Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-8
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
Arkadaşlar bende dizinin sonunu hayırlı bir iş nedeniyle izleyemedim acaba ne oldu Tarık Alfonso oldugunu Huluslerin evin masasında Naz a anlattıktan sonra?
Siz arkadaşlarımdan acil cvp bekliyorum yoksa gerçekten rahat edemeyip uykusuz kalcam :(:(:(
alfonsoyu anlattıktan sonra tarık geri işe dönmeyecem vahi ve ümit biliyolar dedi
naz da" ben onları alfonso olmadığını ikna edersem dönermisin" dedi
tarık biraz düşünmek istedi ve naz çay istedi. çünkü aklında tarığın göstermediği foto ve kimlik vardı. tarık mutfağa gitti montu sandalyede kald. naz da elini tarığın montunun cebine attı orda bitti.
sevgili tarık_naz ertelemek mi? akılımdan bile geçmedi. sadece olaylara gırgırından bakıp rahatlamaya çalışıyorum. yyi bu kadar çok sevmemin nedeni de bu sanırım, beni tanıdıkça zaten bunu anlayacığınızı umuyorum.:img-wink: ayrıca beni dinlediğin için saol:img-yes:
acil soru; bu gece tekrar var mı? varsa kaçta?
Arkadaşım,
Her hafta Eurostar'da gece 4 gibi tekrarını veriyor.Bu gece de vardır mutlaka.
burcin_kaplan
29-03-07, 00:05
Dizi tek kelimeyle muhteşemdi gerçekten.Bu bölümün güzel olacağını düşünüyordum ama bu kadar güzel sınırları koruya biliceklerini herşeyi tadında yaşatıcaklarını düşünmemiştim, ama nefis bir bölümdü.
alış-veriş merkesindeki ;
Naz, ümit ve Belgin , Filiz konuşması çok hoşuma gitti belki gene eski bölümlerde olan bişeydi ama beni çok güldürdü o sahneler hoşuma gitti:)
Nazın kabinde tarıkla-sofia yi gördüğündeki tepkisi o durumda bile beni güldürdü ''yuuuuhh'' :img-hyste ondan sonra tekrar perdeyi kapaması ve gözlerine inanamadığı için tekrar açması perdeyi.ardında çekip gitmesi ve tabi tarıkın da arkasından koşması.Ve nazın kapıyı açmamasından sonra Tarıkın kendi araba bile giremiyorum iyi mi demesi... Şimdi bakıyorum şu sahnelere aradaki komikliklere bakın:) aslında normalde üzüleceğimiz bir sahne duygulanacağımız ama aralara o kadar güzel serpiştirilmişki espiriler güzellikler.Çok hoş olmuş buda.Herşey dozunda abartı hiç yok.
Naz'ın Tarık'ın alfonso olduğunu anlaması resmi gördükten sonra çok kısa sürdü ''sen alfonsosun'' aslında bu kadar çabuk jetonunun düşmesini beklemiyordum bu kızda bir zeka patlaması oldu:)
Ondan sonra odasına gidip ağlaması olayların bir bir gözünde canlanması tam olarak merakla beklediğim istediğim şeylerdi.Çok iyi olmuş çok güzeldi ordaki bütün sahneler nazın ağlaması anıları bir bir hatırlaması herşeyi bağdaştırması.Daha sonrada ümitin odasına gidip alfonso fotografına bakması tabi bu kadar duygulanma fazla bile geldi dediler ve patlatlar gene bir komediyi:) telefonda tarık diyor.Sakın kimseye söleme arkada vahiyle ümit bağra bağra konuşyor:img-hyste o kısımda çok güzeldü çok hoşuma gitti:)
Olayın sorumlusunun Tarık olması bile Naz'ı durdurmadı gene ilk adımı o attı.Aslında ben tarıktan beklerdim nazın odasına gitmesini açıklama yapmasını yok gene naz peşinden gitti tarıkın. Neyse kim kimin peşinden gitmiş artık pek bir önemi kalmadı herşey çok güzel
Tarık yalanları sıraladı gene ama yani bir ara ben bile inanıcaktım bu kadar mı güzel yalan sıkılır:img-hyste Naz inanmasında ne yapsın?:D
Neyse tarıkın olayları anlatmasından sonra Nazın olayı direk kendine çekmeside hoştu duygu sömürüsüyle tarıka bişeyleri itiraf ettirmeye çalıştı gene:) tarıkta sölesene be kardeşim yeter yani:) diyemiyor musun bir nedenimde sendin tabiki senin için dönemedim.
Neyse 38. bölümde onlarıda görücez işllah.
son sahneye gelirsem bencede en fazla o resmi görür.Nüfüs cüzlanını görmez
NOT: Çokk güzel bir bölümdü darısı 38. bölüme:)
Herkese iyi geceler,
anladığım kadarıyla güzel bir bölümmüş::happy0064
Ama ben seyredemedim:icon_sorr
hala inanamıyorum. herşeyi ayarla, pazar günü ekstra nöbet tut, ama dizi saatin yine işyerinde geçsin.
o kadar üzüldüm ki birine anlatmam lazım. sizi kurban seçtim sevgili forumdaşlarım. :img-yes: tam eve geldim yynin yeni bölüm hayalini kuruyorum.ZIRRR KAPI..üst kat komşum telaş içinde buğra'nın karnında bi ağrı var (7 yaşındaki oğlu) bi bakar mısın?
çıktım baktım tabi içimden inşallah abur cuburu fazla kaçırmıştır diyerek nerdeee...
Apandisit; ''oğlunuzun apandisinin alınması lazım ben yy seyretcem bir ambulans çağırın'' demek olmaz aldık çocuğu götürdük hastaneye, tahlillleri yaptır, yetmedi ameliyata gir, eee bırakmak olmaz uyanmasını bekle kapıdan eve girdim bilgisayarın başındayım (annem hala kızım yemek de yemedin sen di mi o karnını doyurmaz diyo tepemde). seyredemedim içimde bi burukluk...
iyi yönünden bakalım, annem aldığın hayır duası yeter kızım dedi. (valla anneanne babanne durmadan dua ediyodu) umarım bu duaların bi kısmı yarınki reytinglere yansır :img-hyste
not:durumu iyi yarın çıkar:good:
acil not:bu gece eurostarda tekrarı var mı? varsa kaçta?yarın nöbetim var yoksa cuma akşama kadar seyredemem
daha acil not; şöyle sıralı adım adım bi özet rica etsem:img-hyste
özür notu; güzel bi bölüm izlemişsiniz keyfiniz yerinde ne bu yorum diyen arkadaşlar napiim insan böle şeyleri sevdikleriyle paylaşınca rahatlıyoooobye
Seni tebrik ederim rasida..
İnşallah seninde böyle acil durumlarda yardımına koşacak insanlar olacaktır, dizi gayet güzeldi izlersin bir iki güne kadar rahat ol. Ama yaptıgın o iyilik sana ömür boyu gurur verecektir tekrar tebrikler
alfonsoyu anlattıktan sonra tarık geri işe dönmeyecem vahi ve ümit biliyolar dedi
naz da" ben onları alfonso olmadığını ikna edersem dönermisin" dedi
tarık biraz düşünmek istedi ve naz çay istedi. çünkü aklında tarığın göstermediği foto ve kimlik vardı. tarık mutfağa gitti montu sandalyede kald. naz da elini tarığın montunun cebine attı orda bitti.
Teşekkürler sevgili tarik_naz arkadaşım
Aman Allahım şu heyecana bak ya 1 hafta nasıl geçcek şimdi :):):)
evett..esaslı yorum yarına::) ama yazmadan edemiyeceğim..çoook keyifli bi bölümdü...ben her zamanki gibi ayaklarımı uzatıp dış dünyayla irtibatımı kesip bölüme konsantre oldum..ne çok şey yaşandı bu bölümde..tarık ilk defa kendini hatırladı yani gerçek tarığı,kendini nazın şöförlüğüne o kadar kaptırmıştıki..bir gün gerçek tarığa döneceğini hep erteliyordu kafasında..bu bölümde ise her ne kadar kafasında geri plana atsada yaşamının en az üç dört yılını kapsayan bir gerçek dank diye karşısına çıktı..evden ayrılırken işte o tarık oldu..yani gerçek tarık..alfonso tarık..ve olaya müdahale edişindeki kararlılık,ve anında uyguladığı plan gerçek tarığı ortaya çıkardı..tarık normalde tekelioğlu ailesinin bir ferdi.......yaşamındaki gerçekler bir masal dünyası modundaki şöförlük macerasında hep karşısına çıkacak ve onun adrenalini hep yüksek tutacak..şimdi çıta yükseldi..bence şöförlük devam edecek...naz, ümitten vede babasından olayı bi şekilde saklayacak..ama şöförünün dünyaca ünlü alfonso olduğunu birtek o bilecek:)ama ne hoş değilmi:) netice halanın özgeçmişini ezbere bildiği bi adam onun şöförü:img-hyste
Ooo bensiz sohbet başlamış bile :), Bugün Naz süperdiii yaa,hele Tarık'ın o dalma halindeyken eline aldığı sandalyeli haline acaip güldüm yaw,ama onunla da ağladım.Yaw ben bu kadar duygusal biri değildim :)
naz, ümitten vede babasından olayı bi şekilde saklayacak..ama şöförünün dünyaca ünlü alfonso olduğunu birtek o bilecek:)ama ne hoş değilmi:) netice halanın özgeçmişini ezbere bildiği bi adam onun şöförü:img-hyste
işte en çok buna seviniyorum ben de. naz evdekilere "tarık, alfonso değilmiş yanlış istihbarat diyecek" ama bir tek o alfonso olduğunu bilecek. naz'ın içinde mutluluk fırtınaları kopacak önümüzdeki bölümlerde. emrinde çalışan, hem de 8 aydır tüm kaprislerine katlanan şoförü aslında italyanın en ünlü kişilerinden birisi. elinin altında her an 3,5 milyon euro bulunan, bulunduğunda milyon dolarca teklif yapılabilecek birisi.
şoför tarık, naz'ın gözünde tamamen bitmiştir. tarığında da dediği gibi "adım tarık" gelmiştir. gözlerden uzak tarık-naz kaçamaklarını izlemeye az kaldı.
37.bölüm,Sevgili Buket,once garkmayın,sonra gurkmayın,ancak mutlaka heran her kosul altında bırtınız.Sizin bırtmanız bızlerı mutlu etmekte,o anı her yasadıgımızda bırtınız ve fırtlarınızı hatırlatmakta,bu bırt,fırt,zart,zurtlarla hayatımıza degisik renkler katmaktadır.
:)
Eyvah eyvahh.... iyi misin yahu?:img-hyste :img-hyste Yok yok bu dizi bizi kıvama getirdi vallahi..hımm..ehemmm...dur yahu...hah..ARİF VERİMMMMLİİİİİİİİİİİİİİİİİİ (siz ne derseniz deyin ben ısrarla çağıracağım bu adamı):img-hyste :img-hyste
burcin_kaplan
29-03-07, 00:39
işte en çok buna seviniyorum ben de. naz evdekilere "tarık, alfonso değilmiş yanlış istihbarat diyecek" ama bir tek o alfonso olduğunu bilecek. naz'ın içinde mutluluk fırtınaları kopacak önümüzdeki bölümlerde. emrinde çalışan, hem de 8 aydır tüm kaprislerine katlanan şoförü aslında italyanın en ünlü kişilerinden birisi. elinin altında her an 3,5 milyon euro bulunan, bulunduğunda milyon dolarca teklif yapılabilecek birisi.
şoför tarık, naz'ın gözünde tamamen bitmiştir. tarığında da dediği gibi "adım tarık" gelmiştir. gözlerden uzak tarık-naz kaçamaklarını izlemeye az kaldı.
Serdar işte budur bunun üzerine başka bir söz yok aynen öyle olucak yani nazın alfonsosu olucak artık tarık sadece:) 38. bölüm gerçektende güzel olur 37. bölümün izleri olucak çünkü dewamı olucak.Ve bence bu sefer naz istedği cevaplarıda alıcak , tarıka laf batıracağını düşünüyorum hep ztn alfonso için döndün falan gibilerinden işte o esnalardada tarık sonunda söleyebilir ki umarım söyler.Artık sevgili olmaları çok yakın.
NAZ_TARIK
TARIK--NAZsenı oyle cok sevıyorumki
NAZ----yalan yalan yalan
TARIK--neden yalan
NAZ--yalan yalan yalan
TARIK--bazen cumlererım kapanıyor dudaklarımda inan sevgımden
NAZ--yalan yalan yalan
TARIK-senı naz leylanın mecnunu ve aslının keremı sevdıgı kadar sevıyorum
NAZ--yalan yalan yalan
TARIK-ne yalan senı sevdıgımmi
NAZ--yalan yalan yalan
TARIK-bak askından ne hallere duştum askım
NAZ--yalan yalan yalan
TARIK--of naz of
NAZ--ne ofu tarık
TARIK--agrı dagına cıkıpmı bagırayım sevdıgımı naz
NAZ--bagırsan ne cıkar yalan yalan
TARIK--bak canım bır tanem benım
NAZ--yalan yalan yalan
TARIK--of yıne basladın bır ara konuşmuştun
NAZ--evet ama yalan
TARIK--bak naz senın nazlı halını sevıyorum
NAZ--yalan yalan yalan
TARIK--neden yalan canım cok sevmek suçmu
NAZ--yo suç degıl tarık ama o kadar cok yalanın varkı bu na inanıcagım gelmiyor
TARIK--neden sana ilk defa dogru soyluyom.
NAZ--evet ama ben senı sevmıyorum.
TARIK-yalan soyluyon naz
NAZ-yo benımkı dogru sen yalan soyluyon
TARIK-sende benı sevıyorsun
NAZ-sevMıyorum tarık sevmıyorum
TARIK-sevıyorsun hemde delıller gıbı asıksın
NAZ-yo degılım tarık sevmıyorum
TARIK-gozlerın ogle soylemıyor naz
NAZ-evet olabılır
TARIK-sorun ne ozaman naz
NAZ-sorun yok tarık sevmıyorum
TARIK-sevıyorsun işte
NAZ-evet sevıyorum deliler gibi
TARIK-peki neden soylemıyorsun
NAZ -bak canım o kadar cok bana yalan soyledınkı benı bıle yalancı yaptın gozlerım ele vermese sana ıtıraf edemeyecektım....
SENİ SEVIYORUM........
forumcak hepimizin ortak beklentisi hep, naz alfonsoyu öğrendiğinde kesin 2-3 bölüm ayrılık olur naz üzülür bozarır demiştik. ama senaristler bizi sadece bölüm tahminlerinde değil, bekletilerimizde de ters köşeye yatırmayı başardı. naz, bırak tepkiyi, işten ayrıldı diye peşinden ağlayarak gitti. güzel olan tarafı da buydu zaten. "kim olursan ol, ne olursan ol sevmekten vazgeçme".
şimdi alfonso gerçeğinde ayrılık olmadı. zaten tarık ve naz'ı ayrı düşünmek çok garip geliyo bana, birbirlerini göremeden duramazlar ki. senaristlerin ne düşündüğü kestirmek çok zor ama, eğer bu gerçekte ayrılık yapmadılarsa bu bana resmi aşkın başlayacağı sinyalini verdi. malüm minimum 15 bölüm kaldı. ee biraz da aşk izleyelim. kavgasız gürültüsüz, şüphesiz, tatlı kıskançlıkların olduğu, tıpkı 33.bölümdeki gibi.
