatası ve şekerini allahın emri peyganberin kavliyle nazı kendine ister :good: nazında tarığa kahve yaptığı günleri görecekmiyiz acaba:happy0064 :happy0064

cave77
06-03-07, 12:01
Nazın telefonu değil mi... Çünkü Tarık Nazın telefonunu almış olabilir.Naz da şarjı bitmiş diye atmışta olabilir..Hazır araya giren kimse yok şimdi devam edelim... gibi

O sahne %1000 gerçek Gamze merak etme sen...artık bu sahnelerin olmaması için ortada bir sebep yok ki...gayette gerçek duruyor o sahne...ben sahnenin gerçek olduğuna kesinlikle inanıyorum tek merak ettiğim araya gene birşeyin girip girmeyeceği gerçi 33de de girer birşey mutlaka araya dedik Belgin zırt diye ortaya çıkar dedik ama olmadı,bence bunda da böyle birşey olmayacak olmamalı artık

45_85
06-03-07, 12:06
naz arabayi calistirmak icin copk ugrasiyo gordunuzmu tek parmagiyla ...:img-hyste bence ordan kurtulmak istemiyo naz..birde gelen cocuk hicte yakisikli degil yahuuu bumu karizma kizlarin hasta iolacagi cinsten cocuk...bence naz yakinlasiyo opmek icin ama yanagina dogru gidiyo saNKI SON ANDA...:img-yes: SON SAHNE %100 HAYAL ama naz cok sirin cikmis orda...

pas.si.on79
06-03-07, 12:06
[QUOTE=cave77;2564615]O sahne gerçek Gamze merak etme sen artık bu sahnelerin olmaması için ortada bir sebep yok ki...gayette gerçek duruyor o sahne...ben sahnenin gerçek olduğuna kesinlikle inanıyorum tek merak ettiğim araya gene birşeyin girip girmeyeceği gerçi 33de de girer birşey mutlaka araya dedik Belgin zırt diye ortaya çıkar dedik ama olmadı,bence bunda da böyle birşey olmayacak olmamalı artık[/QUOTE

evet umarım..serdar da o telefonun tarık ın olduğunu cebinde olabileceğini sıcaktan bozulduğunu ...

Ben bu bölümde de Tarık ve Naz sahnelerinin çok olmasını istiyorum.... UMarım öyle olur..

güney-yase
06-03-07, 12:07
O sahne gerçek Gamze merak etme sen artık bu sahnelerin olmaması için ortada bir sebep yok ki...gayette gerçek duruyor o sahne...ben sahnenin gerçek olduğuna kesinlikle inanıyorum tek merak ettiğim araya gene birşeyin girip girmeyeceği gerçi 33de de girer birşey mutlaka araya dedik Belgin zırt diye ortaya çıkar dedik ama olmadı,bence bunda da böyle birşey olmayacak olmamalı artık

boş bir yolda ne olabilirki değilmi arkadaşlar ya hiç bişey olamaz tabi her halde ne belgin çıkar ne telefon dülülüdülülü çalar iki telde iptal ayyy bunların şansı çıksa çıksa dağdan falan anca yabani hayvan iner okadar :img-hyste :img-hyste

sude9
06-03-07, 12:08
Günaydın arkadaşlar

Fotoğraftaki kişinin Naz'In stajdaki yeni partneri olduğu şeklinde yorum yapılmış,bu gerçek mi yoksa kim olduğu konusunda yapılmış bir tahmin mi?:img-help: :img-help:

Bu konuda beni aydınlatırmısınız lütfen:img-help:

jenn
06-03-07, 12:08
arkadaşlar 34.cü bölüm fragman fotolarını ekledim.buyrun aşağıdaki linkte:)

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2564642#post2564642

sude9
06-03-07, 12:10
boş bir yolda ne olabilirki değilmi arkadaşlar ya hiç bişey olamaz tabi her halde ne belgin çıkar ne telefon dülülüdülülü çalar iki telde iptal ayyy bunların şansı çıksa çıksa dağdan falan anca yabani hayvan iner okadar :img-hyste :img-hyste

