PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-8

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10

ceza_cansu
18-03-07, 01:48
:) bekliyoruz cansucum merak etme sen çocuk şuan bende uyku durumunda , işttt sessizlik:):)

başında ayrılamayacağı bir forumda yok o daha rahat bakar çocuğa ablacım:img-hyste

İşte bu işte bu biz daha ne diyelim.Burçindeki görev aşkına bakın daha doğmadan çocuğu uyutmak için alıştırmalara başladı:):)Daha ne olsun

Medea
18-03-07, 01:48
:img-yes: NVTADABDİAF(Nazı ve Tarık'ı anladığını düşünürken aslında Burağı daha iyi anladığınıfarkedenler )gurubundan olcam ben bana ne yaaa :img-hyste :img-hyste Bu adam bunlardan daha akılı beaaaaa....naza tavır koyup en azından derslerde inim inim inletiyor:img-hyste

pas.si.on79
18-03-07, 01:50
Arkadaşlar ben gidiyorum...
ben uyuyacağım dinleneceğim ..Sakin kafayla uğur kedi neler söyledi bir de yarın okurum..

Pazar gününde bir beklentimiz var mıydı ..Fragman yarın verseler çok iyi olur... Çünkü tanıtım eksikliği çok fazla... :img-yes: :img-help:

ayrıca gider ayak birşey geldi.hulusican hulusican belki kız olacak nerden biliyorsunuz...Belki de ikiz olacak bir erkek bir kız... :img-hyste

Neyse ben yatıyorum...HAlan aklım başında iken...:img-hyste

Herkese iyi geceler..bye bye

burcin_kaplan
18-03-07, 01:51
İşte bu işte bu biz daha ne diyelim.Burçindeki görev aşkına bakın daha doğmadan çocuğu uyutmak için alıştırmalara başladı:):)Daha ne olsun

Şimdiden alıştırma yapmak lazım canım yarın hulusi can diye düşünüp oynadığım kum torbasını sana yollucam :img-hyste

:img-yes: NVTANADABDİAF(Nazı ve Tarık'ı anladığını düşünürken aslında Burağı daha iyi anladığınıfarkedenle )gurubundan olcam ben bana ne yaaa[/B]:img-hyste :img-hyste Bu adam bunlardan daha akılı beaaaaa....naza tavır koyup en azından derslerde inim inim inletiyo:img-wink:

:img-hyste :img-hyste :img-hyste

ebru.karaca
18-03-07, 01:53
Adını Netice diye değiştirebilen bir kadın Mag cımı olur KAG cı mı....

bence bu çocuk bakma işinde, KAG lara çok ihtiyacınız olduğunu unutmayın. Tüm KAG ların gönlünü alın.... yoksa Cuma ve C.tesi geceleri gezmeyi unutun.... oturur evde çocuk bakarsınız.... kızdırmayın veletlere elimiz bile sürmeyiz....

Zararlı çıkacaksınız bu gidişle...

Aha da sonuna kadar katılyorum..
Bunlar çocuk bakmayı kolay sanıyor Asucuğum..
Bırakalım onları çocuklarla başbaşa da, görsünler günlerini :img-hyste :img-hyste

burcin_kaplan
18-03-07, 01:56
Arkadaşlar ben gidiyorum...
ben uyuyacağım dinleneceğim ..Sakin kafayla uğur kedi neler söyledi bir de yarın okurum..

Pazar gününde bir beklentimiz var mıydı ..Fragman yarın verseler çok iyi olur... Çünkü tanıtım eksikliği çok fazla... :img-yes: :img-help:

ayrıca gider ayak birşey geldi.hulusican hulusican belki kız olacak nerden biliyorsunuz...Belki de ikiz olacak bir erkek bir kız... :img-hyste

Neyse ben yatıyorum...HAlan aklım başında iken...:img-hyste

Herkese iyi geceler..bye bye

biri ikiz mi dedi ikizlerin halinden en iyi biz anlarız di mi cansu:img-hyste :img-hyste

Vala kız erkek hiç fark etmez cinsiyet önemli değil biz ayrım yapmayız kız-erkek eşitliği war kızında ismi hulusicariye oluverir.Demokraside çare tükenmez:img-hyste

NOT: dicekainiz ki şimdi ''iyi de zaten kız olursa belginnaz cahidenur olmayacak mıydı'' söylüyeyim hulusi çok bastırmış tarıkta deli olmuş ondan inadına kıza hulusicariye adını wermişler:img-hyste

ebru.karaca
18-03-07, 01:59
Arkadaşlar, çocuklar doğsun tamam.. Kabulümdür..
Ama sitecek gene birbirimize mi gireceğiz? :):img-hyste

ÇKBBG kuralım.. Mag"ın da kafası rahat etsin, Kag'ın da..:img-hyste

Edit: ÇKBBG: ÇOCUKLARA KİM BAKARSA BAKSIN! (Sizden kıymetli mi? Kavgaya değer mi? Boşveeeeerrrr!)

Asıl Edit: (Bunu KAG dışındakiler okumasın. Size yazmıyorum. Burçiiiiinnnn! Cansuuu! Okuma dedim!) : Onları önce bu şekilde uyutalım, biz sonra çocuğu bir şekilde çocuğu kaçırırız.. ;) Duydun mu Sevim abla? Asu? Gamze? :)

ceza_cansu
18-03-07, 02:00
biri ikiz mi dedi ikizlerin halinden en iyi biz anlarız di mi cansu:img-hyste :img-hyste

Vala kız erkek hiç fark etmez cinsiyet önemli değil biz ayrım yapmayız kız-erkek eşitliği war kızında ismi hulusicariye oluverir.Demokraside çare tükenmez:img-hyste

NOT: dicekainiz ki şimdi ''iyi de zaten kız olursa belginnaz cahidenur olmayacak mıydı'' söylüyeyim hulusi çok bastırmış tarıkta deli olmuş ondan inadına kıza hulusicariye adını wermişler:img-hyste

İkizleri en iyi ikizler anlar di mi ikizim:)

Evet bizim için kız erkek hiç farketmez.Bu arada Hulusicariye süper olmuş:):)E Hulusi bu kız torunu da olursa ona kendi adını koydurur.Malum onun bankası var:)

burcin_kaplan
18-03-07, 02:02

Edit: ÇKBBG: ÇOCUKLARA KİM BAKARSA BAKSIN! (Sizden kıymetli mi? Kavgaya değer mi? Boşveeeeerrrr!)

Asıl Edit: (Bunu KAG dışındakiler okumasın. Size yazmıyorum. Burçiiiiinnnn! Cansuuu! Okuma dedim!) : Onları önce bu şekilde uyutalım, biz sonra çocuğu bir şekilde çocuğu kaçırırız.. ;) Duydun mu Sevim abla? Asu? Gamze? :)

amanın birde ne görim saf ve masum duygularımla oynanmış resmen.En alttaki yazıyı okuma gafletinde bulundum:sad53:
Ve karar werdim çoook önceden serdarın açtığı bir gruba giriyorum ben yeniden.

YYGB =yürü yüreğim gidelim buralardan:img-hyste

pas.si.on79
18-03-07, 02:03

harikasın burçin....Ancak bu şekilde bu kadar mantıklı bir yorumu getirilirdi bu duruma...

Neticeye bakın sonuçta bunlar çocukları oluyor...En azından Forumda... Analı Babalı büysün:img-hyste

ceza_cansu
18-03-07, 02:05

Ah be ablacım çok geç okudum bile.Bende Burçin'e katılıyorum saf ve temiz(bu kısma pek inanmadım ama Burçin yazdıysa vardır bir bildiği:)) duygularımızla oynanmış resmen

:img-hyste :img-hyste

pas.si.on79
18-03-07, 02:05
:img-hyste Arkadaşlar, çocuklar doğsun tamam.. Kabulümdür..

Duymam mı :img-hyste :img-hyste Tabi tabi yoksa bunlar ne anlar çocuk bakmasından... :img-hyste Kendileri çocuk daha...:img-hyste

Medea
18-03-07, 02:07
NVTKBBOKB?(Naz ve Tarık kendilerine bile bakamaz onlara kim bakacak?) grubu nasıl?:img-yes: (Eyvahlar olsun..olduk biz olduk:img-hyste :img-hyste )

burcin_kaplan
18-03-07, 02:09
NVTKBBOKB?(Naz ve Tarık kendilerine bile bakamaz onlara kim bakacak?) grubu nasıl?:img-yes: (Eyvahlar olsun..olduk biz olduk:img-hyste :img-hyste )

:img-hyste
Ablacım gruplar süper:img-hyste
dewam dewam artık sanada bir ariiff verimli lazım ama sende arif verimli diye bağıracak derman kalmadı farkındayım ben çağırim senin yerine ;

Ariffff veriimlliiii:img-hyste

unseen
18-03-07, 02:22
Arkadaşlar ne çok grup oldu burda böyle..devamlıda yenileri türemekte..vallahi insanda kafa bırakmadınız..bu kadarda üretici olmayın arkadaşlar hangisine gireceğimi şaşırdım vallahi :icon_whis yanlış anlamayın ben zaten bir gruba dahilim
(BAG) ama kardeş bir grup seçeyim dedim nasıl karar vereceğim bilmem:img-wink:

Bugün çok güzel bir gün geçirdim..tüyolar geldi..misafirlerimiz vardı..yoğun bir gün oldu gerçektende..forumumuz hep böyle neşeli bol muhabbetli olsun.geçen haftaki olumsuz hava bir daha hiç gelmesin..Herkese İyi Geceler..Keyifli Pazarlar bye

tarik_naz
18-03-07, 02:25
1- uğur kedi ilk mesajını attı, sofia geliyo, işler karışıyo, hatice hala geliyo, ortalık fena oluyo
2- sofia'nın gelmesine forumdan ilginç tepkiler. tarık ve naz'ın italya maceraları konuşulmaya başlar.
3- uğur kedi tekrar uğrar ve 37 de alfonso ortaya çıkacak der
4- forum birden şok olur
5- ardından daha şok bir açıklama -alfonsoyu naz öğreniyo, tarığa italya yolu gözüküyo-
6- forum allak bullak, ne yapacağını şaşırır.
7- fulya ceylan aramıza katılır, herkes mutlu olur
8- vahi'miz de kısa bir mesaj atar ama asabi ablamız hemen karşılık verir.
9- forumda günün neşeli geçmesinin gülücükleri dolaşmaya başlar.
10- konular biter ortaya sevim abla çıkar ve sormasından korktuğum bir soruyu sorar. "netice" kim?
11- işte ne olduysa ondan sonra olur. hatice gerçekten netice olur. forumda bebek muhabbeti çatlak verir. yeni yeni gruplar oluşur.

ama gerçekten de haticeye değil neticeye bakacak olursak çok zevkli bir gün geçirdik.

peki yarın neler olacak

1- gözümüz yine yollarda olacak (yeni tüyolar)
2- farklı bir özet çıkacak mı?
3- fragman verilecek mi?
4- daha doğrusu millet yarın ayılabilecek mi?

whiteangel
18-03-07, 02:25
Arkadaşlar ne çok grup oldu burda böyle..devamlıda yenileri türemekte..vallahi insanda kafa bırakmadınız..bu kadarda üretici olmayın arkadaşlar hangisine gireceğimi şaşırdım vallahi :icon_whis yanlış anlamayın ben zaten bir gruba dahilim
(BAG) ama kardeş bir grup seçeyim dedim nasıl karar vereceğim bilmem:img-wink:

Bugün çok güzel bir gün geçirdim..tüyolar geldi..misafirlerimiz vardı..yoğun bir gün oldu gerçektende..forumumuz hep böyle neşeli bol muhabbetli olsun.geçen haftaki olumsuz hava bir daha hiç gelmesin..Herkese İyi Geceler..Keyifli Pazarlar bye
Canım senin grubun gayet belli. :) Sen tartışmasız bir KAG sın.:img-wink: Bizdensin yani. Öbürleri hep sonradan türedi. Onları bir kalem geçelim.:img-wink:

Medea
18-03-07, 02:26
Canım senin grubun gayet belli. :) Sen tartışmasız bir KAG sın.:img-wink: Bizdensin yani. Öbürleri hep sonradan türedi. Onları bir kalem geçelim.:img-wink:
Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....oldumu ama whiteangel?...kırdın kalbimi:img-yes:

unseen
18-03-07, 02:39

arkadaşım çok sağol..bana doğru yolu gösterdin :img-wink: nede olsa biz erkek
tarafıyız..bu durumda da en yakın KAG..YAŞASIN KAG )))))))))))
gerçekten insanın kafasını karıştırıyorlar burda:) ya bu saat oldu ben hala ayrılamadım burdan..Allah sonumuzu hayır etsin :img-wink:

whiteangel
18-03-07, 02:39
1- uğur kedi ilk mesajını attı, sofia geliyo, işler karışıyo, hatice hala geliyo, ortalık fena oluyo
2- sofia'nın gelmesine forumdan ilginç tepkiler. tarık ve naz'ın italya maceraları konuşulmaya başlar.
4- forum birden şok olur
5- ardından daha şok bir açıklama -alfonsoyu naz öğreniyo, tarığa italya yolu gözüküyo-
10- konular biter ortaya sevim abla çıkar ve sormasından korktuğum bir soruyu sorar. "netice" kim?
11- işte ne olduysa ondan sonra olur. hatice gerçekten netice olur. forumda bebek muhabbeti çatlak verir. yeni yeni gruplar oluşur.

ama gerçekten de haticeye değil neticeye bakacak olursak çok zevkli bir gün geçirdik.

peki yarın neler olacak

3- fragman verilecek mi?
4- daha doğrusu millet yarın ayılabilecek mi? E Serdar'cım siz gün boyu bunca güzellik yaşamışsınız. Güzel konuklar ağırlamışsınız, süper tüyolar almışsınız.Sevim Ablanız gün boyu neler nelerle boğuşmuş, foruma girip okuyamadan çıkmış. Gelmiş size gaayet masum bi soru sormuş. 19 sayfanın özeti diye Netice Hala demişsiniz.Sonra da aydınlatmadan , kısa kısa cevaplarla olayı bebelere getirmişsiniz. Bak kırıldım şimdi:icon_whis :img-hyste
Yarın forumda nöbet tutucam. Bir daha size sorarsam iki olsun.:icon_whis :img-hyste Kurulan hiç bir korsan grup ya da güruhla ilgim olmayıp öz be öz BAG ım. Azıcık da KAG ım, der ve giderim. Küstüüümmm:icon_whis :img-hyste
edit-büdüt: Yarın fragman verilecek. Anlatmıyacam size işte. Oh olsun.:img-hyste :icon_whis

whiteangel
18-03-07, 02:40
Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....oldumu ama whiteangel?...kırdın kalbimi:img-yes:

En yakın zamanda kırdığım kalpleri yapıştırma grubu kuracağımdır. Böyle giderse bu forumun akıbetinden endişeliyimdir. :img-help: :img-help: :img-help:

muratdemir
18-03-07, 02:42
Uğur Kedi mesajlarının her biri baldan tatlı valla. Çok teşekkür ederiz. Yalnız benim anlayamadım nokta Tarık yakayı ele veriyor diyorsun ardından "ama doğrusunu nasıl söylesin" diyorsun. Burda bir çelişki(hatta paradoks?) yok mu. Yoksa yine ortaya çıkar gibi oluyor da kıvırıyor mu(her zamanki gibi) yoksa alfonso ortaya çıkıyor da "T. Tekelioğlu" olduğunu mu söylemiyor. Biraz daha aydınlatabilir misin bizleri?

