Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-9
Sayfalar :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
love-angel
01-04-07, 13:56
allahım oda ne öyle dün gece neler olmuş okurken gülmekten ölüyodum az daha
Tarık ben bu acıya daha fazla dayanamam der ve intihara kalkışır. Son anda Naz yetişir. Yapma Tarık'ım kıyma kendine. Atlama ne olur. Ben bu acıyla yaşayamam der Tarıkçık. Peki peki Hulisican ne olacak? Hulisican da kim der tarık. Doğabilme ihtimali sen burdan atlayınca sıfıra inen oğlumuz:)
hahaha..bu çok hoş,hey gidi yeşilçam sen hala zihnimizdesin
bunu dedin aklıma matrix geldi.
neo ölmüş, trinity neo'ya aşkını öldükten sonra söylemiş ve neo'yu öpmüştü. akşın öpücüğü neo'ya can vermiş ve neo birden dirilmiş olağan üstü güçlere sahip olmuştu. atılan onca mermiyi eliyle "DUR" işareti yaparak durdurmuştu.
şimdi bizim diziye gelirsek. tarık kör ve ümit sniper ile tarığı vuracak. naz o sırada koşup önüne atlayamacağı için hemen telefona sarılır ve o sırada ümitin sniperindan mermi çıkmış tarığa doğru gidiyodur.
naz: (ağır çekim) tarık seni çok seviyorum
tarık bu sözü duyduktan sonra gözlerine birden hayat ve olağan üstü güçler gelir ve üzerine doğru gelen mermiyi gözlerinden çıkan ışınla yokeder.
tarık: saol naz
naz: ee hadi
tarık: ne hadisi
naz: sen de "seni seviyorum" de de dizimin bağları çözülsün
tarık: :icon_whis
tarık sinsice ekranlara sırıtarak naz'a işkence çektireceğinin sinyallerini verir
Arkadaşım ne Neo'su bizim koskoca Malkoçoğlumuz war.Şimdi tarık ümitin geldiğini görünce zıplaya zıplaya kçmaya başlar tabi o arada mutfağa uğrayıp kılıç boyutunda bir bıçak almıştır.Ardından Zıplaya zıplaya Nazların ewine gider zıplayıp dama atlar ordaki kötü adamları bir bir atlatır o kör haliyle Nazına kavuşmak için mertti boraydı cenkti buraktı dinlemez.:img-hyste
Ve tabi ewe sonunda girer ama bir türlü nazın odasını bulamaz:img-hyste :img-hyste
Çünkü Vahi Naz'ı onun iyiliği için bir kuleye kapatmıştır.Naz o kulede tek başına onu gelip kurtarıcak olan beyaz atlı,uzun saçlı,dalyan prensini beklemektedir.Ama kulenin bir girişi yoktur.Bunun için Naz prensi gelebilsin diye saçlarını uzatmaya başlar.Gerçi uzun saçlarla her sabah fön çekmek zor olsada o prensi için herşeyi göze almaya hazırdır:img-hyste
Yeşilçam amerikan sinemasına karşı:img-hyste
Çok hoş olmuş bunlar,bölüm hoş etkiler yaratmış forumda
Nazın saçlarının kopup kel olmasına dayanamayan Bariş pardon Tarık kendi saçlarınıda keser ve o da kel olarak nazın karşına çıkar aşkımı kanıtladım artık der naz ben seni bu halinle kabul eder miyim sence der ve bir gülüş atar niahahahah!!!:img-hyste
Evet reklamlar sona erdi.Devam ediyoruz.Tarık Naz'ı o şekilde görünce kalakalmıştır.Hatta kekelemeye başlamıştır.Ama Naz'a olan büyük aşkı görüntü falan dinlemez Naz'ı her haliyle kabul etmeye hazırdır.Kendine gelmek için tuvalete gider yüzünü yıkayıp geri dönücektir.O tuvaletteyken Naz görünümlü canavar kahkaha atmaya başlar ve üstünü çıkarır.Meğerse o sadece bir kostümmüş.E malum bugün 1 nisan.Ekibin Yalancı Yarim izliyicilerine yaptığı minik bir şaka:)
Harikasınız arkadaşlar,ne diyeyim,hep böyle neşeli olmanız dileği ile
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
whiteangel
01-04-07, 14:21
37. BÖLÜM YALANCI YARİM EN'LERİ
1- En Güzel Replik:?
-Yalvarırım bırak beni halaaa.. TARIK ELDEN GİDİYOOO:img-in_lo
2- En Beğendiğiniz Sahne:?
Hulusi ve Hacer'in Vahi ve Netice ile vedalaşırlarken, altta çalan baba müziği ve Sofia'nın bu sahnelere yorumu..:img-hyste ''Türkiye'de mafyaları mamalar yönetiyor'':icon_whis :img-hyste
3- En Komik Sahne:?
En beğendiğim sahne ve Tarık'a imaj oluşturma çalışmalarının geçtiği sahneler:img-hyste
4- En Romantik Sahne:?
Ayşe ve Sadri'nin duygusal anları.. Tarık ve Naz'ın flashback sahneleri:img-in_lo
5- En Duygusal Sahne:?
Tarık'ın ''istifamın kabulü'' deyişi ve ardından Naz'ın Tarık'ı bulmaya çalışması ve tabi ki Naz'ın gözyaşları...:img-in_lo
6- En...(Burası açık uçlu neyi istiyorsanız onu yazın **olmazsa olmazı** dedim ben..
Hulusi ve Belgin'li sahneler
7-En beğenmediğiniz sahne
Beğenmediğim sahne yoktu. Ama Netice Hala'nın Naz'ı iki kere düşürmesine kızdım:img-cool2 Yazık kıza yahu.. Merve'nin dizler gitti kesin.:(
8-Bu hafta bir ilk En heyecanlı sahne
Bu hafta pek çok sahnede heyecan dozu yüksekti.Tarık ile Hulusi'nin karşılaştıkları an diyeyim..
9-Haftanın sözüYalvarırım bırak beni halaaaa... TARIK ELDEN GİDİYORRR:img-blush
10-Haftanın Yıldızı
Tarık, Naz, Belgin, Hulusi, Vahi, Hacer ve NETİCEEEE
37. BÖLÜM YALANCI YARİM EN'LERİ
1- En Güzel Replik:?
-Yalvarırım bırak beni halaaa.. TARIK ELDEN GİDİYOOO:img-in_lo
2- En Beğendiğiniz Sahne:?
Hulusi ve Hacer'in Vahi ve Netice ile vedalaşırlarken, altta çalan baba müziği ve Sofia'nın bu sahnelere yorumu..:img-hyste ''Türkiye'de mafyaları mamalar yönetiyor'':icon_whis :img-hyste
3- En Komik Sahne:?
En beğendiğim sahne ve Tarık'a imaj oluşturma çalışmalarının geçtiği sahneler
4- En Romantik Sahne:?
Ayşe ve Sadri'nin duygusal anları.. Tarık ve Naz'ın flashback sahneleri:img-in_lo
5- En Duygusal Sahne:?
Tarık'ın ''istifamın kabulü'' deyişi ve ardından Naz'ın Tarık'ı bulmaya çalışması ve tabi ki Naz'ın gözyaşları...:img-in_lo
6- En...(Burası açık uçlu neyi istiyorsanız onu yazın **olmazsa olmazı** dedim ben..
Hulusi ve Belgin'li sahneler
7-En beğenmediğiniz sahne
Beğenmediğim sahne yoktu. Ama Netice Hala'nın Naz'ı iki kere düşürmesine kızdım:img-cool2 Yazık kıza yahu.. Merve'nin dizler gitti kesin.:(
8-Bu hafta bir ilk En heyecanlı sahne
Bu hafta pek çok sahnede heyecan dozu yüksekti.Tarık ile Hulusi'nin karşılaştıkları an diyeyim..
9-Haftanın sözüYalvarırım bırak beni halaaaa... TARIK ELDEN GİDİYORRR:img-blush
10-Haftanın Yıldızı
Tarık, Naz, Belgin, Hulusi, Vahi, Hacer ve NETİCEEEE
Genel olarak katılyıorum. Değiştirmek istediğim bir nokta;
Haftanın Sözü:"Bir kadın Bir Lafı ters anlamak istediğinde ne kadar düzeltsende boştur."
Bayan arkadaşlar bana kızacak sanırım :img-hyste :img-blush
Özellikle SonGül sofa
whiteangel
01-04-07, 14:38
arkadaşlarrr Fulya Ceylan aramızda:) Kendi sayfasına mesaj yazmış. Gelsin sorulaarrr.. FULYA SENİ ÇOK SEVİYORUZ:):happy0064
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2839949&posted=1#post2839949
whiteangel
01-04-07, 14:42
Haftanın Sözü:"Bir kadın Bir Lafı ters anlamak istediğinde ne kadar düzeltsende boştur."
Özellikle SonGül sofa
ANIL'CIMM :img-cool2 canım kardeşim, Çinlilerle yüzlerce yıl savaşmış, hatta onlara dünyanın bilmem kaçıncı harikası sayılan çin seddini yaptırmış bir ırkın ahfadı olarak söyledikleri hiç bir sözü kaale almıyorum:icon_whis :img-wink: Bayan olduğum için falan değil yanee:img-hyste :img-hyste :img-hyste
En komik replik:
Hulusi:Şimdi gözüme girdin
Sadri:Girdim mi?
Hulusi:Daha değil,5-10 santim sonra gireceksin:img-hyste
En duygusal sahne:Naz'ın Tarık gittiğinde anahtarlarına bakıp ağladığı sahne
En aksiyonlu sahne:Sofia'nın mağazada Tarık'ı izlediği,Naz'a yakalandığı,Naz'ın kimlik testi yapmak istediği sahneler
Bölümün özet cümlesi:"Bir kadın bir lafı ters anlamak istediğinde ne kadar düzeltsende boştur."
elmali-turta
01-04-07, 15:11
arkadaşlarrr Fulya Ceylan aramızda:) Kendi sayfasına mesaj yazmış. Gelsin sorulaarrr.. FULYA SENİ ÇOK SEVİYORUZ:):happy0064
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2839949&posted=1#post2839949
Evet arkdaşlar az önce fulya ceylan kendi başlşığındaydı bizim daha önce sorduğumuz soruları cevaplamış FULYA CEYLAN seni çokk seviyoruz bize bu kadar değer verdiğin ve çok ince bir insan olduğun için:happy0064 :happy0064 :happy0064
Özellikle SonGül sofa
ANIL'CIMM :img-cool2 canım kardeşim, Çinlilerle yüzlerce yıl savaşmış, hatta onlara dünyanın bilmem kaçıncı harikası sayılan çin seddini yaptırmış bir ırkın ahfadı olarak söyledikleri hiç bir sözü kaale almıyorum:icon_whis :img-wink: Bayan olduğum için falan değil yanee:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Sevgili Sevim abla,bu emsalsiz Çin atasözünü başka biri çıkıp da açıklamak isteseydi,inanın sizin şuan uygulamalı göstermiş oldugunuz gibi asla anlatamazdı.:img-hyste
bu sözü gerçekten çinliler mi söylemiş. büyük marifet. atasözü dediğin "ayağını yorganına göre uzat", "sakla samanı gelir zamanı" gibi olur.
"bir kadın bir lafı ters anlamak istediğinde, ne kadar düzeltsen de boştur."
bunu çinlilerin söylemesine gerek yokki, herkes biliyo zaten böyle olduğunu :)
yalnız bu söz sadece kadınlar için geçerli bi şey değilki. bu söz daha çok inatçı kişiler için geçerli bi söz erkek ya da kadın.
inatçı, dediğim dedik kişilere ne kadar söylesen de söyle hep lafı ters anlamak ister. sadece kadınlara yüklemek yanlış.
:img-hyste :img-hyste
Sevim ciğim bu açıklamaya ancak şapka çıkarılır..üzerine ne söylense boş..öldürdün beni:img-hyste
Canımsın ya, bu kadar güzel bir yanıt verilir....
Ayrıca SERDAR sanada katılıyorum, bunun kadını erkeği yok.... di mi HASRET !!!!! :img-hyste
pas.si.on79
01-04-07, 17:00
Özellikle SonGül sofa
Gece kopuşlarınıza ben de koptum.... Eski Türk Filmleri senaryonuz bir harika...:img-hyste
Anıl bu lafı gerçekten Çinliler mi söyledi yoksa Tarık Cebeli mi söyledi orası şuan muamma... Yalnız bu orada söyleyen Tarık olduğun için ve yanlış anlama kraliçesi Naz kızımıza söylediği için ben bir bayan olarak hiç yadırgamadım.
Tarıkçığım söylemişse doğru söylemiştir.O yalan söylemez.:img-hyste
Orda zaten bir kadın demiş,kadınlar denilmiş olsaydı.O zaman atlardım. Ama orda Naz ın duymak istediği şeyi söylemiş. Aslında Naz öyle söylüyor ama bunu Tarıktan düzeltmesini istediği için söylüyor.senin için kaldım gitmedim demesi için.Tarık ın bu lafında ne demek istediğini sanırım anlamıştır. Eee Naz kızımız ne de olsa bu...
Bu bölümün tahmini bile yok. Kısa özet yok.Bugün zaten özet gelmez. Yarın akşamdan önce fragman yayınlanmaz. Ne düşünüp ne yazacağız...
Tek tahminim, son sahnede kimliğin açıklanmayacağı....... O cepten ya hiç bir şey çıkmayacak... ya da sadece resim çıkacak... resme yanıt vermek kolay.... ben buradayım çeken T.tekelioğlu der yırtar.... Cüzdanın bulunması, Tekelioğlu kimliğinin açıklanması, çok erken olacağından beklenmiyor sanırım.
yanan evle ilgili birşey de açıklanmadı.... artık Tarık'ın kimliği bulunsa ne olur... babası hayatta olduğunu bildiği için sinirlenmekten başka işe yaramaz... zaten yeterince kızgın, artmasına gerek yok.......
Off yok işte bu hafta tahmin mahmin...
dizi kurdu
01-04-07, 17:27
Gece kopuşlarınıza ben de koptum.... Eski Türk Filmleri senaryonuz bir harika...:img-hyste
Anıl bu lafı gerçekten Çinliler mi söyledi yoksa Tarık Cebeli mi söyledi orası şuan muamma... Yalnız bu orada söyleyen Tarık olduğun için ve yanlış anlama kraliçesi Naz kızımıza söylediği için ben bir bayan olarak hiç yadırgamadım.
Tarıkçığım söylemişse doğru söylemiştir.O yalan söylemez.:img-hyste
Orda zaten bir kadın demiş,kadınlar denilmiş olsaydı.O zaman atlardım. Ama orda Naz ın duymak istediği şeyi söylemiş. Aslında Naz öyle söylüyor ama bunu Tarıktan düzeltmesini istediği için söylüyor.senin için kaldım gitmedim demesi için.Tarık ın bu lafında ne demek istediğini sanırım anlamıştır. Eee Naz kızımız ne de olsa bu...
bence sen ondan o kadarda emin olma. naz bu bir lafı ya anlamaz yada anlamamış gibi yapar ve en kötüsüde unutur tıbkı şu söz gibi" işte işte benim nazım bu ben seni böyle seviyorum bana bağıran çağıran azarlaya " bunun gibi bu lafta güme gidebilir.
handeozbek
01-04-07, 17:31
Ben Nazın artık eskisi gibi davranmayacağını düşünüyorum. Tarık'ın her an gitme ihtimali ile karşı karşıya. Ya italya'ya dönerse ya beni bırakırsa diye. Sofia olayının üstünde de bu nedenle durmadı. Tabi yine Naz bu arada Nazlıklar yapacak tabi. Ama sen şoförsün diye aşağılamalar bitti artık. Havada aşk kokusu var:)
Ben Nazın artık eskisi gibi davranmayacağını düşünüyorum. Tarık'ın her an gitme ihtimali ile karşı karşıya. Ya italya'ya dönerse ya beni bırakırsa diye. Sofia olayının üstünde de bu nedenle durmadı. Tabi yine Naz bu arada Nazlıklar yapacak tabi. Ama sen şoförsün diye aşağılamalar bitti artık. Havada aşk kokusu var:)
Alfonso olayının açığa çıkmaından ötürü Naz'ın daha büyk tepkiler vereceğini düşüyordum,Tarık'ı kolay affetmez bunun hırsını br şekilde Tarık'tan çıkarır diye düşünüyordum ama aşk nelere kadir.Tarık gidiyorum dedi Naz'ın kızgınlığı biranda geçti ve onun gitmemesi için peşine düştü.
whiteangel
01-04-07, 18:23
Bu bölümün tahmini bile yok. Kısa özet yok.Bugün zaten özet gelmez. Yarın akşamdan önce fragman yayınlanmaz. Ne düşünüp ne yazacağız...
Tek tahminim, son sahnede kimliğin açıklanmayacağı....... O cepten ya hiç bir şey çıkmayacak... ya da sadece resim çıkacak... resme yanıt vermek kolay.... ben buradayım çeken T.tekelioğlu der yırtar.... Cüzdanın bulunması, Tekelioğlu kimliğinin açıklanması, çok erken olacağından beklenmiyor sanırım.
yanan evle ilgili birşey de açıklanmadı.... artık Tarık'ın kimliği bulunsa ne olur... babası hayatta olduğunu bildiği için sinirlenmekten başka işe yaramaz... zaten yeterince kızgın, artmasına gerek yok.......
Off yok işte bu hafta tahmin mahmin...
Bütün tahminlerine aynen katılıyorum.:) Ben de tam bunları yazacaktım, sen benim ağzımdan almışsın:icon_whis
Yalnız ben ısrarla o cepten Naz'ı çok mutlu edecek bişi çıkacağını umut etmekteyim:)
pas.si.on79
01-04-07, 18:44
Arkadaşlar...
Ben bugün rüyamda Naz ı gördüm. Arabadayız.NAz önde şoför koltuğunda yan koltukta Ümit var.. arkada ben bir kişi daha var çıkaramadım.
Tarık yok yalnız.. Belki de yanımdaki Tarıktı :img-hyste :img-hyste
neyse Yalancı Yarimle yatıp kalkmak bu olsa gerek:img-hyste
Yarın fragman var süper..Özeti bugün verselerdi.en azından fragman öncesi düşünürdük..Yarın pazartesi ve ben mutluyum.Yalancı Yarim uzun ömürlü olasın bizim neşe kaynağımız..
Arkadaşlar...
Ben bugün rüyamda Naz ı gördüm. Arabadayız.NAz önde şoför koltuğunda yan koltukta Ümit var.. arkada ben bir kişi daha var çıkaramadım.
Tarık yok yalnız.. Belki de yanımdaki Tarıktı :img-hyste :img-hyste
neyse Yalancı Yarimle yatıp kalkmak bu olsa gerek:img-hyste
Yarın fragman var süper..Özeti bugün verselerdi.en azından fragman öncesi düşünürdük..Yarın pazartesi ve ben mutluyum.Yalancı Yarim uzun ömürlü olasın bizim neşe kaynağımız..
aynen herkezi onlara benzietiyorumm:img-hyste yatıp kalkıp yalancı yarimmm....
arkadaşlar bugün 1 nisan yalancı yarimde işlenirmi sizcee??
istermisiniz tarık nazın karşısına geçsin ben sana 1 nisan yaptım alfonso filan değilim desinn:img-hyste
Hayır "ben Tarık Tekelioğluyum" desin sonra 1 Nisan diye çark etsin :happy0064 Hem sonradan " ben sana gerçeği söyledim ama inanmadın ki" diyebilir böylece :):img-yes:
istermisiniz tarık nazın karşısına geçsin ben sana 1 nisan yaptım alfonso filan değilim desinn:img-hyste
tarık naz'n karşına değil de naz, ümit,vahi ve netice'nin karşısına geçse "1 nisan" dese daha mantıklı olmaz mı :)
ümit: iyi de kızım 1 nisan yarın
naz: olsun ben şimdiden yapayım dedim. belki yarın bütün gün evde olmayacam
ümit: çok kötüsün naz. ama intikamım çok kötü olacak
ertesi gün filiz, geceki ümitle konuşmasının devamını getirir ve tarığın tekelioğlu olduğunu ümit'e söyler. ümit koştur koştur vahi ve naz'a
ümit: size bomba haberim var. bizim tarık aslında tarık tekelioğluymuş
naz: nee?
vahi: neee?
ümit: yaaa filiz söyledi. itiraf etti. bizi batıran, zor günler yaşatan kişi şuan müştemilatta yatan kişiymiş. utanmadan nasıl bu zamana kadar yanımıza durdu anlamıyorum
naz ve vahi bir birine bakıp gülerler.
ümit: ne gülüyosunuz yaa.
naz: hadi ümit başka kapıya. aklı sıra benden intikam alacaksın di mi. 1 nisan olduğunu biliyorum
ümit: ne 1 nisanı kızım gerçekten öyle
vahi: ümit başka 1 nisan şakası bul bence bu hiç komik değil.
ümit: (arkasını dönüp) offff filiz de mi 1 nisan şakası yaptı acaba
elmali-turta
01-04-07, 19:28
tarık naz'n karşına değil de naz, ümit,vahi ve netice'nin karşısına geçse "1 nisan" dese daha mantıklı olmaz mı :)
ertesi gün filiz, geceki ümitle konuşmasının devamını getirir ve tarığın tekelioğlu olduğunu ümit'e söyler. ümit koştur koştur vahi ve naz'a
ümit: yaaa filiz söyledi. itiraf etti. bizi batıran, zor günler yaşatan kişi şuan müştemilatta yatan kişiymiş. utanmadan nasıl bu zamana kadar yanımıza durdu anlamıyorum
naz: hadi ümit başka kapıya. aklı sıra benden intikam alacaksın di mi. 1 nisan olduğunu biliyorum
serdar bunlar süper olmuş:img-yes: :img-yes:
eğer 1 Nisan işlenirse buna benzer bir replik görebilirz,yani inşallah:img-wink: :img-wink:
burcin_kaplan
01-04-07, 19:59
Yanlız gerçekten 1 nisan olayını kullanabilirler.Serdarın dediği gibi olabilir işte.Naz vahi ,ümit ve neticeye bunu derse gerçekten inandırıcı olur.Ben şuan itibari ile böyle bişey beklemeye başladım çünkü en mantıklısı bu olucak:)
ah bir yarın olsa özetimiz gelse fragmanda birlikte bakalım neler bekliyor bizleri bence cebinden birşey bulmaya fırsatı olmayacak tarık veya filizde gelebilir bir tahmin sofya tarık peşini bırakmayacak bence tarıkığın notunu önemsemeyecek yine peşine düşecek bence naza açıklayacak tarık kaçırıldığı söylediğini söyleyecek naza naz ne yapar bilemem bence tarık ve naz ortadan kaybolsunlar tabiki vahiye ve ümite söyleyip belginde yardım eder italyaya gitmesinde oğlu bence herşeyi yapar ama naz daha tarık yapacaklar bitmedi tarık sofyayla ilgili bence hesap soracak hazırlanın tarık daha nazdan çekeceği var bana öyle geliyor sizler nedersiniz:happy0064 :happy0064 :img-hyste :img-hyste
Özellikle SonGül sofa
tabikide anlasilan o ters laf herzaman icinde dogru cikar,
yani bundan ne anliyoruz kadinlarin sezgileri cok güclüdür,gözlerinden hicbirsey kacmaz :img-pilot
handeozbek
01-04-07, 20:33
Az önce fix tv de gözlerin klibini izledim. Süperdi. 31 ve 32. bölümden kareler vardı. Fix sık sık veriyor. Gerçi ben tesadüfen rastladım. Beni bilirsiniz hiç çıkacak diye bir kanalda bekler miyim? Tarzım değil:)
Not:Bu sefer gerçekten tesadüf oldu:)
nejatdidem
01-04-07, 20:45
Az önce fix tv de gözlerin klibini izledim. Süperdi. 31 ve 32. bölümden kareler vardı. Fix sık sık veriyor. Gerçi ben tesadüfen rastladım. Beni bilirsiniz hiç çıkacak diye bir kanalda bekler miyim? Tarzım değil:)
Not:Bu sefer gerçekten tesadüf oldu:)
evet ben de gördüm...normalde zaten çıkacak klip diye beklesek çıkmaz sana da benim gibi tesadüf olmuş:)güzeldi klip...
Bütün tahminlerine aynen katılıyorum.:) Ben de tam bunları yazacaktım, sen benim ağzımdan almışsın:icon_whis
Yalnız ben ısrarla o cepten Naz'ı çok mutlu edecek bişi çıkacağını umut etmekteyim:)
Keşke çıksa öyle birşey... bir arkadaş yazmıştı bunların resimleri var mı birbirinde diye... ben hiç görmedim ama keşke olsa....en azından bir resim çıkar... bu nazın olur ve Naz Tarık'ın sakladığı resmin kendi resmi olduğunu sanıp mutlu olur.
ayyyyyyyyyyyy!!!çok merak ettim şimdi.inşallah banada denk gelir.yalnız bu klip albüm adınamı yapıldı yoksa öylesine mi(yani sonra ayrı klip mi yapacaklar)
elmali-turta
01-04-07, 21:18
ayyyyyyyyyyyy!!!çok merak ettim şimdi.inşallah banada denk gelir.yalnız bu klip albüm adınamı yapıldı yoksa öylesine mi(yani sonra ayrı klip mi yapacaklar)
hayır bildiğim kadarıyla bu kanalın kendi yaptığı bi klip;)
Keşke çıksa öyle birşey... bir arkadaş yazmıştı bunların resimleri var mı birbirinde diye... ben hiç görmedim ama keşke olsa....en azından bir resim çıkar... bu nazın olur ve Naz Tarık'ın sakladığı resmin kendi resmi olduğunu sanıp mutlu olur.
Asucum Vahi'nin getirdiği japon kıyafetleri üzerlerindeyken Belkıs çekmişti fotograflarını ama Belkıd da yok ki artık:icon_sorr Ama gitmeden önce onları tab ettirmiş olsa da, bizim Tarık da alıp saklamış olsa bir fotografı ne güzel olurdu.:happy0064
Asucum Vahi'nin getirdiği japon kıyafetleri üzerlerindeyken Belkıs çekmişti fotograflarını ama Belkıd da yok ki artık:icon_sorr Ama gitmeden önce onları tab ettirmiş olsa da, bizim Tarık da alıp saklamış olsa bir fotografı ne güzel olurdu.:happy0064
Çekememişti:icon_sorr Tarık babası gelince yüzünü örtmüştü... Naz da kızmıştı ona, malesef çekememişti Belkıs...
Ama, mesela cep telefonu ile gizlice çekilmiş ve bastırılmış bir resim olabilir.... odadan çalınmış bir vesikalık olabilir.... neden olmasın
Aşkta ve savaşta herşey mübahmış.... yalan söylüyor da hırsızlık yapamaz mı.... aşkı için yapsın... ama çaldığı 2 şeyden biri resim olsun.... diğerini çaldı ama, çaldığını bilemiyor.... o Naz'dan Naz ondan itiraf bekleyip duruyor
handeozbek
01-04-07, 21:52
Keşke dediğiniz gibi Nazın fotoğrafı çıksa daha ne isterim. Ama içimden bir ses sadrinin dişi çıkacak diyor:img-hyste
Aslında resimde olmayabilir. Yeter ki çıkacak şey Naza ait olsun:)
whiteangel
01-04-07, 22:04
Keşke dediğiniz gibi Nazın fotoğrafı çıksa daha ne isterim. Ama içimden bir ses sadrinin dişi çıkacak diyor:img-hyste
Aslında resimde olmayabilir. Yeter ki çıkacak şey Naza ait olsun:)
Eğer içinden geçen şey (Sadri'nin dişi) çıkarsa sen kaybol Hande'cim.. Şomağızlılık ettiğin için benim cebimden de senin bikaç dişin çıkabiliirrr:icon_whis :img-hyste
pas.si.on79
01-04-07, 22:06
Eğer içinden geçen şey (Sadri'nin dişi) çıkarsa sen kaybol Hande'cim.. Şomağızlılık ettiğin için benim cebimden de senin bikaç dişin çıkabiliirrr:icon_whis :img-hyste
Hande bence de sevim abla haklı... Hani desen ki kurutulmuş gül çıksa falan..Dişin onda işi ne üstelik cebinde..:img-hyste TArık için hatırası var ya saklıyordur:img-hyste :img-hyste :img-hyste
handeozbek
01-04-07, 22:10
Hani şaşırmayın diye diyorum.Önlem alın. Hani Sadrinin sizde dişini kırmak istersiniz box eldiveni alın o açıdan:) bende önlem alsam iyi olacak :)sofa
süperrrrr olmuşşş:happy0064 işlense çok güzelriz inşallah işlenir...
arkadaşlar şu ödülleri unutmayın günde istediğiniz kadar oy kullanabiliyormuşsunuz:img-yes: olmadı 24 saatte birr lütfen yalancı yarime bu ödülü kazandıralımm:img-yes:
http://www.mgdmagazin.com/oylama2006.asp?oylaOK=1&CID=21
yalanci yarim resmi web sitesi yine kapali:img-yes:
kim ilgileniyosa guzel ilgilenmiyorr.:img-in_lo
hafta ikii uc kez forum kilitleniyor.:img-help: :img-help: :img-help:
denizci-ilker
01-04-07, 23:26
pas.si.on79 demişki : Hani desen ki kurutulmuş gül çıksa falan.
işte buu... evet kurumuş gülü görünce naz önce anlayamaz ve tarığa sorar : bu ne .. tarık : size verdiğim ilk gül , hani camdan fırlatmıştınız der . naz şaşkınlık ve sevgi dolu bakışlarla tarığa bakar ... tabii alfonso olayı için yine kızamaz ( zaten kızamamıştı ya :img-hyste ) .. ( aylardır cepte duran gül de tek parça halinde duruyosa o zaman helal olsun işte :img-hyste .. yada tarık akşam alıp cebine koymuş olabilir , hani ayrılıyoya :img-wink: ) ... ( nerdeee .... bi ayrılsada aşk çıksa artık ortaya .... :happy0064 )...
arkadaşlar şimdi show tv seyrediyorum çarşamba yayınlıyacağı dizilerini bugünden yayınınlıyor ama bizim star fragmanı yarın koymaya başlıyor kanal d ve atv hepsi günlerce öceden yayınlıyor ama star ne yapmak istiyor ben anlamıyorum halbuki bugünden yayınlansa pop star yarışmasının aralarda verse çok seyredilen bir program bence daha etkili olur diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum ne güzel reklam olur:img-help: :img-help: :img-help:
pas.si.on79
02-04-07, 00:16
arkadaşlar şu dakikalar itibariyle Pazartesiye girmiş bulunuyoruz.Önce özetler deyip tüm gözler ztarın ve ekolayın sitesinde olacak.. Sonra da hep beraber yine iki aileyi seyredecez.. Fragmanı aman kaçırmayalım:img-hyste
Ama öncesinde hem de az önce 37.bölümü tekrar seyrettim.Gerçekten tek kelimeyle süper bir bölümmüş..Tek kelimeye nasıl da sığdırdıysam :img-hyste çünkü imkanı yok anlatmaya kelimeler yetmez.
37.bölümü uğurlarken iyisiyle kötüsüyle yeni bölümün heyecanı ki bu öyle bir yeni bölüm değil.Yeni başlangıç olacak bir bölüm ve aynı zamanda heyecanlı yerde biten bir sahne.
37.bölümde Tarıkın,Belgin Hanım la Naz arasındaki o hali çok komik çok güzel.. Belgin Hanımın Nazla aynı taraf olmasında gözlerimiz doldu.Eee amaç aynı..Sanmayın öyle kaynalılığı hemen bitecek .Geçici bir ateşkes. Belgin Kaynanalılığa ilerleyen bölümlerde devam edecektir.
Belgin Naz Tarık ın yürüyen merdiven altı sohbeti çok hoş.. Tarıkın içsesleri sonraki ohhh demesi .. gülmüştüm o zaman yine güldüm.Harika ya...
(Bu arada Netice halanın sözleri aklıma geldi.Şimdiden etkisi altına almış beni:img-hyste )
Belgin Hanımın Netice Hala için mutfakta söyledikleri Ev çok ona ..:img-hyste
Harikasın Ayşe Kökçü..
Tarık ve Nazın Hulusilerdeki (Tarıkın kendi evinde bile diyemiyorum:img-hyste ) sahneler olağanüstü güzeldi.. Masa da sohbet harika...
Tabi her sahne,bütün oyuncular ve bütün replikler çok güzeldi..Şuan bile aklımdan geçirdiğim Hulusinin,Vahi Beyin,Hacer Annenin,Ayşenin,Ümitin,Belgin Hanımın,Filizin,Netice HAlanın,Sadrinin tabi ki Tarık ve Nazın tüm ama tüm sahneler çok güzeldi... Hepsi ayrı bir keyifti...
TÜM YALANCI YARİM EMEKÇİLERİNİN ELLERİNE SAĞLIK...
KOCAMAN ALKIŞ SİZLERE...
handeozbek
02-04-07, 00:25
Bu hafta dizimiz maça denk geldi. Star yine de tekrarını vermedi. Hiç özel bölüm vermedi. Mesela çarşamba bizim diziden sonra yine ky'nin özel bölümü var. Neden ama neden bize bir kere bile böyle bir şans tanınmıyor. Çok merak ediyorum. Ama cevabını hiçbir zaman alamayacağımı biliyorum.
pas.si.on79
02-04-07, 00:32
Bu hafta dizimiz maça denk geldi. Star yine de tekrarını vermedi. Hiç özel bölüm vermedi. Mesela çarşamba bizim diziden sonra yine ky'nin özel bölümü var. Neden ama neden bize bir kere bile böyle bir şans tanınmıyor. Çok merak ediyorum. Ama cevabını hiçbir zaman alamayacağımı biliyorum.
Ne tuhaf bir şey değil mi Handeciğim,kendi sorduğun soruları yine kendin yanıtlaman..kanalın ilgisiz kalacağını biliyosun ama hiçbirşey yapamıyorsun.Diyorlar ki söyledikleriniz dikkate alınacaktır.Önerileriniz bizim için önemlidir.. Bu mesaja gülelim mi ?üzülelim mi bilemedim.
bir bölümü seyrediyorsun ve tekrarını yayınlamıyorsun.Hem de riskli bir gün ve riskli saat.. Pesss doğrusu..
Ama handeciğim yeni birşey mi bu?yani kanalın ilgisizliği,duyarsızlığı... değill..
Tüm emeklere Üzülüyoruz işte ....
Yalancı yarim resmi sitesindeki sorun giderildi arkadaşlar şu anda açık, bilginize...
zeytindalı
02-04-07, 01:52
TEBRİKLER!
14. Altın Objektif Ödülleri 2006 Aday Adayı Oylaması'na göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Bu kategori için yarın yeniden oy kullanabilirsiniz. 1 gün içerisinde aynı kategori için sadece tek oy kullanabilirsiniz.
Televizyon - 2006 Aday Adayları
Yılın En İyi Dizisi
Aşk Oyunu
ATV
%13.48
Avrupa Yakası
Atv
%17.38
Hatırla Sevgili
Atv
%14.56
Hırsız Polis
Kanal D
%10.20
Yabancı Damat
Kanal D
%0.67
Yalancı Yarim -Star TV
%18.29
Arkadaşlar oylarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... .
Handecim ztar hangi isteğimizi dikkate aldı ki bunu alsın.Onca giden mail ve açılan tel. var ama gene bildiklerini okuyorlar.Çarşamba yanlış bir gün ama inatla orda yayınlamaya devam ediyorlar.Oysa çarşamba iki güçlü ve kemikleşmiş izleyicisi olan dizi var.Onların arasına girmek mümkün değil.Üstelikte o dizileri izleyenler perşembe günü bizi izlerken şimdi izlemeyi bıraktılar.Niye bıraktınız bizi izlemiyorsunuz deme hakkımız da yok.Gün değişikliği bize çok izleyici kaybettirdi.Sadece bizim gibi kemik izleyici dışında diğer iki diziyi bırakıp da bizi izleyecek kaç kişi vardır ki ,zaten raytinglerde bunu gösteriyor.
Yaz dönemi 1.leri almış bir dizi ,perşembeleri 2.leri almışken ve yüksek izlenirlik elde etmişken şu anda geçen haftaya göre daha iyiyiz demek açıkcası içimi çok acıtıyor.Böylesine zevkle izlenen dizi şu anda böylemi olmalıydı.Bu konuda ztar kadar yapım şirketide çok hatalı davrandı .Bunu gözardı etmek imkansız.Sırf diziyi uzatmak adına manasız ve boş sahnelerle ,gereksiz kişileri diziye dahil ederek ne yaptıklarını bilmeden diziye zarar verdiler.aslında burda bazı arkadaşların yazdığı senaryolardan bile faydalansalardı böyle sonuçlar almazdık inanın.....
Dizimiz başlarken romantik komedi diye başladı sonrasında durum komedisine döndü son haftalarda ise absürd komedi olup çıktı.İçinde aşk hikayesi anlatılan sevimli sıcak eski türk filmleri tadındaki senaryodan uzaklaşılarak absürd komediye çevrildi.Şimdi yeniden toparlanmaya çalışılıyor.Umarım eski günlerine yeniden ama acilen dönerler.Bu raytigler bize yakışmıyor çünkü.Kaybedilen izleyiciyi geri getirmek için romanslı sahneleri bol olan bölümler çekilmeli.Acı çekmeliler.Hep söylüyorum ama Tarık uzaklaşmalı acı çekmeli.Gözyaşı dökmeli.Öbür türlü insanların ilgisini çekmiyor ne yazık ki.Uğur kedi İtalya yolu göründü demiş geçen hafta.Umarım gerçekleşir.Ralli sahnelerini yeniden görürüz.Hatta italyaya gitmeden Naza aşkını itiraf edip ve hatta birlikte olup gitse ve Nazda hamile kalsa ,Tarıkta yok burda, inim inim inlese naz ama tarıka ulaşamasa v.s v.s dizinin seyri değişir.Neyse gece gece uçtum biraz ama olmayacak şeyler değil.Önemli olan izleyiciyi yeniden ele geçirmekse biraz daha dikkatli olmak yeter sanıyorum.Yoksa bu raytinglere razı olup az olsun bizim olsun deyip yerimizde sayacağız.Herhalde başladığı günden beri bu kadar değişken raytingleri olan bizden başka dizi varmıdır bilemiyorum....
Neyse uzun zamandır yazmak isteyipte yazamadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim.Birtür içimi dökme ihtiyacıdır.Lütfen kimse yanlış anlamasın.Bu diziyi her hafta nasıl ve ne şartlar kullanarak izlediğimi bilenler zaten biliyor.Atmadığım takla kalmıyor.Ben emek veriyorsam yapımda karşılında iyi birşeyler vermelidir diye düşünüyorum......
Ayrıca geçen hafta doğum günü olan tüm arkadaşların, geçte olsa yeni yaşlarını kutlar, tüm yaşamlarının bayram sevinci içinde geçmesini dilerim...
Herkese iyi geceler.....
Düşüncelerine saygım sonsuzdur ablacım,diğer dediklerine birşey diyemem ama birşeye itiraz edicem izninle.O da hani demişsin ya Naz hamile kalsın vs diye,aman diyeyim zaten dizilerde sürüsüyle aynı hikaye işleniyor insanlar sıkıldı sorunlu bir ilişkinin ardından hamile kalınması ve bu konunun işlenmesine.Aman diyorum bu bizimkine de olmasın.
Dizinin tekrar bölümü genelde Salı günleri gece 1 gibi yayınlanıyor.Çok defa denk geldim tekrar bölümüne.Hepinize iyi sabahlar
Dizinin tekrar bölümü genelde Salı günleri gece 1 gibi yayınlanıyor.Çok defa denk geldim tekrar bölümüne.Hepinize iyi sabahlar
Bilgi için sağol Hirotaro,sana da iyi sabahlar:img-yes:
Doğan Tv Yayın Akışı EPG sinde
ZAMAN PROGRAM TÜR
00:30 Büyük Dalga / Blue Crash Yabancı Sinema
02:10 Evlere Şenlik Diğer
02:50 Keyf-i Sibel Kadın Programı
03.30 Tatlı Sohbet Yemek Programı
04:10 Gerçek Yaş Sağlık
04:50 Maskeli Beşler Yerli Sinema
06:00 Bücür Cadı Yerli Dizi
07:00 Ayrılsak Da Beraberiz Yerli Dizi
08:30 Beş Taş Çocuk Magazin Çocuk Programı
09:10 Her Eve Lazım Diğer
09:50 Sihirli Annem Yerli Dizi
10:50 Ekostar Diğer
12:10 Şampiyonlar Ligi Özel Spor Programı
13:30 Star Lıfe Magazin
15:30 Gerçek Yaş Sağlık
16:20 Yalancı Yarim Yerli Dizi
18:40 Star Ana Haber Bülteni Haberler
20:00 Ünlüler Sirki Yarışma
22:30 Geniş Zamanlar Yerli Dizi
sevgili bediş yazdıklarına okeyy ama şu hamilelik fikrine hiç sıcak bakmadım :))aman olmasın öyle şey..bizim dizimizde eski türk filmleri tadı olsun ama o filmlerin artık günümüz için uygun olmayan tadı olmasın..eski filmlere benzerliği zor ulaşılan aşk tadında olsun..komedi ile aşkın iyi bir harmanı olarak devam etsin..ama günümüz şartlarındanda kopmasın..dramaya asla dönmesin..evet aşk acısı olsun ama suyu çıkmadan olsun..bu benim şahsi görüşüm tabiki..:)ayrıca şunu belirtmeden geçemiyeceğim dizimizin konseptini oluşturan eski türk filmleri küçük hanımın şöförü ve o tarz filmlerdi.ve o filmlerde bu şekilde hamilelik v.s hiç işlenmedi..
Akdaşlar herkese selam,
Öcelikle size çok güzel bir tiyatro oyununu tavsıye etmek istıyorum Ai Poyrazoğlu'nun tak tak takıntı adlı oyunu
muhteşem bir oyun gülmekten midenıze agrilar giriyor helede çok önemli rollerden birinde bizm alfonso Tarık'ın babası Bülent Kayabaş oynuyor.Deyim yerindeyse döktürüyor şiddetle gitmenizi tavsiye ederim.
Bediş abla yorumuna katılıyorum ama kesınlıkle hamılelık olayı olmasın . Hamilelık olyından hep kaçınmışımdır dızılerde yerı gelınc eguzel ama benım seyrettıgım beya gelıncık dızısınde de ana karter hamıle kaldı ve nerdeyse her konuşmasında sevdıgı adama bırsey yapacak dıye korkarken hamıle kaldı kaldı ki dıger karaketer yanı cerenı seven kışıde çocuk için yanıp tutuşan bırı böyle bırleştırdıler.
Çocuk bırleştırıcı unsur olmasın dizide ne olur.gerçekten biribirlerini sevdılerı için gerçek aşk için biraraya gelsinler.
Hamılelık olmasın ama Tarık ve Naz acı çeksın bıraz ayrı kalsınlar.
Günaydın arkadaşlar özet gelmemiş bi hevesle gelip bakayım dedim ama nerde
valla bu bölümü çok merak ediyorum, artık bundan sonraki her bölümün
çok heyecanlı geçeçeğine inanıyorum zira artık geri sayım başladı sayılar .....
whiteangel
02-04-07, 11:45
.mgdmagazin.com/oylama2006.asp?
Yalancı Yarim -Star TV
%18.83
Avrupa Yakası
Atv
%17.62
ÖNEMLİ NOT: mgdmagazin.com üzerinden yapılan Internet oylaması sadece Aday Adaylarının 3’e indirilmesine yöneliktir. Yapılan oylama sonucunda “İLK ÜÇ FİNALİST ADAY” arasına kalmayı başaranlar, ALTIN OBJEKTİF ÖDÜLÜ için, BÜYÜK JÜRİ tarafından, yeniden ve ayrıca bir değerlendirmeye tabii tutulacaklardır.
MAGAZİN GAZETECİLERİ DERNEĞİ
Bugünkü oylar verildi mi efeeemm:img-wink: Oyunu vermeyen kalmasınn:icon_whis
STAR TV NİN DİZİSİ YALANCI YARİM DİZİSİ ZİRVEYE İYİCE YERLEŞTİ... TV DİZİLERİNDE İNANILMAZ OY YARIŞI VAR… AVRUPA YAKASI, HATIRLA SEVGİLİ, AŞK OYUNU VE HIRSIZ POLİS DİZİLERİNİN SEVENLERİ KIYASIYA MÜCADELE İÇİNDE...…:img-wink: :img-cool2
arkadaşlar ne özet var nede fragman nezaman gelecek bakalım merak ediyorum bakalım bu hafta neler bekliyor bizleri ama naz kesin tarık kimliğini öğrenemeyecek ama cebinde ne bulacak bakalım bence sofya tarık bırakmayacak gibime geliyor nazla tarık arasında sorun olacak gibi geliyor yani o notu önemsemeyecek sofya para peşinde bence tarıkda istiyor öğrense tarık nazı seviyor herşeyi yapar bence kötümü olur hem para hemde tarık bakalım neler olacak bekleyip göreceğiz:happy0064 :happy0064 :img-help: :img-help:
arkadaşlar ne özet var nede fragman nezaman gelecek bakalım merak ediyorum bakalım bu hafta neler bekliyor bizleri ama naz kesin tarık kimliğini öğrenemeyecek ama cebinde ne bulacak bakalım bence sofya tarık bırakmayacak gibime geliyor nazla tarık arasında sorun olacak gibi geliyor yani o notu önemsemeyecek sofya para peşinde bence tarıkda istiyor öğrense tarık nazı seviyor herşeyi yapar bence kötümü olur hem para hemde tarık bakalım neler olacak bekleyip göreceğiz:happy0064 :happy0064 :img-help: :img-help:
Melis15, burada ne demek istedin hiç anlamadım.Neden anlamadım biliyor musun? Cümlen başlıyor ve bitmiyor. Ne nokta var, ne de virgül.:img-hyste
Tüm arkadaşlar, bu örnek olsun diye alıntı yaptığım bir mesaj. Lütfen, güzel Türkçemiz ile ilgili, azami dikkat ve özeni gösterelim.
Eğer, son satırları doğru anladı isem, Naz parayı ve Tarık'ı alsın diyorsun. Yok ben yanlış anladıysam da, bu, bana bir fikir verdi. Tarık Tekelioğlu, kimliği ortaya çıktığında sorun yaşayacak. Bu, hepimizin malumu. Naz, Tarık'ı teslim edip, Alfonso'yu bulana verilecek parayı alıp, Banka kredisinin büyük bir bölümünü kapatarak, aile bütçesine katkıda bulunur. Sonra, Tarık, bunu kullanıp affını kolaylaştıra bilir. :img-wink:
Not: Özet yok, Uğur Kedi yok, Fragman zaten yok (olsada izleyebilecek qsawe yok)
Not 2: Hiç birşey olmayınca, elden bu kadar saçmalamak geliyor.
Not 3: Sadece dizi ile ilgili kısımda saçmalıyorum. Lütfen TÜRKÇEMİZE SAHİP ÇIKALIM. (Bugünlük, bu kadar sosyal mesaj yeter sanırım?)
barış'ın resmi sitesi forumu açılmıştır arkadaşlar bilginize..
resmi site olduğu için link veriyorum..resmi site linkleri veriliyor..
http://www.baris-akarsu.com/forum/index.php?sid=9019c28da16a479aa46cae8f96dc51b4
Arkadslar Carsamba Saat 21 30 Da Mac Gozukuoo Yalancinyarim Yokmu?
http://www.baris-akarsu.com/forum/index.php?sid=9019c28da16a479aa46cae8f96dc51b4
BU HABER ÇOK GÜZEL... VE NİHAYET.... hemen kontrolümü de yaptım. Görünce gözlerim yaşardı. Çok özlemişim.
Not : Bu not sana jenn. e-mail kontrolu yap :img-wink:
handeozbek
02-04-07, 14:08
Eyvah eyvah!... Bu hafta 21:30 da starda maç var. Dizimizi parça pinçik edecek star. Ky 'nin başına gelen bizimde başımıza gelebilir:img-in_lo Bu starı ne yapmalı kaynar kazana atmalı:icon_sorr
eroglu_forever
02-04-07, 14:10
Eyvah eyvah!... Bu hafta 21:30 da starda maç var. Dizimizi parça pinçik edecek star. Ky 'nin başına gelen bizimde başımıza gelebilir:img-in_lo Bu starı ne yapmalı kaynar kazana atmalı:icon_sorr
Ah Ztar Ah.............
En Saçma Güne Bizi Attılar...
Doğuş Grubu Uzun Zamandan Beri Ztarla İlgileniyor, İnşallah Şartlarda Anlaşırlar Da Ztar Adam Gibi Bir Yönetime Kavuşur...
Birşey olmaz, merak etme. Lazım olan hemen hemen 15 dk. kadar bir süre. Dizi içinde 3 reklam kuşağı var. Bu kuşaklar, reklam ve fragmanların toplamından oluşmakta. Bir reklam kuşağı 12 dk. sürüyor. 8 dk. reklam kalanı fragman. Fragmnalar yayınlanmasa 12 dk kazanılır. Dizi öncesi ve haber sonrası reklamların ardından verilen fragmanlarda olmazsa vakit artar bile. Hep biz mi, fragman yok diye ağlayacağız. Bir kerede başka dizilerin izleyenleri, neler çektiğimizi anlasın.:icon_whis
ewet şampiyonlar ligi maçları salı veya çarşamba olu maçlar 21 45 de başlar 21 30 da değil diziyi 10 dk erken başlatırlarsa star sorun falan kalmaz ortada relaxxx olunnn stara güvenin bi kere:):)
maçlar çok etkileyecek reytingleri çok. umarım olumsuz olmaz bu etki. en azından son iki haftaki çizgisinden aşağı düşmez. 21,30 da star maç havasına girer. bari 19,55 gibi 5-10 dk önce başlasın da "aaa ne çabuk bitti" demeyelim.
pas.si.on79
02-04-07, 14:22
Bengi abla... MÜJDEMİ İSTERİM diye başlık atman lazımdı...
Çook teşekkürler..Çok Büyük Müjde...
Bu arada bizim dizi çabucacık biteceğe benziyor. Zaten öyle geliyordu.Ebrunun dediği gibi güzel gelen şeyler çabuk bitiyor..
Sabahın köründe özet beklemeyin;3 den 4 den önce özet falan gelmez diyecektim.SAnırım benim de gözüm özette olduğu için, bir türlü beklemeyin diyemedim..
nasıl yaniii yaaaa özet gelmedimii bende okuldan geldim bilgisayara sarıldım tvyi açtım starda tıkk yokkk ooooo bu star adam olmaz:sad53:
schmetterling
02-04-07, 15:34
hepimiz karagümrük'ü izliyor muyuz bakalımmm... fragman için ne hallere geldik yahu.. ben yine koşullandım star'ın fragman açılış müziğine resmen koşullu tepkiler veriyorum.. umarım bi an önce gelir fragman.. bu arada kibar feyzo fragmanı bekleyenlere müjdeler olsun o yayınlandı:img-hyste :img-hyste :img-hyste
pas.si.on79
02-04-07, 16:03
Hulusi Bey demişti ya benim zibidide senin evden çıkarsa şaşırmam diye...
Hulusi Bey akıllı adam..Vahilerin evinin orda Tarıkı görüyor. Netice hala bizim şoför aynı bu adamın 30 yıl öncesi diyor.Çok benziyor diyor. Tarık adları aynı ...ÇÜnkü şoförünün adının da Tarık olduğnu biliyor....
Ne dersiniz Hulusi anlar mı ? Tarıkın orda şoförlük yaptığını.
hepimiz karagümrük'ü izliyor muyuz bakalımmm... fragman için ne hallere geldik yahu.. ben yine koşullandım star'ın fragman açılış müziğine resmen koşullu tepkiler veriyorum.. umarım bi an önce gelir fragman.. bu arada kibar feyzo fragmanı bekleyenlere müjdeler olsun o yayınlandı:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Dört gözle bekliyordum yakaladığım için nasıl sevindim anlatamam:icon_whis
Malum fragman yine iki aile dizisi aralarında verilecek,ekmek arası sandüviç yerine iki aile arası yalancı yarim:img-eat:
Bakalım özet ne zaman gelecek zira konuşacak mevzu kalmadı,foruma bakıp bakıp gidiyorumsofa
Hulusi Bey demişti ya benim oğlanda senin evden çıkarsa şaşırmam diye...
Hulusi Bey akıllı adam..Vahilerin evinin orda Tarıkı görüyor. Netice hala bizim şoför aynı bu adamın 30 yıl öncesi diyor.Çok benziyor diyor. Tarık adları aynı ...ÇÜnkü şoförünün adının da Tarık olduğnu biliyor....
Ne dersiniz Hulusi anlar mı ? Tarıkın orda şoförlük yaptığını.
Anlarmı bilmem ama benim oğlan sizin kapının önünde ne arıyor diye sormasını beklerdim,:img-yes: :img-hyste
Selam arkadaşlar,
Özet yok, yorum yok.az once tahmınler ve tuyolar kısmına baktım,Naz'ın resmı çıksın cepten demışsınız ben zaten 37 bölüm sonrasındakı yorumumda dıle getırdım bunu.Kesin Naz'ın resmı çıkacak( içimemi doğdu ne).
başka da tahmınım yok arkadaşlar.
sevgiler..
schmetterling
02-04-07, 16:12
bari uğur kedi gelse bi kaç kelam etseeeee... ya zaman geçmiyor valla.. ne yapsak bu arada? önerisi veya konusu olan?
pas.si.on79
02-04-07, 16:16
Selam arkadaşlar,
Özet yok, yorum yok.az once tahmınler ve tuyolar kısmına baktım,Naz'ın resmı çıksın cepten demışsınız ben zaten 37 bölüm sonrasındakı yorumumda dıle getırdım bunu.Kesin Naz'ın resmı çıkacak( içimemi doğdu ne).
başka da tahmınım yok arkadaşlar.
sevgiler..
Bence kesinlikle öyle şeyler bulmayacak...Çıkmayacak..Çünkü olsada bakacak zamanı yok... Büyük ihtimalle Hulusiler gelecek.Tekrarı seyrettiğimde bayağı olmuş onların çıkması nerdeyse evin önüne gelmişlerdir.Zaten Vahi Beylerle Hulusi Beylerin evi yakın..Bence Hulusi Bey gelecek. YA da Filizler. YA da Tarık çıkacak..
TAbi Belgin Hanım Tarıkı arayıp nerde olduğunu sormaz da direk eve giderlerse...
Özette geçen haftaya göre bir hayli gecikme var. Bunun sebeblerinin Barışın yoğun konser programı ve Mervenin göz ameliyatı omasından kaynaklandığını düşünüyorum. Özet geceye hatta yarına sarkabilir. Kendimizi fazla sıkmayalım. Relax olmakta fayda var
burcin_kaplan
02-04-07, 16:39
Özette geçen haftaya göre bir hayli gecikme var. Bunun sebeblerinin Barışın yoğun konser programı ve Mervenin göz ameliyatı omasından kaynaklandığını düşünüyorum. Özet geceye hatta yarına sarkabilir. Kendimizi fazla sıkmayalım. Relax olmakta fayda var
Geçen hafta özet 17 de falan geldi.Şuan herangi bir gecikme yok içiniz rahat olsun birazdan gelir özet.Merak etmeyin siz:) akşamada fragmanımız gelicek.İki ailenin reklam arasında.Konser ve ameliyat olayınagelirsek onların prgramı bellidir herşeyi ayarlamışlardır bir gecikme olacağını sanmıyorum.:img-wink:
schmetterling
02-04-07, 16:52
ben bu ameliyat olayını duymamıştım hayırdır??? geçmiş olsun merveciğimizee..
hadi dış ses tahmini yapalım bari...
aşka aşıklarr evet evet siz, bu çarşamba kumandaya ihtiyacınız yokkkk
(evet evet fragman çıktı iyi izleyin çok yayınlamayız haa)
star'ı açın, bırakın açık kalsın .. yalancı yarim bomba gibi bir bölümle geliyorrr..
naz artık puzzle parçalarını birleştirmekten bıkıyor ve tarık'a bomba gibi bir soruyla geliyor.. ama tarık bu ne yapacağı belli mi olur... blöf üstüne blöf yapan tarık artık açıklar vermeye başlıyor.. puzzle'ı tek başına bitiremeyeceğini anlayan naz filiz'den yardım istemeye kararlı..
ekranların en romantik dizisi yalancı yarim carsamba 20.00de ztardaa..
burcin_kaplan
02-04-07, 17:06
ben bu ameliyat olayını duymamıştım hayırdır??? geçmiş olsun merveciğimizee..
hadi dış ses tahmini yapalım bari...
aşka aşıklarr evet evet siz, bu çarşamba kumandaya ihtiyacınız yokkkk
(evet evet fragman çıktı iyi izleyin çok yayınlamayız haa)
star'ı açın, bırakın açık kalsın .. yalancı yarim bomba gibi bir bölümle geliyorrr..
naz artık puzzle parçalarını birleştirmekten bıkıyor ve tarık'a bomba gibi bir soruyla geliyor.. ama tarık bu ne yapacağı belli mi olur... blöf üstüne blöf yapan tarık artık açıklar vermeye başlıyor.. puzzle'ı tek başına bitiremeyeceğini anlayan naz filiz'den yardım istemeye kararlı..
ekranların en romantik dizisi yalancı yarim carsamba 20.00de ztardaa..
merhabalar arakadaslar
baslıgı gorunce hepiniz tedirgin olmussunuzdur,heycanlanmıssınızdır
evet Merve Sevi bu cuma ameliyat oluyor fakat endişe edilecek birşey değil ufak bir göz ameliyatı gecirecek yaklasık 5 yıldan beri süregelen miyop rahatsızlıgını insallah bu cuma gunu tedavi ettirecek
MerveSevi.Net olarak Merve Hanım'a geçmiş olsun ve Acil şifalar dileklermizi buradan iletiyoruz
NOT:merve sevi.net in admini tarafından yazılan yazıdır bu.Önemli birşey yok yani neyseki.
bu arada fragman seslerin süper olmuş :img-hyste
Naz Filiz’den Sofia’yla konuşmak için yardım ister. Böylelikle Sofia’dan Alfonso hakkında bilmek istediği herşeyi öğrenebilecektir. Filiz bu durumu Tarık’a anlatır. Tarık Filiz’e Naz’ı götürmesini fakat Sofia’nın dediklerini kesinlikle doğru şekilde çevirmemesini söyler, ve Filiz’e, Naz’a anlatmasını istediği hikayeleri bir bir anlatır.
Filiz Tarık’ın dediklerini aynen yapar. Naz Sofia’yla konuşmasından sonra çok etkilenir. Tarık’ı gerçekten sevdiğine inanır. Sofia, Tarık’ın Alfonso’yken ne kadar müthiş bir hayatı olduğunu gösterince Naz, Tarık’ı eski hayatına dönmesi için azat eder.
4 Nisan Çarşamba 20:00 / YENİ BÖLÜM
http://img443.imageshack.us/img443/2387/p3775976918819cn4.jpg (https://addons.mozilla.org/firefox/1174)
schmetterling
02-04-07, 17:10
amanın özettttttttttt
peki hemen bi soruuu
Filiz Tarık’ın dediklerini aynen yapar. Naz Sofia’yla konuşmasından sonra çok etkilenir. Tarık’ı gerçekten sevdiğine inanır. Sofia, Tarık’ın Alfonso’yken ne kadar müthiş bir hayatı olduğunu gösterince Naz, Tarık’ı eski hayatına dönmesi için azat eder.
sofia'nın tarık'ı sevdiğine mi kendinin tarık'ı sevdiğine mi????
ayrıca eğer çok seviyorsan serbest bırak, dönerse zaten senindir geyiği görüyoruz galiba naz'dan:img-in_lo
berker000@
02-04-07, 17:19
çarşamba olsada rahatlasaq :D
muratdemir
02-04-07, 17:21
Orada biraz anlatım bozukluğu olmuş ama ifade "Sofia'nın Tarık'ı ne kadar sevdiğine inanır" anlamına geliyor.
Sanıyorum bu bölümle "İtalya yolları gözüküyor" Ayrılık vakti geldi demek ki.. Tabi Tarık giderse. Anlaşıldığı kadarıyla Tarık gidip gitmemek arasında bocalayacak.
Naz, Tarık’ı eski hayatına dönmesi için azat eder.
Bu arada dizi ekibi de Tarık'ın köleliğini kabul etmiş...:icon_sorr
burcin_kaplan
02-04-07, 17:23
Gerçekten ne zamandır böyle bir özet gelmemişti:)
full tarık-nazla ilgili enteresan wallahi...Ben beğendim özeti bölüm çok güzel olacağa benziyor.Fragmanıda çok merak ediyorum hayırlısıyla onuda akşama göreceğiz.
Tarık’ı gerçekten sevdiğine inanır.
Bence bu cümlede Sofiadan söz ediyor.Kendi sevdiğini zaten 30. bölümde kabul etmişti.Bazen her ne kadar araya olaylar girsede sevdiğini biliyor sonuçta.
Azad etmesi olayına gelirsek.Bence güzel olabilir bu olay.Kurgu gayet güzel ve düşündürücü bakalım çarşambaya kadar ne senaryolar yazıcaz:)
böyle bır ozetın fragmanı nasıl olur sızce? ben duşunemıyorum ama ıstedıgımız ayrılık ufakta olsa olacak galıba
schmetterling
02-04-07, 17:29
naz sevmek sevdiğini mutlu görmek için her şeyi yapabilmektir hatta ondan vazgeçebilmektir olayını benimsemiş resmen... büyüyor kız tarık sayesinde...
Naz Tarık'ı azat etmesine ederde kendi hangi bunalımlara GARK OLUR:icon_sorr :icon_sorr onuda izleyip göreceğiz.:img-hyste :img-hyste
Naz Filiz’den Sofia’yla konuşmak için yardım ister. Böylelikle Sofia’dan Alfonso hakkında bilmek istediği herşeyi öğrenebilecektir. Filiz bu durumu Tarık’a anlatır. Tarık Filiz’e Naz’ı götürmesini fakat Sofia’nın dediklerini kesinlikle doğru şekilde çevirmemesini söyler, ve Filiz’e, Naz’a anlatmasını istediği hikayeleri bir bir anlatır.
4 Nisan Çarşamba 20:00 / YENİ BÖLÜM
http://img443.imageshack.us/img443/2387/p3775976918819cn4.jpg (https://addons.mozilla.org/firefox/1174)
heyyy beeeeee yemişim ben böyle özeti:):) bir kaç haftadan sonrada olsa bilmediğimizzzz özet görmek çok hoş oluyorrrr malumm tüyolar önceden gelince özeti biz kendi kendimize hazırlıyorduk kıısmen:):) bir de şu özeti hazırlayan cümleleri biraz özenle seçse daha iyi olabilirmiş . yani ne demek şimdi naz tarrık ı gerçekten sewdiğini anladı :S şimdiye kadar gerçekten anlamamıs mıydı yahu:) sadece naz naz yapıoyordu anlamamakta son sözüm senaristlere:):) İtiraf gelsin artık yahu:)! 38 bölüm olcak iyice abarttılar her şeyin itiraf olmadıgını bi türlü anlamadılar bu senaristlerde ne korkak senaristlere sahibiz pehhhhhhhhh:)
skyline_91
02-04-07, 17:35
heyyy beeeeee yemişim ben böyle özeti:):) bir kaç haftadan sonrada olsa bilmediğimizzzz özet görmek çok hoş oluyorrrr malumm tüyolar önceden gelince özeti biz kendi kendimize hazırlıyorduk kıısmen:):) bir de şu özeti hazırlayan cümleleri biraz özenle seçse daha iyi olabilirmiş . yani ne demek şimdi naz tarrık ı gerçekten sewdiğini anladı :S şimdiye kadar gerçekten anlamamıs mıydı yahu:) sadece naz naz yapıoyordu anlamamakta son sözüm senaristlere:):) İtiraf gelsin artık yahu:)! 38 bölüm olcak iyice abarttılar her şeyin itiraf olmadıgını bi türlü anlamadılar bu senaristlerde ne korkak senaristlere sahibiz pehhhhhhhhh:)
ama bence bu söz sofia için söylendi..:icon_sorr
çünkü sofia nazı tarığın alfonsayken ne kadar müthiş bi hayatı olduğuna inandırıyo ve tarığı eski işine dönmesi için azat ediyo derken rallici olarak bahsedio sanırım orda
Zaten Naz birşeyi de doğru anlasa şaşardım ama belki de biraz ayrı kalmaları Naz'ın aklının başına gelmesi için iyi olabilir:img-yes:
skyline_91
02-04-07, 17:39
uğur kedinin dediği italya yolları gözüküo sanırım bu bölüm yaşancak
bakalım tarığın kararı nolcak?:icon_whis
vala ben yine pek bişey anlamadım bu özetten şimdi sofiya'yı bayıltıp otel odasına atmamışlarmıydı ş sofiya uyandığında hiç bir şey yapmadımı ? tekrar
filizle buluşma cesaretini nerden buldu? yani alfonsonun kendisini oyuna getirdiğini anlamıştır herhalde. Anlaşılan bizim naz'cık Tarık'ı, köle gibi kullandığını
farkına varmışki azat ediyor çocuğu :img-hyste özettide dermanlık vermişler sanki, bence Naz ,Tarık'a teklif edecek yani sofiya ile istersen gidebilirsin diyecek ve Tarık'ı, bir seçim yapmaya zorlayacak bakalım Tarık bu durumda ne yapacak
kozanak, yemişim senaristleri salla gitsin. önemli olan seyir keyfi değil mi? onlara işini biz öğretecek değiliz ya. eğer biz öğretseydik ozaman korkak olmazlarmıydı. "seyirciden korkup senaryo değiştiren ilk senaristler" olur mu böyle şey.
ayrıca özeti anladığından emin misin? bir anlık sinir, bir anlık gaflet bana pek anlamamışsın gibi geldi. "tarığı gerçekten sevdiği anlar" dikkat ettiysen burda naz, tarığı sevdiğini anlar demiyo. cümlenin öznesi yok. özetin son cümlesi ile bu cümleyi bağlarsak, naz tarığa eski hayatına dön dediğine göre, sofia'nın tarığı gerçekten sevdiğini anlamıştır.
Kara yaslardayım...
İlk defa, bölümü vaktinde izleyemeyeceğim.
Özet ilginç. Bu özet ayrılık kokuyor, ama..... bizimkiler ayrılığa dayanır mı? Biz dayanır mıyız? Yorum yok.
Eğer iş yoğunlukları ve sağlık sorunları ile ilgili, zemin hazırlığı ise, çok iyi kurgulamaları gerekir. Naz kalır-Tarık gider... İtalya'da işleri çözer ve gelir. Bu döneminde heyecanı tadından yenmez. Kızımız güzel ağlıyor zaten, biraz daha ağlar. Oğlumuz ise kaç bölümdür ' senin için ağladım ilk defa' diyor, diyor ama ağlamıyor. Uzak kalınca biraz da o ağlar. Ya biz sadist mi olduk ne? Bunların ağlaması bizi mutlu ediyor.
Boşuna dememişler " Aşkın hamurunda gözyaşı vardır" diye... EEE o kadar kıskançlık gözyaşından sonra ayrılık yaşlarıda iyi gelir valla... onlar ağlar biz ağlarız... ( ya da yine ağlayamayız, yine bizi güldürecek bir sahne yaparlar. Bizde ağlayalım. Sayın senaristler duyun bizi... biz ağlamak istiyoruz)
Yeter bu kadar göz yaşı muhabbeti. Çarşamba izleyemeyecek olmanın iç karartıcı duyguları ile, ağlamaktan girdim hala çıkamadım.Susuyor ve sözü keyifli yorum yapacak arkadaşlara bırakıyorum.
Not : O akşam, iş adresime, tüm sahneleri bildirecek olan görevlileri bu akşam tesbit edeceğim. Görevini aksatanı fururum...:img-hyste
kozanak, yemişim senaristleri salla gitsin. önemli olan seyir keyfi değil mi? onlara işini biz öğretecek değiliz ya. eğer biz öğretseydik ozaman korkak olmazlarmıydı. "seyirciden korkup senaryo değiştiren ilk senaristler" olur mu böyle şey.
ayrıca özeti anladığından emin misin? bir anlık sinir, bir anlık gaflet bana pek anlamamışsın gibi geldi. "tarığı gerçekten sevdiği anlar" dikkat ettiysen burda naz, tarığı sevdiğini anlar demiyo. cümlenin öznesi yok. özetin son cümlesi ile bu cümleyi bağlarsak, naz tarığa eski hayatına dön dediğine göre, sofia'nın tarığı gerçekten sevdiğini anlamıştır.
Bende Sofia 'nın Tarık'ı sevdiğini Naz anladı diye yorumlayanlardanım da, Naz bunları Filiz'in cümlelerinden çıkartacak. Tarık kaş yapayım derken göz mü çıkartacak acaba. Filiz mi işi abartacak, Naz mı yine Naz'lık yapacak. Yok yok biz gene bir şey anlamamışız... çöz çözebilirsen
ewet cevap hakkı doğdu bana:):) tarık_naz özeti hızlı ve yarım yamalak okudugumu fark ettim:) söylediklerin ve yaklasımların çok doğruu şeyler özeti bir kez daha okuyunca keşfettim:) bu durumdaaaa karışık olan işler karmakarışık olcak:)
handeozbek
02-04-07, 18:01
Özet gelmiş.Yine karışık bir özet. Ve yine yorum yapılamayacak kadar acayip. Zaten bugün yorum yapacak tadım yok. En iyisi fragmanı beklemek:img-in_lo
Zaten Tarık işi kılıfına uydurmasaydı şaşardım,bıraksın ralliyi,kaset çıkarmayı,otursun sevgilinizi ayakta uyutmanın 1001 yolu yazar Taık Cebelidiye kitap yazsın,satış rekorları kırar ,böylece tekbanka olanborcunu da öder
Naz en son Tarık'ı azat ettiğinde Tarık'a camdan bakıp içli içli belkide gitme zamanı diyiyordu(güzel sahneydi ama) bakalım bu sefer nasıl yapacak
Anlaılan o ki Naz Tarık'ın cebindeki cüzdana bakamayacak:img-hyste
ama bu özet hakikatten çok özet olmuş.çık işin içinden çıkabiliyorsan tabi.:icon_whis
1-tarık filize ne söylüyorda naz söylenenlerden;
2-kimin tarık' çok sevdiğine inanıyor.(sofia mı aşık sanıyor) ebe tarıkkkkkkk ebe nazzzzz:sad53:
3-eski günlerine dönmesi için naz tarık'ı niye azad ediyor.(eski günlerine dönmek isteyen kim a nazım o sana aşık yahu) :img-help:
pas.si.on79
02-04-07, 18:12
:img-hyste Asu yazdığını okurken hem hüzünlendim hem güldüm..Oğlumuz aylardır senin için ilk defa ağladım diyor ama ben de düşünüyordum henüz Tarık ağlamadı.NAz kızımızın ağlamasına bayıldık.Hatta istek alır oldu.Çello ile birlikte ağlasın diye arkadaşlarımız da oldu..
Bizim dizimiz de böyle ...Bu özette ayrılık havası var ..Çok güzel...
not:Asu üzüldüm..Umarım o gün seni de azat ederler..
not:özeti birkez okuyabildim.Şuan işlerim var ama Sevdiğini anlar eski günlerine dönmesi gerektiğini düşünmesi Nazın ....Onun yanında şoförlük edeceğine TArıkın sevdiği başarılı olduğu işi yapması içindir. çocuk harcanması buralarda diyedir.. Ben onu anladım .
ceza_cansu
02-04-07, 18:13
Herkese selam.Özetimiz gelmiş.Nasıl bir özettir bu:)Şimdi fragmanı daha çok merak ettim.Özet hakkında daha sonra düşünücem.Arkadaşlar şu an kanal 1 de passaparola da Merve Sevi,Kaya Akkaya ve Belgin Erdoğan var
geçen bölümün son sahneesinde nazın cinliği:) işe yaramamış gibi gözüküyor istediğini elde edememişşşş ki bu tür yollara başwuruyorrr kanımca son sahnede kesin hulusilerr ewi basacaklar hadiii hayırlısı :)
Zaten Tarık işi kılıfına uydurmasaydı şaşardım,bıraksın ralliyi,kaset çıkarmayı,otursun sevgilinizi ayakta uyutmanın 1001 yolu yazar Taık Cebelidiye kitap yazsın,satış rekorları kırar ,böylece tekbanka olanborcunu da öder
Naz en son Tarık'ı azat ettiğinde Tarık'a camdan bakıp içli içli belkide gitme zamanı diyiyordu(güzel sahneydi ama) bakalım bu sefer nasıl yapacak
Anlaılan o ki Naz Tarık'ın cebindeki cüzdana bakamayacak:img-hyste
Sude9'cuğum, Tarık o kitabı yazar yazmasına da, bizim kızlarımız Naz değil ki her denene inansın, yutsun... bence yazsada, çok satmaz o kitap. Türk kızları aslen uyanıktır. Naz bir istisna, istisnalar kaideyi bozmaz.
30. bölümün o ayrılık sahnesi, bence izlediğimiz 37 bölümün en güzel sahnesi idi. Hem çok yakın, hem uzak, hem göz göze, hem ayrı.... en etkilendiğim ayrılık sahnesiydi diyebilirim.Bak şimdi anımsattın. O sahne için senaristlerimizi bir kez daha tebrik edeyim. :happy0064 :happy0064 :happy0064
:img-hyste Asu yazdığını okurken hem hüzünlendim hem güldüm..Oğlumuz aylardır senin için ilk defa ağladım diyor ama ben de düşünüyordum henüz Tarık ağlamadı.NAz kızımızın ağlamasına bayıldık.Hatta istek alır oldu.Çello ile birlikte ağlasın diye arkadaşlarımız da oldu..
Bizim dizimiz de böyle ...Bu özette ayrılık havası var ..Çok güzel...
not:Asu üzüldüm..Umarım o gün seni de azat ederler..
not:özeti birkez okuyabildim.Şuan işlerim var ama Sevdiğini anlar eski günlerine dönmesi gerektiğini düşünmesi Nazın ....Onun yanında şoförlük edeceğine TArıkın sevdiği başarılı olduğu işi yapması içindir. çocuk harcanması buralarda diyedir.. Ben onu anladım .
4.5 aydır, bu çocuk her bölümde en az 1 kere Gözlerin'i söylüyor. Hani nerde göz yaşı, yok işte, şarkı da bile yalancı. :img-hyste
Bizde kitabı İtalyada satışa sunarız:img-hyste :img-hyste Tarık'ın yalanları her ülkedeki kızlara hitap ediyo nasılsa,bizde Naz İtalyada Sofia:img-hyste
Naz Sofia ile konuşunca neyi anladı işte orasını ben anlamadım,özette yazım sorunu var,izleyince neyi anladığını görürüz:img-yes:
love-angel
02-04-07, 18:55
tarıkda bu yalanlar nazdada bu saflık olduğu sürece daha ne yanlış anlamalar çıkar ortaya kim bilsin.Anlamadığım bi şey var filiz sofi ile nece konuşcak ve italyanca bildiğini sanmıyorum ingilizceyide naz bilmiyomu acaba....
elmali-turta
02-04-07, 19:01
Not : O akşam, iş adresime, tüm sahneleri bildirecek olan görevlileri bu akşam tesbit edeceğim. Görevini aksatanı fururum...:img-hyste
Asu komutanım ben seve seve gönüllü olurum:img-angel :img-angel ,sen merak etme dizi bitince sana tum sahneleri bildiririm:img-blush
whiteangel
02-04-07, 19:04
4.5 aydır, bu çocuk her bölümde en az 1 kere Gözlerin'i söylüyor. Hani nerde göz yaşı, yok işte, şarkı da bile yalancı. :img-hystecık cık cık:( Siz bu çocuğu hiiiçç anlamamışsınız. O içinden ağlıyor, gözyaşlarını kimsecikler göremiyor:icon_whis :img-wink: (yerseniz tabi)
Fakat benim özetten tek anladığım, Naz'ın hinlik girişimi hiç bir işe yaramamış. Tarık'ın kimliğini bulamamış.:img-hyste
cık cık cık:( Siz bu çocuğu hiiiçç anlamamışsınız. O içinden ağlıyor, gözyaşlarını kimsecikler göremiyor:icon_whis :img-wink: (yerseniz tabi)
Fakat benim özetten tek anladığım, Naz'ın hinlik girişimi hiç bir işe yaramamış. Tarık'ın kimliğini bulamamış.:img-hyste
Kimlik de laf mı ablacığım,bu yalanlar sürdükçe ve derinleştikçe Tarık bile esasında kim olduğunu unutacak ve karıştıracak:img-yes:
güney-yase
02-04-07, 19:46
uzun zamandan sonra merhaba bunan önceki bölümleri takip ettim çok güzeldi bu bölüm özetide çok heyecanlı doğrusu arkadaşlar bişi isteyecektim sizden sansal abinin sitesini ya özelime yada buraya gönderirimisiniz şimdiden teşekkürler
pas.si.on79
02-04-07, 20:10
cık cık cık:( Siz bu çocuğu hiiiçç anlamamışsınız. O içinden ağlıyor, gözyaşlarını kimsecikler göremiyor:icon_whis :img-wink: (yerseniz tabi)
yok abla ağlasın..Ben Tarıkın ağladığını da görmek istiyorum.Daha doğrusu Barışın oyunculukta ağlama sahnesini görmek istiyorum.Ama Barışımız gerçekte ağlamasın.Sadece mutluluk gözyaşları olsun..
Yalnız Naz orda serbest bırakmasında ki sebep Tarıkın sevdiği işi,başarılı olduğu işi yapmasıdır. Ama hani bir söz vardır.
Sevdiğini serbest Bırak gitsin.Dönerse senindir,dönmezse hiçbir zaman senin olmamıştır.
Bence Naz da bunu yapmaya çalışıyor
whiteangel
02-04-07, 20:13
yok abla ağlasın..Ben Tarıkın ağladığını da görmek istiyorum.Daha doğrusu Barışın oyunculukta ağlama sahnesini görmek istiyorum.Ama Barışımız gerçekte ağlamasın.Sadece mutluluk gözyaşları olsun..
Yalnız Naz orda serbest bırakmasında ki sebep Tarıkın sevdiği işi,başarılı olduğu işi yapmasıdır. Ama hani bir söz vardır.
Sevdiğini serbest Bırak gitsin.Dönerse senindir,dönmezse hiçbir zaman senin olmamıştır.
Hımmm bu oldukça felsefi bir yaklaşım olmuş Gamze'cim. Bizim Naz'dan bahsediyoruz dimi..:icon_whis Naz , Tarık'ı azad edecek haa:icon_whis İMKANSIZZZ İMKANSIZZZ İMKANSIZZZ:img-hyste
Evet yani Naz böyle düşünerek Tarık'ı bırakıyorsa kendisini aşmış hatta nirvanaya ulaşmış demektir :)
pas.si.on79
02-04-07, 20:20
Hımmm bu oldukça felsefi bir yaklaşım olmuş Gamze'cim. Bizim Naz'dan bahsediyoruz dimi..:icon_whis Naz , Tarık'ı azad edecek haa:icon_whis İMKANSIZZZ İMKANSIZZZ İMKANSIZZZ:img-hyste
Tarık ı kıvrandıracak bizi de kıvrandıracak..Ama sonunda bence de bırakmaz azat etmez. Zaten 37.bölümde bunu gördük.Peşinden gitti. Aferin Naz.
İŞte bizim Naz ımız bu.....
Naz'ın bunu yapmaya çalışması,her zamanki tutarsız davranışlarından biri değil mi? Ya da kahramanlık yapmak istiyor..Tarık demedi mi?.. Yarişmak istemiyorum...Alfonso olmak istemiyorum..Hani Naz da,benim için kaldığını bile düşünmüştüm dedi...
Tarık bunu dedi ama bazen insanlar istedikleri halde kaçmaya çalıştıkları konularda böyle yalanlar söyleyebilirler Naz da bu şekilde sanıyor olabilir.Tarık dediklerinde samimi tamam ama Naz'ın böyle düşünmesinde de saçma bir durum yok.
handeozbek
02-04-07, 20:26
Bence Filiz Nazla öyle dokunaklı konuşacak ki Naz da dayamayacak. Sofianın abisi alfonso yüzünden bu durumda. Abim yüzleşmeye korkuyor.Tabi Naz soracak. Abisini bu duruma getirdiği halde bu kız neden hala Alfonsonun peşinde. Mecbur Filizde aşık edebiyatı yapacak:) Abim çok vicdan azabı çekiyor. Ona sadece sen yardım edebilirsin gibi birşeyler. Böyle bir hayatı tepmenin başka ne gibi bir açıklaması olabilir ki falan işte diyebilir Filiz.
pas.si.on79
02-04-07, 20:46
Naz'ın bunu yapmaya çalışması,her zamanki tutarsız davranışlarından biri değil mi? Ya da kahramanlık yapmak istiyor..Tarık demedi mi?.. Yarişmak istemiyorum...Alfonso olmak istemiyorum..Hani Naz da,benim için kaldığını bile düşünmüştüm dedi...
Gerçek hayatta da böyle değil midir.Sevdiklerini kısıtlamak istemezsin.. Onların yapmak istedikleri neyse onu yapması için bir takım fedakarlıklarda bulunursun.Mesala eşinizin,sevgilinizin kariyeri açısından bir eğitim alması lazım.Bu eğitim şehir dışı veya yurt dışında. Hayır gidemezsin deyip içinde uhde kalmasını sağlayıp yıllar boyu bu duygununun altında ezilmesine yol açarsın.ki bu durum iki taraf için de zordur.
Dolayısıyla bence Naz bu şekilde düşünmekte en doğrusunu yapıyor.Tutarsızlık değil bence bu..Tamam öncekiler için birşey diyemem ama sonuçta dünyanın tanıdığı bir ünlü başarılı yarışçı var sıradan bir şoförlük yapıyor. Kim buna razı olabilir ki...
Naz benim için kaldığını düşünmüştüm demekle TArıka söyletmek istiyordu. TArıkta cevabı meşhur Çin sözüyle verdi. Onun istediği de buydu..
Çünkü Tarık kalmamı istiyor musun diye sorduğunda...Evet gitmeni istemiyorum demedi. Ben sadece ümit ve babamla konuşup halledersem dedim dedi.. Nazın kafası sorularla dolu Tarıkta ise borçlardan dolayı yasaklarla.. Hala aralarında netleşmeyen sorular var bu yüzden ikiside kararsız...
Ama bence artık bu olay Tarık için iyi olacak.Gitse da Kalsa da yapacağı iş ve Nazla olan ilişkilerine yön vermeleri açısından çok önemli kararlar aldıracaktır.
En azından ben böyle düşünmelerini istiyorum.TAbi senaristlerimiz neler yaptırır neler düşündürür bunu kestirmek çok zor..
Güzel bir yorum passion79 :) Bence de böyle düşünecek Naz.Yani en azından böyle düşünerek yapıyor olması lazım.
gamze, peşi sıra iki tane güzel yorum yapmışsın ellerine sağlık.
eğer özet bizi kandırmazsa, özette şöyle bişey yazıyo
"filiz, tarığın söylediklerini aynen yapar"
yani eğer bi kandırmaca yoksa sözler tarığın sözü olacak. eğer filiz'in ağzından, naz'ı farklı bi düşünceye itecek sözler çıkıyosa bunun tek sorumlusu maalesef tarık olacak.
ama tarık akıllıdır, naz'ı farklı düşünceye itecek sözler söyletmez. ama naz'ın farklı düşüneceğini düşünecek kadar akıllımıdır bilemem :)
ceza_cansu
02-04-07, 21:13
Bencede Filiz Tarık'ın söylediklerini aynen yapar.Tarık büyük ihtimalle Naz'a ne kadar önem verdiğini göstericek şeyler söylettiricektir Filiz'e.İtalyada ki herşeye rağmen yine de Türkiye'de kalmak istediğini söyler ama Naz bunun nedenin kendisi olduğunu düşünür mü orası meçhul:)
Ayrıca özette ''Tarık’ı gerçekten sevdiğine inanır'' böyle bir cümle var ve ben bu cümleye çok takıldım.Karar veremedim bir türlü kimden bahsedildiği konusunda.Ama sanki bana burda bahsedilen kişi Naz gibi geliyor.Naz bu saate kadar anlamadı mı diceksiniz ama Naz bu neyi ne zaman?ne kadar? ve de nasıl anlar bilinmez:)Ama eğer burda bahsedilen kişi Naz ise o zaman Tarık'ın İtalya'ya gitmeme nedeninin kendisi olduğunu anlar ve onu daha iyi yaşaması için azad eder.
skyline_91
02-04-07, 21:23
arkadaşlar bu arada flash tv de yarın saat 20:30 da medya top-ten die program var...sanırım yarın orda yalancı yarimle ilgili bişiler sölicekler
altta küçük fragman gördüm..bilgilerinize:img-yes:
Sevgili arkadaşlar fragmanı takip etmeme ragmen hala göremedim sizin televizyonlara ugradımı acaba??? :)
skyline_91
02-04-07, 21:34
fragman geldi:happy0064 :happy0064
güsel bi bölüme benzioo
ama naz önce tarığa aşık olduunu anlıo sonra aşkını kalbine gömüp onu eski hayatına azad edio
fragmanın dış sesi buydu
allahım fragman verildi o neydi yahu offfffffffffff
bu sefer kesin ayrılık varrrrrrrrrrr 0of offfffffffff:sad53: :sad53:
neler biz neler gördük kimleri biz dost bildik fonda muhteşem kareler allahım gel çarşamba gel:img-blush :img-blush
obaaaaaaa yy nin en güzel fragmanlarından birini izledik arkdaşlarrrr çok ramntik olacagı belli oldu bu bölümün !
fragmanı az önce izledim.gerçekten güzel olmuş.yeni bir şarkı dinleme fırsatı bulduk.az sonra şansal20m.com da yayınlanır. sonu müthiş !!!!!!!!
Hayatımda gördüğüm en güzel fragman:happy0064 ..ALDIRMA:happy0064 eşliğinde Tarıık ve Naz ın en güzel halleri...:happy0064
Acı mı olsun demişti birileri..romantizm mi ..hepsi var..ay elim ayağım birbirine dolandı..süperr..beklediğimize değdi arkadaşlar:happy0064
elmali-turta
02-04-07, 21:36
"Aldırma" eşiliğinde gelen fragmanın sadece sonunu yakaladım ama sonu da süperdi bu bölümde ağlıycakmıyız ne:icon_sorr :icon_sorr
handeozbek
02-04-07, 21:38
"Aldırma" eşiliğinde gelen fragmanın sadece sonunu yakaladım ama sonu da süperdi bu bölümde ağlıycakmıyız ne:icon_sorr :icon_sorr
ya bende sonunu yakaladım Miray:icon_sorr
güney-yase
02-04-07, 21:42
oley oley oley oley frangman geldi aşkımı gördüm bu bölüm baya güzel galiba herzamanki gibi naza üzüldüm ya madem anladı neden bırakıyo neden bu kadar etkilendi offf offff tarık niye bişey yapmıyo yada yapıyoda neden söylemiyolar neden bu aşıklar kavuşamıyor neden neden neden
biliyorum çok neden oldu ama elimde değil o kadar çok neden varki hayatta neden diye sormam için :happy0064
ceza_cansu
02-04-07, 21:44
Of of of nasıl bir fragmandı o öyle bittim.Şarkıyı duyunca zaten direk kaldım.Birde fragmanın üstüne söylenen sözler.Ayrıca söylemek istediğim birşey var.Ben bu kadar şom olduğumu bilmiyordum.Tam dedim ağlayamıyoruz biz bu dizide gelen bölüme bak.Olsun olsun eminim süper bir bölüm olucak.Özette bahsedilen kişi Naz'mış.Naz hem Tarık'a olan aşkını bu sefer tamamen farkediyor hemde ona karşı o kadar büyük bir aşkı var ki onun mutlu olması için kendi mutsuz olmaya razı.Of of of yani:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
whiteangel
02-04-07, 21:46
Yaaa ben ALDIRMA şarkısını dinlerken ağlarım zaten hep:( Fragmanı izledim. Çok hüzünlü, çok duygusal, çok romantik bir bölüm bizi bekliyor. Fragmanın sonunda sahilde sanırım vedalaşıyorlar. Ama ne oluyorsa oluyor... NAZ TARIK'A SARILIYOR... :img-in_lo
elmali-turta
ya bende sonunu yakaladım Miray:icon_sorr
Handecim Şansal Bey'in sitesine eklenmişş:happy0064
skyline_91
Of of of nasıl bir fragmandı o öyle bittim.Şarkıyı duyunca zaten direk kaldım.Birde fragmanın üstüne söylenen sözler.Ayrıca söylemek istediğim birşey var.Ben bu kadar şom olduğumu bilmiyordum.Tam dedim ağlayamıyoruz biz bu dizide gelen bölüme bak.Olsun olsun eminim süper bir bölüm olucak.Özette bahsedilen kişi Naz'mış.Naz hem Tarık'a olan aşkını bu sefer tamamen farkediyor hemde ona karşı o kadar büyük bir aşkı var ki onun mutlu olması için kendi mutsuz olmaya razı.Of of of yani:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
durumu çok güzel anlatmışsın cansu tebrik ediorum
bu arada gerçekten şom ağızlıymışsın:img-hyste
yaa muhteşem bi fragman. daha fragmandan muhteşem demeye başladım çünkü. gerçekten muhteşem bişey yaa." aldırma" eşiliğinde. ilk defa farklı bi şarkı ile fragman oldu. çok da güzel oldu.
"önce naz kör kütük aşık olduğuna inanıyo
sonra da aşkını kalbine gömüp git diyor"
cansu bu bölümde ne kadar komedi olursa olsun biz ağlayacaz o kesin.
naz ve tarığı sahilde öyle gördük ya. çok duygusal olacak çok.
ya beni şimdiden merak sardı. sizde durum nasıl?
elmali-turta
02-04-07, 21:49
Yaaa ben ALDIRMA şarkısını dinlerken ağlarım zaten hep:( Fragmanı izledim. Çok hüzünlü, çok duygusal, çok romantik bir bölüm bizi bekliyor. Fragmanın sonunda sahilde sanırım vedalaşıyorlar. Ama ne oluyorsa oluyor... NAZ TARIK'A SARILIYOR... :img-in_lo
Ablacım bu bölüm beraber ağlıycaz herlade:icon_sorr bende Aldırmayı dinlerken hep gözlerim dolar:img-blush
bu bölüm çok güzel olucak..
denizci-ilker
02-04-07, 21:49
fragmanı gördünüzmüüü ..... az önce ( 21.30. da) çıktı ... ..tarık ve naz çok mahsun , duygusal sahneler var yani ... görüntüyü izlerken kulaklarım tıkandı sanki , hiç bişey duymadım ... birtek : naz tarığı azat ediyor .:sözlerini hatırlıyorum ... naz deniz kenarında yürüyor veee karşısında tarık ...... naz sarılıyor ikiside mutsuz ... ve tarık stüdyoda şarkı söylüyor ....... kaset konusu kapanmıyo mu yoksa ....
bu ne biçim bir fragmandı.çok üzülücez hemde çok çarşambaya kadar şimdi zaman nasıl geçecek :img-help: :img-help:
handeozbek
02-04-07, 21:57
Handecim Şansal Bey'in sitesine eklenmişş:happy0064
Sağol şimdi izledim. Çok garip oldum. Alışık değilim bizim dizide hüzün görmeye. Bunu istiyorduk ama yine de insanın içi sızlıyor. Şimdi bu çarşamba gelmez:icon_sorr
Not:Alışmışım çarşamba yerine perşembe yazacaktım
ben bir kere izledimm dalmışım pek bişey anlamadım netten izlemem için bir adres varmıı bir daha izlemek istiyorum..gözlerim hala doluu:sad53:
Uzun zamandır göremediğimiz türden bir fragman verdiler. Ve gerçekten İLaç gibi geldi. YY izleyicisinin bu tür bir ilaca ihtiyacı vardı. Anlaşılan bu bölüm beklediğimiz, özlediğimiz romantizm geri geliyor. Benim tahminim bu bölümün sonunda Tarık'ın ağzından "Seni Seviyorum" sözünü duyacağımız yönünde. Bakalım neler olacak. Geçmez bu iki gün :)
eroglu_forever
02-04-07, 22:01
ben bir kere izledimm dalmışım pek bişey anlamadım netten izlemem için bir adres varmıı bir daha izlemek istiyorum..gözlerim hala doluu:sad53:
http://sansal.20m.com/index.htm
Hadi Bakalım, Duygusal Bir Bölüm Bizleri Bekliyor,
Gel Çarşamba Gel...
Slm herkese,:img-wink:
nöbetteyim ama bir fırsatını yakalar yakalamaz girdim. Fragmanı izledim.Fazla vaktim yok. O yüzden tek bir söz yazıp, gideceğim:img-blush
umarım Tarık'la Naz'ın kulağına küpe olur( gelinim sana söylüyorum, SENARİSTLER SİZ ANLAYIN):img-hyste bye
''GİDENLER YOKLUKLARIYLA DEĞİL, SÖYLENMEDEN KALAN SÖZLER YÜZÜNDEN HÜZÜN VERİRLER.''
bye
cancan00619
02-04-07, 22:14
Ben izleyemedim offf ya şansal bey in sitesinde de izleyemiyorum açılmıyor...
whiteangel
02-04-07, 22:14
Fragmanda Tarık'ın seslendirdiği o muhteşem şarkı..
Aldırma
Eskiden iyi günlerimiz dostlarımız vardı
Yüzümüze gülen çocuktu gözyaşı bize kaldı
Zor günler
Bu zor günlerde şimdi nerdeler
Kaldık mı biz bize
Yeteriz kendimize
Geçer bu zor günlerde
Aldırma
Neler biz neler gördük
Kimleri biz dost bildik
Yalanmış yüzler aldırma
Geçer bu zor günlerde
Söz – Müzik: Serkan Özcan
Vokal: BARIŞ AKARSU (1. Albümü ISLAK ISLAK'tan muhteşem bir şarkı...)
Biz forum ahalisi olarak İSTERDİM i bekliyorduk, ama ALDIRMA daha isabetli bir seçim olmuş.
Not: Ben daha fragmanı izlerken başladım mendil tüketimine...
Not-2: ASU cummm bu bölümü vaktinde izleyemeyecek olman cidden çok üzücü..
nejatdidem
02-04-07, 22:16
Selam herkese
ben de şimdi izledim valla çok güzel ve hüzünlü bir bölüm olacağa benziyor
Merak merak merak=))
pas.si.on79
02-04-07, 22:17
çok güzel bir fragman.Harika ya....
Birşeyler yazamıyorum biliyor musun.. Tuhaf...
Şarkı mı etkiledi..SArılışlarımı .AYrılışları mı... ya da hepsi bir araya gelince harika bir bölüm bizi bekliyor..
Kaçıncı seyredişim bu..
Çok anlamlı bir şarkı Aldırma , bu bölüme de çok uyacak gibi görünüyor.Duygusal sahnelerin ardına fon olarak konursa birçoğumuzun gözüne toz kaçıracağı kesin:img-yes:
eroglu_forever
02-04-07, 22:21
Ben izleyemedim offf ya şansal bey in sitesinde de izleyemiyorum açılmıyor...
Sayfayı Sorunsuz Görüntüleyebilmek İçin İnternet Explorer Kullanmalısınız.
Verilen Adrese Girin, Sayfanın Yüklenmesini Bekleyin Ve Üst Tarafta Yalanci Yarim Listbox' ına Gelin Ve Fragmanları Seçin, Açılan Sayfada 38. Bölüm Fragmanına Tıklayın, Fragman Bigisayarınıza Yüklendikçe Açılacaktır,
İsterseniz Kolay Bir Yöntemle Bilgisayarınıza Yüklenen Fragmana Ulaşabilirsiniz. (Fragmanın Tamamını İzledikten Sonra) Bilgisayarınızda Temporary İnternet Files Klasörünün Altındaki 38frag[1] İsimli WMV Dosyası, İlgili Fragman Dosyasıdır...
cancan00619
02-04-07, 22:35
Sayfayı Sorunsuz Görüntüleyebilmek İçin İnternet Explorer Kullanmalısınız.
Verilen Adrese Girin, Sayfanın Yüklenmesini Bekleyin Ve Üst Tarafta Yalanci Yarim Listbox' ına Gelin Ve Fragmanları Seçin, Açılan Sayfada 38. Bölüm Fragmanına Tıklayın, Fragman Bigisayarınıza Yüklendikçe Açılacaktır,
İsterseniz Kolay Bir Yöntemle Bilgisayarınıza Yüklenen Fragmana Ulaşabilirsiniz. (Fragmanın Tamamını İzledikten Sonra) Bilgisayarınızda Temporary İnternet Files Klasörünün Altındaki 38frag[1] İsimli WMV Dosyası, İlgili Fragman Dosyasıdır...
Çok teşekkürler ben monzilla kullanıyordum. Şimdi izledim. Gerçekten çok güzel ve duygusal bir fragman olmuş...
handeozbek
02-04-07, 22:45
Bu eskilerden bir özet
Tarık ve Naz, büyük bir didişme ve çekişmeyle başlayan inişli çıkışlı bir ilişkinin içinde keskin virajlarda hızla ilerlerken, önlerine çıkan engelleri de bir bir sollamak zorundadırlar… Tarık’ın izini bulmaya çalışan dedektif Sacit, İtalya’dan kalkıp kendisini aramaya gelen Francesca, şoförlük yapmasını engellemeye çalışan anne Belgin, Naz’ın kardeşi Ümit’le çıkmaya başlayan ve her an ağzından bir şeyler kaçırması muhtemel kız kardeşi Filiz, evinde kaldığı otoriter dadısı Hacer, onun çocukluk aşkı olan ve bu aşkı bir türlü bitirememiş kızı Ayşe, ve tabii istemeden çok iyi dost olmalarına sebep olduğu Hulusi ve Vahi. Tarık’ın başı sıkıştığı zaman imdadına koşanlar ise, normal şartlar altında varlıklarından bile haberdar olmayacağı aşçı Cevat, hizmetçi Suna, ve bahçıvan Sami’dir. Ve tabii yollar katedildikçe, molalar verildikçe, yola iki “düşman” olarak çıkan Tarık ve Naz, yeri geldiğinde patlayan lastikleri birlikte değiştirmek zorunda olduklarını anlayacaklardır.
Bu da bu hafta verilen özet
Eskiden özetler ne kadar itina ile hazırlanıyormuş. Şimdi ise özne nerde yüklem nerde belli değil. Bir yazı yazıyorlar anlayamıyoruz Nazımı kastettiler sofiayıyı mı neyse ki fragmanda bahsettiler de o sözlerin Nazı kastettiğini anladık. Bu özeti hazırlayanın acil dilbilgisi kursuna gitmesi gerek:)Bugün Nazı Nazlı sanan başka gün kimbilir ne sanır:)
pas.si.on79
02-04-07, 22:48
Çok anlamlı bir şarkı Aldırma , bu bölüme de çok uyacak gibi görünüyor.Duygusal sahnelerin ardına fon olarak konursa birçoğumuzun gözüne toz kaçıracağı kesin:img-yes:
Elgiz ciğim toz çoktan kaçtı... :img-yes: :sad53:
Sarılma sahnelerinde neler konuşuldu acaba??
Seviyorum çıktı mı yoksa yine duyguları arada mı kaldı...
elmali-turta
02-04-07, 22:59
Arkdaşlar fragman fotoları,ilgilerinirseniz:img-wink:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10187&page=61
handeozbek
02-04-07, 23:02
Ellerine emeğine sağlık Miraycım:). fotolar süper:good:
Postuna sağlık Miray.:icon_whis Sağolasın :)
herkese selamlar, sanırım bu bölüm en sonunda beklediğimiz moda sokacak bizi. duygusallık. kaç bölümdür çıldırma, kıskanma ve göğüs kafesinde bi ağrı ile izliyordum diziyi. bu bölüm tüyler dikenli gözler tozlu olacağa benziyor:icon_cry: birazda böyle devam etsin inşallah. herkese iyi akşamlar.
whiteangel
02-04-07, 23:34
İlgilenmez miyiz üzümümmm:img-wink: Bu ne hızzz süpergirl:good: Ellerine sağlıkk. Son foto kartpostal gibi yaa:img-in_lo
Fragmanı izledim,
İlk kez olarak hiçbir fikre ve düşünceye sahip değilim,belki birkaç kere izlemem gerekiyor,Naz sahil kenarında ağlıyor yürüyor ve Tarık'a sarılıyor.ben boş bakıyorum,tuhaf bir bölüm olacakimgdrag :img-cray:
selam arkadaşlar ya ben daha fragmanı göremedim.şansal beyin sitesine eklendi diye yazmışsınız.o site hangi site biriniz bana sitenin adresini verebilirmi acaba ...
handeozbek
02-04-07, 23:54
fragman dış ses
Çarşamba akşamı bütün randevularınızı iptal edin Sadece star seyredin. Yalancı Yarimde kıskançlık rüzgarları esiyor.Büyük hala Hulisi'ye göz koyuyor. Belgin öyle kıskanıyor ki Hulisiyi evden kovuyor.
Bu arada Naz Alfonso hakkında öğrendiklerinden öyle etkileniyor ki önce kör kütük aşık olduğuna inanıyor. Sonra aşkını yüreğine gömüp Tarığı eski hayatına dönmesi için azad ediyor.
Ekranların en romantik dizisi Yalancı Yarim Duygu ve Heyecan dolu yepyeni bölümüyle Çarşamba akşamı Starda
Hem de nasıl ilgileniriz Miray cım ,ellerine sağlık..hepsi çok güzel:good:
şimdi fragmanı belki 20 kere izledim ilk sahne tarık dönüyor nazı görünce şaşırıyor.
1-bu şaşırdığı yer tarkların evimi.:img-in_lo yoksa nazların evimi.
2-peki bu sahildeki tarıkla nazın konuşması tarığın sütudyo kayıt çıkışındamı oluyor acaba.:icon_sorr
3-en önemlisi tarık nazların evine dönüyormu:icon_sorr
4-yoksa evden tarıkla konuşmak içinmi çıkıp oraya gidiyorlar.
of amma soru var yine gelmez bu çarşamba of offf :img-blush
Fragmandan anlaşıldığı kadarıyla resime bakamadan birşey oluyor.Muhtemelen Hulusi ve belgin eve dönüyorlar.Kimliğe baksaydı zaten,Bu fragman böyle olmazdı herhalde :img-wink:
Arkadaşlar özet ve fragman sonucuna bende bir yorum yapmak istiyorum:
Bu bölüm bizim için ya aşırı duygusal ya da bu aşk adına müthiş güzel sürprizlerle dolu olabilir çünkü bugüne kadar hiç b ir fragman yorumumuzu dogru dürüst tutturamadık umuyorum ki yine tutturmayız da bir an önce kavuşurlar (benimki de bi ümit işte) ama gerçekten ümitliyim henüz bir şey belli degil :)
Umarım bu azad olayını Tarık kabul etmez,tabii ki etmemeli.Yoksa Tarık'a :dito bu fragman benide karıştırdı.Naz niye böyle bişey yaptı ki :sad53:
Umarım bu azad olayını Tarık kabul etmez,tabii ki etmemeli.Yoksa Tarık'a :dito bu fragman benide karıştırdı.Naz niye böyle bişey yaptı ki :sad53:
naz, tarığın kendisine olan sevgisini biliyo ve benim yüzümden o şaşalı, paravan ve hızlı günlerini bıraktığını düşünecek. belki bilerek düşünecek belki de tarığı sınama amaçlı düşünecek. 2 seçenek var naz'ın kafasında
"giderse zengin hayatı"
"gitmezse ben"
tarık açısından tabiki 2.si. ama tarık istemeden de gitmek zorunda olabilir italya'ya. (mafya fotoları). işte ozaman naz ne düşünür
"giderse zengin hayatı"
halbuki durum öyle değil.
yaw bundan iyi senaryo çıkarmıştı aslında :)
naz, tarığın kendisine olan sevgisini biliyo ve benim yüzümden o şaşalı, paravan ve hızlı günlerini bıraktığını düşünecek. belki bilerek düşünecek belki de tarığı sınama amaçlı düşünecek. 2 seçenek var naz'ın kafasında
"giderse zengin hayatı"
"gitmezse ben"
tarık açısından tabiki 2.si. ama tarık istemeden de gitmek zorunda olabilir italya'ya. (mafya fotoları). işte ozaman naz ne düşünür
"giderse zengin hayatı"
halbuki durum öyle değil.
yaw bundan iyi senaryo çıkarmıştı aslında :)
O zaman şunu yapacak Tarık.Olayın içyüzünü ve amacını anlatacak.Mafya olaylarını ,tabii Naz bu konuda ne düşünecek birlikte görecez.Umarım Naz bunu cidden sınamak için yapıodur,umarım da Tarık'ta bu sınavdan başarıyla çıkar
şimdi fragmanı belki 20 kere izledim ilk sahne tarık dönüyor nazı görünce şaşırıyor.
1-bu şaşırdığı yer tarkların evimi.:img-in_lo yoksa nazların evimi.
2-peki bu sahildeki tarıkla nazın konuşması tarığın sütudyo kayıt çıkışındamı oluyor acaba.:icon_sorr
3-en önemlisi tarık nazların evine dönüyormu:icon_sorr
4-yoksa evden tarıkla konuşmak içinmi çıkıp oraya gidiyorlar.
of amma soru var yine gelmez bu çarşamba of offf :img-blush
çike yine mi sorular:)
cevap vermeye çalışayım.
1- naz'ın kıyafeti sanki son bölümdeki kıyafetmiş gibi geldi. belginlerin evi olabilir. hatta gülümsediğine göre belki cepten kendine ait bişey buldu. naz hakkında bişey bulacak tahmini tutacak mı bakalım
2- sahne sıralaması yapmak çok zor yaa. önce naz gözüküyo, ardından tarık. ikisi mi oraya gidiyo. yoksa önce naz gidiyo, sonra tarık mı geliyo? bana sanki ikisi gitmiş gibi geldi.
3- bence dönüyo. ve naz vahi ve ümit'e alfonso hakkında bi şekilde yalan söylüyo.
4- naz, bi ara taksiyel sofia ile birlikte bi yere geliyo. sanırım kendi eviydi. daha sonra tarık'la gidiyolar sanırım.
herkeze iyiakşamlar dilerim.
fragmanı izleyip duygulanmamak mümkün degil,anlaşılan çok hüzünlü,romantik ve heyecan dolu bir bölüm olacak.
Bir insan böylesine severken;sevdiğinin gitmesine izin vermek,nekadar büyük bir acıysa bunu bize yaşatıcaklar gibi gözüküyor.:icon_sorr
O zaman şunu yapacak Tarık.Olayın içyüzünü ve amacını anlatacak.Mafya olaylarını ,tabii Naz bu konuda ne düşünecek birlikte görecez.Umarım Naz bunu cidden sınamak için yapıodur,umarım da Tarık'ta bu sınavdan başarıyla çıkar
tarığı hepimiz tanıyoruz. sahil sahnesinde naz'ın ne kadar üzgün olduğunu da gördük. durum aynen şu
naz: git artık
tarık: . . .
tarık yine susacak. açıklama yapmayacak. çünkü naz'ın "git artık" demesindeki nedenin ne olduğunu biliyo. belki de tarık bilerek naz'ın "git artık" demesini bekleyecek. ve gerçekten gidecek. çünkü italyadaki durum beklediğinden de vahim olabilir. filiz'e, naz'a anlatması için neler söyleyecek çok merak ediyorum. naz'ın aşkını yüreğine gömmesine neden olan sözler...
çike yine mi sorular:)
cevap vermeye çalışayım.
1- naz'ın kıyafeti sanki son bölümdeki kıyafetmiş gibi geldi. belginlerin evi olabilir. hatta gülümsediğine göre belki cepten kendine ait bişey buldu. naz hakkında bişey bulacak tahmini tutacak mı bakalım
2- sahne sıralaması yapmak çok zor yaa. önce naz gözüküyo, ardından tarık. ikisi mi oraya gidiyo. yoksa önce naz gidiyo, sonra tarık mı geliyo? bana sanki ikisi gitmiş gibi geldi.
3- bence dönüyo. ve naz vahi ve ümit'e alfonso hakkında bi şekilde yalan söylüyo.
4- naz, bi ara taksiyel sofia ile birlikte bi yere geliyo. sanırım kendi eviydi. daha sonra tarık'la gidiyolar sanırım.
1-bende tarıkların evi diye düşündüm.:good:
2-ya sanki naz sofia ile konuştuktan sonra tarık'ı azad edecekya belki son kez tarık nazın şöförü olarak gidiyor galiba bu son patron şöför olarak aynı arabada oluşları yada yine ters köşeye yatıcaz.ay ne çok yazdım bence ikisi oraya konuşmaya aynı anda gidiyor. (yani bu benim fikrim)
3-bencede dönüyor ama bu dönüş nazın git demesinden sonra kısa süreli olabilir:img-blush
4-hah işte ben bu sofia ile nazın aynı takside ne aradıklarını hala anlamış değilim:icon_sorr
cevaplar için çok teşekkürler.aslında aklımda daha çok soru var ama yazmasam daha iyi olacak kanımca:img-wink:
bide bişey dikkatimi çekti bu haftaki fragman diğerlerine göre 6 saniye daha uzun diğerleri genelde 59 saniyede yada tam 1 dakkada bitiyordu bu haftaki 01.06 sn sürüyor. :img-wink:
herkeze iyiakşamlar dilerim.
fragmanı izleyip duygulanmamak mümkün degil,anlaşılan çok hüzünlü,romantik ve heyecan dolu bir bölüm olacak.
Bir insan böylesine severken;sevdiğinin gitmesine izin vermek,nekadar büyük bir acıysa bunu bize yaşatıcaklar gibi gözüküyor.:icon_sorr
öncelikle hoşgeldin _Aslıhan_, hüzünlü bir haftada katıldın aramıza. gerçi biz daha işin aslı astarını sadece göz ucuyla bakarak yorumluyoruz ama duygu yüklü, aynı zamanda romantik bir bölüm izleyeceğimiz kesin.
ben kesin kendimi 30.bölümdeki telefonla ayrılık konuşmasını izliyormuşum gibi hissedecem. ama bu sefer ki gerçek bir ayrılık olacak galiba. bölümü izlemeden naz'ın bu ayrılığa izin verip vermeyeceğini bilemeyiz tabiki. ama "severken sevdiğine git demek gerçekten acı." naz hem kendine acı çektirecek hem de bize.
sevgili bediş yazdıklarına okeyy ama şu hamilelik fikrine hiç sıcak bakmadım :))aman olmasın öyle şey..bizim dizimizde eski türk filmleri tadı olsun ama o filmlerin artık günümüz için uygun olmayan tadı olmasın..eski filmlere benzerliği zor ulaşılan aşk tadında olsun..komedi ile aşkın iyi bir harmanı olarak devam etsin..ama günümüz şartlarındanda kopmasın..dramaya asla dönmesin..evet aşk acısı olsun ama suyu çıkmadan olsun..bu benim şahsi görüşüm tabiki..:)ayrıca şunu belirtmeden geçemiyeceğim dizimizin konseptini oluşturan eski türk filmleri küçük hanımın şöförü ve o tarz filmlerdi.ve o filmlerde bu şekilde hamilelik v.s hiç işlenmedi..
Sevgili Bengicim,genel olarak hemfikir olduğumuza göre sadece hamilelik olayına sen ve birkaç arkadaş takılmışınız ona açıklık getirmek isterim.Ben gece o saatte yazarken ,o olayı tam olarak açık ifade edememişim kusura bakmayın.Orda demek istediğim seyirciyi yakalamak ,ilgiyi diziye çekmek için ,istense bir bölümde dramatik bir yapıya nasıl dönerizi anlatmak istedim ....
Ayrıca dizimizin konsepti senin de bahsettiğin filmlerin tarzında başladı ama sonra konsep son bölümlerde absürd komediye döndürüldü.Buda seyircisi sıktı.beklentiye cevap vermeyince izlenirlik oranı haliyle düştü.(Tabi bunda çarşambaya alınmamızın payıda oldukça fazla)Geçen hafta tekrar eskiye dönüşü görmem benim düşüncemi haklı çıkarmıyormu???Asıl bu hafta önemli.Bakalım fragmanda gördüklerimiz sonucu nasıl etkileyecek....
hepimizin tek dileği dizimizin istediğimiz başarıyı yakalayıp zirveye oturması değilmi?? Tüm oyuncularının üstün performans sergilediği dizimizin hakettiği değeri görmesini dileğiyle.....
Hayatımda gördüğüm en güzel fragman:happy0064 ..ALDIRMA:happy0064 eşliğinde Tarıık ve Naz ın en güzel halleri...:happy0064
Acı mı olsun demişti birileri..romantizm mi ..hepsi var..ay elim ayağım birbirine dolandı..süperr..beklediğimize değdi arkadaşlar:happy0064
Evet Buketcim,haftalardan beri söyleyip söyleyip durduğum sahneler nihayet bu bölümde gerçekleşiyor.Süper bir fragman izledim.Hemde İki aileyi izlerken reklam yazmadan birden Barış ekranda belirdi önce anlamadım.Allah allah bu dizide barışın ne işi var diye düşünürken fragmanın verildiğini gördüm.Kısa süreli bir şok yaşadım.Ama çok güzel sahneler var.Umarım bölümün tamamına yayılmış duygu dolu sahneler izleriz.....
Altın Objektif oylamasında son durum şöyle:
Yalancı Yarim -Star TV %19.02
Avrupa Yakası Atv%17.97
Hatırla Sevgili Atv %14.56
Teşekkürler hoşbulduk Tarık_Naz
aranıza yeni katıldım.Fakat senin çok güzel senaryolar yazdıgını biliyorum gerçekten çok başarılısın.
bu hafta gerçekten hiç beklemediğim bir fragmanla karşılaştım.Nazın sonunda aşkının büyüklüğünü farketmesi bunu tamamen kabullenmesi gerekiyordu ki ;
Tekelioglu gerçegi ortaya çıktığı zaman eninde sonunda onu affedebilsin.Beni şaşırtan Tarık'ı azad etmesi oldu:img-wink:
Yaaa ben ALDIRMA şarkısını dinlerken ağlarım zaten hep: