PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-8

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10

makin
19-03-07, 15:58
medea bizim oralarada ugrasan :D

elmali-turta
19-03-07, 15:59
süper olur çok teşekkürler ben izleyemedim malesef:(
merve orda barışa mı bakıo ne kadar içten bakmış öle :img-wink:
bu arada fragmandan ses seda yok mantıken dün ya da bu sabah gelmesi gerekiodu. niye gelmedi ki :(

senemcim bahsettğimiz kanal ztarrrrr mantık ne arar onda :img-blush

not:elgiz ablacım sağol resmler için;)

sinemim_g
19-03-07, 16:04
bende izleyemedim okul yüzünden:sad53: çok merak ediyorummm...resimler çok güzelll elgiz ablaaa teşekkürler..
neler oldu programda anlatın biraz...

fregmanda yokkkk hala yaaa bu star ne yapıyor özet geleli 2 haftaa olduu starda değer sıfırr:img-in_lo

melis15
19-03-07, 16:08
gerçekten arkadaşlar bende pınarı pek beğenmem ama barışı ve konuklarını çok güzel ağırladı bence özelkle barışla ilgili araştırmış yani üstelik barışla ilgli herşey öğrenmiş bence güzel bir şey konukları hakında biilgi toplamasıbenim programı çok beğendm barış her zamanki gibi yaramaz bir çocuk barış ekranlara çıkmalı bence ekrana çok yakışıyor sıkta olmasa ama arada bir çıkmalı bu fragman neden yok hala anlamadım yine dizinin reklamı yapılmıyor ben bu starı anlamadım

Medea
19-03-07, 16:09
merve orda barışa mı bakıo ne kadar içten bakmış öle :img-wink:

Barış o sırada arkadaşı Boğaç ile o kadar samimi şarkı söylüyordu ki sanırım Merve o güzel görüntüye böyle baktı:img-yes: Ben bile o ikisini yani Barışla arkadaşının sıcak dostluğunu onun gibi bakarak izledim.:img-wink:

handeozbek
19-03-07, 16:16
Ya bu star ne yapmaya çalışıyor. Sadece 1 kere vermiş fragmanı onu da sadece 1 kişi izlemiş. Geçen hafta en azından yavru fragmancık verilmişti:img-grin2 . Bu hafta o da yok. Bu starın bütün programlarını izlemek tam bir işkence. Bari çektiğim işkenceye deyse içim yanmayacak:img-grin2 Ne yapsak yine kendi fragmanımızı mı çıkarsak bu stardan hayır yok:img-grin2

zer
19-03-07, 16:18
eee canım söylemişler ya dizimize çok güveniyor Zııııııııtar diye, fragmansız bile
izlenir yani , yoksa bunun altında kesinlikle başka bi'şey aramıyoruz hatta bence şöyle yapsın Zıııııııııtar canı istediği zaman gününü değiştirsintekrar hatta hiç kimsenin haberi olmadan gizlice yayına soksun tövbe tövbe bi de bana sinirleniyorsun diyorlar gelde sinirlenme hem yeterince reklam yapmadıkları için
bu sonuçlar geldi diyorlar arkasından yine aynı şeyleri yapıyorlar bunlar bizle dalgamı geçiyorlar hayırlısıyla şu dizim bitsin seni sonsuza kadar kanal hafızasından silmezsem Zıııtar tv görürsünüz b idahamı tövbe

sude9
19-03-07, 16:24
Programı ortalarında yakalayabildim,ama sağolsun programı çekip nete ekleyecek arkadaşlar var:good:
Çok hoş ve samimiydiler,Barış'a arkadaş süprizide güzel oldu,şarkıyı bıraktı arkadaşına koştu ve bıraktığı şarkıyı beraber söylediler.Ayşe Kökçü'nün yayın gününün değişikliğine değinmesi ,sitemi ve Barış'ın "reklamsız,tırnaklarımızla kazıyarak geldik" sözü birilerinin kulaklarına küpe olmuştur umarım.

Barış "Tarık Tekelioğlu'nun kimliği ortaya çıkmayacak ama çok hareketli sahneler geliyor" dedi,ne ki acaba,malum hiçbirşeyden haberimiz yok.biz nerden bilelim Alfonso'nun kimliğinin bu bölümde ortaya çıkacağını değil mi ama:icon_whis :icon_whis

Oysa bütün düşlerimde
Yanlızlıkta aşktır bu şehirde
Karanlıkta aşktır,sensizlikte.............

qsawe
19-03-07, 16:26
Elgiz teşekkürler canım. Biz akşam izleyebilecekler olarak bu resimler çok makbule geçiyor.

Bu arada hala fragman yok, çok iyi reklam yapılıyor. :icon_whis

Bende konuşuyorum işte... verirler kızarım izliyemiyorum diye.... vermezler kızarım niye vermiyorlar diye... dengesizim ben dengesiz.... bu ztar beni böyle yaptı... sonum hayra çıkar inşallah..

Not: bu mesajı yazmaya başladığımda saat 15.50 gibi idi, ben gönderdiğimde fragman çıkmış olur ise lütfen son kısımları okumayın... malum pazartesi işler yoğun anca yazdım :icon_sorr

pas.si.on79
19-03-07, 16:26
ztarr ya bu bildiğimiz ztar... HAla tanıtım yok... hala fragman yok.
pesss doğrusu...::img-pilot

ARKADAŞLAR BU ARADA ÖZET GELMİŞŞŞŞ...GEÇEN HAFTAKİ....:img-hyste :img-hyste

NOTTTTT 1:Arkadaşlar bence de Tarık Tekelioğlu olduğu çıkmasın ama Alfonso olduğu çıksın..Hatırlarsanız Naz dağevinde Hulusi Amca sana başka nedenlerden dolayı kızıyor diye sormuş ve canımı sıkıyor bu demişti...Evlerine dönünce de soracaktı..Naz da bir güven eksikliği oldu.Güven eksikliği değil aslında onun hakkında birşeyler öğrenmek istedi... eksik kalan birşeyler kaldı içinde...

NOT2: Farkındayım Asucuğum bu not uzun oldu.

thesunset
19-03-07, 16:42
medea resimler icin tesekkurler...benim gibi izlemeyenler icin ilac gibiydi...aksam'a kadar:)

bu fragman'i izleyen arkadas acaba baska yerde fragman'i gormus olabilirmi??? Ztar vermiyor ya....:img-help:

ayşenurr
19-03-07, 16:44
programı izledim.çok güzel ve neşeli program oldu.Barış yaz demedim şarkısıyla programa başladı.daha sonra Merve ve Ayşe Kökçü programa katıldı.birde burçlarla ilgilenen bayan vardı.astrolog , akademi zamanında yarışmacılarla ilgili yorum yaptığını.Barış'a dört yıldız verdiğini,çok başarılı olacağını haber vermiş.
daha bu başarı ilk basamak , Barış ilerde çok başarılı olacak dedi.süpriz olarak arkadaşı Boğaç geldi.beraber amasra ile vazgeçme şarkısını söylediler.Merve
Sevi Barış'tan gözlerin şarkısını istedi.çok güzel söyledi.diziden görüntüler verildi,yaz demedim klibinide yayınladılar.Ayşe Kökçü ile Barış'ın dizi hakkındaki yorumları,dizilerinin haklarını savunmaları çok iyiydi.gün değişikliği ile ilgili konuşuldu.genel olarak güzel programdı.bu arada unuttum Barış ıslak ıslak şarkısınıda söyledi.:img-punk: :klme Barış her zamanki gibi süperdi.:good:

LARISSA
19-03-07, 17:03
arkadaşlar bu fox tv deki programı nasıl seyredebilirim?
bana yardımcı olabilirmisiniz? tşk ederim..:img-help: :img-help:

skyline_91
19-03-07, 17:10
artık bu reklam arasında da vermezlerse yazık yani...

ha bire candan öte yi veriolar yaaa...

ayşenurr
19-03-07, 17:11
Barış BAG'a selam söyledi .şuanda beni izliyorlar dedi.
BARIŞ'I ANLAYANLAR GRUBUDA SENİ ÇOK SEVİYOR.insanlığınla,doğallığınla
sesinle,duruşunla,müziğinle sen bizim gönlümüzde bir numarasın.:img-punk:

xeno
19-03-07, 17:32
Arkadaşlar Barış'ın resmi sitesinde şu an bu günkü fox tvdeki programın radyo yayını var ve şu an vazgeçmeyi söylüyor Barıış ....Acayip güzellll:)

elmali-turta
19-03-07, 17:42
Arkadaşlar Barış'ın resmi sitesinde şu an bu günkü fox tvdeki programın radyo yayını var ve şu an vazgeçmeyi söylüyor Barıış ....Acayip güzellll:)

evet Ayşen ablacım Sansal Abi'nin bize yaptığı bu iyiylik unutulmaz yani:)şuanda merve için gözlerini söylüoo:good:

garcia_22
19-03-07, 18:21
Slm arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir. Bugün dizi oyuncularımızın cıktıgı Fox TV deki programı kaçırdım acaba nereden izleyebilirim bi fikri olan warmı acaba

nilay87
19-03-07, 18:45
foxdaki programı izlemeyenler için http://yalanci-yarim.blog----.com a konulmuş:happy0064
Emeği geçene teşekkürler:happy0064

MoPete
19-03-07, 18:46
hala mı yok fragman?

pazartesi aksam oldu artık. dizi çarşamba.

star, üvey evlatı gectim artık sokakta mendil satan cocuk muamelesi yapıyor yalancı yarim'e.

yazık.
aniden günü değiştir...
ne tanıtım, ne fragman, ne gün değişikliğini haber ver.

ne haliniz varsa görün der gibi.

kozanak
19-03-07, 19:30
buuu saaaat oldu hala fragman yok öh beeee:) hani fragman elllerine ulaşmamış olsaaaa stara serzenişte bulunmucam amaaa bi arkdaş izlemiş fragmanı okudugum kadarıylaaa fragman elinde olmasına rağmen fragmanı nie yayınlamaz bi kanal şimdi gelde burda art niyet arama yahu:):) starmışşşşşşş pehhhhhh yerim ben böyle starııı:)

garcia_22
19-03-07, 19:36
Arkadaşlar blog spot a yeni videolar konmuş. Barış ın Merve ye söyledigi GÖZLERİN şarkısı da war kaçırmayın :D:D

jenn
buuu saaaat oldu hala fragman yok öh beeee:) hani fragman elllerine ulaşmamış olsaaaa stara serzenişte bulunmucam amaaa bi arkdaş izlemiş fragmanı okudugum kadarıylaaa fragman elinde olmasına rağmen fragmanı nie yayınlamaz bi kanal şimdi gelde burda art niyet arama yahu:):) starmışşşşşşş pehhhhhh yerim ben böyle starııı:)

valla gördüm diyen bi kişi.ne derece doğru söylemiş fragmanı görünce anlayacağız.euro star madem verdi.yada veriyor koskoca dört sitede başka hiç gören olmazmı?

uzayy
http://yalanci-yarim.blogspot.com/
burdan izleyın arkadaşlar

handeozbek
19-03-07, 19:37

Afiyet olsun:img-grin2 Şu fragmanı gören kişi ne şanslıymış yahu. Bizde kıyısından köşesinden görebilseydik. Ben iki aile verilirken yavru fragmanı bekliyorum:img-grin2 . Starın herkesin uyuduğundan emin olduktan sonra da gerçek fragmanı vericeğini düşünüyorum. E ne yapsın mazallah fragmanı izleriz tanıtım olur.:img-grin2

garcia_22
19-03-07, 19:50
Ya bence de bu fragmanı izleyen arkadaş galiba yanlış bi fragman izlemiş olabilir mi acaba, bu kadar zaman oldu hala ortaya cıkmadı yaa delircem bende..

Ya bu arada Fox ta ki prgramda Merve nin Barış tan Gözlerin şarkısını bi isteme şekli warki aman Allahım bir kez daha aşık oldum ben bu kıza çok tatlı beaea :D:D

tarik_naz
19-03-07, 19:56
arkadaşlar fox tv deki programı yavaş yavaş sentüp'e ekliyorum. saolsun jleede blog'a koyuyo. 2 parça daha eklenecek birazdan. görüntü kalitesi biraz iyi değil ama ne yapalım bu kadarına da şükretmek lazım.

iyi seyirler.

Silverart
19-03-07, 20:00
Arkadaşlar fragman çıkmadı daha telaş yok.:img-wink: Siz senaryolara devam edin. :img-yes: Kiss Ünal Silver

garcia_22
19-03-07, 20:03
İşte bu ya sevgili Ünal Silver hocam biz de arkadaşların gazına geldik walla ortalık karıştı Star a tepki yagıyodu ya çok teşekkürler ortamı rahatlattıgınız için :):)

denısse
19-03-07, 20:13
[QUOTE=tarik_naz;2703050]arkadaşlar fox tv deki programı yavaş yavaş sentüp'e ekliyorum. saolsun jleede blog'a koyuyo. 2 parça daha eklenecek birazdan. görüntü kalitesi biraz iyi değil ama ne yapalım bu kadarına da şükretmek lazım.

iyi seyirler.[/QUO

senın koydugun bı kac goruntuyu ızledım sanırım devamı gelıyor,heyacanla beklıyorum:happy0064

n3ronx
19-03-07, 20:17
evet bekliyoruz diğer görüntüleri de Fox tan alınan.
Ünal hocam da eşlik ediyo bize ne güzeeel :)
Hiç en ufak beklentim yokken bekliyordum 36. bölümü ama Uğurkedi nin yazdıklarından sonra merakla ve heyecanla bekliyorum ;)
Coşkuyu verdi verdi herkesi heyecanlandırdı sonra kayboldu ortalıktan ahh uğurkedi ahhh :D

pas.si.on79
19-03-07, 20:17
Arkadaşlar fragman çıkmadı daha telaş yok.:img-wink: Siz senaryolara devam edin. :img-yes: Kiss Ünal Silver

hoşgeldiniz....
dört gözle bekleyince...Dünden belli tüm arkadaşlar aklınıza gelen her prg reklamı seyrettik..Hiç seyremedikleri prg katlandık...
Gerek euro star gerek bizim ztar:img-hyste
Hepsi sizin için...

Bu arada sizin şu meşhur sözünüz (Sevgililer Günün ile ilgili olan)hiç kulaklarımızdan gitmedi...:img-in_lo :img-in_lo

denısse
19-03-07, 20:19
Inanamiyorum Isten Yeni Geldim Artik Kesin Donuyordur Diye Dusunuyordum Fragmani..arkadaslar Cidden Bu Starin Yapmak Istedigi Tek Sey Sanirim Bu Diziyi Bi Tir Mekk !!!!

n3ronx
19-03-07, 20:22
Inanamiyorum Isten Yeni Geldim Artik Kesin Donuyordur Diye Dusunuyordum Fragmani..arkadaslar Cidden Bu Starin Yapmak Istedigi Tek Sey Sanirim Bu Diziyi Bi Tir Mekk !!!!

Haklısın ben de evden yemekten geldim bi heyecanla hemen bakayım fragmana diye... Uğurkedi nin söylediği gibi Star fazla güveniyor YY ye sanırım, baksana 2 gün sonra dizinin yeni bölümü war ve ortalıkta fragmanın F si yok!!
Heralde fragmana bundan sonra gerek bile duymuyorlar! O derece güveniyolar yani YY ye!

n3ronx
19-03-07, 20:28
Haydaa arkadaşlar herkes forumda ama hiiç yazan yok heey burda mısınız??

unseen
19-03-07, 20:28
Arkadaşlar ztar dizinin gününü değiştirmesin yine..yaparmı yapar valla!...
anlamadım ben bu işi ya...fragman ellerindeyse niye hala göstermediler:icon_whis

havinnnn
19-03-07, 20:37
arkadaslar benm aklıma sole bsı geldi.. carsamba gunu candn otenin son bolumu var.. belki star yy le onun yerini degıstırebılır.. nasıl olsa son bolumu ızleyenler onu ızler dıe reytgn durumu yani?? ondan fragmanı vermedıler gıbıme geldi saatte degısıklıgı dusunuor olabılırler

ayşenurr
19-03-07, 20:42
arkadaslar benm aklıma sole bsı geldi.. carsamba gunu candn otenin son bolumu var.. belki star yy le onun yerini degıstırebılır.. nasıl olsa son bolumu ızleyenler onu ızler dıe reytgn durumu yani?? ondan fragmanı vermedıler gıbıme geldi saatte degısıklıgı dusunuor olabılırler

candan ötenin son bölümümü var?star tv yöneticisi candan öteden çok memnun olduklarını,öbür senede devam edeceğini söylemişti.şimdi star tv ye
hiç güvenim kalmadı.:icon_whis

n3ronx
19-03-07, 20:47
Bak işte benm de aklıma karakedi soktunuz şimdi cidden ondan yayınlamamış olmasın bu star tv fragmanı?

havinnnn
19-03-07, 20:50
candan ötenin son bölümümü var?star tv yöneticisi candan öteden çok memnun olduklarını,öbür senede devam edeceğini söylemişti.şimdi star tv ye
hiç güvenim kalmadı.:icon_whis

valla ben de anlamadm sok oldum final yazıor yanında ozetin... 24 bolumde bıtırdıler ıste cok cabuk hem de ozeti okusan herseyı tek bolumde sonlandırıorlar ılgnc valla bravo star

havinnnn
19-03-07, 20:52
Bak işte benm de aklıma karakedi soktunuz şimdi cidden ondan yayınlamamış olmasın bu star tv fragmanı?

sadece bı tahmin ama bellı olmaz bu starn durmu... herseyı beklerim ondan

azizoz
19-03-07, 20:59
haftaya saat 22.00 de olursa ki büyük ihtimal olacak müthiş olur. y.d. ve a.y. dan sonra hem dizimizi sevipte o iki dizi nedeniyle izleyemeyenler izleyecek hem de reytinglerimiz coşacak.star tv böyle birşey yaparsa ilk defa doğru bir karar vermiş olacak.inşallah

eroglu_forever
19-03-07, 21:00
Ya Arkadaşlar Nedir Bu Stardan Çektiğimiz...Yetti Artık...

Candan Öteye Yapılanlar Bizim Başımıza Da Gelirse??? Bu İhtimali Düşünmek Bile İstemiyorum...Aniden Final Bölümü Yayınlamaya Karar Weriyorlar...Nedir Bu İzleyiciye Yaptıkları Saygısızlık???

Edittt

Başkalarının Mutsuzluğundan Kendimize Teselli Çıkartalım Bari...

YY Çarşamba 22:00' a Alınırsa Daha Çok Şansımız Olur,

Hadi Hayırlısı...

n3ronx
19-03-07, 21:01
yazık oldu candan öte ye de güzel bir konu ve çok iyi oyunculara sahip bir diziydi. İlk 5-6 bölüm takip etmiş biri olarak üzüldüm cidden :(

jenn
19-03-07, 21:02

sevgili denisse sendeki bu panik atak durumu vahim boyutlara gelmeden sakinleşmeni tavsiye ederim..

arkadaşlar geçen haftada fragman bu gece bir kez verilmiş aslen salı günü dönmeye başlamıştı.yapımcımızlada görüştüm yarın döner dedi..olayı abartmayalım panikten vaz geçelim lütfen..:)

n3ronx
19-03-07, 21:04
sadece bı tahmin ama bellı olmaz bu starn durmu... herseyı beklerim ondan

Hayır Havin tahmininde ve gördüklerinde yanılmamışsın, şimdi Starın web sitesine girdim ve çarş günkü Candan Öte nin yanında FİNAL yazıyor!
Yani cidden Candan Öte bu çarşamba son kez yayınlanacak...

qsawe
19-03-07, 21:06
RELAX RELAX RELAX

Daha fragman günlerine alışılmadı arkadaşlar. Ünal bey gelmiş ve açıklamada bulunmuş. Hazırlanmasında aksilikler olmuş olabilir. Bu kadar panik olup felaket tellallığı yapmayalım... Biz dizimize güveniyoruz... bitmesini istemediğimizi 10-12 gündür FM yapıma ve stara iletiyoruz. <bu iş bir kanalda devam etmezse başka kanalda eder. Bugün oyuncularımız FOX Tv de gayet güzel açıklamalar yaptılar. Bu açıklamalar dizinin devam edeceğinin göstergesi.

Bitimi ile kıyas yaptığınız diziyi izleyenlerdendim. Konu bütünlüğü bozuldu ve hızlı harcadılar diziyi. Bazen çok yüksek seviyelerden başlamak, ya da kısa sürede tüm olayları harcamak ne yazık ki böyle olumsuzluklar yaratıyor. Hani kızıyoruz ya herşey yavaş ilerliyor diye.... demekki tadındaymış... bakın nasıl pozitifim yine... Allahım Bu pozitifliğime birşey olacak diye aklım çıkıyor.:img-hyste

Bizler p. tesi geceleri fragman beklemiyormuyuz... şimdi fragman nöbetimiz doğal seyrinde olsun....

Sevgilerimle

ANIL_
19-03-07, 21:08
Çarşamba 22 leri sanırım şampiyonlar ligi maçları oluyor. O yüzden pek mantıklı değil 22 ye almak

denısse
19-03-07, 21:09
Iste Arkadaslar Tepkimizi Koymamiz Icin Bir Neden !!! Onlar Icin Bu Kadar Ama Bu Kadar Basit !!! Carcabuk ,sacma Bir Finalle Bitirmek !!!

jenn
19-03-07, 21:10
arkadaşlar ayrıca kusura bakmayın ama dizimizi bu şekilde panik modda yazılarla aslında aciz duruma getiriyorsunuz..lütfen güveninizi kaybetmeyin oluşmamış durumları hemen olacak gibi korku ve endişe ile lanse etmek dizimize zarar verir.birazda bu bakış açısıyla düşünüp yazalım..

elmali-turta
19-03-07, 21:11
tepki falan koyamnıza gerek yok:) fragman verildi bilee çok güzel bi bölüm bizleri bekliorz arkadaşlarrr:img-wink:

jenn
19-03-07, 21:12
alın işte buyrun fragman verildiiiirahatlayın,,

nilay87
19-03-07, 21:14
Fragmanı gördüm:happy0064 :happy0064
ilk sahnede Tarık arabanın anahtarını Naz'a uzatıyor. Sonra Hatice neticenin sahneleri var belgin le hulusi var. Sonra Tarık ve Filiz bir yerde otururlarken Sofia geliyor. Filiz şaşırıyor. Sonra stüdyo var Naz Tarık'ın sesini kulaklıktan dinliyor. Son sahnede müştemilata Sofia geliyor. Tarık üstünü çıakrmış o sırada Naz odasında bişey düşünüyor. Sonra Tarık Sofia 'ya sarılıyor o sırada Naz geliyor. Çok heycanlı bir fragman olmuş:happy0064 :happy0064
merakla bekliyorum yeni bölümü

sude9
Elmali-turta şu fragmandan biraz bahsedermisin?

Bir aralar dizinin 52 bölüm olacağı ve tatile girileceği yazılıyordu,fox da izledik tatil yok,diziye tam gaz devam

qsawe
Buraya yazarken fragmanı kaçırmış olabilir misiniz?

Güzel bir fragman verildi. Ortalık toz duman.

Demek ki neymiş.... Pazartesi akşamları fragman beklenecekmiş... nasıl beklenecekmiş.... panik olmadan beklenecekmiş.... sonra keyifle o neydi bu niyeydi o başımıydı bu sonumuydu muhabbeti yapılacakmış.:img-hyste :img-hyste :img-hyste

ayşenurr
fragman verildi.çok güzel bölüm bizi bekliyor.Sofia Tarıkla sarıldığında Naz
görüyor.iyi oldu Naz'a, son bölümlerde sinir oldum kendisine.:icon_whis

ANIL_
19-03-07, 21:15
Sonu pek hoş değildi ya fragmanın. Acaba Tarık hangi maksatla sarılıyordu kıza :img-hyste

Ya ikilimiz arasıdna gerilim oluşucak yine

sude9
19-03-07, 21:16
Fragmanı gördüm:happy0064 :happy0064
ilk sahnede Tarık arabanın anahtarını Naz'a uzatıyor. Sonra Hatice neticenin sahneleri var belgin le hulusi var. Sonra Tarık ve Filiz bir yerde otururlarken Sofia geliyor. Filiz şaşırıyor. Sonra stüdyo var Naz Tarık'ın sesini kulaklıktan dinliyor. Son sahnede müştemilata Sofia geliyor. Tarık üstünü çıakrmış o sırada Naz odasında bişey düşünüyor. Sonra Tarık Sofia 'ya sarılıyor o sırada Naz geliyor. Çok heycanlı bir fragman olmuş:happy0064 :happy0064
merakla bekliyorum yeni bölümü

Teşekkürler
Bu sarılma olayının ardından fırtına kopacak bence.Tarık'ın eski sevgilisi Franceska idi öyle ise Sofia neci oluyor:img-help:

unseen
19-03-07, 21:16
Aman aman biz felaket senaryoları yazarken fragman verildi..müthiş görüntüler var..baya karışacak ortalık..bu sofia fettan mı fettan çıkacak :img-grin2

ceza_cansu
19-03-07, 21:20
Ya fragman cidden feciydi.Özellikle son sahnesi.Naz Tarık ve Sofia'yı o şekilde gördüğü an kaldı resmen.Acaba sonra ne yapar???

n3ronx
19-03-07, 21:21
birazdan gelio fragman bekleyin izleyemeyen warsa..

nilay87
19-03-07, 21:22
Sonu pek hoş değildi ya fragmanın. Acaba Tarık hangi maksatla sarılıyordu kıza :img-hyste

Ya ikilimiz arasıdna gerilim oluşucak yine

Bir de ben mi yanlış hatırlıyorum sanki sarılırken gülümsüyordu,mutluydu baya Tarık. Bu arada müştemilata ilk geldiğinde Tarık git burdan der gibisinden işaretler yaptı Sofia'ya.

skyline_91
19-03-07, 21:22
fragman müthişti...özellikle son sahne

anlamadığım bişi var ama sofia nasıl buluyo tarığı birdenbire:img-help:

ayrıca fragmanın son sahnesi bölümün sonsahnesi sanırım...

kalemera
19-03-07, 21:24
arkadaşlar fragmanı seyredemedim kaçırdım ne zamn internete koyulur linki, bilen var mı?:img-help:

n3ronx
19-03-07, 21:28
arkadaşlar fragmanı seyredemedim kaçırdım ne zamn internete koyulur linki, bilen var mı?:img-help:

biraz bekle ark ım upload ta şuan ;)

garcia_22
19-03-07, 21:31

ben dahil onlarca kişi senin indirecegin fragmanı izlemek için can atmaktayız Türkiye seninle gurur duyuor n3ronx arkadaşım bir an önce atarsın linki öldük öldük :D

kalemera
19-03-07, 21:37
saol arkadaşım linki dört gözle bekliyorum:img-yes:

elmali-turta
19-03-07, 21:37
sude anlat demişsin ama valla aklımda pek bi sahne kalmadı ztn çoğu kişi bnde aynılarını söylicektim :Dbiriside çekmiş heralde eklerlerse izlersin:img-wink:

n3ronx
19-03-07, 21:41
upload bitti de bekletiyo hala youtube... :S

n3ronx
19-03-07, 21:42
starda şuan yine war fragman...

maja
19-03-07, 21:44
iyi akşamlar fragman fotolarını foto bölümüne koydum sofia yı ben beğenmedim .. :img-polic

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10187&page=58

n3ronx
19-03-07, 21:45
buyrun size fragmaan anti_k ya teşekkürler ....

n3ronx
19-03-07, 21:46
pardon ya linki unutmuşum heyecandan :D

http://www.youtube.com/watch?v=9uUu5llHEAY

editt
görüntü ii değil ama idare edin artık arkadaşlar..

