PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-8

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10

pas.si.on79
27-03-07, 14:51
fragmanı tekrar izledim..hakikaten karışık bir fragman olmuş..
öncellikle ben diyorumki..yangın enkazından geriye Tarık'a dair hiçbişey kalmamıştır..ne telefon ne cüzdan..bunun üzerine Tarık yeni bir nüfus cüzdanı çıkarır..o cüzdan Tarıkın elinde ve o sahne bence öyle..
son sahneye gelince..Naz sofiayı öğrendikten sonra tabiki Tarıkı kovacak..
belkide tam Tarıkla Naz konuşurken sofia gelcek..naz iyice sinirlenecek..kovulduunn..diyecek..
son karede tarık sofiayı bırakıp gidiyor..tam sofia onu götürcekken Tarık sofiayla konuşcak ve naza geri dönecek gibi geliyor bana..
tabi bu sahnelerin hepsinin birbirinden bağımsız bi şekilde fragmanda gösterilme ihtimalide var..

Şimdi Hulusinin dağ evinde enkazı aratması,bunu yapanları mutlaka bulacam demesinden yola çıkılarak,orda birilerinin kimliği bulmasını düşünmüştüm.Ama kimlik temiz görünüyor yangından çıkmış gibi görünmüyordu.. Tarık kimliği yeniden çıkarttırmış olabilir.Malum italya'ya da gidecek:img-help:

Hulusinin dağevine gönderdiği adamların söylediği burda ev diye birşey yok gibi birşey demişlerdi.Gerçekte ya tamamen yanmadı ya da senaristler bizim kafamızı karıştırdı... YApmadıkları birşey de değil bu..

Ama eğer İtalya ya da gidecekse Babasının afetmesi yasağı kaldırtması lazım.. Yani dön dolaş aynı yer...:img-help: :img-help: :img-help:

kostebek
27-03-07, 14:53
Selam,

fragmani izledim ve ozeti okudum.bir sonuca vardim paylasmak istedim.
hani ugur kedi demisti ya
'alfonso tabii ki naz'a karşı yakayı ele veriyor. ama doğrusunu nasıl söylesin. böyle bir riski göze alabilir mi? ayrıca "o" bizim yalancı yarimiz değil mi?'
diye, olay sudur arkadaslar.

Evet naz o alfonso yazan resmi gorucek ama tarik o beni benzerlikten dolayi hep alfonso olarak cagirir diyerek yeni bir yalanla gecistirecek.Cunku o bizim yalanci yarimiz..

Amma, hic beklemeyin gene kimse tarigin kimligini ogrenmicek..Anladigim uzere son bolumlere kadar tarik yalan soylerek pacayi kurtarmaya devam edicek.

Senaristler bu gune kadar naza yuklenmemize kizdilar galiba simdi tarigi problemli yapiyorlar.oysa aralarindaki ask bicimlenmis olsa bu sophie olayi daha heyecanli olmus olurdu, o zaman tarik daha zor durumda kalirdi en azindan.simdi nasilsa soforum diye takiliyor.

son iki bolumdur YY zaten o her zamanki ask kokusunu vermiyor, bunlar daha baslarda daha fazla ask kokutuyorlardi simdi bu halleri eskiyi aratiyor..

ne olacak bunlarin hali? bayacak mi boyle?

gorusuruz

Tarık’ ın çıkacak albümü için Belgin sponsoru Nazda menajeri olmuştur. Tarık’ın imajını değiştirmek ve yenilemek için çalışmalara başlamışlardır. Fakat Sofia bir türlü Tarık’tan vazgeçmemektedir ve her yerde Tarık’ı takip ediyordur. Nazla Belgin Tarık’ın imajını kendi istedikleri şekilde değiştirmek için yarışırlarken Sofia karşılarına çıkar ve hiç beklenmedik şekilde Tarık’ın Alfonso olduğunu ortaya çıkarır.

28 Mart ÇARŞAMBA 20:00 / YENİ BÖLÜM [/quote]

pas.si.on79
27-03-07, 15:02
köstebek uğur kedi öyle söyledi de... Yalnız kabinde yakalanma olayı var biliyorsun..Bence orda yalan uydurdu... Ama ne olursa olsun kim olursa olsun hangi yalan olursa olsun..Onu o şekilde kabinde görmenin sonucunda söylenen açıklamaya Naz inanmaz ....Alfonso olduğu anlaşıldı.Özellikle O resimden sonra.

Not:anlaşıldı.uydurdu,inanmaz gibi kesin anlamı kazandırılan sözcükler YY seyircisini daima ters köşe yapacağından söylenmesi yasak... Bu yüzden herşey relax tahminlerdir.

kostebek
27-03-07, 15:09
yaa birsey daha dicem..

eger belgin hanimla naz birlesirlerse tariga karsi birgun, bu cok komik olur.Annesi mesela tarigin bu kadar yalan soylemesini dogru bulmasa ve ogluna ders vermek icin nazin haberi olmadan ama nazi yonledirerek bazi olaylar yaratsa, cidden hem komik hem romantik olurdu.Kadin cin gibi, Nazi da kadinin bastigi topraga tapacak konumda..Malzeme hazir yani..
corbaya ekleyip karistirmak da senaristlere kalmis...

Yazdiklarinizi okudum da, ben sizin kadar optimist degilim..Bunlar asklari buyutceklerine, dallarini kopariyorlar..

Hep beraber kopuyoruz..

Bu arada Buraga ne oldu?arada kaynadi galiba??

gorusuruz:img-pilot

pas.si.on79
27-03-07, 15:16
Aslında burda bizim arada kalan çok önemli sorular kaldı:img-hyste

1-Sadri Ayşeyi Alacak mı?Yeni intihar metodları geliştirdi mi?
2-Burak ne oldu?
3-Ümit Alfonso olduğunu öğrenince ne yapacak?
4-Netice Hala niye Nazı düşürdü?
5-Naz düşerken kafasını çarpıp hafızasını kaybetmiş olabilir mi?:img-hyste Ya da dağevini hatırlatacak hafızası gelmiş olabilir mi?

sinemim_g
27-03-07, 15:22

2-Burak ne oldu?
5-Naz düşerken kafasını çarpıp hafızasını kaybetmiş olabilir mi?:img-hyste Ya da dağevini hatırlatacak hafızası gelmiş olabilir mi?

:img-hyste :img-hyste

5-Naz düşerken kafasını çarpıp hafızasını kaybetmiş olabilir mi?:img-hyste Ya da dağevini hatırlatacak hafızası gelmiş olabilir mi:img-yes: :img-yes: :img-yes:

yaaa köstebek mesajını okurken gerildimm hayallerimi yıktınnn:sad53: yok yaaa artıkk eğer öyle bir durum olurcaaa çok sinir olurumm benn o kadar heveslendirdilerrr çıksın ortaya gerçeklerrr hiç kıvırmasın tarıkk bu saatten sonraaa:img-yes:

kostebek
27-03-07, 15:24
Canimcim,

uydurdu kelimesini o dedigin amacla degil yalan uydurur seklinde yani yeni bir yalan soyler seklinde yazmistim, yoksa seyirciye bir lafim yoktu, yanlis anlasilmis galiba..:icon_whis

Tarik bugune kadar neyi dogru soyledide bugun dogruyu soylesin..Ugur kedi kendisi dogruyu nasil soylesin hem o bizim yalanci yarimiz mi demedi mi...dedi..
Ben kabindeki sahne icin degil ama resimdeki alfonso yazisi icin yalan soyler demistim.
Tarik Sophieyi tanidigini inkar etmez herhalde ama sadece alfonso oldugunu inkar eder.Dusunsene sen dunyaca unlu bir rallici olsan, 700 YTL ye soforluk yaptigini nasil aciklayabilirsinki..

Kisaca, tarik sophia hakkinda degil(tabi o konuda da illaki bir yalan soyler, onu hangi konuda nerden tanidigini falan soylemez herhalde), alfonso oldugu konusunda bir yalan soyler diye dusunuyorum.

Relax ol diyorsun da bu dizi de gelismeler kizdiriyor beni..Son iki bolumdur koptuk resmen, durmadan kavga ediyorlar ve sanki aralarinda o kadar sey olamamis gibi hala acaba asik miyim diye soruyor falan naz ..Severiz kizimizi ama bu dizide baligi fazla yaglayan o yani...

Tabi bu bolumde tarikta kabinde yakalanarak, nazi iyice cildirtacak ama bu kiz cildirmadan bir atilimda bulunmuyor zaten.

Neyse bakalim bu bolumde ne olucak..bye bye

köstebek uğur kedi öyle söyledi de... Yalnız kabinde yakalanma olayı var biliyorsun..Bence orda yalan uydurdu... Ama ne olursa olsun kim olursa olsun hangi yalan olursa olsun..Onu o şekilde kabinde görmenin sonucunda söylenen açıklamaya Naz inanmaz ....Alfonso olduğu anlaşıldı.Özellikle O resimden sonra.

Not:anlaşıldı.uydurdu,inanmaz gibi kesin anlamı kazandırılan sözcükler YY seyircisini daima ters köşe yapacağından söylenmesi yasak... Bu yüzden herşey relax tahminlerdir.

zer
27-03-07, 15:27
fragmana tekrar baktımda şu tokat sahnesi banada sanki pis yalancı beni nasıl kandırmaya kalkarsın der gibi sonrada ver şunu diyor gerçi dudak okuma uzmanlarımız daha iyi bilirler ama bence ver şunu derken anahtarı kast etmiş olabilir Tarık'da son kez kolundan tutup ikna etmeye çalışıyor ama nafile ikne olmuyor bu hırs la eve gidip ağlıyor allahım ya nelerde yazıyorum bende kendimi aştım canım.........:img-blush

ayşenurr
27-03-07, 15:33
fragman gayet güzel hazırlanmış.annem fragmanı izlemiş,kızım Naz Tarık'ın
Alfonso olduğunu öğreniyor,yüzüne tokat atıyor diye heyecanlı heyecanlı anlattı.annemin heyecanlı anlatmasına çok şaşırdım.kolay kolay yapmayacağı tepki.anlaşılan fragman amacına ulaşmıştır.bize güzelce izlemesi düşer.
umarım buda itiraf gibi olmaz.çok sevinme yerini çok sinirlenmeyi alır.
bu gibi önemli konular yalan söylemeye gelmez.adı YALANCI YARİM olsa bile.

sinemim_g
27-03-07, 15:34
bana sanki naz tarığı kovucak gibi geldi niye bilmiyorumm elinde anahtarla ağluyor nazz öyle bir izlenim yarattı bende:img-in_lo tokat sahnesinii feci merak ediyorum bencede ordaaa yalancııı diye vurcakkk hıh hak etti bunu tarıkk:img-yes:

rasida
27-03-07, 15:36
Ben Alfonso kimliğinin ortaya çıkacağını düşünüyorum. Yanılmıyorsam arkadaşlardan biri Fulya Ceylan'ın Alfonso olayı yüzünden ümitle Filiz arasında bi gerginlik olayı olacağını söyeldiğini yazmıştı. Demek ki alfonso yalanı ortaya çıkcak di mi?
ben de katılıyorum relax!

sinemim_g
27-03-07, 15:44
evet yaaa sakin olalımm...amma ümitsizleştik bizzz allah filizi ümitsiz bırakmasınn:img-hyste

şaka maka hep umutsuz düşünüyoruzzz karamsar düşünüyoruz...
şu alfonso meselesinden sonra artıkk o saff aşkı görmek istiyorumm yaa çok özledimmmm...33. bölümm geriii dönnnn:happy0064

çike
27-03-07, 15:45
aşka aşıktılar,tarık yalancı yar,naz usandıran yar.
belgin kaynanatör belli,hulusi vahi bunlar zır deli.
ümit filiz öğretmen öğrenci.sadri ayşe romantik sevgili.
hacer netice elele,berrak hep bir köşede.
bunların sonu besbelli.
bekleyin deniyor sırlar açığa çıkıyor.
yalancı yarim seyircisi hep ters köşeye yatırılıyor.:img-wink: dedim:img-wink:

ceza_cansu
27-03-07, 15:49
Herkese selam.Ve işte gene ben:)Dünden beri girmedim dedim bare 1 mesaj yazim:)Dünden beri sadece 1 kere fragmanı izledim ve üzerinde hiç düşünemedim.Sanırım yarına kadar da düşünemicem.Bölümü izlerken nasıl duygular içinde olucağımı tahmin bile edemiyorum:)Neyse ben çıkim biraz daha yatim akşama görüşürüz

schmetterling
27-03-07, 15:50
NOT: Diceksiniz ki nazın müştemilatta ağladığını nerden çıkardın?:)
naz ağlarkan sol resminde bir koltuk kolu görünmüş o renkte bir koltuk sadece müştemilatta war we açılarıda aynı koltuğun tarıkın başını koyduğu kısım genelde sol tarf yani:img-hyste

ben bu notu ayakta alkışlarım:img-hyste :happy0064 tebrikler ya nasıl bi dikkat...

umarım tarık taksiden inip müştemilata döner ve naz'ı ağlarken görürrrrrr

sofa

:sad53: bu naz

:klme bu arada "gözlerin" girer

:img-pirat karayip korsanı...

:img-punk: rocker tarık içeri girer...

:character aşk melekleri devreye girer.. tarık "gidemedim, seni bırakamadım"

:love09:

ve bizzzzz :bella

muratdemir
27-03-07, 15:51
Son gelişmelerden sonra en çok ümitsizliğe kapılanlardan biriydim. Ancak bu bölümle ilgili garip bir şekilde çok hoş şeyler olacakmış gibi hissediyorum. Hadi bakalım hayırlısı :happy0064

sinemim_g
27-03-07, 15:52
çikee çok güzell demişsinnn ellerine sağlıkk:img-yes:

pas.si.on79
27-03-07, 15:54
ben bu notu ayakta alkışlarım:img-hyste :happy0064 tebrikler ya nasıl bi dikkat...

sofa

:img-hyste good: Çok güzelll:good:

Tarık bence de gitmesin:Birgün istediğim zaman giderim demişti.İStemiyor ki o kovsa da gitmez ..:Gitmesin..

sinemim_g
27-03-07, 15:55

sofa

:img-hyste süperrrrr olmuşşşş bayıldımmmm:happy0064
ayy inşallahh böyleee olurrrrrrrr

schmetterling
27-03-07, 15:59
[QUOTE=pas.si.on79;2785512
Tarık bence de gitmesin:Birgün istediğim zaman giderim demişti.İStemiyor ki o kovsa da gitmez ..:Gitmesin..[/QUOTE]

benim istediğim an bu an değildi desin hatta.. naz'ın gözyaşlarını silsinnnn

hep beraber:bella :bella

handeozbek
27-03-07, 16:01
Geldiğimden beri yazdılarınızı okuyorum. Ancak bitirebildim. Yine döktürmüşsünüz. Fragmanı bölük pörçük etmişsiniz:img-grin2 . Bakalım tahminlerinizin yüzde kaçı çıkacak. Tabi ki çıkma olasılığı çok düşük:img-grin2 . Bugün keyifli yorumlarınıza katılamayacak olsam da yazdıklarınızı okuyacağım. Çok uçmayın diyeceğim ama nasılsa beni dinlemeyeceksiniz. En iyisi siz kafanıza göre takılın:img-grin2

Not:İki aile yazında devam edecekmiş. Bu da demek oluyor bizim dizimizin de yazın devam etme olasılığı hayli yüksek. umarım devam eder.Şöyle öss stresi olmadan rahat rahat izlemek istiyorum. Hem dizi heyecanı hem öss heyecanı bir arada olmuyor. Bünyeye dokunuyor:img-grin2

ayşenurr
27-03-07, 16:01
benim istediğim an bu an değildi desin hatta.. naz'ın gözyaşlarını silsinnnn

hep beraber:bella :bella
evet böyle sahne olursa, hep beraber:bella :bella :bella :cheer: :cheer:

tosinka
27-03-07, 16:04
Geldiğimden beri yazdılarınızı okuyorum. Ancak bitirebildim. Yine döktürmüşsünüz. Fragmanı parça pinçik etmişsiniz:img-grin2 . Bakalım tahminlerinizin yüzde kaçı çıkacak. Tabi ki çıkma olasılığı çok düşük:img-grin2 . Bugün keyifli yorumlarınıza katılamayacak olsam da yazdıklarınızı okuyacağım. Çok uçmayın diyeceğim ama nasılsa beni dinlemeyeceksiniz. En iyisi siz kafanıza göre takılın:img-grin2

Evet efem fragman parça pinçik edilmiş durumda neylersiniz ki göz gözü görmüyor.:img-hyste :img-hyste

RebeCa
27-03-07, 16:09
selam arkadaşlar,
hiç kafa patlatmıyorum bu sahnede bu vard şu şöyleydı dıye,bılmıyorum ama içim çok rahat bence hep istediğim ayrılık belkı bu bölum sonu gırebılır devreye.
Bıraz ayrı kalsın Naz ve Tarık (kı hep savunuyordum bıraz ayrılık yarayacak bu aşıklara).
Sonra gelsın duygusal sahneler Naz Tarığı ,Tarık Naz'ı düşünürken nostalji yaşayacagız.Tarık Naz'ın okul çıkışlarına gidermış.Naz durmadan ve çaktırmadan Filiz'i aramış tarık hakıında bılgı almak için düşünsenıze ............
neyse az kaldı yarına ....

sevgıler

pas.si.on79
27-03-07, 16:15
selam arkadaşlar,
hiç kafa patlatmıyorum bu sahnede bu vard şu şöyleydı dıye,bılmıyorum ama içim çok rahat bence hep istediğim ayrılık belkı bu bölum sonu gırebılır devreye.
Bıraz ayrı kalsın Naz ve Tarık (kı hep savunuyordum bıraz ayrılık yarayacak bu aşıklara).
Sonra gelsın duygusal sahneler Naz Tarığı ,Tarık Naz'ı düşünürken nostalji yaşayacagız.Tarık Naz'ın okul çıkışlarına gidermış.Naz durmadan ve çaktırmadan Filiz'i aramış tarık hakıında bılgı almak için düşünsenıze ............

sevgıler

Tamam da Rebeca ayrı kalırlarsa Nazı okula kim getirip götürecek..Naz a araba yasak.Kızcağız üzgün üzgün taksilerde mi gidip gelsin.YA da başka şoför mü alsın... İki seçenekte Naz için zor bir durum.O arabanın,o aynanın, o yolların dili olsada konuşsa..

burcin_kaplan
27-03-07, 16:16

sofa

koptum burda ciddi ciddi koptum ikonlar bile anlattı walla durumumuzu:) işallah öyle olur schmetterling. :img-hyste

whiteangel
27-03-07, 16:19

sofa

Yaratıcı yalancı yarim forumu bu ne muhteşem bir yorumdur böyle:good:

sinemim_g
27-03-07, 16:19
Tamam da Rebeca ayrı kalırlarsa Nazı okula kim getirip götürecek..Naz a araba yasak.Kızcağız üzgün üzgün taksilerde mi gidip gelsin.YA da başka şoför mü alsın... İki seçenekte Naz için zor bir durum.O arabanın,o aynanın, o yolların dili olsada konuşsa..

naz o durumda okulu düşünemezz kiiii:img-yes: bu kızın elinde sonundaaa stajı yarım kalıcakkk:img-yes:

ayşenurr
27-03-07, 16:23
selam arkadaşlar,

sevgıler
Naz'ın Tarık'a yaptıklarından dolayı çoktan ayrılmaları gerekirdi.Tarık'da ne sabır varsa.benim istediğim birbirlerine aşklarını itiraf etmeleri.biraz aşk yaşasınlar görelim.şoför Tarık-zengin kız Naz aşkını.:img-in_lo Tarık Tekelioğlu
kimliği açığa çıkınca ayrılık aşk acısını görecez.aşk acısını izlemekte güzel olur.:img-blush

sude9
27-03-07, 16:40
aşka aşıktılar,tarık yalancı yar,naz usandıran yar.
belgin kaynanatör belli,hulusi vahi bunlar zır deli.
ümit filiz öğretmen öğrenci.sadri ayşe romantik sevgili.
hacer netice elele,berrak hep bir köşede.
bunların sonu besbelli.
bekleyin deniyor sırlar açığa çıkıyor.
yalancı yarim seyircisi hep ters köşeye yatırılıyor.:img-wink: dedim:img-wink:

Dizi bu kadar güzel ifade edilemezdi, süper olmuş bu

sofa

çok hoş bu ya

Bölüm gelmeden forum koptu,aynı kopukluğun perşembe sabahına ve tüm haftaya yayılması dileği ile........

sude9
27-03-07, 16:59

2-Burak ne oldu?

1-Bu tempoyla giderse en yakın zamanda alacak?Ayşe'yi vermezseniz sizinle artık kalmayacağım diyerek Hacer anne ve Hulusi'yi tehdit edecek
2-Yeni rockçı Tarık'tan gözü korktu,şarkıcılığı bıraktı
3-Alfonso ablamın şöförü ve benim yakın arkadaşım diyerek ülke çapında pazara sürecek
4-hafızası yerine gelsin diye
5-inşallah düşürme taktiği işe yarayacak hafıza yerine gelecek

35900
27-03-07, 17:04
yok bence ayrilik beklemeyin nedenmi????????
ZIT KUTUPLAR BIRBIRINI CEKERDE O SEBEPLE!!!!!!!!!!!!!!
NAZ BIR HISIMLA TARIGI DURDURMAYA MÜSTEMILATA YOLA CIKSADA NETICE HALA BASTONU TAKAR NAZI DEVIRIR HIIIIIIMMMMMM;;;PEKI TARIK????? NE BEKLER???????NAZIN HERSEFERINDEKI GIBI GELIP SON ANDA ONU DURDURUP GITME DEMESINI!!!!AMA BASTONA TAKILAN NAZ GECIKIIINNNCEEEEE
TARIK IN ICI BURKULUR VEEEEEEEEE TAKSIDEN KENDISI INER;;; YANI MIKNATIS MESELESI;;;;;;;;;;;;;;;;;

AMA BEN TARIGIN GITMESINDEN YANAYIM;;;;VE KENDINI BULMASINDAN YANAYIM
TABI NAZDA BIRAZ HISLERINI TARTMALI;ZAMAN ZAMAN HEPIMIZIN YAPTIGI GIBI;CÜNKI TARIK TARIK CEBELIYKEN BILE BU KIZLAR PESINDE
YA TARIK TEKELIOGLU OLDUGUNDA YAAAA ALFANZO OLDUGUNDA DAHA KIMLER CIKAR KIMLER;NAZ BUNA HAZIRMI??????
EVVEEET NAZ KENDINI TARTMALI;VE EMINIMKI HEPIMIZ GIBI ASKININ PESINDEN KOSACAKTIR TABI ASIK OLDUGUNU KENDINE ITIRAF EDEBILIRSE;
EH BURADADA SENARISTLERE IS DÜSÜYOR:::::::::img-pilot

garcia_22
27-03-07, 17:08
1-Bu tempoyla giderse en yakın zamanda alacak?Ayşe'yi vermezseniz sizinle artık kalmayacağım diyerek Hacer anne ve Hulusi'yi tehdit edecek
2-Yeni rockçı Tarık'tan gözü korktu,şarkıcılığı bıraktı :):):):):)
3-Alfonso ablamın şöförü ve benim yakın arkadaşım diyerek ülke çapında pazara sürecek
4-hafızası yerine gelsin diye :):):):)
5-inşallah düşürme taktiği işe yarayacak hafıza yerine gelecek

tabi yaaaa aynen öyle olur ehuaheuah

RebeCa
27-03-07, 17:10

passıon 79 haklısın ama ayrılık bence olması lazım.brunları surtsun ıkısınınde.Naz kıskandırmaktan vazgecsın.Tarık da
o ıkı kelımeyı soyleyememekten soylesın kurtulsun.Bu gidişle passıon senın dedıgın gıbı naz taksıde bıraz sürünecek ,bınecek taksıye aklına flashback ıle Tarık ıle geçırdıgı anlar gelecek.
nedemışler aşıklar beraberken bırbırllerını ayrı ıken kendı kendılerını yerlermış:img-wink:

pas.si.on79
27-03-07, 17:14
Arkadaşlar birşey diyeceğim kızacaksınız..:img-hyste

BEn Çarşamba yayınlanmasını çok sevdim.Çabucak geliyor..HAftanın ortası olduğundan mıdır nedir..Çabuk geldi.Yarın Çarşamba...:happy0064 oleyyy

pas.si.on79
27-03-07, 17:28
passıon 79 haklısın ama ayrılık bence olması lazım.brunları surtsun ıkısınınde.Naz kıskandırmaktan vazgecsın.Tarık da
o ıkı kelımeyı soyleyememekten soylesın kurtulsun.Bu gidişle passıon senın dedıgın gıbı naz taksıde bıraz sürünecek ,bınecek taksıye aklına flashback ıle Tarık ıle geçırdıgı anlar gelecek.
nedemışler aşıklar beraberken bırbırllerını ayrı ıken kendı kendılerını yerlermış:img-wink:

Bence bu bölümün sonlarında İtalyaya gidiş meçhul olarak bırakıp.Bizleri meraklandıracaklar.Genelde de yapılır ya böyle şeyler..Uğur Kedinin de söylendiği TArık a İtalya gözüküyor da bundan ibaret ....

Tarık Nazı asla bırakmaz.

garcia_22
27-03-07, 17:32
Bence bu bölümün sonlarında İtalyaya gidiş meçhul olarak bırakıp.Yani bizleri meraklandıracaklar.Genelde de yapılır bu..Uğur Kedinin de söylendiği TArık a İtalya gözüküyor da bundan ibaret ....

Tarık Nazı asla bırakmaz.

Haklısın pass79 arkadaşım Tarık kesinlikle Naz ı bırakıp oralara gitmeyi düşünmeyecektir en caresiz durumda ise yanına Naz ı almadan gitmeyecektir

qsawe
27-03-07, 17:35
ALLAH HEPİNİZİN MÜSTAHAKINI VERSİN EMİ !!!!!

:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Akşama kadar,gülmemek için dudaklarımı ısırdım, ağzımın içini ısırdım.Her yerim yara oldu. Ama akşam tam koptum. İyiki 5 de kapı kapanıyor da, kimse kalmıyor. Deli diyecekler bana... ekrana bakıyor bakıyor kahkaha atıyor diye...

Hadi siz forumdaşlarım biliyorsunuz ne deli olduğumu da, iş ortamındakilerin bilmesi hoş değil. Ben ağır başlı, durmuş oturmuş bir yöneticiyim :icon_whis :icon_whis :icon_whis :icon_whis

Ah bu dizi bizi ne hallere soktu.... Allah hepinize akıl fikir versin.... yok yok vermesin... bu hallerimiz daha iyi.... gerçi espiriyi akıllı insanlar yaparlarmış ??? yani şimdi biz akıllıysak, yy izlemeyenler ne oluyor.... hah işte buldum sanırım doğrusunu. Böyle bir diziyi izlemeyenler asıl deli.... biz akıllıyız arkadaşlar....YIRTTIK YIRTTIK....:img-hyste :img-hyste :img-hyste

muratdemir
27-03-07, 17:46

BEn Çarşamba yayınlanmasını çok sevdim.Çabucak geliyor..HAftanın ortası olduğundan mıdır nedir..Çabuk geldi.Yarın Çarşamba...:happy0064 oleyyy

Bunu ben de düşünmüştüm, haftanın Pazartesi başladığından hareketle Çarşamba daha çabuk geliyor.

Bu arada Çarşamba'nın bir dezavantajı daha önümüzdeki hafta çıkıyor. Şampiyonlar Ligi maçları başlıyor. Dizimizin yayınlanmasına engel yok ama normalden bir 10-15 dakika daha kısa sürecek.

sude9
27-03-07, 18:22
Ah bu dizi bizi ne hallere soktu.... Allah hepinize akıl fikir versin.... yok yok vermesin... bu hallerimiz daha iyi.... gerçi espiriyi akıllı insanlar yaparlarmış ??? yani şimdi biz akıllıysak, yy izlemeyenler ne oluyor.... hah işte buldum sanırım doğrusunu. Böyle bir diziyi izlemeyenler asıl deli.... biz akıllıyız arkadaşlar....YIRTTIK YIRTTIK....:img-hyste :img-hyste :img-hyste
hımm,demek akıllıyız
boşu boşuna YY forumu koptu,uçtu diye yorumlar yapmışım,meğer bunlar akıllı olmanın göstergesiymiş:img-hyste :img-hyste

denizci-ilker
27-03-07, 18:29
qsawe arkadaşim senin durumunu çok iyi anlıyorum ... ben de işyerimde bu diziyi izleyen birtane insan tanımıyorum .. ( eee hepsi eğitimci ya böyle dizilere takılmazlar ) inan bazen düşünüyorum bendemi bi gariplik var diye ..:img-cool2 .. Allahtan burayı ve Barış ın sitesini buldum ve garip olmadığımı öğrendim .. ollleeeyyy ben normalim :img-hyste :img-hyste :img-hyste .. ve gelelim çarşamba günü iyimi olduya ... pazartesiden başlayan hayat anlayışına göre düşünürsek iki gün fragmanı düşünerek geçiyor , çarşamba yı yaşamayı unutuyorum dizi var diye ama sonraki iki gün benim için daha zor oldu ... sanki fazladan atık gün gibi ...:icon_cry: kısacası önceden perşembeye kadar acıkıyordum ve dizi tam tadında oluyordu şimdiyse acıkmadan yemişim hissi yaşıyorum iki haftadır ..( acıktım mı ne :img-hyste :img-hyste ) .. veee son söz : tarık gitsin naz ağlasın ... :happy0064

schmetterling
27-03-07, 20:44
forum baya durulmuş bari biraz alakasız bir yorum ekleyeyim.. star'ın "reklam bitme reklamları"ndan (bu da nasıl bi tamlama:img-hyste ) en çok vodafone'u seviyorum.. chokella da fena değildi, çikolata görüntüsüyle anlıoduk reklamın bitip şeker mi şeker dizimizin başladığını..

bu kadar alakasız bi şey yorumlanır mı demeyin nolur.. bi gün kalmasının hezeyanı deyin geçin:img-hyste

elmali-turta
27-03-07, 20:49
forum baya durulmuş bari biraz alakasız bir yorum ekleyeyim.. star'ın "reklam bitme reklamları"ndan (bu da nasıl bi tamlama:img-hyste ) en çok vodafone'u seviyorum.. chokella da fena değildi, çikolata görüntüsüyle anlıoduk reklamın bitip şeker mi şeker dizimizin başladığını..

bu kadar alakasız bi şey yorumlanır mı demeyin nolur.. bi gün kalmasının hezeyanı deyin geçin:img-hyste

:img-hyste :img-hyste haha koptum burdaa

bende onlardan en çok aveayı seviodum onlarda çok güzel kıvırıyorlardı :img-hyste :img-hyste :img-hyste

garcia_22
27-03-07, 20:58
puahuahuahuahau :) :D yau schmetterling alemsin walla eauhueahuae benide kopardın

schmetterling
27-03-07, 20:58
:img-hyste :img-hyste haha koptum burdaa

bende onlardan en çok aveayı seviodum onlarda çok güzel kıvırıyorlardı :img-hyste :img-hyste :img-hyste

en tehlikesiz konuyu seçtim arkadaşım şimdi fragmandan girsek aman diyim yani çok tehlikeli:img-hyste :img-hyste

gıcık kaptığım bir şeyi daha dile getircem tutmayın beni

ztar'ı acıorm reklamlar var hadi diorum fragman gelcek yuppi... "yarın" yazıo tv'ye yapışıorum.. hoooppp kadere inanan bir özcan deniz bakışı... ay kaderime diorum ben de:img-hyste

eskiden de hooop "şu karanlık gecenin bir sonu olmalıııı...." gecelerimi karartırlardı valla:img-hyste

elmali-turta
27-03-07, 21:13
en tehlikesiz konuyu seçtim arkadaşım şimdi fragmandan girsek aman diyim yani çok tehlikeli:img-hyste :img-hyste

gıcık kaptığım bir şeyi daha dile getircem tutmayın beni

ztar'ı acıorm reklamlar var hadi diorum fragman gelcek yuppi... "yarın" yazıo tv'ye yapışıorum.. hoooppp kadere inanan bir özcan deniz bakışı... ay kaderime diorum ben de:img-hyste

eskiden de hooop "şu karanlık gecenin bir sonu olmalıııı...." gecelerimi karartırlardı valla:img-hyste

hahaha doğru valla en tehlikesiz konuları seçiyosun:img-hyste :img-hyste

35900
27-03-07, 21:36
Arkadaslar Hazirmisiniz!!!!!

!---tarik Soyunma Kabininde Bu Vaziyette Yakalanmasina Bahaneler Uydurur Ancak Sofia Sak Diye Resmi Nazin Gözüne Sokar:naz Bitariga Bakar Bir Resme Ve Bu Kisinin Tarik Oldugunu Anlar;;arkasindada Tiamo Sevgilim Alfonzo Yaziyordur;naz Bu Gercegi Anlarki Tarik Alfonzonun Ta Kendisidir

!----eve Gelirler;tarik Otur Suraya Naz Bak Anlatayim Der;;;nazda Daha Ne Yalanlar Uyduracaksin Bakalim Diyerek Bi Sans Verir Ama Nafile Artik Tarik Ne Dese Alayci Tavirlar Icindeki Naz :---tabi Tabi Diye Alayci Bir Gülüsle Dinler Veeee Sana Güvenmekle Hata Etmisim Tavriyla Tokadi Basar

!-----veeeeeeee Anahtari Ister Tarik Vermiyip Beni Dinle Lütfen Dedikce Nazda Versunu Der Ve Anahtari Alir Hizla Odasina Cikarken Tarik Nazin Kolunuda Tutsa Geri Dönüsü Yoktur;italyaya Gidecegini Söyler;halledip Geri Dönecektir Islerini Naz Yine Yikilir

!----naz Odasinda Hickiriklar Icinde Aglar Ama Biryandanda Gitmesini Istemez

!----tarik Italyadaki Bu ödül Avcilarinin Arkasini Kesmek Icin Italyaya Gitmelidir:ortaya Cikip Bu ödül Ve Kacirilma Davasini Bir Aciga Kavusturmalidir
Annesiyle Konusur Ve Babasindan Son Bir Iyilik Yapmasi Icin Annesine Yalvarir
Istegi Ise "2yillik Yurtdisi Yasaginin Kalkmasidir;bunuda Babasina Caktirmadan Birtek Belgin Hanim Yapabilir Ve Belginde Oglusunu Naza Kaptirmaktansa Italyaya Yollamaya Ragzidir
Ve Polisle Konusur;mahkeme Kararini Durdurur(ne Kadin Ama)ve Tariga Kimligini Gidip Polisten Alabilecegini Söyler

!----tarik Polise Gider Kimligini Alir:ve Sofiaya Verir Islemler Icin

!---naz Dayanamaz Gitme Demek Ister Ve Kosarak Asagiya Iner Amaaaaaaaa Netice Hala Merakli Bastonu Takar Ve Naza Vakit Kaybettirmis Olur Istemeden

!!-----tarik Ne Bekler Peki Tabiki Herzamanki Gibi Son Anda Pisman Olup Tarik Gitme Diyen Nazini Bekler Ama Bu Sefer Naz Yoktur Arabaya Biner Araba Ilerlerken:::: Naz Arkadan Yetisir Kosar Tarik Arabayi Durdurur Asagiya Yere Düsen Naza Dogru Hizla Ilerler Onu Yerden Kaldirir Ve Söyle Der

!:----- Evet Ben Alfonzo Olabilirim Ve Cok Kiz Arkadasim Ve Hayranimda Olmus Olabilir Ama Seni Sevdigim Kadar Hic Kimseyi Sevmedim Ve Sendende Vazgecmeye Niyetim Yok Ve Simdi Gitsemde Sana Senin Istedigin Tarik Olarak Dönecegim;

!-----seni Seviyorum Ama Cok

garcia_22
27-03-07, 22:10

!---tarik Soyunma Kabininde Bu Vaziyette Yakalanmasina Bahaneler Uydurur Ancak Sofia Sak Diye Resmi Nazin Gözüne Sokar:naz Bitariga Bakar Bir Resme Ve Bu Kisinin Tarik Oldugunu Anlar;;arkasindada Tiamo Sevgilim Alfonzo Yaziyordur;naz Bu Gercegi Anlarki Tarik Alfonzonun Ta Kendisidir

!----eve Gelirler;tarik Otur Suraya Naz Bak Anlatayim Der;;;nazda Daha Ne Yalanlar Uyduracaksin Bakalim Diyerek Bi Sans Verir Ama Nafile Artik Tarik Ne Dese Alayci Tavirlar Icindeki Naz :---tabi Tabi Diye Alayci Bir Gülüsle Dinler Veeee Sana Güvenmekle Hata Etmisim Tavriyla Tokadi Basar

!-----veeeeeeee Anahtari Ister Tarik Vermiyip Beni Dinle Lütfen Dedikce Nazda Versunu Der Ve Anahtari Alir Hizla Odasina Cikarken Tarik Nazin Kolunuda Tutsa Geri Dönüsü Yoktur;italyaya Gidecegini Söyler;halledip Geri Dönecektir Islerini Naz Yine Yikilir

!----tarik Italyadaki Bu ödül Avcilarinin Arkasini Kesmek Icin Italyaya Gitmelidir:ortaya Cikip Bu ödül Ve Kacirilma Davasini Bir Aciga Kavusturmalidir
Istegi Ise "2yillik Yurtdisi Yasaginin Kalkmasidir;bunuda Babasina Caktirmadan Birtek Belgin Hanim Yapabilir Ve Belginde Oglusunu Naza Kaptirmaktansa Italyaya Yollamaya Ragzidir
Ve Polisle Konusur;mahkeme Kararini Durdurur(ne Kadin Ama)ve Tariga Kimligini Gidip Polisten Alabilecegini Söyler

!---naz Dayanamaz Gitme Demek Ister Ve Kosarak Asagiya Iner Amaaaaaaaa Netice Hala Merakli Bastonu Takar Ve Naza Vakit Kaybettirmis Olur Istemeden

!!-----tarik Ne Bekler Peki Tabiki Herzamanki Gibi Son Anda Pisman Olup Tarik Gitme Diyen Nazini Bekler Ama Bu Sefer Naz Yoktur Arabaya Biner Araba Ilerlerken:::: Naz Arkadan Yetisir Kosar Tarik Arabayi Durdurur Asagiya Yere Düsen Naza Dogru Hizla Ilerler Onu Yerden Kaldirir Ve Söyle Der

!:----- Evet Ben Alfonzo Olabilirim Ve Cok Kiz Arkadasim Ve Hayranimda Olmus Olabilir Ama Seni Sevdigim Kadar Hic Kimseyi Sevmedim Ve Sendende Vazgecmeye Niyetim Yok Ve Simdi Gitsemde Sana Senin Istedigin Tarik Olarak Dönecegim;

ya sevgili 35900 neler yazmışsın böyle hayırdır ya ufak bir şok geçiriyorum da bak eger senaryoyu kafandan yazıyorsan adres burası degil hea :)

skyline_91
27-03-07, 22:28
arkadaşlar yalancı yarim ekibi 16 nisanda faih ünüversitesinde ormanlarımıız koruyalım kampanyasndaymışlar
bilgilerinize.....

kalemera
27-03-07, 22:37
arkadaşlar yalancı yarim ekibi 16 nisanda faih ünüversitesinde ormanlarımıız koruyalım kampanyasndaymışlar
bilgilerinize.....

aramızda o üniversitede okuyan birisi var ım ordan okumayanları alsalar giderimde işte almazlar ki

ebru.karaca
27-03-07, 22:45
Arkadaşlar çalışma zamanı...çok çalışmak lazım çokkk...haberiniz olsun...:img-wink: :img-wink:

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2750439#post2750439

Çalışmaya başladım bile.. :)
Bende bu foruma ilk defa yazanlardanım.Takip ediyordum ancak yazmıyordum.Sizin yazınızın altına bende imzamı atıyorum.....

Seni aramızda görmek güzel olacak Nilgün ablam. :):img-wink:

ebru.karaca
27-03-07, 22:55
uğur kedi tarafından gönderildi
iyi akşamlar yy dostları. çok sevindim 36'yı beğenmenize. dediğim kadar varmış değil mi? şimdi esas sıkı durun...tarık'ın sıkışması nasıl olurmuş bir görün. 37'de herşey nefes nefese. bir de alfonso yakayı ele vermesin mi? tarık'çık naz'a "dur, sus" derken herkes öğrenmesin mi? bütün yalanların bittiği an, tarık bula bula ne bulsun? naz hayretlere garkolsun. 37 ve sonrası için dizimizin yeni başladığı zamandır bile diyebilirim

çok özür dilerim de ....sorcam soramadım bir türlü ...

uğur kedinin dediği "naz hayretlere garkolsun" ne demek yazım yanlışlığı mı var ? Yoksa başka bir anlamı mı var?:img-hyste

Türk Dil Kurumuna baktım.Yook arkadaşlar üşenmedim.:img-hyste

gark
1. Suya batma, boğulma.
2 . Suya batırma
anlamı taşımaktadır...

Burçin olsaydı eminim buna çok güzel açıklamalar getirirdi.. Geride kalan arkadaşlar... Giden gider kalanlar bizimdir..:img-hyste diye bir söz vardır.. Biz açıklık getirelim..
Ayy bu forumun haline böyle.. Çıkın şu rehavetten.. ZAten Barışın sitesi de yok.. :img-help:

Şimdi: Uğur Kedi orda;
1- Kahrolur mu demek istedi.
2-Tarıkın öyle bir yalan söyler ki...Naz hayretle dibe batar mı demek istedi.
Vurdum en dibe kadar var ya Barışın :img-hyste onun gibi.
3-Yazım yanlışı var aslında.... demek istedi
4-diğer ....

not: diğer diyenler lütfen açıklamasını yapsın

Allah iyiliğini versin Gamze.. :) Harikasın :img-hyste
Gamze cok guzel bir noktaya dıkkat cekmıssın.GARK aslında Zimbabwe'de yasayann buyuk bır kabılenın resmı dılıne aıt olan bır kelımedır.Turkcemıze nasıl gırdıgını sormayın,uzun hıkaye.Manasına gelınce,gark,iki sevgili arasında soylenmıs yalanların ortaya cıkması sonucu eli ayagı bırbırıne dolasan genc adamın saskın ordek gıbı afalladıgı sırada,bu yalanların muhattabı olan kızın erkek ordegın pısırılme yontemlerını dusunmesı ve kararını ıcra etmesı demektır.Bu Zimbabwe kabılesı az konusması ıle unludur,genellıkle bır kelıme ıle cok dertlerını anlatabılırler.
:)

Ahan da, açıklama budur.. Hehehe:img-hyste :img-hyste

ebru.karaca
27-03-07, 23:04
Handeciğim sen euro da açılıyor.Ama kaçırıyorsun fragmanı.Sen normal ztarı boşver sadece euro açılsın.Çünkü ztar da çıkarsa haber veririz. Ama euro yu daha az kişi seyredebiliyor. İtiraz istemiyorum.Çifte Baston u hatırlatırım. :img-hyste

Not1:yy ben de de açılmıyor
Not2:barışın sitesi de açılmıyor.
Not3:bir ara dizifilm.com da açılmıyordu.
Not4:Nazar mı var?yoksa
Not5:UĞUR KEDİ LÜTFEN bize söylermisin dizide Barıştan İsterdim i ne zaman dinleyeceğiz.Yoksa imzalarımız yetersiz mi?

Ah güzel Gamzemm...
Şu notların yok mu?
Harika! HARİKA!

Özellikle sonuncusuna bayıldım..

Duydunuz mu uğur kediiiiiiiiiiiiiiiiiiii????????????

