Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-9
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
inşallah bizimkiler tüm muratlarına erer. hulusi-tarık barışması tatsız olay olmadan geçer. naz tarık aşklarını itiraf edip, evliliğe doğru gider :)
buna AMİNNNNN denir.
Belginnaz, bu kadar sevildiğine göre bakmışsınız dizi'yi uzatırlarda, Belginnaz'ı hep görürüz:)
herkese iyi seyirler
not : mendilide hazırladım,keyif çayımıda, her süprize hazırladım kendimi:good:
handeozbek
18-04-07, 19:30
Evet son yarım saat. tekrar soruyorum iyi düşünün heyecan var mı heyecan?:)
Relax Tv'yi açtınız mı?,Mendiller hazır mı? Odaya kimse gelmesin diye kapıyı kitlediniz mi? Telefonları susturdunuz mu? Evvveeeet hazır mıyız? Kısaca bunu demek istemiştim:)
Bu dizi onlar evlendikten sonra da devam eder merak etmeyin. Naz sorar acaba biz evlendik mi yoksa rüya mıydı? O zaman baştan alırız herşeyi sorun değil. Üzerinden geçtik mi tamamdır. Alın size bir 10 bölüm daha:)
HERKESE İYİ SEYİRLER:img-wink:
Evet son yarım saat. tekrar soruyorum iyi düşünün heyecan var mı heyecan?:)
Relax Tv'yi açtınız mı?,Mendiller hazır mı? Odaya kimse gelmesin diye kapıyı kitlediniz mi? Telefonları susturdunuz mu? Evvveeeet hazır mıyız? Kısaca bunu demek istemiştim:)
Bu dizi onlar evlendikten sonra da devam eder merak etmeyin. Naz sorar acaba biz evlendik mi yoksa rüya mıydı? O zaman baştan alırız herşeyi sorun değil. Üzerinden geçtik mi tamamdır. Alın size bir 10 bölüm daha:)
HERKESE İYİ SEYİRLER:img-wink:
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Her şey hazır, son 15-20 dk.:)
Özellikle telefonları susturmak lazım, neyse benimki Nazınki gibi değil zaten:)
Keşke devam etse asıl zevk o zaman olur heralde.Didişmeler falan...Ooooo doyum olmaz izlemeye valla:)
whiteangel
18-04-07, 19:45
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Her şey hazır, son 15-20 dk.:)
Özellikle telefonları susturmak lazım, neyse benimki Nazınki gibi değil zaten:)
Keşke devam etse asıl zevk o zaman olur heralde.Didişmeler falan...Ooooo doyum olmaz izlemeye valla:)
:img-hyste Telefonların icabına bakıldı, hazırlıklar tamam da.. Bir de bu başlık kilitlenip yeni başlık açılsa çok güzel olacak. Malum bu gece Belginnaz forumu coşturacak gibi görünyor.. Son reklama girmek üzreyiz .. Keyifli seyirler arkadaşlarbye
:img-heh: :img-heh:
Bu ne trafik böyle ya.Bir oraya koştur, bir buraya...
Dilim sarktı valla.:) Tam da Yalancı Yarimin başlamasına 10 dkdan az bir süre kalmış.Yorgun izlicem valla bu bolumu.Hemen dinlenmem lazım :)Hadi ben gittim, herkese iyi seyirler arkadaşlar.
yaa arkadaşlar ben en erken yarın izleyebileceğim diziyi. acaba sizin için sorun olmazsa dizi reklamdayken falan olan olayları merak edilen soruların cevaplarını yazarbilir misiniz? :img-help: :img-help: :img-help:
sonunda belgin yola geldi, "torun belgini" de gördü. artık tarık'ın anne derdi kalmadı. naz'a onay çıktı.
hulusi: ey ev halkı bana iyi bakın :) :)
bölüm çok güzel gidiyo yaa. sadriden de aşk dolu sözler duyduk. güzel oldu.
Gerçekten harika bir başlangıç.Özellikle flashbackler harika.O öpüşme sahnelerini de tekrar izlemek o günleri hatırlattı.Özellikle Nazın yataktaki kendi kendine konuşmaları, bir de Tarıkın pilavcıyla konuşması harikaydı.Birbirlerini ne kadar sevdiklerini anladılar sonunda, daha doğrusu itiraf edebildiler:) Belgin de aynı şekilde.:)Hadi dizimiz başlıyor.İyi izlemeler.
:happy0064 :happy0064 valla arkadaşlar çok saolun bilgiler için :good: devamını bekliyorum hatta mümkünse dialogları da (ama şimdi aceleniz olduğundan ısrar etmiyorum diziden sonra da olur :img-wink: ) ama siz gene açıklamalara devam edin :img-blush :icon_whis
bölümün sözü
hatta son 10 bölümün sözü
belgin: tarık'la naz'ın arasına kimse giremeyecek. izin vermem.:img-hyste :img-hyste
belgin'in aklı başına geldi nihayet.
filiz'in şakası da çok güzeldi. tarık'la didişmeleri tam bi abi kardeş gibiydi.
ayrıca netice'nin naz'a muşmula demesine koptum.
Belgindeki bu değişim ne böyle.Resmen kadın 180 derece döndü.Şimdi de Tarıkla Nazın arasına kimse giremez diyor.:)
Sadri mükemmeldi şimdiye kadar ya.Filiz de aynı şekilde.
Ayrıca Paulo Ravyoli olayı da açıklandı.:) Çeviriyi Naz okudu ve Ümite sen benle dalga mı geçiyosun, doğru düzgün çevirtseydin ya şunu, buraya göre Paulo Ravyoli İtalyada bir makarnacı:img-hyste Tarıkın yurtdışına çıkış olayını da atlamamaları çok iyi olmuş.Bir de Belginin rüya ve hayallerinde hizmetçileri ikide bir ayy ne mutlu bir aile tablosu, Çakırrt yapmıyor mu.........:)
Netice: Gitti, gitti...Gitti Karayip KOrsanım, gitti Alfonsom.:)Gözümü şenlendiren 2 şey vardı biri gitti.
Ümit:Diğeri de ben miyim hala?
Netice: Aslında olabilirdin ama şanssızlığın babana benzemen.:)
(mimikler harikaydı:))
....................
Kerem: Günaydın Netice hanım.
Neice: Netice değil Aslı de bana Aslı:)
Kerem: Tamam Aslı hanım:)
Netice: Bak ne kadar akıllı.Hemen anlıyo söylediklerimi.
whiteangel
18-04-07, 20:57
Torunun hayali bile yetti Belgin'e... yelkenleri suya indirdi hemen. AY bu torun Belgin çok şeker yaa.)
süper bi bölüm yaa. herşey harika gidiyo. takip sahneleri de çok iyi. vahi yeni şoförü büyük ihtimal kovacak. çok tehlikeli sürüyo arabayı. gözleriyle gördü.
bu arada netice hala coştu. şu iki repliğe bakın yaa;
netice: vahi çekil aradan görüntüyü bozuyosun
netice: al birini öp ötekini
ya arkdaslar bu yenı sofor barısın kardesı faln olablrmı chok bnzıyolar yaw :)
süper bi bölüm yaa. herşey harika gidiyo. takip sahneleri de çok iyi. vahi yeni şoförü büyük ihtimal kovacak. çok tehlikeli sürüyo arabayı. gözleriyle gördü.
bu arada netice hala coştu. şu iki repliğe bakın yaa;
netice: vahi çekil aradan görüntüyü bozuyosun
netice: al birini öp ötekini
inşallah kovar ama sanmıyorum.
Patates diyin ve gülümseyin :)
davullar gelsin, çengiler oynasın. bugün bayram :bella
bölüm gerçekten çok iyi gidiyor,seyrine doyum olmuyor.
Tarıkın kıskançlığı gözlerinden, davranışlarından ne kadar da belli oluyo.Aslına bakılırsa NAzın da İtalyadan bahsederken nasıl tiksinerek baktığı da okunuyor gözlerinden, mimiklerden...Ama yine anlamıyorlar işte.
Tarık bir de ne kadar da cok İtalyaya gitmemi isteyen varmış demez mi?
Ama Nazı takip etme işi çok iyi oldu.Ralliye ilk adım mı desek acaba:)Hazırlık mı yapıyorlar dersiniz.:)
Heralde bahsettimiz ve ayrıca cok da merak ettiğimiz şöför çocuk neyin nesi (bu sanki operasyon çift bastona benzedi yahu:))olayının anlaşılmasına ramak kaldı.
Şarkı söyleme olayına gelirsek, bence cok da iyi olmuş.Bu bolum hareketliydi daha da hareket katmış.Özellikle düet yapmaları harika olmuş bence.
(Bu bolumun forumca en konusulcak konusu olcak heralde bu şarkı söyleme meselesi.Tamamen tecrübelerime dayanarak bu yorumu yaptım:))
Hala: Dünyanın en yakışıklı 2 erkeği karşımda duruyo.Ne güzel.(:))Vahi, sen çekil bakıyım ordan.Görüntüyü bozuyosun:)
whiteangel
18-04-07, 21:29
Bu arada Vahi'nin durumu idden vahim:img-hyste
Bölüm çok güzel gidiyor. Ama son bölümde duygusal sahneler bizi bekliyor sanırım..Mendiller hazır mı?:sad53:
Bu başlıktan devam edebilirsiniz arkadaşlar bir önceki sayfaya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...
http://dizifilm.com/forum/showthread.php?t=19251
Sevgiler
Ehlocan
Ooooooooooo yeni sayfamız hayırlı olsun.İlk mesajı ben mi yazcam yoksa:)İlk olmasa da 2. msjı ben yazabilirim:D
Çakal Belgin yaa, şuna bak...Birbirlerine daha çabuk açılsınlar diye söylediği yalana bak:D Büyük değişme:)Ama Belgin halletcek bu olayları belli:)
Görev edindi valla onları birleştirmeyi.Torun kokusu yaradı anlaşılan.
O romantizmi, aşkı, tutkuyu, karşısındakini düşünürken kendini yakma olayını çok güzel yansıttılar.Bu bolumde ağlanmaz ama heyecanlanılır.Duygusal, bir o kadar da masumluk kokan bir durum...Bi bakıyomuşuz bu bolumde itiraf gercekleşsin:)
Ama onlar boyle de harikalar...
Offf şimdi bunu burda bırakırlar.Bizi de merakta tabiki.Bari ufacık bişey olsun, öyle bitsin.Burda bitmesin.Koparız burda biterse.Çünkü nereye çek oraya gelcek olan bir yer olur.Çünkü düşününce TArık geldiğinde bişey soylicekti Belgine.Pasaportla ilgili.Ama bir türlü soyleyemedi.Bence orda vazgeçtim, İtalyaya gitmicem dicekti.Ama Belgin o iş halloldu diyince gitmekten vazgeçtiğini de soyleyemicek:)
Kaldım ben burda:D:D
komedi ve hüzün bi arada.
reklamdan önceki son sahne çok kötü beni bee.
tarık: gidiyorum yani
naz: gidiyosun yani
yani kız orda ne kötü oldu yaa. hüngür hüngür ağlamaktan daha beter oldu. kıskandırmak falan puff diye uçtu akıldan. :icon_sorr :icon_sorr
Ben bu bölümde çok hüzünlendim:sad53: Çok da beğendim. Özellikle de sonunu. Bu böyle 3. kez ayrılışları ama böyle hüzünlü hiç olmamıştı. Sahneler çok hoştu. Karakterler çok hoştu. Naz'ın bütün bir bölüm boyunca hüzünlü olup, Tarığın kendini takip ettiğini görünceki sevinci hariakydı. Tarığın bırakmam için mi yapıyorsun yoksa aklımın kalıp bırakmamam için mi sorusu çok hoştu. Çok keyif aldım ben bu bölümden:good: :good: :good:
Müthiş bir 40.bölüm finali oldu.
Duygu,hüzün,aşk,kıskançlık,sevgi dolu bakışlar,laf sokuşmalar,gülüşler hepsi birarada olan bir bölümdü.:img-cray:
demek gidiyorsun sahnesi hakikaten,hele hele o arabanın geri geri çıkış sahnesinde Naz'ın O bakışları yokmu :sad53:
Ben artık ne söz ne kelime ne de başka birşey bekliyorum..2 insan birbirine ancak bu derece güzel bakabilirdi..hiçbirşey demeye gerek yok,hakikaten bazen bir bakış herşeyi anlatıyormuş acıyı da ayrılığı da hüznü de:sad53:bu bölüm resmen içime oturdu benim:icon_sorr içim kıyıldı...o son ayrılık sahnesi:( en iyi bölümler listeme kesinlikle 40.bölüm eklendi ama bir yandan da bana göre 19 ile birlikte en acı verici en hüzünlü bölümdü =((((
favori mi? ==> 40.bölüm
ya ne denebilir ki. herşey çok güzeldi. sonu muhteşemdi. gözlerin şarkısı 20.bölümden bana göre daha etkiliydi. şarkı sözleri bu bölüme daha bi uydu sanki.
başında güldürdüler ama sonunda ağlatmayı başardılar. tüm yalancı yarim ekibine bu güzel bölüm için çok çok teşekkürler.
Ya ilk defa bir dizi için gözlerim yaşla doldu :( çok kötü oldum ya çokkk offfff!!! İnşallah Tarık gitmez gidemez, ve babasıda artık affedip bagrına basar da bu işin yolunu bulur, yoksa bu cocuk ta Naz da kendine gelemeyecek zaten :( ya ben cok kötü oldum gerçekten ne kıskançlıklar kaldı ne de başka bir şey artık ikisinin aklında da her an gidip birbirine sarılmak gelecek önümüzdeki bölümde
Çok ama çok güzel bir bölümdü. Hem güldük hem hüzünlendik. Eski tadı yakalandı yeniden çok mutluyum. Eminim bu bölümü beğenmeyen kimse olmayacaktır. Bu arada bir şey daha farketmiş olduk, o da şu ki Merve Sevi makyajsızken makyajlı olduğundan çok daha güzel. Makyaj yapmasına hiç gerek yok. Doğal güzelliğini bozmasın diyorum ben...
Tek Kelimeyle MÜKEMMEL
Bu kadar mı güzel bakışılır! Bu kadar mı anlam dolu, romantik başılır! Tek kelimeyle süper bir bölümdü. :good:
elmali-turta
18-04-07, 22:09
Süperdi!
Harikaydı!
Manyak bi bölüm:)ve muhteşem bir son kısaca:good:
Bu bölümde her duygu vardı yine komedy,romantik bakışmalar,biraz acı biraz dram.
Tüm ekibin ellerine sağlık süper bi bölüm olmuş.
Edit:ben vakti zamanın birinde itiraf hangi bölümde olur diye konuşurken Burçin arkadaşımıza 40. bölüm demiştim itiraf olmadı ama olsun ben bu bölümee bayıldımm!!!:):)
Şahane bir bölümdü.... keyfim yerine geldi... çok yazacak şey var ama.... keyifle ikinci kez izleyeyim onadan sonra..... Romantizm özleyenler doydu sanırım bu hafta.... ama aynı ölçüde komedide vardı.... hüznü yaşattılar ama baymadılar....
Belginnaz=JR Belgin :img-hyste :img-hyste :img-hyste yani bunu duydum ve mest oldum..... Hep dedim ben bir KAG ım ama annesinin yanında olan çocuğa kaynananın bakımda yardımcı olması gerektiğini ısrarla söylemiştim.... hak vermişler demekki... duydunuz dimi BBC !!!!!!!!!!!!!!
