Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-7
Sayfalar :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
whiteangel
22-02-07, 22:14
Valla ben daha şiddetli bir kaynana sendromu yaşadığım için Belgin'in tavırlarını hiç abartı bulmadım. Tipik Türk annesi :) Ben çok keyif aldım bu bölümden. Eşim de öyle.:img-hyste :img-hyste
''Şu andan itibaren senininm ve bugün de dün..''
''Şu andan itibaren benimsinve bugün de dün...'':good:
ne umdum ne buldum diyorum başka birşey diyemiyorum..
muhteşem harika bir bölümdü diyemeyeceğim..dans sahneleri dışında zaten pek bi gelişme yoktu...dans sahnesine bayıldım..ama belgin beni ayıltmayı başardı..:)
çok sıktı bu hafta belgin çok...33.bölümdede büyük ihtimalle sıkmaya devam edecek..bizim aşkımız bahara kaldı...yada bidahaki sene 14 şubata...
Bir şey dışında katılıyorum malesef canım benim. Umarım tekrar izlediğimde daha çok zevk alırım :)
Ama ben 33.Bölümün daha güzel olacağına inanıyorum. Çünkü;
-İstediğimiz gibi "dağ evi" ndeler!
-Tarık ile Naz birlikteler. Tamam Belgin'de yanlarında ama heheheh
-Ve geceyi orda geçirecekler...
Bu arada bence baba-oğlu barışması ve Tekelioğlu gerçeği 33 veya 34.Bölümde çıkabilir gibime geliyor. Çünkü barışma otelde dedik olmadı başka şehir dışı bir dağ evi kaldı. Dağ evindeki sahneleri 5-6 bölüm düşünmüyorlşar ise eğer barışma çok yakındır hatta Tekelioğlu gerçeğide.
Aslında varya bugün dedim artık çıksın Tekelioğlu olduğu ve Naz şu Tarık'ın saçını başını yolsun :) ( Çok mu abarttım ) Ama zaten gerçeği öğrenirse bizim dizide tanıdığımız Naz bunu yapması lazım:D
Ya ben genç bir insan evladıyım ve böyle Belgin gibi kayınvalide adaylarını gördükçe cidden korkmaya başladım:icon_sorr benim başıma gelmesin böylesi yaw hah şimdi böyle dedim ya kesin benim Belgin gibi kaynanam olacak:img-help: bu arada Ayşe Kökçü'ye çok geçmiş olsun:icon_sorr
Aslında varya bugün dedim artık çıksın Tekelioğlu olduğu ve Naz şu Tarık'ın saçını başını yolsun :) ( Çok mu abarttım ) Ama zaten gerçeği öğrenirse bizim dizide tanıdığımız Naz bunu yapması lazım:D
ya bende dedim artık sölesinde kurtulalım diye nasıl olsa ölede aşk itirafı yok bölede:)
ayşe kökçünün kazasını yeni duydum çok üzüldüm allah acil şifalar versin..
bana 33.bölümü çekmişlerdir gibime geliyor..zaten çekmedilerse bi bahane bulup hallederler olayı..
ya bende dedim artık sölesinde kurtulalım diye nasıl olsa ölede aşk itirafı yok bölede:)
ayşe kökçünün kazasını yeni duydum çok üzüldüm allah acil şifalar versin..
bana 33.bölümü çekmişlerdir gibime geliyor..zaten çekmedilerse bi bahane bulup hallederler olayı..
Çok mu kötü oluyorum bilmiyorum ama şimdi Ayşe Kökçü kaza geçirdiya çekemedikleri sahne varsa ya haftaya tekrar yada özel bölüm olur hiç zannetmiyorum ama yada Belgin Hanımı bir bahane bularak uzaklaştırırlar ve Tarık ile Naz dağ evinde yanlız kalır :img-hyste
FeeLtoScreaM
22-02-07, 22:27
ben maçtan sonraki yarım saate bakabildim sadece. ama yinede şükür. En azından o gül yüzlerini gördüm bana yeter. Netten izlerim bir iki gün sonra. Şimdi herkesin yorumunu okuyup bilgi sahibi olucam bölüm hakkında. Herkese iyi akşamlar.
Güzel bi bölümdü 2 güne kalmaz yeni bölümünün downloadı çıkar. Bene şuan 31. Bölüm indiriyorum zaten
Çok mu kötü oluyorum bilmiyorum ama şimdi Ayşe Kökçü kaza geçirdiya çekemedikleri sahne varsa ya haftaya tekrar yada özel bölüm olur hiç zannetmiyorum ama yada Belgin Hanımı bir bahane bularak uzaklaştırırlar ve Tarık ile Naz dağ evinde yanlız kalır :img-hyste
walla bunu nasıl hallederler bilmiyorum ama bu dağ evleri olayı benim çok hoşuma gidiyor...şahsen ben ilerleyen bölümlerden birinde şu meşhur 20.bölüm dağ evini geri istiyorum..hani tarık isyan edebilir yeter artık hiçbiyerde rahat yok en iyisi dağ evine gidelim der..orda açılır:):):)
arkadaslar ısten yenı geldım,ızleyemedım...yorunlarınızı okuyorumda,cok mu kotu ıdı bu bolum ya,herkez memnunıyetsız sankı:icon_sorr
Bu bölümde tek bir şeye sevindim o da Hacer annenin köşke taşınması olayı. Hep derim senaristler bu eli bastonlu filozofun üzerine daha çok oynamalı diye.:img-wink: onun dışında yine yavan bir bölümdü. Bir de bu Yalancı Yarim forumunda neden Sıla dizisinin reklamı var onu anlayamadım, bu açgözlülük niye acaba?:icon_whis
burcin_kaplan
22-02-07, 22:35
selamlar arkadaşlar...
valla bu bölümü pek sevdiğimi söylüyemicem bölüm bayada uzun sürdü 22.06 da falan bitti...
yani tarık-naz sahnelerini toplasam 20 dakka yı bulmaya bilir bile keyifli geçenleri söylüyorum belginlilerin çoğunu değil(iltifatlar dışında:))
neyse sonlara doğru biraz sinirim geçer gibi oldu ama genel olarak konuşursam ne yalan söylüyeyim bölümden memnun kalmadım...
ama 33. bölümde bunları uunutturucaklarını düşünüorum
FeeLtoScreaM
22-02-07, 22:35
arkadaslar ısten yenı geldım,ızleyemedım...yorunlarınızı okuyorumda,cok mu kotu ıdı bu bolum ya,herkez memnunıyetsız sankı:icon_sorr
Hayır aslında gayet güzel bi bölümdü ama herkezin beklediği gibi çok fazla romantizm yoktu. Daha çok komedi vardı. Ama kötü değildi bölüm gayet güzeldi
Resmen Belgin show izledik bu bölümde ama güzel bir bölümdü herzamanki gibi büyük bir zevkle izledim, ayrıca Belgin in hayali sayesinde Tarık'tan bi şarkı daha dinlemiş olduk..:img-wink:
sevgili genç arkadaşlarım çok beklentiyle başladınız bölüme dans romantizmine bakarak sanırım biraz o yüzden istediğinizi bulamadınız.oysaki çok hoş bir bölümdü ve çok eğlenceliydi..:)yani ben çok beğendim keyif aldım.. zaten oldukça uzun sürdü oh dedim sabaha kadar oynasa izlerim oldum,:)))belgin size ters gelebilir ama ben çok hoş ve komik buldum davranışlarını..belgin hulusi yüzünden mutsuz olduğu için şu dönem hayatındaki diğer erkeğe yani oğluna sarmış durumda bunu siz sevgili gençler belki anlamakta zorluk çekiyorsunuz ama bu insan ilşkilerinin doğasında var olan bişey..hulusi ile ilşkisi düzeldiğinde oğluna sarmaktan vazgeçip daha mantıklı düşünmeye başlıyacaktır.bundan emin olunuz vede o sahneleri gülümseyerek izleyiniz.sonuçta hiçbir zaman belgin kazanamaz bu konuda...bu bölümde ayrıca belki sözle ifadelere dökülen bir ilan olmasada tarafların yani tarık ve nazın kendilerine karşı itirafları bu aşkın artık tüm şiddetiyle başladığının bir gösterrgesi..bu dizi bir romantik komedii..bu dizide aşkın yanıbaşında herdaim komik engellerin olacağı gerçeğini hiç kafanızdan çıkarmayın vede o ruh haliyle izleyin derim ben:))
aslında gidişat 2.reklamdan sonra falan bozuldu..yani o zamana kadar herşey güzeldi..danslar..tarıkın kızlara bakmayıp naza iltifat etmesi..beğendiğinin kızların içinde olmadığını sölemesi gerçekten güzeldi..ama herşey belginin hapı yutmamasıyla başladı:)kendi yutmadı bizimkilere yutturdu hapı ya:)
sevgili genç arkadaşlarım çok beklentiyle başladınız bölüme dans romantizmine bakarak sanırım biraz o yüzden istediğinizi bulamadınız.oysaki çok hoş bir bölümdü ve çok eğlenceliydi..:)yani ben çok beğendim keyif aldım.. zaten oldukça uzun sürdü oh dedim sabaha kadar oynasa izlerim oldum,:)))belgin size ters gelebilir ama ben çok hoş ve komik buldum davranışlarını..belgin hulusi yüzünden mutsuz olduğu için şu dönem hayatındaki diğer erkeğe yani oğluna sarmış durumda bunu siz sevgili gençler belki anlamakta zorluk çekiyorsunuz ama bu insan ilşkilerinin doğasında var olan bişey..hulusi ile ilşkisi düzeldiğinde oğluna sarmaktan vazgeçip daha mantıklı düşünmeye başlıyacaktır.bundan emin olunuz vede o sahneleri gülümseyerek izleyiniz.sonuçta hiçbir zaman belgin kazanamaz bu konuda...bu bölümde ayrıca belki sözle ifadelere dökülen bir ilan olmasada tarafların yani tarık ve nazın kendilerine karşı itirafları bu aşkın artık tüm şiddetiyle başladığının bir gösterrgesi..bu dizi bir romantik komedii..bu dizide aşkın yanıbaşında herdaim komik engellerin olacağı gerçeğini hiç kafanızdan çıkarmayın vede o ruh haliyle izleyin derim ben:))
Tamam ablacım haklısında yani duvara kafa dayayıp dinelemeler, ilacı ağzında bekletmeler ayrıca hala niye bu kadar ısrarcı anlamış değilim. Her hallerinden anlaşılıyor bu ikisi deli gibi aşıklar birbirlerine. Neden oğlunu iki arada bir derede bırakıyorsunki:icon_whis
ya belginede hak vermek lazım..sonuçtao nazı şımarık patavatsız bir kız olarak biliyor..onu bir yana bırakalım zaten hiçbir anne oğlunu kolay kolay paylaşamaz yanii..birde bu dizi komedi..komik olması açısından durumlar biraz abartılıyor..belgin nazın aslında düşündüğü gibi bir kız olmadığını ve oğluna gerçekten aşık olduğunu görünce zaten vazgeçecektir bu sevdadan..
bu arada sölemeden geçemiyeceğim bu hafta Nazın üstünde ayrı bi tatlılık vardı..her haliyle çok şirindi..hele o 2 buçuk saat tarıkı bekleyişi:)şirindi şirin:)
Tamam ablacım haklısında yani duvara kafa dayayıp dinelemeler, ilacı ağzında bekletmeler ayrıca hala niye bu kadar ısrarcı anlamış değilim. Her hallerinden anlaşılıyor bu ikisi deli gibi aşıklar birbirlerine. Neden oğlunu iki arada bir derede bırakıyorsunki:icon_whis
sebebini anlattım ya anılcım..:)) belgin ilgi bekliyor hulusi gitmiş diğer erkekten ilgi bekliyor.bütün kadınlar ilgi bekler..kişiliklerine görede bu ilgiyi alamadıklarında değişik tepki verirler..bu tr ilgi beklentileri nazdada var nazda kendine göre ilgisizlik durumunda tepki veriyor..
dizinin son sahnelerini bende beğendim.Naz'ın bankanın önünde 1.5 saat beklemesi çok güzeldi.bu bölümde Naz çok şirindi.aşk Naz'a yaradı.
sebebini anlattım ya anılcım..:)) belgin ilgi bekliyor hulusi gitmiş diğer erkekten ilgi bekliyor.bütün kadınlar ilgi bekler..kişiliklerine görede bu ilgiyi alamadıklarında değişik tepki verirler..bu tr ilgi beklentileri nazdada var nazda kendine göre ilgisizlik durumunda tepki veriyor..
Belgin Hanımınki bana ilgisizlikten çok kompleks gibi geldi. Hem bu kadın 4 sene OĞLUŞUNU nadir görmeye alışmış bir insan. Demek istediğim şudurki Belgin hanımın kişiliği ilk bölümlerde daha farklıydı. Hatırlarsanız Bankayı yönetmesi için
Tarığa yine seçim yaptırmak zorunda bırakmıştı ama o zamanlar Tarığın kendi tarafını seçmesi için extra bir çaba içeresine(kompleksli haraketler) girmiyordu.
Ama tabi dediğinde haklısın ablacım. İlgiye muhtaç olduğu için ilgiyi arıyor bunu yaparken biraz zarar veriyor çevresine ama olsun şurda 1-2 bölüm daha sabretcez :)
dizinin son sahnelerini bende beğendim.Naz'ın bankanın önünde 1.5 saat beklemesi çok güzeldi.bu bölümde Naz çok şirindi.aşk Naz'a yaradı.
bencede o beklerkenki hareketleri çok güzeldi, ayrıca telefonu alıp'' Tarık tekelioğlunun karşısına geçip dürülürü dürülülü çaldırmak istiyorum ''lafına bayıldımm...:img-hyste :img-hyste
arkadaşlar ben kendi adıma söyleyimben çok heycanla seyretim belki belgin oğluşunun peşinde çok koştu ama böyle anneler var oğularını gelinleriyle paylaşmak istemeyen anneler var bence belgin kocasından darbe yemiş durumda birde oğlundan yemiş zanediyor ama tarık hala annesine nazı sevdiğini bile açıklamıyor kadında zanediyorki oğlu ondan tamamen uzaklaştı zanediyor halbuki annesine açıklasa nazı sevdiğini söylese belkide kadın anlyabilir çüniki bir anne o oğlunu üzülmesni istemez diye düşünüyorum bence umuyorum dağda güzel şeyler olur birşey daha anlamadım belkısın ve teyomanın resimleri hala var neden acaba merak etim umarım bu hafta uğur kedi gelir biraz tüyo verir ayrıca belgin hanıma büyük geçmiş olsun gerçekyten çok üzüldüm
pas.si.on79
22-02-07, 23:09
ya arkadaşlar bu yorumlarda gerçekte ciddi misiniz????
Ben bu bölümden çok eğlendim.Elbette bazı hususlar canımı sıktı.Ama bu bölümü sırf benim istediğim gibi gelişmedi diye beğenmedim diyemem .Elbette aksilikler olacak ki dizinin heyecanı devam edecek.Yapmayın gözünüzü seviyim.Özellikle bazı arkadaşlar baydı izlemiyorum artık falan demiş... tamam izlemeyin ama febri kararlar vermeyin.TAbi beğenmedim diyen tüm arkadaşlar gibi.Bazı bölümlerde yapıyosunuz siz bunu..Önce sevmedim sonra sevdim. Hem izlemem diyorsunuz ama dayanamacağınızı biliyorum.Çünkü canınızın sıkılmasından kaynaklanıyor.
Hay allah ya,,,, siteyi açtım şöyle bu bölümü bir de ben anlatayım dedim.
1-Ayşe Kökçü haberini gördüm; Çok üzüldüm. Aklıma şu beddualar geldi. Tabi Ayşe Kökçüye değil Belgin Hanımaydı ve zararlı olmayan beddualardı. Hulusiyi revü kızlarıyla yakala falan....Neyse geçmiş olsun....Tv da gören arkadaşlar durumun ağır olmadığını duyunca sevindim..
