Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-7
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
vallaha şahin ağa herkes rüya görüyor.. herkesin ki çıkıyor.. bizde rüya görüyoruz gördüğümüzle kalıyoruz.. umarım dediğin gibi çıkmaz.. :img-hyste gıcıklın olsun.. heee demi.. ?! :img-wink:
bu arada şuj araba sahnesi rüya değil bence.. oo o zaman fragmanda gerçek olan sahne yok yahu :) :) bence tek bir rüya var oda fragman sonu çicek yolma durumlar.. nazın elinden tarık yeteri kadar çekiyordu şimdide çiçekler buldu belayı.. iş bir papatyada bitse tamam.. :img-hyste
Murat kardeşim, sen mesajımdan alıntı yapınca farkına vardım. Ne biçim mesaj yazmışım ben yahu : ) Pekiştirme olasılık yapmışım. "Muhtemelen çok büyük ihtimalle". Çok ayıp bana. Üzgünüm ki Murat kardeşim, o sahnenin öyle çıkacağına inanmışım sanıyorum ben : )
Zaten şu yaşadıklarımızın hepsi rüya değil mi ölümlü dünyada ( Erdim ben galiba) : )
Selam arkadaşlar geçen haftaki bölümle ilgili yazılacak herşeyi muhtemelen siz yazmışsınızdır, bölümü zevkle seyrettim. Naz ve Tarık arasındaki rahatlığı görünce "nihayet" dedim,ayrıca Vahi Beyin Hulusi' nin Filiz ile ilgili söylediklerini dikkate alması, yalan zincirinin bozulmasında rol oynayacağı imajını verdi bana.
Bu haftaki bölüm fragmanını izlemediğim için herhangi bir tahminim yok henüz...Ama yorumlarınızdan Naz ve Tarık arasındaki ilişkide ilerleme olacak gibi... İlan-ı aşk konusu yılan hikayesine döndü ama güzel tarafı artık ikiside karşı taraftan aşk itirafı beklemiyor...
Papatya sahnesinde hepimiz rüya olduğu konusunda hemfikiriz ama telefonu camdan atma sahnesinde henüz karar veremedik anlaşılan:img-lady: Ben bu sahnenin gerçek olduğunu düşünüyorum,yaşanan bu kadar şeyden sonra hayal etmek yerine işi icraata dökmeyi tercih ederler herhalde:icon_whis yazdıklarınızı okuyunca papatya sahnesinin Belgin'İn hayali daha doğrusu kabusu:img-hyste olduğuna daha çok inanır oldum.Bu hayalinden sonra Belgin işe koyulup diziye girecek yeni kişiyi Tarık ve Naz'ın arasına kara kedi olarak koymaya karar vermiştir
Murat kardeşim, sen mesajımdan alıntı yapınca farkına vardım. Ne biçim mesaj yazmışım ben yahu : ) Pekiştirme olasılık yapmışım. "Muhtemelen çok büyük ihtimalle". Çok ayıp bana. Üzgünüm ki Murat kardeşim, o sahnenin öyle çıkacağına inanmışım sanıyorum ben : )
Zaten şu yaşadıklarımızın hepsi rüya değil mi ölümlü dünyada ( Erdim ben galiba) : )
ağa doğru dedin, doğru söyledin.. dünya oyundan oynaştan ibaret.. ermedin :img-hyste gerçek şu ki dedin.. :img-wink: eee o zaman iyi rüya görelimki sonu hayır olsun :img-wink: :img-yes:
dönelim diziye o zaman fragmanı iyi görelim, iyi olalım.. :img-hyste
Hah, bir Ermişimiz ile Dervişimiz yoktu.... tamamlandı.... hadi yarın akşam için istiareye yatında, ne olacak ne olmayacak bir anlayalım.
Büyükbaba.... arada bir olur öyle hatalar, neden üzdün kendini bu kadar ?
Unutma kusursuz dost arayan, dostsuz kalır. :img-yes:
schmetterling
07-03-07, 12:53
dün fragmanı ilk izlediğimde o çiçekli sahnenin rüya olduğunu düşündüm sonra bişi dikkatimi çekti kahvaltıda nazın üstünde pembe bir kıyafet var buda gerçek olabilir düşüncesini aklıma getirdi
son sahnedeki pembe kıyafetinin içinde siyah boğazlı kazak var ama.. ve sabah kahvaltı sahnesindeki de büyük olasılıkla pijama...
bu arada merveciğimize bu renkler de çok yakışıyor hep siyah kahverengi olmaz kş ama değil mi sayın mag'cılar:happy0064
Hah, bir Ermişimiz ile Dervişimiz yoktu.... tamamlandı.... hadi yarın akşam için istiareye yatında, ne olacak ne olmayacak bir anlayalım.
Büyükbaba.... arada bir olur öyle hatalar, neden üzdün kendini bu kadar ?
Unutma kusursuz dost arayan, dostsuz kalır. :img-yes:
allaaaa yandık.. :img-hyste canım buda olsun dedik herşey var madem.. :img-hyste ... bunlar sevgi mahsulu efem... dizimizde olunca oluyor.. ne olursan ol beri gel diyoruz.. değil mi ağa ?! :img-hyste
ama kusursuz dost arayan, dostsuz kalır.. :good: çok hoştu yahu. gerçekten güzel bir söz.. kusuru geçtik artık samimi olsun yeter.. :img-wink:
allaaaa yandık.. :img-hyste canım buda olsun dedik herşey var madem.. :img-hyste ... bunlar sevgi mahsulu efem... dizimizde olunca oluyor.. ne olursan ol beri gel diyoruz.. değil mi ağa ?! :img-hyste
ama kusursuz dost arayan, dostsuz kalır.. :good: çok hoştu yahu. gerçekten güzel bir söz.. kusuru geçtik artık samimi olsun yeter.. :img-wink:
Köküne kadar haklısın kardeşim. İyi niyetli olunduktan sonra herkese açık kapımız.
Ayrıca qsawe abla, müthiş bir laf söylemişsin. Şapka çıkardım, bir daha da takmıyorum. Küstüm.
whiteangel
07-03-07, 13:46
Yarın akşama kadar fragmanı izlememeye karar verdim:) İzledikçe kafam karıştı. Neresi rüya ,neresi hayal, neresi kabus .. derken işin içinden çıkamadım. Hayal de olsa rüya veya kabus da olsa biz bu sahneleri bölüm içinde izleyeceğiz nasılsa:img-wink: Ama papatya falı sahnesi çok güzel yahu:img-in_lo
Ermişler, dervişler... bu dizi hepimizi filozof yaptı :) Çok merak ediyorum senaristler ve yapımcı bizim kadar kafa yorup didikleseydi bir bölümü kaç günde çekerdi:img-hyste Alın size günün sorusu:img-hyste
arkadaşlar yorumlarınızı okudum ama bunlar araba bozuldu telefonda yok bence sabaha kadar mahsur kalacaklar öyle değilmi benim taminim burada yanlız olduklarına göre ben tarıktan aşkını itirafa gelecek ama naz ne karşılık verecek ben bunu kestiremiyorum sabahki masadaki haleri tarık bence sıkıtılı acaba neden bencede telefon atma ve nazın yaklaşması rüya ama bizlere bir kısmını göstermediler bunu dizide göreceğiz ben artık sevgili olup gizli yaşamalarını istiyorum başkalarının yanında patron şöfer ama yalnız olduklar zaman sevgili olsalar kaçamak yaşamaları bence güzel olur ne dersinizbalalım bekliyelim görelim yarın ne olacak:img-help: :img-help: :img-help: :img-hyste :img-hyste
şimdi fragmanda yangın sahnesini es geçmişler gibi görünsede bence yoldaki halleri özelliklede Naz'ın halleri yangından kurtuldukları esnada bunlar birbilerine iyice ısınmışlar. Belki, ilk defa ikiside kaybetme korkusu yaşayınca birbirlerinin kıymetini anladılar. Hele Tarık Naz'ı, kurtarmak için yangına dalınca
Naz',kahramanım diye boynuna sarılmıştır bu yüzden yolda şirinlikler yapacak kadar da keyifli kızımız, ee az şeymi bu zamanda kahramanlar bulmak şimdi diyorumki Naz, bu kahramanlıktan dolayı arabadaki hareketiyle Tarık'ı ödüllendimek istemiş olamazmı yani. Niye hep kötü tarafından bakıyoruz azıcık polyanacılık oynasak ne olur belki ben böyle istiyorum :img-yes: :img-wink:
araba sahnesi gerçek rüya yada hayal değil naz telefonu atarken böylece baş başa kalabiliriz diyorr:happy0064 çiçek verme sahnesinin rüya yada hayal olmasın hepimiz aynı fikirdeyizz ama bir bakarmışızz gerçekk:img-hyste sabırsızımmmm çokk yarın olsaa artıkk:img-pilot
şimdi fragmanda yangın sahnesini es geçmişler gibi görünsede bence yoldaki halleri özelliklede Naz'ın halleri yangından kurtuldukları esnada bunlar birbilerine iyice ısınmışlar. Belki, ilk defa ikiside kaybetme korkusu yaşayınca birbirlerinin kıymetini anladılar. Hele Tarık Naz'ı, kurtarmak için yangına dalınca
Naz',kahramanım diye boynuna sarılmıştır bu yüzden yolda şirinlikler yapacak kadar da keyifli kızımız, ee az şeymi bu zamanda kahramanlar bulmak şimdi diyorumki Naz, bu kahramanlıktan dolayı arabadaki hareketiyle Tarık'ı ödüllendimek istemiş olamazmı yani. Niye hep kötü tarafından bakıyoruz azıcık polyanacılık oynasak ne olur belki ben böyle istiyorum :img-yes: :img-wink:
herkese selam..bir süredir aranıza katılamadım..bakıyorum yine formdasınız :img-yes: fragmanı didik didik etmişsiniz yine :img-pilot
zer arkadaşım valla bende senin istediğin gibi olsun istiyorum..hem zaten öyle
olsa ne olur sanki yani :img-hyste
Özeline adresi azdım:) Fragmanı izle ve yorumunu alalım.:img-hyste Tabi yorum yapacak halin kalırsa.:img-wink: Bu kadar mı güzel olur bir fragman yahu.. Süper süper süper bir bölüm bizi bekliyor. Asuuu fragman muhabbetlerine kızmıyorsun değil mi:icon_whis
Dün aldım adresi.Ama maalesef cıkmak zorunda kaldım.:icon_sorr
Ama yorumumu şimdi hemen yapıım.Gerçi pek halim de kalmadı ama o fragmandan sora, neyse :)
Son sahne ve telefonu dışarı atma sahnesi kesin rüya.Hatta telefonu dışarı atma sahnesi (eğer fragmanı birleştirirsek) Belginin rüyası.Öbürü Tarıkın olabilir.:img-wink:
Yine güzel bir bolum bizi bekliyo bence.O öpüşme sahnesinin rüya olup olmadığını bilmiyorum ama olayın gidişatını düşünürsek o da rüyanın bir parçası gibi duruyoo.
Şu çellocudan bahsedersek, çok yakışıklı değil ama tarzı war.Naz da biraz cocuğun üstüne düşerse Tarık kesin kıskancaktır.Hatta Naz cocuğun üstüne düşmese bile kıskancaktır Tarık ama neyse :img-hyste
Fragmanın basında Tarık arabayı iterken Naz gülüyo falan yaa, orda Tarıka inanmadığını belirtmek istiyo heralde :) Çünkü Tarıkın surat beş karış.
Off yaa keşke her fragman gösterişte farklı yerlerini gösterseler :) :)
cancan00619
07-03-07, 17:58
Evet hemfikire varamadım arabadan telefonu atma konusunda o zaman diğer olaylar hakkında konuşalım diyorum ben artık...
Mesela şu çellocu çocuk cerenimo nun dediği gibi pek yakışıklı değil. Ama Mert gibi de iyilik meleği olacağını düşünmüyorum. Muhtemelen yine Naz a aşık olcak 4-5 bölüm sonra da bela olcak gibi gelio. Tipini beğenmedim. Çok sinsi bakıyo... :)
Bu arada fragmanı izleyemiyorum, youtube a giremiorum . Bu siteye giriş mahkeme kararınca engellenmiştir diye bir hata veriyor. Offf fragmanı bidaha bidaha izlemem lazım (30 olmuştur ama yine de bıkmıyorum...)
..::EmMy::..
07-03-07, 18:08
ayy fragmn çok güseldii kesnliklee..
araba sahnesine bittim nazın telefonu atışına..:)
o rüya deildir de dieri rüya gibi gelio bna..
gerçi inş. deildir dee=))
bu arada naz o çiçek werme sahnesnde çok tatlıydı yaa çok yakışmışş =)
pas.si.on79
07-03-07, 18:11
büyük ihtimal öyle olacak zaten bengi,...bütüüün fragman zevkim içime kaçtı...baştaki sahne hayal ,sondaki sahne hayal..e ,ne kaldı ,ortadaki hulusi,salatalık(kibarlığımdan böyle dedim),hacer anne,portakal suyu için mi izleyeyim şimdi..
bu arada zaten ztar da fragmanı damlalıkla veriyor gene:img-help: günde 2-3 kez birer damla
valla aynen katılıyorum... Ne olacak şimdi... Ztar ne yapmaya çalışıyor.. dizi yarın ama hiçç umurlarında değil...
arkadaşlar youtube kapatılmış türkiyeden erişilmiyo nerden seyredicez diziyi şimdi
cancan00619
07-03-07, 18:22
arkadaşlar youtube kapatılmış türkiyeden erişilmiyo nerden seyredicez diziyi şimdi
Aynen ya napıcaz biz!!!!!!! :sad53: :sad53: :sad53: google video ancak, benim kota aldı başını gidio zaten... offf offf (ama youtube nin yaptığı çok çok ayıp bir şey arkadaşlar birşeyler yapılmalıydı ancak bu şekilde olmamalıydı)
Evet hemfikire varamadım arabadan telefonu atma konusunda o zaman diğer olaylar hakkında konuşalım diyorum ben artık...
Mesela şu çellocu çocuk cerenimo nun dediği gibi pek yakışıklı değil. Ama Mert gibi de iyilik meleği olacağını düşünmüyorum. Muhtemelen yine Naz a aşık olcak 4-5 bölüm sonra da bela olcak gibi gelio. Tipini beğenmedim. Çok sinsi bakıyo... :)
Bu arada fragmanı izleyemiyorum, youtube a giremiorum . Bu siteye giriş mahkeme kararınca engellenmiştir diye bir hata veriyor. Offf fragmanı bidaha bidaha izlemem lazım (30 olmuştur ama yine de bıkmıyorum...)
O yazı hata diil.Haberin yok mu yoksa.ATATÜRKümüz hakkında Youtube da gösterilen bi hakaret videosundan dolayı İstanbul 1. Sulh Ceza Mahkemesi Youtube un Türkiyede gösterimini engelledi.