İsterdim'i ne zaman dinleyeceği? ?
Ne zaman?
Ne zaman?
Ne zaman?

ebru.karaca
27-03-07, 23:08
neee ne oluyor burda??? kim uğramamış kim çocuğumuzu aklamk istiyor daha hiç bir yazıyı okuyamadım ama kulağımın çınladığını hisettim kuşlar söledi birileri çocuğumuzu almak istiyormş siz gidin hulusiyi alın . hulusicanımızı rahat bırakın:):img-hyste

NOT: birgünlük aradan sonra tekrar herkese merhaba arkadaşlar özlemişm yahu sizleri :D
NOT2: birazdan yazılanların hepsini okucam umarım benle ilgili kötü şeyler yazmamışsınızdır:)
NOt3: çouck bizimdir bizim kalıcak

NOT 1 CEVAP: Evet, ne kadar ara verirsen o kadar özlüyor insan.. Ben de iki gündür aynı şeyi hissediyordum.
NOT 2 CEVAP: Ben de parça parça okumaya başladım bile.. Gerçi daha yarısına anca geldim, haydi hayırlısı..
NOT 3 YILDIZLI CEVAP: NAYIIIIIIIIRRRRRRR!!!!!!!!! Bu çocuk bizimdir, bizim kalacak! YAŞASIN KAG!

ebru.karaca
27-03-07, 23:12
Bu arada senaryodaş dizimiz olan acemi cadıda doğum günü kutlaması var. Senaristler bize de yaparlar artık bir doğum günü.:img-grin2

Hihi...
Sinekten yağ çıkarmak dedikleri bu olsa gerek.. :)
Ne yaptın be Hande'm? :)

Bu arada doğum günüNE az kaldı gülüm? :)
Uzun zamandır forum yüzünden aksatmak durumuna kaldığım, sosyal yaşantımın, bir kısmını telafi etmek için, sayfadan uzak olmamdan faydalanıp, manasız bir atışma ortamı yaratmayın.

Bakın geldim ve, gerekli müdahalemi yapıyorum.

Bu çocuk bakım konusunda son noktayı koyuyorum. Kendinize tartışacak başka bir konu bulun. Sayenizde çocuk 35 yaşına dahi gelse, kimin bakacağı konuşalacak.

Naz ve Tarık'ın çocuğu olduğunda,

Birinci öncelik, her zaman için anne ve babasında olmalı. Zengin iki ailenin varisi olacağına göre, muhakkak iyi eğitim almış bir dadısı olacaktır.

Anne ve babasının, zorunlu sosyal faaliyetlere katılmaları gerektiği durumlarda, dadının yanı sıra bakıma destek verecek şekilde, ve denetleyici olarak aile büyüklerinden birinin refakati sağlanmalı.

Bu büyükler, Belgin hanım, Hacer anne, Netice hala , Filiz ya da Ayşe'den biri olabilir. Gördüğünüz gibi büyükbabalara görev dağılımı yapmıyoruz. Çocuk bakma konusunda yeterliliklerini bilemeyeceğim.

Tüm bu kişilerin, ortak katılacağı bir faaliyet olması durumunda ise, anne babanın seçeceği BAG KAG NAG MAG BBC gruplarından birileri yardımcı olabilir.

Sanırım bu konunun kapanması için bu açıklamalar yeterli olacaktır.

aaaa beğenmedik illa bizlerden biri bakmalı diyorsanız eğer,

O zaman bakıcıların KAG dan olacağı malumunuz....

BUDURRRRRRRRRRR!!!!!!!!!

sinemim_g
27-03-07, 23:26
yaa niye bilmiyorum arık bu yy günü çabuk geliyo sankii bana çarşamba olması iyi mi oldu nee:img-yes:

yarın çarşambaaaa....bizim günümüz...AŞKA AŞIKLARIN GÜNÜ:img-yes:
çok yorum yaptık bakalım gerçeği yarın görücezzz en bombasındann:happy0064

burası katılım yönünden arttı ama yazma konusunda azaldıkk:img-in_lo
neyseee hepinize iyi gecelerr yarın görüşürüzzz...
bu arada yy'nin bu bölümünün 3. olduğunu gördüm rüyamdaaa:happy0064

ebru.karaca
27-03-07, 23:27
Araya dalıyorum ve diyorum ki;:img-wink: :img-wink:

İmza Günü

B A R I Ş A K A R S U

Tarih:1 Nisan 2007 Pazar

Saat :14.00

Yer :AKBAŞ MÜZİK

Adres: AKBAŞ LTD. ŞTİ. Marmara cad. Apaydın Pasajı Avcılar Belediyesi Karşısı AVCILAR-İSTANBUL
Tel :0212 694 69 43

EEEEE..NE YAPALIM...BAŞROL OYUNCUMUZ..:good: :good:

Yine güzel bir haber..
Yine İstanbul'a.. :)
Sağol Bülbülüm..

ben ztarın yıldırma politikası olduğunu diziyi bitirmek olduğunu sanmıyorum.İstese anında yapar,niçin süründürsün.Sonuçta ticaret bu..
Yalnız baştan başlayan daha doğrusu diziye iddiasız başlandı...Dolayısıyla tanıtım,reklam hiç olmadı ve olmuyor.Amaçları dizi tutar veya tutmaz 39 bölüm ekranlarda bir Yalancı Yarim rüzgarı estirmekti.Ama dizi tuttu.

Dizinin tanıtımını;gereksiz suni gündemlerle, skandallarla, kavgallarla değil de tdeğerli oyuncuların yaptığı işlerle haberlerle gündeme getirip reklamı yapılabilirdi.HAla yapılabilir istenirse..Bİr Barış Akarsu ses,yorumuyla... tiyatro oyuncuları var hala oyunları olanlar,ustalar var onlardan haberlerle çok güzel söyleşilerle istenen tanıtım yapılabilir.Yoksa gereksiz haberlerle zaten biz YAlancı Yarim seyircileri olarak hiçbir oyuncunun yıpranmasını istemiyoruz. O tarz haber yapmaktansa böyle hiç yapılmasın daha iyi... Oyuncular ve çalışanlar Geriye baktıklarında kaliteli iş yapmış olmanın haklı gururunu yaşarlar.Bu piyasa da kendinden,kişiliğinden ödün vermeden..

Çarşambaya alınması çook büyük bir riskti.Bunu da kimse istemedi..Biz elimizden geleni yaptık... Tek tesellimiz bu risklere rağmen tvcuların gözünü çekmediği raytinglerden yine de bu engellere rağmen alınan sonuç..Dizinin izlenme oranlarına bakarsanız dizimizi seyretme oranı oldukça fazla... Daha düşükler yayından kaldırılıyor...

Dizide komedi olmaz olur mu ya... Son bölüm kırıldık.. gülmekten... Romantik sahneler de var...

Ama hergün kuru fasülye pilav yenmez ki...:img-hyste Dolayısıyla senaristler bunun ayarnı yapıyor.. Bence ayarında herşey ...
:good:

Gamzeciğim..:img-wink: :img-wink:

ebru.karaca
27-03-07, 23:31
Özet de gelmiş

Tarık’ın imajını değiştirmek ve yenilemek için çalışmalara başlamışlardır.

Bu sözden anladığım şu:Belgin ve Naz imaj işine el attılarsa yazık Tarık'ın haline ve oluşacak yeni şekline,o acı ve ızdırap içinde sancılanırken bizde gülme krizleri nedeniyle mide kramplarına tutulacağız

Ben olaya başka bir yönden bakmak istiyorum..

TARIK'A İMAJ NE GEREK YAHU!

Serdar çok güzel bir noktaya değinmiş. Bu dizi bir "romantik-komedi" dizisi. Sinema-film sektöründe böyle bir janr var arkadaşlar. Bunu aklınızdan çıkarmayın. Ben ki bu diziyi en ateşli şekilde elştirenlerden biriyim, ki arkadaşlarımın benim iyi niyetimden kuşku duymadıklarını düşünüyorum ve aflarına sığınıyorum çoğu zaman, dizimin bazı noktaları haricinde romantizm ve komediden koptuğunu söyleyemem, iddia edemem.

Bu dizi kimi zaman komik, kimi zaman romantik olacaktır. Bazen birbirlerinin üzerine binecekler ama genelde salt çizgilerle birbirlerinden ayrı olacaklardır. Kimse Yalancı Yarim'i bir sinema filmi olarak düşünmesin. Yapılacak en büyük hata bu olur. Film, 1,5-2 saat arasına sıkıştırılmış yoğun duygu aktarımıdır. Ama iş dizi filme gelince, hele ki bölümler uzadıkça, her bölümde pik bekleyemezsiniz. Bazı bölümler romantizmin doruklarına çıkacak, bazı bölümlerde ise komedi unsurlarıyla gülmekten kırılacaksınızdır. "Dizi" mantığı budur ve bunun başka yolu yoktur. Her bölüm bir "Titanic" bekliyorsanız hata ediyorsunuz demektir. Birkaç bölüm sabredip işlerin yoluna girmesini beklemek gerekir çoğu zaman.

Bu dizide hata yok demiyorum. Elbette var. Her iş'te hata olur. Yaratıcılık problemleri olabilir. Karakterler yanlış konumlandırılıyor olabilir. Ama düzelir. En büyük eleştirim dizinin kendini tekrar etmesiydi. Ama şimdi haksızlık etmeyelim, yeni projeler ile dizi hakikaten rayına girmek üzere. Yapılacakları az çok kestirebiliyoruz.
İşte bu noktada, daha önce yapılmış eleştirilerin tekrarlanması yanlıştır. Tamam, yaptık eleştirimizi ve bitti. Herkes öğrenmesi gerekeni öğrendi. Kimbilir, belki yeni gelişmelerin bizlerin eleştirileri ile doğrudan ilişkisi var. Yani amacımıza ulaştık, gidişhat çok iyi yönde. Artık destek zamanıdır. Bundan sonra da diziye, senaristlere, yapım ekibine neler yapılmaması gerektiği yönünde değil de, neler yapılması gerektiği konusunda yardımcı olmak durumundayız.

Tüm bu sebeplerden ötürü, bana kalırsa, gözünüze batan çok büyük yeni hatalar olmadıkça ağır eleştiri yapmayın ve yaptığınız eleştirileri tekrarlamayın arkadaşlar. 1 kere yazınca yeterince iyi anlaşılıyor.

Dizimin eskisi gibi kusursuz olacağına tam olan inancımla, bir daha eleştirmemeyi dilerim.

Diyecek sözüm yok.
Sadece aktarmak istedim.

ebru.karaca
27-03-07, 23:37
Tarık'ın imajını değiştirirlerken Sofia'nın ortaya çıkması çok tehlikeli:img-grin2 . Naz o sinirle kimbilir Tarık'ı neye çevirir. Kuaför Sofia bile olabilir.:img-grin2 Tarık'a acıyayım diyeceğim ama acıyamıyorum ne işin var senin elin Sofia'sıyla. :img-grin2
-Tarık bu kızın burda ne işi var?
-Evet Tarık Naz kızım haklı nereye gitsek karşımıza çıkıyor.
-Evet Belgin Teyze Tarıkta az değilmiş yani. İtalyan kızların biri gidiyor biri geliyor.
-Naz kızımı neden üzüyorsun Tarık? Çabuk gönder şu kızı.
-Siz birden ne güzel anlaşmaya başladınız.
-Ben Nazı çok severim zaten.
-Bende Belgin Teyzeyi çok severim zaten.
-o zaman kusura bakmayın ben aranıza girdim.
-Doğru çekil aradan sen. Çekil derken Sofiayayayla git demek istemedim yanlış anlama olmasın.
-Ne zaman doğru anlama oldu ki:img-grin2

Ne güzel yazmışsın Handeciğim.. :)

Birkaç fragman fotosu koydum. Bakmak isteyenlere duyrulur
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2780183#post2780183

Teşekkürler..

ebru.karaca
27-03-07, 23:45
37.ci bölüm fragman fotolarını ekledim arkadaşlar..aşağıdaki linke tıklayınız:)

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2780635#post2780635

Jenn'im, senin de ellerine - emeğine sağlık..

(AFYOYYKVG gurubu)

Değişik bir giriş olmuş rasida :)
Hoşgeldin aramıza.. :)
Daha sadece Alfonso'yu öğreniyor..balığın büyüğü esas arkadan gelecek:img-wink: :img-yes:

Hı hı..
Aynen..

handeozbek
27-03-07, 23:49
Fulya Ceylan'nın birkaç fotosunu ekledim. Bakmak isteyenlere duyrulur.:img-wink:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=17940&page=13

Not:Miraycım fotolara bayıldım. Senin ve Burçinin ellerine sağlık:good:

ebru.karaca
27-03-07, 23:56
Arkadaşlar,
Nedir bu yahu?
Oku oku yoruldum valla..
:)

Bu durumda ne diyoruz efeemm:) (hadi hep beraber)
İtalya'nın yolları taştan, Alfonso çıkardı kızları baştan:img-hyste
Platform arkadaşlarımın son düzenlemesi ile şöyle de diyebiliyoruz:img-hyste
İtalya'nın yolları sudan-- ben gemiye binemem oy, yol yok midur karadan:img-hyste

Harikasınız yaaa..
Sizi seviyorum..:good: :good:

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=14743&page=25
Bana katılıyor musunuz?:img-help: :img-help: :img-help:

SONUNA KADAR!

ebru.karaca
27-03-07, 23:58
selamlar yalanci yarim ailesi.. nasılsınız bakayım.. bir süre ortalıklarda yoktum.. neler kaçırmışım neler.. forumda yine tatlı yorumlar şakalaşmalar ardı ardına gelmiş.. ah şu grublarımız yok mu.. birde biz onlar arasında kordina sağlamak için temsilci grublar mı oluştursak.. :img-hyste bu arada birde doğum günü kaçmış.. cansu arkadaşımıza nice yıllara diyorum.. bir ömür boyu sağlık, afiyet ve esenlikler diliyorum.. biraz geç oldu ama bunda benimde geç olmamın katkısı büyük..

ve fragman.. iki bakış açısından yorum yapalım.. ilki negatif, hiciv içindir.. dikkat haa.. :) bu ne kardeşim her hafta aynı teranaleri görmek durumundayız.. nedir o ? evet kimlikten söz ediyoruz. o kimlik nasıl ve nereden çıkar.. yanmamış mıydı kardeşim.. kafa buluyorlar.. mantıksızlık diz boyu.. ya o tokat.. bu, kaç oldu naz.?!. nerede incelik. yine kıskandırma durumları.. bıkmadılar şundan.. oo elbise giyim esanısında sofia ile tarık içerden ne halt eder.?!. birde naz görmesin mi.!!. yeter yahu kabak tadı vermedi mi .?!. :img-hyste yahu harbi ha bakış açısı kötü olunca malzame dolu oluyor dostlar. devam edeyim.. hem nazın ağlaması yok mu.. dengesiz kız, ne bu.. timsah göz yaşları efendim, timsah.!! .. neyse şakayı abartmayalım... sonra cümle grup ve forum üzerime dalar.. töbe yolum uzun benim.. :img-hyste

gelelim gerçek fragman yorumuna.. positif açıdan evet güzeldi... doğrusunu söylemek gerekirse hala etkisindeyim.. o tokatı tarık mislini hak etti.. yani o kadar yalan dolan saklanan gerçekler.. az bile.. kimliğe gelince bence cüzdan yanmadı, arta kalanlar diyorum.. sofia ile tarığın elbise provasından o mekanda kucaklaşmalarının nazın görmesi hoş olmadı.. naz kızımız tabiki bu işi hayra yormasını bekleyemeyiz.. belkide ağlama sahnesi bu kareyle ilişkili olabilir.. içerde saklanan aşk, gözyaşlarıya dile geliyor adeta.. o damlalar naza inat, evet nazın diline inat, içine hapsettiği aşkı dışarı taşıyorlar.. son karelerde tarığın sofiayı arkada bırakıp gitmesi nedense içimde onu son kez bu bölümde göreceğiz diyorum.. italya yolu zor gibi arkadaşlar.. bekleyip göreceğiz ama romantizmin ve komedinin hakim olacaği bir bölüm.. olacak.. ne güzel.. :good: umarım alfonsu gerçeği açığa çıktığından dizi orada bitmez.. :img-cool2

Oooo, ara verip yine gelmiş bir arkadaş daha.. :)
Hoşgeldin Murat. :img-wink:
bence o cüzdan yangın yerinde bulundu..kimlikde cüzdandan çıktı kimliği elinde tutanda bence hulusi:))) nasıl ama:img-hyste

bu arada kimlik derken fragmanın başında gösterilen nüfus cüzdanını kastediyorum..çünkü onu nazın gördüğünü hiç tahmin etmiyorum.naz sadece sofianın kendisine uzattığı fotyu ve arkasındaki yazıyı gördü..

