Tüm Versiyonu Göster : Hacıyatmaz (Kanal D)
HACIYATMAZ
Şov dünyasının usta isimlerinden Ata Demirer “Hacı Yatmaz” adlı programı ile yeni sezonda sevenleriyle Kanal D’de buluşuyor.
Yapımcı: Okan Bayülgen
makine yerine geliyor. sanırım cumartesi günü makine'nin boş bıraktığı saati tamamlamaya çalışacak.
umarım canlı olur. çünkü tanıtım reklamını izlerken ata "çekimdeyiz, çekimler bitsin gelecem" diyordu. belki de prova yapıyordur.
canlı olacağını sanıyorum. fırsat bulursam izlerim. ata muhteşem biri.
tek kişilik dev kadroyu arkadaşlarım sayesinde izlemiştim bayıldım.. ata ya bir kez daha hayran olmuştum...
kesin izlerim kaçar mı ??? :) :)
Makina çok şahane bir yapımdı.Makinanın yerine geliyorsa bu program daha iyi olacak iddiasıyla gelir ama sanmıyorum makinanın yerini tutmaz.yine de merak ediyorum:img-yes:
benim için makinanın yerini tutacak bi yapım olamaz ama güzel bir proje olacağa benziyor en azından bizi güldüreceğinden eminim :img-yes:
Cumartesi geceleri Makinasiz ne yapacagim diye kara kara düsünürken..Atanin programa baslayacagini ve Okanin da ona destek olacagini duyunca cok sevinmistim..Makina kadar basarili olacaktir eminim..:good:
çok gzl ve komik bi program olacağına eminim.ee zaten ata demirerin sunacağı program nasıl olabilirki :):)
Makina'nın yerini tutmaz bence. Gerçi izlemeden yorum yaomak yanlış. Çünkü Ata da çok iyi bir komedyen. Bakalım nasıl oluak. Umaım canlı olur ve umarım sabaha kadar sürer :D
umarım canlı olur. çünkü tanıtım reklamını izlerken ata "çekimdeyiz, çekimler bitsin gelecem" diyordu. belki de prova yapıyordur.
canli olurmu olmazmi bilmiyorum ama tanitimda cekimdeyim demedi karekterler uzerinde konusuyoruz gibi birsey dedi sanirim yeni skec karekterleri bulucaklar :):img-wink:
ata demerin zaten cok onceden beri seviyorum programi kesin izlicem tv makinesi yerine tutmaz cunku ben haci yatmazi tv makinesi yerine koymucam cunku cok farkli birsey bu makineden
yapimcisinin okan oldugunu daha yeni ogrendim sevindim okanin oldugu proje genelde guzel oluyo :) merakla bekliyorum programi
evet tanıtımda karakterlerle toplantıdayım diyodu..ve kesinlkle ama kesnlkle dediğin gbi makina çok farklı birşeydi onun yerini hiçbişey dolduramaz..beyaz bile yani...ama ata demirer i severim yani tek kişilik dev kadro oyununu kaç kere seyretmişimdir hatrlayamıyorum bile...ama işin arkasında okan bayülgen var:)off offf makinayı ne zamn grcez:(
cadii_sheker
20-09-07, 17:24
ben ata denir denmez gülmeye başlıyorum:Dçok komik bi program olucağı şimdiden belli:img-wink:hiç kaçırmadan izliycem nihayet döndü ekralara şükür:img-yes:
gülse_d makina bi seneliğine mi ara vermiş yoksa kasımda mı başlıycakmış neymiş bnm duyduğum kadarııyla öyle cnm
http://www.sabah.com.tr//2007/10/07/gny/im/45CC6B3F02E7904E8B322E24y.jpg
Ajitasyon korkusu susturdu
Ekrana dönüyor
Sol dizindeki kas yırtılması nedeniyle yazı, yatakta geçiren Ata Demirer, ayağa kalktı! 'Hacıyatmaz' adlı bir programa başlayacağını söyleyen Demirer, 'ajitasyon yaptı' demesinler diye sağlığı ile ilgili konuşmadı.
Kaynak:Sabah
ayy inanmıorum biz bunu unutmuş...doğru yaa adamda kas yırtılması olmuştu dizinde...biara okumuştum ben bu haberi ama unutmuşum yaa..demek o yzden kanald nin tanıtım filminde gözükmüodu...ayy neyseki kalkmış sapasağlam:)artık başlasın çalışmalra biz onu bekliorus:)
Öncelikle arkadaşlar "Makina" bitti, artık yayınlanmayacak.Bunun yerine Okan'ın yapımcılığını üstlendiği Hacıyatmaz başlayacak ve sanırsam cumartesi geceleri yayınlanacak. Koca Kafalar ya bitecek ya da başka güne alınacak.
Okan, bu sezon kamera önünde değil arkasında görev yapacak. Yani artık pek gözükmeyecek. Bi arkadaş Okan'ın napacağını sormuş. Okan bu programın yapımcısı.
Yani bu program için parayı bastıran, ayrıca programın içeriğini belirleyen kişi olacak Okan.
Makina gibi programa ünlüler gelecek.
Gene skeçler olacak.
Telefon bağlantıları olacak.
Büyük ihtimalle videolarda yayınlanacak programda.
Yani gene güzel bir program olacak.Bu cuma Beyaz Show başlıyor. Herhalde bu ayın sonunda Hacıyatmaz'da başlar.
Hacıyatmaz: Bilmeyenler için bir oyuncak türüdür. Ne kadar devirmeye çalışırsanız çalışın asla devrilmez, hep ayakta kalır.
Ama sanırım bununla alakalı değil. Program Hacıyatmaz dendiğine göre sabaha kadar sürecek anlaşılan.
ohh ne güzel bu cumartesi başlıy.bence canlı olur.arkadaşlar bişi diyicem ata demirer başlığı ne zamandan beri var ama hiç kimse girmiyo atacıları bekliyoruzz
aldıgım bilgi kadarı ile 20 sinde baslamıyor dekor yetişmemiş onun için hacıyatmaz 27 sinde başlayacak siz yine kanalın yayın akışına bir bakın
aaaa çok üzüldüm ya.ben bugün başlıyıcak diye bekliyorum.hiç reklamını felanda yapmadılar 27'sinde felan die
eğer bir sorun cıkmassa arkadaslar hacıyatmaz 27 sinde baslıyor aldıgım son hbre göre .televizyodan izlenebilecek güzel bir program baslıor Ata demirerin basarılı oalcagına inanıyorum
ece_ikiaile
24-10-07, 10:03
Ata dönüyor
Ata Demirer’in hazırlayıp sunacağı “Hacı Yatmaz” adlı şov programı, 27 Ekim’de Kanal D’de başlıyor.
Yapımcılığını Okan Bayülgen’in üstlendiği program 00.15’ten itibaren canlı olarak ekrana gelecek. Şova her hafta; müzik, sinema, tiyatro ve televizyon dünyasının ünlü isimleri konuk olacak.