BaLıKK
19-03-07, 21:53
sonunda izledim fragmanı çok sağolun çok makbule geçti..
anladığım kadarıyla son sahne bölümünde son sahnesii.naz yaptığı birşeyden dolayı pişman ve düşünüp tarıktan özür dilemeye geliyor tabi manzara ortada..
bence o manzarada masumane...tarık sophia yı alfonso kimliğini açıklamaması için ikna ediyor sophiada kabul edince tarık o can havliyle sarılıyor..diyorum ben..:)

skyline_91
19-03-07, 21:55
sonunda izledim fragmanı çok sağolun çok makbule geçti..
anladığım kadarıyla son sahne bölümünde son sahnesii.naz yaptığı birşeyden dolayı pişman ve düşünüp tarıktan özür dilemeye geliyor tabi manzara ortada..
bence o manzarada masumane...tarık sophia yı alfonso kimliğini açıklamaması için ikna ediyor sophiada kabul edince tarık o can havliyle sarılıyor..diyorum ben..:)

evet arkadaşım sana katılıyorum bence de orası son sahne olmalı..:good:

garcia_22
19-03-07, 21:56
Çok teşekkürler sevgili n3ronx eline saglık kardeşim

n3ronx
19-03-07, 21:58
Çok teşekkürler sevgili n3ronx eline saglık kardeşim

rica ederim..kendi tv kartımı Vista tanımadığından ben yapamadım, sağolsun anti_k arkadaşım çekip upload ı yaptı...

garcia_22
19-03-07, 21:59
Ama hatırlarsanız arkadaşlar geçen fragman da Naz ile Burak el ele tutuşmuşken bu ikisini gören Tarık' ın elinden süt şişesini düşürmesi ile bitiyordu hatırlatırım :):D tabi hepsi olabilir herşey olabilir

qsawe
19-03-07, 22:00
n3ronx eline sağlık. tekrar izledik sayende ama link yasağımız var. bi zahmet malum site de biz anlarız.:img-wink:

www.malum site.khgkdhgkjdfhjkhgkj

veya

www.sentüp.djhfashkjdshkjadsfh

gibi :img-wink:

n3ronx
19-03-07, 22:03
n3ronx eline sağlık. tekrar izledik sayende ama link yasağımız var. bi zahmet malum site de biz anlarız.:img-wink:

www.malum site.khgkdhgkjdfhjkhgkj

veya

www.sentüp.djhfashkjdshkjadsfh

gibi :img-wink:

ok ;) senn yazını görünce heralde link silindi dedim ama sonradan farkedilince silino heralde..walla kusura bakma eylülde üye oldum ama uzun zamandır girmiyorum buraya ondan bilmiyorum..bidahakine öyle yaparıs artık :D

skyline_91
19-03-07, 22:07
eeeeeeeee hadi arkadaşlar

fragman üzerinde yorum yapmıo musnuz
sizleri bekliom hadi...:happy0064 :happy0064

n3ronx
19-03-07, 22:09
eeeeeeeee hadi arkadaşlar

fragman üzerinde yorum yapmıo musnuz
sizleri bekliom hadi...:happy0064 :happy0064

yok arkadaşım herkes izleyinceye kadar yapacağını yaptı soora herkes köşesine çekildi :D
son 3 bölümdür ne çok umut veren fragman halbuki...

ebru.karaca
19-03-07, 22:10
sevim abla sözleri değiştiririz biz de, dert ettiğin şeye bak :)

isterdim yanında olmak
isterdim gözlerine bakmak
kucak açıp seni sarmak
ama önce izin vermelisin
kaderim bu izne tabi

Tabi bu şarkının üzerine Naz'dan güzel bir cevap gelir...Tabii şarkı olarak değil sözlü olarak...:img-grin2

Ben de isterdim yanında olmak:love05:
İstemezmiyim hiç gözlerine bakmak:img-blush
Kucak açıp sarmak ha hislerimi okudun:love01:
İzin verdim gitti :img-yes:demeyi çok isterdim ama :icon_sorr
Senin kaderin bu izne benim ki ise Belgin Hanım'a tabi...:img-cray: :img-grin2

Harikasınız arkadaşlar..
Bayıldım bunlara.. :)

ebru.karaca
19-03-07, 22:13
En son ve en güncel grup da bu olsun bari;

HGGGGKKGTOODAHİKDEDGYÇVBTKKGODSAİHOBBŞİDGKŞŞKÖGKBG KDGGEUİGKAKGDÜOSBGKZFG

Hiçbir Gruba Girmeyen Girdigi Grupta Kalamayan Kalabildigi Grupta Tatmin Olamayan Olmasa Da Arkadaşlarının Hatırı İçin Kalmaya Devam Eden Diger Grupların Yoldan Çıkaran Ve Başdonduren Teklıflerine Kanmayan Kanacak Gibi Olsa Dahi Son Anda İradesine Hakim Olmayı Başaran Bir Şarkı İçin Dahi Grup Kurulmasına Şaşıran Şaşırmakla Kalmayıp Öyle Grup Kurulmaz Böyle Grup Kurulur Dercesine Gelmiş Geçmiş En Uzun İsimli Grubu Kuran Ama Kurdugu Gruba Kendisi Dahi Üye Olmayan Sabahın Beşinde Grup Kurmanın Zorluklarını Farkedenler Grubu:)

AİVH (Allah İyiliğini Versin Hasret!) :img-hyste
aaaa karar veremedim, ebru'nun imzası mı olsun bu mu?

Bu konuda bir kriter var mı , gerçi siz yazmışsınızdır da nerde bulurum şimdi onu :) ömür yetmez yazdıklarınızı okumak için :)

Bu arada bir edit de benden: Ebru' cuğum kesinlikle isterdim :)

Canımsın ;)

ebru.karaca
19-03-07, 22:18
vatan tv ekinde ünal silver'in çok güzel bir röportajı var, kopyalayamadım, Merve Sevi ve sevgili Barış'ımız için söylediği güzel cümleleri yazıyorum;

-Bir çok dizi yayından kalkarken 'YALANCI YARİM' dizisinin bu kadar tutulmasının nedeni eski Türk filmleri tadında olması olabilir mi?

_MERVE VE BARIŞ İKİ GÜL BENİM İÇİN

Bu dizideki herkes sokaktaki insanlar gibi, onun için halk, kendine benzetiyor karakterleri.Romeo ve Juliette her zaman geçerli,sempatik de oyuncular var,gencecik oyuncularımız,Merve ve Barış zaten iki tane gül benim için,etrafındaki çiçekler de biziz.Büyük bir çiçek bahçesi gibi.

sevgiler,

Teşekkürler Nimet. Ünal beye de çok teşekkürler.. Çok hoş şeyler yazmış. :)

Fikri evvel, muhteşem mizaclı :) SÜT kardeşim benim :) Demek ki bu grubun halihazırda tek üyesi benim. Hahaha.

ASİVŞ (2) Allah Senin de İyiliğini Versin Şahin :)
Sevgili NObetçi Forumcu arkadaşım Hasret

Kurmuş olduğun bu grubun tüzüğünde, grubun adını ezberlemek,bir seferde hiç bir yere bakmadan söyleyebilmek, imzaların üstüne noksansız yazabilmek gibi zorunlu şartlar yok ise üye olmayı düşünebilirim.

Fazla grup üyesi olmak göz çıkarmaz kardeşim.

BAG KAG ve İsterim gruplarından sonra, adını söylememin mümkün olamayacağı gruba da üye olurum. Seni mi kırıcam.

AHİHMVA (3) Allah Hem İyiliğini Hem Müstakını Versin Asu!

uzayy
19-03-07, 22:18
SARKILARIN DILIYLE NAZ-TARIK.......1

NAZ.kiskanirimseni ben kiskanirim sevginden.

TARIK.sevemem kimseyi ben seni sevdigim kadar.

NAZ.alistim sana birtanem.

TARIK.alismak sevmekten daha zor geliyor.

NAZ.seni beklerim öptügüm yerde.

TARIK.öpmek geldi içimden.

NAZ.gidecegin yere benide götür.

TARIK.istersen sev beni istersen kir beni

NAZ.kir gönlümün zincirlerini

TARIK.ben seni unutmak için sevmedim

NAZ.sevemedigim kara gözlüm.

TARIK.bulamazsin bulamazsin benim gibi seveni.

NAZ.bakarsan anlarsin gözlerinle sen

TARIK.seni seviyorum anlasana

NAZ.konusamiyorum konusamiyorum.

TARIK.konussana bir tanemneden böyle susuyorsun.

NAZ.sev beni sevildigim kadar

TARIK.gel sevecen dön sevecen sevmeyi senden ögrendim ben.

NAZ.ben imkansiz asklar için yaratilmisim.

TARIK.ah ne yapsam yapsam unuttabilsem.

NAZ.hani bir nisan yagmuru

TARIK.yag yagmur yag yagki günahlarim temizlensin cisi cisi yag

NAZ.benim bütün derdim sensin canim sevgilim

TARIK.bir kere sevdim diye bin pisman etme beni.

NAZ.bizimkisi bir ask hikayesi.

TARIK.sana yazdigim beni anlatanaskinla dolu osözleriiste bu bizim hikayemiz

iste bu NAZ la TARIK in HIKAYESI....

<SCRIPT type=text/java******> <SCRIPT $1" type=text/java******>
--------------------
NAZ:Simdi söyle gerçekten beni seviyormusun. TARIK:Seni öyle çok öyle çok seviyorumki inanki senden vazgeçmekk mümkün olmuyor.
SARKILARIN DILIYLE TARIK_NAZ.2

TARIK.BU KIZ BENI GÖRMELI BANA KAZAK ÖRMELI.

NAZ.Elimi sallasam ellisi

TARIK.Show yapma show

NAZ.Sen treni kaçirdin

TARIK.Yakalarsam öperim

NAZ.Sen yoluna ben yoluna

TARIK.Içimde bir his var dönmeyeceksin

NAZ.Beraber olamayiz sende biliyorsun

TARIK.Gitme sana muhtacim

NAZ.birak artik beni yanliz

TARIK.gidemezsin gidemezsin beni terk edemezsin

NAZ.artik sevmeyecem

TARIK.askim askim

NAZ.beni unut düsme sakin pesime

TARIK.elimde degil

NAZ.kismet degilmis mutluluk

TARIK.dönmelisin dönmelisin

NAZ.senin için harcanan zamana yazik

TARIK.gittinmi ben ölürüm güzelim

NAZ.istemem seni ne sevginine kendini

TARIK.neyleyim sen yoksan eyer

NAZ.agzinla kus tutsan umrumda degil

TARIK.bir sabah karsinda göreceksin

NAZ.git git

TARIK.yüreginde anilar canlanacak gidisim suskun olmustu ama dönüsüm muhtesem olacak.

NAZ.bir kere sevdim diye bin pisman etme beni...

arkadaslar burdada biraz kapistirdim onlari....

EVET ARKADAŞLAR FRAGMANLAR NERDEN İZLEYE BİLİRİZ

ebru.karaca
19-03-07, 22:23
Ebru;gruplara alışırsın dedin ama bak yenisi kurulmuş,hem de en alışılması zor olanından:img-swoon

:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Bu yeni kurulan grup beni tamamiyle aştı:icon_whis

Ah Sudeciğim, sorma..
Bu son grup beni de aştı :)
Şimdi iş yerinde olup da izleyemeyenler bu kayıt için sana minnettar olacaklar Serdar'cım:) Tabi izleyenlere de tekrar tekrar izleme imkanı olacak. Sağolasın varolasın.
Bu arada artık benim fragman, tanıtım, reklam konusunda ztaarrr dan hiç umudum kalmadı.:img-help:

Aynen ablacığım..
İlerleyen sayfalarda kayıt vardır umarım. Sentüp'de.. :)

denısse
19-03-07, 22:38
arkadaslar y y de bı kac bolum oynayan Melısa suan Beyaz gelıncıkte oynuyor...

ebru.karaca
19-03-07, 22:43
Handeciğim imzana bayıldım..
İmza sayımızda artış olmuş.. Herkese teşekkürler..

Şimdi İSTERDİM'i dinlemek kaldı.. :)

Arkadaşlar, bana müsade.
Sevgili Cemile'min güzel sitesinden Fox Tv'yi izlemem gerekiyor :)

Hepinizi öpüyorum.

NOTcuk: Aa! Oyuncu olmuşum :) :happy0064 :happy0064

jenn
19-03-07, 22:55
evet şansal ağbimiz fragmanı ekledi.ama demin verilen eksik fragmanı çekmiş.daha sonra tam olanıyla değiştirecek..

http://www.sansal.20m.com/index.htm

handeozbek
19-03-07, 23:31
Sonradan gelen yarım fragmanda ilk gelende olmayan bir sahne var. Bilmem dikkat ettiniz mi? Tarık Naza arabanın anahtarını veriyor. Naz ağladı ağlayacak. Yarım olan fragman şansal abinin sitesinde var ilk 3sn ye dikkat dananın kuyruğu orda kopuyor. Bu 2. gelen yarım fragman ilkinden daha iyi ya:img-grin2

Not:Sentüpte olan fragmanda da sadece 1. sn de o kısım var. Ama bişey anlaşılmıyor. Yine en iyisi yarım olan:img-hyste

Medea
19-03-07, 23:33
Arkadaşlar bir fragman yüzünden hele hele de bizim diziyle değil de başka diziyle ilgili bir haber yüzünden böyle sertleşmeyelim ben de jenn'e katılıyorum.Ayrıca şöyle düşünün dizinin gününün değişmesi çekimlerin de aksamasına neden olmuştur mutlaka bu fragmanı da etkiler.Zincirleme bir durum yani..böyle düşünün bence.

muratdemir
20-03-07, 00:09
Fragman'dan anlaşıldığı kadarıyla kıskandırma sahneleri karşılıklı devam edecek. Burak'ı ben hiç göremedim, bu bölüm itibariyle diziden çıkmış olabilir. Şimdi Sofia girdi belli ki diziye, sonra 3 bölüm Ahmet 5 bölüm Ayşe derken herhalde 52 bölümü tamamlarız :)

Dream3viL
20-03-07, 00:31
Var mı böyle bir mantık..?Eh pes yani Star TV..Çarşamba olan dizinin fragmanın 2 yada 3 kez verirsin..Perşembe günü olan dizilerinin fragmanını pazartesiden çıkarıp 6-7 kere verirsin..Bizim dizimiz perşembe günündeyken fragmanlar salı saat 8'den gelirdi..Eh insaf biraz..

tarik_naz
20-03-07, 01:25
yahu ne kadar karamsarsınız anlamıyorum. fragman sonuçta verildi yani. ve dikkat ettiyseniz prime time'ın en güzel saatlerinde verildi.

iki aile a-b de iyi reyting alan bir dizi (%20 share) ve reklamında fragman verildi.

köprü totalde iyi reyting alan dizi (%20 share), reklama girmeden fragman verildi.

yani diziden starı izleyen çoğu kişi haberdar olmuştur merak etmeyin. yarın ve çarşamba günü zaten fragmanı bolca verirler. ayrıca candan öte'nin de finaliymiş doğal olarak ona biraz daha ağırlık vereceklerdir.

ayrıca barış ne dedi bugün
" biz tırnaklarımızla kazıyarak bu zamana kadar geldik, ne reklam ne tanıtım"

fragman olmasa bile yalancı yarim izleyicisi dizisine sahip çıkar.

Medea
20-03-07, 03:44
Sana katılmamak mümkün mü Serdar ..haklısın:img-yes: Ayrıca bir önceki mesajımda da demiştim,Ayşe hanımın kazası ve ani gün değişikliği ekibin çekim programını mutalak bozmuştur bu da fragmanı etkiler.Böyle düşünün biraz da ne dersiniz?:img-wink: :img-yes:

Hirotaro
20-03-07, 04:24
Son zamanlarda çoğu dizinin gününde oynamalar gerçekleşti.Yalnız hangi mantıkla Yalancı Yarim'in günü değiştirildi,anlamak cidden zor,çok sert 2 diziye karşı koyulması bence yanlıştı.Star bence Kader'i çarşambaya çekmeli

tosinka
20-03-07, 09:27
Fragmanla ilgili yorumlarınızı göremiyorum. Dün siteden çıktığımdan bu yana tek bir mesaj bile yazılmamış. Oldukça ilginç bir durum bu .Fırtına öncesi sessizlik mi desem acaba. Şu an itibari ile tam fragmanı izledim ve son sahnesinde Nazın belediye ekiplerine Tarıka karşı taarruza geçerek yıkım kararını vereceğine düşündüm hemen. Tarıkın bu olaya açıklık getirmesi oldukça güç çünkü kendileri oldukça "cıbıl" bir durumda yakalanmışlar:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

qsawe
20-03-07, 10:20
Günaydın arkadaşlar.

Dün sanırım, fragmanın son sahnesi genelimizi dumur etmiş. Sesimiz soluğumuz kesilmiş. Bizlerin genelde yapmayacağı bir hareketi, Avrupalı bir bayan rahat rahat yapmış. Cıbıl bir adama sarılmış. Sonrası malum... en olmayacak anda gelen esas kız, esas oğlanı o anda diğer kızla sarmaş dolaş yakalamış.... eee ne olacak şimdi... hah zurnanın zırt dediği an .... ın ın ın ınnnnnn

Düzelir düzelir.... 2 kelam ile herşey düzelir.... biz ne yanlış anlamaları atlattık... bunuda atlatacağız, ama atlatamayacağımız bir konu varki bu senaristlerle, bu frgamanı hazırlayan kişilerin bizi dumur etmeleri. Yok kardeşim bünye kaldırmıyor artık. Ben işinde gücünde, aklı başında bir insandım. Bu hallere gelecek ne günah işledim. Yapmışım demek ki birşey... birilerinin tavuğuna kışt demişim ki cezalandırılıyorum. Her hafta başka bir özet ve fragman işkencesine maruz kalıyorum.

Bu arada lütfen nöbetçi forumcu arkadaşlarım... nöbet saatlerine riayet edelim... birbirinize haksızlık etmeyin...

saat 01.25 Tarık-Naz
saat 03.44 Medea
saat 04.24 Hirotaro

bu nasıl arkadaşlık, bu nasıl nöbet çizelgesi, bu sayfada askerliğinde nöbetçi çavuşluğu yapmış bir Allahın kulu yok mu?

Lütfen bu düzeni sağlayım bir daha olmasın...

Hasret nöbetten kaçmış galiba.... onun hakkında da rapor istiyorum.

qsawe
20-03-07, 10:35
Sayın Büyükbaba

Eli maşalılık öyle olmaz, böyle olur...

Netice hala gelmeden ben başladım burada askeri disipline....

Yandığınızın günüdür....

Not: şaka şaka

Not 2: Sondakika sen bunları okuma be arkadaşım.... mesajlardan sonra yarana tuz bastığımı farkettim... az kaldı dimi.... neyse döndüğünde biz hala burada olacağız nasılsa... bol bol nöbet anısı dinleriz senden.

Buyukbaba
20-03-07, 10:47
Sayın Büyükbaba

Eli maşalılık öyle olmaz, böyle olur...

Netice hala gelmeden ben başladım burada askeri disipline....

Yandığınızın günüdür....

Not: şaka şaka

Not 2: Sondakika sen bunları okuma be arkadaşım.... mesajlardan sonra yarana tuz bastığımı farkettim... az kaldı dimi.... neyse döndüğünde biz hala burada olacağız nasılsa... bol bol nöbet anısı dinleriz senden.

Sevgili qsawe (ne demekse) hanımcığım,

Seni birliğimdeki bir astsubaya benzetiyorum. :) O da senin gibi otoriterdi ama sevimli otoriterlerdendi. (Sen istediğin kadar sataş, ben mülayimim, 2 dvd nin hatırı var ne de olsa :))

Not'a cevap : Yapma ya, ay ciddi misin? (Naz)
Not 2 ye dolaylı cevap : Murat kardeşim. Kimsenin keyfini kaçırmasına izin verme. Paşa paşa git bir an önce gel. Göz açıp kapayana kadar geçiyor.

pas.si.on79
20-03-07, 10:50
merhabalar,,,,

asu valla söylediklerinin ben aynısıyım:img-hyste
Orda sadece Naz değil 70 milyon insan dumur oluyor.:img-hyste (70milyon hep öyle derler ya:img-hyste )

Bundan da fragmanla konuşamıyoruz yalnız özelden burçin hande ben bayağı dün gece kafa patlattık...
Hande çık aradan:img-hyste :img-hyste

Dediğin herşey bir kaleme bağlı..Neleri atlattık..bunu da atlatırız.:Şimdiden herkes hazırlı olsun..Yanlış anlama olacak...Dizimizi seyredelim...Diziyi zehir etmeyelim.BArış ın dünkü prg da da dediği dizi tırnaklarıyla biryerlere geldi...Uzatılması gerek ama heyecanlı olacak..böyle düşünüp.. dizimizin uzaması bizim isyan etmememize bağlı...

YAnlış anlamalar hep var..Dizide niye olmasın...

Dün gece biz düşündük düşündük çözüm bulamadık..Kim olsa neler yapar..
Ne olacak bu Nazın hali:img-help: :img-hyste :img-hyste

Seyredelim görelim.....

not1:Asu yazın güzel olmuş...
not2:Yarın dizi ve Ankaralılar için Barış konseri var...:happy0064

qsawe
20-03-07, 11:01
Sevgili qsawe (ne demekse) hanımcığım,

Seni birliğimdeki bir astsubaya benzetiyorum. :) O da senin gibi otoriterdi ama sevimli otoriterlerdendi. (Sen istediğin kadar sataş, ben mülayimim, 2 dvd nin hatırı var ne de olsa :))

Not'a cevap : Yapma ya, ay ciddi misin? (Naz)
Not 2 ye dolaylı cevap : Murat kardeşim. Kimsenin keyfini kaçırmasına izin verme. Paşa paşa git bir an önce gel. Göz açıp kapayana kadar geçiyor.

qsawe birşey demek değil... zaten sırf bu nedenle kullanıyorum... birşey diyorsunuzda ne oluyor... gencecik adamsın herkes seni 70 yaşında sanıyor...

Not: İyiki bu not uygulamasını başlattım.... olmasaymış ben lafımı nasıl bitirecek mişim.

Not 2 : keşke bayanlarıda askere alsalardı... benden iyi asker olurdu valla...

Not 3 : gamze hande burçin... yeter kafa yorduğunuz bırakın da sakin sakin izleyin şu diziyi...

tarik_naz
20-03-07, 11:07
Bu arada lütfen nöbetçi forumcu arkadaşlarım... nöbet saatlerine riayet edelim... birbirinize haksızlık etmeyin...

saat 01.25 Tarık-Naz
saat 03.44 Medea
saat 04.24 Hirotaro

bu nasıl arkadaşlık, bu nasıl nöbet çizelgesi, bu sayfada askerliğinde nöbetçi çavuşluğu yapmış bir Allahın kulu yok mu?

tarik_naz:00,00- 02,00 gece nöbetini vukuatsız almaya hazırım komutanım.
qsawe: sana 02,00-04,00 nöbetini yazacaktım asker.
tarik_naz: uyku sorunum var komutanım, 02,00 den sonra yatınca kendime gelemiyorum.
qsawe: o zaman sen bi revire görün asker. asker dediğin her zaman kendinde olur.
tarik_naz: emredersiniz komutanım :)

sevgili qsawe istersen ben nöbet saatime her zaman uyarım :) sonuçta burada yalancı yarim'in yılmaz bekçileriyiz.

fragmana gelince. bişey anlayan var mı önce onu sormak lazım. şahsen ben bişey anlamadım o yüzden de yorum yapamıyorum.:) özet=fragman farklı bişey yok.

belki fragmanın son sahnesindeki sarılma hayaldır ne dersiniz. tarığın hayali :)

tarık: şimdi naz gelse bizi böyle görse...

sude9
20-03-07, 11:07
Bence çok hoş bir fragman,bölümün daha hoş olması dileği ile
Netice Hala gelir gelmez işe koyulmuş.Vahi'nin hali neydi öyle.Özkul'ların ve Tarık'ın çekeceği var.Netice hala ile Hacer Anne'nin görüntüleri arka arkaya verilmiş ve bakışlarıda oldukça ilginç,acaba bu ikilinin arasında yaşanacak savaşı mı çağrıştırdılar:img-hyste Netice Hala-Hacer Anne savaşları part1 :img-hyste Sofia için Tarık'ın eski sevgilisi olduğunu düşünmüştüm ama fragmanı izleyince fikrim değişti,bence çok yakın arkadaşlar,sarılırken Tarık'ın yüzü gülüyordu.Naz bu görüntünün ardından odaya mı girer yoksa sabah bunun acısını Tarık'tan mı çıkarır karar veremedim,bu sahne bölümün son sahnesi olmaz umarım

thesunset
20-03-07, 11:30
Hepinize Gunaydin....
qsawe komutanim,inanin sabah erken kalktim..ama ancak simdi siteye girebildim:)

ben sadece yarim fragman'i sansal Bey'in sitesine izledim ve hicbir sey anlamadim:) sophia gelmis, hosgelmis ama sanirim fargman'in tamamina izlesem keske bu cumleyi soylemezdim,diyecem:)

Netice hala nasil bakiyor!!! bittim ben:img-hyste korkumdan guluyorum:)

qsawe
20-03-07, 11:35
tarik_naz:00,00- 02,00 gece nöbetini vukuatsız almaya hazırım komutanım.
qsawe: sana 02,00-04,00 nöbetini yazacaktım asker.
tarik_naz: uyku sorunum var komutanım, 02,00 den sonra yatınca kendime gelemiyorum.
qsawe: o zaman sen bi revire görün asker. asker dediğin her zaman kendinde olur.
tarik_naz: emredersiniz komutanım :)

sevgili qsawe istersen ben nöbet saatime her zaman uyarım :) sonuçta burada yalancı yarim'in yılmaz bekçileriyiz.

fragmana gelince. bişey anlayan var mı önce onu sormak lazım. şahsen ben bişey anlamadım o yüzden de yorum yapamıyorum.:) özet=fragman farklı bişey yok.

belki fragmanın son sahnesindeki sarılma hayaldır ne dersiniz. tarığın hayali :)

tarık: şimdi naz gelse bizi böyle görse...

BA BA BA BABAA
Komutana nöbet yazacaksın ha ...
bu da güzel... sende rapor ver bakalım soluğu YY yi izleyemeyeceğin DISCO da nasıl alıyorsun bir gör...

Bu cezanın hangi kısmı kötü olur Serdar. Disco kısmı mı? YY izleyemeyecek olmak mı?

Neyse tüm yaptıklarının senarist beyninin çok çalışmasına bağlıyor ve seni bu seferlik affediyorum.

Not: Ne de yumuşak kalpliyimmm... pes...

Not 2: Bir kez daha olursa 1. cezanıda ilave ederim. Ona göre

elmali-turta
20-03-07, 11:41
whiteangelim Sevim ablam fragmanın dış seslerini eklememişsin galiba ondan ben yazıyım dedim:)

Yalancı Yarim'de meydan savaşı:img-black
Naz kırbacı eline aldı :img-blush
Tarık'ı terbiye ediceğini sanıyor:img-pilot
Ama Tarık bu ne kırbacın sesi ne NAz'ın kaprisi söker ona:good:
Naz'ın butun kıskançlık damarları kabarıyor:img-clapp
Ama delikanlı Tarık yine bildiğini okuyor:img-ok:
Ekranların en romantik dizisi Yalancı Yarim kahkaha,duygu ve heyecan dolu yepyeni bölümüyle carşamba akşamı saat 20.00'da Star'da:img-yes:

not:başta bişey daha dio ama duyamadım orasını sanırsam carşamba gunu bişey izlemeyin sadece star izleyin gibi bişey :img-blush
not2:ama böyle olmaya da bilir:icon_whis
not3:Asu abla bu not işi cidden iyi oldu:img-yes:

whiteangel
20-03-07, 11:49
whiteangelim Sevim ablam fragmanın dış seslerini eklememişsin galiba ondan ben yazıyım dedim:)

Yalancı Yarim'de meydan savaşı:img-black
Naz kırbacı eline aldı :img-blush
Tarık'ı terbiye ediceğini sanıyor:img-pilot
Ama Tarık bu ne kırbacın sesi ne NAz'ın kaprisi söker ona:good:
Naz'ın butun kıskançlık damarları kabarıyor:img-clapp
Ama delikanlı Tarık yine bildiğini okuyor
Ekranların en romantik dizisi Yalancı Yarim kahkaha,duygu ve heyecan dolu yepyeni bölümüyle carşamba akşamı saat 20.00'da Star'da

not:başta bişey daha dio ama duyamadım orasını sanırsam carşamba gunu bişey izlemeyin sadece star izleyin gibi bişey :img-blush
not2:ama böyle olmaya da bilir:icon_whis
not3:Asu abla bu not işi cidden iyi oldu

Elmalı turtam üzümüm canım ciğerim:) Ben Barış'ın sitesindeki işlerimi bitirip henüz gelebildim. Dışsesi eklediğin için çok teşekkürler.
Başta kaçırdığın sözler şuydu:AŞKA AŞIKLARIN DİZİSİ YALANCI YARİMDE İŞLER YİNE KARIŞIYOR. ÇARŞAMBA AKŞAMI KUMANDALARI BIRAKIP STARA KİLİTLENECEKSİNİZ:
Yani biz bunu zaten hep yapıyoruz:) Ekrana kilitleniyoruz, soluksuz izliyoruz. NOT:1-Fragmanı bir kaç kez daha izlemeden yorum yapmayacağım.
NOT:2- ASU HANIMCIM çok Netice gördüm sizi:img-hyste (notun notu: Asu komutan disiplinden ödün vermeyin lütfen:) )

qsawe
20-03-07, 12:15
Hepinize Gunaydin....
qsawe komutanim,inanin sabah erken kalktim..ama ancak simdi siteye girebildim:)

ben sadece yarim fragman'i sansal Bey'in sitesine izledim ve hicbir sey anlamadim:) sophia gelmis, hosgelmis ama sanirim fargman'in tamamina izlesem keske bu cumleyi soylemezdim,diyecem:)

Netice hala nasil bakiyor!!! bittim ben:img-hyste korkumdan guluyorum:)

Kalk borusunu duyamayacak kadar ne uykusu bu böyle. Bundan sonra her sabah 5.30 da ... yok çok erken oldu... 6.30 da.... bu bana uyar ama bir çoğunuza yine erken... neyse ben saatı 9.00 yapayım... herkesi görevinin başında istiyorum.

Not: Genel Kurmay Başkanım (whiteangel) disiplini elden bırakırmıyım... daha Netice hala'ya rapor vereceğim

Not 2: Netice Hala'nın gerçek ünvanı Mareşal olmakta... saygıda kusur edilmesin lütfen

Buyukbaba
20-03-07, 12:21
BA BA BA BABAA
Komutana nöbet yazacaksın ha ...
bu da güzel... sende rapor ver bakalım soluğu YY yi izleyemeyeceğin DISCO da nasıl alıyorsun bir gör...

Bu cezanın hangi kısmı kötü olur Serdar. Disco kısmı mı? YY izleyemeyecek olmak mı?

Neyse tüm yaptıklarının senarist beyninin çok çalışmasına bağlıyor ve seni bu seferlik affediyorum.

Not: Ne de yumuşak kalpliyimmm... pes...

Not 2: Bir kez daha olursa 1. cezanıda ilave ederim. Ona göre

Aman da diskoyu da bilirmiş. Amma bilmişsin ha.
Ayrıca sana KONCA yı da öğreteyim. KONCA da disko nun denizci modelidir. Genel kültürün artsın :)

qsawe
20-03-07, 12:26
Bu arada ciddi bir mesaj da yazayım.

geçen hafta bir çok mesaj atmıştım Star Tv nin her iki adresinede. Biliyorsunuz, oradan çok standart bir yanıt gelir. Şikayetve talepleriniz ilgili birimlere iletilmiştir... gibi...

Bugün ilk kez, bir yetkiliden mesaj aldım. Bu da beni çok mutlu etti. Demek ki okunan mesajlarımızda var. Lütfen vazgeçmeyelim mesaj yağmuruna devam.

Not: kimse talep etmesin yetkilinin adı kesinlikle verilmeyecektir.
Not 2: not 1 ciddi bir nottur.

whiteangel
20-03-07, 12:36
Elmalı turtam üzümüm canım ciğerim:) Ben Barış'ın sitesindeki işlerimi bitirip henüz gelebildim. Dışsesi eklediğin için çok teşekkürler.
Başta kaçırdığın sözler şuydu:AŞKA AŞIKLARIN DİZİSİ YALANCI YARİMDE İŞLER YİNE KARIŞIYOR. ÇARŞAMBA AKŞAMI KUMANDALARI BIRAKIP STARA KİLİTLENECEKSİNİZ:
Yani biz bunu zaten hep yapıyoruz:) Ekrana kilitleniyoruz, soluksuz izliyoruz. NOT:1-Fragmanı bir kaç kez daha izlemeden yorum yapmayacağım.
NOT:2- ASU HANIMCIM çok Netice gördüm sizi:img-hyste (notun notu: Asu komutan disiplinden ödün vermeyin lütfen:) )

Kendi mesajımı kendim editliyeyim :img-wink:
Fragmanın ilk cümlesi: AŞKA AŞIKLAR ÇARŞAMBA AKŞAMI TÜM RANDEVULARINIZI İPTAL EDİN:good:

qsawe
20-03-07, 12:38
Aman da diskoyu da bilirmiş. Amma bilmişsin ha.
Ayrıca sana KONCA yı da öğreteyim. KONCA da disko nun denizci modelidir. Genel kültürün artsın :)

Teşekkür ederim. Yeni bir şey öğrendim. Neyse ben, karacı olduğum için şimdilik disco ile idare edelim.

Ama ileride aramıza katılacak denizci arkadaşlar olabilir ( başrol oyuncumuz sever denizi, yelkeni, balığı) bu bilgi o dönemde çok işime yarar.

Not: bir mesajımı da notsuz bitireyim dedim.... olmadı

elmali-turta
20-03-07, 12:52
Kendi mesajımı kendim editliyeyim :img-wink:
Fragmanın ilk cümlesi: AŞKA AŞIKLAR ÇARŞAMBA AKŞAMI TÜM RANDEVULARINIZI İPTAL EDİN:good:

ablacım bu star bizi daha tanımamış bizki dizinin olduğun eve gelen misafirleri eve almamışız bi randevuyumu iptal etmicezz aaa çok ayıppp:icon_whis :icon_whis

handeozbek
20-03-07, 13:41
Herkese iyi günler:img-grin2 Bakıyorum fragmanı kimse çözememiş. Gayet açık ve net fragman neresini çözemediniz desem de siz bana inanmayın:img-grin2 20 kere seyrettim sonuç hala aynı. Burçin, gamze ben o kadar kafa patlattık çözemedik düşünün artık.:img-grin2 Herkes son kısımda takılmış haklı olarak. Ama bende bir gariplik var galiba (ki bunun birçok kişi farkında:img-grin2) ilk kısma takıldım. Tarık Naza arabanın anahtarını veriyor. Bu sefer gidiyor galiba:img-grin2 Bu sahne nedense çok hoşuma gitti. Hele Nazın ağlamaklı yüz ifadesine bayıldım.:img-grin2 (Beni de kendine benzettin ya Burçin ben sana ne diyeyim:img-grin2 )
Not1:Asu abla hayırdır bu genç yaşta netice halaya özenmişsin:img-grin2
Not2:Bu halimiz fragmana takmamış halimiz. Taksaydık şuan burda değil ismi b ile başlayan bir hastanede olurduk (Anladınız siz onu:img-grin2)
Not3:Hakikaten not yazmak çok güzelmiş:img-grin2

qsawe
20-03-07, 14:14
Not1:Asu abla hayırdır bu genç yaşta netice halaya özenmişsin:img-grin2
Not2:Bu halimiz fragmana takmamış halimiz. Taksaydık şuan burda değil ismi b ile başlayan bir hastanede olurduk (Anladınız siz onu:img-grin2)
Not3:Hakikaten not yazmak çok güzelmiş:img-grin2

Hande'ciğim, ben Netice Hala'nın yanında (Mareşal'di unutmayalım), henüz karakol komutanı sayılırım.. onun yaşına ve rütbesine yetişene kadar daha çok fırın ekmek yememlazım... buralarda kendimi üst rütbeler için hazılıyorum.

pas.si.on79
20-03-07, 14:24
Handeciğim çözdük çözdükkk ya...:img-hyste Tabi %100 değil ...Bizim fragmanlarla o da imkansız...Zevki de burda zaten ... O kadar da olsun...:img-wink:
:img-yes:

Asu komutanım sen rütbeni yükseltirken Naz da Tarıkın şoförlük kariyerini yükseltebilir..Baktı elinden gidiyor...Baş şoför Tarık Cebeli....:img-hyste

RebeCa
20-03-07, 15:30
selam forumdaşlarım,
özet geldi,fragman verildi,burası sesız sedasız senaryo yazanda yok.Fragman ile ılgılı yorum yapmayacagım zira malujm yanlış anlaşılmalar var ama qsawe nın dedıgı gıbı bız nelerı atlatmadık bunuda atlatacagız.
Naz'ın tek sorunu bır türlü şoför tarıgı sevdıgını kabul etmemesı.tamam aşık gerçi bunu daha kendıne ıtıraf edemedı ama zaten ıtıraf edınce sorun ortadan kalkacak onu zorlayan sey tarıgın soför kımlıgı.bakalım neler olacak.
Fragmanın ılk sahnesınde tarık naza arabanın anahtarlarını verıyor tahmınımce bu sahne belkıde malum fragmanın son sahnesınden sonra olabılır naz tarıga baya bır çıkışır kalbını kırara sen ne yaptıgını zannediyorsun der ve tarık sonunda izah eder olayı fakat naz ınatçılıgından tavız vermez ve sonunda tarık anahtarları teslım eder patronuna.
37. bölümde ıse naz kendı kendını yer(malum aşıklar bereberken bırbırlerını ayrıyken kendıkendılerını yerler)
Naz aslında unlu rallıcı alfonsoyaaşıkoldugunu anlıyacak ve tum ıtalyanın aradıgı meshur alfonso onun söforu ve kendısne aşık ve kımlerı reddetı Naz'ı için.
fox takı prıgramı seyredemeıdm daha sonra yorumum yazarım.çıkıyorum selamlar.

sinemim_g
20-03-07, 16:02
selammm

fregmanı dün gece izledim ilkkk...halada izlemekteyimm:img-hyste
o fregman ne öyleee yaaaa bu bölüm ciddi meydan savaşııı:img-yes:
diyor ki star randevularınızı iptal edinn biz ogüne randevu veriyorumuyuzzz???:happy0064

son sahne canımı sıktııı o kız şimdi tam olarak nee??tarık şimdi ona ne diyee sarılıyorrrr...naz odaya gülerek gidiyor onları öyle görüncee yıkılıyooor kızzz yaaa o ifade neydii oo..bence o sahne son sahnelerden biri değil çünkü fregmanda hiç son sahneleri göstermiyor fark ettiysenizz

NOT: bulamadımmm yaaa sizin kadar olamıyorumm:img-hyste

pas.si.on79
20-03-07, 16:27
o sahnenin hayal olduğunu sanmıyorum;çünkü Tarık'ın hayali olsaydı Naz'ı dışarda göstermezlerdi.Acaba bizi yakalarsa diye düşünürse bastığını falan hayal eder diye düşünüyorum...

Sinemim_g bu arada ismin Sinem mi ? Bundan sonra Sinem desem sana sakıncası var mı?

Evet benim hatırladığım kadarıyla fragmandaki son sahneler başta olmuyor.Bilmiyorum yanlış da hatırlıyor olabilirim.Ama Naz'ın kıskançlık tavırları ve dış sesin ve özetin dediği gibi Tarık bunun farkında olacak...

Asu komutanım ben raporumu verdim.

Bu arada Asu Komutanım..... forumda bir boşluk görülmekte.Görevini yerine getirmeyenler mi var acaba??AYrıca kendinizde yoksunuz ....

cancan00619
20-03-07, 16:28
Ahahahahaha

Delikanlı Tarık bu söze bittim yaaa :img-hyste :img-hyste

Fragmandaki dışses yine güldürdün beni ama öyle de söylenir mi yaaa :img-hyste

Ay bende bi sorun var her şeye gülmeye başladım :img-hyste

qsawe
20-03-07, 16:48
selammm

fregmanı dün gece izledim ilkkk...halada izlemekteyimm:img-hyste
o fregman ne öyleee yaaaa bu bölüm ciddi meydan savaşııı:img-yes:
diyor ki star randevularınızı iptal edinn biz ogüne randevu veriyorumuyuzzz???:happy0064

son sahne canımı sıktııı o kız şimdi tam olarak nee??tarık şimdi ona ne diyee sarılıyorrrr...naz odaya gülerek gidiyor onları öyle görüncee yıkılıyooor kızzz yaaa o ifade neydii oo..bence o sahne son sahnelerden biri değil çünkü fregmanda hiç son sahneleri göstermiyor fark ettiysenizz

NOT: bulamadımmm yaaa sizin kadar olamıyorumm:img-hyste

Bak bulmuşsun.... oldun sen oldun...

Not : bir kaç fırın ekmek daha ye bak nasıl yetişiyorsun... az kalmış noksanın.

Not 2: Bu ne suskunluk arkadaşlar... pardon askerler.... çokmu ağır geldi sabah erken kalkıp iştimaya çıkmak... mıntıka temizliği yapmak... daha durun bunlar iyi günleriniz.

Not 3: sevdim ben bu asker muhabbetini... tevekkeli değil, max. 18 ay askerlik yapan erkeklerin bu muhabbeti 20 yıl bitmiyor... çevir çevir anlat..

tarik_naz
20-03-07, 16:55
fragman beğenilmediği zamanlarda böyle olurdu buralar. sessiz ve sakin. demek ki beğenilmemiş. beğenilmemesinin en büyük sebebi de kıskançlık oyuncularının fragman da gözükmesi. burak ve sofia. tıpkı cenk-melisa, bora-franceksa, mert-pınar gibi. şimdi de bu çiftlere burak-sofia eklendi.

umarız "bu son olur" diyemiyoruz. çünkü bu kelimeleri, mert ve pınar da tüketmiştik.

önceki kıskançlık oyuncuları genelde iki taraflıydı, birisi naz'a diğeri tarığa yönelikti. ama bu seferki tamamen farklı, ikisi de tarığa yönelik. burak, tarığı şarkıcı yapmaya, sofia da italya'ya götürmeye çalışıyo. bakalım neler olacak. tarık, şarkıcı olacak mı, italya'ya gidecek mi?

bu bölümde anlatılacak 3 farklı ve önemli konu var.
1- hatice hala; türk sinemasının sevimli yüzlerinden suna pekuysal dizimize katıldı, hoşgeldi. bizxe hoşgeldi ama vahi eve hoş mu geldi, nahoş mu geldi bilinmez. gelir gelmez iştimayı yaptırmış, qsawe misali :) hatice hala'nın katılmasıyla eminim kahkahalara boğulacaz.

2- tarık'a kaset teklifi; tarık ilk defa stüdyoya girecek. tabi bizim bildiğimiz ilk. daha önceden belki girmiştir. tarığın artık naz'a karşı olan inadına bi son vermesini bekliyorum. tamam inatçısın. en az naz kadar inatçısın. ama artık gör ki bu inat ikinize de zarar veriyo. bunu tarık görmezse kim görecek. kaset teklfini kabul etmek de ne demek. olacak iş değil yani. naz, seni kıskandırıyo ama sen de onu sinir etmek zorunda değilsin. stüdyo sahneleri, naz'ın mimikleri ve davranışları itibariyle komik ama bi o kadar da sinir olacak.

3- sofia; ne işin var türkiye'de. 30 milyon euro'nun kokusunu mu aldın yoksa, tarığı zor bi beladan haberdar etmek için mi buralara kadar geldin. eğer ilk seçenekse avucunu yalarsın, hulusi'den bi 30 milyon euro daha çıkmaz. ama ikinsi seçenekse yaptığın iyilik karşılıksız kalmaz. sanırım bölümde de karşılıksız kalmıyo ve tarık kıza sarılıyo. ama ne tesadüftür ki naz kızımız görüyo.

sen oğlanı sinir et, aynı zamanda 2-3 kere öpüş, kendine kabul etme,aynı zamanda başını her fırsatta tarığın omzuna koy. ondan sonra da başka kızla görünce dövün, üzül dur. "bana bunu nasıl yapar" diye haykır. yapar tabi. hem kabul etmiyosun, hem de elimde olsun diyosun. valla elin kızları cin gibi. gelir alıverirler elinden.

kısacası, komik-sinir ve heyecanlı bir bölüm bizleri bekliyo. beklenti yapmadan, "yine mi bu" demeden, zevkini çıkararak izlemeniz dileğiyle.

ceza_cansu
20-03-07, 17:09
Herkese selam arkadaşlar.Gerçektende bugün burası sessiz.Ne oldu bugün böyle?Neyse eminim akşama kadar bu sessizlik bozulur.E ne de olsa qsawe komutanımız görevde:):)

NOT:Emir ve görüşlerinize hazırız komutanım:)

NOT2:Hayırlı olsun bende not lara başladım:)

RebeCa
20-03-07, 17:20
Selam herkese,
yıne dayanamadım yazayım dedım serdar senın yorumunu okuyunca yazayım dedı hem kabul etmeyeceksın hemde yanımda olsun ısteyeceksın.Haklısın vallahı elın kızı cın gıbı gelır alır vallahı.
Ne demışler yemeyenın malını yerler.
ugur kedının tuyosundan sonra 37 bomba olacak bence bomba ıtıraflar ,gerçeği öğrenmeler hadı hayırlısı.
37 de burak 38 de d sofıa çıkar bakalım kım gırer.

qsawe
20-03-07, 17:21
Herkese selam arkadaşlar.Gerçektende bugün burası sessiz.Ne oldu bugün böyle?Neyse eminim akşama kadar bu sessizlik bozulur.E ne de olsa qsawe komutanımız görevde:):)

Ben komutan olmanın rahatlığı içinde, raporlarımı bekliyorum. Gördüğünüz gibi kımıldanmalar başladı. Akşam geç saatlere doğru tüm geri bildirimler tamamlanmış olur.

