PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-8

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10

qsawe
16-03-07, 20:20
o zaman sinemcim sen nazı saf kategorisine koydun gitti bu kararınla tebrik ederim:img-grin2

Naz saf değil.... Merve Sevi'nin değimi ile SAFTRİK... senaristleride gerçekten kutlamak lazım... Naz'ı öyle şekilden şekile sokuyorlar ki, bu hafta hemen herkesin aklını karıştıracak bir cümle ile diziyi bitirdiler.

#placebo#
16-03-07, 20:27
Naz saf değil.... Merve Sevi'nin değimi ile SAFTRİK... senaristleride gerçekten kutlamak lazım... Naz'ı öyle şekilden şekile sokuyorlar ki, bu hafta hemen herkesin aklını karıştıracak bir cümle ile diziyi bitirdiler.

yani düşündüğümden de safmış:icon_whis merse sevi de kabul ettiğine göre nazın kendi değimi ile saftrik olduğunu bize ancak riayet etmek düşer:img-hyste

ceza_cansu
16-03-07, 20:29
Naz'ın o son sahnede düşündüğü bencede Burak değil Tarık'dı.İlk başta bende acaba Burak mı desemde daha sonra Tarık olduğundan emin oldum.Hem eğer Naz o sırada Tarık'ı düşünmeseydi 36. bölümde Tarık'ın ünlü olmasını engellemeye çalışmazdı.Onu daha olmamış hayranlarından şimdiden kıskanmaya başlamazdı.(bu arada hangi arkadaş yazdı foruma hatırlamıyorum ama gerçekten teşekkürler ona.Starın bu hafta için koyduğu ilk özetin 36. bölüm özeti olduğunu düşünmemiştim.)

Tabi birde son sahnede kendine soruyu sorarken Belgin hanımın söylediği cümleleri aklına getirmesi var.Orada Belgin daha tanışalı 2 gün oldu demişti.O kısmı çıkarırsak Naz'ın Tarık için hissettiği duygular tam anlamıyla söylenmiş olur.Belgin ''ben o sıralar farkında değildim ama sonra düşündümki ben Hulusi'ye sırılsıklam aşık olmuşum'' dedi.Naz da şimdiye kadar hiç bunu düşünmemişti.O da farkında değildi Tarık'a olan duygularının ne olduğunu ama Belgin'in söylediklerinden sonra o da Tarık'a sırılsıklam aşık olduğunu anladı

uzayy
16-03-07, 20:30
SARKILARIN DILIYLE NAZ-TARIK.......

NAZ.kiskanirimseni ben kiskanirim sevginden.

TARIK.sevemem kimseyi ben seni sevdigim kadar.

NAZ.alistim sana birtanem.

TARIK.alismak sevmekten daha zor geliyor.

NAZ.seni beklerim öptügüm yerde.

TARIK.öpmek geldi içimden.

NAZ.gidecegin yere benide götür.

TARIK.istersen sev beni istersen kir beni

NAZ.kir gönlümün zincirlerini

TARIK.ben seni unutmak için sevmedim

NAZ.sevemedigim kara gözlüm.

TARIK.bulamazsin bulamazsin benim gibi seveni.

NAZ.bakarsan anlarsin gözlerinle sen

TARIK.seni seviyorum anlasana

NAZ.konusamiyorum konusamiyorum.

TARIK.konussana bir tanemneden böyle susuyorsun.

NAZ.sev beni sevildigim kadar

TARIK.gel sevecen dön sevecen sevmeyi senden ögrendim ben.

NAZ.ben imkansiz asklar için yaratilmisim.

TARIK.ah ne yapsam yapsam unuttabilsem.

NAZ.hani bir nisan yagmuru

TARIK.yag yagmur yag yagki günahlarim temizlensin cisi cisi yag

NAZ.benim bütün derdim sensin canim sevgilim

TARIK.bir kere sevdim diye bin pisman etme beni.

NAZ.bizimkisi bir ask hikayesi.

TARIK.sana yazdigim beni anlatanaskinla dolu osözleriiste bu bizim hikayemiz

iste bu NAZ la TARIK in HIKAYESI....

tarik_naz
16-03-07, 20:46
Naz'ın o son sahnede düşündüğü bencede Burak değil Tarık'dı.İlk başta bende acaba Burak mı desemde daha sonra Tarık olduğundan emin oldum.Hem eğer Naz o sırada Tarık'ı düşünmeseydi 36. bölümde Tarık'ın ünlü olmasını engellemeye çalışmazdı.Onu daha olmamış hayranlarından şimdiden kıskanmaya başlamazdı.(bu arada hangi arkadaş yazdı foruma hatırlamıyorum ama gerçekten teşekkürler ona.Starın bu hafta için koyduğu ilk özetin 36. bölüm özeti olduğunu düşünmemiştim.)

Tabi birde son sahnede kendine soruyu sorarken Belgin hanımın söylediği cümleleri aklına getirmesi var.Orada Belgin daha tanışalı 2 gün oldu demişti.O kısmı çıkarırsak Naz'ın Tarık için hissettiği duygular tam anlamıyla söylenmiş olur.Belgin ''ben o sıralar farkında değildim ama sonra düşündümki ben Hulusi'ye sırılsıklam aşık olmuşum'' dedi.Naz da şimdiye kadar hiç bunu düşünmemişti.O da farkında değildi Tarık'a olan duygularının ne olduğunu ama Belgin'in söylediklerinden sonra o da Tarık'a sırılsıklam aşık olduğunu anladı

ben de diyorum ki, "cidden oldum mu acaba" derken tarık'ı kasdettiyse çok saçma olur. belgin çok kafa karıştırıcı sözler söyledi. "farkında olmadan oluverirsin" dedi. naz orda burak için cidden oldum mu acaba dedi. ama tamamen tarığı düşünerek söyledi bu lafı. çünkü naz kendi ağzıyla söyledi, "savaşmıyo, pes etti" dedi. acaba tarık da mı böyle düşünüyo diye sordu o soruyu.

ben onu düşünerek senaryoyu yazdım zaten ve hiç de mantıksız gelmedi bana.

handeozbek
16-03-07, 20:54
Bence de Burak sandı.Belgin ve Tarık aklını karıştırdı için öyle sandı. Bu bölümde aşık olup olmadığını sorgulayacak bence.

burcin_kaplan
16-03-07, 21:02
Şimdi o kısmı tekrar izledim.Belgin daha 1-2 gün oldu tanışalı demeden öncede naz böyle alemlere dalmış bir birşeyler düşünmeye başlamış.Ve benim aklımda tek soru işareti bırakan olay 1-2 gün lafının geçmesiydi ve bence bizim aklımızı karıştırmaktan başka bişey yapmadılar.
bana kalırsa tarıktan söz ediyor.

NOT: Naz'ın sözlerinde ne zamandan beri mantık aramaya başladınız arkadaşlar:img-hyste :img-hyste

kalemera
16-03-07, 21:22
mrb arkadaşlar bence orda naz tarığı kastetti neden dersenizde 1-2 günü lafını pek dikkate almadı sen aşık olmuşsun lafını dikkate aldı ve öyle düşündü zaten bölümü bidaha izledim kafasnda burak yok yemekte hep tarığı düşünüyo

pas.si.on79
16-03-07, 21:22
arkadaşlar... alooooooooooooo,
herkes nerelerde.....

yarın cumartesi eğer mini özet günümüz..Çok açıklayıcı özetlerimizde bir tanesi... :img-wink:

Bugün raytingleri gördüm.Tahmin etmiştim.ztar eminim kanalda seferberlik ilan eder. Tüm prg larını k.(malum dizi)yı katar..Varsa yoksa o..Diğer diziler umrunda mı...

Neyse biz dizimize dönelim.Yalancı Yarimize.. Herkesin aklını son sahne karıştırmış ama ben o konuda kesinlikle Tarık ı düşünüyor diyorum.

Arkadaşlar ben içimden şöyle geçiyor....Naz bence ordan çıkıp.Tarıkın müştemilatta dediği gibi koşup Tarıkın boynuna sarılacak... :img-in_lo

Bilmiyorum ben böyle düşünüyorum...

burcin_kaplan
16-03-07, 21:28
arkadaşlar... alooooooooooooo,
herkes nerelerde.....

yarın cumartesi eğer mini özet günümüz..Çok açıklayıcı özetlerimizde bir tanesi... :img-wink:

Bugün raytingleri gördüm.Tahmin etmiştim.ztar eminim kanalda seferberlik ilan eder. Tüm prg larını k.(malum dizi)yı katar..Varsa yoksa o..Diğer diziler umrunda mı...

Neyse biz dizimize dönelim.Yalancı Yarimize.. Herkesin aklını son sahne karıştırmış ama ben o konuda kesinlikle Tarık ı düşünüyor diyorum.

Arkadaşlar ben içimden şöyle geçiyor....Naz bence ordan çıkıp.Tarıkın müştemilatta dediği gibi koşup Tarıkın boynuna sarılacak... :img-in_lo

Bilmiyorum ben böyle düşünüyorum...

Canım ben sana hemen bir bölüm özeti bulayım bak iyi oku bunu hangi bölümün özeti:)

Tarık'a albüm teklifi

Burak Tarık'ın sesini bir yapımcıya dinletmiştir ve çok beğenilmiştir.
Tarık'a albüm yapmaya karar verirler. Bu duruma çok kızan Naz Burak'ı vazgeçirmeye Tarık'ın bunu başaramayacağına ikna etmeye çalışır. Fakat başarılı olamaz.
Çünkü Tarık Naz'ın ne yapmaya çalıştığının farkındadır ve teklifi kabul eder.
Bu arada Vahi'yi çok büyük bir sürpriz beklemektedir.
Uzun zamandır görmediği ablası ziyaretine gelir ve hayatlarını Vahi Naz ve Ümit'e zindan eder.

jenn
16-03-07, 21:40
arkadaşlar 35.ci bölüm fotolarından sizin için seçtiklerimi multimedya bölümüne ekledim..bölümün tüm fotolarını ise rapide yükledim..yalancı yarim resmi sitesine ve barış akarsu resmi sitesine linki koydum ordan temin edebilirsiniz..

fotolar için tıklayınız:)
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2672614&posted=1#post2672614

qsawe
16-03-07, 21:51
arkadaşlar 35.ci bölüm fotolarından sizin için seçtiklerimi multimedya bölümüne ekledim..bölümün tüm fotolarını ise rapide yükledim..yalancı yarim resmi sitesine ve barış akarsu resmi sitesine linki koydum ordan temin edebilirsiniz..

Müthiş yakalamışsın bakışları yine eline sağlık

elmali-turta
16-03-07, 21:55

bengi ablacım çok güzel resimler ellerine sağlık :img-kiss: :img-kiss: :img-kiss:

pas.si.on79
16-03-07, 22:00

ellerine sağlık..Bengi abla.Ben her yerde söylüyorum.bölüm olsun fragman olsun kareleri görmek çok keyifli.Senin becerikli ellerinle daha güzel oluyor.Tabi yakışıklımız ve güzelimiz ayrı bir tat veriyor.

ayşenurr
16-03-07, 22:04

fotolar çok güzel.jenn ellerine sağlık.:good:

ceza_cansu
16-03-07, 22:23
Canım ben sana hemen bir bölüm özeti bulayım bak iyi oku bunu hangi bölümün özeti:)

Tarık'a albüm teklifi

Tarık'a albüm yapmaya karar verirler. Bu duruma çok kızan Naz Burak'ı vazgeçirmeye Tarık'ın bunu başaramayacağına ikna etmeye çalışır. Fakat başarılı olamaz.
Uzun zamandır görmediği ablası ziyaretine gelir ve hayatlarını Vahi Naz ve Ümit'e zindan eder.

Star'a bunun için gerçekten teşekkürler.35. bölümü izlemeden 36. bölüm özeti.Her zaman olmaz bu.Kıymetini bilelim:):)Gerçi bu da eminim kazayla olmuştur ama olsun:)

karafirtina
16-03-07, 22:26
bende 34.bolumyu izleyememistim arkilere soruytodum nerden izleyebilirim diye bana cok berbat oldu bosver dediler ama idare ederdi 34.bolum ama 35. bolum cok hostu ya bu kelime oyunlarina bayiliyorum dogrusu

burcin_kaplan
16-03-07, 22:27
Star'a bunun için gerçekten teşekkürler.35. bölümü izlemeden 36. bölüm özeti.Her zaman olmaz bu.Kıymetini bilelim:):)Gerçi bu da eminim kazayla olmuştur ama olsun:)

Bir ikizin deyimiyle Stara vur dedik öldürdü:img-hyste
Bu kadar da olmaz ki ama daha 35. bölümün özeti gelmeden 36. bölümün özeti geldi ender rastlanacak hatta hiç rastlanmayacak bir olay işte Starın farkıda burda ortaya çıkıyor:img-hyste

tarik_naz
16-03-07, 22:31
görüyorum da, yine ortak avatar çalışmaları başlamış. fırsatları da kaçırmıyosunuz yani. size bu alet edevatları kim sağlıyo aklınıza bu fikirleri kim sokuyo bilmek lazım. :) yani bu avatarlarla ne anlatmaya çalışıyosunuz bakayım :)

handeozbek
16-03-07, 22:34
Tarık'a albüm teklifi

Uzun zamandır görmediği ablası ziyaretine gelir ve hayatlarını Vahi Naz ve Ümit'e
zindan eder.