2-Bir de sizin bu yorumlarınızı görünce bölümle ilgili ne gördüysem hepsini unuttum.. Ben şimdiden arkadaşlara teşekkür ediyorum tekrar izleyip ve replikleri yazdıkları zaman yazacağım..
ben bu bölümü de çok sevdim. En başta komikti .... Lütfen arkadaşlar o kadar güzel birbirlerine ilgilerini sevdiklerini söylediler ki...şimdi siyah kazak aklıma geldi.. :img-hyste
Dans sahnesi beklediğimiz gibi olmadı. ama bölüme lütfen bunu maletmeyin. Hep söylüyorum beklentilerinizi diziyi izlerken unutun.Senaristlere bırakın.Çünkü onların gözüyle değerlendirin. Onların düşüncesiyle ...Dediğiniz gibi Tarık çok güzel bir şarkı eşliğinde bol bol bakışsalardı,Tarık söyleceklerini söyleseydi keşke.. Ama olmadı.Belki de o zaman bundan sonraki sahneler zevkli olmayacaktı.Bakalım dağ sahneleri nasıl olacak.. O sahneyi Tarıkın itirafını senaristler heran yapabilirler ama yapılmıyorsa heyecanın artmasından... Aralarında bu bölümde geçen sevgi dolu sözler ve bakışlar,hareketler olmasaydı bu isyanınızı anlayacaktım ama şuan anlamadım kusura bakmayın..
Ben de o sahnesinin öyle olmasını istemezdim en azından Neslinin dediği gibi Belgin Hanımın konuşmaları falan olmasaydı.. Ama böyle de güzel, onlar bakışlarla herşeyi anlattılar zaten...
Ben burda en acınaklı kişi Tarık oldu zavallı Tarık Sevgilisi ve Annesi arasında o kadar çekti ki....Bu da yetmiyormuş ki formdakilerden de çekiyor....:img-hyste
arkadaş hafifi kızgınım. kime başlıkta zaten mevzuya orta yollu girdim.. :)
evde tek kalasıca, başına oğluşu kadar ardından hulusi kadar taş düşesice.. acından ölesice, dağ evinden kurtlar basasıca... tepesi üzerine dikilesice.. şöminesiz kalasıca.. :img-hyste :img-hyste nazoşist olasıca.. :img-hyste
ceza_cansu
22-02-07, 23:25
evde tek kalasıca, başına oğluşu kadar ardından hulusi kadar taş düşesice.. acından ölesice, dağ evinden kurtlar basasıca... tepesi üzerine dikilesice.. şöminesiz kalasıca.. :img-hyste :img-hyste nazoşist olasıca.. :img-hyste
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Amin amin yani bu yazıya başka ne denebilirki.Amiiiiin
ay deme öyle kadıncağız kaza geçirmiş zaten...beddualar tutmasın yaw:)üzüldüm allah korumuş..
ay deme öyle kadıncağız kaza geçirmiş zaten...beddualar tutmasın yaw:)üzüldüm allah korumuş..
o zaman dua edelim :) tarıkta kurtulsun :) şimdi efendim siyah kazak çok hoş bir espiriydi..
-- olum tarık o kazağı giyme. o kazağı giyersen kale düştü demek..
hadi canım hadi canım bu resmen ivil ivil aşkın sesi.. o kale düşeli bir karayıl olmuş.. ulem sevdalı olacaksında sevdalının sözünü dinlemeyeceksin.. olayın kılıbıklıkla alakası yok, akşama kadar kafa kulak kalmaz.. :img-hyste :img-hyste kafa kulak sağlığı için, sırf bunun için bile o kazak giyilir.. :img-hyste :img-hyste
evde tek kalasıca, başına oğluşu kadar ardından hulusi kadar taş düşesice.. acından ölesice, dağ evinden kurtlar basasıca... tepesi üzerine dikilesice.. şöminesiz kalasıca.. :img-hyste :img-hyste nazoşist olasıca.. :img-hyste[/QUOTE]
aman son dakika arkadaşım naptın..Belgin 'nin verdiği tepkiler gayet normal..
ister istemez anneler oğularına düşkün oluyorlar:img-wink: ..Belginde daha ilk bölümden bunu göstermişti zaten..Naz'ın işi biraz zor olacak ama Belginin gönlünü
kazanmanın bir yolunu bulacak artık:)
burcin_kaplan
22-02-07, 23:40
ya galiba bende bi anormallik war herkes çok ümitli girdiniz ondan beğenilmedi falan diyor aama bana nedense öyle gelmiyor belgin sahneleri kendini çok tekrarladı bu bir gerçek bence..
Tarık-naz sahnelerine gelirsem dans sahnesini ben çok beğendim çok tatlılardı...çokta güzeldi o sahne ne kadar arkada belginin bakışları olsada:) benim çok hoşuma gitti hadi ondan sonraki şeylerede tamm masadaki muhabbetlerede tamam ama ardından uyku hapını içmeyip duwarları kollaması bitirdi beni...delirdim ...
Ama tabi bunlar kötü taraflar bölümde çok güzel sahnelerde wardı helede tarık naz sahneleri özelliklede şu simit çay olayı tarıkın en sevdiği kazağı giymesi nazın...yada camdan cama bakışma ''sevdan bir ateş'' şarkısı ...
genel olarak iyi sahneleri içinde barındıran ama aynı zamanda ondan daha fazla sinirlendiren bi bölümdü ondan doalyı pek beğendiğimi söylüyemicem ...tabi tekrar izlediğimde sadece tarık-naz sahnelerini izleyip belgin sahnelerini izlemeyeceğim için bölüm çok daha güzel gelebilir:)
ben bu imzayı koya koya biktım, senaristler telefondan bıkmadılar.
şimdi bölümdeki telefonla konuşma sahnelerini sayacam. ama üşeniyorum sabaha kadar sürer heralde.
bölüm bana göre sönük geçti. kötü değildi işlenen konu güzeldi. ama heyecan yoktu bu hafta.
ama her haftada çok güzel olacak diye bi kaide yok. 30-31 harikaydı 32 de biraz düşüş vardı. ama olsun. artık tamamen itiraf seviyesine geldiler. önceden akıllarına bu gelmezdi ama şimdi heran akıllarında bu olacak.
farzet bugünde 14 şubat
valla geçen haftanın eni vahiydi bu haftanınki belgin oldu..hulusi derseniz o zaten hep en:)
33.bölümden acayip romatizm beklentim yok..şimdi beklentimiz olmadığı için süper bir bölüm gelir görürüz:)
burçincim boşuna demiyorum hapı kendi yutmadı bizimkilere yutturdu diye..:)vay kaynanam vay yani:)
whiteangel
22-02-07, 23:48
:img-hyste Özellikle perşembe akşamları 20.00-22.00 nöbetine yazılasıca:img-hyste sevdicekle anne arasında tost olasıca. (Bak stres topu demedim dua et)
Güzel bölümdü güzell.. Bir oğlum olsaydı ben de kolayca elin kızına vermezdim ooluşumu. Önce gelin adayını sürüüümm sürüümm süründürürdüm.:img-hyste
Forum ahalisi valla şaka yaptım. Sakın ciddiye almayın emi.:icon_whis
burcin_kaplan
22-02-07, 23:50
valla geçen haftanın eni vahiydi bu haftanınki belgin oldu..hulusi derseniz o zaten hep en:)
33.bölümden acayip romatizm beklentim yok..şimdi beklentimiz olmadığı için süper bir bölüm gelir görürüz:)
burçincim boşuna demiyorum hapı kendi yutmadı bizimkilere yutturdu diye..:)vay kaynanam vay yani:)
:img-hyste
walla aynen öyle oldu resmen hapı bizimkiler yuttu:img-hyste
33. bölümden bende umutluyum dağ ewi lafı geçti ya ztn orda bi akan sular durdu hatta biz bi kaç kişi birden paranoyaklık yaptık dağ ewi lafı geçince yoksa;
tarık cidden 20. bölümde oyun mu oynadı diye:img-hyste :img-hyste
tabi en son sahnede belgin odaları saymaya başlayınca o paranoyaklığımız geçti:img-hyste
yeniden kapsama alanlı günlere mi dönsek.?!. ne bu kardeşim.?!. vallaha ben diyeyim 4, siz deyin 5 kere tel çalması en önemli sahnelerde telefon kesmeleri oldu..
biranda aklıma son günlerde yapılan anket geldi.. en kötü icatlar listesinde cep telefonun 2. sıradaydı.. yahu azizim neden 2. sırada, hemde en kötü.!!. bense saf saf yahu bu cep tel, böyük böyük bir nimet derdim.. yalanmış muhteremler, bu gece anladık :) harbi en iğrenç icatlar listesinde bence 2. değil, birinci olsaymış..
suyu çıktı.. hatları kesilesice.. yahu şarjlarıda bitmiyor mübareklerin ne işse bu.. bir kerede şarjları bitsin ne olur ki..
edit medit bu akşam tarık ilk defa kendi dilinde söyledi.. sevgilim dedi.. pehhh :img-wink:
:)ya diyorum şu 20 deki dağ evi hortlasın:)
bu sefer tarık bilerek götürsün oraya..nasıl olsa orda teelefonda çekmiyorrr..oh ne güzel bir hayat yaa..telefonsuz..bigün telefondan bu kadar nefret edeceğimi söleseler inanmazdım:)
bence bölüm güzeldi güzel olmasınada sanki bir kopukluk vardı..sürükleyici değildi..
ne bileyim sahneler birbirine bağlanamamış gibiydi..belkide reklam kuşağının çok olmasından bana öyle gelmiş olabilir..:icon_whis tekrar izlemek lazım..:img-yes:
şu belgin teyze 31. bölümde her şeyin ayırdına vardığı ana bi dönebilse, o dediklerini bi hatırlayabilse de bizimkileri o dağ evinde yalnız bıraksa...
eğer böyle kara kedi misali ortalıkta dolanmaya devam ederse 14 şubat bizim çifte kumrular için hiç bitemeyecek (farzet bugün dün.. geçen gün... geçen hafta... --bir süre sonra zamanlama şaşar-- geçmiş günlerden bir gün...)
whiteangel
23-02-07, 00:14
-anne saçmalama Naz benim sevgilim değil.:icon_whis
-tabi bugün şöförler günü, sen de patronunla onu kutluyorsun:img-hyste
Belgin biliyor ama kendileri bilmiyor sevgili olduklarını. Bu espride koptum ben..:img-hyste
efendim hep telefon muhabbeti olmasın.. tabi cep telefonu :) ama otel odasındaki telefon muhabbeti hoştu.. arada duygusal kaynanatör.. perişan olmuş.. :img-hyste
şarkı söylenirken bakışmalar.. ve revü izlenirken masada bakışmalar.. güzeldi ya.. vallaha o terminatöre rağmen güzeldi.. ha bu arada gerçek aşk bunlarınki derken ilk defa bizim kaynanaya orada eferin dedim.. troest
dansa hiç girmiyorum vallaha geceyi kurtaran tek kare desem yalan olmaz.. iyi ki orada telefon çalmadı.. :bırr senaristler için kötü olurdu :icon_shad
Güzel bölümdü ama belgin sahnelerinden midir bilmiyorum bitmek bilmedi bu gece dizi :img-hyste
siyah kazak muhabetine bayıldım :img-wink:
dans sahnesi de güzeldi ama ordada iç sesler olunca türm romantikliğini yitirdi benim açımdan
hafta içi forumu çok okudum özellikle burçinin yorumları refleks mi merve mi naz mı kim öpmek istedi okurken kopmuştum :img-hyste valla Naz la Tarık ya çok iyi usta oyuncu oldular bu kadar iyi aşık sahnesi çıkarıyorlar yada ....:img-hyste :img-hyste
resimler aşağıda bakmak isterseniz :img-wink:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2460182#post2460182
yeniden kapsama alanlı günlere mi dönsek.?!. ne bu kardeşim.?!. vallaha ben diyeyim 4, siz deyin 5 kere tel çalması en önemli sahnelerde telefon kesmeleri oldu..
biranda aklıma son günlerde yapılan anket geldi.. en kötü icatlar listesinde cep telefonun 2. sıradaydı.. yahu azizim neden 2. sırada, hemde en kötü.!!. bense saf saf yahu bu cep tel, böyük böyük bir nimet derdim.. yalanmış muhteremler, bu gece anladık :) harbi en iğrenç icatlar listesinde bence 2. değil, birinci olsaymış..
suyu çıktı.. hatları kesilesice.. yahu şarjlarıda bitmiyor mübareklerin ne işse bu.. bir kerede şarjları bitsin ne olur ki..
edit medit bu akşam tarık ilk defa kendi dilinde söyledi.. sevgilim dedi.. pehhh :img-wink:
tarik bunu bir kac kez ima eddi ya..mesela pinar meselesinde hani naz seviyormusun gercekten deyince, tarik da evet dedi fakat nazin pinari kast eddigini bilmiyordu. en gec o anda anlamak lazimdi tarikin nazi sevdigini
Bu akşam ilkkez Belgin hanım'a sinir oldum.Yırtık elbiseden çıkar gibi,Tarık ve Naz'ın başına çıktı.Hulusi Bey zaten gıcık,sanki Tarık'ın kokusunu alıp,gidiyor o yerlere.
Ama ne olursa olsun, NAZ bugün süperinde ötesindeydi,tabii Tarık'ta
Ben bu bölümü çok beğendim doğrusu. Gerçi her bölümü izlerken büyük zevk alıyorum çünkü hiç aşk itirafı gelecek beklentisi ile Tv başina oturmuyorum Ve açikçası söze Dökülmeden yaşanan bakişmalar aşk itirafını andiran Naz Ile Tarik ın birbirlerine söyledikleri sözler beni çok eğlendiriyor. Bir de bu bölümde açıkça şunu da gördük ki her ikisi de bu itirafa hazır, aşklari Net ve bu itiraf için her Ikisi de bir şekilde ortam hazirlamak Için çabaliyorlar, sizce bu çabalar da romantik ve eğlenceli değil mi?
Işte bu yüzden bu bölümde dans sahnesinden sonra en beğendiğim sahneler Tarik Ve Naz ın birbirinden ayrılmamak ve aşk itirafını yapmak ve bu itirafın yapilmasini beklemek uğruna türlü bahanelerle birbirlerinin yanina gitme çabalari oldu Ki bence bu sahneler de çok romantikti...
Naz ın Tarik ın Siyah Kazak giymesini istemesiyle başlayan araba sahnesi ise harikaydi.... Büyük bir keyifle izledim.
Aşkın Naz Ile Tarik ta Yaşattığı duygulari onların içsesleriyle bizlere yaşatılması ve yapilmamiş bir aşk itirafının sancilarini onlarla birlikte yaşamak beni açıkçası dizinin içine çekiyor böylesi anlar bana daha da romantik ve yakin geliyor öyle ki her romantik anın kesilmesinde acayip sinirleniyorum belki de arkadaşlarin yaşadiği hayalkiriklığının sebebi bu olabilir ne dersiniz...
Bir de altini çizmeden geçemiyeceğim Naz istedi diye Tarik ın O Siyah Kazaği giymesi bana çok romantik geldi mesela :)
Ayrica Naz ın Tarik ı bankanin önünde beklerken arabadaki mimiklerine Ve çekime bayıldım :), Yağmur yağarken cam arkasındakii Naz ın görüntüleri çok ama çok güzeldi.