Not: Erken yatmayı unutmayın sabah erken kalkılacak.

sinemim_g
20-03-07, 17:23

evet bugün sessiz..dizimizin yeni bölümü yarın ama burası daha dolmamışş diğer bölüm yorumları 1000 geçmişkenn şuan çok düşüğüzz:sad53:

handeozbek
20-03-07, 17:29
evet bugün sessiz..dizimizin yeni bölümü yarın ama burası daha dolmamışş diğer bölüm yorumları 1000 geçmişkenn şuan çok düşüğüzz:sad53:

Sakin ol sinemim_g sen daha buraları tanıyamamışsın. Akşama bir Kag, Bag, Mag muhabbeti çıkar, Hulisicana paylaşılamaya çalışılır o zaman gör sen 1000 leri:img-grin2 Sessizlikte normal değil mi ama. Bir fragman gelmiş ki... Matematikçiler bilmem kaç yıldır çözülemeyen matematik sorusunu çözmüşler. Gelip bir de bizim fragmanı çözsünler bakalım:img-grin2

skyline_91
20-03-07, 17:30
arkadaşlar öncelikle fragmanla ilgili bişi sölimm..

bence fragmanın son sahnesi bölümün de son sahnesi çünkü tarık naza anahtarı veririken farklı bi yerdeydiler sanırım stüdyo:img-yes: ve de tarık şarkı sölerken kıyafeti de aynıydı....

bu arada arkadaşlar sanırım haftaya dizimizin yeni bölümünü izleyemicez :sad53: çünkü çarşamba saat 21:00 de milli maç var atv de

pas.si.on79
20-03-07, 17:30
arkadaşlar bana göre o sofia bakmayın Tarık çıplakken sarıldığına falan...

Ha tabi aralarında geçmişlerinde bir gönül macerası olmuş olabilir.Ama şimdi normal arkadaşı gibi..Belki de arkadaşının eşi ya da sevgilisi...Sonuçta Tarık orda da arkadaşlıkları olmuştur...İllaki duygusal anlamda olmayabilir..

Tarık sarılırken sanki eski bir arkadaşıymış iyi şeyler söylemiş gibi güldü..YOksa Franceskaya gibi ifadesi olurdu.O zaman bile o şekilde davranan Nazla aralarında geçenlerden sonra niye sarılırsın..

:img-hyste :img-hyste :img-hyste Arkadaşlar ben bugün güya foruma girmeyecektim.Çünkü işyerlerimi aksatıyorum...Yine bugün en çok girenlerdenim...

qsawe
20-03-07, 17:32
Sakin ol sinemim_g sen daha buraları tanıyamamışsın. Akşama bir Kag, Bag, Mag muhabbeti çıkar, Hulisicana paylaşılamaya çalışılır o zaman gör sen 1000 leri:img-grin2 Sessizlikte normal değil mi ama. Bir fragman gelmiş ki... Matematikçiler bilmem kaç yıldır çözülemeyen matematik sorusunu çözmüşler. Gelip bir de bizim fragmanı çözsünler bakalım:img-grin2

Matematikcilerinde bir sınırı var Hande, neden yapamayacakları şeyleri istiyorsun onlardan.Bu foruma bir giren pişman, birde girmeyen. Bırak insanlar ilerini yapsınlar akıllı uslu...:img-wink:

Buyukbaba
20-03-07, 17:33

bence fragmanın son sahnesi bölümün de son sahnesi çünkü tarık naza anahtarı veririken farklı bi yerdeydiler sanırım stüdyo:img-yes: ve de tarık şarkı sölerken kıyafeti de aynıydı....

bu arada arkadaşlar sanırım haftaya dizimizin yeni bölümünü izleyemicez :sad53: çünkü çarşamba saat 21:00 de milli maç var atv de

İyi de bizim dizimiz starda. Nasıl olacak o iş?
Sen merak etme kardeş, bu dizi aynı saatte avrupa kupası maçları varken yayınlandı, haftaya da yayınlanır.

tosinka
20-03-07, 17:36
Fragmanın parçalı olması biraz can sıkıcı. Ancak içerik ve hareket bakımdan daha önceki bölümlerin aksine adrenalinin yüksek bir bölüm olacağı hissi veriyor. Büyük bir ihtimalle ibre Hatice Halanın diziye en az 5 bölümlük bir ivme katacağı yönünde

elmali-turta
20-03-07, 17:36

skyline nerden biliyorsun bunu ayrıca maç atvydeyse neden bizim dizi yayınlanmasın bu haftaya kdr bir bölüm bile aksaklık olmamaışken bnce bu hafta böyle bişey olmazz:img-yes:

ayşenurr
20-03-07, 17:39
Selam herkese,
yıne dayanamadım yazayım dedım serdar senın yorumunu okuyunca yazayım dedı hem kabul etmeyeceksın hemde yanımda olsun ısteyeceksın.Haklısın vallahı elın kızı cın gıbı gelır alır vallahı.
Ne demışler yemeyenın malını yerler.
ugur kedının tuyosundan sonra 37 bomba olacak bence bomba ıtıraflar ,gerçeği öğrenmeler hadı hayırlısı.
37 de burak 38 de d sofıa çıkar bakalım kım gırer.
aynen katılıyorum düşüncelerine,yemeyenin malını yerler.Tarık daha ne yapsın
öptü bile.daha aşkını birbirlerine itiraf edemeden iki kere öpüştüler.bunlar ilişkilerinde tersten gidiyorlar. öncedende yazmıştım Tarık'a kız mı yok.daha
güzellerini bulur.para,şöhret,karizma her şey onda.şöförken burnundan getirecek şöhreti,parayı duyunca hemen kabul edecek.şuandaki Naz karakterini beğenmiyorum.:icon_evil :dito :hıh

skyline_91
20-03-07, 17:40
bende temin gördüm çarş. günü maç olduğunu

ama ne bilim işte milli maç yaa:icon_sorr
herkes onu izler mutlaka ben tabiki yalancı yarimi:img-yes:
o zaman avrupa yakası da yok haftaya çarş.

elmali-turta
20-03-07, 17:41

handecim hulusicanı paylaşmaya çalışırlar demişsin ama paylaşılcak bişey yok yani söyleki hulusican KAG'ındır KAG'ın kalacaktır ve BBC'liler bunu en kısa zamanda anlıycakalrdırrr:img-yes:

not:deminki msjda not yazmayı unutmuşum tuhh ya:):)

dizi kurdu
20-03-07, 17:46
fargmanı yeni izledim ve buraya gelip bi baktım yemeyenin malını yerler muhabbeti ben buna katılmıyorum tamam naz bazı şeyleri hakkediyo olabilir ama bunu asla en azından seviyo ve seven biri için bu çok ağır bişey sonuçta bir nevi aldatılmak bu ben burda tarığı suçlu buluyorum ne o her önüne gelene sarılmalar falan eğer birini seviyosan sadece odur başkası olmamalı ne o bir o olmadı öbürü yok ben eğer doğru gördüysem ve anladıysam bu acayip yanlış

pas.si.on79
20-03-07, 17:50
arkadaşlar haftayı boşverin...Biz günümüzü yaşayalım..Çünkü 1 hafta var onun endişesini taşırsak bugünümüzün tadına varamayız..

ayşenurr
20-03-07, 17:51
fargmanı yeni izledim ve buraya gelip bi baktım yemeyenin malını yerler muhabbeti ben buna katılmıyorum tamam naz bazı şeyleri hakkediyo olabilir ama bunu asla en azından seviyo ve seven biri için bu çok ağır bişey sonuçta bir nevi aldatılmak bu ben burda tarığı suçlu buluyorum ne o her önüne gelene sarılmalar falan eğer birini seviyosan sadece odur başkası olmamalı ne o bir o olmadı öbürü yok ben eğer doğru gördüysem ve anladıysam bu acayip yanlış

bende senin görüşüne katılmıyorum.Naz'ın yaptıkları unutuldu.Burak'ı gördü
kız kendinden geçti.devamlı Tarık'ı küçük düşürücü laflar etti.bir yere kadar
Tarık'ında gururu var.sevse bile.:icon_whis

elmali-turta
20-03-07, 17:52

arkadaşım ortada henüz bişey olup olmadığını bilmemiyoruz bölümü izlemeden böyle yorumlar yapmayalım bence sofia tarığın bir arkadaşıda olablr bir hayranıda yada değin gibi biride bilmioruz değilmi şuan :img-wink:

not:bu sefer not yazacak bişey bulamadım neyse artık buda böyle olsun :img-pilot

dizi kurdu
20-03-07, 17:54

sence seven biri böylemi yapar ? ben naz sütten çıkma ak kaşık demiyorum ama bunuda hak etmediğini söylüyorum doğru ama gidipte başbaşa olduklarında burağa sarılmadı onun niyeti sadece tarığı kıskandırmak

garcia_22
20-03-07, 17:56
Yani arkadaşlar bence de Tarık ın en ufak bir suçu olmadıgı zaten fragmandan bile belli görmüyormusunuz kız zorla gelmiş kapısından içeri girmeye bile çalışıyor ve giriyor.. Sanırım son sahnede de kız Tarık a duygulanacagı veya cok sevinecegi bir haber veriyor ve onun için sarılıyorlar yoksa Tarık gerçekten öyle birşey yapmaz, yapmayacaktır

ceza_cansu
20-03-07, 17:57
Arkadaşlar siz daha bölümü izlemeden sinir olmaya başladınız Naz'a.O zaman size tavsiyem bölümü elinizden geldiği kadar sakin izleyin.Çünkü Naz bu bölüm ve sonraki bölümler yapmadığını bırakmicak Tarık'a.

Naz Tarık'ı Sofia ile sarılmış bir şekilde bulunca kesin çok üzülücek ama bunu Tarık bilmicek.Naz eminim Tarık'a çok kötü davranıcak.Ona söylemediği söz kalmicak.Hatta Burak'ı kullanıp Tarık'ı daha çok kıskandırmayı bile deniyebilir.Çünkü Tarık'ı odasında yarı çıplak bir şekilde Sofia'ya sarılırken gördü.Melisa olayını hatırlayın.Ama orada Tarık'ın olanlardan haberi vardı ama bu sefer yok.Kendisini de savunamicak.

NOT:Arkadaşlar Naz bu onu anlamak cidden imkansız

NOT2:Miraycım asıl siz anlayacaksınız bunu birgün.Hulusican BBC nindir BBC nin kalıcak:img-yes: :)

Kara İnci
20-03-07, 17:58
fragman beğenilmediği zamanlarda böyle olurdu buralar. sessiz ve sakin. demek ki beğenilmemiş. beğenilmemesinin en büyük sebebi de kıskançlık oyuncularının fragman da gözükmesi. burak ve sofia. tıpkı cenk-melisa, bora-franceksa, mert-pınar gibi. şimdi de bu çiftlere burak-sofia eklendi.

umarız "bu son olur" diyemiyoruz. çünkü bu kelimeleri, mert ve pınar da tüketmiştik.

önceki kıskançlık oyuncuları genelde iki taraflıydı, birisi naz'a diğeri tarığa yönelikti. ama bu seferki tamamen farklı, ikisi de tarığa yönelik. burak, tarığı şarkıcı yapmaya, sofia da italya'ya götürmeye çalışıyo. bakalım neler olacak. tarık, şarkıcı olacak mı, italya'ya gidecek mi?

bu bölümde anlatılacak 3 farklı ve önemli konu var.
1- hatice hala; türk sinemasının sevimli yüzlerinden suna pekuysal dizimize katıldı, hoşgeldi. bizxe hoşgeldi ama vahi eve hoş mu geldi, nahoş mu geldi bilinmez. gelir gelmez iştimayı yaptırmış, qsawe misali :) hatice hala'nın katılmasıyla eminim kahkahalara boğulacaz.

2- tarık'a kaset teklifi; tarık ilk defa stüdyoya girecek. tabi bizim bildiğimiz ilk. daha önceden belki girmiştir. tarığın artık naz'a karşı olan inadına bi son vermesini bekliyorum. tamam inatçısın. en az naz kadar inatçısın. ama artık gör ki bu inat ikinize de zarar veriyo. bunu tarık görmezse kim görecek. kaset teklfini kabul etmek de ne demek. olacak iş değil yani. naz, seni kıskandırıyo ama sen de onu sinir etmek zorunda değilsin. stüdyo sahneleri, naz'ın mimikleri ve davranışları itibariyle komik ama bi o kadar da sinir olacak.

3- sofia; ne işin var türkiye'de. 30 milyon euro'nun kokusunu mu aldın yoksa, tarığı zor bi beladan haberdar etmek için mi buralara kadar geldin. eğer ilk seçenekse avucunu yalarsın, hulusi'den bi 30 milyon euro daha çıkmaz. ama ikinsi seçenekse yaptığın iyilik karşılıksız kalmaz. sanırım bölümde de karşılıksız kalmıyo ve tarık kıza sarılıyo. ama ne tesadüftür ki naz kızımız görüyo.

sen oğlanı sinir et, aynı zamanda 2-3 kere öpüş, kendine kabul etme,aynı zamanda başını her fırsatta tarığın omzuna koy. ondan sonra da başka kızla görünce dövün, üzül dur. "bana bunu nasıl yapar" diye haykır. yapar tabi. hem kabul etmiyosun, hem de elimde olsun diyosun. valla elin kızları cin gibi. gelir alıverirler elinden.

kısacası, komik-sinir ve heyecanlı bir bölüm bizleri bekliyo. beklenti yapmadan, "yine mi bu" demeden, zevkini çıkararak izlemeniz dileğiyle.

Er Kara İnci emir ve görüşlerinize hazırdır komutanım...(Komutanım benim şu rütbe işini biraz düşünseniz:icon_whis )

Asu komutanım bana kızmadan ve disco yolunu göstermeden önce ben de birşeyler yazsam iyi olacak...(Komutanım valla discoya gitmemek için değil yazmak istediğim için yazıyorum:icon_whis)

Sevgili Serdar senin üç başlıkta ele aldığın konuları ben de senin başlıklar üzerinden yorumlamak istiyorum...

1)Suna Pekuysal'ın gelişi eminim dizimize yeni bir heyecan getirecektir.Bize heyecan getirecek getirmesine ama Özkul evine sıkı bir disiplin getireceği de muhakkak.Ben Netice Hala'nın her ne kadar evin içinde kamp havası estireceksede aynı derecede sıcaklık getireceğini de düşünüyorum.Özellikle Naz ve Tarık ilişkisinin ilerlemesi açısından önemli bir rol oynayacağı kanaatindeyim...

2)Her iki tarafın inatlaşması konusun da sana katılıyorum.Sonuçta bu olayın bir sonuca varabilmesi için birinin artık bu gidişata dur demesi lazım.Dediğin gibi Tarık Naz'ı sinir etmek adına bu işe girişti ama bu durum stüdyolara kadar taşındığına göre raydan çıkmaya başladı...