Katılıyorum.
O nüfus cüzdanı, bu dizide hep olan şeye kurban gidebilir. HAYAL..

ebru.karaca
28-03-07, 00:14
Günaydın herkese arkadşlar selamlar..

Şimdi larissa bence değindiğin yerde çok önemli bir ayrıntı war.Nazın elinde anahtar war.Bu ne demek ya tarık işten ayrıldı yada naz kovdu demek değil mi?O zaman önce bir aralarında konuşma geçmiş olması lazım kovmadan önce benim sıralamam şöyle arkadaşlar;
1-önce şu alışweriş olayları..
2-kabin baskını
3-fotograf sahnesi (burda nazın üzerinde siyah bir ceket war)
4-Tarıkın nazın kolundan tutup çekmesi.(burdada nazdaki o siyah ceket war çünkü ewe yeni girmişler belli)
5-Masada oturup konuşurken Nazın tokat atması.
6-7- bunun ikisi bence aynı zmnda yani bir naz müştemilatta oturmuş ağlarken, diğeride tarık taksiden inip tekrar müştemilata giderken.

NOT: Diceksiniz ki nazın müştemilatta ağladığını nerden çıkardın?
naz ağlarkan sol resminde bir koltuk kolu görünmüş o renkte bir koltuk sadece müştemilatta war we açılarıda aynı koltuğun tarıkın başını koyduğu kısım genelde sol tarf yani:

Fragman Analizcisi, yüce insan..
Dikkat melakesi..
Aferin sana.. Demek müştemilatta ha? :)

Aslında burda bizim arada kalan çok önemli sorular kaldı:

2-Burak ne oldu?

1) Sadri Ayşe'yi alacak. Ama biz göremeyeceğiz.. :)
Yani, 52. bölümde Tarık ve Naz'ın evliliğini bile göremeyeceğiz ki, Ayşe'yle Sadri'yi görelim.. Ya da eski Türk filmlerindeki gibi toplu nikaha şahit oluruz.. :)

Bir masada üz çift.. (Tarık-Naz, Ayşe-Sadri, Ümit-Filiz)
Ya da dört (Vahi--Bulacakları yeni bir Belkıs.. :) )

Nikah memuru soru soruyor. Aynı anda dört erkek kafası evet anlamında aşağı-yukarı sallanıyor.. Biraz sonra da dört kız kafası.. :img-hyste

2) Burak bu bölümde başta biraz görünür. Sonra İŞ YOĞUNLUĞU nedeni ile onlardan biraz izin ister. Ve bölüm boyunca yok. Bu kadar basit :)

3) DELİ GİBİ SEVİNECEK.

ÜMİT: Biliyodum! Biliyodum! Naaaaazzz! Bizim Tarık Alfonso'ymuş.. Heyt be! Ben söylememiş miydim?

4) Naz'a zaten gıcık oldu ( :) ). Her hangi bir nedenle düşürmüş olabilir.. Niye sinirli sinirli yürüyordun?, Neden selam vermeden geçtin?, Bu ne surat? :)

Bizimkilerin arasını gene bu Netice Hatun yapacak. Ben size deyim.. :)

5) Nerde anacım? Nerdeeee? :)

NOTTTT: Ben bu soruları pek sevdim..Sen daha da yaz olur mu? :)

ebru.karaca
28-03-07, 00:17

Geçen aynı şeyi düşünüyordum.. Çarşambaları ne çabuk geliyor..
Halbuki perşembeler ağır ağır olurdu. Bir türlü gelmezdi. İşkence gibi.
Oysa arada sadece bir gün var..

Bu gün daha salı. Yani hafta başı. Ama yarın dizimiz var..
İŞTE BÖYLE :) :happy0064 :happy0064

ebru.karaca
28-03-07, 00:21
ALLAH HEPİNİZİN MÜSTAHAKINI VERSİN EMİ !!!!!

:img-hyste :img-hyste :

Akşama kadar,gülmemek için dudaklarımı ısırdım, ağzımın içini ısırdım.Her yerim yara oldu. Ama akşam tam koptum. İyiki 5 de kapı kapanıyor da, kimse kalmıyor. Deli diyecekler bana... ekrana bakıyor bakıyor kahkaha atıyor diye...

Hadi siz forumdaşlarım biliyorsunuz ne deli olduğumu da, iş ortamındakilerin bilmesi hoş değil. Ben ağır başlı, durmuş oturmuş bir yöneticiyim :icon_whis :icon_whis :icon_whis :icon_whis

Şimdi sen bankada kimse yok diye rahat rahat gülüyormuşsun.. :)
Kahkahayı en cafcaflı basanından mesela..
Bu "YIRTTIK! YIRTTIK!" bölümünde yan bir dönüyorsun ki, AAA, MÜDÜRÜN, YANINDA TORPİLLİ BİR MÜŞTERİ GETİRMİŞ. KAPANIŞ SAATİNDEN SONRA, BEYİN İŞİNİ HALLEDİVER EVLADIM diyecek sana tam da..

İşte o zaman sen O GARSONUN NAZ'A BAKTIĞI GİBİ BİR BAKIŞLA karşılaşıp, dumur olacaksın.. !! UPS UPS!

Söylemedi deme.. :)

Hayır, benzeri başıma geldi.. oradan biliyorum. Hah haa...:img-hyste

ebru.karaca
28-03-07, 00:34
Fulya Ceylan'nın birkaç fotosunu ekledim. Bakmak isteyenlere duyrulur.:img-wink:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=17940&page=13

Not:Miraycım fotolara bayıldım. Senin ve Burçinin ellerine sağlık:good:

Senin de ellerine sağlık..

Sonunda okumaları ve laf yetiştirmeleri bitirdim..
Yarın arkadaşlar 55sonu-57 başına kadar benim mesajlarla boğulacak..
Arkamdan kötü konuşacak olan olursa beni savunursunuz değil mi dostlar? :)

Herkese İyi Geceler..
Sizleri Seviyorum :img-yes:

gurbetci83
28-03-07, 01:11
yalanci yarim resmi web sitesi yine kapali...:sad53:

niye surekli sorun oluyo sitede anlamiyorum...:img-help: :img-help:

Medea
28-03-07, 01:18
Yalancı yarim sitesi açık az önce oradaydım sizde bir sorun olabilir belk bağlantınızda.Sürekli sorun oluyor diyorsunuz ama ben orada moderatörüm bu dediğiniz gibi bir sorun yaşanmıyor bizlerde fazla..Belki de sizin internet bağlantınızdan kaynaklanıyordur.Arada bir bakım veya güncelleme nedeniyle geçici sorunlar olabilir ama site sık sorun çıkaran bir site değildir.:img-yes:

gurbetci83
28-03-07, 01:32
Yalancı yarim sitesi açık az önce oradaydım sizde bir sorun olabilir belk bağlantınızda.Sürekli sorun oluyor diyorsunuz ama ben orada moderatörüm bu dediğiniz gibi bir sorun yaşanmıyor bizlerde fazla..Belki de sizin internet bağlantınızdan kaynaklanıyordur.Arada bir bakım veya güncelleme nedeniyle geçici sorunlar olabilir ama site sık sorun çıkaran bir site değildir.:img-yes:

medea suan site hala error veriyo surekli denelerime ragmen...son uc gundur surekli sorun cikiyo forumda.internet baglantimda sorun olsa diger siterele giremem.oyuzden boyle bir sorun yok ve yalanci yarim resmi web sitesi hala acilmiyor...az once yarimda olsa sayfa cildi sadece 2 kisi online demekki herkeste ayni sorun var.:img-yes: :img-yes:

Medea
28-03-07, 01:39
Bu saatlerde az kişinin online olması normal ;) Adminlere iletiriz..merak etmeyin :)

Bedişş
28-03-07, 01:45
Senin de ellerine sağlık..

Sonunda okumaları ve laf yetiştirmeleri bitirdim..
Yarın arkadaşlar 55sonu-57 başına kadar benim mesajlarla boğulacak..
Arkamdan kötü konuşacak olan olursa beni savunursunuz değil mi dostlar? :)

Herkese İyi Geceler..
Sizleri Seviyorum :img-yes:

Ebrucum merak etme canım bende aynı durumdayım.İstanbul dışındaydım ve geldikten sonra oku oku biteremedim.Ayrıca kimse arkandan kötü konuşamaz hiç öyle şey olurmu canım.Yazılarını özlemiştim valla.Gözlerim seni arıyordu zaten nerde diye.Hoşgeldin canım....

ebru.karaca
28-03-07, 01:54
Ebrucum merak etme canım bende aynı durumdayım.İstanbul dışındaydım ve geldikten sonra oku oku biteremedim.Ayrıca kimse arkandan kötü konuşamaz hiç öyle şey olurmu canım.Yazılarını özlemiştim valla.Gözlerim seni arıyordu zaten nerde diye.Hoşgeldin canım....

Teşekkür ederim Bediş ablacığım..:img-wink:
Ben de biliyorum, takılıyorum öyle..

Ben de uzun uzun yazmayı, siteyi her dakika takip etmeyi özlüyorum. Hem de çok. Ama işlerim haddinden fazla yoğun ve bir süre de böyle olacak. O yüzden anca işte.. :img-wink:

Yarın dizi var.. Mutluluk günü yani ;)

tarik_naz
28-03-07, 03:28
turkcell'in gece kuşu tarifesini hatırlıyorum gece muhabbet yapanlara indirim yapıyolardı. forumda da mı yapsak öyle bişey dizifilm gece kuşu tarifesi. asu ne dersin. rağbet görür mü? tarife olarak da "gece kuşları için güzel sözler söylensin" ne dersin:)

bak ben şimdiden tarifeye üye olmak için hazırım. yy'nin yılmaz bekçilerinden birisi olacam ne mutlu bana :)

diziye gelince. yüzyılın olayı olacakmış, fragmandaki ses öyle dedi. italya-türkiye savaşı mı çıkacak acaba?

alfonso senindi, benimdi?

şaka bi yana fragmandaki ses baya abartıyo anlatımı. diğer dizilerin fragmanı gibi az ve öz konuşsa çok güzel olur.

olaylara gelince. alfonso yakayı, paçayı,gömleği herşeyi ele veriyo. önce çileden çıkıyo belgin naz eziyetinden, sonra gülen güneş batıyo, belki de uzun geceler, gecelerin kısaldığı şu günlerde onlar için daha yeni uzuyo.

naz'ın alfonso'yu öğrendikten sonraki algılama tarzı bana pek de tepkili değilmiş gibi geldi. fragmanın karışık olması hangisinin önce hangisinin sonra olduğunu anlamammıza engel oluyo. ama şu bi gerçekki tarık eşyalarını topluyo, naz müştemilatta gözyaşı döküyo.

her türlü duygunun yaşanacağı bir bölüm izleyecez. ve eminim çok zevkli olacak. şimdiden herkese iyi seyirler.

Hirotaro
28-03-07, 03:41
Bu bölüm fırtına kopacak gibi,Nazın o döktüğü gözyaşlarına kıyamam ben :( ,Bazen sessizlik en büyük çığlıktır.Galiba Naz'ımda sessiz bir çığlık atıyor.Umarım Tarık bu olayı Naz'a nasıl anlatacak bakalım.Tarık Naz'ı çok üzme :(

Kara İnci
28-03-07, 03:45
turkcell'in gece kuşu tarifesini hatırlıyorum gece muhabbet yapanlara indirim yapıyolardı. forumda da mı yapsak öyle bişey dizifilm gece kuşu tarifesi. asu ne dersin. rağbet görür mü? tarife olarak da "gece kuşları için güzel sözler söylensin" ne dersin:)

bak ben şimdiden tarifeye üye olmak için hazırım. yy'nin yılmaz bekçilerinden birisi olacam ne mutlu bana :)

diziye gelince. yüzyılın olayı olacakmış, fragmandaki ses öyle dedi. italya-türkiye savaşı mı çıkacak acaba?

alfonso senindi, benimdi?

şaka bi yana fragmandaki ses baya abartıyo anlatımı. diğer dizilerin fragmanı gibi az ve öz konuşsa çok güzel olur.

olaylara gelince. alfonso yakayı, paçayı,gömleği herşeyi ele veriyo. önce çileden çıkıyo belgin naz eziyetinden, sonra gülen güneş batıyo, belki de uzun geceler, gecelerin kısaldığı şu günlerde onlar için daha yeni uzuyo.

naz'ın alfonso'yu öğrendikten sonraki algılama tarzı bana pek de tepkili değilmiş gibi geldi. fragmanın karışık olması hangisinin önce hangisinin sonra olduğunu anlamammıza engel oluyo. ama şu bi gerçekki tarık eşyalarını topluyo, naz müştemilatta gözyaşı döküyo.

her türlü duygunun yaşanacağı bir bölüm izleyecez. ve eminim çok zevkli olacak. şimdiden herkese iyi seyirler.