Bir de dikkat ettniz mi Bariş ilk defa bu kadar çok el hareketleri ve vücut diliyle rol yapti bunda da gayet başariliydi ama şu var Bariş gözleriyle daha Iyi oynuyor, gözlerinden o sahnedeki duyguyu size yaşatabiliyor, en azindan ben öyle hissediyorum :happy0064
Arkadaşlar aşk itirafi aşk itirafi diyorsunuz da romantik anlari ne kadar uzatabilirsiniz ki bir yerden sonra onlar da baymaya başlar Bu yüzden de bizimkilerin arasinda aşk olmali tamam, ama bunun yanisira didişecek hep bir şeylerde çikmali ki Romantik Komedi tadını alalım....gerçi bu didişmeler ve pürüzler aşk itirafindan sonra gelse en azindan seyirci gerilimden uzak daha keyifle yaşar diziyi..
gunaydın herkese,bende bi tuhaflık var sanırsam.30.bolumu hic,31.bolumu eh iste begenmistim ama bu bolume bayıldım..cok komikti.tamam romantizm istiyorsunuz ama nedir romantizm?baygın baygın sevgilinin gozunun icine bakmak?illaki kırmızı bir gul vermek?kulagına siirler,ask sozcukleri fısıldamak??kendi adıma soyleyim ben bunları ve benzeri atraksiyonları cok klise ve fena halde sıkıcı buluyorum.ve bizim cocuklarada yakıstıramıyorum...onların romantizmi bile biraz aksiyon icermeli,laf sokustururken birbirlerine, agızlarından cıkmalı sevda sozcukleri,bakısmak yerine :love05: elele tutusmak sarılmak yerine:love09:olmalı bence :img-wink: :icon_whis .yani baska turlusu her dizide var zaten.her dizide bi aygın-baygın askıdır gidiyor di mi? ve ben bu yuzden baska hicbir diziyi izlemiyorum..benim dizim farklı benim asıklarım farklı ve ben onları boyle cok seviyorum.....
gunaydın herkese,bende bi tuhaflık var sanırsam.30.bolumu hic,31.bolumu eh iste begenmistim ama bu bolume bayıldım..cok komikti.tamam romantizm istiyorsunuz ama nedir romantizm?baygın baygın sevgilinin gozunun icine bakmak?illaki kırmızı bir gul vermek?kulagına siirler,ask sozcukleri fısıldamak??kendi adıma soyleyim ben bunları ve benzeri atraksiyonları cok klise ve fena halde sıkıcı buluyorum.ve bizim cocuklarada yakıstıramıyorum...onların romantizmi bile biraz aksiyon icermeli,laf sokustururken birbirlerine, agızlarından cıkmalı sevda sozcukleri,bakısmak yerine :love05: elele tutusmak sarılmak yerine:love09:olmalı bence :img-wink: :icon_whis .yani baska turlusu her dizide var zaten.her dizide bi aygın-baygın askıdır gidiyor di mi? ve ben bu yuzden baska hicbir diziyi izlemiyorum..benim dizim farklı benim asıklarım farklı ve ben onları boyle cok seviyorum.....
Aynen bende onları böyle seviyorum, klasik dizilerde o klişeleşmiş sahneler ve göz çıkartırcasına söylenen aşk adına bir takım sözler beni çok bayıyor doğrusu, arkadaşımın da dediği gibi o yüzden de farklılığı yaşatan bu aşkı ve bize bu aşkı yaşatanları seviyorum :)
Ya arkadaşlar hiç birimizin klasık abuk sahneler istediğini zannetmıyorum ama senarya bıraz aynı konular üzerinde döndürülüyorda döndürülüyor ,sen ben bu dizinin müdavimi olduk ama hakkıkaten baydı ya...yoksa komedi,replıkler çok güzel ama artık konuyu nasıl bu genç aşıklara bağlıyacaklar,valla şaşırdım...çok eğlencelı komık,ama aşkın -a - sı kalmadı ya....barışı çok sevdiğim için..farklı bakmaya çalışıyorum...bende klasıkleşmiş romantık elelle gözgöze sahne beklemiyorum ama ....:good: :img-yes: bye
pas.si.on79
23-02-07, 09:27
günaydınlar....
xeno ve dea nın söylediklerine aynen katılıyorum ama ben her bölümü sevdim.
Ben bu bölümü çok sevdim..Bazı genel hususları da belirtmeden geçemeyeceğim.
1- Bölümün bu sefer uzun olmasına çok sevindim. Yine sırıtarak izledim.Çok keyif aldım.
2-Nazın Belgin Teyzenin gözüne girmek için çabaları ve Tarıka birşeyleri itiraf ettirme çabaları güzeldi.
3-Ünlü biri es geçildi... Bu bölümde yeni birileri girmedi ama haftaya olabilir.
4-Nazın Belgin Hanım repliklerine bayıldım. Ayrı ayrı odalar ,, Mutfak düzeni vs.. NAzın şaşırması sonrasında Belgin Hanımın yatak odası tabiki Yatmıyormusunuz.... Yatıyormuyuuuz....:img-hyste
Dedim de aslında çok güldüğüm o kadar ki tekrar izlemek istiyorum ya....:img-hyste
pas.si.on79
23-02-07, 09:37
Ya arkadaşlar hiç birimizin klasık abuk sahneler istediğini zannetmıyorum ama senarya bıraz aynı konular üzerinde döndürülüyorda döndürülüyor ,sen ben bu dizinin müdavimi olduk ama hakkıkaten baydı ya...yoksa komedi,replıkler çok güzel ama artık konuyu nasıl bu genç aşıklara bağlıyacaklar,valla şaşırdım...çok eğlencelı komık,ama aşkın -a - sı kalmadı ya....barışı çok sevdiğim için..farklı bakmaya çalışıyorum...bende klasıkleşmiş romantık elelle gözgöze sahne beklemiyorum ama ....:good: :img-yes: bye
sevgili ipekb , aşkın a'sı kalmadı demişsin de öyle düşünmüyorum. Aşk başladı ve aralarında geçen o kadar sözler, bakışlar,gitmemeler ,kıskançlıklar aşk değil de ne olabilir ki... Aşkın a'sından senin kastın nedir anlayamadım.Çünkü diyorsun ki romantik sözler elele gözgöze sahneler klasik öyle olsun istemiyorum diyorsun ya da şuan ki aralarındaki sözleri,bakışmaları,kıskançlıklar,bırakmamaları aşk olarak değerlendirmiyorsun..BEn de aşk bu Belgin Hanımın dediği gibi....
Ama sabret o sahnede gelir.Önemli olan o sahnenin tadını ancak bu sahneleri izleyerek çıkarırsın...
aynen katılıyorum,bizde demiyoruz dakka başı birbirlerine aşk lafları söylesinler.
dizinin romantik kısmı gitti,sadece komik kısmı kaldı.Hulusi Belgin sahnelerinde hiç bir farklılık göremiyoruz.hep birbirleriyle çekişme halindeler. Tarık itiraf edecek devamlı telefon çalıyor.yalancı yarim sitesinde bir arkadaş,telefon değil
telsiz demiş.gerçekten telsiz.Tarık itiraf etmeye hiç kalkışmasın daha iyi olur. itiraf edecekken telefon çalması(devamlı olarak)sıkmaya başladı.artık itiraf istemiyorum.
dea ve xeno ben de sizler gibi bu bölümden çok zevk aldım..ve dediklerinize katılıyorum..onların aşkı bu şekilde yaşamaları benim de çok hoşuma gidiyor..sıradan bir dizi aşkı izlemek istemiyorum ben ..eski Türk filmi havasını kaybetsin istemiyorum..küçük imalarla ,bakışmalarla,kaçamak dokunuşlarla yaşanan bu aşk benim çok hoşuma gidiyor..dün geceki bölümde tarık ın öyle güzel bakışları ,öyle güzel sözleri vardı ki bir yığın "seni seviyorum" dan çok daha güzeldi...hele o müştemilattan naz ın odasına uzanan camdan cama bakışma bile bu bölümü çok sevmeme yetti..tarık ın nefis şarkıları da cabası...bu bölümün komedi unsuru Belgin in kaynana sendromu üzerine kurulmuştu ,bazı yerlerde romanatizmi ayaklar altına alsa bile ,bazen abartılı gelse bile ...beni irite eden tek unsur şu revu kızları sahnesinin fazla yapay ve özensiz yapılmasıydı..o kadarı da görmezden geldim :img-yes:
bir sonraki bölüm çok daha eğlenceli ve romantik geçecek eminim..yalnız şu bir hafta nasıl geçecek onu bilmiyorum:img-in_lo
dün gece saat 3 e kadar iki kere daha seyrettim bu bölümü..anlayın nasıl hoşuma gitmiş:)..hele bazı bölümlerin ikinci tekrarını bile seyretmediğim düşünülürse
ewet ewet pas.si.on79 tarık'ın naz'ın tarık tekelioglu'nun yanına giderken sacını duzeltmesine dikkat edip o'nu ''kendinden''kıskanması degilmidir ask?baska soze ne hacet di mi efem?ayrıca bende o'' yatmıyomusunuz?''-''yatıyomuyuz''bolumune bayıldım.ama en favorim daha oncede yazmıstım hınzır hınzır gulup ''buyuk konusmamak lazım'' dedigi kısım.:img-grin2
ebru.karaca
23-02-07, 10:03
Herkese günaydıııınn...
Arkadaşlar, yorumumu akşam yazdım ama siteye yeni ekleyebiliyorum.
************************************************** *
Herkese merhaba..
Yine güzel bir bölümdü. Geçen hafta ile kıyaslamıyorum. O bölüm benim için en favori bölümlerden biri haline gelmişti çünkü. Ama bu bölüm de oldukça iyiydi ve çok keyifliydi.. Beni yine çok çok güldürmeyi ve mutlu etmeyi başardılar sağ olsunlar..
Belgin hanımın bizimkilerin başına ekşiyeceği aşikardı zaten. Ama hakkını yememek lazım, sahiden güzel yol buldu. TEHDİT! Oğluşumu arayayım..
BELGİN: Bir planınız mı vardı?
TARIK: Evet!
NAZ: Hayır!
Burada bir planlarının olduğunu Tarık'ın kabul etmesi çok iyi oldu. Sevindim. Ya tersi olsaydı? Aman Allah korusun!
Sonrasında işler yoluna girdi ya, oğluşum diye Hulusi'yi aradı. Eee, akıllı kadın bu Belgin Ya Hulusi'nin tepkisi?
--"5. çaldırmada kapattı! Ne haltlar karıştıyor bu kadın?"
Korkulur bu kadından! Kaynanadan mı demeliyim acaba? Haftalarca bayıldığımız, espirilerini çok sevdiğimiz, Tarık'ın onca zaman tek destekleyicisi dediğimiz bir kadın, bir anda nasıl bu hale geldi? Gözlerime inanamıyorum. Hah haa.. Annelik işte.
ebru.karaca
23-02-07, 10:03
Bu hafta hanımefendinin incileri çoktu canım
-- Ne olur, ne olmaz! Şu kapı açık dursun!
--Bir de, Tarık'ın sevgilisi deyince ne diyor zavallı kız? Hıh! Sensin o zavallı kız, bilmiyorsun!
-- E kavga ediyo bunlar! Oh oh! Bağrışın, bağrışın!
veee DANK ediş!
-- Sen de Hulusiyle yıllardır tartışıyorsun. GERÇEK AŞK BU! Ne o canımlı cicimli laflar?
Ve tabi, oğlunun gerçek aşk yolunda olduğunu anlayınca, hemen onları barıştırma çabaları. Araları iyi olursa, aşık olmazlar hesaaaabıııı. Bu sefer de, Belgin hanım başladı, KARDEŞ-ARKADAŞ muhabbetine.
Dün Barış'ı, güzel sesiyle canlı canlı dinlemek ayrı bir zevkti tabi ama bu gece de 3 Hürel'den BİR SEVMEK BİN DEFA ÖLMEK DEMEKMİŞ hiç fena olmadı. O şarkıya bayılırdım.. Şimdi daha bir sevdim. Barış sahiden çok güzel söyledi.
Bilmeden gönlümü ateşe verdin derken, nasıl da eğiliyordu Naz'a doğru. Ne güzel bakıyordu.
Gözlerinin içine baka baka söyledi. Şarkı da pek uydu ama..
Ve caaanım şarkının arasında Belgin'in laf sokuşları:
BELGİN: Ha bir şey yok yani aranızda?
NAZ: Yok daha.
BELGİN: Daha?
NAZ: Daha mı? Daha mı dedim ben?
BELGİN: Yani henüz yok ama her an olabilir..
NAZ: Hulusi amca nerde? (Laf kıvırış)
Buradaki konuşmayı sevdim. Naz'ın tepkisi çok güzeldi. Anlamadan verdi ama olsun.. Duygularını açıklasın da, bilerek-bilmeyerek fark etmez
ebru.karaca
23-02-07, 10:04
Sonrasında Tarık, anne ve babası için de şarkı söyledi ya, çok hoşuma gitti. Onları da unutmaması güzeldi.
Sevdim seni bir kere, başkasını sevemem..
Bir başka güzel şarkı ve güzel bir yorum
Veeee, o ünlü dans sahnesi..
Ne güzel dans ettiler öyle. Harikaydı, harika.!
Helal olsun onlara!
Dudaklar bakıştı ama yapışamadı bu sefer
Bir dahaki sefere inşallah ..
Naz da, Tarık da ne kadar mutlulardı.. Birbirlerine çok yakışıyorlar canım..
Onları izlemek çok keyif verdi.
Hepimiz için değil elbette. Bir kişi vardı ki, izlemek ona işkenceydi..
BELGİN: Biraz şansın varsa Belgin, Tarık birazcık babasına çekmiş olsun. Ah Belgin, ah! Bu günleri de gördün. Oğlun babasına benzesin diye dua ediyosun!
ebru.karaca
23-02-07, 10:05
Revüyü fark ettiniz mi, AİLE REVÜSÜ gibiydi. Türk örf ve adetlerine uygun Ayrıca, Rus Revüsünün, Fransızca bir şarkıyla dans etmesi de, ayrıca tuhaf tabi
Tarık ne güzel dedi ama..
--Ne kadar sürer bu Rus Revüsü? Yarım kalan bir dansım var da..
Da da da daaaammmm!!
Sonra Hulusi'lerin gelişi ve bizimkinin kaçışı tabi
HULUSİ: Bir zamanlar, bunların pasaportlarına damgayı ben vuruyordum.
Yuh yani Hulusi! Bu sözlerin yanlış anlaşılacak bir yanı yok, hayatının bir dönemini gümrük memuru olarak çalıştığnı ispatlayamazsan, tek bir anlamı var.. O da yandığının resmidir
HULUSİ: Belgin, açıklayabilirim.
BELGİN: Neyi Hulusi? Pasaportları mı, damgaları mı?
HULUSİ: Hayatım, o lafın gelişi..
BELGİN: Bu da benim gidişim..!
Tarık'ın odaya kaçışı ve tepkisi çok güzeldi.
-- Kırk yılda bir romantik gece yaşayayım dedim, DUYAN GELMİŞ! Hahhaaaa...
Ya şu replik nasıldı?
TARIK: İsterseniz, biz de dönebiliriz.
NAZ: (Nasıl da bozuldu.. ) Sen bilirsin!
TARIK: Bana fark etmez!
NAZ: Bana da fark etmez o zaman!
TARIK: Bana fark etse, sana fark eder mi?
NAZ: Sen bana, 'Bana fark etmez!' dedikten sonra, bana hiç fark etmez!
TARIK: Bu laf oyunlarından sıkıldım Naz! Açık açık konuşalım!
NAZ: Sevinirim..
Tık tık tık!
E yuh artık! Telefon olmasa kapı çalıyor.. Fenalık geldi arık.. Bırakın şu çocukları da, rahat rahat konuşsunlar artık!
ebru.karaca
23-02-07, 10:05
TARIK: Biz sizi odanıza götürelim, yatın uzanın, açın televizyonunuzu.. Bir Rus Kanalı da ayarlarım ben size.. Hihihih..
Ve Belgin'in yine oğluşunu aramaya çalışması ve Tarık'ın çırpınışları..
TARIK: Hadi! Ne duruyorsunuz? Gidip seyredelim şu TAYLARI!
NAZ: Neleri?
TARIK: Kızları.. kızları..
Şu ikinci kez Revüyü izlemeye indiklerinde, Belgin hanımın kızlar hakkındaki o kadar yorumlarından sonra Naz'ın Tarık'ın izleyişini nasıl izlediğini gördünüz mü?
BELGİN: En beğendiğin hangisi Tarık?
TARIK: En beğendiğim içlerinde değil Belgin hanım..
BELGİN: Tarık, şu kızlara bak! Lastik gibiler lastik!
TARIK: Bakmama gerek yok. Siz öyle diyorsanız, doğrudur Belgin hanım.
NAZ: Ay ne dansmış bu? Bitmedi 1.5 saatir? Kıskanıyor muyuz, ne?
Sonra Hulusilerin geri gelişi ve Tarık'ın yine kaçışı..
BELGİN: Tarık! Naz! Yürüyün, gidiyoruz!
NAZ: Tarık zaten yürüdü gitti.
Ya düşünüyorum da, bu bölümde bayağı bir güzel replikler varmış..
Ne eğlenceli..
Gelin kaynana da , epeyce bir arada vakit geçirmişler..
Hatta Naz, Tarık'dan daha çok ilgilendi kayınvalidesiyle.. pardon.. Belgin hanımla.. Tarık boyuna, annesinu uyutma çabasındaydı..