Kızıyoruz ama onun açısından bakarsak Nazın da işi zor yahu.Biz izlediğimiz için doğrusunu biliyoruz ama Naz ne bilsin?Ne zaman dönse Tarık bir fıstığa sarılıyor ya da birisi ona göz koyuyor.O müştemilata gittiğinde gördüğü manzarayı hangi kadın görse darmadağın olurdu ne bilsin naz gerçeği?Aşıksan kıskanırsın:img-wink: :img-yes:
Kim olsa Tarık'a kızar.ne zaman görse Naz onu,gündüz gece hep bir kız ona sarılmış oluyor.Naz ne yapsın ki,aşık ve sevdiği için kıskanıyor.Acaba kimliği Tarık yanına almamışmıydı
Kim olsa Tarık'a kızar.ne zaman görse Naz onu,gündüz gece hep bir kız ona sarılmış oluyor.Naz ne yapsın ki,aşık ve sevdiği için kıskanıyor.Acaba kimliği Tarık yanına almamışmıydı
kimlik montun iç cebinde kaldı. fotoğrafla birlikte. öyle karışık bi durum olduki hem fotoğraf hem kimlik için. naz ikisi için de meraklı.
fotoğraf için "tarık tekelioğlu da fotoğrafta" dedi. al sana bir merak
naz "kimliğini gösterirsen yalan söylemediğine inanırım" dedi. tarık göstermedi. al sana bir merak daha.
insanlar bir merak yüzünden ne hale düşübiliyorlarken, naz'da 2 merak var. tarık mutfağa biran önce gitsin diye kudurmuştur allah bilir :)
sonuçta birisi eve gelecek ve naz bişey göremeyecek. çünkü iki durumda da tarık tekelioğlu yakayı ele verir. belki foto da tarık "yalan söyledim" diyebilir ama kimlik de yalan şansı olmaz.
muratdemir
29-03-07, 01:18
off, önümüzdeki bölümde veya bölümlerde cevaplanacak çok soru var, bari uğur kedi gelse de birkaç tüyo verse..
bu bölümde Tarık'ı çok beğendim.duyguları izleyene çok güzel geçirdi.Alfonso
kimliğini Vahi ile Ümit'in öğrendiğinde bittim artık ifadesi,evi terkedişi,evine
geldiğinde aile fotoğrafına bakarak gerçekleri idrak edişi tek kelimeyle
süperdi.:good: Ümit'in, Tarık'ın Alfonso olduğu sahneleri daha farklı olur diye bekledim.çok sıradan öğrenme oldu.aylardır Alfonso,Alfonso diye ortalarda
gezindi. şoförlerinin Alfonso olduğunu öğrendi,tepki heyecan çok azdı.
bu bölüm genel olarak iyiydi.
Ümit'in, Tarık'ın Alfonso olduğu sahneleri daha farklı olur diye bekledim.çok sıradan öğrenme oldu.aylardır Alfonso,Alfonso diye ortalarda
gezindi. şoförlerinin Alfonso olduğunu öğrendi,tepki heyecan çok azdı.
bu bölüm genel olarak iyiydi.
Bu bence ilk andaki şok durumu:img-wink: İleriki bölümlerde daha çok şamata yapacak Ümit bu konuda,şimdi belki de uzun zamandır hayal ettiği şeyin-hatta ilk bölümde belirtmişti bu hevesini-gerçek olmasının heyecanını üzerinden atmaya çalışıyor:img-yes:
kimlik montun iç cebinde kaldı. fotoğrafla birlikte. öyle karışık bi durum olduki hem fotoğraf hem kimlik için. naz ikisi için de meraklı.
fotoğraf için "tarık tekelioğlu da fotoğrafta" dedi. al sana bir merak
naz "kimliğini gösterirsen yalan söylemediğine inanırım" dedi. tarık göstermedi. al sana bir merak daha.
insanlar bir merak yüzünden ne hale düşübiliyorlarken, naz'da 2 merak var. tarık mutfağa biran önce gitsin diye kudurmuştur allah bilir :)
sonuçta birisi eve gelecek ve naz bişey göremeyecek. çünkü iki durumda da tarık tekelioğlu yakayı ele verir. belki foto da tarık "yalan söyledim" diyebilir ama kimlik de yalan şansı olmaz.
Bence kimliğe bakamayacak :),bakamadan birşey olacak,yine öğrenemeyecek :).
Hakikaten önümüzdeki bölüm süper bir bölüm olacak.Bu arada Belgin ile Naz ancak anlaşabildiler Tarık'ın ünlü bir yıldız olmama konusunda :)
Herkese selamlar sevgiler,
Yalancı yarimin en güzel bölümlerinden birini izledik gerçekten. Senaristlerimize bir ara rehavet gelmişti, eski formlarına döndüler tekrardan, tebrik ediyorum onları. :img-hyste
Bu geceki bölümde herşey kıvamındaydı, Tarık ın malum yalanları hariç, onlar bayağı uzundu.:img-hyste Yahu adam nasıl da kuyruklu yalanları ardı ardına savuruyor, babasını geçti vallahi. Boynuz kulağı geçer derler ya bu durumda aynen öyle oldu. Sonunda Ayşeye bile pes dedirtti yani. Bu gece bir çok yerde güldüm. Belgin ve Nazın Tarıka kıyafet seçtikleri bölümler süperdi. Özellikle Nazın Tarık a giydirdiği kıyafetleri görünce yerlere yattım gülmekten. Alfonso olayının patlaması iyi oldu. Tarık o ezik hallerinden kurtuldu yoksa adamın kişiliğini un ufak edip üzerinde paspas gibi tepinecekti Naz. Yazıktır yahu. Nasıl da tıpış tıpış peşinden gitti ama. Süper. :good:
Alfonso Naz buluşmasının Tarık ın evinde gerçekleşmesi de iyi oldu. Ee hep deplasman olmaz ki di mi. Arada kendi sahasında oynaması lazım insanın.
Önümüzdeki hafta bomba gibi bir bölüm olacak, öyle hissediyorum. Aman dizimize nazar değmesin.
yani sofia yaöyle laflar söylediki hele öpmesi allah allah dedim bian gerildim ve nefret ettim tariktan ama kiz kafasini cabalatamayinca inanamadim
yani senaristler bu sefer yakaladiniz kalbimizin ipini cekin bakalim
BARIŞAHASTA
29-03-07, 01:48
ooff off off....
gerçektende sevgili ugur kedinin dedigi gibi bir bölümmüş çok begendim şahsen...hem heyecan dorukta idi hemde romantizm...
naz'a biraz üzüldüm aglamalarına ama çok güzel rol yapıyordu gerçekten...
tarık'ada brova yani ne yazdı iki dakikada yani hakikaten tam yalancı yar'mış kendileri...süper ne diyim ben bile inandım ekran karşısında....
birde şu imaj degişikligi için giydigi takımlar ne süperdi abi ya..bir adama her giydigi yakışırmı..allah nazarlardan korusun barışım seni..beyazlarla damat gibiydi bu arada...tühhh tühh..ne diyim.
tarık'ın iki dakikada yazdıgı senaryoyu anlatırken hiç teklemeden naz'ın abinin adı neydi? diyip konuya aniden dalışına bittim çok güldüm:img-hyste :img-hyste :img-hyste oraya..tarıkda bir ad verdiki sormayın yani nerden bulduysa....
yani kısaca muhteşem bir bölümdü..reytinglerde işallah umut verici olurda rahat nefes alırız...:img-yes: :img-yes: :img-yes:
whiteangel
29-03-07, 01:51
TV DİZİSİNDE İNANILMAZ OY YARIŞI VAR… YALANCI YARİM ÖNE GEÇTİ… AŞK OYUNU ARDINDAN GELİYOR… AVRUPA YAKASI, YARIŞMAYI BIRAKMAK NİYETİNDE DEĞİL…
Diziler, TV’lerde son yılların en gözde yapımları oldu… Türkiye’de ulusal kanallardan gösterilen dizilerin sayısı neredeyse 100’e yaklaşıyor… MGD 14. Altın Objektif Ödülleri TV Dizisi Aday Adayları arasında da bu rekabet ortamı kendisini gösteriyor… Diziler arasında tam tam bir oy rekabeti yaşanıyor…
Star TV'nin "Yalancı Yarim " dizisi, oylamada ilk sıraya yerleşti… ATV'nin sevilen dizisi "Aşk Oyunu" ise ikinci sıraya yerleşti… ATV'nin kahkaha bombardımanı bir başka dizisi Avrupa Yakası'nın da bu rekabeti bırakmaya niyeti yok gibi… Avrupa Yakası tutkunları, oylarıyla diziyi şimdilik ilk üç'e sokmuş durumda… Kanal D'nin kısa bir süre önce ekrana veda eden dizisi "Hırsız Polis", dördüncü sırada… Show'un bir başka iddialı dizisi "Acı Hayat"ta, oylama yarışında başa güreşen diziler arasında…
Bu güzel bölüün ardından bu güzel haberle biraz daha sevinelim dimi ama. Aman oylamayı ihmal etmeyelim.:happy0064
Bence de etmeyelim..bu MGD oylamalarında rehavete kapılmaya asla gelmez.
uğur_kediyi şiddetle bekliyorum foruma. umarım gelirde bikaç tüyo verir yine.
Slm Arkadaşlar,
Son üç bölümdür dizinin gidişatıyla ilgili yazmama konusunda ciddi olarak karar almış biri olarak ,(İstanbul dışında olmam da bu etkenlerin içinde tabi)bu haftaki bölümde gördüğüm olumlu gelişmeler kararımı yeniden gözden geçirmeme neden oldu.Bu seferde dizinin ilk reklama kadar olan bölümünü maalesef kaçırdım.Eve geldiğimde saat 20.30 gibiydi.Bir yandan yemek hazırla ,topla derken dizinin içine girerek izleyemedim.Sadece gördüklerim ve sizlerin yazdıklarını da baz alırsak iyi yönde gelişmelerin olmasına çok mutlu oldum.İzlediğim kısmıyla güzel bir bölümdü diyebilirim.Alfonso kimliğinin ortaya çıkması bakalım olayların gidişatını nasıl etkileyecek.Umarım senaristler artık tempoyu düşürmeden hatta artırarak devam ederler.Şimdilik yorumum bu kadar ...
Yeniden sizlerin arasında olmaktan çok mutluyum....
Herkese iyi geceler....
selam arkadaşlar,
muhteşem bir bölümdü
1-Bölümün adı suna pekuysaldı desem yerıdır.muhtesem bır oyunculuk muhtesem bır performans.
hacer bızm bır şöfor var baka bak için açılı cam gıbı bırde buan baka karlı kayın ormanı.
2- Bızımkıler hala nın elını operken çalan baba muzıgı benı kopardı süperdı
3-yalancı yarımız yıne kıvırdı
Ayşe: senın ne işin var burda nezamandan berı burdasın
Tarık:sen kaportacıdan çalışmaya başladıgından berı.
4-Dızi başlamadan evvel babama dedımkı baba japon başlıyor(babam yalancı yarıme japon dıyor.babam dızı ısmı bılmez ancak sevdıgı bır dızıyı içindekı karakter ile hatırlar.)
örn:yalancı yarim=japon
o da dedıkı sıktı artık japon.bende seyretme dedım ozaman ama sonra maça kadar syrettı ve bayıdı .
5-Naz acayıp aştı .aAfonso oldugunu öğrendı peşınden gıttı.Tutuştu tabıı alfonsonun bınlece haranı ve ex sevgılısi var.Ama o dunyaca meshur alfonsonun onu sevdıgını bılıyor, (bılıyorda çocugun burnundan getırıyor o ayrı ) bırtek duymak ıstıyor çin atasozu bayagı sey açıkladı ama anlyana
6-Ebrucum yorumunu beklıyoruz.
7-Tabııkı Naz bırsey yapayacak çünkü Hulusıler gelecek.
8-Tüm yalancı yarim ekıbıne özellıle Suna Pekuysal ve senarıstlere çok çok çok teşekkür ederim.
hep destek tam destek sevgıler.....
Aslında ben bu diziyi izlerken her bölümünde gülmekten kendımı yerlerden topluyorum...çok eğlenceli...aslında romantık komedi değil,sadece komedi...:img-yes: dün akşam ak koyun kara koyun netleştımı aslında önümüzdeki hafta daha bi belırginleşecek...çünkü tarık tekelioğlu kimliğide netleşmesi lazım..ve ve evde tarığın hulusi ile artık yüzleşmesi lazım...çünkü tarık naza akşam yıne kıvırdıda kıvırdı..ya kız edepsiz falan ama çok da saf,tam sazan...kandı yıne...canım ya...esas tarık tekelı olduğunu söylediğinde yada yakalandığında ne olacak...naz alfonsoyu sindirdi ve hatta neden daha önce söylemediğinden dolayı rahatsızlık duydu...asıl TTçıknca ortalık cadı kazanı..:img-help:...suna pekuysal çok tatlı ya...netıce abla çok komiktı çok..:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 bye
Günaydın Arkadaşlar,
Muhteşem bir bölümün ardından ne denilebilirki,tüm yalancı yarim ekibini kutluyorum,dizimizin ve oyuncularının hakettiği ödülleri alabilmesi için bir hatırlatma yapmak istiyorum...
Geleneksel "Altın Kelebek TV Yıldızları Yarışması Ödülleri"nin 34'üncü yılı, yine görkemli bir şekilde kutlanıyor. Her yıl olduğu gibi bu yılın zirvesindeki sanatçıları yine siz belirliyorsunuz. Oylamaya katılmak için altinkelebek internet adresindeki formları, en geç 02 Nisan 2007'e kadar bize ulaştırmanız gerekiyor. Böylece sizin seçtiğiniz adaylar, zirveye çıkacak.
Alıntı
pas.si.on79
29-03-07, 10:52
Merhabalar,
Tekrar seyrettikten sonra sanırım bazı şeylere daha net bakabilirim. Ama Burçin arkadaşımızın fragman analizleri hatta son dakika tahminleri tuttu.Onu bu başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.
Zeyno cuğum soruları cevaplamışsın teşekkür ederim.Rasida önce sağlık..Teşekkürler fedakarlıkların için...
Burçinciğim o kabinde basıp yuuuh dediği sahneye ben de çok güldüm.öyle bir durumda Naz çok şirindi... Tekrar perdeyi açışı... :img-hyste
Tarıkın Naz a bir açıklama yapması gerekirken birşey dememesine şaşırdım.Bu sefer Naz aktif oldu. Yaaa bir de elinde anahtar Birşey Unutmuşsun yok mu? üzülürken gülmeye başladım.:img-hyste
Adam bırakıp gidiyor.Naz Tarıkın peşinden gidiyor. Naz gelmeseydi Tarık Nazı arardı mutlaka... Ama Naz elinden kaçırmamak için Halasına bile Tarık elden gidiyor diyecek kadar açıldı..
TArık babasını görünce ordan ani bir dönüşle kaçıp gitmesine Hulusi bakakaldı.Annesi de ilk defa Alfonso olduğu için sevindi. Yoksa babası Tarıkın gırtlağına yapışacaktı.. Aslında Hulusi bence Tarıka sarılacaktı...ya neyseee
Artık Nazın ünlü bir şoförü var.ÜMiti dediği gibi dünyanın en ünlü şoförü Naz ın oldu...
Tarıkın o söylediği çin atasözü doğru mu yoksa Yalancı Yarimizin yalanlarından biri mi..Yoksa Yalancı Yarimiz bizi de kandırıyor:img-hyste
O sözden sonra anlamıştır bence.Yoksa 700 ytl maaşla çalışırmıydı.Eline o kadar iş fırsatları geçti.. Niye gitmedi... değil mi yani..NAz da bunun farkında...
Tarıkla Naz son sahnede o kadar güzellerdi ki umarım..haftaya onlar için biraz romantik sahneler olur.. Tabi Tarık sofia dan kurtulursa.. Naz Tarıkın Sofia ile ilgili söylediklerine inanırsa..İnanır geçmişe mazi..:img-hyste der bizim Naz..
Şimdi İtalya yolları görünür mü bilmiyorum. Doğum günü diyoruz da her bölümde 1 yada en fazla 2gün olarak gidiliyor.Dolayısıyla Nazın doğum gününe yaklaştık gibi.. Umarım güzel bir doğum günü olur..Belki TArık gidecekken vazgeçer falan...
herkese günaydın oh be nihayet eski moduma girdim dizimiz o ilk bölümlerdeki
havasına geri döndü yine zekice hazırlanmış replikler, espiriler, kahramanlarımızın performansaları, yan karakterlerin tercübelerini konuşturup ortaya heyecanlı ve sürekleyici bir bölüm çıkartmaları beni oldukça keyiflendirdi
ve inanırmısınız dün abimlerdeydim abim maç seyredecek diye ben bi saat önceden başladım (bunu söylemek hiç hoşuma gitmesede) yalakalık yaptım hizmette kusur etmemeye çalıştım maç başlayınca kanalı değiştirmesin diye bi taraftan da dua ediyorum ne olur güzel bir bölüm olsun sıkılmayalım diye ay neyseki dualarım tuttu abim maç başlarken bırakın kanal değiştirmeyi reklamda bile maça fazla bakmadı hele 2-0 olunca hiç bakmak istemedi tabi banada gün doğdu neyseki sonra 2-2 olmuşuz bunada çok sevindim.:happy0064
şimdi tek isteğim ne olur artık bu kadar ilerleme olduktan sonra tekrar başa sarmayın bu tempoyu biraz daha yükselterek devam ettirin bizlerde böyle keyifle izleyip yorum yapalım oh be :img-hyste :happy0064 çoooook mutluyum çok
naz bu defa gerçekten korktu tarığın gidişinden.tarık öyle bi çıktıki evden..kız şoka girdi resmen..istifamın kabulu dedi teli kapadı,çantayı sırtladı gitti..naz şoke oldu..elinden oyuncağı alınan çocuklara döndü resmen..çünkü şimdiye kadar bir sürü olaya rağmen tarık hiç gitmemişti..bide öğrendiği gerçek.yani alfonso istese hemen italyaya gider .nasıl tutacak elinde...tam panik oldu naz..:)
pas.si.on79
29-03-07, 11:11
naz bu defa gerçekten korktu tarığın gidişinden.tarık öyle bi çıktıki evden..kız şoka girdi resmen..istifamın kabulu dedi teli kapadı,çantayı sırtladı gitti..naz şoke oldu..elinden oyuncağı alınan çocuklara döndü resmen..çünkü şimdiye kadar bir sürü olaya rağmen tarık hiç gitmemişti..bide öğrendiği gerçek.yani alfonso istese hemen italyaya gider .nasıl tutacak elinde...tam panik oldu naz..:)
Abla Naz hayretlere garkoldu gark.....İşte sanırım Uğur Kedinin demek istediği buydu.:Kimse bilmezse Alfonso olduğunu duracaktı.Ama babasının ve Ümitin sesini duyunca istifamın kabulunü demesine şaşırdı.Demek ki Tarık burdan gitmek istemiyor diye.. Yoksa Yalan falan onun umrunda değil.Tarık yanında olsun yeter... Eee haklı da....:img-in_lo
Dün gece güzel bir bölüm seyrettik,heyecan dozu yerindeydi,özellikle sona doğru merak içinde izledik ve öylede bitti,ama daha önce yaşananTarık ve Naz arasındaki yakınlaşmanın unutulması ,yok sayılması garip oluyor.. Neyse bundan sonra bizi heyecanla izleyeceğimiz güzel bölümler bekliyor sanırım,yakalanan bu tempo gittikce artmalı artık...:img-wink:
Abla Naz hayretlere garkoldu gark.....İşte sanırım Uğur Kedinin demek istediği buydu.:Kimse bilmezse Alfonso olduğunu duracaktı.Ama babasının ve Ümitin sesini duyunca istifamın kabulunü demesine şaşırdı.Demek ki Tarık burdan gitmek istemiyor diye.. Yoksa Yalan falan onun umrunda değil.Tarık yanında olsun yeter... Eee haklı da....:img-in_lo
haklısın alfonso yalanı umurunda değil.çünü hem nazın hemde ümit in hoşuna gitti bu alfonso işi..
ama tarık tekelioğlu olduğu ortaya çıkınca naz da ümitte tarık ve filizle olan
ilişkilerinde zor günler geçircekler..o zaman yalan söylemesi ciddi problem olacak bence..
tarığın yapması gereken de buydu."alfonso hakkında konuşmamız lazım" demesi gerekiyodu ve ümit ve vahi'nin bilmesini istememesi naz'ın yanında çalışmaya devam edeceği sinyaliydi fakat ümit ve vahi öğrenince o evde durmak hata olurdu. sonunda istafını etti. hem de hiç arkasına bakmadan. hatalıydı ve hatasının bedelini de işten ayrılarak ödedi.
tarık'tan beklendik davranışı gördük, fakat beklenmedik davranış naz'dan geldi. "istifa" lafını duyunca nasıl da şok oldu. peşinden koştu bulamayınca gözyaşı döktü. aklına gelen ilk yere, onu bulabileceğini düşünerek hemen gitti. onu geri işe döndürebilmek için. kırk yıl düşünsek alfonsoyu öğrendikten sonra naz'ın bu kadar iyi niyetli bi tavır sergileyeceği aklımıza gelmezdi. demek ki aşk insana en büyük nefretleri bile unutturabiliyomuş.
naz sonuçta tarığı kovamadı. babasını ve ümit'i ikna etmeye çalışacak, alfonso olmadığı konusunda. ve sadece kendisi bilecek "tarığın gerçek alfonso olduğunu". bengi abla dediğin gibi naz'ı daha zor bi görev bekliyo artık. şoför tarığı elinde zor tutarken artık alfonso tarık nasıl tutacak bilemiyoruz.
alfonso gerçeğinin ortaya çıkmasının avantajları ve dezavantajları neler oldu onlara bi bakalım;
avantajları
1- artık kıskançlık oyunları olmayacak naz tarafında. ünlü şarkıcı, zengin çocuk gibi, tarık'la yarış yaptıracağı oyunlar bitti. tarık hem ünlü, hem zenginliği elinin tersi ile itecek kadar gönül zengini, hem de yakışıklı.
2- tarık, naz'ın kaprisleri konusunda rahatlayacak.
3- tarık 3 kimlik bunalımını 2 ye düşürmenin rahatlığı içinde olacak.
4- en önemli avantaj bence bu, naz için artık şoför tarık olmayacak. "o şoför aşık olamam söyleyemem" gibi kabullenememe sorunu kalmayacak. babası ve ümit'e göre şoför ama naz'a göre artık "tarık".
5- naz ve tarık'ın ilişkilerinin adının konması için zemin hazırladı. artık daha rahat duygular açığa çıkabilecek.
dezavantajları
1- en büyük dezavantaj sofia, elinde kanıtları var ve sicilya'da mafya tanıdıkları var. büyük sorun olacak.
2- naz'ın alfonsoyu öğrendikten sonra tarığa belki aşk cümleleri söylemesi, tarığı incitebilir. "meğer ünlü olduğumu öğrenince sevecekmiş" diye.
3- naz, ümit ve babasından gerçeği saklamanın zararlarını görebilir.
4- en büyük korkum da, naz'ın "tarık çok ünlü birisi" diye ona karşı biraz çekingen ve soğuk davranma gibi düşünceyi aklına sokması.
Arkadaşlar bilginize
31 Mart 2007 Eurostar'da
02:30 Geniş Zamanlar Yerli Dizi
04:50 Yalancı Yarim Yerli Dizi T.Saati İle 05:50
08:30 Çarli Yerli Dizi
19:00 Kader Yerli Dizi
21:30 Geniş Zamanlar Yerli Dizi
23:30 Yalancı Yarim Yerli Dizi T.Saati ile 24:30
Dizimizin tekrarları mevcut haberiniz olsun
Ancak şu da unutulmamlı ki Geçen pazartesiden düne kadar Ztar Tvnin Yalancı Yarimden hemen sonra Kader Özeli yayınlayacağını duyurmuştu bir de baktık ki Üç günlük tanıtım yapılmamışçasına Kader'in yerini son dakika değişikliğiyle Kaybolan Yıllar alıvermiş. Ztar bu sağ gösterip sol hep sol:img-hyste :img-hyste takıldı herhal (ben bu iki dizininde seyircisi değilim)
pas.si.on79
29-03-07, 12:08
[QUOTE=tarik_naz;2804865]
dezavantajları
2- naz'ın alfonsoyu öğrendikten sonra tarığa belki aşk cümleleri söylemesi, tarığı incitebilir. "meğer ünlü olduğumu öğrenince sevecekmiş" diye. 3- naz, ümit ve babasından gerçeği saklamanın zararlarını görebilir.
QUOTE]
Serdar çok doğru analizler.Hepsinde haklısın..Ama ben dezavantajlar ikincinin pek öyle olacağını sanmıyorum.Yani Naz kesinlikle Tarıka aşk cümleleri söylemez.Tarıktan bekliyor bu tarz şeyleri.. Ya da lafı açıyor.Ama sonucu Tarıka bırakıyor.
Örneğin 33 de dağevinde hep Tarıktan ilk adım beledi. Sandal muhabbetlerinde hatırlarsın Tarık yaklaştı sarıldı o da sarıldı.ONdan öncesinde ilk dağevini hatırlatmak öpüşme olayına girmek için Naz o olayı anlatmasını istedi.
Ancak Tarık söylerse Naz da karşılık verir.Dolayısıyla o sorun pek olmaz gibi..hem de kızın hakkını yemeyelim her nekadar şoför Tarık dese de o kadar kıskançlıklara rağmen hep afetti.. Tek duygusal anlamda değil de her zaman anlayışlı oldu.
sevgili gamze zaten "belki" dedim. naz her zaman ilk adımı tarık'tan bekliyo o doğru ama, belki tarığı şaşırtıp güzel sözler söylerse işte o zaman tarık incinir. şoför tarıkken de güzel sözler söyledi ama geneli "gitmeni istemiyorum" şeklinde sözlerdi. ama bu saatten sonra aşka dair ani tavır değişikliği tarık da ister istemez bu düşüncenin oluşmasına neden olabilir.
ama naz'ın alfonsoyu takacağını düşünmüyorum. naz'ın tek rahat edeceği konu, şoför kompleksinin ortadan kalkması oldu.
ayrıca vahi ve ümit'in de bundan haberdar olması bi bakıma iyi oldu. şimdi istermisiniz vahi falan kızına tarığa iyi davranması için nasihatlar versin. özellikle ümit, tarık ve naz'ın çıkmalarını sağlamak için çaba göstersin :)
çok güzel olurdu yaa.
pas.si.on79
29-03-07, 12:48
serdar tamam haklısın olur olur.Naz bu... KAfası yine karışır mı karışır.. Oyle birşey olursa;yine söylecek sözü hazır. ilk defa bir ünlü benim şoförüm .:img-hyste Aramızdaki ilişkiyi anlamayamıyorum.Biz neyiz Tarıkk :img-in_lo belki de o davranışlar iyi bile olabilir..Gerçi herşeyi bizimkiler yüzüne gözüne bulaştırıyor ya.. yine olsun..Bekleyip görecez...
serdar tamam haklısın olur olur.Naz bu... KAfası yine karışır mı karışır.. Oyle birşey olursa;yine söylecek sözü hazır. ilk defa bir ünlü benim şoförüm .:img-hyste Aramızdaki ilişkiyi anlamayamıyorum.Biz neyiz Tarıkk :img-in_lo belki de o davranışlar iyi bile olabilir..Gerçi herşeyi bizimkiler yüzüne gözüne bulaştırıyor ya.. yine olsun..Bekleyip görecez...
bide şu olabilir..naz , ortamlarda havalanabilir dış çevreye karşı:) mesela yürüyüşü bile değişebilir..kendi biliyor ya..alfonso benim şöförüm varmı sizde böyle şöför havalarında olabilir:img-hyste
çoook güzel bir bölümdü..çok keyif aldım diyebilirim..her dakikasında güldüm..
bu bölümü güzel yapan en büyük etken hareketli bir bölüm olmasıydı...insanlar monoton giden olayları sevmiyorlar..alfonsoydu istifaydı tarıkın babasıyla karşılaşmasıydı sofiaydı derken bi baktım bölüm bitmiş..
naz şok oldu tabi çok normal..sevdiği adamın hergün bi yalanını öğreniyor..yalancı olduğu halde ondan vazgeçemiyor..oda büyük bi çelişkide..duygularını açılamaması sadece şöfor olmasından dolayı değil güven probleminden de oluyor biraz..
ben açıkçası Naz'ın bu saatten sonra Tarık'a iyi davranması,güzel sözler söylemesi taraftarı değilim..beni bozar..:)nazıda bozar..Nazın böyle şeyler yapacağınıda pek düşünmüyorum(inş yanılmam)..
gelelim sonuna..ee tabiki öğrenmeyecek..ya filiz yada hulusiyle belgin gelcek..
sofia konusuna gelince..o kağıtta ne yazıyordu çok merak ediyorum..destan yazmamıştır heralde..özür dilemiş olabilir..onuda öğreniriz öbür bölümde..
alfonsonun ortaya çıkması çok iyi oldu..Tarıkı büyük bir yükten kurtardı asıl kıyamet tekelioğlu olduğunu öğrendiğinde kopacak tabii..
kısacası dolu dolu bir bölümdü..bu arada Naz güzel ağladı bu hafta beğendim yani geçen haftaya nazaran süperdi bile:)
bide şu olabilir..naz , ortamlarda havalanabilir dış çevreye karşı:) mesela yürüyüşü bile değişebilir..kendi biliyor ya..alfonso benim şöförüm varmı sizde böyle şöför havalarında olabilir:img-hyste
tabi dizi komedi dizisi olduğundan böyle birşey söz konusu olabilirr...:)
bu artık iyice havalara girer..girdiği ortamlarda Tarıka iyi davranmaya başlar..ümit 2 bile olabilir hatta..naber alfonso tarzı konuşmalar falan..:)
aman tanrım..olmasın böyle bişi..dediğim gibi nazı bozar bu işler..racona ters:):)
Starda Cumartesi günü Geniş zamanlardan önce dizi var ama hangisi olduğu yazmıyor, stara mail attım cumartesi günü Yalancı Yarimin tekrarı yada bir özel bölümü olsun diye. Eminim Kader'e ayrılmıştır o kontenjan ama .........
mehraba arkadaşlar uzun zamandır siteye giremiyordum pc bozulmuştu artık okuyup yaza bileceğim ben dünki bölümü çok beğendim ama retingler daha iyi olabilirdi bence sofiya bukadar çabuk gitmez bence paranın peşinde yani dahahaftaya buradabence naz nasıl davranır ben bilemiyorum bence haftaya sofiya nazın evine gelecek bence tarık bir süre ortadan kaybolması gerek bence tarık nazve ümiten yardım istiye bilir bir kaç günlüğüne biyerler gitmesi gerekse tabiki nazla birlikte ne güzel olur bence belgin birşey demez oğluşunun italyaya gitmesinden iyidi nazla olması ama nasıl olur tarıkla naz yanlız bir dağ evi bence çok güzel olur sizler ne dersiniz romantik bir ortam ve ikisi yalnız bence çok güzel olur bakalım haftaya neler olacak bekleyip göreceğiz
love-angel
29-03-07, 15:08
dün akşam ki bölüm gerçekten güzeldi o kadar çok şey olduki ne ara başladı bitti anlayamadım hala etkisindeyim ayrıca bu tarıkta bu yalanlar olduğu sürece onun sırtı yere gelmez beş dk yeni bi senaryo yazıo hemen şuana kadar söylediği yalanları birleştirsek istanbula 3. köprü olur heralde yada italyaya çıkan bi yol nazın tarığı dinlerken verdiği tepkilerde en az tarığın yalanları kadar güzeldi daldığında sandelyeyi kaldırıp anlat die zorlamamlar tam dalcakken dürtmeler falan ama sofiadan daha kurtulamadık bence elimde kanıtlar var diodu yani resimler var o resimler ortalığı bayağı karıştırabilir bunun sonunda tarık ve hulusi barışabilir bile buarada şu mamalar olayını sofia dan duyunca koptum her karede ayrı bi olay vardı ben takip edemedim walla
melek.sarigil
29-03-07, 15:46
Heyecan, heyecan, heyecan...
Müthiş bir bölümdü..
Arkadaşlarımızın yorumlarıyla avantaj ve dezavantaj olasılıklarını göz önünde bulundurdukca yeni bölümü iple çeker oldum. Naz Tarığın cebinde ne bulacak, aile fotoğrafını mı? yoksa nufus cüzdanımı?
Filiz, Ümitin hangi gerçeği öğrendiğini henüz bilmiyor, bide bu karmaşa arasında Tarık Tekelioğlu gerçeği ile Filiz çıkarsa ortaya buyrun bakalım.. Kimbilir daha ne yalanlar söylenmek zorunda kalınacak, önümüzdeki bölüme yürek dayanmayacak gibi...