Ayrıca, ilk kez bir fragmanın son sahnesi bölümünde sonu oldu....
iyiki 2. izlemeden sonra yazacaktım... tamam yeter devamı sonrabye
Bu bölümün bu kadar güzel olabileceğini düşünmemiştim,çok güzel bir bölüm bekliyordum ama bu kadar güzel olmasını beklemiyordum :img-in_lo ,bide Naz'ın tek başına olan sahneleri beni bitirdi resmen :img-cray:
ceza_cansu
18-04-07, 22:11
Of of offff bu bölümü anlatmaya kelimeler yetmez.Kesinlikle favori bölümlerimin arasına girdi.Her sahnesi süperdi.Netice hala sayesinde komedi,Tarık ve Naz sayesinde hüzün.Herşey mükemmeldi.Özellikle son sahneyi izlerken :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: Detaylı bölüm yorumumu sanırım yarın yapıcam.Ama bunu şimdiden söylemek istiyorum bu dizide emeği geçen herkese Yalancı Yarim ekibine çok çok çok teşekkürler.Ellerine sağlık:img-clapp :img-clapp :img-clapp
Bu arada 20 bölümden sonra ilk defa Gözlerin şarkısı beni bu kadar çok etkiledi.Dinlerken çok tuhaf oldum
handeozbek
18-04-07, 22:13
Tam da tahmin ettiğim gibi süper bir bölüm oldu. Hala kendime gelemedim. Resmen gözyaşlarımı tutamadım. Bize bu bölümü hazırlayan tüm ekibe teşekkürler. Kendime gelince yazarım artık. Tabi gelebilirsem. Bu bölümün etkisi kolay kolay silinmez benden.
son bakışmalarrr yine beni benden aldııı:):) yahuuuuuu! sözlerrinnn anlatamadıgınııı gözlerrr anlattıııııı yaaaaaaaa .Dizimize giren yan rolllerrr süper oluyorr bunu belirteyim geçen bölümlerde taksici show yapmıstı bu akşamki bölümdede pilavcı(adını şu an hatırlayamadım hababam sınıfında gülen küçük cocugu canlandırıyordu:) galibaaaa gülmeleriii çok güzeldiii yaaaaa tarık ile konusurken benim babamda wehbi koçtu diyişi ::) ardından gülmesi 10 dk kendime gelemedim o sahneden sonra .
Hayııırrr!....
Burda bitiremezler.Gerçi ben de şurda bitiremezler, burda bitiremezler,.. adamlar nerde bitircek:)
Yine aynı şekilde yansıttılar o aşkı, önümüzdeki bölüm itiraf gelcek artık.Ama böyle de çok harikalardı.Hiç itiraf falan etmeselermi ne:) Bize de bir türlü yaranılmıyo ha, yani bana:)
Genel olarak 1-2 şey söylemek istiyorum.Replikler, flashbackler, bakışmalar, yaşananları yansıtabilmeler mükemmeldi.Yalancı Yarimin, izlediğim en güzel bölümleinden biriydi.Çok beğendim.Sadece o takip sahnesinde Tarık Nazları dibinden takip etti, orda gayet de görünürdü.Orası hariç dilim titremeden mükemmel ve kusursuzdu diyebilirim.(Gerçi o elim titremedendi ama olsun...:))
Bu gun bir değişiklik yaptım, dizi devam ederken de yorum yazdım.Gerçekten güzel oluyormuş.Gerçi bir daha boyle yapamam heralde ama olsun...
Nazın Keremin nişanlısına kardeşi demesi falan harikaydı, ama İtalya olayı dile getirilince bütün kurduğu hayallerin suya düştüğünü hissettim.
Senaristleri baya kutluyorum.Bu bolumu mükemmel bir şekilde düşünmüş, yazmışlar.Ve en cok da Keremin nişanlı olması hosuma gitti.Dizimizin gitgide kendini aştığını (gündüz bir arkadas yerinde sayıyor demişti ya:)) ve en önemlisi de Keremin kıskanclık amacıyla diziye sokulmadığını anıyoruz.
Bu bolum tekrar tekrar soyliyim MÜKEMMELDİ:)
NOT!: Yazdıklarımı okumadım, onun için cümlelerimi falan bilmiyorum nasıl:)
Yaptığım hataları, yanlışları görmezsiniz artık:D
http://img159.imageshack.us/img159/5485/18215126sv1.png (http://imageshack.us)http://img260.imageshack.us/img260/2024/18215217zg0.png (http://imageshack.us)
http://img260.imageshack.us/img260/6593/18215209eo4.png (http://imageshack.us)http://img122.imageshack.us/img122/8476/18215136sf4.png (http://imageshack.us)
işte ilk resimler bnden.bn yalancı yarimi izlerdim ama hiç forumuna girmemiştim.
Greek_girl
18-04-07, 22:16
Ben uzun bi aradan sonra foruma geri dondum.Forumu takip ediyordum ama yazmiyodum.Bu bolum cooook superdiii yaa.
skyline_91
gerçekten harika bi bölümdü.her sahnesi muhteşemdi.aşk hüzün kıskançlık üzüntü....bütün duygular vardı bu bölümde.özellikle
naz:gidiyosun yani?
tarık:gidiyorum yani? repliği ve ordaki bakışlar muhteşemdi
bu arada birşeye daha değinmek istiyorum pilavcı gerçekten çok iyiydi.yılların oyuncucu tuncay akça gibi bir ismi de dizimizde görmekten son derece mutlu oldum.42 de italya yolu gözüküo gibi duruo ama belli olmaz yine de:img-wink:
whiteangel
Arkadaşlar Barış kendi sitesine az önce reklam arasında mesaj yazdı. Bölümü o da izlemiş ve beğenmiş.
Ben bu bölüme bayıldım.. Harikaydı.. Emeği geçen herkesi gönülden kutluyorum. Sağolsunlar varolsunlar.
Son sahnede Barış ve Merve sadece gözleri ile oynadılar. İşte oyuculuk budur. Her ikisine de kocaman alkışşş:good:
ben bu bölümü çok beğendim.:good: :good: keyif alarak izledim.Tarık'ın arabayla Naz'ı takip etmesi,gizli gizli Naz'a bakması,Naz'ında Tarık'ı görünce
sevinip çocuklarla basket oynaması çok güzeldi.son sahne beni çok etkiledi.
Tarık Naz'ın ardından bakakaldı.acılı bakışı bana çok dokundu.:sad53:
Barış bu bölümde çok başarılıydın.seni kutluyorum.diğer oyuncularıda
kutluyorum.:happy0064 :good: :happy0064 :good:
Yaa,ben bu Yalancı Yarim ekibine ne diyebilirim ki.Yüreklerine,emeklerine sağlık.Muhteşem bir bölüm izlettiler.Başta Naz ve Tarık olmak üzere.İnanılmaz bir keyif ve hüznü aynı anda yaşattılar bana.
Önecelikle I$IL arkadasım resimler için teşekkürler.Emeğine sağlık.
Mervenin gözlerine bişeyler yapıldığı belliydi.Kıpkırmızı olmustu.
Bu bolumun etkisinden nasıl kurtulcam bilemiyorum.:)
Herkes bayıldı bu bolume anlaşılan.Son sahne harika derecede anlatılmıştı.Bu bolumdeki bu duygu seli de neydi boyle ya:)
Mutluluk, kıskanclık, hüzün, bırakamama, AŞK, acı,.... daha sayamadığım bir sürü duygu:)
Yok yok biz bu bolumun etkisinden cıkamayız 1 hafta :)
Ekip harika, oyuncular harika, dizi zaten harika,...
Bu bolum için uğrasan herkesin emeğine sağlık.
derandamir
18-04-07, 22:26
gercekten guzel bir bolumdu,gozler konustu ama gozlerin degilde dudaklarin konusmasini bekliyorum,artik zamani geldi ve asklarini ifade etmeleri gerekiyor,artik biliyoruz haziranda final olacak ve final oncesi asklarini yasamalari gerekiyor ama yinede olaylar agir ilerliyor,neyse guzel bir bolumdu.
bye kapanış bu kadar mı güzel yapılır.bölümün başlarında sıkıcı ve istemediğimiz şeyler olacak zannettik ama sonradan muhteşem toparladılar.bu bölüm bize haftayaki bölümün dönüm noktası olduğunu gösterdi.hulusi dönüşte tarık la karşılaşacak.ayrıca tarık italyaya gidemeyip nazla tekrar yanyana gelince çok istediğimiz sahneler gerçekleşecek.bu bölümde birşey dikkatimi çekti.sanki daha fazla mekan kullanıldı.giderek konu genişlemeye başladı.
bu bölümde naz ın makyajı yok denecek kadar azdı.diğer bölümlere göre farkedilebilir bir değişimi vardı.ama yinede muhteşemdi.
:happy0064 bölümün en iyi yanlarından biri sıkıcı olmamasıydı.hulusi-belgin diyalogları bile dozundaydı.umarım haftaya herşey yoluna girecek.
şu reklamları biraz kısa tutsalardı daha çok sevinecektik.inanın 20 dk izliyorum 10 dk bekliyorum.saati kolumdan çıkarıp dizime koydum.reytinglerde yükselme olacağı kesin. inşallah a/b de ratıng 5 i totalde 6 yı geçeriz.
yalnız haftaya şampiyonlar ligi maçı var.yine erken bitirecekler.korktuğum şey maç var diye sahneleri kesmeleri.reklamlardan kısmıyorlar dizimize kıyıyorlar.
neyseki şimdi rahat bi şekilde uyuyacağım.herkese iyi geceler diliyorum.haftaya görüşmek dileğiyle hepiniz esen kalın:happy0064 :happy0064 bye bye bye
senaristlere teşekkür etmek istiyorum ben. neden derseniz dizide görmek istediğimiz, görmeyi hayal ettiğimiz ne varsa hepsini gerçekleştiriyorlar resmen. belginnaz sahneleri, ralli görüntülerini özleyenlerimizi avutmak için takip sahneleri, çok yakında gerçekleşeceğini bildiğimiz italya seyahati ve ayrılık sahnesi bunlardan sadece birkaçı. ve bugün sadri horlarken tarık'ın yastığın bir ucundan tutuşu da burda daha önce o sahneyi sevdiğimizi belirtmemiz üzerine konulmuştur diye düşünüyorum. kim ne derse desin senaristler bizi çok umursuyor... bunu yapan başka kaç dizi vardır dersiniz? hepsine çok ama çok teşekkürler!!!
ters köşe konusundaki ustalıkları :img-hyste için de şapka çıkarmak istiyorum huzurlarınız da :img-hi:
bir de tekrar etmeden duramayacağım, merve çok ama çok güzeldi bu bölümde! millet makyajı güzelleşmek için yapar, makyaj merve'nin güzelliğine gölge düşürüyormuş!
-gidiyorum yani?
-gidiyorsun yani? sahnesinde birbirlerine bakışları o kadar güzeldi ki... naz'ın gözlerinin doluşu, yüzündeki o dağılmış ifade. hıçkırarak ağlasa böyle etki yaratmazdı... barış da çok başarılı ve her zamankinden yakışıklı gözüktü gözüme... bahar yaradı bunlara :img-hyste
şahane bir bölümdü! tekrar izlemek için can atıyorum :img-yes:
barışakarsuyase
18-04-07, 22:31
M Ü K E M M E L
tek kelimeyle ifade edilirse süper komedi hüzün aşk kıskançlık herşey bir arada
bölümlerden komedi diyince akla zaten netice geliyor pardon aslı olacaktı kadın çok tatlı yaa tarığada keremede göz koydu resmen bu bölümün komedisi neticeyle geçen bölümlerdi
hüzün bölümleri son sahneydi tabiki neydi tarıkla nazın o halleri son kez bakışıyormuş gibi baktılar gerçi onlara göre sondu tabi....neyse o bakış ve nazın gidişi hüzün hüzün hüzün ahhhhhh
en sevimli sahneyse belginnazın
sahnesiydi belginnazın fotoğraf çektirirken patates demesi çok şekerdi inşallah bu haller geçek olurda bir belginnaz birde hulusican severizz:icon_whis
keremin sahnesiyse şaşırtıcıydı hep nişanlı olması beden eğitimi öğretmeni olması çocuklara basket öğretmesi ve şarkı söylemesi aynı zamanda hız yapması baştan aşşağıya şaşırtıcı
birde belgin şaşırttı tabiki beni nazı gelini olarak sevmeye başlaması tarığın gittiği gece salıncakta yanlız kalmaları iyi geldi belgine tarıkla nazı ayırmaya kalkan kadın gitti yerine torunlu falan hayal kuran kadın geldi
son söz aşk sahnesi tabi tarıkla nazın her sahnesi son damlaya kadat aşk aktı bana göre tarık bile gittiğine üzüldü tabi giderse
aaaa ben şeyi unuttum hulusinin yolda eve yakın olması ve tarığın bahçede olması artık karşılaşacakları sahne geldi galiba hadi hayırlısı dicem ama ne hayırlı olurya hulusi tarığın gırtlağına yapışır :img-blush
http://img159.imageshack.us/img159/5485/18215126sv1.png (http://imageshack.us)http://img260.imageshack.us/img260/2024/18215217zg0.png (http://imageshack.us)
http://img260.imageshack.us/img260/6593/18215209eo4.png (http://imageshack.us)http://img122.imageshack.us/img122/8476/18215136sf4.png (http://imageshack.us)
işte ilk resimler bnden.bn yalancı yarimi izlerdim ama hiç forumuna girmemiştim.
eline saglık ışıl arkadaşım, naz kızımızı da hiç bu kadar güzel gördügümü hatırlamıyorum demekki gerçekten makyajsız daha bi güselmiş :)
2 saat içinde,o kadar çok duyguyu aynı anda yaşattılar ki.denildiği gibi mükemmel bir bölüm,çok hoş sahnelerle bağlandı.Tarık'ın kıskançlığı ama pek bir hoşuma gitti :),Naz'ında kıskandırması :)
ikinci resimlerde benden olsun.
http://img164.imageshack.us/img164/9504/21452cw5.jpg
http://img164.imageshack.us/img164/5976/2209ff1.jpg
2 saat içinde,o kadar çok duyguyu aynı anda yaşattılar ki.denildiği gibi mükemmel bir bölüm,çok hoş sahnelerle bağlandı.Tarık'ın kıskançlığı ama pek bir hoşuma gitti :),Naz'ında kıskandırması :)
Evet aynen, bir de bunu farketmesi kendine itiraf etmesi...
Nasıl gecti 2 saat ciddiyim anlamadım.Saate bir baktım, 22.00 olmuş.:)
Bu arada resimler için de cok tesekkürler
bu bölümde Naz daha güzel geldi.makyajsız sade daha güzel.Barış'da daha
yakışıklı geldi gözüme.gerçekten bahar dizimize yaradı. bu bölüm tek kelimeyle
süperdi.:good: :happy0064
Dizimiz başlarken bazen konuk oyuncuların isimlerini gösteriyor.bazen hiç göstermiyor.bence bölümde emeği geçen herkesin isimlerini görebilmeliyiz.örneğin bugün hababam sınıfının bücürü vardı ama ismini öğrenemedik.keşke ismini yazsalardı.
diğer diziler oyuncu kadrosunu fazla göstermek için ne var ne yok dolduruyorlar ama bizim dizimiz bu konuda biraz duyarsız.
