PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-7

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10

sude9
08-03-07, 23:09
Bir erkegin onuru,gururu nasıl bu kadar ayaklar altına alınır?Bu delikanlı Naz hanıma ne yapmıstır da bu geceki tavırları haketmıstır?Tarık nasıl bu kadar umursamaz,aldırmaz,duydugu lafı duymaz,soylenen agır sozlerı anlamaz davranabılır?Karakterlere kızamıyorum kı,senarıstlere tum tepkım,sen ne yazarsan oyuncu onu yansıtır.

Bu arada da Tarık konu mankenı olarak o sahnelerde dıkılmıs,neye tepkı verdıgı bellı olmayan,sankı bır ıkı gun oncesıne kadar ask yasamadıgı bır ınsana bakar gıbı bakan,onurunu,gururunu ezen ustunden gecen bır bayana yanı Naz'a hala yalvarırcasına bakan gozlerle beklemekte.Tarık neyi bekliyor?Son sahnenın ınsanı cıldırtan,altında ne yatarsa yatsın,hangı olaya gebe olursa olsun,hicbir asıgın sevdıgıne yapamayacagı,bır baska erkege ozel ilgi gosteren biricik sevgilisi Naz hanımefendinin en kadınsı kıyafetlerını gıydıgı ve bakarken gozlerının ıcının guldugu ama Tarık'a bakarken de nefretle ve asagılayıcı bır bakısı fırlattıgı o anı beklemiş!!![/COLOR]

Naz hanımefendı donmus ,kahvaltı masasında bır de maaşla tehdıt edıyor.Bu sahneler senarıstlerımızın elınden cıkmıs olamaz.Inanamıyorum!

.Sevgili senarıstlerım,dagları devırdınız ,farkında degılsınız!Hicbir erkek,sevdigi kadının bu kadar asagılayıcı hakaretını kaldıramaz,hıcbır erkek sevgılısının neye kızdıgnı dahı anlayamadan baska bır erkege suslenıp puslenıp tum dısılıgı ıle gelmesını kaldıramaz!O esnada Tarık bırakın Tekelıoglu olmasını ac susuz gercek bır sofor dahı olsa o an tepkısını gostermelı ve Naz'ı terketmelıydı.Acıkcası bolumu kurtarmanın tek yolu,Tarık'ın Naz'ı ve dolayısı ıle ısı bırakması ıle mumkun olurdu.Bu noktadan sonra Tarık askından evı terketmıyor ,Naz'ı bırakmıyor gıbı bır savunmayı asla kabul etmem,[B]

Bu yazdıklarına kelimesi kelimesine katılıyorum.
NOKTA.......

elmali-turta
08-03-07, 23:12
Bu arada da Tarık konu mankenı olarak o sahnelerde dıkılmıs,neye tepkı verdıgı bellı olmayan,sankı bır ıkı gun oncesıne kadar ask yasamadıgı bır ınsana bakar gıbı bakan,onurunu,gururunu ezen ustunden gecen bır bayana yanı Naz'a hala yalvarırcasına bakan gozlerle beklemekte.Tarık neyi bekliyor?Son sahnenın ınsanı cıldırtan,altında ne yatarsa yatsın,hangı olaya gebe olursa olsun,hicbir asıgın sevdıgıne yapamayacagı,bır baska erkege ozel ilgi gosteren biricik sevgilisi Naz hanımefendinin en kadınsı kıyafetlerını gıydıgı ve bakarken gozlerının ıcının guldugu ama Tarık'a bakarken de nefretle ve asagılayıcı bır bakısı fırlattıgı o anı beklemiş!!!

hsret abicim tüm yorumuna katılıyorum özellikle alıntı yaptığım bölüm...çok yerinde bi yorum bu bölümü yerin dibine sokmuşlar resmen.ne olursa olsun 33'ün ardından böyle bir bölüm gelmemeliydi:(:(!!!

nowar_77
08-03-07, 23:12
Arkadaşlar yaaa niye bu kadar sinirlisiniz bu bolume anlamadım.Barış her bolumde bol bol sarkı soylemiyo mu?
Tamam şimdiye kadar bir şarkının tümünü soylemedi ama en azında şarkıları çıplak sesle soyledi.Bence bunun zewki hiç bir şekilde ölçülemez şarkı anlamında yani.Çellocu insan zaten dizide oynamayı kendini tanıtmak için istemiş belli ki.Bu da zaten beklenilen bir şey değilmiydi sizin için?
Ben şaşırmadım BÜTÜN ŞARKIYI MÜZİĞİYLE BERABER (artık o müzik birdenbire nasıl geldiyse fona) soylemesine.Siz de tadını cıkarın.Barış kabul etmiş ;)
Belki ilerde o da sözünü almıştır."Ben de soylicem boyle" diye.
İyi yönünden düşünün.Belki bu cocuğun boyle şarkı soylemesi Barışın ilerde daha iyi şyler yapacağının göstergesi. :)Çok mu iyimserim yaaa :):):)
Ama ben hala bolumun iyi old.nu savunuyorum. :)

Ben barış ın bu kadar basit hesaplar peşinde olduğunu asla düşünmem..yapmaz da ..onun buna ihtiyacı yok..varsa bir hatası sadece iyi niyetidir..ve konu barış ın şarkı söylememesi değil..alakasız bir şarkıcının gereksiz bir şekilde ön plana çıkarılıp reklam yapılmasıdır....

kozanak
08-03-07, 23:14
burak denilen popcunun o sahnede şarkı söylerken BARIŞIMIZIN ayaktaa öyleeee beklemesi warya kahrettiiii beni içim acıdı içim cızzz ettti cızzz eyyy beee senaristttttt hiç mi düşünmüon bu sahneyi yazarkennn bin kere düşün 1 kereee yazzzzzz bu resmen Barış akarsuya saygısızlıgın saygısızlıgı beeeeee yuh olsunnn sizeee senarist bozuntuları!

Dream3viL
08-03-07, 23:14
Bravo,bravo,bravo,senaristleri ayakta alkışlıyorum.
-Bu bolum neye hızmet etmıstır?
-Ne amacla cekilmiştir?
-Neye varılmaya calısılmıstır?
-Ne elde edilmiştir?

Benim icin yalancı yarim 33.bolumle bıtmıstır,33.bolum son bolumdu.Asıklar yangından kurtulamamıs ve acıklı bır son yasanmıstır.34.bolumu hıc ızlemedıgmı farz edıp ,35.bolum oldugunu dahı dusunmeyecegım.Sabahtan berı herseyı alelacele halledıp,bircok yapamam gereken ısı yapmayıp,aksam rahat rahat su dızıyı ızlerken stres atmayı dusunurken,farkettim ki bu bolumle benım sınır katsayım maksımuma ulasmıs.O zaman artık ızlememın de hıcbır manası kalmamıstır.Tebrıkler sayın senarıstler,benım gıbı en bos gecen bolumlerden bıle keyıf cıkartmaya calısan bır ızleyıcınızı kaybetmıs bulunuyorsunuz!

Bir erkegin onuru,gururu nasıl bu kadar ayaklar altına alınır?Bu delikanlı Naz hanıma ne yapmıstır da bu geceki tavırları haketmıstır?Tarık nasıl bu kadar umursamaz,aldırmaz,duydugu lafı duymaz,soylenen agır sozlerı anlamaz davranabılır?Karakterlere kızamıyorum kı,senarıstlere tum tepkım,sen ne yazarsan oyuncu onu yansıtır.

Bu bolumden sonra Barıs da dızıden ayrılsın,nasıl olsa popcu mudur hopcu mudur Burak dahil oldu.Her bolum Barıs bır sarkı soylesın dıye bır saat boyunca bekleyen bız ızleyıcıler,arada sırada Barıs'dan namelerı 1-1,5 dakıka gıbı surelerde duyabılırken,diziye 34 .bolumde anıden dahıl olan bır sarkıcının kı bugune kadar ne adını duydum ne yuzunu gordum, 5 dakıka gıbı ozel reklamını yaptı ve ustune sarkısını ıkı nakarat gececek sekılde,playback ve orjınal muzıgı ıle dınlemek zorunda bırakıldım. Bu arada da Tarık konu mankenı olarak o sahnelerde dıkılmıs,neye tepkı verdıgı bellı olmayan,sankı bır ıkı gun oncesıne kadar ask yasamadıgı bır ınsana bakar gıbı bakan,onurunu,gururunu ezen ustunden gecen bır bayana yanı Naz'a hala yalvarırcasına bakan gozlerle beklemekte.Tarık neyi bekliyor?Son sahnenın ınsanı cıldırtan,altında ne yatarsa yatsın,hangı olaya gebe olursa olsun,hicbir asıgın sevdıgıne yapamayacagı,bır baska erkege ozel ilgi gosteren biricik sevgilisi Naz hanımefendinin en kadınsı kıyafetlerını gıydıgı ve bakarken gozlerının ıcının guldugu ama Tarık'a bakarken de nefretle ve asagılayıcı bır bakısı fırlattıgı o anı beklemiş!!!Yahu bu cocuk ne yaptı sana?Yanan eve gırıp de senı mı cıkartmadı?Senın ıcın senın soyledıgın o kadar soze mı katlanmadı?Senın ıcın en ıyı ıs teklıflerını mı reddetmedı?Naz hanımefendı donmus ,kahvaltı masasında bır de maaşla tehdıt edıyor.Bu sahneler senarıstlerımızın elınden cıkmıs olamaz.Inanamıyorum!

Senaristlere bu bolum o kadar kırgın ve de kızgınım kı,karakterlerı elestıremıyorum dahı.Bu bolumun gecen bolumle nasıl bır butunlugu,nasıl bır baglantısı var hala anlayabılmıs degılım.Konu mu kalmadı da yıne aynı hıkayelere dondunuz?Ne alakadır yenı bır sarkıcının dızıye dahıl edılmesı?Ne alakadır bu yenı gıren adını şanını duymadıgım sarkıcının 5 dakıkalık ozel konserının dınnletılmesı ve o arada aman alınmayın der gıbı Naz'ın Tarık'ı dusundugu sahnelerın gosterılmesı.Sevgili senarıstlerım,dagları devırdınız ,farkında degılsınız!Hicbir erkek,sevdigi kadının bu kadar asagılayıcı hakaretını kaldıramaz,hıcbır erkek sevgılısının neye kızdıgnı dahı anlayamadan baska bır erkege suslenıp puslenıp tum dısılıgı ıle gelmesını kaldıramaz!O esnada Tarık bırakın Tekelıoglu olmasını ac susuz gercek bır sofor dahı olsa o an tepkısını gostermelı ve Naz'ı terketmelıydı.Acıkcası bolumu kurtarmanın tek yolu,Tarık'ın Naz'ı ve dolayısı ıle ısı bırakması ıle mumkun olurdu.Bu noktadan sonra Tarık askından evı terketmıyor ,Naz'ı bırakmıyor gıbı bır savunmayı asla kabul etmem,boyle ask olacagına olmaz olsun!

Birgun once buyuk ask yasayan ıkı gencı yansıt ,ondan sonra neye sınırlendıgı neye tavır aldıgı bellı olmayan Naz'ın kaprıslerı,asagılamaları ve Tarık'ın umursamaz,aldırıs etmeyen,hala Naz'ın pesınden kosan,yalvaran,cıcekler de sarkılar da sanaydı dıye acık acık konusabılen,kovalayan asık erkek, yuz vermeyen,kacan kız tarzı sahneler goster.Yapmayın yahu,uzmeyin bizleri!

Herseyi kabul ederim de su yenı sarkıcı orada 5 dakıka tum sarkısnı soylerken,Barıs'ın agac gıbı dıkılıp bıze bu sahnelerı ızlettırmelerını kabul edemıyorum.Barıs 30 sanıye sarkı soyleyecek dıye her bolum o kadar ınsan beklıyor,sen tutuyorsun bırını cıkartıp muzıgı ıle playbackı ıle yenı sarkıcına dızının 5 dakıkasını ayırıyorsun.Sacmalık kelimesi ile niteliyorum bu durumu!

Yahu kendımı dızının ıcıne sokayım,yapılan herseyın karakterlerın urunu oldugunu,senarıstlerın yapmadıgını dusuneyım dıyorum,ınanın Naz karakterı bıle bu gecekı kadar zalim olmaz!Tarık karakterı de bu gecekı kadar onursuz olmaz,olamaz!Bir erkek olarak yapılanları nasıl kaldırabılır hayret,hayret,hayret!Buyuk konusmak ıstemıyorum ama kendımı de tutamıyorum,benım basıma boyle bır durum gelse , karakterıme ve yetistirilme tarzıma yakıstıramama ragmen elimden bir kaza cıkardı dıye korkuyorum.Lutfen affedın benı.Tabıı yasanacaklardan sonra ortada ılısıkı falan da kalmazdı,kalamazdı!

Gelecek bolumlerde popcunuzu,hopcunuzu basrole alırsınız,34.bolumun basrolunde de yenı popcu vardı zaten,halıhazırda hanımefendı de neye hızmet ettıgı anlasılmayan hareketlerı ıle kendısıne oldukca yakın davranıyor,ıkısı mutlu mesut gıderler,arada 5 dakıkalık full sarkıları da calarsınız,Tarık'ı da uzaktan ızletırsınız,aman ne ala,ne etkılyıcı bolumler olur!Ama bundan sonra aksama yetısmek icin ne işlerimi ertelerım,ne acele ederim ne de oturur izlerim,bravo.

Tanıyanlar benı biliyordur ama tanımayan doslatlarımız ıcın de mutlaka belırteyım,herkesın tepkı verdıgı en gecıstırme bolumlerı bıle savunmus,asla yılmamıs ve ilk bolumlerden beri devamlı izleyıcı olan ,sadece bu dızıyı ızleyen bır ızleyıcıydım.Tepkim ve tavrım 34.bolumde yazılan senaryonun ıcerıgınedır.Overken nasıl saygı ıle karsılandıysa ,sımdı elestırırken de saygı ıle karsılanmasını ozellıkle senarıstlerden ve sız degerlı dostlarımdan cok rıca edıyor ve beklıyorum.

Eminim bazı dostlarım YERSENİZ!!! dıye yıne yazacagımı dusunuyorlardır ancak bu sefer dıyebılecegım AFİYET OLSUN!!!

Katılmamak elde değil..!

whiteangel
08-03-07, 23:16
B.A.D.B. ARKADAŞIM daha doğrusu HASRET'CİM eline yüreğine sağlık. Ne güzel anlatmışsın kızgınlığımızın-kırgınlığımızın-öfekemizin nedenlerini. Aynen imzamı atıyor, sevgili senaristlerimize afiyet olsun diyorum. 34. bölümü yediniz, ama hazmetmek bize düştü.:icon_evil

charlie
08-03-07, 23:17
-Ne amacla cekilmiştir?
-Ne elde edilmiştir?

Benim icin yalancı yarim 33.bolumle bıtmıstır,33.bolum son bolumdu.Asıklar yangından kurtulamamıs ve acıklı bır son yasanmıstır.34.bolumu hıc ızlemedıgmı farz edıp ,35.bolum oldugunu dahı dusunmeyecegım.Sabahtan berı herseyı alelacele halledıp,bircok yapamam gereken ısı yapmayıp,aksam rahat rahat su dızıyı ızlerken stres atmayı dusunurken,farkettim ki bu bolumle benım sınır katsayım maksımuma ulasmıs.O zaman artık ızlememın de hıcbır manası kalmamıstır.Tebrıkler sayın senarıstler,benım gıbı en bos gecen bolumlerden bıle keyıf cıkartmaya calısan bır ızleyıcınızı kaybetmıs bulunuyorsunuz!