Sevgili Serdar bu gece kuşu tarifesini sana tek başına yedirmezler.Ne söylenecekse yarısı benim ona göre...Ben zaten bu tarifenin daimi üyelerindenim.Sen sıranı bekle.Hem benden üç gün de küçüksün ablana saygı göster biraz...:img-yes::img-hyste

Çok güzel bir bölüm bizleri bekliyor.Umarım bu akşam güzel yorumlarımızla forumumuz şenlenir ve o eski günlerine geri döner.:img-yes:

Not:Serdar yarın akşam bölüm yorumunu forumda göremezsem cezanı biliyorsun ona göre.Bilmem anlatabildim mi?:img-grin2

tarik_naz
28-03-07, 03:46
yaa niye bilmiyorum arık bu yy günü çabuk geliyo sankii bana çarşamba olması iyi mi oldu nee:img-yes:

bu arada yy'nin bu bölümünün 3. olduğunu gördüm rüyamdaaa:happy0064

sabah 8-30, akşam 17-30 aralıksız 9 saat sözel ders. günü = çarşamba (en nefret ettiğim gün)

akşam 20.00-21-45 yalancı yarim. günü = çarşamba (en sevdiğim gün)

bu ikileme düşmüş birisiyim. çarşamba gününün hem biran önce gelmesini isteyen, hem de gelmesini istemeyen birisi daha var mı acaba ? :)

sinemim rüyan gerçek olabilir. maçın birinci, yaprak dökümünün ikinci olacağı kesin. ama 3. konusunda hiçbirşey belli değil. maç 2 prime time da etkiliyo. elveda derken de olabilir, avrupa yakası izleyicisi bizi izlerse biz de olabiliriz. sanırım sen de bi ikilemdesin, her zaman rüyaların tersi çıkar derler. sen kendisi çıksın istiyosundur heralde :)

tarik_naz
28-03-07, 03:52
Sevgili Serdar bu gece kuşu tarifesini sana tek başına yedirmezler.Ne söylenecekse yarısı benim ona göre...Ben zaten bu tarifenin daimi üyelerindenim.Sen sıranı bekle.Hem benden üç gün de küçüksün ablana saygı göster biraz...:img-yes::img-hyste

Çok güzel bir bölüm bizleri bekliyor.Umarım bu akşam güzel yorumlarımızla forumumuz şenlenir ve o eski günlerine geri döner.:img-yes:

Not:Serdar yarın akşam bölüm yorumunu forumda göremezsem cezanı biliyorsun ona göre.Bilmem anlatabildim mi?:img-grin2

tek başına gece kuşu olur mu hiç?. mazallah kurda kuşa yem olurum sonra. kurtaracak vahi de bulamam kendime o saate. tabi senin tarifeye üye olmana sevindim. ayrıca aramızda 3 günün lafımı olur. bizim köyde aynı ay içinde doğanlara kırkları karışmış derler ve o büyük bu büyük demezler. onun hesabı ikimizin kırkları karışmış. :)

son bir ayrıca; istediğin yorum olsun, yy gibi bir dizimiz varken yorum yazmamak aslında en büyük ceza.

tarik_naz
28-03-07, 04:02
Bu bölüm fırtına kopacak gibi,Nazın o döktüğü gözyaşlarına kıyamam ben :( ,Bazen sessizlik en büyük çığlıktır.Galiba Naz'ımda sessiz bir çığlık atıyor.Umarım Tarık bu olayı Naz'a nasıl anlatacak bakalım.Tarık Naz'ı çok üzme :(

Hirotaro, kim olursa olsun bir insanın ağlaması beni çok etkiliyo. ama naz'ın ağlaması daha çok etkiliyo. çoğu kişi haketti bu ağlamayı diyo ama, bence haketmedi. çünkü yaşadıkları, gördükleri, öğrendikleri bu ağlamayı gerektirdi. naz bunları hakediyomuydu, kesinlikle haketmiyodu. ama hayat insana haketmeyip de yapmak zorunda olduğu şeyleri yaptırmaktan geri kalmıyo.

naz'ın sessiz çığlığını biz duyacaz, kendisi de duyacak ve elbet birgün tarık da duyacak. ve duyacağı günler de yakın gibi.

Kara İnci
28-03-07, 04:10
tek başına gece kuşu olur mu hiç?. mazallah kurda kuşa yem olurum sonra. kurtaracak vahi de bulamam kendime o saate. tabi senin tarifeye üye olmana sevindim. ayrıca aramızda 3 günün lafımı olur. bizim köyde aynı ay içinde doğanlara kırkları karışmış derler ve o büyük bu büyük demezler. onun hesabı ikimizin kırkları karışmış. :)

son bir ayrıca; istediğin yorum olsun, yy gibi bir dizimiz varken yorum yazmamak aslında en büyük ceza.

Sevgili Serdar ben seni hiç kurda kuşa ya da Samime yem edermiyim :img-grin2.Sen korkma baş gece kuşu olarak ben seni yanlız bırakmam...:img-yes: :img-grin2

Bu kırkların karışması meselesi bizde de var.Ama benim bildiğim kırkları karışan çocukları kırkı çıkana kadar birbirine göstermezlermiş.Hangi çocuk diğerini daha önce görürse öteki hasta olurmuş.Gerçi kırk günlük bile olmayan çocuk ne gördüğünü nerden biliyor onuda pek anlamış değilim ama orasını fazla kurcalamayayım...Sonuç olarak biz tehlikeli devreyi atlatmışız.Bir problem yaşayacağımızı zannetmiyorum.Ama kırkımız içinde karşılaşsaydıkta sana pabuç bırakmazdım...:img-grin2:img-hyste

Son sözlerine gelince sana canı gönülden katılıyorum...O zaman en büyük cezayı bilen biri olarak bu cezadan kendini azat etmenin ve tekrar eskiye dönüş yapmanın zamanı geldiğini de anlamışsındır...:img-yes:

tosinka
28-03-07, 09:26
Herkese Günaydınlar

Fragmanı yorumlayabilmek için Nazı ceketli ve ceketsiz olarak ayrı ayrı irdelemek lazım.

Mesela Tarıkın Nazı kolundan tutup çekmesinden önceki sahnede Naz Tarıka “ver diyorum” gibi bir şey söylüyor. Sanki otomobilin anahtarlarını istiyor gibi atılan tokat ise alış veriş dönüşü sofia yüzünden atılmış gibi , fragmanın sonundaki ağlama sahnesi ise müştemilatta değil bence Tarıkın tokatı yemesiyle, çantasıyla sofiayı gerisinde bırakarak uzaklaşmasıda birbiriyle bağlantılı peşisıra gelen sahneler gibi

pas.si.on79
28-03-07, 09:27
HAZIR MISINIZ?

Bugün Günlerden : ÇARŞAMBA
Bugün Hangi Dizi Var : YALANCI YARİM
Ne Zaman : 20,00 de
Nerde : Ztar da..

Arkadaşlar Günaydınlar,Gününüz Aydın,Ürünleriniz Bereketli Olsun.:img-hyste
Her daim Aklı BAşında sağlıcakla kalın...

Ebrucuğum Hoşgeldin... Canım özledik seni..Nerelerdesin..:img-help:

Bugün dizi hakkında konuşmayım diyorum ama ...bakalım akşama kadar ne yapacağız.......Duramadım:img-hyste

1-Tarık, Burakla Nazı gördüğü sütü şişesini düşürdüğü sahnenin akşamında;elinde tepsiyle geldiğinde Naz Tarıka bir açıklama yapmıştı.
Naz:Burakla ilk defa ünlü biriyle karşılaştığım için bana Naz diye hitap ettiğin için bir etkilenme olmuş olabilir.Ama bu senin düşündüğün etkilenmeden değil.
demişti...
Naz Tarıkı kabinde yakaladıktan sonra Tarıkın yalanı buna benzer olabilir.Nazın lafını Ona satabilir.
Tarık: BEni Alfonso sanıyordu ben de etkilendim..Ama bu senin bildiğin etkilenmekten değill.
ya da
Tarık: Naz ben Alfonsuyum.Sofia yı görünce eski günler aklıma geldi. Alfonso olduğum.. Etkilenmiş olabilir ama sadece o kadar.Daha ilerisi yok..

Tabi Naz bu lafı duyunca şaaaak... Tokatı basar...:img-hyste

Şimdi dünkü yarı şaka yarı ciddi sorulardan bir tanesi unutmuşum...

1-Tarık öpüşme sahnelerinde muziplik yapıp çekimi bir kaç kez daha tekrarlatmış ise; Naz da O na karşılık bu tokat sahnesinde muziplik yapıp birkaç defa tekrarlatmış olabilir mi?:img-hyste

ORDA Yönetmenin Sesi....OLMUYOR .OLMUYOR,,,OLMUYOOOR...
Bu sahneyi Bir daha alıyoruz ...:img-hyste

not 1: kral tv yi unutmuyoruz. VM41 2360
not 2: derneğimizi ziyaret hatta ziyaretleri unutmuyoruz. (Magazin Gazeteciler Derneği)

tosinka
28-03-07, 09:53
HAZIR MISINIZ?

Arkadaşlar Günaydınlar,Gününüz Aydın,Ürünleriniz Bereketli Olsun.:img-hyste
Her daim Aklı BAşında sağlıcakla kalın...

Ebrucuğum Hoşgeldin... Canım özledik seni..Nerelerdesin..:img-help:

Bugün dizi hakkında konuşmayım diyorum ama ...bakalım akşama kadar ne yapacağız.......Duramadım:img-hyste

1-Tarık, Burakla Nazı gördüğü sütü şişesini düşürdüğü sahnenin akşamında;elinde tepsiyle geldiğinde Naz Tarıka bir açıklama yapmıştı.
Naz:Burakla ilk defa ünlü biriyle karşılaştığım için bana Naz diye hitap ettiğin için bir etkilenme olmuş olabilir.Ama bu senin düşündüğün etkilenmeden değil.
demişti...
Naz Tarıkı kabinde yakaladıktan sonra Tarıkın yalanı buna benzer olabilir.Nazın lafını Ona satabilir.
Tarık: BEni Alfonso sanıyordu ben de etkilendim..Ama bu senin bildiğin etkilenmekten değill.
ya da
Tarık: Naz ben Alfonsuyum.Sofia yı görünce eski günler aklıma geldi. Alfonso olduğum.. Etkilenmiş olabilir ama sadece o kadar.Daha ilerisi yok..

Tabi Naz bu lafı duyunca şaaaak... Tokatı basar...:img-hyste

1-Tarık öpüşme sahnelerinde muziplik yapıp çekimi bir kaç kez daha tekrarlatmış ise; Naz da O na karşılık bu tokat sahnesinde munzurluk yapıp birkaç defa tekrarlatmış olabilir mi?:img-hyste

not 1: kral tv yi unutmuyoruz. VM41 2360
not 2: derneğimizi ziyaret hatta ziyaretleri unutmuyoruz. (Magazin Gazeteciler Derneği)

Oylamadaki

Son durum

MAGAZİN GAZETECİLERİ DERNEĞİ

14. Altın Objektif Ödülleri 2006

Televizyon - 2006 Aday Adayları

Yılın En İyi Dizisi

Acı Hayat
Show TV %3.80

Aşk Oyunu
ATV %13.70

Avrupa Yakası
Atv %13.27

Bin Bir Gece
Kanal D %3.16

Hatırla Sevgili
Atv %12.75

Hırsız Polis
Kanal D %12.32

Ihlamurlar Altında
Kanal D %2.66

İki Aile
STAR %2.25

Sevda Çiçeği
Show TV %4.00

Sıla
Atv %3.09

Yalancı Yarim:happy0064 :happy0064
Star TV %15.66

Yaprak Dökümü
Kanal D %3.27

Derneğe gösterilen ilgi ve alakanın sonuçları...

zer
28-03-07, 10:23
günaydın arkadaşlar nasılsınız ?....ee bugün bizim günümüz umarım yarın sabah da şöyle keyifli ,keyifli yine forma girip hem güzel yorumlar yapar hemde okurum. eskiden yaptığımız gibi, içimden bi ses bundan sonra hep böyle olacak diyor umarım içimdeki ses beni kandırmaz. aay kendimi rodyoda proğram yapan DJ'ler gibi hissettim bi an, sabahları işimin başına oturmadan ilk işim önce bilgisayarı açıp hemen forma girip yazılanları okuduktan sonra herkese merhaba demek ( umarım hep böyle keyifli güzel şeyler okurum bu bana gerçekten iyi geliyor ) zira bikaç gün çok gerildik ve ne yazıki güzel şeyler yazıp okuyamadık
sevgili senaristler lütfen bizi bi daha böyle üzmeyin olurmu. :img-yes: size güveniyorum :happy0064

burcin_kaplan
28-03-07, 10:57
HAZIR MISINIZ?

1-Tarık öpüşme sahnelerinde muziplik yapıp çekimi bir kaç kez daha tekrarlatmış ise; Naz da O na karşılık bu tokat sahnesinde muziplik yapıp birkaç defa tekrarlatmış olabilir mi?:img-hyste

ORDA Yönetmenin Sesi....OLMUYOR .OLMUYOR,,,OLMUYOOOR...
Bu sahneyi Bir daha alıyoruz ...:img-hyste

Tarık , Naz !?!?:img-hyste :img-hyste

Günaydın herkese arkadaşlar.Gene çok güzel birgün :) dizimiz war bu akşam hemde en önemli bölümü belkide şuana kadar yayınlanan.O kadar çok övüldüki bu bölüm bize.Eminim çok güzel olucak.Ama şunu belirtmek istiyorum.Lütfen izlerken fazla beklentiyle izlemeyin.Ondan sonra forumda diziden sonra bir savaş havası görmek istemiyorum.Umarım bu akşam çok eğleniriz dizimizden sonra.:img-wink:

35900
28-03-07, 11:02
pardon arkadaslar bu yaziyi yanlis yere yazmisim,o yüzden simdi buradan yayinliyorum,umarim bu sefer dogru adrestedir

tosinka
28-03-07, 11:06

Günaydın herkese arkadaşlar.Gene çok güzel birgün :) dizimiz war bu akşam hemde en önemli bölümü belkide şuana kadar yayınlanan.O kadar çok övüldüki bu bölüm bize.Eminim çok güzel olucak.Ama şunu belirtmek istiyorum.Lütfen izlerken fazla beklentiyle izlemeyin.Ondan sonra forumda diziden sonra bir savaş havası görmek istemiyorum.Umarım bu akşam çok eğleniriz dizimizden sonra.:img-wink:

Ben bir guruba üye olacaksam eğer o Grup B.İ.G u olur du.

:happy0064 :happy0064 İlk başından beri (BEKLENTİSİZ İZLEYENLER GRUBU):img-hyste :img-hyste

burcin_kaplan
28-03-07, 11:20

:happy0064 :happy0064 İlk başından beri (BEKLENTİSİZ İZLEYENLER GRUBU):img-hyste :img-hyste

Büyüksün tosinka:img-hyste
Bende geliyorum şu B.İ.G'e çok güzel oldu bu grup:) Zaten artık bir grup oluşturmazsak rahatlayamıyoruz.Olucak bir grup yoksa işlerimiz ters gider:img-hyste

Saat saymaya başlasak mı yoksa daha çok mu erken:):)

pas.si.on79
28-03-07, 11:30

Evet Tarık ve Naz...Siz kimi düşünmüştünüz.. ki....:img-hyste :img-hyste
Arkadaşlar lüften tahminleriniz ya da istedikleriniz olmayınca o sinir harbiyle klavyenizden çıkan harflerin farkına varamayabilirsiniz.Elbette beğenmeyebilirsiniz bunları da yazmak en doğal hakkınız ama yazdıklarımıza dikkat edelim.DAha ılımlı,yapıcı şekilde anlatalım. Biliyoruz ki herkes çok seviyor diziyi...