Bundan ben de birşey çıkaramadım, bulmaca gibi olmuş. Eğer anlayan biri varsa detaylı açıklayabilir mi?

Tarık Naz'a yakayı ele veriyor "ama doğrusunu nasıl söylesin" ??? :img-in_lo :img-in_lo

sondakika
18-03-07, 02:43
anaaaa iki ıslık birden.. fulya hanım gelmiş... ve silverart.. niki gibi maşallah vahi bey gelmişler forumuzu ziyaret etmişler.. efenim bizlerde mahcuptuk bir parça.. neden..

zalvalı fülya diyordum.. moral bulmak için geldi.. ama ters zamanda geldi.. dumur kızcağız diyordum.. demoralize olmakta lafımı. perişan ettik diyordum.. ama ne yapalım ters bir haftanın akabinde geldi..

efendim önce uğur kedi ..hoş forum zaten bahar ülkesine tekrar dönmüştü.. uğur kedi yazı getirdi.. bir heyacan bir neşe derken kopan foruma fulya hanım aktı.. müthiş zamandı.. heyacan ve saadet onu bile kuşattığına eminim. kim bilir sette neler anlatacak neler.. :img-hyste malum efsane olacak grupları ve atışmaları.. :img-hyste

ardında yine perişanları oynayan vahi bey .. bu ortamı görünce oda kopmuş.. desene ekibe can gelecek.. neşe gelecek.. şevk gelecek.. ne güzel oldu.. adam iki kelime anca yazabilmiş.. eminim gülmektendir.. eeee ben çok güldüm.. :img-hyste

ama forumun bereketli anlarına denk gelmeleri çok hoşuma gitti.. zira içimde bir kopukluk bir burukluk bir ukte vardı.. şimdi gitti.. ne ala beee.. :happy0064

unseen
18-03-07, 02:48
Bundan ben de birşey çıkaramadım, bulmaca gibi olmuş. Eğer anlayan biri varsa detaylı açıklayabilir mi?

Tarık Naz'a yakayı ele veriyor "ama doğrusunu nasıl söylesin" ??? :img-in_lo :img-in_lo

Arkadaşım bu saatte sorulacak sorumu bu :img-hyste zor çok zor bir soru bu gerçekten..birde deteylı istiyorsun :img-hyste valla anlayanlar anlatırsa bende
senin sayende öğrenmiş olurum :img-grin2

Medea
18-03-07, 02:49
Arkadaşım bu saatte sorulacak sorumu bu :img-hyste zor çok zor bir soru bu gerçekten..birde deteylı istiyorsun :img-hyste valla anlayanlar anlatırsa bende
senin sayende öğrenmiş olurum :img-grin2

Forum bu kadar kopmuşken böyle ciddi bir soruya yanıt verebilen çıkar mı acaba?:img-hyste

unseen
18-03-07, 02:58
Forum bu kadar kopmuşken böyle ciddi bir soruya yanıt verebilen çıkar mı acaba?:img-hyste

Kimbilir belki yanıt verecek birini buluruz..ben yazana kadar gitmediyse eğer
son dakika arkadaşımızdan yardım isteyebiliriz..nede olsa taze kuvvet..o bugün yoktu buralarda..:img-yes:

son dakika arkadaşım murat demir arkadaşımızın bir sorusu var..yanıtlarsan seviniriz..yoksa bu soru cevapsız kalacak..:img-grin2

burcin_kaplan
18-03-07, 03:08
herkese iyi geceler arkadaşlar bir güzel günün daha sonlarına yaklaşıyoruz yarın görüşmek üzere hatta bugün yani:)

tarıklı nazlı kalın ümitsiz güzel espirili filizli tatlı günler dilerim:):)

elmali-turta
18-03-07, 09:21
gunaydın arkadaşlar
sabahtan beri yazdıklarınızı okuyorum tek kelimeyle koptummm:)süpersiniz ya:img-yes:
evet şimdi gelelim asıl konumuza yokluğumda gördüğüm kadarıyla burçinin ve cansunun hulusicana bakamayacaklarını anlayıp bebeğimizi netice halaya baktırmak gibi bi girişimleri olmuş:img-cool2 tabi bakamadınız başkasına baktırcak yer arıyosunuz dimee:img-hyste

not:Medea gruplarına koptumm:img-hyste
not2:aramıza yeni biri katılmış sevgili unseen hoşgeldinizz KAG'a:img-wink:
not3:satırlarıma son verirken yine her zamanki felsefemi yineliyorum"Bu bebek KAG'ındır KAG'ın kalacak":img-yes:
son not:cansu kim?:blink:
:img-hyste :img-hyste :img-hyste:img-hyste

f_u_n_d_a
18-03-07, 10:13
Slm arkadaşlar dizifilmi uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum.Çok eglenceli bir forum yazdıklarınızı okudum ve :img-hyste gruplara bayıldım.Herkese iyi forumlar...

handeozbek
18-03-07, 11:10
Slm arkadaşlar dizifilmi uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum.Çok eglenceli bir forum yazdıklarınızı okudum ve :img-hyste gruplara bayıldım.Herkese iyi forumlar...

Öncelikle yeni gelen arkadaşımıza hoşgeldiniz diyorum sonra da forum ahalisine Allah iyiliğinizi versin diyorum:img-grin2 Günün ilk saatlerinde çoşmuşsunuz. Ne çok grup kurulmuş böyle. Uyuduktan sonra toparlanmıştım. Yine dumur oldum:img-grin2
Not1:Bugün fragman çıkarsa Stara tebrik edicem.:img-hyste
Not2:Sadece minik bir sorum olacak Miray kim?:img-in_lo :img-hyste

elmali-turta
18-03-07, 11:26
Öncelikle yeni gelen arkadaşımıza hoşgeldiniz diyorum sonra da forum ahalisine Allah iyiliğinizi versin diyorum:img-grin2 Günün ilk saatlerinde çoşmuşsunuz. Ne çok grup kurulmuş böyle. Uyuduktan sonra toparlanmıştım. Yine dumur oldum:img-grin2
Not1:Bugün fragman çıkarsa Stara tebrik edicem.:img-hyste
Not2:Sadece minik bir sorum olacak Miray kim?:img-in_lo :img-hyste

hoşgeldin funda aramıza yanlız şunu söylemem gerek eğer delirmek istemiosan arkana bakmadan kaç derim yok ben zaten deliyim diosan sana burda sıcak bi hoşgeldin diebilirz burdakilerin hepsi deli de:img-hyste :img-hyste

not:bugun fragmanı star bence vermez,altta küçük fragman verirse ne ala:img-cool2
not2:senin minik sorunun cevabını bilmiorum ama benim bi sorum olucak hemde miniminnacıcık bi soru evet işte sorumu soruyorum
Hande kim?:blink:

akhesa
18-03-07, 11:34
yaa ben bişi sorucammm =) gecen gun eskı bolumlerı ızlıodum da 25 mayısmıydı neydı belgin'in taktıgı tarihin sonucu noldu? ben mi kaçırdım es mi gectiler??

f_u_n_d_a
18-03-07, 11:39
[QUOTE=elmali-turta;2687893]hoşgeldin funda aramıza yanlız şunu söylemem gerek eğer delirmek istemiosan arkana bakmadan kaç derim yok ben zaten deliyim diosan sana burda sıcak bi hoşgeldin diebilirz burdakilerin hepsi deli de:img-hyste :img-hyste

Elmalı-turta 2. söyledigin sanırım tam beni ifade ediyo burda yabancılık çekmiyecegime emininm şimdiden teşekkürler...:img-wink:

handeozbek
18-03-07, 11:44
hoşgeldin funda aramıza yanlız şunu söylemem gerek eğer delirmek istemiosan arkana bakmadan kaç derim yok ben zaten deliyim diosan sana burda sıcak bi hoşgeldin diebilirz burdakilerin hepsi deli de:img-hyste :img-hyste

not:bugun fragmanı star bence vermez,altta küçük fragman verirse ne ala:img-cool2
not2:senin minik sorunun cevabını bilmiorum ama benim bi sorum olucak hemde miniminnacıcık bi soru evet işte sorumu soruyorum
Hande kim?:blink:

Soruna şöyle cevap vereyim Miraycım ÖSS de ordan soru çıkmıyor. Hem sen hem ben rahatız yani sorun yok.:img-grin2
Fragmanın ufağına da razıyım. Fragman olsun taştan olsun:img-grin2 Özetimiz zaten hazır bir de Sofia denilen hatunu gördük mü tamamdır:img-grin2
Not:Ben bu halimizi iyi görmesem de sebebini yeni yeni keşfettim galiba. Tüyolar, erken gelen özet ve gelen oyuncular... Bak unutuyordum tabi bir de Netice Halamız:img-grin2

dizi kurdu
18-03-07, 11:50
yaa ben bişi sorucammm =) gecen gun eskı bolumlerı ızlıodum da 25 mayısmıydı neydı belgin'in taktıgı tarihin sonucu noldu? ben mi kaçırdım es mi gectiler??

25 mayıs 2006 olayı çözülmeden kapandı gitti kaçırdığın bi şey yok yani
dün forum yine çoşmuş hepsini okumadım ama göz attımda uğur kedi gelmiş fulya ceylanın geldiğini söylemişsiniz ama mesajını bulamadım ünal silver gelmiş ama ona da rastlamadım
demek bir bayan oyuncu daha geliyo walla şaşırmadım bekliyodum burak girdi ya bir bayandaha girmese şaşırırdım aslında. alfonso ortaya çıkıyo demek buna sevindim en azından dizi bir adım atmış olcak ( yerinde duruyo gitmiyo diyenlere bir cevabım olcak) çarşamba konusunuda haftaya gelecek reytiglere göre bakalım derim ben
bide bu grupların açılımları ne diye sorobilirmiyim bag mag biliyoruz da diyerleri ne onu çözemedim

beybolat
18-03-07, 11:54
İyi de Beybolat foruma girmeye bile vakit bulamıyor. Değil ki bebe nöbeti tutacak..Sen beni güldürdün, Allah da seni güldürsün BURÇİNCİM:img-hyste
Aşk olsun whiteangel:img-cool2Ben her zaman forumdayım,kalbim burada...Ama bazen okula gitmek,ders çalışmak,vizelerime hazırlanmak,proje hazırlamak gibi sorumluluklarımdan dolayı online olup mesaj atmaya vaktim olmuyor:img-blushAma Hulusican için gerekirse okulu ekerim,projeyi ertelerim:img-cool2

EDİT:BU ÇOCUK BİZİMDİR,BİZİM KALACAK!!!

