Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-8
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
bayıldım bune ya:img-hyste :img-hyste :img-hyste
harikasın...alemsin....:img-hyste :happy0064
Tesekkur ederım,herzamankı halim Gamze'cigim,cok mütevazi oldugumu soylerler.Aslında bu kabılenın dılınde bır de bırt diye bir kelime var ama onu da uygun yerde kullanmak ıcın saklıyorum.
:)
handeozbek
25-03-07, 11:17
Gamze sonunda açıklamanı almışsın. Sevindim. Çok güzel bir açıklama olmuş:img-grin2 .
Bu hafta maça denk gelmesi iyi olmadı. Çarşambaya alışınışımızın ilk olumsuzluğunu bu hafta göreceğiz galiba. Ama biz yy'e güveniyoruz eminim bu sınavdan da alnının akıyla çıkacaktır. Stara rağmen direnen bir dizi ne de olsa. Ne olur şu star bu hafta bizlere hiç yapmadığı bir iyiliği yapıp fragmanı erken verse. Ama nerde star bu tabi rüyanda görsen hayra yormayacaksın.:icon_whis
Starın bu hafta fragmanı erken vermesini bende istiyorum ama bunun gerçekleşmeyecek bir hayal olduğunu da iyi biliyorum. Maça gelmesi gerçekten iyi değil. Maç 21:00 de başlıyor bu bizim için bir avantaj olabilir. Ama maçtan önce de maça doğru diye bir program var. Belki olmasaydı bizim için daha iyi olurdu. Maç izlemeyen var mıdır Türkiye'de. Hiç sanmıyorum:img-grin2
Gamze cok guzel bir noktaya dıkkat cekmıssın.GARK aslında Zimbabwe'de yasayann buyuk bır kabılenın resmı dılıne aıt olan bır kelımedır.Turkcemıze nasıl gırdıgını sormayın,uzun hıkaye.Manasına gelınce,gark,iki sevgili arasında soylenmıs yalanların ortaya cıkması sonucu eli ayagı bırbırıne dolasan genc adamın saskın ordek gıbı afalladıgı sırada,bu yalanların muhattabı olan kızın erkek ordegın pısırılme yontemlerını dusunmesı ve kararını ıcra etmesı demektır.Bu Zimbabwe kabılesı az konusması ıle unludur,genellıkle bır kelıme ıle cok dertlerını anlatabılırler.
hasretciğim sabahıma neşe katan mesajına bayıldım:img-hyste :img-hyste
bu arada maç 21.30 diye biliyorum ben..yanlışmı biliyorum..:)) türkiyede maç seyretmeyenler var tabiki mesela biz sülalecek.milli maçları dahi izlemeyiz..çokda anormal olduğumuzu sanmıyorum:)))sonucunu nasıl olsa maç bittiğinde cümle alemi yıkan sayın magandalarımızdan öğreniyoruz..ne gerek var izlemeye:))
handeozbek
25-03-07, 11:34
Anlaşılan bugünde sessizlik devam edecek. Yok yok tüyolar bizi çarptı. Benim çeneme vurdu susmak bilmiyorum:img-grin2 . Diğer herkesin de dilinin tutulmasına yol açtı. Sanırım tuhaflık bende. Hım şimdi anladım heyecanınızı bölüme saklıyorsunuz saklayın saklayın.:img-yes:
handeozbek
25-03-07, 11:37
hasretciğim sabahıma neşe katan mesajına bayıldım:img-hyste :img-hyste
bu arada maç 21.30 diye biliyorum ben..yanlışmı biliyorum..:)) türkiyede maç seyretmeyenler var tabiki mesela biz sülalecek.milli maçları dahi izlemeyiz..çokda anormal olduğumuzu sanmıyorum:)))sonucunu nasıl olsa maç bittiğinde cümle alemi yıkan sayın magandalarımızdan öğreniyoruz..ne gerek var izlemeye:))
Maç 21:00 olmuş 21:30 olmuş ne farkeder. Maçtan önce maça doğru programı var. Niye doğru gidiyorlar direkt maça girin dimi:img-grin2 . Mesela bende dün akşam ki maçı izlemedim. Ama arkadaşlar sağolsun ggoooooooolllllll diye yazıyorlar öğrendim. Bir de magandalar çıktı. Tam oldu. İzlemiş kadar oldum. Türkiye'de maç izlemeye ne gerek var. Anında görüntü:img-grin2 .
Ben Belginin Nazla Tarık'ın evlerini yaktığını öğrenmesini istiyorum.Çok merak ediyorum nasıl açıklayacaklar durumu:img-grin2 . Bence Naz kaçıracak ağzından evi yaktıklarını.Hulisi eğer evi yakanın Tarık olduğunu öğrenirse gitti Tarık marık yok gitti olur benden söylemesi:img-grin2
Hacer anne de çok komikti
-Ne oldu?
-Hulisi ile Belginin aşk yuvası kül oldu.:img-grin2
Alem kadın yahu. İyiki Hulisilere taşındı
36. Bölüm son haftalara göre oldukça iyiydi. En azından ben beğendim. Sonunda 37'de Alfonso yakayı ele veriyor diye okudum. Çok güzel bölümler bizi bekliyor demek ki...
uğur kedinin dediği "naz hayretlere garkolsun" ne demek yazım yanlışlığı mı var ? Yoksa başka bir anlamı mı var?:img-hyste
Türk Dil Kurumuna baktım.Yook arkadaşlar üşenmedim.:img-hyste
gark
1. Suya batma, boğulma.
2 . Suya batırma
anlamı taşımaktadır...
Şimdi: Uğur Kedi orda;
1- Kahrolur mu demek istedi.
2-Tarıkın öyle bir yalan söyler ki...Naz hayretle dibe batar mı demek istedi.
Vurdum en dibe kadar var ya Barışın :img-hyste onun gibi.
3-Yazım yanlışı var aslında.... demek istedi
4-diğer ....
Alsonso meselesini bilmeseydim 2.şık derdim:img-hyste malum Tarık yalan uydurma konusunda uzman oldu artık, ,soruna en güzel cevap verilmiş
Gamze cok guzel bir noktaya dıkkat cekmıssın.GARK aslında Zimbabwe'de yasayann buyuk bır kabılenın resmı dılıne aıt olan bır kelımedır.Turkcemıze nasıl gırdıgını sormayın,uzun hıkaye.Manasına gelınce,gark,iki sevgili arasında soylenmıs yalanların ortaya cıkması sonucu eli ayagı bırbırıne dolasan genc adamın saskın ordek gıbı afalladıgı sırada,bu yalanların muhattabı olan kızın erkek ordegın pısırılme yontemlerını dusunmesı ve kararını ıcra etmesı demektır.Bu Zimbabwe kabılesı az konusması ıle unludur,genellıkle bır kelıme ıle cok dertlerını anlatabılırler.
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
:good: Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir yazdıklarınızı okuyorum. Üye olmak şimdiye kısmetmiş. Açıkçası ben bu diziyi ilk önce hem meraktan hem de kızın ismi benimle aynı diye izlemeye başladım:img-hyste Sonra bir baktım böylesi sıcak böylesi hoş bir dizi hiçbir kanalda yok. Tutkunu olarak izlemeye devam ettim edeceğim de. Bana her izlediğimde keyif veren başka dizi göremiyorum. Sen birtanesin Yalancı Yarim
elmali-turta
25-03-07, 13:47
:good: Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir yazdıklarınızı okuyorum. Üye olmak şimdiye kısmetmiş. Açıkçası ben bu diziyi ilk önce hem meraktan hem de kızın ismi benimle aynı diye izlemeye başladım:img-hyste Sonra bir baktım böylesi sıcak böylesi hoş bir dizi hiçbir kanalda yok. Tutkunu olarak izlemeye devam ettim edeceğim de. Bana her izlediğimde keyif veren başka dizi göremiyorum. Sen birtanesin Yalancı Yarim
aramıza hoşgeldin Naz :happy0064
anladığım kadarıyla gerçek adın da Naz bizim Naz'la aynı adı taşımak nasıl bi duygu:img-hyste :img-hyste
aramıza hoşgeldin Naz :happy0064
anladığım kadarıyla gerçek adın da Naz bizim Naz'la aynı adı taşımak nasıl bi duygu:img-hyste :img-hyste
Çok teşekkürler hoşbulduk. Aslında güzel bir duygu. Ben o Binnaz espirisine herkesten fazla gülmüşümdür herhalde:img-hyste
handeozbek
25-03-07, 13:53
Aramıza hoşgeldin Naz. Yeni bir kurban daha. Güzel:img-grin2 . Arada Naz kızımızdan bahsederiz biz sen sakın yanlış anlama tamam mı? Biz Nazı hem severiz hem döveriz. Yanlış anlamadın dimi dizideki Nazı diyorum:img-grin2
Aramıza hoşgeldin Naz. Yeni bir kurban daha. Güzel:img-grin2 . Arada Naz kızımızdan bahsederiz biz sen sakın yanlış anlama tamam mı? Biz Nazı hem severiz hem döveriz. Yanlış anlamadın dimi dizideki Nazı diyorum:img-grin2
Hoşbulduk. Arada Nazı dövme isteği bende de oluşuyor. Bende sadece bana oluyor sanıyordum. Burayı okumaya başlayınca anladım ki yanlız değilim. Benim için zor olacak. Nazı dövmek istiyorum deyince tuhaf oluyor çünkü. Kendi kendimi dövecekmişim hissine kapılıyorum:img-grin2
pas.si.on79
25-03-07, 14:06
Naz hoşgeldin aramıza..Sitemizin durgun hallerinde açılış yaptın.. Yorumları okuduğuna göre bizim hakkında az çok bilgi sahibi olmuşsundur..Ne fırtınalar eser, ne espiriler patlar burada.. Durgun da olsa herkes nöbettedir.Forum asla yalnız kalmaz.. Kendi haline terkedilmez..Umarım sen de bırakmazsın forumu.
Handenin söylediği gibi arada Naz a ..Dumur olması ile ilgili birşeyler yazdığımızda lütfen alınma.Ayrıca biz Naz kızımızı çok severiz.Sevdiğimizden söyleriz.
Naz hoşgeldin aramıza..Sitemizin durgun hallerinde açılış yaptın.. Yorumları okuduğuna göre bizim hakkında az çok bilgi sahibi olmuşsundur..Ne fırtınalar eser, ne espiriler patlar burada.. Durgun da olsa herkes nöbettedir.Forum asla yalnız kalmaz.. Kendi haline terkedilmez..Umarım sen de bırakmazsın forumu.
Handenin söylediği gibi arada Naz a ..Dumur olması ile ilgili birşeyler yazdığımızda lütfen alınma.Ayrıca biz Naz kızımızı çok severiz.Sevdiğimizden söyleriz.
Hoşbulduk. Okulum dolasıyla sadece pazar günleri girebiliyorum. O günlerde de hiç yalnız bırakmam merak etme. Bir ara nöbet paylaşımları falan okumuştum. Pazar nöbetlerini bana yazabilirsiniz:img-grin2 . Bugün belki kalamayabilirim ilk günden ekmek gibi oluyor ama konsere gitmem gerek.Yarın doğum günüm var. Okul olduğu için bugünden kutlayacağız.Özel durum yani. Bir daha bırakmam merak etmeyin.Haftaya pazara görüşmek üzere.
Nazı bende hem seviyorum hem de dövmek istiyorum. Biz kızımızın iyiliğini düşünüyoruz:img-grin2
pas.si.on79
25-03-07, 14:19
Hoşbulduk. Okulum dolasıyla sadece pazar günleri girebiliyorum. O günlerde de hiç yalnız bırakmam merak etme. Bir ara nöbet paylaşımları falan okumuştum. Pazar nöbetlerini bana yazabilirsiniz:img-grin2 . Bugün belki kalamayabilirim ilk günden ekmek gibi oluyor ama konsere gitmem gerek.Yarın doğum günüm var. Okul olduğu için bugünden kutlayacağız.Özel durum yani. Bir daha bırakmam merak etmeyin.Haftaya pazara görüşmek üzere.
Nazı bende hem seviyorum hem de dövmek istiyorum. Biz kızımızın iyiliğini düşünüyoruz:img-grin2
OLdu Naz cığım Asu komutan adını yazar pazar gününe..Gönüllü katılıyorsun değil mi herhangi bir zorlama yok..:img-hyste
Doğum günün kutlu olsun...Sağlıklı,mutlu,başarılı ve Barış dolu nice yıllara..
Ayrıca senin de doğum gününü kutluyoruz.Bakalım Naz kızımızın gelmeyen doğum günü ne zaman kutlanacak.:img-help:
handeozbek
25-03-07, 14:23
Doğum günün kutlu olsun Naz.:happy0064
Bilmiyorum Gamze bu kızın doğum günü işi ne olacak. Senaristler de benim gibi düşünüyor herhalde. Bu kızın doğum günü yanlış zaman. Burcuna uymuyor. Haziranda kutlayalım diyecekler herhalde. Bu noktada hak vermemek elde değil. Nöbete gelecek birini daha bulmak iyi oldu. Malum bu sıralar birçok kişi nöbetten kaytarıyor. Bahar geldi. Herkes sokaklara döküldü galiba.:img-blush
handeozbek
25-03-07, 14:37
Arkadaşlar hemen starı açın. Acil:img-help: gerek kalmadı Haber bitti. Programda Nazı seslendiren bayanı gösterdiler. Tam olarak göremedim. Seslendirme konusunda Merve hayırsız çıktı diyordu. Niye anlamadım. Haftaya da Barışı seslendireni göstereceklermiş bilginize
ceza_cansu
25-03-07, 14:43
Herkese selam arkadaşlar.Şu anda arkadaşımın evinden giriyorum fazla kalamicam akşam eve gelince yazdıklarınızı okicam.Az önce star da Naz'ı seslendiren kişi gösterildi.Dublaj sanatıyla ilgili konuşması oldu.Azra Akın'ı daha önce seslendirdiğini Azra Akın'ın gelip onunla tanıştığını söyledi.Daha sonrada 2 sezondur Yalancı Yarim'î seslendirdiğini ama Merve'nin gelip onunla tanışmadığını,telefonda konuşmadığını en azından biriyle bir haber yollamadığından bahsetti.Altta da Merve hayırsız çıktı yazıyordu.Şimdilik benden bu kadar.Görüyorsunuz nerde olursam olim Yalancı Yarim olunca akan sular durur:)Akşam görüşürüz
handeozbek
25-03-07, 14:46
Herkese selam arkadaşlar.Şu anda arkadaşımın evinden giriyorum fazla kalamicam akşam eve gelince yazdıklarınızı okicam.Az önce star da Naz'ı seslendiren kişi gösterildi.Dublaj sanatıyla ilgili konuşması oldu.Azra Akın'ı daha önce seslendirdiğini Azra Akın'ın gelip onunla tanıştığını söyledi.Daha sonrada 2 sezondur Yalancı Yarim'î seslendirdiğini ama Merve'nin gelip onunla tanışmadığını,telefonda konuşmadığını en azından biriyle bir haber yollamadığından bahsetti.Altta da Merve hayırsız çıktı yazıyordu.Şimdilik benden bu kadar.Görüyorsunuz nerde olursam olim Yalancı Yarim olunca akan sular durur:)Akşam görüşürüz
Benim dediğim programda bu program işte. Haftaya da Barış Akarsuyu seslendiren Umut Dabak çıkacak bilginize. Programın adı keyf-i sibel
Arkadaşlar hemen starı açın. Acil:img-help: gerek kalmadı Haber bitti. Programda Nazı seslendiren bayanı gösterdiler. Tam olarak göremedim. Seslendirme konusunda Merve hayırsız çıktı diyordu. Niye anlamadım. Haftaya da Barışı seslendireni göstereceklermiş bilginize
Ben de izledim tesadüfen:img-yes: Merve yi seslendiren Burcu Başaran ile röportaj esnasında diziden güzel sahneler de verdiler ..görmemişler gibi oldum, pek hoşuma gitti dizi dişında diziden sahneler izlemek..alışkın değiliz ya :)
Merve nin hayırsızlığı şöyle ki;iki sezondur Merve yi seslendiriyorum,hiç benimle bağlantı kurmadı,teşekkür falan beklemiyorum zaten ama işin daha iyi yapılması adına bekledim dedi..Mesele Azra Akın dışarıda yetişmiş olduğu halde benimle iletişim kurdu,öğrenmek istedi ,teşekkür etti vb. dedi
selam...hafta sonum evden uzak geçti giremedimm neteee....
hoşgeldin nazz ve doğum günün kutlu olsun
gerçek nazımızın doğum günü gümee gittiii...en büyük mantık hatasıı zannediyolar ki biz dikkatsizizzz ama biz inciğini ıncığını karıştırızz dikkat etmediğimiz yer mi varr:img-yes:
yarın fragman gelir sanırsam özet geldimi???
handeozbek
25-03-07, 14:55
selam...hafta sonum evden uzak geçti giremedimm neteee....
hoşgeldin nazz ve doğum günün kutlu olsun
gerçek nazımızın doğum günü gümee gittiii...en büyük mantık hatasıı zannediyolar ki biz dikkatsizizzz ama biz inciğini ıncığını karıştırızz dikkat etmediğimiz yer mi varr:img-yes:
yarın fragman gelir sanırsam özet geldimi???