Tube lar biter mi?Buluruz biz ;) :)
belgin:dur şu tarığı bi arayım.dönmüşlermi acaba?
tarığın dürülülüsü:aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor.lütfen daha donra tekrar deneyiniz..
belgin:alah allah bide küçük hanımı arayım bakayım.
nazın dürülülüsü:aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor.lütfen daha sonra tekrar deneyin.
belgin:allah allah ikisininde telefonu kapalı.:icon_whis yok yok benim oğluşum telefonunu asla kapatmaz,ne zaman arasam karşımdadır..:icon_whis yok yok yok kesin bu kız bişey yaptı telefona..istermisin tarığın telini alıp kapatsın ,kendininkinide.sırf biz aramayalım bulamayalım diye..
ve birden gözlerinin önüne bi sahne gelir tarık ve naz arabadadırlar..naz işveli ve cilveli yanlız kalabilmenin mutluluğu ile pek mutlu görünmektedir..ama ya dürülülü çalarsa..hemen tarığın elindeki teli ustaca bir manevrayla alır.tarığın gözlerinin içine bakarak pencereden fırlatır..vede tarığa doğru yaklaşır.tam öpecekken..
belgin:yook yokkk oğluşumu kandırıyor.ah ahhhh olamaz..hemen bi çare bulmalıyım.planımı bir an önce hayata geçirmeliyim oğluşum elde gitmeden..
herhalde o sahne rüya ise böyle gerçekleşirdi:img-hyste
Banada aynen böyle olacak gibi geliyor ama bence bu kadar moralinizi bozmayın sanırım fragmanda olmayan bir sürü güzel sahne göreceğiz.
Bu arada youtube'a erişimin engellenmesi gerçekten çök kötü oldu ve bence yapılabilecek en kötü uygulama. Resmen kendimizi kandırıyoruz. Sorunların üstünü kapatmak onlardan kurtulmak anlamına gelmez. Bütün dünya hala o videoyu izleyebilirken hangi akılla erişimi engelliyorlar anlamıyorum :mad72:
Arkadaslar madem oyle, bi fikrim geldi.Biz de dizitube die bi site acalım.Bütün dizilerin eski bolumleri koyulabilsin.Nası fikir ama :)
eroglu_forever
07-03-07, 18:30
Öncelikle 2007 Türkiyesinde İnternete Uygulanan Sansürü Şiddetle Kınıyorum...
Arkadaşlar Youtube' A Girmenin Birçok Metodu War,
En Basitinden Aşağıdaki Sitelerden Girmeyi Deneyin :
http://www.gezdolan.com/
http://www.gizliweb.com/
OK???
cancan00619
07-03-07, 18:38
Öncelikle 2007 Türkiyesinde İnternete Uygulanan Sansürü Şiddetle Kınıyorum...
Arkadaşlar Youtube' A Girmenin Birçok Metodu War,
En Basitinden Aşağıdaki Sitelerden Girmeyi Deneyin :
http://www.gezdolan.com/
http://www.gizliweb.com/
OK???
bir süre bunları kullanıcaz... teşekkürler.
Barış ın sitesinde bir arkadaş ztar ın yeni dizisi Kader in 15 Mart perşembe günü yayınlanacağını yazmış..fragman o şekilde verilmiş..ee ne iş:img-polic bilgisi olan var mı..hayal mi gerçek mi:)bizim dizinin günü ve saatiyle oynanmaz umarım:img-cool2
seyyah_selda
07-03-07, 18:58
burcin_kaplan çok teşekkür ederim arkadaşım....:) kara inci sanırım haklısın :)ikisini de çok seviyorum ama BAG DERİM BEN :) :happy0064 :happy0064
perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorum çok tatlılar..her bölümü ayrı tatlııı.......cuma sınavım var ders çalışıyım nede olsa yarın yalancı yarim gübü bölüm sonrası etkisinden çıkmasıda kolay değil:img-hyste
handeozbek
07-03-07, 19:01
Arkadaşlar şimdi star haberde verdi. Youtube erişim yasağı kaldırılmış. Telekoma da yasağın kaldırıldığı bildirilmiş.Youtube en kısa zamanda açılacakmış
http://slivnica.org/forum/images/proxy/index.php?q=d3d3LnlvdXR1YmUuY29t&hl=1111101001
bende bu adresi önerecektim arkadaşlar yazmışlar ama lazım olur bulunsun;)
elmali-turta
07-03-07, 19:09
Barış ın sitesinde bir arkadaş ztar ın yeni dizisi Kader in 15 Mart perşembe günü yayınlanacağını yazmış..fragman o şekilde verilmiş..ee ne iş:img-polic bilgisi olan var mı..hayal mi gerçek mi:)bizim dizinin günü ve saatiyle oynanmaz umarım:img-cool2
aaa buket ablacım nasıl ya ne yapıo bu ztarr:mad72: acaba show'un aynı gün başlatacağı yeni dizisine karşı mı yayınlamayı düşünüo onu ama o zmn saat kaça koymuş kiii:butch: :mad72:
arkadaşlar doğrumu özcan denizin dizisi perşembeye konduğu bizim dizinin günü değişecek demeki neden böyle birşey yapığıyorlar acaba sebebini söylim haftaya şovda yeni bir dizi başlıyor ayrılık pana yapım bence onun için bakalım bizim diziyimi yoksa kaybolan yıllarım gününü değştirecekler arkadaşlar bu sitenin başındaki hitlerde yalancı yarim 4 cülükten düşmüş arkadaşlar oy atmaya unutmayın yalancı yarim birinciliğe çıkmalı lütfen
evet öyle bir şey var ben de gördüm ama yayın saatını vermiyorlar
arkadaşlar doğrumu özcan denizin dizisi perşembeye konduğu bizim dizinin günü değişecek demeki neden böyle birşey yapığıyorlar acaba sebebini söylim haftaya şovda yeni bir dizi başlıyor ayrılık pana yapım bence onun için bakalım bizim diziyimi yoksa kaybolan yıllarım gününü değştirecekler arkadaşlar bu sitenin başındaki hitlerde yalancı yarim 4 cülükten düşmüş arkadaşlar oy atmaya unutmayın yalancı yarim birinciliğe çıkmalı lütfen
O Ayrılık denen dizi 15 Mart da Show Tv de Doktorlar'dan sonra başlayacak yani saat 21:50 ya da 22:00 de...kısacası Kaybolan Yıllar'la çakışacak...bu durumda bizim değil Kaybolan Yıllar'ın günü değişecek çok büyük olasılık yani Özcan Deniz'in dizisi cidden 15 Mart da yayınlanırsa şayet...Özcan Deniz'in iyi bir kitlesi var,Ayrılık dizisi şu an da zaten çok gündemde olan Ermeni meselesiyle alakalı olarak Ermeni bir kızla Türk bir gencin aşk öyküsünü anlatıyor..Kaybolan Yıllar bu diziyle mücadele edemez ama dediğim gibi Özcan Deniz'in dizisi mücadele eder çünkü onun Asmalı Konak sayesinde edindiği sıkı bir kitlesi var.
elmali-turta
07-03-07, 19:22
O Ayrılık denen dizi 15 Mart da Show Tv de Doktorlar'dan sonra başlayacak yani saat 21:50 ya da 22:00 de...kısacası Kaybolan Yıllar'la çakışacak...bu durumda bizim değil Kaybolan Yıllar'ın günü değişecek çok büyük olasılık yani Özcan Deniz'in dizisi cidden 15 Mart da yayınlanırsa şayet...Özcan Deniz'in iyi bir kitlesi var,Ayrılık dizisi şu an da zaten çok gündemde olan Ermeni meselesiyle alakalı olarak Ermeni bir kızla Türk bir gencin aşk öyküsünü anlatıyor..Kaybolan Yıllar bu diziyle mücadele edemez ama dediğim gibi Özcan Deniz'in dizisi mücadele eder,onun seveni çok.
tezaycım inşallah dediğin gibi olur...bende böyle düşünmüştüm ama yinede emin olmak için önüzümdeki haftayı beklememiz gerek sanırım:img-cool2 inşallah o zamana kadar belli olur :img-blush :img-blush
cancan00619
07-03-07, 19:28
Umarım bizim dizimizle ilgili bir değişme olmaz...
ceza_cansu
07-03-07, 19:48
Selam herkese.Ben dizimizin gününün değişiceğini hiç sanmıyorum.Sanırım İki Aile dizisinin günü değişti Star da Kaybolan Yılları pazartesiye alır.Hem Star da farkında Yalancı Yarim izleyicilerinin yani bizlerin deli olduğunu.Yeni başlayan bir dizi için Yalancı Yarim'in gününü değiştirip bu delileri daha fazla delirtmeyi göze alamazlar:):)Hem olmaz ya diyelim değişti bırakın onu o gün düşünelim.Bizim şimdi düşünmemiz gereken daha önemli birşey var.Fragman:):)Gerçi onda da düşünmedik kare bırakmadık ya neyse:):)
=))) ya aklıma geldı bu tarık'ın odemesı gereken para noldu hanı yarışmıcaktı da para vericekti???
arkadaşlar kader pazartesi yayınlanacaktı hani..onun için iki ailenin köprünün saatini değiştirmişti..hatta iki ailenin salıya alındığı söyleniyordu..ztar ne yapıyor
böyle ya..zaten fragmanıda adeta nazlanarak yayınlıyo..nasıl yayın politikasıdır anlamadım gitti..Özcan Denizin dizisi diye ne yapacaklarını şaşırdılar..pazartesi gününü bi karıştırdılar.. şimdide sıra perşembeye geldi..ya Kaderi koyun salı gününe madem Özcan Denizin dizisi...oturmuş dizilerln günüyle,saatiyle niye oynuyorlar ki..
pas.si.on79
07-03-07, 20:03
=))) ya aklıma geldı bu tarık'ın odemesı gereken para noldu hanı yarışmıcaktı da para vericekti???
arkadaşım.Filiz annesiyle konuştu. büyük ihtimalle annesi halletti ....
Herkese iyi akşamlar,
Nefes nefese herkes dizinin gününden saatinden bahsedilmiş.dizinin günü saati mi değişecek diye herkesi bir endişe sarmış....
Benim için hiç önemli değil. Yani elbette saati çok geç olursa dizinin selameti açısından önemli.Yoksa ben ne zaman olsa bakarım.Erken olursa haber öncesi izleyemem.Ama bunların dışında sekizden sonra 00,00 arası istedikleri günde ve saatte yayınlasınlar.Ben YY DEN BAŞKA DİZİ SEYRETMİYORUM. başka bir iki tane olsada sadece oyanalanıyorum.Ama tabi başka dizileri seyreden arkadaşların için diyecek sözüm yok...Yalnız o zaman düşünürsünüz şimdi çok erken...
Yeni başlayan dizileri de gözünüzde büyütmeyin... Ö.Deniz Asmalı Konak ve Haziran Gecesinden kitle sahibi... Ama bu demek değil ki bu da tutacak.Ha belki tutar ama bu tamamen seyirciye bağlı...
Belgin hanım, Filiz'den bilgileri aldı. Bize de , gerekli ödemenin anne tarafından yapıldığını düşünmek kaldı.
Yarış özlemimizi ise mart ayında başlayacak F1 ve MotoGP yarışlarında gidereceğiz...
ya arkadaşlar dizifilm sitesinin yani bu formun ana sayfasında kendi açtığı hangi dizi hit (oylara göre) anketinde 5. sıraya düşmüşüz...biz yalancı yarim forumuna bu hiç yakışmadı...hadi arkadaşlar parmaklar çalışsın...hep 1. oluyorduk şimdi sonuncu olacağız...hadi bir gayret.........
ya arkadaşlar dizifilm sitesinin yani bu formun ana sayfasında kendi açtığı hangi dizi hit (oylara göre) anketinde 5. sıraya düşmüşüz...biz yalancı yarim forumuna bu hiç yakışmadı...hadi arkadaşlar parmaklar çalışsın...hep 1. oluyorduk şimdi sonuncu olacağız...hadi bir gayret.........
eeee hadi birinci olmalıyız...bu arada benim ulaşamadığım kişilere lütfen siz ulaşın ben sadece uyarmakla kalıyorum yazdığım msjlarla.....
eeee hadi birinci olmalıyız...bu arada benim ulaşamadığım kişilere lütfen siz ulaşın ben sadece uyarmakla kalıyorum yazdığım msjlarla.....
ewt arkadaşlar bu dizinin hakkını verelim dimi :D saldırın anasayfadaki oylama sutunlarına ehuehue
bu arada özcan deniz in dizisinin bizim dizi saatini kesecegini düşünmüyorum çünkü Y.Y. perşembe aksamları her zaman ilk 3 sırada yer buluyor.. e insaf yani
Uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum. Dayanamadım artık ben de üye oldum. Nasılsınız arkadaşlar? Hepiniz baştacı edilecek insanlarsınız. Muhteşem yorumlar.
Bu hafta harika olacak bölüm. Herşey rüya gibi ama bakalım. Umarım en azından birkaçı rüya olmaz :)
Hepinize saygılar.
ewt arkadaşlar bu dizinin hakkını verelim dimi :D saldırın anasayfadaki oylama sutunlarına ehuehue
bu arada özcan deniz in dizisinin bizim dizi saatini kesecegini düşünmüyorum çünkü Y.Y. perşembe aksamları her zaman ilk 3 sırada yer buluyor.. e insaf yani
özcan denizin dizisi zaten starda yayınlanacak:) yani eğer perşembe yayınlanacağı kesinse ya bizim dizi yada kaybolan yılların günü değişecek.
merhaba arkadaşlar,
ben aranıza yeni geldim...yorumlarınızı uzun uzun okudum..Gördüm ki sizde büyük cevherler var.Aranıza beni de alırsanız çok mutlu olurum.Sizin gibi olmak istiyorum.Ben kendimi biraz anlatayım.
Yalancı Yarim aşığıyım en başta..Mutlaka 3-5 kez izliyorum.Ztar yayınlarsa daha çok izliyorum.ama maalesef kanal hiç ilgilenmiyor diziyle...Kendi yağında kendi seyircisiyle kavruluyor...Kavrulmak dediniz de en son yangın sahnesi vardı.bizimkiler de fragmanda kömür gibi olmuş....
Ben barış akarsu fanıyım.. çok seviyorum.Merve yi de..
Burda herkes grup kurmuş..çok eğlencelesiniz ya...
Burçin,asu,serdar(tarık-naz),kara inci(songül)gamzeler,elmalı turta,ceza,anıl,whıteangel,nowar77,cave77,bülbül,j enn,büyükbaba ebru hepiniz çoşmuşsunuz
yarın perşembe çok güzel
handeozbek
07-03-07, 22:06
merhaba arkadaşlar,
ben aranıza yeni geldim...yorumlarınızı uzun uzun okudum..Gördüm ki sizde büyük cevherler var.Aranıza beni de alırsanız çok mutlu olurum.Sizin gibi olmak istiyorum.Ben kendimi biraz anlatayım.
Yalancı Yarim aşığıyım en başta..Mutlaka 3-5 kez izliyorum.Ztar yayınlarsa daha çok izliyorum.ama maalesef kanal hiç ilgilenmiyor diziyle...Kendi yağında kendi seyircisiyle kavruluyor...Kavrulmak dediniz de en son yangın sahnesi vardı.bizimkiler de fragmanda kömür gibi olmuş....