Aşklarını itiraf edecekleri zaman o kadar çok sorun çıkıyorki malum en son yangın çıktı,bizdekilerde bu şans varken hani dediğin olur mu olur,:img-hyste

pas.si.on79
06-03-07, 12:11
Bu konuda beni aydınlatırmısınız lütfen:img-help:

arkadaşım bu fotoları görünce ilk bunu tahmin ettik.Belgin Hanımın önceki bölümle ve özetteki bigileri düşünürsek Bunu böyle düşünüyoruz.O fotolar Belgin Hanım Naz ve Tarık ayırmak için araya müzisyen çocuk

zer
06-03-07, 12:12
hele şükür bitirdim maşallahınızz var bi coştunuzmu durmuyorsunuz arkadaşlar, acık bizide düşünün size yetişeceğiz diye heba olduk valla, ama hepiniz süpersiniz. Hafiyeler yine işbaşındaymış kızın bi bakışından neler çıkarmışsınız yahu , cık cık hiç yakıştıramadım sizlere, ben özetten yana pek umutlu değildim zaten ama bu kez fragmanın çok daha güzel olacağını tahmin etmiştim. yangınında fazla büyütülmeyeceğini ama çok ta es geçmesinler canım (inandırıcılık babından yani ) inşallah yanılmayız.

bu arada aramıza yeni katılan arkadaşları çok güzel karşılamışsınız, onları önceden uyarmanız dürüstlüğü gözlerimi yaşarttı neyle karşılaşacaklarını bilmeleri kendi sağlıkları açısından son derce önemli kanımca
bende hoş geldiniz diyeyim de peşin peşin :happy0064

whiteangel
06-03-07, 12:18

teşekkürlerr:happy0064 ellerine sağlık. Fotolar süper:good:

sude9
06-03-07, 12:19
arkadaşım bu fotoları görünce ilk bunu tahmin ettik.Belgin Hanımın önceki bölümle ve özetteki bigileri düşünürsek Bunu böyle düşünüyoruz.O fotolar Belgin Hanım Naz ve Tarık ayırmak için araya müzisyen çocuk

Teşekkür ederim

Berrak'ı dizide yeniden görmek güzel olacak,Hulusi-Berrak-Vahi iyi iş çıkarıyorlardı,yakında Samim'de gelir mi?Ne dersiniz:img-hyste Şeker:img-hyste

tosinka
06-03-07, 12:22

Hangi ad altında eklediniz? Yutube de
34. bölüm Fragmanıyla ilgili bir video ya rastlamadım biraz bilgi fena olmaz hani

sude9
06-03-07, 12:41
Belgin Tarık ve Naz'ı dağ evinde bıraktı ama aklı orada kaldı,şimdi telefona da cevap verilmediği için Belgin ilk olarak oğluşuna 2-3 tane cep telefonu alır herhalde,,,çok yakında ,bekleyin....Dürülülü,dürülülü:img-hyste

BaLıKK
06-03-07, 12:41
izledikçe gülüyorum ya:):)
ay ne şirin şeyler bunlar bayıldım fragmana..Naz aldı tabi gazı Tarıktan evrim geçirmiş bu bölümde:)telefonu atmalar öpmeler vs vs..yangından çıkmış bi halleride yok zaten şaştım..nazın ağzı kulaklarında:)
vahi ve hulusi çok şiirn bu hafta çok güldürecekler gibime geliyor..
son sahne çok büyük bi ihtimalle hayal ama genede çok tatlılar..
şimdi bekle bekle gelmez perşembe :)

qsawe
06-03-07, 12:46

:happy0064 :happy0064 :happy0064

SİZLER OLMASANIZ BİZLER NE YAPARIZ........

son görüntüler gerçekten çok şirinmiş....