özet mi o da ne? Şu bildiğimiz şeyleri yazan kısa paragrafı diyorsan tabiki daha gelmedi. Yarına bekliyoruz kendilerini:img-grin2
Benim dediğim programda bu program işte. Haftaya da Barış Akarsuyu seslendiren Umut Dabak çıkacak bilginize. Programın adı keyf-i sibel
Merve'ye sitemler dinleyeceğiz desenize,Umut Dabak'ın şeklini göremedik ama oldukça popüler olduğu gerçek,bi bakalım kendiside sesi kadar güzelmiymiş:img-yes:
Yazacak birşey bulamadım 36.bölüm enlerini yazmaya karar verdim
En komik replikler
Ümit:Bu kız inek oldu
Vahi:darısı başına
Ümit:2 inek ne yapacaksın,mandıramı kuracaksın
Belgin:1 naz ile başa çıkamazken şimdi 1000 Naz çıktı
Hacer anne:Binnaz kim
Ümit:Yok Alfonso,Alfonso yok,istersen ben varım
Hulusi:Ayşe'yi verdim gitti başlık parası olarak Tarık'ı isterim
ÜMİT:Şu meşhur kayıp rallici Alfonso sandılar Tarık'ı.Boşuna demiyorum çok benziyor diye.Ah ah işte bende olucaktı bu benzerlik Türk turizmine yapıcağım katkıları bir ben bilirim
FİLİZ:Efendim duyamadım
ÜMİT:İyiki duyamadın
FİLİZ: Duydum Ümit
ÜMİT:Efendim duyamadım
En dumur olunan sahne:Naz'ın Tarık'ın kolunu tuttuğu sahne
NAZ:Bırak kolumu
ÜMİT:Naz iyi misin sen?
NAZ:Kusura bakma Ümit sinirlerim çok bozuk
ÜMİT: O zaman biraz boğaz havası iyi gelir.Hadi Alfonso bas sahile
NAZ:Ümit ben gerçekten
ÜMİT:Hadi Alfonso
En sini bozucu sahne:Naz'ın aşık mı oluyorum diye düşünüp Tarık'ı değil Burak'ı hayal ettiği sahne
pas.si.on79
25-03-07, 15:12
Ben maalesef seyredemedim.. Merve Sevinin evet bunca zaman oldu ve onun Dizinin önemli bir parçası.Burcu Hanıma hak veriyorum. Yoğundur ama bu birkaç dakikasını alır.. Gerçi Burcu Hanım tanıyamamış mı Naz kızımız sonradan aklına geliyor böyle şeyler.Önce bir düşünsün bakalım..:img-hyste Neyse umarım Barışta aynı hataya düşmemiştir diyorum.
Merve Hanımın ilk başrol oyunu Barış Akarsunun da ilk deneyimi.Başka rollerde oynar oynamaz ama Barış için öneminin ayrı olduğu kesin..Merve içinde önemlidir tabi...
NOT:BİZİM DİZİ MÜTEVAZİ BÜTÇELİ OLDUĞUNDAN HERKESİ BİRAYA GETİRECEK BAŞARILARINI KUTLAYACAK BİR GECE DÜZENLEYEMİYORLAR.
handeozbek
25-03-07, 15:20
Ben bu fragman yüzünden Hakanla tüm Türkiye'yi gezicem anlaşılan:img-grin2 . Ülkemi tanıyorum sayesinde. Hakanla gezmek neyse de Popstar alaturca da Bülent Ersoyla şarkı söylemek koyuyor en çok bana:icon_sorr Starın fragmanı göstermeyeceğini biliyorum ama başka kanala geçince huzursum oluyorum.
Niye enleri yazmıyorsunuz bakim. Geliyor sopa Naz damarı kabartmayın benim:img-cool2 :img-grin2
pas.si.on79
25-03-07, 15:23
Ben bu fragman yüzünden Hakanla tüm Türkiye'yi gezicem anlaşılan:img-grin2 . Ülkemi tanıyorum sayesinde. Hakanla gezmek neyse de Popstar alaturca da Bülent Ersoyla şarkı söylemek koyuyor en çok bana:icon_sorr Starın fragmanı göstermeyeceğini biliyorum ama başka kanala geçince huzursum oluyorum.
Niye enleri yazmıyorsunuz bakim. Geliyor sopa Naz damarı kabartmayın benim:img-cool2 :img-grin2
cANSU Yazmış Replikleri ondan yazmıyorum. Aynısını kopya etmemek için..Enleri yok..Her sahneyi beğeniyoruz seviyoruz işte... Bu bölüm çok komikti. Beğenmediğimiz malum görüntü. Herkesin ortak kararı...
Hande umarım fragman bugünden gelir hadi pazartesine razıyım. Ama bugün olursa dizimize ve seyircilerine önem verdiklerini gösterir ki..Ztarın böyle bir şey yapacağını sanmıyorum. Ama bir umut işte. Belki Ztarın aklı başına gelir diye bekliyorum.
skyline_91
25-03-07, 15:49
bu ne sessizlik böle akadaşlar hem de pazar günü
hiç kimse bişi yzmıo
sanırım herkes harika 37.bölümü beklio:img-yes:
bu ne sessizlik böle akadaşlar hem de pazar günü
hiç kimse bişi yzmıo
sanırım herkes harika 37.bölümü beklio:img-yes:
merak etme 37 den sonra da böyle olur. 34.bölümün ölü toprağı hala forumun üzerinde örtülü ve ne zaman kalkacak bilinmez.
handeozbek
25-03-07, 15:55
Ey forum ahalisi. Siz daha fragman gelmeden bu halde iseniz fragman gelince ne olur bilemiyorum. Heyecan dillleri kitledi sanırım. Bana da tam tersi etki yaptı. Çenem düştü. O zaman fragman gelince ne olur bilemiyorum. Allahtan pazartesi geç geliyorum. Yoksa yanmıştınız ona göre.:img-grin2
skyline_91
25-03-07, 16:01
yaaaaa özetin pazar günü gelmesi gerekmio mu
özeti bile wermiolar yaaaa hayret bişi
gerçi bu bölümde nolcağını aşağı yukarı herkes bilio ama olsun
özeti görmekte de fayda war
pas.si.on79
25-03-07, 16:07
yaaaaa özetin pazar günü gelmesi gerekmio mu
özeti bile wermiolar yaaaa hayret bişi
gerçi bu bölümde nolcağını aşağı yukarı herkes bilio ama olsun
özeti görmekte de fayda war
tabi ki arkadaşım biz YY takipçileri biz az çok biliyoruz.tanıtım açısından özet ve fragmanın biran önce verilmesini bu yüzden çok istiyoruz. tv da dört gözle beklememe rağmen tv bir kez seyrediyorum. İkinci sürpriz oluyor. Birçok kişi de benimle aynı şekilde..Buna rağmen bu başarı..
ya evet kaç saattir bekliyorum özeti ama özet filan yok zaten özet gelmeden bence fragmanı beklemeyin vermezler yarın akşam çıkar fragman yarın sabahta özeti verirler
Geçen hafta ne güzel euro da pazar akşamı vermişlerdi. Bu hafta da verirler inşallah. Bildiğim kadarıyla star pazarları vermiyor euro bazen veriyor bu nasıl çelişkidir anlamadım:img-in_lo
pas.si.on79
25-03-07, 16:19
Geçen hafta ne güzel euro da pazar akşamı vermişlerdi. Bu hafta da verirler inşallah. Bildiğim kadarıyla star pazarları vermiyor euro bazen veriyor bu nasıl çelişkidir anlamadım:img-in_lo
Handeciğim duy güzelim.. Bak sen euro ya bak... Oldu mu? Aman kaçırma.....
Not:sürekli euro açık kalsın..Karışmam yoksa Bir Baston operasyonu da sana gelir .:img-hyste
handeozbek
25-03-07, 16:21
Handeciğim duy güzelim.. Bak sen euro ya bak... Oldu mu? Aman kaçırma.....
Artık taktiği öğrendim merak etme gamzecim. Salonda star odamda euro star açık olacak. Geçen haftaki gaflete düşüp kanalda değiştirmem bu hafta. Ne yapalım katlanacağız o programa artık. En kötüsü de starla euro yayını arasında birkaç saniyelik fark olması. Önce içerden aaaa diye ses geliyor sonra odamdan. Ben de deliriyorum tabi Napalım herşey yy için
Cansu'cuğum senin bu Yalancı Yarim aşkına hayranım.:img-wink: Anladığım kadarıyla Merve'yi seslendiren Burcu Hanım vefasızlıktan dolayı sitem etmiş.Açıkçası benim görüşüme görede Merve en azından arayıp dizide Naz'ı bu kadar güzel seslendirdiği için teşekkür etmeliydi.Bu davranışıyla dizi karakterlerine can verilmesinde seslendirme sanatçılarının da büyük payı olduğunu,onları unutmadıklarını belirmiş olurdu.Umarım Barış da aynı hataya düşmemiştir...
Naz aramıza hoşgeldin.Umarım bu forumdan çok keyif alırsın...Bu arada doğum günün de kutlu olsun...
handeozbek
25-03-07, 16:28
Eğer bu seferde kaçırırsam senden önce ben kendim bastonla vuracağım kafama sen merak etme gamze :img-hyste
Şimdi ben izleyeceğim ya kesin vermezler. Var bende bir talihsizlik:img-in_lo
ceza_cansu
25-03-07, 18:19
Herkese selam.2 gündür foruma girmemiştim şimdi yazdıklarınızı okudum.Hayret ilk defa bir cumartesi gecemiz sakin geçmiş:)Neyse o zaman haftaya cumartesi bunun acısı çıkartalım.Eğer haftaya da böyle sessiz olursak Netice halamız bize de bastonuyla ziyarete gelir benden söylemesi:)
Bu arada Naz aramıza hoşgeldin.
Dün akşam saat 22:30 eurostarda Dizimizin 36. bölümünün tekrarı vardı. Umarım izlemişsinizdir
handeozbek
25-03-07, 18:39
Dün akşam saat 22:30 eurostarda Dizimizin 36. bölümünün tekrarı vardı. Umarım izlemişsinizdir
Haberim yoktu. Olsa izlerdim. üzüldüm şimdi:icon_sorr
her şey tesadüf üzerine kurulu. Star resmen bizi cambaz yaptı. Dün Netten Hem starın Hem EuroStarın yayın akışına bakmıştım ancak dizinin yayınıyla ilgili bilgi yoktu. Star için her uygulama keyfe keder artık şanşımıza yakalayabilirsek ne ala
Bügün Dizinin özet ve fragmanı için çok umutlanmıştım. Şu ana kadar bir gelişme olmadıysa bu saaten sonra da olmaz herhalde. FORUM ahalisine iyi akşamlar diliyorum. Yarın görüşmek üzere
handeozbek
25-03-07, 19:45
Sen nasıl istersen Gamze ablacım. Senin karşında boynumuz kıldan ince:img-grin2 . Bu sefer kararlıyım ne kadar sıkılsam da kanal değiştirmeyeceğim. Ama haberin olsun bende öyle bir talih var ki ben açarım fragmanı vermez. Yine de pes etmeyeceğim. Nazar konusuna katılıyorum. Biz de hem nazar var hem de kendi dizisini çekemeyen bir kanal:img-grin2
Not:Bu arada kendimi aşmaya başladım. Her sayfada kendi yazımı ve gamzenin yazısını görüyürum:img-grin2 Aştık biz gamze aştık:img-grin2 Foruma yazmayanlara duyrulur:img-grin2
pas.si.on79
25-03-07, 19:59
Sen nasıl istersen Gamze ablacım. Senin karşında boynumuz kıldan ince:img-grin2 . Bu sefer kararlıyım ne kadar sıkılsam da kanal değiştirmeyeceğim. Ama haberin olsun bende öyle bir talih var ki ben açarım fragmanı vermez. Yine de pes etmeyeceğim. Nazar konusuna katılıyorum. Biz de hem nazar var hem de kendi dizisini çekemeyen bir kanal:img-grin2
Not:Bu arada kendimi aşmaya başladım. Her sayfada kendi yazımı ve gamzenin yazısını görüyürum:img-grin2 Aştık biz gamze aştık:img-grin2 Foruma yazmayanlara duyrulur:img-grin2
Evet Hande Yaz Demedik Kış Demedik Hep Forumdayız.Foruma yazmayan arkadaşlar bir de Hulusican a bakmak istiyorlardı. Bunlar nasıl bakacaklar çocuğa... Sadri de zaten evini terk ettiği için Ayşe yi alamıyor.Biz de forumu terkeden arkadaşlara Hulusicanı veremiyoruz.Hiç kusura bakmasınlar..Anne babasında kalsın set köşelerinde büyüsün bu arkadaşların bakmasından iyidir. :img-hyste
handeozbek
25-03-07, 20:02
Evet Hande Yaz Demedik Kış Demedik Hep Forumdayız.Foruma yazmayan arkadaşlar bir de Hulusican a bakmak istiyorlardı. Bunlar nasıl bakacaklar çocuğa... Sadri de zaten evini terk ettiği için Ayşe yi alamıyor.Biz de forumu terkeden arkadaşlara Hulusicana veremiyoruz.Hiç kusura bakmasınlar..Anne babasında kalsın bu arkadaşlardan iyidir. :img-hyste
Evet gamze. Biz hakediyoruz çocuğu. Her türlü şartlarda terketmedik forumu. Biz ikimiz bir grup kuralım. Bakalım Hulisicanımıza.Grubumuzun adı da HTŞFTG (Her Türlü Şartlarda Forumu Terketmeyenler Grubu):img-grin2
ceza_cansu
25-03-07, 20:06
Evet Hande Yaz Demedik Kış Demedik Hep Forumdayız.Foruma yazmayan arkadaşlar bir de Hulusican a bakmak istiyorlardı. Bunlar nasıl bakacaklar çocuğa... Sadri de zaten evini terk ettiği için Ayşe yi alamıyor.Biz de forumu terkeden arkadaşlara Hulusicanı veremiyoruz.Hiç kusura bakmasınlar..Anne babasında kalsın set köşelerinde büyüsün bu arkadaşların bakmasından iyidir. :img-hyste
aaaa kimmiş o foruma uğramayanlar.Dün özel bir gündü malum doğum günümdü ama bakın bugün burdayım.E Burçin de dün şehir dışındaydı ama o da geldi bugün yaniii Hulusican bizimdir bizim kalıcak.Yine görevdeyiz:)Ayrıca artık halamızda var bizim.O da bizden Netice hala halam:)
handeozbek
25-03-07, 20:08
aaaa kimmiş o foruma uğramayanlar.Dün özel bir gündü malum doğum günümdü ama bakın bugün burdayım.E Burçin de dün şehir dışındaydı ama o da geldi bugün yaniii Hulusican bizimdir bizim kalıcak.Yine görevdeyiz:)Ayrıca artık halamızda var bizim.O da bizden Netice hala halam:)
Geç kaldınız canım. Biz çoktan Hulisicanımızı aldık bile:img-grin2. Hem Netice Hala bizim de halamız:img-grin2. Artık Hulisican ben ve gamzeye ait. Artık ikinciye siz bakarsınız.:img-grin2
burcin_kaplan
25-03-07, 20:10
neee ne oluyor burda??? kim uğramamış kim çocuğumuzu aklamk istiyor daha hiç bir yazıyı okuyamadım ama kulağımın çınladığını hisettim kuşlar söledi birileri çocuğumuzu almak istiyormş siz gidin hulusiyi alın . hulusicanımızı rahat bırakın:):img-hyste
NOT: birgünlük aradan sonra tekrar herkese merhaba arkadaşlar özlemişm yahu sizleri :D
NOT2: birazdan yazılanların hepsini okucam umarım benle ilgili kötü şeyler yazmamışsınızdır:)
NOt3: çouck bizimdir bizim kalıcak
pas.si.on79
25-03-07, 20:11
Tabi tabi ..Burçin Hanım adı var kendi yok... Nerelerde belli değil.. Nazdan kalır yanı yok belki o da çello çalıyordur.Kuafördedir ya da geziyordur.