Burçin,asu,serdar(tarık-naz),kara inci(songül)gamzeler,elmalı turta,ceza,anıl,whıteangel,nowar77,cave77,bülbül,j enn,büyükbaba ebru hepiniz çoşmuşsunuz
yarın perşembe çok güzel
Aşk olsun yeni üye beni yazmamışsın ben olmadan burası olur mu? Galiba bu sefer fazla coşamadım. ÖSS Var napim.:img-blush
Uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum. Dayanamadım artık ben de üye oldum. Nasılsınız arkadaşlar? Hepiniz baştacı edilecek insanlarsınız. Muhteşem yorumlar.
Bu hafta harika olacak bölüm. Herşey rüya gibi ama bakalım. Umarım en azından birkaçı rüya olmaz :)
Hepinize saygılar.
Selam herkese;
Bende yaklaşık 5. bölümden itibaren Yalancı Yarimi izliyorum çok güzel bir dizi çok seviyorum. Daha iyi yerlerde olmayı hak ediyor. Ayrıca Merve ve Barışı çok beğeniyorum.
Yalnız forumda ne zamandır dikkatimi çeken bir şey var sanırım Bu Kara İnci denen arkadaşımız sanırım piskolog. Benim tedaviye ihtiyacım var kendi bana ulaşırsa memnun olurum :img-help:
arkadaşlar eğer dizimizin günü değişirse hafta içi olmasın mesela bence cuma veya cumartesi ama bence eni iyi cuma olur hem starın cuma dizisi yok zaten izleyici kitlesi toplamışız rahat rahat bağlandıktan sonra kimse bırakmaz yalancı yarimi :img-yes: :img-yes: :img-yes:
öncelikle herkese iyi akşamlar..çook uzun zaman sonra yine kendi
bilgisayarıma kavuştum ve yine burdaım..:icon_whis
yorum yapamadım çünkü fragmanı seyredememiştim..biraz önce nihayet izledim
ve ölüyodum:D rüya düşüncesini aklıma çok getiriom çünkü kendimi
umutlandırıp sonrada ekrana nası yani demek istemiyorum..yani sizin
deyiminizle yarın bende relax tvden izlemek istiyorum
ama o müzisyenimsi çocuktan hiç hoşlanmadım..tarık naz ve müzisyenimsi çocuk
otururlarken çocuk naza tarığı artist bi şekilde işaret edio gibi geldi..
yani şoförün burda oturmak zorundamı gibi bişi diyor olabilir..1300.fragman
izleyişimizden sonra böyle bir hisse kapıldım ama eğer öyle olursa seti
basıcam aranızdan biri beni karakoldan almaya gelirse sevinirim:img-blush ve
üstüne nazda haklısın,tarık sen beni dışarda bekle falan derse....
bide portakalsuyu bölümü war..2.tezimde onunla alakalı..bunlar meyvesuyu
falan içiyorlar o cafede..tarıkta sinir oluyor müzisyenimsiye ve meyve
suyunu yanlışıkla süsü werip onun üstüne döküyor olabilir..ve ertesi sabah
naz kahvaltıda portakalsuyuna uzanan tarığı aman aman sen alma dökersin
üzerime falan diye uyarıyo olabilir..bana böle geldi öyle olursa çok
gülerim:img-wink:
son bölüm rüyaysa kötü..ama tabi rüyanın kim tarafından görülceğine bağlı..
naz veya tarık görürse iyi ama 3.şahıslar görürse kötü:icon_whis
öf ya bugün bitip tükenmez:sad53:
sayın hande özbek,
kusura bakmayın bilemedim. Acemiyim ne olur kusuruma bakma. böyle birşey yaptım diye beni aranıza umarım almamazlık yapmazsınız.
senin yazılarını da okuyorum.Sen de çok deli yazıyorsun.Şeyy pardon yine kusur işledim sanırım...
ben bu bölümde son kısmın hayal olduğunu hiiçççç sanmıyorum. çünkü merveyle barış orda çok güzel duruyorlar...bandajlar falan saç şekilleri hep eski model ama ne yapsın kız artık şoför sevgilisi olduğu için imaj değiştiriyor...
arabadaki sahnede harika oooo kesinlikle rüya değil.. olamaz.olmamalı...
merhaba arkadaşlar,
yarın perşembe çok güzel
aramıza hoşgeldin..bnde yeni üye sayılırım..buradaki vampirler seninde kanını emmeye başlamış:img-yes: buradaki sıcak ortamı farketmen çok güzel..ben burda çok eğleniyorum seninde eğleneceğine eminim:good: sana iyi eğlenceler ve kocaman merhabalarbye (yasal uyarı:bağımlılık yapar)sölemedi deme:img-wink:
handeozbek
07-03-07, 22:24
sayın hande özbek,
kusura bakmayın bilemedim. Acemiyim ne olur kusuruma bakma. böyle birşey yaptım diye beni aranıza umarım almamazlık yapmazsınız.
senin yazılarını da okuyorum.Sen de çok deli yazıyorsun.Şeyy pardon yine kusur işledim sanırım...
ben bu bölümde son kısmın hayal olduğunu hiiçççç sanmıyorum. çünkü merveyle barış orda çok güzel duruyorlar...bandajlar falan saç şekilleri hep eski model ama ne yapsın kız artık şoför sevgilisi olduğu için imaj değiştiriyor...
arabadaki sahnede harika oooo kesinlikle rüya değil.. olamaz.olmamalı...
A çoktan aramıza aldık. Öyle olmasa bana deli demene izin verir miyim?:img-hyste Anca bu formu keşfedenler buranın ne olduğunu anlarlar sende anlamışsın. Çoktan kaydın gerçekleşti.Geçmiş olsun.:img-grin2
burcin_kaplan
07-03-07, 22:29
Selam herkese;
Bende yaklaşık 5. bölümden itibaren Yalancı Yarimi izliyorum çok güzel bir dizi çok seviyorum. Daha iyi yerlerde olmayı hak ediyor. Ayrıca Merve ve Barışı çok beğeniyorum.
Yalnız forumda ne zamandır dikkatimi çeken bir şey var sanırım Bu Kara İnci denen arkadaşımız sanırım piskolog. Benim tedaviye ihtiyacım var kendi bana ulaşırsa memnun olurum :img-help:
Hepinize saygılar.
selamlar arkadaşlar gördümki bugün üye olan kişi sayısı artı we artık bende bu çekingenliğimi yenip geldim sonunda..
herkese selamlar uzun bir zamandır yazılarınızı takip ediyorum.özelikle buyukbaba,Anıl_ , simser ,burcin_kaplan,beybolat arkadaşları çok takip ettim her zmaan haklı düşünceleriyle öne çıktılar..Özelliklede MAG gruhunu kuran Buyukbaba'ya çok teşekkür ederim hiç gruhum olmamıştı şuana kadar ama artık bende bir MAGcıyım:)
bu arada Kara İnci MAG hakkında attığın laflarda ortaya daha dikkatli olmanı öneririm(dost tavsiyesi:) )
Selamlar arkadaşlar hoş geldiniz aramıza:) kişi sayımız az olsada az ve öz diyebiliceğimiz nitelikteyiz.Sizlerinde sonunda kayt olmasına çok sevindim yeniş kayt olan bütün üyelere açığız helede MAgcıysa daha çok seviniriz tabiki:)
bu arada kara inciye laf yok aslında oda içlerinde bir yerlerde MAGı barındırıyor farkında değil:img-hyste
Sentüp'le ilgili bugün oldukça yorum yapıldı malum günün flaş haberi:) Mehmet Ali Birand'ın bu konu ile ilgili yaptığı yorumu alkışlıyorum:img-clapp
Perşembe dizi bombardımına tutulan gün oldu,haftalardır ekrana yeni girecek dizilerin reklamlarıı yapılıyor ama YY'nin fragmanlarını bul bulabilirsen,gelecek olan dizileri bu kadar tartışmaya gerek yok bence perşembe akşamı ya yalancı yarim izlenecek ya yalancı yarim izlenecek(en azından ben öyle yapacağım)fazla siyasetçi gördüm kendimi:img-fie:
denizci-ilker
07-03-07, 22:53
yeni üye arkadaşlar hoşgeldinizzz...:img-yes: .herkes aynı hastalıktan burda terapi görüyor .ama iyileşip ayrılan yokkkk ..:img-hyste ben bu araba içindeki sahnenin çabucak yaşanmasını istemiyorum yaa..zaten geçen haftanın giriş bölümünü göremeden gelişme ve sonuç larını izledik ..ve biz bu haldeyizz :love04:..bu arada yeni katılan arkadaş çok kalmasınn . ve en son sahne görsel açıdan güzel duygusal açıdan da olur inşallah ..:happy0064 :happy0064 (bende ne çok şey istemişim yahuu.:img-pilot )...
Sentüp'le ilgili bugün oldukça yorum yapıldı malum günün flaş haberi:) Mehmet Ali Birand'ın bu konu ile ilgili yaptığı yorumu alkışlıyorum:img-clapp
Perşembe dizi bombardımına tutulan gün oldu,haftalardır ekrana yeni girecek dizilerin reklamlarıı yapılıyor ama YY'nin fragmanlarını bul bulabilirsen,gelecek olan dizileri bu kadar tartışmaya gerek yok bence perşembe akşamı ya yalancı yarim izlenecek ya yalancı yarim izlenecek(en azından ben öyle yapacağım)fazla siyasetçi gördüm kendimi:img-fie:
bu tüm söylediklerine sanırım tüm forum katılır..bu kadar aşk dolu komik ve sosyal konulara yer veren bir dizi yoktur heralde..dışarıda duyuyorum bazen:yy'nin bir tek kemikleşen kitlesi war onun dışında izlenmiyor deniyor..hiç katılmıyorum..benim arkadaşım 5 6 bölüm önce izlemeye başladı ve internetten ilk bölümleride izlio şimdi..ama bu şekilde reklam yapılmadan gidilirse çok büyük haksızlık yapılcak hem bize hem de dizi ekibine..fragmanı bile koklatıyorlar..isterlerse dünyanın en iyi oyuncularının oynadığı bi dizi başlasın ister dünyanın en güzel konusu bulunup o dizi yapılsın ben yinede yy'den vazgeçmem:img-blush özetsiz bir pazartesi fragmansız bir salı ve yy'siz bir perşembe düşünemiyorum..
yavaş yavaş deliriyorum:img-pilot
~ topiqq ~
07-03-07, 23:05
yeni üye arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz, çoğunuz da MAG'cısınız çok iyi yaa hehe =)) ..hepinize forumda iyi eğlenceler ve yorumlar :) yarın güzel bi bölüm izleyeceğiz, bakalım neler olacak ;)
özetsiz bir pazartesi fragmansız bir salı ve yy'siz bir perşembe düşünemiyorum..
yavaş yavaş deliriyorum:img-pilot
Sevdim bu sözünü:img-wink:
Etraftakiler deli gözüyle baksa da merak etme bu forumda hepimiz aynıyız,hatta deli olmak aranan temel şart:img-hyste :img-hyste
arkadaşlar sizin hızınıza ulaşmak imkânsız nerdeyse önceden az da olsa yazdıklarınızı okuyordum o kadar uzunkii şimdi en son 2-3 gün önce girmiştim..
bizimkiler artık delirdigimi düşünecekler die korkuyorum wallaha her odama geldiklerinde yalancı yarimle ilgili bişe ekranda..bu site olsun barış akarsınun sitesi, merve sevinin sitesi geçmiş bölümler filan.. bazen bende kendi kendime diyorum çok kendini kaptırdın die ama ne yapim nerdeyse hergün geçmiş bölümlerinden bakabildigime bakıyorum. şimdiye kadar baştan sona 5-6 kere izlemişimdir herhalde.. :D
Etraftakiler deli gözüyle baksa da merak etme bu forumda hepimiz aynıyız,hatta deli olmak aranan temel şart:img-hyste :img-hyste
teşekkür ederim içimi rahatlattın:good: bende yakında tescillenirim zaten
dizimize yaklaşık 21 saat kaldı..çabucak perşembe gelsinn.sabrım kalmadı:icon_sorr en iyisi uyumak..uyuduğumdada ya nazı ya tarığı görüyorum yada o havada uçuşan siyah şeyi:img-wink:
bence bu bolumde harika olacak..Bana nazın telefonu atması ve son sahne
ruya gibi geldi gerçi ruyada olsa çok güzel bi sahneye benzio naz tatlı gülüo:img-wink:
yalanci yarim tekrar var suan euro starda izlemek isteyenlere duyrurlur...
Aaaa ne münasebet:icon_whis Ben gaayet akıl sağlığı yerinde bir izleyiciyim. Burayı hep takip ediyorum ama artık cevap verme ihtiyacı hasıl olduğundan üye oldum. Bi tutturmuşsunuz deliler, ermişler, dervişler:icon_whis
Ben normalim:img-wink: ve sıkı bir yy izleyeniyim:icon_whis
burcin_kaplan
07-03-07, 23:56
Aaaa ne münasebet:icon_whis Ben gaayet akıl sağlığı yerinde bir izleyiciyim. Burayı hep takip ediyorum ama artık cevap verme ihtiyacı hasıl olduğundan üye oldum. Bi tutturmuşsunuz deliler, ermişler, dervişler:icon_whis
hoş geldiniz aramıza ne tesadüf bende aynı şeyleri düşünüyorum bende gayet normalim.Bu forumda olmayanlarda bir gariplik war olay bizden kaynaklanmıyor:img-hyste
BARIŞAHASTA
08-03-07, 00:14
barış akarsu ne diyor albümdeki bir parçadda ''aklını kullan adını çıkar deliye,her gün bayram eglenmek kalır geriye''ne güzel demişler ama..bizde her daim deliler olarak...yazıyoruz bu arada bence bu kesin rüya bu bandanalı haller filan yok ya kesin bu rüya
deli deli olduğunu kabul etse zaten ona deli demezler:img-hyste hepiniz hoş geldiniz arkadaşlar...biz halden anlarız..dökün içinizi rahat olun..:)dostlar arasındasınız...:)
selamlar arkadaşlar gördümki bugün üye olan kişi sayısı artı we artık bende bu çekingenliğimi yenip geldim sonunda..