YENİ EDİT:Burçin sen en son mesajı 03.00'te atmışsın Allah bilir saat 08.00'den beri forumdasındır:icon_whisYYBurçin seni:img-hyste

YİNE EDİT:Uğur Kediden sonra forumumuzun methini duyan dizi oyuncuları da buraya üye olmaya başladılar önce Fulya Hanım sonra Ünal Bey bugün de Merve'yi bekliyorum ben:)Tabi yorumlarımızı okuyup,gruplaşmaları görünce gelmesiyle gitmesi bir olur kanımca:img-hysteDeli olduğumuzu düşüneceği kesin:)Geldiğini düşünelim bizim gruhun adını duyunca ne tepki verir sizce?
A)Hemen kaçar:img-hyste
B)Bu felsefi düşünceyi benimsemese de bize hak verir:img-cool2
C)Kendisi de kendini anlayamadığını fark eder ve gruhumuza katılmaya karar verir:img-hyste

whiteangel
18-03-07, 11:57
merhaba yy dostları...gördüğünüz gibi çarşambadan korkmak için bir neden yok. gün değişikliği tanıtımı tam olarak yapılamadan yayına girdik ama gayet iyi izlendik. haftaya herkes bu değişiklikten haberdar olunca bizi kimseler tutamaz. zaten kanalımız da bu değişikliği yaparken bize çok güvendikleri için buna cesaret ettiklerini söyledi. haftaya bir de suna ablamız giriyor ki ne giriş... hulusi'nin hacer ablasına rahmet okutacak bir abla. vahi'nin ablası. yani naz'la ümit'in halası. hayatı boyunca evlenmek istemiş olmamış, adı hatice. "sen hatice'ye değil netice'ye bak" demelerine içerlediği için adını netice olarak değiştirmiş bir abla. taht kıvamında koltuğuyla geziyor. yani aslında gezmiyor, kahkaha tufanı estiriyor. tarık ciddi ciddi şarkıcı olarak keşfedilmek üzere. naz'ın aklı başından gidiyor. ya meşhur olur da kızlar etrafında pervane olursa diye. zaten ortada böyle bir kriz varken, bir de sofia adında bir dilber alfonso seni buldum nihayet diye çıkmaz mı ortaya. oetalık gerim gerim gerilmez mi...yani şahane bir bölüm sizleri bekliyor. bu arada hoş bir haber vereyim size. barış akarsu, merve sevi, ayşe kökçü ve bülent kayabaş pazartesi günü fox tv'de "sizi böyle alalım" programında pınar altuğ'un konuğu oluyorlar. biraz da özel haberler, sırlar konuşuluyor benden söylemesi. saat 12.45'de... tekrar buluşana kadar hoşça kalın.:img-wink:
Sorulan sorular üzerine dayanamayıp:img-wink:
tekrar merhaba,
öncelikle sorularınıza cevap vermek istiyorum. kanal neden kader'e değil de bize güvendi? kanalların biz fanilerden:) farklı olarak gün, hafta ve ay birinciliği gibi, hayatlarını belirleyen çok önemli kriterleri var. dolayısiyle yeni yapımlarla eldekileri potansiyellerine göre ölçüp, her günlerini yükseltmeye çalışıyorlar. kaybolan yıllar ve kader'le perşembede gün birinciliğini garantilemeyi hedeflediler. onun için çarşambada bize güvendiklerini söyledim. ikinci konu neden ekibin fox'da programa çıktığı. bizimkiler biliyorsunuz ki bütün kanalların önemli bütün programlarına çıktılar. fox da şimdi yeni, genç ve önemli olmaya aday bir kanal. "sizi böyle alalım" da kanalın en çok izlenen programlarından biri. ve size bir son an haberi...na na na nammm.... 37 de alfonso artık yakayı ele veriyor.
:):):)
Okuyamayan arkadaşlar için buraya taşıdım, okumuş olanlarda hatırlamış olur.:)
Not: Bak Asu'cum ''19 sayfanın özeti Netice Hala'',''Sevim bana 19 sayfa borçlusun '' demiştin ya :icon_whis Be 20 küsur sayfayı özetledim. Ödeştik:img-hyste

whiteangel
18-03-07, 12:05
Aşk olsun whiteangel:img-cool2Ben her zaman forumdayım,kalbim burada...Ama bazen okula gitmek,ders çalışmak,vizelerime hazırlanmak,proje hazırlamak gibi sorumluluklarımdan dolayı online olup mesaj atmaya vaktim olmuyor:img-blushAma Hulusican için gerekirse okulu ekerim,projeyi ertelerim:img-cool2

YİNE EDİT:Uğur Kediden sonra forumumuzun methini duyan dizi oyuncuları da buraya üye olmaya başladılar önce Fulya Hanım sonra Ünal Bey bugün de Merve'yi bekliyorum ben:)Tabi yorumlarımızı okuyup,gruplaşmaları görünce gelmesiyle gitmesi bir olur kanımca:img-hysteDeli olduğumuzu düşüneceği kesin:)Geldiğini düşünelim bizim gruhun adını duyunca ne tepki verir sizce?
C)Kendisi de kendini anlayamadığını fark eder ve gruhumuza katılmaya karar verir:img-hyste

beybolat'cım, canım kardeşim. Sen okulunu, projelerini, sınavlarını ihmal etme. Forumda işler biraz karışık. Kim kimi anlıyor, kim kimi ne kadar anlıyor, ne kadar anlamıyor derken arada bebeler kendi kendine büyüyecekler:icon_whis Sen bunlara takılma. Ayrıca Merve bu foruma yalnız gelmez zannımca. Eğer yalnız gelirse de gelmesiyle gitmesi bir olur.:img-hyste Ama eminim burada dönen dolaplardan haberi vardır. :icon_whis

sude9
18-03-07, 12:07

Kesinlikle C şıkkı:img-hyste
Forum dizi oyuncularıyla iyice şenlenmiş,sağolsun tüyolarıda bizlerle paylaşıyorlar.Yakında diğer oyuncularıda görmek dileği ile

Yeni yeni gruplar kurulmuş,yy forumuna hayırlı uğurlu olsun.Forumda ki birçok üye Barış'ın forumunda da buluşuyorlar,zira grup öncüleride onlar.Şu son kurulan grupların açılımını yazarsanız sevinirim

Alfonso'yu öğrenecek olan Özkul ailesinin özellikle de Naz'ın tepkisini merak ediyorum.Naz Burak için "ilk kez ünlü biri ile tanıştım bana Naz diye seslendi" derken Tarık "belkide tanıştın ama farkında değilsin " demişti.Naz'a artık 2 ünlü Naz diye hitap edecek:img-hyste

pas.si.on79
18-03-07, 12:20
[

YENİ EDİT:Burçin sen en son mesajı 03.00'te atmışsın Allah bilir saat 08.00'den beri forumdasındır:icon_whisYYBurçin seni:img-hyste

arkadaşım sorunda Merve demişsin ama ben önce BAG olarak hemen atlayım duruma.
Barış Akarsu gelirse A şıkkı diyorum. Hemen Kaçar..Ondan eminim.. Adım gibi...:img-hyste :img-hyste

Merve gelirse kesinlikle C şıkkı..

Güzel ya ben bu soruları sevdim.:happy0064

Burçin için söylediklerine gelirse..YY KAÇIRMAKTANSA UYKUSUNU KAÇIRMAYI TERCİH EDER.. :img-hyste

ebru.karaca
18-03-07, 12:37
amanın birde ne görim saf ve masum duygularımla oynanmış resmen.En alttaki yazıyı okuma gafletinde bulundum:sad53:
Ve karar werdim çoook önceden serdarın açtığı bir gruba giriyorum ben yeniden.

YYGB =yürü yüreğim gidelim buralardan:img-hyste

Yanlış hatırlamıyorsam Serdar o kuruluşu daha kurulmadan dağıtmıştı Burçin hanım:img-hyste :img-hyste
harikasın burçin....Ancak bu şekilde bu kadar mantıklı bir yorumu getirilirdi bu duruma...

Neticeye bakın sonuçta bunlar çocukları oluyor...En azından Forumda... Analı Babalı büysün:img-hyste
Amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn..........:good:

ebru.karaca
18-03-07, 12:39
Ah be ablacım çok geç okudum bile.Bende Burçin'e katılıyorum saf ve temiz(bu kısma pek inanmadım ama Burçin yazdıysa vardır bir bildiği:)) duygularımızla oynanmış resmen

Ne safı be güzelim?
Hepimizi cebinden çıkarır alimallah! :img-hyste

Duymam mı :img-hyste :img-hyste Tabi tabi yoksa bunlar ne anlar çocuk bakmasından... :img-hyste Kendileri çocuk daha...:img-hyste

Hah haa...
De mi?

Ama Gamze, çok üstlerine gitmeyelim.. Sonra üstümüze panter gibi atlayacaklar yoksa..:happy0064

sinemim_g
18-03-07, 12:45
merve gelirsee:img-hyste kaçarr yaaa yada bence bizee çok güzelecek moreli bozulunca arada gelir gülmek içinn:img-hyste

gelirse bir merve hayranı olarakkk enn çok ben sevinirimm:happy0064
ama yalnız gelmesin,partnerini unutmasın :img-yes:

bu arada yy nin fragmanını gösterdiler mi ben raslamadım:icon_whis

ebru.karaca
18-03-07, 12:46

Olduk olduk..:happy0064

4- forum birden şok olur

peki yarın neler olacak

3- fragman verilecek mi?
4- daha doğrusu millet yarın ayılabilecek mi?

Günü sahiden çok güzel özetlemişsin Serdar:good:

Peki bu gün neler olacak? :)

1) Bence uğur kedi bu gün gelmeyecek.. Durdu durdu, bir ünde üç kez girdi, gözlerimizi yaşarttı zaten :) Tüyo zehirlenmesine uğramamamız açısından bu günü tatil sayar diye düşünüyorum. Belki misafir olarak okur sadece..

Değil mi ama? O kadar çok şey anlattı, öyle çok tüyo verdi ki, önce bunları bir konuşalım, sindirelim, hazmedelim..:good:

2) Farklı bir özet çıkacak diye umuyorum. Bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş.. ÇIKACAK, ÇIKACAK, ÇIKACAK,.................

3) Ne kadar istesem de fragmanın bu gün verileceğini düşünmüyorum. Yarına kaldı o iş, yarına.. Ama bu, bir araya gelip de fragman beklememize engel değil tabi. FRAGMAN BAHANE, SOHBET ŞAHANE.. Yeter ki biz bir arada olalım.. :img-pilot

4) Ben dün aranızdan en erken ayrılanlardan biri olarak (ki ben ayrılırken hala 15 Katılımcı vardı :) ) 11:30'da uyanabildim. Bilmem siz kaçta kalkacaksınız? Haydi hayırlısı..:img-hyste

handeozbek
18-03-07, 12:48
merve gelirsee:img-hyste kaçarr yaaa yada bence bizee çok güzelecek moreli bozulunca arada gelir gülmek içinn:img-hyste

gelirse bir merve hayranı olarakkk enn çok ben sevinirimm:happy0064
ama yalnız gelmesin,partnerini unutmasın :img-yes:

bu arada yy nin fragmanını gösterdiler mi ben raslamadım:icon_whis

Şuanda starda yayınlanan siyaset programını izliyorum. Fragmana hiç rastlamadım. Bu programı izlememdeki amaçta tamamen duygusal. Bilmem anlatabildim mi?:img-grin2

ebru.karaca
18-03-07, 12:51
gunaydın arkadaşlar
sabahtan beri yazdıklarınızı okuyorum tek kelimeyle koptummm:)süpersiniz ya:img-yes:
evet şimdi gelelim asıl konumuza yokluğumda gördüğüm kadarıyla burçinin ve cansunun hulusicana bakamayacaklarını anlayıp bebeğimizi netice halaya baktırmak gibi bi girişimleri olmuş:img-cool2 tabi bakamadınız başkasına baktırcak yer arıyosunuz dimee:img-hyste

not:Medea gruplarına koptumm:img-hyste
not2:aramıza yeni biri katılmış sevgili unseen hoşgeldinizz KAG'a:img-wink:
not3:satırlarıma son verirken yine her zamanki felsefemi yineliyorum"Bu bebek KAG'ındır KAG'ın kalacak"
son not:cansu kim?:blink:
:img-hyste :img-hyste :img-hyste:img-hyste

BEBEK HAKKIMIZ!
SÖKE SÖKE ALIRIZ!
imza: Kag :)

pas.si.on79
18-03-07, 12:55
Şuanda starda yayınlanan siyaset programını izliyorum. Fragmana hiç rastlamadım. Bu programı izlememdeki amaçta tamamen duygusal. Bilmem anlatabildim mi?:img-grin2

Handeciğim sen ki ... Tabi tüm Yalancı Yarim tutkunları fragmanı seyretmek için ztarda yayınlanan tüm prg ları reklamları seyretmiş forum üyeleriyiz... siz euro ztarda biz normal ztarda neleri seyretmiştik.....:img-yes: Takip etmek yakalamak için Her yere adamlarımızı yerleştirmiştik.:img-hyste

ebru.karaca
18-03-07, 13:03

A)Hemen kaçar
B)Bu felsefi düşünceyi benimsemese de bize hak verir
C)Kendisi de kendini anlayamadığını fark eder ve gruhumuza katılmaya karar verir

:img-hyste Ah canım, ne güzel özetlemişsin..
Evet, yakında diğer YY Oyuncularını da görürüz herhalde aramızda.. :)

Sorunun cevabına gelince..

--Gelir, bize bakar bakar bakar..
"Bunlar Naz karakterinden de deli!" der ve KAÇAAAAAAAAAARRRRRRR:img-hyste :img-hyste

elmali-turta
18-03-07, 13:15
BEBEK HAKKIMIZ!
SÖKE SÖKE ALIRIZ!
imza: Kag :)

helal sana ablacım işte KAG'ın gucu :happy0064 :happy0064

bu arada imzana sonuna kadar katılıorum Barış'tan en yakın zamanda İsterdimi bende dinleme istiyorum:img-wink:

dizi kurdu
18-03-07, 13:20
ya bu kag açılımı ne ? lütfen cevap yazın

pas.si.on79
18-03-07, 13:23
ya bu kag açılımı ne ? lütfen cevap yazın

KAG:Kaynanaları Anlayanlar Grubu

arkadaşım merhaba, forumda tek cümleler yasak dikkat edersen seviniriz.Teşekkürler.

dizi kurdu
18-03-07, 13:29
KAG:Kaynanaları Anlayanlar Grubu

arkadaşım merhaba, forumda tek cümleler yasak dikkat edersen seviniriz.Teşekkürler.