Hem Netice Hala bizimde halamız onu hiç bırakmayız.Tarıkı nasıl sevdi canım ya...
not-Ben bunu yazarken Burçin de yazmış.Hoşgeldin canım.
ceza_cansu
25-03-07, 20:11
Geç kaldınız canım. Biz çoktan Hulisicanımızı aldık bile:img-grin2. Hem Netice Hala bizim de halamız:img-grin2. Artık Hulisican ben ve gamzeye ait. Artık ikinciye siz bakarsınız.:img-grin2
Netice halayı biz daha diziye girmeden önce halamız yaptık.Okuyun eski başlığı görün.E Netice hala da çocuğu başkasına vericek göz var mı.Yok.Kolaysa gidin alın ondan çocuğu bastonu var onun bastonu:)Ama ben Burçin ve Beybolata dokunmuyor.Neden?Çünkü biz en baştan onun tarafını tuttuk:)
elmali-turta
25-03-07, 20:13
aa hande noluyoruz bu bebek KAG'ındır KAG'ın kalacak tamam mı :)Hulusican'a babanesi bakıcak işte o kadar:img-pilot
burcin_kaplan
Tabi tabi ..Burçin Hanım adı var kendi yok... Nerelerde belli değil.. Nazdan kalır yanı yok belki o da çello çalıyordur.Kuafördedir ya da geziyordur.
Hem Netice Hala bizimde halamız onu hiç bırakmayız.Tarıkı nasıl sevdi canım ya...
kim kimin adı war kendi yok kendisi karşınızda :img-cool2
Yeni geldik efem kendimizi toparlamaya çalışıyoruz , ne olmuş burda böle 1 gün boş bırakmaya gelmiyor wallahi:)
handeozbek
Hulisicanı kapmak için bahane uydurmayın şimdi. Biz de halamızın hep arkasındaydık. Hatta siz çocuğu sahiplenirken ben halaya bırakılması gerektiğini söyledim:img-grin2. Sizin elinizde belgeler varsa bizim de var:img-grin2
burcin_kaplan
25-03-07, 20:14
Netice halayı biz daha diziye girmeden önce halamız yaptık.Okuyun eski başlığı görün.E Netice hala da çocuğu başkasına vericek göz var mı.Yok.Kolaysa gidin alın ondan çocuğu bastonu var onun bastonu:)Ama ben Burçin ve Beybolata dokunmuyor.Neden?Çünkü biz en baştan onun tarafını tuttuk:)
Cansucum ne güzel dedin ewet sonuç olarak halada bizim çocukta:img-hyste
Herkes yerini bilsin efem...
BBC:img-cool2
handeozbek
25-03-07, 20:16
O Siz forumu terketmeden evveldi:img-grin2. Bir günde çok şey değişti. Artık çocuk HGH a aittir.:img-grin2
Not:HGH (Hande,gamze,hala):img-grin2
pas.si.on79
25-03-07, 20:16
Boşuna çocuk hareket berekettir dememişler..Hulusican deyince hemen herkes akın etti.. :img-hyste
Netice Hala baksın baksın.. Baston yemeğe niyetimiz yok bizim.. Netice Halamız nasıl olsa.. O da bakamadığı sırada biz bakıyoruz Yeni Grubumuzla
HTŞFTG (Her Türlü Şartlarda Forumu Terketmeyenler Grubu)
Hande iki arada bir grubumuzun adını değiştirmiş.
HGH (HANDE GAMZE HALA):img-hyste
ceza_cansu
25-03-07, 20:18
Bu arada Hulusican'ı elimizden almaya çalışan arkadaşlar benle Burçin'in kıymetini bilin.Bakın bir geldik anında sayfalar ilerlemeye başladı(kenmize pay çıkarmasak olmaz yapamayız:))
handeozbek
25-03-07, 20:19
Bu arada senaryodaş dizimiz olan acemi cadıda doğum günü kutlaması var. Senaristler bize de yaparlar artık bir doğum günü.:img-grin2
elmali-turta
25-03-07, 20:21
O Siz forumu terketmeden evveldi:img-grin2. Bir günde çok şey değişti. Artık çocuk HGH a aittir.:img-grin2
Not:HGH (Hande,gamze,hala):img-grin2
Hande noluyoz ya bu çocuk KAG'ın daha kaç dfa sölicem ayrıca bnm sloganımı çalamyınız lütfen:img-cool2
not:Asu komutanım yetişşşşşşşşş:img-help:
pas.si.on79
25-03-07, 20:21
Bu arada Hulusican'ı elimizden almaya çalışan arkadaşlar benle Burçin'in kıymetini bilin.Bakın bir geldik anında sayfalar ilerlemeye başladı(kenmize pay çıkarmasak olmaz yapamayız:))
Haaaa haaaa haa Hulusican hareketlendirdi.. Biz Grup kurunca açıldınız..
burcin_kaplan
25-03-07, 20:22
:img-hyste
yanii biz gldik direk bir hareketlenme bir sayfalarda ilerleyiş oldu bilemicem artık:img-cool2 ikizler gücü:img-hyste
şimdi yeter artık şu çocuk onundur muhabbeti beni sinilrendirmeye başladı bence istek sayfası açalım kim çocuk istiyorsa ona göre çocuk doğursun naz:) biz bir tane istiyoruz bizimki nin adı hulusi can diğerleri lütfen nazla muhattap olsun:img-hyste :img-hyste
pas.si.on79
25-03-07, 20:23
Bu arada senaryodaş dizimiz olan acemi cadıda doğum günü kutlaması var. Senaristler bize de yaparlar artık bir doğum günü.:img-grin2
Onlar pastayı sihirle yapıyor..Bizim pasta alacak ödeneğimiz var mı Hande... :img-hyste
Onların pastasından alırsak olur... Söyleriz bize de bir pasta sihiri yapın ... Daha Nazın doğum gününü kutlayamadık pastasızlıktan diye.. Ayşegül iyi kızdır hemen yapar. :img-hyste
elmali-turta
25-03-07, 20:27
yanii biz gldik direk bir hareketlenme bir sayfalarda ilerleyiş oldu bilemicem artık:img-cool2 ikizler gücü:img-hyste
şimdi yeter artık şu çocuk onundur muhabbeti beni sinilrendirmeye başladı bence istek sayfası açalım kim çocuk istiyorsa ona göre çocuk doğursun naz:) biz bir tane istiyoruz bizimki nin adı hulusi can diğerleri lütfen nazla muhattap olsun:img-hyste :img-hyste
Allah Allah emriniz olur başka derdin:img-cool2 :img-hyste
bikere bizimkini adı HuLusican olucak :img-hyste (gerçi bu konuyu diğer grup üyelerimle konuşmam gerekebilir ama maksat muhalefet olmak:img-hyste :img-hyste )
burcin_kaplan
25-03-07, 20:27
[COLOR="DarkRed"]
Burçin olsaydı eminim buna çok güzel açıklamalar getirirdi.. Geride kalan arkadaşlar... Giden gider kalanlar bizimdir..:img-hyste diye bir söz vardır.. Biz açıklık getirelim..
Gamze Burçin kim:blink:
:img-hyste :img-hyste
burçin bu akşam sehir dışına çıktı maleseff bizmle olamicak ama yarın dönücek:img-wink:
not:yoksa Burçin yok diyemi bu durgunluk:)Burçinnnn çabuk gellllllllll:img-hyste :img-hyste
miray Burçin kim?
o da yok...Yoksa o şimdiden mi gitti.İşini sağlama alıp...Alfonso sırrı nasıl çözülüyor merak etmiştir bekleyememiştir Çarşambayı.Öğrenmeye gitmiştir.
Gamzecim bu en alttaki yazına yukardaki cümlelerle karşılık weriyorum iyi oku onları :img-hyste
Haaaa haaaa haa Hulusican hareketlendirdi.. Biz Grup kurunca açıldınız..
handeozbek
25-03-07, 20:30
Siz daha birbirinizin adını aklınızda tutamıyorsunuz. Çocuğu unutur gezmeye gidersiniz:img-grin2. Biz HGH grubu olarak bebeğe her daim bakarız:img-grin2. Biz gezmek nedir bilmiyoruz. Siz bugün gezerken biz bir an bile burayı bırakmadık:img-grin2
burcin_kaplan
25-03-07, 20:32
Siz daha birbirinizin adını aklınızda tutamıyorsunuz. Çocuğu unutur gezmeye gidersiniz:img-grin2. Biz HGH grubu olarak bebeğe her daim bakarız:img-grin2. Biz gezmek nedir bilmiyoruz. Siz bugün gezerken biz bir an bile burayı bırakmadık:img-grin2
Handecim sen öss ye mi hazırlanıcaktın pardon bir hatırlayamama durumu oluştu bende?:img-help:
NOT: gene koptuk diziden iyi mi:):img-hyste
ewett bencede kesinlikle naz öyle yapmalı yoksa tarıkla araları hiç düzelmeyecek neden böyle oluyor anlamıyorum.işte hep tarık :img-hyste
pas.si.on79
25-03-07, 20:33
Burçin, Naz istekle çocuk mu yapacak :img-hyste :img-hyste İkinciye artık siz bakarsınız.Hulusican bizim. ikinci dağevindeki öpücükten sonra olursa siz bakarsınız. :img-hyste
handeozbek
25-03-07, 20:36
Handecim sen öss ye mi hazırlanıcaktın pardon bir hatırlayamama durumu oluştu bende?:img-help:
ewett bencede kesinlikle naz öyle yapmalı yoksa tarıkla araları hiç düzelmeyecek neden böyle oluyor anlamıyorum.işte hep tarık :img-hyste
Ben hem ÖSS'nin hem de Hulisicanın hakkından gelirim:img-grin2. Ben iki starı birden izliyorum hatırlatırım.:img-grin2 Hulisicanda şimdiden benimle hazırlanmış olur.Ancak yetişir:img-grin2
ceza_cansu
25-03-07, 20:36
Yalnız Merve giricek birazdan foruma ya noluyor size ben çocuk falan doğurmayı düşünmüyorum(tabi naz olarak söylicek bunu:)) dicek bizde kalıcaz:):)
Sayın Burçin Kaplan bu akıllara durgunluk veren yazınızı okuduktan sonra sizin acil seansa ihtiyacınız olduğu kanaatine vardım.Bu seansı biran önce gerçekleştirmemiz hem sizin hem de Naz'ın geleceği açısından çok önemli.En kısa zaman da beni bulmanızı sizden rica ediyorum... Sevgiler...:img-yes: :img-hyste
handeozbek
25-03-07, 20:38
Yalnız Merve giricek birazdan foruma ya noluyor size ben çocuk falan doğurmayı düşünmüyorum(tabi naz olarak söylicek bunu:)) dicek bizde kalıcaz:):)
Orası sorun değil Cansu. Biz olağanüstü ikna yeteneğimizi kullanarak ikna ederiz:img-grin2. Bir bakarız kucağında çocuk çıkagelmiş:img-grin2
elmali-turta
25-03-07, 20:40
yaa tabi hep tarık zaten sen öyle san asıl hep naz hep naz:img-hyste :img-hyste :img-hyste
pas.si.on79
25-03-07, 20:40
Evet Handenin dediği gibi ikna ederiz biz.Saçların daha parlak.Cildin daha ışıltılı.
deriz.Naz yine aşık olduğu aklına gelir. Tarıktan şarkı ister.Gözlerim i....
Partner istiyor hemen söyler.
pas.si.on79
25-03-07, 20:41
yaa tabi hep tarık zaten sen öyle san asıl hep naz hep naz:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Evet Miray hep Naz hep Naz... Hatta sonra bu Nazlar zamanla çoğaldı.
Binnaz oldu.. :img-hyste
handeozbek
25-03-07, 20:45
Bu Naz bin tane Nazın hakkından gelir. Kız yakında kendi kendiyle savaşacak duruma gelecek:img-grin2. Biz de arada alır kaçarız Hulisicanı:img-grin2. Hem Ayşe ile Sadrinin düğünü de var . Onlar evlenince artık daha güçlü oluruz:img-grin2
Uzun zamandır forum yüzünden aksatmak durumuna kaldığım, sosyal yaşantımın, bir kısmını telafi etmek için, sayfadan uzak olmamdan faydalanıp, manasız bir atışma ortamı yaratmayın.
Bakın geldim ve, gerekli müdahalemi yapıyorum.
Bu çocuk bakım konusunda son noktayı koyuyorum. Kendinize tartışacak başka bir konu bulun. Sayenizde çocuk 35 yaşına dahi gelse, kimin bakacağı konuşalacak.
Naz ve Tarık'ın çocuğu olduğunda,
Birinci öncelik, her zaman için anne ve babasında olmalı. Zengin iki ailenin varisi olacağına göre, muhakkak iyi eğitim almış bir dadısı olacaktır.
Anne ve babasının, zorunlu sosyal faaliyetlere katılmaları gerektiği durumlarda, dadının yanı sıra bakıma destek verecek şekilde, ve denetleyici olarak aile büyüklerinden birinin refakati sağlanmalı.
Bu büyükler, Belgin hanım, Hacer anne, Netice hala , Filiz ya da Ayşe'den biri olabilir. Gördüğünüz gibi büyükbabalara görev dağılımı yapmıyoruz. Çocuk bakma konusunda yeterliliklerini bilemeyeceğim.
Tüm bu kişilerin, ortak katılacağı bir faaliyet olması durumunda ise, anne babanın seçeceği BAG KAG NAG MAG BBC gruplarından birileri yardımcı olabilir.
Sanırım bu konunun kapanması için bu açıklamalar yeterli olacaktır.
aaaa beğenmedik illa bizlerden biri bakmalı diyorsanız eğer,
O zaman bakıcıların KAG dan olacağı malumunuz....
elmali-turta
25-03-07, 20:57
Uzun zamandır forum yüzünden aksatmak durumuna kaldığım, sosyal yaşantımın, bir kısmını telafi etmek için, sayfadan uzak olmamdan faydalanıp, manasız bir atışma ortamı yaratmayın.
Bakın geldim ve, gerekli müdahalemi yapıyorum.
Bu çocuk bakım konusunda son noktayı koyuyorum. Kendinize tartışacak başka bir konu bulun. Sayenizde çocuk 35 yaşına dahi gelse, kimin bakacağı konuşalacak.
Naz ve Tarık'ın çocuğu olduğunda,
Birinci öncelik, her zaman için anne ve babasında olmalı. Zengin iki ailenin varisi olacağına göre, muhakkak iyi eğitim almış bir dadısı olacaktır.
Anne ve babasının, zorunlu sosyal faaliyetlere katılmaları gerektiği durumlarda, dadının yanı sıra bakıma destek verecek şekilde, ve denetleyici olarak aile büyüklerinden birinin refakati sağlanmalı.
Bu büyükler, Belgin hanım, Hacer anne, Netice hala , Filiz ya da Ayşe'den biri olabilir. Gördüğünüz gibi büyükbabalara görev dağılımı yapmıyoruz. Çocuk bakma konusunda yeterliliklerini bilemeyeceğim.
Tüm bu kişilerin, ortak katılacağı bir faaliyet olması durumunda ise, anne babanın seçeceği BAG KAG NAG MAG BBC gruplarından birileri yardımcı olabilir.
Sanırım bu konunun kapanması için bu açıklamalar yeterli olacaktır.
aaaa beğenmedik illa bizlerden biri bakmalı diyorsanız eğer,
O zaman bakıcıların KAG dan olacağı malumunuz....
nokta bitti bu kadar:)
İşte bu Asu komutan geldi asayiş berkemal oldu :img-hyste :img-hyste
not:her dediğine katılıyorum ablacım:good:
burcin_kaplan
25-03-07, 21:04
Bu hafta gerçekten dizi için bir dönüm noktası olucak.Olaylar kıskançlıktan,açılamamadan söyleyememeden çekincelerden dışarı çıkıcak çok farklı bir boyuta ulaşacak.Alfonso orataya çıkıcak ve naz-tarık ilişkisindede bence bir dönüm noktası olucak bu.Tabiki ilk başta çok büyük zararlar vericek gibi görünsede bence alfonso olayının çıkması hem tarıkın hemde nazın işine yarayacak bir kere en önemlisi şuan Naz kandırılmış olduğunu düşünüyor.Tarık'ı o kızla gördükten sonra ne düşüneceğini şaşırdı.Ve alfonso gibibirinin neden o kadar zaman boyunca az değil koskoca 8 ay bide buna nazın yaptığı işkenceleri eklersek 8 yıl olur tarıkın çektiği süre:) bunlar nazı düşündürecek bence.Ve tarıkın kendini ne kadar sevdiğini anlayacak yani uğur kedi ne demişti tarıka italya yolları gözüktü di mi? belkide nazada gözüktü:)
handeozbek
25-03-07, 21:09
Şimdi alfonso ortaya çıkacak. Çıkınca ne olacak ortalık karışacak. Naz delirecek tabi bizler mest bir halde ekrana bakıyor olacağız. Ben Nazın en çok o çelloyu alıp bütün camları tek tek kırmasını görmek istiyorum.,
Not:Konu böyle değişir işte:img-grin2
Not:Unuttum sanmayın hulisican HGH ındır.:img-grin2
pas.si.on79
25-03-07, 21:15
Bu hafta gerçekten dizi için bir dönüm noktası olucak.Olaylar kıskançlıktan,açılamamadan söyleyememeden çekincelerden dışarı çıkıcak çok farklı bir boyuta ulaşacak.Alfonso orataya çıkıcak ve naz-tarık ilişkisindede bence bir dönüm noktası olucak bu.Tabiki ilk başta çok büyük zararlar vericek gibi görünsede bence alfonso olayının çıkması hem tarıkın hemde nazın işine yarayacak bir kere en önemlisi şuan Naz kandırılmış olduğunu düşünüyor.Tarık'ı o kızla gördükten sonra ne düşüneceğini şaşırdı.Ve alfonso gibibirinin neden o kadar zaman boyunca az değil koskoca 8 ay bide buna nazın yaptığı işkenceleri eklersek 8 yıl olur tarıkın çektiği süre:) bunlar nazı düşündürecek bence.Ve tarıkın kendini ne kadar sevdiğini anlayacak yani uğur kedi ne demişti tarıka italya yolları gözüktü di mi? belkide nazada gözüktü:)
Burçinciğim 37 bir dönüm noktası olacak. . Önce Naz öğrenince Naz dur sus derken herkes öğrenir denildi çünkü.. Sonra da Sofianın nasıl davranacağı ve Alfonso olayının nasıl çıkacağı çok önemli bu anlamda.
Nazın İtalya ya gitmez bence.. Naz inat.. Önce afetmesi lazım Tarıkı..
Not:Miray Asu yetişşşş dersin tabi imdadı onda bulursun.. Sonra konu kapanmıştır dersin.. Asu yu çağırırsın çocuğa bakmak için.
Not2:Hadi diyelim asunun da işi çıktı sen nasıl tek bakacaksın.Olmazz.
handeozbek
25-03-07, 21:16
Gamze bu kadar emin konuşma Naz bu gerekirse aya bile gider:img-grin2. Beklenir ondan. Bence önce Naz inanmayacak bu alfonso olayına dalga geçmek için ümite falan söylecek sonradan dank edecek kafasına:img-grin2
pas.si.on79
25-03-07, 21:22
Gamze bu kadar emin konuşma Naz bu gerekirse aya bile gider:img-grin2. Beklenir ondan. Bence önce Naz inanmayacak bu alfonso olayına dalga geçmek için ümite falan söylecek sonradan dank edecek kafasına:img-grin2
Hande tamam katılıyorum.Naz inanmayacak Alfonso olayına dalga falan geçecek hatta ..Ama gerçeği herkesten öğrenince hem Tarık niye İtalyaya gidiyor.İtalyaya gitme durumu yok.Demek ki aralarında çok kötü bir kavga oldu ki ondan gidiyor. Tabi başka neden de olabilir. Naz kavga ettiği biriyle niye gitsin.
Alfonso olduğu öğrenilince ülkeyi terk etme nedeni başka bir şey gibi geldi bana.
handeozbek
25-03-07, 21:25
diyorum hep diyeceğim. Nazı kaçıracaklar İtalya'ya.NO TARIK NO NAZ hesabı. Tarıkta peşinden gidecek. Dedektif gibi iz sürüp nazı kurtaracak. Naz yine delirecek. Senin yüzünden beni kaçırdılar diye. Tarık herşey oldu dedektif olmadı. O da eksik olmasın dimi.:img-grin2
Burçin dediğin gibi bu Alfonso olayının açığa çıkması dizinin gidişatını bir anda değiştirecek.Ben Tarık'ın bu olaydan bir şekilde sıyrılacağını düşünürken uğur kedinin verdiği tüyodan anladığım kadarıyla Naz bu durumu kesin olarak öğreniyor. Bu durumda Alfonso kimliğinin deşifre olması bence de,Tarık kendisine yalan söylediği için başta problem yaratsa da hem Sofia konusunun ortaya çıkmasıyla hem de Tarık'ın göründüğünden çok fazlasına sahip olmasına rağmen kendisinden vazgeçmeyişiyle,Naz'ın gönlünü feth edecektir...:img-yes:
handeozbek
25-03-07, 21:31
Önce Naz delirip Tarık'ı kovucak tabiki de. Sonra bakacak Sofia ile gidiyor. Dank edicek tabi:img-grin2 360 derece dönücek hemen:img-grin2. İtalyada da menajeri olmaya devam edebilir. Artık sonra çocukta yapar kariyer de:img-grin2
Küçük bir yanlışı düzelteyim yukarıda gördüğünüz 360 ın 180 olması gerekiyordu. ÖSS ye hazırlanıyorum da:img-hyste
37'de herşey nefes nefese. bir de alfonso yakayı ele vermesin mi? tarık'çık naz'a "dur, sus" derken herkes öğrenmesin mi? bütün yalanların bittiği an, tarık bula bula ne bulsun? naz hayretlere garkolsun.
Şimdi bu yalancı Tarık ne uyduracak. Uydurduğu ne kadar uç olacak ki Naz bu kadar şaşacak. Yalanların bitti an !!!!!
Acaba yalan söylemiyor da başka bir şey mi söylüyor? Eğer öyle ise ne söylüyor? Belkide bakacak Naz yine birşeyleri yanlış anlıyor " ben senin için ayrılmadım Türkiye'den" diyerek, kafasına birşeyleri zorla mı sokacak?
Yok bu kadar basit olamaz.... bununla Naz gark olamaz....:img-hyste
dizi kurdu
25-03-07, 22:07
tarığa italya yolları gözükür ama gider mi gitmez mi bence giderken naz hava alanında yakalar tabiiii dayanamaz onun gitmesine ve affeder :happy0064
skyline_91
25-03-07, 22:08
bu saate kadar bekledim ama ortada ne özet var ne de fragman
hadi fragman verilmiyo tamam ama bari özeti verselerdi
bu saatten sonra da gelmez özet heralde ben kaçıyorum herkese iyi akşamlar:sad53:
~ topiqq ~
25-03-07, 22:12
ben alfonso olayı ortaya çıkınca tarık'ın ortaya atacağı yalanı çok merak ediyorum. uğur kedi öyle bi mesaj yazmış ki =))
Burçin dediğin gibi bu Alfonso olayının açığa çıkması dizinin gidişatını bir anda değiştirecek.Ben Tarık'ın bu olaydan bir şekilde sıyrılacağını düşünürken uğur kedinin verdiği tüyodan anladığım kadarıyla Naz bu durumu kesin olarak öğreniyor. Bu durumda Alfonso kimliğinin deşifre olması bence de,Tarık kendisine yalan söylediği için başta problem yaratsa da hem Sofia konusunun ortaya çıkmasıyla hem de Tarık'ın göründüğünden çok fazlasına sahip olmasına rağmen kendisinden vazgeçmeyişiyle,Naz'ın gönlünü feth edecektir...:img-yes:
SonGül Alfonso olayını sanırım herkes öğreniyor. Yani bu durumda Tarık diğer kimliklerini nasıl saklayacak? Ne gibi yalanlar uyduracak? Naz ne gibi tepkiler vericek? Uğur kedinin mesajlarından anlaşıldığı kadarıyla Naz çok sert tepki vermiyor sanki. Ben duygularıyla oynandığını düşünür, Tarığı tavana asar diye düşünmüştüm. :)
Bence Tekelioğullarinda Bulunan Yalan Söyleme Ve üretme Geni Yine çalişmaya Başlayi Ortaya Bizim Bile Aklimizin Ucundan Geçmeyen Bir Yalan Söyleyebilir Tarik özkul Ailesine Yada Herkes öğrenir Ve Alfonso Ile Ilgili Yalan Söyledikleri Ortaya çikar Naz Bence Ilk şoka Girer Bende En çok çelişen ümit Ve Filiz ümit Sevinir Mi Yoksa Filiz Ona Yalan Söyledi Diye Aralari Bozulur Mu çünkü Filiz Ona Küçük Bir Yalan Söyledi Diye Bir Kaç Gün Konuşmadi şimdi Ne Olur BilemiYorum
elmali-turta
25-03-07, 23:19
Arkadaşlar biliyorsunuz Fulya Ceylanın başlığı açıldı hatta kendisi de geldi msj yazdı sizde bişeyler yazsanız diorum:img-wink: :img-wink:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2770302&posted=1#post2770302
arkadaşlar ben bunu Fulya Ceylanın bölümüne de yazdım taktım bu dublaj mı gerçek mi diye kendisi başka bi sitede gerçek demiş ama ünal silver dublaj dedi kaldım aradavalla bana bi yardım etseniz:img-help:
Ben Fulya Ceylanı oynadığı tiyatro oyununda izleme imkanı buldum. Harika oynuyor. Sesi de bana pek değişik gelmedi. Dizidekiyle aynı gibiydi. Ama yakından daha da güzel. Kendisiyle tanışma imkanı buldum. Çok sıcakkanlı çok şeker bir insan. Keşke sorsaydım. Gerçek sesi mi değil mi diye? Ama o anda insanın aklına birşey gelmiyor ki. Dizi hakkında birkaç bişey sordum. Çok heyecanlı bölümler gelecek dedi. Bizim Ümitle aramız alfonso olayından etkilense de çok fazla darbe almayacak dedi. Daha fazla bişey söylemek istemedi ben de üstelemedim. Forumu okuduğunu ve çok sıcak sohbetlerin yaşandığını söyledi. Vakit buldukça takip ediyorum dedi. YY izleyicisinin bir tane olduğunu söyledi. Bende kendisine seveninin çok olduğunu söyledim. Çok mutlu oldu. birkaç resimde çektim. Becerebilirsem eklerim.