Oh yahu bir -iki haftadır foruma bir şey yazamıyordum ama şimdi gönül rahatlığı ile yazabilirim,çok güzel bir bölümdü:good: Bütün sahneler ,bütün konular çok güzel bir şekilde birbirine bağlanmıştı:good: Ne zaman eee şimdi bu ne olacak desem bir sonraki sahne bana kapak olarak geri döndü:img-wink: Pilavcı(Hababam sınıfının gülen çocuğu Tuncay Akça yı dizimizde görmek çok hoşuma gitti),küçük Belgin bu haftanın şirinlikleriydi:good: Bu bölümdeki Tarık ve Naz arasındaki aslında birbirlerine ne kadar yakın olduklarını farkettiren uzaklık bana biraz daha böyler kalsınlar dedirtti.Baştan beri istediğimiz romantizm bu bölümden sonra tavan yapacak sanırım.Bu gerilimin sonunda çok güzel sahneler göreceğiz...Tüm Yalancı Yarım emekçilerinin gönlüne sağlık:img-yes:
pas.si.on79
18-04-07, 22:42
Harika..Müthiş bir bölümdü..
Tüm oyuncular süperdi..Yine bizi mest ettiler.Bölüm bitmesin istedik.Gerçi hangi bölüm hemen bitsin istiyoruz ki.. Ama bu bölüm içimizde kaldı..Tarıkın o bakışı olmaz ya.. Tarık Naz harikalardı.. Bakışlar konuştu..
Ümit,sadri,Belgincik,Belgin Hanım, Hulusi Bey;Vahi Bey,Filiz... Ayşe,,Hacer Anne netice hala hepsi hepsi harikaydı..
Dizimiz başlarken bazen konuk oyuncuların isimlerini gösteriyor.bazen hiç göstermiyor.bence bölümde emeği geçen herkesin isimlerini görebilmeliyiz.örneğin bugün hababam sınıfının bücürü vardı ama ismini öğrenemedik.keşke ismini yazsalardı.
diğer diziler oyuncu kadrosunu fazla göstermek için ne var ne yok dolduruyorlar ama bizim dizimiz bu konuda biraz duyarsız.
o benim de cok dikkatimi cekti gerçekten güzel sahneler yaptı.. bildgim kadarıyla o kişinin adı tuncay akça ydı gerçekte ve filmlerde aynı ismi tasıyordu bir de son zamanlarda bi kalp rahatsızlıgı geçirdigini duydugumu hatırlıyorum ona da hem geçmiş olsun hem de teşekkürler, gerçekten renk katmış ne güzel gülüyo oyle ya hahahahahaaaaa :):):)
bunlarda diğer çektiğim resimler...
http://img258.imageshack.us/img258/9287/18215721gr6.png (http://imageshack.us)http://img258.imageshack.us/img258/234/29359634qv2.png (http://imageshack.us)
http://img411.imageshack.us/img411/9551/14063033wv9.png (http://imageshack.us)http://img337.imageshack.us/img337/5614/28649092un4.png (http://imageshack.us)
http://img339.imageshack.us/img339/5019/87605852lo5.png (http://imageshack.us)http://img339.imageshack.us/img339/681/66082342hp5.png (http://imageshack.us)
http://img48.imageshack.us/img48/1292/42998490bg4.png (http://imageshack.us)
http://img159.imageshack.us/img159/3618/91lt6.png (http://imageshack.us)http://img159.imageshack.us/img159/3618/91lt6.png (http://imageshack.us)
barışakarsuyase
18-04-07, 22:47
hababam sınıfının unutulmaz karakter bacaksız da konuk oyuncuydu gerçektende çok güzel di o eğlenceli gülmesiyle diziye neşe kattı
elmali-turta
18-04-07, 22:48
Fulya Ceylan gelmişş hoşgeldinizz bu bölüm yine harikaydınız pantolona bayıldımm:)
not:Biz sizi hiç yanlız bırakırmıyız;)
Aşk'ı kelimenin tam anlamıyla anlatan dizimizin en güzel bölümüydü.Zaman nasıl geçti anlamadım.Hayatımda ilk defa bir dizi için,dışarıda yediğim bir akşam yemeğini, masada bulunan insanların şaşkın bakışları arasında yarıda bırakıp koşturarak eve geldim.İyiki de gelmişim bu muhteşem bölüm için değdi.Uzun süre etkisinde kalıp unutamayacağım bir bölümdü.Tüm dizi ekibini,Barış ve Merve'yi de oyunculuklarıyla bizlere yaşattığı duygu yüklü sahneler için kutluyorum.
Çok fazla kalamayacağım. Okuduğum birkaç mesajdan anladığım kadarıyla bölümü beğenmişsiniz. Bu bölümü bende çok beğendim. Eğer sizler beğenmemiş olsaydınız kendimi yalnız hissedecektim. Beni yalnız bırakmadığınız için teşekkürler. İyi geceler.
Fulya Hanım,siz ne diyorsunuz,bölüm inanılmaz hoşumuza gitti.Evvelden de yazdığım gibi bu kadar da güzel bir bölüm beklemiyordum.Yüreğinize sağlık,bize böyle güzellikler yaşattığınız için.Teşekkür ederiz.
o benim de cok dikkatimi cekti gerçekten güzel sahneler yaptı.. bildgim kadarıyla o kişinin adı tuncay akça ydı gerçekte ve filmlerde aynı ismi tasıyordu bir de son zamanlarda bi kalp rahatsızlıgı geçirdigini duydugumu hatırlıyorum ona da hem geçmiş olsun hem de teşekkürler, gerçekten renk katmış ne güzel gülüyo oyle ya hahahahahaaaaa :):):)
Gerçekten bir hoşluk kattı bu bölüme.Mükemmeldi.
Gerçi bu bolum hepsi süperdi ama... :)
Baban Hulusi Tekelioğlu mu?
Benimki de seninkinden kredi falan almış iş kurarken.
Baban kim?
Rahmi KOÇ:):)
Geçmiş olsun eğer öyle bir rahatsızlık geçirdiyse.Onu dizilerimizde görmek mutluluk verici.:)
Çok fazla kalamayacağım. Okuduğum birkaç mesajdan anladığım kadarıyla bölümü beğenmişsiniz. Bu bölümü bende çok beğendim. Eğer sizler beğenmemiş olsaydınız kendimi yalnız hissedecektim. Beni yalnız bırakmadığınız için teşekkürler. İyi geceler.
olurmu fulyacım ya kesinlikle ekip olarak en güzel performanslarınızı gösterdiniz, bu bölüm seni fazla göremedim çünkü aşırı duygusal dı :(
ceza_cansu
18-04-07, 22:50
Hoşgeldiniz.Asıl bize bu kadar güzel bir bölüm izlettiğiniz için bizler sizlere çok teşekkür ederiz.Ellerinize sağlık
nejatdidem
18-04-07, 22:51
uzun zamandr izlediğim en hoş bölümdü bence
Şu Kerem'in kimseye zararı yok yaa=)hatta tarık'ın kalmasını sağlayacak belki=)
Şu Netice Hala çok tatlı Tarık la Kerem'le olan resimde de pek hoş çıkmış hepsi:)
Hoş geldiniz.Sizi burda görmek büyük mutluluk.
Özellikle de boyle güzel bir bolumden sonra.
Efendim? Beğenmek mi?
Bayıldık, bayıldım............
Çok güzeldi.Emeğinize sağlık.Hepiniz mükemmeldiniz gerçekten bu bolumde.
Beğenilmeyecek bir bolum değildi zaten.
Hala etkisindeyiz:)
barışakarsuyase
18-04-07, 22:53
hoşgeldin fulya sen kendini yanlız hissteme çünkü yalancı yarim son hız süper gidiyor sizin ve yy ekibinin yüreğine sağlık valla bize bu kadar keyifli bir dizi seyrettirdiğiniz için teşekkürler :img-in_lo :happy0064 dzi kötü olurmu hiç süper süper burda olmanız çok güzel iyi akşamlar
beğenmek ne kelime,bayıldım.bütün dizi ekibini kutluyorum. bütün
oyuncular süperdi.:good:
fulya lütfen barış ın italyaya gidip gitmeyecegini E yada H olarak cevapla :D inan anneannem seni çok seviyo az daha üzüntüden yüregine incekti :)
whiteangel
18-04-07, 22:55
Dizinin sonundaki jenerikte bölüm oyuncularının isimleri de verildi. Ekip bu konuda duyarlı şüpheniz olmasın:)
Beğenmek ne kelime hayran kaldık Fulya Hanım.
Sizde yine döktürdünüz gerçekten, özellikle Belgin Hanım'ı sinir etme sahnesinde çok güldüm.
fulya lütfen barış ın italyaya gidip gitmeyecegini E yada H olarak cevapla :D inan anneannem seni çok seviyo az daha üzüntüden yüregine incekti :)
Yok öyle tüyo,bırakta bize sürpriz olsun değil mi ? Yoksa ne anlamı var beklemenin,bekleyipte merak etmenin değilmi ? :)
Umarım birgün Merve Sevi'yi de bekleriz :)
hoşgeldiniz Fulya hanım, beğenmemek söz konusu olabilirmi ?Mükemmel bir bölüm.biz bunu kelimelere bile dökemiyoruz. bize harika duygular yaşattınız sağolun :good:
Hüznü,sevgiyi,aşkı,acıyı,eğlenceyi,komediyi,kardeş liği,dostluğu,fedakarlığı....vs.bu kadar iyi kullanan başka bir dizi daha yok. tüm oyuncuları ve ekibi alkışlıyorum:img-clapp :img-clapp :img-clapp
Bölümün başından beri Naz'ın bitkin,üzgün hali beni çok etkiledi.hele son sahnede
tarık: gidiyorum yani
naz: gidiyosun yani ....ve arabanın yavaşça uzaklaşması, işte daha fazla dayanamayıp bittiğim andı.:img-cray: :img-cray:
bütün bölüm hüzünlü değildi elbette Netice hala,Ümit,Hulusi bey sağolsunlar yine çok güldürdüler
Tarık ve Filiz'in abi,kardeş dialoglarına bayıldım.
Belgin hanım,beni çok şaşırttı torun sevgisi yumuşatabilir diyordum. ama bu kadarına tahmin etmiyordum.resmen Tarık'la Naz'ın arasını yapmaya çalışıyor.:happy0064
Tarık ve Naz, sonunda duygularını,yüksek sesle itiraf etmeyi başardı.bunlar harika gelişmeler,dizimizin tek rakibi kendisi ve her hafta kendiyle yarışıyor ve başarıyorlarda.
not:umarım fragmanın son sahnesi, bölümün son sahnesi olmaz yoksa bekle bekle, bu bir hafta geçmez demiştim. ve korttuğum oldu müthiş bir finalle bitti yine:img-help:
Yok öyle tüyo,bırakta bize sürpriz olsun değil mi ? Yoksa ne anlamı var beklemenin,bekleyipte merak etmenin değilmi ? :)
ya canım kendim için degil anneannemi rahatlatcaktım anlasana :) ne güzel kapacaktık tüyoyu ama yutturamadık galiba ehhehe
http://img113.imageshack.us/img113/4472/11na9.png (http://imageshack.us)
çok çok çok güzel bir bölümdü:) gerek kurgusuyla,gerek yaşattığı duygularla,gerek süresiyle,gerek oyunculuk performanslarıyla müthiş tatmin edici bir bölümdü..geçmiş haftaların acısını çıkarttı.gerçi ben onlarıda beğeniyordum ama bu bölüm bir gömlek üste çıktı..hiç bitsin istemedim.ben bu dizi 24 saat oynasa izlerim valla.o kadar doğal ve içten oynuyorlarki hepsi birbirinden değerli,keyifli bize çok yakın hissediyorum onları..hiç yapmacıklık yok..can bunlar ya..çok seviyorum tüm ekibi..bizleri okuyorlar,bizleri mutlu etmeye çalışıyorlar,bizlerle konuşuyorlar..ben daha ne isterim..detaylar daha sonra:))..
Fulya Hanım hoşgeldiniz =))) açıkçası bu bölümü beğenmeyen olsaydı gerçekten çok şaşırırdım,tek kelimeyle mükemmel bir bölümdü her yönüyle:img-wink: bu arada siz de bu bölümde çok başarılı,çok şık hem de çok şirindiniz :))) tüm ekibe çok teşekkür ediyoruz bize böylesi güzel bir bölüm izlettirdikleri için:good:
Ay Kerem (volkan Dogan) çok yakisikli yaaaaaa :D
bu bölüm çok güzeldi gerçi ben başını biraz kaçırdım ama en kısa zamanda izliycem :) yalancı yarim insanın yüzünde şirin bir gülümseme bırakıyor, herkes çok tatlı, umarım gelecek bölüm süprizlerle dolu olur walla merakla bekliyorum ben :) buarada fulya hanım tebrik ederim çok başarılısınız, rolünüz size çok yakışıyor :)
Ay Kerem (volkan Dogan) çok yakisikli yaaaaaa :D
walla Tabusa hiç göz koyma cocuk nişanlıymış ayıp oluyo ama ehauheua :)
walla Tabusa hiç göz koyma cocuk nişanlıymış ayıp oluyo ama ehauheua :)
Haha sadece yakisikli dedim cnm,begenmekle bisey olmaz korkma :D
Amma hakkatten yakisikli bee haha :D Böyle bir soförüm olacagini bilsem yani direk bitane isterim. :P
Bölümdeki detaylar bile es geçilmemiş.Hepsi özenle işlenmiş.Replikler özenle yazılmış, yani bu bolum uzerinde bayaa emek sarfedilmiş.:img-wink:
Dediğim gibi bu bolum 1 hafta tartısma konusu olacak.Tartışma dediysem oyle değil.Anladınız siz onu :) :img-wink:
YArın veya yakın bir günde ayrıntılı yorumumu yapcam inşallah.Yani önceden yazdıklarımımı kopyalıcam diyim yoksa:)
Herkese iyi geceler, iyi kopuşlar, iyi heyecanlar, iyi muhabbetler.:)
handeozbek
18-04-07, 23:20
Bölümdeki detaylar bile es geçilmemiş.Hepsi özenle işlenmiş.Replikler özenle yazılmış, yani bu bolum uzerinde bayaa emek sarfedilmiş.:img-wink:
Dediğim gibi bu bolum 1 hafta tartısma konusu olacak.Tartışma dediysem oyle değil.Anladınız siz onu :) :img-wink:
YArın veya yakın bir günde ayrıntılı yorumumu yapcam inşallah.Yani önceden yazdıklarımımı kopyalıcam diyim yoksa:)
Sanırım bu özende senaristimizin diğer yazdığı diziyi bırakmasının etkisi var. Umarım yeni bir dizi almaz da dizimize hakettiği özeni gösterir. En kötü bölümün böyle olması dileğiyle hepinize iyi geceler. Bu gecelik benden bu kadarbye
Not:Yazmazsam çatlarım. 20x2=40. Bilmem anlatabildim mi? Artık 60'ı siz düşünün:)
Bölümdeki detaylar bile es geçilmemiş.Hepsi özenle işlenmiş.
gerçekten bölümü harika işlemişlerdi, malzemeden calmayınca gördük ki saat 22:00 a kadar sürüyormus :) sana da ii geceler
ben izleyenlere birkaç şey sormak istiyorum.
1-) tarık yurtdışı yasağını ümit'e nasıl açıkladı?
2-) kerem nasıl oldu da barışla düet yaptı? (kim istedi yani nerden çıktı?)
3-) ve eğer hatırlıyorsanız ve zahmet olmazsa belgin hanımın nazla tarığı birleştirmek için neler sölediğini yazabilir misiniz?