14 Mart Çarşamba 20:00 / YENİ BÖLÜM

Kaynak: Star tv

O zaman erken gelen gayet açık ve net olan 36. bölüm özeti için stara teşekkür maili atalım alıştık nasılsa:img-hyste
TEKRAR NOT:35. bölümde sosyal mesaj buldum. Naz Tarığa yemek götürdüğünde kola yerine portakal suyu getirdi. Bunda ne var diye düşünmeyin. Bu diziyi bir sürü genç izliyor. Dizimiz de yemeklerde portakal suyu içmenin daha sağlıklı olduğunu anlatmak istiyor. (Belki bu onların bile aklına gelmemiştir:img-hyste )

nowar_77
16-03-07, 22:35
Gittiğimiz güne mıknatıs gibi dizi çekmeye devam ediyoruz..Kanal D çarşamba günü 22.00 ye yeni bir dizi koymuş..ztar çarşambada ısrara devam ederse durum gerçekten vahim..eski gün ve saatimiz için bizim de ısrarcı olmamız gerekiyor ...maillere ve telefonlara daha fazla yüklenelim derim..en azından o gün ve saate alışmış bir izleyici kitlesi var..

ceza_cansu
16-03-07, 22:36
görüyorum da, yine ortak avatar çalışmaları başlamış. fırsatları da kaçırmıyosunuz yani. size bu alet edevatları kim sağlıyo aklınıza bu fikirleri kim sokuyo bilmek lazım. :) yani bu avatarlarla ne anlatmaya çalışıyosunuz bakayım :)

Ah Serdar ne yazıkki bu konu da birşey söyleyemem.Kaynak çok gizli:).Ama sana şu kadarcık bir ipucu verim bize bu alet edevatları sağlayan arkadaşın her koyduğu imza ya da avatar eylem sayılıyor:)Çıkartabilmişsindir heralde kim olduğunu:)

burcin_kaplan
16-03-07, 22:36

Adı lazım değil , kendini göstermek istemiyor o arkadaş ön sıraları bize bıraktı herangi bir mod istilası durumunda saldırıya uğramasın diye:img-hyste Gizli güç anlıcan:)

qsawe
16-03-07, 22:42
TEKRAR NOT:35. bölümde sosyal mesaj buldum. Naz Tarığa yemek götürdüğünde kola yerine portakal suyu getirdi. Bunda ne var diye düşünmeyin. Bu diziyi bir sürü genç izliyor. Dizimiz de yemeklerde portakal suyu içmenin daha sağlıklı olduğunu anlatmak istiyor. (Belki bu onların bile aklına gelmemiştir:img-hyste )

ya haklısın yada altında yatan başka gerçekler var...

1- Bakın zenginiz ve pahalı olanı kullanıyoruz (Özkul ailesi açısından)
2- MÜTEVAZİ BÜTÇELİ YAPIM DENMESİNDEN SIKILDIK, VARLIKLIYIZ DEMEK İÇİN PORTAKAL SUYUNUN SIKMASINI, HİÇBİR MASRAFTAN KAÇINMADAN GETİRDİK. (yapımcılar açısından--- çünkü yapımcı değil yayıncı söylüyor bu cümleleri)

tarik_naz
16-03-07, 22:42
Adı lazım değil , kendini göstermek istemiyor o arkadaş ön sıraları bize bıraktı herangi bir mod istilası durumunda saldırıya uğramasın diye:img-hyste Gizli güç anlıcan:)

hımmm, adı lazım değil baş harfi ben diyosun yani. :) ee ne yapsaydım, size bi fikir söylüyorum hemen avatar yapalım diyosunuz. sonra da kabak benim başıma patlıyo songülün dilinden kurtulamıyorum. bu yüzden artık gizli yapacam bu işi. bu çalışma da olduğu gibi. (pek de gizli oldu ya :))

karafirtina
16-03-07, 22:46
ya arkiler 34.bolum yorumlarina bakiyodumda fulya_ceylan adinda bir arkadas vardi
gercek fulyamiymis bir kere mi yzmis bilen varmi:img-help:

burcin_kaplan
16-03-07, 22:49
hımmm, adı lazım değil baş harfi ben diyosun yani. :) ee ne yapsaydım, size bi fikir söylüyorum hemen avatar yapalım diyosunuz. sonra da kabak benim başıma patlıyo songülün dilinden kurtulamıyorum. bu yüzden artık gizli yapacam bu işi. bu çalışma da olduğu gibi. (pek de gizli oldu ya :))

:img-hyste

Serdar niye olay senin başına patlasın yahu modlar falan mı kızıyor yoksa avatarlara yada imzalara niye öyle bişey yapsınlar ki tartışmaya falan yol açıcak halleri yok heralde avatar yada imzaların :img-hyste olmaz ki yani niye olsun ki olamazkii:img-hyste

ya arkiler 34.bolum yorumlarina bakiyodumda fulya_ceylan adinda bir arkadas vardi

ewet arkadaşım gerçekten fulya ceylan:img-wink:

dizi kurdu
16-03-07, 22:51

evet oymuş medea arkadaşımız söylemişti yy resmii sitesine yollamış aynı mesajı

tarik_naz
16-03-07, 22:56

Serdar niye olay senin başına patlasın yahu modlar falan mı kızıyor yoksa avatarlara yada imzalara niye öyle bişey yapsınlar ki tartışmaya falan yol açıcak halleri yok heralde avatar yada imzaların :img-hyste olmaz ki yani niye olsun ki olamazkii:img-hyste

ewet arkadaşım gerçekten fulya ceylan:img-wink:

tabi tabi, unuttun sanırım sabah bi kalkıyosun dizifilmi açıyosun ve senin imzanda yazan " lütfen tartışma yaratan imzalar kullanmayın" yazısını :)

ondan sonra bi öpüşme avatarı yaptım, songül'ün dilinden kurtulamadım, beni diğerlerine örnek gösterecek hastası ilan etti :)

aman neyse diziye dönelim. star'ın kader çılgınlığı aklını başından almış ki. neye ne diyeceğini, neyi nereye koyacağını şaşırmış.

kader'deki özcan denizi "spocunun hayatı" diye tanıtıp yapımcı ile tartışır. 35 yerine 36'nin özetini vererek büyük ihtimal bizim yapımcı ile de tartışan bir star.

özetten çıkan sonuç naz, artık tarık'ı, en az tarık'ın onu kıskandığı kadar kıskanıyo. 35 de burak ile yakın davranışını kıskandı. şimdi birde kaset olayı çıkmış ki tam fena. delirecek kız.

handeozbek
16-03-07, 22:58
özetten çıkan sonuç naz, artık tarık'ı, en az tarık'ın onu kıskandığı kadar kıskanıyo. 35 de burak ile yakın davranışını kıskandı. şimdi birde kaset olayı çıkmış ki tam fena. delirecek kız.

Sen Naz delirecek mi dedin?Sen ne dediğinin farkında mısın? Naz ve delirmek aynı cümlede olmaz ki olamaz ki:img-grin2

burcin_kaplan
16-03-07, 23:01
tabi tabi, unuttun sanırım sabah bi kalkıyosun dizifilmi açıyosun ve senin imzanda yazan " lütfen tartışma yaratan imzalar kullanmayın" yazısını :)

ondan sonra bi öpüşme avatarı yaptım, songül'ün dilinden kurtulamadım, beni diğerlerine örnek gösterecek hastası ilan etti :)

Serdar bazı gizli kalması gerekn şeyler wardır bilir misin hıh işte bu yazdıklarında onlardandı:img-hyste

bu arada bence özette işimize yarıyacak pek bişey yok en önemli olay heralde suna pekuysalın girişi diziye.

tarik_naz
16-03-07, 23:03
Serdar bazı gizli kalması gerekn şeyler wardır bilir misin hıh işte bu yazdıklarında onlardandı:img-hyste

bu arada bence özette işimize yarıyacak pek bişey yok en önemli olay heralde suna pekuysalın girişi diziye.

burçin asıl gizli kalacak şeyler var da onları söylemiyorum. dua edin bana sen, cansu ve songül. yoksaaaaaa...

karafirtina
16-03-07, 23:03
ya soruma cvp yazan arkadaslar cok tskederim merak etmistim dogrusu
ama olmadi bidefa yazip gitmis
umarim bidaha gelir
hatta nazi da gruruz belki burda eniyisim biz kotu yorum yazalim baksaniza buzamana dek gelmemisler 34.bolum yazdiklarimiz icin geldiler:happy0064 :img-hyste :happy0064 :img-hyste

burcin_kaplan
16-03-07, 23:08
burçin asıl gizli kalacak şeyler var da onları söylemiyorum. dua edin bana sen, cansu ve songül. yoksaaaaaa...

:img-blush tamam sustum:)

bu arada aramızda biyoloji öğretmeni war mı:img-hyste :img-hyste

ceza_cansu
16-03-07, 23:08

Haklısın serdar hatta serdar abi abicim:):)Gizli kalacak şeyler var.Söyleme sen onları:)

handeozbek
16-03-07, 23:23
Minik bir tahmin:img-grin2
Naz:Ya ben ne diyorum. Ama gerçekten her yerim parlıyor. Değişiklik var bende. Uf ya ben nerden bileceğim ne doğru ne yanlış. Daha önce hiç yaşamadım ki böyle şeyleri. Şimdi çaktırmadan şu kapıdan çıksam. Tarık'ın yanına gitsem. O da bana yardımcı olacağına daha çok kafamı karıştırıyor. O bile pes etti. Acaba? Of ya of ne zormuş bu işler. Mankenler nasıl dayanıyorlar. Hergün aşk aşk.Naz sen iyice kafayı yedin.
Naz çaktırmadan kapıdan çıkar.
Naz:Tarık.
Tarık:Naz hanım.
Naz:Bırak şimdi Naz hanımı.Bana yardım etmen lazım.
Tarık:Ne yardımı?
Naz:Benim kafam karıştı.
Tarık:Siz içerden makas getirin ben çözerim düğümleri. Naz sen diyorsun ben ne yapabilirim kafa karışıklığına.
Naz:Suçlu sensin. Öyle laflar ediyorsun ki acaba öyle mi böyle mi kafam allak bullak oldu. Yedin beynimi yedin. Şimdi nasıl düğümlediysen öyle çözeceksin.
Tarık:Şimdi ne konuda kafanız karışık? Bunu sorunca kendimi garip hissetim. Psikolog gibi oldum.Neyse siz şimdi cevap verin.
Naz:Ya şimdi Burak var ya Burak
Tarık:Eeee
Naz:Var mı?
Tarık:Ne diyorsunuz Naz hanım?
Naz:Hani sen tecrübelisin ya bu konularda diyorum ki insan hayatında biri olup olmadığını nasıl anlar? Yani aşık olup olmadığını?
Tarık:Hım zor bir soru bir düşüneyim. Evet şimdi dediklerimi yapın Naz hanım.
Naz:Tamam.
Tarık:Gözlerinizi kapayın. ve kendinizi düşüncelere bırakın.
Naz gözlerini kapatır ve Tarık'ın ilk geldiği günden bugüne kadar yaşadıklarını görür.
Tarık:Gülümsediğinize göre yöntem işe yaramış.
Naz:Yani.
Tarık:Gözlerinizi kapadığınızda gözlerinizin önüne gelenler gerçek duygularınızdır.
Naz:Ya alakasız birşey düşündüysem.
Tarık:Eğer gerçekten aşıksanız başka birşey düşünmeniz mümkün değil.
Naz:Peki sen gözlerini kapattığında herhangi birini düşünüyor musun?
Tarık:Seans sona erdi şimdi para mı alabilir miyim?
Naz:Ne seansı ne parası?
Tarık:Psikologlar saat başı ücret alırlar.:img-hyste
Naz:Sen görürsün

karafirtina
16-03-07, 23:30
Naz:Ya ben ne diyorum. Ama gerçekten her yerim parlıyor. Değişiklik var bende. Uf ya ben nerden bileceğim ne doğru ne yanlış. Daha önce hiç yaşamadım ki böyle şeyleri. Şimdi çaktırmadan şu kapıdan çıksam. Tarık'ın yanına gitsem. O da bana yardımcı olacağına daha çok kafamı karıştırıyor. O bile pes etti. Acaba? Of ya of ne zormuş bu işler. Mankenler nasıl dayanıyorlar. Hergün aşk aşk.Naz sen iyice kafayı yedin.
Tarık:Siz içerden makas getirin ben çözerim düğümleri. Naz sen diyorsun ben ne yapabilirim kafa karışıklığına.
Naz:Suçlu sensin. Öyle laflar ediyorsun ki acaba öyle mi böyle mi kafam allak bullak oldu. Yedin beynimi yedin. Şimdi nasıl düğümlediysen öyle çözeceksin.
Tarık:Şimdi ne konuda kafanız karışık? Bunu sorunca kendimi garip hissetim. Psikolog gibi oldum.Neyse siz şimdi cevap verin.
Naz:Hani sen tecrübelisin ya bu konularda diyorum ki insan hayatında biri olup olmadığını nasıl anlar? Yani aşık olup olmadığını?
Naz gözlerini kapatır ve Tarık'ın ilk geldiği günden bugüne kadar yaşadıklarını görür.
Tarık:Gözlerinizi kapadığınızda gözlerinizin önüne gelenler gerçek duygularınızdır.

cok hos olmus arkadasim
dvm etsene yaw

tarik_naz
16-03-07, 23:33
bu arada söylemeden geçemeyeceğim tarık'ın her bakışından her gülümseyişinden aşk akarken omzuna dokunmaları olmuyor.. bunun için bknz. 30. bölüm naz'ın tarık'ın gittiğini sandığı ve müştemilatta ağladığı sahne. tarık arkadan gelip "hey dostum naber" der gibi dokunuyor naz'ın omzuna:img-hyste

başka omza dokunma örnekleri de vardı bulamadım şimdi:img-yes: ama tabi ki bakışlara gözlere laf yokk:happy0064 :happy0064

gerçekten de tarığın bakışlarına söz söyleyemeyiz. ama söylediğin dokunmalar çok yerinde bir nokta. tarık naz'a çok sert davranıyo bu kesin.

şimdiye kadar naz sadece 2 kez tarığın canını acıttı.
1. yarıştan sonra
2. banka önünde araba kapısına ayağını şıkıştırdı. ama istemeyerek.

ama tarık, hem arkadaşıymış gibi davranıyo, hem de kızı ani hareketlerle incitiyo.

naz: mert benimle gel deyince kolumdan bi tutuşun var mosmor oldu mosmor.