love-angel
26-03-07, 00:07
artık bi şeylerin ortaya çıkması gerekio zaten ama yani bu özetsizlikte uğur kedi öle bi mesaj yazmış ki çok bilinmeyenli denklem mübarek soru işaretleriyle dolu yani mesajın neresinden bakarsan bak evir çevir bak kafa karıştırıyo ama oda olmasa biz ne yapardık hiç bilmiyorum
gelelim mesaja tarığın alfonso kimliği açığa çıkıo dio bide zavvallı nazayakalanıo gerçekten bu anlar tarığın bittiği anlar gibi duruyo çünkü naz sinirlendimi hiç bi şeyi gözü görmez hele bu tarığın bi yalanıysa hepten delirebilir ağzından kaçırıverir ne varsa artık tarık nası bi yalan uydurcak bilinmez ama ii bişi olması lazım... şu ünlü olma olayı da çok uzamaz bence belgin hanım olaya el attığına göre kolayca kapancak gibi gelio ....ama en önemlisi italya seyahati yakın değil bence yani 3 5 bölüm böle sürer ve bu alfonso muhabbetide italyada son bulmaz ama tarık ve naz bi hava alanı sahnesi yaşarlarsa ii olur
SonGül Alfonso olayını sanırım herkes öğreniyor. Yani bu durumda Tarık diğer kimliklerini nasıl saklayacak? Ne gibi yalanlar uyduracak? Naz ne gibi tepkiler vericek? Uğur kedinin mesajlarından anlaşıldığı kadarıyla Naz çok sert tepki vermiyor sanki. Ben duygularıyla oynandığını düşünür, Tarığı tavana asar diye düşünmüştüm. :)
Sevgili ANIL Naz istediği kadar sinirlensin sonuç olarak Alfonso kimliğinin ortaya çıkması Tarık'a daha çok avantaj sağlayacak.Çünkü bu durum onu şuan ki açıklayamadığı bazı problemlerden çekip çıkaracak.Naz'dan bir iki fırça yemesi hatta küçük bir tavan ziyareti yapması Tarık için,kendisine sağlayacağı artılardan sonra pek bir önem teşkil etmez sanırım...:img-yes:
Not:Anıl koltuğunu göremedim hasta mı yoksa?:img-hyste
BARIŞAHASTA
26-03-07, 00:21
bencede şu ünlü olma mevzusu uzamadan kapanmalı çok gereksiz bir konu belgin hanım el atması ile hemen kapanır umarım....helede burak tarafından keşfedilipte bir yerlere gelme çabası çok saçma gereksiz konular koyulmaz işallah daha fazla.....
handeozbek
26-03-07, 00:26
Ünlü olma konusu malum kıskandırma olayları için kullanılımış birşeydi. Bence de Belgin olaya el attı mı olay kapanır. Burakta en yakın zamanda gideceğine göre zaten kapanıyor demektir. Önümüzdeki bölüm nefes nefese olacak gerçekten de. Fragman çıksa belki bazı şeyleri anlarız. Malum didikliyoruz. Nazın tepkisi merak konusu. Sevgili Uğur kedi açıklama yapmış ama onun mesajını anlamak içinde sözlük gerek. Tarık öyle bir çare bulsun Naz hayretlerle gark olsun bu da ne demek şimdi. Çöz çözebilirsen:img-grin2
muratdemir
26-03-07, 01:08
Uğur kedi'nin mesajındaki "gark" olmakla ilgili cümle bu bölümde çok fazla birşey çıkmayacağını düşündürüyor. Yani naz birtakım olaylardan şüphelenecek ama Tarık yine onu aksine inandıracakmış gibi.
günaydın arkadaşlar..bu gün fragman belkiyoruz..ama star iki haftadır fragmanı pazartesi gecesi veriyor.iki ailenin ortasında..yani yine beklentimizi o saatlere kaydıralım:)
bekleyen derwiş muradına ermiş lafını kim söylediyseee halt etmiş!:):) yahuuu özeti bekliyoruzzz fragmanı bekliiyoruzzz çok şey bekliyoruz(!) galiba biz yawww:):) bu hafta maç olması ve dizimizin en iyi bölümü diye duyumlar aldıgımız bölüme denk gelmesi şanssızlık yahu maç izlemicek kişi şahsen ben tanımıyorumm bende dahil:)
pas.si.on79
26-03-07, 10:19
günaydın arkadaşlar..bu gün fragman belkiyoruz..ama star iki haftadır fragmanı pazartesi gecesi veriyor.iki ailenin ortasında..yani yine beklentimizi o saatlere kaydıralım:)
merhabalar...
Abla o zaman özet bekliyoruz...Umutlarımız bari bitmesin... :img-hyste
whiteangel
26-03-07, 10:47
merhabalar...
Abla o zaman özet bekliyoruz...Umutlarımız bari bitmesin... :img-hyste
yy izleyicisinin hayatı bi şeyleri beklemekle geçiyor zaten.:img-cool2 Bazı dizilerin (yayın günü ne olursa olsun) fragmanları sürekli dönüyor. Ya da ben sinir olduğum için sürekli rastlıyorum.:img-hyste
Bu bölümün fragmanını çok merak ediyorum.. Ama her zamanki gibi ters köşeye yatacağımızı bildiğim için ehh akşamı da bekleriz diyorum.:img-help:
yy izleyicisinin hayatı bi şeyleri beklemekle geçiyor zaten.:img-cool2 Bazı dizilerin (yayın günü ne olursa olsun) fragmanları sürekli dönüyor. Ya da ben sinir olduğum için sürekli rastlıyorum.:img-hyste
Bu bölümün fragmanını çok merak ediyorum.. Ama her zamanki gibi ters köşeye yatacağımızı bildiğim için ehh akşamı da bekleriz diyorum.:img-help:
Sinirden değil arkadaşım...herşeyin fragmanı dönüyor..yakında..çok yakında..dahil...bir yy.e su yok... Bizden başka dizi izleyeni var mı, Hande'nin deyimiyle,(bayılıyorum bu lafına) "yavru fragman" bekleyen? Yok tabii...çünkü hem biz deliyiz , hem ilacımız az...
Tanıştığımıza memnun oldum, ben MAÇ izlemeyen KİŞİ:happy0064 :img-hyste
Bir tane de burada var:img-yes:Bu forumda bu gibi durumlarda hemen bir grup kurma alışkanlığı vardır.:) Hemen kuralım...Y.Y.S.A.S.D.M.F.İ.G ( Yalancı Yarim Saatinde Akan Suları Durdurup Maç Filan İzlemeyenler Grubu) buna bir alt grup da eklenebilir A.Y.Y.O.Z.P.M.İ.D.G ( Aslında Yalancı Yarim Olmasa da Zaten Pek Maç İzlemem Diyenler Grubu):)
Fragman özet şu saat itibariyle hak getire ,ztar maalesef hala diziye çok güveniyor(!)Nasıl etsek de şu güveni bir sarssak...NO güven YES reyting ama anlayan yok...
Tünaydın Arkadaşlar,
Fragman nöbetleri, dün akşamdan beri hız kesmeden devam ediyor. Biran önce çıkmasını istiyorum.Fakat, çalışan bizler için anlatımların detaylı olması çok önemli. Yakalayan arkadaşlar lütfen dikkatli izleyerek bize anlatabileceğin her sahneyi anlatın.
Serdar bugün büyük ihtimalle okulda olacağı için, detaylı anlatma görevini yerine getiremeyecek.
Jenn şimdiden fragman resimleri için teşekkür ederim. (nasıl ama eklemen için baskı yapıyorum... çok arsızım çokk)
Not: Bu durgunluk umarım fragman sonrası değişir
Not 2: ARKADAŞLAR LÜTFEN FORUM KURALLARINA UYALIM. TAMAMI RENKLİ YAZILAR VE TEK CÜMLELİK MESAJLARIN YASAK OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA ANIMSATMAK İSTİYORUM.
Not 3: Yeni üyemiz NAZ, aramıza hoş geldin. Dün nöbetçi arkadaşlar seni karşılamışlar, ben biraz geç kaldım, kusura bakma artık.:img-wink:
A.Y.Y.O.Z.P.M.İ.D.G ( Aslında Yalancı Yarim Olmasa da Zaten Pek Maç İzlemem Diyenler Grubu):)
Fragman özet şu saat itibariyle hak getire ,ztar maalesef hala diziye çok güveniyor(!)Nasıl etsek de şu güveni bir sarssak...NO güven YES reyting ama anlayan yok...
Ben bu gruba giriyorum sanırsam ancak izlediğim dizilerden bir başkası Yalancı Yarimin saatinde yayınlansa ben gene Yalancı Yarimi izlerim bu durumda diğer grubamı girerim acaba? Ama şunu net olarak söyleyebilirim ki hiç bir şekilde MAÇ izlemiyorum.:good: :good: :good: :good:
Fragmana gelince Mesela Binbir Gece isimli dizinin fragmanı dizi bitiminden hemen sonra yayına giriyor. Darısı bizim dizinin başına diyorum
muratdemir
26-03-07, 12:25
Sanki öyle bir durum var ki, Star diziyi kaldırmak istiyor ama bunu doğrudan yapamıyor. Ratingler iyice düşsün de diziyi bitirmeye bahane olsun der gibi.
Aslında kendi açıma çok rahatsız değilim bu durumdan. Gereksiz yere pompalanan, şişirilen bir dizi olmasındansa izleyicilerin sevgisiyle biryerlere gelmiş olması daha önemli.
Ancak bir de televizyonculuk gerçekleri var. Star'ın bu "yıldırma politikası" umarım kötü sonuçlara yol açmaz.
Tabi tam dizinin saatinin değiştirilip kurtlar sofrasına atıldığı bir anda senaristlerin yaratıcılıktan yoksun ve genel kurgudan kopuk işler ortaya koyması çok kritik bir süreçten geçen dizimiz için başka bir tehlike.
Aslında yapım şirketi tam da bu zamanda duruma müdahale etmeliydi. Bugüne kadar hiçbir reklamı yapılmayan dizi nasıl oldu da bu rating'i aldı bunu iyi sorgulamaları lazım.
Ancak bunu kaçırdılar. Dizi içinde komedi unsurları olacak mutlaka. Ancak bu bir komedi dizisi değil, nitekim bunu çok daha iyi yapan başka yapımlar var.
Yalancı Yarim dizisinin tutmasını sağlayan saf ve temiz aşk hikayesi ile hiçbir yapımda olmayan sıcak romantizmdir. Ama dizide bu da kalktığı zaman ortaya sadece sevenlerine sıkıntı veren bir iş çıkar. Son 3 bölümde gidişat maalesef bu yönde.
Çok umudum olmasa da senaristlerden artık kendini tekrarlayan kıskançlık olaylarına ve akıl almaz karakter erozyonlarına bir son vermesini diliyorum.
Özet yok,fragman yok,saat kaçtan beri tv açık onuda unuttum.Fagmanı yakalayacağız diye ztarı gün birincisi yapacağız,hala YY'in kıymetini bilemedi ya,ne diyeyim
Araya dalıyorum ve diyorum ki;:img-wink: :img-wink:
İmza Günü
B A R I Ş A K A R S U
Tarih:1 Nisan 2007 Pazar
Saat :14.00
Yer :AKBAŞ MÜZİK
Adres: AKBAŞ LTD. ŞTİ. Marmara cad. Apaydın Pasajı Avcılar Belediyesi Karşısı AVCILAR-İSTANBUL
Tel :0212 694 69 43
EEEEE..NE YAPALIM...BAŞROL OYUNCUMUZ..:good: :good:
arkadaşlar dikkat ediyorum sürekli bıkmadan yılmadan aynı şeyleri aynı şikayetleri sıralıyorsunuz.oysa çoğunuz her hafta fragman ve özet seyrini takip ediyorsunuz..ne zaman verileceğini bildiğiniz halde yani sürekli takip edildiğine göre bilmeniz gerekir..yine aynı şeyleri söylüyorsunuz.inanın şaşırıyorum size..iki haftadır yani çarşambaya geçtiğinden beri star, fragmanı pazartesi gecesi iki ailenin ortasında yayınlıyor..bunu görüyorsunuz ta pazardan başlıyorsunuz beklemeye..ayrıca fragman stara ne zaman ulaşırsa o zaman yayınlıyor ..bunu yapım şirketi söylüyor ben değil...demekki ancak hazırlanıyor..
arkadaşlar dikkatinizi çekti mi yahu bizim fragmanlarda genelde dış ses çok konusuyor fragman esnasında nerdeyse hiç susmuyor fakat diğer star dizi fragmanlarında görüntülerr genelde sessiz veriliyor weya dış ses arada bi konusuyor.
Sanki öyle bir durum var ki, Star diziyi kaldırmak istiyor ama bunu doğrudan yapamıyor. Ratingler iyice düşsün de diziyi bitirmeye bahane olsun der gibi.
Aslında kendi açıma çok rahatsız değilim bu durumdan. Gereksiz yere pompalanan, şişirilen bir dizi olmasındansa izleyicilerin sevgisiyle biryerlere gelmiş olması daha önemli.
Ancak bir de televizyonculuk gerçekleri var. Star'ın bu "yıldırma politikası" umarım kötü sonuçlara yol açmaz.
Tabi tam dizinin saatinin değiştirilip kurtlar sofrasına atıldığı bir anda senaristlerin yaratıcılıktan yoksun ve genel kurgudan kopuk işler ortaya koyması çok kritik bir süreçten geçen dizimiz için başka bir tehlike.
Aslında yapım şirketi tam da bu zamanda duruma müdahale etmeliydi. Bugüne kadar hiçbir reklamı yapılmayan dizi nasıl oldu da bu rating'i aldı bunu iyi sorgulamaları lazım.
Ancak bunu kaçırdılar. Dizi içinde komedi unsurları olacak mutlaka. Ancak bu bir komedi dizisi değil, nitekim bunu çok daha iyi yapan başka yapımlar var.
Yalancı Yarim dizisinin tutmasını sağlayan saf ve temiz aşk hikayesi ile hiçbir yapımda olmayan sıcak romantizmdir. Ama dizide bu da kalktığı zaman ortaya sadece sevenlerine sıkıntı veren bir iş çıkar. Son 3 bölümde gidişat maalesef bu yönde.
Çok umudum olmasa da senaristlerden artık kendini tekrarlayan kıskançlık olaylarına ve akıl almaz karakter erozyonlarına bir son vermesini diliyorum.
murat arkadaşım..çok pesimist yaklaşıyorsunuz..nerdeyse her yazınız bu şekilde..sanki adeta dizi kalksın diye sizde bi uğraş verir gibisiniz:))sürekli suçlama modu nereye kadar:)).sizin beğenmediğiniz bölümleri beğenen insanlar olduğunu da unutmayalım..ve hala daha işlenecek konularında olduğunu..salt romantizm beklentisi, negatif düşünen arkadaşların obsesyonu haline gelmiş durumda gördüğüm kadarıyla..ve her bölümün başına bu beklentiyle oturduğunuzda hayal kırıklığına uğramanızda kaçınılmaz oluyor..beklentilerinizi minimum düzeye indirgeyip dizideki karakterlerin tahlilini iyi yapıp komedi unsurlarını vede diğer oyuncularada hikayelerinde hakettikleri ilgiyi dengeli bir şekilde dağıtırsak bölümden haz alma düzeyimizde yükselir kanaatimce..