3)Sofia konusuna gelince ben onun Tarık'a zarar vermek için geldiğini düşünmüyorum.En azından isteyerek yapmayacak.Ama farkında olmadan bazı olaylara sebep olacağı kesin.Müştemilatta ki sarılma sahnesinden de anlaşıldığı gibi Tarık büyük bir ihtimalle ona durumu açıklıyor ve Sofia nın anlayışına karşılık minnettarlık içeren bir şekilde ona sarılıyor.Ama bu durumu Naz ne kadar anlayış gösterir ya da bu görüntüleri hangi bayan anlayışla karşılar orası biraz meçhul...Tarık gerçekleri de açıklıyamıyacağına göre işi epey zor görünüyor...

ayşenurr
20-03-07, 18:01
sence seven biri böylemi yapar ? ben naz sütten çıkma ak kaşık demiyorum ama bunuda hak etmediğini söylüyorum doğru ama gidipte başbaşa olduklarında burağa sarılmadı onun niyeti sadece tarığı kıskandırmak

sen adamı öp,devamlı manalı laflar et daha sonra kıskandırmaya çalış.
çok tutarsız karakter.ben Naz Tarık ilişkisinden sıkıldım.biraz Naz'ın kendine gelmesi lazım.Nazı kendine ancak Tarık getirebilir.Tarık Naz'ı terketsin.acı çekmek nasıl oluyormuş görsün Naz hanım.

elmali-turta
20-03-07, 18:06
NOT2:Miraycım asıl siz anlayacaksınız bunu birgün.Hulusican BBC nindir BBC nin kalıcak:img-yes: :)

canımmm zaten en kısa zamanda anlarlar derken bile anlamanızı ve kabullenmenizi beklemiodum ama ne dersen de bu bebek KAG ın ve KAGın kalacakk:img-yes:

qsawe
20-03-07, 18:11
Arkadaşlar siz daha bölümü izlemeden sinir olmaya başladınız Naz'a.O zaman size tavsiyem bölümü elinizden geldiği kadar sakin izleyin.Çünkü Naz bu bölüm ve sonraki bölümler yapmadığını bırakmicak Tarık'a.

Naz Tarık'ı Sofia ile sarılmış bir şekilde bulunca kesin çok üzülücek ama bunu Tarık bilmicek.Naz eminim Tarık'a çok kötü davranıcak.Ona söylemediği söz kalmicak.Hatta Burak'ı kullanıp Tarık'ı daha çok kıskandırmayı bile deniyebilir.Çünkü Tarık'ı odasında yarı çıplak bir şekilde Sofia'ya sarılırken gördü.Melisa olayını hatırlayın.Ama orada Tarık'ın olanlardan haberi vardı ama bu sefer yok.Kendisini de savunamicak.

NOT:Arkadaşlar Naz bu onu anlamak cidden imkansız

Şimdi asker, bazı söylediklerine katılmakla birlikte bazılarına katılamayacağım.

Katıldıklarım,

Not 2'ye kadar olan tüm söylediklerin.

Katılmadıklarım.

Not 2

Bundanda çıkan sonuç, KAG tarafım ağır basıyor.

Not: Mesai bitti... BENİ RAHATTA DİNLE ASKER

Not 2: bende sivillerimi giydim artık rahatım.

elmali-turta
20-03-07, 18:34
oooo Fulya hanımımız gelmiş hoşgeldinizz umarım bişeyler yazarsınız :img-wink:

fsbinali
20-03-07, 20:55
sen adamı öp,devamlı manalı laflar et daha sonra kıskandırmaya çalış.
çok tutarsız karakter.ben Naz Tarık ilişkisinden sıkıldım.biraz Naz'ın kendine gelmesi lazım.Nazı kendine ancak Tarık getirebilir.Tarık Naz'ı terketsin.acı çekmek nasıl oluyormuş görsün Naz hanım.

dediklerine aynen katılıorum.bu naz tarıkın her yerde boynunu büktü,hep 2.sınıf bi insan muamelesi yaptı başkalarının yanında.artık buna i son demenin zamanı.i de kendisi üksün boynunu da akıllansın.tarık çok dayandı bu zamana kadar valla.sürüm sürüm sürünsün naz (galiba fazla ileri gittim,neyse...) :img-hyste

thesunset
20-03-07, 22:24
sanirim bu aksam herkes erken yatmayi karar verdi,malum qsawe komutanimiz saat 9:00 hepimize gorevimize basinda istiyor:)

son yorumlar sofia ve Tarik icin yapilmis...bence sofia'nin kotu niyeti yok Tarik'in son sahne de ki sarilisi mutlulugundan dir( sofia onun pesine birakiyor ) ama her zaman ki gibi Naz orda , yanliz birakmiyor ki ...:) bunu da atlatiriz ,zaten ugur kedi demisti: Alfonso kimligi Naz'a karsi yakayi ele veriyor, bide Italya yollari gozukuyor....

Not:Fulya Ceylan sanirim burayi sevdi:):img-yes:

qsawe
20-03-07, 22:29
sanirim bu aksam herkes erken yatmayi karar verdi,malum qsawe komutanimiz saat 9:00 hepimize is basinda istiyor:)

son yorumlar sofia ve Tarik icin yapilmis...bence sofia'nin kotu niyeti yok Tarik'in son sahne de ki sarilisi mutlulugundan dir( sofia onun pesine birakiyor ) ama her zaman ki gibi Naz orda , yanliz birakmiyor ki ...:) bunu da atlatiriz ,zaten ugur kedi demisti: Alfonso kimligi Naz'a karsi yakayi ele veriyor, bide Italya yollari gozukuyor....

Not:Fulya Ceylan sanirim burayi sevdi:):img-yes:

Bizde Fulya Ceylan'ın burayı sevmesini sevdik. Hepsini bekliyoruz buraya.

Ben denetimdeyim. Beni gören yazmıyor. Yarın ceza yememek için. Aslında yazmayanlarada ceza verebilirim.

hadi biraz hareket gelsin buraya....

Not: Serdar, eline sağlık ama devamınıda yaz lütfennnnn

beybolat
21-03-07, 00:28
Ben bu fragmanı sevdim...Özellikle Naz'ın üzüntülü hallerini:icon_twisKim ne derse desin Naz bu üzüntüyü hak etmişti...O romantik anlardan sonra Tarığa başkalarının yanında davranışları hiç hoş değildi.Mümkünse bol bol ağlasın, sızlasın:img-cool2Çok gaddar gördüm kendimi canım:icon_twis

EDİT:Fragmanda Suna Hanım'ın sahneleri de çok hoş gözüküyor,bakalım yarın görecez neticeyi:)
BİR SONRAKİ EDİT:Uğur kedi Sophia'dan dilber diye bahsedince Monica Belluci gibi biri canlanmıştı kafamda:)neyse netice de Naz'ı sinir edecek ya o bana yeter:img-cool2
Bİ DAHA EDİT:Hiç kızmayın Naz haketti:img-cool2
n-1'inci EDİT:Fragmanda Filiz çok tatlıydı o kafasındaki bere çok yakışmış:img-blushSophia'yı tanıdığını sanmıyorum.Sophianın hal ve tavırlarından benim anladığım Tarıkla sevgili gibi değil kanka gibi olduğu,ödül için geldiğini sanmıyorum...Fragmanın son sahnesi bölümün son sahnesi diye düşünüyorum:img-polic
n. EDİT:Fulya Hanım'ın forumumuzu sevmesine çok sevindim,darısı diğer oyuncuların başına:)Hepinize iyi gecelerbyeŞu edit işine de bi son vereyim bari yoksa bu editler böyle sonsuza kadar uzar gider...:img-hyste

Medea
21-03-07, 01:35

saat 01.25 Tarık-Naz
saat 03.44 Medea
saat 04.24 Hirotaro

Sadece hiiiiiiiiiiiiiii diyorum:img-yes: Yapma asumannnn..kalbimi kırdınnnnn :img-hyste :img-hyste

charlie
21-03-07, 02:02
Herkes uyumuş bakıyorum...Komutan korkusu ha? Nöbete beni yazmış komutanım ,işte burdayım... Artık fragmanla falan ilgilenmiyoruz ,dimi? Ben de, birçoğunuz gibi, fragmanın son sahnesinin,bölümün son sahnesi olduğunu düşündüğümden, diğer kısımlarla pek ilgilenmeyip,37.i bekliyorum... 35 haftadır , Barış için Naz karakterine katlanıyorum..bir hafta da geçer elbet...Asıl beklediğim , daha doğrusu görmeyi umduğum ,(Naz kahrımdan öldürmezse,görürüm belki) sürekli Tarık'ı hakir gören , herkesin yanında hakaret eden Naz'ın , Tarık'ın hem zengin,hem ünlü biri olduğunu öğrendiği andaki yüz ifadesi...Tabii kızdıktan sonra..Ayrıca Tarık'ın iki kimliğinin de, Naz'ın sevgisinden emin olmadan ,ortaya çıkmaması gerektiğini düşünüyorum...Önemli olan Naz'ın ,Tarık'ı şoför olduğu halde sevdiğini kabul etmesi ...sonra zengin ve ünlü olduğunu öğrenmesi...Tarık için (ve de bütün normal insanlar için) böylesi makbul ,dimi? Onun için,itirafı Naz yapmalı, Tarık değil..O zaten elinden geleni yaptı..Hepinize Naz'lı Tarık'lı ve bol gülücüklü rüyalar......

uzayy
21-03-07, 02:04
SAKIRLARIN DİLİYLE BABA_KIZ
VAHYİ... Kızım seni mert vereyimmi
NAZ... istemem babacıgım istemem
onun adı mert eder beni dert istemem babacıgım istemem....
VAHYİ...Kızım seni popcu burak vereyimmi..
NAZ...istemem babacıgım istemem
onun adı burak eder beni son durak istemem babacım istemem....
VAHYİ...Kızım seni tarık tekelioğluna vereyımmi...
NAZ...istemem babacıgım istemem onun adı
tarık tekelioglu eder beni terk istemem babacım istemem
VAHYİ...Kızım seni şöfür tarıka vereyimmi
NAZ...isterim babacıgım isterim
onun adı şöfür tarık şarkı soyler bana eder beni hoş isterim babacıgım isterim......:img-yes:

Hirotaro
21-03-07, 03:23
Vay be nöbetime neredeyse tam 1 saat kalmış :) bu arada Fulya Ceylan bir başlangıç olur umarım.zaten hepimiz onu çok seviyoruz.Tabii ben X2 olarak sayılmam lazım :) iki katı yanii.Merakla bekliyorum saat 20:00 yi

sinemim_g
21-03-07, 08:58
SAKIRLARIN DİLİYLE BABA_KIZ
VAHYİ... Kızım seni mert vereyimmi
NAZ... istemem babacıgım istemem
onun adı mert eder beni dert istemem babacıgım istemem....
VAHYİ...Kızım seni popcu burak vereyimmi..
NAZ...istemem babacıgım istemem
onun adı burak eder beni son durak istemem babacım istemem....
VAHYİ...Kızım seni tarık tekelioğluna vereyımmi...
NAZ...istemem babacıgım istemem onun adı
tarık tekelioglu eder beni terk istemem babacım istemem
VAHYİ...Kızım seni şöfür tarıka vereyimmi
NAZ...isterim babacıgım isterim
onun adı şöfür tarık şarkı soyler bana eder beni hoş isterim babacıgım isterim......:img-yes:

:img-hyste bunu biz ilkokulda oynardıkk:img-yes: naz hizaya gelmişş böyle olsun işte gerçekleri oda gördüde mert dert etmezz yaa hatta tarıkta bile daha uysal:img-yes: aama aşkta uysallık olmaz tarık gibi olcan sevdiğine yanaşan her yakışıklının yüzüne dirsekkkk:img-hyste

RebeCa
21-03-07, 09:54

dizikurdu sana katılmıyorum,ayşenur sana katılıyorum.
bırkere Tarık ısteyerek sarılmıyor bence ikincısıde Naz adama neler yapmadı adamın gıkı bıle çıkmadı hep alttan aldı hep ki bu Tarık için çok zor bırsey bugune kadar her ıstedıgı olmuş Italya da unlu bır rallıcı sonra gel kaprıslı şımarık bır kızın söforu ol.
Iyı bıle dayandı Tarık.Ne yalan söylıyeyım bır ıkı gun ayrı kalsın Naz tarık'tan bak nasıl anlıyor kıymetını çeksın bıraz acı.
sen hem tarıkla öpüş sonrada halasana senı sevıyorum demedı dıye yan çiz.daha ne yapsın o ıkı kelımeyı soylememesının nedenı maalesef senerıstelrın elınde.

kostebek
21-03-07, 10:21
Selam,

siteniz cok guzel..:happy0064 tebrikler

ben yurt disindan yaziyorum, ve gercek bir YY hayraniyim.Karakterlerin hepsi de cok seker.
Yorumda bulunayim istedim
Oncellikle anlamadigim, Tarik o simarik, sorumsuz genctten (dizinin basinda gosterilen) nasil birden bire boyle olgun, sabirli ve olgun (nazin kaprislerini hosgormek olgunluk gerektirdiginden)bir erkege donusuverdi.o biraz muamma.
Onun disinda baris muthis bir kazrizmatik insan, rolune cok yakismis.
Merve ise tam bir simarik, ve buyumeye calisan bir rolunu iyi veriyor.Sevdigine sadik biri ama kolay kolay sevmiyor ( kaybetmekten korktugundan).Sanirim tum bu kaprisleri de Tariga guvenmemesinden,bir keresinde hep aklimi karistiriyorsun demisti hatirlarsaniz,sarki soyluyorsun bana mi degil mi belli degil.
hatirladiniz degil mi?
Tarigin kizim seni seviyorum demesini bekliyor acik acik, tama tarik davranislariyla sevgisini belli ediyor ama kizimiz inatci illa emin olmak istiyor.
Bazi arkadaslar tariginda sucu var demisler, ben katiliyorum.8 ayda artik nazi tanimis olmasi lazimdi.Kiz kac defa ona bana soz oyunu oynama, acik ol dedi.Tariksa yine soz oyunu oynamakta diretiyor.
Mesela madem naz tariga golde baska evde baska davraniyor, tarik cok rahat bunu engelleyebilir,onu koseye sikistirabilir, kizin biraz sozle uzerine gitse yeter, naz sonuc itibariyle dizinin basindan beri en azindan durust davraniyor, gerektiginde acik acik soyluyor.
mesela tarik, madem senin gozunde bu kadar beceriksizim, neden benimle opustun diye direk sorabilir?
Senaristler eminim bu tur sorulari benden daha iyi bulabilirler.Ona benzer birsey yaptilar zaten, goldeki halimizden sonra nasil bu hale geldik inanamiyorum dedi. nazda onu baliga fazla yag surmeden evvel dusunecektin diye kacamak cevap verdi ya (cumleler buna benzerdi en azindan)
ama tarik o noktada kizin gitmesine izin verdi.Vermese ustune gitse naz acilirdi.O da belirsizlik olsun istemiyor kanimca.Birde biz tarigin zengin ve egitimli oldugunu biliyoruz, ama naz onu parasiz bir sofor zannediyor.Unutmayalim ki, burda sevgisini kabul ederek gercek fedakarlik yapacak olan kisi naz.Sevdigini kabul ederse, ona sadik kalacak.Sosyal sinif farki falan soz konusu.o yuzden nazin daha terreddutlu olmasi gayet normal tariga oranla.
Ama kacis yok tabi, eninde sonunda kabul edecek.O raddeye gelene kadar tarik cekecek tabi, naz sonucta buyumeye calisan bir kiz.ama yinede tarik onu kiskaninca mesela burak la iliskisini ona aciklamak icin saatlerce bekledi tarigi.Bu bir olgunluk belirtisi.
Ben senaristlerin nazin karakterini adim adim daha da olgunlastirdigini dusunuyorum.
Tabi tarigin sophie yaya sarilmasina cok kizdim, ama tiplere gore tarik zaten italyaya gidecek, bu iliskileri acisindan cok olumlu olacagina inaniyorum,yalniz tarigin yurt disina cikma yasagi vardi, neyse senaristler onun da bir ylunu bulurlar.
Bu aksami iple cekiyorum
gorusuruz

uzayy
21-03-07, 10:35
slm hoş geldin kostepek
sana iyi saatler dılerım bu sıtede inşallah kopmazsın iyi vakit gecirmeler arkadasım....