herkese selamlar uzun bir zamandır yazılarınızı takip ediyorum.özelikle buyukbaba,Anıl_ , simser ,burcin_kaplan,beybolat arkadaşları çok takip ettim her zmaan haklı düşünceleriyle öne çıktılar..Özelliklede MAG gruhunu kuran Buyukbaba'ya çok teşekkür ederim hiç gruhum olmamıştı şuana kadar ama artık bende bir MAGcıyım:)
bu arada Kara İnci MAG hakkında attığın laflarda ortaya daha dikkatli olmanı öneririm(dost tavsiyesi:) )
Sevgili dostum tavsiyen için çok teşekkür ederim.Ama kusura bakma bende Mag'cıları ciddiye almama hastalığı var. Bu yüzden senin sözlerin bana ulaşamadan yok olup gidiyor.Seni duyamıyoooruuuuummmm.Bilmem anlata bildim mi?:img-hyste
Not:Bu arada bu yazım tarzı bana tanıdık geldi.Acaba daha önce tanışmışmıydık?:icon_whis :img-hystePardon tanışmadık sanırım.Bu Mag dili, ondan tanıdık geldin herhalde... :img-hyste
Selam herkese;
MAG87 doğru adrestesin.Hiç merak etme ben seni bulurum.Daha önce bulduğum gibi... :img-yes: :img-hyste
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.Bugün forumda nüfus patlaması var.Emin olun burda çok mutlu olacaksınız.Darısı yeni geleceklere... :img-yes: :img-hyste
Selamlar arkadaşlar hoş geldiniz aramıza:) kişi sayımız az olsada az ve öz diyebiliceğimiz nitelikteyiz.Sizlerinde sonunda kayt olmasına çok sevindim yeniş kayt olan bütün üyelere açığız helede MAgcıysa daha çok seviniriz tabiki:)
bu arada kara inciye laf yok aslında oda içlerinde bir yerlerde MAGı barındırıyor farkında değil:img-hyste
Burçin'im benim içim Bag'la o kadar dolu ki Mag'a yer bile yok.Üstelik ben öyle gereksiz şeyleri içim de barındırmıyorum... :img-yes:
Son günün içine girmiş bulunuyoruz.Umarım beklentilerimizi karşılayan güzel bir bölüm seyrederiz... :img-yes:
Ya arkadaşlar sakın bu YouTube sitesini de Belgin Hanım kapattırmış olmasın bizimkileri rahatça izleyemeyelim diye :D
İyice kafayı bozduk walla sonumuz nolcak kuşkulanmaya başladım yau
barış akarsu ne diyor albümdeki bir parçadda ''aklını kullan adını çıkar deliye,her gün bayram eglenmek kalır geriye''ne güzel demişler ama..bizde her daim deliler olarak...yazıyoruz bu arada bence bu kesin rüya bu bandanalı haller filan yok ya kesin bu rüya
Hepsini geçtim de Tarık'ın boynundaki o eski türk filmlerinden fırlayan facia ötesi kaşkolü görünce kopmuşum:img-wink: Ben de Barış'ınşarkısından yola çıkarak Tarık'a diyorum ki;"AKLINI KULLAN O KAŞKOLU AT BERİYE...HERGÜN BAYRAM ADAM GİBİ GİYİNMEK KALIR GERİYEEEE:img-hyste "..öhöö sanırım ben iyi değilim...SONGÜLLLLLLLLL...........HANDEEEEEEEEEEE EEEEE...ve hatta hatta hala..ARİF VERİMLİİİİİİİİİİİİİ:img-hyste
pLatFormCu
08-03-07, 03:48
Arkadaşım sana ve yeni gelen tüm arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum. Ne iyi ettiniz de geldiniz. Ama ne yalan söyliyeyim nickiniz çok çarpıcı.:good: Bu nickten bazı arkadaşların derin anlamlar çıkaracağına eminim.
Aramızda çok mutlu olacağınızdan eminim:) Bu saate kadar Abbas Güçlü ile Genç Bakış'ı izledim. Hani yalancı yarimden iki satır söz edilir mi diye:icon_whis Yok yok biz normal değiliz. Hasreettt nerdesin, kaç saat, kaç dakika, kaç saniye kaldı 34. bölüme:icon_whis
haklısın ablacım yaa normal değiliz bizzz (nerden biz oluyosak, ben daha foruma yeni katıldım bi kere:icon_whis )
selamlar, ben yeni geldim umarım beni de aranıza kabul edersnizzz:P:P
ya ben nereye düştüm böyle yaaa, tam bi savaşın ortasına düşmüşüm gibi hissettm yani, bag mag fln, iyce bölünmüşsünüz, onların da nolduğunu anlasam bi tam süper olcak ama:icon_whis :icon_whis
ya ama ben kalbimin taaaa en içinde derinlerde biyerde maga karşı daha yakın hissediyorum kendimi niyeyse, nolduğunu da anlamadım ama:img-hyste
bu arada yarın bi kedisi de gelse forumun....(allah söyletiyo heralde, yeni gelmiş halimle ne kedisi yoksa.....:img-wink: )
haklısın ablacım yaa normal değiliz bizzz (nerden biz oluyosak, ben daha foruma yeni katıldım bi kere:icon_whis )
selamlar, ben yeni geldim umarım beni de aranıza kabul edersnizzz:P:P
ya ben nereye düştüm böyle yaaa, tam bi savaşın ortasına düşmüşüm gibi hissettm yani, bag mag fln, iyce bölünmüşsünüz, onların da nolduğunu anlasam bi tam süper olcak ama:icon_whis :icon_whis
ya ama ben kalbimin taaaa en içinde derinlerde biyerde maga karşı daha yakın hissediyorum kendimi niyeyse, nolduğunu da anlamadım ama:img-hyste
bu arada yarın bi kedisi de gelse forumun....(allah söyletiyo heralde, yeni gelmiş halimle ne kedisi yoksa.....:img-wink: )
Sevgili pLatFormCu aramıza hoşgeldin.Bakıyorum foruma hemen adapte olmuşsun.Daha önce ki sayfaları okuduysan tarık_naz arkadaşımızın forumu gruplandırması vardı.Sen bu yorumunla ermişler bölümüne adaysın bence:img-hyste .Şu derinliklerinde hissettiğin Mag yakınlığına gelince bana bir uğra.1-2 seanslık işi var onun... :img-yes: :img-hyste
pLatFormCu
08-03-07, 04:05
Sevgili pLatFormCu aramıza hoşgeldin.Bakıyorum foruma hemen adapte olmuşsun.Daha önce ki sayfaları okuduysan tarık_naz arkadaşımızın forumu gruplandırması vardı.Sen bu yorumunla ermişler bölümüne adaysın bence:img-hyste .Şu derinliklerinde hissettiğin Mag yakınlığına gelince bana bir uğra.1-2 seanslık işi var onun... :img-yes: :img-hyste
sayın kara inci.....
ben içimdeki bu mag aşkıyla gayetmutluyum efem....:icon_whis
tabi bag için de her zaman bi yerim var:img-wink:
sayın kara inci.....
ben içimdeki bu mag aşkıyla gayetmutluyum efem....:icon_whis
tabi bag için de her zaman bi yerim var:img-wink:
O zaman şöyle yapalım.Sen yine de bana gel seanslarla Bag için daha geniş bir yer açalım içinde.Daha sonra bakarsın Mag içinden taşınmış sadece Bag kalmış... :img-yes: :img-hyste
Arkadaşlar günaydın.
Bakın size deliliğin tanımını yapayım;
Yolda gidiyorsunuz. Kendinize sorular soruyorsunuz, sesli. Dışarıdan duyanlar kendi kendinize konuştuğunuzu sanıyorlar. Buraya kadar hiç bir problem yok. Ama, eğer ki o sorduğunuz sorulara kendiniz cevap veriyorsanız işte o zaman delirmeye başlıyorsunuz demektir :)
Bunu neden anlattım bilmiyorum. O kadar çok deli dediniz ki :)
Şu magcı bagcı olayını bir kenara bırakalım lütfen. Tamam ben tüm benliğimle magcı olabilirim ama, bagcılara da gönlümün kapıları sonuna kadar açıktır. Hepiciğimiz kardeşiz :)
Kimseyi zorla mag yapmayız. Yürekten gelmeli. Gelmiyorsa olamaz zaten. Hem neden olsun ki zaten? Olamamalı zaten.
Ama bagcıların hususiyetle psikiyatr tutmaları. Olmadı yakışmadı.
Herneyse, bugün o malum sahnelerin rüya mı yoksa gerçek mi olacağını öğreneceğiz. Şu dizi yüzünden çalışamaz oldum. Ama bir gerçek var ki, o da bu ikisinin artık bizim istediğimiz kıvama gelmiş oldukları. Tarık Tekelioğlu bahsine kadar da böyle gidecek muhtemelen. O zaman da bizleri acı ve ızdırap bekliyor. Tarık'ın deli gibi Naz ın peşinden koşacağı sahnelere hazırlanın. Yeter di mi Naz'ın koştuğu?
Hadi yeter bu kadar. Ben müsadenizi isteyeyim. Görüşmek ümidiyle.
Günaydın. (Başlıkla alakasız olduğu için kusura bakmayın, bilgi edinmek istersiniz diye yazıyorum)
Dün İstiklal'de Barış Akarsu'yu bir arkadaşıyla gezerken gördüm. Diziye arada bakıyorum... Ama Barış TV'de göründüğünden biraz daha kiloluydu sanki.
whiteangel
08-03-07, 11:51
Arkadaşlar günaydın.
Bakın size deliliğin tanımını yapayım;
Yolda gidiyorsunuz. Kendinize sorular soruyorsunuz, sesli. Dışarıdan duyanlar kendi kendinize konuştuğunuzu sanıyorlar. Buraya kadar hiç bir problem yok. Ama, eğer ki o sorduğunuz sorulara kendiniz cevap veriyorsanız işte o zaman delirmeye başlıyorsunuz demektir :)
Bunu neden anlattım bilmiyorum. O kadar çok deli dediniz ki :)
Şu magcı bagcı olayını bir kenara bırakalım lütfen. Tamam ben tüm benliğimle magcı olabilirim ama, bagcılara da gönlümün kapıları sonuna kadar açıktır. Hepiciğimiz kardeşiz :)
Kimseyi zorla mag yapmayız. Yürekten gelmeli. Gelmiyorsa olamaz zaten. Hem neden olsun ki zaten? Olamamalı zaten.
Ama bagcıların hususiyetle psikiyatr tutmaları. Olmadı yakışmadı.
Herneyse, bugün o malum sahnelerin rüya mı yoksa gerçek mi olacağını öğreneceğiz. Şu dizi yüzünden çalışamaz oldum. Ama bir gerçek var ki, o da bu ikisinin artık bizim istediğimiz kıvama gelmiş oldukları. Tarık Tekelioğlu bahsine kadar da böyle gidecek muhtemelen. O zaman da bizleri acı ve ızdırap bekliyor. Tarık'ın deli gibi Naz ın peşinden koşacağı sahnelere hazırlanın. Yeter di mi Naz'ın koştuğu?
Hadi yeter bu kadar. Ben müsadenizi isteyeyim. Görüşmek ümidiyle.
Aramıza hoşgeldiniz arkadaşım. Müsadenizle bir yanlışınızı düzelteyim:img-wink:
Ama bagcıların hususiyetle psikiyatr tutmaları. Olmadı yakışmadı. Bunu da nerden çıkardınız? Kasdettiğiniz kişi Kara İnci
arkadaşımız ise; O zaten bir BAG olup, tutulmuş falan değildir.:img-wink:
Naz Tarık'ın Tekelioğlu olduğunu öğrenince daha çok koşacak peşinden. Ah bir de Alfonso olduğunu öğrenirse seyreyleyin kıyameti:img-hyste
Aramızda mutlu olmanızı dilerim. Artık 34. bölüme saatler kala merak ve heyecan dorukta.:)
Pardon ama BAG ve MAG ne demek? Yani konuya Fransız kaldım... {Hayır hayır, ben onları sevmiyorum, en iyisi ben yine Türk kalayım... :img-hyste }
Sanki çok zor bir sınav sorusu sormus gibi kimseden cevap çıkmadı, iyi mi? :img-hyste
Selam Herkese;
Şöyle okuldaki ders arasından yararlanıp girip foruma bakayım dedim ama pek bir sessiz buldum sizleri :) Bugün büyük gün arkadaşlar ATV yeni 2 iddalı yapımı ile perşembe günlerini ele geçirme çabası içinde. Bugün alacağımız reyting gerçekten önemli olacak. İnşallah yy ekibide bunun farkındadır ve bizlere güzel bir bölüm hazırlamışlardır. Bugünkü cehennemden karlı çıkan umarım biz oluruz.
Edit: nzlhan ;
BAG: Barışı anlayanlar grubu forumda avatarında Barış resmi olanların %80 i bu gruba üyedir. Kurucusunu bilmiyorum :) Ayrıca grubun en tehlikeli üyesi Kara İncidir. Kendisi biraz korkutucu olmasına rağmen veya öyle bir izlenim olmasına rağmen, beni güldürmeyi başarabilmektedir :) Aynı zamanda Kendisi YY piskoloğudur. Eğer günde 15 defadan fazla fragmanı izlemeye başlamışsan veya boş zamanlarında Yalancı Yarim de ne olur gibi düşünceler kafanı meşgul ediyorsa veya dahada ileri gidip çeşitli anketlerde Yalancı Yarimin 1. olması, peşinden gelenlere fark atması gibi garip ama hırs içeren duygulara kapılmışsan, sana kesinlikle bu arkadaşımızdan bir seans almanı tavsiye ederim :)
MAG: Merveyi anlayaMAyanlar grubu. Buna aslında bir grup demek yalnış olabilir. Bu bir felsefe, bir devrim.. Kurucusu forumdan olan Büyükbaba, yani sevgili Şahin abimizdir.
Son Edit: Eğer kendine bir grup seçeceksen MAG felsefesini gerçekten çok iyi irdelemen ve sindirmen lazım. Sanırım BAG için öyle bir kural yok "Ben BAG cıyım" diyen BAG oluyor. O yüzden sayıları biraz fazla. Ha bu arada seanslar sırasında sakın olaki Kara İncinin sözleri seni grup seçerken etkilemesin.
34.bölüm heyecanı forumu sessizliğe bürümüş,fırtına öncesi sessizliği:img-hyste
Papatya sahnesi:
Naz:Seviyor,sevmiyor,seviyor,sevmiyor..
Tarık:Naz'ım,ne yapıyorsun?
Naz:Bırak beni Tarık,şu an seni delicesine dövmek istiyorum:icon_whis
Tarık:Ne?
Naz:Ne denmez, efendim...sen beni sevmiyorsun,falda öyle çıktı,papatyalar yalan söylemez:icon_whis
Tarık:Ah Naz evlendik,çoluk çocuğa karıştık hala naz yapıyorsun..
Tarık Naz'a gözlerin şarkısını söyler Naz Tarık'a sarılır
Tarık:Gördünmü Naz nerden nereye geldik,şimdi evliyiz,pembe panjurlu evimiz,biri kız biri oğlan iki yavrumuz,saksıda küpeli ve fesleğen çiçeklerimiz var
Naz:Çellomuzda var Tarık,onu unutma,hatırası var
Tarık:Evet çellomuzda var,niye boşuna üzelim kendimizi değilmi?
Naz:Doğru söylüyorsun ama birde bizi hiç yanlız bırakmayacak annen var..diyorum ki artık anneni huzur evine vermenin vakti gelmedimi
Tarık:Ama Naz o benim annem,dediğini nasıl yaparım?
Naz:Karar ver artık Tarık ya annen ya ben?
Tarık:Tabi ki sen ,peki Naz annemi kandırmanın bir yolunu bulurum
Tarık ve Naz birbirlerine sarılırlar.Belgin kan ter içinde uykudan uyanır
Belgin:Hayırrr..ah Tarık ah bana bunlarıdamı yapacaktın,itiraz edip annemi seçiyorum bile demedin,ah bu günleride mi görecektim..yok,yok ben buna izin vermem,veremem,o kız oğlumun aklını başından aldı,yoksa hayatta Tarık böyle bir şey yapmaz,ben yapacağımı bilirim,kimse oğluşumu bana karşı dolduramaz.Hemen bir şeyler yapmalıyım,dur bakalım Belgin sabah ola hayrola
Selam Herkese;
Şöyle okuldaki ders arasından yararlanıp girip foruma bakayım dedim ama pek bir sessiz buldum sizleri :) Bugün büyük gün arkadaşlar ATV yeni 2 iddalı yapımı ile perşembe günlerini ele geçirme çabası içinde. Bugün alacağımız reyting gerçekten önemli olacak. İnşallah yy ekibide bunun farkındadır ve bizlere güzel bir bölüm hazırlamışlardır. Bugünkü cehennemden karlı çıkan umarım biz oluruz.