33. bölümde, öpüşmeden önce o çekişi neydi öyle.ve yine o bölümde babasından kaçarken kolundan çekişi. 24.bölümde jonny'e yetiştirecem derken kolundan çekişi. 20.bölümde dağ evinde sırtından resmen fırlatırmış gibi naz'ı koltuğa atışı. daha bir sürü örnek var.

sonuçta tarık, ne kadar güzel baksa da biraz kaba olacak ama maço bi sevgili olacağa benziyo.

ceza_cansu
16-03-07, 23:37
gerçekten de tarığın bakışlarına söz söyleyemeyiz. ama söylediğin dokunmalar çok yerinde bir nokta. tarık naz'a çok sert davranıyo bu kesin.

1. yarıştan sonra

ama tarık, hem arkadaşıymış gibi davranıyo, hem de kızı ani hareketlerle incitiyo.

33. bölümde, öpüşmeden önce o çekişi neydi öyle.ve yine o bölümde babasından kaçarken kolundan çekişi. 24.bölümde jonny'e yetiştirecem derken kolundan çekişi. 20.bölümde dağ evinde sırtından resmen fırlatırmış gibi naz'ı koltuğa atışı. daha bir sürü örnek var.

sonuçta tarık, ne kadar güzel baksa da biraz kaba olacak ama maço bi sevgili olacağa benziyo.

Kesinlikle katılıyorum.Kim demiş Naz Tarık'ı eziyor diye.Asıl ezilen kişi Naz.Tarık resmen bu adı konmamış ilişkiye addan önce ağırlığını koymuş.Böyle maço tavırlar falan daha düşünsek bir çok örneği çıkar.Eminim.

burcin_kaplan
16-03-07, 23:41

1. yarıştan sonra

Serdar ne kadar doğru yazmışsın kesinlikle çok haklısın.Tarık çok sert dawranıyor naza sanki ölümüne kankalar:) ney o öle sevdiğine insan biraz nazik dawranır...
verdiğin örnekler çok yerinde ve doğru olmuş...

Ayrıca belirtmek isterim ;
Buraktan örnek alssın biraz burak nasıl dawranıyor ama naza ne kadar kibar hareketleri war kızın elini tutuşunda bile bir incelik war:img-hyste

ceza_cansu
16-03-07, 23:43
Serdar ne kadar doğru yazmışsın kesinlikle çok haklısın.Tarık çok sert dawranıyor naza sanki ölümüne kankalar:) ney o öle sevdiğine insan biraz nazik dawranır...

Buraktan örnek alssın biraz burak nasıl dawranıyor ama naza ne kadar kibar hareketleri war kızın elini tutuşunda bile bir incelik war:img-hyste

Ama nerde Tarıkda o incelik.Naz'ın elinden bir tutuşu var hani olurmuşya eski çağda mağara adamları böyle karılarını saçından tutup götürürlermiş Tarık da Naz'ı saçından değil ama elinden resmen öyle tutuyor:)

burcin_kaplan
16-03-07, 23:45
Ama nerde Tarıkda o incelik.Naz'ın elinden bir tutuşu var hani olurmuşya eski çağda mağara adamları böyle karılarını saçından tutup götürürlermiş Tarık da Naz'ı saçından değil ama elinden resmen öyle tutuyor:)

Naz bu çocuğa aşık olup olmadığını düşünmekte haklı vallahi.Ne yapacağı hiç belli olmaz bu tarıkın , kız kendine nazik dawranan mağra adamı olmayan biri istiyor. Bilmiyorum Buraktan bir ders alsın derim şarkı söylemekte daha iyi olabilir buraktan ama kibarlıkta onu geçemeyeceği çok belli:img-hyste

bunun adına bir grup mu kursak?

tarik_naz
16-03-07, 23:46

ya onu geçtim, şimdi aklıma geldi bi bölümde yaka paça bankadan dışarı attırdı ya, daha ne deyim.

saf naz'ım da işte bişey diyemiyo. mert, burak ve bora'nın ortak bi yönü daha vardı. hepsi kibardı. tarık da kibarlıktan gelen bi kıskançlıkta var sanırım.

denizci-ilker
16-03-07, 23:55
: jenn : ellerinize sağlık resimler çok güzel .. benim küçük bir ricam var , naz elinde tepsiyle olan resmin altındaki 2 . resimde , tarık naz a bakarken çok güzel bakışları var ama resim net değil .. acaba yeniden :img-blush .. ( cümleyi bile yazamadım , ayıp mı ediyorum diye .) :sad53: ..

karafirtina
17-03-07, 00:06
ya ne biliyomusunuzborada, cenkte mertte sevdiklerini itiraf ettiler ama tarik yok herseyi soyledi soyledi bi asik oldugunu soyliyemedi ya
hayir yani nazdan mi bekliyo bensana asigim demesini
ama yakinda heralde olacagi odur bu tarik beceremez bu isi
halbuki ne franceskalari oldu:img-hyste :img-hyste

ceza_cansu
17-03-07, 00:18
ya onu geçtim, şimdi aklıma geldi bi bölümde yaka paça bankadan dışarı attırdı ya, daha ne deyim.

saf naz'ım da işte bişey diyemiyo. mert, burak ve bora'nın ortak bi yönü daha vardı. hepsi kibardı. tarık da kibarlıktan gelen bi kıskançlıkta var sanırım.

Ah ama işte ne yapsın kızımız saf.Onda da böyle bir yapı var işte.Ama Tarık da biliyor bunu kullanıyor kızımızın bu tarafını:)

burcin_kaplan
17-03-07, 00:19
Ah ama işte ne yapsın kızımız saf.Onda da böyle bir yapı var işte.Ama Tarık da biliyor bunu kullanıyor kızımızın bu tarafını:)

ewet resmen kızın saf ve temiz duygularından yararlanıyor.Kızcağız uyuyamıyor bile gözüne uyku girmiyor Tarık 30. bölümde arabada bile mışıl mışıl uyudu bizim kızımız ağlarken harap olurken:sad53:

tarik_naz
17-03-07, 00:20
ya ne biliyomusunuzborada, cenkte mertte sevdiklerini itiraf ettiler ama tarik yok herseyi soyledi soyledi bi asik oldugunu soyliyemedi ya
hayir yani nazdan mi bekliyo bensana asigim demesini
ama yakinda heralde olacagi odur bu tarik beceremez bu isi
halbuki ne franceskalari oldu:img-hyste :img-hyste

al sana bir kıskançlık sebebi daha. onlar aşkını itiraf ediyo ama ben edemiyorum

tarık: sen nasıl aşkını itiraf edersin. pat küt.

burak'ta bu bölümlerde öyle bir girişimde bulunursa vah vah. elini kana bulayacak tarık.

handeozbek
17-03-07, 00:24
Tamam şimdi Tarık sert davranıyor kabul ediyorum. Ama Naz da hakediyor yani.:img-hyste Hem Naz da aynı şeyleri yaptı. İlk arkadaş muhabbeti çıktığında neydi öyle iki de bir pat omzuna vuruyor yazık ama ya. Sonra göl kenarında vurmak istiyorum deyip küte pata girişti:img-hyste Yok yok bunların ikisi hem sadist hem mazoşist:img-hyste

tarik_naz
17-03-07, 00:37
Tamam şimdi Tarık sert davranıyor kabul ediyorum. Ama Naz da hakediyor yani.:img-hyste Hem Naz da aynı şeyleri yaptı. İlk arkadaş muhabbeti çıktığında neydi öyle iki de bir pat omzuna vuruyor yazık ama ya. Sonra göl kenarında vurmak istiyorum deyip küte pata girişti:img-hyste Yok yok bunların ikisi hem sadist hem mazoşist:img-hyste

göl kenarında unuttuysan, yine tarığın sert bir davranışından sonra dövmek istiyorum dedi. kızımızı sap gibi bırakıp gitti o göl kenarında. sonra da kendisini affettirmek için şarkı söyledi. yine zarar, kızın belini kıracaktı :)

hadi bu affettirmeyi geçtik, evi de yaktı :)

yok yok bunlar sağlıklı bi ilişki yaşayamayacak. ikisinden biri başbakan tayyip gibi bel fıtığı olacak ama hangisi:)

garcia_22
17-03-07, 00:40
ewet resmen kızın saf ve temiz duygularından yararlanıyor.Kızcağız uyuyamıyor bile gözüne uyku girmiyor Tarık 30. bölümde arabada bile mışıl mışıl uyudu bizim kızımız ağlarken harap olurken:sad53:

Nasıl ya şimdi suçlu Tarık mı oldu?? Harbi inanılmazsınız arkadaşlar :D

handeozbek
17-03-07, 00:40
Biri deli diğeri ondan deli. Ne kadar yakışıyorlar birbirlerine dimi?:img-hyste Tarık ne yapsın. Çocuk kibar olmak istiyor ama fırsat mı kalıyor? İki gülü de veremedi zaten. Ama Naz da delirtiyor ne yapsın o da sinirini böyle atıyor. Yoksa ortada Tarık falan kalmazdı. Nazın deyimiyle Tarık Marık yok:img-hyste

burcin_kaplan
17-03-07, 00:41
yahu bir kere Naz kadar narin sevimli bir insan war mıdır :) tamam bazen tarıka sinirleniyor oalbilir ama çocuk kıza neler yapmadı ki...
kızımız gece kanepede uzanmış gözleri kapıya dikmiş tarık ne zaman gelicek diye beklesin Tarık ohh yesin yemekleri indirsin mideye bu kız uyudu mu uyumadı mı düşünmesin...

Tarıktan suçlusu war mı ? nazın bütün dawranışlarının sebebi o dur o dengesiz yaptı kızı eskiden böyle miydi naz.:) küçüklüğünü bilirim ben onun:img-hyste

qsawe
17-03-07, 00:42
Arkadaşlar, maçoluk başka şey, kabalık başka. Yeri geldimi biraz maçoluk, bayanların bayıldığı birşeydir. Erkeğin kendisini koruyabileceğini hissetmek, sahiplenildiğini hissetmek, tüm bayanların(feminist olduğunu söyleyenleri dışarıda bırakıyorum, onlarla hiç uğraşamam gecenin bu saatinde) hoşlanacağı şeylerdir.

Tarık, maço bunu kabul ettik. Ama, sarhoş Cenk'in elinden Naz'ı kurtarırken hoşlanmadık mı o elinden tutup çekiştirdiği sahneleri?

Tarık, gerektiğinde kaba kuvvet kullanıyor... çok tasvip etmesemde... kullandığı yerde 'birde benim için vur' dedim. Hangi sahne... evet anımsadınız... Bora'yı benzettiği sahne.

Tarık, sevdiğine her ağladığında sarılacak kadar da yumuşak kalpli. Arabada ağlayan Naz'ı nasıl sarmaladı.

Bunlardan ne sonuç çıkıyor? Bir kişilikte hepsi bir arada olabiliyor. Hepsi olması gerektiği dozda ise tadından da yenmiyor.

ceza_cansu
17-03-07, 00:43
göl kenarında unuttuysan, yine tarığın sert bir davranışından sonra dövmek istiyorum dedi. kızımızı sap gibi bırakıp gitti o göl kenarında. sonra da kendisini affettirmek için şarkı söyledi. yine zarar, kızın belini kıracaktı :)

hadi bu affettirmeyi geçtik, evi de yaktı :)

yok yok bunlar sağlıklı bi ilişki yaşayamayacak. ikisinden biri başbakan tayyip gibi bel fıtığı olacak ama hangisi:)

Kesin Naz olur:)Zaten bu ilişkide hep ezilen taraf bizim Naz kızımız.O göl kenarında Tarık'a vurdu ama sonra anında koydu kafayı.Kıyamadı tabi:)

karafirtina
17-03-07, 00:44
yok cidden bu yonetmenler 60.bolume dek ugrastirirlar bizi soyliyim ben tarik bisey soylemicek belli olursa naz kivirir bu isi bence

handeozbek
17-03-07, 00:48
Evet ya. Hem Tarık evi yakmasaydı Kızın beyni hasar görmeyecekti. Fazla yağ koydu. Ama Naz da kaşınıyor. Sürekli yok Mertin parası var, Yok Burak'ın ünü var. Sanane kızım sanane esas Tarıkta hepsi var sen bir bilsen. Adam Burakla arkadaş olmak istiyor. Sen savaşmıyor diyorsun. Bırak dövmesin:img-hyste Ama şimdi şöyle bir durumda var. Naz ne Franceskayı yoldu. Ne Melisayı tokatladı. Ne de Pınara yumruk attı. Kız stratejik yollarla aldı maçı. O yüzden kafa falan kalmadı hak vermek gerek. Tarık hepsini yumruklarla uğurladı azıcık maço olması normal:img-hyste yok ben iyi değilim. En iyisi gidip uyuyayım. Tabi uyuyabilirsem bu gidişle Naz gibi Bora, Cenk ve burak'a gelen dirsekleri göreceğim:img-hyste

pas.si.on79
17-03-07, 00:50
arkadaşlar ben Tarıkın saydığınız o hiç sahnelerde ben olumsuz birşey göremedim...Gayet hepsi yerinde hareketler..ki Naz Hanım da zaten bundan rahatsız değil.olsa söyler..eskiden .... adamlar varmış..karılarını kolundan... tutup... onlar sadece işin cilveleri ,kıskançlıklarını itiraf etsin diye kelime oyunlarıydı...