Bu bolumden sonra Barıs da dızıden ayrılsın,nasıl olsa popcu mudur hopcu mudur Burak dahil oldu.Her bolum Barıs bır sarkı soylesın dıye bır saat boyunca bekleyen bız ızleyıcıler,arada sırada Barıs'dan namelerı 1-1,5 dakıka gıbı surelerde duyabılırken,diziye 34 .bolumde anıden dahıl olan bır sarkıcının kı bugune kadar ne adını duydum ne yuzunu gordum, 5 dakıka gıbı ozel reklamını yaptı ve ustune sarkısını ıkı nakarat gececek sekılde,playback ve orjınal muzıgı ıle dınlemek zorunda bırakıldım. Bu arada da Tarık konu mankenı olarak o sahnelerde dıkılmıs,neye tepkı verdıgı bellı olmayan,sankı bır ıkı gun oncesıne kadar ask yasamadıgı bır ınsana bakar gıbı bakan,onurunu,gururunu ezen ustunden gecen bır bayana yanı Naz'a hala yalvarırcasına bakan gozlerle beklemekte.Tarık neyi bekliyor?Son sahnenın ınsanı cıldırtan,altında ne yatarsa yatsın,hangı olaya gebe olursa olsun,hicbir asıgın sevdıgıne yapamayacagı,bır baska erkege ozel ilgi gosteren biricik sevgilisi Naz hanımefendinin en kadınsı kıyafetlerını gıydıgı ve bakarken gozlerının ıcının guldugu ama Tarık'a bakarken de nefretle ve asagılayıcı bır bakısı fırlattıgı o anı beklemiş!!!Yahu bu cocuk ne yaptı sana?Yanan eve gırıp de senı mı cıkartmadı?Senın ıcın senın soyledıgın o kadar soze mı katlanmadı?Senın ıcın en ıyı ıs teklıflerını mı reddetmedı?Naz hanımefendı donmus ,kahvaltı masasında bır de maaşla tehdıt edıyor.Bu sahneler senarıstlerımızın elınden cıkmıs olamaz.Inanamıyorum!

Senaristlere bu bolum o kadar kırgın ve de kızgınım kı,karakterlerı elestıremıyorum dahı.Bu bolumun gecen bolumle nasıl bır butunlugu,nasıl bır baglantısı var hala anlayabılmıs degılım.Konu mu kalmadı da yıne aynı hıkayelere dondunuz?Ne alakadır yenı bır sarkıcının dızıye dahıl edılmesı?Ne alakadır bu yenı gıren adını şanını duymadıgım sarkıcının 5 dakıkalık ozel konserının dınnletılmesı ve o arada aman alınmayın der gıbı Naz'ın Tarık'ı dusundugu sahnelerın gosterılmesı.Sevgili senarıstlerım,dagları devırdınız ,farkında degılsınız!Hicbir erkek,sevdigi kadının bu kadar asagılayıcı hakaretını kaldıramaz,hıcbır erkek sevgılısının neye kızdıgnı dahı anlayamadan baska bır erkege suslenıp puslenıp tum dısılıgı ıle gelmesını kaldıramaz!O esnada Tarık bırakın Tekelıoglu olmasını ac susuz gercek bır sofor dahı olsa o an tepkısını gostermelı ve Naz'ı terketmelıydı.Acıkcası bolumu kurtarmanın tek yolu,Tarık'ın Naz'ı ve dolayısı ıle ısı bırakması ıle mumkun olurdu.Bu noktadan sonra Tarık askından evı terketmıyor ,Naz'ı bırakmıyor gıbı bır savunmayı asla kabul etmem,boyle ask olacagına olmaz olsun!

Birgun once buyuk ask yasayan ıkı gencı yansıt ,ondan sonra neye sınırlendıgı neye tavır aldıgı bellı olmayan Naz'ın kaprıslerı,asagılamaları ve Tarık'ın umursamaz,aldırıs etmeyen,hala Naz'ın pesınden kosan,yalvaran,cıcekler de sarkılar da sanaydı dıye acık acık konusabılen,kovalayan asık erkek, yuz vermeyen,kacan kız tarzı sahneler goster.Yapmayın yahu,uzmeyin bizleri!

Herseyi kabul ederim de su yenı sarkıcı orada 5 dakıka tum sarkısnı soylerken,Barıs'ın agac gıbı dıkılıp bıze bu sahnelerı ızlettırmelerını kabul edemıyorum.Barıs 30 sanıye sarkı soyleyecek dıye her bolum o kadar ınsan beklıyor,sen tutuyorsun bırını cıkartıp muzıgı ıle playbackı ıle yenı sarkıcına dızının 5 dakıkasını ayırıyorsun.Sacmalık kelimesi ile niteliyorum bu durumu!

Yahu kendımı dızının ıcıne sokayım,yapılan herseyın karakterlerın urunu oldugunu,senarıstlerın yapmadıgını dusuneyım dıyorum,ınanın Naz karakterı bıle bu gecekı kadar zalim olmaz!Tarık karakterı de bu gecekı kadar onursuz olmaz,olamaz!Bir erkek olarak yapılanları nasıl kaldırabılır hayret,hayret,hayret!Buyuk konusmak ıstemıyorum ama kendımı de tutamıyorum,benım basıma boyle bır durum gelse , karakterıme ve yetistirilme tarzıma yakıstıramama ragmen elimden bir kaza cıkardı dıye korkuyorum.Lutfen affedın benı.Tabıı yasanacaklardan sonra ortada ılısıkı falan da kalmazdı,kalamazdı!

Gelecek bolumlerde popcunuzu,hopcunuzu basrole alırsınız,34.bolumun basrolunde de yenı popcu vardı zaten,halıhazırda hanımefendı de neye hızmet ettıgı anlasılmayan hareketlerı ıle kendısıne oldukca yakın davranıyor,ıkısı mutlu mesut gıderler,arada 5 dakıkalık full sarkıları da calarsınız,Tarık'ı da uzaktan ızletırsınız,aman ne ala,ne etkılyıcı bolumler olur!Ama bundan sonra aksama yetısmek icin ne işlerimi ertelerım,ne acele ederim ne de oturur izlerim,bravo.

Tanıyanlar benı biliyordur ama tanımayan doslatlarımız ıcın de mutlaka belırteyım,herkesın tepkı verdıgı en gecıstırme bolumlerı bıle savunmus,asla yılmamıs ve ilk bolumlerden beri devamlı izleyıcı olan ,sadece bu dızıyı ızleyen bır ızleyıcıydım.Tepkim ve tavrım 34.bolumde yazılan senaryonun ıcerıgınedır.Overken nasıl saygı ıle karsılandıysa ,sımdı elestırırken de saygı ıle karsılanmasını ozellıkle senarıstlerden ve sız degerlı dostlarımdan cok rıca edıyor ve beklıyorum.

Eminim bazı dostlarım YERSENİZ!!! dıye yıne yazacagımı dusunuyorlardır ancak bu sefer dıyebılecegım AFİYET OLSUN!!!

Sevgili B.A.D.B.

Her kelimene,noktasından virgülüne katılıyorum....Ben de gittim...

~ topiqq ~
08-03-07, 23:17
Günün ana fikri:İnanmıyorum ya biz bir günde nasıl bu hale geldik

33.bölümde olanlar hiç olmamış gibi farzedilip yine paton-söför,sen değil siz diyeceksin söylemlerine geri döndük.Bizim evin yanında müştemilatta kalıyor sizin gibi olamaz ama iyi araba kullanıyor diyerek küçük görmeye ve düşürülmeye devam ediliyor.Pes ......Bunlar ilk anda yaşanılan güzel sahneleri ve replikleri ister istemez unutturuyor.

aynen sudecim.." inanmıyorum ya biz bir günde nasıl bu hale geldik? "

inanamıyorum yani..hadi barış yerine burak'a şarkı söyletmelerini geçtim, geçen bölüm bahçede, evde kayıkta yaşanan şeylerden sonra nasıl şehre dönüldüğünde hemen herşey eskisinden daha da kötü olabiliyor anlamıyorum. tekrar patron-şoför, "sen değil siz" olaylarına geri döndük, yakında arkadaşım tarık da başlarsa şaşırmam yani..aslında bölüm o kadar da kötü bir bölüm değildi ama hafif hayal kırıklığına uğradım, 32de de böyle olmuştu ama sonra 33de gönlümüzü almışlardı,umarım burayı gerçekten okuyorlardır da 35de yine gönlümüzü alırlar..

herkese iyi geceler..

cerenimo
08-03-07, 23:18
Ben barış ın bu kadar basit hesaplar peşinde olduğunu asla düşünmem..yapmaz da ..onun buna ihtiyacı yok..varsa bir hatası sadece iyi niyetidir..ve konu barış ın şarkı söylememesi değil..alakasız bir şarkıcının gereksiz bir şekilde ön plana çıkarılıp reklam yapılmasıdır....

O konuda ben de size katılıyorum zaten.
Çello-Pop alaka hiç ama hiç yok.
Barışın basit hesaplar peşinde old.nu soylemedim zaten ben de.
Adam harika bir diziye girmiş, daha ne?
Ama dediğim gibi, sadece bir bolumden hoslanmadıysanız, ki bu popcu bolumudur kesin :img-wink: , dizinin butun bir bolumunu hiçe saymayalım bence.Çünkü herkes o olaydan bahsediyo.Peki bişi sorcam, Dizinin geneli nasıldı, ey forum halkı??

denısse
08-03-07, 23:19
YA ARKADASLAR SU BURAK KAC BOLUM DAHA OYNAR ACABA:icon_sorr HAFTAYA OLACAGIDA KESIN GOZUKUYORR:img-help:

garcia_22
08-03-07, 23:20
B.A.D.B. Çok iyi yazdıgını gördüm ama gerçekten kaçırmış olabilecegin sahneler var, birincisi

Naz : Ya ne amcası bu cocuk popçu Burak
Tarık : Ne?
Naz : Sen hiç acele etme ben burada iyiyim...

Bu diyalogtan sonra Tarık hemen oraya geliyor ve Naz amacına ulaşıyor yani deli gibi kıskandırıyor...

O dedigin aşagılayıcı cümleler konusu da zaten Naz her yeni gelen erkek ten sonra Tarık a aynını yapıyor, bunun aynısını sahtekar işadamı Bora sahnelerinde de gördügümü sanıyorum, ama dedigim gibi Naz gerçekten bunları sadece kıskandırmak için yapıyor..

Tarık ne yapacak biliyormusun, hiç bir şey olmamış gibisinden oradan cıkıp annesinin yanına giderken bir bakış atacak ve o bakış Naz hanıma yetecek zaten...

Ne yani iyi güzel diyorsun da, hışımla evi terkedecek, işi bırakacak, ayrılacak... Peki kim savaşacak Naz için?? Bende olsam aynısını yapardım, cünkü Tarık ın yaptıgı onursuzluk degil çaresizlik...

Tekrar söylüyorum Burak konusunda da ısrarcıyım iyi ki girdi diziye,, bu arada FİLİZ-TB arkadaşıma da sesleniyorum tabiiki kimse Barış ın üzerinden reklam yapmamalı ama bu dizideki en önemli rakip konumuna geldiyse Tarık a benzemesi lazım.. Sesinin (Naz ve ailesine göre) güzel olması da bunu ispatlıyor kanımca...

Eger kırıcı bir şey yazdıysam özür dilerim ama sanırım yapıcı düşüncelerimizi yazsak daha iyi olacak, yoksa bende biliyorum dizinin siniriyle vurup kırmayı arkadaşlar...

Saygılarımla

askım_gkhan_alp
08-03-07, 23:21
çıksın diziden şu burak denen çocuk ya..hiç sevmedim valla çok ta itici geldi bana,kendini beğenmişş.(

xeno
08-03-07, 23:21
-Ne amacla cekilmiştir?
-Ne elde edilmiştir?

Noktası noktasına katıldığım bir yazı, sinirle biraraya getremediğim kelimeleri getirip duygularıma tercüman olduğun için çok teşekkürler....

nilay87
08-03-07, 23:23
Ama dediğim gibi, sadece bir bolumden hoslanmadıysanız, ki bu popcu bolumudur kesin :img-wink: , dizinin butun bir bolumunu hiçe saymayalım bence.Çünkü herkes o olaydan bahsediyo.Peki bişi sorcam, Dizinin geneli nasıldı, ey forum halkı??

Bölüm komedi olarak çok güzeldi ben baya bi güldüm. Ama sadece Burak'ın şarkı söylemesi değil Naz'ın o manasızca "siz" dedirtmesi, son sahnedeki halleri de beni sinirlendirdi. Komedi açısından bu bölüme diyecek yok ama romantizm "sıfır"

unseen
08-03-07, 23:23
Bu dizide kıskançlıktan başka işlenecek konu yokmudur?senaristler akıllarınca bu
sefer Tarığa rakip olarak yakışıklı,sesi güzel şarkı söyleyen birini çıkartalım demişler
ama Tarığın rallici olduğunu es geçmişler..bakın şimdi olmadı..3-4 bölüm sonra başka birini bulup hem yakışıklı,sesi güzel aynı zamanda rallici birde zengin oldumu
kıskançlık olayını tam işleyecekler..töbe töbe..sarın bakalım sarın senaristler..
Son dakika arkadaşım bilmem kaç bölüm önce yazmıştı..kıskançlık olması şartmı diye görüldüğü üzere şartmış arkadaşım..bizim senaristlerin başka şeyler yazmaya
niyetleri yok anlaşılan..senaristler ömrümüzü yediniz vallahi ömrümüzü..bumudur yani bumudur?

Dream3viL
08-03-07, 23:24
B.A.D.B. Çok iyi yazdıgını gördüm ama gerçekten kaçırmış olabilecegin sahneler var, birincisi

Bu diyalogtan sonra Tarık hemen oraya geliyor ve Naz amacına ulaşıyor yani deli gibi kıskandırıyor...

O dedigin aşagılayıcı cümleler konusu da zaten Naz her yeni gelen erkek ten sonra Tarık a aynını yapıyor, bunun aynısını sahtekar işadamı Bora sahnelerinde de gördügümü sanıyorum, ama dedigim gibi Naz gerçekten bunları sadece kıskandırmak için yapıyor..

Saygılarımla

Tamam yapıyor aynısını ama..Sen daha 2 gün önce öpüştüğün..Saatler önce romantik dakikalar geçirdiğin..Senin hayatını kurtaran adama bunları YA-PA-MAZ-SIN..!

sude9
08-03-07, 23:25
[/FONT]Dizinin geneli nasıldı, ey forum halkı??

Dizi çok güzel başladı,yangından sonraki repliklere bayıldım,diğer karakterlerde gayet iyiydi,oldukça keyifli gidiyordu dizi ama popçu arkadaş bölüme dahil olunca Naz'In Tarık'ı küçük düşürme çabaları,maaşını verenin kim olduğunu hatırlatması ve devamında gelen sahneleri izleyince ilk baştaki keyif uçtu gitti

rewhard
08-03-07, 23:25
arkadaşlar Siz Bu Bölümde şu Güzel Oynadi Bu Kötü Oynadi Die Tartişacaginiza Bu Niye şarki Söyledi Bu Nie Söylemedi Bu Nie Diziye Girdi Bu Nie Girmedi şu Nie şarkinin Tamamini Söyledi Bu Nie Söylemedi

Yeter Yahuu Bitirdiniz Diziyi..gelecek Hafta çok Güzel Bir Bölüm Gelirse Formu Okumuşlar Diyeceksiniz Benden Demesi

xeno
08-03-07, 23:26
İlk defa reytingleri hiç merak etmiyorum, çünkü bu bölümü ben yok sayıyorum ya da yok saymak istediğimden bu bölümle ilgili hiç bir şeyi göresim yok.....

hyper
Yorumları okuyorum da bi arkadaş diziyi mehter takımına benzetmiş; büyük bi hata yapmış. Güzel kardeşim mehter takımı iki ileri bi geri gider, bani bi yol kat eder. Bu dizinin farkı bir ileri iki geri gitmesi. Nedenini ben de anlamadım, uzatma kaygısı mıdır nedir anlamadım. Böyle saçma bir dizi olamaz, senaryo tam bir başarısızlık örneği. 33 ve 20 yi başkasına yazdırdılar galiba bunlar, daha alakasız olamazdı çünkü. O kadar kızdım ki anlatamam ya. Dizi barış ve merve olmasa izlencek gibi değildi bu bölüm. NAsı oldu da "Siz" lere döndük yine, bu kadar şey yaşanmışken. Hele NAz'ın kafam çok karışık demesi... Yani bi insanın bu kadar kesin sinyallerle kafasının karışması için embesil olması gerek ki zaten yaratılmak istenen naz karakteri öle galiba. Ha bi de o burak'a yazıldı yazılcak gibi bakması da yok mu, bu kadar mı dünden razı olur bi insan? Kafası karışık insan böyle mi davranır? Bu arada senaristlere sesleniyorum. Diziye kıskançlık bağlamında soktuğunuz üçüncü kişi bu Burak, sizce de artık baymadı mı. Reytingler iyi geliyo diye düşünmeyin, "Çekirge bir zıplar, iki zıplar; üçüncüde..." diye bi söz var. Bu da üçüncü oldu hatırlatırım.