çok saolun.:img-blush
Bu bölüm en sonunda dedirten bir bölümdü , Nazın çileden çıkartan davranışları dozundaydı sevdiğini kaybetmek istemeyen, seven bir kadın gibi davrandı kimi zaman kıskandırdı, kimi zaman kendisiyle ters düştü ama Nazda Tarık ta sevdiğini kaybetmek üzere acı çekerken o duyguları bizlere öyle yansıttılarki. Kah esprilerle güldük , kah duygulandık bu arada Okul için yapılan saha yardımıda bir mesaj içeriğiydi ( akşam basketbol antremanı vs) biraz kısa olsa bile güzeldi.Belginin Hacer anneyi öptüğü sahne deki Hacer annenin şaşkınlığı.Bundan sonraki gelecek bölümlerin her geçen bölümden daha da çok güzel olacağını umuyorum.Ve inşallah Yarış sahneleri de olur.
ben izleyenlere birkaç şey sormak istiyorum.
1-) tarık yurtdışı yasağını ümit'e nasıl açıkladı?
2-) kerem nasıl oldu da barışla düet yaptı? (kim istedi yani nerden çıktı?)
3-) ve eğer hatırlıyorsanız ve zahmet olmazsa belgin hanımın nazla tarığı birleştirmek için neler sölediğini yazabilir misiniz?
çok saolun.:img-blush
ya sen çok şey istiyosun ama :) neyse acıklayayım elimden geldigi kadar,
1- Açıklamadı öylece kaldı.. Ümit kendi kendine takıldı öyle, ki zaten naza bunu söledikten sonra naz da da pek bi degişme de olmadı
2- belgin hanım keremle konusurken sesin iyimi dedi o da amatörce söylerim dedi ondan sonra belgin hanım tarık ı kıskandırmak için kerem e bi demo yaptılar
3- belgin hanım 2 tür rüya gördü ilki tarık için kötüydü ondan sonra bir rüya daha gördü bunda da Tarık naz ile evlenmiş kızı olmuş belgin adında ve babaannesini çok seviyor cok mutlu bir hayat yasıyorlar.. ondan sonra da kendi kendine düşündü ve bugune kadar tarık ve naza yaptıkları için pişman oldugunu kendi kendine itiraf etti şimdi de aralarını yapmaya calısıyor ama bence o hiç bir şeye elini sürmesin :):)
Belli ki en azından bir bölümlüğüne de olsa dizimizde Tarık ile Naz ayrı kalacak gibi:img-yes: e o zaman bu durumda ben dizimizde birkez daha Barış Akarsu'nun ilk albümünde yer alan "Ayrılacağız" adlı şarkısını dinlemek isterim..şu an ki duruma fazlasıyla uygun bu şarkı.:img-yes:
Belli ki en azından bir bölümlüğüne de olsa dizimizde Tarık ile Naz ayrı kalacak gibi:img-yes: e o zaman bu durumda ben dizimizde birkez daha Barış Akarsu'nun ilk albümünde yer alan "Ayrılacağız" adlı şarkısını dinlemek isterim..şu an ki duruma fazlasıyla uygun bu şarkı.:img-yes:
valla süper olur bu şarkı harika bi şarkıdır ve sözleri itibariyle önümüzdeki bölüme cuk oturur:)
Ayrılacağız
Oturmuşum biçare denzie karşı
Deniz biraz hırçın kalmaz benden aşağı
Dalar gider gözlerim kayan yıldıza
Tıpkı aşkımız gibi yok ne sonu ne başı
Dünya ateş olup bağrımı yaksa
Gökyüzü tufan olsa üstüme yağsa
Hiç dönüş yok sevgilim biz severken ayrılacağız
Baktığım deniz ortadan ayrılsa
Mehtap binbir pul olup yüzüme yağsa
Hiç yolu yok sevgilim biz severken ayrılacağız
valla süper olur bu şarkı harika bi şarkıdır ve sözleri itibariyle önümüzdeki bölüme cuk oturur:)
Ayrılacağız
Oturmuşum biçare denzie karşı
Deniz biraz hırçın kalmaz benden aşağı
Dalar gider gözlerim kayan yıldıza
Tıpkı aşkımız gibi yok ne sonu ne başı
Dünya ateş olup bağrımı yaksa
Gökyüzü tufan olsa üstüme yağsa
Hiç dönüş yok sevgilim biz severken ayrılacağız
Baktığım deniz ortadan ayrılsa
Mehtap binbir pul olup yüzüme yağsa
Hiç yolu yok sevgilim biz severken ayrılacağız
16. Bölümde söylenmemiş olsaydı daha güzel olurdu. Ama ordada o sahneye çok iyi gitmişti :)
muratdemir
18-04-07, 23:56
Uzun zamandır izlediğim en hoş bölümdü. Sadece romantizm olduğu için değil hiçbirşeyin abartılmadan verilmesi, akıcı diyaloglar ile baştan sona keyifle izledim. İşin ilginç yanı tam 2 saat sürmesine rağmen bana zaman çok çabuk geçmiş gibi geldi. Benim açımdan ise dizi bittiğinde o eski bölümlerde olduğu gibi huzurlu ve mutlu bir şekilde kalktım ekranın karşısından.
Özellikle geçen haftaki kötü bölümle arasında çok ciddi fark vardı. Belli ki bu sefer üzerinde düşünülen ciddi anlamda emek harcanan bir çalışma yapılmış. Zaman zaman eleştirdiğim senaristleri bu sefer tebrik etmek istiyorum. Umarım dizimiz hep bu çizgide devam eder.
Birçok sahne vardı hoşuma giden ama Naz'ın basketbol oynarken ki hareketleri çok sevimliydi. Bu çocuk oyunculuk konusunda kendisini ciddi anlamda geliştiriyor.
Sanıyorum bir sonraki bölümün temel konusu veda yemeği olacak, belli ki Belgin Hanım bu yemekle Naz ile Tarık'ın arasını yapmak için bir adım atacak. Şimdiden merakla beklemeye başladım.
Ayrıca yanlış bilmiyorsam bu hafta ilk defa finalde "yalancı yarim" şarkısı yerine Barış'ın şarkısı çaldı. Bu da son anlardaki sahnelerle güzel bir uyum yakaladı.
arkadaşlar ben bu güzel bölüm için senaristleri tebrik ediyorum....Hiç bir tahmini tutturamadan harika bir iki saat yaşattılar bize.
gelelim şu konuya. 32. bölümde bir arkadaş Barış'ın formdan çıkmaya başladığını söylemişti....Kimdi hatırlayamayacağım....Ama şu son iki bölümdür bence Barış tüm dizinin en etkileyici bakışlarını veriyor bize. SAnki biraz kilo da vermiş ve body çalışmalarını arttırmış gibi......Bravo diyorummmmmmmm
Ayrıca yanlış bilmiyorsam bu hafta ilk defa finalde "yalancı yarim" şarkısı yerine Barış'ın şarkısı çaldı. Bu da son anlardaki sahnelerle güzel bir uyum yakaladı.
sevgili murat gözlerin şarkısı 20.ci bölümde itibaren final sahnesinde pek çok kez yer aldı..yani ilk değildi..dnüşümlü olarak otomobil uçar giderle, gözlerin final jeneriğinde yer aldı.
slm hepinize iii geceler ben uzun süredir burayı takip ediyorum ama daha ilk kez yazıyorum yani tahminleriniz ne kadar tutuyo arkadaşlar tebrikler ayrıca yorumlar senaryolar hepsi harika bu akşamki bölüm harikaydı bencede bide ben sadece kendimi biliyodum bu dizini bu kadar hastası meğer ben gibiler varmış...buraya ugramadım gün hemen hemen yok gibi yazılarını keyifle okuyorum inş. bu sefer bende katılırım yazılanlara hepinize iii geceler keyifli yorumlar
siracen aramıza hoşgeldin. merak etme senden çok var bu forumda.:) ama uzun zamandır takip edip de şu ortama yazamamak da başarı valla. ben 2-3 gün ayrı kalamıyorum. bağımlılık yapıyo valla. neyse tekrar hoşgelgin yorumlarını her zaman bekleriz.
bugün herkesin keyifleri yerinde. nasıl olmasın ki harika bi bölüm izledik. pişmanlık,komedi,aşk,romantizm, hüzün,korku,güven, endişe ya aklınıza hangi duygu geliyosa hepsinden bi tutam vardı.
sadri-tarık dostluğunu mu desem
tarık-filiz kardeşliği mi desem
belgin-filiz "sen beni bırakıp gitme" mi desem
küçük belgincikli mutlu aile tablosu mu desem
en önemlisi tarık ve naz'ın aşk içinde ayrılığı mı desem.
daha desem de desem. uzar gider.
ama şunu söyleyeyim, bu senaristler ne olursa olsun takdir edilmeye layık. iyi günde "bugün olduğu gibi" nasıl yanlarındaysak, kötü günde de yanlarında olmalıyız. ama bizim forumumuz da türk futbol taraftarı gibi. hep "iyi günde kötü günde yanındayız" diye tezahuratlar atarlar ama, işler kötü olduğunda "yönetim istifa", " en büyük taraftar futbolcular sahtekar" diye başlarlar isyana. bu gün hepsini ayakta alkışladık, peki ya haftaya...?
bak dizinin heyecanıyla unuttuk iyi mi.
saatler 12 yi geçti ve bugün iki forum arkadaşımızın doğum günü.
ilk kutlayan da ben olayım
sevgili rebeca ve sevgili songül(Kara İnci) doğum gününüz kutlu olsun. nice mutlu senelere. yalancı yarimin bu son bölümü sizlere armağan olsun.
sevgili rebeca ve sevgili songül(Kara İnci) doğum gününüz kutlu olsun. nice mutlu senelere. yalancı yarimin bu son bölümü sizlere armağan olsun.
Doğru söylüyorsun Serdar. Bu bizde var. İyi olur allahtan, kötü olur senaristlerden. Bu bölüm için negatif bir eleştirinin geleceğini hiç sanmıyorum. Senaristlerimiz hiçbir ayrıntıyı atlamadan, öyle güzel komediyi ve hüznü barındırmışlar ki bu bölümde. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Songülcüm doğumgününmüş. Ahh canım sen de böylesine özel bir günü biz gariban YY kullarına ayırarak geçiriyorsun. Nice mutlu yıllar arkadaşım.En güzel şeyler seninle olsun. Sen bize lazımsın:D Sakın unutma...
Rebeca'cım sana da mutlu yıllar.Doğumgünün kutlu olsun senin de...
bende siracen gibiyim aslında. o kadar çok yazı yazılıyoki burda okumaktan yazmaya fırsat bulamıyorum. ama hep takip ediyorum. bu hafta muhteşem bi bölümdü dediğiniz gibi. umarım bundan sonra bu kalitede devamn ederiz. reytingleride merakla bekliyorum bakalım ne çıkacak..
teşekkürler saolun zaten daha fazla dayanamadım katıldım sizin yorumları okudukça ben kendi kendime konuşamaya başlamışım onu farkedince eee katılmak şart die düşündüm ayrıca senin senaryolarını çok begeniyorum geçen sefer yazmadın çok bekledim yani bunuda belirtiyim diziyle çok paralel yazıyosun bence ciddi bagımlı oldum ya ayyyyyy söylemiş miydim bilmiyorum ama iki saatte bir girmezsem çatlıycak gibi oluyom iiii geceler hepinize
teşekkürler saolun zaten daha fazla dayanamadım katıldım sizin yorumları okudukça ben kendi kendime konuşamaya başlamışım onu farkedince eee katılmak şart die düşündüm ayrıca senin senaryolarını çok begeniyorum geçen sefer yazmadın çok bekledim yani bunuda belirtiyim diziyle çok paralel yazıyosun bence ciddi bagımlı oldum ya ayyyyyy söylemiş miydim bilmiyorum ama iki saatte bir girmezsem çatlıycak gibi oluyom iiii geceler hepinize
hoşgeldin,hemşehrimi görmek güzel burada.yalnız bugün bu yorumlar biraz az gibi,acaba arkadaşlarımız yarın(bugün) mı yazacaklar.Herhalde diyorum ben.Neyse şimdilik hepinize güzel yorumlar.Malum bugünkü bölüm çok güzeldi. :img-yes:
Slm Arkadaşlar,
Dizi başlamadan eve zor yetiştim.Tv açtığımda jenerik yeni gösteriliyordu.Uzun zaman sonra nihayet beklediğim lezzette,duygusal boyutuf azla,içimi acıtan bir bölümü keyifle izledim.Sonunda gözlerin eşliğinde tarık ve Nazın bakışlarıyla birçok şeyi anlatmaları süperdi.İşte o anda bende koyverdim .Süperdi gerçekten.Umarım haftaya daha duygusal sahneler görürüz....
Belgin hanımın sonunda çark edip Naza yeşil ışık yakmasına ayrıca sevindim.Tarıkı elinde tutmanın yolunun Naz dan geçtiğini nihayet anladı.Artık ikisini birleştirmek için elinden geleni yapacak gibi görünüyor.....
Yeni gelen şöför Keremin yakışıklı diye sürekli söylenmesi benimde canımı sıktı ama Burakta yaptıkları hatayı bu sefer tekrar etmemelerine çok sevindim....
Espirilerin dozunda olması verilmedi,Hacer annenin Belgin hanımla olan konuşmaları,Sadrinin az kalsın gerçeği açıklayacak olması,Tarıkla Sadrinin konuşmaları Nazın Tarıkı kıskandırmak için Keremin nişanlısını kardeşi olarak göstermesi,ve küçük belgin( hayali bile ne güzeldi) v.s hepsi çok güzel sahnelerdi.Umarım haftaya bu sahnelerin devamını izleriz.....
Yiğidi öldür hakkını yeme derler.Yayında ve yapımda emeği geçen tüm ekibe çok teşekkürler.Bu hafta kendilerini affettirdiler......
Burdan yola çıkarak Tarık ve Nazın İtalya serüvenini heyecanla bekliyorum....
Ayrıca her iki arkadaşın doğum günlerini kutluyorum.Mutlu yıllar....
İyi geceler.....
teşekkürler saolun zaten daha fazla dayanamadım katıldım sizin yorumları okudukça ben kendi kendime konuşamaya başlamışım onu farkedince eee katılmak şart die düşündüm
:img-hyste :img-hyste aynen bende böyle başladım önceleri bi giriyordum sayfalarca oku oku bitmiyo zaten son sayfaya gelene kadar saatler geçmiş :img-fie: ve de bi bakmışım sonunda kendi kendime konuşmaya başlamışım :img-help: :img-help: eee dedim artık bende başlıyım yazmaya durum kötü:icon_whis :img-wink:
:happy0064 :happy0064 :happy0064 rebeca ve kara inci doğumgününüz kutlu olsun nice mutlu ve böyle güzel yyli günlere... :img-wink:
Hepinize selamlar...bu sabah cok neseliyim, dun aksam cok keyif aldim.ilk olarak butun yalanci yarim ekibine kutluyorum:good: cok guzel seyler vardi bolumde ama hangisini yazsam bilmiyorum...
1-tarık ilk pilavcının onunden gecerken..pilavcı dedi ya veriym mi die tarık parayla mı dedi o da yok annem yapmıs fazla geldi bende dagıtıyom:img-hyste
bide pilavcının gulusu (Tuncay Akcayı dizimizde gormek cok hosuma gitti:img-yes: )
2-mustemilattaki tarigin her seferinde sadriyi naz sanmasina:img-in_lo
sadri : hic bosa heyecanlanma yine ben!!!
3-Netice hala'nin aglamsai ve dedikleri:gitti karayip korsanim gitti...biricik Alfonsum gitti
4-Tarik niye konusmuyor diyenler, iciniz rahatladi, degil mi:) nazı ilk gordugu yerde resmen bombaladı sanki icindeki tum siniri dokuverdi birden...iyi oldu
cok guzel laf soktu orda: istesem 6.5 dakkada da getirebilcegimi siz de cok ii biliyosunuz:good:
5-Naz'da az degildi...butun bolum naz kıskandırmak icin elinden geleni yapti ...ama Tarikin gidicegini ogrenince nasıl dumur oldu,kıskandırmak falan uctu akıldan,dunyası basına yıkıldı:icon_sorr
6-son sahne icin ben yorum yapamam....kelimeler yetmiyor....cok dokunakliydi, Baris ve Merve'yi alkisliyorum.....superdiniz:good:
7-Tarik-Filiz konusmalari ,gercek bir abi-kardes gibiydi
8-Belgin-Tarik-Filiz sahneleri cok guzeldi.. cok duyguluydu
9-Belgi'nin Tarik ve Hulusi'nin fotograflarina bakmasi ve gozundeki yaslar cok hosuma gitti
10***: kucuk kizimiz cok sekerdi......patates deyin,gulumseyin:)
Haftanin sozu:Tarık ile Naz arasına kimse giremez O kadar:img-yes:
NOT:kara inci(Songul) ve Rebeca dogum gunleriniz kutlu olsun...hayatiniz hep mutlu gecsin
NOT2: daha cok guzel sahneler vardi,ama simdilik bukadar
SONGÜL doğum günün kutlu olsun. Bu yeni yaşında benden kurtulacağını sanma sakın.
rebeca seninde doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum. :)
Ya dünkü bölüm o kadar güzeldi ki böyle sabah uyandığımda diyorum alalalala ben bugün niye böyle mutluyum ki :))) bugün gördüğüm herkese patatesss diyip gülümseyeceğim =))))) bu arada Songül ve Rebeca ikinizin de doğumgününü kutluyorum,nice sene sevgili Yalancı Yarim sever arkadaşlarım;);):img-wink:
Gel gelelim 40.bölüme =))) Alabildiğine güzel bir bölümdü...her saniyesi her anı yaşattığı her duygu(hüzün,sevinç,ayrılık acısı) bambaşkaydı...tek bir kelime dahi etmeden sadece bakışarak ayrılığa dair bir acının bu denli içten yansıtılabildiği kaç dizi vardır ki...ya da kaç oyuncu bunu başarabilir..öncellikle ben Merve ile Barış abiyi defalarca kez tebrik ediyorum...bu bölüm en favori bölümlerinden biri oldu..bu arada Merve Sevi kesinlikle bence makyaj yapmasın...normalde makyajı kusurları kapatmak için kullanırlar ama halbuki makyaj Merve'nin o güzelliğini saklıyormuş..bugün gerçekten çok hoştu ve doğaldı kendisi keza oyunculuğu da süperdi ve elbette Barış;o kadar kendini geliştirdi ki mimikleri tepkileri duruşu benim diyen oyuncular bile yapamıyor.Kısacası mükemmel bir ikili,mükemmel bir ekip,mükemmel bir dizi ve kolay kolay unutulmayacak bir bölüm..emeği geçen herkese teşekkürler,eh tabi bir de inşallah ralli falan olursa ilerki bölümlerde tadından yenmeyecek ha bir de o Kerem denen çocuğa bir kere daha yakışıklı deselerdi valla Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine şikayette bulunacaktım :P...diziye her giren oyuncuya yakışıklı deniyor yahu,kanımca yakışıklılık kavramı bu kadar ucuzlatılmamalı hani illa örnek vermek gerekirse mesela şu an benim avatarımdaki şahsiyet çok yakışıklı =)))))
tarık_naz çok çok çok teşekkür ederim hatırlamana ınanmıyorum.Dediğin gibi bu bölümü bende kendıme hedıye ettim.İnanıllmaz güzel bir bölümdü.herşey dozundaydı.
Fragmanda netice hala yoktu ama bölümde olunca daha da sevındım.Onun o esprilerıne bayılıyorum.Netice hala bıle anladı Tarık ıle Naz'ın arasında bırseyler oldugunu.
Netice Hala:yoksa bızım kız şoföre sevdalıydıda o yuzden mı karaları
bagladı?
Tarığ'ın naz'ı kıskanması,Naz'ın kıskandırması,pilavcı amca,Hulusı'nın italya'dan Belgın'e sıktığı palavralar yemek hakkında,Naz'ın ilk sahnelerde ağlaması ve iç hesaplaşması veeeee son sahne mükemmeldi.
Doğum günümü kutlayan herkese çok çok çok teşekkür ederim.Songül/karainci arkadaşım senın de doğum gunun kutlu olsun sevdıklerınle saglıklı bır ömür diliyorum.
Vee sonunda kurtlar vadıye ınıyor.Bu dızıyı seyreden herkesın gözü aydın olsun(tarık_naz en baştada senın arkadaşım,umarım yy den sonra kv ıle de çok guzel bır bolum seyredersın)
sevgiler................
İşte bugün tutturdum Rifka. Doğum günün kutlu olsun. Hadi bir daha de yanlış diye :)
Ayrıca Songül, seninle epeydir konuşamadık. Umarım iyisindir. Doğumgününü candan kutlarım. Nice yıllara arkadaşım.
Songül ve Rebeca, iyi ki doğdunuz iyiki varsınız, herşey gönlünüzce olsun...
whiteangel
19-04-07, 10:45
Sevgili Songül ve Rebeca doğum gününüz kutlu ve mutlu olsun.
Valla Serdar'ın dediği gibi bu muhteşem bölüm size doğum günü armağanı oldu.
Ben en kısa sürede tekrarını izlemek istiyorum :):):)
Dün gece gerçekten çok güzel bir bölüm izledik..gerek kurgusuyla gerek sahnelerin dengeli dağılımıyla,duyguların ifade ediliş biçimiyle,aşkın ve aşk acısının yürekleri dağlayan etkisini yansıtmasıyla hepimizi etkileyen bir bölüm izledik.
Barış ve merve ,Tarık ve naz olarak duygularını aşkı,ve ayrılığın acısını çok güzel ifade ettiler..adeta gözleriyle konuştular..tarık kıskançlığın yüreğindeki acsını sözlere ve gözlere dökerek adeta yaşadı,naz ise kıskanılmanın yarattığı kadınsı içgüdü ile duyduğu hazzı adeta yaşadı..
Belgin oğlunu paylaşamıyan anne modundan çıkıp oğluna en uygun eşin naz olduğuna karar verip müstakbel gelinini hazmetmeye başladı:))hacer ana ise en büyük destekçisi vede akıl hocası olarak aile büyüğüne yakışır bir mevkiye oturdu o evde..ah bide ayşeyi sadriye verse süper olacak..sadri ise akşam formundaydı) yaptığı espriler..vede ayrıca arkadaşını satma noktasına geldiğini açıkça ifade etmesi ona yakışan güzel bir davranıştı..netice hala ise çok şekerdi.ah gitti karayip korsanım diye ağlamaları,yakışıklı erkeklere duyduğu görsel zaaf zevkli kadın olduğunu gösteriyor))az değil çaktı durumları nazın ve tarığın hissettiklerinin bal gibi farkında lafı sokup kıskıs gülüyor)) vahi nin şu itirafı çok güzeldi.ben kızımı tarıktan başka kimseye emanet edememki derken adeta müstakbel damadının portresini çiziyordu:).yeni şöför arkadaşımız ise hem ayşenin tanıdığı çıktı hemde nişanlı çıktı:)).böylece potansiyel tehlike sıfatından ekarte edilmiş oldu..beden eğitimi öğretmeni olarak yaşamına katkıda bulunsun diye ek iş yapma gereğini duyan bir arkadaş çıktı..
Tarığın kıskançlık halleri,vahinin arabasıyla evin bahçesine girerken yaptığı gözdağı amaçlı araba show pek güzeldi..ve sonrasında naz ile o yakıcı bakışlar nazı gözleriyle izlemesindeki ifade.yani ne demeli yaşıyor o duyguları sanki..
Okulun bahçesinde belginin yasağın kalktığını söylemesi üzerine naz ve tarığın dünyadan kopuşları,yaşadıkları şaşkınlık ve eminimki midelerinde kelebek uçuşturan duygular gözlerde ve şaşkın sözlerde öyle güzel bir ifade bulduki..
Ve son sahne sevgiliye adeta bir veda sahnesi..o an naz, tarığın hayatından uçup gittiğini ve onu asla unutamıyacağını hissettiren bakışlarıyla..tarık ise sevdiği kızdan manasızca kopuşunun,o hale nasıl geldiklerinin , neden italyaya gittiğinin çözümsüzlüğü içinde ve bunun acısını yüreğinde derinden hisseden bakışlarıyla bizlere konuşmadanda sadece gözlerle pek çok şeyin ifade edildiğini gösterdiler..
Ve daha pek çok şey eklenebilir bu yoruma..ve bütün bu nedenlerden dolayı koca bir alkış bu ekibe)))
Sevgili rebecca vede sevgili Songül,nice mutlu yıllara yaşamınızda her şey gönlünüzce ve dizimiz keyifli tadında olsun:)) sevgiler:))
canım forumdaşlarım benım,
doğum gunumu kutlayan herkese çok teşekkür ediyorum tekrar.
Daha nıce guzel bölümler seyretmek dılegıyle hepberaber.
Jenn yorumunun altına ımazamı atıyorum.Herkes duygularını çok güzel yansıttı.
41. bölümü sabırsızlıkla beklıyorum ozamana kadar flower98'ın senaryoalrını okuruz.
Şahin bu sefer yanılmadın:)
sevgili songül ve RebeCa arkadaşlar dogumgünleriniz kutlu olsun sizlere saglık ve mutluluk dolu nice yıllar diliyorum...
ve sevgili jenn öyle güzel yorum yapmıssın ki bir dahaki bölüme kadar baska hiç bir yorum yazılmamalı bu yorumunun üstüne :) tebrikler :good:
bu dizide emeği geçen herkesin çok çalıştıgı ortada. çok güsel bir bölümdü. özellile Barış Akarsu'ya helal olsun vallaha konserler dizi filan çok çalışıyor emeğinin karşılıgını da alıyor:good:
bu bölümde beni en çok güldüren sahne belgin hanımların yardımcılarıydı. kız ayaklı foto gibi nerde bizimkileri yan yana görse şak şak:img-hyste
Jenn yorumun çok güzel olmuş.okurken dizideki sahneler gözümde canlandı.
Kara İnci ve Rebeca doğum gününüz kutlu olsun.nice senelere.....
reytingler kötü gelmiş olabilir ama bu sonuç 40.bölümün güzelliğini gölgelememeli.
güzellik dedim de. merve sevi'nin makyajsız hali, makyajlı haline göre daha güzel. çocuksu suratını daha ön plana çıkartıyo. ve daha şirin oluyo. umarım dizinin diğer bölümde naz'ı bu bölümdeki gibi görürüz.
ama malum italyaya gidecekler. şimdi naz diğer kızlardan eksik kalmamak için boyanır da boyanır. halbuki bilmiyoki eksiklik onda değil, diğerlerinde. :)
Valla harika bir bölümdü. Fragmandan güzel olacağı belliydi zaten... Özellikle son sahnedeki veda gerçekten de etkileyiciydi. Barış ve Merve kendilerini başlangıçtan bu yana çok geliştirdiler... Ben gelecek bölümde baba-oğul buluşmasını göreceğimizi düşünüyorum... Bakalım neler olacak?
reytingler kötü gelmiş olabilir ama bu sonuç 40.bölümün güzelliğini gölgelememeli.
güzellik dedim de. merve sevi'nin makyajsız hali, makyajlı haline göre daha güzel. çocuksu suratını daha ön plana çıkartıyo. ve daha şirin oluyo. umarım dizinin diğer bölümde naz'ı bu bölümdeki gibi görürüz.
ama malum italyaya gidecekler. şimdi naz diğer kızlardan eksik kalmamak için boyanır da boyanır. halbuki bilmiyoki eksiklik onda değil, diğerlerinde. :)
reytingler kötü ama düzelecegini dileyerek bu durumu kötü algılamamamız gerekiyor ki zaten totalde de 7. cilik bir carsamba aksamı için hiç te fena degil dimi???
evet merve gerçekten cok daha güzel olmuş bu bölümde. bu arada tarık ve naz acaba ne zaman giderler ve neden giderler italya ya?? ya da beraber mi ayrı ayrı mı giderler hiç bir fikrim yok.. aslında gideceklerini de pek düşünmüyorum vs. vs. vs. :) :) :)
doğum günü olanlar varmış doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar
dünkü bolume gelirsek gerçekten çok güzel bir bolumdu çok duygu yüklü bir bolum izlettiler özellikle son bakışmaları çok güzeldi resmen içim ezildi nazın o haline yaa
naz ve tarık dışındaki bolumler geçen haftaya gore bence çok daha eğlenceliydi
benim anlamadığım bi nokta var.
şimdi belgin amacı neydi? tarık ve naz'ı yakınlaştırmak.
ama şimdi niye naz'ın yanında tarığa "pasaportun hazır gidebilirsin italya'ya" dedi. dizi başında 360 derece dönen kadın, dizi sonunda geri adım mı attı acaba. ya da kısa bi ayrılığın bunların ilişkilerini daha da olumlu etkileyeceğini mi düşündü acaba. eğer böyleyse çok iyi etti. çünkü bu ayrılık, birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini gözler önüne serdi. "gözler önüne serdi" çünkü aşkı gözler yaşıyo.
ama belgin'e kızgın olduğum tek taraf naz'ı avatarımdaki hale düşürmesiydi. çok üzüldüm orda yaa. kızın kafasında bi kazan kaynar su boşaldı sanki. birden içi nasıl sızladı öyle.
ağlamadan, ağlamayı yaşadı resmen. ameliyatı yüzünden zaten kırmızı olan gözleri, o ana verdiği duyguyla bütünleşince hem muhteşem bi manzara oluştu hem de çok duygusal anlar yaşattı bize.
hem barış'ı hem de merve'yi canı gönülden tebrik ediyorum. sanki rollerini yaşıyolarmış gibi oynuyolar. sadece rol olsun diye değil içlerinden gelerek oynuyolar. bizlere en iyisini sundukları için tekrar teşekkürler.
handeozbek
19-04-07, 13:42
Sevgili Songül ve Rebeca doğum gününüz kutlu olsun. Nice senelere:img-wink:
Bu kadar harika bir bölümün ratingleri düşük gelmiş olabilir. Ben ratinglerin düşük gelmesini şuna bağladım. Malum bizimkiler 9 aydır hep dipdibelerdi. Bu bölümde neredeyse en uzun ayrılıklarını yaşadılar. Seyirci yadırgamış olabilir:)
ama şimdi niye naz'ın yanında tarığa "pasaportun hazır gidebilirsin italya'ya" dedi. dizi başında 360 derece dönen kadın, dizi sonunda geri adım mı attı acaba. ya da kısa bi ayrılığın bunların ilişkilerini daha da olumlu etkileyeceğini mi düşündü acaba. eğer böyleyse çok iyi etti. çünkü bu ayrılık, birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini gözler önüne serdi. "gözler önüne serdi" çünkü aşkı gözler yaşıyo.
ama belgin'e kızgın olduğum tek taraf naz'ı avatarımdaki hale düşürmesiydi. çok üzüldüm orda yaa. kızın kafasında bi kazan kaynar su boşaldı sanki. birden içi nasıl sızladı öyle.
ağlamadan, ağlamayı yaşadı resmen. ameliyatı yüzünden zaten kırmızı olan gözleri, o ana verdiği duyguyla bütünleşince hem muhteşem bi manzara oluştu hem de çok duygusal anlar yaşattı bize.
hem barış'ı hem de merve'yi canı gönülden tebrik ediyorum. sanki rollerini yaşıyolarmış gibi oynuyolar. sadece rol olsun diye değil içlerinden gelerek oynuyolar. bizlere en iyisini sundukları için tekrar teşekkürler.
Dönüşler genelde 180 derece ile sınırlıdır. 360 derece değişmemeşliğin rakamıdır.
Belgin hanım, Naz ve Tarık'ın gururlarını bir an evvel kenara bırakıp ilişkilerinin adını koymaları için ayrılık silahını koz olarak kullanmaya karar vermiştir.
handeozbek
19-04-07, 14:33
:img-hyste :img-hyste Sende serdar. 360 derece hatasını bende yapmıştım. 180 derece değişmek demek. Hani artı eksi olayı var ya o işte. Neyse boşver eksiyi artıyı.Geometri zor ders be kardeşim:) Belgin taktik değiştirdi. Birbirlerini kaybedeceklerini anlarlarsa birbirlerine daha çok bağlanırlar diye düşündü. Çok da doğru düşündü. Ama pek etkili olmayacak herhalde. Bu sefer ikisi birden İtalya'ya gidiyor. Belgin manevi kızı ve biricik gelinini de elden kaçırmış oldu:)
Dönüşler genelde 180 derece ile sınırlıdır. 360 derece değişmemeşliğin rakamıdır.
Belgin hanım, Naz ve Tarık'ın gururlarını bir an evvel kenara bırakıp ilişkilerinin adını koymaları için ayrılık silahını koz olarak kullanmaya karar vermiştir.
dereceler konusunda beni aydınlattığın için saol. bilmiyordum böyle olduğunu. insan 360 derece dönünce değişmiyo demek. kusuruma bakma acemi cadı'yı çok izler oldum heralde. çünkü orda kılık kıyafet falan değiştirirlerken, kendi etraflarında 360 derece dönüyolar ve bambaşka birisi oluveriyolar.
ben de belgindeki değişimi o şekil gördüm. kendi etrafında bi tur attı ve aklı başına geldi. kılığı da kıyafeti de aklı da değişti. döndü dolaştı, etrafında dolaşırken de çevreye bi göz attı "geçmişte ne yaptım" diye. sonra olduğu konuma bi baktı, "ben ne yapmışım bunlara" dedi ve değişti. sonuçta 360 derece dönmüş oldu :img-wink:
herkese merhaba,keyifleniz yerindedir inşallah
Dün gece nette sorun yaşadım.yorumlarınızı okuyamamıştım.biraz zamanım vardı bende ozamanı güzel yorumlarınızı okumakla değerlendim.
sevgili Jenn, okadar güzel yorum yapmışsın ki, bunun üzerine daha fazla birşey söylenemez.:img-hi:
sevgili rebeca ve sevgili Kara İnci doğum gününüz kutlu olsun,ailenizle ve tüm sevdiklerinizle mutlu,huzurlu ve güzel bir yaşam geçirmenizi dilerim.herşey gönlünüzce olsun.
lily_daniel
19-04-07, 14:55
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır yazılarınızı takip etsem de artık sadece yazılarınızı okumanın beni kesmediğini anladım :) Ben de aranıza katılıp yorum yapmak isterim, yalancı yarim aşığı biri olarak. Umarım beni de aranıza kabul edersiniz, görüşmek üzere :img-wink:
selamlar..
dün akşam her yönüyle çok güzel bir bölüm izledim şahsen ben..
çektikleri acı o kadar güzel yansıtıldıkii..çok güzeldi çok..
belginin ani dönüşü beni sarstı açıkçasııı..bi anda bebekli mutlu aile tablolu rüyalaaar görmesi aman tanrım dedim noluyoruzz..:)
işe yaramadı değil belginin yaptığı pekte güzel yaradı..son olayda pasaportun hazır demesinin nedeni bu gerçeği nazın yüzüne vurmaktı..nazın dayanamayıp tarıka dur diyeceğini düşündü bence..yada bir ayrılık yaşayıp akıllarının başına gelmesini planladıı..
en güldüğüm sahne belginin rüyasındaki hizmetçileriydii...ne mutlu bir aile tablosu şaak..:)
tarık hulusi barışması geliyor gibi..gelsinde zaten..çocuğun üzerinden bir yük daha kalkar hiç olmazsa:)
italyaya gitme konusunda...43te gidecekler gibime geliyor..hatta ilk önce tarık arkasından naz gidecek...tek istediğim italyayı heba etmesinler..romada aşk başkadır..yaşatsınlar o aşkı bize yahu:)bide gitmişken ralli yapsalar süper olur..
kısacası beğendim ama raytinglerin böyle gelmesi canımı sıktı haketmiyordu bence..harekete geçmemiz gerektiğini düşünüyorum..
bu arada RebeCa ve Songül ablacım..doğum gününüz kutlu olsuunn..:)
developer_p
19-04-07, 15:03
ben de dün izleyemedim yazdıklarını okudum çok merak sardı beni youtube 'a da henüz konulmamış nerden izleyebilirim? yardımcı olur musunuz
love-angel
19-04-07, 15:16
dün çok güzel bi bölüm izledik hele son sahne beni benden aldı başka bi yere götürdü belgin hn. nazla tarık için yaptığı planlar ters tepmese bari yani öle gözüküyo çünkü naz zaten tarığa sevdiğini söyleyemio oda italyaya gitmesine yardım edince sanki herkes gitmesini istiomuş gibi bi izlenim çıkıyo ortaya... bide müştemilattaki halleri bana yanlız bi tarık hissi verdi bilmiyorum sanki herşeyi bırakıp gitmeye hazırlanıo gibi
tarık:gidiyorum yani
naz:gidiyosun yani
burda olan bakışlar hayalkırıklığı ise aşkı bariz bi şekilde ortaya koydu... son sahnede tarık kapıda kaldığı andaysa gözleri doluydu yani dokunsan dokunmayı bırak üflesen ağlicak bi hali vardı o kapıda öle kaldıya şimdi hulusi bunu evde yakalicak tarıkta o şaşkınlıkla kaçamayıp yakayı ele verebilir yani hulusi-tarık buluşması olabilir gelecek bölüm.
not: oley Keremin nişanlısı vaaaaaaaaaaaaaaaaar
Gerçekten dün geceden beri çok mutlu olmuştum şu retingler gelinceye kadar gerçekten moralim sıfır oldu birşeyler yapmamız gerekiyor.Şimdi dünki bölüme gelelim mukemel bir bölüm izledik yalancı yarim ekibine binlerce teşekkürler tabiki Barış ve Merveye bukadar güzel bizlere bu duygu verdikleri için gerçekten herkes çok güzel oynuyor ama Barış ve Merve o hüzünü sevdiği insan kaybetmek ne kadar acıyı bizlere hisi yaşatırdıları için bence bir annenin oğlun kaybetmemek için çabaladığı için bence Belgin başaracak gibi sebeb Tarık yurdışı yasağı sürüyor ama bunu bilen sadece Belgin biliyor yani Tarık gidemiyeceki yurt dışına yani Belgin bu olayı bence haledecek şu İtalya işi olmalı romantik ve ralli olayıda olmalı dönüşte sevgili olmalı bunla benim fikrim.RebeCa ve Songül doğum günleriniz kutlu olsun nice mutlu yıllar.
elmali-turta
19-04-07, 15:29
Songülcüm ve Rebeca doğumgününz kutlu olsun nice yıllara:)
Dünkü bölüm gerek replikleriyle gerek bize yaşattığı duygularla 10 numaraydı...reytinglerin bu şekilde gelmesine üzüldüm açıkcası neyse artık inşallah 41'de yukselir demekten başka çağremiz yok;)
Bu arada size bugün başımdan gecen bir olayı anlatmak istiyorum bugun okula gittiğimde diziyi pek izlemeyen hatta hiç izlemeyen:)bir arkadaşım yanıma geldi ve dün akşam yanlızca son sahneyi gördüğünü ve çok ağladığını anlattı.Gerçekten de o sahne çok etkileyiciydi ki o arkadaşımın bile dizi hakkında bir ön yargıya sahip olmasına rağmen bunu yaşamış...benimde hoşuma gitti sizinle paylaşayım dedim:)
papatyayca
19-04-07, 15:32
yha arkiler bn dün bi yalancı yarime bide avrupa yakasına baktıım için tam olarak isledim sayılmas bn ne zmndan beri filizle ümitin rollerini hiç yanyana göremiyoum bundan önceki bölümdede ööleydi eer dün filizle ümit yanyana geldilermi yada telde fln konuştularmı bi söölersenis süpr olur...
bu arada dedinis gibi son bölüm çok kötüüdü yha kötüüdü derken olumsus anlamda diil...
schmetterling
19-04-07, 15:37
size tek bi cümlem var "Adı Naz'dı..."
bu anda koptum ve dizinin sonunda hıçkırıklara boğuldum ayrı bi yere koydum ben bu bölümü, kendime sakladım.. ve....
için için har gibi...
kaplar bütün benliğini...
bir garip olursun bunun ardından...
bazı bir rüzgar gibi
eser ayrılık yeli
gider sevgilin ardından...
önceleri sessizdir ayrılanlar
mutluluğu başka yerde ararlar
oysa geçen günlere yakınırlar
ayrılıktır bu çeken anlar....
ve tabi unutmadan
"...çünkü ayrılık da sevdaya dahil..
çünkü ayrılanlar hala sevgili......"
elmali-turta
19-04-07, 15:42
yha arkiler bn dün bi yalancı yarime bide avrupa yakasına baktıım için tam olarak isledim sayılmas bn ne zmndan beri filizle ümitin rollerini hiç yanyana göremiyoum bundan önceki bölümdede ööleydi eer dün filizle ümit yanyana geldilermi yada telde fln konuştularmı bi söölersenis süpr olur...
bu arada dedinis gibi son bölüm çok kötüüdü yha kötüüdü derken olumsus anlamda diil...
Hayır dunkü bölümde hiç ümit-filiz sahnesi olmadı telefonlada konuşmadılar.Ayrıca haklısın iki bölümdür Ümit-Filiz sahnesi olmuyor.onlar konuşuyor ama biz görmüyoruz örneğin: Dün Ümit Filiz'in Kerem'e bakmasını yasaklamış ama bunu biz duymadık yani onlar konuşuo ama bize göstermeden:img-wink:
İnşallah önümüzdeki bölümlerde Ümit_Fliz sahnesi çoğalır bundan önceki bölümlerde de Filiz sahnesinin çoğalmasını istemiştim:)bu bölüm çoğaldı sevindirik oldum:happy0064 :happy0064
papatyayca
19-04-07, 15:47
Hayır dunkü bölümde hiç ümit-filiz sahnesi olamdı telefonlada konuşmadılar.Haklısın iki bölümdür Ümit-Filiz sahnesi olmuyor.onalr konuşuo ama biz görmüyoruz örneğin: Dün Ümit Filiz'in Kerem'e bakmasını yasaklamış ama bunu biz duymadık yani onlar konuşuo ama biz göremiyoruz:img-wink:
İnşallah önümüzdeki bölümlerde Ümit_Fliz sahnesi çoğalır bundan önceki bölümlerde de Filiz sahnesinin çoğalmasını istemiştim:)bu bölüm çoğaldı sevindirik oldum:happy0064 :happy0064
saol jnm...
burdan bütün yetkililere sesleniyoum ===>>>ÜMİT-FİLİZ rolleri de konulsa daa ii olur...
Müthiş bir 40.bölüm finali oldu.
Duygu,hüzün,aşk,kıskançlık,sevgi dolu bakışlar,laf sokuşmalar,gülüşler hepsi birarada olan bir bölümdü.:img-cray:
demek gidiyorsun sahnesi hakikaten,hele hele o arabanın geri geri çıkış sahnesinde Naz'ın O bakışları yokmu :sad53:
Evet haklısın dün çok şahane bir bölümdü...:happy0064 :happy0064
yalancı yarimde favori bölümüm 40.bölüm oldu.Tarık ile Naz'ın sevgisi içimize
kadar işledi.birbirlerine o kadar sevgi dolu,acı dolu baktılar ki bu nasıl aşk
dedim.son sahnede,gözlerin şarkısı bütünleşmişti.şarkı başladı benim gözlerimde dolmaya başladı.:sad53: o ne güzel sahneydi.benim gibi duygusal ve duygusal sahneleri seven insanı mest etmişti.bütün ekibi tekrar tekrar
kutluyorum.:good:
Bana daha önceleri deselerdi ki görmediğin birisini sevebilirmisin diye buna cevabım kesinlikle hayır olurdu.Ama büyük konuşmamak lazımmış.İnsanlar aynı duygu ve düşünceleri paylaştıkları zaman bir çelenk gibi birbirlerine sevgiyle kitlenebiliyorlarmış.Ben bu forum sayesinde görmeden sevmenin ne demek olduğunu öğrendim.Sizler gibi dostlar edindim.Sevmek görmek dokunmak değil tüm benliğin de hissetmekmiş.Bana hayatın önemli sırlarından birini öğrettiğiniz için teşekkürler...
selam arkadaşlarr..dünkü bölüm bitirdi bizii:sad53: nasıl hüzün kokuyorduu nasıl acıydıı...nasıl ayrlıktıı ..aşkı yine iliklerimizde hisseettik..nazın çaresizliği...tarığın çırpınışlarrı...diziinin ara ara olan komedi sahneleri pır diye uçuverdi...kimsenin gözleri görmedi çünkü hüzün kokuyodur dizi gülmek içimizden gelmedii:sad53: nazıl dı o bakışmalarr...sahte gülümsemeler...nazın ne hale geldiğini gördük..kızın rengi bile değiştii makyajı bile özenerek yapmıyor artık ne kadar bakımsız görünüyordu nasıl hüzün vardı içinde belkide ne giyindiğini bile bilmiyordu....
çok etkilendim bu bölümden...forumda sessizlik hüzün hakim...ama benim hala umudum var güzel günler görcezz arkadaşlarr...o mutlu aile tablosu bir gün gerçek olucak:img-yes:
dizide belkide bizi gülümseten tek şey belgin di...küçük belgin...tarık ve nazın kızı...ne şekerdi..nasıl rüyaydı o...isminin belgin olmasını tutturmuşuz:img-pilot
ama hepsi bu kadar işte bu bölümde gülümseten tek şey bu...
not:gerçekten seviyorsanız gitmesine izin vermeyin..... (nazz lütfenn :sad53: )
RebeCa'cım ve Kara İnci'miz Songül, doğum günlerinizi en içten dileklerimle kutluyorum şekerler :img-wink: nice huzur dolu yıllara :happy0064
RebeCa'cım ve Kara İnci'miz Songül, doğum günlerinizi en içten dileklerimle kutluyorum şekerler :img-wink: nice huzur dolu yıllara :happy0064
aaa öylemii bende kutluyorummm..iyki doğdunuzz iyki varsınız...:img-yes:
arkadaşlar slm hepinize bugün doğum günü olanların dogum gününü kutluyorum nice güzel yaşlar diliyorum her ne kadar beni tanımasanızda ama dedim ya yorumlarınızı her zaman okuyorum bugün anca bu saatte girebildim pesss yani yine çok güzel yorumlar yapılmış süpersiniz herkes çok begenmiş yani bölümü gerçekten harika bi bölümdü merveye sanki aşk ın ışıltısı gelmiş diilmi yüzü ışıl ışıl ne güzeldi belgin hanımın sölediği yoksa aşıkmısın pek güzelleşmişsin cümleleri bu bölüme tam oturmuş bence
Rebeca Ve Kara inci;ömrünüz Naz'ın arkadaşlığından daha iyi;Tarıkın sabrından daha uzun,Sadri'nin Ayşeye olan aşkından da güçlü ve en önemlisi tüm yaşamınız Naz ve Tarık'ın birbirine olan aşkları gibi sımsıcak ve sağlam geçsin..İYİ Kİ DOĞDUNUZ:happy0064
ya bide geçen akşam fragman nöbeti sırasındaki mesjlarınız çok güzeldi şimdi hatırlayamıyorum bi arkadaşın yazdığına hala gülüyorum yani etrafımdakiler tuhaf tuhaf bakıyo hayırdır nie gülüyosun die köprü zehirlenmesi geçirecem bide dedmde köprüyü izliyomuş yeni bi nöbetçimiz oldu yazısına çok güldüm hala gülmekten nası yazdıgımın bile farkında deilim cümleler bozuk olmuş olabilir inş. anlarsınız çok keyifliydi yazılanları okumak hemde fragman o kadar geç gelince insanın sinirleri bozuluyo ama sizin sayenizde çok güldüm halada gülüyorummmmm
Çok güzel bir bölümdü diyerek başlayayım
İlk sahneler ne kadar güzeldi,hem duygusallık hem komedi iç içe.Naz beni unuttu derken Tarık pilavcı amcaya:img-hyste Naz'dan bahsediyor o ise şöförümüyüm yoksa evliyim mi dedin diyor,Naz yine Spor bakanından ödülünü alır derken Tarık'ın elinde pilav üstü tavuk bitiyor:img-hyste
Tarık-pilavcı amca muhabbetlerine koptum bu kadarmı replikler güzel düşünülür.Tarık ben Tekelioğluyum babamı tanırsınız belki tekbank sahibi diyor bizim pilavcı amca tanımammı benim babamıda tanırsınız sizden çok kredi aldı Rahmi Koç diyor,tek kelimeyle harika bir sahne ve repliklerdi:good:
İnanmaz tabi beş parasız kalmışsın pilav paran yok banka sahibinin oğluyum diyorsun,neyseki Filiz imdadına yetişti
TarıK:üstü kalsın
Filiz:Senin paran çünkü:img-hyste
Belgin'in hayali,Hacer Anne'ye itrafı harikaydı,kızımızın adı Belgin Naz'ın deyişiyle Belgincik,Belgin bir dönüş yaptı pir döndü,kendisini sorguladı yaptuğı hataların farkına vardı şimdi ise tek gayesi var oda Tarık ile Naz' kavuşturmak,buna itirazı olan yoktur herhalde
Sabahki Tarık-Naz karşılaşması ise oldukça etkiliydi,bugüne kada çok takıştılar ama kavgaları hiç bukadar kırıcı olmamıştı,insan en çok sevdiğini kırarmış ya bu kavgalarda öyle oldu,içine kıskançlık hislerinin girmeside cabası
Filiz'in söz dinlediğinide gördük,Ümit şöförü görme yasakladım diyor oda bu yasağa uyuyor,Belgin'i ve Tarık'ı kıskandırma çabalarına bayıldım,Tarık'n dediği gibi Allh kimseyi Filiz'in eline düşürmesin:img-hyste
Netice yine harikaydı,süperdi,Tarık ve yeni şöföre olan iltifatları bunun yanında Vahi ve Ümit'e attığı taşları çok hoştu,Ümit masada karşısına oturttu diye düşünürken fotoğrafımızı çek sonra istediğin yere otur sözü üzerine hayal kırıklığına uğradı,Naz'ın gülüşü hala aklımda,Netice Nazı muşmulada yaptı en sonunda:img-hyste Neticeden en güzel inci:Al birini öp ötekini
Şöför için fazla paranoyak olduk adam nişanlı çıktı:img-hyste Naz bunuda kendine uydurmayı başardı sırf Tarık onları izliyor diye basketbol oynaması çocukların ise ona hiçte memnunmuş gibi bakmaması ve Naz'dan başka kimsede göremeyeceğimiz o bakışlar süperdi
ve son sahne tüm bölüm içindeki en duygusal kısımdı
Tarık:Gidiyormuyum yani
Naz:Gidiyormusun yani
İkisininde bakışları herşeyi anlatıyordu,tv karşısında hissetmeyen etkilenmeyen yoktur herhalde,Vahi-Naz-Şöför arabaya binip evlerinn yolunu tutarken Tarık onların gidişini seyretti,offf offff
Not 1:Hulusi yine bildiğimiz Hulusi,Roma macerası üstüne fena kalacak
Not 2:Hulusi şimdi eve geldik deyince Naz'lar gider peşinden eve girer diye düşündüm olmadı,belkide haftaya ilk bölüm bu şekilde olur
Not 3:Naz ve Belgin'in kendilerine yaptıkları itiraflar dönüm noktası oldu,özellkle Naz'ın "o seni unutacak ama sen asla unutmayacaksın"
Not 4:Harika bir bölümdü,emeği geçen herkese teşekkürler
çok sesszi bugün forum...dünkü bölümlee kalbinizemi indiii:sad53: ....
haftanın enleri nelerdi sizce??
başak-eylül
19-04-07, 20:17
dünkü bölüm benim için de tek kelime ile süperdi ve ben bu bölüme bayıldım netice halanın esprilerine ve tarığın nazı kıskanırkenki yüz ifadelerine çok güldüm.hele o tarık ve naz ın kızına bayıldım çok şirin bi kızdı anne ve babasına çok benziyordu belginin bu hayali çok hoşuma gitti doğrusu ama o en son sahne yok mu beni çok etkiledi o bakışlar ne kadar da güzeldi duygularını o kadar güzel gözleriyle anlattılarki etkilenmemek mümkün değildi bu yüzden oyuncularımızı canı gönülden kutluyorum hepsi de süper.bu arada rebeca ve kara inci doğum gününüz kutlu olsun herşey gönlünüzce olsun tekrar görüşmek üzere herkese iyi akşamlar.
dünkü bölüm çok güzeldi ama bugün kimseler yok ortalıkta.yazılacak ve yorumlanacak çokşey olmalı.
son 6-7 bölümdür bir isteksizlik var sanki.önceleri her bölüme ortalama 1000 mesaj yazılırdı.şimdi 500 ü bulamıyoruz.düşündüğümüz herşeyi çekinmeden paylaşmalıyız çünkü biz burada bir aile olduk.
ay cidden çok sessiz bu gece burası bence haftanın en güzel bakışı son sahneydi tabiki süperdi:good: bide tarıgın naza sölediği siz daha iyi bilirsiniz kardeşinizin odasındaki posterden cümlesi çok güzeldi eee hakketti bence naz o lafı çünkü tarıgı haksız çekiştiriyodu sonra netice halanın al birini öp ötekini esprisi güzeldi sonra naz ın tarıgın takip ettiğini görünceki hareketleri çok güzeldi zaten bu bölüm de hemen hemen her sahne güzeldi
handeozbek
19-04-07, 20:32
Bu bölüm dönüm noktası olacak dedim. Gerçekten de öyle oldu. Bazı olayların gelişmesi için bu ayrılık şarttı. Beklenen ayrılık gerçekleşti. Ben Nazın nasıl İtalya'ya gideceğini merak ediyorum. Aralarında ne gibi br konuşma geçti de Tarık Naza hayatını göstermek istedi. Ayrılık yemeği gerçekten çok önemli olacak. Hem Tarık Naz ayrılığını iliklerimize kadar hissedeceğiz. Romantizm tavan yapacak. Hem de birçok süpriz gelişmeye gebe. Önümüzdeki bölümler birçok süprizin ortaya çıkacağı bölümler olacak. Bazı şeylerin netleştiğini göreceğiz. Özellikle İtalya bu netleşmeye zaman hazırlayacak. Artık Tarığın da Nazın da kaçacak yeri kalmadı.
ceza_cansu
19-04-07, 20:34
Herkese selam arkadaşlar.Sanırım bölüm yorumumu daha sonra yapıcam(yani belki:))Tabi dünkü bölümü çoooook beğendim orası ayrı.Songülcüm ve Rebeca arkadaşlar iyi doğdunuz nice senelere.İyiki varsınız
ay cidden çok sessiz bu gece burası bence haftanın en güzel bakışı son sahneydi tabiki süperdi:good: bide tarıgın naza sölediği siz daha iyi bilirsiniz kardeşinizin odasındaki posterden cümlesi çok güzeldi eee hakketti bence naz o lafı çünkü tarıgı haksız çekiştiriyodu sonra netice halanın al birini öp ötekini esprisi güzeldi sonra naz ın tarıgın takip ettiğini görünceki hareketleri çok güzeldi zaten bu bölüm de hemen hemen her sahne güzeldi
sessizliğin sebebi naz-tarık bakışması olmasınn..eridiler miki bizimkilerr:img-hyste ayy espiri yapmak gülmek bile içimden gelmiyor biz bu bölümü kaç günde atlatırızzz:sad53:
love-angel
19-04-07, 21:15
sessizliğin sebebi naz-tarık bakışması olmasınn..eridiler miki bizimkilerr:img-hyste ayy espiri yapmak gülmek bile içimden gelmiyor biz bu bölümü kaç günde atlatırızzz:sad53:
walla atlatılcak bi bölüm diil en azından benim açımdan ben espirileri bile unuttum kaldım son bakışmada özellikle tarığın gözlerde takıldım o sahne aklıma her geldiğinde yutkunamıyorum bütün yy. ekibini özellikle barışı ve merveyi tebrik etmek lazım izletmediler yaşattılar adeta:happy0064 :happy0064 :happy0064
ayyyy o bakışma da bakışmaydı yani birbirlerine yavaş yavaş yürümeleri süperdi itiraf etseler bu kadar olur muydu acaba hele arabadan naz ın bakışı çok dokunaklıydı bence e yani bi bakışmada böle sessizleşirse burası itiraflar gelince nolucak arkadaşlarrrrr
love-angel
19-04-07, 21:21
yani bence bakışmalardaki sessizlik bozdu bizi itirafta çoşar burası merak etme yarına kalmaz yine coşar burası ama sanırım kabullenmeye çalışılıo biraz
o bakışlardaki çaresizlik yaptı ne yaptıysa yıktı beni dağıttı bide orda bitirdiler yani bi süre kendime gelemedim desem fazla abartmış olurmuyum
dizi kurdu
19-04-07, 21:41
ayyyy o bakışma da bakışmaydı yani birbirlerine yavaş yavaş yürümeleri süperdi itiraf etseler bu kadar olur muydu acaba hele arabadan naz ın bakışı çok dokunaklıydı bence e yani bi bakışmada böle sessizleşirse burası itiraflar gelince nolucak arkadaşlarrrrr
ben sana söyliyim eğer itiraf olursa ve bölüm orda biterse bu bir rüya mı değilmi tartışmaları başlıcak burası sesizleşcek her zamnki gibi müthiş seneryolar daha da artarak gelicek yani burası tadından yenmicek kıvama gelcek
Şahsen dizi günümüzün degişmesine neden olan KDRe inat K.V. izlemeyi düşünüyorum... Bilmem anlatabildimmi arkadaşlar :) anladınız siz onuuuuuu
Şahsen dizi günümüzün degişmesine neden olan KDRe inat K.V. izlemeyi düşünüyorum... Bilmem anlatabildimmi arkadaşlar :) anladınız siz onuuuuuu
Bir de rating cihazın varsa hiç durma derim:img-wink:
dizi kurdu
19-04-07, 22:01
sizce itiraf gelsin mi yoksa böyle daha mı güzel yani birbirlerine farkettirmemeye çalışarak kıskandırma çabalrı birbirlerinin gözlerinin içine bakmaları adeta gözleriyle konuşmaları söylicem derken söyleyememelerimi yoksa birden itiraf etmeleri mi
ayyyy itiraflar gelse süper olur ama bidaha nasıl görürüz biz onların birbirlerine bakarak konuştuklarını gerçi itiraf gelse bile daha tarık tekelioğlu mevzusu var naz onu hazmeder mi bilinmez
ya zaten bizimkiler italya yolcusu herkes itiraf beklentisini oraya sakladı bence mesela filiz in doğum gününde naz o nasıl şarkı sölemek az daha benim 1 ay sonraki doğum günüme ance bitircektin dedi ama hiç doğum günü falan gelmedi nazın italyada doğum günü olumuşta bide itiraf gelirmiş:happy0064 ohooo halamın bıyıkları olsa hesabı benimkide laf yani dimi arkadaşlar ama ben bu naz ın doğum günü ne çok taktım zaten tarığın dogum günü de gelmedi ee 9 ayda olmaz mı hiç bi doğum günü dimi ama
burcin_kaplan
19-04-07, 23:08
selamlar arkadaşlar.bende bölüm yorumumu yapayım artık daha kimsenin yazısını okuyamadım ondan önce kendi yorumumu yapim hepinizin yazılarınıda öle okucam:)
bölüm gerçekten çok güzeldi , belkide ne zamandır hatta 40 haftadır ilkkez duygusallıkları bu kadar üst üste yaşatan bir bölüm izledik.Ben çok duygulandım bu bölümde hem nazın o hallerine hemde tarıkın hallerine.ikisi de o kadar üzgündü ve o kadar çok acı şekiyordu ki ama hiç bir şeyde yapamıyorlardı.
Nazın kendi kendine hesaplaşmasını izledik bölüm başında gene ve dayanamadı müştemilata indi.Ordaki kendini kandırma naz onu asla onu unutamayacaksın lafı heralde artık bütün duygularını açıklamıştı.
Bu bölüm o kadar hoşuma gittiki beğendiğim sahneler çok fazla. ilk bir saatte tarık-nazı yan yana göremedik ama bölüm sıkmadı o kadar akıcıydı ki herşey tadındaydı.
Merve Sevi'nin göz ameliyatıda öyle bir bölüme denk gelmiş ki o gözler bu bölüm çok işe yaradılar , senaristler buna göre mi bir bölüm yazdılar bilmiyorum ama o kadar etkileyici olmuşki gece o kadar ağlamasından ve uyumamasından sonra normaldede öyle bir göz olurdu yani herşey gerçek gibiydi. Ve şunu belirtmek istiyorum Merve Sevi makyajsız çok daha güzel çok daha hoş görünüyor bu bölüm bunu daha iyi anladım keşke hep böyle yapsalar çok fazla makyaj yapmalarına hiç gerek yok aslında eminim benim gibi düşünen bir çok insan war umarım buna dikkat ederler makyaj kullanıcaklarsada hafif kullanırlar inşallah.
Bu bölümün ayrı bir güzelliği ise kesinlikle Belgin'di.Bu haftanın yıldızına belgin diyebiliriz. Bizimkilerin 40 haftadır tek başlarına yapamadıkları aşk itirafı Belgin sayesinde gelicek gibi duruyor:) o kadar derinden vuruyor ki Belgin. Heleki o basket sahasının orda şu pasaport olayını hallettim demesi cuk oturdu olaya. Ne kadar kötü oldu tarıkta nazda. Naz tarıkın gideceğini zaten düşünüyordu hatta gittiğini bile düşündü , tarık'ta gitmek istediğini bile söyledi ama ikiside hiç bir şekilde bu kadar kesin bir şekilde karşı karşıya kalmamıştı İtalya olayıyla.
Tarık : gidiyorum yani...
Naz : gidiyorsun yani...
O kadar etkileyiciydi ki bu sahne bittim resmen ben.İkisi de bir an idrak etti aslında olayı.Gerçekten gideceğini işin italyaya gitmek istiyorum demekle bitmediğini anladı birisi diğeride karşısındakinin gerçekten italyaya gideceğini.
Tarık aslında hiç bir zaman Alfonso olmaktan vazgeçmemiştiYurt dışı yasağı yüzünden kalmıştı bir yandan bugüne kadar babası yüzünden.Ama bu sahnede bir kere daha anladı aslında artık onun iiçin alfonsonunda tam olarak bir önemi kalmadığını Naz'ın yanında.Belkide hiç bir zaman düşünemeyeceği bir şekilde şuan italyaya gitmek istemiyor.Sadece karşısından gelecek bir ''dur,gitme'' kelimelerini bekliyor bunlar gelse onun için ralliymiş italyaymış herşey boş olucak.Ama işte Naz da aynı şekilde şuan Tarık'tan bir hamle bekliyor.
40 bölümdür tekerrür eden aynı şey oluyor ikiside susuyor.Ve işte bu esnada sonunda onların bu derdine çare bulucak biri el atıcak olaya aslında pasaport olayıyla tam olarak el attı bile belgin ama birde italya olayını ayarladımı işte artıık aşk itirafı için hiç bir engel kalmayacak.Belgine olan bütün sinirim bu bölümle sevgiye dönüştü ne kadar iyi bir insan bu belgin ya:) Belgindi ümitti netice halaydı şuan hepsi aslında tarık-naz için çalışıyorlar.Ümittin bağlasalar durur lafı olsun neticenin naza batırdığı laflar olsun hepsinin altında derin anlamlar yatıyordu aslında.Hele neticenin sabah sofrada söylediği yastasın galiba aşk olmuştun bizim alfonsoya gibi sözler Nazı şoke etti.
Bölüm sonuda çok güzeldi yawaş yawaş birbirlerine yaklaşmaları bakışmaları hiç kimse umurlarında olmadan o kadar can alıcıydı ki bir çok kişi eminim gözlerin şarkısının 20. bölümden beri ilkkez bu kadar anlamlı geldiğini sölemiştir bende yinelicem bunu bu şarkı bana 2. kez bu kadar anlamlı geldi o bakışmalar veda o kadar dokunduki bana.
Bölüm bütün olarak çok hoştu.
Bu arada tarık-kerem düetide çok hoşuma gitti helede şarkı bizimkilere o kadar çok uyuyordu ki ;
Hasretler ayrılıkla başlar
yanar yürek sessizce ağlar
Bütün anılar canlanıverir sanki hiç bitmemişler gibi
yolu gözlenen giden sevgili geri dönecekmiş gibi
için için har gibi kaplar bütün benliğini
bir garip olursun bunun ardından bazı bir rüzgar gibi
eser ayrılık yeli giden sevgilinin ardından...
bu şarkıda ki tarık-naz bakışmaları o kadar güzeldi ki bölümü öve öve bitiremiyorum.Beni gerçekten çok etkiledi hiç bir bölümde bu kadar duygulanmamıştım.Bunu diğer bölümlerden ayıran en önemli özelliği galiba duygusal sahnelerin ard arda gelmesiydi diğer bölümlerdede her zaman duygusallıklar oldu ama 1-2 sahneyle kalıyordu.Bu bölüm gerçekten bütün olarak çok duygusaldı üst üste gelen sahneler birikti birikti ve son sahnedede zaten dondum kaldım o arabanın arkasından bende.O sahneyi kaç kere izledim bilmiyorum.ve bu hafta daha kaç kere izlicem acaba.
NOT: bölüm boyunca filizi bir uyutmadılar wallahi yazık kıza ya :)
birde kerem nişanlıymış oh be dedim içimden çok iyi oldu bu olay.
NOT2 : Naz basket oynarken çok tatlıydı ya.Tarıkın kendisini izlediğini görmesi onu kıskandığını fark etmeside çok iyi oldu bu aşamada bakalım 41. bölümde neler olucak büyük ihtimalla ayrılığa dewam edilicek az görüşürler tarık-nazı çok az yan yana görürüz ama italya nın temelleri atılıyor bu bölümlerde üzülelimde italyada bol bol eğleneceğiz:)
NOT 3 : yazım biraz uzun olmuş sanki kusura bakmayın ne zmndır yazamayınca birikti:):)
burcin_kaplan
19-04-07, 23:24
Belginnaz=JR Belgin :img-hyste :img-hyste :img-hyste yani bunu duydum ve mest oldum..... Hep dedim ben bir KAG ım ama annesinin yanında olan çocuğa kaynananın bakımda yardımcı olması gerektiğini ısrarla söylemiştim.... hak vermişler demekki... duydunuz dimi BBC !!!!!!!!!!!!!!
hmm kem küm şeyy :):) ablacım walla tamam bişey demiyorum ben artık belgine.Çocuğa bakabilir kendine geldi Belgin hele birde şu italya olayı onun sayesinde olursa alsın çocuğa ömrünün sonuna kadar baksın biz 2. çocuğa bakarız artık n'apalım:)
Bu arada çocuk çok şekerdi ya.Acaba dizimiz öbür seneye uzasa böle sahneler görürmüyüz:)
elmali-turta
19-04-07, 23:27
Bu bölümün ayrı bir güzelliği ise kesinlikle Belgin'di.Bu haftanın yıldızına belgin diyebiliriz. Bizimkilerin 40 haftadır tek başlarına yapamadıkları aşk itirafı Belgin sayesinde gelicek gibi duruyor:) o kadar derinden vuruyor ki Belgin. Heleki o basket sahasının orda şu pasaport olayını hallettim demesi cuk oturdu olaya. Ne kadar kötü oldu tarıkta nazda. Naz tarıkın gideceğini zaten düşünüyordu hatta gittiğini bile düşündü , tarık'ta gitmek istediğini bile söyledi ama ikiside hiç bir şekilde bu kadar kesin bir şekilde karşı karşıya kalmamıştı İtalya olayıyla.
Belgine olan bütün sinirim bu bölümle sevgiye dönüştü ne kadar iyi bir insan bu belgin ya:)
NOT: bölüm boyunca filizi bir uyutmadılar wallahi yazık kıza ya :)
birde kerem nişanlıymış oh be dedim içimden çok iyi oldu bu olay.:)
Burçincim genel olarak yorumunu çok beğendim canım:)ama burayı alıntı yapmamdaki sebep Bu yazından şunu anladım sonunda sende KAG'a katılmışsın tebrikler arkadaşım:img-hyste :img-hyste
Ayrıca haklısın bu bölüm hiç uyutmadılar Fulyamızı yazık yahu:)Dikkat ettiğim bişey daha var oda Naz'ın gecen bölümde iki gece uyumayışı bu bölümde hiç uyumadı galiba.Onada yazıkk uykusuzluk nedir çok iyi bilirim içim acıdı ya uyusunlar bian evvel:img-hyste
handeozbek
19-04-07, 23:30
Burçincim genel olarak yorumunu çok beğendim canım:)ama burayı alıntı yapmamdaki sebep Bu yazından şunu anladım sonunda sende KAG'a katılmışsın tebrikler arkadaşım:img-hyste :img-hyste
Ayrıca haklısın bu bölüm hiç uyutmadılar Fulyamızı yazık yahu:)Dikkat ettiğim bişey daha var oda Naz'ın gecen bölümde iki gece uyumayışı bu bölümde hiç uyumadı galiba.Onada yazıkk uykusuzluk nedir çok iyi bilirim içim acıdı ya uyusunlar bian evvel:img-hyste
Onlar uykuyu İtalya'ya saklıyorlar. Naz artık Tarığın omuzu olmazsa uyuyamıyor. Ne yapsın. İpek çarşaf falan hikaye. Kız iki büklüm daha rahat uyuyordur. Uçakta bol bol uyurlar. E yol uzun. Bi de Nazın uçak korkusu varsa acayip komik olur:img-hyste
burcin_kaplan
19-04-07, 23:31
Arkadaşlar Barış kendi sitesine az önce reklam arasında mesaj yazdı. Bölümü o da izlemiş ve beğenmiş.
Ben bu bölüme bayıldım.. Harikaydı.. Emeği geçen herkesi gönülden kutluyorum. Sağolsunlar varolsunlar.
Son sahnede Barış ve Merve sadece gözleri ile oynadılar. İşte oyuculuk budur. Her ikisine de kocaman alkışşş:good:
bu bölüm oyuncularıda çok etkilemiş anlaşılan Fulya da Barişta çok etkilendiğine göre.Gerçekten barişide merveyide diğerlerinide kutlamak lazım dediğin gibi ablacım resmen son sahnelerde mervede barişta gözleriyle oynadılar resmen o gözlerle anlattılar herşeyi gözlerin kalbin aynası derler aynen öyle oldu resmen tarıkla nazın kalpleri gözlerine yansıdı.
tekrar tebrik ederim mükmmellerdi.
Bir dakika ortada bir yanlış anlaşılma war ben KAG 'a katılmadım ölümüne BBC'deyim:):) ama artık yapacak bişey yok bizimkilere emeğide geçiyor çocuğa bakmak hakkıdır ilk bebeğe o baksında ikincisini biz alırız:icon_whis
ya ewet ya naz zaten hiç uyumuyor , bu kız bir uyuyamadı ne zamandır.italyada bol bol uyur dicem ama ordada uyuyamaz bu kıza uyku haram oldu:img-hyste
Napıcak canım uyuyup ne uykusu uyku bitti gitti yoook.:)
NOT: biraz geç olucak ama Songül ve rebeca doğum günleriniz kutlu olsun daha sat 12 yi geçmedi değil mi ama:):
handeozbek
19-04-07, 23:40
ya ewet ya naz zaten hiç uyumuyor , bu kız bir uyuyamadı ne zamandır.italyada bol bol uyur dicem ama ordada uyuyamaz bu kıza uyku haram oldu:img-hyste
Napıcak canım uyuyup ne uykusu uyku bitti gitti yoook.:)
Uyusa belki aşık olduğunu anlayacak. Ama uyumadığı için ne düşüneceğini şaşırdı. Belki o da rüyasında minik Belgini görecek. Belgin gibi 180 derece dönecek. Her eve bir minik Belgin lazım. Belginin operasyonları devam edecek. Hem büyüğünün hem küçüğünün. Her koldan çalışıyorlar. Biri rüyada diğeri gerçekte. Belgin bunlar yalnız kalsın diye üstlerine kapıyı bile kitleyebilir. Ben büyük atılımlar bekliyorum ondan. Hatta bu veda yemeğini Tarıkla Nazın başbaşa yemesini bile sağlayabilir. Bunlar hep senin yüzünden Burçin. Yazın çağrışım yaptırıyor:)
ceza_cansu
19-04-07, 23:46
Süperdi.Mükemmeldi.Feciydi.Bu bölümü tarif edicek bir kelime bulmak cidden zor.Harikaydı.Her saniyesini zevkle izledim.Naz'ın Tarık'ı İtalyaya gitti sanıp bütün gece yatakta mendillerle savaştığı sahne direk başladı bizi vurmaya.Naz'ın o sıradaki üzgünlüğü,kararsızlığı,çaresizliği herşeyiyle süperdi.O anki cümlelerini söylemeye gerek bile yok.Beynimize kazındı resmen
Belginnaz pardon Belgincik:) o da çok güzeldi.Tıpkı annesi:)Belgin'in gördüğü rüyalarda tam bir aile gibilerdi.Rüya mı gerçek mi belli değildi.Kesinlikle çok tatlılardı.Belgin artık bu ilişkiye destek olucak bu kesin.Hep destek tam destek.Naz'la Tarık'ın arasına girmeye çalışan karşısında Belgin'i bulur.Zaten o da öyle dedi.Bende artık Belgin'i sevmeye başladım.Hep böyle olsun isterse Belginnaz'a o baksın hiç farketmez:)(nasılsa Hulusican BBC'nin:))Ama cidden Belgin bu şekilde devam ederse bir yandan o,bir yandan Netice hala Tarık-Naz ilişkisini başlatır da evliliğe kadar götürür.O ikisinin eline düşen yandı:)Daha doğrusu üçünün.Hacer anneyi de unutmamak lazım.Ne de olsa yılların tecrübesi onda da var:)Belgin'in Tarık kıskansın diye şoföre albüm yapma fikride süperdi.Tarık ve Kerem'in düeti eşliğindeki Tarık-Naz bakışması bu sahne de ayrı bir olaydı ve de düet çok hoşuma gitti.Sadece Belgin değil Naz da kıskandırmaya çalıştı Tarık'ı.Başardıda.Kerem'in nişanlısı için (ki kısmetse yaz sonu gibi evlenicekler umarım bir ömür boyu mutlu olurlar:)) kız kardeşi demesi Tarık'ı deli etti.Naz yataktayken Tarık'ın kıskanmasını düşündü ve de çok mutlu oldu.Nasıl mutlu olmasın ki:img-yes:
Netice hala halam ya bu kadının her repliği öldürüyor beni ''al birini öp ötekini'':img-hyste :img-hyste Zavalla Vahi korkuyor kadından.Ama haklı korkulmayacak gibi değilki:icon_whis
Ve de son sahne.Nasıl anlatılırki o sahne.Naz babasının orda olduğunu bile umursamadan Tarık'a yaklaştı.Tabi Tarık da Naz'a.O bakışmaları bitirdi beni.Ve de tam Naz yavaşça arabaya binerken ''Gözlerin'' şarkısı çalınca resmen bir tuhaf oldum.20. bölümden sonra Gözlerin şarkısı ilk defa beni bu kadar çok etkiledi
Ya böyle güzel bölümlerde ben uzun yorum yapamıyorum.Resmen elim tutuluyor.Ama bu bölüm için yazmak istedim(bu yazılar 35 dk da anca çıktı düşünün artık:))Gerçekten bütün ekibin eline sağlık.Bize bu kadar güzel bir bölüm izlettikleri için çok teşekkürler
NOT:Bu bölüm Merve kesinlikle çok güzeldi.Her bölüm güzel ama makyajsız ve doğal hali bencede çok hoştu.Keşke her bölüm böyle yapsalar
burcin_kaplan
19-04-07, 23:49
Uyusa belki aşık olduğunu anlayacak. Ama uyumadığı için ne düşüneceğini şaşırdı. Belki o da rüyasında minik Belgini görecek. Belgin gibi 180 derece dönecek. Her eve bir minik Belgin lazım. Belginin operasyonları devam edecek. Hem büyüğünün hem küçüğünün. Her koldan çalışıyorlar. Biri rüyada diğeri gerçekte. Belgin bunlar yalnız kalsın diye üstlerine kapıyı bile kitleyebilir. Ben büyük atılımlar bekliyorum ondan. Hatta bu veda yemeğini Tarıkla Nazın başbaşa yemesini bile sağlayabilir. Bunlar hep senin yüzünden Burçin. Yazın çağrışım yaptırıyor:)