zer
06-03-07, 12:53
allahım allahım o ne şirinlikler öyle daha dün annemizin çiçekli bahçelerinde pek bi güzel gözüküyorlar valla tam Tarık Akan, Gülşen Bubikoğlu modundalar yerim ben sizi :img-blush bu yeni çocukta şirin birine benziyor ama nafile hiç şansı yok Belgin han. boşuna kendisini yormuş anlayacağınız, şimdi benim asıl dikkatimi çeken sahne arabanın içindeki sahne yanlış görmediysen Naz, Tarık'ın
elindeki tel. alıp camdan aşağı bırakıyor Tarık'ın cebi yangına kuban gittiyse Naz kendi telefonunu niye Tarık'ın elinden alıp camdan aşşağı bıraksın anlamadım Naz'cık o sahnede pek bi şehvetle yaklaşıyor Tarık'a yok yok aştı bı kız kendini aştı aferin böyle devam et Naz, bak o zaman MAG cılar nasılda çoğalıyor

tosinka
06-03-07, 12:56
Fragmandaki bazı kareler kimin hayaliyse yok artık öyle böyle değil türden fazlasıyla ütopik bir gelişim sergilemiş dizinin ruhuna fazlasıyla çocukluk katmış gibi görünüyor. Olumlumu olumsuz mu? buna karar verebilmiş değilim henüz ya sizler?

cubur
06-03-07, 13:05

çok teşekkürler fotolar çok güzel:img-wink:

pas.si.on79
06-03-07, 13:46
bengi abla fotolar çok güzel ellerine sağlık..

Arkadaşlar ben o araba sahnesinde sanki Naz oyun oynuyor gibi de hissettim.Tarıkın yine numara yaptığını düşünüp gülümseyerek yaklaştığını düşündüm.Araba bozuldu numarası yine yapıyo falan diye...

Çünkü Nazın orda ifadesi farklı gibi geldi...

Birde Belgin Hanımın gönderdiği o çocuk ne diyor dudak okamasını bilen arkadaşlar..... ben tahmin bile etmeyim diyordum ama... :img-hyste sanki orda nazla otururken tarık geliyor...Çocuk bu arkadaş kim diyor..Naz de tanıştırmak için ne diyeceğini düşünüyor.... :img-help: yok arkadaşlar artık ben karışmıyorum... kim ne derse desin...düşündükçe işin içinden çıkılmıyor...

azizoz
06-03-07, 13:52
fragman güzel olmuş diyebiliriz.yalnız şu 'sarpa sarıyor' lafını kullanmasalar daha iyi olurdu.çünkü o laf daha önce kullanılmıştı.ayrıca sondaki ağacın altındaki sarılma sahnesi fragmanın başına konsa daha iyi olurdu.çünkü bizim millet başını beğenmezse hemen kanal değiştirir.neyse böylede güzel.
bu arada berrak dönmüş.albüm çalışmaları yoğun herhalde.

MoPete
06-03-07, 14:11
eski turk filmi sahneleri hayal degilse muhtesem.
hayal olsa bile cok guzel de degilse gobek atarim yani. :img-hyste

ve umarim ucuncu opusme! de gerceklesecek onda da bir sorun yoktur yani hayal falan gibi. yok gibi ve sonu oluyor gibi fragmanda.

neyse cok kafa yormayalim fragmana sonra yaniliyoruz, sasiriyoruz.
cok guzel bir bolum olmasini umuyorum.
son birkac bolumdur tempo cok iyi gidiyor. hadi bakalım.

bostepeli
06-03-07, 14:12
mrb arkadaşlar bölüm özeti pek bişe açıklamıyo ama resimler evet belgin gerçekten harekete geçmiş hemen naza bi kavalye bulmuş tarık delirecek bari bunu annesinin yaptığını öğrensede naza kızmasa çocuk yakınlık gösterecek naza çok merak ettim ya nazla tarık ayrılmasında baklalım acaba evi kimin yaktığı ortaya çıkacakmı tarık cüzdanını kurtaramadıysa araştırma yapılır tarığın kimliği bulunursa hulusi bu sefer tarığı öldürür bakalım heyecanlı bi bölüm olacak ama şanssızda odukları kesin arabanın gerçekten bozulması,tlf şarj bitmesi hepsi üst üste gelmiş:img-yes:

tarik_naz
06-03-07, 14:13
yine fragman sonrası olabilecekler masaya yatırlımaya başlamış. gamze; dediğin olabilir. çünkü fragmanda tarığı hiç güler yüzlü göremedik. hem araba iteklerken, hem araba içinde, hem kahvaltıda, hem de buluşmada. hepsinde asık surattı. eğer dediğin gibi naz yine tarığın oyun yaptığını düşündüyse, tarığın böyle davranması şart oldu. hatta eğer naz yine öyle düşündüyse öpüşmesinler bile. tarık geri çekilsin.

