Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-9
Sayfalar :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
Ahanda biri lokum mu dedi? :) :) Yahu gece gece insanın canı çekiyor arkadaşlar demeyin öyle..Barışa da hakikaten uymuş ama Ebrucum haklısın ;):img-hyste
ebru.karaca
04-04-07, 02:49
Canım benim yaa harikasın EBRU'CUM. Harika yorumlarınla 37. bölümü tekrar yaşattın bana. Ayrıca aldırma şarkısı
yorumuna bir küçücük ilave yapmak isterim. Bence bu şarkı klasik olmaya aday, hatta üstüne ingilizce sözler yazılabilse dünya normlarında bir şarkıdır.2005 Ocak ayından bu yana en çok dinlediğim şarkıların başında gelir. Her dinleyişte düşünmüşümdür. Bu şarkı medyatik birinin albümünde olsaydı memleketi sallardı... Dizimizde , özellikle bu bölümde seslendirilmesi çok isabetli oldu. Umarım milyonlara ulaşır.. Herkes bu muhteşem şarkıyı dinlemiş olur.Tabi ki bu nacizane benim fikrimdir. Ama inanıyorum ki bölümün fragmanına bile ayrı bir ruh kazandırdı bu şarkı:good:
KESİNLİKLE AMA AMA KESİNLİKLE SONUNA KADAR KATILIYORUM..
Bunları yazarken de asla, BAG ailesine dahil olduğum için sarf etmiyorum bu sözleri. Bunların bilinmesini isterim.
Bu şarkı sahiden çok güzel bir şarkı. Hem sözlerinin anlamı, hem müziği açısından harika. Dinlerken her insanı etkileyen bir havası var. Bunu başarmak kolay değildir.
Sahiden de bu şarkıdan çok daha kötü şarkıların, sadece medyatik olan ağızlarca söylendiği için ne kadar ünlü olduğuna şahit olduk hepimiz..
Bu şarkının hiç bir eksiği yok. Rahatlıkla söyleyebilirim ki fazlası var..
Eskiden iyi günlerimiz, dostlarımız vardı.
Yüzümüze gülen çoktu, gözyaşı bize kaldı..
Zor günler, bu zor günlerde şimdi neredeler?
Kaldık mı biz bize? Yeteriz kendimize?
Geçer bu zor günler dee...
Gözlerinizi kapatın ve dinleyin..
Ah ah! Harika!
Darısı İSTERDİM'in başına..
Günümüzde "çokkk iyi çıkış yaptı" diye lanse edilen ve gereğinden fazla kredi verilen şarkıcıların çoğundan daha iyi bir yoruma ve çok çok daha anlamlı,insanın içine işleyen sözlere sahip Barış'ın Aldırma şarkısı.Barış eğer sansasyonel birisi veya promosyon yapılmadan ünlü oldu denen ama aslında elaltından promosyonun alası yapılanlardan olsaydı bu şarkı çok çok popüler olurdu:img-wink:
fragmanı izledim.naz tarığın asıl kimliğini öğrenmedi duruma bakılırsa.daha alfonso safhasında yani.bu arada tarık gerçekten popçu olacak galiba dizide.o zaman herkes tanımıcak mı onu.bakalım onu nasıl bağlayacaklar.ünlü olduğunda onu tanıyan birileri ortaya çıkar ve tarığın tekelioğlu olduğunu naz öğrenir herhalde.
Bugün büyük gün :happy0064 Akşama kadar dersim olsun, gün içinde olaylar kötü gitsin hiçbiri umrumda değil. Çünkü bugün YY zamanı. :)
pas.si.on79
04-04-07, 10:31
Merhabalaarrrrrrrr
Bugün güzel bir gün içim içime sığmıyor.Akşam olmasını sabırsızlıkla bekliyorum da Bugünün heyecanını da doya doya yaşamak istiyorum.Çünkü daha başlamadan biteceği endişesini yaşıyorum. Nasıl bir etkidir anlamadım..
Mevcut olan dizileri seyredemiyorum ve yeni başlayan dizileri de seyretmek istemiyorum.. Bu diziden aldığım keyfi hiçbir dizide alamadım.
Ben de diğer arkadaşlarım gibi kendimi birşeylere vurmak gereği hissettim. Ben kendimi işe vuruyorum.
Ne güzel bir fragmandır o kadar seyretmeme rağmen hala bıkmadım.Arada fragman seyredeceğim. Yorum yazacak kadar kendini güçlü hissedecek arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum. Yazarsanız arada okurum..
Ztar a bir zerzerinişte bulunmadan da geçemeyeceğim.. bölümün Fragmanını yayınlama ztar tanıtımı falan olur dizinin, sonra sizin göstermediğiniz değeri seyirci gösterir..
whiteangel
04-04-07, 10:35
Yalancı Yarim -Star TV
%20.00
Avrupa Yakası
Atv
%17.54
BUGÜNKÜ OYLAMAMIZI YAPMAYI UNUTMUORUZ DİMİ ARKADAŞLAR:img-wink: :happy0064 :happy0064 :happy0064
.mgdmagazin.com/oylama2006.asp
yahu şu dizi bitsede kurtulsak uyku uyuyamaz oldum.. :)
yada yok yok bitmesin ben uyumasam da olur. :)
Yalancı Yarim -Star TV
%20.00
Avrupa Yakası
Atv
%17.54
BUGÜNKÜ OYLAMAMIZI YAPMAYI UNUTMUORUZ DİMİ ARKADAŞLAR:img-wink: :happy0064 :happy0064 :happy0064
.mgdmagazin.com/oylama2006.asp
sadece hatırlatmak için alıntı yapıyorum arkadaşlar :) devam devam
Ebru yorumların herzaman ki gibi çok güzel olmuş,akşamki bölüm öncesi iyi geldi yorumların
Hala bir fikre sahip değilim,hala fragmana tuhaf gözlerle bakıyorum,sadece şunu biliyorum güzel bir bölüm olacak,güzel ama hüzünlü,:img-cray: kulağımda hala aldırma şarkısı var,yazacak pek birşeyde yok gibi,izledikten sonra dökülürüz artık
günaydın arkadaşlar bugünkü bölümün niyeyse benim için özel olacağını hissediyorum. Belki bir çoğumuz içinde böyledir. Günlerdir söylüyorumya bu söylemlerimizi bazı arkadaşlar ve hatta dizi deki bazı oyuncularda çok sert bulmuşlardı dizimizin kendinisini sürekli tekrarlamasından yakınmıştık şimdi günlerdir kafamda kurduğum sahnelerin nihayet aşama aşama gerçekleşmeye doğru gittiğini görmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşıyorum. Belki bölümden önce bunları yazmak için henüz erken olabilir ama dedim ya bu sefer başka, gerçekten güzel şeyler olacağını hissediyorum çünkü dizinin kalan bölüm sayısına bakacak olursak olayların bu yönde gelişeceği konusunda daha bi iyimser düşünüyorum artık. karakterlerimizin özellikle de Naz kızımızın büyümüş olgunlaşmış hallerini görmek istiyoruz aradan bunca zaman geçti bunca şey yaşadılar ee artık bazı duygularından emin olup olamadınığı bilecek bir olgunluk göstermesini bekliyoruz. Acaba!!!.. ikilemleri, yerini evet eminim 'lere bırakmalı kendisinden ve aşkından emin olarak bunları Hulusiden de bekliyorum özellikle oğluyla olan konularda, yani bunca zaman sonra Tarık'ın adını duyduğunda hala öyle abartılı bir tepki vermekten vaz geçmeli biraz daha gerçekçi ve daha babacan bir tavır hepimiz aslında oğlunu ne kadar sevdiğini biliyoruz.
bu arada söylemeden geçemiyecem sizlerinde gözünde kaçmamıştır eminim
dizi boyunca en fazla Filiz karakteri kendini geliştirdi. Dizinin ilk bölümlerinde
Filizi gözünüzün önüne getirirseniz göreceksiniz kılık kıyafetinden tutunda
o asi davranışları, sorumsuzluğu, zengin şımarık kız havaları çok ama çok değişti yani Filiz büyüdü olumlu yönde çok gelişti senaristler Filiz karekterini
iyi yorumladılar.Ama ne yazıkki aynı şeyleri Naz karakterine uygulamada fazla başarılı olamadılar çok fazla gelgitler yaşattılar kıza sanırım bu bölümden sonra Naz 'da çok değişecek en azında öyle temenni ediyorum.
Ebru'cuğum yorumların her zamanki gibi harika ,büyük bir zevkle okuyorum .Öyle sakin sakin ,uzun uzun hiç bir detayı atlamadan yazman çok hoş ,sanki yy. bir romanmış ben de bu romandan bir bölüm okuyormuşum gibi geliyor.Ebru'cuğum diyar eller dediğin eller bizim eller bir daha yolun düşerse beklerim ,ayrıca sizin illerde, bana göre diyar ellerde de benim kızım okuyor............sevgiler canım
arkadaşlar bu akşam dizi biraz erken başlayabilir..çünkü 21.45 de maç var..sekizde açmaya kalkmayın 7.30 dan itibaren starınız açık olsun:)
pas.si.on79
04-04-07, 13:19
Burçinciğim, sanırım takside sofianın naz a verdiği kağıt,Tarıkın Sofiayaya verdiği kağıt.. Şimdi sofia uyanınca yastıktaki kağıda baktım da boyutları aynı gibi.. İtalyanca belki ama sonra birine çevirtirir.Büyük ihtimalle Tarıkın Sofia ya ya verdiği mektup gibi geldi bana..
handeozbek
04-04-07, 13:49
E bugün büyük gün. Ben klasik sorumu soruyorum her zaman ki gibi heyecan var mı heyecan?:)
Ebru abla yine yorumlarınla renk katmışsın foruma. Ellerin dert görmesin:)
Sofiaya'ya verilen notun Türkçesi çözüldü arkadaşlar. Tercümanımız da mevcut.:) Aslında dün akşam eklenevcekti ama teknik aksaklıklar yüzünden şimdi ekleniyor:)
"alfonsoyu takip etmeyi bırak ve hemen italyaya dön diğer türlü ikiniz de acı çekiceksiniz"
İşte okuyun okuyun kafanız karışsın:)
Rüyamı da anlatmadan geçemeyeceğim:) Rüyamda yine meşhur akşam toplantılarımızdaydık. Ben 38. bölümü izliyorum pc'den ama nedense benden başka kimse izleyemiyor. Tv de verilmemiş. Ben tek tek hepinizi çatlatıyorum:). Sonra Burçin aç kapıyı size geliyorum izlemezsem çatlarım diyor. Tam kapı çaldı uyandım:)
pas.si.on79
04-04-07, 13:59
Hande eğer mektupta yazılan o sözse..valla Tarıka BArış mış BAG mışım umrumda olmaz seti basar Tarıka kızarım. :icon_whis O kadarcık mı yazmış.. TArık valla seni Netice HAlaya vermek lazım. :img-hyste Ben o notu sevmedim.Ama neyse bakacaz bakalım.
Ama ben önce Ankara Bag toplantılarına katılıyım:img-hyste oraya gittim de İst.Set kaldı. :img-hyste dedik ya mafyadan tanıdıklarımız var diye.. Onlara derim.belgin Hanım sessiz kaldı.En iyisi Vahi Bey den yardım isteyim.Yeni mafyamız..O da olmazsa Hulusi Beyden yardım isterim. Bizim mafya kadar şirin sempatik komik bir mafya yoktur herhalde.
Hande rüyan:img-hyste :img-hyste :img-hyste gerçekten:img-hyste
Hepinize merhaba....bugun dizimiz ve aldirma sarkisi var....ve ben diziyi izlemiyorum, neyse hepinize simdiden iyi seyirler ve sonra iyi yorumlar:)
EBRU uzun zaman sonra dun ilk defa siteye geldim ve senin yorumuna ulasamadim, butun yorumlara okumak da firsatim yoktu,cok kotu olmustum,ama bu sabah senin yorumlarina gorunce cok mutlu oldum...37 bolum'u izlemedim ama sen diziye oyle ozetledin ki izlemis kadar oldum tesekkurler:happy0064 :good:
biraz gec oldu ama dogum gunun kutlu olsun...mutlu yillar
NOT:ALDIRMA sarkisini dunden beri dinliyorum,acaba kendime kandirmak istiyorum mu!!!anlamadim...:)
handeozbek
04-04-07, 14:14
Öyle deme gamzecim Tarık Sofia'nın o notu Naza vereceğini bilseydi neler yazardı neler:) Burada önemli olan Sofiaya'ya verilen not değil. Tarık'ın Naza söyledikleri. Yani Filize Sofia ağzından Naza çevirerek söylettirdikleri. Pek anlatamasam da sen anladın herhalde:) Benim ne suçum var kimin kime ne anlattığı belli değil:) Aslından Tarık bir dolaylı yoldan söylediği o sözlerle Nazın iç sesi oluyor. Nazın şimdiye kadar duymaktan kaçtığı iç sesi. Naz da çok zeki hemen mesajı alıyor tabi:) Yani Tarık, Nazın şoförü, arkadaşı, kardeşi olduktan sonra şimdi de gönül tercümanı oluyor:)
arkadaşlar bu akşam dizi biraz erken başlayabilir..çünkü 21.45 de maç var..sekizde açmaya kalkmayın 7.30 dan itibaren starınız açık olsun:)
ben yalancı yarimin ik bölümünden itibaren 7 oldumu stardayım:img-yes:
yalnız son dakikalar çok zor geçiyorrr haberleri izlemek işkence veriyorr:sad53:
bu arada bugün sınavım vardı dün arkadaşımda kaldım ders çalışmak için buraya giremedim çoşmuşsunuzzz:happy0064
pas.si.on79
04-04-07, 14:31
Öyle deme gamzecim Tarık Sofia'nın o notu Naza vereceğini bilseydi neler yazardı neler:) Burada önemli olan Sofiaya'ya verilen not değil. Tarık'ın Naza söyledikleri. Yani Filize Sofia ağzından Naza çevirerek söylettirdikleri. Pek anlatamasam da sen anladın herhalde:) Benim ne suçum var kimin kime ne anlattığı belli değil:) Aslından Tarık bir dolaylı yoldan söylediği o sözlerle Nazın iç sesi oluyor. Nazın şimdiye kadar duymaktan kaçtığı iç sesi. Naz da çok zeki hemen mesajı alıyor tabi:) Yani Tarık, Nazın şoförü, arkadaşı, kardeşi olduktan sonra şimdi de gönül tercümanı oluyor:)
Anladım anladım :img-yes: :img-hyste
Yalnız Benim ne suçum var kimin kime ne anlattığı belli değil:) demene koptuum..:img-hyste :img-hyste
Arkadaşlar saat 14,32 yani ben deyim 4 siz deyin 5 saat kaldı.. Ben 7de zaten off oluyorum. O yüzden tüm algılarım Yalancı YArım vericilerinde..
fregmanı izledikçeee heyecanım artıyorr:happy0064 yerimde duramıyorum yarın ki sınav kimin umrundaaa:img-hyste
bu akşam kanal d de yaprak dökülecekk:img-yes:
atvde avrupa yakasındaki trafiği aktaracaklar...
show yine yaralı yine yaralı:img-in_lo
starda da ne oluyor ne bitiyor bilmeyen varmı?????:img-blush :good:
elmali-turta
04-04-07, 15:16
evet bugun dizimiz var herkes biran evvel akşam olsun dio heralde ;)diziyede yaklaşık 4 saat 45 dk var yanılmıosam :)
ehh çabuk gecer 4 saat :)ee aşka aşıklar bnde Hande'nin sorusunu soriyim heyecan varmı heyecan:))):))
fregmanı izledikçeee heyecanım artıyorr:happy0064 yerimde duramıyorum yarın ki sınav kimin umrundaaa:img-hyste .:
:img-hyste :img-hyste hheeeheheeee benimde yazılım var 2 taneydi biri iptal oldu ama kimin umrunda ben net başında .
ya inanamadım varya sevgili ztarrrr bol bol fragman yayınladı fragmana doydum yane
uzayy tarafından gönderildi
ÜÇÜ BIR ARAYA GELIRSE....