Hatta bravo..lazım lazım. böyle davranışlar...hehehee

EDİT:SİZ YİNE ORTALĞI KARIŞTIRIYORSUNUZ.ARALARINA GİRMEYİN..

not:arada siz kalırsınız..

karafirtina
17-03-07, 00:52
buarada arkiler farkettimde dizfilm.comda sif yaanci yarim baslifginda degil baska basliklardada takiliyom
burasi herzaman yogun
cok kisi var :img-wink:

gurbetci83
17-03-07, 00:55
cok guldumm yaaaaaaa...gece gece valla siz varya cosuyonuz.tebrikler su mzlum tarik olayindan sonbra bide mazlum naz avatari yaparsin arrtik TARIK_NAZ.

denısse
17-03-07, 01:13
Arkadaslar Carsamba Yayinlanmasi Hakkinda Son Durm Ne?degiesn ,gelisen Bir Durum Var Mi?????benim Stara Attigim Mailerin Cevaplari Geliyor....

ebru.karaca
17-03-07, 02:45

Handeciğim, çok güzel olmuş güzellik. :) Ellerine sağlık..

ebru.karaca
17-03-07, 02:49

Serdarcığım, bu muhabbetinizi yeni keşfettim :)
Ve ben oyumu Hande'den yana kullanıyorum. Bence de Naz başına gelen her bir şeyi hak etti-ediyor.. :img-yes: :img-yes:

Hah haa:img-hyste :img-hyste
Şu dakika itibari ile öyle..
İki saniye sonra neler neler değişir, inanamazsın :)

Not: Bu arada imzan çok güzel olmuş. Yapan her kimse ellerine sağlık..

ebru.karaca
17-03-07, 03:04
Arkadaşlar, maçoluk başka şey, kabalık başka. Yeri geldimi biraz maçoluk, bayanların bayıldığı birşeydir. Erkeğin kendisini koruyabileceğini hissetmek, sahiplenildiğini hissetmek, tüm bayanların(feminist olduğunu söyleyenleri dışarıda bırakıyorum, onlarla hiç uğraşamam gecenin bu saatinde) hoşlanacağı şeylerdir.

Tarık, maço bunu kabul ettik. Ama, sarhoş Cenk'in elinden Naz'ı kurtarırken hoşlanmadık mı o elinden tutup çekiştirdiği sahneleri?

Tarık, gerektiğinde kaba kuvvet kullanıyor... çok tasvip etmesemde... kullandığı yerde 'birde benim için vur' dedim. Hangi sahne... evet anımsadınız... Bora'yı benzettiği sahne.

Tarık, sevdiğine her ağladığında sarılacak kadar da yumuşak kalpli. Arabada ağlayan Naz'ı nasıl sarmaladı.

Bunlardan ne sonuç çıkıyor? Bir kişilikte hepsi bir arada olabiliyor. Hepsi olması gerektiği dozda ise tadından da yenmiyor.

Helal Sana ASU'M!!

Ne güzel dedin öyle..:happy0064 :happy0064
Aynen katılıyorum. :good:

yok cidden bu yonetmenler 60.bolume dek ugrastirirlar bizi soyliyim ben tarik bisey soylemicek belli olursa naz kivirir bu isi bence

Arkadaşlar,
Olaya bir de şöyle bakmak lazım.

Geçen gün HIRSIZ-POLİS'in finali vardı. Reklamını gördüm. 50 bölüm olmuş. Düşünün arkadaşlar, 50 bölüm.

Ve o dizi kendini bitireli aylar oluyor.
İlk zamanlar ben de izlerdim. Ama benim bir huyum vardır, ki muhtemelen bir çoğunuzda da var, bir dizi saçmalamaya başlarsa izlemeyi bırakıyorum. Çünkü geçmişte izlediğim günlere hürmet ediyorum. O günlerin anısına diziden nefret etmemek için bırakıyorum. Örn KIRIK KANATLAR'da olduğu gibi.

Ben o diziyi bu sezon ancak bir kaç bölüm izleyebildim. Senaristler işi sahiden abarttı ve saçmalık üzerine saçmalık, diziyi uzatmak adına gevelikler yazıp durdular. Geçen yıl anketlerde YILIN DİZİ ÇİFTİ seçilen ÇINAR-MAVİ ikilisi bu yılki oranlarda yerlerde..

Keşke diziyi GERÇEKTEN BİTTİĞİ ZAMAN BİTİRSELERDİ.

Orada aşkı çok çabuk yaşattılar.
Onlar da aşkı yaşayınca, sorunlar kısmına geçtiler. Kızmalar, ayrılmalar, kızın ayrılması, erkeğin ayrılması, gene küsmeler... ve kısır döngü..

O yüzden, aslında dizimizde sürekli önümüze pişirip pişirip getiriyorlar diye kızdığımız şeyler, aslında dizinin seyri açısından belki daha hayırlı.

Gerçi buna karşılık şu da rahatlıkla savunulabilir:
1) Aşk itiraf edilir..
2) Aşk yaşanır (Önce kaçak göçek evde, odalarda, müştemilatta bakışmalar, sarılmalar falan; sonra yeni yeni öğrenecek olanların olaya dahil olması.. :) )
3) Tarık'ın Alfonso olduğunun açığa çıkması
4) Önce hayretler, ardından kızmalar-küsmeler-ayrılmalar
5) Aşk acısı çekmeler
6) BARIŞMA (Aşkın kazanması 1)
7) Tarık'ın TEKELİOĞLU olduğunun ortaya çıkması
8) Şok (-lar).. daha şiddetli kavgalar, küsmeler, ayrılmalar (Bu sefer sadece Naz değil, Ümit, Vahi de işe dahil olur ya, durum biraz daha uzatılabilir. Mesela Ümit en önce, sonra Vahi ve en son da Naz öğrenir falan. Tabi bunların her birinin öğrendiği bölüm bir bölüm tutar, etti mi sana 3 bölüm? :) )
9) Daha daha büyük bir aşk acısı çekmeler
10) Kendini affettirme çabaları, kabul etmemeler, naz yapmalar, falan felan..
11) BARIŞMA (Aşkın kazanması 2)
12) Mutluluk safhası.. Bu biraz böyle gider..
13) Naz'ın kendini Belgin'e kabul ettirme çabaları..

..... derken bu böyle gider de gider..
İşin içine bir de bizim MAG-KAG girer de, "Yok çocuk ananındır", "yok kaynananındır" derse, seyreyleyin cümbüşü.. Kaç 52 eder?

diyebilirsiniz..

BELKİ DE SENARİSTLER BU KADAR ŞEYİ 52 BÖLÜME SIĞDIRAMIYORLARDIR..
BELKİ DE AMAÇ, 52'Yİ DAHA DA UZATMAKTIR VE BU BİR TAKTİRDİR..:img-wink:

Hiç böyle düşündünüz mü?

Ufff! Gece gece gene çok konuştum.
Neyse, hepinizi öpüyorum..
Herkese sevgiler..

Medea
17-03-07, 03:50
Dur bir dakika yaaa...forum bu kıvama geldiğinde-şimdi bu kıvam da ne demeyin anladınız siz onu:img-yes: - benim geleneksel olarak dediğim bir şey vardı onu demem gerekiyor..AARİFFF VERİMLLLLLLLLLLLLLLLİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İİİİ:img-hyste :img-hyste (Arif Verimli bizi kesmez demeyin efendim mutlaka biryerden başlamak lazım..zaten bu dizi yüzünden ben kesin psikiyatristlerle kanka olacam:img-wink: )
Bu arada;Placebo gibi aramıza yeni katılan arkadaşlar bu da kim ne diyo demeyiniz.Ben bir zamanlar,yani bu diziyi izlemezden önce bu sitenin aklı başında bir müdavimiydim...halihazırda da içerik editörlerinden birisiyim.Ama bu dizi,Tarık Naz vs derkene ben de kıvama geldim gördüğünüz gibi (Ahanda..ben gene kıvam dedim dimi?:img-hyste ) Yani neden Arif Verimli diye bağırdığımı da arkadaşlar açıklarlar bir ara..ana ana ben bu adamı getirtecem diziye bunu bilir bunu söylerim:img-yes: :good:

elmali-turta
17-03-07, 10:27
Dur bir dakika yaaa...forum bu kıvama geldiğinde-şimdi bu kıvam da ne demeyin anladınız siz onu:img-yes: - benim geleneksel olarak dediğim bir şey vardı onu demem gerekiyor..AARİFFF VERİMLLLLLLLLLLLLLLLİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İİİİ:img-hyste :img-hyste (Arif Verimli bizi kesmez demeyin efendim mutlaka biryerden başlamak lazım..zaten bu dizi yüzünden ben kesin psikiyatristlerle kanka olacam:img-wink: )
Bu arada;Placebo gibi aramıza yeni katılan arkadaşlar bu da kim ne diyo demeyiniz.Ben bir zamanlar,yani bu diziyi izlemezden önce bu sitenin aklı başında bir müdavimiydim...halihazırda da içerik editörlerinden birisiyim.Ama bu dizi,Tarık Naz vs derkene ben de kıvama geldim gördüğünüz gibi (Ahanda..ben gene kıvam dedim dimi?:img-hyste ) Yani neden Arif Verimli diye bağırdığımı da arkadaşlar açıklarlar bir ara..ana ana ben bu adamı getirtecem diziye bunu bilir bunu söylerim:img-yes: :good:

:img-hyste :img-hyste
ELgiz abla diye diye getircen sen bu adamı valla bişeyi kırk defa söylersen olurmuş gerçi senin kırkı geçmiştir ama :img-hyste :img-hyste:img-hyste

sondakika
17-03-07, 11:37
Bu arada;Placebo gibi aramıza yeni katılan arkadaşlar bu da kim ne diyo demeyiniz.Ben bir zamanlar,yani bu diziyi izlemezden önce bu sitenin aklı başında bir müdavimiydim...halihazırda da içerik editörlerinden birisiyim.Ama bu dizi,Tarık Naz vs derkene ben de kıvama geldim gördüğünüz gibi (Ahanda..ben gene kıvam dedim dimi?:img-hyste ) Yani neden Arif Verimli diye bağırdığımı da arkadaşlar açıklarlar bir ara..ana ana ben bu adamı getirtecem diziye bunu bilir bunu söylerim :good:

valla ne yalan söyleyeyim.. neşemiz rengimiz heyacanımzı yeniden bizlerle efem.. :img-hyste yeniden bahar ülkesine döndük .. buda güzel.. buda hoş.. :img-wink: birde şeker gibi bir bölüm özeti gelince ooo deme keyfine gitsin..

bu arada sevgili qsawe, asucum maçoluk üzerine yaptığın nefis yorum çok hoşuma gitti.. doğru bir tespit.. imza sondakika :) bu ara küççük bir cümlede olsa ratinglere değinmek istiyorum kader aldı ağzının payını.. yok efendim kader gününüz olacak... dedik o gün tek bir diziye ait.. hala perşembe deyince aklıma o gelir.. saati belli olan dizi.. anladınız siz onu :img-wink: :icon_whis perşembe efsanenindir.. ben ayrılığa üzüldüm.. o nefis repliklerin olduğu ayrılığa.. ama onlar raci ise bahadırsa ne eder eder o diziyide rayına oturttur..

edit medit: yeniden bahar ülkesine döndük dedim zira forumun son 18 sayfasını okumak gerçekten eğlenceliydi.. dear büyük baba diye başlayan serdarın mesajı komikti.. anlaşılan bizim efsanevi gruplar yeniden atışmaya başlamışlar.. :img-hyste

#placebo#
17-03-07, 12:56
selamm gençler:img-wink: özeti duyunca sevindim yeni biri girsin de şu naza azıcık haddini bildirsin canım:icon_whis(yani benim dileğim bu:img-grin2 ) tarıktan iş çıkmicak imalı bakışlar,küsme tripleriyle nereye kadar:img-haha: kız anlamıyo işte:img-hyste bu kıza adamakıllı dersini verecek biri lazım:fighting2 Medea yazdığını okudum da haline acıdım valla:img-grin2 yol yakınken dönsem mi ne:img-grin2

uğur kedi
17-03-07, 13:03
merhaba yy dostları...gördüğünüz gibi çarşambadan korkmak için bir neden yok. gün değişikliği tanıtımı tam olarak yapılamadan yayına girdik ama gayet iyi izlendik. haftaya herkes bu değişiklikten haberdar olunca bizi kimseler tutamaz. zaten kanalımız da bu değişikliği yaparken bize çok güvendikleri için buna cesaret ettiklerini söyledi. haftaya bir de suna ablamız giriyor ki ne giriş... hulusi'nin hacer ablasına rahmet okutacak bir abla. vahi'nin ablası. yani naz'la ümit'in halası. hayatı boyunca evlenmek istemiş olmamış, adı hatice. "sen hatice'ye değil netice'ye bak" demelerine içerlediği için adını netice olarak değiştirmiş bir abla. taht kıvamında koltuğuyla geziyor. yani aslında gezmiyor, kahkaha tufanı estiriyor. tarık ciddi ciddi şarkıcı olarak keşfedilmek üzere. naz'ın aklı başından gidiyor. ya meşhur olur da kızlar etrafında pervane olursa diye. zaten ortada böyle bir kriz varken, bir de sofia adında bir dilber alfonso seni buldum nihayet diye çıkmaz mı ortaya. oetalık gerim gerim gerilmez mi...yani şahane bir bölüm sizleri bekliyor. bu arada hoş bir haber vereyim size. barış akarsu, merve sevi, ayşe kökçü ve bülent kayabaş pazartesi günü fox tv'de "sizi böyle alalım" programında pınar altuğ'un konuğu oluyorlar. biraz da özel haberler, sırlar konuşuluyor benden söylemesi. saat 12.45'de... tekrar buluşana kadar hoşça kalın.

sondakika
17-03-07, 13:07
merhaba yy dostları...gördüğünüz gibi çarşambadan korkmak için bir neden yok. gün değişikliği tanıtımı tam olarak yapılamadan yayına girdik ama gayet iyi izlendik. haftaya herkes bu değişiklikten haberdar olunca bizi kimseler tutamaz. zaten kanalımız da bu değişikliği yaparken bize çok güvendikleri için buna cesaret ettiklerini söyledi. haftaya bir de suna ablamız giriyor ki ne giriş... hulusi'nin hacer ablasına rahmet okutacak bir abla. vahi'nin ablası. yani naz'la ümit'in halası. hayatı boyunca evlenmek istemiş olmamış, adı hatice. "sen hatice'ye değil netice'ye bak" demelerine içerlediği için adını netice olarak değiştirmiş bir abla. taht kıvamında koltuğuyla geziyor. yani aslında gezmiyor, kahkaha tufanı estiriyor. tarık ciddi ciddi şarkıcı olarak keşfedilmek üzere. naz'ın aklı başından gidiyor. ya meşhur olur da kızlar etrafında pervane olursa diye. zaten ortada böyle bir kriz varken, bir de sofia adında bir dilber alfonso seni buldum nihayet diye çıkmaz mı ortaya. oetalık gerim gerim gerilmez mi...yani şahane bir bölüm sizleri bekliyor. bu arada hoş bir haber vereyim size. barış akarsu, merve sevi, ayşe kökçü ve bülent kayabaş pazartesi günü fox tv'de "sizi böyle alalım" programında pınar altuğ'un konuğu oluyorlar. biraz da özel haberler, sırlar konuşuluyor benden söylemesi. saat 12.45'de... tekrar buluşana kadar hoşça kalın.