kostebek
21-03-07, 10:53
slm hoş geldin kostepek
sana iyi saatler dılerım bu sıtede inşallah kopmazsın iyi vakit gecirmeler arkadasım....

cok tessekkurler...:img-grin2

cok guzel bir site burasi..

artik burdayim

sude9
21-03-07, 11:03

Fırtına öncesi sessizlik :img-hyste Sofia ile beraber şiddetli bir kasırga Özkul malikanesine geliyor,ilk çarpacağıda Naz olacak:img-hyste

Bence Sofia Tarık'ın arkadaşı,aralarında Franceska benzeri bir ilişki yok,Tarık Sofia'ya sarılırken yüzündeki ifade eski bir arkadaşı görmenin mutluluğunu yaşıyor gibi

Not:Ters köşe ihtimali her zaman mevcuttur

Not2:Not yazma yalancı yarim forumunda bulaşıcı olmaya başladı:img-hyste

uzayy
21-03-07, 11:06
Fırtına öncesi sessizlik :img-hyste Sofia ile beraber şiddetli bir kasırga Özkul malikanesine geliyor,ilk çarpacağıda Naz olacak:img-hyste

Bence Sofia Tarık'ın arkadaşı,aralarında Franceska benzeri bir ilişki yok,Tarık Sofia'ya sarılırken yüzündeki ifade eski bir arkadaşı görmenin mutluluğunu yaşıyor gibi

Not:Ters köşe ihtimali her zaman mevcuttur

Not2:Not yazma yalancı yarim forumunda bulaşıcı olmaya başladı:img-hyste

evet katılıyom size igne varmı acaba bulaşırsa igne oluruz mkrop gecmez en azından:img-hyste
tabı bu işin espirisi

zer
21-03-07, 11:30
herkese günaydın, form ahalisi bakıyorum akşam yine mesai'(ye) kalmışsınız
valla bu emeğinizin karşılığını nasıl ödeyecekler bilmiyorum umarım senaristler güzel süprizler yaparak öderler sevgili kostebek hoş geldiniz ne güzel böyle çoook uzaklardan katılmanız dediğin gibi bizlerde aynı şeyleri sorup duruyoruz kendimize, senaristlere, Tarık'a, Naz'a, ama sanırım artık yavaş yavaş onlarda cevap vermeye başlayacaklar

fragmanda anladığım kadarıyla yanlış anlaşılmalar ve bunun üzerine gelen kırgınlıklar belki ufak çaplı bir ayrılık getirecek Tarık, anahtarı uzatırken üzgünüm sen beni hiç tanımamışsın dergibi bi hali vardı. Geçtiğimiz bölümde hatılarsınız Tarık biriyle buluşacağını söylemiş Naz'da kime diye sormuştu ya
işte şimdi de sofia'yı görünce sanırım Tarık'ın buluşmak istediği kişinin bu olduğunu sanacak eee tabi burda Naz'dan bahsediyoruz bunu anında Tarık'ın burnundan getirecek sözler ve hareketleriyle göstermekten çekinmeyecek bunu neticesinde sanırım bi ayrılık gelebilir bende küçük bir ayrılığın ikisinede iyi geleceği kanaatindeyim bunlar birbirlerinden hiç uzak kalmadılar belki böyle bi'şey ikisninde duygularını tartması için bir fırsat olur belki!.......

Buyukbaba
21-03-07, 11:35
Selam,

ben yurt disindan yaziyorum, ve gercek bir YY hayraniyim.Karakterlerin hepsi de cok seker.
Oncellikle anlamadigim, Tarik o simarik, sorumsuz genctten (dizinin basinda gosterilen) nasil birden bire boyle olgun, sabirli ve olgun (nazin kaprislerini hosgormek olgunluk gerektirdiginden)bir erkege donusuverdi.o biraz muamma.
Merve ise tam bir simarik, ve buyumeye calisan bir rolunu iyi veriyor.Sevdigine sadik biri ama kolay kolay sevmiyor ( kaybetmekten korktugundan).Sanirim tum bu kaprisleri de Tariga guvenmemesinden,bir keresinde hep aklimi karistiriyorsun demisti hatirlarsaniz,sarki soyluyorsun bana mi degil mi belli degil.
hatirladiniz degil mi?
Tarigin kizim seni seviyorum demesini bekliyor acik acik, tama tarik davranislariyla sevgisini belli ediyor ama kizimiz inatci illa emin olmak istiyor.
Bazi arkadaslar tariginda sucu var demisler, ben katiliyorum.8 ayda artik nazi tanimis olmasi lazimdi.Kiz kac defa ona bana soz oyunu oynama, acik ol dedi.Tariksa yine soz oyunu oynamakta diretiyor.
Mesela madem naz tariga golde baska evde baska davraniyor, tarik cok rahat bunu engelleyebilir,onu koseye sikistirabilir, kizin biraz sozle uzerine gitse yeter, naz sonuc itibariyle dizinin basindan beri en azindan durust davraniyor, gerektiginde acik acik soyluyor.
mesela tarik, madem senin gozunde bu kadar beceriksizim, neden benimle opustun diye direk sorabilir?
Senaristler eminim bu tur sorulari benden daha iyi bulabilirler.Ona benzer birsey yaptilar zaten, goldeki halimizden sonra nasil bu hale geldik inanamiyorum dedi. nazda onu baliga fazla yag surmeden evvel dusunecektin diye kacamak cevap verdi ya (cumleler buna benzerdi en azindan)
ama tarik o noktada kizin gitmesine izin verdi.Vermese ustune gitse naz acilirdi.O da belirsizlik olsun istemiyor kanimca.Birde biz tarigin zengin ve egitimli oldugunu biliyoruz, ama naz onu parasiz bir sofor zannediyor.Unutmayalim ki, burda sevgisini kabul ederek gercek fedakarlik yapacak olan kisi naz.Sevdigini kabul ederse, ona sadik kalacak.Sosyal sinif farki falan soz konusu.o yuzden nazin daha terreddutlu olmasi gayet normal tariga oranla.
Ama kacis yok tabi, eninde sonunda kabul edecek.O raddeye gelene kadar tarik cekecek tabi, naz sonucta buyumeye calisan bir kiz.ama yinede tarik onu kiskaninca mesela burak la iliskisini ona aciklamak icin saatlerce bekledi tarigi.Bu bir olgunluk belirtisi.
Ben senaristlerin nazin karakterini adim adim daha da olgunlastirdigini dusunuyorum.
Tabi tarigin sophie yaya sarilmasina cok kizdim, ama tiplere gore tarik zaten italyaya gidecek, bu iliskileri acisindan cok olumlu olacagina inaniyorum,yalniz tarigin yurt disina cikma yasagi vardi, neyse senaristler onun da bir ylunu bulurlar.
Bu aksami iple cekiyorum
gorusuruz

kostebek, öncelikle hoşgeldin demek isterim. Yorumunu zevkle okudum. Gerçekten analizinde çok iyi noktaları yakalamışsın. Burada değinilmeyen bir kaç nokta gözüme çarptı ve açıkçası hoşuma gitti.

Bu tip yorumlarını sık sık görmek isterim, şahsım adına konuşuyorum. Ama eminim ki bir çok arkadaşım temeli sağlam yorumlarını görmek isteyecektir.

Ve yeniden, sen de hoşgeldin aramıza.

pas.si.on79
21-03-07, 12:06
arkadaşlar merhaba
köstebek hoşgeldin...Adın köstebek ama sonumuz hayır olsun:img-hyste :img-hyste

Ben yorgunum açım,uykusuz akşam da Barış'ın konserine gideceğim işyerindeyim berbat haldeyim...:sad53:
Diziyle ilgisi yok ...

Yine de rapor veriyim dedim..Ne olur ne olur asu komutan ceza verebilir....

bu bölümle diyecem şey umarım Naz pes etmez...Aşkını kolay bırakmaz..
Sizden de bir isteğim var lütfen diziyi seyredelim... sinir etmeyelim.

sude9
21-03-07, 12:10
Ben yorgunum açım,uykusuz akşam da Barış'ın konserine gideceğim işyerindeyim berbat haldeyim...:sad53:
Diziyle ilgisi yok ...

.

Sana akşam için iyi eğlenceler,eminim eğleneceksin de Barış konseri olur da eğlenilmez mi.Biz konsere gidemeyenleride unutmayın olur mu:img-wink: Bol bol fotoğraf çekin ve siteye ekleyin lütfen:img-wink:

kostebek
21-03-07, 12:14
Tessekkurler Buyukbaba ve zer..

cidden bak 2 saat oldu hala burdayim, cook guzel bir site burasi..
Uzay dizinin uzun omurlu oldugunu soyledi, ben insallah uzatmak icin kara kedi sayisini arttirmayi care olarak gormezler diye dualar ediyorum.

Uzaklardan da olsa bu dizi kacmaz, kacirilmaz arkadaslar..:happy0064
Bazen seyahatlardan dolayi bir iki bolum kacirsakda saolsun boyle siteler onu telafi ediyor.:img-yes:

Size bir fikrimi daha soyliyeyeim, catlicam birine soylemezsem zira..
Su nazin karakteri inanilmaz derece belgin hanim karakterine benzemiyormu?Yani sanki naz belgin hanimin genclik hali..
ikiside simarik tarzda buyutulmus, sosyal sinifinin farkinda, inatci, oyun cevirmeye egilimli, sevdiklerine obsess derecesinde duskun,zaman zaman bencillik kapsaminda yaptigi eylemlerin karsindaki hayatlari nasil etkiledigini dusunmeyen, muzik background lu, oncelligi kendilerine isteyen vb...

ne dersiniz?
:img-wink:

kostebek, öncelikle hoşgeldin demek isterim. Yorumunu zevkle okudum. Gerçekten analizinde çok iyi noktaları yakalamışsın. Burada değinilmeyen bir kaç nokta gözüme çarptı ve açıkçası hoşuma gitti.

Bu tip yorumlarını sık sık görmek isterim, şahsım adına konuşuyorum. Ama eminim ki bir çok arkadaşım temeli sağlam yorumlarını görmek isteyecektir.

Ve yeniden, sen de hoşgeldin aramıza.

kostebek
21-03-07, 12:33
Saol..

Nickimi niye kostebek sectigimi uzaya anlattim zaten. sizlere soyliyim..

kostebek ne yapmayi sever, derine dalmayi, ( dig the holes)

kostebegin en guclu sezisi: burnu..cok guclu koku alma ozelligi vardir

peki kostebekin en zayif ozelligi nedir..?

gozleri, gorus acisi nerdeyse korluk derecesindedir..
:img-wink: :img-wink: :img-hyste :img-hyste

Benim yorumlarimi okurken bir kostebek oldugumu hatirlayin yeter.

:img-wink: :img-wink: :img-wink:
bye

[QUOTE=pas.si.on79;2717126]arkadaşlar merhaba
köstebek hoşgeldin...Adın köstebek ama sonumuz hayır olsun:img-hyste :img-hyste

tosinka
21-03-07, 13:00
Selam,

hatirladiniz degil mi?
Bu aksami iple cekiyorum
gorusuruz

Hoş geldin. Amma velakin En sessiz zamana denk geldi gelişin Tekrar hoş geldin:img-hyste :img-hyste :img-hyste

sinemim_g
21-03-07, 13:10
HOŞGELDİN KÖSTEBEKK:img-yes:
nickinin gerçekten çok derin bir anlamı varr iyi düşünmüşsünn!!!
diziye gelince hiç bir zaman hatalar tek taraflı olmazzz ama bence suçlu ne tarık nede nazz suçlu senaristlerrrr:img-yes: :img-hyste
onlarada burdan selam gönderiyorum bütün antileri naza yüklemesinler lütfenn yaaa naz böyle asabi olursa oğlumuz zaten söyleyece varsada söylemezzz:img-yes:
ben nazın 33. bölümden sonra niye böyle değiştiğini anladım BELİRSİZLİKKK!!!
düşünsenize biri sizi öpüyor,kıskanıyor,elinizi tutuyor sanki sevgiliniz gibi davranıyor ama neyiniz olduğunu bilmiyorsunuz öpmeye fırsat buluyoda bir 'seni seviyorum 'demeye fırsatmı bulamıyorrr cesarett yaaaa...
senaristlerimiz iki çiftide maymun etti:img-hyste aslındaa onları alkışlamak lazım şaka maka gerçek aşk böyle şeylerin üstünden geçer zaten herşey canım cicim diyip bitmiyorr:img-yes:
akşama saatler var görücez bakalımm neler olucakk tarık bence bu bölüm artık şöhret işini bırakacak yani sanki 37.bölümde bu konu olmuyacakmış gibi geliyor bana zaten 37 de alfonzo olucakk yaaa:img-yes:

RebeCa
21-03-07, 14:03
herkese selam .
hoşgeldin köstebek,foruma ılk başlarda sadece okurum nıyetıyle gırılıyor sonrada bende yorumumu yazayım denıyor işte o an bıttıgın andır zira elını verıp kolunu kapyırıyorsun,yanı yorum yazn bır pişman yazmayan bin pişman.Aramıaza tekrar hoşgeldin.Yorumunu zevkle okudum bundan sonrada yorumlarını beklıyoruz.
Forumda bır sessızlık hakım, bakalım akşama ne oalcak.
Zer sana katılıyorum daha evvelkı yorumumda belirtmıştım duşuncemı Naz ve tarık'a bır ayrılık lazım 2-3 gun ayrı kalsalar bence de ıyı gelecek.
Ne demışler aşıklar bereberken bırbırlerını ayrıyken kendıkendılerını yerlermış.bakalım nasıl yıyecekler kedılerını

sevgiler....

qsawe
21-03-07, 14:18
Merhaba ASKER

Tüm gün ne yazık ki hafriyat çalışması yapan inşaatçıların gazabına uğramış durumdaydım. Bu mesajımın ulaşıp ulaşamayacağı konusunda bile bir fikrim yok.

Rapor veren tüm erlere teşekkür ediyorum.

Köstebek aramıza hoşgeldin. Sende, bu sayfanın büyüsüne kapılanlardan biri olmuşsun. Umarım sonunda bizlere benzer.Eski yazılarımızı okudu isen ne demek istediğimi çok iyi anlamışsındır. Bak ben kendimi artık Genel Kurmay Başkanı sanıyorum.

Şimdi çıkıyorum 1 saat kadar sonra son raporları almak için geri döneceğim.

Not: Bu not telefon kablolarımızı kopartan inşaat işçilerine... dua edin kopan telefon.... eskaza evimin oralardaki elektrik kabloları olsa idi, sonunuz ne olurdu bilmem....

Not 2: Farkındaysanız dizi bölümü ile ilgili hiç yorum yapmıy