YAA PARDON DÜN YAZDIMA EKLEMEK İSTEMİŞTİM AMA OLMADI O YÜZDEN
BAŞTANYOLLAMAK İSTEDİM PARDON...
HULİSİ VAHİ İKİLİSİNE ÇİFT BASTON OPÖROSYONU TUTMADI
BİZİN HACER ABLAYLA NETİCE HALA BAYA KOMİKLER YE HILİSİYLE VAHİ Yİ ÇAGRIORLAR BİZİM İKİ BİZİMİ DEMESİYLE HATİCE ABLANIN PATLATIGI ESPİRİ SÜPERDİ KOPTUM ORDA:img-hyste
HULİSİ: BİZEMİ ÇAGIRDIN HACER ABLAM
HACER ABLA: YOK HATİCENİN HULİSİ VE VAHİ ADINDA İKİTANE KEDİSİ VARDA ONLARI ÇAGIRDIK:img-hyste :img-hyste
HELE VAHİNİN HACER ABLAYLA HULİSİLERİ YEMEGE ÇAGIRMASI HULİSİNİN ARABADA BOSTONLA DÖVMESİNE NEDEN OLDU AMA SONUNDA HULİSİ KAZANDI:happy0064
AKŞAM YEMEGE GİTMELERİ BELGİNİN SİNİR KIRİZLERİ GEÇİRMESİNE NEDEN OLDU YAAA
DİZİNİN BİTİŞİDE GÜZELDİ NAZIN TARIGIN MONTUNUN CEBİNİ KARIŞTIRMAK İÇİN ATTIGI YALANDI NAZ'IMIZDA GİTTİKCE YALANCI YARİMİZ TARIGA BENZEMEYE BAŞLADI
AYŞENİN MUTFAGIN KAPISINDA TARIKLA NAZI DİNLEMESİ SONRA TARIGA YAKALANMASI YAA AMA TARIK'IN EVE GİRDİGİNDE EVDE KİMSE YOKTU
DEMEKKİ SAKLANMIŞ AYŞE
ATARIGIN AYŞEYİ GÖRÜNCE YÜZ İFADESİ OFOFF
TARIK:NE ZAMANDAN BERİ BURDASIN SEN
AYŞE:SEN KAPORTAJI OLDUGUNDAN BERİ
ORDAN NAZIN POŞET ÇAYDA OLUR DEMESİ ONDAN SONRA KALKIPTA TARIGIN MANTUNUN CEBİNİ KARIŞTIRMASI AMA CÜZDANI BULAMAMASI (YADA BANA ÖYLE GELİYOR YÜZ İFADESİNDEN)
AYYY SÜPERDİ BU BÖLÜMTEKKELİMEYLE YAAAA HAA BİDE BARIŞ IMIZA NEY GİYSE YAKIŞIYOR BELGİNİN SEÇTİGİ OO KIYAFETLER SÜPER OLDUU
BEN BOŞUNA DEMİYORUM ARKDAŞLARIMA BARIŞ YÜRÜYEN KARİZMA DİYEE:img-hyste ŞİMDİ GELMEZ ÇARŞAMBA
AYYY NELER OLCAK ACABA GELECEK HAFTA SEYREDERKEN HEYECANDAN ÖLDÜM BEKLERKENDE MEREKTAN ÖLCEM ANLAŞILAN
FİLİZİN TARIGI YANLIŞ ANLAMASI SONRA ÜMİTİ ARAMASI DEDİM İŞTE TARIK'TAN DEGİL AMA FİLİZ'DEN ÖGRENECEKLER DİYE AMA ÜMİT İZİN VERMEDİİ
ÜMİT: TAPTIGIM ÇOK SEVDİGİM ÖRNEK ALDIGIM BİRİSİ BEN SENİ SONRA ARIYACAGIMDİYE KAPATMASII
OH DEDİM ÜMİT FIRSAT VERMEDİ VERSEYDİ BİZİM FİLİZ SÖYLEYECEKTİİ
FİLİZ: ÜMİT TAPTIGIM ÇOK SEVDİGİM ÖRNEK ALDIGIM KİŞİ DERKEN BENİM SORUMSUZ (BURDA BİR KELİME DAHA VAR AMA HATIRLAYAMADIMKUSURA BAKMAYIN HATIRLAYINCA YEZARIM ARKADAŞLAR) ABİMDENMİ BAHSEDİYOR...
YANİ SENARİSTLERİN VE OYUNCULARIN ELLERİNE KOLLARINA AYAKLARINA SAGILIK YİNE SÜPER BİR BÖLÜMDÜ
ŞİMDİDEN ÇARŞAMBA YI İPLE ÇEKİYORUM
ALLAHIM BU NASIL BİR BÖLÜMDÜ HEYECANDAN ÖLDÜM BİTTİM
NEYSE ARKADAŞLAR BENDEN BUKADAR İLK MESJIMDA BUKADAR UZUN YAZDIM NEYSE BİRKEZDAHA SENARISTLER VE OYUNCULARA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM :img-clapp bye
Evett ne güzel bölümdü dimi ya :))) Alfonso da ortaya çıktı:good: çok yakında Alfonso Naz'ın kulağına "Ti amo" şeklinde fısıldayacaktır:img-in_lo eh ne de olsa bizim dizimizde böyle şeyler aleni söylenmiyor:img-blush ben Netice haladan çok umutluyum inşallah çok hayırlı olaylara vesile olacak Hulusi'den gözlerini almayı başarabilirse =))))
Gelelim esas meseleye daha doğrusu benim artık çok ama çok görmek istediğim birşeye,tamam iyi hoş Alfonso ralliye tövbe ettim diye söyledi Naz'a ama aslında yalan yani ne tövbesi bırakmaya mecbur kaldı ondan..her neyse bugüne kadar birçok grup kuruldu bu forumda.ben de birkaçına üyeyim ama şimdi ben de bir tane kurmaya karar verdim...grubumun adı "YYRİİG"(Yalancı Yarim de Ralli İzlemek İsteyenler Grubu)...evet siz de otomobil sporlarını seviyorsanız,benim gibi dizi de şöyle en sıkısından en güzelinden bir ralli sahnesi istiyorsanız,Alfonso'yu pistlerde görmek istiyorsanız grubuma bekliyorum sizi:img-cool2 hem ayrıca olaya şu açıdan yaklaşın;bizim dizimizde ralli sadece bir spor değil aslında gizli bir romantizm destekçisi,eğer bir ralli olursa ve o rallide Alfonso bi 8 takla daha atıp kaza yaparsa,o zaman seyreylelim Naz kızımızı...nasıl da melodram olur ya:good: çok büyük bir kaza ardından Tarık'ı kaybettiğini sanan Naz'ın feryatları:sad53:,tamam biraz acıklı olacak ama sonunda da mutlu son olacak:good:
aynen katılıyorum cave_77 bende artık sıkı bi yarış görmek isteyenlerdenim.. Alfonsooooooo seni pistlerde görmek isteriz...:happy0064
akşam o dar alanda ki dönüş çok iyiydi Hulusi görmedi bile yanından geçtiğini g şu çocuğun geleceğiyle oynadın bıraksaydın ortalığın tozunu attıracaktı
Baştan beri söylüyodum hep diziye biri girse de şu nazın aklını başına getirse diye nam-ı diğer Netice hala bunu başaracak gibi:img-yes: hele dünkü asa olayından sonra çok umutluyum:img-hyste ne diyelim tarığın yapamadığını hiç değilse Netice hala yapıyo:good:
cyberturk54
29-03-07, 16:19
bu bölüm okadar dolu dolu geçtiki..2 saat nasıl geçti anlıyamadım..
alfonsoya artık hoşgeldin diyoruz..inşallah gelecek bölümlerde arkadaşlarında istediği gibi pistlerde görebiliriz..neden olmasın..diziye döneccek olursak..nazın ben daha çok tepki vermesini bekliyordum..bir kaç kez ağladı sonra pek birşey olmamış gibi kurnazca davranarak daha fazla yalan olup olmadığını araştırmaya koyuldu..tarıktan çay isteyene kadar gerçekten çok saf rolü yaptı ben bile inandım :img-hyste ama son sahne yokmu..ahh dedim bu kızlar böyle işte..kadın aklı bazen çok kurnaz oluyorlar:img-hyste
Evett ne güzel bölümdü dimi ya :))) Alfonso da ortaya çıktı:good: çok yakında Alfonso Naz'ın kulağına "Ti amo" şeklinde fısıldayacaktır:img-in_lo eh ne de olsa bizim dizimizde böyle şeyler aleni söylenmiyor:img-blush ben Netice haladan çok umutluyum inşallah çok hayırlı olaylara vesile olacak Hulusi'den gözlerini almayı başarabilirse =))))
Gelelim esas meseleye daha doğrusu benim artık çok ama çok görmek istediğim birşeye,tamam iyi hoş Alfonso ralliye tövbe ettim diye söyledi Naz'a ama aslında yalan yani ne tövbesi bırakmaya mecbur kaldı ondan..her neyse bugüne kadar birçok grup kuruldu bu forumda.ben de birkaçına üyeyim ama şimdi ben de bir tane kurmaya karar verdim...grubumun adı "YYRİİG"(Yalancı Yarim de Ralli İzlemek İsteyenler Grubu)...evet siz de otomobil sporlarını seviyorsanız,benim gibi dizi de şöyle en sıkısından en güzelinden bir ralli sahnesi istiyorsanız,Alfonso'yu pistlerde görmek istiyorsanız grubuma bekliyorum sizi:img-cool2 hem ayrıca olaya şu açıdan yaklaşın;bizim dizimizde ralli sadece bir spor değil aslında gizli bir romantizm destekçisi,eğer bir ralli olursa ve o rallide Alfonso bi 8 takla daha atıp kaza yaparsa,o zaman seyreylelim Naz kızımızı...nasıl da melodram olur ya:good: çok büyük bir kaza ardından Tarık'ı kaybettiğini sanan Naz'ın feryatları:sad53:,tamam biraz acıklı olacak ama sonunda da mutlu son olacak:good:
beni de gruba ekle cave...
bence naz tarık ın cebinde kendine ait bir şey bulup şaşıracak..ayrılırken benden hatıra almış mahiyetinde bir GARK olma beklerim ben şahsen...tabi Tarık da mutfaktan çıkar eşşek değil ya çayla gelir..
ben artık RALLİ izlemek istiyorum yaa...ya baştan hiç karıştırmayacaklardı ralli işini yada madem karıştırdılar şöyle adam gibi bikaç ralli yarışı seyrettirsinler....
cancan00619
29-03-07, 16:21
Katılıyorum bu gruba. Yok ama tarık kaza yapmasın sadece ben de güzel bir ralli sahnesi izlemek istiyorum. Yine de birşeyler olabilir. Hadi bakalım tarık alfonso kimliğini kullan biraz.
cave, alfonso'nun ortaya çıkması, aşkın formatını çok değiştirecek çokk. birbirlerine bakış açıları değişti artık. tarık, hangi kimlikte olursa olsun naz'ın ondan vazgeçmeyeceğini, naz da ne olursa olsun tarık'tan vazgeçemeyeceğini anladı. birbirlerine sevgi olarak milim azalma yok, ama güven konusunda naz da şüpheler oluştu ister istemez.
yarış konusuna gelince, ben ralliyi pek izlemem ama feci formula 1 hayranıyımdır. ama dizi de ralli görmeyi, heyecanlı bir ralli yarışı görmeyi çok isterim. düz yarış olmasın bu sefer ki. kaza olsun isterim ama malum mütevazilik :( arabaya kıyabilirler mi. daha doğrusu paraya kıyabilirler mi.
tarık'ın kaza yapmasına gelince, motorsiklet kazasından sonra, tarığın cenk ile yarışında arabayıı zor durduruşundan sonra naz'ın endişesini görmüştük. hele bir de tarık kaza yaparsa ve önemli bir kaza yaparsa kız perişan olur. şimdiye kadar 30.bölüm ve belkıs'ın gidişi hariç diziyi dramatikleştirmediler. acı, gözyaşı, feryat, figan bize göre değil. naz'ın gözyaşlarını görüyoruz zaman zaman ama o da sevgi gözyaşları. sevgiyi acıya dönüştürmek dizinin havasını değiştirmek demektir ve bunu da yapacaklarını sanmıyorum.
ama kesinlikle heyecanlı bir yarış bekliyorum. belki italya da, belki de burda.
Baştan beri söylüyodum hep diziye biri girse de şu nazın aklını başına getirse diye nam-ı diğer Netice hala bunu başaracak gibi:img-yes: hele dünkü asa olayından sonra çok umutluyum:img-hyste ne diyelim tarığın yapamadığını hiç değilse Netice hala yapıyo:good:
netice hala, ümit' e demişti zaten, "tam anneniz bu kıza terbiye vercekken aramızdan ayrıldı" diye. demekki naz'ın terbiyesi yarım kalmış ya da hiç başlamamış. :) bu da demek oluyor ki naz terbiyecisi netice hala süper işler yapacak.
- naz'ı yola getirecek (sinirli, şımarık olması konusunda)
- tarık'a yakın olması, hele bir de alfonso olduğunu öğrenmesi, naz ile tarık ilişkisi açısından çok iyi olacak.
- hacer anne, ile belgini daha da yakınlaştıracak. yeni bir şeytan üçgeni oluşmasını sağlayacak "vahi-belgin-hacer", çekişme olacak.
- hulusi'ye yeni dertler açacak
- türk mafyasının maması olarak şanı dünya da duyulacak "taht gibi koltuğunda dünyayı yöneten kadın" :)
ama kesinlikle heyecanlı bir yarış bekliyorum. belki italya da, belki de burda.
Ya ben kazayı falan es geçtim Serdar,olursa olur o senaristlerimize kalmış birşey ama esas benim istediğim;bir ralli sahnesinin olması,şöyle gerçekten adrenalin dolu bir yarış...böyle hop oturup hop kalkalım :)))
şimdi bu naza tarık'ın alfonzo olduğunu öğrendikten sonra
1-vahi ve ümüte ne yalan atacak
2-tarık sofia'ya ne yazdı ve bu kızı bir daha görecekmiyiz.
3-hulusiye takan namı değer netice hala belgine taktığı için belgin tarıkla nazın peşini bırakacakmı
4-tarık şöförlüğe dönüp nazla bir başlangıç yapacakmı(duygusal olarak)
5-tarık albüm yapacakmı yaparsa bu dizimizin gidaşıtı değiştirecek naz ne yapacak hem ünlü alfonzo bide popçu tarık
ahanda gelde çık işin içinden anlayan beri gelsin çok soru var çokkkkk:img-in_lo
Tek kelime ile muhteşem bir bölümdü, başka ne denirki.
Tek dileğim önümüzdeki bölümlerin bu bölümü aratmaması, çok daha heyecanla devam etmesi.
Teşekkürler, YALANCI YARİM tüm ekibine.
Seni çok seviyorum BARIŞ AKARSU, akşam muhteşemdin.
3-hulusiye takan namı değer netice hala belgine taktığı için belgin tarıkla nazın peşini bırakacakmı
5-tarık albüm yapacakmı yaparsa bu dizimizin gidaşıtı değiştirecek naz ne yapacak hem ünlü alfonzo bide popçu tarık
ahanda gelde çık işin içinden anlayan beri gelsin çok soru var çokkkkk:img-in_lo
soru çok da çok
6- naz, ayşe'nin de evde olduğunu öğrenecek mi? öğrenirse ne tepki verecek?
7- filiz pot kıracak mı?
8- sofia o fotoğrafları sicilyaya gönderecek mi?
9- sicilya işe karışacak mı?
10-ayşe-sadri evlenecek mi? :))
çike senin sorularına cevap vermeye çalışırsak
1- tarığın alfonso olduğuna 1 dakikada inananlar, 1 dakikada da doğru olmadığına inanırlar heralde.
naz: yaaa kusura bakmayın, kızın biri tarığa alfonso alfonso dedi, fotoğraflarını gösterdi. ben de inandım.
vahi: şimdi neden inanmadın?
naz: meğer fotoğraftaki kişi gerçek alfonsoymuş
ümit: naz saçmalama. tarık, alfonsoysa tabi fotoğraftaki tarık olacak, tabi alfonso olacak
naz: dur sonunu dinle fotoğrafların tarihi 1 ay öncesine ait.
vahi: şimdi anladım. 1 ay önce tarık bizim yanımızdaydı.