BAG: Barışı anlayanlar grubu forumda avatarında Barış resmi olanların %80 i bu gruba üyedir. Kurucusunu bilmiyorum :) Ayrıca grubun en tehlikeli üyesi Kara İncidir. Kendisi biraz korkutucu olmasına rağmen veya öyle bir izlenim olmasına rağmen, beni güldürmeyi başarabilmektedir :) Aynı zamanda Kendisi YY piskoloğudur. Eğer günde 15 defadan fazla fragmanı izlemeye başlamışsan veya boş zamanlarında Yalancı Yarim de ne olur gibi düşünceler kafanı meşgul ediyorsa veya dahada ileri gidip çeşitli anketlerde Yalancı Yarimin 1. olması, peşinden gelenlere fark atması gibi garip ama hırs içeren duygulara kapılmışsan, sana kesinlikle bu arkadaşımızdan bir seans almanı tavsiye ederim :)
MAG: Merveyi anlayaMAyanlar grubu. Buna aslında bir grup demek yalnış olabilir. Bu bir felsefe, bir devrim.. Kurucusu forumdan olan Büyükbaba, yani sevgili Şahin abimizdir.
Son Edit: Eğer kendine bir grup seçeceksen MAG felsefesini gerçekten çok iyi irdelemen ve sindirmen lazım. Sanırım BAG için öyle bir kural yok "Ben BAG cıyım" diyen BAG oluyor. O yüzden sayıları biraz fazla. Ha bu arada seanslar sırasında sakın olaki Kara İncinin sözleri seni grup seçerken etkilemesin.
Ağzından bal damlıyor canım kardeşim. İşte layıkiyle bir MAG üyesi. Alnından öpüyorum seni.
BAG: .....
Eğer günde 15 defadan fazla fragmanı izlemeye başlamışsan veya boş zamanlarında Yalancı Yarim de ne olur gibi düşünceler kafanı meşgul ediyorsa veya dahada ileri gidip çeşitli anketlerde Yalancı Yarimin 1. olması, peşinden gelenlere fark atması gibi garip ama hırs içeren duygulara kapılmışsan, sana kesinlikle bu arkadaşımızdan bir seans almanı tavsiye ederim :)
...
Sevgili ANIL_; ayrıntılı cevabın için tesekkürler...
Yok, ben genelde tarafsızım... :) Kimse ilgi alanıma girmiyor, sadece dizinin geneline bakıyorum... Ve bir gruba üye olmaktansa her grubun üyesiyle ayrı ayrı didismek daha çok hosuma gidiyor... :img-hyste
Arkadaşlar, siz dünkü yeni üyelerin gerçekten yeni üye olduğuna emin misiniz?
Bana pek bir tanıdık geldiler.Sanırım onlar da kendi izledikleri dizinin başrolünde oynayan karaktere özendiler.Birden fazla kimlik kullanmaya karar verdiler.Ama Allah vere de sonunda asıl kimliklerini unutmasalar.Ama gördüğüm kadarıyla hangi kimliği alırlarsa alsınlar, seçtikleri ve destekledikleri grupları sonuna kadar savunmaktan vazgeçmemişler.Neyse elbet vardır bir bildiğiniz diyorum ve hepinize sevgilerimi sunuyor ve bir an önce akşam olmasını sabırsızlıkla bekliyorum.
whiteangel
08-03-07, 14:36
Arkadaşlar, siz dünkü yeni üyelerin gerçekten yeni üye olduğuna emin misiniz?
Bana pek bir tanıdık geldiler.Sanırım onlar da kendi izledikleri dizinin başrolünde oynayan karaktere özendiler.Birden fazla kimlik kullanmaya karar verdiler.Ama Allah vere de sonunda asıl kimliklerini unutmasalar.Ama gördüğüm kadarıyla hangi kimliği alırlarsa alsınlar, seçtikleri ve destekledikleri grupları sonuna kadar savunmaktan vazgeçmemişler.Neyse elbet vardır bir bildiğiniz diyorum ve hepinize sevgilerimi sunuyor ve bir an önce akşam olmasını sabırsızlıkla bekliyorum.
Arkadaşım lütfen kimseyi zan altında bırakmayınız.:img-wink: Malum esas olan beyandır. Arkadaşlarımız forumu ziyaretçi olarak izlemişler, izlemişler... Nihayetinde üye olup yazmaya karar vermişler.:img-wink: Ne de iyi etmişler. Hoşgelmiş, sefa gelmiş, hoş yazmışlar.:img-cool2 Devamını dileriz.
Bu arada forumdaki sessizlik ve durgunluk ürkütücü boyutta.:icon_whis Sanırım herkes son saatler çabuk geçsin diye kendini çiçekli papatyalı bahçelere parklara vurdu.:icon_whis
Arkadaşlar, 5 saatimiz kaldı...Akşamdan itibaren yazışma trafiği hızlanacak...You Tube problemimiz de olduğuna göre,bütün hırsımızı yazışmadan çıkaracağız...Şu son saatlerimizi, DİZİ HİT'i oylayarak geçirelim mi? Ne dersiniz OYLAMAYANLAR ? Ha gayret...
Arkadaşım lütfen kimseyi zan altında bırakmayınız.:img-wink: Malum esas olan beyandır. Arkadaşlarımız forumu ziyaretçi olarak izlemişler, izlemişler... Nihayetinde üye olup yazmaya karar vermişler.:img-wink: Ne de iyi etmişler. Hoşgelmiş, sefa gelmiş, hoş yazmışlar.:img-cool2 Devamını dileriz.
Bu arada forumdaki sessizlik ve durgunluk ürkütücü boyutta.:icon_whis Sanırım herkes son saatler çabuk geçsin diye kendini çiçekli papatyalı bahçelere parklara vurdu.:icon_whis
Estağfurullah,arkadaşım. Ne haddime.
Hayır o değil de ben sadece başlarda saf saf okuyup,ne güzel foruma yeni üyeler katılmış diye sevindiğim için, olayı anlayınca kendime güldüm. Ancak daha sonra maksadı anlayınca bu konuda üzerime düşen vazifeyi yaptığımdan (hem de birkaç kez) şüpheniz olmasın.
Ayrıca madem bugün forum bu kadar sessiz,bir konudaki fikrimi yazayım.Okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar, yeni başlayacak bir takım diziler nedeniyle endişelenmeye başlamışlar.Ben pek anlam veremedim.Zira YY, temposunu düşürmediği sürece izleyici kaybedeceğini düşünmüyorum.Yani bu dizi izleyici kaybedecekse başka diziler yüzünden değil,izleyiciyi eskisi kadar tatmin edemediği için kaybedecektir.Hani derler ya bu dizinin tek rakibi yine kendisi olacaktır.İzleyicinin beklentileri karşılandığı sürece herhangi bir kayıp yaşanacağını düşünmüyorum.En azından ben kendi adıma şunu rahatlıkla söyleyebilirim:Perşembe akşamları diğer kanallarda hangi programların yayınlandığından haberim bile yok,çünkü o akşam benim evimde Star’dan başka bir kanal izlenmiyor.
acaba diyorum forumun bu durumu fırtına öncesi sessizlik mi?
kimseler konuşmuyor,yorum yapmıyor....sabırsızlıkla saat 20:00 bekleniyor sanırım....bende bekliyorum tabi de..iş arası sizin yorumlarınızı okumak iyi oluyordu...:img-blush
neyse oylamaya da katıldım..bekliyorum bende akşamı..neler olacak göreceğiz...
34.bölüm heyecanı forumu sessizliğe bürümüş,fırtına öncesi sessizliği:img-hyste
Papatya sahnesi:
Naz:Seviyor,sevmiyor,seviyor,sevmiyor..
Tarık:Naz'ım,ne yapıyorsun?
Naz:Bırak beni Tarık,şu an seni delicesine dövmek istiyorum:icon_whis
Tarık:Ne?
Naz:Ne denmez, efendim...sen beni sevmiyorsun,falda öyle çıktı,papatyalar yalan söylemez:icon_whis
Tarık:Ah Naz evlendik,çoluk çocuğa karıştık hala naz yapıyorsun..
Tarık Naz'a gözlerin şarkısını söyler Naz Tarık'a sarılır
Arkadaşlarrr, bence papatya sahnesi hint filmleri ndeki gibi bir sahne olacak. Tarık şarkı söyleyecek, naz da mimik yapacak. Görürsünüz bakın yok demişti dersiniz. Bu arada IŞIK ablamın hepinize çok selamları var. doktora savunması var yakında, kampta. Daha 33ü bile izleyemediğinden foruma giremiyor. Kendisi BAGcıdır, ben se MAGcıyım :D
schmetterling
08-03-07, 15:59
acaba diyorum forumun bu durumu fırtına öncesi sessizlik mi?
kimseler konuşmuyor,yorum yapmıyor....sabırsızlıkla saat 20:00 bekleniyor sanırım.....
hem de ne bekleme.. ah ah zaman geçmiyor vallahi... gecen haftaki bölümden sonra , yani fragmanda görmediğimiz binerce güzellikle karşılaştıktan sonra beklentisi artıo insanın:happy0064
oooo aramıza yeni,yeni arkadaşlar katılmış aman ne güzel hepiniz hoş geldiniz
arkadaşlar.
akadaşlar gerçekten sitede bir sesizlik var gerçekten bende merakla akşamı bekliyorum bakalım bizler neler bekliyor bu akşam umarım retingler yüksek gelir atv iki dizi bir den başlatıyor 20 deki ağa dizisi gibi görünüyor bakalım neler olacak bide arkadaşlar özcan denizin dizisi haftaya başlıyormuş sabatan beri fragmanı dönüyor bence bugünki retinglere göre star karar verecek gibime geliyor bana öyle geliyor bu beniim düşüncem arkadaşlar hitleri unutmuyoruz değilmi dizimiz zirvede olmalı.
whiteangel
08-03-07, 16:24
Arkadaşlarrr, bence papatya sahnesi hint filmleri ndeki gibi bir sahne olacak. Tarık şarkı söyleyecek, naz da mimik yapacak. Görürsünüz bakın yok demişti dersiniz. Bu arada IŞIK ablamın hepinize çok selamları var. doktora savunması var yakında, kampta. Daha 33ü bile izleyemediğinden foruma giremiyor. Kendisi BAGcıdır, ben se MAGcıyım :D
Sevgili IŞIKa doktora savunmasında başarılar dilerim. Bir an evvel aramıza dönmesi dileğiyle, özledik kendisini. (Ayrıca BAG olmasına çok sevindim. Ben de diyordum ''IŞIK'a neden bu kadar kanım ısındı? '' Anladım ki kan çekmiş:) Aaaa ne kanlı bir mesaj oldu:img-cool2 )
Estağfurullah,arkadaşım. Ne haddime.
Hayır o değil de ben sadece başlarda saf saf okuyup,ne güzel foruma yeni üyeler katılmış diye sevindiğim için, olayı anlayınca kendime güldüm. Ancak daha sonra maksadı anlayınca bu konuda üzerime düşen vazifeyi yaptığımdan (hem de birkaç kez) şüpheniz olmasın.
Ayrıca madem bugün forum bu kadar sessiz,bir konudaki fikrimi yazayım.Okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar, yeni başlayacak bir takım diziler nedeniyle endişelenmeye başlamışlar.Ben pek anlam veremedim.Zira YY, temposunu düşürmediği sürece izleyici kaybedeceğini düşünmüyorum.Yani bu dizi izleyici kaybedecekse başka diziler yüzünden değil,izleyiciyi eskisi kadar tatmin edemediği için kaybedecektir.Hani derler ya bu dizinin tek rakibi yine kendisi olacaktır.İzleyicinin beklentileri karşılandığı sürece herhangi bir kayıp yaşanacağını düşünmüyorum.En azından ben kendi adıma şunu rahatlıkla söyleyebilirim:Perşembe akşamları diğer kanallarda hangi programların yayınlandığından haberim bile yok,çünkü o akşam benim evimde Star’dan başka bir kanal izlenmiyor.
Arkadaşım iyi diyorsun, doğru diyorsun da.. Ya dizinin günü değişirse:icon_sorr Benim tek endişem bu. Aslında makul olan bizim dizinin gününün ve saatinin aynı kalması.Bakalım bekleyip göreceğiz. Bu konu önümüzdeki hafta netleşecektir.:img-cool2
Bence araba itme sahnesi gerçek,
telefon atma ve yakınlaşma sahnesi belginin kabus hayali,
yeni gelen partner gıcığın teki,
papatya falı sahnesi ise tarık yada nazın hayali,
ayrıca o sahne bana hint filmlerini anımsattı, tarığın boynundaki atkı nazın mimikleri falan, bence tarık şarkı söyüyor o sahnede :happy0064
ve çooook şirinlerr.. özellikle de sarılma sahnesi muhteşem:good:
umarım değişmez gün ve saatimiz...başka günde düşenemiuorummm yalancı yarimii:img-in_lo
bu arada akşamı beklerkenn ölücemm:img-hyste daha kaç saat varr:sad53:
star tv dizimizin gününü değiştirmeye kalkmasın.başka gün mü yokda perşembe gününe getirmeye çalışıyorlar Özcan Deniz'in dizisini.:icon_whis kemikleşmiş kitlesi olan dizilerin gününü değiştirmekle hata yaparlar.:img-cool2 bugün dizimiz var.fragmana bakılırsa çok güzel bölüm olacak.yeni başlayacak dizilerin bizi etkileyeceğini sanmam.bizi tek etkilecek senaristler olur.diziye heyecan katılır,tekdüze devam etmesse eminim çok başarılı olacaktır.:icon_shad
star tv dizimizin gününü değiştirmeye kalkmasın.başka gün mü yokda perşembe gününe getirmeye çalışıyorlar Özcan Deniz'in dizisini.:icon_whis kemikleşmiş kitlesi olan dizilerin gününü değiştirmekle hata yaparlar.:img-cool2 bugün dizimiz var.fragmana bakılırsa çok güzel bölüm olacak.yeni başlayacak dizilerin bizi etkileyeceğini sanmam.bizi tek etkilecek senaristler olur.diziye heyecan katılır,tekdüze devam etmesse eminim çok başarılı olacaktır.:icon_shad
ya arkadaşım çok yaşa bende şimdi bu konuyu yazacaktım...star perşembeye kader i koyuyor ama henuz saat belırtmedi...hep beraber olup çok ca mail atıp dizimizin günü ve saatı ıle oynamasalar...noooolur hadı hep beraber mail bombardımanı yapalım ..ki biz önce davranalım...:img-yes:
ya nete girmeyecektim ama reklamları islerken bi baktım kader 15 mart perşembe alllahhh dedim yoksa bizim dizinin saati mi değişiyo çok korktum
bu sıraları ne çok bag ve mag üyeleri aramıza katılıyor.hepsi hoş gelmişler.:D
ben ve ablam BAG'ız.BARIŞ AKARSU ANLAYANLAR GRUBU. Barış Akarsu
Türkiye'nin yeni rock starı:img-punk: :img-punk: :img-punk:
ceza_cansu
08-03-07, 17:43
Selam arkadaşlar.Bugün gerçekten forumda bir sessizlik var e tabi herkes akşamı bekliyor.Bakalım nasıl bir bölüm olucak akşamki bölüm.Bu arada yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.Emin olun doğru yerdesiniz:img-wink:
elmali-turta
08-03-07, 17:44
Selamlar herkese.Dün bir baktım bir çok arkadaşımız üye olmuş bende dayanamadım ve bugün üye oldum.Bende sıkı bir Yalancı Yarim izleyicisiyim.Yalnız şunu belirtmek istiyorum bende deliliğin d si bile yoktur.Gayet sakin ve aklı başında biriyim(hem yalancı yarim izlicek hemde aklı başında olucak.Ben bile inanmadım bu yazdığıma:):):))Bu arada BAG ya da MAG benim için pek farketmez ama MAG grubu beni biraz korkuttu.Onlarla iyi geçinmek lazım:icon_whis Bende bundan sonra bir MAG cıyım:):)
:img-hyste :img-hyste
öncelikle hoşgeldin BAGCAGMAG nikinden anlaşılıyorki baya karışık birisin yani üç grubunda adını taşıdığın için:img-hyste :img-hyste
ama sana şunu diyim bnce korktuğun grup yanlış MAG grubunun kaç üyesi varki ondan korkuyosun bir BAG grubunun yanında.Ben senin yerinde olsam BAG'dan korkardım,hemde BAG kara inci gibi bir üyeyi barındırırken korktuğun grup yanlışşş:img-hyste :img-hyste
İyi akşamlar herkese..lafın gelişi bir temenni oldu gerçi..bu akşamın kötü olması mümkün değil..benim de dikkatimi çektiği üzere forumda bir sükunet hakim..sanırım dizi başlayana kadar forum müdavimleri öz-hakiki kimliğini bulmak üzere inzivaya çekildi:)
bugün ben kendimi pek bir relax hissediyorum nedense :)bu bölüm çook güzel olacak..herkes mutlu-mesut foruma akacak..burası yıkılacak..