Ata Demirer program için birbirinden komik tiplemeler hazırladı. Demirer, Cankuş Parlar, Dur Baba, Helga Schneider, Kervan, Keskin Bıçak, Şahin Bey ve Beklenen Dedektif adlı komik tiplemeleriyle, ekranda tam bir kahkaha bombardımanı yaşatacak.
alıntı...
Kaynak:Vatan
ece_ikiaile
24-10-07, 10:06
Ata şov geliyor
Ata Demirer'in hazırlayıp sunacağı "Hacı Yatmaz" adlı şov programı, Cumartesi gecesi Kanal D'de ekrana gelecek.
Şov ve mizah dünyasının ünlü isimlerinden Ata Demirer'in hazırlayıp sunacağı "Hacı Yatmaz" adlı şov programı, 27 Ekim Cumartesi gecesi Kanal D'de ekrana gelecek. Yapımcılığını Okan Bayülgen'in üstlendiği, cumartesi geceleri 00.15'ten itibaren canlı olarak ekrana gelecek "Hacı Yatmaz" şova her hafta; müzik, sinema, tiyatro ve televizyon dünyasının ünlü isimleri konuk olacak. Ata Demirer program için birbirinden komik tiplemeler hazırladı. Demirer, Cankuş Parlar, Dur Baba, Helga Schneider, Kervan, Keskin Bıçak, Şahin Bey ve Beklenen Dedektif adlı komik tiplemeleriyle, ekranda tam bir kahkaha bombardımanı yaşatacak.
alıntı
Kaynak:Hürriyet-Kelebek
ece_ikiaile
24-10-07, 10:12
Hacıyatmaz Ata Demirer
Ünlü şovmen Ata Demirer, uzun bir aradan sonra Kanal D ekranında sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Ayağını incittiği için doktorunun tavsiyesi üzerine yaz boyu bütün çalışmalarını erteleyen ve Bozcadada’da dinlenen Demirer, 27 Ekim Cumartesi gecesi ''Hacı Yatmaz'' adlı şov programıyla seyirci karşısına çıkacak.
Yapımcı Okan Bayülgen
Yapımcılığını Okan Bayülgen’in üstlendiği ve canlı olarak ekrana gelecek olan programda Demirer, her hafta müzik, sinema, tiyatro ve televizyon dünyasının ünlü isimlerini ağırlayacak. Aynı zamanda tiplemeleriyle de meşhur olan Demirer, şovunda ''Cankuş Parlar'', ''Dur Baba'', ''Helga Schneider'', ''Kervan'', ''Keskin Bıçak'', ''Şahin Bey'' ve ''Zeki Şen Beklenen Dedektif'' gibi birbirinden komik tiplemelere ve skeçlere de yer verecek.
alıntı...
Kaynak:Milliyet
Sonunda program bu cumartesi başlıyor 00.15'te.Açıkçası Makina'sız geçen cumartesilere hala alışabilmiş değilim Okan Bayülgen'in böyle bir ara vereceğini uzun zaman önceden biliyordum yine de bu durumu değiştirmedi.Ama şimdi yine Okan Bayülgen sayesinde cumartesi gecelerimiz renklenecek gibi.:)Her zaman kaliteli işlere imza attığı için bu proramın kalitesinden de şüphem yok üstelik Ata Demirer faktörü de çok önemli sevdiğim ve komik bulduğum biri.:img-yes:Tiplemelerini her zaman çok orjinal bulmuşumdur özellikle Korsan Tv çok güzeldi.
İlk programın konuğunun Okan Bayülgen olmasını çok isterdim cumartesiyi iple çekiyorum bakalım nasıl olacak?:img-pilot
vayy sonunda basliyo cumartesi geceleri bos geciyodu atayla senlenelim biraz :) guzel olacagini umuyorum:good:
Sonunda yaa :)
Cumartesi gecelerimiz makinayla geciyodu hep bitnce baya bi boşluk hssettim..Şimdi ata nın gelmesi iyi olucak..
Oh beee..sonunda yani :happy0064
Cumartesi Gecesi Haciyatmaz gecesi :D
Ata´ya ve Ekibine basarilar :good:
Dinamik, eğlencesi bol, kahkahası bol, sürprizi bol, yepyeni bir şov!
Yapımcılığını talk show’un ustalarından Okan Bayülgen’in üstlendiği, usta komedyen Ata Demirer’in de hazırlayıp sunacağı ve bu haftadan itibaren cumartesi geceleri 00.15’ten itibaren canlı olarak ekrana gelecek “Hacıyatmaz” şova her hafta; müzik, sinema, tiyatro ve televizyon dünyasının ünlü isimleri konuk olacak.
Programda; Ata Demirer’in hazırladığı birbirinden komik tiplemeler ve skeçlerin yanı sıra, konuklarla yapılacak keyifli sohbetler, canlı performanslar ve ilginç sürprizler yer alacak.
Ata’dan tipleme ve kahkaha bombardımanı
Ata Demirer, “Hacıyatmaz” da Kanal D izleyicileri için birbirinden komik tiplemeler hazırladı. Ata, ilk kez bu gece görücüye çıkacak; “Cankuş Parlar”, “Dur Baba”, Helga Schneider”, “Kervan”, “Keskin Bıçak”, “Şahin Bey” ve “Zeki Şen – Beklenen Dedektif” adlı hepsi birbirinden ilginç ve komik tiplemeleriyle, ekranda tam bir kahkaha bombardımanı yaşatacak.
http://img519.imageshack.us/img519/2342/dsc0019ia7.jpg
http://img148.imageshack.us/img148/5129/dsc0025sy1.jpg
http://img148.imageshack.us/img148/7480/dsc0039sm2.jpg
http://img148.imageshack.us/img148/686/dsc0097xg9.jpg
http://img81.imageshack.us/img81/193/dsc0558wp7.jpg
http://img90.imageshack.us/img90/6104/dsc0311mh0.jpg
http://img90.imageshack.us/img90/2685/kervando7.jpg
http://img88.imageshack.us/img88/5447/kesknbiakdf5.jpg
http://img507.imageshack.us/img507/4252/zekenbeklenendedektfgy8.jpg
http://img507.imageshack.us/img507/2944/helgaschneiderld4.jpg
ece_ikiaile
25-10-07, 18:40
Hacı Yatmaz, Ata Demirel başlıyor
Yapımcılığını 'Okan Bayülgen'in üstlendiği, Ata Demirer'in hazırlayıp-sunacağı Hacı Yatmaz cumartesi gecesi başlıyor. Bildirilen programa göre 00.15'ten itibaren canlı olarak ekrana gelecek "Hacı Yatmaz" şova her hafta; müzik, sinema, tiyatro ve televizyon dünyasının ünlü isimleri konuk olacak.