Evet arkadaslar 37 bölüm gecti dizimizde hiç üçünü bir arada görmedik bakalim ne zaman görecez bu üçlüyü.
HULISI.TARIK.NAZ.
Vede gelince neler olacak bakalim.
ben kisa bir replik yapiyim burda.
bakalim beyenecekmisiniz....
HULISI.Tarik gel buraya
NAZ...Naz hulisi amca af et onu arabani caldirmis
TARIK .eyvah yandik
HULISI.gelsene buraya
TARIK.BABA AF ET BENI
NAZ..Babami tarik
HULISI.ikinizde gelin buraya
NAZ.tarik a bakar
TARIK. naza bakar
HULISI.GELSENIZE COCUKLAR
NAZ.söfürüm tarik hulisi amca
TARIK. evet söferiyi
HULISI.oglum tarik senin söferinmi
NAZ..HULISI amca tarik oglunmu.
TARIK.OF OF OF
NAZ .hangi oglun tekelioglu olanmi
HULISI.benim baska oglum yokki..
NAZ.. sinirlenir gider.
evet bugun dizimiz var herkes biran evvel akşam olsun dio heralde ;)diziyede yaklaşık 4 saat 45 dk var yanılmıosam :)
ehh çabuk gecer 4 saat :)ee aşka aşıklar bnde Hande'nin sorusunu soriyim heyecan varmı heyecan:))):))
olmaz mııı...sona yaklaştıkça heyecan artıyorrr:img-yes: ee kaç saatimiz kaç dakkamız kaldııı...aşka aşıklarrr..nerdesiniz pek bir sessiz burası herkeze heyecan şokumu vurduu:img-hyste
uzayy tarafından gönderildi
ÜÇÜ BIR ARAYA GELIRSE....
Evet arkadaslar 37 bölüm gecti dizimizde hiç üçünü bir arada görmedik bakalim ne zaman görecez bu üçlüyü.
HULISI.TARIK.NAZ.
Vede gelince neler olacak bakalim.
ben kisa bir replik yapiyim burda.
bakalim beyenecekmisiniz....
HULISI.Tarik gel buraya
NAZ...Naz hulisi amca af et onu arabani caldirmis
TARIK .eyvah yandik
HULISI.gelsene buraya
TARIK.BABA AF ET BENI
NAZ..Babami tarik
HULISI.ikinizde gelin buraya
NAZ.tarik a bakar
TARIK. naza bakar
HULISI.GELSENIZE COCUKLAR
NAZ.söfürüm tarik hulisi amca
TARIK. evet söferiyi
HULISI.oglum tarik senin söferinmi
NAZ..HULISI amca tarik oglunmu.
TARIK.OF OF OF
NAZ .hangi oglun tekelioglu olanmi
HULISI.benim baska oglum yokki..
NAZ.. sinirlenir gider.
bu sahneyi görmek istemiyorum:sad53: birden gözümde canlandı ve hiç hoşuma gitmedii:img-help:
schmetterling
04-04-07, 16:12
ben yalancı yarimin ik bölümünden itibaren 7 oldumu stardayım:img-yes:
yalnız son dakikalar çok zor geçiyorrr haberleri izlemek işkence veriyorr:sad53:
katılıyorum.. jenn'e uyarısı için teşekkür ediyorum bu arada.. dün ztar "kibar feyzo"yu 19.50 olarak gösteriodu fragmanda.. dikkatli olalım çok da kritik bi sahnede bitmişken 37. bölüm...
elmali-turta
04-04-07, 16:20
katılıyorum.. jenn'e uyarısı için teşekkür ediyorum bu arada.. dün ztar "kibar feyzo"yu 19.50 olarak gösteriodu fragmanda.. dikkatli olalım çok da kritik bi sahnede bitmişken 37. bölüm...
bence o son sahne o kadar da kritik değil yani yanlızca bölüm bitirmek için yapılmış bişey gibi geldi bna naz cuzdan falan bulamıcak birisi içeri gelicek engelliycek gibi duruyo:img-blush :img-blush ;)
burcin_kaplan
04-04-07, 16:34
Burçinciğim, sanırım takside sofianın naz a verdiği kağıt,Tarıkın Sofiayaya verdiği kağıt.. Şimdi sofia uyanınca yastıktaki kağıda baktım da boyutları aynı gibi.. İtalyanca belki ama sonra birine çevirtirir.Büyük ihtimalle Tarıkın Sofia ya ya verdiği mektup gibi geldi bana..
Selamlar arkadaşlar.
Gamzecim bugün aynı şeyi düşündüm öğlen fragmanı tekrar izlerken :img-hyste
Gerçekten de boyutları aynı gibi,o çekti benimde dikkatimi walla neyse saatlerde azaldı az kaldı diziye görücez artık o kağıt neymiş?
Bu arada birşey daha dikkatimi çekti sizlerlede paylaşayım:
Şimdi naz yatakta otururken dikkat edin arkasında çantası war şu sahilde kolunda olan çanta.Ve bana göre sahilden geldikten sonra direk odasına geçmiş we çantayıda yatağa atmış yani şöleki sahil sahnesinden sonra olucak o sahne bana öyle geliyor.Ve ewe en son gelmeside aklıma şunu getrdi o zmn o tarıka çok tatlı içten bir şekilde gülümsediği sahnede en sonlardan olabilir ki umarım öyledir:img-wink:
selam arkadaşlar,
az kaldı akşama.qsawe ,sordugum sorunun cevabını kendım vereyım senınle aynı fılkırdeyım.fragman kötü bölüm süper olacak .Zer benim de içimde bır hıs bu bölüm çok duygusal bır bolum oalcagını soyluyor.
şimdiden herkese ıyı seyırler.
Not:Ebru 37. bölüm analızın yıne çok guzel olmuş ellerıne saglık devamını beklıyoruz :)
burcin_kaplan
04-04-07, 17:00
Rüyamı da anlatmadan geçemeyeceğim:) Rüyamda yine meşhur akşam toplantılarımızdaydık. Ben 38. bölümü izliyorum pc'den ama nedense benden başka kimse izleyemiyor. Tv de verilmemiş. Ben tek tek hepinizi çatlatıyorum:). Sonra Burçin aç kapıyı size geliyorum izlemezsem çatlarım diyor. Tam kapı çaldı uyandım:)
:img-hyste :img-hyste
İşte ben adamı böyle merak ettiririm, ama gelicem bir gün oraya merak etme sen:) artık korku filmlerine göre çağrırsın beni bende gelirim:img-hyste
Ayrıca sen yeni bölümü tek başka kimse izlemeden izlemeyi düşünüyorsun ha inanamıyorum sana bu ne bencillik insan kapıyı açık bırakır birde açmak için zaman kaybediceksin:img-hyste
handeozbek
04-04-07, 17:04
İşte ben adamı böyle merak ettiririm, ama gelicem bir gün oraya merak etme sen:) artık korku filmlerine göre çağrırsın beni bende gelirim:img-hyste
Ayrıca sen yeni bölümü tek başka kimse izlemeden izlemeyi düşünüyorsun ha inanamıyorum sana bu ne bencillik insan kapıyı açık bırakır birde açmak için zaman kaybediceksin:img-hyste
Aaaa hiç olur mu Burçin. Siz izleyemezseniz ben nasıl rahat rahat izlerim. İçim elvermez bir kere. Biz ekibiz ne de olsa.:) Ben seni sadece korkarsam çağırırım:) Şaka şaka kapım her zaman açık. Tabi evi bulabilirsen:) Kapıyı açarım tabi ama kusura bakma reklamları bekleyeceksin:)
Benim fragmandan çıkardığım sonuç ve gördüğüm görüntülerin verdiği his Nazın Tarık'ı çok ama çok büyük aşkla sevdiğidir.Bunun da farkına varmış artık,çünkü ancak ve ancak birisini gerçekten böyle severseniz onun daha iyi bir hayat yaşamasına engel olmamak için gitmesini istersiniz.Bu çok üst bir düşünce boyutudur..bencillik yoktur,sadece sevdiğinizi düşünürsünüz.Çoğu insan bunu anlayamaz belki de...ama Naz bunu istiyor yani Tarık'ın mutlu olmasını.
ceza_cansu
04-04-07, 17:28
Selamlar arkadaşlar.
Gamzecim bugün aynı şeyi düşündüm öğlen fragmanı tekrar izlerken :img-hyste
Gerçekten de boyutları aynı gibi,o çekti benimde dikkatimi walla neyse saatlerde azaldı az kaldı diziye görücez artık o kağıt neymiş?
Bu arada birşey daha dikkatimi çekti sizlerlede paylaşayım:
Şimdi naz yatakta otururken dikkat edin arkasında çantası war şu sahilde kolunda olan çanta.Ve bana göre sahilden geldikten sonra direk odasına geçmiş we çantayıda yatağa atmış yani şöleki sahil sahnesinden sonra olucak o sahne bana öyle geliyor.Ve ewe en son gelmeside aklıma şunu getrdi o zmn o tarıka çok tatlı içten bir şekilde gülümsediği sahnede en sonlardan olabilir ki umarım öyledir:img-wink:
Herkese selam.Ah ah keşke o sahne sahilden sonra olsa ama nerdee.İçimden bir ses o sahil sahnesi son sahne olucak ve Tarık'la Naz ayrılıcaklar diyor.Ne kadar karamsarım ya:icon_sorr Bu arada Naz'ın elindeki o kağıt sahilde de elinde.Sanırım onu Tarık'a göstericek.Tam Tarık'a sarıldığı sırada çantasını tuttuğu elinde bir kağıt var.Büyük ihtimalle Tarık'ın Sofia'ya yazdığı notun olduğu kağıt
dizi kurdu
04-04-07, 17:32
Benim fragmandan çıkardığım sonuç ve gördüğüm görüntülerin verdiği his Nazın Tarık'ı çok ama çok büyük aşkla sevdiğidir.Bunun da farkına varmış artık,çünkü ancak ve ancak birisini gerçekten böyle severseniz onun daha iyi bir hayat yaşamasına engel olmamak için gitmesini istersiniz.Bu çok üst bir düşünce boyutudur..bencillik yoktur,sadece sevdiğinizi düşünürsünüz.Çoğu insan bunu anlayamaz belki de...ama Naz bunu istiyor yani Tarık'ın mutlu olmasını.
doğru naz tarığı çok seviyo ama unuttuğu bir şey var tarık sadece nazın yanında mutlu başka bir yerde diğil öyle olsaydı eline bir çok fırsat geçti gider di ama gitmedi buda sadece olmak istediği yerin nazın yanı olduğunu gösteriyor. bence yakında naz bunun farkına varıcak
burcin_kaplan
04-04-07, 17:39
Herkese selam.Ah ah keşke o sahne sahilden sonra olsa ama nerdee.İçimden bir ses o sahil sahnesi son sahne olucak ve Tarık'la Naz ayrılıcaklar diyor.Ne kadar karamsarım ya:icon_sorr Bu arada Naz'ın elindeki o kağıt sahilde de elinde.Sanırım onu Tarık'a göstericek.Tam Tarık'a sarıldığı sırada çantasını tuttuğu elinde bir kağıt var.Büyük ihtimalle Tarık'ın Sofia'ya yazdığı notun olduğu kağıt
cansu son sahneye hiç dikkat etmemiştim sen deyince baktım bak resmide ekliyim herkes görsün;
http://img337.imageshack.us/img337/6889/bscap0060dl4.jpg (http://imageshack.us)
bence burda elindeki selpak ağlamış ya :sad53:
http://img337.imageshack.us/img337/4561/bscap0015jl1.jpg (http://imageshack.us)
burdakide bir bakın resim gibi çünkü direk alır almaz orataya odaklanmış resme bakar gibi bakıyor insan kağıdın soluna fln bakar dimi okumaya başlamak için? direk bir şeyler anlıyor üzülüyor.Yani italyanca not olsa neden bu kadar umursasın?
NOT:Cansucum sen içini rahat tut güzel şeyler olucak:)
elmali-turta
04-04-07, 18:00
imdatttttt.... korkun burçinden yne didiklemeye başlamış mı nee:icon_whis :icon_whis
şaka şaka katılıyorum canım benim ilk sölediğine ve son sölediğinede:DNaz sahil sahnesinden snra odasına gidio cantayı atıo ve galiba ağlıo:icon_sorr
Tarıkta oradan snra studyoya gidio gibi geldi bna,Ayrıca sofia naz'a o notu vermio bnce çnkü notun turkçesini öğrendikten snra öel olması saçma geldi:icon_whis :icon_whis resim gibi bişey o:):)
burcin_kaplan
04-04-07, 18:05
imdatttttt.... korkun burçinden yne didiklemeye başlamış mı nee:icon_whis :icon_whis
şaka şaka katılıyorum canım benim ilk sölediğine ve son sölediğinede:DNaz sahil sahnesinden snra odasına gidio cantayı atıo ve galiba ağlıo:icon_sorr
Tarıkta oradan snra studyoya gidio gibi geldi bna,Ayrıca sofia naz'a o notu vermio bnce çnkü notun turkçesini öğrendikten snra öel olması saçma geldi:icon_whis :icon_whis resim gibi bişey o:):)
Gene bu kadar tahmin yaptım allah bilir kaç tanesi tutacak daha doğrusu tutan olacak mı?:img-hyste
Neyse 2 saat kaldı kalmadı , görücez neler olucak neler biticek.Merakla bekleme modundayım.
Canlarım,
Ben sizleri kime göstersem acaba. Sizi tedavi edebilecek bir doktor olduğunu sanmıyorum. Dün akşam, İtalyanca tercümeler yapıldı... bunun üstüne konuşuldu... kesmedi... o kazak hangi kazak... içindeki bluz burda siyah, orda nerde gibi, derin anlam yüklü birçok sahne analizi yapıldı.
Bunlarda yetmemiş... elinde kağıt var mı yok mu? varsa not mu resim mi kısmına gelinmiş... bundan sonra fragmandan sadece belli sahnelerin fotolarını koymayın arkadaşlar. tüm fragmanı, an be an foto layıp ekleyin. Sonra dön dön izliyoruz yazık bize... tek tek bakarız... gözünü nerde kırpmış nerde soluk almış, hepsini net görürüz.
Not: Hadi sizi tedavi ettirsem beni kim tedavi edecek...