ayrıca dizinin günü ile ilgili de eski paranoyam azaldı..gününün değişmesini tabii ki istemem ama sanki değişse bile orada da aynı reytingi alır gibi geliyor bana ..cuma dan perşembeye alındığında da aynı endişeyi yaşadık ama sonuç gayet güzel oldu..neden..çünkü bu dizinin "çıkmaz ayın son perşembesinde de yayınlanacak olsa bir şekilde izleyecek gayet makul ve mantıklı bir izleyici kitlesi var:)
allahım bu ben miyim:img-blush :icon_sorr gidip bir aynaya bakayım geleyim:img-pilot :)
CAG diye de mi bir grup var? Ve anlamaktan kastınız nedir? Yani anlamak var anlamak var, degil mi? :)
evet sessizlikk var hepimiz akşamı bekliyoruz...
çokk sabırsızızz tabi..yeni gelenlerr hoşgeldilerr çoğalıyoruzzz:happy0064
bu arada dün yalancı yarim listesinin olduğu bir imza yapmaya çalıştımmm:img-hyste o kadar kalabalığızz kii imzaya sığmadıı bende boşverdimmm:img-yes:
nejatdidem
08-03-07, 17:59
evet sessizlikk var hepimiz akşamı bekliyoruz...
çokk sabırsızızz tabi..yeni gelenlerr hoşgeldilerr çoğalıyoruzzz:happy0064
bu arada dün yalancı yarim listesinin olduğu bir imza yapmaya çalıştımmm:img-hyste o kadar kalabalığızz kii imzaya sığmadıı bende boşverdimmm:img-yes:
haha evet herkes akşamı bekliyor heyecanlaa:)yap yaa iyi olurr ama gerçekten de çok kalabalığız=)
arkadaşlar ne bu sesizlik görende eliniz tutuldı yazı yazmıyolar diyicek heralde bir buçuk saat kala heycanlandınız yazı yazamıyosunuz konuşucak konu bulamadınız heralde hadi hadi canlanın:icon_whis :icon_whis
Evet perşembe geldi sonunda;en sevdiğim gün:)(Yalancı Yarimin günü değişmediği sürece:icon_whis )Bugünün perşembe olmasının dışında başka bir özelliği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması;forumdaki tüm bayanların(MAG'cı,BAG'cı,KAG'cı,TAG'cı ayırt etmeden:))Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum:img-wink:
Ne alaka diyeceksiniz ama bugün nedense aklıma bu foruma ilk kayıt olduğum gün geldi.O zamanlar Ihlamurlar Altında izliyordum ve internetten Tuba Büyüküstün'ün resimlerini arıyordum tesadüfen bu siteyi buldum ve onun resimlerini alabilmek için üye oldum meğersem gerek yokmuş:img-hyste(Sanatçıların ayrı bölümleri varmış,saflık işte:img-hyste )Baktım forumda ciddi ciddi dizileri tartışıyorlar,fragmanları yorumluyorlar ben sadece resimleri alırım 40 yılda bir de yorum yaparım diye düşünüyordum taki Yalancı Yarim dizisini izlemeye başlayıncaya kadar,burada kendimi bol bol(en azından bana göre bol:)) yorum yaparken buldum:img-blushRaiting kavramını bu diziyle öğrendim,bir diziyi bu kadar sahipleneceğimi hiç düşünmezdim.Neyse gelelim asıl konuya;dizinin günü değişirse ne olur?Yeni gününe ve saatine göre değişir ama sonuçta maçın karşısında 6 küsür raiting almış bir diziden bahsediyoruz bu çok önemli bir rakam;dizi senaryosu,temposu ile istikrarlı giderse hangi gün olursa olsun farketmez...Ama ben Star yöneticilerinin yerinde olsam KY'yi değiştiririm.Kader dram dizisi,KY dram dizisi ikisi art arda ağır gelir bence...Eğer Kader Yalancı Yarim'den sonra yani 22.00'ye konursa ve beklenildiği gibi raiting rekorları kırarsa,Yalancı Yarimle ikisi gün birincisi olur bu da bizim işimize gelir...Herneyse yarinki raitingler bu açıdan önemli kararı büyük ölçüde etkileyeceğini düşünüyorum.Bu akşamda geçen haftaki bölüm gibi mükemmel bir bölüm izlemek dileğiyle,herkese iyi seyirler:img-wink:
EDİT:Her ne kadar onu anlayamasamda:img-hyste bir MAG'cı olarak:img-cool2Merve'nin de Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum:)
burcin_kaplan
08-03-07, 18:37
Selamlar herkese.Dün bir baktım bir çok arkadaşımız üye olmuş bende dayanamadım ve bugün üye oldum.Bende sıkı bir Yalancı Yarim izleyicisiyim.Yalnız şunu belirtmek istiyorum bende deliliğin d si bile yoktur.Gayet sakin ve aklı başında biriyim(hem yalancı yarim izlicek hemde aklı başında olucak.Ben bile inanmadım bu yazdığıma:):):))Bu arada BAG ya da MAG benim için pek farketmez ama MAG grubu beni biraz korkuttu.Onlarla iyi geçinmek lazım:icon_whis Bende bundan sonra bir MAG cıyım:):)
cansucum ay pardon BAGCAGMAG'cım aramıza hoş geldin.Bir kişiyi daha MAGda görmemiz çok güzel bir duygu:)işllah böyle artmaya dewam ederiz:img-wink:
bu arda dizimizin başlamasına çok az bir süre kaldı hadi hayırlısı diyelim..işllah umut ediiğim gibi gene çok güzel bir bölüm izleriz
pas.si.on79
08-03-07, 18:42
iyi akşamlar arkadaşlar veeeeeeeeeeeeeeeeeee
evet veeeeeeeeeeee diziye sadece 1saat 20 dakika var.Ben henüz işyerindeyim.Ama sanki bir aksilik olmayacak erken çıkacak gibiyiz...:happy0064
Bu arada yazamıyorum çizemiyorum okuyamıyorum işler malummmmm
Şuan hiçbirşey düşünemiyorum.dizi nerde kaldı nerde bitti.Bir hafta boyunca biz ne yaptık... Ne düşündük.Ne saçmaladık... Ne zırvaladık..Niye güldük...Niye üzüldük... Ben kimim nerdeyim:img-hyste Eyyvaahhh :icon_whis Songül yetiş imdat bir seans diziden önce ...:img-hyste
Hakikaten arkadaşlar heyecanla bekliyorum..Akşam umarım romantik güzel anlar olur... Bol bol Tarık ve Naz ı görürüz birlikte tabii....
cancan00619
08-03-07, 18:53
artık neredeyse son 1 saat.:img-blush 1 saat sonra tüm soru işaretleri kalkıcak bakalım çok merak ediyorum bu bölümü... (Ah bi de prison break l a çakışmasa)
Yorumlara bu başlıktan devam edebilirsiniz.Fakat arkadaşlar :
Yeni başlık hayırlı olsun
Diziye dakikalar kaldı
gibi tek cümlelik mesajlar yazmayınız.Özellikle belirtilmiş olmasına rağmen yapan arkadaşlar oluyor.Uyarı yazmadan silinecektir bu tarz mesajlar o yüzden dikkat etmenizi tekrar hatırlatıyorum arkadaşlar..
Keyifli paylaşımlar olması dileğiyle
Sevgiler
Ehlocan
whiteangel
08-03-07, 19:12
34. Bölüm Yorumlar Başlığımız hayırlı ve uğurlu olsun. Bölüme dakikalar kaldı. Keyifli seyirler hepimize.Sevgili moderatörümüz ehlocan'a teşekkürler.
Arkadaşlar bu bölümde umduğumuzdan çok daha fazlasını bulacakmışız gibi geliyor bana. Ben relax tv den izlemek üzere hazırlıklarımı yaptım bile.:happy0064
Sebebini anlamadığım bir coşku var içimde. Hadi hayırlısı bakalım.
DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN:img-cool2
yoğun bi haftadan sonra perşembe günün gelmesini sabırsızlıkla bekliyordum ve büyük gün geldi. belki bu hafta son kez bugün yayınlanacaz. o yüzden bugün sonmuş gibi zevkle dizimizi izleyelim. bırakalım gün konusuyla kanal uğraşsın.
çok güzel, çok romantik ve bi o kadar da ateşli(her bakımdan) geçen bir 33.bölümden sonra geldik 34.bölüme. umuyorum ki bu bölümde çok güzel olacak. ne olursa olsun.
herkese iyi seyirler.
evet az bir zaman kaldı bakalım ne gibi sürprizlerle karşılaşıcaz. rüya dediğimiz sahnelerin gerçek olması ve tarık la naz ın bol sahneleri olması dileğiyle... diyip bölüm başlamadan duamı yapıyım :)
bu arada özcan denizin dizisi perşembe günüymüş starda, yy nolucak :( saat 8de mi acaba? büyük ihtimal öledir çünkü onun dizileri hep öle oluo. ya değiştirmezler inş. dizimizin yerini hele cumaya alırlarsa yanarım işte ozmn :(
Arabadaki öpüşme sahnesi ile eski Türk filmleri tarzındaki sahne rüyaymış.Belgin karakedi operasyonunu başlattı.:(.Tarık ile Naz'ın arası yine biraz açıldı.Naz'ı bazen anlayamıyorum.İnşallah bu karakedi operasyonu başarısız olur ve Tarık ile Naz'ın arasındaki bağlar daha da kuvvetlenir.
meltem-cmbl
08-03-07, 20:33
ay gülmekten öldüm çok komikti ya fragmandaki sahneler rüyaymış meğer:(
kaynanalara ölüm... :img-hyste :img-hyste töbe yarabbim sinirlerim tepeme geldi.. şimdi.. ah belgin nine ahhh :img-wink: bırak şu gençleri yahu... hay oğluşun kadar.. neyse kötü dua etmeyelim.. :img-hyste :img-hyste
naz bizi yanılttı arkadaşlar.. :icon_evil
Naz neredeyse herifin içine düşecek ya :(:(.Tarık'ın 3. rakibi de geldi anlaşılan of off.
Barış Akarsu'dan bahsetmeleri de hoştu doğrusu.
Sadri de ne gerek var Tarık olayını durduk yere Ayşe'ye anlatmaya.Ümit şüphelendi bakalım neler olacak...
kaynanalara ölüm... :img-hyste :img-hyste töbe yarabbim sinirlerim tepeme geldi.. şimdi.. ah belgin nine ahhh :img-wink: bırak şu gençleri yahu... hay oğluşun kadar.. neyse kötü dua etmeyelim.. :img-hyste :img-hyste
naz bizi yanılttı arkadaşlar.. :icon_evil
Murat allah aşkına kaynana filan deme öp başına koy..kadın bak nasıl da haklıymış..analar yanılmaz kardeşim...ben bir adet NAZ rica edeyim ..çok NAZ boğasım varrrrr:dito
Ah Naz ah oğlanın içine düştün resmen:img-help: ben sana ne diyim be kızım tabir-i caizse resmen yazdın popçu Burak'a:icon_evil :icon_evil :icon_neut
yani hala kıskandırma modu mu ?! yani bunlar hiç yol almadı mı? yani o dere kenarı boşuna mıydı?! ne yani ya o romans gecesi.. haydaa... desene j. timberlake abi gelse naz sıyıracak ha.. yada tarkan.. töbeee bu lem aşk.. :img-wink: :img-cool2
Murat allah aşkına kaynana filan deme öp başına koy..kadın bak nasıl da haklıymış..analar yanılmaz kardeşim...ben bir adet NAZ rica edeyim ..çok NAZ boğasım varrrrr:dito
nowarcım haklısın yane.. inanırmısın şoktayım.. tamam bir reaksiyon illaki bekliyordum ama bu kadarda fazla değil.. tüh be altı boş bir aşk mı diye endişelenmeye başladım.. :icon_sorr umarım yanılırız.. o zaman bir terk edilme durumları olsun derim
Naz'ın Belgin Hanım'la konuşurkenki saygısızlığı ve HALA Tarık'ı kıskandırmaya çalışmasına PES diyorum , başka da bişey demicem....
whiteangel
08-03-07, 21:08
AHHH Nazzz ahhhh:dito
Ahhh Tarık ahhh:img-in_lo
Naz'ın daha çoookkk fırın ekmek yemesi gerek çoookkk:icon_twis
Allah yardımcın olsun Tarık. Umarım Naz'ın bir açma kapatma düğmesi vardır.:img-hyste
dünyanın en büyük kayası nerede ?! gidip kafamı vurmak istiyorum.. yahu.. 33. bölüm komple rüya olsa gerek. kesin kesin.. :icon_evil :icon_evil
Tek bir şey söyleyeceğim şimdiye kadar hiç bir zaman söylemediğim bir şey, bu bölümü hiç ama hiç sevmedim.....