naz'ın araba içinde "işin zor" dediğini çıkartabildim. sonra da "sen yaparsın" gibisinden bi hareketi var. tarığı yine sinir edecek galiba.

tabi bu olumsuz düşüncem. ve bu düşünceyi buraya yazdıktan sonra kafamdan siliyorum :) çünkü ben yangın sonrasında tarığın

tarık: seni kaybetmekten korktum

dediğini ve naz'ın bu sözden sonra şımardığını düşünüyorum.

Kara İnci
06-03-07, 14:16
Fragmanımız gelmiş.Gördüğüm kadarıyla çok aydınlatıcı olmasada güzel bir fragman.Şimdi gelelim ayrıntılara;

Yangınla ilgili yüzlerindeki karadan başka en ufacık bir ipucu yok.Buda bende o sahnelerde güzel görüntüler göreceğimiz hissini uyandırdı.Tarık arabayı iterken küçük hanımın arabayı itiyormuş görüntüsü altında yaptığı şirinlikler çok hoş.:img-grin2Naz'ın Tarık'ın elinde ki telefonu dışarıya atışında da farklı birşeyler sezdim.Yüzünde anlayamadığım bir ifade var.Telefonu attıktan sonra uzanıp Tarık'ı öpmek istemeside bana gerçekmiş gibi gelmedi.Eğer gerçekse Naz bu sevgililik olayına çok çabuk ısındı sanırım.:img-grin2

Gelelim bizim dünden beri konuştuğumuz malum bakışlara.Anladığım kadarıyla Naz'dan yeni gelen arkadaşa karşı farklı bir bakış yok gibi görünüyor.Tarık gibi birisi varken zaten bu çocuğa bakarsa ben Naz'dan iyice şüphe ederim.Bakış yok bunu anladım da ortada sanki daha ciddi bir konu var gibi geldi bana.İlk anda cafe de Naz ve o çocuk yanlız.Tarık onlara daha sonra dahil oluyor ve sanırım bu arkadaş Tarık'ın kim olduğunu soruyor.Daha önce resimlerde ifade ettiğimiz Naz'ın şaşkınlık dolu bakışları galiba Tarık'ı ne sıfatla tanıştıracağı konusunda ki çelişkisinden kaynaklanıyor.İşte bu da Naz'ın şoförünü sevgili olarak kabul edip etmediği konusunda ki en büyük sınavı olacak bence...:img-yes:

Eski türk filmi tadında ki son sahnelere gelince hayal olduğu aşikar zaten.Ama çok komik ve bir o kadar da romantik sahneler izleyeceğiz görüntüsü veriyor...

Son olarak temennim umarım içeriğiyle ve bu içeriğin kalbimizde uyandırdığı duygularla çok güzel bir bölüm olur... :img-yes:

Bengi'cim fotoğraflar için çok teşekkürler... :good:

pas.si.on79
06-03-07, 14:23
yine fragman sonrası olabilecekler masaya yatırlımaya başlamış. gamze; dediğin olabilir. çünkü fragmanda tarığı hiç güler yüzlü göremedik. hem araba iteklerken, hem araba içinde, hem kahvaltıda, hem de buluşmada. hepsinde asık surattı. eğer dediğin gibi naz yine tarığın oyun yaptığını düşündüyse, tarığın böyle davranması şart oldu. hatta eğer naz yine öyle düşündüyse öpüşmesinler bile. tarık geri çekilsin.

naz'ın araba içinde "işin zor" dediğini çıkartabildim. sonra da "sen yaparsın" gibisinden bi hareketi var. tarığı yine sinir edecek galiba.

tabi bu olumsuz düşüncem. ve bu düşünceyi buraya yazdıktan sonra kafamdan siliyorum :) çünkü ben yangın sonrasında tarığın

tarık: seni kaybetmekten korktum

dediğini ve naz'ın bu sözden sonra şımardığını düşünüyorum.