Programda; Ata Demirer'in hazırladığı birbirinden komik tiplemeler ve skeçlerin yanı sıra, konuklarla yapılacak keyifli sohbetler, canlı performanslar ve ilginç sürprizler yer alacak. Ata Demirer, "Hacı Yatmaz"da Kanal D izleyicileri için birbirinden komik tiplemeler hazırladı. "Cankuş Parlar", "Dur Baba", Helga Schneider", "Kervan", "Keskin Bıçak", "Şahin Bey" ve "Zeki Şen - Beklenen Dedektif" adındaki tiplemeler bakalım ne kadar güldürecek?
AYKUT IŞIKLAR
alıntı...byebye
bugünkü kelebek gaztesinde ata okan'ın ona ekibimi sana veriyorum demiş demek ki özgürü muratı rüyayı ve set ekibini görme ihtimalimiz var gürgenin olmayacağını bildiğim için yazmadım;)
Bugün başlıyordu yanılmıyosam program. Çok merak ediyorum biran önce başlasa da görsek nasıl bir prgram olacağını.
Makina' nın yerini tutabilecek mi acaba, zor görünüyor şimdilik ama neden olmasın...
Ata Demirer'e yeni programında başarılar! umarım istediği başarıyı yakalar! yakalamasa bile inanıyorum ki program çok güzel olacak!Ata Demirer'in olduğu yerde programın keyifsiz geçmesi imkansız..tiplemeleri merakla bekliyorum..inşallah izleyebilirim:good:
özgürcü genç
27-10-07, 17:47
süpper ya beklenen zaman geldi desenize ata yine harikalar yaratıcak eminim
başarılarr atacımm..
bu hafta konuk kim acaba:img-blush
sezonu açıyoruz herkese hayırlı olsun programın içeriğini çok merak ediyorum keyifli bir gece geçirteceğine hiç şüphe yok :img-wink: ama o saatten yayınlanacak makina ya ne oldu bilmiyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirlerse sevinirim :img-wink:
bugünkü kelebek gaztesinde ata okan'ın ona ekibimi sana veriyorum demiş demek ki özgürü muratı rüyayı ve set ekibini görme ihtimalimiz var gürgenin olmayacağını bildiğim için yazmadım;)
DUN izleyemedim malesef ama tinternetten bulup izlicem ayrica oknain ekibini vermesien sevindim ozellikle ruya ve ozguru gorcegime sevindim murat ayri tabi :P
ece_ikiaile
28-10-07, 21:53
Milyon dolarlık bebek değilim
Ata Demirer, bu akşamdan itibaren her cumartesi gecesi “Hacı Yatmaz” adlı şov programıyla Kanal D ekranında olacak.
Ünlü komedyen Ata Demirer, bu akşamdan itibaren her cumartesi "Hacıyatmaz" isimli şov programıyla Kanal D ekranında olacak. Okan Bayülgen’den boşalan yeri, Bayülgen’in yapımcılığında hazırlanan programla dolduracak olan Demirer, bu iş için astronomik bir ücret almayacağını da, "Milyon dolarlık bebek değilim" sözleriyle dile getirdi.
Öncelikle geçmiş olsun. Ayağınız nasıl?Üç ayda iyileşebildim işte. Bahçede bileğim döndü. Yan bağlarımda kopma ve birkaç yerde lif yırtılması oldu. Ama birkaç haftada iyileşmesi gereken burkulma, yanlış tedavi sonucu ancak üç ayda iyileşebildi.
Şu yanlış tedaviyi anlatır mısınız?
- Çanakkale, İstanbul ve İzmir’de ayrı ayrı üç doktora gittim. Bütün doktorların bana, "Fizyoterapiye git, ayağının ödemini orada söksünler, onların vereceği direktifler sonrasında çabucak toparlanırsın" demesi gerekirken, hiçbiri bunu bana söylemedi. Ya ayağımın üzerine basıp, yırtıkları tekrar tekrar açtım ya da ayağımın üzerine hiç basmadım yırtık kapandı, ama yürüyemedim. Ağır yük taşımaya alışmış bir adale, haftalarca o yükü taşımayınca zayıfladı tabii. 2,5 ay geçtikten sonra çok ünlü bir fizyoterapiste gittim. Şifa buldum.
Tamamen iyileştiniz mi?
- Şu an sadece diz kapağım üzerindeki kaslarda bir güç sorunum var. O da güçlenince normale döneceğim. Hızlı yürüyebiliyorum, işimi yapabiliyorum, ama merdiven çıkarken çok zorlanıyorum. Eğer zamanında adam gibi müdahale edilseydi ya da hap vereceklerine "Fizyoterapiye git kardeşim" denilseydi, 12 günde iyileşecektim. Oysa bütün bir yazım gitti. Gösterilerimi yapamadım.
Doktorları neden mahkemeye vermediniz?
- Bunu hiç düşünmedim. Çanakkale’deki doktor çok iyi niyetliydi. İletişim bozukluğu oldu aramızda. Kader! Bu konunun artık kapanmasını istiyorum. Ben cezasını da acısını da çok çektim.
Peki... Bu akşam Kanal D’de "Hacı Yatmaz" adlı şovunuz başlıyor. Okan Bayülgen’in saat diliminde, onun yapımcılığıyla yer alacaksınız. Bu fikir Okan Bey’den mi geldi?
- Bir gece Okan Ağabey beni aradı ve "Ben TV şovuma bir yıl ara vereceğim. O saat dilimine yapımcı olarak bir iş yapmak istiyorum. Saatimi ve ekibimi sana vermek isterim" deyince çok etkilendim. Ama ben gece şovu değil, karakterlerden oluşan bir şov yapmak istediğimi söyledim. Sonra benimle konuşmak için kalktı Bozcaada’ya geldi. Anlattı ve işe girdik işte.
Sizi bir anlamda ikna etti yani...
- Evet. Kafamda soru işaretleri vardı. Çünkü benim hiç şov tecrübem yok. Atak oynayan bir adamım. Hemen espriyi yapıp, karşılığını alıp, bir sonrakine geçen bir yapım var. Mizahta da tipleme yaparak güldürür, yoluma devam ederim. Konuk ağırlamak, konukla sohbet etmek, konuğa sabretmek, dengede tutmak, konuğu eğlendirmek, neşelendirmek, mutlu etmek Beyaz ve Okan Ağabey’in alanı. Onlar bu işi çok iyi yaptı. Bir komedyenin bunu da yapması lazım ama böyle bir tecrübem yok. Tecrübe kazanılan bir şeydir. Okan Bayülgen de "Başlayalım, çok iyi olacak" dedi. Ben de kabul ettim.
Nasıl bir program olacak?