Not: Eğer o burak denen adama sokakta rastlarsam 35 için garanti veremem çekilmiş olabilir ama 36. bölümde oynayamacağını garanti ederim.

Saygılar , biraz sert olduysa affola

denısse

DIZININ GENELIDE ILK 30 DAKKADA HARIC KOTU IDI..BI KERE TUTARSIZDI,33. BOLUMLE BIR BAGLANTISI YOK,SANKI 32 CEKILMIS,O SIRA SENARISTLER DEGIMIS 33 U CEKMISLER SON ESKI EKIP 34 DEN DEVAM ETMIS GIBI...NAZ HEP NAZ YAPARDI BAZEN SIKARDI AMA BU SEFER BAYDIIIIIIII...VALLA ILK DEFA YASLILARIN SAHNESINI BEKLER OLDUM...NAZ BASINI TARIGIN OMZUNA KOYAN NAZ,TARAIKLA OPUSEN NAZ,ONA ASIK BAKAN NAZ BIRDEN NE OLDUYSA 180 DERECE DEGISTI HEMEDE ORTADA BISEY YOKKEN....BIZLER BILE BU KADAR SINIRLIYSEK BIRAKIN YENI IZLIYICILERI,TAKIP EDENLERDE EMNIM KANAL DEGISTIRMISTIR:img-yes:

pozitif
08-03-07, 23:27
Dizinin geneli nasıldı, ey forum halkı??[/SIZE]
Adam dediğiniz Barış Akarsu, harika bir diziye girmiş değil, dizi onun sayesinde harika olmuş, ama bu kadar saçma işler yapılırsa, harikalık zora girecek gözüküyor....

CSKN
08-03-07, 23:28
Geçen Bölümle Uzaktan Yakindan Alakasi Olmayan Saçma Sapan Sinir Bozucu Gerçekten çok Gerzekçe Bi Bölümdü Bu Ne Be Izlediğime Izleceğime Pişman Oldum Bu Naz Denilen Karakter Tarikla Alay Mi Ediyo Gönlünümü Eğlendiriyo Yada Seviyomu Ama Seven Bi Insanin Yapacaği Davranişlar Kesinlikle Diil Bunlar Adama Bana Siz De Diyo Başka Bi Adamla Kiskandirmaya çalişiyo Incir çekirdeğini Doldurmak Abuk Subuk şeylerden Tartişma Yaratmaya çalişiyo Ben Bu Nazin Aklindan şüphe Ediyorum Ya Ruh Hastasi Ya şizofren Ya Manyak Yada Mazoşist Ne Bekliyoki Daha Anlayamadim Yani Tabi Bnm Bu Sözlerim Senaristlere şunu Söyliym Bn öyle Bi Bölümden Sonra Bu Kadar Gerzekçe Saçmalik ötesi Bi Bölüm Izleyeceğimi Tahmin Etmiyodum Kavgada Olur Ama Onca şeyden Sonra Bu Kadar Saçma Gereksiz Anlayamadiğimiz Ve Aslada Anlayamayacağimiz Kavga Olurmu Valla Bn Bu Saçmaliklari Izlemeye Tahammülüm Olamaz Ayrica Bnm Zeka Seviyeminde çok Altinda Bi Dizi Bu Saçmaliklara Izlemek Zorunda Hiç Diilim Bu Kadar Saçmalar Yani özellikle Vede özellikle Naz Karakteri Biraz Mantikli şeyler Yazin Gidişata Uygun Yada Naz Karakterini Bi Psikiyatriye Gönderin Pardon Bnce Senaristleri Göndermek Lazim.

garcia_22
08-03-07, 23:33
Ya dream3il arkadaşım cok iyi güzel diyorsun da benim anlamadıgım şu..

Bunlar 20 de de öpüştüler
hemen arkasından Tarık yine Naz ın hayatını kurtardı hatırlamıyormusunuz??
Sonrasında nasıl tekrar patron şöför olduklarını da??

Bu diziye bizleri bu kadar baglayan senarist arkadaşlarımız yine en tatlı şekilde bu yanlış (bizlere göre) olguları düzelteceklerdir..

Aslında ben şunu diyorum.. Dizinin bu konuma gelmesi cok iyi oldu cünkü monoton oyuncular monoton didişmeler kelime oyunları beni ve sizleri biraz sıkmaya başlamıştı..

33. bölüm bi efsane degilki, daha neler görecegiz inş...

Sadece senaristlere şunu diyorum lütfen Tarık şu popçu cocugu, o sahtekar Borayı dövdügü gibi bir yerde sıkıştırıp dövsün ancak öyle alırız sinirimizi :D

Dream3viL
08-03-07, 23:33
Haluk Özenç ve Betül Karabulut sizi can-ı gönülden tebrik ediyorum..
Insan böyle bir diziden anca bu kadar soğutulabilir..!
Bravo..!Böyle devam edin..!

sondakika
08-03-07, 23:34
Yorumları okuyorum da bi arkadaş diziyi mehter takımına benzetmiş; büyük bi hata yapmış. Güzel kardeşim mehter takımı iki ileri bi geri gider, bani bi yol kat eder. Bu dizinin farkı bir ileri iki geri gitmesi. Nedenini ben de anlamadım, uzatma kaygısı mıdır nedir anlamadım. Böyle saçma bir dizi olamaz, senaryo tam bir başarısızlık örneği. 33 ve 20 yi başkasına yazdırdılar galiba bunlar, daha alakasız olamazdı çünkü. O kadar kızdım ki anlatamam ya. Dizi barış ve merve olmasa izlencek gibi değildi bu bölüm. NAsı oldu da "Siz" lere döndük yine, bu kadar şey yaşanmışken. Hele NAz'ın kafam çok karışık demesi... Yani bi insanın bu kadar kesin sinyallerle kafasının karışması için embesil olması gerek ki zaten yaratılmak istenen naz karakteri öle galiba. Ha bi de o burak'a yazıldı yazılcak gibi bakması da yok mu, bu kadar mı dünden razı olur bi insan? Kafası karışık insan böyle mi davranır? Bu arada senaristlere sesleniyorum. Diziye kıskançlık bağlamında soktuğunuz üçüncü kişi bu Burak, sizce de artık baymadı mı. Reytingler iyi geliyo diye düşünmeyin, "Çekirge bir zıplar, iki zıplar; üçüncüde..." diye bi söz var. Bu da üçüncü oldu hatırlatırım.

Not: Eğer o burak denen adama sokakta rastlarsam 35 için garanti veremem çekilmiş olabilir ama 36. bölümde oynayamacağını garanti ederim.

Saygılar , biraz sert olduysa affola

ne serti canım, ne serti.. çok dolmuş gördüm seni.. ama haklısın.. hasret arkadaşımızın mesajının altına nokta oldu bu açıklamaların..

yani inanılmaz bir hayal kırıklığı yaşadım.. elbet 3. sınıf bir karakter bekliyordum ama bu kez öncekileri gibi olmayacak diye düşünüyordum.. ama ne gezer.!!. yine aynı tablolar.. kıskandırmalar.. sizler bizler.. soför falan lafları.. yok evde değil uzakta müştakil bir yerde kalmalar. .yok gece kapı kitlemeler.. utanmasa tanımıyorum diyecekti.. oldu gözlerimi doldu.. yani Allahtan tarkan falan filan gelmedi.. desene barışı hepten sepetleyecek kız.. skandal.. resmen skandal.. hep tarık sahiplendi bu aşkı.. naz hiç hemde hiç.. rüya rüya diyorduk galiba 33. bölüme baştan sonra rüyaymış..
hele herkesin eleştirdiği şarkı sahnesinin hemen akabinde hemde onca hayal ve yaşanmış anlara nispet olsun diye giyilen o elbise.. valla ne var ne yok aldı götürdü..

tekrardan hyper kardeşim ve hasret arkadaşıma teşekkür ediyorum zira hislerimize tercüman oldunuz..

denısse
08-03-07, 23:34
Haluk Özenç ve Betül Karabulut sizi can-ı gönülden tebrik ediyorum..
Insan böyle bir diziden anca bu kadar soğutulabilir..!
Bravo..!Böyle devam edin..!

AYNEN:good:

B.A.D.B
08-03-07, 23:36

Tarık ne yapacak biliyormusun, hiç bir şey olmamış gibisinden oradan cıkıp annesinin yanına giderken bir bakış atacak ve o bakış Naz hanıma yetecek zaten...

Ne yani iyi güzel diyorsun da, hışımla evi terkedecek, işi bırakacak, ayrılacak... Peki kim savaşacak Naz için?? Bende olsam aynısını yapardım, cünkü Tarık ın yaptıgı onursuzluk degil çaresizlik...

Tekrar söylüyorum Burak konusunda da ısrarcıyım iyi ki girdi diziye,, bu arada FİLİZ-TB arkadaşıma da sesleniyorum tabiiki kimse Barış ın üzerinden reklam yapmamalı ama bu dizideki en önemli rakip konumuna geldiyse Tarık a benzemesi lazım.. Sesinin (Naz ve ailesine göre) güzel olması da bunu ispatlıyor kanımca...

Eger kırıcı bir şey yazdıysam özür dilerim ama sanırım yapıcı düşüncelerimizi yazsak daha iyi olacak, yoksa bende biliyorum dizinin siniriyle vurup kırmayı arkadaşlar...

Saygılarımla

garcia_22 arkadasım,kacırmıs olabilecegim hicbir sahne yok,bugune kadar her bolumu cok dıkkatlı ızledım ve de tek sefer izledim,yorumlarımda da degıstırdıgım hıcbır dusuncem olmadı.Bu bolum tamamen senarıstlerımızin hatasıdır,defolu bır bolumdur.Kımse bana bolumdekı hareketlerın haklılıgını,karakterlerın sergıledıgı tutumların dogrulugunu,senarıstlerın bu yanyola gırmelerının sebeplerını haklı gosteremez.Gordugum ve kabullenemedıgım hususları tek tek yazdım ve ısrarcıyım,Naz'ın o hareketlerı uzerıne Tarık rest cekmedıgı surece dızıyı ızlemeyı bırakıyorum.Sadece bır dusuncene cevap verecegım,demıssın kı ''O dedigin aşagılayıcı cümleler konusu da zaten Naz her yeni gelen erkek ten sonra Tarık a aynını yapıyor'',bu popcudan oncekılerı kabul edebılıyorum,cunku Naz-Tarık ılıskısı 33.bolumdekı kadar hıcbır bolumde netlesmemıstı.Ancak popcuyu asla kabul etmıyorum,popcuyu bır karakter olarak kabul etmedıgım gıbı sarkıcı olarak da dızıye dahıl edılmesını kesınlıkle kabul etmıyorum.Bır ıpte ıkı canbaz oynamaz.Bu sebeplerle de ilk mesajımda belirttigim tepkim karakterlere ve bolum konusuna degil,bu bolumu boyle anlamsız bır yola suren senarıstlerımızedır.

''Ne yani iyi güzel diyorsun da, hışımla evi terkedecek, işi bırakacak, ayrılacak... Peki kim savaşacak Naz için?? Bende olsam aynısını yapardım, cünkü Tarık ın yaptıgı onursuzluk degil çaresizlik...''Tek fıkrıne cevap verecegım dedım ama buna da cevap vermek ısterım,Tarık Naz ıcın yeterınce savastı,kıskandırmanın da bır sınırı var,ve dedıgın gıbı Tarık caresız degil,ask ıcın hersey kabul edılemez.

garcia_22 dusuncelerin icin cok tesekkur ederim,eksiklik duyulabilecek noktaları da acıklamıs olduk.

Medea
08-03-07, 23:36
arkadaşlar Siz Bu Bölümde şu Güzel Oynadi Bu Kötü Oynadi Die Tartişacaginiza Bu Niye şarki Söyledi Bu Nie Söylemedi Bu Nie Diziye Girdi Bu Nie Girmedi şu Nie şarkinin Tamamini Söyledi Bu Nie Söylemedi

Yeter Yahuu Bitirdiniz Diziyi..gelecek Hafta çok Güzel Bir Bölüm Gelirse Formu Okumuşlar Diyeceksiniz Benden Demesi

Arkadaşım bu forumun okuduğunu bizzat yapımcı ve yönetmeden biliyoruz duyduk.Diziyi başından beri izleyen kişilerin biraz olsun dizinin aksayan yönlerini tartışmak elbette hakkıdır.Bunlar ilk tepkilerdir yoksa benim çok güldüğüm sahneler de oldu dizide.Tarık ve Nazın arabadaki halleri gibi. Benzinciye geldiklerinde pompacı çocukla olan diyalogları çok şekerdi mesela:img-yes:

Medea
08-03-07, 23:37
Acaba bu kopukluk Ayşe Kökçü'nün kazası yüzünen senaryonun özensizce ve acele değitirilmesinden de mi kaynaklanıyor ne dersiniz?

Hirotaro
08-03-07, 23:38
bu bölüm sanki biraz geçişbölümü gibi oldu.Ama gene de güzeldi.Özellikle Tarık ve Naz'ın dialogları.Hele hele Burak'ın gelmesi deli etti Tarık'ı

sondakika
şuda var.. tamam, baştan sona romans beklemiyorduk.. açıkcası yine bir itişme didişme bekliyordum ama bu kadarda değil.. hele yaşanmış onca şeyden sonra gerçekten ağır geldi.. skandal.. çok baymış gördüm kendimi.. hemde çok.. :icon_sorr

cerenimo
Adam dediğiniz Barış Akarsu, harika bir diziye girmiş değil, dizi onun sayesinde harika olmuş, ama bu kadar saçma işler yapılırsa, harikalık zora girecek gözüküyor....

Bence cidden çok sert eleştiriyosunuz diziyi.
Bu dizinin üst sıralarda bulunmasının nedeni sadece Barış akarsu değil.Onun katkısı olmadığını kim soylerse asalım onu.Ama sadece Barış değil.Bu dizinin arkasında bussuru insan war.Önünde büssürü yılların tiyatro sanatçıları war.Onları yok mu sayalım yani?Boşuboşuna mı yıllardır tiyatro yapıyorlar?
Bence Nazın değişmesi olayı da şu, zaten dizide değişken bi tipi canlandırıyo.
1 bölümde bir olayı yapması, diğer bolumde tamamen zıt davranması onun dizideki kişiliğine gayet uymuyo mu?Bence uyuyo.

Buyukbaba
08-03-07, 23:39
Nasıl da beklemiştim şu bölümü bugün halbuki. Nasıl istemiştim, 33. bölüm gibi muhteşem bir senarist yaratısından sonra, 34te meydana çıkacak güzellikleri görmeyi. Ama çok yanılmışım. Çok yanılttılar beni. Sükut’u hayale uğradım resmen. Senaristlerimize hemen bir repliği hatırlatayım, kendi kalemlerinden bize söylendiğini düşündüğüm. Çok uzakta değil, hemen geçen bölümdeydi. “Ne yaparsanız yapın, iyi yaptıklarınız değil de kötü yaptıklarınızla hatırlanırsınız”. Bilmem bazı şeyleri açıklar oldu mu bu.

Benden birkaç yorum önce, uzunca bir Hasret yorumu okudunuz. Kendisi diyor ki arkadaşımın, “bir erkeğin gururu bu kadar ayaklar altına alınır mı?” Ne kadar da güzel söylemiş kardeşim. Ne yaptı Tarık? Söylemedi diye mi böyle yapıyor bizim Naz kızımız? Tarık’ı kıskandırmak adına öyle bir kıyafet giyiyor ki. Bu mudur algılanan iyi niyetli aile kızı. Herkes düşünsün bir. Yakıştı mı dizimize. Derdim kıyafet değil, yobaz zannetmeyin beni. Derdim o kıyafetin kullanılış amacı. Hiç de iyi niyetli bir amaç değildi.