:happy0064 İlk başından beri (BEKLENTİSİZ İZLEYENLER GRUBU):img-hyste :img-hyste
İşte budur ..Ben de ..bende... dahilim.:happy0064

not: Burçin saat saymaya başlamayalım bence daha erken ...Ben kendime işlerime vereceğim. Bir de bakamacam ki saat 7 olmuş.. :img-hyste aaaa diyecem..
Yoksa geçmez bu saatler...:img-hyste

burcin_kaplan
28-03-07, 11:32
Evet Tarık ve Naz...Siz kimi düşünmüştünüz.. ki....:img-hyste :img-hyste

not: Burçin saat saymaya başlarsak bence daha erken ...Ben kendime işlerime vereceğim. Bir de bakamacam ki saat 7 olmuş.. :img-hyste aaaa diyecem..
Yoksa geçmez bu saatler...:img-hyste

kimi düşünücez ki , hem niye düşünelim ki:icon_whis :img-hyste

Doğru söylüyorsun gamze o zaman bende kendimi dersime verim biraz:) Hande haklıymış bir yandan ders çalışıp bir yandan forumda olmak güzel oluyormuş:img-hyste

J.Lo fan
28-03-07, 11:41
pardon arkadaslar bu yaziyi yanlis yere yazmisim,o yüzden simdi buradan yayinliyorum,umarim bu sefer dogru adrestedir

arkadasaim soylediklerin o kadar guzel seyler ki-ya tam 7 bolum bekledigimiz seyler.ama sende bu bilgiler nerden diye sora bilirmiyim,acaba:)?

J.Lo fan
28-03-07, 11:50
merhaba arkadaslar!bu gun yy gunu.Insallah guzel bir bolum`olur.ne de olmasa her kes guzel olacagini soyleyip duruyor.bi de shu reytingler de iyi olsa,icimiz rahatlar. benim aklima bi sey takildi.naz hep soyluyor ys tarika sen shohreti,bilmem parayi fln hazm edemiyorsun,istermisiniz resmi gordukden sonra da-bravo sana simdi de unlu ralliciye benzerliyinle kiz tavliyorsun desin:)).Vallah ben nazdan boyle bi sey beklerim.Yy sayili saat kaldi.eehhh bana da dizi biter bitmex birinin onu internete cabucak yuklemesi icin dua etmek kaliyor.Malum burda canli-canli tv izleyemiyorum:(
Hadi her kese iyi yorumlar!ve de iyi seyirler!!!

35900
28-03-07, 11:54
http://www.youtube.com/watch?v=8wbX73q2_1A

iste arkadaslar,fragman aciklamasi üstüne birde sarkiyi ekliyeyimde
tam olsun dedim
yalniz bakislardaki yogunluga ve duygu aktarimina dikkat edin derim
gözler baska diller baska diyor olmasi gerektigi gibi rollerini yapiyorlar
ama baris bu iste de cok basarili oldu

sana uzaktan bakiyor artik gözlerim
gönlüm senden vazgecmez,bana döndü hep
sözlerim
unutmak okadar kolaymi sandin
ayrilik bana asktir artik

dagilmis saclarim ,gönlünün yatagina,
uyandirma
sabah olsun ben giderim sen kal,
rüyamda
aramak okadar kolaymi sandin
yollarin bana asktir artik
ah gitmek okadar kolaymi sandin
yollarin bana asktir artik

35900
28-03-07, 11:58
tamamiyle kendi yorumlarimdir,birkac arkadas sormuslar

simdi bi degisiklik yapmak istiyorum fragman sonunda anladigim kadariyla tarigin omzunda cantasi taksiden indigi yer malesef nazlarin degil belgin hanimin evinin önü,sanirim italyaya gitmeden önce annesinle vedalasmaya gelmis olabilir

aşkaaşık
28-03-07, 12:00
merhaba yy tutkunları uzun zamandır buraya üyeyim arada sırada yazıyorumda .. son bi kaç haftadır bu cümle çok hoşuma gittiği için yeniden üye olmuş bulunuyorum aşka aşıkların dizisi .. :img-hyste nikim için fragmanı hazırlayanlara teşekkür ediyorum ..:happy0064 :happy0064 ben bugün alfosnsonun ortaya çıkacağını düşünmüyorum ..tarığın yeni yalanlarına naz ın garkolacağını düşünüyorum .. bende beklentisisz izleyenler denim .. bölesi daha iyi oluyor daha az hayal kırıklığı yaşıyoruz sevgiler herkese ..

ebru karaca forumun özetini çıkardığınız yorumları zevkle okuyorum .. forumu saatlerce okuma zahmetinden kurtarıyorsunuz bizi .. :img-yes:

nella
28-03-07, 12:12
arkadaşlar ben de çok seviyorum dizimizi
hergün forumu takip ediyorum ama pek katılmıyorum
hepinize selamlar

zer
28-03-07, 13:12
hıııım bugün burası pek bi sessizleşmiş bu arada aramıza hergün yeni arkadaşlar katılıyor ne güzel aşkaaşık, ve nella hoş geldiniz

ya siteye girerken ana sayfadaki haberi okuyunca moralim bozuldu, üzüldüm hele söz konusu çocuklar olunca hiç dayanamıyorum umarım bu siteye üye olan binlerce insan tabi öncelikle benim formdaşlarım bu konuda duyarsız kalmayalım arkadaşlar küçücük de olsa mutlaka yapılacak şeyler vardır. özellikle bazı sanatçıların bu konuda gösterdikleri duyarlılık gerçekten çok hoş kendilerini tebrik ederim çocuklar ölmesin

handeozbek
28-03-07, 13:46
Bugün büyük gün. E tabi hepimizde bir miktar heyecan mevcut:img-grin2 . Çarşamba hakikaten çabuk geldi. Hele de benim gibi Öss'ye hazırlananlar için. Şu son saatler pek geçmek bilmese bile idare edeceğiz artık. En güzel yöntem kendini derse vurmak.:img-grin2
not:Ebru abla senin yorumların herkesin hoşuna gidiyor. Bu herkesin ortak görüşü sadece benim düşüncem değil. Büyük güne 2 gün kaldı dimi ebru abla (Sen anladın o büyük günü:img-grin2 )
Relax relax izleyeceğiniz keyifli bir bölüm dileğiyle Esen kalın efem:img-grin2. Gamze değinmeden yapamayacağım. Sen iyice geliştirdin yorum konusunda kendini.:good: :img-grin2

AŞKA AŞIKLAR

Bu sloganı sevdim:img-grin2

charlie
28-03-07, 14:21
Merhabalar... aşkaaşık ve nella hoşgeldiniz...ben de Alfonso kimliğinin bugün ortaya çıkmayacağını düşünenlerdenim.. (Tarık bula bula ne bulsun..Naz hayretlere garkolsun..) cümlesinden, bu anlamı çıkarıyorum...Sevinçle kızgınlık karışımı o tokat sahnesi de,Tarık geri döndükten sonra oluyor.. Nasıl ? Kendim yazmış gibi emin konuşuyorum,dimi?

tosinka
28-03-07, 14:25
Merhabalar... aşkaaşık ve nella hoşgeldiniz...ben de Alfonso kimliğinin bugün ortaya çıkmayacağını düşünenlerdenim.. (Tarık bula bula ne bulsun..Naz hayretlere garkolsun..) cümlesinden, bu anlamı çıkarıyorum...Sevinçle kızgınlık karışımı o tokat sahnesi de,Tarık geri döndükten sonra oluyor.. Nasıl ? Kendim yazmış gibi emin konuşuyorum,dimi?

:happy0064 :happy0064 Bu günün Çarşamba olmasından kaynaklanan bir durum olsa gerek.:img-hyste :img-hyste

kostebek
28-03-07, 14:35
Selam,

Sanirim bircogunuz benim yorumlara ya kizdiniz ya da katilmadiz..:icon_whis :icon_whis

neyse aklima birsey daha geldi..fragmani tekrar seyrettim de..ordan geldi yani..hani suna hanim nazi bastonuyla dusuruyor ya, orda acaba dedim, suna hanim bu diziye nazi adam etmek icin mi getirildi diye..yani kzimizi biraz dove dove biraz sove sove bak ben evde kaldim, askimin kiymetini bilmedim gibi eski turk filmlerinde olan bir tarzla yola getirmek icin olabilir mi?

Acaba diyorum, gerisini izleyip gorelim yani..

:img-pilot :img-pilot

azizoz
28-03-07, 14:36
çarşamba geldi;çattı.zaman çok çabuk geçiyor.bugün durup durup maçın ilk yarısını kaçıracağıma yanıyorum.ama olsun yy için herşeye değer.benim için yy daha önemli.bağımlılık yaptı ve ben hayatımda birşeye bu kadar bağlandığımı hiç hatırlamıyorum.temmuz ayının ortalarında yy bitecek ve ben o zaman ne yapacağım bilmiyorum.hep kalbimin bir köşesinde olacak.hiç unutmayacağım............

tosinka
28-03-07, 14:36
Bölüm sonu Skor tahminleri:icon_whis

Nazspor:3 Tarıkspor:0 Tarık Müsabakayı protesto edip maça çıkmaz ve bu yüzden
Hakem Belgin tarafından kurallara uymamış kabul edilerek diskalifiye edilir. hakem Belgin hızını alamamış olacak ki ardındanda hükmen mağlub kararı verir. Bu da Milli maça yansır ve Türk milli takımı Norveç i 3:0 mağlup eder:img-hyste :img-hyste

çike
28-03-07, 14:43
Bölüm sonu Skor tahminleri:icon_whis

Nazspor:3 Tarıkspor:0 Tarık Müsabakayı protesto edip maça çıkmaz ve bu yüzden
Hakem Belgin tarafından kurallara uymamış kabul edilerek diskalifiye edilir. hakem Belgin hızını alamamış olacak ki ardındanda hükmen mağlub kararı verir. Bu da Milli maça yansır ve Türk milli takımı Norveç i 3:0 mağlup eder:img-hyste :img-hyste

:img-hyste :img-hyste süper bir yorum koptum okurken inşallah deyip akşamki bölümü sabırsızlıkla beklemeye devam:happy0064
bakalım nazla beraber bizde hangi konulara düşüncelere gark olacaz yada çıldıracağız:img-wink:

sinemim_g
28-03-07, 14:44
selammm....
burası son bölümden sonra sessizleşti sankii neyse..büyük gün bugün..
yy günüü:happy0064 sabırsızımm...çooook güzell bir bölüm olcakk dizimiz haraketleniyorrrr:img-yes: bencede bu bölümde gerçekten gerçek ortaya çıkıcakk:img-yes: vatan tv ekindede yazıyorrr...bekleyip görcez...

pas.si.on79
28-03-07, 14:55
selammm....
burası son bölümden sonra sessizleşti sankii neyse..büyük gün bugün..
yy günüü:happy0064 sabırsızımm...çooook güzell bir bölüm olcakk dizimiz haraketleniyorrrr:img-yes: bencede bu bölümde gerçekten gerçek ortaya çıkıcakk:img-yes: vatan tv ekindede yazıyorrr...bekleyip görcez...

sinemim_g 'ciğim evet ama bu sessizliğin sebebini ben herkesin heyecanla beklemesine bağlıyorum.Ayrıca duygusal sahneler de olacağı için herkes mendil vs hazırlık yapıyordur.:img-hyste
Hande bir ara böyle duygusal durumlarda sipariş falan alıyordu.Malum öss yaklaştığı için ihmal ediyor bu tarz görevleri....:img-hyste

elmali-turta
28-03-07, 15:02
buraya linkl eklemek yasak 35900 lütfen site adı yerine "sentup" yada "*******"gibi bişey yazıp duzelt biz anlarız neresi olduğun aksi taktirde yoksa uyarı alabilirz:img-wink:

Medea
28-03-07, 15:10
hıııım bugün burası pek bi sessizleşmiş bu arada aramıza hergün yeni arkadaşlar katılıyor ne güzel aşkaaşık, ve nella hoş geldiniz

ya siteye girerken ana sayfadaki haberi okuyunca moralim bozuldu, üzüldüm hele söz konusu çocuklar olunca hiç dayanamıyorum umarım bu siteye üye olan binlerce insan tabi öncelikle benim formdaşlarım bu konuda duyarsız kalmayalım arkadaşlar küçücük de olsa mutlaka yapılacak şeyler vardır. özellikle bazı sanatçıların bu konuda gösterdikleri duyarlılık gerçekten çok hoş kendilerini tebrik ederim çocuklar ölmesin

Ne arkadaşı zer yahu?Onlar yeni potansiyel deliler:img-yes: Başlarına ne geleceğinden habersiz foruma yazmak gafletinde bulunan savunmasız vatan evlatları bunlar:img-hyste

gamze_yy
28-03-07, 15:22
YALANCI YARİM BASIN ÖZETİ
BU HAFTA YALANCI YARİMDE BÜYÜK SIR AÇIĞA ÇIKIYOR.KIYAMETLER KOPUYOR

Yalancı Yarimde haftalardır öğrenilemeyen gerçekler bu hafta ortaya çıkıyor. Alfonso yakayı ele veriyor. Nazın verdiği tepki herkesi Tarık'ı şok ediyor. İki aşığın birbirlerine çok büyük süprizleri var. Nazın süprizi ise olayların seyrini tamamen değiştiriyor. Yalancı Yarim kaçırılmayacak ve gözlerinizi ayıramayacağınız bir bölümle ekrana geliyor

tosinka
28-03-07, 15:46

Yalancı Yarimde haftalardır öğrenilemeyen gerçekler bu hafta ortaya çıkıyor. Alfonso yakayı ele veriyor. Nazın verdiği tepki herkesi Tarık'ı şok ediyor. İki aşığın birbirlerine çok büyük süprizleri var. Nazın süprizi ise olayların seyrini tamamen değiştiriyor. Yalancı Yarim kaçırılmayacak ve gözlerinizi ayıramayacağınız bir bölümle ekrana geliyor

Sanırım arkadaşımız özeti konumlama işini ya bundadır ya şunda ile yada karemala sipiti ile yapmaya çalışıyor rast gelsin dedim umarım doğru topicki denk getirir:img-hyste :img-hyste ben karar veremedim nereye gitsem bu mesaj karşıma çıkıyor.:img-hyste :img-hyste

pas.si.on79
28-03-07, 15:55
Sanırım arkadaşımız özeti konumlama işini ya bundadır ya şunda ile yada karemala sipiti ile yapmaya çalışıyor rast gelsin dedim umarım doğru topicki denk getirir:img-hyste :img-hyste ben karar veremedim nereye gitsem bu mesaj karşıma çıkıyor.:img-hyste :img-hyste

:img-hyste :img-hyste bence de rast gele:img-hyste :img-hyste

Arkadaşlar,Burçinçiğim geri sayım başladı...4saat kaldı..Heyecan,gerilim başladı.
Gerilim diyorum çünkü işten,okuldan,kurstan vs. eve gitmek zorunda olanlar için yetişememe korkusu var..