:happy0064 :happy0064

amanın kimler gelmiş kimler... :img-yes: ne güzel haberlerle gelmiş böyle.. desene nefis bölümler bizi bekliyor.. çok teşekkürler sevgili uğur kedi.. :happy0064 forum canlanır şimdi.. :img-pilot

elmali-turta
17-03-07, 13:07

valla asu ablacım bi imzada bnden :img-hi: ee noldu burçin,cansu,serdar üçlüsü bu yazıyada cevp verinde göriyim,boş buldunzu tabi dun gece söylemediğiniz kalmamiş bizim mazlum tarığımıza neyseki asu abla var burda bak nasıl vermiş cevabınızı :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

cave77
17-03-07, 13:08
Uğur kedi hocam ne iyi ettin de geldin :))):good: bu ne güzel bir mesaj bu ne güzel haberler böyle:img-wink: ohooo biz şimdi bütün gün neler neler konuşuruz bunun üzerine =)))))))

#placebo#
17-03-07, 13:09

ooo önceki sayfalarda konuşa konuşa bitiremedikleri o meşhur uğur kedi sizsiniz demek:happy0064 memnun oldum:good: valla yazdıklarınızdan gün konusunda çarşambada ısrar etmeniz dışında gayet tatmin oldum.tabiki siz bizden daha iyi bilirsiniz ama sonuçlar böyle devam ederse lütfen daha uygun bir güne alın ve bu güzelim diziye yazık olmasın demeden de geçemeyeceğimbye

thesunset
17-03-07, 13:10
ugur kedi hosgeldiniz....bugun burda bombosdu sizin mesajiniz burayi costuracak:)
bize guzel heberler verdiniz ...tesekkurler:img-yes:

sinemim_g
17-03-07, 13:12
yahu bir kere Naz kadar narin sevimli bir insan war mıdır :) tamam bazen tarıka sinirleniyor oalbilir ama çocuk kıza neler yapmadı ki...
kızımız gece kanepede uzanmış gözleri kapıya dikmiş tarık ne zaman gelicek diye beklesin Tarık ohh yesin yemekleri indirsin mideye bu kız uyudu mu uyumadı mı düşünmesin...

Tarıktan suçlusu war mı ? nazın bütün dawranışlarının sebebi o dur o dengesiz yaptı kızı eskiden böyle miydi naz.:) küçüklüğünü bilirim ben onun:img-hyste

mesajlarınızı okuyodum burda takıldımmm kaldımmm:img-hyste süpersin yaa öldüm gülmektennnnn...bu kız çocukken ne kadar uysaldıı dimii:img-yes: :img-hyste

ayşenurr
17-03-07, 13:14
uğur kedi hoş geldin.yazdıklarına göre diziye beklediğimiz heyecan geliyor.
alfonso kimliği ön plana çıkacak.çok sevindim.:happy0064 dizinin çarşamba olması taraftarı değilim.dizi büyük anlamda kan kaybetmiş.

elmali-turta
17-03-07, 13:15
hoşgeldiniz uğur kedi özlettinzi kendinizi valla verdiğiniz haberler için teşekkürler :img-wink:

sinemim_g
17-03-07, 13:16

hoşgeldiniz....çok güzell haberler getirdiniz pazartesi okulum var ne yazık ki izleyemeyeceğim umarım tekrarını izleyebilirim netten..resimlerini bekliyorum kaçmaz bizimkilerden:img-yes: yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorummm hem komik hem gerilim olucakk hadi hayırlısı:img-yes:

beybolat
17-03-07, 13:20
merhaba yy dostları...gördüğünüz gibi çarşambadan korkmak için bir neden yok. gün değişikliği tanıtımı tam olarak yapılamadan yayına girdik ama gayet iyi izlendik. haftaya herkes bu değişiklikten haberdar olunca bizi kimseler tutamaz. zaten kanalımız da bu değişikliği yaparken bize çok güvendikleri için buna cesaret ettiklerini söyledi..
Hoşgeldin uğur kedi biz de dizimize güveniyoruz ama kanala pek güvenemiyoruz...Bizim için raiting sadece diziyi kaldırılacak korkusu olmadan izlememizi sağlayan bir sistem ya da tam tersi:icon_whis düşük olunca korkuyoruz normal olarak...Dizinin kemikleşmiş izleyici kitlesi olan biri dram biri de komedi olan iki dizinin karşısına konması pek mantıklı gelmedi bize ya neyse:img-cool2Olan oldu artık biz dizinin yeni saatinin benimsenmesi için elimizden geleni yapıyoruz umarız kanalda biraz tanıtım yapar:img-polic barış akarsu, merve sevi, ayşe kökçü ve bülent kayabaş pazartesi günü fox tv'de "sizi böyle alalım" programında pınar altuğ'un konuğu oluyorlar. biraz da özel haberler, sırlar konuşuluyor benden söylemesi. saat 12.45'de... tekrar buluşana kadar hoşça kalın.
Ya ben o saatte okulda olacağım:icon_sorrtekrarı ne zaman olur?Ya da arkadaşlardan biri kayıt edip sentüp veya onun gibi bi siteye koyabilir mi?:img-help:

Buyukbaba
17-03-07, 13:25
Dizimizde sanıyorum kıskançlıklar devam edecek. Ama en azından şekil değişiyor. Ben şahsen Naz'ın kıskanmasını yeğlerim. Sayın Suna Pekuysal dizinin o sevimli dünyasına renk katacak. Çok güzel bölümler geliyor bu belli. Umuyorum ki gelecek haftadan itibaren özellikle burada oluşan karamsarlık tablosu, renagrenk bir çiçek bahçesi havasına bürünecek.

Bizler her an dizimizin arkasındayız. İsteklerimizin dikkate alındığına eminiz.

Sevgili Uğur Kedi, siz de okuyorsunuz buradaki yorumlarımızı. Bizi rahatsız eden tek bir nokta var. O da dizide pik yapan duyguların bir kalemde heba edilmesi. Hem de hep aynı bahane ile. "Kıskançlık". Tamam, bir bölüm tavan yapmışken duygular, diğer bölüm yerle yekzan olsun. Ama lütfen bu "kıskançlık" bahanesi ile olmasın. Zira her sabah okuduğumuz gazetenin spor haberleri bile farklı olurken, sadece dizimizin ortada olan tek sorunu "kıskançlık" hep aynı.

Biz dizimize, oyuncularına, senarislere, yapım ekibine, sizlere güveniyoruz ve bizi anladığınızdan eminiz.

qsawe
17-03-07, 13:29
Sevgili Uğur Kedi, mesajınızda beni en çok ilgilendiren cümleniz

Herkesin haberi olması

kısmı. Bunun için bizler Star Tv ye ve FM yapıma birçok yazı yazdık ve çok telefon açtık. Ama bu konuda ciddi bir atılım göremedik. Tanırım konusunda neler yapılmakta olduğunu açıklarsanız, bizlerde daha sakin oluruz. Yazılarla bunaltöayız, telefonlarla sıkıştırmayız .:img-hyste

Ya iş yapamaz oldum, herkese onu yaz bunu yaz... ben işimi yapmak istiyorum artık

Diğer sahneler, benim zaten keyif aldığım ve almaya devam edeceğim sahneler. Bu haberlerin hepsi beni mutlu etmeye yeterde artar.

teşekkürler

handeozbek
17-03-07, 13:33
Uğur Kedi Mesajı

handeozbek
17-03-07, 13:38
ooo Uğur Kedimiz gelmiş. Ne güzel haberler vermiş öyle. Şimdi Naz Hanımı görelim biraz kıskanırken. Daha önceki rakipler ucuz kurtuldu sayılır Nazın gazabından. Bakalım bu sefer Naz hanımın tepkisi nasıl olacak. Tarık'a inanmıyorum savaşmıyor diyen Nazın kendisi bakalım savaşacak mı? Hep Tarık dövüyor rakiplerini. Bu sefer Naz yolsa şu yeni gelen kızı hiç fena olmaz hani.:img-grin2

zer
17-03-07, 13:44
uğur kedi gelmiş bizleri biraz umutlandırmak için gelecek bölümler adına kısa tüyolar vemeye çalışmış teşekür ederiz bi konuda anlaşidığımıza sevindim Zıııııtarın yeterince tanıtım yapmadığını bu cümlenin özellikle altını çiziyorum yapamadığını değil yapmadığını kendileride görmüşler nihayet aceleyle alınmış bir kararla gün değişiyor ama yeterince tanıtım yapılamadı deniliyor acaba !!!... Herhalde bu bizim yalancı Yarim'in "kade(ri)"olsa gerek yoksa kimsenin suçu değil... Suna Pekuysal yılların oyuncusu böyle bir isim elbetteki katkı sunacaktır diziye ama umutlar buna bağlanırsa vede bölümler yine kısır döngü içerisinde devam eder açılımlar akıllı hamlelerle yapılamazsa korkarım Suna hanımın gelişide pek bişey değiştirmeyecek ama ne olursa olsun sabırla diznin eski tadına dönmesini bekleyeceğim umarım çok uzun sürmez zira şurda 17 bölümümüz kaldı ağız tadıyla seyrede bileceğim bir diziolarak

thesunset
17-03-07, 13:55
ooo Uğur Kedimiz gelmiş. Ne güzel haberler vermiş öyle. Şimdi Naz Hanımı görelim biraz kıskanırken. Daha önceki rakipler ucuz kurtuldu sayılır Nazın gazabından. Bakalım bu sefer Naz hanımın tepkisi nasıl olacak. Tarık'a inanmıyorum savaşmıyor diyen Nazın kendisi bakalım savaşacak mı? Hep Tarık dövüyor rakiplerini. Bu sefer Naz yolsa şu yeni gelen kızı hiç fena olmaz hani.:img-grin2

hande bende bunlari dusunuyorum da cok ama cok eglenceli olacak..hep NAZ bize delirtti simdi baska kisiler onu delirtsinler!!!! :)
Naz'in hayal gucu+sofia :)

zer
17-03-07, 14:00
uğur kedi gelmiş bizleri biraz umutlandırmak için gelecek bölümler adına kısa tüyolar vemeye çalışmış teşekür ederiz bi konuda anlaşidığımıza sevindim Zıııııtarın yeterince tanıtım yapmadığını bu cümlenin özellikle altını çiziyorum yapamadığını değil yapmadığını kendileride görmüşler nihayet aceleyle alınmış bir kararla gün değişiyor ama yeterince tanıtım yapılamadı deniliyor acaba !!!... Herhalde bu bizim yalancı Yarim'in "kade(ri)"olsa gerek yoksa kimsenin suçu değil... Suna Pekuysal yılların oyuncusu böyle bir isim elbetteki katkı sunacaktır diziye ama umutlar buna bağlanırsa vede bölümler yine kısır döngü içerisinde devam eder açılımlar akıllı hamlelerle yapılamazsa korkarım Suna hanımın gelişide pek bişey değiştirmeyecek ama ne olursa olsun sabırla diznin eski tadına dönmesini bekleyeceğim umarım çok uzun sürmez zira şurda 17 bölümümüz kaldı ağız tadıyla seyrede bileceğim bir dizi olarak kalsın lütfen[/QUOTE]

burcin_kaplan
17-03-07, 14:09
uğur kedi gelmiş bizleri biraz umutlandırmak için gelecek bölümler adına kısa tüyolar vemeye çalışmış teşekür ederiz bi konuda anlaşidığımıza sevindim Zıııııtarın yeterince tanıtım yapmadığını bu cümlenin özellikle altını çiziyorum yapamadığını değil yapmadığını kendileride görmüşler nihayet aceleyle alınmış bir kararla gün değişiyor ama yeterince tanıtım yapılamadı deniliyor acaba !!!... Herhalde bu bizim yalancı Yarim'in "kade(ri)"olsa gerek yoksa kimsenin suçu değil... Suna Pekuysal yılların oyuncusu böyle bir isim elbetteki katkı sunacaktır diziye ama umutlar buna bağlanırsa vede bölümler yine kısır döngü içerisinde devam eder açılımlar akıllı hamlelerle yapılamazsa korkarım Suna hanımın gelişide pek bişey değiştirmeyecek ama ne olursa olsun sabırla diznin eski tadına dönmesini bekleyeceğim umarım çok uzun sürmez zira şurda 17 bölümümüz kaldı ağız tadıyla seyrede bileceğim bir dizi olarak kalsın lütfen

ilk önce bu msjın aynısını 3 kere atmaktaki amacının ne olduğunu sormak istiyorum. Burdaki herkes belli bir zeka seyiyesinde bir kere yazıldığındada görüyoruz, görebiliyoruz.
Öncelikle yukarda bahsettiğin bir çok şeye katılmıyorum.Doğru star reklamımızı pek yapmıyor ama bu hafta her reklam arasında bizim fragmanda döndü.Ama insanlar pek starı izlemedikleri için bizim dizinin günün değiştiğini göremediler eminim perşmbe 20.00da oturup niye başlamadı bu dizi diyen bir çok insan oldu.Bundada bişey diyemeyiz bu hafta rayintg sonuçları çok daha iyi gelicek.