çok teşekürler cevap için
bundan sonra dikkat ederim tek cümlelik mesaj yazmamaya
ben bu kag da diğiim bana mag uyar o daha güzel bence

whiteangel
18-03-07, 13:59
Arkadaşlar çok güzel bir röportaj ve Barış'ın çok güzel bir fotosu var. Ekledim. Bakmak isterseniz:) http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=13082&page=79

elsan
18-03-07, 13:59
Arkadashlar "Gozlerin" sharkisinin linkini bana kimse verebilirmi?

B.A.D.B
18-03-07, 14:30
Yahu nedir benim bu televizyon programlarından çektiklerim?Geçenlerde bir yemek prgramıyla olan maceramı anlatmıştım,ona benzer bir olayı da bu sefer bir tatil programı ile tecrübe ettim.Hemen ozetliyorum.Yorgun argın geldim,şekerleme yapmak için en uygun yer olan salondaki yatar koltuguma kuruldum,soguk kış günlerinde moralim yerine gelsin diye de şu tatil yörelerini anlatan bir programa bakarken de kestirmeyi planladım.Başarlı da olmuşum,uyanınca farkettim tabii.İlginç olan o kısacık şekerleme esnasında gordugum ruya;

Yazın en sıcak gunlerınden biri,güneş tam tepede,sahilde bir golgeye uzanmışım,denize dalmak için uygun anı kolluyorum.Bu arada huzurun verdigi rahatlıkla bir uykuya dalıyorum.Ancak o huzur nedense bana hoş bir ruya degil de bir kabus yaşatiyor,34-35 saniye kadar süren kısacık bir kabus,uyanınca farkediyorum.Ancak uyandıgımda bir bakıyorum biraz ileride bir cankurtaran kulesi,bana bakan bir cankurtaran ,ve sapkasinda yazan uğur kedi sahil guvenlik,guvenlik tanıdık geldi ama hayırdır diyorum ve yana dogru ağır ağır donuyorum.Aman aman aman,sagimda bir güzellik abidesi,adeta bir melek,kaçmaz tabii,hemen isim,yaş,sohbet derken ögreniyorum ki bu güzelligin ismi Sophia.Bu heyecanla bir de soluma donuyorum ki,yıllanmiş bir şarap tadında ayrı bir güzellik,Netice.O da kaçmaz tabii.İkisi tutuyorlar ellerimden hadi denize.Koşuyoruz kızgın kumlardan serin sulara.
Tam ateş gibi kumlarda hızla koşarken biranda donakalıyorum,yanımdan Alfonso altında ralli aracı ile,arkasında Naz koşarak geçiyorlar.İlk tepkim Höööönnnkkkk diye anlaşılmayan bır ses oluyor ama uyanınca farkediyorum ki uyurken biryerlerim açık kalmış.Üstünüze birsey almadan şekerleme dahi yapmayın.

Çok sevdigim ve şu andaki duygularımı en iyi ozetleyen,aslında eski bir reklama ait olan bir cümle;Kızgın kumlardan serin sulara dalmak!Son iki haftadır yaşadıklarımızı ne kadar güzel özetliyor.Önümüzde nerede bittiği görünmeyen bir deniz ve sadece aşmamız gereken kısa bir sahil.Sahil de sıkıcı degildi,sadece sıcak ayaklarımızı biraz yaktı,ama eminim deniz suyu tenimize ilk degdigi anda kızgın kumlardan cektiklerimizi unutucagız.

Biraz da dizimizden bahsedelim :)Oncelikle ,forumumuza katılan dizimizin tum degerli oyuncularına,fikirlerimize deger verip okuyan,degerlendiren senarist ve dizi ekibi calısanlarına,eleştiriyi,hakaretle bir tutmayan,eksiklikleri yada daha iyi olacagını düşündügü noktaları usluplu ve seviyeli olarak belirten tum YY severlerine,son olarak ugur kedi'ye eleştirilere dikkat ettigi ve hakaret icerikli olanlara da aldırıs etmedigi ve alınmadıgı,bizlere ,forumda yazılanlara ne kadar onem verdiklerini,en azından Alfonso'nun ortaya cıkarılması konusundakı tavsiyelerimizi dikkate aldıkları icin tesekkur ediyorum.

Birkaç da tahmin ekleyelim.Tarık'a gozuken İtalya yollarının tek cıkıs yolu Hulusi beyle Tarık arasındakı barışma ile gerceklesebilir ki bu durumun iki bolumde gerceklesmesi kucuk bir olasılık.Sophia'nın Franceska gibi olmama ihtimali de var,derdi sadece para olmayabilir,hatta belki de oradan gelecek parayla Hulusi beye olan borc da odenebilir.Tarık'ın sarkıcılık kariyeri ise baslamadan bitecek bir macera gibi gorunuyor bana.Acıkcası,banka veliahtı,ralli yıldızı ve unlu bir sarkıcı olmak en mukemmel karaktere ve kişilige bile agır gelecegı gıbı gerceklıgın de dısına cıkmıs olacaktır.Edinilmiş ozellik ve kabiliyetleri kullanmak,yenilerini bir karaktere yuklemekten daha mantıklı ve kabul edilebilirdir.

maja
18-03-07, 15:01
iyi pazarlar herkese

harka bir forum bugünü burayı okuyarak geçirdim ve çok eğlendim yorum yazan herkese teşekkürler bu formu bu kadar eğlenceli hale soktukları için dizi gibi burasıda tiryakilik yarattı ..

alfonso ortaya çıktığına göre ardından olaylar çorap söküğü gibi ilerleyecek demekki fazla sürmeden tekelioğlu kimliğide ortaya çıkacak bence.. suna pekuysalı bu dizide göreceğim için çok mutlu oldum oyuncu ekibine katan herkese teşekkürler .. kendisini yeter anne dizisinde çok beğenerek izlerdim .. malumunuz bi laf vardır erkek dayıya kız halaya çeker diye .. uğur kedinin bahsettiği hatice "netice" karekterini nazın büyümüş halini izleyecez gibi geliyor bana :img-hyste :img-hyste

burdaki gurupları okuyorum çok hoşuma gitti bi gurupda ben kurmak istiyorum yüksek müsadeleriniz olursa :img-wink:

B M D Z İ G bu muhabbetleri dışarıdan zevkle izleyenler gurubu :img-wink:

arkadaşlar hepiniz harikasınız elinize sağlık sevgiyle kalın:happy0064 :happy0064

elmali-turta
18-03-07, 15:10
Arkadaşlar çok güzel bir röportaj ve Barış'ın çok güzel bir fotosu var. Ekledim. Bakmak isterseniz:) http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=13082&page=79

ablacım sağolasın çok güzel olmuş röportaj:img-wink:

:img-hyste :img-hyste
bu arada Hasret abicim ruyana koptum,sen bidaha üstün açık şekerleme yapma:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

ceren81
18-03-07, 15:26
burdaki gurupları okuyorum çok hoşuma gitti bi gurupda ben kurmak istiyorum yüksek müsadeleriniz olursa :img-wink:

B M D Z İ G bu muhabbetleri dışarıdan zevkle izleyenler gurubu :img-wink:

maja arkadaşım tuttum ben bu grubu:img-wink: çünkü bende yazmaktan çok okumayı tercih ediyorum gerçekten büyük bi zevkle okuyorum her yorumu,
sevgiler...

maja
18-03-07, 15:32
maja arkadaşım tuttum ben bu grubu:img-wink: çünkü bende yazmaktan çok okumayı tercih ediyorum gerçekten büyük bi zevkle okuyorum her yorumu,
sevgiler...

arkadaşların hayal gücü sınır tanımıyor .. :happy0064 zevkle okuyorum

:happy0064 :happy0064 şimdi bende dermişim guruba hoşgeldin .. diye .. :img-hyste :img-hyste :img-hyste

elmali-turta
18-03-07, 15:40
arkadaşalr dizifilm.com/forum sayfasını incelerken dizi ve film müzikleri diye bi başlık gördüm bi baktımki içeride minimum bir sürü dizi var ama biz yokuz hemen bu durumu cave77 arkadaşımla paylaştım ve oraya bi "Yalancı Yarim Dizi Müzikleri" diye bi başlık açtık :) orayada yorum yapalım lütfen güzel müziklerimzi hakkında;)link aşağıda

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2690276#post2690276

handeozbek
18-03-07, 15:51
arkadaşalr dizifilm.com/forum sayfasını incelerken dizi ve film müzikleri diye bi başlık gördüm bi baktımki içeride minimum bir sürü dizi var ama biz yokuz hemen bu durumu cave77 arkadaşımla paylaştım ve oraya bi "Yalancı Yarim Dizi Müzikleri" diye bi başlık açtık :) orayada yorum yapalım lütfen güzel müziklerimzi hakkında;)link aşağıda

Teşekkürler Miraycım:img-grin2 Bugün fragman çıkamayacak anlaşılan. Geçen hafta yapılmayan tanıtımlar bu hafta da yapılmayacak gibi gözüküyor. Olsun benim gözüm yine de starda. Belki ufacık minicik fragmancığımız çıkıverir. Bu arada Hakanla kimler geziyor bakim:img-grin2

pas.si.on79
18-03-07, 16:17
Teşekkürler Miraycım:img-grin2 Bugün fragman çıkamayacak anlaşılan. Geçen hafta yapılmayan tanıtımlar bu hafta da yapılmayacak gibi gözüküyor. Olsun benim gözüm yine de starda. Belki ufacık minicik fragmancığımız çıkıverir. Bu arada Hakanla kimler geziyor bakim:img-grin2

evet miraycığım teşekkürler.. Hande Hakanla fragman hatırına ben de geziyordum bu arada tam yazarken bitti.. Ama çıkmadı..Gerçi mini fragmanda çıktı mı onu bilmiyorum.

qsawe
18-03-07, 16:25
whitwangel

Senin bu 20 sayfalık aktarımın için, ben sana üstüne bir de yemek borçlandım. Aralarda bir yerde buluşup halledelim...:img-yes:

cerenimo
18-03-07, 16:47
tekrar merhaba,
öncelikle sorularınıza cevap vermek istiyorum. kanal neden kader'e değil de bize güvendi? kanalların biz fanilerden:) farklı olarak gün, hafta ve ay birinciliği gibi, hayatlarını belirleyen çok önemli kriterleri var. dolayısiyle yeni yapımlarla eldekileri potansiyellerine göre ölçüp, her günlerini yükseltmeye çalışıyorlar. kaybolan yıllar ve kader'le perşembede gün birinciliğini garantilemeyi hedeflediler. onun için çarşambada bize güvendiklerini söyledim. ikinci konu neden ekibin fox'da programa çıktığı. bizimkiler biliyorsunuz ki bütün kanalların önemli bütün programlarına çıktılar. fox da şimdi yeni, genç ve önemli olmaya aday bir kanal. "sizi böyle alalım" da kanalın en çok izlenen programlarından biri. ve size bir son an haberi...na na na nammm.... 37 de alfonso artık yakayı ele veriyor.

Oley bee.İşte budur.:good: Uğur Kedi çoook teşkkürler sorulara cvp werdiğiniz, bizi merakta bırakmadığınız için. :happy0064
Müthiş bomba, beklediğim sahneler vee hepsi 2 bölüm içinde.Bu diziyi sewiyorum yaaa.
Katılcakları programın hangi kanalda old. önemli değildi ama saati önemliydi benim için en azından.Çünkü o saatte okulda olcam ve izleyemicem şimdiye kadar hiç birini izleyemediğim gibi.Artık netten faydalancaz.
"37 de alfonso artık yakayı ele veriyor." bu cümle beni bitirir.Şimdi nasıl geççek 2 hafta? Neyse belicez artık. :) Ama gerçekten hem harika bir zamanlama.Çok fazla sıkmadan.Oley yaaa, oleyy :happy0064 :happy0064 :happy0064

alfonso tabii ki naz'a karşı yakayı ele veriyor. ama doğrusunu nasıl söylesin. böyle bir riski göze alabilir mi? ayrıca "o" bizim yalancı yarimiz değil mi? ve size bir şey söyleyeyim mi bu alfonso'ya italya yolları gözüküyor. benden söylemesi...ve bir şey daha, bütün ekip olarak fikirlerinizi, kaygılarınızı, eleştirilerinizi çok çok ama çok önemsiyoruz.

Evet gerçekten "o" bizim Yalancı Yarimiz.Yalancı Yarim fanlarının Yalancı Yari :) Ayrıca burdaki eleştirilerimizi, fikirlerimizi önemsediğinize sevindim.Mutlaka herkes mutlu olmustur.Gerçi biz biliyoduk ama :img-pilot :icon_whis

whiteangel
18-03-07, 16:54

Teşekkürler canımcım, üzümcüm:)

whitwangel

Senin bu 20 sayfalık aktarımın için, ben sana üstüne bir de yemek borçlandım. Aralarda bir yerde buluşup halledelim...:img-yes:
Borç-alacak lafı mı olur aramızda:) Ama adımı yanlış yazmışsıınnn:icon_whis

sinemim_g
18-03-07, 17:14

teşekkürler..hemen orayada bir hucumm:happy0064
starı hiç bu kadar izlememiştimm yaaa hakanın gezmediği yer kalmadıı:img-hyste türk sinemaları bittiii bu fragmann yokkk..yarını bekliyecez yineee büyük ihtimalle yarın gösterirler 36. bölümün çekimleri bitmişş çünküü tanıtımı daha güzel yaparlar bu sefer inşallahh:img-yes:

gününün değişmesinde tek iyi sonuç fragmanları pazartesi günü izleyebiliriz:img-blush

whiteangel
18-03-07, 17:18
Biraz da dizimizden bahsedelim :)Oncelikle ,forumumuza katılan dizimizin tum degerli oyuncularına,fikirlerimize deger verip okuyan,degerlendiren senarist ve dizi ekibi calısanlarına,eleştiriyi,hakaretle bir tutmayan,eksiklikleri yada daha iyi olacagını düşündügü noktaları usluplu ve seviyeli olarak belirten tum YY severlerine,son olarak ugur kedi'ye eleştirilere dikkat ettigi ve hakaret icerikli olanlara da aldırıs etmedigi ve alınmadıgı,bizlere ,forumda yazılanlara ne kadar onem verdiklerini,en azından Alfonso'nun ortaya cıkarılması konusundakı tavsiyelerimizi dikkate aldıkları icin tesekkur ediyorum.