BELGİN: Bundan 6 ay önce, ben bu haldeyken Tarık baş ucumdan ayrılmazdı. Şimdi beni uyutup, VIIINNN!!
bizde istiyoruz diğer dizilerden farklı olsun,sıradan devamlı söylenen aşk sözcükleri olmasın.buraya kadar tamam.birbirlerine açıklayacakları zaman telefon çalması çok komik olmaya başladı.bir yandanda sıkmaya başladı.
bundan sonra hiç açıklamaya kalkmasın.birden açıklasa daha güzel olurdu.
ebru.karaca
23-02-07, 10:06
Yani, neler umduk bu 14 şubattan? Neler bulduk?
NAZ: Ne garip bir gece oldu..
TARIK: Ya.. Hiç planladığım gibi gitmedi..
NAZ: Ne planlamıştın?
TARIK: Neyse, bir dahaki seneye inşallah..
NAZ: İnşallah..
Arkadaşlar, ben buradaki İNŞALLAH'a dikkatinizi çekerim. Çok anlam içeriyor.. Anladınız siz
NAZ: Niye girmiyorsun odana? (Ben de sana sorayım Naz. Sen niye girmiyorsun? )
TARIK: Bilmem.. (Yani Tarık, ne diyeyim sana? Bilmem mi? Bu da cevap mı yani? )
NAZ: Hadi gir.. (Çocuğuna tavsiyede bulunan anne misali.?
TARIK: Tamam. (Aferin oğlum..)
Ama oradaki bakışları çoook güzeldi Yerim ben sizi!
NAZ: Tarık..
TARIK: Efendim?
NAZ: Biliyorum, tam planladığın gibi olmadı ama benim için yine de diğer 14 şubatlardan farklıydı.. Heyecan, gerilim, aksiyon..
TARIK: Oysa, bir bilsen... Tek hedefim romantizmDİ.
O romantizmi yakalamak için, yine aklı başına sonra geldi Tarık'ın tabi.. Zaten bunların birbirleriyle konuşamamasından bana fenalık geldi. Her konuşacaklarında bir sorunun çıkmasına (telefon, kapı çalması, vb...) o kadar alıştım ki.. Bir gün birbirleriyle konuşabilecekler ve hiç sorun çıkmayacak. Ama ben sevinemeyeceğim Çünkü hala inanamıyor olacağım ve beynim bir süre kendini rölantiye alacak.. Algılaması zor olacak tabi
ebru.karaca
23-02-07, 10:06
Neyse, biz gelelim Tarık'a..
TARIK: Yok yok! Bu 14 Şubat böyle bitemez! .............. E tabi bornozla olursa da, tuhaf olur. Sen bitirmesen bile Naz bitirir! 14 Şubat, 15, 16... Hatta mart, nisan..
Hah haa...
TARIK: Evet Tarık, şimdi başa alıyoruz. Gecenin ilk saatleri. Elinde çiçek, Naz'ın odasına doğru ilerliyorsun. Söyleyeceklerini ayna karşısında defalarca tekrar ettin, hazırsın. Başaracaksın. Her şey aynı....
Tık tık..
HULUSİ: Kim o?
TARIK: Naz'ın oda numarası dışında?
Tabi işler yine sarpa sardı ve bizimkiler yine birbirlerinden ayrıldı..
Ah baba ah!
Ah Hulusi ah!
Ah Anne ah!
AH SENARİSTLER AH!
Neyse:;
Belgin ve Tarık, klasik anne-oğul muhabbetine girdiler. Yani Belgin Naz'ı kıskandı
BELGİN: O kızlarla Naz arasında ne fark var?
TARIK: Naz dans edemiyo, o kızlar da Türkçe konuşamıyo! (Hihi)
....
TARIK: Anne saçmalama! Naz benim sevgilim mevgilim değil!
BELGİN: Tabi tabi! Bu gün de DÜNYA ŞOFÖRLER GÜNÜ! Siz de patron şoför kutlamaya geldiniz.
ebru.karaca
23-02-07, 10:07
Orada Naz'ın araması ve Tarık'ın annesiyle Naz arasında kalması çok güzeldi Gerçi, gerçek hayatta ne kadar güzel gelirdi bu konu? O da tartışılır ya..
NAZ: Taksi parasını maaşından düşücem, haberin olsun!
TARIK: Selam söyledi.
BELGİN: Atma atma!
NAZ: Belgin hanımı bırakır bırakmaz eve gel!
TARIK: Anneee.. bizim başka dağ evimiz var mı? Bir tane de bana lazım!
Canım ya, nasıl da zor durumda kalıyor..
Hele babasına bir teşekkürü vardı ki, bayıldım..
TARIK: Sağol baba.. Beni annemle SEVGİLİM arasında tost olmaktan kur...... pardon. Patronum.. patronum diyecektim..
Islıkla başlayan ve Barış'ın yorumuyla süren muhteşem bir şarkı geldi sonra.
Sevdan bir ateş...
Bu şarkıyı (ve kaseti) kaç kez dinlediğimi hatırlamıyorum.. Çok severim.. Zaten bu günkü bölümde Barış muhteşem şarkılar seslendirdi. Tek kelime ile mükemmeldi. Bayıldım..
ebru.karaca
23-02-07, 10:07
Nerede kalmıştık?
Ha.. ıslıkta..
Sonrasında Naz'ın odasının ışığını yakışı ve Tarık'ın sesini duyunca koşturmacası.. Düşecekti neredeyse. Ne tatlıydı..
En sonunda da birbirlerini pencereden pencereye süzmeleri..
Ah ah! Çok romantiiiikkk....
Ertesi sabah Naz'ın Tarık'ın yanına gidişi bana SEVGİLİ ARKADAŞIM günlerini hatırlattı İfade öyle geldi bir anda
Tarık'ın ne giyeceğini sorması, bir önceki geceye gönderme gibi geldi bana Ona göre giyineyim..
......
NAZ: Osenin bi tane siyah kazağın var. Onu giysene. Çok yakışıyor sana..
TARIK: Sakın Tarık! Sakın! Bu siyah kazağı giyme! Bir kadının dediği şeyi giymek, erkeğin kalesinin düştüğü andır.
... Ve KALENİN DÜŞÜŞÜ..
Ne tatlılardı.. Sahil kenarında çay ve simit.
NAZ: Aaa kırıntı yaptın, bütün kazağın üstünü. Çok seviyorum biliyor musun?...
Orada el tutuşları çok hoştu. Daha önce defalarca el ele tutuştuklarını gördük. Ama bu başkaydı.
NAZ: .. çayla simidi. Çayla simidi çok seviyorum.
TARIK: Ben de!
NAZ: O zaman şerefe!
ebru.karaca
23-02-07, 10:08
NAZ: Senim, dünle ilgili söylemek istediğin bir şey var mı? (Aferin sana Naz! Bazen, sen Tarık'tan daha cesaretli oluyorsun! )
TARIK: Var! (Helal sana! Sonunda be!)
Aslında dün yarım kaldı... (Evet! evet! evet!... )
NAZ: O zaman farz edelim, bu gün hala dün. (Evet, ben bu farzı sevdim )
Zııırrrrnnnn....
Sonrasında bankaya gidiş ve Naz'ın da gelişi :)
Sadri'nin kapıda karşılayışını da unutmamak lazım tabi.
Bu Tarık, iyice oyuncu oldu. Naz'ı içeri almayınca, Sadri'ye kapıda nasıl da parladı.. Yazıklar olsun sana diye başlayarak açtı ağzını, yumdu gözünü. :) Çok güldüm. Ama Sadri de harika yaptı. Sen misin bunları söyleyen Tarık efendi? Alırsın böyle ağzının payını.. Hah haaa..
Sadri, hatamı anladım, doğru söylüyorsun, senin gibi arkadaşı kaybetmektense işimi kaybederim deyip, Naz'ı içeri almaya çalışınca nasıl da korktu bizimki? :) Hak ettin sen bunu Tarık! Hak ettin! :)
--Ah ah! Çarkına çomak soktuğumun düzeni! :) Ben bunu bi yerden hatırlıyorum ama, du bakalım! :)
O sahnede, arabadan çıkarken Naz saçlarını düzeltti ya, Tarık nasıl da kıskandı ama? Bayıldım.. Naz'ı kendi kendinden kıskanıyor. Bölüm boyunca bir kaç kez de oldu bu. Çok hoşuma gitti. :)
ebru.karaca
23-02-07, 10:09
Naz'ı orada 2,5 saat bekletti. Eski Naz olsa, 2,5 dakika bile beklemezdi. Ah aşk! Sen nelere kadirsin!! :)
Telefon da kapalı. Gel de diyemiyor.. :)
Ben bunların bu araba muhabbetlerini çok seviyorum.
NAZ: Karşısına geçip, şöyle cep telefonunu suratına suratına tutup, dü lü lü lü - dü lü lü lü çaldırmak istiyorum.
TARIK: Hıh (Gülümser)
NAZ: Neye gülüyorsun?
TARIK: Dü lü lü lü deyişine.. :)
...
TARIK: Neyse, bunları boşver. Nerede kalmıştık?
NAZ: Dünde.. (Helal sana Naz! Seni seviyorum. Aferin!)
TARIK: Evet. (Gülümser)
......
TARIK: Ama şu andan itibaren TAMAMEN SENİNİM. Ve bu gün günlerden DÜN.
NAZ: Tamam, anlaştık. Şu andan itibaren tamamen benimsin! Ve bu gün günlerden dün..
Bu repliği çok sevdim :) Neden acaba? :)
Ama var ya, Tarık'ın o kadar yalanını gördük biz bu dizide. Hiç bu günkü kadar numaracı görmemiştim onu. :)
TARIK: Elimde olsa, ben alır götürürüm şu kadıncağızı istediği yere. Şunlara muhtaç bırakmadan!
E be Tarık! Sen şükret ki, Naz eski Naz değil.. O artık muhteşem bir insan :)
TARIK: Sen ne muhteşem bir insanmışsın Naz!
NAZ: Evet öyleyim :)
TARIK: Seni eve mi bırakayım?
NAZ: Yok, önce Belgin hanımı bırakalım nereye istiyorsa, sonra bakarız.
TARIK: (Bıyık altından) Ben bunu nasıl hesap edemedim?
ebru.karaca
23-02-07, 10:09
Naz da nasıl ihtimam gösteriyor Belgin hanıma? Sanıyor ki, kıymeti biliniyor.. Sanıyor ki, iyilik yapıyor.. :)
NAZ: Kadının yüzünü gördün mü? Mum gibi, bembeyaz. Ama Tarık Tekelioğlu yüzünden mi, Hulusi Tekelioğlu yüzünden mi, onu çözemedim.
TARIK: İkisi de değil Naz.. :) :)
Canım ya, o da iki arada bir derede kaldı.
Arabada üçlü muhabbetleri de komikti. Hani Belgin hanımın, Tarık'ın yaptıklarından bahsetmesi falan.. :)
..
NAZ: Anlatın anlatın Belgin hanım.
BELGİN: Anlatırım da, anında kovarsın diye korkuyorum.
NAZ: Kovmam kovmam..
BELGİN: Kovarsın kovarsın.. :)
TARIK: Eee hazır mısınız?
BELGİN: Her ne kadar hazırlıksız yakalansam da, şimdi hazırım Tarık. (Bu kadından korkulur dostlar..)
Neyse, bu gün biraz gıcık olmuş olabiliriz ama sanırım son sahnede Belgin işimize çok yaradı.
Onun sayesinde bir başka dağ evinde, birlikte vakit geçirebilecekler :) Hepimiz ikinci bir dağ evi macerası hayal etmiyor muyduk? :)
Hem de orada kalacaklar. Oh oh.. Düşünsenize, neler neler hayal edilebilir bu hususta? :)
Evet, muhtemelen Belgin onlara orada kök söktürecek. Evet Naz'a şimdiden, daha kızın haberi olmadan resmen kaynanalık yapacak. Ama.. böyle bir geceyi de (ya da bir kaç geceyi) bunlar arasa bulamazdı.
Dağ evi, şömine, gece, hem de orada kalacaklar.. Hmm..
O kadarına da katlansınlar artık :)
Sizi bilmem ama Belgin hanım kendini bana bu son kaynanalığı ile affettirdi. :)
ebru.karaca
23-02-07, 10:10
Bir iki kuple de, hoşuma giden başka espirilerden bahsedeyim. Onlar yerinde aklıma gelmemiş..
Mesela Hulusi'ninkiler.. :)
HULUSİ(Otel müdürüne hitaben) : O iki buçuğun arasındaki küçücük nokta var ya, bir anda yok oluverir.. (Tehdite bak beee!) :)
HULUSİ(Vahi'ye hitaben) : Anlat işte! Beni nasıl oraya zorla götürdüğünü... Ben, yok gelmem deyince, nasıl, üstüme benzin döker yakarım dediğini.. Ne bileyim işte! Bul, beni kurtaracak, seni batıracak bir şeyler! (Ba ba ba baaakkk!)
Bir de Sadri'nin kolileri taşıdıktan sonraki şu hali güzeldi :)
SADRİ: Arayacağım, arayacağım..
AYŞE: Eee, neden aramıyorsun?
SADRİ: Doğrulamıyorum.!
Yaaaa..
İşte böyle..
Yine güzel bir bölümdü.. Ben gelecek bölümü şimdiden merak ediyorum şu son sahne yüzünden..
Bizimkileri tekrar dağ evinde baş başa görmek (baş başalığı tartışılır tabi) güzel olacak.
Umarım bu güzel dağ sahneleri Ayşe hanımın geçirmiş olduğu kaza yüzünden sekteye uğramaz. Uğrasa bile, durumu şu şekilde kurtarsalar ne güzel olur..
Belgin hanımın acilen İstanbul'a dönmesi gerekti. Ama siz isterseniz burada kalın dedi. Ya da Naz kalmak istedi, falan..
Veee bizimkiler yine BAŞBAŞA bir DAĞ EVİNDE.. :) :)
Bu arada, daha önce yazmıştım ama tekrarlamak isterim.
Ayşe KÖKÇÜ'ye geçirmiş olduğu trafik kazası nedeniyle, tekrar tekrar geçmiş olsun diyorum. İnşallah en kısa sürede iyileşip, aramıza döner.
Herkese sevgiler..
BİTTİ. ;)
ebru devam et canım..çok güzel ..dördüncü kez izlemiş gibi oluyorum:)şimdi gitmem lazım gelince okuyacağım akşama:)ellerine ,klavyene sağlık:img-wink:
aaa ben yazana kadar bitmiş bile..:img-pilot
pas.si.on79
23-02-07, 10:17
ewet ewet pas.si.on79 tarık'ın naz'ın tarık tekelioglu'nun yanına giderken sacını duzeltmesine dikkat edip o'nu ''kendinden''kıskanması degilmidir ask?baska soze ne hacet di mi efem?ayrıca bende o'' yatmıyomusunuz?''-''yatıyomuyuz''bolumune bayıldım.ama en favorim daha oncede yazmıstım hınzır hınzır gulup ''buyuk konusmamak lazım'' dedigi kısım.:img-grin2
ya ben orda koptum zaten yerlerdeydim...:img-hyste
Tarık:ne telefon çaldıracağına göre sabahlayacaksın(gibi)
Naz: Aman allah korusun
Tarık:büyük konuşma:img-hyste :img-hyste
Bu arada Canımmmmm Ebruu replikleri yazmış.:..Çok sağol ya... Hemen okuyorum.:happy0064 çOK mutlu oldum.:happy0064
ebrucuğum inanılmazsın..yani bu hafızayı ayakta alkışlıyorum..senin bu replikleri tamamen bir izlemeyle aklında tuttuğunu bildiğim için tebrik ediyorum.harikasın hafızana sağlık canım:))
bizde istiyoruz diğer dizilerden farklı olsun,sıradan devamlı söylenen aşk sözcükleri olmasın.buraya kadar tamam.birbirlerine açıklayacakları zaman telefon çalması çok komik olmaya başladı.bir yandanda sıkmaya başladı.
bundan sonra hiç açıklamaya kalkmasın.birden açıklasa daha güzel olurdu.
bak o konuda hakveriyorum telefon,kapı vs cidden sıkıyor ve''ne yani yine mi?salakmıyız biz hep aynı sey!!''dedirtiyor bana.ama neylersinki bizim senaristler bunu hep yapıyor ve ben artık bıktım ''-senaristleeeer''diye seslenmekten.dolayısıyla ''okadar kusur kadı kızındada olur'' deyip oturup izliyorum napiim.ama umutluyum gun gelecek o telefonlar susacak belki tarık tarafından fırlatılıp kırılacak ve bangır bangır bagırılacak hersey...walla ben bunca bekledikten sonra oyle mıy mıy askım,canım,seni seviyorum mıymıyda mıy mıy istemem.onuda soylemis olayım senarist beyler ve hanımlara.son soz;dunku bolum cok hos ve komiktiii..
günaydın arkadaşlar ben çok sevdim bu bölümü Belgin de dahil olmak üzere.
Barış yine şarkılarıyla mest etti bizi Naz'IN halleri çok şirindi.
genelini bEğenerek izledim ama "en" beğendiklerimde ayrıca güzeldi.
1- dans sahnesi,danstan sonra odalarına giderken ikisininde aslında odalarına tek başlarına girmek istemeyişleri birbirlerine şirin şirin bakışları
2 telefondaki kavga sahneleri, tam aşık gibi
3-kazak muhabbetti ve akabinde arabadaki simitli çaylı sahne ve yine Naz'ın dayanamayıp Tarık'a dokunmak için bir yol bulması bu kazağını çok seviyorum aaa üzerine simidin kırıtıları dökülmüş dur temizliyim ve taa taam eli Tarık'ın kalbinin üstünde Tarık elini elinin üstüne götürüyor,eminim o an ikisninde kalbi maraton koşucuları gibi çarpıyordu.
4-benim en,en beğendiğim sahneTarık ıslık çalarak dışarı çıkıyor sonra dönüp Naz'ın,
odasına doğru bakıyor ardında muhteşem bir şarkı daha "sevdan bir ateş" harıkaydı hele ikisinin aynı anda karanlıkta camdan bakışmalarına bittim çok çok güzeldi.
5- ve insana aşk böyle bişey işte dedirten bir diyer sahne
bana söyleyebilirmisiniz arkadaşlar hangi güç ,hangi geçerli sebep,
bir kadını arabada tam 2 saat bekletir ha, soruyorum bu aşk değilde nedir bundan ala aşk itirafımı olur
yok ben istemiyorum öyle içini boşaltırcasına söylenen "seni seviyorum,bende seni canım" Ne kadar da içini boşatmışlar güzelim cümlelerin.
ben zor olan aşkı istiyorum. tüm ekibi bir kez daha tebrik ediyorum.
elmali-turta
23-02-07, 10:46
herkese merhaba
ebru ablacım yorumunu çok beğendim saol valla dizi oynadıktan sonra yorumunu okumayı beklediğim kişilerden birisin:img-wink:
whiteangel
23-02-07, 10:49
Günaydın Arkadaşlar:)
Yorumlarınızı okumadan önce bizim siteye bir arkadaşımızın yazdığı mesajı buraya koyuyorum. Yorumlara gülerek bakabilmek için.:)
DÜRÜLÜLÜÜ DÜRÜLÜLÜÜ DÜRÜLÜLÜÜ
:) :) :) :img-hyste
http://img339.imageshack.us/img339/3066/28rg2.jpg
http://img339.imageshack.us/img339/3716/29gv3.jpg[/
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
[B]Günaydın Arkadaşlar:)
Yorumlarınızı okumadan önce bizim siteye bir arkadaşımızın yazdığı mesajı buraya koyuyorum. Yorumlara gülerek bakabilmek için.:)
Dünkü bölümün en ama en komik sahnesiydi yok böyle birşey ya dürülülüü dürülülüü dürülülüü :D:D:D ve o andaki Merve'nin mimikleri zaten o araba içindeki bekleyiş sahnesinde resmen gene tek kişilik gösteri sergiledi...hala Ankaradayım yanında kaldığım arkadaşım ve annesiyle birlikte izledik dün diziyi,bu lafı duyduğumuz anda ben ve arkadaşım yerlerdeydik:img-hyste annesi ise bize çaktırmadan gülmeye çalışıyordu ama nafile o da koptu :))))
whiteangel
23-02-07, 11:02
Sonrasında Tarık, anne ve babası için de şarkı söyledi ya, çok hoşuma gitti. Onları da unutmaması güzeldi.
Sevdim seni bir kere, başkasını sevemem..
Bir başka güzel şarkı ve güzel bir yorum
Veeee, o ünlü dans sahnesi..
Ne güzel dans ettiler öyle. Harikaydı, harika.!
Helal olsun onlara!
Dudaklar bakıştı ama yapışamadı bu sefer
Bir dahaki sefere inşallah ..
Naz da, Tarık da ne kadar mutlulardı.. Birbirlerine çok yakışıyorlar canım..
Onları izlemek çok keyif verdi.
Hepimiz için değil elbette. Bir kişi vardı ki, izlemek ona işkenceydi..
BELGİN: Biraz şansın varsa Belgin, Tarık birazcık babasına çekmiş olsun. Ah Belgin, ah! Bu günleri de gördün. Oğlun babasına benzesin diye dua ediyosun!
Ebru'cum bu Belgin Hanım'ın hayaliydi.:img-hyste Biz Tarık ve Naz'ın dansı hayal çıkacak dye gerilirken, hayal dans Belgin ve Hulusi'den geldi.:)
whiteangel
23-02-07, 11:07
Neyse:;
Belgin ve Tarık, klasik anne-oğul muhabbetine girdiler. Yani Belgin Naz'ı kıskandı
BELGİN: O kızlarla Naz arasında ne fark var?
TARIK: Naz dans edemiyo, o kızlar da Türkçe konuşamıyo! (Hihi)
....
TARIK: Anne saçmalama! Naz benim sevgilim mevgilim değil!
BELGİN: Tabi tabi! Bu gün de DÜNYA ŞOFÖRLER GÜNÜ! Siz de patron şoför kutlamaya geldiniz.
:img-hyste :img-hyste :img-hyste Ben bu iki replikte koptum, yerlerdeydim:)
whiteangel
23-02-07, 11:23
Güzel bölümdü ama belgin sahnelerinden midir bilmiyorum bitmek bilmedi bu gece dizi :img-hyste
siyah kazak muhabetine bayıldım :img-wink:
dans sahnesi de güzeldi ama ordada iç sesler olunca türm romantikliğini yitirdi benim açımdan
hafta içi forumu çok okudum özellikle burçinin yorumları refleks mi merve mi naz mı kim öpmek istedi okurken kopmuştum :img-hyste valla Naz la Tarık ya çok iyi usta oyuncu oldular bu kadar iyi aşık sahnesi çıkarıyorlar yada ....:img-hyste :img-hyste
Fotolar için teşekkürler :)
evettt
dün iki farklı konuyu işleyen bir yalancı yarim bölümünü daha geride bıraktık.
hemen konuları hatırlayalım
1-sevgililer günü
2-kaynana belgin ve oğluşunu koruma çabaları.
öncelikle ayşe kökçü'ye tekrardan çok çok geçmiş olsun. umarım en kısa zamanda eski sağlıpına kavuşur.
ilk hedef'in romantizm olması nedeniyle ilk konu olarak sevgililer gününden başlamak istiyorum ama iki konu o kadar bağlantılı ki iç içe geçmiş durumdalar. daha gecenin ilk saatlerinden itibaren belgin faaliyetlere başlamıştı. belli ki bu geceyi tarık ve naz'a zehir, bizi de sinir edecekti. öyle de oldu. aslında naz açısından sinir bi gece olmadı. eğer olsaydı naz'ın yüz ifadesinden bunu anlayabilirdik ve gece boyunca naz hep iyimser ve tarığa çok iyi davranıyordu. çünkü aklında hep ilk 14 şubatı olması vardı ve bu geceyi ne olursa olsun zehir etmek istemiyodu. dizi başında telefonda atıştılar ama bundan belgin çok güzel bi anlam çıkardı "işte aşk bu". naz hep tarık'tan itiraf bekledi. konuyu hep oraya getirdi. tarıkla çok güzel bi dans yaptı. tarığın şarkısında mest oldu. hayat umrunda değildi "yok daha" . aslında var, hatta çoktan başladı ama naz sözel olarak "yok daha" dedi.
dans;
belginin hayalinden sonra biran bu dans da hayal olacak diye düşündüm ama, senaristler ve yönetmeni kutlamak istiyorum. iki dansı çok güzel bağlamışlar. ne güzel de dans ettiler öyle. kaşla göz arasında kapıverirler kızı işte belgin.
demiştim ya birinci konu ile ikinci konu içiçe diye. bi de bu konuların üzerine hulusi girince biz belgin tarığı unutur hulusinin derdine düşer sanmıştık ama nerdee. saklanıp yine başlarına bela oldu. hem de en güzel yerde. tam da tarık açık açık konuşacakken.
evet belgin aralarını bozma çalışmalarına devam ediyordu. tarığı revücülere götürüp, onlar yüzünden naz'la arasının bozulmasını planladı ama tutmadı.tarık sahneye bakıyomuş gibiydi ama bakmıyodu aslında. naz nasıl da kıskandı orda. ama tarık hemen olaya müdahale etti ve "yarım kalan dans ve beğendiğim orda değil" ile naz'ı bir kez daha mest etti.
ve tarık son bikez daha şansını denemek istedi herşeyi hazırladı ama bu sefer de odayı unuttu. vee sonunda pes etti. dediği gibi planladığı bi 14 şubat olmadı. naz'a söyleyeceği o kadar şey vardıki, naz da bunların farkındaydı ve "saol" diyerek bu 14 şubatın istediği gibi olmasa da çok güzel geçtiğini ifade etti.
önemli bir konu daha "vahi"
eve geldiklerinde vahi'yi ilk defa naz'a sahiplenirken gördüm. tarık, naz, sevgiler günü üçlemesini vahi sanırım anladı ve hiç bizaman yapmadığı bişeyi yapıp naz'ı zorla odasına götürdü, tarıkla başbaşa kalmasın diye. ve ertesi gün söylediği söz çok önemliydi "merak etmeme gerek yok nasılsa yanında tarık var" bu galiba, ilişkiyi anlama ve kabullenme oluyor.
"sevdan bir ateş" ıslıkla giriş harikaydı,çok güzel düşünülmüş. ("asu" şarkılar hazır akşam, erken çıkmışsın yollayamadım) naz'ın şarkıyı duyuncaki heyecanı görülmeye değerdi. bölümün favori sahnesi diyebilirim bu sahne için. naz penceresinden bakınca tarığın odasının ışıklarının sönmesi ve nazdaki hayal kırıklığı, sonra ikisinin de telefonlarında isimleri ayarlayıp bi türlü "yes" tuşuna basamamaları ve sondaki bakışma. gizli kaçamak istiyoduk ya ev içinde. işte gizli kaçamak buydu. 2 bölüm önceki ayrılık sahnesi gibiydi ama bu seferki aşk bakışmalarıydı. bu sahneden artık görüldü ki ikisi de birbirinden çekinmiyor artık. o bakışmaları bunun en güzel kanıtıydı.
tarık: o şeyi babasınızı şüphelendirmemek için söyledin sanmıştım
naz: işte yine şüphelendirmemek için gidiyoruz
naz o gece "biz artık sevgilyiz, senin hep yanımda olmanı istiyorum ve babam şüphelenmesin diye böyle dedim" anlamı vardı burda. ve tarık da bu şüphe ifadesini kullanınca naz da hemen tamam işte şüphe etmesin deyince oldu bu iş dedim. bizimkiler evdekilere şüphe ettirmeden aşklarını yaşayacak.
"siyah kazak"
naz, tarığın artık "hayatının tümü oldu". giyeceğine vereceği kararlara, oturuşuna kalkışına herşeyine karışıyor ve bu benim çok hoşuma gidiyor. "o siyah kazağı giy çok yakışıyo sana". tarık "kaleleri düşürürüm de, naz'ı kırmam" diyerek siyah kazağı giydi.
"simit-çay"
ee naz siyah kazağı çok seviyo. kırıntı da dökülmüş, temizlemezse olmaz ve "çok seviyorum biliyomusun" kimi? siyah kazak mı, tarık mı. konu ikisi. siyah kazak desen inanacam önceden söyledin ama tuttun hiç alakası olmayan çay ve simit dedin. oldumu naz, o zaman sen orda çok seviyorum diye tarığa söylemiş oldun. :) bu kaçıncı itiraf. yine elele tutuşmaları çok güzeldi. ama "telefonlar olmasa, annem aramasa çok güzel olacaktı" işler vahim, bi yandan naz 15 şubatı 14 şubat saydı ve söyleyeceklerini söyle dedi. bi yandan annesi banka tehlikede dedi. tarık yine yalan başvurdu mecburen. naz da artık şunu anladıki tarığa giden yolda belginin de önemli bi yeri var ve onun gözüne girmek önemli. öyle de yaptı.
naz'ın banka önünde araba içinde 2,30 saat beklemesine hiç bişey diyemiyorum. ve hiç şikayetçi olmadı dikkat ederseniz. ve tarık arabaya binince
tarık: artık seninim
naz: artık benimsin.
tarık: nerde kalmıştık
naz: dün de
bu replikleri ben senaryolarımda yazmaya korkuyorum ya. hatta bunlar böyle konuşamazlar diye yazmıyorum.demek artık yazma vakti gelmiş böyle replikler.
ama bu güzel konuşma saolusn yine belgin sayesinde bozuldu. ve tarığa yine seçim zamanı düştü.
okula geç kalıyorum yaa. :) son bikaç şey daha yazayım. ben kaçayım.
naz: biz yatıyomuyuz
belgin: siz yatmıyomusunuz.
ah naz ah aklın nerlelerde senin, ah kurnaz belgin ah, kızı ne kadar da utandırdın öyle.
gelecek bölüm dağ evindeyiz. komedi olacak o kesin. bu bölüm uzun sürdüğü için heyecanı yaratamadılar ve sönük geçmiş gibi gözüktü. ama işlenen konular itibariyle güzel bi bölümdü. umarım reytingler de iyi gelir.
seyyah_selda
23-02-07, 12:50
güzel bir bölümdü ya(HEKE O DANS SAHNESİ KISA AMA AŞK KOKAN) gittikçe aşk dolu olmaya başlayacagının sinyallerini veriyo bakışlar muhtesem boyutlara vardı bence sadece iki söz kaldı ama bence o sözler çoktan söylendi çok seviyorum biliyor musun SİMİT VE ÇAYI derken bile:):) sonunda beklediğim şarkı geldi tarıktan SEVDAN BİR ATEŞ bende düş sokagı tam diyodum uyuyı ne dne söylemiyo derken ıslık başlayınca orda koptum ben walla.....ve tekrar DAĞ EVİNDEYİZ bence süppperrrrr bi bölüm biiz bekliyo herşeyin başladıgı yer diyebiliriz:)tam yakınlaşırlar belgin damlar kesin yanlarına romantik ama komik aşk ve söylenmemiş sözlerler devam eden bir bölüm daha sabırsızlanmaya başladım bile
arkadaslar reytingleri gordum ve coktum.ben yurdum insanının zevkine hic birsey diyemiyorum artık.sadece yazık yazık ve yazık diyorum.ısrarlıyımcok guzel bir bolumdu....
arkadaşlar retinlere çok üzüldüm bir istkrar yakalanamıyor neden ben bunu anlamıyorum demek artık insanlar romantik bir şeyler olsun istiyorlar bu hafta tarıkla nazın bölümleri çok azdı bence sebeb bu insanlar ikisini aşkı ve kıskançlıklarını görmek istiyor diğer kişleri daha az kulanıp tarıkla nazı ön plana çıkarmak lazım diye düşünüyorum umarım bu hafta dağda güzel şeyler olur ama belginle nasıl olacak bunu merak ediyorum artık senaristler tarık aşkı ve tarıkla hulusiyi barıştırmalı diye düşünüyorum dizimiz bu retingi haketmiyor starda reklamını yapmalı bizler dizimizi zirvede görmek istiyoruz bunlar benim düşüncem :img-hyste :img-help:
.....ben yurdum insanının zevkine hic birsey diyemiyorum artık.sadece yazık yazık ve yazık diyorum.ısrarlıyım cok guzel bir bolumdu....
Aynen bende katılıyorum özelikle diğer dizleri düşündükçe dizimizin harika bir dizi olduğunu daha açık görüyorum ve bu bölüm çok ama çok güzeldi,Havada buram buram aşk kokusu vardı :) her şey iki sözcüğpün söylenmesine bağlanmamalı bazı şeyler söylenmeden de yaşanırsa çok güzel ve anlamlıdır :)
Bu arada reytingler açıkçası beni çok endişelendirmedi çünkü bunun bizim dizimize bağlı bir sonuç olmadığını düişünüyorum.....
assi_yılllar
23-02-07, 14:14
genel olarak güsel bir bölümdü ama bence bu bölümde daha çok komedi ön plandaydı aralardaki bakışmalar yada tel beklemeelri bana yetmedi nedense ....revü sahnesi gerçekten çok uzundu ...komik olmasına rağmen hulusi ve vahinin.....ratinglerde bence baya düşük gelmiş kesinlikle daha iyi biryer hakediyorduk...ama bence maçında etkisi vardır...ama hala inanamıyorum doktorlar ın tekraının bile geçtiğine bizi ...demek ki seyirci hulusi ve vahinin komikliklerini yanı sıra naz ı ve tarık ı ön planda görmek istiyor...
çok güzel bir bölümdü nazın muhteşem değişimi hepimizi şaşırttı onu böyle sakin görmek ne güzelmişş:img-in_lo ahh aşk sen nelere kadirsin..
dizide en çok tarığın evden çıkarken...
sevdan bir ateş oldu bende 'şarkısını mırıldanırken nazın koşarak yatağını aşarak pencereye koşması çok hoşuma gitti...
sonra tarığın belgin hanımın tüm ısrarlarına rağmen ruz kızlarla değil nazla ilgilenmesi süperdi dizin en başınsan sonuna kadar resmen sevgili gibiydiler ve belgin çok güzel bişeye deyindi...
EN BÜYÜK AŞKLAR KAVGAYLA BAŞLAR BUNLARIN KAVGA ETMEMESİ LAZIMM:img-hyste
cadii_sheker
23-02-07, 14:37
bnce çok sıkıcı bi bölümdü hiç gülmedm hatta ilk defa uykum geldi heryerden belgin çıktı yeter artık diesim geldi bi barışamadılar yani artık tarıkla naz birbirlerine aşık olduklarını itiraf etselerde raatlasak ama bu senariste kalırsa iş uzar
bi dahaki bölümün daha gzl olmasını ümid ediorm inş böle sıkıcı bölmler görmeiz
ÖSS ye hazırlandığımdan çok çok az girebiliyorum nete. Bu haftalık yourumum da bi kehanet olsun bari. 33. Bölümde bi şekilde tekrar o dağ evine ugrayacak Nazla Tarık ve orada tekrar bir öpüşme,vs...:img-wink: ve aşk itirafı yaşanıcak. Haftaya Perşembe "demişti" dersiniz benim için.
Saygılarımla
Selam arkadaşlar, dünkü bölümü keyifle izledim. Belgin Hanım Naz ve Tarık arasındaki olası konuşmayı sabote etmeyi başardı ama bakışlara engel olamadı tabi... Naz Tarık' ın kendine açılması için elinden geleni yaptı gerçekten konuyu sürekli aşk itirafına getirmeye çalıştı, Tarık itiraf özel bir anda olsun diye uğraştı ama ortamın büyüsü sürekli bozuldu malesef...Belgin Hanım' ın tavrına karşılık Naz' ın iyi niyeti beni şaşırttı açıkçası. Daha önce Tarık' a dediği gibi artık daha olumlu biri oldu galiba, şüpheci olmayı bıraktım derken ciddiymiş...Aşk bu kıza yaramış gerçekten. Tarık annesine karşı Naz' ı korumasına sevindim ayrıca; daha önceleri Belgin Tarık' la Naz arasındaki ilişkiden bahsettiğinde Naz' ın şımarıklığından dem vurup "yok öyle birşey" derdi; ama bu bölümde annesi Naz' ı eleştirdiğine Naz'ın arkasında durdu. Belgin Tarık' ın tavrındaki değişikliği anladığında Tarık' ı Naz' dan uzaklaştırmak konusunda geç kaldığını anlayacaktır, yani gerçekleri görecek...:sad53:. Dans sahnesi, Naz ve Tarık' ın oteldeki kavgası, simit-çay ziyafeti ayrıca güzeldi....
Bizimkilere yine dağ yolu gözüktü, Belgin Hanıma rağmen aralarında yakınlaşma olur umarım. Temiz hava ve oksijen doğru düşünmelerini sağlar herhalde... Dağ macerası Belgin Hanım ve Naz' ın arasının düzelmesine yardımcı olabilir; zaten Naz kaynaklı bir sorun yok, Belgin Hanımın bakış açısı değişse yeter...Hulusi Bey bir süpriz yaparsa Tarık ne yapar? Dağ başında nasıl babasından gizlenir? bir soru işareti de bu...
ceza_cansu
23-02-07, 15:18
Selam arkadaşlar.Bana göre dünkü bölüm Belgin dışında çok güzeldi.Tarık ve Naz'ın Belgin'e rağmen o güzel dansları,bakışmaları,Tarık'ın bir çok yerde Naz'a güzel sözler söylemesi falan herşey çok güzeldi.Artık Tarık da Naz'da söylemek istediklerini birbirlerine rahatça söylemeye başladı.Zaten bölümün en güzel karelerinide bunlar oluşturdu
slm arkadaslar yahu bu dizi beni kanser edicek tabi allah göstermesin ama ...fitil oldum dün ya bir türlü itiraf edemediler o telefonlari kapatsalardi hersey farkli olurdu senaristlerde tel´den baska bisey bulamadi galiba..zirt pirt tel caliyor yaa...belginede sinir oldum bir an televizyonu parcaliycaktim....insallah gelecek bölümde söylerler cok uzattilar vallahi...
Bu bölümde de telefon başroldeydi...Naz ve Tarık arabadayken konuşmaları sürekli tel. ile kesilince Tarık son telefon çalışında "bu böyle olmayacak" gibi bir cümle kurdu...(yanlış hatırlamıyorsam tabi) Orada telefonu camdan fırlatacak sandım... Veya ben öyle olmasını istiyorum... Tarık' ın telefonu hiç mi susmaz... Bu telefon ile ilgili bir espiri olmalı bence, mesela itiraf öncesi Naz Tarık' ın telefonunu alıp kırsın mümkünse...:icon_twis
Anket
Size göre rating rekorları kıran dizilerin çok beğenilen "erkek" karakterlerinden hangisinin yerinde olmak istersiniz?
Aras Dağlı (Sağır Oda)
Boran Ağa (Sıla)
Burhan Abi (Avrupa Yakası)
Çınar (Hırsız-Polis)
Doktor Levent (Doktorlar)
Esmer (Kaybolan Yıllar)
Gaffur (Avrupa Yakası)
Mehmet (Acı Hayat)
Onur (Binbir Gece)
Ömer (Ezo Gelin)
Serdar (Yaralı Yürek)
Tarık (Yalancı Yarim)
Yılmaz (Ihlamurlar Altında)
arkadaslar http://www.ucankus.com/ bu sitede bi anket duzenleniyo tarik suan dorduncu sirada oylarinizi verin birinci yapin...RATINGLERDE 9.olmusuz e biz turk halki kendimizi tekrarlamyi cok sevdigimz icin surekli ayni tipte dizileri izliyoruz...ve gereken ilgi gosterilmiyor dizimize...dunku bolum komikti eglenceliydi ama umdugum gibi degildi...ikinciye izledigimde sadece tarik ve nazin oldugu bolumleri izledim daha keyifli oluyor tavsiye ederim...
dunku belginin yuzunden zevk alamadigim bolumden sonra 26,27,28,29,30 cu bolumlerin naz ve tarikli olan bolumlerini izledim sadece ve bisey dikkatimi cekti pinarin 26 ve 30 cu bolumde giydigi beyaz kurk 31 ve dun geceki bolumde nazin uzerindeydi birde calipsoda yemek yereken tarik tekeli oglu icerde atistiryor diyolar naz kalkiyo ve bende o adami rezil etmezsem adim naz ozkul olmasin diyor mert ve pinarin yaninda yonetmenim biraz daha DIKKAT...
ben beğendim bu bölümü eleştiremicem doğrusu herşey tadındaydı bence gene çok güldüm gene ağzım kulaklarımda izledim bzm aşıkları..ben seviyorum bu hallerini resmen sevgili modundalar işte daha ne olsun herşey o iki kelimemidir üstü kapalı söylüyo onlarda canım napsınlar :)
son bölümleri ayrı bi beğendim çok güzeldi esprilerde aşkta bi başkaydı
nazın 2,5 saat tarıkın bankadan çııkmasını beklemesi hele ayrı bi güzeldi eyyy aşk sen nelere kadirsin..:img-in_lo nazı böyledemi görücektik..mülayim halide pek şirinmiş canım hele tarık geldikten sonraki laflar çok etkileyiciydi işte budur dedirtti .. ayrıca bekleme anı sahnesi yağmur yağarken cam arkasındakii Naz ın görüntüleri çok ama çok güzeldi bayıldımmmmmm
dürülürü dürülürü kısmında koptum zaten nası bi tatlılıktır o öyle tarığı bile güldürdü.. herzaman yaptğı şey gerçi de:img-hyste
şu replikte çok komikti
-anne saçmalama Naz benim sevgilim mevgilim değil.
-tabi tabi bugün şöförler günü, siz de patron şför kutlamaya geldiniz
:img-hyste güzel oturdu laf ama
Dans güzeldi (her nekadar dır dır öten belgin teyzeeeee eşliğinde olsada), siyah kazak giyilmesi güzeldi hemde çookk :img-in_lo çay simit güzeldi, nazın çayla simiti çok sevmesi güzeldi:img-hyste ve şuan aklıma gelmeyen birsürü şey
Ellerin birleşmesi ayrı bi güzeldi zaten ilk kez böyle güzel tutuşma oldu kanımca çok etkileyiciydi ve tabi telefon zıııırrrrr:img-help:
Bakalım gelecek bölümde neler bekliyo bizi aslında tarıkla nazı :img-hyste
slm arkadaslar yahu bu dizi beni kanser edicek tabi allah göstermesin ama ...fitil oldum dün ya bir türlü itiraf edemediler o telefonlari kapatsalardi hersey farkli olurdu senaristlerde tel´den baska bisey bulamadi galiba..zirt pirt tel caliyor yaa...belginede sinir oldum bir an televizyonu parcaliycaktim....insallah gelecek bölümde söylerler cok uzattilar vallahi...
telefonlar benide sinir etti.senaristler konuları nasıl birbirine bağlayacaklarını
bilemiyorlar.yetersiz kalıyorlar.çoğu güzelim konular vardı hepsi yok oldu gitti.
araba yarışları gibi.birbirine itirafı bile saçma hale getirdiler.keşke birbirlerine belli etmeden devam etselerdi.itiraf birden gelseydi daha etkiliyici olurdu.
dizide birşeyler eksik.dizide bütünlük yok.konular kopuk.
aslında her hafta 'kanser olcam bu dizi beni deli ediyor' tarzı yorumları okurken hem gülüyor hem seviniyorum..:)
işte bizim dizininde farkı burda sanırım her ne kadar 'sinir oldum delirdim' desekde her hafta bıkmadan usanmadan hop oturup hop kalkarak izliyoruz diziyi..bizi ayakta tutan ikisinin aşkını itiraf edememesi...böyle çok güzel gidiyor bence dizi..zaten sevgili modundalar ben öyle görüyorum onları öyle izliyorum diziyi:)
rayting konusunda moralim bozulmadı değil ama maç zaten yoğun bi izleyici kitlesini topladı..haftaya daha iyi sonuçlar alıcağımızdan eminim...
Loş bir ışık,romantik bir müzik,güzel bir masa,birbirine söylenen hoş sözler...Günlerdir beklediğim 14 şubat hayali buydu.Naz da Tarık da bu kadar yumuşamışken sevgi denizinde boğuluncaya kadar dalmaya bu kadar susamışken olması gereken de buydu.Ama hiç düşünemediğimiz bir faktör vardı.Belgin Hanım!Belgin Hanım bütün geceye damgasını vurdu.Biz sürekli bu aşkı yeşertmeye çalışırken,dış mihraklardan gelen saldırılara alışıktık.Ama bu çok farklı.Bu savaşılamayacak bir güç!Karşı konulamaz bir engel...Çünkü karşımız da oğlunu aşırı seven ve ondan kopacağı korkusuna kapılmış histerik bir anne var.Hangi evlat kendini bu kadar sevdiği için,korumak istediği için kızabilir,mani olabilir ki!Tarık'ın işi zor.Hem de çok zor.Ama yine de durumu çok iyi idare etti.Asla bir taraf için diğer tarafı ihmal etmedi.Dengeyi çok güzel kurdu.Gerçi Belgin Hanım'ı ne kadar idare etti veya Belgin Hanım ne kadar tatmin oldu orası biraz meçhul!Belgin Hanım'ın insanı hapseden bakışları altında ki kaçamak sevgi bakışları,Tarık'ın ufak ufak Naz'a göndermeleri çok hoştu.Bütün itiraflar yapıldı bence!Bazen sözler susar gözler konuşur.Onlar gözleriyle herşeyi anlattılar.Ama "Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik" denir ya bunların yüzecek dermanları kalmamasına rağmen bir türlü kuyruğuna gelemediler.Tarık da ve Naz da bu inat,arada da Belgin Hanım gibi bir diktatör anne olduktan sonra karayı görmemiz pek yakın görünmüyor.
Bütün hafta boyunca rüyamı yoksa gerçek mi diye yorumlar yaptığımız dans sahnesi bence dizinin en güzel anlarından biriydi.Gerçi araya giren konuşmalar ve seçilen yanlış müzik dansın büyüsünü biraz etkilemiş olsa da yine de seyredilmeye değerdi.Bu romantik sahnelerin dışında çok çocuksu ama bir o kadar da içten ve sıcak sahneler de vardı.Naz'ın Tarık'ın kıyafeti konusunda ,dayatma tadında ki tavsiyesin de,üzerine dökülen susamları çırpışın da ,arabada saatlerce bekleyişin de o samimi aşk kıvılcımlarını hissetmemek mümkün değildi.Bu sahnelerle aşkın saf ve masum yüzünü gördük.Naz'ın bu yüreklerimizde yaşattığımız ve çoğu zaman ortaya çıkartmaya çekindiğimiz duygularımıza sıcacık dokunuşu biz de olduğu gibi Tarık'da da etkili oldu.İçten bakışları ve Naz'ın elini tüm hisleriyle tutuşu Tarık'ın iç aleminde yaşattığı duygularına bu dünyada can verdi.Gözlerimizin sadece Tarık'ın Naz'ın elini tutması olarak değerlendirdiği ama hislerimizin her ikisininde kalplerinin birbirine teması olarak nitelendirdiği sahne dizinin can alıcı noktasıydı.
Finale bir adım kaldı.Tabi bu bir adımı milimetrik adımlarla ilerliyorlar.Ama ne olursa olsun olması gerektiği gibi aşk kazanacak.İster biran da anlasınlar isterse bu bir ömür sürsün.Zaten aşk hedefe varmak değil ,tüm zorluklara rağmen o yolda ilerlemek değilmidir? :img-yes: :love05:
Zaten aşk hedefe varmak değil tüm zorluklara rağmen o yolda ilerlemek değilmidir?
karainci çok güzel söylemişsin yaa aynen katılıyorum sana ve o yolda bıkmadan usanmadan ilerliyolar
neden bilmiyorum ama bu halleri benim çok hoşuma gidiyo böyle cebelleşiyolar ya birbirlerine açılmak için o ondan bekliyo o ondan bekliyo kıvranıp duruyolar tam söylicek zırt telefon tam söylicek pırt kapı hiç kızamıyorum yaa çok hoş :img-in_lo
ayy sadistmiyim neyim :img-hyste
ebru.karaca
23-02-07, 16:31
ebru devam et canım..çok güzel ..dördüncü kez izlemiş gibi oluyorum:)şimdi gitmem lazım gelince okuyacağım akşama:)ellerine ,klavyene sağlık:img-wink:
aaa ben yazana kadar bitmiş bile..:img-pilot
Canım çok teşekkür ederim :)
ya ben orda koptum zaten yerlerdeydim...:img-hyste
Tarık:ne telefon çaldıracağına göre sabahlayacaksın(gibi)
Naz: Aman allah korusun
Tarık:büyük konuşma:img-hyste :img-hyste
Bu arada Canımmmmm Ebruu replikleri yazmış.:..Çok sağol ya... Hemen okuyorum.:happy0064 çOK mutlu oldum.:happy0064
Gamzeciğimm;
Çok sağol canım.. iyi okumalar.