Ortamın havası düzelmişken böyle bir msja emin ol gerek yoktu.Biraz diziye güvenin ya. 35 hafta geçti. Kısır döngü görmemişsiniz siz diyorum başka bişey demiyorum.Farklı amaçlı benzer olaylar tekrarlanınca kısır döngümü oluyor hemen. Bence biraz daha yapıcı olmak lazım şu durumdayken.

handeozbek
17-03-07, 14:13
Siz ne derseniz deyin ben dizinin gidişatından gayet memnunum. Bana hiçte kısır döngü gibi gelmiyor. İzlerken hala keyif alıyor muyum? Evet alıyorum. Bölüm ne kadar kısa sürdü keşke daha uzun olsaydı diyor muyum? Diyorum. Bir bölümü en az 5 kere izliyor muyum? Evet izliyorum. O zaman neden kısır döngü olduğunu düşüneyim ki. Her bölüm aynı olsaydı aynı bölümü 175 kere izlemiş olurdum. İnanın bu kadarına ben bile dayanamazdım:img-hyste

tarik_naz
17-03-07, 14:16
sevgili zer, star gün değişikliği konusunda yeterli tanıtımı yapmadı tamam kabul ediyoruz. bu karar aceleyle verilmiş bir karar da değildi. sanırım geçen hafta cumartesiden beri bazı internet sitelerinde dizinin çarşamba olacağı belliydi. ekranlarda fragman dönmedi, çünkü yeni ve iddalı bir dizi başlıyodu onun tanıtımını yapmak lazımdı ve öyle yaptılar. ve bunları yaparken de yalancı yarim2i bir haftalık dediğin gibi kaderine bıraktılar.

uğur kedi'nin şu sözüne dikkatini çekerim. "yalancı yarim'e güvendiğimiz için çarşambaya koyduk ve tanıtımını yapmadık, ama habersiz tanıtımsız, bu oranları aldınız" bu demek oluyorki bir haftalık bir şeydi bu ve star yalancı yarim'e güveniyo. bu hafta daha çok reklamını, tanıtımını yapacaktır dizinin.

şimdi gelelim dizinin ilerleyişine. şimdiye kadar yalancı yarim senaristleri ve yapımcıları hiçbir oyuncuya bel bağlamadı. nilgün belgün girdi, yalçın menteş girdi ama bunlar hep senaryo gereği gerekli olduğu için girdi. aman bu oyuncu gelsin reyting artsın düşüncesi olacağını sanmıyorum. bilindiği üzere bu dizi komedi dizisi ve gelen konuk oyuncuların hepsi komedi oyuncusu. dizinin komedi yönünü ön plana çıkartmak için yeni oyuncular her zaman katılacaktır. onların üzerine bel bağlama ifadesi çok yanlış.

senin dediğin ancak şu durumda olur. senaryo cidden darboğza girer, reytingler dibe vurur, ee ne yaprsın, ülkenin o günlerde en popüler simasını koyuverirsin diziye, reyting artsın, senaryo değişsin diye. ama yalancı yarim de herşey belli bir plan program dahilinde gidiyo. sıra da suna hanım varmış o girecek diziye. belki 6 bölüm sonra o gidecek yerine başka bir ünlü oyuncumuz gelecek.

ayrıca her yeni giren oyuncuyu kıskançlık olarak görüyosunuz ve kısır döngü diyosunuz ama, burak tarığı şarkıcı yapacak, sofia alfonsoyu ortaya çıkaracak. bilmem anlatabildim mi?

pas.si.on79
17-03-07, 14:44
arkadaşlar uğur kedinin yazısını öyle bir heyecanla okuyuşum vardı ki anlatamam..

Şimdi anladığım kadar Tarık da Nazı kıskandıracak... Offf ya.. senaristlerimiz neyse siz öyle diyorsunız öyledir...En azından o kıskançlık haftaya devam etmezse iyi olur... şahsi düşüncem ama olacak diye birşey yok tabi ... Tamamen senaristlerimize bırakıyorum..Çünkü ben senarist değilim.Olaylara öyle bir sahneler getiriyorlar ki hatta daha keyifli oluyor...

Bir de raytinglere sıcak bakmış çarşamba ve duyulmamasına rağmen iyi geldi denilmiş.. Siz öyle diyorsanız öyledir...diye yine diyorum.Benim derdim..
Dizimiz diğer dizilerin altında ezilmemesi... sonra da yayından kaldırılmaması...
Yayından kaldırılmak diye birşey yok diyorsanız bizce de sorun yok... çarşamba benim için sorun değil.

beybolat
17-03-07, 14:56
zaten ortada böyle bir kriz varken, bir de sofia adında bir dilber alfonso seni buldum nihayet diye çıkmaz mı ortaya. oetalık gerim gerim gerilmez mi...yani şahane bir bölüm sizleri bekliyor.
Ben Sofia adlı dilberin gelmesine çok sevindim:happy0064Diziye aksiyon katacağı belli hem de Alfonsoyla ilgili:img-wink:Franceska 1 milyon euro'yu aldı gitti şimdi ödül 35 milyon euro oldu ister misiniz Sofia da bunun için gelmiş olsun:icon_whis Hulusi'nin halini düşünemiyorum bankayı satsa ödeyemez:img-hysteBunlar işin şakası tabi dizimize gelen konuk oyuncuların karakterleri birbirinden farklıydı hep:img-yes:Sizce Sofia'nın karakteri nasıl olacak?Tarığa karşı tavırları nasıl olur?Sizce Tarığı gerçekten seven biri olarak mı karşımıza çıkacak?

EDİT:Sofia'nın gelişine bu kadar sevinmemin nedeni diziye aksiyon ve heyecan katacak olması:icon_whis yoksa davranışlarından dolayı Naz'a son iki bölümdür gıcık olmam değil ya da onun acı çekmesini istemem değil:icon_twisTamamen duygusal:img-cool2Anladınız siz onu:img-hyste

SON EDİT:Umarım Sofia denildiği gibi dilberdir:)En azından Franceska kadar olmalı:)

deniz_15
17-03-07, 15:05
allahhh yaww sofia hııııııı varya dizmize neşe ve aksiyon ve en önemlisi romantizm olacak
.ahh uğur kedi ah saat 12.45 te mi allahtan pazartesi günü satt 13.10 çıkıyoruz sadece biraz başını kaçıracam ama başka gün olsa vala okuldan kaçardım

qsawe
17-03-07, 15:06
Ben Sofia adlı dilberin gelmesine çok sevindim:happy0064Diziye aksiyon katacağı belli hem de Alfonsoyla ilgili:img-wink:Franceska 1 milyon euro'yu aldı gitti şimdi ödül 35 milyon euro oldu ister misiniz Sofia da bunun için gelmiş olsun:icon_whis Hulusi'nin halini düşünemiyorum bankayı satsa ödeyemez:img-hysteBunlar işin şakası tabi dizimize gelen konuk oyuncuların karakterleri birbirinden farklıydı hep:img-yes:Sizce Sofia'nın karakteri nasıl olacak?Tarığa karşı tavırları nasıl olur?Sizce Tarığı gerçekten seven biri olarak mı karşımıza çıkacak?

EDİT:Sofia'nın gelişine bu kadar sevinmemin nedeni diziye aksiyon ve heyecan katacak olması:icon_whis yoksa davranışlarından dolayı Naz'a son iki bölümdür gıcık olmam değil ya da onun acı çekmesini istemem değil:icon_twisTamamen duygusal:img-cool2Anladınız siz onu:img-hyste

SON EDİT:Umarım Sofia denildiği gibi dilberdir:)En azından Franceska kadar olmalı:)

Edit lerinde farklı manalar seziyorum Beybolat!!!! hem kıskandırmalar yeter derler hemde, yeni bir bayan olunca en güzelinden isterler...

Gelsin gelsin... güzele bakmak sevaptır. Niyeti ne olursa olsun, hareket olacağı kesin. Kaçışlar kovalamacalar bu dizide ayrı bir tat... kaçmak yada kovalamak için illa koşmak gerekmediğini de anlamış oluyoruz... cümlelerle kaçmak daha tehlikeli...

tarik_naz
17-03-07, 15:09

SON EDİT:Umarım Sofia denildiği gibi dilberdir En azından Franceska kadar olmalı

alfonso gittikçe pahalaşıyo, ortam gittikçe geriliyo. franceska 1 milyon euro için neler yaptı, sofia de dediğin gibi o uçuk rakam için geldi. ama ben sadece sofia'nın geleceğini sanmıyorum. eğer sofia alfonsoyu bulduğunu italyaya tıklatırsa, mafya da girer vala işin içine. hele ki italyan mafyası en pis mafya. tatlı kaçıkların tarumar'ı girer diziye ortalık karışır.

kaçıranlara 30 milyon euro verilecekmiş. kaçırırlar tarığı kaparlar 30 milyon euroyu. :) tarığı kaçırırlarken naz da "ben de ünlü şarkıcı jennifer lopez'im beni de kaçırın" diye peşlerinden bağırır, mafya naz'ı anlamadığı için onu da kaçırırlar :) ondan sonra ver elini italya maceraları. :)

zer
17-03-07, 15:26
sevgili bürçin öncelikle mesajın bi'kaç defa gelmesinden dolayı özür dilerim bilgisayarın azizliğine uğradım yani hatadan kaynaklı bir tekrardı yoksa kimsenin
zeka seviyesiyle ilgili değildi rahatsızlık verdiğim için tekrar özür

serdar'cığım iyidiyosun hoş diyosunda madem bizim diziye bu kadar güveniyorladı ve günün değiştirmekten bir sakınca görmediler o halde niye aynı şeyi şu yeni dizileri için gösterme cesaretini göstermedilerde bizim üzerimizde denediler bu fazla iyimserlik olmuyormu her neyse bu saatten sonra bunu tartışmak boş umarım dedikleri gibi herşey tekrar eski seyrine döner ve umarım bütün endişelerim boşo çıkar yanılan ben olurum
o

unseen
17-03-07, 15:44
alfonso gittikçe pahalaşıyo, ortam gittikçe geriliyo. franceska 1 milyon euro için neler yaptı, sofia de dediğin gibi o uçuk rakam için geldi. ama ben sadece sofia'nın geleceğini sanmıyorum. eğer sofia alfonsoyu bulduğunu italyaya tıklatırsa, mafya da girer vala işin içine. hele ki italyan mafyası en pis mafya. tatlı kaçıkların tarumar'ı girer diziye ortalık karışır.

kaçıranlara 30 milyon euro verilecekmiş. kaçırırlar tarığı kaparlar 30 milyon euroyu. :) tarığı kaçırırlarken naz da "ben de ünlü şarkıcı jennifer lopez'im beni de kaçırın" diye peşlerinden bağırır, mafya naz'ı anlamadığı için onu da kaçırırlar :) ondan sonra ver elini italya maceraları. :)

arkadaşım bundan sonra olabilecek olaylar hakkındaki görüşlerine bayıldım :img-wink:
yanlız İtalya maceraları olsun isterimde biliyorsun bizim dizi mütevazi bir bütçeye
sahip :img-grin2 ztar hayatta göndermez dizi ekibini İtalya'ya..keşke olsa ne güzel olurdu..Nerdee :img-grin2

beybolat
17-03-07, 15:50
Edit lerinde farklı manalar seziyorum Beybolat!!!! hem kıskandırmalar yeter derler hemde, yeni bir bayan olunca en güzelinden isterler...
Yok canım ne farklı manası hele benle hiç alakası yok:icon_whis Tamamen Tarık&Naz ilişkisi açısından istiyorum:icon_twisHem seven insan için güzel,çirkin farketmez Tarık Naz'ı seviyor,dünyanın en güzel hatunu gelse farketmez onun için...Ama bizim için seyir zevki açısından farkeder:)Bizim derken forumu kastettim yoksa yine benle hiç alakası yok:img-hyste

eğer sofia alfonsoyu bulduğunu italyaya tıklatırsa, mafya da girer vala işin içine. hele ki italyan mafyası en pis mafya.
Ahh ahh ne hayaller kurduk İtalya ile ilgili:img-in_lo ama hiçbiri seninki kadar uçuk değildi tarik_naz:img-hysteBen italya konusunda umudumu yitirmedim uygun bir sponsorla halledilebilir diye düşünüyorum,bakalım zaman ne gösterecek:img-wink:

YENİ EDİT:Arkadaşlar tüyo tüyo dediniz geldi yine tık yok hadi yorum yapalım aaa Franceska'nın geleceğini öğrendiğimizde böylemiydi burası hadi canlanın biraz...

EN SON EDİT:Benim çıkmam gerekiyor arkadaşlar size iyi yorumlar:sad53:

pas.si.on79
17-03-07, 15:58
sevgili uğur kedi bir de güzel haber vermişsin...

Fox tv bilmiyorum bakıyım biz de gösteriyor mu... Yani söylemek istediğim ..neden hani ztarda kanal d de atv de gibi kanallarda değil de az bilinen kanallarda çıkıyorlar.Bu kadar başarılı usta oyuncular... ZTAR da göremeyecek miyiz.. Biz netten izleriz. YA netten seyeredeyemeyenler için ...
Cevaplarsanız sevinirim..Cevaplamazsanız da teşekkür ederim. Çünkü biz alıştık Ztarın bize ilgileniliyor diye gelen mesajlar ama bir türlü bire bir cevaplanmayan sorularımızdan...Sorunlarımızdan...

Bu arada Suna Pekuysal seyretmek bize büyük keyif verecektir..

cave77
17-03-07, 16:00
arkadaşım bundan sonra olabilecek olaylar hakkındaki görüşlerine bayıldım :img-wink:
yanlız İtalya maceraları olsun isterimde biliyorsun bizim dizi mütevazi bir bütçeye
sahip :img-grin2 ztar hayatta göndermez dizi ekibini İtalya'ya..keşke olsa ne güzel olurdu..Nerdee :img-grin2

O zaman biz de madem İtalya'ya gidemiyoruz,dikeriz İstanbul'un göbeğine 1 adet Pisa Kulesi ile Aşk Çeşmesi olur biter :)))

tarik_naz
17-03-07, 16:03
Ahh ahh ne hayaller kurduk İtalya ile ilgili:img-in_lo ama hiçbiri seninki kadar uçuk değildi tarik_naz:img-hysteBen italya konusunda umudumu yitirmedim uygun bir sponsorla halledilebilir diye düşünüyorum,bakalım zaman ne gösterecek:img-wink:

uçuk fikir çok fazla, mesela tarık eli mahkum italyaya gitmek zorunda kalır ama gözü arkada, naz da kalır.naz'la plan kurarlar. naz da burak beni yetiştiremedi, italya'da pavorotti kurs açmış, pavorotti'den çello derse alacam vaadiyle evdekileri kandırır ver elini italya maceraları. :)

vahi: kızım kızım güzel kızım
hulusi: ne oldu vahi kederlendin
vahi: naz, italya da pavorotti'den çello dersi alıyo biliyomusun, okuyup büyük başarılar yakalayacak
hulusi: hadi ordan. bizim tarık da italya da ünlü profesör bilmem ne den ekonomi dersleri alıyodu. bilirim ben o dersleri. bak sana bi görmüş geçirmiş tavsiyesi sakın para gönderme.
vahi: neee? :)

eroglu_forever
17-03-07, 16:08
sevgili uğur kedi bir de güzel haber vermişsin...