Serdar bu söylediklerine katılıyorum... UMarım düşünüldüğü bu şekilde olmaz da
Nazla Tarıkın yangından sonra birbirlerine güzel sözler söyleyip şımardıkları olur..Hiç sanmıyorum ama:icon_whis

Neyse artık seyredip görecez... Bakalım neler hazırlamışlar bizim için...

azizoz
06-03-07, 14:30
Son sahneler hayal mi? yani.Başta bende düşünmüştüm hayal olabileceğini.Unutmayın 33.bölümde öpüşme olmaz diyordunuz ama oldu.Burdada gerçek olma ihtimali var.(senaristler reytinge giden yolu anlamaya başladı.)seyirci o sahnenin hayal olduğunu görürse pek hoşnut olmayacak. çünkü bizim dizimizde çok fazla hayal etme sahnesi oldu ve oluyor.artık gerçekleri yaşamalıyız

ayşenurr
06-03-07, 14:32
bu bölüm çok güzel olacak. hiç şüphem yok.ikisinin dağda yanlız oldukları sahneler var.çok romantik geçecektir. fragmanın sonundaki çiçeklerin içindeki halleri çok şeker.umarım hayal değildir.

Kara İnci
06-03-07, 14:41
bengi abla fotolar çok güzel ellerine sağlık..

Arkadaşlar ben o araba sahnesinde sanki Naz oyun oynuyor gibi de hissettim.Tarıkın yine numara yaptığını düşünüp gülümseyerek yaklaştığını düşündüm.Araba bozuldu numarası yine yapıyo falan diye...

Çünkü Nazın orda ifadesi farklı gibi geldi...

Birde Belgin Hanımın gönderdiği o çocuk ne diyor dudak okamasını bilen arkadaşlar..... ben tahmin bile etmeyim diyordum ama... :img-hyste sanki orda nazla otururken tarık geliyor...Çocuk bu arkadaş kim diyor..Naz de tanıştırmak için ne diyeceğini düşünüyor.... :img-help: yok arkadaşlar artık ben karışmıyorum... kim ne derse desin...düşündükçe işin içinden çıkılmıyor...

Gamze'cim yazıları okumadan yorumumu yazmıştım ve gördüğüm kadarıyla seninle pişti olmuşuz.:img-grin2 Hem araba için de geçen olaylar hem de cafe görüntüleri bende de aynı intibayı bıraktı.Naz'ın cafe de Tarık'ı ne şekilde tanıttığı çok önemli.Şimdi şoförüm dese Tarık masaya gelip oturuşuyla o kadar rahat bir tavır sergiledi ki ister istemez çocuğun aklına başka düşünceler gelir ve Naz sırf şoförüyle çıkıyor görüntüsü yaratmamak için Tarık'ı arkadaşım diye tanıta bilir.Bu da Tarık'ı çileden çıkarır tabi.İşte size sevgililiğe atılan ilk adımda Tarık ve Naz'ın ilk kavga sebepleri... :img-yes: :img-grin2

opas
06-03-07, 14:43
Çok güzel bir bölüm bizi bekliyor gibi. Son sahnedeki hallerine bayıldım. Ne güzel sarılmışlar öyle birbirlerine. Ama o sahne bence Belgin'in rüyası. Hatta kabusu desek daha doğru olacak:img-yes:

MoPete
06-03-07, 14:48
Bu yeni eleman Tarık'ı istemiyor galiba yapılacak aktivitede ya da gidilecek yerde.

Bizimkiler ona şaşırıyor sanki.

Bir de arabayı itme sahnelerinde tuhaf birsey dikkatimi cekti, rampa aşşağı arabayı itmeye mi çalışıyolar? ne gerek var. :)

cancan00619
06-03-07, 14:56
Okuldan geldiğim anda oturdum bilgisayarın başına izledim hemen fragmanı. En azından bu defa vermişler Salı günü ben ona şüfrediyorum.

Ama; Yaw şimdi ben bu fragmandan ve özetten hiçbişi çıkaramadım. Gerçekten Naz'ın hep ağzı kulaklarında dediğiniz gibi tarıkta ise eser yok. Naz yine oyun sanıcak ben tv ekranında çıldırmaya başlıcam gibi gelio.
:blink:
Offf Offf kafam çok karıştı peki Naz neden acaba arabayı öyle itiyo? (daha doğrusu arabayla sadece bir parmağı temas edio ama nese), Neden telefonu atıyo? Peki o kimin rüyası (Ahhhh ahhhh keşke gerçek olsa ama... :img-in_lo )

Anlamadım... :img-blush

sinemim_g
06-03-07, 14:58
okuldan geldimm tvyi açtım!!!
yaa ne güzell bir bölüm bekliyoorr bizi:happy0064 o sarılmaa sahnesii ne öyle naz ne kadar tatlııı ordaaa bant çok yakışmışşş:img-yes:
şimdi sabret işin yoksaaa 2 günnn:img-cool2

charlie
06-03-07, 14:59
Sevgili Kara İnci...seninle birçok konuda aynı fikirdeyiz ama o çocuk Tarık'ı tanımıyor ki. neden arkadaşım desin? ya şoförüm diyecek (diyemiyor gibi görünüyor) ya sevgilim . Sevgilim diyemiyorsa da Tarık bozulduğuyla kalır.Çoktan Naz'ın ayaklarına halı olmuş durumda...

elmali-turta
06-03-07, 15:06
o nasıl fragmandır öyle bayıldım....bu bölüm süper olucağa benziyor ilk baştaki araba sahneleri süper :))umarım naz'ın attığı telefon kendi telefonudur tarığınkinide yangından kurtaramamış olsunlar böylece telefonlar toptan kalaksın:))

bu arada bu naza eşlik edicek müzisyenide göstermişler ben göstermezler sanıyordum ama...neyse ki tahmin ettğimiz kişi değilmiş yoksa bundan sonraki bölümleri buket ablaya sevim ablaya ben anlatıcaktım onlar dağdayken:img-hyste :img-hyste :img-hyste

edit:son sahnedeki halleri çok güzel özellikle nazın sarıldıktan sonraki gülümsemesi çokk şeker:img-wink:

jenn
06-03-07, 15:09
fragmanın son sahnesi bence hayal.nazın hayali olarak düşünüyorum yani bahar dallarının arasında ve özellikle nazın giysisi ile o sahnenin eski türk filmlerinden fırlamış bir görüntü olarak ancak hayal olabileceğini düşünüyorum:)onun dışında yaşanacak herşeyi sürpriz olarak görüyorum..:)çünkü frasgmandan ne çıkarırsak çıkaralım yüzde doksanının tutmadığı bir diziye müptelayız:img-hyste

bu arada sevgili barış akarsu biraz önce yalanci yarim resmi sitesine mesaj yazdı.kimse ona inanmadı:))).allahtan sonra kendi sitesine girip yazarak orda kendisine kimsenin inanmadığını beyan etti.ve alıntı yapıp yy resmi siteye ekledik..şimdi ordaki üyeler yarı şoka girdi:)))

kozanak
06-03-07, 15:09
ewett dershaneden her salı günkü gibi gene koştura koştura geldim biri fragmanın linkini yolllayabilir miii sentüpte bulaamadım yahu!:)

cancan00619
06-03-07, 15:28
Şimdi aklıma takıldı gerçek olurmuş bu son sahne hatta bunlar evlenmiş naz hamile belki bu bölüm çocuk falan a görürüz (Avutiyim ben kendimi...Offf dengem bozuldu...)

Kara İnci
06-03-07, 15:35
Naz'ın Tarık'ın telefonunu atışı ve yakınlaşması

Naz imalı bir şekilde ;

Naz:Hay Allah araba yine bozuldu:icon_whis

Tarık:Ya öyle oldu.Tam da zamanıydı.Başımıza gelen onca olaydan sonra bir de bu...