ümit: tühh, gitti desene paralar
naz: ne yazık ki (içses) oh bee
vahi: peki tarık neden işten istifa etmek istedi.
naz: inandığım için.
ümit: neye?
naz: ayy ümitt, tarığın alfonso olduğuna tabiki. oğlana çok kızdım, gururum incindi. bana resmen iftira atıyolar, bu benzerlik canıma tak etti diye ayrılmak istemiş.
vahi: helal olsun tarığa.
ümit: vallahi helal olsun. adam haklı alfonsoya benziyo diye başına gelmeyen kalmadı.
2- sofia daha çıkmaz diziden, uğur kedi tarığa italya yolları gözükecek dediğine göre var bişeyler kesin
3- belgin bence naz'ı kabullendi. çünkü ikisi de tarığın iyi olmasını istiyo. bunu belgin de farketti. tarığın iyi olmasını isteyen bi kıza hayır diyemez heralde..
4- tarık şoförlüğe dönecek ve romantik anlar bence şimdi başlayacak gibi. eee ne de olsa şoför tarık ismen var ama, naz'ın bakış açısında artık yok.
5- naz: sen alfonso olarak zaten ünlüymüşsün, şarkıcı olup daha da ünlü olup ne yapacaksın. hem şarkıcı olursan seni tanırlar, mazallah alırlar italyaya götürürler. ben ne yaparım sonra
tarık: kendinize başka bir yalancı şoför bulursun
naz: bu bünye başka bir yalancıyı kaldıramaz
tarık: iyi o zaman
naz: iyi o zaman deyip de yalan söylemeye devam edersen gün gelir seni de kaldırmaz söyleyim.
pas.si.on79
29-03-07, 17:04
çike, uğur kedinin 37 yeni başlangıçlar olacak derken kast ettiği de buydu sanırım.Bizi sorular başbaşa bıraktılar..
Sevgili senaristlerimiz kafamızı bir hayli karıştırdınız.Ne diyelim denilen kadar varmış..
Dolayısıyla bu sorulara cevap vermek o kadar zor ki.. 38 i bekleyecez başka çare yok..
Yalnız ben de heyecanlı yarış sahneleri olsun istiyorum.Ama öncesinde Tarık Naz aşkını biraz görmek istiyorum. Tarık hastalandı vs ..SAnki sıra Naz da gibi..Onda bir hastalık, kaza ya da başka birşeyler olabilir.Çünkü Naz karekteri sürekli ilgi,destek,sevgi,aşk istiyor..Naz 'ımıza bunu çok görmeyelim senaristlerimiz :img-hyste
elmali-turta
29-03-07, 17:05
Arkadaşlar MERVE SEVİ şuanda foxta bi yarışmada çok komik izlemenizi tavsiye ederim:img-wink:
bu diziyi izlerken sanki çengel bulmaca çözüyoruz.
her bölüm acaba ne olacak deyip umduğumuzu bulamamakla birlikte hayda bu nerden çıktı deyip sabırsızlıkla beklemekten umacı olduk.
ama her ne olursa olsun bu dizi bize yapılacak süprizleri beklemekle geçeceğe benzer.şikayetimiz varmı yokkkk ama sanki artık bu dizide aksiyon ve heyecan romantizimden daha çok olacak kanımca:img-wink:
cevaplar için teşekkürler tarık-naz:img-yes:
çike kesinlikle sana katılıyorum
bende aynısını diyorumdaha çokheyecan olacak
bide tarık tekelioglunu ögrenince daha çok heyecan
sonra kalp kıriz:img-hyste
cancan00619
29-03-07, 17:28
Arkadaşlar MERVE SEVİ şuanda foxta bi yarışmada çok komik izlemenizi tavsiye ederim:img-wink:
Çok teşekkürler, izliyorum şu an...
dizim_gümüş
29-03-07, 17:32
arkadaşlar merve sevi şimdi fox tv de haberiniz olsun
:img-wink:
sofia konusuna gelince..o kağıtta ne yazıyordu çok merak ediyorum..destan yazmamıştır heralde..özür dilemiş olabilir..onuda öğreniriz öbür bölümde..
alfonsonun ortaya çıkması çok iyi oldu..Tarıkı büyük bir yükten kurtardı asıl kıyamet tekelioğlu olduğunu öğrendiğinde kopacak tabii..
kısacası dolu dolu bir bölümdü..bu arada Naz güzel ağladı bu hafta beğendim yani geçen haftaya nazaran süperdi bile:)
Bence o kağıtta gerçekler yazıyodu.Mafya olaylarının falan gerçek olmadığı ve bunun yanında yine bence Naza aşık olduğunu onu bırakıp hiç bir yere gitmeyeceğini de yazıyor olabilir.:img-wink:
NOT1: Hayret ettim kendime yaww.
NOT2: Ama düşününce mantıklı sanırsam :)
:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
Ben de bu gruba katılmak istiyorum.Hemen yaz beni de cave77 arkadaşım :)
Bence o kağıtta gerçekler yazıyodu.Mafya olaylarının falan gerçek olmadığı ve bunun yanında yine bence Naza aşık olduğunu onu bırakıp hiç bir yere gitmeyeceğini de yazıyor olabilir.:img-wink:
NOT1: Hayret ettim kendime yaww.
NOT2: Ama düşününce mantıklı sanırsam :)
evet dediğin gibi olabilir ama bu dizimizin senaristleri bizi ters köşeye yatırmayı sevdikleri için belki tarık yine muhteşem ötesi yalanlarından bir demet yazar ve bu sofia hanım başına bir müddet daha bela olur.
belginin el atması ile bu iş her zamanki gibi hulusiye havale edilebilir tabi bunlarda bir tahmin :img-yes:
İstediğim sorudan başlayabilirmiyiiim? :):) :img-hyste :happy0064
CEVAPLAR:)
1.Bence yanlış anladığını, aslında öyle bişey olmadığını soylicek.Gerçi Ümit içinde hep bir şüpe barındırcak ama Vahi kesin inancak bence.(Ümit hiç inanmaya da bilir :img-wink: )
2.O düşüncemi zaten yazmıştım daha önce :)
3.Bence peşlerini kesin bırakmaz, ama ara verebilir.
4.Şöförlüğe kesin döner de bir başlangıç yapacağı konusunda bişey söyleyemicem (duygusal bağlamda bişeyler açıklayabilirse neden olmasın :))
5.Bence albüm olayı askıya alındı bile :)
soru çok da çok
6- naz, ayşe'nin de evde olduğunu öğrenecek mi? öğrenirse ne tepki verecek?
7- filiz pot kıracak mı?
8- sofia o fotoğrafları sicilyaya gönderecek mi?
9- sicilya işe karışacak mı?
10-ayşe-sadri evlenecek mi? :))
Aynı espriyi tekrar yapcam :) İstediğimiz sorudan başlayabilir miyiiiz? :img-hyste
CEVAPLAR
6. Bence eve Hulusi ve yanındakiler gelcek, Tarık saklanmaya çalışcak, bu sırada da Ayşe Hulusilerin yanına gelcek, ve böylece Ayşenin evde old.nu öğrencek.:) Tepki vermicek :)
7. Filiz'in pot kırmasına fırsat kalmıcak.Tarık olayları halletcek :img-wink: Nede olsa Tarık Tekelioğlu kimliğine olmasa da Alfonso kimliğine döndü, kendine güveni geldi.:)
8. Tahminime göre Tarık o elindeki nota doğruları yazcak.Ve fotolar Sicilyaya gitmicek :D
9. Doğal olarak Sicilya da işe karışmıcak :D
10. Walla o biraz uzun iş gibi duruyo.
NOT1: Bu günlerde de bayaa soru cvplıyorum.
NOT2: Notum kaç acaba.
NOT3: Yazılıları ne zaman okucanızzz :):)
cancan00619
29-03-07, 18:00
Ayyyh hehehehe :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Çabuk Fox u açın ay Merve yazık ya.
Çok zor bir durumda kaldı :img-hyste :img-hyste
Ay bana kriz tuttu :img-hyste :img-hyste
Arkadaşlar Mervenin FOX'ta old.nu söyleyince hemen actım.Çok teşekkürlerr :)
eroglu_forever
29-03-07, 18:06
Arkadaşlar FOX TV' De Yayınlanan Oyun Bozan Programında Şu An Merve Sevi Var,
İlgilenenlere...
İstediğim sorudan başlayabilirmiyiiim? :):) :img-hyste :happy0064
CEVAPLAR:)
1.Bence yanlış anladığını, aslında öyle bişey olmadığını soylicek.Gerçi Ümit içinde hep bir şüpe barındırcak ama Vahi kesin inancak bence.(Ümit hiç inanmaya da bilir :img-wink: )
2.O düşüncemi zaten yazmıştım daha önce :)
3.Bence peşlerini kesin bırakmaz, ama ara verebilir.
4.Şöförlüğe kesin döner de bir başlangıç yapacağı konusunda bişey söyleyemicem (duygusal bağlamda bişeyler açıklayabilirse neden olmasın :))
5.Bence albüm olayı askıya alındı bile :)
cevapların için teşekkürler :img-hyste
gelelim sana verdiğim nota yıldızlı 10:happy0064 bravooooo
daha nice yazılılarda görüşmek üzere esenlikler diliyorum.:img-hyste
eroglu_forever
29-03-07, 18:12
Tekrar Hatırlatalım :
Arkadaşlar FOX TV' De Yayınlanan Oyun Bozan Programında Şu An Merve Sevi Var,
İlgilenenlere...
37.bölüm güzeldi ama bazı şikayetlerim var
1)netice abla çok fazla ekrana geldi ve maalesef kafayı kocayla bozmuş.durumu biraz abarttılar,hep aynı replikler.
2)reklamlar çok uzundu(10 dk.) ve ben her bir dakika için beklerken fitil oldum.
her reklamda ky ünlüler sirki contender iyice sıktı.
elmali-turta
29-03-07, 18:41
Arkdaslar mervenin katıldığı programın galiba akşam saat20.00'da tekrarı var emin değilim ama bi bakın belki bugunkudur:img-wink:
not:tek kelimeyle koptum çok eğlenceliydi inşallah bugunkunun tekrarıdır, yazık merveye ya o koltuk faciası neydi öyle:img-hyste :img-hyste
ceza_cansu
29-03-07, 18:43
Herkese selam arkadaşlar.Dünkü bölüm gerçektende çok güzeldi.Çok beğendim.O kadar çok sahne varki beğendiğim yazmakla bitmez.Bu yüzden sadece bir kaç tanesini yazıcam ama bölüm baştan sona kadar her sahnesiyle mükemmeldi.
Tarık'ın imajı için Naz ve Belgin hanımın önce kapışması ama sonra Belgin hanımın Naz'la aynı tarafla olduğunu anlaması(ki ben buna çok şaşırdım Naz ve Belgin aynı tarafta hayret:)) güzel olan sahnelerin ilkiydi.Zavallı Ümit ve Filiz dünyada böyle bir telefon konuşması bir tek onların başına geliyordur:)
Netice hala halamız dünde beni çok güldürdü.Vahi'yle Hulusi'yi kıyaslaması,Tarık ve Hulusi'nin benzerliği hakkında söyledikleri,Alfonso hakkında bildikleri,sürekli birilerini bastonunun menziline alması herşeyi çok komikti.Onu izlerken çok eğlendim
Naz bu bölüm kesinlikle aştı kendini.Bende Tarık'ın Alfonso kimliği çıkınca ikisi arasında kesin bir ayrılık yaşanır,Tarık kendisini affettirmek için Naz'ın peşinden koşar diye düşünüyordum ama tam tersi çıktı.Naz Tarık'ı kaybetmek istemedi.Onun peşinden gitti.Ona herşeyi açıklaması için fırsat verdi ve biraz zor olsada söylediklerine inandı(ama tekrar yazmadan duramicam Naz'ın Tarık'ın dalıp gittiği sırada eline sandalyeyi alması Tarık'a vurucakmış gibi kaldırması kesinlikle süperdi:img-hyste :img-hyste )
Sofia ya ben bu kız gibisini görmedim.Belgin haklı bu kız kıt (İnanmıyorum Belgin'e hak verdim:)Ama konu Naz dışında biri neyse demekki hak vermemde bir sakınca yok:))Sanırım bu bölüm Sofia'dan kurtulduk.Tarık o kağıda Sofia'nın gitmesini sağlayacak birşey yazmıştır.Gerçi bu kız japon yapıştırıcısı gibi bir yapışınca kolay kolay bırakmıyor belli ama içimden bir ses ondan kurtulduk diyor.Zaten Burak da gitti.
Son olarak bütün ekibin ellerine sağlık.Hepsi süperler:img-clapp :img-clapp
Benim tek endişem,her ne kadar Naz eskisi kadar saftirik olmasa da,Tarık'ın anlattığı Alfonso hikayesi yüzünden kendisine aşık olup olmadığı konusunda bir ikileme düşmesidir.Yani tutup da kendi kendine-Tarıka da biraz dediği gibi-" bu Tarık Alfonso olmaktan kaçtığı için bize sığındı.Burada kalmasının demek ki beni sevmesiyle ilgisi yokmuş?" diye düşünürse siz o zaman seyreyleyin eziyeti.Ayrıca Burak ve Sofia ayrılacaklarsa mantıklı birer ayrılış olmalı ve izleyiciye de bu gösterilmeli havada kalmamalı.:img-yes:
cevapların için teşekkürler :img-hyste
gelelim sana verdiğim nota yıldızlı 10:happy0064 bravooooo
daha nice yazılılarda görüşmek üzere esenlikler diliyorum.:img-hyste
Oleeyyy.:happy0064
Ne 10 mu? Puan mı?:blink:
Nası yanii? O kadar da çalışmıştıımm.Hııı anladıım.100 de bi sıfırı unuttun :):)
:img-hyste :img-hyste
37.bölüm güzeldi ama bazı şikayetlerim var
1)netice abla çok fazla ekrana geldi ve maalesef kafayı kocayla bozmuş.durumu biraz abarttılar,hep aynı replikler.
2)reklamlar çok uzundu(10 dk.) ve ben her bir dakika için beklerken fitil oldum.
her reklamda ky ünlüler sirki contender iyice sıktı.
Küçükken de maydonozdun, büyükken de maydonozdun, şimdi de maydanozsun :img-hyste :img-hyste
O ünlüler sirki olayı beni de sinir etti.Eeee tabiki reklamlar da maalesef.
Benim tek endişem,her ne kadar Naz eskisi kadar saftirik olmasa da,Tarık'ın anlattığı Alfonso hikayesi yüzünden kendisine aşık olup olmadığı konusunda bir ikileme düşmesidir.Yani tutup da kendi kendine-Tarıka da biraz dediği gibi-" bu Tarık Alfonso olmaktan kaçtığı için bize sığındı.Burada kalmasının demek ki beni sevmesiyle ilgisi yokmuş?" diye düşünürse siz o zaman seyreyleyin eziyeti.Ayrıca Burak ve Sofia ayrılacaklarsa mantıklı birer ayrılış olmalı ve izleyiciye de bu gösterilmeli havada kalmamalı.:img-yes:
Bence zaten öyle de düşüncek.Ve biz seyreylicez cümbüşü.Onun için Tarıka baskı yapcak, Tarık da artık itiraf etcek.
NOT1: Bu not işine bayılıyorum yaa
NOT2: Olayları biraz fazla hızlı geçtim ama
selamlar canlar.. selamlar dostlar.. yorumları okurken arada yeniler gözüme çarptı. hoş gelmişler sefa getirmişler diyorum.. bu arada en ilgici resida nikli doktor arkadaşımız.. umarım platformdadır.. bu fedakar davranışı dolayısıyla tekrardan tebrik ediyorum efem.. Allah kolaylık versin diyorum..
yorumları okurken şahin kardeşimi göremedim.. eskilerden o yok.. ya bölümü çok kötü çarptı hala etkisinde kendisine gelemedi.. yada maça kurban verdi.. hasret kardeşim bile döktürmüş, aynı diğer yorumcu arkadaşlarım gibi.. herkes beğenmiş.. ama herkes.. ne güzel.... ama ben, evet bende, hasret gibiydim.. bir maç bir yalanci yarim.. Allahtan kayıt var pcde rahattım o yüzden.. lakin 2-0 yenik duruma düşmek hemde vikinglere karşı beni perişan eyledi.. zülfü yare dokunmadı desem, yalan olur.. daha gözlerim dizi mi görür.. nazı mı görür.. tarığı mı duyar kulaklarım.. dumur haldeyim .. evet bu halindeydim.. ilk yarı böyle bitince dedim, maç Allaha emanet dön dizye ama akılda orada.. Altıntop hamit harbi altın topmuş beni kendime getirdi.. (((: aldım çerezi geçtim kaydın karşısına hemde büyük keyifle.. neşeyle.. merakla.. yarım kalmış bir macera vardı. sonlandırılmalıyıdı ((: mutlu son.. iki kere sevindim.. (((:
efendim dizimiz eskilere dönmüş. ne güzel.. eski atmosferi alabilmek.. o heyacana dücar olabilmek, o duygulara gark olmak.. işte bu dedim.. sevim ablam romantik kareler fazla yok dedi.. evet ikili arasında olmasada bu tarz kıvam, kendi içlerinde her saniye her dakika o romansı yaşadılar.. acayip haz aldım, ablacım.. o sakınma, o kıskanma.. gerek mağzada elbise provasında, gerek evde yatak üzerinde düşünürken dökülen gözyaşlarında.. her nefeste vardı desek yalan olmaz..
ah şu çinliler her şeyi çözdükleri gibi kadın milletinide çözmüşler.. eferin tarık dedim söylerken o atasözünü.. 10 puan.!!. bir kadın bir lafı ters anlamak istediğinde ne kadar düzeltmek istesende boştur... yani bundan öte ne var? ne köy var, ne kasaba.. yalan üzeri yalan gerçekten hoş olmadı ama birşeyi gördük: naz, tarığın, gerçekte tekelioğlu olduğunu öğrense bile vereceği tepki bizleri fazlada şoke etmeyecek gibi. zira alfonso gerçeği ortaya çıktığında pekte umrunda değil gibiydi.. oda bir gerçeği gördü.. hiç çaktırmasada gördü..
kendisi tarık için çok önemliydi.. geride bırakılan istifa niteliğindeki anahtarı alıp soluğu tarığın yanında alması, buda tarığın, naz için artık vazgeçilmez olduğu, nefes kadar elzem olduğunun işaretiydi.. yapılan onca işkence vari davranışlar, aşağılamalar, itişmeler hepsi pul olmuştu..dahası, elin tersiyle itilen bir nam, göz kırpılmayan onca servet yani silinen onca ihtişam, şöhret ve deldebe dolu zenginlik duyulan aşktan başka birşey değildi.. hele tekelioğlu gerçeğini öğrenince naz, tarık içinde nasıl büyüdüğünü kendi gözleriyle görecektir.. ulem aşk ne ölçün var nede limitin..
gelelim 38. bölüme o cepten çıkan kimlikte olsa resimde olsa bir anlamı var: alfonso aynı zamandada tarık tekelioğlunun ta kendisi.. gerçek ortaya çıkacak gibi.. ee çıksın yani.. bunca zaman oldu. eski çamlar bardak oldu.. geç bile kalınıldı.. ama mutfaktaki ayşe içeri gelirse durumun rengi değişir.. belkide böyle olacak kim bilir.. ((:
ah ah
duramadim diyecegim dizimizin tekrarlarini you tubede izlerken 37 ye 6 ci bölüme bakin naz arabanin anahtarina bakarken ,,
anahtar önce örtünün üstünde,,,
sonra yaninda,,,,
sonrada camin üzerinde,,,
sonra anahtari aliyor yani olmazki titiz calismiyorlar demek
tabiki cekimlerde tekrarlar olacak ama bazi göze gelicek hatalardan kacinmali yönetmenimiz dimi,yani hepimizin gözü o bölümde anahtarda cinlermi degistiriyo anahtarin!!!
yerini yani naz o sahnede kirmizi bir tisörtle ciksa sasirmazmiyiz;AAA DAHA DEMIN KREM KAHVE DEGILMIYDI TISÖRT DERIZ
ama bize bazi ayrintilar dizinin eh dizi oldugunu hatirlatirken nasil konsantre olucazki
birde sormak istiyorum nazin ve belgin hanimin ceketleri carsidayken neredeydi
siz carsiya girerken ceketinizi arabadami birakirsiniz
murat abi , yorumun herzamanki gibi yine harika.ellerine sağlık. dediğin gibi dizimizde eski günlere dönmek, eski atmosferi yakalamak ve eskilerden görüntüler görmek güzeldi. su gibi akıp gitti bölüm, hiç bir konu uzatılmadı, her yer tam ayarındaydı. uzun ve sıkıcı olabilecek replikler yoktu. dizi bambaşka bi havaya büründü yahuu. çok sevdim bu halini. şoför tarığımız artık alfonso tarık oldu. gizlemesine gerek kalmadı. murat abi, kv yi izlerken hatırlarsın, polat nasıl da kimlik bunalımına girmişti. yapmak isteyip de yapamadığı ne çok şey vardı. tarık da kimlik bunalımı yüzünden yapmak isteyip de yapamadığı şeyleri artık birbir gerçekleştirmeye başlayacak. söylemesi gereken bir kimlik sorunu daha var ama alfonsonun açığa çııkması bile rahatlatır onu. tarığın yapması gereken tek şey tabiki "aşk itirafı". daha beklemesine gerek kalmadı. naz'ın "sen şoförsün, bana nasıl itiraf edersin" gibi çok saçma bir söz söylemeye hakkı kalmadı. çünkü böyle bir şey dediğinde tarık elinden uçuverir ve alfonso oluverir. tarığın artık kendine güvenip, itirafı yapması lazım.
son sahneye gelirsek. ayşe'nin orda olması, tarığın çay koymak için mutfağa yani görünmeyecek bir yere gitmesi. naz'ın tam fotoğrafı ya da kimliği çıkartırken eve hulusilerin geleceğini gösteriyo. kimliği çıkarırken hulusi eve gelecek naz, telaşlanacak ve kimliğe falan bakamadan belki de direk mutfağa gidecek. ayşeyi görünce hem şaşıracak hem sevinecek. şaşıracak çünkü tarık "evde kimse yok" demişti. sevinecek çünkü eve neden geldiği konusunda ayşe bahanesi olacak. tarık da bu sayede yırtacak :)
handeozbek
29-03-07, 20:58
Süper ötesi,harika bir bölümdü. İşte kopmak budur. Çok harika bir kurgusu vardı bölümün. Duyguları birbiri içinde harmanlayıp değişik bir lezzet tattırdılar bu bölümde bizlere bütün ekibe çok çok teşekkürler. Yorumlarınızın sadece bir kısmını okuyabildim. Malum öss'ye çok az kaldı. Düşünün artık diziden sonra bile ders çalıştım. Ne konuştunuz neler yazdınız bilmeden yazacağım ilk defa yorumumu.Bu bölümde benden de bir ilk.
Bölüm daha başlar başlamaz bende kopmalar başladı. Işık hızıyla giriş yaptılar resmen. Neydi Netice hala öyle. Süper kadın ya. Ümitle Filize el attı bizimkilere de el atması yakındır. En çok şu senin kız akıllı kızmış hem 3,5 milyon avroyu hem de lokum gibi çocuğu kaptı dediğinde bittim. Hele o çocuk bende olsun para olmasa da olur dedi ya tamam bittim yerlere yattım.
Bende herkes gibi Alfonso olayına Nazın tepkisinin daha fazla olacağını düşünmüştüm. Ama tepkisi de şaşırtmadı beni. Çünkü kız her ne kadar safta olsa (bu bölümde değildi) Tarık'ın bişeyler sakladığının farkındaydı. Şimdi bunu öğrenmenin rahatlığını yaşıyor. Ama bilmediği birşey var Tarıkta yalan bitmez.:img-grin2
Senaristler bu bölümde olayları çok güzel kurgulamışlar. Naz karakterini çok güzel oturtmuşlar. İşte gerçek Nazımız bu ya bizim. Aşkı için savaşan kurnaz şüpheci Naz. Özlemişim.
Eski görüntüler vermeleri de çok güzel olmuş. O kısımları izlemek çok keyifliydi.Naz Hala birşeyler beklediğini gösterdi. Affettiremedin işte demesiyle. Yazık kıza ne kadar ağladı. Bu kıza ağlamak yarıyor ağladıktan sonra arkasından mutlaka hoş bir hamle geliyor.
Netice halanın Nazı düşürdüğü yerler harikaydı. Bırak Nazı Netice halası Tarık elden gidiyor:img-grin2 . Netice gerçeği duyunca nasıl başladı Tarık'ın geçmişini anlatmaya. Helal valla. Gitti Nazcık baktı Tarıkçığı yok yine ağladı. Ne yaparsa yapsın seviyor bu kız işte. Ben Tarık'ın gitmesini istiyordum. Ama olsun. Artık diğer yalan ortaya çıktığında olacak bu.
Tarık'ın babasıyla karşılaşması bende tam bir şok etkisi yarattı. Hiç beklemiyordum. Keşke babası biraz daha yumuşamış olsaydı. Tepkisi çok sertti. Sen hiç mi özlemedin oğlunu? Tarıkta kaptı taksiyi kaçtı. Sofiayayla gidince korktum. Bu kız Hulisilerin evini de öğrenecek diye. Filiz kızı bayıltınca çok güldüm. Casus filmi izliyormuş gibi hissettim kendimi:img-grin2 . Sofia ile bu kadar kolay kurtulacaklarını sanmıyorum ama Naz hakkından gelecek bence diğer bölümde. Bu kız Tarık için herşeyi yapar bunu bu bölümde daha iyi anladım.
Nazın Tarık'ın peşinden gelmesi de bu kızın artık aştığının başka kanıtıydı. Kız artık Tarık'ın isminin Tarık olduğuna bile inanmıyor. Haklı kız inanmamakta. Tarık'ın hayalleri de süperdi bu bölümde. Nüfus kağıdını gösterişi süperdi. Tamam ismini gördüm rahatladım gerisini görmek istemiyorum. İlahi Tarık Naz hiç böyle bişey söyler mi?:img-grin2 Ben nufüs kağıdını göstermek istemeyince Nazın Tarık'ı evli sanmasından korktum. Neyse ki o kadarı olmadı. O da olsaydı heyecandan giderdim oracıkta. Yok aslında oracıkta değil dizinin sonunu beklerdim. :img-grin2
Naz, Tarık nüfus kağıdını göstermeyince gitmek istedi ama Tarık'ın öyle bir baktı ki kız dayanamadı. Dinlemicem diye diye oturdu masaya. Tarık'ın ikinci hayali de süperdi. Hakikaten Naz Tarık tekelioğlu mevzunu öğrenirse o tokat gelebilir. Hatta sadece tokatla da kalmaz. Naz sandalyeyi kapınca ne güldüm. En olmadık zamanda dalıp gitmiyor musun?hahahaha. Ne yalandı ama ya. Bana da söylese bende inanırdım. Sen etkileyici bir şekilde bak, iki dakika oskarlık yalan söyle. Pes dedim. Dizinin isminin hakkını bu bölümde fazlasıyla verdi YALANCI YARİMİZ . İsim konusunda çuvalladı ama zamanla o da gelişir. Yalanlara Nazın tepkisi de süperdi. Manyak mısın sen? Şarkıcı Bertuğ:img-hyste . Kız o kadar bekledi Senin için kaldım demesini ama söylemedi Tarık. Onun yerine çin atasözü söyledi. Hala öğrenemedi şu kızla imalı konuşmaması gerektiğini. Oldu olacak bir de çince söyleseydi.:)))))
Naz cindi cin. 2 dakika bile yeter ha. Tarık' a çay bile koydurdu. Hemen eller cebe. Ayşeye ne demeli. Kapı arkasında onları dinlemiş. Zaten Sadri ve Ayşe harikalardı. Şu Hulisilerin koltuk arkası da meşhur oldu önce Tarık sonra Sadri. :))))
Bölüm çok heyecanlı bir yerde bitti. Naz cepte ne bulacak? Tabi bişey bulabilirse. Bir yanda Hulisiler bir yanda Ayşe.
Son kısım için aklıma türlü türlü ihtimal geliyor. Tarık, cebindekileri yanına almış olabilir. Tam alacakken Hulisiler, Ayşe çıkagelebilir. Ve aklıma değişik bir ihtimal daha geliyor. Tarık işten ayrılırken kendisine Nazı hatırlatacak bişey almış olabilir Naz da bunu görebilir. Her şekilde çekmek mümkün bölüm sonunu.
Alfonso olayının ortaya çıkması öteki bölümün kurgusunu oluşturacak. Nazın nasıl davranacağını kestirmek güç. Tarık'ın gitmesinden korktuğu için tabiki aşırı bir tepki vermeyecektir. Ama Naz bu. Bu olayı sorgulamadan da duramaz. Ümiti ve Vahiyi nasıl ikna edecek Naz hanım bakalım. Ümitte süperdi:good: . Kesin parayı alıp kaçtı bunlar bize haber vermeden:img-grin2 . Nazla Tarık'ın aralarının iyi olacağını düşünüyorum bir sonraki bölümde. Hulisiden nasıl kaçacaklar bakalım. Tabi Sofia olayı da var. Çok olay olacak çok. Şimdi bu çarşamba gelmek bilmez.
Bir daha ki yorumlarda esen kalın. Görüşmek üzere.
Not:Bu notu yazmasam çatlarım. Merve'nin katıldığı yarışma süperdi. Koptum resmen. Bu bölümden sonra bir de bu programı izlemek. Ben artık iflah olmam. Ratinglerimizin bir sonraki hafta yükseleceğine eminim. İlk beşe gireceğiz. Çünkü yalancı yarim daha yeni başlıyor.... Tekrar tekrar tebrikler yalancı yarim ekibi.
Bu sefer gerçekten son Not:Nazın ve Belginin Tarık'a giydirdiği kıyafetler çok süperdi. Hele Nazın giydirdiği pembe tişört:img-hyste Belginin sonunda Nazla uzlaşması, Sofia olacağına bari Naz olsun demesi, Hele Nazla Belginin gelin- kaynana atmosferi bu bölümün incilerindendi. Say say bitmiyor bu inciler.... Daha düşünsem hele hele bir daha izlesem daha ne yorumlar çıkar kimbilir. Şimdilik bu kadar olsun aklıma geldikçe yazarım nasıl olsa. Herkese yalancı yarimli günler efendim. Aşka aşıklar hep sizinle olsun. En kötü bölümümüz böyle olsun.:img-wink:
~ topiqq ~
29-03-07, 21:15
ben de bölümü çok beğendim, herşeyiyle güzeldi..özellikle naz'ın alfonso olayını duyunca sofia'yı unuttu ya bu naz'daki değişimin en açık örneği oldu bence, kız resmen değişti =)) belgin de iyiydi bu bölüm, işine yarayacağını anlayınca nası ortak oldu hemen naz'la haha =)
ben de bölümü çok beğendim, herşeyiyle güzeldi..özellikle naz'ın alfonso olayını duyunca sofia'yı unuttu ya bu naz'daki değişimin en açık örneği oldu bence, kız resmen değişti =)) belgin de iyiydi bu bölüm, işine yarayacağını anlayınca nası ortak oldu hemen naz'la haha =)
naz'ın, alfonso'yu öğrenince sofia'yı unutması çok normaldi. sonuçta italyanın en ünlü adamı duruyo karşısında. kendisi türk kızı olarak burak'a nasıl hayran oluyosa, sofia da italyan kızı olarak alfonso'ya hayran olabilir. şimdi anlamıştır franceska'yı, sofia'yı, anyayı, konyayı.
naz'ın kıskançlıkları artık türk kızlarına karşı olmalı :) tarık'a yan gözle bakan kızlara falan :) nasıl olsa onlar alfonsoyu tanımıyo. ama dur star alfonsonun reklamını dizide çok yapıyo, türk hayranları da alfonsonun peşine düşebilir :)
bir an düşündüm de bizim tarık albümü çıkarmış.yok satıyor:good:
e malum naz menejer belgin sponsor :img-hyste
tarık konser konser gezermiş naz ve belgin yanında dokuz kollu ahtopot olurmuş seyreyle cümbüşü:img-hyste
naz tarafından kıskançlıklar,belgin cephesinde kabusu olan bin nazlar ahanda ne cümbüş ne kıyamet bir an hayal ettim allahım ne koparız.:img-hyste
ya bu albüm işi olsa hiç fena olmıyacak tabi buda hayallerimin arasında:img-wink: :icon_whis
bir an düşündüm de bizim tarık albümü çıkarmış.yok satıyor:good:
e malum naz menejer belgin sponsor :img-hyste
tarık konser konser gezermiş naz ve belgin yanında dokuz kollu ahtopot olurmuş seyreyle cümbüşü:img-hyste
naz tarafından kıskançlıklar,belgin cephesinde kabusu olan bin nazlar ahanda ne cümbüş ne kıyamet bir an hayal ettim allahım ne koparız.:img-hyste
ya bu albüm işi olsa hiç fena olmıyacak tabi buda hayallerimin arasında:img-wink: :icon_whis
tarığı şarkıcı yapmak demek, herşeyi mahvetmek anlamına gelir. posterleri boy boy duvarlara asılırsa, tarık tekelioğlu da, alfonso da kabak gibi ortaya çıkar. tekbank hisseleri tavan yapar, italya türkiyeye dolar. tekbank para kazanır, italyanlar da 3,5 milyon dolar kazanmak için alfonso peşinde dolanır. italya kişisel olarak girmez bu işe mafya girer cidden. "kaçır alfonsoyu ver 30 milyon euro yu al".
eminim tarık, naz'a bunu anlatacaktr.
tarık: bak naz, sofia bile beni ilk görüşte tanıdı, eğer meşhur olup boy boy posterlerim olursa, bu sefer sofia, franceska değil italyanın kendisi gelir beni almak için. hatta daha da kötüsü mafya bile girer işin içine ve beni kaçırıp biraz daha fazla para koparabilmek için herşeyi yaparlar. bu sefer sen bile kurtaramazsın beni.
pas.si.on79
29-03-07, 23:56
Tarık ve Naz dikkat ettiyseniz hayatlarından pek bir mutlulardı...Yani ikiside ayrılmak istemiyor.Naz birşekilde ikna edecek babasıyla Ümiti.
Ümit ne de olsa Filizi seviyor..Naz Onunla konuşur. Filizde olmasa sonuçta karşısına alıp konuşursa kimseye söylemez.Babasının zaten ilgisi yok.. Ona o değilmiş ya da aynı şekilde kimseye söyleme deyip olayı anlatırlar. O da Tarık gibi birinin gitmesini istemeyeceği için o da susar...
Geriye tek bir kişi kalıyor.SOfia .. Bence sofia ortalığı karıştıracak..Uğur Kedi italya yolu görünüyor demişti ama ben bu konuda gideceğini hiç sanmıyorum.Yine 1-2 bölüm uğraşacaklar belki ama yine de gideceğini sanmıyorum.
Siz ne dersiniz??İtalya yolu görünüyor mu?
ceza_cansu
29-03-07, 23:59
Ebru ablacım ve Handecim doğum gününüz kutlu olsun.Nice senelere.Umarım hayatta herşey hep istediğiniz gibi olur.
burcin_kaplan
30-03-07, 00:01
Handecim-ebru ablacım iiyii ki doğdunuz nice mutlu senelerrr :)
handeozbek
30-03-07, 00:04
Çok teşekkürler. Burçincim,Cansucum ve Asu abla.:)
Ebru ablacım doğum günün kutlu olsun. Ne tesadüf aynı gün doğmuşuz. Bu bir işaret olabilir mi?:)
pas.si.on79
30-03-07, 00:08
Canım Ebrucuğum ve Handeciğim... Barış Akarsu ve Yalancı Yarim e sonsuz teşekkürler.Sizinle tanıştırdıkları için...
Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin.
DOĞUM GÜNLERİNİZ KUTLU OLSUN... HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.....
BARIŞ DOLU NİCE MUTLU YILLARA...
NOT 1: Umarım 38 de Barış şarkı söyler. Söyleceği şarkılar sizin için gelsin...
NOT 2: Ebru aaah ahh bir de İSTERDİM gelse.. değil mi ? ne güzel olur.. :img-yes:
hande ve ebru nice mutlu yıllara doğum gününüz kutlu olsun.:happy0064
sağlıklı ,mutlu, uzun yaşlarınız olsun arkadaşlar.:img-wink:
Siz ne dersiniz??İtalya yolu görünüyor mu?
yol gözükür de. gider mi gitmez mi bilinmez? aslında uğur kedi italya yolu gözükür dediğinde naz'la arası fena bozulup, "burda işim yok" der ve gider diye
düşünmüştük ama naz'la arası da iyi yani. neden italya yolu gözüksün ki. bunun tek sebebi sofia olacak gibi.
ama şöyle bir durum daha var. şimdi naz, ümit ve vahi'ye "tarık alfonso değil" diyecek ama bir yandan da tarık italyaya gidecek. e o zaman vahi ve ümit şüphelenmez mi? "madem değil niye gidiyo" diye.
anlayacağınız durum çorba gibi karışık. dizi öyle bir noktaya geldiki her karakterde, heyecan yaratacak sırlar var. şuan dizideki her karakter dizinin seyrini değiştirebilir :)
hande ve ebru doğum gününüz kutlu olsun. nice senelere.
ceza_cansu
30-03-07, 00:18
yol gözükür de. gider mi gitmez mi bilinmez? aslında uğur kedi italya yolu gözükür dediğinde naz'la arası fena bozulup, "burda işim yok" der ve gider diye
düşünmüştük ama naz'la arası da iyi yani. neden italya yolu gözüksün ki. bunun tek sebebi sofia olacak gibi.
ama şöyle bir durum daha var. şimdi naz, ümit ve vahi'ye "tarık alfonso değil" diyecek ama bir yandan da tarık italyaya gidecek. e o zaman vahi ve ümit şüphelenmez mi? "madem değil niye gidiyo" diye.
anlayacağınız durum çorba gibi karışık. dizi öyle bir noktaya geldiki her karakterde, heyecan yaratacak sırlar var. şuan dizideki her karakter dizinin seyrini değiştirebilir :)
hande ve ebru doğum gününüz kutlu olsun. nice senelere.
Ya aynen bende buna çok takıldım.Uğur kedi İtalya yolları gözüktü demişti.Acaba sadece gözükmekle mi kalıcak?Naz'la nasıl olsa ayrı değiller Tarık'ın İtalya'ya gitmesi içinde bir neden yok.Eğer Tarık buna rağmen İtalya'ya gidicekse nasıl ve neden gidicek.Bu arada eğer gidicekse tek başına da gitmemeli.Naz'da olmalı yanında:)
pas.si.on79
30-03-07, 00:24
Ya aynen bende buna çok takıldım.Uğur kedi İtalya yolları gözüktü demişti.Acaba sadece gözükmekle mi kalıcak?Naz'la nasıl olsa ayrı değiller Tarık'ın İtalya'ya gitmesi içinde bir neden yok.Eğer Tarık buna rağmen İtalya'ya gidicekse nasıl ve neden gidicek.Bu arada eğer gidicekse tek başına da gitmemeli.Naz'da olmalı yanında:)
Aaaa Cansu ğum... Ne diyorsun sen.Bizim bütçe İtalya ya gitmeyi karşılar mı? Hadi Tarık gitti .Naz nasıl gidecek..İki kişiyi bütçe karşılar mı? hiiçç:img-hyste :img-hyste Mütevaziyiz ya...
Aslında hiç fena olmazdı..Naz Tarık İtalyada.....
Serdar,Cansu haklısınız. niye desin değil mi İtalya yolu görünüyor diye..
Bence yok, var birşeyler..Ben gitmeyecek diyorum ama bir anda herşey değişiyor..
ceza_cansu
30-03-07, 00:29
Aaaa Cansu ğum... Ne diyorsun sen.Bizim bütçe İtalya ya gitmeyi karşılar mı? Hadi Tarık gitti .Naz nasıl gidecek..İki kişiyi bütçe karşılar mı? hiiçç:img-hyste :img-hyste
Serdar,Cansu haklısınız. niye desin değil mi İtalya yolu görünüyor diye..
Bence yok, var birşeyler..Ben gitmeyecek diyorum ama bir anda herşey değişiyor..
:img-hyste :img-hyste bütçe vardı dimi unutmuşum onu.Aman canım nasılsa İtalya'ya gerçekten gitmicekler.Türkiye de bulurlar İtalya'ya benzer bir yer.Ya da sadece kapalı mekan çekerler İtalya için(işin ucunda Naz'ı da göndermek olunca çareler tükenmez:)Hem Naz gitsin daha bizde gidicez İtalya'ya:))
whiteangel
30-03-07, 00:41
:img-hyste :img-hyste bütçe vardı dimi unutmuşum onu.Aman canım nasılsa İtalya'ya gerçekten gitmicekler.Türkiye de bulurlar İtalya'ya benzer bir yer.Ya da sadece kapalı mekan çekerler İtalya için(işin ucunda Naz'ı da göndermek olunca çareler tükenmez:)Hem Naz gitsin daha bizde gidicez İtalya'ya:))
Oooo İtalya seferine hazırlanıyoruz galiba yy forumu olarak.:happy0064
Ebru'cum , Hande'cim doğum gününüz kutlu mutlu olsun. Herşey gönlünüzce olsun canlarım. İkinizi de kocaman öpüyorum:):klme İkinize de İSTERDİM şarkısını armağan ediyorum:)
Oooo İtalya seferine hazırlanıyoruz galiba yy forumu olarak.:happy0064
Ebru'cum , Hande'cim doğum gününüz kutlu mutlu olsun. Herşey gönlünüzce olsun canlarım. İkinizi de kocaman öpüyorum:):klme İkinize de İSTERDİM şarkısını armağan ediyorum:)
33 de yangın oldu, içerde neler oldu onu göstermediler, bi şekilde kurtuldular. vahi bi ara japonyaya gitti geldi. tarık da bi şekilde gidecek, geri gelecek.. bi kere gerçekten italyaya gidemezler gibime geliyo. çünkü barış'ın bildiğim kadarıyla bu aralar konserleri var. italyaya gitmek demek en az 3-4 gün demek. zor iş yani. ama italyaya gitmiş gibi yapıp kapalı mekan çekimleri yapabilirler. misal 1.bölüm başlangıcı :) profesör luigi :)
whiteangel
30-03-07, 01:06
33 de yangın oldu, içerde neler oldu onu göstermediler, bi şekilde kurtuldular. vahi bi ara japonyaya gitti geldi. tarık da bi şekilde gidecek, geri gelecek.. bi kere gerçekten italyaya gidemezler gibime geliyo. çünkü barış'ın bildiğim kadarıyla bu aralar konserleri var. italyaya gitmek demek en az 3-4 gün demek. zor iş yani. ama italyaya gitmiş gibi yapıp kapalı mekan çekimleri yapabilirler. misal 1.bölüm başlangıcı :) profesör luigi :)
Aslında çok haklısın Serdar. Barış'ın nisan ayı konser takvimine bir baktım da, dzinin çekimlerini aksatmamasını bir kez daha takdir ettim. Bu yoğunlukta bile bize her hafta yeni bölüm izleten yapım ekibine ve Barış'a özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkürler..:good:
Ne demiştik?
İtalya'nın yolları taştan:img-hyste
en çok merak ettiğim eğer tarık italyaya gitmek zorunda kalırsa naz'ın vereceği tepki. italyan kızlar, gazeteciler, ropörtaj için sıraya girmiş muhabirler. hepsi tarığın etrafında. yani naz için çok zor olacak tarığın gitmesi.
eğer naz babasını ve ümit'i ikna ederse alfonso konusunda mecbur tarık gizlice gitmek zorunda olacak ve bi şekilde vahi ve ümit'e yalan söyleyecekler.
ayrıca işin güzel tarafına bakarsak eğer tarık italya'ya giderse onu naz uğurlar ve 3. öpüşme gelebilir :)
Peşinden gitmeye kalkar belki de Serdar..ya da onu ihbar eder gidemesin diye :) :) Naz bu yapar mı yapar.
ceza_cansu
30-03-07, 01:12
en çok merak ettiğim eğer tarık italyaya gitmek zorunda kalırsa naz'ın vereceği tepki. italyan kızlar, gazeteciler, ropörtaj için sıraya girmiş muhabirler. hepsi tarığın etrafında. yani naz için çok zor olacak tarığın gitmesi.
eğer naz babasını ve ümit'i ikna ederse alfonso konusunda mecbur tarık gizlice gitmek zorunda olacak ve bi şekilde vahi ve ümit'e yalan söyleyecekler.
ayrıca işin güzel tarafına bakarsak eğer tarık italya'ya giderse onu naz uğurlar ve 3. öpüşme gelebilir :)
Ne 3. öpüşme mi:)Vazgeçtim ne işi var zaten Naz'ın İtalya'da.Hiç gerek yok.O en iyisi kalsın burda.Sadece Tarık'ı yolculasın ve karşılasın:):)
whiteangel
30-03-07, 01:17
Ne 3. öpüşme mi:)Vazgeçtim ne işi var zaten Naz'ın İtalya'da.Hiç gerek yok.O en iyisi kalsın burda.Sadece Tarık'ı yolculasın ve karşılasın:):)
Cansuuu çok acımazsınız yaaa:img-hyste Bırakın birlikte gitsinler. Belli mi olur? Orada gizlice evlenip dönerler Türkiye'ye:img-in_lo Hem zaten şu saatten sonra Naz, Tarık'ı gözünün önünden ayırmaz.. İtalya'ya yollamak bir yana, bakkala ekmek almaya bile yalnız yollamaz. Hele iTALYA'YA asla yollamaz. Malum italyan dilberler Franceska, Sofia....
ya bunlar ister italyaya gitsin ister bütçeyi sarsmıyacak iç çekimlerle burda çekilsin.
tarık ve naz yanlız kalsın çünkü malum bu çiftimizin yanında insanlar oldukça bunlar birbirlerine olan ilgilerini sevgilerini hatırlamıyorlar.
örnek: dağ evi,göl kenarındaki hani o yanan ev.:img-wink:
bunların başka türlü birbirlerini kırmadan güzelce anlaşacağı anlar hep yanlız kaldıkları zamanlar.:img-yes:
Peşinden gitmeye kalkar belki de Serdar..ya da onu ihbar eder gidemesin diye :) :) Naz bu yapar mı yapar.
ondan sonra tarık mapus damlarına girsin ihbar sonunda "yurt dışına çıkma yasağını deldiği için 2 yıl hapis" artık her pazar 12-2 arası ziyaretine gider naz. :)
naz: eee tarık nasıl iyimisin, iyi gördüm seni. yaramış sana hapis, italyaya gitmenden iyidir. hem burda güvendesin :)
tarık: valla burası çok yaradı bana. bi görsen gözüm gönlüm açıldı
naz: nasıl yani
tarık: saçlarım uzun diye yanlışlıkla kadınlar koğuşuna vermişler. :)
tabi sonrasını düşünün artık, naz gark olur, aynı zaman da ne yapsam da içeri girsem diye düşünür artık. :)
Haklısın whiteangel...valla esas Naz o zaman mafya olur Tarıka göz açtırmaz ;) :)
Serdar açıkçası bana da İtalya meselesini oraya gitmeden halledecekler gibi geliyor.Ya senin dediğin gibi gidilmiş gibi yapılıp çekim mekanlarına oranın İtalya olduğu havası verilecek ya da İtalya'ya gitme işi bir şekilde engellenecek...Aslında İtalya ile ilgili sahneler varsa bu sahneler gerçekten yerinde çekilse çok güzel olurdu.Ama ne Barış'ın konserleri ne de dizimizin bütçesi bu duruma olanak vermez sanırım...
Sevgili Ebru ve Hande doğum gününüz kutlu olsun...:happy0064
ceza_cansu
30-03-07, 01:26
Cansuuu çok acımazsınız yaaa:img-hyste Bırakın birlikte gitsinler. Belli mi olur? Orada gizlice evlenip dönerler Türkiye'ye:img-in_lo Hem zaten şu saatten sonra Naz, Tarık'ı gözünün önünden ayırmaz.. İtalya'ya yollamak bir yana, bakkala ekmek almaya bile yalnız yollamaz. Hele iTALYA'YA asla yollamaz. Malum italyan dilberler Franceska, Sofia....
Ahh evlilikli mi vurdun beni kalbimden:)Bu arada cidden Naz Tarık'ı tek başına İtalya'ya yollamaz.Alfonso için gelen 2 İtalyan kızı gördükten sonra onlardan bir sürü olan bir yere Tarık'ı asla tek başına göndermez.E kıskanır tabi yazık Naz'a:):)
tarık: saçlarım uzun diye yanlışlıkla kadınlar koğuşuna vermişler. :)
Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...töbe de Serdarrrr:img-hyste :img-hyste
Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...töbe de Serdarrrr:img-hyste :img-hyste
amaç naz'ı sinir etmek değil mi :) tarık ki naz'ı sinir etmek için dudaklarını meydana atıp kime denk gelirse öpen birisi :) burak ve naz'ı mutlu gördüğünde yerinde hop hop hoplayan birisi :) işin ucunda naz tarafından zarar görülüpü, naz'ı sinir etmek varsa tarık'tan da herşey beklenir :)
cansu, sen de öpücük, evlilik duyuverdin içinin yağları eridi. şimdi gitsin mi gitmesin mi tarık. naz'la mı gitsin nazsız mı. naz'la giderse evlenip döner, nazsız giderse öpüşür de gider. en güzel soru evlilik mi öpüşme mi?
bence öpüşme. evlilik aşkı öldürür derler. :)
ceza_cansu
30-03-07, 01:36
amaç naz'ı sinir etmek değil mi :) tarık ki naz'ı sinir etmek için dudaklarını meydana atıp kime denk gelirse öpen birisi :) burak ve naz'ı mutlu gördüğünde yerinde hop hop hoplayan birisi :) işin ucunda naz tarafından zarar görülüpü, naz'ı sinir etmek varsa tarık'tan da herşey beklenir :)
cansu, sen de öpücük, evlilik duyuverdin içinin yağları eridi. şimdi gitsin mi gitmesin mi tarık. naz'la mı gitsin nazsız mı. naz'la giderse evlenip döner, nazsız giderse öpüşür de gider. en güzel soru evlilik mi öpüşme mi?
Erimez mi serdar.Haklısın evlilik aşkı öldürür derler ama ben karar veremedim:)Aslında ikiside olsun.Yani Naz hem gitsin hem gitmesin.Naz Tarık'ı İtalya'ya yolculasın ve 3. öpüşme olsun.Sonra Tarık'ın hasretine dayanamasın ve de o da peşinden İtalya'ya gitsin.E hazır gitmişken de evlensinler:)
whiteangel
30-03-07, 01:36
Serdar ama biz torun istiyoruz.:img-blush Evlensinler evlensinler. Bunların aşkı evlenince ölmez:happy0064 Hatta daha da komik olurlar. Bak şimdi Hulusican desem forum ahalisi nasıl coşar:img-hyste Allahtan demedim yani:icon_whis Ne dedim ben:icon_whis
ceza_cansu
30-03-07, 01:38
Evlilik aşkı öldürür mü bilmem ama Tarık ve Naz evlenirse Naz'ın çenesi Tarık'ı öldürür ondan eminim:)Bu arada Sevim abla hiç birşey demedin sen.Dedin mi yoksa:icon_whis
whiteangel
30-03-07, 01:40
Erimez mi serdar.Haklısın evlilik aşkı öldürür derler ama ben karar veremedim:)Aslında ikiside olsun.Yani Naz hem gitsin hem gitmesin.Naz Tarık'ı İtalya'ya yolculasın ve 3. öpüşme olsun.Sonra Tarık'ın hasretine dayanamasın ve de o da peşinden İtalya'ya gitsin.E hazır gitmişken de evlensinler:)
Yani bu kadar mı mantıklı çözüm bulunur:icon_whis Hem de gecenin şu saatinde. Bravo Cansu'cum:happy0064 Hem yollasın, hem ardından gitsin, hem öpüşsünler, hem evlensinler.. Gelsin Hulusican ve Belginnaz:happy0064 :img-hyste
Evlilik aşkı öldürür mü bilmem ama Tarık ve Naz evlenirse Naz'ın çenesi Tarık'ı öldürür ondan eminim:)Bu arada Sevim abla hiç birşey demedin sen.Dedin mi yoksa:icon_whis
Yooo ne demişim ki:icon_whis :img-wink:
Serdar ama biz torun istiyoruz.:img-blush Evlensinler evlensinler. Bunların aşkı evlenince ölmez:happy0064 Hatta daha da komik olurlar. Bak şimdi Hulusican desem forum ahalisi nasıl coşar:img-hyste Allahtan demedim yani:icon_whis Ne dedim ben:icon_whis
hulusican'ı hiç açma yaa. hulusican aşkı temelli mahveder. biz torun, yeğen severiz ama tarık ve naz da birbirini yer. aşkı unuturlar mazallah. hele bir de belgin gibi bir kaynanatör varken :) oğluşunu paylaşamayan birisi oğluşunun oğluşunu da paylaşamaz ki ikisinin de sahibi naz. :) of of. yaw ne şanslı kız şu naz. kimsenin paylaşmak istemediği şeylere sahip. :)
cansu, işine gelince senaryoyu ne güzel de yazıyorsun öyle. valla çok da mantıklı. önce öpüşsünler, sonra naz dayanamasın gitsin peşinden. dönerken de kimsecikler yokken nikahı kıyıversinler di mi?:)
ceza_cansu
30-03-07, 01:46
cansu, işine gelince senaryoyu ne güzel de yazıyorsun öyle. valla çok da mantıklı. önce öpüşsünler, sonra naz dayanamasın gitsin peşinden. dönerken de kimsecikler yokken nikahı kıyıversinler di mi?:)
Aynen öyle serdar kıyıversinler kimsecikler yokken nikahı.Bu arada cidden işime gelince iyi yazıyormuşum:)Ama nasıl işime gelmesin.Hem 3.öpüşme hem evlilik:):)
cansu senin içine senarist kaçmış ben söyleyeyim :) :) :)
cansu, naz'ın tavırlarını dikkate alarak "evlensinler de" bence. bu iş şakaya gelmez. belli mi olur." kafamı karıştırdın belki de ben evlenmeyi istemiyordum" deyiverirse ne olacak. o yüzden öpüşme olsun sadece, onun zararı çok olmuyo.
ilkokulda kutu kolaların kutusuyla okulun bahçesinde top oynarken 3 korner 1 penaltı kuralı vardı :) bunu diziye uyarlarsak 3 öpüşme 1 evlilik olsun mu :) ama 1 evlilik öpüşmeden baya sonra olsun.
ceza_cansu
30-03-07, 01:59
cansu, naz'ın tavırlarını dikkate alarak "evlensinler de" bence. bu iş şakaya gelmez. belli mi olur." kafamı karıştırdın belki de ben evlenmeyi istemiyordum" deyiverirse ne olacak. o yüzden öpüşme olsun sadece, onun zararı çok olmuyo.
ilkokulda kutu kolaların kutusuyla okulun bahçesinde top oynarken 3 korner 1 penaltı kuralı vardı :) bunu diziye uyarlarsak 3 öpüşme 1 evlilik olsun mu :) ama 1 evlilik öpüşmeden baya sonra olsun.
Doğru Naz bu der mi der.Ama onda da ufak ufak değişmeler başladı.Artık Tarık'sız yapamadığını anladı.Belki evlenince Tarık onu daha çok düzeltir belli mi olur:)
Bu arada oyun süpermiş.Bayıldım:img-hyste :img-hyste .Yalnız 3 korner 1 penaltı kuralını şöyle 7 8 9... korner falan yapsak 1 penaltı kalsa.7 8 9... öpüşme 1 evlilik.Ben taktım bugün öpüşmeye.Hadi hayırlısı:):)
whiteangel
30-03-07, 02:00
hulusican'ı hiç açma yaa. hulusican aşkı temelli mahveder. biz torun, yeğen severiz ama tarık ve naz da birbirini yer. aşkı unuturlar mazallah. hele bir de belgin gibi bir kaynanatör varken :) oğluşunu paylaşamayan birisi oğluşunun oğluşunu da paylaşamaz ki ikisinin de sahibi naz. :) of of. yaw ne şanslı kız şu naz. kimsenin paylaşmak istemediği şeylere sahip. :)
Bak işte anlaşamadığımız konuya yine döndük:) Aşkları ölmesin, aşklarını doya doya yaşasınlar diye; Belgin Kayınannenin kucağına verecekler torunları... Böylelikle Belgin meşgul ve mutlu olacak. Tarık ve Naz aşklarını yaşayıp mutlu olacaklar. Biz forum ahalisi olaraktan kerevetine çıkacağız. Başımıza elma falan düşmeyecek.:icon_whis Biz onlardan daha mutlu olacağız. Gelin-kaynana bunların dırdırları da pek bi hoş olur canım. Alttan alttan, iğneli iğneli:img-hyste birbirlerine kinaye yaparlar.:img-wink: Bu kadar hayal bana yeter. Herkese iyi geceler der ve giderim.Mutlu kalın AŞKA AŞIKLAR FORUM AHALİSİbye
Bak işte anlaşamadığımız konuya yine döndük:) Aşkları ölmesin, aşklarını doya doya yaşasınlar diye; Belgin Kayınannenin kucağına verecekler torunları... Böylelikle Belgin meşgul ve mutlu olacak. Tarık ve Naz aşklarını yaşayıp mutlu olacaklar. Biz forum ahalisi olaraktan kerevetine çıkacağız. Başımıza elma falan düşmeyecek.:icon_whis Biz onlardan daha mutlu olacağız. Gelin-kaynana bunların dırdırları da pek bi hoş olur canım. Alttan alttan, iğneli iğneli:img-hyste birbirlerine kinaye yaparlar.:img-wink: Bu kadar hayal bana yeter. Herkese iyi geceler der ve giderim.Mutlu kalın AŞKA AŞIKLAR FORUM AHALİSİbye
öyle deme, hele bi çocuk olsun görürüz o zaman naz'ı. verebilir mi belgin'e. bilindiği gibi bu kız hormon fışkırıyo, kesin annelik hormonu da fazla olur. o zaman belgini mi görürrrr, tarığı mı? aşk mı, çocuk mu? 27.bölümde naz'ın çocuklara olan sevgisini gördük. hele kendi çocuğunu elinden düşürmez gibime geliyo.
tarık ve belgin de melül melül bakarlar.
belgin: ah yavrum ah, sana bu kız nasıl bakacak
tarık: ah naz ah, bana şimdi kim bakacak :img-hyste
amanın forum çoştu.:good:
peki naz veda ederken diyelim 3'üncü öpüşme oldu hani tarık dudakları ortada kime denk gelirse öpüyordu ya :img-wink:
naz acaba bu dudaklar yine banamı denk geldi diye düşünürmü yada bizim bu naz'cık bu sefer bu tarık gerçekten bana bir şeyler hissediyormu diye düşünür(bu ihtimal bence zor ama):img-help:
ve vedalaşıp nazı derin düşüncelerdemi buluruz.:img-wink: yada uçakta tarığın başının etini yerkenmi görürüz:img-hyste yada arka koltuktan başını uzatan belgini bizim çifte kumruları izlerkenmi buluruz. of bu konu bitmez:icon_whis
ceza_cansu
30-03-07, 02:13
tarık ve belgin de melül melül bakarlar.
belgin: ah yavrum ah, sana bu kız nasıl bakacak
tarık: ah naz ah, bana şimdi kim bakacak :img-hyste
aha serdar iyi hatırlattın biz haftalardır Hulusican'ın derdine düştük Tarık'ı unuttuk.
Bu arada çike Belgin dedin beni mahvettin:)O da bir yerde eksik kalsa şaşarım zaten:)
çike, benim bildiğim geride kalanlar daha çok hasret çekeceği için, öpmek için ilk hamleyi onlar yaparlar. yani naz öpecek. o yüzden tarığın ortaya atacağı dudağı olmayacak :)
bak arka koltuktan başını uzatan belgin cümlen süper oldu haa gece gece :) belgin koltuktan kafasını uzatır. naz uçaktan atlamak için kendisini zor tutar :) tarık da, ibo'dan"allahım neydi günahım" a bi girer tam süper olur :)
aha serdar iyi hatırlattın biz haftalardır Hulusican'ın derdine düştük Tarık'ı unuttuk.
Bu arada çike Belgin dedin beni mahvettin:)O da bir yerde eksik kalsa şaşarım zaten:)
ama haksızmıyım belginin bir yerden eksik kaldığı varmı:img-hyste
oğluşu elden gidiyor acaba tarıkla nazın düğünü olurken belgin ne olacak bak şimdi aklıma bu geldi hahaha:img-hyste :img-hyste düğün salanunun önünde ambulans beklermiş evetlerden sonra belgin hop ambulansla hastaneye hay allahım :img-hyste :img-hyste
tarık allahım neydi günahım der:img-help: :img-help:
biz ekran karşısında kaynanayı ne yapmalı kaynar suda haşlamalı deriz galiba:img-hyste :img-hyste ah belgin ah senin için hiçde iyi şeyler düşünmüyoruz bilesin çekil aradan artık yahu:sad53:
ceza_cansu
30-03-07, 02:21
ama haksızmıyım belginin bir yerden eksik kaldığı varmı:img-hyste
oğluşu elden gidiyor acaba tarıkla nazın düğünü olurken belgin ne olacak bak şimdi aklıma bu geldi hahaha:img-hyste :img-hyste düğün salanunun önünde ambulans beklermiş evetlerden sonra belgin hop ambulansla hastaneye hay allahım :img-hyste :img-hyste
:img-hyste :img-hyste Ben belginden herşeyi beklerim.Diyelim Tarık ne yaptı etti Belgin'i bu evlilik için ikna etti.Ama Belgin boş durur mu durmaz.Tarık ve Naz evlenirken bile rahat bırakmaz Belgin bunları.Mesela
1-Nikah masasında Tarık ve Naz'ın arasına oturur
2-Tarık ve Naz evet dedikten sonra Naz'ın ayağına basar
3-İlk dansı kendi oğluyla yapar hemde saatlerce
4-Sonra düğün pastasını Tarık ve Naz'a kestirmez kendi keser
5-Naz'a pasta yedirmez Tarık'a yedirir.Bunlar say say bitmez:)
allahımmmmmmmmm ceza_cansu gece gece koptumm:img-hyste :img-hyste
valla belgin bu yaparmı yapar.:img-hyste :happy0064
ozaman dua edelimde netice halamız hulusi ile yakından ilgilensin belgin hulusinin derdine düşsün tarıkla nazı unutuversin:img-wink: :img-hyste
belgin dediniz de, aklıma bu bölümdeki bi eksiklik geldi. şimdi belgin ne demişti naz'a, naz "ne zaman sponsor olmaya karar verdiniz" diye sorduğunda
belgin: göl kenarındaki evin yandığını öğrendikten sonra
yani belgin oğluşunu o kadar çok seviyo ama "yangından nasıl kurtuldunuz, bi yerinize bişey oldu mu" diye hiç sormadı. tarık hasta olduğunda peşinde dolaştı ama yangını duyunca hiç tepki vermedi. şaşırdım doğrusu.
yoksa naz amacına ulaşıyor mu. ister istemez, belgini tarık'tan soğutuyor mu?
Bence albümdü Neticeydi derken evin yanması ikinci üçüncü planda kaldı da ondan.Daha vahim durumlar çıktı ortaya Belgin için,e biraz da oğluna çektirmek isteği de var tabii :img-wink: :)
yok yok :img-fie: belginden söz ediyoruz o oğluşundan asla soğumaz.
bence baktıki bunlar sağsalim döndüler.oğluşunun sağlığı herşeyden önemli onun için o yüzden bir tepki vermedi ama belki ilerliyen bölümlerde tepkisini şantaj olarakda kullanır. nede olsa belgin hanım bu namı değer kaynanatör. nazla tarığın arasını bozmak tek hedefi :img-yes:
bu bölümde bir kıskançlık daha ortaya çıktı dikkat ettiyseniz.
hacer ann