Fox tv bilmiyorum bakıyım biz de gösteriyor mu... Yani söylemek istediğim ..neden hani ztarda kanal d de atv de gibi kanallarda değil de az bilinen kanallarda çıkıyorlar.Bu kadar başarılı usta oyuncular... ZTAR da göremeyecek miyiz.. Biz netten izleriz. YA netten seyeredeyemeyenler için ...
Cevaplarsanız sevinirim..Cevaplamazsanız da teşekkür ederim. Çünkü biz alıştık Ztarın bize ilgileniliyor diye gelen mesajlar ama bir türlü bire bir cevaplanmayan sorularımızdan...Sorunlarımızdan...

Bu arada Suna Pekuysal seyretmek bize büyük keyif verecektir..

Fox TV' Nin De Kitlesi Oluşmaya Başladı, Bence FOX' a Çıkmaları En İyisi Olur Çünkü FOX TV Daha Çok Gençlere Hitap Ediyor, Kimbilir Belki Yeni İzleyiciler Kazanırız...

Bilmeyenler İçin,

FOX TV (Amerikan Medya Dewi Murdoch' a Aittir) TGRT' yi Satın Almıştır,

Karasalda (Normal TV Anteniyle Alabildiğimiz Yayın) TGRT' Nin Frekansından,

Uyduda 12021 H 5380 5/6 (Doğu - Yani Türkiye) Frekansından Yayında...

charlie
17-03-07, 16:19
Tekrar izlemek isteyen arkadaşlar....Ekran başına....

unseen
17-03-07, 16:21
Evet Uğur kedinin verdiği tüyolardan sonra olabilecek olaylar beni heyecanlandırdı
Bölümü sabırsızlıkla bekliyorum..Alfonso kimliğinin ortaya çıkma ihtimali var...
heyecanlı,temposu yüksek bölümler bizi bekliyor bence :good:
yanlız Uğur kedi'nin bahsettiği ztarın diziye güvendiğimiz için Çarşamba ya aldık açıklaması bana hiç inandırıcı gelmedi doğrusu..ne yani şimdi Kader'e güvenemedimi..tam tersini yapmalıydı bence reklamını pes dedirtene kadar yaptığı
Kader'ini Salı, Çarşamba veya Cuma akşamına koysaydı..madem bizim diziye güveniyor Perşembe gününü bize emanet etseydi o zaman inanırdım işte..benim bildiğim güvenilen yapımların günü değişmez..tabi bu benim görüşüm ben bu açıdan bakıyorum..

pas.si.on79
17-03-07, 16:28
Fox TV' Nin De Kitlesi Oluşmaya Başladı, Bence FOX' a Çıkmaları En İyisi Olur Çünkü FOX TV Daha Çok Gençlere Hitap Ediyor, Kimbilir Belki Yeni İzleyiciler Kazanırız...

Bilmeyenler İçin,

FOX TV (Amerikan Medya Dewi Murdoch' a Aittir) TGRT' yi Satın Almıştır,

Karasalda (Normal TV Anteniyle Alabildiğimiz Yayın) TGRT' Nin Frekansından,

Uyduda 12021 H 5380 5/6 (Doğu - Yani Türkiye) Frekansından Yayında...

arkadaşım teşekkür ederim..Ben unuttum...Önceki haftalarda bayağı konuşulmuştu..Alışık olmadığımdan daha bilinen kanalda çıkma ihtimalini hiç düşünemediğimden unutmuşum...

Yoook ben de bir de şu sıralar Naz hali var..Bir de balık hafızası başladı...Songülcüm yardımmmm ...:img-help: Bir seans lütfen..

sinemim_g
17-03-07, 16:34
valla italya mevzunu bende düşündümm birlikte italyaya gitseler tarık nazı kaçırsaaa italyaya kesin orda romantik dakikalar olurr:img-yes: ama iştee malummm:sad53: belkide olurrrr süpriz yaparlaarrr:img-yes:

nilay87
17-03-07, 16:37
Uğur Kedi gelmiş hoş gelmiş yine. Bölüm hakkında verdiği bilgiler beni de çok heyecanlandırdı. Şu Sofia bakalım Tarığın başına ne gibi işler açacak. Suna Pekuysal'ın diziye girmesiyle daha da komik sahneler izleyeceğimiz kesin.
Fox Tv'de çıkmaları güzel. Tanıtım tanıtımdır. Dizi hakkında bilgiler de gelebilir. Ben izliyemiyeceğim inşallah birisi kaydeder veya konuşulanlar burda yazılır. Merak ettim şimdi:happy0064 :img-hyste

unseen
17-03-07, 16:50
O zaman biz de madem İtalya'ya gidemiyoruz,dikeriz İstanbul'un göbeğine 1 adet Pisa Kulesi ile Aşk Çeşmesi olur biter :)))

valla arkadaşım ne iyi akıl ettin..Aramızda Avukat arkadaşlarda var..gerekli yerlerden gerekli izinleri alırlar..hepimiz elele birlik oldukmu dikiveririz bir gecede Pisa kulesini :) :img-hyste hımm birde Aşk Çeşmesi lazım dimi..tamam çeşmeyi
yaparızda çeşmeden su akarmı onu bilemiyeceğim işte :icon_whis :img-grin2

pas.si.on79
17-03-07, 17:23
tekrar buluşana kadar hoşça kalın.

Arkadaşlar ben uğur kedinin bu son mesajındaki son cümleden sanki buraya gelmeye biraz ara verecek sonucunu çıkardım..

Sayın her kelimenin her hareketin analizini çıkaran arkadaşlar yy analiz grubu
uğur kedinin mesajını cümle cümle analizlerini sizin gibi değerli yorumculardan bekliyoruz.:img-hyste

jenn
17-03-07, 17:37
tekrar buluşana kadar hoşça kalın.

Arkadaşlar ben uğur kedinin bu son mesajındaki son cümleden sanki buraya gelmeye biraz ara verecek sonucunu çıkardım..

Sayın her kelimenin her hareketin analizini çıkaran arkadaşlar yy analiz grubu
uğur kedinin mesajını cümle cümle analizlerini sizin gibi değerli yorumculardan bekliyoruz.:img-hyste

ilahi canım:) uğur kedi gayet klişe herkesin kullandığı cinsten konuşma bitirişi cümlesi kurmuş.bundan bu anlamı çıkarmak naz paranoyasının forum üyeleri üzerindeki vahim sonucunu gösterir:)))) ayrıca hepimiz biliyoruzki uğur kedi çok sık gelmez..aralıklı gelir gelincede gerekli bilgileri verir:))

cerenimo
17-03-07, 17:58

Anam, kimler gelmiş.Heyecanlandım walla.Harika haberler, anlaşılan beklediğimiz gibi mükemmel bir bölüm olacak, şu son bolum pek hosuma gitmedi ama şu 36 tamamen fikir değişikliği olcak en azından bnm için.Gerçi Suna Pekuysalın katılmasıyla daha da harika, renkli bölümler izliceğimizi biliyodum ama...Sofya bayaa hareket getircek diziye anlaşılan.Nazın kıskançlıkları...Franceskada olduğundan daha feci olcak bence Naz.İzleyelim görelim.
Şunu soyleyebilirim ki bu bölümde romantizm, komedi, eğlence, replikler en üst düzeyde mükemmel olcak:happy0064 :happy0064
Bu arada MAGın isminin değişme olayı noldu? Bir haber yok galiba :)

elmali-turta
17-03-07, 18:13
ya bu ztar tekrar vario tamam iyi hoşta bari tam ver be kardeşim yani ne anlam içeriyo bu anlamadım bu iki oldu 31. bölümdede en güzel sahneyi kesmişlerdi burdada kesitiler hemde iki yeri...ne bu yani hiç mi saygıları yok seyirciye ya:icon_evil :icon_evil

ceza_cansu
17-03-07, 18:26
Selam herkese.Uğur kedimiz gelmiş ve bize yine güzel haberler getirmiş.Çok teşekkürler.Sofia hımm ben şimdiden kıl oldum bu kıza(olmazsam olmaz:))Pazartesi günkü programı gerçekten çok merak ediyorum.Acaba dizi hakkında neler konuşucaklar???

pas.si.on79
17-03-07, 18:30
ilahi canım:) uğur kedi gayet klişe herkesin kullandığı cinsten konuşma bitirişi cümlesi kurmuş.bundan bu anlamı çıkarmak naz paranoyasının forum üyeleri üzerindeki vahim sonucunu gösterir:)))) ayrıca hepimiz biliyoruzki uğur kedi çok sık gelmez..aralıklı gelir gelincede gerekli bilgileri verir:))

sevgili bengi ablacığım haklısın.. Doğrusun.. Ayrıca benim üzerimde yaptığın tetkiklerde de haklısın.:img-hyste Ama uğur kedi sık gelmez yine de hani güzel haberleri verdi...bu yüzden sanki bu sefer biraz girmeyim dediği hissini uyandırdı bende...

Tezaycığım çok güzel valla... Yalancı Yarim Aşk Çeşmesi adını veririz.

z_e_y_n_o
17-03-07, 18:38
ben az önce dizinin son bölümünün tekrarını izledim.
bence en sonunda nazın kendi kendine düşündüğü sahnede büyük ihtimalle hatta bence kesin naz burağı düşünüyodu.herkes tarığı düşünüyo demiş ama hiç sanmıyorum.tarığı sevdiğini zaten önceden kendisine itiraf etmişti.hem de belgin sadece son iki günü vurguladı."son iki günde hayatında ne değişti?"falan dedi.ve burağı kastetti.naz da bence kesinlikle burağı düşünerek söyledi son sahnede söylediklerini.düşünürken belginin sözleri geldi aklına ve sürekli son iki günü vurguladılar.son iki gündede hayatına burak girdi çünkü.
yani bence kesin orda burağı düşünüyodu naz.
zaten ondan da bu beklenir.
hala tarığı sevdiğini anlayamayacak kadar kör.yeni bölümde sırf bu yüzden tarığı yine sinir edicek.

siz ne düşünüyosunuz?bana katılan vardır heralde?

uğur kedi
17-03-07, 19:28
tekrar merhaba,
öncelikle sorularınıza cevap vermek istiyorum. kanal neden kader'e değil de bize güvendi? kanalların biz fanilerden:) farklı olarak gün, hafta ve ay birinciliği gibi, hayatlarını belirleyen çok önemli kriterleri var. dolayısiyle yeni yapımlarla eldekileri potansiyellerine göre ölçüp, her günlerini yükseltmeye çalışıyorlar. kaybolan yıllar ve kader'le perşembede gün birinciliğini garantilemeyi hedeflediler. onun için çarşambada bize güvendiklerini söyledim. ikinci konu neden ekibin fox'da programa çıktığı. bizimkiler biliyorsunuz ki bütün kanalların önemli bütün programlarına çıktılar. fox da şimdi yeni, genç ve önemli olmaya aday bir kanal. "sizi böyle alalım" da kanalın en çok izlenen programlarından biri. ve size bir son an haberi...na na na nammm.... 37 de alfonso artık yakayı ele veriyor.

handeozbek
17-03-07, 19:33
UĞUR KEDİNİN YENİ MESAJI
tekrar merhaba,
öncelikle sorularınıza cevap vermek istiyorum. kanal neden kader'e değil de bize güvendi? kanalların biz fanilerden farklı olarak gün, hafta ve ay birinciliği gibi, hayatlarını belirleyen çok önemli kriterleri var. dolayısiyle yeni yapımlarla eldekileri potansiyellerine göre ölçüp, her günlerini yükseltmeye çalışıyorlar. kaybolan yıllar ve kader'le perşembede gün birinciliğini garantilemeyi hedeflediler. onun için çarşambada bize güvendiklerini söyledim. ikinci konu neden ekibin fox'da programa çıktığı. bizimkiler biliyorsunuz ki bütün kanalların önemli bütün programlarına çıktılar. fox da şimdi yeni, genç ve önemli olmaya aday bir kanal. "sizi böyle alalım" da kanalın en çok izlenen programlarından biri. ve size bir son an haberi...na na na nammm.... 37 de alfonso artık yakayı ele veriyor.

alfonso tabii ki naz'a karşı yakayı ele veriyor. ama doğrusunu nasıl söylesin. böyle bir riski göze alabilir mi? ayrıca "o" bizim yalancı yarimiz değil mi? ve size bir şey söyleyeyim mi bu alfonso'ya italya yolları gözüküyor. benden söylemesi...ve bir şey daha, bütün ekip olarak fikirlerinizi, kaygılarınızı, eleştirilerinizi çok çok ama çok önemsiyoruz.

burcin_kaplan
17-03-07, 19:34
tekrar merhaba,
.... 37 de alfonso artık yakayı ele veriyor.