Birkaç da tahmin ekleyelim.Tarık'a gozuken İtalya yollarının tek cıkıs yolu Hulusi beyle Tarık arasındakı barışma ile gerceklesebilir ki bu durumun iki bolumde gerceklesmesi kucuk bir olasılık.Sophia'nın Franceska gibi olmama ihtimali de var,derdi sadece para olmayabilir,hatta belki de oradan gelecek parayla Hulusi beye olan borc da odenebilir.Tarık'ın sarkıcılık kariyeri ise baslamadan bitecek bir macera gibi gorunuyor bana.Acıkcası,banka veliahtı,ralli yıldızı ve unlu bir sarkıcı olmak en mukemmel karaktere ve kişilige bile agır gelecegı gıbı gerceklıgın de dısına cıkmıs olacaktır.Edinilmiş ozellik ve kabiliyetleri kullanmak,yenilerini bir karaktere yuklemekten daha mantıklı ve kabul edilebilirdir.
Teşekkürlere ben de katılıyorum. Aynen:)
Tahminlere gelince , ben en geç 37 de barışma olur diyorum. Ama ralli yaparsa bu defa Belgin Hanım hepten küplere biner, baba ile barışmışken anne ile dargınlık gündeme gelir:) Belgin Hanım'ın o halini düşünmk bile istemiyorum.
not: Hasret'cim Allah iyiliğini ve layığını versin emi:) Rüyana koptum koptum. Ablacım kayıt etseydin de bu rüyayı platform ahalisiyle paylaşsaydın çok güzel olurdu.:img-hyste Fakat ne iş anlamadım, ilgi alanında yemek ve tatil programları.. :icon_whis Hadi onu geçelim... Ya SOFİA noluyor? Daha kızı görmeden Naz'ın pabucunu dama attın yahu:img-wink: Sen nasıl bir MAG sın anlamadım.:img-hyste
NOTUN NOTU: Bir sinema eleştirmeni tadında yazdığın yorumları okumaktan çok büyük keyif alıyorum:) :good:

pas.si.on79
18-03-07, 17:21
cerenimo bu arada avatarın çok güzel...

arkadaşlar... ben telefonuma baktım nihayetinde ...baktım benim telefonum da da hızlı arama 2 den başlıyor.Ayşe orda gerçekten Tarık Naz açısından iyi niyetli olduğundan mı dedi yoksa bilgi açısından mı söyledi.. Ayşenin Tarıka tavırları falan sanki orda açık kapı bırakıyorlar...Yani Ayşenin duygularında da fırtınalar esecek gibi.. Ama olmaması tarafıyım.Durup durup özellikle Sadriyle o kadar paylaşımları varken bunu gündeme getirirlerse ben hoş olmaz diye düşünüyorum.

Bu yüzden Asu arkadaşımızın dediği gibi Ayşenin Tarık-Naz aşkı arasında elçi olmalı...

Bu arada barışın sitesinde "indirdin kaşlarını babanı mı öldürdün" şarkısı çalıyor...Harika...:happy0064 :happy0064

cerenimo
18-03-07, 17:29
Arkadaşlar yorumlarınızı okudum pek bir hoşuma gitti. Burada ne güzel muhabbetler varmış dedim.Sanki geçen hafta geldiğim yer burası değil. Evet ilginç ve bol aksiyonlu bölümler geliyor. Gözünüz aydın. Hepinize iyi geceler diliyorum arkadaşlar. Görüşmek üzere

Aslında o zamanki durum istisnaydı.Geçen hafta ve benim düşüncem olarak bu hafta yazılanlar.Buraya girdiğimden beri dizimiz hakkında bir tek şu son 2 haftadır sert eleştiriler yaptık.Son haftada bir tek ben eleştirdim ama olsun :)
Herkes kendi haline döndü şu anda.Muhabbetler eski halini almaya başladı.;)
Yeni bölümler için de çok heyecanlıyız forum olarak.İnş. bol bol uğrarsınız foruma.:)

sinemim_g
18-03-07, 17:31
ayşe bu saatten sonra tekrar aynı hataya düşerse gerçektenn olmaz yani sadriye aşık olmadı mı oo yaaaa...bence bu konuyu tekrar gündeme getirmezler

thesunset
18-03-07, 17:37
bir kac saat(24 saat oldu:)) gidiyorsun, geldigine sasiriyorsun...:)neler oldu neler????:) ugur kedi'nin son mesaji , Fulya Ceylan ve Unal Silver'in buraya ziyaretleri....yine bebek muhabbetleri...yep yeni gruplar...

guldum,eglendim ve mutlu oldum...bizim forum'uz eski haline dondu diye!!!

B.A.D.B nasil bir ruya gordun!!! hayretler icinde kaldim:) her zaman ki gibi cok guzel yazdin ,ben cok keyif aldim:good:

Medea
18-03-07, 17:40
Ayşe Tarık'tan en azından samimi bir özür veya o daha önceki kısa ve kaba açıklamasını affettirecek güzel bir konuşma bekliyor kanımca.Tarık erkek mantığıyla açık net bir konuşma yaptı ama biraz faza duygusuzcaydı çok direkt söylemişti biraz yumuşatabilirdi.Ayşe de bu tavrını hazmedemedi bence Tarık'ın yoksa Sadriyi çok seviyor o.

elmali-turta
18-03-07, 17:47
NOTUN NOTU: Bir sinema eleştirmeni tadında yazdığın yorumları okumaktan çok büyük keyif alıyorum:) :good:

kesinlikle katılıyorum Sevim ablacım Hasret abi aynı bir sinema eleştirmeni gibisin:good:
yoksa gerçekten sinema eleştirmenisinde bizimi kandırıosun:img-hyste :img-hyste

qsawe
18-03-07, 17:57
Teşekkürler canımcım, üzümcüm:)

Borç-alacak lafı mı olur aramızda:) Ama adımı yanlış yazmışsıınnn:icon_whis

acele işe karışanlar olmuş... harfler yanyana ne yapayım... bir daha olmaz :icon_sorr

cerenimo
18-03-07, 18:02
Peki bu sözü niye çok kullandığı hakkında bi fikrimiz var mı?:icon_whis EEEforuma giremezsem böyle olur işte. Sor sor bitmez.:img-wink:

Walla Uğur Kedi yazdığı zaman şöyle bir durum geliştirmiştim aklımda:
Hatice hala ewlenememiş yaa o zamana kadar, Haticeye diil Neticeye bak sözünden dolayı old.nu düşünüp genelde Neticeye bakıyolar diye adını deiştirmiş olabülür.:)Ewde kalmamak için.Ama bi işe yaramamış tabi :img-hyste
Çok mu uçtum yaaa :)
işte ben bu forumda dura dura boyle oldum

skyline_91
18-03-07, 18:14
slm arkadaşlar ben de dayanamayıp üye oldm sonunda..muabbetleriniz gerçektn çok güzel:img-wink:

pas.si.on79
18-03-07, 18:16
Ayşe Tarık'tan en azından samimi bir özür veya o daha önceki kısa ve kaba açıklamasını affettirecek güzel bir konuşma bekliyor kanımca.Tarık erkek mantığıyla açık net bir konuşma yaptı ama biraz faza duygusuzcaydı çok direkt söylemişti biraz yumuşatabilirdi.Ayşe de bu tavrını hazmedemedi bence Tarık'ın yoksa Sadriyi çok seviyor o.

elgiz ciğim öyle söylüyorsunda Bu çocuk ne yapsa yaranmıyor... Direk söylemese bu sefer ne uzatılıyor diye kızılacak.Bence en doğrusunu yaptı..Yani bir bayan olarak söylüyorum bunu uzatmasının hiçbir gereği yok.Sakıncalı da...

Öyle pat diye de söylemedi..Kardeş gibi sevdiğini falan..Daha ne desin... Kötü birşey de demediydi ki... Neyse....

Benim sormak istediğim Uğur kedi gelince soramamıştık..Sormuştumda cevabı gelmedi..NAZ HANIMIN DOĞUM GÜNÜ NE ZAMAN OLACAK...ES Mİ GEÇİLDİ..ES GEÇİLMİŞSE ..Bence iyi olmamış

garcia_22
18-03-07, 18:16
slm arkadaşlar ben de dayanamayıp üye oldm sonunda..muabbetleriniz gerçektn çok güzel:img-wink:

Aramıza hoşgeldin sevgili skyline_91

pas.si.on79
18-03-07, 18:18

hoşgeldinnnn. dayanılır gibi değildir bizim muhabbetlerimizin önlemlerini alsaydın...Yan etkileri vs... Sonra bir arkadaşlar gelince hazırlı ol... Alınganlık gibi bazı huyların varsa aldırman gerek.

skyline_91
18-03-07, 18:19
hoş bulduk
zaten uzun zmndan beri burayı takip ediorum
hepinizi tanıorum sayılır

qsawe
18-03-07, 18:26
hoş bulduk
zaten uzun zmndan beri burayı takip ediorum
hepinizi tanıorum sayılır

Sana standart bilgileri vermeye gerek yok sanırım. Nasılsa okuyup tanımışsın. Olman ve olmaman gerekeni de anlamışsın ki üye olmuşsun.

EE daha ne diyelim HOŞGELMİŞSİN.:happy0064

skyline_91
18-03-07, 18:28
Sana standart bilgileri vermeye gerek yok sanırım. Nasılsa okuyup tanımışsın. Olman ve olmaman gerekeni de anlamışsın ki üye olmuşsun.

EE daha ne diyeli HOŞGELMİŞSİN.:happy0064

walla hangi gruba üye olcam bilemedm ..
ama BAG biraz daa ağı basıo sankii:img-yes:

elmali-turta
18-03-07, 18:36

ooo hoşgeldiniz aramıza skyline_91 valla söyliiym çok doğru bi karar vermişsin grubun konusunda :happy0064

qsawe
18-03-07, 18:41

Doğru yoluda bulmuşsun... BAG ana grup gibi... diğerleri hep türev..

NAG MAG ve KAG.... birde alt sınıflar var... ama onları yaratanlar bile ertesi gün unutuyor....

Hazır konu açılmışken bunlar neyin kısaltması diye soranlar oluyor... bizde ara ara anlatıyoruz... yine anlatayım.

BAG = Barış'ı anlayanlar grubu

MAG = Merve'yi anlayamayanlar grubu (bu adın değişmesi için verilmiş bir dilekçe var. Ama kurucusu tembel hala karar verip yanıt dönemedi, o değerli üyesine)

NAG = Naz'ı algılayamayanlar güruhu

KAG = Kaynanaları anlayanlar grubu ( birde bunu anlayamayan bir grup varki sanırım 4 kişi oldu o grup(BBC). Allah akıl fikir versin diyoruz. Torunlara en iyi büyük anneler bakar. Hem ücretsizdir hemde her istediğinde yardıma koşar diyoruz ama anlatamıyoruz.Bir gün kafalarını taşlara vuracaklar... AHH ANNE BEN ETTİM SEN ETME diyecekler. Ana yüreği işte dayanamayacak ve o inatçı gelin ile damatlara büyüklüklerini gösterip bakacaklar yine torunlarına (Bu bilgi geneldi yy ile örtüşmez. Çünkü Tarık ın kaynanası yok)).

Not: Bu not yazma işi hoş oldu

Not 2: Son sözü senaristler söyler... onlar ne söylerse güzel söyler

Not 3: Ama KAG lar asla son sözü senaristlere bırakmaz :img-hyste

skyline_91
18-03-07, 18:51
BAG grubu üyeleri sanırım daa fazla dimi
e onunda biraz etkisi war BAG grubunu seçmemde....sonuçta çoğunluk BAG olduu için BAG ı seçmiş bulunuorum

kalemera
18-03-07, 18:53
ya arkadaşlar ben bu siteyi yeni keşfettim hemen üye oldum ondan bu grup meselelerini bilmiyorum birisi anlatabilir mi?:img-help: :img-help:

qsawe
18-03-07, 18:58
ya arkadaşlar ben bu siteyi yeni keşfettim hemen üye oldum ondan bu grup meselelerini bilmiyorum birisi anlatabilir mi?:img-help: :img-help:

Bir önceki sayfada son mesaj da gayet geniş bir açıklama var... oku ve grubunu seç arkadaşım.

elmali-turta
18-03-07, 18:58

arkadaşım bak qsawe(asu abla)aşağıya anlatmış onu alıntı yapıorum:)

NAG MAG ve KAG.... birde alt sınıflar var... ama onları yaratanlar bile ertesi gün unutuyor....

Hazır konu açılmışken bunlar neyin kısaltması diye soranlar oluyor... bizde ara ara anlatıyoruz... yine anlatayım.

