PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-8

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

BARIŞAHASTA
12-03-07, 00:15
varsayımlarla görünen köyler kılavuz istemez sevgili arkadaşlar bu kadar reklamdan sonra siz inanıyormusunuzki'' kader''dizisinin kötü reyting alacagını hiç sanmıyorum ben ama bizim dizimizin reytingleri şimdiden belli onu görüyorum bak bu degişiklikle...

çike
12-03-07, 00:18
14.03.2007 saat:20.00 e yani pes diyorum ztar.:icon_evil
madem seyirciyi dikkate almıycanız ne diye bize yazın diye mail adresi verirsiniz anlamadımki.
brovo çarşambaya koy avrupa yakasının karşısına pes diyorum.:sad53:
yazık valla çok yazıkkkkkkkkkkkkk:sad53:

unseen
12-03-07, 00:19
sabahtan beri foruma ara ara girip yorumlarınızı okuyorum..inanın kaç kere mesaj
yazmaya başladım bir türlü sonunu getiremedim..çok üzgünüm gerçekten..aslında
son habere kadar umudum vardı belki günü değişmez diye..aslında benim kızdığım
niye bizim dizi..yeni başlayan dizi bizim dizinin saatine konmadığı halde bizim dizinin günü değişiyor..hemde Çarşambaya konuyor..daha ne olsun..ztar Perşembe günü kabusun olsun diyorum başkada bir şey demiyorum ....

ayşenurr
12-03-07, 00:21
star tv kader dizisine çok güveniyorduda neden daha kuvvetli dizilerin olduğu zamana koymadı.bizim dizi umurlarında bile değil.umarım kader dizisi iyi reyting almazz.

BARIŞAHASTA
12-03-07, 00:23
''ztar Perşembe günü kabusun olsun diyorum başkada bir şey demiyorum ....''

bende aynen katılıyorum ve imzamı atıyorum bu söze...:img-fear2

denısse
12-03-07, 00:24
ARKADASLAR CIKMADIK CANDAN OLAYI VAR YA :) BELKI AMA BELKI YARIN KI TOPLANTIDA FIKIRLER DEGISIR:img-wink: TABI ORTADA DEDIKLERI GIBI BI TOPLANTI VARSA:icon_sorr

pas.si.on79
12-03-07, 00:27
sabahtan beri foruma ara ara girip yorumlarınızı okuyorum..inanın kaç kere mesaj
yazmaya başladım bir türlü sonunu getiremedim..çok üzgünüm gerçekten..aslında
son habere kadar umudum vardı belki günü değişmez diye..aslında benim kızdığım
niye bizim dizi..yeni başlayan dizi bizim dizinin saatine konmadığı halde bizim dizinin günü değişiyor..hemde Çarşambaya konuyor..daha ne olsun..ztar Perşembe günü kabusun olsun diyorum başkada bir şey demiyorum ....

evet arkadaşım buna katılıyorum.Neden çarşambaya almadınız.Sayın ztar..Mağdem çok değerli bir proje ki bu kadar yatırım vs.yaptınız ki ona bu kadar önem veriyorsunuz o zaman neden iddialı girmiyorsunuz.neden çarşamba günü yayınlatamıyorsunuz:Gücünüz mütevazi bütçeli dizimize mi yetiyor...
Umarım daha kötüleri olmaz..YOksa ztar ı televizyonumdan silecem.x

Edit:Ztarın amacı A.yakasına rakip getirip oranın seyircilerinden düşürmek çünkü aynı zamanda yy izliyorlar diye ,,, Ama bunu yaparken dizimizi yok etmeyi bile göz alıyorlar..Bakacak düşük gelecek.:Rayting yok ..SON diyecekler..Nasıl bir düşüncedir bu..

UMARIM YANILIYORUMDUR..ZTAR ..LÜTFEN YANILDIĞIMIZI GÖRELİM.. YALANCI YARİME SAHİP ÇIK...

nowar_77
12-03-07, 00:27
varsayımlarla görünen köyler kılavuz istemez sevgili arkadaşlar bu kadar reklamdan sonra siz inanıyormusunuzki'' kader''dizisinin kötü reyting alacagını hiç sanmıyorum ben ama bizim dizimizin reytingleri şimdiden belli onu görüyorum bak bu degişiklikle...

varsayım değil arkadaşım temenni:)hani denk gelir de tutar cinsi kötü dua ..hiç olmazsa kendimizi teselli ediyoruz...fakat "susma sustukça dilsiz sanırlar "hesabı maillere devam etmekte yarar var..hiç bir şey elde edemezsek mail kotalarını doldurup eziyet veririz...bu arada temennilere devam:)

kör kuyularda merdivensiz kalasın ztar

beybolat
12-03-07, 00:30
starın suan kı yayın akısı guncenledı ...sonuc carsamba 20 00

Geçmiş olsun arkadaşlar Star yaptı yapacağını:icon_evilBundan sonrası izleyicilerin tercihi,bakalım ne olacak:bilmim

Ellerimizi açıp raiting duası mı yapsak ne yapsak:img-hyste(sinirden)

Tövbe Tövbe:img-cool2

tarik_naz
12-03-07, 00:30
işte star'ın gözağrı da köprü

hatta sıralayabilirim star'ın gözağrı sırasını

1- yeni başlayacak dizi (kader)
2- köprü
3- geniş zamanlar
4- kaybolan yıllar
5- iki aile
6- yalancı yarim

maalesef bu hep böyle, ne kadar çok para harcıyosan onu baş tacı yaparsın. geçenlerde bişey demiştim. "bonusların kredisi çabuk biter" diye. bizim dizimiz star'a göre bonus ve işler istendiği gibi gitmediği bi zamanda ilk yayından kaldırılacak dizi de bizim dizi olacaktır. ve diğer dizilere gösterilen ilgi bu diziye gösterilmeyecektir.

yaklaşık 2 hafta önce bu mesajı atmıştım ve ne kadar doğru bir mesaj attığımı biraz önce anladım. çünkü yalancı yarim'i haftanın saat açısından en çok izlenen gününe koydular. çünkü biraz önce yalancı yarim'in tamamen kanal için önemsiz bir dizi olduğunu anladım. çünkü yalancı yarim'in bonustan öteye gitmeyecek bir dizi olduğunu anladım. çünkü yalancı yarimi resmen bitirdiklerini anladım.

hepimize hayırlı olsun. son 5 ya da 10 bölüm için iyi seyirler. artık bu son bölümlerde de yeteri kadar eleştiririz diziyi. çünkü açıkça söyleyim çarşamba günü dizinin hiç şansı yok. komedi-dram-töre üçlüsünün kırıntılarıyla anca %8-9 share alırsa iyi.

sezon başında atv sevilen dizilerini kaldırırken hayranlarının nasıl üzüldüklerini görmüş ve inşallah biz de o konuma gelmeyiz demiştim. ama durum onu gösteriyo ki. bizim dizinin de sonu öyle olacak.

ne diyelim star

sırat köprü'sünden geçerken aile'nin kader'ini düşün ve kaybolan yıllarda en çok kimin hakkını yedim diye kendine bir sor.

BARIŞAHASTA
12-03-07, 00:33
''kör kuyularda merdivensiz kalasın ztar''

bu sadece bir temenni ile kalmaz işallah...:good:

garcia_22
12-03-07, 00:33
Eyy Ztar.. Sen böyle gittikçe degil 4üncü. büyük, ancak 14üncü küçük olursun aslanım.. Şampiyonlar Ligi ile Yalancı Yarim de olmasa wallahi televizyondan silecegim şu kanalı yaa bu kadar saçma bir zihniyet!!! Pes yahu pesss

ayşenurr
12-03-07, 00:35
işte star'ın gözağrı da köprü

hatta sıralayabilirim star'ın gözağrı sırasını

1- yeni başlayacak dizi (kader)
2- köprü
3- geniş zamanlar
4- kaybolan yıllar
5- iki aile
6- yalancı yarim

maalesef bu hep böyle, ne kadar çok para harcıyosan onu baş tacı yaparsın. geçenlerde bişey demiştim. "bonusların kredisi çabuk biter" diye. bizim dizimiz star'a göre bonus ve işler istendiği gibi gitmediği bi zamanda ilk yayından kaldırılacak dizi de bizim dizi olacaktır. ve diğer dizilere gösterilen ilgi bu diziye gösterilmeyecektir.

yaklaşık 2 hafta önce bu mesajı atmıştım ve ne kadar doğru bir mesaj attığımı biraz önce anladım. çünkü yalancı yarim'i haftanın saat açısından en çok izlenen gününe koydular. çünkü biraz önce yalancı yarim'in tamamen kanal için önemsiz bir dizi olduğunu anladım. çünkü yalancı yarim'in bonustan öteye gitmeyecek bir dizi olduğunu anladım. çünkü yalancı yarimi resmen bitirdiklerini anladım.

hepimize hayırlı olsun. son 5 ya da 10 bölüm için iyi seyirler. artık bu son bölümlerde de yeteri kadar eleştiririz diziyi. çünkü açıkça söyleyim çarşamba günü dizinin hiç şansı yok. komedi-dram-töre üçlüsünün kırıntılarıyla anca %8-9 share alırsa iyi.

sezon başında atv sevilen dizilerini kaldırırken hayranlarının nasıl üzüldüklerini görmüş ve inşallah biz de o konuma gelmeyiz demiştim. ama durum onu gösteriyo ki. bizim dizinin de sonu öyle olacak.

ne diyelim star

sırat köprü'sünden geçerken aile'nin kader'ini düşün ve kaybolan yıllarda en çok kimin hakkını yedim diye kendine bir sor.
düşünceleine aynen katılıyorum.nerdeyse ağlıyacam,sinirimden.asıl hakkını vermek gereken diziyi ne hale soktular.yazıklar olsun ZTAR TV.

sybıl
12-03-07, 00:38
merhaba arkadaşlar...perşembede kalsın istiyorsunuz ama bence perşenbe çok karışacak gibi görünüyor 8 dizi olacak kader,ve ayrılık iyi raıting alır onları dr takib eder atv nin 2 dizisi var bunların arasında mücadele etmektense çarşanba avrupa yakasıve yaprak dökümüyle yani iki diziyle etmek bence daha iyi gibi en kötüsü 3. 4. oluruz..onlarda belki böyle düşündüler....

pas.si.on79
12-03-07, 00:42
merhaba arkadaşlar...perşembede kalsın istiyorsunuz ama bence perşenbe çok karışacak gibi görünüyor 8 dizi olacak kader,ve ayrılık iyi raıting alır onları dr takib eder atv nin 2 dizisi var bunların arasında mücadele etmektense çarşanba avrupa yakasıve yaprak dökümüyle yani iki diziyle etmek bence daha iyi gibi en kötüsü 3. 4. oluruz..onlarda belki böyle düşündüler....

arkadaşım güzel düşünüyorsun umarım öyledir;ama sanmıyorum çünkü diğer prglarda var 9-10 gibiyiz..Umarım yanılırım...
Ayrıca yeni dizilerin tutulacağı diye birşey yok... tutulmayabilir...Yeni birçok dizi çıktı..ama hepsi gitti... Ama Avr.Yakasının , Y.dökümünün,maçların ve diğer prgların mutlaka kitleleri oluyor.

garcia_22
12-03-07, 00:46

Sevgili arkadaşım iyi de biz tekrar perşembe olsun istemiyoruz ki o günün artık bir kazan gibi kaynadıgının sanırım hepimiz farkındayız.. Ama daha müsait bir salı akşamının yerine çok daha zorlu rakiplerle karşılaşacagımız çarşamba akşamlarına konmasına ben dahil herkes bir şekilde tepki göstermeli degil mi??

sybıl
12-03-07, 00:47
Pozitif Bakmaya çalişiyorum ..baştan Olumsuz Bakarsak öyle Olur Gibi Bir Inancim Var..

çike
12-03-07, 00:51
ah ztarrrr ahhhhhhh :icon_sorr :sad53: :img-blush
yeni başlıycak dizinle köprüde kalasın.
geniş zamanlarda dönüp kaybolan yıllarını arayasın.
parçalanmış iki ailenle yayın politikan sebebiyle gününü izliyeci maillerini göz ardı ederek değiştirdiğin yalancı yarim'i mumla arayasınnnn:img-pilot

unseen
12-03-07, 00:52
arkadaşım güzel düşünüyorsun umarım öyledir;ama sanmıyorum çünkü diğer prglarda var 9-10 gibiyiz..Umarım yanılırım...
Ayrıca yeni dizilerin tutulacağı diye birşey yok... tutulmayabilir...Yeni birçok dizi çıktı..ama hepsi gitti... Ama Avr.Yakasının , Y.dökümünün,maçların ve diğer prgların mutlaka kitleleri oluyor.

vede geçen hafta maç olduğu için candan öte 20.00 koyuldu..sonuçta reytinglerde ilk ona bile giremedi..yani bunun provası yapıldı..tamam o başka dizi
ama buda bir gösterge bence..

FİLİZ-TB
12-03-07, 00:53
Biz hangi gün olursa olsun izleriz. Ancak bunca zamandır çok iyi reyting alan bir dizisine star bunuda yaptıya pes söylenecek hiç birşey yok.
Star tv yeni sık sık verdiğin yeni diziniz için pek havalardasınız güvendiğiniz dağlara karlar yağsın
Dizimiz ile ilgili basında çıkan yazılardan bir tanesi

20 Ağustos 2006 / Pazar Milliyet Gazetesi
Zirvede Star'ın genç starları var

MAGAZİN SERVİSİ

Star TV'de ekrana gelen "Yalancı Yarim" dizisi, tüm kategorilerde günün en çok izlenen yapımı oldu. Başrollerini Barış Akarsu ile Merve Sevi'nin paylaştığı dizi "Tüm seyirciler" grubunda 6.30 reyting (izlenme oranı) ve yüzde 26 izlenme payıyla birinci oldu.
Yalancı Yarim AB Ekonomik Statü'de de günü, 5.6 reyting ve yüzde 24.9 izlenme payıyla ilk sırada kapattı. Star TV'nin dizisi, 5.7 reyting ve yüzde 24.2 izlenme payıyla, ABC1+20 grubunda da tüm rakiplerini geride bırakarak zirveye yerleşti.

nimett
12-03-07, 00:54
hayatımızda sahip olduklarımızın değerini bilmeyiz, daima yanımızda oldukları için , her ne yaparsak yapalım gitmeyeceklerini düşünürüz, zor ulaştıklarımız ise daha değerli olur,

star tv , yalancı yarimden kazanmayı düşündüğünden çok daha fazlasını kazandı, örneklemek gerekirse iki lira harcadı on lira kazandı, onun için hiç bir zaman gereken önemi göstermedi

yeni baş tacı dizilerine ise ise, maddi manevi çok yatırım yaptılar, onbeşsaniyelik sahneler için dahi yalancı yarimin beş bölümüne harcadığı bütçeyi ayırdı(tahminen) bunun karşılığını almak için dizisini riske etmeyip zaten belli bir izleyici kitlesi olan perşembe gününe diziyi koyarak baştan garantiye aldı (çünkü alışkanlıklar çok önemlidir) ancak ben inanıyorum ki istedikleri oranlara ulaşamayacaklar ve pişman olacaklar

dizimize yeni gününde başarılar diliyorum, umarım her şey iyi olur

cuma reytinglerinde starın dibe vurduğunu görmek beni çok mutlu edecek bekledikleri yüksek shareleri alamayınca (%35,40 gibi daha aşağısı onları kurtarmaz)

yarın fragman haberlerinde buluşmak üzere, olumlu düşünelim her şey güzel olsun (pozitif enerji)

sevgiler,

garcia_22
12-03-07, 00:56
vede geçen hafta maç olduğu için candan öte 20.00 koyuldu..sonuçta reytinglerde ilk ona bile giremedi..yani bunun provası yapıldı..tamam o başka dizi
ama buda bir gösterge bence..

Yok yok candan öte zaten izlenen bir dizi degil o konuda rahat olmak lazım.. aslında en kötü ilk 4 te olursak yine de çok iyi o akşam :(

garcia_22
12-03-07, 01:11
Yarın iyi bir fragman muhabbetinde buluşmak üzere, (gerçi artık fragmana da güven kalmadı kardeşim ne kadar rüya warsa onları gösteriyo) :P hadi herkese iyi geceler

pas.si.on79
12-03-07, 01:13
Yok yok candan öte zaten izlenen bir dizi degil o konuda rahat olmak lazım.. aslında en kötü ilk 4 te olursak yine de çok iyi o akşam :(

garcia_22 orda arkadaşın demek istediği farklı.Yani zaten kıyas olsun diye değil de gösterge olsun diye belirtmiş...

C.ötenin izleyeni fazla olmasada sonuçta bir dizi... ve çarşamba gibi bir günde olabilecek durum.. Tabi o kadar da olmaz.....Ahh ztar ah umarım yanılan biz oluruz.....Senin gerçek amacın yy daha yüceltmek için daha yüksek olacak diye o güne almışsındır....

serdarian
12-03-07, 01:14
yaaa yine allahdan saati ve günü değişiyooo ya yayından kaldırsalar en azından dizi devam etsin yeter her türlü izlenir tabe perşembe kalsa daha güsel olurdu ama yapıcak bişey yok

garcia_22
12-03-07, 01:15
umarım dedigin cıkar pass

garcia_22
12-03-07, 01:16
yaaa yine allahdan saati ve günü değişiyooo ya yayından kaldırsalar en azından dizi devam etsin yeter her türlü izlenir tabe perşembe kalsa daha güsel olurdu ama yapıcak bişey yok

yapılacak tek şey war o da inadına Y.Y. hep Y.Y.

serdarian
12-03-07, 01:18
aynen aynen:img-yes:

denısse
12-03-07, 01:21
ARKADASLAR BEN HALA CIKMADIK CAN DIYORUM :) YARIN KI TOPLANTI YI MI BASSAK:img-hyste VALLA TEK COZUM SUAN KI..

garcia_22
12-03-07, 01:24
boşver be denisse elimizde kalacaklar sonra al başına belayı, ya aslında bakarsın birinci oluruz çarşamba günü :) ne de olsa o saatte rakip sayımız perş aksamı oldugundan çok daha az :D yau ben yatıyorum bıktım bu sıkıntıdan

pas.si.on79
12-03-07, 01:27
bu sefer 1 gün öncesinden izlemiş oluruz..sonra sonuçlara bakarız...Duruma göre MAİLLER TELEFONLARLA ZTARIN BAŞININ ETİNİ YERİZ...

whiteangel
12-03-07, 01:33
ah ztarrrr ahhhhhhh :icon_sorr :sad53: :img-blush
yeni başlıycak dizinle köprüde kalasın.
geniş zamanlarda dönüp kaybolan yıllarını arayasın.
parçalanmış iki ailenle yayın politikan sebebiyle gününü izliyeci maillerini göz ardı ederek değiştirdiğin yalancı yarim'i mumla arayasınnnn:img-pilot

Bu duaya can-ı gönülden amiiinn diyorum.:img-cool2 Bir dizinin 3.kez gün ve saati değiştriliyor ve daha ne olacağı, tutup tutmayacağı bile belli olmayan bir dizi için ztar tüm program ve dizilerini hallaç pamuğu gibi atıyor.:sad53:

serdarian
12-03-07, 01:33
boşver be denisse elimizde kalacaklar sonra al başına belayı, ya aslında bakarsın birinci oluruz çarşamba günü :) ne de olsa o saatte rakip sayımız perş aksamı oldugundan çok daha az :D yau ben yatıyorum bıktım bu sıkıntıdan

avrupa yakasıyla çakışması kötü oldu yaaaa:icon_sorr

beybolat
12-03-07, 01:41
bu sefer 1 gün öncesinden izlemiş oluruz..sonra sonuçlara bakarız...Duruma göre MAİLLER TELEFONLARLA ZTARIN BAŞININ ETİNİ YERİZ...

Evet başlarının etini yeriz istediğimizi yaptırana kadar:icon_twisOlmazsa kanalı basarız onlar ateşli Yalancı Yarim seyircisini tam olarak tanıyamamışlar anlaşılan,tanışırız:icon_twis

whiteangel
12-03-07, 01:45
Evet başlarının etini yeriz istediğimizi yaptırana kadar:icon_twisOlmazsa kanalı basarız onlar ateşli Yalancı Yarim seyircisini tam olarak tanıyamamışlar anlaşılan,tanışırız:icon_twis
Relax arkadaşım relax:img-cool2 Valla ben bir karar aldım. Ztar tv de sadece yalancı yarim dizisini izliycem. Freagmanımızı bile izlememeyi düşünüyorum. Fragman beklerken bile reyting kazandırdık ztara. Dizi bittikten sonra da kumanda dan ztartv yi silmeyi düşünüyorum. Alsın hayrını görsün kaderin. :icon_sorr

whiteangel
12-03-07, 01:56
Ekşi sözlükte dizimiz için yapılmış bir yorumu ekliyorum. Bu yorum benim pek içimi açtı. Bir daha bir daha okudum. Bu forum haricinde de bizim gibi düşünen bu düşüncelereni paylaşan kişiler olduğunu bilmek çok hoş. Yarın görüşmek üzere, iyi geceler bye

bu dizi de diğerlerinde olmayan bir şey var. oda, aşk ve komedinin bir arada olması. bir anda iki aşığın birbirlerine sokuşturmaya çalıştığı laflar, bir türlü birbirlerine anlatamadıkları, inat ettikleri, sinir oldukları ama yine de deliler gibi sevdikleri, bitmek tükenmek bilmeyen bir aşk. diğer yanda olabildiğine espri.
bülent kayabaş'ı şimdiye kadar sima olarak yüzlerce kez görmeme rahmen ismini pek önemsemiyordum. bu dizi içerisinde resmen "işte bu benim oyunculuğum" dedirtmiş. öttürüyor, güldürüyor, yerinde duramıyor. hatta onun bir sahnesi vardı dizide, bilenler bilir. "amma yakışıklısın, amma enerjiksin oğlum hulisi, senin tavlıyamayacağın kadın yok" diye.. hakkaten de öyle ya. adam hala dinç, hala enerjik, oyunculuğunu laikiyle yapıyor. yıllanmış şarap gibi.
artık töre cinayetlerinden, kanlı biçaklı dizilerden gına, kinsinti, irkinti gelmiş biri olarak, bu tür dizilerin kıymetini bilenler, dizi bitiminde büyük bir huzurla hayatlarına devam edebilirler. tabii sonuçta tercih meselisi. fakat, geçekten cem yılmaz (yine cem yılmazı araya sıkıştırdık) etkisi yapma gücüne sahip bir dizi. gül, gül yine gül.. kafan bomboş, kalbin hep temiz olsun.
(chosen, 09.03.2007 19:53) (alıntıdır) :good:

RODYA
12-03-07, 02:11
Arkadaşlar tekrar söylüyorum,perşembeden alınma kararı iyi bir karardır.Yeni gün ve saat sakıncalıdır.

Koy cumartesi 20 ye,al ratingi:good: Cuk oturur o saate

Salı 20 demiş bazılarınız. Yapmayın etmeyin.Ezo gelin ve özellikle arka sokaklar var. Arka sokaklarla hedef kitle aynı diyebiliriz.Hiç bir şansı olmaz.

Cumartesi 20:img-wink: :good:

gelincikkkk
12-03-07, 02:17
Bu duaya can-ı gönülden amiiinn diyorum.:img-cool2 Bir dizinin 3.kez gün ve saati değiştriliyor ve daha ne olacağı, tutup tutmayacağı bile belli olmayan bir dizi için ztar tüm program ve dizilerini hallaç pamuğu gibi atıyor.:sad53:

bende aminnn diyorum o yazıya hatta imzaya taşıdım

bıktık bu ztardan dizi bitsin bende açmıcam ztarı eskisi gibi

Turk_kizi21
12-03-07, 05:53
Carsamba gercekten kotu olmus...umarim tekrar dusunurler...bende e-mail gonderdim..hadi hayirlisi

tosinka
12-03-07, 06:54
Arkadaşlar yüreğinizi serin tutun

Kaderin yayın saati bildiğiniz üzre Perşembe Saat 21:45

Star dizi tanıtımlarında Pazartesi İki Aile ve Köprüyü

Yanılmıyorsam da Çarşamba Candan Öte ve Kaybolan Yılları

Perşembe de Yalancı Yarim ve Kader Olarak açıklamış durumda Saat ve gün

belirtilmiyor olsada tanıtımlardaki sıralama eğer tesadüf değilse günlere göre dağılım böyle olmalıdır diyorum ben....

boncuk28
12-03-07, 09:05
Günaydın arkadaşlar,
Dizimizin yeni yayın günü çarşamba saati 20:00 canımız sağolsun. Artık o olsun bu olsun diye uzatmanın anlamı kalmadı yani bundan sonra dizimizi izleyelim güzel yorumlarımızla tüm dizi ekibine destek verelim ve yeni izleyeceklerde de merak uyandıracak yorumlar yapıp ratingimizin yükselmesine yardımcı olalım yani iyi günde kötü günde dizimizi destek olalım (Ünal Silver'in bizden istediği gibi çok fevri davrandık ya doğruyu yazmış bu dizi sadece tarık naz dizisi değil ki .....Başlarına çok büyük kaza geldi ve buna rağman diziye devam ettiler )derim ben

tosinka
12-03-07, 09:28
Günaydın arkadaşlar,
Dizimizin yeni yayın günü çarşamba saati 20:00 canımız sağolsun. Artık o olsun bu olsun diye uzatmanın anlamı kalmadı yani bundan sonra dizimizi izleyelim güzel yorumlarımızla tüm dizi ekibine destek verelim ve yeni izleyeceklerde de merak uyandıracak yorumlar yapıp ratingimizin yükselmesine yardımcı olalım yani iyi günde kötü günde dizimizi destek olalım (Ünal Silver'in bizden istediği gibi çok fevri davrandık ya doğruyu yazmış bu dizi sadece tarık naz dizisi değil ki .....Başlarına çok büyük kaza geldi ve buna rağman diziye devam ettiler )derim ben

Resmi olarak kesinleşmiş bir saat yok nede olsa dizinin özeti daha açıklanmadı. Belirtiğiniz gibi Çarşamba olsaydı dün bölüm özeti yayınlanırdı. Ancak böyle bir gelişme bulunmamakta

jenn
12-03-07, 09:28
arkadaşlar benim bir ricam var sizden.lütfen imzalarınıza yeni günümüzü yazıp çeşitli forumlara girip mesaj atın.ki bilmeyenler yeni gününü öğrensinler..

tosinka
12-03-07, 09:30
arkadaşlar benim bir ricam var sizden.lütfen imzalarınıza yeni günümüzü yazıp çeşitli forumlara girip mesaj atın.ki bilmeyenler yeni gününü öğrensinler..

Dizinin yeni gününün Çarşamba olduğu bilgisi nerede açıklandı?

boncuk28
12-03-07, 09:32
Resmi olarak kesinleşmiş bir saat yok nede olsa dizinin özeti daha açıklanmadı. Belirtiğiniz gibi Çarşamba olsaydı dün bölüm özeti yayınlanırdı. Ancak böyle bir gelişme bulunmamakta

Keşke dediğin gibi olsa arkadaşım ama biraz önce dizinin yayınlandığı kanalın resmi sitesindeki yayın akışına baktım çarşamba 20.00 yalancı yarim yazıyo perşembeye de malum dizi konmuş

jenn
12-03-07, 09:32
Dizinin yeni gününün Çarşamba olduğu bilgisi nerede açıklandı?

star tv sitesinde çarşamba saat 20 olarak görünüyor yayın akışında...

boncuk28
12-03-07, 09:36
Ana sayfaya konmak için verilen mücadelede herkes aynı imzayı kullanmıştı ya şimdi de bi arkadaş gönüllü olur dizimizin yeni gününü ve saatini anlatan bi imza hazırlarsa hepimiz diğer forumlara dağıtırdık

tosinka
12-03-07, 09:37
ikinci kez aynı hatayı tekrarlamak Ancak Star Tv ye özgü bir davranış olsa gerek.

cave77
12-03-07, 09:41
Arkadaşlar tehlikenin farkında mısınız???

Çarşamba Saat 20.00'de diğer kanallardaki diziler;

Yaprak Dökümü(KANAL D)-->Ortalama 10.00 raiting,son üç haftanın total birincisi.
Avrupa Yakası(ATV)-->Yaprak Dökümüyle hemen hemen aynı ortalama 10.00 raiting alıyor.
Yaralı Yürek(SHOW)-->Ağa,töre dizisi,yaklaşık 8.00 raiting alıyor.

Evet dizimiz bunların hepsiyle aynı saatte:img-cool2 Allah bu Starı davul etsin:icon_evil

Karşısında sadece Avrupa Yakası yok malesef:icon_sorr

Ben bir de bu listeye şunları eklemek istemiyorum gerçi çakışmıyoruz ama gene de etkileyecek sıralamayı ve oranları

Yoksa Rüya Mı ----> Kanal D'de Uğur Dündar'ın yardım amaçlı reality show programı,saat 22:00 de...acaip derecede izleniyor.. %8'den aşağı reyting almıyor.

Bebeğim-----> Atv'nin dizisi saat 22:00 de...günü değişti,çarşamba gününe alındı...karşısında Yoksa Rüya mı dışında güçlü bir rakip yok,bizden çok reyting alma ihtimali fazla

Ana Haber Bültenleri-------> Her zaman en az 1 tanesi ilk 5'te yer alıyor

Candan Öte-------> Star'ın bizden sonra saat 22'de yayınladığı dizi,e belli kitlesi var,inişli-çıkışlı bir grafiği var...bölümün güzelliğine göre bazen üst sıralara çıkabiliyor...değişik bir grafiği var,sonuçta oranları etkileyecek

??????????-------> Show Tv'nin bilinmeyeni....saat 22 de şu an için film koyuyor Show,fakat eminim oraya da çok yakında bir dizi koyacaktır Show.