- Bize gelen insan kendisi olsun, dilediği gibi hareket etsin, tabii abartmadan. "Hacı Yatmaz"da bizimle birlikte eğlensin. Ben konuğumu içimden geldiği gibi ağırlamalıyım. Klasik konseptlerin içine girmek istemiyorum, çünkü bana heyecan vermiyor. Bana heyecan veren şey, konukların hiç kimsenin bilmediği özelliklerini ortaya çıkarmak. Mesela Müjde Ar’ın. NTV’deki performansını çok beğeniyorum. Çünkü biz onu öyle tanımıyorduk. Kuyuya bir taş attık, bakalım.
Programın adı "Hacıyatmaz." İsmi kim buldu?
- Okan buldu. Bozcaada’ya geldiğinde sakallıydım. Herhalde bu sakallı halim onda çağrışım yaptı. Hacıyatmaz fiziksel olarak da bana benziyor, yuvarlak bir tip yani. Sağa sola devriliyor ama yatmıyor. Bu yatmama durumu da gece şovu olduğu için tam oturdu. İnşallah yatmaz yani!
Program içinde sizin de yer aldığınız skeçler varmış...
- Evet. Genel bir hat vardır, skeçler yaparsın, konuklarını çağırırsın, müzik yaparsın. Biz de farklı bir şey yapmayacağız. Bizim farkımız müzikal ağırlıkta bir iş olması. Programda benim şarkı söyleyeceğim müzikli bölümler olacak. Bir gün cazcı kılığında, bir gün Makedon müzisyen gibi elimde trompetle çıkacağım. Ferhat Göçer’e takan bir karakter de olacak. "Onunla aynı sınıfta okuduk, ben de doktorum, o patladı ben niye patlayamadım" diye kafayı ona takmış durumda. Birkaç tane daha karakterimiz olacak. Bu skeçler program içinde beş, altı dakika yayınlanacak.
Bir yıl Okan Bayülgen’den boşalan yeri doldurmaya çalışacaksınız. Hiç "Şimdi ne gerek vardı buna" dediniz mi? Sonuçta siz de Ata Demirer’siniz...
- Bana uyar, ben profesyonelim çünkü. Okan başlayınca benim program çok beğenilmiş olur ve başka bir güne geçer, başka bir kanala geçer, bilemiyorum ki. Bu tip konuları da konuştuk. Bir sene sonra Okan döndüğünde benim program ne olacak gibi şeylerle ilgilenmiyorum.
Profesyonellikte bunlarla da ilgilenmek gerekmiyor mu?
- Hayır, benim için gerekmiyor. Çünkü gerçek profesyonellik, işini doğru yapmaktır. Ne malum Okan’ı izlemeyi alışkanlık haline getirmiş seyircinin, benim programımda da kendisinden bir şeyler görmeyeceği, sahiplenmeyeceği? Sağlığım dışında hiçbir şeyle ilgilenmiyorum artık. Hepsi boş. Önemli olan, güzel iş yapmaktır. Gülmek o kadar güzel bir ihtiyaç ki. Ağlatmak kolay ama güldürmek çok zor... İnsanları biraz güldürürsem, yeter bana.
Televizyonculukta çok iyi para var. Siz de bir yılda milyon dolar kazanacak mısınız?
- Bizim başımıza gelmez öyle milyon dolarlık işler. Ben "milyon dolarlık bebek" değilim yani. Ben her şeyi eğlenmek için yapıyorum. "Sen bu kadar eğlendirdin kardeşim, süren doldu" derlerse de sorun değil, giderim.
- Bu arada Beyaz’la da rekabet edeceksiniz...
Beyazıt Öztürk’ün tecrübesine sahip olmayı çok isterdim, bende o yok. Ekran ve canlı yayın tecrübesi başka bir şey. Ama benim, "Bu işte uzun yıllar devam edeyim, talk show’cu olarak adım anılsın" gibi bir talebim yok. Ben sadece bana gelen bir projeyi değerlendirme kararı vermiş bir komedyenim. Seyircinin tadının damağında kalması da önemli benim için.
Kaynak:Hürriyet -Kelebek
alıntı...
Pek umdugum gibi değildi acıkcası...Beklediğimi bulamadım:(
Belkide formattan dolayı..
Okan ı makinayı arıcam gibi geliyo:sad53:
!! Elyf !!
29-10-07, 23:51
Katiliyorum sana Burcin'cim..
Oysaki ne hayaller kuruordum..
Ata simdi bizi gulmekden kirar gecer die..
Ama hayal kirikligina ugradim..
Ilk hafta daha.. Belki daha iyi olur..
Bu konuklarla nereye kdr gider bilemiyorum ama.. :icon_whis
Arkadaşlar,ata arap atı gibi sonradan açılır:img-wink:
İlk proğramdı,hafif heyecan,tutukluk normaldir.Çok çok daha iyi olacak:P:good:
Nasıl 'Hacıyatmaz' oldu?
Kanal D'de ilk bölümü bu haftasonu yayınlanan ve Ata Demirer'in sunduğu şovun adı nasıl 'Hacıyatmaz' oldu?
Ayağını kırdıktan sonra uzun süre şov dünyasından uzak kalan Ata Demirer, Hacıyatmaz ile ayağa kalktı.
Demirer, okan Bayülgen'in yapımcılığını yaptığı programın isim babasının da Bayülgen olduğunu söyledi. Aslında başlangıçta farklı bir isimde karar kılınmasına rağmen okan Bayülgen'in bir gece Ata Demirer'i arayarak "Programın adı Hacıyatmaz olsun mu?" önerisi üzerine değiştirildi.
Ata Demirer, "Film için sakal bırakmıştım. O mu çağrışım yaptı bilmiyorum ama programın adı Hacıyatmaz olu. Sempatik ve şişman bir figürdür. Bir çok yönden de örtüştü. Bu ismin olmasına sevindim" açıklamasını yaptı.
Başta bu tür bir şova sıcak bakmadığını söyleyen Ata Demirer, daha sonra verimli bir çalışma olacağı düşüncesiyle kabul ettiğini ifade etti.
Televizyon Gazetesi
DUN izleyemedim malesef ama tinternetten bulup izlicem ayrica oknain ekibini vermesien sevindim ozellikle ruya ve ozguru gorcegime sevindim murat ayri tabi :P
yoklardı ama herhalde olmayacaklar özgür sonlara doğru çıkmıştır belki ben rüyayı göremyince saat 1 ekadar falan bkledim kapttım emrah meselesi çok komikti ama bazı yerler çok saçma olmuş skeçlere gülemedim açıkçası ve makinanın yerini tutmayacağı da belli benim fikrimce :img-yes:
Yoksa hacı yatacak mı?