Gerçi ben bunları yazarken sen muhtemelen çoktaaaannn bitirmişsin ;)
ÖSS ye hazırlandığımdan çok çok az girebiliyorum nete. Bu haftalık yourumum da bi kehanet olsun bari. 33. Bölümde bi şekilde tekrar o dağ evine ugrayacak Nazla Tarık ve orada tekrar bir öpüşme,vs...:img-wink: ve aşk itirafı yaşanıcak. Haftaya Perşembe "demişti" dersiniz benim için.
Saygılarımla
Ben bu kehaneti sevdim:)Bir şekilde o dağ evine gidip nostalji yapma fikri hoşuma gitti.Oraya gitmişken ''Seninle Bir Dakika'' şarkısı eşliğinde yarım kalan danslarını da tamamlasınlar:img-in_lo
ebru.karaca
23-02-07, 16:35
ebrucuğum inanılmazsın..yani bu hafızayı ayakta alkışlıyorum..senin bu replikleri tamamen bir izlemeyle aklında tuttuğunu bildiğim için tebrik ediyorum.harikasın hafızana sağlık canım:))
Çok teşekkür ederim sevgili jenn.. :img-in_lo :img-in_lo
herkese merhaba
ebru ablacım yorumunu çok beğendim saol valla dizi oynadıktan sonra yorumunu okumayı beklediğim kişilerden birisin:img-wink:
Miraycığım,
Teşekkür ederim güzel kardeşim.. :)
[B]Günaydın Arkadaşlar:)
:)
Harikasın Sevim abla.. :)
Teşekkürler..
ebru.karaca
23-02-07, 16:39
Ebru'cum bu Belgin Hanım'ın hayaliydi.:img-hyste Biz Tarık ve Naz'ın dansı hayal çıkacak dye gerilirken, hayal dans Belgin ve Hulusi'den geldi.:)
:) Biliyorum ablacığım..
Ama o şarkıyı hayal ya da değil söyledi mi, söyledi. :)
Biz Barış'ın o güzel sesinden, o güzel şarkıyı dinledik mi? Dinledik. :)
Senaristler anne-baba için bu şarkıyı yazdı mı, yazdı.. :)
Bana da yetti. :)
Belki daha önce tam olarak düşüncelerimi ifade edememişimdir, kusuruma bakma güzel ablam ;)
Not: Seni aramızda göremediğimiz ve hala da tanışamadığım için çok üzgünüm.. İnşallah başka sefere.:img-yes:
pas.si.on79
23-02-07, 16:40
Zaten aşk hedefe varmak değil tüm zorluklara rağmen o yolda ilerlemek değilmidir?
karainci çok güzel söylemişsin yaa aynen katılıyorum sana ve o yolda bıkmadan usanmadan ilerliyolar
neden bilmiyorum ama bu halleri benim çok hoşuma gidiyo böyle cebelleşiyolar ya birbirlerine açılmak için o ondan bekliyo o ondan bekliyo kıvranıp duruyolar tam söylicek zırt telefon tam söylicek pırt kapı hiç kızamıyorum yaa çok hoş :img-in_lo
ayy sadistmiyim neyim :img-hyste
evet aynen katılıyorum..Haklısın....
Bir de beybolat onların dağ evlerinin o dağ evi olabileceğini sanmıyorum ... odalar falan dedi...Orası başka bir yer sanırım...
~ topiqq ~
23-02-07, 16:46
Loş bir ışık,romantik bir müzik,güzel bir masa,birbirine söylenen hoş sözler...Günlerdir beklediğim 14 şubat hayali buydu.Naz da Tarık da bu kadar yumuşamışken sevgi denizinde boğuluncaya kadar dalmaya bu kadar susamışken olması gereken de buydu.Ama hiç düşünemediğimiz bir faktör vardı.Belgin Hanım!Belgin Hanım bütün geceye damgasını vurdu.Biz sürekli bu aşkı yeşertmeye çalışırken,dış mihraklardan gelen saldırılara alışıktık.Ama bu çok farklı.Bu savaşılamayacak bir güç!Karşı konulamaz bir engel...Çünkü karşımız da oğlunu aşırı seven ve ondan kopacağı korkusuna kapılmış histerik bir anne var.Hangi evlat kendini bu kadar sevdiği için,korumak istediği için kızabilir,mani olabilir ki!Tarık'ın işi zor.Hem de çok zor.Ama yine de durumu çok iyi idare etti.Asla bir taraf için diğer tarafı ihmal etmedi.Dengeyi çok güzel kurdu.Gerçi Belgin Hanım'ı ne kadar idare etti veya Belgin Hanım ne kadar tatmin oldu orası biraz meçhul!Belgin Hanım'ın insanı hapseden bakışları altında ki kaçamak sevgi bakışları,Tarık'ın ufak ufak Naz'a göndermeleri çok hoştu.Bütün itiraflar yapıldı bence!Bazen sözler susar gözler konuşur.Onlar gözleriyle herşeyi anlattılar.Ama "Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik" denir ya bunların yüzecek dermanları kalmamasına rağmen bir türlü kuyruğuna gelemediler.Tarık da ve Naz da bu inat,arada da Belgin Hanım gibi bir diktatör anne olduktan sonra karayı görmemiz pek yakın görünmüyor.
Bütün hafta boyunca rüyamı yoksa gerçek mi diye yorumlar yaptığımız dans sahnesi bence dizinin en güzel anlarından biriydi.Gerçi araya giren konuşmalar ve seçilen yanlış müzik dansın büyüsünü biraz etkilemiş olsa da yine de seyredilmeye değerdi.Bu romantik sahnelerin dışında çok çocuksu ama bir o kadar da içten ve sıcak sahneler de vardı.Naz'ın Tarık'ın kıyafeti konusunda ,dayatma tadında ki tavsiyesin de,üzerine dökülen susamları çırpışın da ,arabada saatlerce bekleyişin de o samimi aşk kıvılcımlarını hissetmemek mümkün değildi.Bu sahnelerle aşkın saf ve masum yüzünü gördük.Naz'ın bu yüreklerimizde yaşattığımız ve çoğu zaman ortaya çıkartmaya çekindiğimiz duygularımıza sıcacık dokunuşu biz de olduğu gibi Tarık'da da etkili oldu.İçten bakışları ve Naz'ın elini tüm hisleriyle tutuşu Tarık'ın iç aleminde yaşattığı duygularına bu dünyada can verdi.Gözlerimizin sadece Tarık'ın Naz'ın elini tutması olarak değerlendirdiği ama hislerimizin her ikisininde kalplerinin birbirine teması olarak nitelendirdiği sahne dizinin can alıcı noktasıydı.
Finale bir adım kaldı.Tabi bu bir adımı milimetrik adımlarla ilerliyorlar.Ama ne olursa olsun olması gerektiği gibi aşk kazanacak.İster biran da anlasınlar isterse bu bir ömür sürsün.Zaten aşk hedefe varmak değil ,tüm zorluklara rağmen o yolda ilerlemek değilmidir? :img-yes: :love05:
songülcüm ne kadar güzel yazmışsın vaşşa çok beğendim..ben bölümü o kadar fazla beğendiğimi söyleyemeyeceğim, geçiş bölümüydü bana göre. ama senin de dediğin gibi hakkaten önemli sahneler de vardı bu bölümde..ben 33.bölümün çok önemli bi bölüm olacağını düşünüyorum. yine dağ evi, tarık ve naz, ama bu sefer önlerinde belgin gibi de çok kuvvetli bi engelleri var. gerçekten çok merake diyorum 33. bölümü
evet aynen katılıyorum..Haklısın....
Bir de beybolat onların dağ evlerinin o dağ evi olabileceğini sanmıyorum ... odalar falan dedi...Orası başka bir yer sanırım...
Başka dağ evine gidecekler bunu biliyorum ama arkadaş kehanetinde:) daha önce gittikleri dağ evinden bahsetmiş ya da ben öyle anladım(işime öyle geliyor:))Ne bilim bi şekilde oraya uğrasalar(Belki Belgin Hanımların evi oraya yakındır:img-wink:)başbaşa romantik anlar yaşasalar fena olmaz:img-blush Hem orada telefonlarada ulaşılamıyor:)
yalancı yarim
23-02-07, 16:58
cook gsl bi bölümdü tam hayal ettiğim gibi dans anları muhtesemdi bakısmalar sölenen sözler...tarığın naza yaptığı iltifatlar !!! onlar birbirlerine diyemeselerde seni sewiyorum ztn sewgili gibiler yani artık nazda bunu kabul ediyo ya daha ne istimki...ama hep böle gidicek diil heralde sonunda biri patlayıp sölicek o gsl sözü...
ebru.karaca
23-02-07, 16:59
evettt
gelecek bölüm dağ evindeyiz. komedi olacak o kesin. bu bölüm uzun sürdüğü için heyecanı yaratamadılar ve sönük geçmiş gibi gözüktü. ama işlenen konular itibariyle güzel bi bölümdü. umarım reytingler de iyi gelir.
Yorumunu baştan sona okudum, çok güzeldi. Tebrikler Serdar.
Ayrıca son yorumuna da katılıyorum. Bu bölüm sönük gibiydi. Ama gelecek bölüme hazırlık oldu ve gelecek bölüm bomba gibi olacak :)
Songül'üm..
Yorumun çok güzel canım. Finale bir adım kaldı, evet.. :img-wink:
Bu hafata reytingler iç açıcı değil, evet. Ama buna şaşırmamak lazım. Bu gün öğlen sevgili Bediş ve Zeytindalı (Neşe) ile yaptığımız bir konuşma vardı, kısaca aktarayım.
Geçen hafta iyiydi. Çünkü geçen hafta romantizm vardı. Buram buram kokuyordu. Bu hafta ise komedi ağırlıklıydı.
Komedi güzel tabi ama bu dizi ROMANTİK KOMEDİ. Ve sevilmesini istiyorsak, izlenmesini istiyorsak romantizmi unutmayacağız. Geçen hafta hem totalde hem A/B'de ikinciydik.
Bu durumda senaristlerin durumu tespit etmiş olması lazım. Ona göre replik yazacaklar o zaman. Çünkü Türk insanı aşk ister. Acı çekmek, ağlamak ister. Bunlar birlikte olacak, sorunlar çıkacak, ayrılacaklar, ağlayacaklar, Türk halkı da ağlayacak. Budur yani :)
Ama şöyle bir şey de olmuş olabilir. Bu hafta sahiden bir geçiş bölümüdür. Bomba gibi bir romantizme geçiş mesela :)
Siz o zaman reytingleri görün:img-wink:
diye umuyorum yani :)
bence de gitcekleri yer daha önceki dağ evi olamaz..çok odalı bi yerden bahsediyolar ki o dağ evi tek odalıydı :) eğer öyle olursa da tarıkın nazdan çekeceği var btn yaptıklarının oyun olduğunu düşünücek ki hala öyle düşünmekte :) eğer öyle olursa bu nazı çok üzer yine yalan söylediği için ki bilse ne yalanlar dönüyo yine:)
elmali-turta
23-02-07, 17:04
bence de gitcekleri yer daha önceki dağ evi olamaz..çok odalı bi yerden bahsediyolar ki o dağ evi tek odalıydı :) eğer öyle olursa da tarıkın nazdan çekeceği var btn yaptıklarının oyun olduğunu düşünücek ki hala öyle düşünmekte :) eğer öyle olursa bu nazı çok üzer yine yalan söylediği için ki bilse ne yalanlar dönüyo yine:)
bencede orası olmayabilir ama ortam benzer die düşünüorum bn ztn belgin hanım dedi şömine falan die:img-wink:
bencede orası olmayabilir ama ortam benzer die düşünüorum bn ztn belgin hanım dedi şömine falan die:img-wink:
evet bende zaten şömine yi duyunca eyvaaah bunlar kesin oraya gidiyolar dedim ama tarık bukadar rahat olmaaz en azından götürmez yani nazı oraya götüremez yemez :):)
ebru.karaca
23-02-07, 17:11
Arkadaşlar;
Zaten aynı dağ evi değil, merak etmeyin.
Hem sizce Tarık, kendi dağ evini tanımayacak kadar aptal mı?
+ çekimler farklı yerlerde yapılıyor arkadaşlar..
Arkadaşlar;
aynı olmadığından eminim zaten ama keşke yakın bi yerde olsa, nazla tarık akşamüstü yürüyüşe çıksa, orayı bulsa.........:img-in_lo . (boşluğu doldurun)
ebru ablacım yorumun yine süper olmuşşşşş harikasınn:good:
Arkadaşlar;
hımm bende öyle düşünmüştüm zaten :):)
ebru.karaca
23-02-07, 17:15
Yok umarım Belgin krizi daha fazla sürmez....
Ben Belgin'in bu aşırı tepkisi aşırı durumunu kaldıramıyorum. Gerçekten çok bağıyor bağdı şimdiden ve bunun 5-6 bölüm sürmesini düşünemiyorum bile... Lütfen birileri okuyorsa lütfen!!!
Ayrıca ben artık Tarık'ın gözünün içine baka baka Naz'a YALN söylemesini anlayamıyorum... Tamam ilk önceleri zorundaydı ama artık sevdiğini, aşık olduğunu, annesi çağırdığında bile bırakamıyorsa lütfen bu kadar saçma yalanlar söylemesin. Tamam belki yalanda söylemek zorunda ** bu kadar basit,bu kadar çabuk yalan uydurmasın artık!!! Ben sevdiğime böyle gülümseyerek kolay kolay yalan söyleyemem!!!
Bu beni üzüyor açıkcası, gerçekliğini yitiriyor. Sen seviyosun ölüp bitiyorsun ama anında yalan uydurup bi çare bulmaya çalışıyorsun off Tarık!!!
Ben son sahneyi söyleyyeim Naz diyecek hadi Belgin Hanım'ı dağ evine götürmeye gidiyoruzzzzzzzzz. Diyecek ve Tarık Neee? diyecek ve bitecek!!!
:img-yes: :img-yes: :img-yes: :img-yes:
Valla ben daha şiddetli bir kaynana sendromu yaşadığım için Belgin'in tavırlarını hiç abartı bulmadım. Tipik Türk annesi :) Ben çok keyif aldım bu bölümden. Eşim de öyle.:img-hyste :img-hyste
''Şu andan itibaren senininm ve bugün de dün..''
''Şu andan itibaren benimsinve bugün de dün...'':good:
Bu bölüm, bomba değildi. Beklediğim gibi de değildi. Ama ben hiç mutsuz değilim. Yine de çok zevk aldım. Eğlendim..
Her hafta aynı romantizmi yakalayamıyorlar. Bir de onu başarabilse senaristler tam süper olacak.
Arkadaşlar, işin sırrı bir şey ummamakta. Umunca kötü oluyor. İşlerimin yoğunluğundan ben bu haftaki yorumlarınıza ve dolayısıyla da umutlarınıza pek katılamamıştım ya, o yüzden güzel geldi herhalde :) :)
Arkadaşlar;
Zaten aynı dağ evine gidecekler demediki kimse başka bir yere gidecekler AMA gitmişken oraya da uğrasalar mümkünse yani,eğer oraya yakınsa sadece Tarık ve Naz,başbaşa:)
ebru.karaca
23-02-07, 17:18
ama 33. bölümde bunları uunutturucaklarını düşünüorum
Aynı şeyi düşünüyoruz ;)
Tamamen katılıyorum jenn..:img-yes: :img-yes:
Bize düşen sadece beklemek.. :)
Zaten aynı dağ evine gidecekler demediki kimse başka bir yere gidecekler AMA gitmişken oraya da uğrasalar mümkünse yani,eğer oraya yakınsa sadece Tarık ve Naz,başbaşa:)
sence belgin teyzemiz onları orda tek başlarına bırakır mı? ben 33. bölümde hiç romantik sahne bekleyemiyorum bakışmalar hariç melul melul bakışırlar sadece :img-in_lo otelde bile iki dakka ayırmadı gözünün önünden orda hiç yalnız bırakmaz :)
ebru.karaca
23-02-07, 17:23
Aynen Muratcığım.. Ona ben de dikkat ettim. Tarık ilk defa bu şekilde bir dışa vurum yaşadı :)
Teşekkürler. Resimler çok güzel.