Kısacası çarşamba günkü durum budur..Allah yolumuzu açık etsin demekten başka çare yok...Şu an daha fazla birşey söylemek istemiyorum..çarşamba günkü reyting sonuçlarından sonra zaten herşey belli olacak o zaman ben de esaslı birkaç kelam ederim....

melis15
12-03-07, 09:51
arkadaşlar çok kötü olmuş şov tv çarşamba günü 22 de yeni bir dizi başlatıyor kara duvak hande atayizi baş rolde yani yapabileceğimiz bir şey yok star bizm dzimizi özden çıkarmış oluyor yazıklar olsun çok üzgünüm böyle güzel br dizi keşke başka bir kanalda yayınmlasaydı daha iyi olurdu herşeyin hayırlısısı belkide daha iyi olur bekleyip göreceğiz

tosinka
12-03-07, 09:58
arkadaşlar çok kötü olmuş şov tv çarşamba günü 22 de yeni bir dizi başlatıyor kara duvak hande atayizi baş rolde yani yapabileceğimiz bir şey yok star bizm dzimizi özden çıkarmış oluyor yazıklar olsun çok üzgünüm böyle güzel br dizi keşke başka bir kanalda yayınmlasaydı daha iyi olurdu herşeyin hayırlısısı belkide daha iyi olur bekleyip göreceğiz

Tam aksine Star Tv nin bu diziden beklentisi o kadar fazla ki hazır Cumadan başlamışken Pazartesiye kadar deniyeyim dedi. Şimdi Çarşamba da dizi eyer 52 bölümden sonra da sürerse Salıya kadar gider. Nasıl gözden çıkarsın ki bu dizinin böylesi bir kompleksi yok. Ne de olsa düşük bütçeli dizi grubuna giriyor. Sürekli bundan dem vuruyor Star Yönetimi İki Aile ve Yalncı Yarim için Yanılıyormuyum?

nimett
12-03-07, 10:11
bu konu hakkında son kez yazıyorum, siz istediniz biz yaptık diye fragman yayınlıyorlar, arayıp sorduğumda ia için çok talep geldiğinden eski saatine çektik diyorlar, yalancı yarim için istekler neden dikkate alınmıyor dediğimde yönetimin kararı diyorlar, halen fragman yok,özet yok, eminim bir çok kişi dizinin yayın gününün değiştiğini perşembe akşamı diziyi göremeyince anlayacak

yapmamız gereken tüm tanıdıklarımıza, çevremize yeni yayın gün ve saatini bilirmek,

her şeyin güzel olması dileği ile,

deniz_15
12-03-07, 10:23
bag daki ablalarım gbi Ztarrrrrrrr diyom beybolatın dediği gibi de allaaah seni davul etsin diyom başka bişi demiyorum

ztaaaaaarrr allah seni davul etsinnnnnn:icon_evil :icon_evil

melis15
12-03-07, 10:27
bence daha karar verilmedifragman yayını yok bekleyip görelim şu anda sadece perşembeyi veriyor belki toplatı yapılıp öyle karar verilebilir internet sites güncelene bilr star sürekli değişklik yapıyor bunu unutmayın bekleyip göreliim diyorum

deniz_15
12-03-07, 10:29
Bakin Buda Bagdan Bi Ablanin Yazdiği

Ben çok Sevdim,

Ah Ztar Ahhhhhhhhhhhhh
Yeni Başliyacak Kader Dizinle Köprüde Kalasin. Geniş Zamanlarda Dönüp Kaybolan Yillarini Arayasin.parçalanmiş Iki Ailenle Yayin Politikan Sebebiyle Gününü Izliyicilerin Maillerini Göz Ardi Ederek Düşünmeden Değiştirdiğin Yalanci Yarimi Mumla Arayasin

amiinnnnnnnnnnn

selluka_20
12-03-07, 10:42
Ben Yalanci Yarim Dizisinin Fanatiğiyim Hatta Fanatik Lafi Az Bile Kalir Diziyi çarşamba Gününe Almaniz Bence Bi Tv Seyircisi Olarak çok Büyük Bi Hata çünkü Karşisinda Fenomen Haline Gelmiş Diziler Var. Ve Bu Yanliş Seçim Yüzünden Yalanci Yarim Dizisi Hakkettiği Değeri Alamayacak Bizim Toplu Bir Grup Olarak Tercihimiz Cumartesi Saat 20:00 De Yayinlanmasi Lütfen Bu Eleştirimizi Göz Ardi Etmeyiniz Lütfen Dizinin Hakettiği Değeri Bulmasi Için Cumartesi Günü Mükemmel Diziniz Geniş Zamanlardan Hemen önce Yayinlayiniz Bu Biz Seyircinin Siz Türkiyede Iyi Bir Televizyon Kanalindan Ricasidir...
Saygilarimla

Arkadaşlar Star Tv Attiğim Mail.....
Nasil Iyi Olmuşmu....

J.Lo fan
12-03-07, 11:04
Ben Yalanci Yarim Dizisinin Fanatiğiyim Hatta Fanatik Lafi Az Bile Kalir Diziyi çarşamba Gününe Almaniz Bence Bi Tv Seyircisi Olarak çok Büyük Bi Hata çünkü Karşisinda Fenomen Haline Gelmiş Diziler Var. Ve Bu Yanliş Seçim Yüzünden Yalanci Yarim Dizisi Hakkettiği Değeri Alamayacak Bizim Toplu Bir Grup Olarak Tercihimiz Cumartesi Saat 20:00 De Yayinlanmasi Lütfen Bu Eleştirimizi Göz Ardi Etmeyiniz Lütfen Dizinin Hakettiği Değeri Bulmasi Için Cumartesi Günü Mükemmel Diziniz Geniş Zamanlardan Hemen önce Yayinlayiniz Bu Biz Seyircinin Siz Türkiyede Iyi Bir Televizyon Kanalindan Ricasidir...
Saygilarimla

Arkadaşlar Star Tv Attiğim Mail.....
Nasil Iyi Olmuşmu....
iyi olmus,arkadasim:)
Bence bi de sey yazalim-siz diziyi yok etmek icin mi carsambayi secdiniz fln gibisinden,yani o zamandaki butun o dizileri ve onlarin raytinglerini yazalim ve stara gonderelim,belki bunun bir faydasi oldu,ne dersiniz?
Bi de bu arda,eger dizi gunu carsambaysa,o zaman bu gun ozety ve fragman gelmeli demek.Hadi hayirlisi!

deniz_15
12-03-07, 11:06
ya milliyet tv nin söz okurun köşesinin mail adrsi neydi ya .bilen varsa özelden msj atsa
ben orayada mail atmayı düşünüyorummmm...bu ztaarrr bizi nasıl kale almıyorrr yaa

nowar_77
12-03-07, 11:11
ya milliyet tv nin söz okurun köşesinin mail adrsi neydi ya .bilen varsa özelden msj atsa
ben orayada mail atmayı düşünüyorummmm...bu ztaarrr bizi nasıl kale almıyorrr yaa

milliyet söz okurun köşesi mail adresini profilime(biyografi) yazıyorum..mail atmak isteyen arkadaşlar için...nerede ne kadar ses olursak o kadar iyi...

deniz_15
12-03-07, 11:14
milliyet söz okurun köşesi mail adresini profilime yazıyorum..mail atmak isteyen arkadaşlar için...nerede ne kadar ses olursak o kadar iyi...

çok teşekkürler .hadidiii mail yağmuruna tutuyoruzzzzz ..bol bol sitemmm edin staraaaa .utansın biraazzzz

dea
12-03-07, 11:18
Arkadaşlar bu böyle giderse dizimizin elimizden uçup gideceği düşüncesindeyim çarşmba günü olmaması için
star tvyi biraz mail bombardımanına tutalım derim mail atamayanlarda starı arasınlar..

mail adresleri;

bizeyazin@startv.com.tr
izleyicitemsilcisi@startv.com.tr

Alo Star Hattı:
0 (212) 478 07 87
Star TV ile ilgili her türlü görüş, öneri ve eleştirilerinizi
0 (212) 478 07 87 Alo Star Hattı'na yöneltebilirsiniz...

Arkadaşlar yy'i biraz düşünüyorsak lütfen mail atalım herkesn bir tane yollaması bile işe yarayabilir.Öbür hafta çarşmba oynayıpta rayitnglerde ilk 10 da bile olamazsak ozmn iş işten geçmiş olucak lütfen ilgi..

mail attım ama gitmiyor.gonderebilen var mı arkadaslar?

boncuk28
12-03-07, 11:19
Sayın yetkili,
Kanalınızda yayınladığınız dizileri zevkle izliyoruz ama en çok da yalancı yarimi....
Dizinin fanları olarak sizden ricamız dizimizi çarşamba gününe koyup yerleşmiş dizilerin
karşısında harcamamanız...Onun yerine cumartesi günü akşam saat 20.00 deki boşluğu
dizimizle kapayıp ratinglerinizi de yükseltme şansınız varken niye çarşambaya koyup dizimizi
kurban ediyorsunuz biz bi türlü çözemedik Uyguladığınız ve kararlaştırdığınız yayın akışı
düzenlemelerinize rağmen izleyicilerinizin saf ve içten dileklerine de kulak vermenizi diliyor
çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.
Saygılarımızla

Bu da benden of ya bi sonuç çıkmasa da yazalım çarşambaya kadar mücadelemizi verelim olmazsa daha öncede söylediğim gibi canımız sağolsun Bide diğer forumlarda kullanmak için her ihtimale karşı yeni saat ve günü belirten bi imza hazırlarmısınız lütfen hepimiz onu kullanalım

deniz_15
12-03-07, 11:20

bu adreslere kendi mail adrsinden at maili .üzerine tılayıp mail attığında hata verebiliyoo

selluka_20
12-03-07, 11:39

arkadaşım ben izleyici temsilcisine gönderdim sende oraya gönder oldumu ona gidiyo
kolay gelsin

whiteangel
12-03-07, 11:42
Sevgili forumdaşlarım ,
Az önce alo star hattını ( 0212 478 07 87yi) aradım.Sevgi isimli bir bayanla görüştüm. YALANCI YARİM dizisinin günü değişti mi? diye sordum. Evet cevabını aldım. Bunun üzerine açtım ağzımı yumdum gözümü.Biz internet kullanıcısı olan yy fanları gün değişikliğini internetten dizifilm.com yalanciyarim.com dan öğreniyoruz,peki internet kullanmayan izleyiciler ne olacak?Perşembe gecesi tv başına geçip diziyi göremeyince büyük bir şokla dizimizin yayından kalktığını sanacaklar. Olur mu? Sürekli alt yazı geçiyor,duyuru yapılıyor dedi. Ben de biz yy fanları olarak 24 saattir tv başında nöbet tutuyoruz. Neden rastlamadık bu duyuruya diye sordum.Startv nin amacı nedir anlamış değiliz. yalancı yarim fanları olarak startv nin dizimize karşı yaptığı buyanlı ve haksız uygulamaları protesto ediyoruz.Lütfen protestomuzu ilgili kişilere iletin dedim. Görüş ve dilekleriniz ilgili birimlere iletilecektir yanıtı aldım. Bunun üzerine tekrarladım. Biz yalancı yarim fanları olarak startv yi protesto ediyoruz. Protesto ettiğimizi iletin dedim. Durum budur.:img-cool2

whiteangel
12-03-07, 11:47
Arkadaşlar maillerin okunup okunmadığından emin değiliz. Lütfen alostar hattını 0212 478 07 87 yi arayın

Bu arada aklıma gelen bir fikiri paylaşmak isterim. Gün değişikliği kesinleştiğine göre, yeni yayın gününe yepyeni bir başlangıç olması bakımından ilk 34 bölümden oluşan çok çarpıcı bir kolaj bölümle başlasak. Belki taze bir başlangıç olur, yeni yayın gününde belki yeni izleyiciler katılır aramıza ne dersiniz?

dea
12-03-07, 11:54
ewet gonderdim bir mail,ortama karamsarlık yaymak istemiyorum ama uzgunum,cok uzgunum kotu bir filmi yeniden izler gibiyim.bilenler bilir atv'de ''erkekler aglamaz''diye bir dizi vardı.icinde mafya yoktu,tore yoktu,etnik koken-alt kimlik vs gibi provakasyonlar yoktu.icinde sadece insan vardı,sevgi vardı... tıp bizim dizimiz gibi..once yayın gunu degistirildi. ve bilin bakalım hangi gune alındı?? CARSAMBA!!!!tabi istenilen reytingi alamadı ve degisiklikten cok degil 4-5 bolum sonra aniden ve sacmasapan bir finalle bitirildi.cok ugrastık ama geri donduremedik.ta ozamanlar insallah aynı sey yalancı yarim'inde basına gelmez demistim ama korkarım isaretler o yonde.izledigim sadece ve sadece 2 dizi vardı,biri gitti biri kaldı derken o elimde kalandan da olmaktan korkmaya basladım ciddi ciddi..lafın kısası arkadaslar ''bekleyip gormeyelim''simdiden baslayalım mail ve telefon bombardımanına bence.cunku ben barıs akarsu ve yalancı yarim'i bekleyip gorme riskini alamayacak kadar cok seviyorum...harcanıp gitmesini izlemek istemiyorum!!

cave77
12-03-07, 12:03
Arkadaşlar sadece maille sınırlı kalmayın ayrıca Star'ı arayın da...bu daha etkili oluyor,ben daha demin aradım önceden mail de atmıştım...her mailin okunacağının garantisi yok ama telefon garanti.Konuşarak birşeyleri ifade etmek daha iyi.

tosinka
12-03-07, 12:07
Arkadaşlar günü ve saatinin değişmemeli diye zorlamalı başka alternatifler sunulmamalı mesala cumartesi falan diye açıkçası ben Perşembe seyretmekten fazlasıyla mutlu oluyordum

unseen
12-03-07, 12:11
benim kanım tepkimizi göstermekte geç kaldık arkadaşlar..kader dizisinin saati belli
olmadan önce günü belliydi zaten..o gün yayınlanan dizilerin bir tanesinin günü değişecekti ve biz önceden bunu görüp harekete geçmeliydik..çarşambaya alma
kararı verildiyse artık değişeceğini hiç sanmıyorum..ama tabiki bende yapmam gereken herşeyi yapmaya hazırım..ortak hazırlanmış bir mail gönderilse nasıl olur?

deniz_15
12-03-07, 12:16
izleyici temsilcisine bi mail attım .ama bunla sınırlı kalamayacak starıda arıyacağım.söz okurun köşesinede mail atcağım
hep destek tam destek

realyok
12-03-07, 12:16
Arkadaşlar maillerin okunup okunmadığından emin değiliz. Lütfen alostar hattını 0212 478 07 87 yi arayın

Bu arada aklıma gelen bir fikiri paylaşmak isterim. Gün değişikliği kesinleştiğine göre, yeni yayın gününe yepyeni bir başlangıç olması bakımından ilk 34 bölümden oluşan çok çarpıcı bir kolaj bölümle başlasak. Belki taze bir başlangıç olur, yeni yayın gününde belki yeni izleyiciler katılır aramıza ne dersiniz?