MAG = Merve'yi anlayamayanlar grubu (bu adın değişmesi için verilmiş bir dilekçe var. Ama kurucusu tembel hala karar verip yanıt dönemedi, o değerli üyesine)

KAG = Kaynanaları anlayanlar grubu ( birde bunu anlayamayan bir grup varki sanırım 4 kişi oldu o grup(BBC). Allah akıl fikir versin diyoruz. Torunlara en iyi büyük anneler bakar. Hem ücretsizdir hemde her istediğinde yardıma koşar diyoruz ama anlatamıyoruz.Bir gün kafalarını taşlara vuracaklar... AHH ANNE BEN ETTİM SEN ETME diyecekler. Ana yüreği işte dayanamayacak ve o inatçı gelin ile damatlara büyüklüklerini gösterip bakacaklar yine torunlarına (Bu bilgi geneldi yy ile örtüşmez. Çünkü Tarık ın kaynanası yok)).

Not 3: Ama KAG lar asla son sözü senaristlere bırakmaz :img-hyste:good: :good:

pas.si.on79
18-03-07, 18:59

arkadaşımız anlatmış burdan bakabilirsin..Katılmakta özgürsün.Hatta kendin de grup kurabilirsin ama sadece kurmakla kalırsın.. :img-hyste

kalemera
18-03-07, 19:01
arkadaşlar saolun ben hepsini bi okuyim şimdi yazıcam nereye gidiceğim çok teşekkürler hepinize tekrardan

skyline_91
18-03-07, 19:08
arkadaşlar bişi sorcam

avatar nasıl eklicem ben yaa:img-help: :img-help:

pas.si.on79
18-03-07, 19:16
arkadaşlar bişi sorcam

avatar nasıl eklicem ben yaa:img-help: :img-help:

arkadaşım avatar imza bölümden ya da yorumlardaki arkadaşların avatarlarından girip ordaki herhangi bir avatarın üzerinde sağ tıklayarak bilgisayarına farklı kaydet yapıyorsun.

sonra özel mesajlardan yukarda sağ köşede orayı tıkla avatarlar düzenleme bölümene geliyorsun aşağıda seçenek 2 var oradan pc deki o kaydettiğin avatarı tıklıyorsun aşağıda tamam kabul et vs birşey vardır mutlaka kabul hıı avatar düzenle sanırım kabul edip çıkıyorsun...

dene bakalım.

sinemim_g
18-03-07, 19:20
ya herkez bir soru soruyorr:img-yes: bende sorayımmm yaklaşıkk 8 aydır yalancı yarim izleyicisiyim hala karar veremedim hangi gruptan olucağımaa:img-hyste

şimdi ben hem tarığı algılayanlardanımm:img-yes: hemde naz...

sonra birdee
özellikle merve hayranı olduğumdan merveyi algılayanlardanımm:img-hyste

grubum neeerdee:img-hyste

ebru.karaca
18-03-07, 19:23
helal sana ablacım işte KAG'ın gucu :happy0064 :happy0064

bu arada imzana sonuna kadar katılıorum Barış'tan en yakın zamanda İsterdimi bende dinleme istiyorum:img-wink:

Ah güzel üzümüm!
İnşallah canım, inşallah..

Acaba çok söylersek, sesimizi duyurabilir miyiz, ne dersin?:img-wink:
Sayımız yeterli çoğunluğa ulaşınca, bunun için de bir kampanya başlatalım :)

skyline_91
18-03-07, 19:23
cevaplarınız için tşk...
arkadaşm öle bi grup yok ama kur istiosan :img-wink:

pas.si.on79
18-03-07, 19:25
Ah güzel üzümüm!

arkadaşlar isterseniz hemen başlayalım..İsterdim istersiniz de biz istemez miyiz..???? ne sandınız siz biri....:img-hyste

cerenimo
18-03-07, 19:28
cerenimo bu arada avatarın çok güzel...

arkadaşlar... ben telefonuma baktım nihayetinde ...baktım benim telefonum da da hızlı arama 2 den başlıyor.Ayşe orda gerçekten Tarık Naz açısından iyi niyetli olduğundan mı dedi yoksa bilgi açısından mı söyledi.. Ayşenin Tarıka tavırları falan sanki orda açık kapı bırakıyorlar...Yani Ayşenin duygularında da fırtınalar esecek gibi.. Ama olmaması tarafıyım.Durup durup özellikle Sadriyle o kadar paylaşımları varken bunu gündeme getirirlerse ben hoş olmaz diye düşünüyorum.

Bu yüzden Asu arkadaşımızın dediği gibi Ayşenin Tarık-Naz aşkı arasında elçi olmalı...

Bu arada barışın sitesinde "indirdin kaşlarını babanı mı öldürdün" şarkısı çalıyor...Harika...:happy0064 :happy0064

Çok teşekkürler pas.si.on arkadaşım.Ben de beğendim zaten :img-wink: :)
Bence Ayşe orda bilgilendirmek amacıyla onu soyledi.Çünkü şu son bolumden de anlaşıldığı gibi Tarıka kızgın.Ama neden old.nu hala anlayamadım.Tarıkın Ayşeye aşık olmadığı olayından bunu yaptığını sanmıyoruım Ayşenin.Sanki başka bişiler war ama çözemedim.
Bu arada butun sayfaları okuyup cvp weremediğim için konular değişmiş ben başka bişeye cvp wermişim.Biraz geriden geliyom sanki ama, neysee... :img-hyste :img-hyste

sinemim_g
18-03-07, 19:28
cevaplarınız için tşk...
arkadaşm öle bi grup yok ama kur istiosan :img-wink:

:img-hyste benmiii....tek öncüsü olurum zatenn:img-yes: kurucu ben üyesi bennn...girişmesem mii:img-blush :img-hyste

adı ne olsun onuda söyle bariii hıı bir dakka buldumm

HAG :img-hyste (herkezi algılayanlar grubu)

elmali-turta
18-03-07, 19:29
Ah güzel üzümüm!

ablacım bn bunun için bi grup kurmaya karar verdim ve kuruyorum zamanla sayımız çoğalır nede olsa işte grup BİYYDİG(Barıştan isterdimi yalancı yarimde dinlemek isteyenler grubu)
katılmak isteyenler adlarını bna ve ebru ablaya yazdırablrlerrr.....:good:

sinemim_g
18-03-07, 19:32
ablacım bn bunun için bi grup kurmaya karar verdim ve kuruyorum zamanla sayımız çoğalır nede olsa işte grup BİYYDİG(Barıştan isterdimi yalancı yarimde dinlemek isteyenler grubu)

bennn...duyarlar mı sesimiziiii:img-wink:

schmetterling
18-03-07, 19:33
evet konular almış başını yürümüş okuyamadım hepsini..

ben de naz gibi bir paranoyaklık yaparak soruyorumm ya netice hala hulusi'nin belginden önceki ciddi insanıysa???????????:img-hyste :img-hyste :img-hyste

ebru.karaca
18-03-07, 19:45

E be Asuman!
Sen beni güldürdün, Allah de seni güldürsün emi!

Çok sevdim yaw...:img-hyste

ebru.karaca
18-03-07, 19:48
arkadaşlar isterseniz hemen başlayalım..İsterdim istersiniz de biz istemez miyiz..???? ne sandınız siz biri....:img-hyste

Heyt be Gamze'm!
Kim tutar bizi? :)

Miray duydun mu? 3 olduk!:happy0064 :happy0064

Yanlış hatırlamıyorsam Sevim abla da seviyordu İSTERDİM'i. Onu da ekleyince 4 oluruz. Sonra ver elini kampanya.. :happy0064 :happy0064

schmetterling
18-03-07, 19:50
Heyt be Gamze'm!
Kim tutar bizi? :)

Miray duydun mu? 3 olduk!:happy0064 :happy0064

Yanlış hatırlamıyorsam Sevim abla da seviyordu İSTERDİM'i. Onu da ekleyince 4 oluruz. Sonra ver elini kampanya.. :happy0064 :happy0064

ben de isterdim istiyorummmmm ama alev alev de istiyorum:img-in_lo

ebru.karaca
18-03-07, 19:51

BİYYDİG

Harikasın Miraycığım, canımcım..
Ne diyeyim? :)

1) Miray
2) Ebru
3) Gamze
4) Sinemim_g
5) Schmetterling
6) ...........

Ooooo, gittikçe büyüyoruz.. :)

O zaman Neslihan ve Serdar'a bir ricada bulunalım ve bize güzel bir imza yapsınlar. Ne iyi olur..

Nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Serdaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr

Bilgisayar dehası güzel arkadaşlarııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmııııız zzzzz

Duydunuz mu? :img-wink:

ceza_cansu
18-03-07, 19:55
Herkese selam.Ya bugün yeni girebildim foruma (bazı hayır işleriyle uğraşıyordum da:)) gruplarımız gene çıkmış ortaya.Ama en önemlisi Hulusican ya da Hulusicariye elimizden alınmaya kalkışılmış.Olmaz olamaz.Bebek BBC nindir BBC nin kalıcak

schmetterling
18-03-07, 19:56
o zamana kadar da..

"....saçına dokunmak rüzgarların temasıyla
yeniden coşabilmek karanfillerle
uçurumları yenmek kaygan zeminlerde
isyanlara dalmak deli cesaretiyle...."

diye haykıralımmm:happy0064 :happy0064

whiteangel
18-03-07, 19:58
o zamana kadar da..

"....saçına dokunmak rüzgarların temasıyla
yeniden coşabilmek karanfillerle
uçurumları yenmek kaygan zeminlerde
isyanlara dalmak deli cesaretiyle...."

diye haykıralımmm:happy0064 :happy0064
YOK böyle güzel bir şarkıııı:)
isterdim yeniden doğmak..
ya da hepten yok olmak...
EBRU'CUM ille söylemek mi lazım :icon_whis
BEN DEEE BEN DEEE BEN DEEE İSTERDİM

qsawe
18-03-07, 20:01

E be Asuman!
Sen beni güldürdün, Allah de seni güldürsün emi!

Çok sevdim yaw...:img-hyste

AMİNNN HEPİMİZİ GÜLDÜRSÜN... BEN BAŞLADIM BİLE :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Hazır başlamışken bilumum duamızı da yapsam mı acaba?

1- Naz kızımıza akıl fikir versin
2- Tarık oğlumuza şarkı söylerken kullandığ ağzını, aşkını itiraf ederkende kullanması için cesaret versin
3- Belgin kaynanaya, oğlunu rahat bırakacak aklıselimliği versin
4- Hulusi babaya, oğlunu affedecek yüce gönüllülüğü versin
5- Vahi beye yeni bir hayat arkadaşı versin
6- Ümit için (ve tüm girecekler için ) ÖSS de bildikleri yerden soru versin
7- Sadri'ye Ayşe'ye evlenme teklif edecek cesareti versin ( var onda gerçi bu cesaret ama olsun fazlası göz çıkartmaz)
8- Filiz kızımıza arada kaldığı her konuda aklını yitirmemesi için fazladan akıl-fikir versin
9- Hacer ananın, herkese yetiştiği o çenesine kuvvet versin
10- Berrak kızımıza bilgisine uygun bir iş versin(erkekler kızacak ama zavalı kız ne hallere geldi)
11- İlk bölümden beri Hulusi'lerin evinde görev yapan dizimizin en eski yan karakteri kızımıza da daha çok replikli bir rol versin.

ebru.karaca
18-03-07, 20:01

Heyt beee!!!!
Ben demiştim Sevim abla da bu şarkıyı çok sever diye..:happy0064 :happy0064

1) Miray
2) Ebru
3) Gamze
4) Sinemim_g
5) Schmetterling
6) Whiteangel
7) ............

Güzel ablam..
Diyoruz ki, bir kampanya başlatalım..
Biz artık dizide İSTERDİM'i dinlemek istiyoruz.
Hem de baştan sona.. Hepsini... Doya doya..

Ne dersin;)

schmetterling
18-03-07, 20:02

isterdim daha iyi olmak bir melek gibi
kanat açıp dağlara uçmak
birileri buna izin vermedi
buralarda yaşamak izne tabi...:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo

duysunlar bizi...

sizce sarkıları da senaristler mi seçiyordur barış mı?? barış sanki son bölümdeki şarkıyı söylemezdi gibi geldi bana çelloyla naz'ın eşlik ettiğini..:icon_sorr

ebru.karaca
18-03-07, 20:03
AMİNNN HEPİMİZİ GÜLDÜRSÜN... BEN BAŞLADIM BİLE :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

2- Tarık oğlumuza şarkı söylerken kullandığ ağzını, aşkını itiraf ederkende kullanması için cesaret versin
7- Sadri'ye Ayşe'ye evlenme teklif edecek cesareti versin ( var onda gerçi bu cesaret ama olsun fazlası göz çıkartmaz)
8- Filiz kızımıza arada kaldığı her konuda aklını yitirmemesi için fazladan akıl-fikir versin
10- Berrak kızımıza bilgisine uygun bir iş versin(erkekler kızacak ama zavalı kız ne hallere geldi)
11- İlk bölümden beri Hulusi'lerin evinde görev yapan dizimizin en eski yan karakteri kızımıza da daha çok replikli bir rol versin.

12) Allah senaristlere, gönlümüzü hoş edecek şeyler yazmaları için gerekli şeyi versin..
13) Allah gönlümüze göre versin :img-hyste

thesunset
18-03-07, 20:03
ben de bu gruba uyu oluyorum:
BİYYDİG(Barıştan isterdimi yalancı yarimde dinlemek isteyenler grubu):good:

ben VAZGECME sarkisin'i de dinlemek istiryorum(7 bolum cok kisa soyledi ..ama o yetmedi...ben yenisini istiyorum)....:img-yes: :good:

whiteangel
18-03-07, 20:05

Canımcım hepsineamiiiinnn
diyorum. Samim'cimle ilgili dua yok muu:icon_whis

Heyt beee!!!!