Ata Demirer'in Kanal D ekranlarında bu hafta gala yapan Hacıyatmaz programını inceden inceye eleştirmek için zamanın henüz erken olduğunu düşünüyorum. Zira Ata ve ekibinin süreye ihtiyaç duyduklarını düşünüyorum. Ancak "Tekerlek kırıldıktan sonra yol gösteren çok olur" derler. Bu nedenle vakit geç olmadan naçizane tespitlerimi sıralamak istiyorum. Ata'nın "ilk gece heyecanını" anlayışla karşılıyorum. Ancak ondan beklediğim, daha profesyonelce davranmasıydı. Konuk seçimini de pek doğru bulmadım. Aydın Boysan, Kamuran Akkor ve Oya Aydoğna gibi üç "nostaljik" konuğun birden genç seyirciyle aynı anda buluşturulması bana "abartılı bir iyimserlik" gibi geldi. Bir de Ata, televizyondaki gücünü "taklit" ve "canlandırma" yeteneğinden alıyor. Oysa "talk show" bir başka uzmanlık alanı. Ata'nın kendini "sohbet" konusunda da geliştirmesi gerekiyor. Ayrıca Hacıyatmaz'daki yeni tiplemeler, daha önce Korsan TV'de izleyip, hayran olduklarımızın çok altında kalmış. "Hacıyatmaz yatacak mı?" endişesini taşıyanlardan değilim. Ama Ata'nın bu "verileri" kısa zamanda değerlendirip, toparlanması gerektiğini düşünüyorum.
YÜKSEL AYTUĞ
Nerdeyse uyuyacaktım. Uyumadım ve izlemeye çalıştım. Programı toplam 40 dk izledim. Arada bir nete girer sonra tekrar tv'ye döndüm. Açıkçası sohbetler baydı beni. Oya hanımı getirmek kötüydü. Rakip kanal atv'de Kadir Çöpdemir'in sunduğu programı az biraz izledim ve çok beğendim.
Ata daha ilk programına çıktı. Düzelecektir. Espri falan hiç olmadı. Umarım haftaya olur.
Konuk seçimleri daha iyi olmalı. Yoksa Yüksel abinin dediği gibi Hacı yatacak :(
ece_ikiaile
03-11-07, 12:06
Ata'dan kahkaha bombardımanı
Keyifli sohbetlerin yanı sıra,Ata Demirer'in hazırladığı birbirinden komik tiplemeler ve skeçlerin yer aldığı "Hacıyatmaz".bu hafta da ekran karşısındakilere kahkaha dolu anlar yaşatacak.
Yapımcılığını Okan Bayülgen'in üstlendiği,usta komedyen Ata Demirer'in hazırlayıp sunduğu "Hacıyatmaz",bu hafta da gülmek isteyenlerin buluşma adresi olacak.Müzik,sinema,tiyatro ve televizyon dünyasının ünlülerinin ağırlandığı canlı yayına bu gece;Cem Davran,Niran Ünsal,Tuğba Özerk,Sıla dizisi ve Teoman'ın Aşk Kırıntıları adlı klibinde de oynayan ve düet yapan Sarah Nile Cameron konuk olarak katılacak.Ata'nın esprileriyle başlayacak olan program,keyifli sohbetler ve canlı performanslarla devam edecek.Canlı yayın sürprizleriyle reklenecek programda ayrıca,Demirer'in hazırladığı birbirinden komik tiplemeler de ekrana gelecek.
Kanal D 00:15
Kaynak:Vatan TV
ece_ikiaile
03-11-07, 12:23
Tarkan'dan Ata'ya yanıt
Kanal-D'de 'Hacıyatmaz' isimli şov programına başlayan Ata Demirer, programına Tarkan'ı çıkartmak için girişimlerde bulunmuştu.
Ekrandan Tarkan'a seslenen ve “Türkiye'de hiçbir şova çıkmam dese de beni kırmayacağını düşünüyorum" diyerek bu konuda ısrarını belli eden Demirer, beklemediği bir cevap ile karşılaştı.
SANA BAŞARILAR DİLERİM
Ünlü şovmenin çağrısını duyan megastar kuralını bozmadı ve aracılara, ”Hiçbir televizyon programına katılmak istemiyorum. Bu kararımı değiştirmeyi düşünmüyorum. Programının başarılı olmasını diliyor ve bana gösterdiği ilgiye teşekkür ediyorum" diye cevap verdi.
Kaynak:Bugün Gazetesi.
Katiliyorum sana Burcin'cim..
Oysaki ne hayaller kuruordum..
Ata simdi bizi gulmekden kirar gecer die..
Ama hayal kirikligina ugradim..
Ilk hafta daha.. Belki daha iyi olur..
Bu konuklarla nereye kdr gider bilemiyorum ama.. :icon_whis
Ben izleyemedim demek beğenmediniz..
Bende gülmekten öldürür diyodum ama..
Bu hafta bakıyım bi merak ettim.
İlk hafta pek beğenmedim programı ama bu konuklardan da olabilir yaşça büyük kişiler ağırlıktaydı ondandır. Bu hafta da izlerim bakalım nasıl olacak.
Şunu söylemeden geçemedim Fragmanlarda çıkan ve Ata nın söylediği şarkı çok komik yaa çok gülüyorum.
bence ilk program çok güzeldi ata demirer tam istediğim gibi bir program hazırlamış atanın sesi çok güzel olduğu için biraz fasıl havasında geçti konuklarda çok güzeldi ayrıca bu haftanın konuklarını da beğendim
Bende ilk programını beğenmemiştim fakat bence bu haftaki fena değildi.Fakat bence daha ferah bir stüdyo , daha büyük bir masa :D ve daha çok konuklar gerekiyor.Birde sanki her konuk oraya öylesine gelmiş gibi gözüküyordu... Neyse inanıyorum ki daha iyi olacak.Daha doğrusu umuyorum.
İlk programı beğenmedm bende.. Aslında hoşgörmek lazım daha ilk haftaydı ve Ata'nın heycanlı olduğu her halinden belliydi.İkinci hafta izliyemedim..Ama rayına oturur zamanla. Stüdyoda falanda değişiklikler gerekiyor bence.Küçük,sıkıcı bir ortam gibi duruyor.İnsanı bayıyor.Bakalım nasıl olucak ilerleyen zamanlarda.. ?
Dünkü programın hepsini izleyemesem de fena diildi.Yani daha renkli konuklar çağırabilir.Ben bi tek Funda Ararı severim.Diğerleri fazla ağır kaçtı gibi:img-wink:
Dizi sektörü nereye gidiyor
AK Parti milletvekili ve yapımcı Osman Yağmurdereli, dizi sektörünün gidişatını hiç iyi görmediğini söyledi. Yağmurdereli, sektörün yakında duvara toslayacağını düşünüyor.