Naz:Neyse canım canını sıkma herşeyde bir hayır vardır

Tarık:Haklısın galiba.Ben hemen Vahi Bey'i arayayım da bize yardım yollasın

Naz hemen Tarık'ın telefonunu alır ve garip yüz ifadesiyle dışarıya atar

Naz:Boşver şimdi telefonu biz bu anımızın tadını çıkaralım

Tarık:Naz sen iyimisin?Yoksa yangın sırasın da dumandan etkilendin de beynine biran için oksijen mi gitmedi?

Naz:Tam aksine çok iyiyim.

Naz Tarık'a yaklaşır ve tam onu öpecekken

Tabiiki bir anda geri çekilir :img-grin2 ve Tarık'a

Naz:Se beni aptal mı sandın?Bu numaraları artık yemiyorum

Tarık:Nee

Naz: Ne değil Tarık'cım efendim

Tarık:Naz eğer benim arabayı bilerek bozduğumu ima ediyorsan lütfen hiç konuşmayalım.Aramızda geçenlerden sonra böyle ucuz numaraları gerek duyacağımı biran için düşünmen bile beni çok kırar.

Naz:Daha birkaç saat evvel bu numarayı yapmış biri için çok inandırıcı konuştun

Tarık:O sadece sana yaptığım süprize zemin hazırlamak içindi.Eğer bunu bile anlamamışsan bizim daha çok yol katetmemiz lazım

Bu sözlerden sonra Tarık Naz'ın attığı telefonu almak için dışarıya çıkar.Naz'da Tarık'a karşı yanlış yaptığını anlar.Tarık arabaya döner ama sinirleri iyice gerilmiştir.Çünkü telefon bozulmuştur...

Tarık:Yaptığını beğendin mi?Tek kurtulma şansımızıda saçma bir teori yüzünden mahfettin.Şimdi mutlumusun?

Naz:Tarık ben özür dilerim.Sandım ki...

Tarık:Lütfen bından sonra emin olmadığın konularda sanılarına göre hareket etme.

Naz Tarık'ın bu tavrından dolayı çok üzülür.Tarık da Naz'ın üzerine fazla gittiğini anlar ve üzgün bir şekilde camdan dışarıya bakan Naz'ın elini tutarak;

Tarık:Özür dilerim Naz fazla tepki gösterdim.Ama beni de anla lütfen.Şu birkaç gündür yaşadıklarımızdan sonra beni bu şekilde değerlendirmene çok üzüldüm.Lütfen bu konuşmayı unutalım ve yaşadığımız o güzel anlardan itibaren yeniden başlayalım.

Naz:Haklısın galiba.Ben de özür dilerim.Peki telefonda bozulduğuna göre şimdi ne yapacağız?

Tarık:Sen hiç merak etme ben şimdi çıkar kurt arkadaşlarımdan yardım isterim.Epeydir de görüşmüyorduk zaten.Hem hasret gideririm hem de ne yapmamız gerektiği konusun da onlardan fikir alırım...

Tarık'ın bu sözlerinden sonra Tarık ve Naz birbirlerine bakarlar ve aynı anda gülmeye başlarlar...

sinemim_g
06-03-07, 15:36
Şimdi aklıma takıldı gerçek olurmuş bu son sahne hatta bunlar evlenmiş naz hamile belki bu bölüm çocuk falan a görürüz (Avutiyim ben kendimi...Offf dengem bozuldu...)

:img-hyste yaaa hulusincan bu bölümde gelirmişş:img-hyste
son sahnee hayal ama ne hayall...naz ne kadar tatlı ne kadar içtenn sarılıyolar yaa...bu arada yeni farkettim bunlar yinememiii öpüşüyolarr şimdii ya analamadım bunlar resmen sevgiliimiii şimdiii:img-blush :img-yes:

sondakika
06-03-07, 15:43
bir bölüm ardından yeni bölüm öncesi...

evet fragman