1) Miray
2) Ebru
3) Gamze
4) Sinemim_g
5) Schmetterling
6) Whiteangel
7) ............

Güzel ablam..

Ne dersin;)
Ben mesajımı editlemeden alıntı yapmışsın Ebrucum:) İSTERDİM İSTERDİM İSTERDİM

whiteangel
18-03-07, 20:08

ben VAZGECME sarkisin'i de dinlemek istiryorum(7 bolum cok kisa soyledi ..ama o yetmedi...ben yenisini istiyorum)....:img-yes: :good:

VAZGEÇME içinde bir kampanya başlatırız Nazila'cım. Ben de çok seviyorum o şarkıyı:)
Ama dinlerken çok duygulanıyorum:img-in_lo

pas.si.on79
18-03-07, 20:08

12) Allah senaristlere, gönlümüzü hoş edecek şeyler yazmaları için gerekli şeyi versin..
13) Allah gönlümüze göre versin :img-hyste

14)Samim i biran önce aramıza dönsün...
15) Tarık isterdimi söylesin...:img-wink:

ebru.karaca
18-03-07, 20:09
Evet arkadaşlar, iki dakikada hızla büyümeye başladık bile.. :)

1) Miray
2) Ebru
3) Gamze
4) Sinemim_g
5) Schmetterling
6) Whiteangel
7) thesunset
8) ............

:) Sevim ablacığım, ne yaparsın... Mesajını görünce son hız bir dalmışım ki, sorma.. Oley diye:happy0064 :happy0064

Ve ben de haykırıyorum!

Saçına dokunmak rüzgarların temasıyla
Yeniden coşabilmek karanfillerle
Uçurumları yenmek, kaygan zeminlerde
İsyanlara dalmak deli cesaretiyle..

Bunu Naz'ın gözlerinin içine baka baka söylediğini hayal etsenize.. Ah ah!
Duygularım depreşti bak gene..
:happy0064 :happy0064

elmali-turta
18-03-07, 20:10
Heyt beee!!!!

1) Miray
2) Ebru
3) Gamze
4) Sinemim_g
5) Schmetterling
6) Whiteangel
7) ............

Güzel ablam..

Ne dersin;)

evet grubumuz gittikçe buyuyoooo İSTERDİMMMM İSTERDİMMMM BİYYDİG:happy0064

bu kampanaymıza güzel bi imza yakışır dimee hadi becerikli arkdaşlarım bnim serdarrr nesliii sizi photoshop başına alımm:img-pilot

ebru.karaca
18-03-07, 20:11

Duygularımız hep karşılıklı bak..
Ben de Barış'ın şu üç parçasını yere göğe sığdıramam..
Sanırım slow rock seviyorum:img-in_lo

1) İsterdim
2) Aldırma
3) Vazgeçme

Bu üç parçayı çok ama çok seviyorum

pas.si.on79
18-03-07, 20:16
Duygularımız hep karşılıklı bak..
Ben de Barış'ın şu üç parçasını yere göğe sığdıramam..
Sanırım slow rock seviyorum:img-in_lo

1) İsterdim
2) Aldırma
3) Vazgeçme

Bu üç parçayı çok ama çok seviyorum

CANIM ben valla karar veremiyorum hangisini çok sevdiğimin hepsini çok seviyorum.
Tüm şarkılar dizide kendine ait olmayan şarkılar dahil.YERİ GÖGÜ DELİYOR...:img-hyste

Şarkı konusunda her zaman hep destek tam destek

Ben yazdım.imza gelince değiştiririz.Şimdilik bunla idare ediyorum.

sinemim_g
18-03-07, 20:16
evet grubumuz gittikçe buyuyoooo İSTERDİMMMM İSTERDİMMMM BİYYDİG:happy0064

bu kampanaymıza güzel bi imza yakışır dimee hadi becerikli arkdaşlarım bnim serdarrr nesliii sizi photoshop başına alımm:img-pilot

evet imza beklerizzz...bende bir yalancı yarim ailesi imzası yapayım dedim işin içinden çıkamadımmm..sığmadıkk imzayaa:img-hyste peeesss ettimm

gorkemesen
18-03-07, 20:24
yeni bolum fragmanini gordum super

denısse
18-03-07, 20:27
fragman mı gırmıs ???? super,ısallah su pop star alaturka reklam aralarında bol bol cıkar...

sinemim_g
18-03-07, 20:28

hadii yaaa nerde ne zamannn:happy0064 nasıl ne olduu ayyy starı açıyorumm hemennnnn:img-yes:

burcin_kaplan
18-03-07, 20:29

arkadşım biraz anlatabilir misin neler oluyor? ha bide euroda mı gördün normalde mi:)

crazyerol1990
18-03-07, 20:31

emın mısın daha erken degıl mı fragman ıcın...ama olsun erken olsun da

sude9
18-03-07, 20:32
Bu öğlen siteye girdiğimde KAG ve BBC grupları ile karşılaştım,bunların felsefesini çözmeye çalıştım,henüz anlayamamışken bu akşam yeni grupların çıkışlarını gördüm.BİYYDİG gurubu,yakın bir zamanda bunları çözmeyi ve sindirmeyi düşünüyorum.Dualara da başlanmış hep beraber amin diyelim o zaman:good:

sinemim_g
18-03-07, 20:36
starda hala aynı özet varrr...nettende fragmana raslamadımm:img-yes:

ardemaar
18-03-07, 20:41
Bende bulamadım fragmanı bi an heycanlandım fragman var die:sad53: nese artıq yarın verirler netten bende izlerim :img-yes:

pas.si.on79
18-03-07, 20:42

arkadaş sanırım yanlış yapmış.Biz burda en azından iyi niyet arıyoruz öyle düşünüyoruz.... Ama keşke düzeltme nezaketinde bir özür yazısı yazsaydı...

Neyse arkadaşlar sanırım henüz fragman yok....

nowar_77
18-03-07, 20:52

benim turtam grup kurar hem de ebru ile İSTERDİM i Yalancı Yarim de dinlemek istiyoruz derler de gruptan ayrı durmak olur mu,,yazın ismimi listeye:)

sonradan da ALDIRMA için bir kampanya düzenleyebilir miyizz hazır elimiz değmişken:icon_whis

charlie
18-03-07, 20:58
Fazla sesim çıkmıyor ama lütfen beni de yazın listeye...İSTERDİM hem de çok İSTERDİM.....Sonra da Barış'ın bütün şarkıları için kampanya yapalım...Diziye uysa da , uymasa da...

elmali-turta
18-03-07, 21:00
benim turtam grup kurar hem de ebru ile İSTERDİM i Yalancı Yarim de dinlemek istiyoruz derler de gruptan ayrı durmak olur mu,,yazın ismimi listeye:)

sonradan da ALDIRMA için bir kampanya düzenleyebilir miyizz hazır elimiz değmişken:icon_whis

tabiki ablacım hemen ekliorum listeeye adını :)

BİYYDİG

1-Ben
2-Ebru abla
3-Sevim abla
4-Sinem
5-Nazilla abla
6-Gamze
7-Schmetterling
8-Buket abla
9-Charlie
.................

ee varmı daha adını yazdırıcak olan :img-yes:

bu arada bu şarkı söylensin Aldırma için ve Vazgeçme içinde bi grup kurup kampanya başlatabiriz:D

ceza_cansu
18-03-07, 21:03
tabiki ablacım hemen ekliorum listeeye adını :)

1-Ben
2-Ebru abla
3-Sevim abla
4-Sinem
5-Nazilla abla
6-Gamze
7-Schmetterling
8-Buket abla
9-Charlie
.................

ee varmı daha adını yazdırıcak olan :img-yes:

bu arada bu şarkı söylensin Aldırma için ve Vazgeçme içinde bi grup kurup kampanya başlatabiriz:D

Yaz miraycım yaz benide yaz.Siz istersiniz de ben istemez miyim:)Ama cidden o şarkıda söylense süper olur

elmali-turta
18-03-07, 21:09
BİYYDİG grubunun son halini açıklıorum;)

1-Ben
2-Ebru abla
3-Sevim abla
4-Sinem
5-Nazilla abla
6-Gamze
7-Schmetterling
8-Buket abla
9-Charlie
10-Cansu
..............

Duyun sesimizi biz isterdimi istiyoruzzz:img-yes:

schmetterling
18-03-07, 21:11

1-Ben
2-Ebru abla
3-Sevim abla
4-Sinem
5-Nazilla abla
6-Gamze
7-Schmetterling
8-Buket abla
9-Charlie
10-Cansu
..............

ooo çığ gibi büyüyoruz.. iyisi mi çocuk bize verilsin biz ninni diye "isterdim" söyleyerek uyuturuz:img-hyste :img-hyste

ayşenurr
18-03-07, 21:23
herkes Barış Akarsu'dan şarkı istemiş.bende istek yapayım bari.adını çıkar deliye,yalan dünya,zümrüd-ü anka dizide bu şarkılarını söylerse süper olur.
aynı zamanda bu şarkılarından birinede klip çekerse çok mutlu oluruz.

burcin_kaplan
18-03-07, 21:29

1-Ben
2-Ebru abla
3-Sevim abla
4-Sinem
5-Nazilla abla
6-Gamze
7-Schmetterling
8-Buket abla
9-Charlie
10-Cansu
..............

Benide yazın beni de her ne kadar şarkıyı bilmesemde bu kadar sevdiğim insanlar artı birde ikizim war katılmam mıı:) :img-hyste
1-miray
2-Ebru abla
3-Sevim abla
4-Sinem
5-Nazilla abla
6-Gamze
7-Schmetterling
8-Buket abla
9-Charlie
10-Cansu
11-Burçin :img-hyste

ardemaar
18-03-07, 21:37

1-Ben
2-Ebru abla
3-Sevim abla
4-Sinem
5-Nazilla abla
6-Gamze
7-Schmetterling
8-Buket abla
9-Charlie
10-Cansu
..............

Benide ekleyin bende isterim İsterdimi sölemesini

handeozbek
18-03-07, 21:39
Herkes bir yerlere katılıyor biz ne yapalım kaldık ortada:img-grin2
Not1:Bu gece fragman çıkmayacak galiba. Bari yavru fragman gelseydi. Ben ona da razıydım:img-grin2
Not2:Fragman beklerken izlediklerim beynimde tahribat oluşturmaya başladı.:img-grin2

ayşenurr
18-03-07, 21:41
Benide yazın beni de her ne kadar şarkıyı bilmesemde bu kadar sevdiğim insanlar artı birde ikizim war katılmam mıı:) :img-hyste
1-miray
2-Ebru abla
3-Sevim abla
4-Sinem
5-Nazilla abla
6-Gamze
7-Schmetterling
8-Buket abla
9-Charlie
10-Cansu

listeye benim adımıda yazın.ben Barış'ın her şarkısını isterim.yeterki Barış söylesin.:good:

denısse
18-03-07, 21:53
BENDE YETERKI BARIS SOYLESIN DIYENLERDENIM:good: BARISI AKADEMIDE ILK SARKI SOYLERKEN DUYDUGUMDA GERCEKTEN HIC BIR MUBAGLA YOK,YERIMDE KALKADIM,AGIZ ACIK,TV KARSISINDA KITLENDIM VE ILK BELKDE SON DEFA BASIMA GELECK BISEY BU...TABI DINLEDIGIM SARKICILAR GUZEL SESLER VAR AMA BARIS OLAYI COK FARKLI....ADAM SARKI SOYLEYINCE HELE DUYGUSAL BI SARKI,BEN NE DURUMDA OLURSAM OLAYIM KITLENIYORUM,BUYULENMEKTEN FARKLI BISEY...SESININ OKTAVININ IYI OLMASI DEGIL ,COK GUCLU OLMASI DEGIL SANIRIM BENI ETKILEYEN TEK KELIME 'SES RENGI'EVET BEN BU ADAMIN SES RENGINE HAYRANIM:good: PARDON ARKADASLAR KONU DAGILDI:img-blush

HE BU ARADA BU GRUPLARIN TAM ANLAMINI BILMIYORUM AMA 2004 TEN BERI AKTIF BIR SEKILDE BAG CIYIM:good:

ebru.karaca
18-03-07, 21:58
CANIM ben valla karar veremiyorum hangisini çok sevdiğimin hepsini çok seviyorum.
Tüm şarkılar dizide kendine ait olmayan şarkılar dahil.YERİ GÖGÜ DELİYOR...:img-hyste

Şarkı konusunda her zaman hep destek tam destek

Ben yazdım.imza gelince değiştiririz.Şimdilik bunla idare ediyorum.

Şimdilik yeter be güzelim..
Asıl imza gelene kadar, böyle idare ederiz biz de..