Birbirlerine bakmaları süperdi.Ah Naz ah.Hata üstüne hata yapıyorsun bu bölümde.Tarık da ne vardı evet kıskanıyoru dese yav öpüşmüşsünüz her şeyi yapmışsınız hala seni kıskanıyorum diyemiyor ya :(
whiteangel
08-03-07, 21:34
dünyanın en büyük kayası nerede ?! gidip kafamı vurmak istiyorum.. yahu.. 33. bölüm komple rüya olsa gerek. kesin kesin.. :icon_evil :icon_evil
Kayayı buldunsa bi dürülülü de. Hele son sahneyi hiç sevmedim.:icon_evil Hiç uymadı hiçç:img-cool2
AHHH Nazzz ahhhh:dito
Ahhh Tarık ahhh:img-in_lo
Naz'ın daha çoookkk fırın ekmek yemesi gerek çoookkk:icon_twis
Allah yardımcın olsun Tarık. Umarım Naz'ın bir açma kapatma düğmesi vardır.:img-hyste
yok kardeşim yok naz ın beyni ait olması gereken kıvama tekamülünü henüz tamamlamamış..artık ondan bir umudum kalmadı..belginin yerinde olsam naz a aşık bulacağıma tarık a eli yüzü düzgün aklı başında bir kız arardım..bu bölüm hele o son şarkı ve şarkıcı ile tarafımdan kara listeye alınmıştır..ahan da geçen hafta dediklerimi şöööyle bir yalıyorum ....
O kayaya Naz'ın kafasını vursak nasıl olur?? Ömür törpüsü kız...
şimdik dürüst olalım kerrratanın sesi güzel.. gerçi müzik tarzı farklı ama bunu belirtelim ama barışcık daha yakışıklı.. nasılda bakıyordu yahu.. naz naz.. yine tuttu naz inadın.. valla bu bölümde boyun kadar dilin evin kadar inadın vardı.. :icon_evil
Ya bilmiyorum belkide yanlış düşünüyorum önyargılıyım ama dizide zaten bir müzisyen varken yani Barış varken başka birinin şarkı söylemesine ne hacet vardı acaba?bari rock bir şarkı olsaydı hani yani....neyse birşey demeyeceğim başka,canım sıkıldı......biraz sakinleşip öyle yazarım....bu arada bu bölümden sonra Naz'a bol bol balık yağı tüketmesini öneriyorum fazlasıyla zeka açıcı olduğunu duymuştum :)))
bu senarıstler yıne sacmaladılar ben bu kadar sevsemde su bolumu ılk 45 dakıka harıc sevmedım !!!! bu ne ya gecen hafta hersey baslamıstı bırden 1o kusurlu bolumlere gerı donduk !!!!
Kayayı buldunsa bi dürülülü de. Hele son sahneyi hiç sevmedim.:icon_evil Hiç uymadı hiçç:img-cool2
aynen katılıyorum, hem de hiç uymadı:icon_evil :icon_evil
bölüm süper gidiyo bişey haricinde; Naz'ın Burağı görünce Tarığı unutması....
Bu kızın beyninde bir yerlerde bir sorun var heralde ne çabuk unuttu Tarık!la geçirdiği o romantik göl kenarını
pes yani pesss
Ya bilmiyorum belkide yanlış düşünüyorum önyargılıyım ama dizide zaten bir müzisyen varken yani Barış varken başka birinin şarkı söylemesine ne hacet vardı acaba?bari rock bir şarkı olsaydı hani yani....neyse birşey demeyeceğim başka,canım sıkıldı......biraz sakinleşip öyle yazarım.
aynen ben de sakinleşmeye çalışıyorum,40 bölümdür şarkı söyleniyor bu dizide hiç bu kadar uzun söylenmemişti, ya da bana çok uzun geldi...
Ya bilmiyorum belkide yanlış düşünüyorum önyargılıyım ama dizide zaten bir müzisyen varken yani Barış varken başka birinin şarkı söylemesine ne hacet vardı acaba?bari rock bir şarkı olsaydı hani yani....neyse birşey demeyeceğim başka,canım sıkıldı......biraz sakinleşip öyle yazarım.
doğru bir tespit.. gerçekten hiç gerek yoktu.. hadi sanatçı girdi... bari şarkı söyletmeyin.. yani 34. bölüm gerçekten can sıkıcı oldu.. bunu kabul etmek lazım.. sadece naz- tarık ilişkisi anlamında değil.. kurgu anlamında da eksikti.. ha şimdi gelip aşkın büyüklüğünü göstermek için işte naz ünlü birini bile çizdi tarığı sevdi gibilerinden.. olsun bunada gerek yoktu yani.. iki hafta romantik bir atmosfer görmek istemek çok ileri bir istek olmasa gerek..
az vahi beyin açıklamlarına bak... Skandal... resmen Skandal... :img-cool2 bu kadarına pes canım. oldu olacak nüfüs kağıdını alsan.. ve nazın kıyafetine ne demeli.. yok anam yok.. bunların aşkı başlarına geçsin diyorum.. :icon_evil sinirden olsa gerek.. bu naz kendi beyin hücreleri çerçevesinde inat mı yapıyor ne.. :img-hyste (sinirden ha )
aynen ben de sakinleşmeye çalışıyorum,40 bölümdür şarkı söyleniyor bu dizide hiç bu kadar uzun söylenmemişti, ya da bana çok uzun geldi...
evde bu işlerde uzman bir eleman var ..bu burak kardeş in bir iki yıl önce kaset çıkarmış..bir iki de klibi varmış..hayır işi yani:) ben şunu bilir şunu söylerim
20+33=0
Yani hiç bi etki bırakmadı bende bu bölüm ya.Hiç zevk alamadım.Anlamıyorum artık başlamadılar mı bunlar ilişkilerine nedir bu 3. kişi merakı senaristlerin.
Ümit gittikçe doğruya yaklaşıyor.Umarım Tarık ile Naz aşklarını doğru dürüst yaşamadan gerçek çıkmaz ortaya...
ya ne bileyim aslında güzel bir bölümdü ama başka bir sanatçı girmemeliydi bencede. Yani bide kendi dizisiymiş gibi şarkı filan hiç olmadı. Gerçi Nazla Tarığın bakışması güzeldi. Şu fulle kısmına çok güldüm. Sonra sanaydı hepsi sanaydı çok romantikti
Bence senaristlere kızmayın, dizinin bu şekilde biraz daha sürmesi gerekiyor demekki.
evde bu işlerde uzman bir eleman var ..bu burak kardeş in bir iki yıl önce kaset çıkarmış..bir iki de klibi varmış..hayır işi yani:) ben şunu bilir şunu söylerim
20+33=0
ne yazıkki doğru bir matematiksel ifade.. gerçekten.. hele naz o kıyafeti giyip geldi ya.. sanki düşman çatlatıyor.. yazık ya.. kendi beyin hücreleri nispetinde naz yapıyor işte.. :img-cool2
yine herzamanki gibi çok güzel bir bölümdü..
yeni kişiler gelecek ki dizi heycanlanacakk..
ama şu barış akarsu işini niye çıkardılarsa çok benziyorsun filan zaten herkez onu tanıyor die düşünüyorum.
reklam kokan hareketler bunlarr...:img-hyste
doğru bir tespit.. gerçekten hiç gerek yoktu.. hadi sanatçı girdi... bari şarkı söyletmeyin.. yani 34. bölüm gerçekten can sıkıcı oldu.. bunu kabul etmek lazım.. sadece naz- tarık ilişkisi anlamında değil.. kurgu anlamında da eksikti.. ha şimdi gelip aşkın büyüklüğünü göstermek için işte naz ünlü birini bile çizdi tarığı sevdi gibilerinden.. olsun bunada gerek yoktu yani.. iki hafta romantik bir atmosfer görmek istemek çok ileri bir istek olmasa gerek..
az vahi beyin açıklamlarına bak... Skandal... resmen Skandal... :img-cool2 bu kadarına pes canım. oldu olacak nüfüs kağıdını alsan.. ve nazın kıyafetine ne demeli.. yok anam yok.. bunların aşkı başlarına geçsin diyorum..
Tamam Barış'ın reklamı yapıldı bir şekilde;Burak Tarık'a Barış Akarsu'ya ne kadar benziyorsun falan dedi ama başka birine şarkı söyletmek niye?bence büyük hataydı ve hiç gerek yoktu.Diziye gelirsek son reklamdan öncesine kadar eğlendim çok güldüğüm sahneler oldu yani bu bölüm komikti ama romantizm sıfırdı...ayrıca Naz gözüme gözükmesin o kadar yaşanan özel şeye rağmen Tarık her şarkı herşey senin içindi derken o hala "siz" diyebiliyorsa demek ki hiçbirşeyin anlamı yokmuş onun için...hele dizinin sonu tam fiyaskoydu...herşey başa dönmüş gibi geldi bana.Üzgünüm ama ben bu bölümü çok fazla beğenmedim yani vasattı diyebilirim ama tabiki çok kötü değildi...neyse umarım yarın reytingler iyi gelir de günümüz değişmez yoksa işimiz zor.
Burak denilen karakteri tanıyor gibiyim.geçen sene sm'den kaseti çıkmıştı.
gerçekten popçu.şarkıyı söyleyince hatırlar gibi oldum.gerçeği söylemek gerekirse sesi güzel.
Önümüzdeki hafta kuşum aydın mı çıkacak bu diziye.....of ya tarık ın bu kadar sabrına ve alttan almasına da çok kızdım,tekrar ediyorum ilk defa bu diizi hakkında bunu söylüyorum bu bölümü hiç ama hiç sevmedim...
bizim diziyle mehter takımı arasında ciddi benzerlikler görüyorum arkdaslar yoksa b ana mı öyle geliyor yahu:) ikisinde ortak özelliği iki ileri bi geri gitmesii:):) yalan mı:):) ne umduk ne bulduk bu bölümdeee yahu:)
nazın son sahnedeki kıyafeti nasıldı ya öyle resmen tarığı çileden çıkartacak.:img-pilot bu naz akıllanmaz valla tahtalarından biri eksik herhalde.yakışıklı birini gördümü tarığı filan unutuyo.
hey_ozgurluk_87
08-03-07, 21:54
manyak bi bölümdü yaw gülmekden öldüm valla boyna didişip duruyolar buda renk katıyo. meğersem bu belgin neymiş ya aynı semra kaynana gibi oğluşum benim oğluşum:D:D
ha bu arada burakın sölediği şarkının adını bilen varmı???
whiteangel
08-03-07, 21:54
Tamam Barış'ın reklamı yapıldı bir şekilde;Burak Tarık'a Barış Akarsu'ya ne kadar benziyorsun falan dedi ama başka birine şarkı söyletmek niye?bence büyük hataydı ve hiç gerek yoktu.Diziye gelirsek son reklamdan öncesine kadar eğlendim yani bu bölüm komikti ama romantizm sıfırdı...ayrıca Naz gözüme gözükmesin o kadar yaşanan özel şeye rağmen Tarık her şarkı herşey senin içindi derken o hala "siz" diyebiliyorsa demek ki hiçbirşeyin anlamı yokmuş onun için...hele dizinin sonu tam fiyaskoydu...herşey başa dönmüş gibi geldi bana.Üzgünüm ama ben bu bölümü çok fazla beğenmedim yani vasattı diyebilirim ama tabiki çok kötü değildi...neyse umarım yarın reytingler iyi gelir de günümüz değişmez yoksa işimiz zor.
Bu yorumun altına imzamı atıyorum. Sakinleşinceye kadar da başka bişi yazmıyacağım. Sakinleşebilirsem tabi.
Hulusi ve Belgin sahneleri kurtardı bölümü.:img-cool2
Niye sürekli Tarık ?
Hep Tarık alttan alıyor..
Hep Tarık iyimser davranıyor..
Tarık bunları hak ediyor mu?
Birazda Naz'ın mücadelesini görmek istiyoruz..
burcincim ne demek bekleneni vermedi.. ooo bunu biraz iyimser yaklaşım buldum.. :img-cool2 bence skandaldı. :img-cool2 yani o 33. bölüm ardından böyle bir bölüm.. ve hala nazın " SIZ" demesi.. nereye koyacağımı bilmedim inan ki.. :icon_sorr
FeeLtoScreaM
08-03-07, 21:56
ya ne bileyim aslında güzel bir bölümdü ama başka bir sanatçı girmemeliydi bencede. Yani bide kendi dizisiymiş gibi şarkı filan hiç olmadı. Gerçi Nazla Tarığın bakışması güzeldi. Şu fulle kısmına çok güldüm. Sonra sanaydı hepsi sanaydı çok romantikti
Bence senaristlere kızmayın, dizinin bu şekilde biraz daha sürmesi gerekiyor demekki.
yani herkez senaristlere kızıyor ama düşünü bi tarık'da naz'da itiraf etse aşık olduklarını 2 - 3 bölüm güzel olucak sonra oda sıkmaya başlıyacak yine senaristlere söylenicez. Yani 3. bi kişi olmasa dizi ilerlemez...
manyak bi bölümdü yaw gülmekden öldüm valla boyna didişip duruyolar buda renk katıyo. meğersem bu belgin neymiş ya aynı semra kaynana gibi oğluşum benim oğluşum:D:D
ha bu arada burakın sölediği şarkının adını bilen varmı???
şarkının adı beni düşünme
Çok sinirliyim Ay önce bir kendime geleyim simdi bu konuda fransızım bu çocuk gerçekten şarkıcımı eğer öyle ise bizim dizimizde Barış varken bu kadar uzun şarkı söylemekde neyin nesi:icon_evil :icon_evil :icon_evil :icon_evil
askım_gkhan_alp
08-03-07, 21:57
bu bölüm beni çokkk sinir etti yaa..en çok ta burak denen çocuğa gıcık kaptım salak şey yaa..off eskidsen mert vardıı çıktı diziden şimdi başımıza burakkk beyefendii geldii off ya tam da her şey yolundA gidiyoduu ne güzelllll..keşke o yangın olayı çıkmasaydıı yaa..bi de naza sinir oldum ne o öyle süsülenmeler,püslenmelerrr off yaa..ama hep belginin yüzünden olduu bunlarrr..bi de az daha sadri ağzından kaçırıyoduu tarığın nerede yaşadığınıııı.....
ben bu bölümü çok beğendim.çok komikti.tek üzen nokta yine aşklarının eski durumuna dönmeseydi.
Ben bu bölümü 33.Bölümün devamı olarak izleyemedim malesef...
Sanki bambaşka bir YY'nin bir bölümü vardı. Diğer 33 bölümden bağımsız!!!!
Şuanda o bakış açısıyla bakmak ve hastalığımın verdiği bir sinir ilede yortum yazmak hiç istemiyorum... Ama komikmiydi diye sorarsanız kesinlikle komikti, güzelmiydi diye sorarsanız bazı bölümler hariç güzeldi...........
Ama ama amm 33.Bölüm gibi bir bölümden sonra Naz'ın tekrar "Hanım" pozisyonuna geçmesi "siz"" ler bizler havada uçuşması ve her gördüğü erkeğe yeni bir aday gibi bakması ve davranması beni artık deli ediyor...
Tamam itiraf olmamış ama aşık değilmisin be güzelim... Bu nasıl bir tavırdır!!! Offf diyorum. Haftaya bu bölümü izlememiş gibi olmak istiyorum ... Ama galiba bu gibi 3-4 bölüm daha izleriz gibme geliyor!!!
Bu bölümde en iyisini Ümit ve Filiz yaptı. Özellikle Filiz aslında şuan senasritlere isyan etmek istediğim gibi o da ilesine isyan etti aferin valla!!!