Arkadaşlar, ben de alostarı aradım ve uzun uzun konuştum. İçimi döktüm, nazik bir bayan da sağolsun sabırla dinledi. İlgililere ileteceğim dedi. Umarım sesimiz duyulur. Ama bence çarşamba riskli de olsa, yayından kalkmasından iyidir. Dizimizi izleyebildiğimiz sürece bana uyar. Melek ablanın Kolaj fikrine katılıyorum. Belki yeni izleyiciler için ısınma turu olur, ama 33 bölümün (34ü hiç saymak gelmiyor içimden) kolajı çok kolay olmaz, düşünsenize okadar güzel sahneler var ki seçmekte zorlanır insan. IŞIK ablam klip hazırlarken söylemişti çok zor oluyor sahne seçmek diye. Bu arada bana yolladığı bir aşk klibi vardı, bunları konuşunca çok uyar dedim ve sentüpe ekleyiverdim az önce. Aşk şarkısı eşliğinde muhteşem naz-tarık görüntüleri. Created by IŞIK tabiiki.

http://www.*******.com/watch?v=_vbhtTrtRYs

zer
12-03-07, 12:26
herkese merhaba dün sitede olmadığım için yazılanların yine bir hayli biriktiğibini gördüm uğur kedi gelmiş oda bi durum değerlendirmesi yapmış doğrusu ben geleceğini tahmin etmiştim çünkü burayı bişekilde takip ettklerini biliyorduk zaten, oluşan tepkileri bir nebzede olsa yatıştırmak ve yeni tüyolar verip belki biraz sakinleştirmek için geldi. dediğim gibi de olmuş ama gördüğüm kadarıyla
Y.Y severlerin asıl söylemek istedikleri veya olmasını istedikleri şeylerin yine görmezlikten gelindiğini ne yazıkki gördüm mesele sadece popçu meselesi değildi bunu hepimiz biliyoruz değilmi arkadaşlar, diğer taraften Ünal bey yani hepimizin gönlünde taht kurmuş sevgili Vahi amcamız dizinin resmi sitesinde bi'açıklama yapmış belliki bu tepkiler ta oraya kadarda gitmiş ve kendince bi açıklamada yapmış herşeyden önce onu bir kez daha tebrik ediyor ve teşekür ediyorum bu ince davranışından ve duyarlılığından dolayı bu bölümün ne zorluklar içerisinde çekildiğini yazmış SN: Ayşe Kökçü'nün geçirmiş olduğu kazadan dolayı bizler yani tüm Y.Y sevenlerinin herşeyden önce emeğe sonderce saygılı ve bu konuda sonderece duyarlı olduklarını herkes biliyor Ayşe hanımın kazadan sonra bile ara vermeden diziyi çekmek için gösterdiği özveri ile gerçek bir sanatçı duruşu sergilemiş ve hepimizi taktirini almıştı kendisini ayakta alkışlamıştık hatta bazı arkadaşlarımız kendisine özel mesajlar atarak destek olmuşlardı yani yapılan fedakarlığın bizlerde farkındayız verilen onca emeğin yapılan onca fedakarlığın, böyle aceleyle çekilmiş bir bölümle tüm bu güzelliklere bir gölge düşürülmesidir bizi üzen, nihayetin de hepimiz dizinin daha iyi olması için çırpınıyoruz keşke bu kadar aceleye getirip çekmektense ve böyle bir tepki oluşmasına sebebiyet vermektense çeklimeseydi bir bölüm ara verilseydi o hafta bu güne kadar çelikmiş bölümlerden en güzel sahnelerden bir kolaj bölüm yapıp seyircisine jest yapapsalardı bence çok daha güzel bir sonuç alırlardı neyse artık olan oldu bu sadece bir bölümlük bir sendromdu dergeçeriz
ama neyazıkki dizinin gününü değiştirdiklerini okuduğumda bu iyimser düşüncem bir anda yok oldu bence kim gelirse gelsin ne söylerlerse söylesin diziyi gözden çıkardıklarının bir göstergesi olarak görüyorum umarım bundan sonra çekilecek bölümler sevenlerini tatmin edecek bölümler olur ve iyi bir intiba bırakarak biter.

son olarak sevgili ebru karaca arkadaşıma teşekür ediyorum herkesin yazdığı yoruma tektek alıntı yaparak cevap verme sorumluluğu hissetmiş öncelikle bu duyarlılığından dolayı tebrik ediyorum buda aslında bu diziyi nekadar çok sevdiğini ve sahiplendiğini gösteriyor keşke onlarda sevenleri kadar sahiplenseler. Son olarak umarım herşey yolunda gider ve bende endişelerimde yersiz olurum.

xeno
12-03-07, 12:43
Merhaba Arkadaşlar,

Bende uzun uzun star tv yetkilisi ile konuşup şikayetlerimizi ilettim, bu arada bu kararın alımının kim tarafından olduğunu sordum, onların da demesi şu yönetim kurulu ve yapım ekibinin ortak kararı sonucu yayın gününün değiştiği, bunun üzerine yayın gününün değişeceğine herhalde yönetim kurulu karar verdi yapım şirketinin karardaki etkisi ne diye sorduğumda da yeni yayın gününün ne olacağı konusunda etkili olduklarını söyledilerve ben ısrarla birebir yetkili kişi ile görüşmek istediğimi söylediğimde isterseniz yapım şirketinin telefonunu vereyim dedi ve verdi tel şu arkadaşlar 0212 2576200, bence kolaj konusunda tam yetkili yapım şirketi olduğu için özelikle bu konudaki görüşelerimiz için yapım şirketini aramalıyız diye düşünüyorum, ne dersiniz?

whiteangel
12-03-07, 12:52
Merhaba Arkadaşlar,

Bende uzun uzun star tv yetkilisi ile konuşup şikayetlerimizi ilettim, bu arada bu kararın alımının kim tarafından olduğunu sordum, onların da demesi şu yönetim kurulu ve yapım ekibinin ortak kararı sonucu yayın gününün değiştiği, bunun üzerine yayın gününün değişeceğine herhalde yönetim kurulu karar verdi yapım şirketinin karardaki etkisi ne diye sorduğumda da yeni yayın gününün ne olacağı konusunda etkili olduklarını söyledilerve ben ısrarla birebir yetkili kişi ile görüşmek istediğimi söylediğimde isterseniz yapım şirketinin telefonunu vereyim dedi ve verdi tel şu arkadaşlar 0212 2576200, bence kolaj konusunda tam yetkili yapım şirketi olduğu için özelikle bu konudaki görüşelerimiz için yapım şirketini aramalıyız diye düşünüyorum, ne dersiniz?

ARKADAŞLAR maillerle sonuç almamız imkansız gibi görünüyor. Yine de maillere devam edelim. Ancak xeno (Ayşen) arkadaşımızın da belirttiği gibi;
Dizinin yeni gün ve saatinin daha fazla tanıtımı ve duyurusunun yapılması ve protestolarımızı bildirmek için alostar hattını 0 212 478 07 87 yi arayalım.
Kolaj bölüm taleplerimiz için de fm yapımı 0 212 257 62 00 ı arayalım. Haydi hepimiz bugün dizimiz için birşey yapalım. Sesimizi duyuralım. Şimdiden teşekkürler ..

deniz_15
12-03-07, 12:54
evt ablacım ben işlerimi hallediyim ve sinirim geçsin iki noyuda arayacam

Buyukbaba
12-03-07, 13:12
Ben hala neden kolaj bölüm istediğinizi anlamış değilim ablacım. Kolaj bölüm bize hiçbirşey kazandırmaz. Ayşe Hanım zaten ağırlığı üzerinden atmış olmalı. Çekimler son hız devam ediyor. Çarşambaya alındı, dizinin tanıtımı yapılsın diye kolaj bölüm istemek bana göre faydadan çok zarar getirir. Dizi öyle bir yerde ki insanlar bir şans daha verelim belki güzel bölüm olur diye düşünüyorlar. Tam bu anda verilecek kolaj, zaten dağılmış olan ilgi ve dikkati hepten zedeleyecektir.

O yüzden bana kalırsa, kolaj istemek yerine, yapımcıya ve yapım ekibine isteklerinizi iletin o telefon görüşmelerinde.

muratdemir
12-03-07, 13:18
Birçok diziye sırf izletmek için yapılan ucuz numaralardan dolayı antipatim olmuştu ancak bu kadar iyi ratingi olmasına rağmen yalancı yarim'e yapılanlara akıl sır ermiyor. Bir mantık bulabilmek mümkün değil.

Önce dizinin senaristleri baştan savma ve genel kurgudan kopuk alakasız bir bölüm hazırlıyorlar, sonra hiç haber verilmeden dizinin günü değiştiriliyor.

Bunların mantıklı bir izahını yapabilecek kimse var mıdır acaba, çok merak ediyorum.

Hadi Star televizyonunun öteden beri görmemezlikten gelme tavrını biliyoruz, yapım şirketini hiç anlayamıyorum. Bu kadar tutan bir diziniz var, web sitesi bile açmışsınız, allahaşkına bir açıklama yapmak çok mu zor?

jenn
12-03-07, 13:21
Ben hala neden kolaj bölüm istediğinizi anlamış değilim ablacım. Kolaj bölüm bize hiçbirşey kazandırmaz. Ayşe Hanım zaten ağırlığı üzerinden atmış olmalı. Çekimler son hız devam ediyor. Çarşambaya alındı, dizinin tanıtımı yapılsın diye kolaj bölüm istemek bana göre faydadan çok zarar getirir. Dizi öyle bir yerde ki insanlar bir şans daha verelim belki güzel bölüm olur diye düşünüyorlar. Tam bu anda verilecek kolaj, zaten dağılmış olan ilgi ve dikkati hepten zedeleyecektir.

O yüzden bana kalırsa, kolaj istemek yerine, yapımcıya ve yapım ekibine isteklerinizi iletin o telefon görüşmelerinde.

haklısın şahin..kolaj bencede pek uygun olmaz..zaten 35.ci bölüm çekildi.şu an 36 yı çekiyorlar..ellerinde hazır bölüm var..

muratdemir
12-03-07, 13:22
Bu arada kolaj olayı bence de tehlikeli. 35. bölüm öyle güzel bir bölüm olmalı ki dizimiz Çarşamba günü tutunabilsin.

Çünkü geçen haftaki maalesef çok kötü bölümden sonra birçok kişi dizinin saçmalamaya başladığını düşündü (en azından çevremdekiler böyle düşünüyor) Dizinin fanatikleri hariç önemli bir izleyici kesimi belki devam edip etmeme kararsızlığında.

Bu bölümde de geriye gitme devam ederse diğer kanallardaki iki tane çok popüler diziye bütün izleyiciyi kaptırırız.

eroglu_forever
12-03-07, 13:24

Hocam Yazdıklarınıza Katılıyorum,

Dizi Çarşambaya Alınınca,

Avrupa Yakası We Yaprak Dökümü Gibi Dizilerden Kesinlikle İzleyici Alamaz,

İzleyecek Olanlar Kemikleşmiş Kitledir. Bu Yüzden Kolaj Bölüme Gerek Yok... Hatta İzleyici Kaybına Neden Olur...Kolaj İzlemek Yerine Diğer Dizileri Tercih Edenler Çoğunlukta Olacaktır...Bunun Yerine Senaryo Hareketlendirilebilinir, Yeni Oyuncular Katılabilir vs. vs.

Ama Şu Da Bir Gerçek Ki,

Star TV, YY' Yi Çarşambaya Alarak, Gözden Çıkarmış Oldu,

Üst Üste Alınacak Kötü Sonuçlar Diziyi Götürür Malesef...

Çok Yazık, Kaliteli Yapımları Bize Çok Görüyorlar,

Malesef Türk İzleyicisi Olarak Kalitesizliğe Mahkumuz...

muratdemir
12-03-07, 13:26
FM YAPIM

Telefon : 0 212 265 43 43
Faks : 0 212 358 22 70
e-mail : info@fm.com.tr
Web : www.fm.com.tr

unseen
12-03-07, 13:27

evet bencede kolaj yerine yeni bölüm daha mantıklı..
arkadaşlar barışın sitesinde ,dizinin resmi sitesinde vede bu sitede görev yapan arkadaşlar nerde?şu anda toplu hareket edilmesi gerekli..ortak mail hazırlanıp bu
üç sitedeki üyelerin göndermesi istenmeli bence...ağız birliği yapılıp ortak istekler belirtilmeli..nasıl anketlere hücum yaptık aynı şekilde topluca hareket etmeliyiz..

kalemera
12-03-07, 13:31
günün değişip değimediğini öğrenmek için okula gitmedim ve kesinleşmiş çarşamba olduğu telefonla arıyorum mail atıyorum ama bari çarşambaya aldılar özeti ve fragmanı erken versinler bu saatlerde fragmanın çıkmış olması lazımdı:icon_sorr :icon_sorr

whiteangel
12-03-07, 13:35
Arkadaşlar ben çok çarpıcı bir şekilde hazırlanmış , hani sinema tadında bir kolaj bölümden sözediyorum. Tabi ki böyle bir kolajı hazırlamak belki yeni bir bölüm çekilmesinden çok daha fazla zaman ve emek ister. Sakın aceleye getirilmiş , kurguda kopukluklar olan bir kolaj yapılmasın. Bu sizlerin de dediği gibi yarardan çok zarar getirir. Ama bu haftanın yeni yayın gününden sonra duruma göre düşünülüp cidden çok güzel bir kolajla ; hem diziyi çeşitli sebeplerle izlemekten vazgeçmiş olan eski izleyiciye, hem de yeni yayın gününde keşfetmiş olan olası izleyici kitlesine tanıtım-hatırlatma babından faydalı olur diye düşünüyorum. Biz kemik izleyici kitlesi için de hoş bir nostalji olur. Kolaj ile ilgili isteklerimizden önce alostar hattını ve fm yapımı dizimizin tanıtımı (yeni yayın günü ile ilgili) ve diziye daha fazla ilgi gösterilmesi hakkında isteklerimizi mutlaka iletelim derim.

xeno
12-03-07, 13:40
FM YAPIM

Telefon : 0 212 265 43 43
Faks : 0 212 358 22 70
e-mail : info@fm.com.tr
Web : www.fm.com.tr

Şimdi star tv deki yetkilinin sizlere ilettiğim telefon numarsaını aradım, kusura bakmayın arkadaşlar sizi yanlış yönlendirdiğim için :( o telefon nosu önceden fm yapımın şimdi most diye bir şirketin telefonu, doğru telefon alıntı yaptığım arkadaşın ilettiği telefon nosudur, bilgilerinize:)

whiteangel
12-03-07, 13:45
evet bencede kolaj yerine yeni bölüm daha mantıklı..
arkadaşlar barışın sitesinde ,dizinin resmi sitesinde vede bu sitede görev yapan arkadaşlar nerde?şu anda toplu hareket edilmesi gerekli..ortak mail hazırlanıp bu
üç sitedeki üyelerin göndermesi istenmeli bence...ağız birliği yapılıp ortak istekler belirtilmeli..nasıl anketlere hücum yaptık aynı şekilde topluca hareket etmeliyiz..

Arkadaşım ben ve jenn arkadaşım Barış'ın resmi sitesinde yöneticiyiz. Ayrıca jenn ve cave77 arkadaşlarımız yalancıyarim resmi sitesinde yönetici.
Aklımıza gelen yapılabilecek uygulanabilecek fikirlerimizi yazdık. Ayrıca alostar hattını aradık. Aldığımız bilgileri buraya yazdık.

eroglu_forever
12-03-07, 13:52
Arkadaşlar YY' Nin Yayından Kaldırılma İhtimalini Düşünmek Bile İstemiyorum...Ne Yaparız Biz YY' Siz...Keşke Aşk Oyunu Gibi Başka Bir Kanala, Adam Gibi Bir Güne Geçse De Rahat Rahat İzlesek...

garcia_22
12-03-07, 14:14
Arkadaşlar hala fragman cıkmadı dimi? Bu da ne demek şimdi ya bu kadar oyalamaya kimsenin hakkı yok!!!!
Bu arada yine bakıyorum da salı akşamı Ztar da olan programlara, saat 20:00 de Kibar Feyzo, saat 21:50 de Desperado :D:D:D ooooooffffff offf

ayşenurr
12-03-07, 14:21
star tv bizim diziyi kendilerine yük görüyorlar herhalde.iyice sinir oldum
star tv'ye:dito :icon_evil star tv'nin hiçbir dizisini izlememe kararı aldım.
gerçi yalancı yarim ve iki aileden başka dizisini izlemiyordum.kendileri dizinin hakkını veremiyorlar,başka kanala satsınlar.başka kanalda olsa başlarının üstünde taşırlardı.mütevazi bütçesiyle iyi para kazandırıyor.kıymetini bilene.:icon_whis
izliyicitemsilcisine mail attım.başka mail adreslerinden atmaya devam edecem.
yalancı yarime destek tam destek.

eroglu_forever
12-03-07, 14:25
Arkadaşlar LİNKTEKİ (http://www.turktime.com/read_news.asp?hID=3059) Habere Bir Bakın Derim, Doğanın Starı Gözden Çıkardığı Yazıyor, Ne Kadar Doğrudur Bilinmez...

jenn
12-03-07, 14:26
arkadaşlar şu kadarını söyleyeyim..günü hala belli değil...ama atın maillerinizi stara tepki olarak.. dizimiz sahipli olduğunu bilsinler..

jenn
12-03-07, 14:32
Arkadaşlar LİNKTEKİ (http://www.turktime.com/read_news.asp?hID=3059) Habere Bir Bakın Derim, Doğanın Starı Gözden Çıkardığı Yazıyor, Ne Kadar Doğrudur Bilinmez...

ben açık olarak yazayım verdiğin linkteki haberi.

TURKTİME MEDYA’DA YILIN FLASH GELİŞMESİNİ AÇIKLIYOR ! ! STAR TV VE MİLLİYET GAZETESİ SATILDI! İŞTE YENİ PATRON!
Medya 12/03/2007
(ÖZEL-TALAT ATİLLA) Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan’ın sahibi olduğu medya organlarından Star TV ve Milliyet gazetesini sattığı öne sürülüyor. İşte ayrıntılar:

YENİ PATRON FERİT ŞAHENK

Doğan Gurubunun sahibi olduğu iki önemli yayın organını elden çıkardığı konuşuluyor. Turktime’ın elde ettiği bilgilere göre Star TV ve Milliyet gazetesi Ferit Şahenk’e satıldı. Şahenk, aynı zamanda NTV’nin de sahibi.

AYDIN DOĞAN TEKEL SUÇLAMASINDAN KURTULMAK İSTEDİ

Hürriyet, Milliyet, Gözcü, Radikal, Referans, Kanal D ve CNN TÜRK’ün de aralarında bulunduğu Türkiye’nin en büyük medya gurubuna sahip olan Aydın Doğan, uzun zamandır tekelci suçlamasıyla karşı karşıya kaldı. Aydın Doğan’a yakın çevrelere göre; Milliyet ve Star TV’nin Şahenk’e satılmasının en önemli nedenlerinden birisi Doğan’a yöneltilen bu suçlama oldu.

DIŞARDA BÜYÜMEK İSTİYOR

Aydın Doğan’ın yeni stratejisinin yurt dışında büyümek olduğu öne sürülüyor. Bu iddiayı seslendirenlerin ellerini güçlendiren verilerde oldukça kuvvetli. Doğan Gurubu Romanya’da tv ve radyo kurdu. Başta Almanya olmak üzere bir çok ülkede sahibi olduğu yayın organlarını yaygınlaştırdı. Sırada Ukranya’nın olduğu öne sürülüyor. Aydın Doğan’ın global oyuncu olmayı hedeflediği de kaydediliyor..

ŞİMDİ NE OLACAK?..

Şahenk ve Doğan gurubuna yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre Star TV ve Milliyet’in satış kararının açıklanması için uygun zaman bekleniyor. Buna neden olarak; Ekonomik strateji ve Star TV-Milliyet’te yıllardır konumlanan personelin durumu gösteriliyor. Aydın Doğan’ın Star TV’yi satın aldığı dönemde Garanti Bankası’ndan kredi desteği aldığı da kulislerde konuşuluyordu..

nowar_77
12-03-07, 14:36
arkadaşlar şu kadarını söyleyeyim..günü hala belli değil...ama atın maillerinizi stara tepki olarak.. dizimiz sahipli olduğunu bilsinler..

ne kadar ztarın sitesinde çarşamba diye görünse de değişecekmiş hissiyatındayım..hem özet ve fragmanın pazartesi olduğu halde verilmemesi hem de aynı tarz iki diziyi perşembe üst üste vermenin saçmalığını ztar ın fark etme olasılığı beni az da olsa umutlandırıyor ama perşembe de aslında felaket haline geldi..ne düşüneceğimi şaşırdım..cumartesi en uygunu galiba..

ilgili numarayı aradım sizlerinkine benzer bir diyalog geçti çıkan kişiyle..yetkililere iletilecekmiş..sabahtan beri aynı konuyla ilgili pek çok telefon aldık dedi...telefon alıyorsunuz da sizin izleyiciye ne verdiğiniz önemli dedim kapattım...

tosinka
12-03-07, 14:39
http://www.startv.com.tr/programdetail.aspx?id=194

Bu linkteki bilgiler güncelleninceye kadar hiç bir şey kesin değil. Anladığım kadarıyla Star tv hala nabız tutmakla meşgul. Şunuda açıklık getirelim Tv kanallarında başlayan ve devam eden dizilerin bir kısmı Tv lerin sparişleri ile çekilirken bir kısmı da büyük paralar karşılığı kabaldan kanala transfer olmaktadırlar. Bizim dizimiz spariş üzerine çekilen bir dizi değildir FM Yapım ürünüdür. Sahipsiz bir prodüksüyon değildir yani. O BİZİM DİZİMİZDİR!!!!

whiteangel
12-03-07, 14:41
Arkadaşlar 34. altın kelebek ödülleri için adaylar belirleniyor. Bugün malum gergin bir bekleyiş içindeyiz. Bu süreyi dizimiz için birşey daha yaparak değerlendirelim mi?

Geleneksel "Altın Kelebek TV Yıldızları Yarışması Ödülleri"nin 34'üncü yılı, yine görkemli bir şekilde kutlanıyor. Her yıl olduğu gibi bu yılın zirvesindeki sanatçıları yine siz belirliyorsunuz. Oylamaya katılmak için www.hurriyet.com.tr/altinkelebek internet adresindeki formları, en geç 28 Mart 2007 kadar bize ulaştırmanız gerekiyor. Böylece sizin seçtiğiniz adaylar, zirveye çıkacak.

http://dosyalar.hurriyet.com.tr/altinkelebek/

kaynak : hürriyet-kelebek

Açılan sayfadaki forumu doldurup gönderiyoruz. Kolay gelsin.:img-wink:

En iyi yerli dizi : Yalancı yarim

En iyi kadın oyuncu : Merve Sevi

En iyi erkek oyuncu : Barış Akarsu

En iyi komedi dizisi : Yalancı Yarim

En iyi kadın komedi oyuncusu : Ayşe Kökçü

En iyi erkek komedi oyuncusu : Bülent Kayabaş

Eğer başrol oyuncusu Barış Akarsu'ya destek vermek isterseniz bir de şu seçenek var:img-wink:
En iyi klip : VURDUM EN DİBE KADAR-- Barış Akarsu

meralty
12-03-07, 14:49
Dumadan email atıyorum, görüyorum ki herkes endişeli, inşallah dizimiz için hayırlısı olan olur.
Sonuna dek sahip çıkacağız, ama Çarşamba olursa sorun var arkadaşlar.
Avrupa Yakası, Yaprak Dökümü...:img-help:

handeozbek
12-03-07, 14:52
Şimdi starda gördüm arkadaşlar. Star iki aile için siz istediniz biz dizimizi tekrar pazartesi saat 20:00 ye aldık diyor. Biz de baskı yapalım. Hadi arkadaşlar bu bize azim versin. Hep destek tam destek

pas.si.on79
12-03-07, 14:53
Arkadaşlar 34. altın kelebek ödülleri için adaylar belirleniyor. Bugün malum gergin bir bekleyiş içindeyiz. Bu süreyi dizimiz için birşey daha yaparak değerlendirelim mi?

Açılan sayfadaki forumu doldurup gönderiyoruz. Kolay gelsin.:img-wink:

En iyi yerli dizi : Yalancı yarim

En iyi kadın oyuncu : Merve Sevi

En iyi erkek oyuncu : Barış Akarsu

En iyi komedi dizisi : Yalancı Yarim

En iyi kadın komedi oyuncusu : Ayşe Kökçü

En iyi erkek komedi oyuncusu : Bülent Kayabaş

Eğer başrol oyuncusu Barış Akarsu'ya destek vermek isterseniz bir de şu seçenek var:img-wink:
En iyi klip : VURDUM EN DİBE KADAR-- Barış Akarsu

EN AZINDAN BU KADAR OLUMSUZUN ARASINDA ÇOK GÜZEL BİR HABER.... TEŞEKKÜRLER.. HAREKET VAKTİ..HERKES MAİLLERE...
HEP DESTEK TAM DESTEK...

R_Styla
12-03-07, 14:57
arkadaşlar her ne kadar star tv ye mailler göndersek de maillerimiz ciddiye alınmamış...
size üzülerek belirtiyorum...
Yalancı Yarim star tv nin kendi sitesinde yayın akışı bölümünde Çarşamba Saat 20:00 olarak gözüküyor..
Umarım yeni günümüz hayırlı olur..

star tv yayin akisi

14.03.2007 Çarşamba
YAYIN AKIŞI

18:40Star Ana Haber
19:50Star Spor
20:00Yalancı Yarim
21:50Candan Öte
23:30Zoom

alinti...

muratdemir
12-03-07, 14:58
Arkadaşlar birşey soracağım, Star'da dizinin yeni yayın saatine ilişkin altyazı, spot vb. gören oldu mu hiç?

whiteangel
12-03-07, 14:58
YENİ PATRON FERİT ŞAHENK
Doğan Gurubunun sahibi olduğu iki önemli yayın organını elden çıkardığı konuşuluyor. Turktime’ın elde ettiği bilgilere göre Star TV ve Milliyet gazetesi Ferit Şahenk’e satıldı. Şahenk, aynı zamanda NTV’nin de sahibi.

Bu haber umarım doğrudur. En azından artık kanal d nin güdümünden kurtulmuş, bağımsız bir kanal olursa, çok daha kaliteli ve izlenesi oolması muhtemeldir diye düşünüyorum.

Görelim mevla neyler, neylerse güzel eyler... Bu arada bizler de boş durmayıp, maillerle ve telefon ile kanalaisteğimizi duyurmaya devam edelim. Anketlerde yalancı yarim i bir adım öne çıkaralım ve sabırla bekleyelim.:)

xeno
12-03-07, 15:02

star tv de yayın akışında çarşmaba olarak yer alması bir şeyi göstermez, belki de bu bir nabız yoklamasıdır, o yüzden tepkilerimize devam edelim arkadaşlar...

pas.si.on79
12-03-07, 15:04
Arkadaşlar birşey soracağım, Star'da dizinin yeni yayın saatine ilişkin altyazı, spot vb. gören oldu mu hiç?

arkadaşım sanırım tv den gösterilmedi.Gösterilseydi hemen arkadaşlar ulaştırıldı.Ama kanalın sitesinde bildirilmektedir..

Durum onu gösteriyor..başladığı gün az sonra Yalancı Yarim diyebilirler..Zaten başlangıçta ben öyle izledim..Hazırlıklı olmakta fayda var..

xeno
12-03-07, 15:05

böyle bir şey ben görmedim , gören de olmadı bu da şu demektir çarşamba olsaydı en azından bu değişikliği bir şekilde bize bildirilerdi, çünkü dizi izleyicisi sadece internet kullanıcısı değil,madem hala bir açıklık yok bizi ikilemde bıraktılar bizde dizimizin sahipsiz olmadığını göstererek tepkilerimize devam edelim ....

pas.si.on79
12-03-07, 15:07
YENİ PATRON FERİT ŞAHENK

Bu haber umarım doğrudur. En azından artık kanal d nin güdümünden kurtulmuş, bağımsız bir kanal olursa, çok daha kaliteli ve izlenesi oolması muhtemeldir diye düşünüyorum.

Görelim mevla neyler, neylerse güzel eyler... Bu arada bizler de boş durmayıp, maillerle ve telefon ile kanalaisteğimizi duyurmaya devam edelim. Anketlerde yalancı yarim i bir adım öne çıkaralım ve sabırla bekleyelim.:)

HADİ BAKALIM HAKKIMIZDA EN HAYIRLISI...
UMARIM YALANCI YARİM EMEKÇİLERİ VE YALANCI YARİM SEVENLERİ HAKETTİĞİ DEĞERİ GÖRÜR.. ONLARIN DA BİZİ ÜVEY EVLAT OLARAK GÖRMEMESİ İÇİN MAİLLER VE TELEFONLARA DEVAM ARKADAŞLAR....
KOLAY GELSİN...

tosinka
12-03-07, 15:10
HADİ BAKALIM HAKKIMIZDA EN HAYIRLISI...
UMARIM YALANCI YARİM EMEKÇİLERİ VE YALANCI YARİM SEVENLERİ HAKETTİĞİ DEĞERİ GÖRÜR.. ONLARIN DA BİZİ ÜVEY EVLAT OLARAK GÖRMEMESİ İÇİN MAİLLER VE TELEFONLARA DEVAM ARKADAŞLAR....
KOLAY GELSİN...

Sizden bir ricam var durum netlik kazanmadan dizinin günü ve saati ile ilgili imza hazırlamayın lütfen.

ayşenurr
12-03-07, 15:23
candan ötenin fragmanı yayınlanmaya başlamış.candan ötenin formunda okudum.bakalım bizim dizinin fragmanı yayınlacak mı?

pas.si.on79
12-03-07, 15:30
Sizden bir ricam var durum netlik kazanmadan dizinin günü ve saati ile ilgili imza hazırlamayın.

ARKADAŞIM DAHA NEYİN NETLİK KAZANMASINI BEKLİYORSUN.TV ZATEN GEÇ VERİLİYOR FRAGMANI DUYURULARI,ÖZETLERİ... SİTESİNDE YAYINLANDI.. ÜVEY EVLAT OLDUĞUMUZU UNUTMAYALIM... AZ SONRA YALANCI YARİM İ SEYREDEBİLİRSİNİZ DİYE DE BİLİLER..

tosinka
12-03-07, 15:34
http://www.startv.com.tr/programdetail.aspx?id=201 adresteki

Candan Ötenin yayın saati kesinleşmiş durumda diğerlerinde bir değişiklik yok şuan

sinemim_g
12-03-07, 15:45
madem çarşamba niye fragman verilmedii reytinglerde feci düşüş olucak çarşamba benim için hiç bir sakıncası yok ama arkadaşlarım duyunca izleyemeyeceğiz dedilerr:sad53: biri avrupa yakası biri yaprak dökümü tehlikedeyizz:sad53: tepkilere lütfen devamm

pas.si.on79
12-03-07, 15:59
http://www.startv.com.tr/programdetail.aspx?id=201 adresteki

Candan Ötenin yayın saati kesinleşmiş durumda diğerlerinde bir değişiklik yok şuan

SEVGİLİ TOSİNKA ARKADAŞIM...UMARIM SEN HAKLISINDIR..AMA KANAL YAYINI BELİRLEMİŞ..... KÜÇÜK BİR İHTİMAL SENİN DEDİĞİN...
KANAL SİTESİNDE
NİYE BÖYLE BİRŞEY YAPSIN.
OLARAK DUYURMUŞ... öZET VE FRAGMAN GEÇ VE AZ VERİLİYOR.TANITIM AZ DİYEMİYORUM.TANITIM HİÇ YAPILMIYOR..
DİĞER DİZİLERİN TAM TAKİPÇİLERİ OLANLAR ÇARŞAMBA GÜNÜ ONLARI GÖRÜNCE UNUTABİLİR.. DOLAYISIYLA TAKİP ETMELERİNİ BU ŞEKİLDE SAĞLARIZ.BU DUYURUYU YAPARSAK EĞER PERŞ.YAYINLANIRSA KAYBETCEĞİMİZ BİRŞEY YOK... AMA ÇARŞAMBA YAYINLANISA BU HATIRLATMA YAPILMAZSA ÇOK ŞEY KAYBEDERİZ.

tosinka
12-03-07, 16:00
http://www.startv.com.tr/programdetail.aspx?id=152 adresindeki

Kaybolan yıllarında bilgileri güncellendi Perşembe 20:00 kesinleşti

tosinka
12-03-07, 16:02
SEVGİLİ TOSİNKA ARKADAŞIM...UMARIM SEN HAKLISINDIR..AMA KANAL YAYINI BELİRLEMİŞ..... KÜÇÜK BİR İHTİMAL SENİN DEDİĞİN...
KANAL SİTESİNDE
NİYE BÖYLE BİRŞEY YAPSIN.
OLARAK DUYURMUŞ... öZET VE FRAGMAN GEÇ VE AZ VERİLİYOR.TANITIM AZ DİYEMİYORUM.TANITIM HİÇ YAPILMIYOR..
DİĞER DİZİLERİN TAM TAKİPÇİLERİ OLANLAR ÇARŞAMBA GÜNÜ ONLARI GÖRÜNCE UNUTABİLİR.. DOLAYISIYLA TAKİP ETMELERİNİ BU ŞEKİLDE SAĞLARIZ.BU DUYURUYU YAPARSAK EĞER PERŞ.YAYINLANIRSA KAYBETCEĞİMİZ BİRŞEY YOK... AMA ÇARŞAMBA YAYINLANISA BU HATIRLATMA YAPILMAZSA ÇOK ŞEY KAYBEDERİZ.

Sizi anlıyorum ancak

http://www.startv.com.tr/programdetail.aspx?id=194

adresindeki bilgiler güncellenmedikçe kesinlik kazanmıyorbye bye

boncuk28
12-03-07, 16:08
Benim en büyük korkum dizinin günündeki değişikliği pek çok kişinin bilmemesi.Hadi biz internet kullanıcısıyız takip ediyoruz peki ya evinde bilgisayar olmayan naapıcak televizyon karşısına işten gelip sadece akşam oturanlar nerden bilicek tanıtım çok yetersiz. Biliyomusunuz etrafımdaki pek çok insan izlemeye başlamıştı bize düşen etrafa haber vermek başka ne yapabiliriz ki...........

muratdemir
12-03-07, 16:18
Perşembe günkü "Kaybolan Yıllar" dizisinin özeti güncellendi, Yalancı Yarim'den daha ses yok. Ne acayip televizyonsun sen Star?

FİLİZ-TB
12-03-07, 16:27
Arkadaşlar özel geldi ilgili bölüme ekledim yayın günü çarşamba

pas.si.on79
Tarık’a albüm teklifi
Burak Tarık`ın sesini bir yapımcıya dinletmiştir ve çok beğenilmiştir.
Tarık`a albüm yapmaya karar verirler. Bu duruma çok kızan Naz Burak`ı vazgeçirmeye Tarık`ın bunu başaramayacağına ikna etmeye çalışır. Fakat başarılı olamaz.
Çünkü Tarık Naz`ın ne yapmaya çalıştığının farkındadır ve teklifi kabul eder.
Bu arada Vahi`yi çok büyük bir sürpriz beklemektedir.
Uzun zamandır görmediği ablası ziyaretine gelir ve hayatlarını Vahi Naz ve Ümit`e zindan eder.

14 Mart Çarşamba 20:00 / YENİ BÖLÜM
EVETT ÖZET GELMİŞ...HAYIRLI OLSUN DİYORUM..BAŞKA DA BİRŞEY DİYEMİYORUM.ARKADAŞLAR ÖNCEDEN CÜMLE CÜMLE AÇIKLAMASINI YAPARDIK.. ÖZET GÜZEL ASLINDA AMA ŞU GÜN VE SAATİ BENİ ÜZDÜ..
UĞUR KEDİ BİZE 36DAN İTİBAREN DEMİŞTİ..AMA BURDA ZİNDAN EDER DİYOR.YANİ BU BÖLÜMDE GELİYORMUYMUŞ...

R_Styla
Tarık’a albüm teklifi

Tarık`a albüm yapmaya karar verirler. Bu duruma çok kızan Naz Burak`ı vazgeçirmeye Tarık`ın bunu başaramayacağına ikna etmeye çalışır. Fakat başarılı olamaz.
Uzun zamandır görmediği ablası ziyaretine gelir ve hayatlarını Vahi Naz ve Ümit`e
zindan eder.

yeni günümüz hayirli olsun..

insallah ilk 5 veya 10 na gireriz

tosinka
12-03-07, 16:29
Arkadaşlar özet geldi ilgili bölüme ekledim yayın günü çarşamba

Elinize ve hızınıza sağlık.:good: :good:

eroglu_forever
12-03-07, 16:35
Özet Gelmiş, Gün Kesinleşmiş, Bakalım Fragman Ne Zaman Gelecek...

Yeni Günümüz Yüzümüzü Kara Çıkarmaz İnşallah, Hadi Hayırlısı...

eroglu_forever
12-03-07, 16:38
Uzun zamandır görmediği ablası ziyaretine gelir ve hayatlarını Vahi Naz ve Ümit`e
zindan eder

Wahi Beyin Ablasının Tarık' A Karşı Tutumu Nasıl Olacak Merak Ediyorum Gerçekten...

Galiba Burak Diziden Ayrılana Kadar Komedi Ağırlıklı Bölümler İzleyeceğiz...Bir An Önce Burak' Tan Kurtulmak Dileğiyle...

mirus
12-03-07, 16:41
Bölüm özetini okuyunca dediğim tek şey:
Yazıklar olsun:icon_evil

Yalancı Yarim gibi gerek replikleriyle,senaryosuyla, oyuncularıyla son yıllarda yapılmış en güzel,en tatlı romantik komedi dizisinde popçuydu,şuydu buydu insanlara yapılan reklam amaçlı dizinin kullanılmasına çok kızdığımı belirtmek istiyorum.
Dizinin başından beri Barış Akarsunun sesini kullamak yerinde bir hareketti,özenle seçilmiş şarkılar vs. çok güzel olmuştu.

Şu son bölümü son derece üzüntüyle izlemiştim,görüyorumki bu durumu devam ettirecekler:sad53:

Ben duyduğum rahatsızlı e-mail yolu ile dile getirdim.Arkadaşlar bu duruma tepkisiz kalmayın.

ceza_cansu
12-03-07, 16:49
:icon_evil :icon_evil :icon_evil İnanamıyorum Star'ın bu kararına.Yani bir dizi için bu kadar kötü bir karar vermek resmen yetenek işi.Tebrik ediyorum Starı

Belki günümüz değişmemiştir diye bir umutla okuldan erken geldim eve hemen televizyonu açtım.Birde ne görim İki Ailenin altında küçük bir fragman.İlk defa fragmanı gördüğüme sevinmedim

Eğer aranızda fragmanla ilgilenenler varsa gördüklerim şunlar

1-Tarık ve Burak beraber evde(sanırım müştemilatta) şarkı söylüyorlar
2-Burak bir sahnede Naz'ın elini öperken Tarık içer giriyor
3-Hulusi bir sanalye de oturuyor tepesinde de Hacer anne ve Belgin

sinirden fragmana tam bakamadım ama gördüklerim bunlar

Ne yapalım bundan sonra söylenicek tek şey var o da Yalancı Yarim için umarım bugün hayırlı olur

tosinka
12-03-07, 16:51
Uzun zamandır görüşülmeyen abla Suna Pekuysal olursa Neler olacağını kestirmekte pek mümkün olmaz herhalde mesela elinde bastonuyla onu bunu pataklaması gibi

kozanak
12-03-07, 16:52
ehehe arkdaslar dikkatinizi çektimi bilmiorum ama eski yeşilçam filmlerinin tıpkısı gibi geldi bana hani wardır yaa orhan baba ferdi tayfur istanbula gelirlerrr bi gün biri onlarıı keşfederr daha sonraaa terk ettiği sewgilisinden intikam alırlarla falan insallahh böyle olmaz yaww:):)

cave77
12-03-07, 16:52
Neyse canım en azından Tarık'a albüm yapıyorlarmış,çocuk artık şöyle çok para kazanır da böylece Naz'ın kaprislerini çekmez artık gerektiği yerde resti çeker ve gider...Çarşamba 20:00 kesinleşti...zaten bu bence ta geçen haftadan belli birşeydi.Hakkımızdan hayırlısı olsun demekten başka yapacak birşeyimiz kalmadı..aranması gereken tüm kişiler arandı tarafımızca...mailler atıldı.Gerisi kader kısmet ne diyim artık.

schmetterling
12-03-07, 16:53
starda altta küçücük yayınlandı fragman ... pek bı sey goremedm dogal olarak.. carsamba 20.00 olarak.. yıne de guzeldı yaaa

seyyah_selda
12-03-07, 16:54
Tarık’a albüm teklifi

zindan eder.

star özeti vermiş arkadaşlar kimler okudu ya özet gittikçe kısalıyo ya yine başa döndük walla ah naz ah naz.............sanki onları yaşayanlar onlar dilldi:)

zer
12-03-07, 16:57
özeti okuyunca bi ferahladım bi ferahladım sormayın gitsin sağolsunlar bizleri mutlu etmek için nasılda çırpınıyorlar

boncuk28
12-03-07, 17:01
Ya bissürü konuyu kaynattılar gittiler Tarığa kaset yapıyolar inanmıyorum ama sesi güzel ya arabada her bölüm bir şarkıyla geçiştirmeyelim dizide buna kaset yapalım dediler herhalde ama alfonzo kimliği varken Tarık Tekelioğlu kimliği varken çok arabesk oldu bu ya neyse inşallah güzel işlenir bizim senaristlerimiz inci gibi işlerler bunun da üstesinden gelirler demek kalıyo ama inanın inanasım gelmiyo:icon_sorr

kozanak
12-03-07, 17:03
Ya bissürü konuyu kaynattılar gittiler Tarığa kaset yapıyolar inanmıyorum ama sesi güzel ya arabada her bölüm bir şarkıyla geçiştirmeyelim dizide buna kaset yapalım dediler herhalde ama alfonzo kimliği varken Tarık Tekelioğlu kimliği varken çok arabesk oldu bu ya neyse inşallah güzel işlenir bizim senaristlerimiz inci gibi işlerler bunun da üstesinden gelirler demek kalıyo ama inanın inanasım gelmiyo:icon_sorr

aynen aynen:) birazz yarışçı kimliğiiinin geri plana atttılarrr senaristtlerrr oyssaaa dizinin akısına uygun ordan çok iyi senarya çıkabilirdi kanımca hemde farklı bir şeylerr yaratılabilirdi . reklamlar başladı 17 06 itibariyleee fragman awındayızzzzzzzz:):)

cave77
12-03-07, 17:14
Alfonso yalan oldu artık kendisi ralli tarihinin tozlu sayfalarında yerini aldı gibi :))) keşke başta Tarık müzisyen olarak lanse edilseydi...hani İtalya okumaya giden ama aslında okumayan bunun yerine babasının parasıyla müziğe yatırım yapan ve İtalya da Alfonso adıyla tanınan çok ünlü bir müzisyen olsaydı.Neyse ya ben olumlu bakmaya çalışacağım artık,herşey çok güzel olacak diyelim ve bu kötümser havadan sıyrılalım en iyisi birazcık:img-wink:

boncuk28
12-03-07, 17:19
Alfonso yalan oldu ya:icon_whis artık kendisi ralli tarihinin tozlu sayfalarında yerini aldı gibi :))) keşke başta Tarık müzisyen olarak lanse edilseydi...hani İtalya okumaya giden ama aslında okumayan bunun yerine babasının parasıyla müziğe yatırım yapan ve İtalya da Alfonso adıyla tanınan çok ünlü bir müzisyen olsaydı.

AAA doğru valla 8 aydır kayıp ünlü şarkıcı Alfonzo Tarık olurdu o zaman da bizimkiler araba yarışlarına sokarlardı tarığı emin olun yani :img-hyste :img-hyste Neyse fragman avındaki arkadaşları allah muvaffak etsin Bide yeni senaryolar yazmıyomusunuz arkadaşlar boşverin bunalımı olan oldu yani yapıcağımız herşeyi yaptık biz hadi tahminlere başlayın bide senaryo bekliyoruuuzzzz

handeozbek
12-03-07, 17:25
Her gelen yeni karakter Tarığa iş teklifinde bulunmasın dişimi kırcam:img-grin2 Rahat bırakın yahu adam işinden ve patronundan memnun:img-grin2 Bu arada sırada alt yazı geçiyor yy yeni saatinde fırtına gibi esecek diye:img-grin2 Fragmanı da altta minicik tanıtım olarak veriyor. Size azı da yeter demek istiyor mesaj veriyor galiba:img-grin2

nilay87
12-03-07, 17:34
Her gelen yeni karakter Tarığa iş teklifinde bulunmasın dişimi kırcam:img-grin2 Rahat bırakın yahu adam işinden ve patronundan memnun:img-grin2 Bu arada sırada alt yazı geçiyor yy yeni saatinde fırtına gibi esecek diye:img-grin2 Fragmanı da altta minicik tanıtım olarak veriyor. Size azı da yeter demek istiyor mesaj veriyor galiba:img-grin2

Bu kadar tanıtım yapmasına bile şaşırdım. Şimdi herkes öğrenmiştir dizimizin çarşambaya alındığını. Bu kadar da belli edilmez ki:img-hyste

pas.si.on79
12-03-07, 17:36

hande haklısın valla.. Tabi buluyorlar bu karizmatik birini hepsi atlıyor...benle çalış bizle çalış diye..Ama bu sefer bizim işimize gelir bu durum......

Yalnız fragman hiç belli olmuyor mu

muratdemir
12-03-07, 17:43
Bu özetten şunu çıkardım. Galiba bu bölüm Mert ile olan bölümün bir nevi tekrarı gibi olacak. Naz Tarık'a Mert'i kıskandırdığını itiraf ettirmeye çalıştığı gibi şimdi galiba aynı şeyi şarkıcı çocuk için yapacak.

Eğer böyleyse yine sıkıntılı birkaç bölüm izleyecekmişiz gibi duruyor.

handeozbek
12-03-07, 17:58
Bu özetten şunu çıkardım. Galiba bu bölüm Mert ile olan bölümün bir nevi tekrarı gibi olacak. Naz Tarık'a Mert'i kıskandırdığını itiraf ettirmeye çalıştığı gibi şimdi galiba aynı şeyi şarkıcı çocuk için yapacak.

Eğer böyleyse yine sıkıntılı birkaç bölüm izleyecekmişiz gibi duruyor.