Kanal D'de Ata Demirer'in sunduğu 'Hacıyatmaz programına katılan milletvekili ve yapımcı Osman Yağmurdereli, dizi sektörünün nereye doğru gittiğini ilginç bir örnekle anlattı:
"Ankara'daki Cinnah Caddesi'ni bilir misiniz? Çok dik bir cadde vardır. Tepeden televizyoncular, yapımcılar, sanatçılar freni olmayan bir bisiklete biniyorlar. Hız artarak gidiyor. Yolun sonunda da büyük kalın bir duvar var. Vuracak, izi kalacak. Bu kadar çok dizi var. İzleyicinin de aklı karıştı, onlar da farkında değiller. Maalesef bu sene 100'e yakın dizi var. Bana göre Türkiye'de 100 tane şaryo yok. Yüz tane yönetmen yok, başrol oyuncusu yok, teknik malzeme yok."
Kaynak:Televizyon Gazetesi
konukların secimi ata abi seçiyor yani kendi zevkine göre istediği bir program yapıyor kendisi tsm çok sever ve bu tarz konukları davet ediyor
Ata Demirer & Okan Bayulgen'e "euro" saçmaligi hakkinda hazirladiklari skeç icin tesekkur ederim.
Ata dokturuyor zaten canli canli .. Aynen boyle konusuyor bizi çileden çikaran sunucu kilikli beceriksizler ..
Okan Bayulgen farki :good:
basladigindan bu yana ilk defa basindan itibaren izliyorum ve canli yayindan izlemenin zevki cok baska... Ata Demirere olan hayranligim daha da katlandi.
sicagi sicagina EURO Skec KERVAN da ki canli performansi karsisinda yazacak övgü bulamiyorum.. müthisti .. insanin gözünden yas getiren harika bir skecti, sagolsun.. bu süprizi icin kendisini tebrik ediyorum, fikir muhtesemdi devam etmeli..
bu bölümün konuklarida iyi secilmis uyumlu kisiler, Mirkelam hayrani ben uzun zaman sonra MIrkelami canli yayinda izlemekten cok memnunum.
kahkalarla izledigim, iyi vakit gecirten bir program; iyi ki varsin Ata ..!:good:
Programın ilk bölümlerini pek beğenememiştim Makina nın yerini tutamayacağını düşünüyodum ki hala öyle düşünüyorum, ama ilk bölümlere göre biraz daha iyi şimdi.
Dünkü bölüm en iyiysiydi bence.Konukları konusunda biraz daha gençleşmiş:)İnş. hep renkli konuklar çağırır.Dünkü programın bi kısmını izlemiştim.Konukları çok sevseydim hepsini izlerdim ama:img-blush
makinadan sonra nasıl dolduracağım cumartasi gecelerini derken ata hacıyatmaz la çıktı karşıma .ben atayı çok severim çook önceleri yaptığı radyo programlarına varana kadar dinledim korasan tv'yi falan da izleridim ama hacıyatmazı izlemek bir türlü kısmet olmadı malesef.yeni başladığı hafta izlemek kısmet olmadıı şimdide evde misafir olduğu için seyeredemiyorum .
logosunuda çok beğendim :img-yes:
Gaf Kürsüsü
Cumartesi akşamı milli takımımızın Norveç karşısında aldığı galibiyetin sevinci tüm talkshow programlarına yansımıştı. Ata Demirer de Kanal D'deki Hacıyatmaz programını açarken şöyle dedi: "Maçtan sonra böyle boşalmanın verdiği bir rahatlık var!.."
Yüksel Aytuğ/Sabah
çok güzel bir program avrupa yakasından sonra ata demireli pek görememiştim tv de ama okan bayurgen sagyesinde şimdi her cumertesi görüyoruz çok güzel ve komik. basarılar:)
Şov ve mizah dünyasının usta isimlerinden Ata Demirer’in hazırlayıp sunduğu “Hacıyatmaz” şovda bu gece de doyasıya eğlence var. Programa bu gece; Erol Günaydın, Mahsun Kırmızıgül, Murat Boz, Ömür Gedik ve Belkıs Özener konuk oluyor.
Dinamik, eğlencesi bol, kahkahası bol, sürprizi bol, yepyeni bir şov!
Yapımcılığını talk show’un ustalarından Okan Bayülgen’in üstlendiği, usta komedyen Ata Demirer’in de hazırlayıp sunduğu ve canlı olarak ekrana gelen “Hacıyatmaz” şova her hafta; müzik, sinema, tiyatro ve televizyon dünyasının ünlü isimleri konuk oluyor.
Programda; Ata Demirer’in hazırladığı birbirinden komik tiplemeler ve skeçlerin yanı sıra, konuklarla yapılacak keyifli sohbetler, canlı performanslar ve ilginç sürprizler yer alıyor.
Ata’dan tipleme ve kahkaha bombardımanı!
Ata Demirer, “Hacıyatmaz” da Kanal D izleyicileri için birbirinden komik tiplemeler hazırladı. Ünlü komedyen, “Cankuş Parlar”, “Dur Baba”, Helga Schneider”, “Kervan”, “Keskin Bıçak”, “Şahin Bey” ve “Zeki Şen – Beklenen Dedektif” adlı hepsi birbirinden ilginç ve komik tiplemeleriyle, ekranda tam bir kahkaha bombardımanı yaşatıyor.
Kaynak:Kanal D
Konuklar bu hafta cok iyi..ama Ata sagolsun TSM askindan vazgecemiyor bir türlü:D
Gecen hafta yaptigi skec bu haftada devam edecekmis..cok sevindim :D
mahsunn abii
24-11-07, 15:42
:happy0064:happy0064:happy0064:
ooooooooo :happy0064 mahsun kırmızıgül :happy0064 geliyormuş
yine süper bir program bizi bekliyor
:happy0064:happy0064:happy0064:
tuğba filiz
02-12-07, 13:38
dün akşam süperdi sonuna kadar izleyemedim ama konuklar iyiydi baya eğlenceli geçti
Gaf Kürsüsü
Ata Demirer, Hacıyatmaz programında şarkıcı Yeliz'i anons ederken, "Bizden önceki neslin severek dinlediği bir şarkıcımız" deyince Yeliz fena halde bozuldu. Ata, diğer konuğu Ziynet Sali'yi anons ederken de şarkıcının soyadını hatırlayamadı.
Yüksel Aytuğ/Sabah
Süperdi gerçekten süperdi çok çok güldüm resim çeken arkadaşlar varsa çok mutlu olurum =)
Nev'i zaten çok severim ama hiç bir zaman bir programda bu kadar sonuna kadar izlememiştim onu ve gerçekten çok güldüm =)
Ata-Derya-Seray-Belkıs 4 lüsünün örgü örmeleri süperdi Nev şişleri oynattı durdu =) Ata'nın ne yaptığı belli değildi =)
Şarkılar çok iyiydi =) Nev Zor'u ve Kimseye Etmem Şikayet'i söylerken çok eğlendim yani çok beğendim.Çok güzeldi bu hafta gerçekten konukları ve Ata'yı tebrik ediyorum =)
Bu haftayı sonuna kadar izleyemedim ama izlediğim kadarıyla güzeldi eğlendim.