Bu kadargüzel bi dizi ki..dikkatle izlediğinizde okadar iyi esprıler var...ama raytıng kaygısı içnde kalınca pek çok şeyı es geçebiliyosunuz...dolayısıyla keyıfsız bı durum çıkyo ortaya...üstelık oyuncular da çok iyi...barış ve merve dünya tatlısı...star tv yamuk yaparmı bilmem,neyı nasıl düşünüyorlar anlamam ama çarşamba günü 22 ye çekılse raytıngler açısından daha içaçıçı olur gibime gelıyo..işte bu konuda baskı yapılabilir..aynı şey iki ailenin başına geldı ve star dikkate aldı...bizide es geçeceğini sanmam...birlık olup bu konuda star üzerinde baskı kuralım derım...:img-yes: :img-yes: :img-yes: :img-yes: :img-yes:
pas.si.on79
26-03-07, 13:14
Araya dalıyorum ve diyorum ki;:img-wink: :img-wink:
İmza Günü
B A R I Ş A K A R S U
Tarih:1 Nisan 2007 Pazar
Saat :14.00
Yer :AKBAŞ MÜZİK
Adres: AKBAŞ LTD. ŞTİ. Marmara cad. Apaydın Pasajı Avcılar Belediyesi Karşısı AVCILAR-İSTANBUL
Tel :0212 694 69 43
EEEEE..NE YAPALIM...BAŞROL OYUNCUMUZ..:good: :good:
Tabi başrol oyuncumuz yalnız 1 Nisan şakası olmasın:img-hyste :img-hyste
Çok güzel bir haber gerçekten ŞANSLISINIZ İSTANBULLL..:happy0064
Bu kadargüzel bi dizi ki..dikkatle izlediğinizde okadar iyi esprıler var...ama raytıng kaygısı içnde kalınca pek çok şeyı es geçebiliyosunuz...dolayısıyla keyıfsız bı durum çıkyo ortaya...üstelık oyuncular da çok iyi...barış ve merve dünya tatlısı...star tv yamuk yaparmı bilmem,neyı nasıl düşünüyorlar anlamam ama çarşamba günü 22 ye çekılse raytıngler açısından daha içaçıçı olur gibime gelıyo..işte bu konuda baskı yapılabilir..aynı şey iki ailenin başına geldı ve star dikkate aldı...bizide es geçeceğini sanmam...birlık olup bu konuda star üzerinde baskı kuralım derım...:img-yes: :img-yes: :img-yes: :img-yes: :img-yes:
İyi diyorsun hoş diyorsunda, o saatler, Şampiyonlar Ligi maçlarının saatleri ve hepsini Star veriyor. Bu nedenle, bir çok hafta dizimizin yayınlamayayacağı, yada bir hafta 20.00 da, bir başka hafta 22.00 da yayınlanabileceği gibi bir dengesizlik olur. Bu dizden kopmaların artmasına neden olabilir. Günü ve saati 4. kez değişirse, bir başka sorun oluşur. Bu dizi tutmamış gün deniyorlar diyerek, yine izleyicimizin bir kısmını kaybetme ihtimalimiz var.
İlk hafta değişiklik baskımız sonuç verse idi, bunları konuşmamız gerekmezdi. Ama artık başka çözümler gerekiyor. Bu da sadece tanıtım. Ne yazık ki, taleplerimiz dikkate alınmadığı için, saatimiz ile ilgili bilgilendirmelerimizde yapılmamakta.
Tanıtımdan kastım, özet ya da fragman değil. Yapılabilecek bir çok haber var bu dizide oynayanlar ile ilgili. Bülent Kayabaş'ın oynadığı tiyatro oyunu, Fulya Ceylan'ın rol aldığı tiyatro oyunu,hem haberlere hem hafta sonu programlarına konu edilebilir. Sevgili Bülbül'ün yazdığı, Başrol oyuncumuz Barış Akarsu'nun konser ve imza günleri, aynı şekilde kullanılabilir. Diziye güvendiklerini söylemeleri, olumlu kullanılacak malzemeleri göz ardı etmelerini gerektirmiyor.
Belki dolaylı yoldan, bir başka organizasyonunda reklamı yapılmış olur ama bunlarında yöntemlerini televizyoncular bilecek.Fikirler bizden UYGULAMAMAK onlardan.
handeozbek
26-03-07, 13:36
Bakıyorum ne özet, ne fragman ne de yavru fragman var ortalarda. Nedense hiç şaşırmadım. Pazarları bile starı izliyorum. Vermeyeceğini biliyorum. Ama umut dünyası işte. Starın tek bir takdir etttiğim yönü var fragman konusunda (hala var yani:img-grin2 ) o da iki aile sırasında fragmanı vermesi. İki aile iyi izlenen bir dizi üstelik aileler tarafından izlenen dizi. Bu da bizim fragman için en uygun dizi oluyor.
Akşama iki aile dizisinde görüşmek üzere. Esen kalın.:img-grin2
Not:Maç izlemeyenler grubuna bende dahilim. Hatta ilk oynanan maçın o gün olduğunu da msn ye yazılan ggggggoooooollllll kelimesinden ve havaya atılan ateşlerden öğrendim:img-grin2 . Ben bu dizi için popstarı izleyen birisiyim. Yemişim maçını.:img-grin2
Geçen hafta euro starda çıkmıştı. Bu hafta orada da çıkmadı. Ağaç oldum ekran başında. Artık akşamı bekleyeceğiz ne yapalım.
Türkiye'nin maçları heyecanlı oluyor aslında ama bu hafta dizi daha heyecanlı.:img-grin2
whiteangel
26-03-07, 14:03
Televizyon - 2006 Aday Adayları
Yılın En İyi Dizisi
***Aşk Oyunu
ATV
%15.21
*** Avrupa Yakası
Atv
%12.93
***Hatırla Sevgili
Atv
%11.95
*** Hırsız Polis
Kanal D
%12.93
***Yalancı Yarim -Star TV
%12.24
Arkadaşlar gördüğünüz gibi hala 4. durumdayız. Şimdi oylama zamanııı... Hazır fragman beklerken:img-help: Hayd biraz daha gayret:) ztarın yapamadığını biz yapalımmm:happy0064
Televizyon - 2006 Aday Adayları
Yılın En İyi Dizisi
***Aşk Oyunu
ATV
%15.21
*** Avrupa Yakası
Atv
%12.93
***Hatırla Sevgili
Atv
%11.95
*** Hırsız Polis
Kanal D
%12.93
***Yalancı Yarim -Star TV
%12.24
Arkadaşlar gördüğünüz gibi hala 4. durumdayız. Şimdi oylama zamanııı... Hazır fragman beklerken:img-help: Hayd biraz daha gayret:) ztarın yapamadığını biz yapalımmm:happy0064
Biraz önce üye olup oyumuzu biricik dizimiz Yalancı Yarim için kullandık. Yarın gene kullanacağız, öbür gün gene. anlıyacağınız üzre Sonuna kadar Yalancı Yarim diye tıklayacağız
muratdemir
26-03-07, 15:08
murat arkadaşım..çok pesimist yaklaşıyorsunuz..nerdeyse her yazınız bu şekilde..sanki adeta dizi kalksın diye sizde bi uğraş verir gibisiniz:))sürekli suçlama modu nereye kadar:)).sizin beğenmediğiniz bölümleri beğenen insanlar olduğunu da unutmayalım..ve hala daha işlenecek konularında olduğunu..salt romantizm beklentisi, negatif düşünen arkadaşların obsesyonu haline gelmiş durumda gördüğüm kadarıyla..ve her bölümün başına bu beklentiyle oturduğunuzda hayal kırıklığına uğramanızda kaçınılmaz oluyor..beklentilerinizi minimum düzeye indirgeyip dizideki karakterlerin tahlilini iyi yapıp komedi unsurlarını vede diğer oyuncularada hikayelerinde hakettikleri ilgiyi dengeli bir şekilde dağıtırsak bölümden haz alma düzeyimizde yükselir kanaatimce..
kendi adıma salt romantizm gibi bir beklentim yok. benim itirazım dizinin bu özelliğinin son bölümler itibariyle tamamen gözden çıkarılmış olması. ayrıca romantizm sadece aşk itirafı da değildir. ayrılık, hasret, kavuşma gerektiğinde bir bakış bile bu duyguları verebilir. "diğer oyunculara da hikayelerinde hakettikleri ilgiyi dengeli bir şekilde dağıtmak" konusuna kesinlikle katılıyorum. ancak bu ana kadar bu düzenli yapılmadığı için tıkanma oldu zaten. oysa ki sadri-ayşe, ümit-filiz aşklarından ya da tarık'ın babasıyla ilişkilerinden vb. daha ne öyküler çıkabildi. ancak bu yapılmadı ve diziye tam 8 tane temel işlevi kıskandırmak olan karakter sokuldu.
eğer diziyle beklentilerim minimum düzeyde olsaydı emin olun buraya da yazmazdım. daha önce de söylemeye çalıştım. yapım ekibinin hakkını veriyorum. belli bir yere kadar bana ve eminim ki milyonlarca insana çok güzel duygular yaşattılar. benim kaygım bu anlamsız gidişat yüzünden büyük keyfimden mahrum kalmak. televizyon dünyasının çarklarını biliyoruz. kimbilir ne kadar çok dizi heyecanını kaybettiğinden dolayı yayından kaldırıldı.
son söz olarak şunu söylemek istiyorum. dizinin tanıtımı yapılırken star'ın dış sesi "ekranların en romantik dizisi" ifadesini kullanıyor. evet bu tanımı hakediyor dizimiz. içinde komedi öğeleri de var, bu da normal. ama yapım şirketi şunun farkına varmalı. yalancı yarim bu haliyle komedi dizisi olarak rekabet edemez. en azından aynı saatte yayınlanan avrupa yakası bu alanda fersah fersah fark atmışken.
handeozbek
26-03-07, 15:10
Diğer bütün karakterler kıskandırma olayı için bu diziye girmiş olabilir. Ama bu son gelen Sofia adlı dilber (!) sadece alfonso olayının ortaya çıkması için diziye girdi.
yorumuna genel itibariyle katılmıyorum. dizi için komedi dizisi değil demişsin. nasıl komedi dizisi değil anlamıyorum. dizinin türü romantik-komedi yani komedi dizisi. yanında romantizm de var. son bölümlerde romantizm eksikliği olduğu aşikar, ama komedi için kimse bişey diyemez.
yahu önemli olan izlerken gülmek değilmidir.şahsen ben diziyi izlerken çok gülüyorum, haa bir kesim belki romantizm için izliyo olabilir ama dakka başı da romantizim bekleyemezsiniz ki. o zaman tarık ve naz dışındaki karakterleri çıkartmak lazım. öyle mi olsun yani.
diziyi eleştirmen gözüyle izleyen bir çok arkadaş var aramızda ve yapılan yorumlara bakıyorum da sanki çok iddalı bir sinema filminin galasından çıkmış sıcağı sıcağına eleştiri yapar gibi yorumlar oluyo.
yahu alt tarafı dizi, her bölümde üst düzey şeyler olmasını beklerseniz, kusura bakmayın ama çok beklersiniz. şuan tv lerdeki bütün dizilere bi göz atın çoğu dizide senaryo yok gibi. bakışmalarla flashbacklerle dizi geçiyo. o yüzden senaristlerimize haksızlık etmeyin. ayrıca eğer tamamen olumsuz yapmaktansa içine bir kaç da dizinin güzel yönlerini yazsanız çok sey mi istemiş olurum bilemiyorum.
Yalancı Yarimi herhangi bir katagoriye sokma veya sokuşturma gayretlerini anlayabilmiş değilim . Fersah fersah fark attığı iddia edilen dizi Avrupa Yakasımı oluyor acaba. ben o diziyi izlemiyorum gülmek için olsa bile
handeozbek
26-03-07, 15:23
Dizi kıyaslaması yapmanın bir anlamı yok. Çok erken davranıyorsunuz bazı konularda. Yargılama yapmadan önce birşeylerin değişip değişmediğine bakın eğer halen değişmiyorsa o zaman bazı şeyler tartışılabilir. Ama diziye bitecek muamelesi yapmak bana hiç de doğru gelmiyor. Dizimizde gerektiği zaman komedi gerektiği zaman romantizm işlenmektedir. Bu sıralar romantizm konusu üzerinde pek durulmadığı doğru. Bu durulmayacak anlamına gelmez ki. Sabretmeyi öğrenin bekleyin. Eğer sabretmezseniz nasıl zevk alacaksınız ki. Bakın fragmanı biz nasıl bekliyoruz.:img-grin2
Ya fragmanı beklerken temel reis izliyorum. Ne olacak benim bu halim. Üstelik starın fragmanı vermeyeceğini bile bile bekliyorum. Bu susuz kalacağını bildiğin halde çölden geçip hedefine ulaşmaya çalışmak gibi. Çok mu felsefik oldu? Temel reis izliyorum ondandır?:img-grin2
En azından özet gelseydi. O zaman sabretmek daha kolay olurdu. Belki de daha zor olurdu. Artık hangisi bilemeyeceğim:img-grin2
Bence bu yazınızla Star Tv değil kendi düşüncelerinizde siz dizimizi yayından kaldırmışsınız.Dizimizde bazı aksaklıkların olduğu doğrudur ama bu durum sizin bahsettiğiniz kadar vahim boyutlara ulaşmamıştır bence.Eğer bizler Yalancı Yarim'i bu kadar seven insanlar olarak dizimizi bu denli kötü konumlara sokarsak başkalarına kötü söz söylemek konusunda yol açmış oluruz.Ben demiyorum ki eleştri yapmayalım.Eleştri bir dizinin daha iyiye gitmesi adına önemli bir unsur ama en azından eleştirilerimizi yaparken bunun dozajını ayarlayalım.Bu şekilde insanları karamsarlığa yöneltmek yerine yapıcı eleştriler yapalım.Tabi en önemlisi dizimizden asla umudumuzu kesmeyelim.Çünkü umudumuzu kesmemiz demek zaten dizimizin yayından kalkması demek.O saatten sonra dizi oynamış veya oynamamış hiçbirşey farketmez.Derler ki insanın kendine ettiğini başkası ona etmez...Dizimizi yıkan taraf biz olmayalım lütfen.Beğenilerimizle,yapıcı eleştrilerimizle en başta umutlarımızla daima dizimizin arkasında olalım... Bize de yakışan budur...:img-yes:
ceza_cansu
26-03-07, 15:46
Herkese selam.Ya arkadaşlar birşey sorucam acaba star dan bir yetkili ya da yapımcılardan biri ya da Yalancı Yarim'den herhangi bir yetkili gelip diziden memnun olmadıklarını,kaldırmak istediklerini falan mı yazdı?Ya nedir bu ortam.34. bölümden beri neredeyse hergün bu tarz yazılar olmaya başladı.Yazıları görende sanki her bölüm kendini tekrar eden,hiç güzel replikleri olmayan,konusu olmayan,reytingleri çok düşük ha kaldırıldı ha kaldırılıcak bir dizinin forumuna girdim sanır.Arkadaşlar bu dizi Yalancı Yarim.Bu dizinin neresinde komedi yok neresinde sıradanlık var.Tamam senaristlerimiz bu kıskançlık olayına taktı ama şu ana kadar olan kıskançlıkların hangisi birbirine benzedi?Ya araya giren karakterler farklı yapılarda oldu ya da ana karakterlerimiz Tarık ve Naz'ın tepkileri farklı oldu.Yani kıskançlık olayında bile bu dizi kendini asla tekrar etmedi
Gelelim komedi unsuruna.Yalancı Yarim'i başka dizilerle kıyaslamayı düşünmüyorum.Çünkü bana göre Yalancı Yarim hepsinden farklı.Her bölüm en az 2 ya da 3 kere gülmekten karnıma ağrılar giren sahneler izliyorum.
Star her ne kadar reklamını hiç yapmasa da Yalancı Yarim onun için önemli dizilerinden bir tanesi.Zaten reytingi iyi olan kaç tane dizisi var ki starın.Reytinglerimizin bu aralar düşmesinin nedeni malum gün değişikliği.İlk gün değişikliğinin olduğu hafta ve geçen haftaki bölümün reytingleri arasında %20 lik bir artış var ve bu eminim bundan sornada devam edicek.Önemli olan 1 kere 1. olmak değildir.Önemli olan her hafta reyting artışını korumaktır.Kanallar içinde önemli olan budur
NOT:Tamam her bölüm sonrasında güzel yorumlar yapılmayabilir.Her bölüm herkese aynı tadı vermeyebilir ve bunu dile getirmek de gerekir ama bu yorumları yazarken biraz daha iyimser olsak daha iyi olur
NOT2:Unutmayalım ki bu forumu set ekibinden birçok kişi okuyor.Yazılarımızı dikkate alıyorlar ama forumu okurken keyifli yazılar okuyup günün stresini bizim yazdığımız neşeli yorumlarla atsalar fena mı olur:img-wink:
Arkadaşlar özetimiz geldi
Tarık’ ın çıkacak albümü için Belgin sponsoru Nazda menajeri olmuştur. Tarık’ın imajını değiştirmek ve yenilemek için çalışmalara başlamışlardır. Fakat Sofia bir türlü Tarık’tan vazgeçmemektedir ve her yerde Tarık’ı takip ediyordur. Nazla Belgin Tarık’ın imajını kendi istedikleri şekilde değiştirmek için yarışırlarken Sofia karşılarına çıkar ve hiç beklenmedik şekilde Tarık’ın Alfonso olduğunu ortaya çıkarır.
pas.si.on79
26-03-07, 15:53
ben ztarın yıldırma politikası olduğunu diziyi bitirmek olduğunu sanmıyorum.İstese anında yapar,niçin süründürsün.Sonuçta ticaret bu..
Yalnız baştan başlayan daha doğrusu diziye iddiasız başlandı...Dolayısıyla tanıtım,reklam hiç olmadı ve olmuyor.Amaçları dizi tutar veya tutmaz 39 bölüm ekranlarda bir Yalancı Yarim rüzgarı estirmekti.Ama dizi tuttu.
Dizinin tanıtımını;gereksiz suni gündemlerle, skandallarla, kavgallarla değil de tdeğerli oyuncuların yaptığı işlerle haberlerle gündeme getirip reklamı yapılabilirdi.HAla yapılabilir istenirse..Bİr Barış Akarsu ses,yorumuyla... tiyatro oyuncuları var hala oyunları olanlar,ustalar var onlardan haberlerle çok güzel söyleşilerle istenen tanıtım yapılabilir.Yoksa gereksiz haberlerle zaten biz YAlancı Yarim seyircileri olarak hiçbir oyuncunun yıpranmasını istemiyoruz. O tarz haber yapmaktansa böyle hiç yapılmasın daha iyi... Oyuncular ve çalışanlar Geriye baktıklarında kaliteli iş yapmış olmanın haklı gururunu yaşarlar.Bu piyasa da kendinden,kişiliğinden ödün vermeden..
Çarşambaya alınması çook büyük bir riskti.Bunu da kimse istemedi..Biz elimizden geleni yaptık... Tek tesellimiz bu risklere rağmen tvcuların gözünü çekmediği raytinglerden yine de bu engellere rağmen alınan sonuç..Dizinin izlenme oranlarına bakarsanız dizimizi seyretme oranı oldukça fazla... Daha düşükler yayından kaldırılıyor...
Dizide komedi olmaz olur mu ya... Son bölüm kırıldık.. gülmekten... Romantik sahneler de var...
Ama hergün kuru fasülye pilav yenmez ki...:img-hyste Dolayısıyla senaristler bunun ayarnı yapıyor.. Bence ayarında herşey ...
:good:
pas.si.on79
26-03-07, 15:56
Tarık’ ın çıkacak albümü için Belgin sponsoru Nazlı menajeri olmuştur. Tarık’ın imajını değiştirmek ve yenilemek için çalışmalara başlamışlardır. Fakat Sofia bir türlü Tarık’tan vazgeçmemektedir ve her yerde Tarık’ı takip ediyordur. Nazla Belgin Tarık’ın imajını kendi istedikleri şekilde değiştirmek için yarışırlarken Sofia karşılarına çıkar ve hiç beklenmedik şekilde Tarık’ın Alfonso olduğunu ortaya çıkarır.
aaa evet ...Yine komik sahneler olacak belli ... YAlnız bölümünün sonlarında mı çıkacak bu sofia Alfonso olduğnu söylecek... Neyse yine komik yine heyacan verici...
Not:Ben bugünlerde çok uzun yazılar yazıyorum.Dolmuş muyum ne...:img-hyste
handeozbek
26-03-07, 15:56
Tarık’ ın çıkacak albümü için Belgin sponsoru Nazlı menajeri olmuştur. Tarık’ın imajını değiştirmek ve yenilemek için çalışmalara başlamışlardır. Fakat Sofia bir türlü Tarık’tan vazgeçmemektedir ve her yerde Tarık’ı takip ediyordur. Nazla Belgin Tarık’ın imajını kendi istedikleri şekilde değiştirmek için yarışırlarken Sofia karşılarına çıkar ve hiç beklenmedik şekilde Tarık’ın Alfonso olduğunu ortaya çıkarır.
Star aştı kendini. Yine çok açıklayıcı bir özet olmuş. Demek bir şekilde ortaya çıkıyor. Biz de bu şekilde ortaya çıkıyor sanmıştık bir şekilde çıktığını öğrendiğimiz iyi oldu:img-hyste Star dizi kahramanının adını da bilmiyor. Yok yok Nazlı değil aslında ismi Belginnaz:img-hyste
Kim ne dese desim, benim için mükemmel bir dizi. Çok severek izlediğim başka hiçbir dizi yok. Duygu yoğunluğu, komedi, iyi yürekli, bu zamanda temiz kalmış, özlediğimiz insan karakterleri, ve çok sevdiğim BARIŞ AKARSU... Hepsi bu dizide var daha ne isterim.
Tek dileğim Star Tv'nin de bu güzellikleri görüp, ekrandaki bu enderliğin değerini bilmesi, ona göre davranması.:good:
valla ben hiç dikkat etmeden taşıdım nede olsa Filiz T ile köşe kapmacadayız. Hemen düzeltiyorum Starın hatasını
Tarik’ in çikacak albümü için Belgin sponsoru Nazli menajeri olmustur. Tarik’in imajini degistirmek ve yenilemek için çalismalara baslamislardir. Fakat Sofia bir türlü Tarik’tan vazgeçmemektedir ve her yerde Tarik’i takip ediyordur. Nazla Belgin Tarik’in imajini kendi istedikleri sekilde degistirmek için yarisirlarken Sofia karsilarina çikar ve hiç beklenmedik sekilde Tarik’in Alfonso oldugunu ortaya çikarir.
28 Mart Çarsamba 20:00
Özet de gelmiş
Tarık’ın imajını değiştirmek ve yenilemek için çalışmalara başlamışlardır.
Bu sözden anladığım şu:Belgin ve Naz imaj işine el attılarsa yazık Tarık'ın haline ve oluşacak yeni şekline,o acı ve ızdırap içinde sancılanırken bizde gülme krizleri nedeniyle mide kramplarına tutulacağız
selam arkadaşlar,
Ztar yıne maşallah çok açıklayıcı bır özet vermış oku oku bıtmıyor.vallahı fragmandan da ben birsey beklemıyorum yıne koyacaklar bır baştan bır sondan şaşırtacaklar bızde burda dudak okuyacagız yok o sahnede o kıyafet yoktu dyecegız.En ıyısı qsawe nın dedıgı gıbı relax tv den ızlemeye devam etmek.
NoT1:36, bölümün yorumunu hala yapamadım vaktım olmadı ama tum yorumları okudum.
not2: bu not işine bende gırdım ya hadı hayırlısı:)
herkese sevgiler.
pas.si.on79
26-03-07, 16:08
Star aştı kendini. Yine çok açıklayıcı bir özet olmuş. Demek bir şekilde ortaya çıkıyor. Biz de bu şekilde ortaya çıkıyor sanmıştık bir şekilde çıktığını öğrendiğimiz iyi oldu:img-hyste Star dizi kahramanının adını da bilmiyor. Yok yok Nazlı değil aslında ismi Belginnaz:img-hyste
aayyyy alemsin HAnde pür dikkatsin.:img-hyste nasılda anladın helal olsun sana:happy0064 valla ben farketmedim..
Arkadaşlar özetin açıklayıcısı olmamasına şaşırmadım.ASlında biz torpilliyiz diziyi netten takip edenler olarak... Uğur kedimiz geliyor bizi bilgilendiriyor.Önceden haberimiz oluyor o kadar..Hem de gerilmeyelim diye.....:img-hyste
Serdar çok güzel bir noktaya değinmiş. Bu dizi bir "romantik-komedi" dizisi. Sinema-film sektöründe böyle bir janr var arkadaşlar. Bunu aklınızdan çıkarmayın. Ben ki bu diziyi en ateşli şekilde elştirenlerden biriyim, ki arkadaşlarımın benim iyi niyetimden kuşku duymadıklarını düşünüyorum ve aflarına sığınıyorum çoğu zaman, dizimin bazı noktaları haricinde romantizm ve komediden koptuğunu söyleyemem, iddia edemem.
Bu dizi kimi zaman komik, kimi zaman romantik olacaktır. Bazen birbirlerinin üzerine binecekler ama genelde salt çizgilerle birbirlerinden ayrı olacaklardır. Kimse Yalancı Yarim'i bir sinema filmi olarak düşünmesin. Yapılacak en büyük hata bu olur. Film, 1,5-2 saat arasına sıkıştırılmış yoğun duygu aktarımıdır. Ama iş dizi filme gelince, hele ki bölümler uzadıkça, her bölümde pik bekleyemezsiniz. Bazı bölümler romantizmin doruklarına çıkacak, bazı bölümlerde ise komedi unsurlarıyla gülmekten kırılacaksınızdır. "Dizi" mantığı budur ve bunun başka yolu yoktur. Her bölüm bir "Titanic" bekliyorsanız hata ediyorsunuz demektir. Birkaç bölüm sabredip işlerin yoluna girmesini beklemek gerekir çoğu zaman.
Bu dizide hata yok demiyorum. Elbette var. Her iş'te hata olur. Yaratıcılık problemleri olabilir. Karakterler yanlış konumlandırılıyor olabilir. Ama düzelir. En büyük eleştirim dizinin kendini tekrar etmesiydi. Ama şimdi haksızlık etmeyelim, yeni projeler ile dizi hakikaten rayına girmek üzere. Yapılacakları az çok kestirebiliyoruz.
İşte bu noktada, daha önce yapılmış eleştirilerin tekrarlanması yanlıştır. Tamam, yaptık eleştirimizi ve bitti. Herkes öğrenmesi gerekeni öğrendi. Kimbilir, belki yeni gelişmelerin bizlerin eleştirileri ile doğrudan ilişkisi var. Yani amacımıza ulaştık, gidişhat çok iyi yönde. Artık destek zamanıdır. Bundan sonra da diziye, senaristlere, yapım ekibine neler yapılmaması gerektiği yönünde değil de, neler yapılması gerektiği konusunda yardımcı olmak durumundayız.
Tüm bu sebeplerden ötürü, bana kalırsa, gözünüze batan çok büyük yeni hatalar olmadıkça ağır eleştiri yapmayın ve yaptığınız eleştirileri tekrarlamayın arkadaşlar. 1 kere yazınca yeterince iyi anlaşılıyor.
Dizimin eskisi gibi kusursuz olacağına tam olan inancımla, bir daha eleştirmemeyi dilerim.
elmali-turta
26-03-07, 16:28
ha..haa...:img-hyste :img-hyste :img-hyste
katılıyorum handecim stara böyle bir özet verdiği için minnetarız ne kadarda guzel açıklamış yahu:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
hayyy allahım bugünleride mi göreecektim :):) bu özete naz yerine nazlı yazan kişiyi essefle kınıyorum:):) yalnızz işin ilginç tarafııı 2 harf fazla war yani 1 harf olsa yanlıslıkla klavyeden herhangi bir harfe dokunmustur ondandır dicem ama 2 harf we anlamlı bi başka isim yazlınca bu işte bi gariplik war diğerlerini anladınız siz :):)
handeozbek
26-03-07, 16:47
Biz dua edelim Star doğru fragmanı versin. Kader dizisinin fragmanının altında yalancı yarim çarşamba 20:00 de yazısını görebiliriz:img-grin2 . Stardan beklenir çünkü:img-hyste
Not:Önemsiz bir not ama oyuncu olmuşum:img-grin2
muratdemir
26-03-07, 16:48
Tarik’ in çikacak albümü için Belgin sponsoru Nazli menajeri olmustur. Tarik’in imajini degistirmek ve yenilemek için çalismalara baslamislardir. Fakat Sofia bir türlü Tarik’tan vazgeçmemektedir ve her yerde Tarik’i takip ediyordur. Nazla Belgin Tarik’in imajini kendi istedikleri sekilde degistirmek için yarisirlarken Sofia karsilarina çikar ve hiç beklenmedik sekilde Tarik’in Alfonso oldugunu ortaya çikarir.
Belgin'in sponsorluk işinde ciddi olması ilginç. Belli ki bir taktik değişikliğine gidiyor. Ama Hulusi'den dolayı Tarık'ı meşhur edemeyeceği de ortada. Kafasında mutlaka ilginç bir plan var, bunu gerçekten merak ettim. Nazlı'nın!!! menajerlik oyunları ise devam edecek gibi gözüküyor.
Sofia'nın Tarık’in Alfonso oldugunu ortaya çıkarması ise nasıl olacak merak ediyorum. Çünkü Sofia Hulusi ve Vahi'yi mafya babası gibi düşünerek fotoğraflarını çekmişti. Muhtemelen bunu da basına vermek isteyecek. Eğer bunu başarırsa durum gerçekten ilginç olur. O zaman Hulusi de olayı öğrenir.
burcin_kaplan
26-03-07, 16:50
Herkese selamlar arkadaşlar.
Forumu okumaktan kaç haftadır ilk kez bu kadar keyif aldım.İçimden geçenleri yazılmış son bir kaç haftadır (34. bölümden sonra).Forum benim için artık bir alışkanlık oldu sevmekten öte.Ama burda yazılan yazıları gördükçe benim bile genel olarak yazasım gelmiyor.Tamam yapılan eleştirileri ve bir çoğunuzu tanıyorum.Ama bunun yanında amacı çok farklı kendi düşüncelerini bizede empoze etmek isteyen ve sanki bir çoğumuzda öyle düşünüyormuş gibi yazanlar görüyorum, bu ne kadar yanlış.Burda bir çok insan bu diziyi seviyor barış veya merve için izleyenler war denmişti çok önceden bir arkadaşın yazısında , ve sadece dizi için izleyenler daha çok fark edebilirlermiş şuan olan farklılığı. Emin olun şurda bulunan bir çok kişi kimin için izlerse izlesin Diziyi sevdiğinden şu foruma girip yazma gereği duyuyor çok mu zor ? barişin yada mervenin forumunda takılmaları? Burda diziye kafa yormak yerine gidip başka şeylerlede uğraşabilirlerde şuan burda bulunanların tek bir amacı war oda dizi Yalancı Yarim...Herkeste herşeyin farkında.Yapılan eleştirilerin hiç mi haksız tarafı yok diyeceksiniz haklı olarak? tabiki war.Ben 34. bölümüde beğenmiş biriyim, ama beğenmeyen bir çok kişi oldu haklılar bir 33. bölümden sonra öyle bir bölüm beklenmiyordu.Ama şunuda düşünmek lazım dizinin uzamasınıda istiyoruz.Sonuç olarak artık bizim genel olarak Seviyeli eleştirilerimiz sayesinde tekrar o güzelliklere kavuşacak belkide yalancı yarim.Ama artık bunları dewam ettirmenin bir alemi yok.En azından olumlu bir cevap beklenmediği sürece .Sonucunu düşünmeyerek birşey elde etmeden sadece kinini kusmak isteyenler lütfen başka forumlarda yapsınlar eleştirilerini.Burda kimsenin morallerini bozmaya hakları yok.Özelliklede bu forum yetkililer tarafından okunan bir forumsa.
elmali-turta
26-03-07, 16:55
Herkese selamlar arkadaşlar.
Forumu okumaktan kaç haftadır ilk kez bu kadar keyif aldım.İçimden geçenleri yazılmış son bir kaç haftadır (34. bölümden sonra).Forum benim için artık bir alışkanlık oldu sevmekten öte.Ama burda yazılan yazıları gördükçe benim bile genel olarak yazasım gelmiyor.Tamam yapılan eleştirileri ve bir çoğunuzu tanıyorum.Ama bunun yanında amacı çok farklı kendi düşüncelerini bizede empoze etmek isteyen ve sanki bir çoğumuzda öyle düşünüyormuş gibi yazanlar görüyorum, bu ne kadar yanlış.Burda bir çok insan bu diziyi seviyor barış veya merve için izleyenler war denmişti çok önceden bir arkadaşın yazısında , ve sadece dizi için izleyenler daha çok fark edebilirlermiş şuan olan farklılığı. Emin olun şurda bulunan bir çok kişi kimin için izlerse izlesin Diziyi sevdiğinden şu foruma girip yazma gereği duyuyor çok mu zor ? barişin yada mervenin forumunda takılmaları? Burda diziye kafa yormak yerine gidip başka şeylerlede uğraşabilirlerde şuan burda bulunanların tek bir amacı war oda dizi Yalancı Yarim...Herkeste herşeyin farkında.Yapılan eleştirilerin hiç mi haksız tarafı yok diyeceksiniz haklı olarak? tabiki war.Ben 34. bölümüde beğenmiş biriyim, ama beğenmeyen bir çok kişi oldu haklılar bir 33. bölümden sonra öyle bir bölüm beklenmiyordu.Ama şunuda düşünmek lazım dizinin uzamasınıda istiyoruz.Sonuç olarak artık bizim genel olarak Seviyeli eleştirilerimiz sayesinde tekrar o güzelliklere kavuşacak belkide yalancı yarim.Ama artık bunları dewam ettirmenin bir alemi yok.En azından olumlu bir cevap beklenmediği sürece .Sonucunu düşünmeyerek birşey elde etmeden sadece kinini kusmak isteyenler lütfen başka forumlarda yapsınlar eleştirilerini.Burda kimsenin morallerini bozmaya hakları yok.Özelliklede bu forum yetkililer tarafından okunan bir forumsa.
Burçincim gerçekten çok guzel yazmışsın ne zamandır demek istediklerimi anlatmışsın klavyene sağlık ne diyim:)
Vay vay vay ne kadar güzel bir özet :))) hem bizim Naz da olmuş Nazlı :),e kız menajer olunca adı da değişti :)))
evet özetimizde gelmiş ay okuyunca resmen ağzım açık kaldı o ne özet öyle aboooooooo süper hiç tahminlerim tutmadı kendilerine minnettarız. Hayır geçen bölümde Hacer anne
binnaz kim demişti ya bende tam Nazlı kim diye soracaktım ki sağolsun arkadaşlar benden önce davranmışlar :img-hyste
şimdi anladığıma göre artık resmen Belgin'le Naz' sonunda karşı karşıya geliyorlar şimdiye kadar bu savaş gıyaben yapılıyordu daha doğrusu Belgin han yapıyordu Naz bi anlam veremiyordu şimdi artık bu savaş anlamlaşacak yani bunlar gelin kaynana olmadan kozlarını paylaşacaklar Tarık üzerinden. ama dikkat etsinler onlar çekişip dururken elin kızı gelip alıp götürecek çocuğu haberleri yok anladığım kadarıyla sofiya belgin hanımında aralarında olduğu mekanda karşılarına çıkacak işte o zaman asıl tehlikenin kim olduğunu belki anlarda oğluşunu İtalyan dilberine kaptırmaksa Naz'a kalmasını tercih eder emin tam bi curcuna yaşanacak allah yardımcın olsun Tarık Tekellioğlu kadınlarla uğraşmak zor koçum heleki üçtanesiyle
özet herkesin bildiği gibi.fragmanı beklemek lazım.umarım fragmana can alıcı
sahnelerini koyarlar.özet gibi sıradan olmaz.:img-cool2
burcin_kaplan
26-03-07, 17:41
Aslında özette bilmesek forumda bomba etkisi yapıcak bir cümle yazıyor ama naparsınız önceden öğrendik etkileri geçti üzerimizde:)
Yoksa Alfonsonun ortaya çıkacağı haberi sıradan değil aslında:)
Fragmanı merakla bekliyorum.Bu akşam werilir büyük ihtimalle.
whiteangel
26-03-07, 17:41
Eeee şimdi biz bu özetten sayfalar dolusu yorum çıkarırız dimi arkadaşlar.:img-hyste Naz ve Belgin, Tarık'a imaj apma yarışına girerlerde :img-wink: Acaba Tarık bu duruma ne der?:icon_whis
Alfonso kimliğinin ortaya çıkmasına seviniyorum açıkçası. Hiç değilse aralarındaki yalanlardan biri ortadan kalkmış olacak.:icon_whis Sofia Türk Mafyası diye Vahi ve Hulusi'nin başını belaya sokacak mı ?
Bu konudan bahis yok özette.:img-wink: Bence bu bölüm komedi ağırlıklı olacak... Gelsin fragmann:img-help:
handeozbek
26-03-07, 17:50
Tarık'ın imajını değiştirirlerken Sofia'nın ortaya çıkması çok tehlikeli:img-grin2 . Naz o sinirle kimbilir Tarık'ı neye çevirir. Kuaför Sofia bile olabilir.:img-grin2 Tarık'a acıyayım diyeceğim ama acıyamıyorum ne işin var senin elin Sofia'sıyla. :img-grin2
-Tarık bu kızın burda ne işi var?
-Evet Tarık Naz kızım haklı nereye gitsek karşımıza çıkıyor.
-Evet Belgin Teyze Tarıkta az değilmiş yani. İtalyan kızların biri gidiyor biri geliyor.
-Naz kızımı neden üzüyorsun Tarık? Çabuk gönder şu kızı.
-Siz birden ne güzel anlaşmaya başladınız.
-Ben Nazı çok severim zaten.
-Bende Belgin Teyzeyi çok severim zaten.
-o zaman kusura bakmayın ben aranıza girdim.
-Doğru çekil aradan sen. Çekil derken Sofiayayayla git demek istemedim yanlış anlama olmasın.
-Ne zaman doğru anlama oldu ki:img-grin2
Fragman çıkmıştır belki deyip derslerimden fırsat bulup foruma girdim. Ama gördüğüm kadarıyla sadece özet gelmiş. Acaba fragman ne zaman çıkar? Bu akşam çıkar mı? Ona göre starı izleyeceğim de. Bu akşam çıkmazsa boşuna izlemeyeyim:img-grin2
Fragman çıkmıştır belki deyip derslerimden fırsat bulup foruma girdim. Ama gördüğüm kadarıyla sadece özet gelmiş. Acaba fragman ne zaman çıkar? Bu akşam çıkar mı? Ona göre starı izleyeceğim de. Bu akşam çıkmazsa boşuna izlemeyeyim:img-grin2
İki Aile adlı dizinin arasında verilme olasılığı yüksek
Desenize Tarık köşeye sıkışacak,acaba bu durumda Naz ne yapacak acaba,merak ediyorum dörtgözle
İki Aile adlı dizinin arasında verilme olasılığı yüksek
Çok teşekkürler. O zaman bu akşam iki aileyi izleyeceğim demektir.:img-grin2
dizi kurdu
26-03-07, 18:43
özet gelmiş ama biz zaten bunları biliyorduk bide nazın adını nazlı yapmışlar 1 harf neysede acaba burda bişeymi anlatılmak isteniyo yanlışlıkla değilde bilerek mi yapıldı anlayamadım
bide bu ztar çar. nın dizisinin fragmanını niye bu kadar geçiktirdi zaten o gün maç var birde neden fragman geç veriliyo ya bunlar yy baya bir eminler anlaşılan tanıtıma bile gerek duymuyorlar
handeozbek
26-03-07, 18:46
Fragmanın geç verildiği yok ki. Her hafta iki aile dizinin reklam arasında veriyorlar. o zaman vermezlerse geç vermişler oluyor. Bence starın fragmanı verdiğine dua edelim. Onu da vermeyebilirdi. Star bu ne yapacağı belli olmaz:img-yes:
dizi kurdu
26-03-07, 18:51
Fragmanın geç verildiği yok ki. Her hafta iki aile dizinin reklam arasında veriyorlar. o zaman vermezlerse geç vermişler oluyor. Bence starın fragmanı verdiğine dua edelim. Onu da vermeyebilirdi. Star bu ne yapacağı belli olmaz:img-yes:
doğru erken verseler şaşmak lazım bişi sorcam fragmanı kaçıncı reklamda veriyorlar
handeozbek
26-03-07, 18:52
doğru erken verseler şaşmak lazım bişi sorcam fragmanı kaçıncı reklamda veriyorlar
Herşeyi sayıyoruz derken o kadar da demedik.:img-grin2 Ortalarında falan veriyor galiba. Tam bilmiyorum. Saymadan izliyorum. Ama sen şimdi sordun ya bu akşam sayarım:img-grin2
-Tarık bu kızın burda ne işi var?
-Evet Tarık Naz kızım haklı nereye gitsek karşımıza çıkıyor.
-Evet Belgin Teyze Tarıkta az değilmiş yani. İtalyan kızların biri gidiyor biri geliyor.
-Naz kızımı neden üzüyorsun Tarık? Çabuk gönder şu kızı.
-Siz birden ne güzel anlaşmaya başladınız.
-Ben Nazı çok severim zaten.
-Bende Belgin Teyzeyi çok severim zaten.
-o zaman kusura bakmayın ben aranıza girdim.
-Doğru çekil aradan sen. Çekil derken Sofiayayayla git demek istemedim yanlış anlama olmasın.
-Ne zaman doğru anlama oldu ki:img-grin2
hahaha:img-hyste
süper olmuş
Ben en çok Tarık'ı nasıl bir şeye çevireceklerini bekliyorum,
Naz Tarık-Sofia sarılmasından ötürü parçalamadık yastık yorgan bırakmadı,Belgin desen oğluşunun yanında dişi sivrisinek görmeye tahammülü yok,ikisi birleşip Tarık'ı kızların bakmayacağı bir şekil ve kıyafet içine sokarlarsa hiç şaşırmam.Düşündükçe acıdım Tarık'a ama izlemek eğlenceli ve keyifli olacak.Finalede Alfonso gerçeğini sıkıştırırlar bizde merakla 1 hafta daha bekleriz
whiteangel
26-03-07, 20:03
Serdar çok güzel bir noktaya değinmiş. Bu dizi bir "romantik-komedi" dizisi. Sinema-film sektöründe böyle bir janr var arkadaşlar. Bunu aklınızdan çıkarmayın. Ben ki bu diziyi en ateşli şekilde elştirenlerden biriyim, ki arkadaşlarımın benim iyi niyetimden kuşku duymadıklarını düşünüyorum ve aflarına sığınıyorum çoğu zaman, dizimin bazı noktaları haricinde romantizm ve komediden koptuğunu söyleyemem, iddia edemem.
Bu dizi kimi zaman komik, kimi zaman romantik olacaktır. Bazen birbirlerinin üzerine binecekler ama genelde salt çizgilerle birbirlerinden ayrı olacaklardır. Kimse Yalancı Yarim'i bir sinema filmi olarak düşünmesin. Yapılacak en büyük hata bu olur. Film, 1,5-2 saat arasına sıkıştırılmış yoğun duygu aktarımıdır. Ama iş dizi filme gelince, hele ki bölümler uzadıkça, her bölümde pik bekleyemezsiniz. Bazı bölümler romantizmin doruklarına çıkacak, bazı bölümlerde ise komedi unsurlarıyla gülmekten kırılacaksınızdır. "Dizi" mantığı budur ve bunun başka yolu yoktur. Her bölüm bir "Titanic" bekliyorsanız hata ediyorsunuz demektir. Birkaç bölüm sabredip işlerin yoluna girmesini beklemek gerekir çoğu zaman.
Bu dizide hata yok demiyorum. Elbette var. Her iş'te hata olur. Yaratıcılık problemleri olabilir. Karakterler yanlış konumlandırılıyor olabilir. Ama düzelir. En büyük eleştirim dizinin kendini tekrar etmesiydi. Ama şimdi haksızlık etmeyelim, yeni projeler ile dizi hakikaten rayına girmek üzere. Yapılacakları az çok kestirebiliyoruz.
İşte bu noktada, daha önce yapılmış eleştirilerin tekrarlanması yanlıştır. Tamam, yaptık eleştirimizi ve bitti. Herkes öğrenmesi gerekeni öğrendi. Kimbilir, belki yeni gelişmelerin bizlerin eleştirileri ile doğrudan ilişkisi var. Yani amacımıza ulaştık, gidişhat çok iyi yönde. Artık destek zamanıdır. Bundan sonra da diziye, senaristlere, yapım ekibine neler yapılmaması gerektiği yönünde değil de, neler yapılması gerektiği konusunda yardımcı olmak durumundayız.
Tüm bu sebeplerden ötürü, bana kalırsa, gözünüze batan çok büyük yeni hatalar olmadıkça ağır eleştiri yapmayın ve yaptığınız eleştirileri tekrarlamayın arkadaşlar. 1 kere yazınca yeterince iyi anlaşılıyor.
Dizimin eskisi gibi kusursuz olacağına tam olan inancımla, bir daha eleştirmemeyi dilerim.
Bu yazdıklarına ve nazik uyarılarına can-ı gönülden katılıyorum Şahin'cim.Bundan sonra bize düşen dizimizden keyif alarak izlemek olmalıdır. :good:
Not: İKİ AİLE dizisi başladı, umarım fragmanımı bu dizi sırasında yayınlanır.. İyi nöbetler canlarım:)