Sağol canım:img-wink:

Aaa, yayınlandı demek..
Hmm.. :)

elmali-turta
18-03-07, 22:02
ooo ne kdr çoğaldık böyle :D

işte BİYYDİG grbunun son hali

1-miray
2-Ebru abla
3-Sevim abla
4-Sinem
5-Nazilla abla
6-Gamze
7-Schmetterling
8-Buket abla
9-Charlie
10-Cansu
11-Burçin
12-ardemaar
13-ayşenurr
14-denisse
.....................:good: :good:

not1:hande ortada kalma ya gel senide alalım bzm gruplardan birine o kadar çok varki gel birine:img-hyste
not2:denisse 57.sayfada grupların açık halini qsawe ablamız anlattı ordan bakblrsin:)

handeozbek
18-03-07, 22:02
Fragmanı yine sadece bir kişi görmüş. Yok yok kesin 5-10 tane star var. Biz yanlış starı izliyoruz.:img-grin2
not:Eller kadir kıymet bilmiyor anne....
Bakmayın öyle dumur oldum napim. :img-grin2 Malum fragman için çekmediğimiz eziyet kalmadı.
Bakmayın dedim:img-grin2

Not2:miraycım ben şuan sağlıklı düşünemiyorum. Sen uygun gördüğün gruba beni al gitsin:img-hyste

ebru.karaca
18-03-07, 22:03
Bu öğlen siteye girdiğimde KAG ve BBC grupları ile karşılaştım,bunların felsefesini çözmeye çalıştım,henüz anlayamamışken bu akşam yeni grupların çıkışlarını gördüm.BİYYDİG gurubu,yakın bir zamanda bunları çözmeyi ve sindirmeyi düşünüyorum.Dualara da başlanmış hep beraber amin diyelim o zaman:good:

Alışırsın, öğrenirsin Sudeciğim..
Yavaş yavaş.. :)

Var ya, var ya ne demek?
Hem desteğe teşekkürler hem de ALDIRMA'ya önceden söz!

Aldırma için de Vazgeçme için de yapılacak tüm aktivasyonlara sonuna kadar katılırım :):happy0064

kalemera
18-03-07, 22:04
Barış iki yabancı şarkısınıda söyleyebilirse güzel olur o şarkıyada bayılıyorum ve bence güzelde uyar

skyline_91
18-03-07, 22:05
[QUOTE=elmali-turta;2694382]BİYYDİG grubunun son halini açıklıorum;)

1-Ben
2-Ebru abla
3-Sevim abla
4-Sinem
5-Nazilla abla
6-Gamze
7-Schmetterling
8-Buket abla
9-Charlie
10-Cansu
...................

bende varım beni de yazın:good:

ebru.karaca
18-03-07, 22:07
herkes Barış Akarsu'dan şarkı istemiş.bende istek yapayım bari.adını çıkar deliye,yalan dünya,zümrüd-ü anka dizide bu şarkılarını söylerse süper olur.
aynı zamanda bu şarkılarından birinede klip çekerse çok mutlu oluruz.

Ayşenurcuğum, sırayla onları da isteriz be güzelim.
Önce şu İSTERDİM'i söyletmeyi bir başaralım da.. :)

1-miray
2-Ebru abla
3-Sevim abla
4-Sinem
5-Nazilla abla
6-Gamze
7-Schmetterling
8-Buket abla
9-Charlie
10-Cansu

Burçinciğim, harikasın!

İşte takım ruhu budur!
:happy0064 :happy0064 :happy0064

ceza_cansu
18-03-07, 22:07
Biz bu zamana kadar ne istedikte olmadı ki.Eminim bir kaç bölüm içinde Barış İsterdim şarkısını söylicek:img-yes:

ebru.karaca
18-03-07, 22:11
Biz bu zamana kadar ne istedikte olmadı ki.Eminim bir kaç bölüm içinde Barış İsterdim şarkısını söylicek:img-yes:

Herkes bir yerlere katılıyor biz ne yapalım kaldık ortada:img-grin2
Not1:Bu gece fragman çıkmayacak galiba. Bari yavru fragman gelseydi. Ben ona da razıydım:img-grin2
Not2:Fragman beklerken izlediklerim beynimde tahribat oluşturmaya başladı.:img-grin2

Ah canııımmm...
Sen bu kafayı ancak, fragman gelip de izleyince temizleyebilirsin.:img-yes:

Biz bu güne kadar ne için uğraştık da, olmadı Cansucuğum? :):img-wink:

elmali-turta
18-03-07, 22:13
evet imzamızda geldi geriye bitek barışın şarkıyı söylemesi kalıyor :))
bu arada Serdarcım imza için çok saol :img-wink:

işte BİYYDİG grbunun son hali

1-miray
2-Ebru abla
3-Sevim abla
4-Sinem
5-Nazilla abla
6-Gamze
7-Schmetterling
8-Buket abla
9-Charlie
10-Cansu
11-Burçin
12-ardemaar
13-ayşenurr
14-denisse
15-skyline_91
16-Hande
..................:good:

ebru.karaca
18-03-07, 22:19
Miraycığım, yani şu kadar zamanda bu işin bu kadar hızlı büyümesi ne güzel bir şeymiş..
Ben bu forumu boşuna sevmiyorum yahu.. :)

Cansucuğum, fikrine katılıyorum canım.
Biz şimdiye kadar neye el attık da, yarı yolda kaldı ki?
Bu da olacak elbet. Er ya da geç.
Ama işte amacımız, ne kadar çabuk olursa, o kadar iyi..

Serdarcığıma imza için çoook teşekkürler..
Mesajla haber veren Burçinciğime de öyle..

Hepinizi seviyorum millet.
Ben ders çalışacağım ama gözüm burada da olacak. :)

burcin_kaplan
18-03-07, 22:21
1-miray
2-Ebru abla
3-Sevim abla
4-Sinem
5-Nazilla abla
6-Gamze
7-Schmetterling
8-Buket abla
9-Charlie
10-Cansu
11-Burçin
12-ardemaar
13-ayşenurr
14-denisse
15-skyline_91
16-Hande
17-Cave77

şimdi şarkıyı indiriyorum iner inmez dinlicem eminm çok güzel bir şarkı bu kadar övüldüğüne göre:)

ardemaar
18-03-07, 22:22
Alakasız ama sölemeden duramicam cidden imzalarınız çok güzel olmuş(Ebru,Cansu,Turta)...:img-wink:

pas.si.on79
18-03-07, 22:34
[QUOTE=handeozbek;2695016]Fragmanı yine sadece bir kişi görmüş. Yok yok kesin 5-10 tane star var. Biz yanlış starı izliyoruz.:img-grin2
not:Eller kadir kıymet bilmiyor anne....
Bakmayın öyle dumur oldum napim. :img-grin2 Malum fragman için çekmediğimiz eziyet kalmadı.
Bakmayın dedim:img-grin2

Handeceğim fragman yok sanırım ...

Serdar teşekkürler ellerine sağlık..Çokta güzel olmuş..:happy0064

EDİT:UMARIM GÖRÜRLER..DİKKATE ALIRLAR.. EBRUCUĞUM DEDİĞİN GİBİ EN ACİLİNDEN...

qsawe
18-03-07, 22:40
Forumda bir kampanya çalışması var ve benim adım yok... illa söylemem mi lazım... legal herşeyde ben yok muyum? :good:

yazın beni de... hatta bundan sonra talep edilecek her şarkıya da şimdiden yazabilirsiniz...

ebru.karaca
18-03-07, 23:01
Alakasız ama sölemeden duramicam cidden imzalarınız çok güzel olmuş(Ebru,Cansu,Turta)...:img-wink:

Ne demek arkadaşım, iste, senin de olsun :)

EDİT:UMARIM GÖRÜRLER..DİKKATE ALIRLAR.. EBRUCUĞUM DEDİĞİN GİBİ EN ACİLİNDEN...

Gamzeciğim...

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN N

ebru.karaca
18-03-07, 23:03
Ne demek Asucuğum? HEMEN!
:)
1-miray
2-Ebru
3-Sevim abla
4-Sinem
5-Nazilla abla
6-Gamze
7-Schmetterling
8-Buket abla
9-Charlie
10-Cansu
11-Burçin
12-ardemaar
13-ayşenurr
14-denisse
15-skyline_91
16-Hande
17-Asuman

Şimdi sıra, imzanı değişştirmeye geldi :):happy0064

unseen
18-03-07, 23:20
Forumda bir kampanya çalışması var ve benim adım yok... illa söylemem mi lazım... legal herşeyde ben yok muyum? :good:

yazın beni de... hatta bundan sonra talep edilecek her şarkıya da şimdiden yazabilirsiniz...

Aynen benide yazın..arkadaşlar bu gün foruma giremedim..hiç boş durmuyorsunuz..Barış' dan isterdimi kim istemez ki..:img-yes:

garcia_22
18-03-07, 23:26
36. Bölüm (21 Mart Çarşamba)
Mart 16, 2007 ÖZET:

Tarık’a albüm teklifi

Burak Tarık`ın sesini bir yapımcıya dinletmiştir ve çok beğenilmiştir.
Tarık`a albüm yapmaya karar verirler. Bu duruma çok kızan Naz Burak`ı vazgeçirmeye Tarık`ın bunu başaramayacağına ikna etmeye çalışır. Fakat başarılı olamaz.
Çünkü Tarık Naz`ın ne yapmaya çalıştığının farkındadır ve teklifi kabul eder.
Bu arada Vahi`yi çok büyük bir sürpriz beklemektedir.
Uzun zamandır görmediği ablası ziyaretine gelir ve hayatlarını Vahi Naz ve Ümit`e
zindan eder.

Arkadaşlar bunu yyblgspot tan az önce aldım bilmeyenler için duyurulur

ANIL_
18-03-07, 23:27
Ne demek Asucuğum? HEMEN!
:)
1-miray
2-Ebru
3-Sevim abla
4-Sinem
5-Nazilla abla
6-Gamze
7-Schmetterling
8-Buket abla
9-Charlie
10-Cansu
11-Burçin
12-ardemaar
13-ayşenurr
14-denisse
15-skyline_91
16-Hande
17-Asuman

Şimdi sıra, imzanı değişştirmeye geldi :):happy0064

Gülmekten öldürdünüz beni ya. Şu grupta bay yok sanırsam. Görende Dünya Feminist Örgütü sancak :img-hyste

Bu arada SonGül Usta yokmu ya bu grubun başını o çekerdi ancak.

:img-help: sofa :dito

Bu arada Burçin Barıştan İsmail Y.K "Allah Belanı versin" adlı şarkıyı istiyormuş. Bana dün özelden söyledi Anıl ben utanıyorum sen söyle benim yerime dedi :img-hyste

handeozbek
18-03-07, 23:28
Yahu şu fragman bir çıkmadı. Şu Sofia denilen hatunu bir görseydik. Nasıl birşey acaba.:img-grin2 Bari yavru fragmanı verseler görsek birazcık. Yarına kaldı umutlar tabi batırmazsa star:img-grin2

burcin_kaplan
18-03-07, 23:30
Yahu şu fragman bir çıkmadı. Şu Sofia denilen hatunu bir görseydik. Nasıl birşey acaba.:img-grin2 Bari yavru fragmanı verseler görsek birazcık. Yarına kaldı umutlar tabi batırmazsa star:img-grin2

Ya Sofia yı gösterirler mi ki acaba, bu bölüm kesin geliyor mu yoksa 37. bölümemi gelicek ki ? uğur kedi bunla ilgili kesin birşey söylemiş miydi?
Aklım karma karışık zaten şuan:)

yalut
18-03-07, 23:35
Kesinlikle Barış ALDIRMA, İSTERDİM, VAZGEÇME ,BEN ( AKUSTİK dizide çok kısa verildi) dizi de seslendirmeli senaristler Barışın 1. ve 2. Albümünü dinlemeli dinlemişlerdir belki ama hepsi birbirinden çok güzel ve diziyle uyumlu çok güzel parçaları var.Artık Barış kendi parçalarını seslendirmeli.

ebru.karaca
18-03-07, 23:40
Gülmekten öldürdünüz beni ya. Şu grupta bay yok sanırsam. Görende Dünya Feminist Örgütü sancak :img-hyste

Bu arada SonGül Usta yokmu ya bu grubun başını o çekerdi ancak.

:img-help: sofa :dito

Bu arada Burçin Barıştan İsmail Y.K "Allah Belanı versin" adlı şarkıyı istiyormuş. Bana dün özelden söyledi Anıl ben utanıyorum sen söyle benim yerime dedi :img-hyste

E Anılcığım,
Seni yazalım o zaman, erkeklerin başını sen çek :)

ebru.karaca
18-03-07, 23:41
1-miray
2-Ebru
3-Sevim abla
4-Sinem
5-Nazilla abla
6-Gamze
7-Schmetterling
8-Buket abla
9-Charlie
10-Cansu
11-Burçin
12-ardemaar
13-ayşenurr
14-denisse
15-skyline_91
16-Hande
17-Asuman
18- Unseen

19- Anıl ??? :)

opas
18-03-07, 23:43
Yazın yazın benide yazın:img-yes: Barış'ın kendi albümlerinden hangi şarkı olursa olsun altında benim de imzam olsun istek bölümünde. Ayrıca İsterdim'i çok da severim. Acilen imzamı değiştirmem lazım.

gamze_yy
18-03-07, 23:45
Az önce euro da reklamı gördüm. Naz, Tarık, Vahi, Ümit arabadalardı. Sanırım bölümün bittiği yerin devamı. Nazla Tarık çaktırmadan bakışıyorlar. Sonra evdekilerin hepsi sıraya dizilmiş. Suna Pekuysal(Netice hala) hepsine bağırıyor galiba. Belginli Hulisili sahneleri gösteriyor. Sonra Naz, Burak, Tarık değişik bir yerdeler. Galiba müzik stüdyosu. Naz Tarığın koluna giriyor sırıtarak. Oradaki hali çok komikti. Tarık şarkı söylüyor Naza bakarak. Burak ve müziği dinleyen adam gayet memnunlar. Sonra Birkaç kız Tarığa sarılıyor imza alıyorlar Naz uzaktan bakıyor sonra koşarak gelip o kızları uzaklaştırıyor(sanırım bu kısım nazın hayali). Son kısımda hoş bir kız geliyor ve tarığa sarılıyor. Sonra birkaç yarış sahnesi