Nev 'in canlı performansları süperdi.:good:
AB - BAROMETRE
8 ARALIK 2007 CUMARTESİ
S.NO PROGRAM ADI KAN. RT-A/B SH-A/B
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 9,30 24,10
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,30 19,90
3 GENCO [NET] KAND 5,90 16,20
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,60 17,80
5 STADYUM (CUMARTESI) [NET] TRT1 5,30 13,40
6 SELENA [NET] ATV 5,00 13,70
.
.
.
12 HACIYATMAZ [NET] KAND 3,70 19,90
TOTAL
8 ARALIK 2007 CUMARTESİ
S.NO PROGRAM ADI KAN. RT-TOTAL INDIVIDU SH-TOTAL INDIVIDU
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 10,00 24,70
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,10 20,50
3 GENCO [NET] KAND 6,60 18,00
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,80 16,90
.
.
33 HACIYATMAZ [NET] KAND 2,30 14,70
Kaynak:ucankus
elwiens_86
15-12-07, 23:41
Enbe Orkestrası'nın geleceğini duydum güzel ve bol müzikli bir program olacağı kesin merakla bekliyorum...
Normalde Anında Görüntü 'yü izliyorum.Reklam aralarında bakabildim Hacıyatmaz'a:icon_whis Mustafa Ceceli için izlicektim ama onun konuştuğu yerlere pek denk gelmedi:icon_sorrAslı Güngör'ü çok beğeniyodum.Onu da gördüm sonunda.Merak etmiştim nasıl biri diye:img-wink:
AB-BROMETRE
15 ARALIK 2007 CUMARTESİ
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 10,7 25
2 GENCO [NET] KAND 7,6 19,1
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,7 19,1
.
.
19 HACIYATMAZ [NET] KAND 3 17,6
TOTAL
15 ARALIK 2007 CUMARTESİ
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 10 23,7
2 GENCO [NET] KAND 7,4 20,1
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,8 18,4
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,4 17,4
.
.
37 HACIYATMAZ [NET] KAND 2,3 16,3
kaynak:ucankus
Bu hafta ilk kez sonuna kadar izledim Hacıyatmaz 'ı.
Güzel ve eğlenceliydi.
Yaşar' ı dinlemek güzeldi. Ayrıca Mustafa Ceceli' yi de çok beğendim.
--Ata'yı donla görmüş --
Şebnem Dönmez, Ata Demirer'in 'Hacıyatmaz' programına konuk oldu. Güzel oyuncu-sunucu anlattığı bir olayla Ata Demirer'i canlı yayında şoke etti.
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/ata_haciyatmaz_pr1.jpg
Sezen Aksu'nun şarkılarıyla oluşturulan 'O Kadın' filminde rol alan Şebnem Dönmez, Ata Demirer'in Kanal D'de yayınlanan Hacıyatmaz programına konuk oldu.
Dönmez, Firuze filminin çekimleri sırasında Ata'yı donuyla gördüğünü söyledi.
Şebnem Dönmez, "Hatırlıyor musun? Çok da samimi de değildik ama makyaj odasında, giyinme odasında karşılaşmıştık, ben oradaydım sen çat diye pantolonunu indirmiştin, donla görmüştüm ben seni" diye konuşunca Ata Demirer şok bir ifadeyle konuğuna baktı. Bu sırada stüdyodan alkış koptu.
Bir anda neye uğradığını şaşıran Ata Demirer, ne söyleyeceğini de bilmedi. Dönmez, ısrarla Ata Demirer'in üzerine giderek, "O kadar rahattı ki, hatırlamıyor musun?" diyerek sıkıştırmayı sürdürdü.
Demirer, "Böyle birşey yapsam kesinlikle hatırlarım" dediyse de Şebnem Dönmez, "Ben böyle birşeyi niye çıkıp burada söyleyeyim, manyak mıyım ben" diyerek ısrarlı davrandı.
Şebnem Dönmez, Ata Demirer'in şaşkınlığı üzerine "Çok özür dilerim çok yanlış birşey anlattım galiba. Ben talk-showları bu yüzden çıkmıyorum. Ama süper bir anıydı asla unutmayacağım" diye konuştu.
İşte Ata Demirer'in o anki yüz halleri:
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/buyuk/atayuz2.jpg
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/buyuk/atayuz1.jpg
Ata'yı kullandı mı?
"Makina"nın çalışmasını durdurup kenara çekilen, ancak bayrağını yapımcılığını yaptığı Ata Demirer'e veren Okan Bayülgen, hayal kırıklığına uğradı. Demirer için hazırladığı "Hacıyatmaz" adlı programı, reyting listelerinde sonlara düşünce, Bayülgen yeniden harekete geçti. "1 yıl boyunca ekranlardan uzak kalacağım" diyen şovmenin, hem yapım şirketinin hem de kendisinin prestijini kurtarmak için ekranlara döneceği konuşuluyor.
Kaynak:Takvim Gazetesi
!! Elyf !!
18-12-07, 02:57
Yanımda pantolon indirdin!
MAGAZİN
Şebnem Dönmez, Ata Demirer'in sunduğu 'Hacıyatmaz' programına konuk oldu. Dönmez canlı yayında Ata Demirer'i iç çamaşırlı olarak gördüğünü söyledi, stüdyo karıştı..
Şebnem Dönmez, Ata Demirer'in Kanal D'de canlı olarak yayınlanan 'Hacıyatmaz' programına konuk oldu. Dönmez, 'Firuze' filminin çekimleri sırasında rol arkadaşı Ata Demirer'i iç çamaşırıyla gördüğünü açıkladı. Dönmez, "Hatırlıyor musun? Çok da samimi değildik ama makyaj odasında karşılaşmıştık, ben oradaydım sen çat diye pantolonunu indirmiştin, donla görmüştüm ben seni" diye konuşunca Ata Demirer şok olmuş bir ifadeyle konuğuna baktı. Bu sırada stüdyo karıştı ve büyük bir alkış koptu.
ŞEBNEM ISRARINI SÜRDÜRDÜ
Ata Demirer suskunluğunu korurken Dönmez sıkıştırmayı sürdürdü. Demirer, "Böyle bir şey yapsam kesinlikle hatırlarım" dedi ama konuğu, "Böyle bir şey olmamış olsa niye çıkıp burada söyleyeyim, manyak mıyım ben" sözleriyle iddiasında ısrarlı davrandı. Şebnem Dönmez, Ata Demirer'in şaşkınlığı üzerine, "Çok özür dilerim yanlış bir şey anlattım galiba. Ben talk-showlara bu yüzden çıkmıyorum. Ama süper bir anıydı" diye konuyu kapattı.
Kaynak : Sabah Gazetesi
!! Elyf !!