Bu arada evde olanlar ve tv seyretme imkanı olan arkadaşlar fragman ne sıklıkta veriliyor.. :img-help:

tosinka
28-03-07, 16:00
:img-hyste :img-hyste bence de rast gele:img-hyste :img-hyste

Arkadaşlar,Burçinçiğim geri sayım başladı...4saat kaldı..Heyecan,gerilim başladı.
Gerilim diyorum çünkü işten eve gitmek zorunda olanlar için yetişememe korkusu var..

Bu arada evde olanlar ve tv seyretme imkanı olan arkadaşlar fragman ne sıklıkta veriliyor.. :img-help:

Cevap veriyorum Ztar sıklığında Klasik anlamda hiç bir sıklıkta verilmiyo efem:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

handeozbek
28-03-07, 16:16
Stara o kadar da haksızlık yapmayın bende saat 2'den beri star açık 6-7 defa verdi fragmanı. Sık sık rastlıyorum. Bir de kadere rastlıyorum ama o kısmını hiç karıştırmayayım:img-grin2

burcin_kaplan
28-03-07, 16:42

Yalanci Yarim Basin Özeti

Tarık’ ın çıkacak albümü için Belgin sponsoru Nazlı menajeri olmuştur. Tarık’ın imajını değiştirmek ve yenilemek için çalışmalara başlamışlardır. Fakat Sofia bir türlü Tarık’tan vazgeçmemektedir ve her yerde Tarık’ı takip ediyordur. Nazla Belgin Tarık’ın imajını kendi istedikleri şekilde değiştirmek için yarışırlarken Sofia karşılarına çıkar ve hiç beklenmedik şekilde Tarık’ın Alfonso olduğunu ortaya çıkarır.

28 Mart Çarşamba 20:00 / YENİ BÖLÜM

NOT:acaba star kaç tane basın özeti yayınlıyor adamına göre değişiyor bu işler sanırsam:)

ceza_cansu
28-03-07, 16:53
Herkese selam.Ya arkadaşlar bana yardım edin.Bu bölüm fragmanını sadece 2 kere izleyebildim ve hiç düşünemedim(düşünmememin nedeni biraz rahatsızdım ama şu an turp gibiyim:)yoksa kesin düşünürdüm biliyorusunuz:))Yorumlarınızı da okuyamadım.Bu akşamki bölümü ben baya bir rahat ve beklentisiz izlicem.Bu bölüm bu açıdan benim için özel olucak(tabi bu kadar heyecana dayanamazsam anlayınki yardıma ihtiyacım var.:img-help: :img-help: :))

sinemim_g
28-03-07, 17:02
sinemim_g 'ciğim evet ama bu sessizliğin sebebini ben herkesin heyecanla beklemesine bağlıyorum.Ayrıca duygusal sahneler de olacağı için herkes mendil vs hazırlık yapıyordur.:img-hyste
Hande bir ara böyle duygusal durumlarda sipariş falan alıyordu.Malum öss yaklaştığı için ihmal ediyor bu tarz görevleri....:img-hyste

:img-yes: adım feyzaaa...
sessizliğin sebebi belli canımmm....bende hazırladım selpağımı ...
nazımla (mervemle)birlikte ağlıycammm:sad53: :sad53: :sad53:
fregmanı yalnız 3 kez izledim hepsinide netten izledim star göstermiyorrr:sad53: rüzfar esti star gitii avrupa kanallar ve atv hala devam torpil var torpill:img-hyste
saat tam 7 de yapmak üzere bir eleman gelicek 1 saati var yaptı yaptı 8 e kadarr...yoksa ben firar o komuşuya bu komşuyaaa..yok yaprak dökülüyormuşş avrupanın yakasında trafik varmış dinlemem ben ...bizim yarimiz yalan söylüyor ötesi varmıı:img-hyste
NOT: (komşular dua ediyolar yapılsın diye yoksa ben birazcık tv alışkanlıklarını bozucamm:img-yes: )
NOT 2:bugün başım iyi değil kimseyi affetmiyorumm:img-yes:

aşkaaşık
28-03-07, 17:17

hoşgeldin aramıza diyen tüm arkadaşlara teşekkürler .. sizleri yorumlarınızdan tanıyorum artık dayanamayıp bende yazayım dedim .. :img-wink: bu özet nerde bu arkadaşa özelmi yayaınlanmış ben görmedim :img-pilot

#placebo#
28-03-07, 17:29

dizinin şimdiye kadarki en heyecanlı bölümünü izleyeceğimiz anlamına geliyor:happy0064 şimdiden heyecanlandım:img-grin2

pas.si.on79
28-03-07, 17:41
:img-yes: adım feyzaaa...
sessizliğin sebebi belli canımmm....bende hazırladım selpağımı ...
nazımla (mervemle)birlikte ağlıycammm:sad53: :sad53: :sad53:
fregmanı yalnız 3 kez izledim hepsinide netten izledim star göstermiyorrr:sad53: rüzfar esti star gitii avrupa kanallar ve atv hala devam torpil var torpill:img-hyste
saat tam 7 de yapmak üzere bir eleman gelicek 1 saati var yaptı yaptı 8 e kadarr...yoksa ben firar o komuşuya bu komşuyaaa..yok yaprak dökülüyormuşş avrupanın yakasında trafik varmış dinlemem ben ...bizim yarimiz yalan söylüyor ötesi varmıı:img-hyste
NOT: (komşular dua ediyolar yapılsın diye yoksa ben birazcık tv alışkanlıklarını bozucamm:img-yes: )
NOT 2:bugün başım iyi değil kimseyi affetmiyorumm:img-yes:

feyzacığım haklısın...Ben de aynen..Şunu çok tuttum:img-hyste Yaprak dökülüyormuş,Avrupa yakasında trafik varmış..
bizim yarimiz yalan söylüyor ötesi var mı:img-hyste

harikasın:good:

aşkaaşık
28-03-07, 18:10
feyzacığım haklısın...Ben de aynen..Şunu çok tuttum:img-hyste Yaprak dökülüyormuş,Avrupa yakasında trafik varmış..

ötesi yok yarimiz yalancı .. :img-hyste yaprak dökülüyoda bu hafta avrupa yakasında tarafik yok galiba yanlışmı biliyorum maç var diye hatırlıyorum ... avrupa yakasındaki trafik oraya akacak :img-pilot

charlie
28-03-07, 18:16
Arkadaşlar... tv seyredemeyenlere söylüyorum...star star olalı , bu kadar yy fragmanı yayınlamadı...ortalaması , saat başını bile bulmadı..."sadece dizi günü ama , daha önce de yapsaydı ya" diyenleriniz olabilir...ben haberiniz olsun diye söyledim...

handeozbek
28-03-07, 18:21
Arkadaşlar... tv seyredemeyenlere söylüyorum...star star olalı , bu kadar yy fragmanı yayınlamadı...ortalaması , saat başını bile bulmadı..."sadece dizi günü ama , daha önce de yapsaydı ya" diyenleriniz olabilir...ben haberiniz olsun diye söyledim...

Hahaha ders molası:happy0064 Hakikaten star bu sefer epey gösterdi fragmanı. Acaba onlar da Netice halanın bastonuna takılıp düşmüş olabilirler mi? Hafıza kaybı olayı yani:img-hyste her reklam arasında verdi neredeyse. Hep böyle yapsa keşke.:img-yes:

tosinka
28-03-07, 18:23

Akşam Futbol karşılaşması olduğu için Fragman bombardımanına girişmiştir Ztar. Başkada bir sebebi yoktur. Bir Ztar Klasiği der ve de geçeriz.

pas.si.on79
28-03-07, 18:30

Aynen de söylüyorum.. ztar'a....
Ama bilgilendirdiğin için teşekkürler..

Birgün fragman yayınına ağırlık vereceğine,3-5gündür yapması en doğrusu olurdu.Ama ztar bu nerden bilsin eğriyi doğruyu...

not:MardiGras veya Ehlocan umarım yeni bölüm sayfamızı zamanında açarlar...

sinemim_g
28-03-07, 18:33
ötesi yok yarimiz yalancı .. :img-hyste yaprak dökülüyoda bu hafta avrupa yakasında tarafik yok galiba yanlışmı biliyorum maç var diye hatırlıyorum ... avrupa yakasındaki trafik oraya akacak :img-pilot

yamlış bilmiyorsun:img-yes: trafikk yokkk bir tek yaprak dökülüyorr:img-hyste
belki bu bölümde reytingler daha iyi olur:img-yes: ilk 5 girermiyiz acep??
inanmıyorum bir zamanlar 3 te dolaşan biz şimdi acaba 5 e girermiiz diye soruyoruzzz bizi bu halee kiimm getirdiii:sad53:

aşkaaşık
28-03-07, 18:33
Ne arkadaşı zer yahu?Onlar yeni potansiyel deliler:img-yes: Başlarına ne geleceğinden habersiz foruma yazmak gafletinde bulunan savunmasız vatan evlatları bunlar:img-hyste

:img-hyste :img-hyste bizde bu potansiyeli görmeniz aranıza almanız mutlu etti kendimi yanlız hissetmeyeceğimden eminim burda .:happy0064 . arkadaş çevrem artık sıkılmıştı yy hastalığımdan :img-cool2 ...burda yanlız değilim delirmeye hazır ve nazırım... :img-hyste :img-hyste :happy0064

sinemim_g
28-03-07, 18:36

:img-hyste tuttuğuna sevindimmm:img-yes:
bundan sonra fregman buuuu:img-hyste

YAPRAK DÖKÜLÜYORMUŞ,AVRUPA YAKASINDA TRAFİK VARMIŞ SİZİ NE?
YARİNİZ YALAN SÖYLÜYOR ÖTESİ VAR MI????
AŞKA AŞIKLAR ÇARŞAMBA 20:00 DA BAHANE KABUL ETMİYORUZ

tosinka
28-03-07, 18:38
Pazartesi günü İki Ailenin içinde fragmanı en son reklam sonrasına bırakan Ztardan söz ediyoruz değilmi. Kaderin özel bölüm fragmanını bile ilk reklam bitiminde yayına sokan Ztardan bizi şişim şişim şişiren Ztardan bahsediyoruz değilmi. Bazı arkadaşların dediği gibi(Stara o kadar da haksızlık yapmayın) gibi söylemler bizi pek bağlamaz, ne de olsa biz ne yaparsak yapalım yaptıklarımız asla Ztara haksızlık olmaz

garcia_22
28-03-07, 18:39
Bu akşam ilk 5 te olacagımıza inanıyorum arkadaşlar çünkü bu bölümün en heyecanlı bölüm olması ve A.Y. dizisi olmaması sayesinde..
hadi hayırlısı yaa :)

skyline_91
28-03-07, 18:42
Bu akşam ilk 5 te olacagımıza inanıyorum arkadaşlar çünkü bu bölümün en heyecanlı bölüm olması ve A.Y. dizisi olmaması sayesinde..
hadi hayırlısı yaa :)

inşallah garcia_22 dediyin gibi olur...
bu arada bölüm nasıl bitecek çok merak ediorum..tahmin etmeye çalışıorum ama nafile...:img-wink:

ceza_cansu
28-03-07, 18:43

Hiç ya yariniz yalan söylüyor var mı ötesi.Yalnız cidden süper olmuş:)

aşkaaşık
28-03-07, 18:46

ben bahane kabul etmiyorum ... çevremdekilere yy izlemeleri konusunda baskı yapıyorum ... ertesi gün hepsini sözlü sınava tabii tutuyorum :img-cool2 .. izleyip izlemediklerini anlamak için :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

handeozbek
28-03-07, 18:47
Ben sadece Starın bu kadarını yapmasının bile mucize olduğunu söylemek istedim. Geçen hafta bu ikide bir candan ötenin fragmanını verdi. Bu hafta en azından bizimkini veriyor dedim. Haksızlık yapmayın kelimesinde kinaye var. Anlatamadım herhalde. Ama normal dizi günü sendromu:img-grin2

pas.si.on79
28-03-07, 18:51

YAPRAK DÖKÜLÜYORMUŞ,
AVRUPA YAKASINDA TRAFİK VARMIŞ SİZE NE?
AŞKA AŞIKLAR ÇARŞAMBA 20:00 DE
BAHANE KABUL ETMİYORUZ

çok güzel...Aynen devam...MArş gibi olmuş..:img-hyste :img-hyste
Yeni sloganım bu...

tosinka
28-03-07, 18:54
Ben sadece Starın bu kadarını yapmasının bile mucize olduğunu söylemek istedim. Geçen hafta bu ikide bir candan ötenin fragmanını verdi. Bu hafta en azından bizimkini veriyor dedim. Haksızlık yapmayın kelimesinde kinaye var. Anlatamadım herhalde. Ama normal dizi günü sendromu:img-grin2

Aslında biz Ztardan Mucize falan beklemiyoruz sadece diğer dizilere nasıl yaklaşıyorsa bizim dizimizede öyle yaklaşsın bizi dizizede yapmasın:img-hyste :img-hyste zorumuza giden sadece bu. Biz yarin yalan söylemesine alıştık doğruları pek önemsemiyoruz artık :img-hyste :img-hyste

ehlocan
28-03-07, 18:57
Bu başlıktan devam edebilirsiniz arkadaşlar...

Sevgiler
Ehlocan

tosinka
28-03-07, 19:01
Arkadaşlar 37. bölüm başlığımız hayırlı vede uğurlu olsun

garcia_22
28-03-07, 19:09
Yeni başlıgımız hayırlı olsun arkadaşlar :) şunun şurasında dizimize bir saatten daha az kaldı inşallah müthiş sevinçli ve heyecanlı yorumlar yazarız hadi bakalım hazırmısınızzz :D

whiteangel
28-03-07, 19:41
Aşka aşıklarrrr hazır mısınız yüzyılın bombasına:):happy0064 Hadi yeni başlığımız hayırlı ve uğurlu olsun. Bu arada milli takıma da başarılar dileriz.:)
37. bölümü relax tv den izleyeyim mutlu olalım. Keyifli seyirler hepimize:happy0064 :happy0064 :happy0064

tarik_naz
28-03-07, 19:49
yüzyılın bombasını uyku yüzünden kaçıracaktım. telefon olmasaydı :