En etkilendiğim sahne "tüm şarkılar sanaydı, tüm çiçeklerim sanaydı" demesiydi...Ama naptı Naz yine sonunu mahvetti... Anlamdığım bu hale geçmek için Tarık nasıl birşey yaptıda Naz'ın böyle gururunu kırıp 360 derece dönmesini sağladı...
Offf ben çok hastayım :((((
bi kere bu çocuk ses ve fizik bakımından bizim barışın eline su bile dökemez ve bu bölüm güzeldi ama işler iyice sarpa sarıyor genelde kırgınlıkların olduğu bölümdü iki çiftimiz arasında tarık ve nazun durumu hepsi bu belginin yüzünden keşke hacer annneyi dinleseydi kadın ne güzel konuştu ümit anlıyıcak gibi geliyo küçük bi yalanla bu kadar kırıldığına göre filize, bütün hepsini öğrenince ne olur kim bilir heralde olay çıkar naz tarığın inadına öyle son sahnede giyindi bence:img-cool2 :img-cool2
Bu yorumun altına imzamı atıyorum. Sakinleşinceye kadar da başka bişi yazmıyacağım. Sakinleşebilirsem tabi.
Hulusi ve Belgin sahneleri kurtardı bölümü.:img-cool2
sevim ablacim birde kerataya şarkı söylettiler uzun uzun.. ama o sahnede milletin aklından geçenler acayipt.. nazlı tarıklı sahneleri kim hayal etti.. tarık mı? naz mı? naz hayal etmiş olamaz.. o kıyafeti geldi birde nispet olsun diye o bakışı attıya.. yuh artık.. yani 20 li bölümler olsa anlarım.. 33. bölümden sonra bu tip tiripler.. avralar tavralar.. ağır kaçtı ya.. zor sakinleşirim zor.. dizinin komedi ve güzel yanlarıda çöpe gitti.. ah naz ah.. :img-cool2 :dito
ya cıldırttı beni bu kız waraya evde izliyorum ama gelin bide bana sorun elimde olsa tarıgın yerine ben patlatcam tokadı..
ben bu bölümü izlemek için her aksam arabayla yarım saat süren yolumu bu akşam 10 dakikaya düşürüp ölüm tehlikesi atlatayım sen şu kızın yaptıgına bak :img-tomat :mad72:
yazıklar olsun kız sana!!!
bi insan bu kadar da mı duyarsız bu kadar da mı utanmaz arlanmaz olur ya geçen bölüme kadar ne güzel de gidiyordu bu aşk.. sanki bize aşkı ögretiyorlardı, ama gelin görün şu küçük hanımın kaprislerinden degil tarık, evliya olsa sabır taşı kırılır da bir yerde patlar ya..
yau tarık ne güzel senin müctemilatta diyecektin EVET SENİ KISKANIYORUM diye, birazcık kır şu gururunu be oglum
aslında cocuk yine bişey patlattı da ne yapsın sizinde gördügünüz gibi her şey sanaydı dedi ama naz işte bu insanı deli eder mi eder..
ah be oglum sadri nasıl da yaptın o salaklıgı.. şimdi ayıkla pirincin taşını walla..
neyse arkadaşlar bana biraz kısa gelmesine (şarkıcıya boşuna şarkı söylettiler sadece reklam) ragmen güzel bi bölümdü demekle yetinmek en iyisi galiba..
artık haftaya tarıgın kıskanclık krizinden nasıl kurtulacagını görürüz :D
Evet belki ilk defa Nazı bu kadar çok eleştirecek bir yazı yazıcam.
Öncelikle bu bölümden önce Naza yargısız infaz yapanlara karşı çıkıp, kendisini savunduğum için özür diliyorum. Şimdi asıl infazı ben yapacağım. Acı ama Gerçek. Yahu çocuğun içine düşmediğin kaldı. Be kızım sen bir bölüm önce Tarıkla dillere destan aşk yaşamış, 1 i başarılı 3 öpüşme denemesinden çıkmış ve tüm bunların yanında ona deli gibi aşık olduğunu biliyorken nasıl olurda Tarık telefon açtığında "oyalan biraz ben mutluyum Burakla" gibisinden bir laf edersin. Sakın bana kıskandırmak için olduğunu söylemeyin. Ayrıca sen bu çocuktan müştelimatta istediğin kelimileri duyduktan sonra nasıl olurda defileye çıkar gibi giyinip, hayran hayran Burağa bakarsın. Hadi onu geçtim nasıl olurda arkanı dönüp Tarığa küçük düşürücü bir bakış atarsın. Sonra takıldığım bir başka sahne ise Burağın Nazın kapısını açma sahnesiydi. Dizi kendini tekrar etmesin lütfen bu haraketleri daha önce başklarından gördük biz. Romantizim adına bu bölümde hiç ama hiç birşey bulamadım. Benim için sadece 2-3 tane komik replik vardı gerisi kendini tekrarladı.
yahu zaten bu çocuk tek bank sponsor oldu die naza hocalık yapıyor.. tarık ta bunu ögrenince bu arkadaşa yol gözükecekk:img-wink:
dizi kurdu
08-03-07, 22:01
tam beklediğm gibi bir bölüm olmadı ama olması gerektiği gibi oldu biraz sakinliğe ihtiyacı vardı dizinin son bölümlerde baya bir hız alındı viraja geldiler biraz yavaşalyıp dönüp ana yola çıkacaklar
Sakinleşen var mı ben hala ii değilim de :icon_evil
Ben bu bölümü 33.Bölümün devamı olarak izleyemedim malesef...
Sanki bambaşka bir YY'nin bir bölümü vardı. Diğer 33 bölümden bağımsız!!!!
Şuanda o bakış açısıyla bakmak ve hastalığımın verdiği bir sinir ilede yortum yazmak hiç istemiyorum... Ama komikmiydi diye sorarsanız kesinlikle komikti, güzelmiydi diye sorarsanız bazı bölümler hariç güzeldi...........
Ama ama amm 33.Bölüm gibi bir bölümden sonra Naz'ın tekrar "Hanım" pozisyonuna geçmesi "siz"" ler bizler havada uçuşması ve her gördüğü erkeğe yeni bir aday gibi bakması ve davranması beni artık deli ediyor...
Tamam itiraf olmamış ama aşık değilmisin be güzelim... Bu nasıl bir tavırdır!!! Offf diyorum. Haftaya bu bölümü izlememiş gibi olmak istiyorum ... Ama galiba bu gibi 3-4 bölüm daha izleriz gibme geliyor!!!
Bu bölümde en iyisini Ümit ve Filiz yaptı. Özellikle Filiz aslında şuan senasritlere isyan etmek istediğim gibi o da ilesine isyan etti aferin valla!!!
En etkilendiğim sahne "tüm şarkılar sanaydı, tüm çiçeklerim sanaydı" demesiydi...Ama naptı Naz yine sonunu mahvetti... Anlamdığım bu hale geçmek için Tarık nasıl birşey yaptıda Naz'ın böyle gururunu kırıp 360 derece dönmesini sağladı...
Offf ben çok hastayım :((((
neslicim öncelikle geçmiş olsun.. Allah şifalar versin diyorum.. ne güzel açılamışsın.. hakikaten bu bölüm ağır geldi.. yani o 33'ün ardından böylesi bölüm... söylediğin replikler gerçekten bölümü kurtaran replik.. ama nazın " siz" demesi o replikği duman yaptı.. hava yaptı.. yazık harbi.. bir haftalık romansın bedeli ağır oldu.
galiba ayşe hanım hasta olmasından dolayı onlu sahnelerin yerini bol bol tarık nazlı sahneler aldı.. onunda hıncını çıkardılar sanki.. illaki 3. şahıslar olur.. ama her 3. şahısta aynı tabloluların olması bunların hiç yol almadığı anlamına gelir.. yani neydi o yangınlı gece.. adam canımı siper etmiş kurtarmış ateşten.. ya o göl kenarı.. bütün bunlar rüyamıydı ?! hadi değil.. o zaman o yaşanlar neticesinde olanlar bu mu olacak..
tarığın hem nazdan hemde annesiden çekeceği var.biri oğlunu kurtarma derdinde biride yakışıklı gördümü tarığı unutuyo.
hulusi bile akıllandı bizim naz akıllanmadı.
Hırsımdan sinirimden ağlıyorum bu kadar olmaz ya kim bu çocuk ha kim
nasıl olurda sen Barış Akarsu'nun başrol oynadığı bir dizide bu kadar uzun şarkı söyletip nasıl rekamını yaparsın ya izleyicileri geçtim bunu Barış nasıl yaparsınız ya
beşiktaşlı
08-03-07, 22:06
Ya Barış'a bu kadar uzun hiç bir şarkının tamamını söyletme...gelsin bu çocuk(ilk klibinde acaip bir şekilde Tarkan'ı taklit ediyordu.Sinir olmuştum) tüm parçasını sonuna kadar söylesin.Yok olmaz böyle şey....
askım_gkhan_alp
08-03-07, 22:07
ayy çokkk sinir oldum ya burak denen çocuğa nerden girdii bu diziye yaw..offf..barışın eline su bile dökemezz gerçi..barış her haliylee geçerrr onuu....hem ses hemde yakışıklılık bakımındann..bi de kendini beğenmişş şu burakk ya sinir naza göz koymasa bariiii:(
barış bile bu kadar uzun şarkı söylemedi.
Bı dizinin başrol oyuncusunun BARIŞ AKARSU olduğunu hatırlayıp umarım poçu bey gibi ona da tüm şarkıyı baştan sona söyletirler...tam anlamıyla REZALETTİ.....
Sinir içindeyim....SİNİRRRRRRR....
nejatdidem
08-03-07, 22:10
haydaa herkes bitti bi de popçu Burak mı çıktı şimdi başımıza;)
bölümün genel değerlendirmesini yaparsak fena değildi bence Naz yine her zamanki yaptığını yaptıı yine Tarık'a yargısız infaz yaptı:)"sen çıkardın yangını dimi?"gibi;)
ayrıca bu bölümde Hulusi filan epey vardıı bölümde ama güzeldi:)
Ayrıca bizim Naz'ın rüyası sandığımız şey Belgin'in rüyası çıktı ve o sahnede en çok hoşuma giden sahnelerden biri yani=)...
Bunlar ne güzel itiraf ediceklerdi hoş itirafımı kalmış ama şimdi ayıp olur bi itiraf olmassa:)neyse uzattım şöyle diyim en iyisi tam konuşacaklardı tam aşk konusunda iyi geçinmeye başlayacaklardı yine biranda Naz Hanım OLAYINA DÖNÜLDÜ YAA TÜH AMA=)...
Bakalım bakalım önümüzdeki bölümde neler olacak ama tahmin edebiliyorum sanki Naz büyük ihtimalle Tarık kıskansın diye Burak'la yakınlaşır evet evet böyle olur kesin:)
neyse herkese iyi yorumlaaar:img-pilot
artıkkk bence tarık ın rest çekmeee zamanı geldide geçiyor yawww birazzz görüşmeseee bir ayrılık olsaaaaa çok daha iyi olacak kanımca öyleee(ama öyleee akşamdan sabaha kadarrrr yataga uzanmak gibi değil:):) bu aralar bu sahneleri çok görüyoruz yahu:)
Barış bu kadar uzun şarkı söylemedi ama devamli her hafta şarkı söylüyor.
Burak bir iki hafta görünüp diğerleri gibi gidecek.bence sinirlenmeye hiç gerek yok.
ya şuanda inanılmaz derecede sinirlerim bozuk ya
gidip test çözmem gerekirken şimdi gidip yatıcam yoksa asla bugün geçmez
hiç bu kadar sinir olmamıştım ya o güzelim 33.bolumden sonra bu bolum çok kelalaka oldu ya
Ya Barış'a bu kadar uzun hiç bir şarkının tamamını söyletme...gelsin bu çocuk(ilk klibinde acaip bir şekilde Tarkan'ı taklit ediyordu.Sinir olmuştum) tüm parçasını sonuna kadar söylesin.Yok olmaz böyle şey....
gerçekten bende inanamıyorum barıştan bi kere bile tam olarak dinlemedik bi şarkı ama bu gelen çoçuk sanki konser verdi pes yani
Bı dizinin başrol oyuncusunun BARIŞ AKARSU olduğunu hatırlayıp umarım poçu bey gibi ona da tüm şarkıyı baştan sona söyletirler...tam anlamıyla REZALETTİ.....
Bendeeeeeee ( tek cümlelil oluyor ** kusura bakmayın başka birşey bulamıyorum)
birdeeee burak ın söylediği şarkı bana çok uzun geldi yahu:):) barışşşşşımızzzz bile o kadar uzun soluklu bi şarkı söylemedi dizideee senaristlerrr sözüm yineee size:):)
askım_gkhan_alp
08-03-07, 22:13
gıcık oldum,sinir oldummmm...burak denen çocukkk niye o kadar uzun şarkı söyledii yaa..tarık bile söylemediii o kadar uzun şarkı...tarık bu duruma nasıl sessiz kalabiliyorr ya..bağırsın,çağırsınn uff yaa...GICIKK BURAKK...
Bu nasıl bir bölümdü..Konu kilitlenmiş gibi hep aynı şeyler,bir de başka şarkıcı bir oyuncu..BARIŞtan başkasından şarkı duymak istemiyoruz bu dizi de,çok sinirlendim,çok...Lütfen daha özenli bölümler olsun artık...
handeozbek
elki bu bölüm 33 gibi muhteşem bir bölümden sonra gelmeseydi bu kadar kızmazdım ama o bölümden sonra bu bölümün daha hoş olması gerekiyordu en azından biraz olsun beklentilerimizi karşılmas gerekiyordu belki bu nedenle beğenmedim. Yine de arada bizim senaristlerin böyle küçük oyunlar yaptığını düşünüp rahatlıyorum. Bakınız 33. Nasıl süpriz yaptılar. İlerde yine böyle bir süpriz yapacaklarını düşünüyorum. Ama mağlesef ilerde:sad53:
whiteangel
Aynenn. Ve sakinleşmeye hiç niyetim yok. O tekerlemeyi şarkı niyetine dinlemek benim için işkenceydi üstelik. :icon_twis Bunu nasıl affettirir nasıl telafi ederler bilmiyorum ama. :icon_evil
beşiktaşlı
ya cıldırttı beni bu kız waraya evde izliyorum ama gelin bide bana sorun elimde olsa tarıgın yerine ben patlatcam tokadı..
ben bu bölümü izlemek için her aksam arabayla yarım saat süren yolumu bu akşam 10 dakikaya düşürüp ölüm tehlikesi atlatayım sen şu kızın yaptıgına bak :img-tomat :mad72:
yazıklar olsun kız sana!!!
bi insan bu kadar da mı duyarsız bu kadar da mı utanmaz arlanmaz olur ya geçen bölüme kadar ne güzel de gidiyordu bu aşk.. sanki bize aşkı ögretiyorlardı, ama gelin görün şu küçük hanımın kaprislerinden degil tarık, evliya olsa sabır taşı kırılır da bir yerde patlar ya..
yau tarık ne güzel senin müctemilatta diyecektin EVET SENİ KISKANIYORUM diye, birazcık kır şu gururunu be oglum
a