Ne olacaktı ben anlamıyorum.Tarık seni seviyorum diyecekti ve her şey tatlıya bağlanacaktı. Ha evet, o cadılı diziyi izliyor olsam ve ortaokulda olsam, buna bir anlam verebilirim. Bu bir aşk hikayesi sevgili senaristlerimiz. Aşk hikayesi. Aşktan anladığınız kıskançlık ve kıskandırmak ise, doğru yoldasınız. Ama ya ben yanlış biliyorum, ya da sizler aşık olan bir insanın bugün Naz karakterinin davrandığı gibi davranmayacağını bilmiyorsunuz. O öyle davrandıkça, burada herkes çıldırıyor. Naz’ın karakteri bu, şımarık derseniz olmaz olsun öyle karakter derim. İnsan sevdiği adamın, hayatının aşkının yanında, bir kız olarak başka bir erkeğe asılıyorsa buna ancak saçmalık denir. Gerçek hayatta tekmeyi yer, bunu da düşünmeniz gerekirdi.(Nasılsa gerçek değil değil mi?)

Sizlere sorayım, senaristlerimize de sormuş olayım, birbirlerine bu kadar yakınlaşmış olan bir çift, neyin kavgasını yapıyor hala? Kıskandırmak mıdır bir ilişkinin amacı sadece? Nedir yani bu? Temcit pilavı hayatlarımızın en anlamlı yemeği mi? Bu dizide hiçbir şey olumlu temeller üzerine kurulamaz mı? Hadi kurulmadı diyelim, olumsuzlukların hep saçma sapan kıskançlık hikayeleri mi olmak zorunda? Neden hala tekrar ediliyor her şey. Şu gün olanların Bora ile olanlardan ne farkı vardı, lütfen birileriniz söylesin bana. Görmedik mi biz bunları? Sayın senaristlerimizin konu bulma konusunda yardıma ihtiyaçları varsa, birçok insan var kendilerine yardım edebilecek. Kusura bakmayın ama, bu kadar emek harcadığım, her hafta yolunu gözlediğim, uğruna kafa patlattığım caanım dizimi izlediğimde, aptal yerine konmaktan hiç hoşlanmıyorum. 34. Bölüme gelmişiz, 33te ortaya çıkanlar resmen yok sayılıyor. Ya bunların aşklarında bir sorun var, ya da yaşananlar yanlış kurgulanıyor. Sayın senaristlerimizin buna dikkat etmeleri gerekiyor. Hem de çok.

Son olarak, bu dizide Barış Akarsu gibi biri varken, hem de dizinin başrolünde iken, bu zamana kadar dizinin bu kadar çok rating almasında, belki de en fazla paya sahipken, başka birinin reklamının yapılması, üstelik Barış’ın şimdiye kadar 1 şarkısının tam verilmesi haksızlığına binaen, hiç şık olmadı. Bu kadar gereksiz, bu kadar absürd bir düşünce kiminse tebrik ediyorum kendisini! (Maddi gerekçeler ne olursa olsun)

Ben artık böyle saçmalıklar görmek istemiyorum. Ben artık yorulmak istemiyorum. İçim acısın istemiyorum. Daha makul, daha mantıklı ve daha insancıl şeyler bulun sayın senaristlerimiz. Hep aynı şeyden biz sıkıldığımıza göre sizin biraz şapkanızı önünüze alıp düşünmeniz gerekiyor haklılar mı acaba diye.

Size son bir hatırlatma yapayım sayın senaristlerimiz ve yapımcılarımız. Hani güzel bir bölümümüz vardı, Tarık’ın gideyim mi kalayım mı diye sorduğu ve sokak kapısı arkasından Naz’a şarkı söylediği. O sahnenin başlangıcında Ümit ne demişti? “Bırakıyorum ama zirvede bırakıyorum”. Dizimiz 52 ye uzamış uzamamış hiç önemli değil artık. Bu şekilde devam edecekse, bırakın bitsin zaten. Ama en azından “zirvede bırakırsınız”.

Hirotaro
08-03-07, 23:43
Senaristimiz şaşırtmayı seviyor :),ama bu kadarda şaşırtmak biraz fazla.Ama muhtmelen haftaya gene romantik bir bölüm bizi bekliyor

beşiktaşlı
08-03-07, 23:43
Diziyi sert eleştiririz çünkü can-ı gönülden izliyoruz,ayrıca Barış'ı destekliyoruz.Tabii ki dizi Barış demek değil ama çoğu insan bu diziyi seyretmeye Barış için başladı.Ve de dizi seyredilmez,düşük reyting alırsa kaldırılır.Aynı şirket Sıla'yı da yapıyor o diziye acaip ihtimam gösteriyorlar.

pozitif
08-03-07, 23:51
Elbetteki yılların titayro oyuncularına, bu işe yıllarını vermiş, emeğini vermiş insanlara saygısızlık etmek gibi bir niyetim yok, hepimizin bildiği bir başka gerçek ise, bir dizinin tutması için, (acı bir gerçek) çok kaliteli olması, çok emek harcanması yetmiyor. Arkasından hayranlarını sürükleyecek kişilerin varlığı yetiyor. Bu dizide BA'nın hayranlarını arkasına alarak tutunabilmiş gibi geliyor bana. Yoksa dönüp dönüp aynı noktaya gelen, 1 adım ilerleyemeyen dizi için zor bir sonuç olurdu bu reytingler. Barış'ı sahnede tutarak bir başkasına şarkı söyletmeleri dahi, Barış hayranlarını tavlamaya yönelik bir tavır değil mi?
Diziye emek veren herkese, özeliklede ustalara saygım sonsuz, ama gerçeklerde biraz farklı.

sondakika
08-03-07, 23:51
hasret ve hyper arkadaşlarımıızın mesajlarıj üzerine, şahin kardeşim yorumunu tatlı niyetine okudum.. müthişti.. hasret arkadaşımızın yazısı kadar müthişti.. senaryo çıkmasını ki hyper arkadaşımızda vurgulamıştı daha bir detaylı ele almışsın.. gerçekten saf yerine konulmanın bir manası yok.. aşkta olumsuzluk sadece kıskandırma değil.. hele hele 33. bölümden sonra bu olanlar komik kaçtı.

sevgili medea, ayşe hanımın umulmadık gelişen durumu senaryoda revize gidilmesine sebeb olunmuş mudur, diye sordu.. bir ihtimal.. ama revizede olsa, böyle mi olacaktı.?!. hayır.!!. hemde kocaman hayır..

notcuk: kendimi zorlayıp bölümü tekrar bir izleyecem bakalım gözden kaçan hoş kareler var mı ?!

ama şahin ağanında belirttiği gibi senaristlerin kaleminden çıkan bir cümle " iyi halle değil hep kötü anlar anılır." maalesef ki böyle.. :img-cool2

Hirotaro
08-03-07, 23:55
Bu bölüm,Belgin hanım ortalığı iyice karıştırmaya yol açtı.ama tabii Tarık bunu da bertaraf etmenin yolunu bulacaktır.Şimdiye kadar kimleri bertaraf etmedi ki :)

B.A.D.B
08-03-07, 23:56
Son olarak, bu dizide Barış Akarsu gibi biri varken, hem de dizinin başrolünde iken, bu zamana kadar dizinin bu kadar çok rating almasında, belki de en fazla paya sahipken, başka birinin reklamının yapılması, üstelik Barış’ın şimdiye kadar 1 şarkısının tam verilmesi haksızlığına binaen, hiç şık olmadı. Bu kadar gereksiz, bu kadar absürd bir düşünce kiminse tebrik ediyorum kendisini! (Maddi gerekçeler ne olursa olsun).

Sahın dostum,tum dusuncelerıne kaıtlıyorum ve ozellikle de ustte alıntı yaptıgım sozlerıne destek verıyorum.Kendi mesajımda da belırtmıstım,bu bolumle asıl oyuncunuzu,sarkcınızı baska bır sarkıcıya ozel ılgı gostererek ve 5 dakıka gıbı bır ımtıyaz tanıyarak ezdınız.

İlk mesajımda unuttugum bır husus daha var,Vahı beyın tavırları da oldukca abartılı,yahu sana ne ıyılıklerı dokunmus Tarık gıbı bır yardımcın var,ona oglumsun,ailemdensin diyorsun anlıyorum da daha ılk gunden gordugun,kızına ders verecek ,hıc tanımadıgın popcu sarkıcı muzısyen gencı hemen nasıl aılenden yaptın,nasıl oglun oldu?Sasırıyorum!!!

Bu bolum basla basına bır hatadır,tum bolumler ıcerısınde gelmıs gecmıs yaratıcılıktan en yoksun olan senaryodur ve abartılar,amacsız hareketler ve neye hızmet ettıgı anlasılmayan reklamdan olusmustur.Sevgili senaristlerimiz beni bu bolumle cok uzdunuz.

hyper
08-03-07, 23:58
Size son bir hatırlatma yapayım sayın senaristlerimiz ve yapımcılarımız. Hani güzel bir bölümümüz vardı, Tarık’ın gideyim mi kalayım mı diye sorduğu ve sokak kapısı arkasından Naz’a şarkı söylediği. O sahnenin başlangıcında Ümit ne demişti? “Bırakıyorum ama zirvede bırakıyorum”. Dizimiz 52 ye uzamış uzamamış hiç önemli değil artık. Bu şekilde devam edecekse, bırakın bitsin zaten. Ama en azından “zirvede bırakırsınız”.

Yok abi şimdi bırakmasınlar ya, 33 olsa tamam da şuan bırak zirveyi; dipsiz bir çukurda debeleniyolar. Keşke uzamasaydı şu dizi ya offf off. Her şey tadında güzeldir. Bakıyorum da resmi sitede anketler yapılıyo "Dizi kaç bölüm olsun?" şeklinde. Bazıları çıkmış "Hiç bitmesin yaaaaaaaaaaaaaa" yazmış. Oldu kardeşim sonsuza kadar sürsün... Ya adamlar daha 34 te tıkandı(ki dizi uzun zamandır tıkalı da iyi niyetten böyle diyorum aynı konular dönüp duruyo, Mert Bora Burak, isimler farklı olaylar aynı). Keşke 39 bölüm olsaydı da bu adamalar burda tarih yazsaydı, kısa ama her bölümü dünyalara bedel. Ama uzayınca işte yok yere tıkandı adamalar. Ayıp ya bize yapılan ayıp. Şunun gibi 12213141 tane bölümü bi 33. Bölüme değişmem!

garcia_22
09-03-07, 00:00
Nasıl da beklemiştim şu bölümü bugün halbuki. Nasıl istemiştim, 33. bölüm gibi muhteşem bir senarist yaratısından sonra, 34te meydana çıkacak güzellikleri görmeyi. Ama çok yanılmışım. Çok yanılttılar beni. Sükut’u hayale uğradım resmen. Senaristlerimize hemen bir repliği hatırlatayım, kendi kalemlerinden bize söylendiğini düşündüğüm. Çok uzakta değil, hemen geçen bölümdeydi. “Ne yaparsanız yapın, iyi yaptıklarınız değil de kötü yaptıklarınızla hatırlanırsınız”. Bilmem bazı şeyleri açıklar oldu mu bu.

Benden birkaç yorum önce, uzunca bir Hasret yorumu okudunuz. Kendisi diyor ki arkadaşımın, “bir erkeğin gururu bu kadar ayaklar altına alınır mı?” Ne kadar da güzel söylemiş kardeşim. Ne yaptı Tarık? Söylemedi diye mi böyle yapıyor bizim Naz kızımız? Tarık’ı kıskandırmak adına öyle bir kıyafet giyiyor ki. Bu mudur algılanan iyi niyetli aile kızı. Herkes düşünsün bir. Yakıştı mı dizimize. Derdim kıyafet değil, yobaz zannetmeyin beni. Derdim o kıyafetin kullanılış amacı. Hiç de iyi niyetli bir amaç değildi.

Ne olacaktı ben anlamıyorum.Tarık seni seviyorum diyecekti ve her şey tatlıya bağlanacaktı. Ha evet, o cadılı diziyi izliyor olsam ve ortaokulda olsam, buna bir anlam verebilirim. Bu bir aşk hikayesi sevgili senaristlerimiz. Aşk hikayesi. Aşktan anladığınız kıskançlık ve kıskandırmak ise, doğru yoldasınız. Ama ya ben yanlış biliyorum, ya da sizler aşık olan bir insanın bugün Naz karakterinin davrandığı gibi davranmayacağını bilmiyorsunuz. O öyle davrandıkça, burada herkes çıldırıyor. Naz’ın karakteri bu, şımarık derseniz olmaz olsun öyle karakter derim. İnsan sevdiği adamın, hayatının aşkının yanında, bir kız olarak başka bir erkeğe asılıyorsa buna ancak saçmalık denir. Gerçek hayatta tekmeyi yer, bunu da düşünmeniz gerekirdi.(Nasılsa gerçek değil değil mi?)

Sizlere sorayım, senaristlerimize de sormuş olayım, birbirlerine bu kadar yakınlaşmış olan bir çift, neyin kavgasını yapıyor hala? Kıskandırmak mıdır bir ilişkinin amacı sadece? Nedir yani bu? Temcit pilavı hayatlarımızın en anlamlı yemeği mi? Bu dizide hiçbir şey olumlu temeller üzerine kurulamaz mı? Hadi kurulmadı diyelim, olumsuzlukların hep saçma sapan kıskançlık hikayeleri mi olmak zorunda? Neden hala tekrar ediliyor her şey. Şu gün olanların Bora ile olanlardan ne farkı vardı, lütfen birileriniz söylesin bana. Görmedik mi biz bunları? Sayın senaristlerimizin konu bulma konusunda yardıma ihtiyaçları varsa, birçok insan var kendilerine yardım edebilecek. Kusura bakmayın ama, bu kadar emek harcadığım, her hafta yolunu gözlediğim, uğruna kafa patlattığım caanım dizimi izlediğimde, aptal yerine konmaktan hiç hoşlanmıyorum. 34. Bölüme gelmişiz, 33te ortaya çıkanlar resmen yok sayılıyor. Ya bunların aşklarında bir sorun var, ya da yaşananlar yanlış kurgulanıyor. Sayın senaristlerimizin buna dikkat etmeleri gerekiyor. Hem de çok.

Son olarak, bu dizide Barış Akarsu gibi biri varken, hem de dizinin başrolünde iken, bu zamana kadar dizinin bu kadar çok rating almasında, belki de en fazla paya sahipken, başka birinin reklamının yapılması, üstelik Barış’ın şimdiye kadar 1 şarkısının tam verilmesi haksızlığına binaen, hiç şık olmadı. Bu kadar gereksiz, bu kadar absürd bir düşünce kiminse tebrik ediyorum kendisini! (Maddi gerekçeler ne olursa olsun)

Ben artık böyle saçmalıklar görmek istemiyorum. Ben artık yorulmak istemiyorum. İçim acısın istemiyorum. Daha makul, daha mantıklı ve daha insancıl şeyler bulun sayın senaristlerimiz. Hep aynı şeyden biz sıkıldığımıza göre sizin biraz şapkanızı önünüze alıp düşünmeniz gerekiyor haklılar mı acaba diye.

Sana aynen katılıyorum Buyukbaba ama...

Ben yine tekrarlıyorum ne olur bir bölüm ile yerden yere vurmayın şu diziyi ve senaristleri..

Tamam bir hata yaptılar bunun farkına da bu forumu okuyunca anlayacaklar ve en yakın zamanda bu negatif hava degişecektir..

Evet bu aksam bi rezaletti dizi ama ne olur bu kadar yapmayalım arkadaşlar...

Bence bu bölümü es geçip bir daha ki bölüm için aklımızda güzel senaryolar yaratmak daha iyi olacak, az oyuncuyla cok reyting zaten cok zor ama bizlerin de bu kadar agır eleştirmek yerine daha yapıcı şeyler yapmamız lazım :(

Bu arada şu popçuyu dizi dışında tanıyan warsa söylesin de madem reklam yapacaktı şarkı gibi bi şarkı söyleseydi :mad72:

hyper
09-03-07, 00:01
Bu bolum basla basına bır hatadır,tum bolumler ıcerısınde gelmıs gecmıs yaratıcılıktan en yoksun olan senaryodur ve abartılar,amacsız hareketler ve neye hızmet ettıgı anlasılmayan reklamdan olusmustur.Sevgili senaristlerimiz beni bu bolumle cok uzdunuz.

Yok yok bi bölüm daha vardı NAz sürekli Tarık'a "Mert'i kıskanıyorsun", "Canım arkadaşııııııım" falan diyordu kaçıncı bölüm olduğunu unuttum şimdi. O daha kötüydü sanki. Yok tekrar kafamdan geçirdim de bölümleri; cidden kapışırlar ya!

lousalome
09-03-07, 00:02
Bence cidden çok sert eleştiriyosunuz diziyi.
Bu dizinin üst sıralarda bulunmasının nedeni sadece Barış akarsu değil.Onun katkısı olmadığını kim soylerse asalım onu.Ama sadece Barış değil.Bu dizinin arkasında bussuru insan war.Önünde büssürü yılların tiyatro sanatçıları war.Onları yok mu sayalım yani?Boşuboşuna mı yıllardır tiyatro yapıyorlar?
Bence Nazın değişmesi olayı da şu, zaten dizide değişken bi tipi canlandırıyo.
1 bölümde bir olayı yapması, diğer bolumde tamamen zıt davranması onun dizideki kişiliğine gayet uymuyo mu?Bence uyuyo.

ya ben bu bölümü izlerken o kadar eglendim ki, sonra o neseyle foruma bi bakiyim dedim ve yazilanlari görünce cok sasirdim. Bi tek cerenimo begenmis bu bölümü. Hayret.... Bence de yolda kalma sahneleri cok güzeldi, Tarik ve Naz´in birbirlerine bakislari cok cok anlamliydi, hatta Burak sarki söylerken bile... Bence orada önemli bi seyi gözden kaciriyorsunuz. Burak sarki söylerken Naz Tarik´i düsündü hep, Tarik da Naz´i.

Ayrica dizi zaten kiskancliklar rekabet üzerine kurulu oldugu icin, sarki söyleyen birini Tarik´a rakip olarak diziye sokmak iddiali ama akilli bir karar. Bu dizinin basrol oyuncusunun kim oldugunu hepimiz, senaristler ve yapim ekibi dahil, herkes bildigi icin Baris´in ikinci plana atildigini düsünmeniz gereksiz bence. Tabii ki sonunda o daha uzun bir sarki söyleyecek ya da buna benzer bir sey olacak. O hep basrol olacak.

Bi de yan hikayelerde eski bölümlere göre cok uzun degildi ve eglendiriciydi. Yani Belgin-Hulusi sahneleri abartilmamisti. Yine cok önemli bir seyi gözden kaciriyorsunuz, Ümit Tarik Tekelioglu ile ilgili bir gercegi ögrendi!!!!!

Bence güzel bir bölümdü. Sirf Burak´in sarki söylemesine takilip bölümün geneleine haksizlik etmeyin bence.

garcia_22
09-03-07, 00:03

aynen :( ama umuyorum ki gerçekten hatalarını affettirecekler cünkü başka şansları kalmadı gibime gelio

jenn
09-03-07, 00:04
hımm.evet..duygular dile getirilmiş yorumlar yapılmışş....nefret ile sevginin karıştığı müthiş yorumlar hemde..

benim yorumum şu ben bu gece bu diziyi izlerken sıkılmadım..şarkı dışında..

nazdan bu gece nefret ettim..bana nefret duygusunu yaşattı..tarığa çok acıdım ve üzüldüm.bi ara gözlerim doldu..
belgin,hulusi,hacer ve vahiye çok güldüm,neşe duygusunu yaşadım..

yani ben bu gece bu bölümde nefretten sevgiye ve gülümsemekten ağlamaya her duyguyu yaşadım..taki popçu burak şarkı söyleyene kadar.işte o zaman hayata döndüm..ve dedimkii niye bize her duyguyu yaşatan bu dizide barışın sesinden duymaya alıştığımız o güzel akustik gitar eşliğinde yada çıplak sesle söylediği hepimizin yaşamında anısı olan bir şarkıyı dinlemek yerine, tamamiyle ticari bir kaygıyı içinde barındıran popçu burak reklamı kokan o sahneyi koydular..işte buna gerçekten çok üzüldüm..bu hatayı telafi etmelerini diliyorum bu forumu okuduklarınıda çok iyi biliyorum..biz farklı olduğu için bu diziyi sevdik.biz bu dizide müzik olacaksa albümlerden playback değil zaten müzisyen olan başrol oyuncusunun o güzel sesinden doğal akışında yürekleri titreten şarkıları sevdik..ve biz bunu geri istiyoruz...diğer meseleler senryonun içinde hallolur..bu naz hanfendinin burnu sürtülür....telafi edilir.....

her duyguyu yaşatıyorlar. biz bu gece nefret ağırlıklı bi duygu seli yaşadık..bi yandanda güldük..belkide işin sırrı burdadır......psikolojik bir bağlama yöntemidir:)

Buyukbaba
09-03-07, 00:10
Sana aynen katılıyorum Buyukbaba ama...

Ben yine tekrarlıyorum ne olur bir bölüm ile yerden yere vurmayın şu diziyi ve senaristleri..

Tamam bir hata yaptılar bunun farkına da bu forumu okuyunca anlayacaklar ve en yakın zamanda bu negatif hava degişecektir..

Evet bu aksam bi rezaletti dizi ama ne olur bu kadar yapmayalım arkadaşlar...

Bence bu bölümü es geçip bir daha ki bölüm için aklımızda güzel senaryolar yaratmak daha iyi olacak, az oyuncuyla cok reyting zaten cok zor ama bizlerin de bu kadar agır eleştirmek yerine daha yapıcı şeyler yapmamız lazım :(

Bu arada şu popçuyu dizi dışında tanıyan warsa söylesin de madem reklam yapacaktı şarkı gibi bi şarkı söyleseydi :mad72:

garcia_22, şu senin söylediklerini çok uzun zamandır yapıyoruz. Bölüm güzel olduğunda güzel dedik, kötü olduğunda kötü. Ama bugün kü bölüm kötüden biraz daha fazlasını hakediyordu. Baştansavma kurgulanmış, tamamen konusuzluğu dizinin havasıyla gizlemeye çalışan bir bölümdü. Haftaya güzel olsun, ilk kutlayan ben olurum. Ama güzel olmayınca da ilk ben eleştiririm. Çünkü emek veriyorum, sevgimi veriyorum. Bunların karşılığını vermeden alamazlar benden, kimse kusura bakmasın.

denizci-ilker
09-03-07, 00:11
dizi bitti bende bittim...boşluk hissi :blink: ..sanki 1.5 saatlik bi fragman izledim ..allahtan hulusi belgin sahneleri vardı (ben ne dedim ya :img-hyste ) eğlendim ..ve burak şarkıya başladı.!!!!. beynim durduuu..yemin ediyorum o anda tarık ın yerinde olmak istemezdim ..onu arkada beklerken görünce resmen kalbim ezildi :icon_cry: .. çok ayıp ettiler çookkkkk....hala boşluk hissi :img-swoon ...

ebru.karaca
09-03-07, 00:13
Merhabalar;

Keşke, yine HARİKA BİR BÖLÜMDÜ diyerek başlayabilseydim sözlerime. Yanlış anlamayın, kötü bir bölümdü demiyorum. Ama geçen haftaya göre nasıl da sönük kaldı her şey.

Ben bu senaristleri anlamakta güçlük çekiyorum. Bir bölümde bize tavan yaptırıyorlar, diğer bölümde her şey durağan.. Bu dizinin durağan hali bile, diğer dizilere kaç basar, o ayrı. Ama işte, bir kaç kere tavan yapınca, bünye alışıyor tabi. :) Hep havalarda olmak istiyorsun. ;)

O yüzden, yine güzel bir bölümdü diyerek başlamak istiyorum. Çünkü güzeldi.

Hele başlangıcı çok hoştu. Şu yangın ve kaçış.. :)
Tarık ne güzel kurtardı Naz'ını..

TARIK: Naz! Naz! Naz, yalvarırım konuş!
NAZ: Öhö öhö.. Ne sakar şeysin sen! Kırk yılda bir, bi iyi şey yapmaya kalktın,... çevirme kafanı! Çevirme! Bana bak!
TARIK: Naz, yalvarırım sus!
NAZ: Bak işte! İki dakika önce "yalvarırım konuş", iki dakika sonra "yalvarırım sus" ! Tutarsızsın işte! Tutarsız!

Arabadaki didişmeleri güzeldi. İyi güldüm. Bayıldım bayıldım. Ama sonra işi çok uzattılar tabi. Yani dizinin ilerleyen bölümlerinde. Ama şimdilik, hala komik yerlerdeyiz :)

ebru.karaca
09-03-07, 00:15
NAZ: Yoook de, deee düşüp bayılayım şurada!
TARIK: İyi olur. Kafamı dinlerim biraz!
Hahaa..
Naz yine Tarık'ı çıldırttı. Tıpkı eskisi gibi :)

Hele şu söze bayıldım:)

TARIK: Kusura bakma Naz! Ev yanarken ya cep telefonunu kurtaracaktım, ya seni kurtaracaktım. Yaptım bir hata! :) :)

Aslında düşündüğünde, bazı yerlerde müthiş replikler vardı. Keşke hepsini hatırlayabilsek tabi de..

NAZ: Of! Şu halime bak. Arabada benzin yok, telefonumda şarj yok, sende telefon yok, asıl bende kafa yok.. :)

Güzel sözler vardı yani.
Bir de şu DAĞ BAŞINDA--DAĞ DEĞİL, GÖL KENARI muhabbeti de güzeldi.

TARIK: Benzinlik mi vardı da, dağ başında?
NAZ: Dağ değil, göl kenarı.
TARIK: Benden aldığını bana satma!
NAZ: Al aman! Lafın senin olsun!
Yahu, nereden bulunur bu sözler?
Dinlerken, bir yandan gül, bir yandan yeni cümleleri kaçırmamaya çalış..
İnsan bir hal oluyor.. :)

Hirotaro
09-03-07, 00:15
dizi bitti bende bittim...boşluk hissi :blink: ..sanki 1.5 saatlik bi fragman izledim ..allahtan hulusi belgin sahneleri vardı (ben ne dedim ya :img-hyste ) eğlendim ..ve burak şarkıya başladı.!!!!. beynim durduuu..yemin ediyorum o anda tarık ın yerinde olmak istemezdim ..onu arkada beklerken görünce resmen kalbim ezildi :icon_cry: .. çok ayıp ettiler çookkkkk....hala boşluk hissi :img-swoon ...

bu bölümün geçiş bölümü olduğu galiba herkesin ortak fikri,oysaki geçen haftaki bölüm ne kadar güzeldi :icon_sorr

ebru.karaca
09-03-07, 00:16
NAZ: Cep telefonun daha değerliydi demek?
TARIK: En azından kapama düğmesi var. Basınca susuyo! :)

Naz'ın konuşmuyorum anlamındaki hareketleri çok tatlıydı. Sevimli hatun.. ne olacak? :)

Arabanın duruşu ve bizimkilerin itmeleri çok hoştu. Hele Naz'ın araba kullanırken Tarık'ın itmesi ve arabanın uçmasının ardından Tarık'ın koşmasına çok güldüm.

Benzinliğe girerken de çok komiklerdi.. :)

NAZ: Benzin yok deme!
BENZİNCİ: 98 oktan vereyim mi?
NAZ: 98, 108, 208, 308.. fark etmez! Benzin olsun da!
...
TARIK: Gördüğün üzere, benim için paradan da değerlisin.
NAZ: 40-50 milyon paran vardır senin. Olsaydı bi kaç milyar, beni kalkan yapardın cüzdanına, aman bir şey olmasın diye. :) :)

:) Hih hii.. FULLLEYİN DOSTLAR! :)

ANIL_
09-03-07, 00:16
Benim gibi sinirlendirilmesi çok zor bir insanı bile çok fena sinirlendirmeyi başarbildi bu bölüm. Hasret abimin dediği her kelimeye katılyıorum. Bugüne kadar hiç bu kadar acımasız eleştirilerde bulunmamış veya eleştirilere destek vermemiştim. Hep bir bildikleri vardır diyordum. Ama gel görki bu bölümden hiç ama hiç zevk almadım. Romantizim 0, komedi bölümün başındaki 1-2 replik dışında işe yaramazdı. Ama tekrarlar 10 numaraydı :mad72: Biz bu araba kapısı açma sahnelerini, kıskandırma çabalarını daha önceleri gördük birdaha almayalım lütfen.

Bu bölümü arşiv yapmasam asla indirmem. Evet kotaya değmez diyebileceğim tek YY bölümü olmayı başardı.

Bu bölümü benim için kurtarabilcek tek olay bölümün Tarığın kapıdan terk ederek bitirilmesiydi ama onlarsa Nazın Tarığa nefret edermişcesine bakmasıyla bölümü bitirdiler. Yahu bu çocuk ne yaptıda sana o bakışı fırlatıyorsun.

ebru.karaca
09-03-07, 00:17
Buradaki didişmeleri hoşuma gitti. Çünkü insan eski günleri özlüyor. Ama her şey bu kadar güzelken zaten, öyle bir öpücükten sonra olmuyor be arkadaşlar. Böyle izlemek başka da, öyle bir öpücükten sonra olmaz. Cık cık..

TARIK: Amacım seninle ateşli bir gece geçirmekti.
NAZ: Neee? ?
Hak ettin Naz! Hak ettin! :)

Ya Belgin'in rüyalarına ne demeli? :)
İkisi de çok güzeldi. Birincisi çok hoş, ikincisi de komik.. :)
Ama ikisi de güzel..

Arabadaki rüya konusunda Bengi abla haklı çıktı. Tabi keşke gerçek olsaydı ama, nerdeee... ? ? :)

Orada Naz'ın bakışlarına dikkat ettiniz mi?
Acaba onu o yüz ifadesiyle, rüya olmayan bir ortamda ne zaman göreceğiz? :) :)

FİLİZ: Ne oldu anne?
BELGİN: Olan oldu Filiz!

Hah hah haa.. Olan oldu.. İyiymiş.. :)

İkinci rüya ise pek bir cafcaflıydı.. Zaten, "ben rüyayım" diye bağırıyordu..
Tarık'ın Naz'a sarılırken kameraya (pardon annesine :) ) bakışı ne güzeldi..

TARIK: Duydun mu anne? Herkesten dedim. Hih hii...

ebru.karaca
09-03-07, 00:17
Belgin'in Tarık'a ulaşamayınca Naz'ı araması ne güzeldi. Çok güldüm :)

...
NAZ: Ben uyanınca arayayım mı sizi?
BELGİN: Hayır!
NAZ: İyi tamam. Aramam.

TIK! Haha..

Bu Belgin hanım, oğluşunu kıskanma işini abarttı biraz. Sizce de öyle mi? ;)

BELGİN: Nasıl, bu Burak denen çocuk iyi mi, hoş mu?
LEYLA: İyi iyi..
BELGİN: Onu anladım. Hoş mu? Yani yakışıklı mı?
LEYLA: Yakışıklı. Yani bi sahne karizması var.
BELGİN: Peki, sahneden inince?
LEYLA: O zaman da var..
İlahi Belgin, sen beni güldürdün. Allah da seni güldürsün. :)

O kadar, YAKIŞIKLI, KARİZMATIK, HOŞ, dediler dediler. Barış'ın adı geçmese olmazdı değil mi? :)
Akademiden, yarışmadan ve Barış'tan nasıl da bahsettiler ama.. :)

tarik_naz
09-03-07, 00:19
inanmıyorum ya;

siz nasıl bir haftada bu hale geldiniz? .

ebru.karaca
09-03-07, 00:19
Bu arada bu Burak denen çocuğu hiç görmemişim. Hatta onun şarkıcı olduğunu bile anlamadım. Yaşlanıyorum galiba :) Ama dizinin sonunda söylediği şarkıyı hatırladım. O zaman internetten baktım. Alın size küçük bir resim. ;)

http://img75.imageshack.us/img75/6909/burakcdbp4.jpg

Bu hali daha hoşmuş.. Dedikleri tipe daha çok uyuyordu bence.

Naz Burak'ı görünce nasıl da mayıştı ama?
Fotoğraf çeken kızlara ve kendini dışlamalarına bozulmasına çok güldüm. Asıl, Tarık'ın Naz'ın Burak'tan bahsettikten sonra bankadan fırlamasına daha çok güldüm. Koptum resmen. Hızlı Gonzales'im benim ;)

FİLİZ: Abi! İmza at!
TARIK: Gördün imzamı. Yerime atıver!