Not 2: Medea, 38. bölüm-9.5 ay da algılanan aşk adamı böyle yapar.( biz anlayalı 9.5 ay oldu...nede olsa aşk dizisi izlediğimizi biliyorduk)
Not 3: Burak bu bölümde çıkacak mı yine karşımıza acaba?
elmali-turta
04-04-07, 18:08
Gene bu kadar tahmin yaptım allah bilir kaç tanesi tutacak daha doğrusu tutan olacak mı?:img-hyste
Neyse 2 saat kaldı kalmadı , görücez neler olucak neler biticek.Merakla bekleme modundayım.
tutucak tutucak ben guveniyorum:img-yes: :img-yes:
Gecen haftaki müştemilatı da tutturduktan snra bn senin tahminlerine inanır oldum valla:img-wink: :img-hyste :img-hyste
bu haftakiler tutucak gibi gelio bana;)
doğru naz tarığı çok seviyo ama unuttuğu bir şey var tarık sadece nazın yanında mutlu başka bir yerde diğil öyle olsaydı eline bir çok fırsat geçti gider di ama gitmedi buda sadece olmak istediği yerin nazın yanı olduğunu gösteriyor. bence yakında naz bunun farkına varıcak
Haklısın ama biz bütünü görebildiğimiz yani olayları karşıdan izleyebildiğimiz için biliyoruz ama Naz karakteri bunları bilmiyor.Yani Tarık'ın tepkilerini,iç seslerini veya arkadaşlarıyla kardeşiyle vs konuştuklarını bilmiyor.Dolayısıyla da kendince sonuçlar çıkarabiliyor ki Tarıkın eski hayatına dönmemek Alfonso'yu unutmak için kaldığını sanması da çok saçma bir durum değil.Birçok insan geçmişinden kaçmak ister ve bilinçaltında bahaneler bulur kendine.Tarık tabii ki böyle birşey yapmıyor ama unutmayın ki bunu biz biliyoruz ama Naz bilmiyor.Bu nedenle de bazı "acaba?"larının olması çok doğal :img-wink:
pas.si.on79
04-04-07, 18:19
Ayyy yazamadım bir türlü..işlerin çıkacağı tuttu...
Burçin bence Cansu doğru söylüyor.Tam kolunu kaldırırken ve sarılırken elinde kağıt var.KEsin o dur..diye düşünüyorum..
NAzın mektubu alınca bakma ifadesi de italyanca olduğu için okumaya çalıştığından ibaret.
not:size de yabancı bir dille yazılmış bir yazı verseler yüzünüzdeki ifade nasıl olur.Benim aynısı olur..Okumaya çalışırsın sanki anlayacak gibi:img-hyste Ben öyle yaparım. Ben burdan birkaç arkadaşı da söylemeden denek olarak kullandım. Aynı ifade.
elmali-turta
04-04-07, 18:20
Sofiaya'ya verilen notun Türkçesi çözüldü arkadaşlar. Tercümanımız da mevcut.:) Aslında dün akşam eklenevcekti ama teknik aksaklıklar yüzünden şimdi ekleniyor:)
"alfonsoyu takip etmeyi bırak ve hemen italyaya dön diğer türlü ikiniz de acı çekiceksiniz"
İşte okuyun okuyun kafanız karışsın:)
arkadaşlar bişeyi yazmadan gecemiyeceğim notu Türkçe'ye ceviren arkadaşımız topiqq'e (Cana) çok teşekkürler:happy0064
handeozbek
04-04-07, 18:23
arkadaşlar bişeyi yazmadan gecemiyeceğim notu Türkçe'ye ceviren arkadaşımız topiqq'e (Cana) çok teşekkürler:happy0064
Bende teşekkür edecektim ama nickini bilmiyordum. Şimdi öğrenmiş oldum. Sağol miray:) Teşekkürler topiqq.:)
Bilmiyorum sizinde dikkatinizi çektimi
Bölüm yorumlarındaki rakamlar gitmiş
Yani yeni bölüm için ayrıca bir başlık açılmıyacak
Sitrese sonnnnnn!!! yazın yazabildiğiniz kadar
pas.si.on79
04-04-07, 18:27
Teşekkür ederiz.CAna cığım topiqq ciğim. Ayrıca Fragmandan,Önce İtalyancayı tespit edip sonra da Türkçeye çeviren emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler..
burcin_kaplan
04-04-07, 18:31
kesinlikle Cana'cım çok teşekkürler canım , sen olmasan walla kafayı yerdim ben orda ne yazıyor diye:) çok teşekkürler tekrar canım.İtalyancan dert görmesin:img-hyste
~ topiqq ~
04-04-07, 18:32
bişey değil arkadaşlar ne demek =)) sadece okudum zaten hehe
asıl teşekkür burçin'e, ben izlememiştim bile fragmanı o bana resmi yolladı çevir bunu diye =))
Biz diziyi izlemeye sıradan seyirciler olarak başladık ama bittiğinde aramızdan ne dedektifler ne senaristler,tercümanlar daha neler neler çıkacak :img-wink: :img-yes:
burcin_kaplan
04-04-07, 18:35
bişey değil arkadaşlar ne demek =)) sadece okudum zaten hehe
asıl teşekkür burçin'e, ben izlememiştim bile fragmanı o bana resmi yolladı çevir bunu diye =))
:img-hyste
Cana çokta mütevazi gördüm seni:) benle ne alakası var canım , 2 dakika fark ettirdim ben sadece okumanın zamanını.Tekrar saolasın bir tanesin canım Çok işimiz düşücek sana daha :)
pas.si.on79
04-04-07, 18:42
:img-hyste
Cana çokta mütevazi gördüm seni:) benle ne alakası var canım , 2 dakika fark ettirdim ben sadece okumanın zamanını.Tekrar saolasın bir tanesin canım Çok işimiz düşücek sana daha :)
Yok yok ben sizin özellikle Burçin senin başının altından kalktığını biliyordum zaten..O yüzden emeği geçen herkese teşekkür ederim dedim.Bir de ben dün duymamıştım. Eee alacağınız olsun dünden biliyordunuz demek..
Elgizciğim Burçini,Handeyi,Mirayı araştırmacı gazeteci,dedektif olarak şimdiden görür gibiyim. Siyah gözlük ,pardesü,ellerinde gazete..:img-hyste bu arkadaşlar bu gidişle meslek olarak kendilerine dedektifliği seçecekler...
Benden birşey çıkmaz mı yahu?Aamanın yapma etme Gamze :)
whiteangel
04-04-07, 19:04
Bilmiyorum sizinde dikkatinizi çektimi
Bölüm yorumlarındaki rakamlar gitmiş
Yani yeni bölüm için ayrıca bir başlık açılmıyacak
Sitrese sonnnnnn!!! yazın yazabildiğiniz kadar
Yaa benim de dikkatimi çekti. Bizim bölüm yorumları başlıklarmız da yok olmuş. Bu biim diziye has bir uygulama sanırım. Diğer ana sayfa dizilerinde hala bölüm yorumları başlığı uygulaması devam ediyor. Acaba sadece yalancı yarim başlığına yapılan bu farklı uygulamanın sebebi nedir?
:sad53:
son dakika notu: Diğer diziler için de aynı uygulama yapılıyor. DEMEK Kİ GENEL BİR UYGULAMAYMIŞ..
Şüpheci yaklaşımımdan dolayı :sad53: E var biz de biraz Nazlık:img-hyste
herkese selam.
star 2 gündür bana nisan şakası yaptı, dünden beri pc de star'ı izleyemiyordum, diziyi kaydedemeyecem diye endişeliydim. neyseki star yoğun beddualarımı görüp bu şakayı bıraktı ve yayın eski haline döndü. :) ben de rahatladım. vallahi 11.bölümden beri diziyi kaydediyorum ve bölüm bittikten sonra yatmadan önce mutlaka izliyordum. bu hafta izleyemecem diye baya stres oluştu ben de.
galiba medea haklı arif verimli'nin bi terapisinden geçmek lazım. :) her açıdan.
diziye son yarım saat. dikkatli olmak lazım erken başlayabilir.
bölüm başlığının ismi değişmiş sanırım. bence iyi oldu. bölüm yorumu olarak zar zor 800 mesaj yazıyorduk zaten. şimdi rahat rahat yazacaz "bölüm yorumları" altında.
handeozbek
04-04-07, 19:30
Ya ben napim. Artık bölümleri sadece 1 kere izleyebileceğim. Bari star tekrarını verse. Ama çok şey istediğimin farkındayım. Bu bölümü iki kat daha dikkatli izlemem lazım. Evdeki en büyük tv'nin karşısına geçtim heyecanla bekliyorum:) Herkese şimdiden iyi seyirler:)
skyline_91
04-04-07, 19:32
arkadaşlar herkese ii seyirler
artık son yarım saat
güzel bi bölüm olması dileğiyle:img-wink:
ceza_cansu
04-04-07, 19:33
Elgizciğim Burçini,Handeyi,Mirayı araştırmacı gazeteci,dedektif olarak şimdiden görür gibiyim. Siyah gözlük ,pardesü,ellerinde gazete..:img-hyste bu arkadaşlar bu gidişle meslek olarak kendilerine dedektifliği seçecekler...
:img-hyste :img-hyste Onları o şekilde düşünemiyorum.Bir de büro açtıkmı dedektiflerimize tamamdır:img-hyste
Bu arada cana gerçekten çok saol.Sayende bölümden önce o kağıtta neler yazdığını öğrendik
bölüm rakamları gitmişşş yeni başlık açalacak diye beklemeyelim:img-yes: ama niye böyle oldu yaa her bölüm için ayrı ayrı konuşmak daha mantıklıydı bence neyse...
dakikalar kaldıııı:happy0064 yerimde duramıyorum starda gözümmm engel olamıyorum ..:happy0064
handeozbek
04-04-07, 19:35
:img-hyste :img-hyste Onları o şekilde düşünemiyorum.Bir de büro açtıkmı onlara tamamdır:img-hyste
Bu arada cana gerçekten çok saol.Sayende bölümden önce o kağıtta neler yazdığını öğrendik
Büroya ne gerek var. Bize tam donanımlı bir bilgisayar verseler yeter:) Biz okulda açarız bu gidişle. E bizim engin tecrübelerimizden herkesin faydalanması lazım:) Maksat vatana hizmet etmek:)
handeozbek
04-04-07, 19:42
Son reklama girdik. Heyecandan ölmezsem iyidir:) Bölüm bitince görüşürüz. Tabi hala ölmemişsem:) İnanıyorum bu bölüm başka olacak. Her açıdan:)
burcin_kaplan
04-04-07, 19:42
arkdaşlar dizi başladı başlayacak , herkese iyi seyirler herkes sakin olsun rahat izleyin:) güzel bölüm olucak işallah.
evett artık başlıyacakk arkamızı yaslayalım selpağımızı hazırlayalımmm kesinlikle ayakta izlemeyelimm:img-yes: heyecan varmı...
handa sakin ol biz sensiz ne yaparızzzzzzzz:sad53: ölme sen daha bize lazımsınnn daha ölücek bölümlere çok varr:img-yes:
pas.si.on79
04-04-07, 19:48
Benden birşey çıkmaz mı yahu?Aamanın yapma etme Gamze :)
aaa hiç çıkmaz olur mu ? En azından sensiz konser olmaz:img-hyste
Arif Verimli yi getirt bak o zaman forum üyelerinin psikoloji danışmanlığı işi senin olur. Çünkü Songülün verdiği seanslar çok herkese,her zaman yetişemiyor..Artık ne kadar çok müdavimleri varsa.Randevular full. . :img-hyste ben dahil..
Sonunda evdeyimm.. 19,51 herkes yerini alsın lütfen..
cancan00619
04-04-07, 19:49
Artık 10 dk'dan az kaldı... Bn inanılmaz bir heyecanla doldum bile...
Hepimize iyi seyirler...
ceza_cansu
04-04-07, 19:51
Arkadaşlar dizimiz malum maçlar nedeniyle 10 dk erken başladı.Herkese iyi seyirler.
veeeeeeeeeeee başlıyorrrrrrr:happy0064 :happy0064 :happy0064
otamobilll uçar gider.....herkez transa geçmişş:img-hyste bölüm sonu görüşürüzzzz...tabi bir çoğumuz sağ olursa:img-yes:
whiteangel
04-04-07, 20:12
-Sana hiç Ravyoli'den bahsetmiş miydim?
-Yooo
-Doğrudur:icon_whis Kendisini daha dün uydurdum:img-hyste :img-hyste :img-hyste
ilk reklama girdikk:img-in_lo naz tarığın nüfuss kağıdı düşürdü ve görebilmesi çok mümkündü fakat telaştan görmediii şu tarık ne ballı:img-yes:
eroglu_forever
04-04-07, 20:44
Şarkı Sahnesinin Başını Kestiler Galiba,
Yoksa Bana Mı Öyle Geldi?
naz tarıgın alfonso oıldugunu ögrendımı sımdı
burcin_kaplan
04-04-07, 20:58
evet öğrendi.Ama daha tekelioğlundan haberi yok sadece alfonso olayını biliyor.
elmali-turta
04-04-07, 21:10
öğrendi ama tam olarak gerçk şekliyle değil bir çok yalanla birlikte,ama daha bilmediği çok şey varr;)
Şarkı Sahnesinin Başını Kestiler Galiba,
Yoksa Bana Mı Öyle Geldi?
yaaa bana da kestiler gibi geldi ama kesiceklerine reklamı kıssalar yaaa çok reklama giriyolar:img-in_lo
evet öğrendi geçen hafta öğrenmişti zaten bu haftada onu eski hayatına dönmesi için zorluyorr tabi istemeyerek:sad53:
veeeee sondan bir önceki reklamdayız..iyi gidiyor tempo yüksek bu kadar beklemiyordum tarık nazı zorla yemeğe götürüyor bakalım yemekte ne olucakk:img-in_lo
ya çok üzülüyorum bu bölümde ben yaa
valla nedense çok etkilendim bu ayrılık işinden :icon_sorr
~ topiqq ~
04-04-07, 21:21
berrak şu an avrupa yakasında, yy nin reklam arasında gördüm
bizim diziden ayrıldı mı acaba..
elmali-turta
04-04-07, 21:25
zannetmem her bölümde oynamıodu zaten
orayada konuk oyuncu olarak gitmişitr;)
aaa cidden mi bende onu magazin programı sunarken gördüm saçını boyatmışş:img-yes:
bu arada dizi bittiii:img-yes:
şoktan çıkamadımmm kendime gelmem lazım yorum yapmak içinn şimdi 38. bölümün sonu yazarken naz tarığı durdururken gitme der gibi bir bakıştı o resmen gitme dedi dimi yaaa ben mi öyle anladımm:happy0064
yine çok güzel bir bölümdü ve sonu çok güzeldi
Sonu harikaydı ya.Naz dayanamadı Tarık'ın gitmesine ve sabahın köründe kalktı ona koştu :).
Şapkayı havuza fırlatarak gitmesini istemediğini gösterdi.Tarık da hemen güldü tabi çakal :)
O sahne öpüşmeyle bitmeliydi bence :)
ayrılık lafta yahu.. ne ayrılığı.. aşk kazandı aşk.. yada sevda diyelim.. baktı italya gitmiyor tarık.. japonların olacağına benim ol dedi.. naz nihayet akıllandı.. :img-cool2
Sonu harikaydı ya.Naz dayanamadı Tarık'ın gitmesine ve sabahın köründe kalktı ona koştu :).
Şapkayı havuza fırlatarak gitmesini istemediğini gösterdi.Tarık da hemen güldü tabi çakal :)
O sahne öpüşmeyle bitmeliydi bence :)
yaaa evet ben bekledim ha öpücekk öptüüü öyorr ama bitii:sad53:
cancan00619
04-04-07, 21:35
Bir mükemmel bölümün daha sonuna geldik. Ben gerçekten bu bölümü çok beğendim. Artık eski yalancı yarime geri döndük sanki. Çok duygusal, çok komik ve heyecan dolu bir bölümdü.
Zaten öyle bir yerde bitti ki ikisinin de hafif gülümsemeyle birbirine bakışları çok güzeldi. Ben yine beğendim, bu bölümü de keyifle izledim...
dizi kurdu
04-04-07, 21:36
ya arkadaşlar bölümün sonu gerçek mi ben böyle bişi beklemiyodum mu ne rüya gibi geldi inş diğildir ben haftaya çarşambayı zor getiririm bu merakal
yaa etkisinden çıkamadımm ben halaaa:sad53: şimdi auro starda izliyorum tekrar o son sahneyi tekrar izlemek istiyorum bu arada bu merve ve barış süper hissettiriyolar nerdeyse ciddi aşıklar diycemm:img-yes:
ceza_cansu
04-04-07, 21:38
Ya bölüm süperdi süper bayıldım.Ayrılıcaklar diye hazırlamıştım kendimi ama ayrılmadılar:happy0064 :happy0064Bütün ekibin ellerine sağlık.Hepsi mükemmeller
çok duygulandım yaaaaaa alıcaktım :) tamda yerinde bitti haftaya kim beklicek
:img-blush
pas.si.on79
04-04-07, 21:40
Harika Harika Harika
Süperdi..Ben çok sevdim..Her bölümü her karesini sevdim.. Herkesi sevdim.. son sahneye bayıldım.. Tarıkın Nazın kolundan pizzacıya şeyy dürümcüye götürmesi her ne kadar biz göremezsekte.. Nazın sofiayla hüzünlü konuşması... Filizin tercümanlığı hepsi çok güzeldi.
ama ne umduk ne bulduk.. Yine de müthiş..
Herkesin eline sağlık....
Bu arada Nazın Gark halini de gördük..
handeozbek
04-04-07, 21:43
Bir dizi izleyicilerini ancak bu kadar ters köşeye yatırır:) Ama ben çok mutluyum ters köşe olmaktan:) 1 sn bile tutmadı:) çok mutluyum:happy0064 Bir daha bu bölümü tekrar izleyemeyecek olsam da mutluyum. Belki bir yolunu bulup indirebilirsem en az 33 kadar izlerim herhalde:)
skyline_91
04-04-07, 21:46
süper bi bölümdü tek kelimeyle
replikler müthişti yine her zanam ki gibi:img-yes: :img-yes:
hacer-netice olayları biraz farklıydı ama olsun kız isteme sahnesi çok komikti:happy0064 son bölüm gözlerin şarkısıyla muhteşem olmuş
acaba nasıl dewam edecekler 1 hafta geçmez şimdi:happy0064
ben de bu bölümü çok beğendim
hem duygulandım hem güldüm
sonu da hiç beklemediğim gibiydi
Mükemmel bir bölümdü. Eski yalancı yarim bölümleri ile yeni yalancı yarim bölümlerinin harmanlamasını izledik. Her sahnesi ile harika bir bölümdü.
Hem hüzünlendim hem güldüm. Tarığın, Ümit ve Vahi ile vedalaşma sahnesinde ve Naz'ın Sofia ile teke tek konuştuğu sahnede çok duygulandım. Sofia ile geçen konuşmada Filizin söyledikleri, mama olayı, Sadrinin Ayşeyi istemtememe sahnelerinde ve daha birçok sahnede de eğlendim.Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bize bu kadar keyifli bir 1,5 saat yaşattıkları için.:happy0064
elmali-turta
04-04-07, 21:49
bölüm harikaydı her sahnesi süperdi özellikle sahil sahneleri ve son sahne bu bölüme bayıldım tek kelimeylee ,enlerim arasına girdi bu bölüm :img-yes: tabi son sahneyi ruya yapma gibi bişey yapmazlarsa eğer en beğendiğim bilmem kaçıncı bölüm oldu:):)
dizi kurdu
04-04-07, 21:50
her şeyiyle mükemmeldi bir an bile sıkılmadan izledim her duygu yerinde verildi ve çok beğendim sonu hakkında hala şüphelerim olsada mükemmeldi belkide bu kadar inanamamın sebebi aslında beklediğim bir şeyin olmasıydı tarık giderken nasıl olurya nasıl gider derken naz geldi ve ben şok oldum ve acaba rüya mı bu dedim galiba diğil yeni yeni kendimi ikna ediyorum gel 11 nisan gel
Bu bölüm kadar müthiş bişey ne zamandır izlemiodum.
Güzel izliyodum da bu bolum kadar diil. :)
Tek kelimeyle müthişti, harikaydı, inanılmazdı, müthişti demişmiydim :) Gerçi pek tek kelime olmadı ama :)
Ne zamandır foruma giremiyorum zaten yazılılardan.Off of.
Nese daha güzel ve uzun yorumumu yeni sayfada yaparım.
Tarık bi diyemedi seni seviyorum ondan gidsemiyorum diye.Gerçi yemeğe götürdüğünde ben söyler diye düşünmüştüm ama öyle olmadı maalesef.
Ama bu bolum komedi, romantizm, adrenalin karması niteliğinde mükemmel bi bölümdü :D:D
Ben sadece bişey anlamadım.Cevaplarsanız sevinirim.
Naz ben babamları hallederim demişti.Naptı da halletti, veya halletti mi o meseleyi?
handeozbek
04-04-07, 21:52
Hangi tahminim tuttu onu söyleyeyim:) Arkadaşım bu bölümü izlemeyeceğini söylemişti.Annesi izlettirmiyormuş. Annesi Ayşe ve Sadri çiftini tutuyormuş. Ayşeyi bu bölümde isteyecekler öyle söyle annene dedim. Gerçekten istediler:)
beklentilerime cevap alamadıgım bölümler arasına 38. bölümde eklendi:):) maalesef kötü ile iyi sıfatlarının arasında bi bölümdü kanımca:) sankiii ben bu nazın yatakta debelenipppp yatagın her tarafında dolaşmasını sonra tarık ın yanına koşmasını 8 veya 9 kez daha önce izlediğimi hisssettim bi an için:) nedense yawww
Hem duygusal hem romantik hem de inanılmaz komik bir bölümdü...işin özü Naz şapkayı attı,Alfonso'yu kaptı :)))) ama bence gene de bir ayrılık olacak gibi.
Merhaba.Bölüm gerçekten çok güzeldi.Ben de bir yorum yapmak istedim. Aşağıdaki şarkı sözünün Naz'ın Tarık'a git dedikten sonra yatağına yattığı ve sonraki o son sahnelere en uygun yorum olduğunu düşünüyorum.
Insan yalniz kalamaz, yapamaz ah
Döner durur yataginda, uyuyamaz ah
Ben seni kaybettim, anladim vah
Gündüzleri gecelere zor bagladim vah
Hani zaman herseye ilaç ya, yalanmis ah
Hani asklar hep gelip geçer ya, kalirmis ah
Rüzgar esti üstüme üstüme üstüme oof
Seni vurdu yüzüme yüzüme yüzüme oof
Insan yalniz kalamaz, yapamaz ah
Döner durur yataginda, uyuyamaz ah
Neden Naz'ın bölüm başında parmağı kanadı..
Bilen yada tahmin edebilen :img-yes:
valla askere gözüm arkada gitmiyorum.. :img-hyste güzel yahu.. gerçekten 33 ten sonra en güzel bölümdü.. nefisti.. :img-wink: :img-yes:
bu bölümün tadına doyamam ben yaa son sahneyi bir daha izledimm nazın o gülümsemesii müthişşş:img-yes: yaaa süperdiii yaaa tek kelime tarif edebilirm MÜKEMMEL:img-in_lo :img-wink:
hafta nasıl biterrrr...çarşamba nasıl gelir...yarınki sınava benim yerime kim gider:img-hyste
nazın bu bölümde ağlamaması beni şaşırttı göz yaşları sonuna kadar geldi ama akmadıı ....sofiayla konuşurken gözleri nasıl dolduu...senin yerinde olmak isterdim dedi bittiiğim an...
hele helee tarığın 'sensiz ne anlamı varki' sözü benim kulağımda çınlanır haftaya kadar
burcin_kaplan
04-04-07, 22:02
Hem duygusal hem romantik hem de inanılmaz komik bir bölümdü...işin özü Naz şapkayı attı,Alfonso'yu kaptı :)))) ama bence gene de bir ayrılık olacak gibi.
Aynen öle oldu tezay , naz şapkayı attı alfonsoyu kaptı:img-hyste
Ayrılık olursa bence şu sofianın fotografları yüzünden olucak ki oda sorun çıkarıcak gibi dolu foto war.Neyse bölüm aşırı güzeldi ben çok beğendim çokta duygulandım özellikle sahil , nazın sofia ile konuşması tarıkın nazla konuşması şu ewdeki dürümcüye gitmeden önce wee ardından sonra sahne.. off off bu bölüm gerçekten çok güzeldi..
güney-yase
04-04-07, 22:03
süper bir bölümdü gerçekten nazın sofyaya gidip konuşması sahildeki azad edişi final bölümü tam kelimeyle harikaydı tarık giderken çok üzülmüştüm ama nazım saolsun bırakmadı yuppi diğer bölümlerde güzeldi ama naz terık bölümü hepsinden ayrıydı ben aslında birazda korkmaya başladım alfonsa olduğunu öğrendiler yavaş yavaş herşeyy çıkıyor yyaaaaa bgirgün gelirde final bölümü yazarsa ekranın üstünde :icon_sorr yok ya şimdi olmasın doyamadık neyse ben en sevdiğim bölüm söyleyyim beni sahildeki sahne çok etkiledi nazın seni kovmuyorum azad ediyorum diyişi tam o sırada böyle kuşların uçması sarılması çok etkileyiciydi offffffff offffffff şimdi bekle bakalım haftayı :sad53:
Neden Naz'ın bölüm başında parmağı kanadı..
Bilen yada tahmin edebilen :img-yes:
valla onu bende merak ettimm ama geçiştirmek için yapılmış bir sahneee...
tarık görseydii
tarık:nazz ne oldu parmağınaa...
nazın hemen aklına gelir nazlancakyaaa....
naz:ayy çok acıyor tarık kestimmmm
tarık:nerde ve nasıl
naz:şeyy bilmem birden oldu iştee..off nasıl acıyoo bir bilsenn
tarık:ayy kıyamam öpiyim mi
naz:öpp...(başını yaslayarak)öp...:img-hyste
skyline_91
04-04-07, 22:07
valla onu bende merak ettimm ama geçiştirmek için yapılmış bir sahneee...
tarık görseydii
tarık:nazz ne oldu parmağınaa...
nazın hemen aklına gelir nazlancakyaaa....
naz:ayy çok acıyor tarık kestimmmm
tarık:nerde ve nasıl
naz:şeyy bilmem birden oldu iştee..off nasıl acıyoo bir bilsenn
tarık:ayy kıyamam öpiyim mi
naz:öpp...(başını yaslayarak)öp...:img-hyste
çok güzel olmuş:img-hyste :img-hyste
Arkadaslar farkettiniz mi bilmem gerçi muhakkak farketmişinizdir ama ;)
Bu bölüm diğer bölümlerden çoook daha kısa sürdü, daha 15-20 dk devam etmesi lazımdı.Yanlış mıyım? O beni üzdü...
skyline_91
04-04-07, 22:09
:Arkadaslar farkettiniz mi bilmem gerçi muhakkak farketmişinizdir ama ;)
Bu bölüm diğer bölümlerden çoook daha kısa sürdü, daha 15-20 dk devam etmesi lazımdı.Yanlış mıyım? O beni üzdü...
10 dk erken başladıı içim öyle gelmiştir:img-yes:
yani bu bölüm için okadar çok şey varki yazmak istediğim.
en başta bu güne kadar bu naz ne yapmaya çalışıyor deyip duruyordum ah be nazım aslında sevgine hakikatten şapka çıkarılırmış. :good:
nasılda yansıttınız bu bölüm tebrikler gözüme kaçan tozların haddi hesabı yok.:icon_sorr
hep kızıyorduk biraz hareket gelsin işte buyur hemde ne hareket.bu akşamki bölüm her karesi ile süper süperdi.:img-yes:
nazın sofiaya gidip hiç bir şey anlamamasına rağmen içini dökmesi,sahilde tarığa çektirdikleri için pişmanlıkları,
tarığı azad edişi (aslında azad etmedi dahada kuvvetli bağlandılar akıllılar farkında değilller)
hele tarığın netice halanın dizinin dibindeyken varmı zamanı geri almanın bir yolu değişi ve ardından naza bakışı of offff
en güzel sahnelerden biride ümit ve vahi ile vedasıda benim koptuğum anlardı.
uzun lafın kısası sabahın altı buçuğunda kalkıp tarığa nereye gidiyosun sen deyip soruyorsan.
aldığın cevaptan sonra evine geldiği ilk gün giydirdiğin kıyafetlerle o evden giderken başındaki şapkasını havuza atıyosan.
nazzzzzzzzzzzz sen aştın canım bravoooooooooooooo çok tuttum seni helal olsun sizeeeeeeeee
inşallah gelecek çarşamba bu yaşananlar unutulmadan dahada genişletilerek yaşanır tek umudum bu.
çok güzel bir bölüm,
çok romantik bir bölüm,
çok hüzünlü bir bölüm,
duyguların birebir yansıtıldığı oyunculukları ve muhteşem bir bölüm senaryosu.
tebrikler YALANCI YARİM ekibi.
Aynen öle oldu tezay , naz şapkayı attı alfonsoyu kaptı:img-hyste
Ayrılık olursa bence şu sofianın fotografları yüzünden olucak ki oda sorun çıkarıcak gibi dolu foto war.Neyse bölüm aşırı güzeldi ben çok beğendim çokta duygulandım özellikle sahil , nazın sofia ile konuşması tarıkın nazla konuşması şu ewdeki dürümcüye gitmeden önce wee ardından sonra sahne.. off off bu bölüm gerçekten çok güzeldi..
Valla sadece duygusal değil ayrıca çok da komikti...mesela Naz'ın Sofia'ya sarılmadan önce ki kuş taklidi :))) kuşlar gibi özgürü anlatmaya çalışması gülmekten karnıma krampların girmesine sebebiyet verdi Burçin :))))
ya süper bir bölümdü ay korktum naz tarigin gitmesine göz yumucak diye agliycaktim tarigi eski kiyafetinde görünce naz sapkayi firlatinca cok mutlu oldum...ay birde mamalara sophianin gitmesine bayildim gülmekten yikildim ya....
:
10 dk erken başladıı için öyle gelmiştir:img-yes:
Olabilir...Ona çok dikkat etmedim heyecandan :)
Ama öyleyse bile erken bitmiş oluyor.Heralde heyecanlı bir yerde bitirmek için yaptılar :) :img-wink:
Aldırma
Eskiden iyi günlerimiz dostlarımız vardı
Yüzümüze gülen çocuktu gözyaşı bize kaldı
Zor günler
Bu zor günlerde şimdi nerdeler
Kaldık mı biz bize
Yeteriz kendimize
Geçer bu zor günlerde
Aldırma
Neler biz neler gördük
Kimleri biz dost bildik
Yalanmış yüzler aldırma
Geçer bu zor günlerde
Söz – Müzik: Serkan Özcan
BARIŞ AKARSU YORUMUYLA....:happy0064 :good: :happy0064 :good:
kardelen2086
04-04-07, 22:17
bı akşam ki bölüm duygu yüklü bir bölümdü en azından benim için;ama süper bir bölüm olmuş....
yanlız;bir an için son sahnenin rüya olabileceği düşündüm;niye öyle bir şey düşündüğümü de bilmiyorum ama naz gece boyunca uyuyamadı ve rüyasında tarık ı düşündü gibi geldi bana;sanki rüyasından uyanacak ve kalkıp tarığın odasına koşacak ama tarık çoktan gitmiş olacak,inşallah yanılıyorumdur......
inalnılmaz,muhteşem,harika bir bölümdü sanki bogazıma birşey dügümlendi, yutkunamadım, bir yandanda kalbimde ince bir sızı.
senaristlerin ellerine saglık,replikler,şarkı,sahil sahnesi hepsi harikaydı. hele son sahne o bakışlar bile yeter.Barış ve Merve'de bu güzel duyguları bize çok güzel yansıttılar tebrik ediyorum.
Ayşe'yi istemeye gittikleri sahne,Netice ve Hacer'in karşı karşıya gelişi çok eglenceliydi. Vahi bey'in Tarık'a sarılışı, Naz'ın Sofia'ya söyledikleri,aslında sayabilecegimiz daha bir sürü sahne bu bölümün ne kadar güzel oldugunu anlatmaya yeter :good:
bu akşamki bölümü oldukça başarılı buldum..lakin sinirimi bozan bir şey, naz ın ingilizce bilmemesine imkan yok..filiz ile konuştugu vakit italyanca değil ingilizce konuştu sophia..naz gibi kolej educated bir hatun kişi ucundan da olsa denilenleri anlayabilmeli..bu bölümün tek kusuru bu idi bence..
öte yandan,naz hanımın "sen kockoca alfonso ben ise iplikçi vahinin kızı naz" sözü mükemmel bir ironi idi...tarık evladımız muhtemelen naz ın yanında çalışmaya devam edecek gibi..lakin bu dönemden sonraki durum için naz ın daha önceden yaptıgı gibi her şeyi emr-i vaki ile yaptırtması şeklinde işlemeyecek sanırım..daha doğrusu işlememli de..naz ın pişmanlık sahneleri o kadar gözümüze gözümüze sokulduktan sonra...
netice hanım ve hacer hanım ın sondaki kapışması oldukça zevkliydi..çıtanın yükseldigi bir bölümdü bence yine..artık bu seviyede gidecek sanırım sonuna kadar..zaten 52 bölüm idi değil mi dostlar bilen biri varsa söylesin lütfen..
rüya olabileceğini ben de düşündüm ama japon konsolosluğunda işe başlayacağına dair ayrıntıları da göremez diye yorum yaptım sonra
ama belli olmaz tabi malum olmus olabilir :)
ENFARKLISI
04-04-07, 22:26
Gerçekten çok güzel ve anlamlı bulduğum bölümlerden birtanesi oldu, Nazın Tarığı azat ettiği o an kendimi kötü hissetmemem imkansızdı.Nazın Sofia ile arasında geçen diyalogta muhteşemdi (o gercekten sevilmeyi hak edecek biri, senin yerinde olmak isterdim. ) Final bölümüne gelince görülmeye değecek bir sahneydi Nazın o göz bebeklerinin hafif bir tebessümle titreyişi yokmuydu bitmemek elde değil gerçekten, tek temennimiz Çarşambanın bir göz açıp kapayınacaya kadar çabuk gelmesi . . iyi aksamlar diliyorum herkeze
Selam arkadaşlar,
hemen yorumuma başlıyorum,
1-tek kelime ile muhteşem bir bölümdü.Gözyaşları kirpiklerimin ucuna kadar geldi ve en sonunda Naz tek başına Sofia ıle konuşmaya geldi konuşma sırasında dayanamadılar ve gözyaşlarım boşaldı.(Yalancı yarım dızısı her türlü duyguyu tattırdıya helal olsun bir ağlamamıştım o da oldu ) Dizi dedığın böyle olmalı be kardeşim her duyguyu tadacaksın.Tüm yalancı yarim ekibine teşekkürler.
2-Sevmek,sevdiğinin mutlu olmasını ıstemektır.İşte Naz sonunda olgunlaştı arkadaşlar sevdıgının kendısının yanında mutlu olamayacagını düşünüp gitmesıne ızın verdi.Naz'a kocaman bır alkış helal olsun Naz .üstelik ne yaptı gitti bir de Sofia ıle konuştu.Orda da ne dedi keşke senın yerınde olabılseydım.Naz, sen zaten o yere çoktan sahıp oldun .
3-Naz'ın sahılde tarık ıle konuşmasında ne dedı,
Tarık:kal desen kalırım
Naz:deli gibi kalmanı istesemde kal demem .işte bu soz Naz'ın sırılsıklam aşık oldugunu işaretıdır.
Bu bölüm Naz benden tam not aldı.
4-Bütün bölüm boyunca şimdı Naz vazgecek şimdı Tarık bırsey dıyecek diye bekledım veeeeeeeee son sahnede olan oldu .Naz ne dıyecek çok merak edıyorum tabııı rüya değilse.Evet arkdaşalr yorumumu diğer yorumlşarı okumadan yazdıgım için benımle aynı fıkırde olan varmı bılmıyorum.Son sahne ya rüya ıse? ki uamrım degıldır.
5-netice Tarık'ın Belgın'ın oğlu oldugunu öğrendıgınde ne yapacagını çok merek edıyorum:)
6-Tek dılegım,alfonso kımlıgı çıktı barı şimdı karşılıklı roamntık bır ilan-ı aşk görsek.Naz soförken bır turlu yapamıyordu hep onu engelleyen birsey vardı .
7-Son olarak tüm yalancı yarım ekıbıne çok çok çok çok ç.ok çok çok çok teşekkür ediyorum.
sevgiler...
burcin_kaplan
04-04-07, 22:29
Valla sadece duygusal değil ayrıca çok da komikti...mesela Naz'ın Sofia'ya sarılmadan önce ki kuş taklidi :))) kuşlar gibi özgürü anlatmaya çalışması gülmekten karnıma krampların girmesine sebebiyet verdi Burçin :))))
O sahne beni kopardı ya.o nasıl bir kanat çırpıştı öyle ya bu sofia bu tarık derkenki parmak hareketleri:img-hyste
bide kamera şakası mı modu war takside el sallıyor.Çok komik sahneler wardı ya bu duygusallıkların yanındada.
pas.si.on79
04-04-07, 22:30
Arkadaşlar lütfen lütfen lütfen..
Sahil sahnesinin repliği lütfen..... ben izleyemedim.
Arkadaslar bişey farkettim:
Forumun çoğunluğu son sahnenin rüya olabiliceği konusunda birleşmiş durumda.Bence de olabilir ama her güzel şeyi rüya diye yorumluyoruz şimdiye kadar olduğu gibi :)
Bu senaristler bize hep aynı şeyi yapıyolar yaa :) İyice paronayak olduk yaw. :)
Bi de hala cvp wermediniz.Naz babasına, ümite ne dedi?
Ben mi görmedim, yoksa orası muamma olarak mı kaldı?
bı akşam ki bölüm duygu yüklü bir bölümdü en azından benim için;ama süper bir bölüm olmuş....
yanlız;bir an için son sahnenin rüya olabileceği düşündüm;niye öyle bir şey düşündüğümü de bilmiyorum ama naz gece boyunca uyuyamadı ve rüyasında tarık ı düşündü gibi geldi bana;sanki rüyasından uyanacak ve kalkıp tarığın odasına koşacak ama tarık çoktan gitmiş olacak,inşallah yanılıyorumdur......
ya sevgili kardelen cok mantıklı konustun içime kurt düşürdün şimdi ben nasıl beklicem 1 hafta offfff off :(
burcin_kaplan
04-04-07, 22:34
Hoş geldin uğur kedi öncelikle bölümün çok güzel olduğunu belirtmek istioyrum gerçekten çok teşkkür ederiz emeğinize sağlık.
bu arada tabiki şuan en merak edilen şey rüya mı gerçek mi onun hakkında bişeyler diye bilir misniz?:)
NOT: forumun diğer isteklerine gelirsem:) rallii , 3. öpüşme hatta 4,5... olabilir fark etmez olsunda:) bidee italya istiyoruzz mümkünse:):img-hyste
ceza_cansu
04-04-07, 22:34
Ya bence o son sahne rüya falan değil.Tamamen gerçek.Bölümü izlerken bile rüya ya da hayal olma ihtimali gelmedi aklıma.Ama uğur kedi bize bu konuda bir bilgi verirsen cidden çok iyi olur:img-help:
YA ARKADAŞLAR ŞU BÖLÜMÜ BİRİSİ Bİ ANLATSN NE OLUR SINAVIM VARDI ÇALIŞMAYI BİTİRDİM AÇTIM TV Yİ Bİ BAKTIM MAÇ VAR KAÇIRDIM YANİ ANLAYACA:img-help: ĞINIZ
Nazın ceketin cebini karıştırıken eline batan ve kanatan şey şu meşhur gül olabilir diye düşünüyorum ben..Hani Tarık evden giderken yanında götüreceği anı olarak...Tamam bazı arkadaşlar cepte dağılır kuru gül diyorlar olabilir ama...Gül o GÜL...:img-wink:
handeozbek
04-04-07, 22:36
Rüya olmayacağını düşünüyorum.Eğer Nazın rüyasıysa Naz Tarığın japon konsolosluğuna gideceğini ve şoför kıyafeti giyeceğini nerden bilsin. Eğer Tarığın rüyasıysa Tarık Nazın o pijamasını görmedi:) Rüya çıkarsa mantık hatası olur. Bir kere de senaristlerle aynı düşünmek istiyorum. Nasıl bir duyguymuş merak ettim de:)
ALFONSO'NUN ŞAPKASI
dizinin ilk ismi, işte şimdi neden alfonso'nun şapkası koymak istediklerini anladık. alfonso'nun şapkası aşkı başlattı.
tek kelimeyle muhteşem bir bölümdü. naz, tarık, ümit, vahi, hulusi, belgin,sadri, ayşe, filiz hatta sofia. hepsi harikaydı. çok çok teşekkürler.
romantik- duygusal bölümlerin en güzelini izledik. naz'ın hareketleri muhteşemdi. tavırları davranışları mimikleri. tarığa alfonso gibi davranması ve birden sanki tarık patronmuş gibi hareketler etmesi yerindeydi.
naz: "ben sana nasıl emir verecem şimdi. kusura bakma ama yapamam"
bu bölüm için söylenecek çok şey var daha ama aklıma gelmiyo. hepsi kuş olup gitti.
güney-yase
04-04-07, 22:36
Arkadaslar bişey farkettim:
Forumun çoğunluğu son sahnenin rüya olabiliceği konusunda birleşmiş durumda.Bence de olabilir ama her güzel şeyi rüya diye yorumluyoruz şimdiye kadar olduğu gibi :)
Bu senaristler bize hep aynı şeyi yapıyolar yaa :) İyice paronayak olduk yaw. :)
Bi de hala cvp wermediniz.Naz babasına, ümite ne dedi?
Ben mi görmedim, yoksa orası muamma olarak mı kaldı?
galiba muamma olarak kaldı çünkü bende göremedim siz gördünüzmü arkadaşlar
aaa uğur kedi gelmiş :))) ee hoşgeldiniz ve inşallah boş gelmediniz hocam :))) tüyolar bekliyoruz...ufukta cidden var mı bir İtalya seferi Alfonso için?en önemlisi ralli var mı? lütfen ralli olsunnnnn:good:
elmali-turta
04-04-07, 22:37
Hoş geldin uğur kedi öncelikle bölümün çok güzel olduğunu belirtmek istioyrum gerçekten çok teşkkür ederiz emeğinize sağlık.
bu arada tabiki şuan en merak edilen şey rüya mı gerçek mi onun hakkında bişeyler diye bilir misniz?:)
NOT: forumun diğer isteklerine gelirsem:) rallii , 3. öpüşme hatta 4,5... olabilir fark etmez olsunda:) bidee italya istiyoruzz mümkünse:):img-hyste
burçin bişeyi eklemeyi unutmuşsun birde İsterdim'i istiyoruz:happy0064
uğur kedi hoşgeldiniz lutfen son sahne hakkında bişeyler yazın ayrıca forumun genelinin isteği olan bişey daha var Barış'ın bu bölümde Aldırmayı söylediği gibi İsterdim'i de isterizzz:img-hyste
rüya olabileceğini ben de düşündüm ama japon konsolosluğunda işe başlayacağına dair ayrıntıları da göremez diye yorum yaptım sonra
ama belli olmaz tabi malum olmus olabilir :)
aaaaa dogru ya unutmusum onu eheuahuea tabi ya nerden bilecek japon konsoloslugunda işe başlayacagını?? Daha neler ya tabi ya :):):)
Ama olur da rüya cıkarsa senaristleri bulun banaaaa :D
pas.si.on79
04-04-07, 22:40
Evet evet uğur kediciğimiz.. Ama ellerinize sağlık harikasınız..
Nazın ceketin cebini karıştırıken eline batan ve kanatan şey şu meşhur gül olabilir diye düşünüyorum ben..Hani Tarık evden giderken yanında götüreceği anı olarak...Tamam bazı arkadaşlar cepte dağılır kuru gül diyorlar olabilir ama...Gül o GÜL...:img-wink:
sevtoş abla ben de onu düşündüm.Umarım öyledir
Sevgili ugur kedi lütfen son sahnenin rüya olup olmadıgını bize söyle başka hiç bir tüyo istemiyorum senden :)
whiteangel
04-04-07, 22:41
aaa uğur kedi gelmiş :))) ee hoşgeldiniz ve inşallah boş gelmediniz hocam :))) tüyolar bekliyoruz...ufukta cidden var mı bir İtalya seferi Alfonso için?en önemlisi ralli var mı? lütfen ralli olsunnnnn:good:
Evet uğur kedi hocam hoşgeldiniz. cave77 nin isteklerine katılıyorum:)
Ayrıca son sahne ister rüya olsun, ister gerçek, isterse hayal... Hiç önemli değil. Çok güzel bir bölümdü çünkü. Hem komedi hem romantizm doruktaydı. Hem boğazm düğümlendi hıçkıra hıçkıra ağladım. Ama bir anda kahkahalara boğuldum. Kesinlikle MUHTEŞEM BİR BÖLÜMDÜ. TÜM EKİBE SONSUZ TEŞEKKÜRLERR:happy0064 :happy0064 :happy0064
Sevgili ugur kedi lütfen son sahnenin rüya olup olmadıgını bize söyle başka hiç bir tüyo istemiyorum senden :)
Niye kii.... Daha büssürü tüyo istioruzz.(Biraz fazla şey isteyelim de o kadar fazla şey duyarız belki UĞUR KEDİCİMİZDEN :img-wink: :) :) )
cyberturk54
04-04-07, 22:45
daha çok sıcak olmasına rağmen kendimi iyi hisstettiğim için yorum yazıyorum yoksa tarzım değil..
ilk önce şunu belirteyimki..bölüm içinde iki bölüm var gibiydi..Komedi bölümü ve Romantik bölüm..hala hangi tarafın ağır bastığına karar veremedim..birinci kısımdan başlamak gerekirse....
Komedi kısmı;
çok güzel espriler vardı..netice halanın dizimize ayrı bir tat kattığı bu bölümde dahada belli oldu..vahi ile hulusinin düştüğü durumlar içler acısıydı zavallılar demek geçti içimden..filizin tercümesi (az çok ingilizce bilen birisi olarak) ya bukadarmı atılır kardeşim..gerçektende bu filizde abisine çekmiş hemde ne çekme boynuz kulağı geçicek cinsten...hele sadrinin durumlarına nedemeli..allahım çocuk öldü öldü dirildi bölüm boyunca..hulusi sadriyi işten atınca sadrinin gidicek yeri olamamsıda çok acınacak hemde gülünecek bir sahneydi..iki lafın biri gidecek yerim yokki..demesine bittim..
komedi kısmı hakkında senarsitlerimizi canı gönülden tebrik ediyorum..varolsunlar sağolsunlar..
Romantik Bölüm;
Romantikki ne romantik bir yarı vardı bu akşamki bölümde..olayların gelişme hızı..nazın aklına sahip bir kız gibi davranması..tarığın olaylar karşısındaki tutumu..hepsi çok iyiydi..kurguda harikaydı..biz tarık kız istemeye neden netice halayı gönderdi derken( bu arada herkes sadrinin ailesiyle arasının kötü olamasını ve onların gelemiceği için onu çağırdığını düşündü)
belkide böyleydi ama tarık ğın çok iyi bir plan yaptığı ortaya çıktı..nazdan ayrılmak 9 ay sonunda bukadar kolayöı olucaktı..olamazdı bütün elinden geleni yapıcaktı..ama nazın bugun yanlışlıkla olsada neler öğrendiği hakkında hiçbir bilgisi yoktu..naz neden git diyor..tarık ise sanki kovuluyorum gibi davranıyor..çok ince yerleri vardı..gel gellelim çok sey var yazıcak ama özellikle son sahne yokmu..Bittim..Öldüm..Yerlere yattım..bu sahnenin sadece american dizilerinde olucağını hep düşünmüşümdür..yani bir bölümde bir olay başlar ve sonuca bağlanır..tam olmasada sonuca bağlandı sayılır..aslında böyle bir sonla bizi dahada heycanlandırdılar..yarımda bırakabilirdiler..eğer yarım bıraksalardı son sahneyi ben şu mesajı yazmıyacaktım..
romantik kısmı hakkında senaristlerimize nedesem az..Öyle bir son yapmışlarki gidip ellerinden öpesim geliyor..
Bu bölüm hakkında emeği geçen kim varsa..emeklerine sağlık..AYAKTA ALKIŞ..:happy0064
rüya olmasına pek ihtimal vermiyorum...artık bence her heyecanlı sahnede telefon çalması ya da duygulandıran ve heyecanlandıran sahnelerin hayal olması olası olmayan bölümlerdeyiz..son on küsür bölüm..bundan sonra akışın daha hızlanacagını düşünüyorum..daha doğrusu sahnenin rüya çıkması durumunda büyük hayal kırıklığına ugrarım..
bence sahne rüya değil ve tarık naz ın şöförü olarak çalışmaya devam edecek..lakin iletişim eskisi gibi olmayacak..ya da sevdiklerini söyleyip huzur içinde yaşamaya çalışacaklar ki son bölümler sophia nın ortaya attıgı türk mafyası ve don carloene :) li italyan mafyası(yeri gelmişken godfather ı anıyoruz) konularıyla geçebilir..tarık evladımızın alfonso oldugunu öğrenen italyanlar onun peşine düşebilir..daha da ilerisi tarık ın alfonso oldugu medyaya düşebilir..bu durumda naz ve tarık aşklarını birbirlerine söylemiş olackalardır ki son bölümler o kovalamacadan ya da koşturmadan kurtulmakla geçsin..sonunda da kovalamacan kurtulmuş tarık ve naz aşıklar kendi halinde güzel bir yaşama yelken açacaklardır diye düşünüyorum..saygılar sunuyorum..
kardelen2086
04-04-07, 22:47
dizi her ne kadar duygu yüklü olsa da komedisinden yine de ödün vermedi;netice hala nın belgin için "süper şiddet"demesine bayıldım arkadaşlar hele sadri nin kız isteme töreninde sadri nin "bir tek biz bekar kalacağız" cümlesi çok komikti.....
pas.si.on79
04-04-07, 22:48
Uğur kedimiz... evet Barış,merve,Fulya,Bülent bey,ünal bey,cavit (ümit),kaya akkaya, belgin(ayşe ) ismini sayamadığım ve tüm YY EMEKÇİLERİ harikaydı.Çok süperdiler..
Çok güzel bir bölümdü.Senaristlerimizde bizi yine şaşırtmayı başardı..Başka dizilerden farklı çok güzel bir dizi ...ellerinize emeklerinize sağlık.....
Rüya: Tarığın Rüyası olabilir çünkü Tarığı kaybetme korkusunu yaşayan Naz kızımızın Yatakta debelenmesinin bir anda kesilmesi ve uykuya dalması daha önce başımıza hiç gelmemişti. Bunu üstüne basa basa gösterilmesi, Tarığın rüyası olduğu ihtimalini düşünmeme yol açtı.
Rüya Değil: Çünkü Tarık Nazı o gece yattığı pijamalarla görmemişti. Rüyasında da uydurma ihtimali çok düşük olduğu için rüya değil.
Şahsi tahminim %80 gerçek, %20 rüya. Temennim gerçek olması !
BUNU HEP YAPIYORLAR !!!!!!!!!!!!!!!!!
Her bölümün sonu soru işareti dolu olmak zorunda mı?
Bu bölümün yorumlarını okumadım. Beyenmeyen çıkar mı bilmem? Ama eğer çıkarsa, zaten onu mutlu edecek başka bir şey kalmamış demektir. Çünkü, bölüm her şeyi ile çok güzel kurgulanmıştı. Her sahne ayrı bir lezzetti.
Boşu boşuna mendil almışız. Aslında göze toz kaçıracak sahneler yok değildi.Fakat bu sahneler Tarık-Naz arasındakiler değildi. Onların olduğu sahneler tadından yenmez bir lezzete sahipti.
Duygusal sahnelerin başı Vahi-Tarık vedası idi... Sonrası Naz-Sofia sahnesi...
Nasılsa birileri sahne sahne her şeyi yazacak... Ben son sahne için iki çift laf edeceğim...
Bol soru işareti ile biten bu bölümün sonu hayal mi? delim mi?
Bence değil. Bir kaç arkadaşım diğer platformda fark etmişler. Aşıklarımızın birbirleri ile ilgili bilmedikleri birer konu,bu sahnede ortak bilgi halinde... ne bunlar.... Naz Tarık'ın İtalya'ya gideceğini sanıyor, Tarık ona Japon konsolosluğunda işe başlayacağını söylüyor... Tarık, Naz'ın pijamalarını bilmiyor... (Bu pijamalarına bittim)..
Ayrıca, o sahnenin başında Tarık eve bakıyor, eve karşı konuşuyor... o an camlar boş, zaten Naz camında olsa ve görse, koşa koşa neden bahçe kapısına gelsin ön kapı odasına daha yakın....
Naz, bahçe kapılarına yakın o meşhur koltukta sabahlamış olabilir.Belli bir süre sonra (Uyuduğunu gösterdiler ya... o uyku nefes alışla bile bozulur...ayrıca bir kerede Tarık uyumuş ve biz sinir olmuştuk...son not... Tarık uyumadı mı? onu hiç göstermediler!!!!!) uyanır ve aklı müştemilatta,kulağı Tarık da sabahlar...
Tarık başına şapkayı takıp yürüyünce, Naz onun İtalya'ya dönmediğini anlar (Anlar mı acaba... ya ben Naz'dan bahsettiğimi unutuyor muyum ne?)
İtalya'ya gitmiyor.... o zaman neden bıraksın... Naz onu İtalya'ya gitsin diye serbest bıraktı... başka yere gitsin diye değil...
Ve son nokta.... Naz Tarık'a sesleniyor.... Hayal değil... gerçekten sesleniyor... Tarık'ın yanıtı da gerçek.... ve orada... ya isteyerek yada ufak bir çekim hatası.... sahne ağır çekim yapılmak istenmiş olabilir ki doğrusu bu olmalı... ama ağır çekim ile hayal çekimleri arasında bir görüntü ile aktarıldı...
İşte bir hafta boyunca hepimizin aklını karıştırmaya devam edecek nokta bu... hayal mi değil mi????
BENCE DEĞİL.....
Notların tamamı senarist ve ekibe
Not: Eskaza bunu Burak'ı düşündürttükleri gibi bir görüntüye büründürülerse, mantık hatasının zincielemesini yapmış olurlar.....
Not 2: tek dertleri bizi burada o muydu- bu muydu moduna sokup halimize gülmek
Not 3: hah bakın Uğur Kedi gelmiş... o gülmeye başlamış bile :img-hyste
arkadaşlar ,
tarık nazın pijamalarını bılmıyor tamam bılmesıne gerek var mı kı ruyayı nazın gordugunu varsayıyoruz tarıgın degil?
ne alaka anlamadım sız sevdıgınızı ruyanızda ılla onun daha evvelden bıldıgnız bır pijaması ıle mi gorurusunuz?
arkadaşlar ruya göruyorsunuz tabıı kı bellı olmayacak ? o yuzden bu pıjama nedenı mantıksız ama dıgerlerı dogrudur onlaar katılıyorum .
ınsan kıme aşık olacagını bılemedıgı gıbı nasıl bır ruya gorecegını de bılemez.
ceza_cansu
04-04-07, 23:03
Bencede gerçek.Bu arada gerçekten o üniforma çok işe yaradı.Eğer Naz o üniformayı görmeseydi inmezdi aşağı.Tarık'ı o kıyafetle görünce İtalya'ya gitmediğini anladı(ya aslında Naz bu cidden belli olmaz ama yok yok anlamıştır o :))
Rüya: Tarığın Rüyası olabilir çünkü Tarığı kaybetme korkusunu yaşayan Naz kızımızın Yatakta debelenmesinin bir anda kesilmesi ve uykuya dalması daha önce başımıza hiç gelmemişti. Bunu üstüne basa basa gösterilmesi, Tarığın rüyası olduğu ihtimalini düşünmeme yol açtı.
Rüya Değil: Çünkü Tarık Nazı o gece yattığı pijamalarla görmemişti. Rüyasında da uydurma ihtimali çok düşük olduğu için rüya değil.
Şahsi tahminim %80 gerçek, %20 rüya. Temennim gerçek olması !
Artık şunu anladık ki kesinlikle Naz ın rüyası olmayacak bu sahneler.. Fakat Tarık ın rüyası olma ihtimali bir hayli yüksek ama bu saatten sonra öyle rüyalarla hayallerle kıskançlıklarla laf ebelikleriyle ugrasmamaları lazım şunun şurasında 14 bölümümüz kalmış onu da doya doya aşklarını izleyerek geçirmemiz gerekmezmi sevgili senaristlerimiz???
arkadaşlar ,
tarık nazın pijamalarını bılmıyor tamam bılmesıne gerek var mı kı ruyayı nazın gordugunu varsayıyoruz tarıgın degil?
ne alaka anlamadım sız sevdıgınızı ruyanızda ılla onun daha evvelden bıldıgnız bır pijaması ıle mi gorurusunuz?
arkadaşlar ruya göruyorsunuz tabıı kı bellı olmayacak ? o yuzden bu pıjama nedenı mantıksız aam dıgerlerı dogrudur onlaar katılıyorum .
ınsan kıme aşık olacagını bılemedıgı gıbı nasıl bır ruya gorecegını de bılemez.
RebeCa, iyi demişsin de, olay Tarık'ın Naz'ı pijama ile görmesi değil, Naz'ı o gece yattığı pijama ile görmüş olması. Yani sonuçta tartıştığımız konu, Naz oraya gerçekten indi mi sabahleyin inmedi mi? Akşamki pijama olması, gerçekten indiğini gösteriyor.
pas.si.on79
04-04-07, 23:08
BUNU HEP YAPIYORLAR !!!!!!!!!!!!!!!!!
Her bölümün sonu soru işareti dolu olmak zorunda mı?
Bu bölümün yorumlarını okumadım. Beyenmeyen çıkar mı bilmem? Ama eğer çıkarsa, zaten onu mutlu edecek başka bir şey kalmamış demektir. Çünkü, bölüm her şeyi ile çok güzel kurgulanmıştı. Her sahne ayrı bir lezzetti.
Boşu boşuna mendil almışız. Aslında göze toz kaçıracak sahneler yok değildi.Fakat bu sahneler Tarık-Naz arasındakiler değildi. Onların olduğu sahneler tadından yenmez bir lezzete sahipti.
Duygusal sahnelerin başı Vahi-Tarık vedası idi... Sonrası Naz-Sofia sahnesi...
Nasılsa birileri sahne sahne her şeyi yazacak... Ben son sahne için iki çift laf edeceğim...
Bol soru işareti ile biten bu bölümün sonu hayal mi? delim mi?
Bence değil. Bir kaç arkadaşım diğer platformda fark etmişler. Aşıklarımızın birbirleri ile ilgili bilmedikleri birer konu,bu sahnede ortak bilgi halinde... ne bunlar.... Naz Tarık'ın İtalya'ya gideceğini sanıyor, Tarık ona Japon konsolosluğunda işe başlayacağını söylüyor... Tarık, Naz'ın pijamalarını bilmiyor... (Bu pijamalarına bittim)..
Ayrıca, o sahnenin başında Tarık eve bakıyor, eve karşı konuşuyor... o an camlar boş, zaten Naz camında olsa ve görse, koşa koşa neden bahçe kapısına gelsin ön kapı odasına daha yakın....
Naz, bahçe kapılarına yakın o meşhur koltukta sabahlamış olabilir.Belli bir süre sonra (Uyuduğunu gösterdiler ya... o uyku nefes alışla bile bozulur...ayrıca bir kerede Tarık uyumuş ve biz sinir olmuştuk...son not... Tarık uyumadı mı? onu hiç göstermediler!!!!!) uyanır ve aklı müştemilatta,kulağı Tarık da sabahlar...
Tarık başına şapkayı takıp yürüyünce, Naz onun İtalya'ya dönmediğini anlar (Anlar mı acaba... ya ben Naz'dan bahsettiğimi unutuyor muyum ne?)
İtalya'ya gitmiyor.... o zaman neden bıraksın... Naz onu İtalya'ya gitsin diye serbest bıraktı... başka yere gitsin diye değil...
Ve son nokta.... Naz Tarık'a sesleniyor.... Hayal değil... gerçekten sesleniyor... Tarık'ın yanıtı da gerçek.... ve orada... ya isteyerek yada ufak bir çekim hatası.... sahne ağır çekim yapılmak istenmiş olabilir ki doğrusu bu olmalı... ama ağır çekim ile hayal çekimleri arasında bir görüntü ile aktarıldı...
İşte bir hafta boyunca hepimizin aklını karıştırmaya devam edecek nokta bu... hayal mi değil mi????
BENCE DEĞİL.....
Notların tamamı senarist ve ekibe
Not: Eskaza bunu Burak'ı düşündürttükleri gibi bir görüntüye büründürülerse, mantık hatasının zincielemesini yapmış olurlar.....
Not 2: tek dertleri bizi burada o muydu- bu muydu moduna sokup halimize gülmek
Not 3: hah bakın Uğur Kedi gelmiş... o gülmeye başlamış bile :img-hyste
Asucuğum ne güzel yazmışsın..Ben naz dan beter oldum.. Aynen katılıyorum.Çok güzel anlatmışsın.. :good:
RebeCa, iyi demişsin de, olay Tarık'ın Naz'ı pijama ile görmesi değil, Naz'ı o gece yattığı pijama ile görmüş olması. Yani sonuçta tartıştığımız konu, Naz oraya gerçekten indi mi sabahleyin inmedi mi? Akşamki pijama olması, gerçekten indiğini gösteriyor.
Arkadaşlar bence pijama o kadar önemli bir ipucu degil çünkü hepimiz herhangi bir sebepten dolayı pijamalarımızı bir şekilde degiştiremezmiyiz? Yani pijama konusu o kadar mühim degil bu olayı cözmemizde
whiteangel
04-04-07, 23:09
Naz'ın pijamalarını Tarık biliyor mu bilmiyormu derken bi düşünemi paylaşmak istedim. Ben bayılıyorum Naz'ın pijamalarına.. Her bölüm birbirinden güzel pijama giydiriyor sponsoru her kimse..Aynısından bulsam kesin alırım. Bende pijamamanya var sanırım:icon_whis :img-wink:
burcin_kaplan
04-04-07, 23:10
Bencede gerçek.Bu arada gerçekten o üniforma çok işe yaradı.Eğer Naz o üniformayı görmeseydi inmezdi aşağı.Tarık'ı o kıyafetle görünce İtalya'ya gitmediğini anladı(ya aslında Naz bu cidden belli olmaz ama yok yok anlamıştır o :))
Aslında en önemli kısmıda bu bence.Zaten bölümde ilk günü hatırlandı tarıkın işteki o üniformaryı nazın nasıl zorla giydirdiği we bölüm sonu gene ona bağlı olarak geldi.Naz bu sefer önceden zorla giydirdiği formayı istemediğini belli etti yani aslında bu da bence yeni bir sayfa açmak oluyor.En baştan başlamak.Ne olursa olsun hayal denirse densin kesinlikle çok güzel bir sahneydi.Ve ben gerçek olduğunu düşünenler arasındayım.
nezaman gördu buyukbaba ben kaçırdımmı o sahneyı rekalamada bıle cevırmedım ya?
tarık nezaman nazı pijama ıle gördü
handeozbek
04-04-07, 23:13
Aslında en önemli kısmıda bu bence.Zaten bölümde ilk günü hatırlandı tarıkın işteki o üniformaryı nazın nasıl zorla giydirdiği we bölüm sonu gene ona bağlı olarak geldi.Naz bu sefer önceden zorla giydirdiği formayı istemediğini belli etti yani aslında bu da bence yeni bir sayfa açmak oluyor.En baştan başlamak.Ne olursa olsun hayal denirse densin kesinlikle çok güzel bir sahneydi.Ve ben gerçek olduğunu düşünenler arasındayım.
Bende katılıyorum Burçin. İlk önce Naz hayalinde şapkayı nasıl zorla taktığını gösterdiler. Sonra Naz başta zorla taktığı şapkayı kendisi attı. Bu da bende rüya olmadığı hissini uyandırıyor. Şapkayla derdi olan Naz zaten Tarık neden hayalinde görsün:)
Arkadaşlar bence pijama o kadar önemli bir ipucu degil çünkü hepimiz herhangi bir sebepten dolayı pijamalarımızı bir şekilde degiştiremezmiyiz? Yani pijama konusu o kadar mühim degil bu olayı cözmemizde
Evet bence de pijama olayı o kadar düşünülecek bir şey değil.Ama bence rüyayla alakası yok.Tam her şeyi bu kadar düzeltebilmişken, o 1-2 bölümlük geçiştirme olayını atmışlarken üzerlerinden ve böyle muhteşem bir bölüm çıkarmışlarken karşımıza, ben sanmıyorum ki rüya olsun.En azından temennim bu :) İnş. öyle bir şey yapıp hevesimizi kırmazlar.
NOT: Bizim de dizide görmek istediğimiz bölümler war ama dimi :)
NOT2: Mesela Ralli ;)
garcia_22, elbette değiştirebiliriz. Ama sorun, o akşam hangi pijamayı giydiğini görmediğin birini, ben ilk defa görüyorum o pijamayı:), hayalinde o pijamayla karşında görüyorsun. Neden pijamayla görmek hayali kuruyorsun ve hadi gördün diyelim, neden sana illa o pijama malum oluyor eğer hayalse? Mesele bu. :) Bu hayal olması ihtimalini çok zayıflatıyor. Dediğim gibi derdimiz hayal mi gerçek mi, pijama değil.
nezaman gördu buyukbaba ben kaçırdımmı o sahneyı rekalamada bıle cevırmedım ya?
tarık nezaman nazı pijama ıle gördü
RebeCa yanlış anlamışsın beni. Tarık akşam görmedi Naz'ı. İşte bu yüzden, sabahleyin Naz'ın Tarık'ın karşısına, Tarık'ın hiç görmediği bir pijamayla çıkması, olayın hayal olmadığını gösteriyor demek istedim.
burcin_kaplan
04-04-07, 23:18
Bende katılıyorum Burçin. İlk önce Naz hayalinde şapkayı nasıl zorla taktığını gösterdiler. Sonra Naz başta zorla taktığı şapkayı kendisi attı. Bu da bende rüya olmadığı hissini uyandırıyor. Şapkayla derdi olan Naz zaten Tarık neden hayalinde görsün:)
Aynen öyle hande yani aslında bir bütünlük wardı o sahneyle sonu arasında bize bunu göstermeye çalıştılar ama bizim Eski nazdan kuruntuyu(paranoyaklığı:)) kapmış olan dolu forumdaşımız rüya olduğunu düşündü yada artık ben gerçek düşünerek iyimser oluyorum belki hangisi bilmiyorum ama hala aynı kanıdayım o sahneyle sonu arasında bir bütünlük sağlandı.GERÇEK:)
işte fragmanda rüya, dizide rüya, orda rüya burda rüya. hayatımız rüya oldu haberimiz yok. yarın sabah kalkacaz bir bakacaz aslında herşey rüya. ama ben bu rüyadan uyanmayı hiç istemiyorum. çünkü çok güzel bi rüya.
son sahne rüya mı?
değil.
aslında rüya olması ya da olmaması. iki durumda da bizi şaşırtmamalı. çünkü
şuan da eminim tüm forum tarık ve naz arasında kısa süreli bir ayrılık istiyordur. naz, aşkını anlamış, tarığa bakış açısı tamamen değişmiş, herşey aşk için kıvama girmiş. şimdi tarığın gitmesi aslında herşeyi için çok iyi olur. o yüzden rüya olmasına şaşırmayız.
çok büyük bi ihtimal olan rüya değil ise. 1.bölümden beri hayalini kurduğumuz aşkın başlangıcı olacaktır. çünkü artık dönüş yolu kalmamıştır. tarık kalmak için elinden geleni yapmıştır. naz ise son kozunu yani "gitme" sözünü kullanmamıştır ki onu kullandı. her seferinde bi bahanesi vardı ama şimdi yok.
naz: italya'ya gitmiyo musun?
tarık: yoo
naz: o zaman hiç bi yere gitmiyosun.
Ya babaların en büyügü :) ben şunu diyorum, sabah erken kalkmış evden ayrılacaksın ve tam bahçeden cıkarken Naz seni durdurmak için arkandan cıkaveriyor.. O anda Naz ın üstünde bir tuvalet görmeyi kimse hayal bile edemez herhalde, fakat Naz ın hangi pijamasını giymiş olması o kadar önemli degil diyorum yani ne farkederki sonuçta bir pijama ve Tarık ın karşısına o pijamayla cıkıyor bunu bu kadar irdelememiz gereksiz bence..
Pijama veya diger aksesuarlar bu konuyu pek acıga kavusturacaga benzemiyor ama senaristlere diyorum ki artık bizi böyle basit hayal rüya kıskançlık oyunlarıyla oyalamadan bir an önce o elleri buluştursunlar.. Çünkü az önce de dedigim gibi son bölümlerimizi doya doya izlemek istiyorum!!!!!
ceza_cansu
04-04-07, 23:23
Serdar yazını okuyunca aklıma yine sahil sahnesi geldi.Evet Naz daha son kozunu oynamadı.Tarık'a gitme diyemedi.Tarık ondan bu sözü sahilde duymak istedi ama naz ''deli gibi istesemde kal demicem'' demişti.Ama sabah Tarık'ı üniformayla gördükten sonra o kelimeyi rahat rahat söylicek
handeozbek
04-04-07, 23:23
Ya babaların en büyügü :) ben şunu diyorum, sabah erken kalkmış evden ayrılacaksın ve tam bahçeden cıkarken Naz seni durdurmak için arkandan cıkaveriyor.. O anda Naz ın üstünde bir tuvalet görmeyi kimse hayal bile edemez herhalde, fakat Naz ın hangi pijamasını giymiş olması o kadar önemli degil diyorum yani ne farkederki sonuçta bir pijama ve Tarık ın karşısına o pijamayla cıkıyor bunu bu kadar irdelememiz gereksiz bence..
Pijama veya diger aksesuarlar bu konuyu pek acıga kavusturacaga benzemiyor ama senaristlere diyorum ki artık bizi böyle basit hayal rüya kıskançlık oyunlarıyla oyalamadan bir an önce o elleri buluştursunlar.. Çünkü az önce de dedigim gibi son bölümlerimizi doya doya izlemek istiyorum!!!!!
Ya sen cidden anlamamışsın:) Sorun pijamanın deseni falan değil. :) Tarık Nazın o pijamayla uyuduğunu bilmiyor ki o pijamayla hiç görmedi ki nasıl hayalinde aynı pijamayla görsün. Bizim anlatmak isteyipte anlatamadığımız bu:)
ilk rüya, kesin şimdi biri gelicek ya Tarık'ı yada Naz'ı uyandırıcak dedim.ama konuşmalardan sonra bende gerçek oldugu izlenimi oluştu.Hele bide Naz'ın şapkayı atması süperdi, herşeyi anlatıyordu aslında benim asıl merak ettigim.bu konuşmanın sonunda bir itiraf gelebilirmi?:img-wink:
ilk rüya, kesin şimdi biri gelicek ya Tarık'ı yada Naz'ı uyandırıcak dedim.ama konuşmalardan sonra bende gerçek oldugu izlenimi oluştu.Hele bide Naz'ın şapkayı atması süperdi, herşeyi anlatıyordu aslında benim asıl merak ettigim.bu konuşmanın sonunda bir itiraf gelebilirmi?:img-wink:
Bana kalırsa o itirafın şimdiye kadar çoktan gelmesi gerekirdi ama olmadı maalesef :) Temennimiz bu sefere.Ama bu bolumde Tarık'ın "İstesemde gidemem ki çünkü, çünkü seni seviyorum :) " falan demesini bekliyodum.Ama olmadı oyle bişey ama dediğim gibi bu bolum harikaydı.
Forum arkadaslarım herkese iyi geceler.İyi muhabbetler :img-wink:
Yarına kadar bu rüya olayının çözülmesini dilerim. :)
Ya sen cidden anlamamışsın:) Sorun pijamanın deseni falan değil. :) Tarık Nazın o pijamayla uyuduğunu bilmiyor ki o pijamayla hiç görmedi ki nasıl hayalinde aynı pijamayla görsün. Bizim anlatmak isteyipte anlatamadığımız bu:)
Ya Handecigim aslında pijama olayı biraz ipucu verir gibi görünse de gerçekten bu işin rüya olarak cıkabilmesını engelleyecek bir durum degil cünkü sonuçta rüya bu... Tarık ta rüyasında Nazın özellikle pijamalarını degil kendisini görmek istedigi için vs. vs. çok uzattık ya bence kesin rüya degil bu... :)
Arkadaşlar bu arada rüya tabirleri kitabı satıyorum isteyen warsa kargo masrafı da sizden 20 ytl :):):):)
Haklısın ama biz bütünü görebildiğimiz yani olayları karşıdan izleyebildiğimiz için biliyoruz ama Naz karakteri bunları bilmiyor.Yani Tarık'ın tepkilerini,iç seslerini veya arkadaşlarıyla kardeşiyle vs konuştuklarını bilmiyor.Dolayısıyla da kendince sonuçlar çıkarabiliyor ki Tarıkın eski hayatına dönmemek Alfonso'yu unutmak için kaldığını sanması da çok saçma bir durum değil.Birçok insan geçmişinden kaçmak ister ve bilinçaltında bahaneler bulur kendine.Tarık tabii ki böyle birşey yapmıyor ama unutmayın ki bunu biz biliyoruz ama Naz bilmiyor.Bu nedenle de bazı "acaba?"larının olması çok doğal :img-wink:
Ama sence,Naz'ın bunları hissetmesi lazım değilmi.Bugün zaman zaman Tarık'a,zaman zamanda Naz'a o kadar çok kızdım ki.Ama son sahne onları affetmem için yettide arttı bile.Naz çok belli bir adım attı,ama Tarık zaten bu adamı gece atmıştı.
Sen kal dersen kalırım diyerek :happy0064
Çok ama çok seviyorum ben bu diziyi yaa :img-yes:
ebru.karaca
04-04-07, 23:36
Ebru yorumların herzaman ki gibi çok güzel olmuş,akşamki bölüm öncesi iyi geldi yorumların
Teşekkür ederim Sudeciğim.. Bu akşamki yorumumu da çok büyük bir zevkle yazacağım. Çünkü harika bir bölümdü. :)
ebru.karaca
04-04-07, 23:39
Ebru'cuğum yorumların her zamanki gibi harika ,büyük bir zevkle okuyorum .Öyle sakin sakin ,uzun uzun hiç bir detayı atlamadan yazman çok hoş ,sanki yy. bir romanmış ben de bu romandan bir bölüm okuyormuşum gibi geliyor.Ebru'cuğum diyar eller dediğin eller bizim eller bir daha yolun düşerse beklerim ,ayrıca sizin illerde, bana göre diyar ellerde de benim kızım okuyor............sevgiler canım
:)
Balıkesir'i severim aslında. Bir yıl Ayvalık'da, bir yıl Sarımsaklı'da tatilimi geçirdim ve bayıldım.. Harika yerler..
Ama kısacık bir an için gelmek yerine tatil için gelmeyi yeğlediğim bir şehir.. :)
Bizim illerde okuyan evladın da hayrını görür inşallah :) Eee, sen de artık yarı Ankaralı sayılırsın desene.. :)
Ayrıca yorumlarımı beğenmene sevindim. Teşekkür ederim.
ebru.karaca
04-04-07, 23:42
Ebru abla yine yorumlarınla renk katmışsın foruma. Ellerin dert görmesin:)
Teşekkür ederim canımcım..
Ama ben önce Ankara Bag toplantılarına katılıyım:img-hyste oraya gittim de İst.Set kaldı. :img-hyste
E inşallah.. :)
Hepinize merhaba....bugun dizimiz ve aldirma sarkisi var....ve ben diziyi izlemiyorum, neyse hepinize simdiden iyi seyirler ve sonra iyi yorumlar:)
EBRU uzun zaman sonra dun ilk defa siteye geldim ve senin yorumuna ulasamadim, butun yorumlara okumak da firsatim yoktu,cok kotu olmustum,ama bu sabah senin yorumlarina gorunce cok mutlu oldum...37 bolum'u izlemedim ama sen diziye oyle ozetledin ki izlemis kadar oldum tesekkurler:happy0064 :good:
biraz gec oldu ama dogum gunun kutlu olsun...mutlu yillar
NOT:ALDIRMA sarkisini dunden beri dinliyorum,acaba kendime kandirmak istiyorum mu!!!anlamadim...:)
Canım, çok tatlısın. Teşekkür ederim.
Bir tek şey baydı beni bu duygusal bölümde o da Netice.Ya tamam kadın evde kaldı takıntılı şu bu ama hakikaten çok abartıldı bence Netice'nin bu takıntısı.Yani ben onun sahnelerinde sıkıldım desem yalan olmaz.Onun dışında Naz ve tarık arasındaki duygusal anlar çok dokunaklıydı gözlerim hafiften dolarak izledim:img-in_lo
bu bölüm çok güzeldi.duygusal sahneler çok etkileyiciydi.:img-in_lo
son sahneyi izlediğimde rüya olması hiç aklıma gelmedi.forumu okuyana
kadar.sadece son sahne bana pek inandırıcı gelmedi. o kadar ayrılacaklarına kendimi hazırlamıştım,çok üzülmüştüm. yine herzamanki gibi Naz geldi
Tarık'ın gitmesini engelledi .hem gitmesini ister,gideceği zaman Tarık dur der.
Tarık'ın ne sevgiymiş dedirtecek cinsten.resmen Naz'ın kölesi oldu.Naz Tarık'ın
şapkasını çıkarıp atınca benim aklımada Alfonso'nun şapkası geldi.
.Naz Tarık'ın
şapkasını çıkarıp atınca benim aklımada Alfonso'nun şapkası geldi.
Değil mi? ben de düşünürdüm neden bu ad düşünülmüş ilk diye,şimdi biraz anlam kazandı sanırım zihinlerde bu adın neden düşünüldüğü:img-wink: Gene de Yalancı yarim'de karar kılmaları iyi olmuş:img-yes:
Bir tek şey baydı ben bu duygusal bölümde o da Netice.Ya tamam kadın evde kaldı takıntılı şu bu ama hakikaten çok abartıldı bence Netice'nin bu takıntısı.Yani ben onun sahnelerinde sıkıldım desem yalan olmaz.Onun dışında Naz ve tarık arasındaki duygusal anlar çok dokunaklıydı gözlerim hafiften dolarak izledim:img-in_lo
:good: :good: aynen sevgili Medea arkadaşım ya çok üstelemeye başladılar bu kadının halet i ruhiyesini :)
Dizinin en kasan bölümü Netice(yanii HAtice hanım) bölümüydü,biraz daha kısıp,onun yerine Tarık ve Naz'a dönebilirlerdi.Sofiayıda postaladılar.Bizimkiler kaldı başbaşa umarım önümüzdeki bölüm,romantik bir bölüm görebiliriz yada görmek ümidiyle
Sofia'ya uydurdukları mafya masalı,ki gayet acemice uydurdular,daha başlarına bir süre bela olacak bence.Sofia,Filiz'in de muhteşem(!) çevirisiyle bir mafya organizasyonuna girmek üzere Alfonso'yu kurtarmak için unutmayalım.
Arkadaşlar bölümü net olarak tam izleyemedim tekrarını izlemek için sabırsızlanıyorum bu gece cıkarmı acaba ugrasan warmı aranızda bunu yetiştirebilmek için :D
Bence de rüya değil çünkü,annesi telefonda konsoloslukta ol dedi Tarık'a.Bence kesinlikle rüya değil.Ayrıca bu 14 bölüm olayı nedir acaba :?
Sevgili hirotaro arkadaşım 14 bölüm olayı şudur ki büyük çogunlugun söylentilerine göre ki kesin bir şey oldugunu sanırım kimseler bilmiyor, dizimiz söylenenlere göre 52 bölüm sürecekmiş e malum bugun de 38 oynadı
Sevgili hirotaro arkadaşım 14 bölüm olayı şudur ki büyük çogunlugun söylentilerine göre ki kesin bir şey oldugunu sanırım kimseler bilmiyor, dizimiz söylenenlere göre 52 bölüm sürecekmiş e malum bugun de 38 oynadı
Ne yanii :(,şimdi 14 bölüm daha oynayıp final mi yapacaklar :(:( olmaz yaa öyle şey.Yada olmamalı.Bazı (bana göre) haksız yapımlar 100 lü sayılara ulaşırken,52 de kesilmesini hiç adil bulmam ben.Umarım sadece söylentidir.Ve söylenti olarakta kalır :img-in_lo
Dizinin 52 den de uzayacağı söylenmişti yapımcılar ve oyuncularımız tarafından.Değiştiğini sanmıyorum bu durumun.
bana da 52 de bitmeyecekmiş gibi geliyo. bu alfonso olayı 2-3 bölüm daha sürer. hatta belki 45-46. bölüme kadar.tarık tekelioğlu gerçeğini de hemen peşinden çıkartırlar mı yoksa, naz'a alfonsoyu unuttururlar mı bilmiyorum. o yüzden dizi 60-65 bölüm olacakmış gibi geliyo bana.
bana da 52 de bitmeyecekmiş gibi geliyo. bu alfonso olayı daha 2-3 bölüm daha sürer. hatta belki 45-46. bölüme kadar.tarık tekelioğlu gerçeğini de hemen peşinden çıkartırlar mı yoksa, naz'a alfonsoyu unuttururlar mı bilmiyorum. o yüzden dizi 60-65 bölüm olacakmış gibi geliyo bana.
Sevgili Serdar sen hala buradamısın ya git senaryolarını yaz cabuk bak bekliyorum bu saat olmuş en azından bir part okuyabilmek için :):)
Arkadaşlar insAllah dediginiz gibi olur da uzun bir zaman boyunca izleriz dizimizi yoksa ben şahsen kendimi bir boşlukta gibi hissedecegim :(
Dizinin 52 den de uzayacağı söylenmişti yapımcılar ve oyuncularımız tarafından.Değiştiğini sanmıyorum bu durumun.
Ohh be içim rahatladı,böyle kaliteli ve güzel yapımlar herzaman olmuyor.Bence de zaten uzamalı,çok seviyorum onların didişmelerini,birbirlerine laf sokmalarını vs... :)
garcia, yazmak isterdim ama bu hafta malum vize haftası. 4 günde 5 sınav var. o yüzden bu hafta kusuruma bakmayın.
ilk defa not: gerçi benim sağım solum belli olmaz, yazmam derim bi bakmışsın yazmışım :) yarın bi okula gidip geleyim herşey belli olur :)
Ohh be içim rahatladı,böyle kaliteli ve güzel yapımlar herzaman olmuyor.Bence de zaten uzamalı,çok seviyorum onların didişmelerini,birbirlerine laf sokmalarını vs... :)
Aynen walla :) dizimiz war olsun da ben kıskançlık kavga vs.. izlemeye razıyım ya cok seviyorum bu diziyi :)
garcia, yazmak isterdim ama bu hafta malum vize haftası. 4 günde 5 sınav var. o yüzden bu hafta kusuruma bakmayın.
ilk defa not: gerçi benim sağım solum belli olmaz, yazmam derim bi bakmışsın yazmışım :) yarın bi okula gidip geleyim herşey belli olur :)
Allah yardımcın olsun arkadaşım bir an önce atlat sınavlarını onlar cok daha önemli... Ama ilk fırsatta yazmaya başlaman lazım olmaz öyle kaçmak :)
İlk defa not... ehauehauhea :img-hyste
Bu bölüm yeri geldik güldük,yeri geldi hüzünlendik.Ama bu bölüm hakikaten kalplere yerleşecek kadar güzel bir bölümdü.Diğer bölümlerde çok güzeldi.Ama işte birkaç bölüm,diğer bölümlerin bir hatta yarım adımcık önünde oluyor.
Merve ve Barışa yürekten teşekkürler bu bölümde duyguları bize gerek mimikleri gerekse , bakışlarıyla öyle güzel hissettirdikleri için. Hele Naz gerçekten çok ama çok seven bir bayan olarak davrandı.Ama Tarık'ın Alfonsa kimliğinden dolayı değil çok sevdiği için. Aldırma parçası için söylenecek hiç bir şey yok yıllarca bıkmadan ve hala çok ama severek dinlediğimiz bir parça. Dizide dinlemekte büyük bir zevkti. İnşallah isterdim, Ayrılacağız , mavi mavi , vazgeçme ve diğer güzel parçalarıda dinleme şansı buluruz.
Netice Halanın evde kalmış olayına takması çok uzatılıyor , bu sevimli hala sevgiyle ilgili , hayatla ilgili nasihatlar verebilir yol gösterebilir. O yaştaki kadının Hulusi Bey, Tarık veya başkalarına ah ah diye bakması pek hoş olmuyor.Vahi Bey'e devamlı maydanoz demesiki, özellikle çocuklarının yanında didişmemesi yerine artık gerçek akraba gibi bazı konularda birbirlerine destek olabilirler.
Araba yarışı konusu yarım kaldı yine , inşallah yarım kalmaz yarış sahneleri görürüz.
Sadrinin anne ve babasınıda artık görsek iyi olacak , belki sürpriz oyuncular anne ve baba olarak diziye renk katabilir.
Son sahnenin hem rüya olmasını istiyorum hem değil, eğer birbirlerine sevgilerini söyleyecek doyasıya romantik sahneler izleyeceksek rüya olmasın ama yine Nazın yanında çalışacak yine kıskançlıklar, yine aynı kaos olacaksa ayrılsınlar.
keşke bütün gerçekleri söleseydi tarık sonuçta tarık tekeli oglu oldugunu ögrenince naz daha beter kızacak söylemedin diye alfonso oldugunu ögrenmişken onuda ögrenseydi zaten seviyorlar bir birlerini ömür boyu şoför olarak kalacak değil yaaa wala gelecekte ne olacak hiç düşünemiyorum ????
hep şoför olarakmı kalacak :)
günaydın arkadaşlar:) belliki büyük bir çoğunluk bölümü beğenmiş:)dün akşamki bölüm tarık ve naz sahneleri dışında çok komik bir bölümdü..sesli kahkahalar atmama neden olan sahnelerle doluydu..
tarık ve naza gelince....
dün gece naz bambaşka bir naz dı..şaşırtıcıydı..tarığın alfonso olduğunu öğrenmesi onu inanılmaz etkiledi...eskiden şöförü olan adam yani onun flört ederken zaman zaman ezdiği o güzellik bir anda uçup gitti..onun yerine bi anda bambaşka bir dünyaya ait bir adam geldi..bu adam dünyaca ünlü bir adam..naz bu durum karşısında eziklik duymaya başladı farkındaysanız..bence hazmı zaman alacak..onunla konuşurken bile sesinin tonu değişti.oturacağı bankı bile silmeye kalktı..ezik hissetti kendini..onun tarığı gitmiş,dünyanın alfonsosu gelmişti..naz gerçekten şoke durumunda..bir gece önce babasını ve ümidi ikna edecekken..filizin tarıkla olan konuşmasını duyduğu an alfonso gerçeği yüzüne çarptı..adeta ben bu adamın yanında bir hiçim psikolojisine girmiş gibiydi..buruk ve içi yanıyor..tarık ise belki onun bu süreci atlatması için daha sakin duruyor..sonuçta tarık italyaya şu an için gidemez..çünkü yurtdışına çıkış yasağı var.ama naz bunu bilmiyor tabii..evden ayrılsa bile başka bir iş bulacak ..o ayrılık sahneleri çok hüzünlüydü ..gerek vahi beyin gerekse neticenin tarığın vedası sahneleri çok güzeldiii..son sahne rüyamıdır değilmidir .gün gece bana gerçek gibi gelmişti.çünkü tarık annesiyle konuştuğunda resmi kıyafetini giyip konsolosluğa git demişti.sonuçta tarıkda resmi kıyafetini giydi..valizini aldı ve çıktı..ardından naz çıktı..ben hala rüya olmadığını düşünüyorum..herşey haftaya belli olacak.ama eğer tarık evde kalırsa özkul ailesi alfonso gerçeğini hazmetmek durumunda kalacaklar:)
Günaydın forumun formsuz ahvadı....
Bu ne hal böyle, yine herkes dumur olmuş, sus-pus.... Dün akşam 2. kez, bu sabah 3. kez izledim (sadece gençlerin sahnelerini arkadaşlar :img-wink: ) Gerçekten çok çok güzel bir bölüm olmuş. Çiftlerimizin hepsi ile ilgili ciddi gelişmeler yaşanmış. Ümit-Filiz aşkı, büyükler arasında dile gelmiş. Netice hala sağolsun... bakla ıslanmıyor valla... ne de güzel yapıyor. Eh ucundan çıtlatıldı ve tepki almadılar, Tarık zaten olumlu bakıyor :icon_whis , ne de olsa, karşılıklı bir kayınbirader durumu söz konusu.
Ayşe-Sadri cephesinde de gelişmeler var ama, hafiften olumsuz gibi... aslında değil. Dizimizin sosyal mesajı buradaydı bu hafta... anne-baba ile manasız küslükler işte böyle dert olur. İşin düştüğünde aramak istemiyorsan, işin düşmeden ara. :happy0064 Neyse, Hacer anne nasılsa Sadri'nin ailesi gelip isteyince verecek. O kadın sevgiyi de biliyor, sevenleri ayırmaması gerektiğinide (bkz. Belgin'e edilen laflar)
Tarık-Naz cephesi en çalkantılı taraftı. Büyük gel-gitler yaşandı.
Neden insanlar içinden geçenleri, korktukları utandıkları için, karşı tarafa açamaz. Neden hep karşısından birşeyler bekler. Red edilme korkusu niye içimizi yer bitirir bilmem. Aslında, her gün acı çekmektense, bir kere sorar ya olumlu ya olumsuz yanıtını alır ve hayatını buna göre düzenlersin. Ama nerde bizim aşıklarda bu yürek.....akılları gidiyor ya kötü bir yanıt alırsak diye..
Yanıtın kötü olmayacağını biz biliyoruz da onlara söyleyemiyoruz. Ama tamamen kaybetme korkusu, olumsuz yanıt alma korkusunun üstüne çıkınca, sözler yerine hareketlerle konuşuldu. İtalya'daki şaşalı yaşamına dönsün, eskisi gibi mutlu yaşasın, benim veremeyeceklerimi veren kişilerin yanında olsun... düşünceleri ile serbest bırakılan sevgili (tamam onlar bilmiyor biz biliyoruz... ne zaman sevgili oldular falan demeyin, öyleler işte) , İtalya yerine, başında şapkası (Alfonso'nun Şapkası.... deniz kenarındaki eskilere dönüş ile çok güzel bağlantı kurulmuş) ile Her derde dert ekleyen Japon konsolosluğuna doğru yola çıkıyor.
Hala diyorum ki tamamen gerçek.... bunun gerçekliğide dünkü mesajımda ve diğer arkadaşların mesajlarında, Pijama-Ja