Bu kadar olumsuz düşünmeyelim. Ben inanıyorum ki senaristler bu hafta bizleri mutlu edecek birşeyler yapacaklar. Unutmayalım onlar bu forumdan haberdar:img-yes:

derandamir
12-03-07, 18:02
nedense turkiyedeki dizilerde seneryolar hep abartili,sunu soylemek istiyorum eger tarik ve naz birlikte olurlarsa dizi bitermis neden,buda demeki senaristler yaratici degil,34 bolum oldu ve hala tarik nazin pesinden kosuyor yeter artik valla,biktim yani tamam birlikte olabilirler ama tarik kimligini aciklamamali bu kadar zormu,dizinin adi yalanci yarim anladik ama biraz ask katsalar dizi bitermi,bilmiyorum boyle giderse ister carsamba,ister persembe fark etmez ve tadi kacmaya basladi bile

elmali-turta
12-03-07, 18:05
arkadaşalr gun ile ilgili değişiklik kesinleşmiş heralde napalım artık hayırlısı olsun diyeceğiz:))ama bence hala bi umut var nede olsa iki ailede bi gün değişikliği yaşadı ama şimdi eski gunune alındı :icon_whis

bu arada ben özeti çok beğendim valla güzele benzio bu bölm fragmanda bi gelse daha da güzel olur tabi,bazı arkadaşalar öbür bölümlerin tekrarı gibi olur demiş ama daha yanlızca özet geldi arkadaşlar bu kadar karamsar olmayalım dime:))

ceza_cansu
12-03-07, 18:10
nedense turkiyedeki dizilerde seneryolar hep abartili,sunu soylemek istiyorum eger tarik ve naz birlikte olurlarsa dizi bitermis neden,buda demeki senaristler yaratici degil,34 bolum oldu ve hala tarik nazin pesinden kosuyor yeter artik valla,biktim yani tamam birlikte olabilirler ama tarik kimligini aciklamamali bu kadar zormu,dizinin adi yalanci yarim anladik ama biraz ask katsalar dizi bitermi,bilmiyorum boyle giderse ister carsamba,ister persembe fark etmez ve tadi kacmaya basladi bile

Nedense çoğu kişinin beğenmediği bir bölüm olduğunda bazı arkadaşlar için gün doğuyor.Bu dizinin neresinde aşk yok neresinde yaratıcılık yok.Bu dizi de en zor olan şey var.Gerçek aşk.Diğer dizilerdeki 2 bölümde sevgili olunan türden aşk olsaydı bu zaten Yalancı Yarim'e yakışmazdı.

Yaratıcılık yok konusuna gelince ya daha ne olsun.Bu dizideki repliklerin sadece yarısındaki yaratıcılık başka dizilerde olsa tv dünyası tamamen değişirdi

nilay87
12-03-07, 18:17
Nedense çoğu kişinin beğenmediği bir bölüm olduğunda bazı arkadaşlar için gün doğuyor.Bu dizinin neresinde aşk yok neresinde yaratıcılık yok.Bu dizi de en zor olan şey var.Gerçek aşk.Diğer dizilerdeki 2 bölümde sevgili olunan türden aşk olsaydı bu zaten Yalancı Yarim'e yakışmazdı.

Yaratıcılık yok konusuna gelince ya daha ne olsun.Bu dizideki repliklerin sadece yarısındaki yaratıcılık başka dizilerde olsa tv dünyası tamamen değişirdi

Çok haklısın. Zaman zaman tabii ki eleştirilerde bulunuyoruz ama biz Yalancı Yarim'i böyle seviyoruz. Komedi ise komedi, romantizmse romantizm. Her dizide sevgili olan karakterler var ama en gerçekçisi Tarık-Naz ikilisi. Bu da yeteri kadar yaratıcılığı kanıtlıyor bence.

schmetterling
Yalnız fragman hiç belli olmuyor mu

:img-hyste olmaz mı naz var tarık var bi de o yeni çocuk bi de ümit:img-hyste

ya şaka bi yana naz'la tarık'ın bağırıştığı görülüyor. burak naz'ın elini öperken tarık salona dalıyor naz panik oluyor sanırım. yanlışsa kızmayın valla bunları sezebildm televizyonun dibine girmeme rağmen

whiteangel
Arkadaşlar özetimiz gelmiş, yeni gün ve saatimiz belli olmuş. Ne diyelim, hayırlısı olsun. En iyisi biz yine imzalarımızla konuşalım.:img-wink:

tarik_naz
12-03-07, 18:18
imzamdaki sözler herşeyi açıklıyordur sanırım. (made in Buyukbaba)

özete mi sevinelim, fragmanın hala verilmemiş olmasına mı üzülelim, yoksa en büyük sorun olan çarşamba gününe konmamıza mı yanalım?

schmetterling
12-03-07, 18:20
:img-hyste olmaz mı naz var tarık var bi de o yeni çocuk bi de ümit:img-hyste

ya şaka bi yana naz'la tarık'ın bağırıştığı görülüyor. burak naz'ın elini öperken tarık salona dalıyor naz panik oluyor sanırım. yanlışsa kızmayın valla bunları sezebildm televizyonun dibine girmeme rağmen

bi de unutmadan tarık koltukta şarkı söylüyor... e doğal olarak bu özetten de anlaşılabiliyor.. elde var sıfır:img-hyste

boncuk28
12-03-07, 18:21

Kesinlikle sana katılıyorum geçen haftaki bölümü ikinci defa izlemenizi öneririm özellikle naz ve tarığın araba sahnelerinde yıkıldım ya nasıl espriler öyle :img-yes: İlk izlediğimin ertesi günü buraya monotondu diye yazmıştım dün akşam tekrar izledim- konu değil -diyaloglar süpermiş ya....Burak Tarık Naz üçlüsünün diyalogları da muhteşemmiş kapı kitleme muhabbeti valla ben ikinci kere izlemenizi şiddetle tavsiye ederim Akıllıca yapılmış çok yaratıcı espriler var. Pek çok dizi bunlardan mahrum.

burcin_kaplan
12-03-07, 18:22
Bakıyorum imza kampanyası başlatmışız çokta güzel olmuş.Daha sadece özeti okuyabildim hiç kimsenin yazısını okuyamadım ama eminim sizlerde günden rahatsızsınız.umarım yaptıkları hatatnın farkına warırlar.Ve daha fragman bile werilmemiş bu kadar kapalı olamaz yani olay bizim gibi insanların haberi war ama evinde interneti olmayanlar ne ypsın allah aşkına??

R_Styla
12-03-07, 18:23
arkadaslar carsamba günü reytinglere bakin....

yaprak dökümü ve avrupa yakasi hep ilk 2 sirayi paylasiyorlar..yalanci yarim reytinglerde 3 .olsada gine iyi degilmi?carsamba günü bu iki rakipten baska birini göremiyorum...
..yani carsamba diye hersey bitmis degil...

Yalanci Yarim 14.03.2007 Carsamba Starda

jenn
12-03-07, 18:26
arkadaşlar imzanın son cümlesini şu an için fazla pesimist bir yaklaşım olarak görüyorum..mümkünse o cümleyi kaldırırsanız mutlu olacam..o cümleyi orda şimdiden görmek yenilgiyi baştan kabul etmek demektir..lütfen herşeye rağmen gelişmelere göre o sonuca varmadan önce yapılacak çok mücadele olduğunu asla unutmayalım...

elmali-turta
12-03-07, 18:29

arkadaşım normal zamanda bölüm güzeldi diye yazmıosunda şimdi bi fırsat buldun kininimi kusuyosun anlayamadım??ve doğrusu bu yorumunada bi anlama veremedim sonuçta eğer bizim dizimizde sıradan diziler gibi 3. bölümde aşk başlasaydı sence bu kadar sevilirmyidi bnce sevilmezdi sevilse bile bi farkı olmazdı diğer dizilerden...

bu arada senaristlere yaratıcı değil demisşin ama buna hiç bişey demicem cansu ztn bununla ilgili yorum yapmış ona katılıyorum ve size sadece pesss diyorum:img-cool2

nimett
12-03-07, 18:34
acaip reklam yapıyor star tv hakkını yemeyelim !!!!!, geçen alt yazıda birebir aklımda kalmasa da şöyle diyor

aşka aşık olanlar 14 mart çarşamba saat sekizde tüm randevularınızı iptal edin sadece star tv izleyin ekranların en romantik dizisi yalancı yarimde fırtınalar kopuyor

herhalde dışsesin ne diyeceğine karar veremediler

hayırlı olması dileği ile,

schmetterling
12-03-07, 18:37
acaip reklam yapıyor star tv hakkını yemeyelim !!!!!, geçen alt yazıda birebir aklımda kalmasa da şöyle diyor

aşka aşık olanlar 14 mart çarşamba saat sekizde tüm randevularınızı iptal edin sadece star tv izleyin ekranların en romantik dizisi yalancı yarimde fırtınalar kopuyor

wayyyy ben bunu görmemiştim tebrikler valla..

nilay87
12-03-07, 18:39

Öyle deme. Bir de elimizde fragmanın fragmanı var:img-hyste
Çarşamba günü hayırlı olsun ne diyelim artık.
Bölüm özetinden ve o kısacık fragmandan komedi ağırlıklı bir bölüm izleyeceğimiz kanaatindeyim:img-yes: Ama yine de belli olmaz:img-wink:

burcin_kaplan
12-03-07, 18:42
arkadaşlar bakıyorum arada bizim sinirimizden yararlanıp kendi kinini kusanlar olmuş.Biz dizimizin her zaman arkasındayız bazen eleştiriler yapsakta onların hepsi o anki sinirle yapılmış şeylerdir we hiç bir zamanda izlemekten vazgeçmeyiz kimse bunu unutmasın we eleştiriler ona göre yapılsın.

Şuana kadar yorum yazmayıp şimdi bütün kinini kusan arkadşlar için söylüyorum bunu lütfen kendinize gelin ve yapıcı eleştiriler yapın.

herkese iyi akşamlar arkadaşlar umarım 9 a akdar fragman gelmiş olur byebye

ayşenurr
12-03-07, 18:42
genelde özetle fragman bir olmuyor.fragmanlada dizinin alakası olmuyor.
izleyip görecez.

handeozbek
12-03-07, 18:46
Özeti beğenmeyen arkadaşlara sesleniyorum. Hatırlarsanız 33. bölümün özetinden de birşey anlamamıştık. Ama şahane bir bölüm izlemiştik. Özete ve fragmana güvenmeyin derim ben. Ne de olsa dizimizin adı yalancı yarim:img-hyste Bu bölümün güzel olacağı kanaatindeyim. o kadar tepkiden sonra vasat bir bölüm göndereceklerini hiç sanmıyorum:img-hyste

qsawe
12-03-07, 18:54
Bir kaç gündür sadece okuyor ama yazı yazmıyordum. 34. bölümü savunan ve beğenen az sayıda kişiden biriyim. Her hafta en kısa sürede 2. kez izlemeye meraklı arkadaşlar, bu hafta, bana göre haksız bir nedenle Naz'a tepki göstererek, tekrar izlemediler ya da izledilerde, beğendiklerin, belirtmediler. :icon_whis

Ne olduğu önemli değil. Bir şeye yürekten inanıyorsanız, o yolda sonuna kadar gitmelisiniz. Ben, Yalancı Yarim dizsine ve onun yapımcısına inanıyorum. FM yapımda görev yapan teknik ekibe, dizimizde rol alan tüm oyunculara inanıyorum. İnancımı da hiç yitirmedim. İnanmadığım tek yer Star Tv. Bu kanalı 2006 yazına kadar, uzun yıllar izlemedim. Yaz aylarında yayına soktuğu ve bana göre, son yılların en iyi komedi ve aile dizisi olan Yalancı Yarim ve İki Aile nedeni ile izlemeye başladım. Kanala , çeşitli konularda, defalarca mesaj attım telefon açtım. Etkisini hissettiğimi söyleyemeyeceğim. Umarım bu günkü çabalar işe yarar. Ama, şu da var ki, perşembe gününde de böyle tepkiler vermiştik, ve sonuç alamamıştık. Sonrasında ise oldukça iyi izlenme oranlarına ulaşmıştık.

Bu her seferinde tutacak bir yöntem değil elbette. Ama ben, diğer kanallarda yayınlanan dizileri çeşitli sebeplerden izlemeyen biri olarak (biri absürd komedi/psikopat tiplemelerle dolu-diğeri sonu kötü bitecek bir hikaye ) çarşamba gününde izleyecek birşey bulacağım için mutlu olurken, yayın günümüz ile oynanmış olmasından dolayı çok büyük bir üzüntü yaşıyorum.Dizi her duyguyu yaşatıyor diye boşuna yazmıyoruz. Yayın gününde bile hem mutlu hem mutsuz olabiliyorum.

Bütün eylemler yapılmış ve yapılmaya devam ediyor. Umarım sonuç hakkımızda hayırlı olur.

Son sözümde, hala burada dizi hakkında bu kadar olumsuz yazı yazan arkadaşlara. Koyun can derdinde, kasap et derdinde , misali, hala 34. bölüme laf söyleyip olumsuzluk yaratmaktan vaz geçin. Olan oldu ve geçti . Artık yapmamız gereken dizimize sahip çıkmak.

35. bölüm özeti hakkında da olumsuz konuşmaya başlamışsınız. Size bölümü ne zaman tam anlattılar. Hangi bölümün özetinden doğru tahmin yürüttük bu güne kadar. Hangi fragman bize gerçekten ip ucu verdi. 2 kısa paragraftan bölümü anlıyorsanız, izlemeyin ,her hafta özet okuyun olsun bitsin. Ama unutmayın ki, bizim senaristlerimiz, izleyicisini ters köşe yapma konusunda dünya rekoru sahibi olup, her attıkları voleyi 90 a takmıştır. :happy0064

YAPTIKLARI YAPACAKLARININ TEMİNATIDIR. :img-wink: :img-yes: :good:

34 bölümdür süper replikler yazan, ince espirileri beynimize kazıyan, her hafta imrenerek ve yutkunarak 'nerede böyle aşklar' dedirten onlar.

Bundan sonraki bölümlerde de senaristlerimize, her daim görev başında olan oyuncularımıza, yapımcımız FM'e ve teknik ekibine VE HER ŞEYE RAĞMEN HALA STAR TV YE İNANIYORUM.

Sevgilerimle

boncuk28
12-03-07, 18:55
Bu arada Vahi Beyin akrabası olarak Suna Pekuysalın gelmesi süper bir fikir. Bir süre önce forumda bir arkadaş bundan bahsetmişti konuk oyuncu kim olsun forumundaydı galiba Arkadaşlar bence senaristler bizi okuyor ve dikkate alıyor herhalde yada arada bir farkettirmeden tüyolar veriliyor:img-yes: Bide şu konuda sizinle hemfikir değilim. Bence herkes illaki buraya birşeyler yazıpkendini göstermek mecburiyetinde değilki Tamam kinini kusanlar var bizi tahrik etmeye çalışanlar da var ama ben sizleri dizimiz başladığından beri zevkle okuyorum ve kendimi sizlerden hissediyorum ama her konuşana ''sen sus çünkü daha önce yazmamıştın'' derseniz ben ve benim gibi sessiz kalıp zor günde birbirine destek olmaya buraya gelenler de o gruba girmez mi?

shevchenko_24
12-03-07, 19:00
Bir kaç gündür sadece okuyor ama yazı yazmıyordum. 34. bölümü savunan ve beğenen az sayıda kişiden biriyim. Her hafta en kısa sürede 2. kez izlemeye meraklı arkadaşlar, bu hafta, bana göre haksız bir nedenle Naz'a tepki göstererek, tekrar izlemediler ya da izledilerde, beğendiklerin, belirtmediler. :icon_whis

Ne olduğu önemli değil. Bir şeye yürekten inanıyorsanız, o yolda sonuna kadar gitmelisiniz. Ben, Yalancı Yarim dizsine ve onun yapımcısına inanıyorum. FM yapımda görev yapan teknik ekibe, dizimizde rol alan tüm oyunculara inanıyorum. İnancımı da hiç yitirmedim. İnanmadığım tek yer Star Tv. Bu kanalı 2006 yazına kadar, uzun yıllar izlemedim. Yaz aylarında yayına soktuğu ve bana göre, son yılların en iyi komedi ve aile dizisi olan Yalancı Yarim ve İki Aile nedeni ile izlemeye başladım. Kanala , çeşitli konularda, defalarca mesaj attım telefon açtım. Etkisini hissettiğimi söyleyemeyeceğim. Umarım bu günkü çabalar işe yarar. Ama, şu da var ki, perşembe gününde de böyle tepkiler vermiştik, ve sonuç alamamıştık. Sonrasında ise oldukça iyi izlenme oranlarına ulaşmıştık.