Bütün cümleler bir anda silindi burda kaldım uğur kedi hocam:) ele veriyor kendini ha:)
Peki nazın tepkisinden söz edebilir misiniz biraz, köklü değişiklikler yaratacak şeyler mi olucak:)

elmali-turta
17-03-07, 19:34
uğur kedi hoşgeldiniz tekrardan bizim sorularımıza önem vermeniz gerçekten çok güzel sizin gibisi az bulunur valla:img-wink:

izniniz olusa bnm de bir sorum olucak kanal tekrarları yayınlarken neden sürekli kesio bu konuda bi bilginiz varmıdır acaba bu iki oldu yani hiç mi saygıları yok seyrciye ....:img-cool2

jervez
17-03-07, 19:35
uğur kedi hoş geldin
şimdi bize 37 de alfonso yakayı ele veriyor deyipte kurtulamazsın biraz daha açsak şu konuyu
lütfen lütfen nolurrrrrrrrrrrrrrrrrr:img-yes:

cave77
17-03-07, 19:37
Hocam öncellikle sorularımıza cvp verdiğiniz çok teşekkürler ve tekrardan hoşgeldiniz :img-wink: demek sonunda olan oluyor ve Alfonso ortaya çıkıyor...şahsi fikrimi söylemek gerekirse zaten ben öncellikle Tarık'ın Alfonso kimliğinin ortaya çıkmasının taraftarıydım böyle olacağını düşünüyordum hep sonra T.Tekelioğlu kimliğinin ortaya çıkmasını istiyordum,istediğim oldu :))) çok da güzel olacak bence.:good:ama Naz buna nasıl tepki verecek o kısmı çok merak ediyorum:img-cool2 Vahilerin evde bayağı büyük çaplı bir Naz kasırgası esecek gibi :))))

ceza_cansu
Bütün cümleler bir anda silindi burda kaldım uğur kedi hocam:) ele veriyor kendini ha:)
Peki nazın tepkisinden söz edebilir misiniz biraz, köklü değişiklikler yaratacak şeyler mi olucak:)

Hoşgeldin uğur kedi.Aynen bende orada takıldım.Alfonso olayının çıkması özellikle tarık ve naz için iyimi olucak yoksaaa???

tarik_naz
tekrardan hoşgeldiniz uğur kedi.

valla ben o kanalmış bu kanalmış ilglinemiyorum, tek ilgilendiğim yalancı yarim. onlar hangi kanal hangi gündeyse ben de ordayım.

son an haberiniz süper yaa.

37 de alfonso artık yakayı ele veriyor.

kime veriyor yakayı, italyanlara mı naz'a mı. ama önemli olan konu şu işin içinde ayrılık olacak mı?

bi yandan kaset ünlü olma, bi yandan sofia, bi yandan da alfonso. yandı gülüm keten helva. gitti tarık. yakayı italyan'lara verse bi dert. alıp götürmek isterler. naz'a verse bi dert büyük yalanlardan birisi ortaya çıkar. offf ortalık cidden çok karışıyo.

thesunset

oncelikte ugur kedi yine hosgeldiniz...surpriz oldu:)
burcin Naz'in tepkisine ogrenirsen surprizimiz bozucak....ayyy sok oldum ben:)

sondakika
17-03-07, 19:41
tekrar merhaba,
öncelikle sorularınıza cevap vermek istiyorum. kanal neden kader'e değil de bize güvendi? kanalların biz fanilerden:) farklı olarak gün, hafta ve ay birinciliği gibi, hayatlarını belirleyen çok önemli kriterleri var. dolayısiyle yeni yapımlarla eldekileri potansiyellerine göre ölçüp, her günlerini yükseltmeye çalışıyorlar. kaybolan yıllar ve kader'le perşembede gün birinciliğini garantilemeyi hedeflediler. onun için çarşambada bize güvendiklerini söyledim. ikinci konu neden ekibin fox'da programa çıktığı. bizimkiler biliyorsunuz ki bütün kanalların önemli bütün programlarına çıktılar. fox da şimdi yeni, genç ve önemli olmaya aday bir kanal. "sizi böyle alalım" da kanalın en çok izlenen programlarından biri. ve size bir son an haberi...na na na nammm.... 37 de alfonso artık yakayı ele veriyor.

uğur kedi, tekrardan hoşgeldin efem.. yine dolu gelmişiz.. bizleri neşelendiren heyacanlandıran haberler..

ve 37. bölümde demek alfonso yakayı ele veriyor.. oo geç bile kalındı geç.. o zaman gerisi çorap söküğü gibi gelecek demek.. naz ciddi anlamda huylanacak.. :img-wink: bir fırtına kopacak ha.. :img-wink: :good:

Buyukbaba
17-03-07, 19:44
İşte bu çok güzel haber. Alfonso kimliğinin ortaya çıkması çok önemli bir haber. Umuyorum Ümit'e çıkar. Demek ki Ümit Tekelioğlu kimliğini öğrenemeyecek. Belki Alfonso ile yetinir.

Hahah, bu hoşuma gitti. Çok güzel yönlere gidebilir dizi. Sanıyorum herkes, ufacık da olsa bazı şeylerin açığa çıkması yönünde hemfikir. Zamanı da öyle güzel tutturuldu ki. Ama tarik_naz arkadaşımızın dediği gibi, "aileden (Özkul)" birilerine açık olması çok önemli. Zira İtalyanların bulması, bizimkilerin haberinin olmaması herkesin hevesini kursaklarında bırakacaktır.

Uğur Kedi, teşekkür ederiz.

uğur kedi
17-03-07, 19:44
alfonso tabii ki naz'a karşı yakayı ele veriyor. ama doğrusunu nasıl söylesin. böyle bir riski göze alabilir mi? ayrıca "o" bizim yalancı yarimiz değil mi? ve size bir şey söyleyeyim mi bu alfonso'ya italya yolları gözüküyor. benden söylemesi...ve bir şey daha, bütün ekip olarak fikirlerinizi, kaygılarınızı, eleştirilerinizi çok çok ama çok önemsiyoruz.

sinemim_g
17-03-07, 19:46
anlayamadımmmmm...

37de ele veriyoorr heee inanmıyorumm o büyük günn geliyormuu??
peki biraz bahsedinn çatlarızzzzzzz:img-yes: naz nasıl tepki veriyooorrr...

kesin kovuyodur tarığıı:img-hyste kaçıncı kess sayamadım:icon_whis

jervez
17-03-07, 19:46

bunu bilmemeiz bizim için çok önemliydi. çünkü ciddiye alınmak ve fikirlerimizin paylaşıldığını bilmek çok hoş. teşekkür edriz.

sinemim_g
17-03-07, 19:48

evet çok öenmliydii teşekkür ederizz...bizde hak ettiğiniz için bu kadar çok değer veriyoruzz:img-yes:

ceza_cansu
17-03-07, 19:49

Aha demek Tarık'a İtalya yolları gözüküyor.Ne işi var onun İtalya da.Eğer Naz'a ilk başta gerçeği açıklamassa ne dicek de gidicek İtalya'ya?Şimdi Naz Tarık'ın neden İtalyaya gittiğini bilmezse üzülmez mi?Çıldırır.Of kafam durdu iyice.

cave77
17-03-07, 19:49
Hımm demek ki Naz'la Tarık'ın yolları ayrılıyor ha:icon_whis yani desenize bizim aşıklar aşk acısı çekecekler peki Naz buna dayanabilir mi ki?bence ilk uçakla o da İtalya'ya gider ama tabi gururunu hiçe sayabilirse

tarik_naz
17-03-07, 19:50

naz'a yakayı ele verip, doğruyu nasıl söyleyemiyo anlamadım ama tarık bu yapar onu. belli ki çok zorda kalıyo.söyleyemediği doğru tarık tekelioğlunu da kapsıyo sanırım. ve anladığım kadarıyla ayrılık oluyo. tarık italyaya gidebildiğine göre tartışma da kaçınılmaz.

yazık ya sevgili olamadan ayrılık oldu.

jervez
17-03-07, 19:50
iyide babasına olan borçları yüzünden yurdışına çıkma yasağı yokmuy du bu oğlanın . nasıl gidiyo italyaya.anlayamadım

qsawe
17-03-07, 19:51
Umarım şu İtalya yolları gözükürken, yurt dışı çıkış yasağı unutulmamıştır. Buraları okuduğunuz için bilirsiniz, her sahne didik didik ediliyor ve her hata yakalanıyor. Lütfen bağlantıda hata olmasın... valla yanarsınız... hemen telli düdük ederiz.... sonra başka birşeylerle düzeltmek zorunda kalırısınız... hani önceden anımsatalımda !!!!!

Doğum günlerinide unutmayın artık.... :icon_sorr

burcin_kaplan
17-03-07, 19:51

Bizi önemsemeniz gerçekten bizleri çok mutlu ediyor.Bölümleri gördükçe zaten eleştirileri dikkate aldığınızıda fark ediyoruz, o kadar yolrulduğunuz halde bizlere zamanızıda ayırıyorsunuz gerçekten çok teşekkür ederiz.

Şimdi italya ha cidden italyaya gidicek yani tarık peki nazın onun peşinden atlayıp gitme ihtimali kaçtır:img-hyste

cave77
17-03-07, 19:52
Şimdi anladığım kadarıyla Naz Tarık'ın Alfonso olduğunu öğreniyor ama uğur kedi'nin de dediği Tarık bizim yalancı yarimiz olduğu için gene bir yalan uyduracak ve en azından Tarık Tekelioğlu kimliğinin ortaya çıkmasını engelleyebilecek.

denizci-ilker
17-03-07, 19:54
Hoşgeldin uğur kedi.Aynen bende orada takıldım.Alfonso olayının çıkması özellikle tarık ve naz için iyimi olucak yoksaaa???

benim ilk aklıma gelen : naz Alfonso olayını öğrenince tarığa hayran olacak .. :img-yes: .. hani şu = benim hiç ünlü bir tanıdığım olmadı = sözlerini hatırlayın .. ve naz meşhur Alfonsonun peşinden koşacak ..:happy0064 .. ( imza almak için değil tabii ) :img-hyste

senem_89
17-03-07, 19:56
hoşgeldin uğur kedi. alfonso ele veriyor ama naz bunu öğrenior mu acba? bari bir kaç bölüm aşklarını yaşasalardı sonra olsaydı engeller keşke :)

Buyukbaba
17-03-07, 19:56

Biz eminiz fikirlerimizin dikkate alındığından. Hatta şahsi fikrim, bazı diyaloglarda izleyicilere, bizlere, göndermeler yapıldığı yönünde.
İtalya olaylarında atlanmaması gereken önemli mantık hatası, Tarık ın yurtdışı yasağı kaldırılmadan İtalyaya gitmesi olur. Aman, atlamayalım, Vahi'de yapılan devamlılık hatasında olduğu gibi.

Bazı şeylerin doğrusunu söylemenin vakti geldi bizlere göre. Mesela, Tekelioğlu gizeminin Ümit'e açık edilmesi. Bu Ümit'in gidip Naz a anlatması anlamına gelmez, öyle değil mi? Veyahut Alfonso kimliğinin ortaya çıkması. Bu da hiç birşeyi çözen bir açılım olmaz. Sınırlı kalabilir. Ama bu tip şeyler seyircinin ilgisini perçinleyecektir ki, bu forumdan onu algılıyorum şahsen.

Herşey çorap söküğü gibi ortaya çıkmasın tamam. Hiçbirimiz onu istemiyoruz, lakin, 35 bölümdür yalan ve kıskançlığın içine hapsolduk kaldık. Tamam Yalancı Yarim bu dizinin adı ama içimiz de kurudu.:)

Bir de, Sayın Sunapekuysal'ın "birleştirici" yönünü görmek hepimizin içini sımsıcak edecektir.

nowar_77
17-03-07, 19:58
tekrar merhaba,

Tekrar tekrar hoş geldin uğur kedi..hem iki mesaj için hem de mesajlardaki gerçekten iki hafta için ufkumuzu genişleten tiyolar için çok çok teşekkürler..hele son tiyo..eyvah eyvah diyorum başka bir şey demiyorum..demek dananın kuyruğu hafiften hafiften kopmaya başladı da nasıl olacak bu bizimkilerin hali..daha iki gün yüzü görmeden ortalık toz duman mı olacak:)ama en son en duyması gereken duyar misali naz ın kulağına gitmesi epey zaman alır diye düşünüyorum..

çarşamba devam anladığım kadarı ile ..en iyisi olur umarım hepimiz için..yalnız kanallar da biz fanilere yayın yaptıklarını ,fanilerin de duyguları ,beklentileri,alışkanlıkları ve sevdikleri elden gidecek korkuları olduğunu unutmasalar tam süper olacak :)

fox tv konusunda bir sorun yok da o saatte biz çalışıyoruz:img-help: derdim
ama sen de "ee artık onu da biz düşünmeyelim yani" dersin ki tamamen haklısın:)bakacaz artık bir çaresine :icon_whis

ben bunları yazana kadar bir haber daha gelmiş bile:img-yes: demek tarık a italya yolları ha ..gitsin gitsin..elin Halep i Şam ı varsa bizim de italyamız var:)
naz da peşinden gider mi acep..dayanamaz o gider o :)

tarik_naz
17-03-07, 20:02
şahin abi söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. güzel yerlere temas ettin mantık hatası olmaması yönünde. fakat franceska ve yarış düzenleyicisi pasaport sorunun falan varsa hiç sorun değil hemen hallederiz falan demişlerdi. yani sonuçta 30 milyon euro fiyat biçilen birisini yurt dışına çıkarmak için insanlar elinden geleni yapar ki franceska 1 milyon euro için bunu yaptı. cevdet de 300 bin ytl için. resmi değil de gayri resmi yollardan gidebilir italya'ya.

gitsin, naz kafasını toplasın, tarık yanındayken aklı başında olmuyo. onun yokluğunda belkıs'ın söylediği yalnızlığın acısını görsün. görsün ki tarık'ın kimliği ne olursa olsun sonuçta "ben onu seviyorum" diyebilsin.

ceza_cansu
17-03-07, 20:03
Şimdi Tarık inkar edicek bu Alfonso olayını.Diyelim Naz bir şekilde bunu öğrenmedi.Tarık Naz'ın öğrenmemesini sağladı.O zaman nasıl gidicek İtalya'ya?Naz bu Allah bilir Tarık düzgün bir açıklama yapmadan giderse Tarık'ın kendisini terk ettiğini bile düşünebilir.Bir de Tarık'ın yurt dışına çıkma yasağı da var.Çok merak etmeye başladım bu 37. bölümü

Bizi gelip bilgilendirdiğin için bize vakit ayırdığın için çok saol uğur kedi

pas.si.on79