Kafeye öyle dalışı, hesapsız -kitapsız masaya oturuşu.. :)

BURAK: Yanlış alarm arkadaşım!
TARIK: Yo yo.. doğru alarm! :)

Baştaki didişmeleri gibi, kafedeki didişmeleri de çok güzeldi. Naz'ın kapısını inadına açmayışı falan.. :) Replikleri biri eklerse pek memnun olacağım :)

Ne oldu da, bunlar bir günde bu hale geldi arkadaşlar? :)

ebru.karaca
09-03-07, 00:21
TARIK: O zaman espiri anlayışlarımız farklı. Siz, laf sokuyorsunuz, ben kapı açmıyorum. :) :)

Ayrıca şu kıskançlık muhabbetine bayıldım. Bir an geçen bölümün romantizmini yakaladılar sandım. Ama maalesef.. :)

TARIK: "Evet kıskanıyorum, hem de deliler gibi kıskanıyorum!" desem, ne geçecek eline?
NAZ: Dedin.
TARIK: Dedim mi? Dersem dedim..

Bence dizinin en romantik yeri bu andı. Gerçekten.. :)

Ama aynı yerin devamı olan şu sahneler de en komik yerlerinden biri. :)

TARIK: ... dudaklarımı uzatıyorum böyle.. (dudaklarını büzüşü ne güzeldi, canım ya :) ) . Kimin dudağına denk gelirse.. Çiçek de öyle. Alıyorum öyle demek demet. Fırlatıyorum havaya. Kimin kafasına denk gelirse..

:) :)

TARIK: Naz..
NAZ: Hanım.. Hanım diyeceksin.
...
TARIK: Sanaydı. Hepsi sanaydı. Şarkılar, çiçekler, hepsi sanaydı.
...
NAZ: Sizeydi. Sanaydı dedin. Sizeydi.
Yani, uzun süredir söylediğimin farkındayım ama BUNLAR BİR GÜNDE NASIL BU HALE GELDİ? İnanamıyorum yani. Yuh yani!

O öpücükten sonra.. Cık cık.. Olmaz yahu..
Yani, o öpücüğün doğasına aykırı bu yeni davranış modelleri. :(

Neyse, hayırlısı.
Senaristlerin en kısa zamanda doğru yolu bulacağına inanıyorum. Hem belki de yine bir geçiş bölümüydü bu. Ve muhteşem bir bölüme gebe.. ;)

ebru.karaca
09-03-07, 00:22
Eeee,
Yine diğerlerini unuttuk galiba? :)
Onlardan da bahsedeyim biraz:)

Belgin ve Hulusi çok hoştu bu gün. Hulusi nasıl da burnundan getirdi Belgin'in. Ama tüm o burnundan getirmelerde fark edilebilecek bir şey vardı.

Hulusi Belgin'i ne çok seviyormuş. Onunla nasıl da ilgilendi. Yemekler yaptı, portakallar sıktı, başından ayrılmadı.

Hani Belgin demişti ya, tıpkı biz gibiler diye.
Biz de Tarık ve Naz'ın geleceğini görüyoruz Belgin ve Hulusi'de. Düşünsenize, hayal etsenize , Naz rahatsızlanmış. Tarık baş ucunda dört dönüyor. :) Ne tatlı :)

Tarık da mutfakta, üstünde önlükle salatalık soyuyor. :)

Hulusi'nin o halleri çok hoştu.

HULUSİ: Belgin'in evden kaçtığı günü hatırladım. Daha dün gibi aklımda.
HACER: E dündü zaten.
HULUSİ: Ben ne dedim? :)

HULUSİ: Oğluşun yok ama Huluşun var :)

Bu Hacer ve Hulusi ikilisini sevdim :) Hehe.. Varsın Belginle Hacer düşünsün. :)

HULUSİ: .... o zaman konjöktür farklıydı..
HACER: Sensin o! :)

ebru.karaca
09-03-07, 00:23
Vahi, Berrak ve Ümit'in şu konuşmasını da sevdim. :)

ÜMİT:Kaç kaç?
BERRAK: 12-8.
ÜMİT: Kim yeniyor?

VAHİ: Belki de ablanın tansiyonu şu an 0-0 berabere..

Berrak kızımız da gelmiş, hayırlı uğurlu olsun. :) Demek ki ayrılmamış. E hadi hayırlısı..

Bu arada Vahi Evi boyamışlar. Eski rengine çok alıştığımdan mıdır, ya da eskisi oldukça koyuydu, bu da bir o kadar açık renk olduğundan mıdır, bir tuhaf geldi. Eskisi daha iyiydi duygusuna kapıldım. Ama zamanla alışırım ;)

İşte böyle arkadaşlar.
Bir bölümün daha sonuna geldik. :)
Hepimize hayırlı uğurlu olsun.

Ya bu arada, fark ettiniz mi Tarık ne kadar da Barış Akarsu'ya benziyor?
Bir de İtalyan rallici Alfonso'ya..
Bir de Karayip Korsanı Jack Sparow'a..
:);)

Hepinizi öpüyorum ;)

MoPete
09-03-07, 00:29
butun yazılanları okudum ve şu anda pek birşey yazmak istemiyorum.

çok güzel eleştiri getiren arkadaşlar olmuş, çoğuna katılıyorum.
sadece şunu belirteyim:

bu bölüm büyük bir eksidir yalancı yarim hanesine.
aman öpüştüler hemen evlensinler mi bir bölüm sonra olayı değil. olay kısır döngü ve giren elemanın ucuz reklamı.

cenk, bora ve mert'i yeniden görüyorsunuz.
birkaç bölümde bir aynı şeyler tekrar ediyor.

aynı sahneler tekrarlanıyor. neredeyse aynı replikler...

daha gider. pek birşey yazmak istemiyorum dedim uzattım sayılır, kızdım.

neyse,
geçen gün dizi özeti ve fotolar çıktığında yazmıştım bunları:

---
MoPete @ 05-03-07, 18:11

fotolar kötü. hoşuma gitmedi.
yine mi kıskançlık geliyor yoksa? pöööfff

ilk bikaç bölüm ayşe,
hatta filiz
cenk
melisa
bora
franceska
mert
pinar
...
şimdi de belgin'in ayarlayacağı çocuk çıkıyor belli ki.
daha sadece 30 küsür bölümde sürekli aynı şeyin ortaya çıkması ve işlenmesi, konu ve yaratıcılık fakirliği çektiğini düşündürtüyor bana senaristlerin.

yer yer çok başarılı bulduğum senaristleri özellikle kıskançlık ve telefonla önemli sahne bölme saplantıları ve tekrarları yüzünden kınıyorum.

umarım diğer seferlerden daha değişik ilerler bu kez ama pek sanmıyorum.
---

garcia_22
TARIK: Sanaydı. Hepsi sanaydı. Şarkılar, çiçekler, hepsi sanaydı.
...
NAZ: Sizeydi. Sanaydı dedin. Sizeydi. [/B]
Yani, uzun süredir söylediğimin farkındayım ama BUNLAR BİR GÜNDE NASIL BU HALE GELDİ? İnanamıyorum yani. Yuh yani!

O öpücükten sonra.. Cık cık.. Olmaz yahu..

Neyse, hayırlısı.
Senaristlerin en kısa zamanda doğru yolu bulacağına inanıyorum. Hem belki de yine bir geçiş bölümüydü bu. Ve muhteşem bir bölüme gebe.. ;)

İşte yorumların en iyimser ve en can sıkmayıcısı.. Sayende daha cok rahatladım şu kriz masasında :D ebru.karaca arkadaşım..

Ben ve sana katılan herkes adına teşekkürler...

pas.si.on79
Bı dizinin başrol oyuncusunun BARIŞ AKARSU olduğunu hatırlayıp umarım poçu bey gibi ona da tüm şarkıyı baştan sona söyletirler...tam anlamıyla REZALETTİ.....

Sinir içindeyim....SİNİRRRRRRR....

AYNEN BEN DE ÖYLE OLDUM.. TEZAYCIĞIM SANA DA KATILIYORUM.TÜM YAZDIKLARINA... ŞARKICI DURUYOR BAŞKASININ TANITIMI YAPILIYOR..NE GEREK VAARRRRR.. ..çok sağolun ya arada Barış Akarsunun adını geçirdiniz.Yazııık .Sanırım böyle yaparak açığı kapatmak istediler..O kadar durduki..Anılcığım sen de anlamışsın..sadece yorumunda yazmışsın..Naz karakterini bu sefer hiç sevmedim. Yani senaristlerimizi bu sefer..Tamam dizimiz bizim seviyorum.Ama bu bölüm başlarda olmadı ki ... Aralarında birşey yaşanmış Naz hala Hanım olayında..şoförüm olayında... ha tamam dedim bir ara...

Naz kıskandığını itirafını duymak istiyor...diye bir ara sevindim. ..Tarık itiraf ediyor.O şarkılar senin için... Nerde..arkasına bile bakmadan gidiyor... Sonra ya şu son son sahne..popçuya sinir oldum..Barışa şarkıları azıcık ucundan söyletirlerken Ona sonuna kadar söylettiler...Hadi bitti... popçu gidecek...derken bir de hani sanki Tarık durumu açıklıyor nerdeyse bak kapımız kilitli değil..Şarkıcı elinden mikrofon örneği falan hep aslında sevdiklerini söylemek istiyor..O da anlar gibi iyi niyette..

Sonra Naz giyinip iniyor hiç birşey olmamış.Çocuğa gülücükler dağıtıyor.Tarık a diyorum.Ne kadar sabırlıydı..bırak git.. Ben burda elbette Naz karekterini bu şekilde yansıtan senaristlerimize çok kızgınım...daha ilişkilerini mutluluklarını yaşamadan.Nedir bu....:icon_whis

Haftaya Naz umarım o çocuğu gönderir.. Ama nerde sanırım...Kıskandırmaya devam edip Tarıkın sabır taşını çatlana kadar devam edecek.Sonra da o onun peşinde koşacak..Ama gereksiz birşey olacağı için bunun hiç bir zevki yaşanmayacak.Çünkü Naz burda haksız...Dolayısıyla tarıktan özür diledikleri anın hiç bir tadını yaşamayacağım.Aferim Tarık.diyecem..

Popçuya gelince seslendireni Mertin sesimiydi.. Bana mı öyle geldi...Haftaya görme ihtimalimiz var ama umarım sadece bir bölümdür.Yoksa bu diziyi sinirle değil gülerek izlemek istiyorum.

Meyve veren ağaç bu kadar mı taşlanır... Barışa niçin şarkı söyletilmedi... O çocuk söylerken herkes hayran hayran dinletildiği gösterirdi.

Bu bölümü sevdim ama hani dediler ya BİZ BURAYA NASIL GELDİK.SENARİSTLERİMİZ NASIL GELDİLER BUNU BİZE BİR İZAH ETSENİZ.... ÖYLE BİR DURUMDAN NASIL DÖNÜLÜR.... NAZ IN AŞKI BU KADAR BASİT MİYDİ...

tamam buna rağmen bazı didişmeleri vardı.güzeldi.Bir de Tarıkın Aşk Ateşi replikleri güzeldi...Yani bir iki şey vardı... Gerçi Naz hanım o güzel anları (şarkılar senin için) da mahvetti...

Neyse benim canım çok sıkıldı...

ebru.karaca
09-03-07, 00:38
İşte yorumların en iyimser ve en can sıkmayıcısı.. Sayende daha cok rahatladım şu kriz masasında :D ebru.karaca arkadaşım..

Ben ve sana katılan herkes adına teşekkürler...

Açıkçası ben henüz diğer yorumları okumadım. Çünkü etkilenmemek için genelde kendi yorumumu yazdıktan sonra okurum siteyi.

Ama şuna da inanıyorum. Olumsuz yazan pek çok arkadaş yarın düşüncelerinde değişikliğe uğrayacak. Yarın tamamen bayılacak demiyorum. Ama şu an oldukları kadar acımasız olmayacaklar.

Çünkü aynı şeyi ben 30. bölümde yapmıştım. Bir yandan site açıktı, bir yandan da diziyi izliyordum. Ve adım adım her geçen sahnede tüm sinirimi yansıttım siteye.

Ama sıcağı sıcağına her şey iyi olmuyor. Duygular çok taze. Bence asıl yorumlar için yarını beklemek lazım.

Mesela ben yorumumu yazmaya başlayacakken içimden daha olumsuz şeyler yazmak geçiyordu. Durdum, düşündüm. Ben bu bölümde genel olarak nelere güldüm? Nelere takıldım? Yarın aynı katı ifade ile mi düşüneceğim? Bu bir geçiş bölümüyse ve gelecek bölümde yine bize tavan yaptıracaklarsa, şimdi bu kadar katı eleştirmek haksızlık olmayacak mı? Olacak dedim ve sabah olmuş gibi davrandım. Relax düşünüp yazdım.

Tabi bunlar benim düşüncelerim.
Herkesin fikrine de saygı duyarım. Ama bu şekilde düşünmek bana iyi geliyor. Ayrıca dizimizin de bu kadar sert eleştirilmeyi hak ettiğini düşünmüyorum.

Yine hepimizin mutlu olacağı bölümlerde buluşmak üzere ;)

sondakika
09-03-07, 00:39
arkadaşlar elimden geldiğinde güzel şeyler yazmak istiyorum ama yok.. çıkmıyor.. dağıttı bu bölüm bizi dağıttı.. ebrucum bir parça senin mesajlarını okuyunca gülümsedim ama oda yetmedi ya.... :icon_sorr gerçekten forumun genelinde hakim düşünce bu..

pas.si.on79
09-03-07, 00:43
[B][B]TARIK:O öpücükten sonra.. Cık cık.. Olmaz yahu..

Neyse, hayırlısı.

ebrucuğum yine çok güzel yazmışsın.Aradaki güzel sayılı anlardan da bahsetmişsin...

Keşke Ebrucuğum geçiş bölümü olsaydı..Ama geçiş bölümü olamaz ki..Çünkü aralarındaki aşkı yaşayamadılar..Tarık kendini iyi tutuyor.Alttan alıyor..Valla Tarıkın yerinde olsaydım..Bırakır giderdim ya.... Sonra büyük bir kavgayla aşk başlamasına gelmesi lazım..Ama öyle bir durum söz konusu olamaz...

Naz karekterini Senaristlerimiz Kadınlar Gününde çok kötü ettiler.İlgisi yoktur belki ama ben düşündüm.

EDİT: Ebrucuğum ben ilk bölümden itibaren çok sevdin.İlk anlarda bile hiç bu kadar böyle olmadım. Bu bölümü de kötü diyemem ama çok tutarsız olduğunu söylebilirim.

denizci-ilker
09-03-07, 00:45
bu bölümün geçiş bölümü olduğu galiba herkesin ortak fikri,oysaki geçen haftaki bölüm ne kadar güzeldi :icon_sorr

evet geçiş yaşanıyor ama ömrümde geçiyor arkadaşım ..yediler bizi yediler :dito ..daha ben çocuklarımı büyütecem yaw :img-hyste ... bakın aklıma ne geldi belkide bu Burak sayesinde Tarık ın sesinin güzelliği farkedilecek ve şarkıcı yönü ön plana çıkartılacak....bari kendimi böyle sakinleştireyim :img-pilot

whiteangel
09-03-07, 00:45

Şahin kardeşim mesajını okurken gözüme tozlar kaçtı. Öfkem sinirim gözyaşlarıyla birazcık aktı,azaldı. Bir de üstüne Sevgili BARIŞ AKARSU'NUN kendi sitesine yazdığı mesaj...Bölümle ilgili düşüncelerim kesinlikle değişmedi. Bu bölümü yok sayıyıorum, bu geceyi yaşamadım sayıyorum..
BARIŞ AKARSU ! SENİ ÇOK SEVİYORUM CANIM. SENDEN BİTANE DAHA YOK BU CAMİADA. Bu kadar mütevazı olma lütfen... LÜTFENNNN... Bu camiada bu kadar hoşgörülü, bu kadar sevecen, bu kadar özverili olmak doğru değil ..:img-yes:

ayşenurr
09-03-07, 00:52
senaristler Tarık ile Naz'ın arasında gerginlik yaratmaya çalışıyorlar.büyük gerginliğin çıkması için şarkı söyleyen popçu getirdiler. Burak yüzünden büyük tartışmaya girecekler.tartışma sırasında aşk ilanı olacak.kesinlikle eminim.

Kara İnci
09-03-07, 00:53
Hayat onları ummadıkları bir anda ummadıkları yerde karşılaştırmıştı.İlk anda ikisi de birşeyler olacağını hissetmişlerdi belkide.Değilse böyle bir yolculuğa beraber denk gelmelerinin nasıl bir anlamı vardı?Varacakları yeri ikisininde bilmediği bu yolculuğa çıkışlarındaki sır ne olabilirdi?İkisi de yolculuğa başlarken bunun farkında değildi.Bildikleri tek şey bir gücün onları karşılaştırıp bu maceraya sürüklediğiydi.Az gittiler uz gittiler dere tepe düz gittiler.Azgın sellerden kurtuldular,yüksek tepeler aştılar,canavarlarla savaştılar.Bu zorlu yürüyüş onları yakınlaştırdı.Çünkü onlar her zorluğun karşısında eleleydiler.Yavaş yavaş biraraya gelmelerindeki sırrı anlamaya başladılar.Dünyada ki insanlara verilmiş en güzel duyguydu bu.Uzun bir müddet bu duygunun adını koymak için uğraştılar.Tam yüreklerinden gelen sesi dinleyip birbirlerine hapsolduklarını haykıracaklardı ki kız kendisinin peri padişahının kızı, oğlanın da fakir genç olduğunu hatırladı.Birden silkindi ve haftalarca uğraş verdikleri,kalplerinde büyüttükleri çiçekleri pırlanta ayakkabılarıyla ezdi geçti.Fakir genç kopan yaprakları topladı ama bunun tükenen hayatı olduğunu anladı.Böylece az gidip uz gidip aylarca yol aldıktan sonra bir arpa boyu bile gidememiş olduklarını gördü ve gözleri gerçek dünyaya açıldı.

Bu bölüm bende böyle bir his uyandırdı nedense.Geçen haftadan beri bugüne dair kurduğum güzel anlar ve romantik sahnelerden sonra gördüklerim soğuk duş etkisi yarattı.Böyle kesin bir U dönüşü asla düşünmemiştim,söz konusu Naz olsa bile.Bu kadar güzel giden birşeyi şu hale getirdi ya pes doğrusu.Naz'ın Tarık'a çıkışları bu işin bahanesi.Naz ilk baştan beri söylediğim gibi şoför Tarık'ı asla yanına yakıştırmayacak birisi.Yanlızken yol verdiği,özgürce rüzgara doğru koşan duygularına toplum içinde daima gem vuracak.Bence Tarık'ın aslında Tarık Tekelioğlu olduğunu öğrenmesi onun işini kolaylaştırırdı.Tarık Tekelioğlu'ndan ölesiye nefret etmesine rağmen bu nefretin açtığı uçurum şoför Tarık'ın sosyal sınıf farkının açtığı uçurumdan büyük değil.Ben bundan sonra Tarık'ın nasıl davranacağını merak ediyorum.Herşeye rağmen aşkının arkasında durup Naz'ın bu histerik davranışlarına katlanacak mı yoksa artık resti çekme zamanı geldimi?

Şunu unutmayalım ki gerçek aşk bazen herşeyi bırakıp gitmektir.Yaşanmış ve yaşanacak şeylerin lekelenmemesi adına... :img-yes:

Not:Aslında yazılması gereken o kadar çok şey var ki...Ama gördüğüm kadarıyla benim de büyük bir hata olarak nitelendirdiğim senaryoda ki absürtlüklerden arkadaşlar geniş olarak bahsetmiş.Dizimizde bize artık bıkkınlık veren tek düzeliği ve kendini tekrarlamayı bende aynı şeyleri yazarak sizlere yansıtmak istemiyorum.Sadece şunu söyleyebilirim;size sonuna kadar katılıyorum...Ama bunu söylemeden geçemiyeceğim.Özellikle diziye yeni bir şarkıcı dahil edilmesi ve Tarık'ın Barış Akarsu'ya benzetilmesi olayı bu zamana kadar senaryoda yapılanen en büyük ucuzluktu... :img-yes:

Medea
09-03-07, 00:53
ya ben bu bölümü izlerken o kadar eglendim ki, sonra o neseyle foruma bi bakiyim dedim ve yazilanlari görünce cok sasirdim. Bi tek cerenimo begenmis bu bölümü. Hayret.... Bence de yolda kalma sahneleri cok güzeldi, Tarik ve Naz´in birbirlerine bakislari cok cok anlamliydi, hatta Burak sarki söylerken bile... Bence orada önemli bi seyi gözden kaciriyorsunuz. Burak sarki söylerken Naz Tarik´i düsündü hep, Tarik da Naz´i.

Ayrica dizi zaten kiskancliklar rekabet üzerine kurulu oldugu icin, sarki söyleyen birini Tarik´a rakip olarak diziye sokmak iddiali ama akilli bir karar. Bu dizinin basrol oyuncusunun kim oldugunu hepimiz, senaristler ve yapim ekibi dahil, herkes bildigi icin Baris´in ikinci plana atildigini düsünmeniz gereksiz bence. Tabii ki sonunda o daha uzun bir sarki söyleyecek ya da buna benzer bir sey olacak. O hep basrol olacak.

Eleştirilen dizinin bölümün tamamı değil öncelikle bunu belirtmemiz lazım.İlk anda en çok tepki alan noktalar yazılıyor burada eminim ki yarın hoşlandıklarımızı da yazacağız.Ben de çok güldüm yer yer ama bazı noktalarda da çok sinirlendim bunlardan birisi de Nazın eski karakterine döndürülmesiydi.Neredeyse aşkın doruklarına çıktığı bir çocuğu birkaç saat sonra addeta aşşağılamaya başlaması affedilir bir senaro hatası değildir.
Ayrıca Barış zaten bu diziyi kendisini müziğini tanıtmak için öncelikle kabul etti başkasının reklamını yapmak ona düşmez,yapımcının hatasıdır bu.Kıskançlık da abartılırsa tadı kaçar tıpkı zaman zaman bu dizide de olduğu gibi.Tarık şarkıcı değil ki ne rakibi?Barışa dizide de mi rahat yok?Naz saçmalıyor tamam ama yapımcıya da bulaşmasın bu saçmalamak ya da senaristlere derdimiz budur.

gelincikkkk
09-03-07, 00:56
evet geçiş yaşanıyor ama ömrümde geçiyor arkadaşım ..yediler bizi yediler :dito

aynı fikirdeyim yaşlandık bu senaryo yüzünden biri bize yardım etsin :img-help:

dizi gerileremi gidiyo banamı öyle geliyo bi anlam veremedim ne gerek vardı araya başka birini koymaya sil baştan devam....

burak konusunu burada açmıyım yani yani sakıkinleştim :img-wink:

qsawe
09-03-07, 00:57
hımm.evet..duygular dile getirilmiş yorumlar yapılmışş....nefret ile sevginin karıştığı müthiş yorumlar hemde..

benim yorumum şu ben bu gece bu diziyi izlerken sıkılmadım..şarkı dışında..

nazdan bu gece nefret ettim..bana nefret duygusunu yaşattı..tarığa çok acıdım ve üzüldüm.bi ara gözlerim doldu..
belgin,hulusi,hacer ve vahiye çok güldüm,neşe duygusunu yaşadım..

yani ben bu gece bu bölümde nefretten sevgiye ve gülümsemekten ağlamaya her duyguyu yaşadım..taki popçu burak şarkı söyleyene kadar.işte o zaman hayata döndüm..ve dedimkii niye bize her duyguyu yaşatan bu dizide barışın sesinden duymaya alıştığımız o güzel akustik gitar eşliğinde yada çıplak sesle söylediği hepimizin yaşamında anısı olan bir şarkıyı dinlemek yerine, tamamiyle ticari bir kaygıyı içinde barındıran popçu burak reklamı kokan o sahneyi koydular..işte buna gerçekten çok üzüldüm..bu hatayı telafi etmelerini diliyorum bu forumu okuduklarınıda çok iyi biliyorum..biz farklı olduğu için bu diziyi sevdik.biz bu dizide müzik olacaksa albümlerden playback değil zaten müzisyen olan başrol oyuncusunun o güzel sesinden doğal akışında yürekleri titreten şarkıları sevdik..ve biz bunu geri istiyoruz...diğer meseleler senryonun içinde hallolur..bu naz hanfendinin burnu sürtülür....telafi edilir.....

her duyguyu yaşatıyorlar. biz bu gece nefret ağırlıklı bi duygu seli yaşadık..bi yandanda güldük..belkide işin sırrı burdadır......psikolojik bir bağlama yöntemidir:)

Özellikle bu yazıdaki popçu Burak ile ilgili kısma aynen katılıyorum. Bu, sanatçı Burak'a bir tepki değil. Bu dizideki popcu BUrak'a bir tepki. Gereksizdi ce hatalıydı, başka bir şarkıcının diziye alınması. Bir başka gitarist olabilirdi. rekabetse rekabet.

Ama genel olarak katılmadığım, Kötü Naz... zavallı Tarık betimlemesi.

Hemde hiç katılamayacağım. Son sürat diziyi 2. kez izledim. İlk izlediğimde de aynı şeyleri hissetmiştim, ama 2. izlememde kesinlikle daha da netleşti.

Öncelikle bölüm çok komikti. Tüm güzel dialoglar, yarın salim kafayla aklınıza geldikce sizleri yine güldürecek.

Romantizm yoktu, yada çok çok az vardı.... bunuda bekliyorduk aslında... hatta 34 ün gelişi 33 den belliydi.... yangının basitçe geçileceği, Tarık'ın Naz'ı kurtaracağı, hayal mahsülü görüntülerin Belgin'e ait olacağı, bu bölümün komedi ağırlıklı olacağı.... hepsini 33 bittiğinde, özet ve fragman geldiğinde anladık.

Dizimizin bir özelliği daha var.... bölümde yada sonraki bölümde olacak olanları dizinin içinde muhakkak bir oyuncu söylüyor.33 de yangını Naz söyledi. 34 de Hacer anne aşıklarsa araya kimse giremez dedi.

hadi biraz sakinleşin. Bu bölümde giren ünlü biri, ve yapacağı, mert gibi aradan çekilmek. Hatta araya hiç girmemek.

Evet şimdi asıl konuya gelelim. hemen herkesle ters düştüğüm nokta suçlu kim (tabii suç varsa) Suçlu Naz diyenlere kesinlikle katılmıyorum. Naz günah keçisi oldu bu bölümde. Ama onu bu hale getiren ise tam tersi, Mazlum. O kadar kolay değil Naz'ı suçlamak. 33 e geri dönün, hatta 32 ye. Bir çoğunuzun haftalardır beklediği itiraf öyle bir yere kitlendi ki, sadece siz değil Naz da söze dökülmezse anlamayacak hale geldi. 32 de 'bugün hala dün' leri yaşadık. Tam söylenecekken söylenemeyen, aşk itirafını bekler hale getirildik. (ben hala gereksiz olduğunu düşünüyorum ya neyse) 33 de göl kenarında , taaa 20 ye kadar gönderme yapıldı. Ertesi sabah üstü örtülü konuşmalar, peşinden bir sandal muhabbeti yaşandı. Yine tam söylenecekken .... ı ıhhh.... o telefon yine çaldı.... diğer sandalı ve meşhur yangını zaten anımsıyorsunuz....

34 de Kızımız sevdiği erkek tarafından kurtarıldı. Arabada yalnızlar. Telefonun bir yandı , diğerinin şarjı bitti. Burada bazı arkadaşların yazdığı gibi, yoldan geçenler bile rahatsız etmedi... hatta yoldan kimse geçmedi. Naz ısrarla Tarık'ın ağzını yokladı. Konuş be adam.... en rahat anındasın.... kız o kadar açık bekliyor ki konuşmanı... sen konuşmadıkça pişman olduğunu düşünmeye başladı.... haksız mı???? Hayır değil. En olmayacak anlarda konuşmalar denenmişken en olacak anda susulması neden??? hah işte senaristlere bunu sormanız lazım. Naz ne dedi... belkide pişman oldun ve yangın çıkarttın.... cümle çok saçma haklısınız... asla böyle birşey yapmayacağını Naz bile biliyor. Ama tek derdi var... Tarık'ın tutulmuş dilini çözmek... sonuç sıfır.... sonrası ise sinir harbi... her iki taraf içinde.... Naz en eski ve en kolay yöntemi kullanıyor.... Kıskandırıyor... elinede fırsat geçti... genç, yakışıklı, karizmatik bir erkek var elinin altında.... bunu kullanmamasını beklemeniz... kusura bakmayın ama fazla saf dillilik olur. EEE her aptal aşık bayan gibi bu kozu kullandı... (istediğiniz kadar inkar edin beyler % 90 nınız bu numarayı yer... % 10 kendini biliyor ) . Müştemilatta Tarık'ın 'kıskanıyorum' kelimesinden sonra Naz'ın yüzünde açan gülleri göremediyseniz, ben size daha ne diyeyim. Ama ardından gelen Tarık'ın, 'dersem' kelimesi ne yaptı o gülleri... anında soldurdu...

Neredeyse ilk mesajdan itibaren, Tarık ne yaptı da naz bu hale geldi diyenler.... işte bunları yaptı....

Son sahne ise, Tarık'ın kalesini yıkmanın son adımları. hepimiz bikiyoruz ki en fazla 36. bölümde işler yoluna girmiş ve yeni dertlere yelken açılmış olacak.

Gece gece bu kadar.... aklıma başka şeyler gelirse yarın devam edeceğim....

Bu arada ben BAG ım. Ama bu akşam MAG yada NAG oldum... her neyse...

karafirtina
09-03-07, 00:58
ya arkiler ya
siz boyle anlatiyonuz ben izleyemedim gormek istemiyorum
merak ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:sad53 :

muratdemir
09-03-07, 00:58
öncelikle herkese merhaba. hep okuyordum ama sırf tepkimi yazmak için bugün üye oldum. baktım ki gerekenler söylenmiş.

ben bu diziyi en başta saf ve temiz bir aşk ilişkisi olduğu için sevmiştim. şimdi durum ne? daha bir gün önce o kadar yakınlaşan iki insan alakasız bir şekilde birbirinden uzaklaşıyor. hatta naz karakteri açık açık başka birine kur yapıyor.

çok şaşırdım ve üzüldüm bugünkü bölümden sonra. bu kadar kötü bir bölüm çekilebilirdi ancak.

unseen
09-03-07, 01:02
en basiti arkadaşların kullandıkları imzalara bakmak yeterli...nerdeydik bu bölümden sonra nerelere geldik..bu bölümden sonra imza yapacak arkadaşlar kullanılacak ne çok kare var değilmi :icon_whis
ya ben defalarcada seyretsem fikrimin değişeceğini sanmıyorum..olmadı ya senaristler olmadı..bu bölüm aklınız diğer yazdığınız dizilerdemi kaldı..zaten iki dizinin senaristliğini yapıyorsunuz üçüncüsü gereklimiydi yani..bakın eserinize resmen diziyi batırdınız..neyse oldu bitti artık hem Barışımızda sakin olmamızı istemiş..o isteyince bizde akan sular durur değilmi sevgili BAG ailesi..:img-yes:

gelincikkkk
09-03-07, 01:03
senaristler Tarık ile Naz'ın arasında gerginlik yaratmaya çalışıyorlar.büyük gerginliğin çıkması için şarkı söyleyen popçu getirdiler. Burak yüzünden büyük tartışmaya girecekler.tartışma sırasında aşk ilanı olacak.kesinlikle eminim.

farklı ama güzel bi teori keşke böyle olsada biz bu gerilimli durumdan kurtulsak dimi

ama ilk itiraf eden naz olsun eğer tarık itiraf ederse naz gıcıklık ediyo buda beni çok sinirlendiriyo

Sanaydı. Hepsi sanaydı. Şarkılar, çiçekler, hepsi sanaydı. bunu söyleyince naz arkasını dönüp gitti halbuki boynuna sarılması gerekirdi... çok şımarık çok

sondakika
09-03-07, 01:11
bu akşam kendimle kavgalı uyuyacağım.. nerde 33. bölüm ardındaki sevecen uyku modu.. ah ah diyorum ah.. insan ister istemez o yaşananlara acıyor.. birde bir günde biz bu hale nasıl geldik repliği.. ah naz ah ne zaman bu sevgiyi savundun ki ?! ne zaman ha.. az sırtı pek biri geldiğinde sırtını tarığa döndün.. şakadan bile olsa yapmak kötü.. acep bu tarığın, tekelioğlu tarık olduğunu öğrendiğinden ne yapacaksın çok merak ediyorum hemde çok.. herhalde o zamanda hor görme yerini derin bir öfkeye bırakacak öyle mi.. ne yapsa tarık yaranamadı gitti.. :img-pilot :img-pilot

ateştenden alsa, siz.. dere kenarı romansıda olsa, siz.. kayık sefasıda olsa, düze inildiğinde yine siz... öpülsede siz..

vallaha asıl kafası karışan naz değil.. tarık hiç değil.. biziz biz.. :img-hyste öyle bir bölüm izledik ki yahu azizim geçmiş bölümler rüya mıydı diyorum.. içimde çelişiyorum.. hele 33.. bu kadar içime oturacağını nerden bilirdim o bölümün.. fena çıkardılar acısını.. :img-cool2

gelincikkkk
09-03-07, 01:15
bazı noktalarda da çok sinirlendim bunlardan birisi de Nazın eski karakterine döndürülmesiydi.Neredeyse aşkın doruklarına çıktığı bir çocuğu birkaç saat sonra addeta aşşağılamaya başlaması affedilir bir senaro hatası değildir

bari o muhteşem öpücüğün adına bu aşağılama yapılmasaydı

herkes şarkıcı meselesine çok kızmış bende kızdım ama nazın bu tavırları beni bundan çok sinirlendirdi

senaristler nazı gene kabus bi karaktere dönüştürmüş

nerdeeee teknede barışa sarılan naz nerde bu naz

gelincikkkk
09-03-07, 01:20
ya arkadaşlar o teknede sarılan naz ve tarığın durumu sevgili gibi değilmi yoksa benmi yanlış anlıyorum rolleri artık siz sevgilisiniz naz anla bunu artık

bu tekneden sonra nasıl naz böyle davranabilir

dizi ''kelebek etkisi'' filminide geçti ondan daha karşık bi hale geldi

opas
09-03-07, 01:24
Özellikle bu yazıdaki popçu Burak ile ilgili kısma aynen katılıyorum. Bu, sanatçı Burak'a bir tepki değil. Bu dizideki popcu BUrak'a bir tepki. Gereksizdi ce hatalıydı, başka bir şarkıcının diziye alınması. Bir başka gitarist olabilirdi. rekabetse rekabet.

Ama genel olarak katılmadığım, Kötü Naz... zavallı Tarık betimlemesi.

Hemde hiç katılamayacağım. Son sürat diziyi 2. kez izledim. İlk izlediğimde de aynı şeyleri hissetmiştim, ama 2. izlememde kesinlikle daha da netleşti.

Öncelikle bölüm çok komikti. Tüm güzel dialoglar, yarın salim kafayla aklınıza geldikce sizleri yine güldürecek.

Romantizm yoktu, yada çok çok az vardı.... bunuda bekliyorduk aslında... hatta 34 ün gelişi 33 den belliydi.... yangının basitçe geçileceği, Tarık'ın Naz'ı kurtaracağı, hayal mahsülü görüntülerin Belgin'e ait olacağı, bu bölümün komedi ağırlıklı olacağı.... hepsini 33 bittiğinde, özet ve fragman geldiğinde anladık.

Dizimizin bir özelliği daha var.... bölümde yada sonraki bölümde olacak olanları dizinin içinde muhakkak bir oyuncu söylüyor.33 de yangını Naz söyledi. 34 de Hacer anne aşıklarsa araya kimse giremez dedi.

hadi biraz sakinleşin. Bu bölümde giren ünlü biri, ve yapacağı, mert gibi aradan çekilmek. Hatta araya hiç girmemek.

Evet şimdi asıl konuya gelelim. hemen herkesle ters düştüğüm nokta suçlu kim (tabii suç varsa) Suçlu Naz diyenlere kesinlikle katılmıyorum. Naz günah keçisi oldu bu bölümde. Ama onu bu hale getiren ise tam tersi, Mazlum. O kadar kolay değil Naz'ı suçlamak. 33 e geri dönün, hatta 32 ye. Bir çoğunuzun haftalardır beklediği itiraf öyle bir yere kitlendi ki, sadece siz değil Naz da söze dökülmezse anlamayacak hale geldi. 32 de 'bugün hala dün' leri yaşadık. Tam söylenecekken söylenemeyen, aşk itirafını bekler hale getirildik. (ben hala gereksiz olduğunu düşünüyorum ya neyse) 33 de göl kenarında , taaa 20 ye kadar gönderme yapıldı. Ertesi sabah üstü örtülü konuşmalar, peşinden bir sandal muhabbeti yaşandı. Yine tam söylenecekken .... ı ıhhh.... o telefon yine çaldı.... diğer sandalı ve meşhur yangını zaten anımsıyorsunuz....

34 de Kızımız sevdiği erkek tarafından kurtarıldı. Arabada yalnızlar. Telefonun bir yandı , diğerinin şarjı bitti. Burada bazı arkadaşların yazdığı gibi, yoldan geçenler bile rahatsız etmedi... hatta yoldan kimse geçmedi. Naz ısrarla Tarık'ın ağzını yokladı. Konuş be adam.... en rahat anındasın.... kız o kadar açık bekliyor ki konuşmanı... sen konuşmadıkça pişman olduğunu düşünmeye başladı.... haksız mı???? Hayır değil. En olmayacak anlarda konuşmalar denenmişken en olacak anda susulması neden??? hah işte senaristlere bunu sormanız lazım. Naz ne dedi... belkide pişman oldun ve yangın çıkarttın.... cümle çok saçma haklısınız... asla böyle birşey yapmayacağını Naz bile biliyor. Ama tek derdi var... Tarık'ın tutulmuş dilini çözmek... sonuç sıfır.... sonrası ise sinir harbi... her iki taraf içinde.... Naz en eski ve en kolay yöntemi kullanıyor.... Kıskandırıyor... elinede fırsat geçti... genç, yakışıklı, karizmatik bir erkek var elinin altında.... bunu kullanmamasını beklemeniz... kusura bakmayın ama fazla saf dillilik olur. EEE her aptal aşık bayan gibi bu kozu kullandı... (istediğiniz kadar inkar edin beyler % 90 nınız bu numarayı yer... % 10 kendini biliyor ) . Müştemilatta Tarık'ın 'kıskanıyorum' kelimesinden sonra Naz'ın yüzünde açan gülleri göremediyseniz, ben size daha ne diyeyim. Ama ardından gelen Tarık'ın, 'dersem' kelimesi ne yaptı o gülleri... anında soldurdu...

Neredeyse ilk mesajdan itibaren, Tarık ne yaptı da naz bu hale geldi diyenler.... işte bunları yaptı....

Son sahne ise, Tarık'ın kalesini yıkmanın son adımları. hepimiz bikiyoruz ki en fazla 36. bölümde işler yoluna girmiş ve yeni dertlere yelken açılmış olacak.

Gece gece bu kadar.... aklıma başka şeyler gelirse yarın devam edeceğim....

Bu arada ben BAG ım. Ama bu akşam MAG yada NAG oldum... her neyse...
Hislerime tercüman olmuşsun:img-yes: Tarığın da kesinlikle daha açık olması gerektiğine inanıyorum çünkü kızımız biraz mankafa:img-yes: Anlamıyor denmese de açık açık bekliyor itirafı. Ama o Buraklı sahne için hiçbir savunmam yok kendi kendime. Genelde bölümlerde bir neden buluyorum kendimce bana saçma gelen sahneleri makul kılmak için. Ama içim kıyıldı ve hiç yakışmadı o sahne. Bir de bu tekrarlar artık bizleri bile sıkmaya başladıysa, yy yi öylesine seyredenlerin başka dizilere kaymaları içten bile değil. Bize geçen bölüm aşkı yaşattınız ama hemen konuyu uzatmak adına geri çektiniz bu tavrınızı. Yaa bir iki bölüm bize bunu yaşatın, zaten daha çok konunuz var 52 ye kadar. Yok ama biz anladık sizi. Daha 10 bölüm inletirsiniz böyle.

whiteangel
09-03-07, 01:25
ya arkadaşlar o teknede sarılan naz ve tarığın durumu sevgili gibi değilmi yoksa benmi yanlış anlıyorum rolleri artık siz sevgilisiniz naz anla bunu artık

bu tekneden sonra nasıl naz böyle davranabilir

dizi ''kelebek etkisi'' filminide geçti ondan daha karşık bi hale geldi
Yangın dolayısıyla bir müddet carbonmonoksit solumak zorunda kaldığı için hafızasını kaybetti. Yaşadığı son iki gün silindi belleğinden, yok bitti gitti.. Bilmem anlatabildim mi:img-hyste

pas.si.on79
09-03-07, 01:26
Asucuğum orda Naz arabada tamam ağzında laf almak istedi..Ama gereksiz bir istek..Yani yangın bu ya niye çıkarsın.. canını tehlikeye atsın sevdiğinin canını tehlikeye atsın.. Tarık sustu ama tepkisini de gösterdi..Saçmalık olduğu açısından..Sonra Naza böyle demek istemedim.Konuşmanı istiyorum..yani yangın çıkartın diye suçla... sevgisinden hala inanmıyorsa orda işi neydi.. Yine de Tarık alttan aldı gönlünü almaya çalıştı...
Sandaldı sürprizdi Tarık elinden geleni yaptı.. Herşey söylendi..daha neyin itirafı olacak.Tam tersi iş Naz a düşüyor..Onun ilişkilerini ad koyması onun elinde... Tarık ilişkilerine ad koymak için daha ne yapsın o cesareti verecekti ki ilişkinin adı konacak..oooo hala şoförüm diyor. Tarıkı suçluyor.Yangın da bile suçladı ya... Pesss

İkimizde istedik dedi.. 33 de de dedi.. ortada suç varsa ikimizde dedi..yani aralarında o kadar yaşananlar unutuldu.Naz şoför patrona döndü... Hala siz olayında.Hatırlarsaniz siz olayı unutulmuş..sevgili gibiydiler bir ara...

Ben Naz karekterini bu bölüm sevmedim.. sevilecek gibi değil hiç kusura bakmayın...Tamam son ana kadar bir kapris test vs diyelim.Ama o sahnede gülücüklerle gelmesinin ne gerek vardı.... AYrıca kıskandım dedi.. desem ne olur dedi.. Yani o da aslında erkek olarak tam itiraf etmese de bıyık altı itirafı..
Sonra da zaten dedi... o şarkılar senin içindi ..Hepsi senin içindi..Daha desiin.. Boynuna sarılması beklenirken sizeydi demesi ne anlama geliyor...

Umarım Naz ın haftaya aklı başına gelir...

ebru.karaca
09-03-07, 01:31
ebrucuğum yine çok güzel yazmışsın.Aradaki güzel sayılı anlardan da bahsetmişsin...

Keşke Ebrucuğum geçiş bölümü olsaydı..Ama geçiş bölümü olamaz ki..Çünkü aralarındaki aşkı yaşayamadılar..Tarık kendini iyi tutuyor.Alttan alıyor..Valla Tarıkın yerinde olsaydım..Bırakır giderdim ya.... Sonra büyük bir kavgayla aşk başlamasına gelmesi lazım..Ama öyle bir durum söz konusu olamaz...

Naz karekterini Senaristlerimiz Kadınlar Gününde çok kötü ettiler.İlgisi yoktur belki ama ben düşündüm.

EDİT: Ebrucuğum ben ilk bölümden itibaren çok sevdin.İlk anlarda bile hiç bu kadar böyle olmadım. Bu bölümü de kötü diyemem ama çok tutarsız olduğunu söylebilirim.

Gamzeciğim;
Nispeten haklısınız. Yani forumda okuduğum ve hak verdiğim şey çok.
Ama benim daha önce de tabiri caiz ise YIKILDIĞIM bölümler oldu. Yani izlerken, "şimdiye kadarki izlediğim en kötü bölümdü" demedim ne yalan söyleyeyim.
Evet, çok daha iyisini bekledim ama buna benzer çok bölüm izledik be güzelim.
Sen en kötü bunu buldun anladığım kadarıyla.
Olsun.. Düzelir düzelir. Valla:img-wink:

ebru.karaca
09-03-07, 01:35
Yangın dolayısıyla bir müddet carbonmonoksit solumak zorunda kaldığı için hafızasını kaybetti. Yaşadığı son iki gün silindi belleğinden, yok bitti gitti.. Bilmem anlatabildim mi:img-hyste

:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Bak bu harika fikir.. En mantıklı açıklama bu olsa gerek:img-hyste

Medea
09-03-07, 01:37
Naz da alem yani aşkından emin olmak için bu çocuğa git kendini bir yerden at inanacağım da der yakında:img-wink: O kadar tınn yani:img-yes:

35900
09-03-07, 01:40
Herkes Istedigini Dinler Ve Sever Kimseyi Kinamayin;bugün Sizde Meraklanmis Olabilirsiniz Ama önemli Olan Yarinda Merak Edecekmisiniz;
Baris Bu Durusuyla Hem Kendini Bir Basamak Daha Yükseltti;hemde Oyunculun Kurallariyla Oynadigini Ve Oyuncudaki Rolde Burun Kivrilmaz Ilkesiniyürütebilecek Kadar Olgun Oldugunu Gösterdi

gelincikkkk
09-03-07, 01:41

hheheheheh ablam belkide öyledir :img-hyste

iyi bir psikoloğun telini bilen varmı naza yollıcamda:img-yes:

kıs resmen kafayı yedi ben artık nazın 1 snye sonra nasıl davranacağını kestiremez oldum

pas.si.on79
09-03-07, 01:41
whiteangel tarafından gönderildi
Yangın dolayısıyla bir müddet carbonmonoksit solumak zorunda kaldığı için hafızasını kaybetti. Yaşadığı son iki gün silindi belleğinden, yok bitti gitti.. Bilmem anlatabildim mi

Bu bölüm için bu kadar güzel bir düşünce olamaz ya..Bu durumun izahı bu sanırım.. :

whiteangel
09-03-07, 01:43
:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Bak bu harika fikir.. En mantıklı açıklama bu olsa gerek:img-hyste
Yani Ebru'cum benimki sinekten yağ çıkarmak. (Mantık falan kalmadı sağolsun senaristlerimiz sayesinde:img-hyste )

gelincikkkk
09-03-07, 01:43
Naz da alem yani aşkından emin olmak için bu çocuğa git kendini bir yerden at inanacağım da der yakında:img-wink: O kadar tınn yani:img-yes:

tarık kendini bi yerden atsada o olayda bile suç bulur bu naz:img-yes:

whiteangel
09-03-07, 01:46
hheheheheh ablam belkide öyledir :img-hyste

iyi bir psikoloğun telini bilen varmı naza yollıcamda:img-yes:

kıs resmen kafayı yedi ben artık nazın 1 snye sonra nasıl davranacağını kestiremez oldum
Ahhh Esra'cımm bu kıza koskoca psikiyatri bölümünün konsültasyon yapması gerek. Tek bir psikiyatrın çaresiz kalacağını düşünmekteyim.:img-help:

sondakika
09-03-07, 01:47
neyse arkadaşlar.. umarız 35. bölüm harikulade olur diyorum.. bu umutla uyuyorum. hepinize iyi geceler efem.. bye bye bye aman aman ne natlı uyunuyor ya.. :img-cool2

sevim ablam, naz hakkında o dumandan zehirlenme tesptin çok yerinde ne güldüm yahu.. :img-hyste :img-hyste duman onu çarptı.. dizide bizi.. hep beraber duman olduk yahu..

tarik_naz
09-03-07, 01:50
rezalet
rezalet
rezalet

bugünün ortak kelimesi. bir çok kişi mesajında bu kelimeyi ya kullanmış ya da katılmış. peki bu rezalet olarak kullandığınız ya da katıldığı