Bu her seferinde tutacak bir yöntem değil elbette. Ama ben, diğer kanallarda yayınlanan dizileri çeşitli sebeplerden izlemeyen biri olarak (biri absürd komedi/psikopat tiplemelerle dolu-diğeri sonu kötü bitecek bir hikaye ) çarşamba gününde izleyecek birşey bulacağım için mutlu olurken, yayın günümüz ile oynanmış olmasından dolayı çok büyük bir üzüntü yaşıyorum.Dizi her duyguyu yaşatıyor diye boşuna yazmıyoruz. Yayın gününde bile hem mutlu hem mutsuz olabiliyorum.

Bütün eylemler yapılmış ve yapılmaya devam ediyor. Umarım sonuç hakkımızda hayırlı olur.

Son sözümde, hala burada dizi hakkında bu kadar olumsuz yazı yazan arkadaşlara. Koyun can derdinde, kasap et derdinde , misali, hala 34. bölüme laf söyleyip olumsuzluk yaratmaktan vaz geçin. Olan oldu ve geçti . Artık yapmamız gereken dizimize sahip çıkmak.

35. bölüm özeti hakkında da olumsuz konuşmaya başlamışsınız. Size bölümü ne zaman tam anlattılar. Hangi bölümün özetinden doğru tahmin yürüttük bu güne kadar. Hangi fragman bize gerçekten ip ucu verdi. 2 kısa paragraftan bölümü anlıyorsanız, izlemeyin ,her hafta özet okuyun olsun bitsin. Ama unutmayın ki, bizim senaristlerimiz, izleyicisini ters köşe yapma konusunda dünya rekoru sahibi olup, her attıkları voleyi 90 a takmıştır. :happy0064

YAPTIKLARI YAPACAKLARININ TEMİNATIDIR. :img-wink: :img-yes: :good:

34 bölümdür süper replikler yazan, ince espirileri beynimize kazıyan, her hafta imrenerek ve yutkunarak 'nerede böyle aşklar' dedirten onlar.

Bundan sonraki bölümlerde de senaristlerimize, her daim görev başında olan oyuncularımıza, yapımcımız FM'e ve teknik ekibine VE HER ŞEYE RAĞMEN HALA STAR TV YE İNANIYORUM.

Sevgilerimle

sana canı gönülden katılıyorum nede güzel yazmışsın

elmali-turta
12-03-07, 19:06
Bide şu konuda sizinle hemfikir değilim. Bence herkes illaki buraya birşeyler yazıpkendini göstermek mecburiyetinde değilki Tamam kinini kusanlar var bizi tahrik etmeye çalışanlar da var ama ben sizleri dizimiz başladığından beri zevkle okuyorum ve kendimi sizlerden hissediyorum ama her konuşana ''sen sus çünkü daha önce yazmamıştın'' derseniz ben ve benim gibi sessiz kalıp zor günde birbirine destek olmaya buraya gelenler de o gruba girmez mi?

Boncuk arkadaşım sanırım bunu benim yorumuma karşılık yazmışsın,ama kaçırdığın ufak bi nokta var tabiki bu forumu ve diziyi takip eden ama yorum yazmayan birileri olabilir ama bazı arkadaşlar diziyi izlemedkleri halde yada sadece ortasından biyerden izleyip ardından buraya gelip kötülemek için yorum yazıyo benim yorumumda bunlara hitap ediyordu,lütfen sen ve diğer sessiz arkadaşalar bu şekilde düşünmesinler tabiki hep yorumlarınız beklerizz:img-wink:

qsawe
12-03-07, 19:07
Bu arada Vahi Beyin akrabası olarak Suna Pekuysalın gelmesi süper bir fikir. Bir süre önce forumda bir arkadaş bundan bahsetmişti konuk oyuncu kim olsun forumundaydı galiba Arkadaşlar bence senaristler bizi okuyor ve dikkate alıyor herhalde yada arada bir farkettirmeden tüyolar veriliyor:img-yes: Bide şu konuda sizinle hemfikir değilim. Bence herkes illaki buraya birşeyler yazıpkendini göstermek mecburiyetinde değilki Tamam kinini kusanlar var bizi tahrik etmeye çalışanlar da var ama ben sizleri dizimiz başladığından beri zevkle okuyorum ve kendimi sizlerden hissediyorum ama her konuşana ''sen sus çünkü daha önce yazmamıştın'' derseniz ben ve benim gibi sessiz kalıp zor günde birbirine destek olmaya buraya gelenler de o gruba girmez mi?

Öncelikle şunu bilmenizi isterim, herkes yazsın.Hemde olumlu olumsuz herkes yazsın. Ama üslup çok önemli. Hakaret başka birşey eleştirmek bambaşka birşey. Bizim devamlı görüştüğümüz plarformumuzda bile görüş ayrılıkları var , ve , bunlar hem bu sayfalara yansıyor, hemde platformda konuşuluyor. Burada maksat birilerini susturmak değil. Asıl istediğimiz, bize göre zor günlerde, yıkıcı değil yapıcı olmaya çalışmaktır.

Çözümün parçası olamyorsan, sorunun parçası olma.

Bu cümleyi çok severim ve çözümcü olmaya çalışırım.( O cümle kesinlikle şahsınıza değil sakın yanlış anlamayın) Çözüm bulamıyorsam susarım. haklı isem sonuna kadar konuşurum. Yazdıklarınızdan bizim gibi düşünen birisi olduğunuz anlıyorum. Ama buraya sadece olumsuzluk yazarlarsa, çok güzel bölümlerde, yorumdan geçtim oyunculara bir teşekkür etmezlerse, gelirde 5-6 gün boyunca sadece kötü şeyler yazarlarsa , burada birileri onlara yanıt verir.

Tüyo ile ilgili cümlenizde , sanki diziden biri , daha sonra girecek oyuncuyu biliyordu da onu mu yazdı gibi bir anlam çıkartıyorum. Yanılıyorsam düzeltirsiniz. Eğer tahminim doğru ise, yanıtım şu olacak. tamamen tesadüf. Eğer onun bildiği birşeyler var ve bizimle paylaşmıyorsa....BUGÜN ONUN BİTTİĞİ GÜNDÜR. :img-hyste :img-hyste :img-hyste

whiteangel
12-03-07, 19:42
ztarrr ana haber romantika müzikalinin reklamını yapıyor. Allahım ben ne diyeyim bu kanala:img-help:

whiteangel
12-03-07, 19:46
arkadaşlar bakıyorum arada bizim sinirimizden yararlanıp kendi kinini kusanlar olmuş.Biz dizimizin her zaman arkasındayız bazen eleştiriler yapsakta onların hepsi o anki sinirle yapılmış şeylerdir we hiç bir zamanda izlemekten vazgeçmeyiz kimse bunu unutmasın we eleştiriler ona göre yapılsın.

Şuana kadar yorum yazmayıp şimdi bütün kinini kusan arkadşlar için söylüyorum bunu lütfen kendinize gelin ve yapıcı eleştiriler yapın.

herkese iyi akşamlar arkadaşlar umarım 9 a akdar fragman gelmiş olur byebye

Biz dizimizi değil, dizimize yapılan haksızlığı eleştiriyoruz. Kimse yanlış anlamasın, fırsat bu fırsat diye dizimizi eleştirmeye kalkmasın. Biz dizimizin arkasındayız. Çok haklı dilek ve temennilerimizi dile getiriyoruz o kadar.:img-wink:

nowar_77
12-03-07, 19:50
ztarrr ana haber romantika müzikalinin reklamını yapıyor. Allahım ben ne diyeyim bu kanala:img-help:

:img-hyste :img-hyste :img-hyste

NE dersen de Sevim ,serbestsin..ne diyorsan on katı da benden:):):img-wink:

ama haksızlık da etme..bak gününü ,saatini değiştirdiği en kıymetli dizisinin alt yazıyla reklamını da yapıyor..her ne kadar görmek kısmet olmadıysa da:img-pilot

sude9
12-03-07, 19:52
3 günden sonra ancak internete girebildim,YY'nin saat değişikliği doğru mu?Ztar'da bununla ilgili birşeye de rastlamadım,alelacele verilmiş bir kara mı bu?Bilgilendirirmisiniz lütfen?:img-help:

Vin-Sane
12-03-07, 20:03
arkadaslar baktımda neredeyse herkes gun degısıklını elestrıyor.Ben buna pek katılmıyorum cunku yy matematıksel acıdan bıle carsamba gunu daha sanslı.Cunku persembe ky doktorlar ve pana fılmın yenı dızısıde yayına gırıyor.Bu 3 dızı+yabancı sınemalar arasında ezılmektense 2 dızının oldugu bır gune kaydırılması belkıde dogru olabılır.Gunlere baktıgımızda kafadan haftasonunu elıyoruz.Ee persembedende cıkarıldı gerıye kalan 4 gun ıcınde en mantıklısıda carsamba cuma gunu haftann en ıyı dızılerınden ikisi sıla ve ıhlamurların arasında kaynar gıder zaten erkek seyırcıde cuma gunu spor musabakalarına kayıyor salı gunu kanald nin show gunu arkasokaklar ve malum bınbırgece salı gununde tozu dumana katıyor.Ayrıca starın 2 haftadabır samp.lıgı macı yayınladıgınıda dusunursek salı gunude sansımız %0 cıvarlarında seyeder pazartesı zaten star dolu ee yıne en mantıklısı carsamba gunu oluyor her ıste bır hayır vardır derler umarım bu sozun dogrulugu bu sekılde bır kez daha ıspatlanır

_S_E_D_A_
12-03-07, 20:03
Tarık’a albüm teklifi

zindan eder.

sinemim_g
12-03-07, 20:05
neyse başka şansımız yokkk yeni yayın günümüz ve saatimiz hayırlı olsunn:img-cool2 :img-in_lo

sude9
12-03-07, 20:10
Tarık’a albüm teklifi

zindan eder.

Hulusi rallici(eskide kaldı) oğluna kızgınken ve aylardır onu arıyorken Tarık'ın bu iş teklifini kabul edip albüm çıkarması kimliğinin ortaya çıkmasına,Hulusi'nin Tarık'ı bulmasına yol açıcak.Bundan sonra Hulusi'den saklanamaz,yavaş yavaş sonamı geliyoruz ne?

İnternet olmasa Çarşamba günü yayınlanacağından haberim olmazdı her halde?Zira tv'de hiçbirşeye rastlamadım

ANIL_
12-03-07, 20:21
Evet ne zamandır yorum yapmadan sizleri izliyorum :) Gün değişikliği konusunda sonuçları görmeden yorum yapmayacağım. Özet içinse açıkcası benim hoşuma gitmedi ama yinede fragmanı görmeden o konudada yorum yapmayacağım. :img-hyste

Burdan Star tv ye bir mesajım var. Bilmem hatırlarlarmı veya hatırlamak isterlermi. Star tv nin resmi sitesinde birkaç ay önce yapılan bir ankette hangi dizinin açık ara 1. olduğuna birdaha baksınlar ve hiç bir zaman reklam açısından desteklemedikleri halde, yinede çok iyi reyting alan bir dizi olduğumuzun farkına varsınlar.

pas.si.on79
12-03-07, 20:31
arkadaşlar...alt fragmanı gördüm..oleyyyyyy:happy0064 :happy0064 :happy0064

yani buna sevindim ya inanamıyorum.,,,,,Fragmanı vermiyorlar bizi nelere muhtaç ettiler..Fragmanı hala yayınlamadılar değil mi...
Tarık bir yerde sinirleniyor sanırım.Yok arkadaşlar tahmin ettiğiniz yer değil.Yani Burak Nazın elini öperken ki yer değil. Ondan önce... ya ben neyi anlatıyorum. Birkez gördüm..Birkaç kez gören arkadaşlar biraz bahsedermisiniz.. Çünkü ztardan hayır yok...

Bir de Tarık şarkı söylüyor...oleyyy:happy0064 :happy0064

ANIL_
12-03-07, 20:33
arkadaşlar...alt fragmanı gördüm..oleyyyyyy:happy0064 :happy0064 :happy0064

yani buna sevindim ya inanamıyorum.,,,,,.Fragmanı hala yayınlamadılar değil mi...
Tarık bir yerde sinirleniyor sanırım.Yok arkadaşlar tahmin ettiğiniz yer değil.Yani Burak Nazın elini öperken ki yer değil. Ondan önce... ya ben neyi anlatıyorum. Birkez gördüm..Birkaç kez gören arkadaşlar biraz bahsedermisiniz.. Çünkü ztardan hayır yok...

Bir de Tarık şarkı söylüyor...oleyyy:happy0064 :happy0064

Evet ilk İki aile Reklamanında fragman verilcek sanırım. Tarık'ın bir yerde yeter diğe bağırdığını gördüm sanırım

Kara İnci
12-03-07, 20:44
Evet ne zamandır yorum yapmadan sizleri izliyorum :) Gün değişikliği konusunda sonuçları görmeden yorum yapmayacağım. Özet içinse açıkcası benim hoşuma gitmedi ama yinede fragmanı görmeden o konudada yorum yapmayacağım. :img-hyste

Burdan Star tv ye bir mesajım var. Bilmem hatırlarlarmı veya hatırlamak isterlermi. Star tv nin resmi sitesinde birkaç ay önce yapılan bir ankette hangi dizinin açık ara 1. olduğuna birdaha baksınlar ve hiç bir zaman reklam açısından desteklemedikleri halde, yinede çok iyi reyting alan bir dizi olduğumuzun farkına varsınlar.

Sevgili Anıl izninle senin yerine gün değişikliği ve özet konusunda ben yorum yapacağım... :img-hyste

Açıkçası ben gün değişikliği konusunda bu kadar karamsar değilim.Tamam günü değişmiş olabilir ve yeni günü bizim için risk teşkil ediyor da olabilir.Yinede bu kadar umutsuz olmamak lazım.Bence bir dizi kaliteliyse ve arkasında da sadık izleyicileri varsa hangi gün olursa olsun başarısı devam eder.Ben bu bakımdan Yalancı Yarim'in çarşamba gününden de yüzünün akıyla çıkacağına inanıyorum... :img-yes:

Özete gelince de...:icon_whis En iyisi ben de fragmanı bekleyeyim...:img-hyste

Not: Anıl Bey Bag'ı anlatırken ki yorumlarını görmedim zannetme.Hesabı sorulacaktır.Madem korkutucuyum bari ona göre davranayım öyle değil mi?:img-yes: :img-hyste

LeYLa 06
12-03-07, 20:48
Ben bir Kaybolan yıllar izleyicisi olarak yeni gününüzde ve yeni saatinizde başarılar diliyorum
inş. iki dizi içinde bu değişiklikler iyi olur...

opas
12-03-07, 20:49
Pes yani bu ztarın bazı şeyleri özellikle ve planlı yaptığını düşünmeye başladım artık. El insaf Kader'in fragmanı verildi yine kaçıncı defa ama günü değişen YY için sadece alt yazı ve fragmancık:mad72:

burcin_kaplan
12-03-07, 21:05
iyi akşamlar arkadşlar.
zannediyoru