22-12-07, 06:05
http://img530.imageshack.us/img530/4193/17958042qf0.png (http://imageshack.us)
Kaynak : Sabah Gazetesi
AB-BAROMETRE
22 ARALIK 2007 CUMARTESİ
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 11,10 30,20
2 MASKELI BESLER IRAK (T.S) [NET] KAND 8,40 23,60
3 GUNUN MACI SHOW 6,70 19,80
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,30 20,70
5 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,80 16,00
6 GENCO [NET] KAND 4,60 14,20
7 DUNYANIN UZAK UCU (Y.S) [NET] SHOW 3,70 15,40
.
.
31 HACIYATMAZ [NET] KAND 2,10 13,00
TOTAL
22 ARALIK 2007 CUMARTESİ
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 10,50 27,20
2 MASKELI BESLER IRAK (T.S) [NET] KAND 9,90 26,40
3 GENCO [NET] KAND 7,10 21,40
4 GUNUN MACI SHOW 6,20 16,90
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,50 17,20
6 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,00 15,70
.
.
26 HACIYATMAZ [NET] KAND 2,50 16,20
kaynak:ucankus
!! Elyf !!
26-12-07, 06:09
Ata'ya bayram mesajı çekmeyin
Ata Demirer, son zamanlarda teknolojinin gelişmesi neticesinde cep telefonu ile SMS mesajı olarak bayram tebriği gönderilmesinden çok sıkılmış. Demirer, kendisine gelen tuhaf bir mesajı da okudu. İşte o mesaj?
Hacıyatmaz programında canlı yayında bu sıkıntısından bahseden Ata Demirer, "Bu otomatik mesajlardan çok sıkıldım. Kimin gönderdiği belli değil. Bayramda insanların birbirlerine mesaj atması güzel ama, böyle tuhaf kasideler halinde, mani şeklinde mesajlar geliyor" diyerek hem izleyenlerine hem de çevresindekilere mesaj verdi.
İnsanların birbirine gönderdiği mesajların bir çoğunun manyakça olduğunu belirten Demirer, kendi telefonuna gelen mesajı okudu:
"Bugün yüzün öpülmekten solsun, miğden kurban etiyle dolsun. Cüzdanını da mahalle bücürleri soysun."
"Bu ne acayip bir fantazi" yorumunu yapan Ata Demirer, bazı kişilerin otomatik mesajlar nedeniyle kol kası yaptığını ifade etti.
KAYNAK: TELEVİZYONGAZETESİ
Hacıyatmaz'ı yeni mi öğrendi?
Kanal D'de 'Hacıyatmaz' programını sunan Ata Demirer, programda öyle bir söz söyledi ki, acaba hacıyatmazın ne olduğunu bilmiyor muydu, sorusu akıllarda kaldı.
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/ata_metin_haciyatmaz2.jpg
Programın bu haftaki bölümünün konukları arasında gazeteci-televizyoncu Metin Uca da yer alıyordu. Uca, programa gelirken yanında hediye olarak hacıyatmaz oyuncağı getirmişti.
Ata Demirer, oyuncağı görünce "Metinciğim bize mi aldın bunu?" diye sordu. Metin Uca, "Evet hacıyatmaz" şeklinde yanıt verirken Ata Demirer'in şu sözleri dikkat çekti: "Bu muymuş yaaa."
Demirer, hacıyatmazla bir süre oynadıktan sonra "Böyle bir oyuncağa bakıp ben mi çağrışmışım" esprisini yaptı.
Not: Hacıyatmaz nedir?
Hangi yöne eğerseniz eğin, devrilmeyen Hacıyatmaz, yarım küre biçiminde bir ayağı olan bir oyuncaktır. Bunu sağlamak için, kütle merkezi olabildiğince altta olmalıdır. Oyuncağın kütle merkezi yarım kürenin merkezinden altta olduğu sürece, oyuncak devrilmez.
Ata'dan Tarkan yorumu
Ata Demirer, Tarkan'ın yeni imajını nasıl buldu? İşte Demirer'in sözleri...
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/atademirer_tarkan.jpg
Hacıyatmaz programında Tarkan'ın yeni imajını 'Haftanın Hacıyatmaz'ı' seçen Ata Demirer, daha sonra şu yorumda bulundu:
"Bugün bir gazetede okudum bayağı demode bulmuşlar görüntüyü, yeni imajını. Bence çok yakışmış, her hali ile hoş çocuk yani."
Ancak dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmayan bir detay daha vardı. Tarkan'ın görüntüsünün ekrana getirilmesinden ve Ata Demirer'in yorum yapmasından sonra stüdyodaki seyircilerin çoğunun alkışlamadığı görüldü. Eskiden olsa Tarkan'ın adının geçtiği, resminin gösterildiği her yerde alkış kıyameti kopardı.
2007'ye damga vuran sözler
2007 yılında televizyon kanallarında öyle şeyler oldu ki, bazem güldük, bazen düşündük, bazen de tepki gösterdik. Vatan Gazetesi Yazarı Memet Güler, 2007'ye damga vuran olayları tespit etti.
**
Ata Demirer: Masa adabını bozmak için yapılabilecek en kötü hareket nedir sizce?
Aydın Boysan: Rakıya çok su koymak. (Hacıyatmaz’dan.)
**
Mehmet Güler/Vatan
bayramda nine kosan rock söylemişti bende yuh artık olmustumm ama ataya bayılıyorumm niee reytingleri düşük yaa :(
Hacıyatmaz yayından kaldırıldı
Medyatava’nın haberine göre Okan Bayülgen’in yapımcısı olduğu programı sunan Ata Demirer, yaptığı işten memnun olmadığını kanal yöneticileri ile paylaştı.
Program yayından kaldırılırken Kanal D, Ata Demirer’e farklı bir şov programı hazırlamasını teklif etti.
evet ama olmadıgı belliydi bende haberi okudum tek basına başka bi şeyle çıkabılırım demiş
sanırım herkese göre değilk showmenlik
ama ata komedide tek bunun üstüne gitsin bence nacizhane fikrim ...
Ben de neden dün yayınlanmadım diyordum kendi kendime. Ata haklı. Reytingleri kötüydü ama talk showlarda hele hele gece yayınlanan showlarda reytinglere pek bakılmıyor.
Kaldırılmasına üzüldüm. Gerçekten de Makina'nın boşluğunu hiçbir talk show programı dolduramaz. Okan telefonla arayanlara karşı saygısız, konuklara karşı asabi davransa da en iyi programlardan birisiydi.
Ata henüz çok genç olduğu için bu büyük yükü taşıyamadı. Kanal D kaç senedir cuma-cumartesi gecelerini Beyaz Show-Zaga, Beyaz Show-Makina ikilileriyle dolduruyordu. Bakalım Ata yeni bir format yapacak mı, yoksa artık hepten sunuculuğu bırakacak mı?
Açıkçası üzüldüm Ata'ya. Avrupa Yakası'ndan sonra doğru dürüst iş yapamadı. Oynadığı ilk filmi vasatın altındaydı. Şimdi de programı kaldırıldı.
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.