Ben bu bölümü çok beğendim doğrusu. Gerçi her bölümü izlerken büyük zevk alıyorum çünkü hiç aşk itirafı gelecek beklentisi ile Tv başina oturmuyorum Ve açikçası söze Dökülmeden yaşanan bakişmalar aşk itirafını andiran Naz Ile Tarik ın birbirlerine söyledikleri sözler beni çok eğlendiriyor. Bir de bu bölümde açıkça şunu da gördük ki her ikisi de bu itirafa hazır, aşklari Net ve bu itiraf için her Ikisi de bir şekilde ortam hazirlamak Için çabaliyorlar, sizce bu çabalar da romantik ve eğlenceli değil mi?
Işte bu yüzden bu bölümde dans sahnesinden sonra en beğendiğim sahneler Tarik Ve Naz ın birbirinden ayrılmamak ve aşk itirafını yapmak ve bu itirafın yapilmasini beklemek uğruna türlü bahanelerle birbirlerinin yanina gitme çabalari oldu Ki bence bu sahneler de çok romantikti...
Naz ın Tarik ın Siyah Kazak giymesini istemesiyle başlayan araba sahnesi ise harikaydi.... Büyük bir keyifle izledim.
Aşkın Naz Ile Tarik ta Yaşattığı duygulari onların içsesleriyle bizlere yaşatılması ve yapilmamiş bir aşk itirafının sancilarini onlarla birlikte yaşamak beni açıkçası dizinin içine çekiyor böylesi anlar bana daha da romantik ve yakin geliyor öyle ki her romantik anın kesilmesinde acayip sinirleniyorum belki de arkadaşlarin yaşadiği hayalkiriklığının sebebi bu olabilir ne dersiniz...
Bir de altini çizmeden geçemiyeceğim Naz istedi diye Tarik ın O Siyah Kazaği giymesi bana çok romantik geldi mesela :)
Ayrica Naz ın Tarik ı bankanin önünde beklerken arabadaki mimiklerine Ve çekime bayıldım :), Yağmur yağarken cam arkasındakii Naz ın görüntüleri çok ama çok güzeldi.
Bir de dikkat ettniz mi Bariş ilk defa bu kadar çok el hareketleri ve vücut diliyle rol yapti bunda da gayet başariliydi ama şu var Bariş gözleriyle daha Iyi oynuyor, gözlerinden o sahnedeki duyguyu size yaşatabiliyor, en azindan ben öyle hissediyorum :happy0064
Arkadaşlar aşk itirafi aşk itirafi diyorsunuz da romantik anlari ne kadar uzatabilirsiniz ki bir yerden sonra onlar da baymaya başlar Bu yüzden de bizimkilerin arasinda aşk olmali tamam, ama bunun yanisira didişecek hep bir şeylerde çikmali ki Romantik Komedi tadını alalım....gerçi bu didişmeler ve pürüzler aşk itirafindan sonra gelse en azindan seyirci gerilimden uzak daha keyifle yaşar diziyi..
Ayşenciğim, çok güzel yazmışsın gülüm benim :)
bye bye
Bu bölüm iyi güzeldi de gerçekten bir yerden sonra aynı olayların tekrarlandığı hissi uyandırdı ben de. Belgin'in telefonuyla biten her Tarık-Naz sahnesinden sonra ya sabır çekip izlemeye devam ettim.
Ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim Naz'ın elbisesini çok mu aramışlar acaba? Daha önce Filiz'in doğum günü için ne kadar güzel bir elbise giymişti ama bu sefer ben hiç beğenmedim. Çok kilolu göstermiş ayrıca bunu da eklemem gerek, sanki yastık bağlamışlar gibi çıkıntılarla doluydu... Günlük yaşantıda seçilen kıyafetler bile o elbiseden çok daha iyidi bence...
ebru.karaca
23-02-07, 17:27
günaydınlar....
xeno ve dea nın söylediklerine aynen katılıyorum ama ben her bölümü sevdim.
Ben bu bölümü çok sevdim..Bazı genel hususları da belirtmeden geçemeyeceğim.
1- Bölümün bu sefer uzun olmasına çok sevindim. Yine sırıtarak izledim.Çok keyif aldım.
2-Nazın Belgin Teyzenin gözüne girmek için çabaları ve Tarıka birşeyleri itiraf ettirme çabaları güzeldi.
3-Ünlü biri es geçildi... Bu bölümde yeni birileri girmedi ama haftaya olabilir.
4-Nazın Belgin Hanım repliklerine bayıldım. Ayrı ayrı odalar ,, Mutfak düzeni vs.. NAzın şaşırması sonrasında Belgin Hanımın yatak odası tabiki Yatmıyormusunuz.... Yatıyormuyuuuz....:img-hyste
Dedim de aslında çok güldüğüm o kadar ki tekrar izlemek istiyorum ya....:img-hyste
:img-yes: :img-yes: :img-yes:
aynı olmadığından eminim zaten ama keşke yakın bi yerde olsa, nazla tarık akşamüstü yürüyüşe çıksa, orayı bulsa.........:img-in_lo . (boşluğu doldurun)
ebru ablacım yorumun yine süper olmuşşşşş harikasınn:good:
Gamzeciğim, teşekkürler canım. Beğenmene sevindim..
Hayatım, asıl başka bir yere gitmelerini istemelisin. Orası hepimizin gördüğü bir yer (zaten herkes o yüzden orayı hayal ediyor). Asıl bu yeni yerde neler olabilir neler.. Hiç görmedik. Zorlayın hayal gücünüzü zorlayabildiğiniz kadar :)
Hem Çatalca'yı hiç görmedim ama belki daha güzel bir yerdir.. :)
ebru.karaca
23-02-07, 17:38
sence belgin teyzemiz onları orda tek başlarına bırakır mı? ben 33. bölümde hiç romantik sahne bekleyemiyorum bakışmalar hariç melul melul bakışırlar sadece :img-in_lo otelde bile iki dakka ayırmadı gözünün önünden orda hiç yalnız bırakmaz :)
Canım,
Ben bu bölümde senaristlerimizin 20. bölüm romantizmini yakalamak istedikleri kanaatindeyim. Bilemiyorum, belki sadece benim umudumdur. Ama öyle olması da güzel olur..
Belgin hanım ne yaparsa yapsın, neticede istedikten sonra bizimkiler kaçak-göçek istediklerini yapacaklardır :)
Hem Ayşe hanımın kazası nedeniyle, ister istemez onları baş başa bırakacak da olabilir. Allah acil şifalar versin tabi..
Bakalım..:)
whiteangel
23-02-07, 17:50
:) Biliyorum ablacığım..
Ama o şarkıyı hayal ya da değil söyledi mi, söyledi. :)
Biz Barış'ın o güzel sesinden, o güzel şarkıyı dinledik mi? Dinledik. :)
Senaristler anne-baba için bu şarkıyı yazdı mı, yazdı.. :)
Bana da yetti. :)
Belki daha önce tam olarak düşüncelerimi ifade edememişimdir, kusuruma bakma güzel ablam ;)
Not: Seni aramızda göremediğimiz ve hala da tanışamadığım için çok üzgünüm.. İnşallah başka sefere.:img-yes:
Ebrucum aynen gelemediğim için üzüntüm kat be kat fazlaydı. Hem BARIŞ'I görüp dinleyememek, hem özlediğim dostlarımla buluşamamak, hem de yeni tanışacağım dostlar... Ahhh ahhh yaramı depreştirme benim..:sad53:
Gelecek sefere inşallah diyorum.
Tabi ki o şarkıyı Barış söyledi, hayal de olsa Hulusi ve Belgin dansetti.. Süper oldu.. Keşke gerçek olsaydı da , Bizim kaynana Belgin , genç aşıkları biraz özgür bıraksaydı..:img-wink:
whiteangel
23-02-07, 18:04
Serdar arkadaşımızın (tarık_naz ) reytinlerle iligili 4 soruluk bir anketi var. Yanıtlarsanız belki genelleme için bazı veriler oluşturabiliriz. Teşekkürler Serdar'cım :)
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=14692&page=23
burcin_kaplan
23-02-07, 18:10
selamlar arkadaşlar ...
ebru ablacım, songülcüm, serdar gene döktürmüşsünüz 3'ünüzde yorumlarınız çok güzel her zamanki gibi keyifle okudum...:)
we hepinizin yorumlarınada katılılıyorum çok güzel açıklamışsınız...
bugün gün boyu bölümü düşündüm neler oldu neler bitti... şunu anladım ki sadece güzel kısımlar aklımda kalmış düne dair bi sinirim kalmadı...
Nazında Tarıkında artık bu kadar açık we net konuşabilmleri bana mucize gibi gelirdi ama gerçek oldu artık bunlar:
ilk başta nazın gülü görünce sırıtıp bişe demeside bi ilerlemeydi ben ne paranoyaklıklar yapar diye düşnmüştüm hiç biri olmadı nazda öyle bir gelişme warkii... :)
en beğendiğim sahnelerden biride şu babanızı şüphelendirmemek için sölememiş miydiniz o lafı kısmıydı ...Nazdan bi kıvırma beklerken gene olayları çarptırıyorsun tarık gibi bi laf beklerken ne deese beğenirim ewett şimdide onun için şeye gidicez gibi bi laf etti ben orda bi dumur oldum:img-hyste
Dans sahneside muhteşemdi arada belginin lafları olsada , dansa o kadar kaptırmışım ki kendimi çok tatlılardı hele o bakışlar bitirdi beni:) ama tek bişey rahatısz etti oda songülünde değinmiş olduğu şarkı seçimi...yani çok daha romantik ve güzel bi şarkı koyabilirlerdi...neyse herşeye rağmen gayet güzeldi umarım ilerde gene güzel danslarını görürüz çokta uzak olmasın lütfen ileride dediysek 33 te olur:img-hyste
hmm simit çay muhabbetine geilrsem M-ü-k-e-m-m-e-l-d-i! bu kadar açık we net söylüyorum o elin kalp üzerinde durması öle ince we güzel bir ayrıntıydı ki çok hoşuma gitti heleki tarıkın eli we nazın elini öle göstermelri diğer el ele sahnelere bin basacak cinstendi...
Tarıkın ıslıkla girişi Sevdam bir Ateş şarkısı çok güzel olmuştu gerçektende.hele camdan bakışmaları hemde hiç çekinmeden ...Artık bişeyler resmen belli oldu ikiside hiç bişeye itiraz etmiyorlar herşey ortada sadece söylenicek iki kelime kaldı seni seviyorum...
Dağ ewi umarım çok güzel geçer (serdarda şahin abide 33 33 diyip durdular önemli bişeler olucak eminim :img-hyste )
mümkünse belginin çayına içmediği o hapı atsınlar we uyutsunlar :img-hyste
NOT:raytinglere gerçekten çok üzüldüm...ama bir haftalık bişe olduğunu düşünüyorum bunda hem maçın hemde belginin etkisi war ..umarım öbür hafta belgini daha iyi bi şekilde görürüz.. bu arada tekrar ayşe kökçüye geçmiş olsun diliyorum işllah en kısa sürede iyileşir...
nejatdidem
23-02-07, 18:19
evt herkese merabalar...ilk önce şunu sölicemm açıkçası bn dünkü bölümü hiç beğenmedimm... bilmiorm ama bna sıkıcı geldi biras..hep aynı şeyler dönüp duruyo tam konuşucaklar birinin telefonu çalıyo mutlaka artık kasmıorm nasılsa bişi olucak diee...
nese dünkü bölüme gelirsek eer,dediiim gibi bn beenmedimm beendim yer dans bölümüydü bi de tarııın kendi kendine"annemle sevgilimm arasında kaldım"demesiydi...habire belginini biyerden çıkıp gelmesii "öff yine mii" dedirttti bana...önümüzdeki bölümlerde inş daa güzel sahneler olurr şuanki tek umudum DAĞ EVİ...bu bnm kendi yorumum kendi düşüncem
herkese ii yorumlar...
ebru.karaca
23-02-07, 18:20
Ebrucum aynen gelemediğim için üzüntüm kat be kat fazlaydı. Hem BARIŞ'I görüp dinleyememek, hem özlediğim dostlarımla buluşamamak, hem de yeni tanışacağım dostlar... Ahhh ahhh yaramı depreştirme benim..:sad53:
Gelecek sefere inşallah diyorum.
Tabi ki o şarkıyı Barış söyledi, hayal de olsa Hulusi ve Belgin dansetti.. Süper oldu.. Keşke gerçek olsaydı da , Bizim kaynana Belgin , genç aşıkları biraz özgür bıraksaydı..:img-wink:
:img-yes: :img-yes: :img-yes:
Serdar arkadaşımızın (tarık_naz ) reytinlerle iligili 4 soruluk bir anketi var. Yanıtlarsanız belki genelleme için bazı veriler oluşturabiliriz. Teşekkürler Serdar'cım :)
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=14692&page=23
Teşekkürler Sevim ablacığım, haberdar ettiğin için:img-yes:
ebru.karaca
23-02-07, 18:34
selamlar arkadaşlar ...
ebru ablacım, songülcüm, serdar gene döktürmüşsünüz 3'ünüzde yorumlarınız çok güzel her zamanki gibi keyifle okudum...:)
we hepinizin yorumlarınada katılılıyorum çok güzel açıklamışsınız...
bugün gün boyu bölümü düşündüm neler oldu neler bitti... şunu anladım ki sadece güzel kısımlar aklımda kalmış düne dair bi sinirim kalmadı...
Nazında Tarıkında artık bu kadar açık we net konuşabilmleri bana mucize gibi gelirdi ama gerçek oldu artık bunlar:
ilk başta nazın gülü görünce sırıtıp bişe demeside bi ilerlemeydi ben ne paranoyaklıklar yapar diye düşnmüştüm hiç biri olmadı nazda öyle bir gelişme warkii... :)
en beğendiğim sahnelerden biride şu babanızı şüphelendirmemek için sölememiş miydiniz o lafı kısmıydı ...Nazdan bi kıvırma beklerken gene olayları çarptırıyorsun tarık gibi bi laf beklerken ne deese beğenirim ewett şimdide onun için şeye gidicez gibi bi laf etti ben orda bi dumur oldum:img-hyste
Dans sahneside muhteşemdi arada belginin lafları olsada , dansa o kadar kaptırmışım ki kendimi çok tatlılardı hele o bakışlar bitirdi beni:) ama tek bişey rahatısz etti oda songülünde değinmiş olduğu şarkı seçimi...yani çok daha romantik ve güzel bi şarkı koyabilirlerdi...neyse herşeye rağmen gayet güzeldi umarım ilerde gene güzel danslarını görürüz çokta uzak olmasın lütfen ileride dediysek 33 te olur:img-hyste
hmm simit çay muhabbetine geilrsem M-ü-k-e-m-m-e-l-d-i! bu kadar açık we net söylüyorum o elin kalp üzerinde durması öle ince we güzel bir ayrıntıydı ki çok hoşuma gitti heleki tarıkın eli we nazın elini öle göstermelri diğer el ele sahnelere bin basacak cinstendi...
Tarıkın ıslıkla girişi Sevdam bir Ateş şarkısı çok güzel olmuştu gerçektende.hele camdan bakışmaları hemde hiç çekinmeden ...Artık bişeyler resmen belli oldu ikiside hiç bişeye itiraz etmiyorlar herşey ortada sadece söylenicek iki kelime kaldı seni seviyorum...
Dağ ewi umarım çok güzel geçer (serdarda şahin abide 33 33 diyip durdular önemli bişeler olucak eminim :img-hyste )
mümkünse belginin çayına içmediği o hapı atsınlar we uyutsunlar :img-hyste
NOT:raytinglere gerçekten çok üzüldüm...ama bir haftalık bişe olduğunu düşünüyorum bunda hem maçın hemde belginin etkisi war ..umarım öbür hafta belgini daha iyi bi şekilde görürüz.. bu arada tekrar ayşe kökçüye geçmiş olsun diliyorum işllah en kısa sürede iyileşir...
Burçinciğim, teşekkür ederim. Beğenmene sevindim. Hele fikirlerinin bu gün değişmesi ve ılımlı olmasınaysa bayıldımmmm... :) :)
ebru.karaca
23-02-07, 18:36
:img-yes: :img-yes:
Amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn....
Bak, sakin kafayla bakınca ne ince sahneler yakalamışsın :img-wink: değil mi? :)
Canım, reytingleri de boşver..
Haftaya düzeliriz. Merak etme :img-wink: