PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-8

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10

zer
13-03-07, 15:37
fragmanı yeni izleyebildim en azından özetten daha iç açıcı olduğu açık ama ben yinede ne iyi, nede kötü, bir yorumda bulunmak istemiyorum. Umarım düşündüklerimin tam tersi şeyler görürüm ben eski sıcak, sevgi dolu, dizimi istiyorum. Çok şeymi istiyorum :sad53:

ayşenurr
13-03-07, 15:39
arkadaslar yalanci yarim resmi siteye girilmiyor...deneyipte girebilen varmi suan...

şuanda siteye giremiyorum.

dizidizidiziler
13-03-07, 15:39
Eski sayfalarda kalmış ama yorum yapmak istedim bu yazına cansu.Kesinlikle doğru demişsin eğer iki günde koklaşmaya başlasalardı ben de soğurdum diziden.Bu dizi bize;aşk için sıkıntı çekmenin ve emek vermenin ne demek olduğunu anımsatıyor bu açıdan da benim içinn çok değerli ve diğerlerinden faklı.:img-yes:

Arkadaşlar size tamamen katılıyorum. Çok fazla yorum yapmasamda en çok izlediğim dizi diyebilirim. Bu ikiliye bayılıyorum. Ve onlara kıyamıyorum. Üstelik dizideki herkes mi bu kadar sempatik olur. Herkese mi bu kadar hıoş replikler verilir.

Diğer dizilerin arasında resmen içimi ferhaltıyor bu diziyi izlemek. Çok susadığımızda içilen soğuk bir bardak su gibi, duru, ferah, neşeli, hoş, komik ve herkesin izleyebileceği bir dizi. 7'den 70'e..
ben 31 yaşımdayım, ama bayılıyorum bu diziye. sadece küçüklere hitap etmiyor.
Ki bizler de buna benzer çekişmeli, bir gün sevgi dolu, diğer gün birbiriyle didişen bir yüz verip bir vermeyen aşklar da yaşadık. Ne zaman mı? 17-19 yaş arasında... O saflığı, güzelliği, ilk aşkı tekrar tekrar yaşatıyorlar bize. Ben bu dizide hiç mutsuz olmadım. küsseler de birbirlerini sevdiklerini görüyoruz biliyoruz bu ikilinin..

blue_eclipse
13-03-07, 15:40
fragman müthiş ama izleyemeyecek olduktan sonra hiçbir şey ifade etmiyor:icon_sorr neden çarşambaya getirip koydular ki hiç gün kalmamış gibi:fighting2 aynı gün iki tane çok sevdiğim dizi aynı saatte başlayacak ve ben malesef yaprak dökümünün tekrarı olmadığı için onu tercih edeceğim.zaten şimdiye kadar hiçbir kanal başarılı bir dizisinin gününü Star gibi ikide bir değiştirmemiştir.bu biraz da izleyiciye yapılan bir saygısızlık.dilerim haftaya aynı gün ve saatine geri çekerler yalancı yarimi:img-yes:

Kara İnci
13-03-07, 15:41
Songülcüm unutmaki nefretten aşk doğar. Bir gün gelicek ve o içinde sakladığın ve her geçen gün büyümekte olan MAG aşkı ortaya çıkacak. Sonra o korkulan Songül yerine, melek gibi bir Songül gelecek. :img-hyste Böylece bende büyük tehlike altında yaşamaktan kurtulmuş olacağım :)

Sevgili Anıl içimde barındırdığım ve her geçen gün büyüyen birşey varsa o da Mag aşkı değil BAG aşkı.Tabi senin bunu anlamanı beklemiyorum.Ne de olsa Mag ruhu seni öyle bir kör etmiş ki artık gerçekleri göremez olmuşsun.En kısa zaman da gözlerinin açılması dileğiyle...:img-yes::img-hyste

üşenmeden tam 50 sayfa okudum.. özlemiş yahu... :img-wink: şimdi fragmandan önce şu gün değişimi ele alalım.. efendim malum dizi çarşamba 20'ye alındı.. forumda genel itibariyle bir hoşnutsuzluk hakim.. çarşambaya alınması sanki dizinin sonu gibi algılanmakta.. bence bekleyip görelim derim.. zira perşembeler cidden ateş topu oldu.. dikkat uzun süredir ipi göğüsleyen bir yapım var; doktorlar.. oldukça populer bir dosyaya el atan, ermeni soykırımı ve diasporası, pana filmin yeni ve dikkat çekici dizisi: ayrılık.. akabinde oldukça sevilen, ki nesi sevilir anlamasamda, özcan denizin dizisi: kader. ve bir kaybolan yıllar.. yeni dizilerden dikkat çeken dicle... zordu o gün....

şimdi çarşamba günü iki rakip var yaprak dökümü ile avrupa yakası.. başkada yok.. büyük ihtimal ilk 4 olacağız.. belkide ilk 3.. umutsuz olmayın derim.. hele perşembe günü gelsin ratingler önümüze konsun tepkinizi o zaman dile getirin.. baktınız yalanci yarim ilk 2 de? o zaman bu yazdığınız mesajlar nereye koyacaksınız sevgili yalanci yarim ailesi...

Sondakika sana sonuna kadar katılıyorum.Açıkçası ben de çarşamba gününden umutluyum.En azından ilk 3 ün içine gireriz diye düşünüyorum.Dediğin gibi bakarsın 2. olmuşuz.Hatta 1.lik ipini biz göğüslemişiz.:img-yes: Neden olmasın bunlar olabilecek şeyler.Asıl bunları beklemezsek dizimizin kalitesinden şüphe etmiş oluruz...Bu beklentilerimiz gerçekleşir veya gerçekleşmez orası ayrı konu.Ama biz dizimize güveniyoruz ve en iyisini hak ettiğini biliyoruz...:img-yes:

crazyerol1990
13-03-07, 15:42
[QUOTE=gurbetci83;2639586]arkadaslar yalanci yarim resmi siteye girilmiyor...deneyipte girebilen varmi suan...[/QUOTE

bende okuldan geldım bır kez gırdı sonra sayfa degıstır dıyınce sayfaya ulasılamıyor dedı...heralde bı yenıleme var sıtede

ayşenurr
13-03-07, 15:47
fragman müthiş ama izleyemeyecek olduktan sonra hiçbir şey ifade etmiyor:icon_sorr neden çarşambaya getirip koydular ki hiç gün kalmamış gibi:fighting2 aynı gün iki tane çok sevdiğim dizi aynı saatte başlayacak ve ben malesef yaprak dökümünün tekrarı olmadığı için onu tercih edeceğim.zaten şimdiye kadar hiçbir kanal başarılı bir dizisinin gününü Star gibi ikide bir değiştirmemiştir.bu biraz da izleyiciye yapılan bir saygısızlık.dilerim haftaya aynı gün ve saatine geri çekerler yalancı yarimi:img-yes:

bende yaprak dökümünü severek izliyordum.çok anlamlı dizi.benim için yalancı yarim ilk sırada gelir.genelde televizyonda izlediğim kadarıyla her hafta sonu tekrarı oluyor.

sinemim_g
13-03-07, 15:52

yalancı yarimin tekrarı varmı pekii:img-blush hafta sonraları yaprak dökümünün tekrarlaarını veriyorlar ama yalancı yarim belki veriliyor oda geceeee:img-polic izleyenlerde vursunnn:sad53: vuran vurana yetim kaldıkk starı uyarıyorum yalancı yarim bittikten sonra starı hiç kale alıycam dizilerini izlemiycemmmmm:icon_sorr

blue_eclipse
13-03-07, 15:53
bende yaprak dökümünü severek izliyordum.çok anlamlı dizi.benim için yalancı yarim ilk sırada gelir.genelde televizyonda izlediğim kadarıyla her hafta sonu tekrarı oluyor.

tekrarı oluyorsa:happy0064 ben de yalancı yarimi izlerim.saol ayşenurr:img-wink: kaç gündür yalancı yarimi aynı gün izleyemiyeceğim diye çok sıkılıyodum.şimdi rahatladımbye

nilay87
13-03-07, 16:06
arkadaslar yalanci yarim resmi siteye girilmiyor...deneyipte girebilen varmi suan...

Ben de deniyorum ama girilmiyor.
Ben fragmanı çopk beğendim. Başına kolaj olarak romantik sahneleri koymaları çok hoş olmuş. Fragmanda özellikle iki sahneyi merak ediyorum. Birisi Ümit'in Tarığa parmağını uzatarak hesap sorması veya uyarması mı diyim artık ikincisi de Tarığın, Naz ve Burağı öyle gördükten sonraki sahnenin devamı. Tam orda bırakmazlar gibime geliyor Tarık kapıdan çıktıktan sonra nolucak acaba???
Naz bu sefer Tarığı kıskanmaya başlıyacak çok mutlu oldum. Hep Tarık mı düşünücek biraz da Naz düşünsün:img-hyste

sinemim_g
13-03-07, 16:12
bende giremedim siteye güncelliyorlar herhaldee:img-yes:

sondakika
13-03-07, 16:24
fragmanı yeni izleyebildim en azından özetten daha iç açıcı olduğu açık ama ben yinede ne iyi, nede kötü, bir yorumda bulunmak istemiyorum. Umarım düşündüklerimin tam tersi şeyler görürüm ben eski sıcak, sevgi dolu, dizimi istiyorum. Çok şeymi istiyorum :sad53:

sevgili zer aaa umutlu olmak lazım.. görürsün bak o istediğimiz dizi yeninden bizlerle olacak.. hiç endişeye kapılmayalım derim.. hemde hiç :img-wink: :img-yes:

handeozbek
13-03-07, 16:24
Star Tv'nin internet sitesinde neden 34. bölümün özeti yazıyor. Acaba bu hafta yeni bölümü vermekten vaz mı geçtiler? Ne yapmaya çalışıyor bu star?:img-in_lo Üstelik iki ailenin günü ve saati değiştiğinde yeni yayın saatinde sizlerle yazmışlardı. Bizim dizinin üstüne tıklandığından hangi gün olduğu bile yazmıyor şuanda:sad53: Tek tesellim tv de gördüğüm fragman.

ANIL_
13-03-07, 16:29
Sevgili Anıl içimde barındırdığım ve her geçen gün büyüyen birşey varsa o da Mag aşkı değil BAG aşkı.Tabi senin bunu anlamanı beklemiyorum.Ne de olsa Mag ruhu seni öyle bir kör etmiş ki artık gerçekleri göremez olmuşsun.En kısa zaman da gözlerinin açılması dileğiyle...:img-yes::img-hyste

Sevgili Songül

Öncelikle MAG bir felsefe, bir yaşam tarzı, bir devrim. Bu tür tanımların insanın gözünü kör etmesi mümkün değildir. Aksine ufkunu genişletir. İşte ben bu yüzden ısrarla senin içinde bir MAG aşkı arıyordum.:img-hi: :img-hyste
Her neyse BAG veya MAG.
Diziyle ilgili yaptığın yorumların çoğunda senle hemfikirim ve bu konuda tamamiyle objektifim yani senin korktucu olmanın hiç bir etkisi yok. :)

Not: Bu arada SonGül Kabul etmeliyim ki ismine sarı kırmızı çok yakışıyor. :img-hi:

Buyukbaba
13-03-07, 16:35
Sevgili Songül

Öncelikle MAG bir felsefe, bir yaşam tarzı, bir devrim. Bu tür tanımların insanın gözünü kör etmesi mümkün değildir. Aksine ufkunu genişletir. İşte ben bu yüzden ısrarla senin içinde bir MAG aşkı arıyordum.:img-hi: :img-hyste
Her neyse BAG veya MAG.
Diziyle ilgili yaptığın yorumların çoğunda senle hemfikirim ve bu konuda tamamiyle objektifim yani senin korktucu olmanın hiç bir etkisi yok. :)

Not: Bu arada SonGül Kabul etmeliyim ki ismine sarı kırmızı çok yakışıyor. :img-hi:

Anıl abicim kızı deli etme. Valla döver karışmam. Sinirlidir biraz : )

Senin ağzından MAG ı duydukça yazma ihtiyacı duyuyorum. MAG felsefesini özümsemiş bir üyemiz olarak, Songül'ün hayata bakışını değiştirmeye çalışmanı çok takdir ediyorum. Ama çok zorlama kendini, kendisi biraz inatçı keçidir : )

nilay87
13-03-07, 16:50
Star Tv'nin internet sitesinde neden 33. bölümün özeti yazıyor. Acaba bu hafta yeni bölümü vermekten vaz mı geçtiler? Ne yapmaya çalışıyor bu star?:img-in_lo Üstelik iki ailenin günü ve saati değiştiğinde yeni yayın saatinde sizlerle yazmışlardı. Bizim dizinin üstüne tıklandığından hangi gün olduğu bile yazmıyor şuanda:sad53:

Şimdi alt yazı geçti. Çarşamba akşamı saat 20.00de diye. Yeni bölümde sorun yok:happy0064 Sanırım ztarın sitesinden kaynaklanan bişey ama zaten doğru düzgün reklam yapmıyorlar bari sitede bilgi yazsalardı:sad53::icon_evil

burcin_kaplan
13-03-07, 16:53
Sevgili Songül

Her neyse BAG veya MAG.

:img-hyste :img-hyste
Anıl ne güzel demşsin aynen katılıyorum .
bu arada ciddi ciddi sarı kırmızı songüle çok yakışıyor:)
MAg ı anlayamadığı gibi GSyide anlayamıyor tabi :img-hyste

bu arada fragmana bir daha baktımda şu müştmeilatta şarkı söylemesi dışındaki bütün sahneler aynı günden.
Şimdi ilk sahnelerde şu elini öpme olayı we tarıkın görmesi, ondan sonra çello çalma hepsinde aynı kıyafet war bölüm sonundaki... ardından nazın kapıyı kahverengi bir kıyafetle yumrukladığı sahne war ondada küpeleri aynı ama elbise değişmiş.Yani oda o güne ait.O sahildeki olayda bu günün akşamında olmuşa benziyor yani müştemilatta şarkı söyleme olayı son sahne fragmanda gösterilenlerden bana öle geldi

ANIL_
13-03-07, 16:54

Senin ağzından MAG ı duydukça yazma ihtiyacı duyuyorum. MAG felsefesini özümsemiş bir üyemiz olarak, Songül'ün hayata bakışını değiştirmeye çalışmanı çok takdir ediyorum. Ama çok zorlama kendini, kendisi biraz inatçı keçidir : )

Valla abicim şu sözleri yazarken bile elim titriyordu yalnış yazmaktan 30 defa sil düzelt yaptım. Yalnız SonGül gerçekten çok inatçı :)

Neyse ben saklanayım sofa Söyleme abi yerimi sakın

tosinka
13-03-07, 17:02
Starın int sitesinde Yalancı Yarim dizisinin 34. bölüm özeti yayınlanmış saatide silinmiş diyer dizilere baktım onlarda bir değişiklik yok bu hayra alamet değil bence durduk yerde yazılıp sonra değiştirilen bölüm özeti olmamıştı.

jenn
13-03-07, 17:21
arkadaşlar sitesine değil tv de yayınlanan fragmana bakın.bi deişiklik olsa fragmanda değişir .öyle değilmi?

bu arada yy resmi sitesi server sorunu nedeniyle açılmıyor en kısa zamanda açılacaktır..

burcin_kaplan
13-03-07, 17:23
Starın int sitesinde Yalancı Yarim dizisinin 34. bölüm özeti yayınlanmış saatide silinmiş diyer dizilere baktım onlarda bir değişiklik yok bu hayra alamet değil bence durduk yerde yazılıp sonra değiştirilen bölüm özeti olmamıştı.

Çok ince ayrıntılara takılıyorsak o zaman bende şöyle bişey diyeyim star sitesindeki yayın akşından çarşamba ya gel orda akşama bas yalancı yarim 20.00 da görünüyor.
dizimiz çarşmba günü arkadaşlar içiniz rahat olsun:img-wink:

hatta ekleyeyim buraya;
http://img393.imageshack.us/img393/7599/yaynakmz5.png (http://imageshack.us)

zer
13-03-07, 17:23
sevgili sondakika umarım sen haklı çıkarsın,bende yine eskisi gibi keifle forma girip mutlu, mutlu gülümser güzel yorumları okuyup neşemi bulurum inanın
tv de seyrettiğim tek dizi diye bilirim ee bunuda bize haram etmesinler zaten karar verdim abiciğim bi'daha hiç bi diziye böyle bağlanmıyacam beni sinirlendirip hücrelerimi öldürmelerine izin vermiyecem

melis15
13-03-07, 17:27
arkadaşlar umarım yeni saatimiz hayırlı olur bende kimi görüyorsam söylüyorum mail atıyorum starın yapmadığı reklamı bizler yapıyoruz ben hala anlamıyorum kaderin fragmanın izlemekten bıktım özcan denizi seyretmek istiyordum ama gerçekten artık bıktım bukadar fragman olurmu arkadaşlar ben düşünmem gerek içimden hiç gelmiyor seyretmek bu benim fikrim bende barışın sitesine üye olamıyorum sabah tan beri iki kere üye oldum hala giremiyorum umarım düzeltilir barışın sitesine girmedim zaman kendim boşlukta hisediyorum yazı yazamıyorum sadece misafir olarak görünüyorum gerçekten site olmadan olmuyor

Kara İnci
13-03-07, 17:35
Sevgili Songül

Her neyse BAG veya MAG.

Anıl ne güzel demşsin aynen katılıyorum .
bu arada ciddi ciddi sarı kırmızı songüle çok yakışıyor:)
MAg ı anlayamadığı gibi GSyide anlayamıyor tabi :img-hyste

bu arada fragmana bir daha baktımda şu müştmeilatta şarkı söylemesi dışındaki bütün sahneler aynı günden.
Şimdi ilk sahnelerde şu elini öpme olayı we tarıkın görmesi, ondan sonra çello çalma hepsinde aynı kıyafet war bölüm sonundaki... ardından nazın kapıyı kahverengi bir kıyafetle yumrukladığı sahne war ondada küpeleri aynı ama elbise değişmiş.Yani oda o güne ait.O sahildeki olayda bu günün akşamında olmuşa benziyor yani müştemilatta şarkı söyleme olayı son sahne fragmanda gösterilenlerden bana öle geldi

Burdan da anlaşıldığı gibi Mag ailesi tek başına hiçbir işi halledemeyip tek bir Bag üyesi ile dahi ancak toplu halde başa çıkmaya çalışabilmektedir.İnatçılığım konusuna gelince evet benim ve benim gibi kalbi Bag la atan her insan doğruları anlatabilmek adına inatçıyızdır.Ama sizlerde anlamamak adına inatsınız.Lütfen bunu da gözden kaçırmayın.Koyu bir FB taraftarı olarak GS:img-grin2 konusuna girme gereğini bile duymuyorum... :img-grin2

Not 1:Bu arada biz Bag cıların hayata bakış açısı çok geniştir.Bakış açısı olarak dar açıyı seçen siz Mag cıların bunu görememesi doğal tabi... :img-hyste

Not 2:Bu yorumumda isim geçirmememin hiçbir sebebi yoktur.Anlayacak olanların bilgisine... :img-grin2

tosinka
13-03-07, 17:39
Çok ince ayrıntılara takılıyorsak o zaman bende şöyle bişey diyeyim star sitesindeki yayın akşından çarşamba ya gel orda akşama bas yalancı yarim 20.00 da görünüyor.
dizimiz çarşmba günü arkadaşlar içiniz rahat olsun:img-wink:

hatta ekleyeyim buraya;
http://img393.imageshack.us/img393/7599/yaynakmz5.png (http://imageshack.us)

umarım kolaj şoku yaşatmazlar bizlere böyle bir açılıma hiç ihtiyacımız yok

Değilmi arkadaşlar

jenn
13-03-07, 17:42
arkadaşlar tv ye baksanız görürdünüz biraz önce verdi fragmanı ve yeni bölüm çarşamba olarak.boşuna üzüyorsunuz kendinizi.relax olun:)

nilay87
13-03-07, 17:44
umarım kolaj şoku yaşatmazlar bizlere böyle bir açılıma hiç ihtiyacımız yok

Değilmi arkadaşlar

Ztar reklam aralarında fragmanı veriyor yeni gölüm diye ve bu sefer altına kocaman çarşamba 20.00 yazmış.(Hayret:img-hyste )
korkmaya gerek yok yeni bölüm diyor.

tosinka
13-03-07, 17:45
Star bizi gerdi ..... Starı gersin diyorum Dizinin güncellenen bölüm özeti niçin gerisin geriye bir hafta önceki özetle değiştirilir ki? Bunun mantığını çözen varsa beri gelsin.

nejatdidem
13-03-07, 17:45
bnde fragmanı şimdi izledim ve evet çarşamba dizimiz...ama kötü oldu yaa avrupa yakası varr:(allahtan internet diye bişi var izleyemediğim kısımlarını internettten izlerim

jenn
13-03-07, 17:46
Star bizi gerdi ..... Starı gersin diyorum Dizinin güncellenen bölüm özeti niçin gerisin geriye bir haftaki özetle değiştirilir ki? Bunun mantığını çözen varsa beri gelsin.

demek napacaksın.siteye değil.direk tv ye bakacaksın:)))

sondakika
13-03-07, 18:04
bnde fragmanı şimdi izledim ve evet çarşamba dizimiz...ama kötü oldu yaa avrupa yakası varr:(allahtan internet diye bişi var izleyemediğim kısımlarını internettten izlerim

bu konuda yanlız değilsin.. bende çok kötü oldum. iki güzel ekran neşesi aynı saat dilimine gelince.. tercih yapmak zorunluluğu.. o zaman pcden kayıt edip salon tvsinden ötekini izlemek en mantıklısı.. :img-cool2 iyide herkes bu durumda mı?!..

whiteangel
13-03-07, 18:06
nedir bu hal ya şimdide bir günde iki kez üyelik girişminde bulunamazsınız diyor ya..gitti desenize benim güzelim barış akarsu sitem sinirliyim hemde çoook ne olcak bilmiyorum giremiyorum,birşey yazamıyorum herşeyler gitmiş...çıldıracam şimdi....

Arkadaşlar site henüz tam olarak rayına oturmadığı için bu türden aksamalar olabiliyor. Siz üyelik aldıktan sonra, site size aksini de belirtse üyeliğiniz gerçekleşmiş oluyor. Yeni üyelik adınız ve şifrenizle giriş yapın. Aktivasyon bekliyor diye uyarsa da mesaj yazabiliyorsunuz.:img-wink:

Aynali 11
13-03-07, 18:34
hayrola artik dizi carsamba günlerimi oynuyor

jenn
13-03-07, 18:35
bu konuda yanlız değilsin.. bende çok kötü oldum. iki güzel ekran neşesi aynı saat dilimine gelince.. tercih yapmak zorunluluğu.. o zaman pcden kayıt edip salon tvsinden ötekini izlemek en mantıklısı.. :img-cool2 iyide herkes bu durumda mı?!..

hangisini tv den hangisini kayıt izleyecen sondakikacığım??buda artık iki dizi arasındaki tutkunuza bağlı olacak sanırım.ben şahsi fikrimi söylersem yy tutkunluğum malum.hiçbir dizi, yayınlandığı müddetçe beni yy den alıkoyamaz..avrupa yakası her bölümü farklı konu işleyen bir dizi.bizim evimizde hadi ne izleyelim bugün? ha avrupa yakası var güleriz ..diye izlenen bir dizi.tutkunu başından beri olamadım..yani izlememek hiçbir zaman kayıp olmadı benim için..

sondakika
13-03-07, 19:24
hangisini tv den hangisini kayıt izleyecen sondakikacığım??buda artık iki dizi arasındaki tutkunuza bağlı olacak sanırım.ben şahsi fikrimi söylersem yy tutkunluğum malum.hiçbir dizi, yayınlandığı müddetçe beni yy den alıkoyamaz..avrupa yakası her bölümü farklı konu işleyen bir dizi.bizim evimizde hadi ne izleyelim bugün? ha avrupa yakası var güleriz ..diye izlenen bir dizi.tutkunu başından beri olamadım..yani izlememek hiçbir zaman kayıp olmadı benim için..

sonuçta ikisinide izlemiş olacağım :) :) :) büyük ihtimal yalancı yarimi kayıt ederim çünkü önemli.. hem kayıt ederim hemde riplerim.... avrupa yakasınıda izlerim.. sonra yalancı yarimi sabaha kadar çevir çevir izle.. :img-cool2 :img-wink:

pas.si.on79
13-03-07, 19:47
yettim :img-hyste :img-hyste kimmiş o BAG songül ü sinirlendiren ya da sinirlidir diyenler.. geldim.:img-hyste Yakalamışlar Songül ü bir başına anıl ve Burçin BAG sahipsiz değil arkadaşlar...
:img-hyste

Ya inanmıyorum yarın dizimiz var .. Burçinciğim bu arada senin fragmanı didikleme imkanın olmuş...Valla ben bir daha hatta birkaç kez daha bakacam..bu kıyafetler benim de kafamı karıştırdı.

fsbinali
13-03-07, 19:49
selam,ben de bu siteye yeni üye olanlardan biriyim.ama uzun zamandır takip ediyodum yazdıklarınızı.
bizim dizimizin başına gelen pişmiş tavuuun başına gelmes heralde yaa:icon_sorr diziyi çarşamabaya alarak resmen ateş çemberinin içine attılar.inşallah bi kaç hafta sonra mazeret bulup erken final demezler
maalesef ben bundan sonraki bölümleri izleyemicem,çünkü evdeki arkadaşlar da avrupa yakasını izliyo ve onlarıu ikna edemedim:icon_sorr
biz de artık netten izleyecez.

tarik_naz
13-03-07, 19:59
geçen hafta forum ahalisinin almış olduğu soğuk duş üzerine, bir de gün değişikliği olunca üşütüp, grip mi oldunuz ne oldunuzz? :):img-hyste

hadi benim dişim ağrıyo yazamıyorum :img-hyste , siz niye yeni bölüm hakkında yorum yapmıyosunuz bakayım? (yarın dişimi çektirecektim grev varmış, şansa bak. :))

son 24 saat kala tüm olumsuz düşünceleri bi kenara bırakıp, yalancı yarim'in güzelliklerinden konuşmanın vakti geldi sanırım. ayrıca dizimizin ilginç bi özelliği var şubat ayı her 4 senede bir 29 çekerken, biz de her 17 haftada bir 1 gün geri gidiyoruz :) 51.bölümde de salı günü oluruz ya da 2 geri 1 ileri mantığı iler belki eski günümüze döneriz :)

fragman çok anlamlı olmuş, gün değişikliği nedeniyle kolaj fragman yapma fikri güzel geldi bana. yeni bölümde olacakları da kısa ve hızlıca göstermişler.

fragmandaki o eski görüntüleri, tarık, burak ve naz'ı elele görünce tek tek anımsıyo da olabilir. "bunu bana nasıl yaparsın" gibisinden. ayrıca tarık o elele tutuşmanın intikamını çok güzel alacak gibi.ben diyorum ki "burak ve tarık kanka olacak". valla naz'ın tarığı burak'tan kıskanacağı hiç aklıma gelmezdi ama , bunlar kanka olursa naz karalar bağlar. yakışıklılık konusunda tarık buraktan daha üstün ve o haliyle burak'ın bu kadar hayranı varsa, tarığın ne kadar olur, onu da naz düşünüyo sanırım yeni bölümde.

naz: uzun saçlı erkekleri kızlar beğenmez en fazla 100-150 hayranı olur. ama uzun saç yakışıyo bu sayı 200-250 ye çıkar. yakışıyo dedim ayrıca çok da yakışıklı 500-600, eyvah eyvah sesi de çok güzel 1000-2000, sahne karizması da var 10000-20000 ... naz çabuk davran bu sayıyı 1'e düşürmen lazım. :)

fsbinali
13-03-07, 19:59
ya bu arada u rating ölçümlerinin hiç bi güvenirliği yok bence.adamlar 2000 kişinin izledii kanallarla ile 70 milyon insan hakkında yargıda bulunup karar verebiliolar.
ben hangi dizi forumunu gezdiysem en çok üyesi olan,en çok görüntülenen,en çok cevap yazılan dizi YALANCI YARİM.bu starın sahipleri hiç mi bunları kaale almıolar yaa
ya YALANCI YARİM izleyenleri çok forumcu,ya da dizimiz en çok izlenen ve istenen dizi.ben 2. olduunu düşünüyoruy tabi

jenn
13-03-07, 20:02
naz: uzun saçlı erkekleri kızlar beğenmez en fazla 100-150 hayranı olur. ama uzun saç yakışıyo bu sayı 200-250 ye çıkar. yakışıyo dedim ayrıca çok da yakışıklı 500-600, eyvah eyvah sesi de çok güzel 1000-2000, sahne karizması da var 10000-20000 ... naz çabuk davran bu sayıyı 1'e düşürmen lazım. :)

:img-hyste :img-hyste ilahi serdar.valla bence yakışıyorsa uzun saçlı erkekler benim cazibe merkezimdedir herzaman:))))yani naz baştan en büyük sayıları kafa
ya koyup tedbirini alsın.çünkü söz konusu olan tarık:)

pas.si.on79
13-03-07, 20:05
selam,ben de bu siteye yeni üye olanlardan biriyim.ama uzun zamandır takip ediyodum yazdıklarınızı.
bizim dizimizin başına gelen pişmiş tavuuun başına gelmes heralde yaa:icon_sorr diziyi çarşamabaya alarak resmen ateş çemberinin içine attılar.inşallah bi kaç hafta sonra mazeret bulup erken final demezler
maalesef ben bundan sonraki bölümleri izleyemicem,çünkü evdeki arkadaşlar da avrupa yakasını izliyo ve onlarıu ikna edemedim:icon_sorr
biz de artık netten izleyecez.

merhaba arkadaşım,
senin adına üzüldüm.Ama dediğin gibi seyretme fırsatın var en azından. Yalancı Yarim in konusu replikleri espirisi oyuncuları müthiş arkadaşların bu değerleri seyredemeyecekleri için onlar adına daha çok üzüldüm.

tarik_naz
13-03-07, 20:16
:img-hyste :img-hyste ilahi serdar.valla bence yakışıyorsa uzun saçlı erkekler benim cazibe merkezimdedir herzaman:))))yani naz baştan en büyük sayıları kafa
ya koyup tedbirini alsın.çünkü söz konusu olan tarık:)

büyük ihtimal büyük düşünecek naz, hatta dizide barış konserinden bi sahne verebilirler mi?. güzel olmaz mı sizce? naz hayal eder tarık konser veriyo ve bütün herkes tempo tutuyo. özellikle ön sıradaki kızlar. :)

ceza_cansu
13-03-07, 20:28
büyük ihtimal büyük düşünecek naz, hatta dizide barış konserinden bi sahne verebilirler mi?. güzel olmaz mı sizce? naz hayal eder tarık konser veriyo ve bütün herkes tempo tutuyo. özellikle ön sıradaki kızlar. :)

Hatta kızlar o kadar çok çoşarki içlerinden biri Tarık'a sarılır öper falan.Naz bunu böyle düşünse ne olurdu acaba:):)

tarik_naz
13-03-07, 20:39
Hatta kızlar o kadar çok çoşarki içlerinden biri Tarık'a sarılır öper falan.Naz bunu böyle düşünse ne olurdu acaba:):)

cansu, derin bi arşiv taramasına gerek yok aslında. 6.bölümdeki "yaz demedim" şarkısının hayal etse de yeter. ve ilk düşmanı "melisa'yı" görsün naz'a yeter. ne de olsa melisa gibilerden çok var, tarığa hasta.

Kara İnci
13-03-07, 20:43

Cansu tahmin etmesi zor değil. Naz kıskançlık krizi geçirir ve tabi bu krizin hıncını da doğal olarak Tarık'dan alır...:img-yes:

GAMZE (pas.si.on79) DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN... :happy0064 SENİ ÇOOOOK SEVİYORUZ... :img-yes:

sondakika
13-03-07, 20:52
akşamın bereketi.. foruma bir bereket gelmiş.. bu arada gamze arkadaşımızın doğum günümüymüş.. efendim kutlu olsun diyorum.. Allah bir ömür boyu sağlık, afiyet, güzellikler versin diyorum..

serdarcım konser tabi gerçek konser sahnesini hoş bulmadım.. hakikaten naz çingan çıkarır.. hemde ne çıngan.. kimse durduramaz vallah :img-hyste

ceza_cansu
13-03-07, 20:58
Yarın bölümde en çok Naz'ın kıskançlıklarına eğlenicez sanırım.Tarık'ı çok kıskanacağı kesin.Neler yapıcak acaba?

Bu arada pas.si.on79 Gamzecim iyiki doğdun nice senelere

handeozbek
13-03-07, 21:08
Gamzecim doğum günün kutlu olsun. Nice senelere:happy . Tabi bu diziyi izlersen çok yaşar mısın orasını bilemem ama:img-hyste
Hakikaten Nazın kıskanç halleri komik olabilir. Tarık imza dağıtırken kızlar sarılırlar öperler.Naz da engel olmak için Hayır bırakın o benim şoförüm git çabuk arabayı hazırla gidiyoruz diyebilir:img-grin2 Kızımız şoförünü paylaşamıyormuş baksanıza. Belgin Hanımın teorileri doğru çıkıyor bu durumda. İleride Belginle de paylaşmaz bu Naz Tarığı. Sadece Naz değil Belgin de karşı çıkar bu olaya. O da oğluşunu paylaşamaz. Belki küçük bir gelin kaynana işbirliği görebiliriz. Naz sıf sesi kısılsın diye Tarığı eve bile almayabilir. Kapıları kitleyebilir.:img-hyste Naz dan bu bölümde şu itirafı da duyabiliriz. Sadece bana şarkı söylemeni istiyorum. Başkalarıyla paylaşmak istemiyorum seni. Seni derken şarkıları demek istedim:img-grin2

nilay87
13-03-07, 21:15
Naz dan bu bölümde şu itirafı da duyabiliriz. Sadece bana şarkı söylemeni istiyorum. Başkalarıyla paylaşmak istemiyorum seni. Seni derken şarkıları demek istedim:img-grin2
Evet. Böyle bir itiraf gelebilir.:img-hyste
Tarık yeteri kadar kıskandı artık kıskanma sırası Naz'da dimi? Naz bir kere düşünse hatta düşünmese bile Tarığın peşinden kızlar koşuşturuyor deli olur yafu:img-hyste

pas.si.on79 Gamze doğum günün kutlu olsun. Nize yıllara:happy0064
Yarın inşallah yeni bölüm güzel bir hediye olarak gelir:img-wink:

cerenimo
13-03-07, 21:23
Arkadaşlar 2 gündür girmiyorum foruma.Yine döktürmüşünüz walla.Hepsini okuyamadım bile :img-wink:
İlk önce şunu söyliyim dizimizin çarşambayta alınmasına çok kızdım, üzüldüm.Çünkü olay sadece dizinin gününü değiştirme olayı değil.Burdan starın dizimizi cidden gözden çıkardığını söyleyebiliriz.Ki bu durum beni cidden üzdü.O gün çok çok severek izlediğim Avrupa Yakasını artık eskisi gibi izleyemicem anlaşılan.Arkadaşlar bu konuda lütfen stara mail atalım bol bol.Çünkü iki ailede de biliyosunuz gün değişme olayı oldu.Maillerle dizilerini eski gününe saatine getirtebildiler.Belki biz de bunu yapabiliriz.En azından dizinin ne kadar fanı olduğunu hatırlatmış oluruz, ki bu da baya etki eder.
2. olarak fragmanı yine tvde izleyemedim.Yine sentüpte izledim :) O da olmasaymış nolcakmış bilmiyorum.Hiç fragman falan görmücekmişim heralde :) Özellikle de bu dizinin :)
Bu bölümde Naz aşırı bi kıskançlık olayına gircekmiş hatta çok fazla abartcakmış hissine kapıldım.Nedense!!!...:)Zaten br önceki yorumumda söylemiştim bence Naz Burakın ününe hayran oldu diye.Bi de Tarık ünlü olursa way hallerine :)
Özellikle de Tarığın :img-hyste :img-hyste

jenn
13-03-07, 21:25
35.ci bölüm fragman fotoları buyrun arkadaşlar:))

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2643598&posted=1#post2643598

whiteangel
13-03-07, 21:27
Gamzecim doğum günün kutlu olsun. Nice senelere:happy . Tabi bu diziyi izlersen çok yaşar mısın orasını bilemem ama:img-hyste
Hakikaten Nazın kıskanç halleri komik olabilir. Tarık imza dağıtırken kızlar sarılırlar öperler.Naz da engel olmak için Hayır bırakın o benim şoförüm git çabuk arabayı hazırla gidiyoruz diyebilir:img-grin2 Kızımız şoförünü paylaşamıyormuş baksanıza. Belgin Hanımın teorileri doğru çıkıyor bu durumda. İleride Belginle de paylaşmaz bu Naz Tarığı. Sadece Naz değil Belgin de karşı çıkar bu olaya. O da oğluşunu paylaşamaz. Belki küçük bir gelin kaynana işbirliği görebiliriz. Naz sıf sesi kısılsın diye Tarığı eve bile almayabilir. Kapıları kitleyebilir.:img-hyste Naz dan bu bölümde şu itirafı da duyabiliriz. Sadece bana şarkı söylemeni istiyorum. Başkalarıyla paylaşmak istemiyorum seni. Seni derken şarkıları demek istedim:img-grin2
Ahh Gamze'cim mi doğmuş bugün? İyi ki doğmuş, iyi ki onu tanımışız. Kutlu mutlu olsun Gamze'cim:) Yarın ki bölümde Barış'ın söyleyeceği şarkı yy forumundan sana armağan olsun.:happy0064

whiteangel
13-03-07, 21:37

Teşekkürler, ellerine sağlık canımcım. :good: Fotolar süper süper..:good:

pas.si.on79
13-03-07, 21:40
Ahh Gamze'cim mi doğmuş bugün? İyi ki doğmuş, iyi ki onu tanımışız. Kutlu mutlu olsun Gamze'cim:) Yarın ki bölümde Barış'ın söyleyeceği şarkı yy forumundan sana armağan olsun.:happy0064

ayyyyyyy ablam çok teşekkür ederim... Gözlerim doldu.. Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim.. İnanın çok kötü oldum.Ne de olsa DUYGU ADAM ın fanıyım.. :img-hyste Ben de sizleri tanıdığım için çok teşekkür ederim.YY FORUM AİLEM ve BAG AİLEM SİZİ ÇOOKK SEVİYORUM.İYİ Kİ VARSINIZ.İNANIN İÇİMDEKİ BİR BOŞLUK VARDI SAYENİZDE DOLDU..samimi arkadaşlıklar ,dostluklar... Çoğunuz yüzünü bile görmedim.. ama kırk yıllık arkadaş gibi hissediyorum.Kardeşim.ablam.abim.. İYİ Kİ VARSINIZ YALANCI YARİM EMEKÇİLERİNE VE BARIŞ AKARSU ya sizinle buluşturdukları için sonsuz teşekkürler....

cerenimo
13-03-07, 21:43

Çok teşekkür...Çok güzeeler :) :happy0064

tarik_naz
13-03-07, 22:03
gamze, doğum günün kutlu olsun.

bu bölümde kafamızdaki soru işaretlerinden biri de, en azından benim kafamda var bu soru işareti, "Tarık'ın yeni telefonu olacak mı?", valla biz son bölümde çok rahattık tarık da telefon yokken. tarık kendisi telefon alamaz. parası yok. filiz'e aldırabilir ama naz'a telefon yüzünden yalan söylemek istemez. bence tarık'a telefonu naz alacak. hatta şöyle olsa harika olur. tarık burak ve naz'ı elele gördükten sonra sinirlenip gitti ya, naz'a da kapıyı açmadı. daha sonra annesinin yanına gidecek zaten.

naz arar arar ama aklından tarığın telefonu kaybettiği çıkmıştır. sonra birden o aklına gelir ve tarığa yeni telefon alır. ama haber vermez. ardından bi şekilde akşam tarık ve naz sahilde buluştuktan sonra eve gelirler, tarık odasına girdiğinde, tam o sırada masanın üzerinde bir telefon çalmaya başlar. naz kendi numarasını da kaydetmiş arayan da naz'dır.

tarık telefonu açar.
tarık: hiç gerek yoktu
naz: var var
tarık: ne? var
naz: ne biçim konuşuyosun benimle ne var falan
tarık: ne var demedim, sen gerek var deyince ben de ne var dedim.
naz: bir adet telefon var, içinde de sadece benim numaram var. yeterli bi açıklama oldu mu tarıkcım.
tarık: gayet yeterli. çok teşekkür ederim.
naz: önemli değil canım, yangında benim için yaptıklarından sonra. haa bu arada sen beni aradığında fatura az yazıyo haberin olsun. tarifeli hat aldım.
tarık: neden sadece seni aradığımda
naz: sadece beni dediysem herkesi aradığında işte anla.
tarık: ama benim telefonumda sadece senin adın var.
naz: ne yani başka kimseyi eklemeyecekmisin
tarık: bilmem, önce sana sorarım heralde.
naz: o zamannnn, kaset teklifini de kabul edecek misin?
tarık: (içses) biliyodum bunu soracağını, kıskandırma çabanı zehir edeyim de gör.
naz: kabul edeceksin yani, cevap vermediğine göre
tarık: naz, sana sorarım dedim dikkat ettiysen. çünküü, çünküü

naz, tarık'tan güzel bir söz duymayı bekler.

tarık: çünkü sonuçta patron sensin. "yakında popüler olduğumda, ünlü bir şarkıcıyı şoför olarak çalıştırır mısın" diye sana sorardım heralde.
naz: iyi o zaman zamanı gelince sorarsın, telefon çok yazdı yarın görüşürüz.
tarık: hani tarifeli hattı
naz: sen değil ben aradım tarık, ve maalesef benim hattım tarifeli değil
tarık: çok şükür.
naz: ne?
tarık: şeyyy kapatayım mı?
naz: niye soruyosun kapatayım mı diye kapat işte.
tarık: sonra kızıyosun ben "kapat düğmesine bastığımda sussan" deyince.

sinemim_g
13-03-07, 22:10
gamze doğum günün kutlu olsunn:img-yes:
yarını iple çekiyorum yazılımı bile unuttummm:img-hyste sloganı çok sevdim
aşka aşıkların diziiisi:happy0064 yani bizzz:img-yes:

cave77
13-03-07, 22:14
Arkadaşlar yarın büyük gün:good: niyeyse böyle umut verici bir mesaj atmak geldi içimden...biz çok zor günler atlattık,cumadan perşembeye geçtik birsürü laf söylendi ama dimdik ayakta kaldık...inanıyorum çarşamba günü de hiç beklenmedik bir biçimde çok iyi bir sonuç alacağız,biz bunu başaracak güçteyiz...biz Yalancı Yarim ailesiyiz:img-wink: biz bu forumdaki her diziden ve fanlarından daha farklıyız çünkü bizim kadar hiçkimse dizisine bu denli sahip çıkmaz...kızarız ederiz eleştiririz ama bu diziyi izlemeyi asla bırakmayız..inanıyorum gelecek bölümlerde çok güzel şeyler olacak...ben yarınki bölümü hiçbirşeyi kafama takmadan izleyeceğim ve yarınki bölümde ortaya çıkacak durum,reyting sonuçları ne olursa olsun bu diziyi izlemeyi asla ve de asla bırakmayacağım..eminim hepiniz de benle aynı fikirdesinizdir:img-wink: haydi arkadaşlar yarın Yalancı Yarim'e sahip çıkma günüdür:good: sadece yarın değil yayınlanacak her yeni bölümde her gün her dakika her saniye bu güzel diziye sahip çıkmalıyız,eleştirsek de dizimizi izlemeyi asla bırakmadık ve de bırakmayacağız.

handeozbek
13-03-07, 22:18
Evet sevgili aşka aşık forum ahalisi. Yarın dizi günü. Heyecan var mı heyecan?:img-grin2 Olumlu yönden bakarsak 1 gün erken izleyeceğiz dizimizi. Bu bölüm çok heyecanlı olacak ve hepimiz ekrana yapışacağız ben bundan eminim. Hatırlarsanız vasat bir bölümden sonra muhteşem bir bölüm geliyor. Bakınız 33:img-grin2 Bu hafta diğer haftaya nazaran hayli gelişme olacak gibi geliyor bana. Fragmanda birçok sahnenin saklanması da bundan. Bu bölüm Naza çok güleceğiz galiba. Fragmandaki dış ses ne diyor. Tarık Naza çektiriyor. e artık zamanı gelmişti. Gerçi o fragmandaki dış sese kılım ama neyse:img-grin2

pas.si.on79
13-03-07, 22:21
serdar ve sinemim_g hande tüm arkadaşlar tekrar teşekkür ederim..

serdar repliğin çok güzel olmuş.tam yerini bulmuş.Tarık telefona takılmıştı stres yapmıştı nasıl alacağım diye.:Ona Naz sürpriz yaparsa güzel olur.Ama tabi uygun bir şekilde telefonu verirse.Yoksa bizim Tarık almaz öyle bir kızdan hediye falan.. Zaten o yönü düşünelemez düşünülmesi aklın ucundan geçirilemez.

burcin_kaplan
13-03-07, 22:22
Arkadaşlar yarın büyük gün:good: niyeyse böyle umut verici bir mesaj atmak geldi içimden...biz çok zor günler atlattık,cumadan perşembeye geçtik birsürü laf söylendi ama dimdik ayakta kaldık...inanıyorum çarşamba günü de hiç beklenmedik bir biçimde çok iyi bir sonuç alacağız,biz bunu başaracak güçteyiz...biz Yalancı Yarim ailesiyiz:img-wink: biz bu forumdaki her diziden ve fanlarından daha farklıyız çünkü bizim kadar hiçkimse dizisine bu denli sahip çıkmaz...kızarız ederiz eleştiririz ama bu diziyi izlemeyi asla bırakmayız..inanıyorum gelecek bölümlerde çok güzel şeyler olacak...ben yarınki bölümü hiçbirşeyi kafama takmadan izleyeceğim ve yarınki bölümde ortaya çıkacak durum,reyting sonuçları ne olursa olsun bu diziyi izlemeyi asla ve de asla bırakmayacağım..eminim hepiniz de benle aynı fikirdesinizdir:img-wink: haydi arkadaşlar yarın Yalancı Yarim'e sahip çıkma günüdür:good: sadece yarın değil yayınlanacak her yeni bölümde her gün her dakika her saniye bu güzel diziye sahip çıkmalıyız,eleştirsek de dizimizi izlemeyi asla bırakmadık ve de bırakmayacağız.

Çok haklısın canım.Her zaman dizimizin arkasında olduk ve hiç kimse dizimizin gücünü küçümsemesin lütfen biz ki cuma günü ıhlamur altındayla baş etmiş bir diziyiz.O kadar küçümsenecek bir kitlemiz yok.
her zamanda dizimizin arkasında olucaz.Severizde döverizde hesabı bazen gerçekten sinirlenebilriz bazı şeylere ama her zaman sevicez dizimizi.

Tarık-naz aşkını onların didişmelerini itiraf edemeyişlerini.O tatlı atışmaları, herşeyleriyle kalbimizi kazanmayı bizleri sanki kendimiz yaşıyormuşz gibi hissettirmeyi bildiler.Bizden biri oldular çıktılar kısaca:)
Umarım raytinglerde umduğumuz gibi güzel gelicek.Rayting konuşmak yerine ileriki bölümlerde neler onu konuşucaz rahat bir nefes alıp hele şu hafta bir geçsin , çok güzel olucak çok güzel:)

NOT: Gamzecim canım nice seneleree iyiki doğdun tekrar:)

pas.si.on79
13-03-07, 22:47
:img-hyste Arkadaşlar yarın büyük gün:good: niyeyse böyle umut verici bir mesaj atmak geldi içimden...biz çok zor günler atlattık,cumadan perşembeye geçtik birsürü laf söylendi ama dimdik ayakta kaldık...inanıyorum çarşamba günü de hiç beklenmedik bir biçimde çok iyi bir sonuç alacağız,biz bunu başaracak güçteyiz...biz Yalancı Yarim ailesiyiz:img-wink: biz bu forumdaki her diziden ve fanlarından daha farklıyız çünkü bizim kadar hiçkimse dizisine bu denli sahip çıkmaz...kızarız ederiz eleştiririz ama bu diziyi izlemeyi asla bırakmayız..inanıyorum gelecek bölümlerde çok güzel şeyler olacak...ben yarınki bölümü hiçbirşeyi kafama takmadan izleyeceğim ve yarınki bölümde ortaya çıkacak durum,reyting sonuçları ne olursa olsun bu diziyi izlemeyi asla ve de asla bırakmayacağım..eminim hepiniz de benle aynı fikirdesinizdir:img-wink: haydi arkadaşlar yarın Yalancı Yarim'e sahip çıkma günüdür:good: sadece yarın değil yayınlanacak her yeni bölümde her gün her dakika her saniye bu güzel diziye sahip çıkmalıyız,eleştirsek de dizimizi izlemeyi asla bırakmadık ve de bırakmayacağız.

burçinciğim teşekkür ederim.Bu bölümdeki bu şarkı benim için söylecek dermişim Nazı iyice kıskandırırmışım.. :img-hyste :img-hyste

Tezaycığım haklısın. Ben de öyle yapacağım.Heyecanla bekliyorum.Bir an önce gelmesini. Valla çarşamba olmasaydı ne yapardık biz bu hafta..Çarşambayı bekleyemiyoruz. umarım dizimiz için hayırlısı olur..

Arkadaşlar RELAX seyredin.hatta Tarıkın Nazı çıldırtmak için bağırarak şarkı söylemesini bile heyecanla bekliyorum.. ...

whiteangel
13-03-07, 22:56
Sonuna kadar katılıyorum canım modum:) Bu dizi bizim özlediğimiz , belki de yıllardır beklediğimiz dizi.. Biz aşka aşıklarız. Her zaman dizimize sahip çıktık ve sonuna kadar da arkasındayız. Ben de inanıyorum ve umutluyum dizinin geleceğinden. Tek endişem internet kullanıcısı olmayan milyonlarca izleyicinin yeni yayın gününü öğrenmemiş olabileceği konusunda. Kendi adıma hangi gün ve saatte yayınlana da izleyeceğim kesinlikle.:)
Bu arada Serdar'cım telefon konulu mini senaryona bayıldım. Eline emeğine sağlık canım.:good:

ebru.karaca
13-03-07, 23:04
Arkadaşlar 34. altın kelebek ödülleri için adaylar belirleniyor. Bugün malum gergin bir bekleyiş içindeyiz. Bu süreyi dizimiz için birşey daha yaparak değerlendirelim mi?

Açılan sayfadaki forumu doldurup gönderiyoruz. Kolay gelsin.:img-wink:

En iyi yerli dizi : Yalancı yarim

En iyi kadın oyuncu : Merve Sevi

En iyi erkek oyuncu : Barış Akarsu

En iyi komedi dizisi : Yalancı Yarim

En iyi kadın komedi oyuncusu : Ayşe Kökçü

En iyi erkek komedi oyuncusu : Bülent Kayabaş

Eğer başrol oyuncusu Barış Akarsu'ya destek vermek isterseniz bir de şu seçenek var:img-wink:
En iyi klip : VURDUM EN DİBE KADAR-- Barış Akarsu

O desteği vermek ne demek?
Elimizden geleni yaparız güzel ablam.. :)
Hem de zevkle :)
Arkadaşlar özetimiz gelmiş, yeni gün ve saatimiz belli olmuş. Ne diyelim, hayırlısı olsun. En iyisi biz yine imzalarımızla konuşalım.:img-wink:

İmzan ne güzelmiş abla..
İzninle kullanmak istiyorum:img-wink:

ebru.karaca
13-03-07, 23:10
acaip reklam yapıyor star tv hakkını yemeyelim !!!!!, geçen alt yazıda birebir aklımda kalmasa da şöyle diyor

aşka aşık olanlar 14 mart çarşamba saat sekizde tüm randevularınızı iptal edin sadece star tv izleyin ekranların en romantik dizisi yalancı yarimde fırtınalar kopuyor

herhalde dışsesin ne diyeceğine karar veremediler

hayırlı olması dileği ile,

Ne TV ne PC.. Bir kaç gündür hiç biriyle ilgilenemiyorum. Ama Star'ın reklamlarının iyi olmasına çok sevinirim.. :)

Bizim için hayırlısı olsun arkadaşlar.

Bir kaç gündür sadece okuyor ama yazı yazmıyordum. 34. bölümü savunan ve beğenen az sayıda kişiden biriyim. Her hafta en kısa sürede 2. kez izlemeye meraklı arkadaşlar, bu hafta, bana göre haksız bir nedenle Naz'a tepki göstererek, tekrar izlemediler ya da izledilerde, beğendiklerin, belirtmediler. :icon_whis

Ne olduğu önemli değil. Bir şeye yürekten inanıyorsanız, o yolda sonuna kadar gitmelisiniz. Ben, Yalancı Yarim dizsine ve onun yapımcısına inanıyorum. FM yapımda görev yapan teknik ekibe, dizimizde rol alan tüm oyunculara inanıyorum. İnancımı da hiç yitirmedim. İnanmadığım tek yer Star Tv. Bu kanalı 2006 yazına kadar, uzun yıllar izlemedim. Yaz aylarında yayına soktuğu ve bana göre, son yılların en iyi komedi ve aile dizisi olan Yalancı Yarim ve İki Aile nedeni ile izlemeye başladım. Kanala , çeşitli konularda, defalarca mesaj attım telefon açtım. Etkisini hissettiğimi söyleyemeyeceğim. Umarım bu günkü çabalar işe yarar. Ama, şu da var ki, perşembe gününde de böyle tepkiler vermiştik, ve sonuç alamamıştık. Sonrasında ise oldukça iyi izlenme oranlarına ulaşmıştık.

Bu her seferinde tutacak bir yöntem değil elbette. Ama ben, diğer kanallarda yayınlanan dizileri çeşitli sebeplerden izlemeyen biri olarak (biri absürd komedi/psikopat tiplemelerle dolu-diğeri sonu kötü bitecek bir hikaye ) çarşamba gününde izleyecek birşey bulacağım için mutlu olurken, yayın günümüz ile oynanmış olmasından dolayı çok büyük bir üzüntü yaşıyorum.Dizi her duyguyu yaşatıyor diye boşuna yazmıyoruz. Yayın gününde bile hem mutlu hem mutsuz olabiliyorum.

Bütün eylemler yapılmış ve yapılmaya devam ediyor. Umarım sonuç hakkımızda hayırlı olur.

Son sözümde, hala burada dizi hakkında bu kadar olumsuz yazı yazan arkadaşlara. Koyun can derdinde, kasap et derdinde , misali, hala 34. bölüme laf söyleyip olumsuzluk yaratmaktan vaz geçin. Olan oldu ve geçti . Artık yapmamız gereken dizimize sahip çıkmak.

35. bölüm özeti hakkında da olumsuz konuşmaya başlamışsınız. Size bölümü ne zaman tam anlattılar. Hangi bölümün özetinden doğru tahmin yürüttük bu güne kadar. Hangi fragman bize gerçekten ip ucu verdi. 2 kısa paragraftan bölümü anlıyorsanız, izlemeyin ,her hafta özet okuyun olsun bitsin. Ama unutmayın ki, bizim senaristlerimiz, izleyicisini ters köşe yapma konusunda dünya rekoru sahibi olup, her attıkları voleyi 90 a takmıştır. :happy0064

YAPTIKLARI YAPACAKLARININ TEMİNATIDIR. :img-wink: :img-yes: :good:

34 bölümdür süper replikler yazan, ince espirileri beynimize kazıyan, her hafta imrenerek ve yutkunarak 'nerede böyle aşklar' dedirten onlar.

Bundan sonraki bölümlerde de senaristlerimize, her daim görev başında olan oyuncularımıza, yapımcımız FM'e ve teknik ekibine VE HER ŞEYE RAĞMEN HALA STAR TV YE İNANIYORUM.

Sevgilerimle

Güzel Asucuğum..
Noktasına kadar katılıyorum canım..
Kendi adıma sana çok teşekkür ederim :)

ebru.karaca
13-03-07, 23:26
üşenmeden tam 50 sayfa okudum.. özlemiş yahu... :img-wink: şimdi fragmandan önce şu gün değişimi ele alalım.. efendim malum dizi çarşamba 20'ye alındı.. forumda genel itibariyle bir hoşnutsuzluk hakim.. çarşambaya alınması sanki dizinin sonu gibi algılanmakta.. bence bekleyip görelim derim.. zira perşembeler cidden ateş topu oldu.. dikkat uzun süredir ipi göğüsleyen bir yapım var; doktorlar.. oldukça populer bir dosyaya el atan, ermeni soykırımı ve diasporası, pana filmin yeni ve dikkat çekici dizisi: ayrılık.. akabinde oldukça sevilen, ki nesi sevilir anlamasamda, özcan denizin dizisi: kader. ve bir kaybolan yıllar.. yeni dizilerden dikkat çeken dicle... zordu o gün....

şimdi çarşamba günü iki rakip var yaprak dökümü ile avrupa yakası.. başkada yok.. büyük ihtimal ilk 4 olacağız.. belkide ilk 3.. umutsuz olmayın derim.. hele perşembe günü gelsin ratingler önümüze konsun tepkinizi o zaman dile getirin.. baktınız yalanci yarim ilk 2 de? o zaman bu yazdığınız mesajlar nereye koyacaksınız sevgili yalanci yarim ailesi...

ve fragman.. anlayan varsa beri gelsin.. 10 saniye var yada yok yeni bölüme dair görüntüler.. diğer kareler eski bölümlerin can alıcı sahneleri. herhalde dikkat çekmek istemiş star tv.. romans dolu kareleri arka arkaya atıp diziyi yeni gününe oturtturmak düşüncesini sezdim.. yoruma açık bir bir fragman değil.. düşen süt şiseli sahne olayın koptuğu kareler olacak gibi.. hadi hayırlısı..

küçççük bir iğneleme perşembeleri kader gününüzün olacak sloganına güldüm.. o gün tek bir diziye aittir, doğrusu aitti.. onuda biliyorsunuz.. ha sadece günü belli olan değil, saatide bellidir.. o günde ne diziler yayınlandıda akıllara biri kazıldı.. star, bırak başkalarının efsane ettiği gün ve saati diline alma.. biraz ucuz bir politika gördüm bunu.. hehehe sizi gidi hınzarlar sizi.. :img-yes:
:img-yes: :img-wink: :img-yes: :img-wink: :img-yes: :img-wink:

burcin_kaplan
13-03-07, 23:28
Arkadaşlar çok az bir zaman dilimi kaldı artık yarın bu saatlerde 35. bölüm oyrumunu yapıyor olucaz.umarım geçen haftaki gibi sinirli bir forum yerine mutlu bir forum oluruz:)
herkese iyi geceler ve iyi beklemelerbyebye

ebru.karaca
13-03-07, 23:29
Burdan da anlaşıldığı gibi Mag ailesi tek başına hiçbir işi halledemeyip tek bir Bag üyesi ile dahi ancak toplu halde başa çıkmaya çalışabilmektedir.İnatçılığım konusuna gelince evet benim ve benim gibi kalbi Bag la atan her insan doğruları anlatabilmek adına inatçıyızdır.Ama sizlerde anlamamak adına inatsınız.Lütfen bunu da gözden kaçırmayın.Koyu bir FB taraftarı olarak GS:img-grin2 konusuna girme gereğini bile duymuyorum... :img-grin2

Not 1:Bu arada biz Bag cıların hayata bakış açısı çok geniştir.Bakış açısı olarak dar açıyı seçen siz Mag cıların bunu görememesi doğal tabi... :

Not 2:Bu yorumumda isim geçirmememin hiçbir sebebi yoktur.Anlayacak olanların bilgisine... :img-grin2

:img-hyste :img-hyste :

Not 1:Bu arada biz Bag cıların hayata bakış açısı çok geniştir.Bakış açısı olarak dar açıyı seçen siz Mag cıların bunu görememesi doğal tabi... :img-hyste

:img-yes: :img-yes: :img-yes:

Anılcığım, seni de anlıyorum tabi de.. :)
Ancak bu konuda Songülcüğüme katılmak durumundayım :):img-wink:

garcia_22
13-03-07, 23:30
Arkadaşlar daha önce düşünüldü mü bilmiyorum ama benim aklıma ne geldi biliyormusunuz?? Bir akşam bu forumdaki herkes olarak Barışı dinlemeye gidelim.. O cıktıgı bar wardı ya neydi adı Gölge Bar mıydı tam hatırlamıyorum ama gereken önemi gösterirsek küçük bi organizasyonla hem tanışmış oluruz hemde hep beraber Barışa ve dizimize sevgimizi göstermiş oluruz dimi,, siz ne dersiniz bu konuda?? Çok eglenceli bi akşam yaşayabiliriz :)

ebru.karaca
13-03-07, 23:38

Teşekkürler jenn.. Ellerine sağlık.
ayyyyyyy ablam çok teşekkür ederim... Gözlerim doldu.. Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim.. İnanın çok kötü oldum.Ne de olsa DUYGU ADAM ın fanıyım.. :img-hyste Ben de sizleri tanıdığım için çok teşekkür ederim.YY FORUM AİLEM ve BAG AİLEM SİZİ ÇOOKK SEVİYORUM.İYİ Kİ VARSINIZ.İNANIN İÇİMDEKİ BİR BOŞLUK VARDI SAYENİZDE DOLDU..samimi arkadaşlıklar ,dostluklar... Çoğunuz yüzünü bile görmedim.. ama kırk yıllık arkadaş gibi hissediyorum.Kardeşim.ablam.abim.. İYİ Kİ VARSINIZ YALANCI YARİM EMEKÇİLERİNE VE BARIŞ AKARSU ya sizinle buluşturdukları için sonsuz teşekkürler....

Canım arkadaşım, güzel kardeşim..
Demek bu gün doğum günün.. :)

Doğum gününü tebrik ederim canım :) Sevdiklerinle birlikte nice mutlu, güzel ve uzun yıllar dilerim canım. :img-wink:
gamze, doğum günün kutlu olsun.

bu bölümde kafamızdaki soru işaretlerinden biri de, en azından benim kafamda var bu soru işareti, "Tarık'ın yeni telefonu olacak mı?", valla biz son bölümde çok rahattık tarık da telefon yokken. tarık kendisi telefon alamaz. parası yok. filiz'e aldırabilir ama naz'a telefon yüzünden yalan söylemek istemez. bence tarık'a telefonu naz alacak. hatta şöyle olsa harika olur. tarık burak ve naz'ı elele gördükten sonra sinirlenip gitti ya, naz'a da kapıyı açmadı. daha sonra annesinin yanına gidecek zaten.

naz arar arar ama aklından tarığın telefonu kaybettiği çıkmıştır. sonra birden o aklına gelir ve tarığa yeni telefon alır. ama haber vermez. ardından bi şekilde akşam tarık ve naz sahilde buluştuktan sonra eve gelirler, tarık odasına girdiğinde, tam o sırada masanın üzerinde bir telefon çalmaya başlar. naz kendi numarasını da kaydetmiş arayan da naz'dır.

tarık telefonu açar.
tarık: hiç gerek yoktu
naz: var var
tarık: ne? var
naz: ne biçim konuşuyosun benimle ne var falan
tarık: ne var demedim, sen gerek var deyince ben de ne var dedim.
naz: bir adet telefon var, içinde de sadece benim numaram var. yeterli bi açıklama oldu mu tarıkcım.
tarık: gayet yeterli. çok teşekkür ederim.
naz: önemli değil canım, yangında benim için yaptıklarından sonra. haa bu arada sen beni aradığında fatura az yazıyo haberin olsun. tarifeli hat aldım.
tarık: neden sadece seni aradığımda
naz: sadece beni dediysem herkesi aradığında işte anla.
tarık: ama benim telefonumda sadece senin adın var.
naz: ne yani başka kimseyi eklemeyecekmisin
naz: o zamannnn, kaset teklifini de kabul edecek misin?
tarık: (içses) biliyodum bunu soracağını, kıskandırma çabanı zehir edeyim de gör.
naz: kabul edeceksin yani, cevap vermediğine göre
tarık: naz, sana sorarım dedim dikkat ettiysen. çünküü, çünküü

naz, tarık'tan güzel bir söz duymayı bekler.

tarık: çünkü sonuçta patron sensin. "yakında popüler olduğumda, ünlü bir şarkıcıyı şoför olarak çalıştırır mısın" diye sana sorardım heralde.
naz: iyi o zaman zamanı gelince sorarsın, telefon çok yazdı yarın görüşürüz.
tarık: hani tarifeli hattı
naz: sen değil ben aradım tarık, ve maalesef benim hattım tarifeli değil
tarık: çok şükür.
naz: ne?
tarık: şeyyy kapatayım mı?
naz: niye soruyosun kapatayım mı diye kapat işte.
tarık: sonra kızıyosun ben "kapat düğmesine bastığımda sussan" deyince.

Ellerine sağlık Serdar.

qsawe
13-03-07, 23:43
Arkadaşlar daha önce düşünüldü mü bilmiyorum ama benim aklıma ne geldi biliyormusunuz?? Bir akşam bu forumdaki herkes olarak Barışı dinlemeye gidelim.. O cıktıgı bar wardı ya neydi adı Gölge Bar mıydı tam hatırlamıyorum ama gereken önemi gösterirsek küçük bi organizasyonla hem tanışmış oluruz hemde hep beraber Barışa ve dizimize sevgimizi göstermiş oluruz dimi,, siz ne dersiniz bu konuda?? Çok eglenceli bi akşam yaşayabiliriz :)

Barış Akarsu'nun resmi sitesine üye olursan eğer, konserleri hakkında bilgi alabilirsin. Oraya üye olanlar hemen her konserinde toplanıp tanışıyorlar. 10 Mart günü oldukça kalabalık bir grup konserde bir aradaydık. Bundan sonraki organizasyonları takip et lütfen.

ceza_cansu
13-03-07, 23:43
Gamzecim tekrar doğrum günün kutlu olsun.Ah ahh keşke bir de Naz'ımızın doğum gününü kutlayabilsek.Yani en azından bölümde o konu geçse gerçekten çok güzel olur

pas.si.on79
13-03-07, 23:44
Ebrucuğum teşekkür ederim..

Benim doğum günüm geldi.Geçti.Daha Nazın doğum günü gelemedi.
NEDEN ACABA

ayşenurr
13-03-07, 23:45
uğur kedi hanım hoş geldiniz.Tarık Naz'a aşkını ne zaman itiraf edecek.bir an önce sözlü aşk itirafı bekliyoruz.yani birazda aşk görelim.:img-in_lo
pas.si.on79 doğum günün kutlu olsun.nice mutlu yıllara.

handeozbek
13-03-07, 23:45
Ebrucuğum teşekkür ederim..

Benim doğum günüm geldi.Geçti.Daha Nazın doğum günü gelemedi.
NİYEKİ ACABA

Bence Nazın doğum günü 29 şubat. Yani 4 yılda bir kutlanıyor. Artık 4 yıl sonra kutlarız ne yapalım:img-grin2

jenn
13-03-07, 23:46

valla süper fikir bu organizyon için adres..barışın resmi sitesi.orda organizasyona her daim hazır kadro var.......bekleriz efem:))

burcin_kaplan
13-03-07, 23:46
Gamzecim tekrar doğrum günün kutlu olsun.Ah ahh keşke bir de Naz'ımızın doğum gününü kutlayabilsek.Yani en azından bölümde o konu geçse gerçekten çok güzel olur

ewet ya Cansu Naz'ın Doğum günü 1 ay sonraydı heralde bzimkinin doğum günü şubatın 29 u 4 yılda bir kutluyoruz:img-hyste

Bence Nazın doğum günü 29 şubat. Yani 4 yılda bir kutlanıyor. Artık 4 yıl sonra kutlarız ne yapalım:img-grin2

hande piştinin bu kadrı:img-hyste :img-hyste
ben artık bişey demiyorum:D:img-hyste

tarik_naz
13-03-07, 23:47
yahu sevgililer günü dedik, tarık ve naz'a zehir oldu. boşverin doğum günü olmasın, kesin o gün de zehir olur. tarık itiraf edecem diye çabalar durur. bu sefer de pastanın üzerindeki mumlar ortamı yakar falan. yine tutuşur ortalık.

özel günler aşıklarımıza yaramıyo. kendilerini kasıyolar sonunda zararlı çıkıyolar.

handeozbek
13-03-07, 23:51
[/QUOTEhande piştinin bu kadrı:img-hyste :img-hyste
ben artık bişey demiyorum:D:img-hyste[/QUOTE[/B]]

Ben de demiyorum:img-hyste İmzana bayıldım Burçin. Çok hoş olmuş:img-hyste Yarın büyük gün arkadaşlar. Bakalım neler olacak?:img-grin2 Kalpten gitmezsek iyidir. Aman yarın sağlık kontrolünden geçmeyi unutmayın. Siz bize lazımsınız. Bol bol gevşeme hareketleri yapın. Relax izleyin. Forumu yakmayın sakın:img-grin2

ceza_cansu
13-03-07, 23:53
yahu sevgililer günü dedik, tarık ve naz'a zehir oldu. boşverin doğum günü olmasın, kesin o gün de zehir olur. tarık itiraf edecem diye çabalar durur. bu sefer de pastanın üzerindeki mumlar ortamı yakar falan. yine tutuşur ortalık.

özel günler aşıklarımıza yaramıyo. kendilerini kasıyolar sonunda zararlı çıkıyolar.

Hımm Serdar o zaman bu doğum günü sevgili olunduktan sonra kutlansın.Orta yolda anlaşalım.Gerçi o zaman bu doğum günü hiç gelmez ama neyse:):)Ya ben gerçekten aralıktan beri dizide doğum günü olsun diye bekliyorum.Hatta o günlerde dalga geçmiştim şimdi cidden 1 ay bekliyormuşuz diye.2 ay oldu hala yok:icon_sorr

tarik_naz
13-03-07, 23:59
Hımm Serdar o zaman bu doğum günü sevgili olunduktan sonra kutlansın.Orta yolda anlaşalım.Gerçi o zaman bu doğum günü hiç gelmez ama neyse:):)Ya ben gerçekten aralıktan beri dizide doğum günü olsun diye bekliyorum.Hatta o günlerde dalga geçmiştim şimdi cidden 1 ay bekliyormuşuz diye.2 ay oldu hala yok:icon_sorr

valla cansu, naz'ın doğum gününü bırak tarığın doğum günü de geldi nerdeyse. 8 ay geçti ve tarığın doğum günü mevzusu açılmadı.

naz'ın doğum günü geçti artık, büyük ihtimal bu mevzu açıldığında ikisi de doğum gününü unuttuğunu anlayacaklar, sebeb ise "pınar ve mert" onların yüzünden naz herşeyi unuttu. belki bu şekilde durumu kurtarırlar. şimdiye kadar tüm sürprizleri tarık yaptı. sıra naz da. filiz den tarığın doğum tarihini öğrensin ve sürpriz bi parti ayarlasın.

whiteangel
14-03-07, 00:07

Ahhh ahhh süper olur. Hep birlikte coşarız zıplarız canımcım. Barış'ın sitesinden tüm konserlerini takip edebilirsin. Ama bu dileğini Barış'ın sitesine de yazmalısın. Hep birlikte bir organizasyon yapabiliriz. Mesela 21 Mart ta Ankara Overall Bar daki konsere Ankara'lı yalancı yarim tutkunları toplu olarak giderlerse bir tanışma kaynaşma olur mutlaka:)

whiteangel
14-03-07, 00:10
valla cansu, naz'ın doğum gününü bırak tarığın doğum günü de geldi nerdeyse. 8 ay geçti ve tarığın doğum günü mevzusu açılmadı.

naz'ın doğum günü geçti artık, büyük ihtimal bu mevzu açıldığında ikisi de doğum gününü unuttuğunu anlayacaklar, sebeb ise "pınar ve mert" onların yüzünden naz herşeyi unuttu. belki bu şekilde durumu kurtarırlar. şimdiye kadar tüm sürprizleri tarık yaptı. sıra naz da. filiz den tarığın doğum tarihini öğrensin ve sürpriz bi parti ayarlasın.

Evet evet evet:) Naz Tarık'a bir sürpriz doğumgünü partisi yapsın. Ama lütfen hiç kimseyi çağırmasın:) İkisi başbaşa kutlasınlar.:good:

handeozbek
14-03-07, 00:12
Star'ın anasayfasında en üst köşesindeyiz. Bugünleri de gördüm ya:img-hyste Haftasonu tekrarımız gözükmüyor. Dizinin gününün değiştiğinden haberi olmayanlar diziyi kaçıracaklar mağlesef. Haftasonu tekrarının konması bu hafta daha önemli. E izleyemeyenler konudan kopabilir. Bir hafta kaçırsan yandın artık:img-hyste Haftasonu tekrarı için mail atmamız gerekecek galiba. İyi alıştık valla star sayesinde:img-hyste
Bu arada unutmadan bu gece saat 01:00'de dizimizin tekrarı var izlemek isteyenlere duyrulur

BURÇİN star dizide olmayan yeni bir foto daha koymuş. Hadi iş başına:img-hyste

nowar_77
14-03-07, 00:17
Evet evet evet:) Naz Tarık'a bir sürpriz doğumgünü partisi yapsın. Ama lütfen hiç kimseyi çağırmasın:) İkisi başbaşa kutlasınlar.:good:

Naz Tarık ı doğduğuna doğacağına pişman etmesin de Tarık ondan doğum günü kutlaması filan beklemez gibi geliyor bana..ama olursa da fena mı olur ..olmaz..:img-wink: ancak dediğin gibi üçüncü tekil ve çoğul şahısları davet filan etmesinler..mümkünse ateşten uzak dursunlar..telefonları kapasınlar..

garcia_22
14-03-07, 00:34
Arkadaşlar Barış hastası degilim ama yine de üye olmak istiyorum üyelik linki atarsanız cok sevincem, o zaman oradan ayarlarız organizasyonları inş.. Bu arada bir de Ztar ın sayfasına bakıyorum geçen haftanın özeti yazıyo nedendir anlayamadım

Medea
14-03-07, 01:42
arkadaşlar umarım yeni saatimiz hayırlı olur bende kimi görüyorsam söylüyorum mail atıyorum starın yapmadığı reklamı bizler yapıyoruz .

Doğru söze ne denir ki?:img-yes: Bizim yarımız kadar urğrasa star bu dizi ihya olurdu.

repsol26
14-03-07, 01:44
Arkadaşlar...
Sabah ki Nilgün Belgün'ün programını kaçıranlar şuan Tv8 'de tekrarı var...Bilmeyenlere konuk olarak Merve Sevi....

Medea
14-03-07, 01:45

Vallahi güzel fikir:img-yes: Gölge bar konserlerinin hepsine gitmiş birisi olarak çok eğleneceğinize garanti veririm:img-wink:

Hirotaro
14-03-07, 03:39
Dizinin tekrarını seyrettim şimdi Star'da 2 gibi başladı yaklaşık 15 dk önce bitti.Çok geç saate tekrar koyuyorlar

jenn
14-03-07, 09:32
günaydın arkadaşlar.umarım hepiniz iyisinizdir..bu gece dizimiz var.heyecanla bekliyoruz..biraz önce vatan tv de mehmet gülerin bir yazısını okudum..seyircinin gücü anlamında..iki aile izleyicilerinin stara saat değişikliği sonrası yaptığı baskının olumlu bi şekilde aynı saate geri dönmeleri olarak başarılarını ve starın izleyici taleplerini dikkate aldığını yazıyordu..hatta bu konuda kendisine gelen mailleri yayınladıınıda belirtiyordu..demekki bu gece alacağımız sonuç bizi tatmin etmezse star üzerinde ciddi bir baskı kuracağız..hatta mehmet gülere bu konuda mailler yollayacağız..ve köşesinde yayınlamasını sağlayacağız..şimdi beklemedeyiz ve sonuçlara göre hareket edeceğiz.umarım bunların hiçbirine ihtiyaç kalmaz..dileğimiz bu..

tosinka
14-03-07, 09:49
günaydın arkadaşlar.umarım hepiniz iyisinizdir..bu gece dizimiz var.heyecanla bekliyoruz..biraz önce vatan tv de mehmet gülerin bir yazısını okudum..seyircinin gücü anlamında..iki aile izleyicilerinin stara saat değişikliği sonrası yaptığı baskının olumlu bi şekilde aynı saate geri dönmeleri olarak başarılarını ve starın izleyici taleplerini dikkate aldığını yazıyordu..hatta bu konuda kendisine gelen mailleri yayınladıınıda belirtiyordu..demekki bu gece alacağımız sonuç bizi tatmin etmezse star üzerinde ciddi bir baskı kuracağız..hatta mehmet gülere bu konuda mailler yollayacağız..ve köşesinde yayınlamasını sağlayacağız..şimdi beklemedeyiz ve sonuçlara göre hareket edeceğiz.umarım bunların hiçbirine ihtiyaç kalmaz..dileğimiz bu..

:good: Aynen katılıyorum. Beklemedeyiz...bye

sude9
14-03-07, 12:03
Yeni bölüme saatler kaldı,saat 20:00'de AY ve YD dizileri var ama ben yinede YY'in şansının olduğunu düşünüyorum,geçen haftaki bazı tutarsızlıklar özellikle Naz cephesinde yaşananlar can sıkıcı olsada bu hafta toparlayacağını düşünüyorum.İyi olacak bu akşam:img-yes:

unseen
14-03-07, 12:15
Dizi günümüz geldi arkadaşlar..düşündümde dizimiz başlayalı neredeyse 9 ay olmak üzere..9 ay deyince bizim şaşkın aşıklar aklıma geldi..diğer dizilerdeki gibi
iki günde aşık olup üçüncü günde evlenselerdi şimdi Hulusicanımız doğmak üzere olacaktı..ya bu kadarda yavaş hareket edilmezki bunlara ne demeli bilmemki:img-wink:
şaka bir yana dizimiz başlayalı dile kolay 9 ay olmak üzere..bunca zaman zarfı içinde izleyenlerinin gönlünü fethetmeyi başarmış,başarıyı yakalamış olan dizimiz
bundan sonrada başarılı olacak inşallah..ben bunca zamandır diziyi izleyenlerin günü değişti diye kolay kolay izlemeyi bırakacaklarını düşünmüyorum..yeterki senaristlerimiz gerekli özeni göstersinler..oyunculara tek sözüm bile yok..onların
hepsi mükemmel:good: tüm dizi ekibine başarılarının artarak devamını diliyorum..
herkese iyi seyirler..

ztara kızgınlığım geçmedi o ayrı :img-cool2

pas.si.on79
14-03-07, 12:21
artık biz susuyoruz tarık-naz konuşuyor....

bu yüzden sanırım kimse yazamıyor çizemiyor...Dün gece ztarda tekrar olması lazımdı 01,00 de çıkmadı. çıktı mı? Yoksa ztar ın derdi ne...

shevchenko_24
14-03-07, 12:40
artık biz susuyoruz tarık-naz konuşuyor....

bu yüzden sanırım kimse yazamıyor çizemiyor...Dün gece ztarda tekrar olması lazımdı 01,00 de çıkmadı. çıktı mı? Yoksa ztar ın derdi ne...

Dün gece tekrarı vardı ama biraz geç saate çıktı :img-yes:

dizi kurdu
14-03-07, 12:49
dizinin başlamasına saatler kaldı çarşamba olduğuna bi yandan seviniyor diyer yandan üzülüyorum inşallah reytigler iyi gelir
bu arada çevredeki herkes yalancı yarimin bir adım dahi atamadıklarını hep aynı yerde durduğunu hiç ilerlemediğini ve bundan sıkılıp izlemediklerini söylüyorlar buna annemde dahil senaristlere duyurulur

ayşenurr
14-03-07, 13:20
dizinin başlamasına saatler kaldı çarşamba olduğuna bi yandan seviniyor diyer yandan üzülüyorum inşallah reytigler iyi gelir
bu arada çevredeki herkes yalancı yarimin bir adım dahi atamadıklarını hep aynı yerde durduğunu hiç ilerlemediğini ve bundan sıkılıp izlemediklerini söylüyorlar buna annemde dahil senaristlere duyurulur

ne yazıkki benim annemde senin annen gibi düşünüyor.dizide hep aynı şeyleri izliyoruz diyor.ilk başlarda benim sayemde sevmeye başlamıştı.son zamanlarda
sıkılmaya başladığını söyledi.senaristlerde anlasın izleyenler yanlız fanlar değil.

jenn
14-03-07, 13:22
arkadaşlar star tv nin bugünkü sayfasında dizimizin özeti bu şekilde:))biraz farklı:))

BUDA STAR TV NİN SAYFASINA KOYDUĞU YENİ ÖZET

Tarık`ı Naz`ın elinden kurtarmayı kafasına koyan Belgin Hacer`den akıl almaya başlar. Hacer Belgin`e yardım ederken bir yandan da yıllar önce başına aynısının geldiğini ima eden laflar eder fakat taktik vermekten de geri kalmaz. Belgin, Hacer`in verdiği takdikleri Tarık`ın üzerinde uygulamaya başlar. Naz, Tarık`ın Burak`a beklediğinden iyi davrandığını görünce Tarık`ı Burak`ın gözünde küçük düşürmeye çalışır ve Tarık`ın da sesinin çok güzel olduğunu söyler. Bunun üzerine Burak Tarık`a sesini dinlemek istediğini söyleyince Tarık hiç olmadığı kadar kötü bir şekilde şarkı söyler. Burak hayal kırıklığına uğrar. Fakat Naz Tarık`ın bunu özellikle yaptığının farkındadır.

nimett
14-03-07, 14:03
star tv ana sayfa ara sıcaklar bölümünden

BAHRİ
Tahsil : Mahalle Mektebi
En Sevdiği Yemek : Patates Kızartması, Köfte
Tuttuğu Takım : Galatasaray
Kimleri Dinler : Ceza, Beyoğlu Mızıkacıları
En Sevdiği Dizi : Yalancı Yarim
Unutamadığı Dizi : Susam Sokağı
Kime Hasta : Nazlı Öztarhan (Star Ana Haber)
En Büyük Hayali : Yurtdışına açılan ilk Türk kukla olmak

thesunset
14-03-07, 14:12
Herkese merhaba
bu hafta asla siteye gelmedim ve eyer bugun da gelmeseydim ve diziyi kacirsaydim....dusunmesi bile kotu!!!!

demek bu aksam aski asiklarin dizisi var:) guzel...umarim hersey guzel olacak
Sansal Bey'in sitesine fragmani izledim, cok degisik olmus, sevdim fragmani:)yeni ozetemiz cok erken geldi!!!! saat 22 gelseydi bari!!!!

garcia_22
14-03-07, 14:51
star tv ana sayfa ara sıcaklar bölümünden

BAHRİ
Tahsil : Mahalle Mektebi
En Sevdiği Yemek : Patates Kızartması, Köfte
Tuttuğu Takım : Galatasaray
Kimleri Dinler : Ceza, Beyoğlu Mızıkacıları
En Sevdiği Dizi : Yalancı Yarim
Unutamadığı Dizi : Susam Sokağı
Kime Hasta : Nazlı Öztarhan (Star Ana Haber)
En Büyük Hayali : Yurtdışına açılan ilk Türk kukla olmak

eahuahuahuhe :D:D aslında o benim de dikkatimi cekti de ugrasmadım buraya kopyalamaya Bahri ya köy pilici gibi temiz cocuk :P

deniz_15
14-03-07, 15:06
önce rüyamdan bahsedeyim size.. biriniz bi rüya anlatmıştınız kim hatırlamıyorum.bende dün desparadoyu abi zoruyla izliyodum sonra burda anlatılan rüya geldi aklıma acaba bende etkilenip görürmüyüm deedim rüya gördüm ama nasıl :

rüyamda bir tv gazetesi okuyorum bakıyorum bizim diziyle ilgili bişi yok ama o da ne bi haber altında dizimizin eski satti yazıyo.övgü dolu bi başlığı var sonra aklıma geliyo bizim dizinin saati değişti .altındada bi haber var ama haberi okuyamıyorum bir türlü.sonra anaaa bi bakıyorum bi sayfa önce merve sevi fotosu ve röportajı var.onuda bir türlü okuyamıyorum.ama tek gördüğüm kelime lise ..
neyse sonra barış abiyi gördüm gülüyodu ama o ne gülüş dişler dökülmüş ve çürük

ayşenurr
14-03-07, 15:09
fragmanın en son sahnesini çok beğendim.Burak Naz'ın elini öptüğü zaman Tarık
görüyor.elinden süt şişesini düşürüyor.Naz'a öfkeli bakış atıyor ve gidiyor.
her zaman Tarık'ı böyle görmek istiyorum.ezik karakter olmasın.Naz'a haddini bildirsin.insanı kırmak nasıl oluyormuş tatsın o duyguyu.

yeter be!
14-03-07, 15:19
Herkese merhaba
bu hafta asla siteye gelmedim ve eyer bugun da gelmeseydim ve diziyi kacirsaydim....dusunmesi bile kotu!!!!

demek bu aksam aski asiklarin dizisi var:) guzel...umarim hersey guzel olacak
Sansal Bey'in sitesine fragmani izledim, cok degisik olmus, sevdim fragmani:)yeni ozetemiz cok erken geldi!!!! saat 22 gelseydi bari!!!!

aşka aşıkların dizisi demek...artık aşkı daha somut görmek istiyorum ben ama..çok şey mi istiyorum ki:img-blush :icon_whis ...yeni gün bakalım nasıl bir sonuç getirecek...

ayşenurr
14-03-07, 15:22
aşka aşıkların dizisi demek...artık aşkı daha somut görmek istiyorum ben ama..çok şey mi istiyorum ki:img-blush :icon_whis ...yeni gün bakalım nasıl bir sonuç getirecek...

evet,evet,evet bende aşkı daha somut görmek istiyorum.:img-in_lo çok şey istemiyoruz.:img-cool2

deniz_15
14-03-07, 16:00
kafam karıştı gerçekten sen misin hani konum izmir ya kafamı karıştıran buuu:img-hyste

zaten ümit bu t.tekelioğlu meselesini çözer gibime geliyo

cubur
14-03-07, 16:03
Hepinize merhabalar yalancı yarim dostları. Yapmış olduğunuz olumsuz yorumlar kulağıma geldi. Buralara uğramak istedim. Evet öncelikle çok güzel bir bölüm olacağını söyleyebilirim. Ümit ile yaşanacaklar hepinizi şok edecek. Bazı olayların çözülmesi an meselesi. Yine çok keyifli bir bölüm izleyeceğinizden emin olabilirsiniz. Bizlere bu kadar çok değer verdiğiniz için teşekkürler arkadaşlar görüşmek üzere

hoşgeldiniz sefalar getirdinizzz:happy0064
Burda yapılan yorumlara değer verdiğiniz için çok teşekkür ederiz
Haberler için teşekkürler dört gözle b bolumu bekliyorum özellikle bu yorumdan sonra merakım daha fazla arttı

zer
14-03-07, 16:04
hıııııııııım gerçekten Fulya hanımmı yoksa biri bizimle kafamı buluyo du bakalım anlarız şimdi :img-pilot

RebeCa
14-03-07, 16:04
Hepinize merhabalar yalancı yarim dostları. Yapmış olduğunuz olumsuz yorumlar kulağıma geldi. Buralara uğramak istedim. Evet öncelikle çok güzel bir bölüm olacağını söyleyebilirim. Ümit ile yaşanacaklar hepinizi şok edecek. Bazı olayların çözülmesi an meselesi. Yine çok keyifli bir bölüm izleyeceğinizden emin olabilirsiniz. Bizlere bu kadar çok değer verdiğiniz için teşekkürler arkadaşlar görüşmek üzere

sevgılı fılız yanı fulya,
oncelıkle buraya ugrayıp mesaj yazdıgın için teşekkür ederim.size çok çok çok deger verıyoruz bıze böyle bır dızı hazırladıgıunız ıçıon sızı ve tum ekıbı canı gönulden kutluyoruz.
uamrım bız zaten hıç kotu bolum ızlemedık sadece beklentılerımız çıkmayınca uzulduk neyse bır tuyo dah versen uamrım şu tarık naz askını nezaman somut olarak görecegız yanı soyle romantık dakıkalr yasayacagız onlarla beraber.

hepınıze başarılar ve kolay gelsın

ayşenurr
14-03-07, 16:06
Fulya Ceylan hoş geldiniz.hepinizi severek izliyoruz.diziyle ilgili verdiğiniz haberler için çok teşekkür ederiz.diziye biraz daha heyecen ve aşk katılırsa çok
memnun oluruz.

deniz_15
14-03-07, 16:10
hıııııııııım gerçekten Fulya hanımmı yoksa biri bizimle kafamı buluyo du bakalım anlarız şimdi :img-pilot

aynı anda resmi sitedede online olsun anlayalım o mu değil mi :img-hyste :img-hyste

garcia_22
14-03-07, 16:10
Arkadaşlar ben pek inanmadım bu fulya ceylan işine ama hayırlısı tabi.. Keşke Merve olsaydı :D:D

deniz_15
14-03-07, 16:13
fulya hanım özür dilerim ya şimdi resmi sitedeki yazınızzı gördüm kusura bakmayın

mirus
14-03-07, 16:14
Arkadaşlar ben pek inanmadım bu fulya ceylan işine ama hayırlısı tabi..

İnanma zaten:img-cool2
Forum biraz hareketlensin diye numara olmasın:img-pilot

ayşenurr
14-03-07, 16:15
İnanma zaten:img-cool2
Forum biraz hareketlensin diye numara olmasın:img-pilot

numara değil. yalancı yarim sitesindede yazısını okudum.

burcin_kaplan
14-03-07, 16:16

Sizi aramızda görmek gerçekten çok güzel. Lütfen sadece olumsuz yorum olduğunda gelmeyin bizler 34 haftadır çok güzel yorumlarda yaptık moral bozmak için değil moralinizi düzeltmek içinde burda görmek isteriz:)
hepinizi gerçekten çok seviyoruz.Umarım yeni günümüzde bize hayırlı olur.

Bölümün gerçekten güzel olucağı düşünüyorum tabi umarım aynı ornla raytinglerimizde iyi gelicek:)

NOT: arkadaşlar inanmayanlar için diyeyim fulya ceylan izmir doğumlu.ondan dolayı zannediyorumki konumda izmir yazıyor. yani inanabilirsiniz gerçekten fulya ceylan:img-wink:
bu arada yy.com a da mesaj yazdı,hala şüphesi olanlar için söylüyorum:)

RebeCa
14-03-07, 16:17
fulya hanım bıraz dah ıp ucu versenız ?

garcia_22
14-03-07, 16:18
Arkadaşlar bu bi tezgah degil dimi??
Bakın eger sakaysa warya :):) Fulyacıgım bak ne diyorum, sana zahmet olcak ama dizi setinde Mervecigime sölesene bu siteden bana bi ulaşsın :)

elmali-turta
14-03-07, 16:27
hoşgeldiniz Fulya Hanım sizi aramızda görmek çok güzel:)burçine katılıyorum lütfen yanlızca olumsuz yorumlar yapıldığında değil normal zamanlardada gelmenizi beklerizz:img-wink:

jenn
14-03-07, 16:28
NOT: arkadaşlar inanmayanlar için diyeyim fulya ceylan izmir doğumlu.ondan dolayı zannediyorumki konumda izmir yazıyor. yani inanabilirsiniz gerçekten fulya ceylan:img-wink:
bu arada yy.com a da mesaj yazdı,hala şüphesi olanlar için söylüyorum:)

evet arkadaşlar fulya ceylan biraz önce yalancı yarim resmi sitesinede benzer bir mesaj attı.aynı nick vede aynı avatarla.kendisi olduğundan hiç şüpheniz olmasın..yy resmi site adına kefilim..

handeozbek
14-03-07, 16:34
Sizi aramızda görmek ne güzel. Bizleri çok memnun ettiniz. Biz ne olursa olsun yalancı yarimin arkasındayız. Hiç şüpheniz olmasın.

zer
14-03-07, 17:04
hıııııım demek doğruymuş öncelikle hoşgeldiniz sefalar getirdiniz boşuna dememişler kötü haber çabuk duyulur diye bizde bi hafta olumsuz görüşlerimizi belirttik, "ki sonuna kadar haklıydık". Sadece 34 bölümü kastediyorum zaten aslında bunlardan haberdar olmaları güzel önce Ünal bey şimdide Fulya hanım
umarım asıl duyması gerekenler de en kısa zamanda sesimizi duyarlarda bizi daha fazla üzmezler başta Zııııııııııııııııtar olmak üzere. Şu dizi biterse bi'daha
tövbeler tövbesi olsun seyretmeyeceğim Zıııııııııııııııııtarı

qsawe
14-03-07, 17:21
hıııııım demek doğruymuş öncelikle hoşgeldiniz sefalar getirdiniz boşuna dememişler kötü haber çabuk duyulur diye bizde bi hafta olumsuz görüşlerimizi belirttik, "ki sonuna kadar haklıydık". Sadece 34 bölümü kastediyorum zaten aslında bunlardan haberdar olmaları güzel önce Ünal bey şimdide Fulya hanım
umarım asıl duyması gerekenler de en kısa zamanda sesimizi duyarlarda bizi daha fazla üzmezler başta Zııııııııııııııııtar olmak üzere. Şu dizi biterse bi'daha
tövbeler tövbesi olsun seyretmeyeceğim Zıııııııııııııııııtarı

Bu kadar sert konuşmamakta fayda var.... ya sevdiğimiz sanatçılar bu dizinin bitiminden sonra , aynı kanalda yayınlanacak başka bir yapımda yer alırlarsa? Bende uzun yıllardır izlemezdim ztar ı ama, şimdi sabah ilk açtığım akşam son kapattığım kanal oldu. Hemde her şeye rağmen. :icon_sorr Kızmamız ayrı konu, sevdiğimiz sanatçılara, nerede olurlarsa olsunlar sonuna kadar destek vermemiz ayrı konu.

Son sözüm, ( bu size değil, 34 ü beğenmeyen herkese :img-yes: )

Ben 34 ü gerçekten beğendim. Ne derseniz deyin, insanların olaylar karşısındaki farklı tepkilerini değiştiremezsiniz. Aynı olaya, hepimiz farklı tepki veririz. Üstelik bunu, sevdiğimizde de , kızdığımızda da yaparız. Nefret ettiklerimiz ile , göklere çıkarttıklarımız hep farklıdır. İyiki de öyle. Yoksa hepimizi aynı kişileri sever, aynı kişilerden nefret ederdik. Ne mutlu ki, hepimizin beyni ve kalbi farklı çalışmakta. Ama, yine ne mutlu ki, iyi ve sevgi dolu insanlarız ve asgari müştereğimiz bile Yalancı yarim gibi dünya tatlısı sevgi dolu bir dizi.

En kötü günülerimiz, 34. bölüm sonrası kadar kötü olsun. O günleride karşılıklı konuşarak aştık. Bundan sonra yaşanacaklar çok daha azimle aşılacak konular. ( ay bunları okuyanda dünyayı kurtarıyorum sanacak.... ama benim psikolojim bu dizi ile düzeliyor ne yapayım):img-hyste :img-hyste

Tüm Yalancı Yarim sevenleri seviyorum.

garcia_22
14-03-07, 17:46
Agzına saglık qsave arkadaşım, bence de o kadar cok yorum yapıldı ki 34 ten sonra, hatta bazı arkadaşların bu dizi benim için bitmiştir falan dediklerini hatırlar oluyorum. Her ne kadar kızsak ta ne kadar üzülsek te bu diziyi cok seviyoruz ve kolay kolay bırakamayız (kendi gitmedikten sonra) ...

Şunun şurasında 2 saat kaldı yeni bölüme inanın zaman yaklastıkca saniyeler daha uzun oluyor :D:D:D

nimett
14-03-07, 17:55
cavit çetin güner(ümit)pasaparolada

izlemek isteyenler için

nowar_77
14-03-07, 17:56
Şu anda Kanal 1 de Passaparola prg da Cavit Çetin Güner ,nam-ı diger üMİT var..bilginize:img-yes:

Sevgili Nimet aynı anda yazmışız:img-yes:

"Yalancı Yarim dizisinden genç arkadaşımız konuk ben onu yaptığı bir bağışla anons etmek istiyorum "dedi Metin Uca..sanırım okuduğu okula kazandığı paralarla bir bağış yapmış..tam olarak anlayamadım..buna benzer bir şey...

beybolat
14-03-07, 19:05

Dizimizin oyuncularından birinin burayı ziyaret etmesine çok sevindim:)Diğer arkadaşların da dediği gibi yalnız olumsuz yorumlar olduğunda değil diğer zamanlarda gelmenizi bekleriz:img-wink: Tabi çekimler nedeniyle vaktiniz olmuyor ama haftada bir yarım saatçiğinizi ayırırsanız çok mutlu oluruz:img-blushAyrıca diğer oyuncuları da burada görmek isteriz...Biz zaman zaman eleştirsekte dizimizi çok seviyoruz.Zaten eleştirilerin nedeni dizinin daha iyi olması için...Dizideki bütün oyuncuları seviyoruz.Tarık Naz aşkı ön planda olsa da yan karakterlerin hikayelerini de severek izliyoruz:img-yes:Daha fazla Tarık,Naz,Ümit,Filiz,Sadri,Ayşe birarada olduğunuz sahneler olsa güzel olur.Ayrıca Filiz&Ümit;Sadri&Ayşe ilişkilerini de daha fazla görmek istiyoruz.Tamam Hulusi&Belgin sahnelerini de seviyoruz ama gençlerin birarada bulunduğu sahnelerin artması daha güzel olur diye düşünüyorum:img-blushDaha önce bu forumda yorumlarımda belirttim;oyunculuğunuzu çok doğal ve içten buluyorum:)

whiteangel
14-03-07, 19:15

AYYY ayyy dizimizin en güzel kızı gelmiş:) Ve ben yakalayamadım :icon_whis
Burdaki övgü dolu yorumlarımız hiç gelmedi mi kulağınıza:img-wink: Oysa biz övgü mesajlarını o kadar çok yazdık ki. Hani orana vursak %99 övgü, %1 olumsuz yorum:) Neyse buraya gelmenizi sağlamış ya olsun.. Diğer oyuncuları da bekleriz efeemm...
Bu arada 1 saatten az bir süre kaldı, sayın modlarımız 35. bölüm yorumları başlığımız açılmayacak mı?:img-help:

karafirtina
14-03-07, 19:22
ya arkiler yardimci olun dizimizin baslamasina satler kaldi ben tvden izliyemicem bana ni site onerebilirmisiniz canli yuayin star icin
:img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help:

ceza_cansu
14-03-07, 19:26

Selam arkadaşlar

Aman efendim kimler gelmiş.Hoşgeldiniz Fulya Ceylan.Biz aslında çok neşeli ve keyifli bir forumuzdur.Bu hafta bölümü beğenmeyenlerimiz çoğunlukta olsada o sadece bu haftalıktı.Siz bizi diğer haftalar görün.Eminim çok eğlenirsiniz.Özellikle gece muhabbetlerimizi saymaya başlasam bölüm başlayana kadar bitmez:):)

sinemim_g
14-03-07, 19:29
inanmıyorum hayatımda gördüğüm en tatlı oyunculardan biri burdaa:img-yes:
selamlar fulya ablacımmm:img-yes:

sanırım son yazılarımızı yazıyoruz birazdan 35. bölüm başlığı açılır..dakilar kaldıııı dizimizeee hepinize iyi seyirlerrr:img-wink:

burcin_kaplan
14-03-07, 19:30
Selam arkadaşlar

Aman efendim kimler gelmiş.Hoşgeldiniz Fulya Ceylan.Biz aslında çok neşeli ve keyifli bir forumuzdur.Bu hafta bölümü beğenmeyenlerimiz çoğunlukta olsada o sadece bu haftalıktı.Siz bizi diğer haftalar görün.Eminim çok eğlenirsiniz.Özellikle gece muhabbetlerimizi saymaya başlasam bölüm başlayana kadar bitmez:):)

cansucum ne gece muhabbeti , biz ne zaman gece muhabbeti yaptık??
Sen şimdi birde utanmadan yok naza çocuk doğutturduk ona kim bakıcak diye tartıştık yok BBC yok BAG yok MAG yok KAG gibi gruplar açıldıda dersin hatta işi ilerletip 1. öpüşmeyi kaç kere izlediğimizi saymaya bile getirirsin. yoook artıık!

ne alakası war cnm gece muhabbeti ve bizz:img-hyste

cansu_gözde
14-03-07, 19:34
ya ben izleyemeyecem bugun bölümleri izleyeceğim başka bir yer var mı? bilen varsa bana söylesin lütfennnnnnnnnn

uzayy
14-03-07, 19:34
Altin Kelebek TV Yildizlari Yarismasi'na oy göndermek için tiklayiniz

En iyi yerli dizi Yalanci Yarim

En iyi kadin oyuncu MERVE SEVI

En iyi erkek oyuncu BARIS AKARSU

En iyi erkek komedi oyuncusu BÜLENT KAYABAS

En iyi klip BARIS AKARSU..

bu alanlar yeter arkadaslar. hadi dizimizi basta tutalim ne kadar cok seviyoruz merve seviyi bakalim vede tarik bakalim oylar basina...

whiteangel
14-03-07, 19:37
ya arkiler yardimci olun dizimizin baslamasina satler kaldi ben tvden izliyemicem bana ni site onerebilirmisiniz canli yuayin star icin
:img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help:
ARKADAŞIM senin adına çok üzgünüm. Maalesef startv internetten yayın yapmıyor.:sad53:

handeozbek
14-03-07, 19:37
Keşke star haberde de gün değişikliğinden söz edilseydi. Sonuçta star haber çok izleniyor. Neyse biz dizimize bakalım. Evet başlamasına çok kısa bir süre kaldı. Relax bir şekilde koltuklarınıza kurulun emi forum ahalisi? Herkese iyi seyirler diliyorum:happy0064

ceza_cansu
14-03-07, 19:38
cansucum ne gece muhabbeti , biz ne zaman gece muhabbeti yaptık??
Sen şimdi birde utanmadan yok naza çocuk doğutturduk ona kim bakıcak diye tartıştık yok BBC yok BAG yok MAG yok KAG gibi gruplar açıldıda dersin hatta işi ilerletip 1. öpüşmeyi kaç kere izlediğimizi saymaya bile getirirsin. yoook artıık!

ne alakası war cnm gece muhabbeti ve bizz:img-hyste

Hiç alakası olur mu?Mesela bir fragman için önce köprü sonra zanzara sonra da firuze izlediğimiz gece oldu mu?Ya da hep beraber İtalya'ya gitmek gibi bir muhabbet oldu mu?Bunların hiçbirini yapmadık biz.Yoksa yaptık mı:icon_whis

Ya gerçekten bizim bu gece muhabbetlerimiz çok ayrı bir olay.En iyisi set ekibi bu forumu geceleri okusun.Özellikle de cumartesi geceleri:):):)Eğer o sırada çekim yapıyorlarsa ve de yorgunlarsa yorgunluktan eser kalmaz.Koparlar:):):img-wink:

pas.si.on79
14-03-07, 19:40
Fulya CEYLAN bizim Filiz' imiz gelmiş.Hoş gelmiş.Sefalar getirmiş.Umarım ziyaretimize daha çok gelir..Çok tatlı biri.. Kimin Kardeşi..:img-hyste

Yorumlarınızı okumaya çalıştım arkadaşlar HEYECANDAN okuyamıyorum.Burçinciğim ve Asucuğum yorumlarınız çok hoş çok güzel.

Çok az kaldı..Arkadaşlar güzel bir bölüm bizi bekliyor..Herkes Aşka Aşıklar... Ekran Başına... Biz zaten yani daimi seyirciler sürekli ekranın başındayız. ZTar ı bekliyoruz. reklamlarında bile bekliyoruz.

ARKADAŞLAR RELAX
Yeni başlıkta görüşürüz...

karafirtina
14-03-07, 19:44
ARKADAŞIM senin adına çok üzgünüm. Maalesef startv internetten yayın yapmıyor.:sad53:

ya ciddimisin ya niyeki kanald misali:sad53:

whiteangel
14-03-07, 19:53
ya ciddimisin ya niyeki kanald misali:sad53:Çok ciddiyim arkadaşım.:img-cool2
ARKADAŞLAR modlarımızın ikisi de offline :( Sanırım 35. bölüm başlığı açılmayacak:img-help:

n3ronx
14-03-07, 19:58
allaaa başlıooo kuruluun :D

burcin_kaplan
14-03-07, 20:13
Hiç alakası olur mu?Mesela bir fragman için önce köprü sonra zanzara sonra da firuze izlediğimiz gece oldu mu?Ya da hep beraber İtalya'ya gitmek gibi bir muhabbet oldu mu?Bunların hiçbirini yapmadık biz.Yoksa yaptık mı:icon_whis

Ya gerçekten bizim bu gece muhabbetlerimiz çok ayrı bir olay.En iyisi set ekibi bu forumu geceleri okusun.Özellikle de cumartesi geceleri:):):)Eğer o sırada çekim yapıyorlarsa ve de yorgunlarsa yorgunluktan eser kalmaz.Koparlar:):):img-wink:

Firuze miii kalbimden wurdun cansu:sad53:
O filmi hatırlatmayın bana nasıl bir gündü o fragman o zaman çıksa içim yanmaz bekle bekle çıkmadı bile:)
Ne bekledik mi dedim yok yani şeyy hımm kemm küm .ne beklemesi yok öle bişe:img-hyste

Ya gerçekten şaka bir yana gece muhabbetlerimiz ayrı oluyor cumartesi geceleri kesinlikle uğramalarını bende tavsiye ederim özellikle moralleri bozuklara bire bir gelir kesin iyileşme garantisi de veririz yanında ama tabi birde yanında gülme krizinin etkisiyle karına giren kramplarda yan etkisi olsa gerek okadarcıkta olsun ama di mi canım?:)

cave77
14-03-07, 21:06
Bence bölüm süper gidiyor özellikle Belgin'in kısa süreli "2" numara olma kabusu çok komikti :))))

nesss
14-03-07, 21:07
Çok güzel... Son haftalarda izlediğim en iyi bölüm....

İşte böyle Tarık kendini aptal yerine koymasın. Tavrını, tepkşsini koysun :) Burak bile anladı aralarındaki aşkı hehehe

Koşup koşup sarılma beklentisi çok güzeldi :)

beşiktaşlı
14-03-07, 21:11
Bende"Cebeli"soyadına bittim.:img-hyste :img-hyste :img-hyste Valla süper oldu,saftirik Naz..

nowar_77
14-03-07, 21:12
Kimse yorum yapmak istemiyor nazar değer korkusuyla sanırım:)
Bu akşam diziyi seyrederken büyük bir keyif almanın yanında tek temennim bu diziyi reyting, o ,bu kaygısı olmadan çok uzun bir müddet daha izleyebilmek oldu..bu hafta şöyle öbür hafta böyle ,nasıl olursa olsun bu dizi güzel ya..çok komik,çok romantik,çok eğlenceli,çok farklı ..çok.. çok..çok..bir yığın çoku olan bu güzelim diziden bizi mahrum eden olursa iki elim yakalarında .:img-yes: :icon_sorr

reklamlar bitti..şenlik tekrar başlıyor ..iyi seyirlerbye

nesss
14-03-07, 21:35
Ben yine NAZ'A sinir oldum !!!!

- Sence oda bana ilgi duyuyor mu?
-Elimde bir tane varken şimdi iki oldu!!!
vs...

gibi saçma sorular, cümleler kurdu yine!!!

teletabi
14-03-07, 21:37
dizinin en büyük laf sokma enstantenesi bu akşam yaşandı diyebilirim..her hafta bir çok laf sokma sahnesine tanık oluyoruz ama bu akşamki bambaşkaydı..."oooo" "offff", "ne laf koydu beee" gibi nidalar eşliğinde ufak çaplı bir alkışlama da geldi ev ahalisinden...şöyle ki;

hulusi: o konulara girmeyelim hacer abla..sıkıcı konular onlar
hacer: evet..sıkar biraz anlatmak!!!

ayrıca cebelitarık esprisi de pek güzeldi..güzel gidiyor 35. bölüm..hayırlısı

levoo
14-03-07, 21:38
Naz'ın Tarık pes etti düşüncesi ile Hulusilerde dalgın dalgın düşünmesi sahnesinde çok iyi oynamış Merve Sevi.

Tarık bakalım kaset çıkaracak mı?

Barış Akarsu'ya vurgu yapıp duruyorlar :)

Ben 1. Barış olacağım falan diye :)

serpils
14-03-07, 21:39
herkese iyi akşamlar,dizinin şu anına kadarki kısmına bayıldım .sanırım star ilk önce yanlış özet verdi,yani 36.bölümün sonra farkına varıp 35.bölümü verdiler.ne dersiniz.

senem_89
14-03-07, 21:41
cebeli tarık :img-hyste sadri ye helal valla 'hulusi amca ben ayşe yi seviyorum' çok tuttum sadri yi çok. ayrıca şu kepçe kaşık mevzusunda koptum :img-hyste naz yine üstünlük konuşmalarına başlayınca pes dedim ama mert in ki kadar olmadı :img-yes: güzel bir bölüm ama eğlenceli :img-wink: berrak gözüktü iyi oldu :) ama itiraf hala uzakta gibi gelio bana...

cubur
14-03-07, 21:43
Ben yine NAZ'A sinir oldum !!!!

- Sence oda bana ilgi duyuyor mu?
-Elimde bir tane varken şimdi iki oldu!!!
vs...

gibi saçma sorular, cümleler kurdu yine!!!

aynen katılıyorum bu bolumde yine naz gıcıklık konusunda çok iddalı
bu arada tarığın arabada tek oturma sahnesi çok fenaydı ya üzüldüm haline

levoo
14-03-07, 21:48
Belgin hanım bravo zaten pek fazla aklını kullanmayan Naz'ın o aklını da karıştırdın.

Naz lütfen kalkıp gider misin.Bu nasıl bir sorudur öyle!

senem_89
14-03-07, 21:49
oldun oldun :)
cidden ben aşık oldum mu acaba? :) ay daha farketmedi mi bu kız ya? yazık tarık ağaç oldu kapıda.

sondakika
14-03-07, 21:50
biri beni durdursun.. biri muratı durdursun.. :img-pilot nedir bu şimdi.. yahu etmeyin eylemeyin yazıktır günahtır bize.. iki gram aklı vardı nazın aha oda gitti.. :icon_evil ama iyi tarafından bakıyorum.. nazın tarığı kast ettiğini düşünüyorum yoksa haftaya kimse dilimden kurtulamaz.. :icon_whis

meltem-cmbl
14-03-07, 21:51
hehe belgin hanıma burdan teşekkürlerimi yolluyorum süper yanii nazın aşık olduğunu anlamasına yardımcı olduuuu:happy0064

whiteangel
14-03-07, 21:51
Cidden oldum mu acaba?:img-in_lo İşte gel-gitleri açıklayan sır cümle. Demekki Naz duygularıyla henüz yüzleşmemiş. Tecrübe sahibi birinin kılavuzluğuna ihtiyacı varmış. Ahhh Naz ahhh....
Bayıldım bu bölüme bayıldım.
Gamze'cim sana armağan olsun dediğimiz şarkı da muhteşemdi.:happy0064

sondakika
14-03-07, 21:53
Cidden oldum mu acaba?:img-in_lo İşte gel-gitleri açıklayan sır cümle. Demekki Naz duygularıyla henüz yüzleşmemiş. Tecrübe sahibi birinin kılavuzluğuna ihtiyacı varmış. Ahhh Naz ahhh....
Bayıldım bu bölüme bayıldım.
Gamze'cim sana armağan olsun dediğimiz şarkı da muhteşemdi.:happy0064

sevim ablacım sen herhalde iyi tarafından bakıyorsun nazı tarığı kast ettiğini düşünüyorsunda benim içimde kurtlar var yahu.. :img-help:

nesss
14-03-07, 21:53
biri beni durdursun.. biri muratı durdursun.. :img-pilot nedir bu şimdi.. yahu etmeyin eylemeyin yazıktır günahtır bize.. iki gram aklı vardı nazın aha oda gitti.. :icon_evil ama iyi tarafından bakıyorum.. nazın tarığı kast ettiğini düşünüyorum yoksa haftaya kimse dilimden kurtulamaz.. :icon_whis

Murat'cım sakin ol, yoksa bende haftaya dilim ile yanındayım hehehe:):img-hyste

Naz hal aşık olduğunu anlayamamış saf bir güzel kızımız olabilir ama "gözlerinin içi parlıyor, sen kesin aşıksın" denildiğinde herhalde aklına "Burak" gelmemiştir!!!!

Dimi:D:img-hyste

eroglu_forever
14-03-07, 21:54

Aynen Katılıyorum Hocam, Tersini Düşünmek Çıldırtmaya Yetiyor İnsanı...

İnşallah Reytingler İyi Gelir, Yarın Önemli Bir Gün...

dizi kurdu
14-03-07, 21:55
offff ya izleyemedim diziyi izleyen arkadaşlar kısaca anlatabilirlermi acaba merakta çatlıcam

eroglu_forever
14-03-07, 21:56

Naz hal aşık olduğunu anlayamamış saf bir güzel kızımız olabilir ama "gözlerinin içi parlıyor, sen kesin aşıksın" denildiğinde herhalde aklına "Burak" gelmemiştir!!!!

Valla Benim Aklıma Burak Geldi Doğrsunu Söylemek Gerekirse,

Bunda Nazın Suçu Yok, Onu Bu Hale Getiren, Benim Böyle Düşünmeme Sebep Olan Senaristlerde Suç...

sondakika
14-03-07, 21:56

neslicim bende biraz müsterihim bu konuda ondan sakin takılıyorum bir parça.. umarız senaristler bizi ters köşe etmez.. ama tarığa üzüldüm.. kendi çapından nazı sinir etmek istedi ama nazda ondan kalır yanı yok.. oda üzerine gitmeye başladı.. yani oldumu şimdik.. yahu birinizde alttan alın.. ama yok.. :img-hyste ikiside çaça bunların :img-cool2

son sahnelerde naz ile tarığın üzgün ve dalgın hallerinde içim gitti.. yahu abicim bitirin şunu artık :img-hyste :img-hyste

BaLıKK
14-03-07, 21:58
biri bana o lafı tarıkı kastederek sölediğini sölesinn..yoksa çok fena olacakkk..:img-cool2
yahu neden bu bölümler donuk geçiyor..son iki bölümdür action eksik dizide yaa...genel olarak sade aama güzel bir bölümdü..haftaya daha iyi olacağına eminim..inş raytinglerimiz iyi gelir..

askım_gkhan_alp
bu bölüm gene çokk güzeldii yaww..ama son bölümde nazın cidden aşık mı oldum ben demesine takıldı kafamm yaw insanın aklında ister istemez yoksa tarık mı burak mı diye soru işaretleri kalıyorrr ama tarıktırr bence ya burak olcak hali yokk ya çokk sır bi cümleydi valla çöz çözebilirsinn banane valla naz tarığa aşık tarıkta naza bunun başka seçeneğiii yokkk...hem nazım benim sen baştan beri sırılsıklam aşıksın tarığa şimdimi farkettinn...:)..bi de tarıkk ben gidiyorumm dedi nazda hiç bi yere gitmiyosunn zaten burdan anlaşılıyorrrr naz tarığıııı seviyorr ve asla gitmesiniii istemiyorrr aşıksınn işteee:)

Vin-Sane
bır bolum daha bıttı ve yıne yerımızde saymaya devam edıoruz.yıne herhangı bır gelısme yok henuz ufukta ıtıraf ta gozukmuor anlasılan bır kac bolum daha burak tarık naz uclusunde donmeye devam edecegız napalım yıne carsambayı beklıcez herkese ıyı aksamlar

nesss
14-03-07, 21:59
neslicim bende biraz müsterihim bu konuda ondan sakin takılıyorum bir parça.. umarız senaristler bizi ters köşe etmez.. ama tarığa üzüldüm.. kendi çapından nazı sinir etmek istedi ama nazda ondan kalır yanı yok.. oda üzerine gitmeye başladı.. yani oldumu şimdik.. yahu birinizde altan alın.. yok..

son sahnelerde naz ile tarığın üzgün ve dalgın hallerinde içim gitti.. yahu abicim bitirin şunu artık :img-hyste :img-hyste

Canım hani Naz düşündü diyelim malum SAF arkadaşımız ama sevgili SENARİSTlerimiz böyle bir hata yapmazlar diye düşünüyorumn :D

Hatta ben bi ara şey bekliyordum. Hani fragmanda en güzel sahneleri eski görüntüleriş gösterdilerya. Dedim şimdi Belgin'in bu aşıksın lafları kafasında dolaşırken kesin o görüntüler canlanacak bir film şeridi gibi izleyeceğiz :D:img-hyste

Ama tabi ne oldu bizim kafamızı karıştırmak için böyle muallakta bitti.Ne Güzel!!!

kozanak
14-03-07, 21:59
neslicim bende biraz müsterihim bu konuda ondan sakin takılıyorum bir parça.. umarız senaristler bizi ters köşe etmez.. ama tarığa üzüldüm.. kendi çapından nazı sinir etmek istedi ama nazda ondan kalır yanı yok.. oda üzerine gitmeye başladı.. yani oldumu şimdik.. yahu birinizde altan alın.. yok..

bu bölüm yine kıwamındaydııı benceeee:):) diğer bölüme oranlara rakamla telafuz etmik istemeiorum:):) bölümün en iyi sahnesiii ümit filizdiii kuşkusuzzzz onlar bari aşklarını yaşasınlar yahuuu aşk nasıl yasanır ders alsın bizim inatçı keçiler:) bir görüyorum ki senaristlerrr dizide itirafı onur meselesi yapmışlar galiba kaldı sunun surasında 15 bölüme her şeyi sıgdırmayı planlıyolar tarık tekelioğlu alfonso tarık naz sewgili halllerini ayrılıklarını pesss yahuu bize yetmezki bunlar için 15 bölümmm:):)

nilay87
14-03-07, 22:00
Ben bu bölümde çok eğlendim ve bölümü beğendim Gerçi birkaç yerde Naz'a kızdım ama olsun. Şu son sahnelerde Belgin hanım için dedim artık pes! neler söylüyor oğlunu kurtarmak için. Ama bu sefer umuyorum ki Belgin hanım'ın söylediğikleri ters tepti ve Naz Tarığa aşık olduğunu anladı:img-yes: En azından ben öyle düşünmek istiyorum. En azından bir dahaki bölüme kadar Burak olduğunu düşünüp sinir olmam:img-hyste

BaLıKK
14-03-07, 22:00
bu arada artık birinin bu naza birşeyler demesi gerekiyor..kız daha duygularından emin değil yaa..abuk sabuk hareketler..konuşmalar..çelişkileer..suna pekuysal bu işe bi el atsın..nazı silkelesin kendine getirsin:)

ayşenurr
14-03-07, 22:02
diğer bölümlerden farklı bölüm izlemedim.senaristlerin sabrını tebrik ediyorum.
aynı konuları yazdıkları için.bu bölüm Naz'a sinir oldum.Naz'ın kendine sorduğu soru çok abartı geldi.aralarında neler geçti,kendinden emin değil.Tarık şu kıza artık bir ders vermeli.sanki peygamber sabrı var.artık ezik Tarık izlemek istemiyorum.umarım reytingler iyi gelir.

cubur
14-03-07, 22:03
bu arada artık birinin bu naza birşeyler demesi gerekiyor..kız daha duygularından emin değil yaa..abuk sabuk hareketler..konuşmalar..çelişkileer..suna pekuysal bu işe bi el atsın..nazı silkelesin kendine getirsin:)

evet yaa artık tek umudumuz suna pekuysal bari o bi çare bulsa
yoksa bunlar işin içinden çıkamıycak

kozanak
14-03-07, 22:03
bunu söylemek istemezdim ama:):) son sahne bizim düşündüğümüz gibi değilll arkdaşlarrr son sahnede naz burakı kastetttii çünkü 1-2 gün önce tanısmıstık gibi bi cümle warrrr ordaaaa nazın belgin hanımın söylediklerini tekrarlarken.Aynı şey gibi naz tarık ı sewiyo musun gerçekten demişti bi bölümde onun gibi bi şey olacak burda herkesss ters köşeye yatacak:):):)

senem_89
14-03-07, 22:05
ya bu son sahne şu
naz ın
seviyo musun?
evet
peki ozman aranızdan