Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-9
Sayfalar :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
ebru.karaca
05-04-07, 23:33
Bu bölümde Hulusi'ye sahiden acıdım. Her zaman, Belgin'de biraz fazla hak bulurdum. Ama bu bölümde Belgin ve Hacer'in fazla üstüne geldiklerini düşünüyorum.. Yani sahiden, ileri sürdüğü bahaneler gibi..Netice hala ona hitap ettikçe, güzel şeyler söyledikçe, kızsa mıydı? Kabul etmese miydi? Hayret bir şey yani.. :)
Gerçi Tarık konusunda hala kızıyorum ona ama, olsun :)
Gelelim, Hulusi'nin en sevdiğim sözlerine.. :), diyaloglarına..
HULUSİ: ... Bunlardan beklemeyeceksin de, kimden bekleyeceksin? Biri Tarık'ın kız kardeşi, biri beraber büyüdüğü..
HULUSİ: Saçmalama Belgin! Ben seni 80 yaşındaki bir kadın için terk eder miyim?
BELGİN: Hulusi! Limitin kaç?
HULUSİ: Otuuzz,,..... NE?
Hah ha..:img-hyste
Belgin de ona kızıyor kızıyor, lafı söyleyip gidiyor da, bir de odada bekliyor ya.. Çok gülüyorum. Kardeşim, madem bekleyeceksin, ne diye o kadar naz yapıyorsun? Değil mi ama?
Ondan sonra, adam gelmeyince bozuluyorsun :) .)
HULUSİ: Açıklayabilirim Belgin.
BELGİN: Sus!
VAHİ: Açıklayabilir Belgin Hanım.
BELGİN: Sus!
Bu Belgin bir süredir azıtmıştı zaten, Netice hala geldi geleli daha da çekilmez bir hal aldı bazıları için... :)
ebru.karaca
05-04-07, 23:34
Gerçi ona hak vermemek elde mi? Yahu bu Vahi beye yaptıklarından bana fenalık geldi. Nedir o öyle SS Subayı gibi. Yuh yani.. Yazık adama.. Belgin hanım biraz hak ediyor. Ona şimdilik üzülmeyelim.. :)
VAHİ: Alo.. Belgin hanım..
BELGİN: Buyrun Vahi bey..
(Netice'nin KAPA TELEFONU cazgırları..)
VAHİ: Hadi, ben kapatıyorum.
HACER: Neden açmış telefonu?
BELGİN: Kapatmak için..
Hih hii...
BELGİN: Hulusi, sen Münir'i terfi mi ettirdin?
HULUSİ: Nereye?
BELGİN: Ne bileyim, Padişahlığa falan..
Hah ha.. Burada koptum, koptum.. Hani, yanlış da değl..
Kız isteme faslında, Netice hala Burak ve Naz'dan bahsedince Belgin nasıl mutlu oldu, gördünüz mü? :)
Çok komikti ya.
Anında çark etti. Pek sevdi Neticeyi.. İşine geliyor ya.. :)
Coştu, coştu..
ebru.karaca
05-04-07, 23:34
Netice halanın da hakkını yememek lazım ama..
Suna Pekuysal, sahiden harika bir performans çıkartıyor.
Hem bu kadar nemrut hem de tatlı olmayı nasıl başarıyor? O kadar da güldürerek.. :)
FİLİZ: Büyükbabasıyla büyük aşk yaşamışsınız. Öyle söylüyor.
NETİCE: BEEEENNN??? (Öyle bir ben dedi ki, duyduklarına kendi bile inanamıyor. O kadar yani.. ) :)
Ama şaşkınlığı çabuk attı. :) Sonradan uydurduğu yalanlara bakılırsa.. :)
Neyse ama yaşadığı, daha doğrusu yaşayamadığı onca şeyden sonra affediyorum onu. :)
Amaaaaaaaaaaaaaa...
Ona nasıl bir kız istemeydi öyle?
Koparttı adamı yaaa.. Hah haa...
Netice hala durumu mahvettikçe Sadri yerinde duramıyordu garibim :)
SADRİ: Netice teyze, ben evde kalıyorum şu an. :) Hihhihih
Bir de ben şeye çok güldüm. Hani Netice halanın lafı birden bire Ümit ve Filiz'e getirdiği sahne var ya, ona. Oradan oraya! Hooopp!!
ebru.karaca
05-04-07, 23:35
Ve arkasından,
NETİCE: Benim Sadri'me kız mı yok?
SADRİ: Yok! :)
Dizide beni çok güldüren sahnelerden biri de herkesin etrafta kamera olduğunu sanıp da, etrafa -köşeye, ulu orta el sallamalarıydı. Önce Naz, sonra Ümit ve en sonunda da Tarık. Zaten Tarık'ın sahnesinde kahkahayı basmışım :) Onunki bir başka güzeldi. Ama bu arada o çocuğa, ANNEMİN SPONSOR OLMASI dedi, duyurulur.. :)
NAZ: Nerede kamera? El sallayalım.
TAKSİCİ: Abla, parayı ödememek için böyle yapıyorsan, yemezler.! :) Hahahaha..:img-hyste :img-hyste
Peki, dizide bir şeyi fark ettiniz mi?
Eskiden arabadan inip, ZINK diye evin kapısını itip, içeri girerlerdi. Birisi MANTIK HATALARI bölümüne mi yazdı nedir, şimdi bölüm boyunca Naz kapıyı anahtarla açtı. :)
Eh, olsun o kadar.. :)
ebru.karaca
05-04-07, 23:36
ALDIRMA:
Biraz da şarkımızdan bahsedelim değil mi?
Çok güzel ve yerinde bir seçimdi. Hem dizinin dokusuna, hem anlatılanlara nasıl da uydu..
Fragmanda bu şarkıyı duyunca o kadar çok yorum yaptım ki, onların üstüne yazacak daha fazla sözüm yok.
Ne kadar çok sevdiğimi biliyorsunuz. :)
Yine değinmek istediğim bir konu, REKLAMLAR. Ne çoklardı bu bölüm. Eskiden başlangıçta o kadar çabuk koymuyorlardı. Şimdi bir başladı reklam koymaya, sürekli devam etti. Neyse, olaya iyi tarafından bakmak lazım. Demek ki, bu kadar çok reklam aldı. Bu da güzel ve önemli. Tabi, bir de bu kadar kısa sürmesiydi diyeceğim.. Bir kaç bölümdür saat 22:00'lere kadar izliyorduk neredeyse. Şimdi böyle buçukta bitince, insan üzülüyor tabi. Kendimi rahatlatmak için onun da iyi tarafından bakmaya çalışıyorum. En azından, maç günü dizimizi izleyebildik. Bunu sağlayan herkese çok teşekkürler.. :) :)
ebru.karaca
05-04-07, 23:36
Sanırım yorumlarımı bitirebildim sonunda.
Bölüm çok güzel yerde bitti. O sahneyi, ışığı, çok sevdim. Diziyi ilk izlediğim güne, Sarımsaklı'ya gittim sanki. Her gördüğümde de aynı hisse kapılacağım. Dediğim gibi, Tarık'ın gidişi, geldiği güne benzedi. :)
Yine yürekten söylüyorum: Yayında ve yapımda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.. :)
BİZE BİR KAMERA ŞAKASI YAPIYORSUNUZ DEĞİL Mİ? DOĞRU SÖYLEYİN! HANİ KAMERA? EL SALLAYALIM! :)
Herkese sevgiler..
Ebru
handeozbek
05-04-07, 23:55
Ebru ablacım Allah senden razı olsun Allah ne muradın varsa versin:) Bu bölümü bir daha izleyemeyecektim. Sayende izlemiş kadar oldum:) Çok çok sağol. bölüm indirmem yasaklandı azıcık kotayı aştım da:) 80 milyon kadar:) Azıcık yani:)
ebru.karaca
06-04-07, 00:01
Ebru ablacım Allah senden razı olsun Allah ne muradın varsa versin:) Bu bölümü bir daha izleyemeyecektim. Sayende izlemiş kadar oldum:) Çok çok sağol. bölüm indirmem yasaklandı azıcık kotayı aştım da:) 80 milyon kadar:) Azıcık yani:)
Canım, ne demek.. İşine yaradıysa ne mutlu bana :)
Bu arada, sahiden de kotayı AZICIK aşmışsın.. Ailen neden kızmış, anlamadım. :img-hyste
Hakkaten eline saglık ebru.karaca bende bir daha izlemiş kadar oldm yani :) Arkadaşlar bu arada dizimizin cumartesi günü saat 16:20 de tekrarı var ilgilenenlere duyurulur!!!
bölüm indirmem yasaklandı azıcık kotayı aştım da:) 80 milyon kadar:) Azıcık yani:)
Aaaaa o kadarcık mıymışşşş ben de birşey sandım aaaa:img-hyste :img-hyste Hay maaşallah Handecim..gerçekten azıcıkmış canım:img-yes:
ebrucum, ellerin kolların dert görmesin. her kareyi yazmışsın, vallahi senin replik-yorum karışımı yazıların çok hoşuma gidiyo. önemli sahneler ve yorumları. tekrar teşekkürler.
bu arada yarın merve sevi ameliyat olacak sanırım. şimdiden ona geçmiş olsun diyorum. naz'ımız nazlı kızımız, gözlerini dört aç tarığı kaçırma. şimdiye kadar göremedin tarığı yarın ki ameliyattan sonra daha yakından görürsün artık.
iyi denk geldi valla. naz'ın gözü açıldı, merve göz ameliyatı oluyo. sadri ayşe ameliyat olunca bişey diyodu yaa
lazerle cırt,zırt tamam mıydı, neydi :)
her ne kadar lazer mazer de olsa ameliyat her zaman ciddi bir iştir. şakaya gelmez. hayırlısı ile başarı ile geçirir ameliyatını merve sevi.
ebru.karaca
06-04-07, 00:33
Hakkaten eline saglık ebru.karaca bende bir daha izlemiş kadar oldm yani :) Arkadaşlar bu arada dizimizin cumartesi günü saat 16:20 de tekrarı var ilgilenenlere duyurulur!!!
Teşekkürler Garcia_22..
ebrucum, ellerin kolların dert görmesin. her kareyi yazmışsın, vallahi senin replik-yorum karışımı yazıların çok hoşuma gidiyo. önemli sahneler ve yorumları. tekrar teşekkürler.
bu arada yarın merve sevi ameliyat olacak sanırım. şimdiden ona geçmiş olsun diyorum. naz'ımız nazlı kızımız, gözlerini dört aç tarığı kaçırma. şimdiye kadar göremedin tarığı yarın ki ameliyattan sonra daha yakından görürsün artık.
iyi denk geldi valla. naz'ın gözü açıldı, merve göz ameliyatı oluyo. sadri ayşe ameliyat olunca bişey diyodu yaa
lazerle cırt,zırt tamam mıydı, neydi :)
her ne kadar lazer mazer de olsa ameliyat her zaman ciddi bir iştir. şakaya gelmez. hayırlısı ile başarı ile geçirir ameliyatını merve sevi.
Canım, çok teşekkürler.. :)
Ve haklısın.
Merve kızımıza iyi, başarılı, güzel bir ameliyat diliyoruz :)
Lazerle bıızzztt! Kurtulacak işte..:img-pilot
pas.si.on79
06-04-07, 00:47
Ebrucuğum,
canım ellerine sağlık..Yine ne güzel yazmışsın...Ayrıca bu bölüm çok güzel olunca.Senin yorumların da espirilerinde bakış açında daha bir yoğun daha bir güzel oldu.. Valla şu yorumunlada bölümü tamamladı.
Ellerin dert görmesin..
Serdar evet..Merve ye geçmiş olsun diyoruz.Umarım gözünü açar.Yanındaki cevherin önemini anlar.. :img-hyste
Aklıma geldi.. Gerçi ameliyatı nasıldır bilmiyorum.Çünkü laserle çok kısa da sürebiliyor.Çekimleri aksatır mı bilmiyorum ama,belki de Naz hasta falan olur bölümde..
Aşkından..Kız zaten değişti.Sesi nasıl değişti.Kısık.. Burcu Hanım seslendirmesini yapana da teşekkür ediyim bu arada.O duyguları sese güzel yansıttı.
gamze şimdiye kadar tarığı 2 kere hasta gördük. motosiklet kazsı ve dağ evi. ama naz'ı hasta falan etmediler hiç. bu ameliyat belki bahane olabilir. tarık hastayken peşinde dört dönen naz'ın hasta halinde tarık ne yapar çok merak ediyorum.
gerçi allah kısmet ederse, hulusican doğarken tarık hastanede dört değil kırk dört döner ya. e olacak o kadar baba oluyo :) ama baba olmak başka hasta sevgili etrafında dört dönmek başka. :)
hande'cim bu ay kotalar 3gb dan 4 gb a çıkarıldı haberin var değilmi.Ben Allah'tan sınırsızım da hepsini indirebiliyorum.
@ebru.karaca ,çok güzel özetlemiş bölümü,parmaklarına sağlık arkadaşımızın.:)
Hafif abartılı 2-3 sahne dışında güzel işlenmiş hoş duygular hissettiren bir bölüm oldu. Alfonso olayı ortaya çıktıktan sonra Tarık Naz ilişkisinin boyut değiştireceği belliydi. Çünkü bu bölümde sık sık vurgulandığı gibi artık Tarık o eskiden zaman zaman hor gördüğü, sürekli avucunun içinde duran şoför Tarık değil. Naz doğal olarak buna hemen uyum sağlayamadı. Haliyle kafası karışık. Benim daha önce söylemek istediğim konulardan biri buydu. Bir aşk içinde kıskançlık dışında da çok farklı unsurlar var. Statü değişikliği de bunlardan bir tanesi. Senaryonun bu yöne kayması olumlu bir gelişme.
Bu arada özet ve fragman çelişkisini de vurgulamak lazım. İlk özet geldiğinde "aşık olduğuna inanır" kelimesinden bunu Sofia için söylediğini düşünmüştüm, fragmanı izleyince Naz için olduğuna kanaat getirdim. Ama dizide ortaya çıkan gerçek özetteki gibi oldu. Burada muhtemelen yapımcının televizyona gönderdiği özet bilgiler yanlış anlaşıldı. Neyse çok da önemli değil. Bu güzel bölüm ufak karışıklığı unutturdu.
Son olarak da şunu belirtmeden geçemeyeceğim. Tabi ki herkesin espri ve komedi anlayışı farklıdır. Ancak ben şahsen dizinin komik bulunmasına şaşırıyorum. Zaman zaman ortaya açıkan zeka ürünü espriler dışında birçok sahne biraz sulu en basit deyişiyle sıradan. Bazıları da sık sık tekrarlandığı için komedi özelliğini yitiriyor. Bunların çoğuna gülmüyorum. Yine de hakkını yemeyeyim, bana kahkaha attıran hoş anlar da olmuyor değil. Naz'ın Tarık'ın oturacağı yeri silmesi aslında çok komik bir sahneydi. Neticede herkesin aldığı bir tad var. Kimisi de bu yönünü seviyor olabilir.
Sevgili muratdemir,dizinin komik bulunmasına sasırmanıza sasırıyorum,yok yok sasırmıyorum,aslında haklısınız,hatta dizimize Cem Yılmaz'ın da katılması sart,Sadri'nin babası rolunde olabilir.Artık siz de biz de dizi boyu aralıksız güleriz.Bu durumda romantizme de gerek kalmaz,gülmekten vakit bulamayız.Murat arkadasım umuyorum yorumuma alınmazsın ancak dizinin formatı romatizmin ve komedinin dozunda karıstırılması ve eski Türk filmlerine atıfta bulunulması üzerine kurulmustur.Romantizm ve komedinin aynı anda islenmesi de oldukca güctür.
Eleştirel kimligi bir misyonmus gibi ustlenmek ve her bolum mutlaka bır detay bulmak eger sartsa o zaman bende sıze destek verırım;efendım neden subarunun yumasak,1.sınıf koyun derisinden imal edilmiş son derece kaliteli on koltuk baslıkları tek bır sahne ıcın cıkarılmıstı?Aha gitti bolum,bu cumle alınır evırılır,cevırılır ve sankı butun bır bolum subarunun koltuk baslıklarından olusuyormus gıbı yerın dıbıne sokulur.Forumda en agır ve acımasız elestirileri uslublu bir sekilde yazarken dahi kendimi acaba objektifligi cok abartıp diziye ihanet mi ediyorum yoksa hizmette mi bulunuyorum diye yargıladıgım zamanlar olmustur.Ancak bir bolum eleştiriyorsanız butunune bakılmasında fayda vardır.Terazı yontemı kullanılmalıdır.Yoksa bu sahne komık,su sahne romantık,buraya guldum,burayı suladım vs soylemler sadece yorumlayan kısının esprı anlayısını idrak etmemize yardımcı olur,dızıye ne faydası ne de zararı olur.
Kendi tarzımla konuyu toplayayım.Karısık bır dondurma aldınız ve cikolatalı,cilekli,karamelli olan bolumlerden keyıf alırken limonlu olan kısmı hıc begenmedınız,bu durumda afıyetle yedıkten sonra lezzetliydi mi dersiniz yoksa cikolatalı ve karammelli guzel,cilekli fena degil,limonlu igrencti mi dersiniz?Durust davranıyım,eger o dondurmayı ısmarlayan bensem ,yediginiz o limonlu bolumu gittigi yerden ellerimle cıkarırım:img-hyste
Sevgili sondakika(Murat kardesim)baslamak bitirmenin yarısı,bitirmek sonun baslangıcı,sonun baslangıcı da basladıgın anın son bulması demekse,senın vatanı gorev zaten bıtmıs sayılır.Saglıkla gıt ,saglıkla gel.
ebru'cuğum sabah sabah ne güzel geldi dizinin en tatlı repliklerini sıralaman..yani bayıldım hatırlatmalarına..çok güzeldi bu bölüm gerçekten..:)
Sevgili muratdemir,dizinin komik bulunmasına sasırmanıza sasırıyorum,yok yok sasırmıyorum,aslında haklısınız,hatta dizimize Cem Yılmaz'ın da katılması sart,Sadri'nin babası rolunde olabilir.Artık siz de biz de dizi boyu aralıksız güleriz.Bu durumda romantizme de gerek kalmaz,gülmekten vakit bulamayız.Murat arkadasım umuyorum yorumuma alınmazsın ancak dizinin formatı romatizmin ve komedinin dozunda karıstırılması ve eski Türk filmlerine atıfta bulunulması üzerine kurulmustur.Romantizm ve komedinin aynı anda islenmesi de oldukca güctür.
Eleştirel kimligi bir misyonmus gibi ustlenmek ve her bolum mutlaka bır detay bulmak eger sartsa o zaman bende sıze destek verırım;efendım neden subarunun yumasak,1.sınıf koyun derisinden imal edilmiş son derece kaliteli on koltuk baslıkları tek bır sahne ıcın cıkarılmıstı?Aha gitti bolum,bu cumle alınır evırılır,cevırılır ve sankı butun bır bolum subarunun koltuk baslıklarından olusuyormus gıbı yerın dıbıne sokulur.Forumda en agır ve acımasız elestirileri uslublu bir sekilde yazarken dahi kendimi acaba objektifligi cok abartıp diziye ihanet mi ediyorum yoksa hizmette mi bulunuyorum diye yargıladıgım zamanlar olmustur.Ancak bir bolum eleştiriyorsanız butunune bakılmasında fayda vardır.Terazı yontemı kullanılmalıdır.Yoksa bu sahne komık,su sahne romantık,buraya guldum,burayı suladım vs soylemler sadece yorumlayan kısının esprı anlayısını idrak etmemize yardımcı olur,dızıye ne faydası ne de zararı olur.
Kendi tarzımla konuyu toplayayım.Karısık bır dondurma aldınız ve cikolatalı,cilekli,karamelli olan bolumlerden keyıf alırken limonlu olan kısmı hıc begenmedınız,bu durumda afıyetle yedıkten sonra lezzetliydi mi dersiniz yoksa cikolatalı ve karammelli guzel,cilekli fena degil,limonlu igrencti mi dersiniz?Durust davranıyım,eger o dondurmayı ısmarlayan bensem ,yediginiz o limonlu bolumu gittigi yerden ellerimle cıkarırım:img-hyste
Sevgili sondakika(Murat kardesim)baslamak bitirmenin yarısı,bitirmek sonun baslangıcı,sonun baslangıcı da basladıgın anın son bulması demekse,senın vatanı gorev zaten bıtmıs sayılır.Saglıkla gıt ,saglıkla gel.
Hasret'ciğim, senin yazdığın bir yazının, her noktasına ve virgülüne katıldım ya.... ben yazarım bugünü bir kenara... :happy0064
Bu arada nöbet saatin değişmiş... Ama bu akşamları ortalıkta gözükmemeni açıklamıyor.
Doğan Tv Yayın Akışı EPG sinde
ZAMAN PROGRAM TÜR
00:30 Büyük Dalga / Blue Crash Yabancı Sinema
02:10 Evlere Şenlik Diğer
02:50 Keyf-i Sibel Kadın Programı
03.30 Tatlı Sohbet Yemek Programı
04:10 Gerçek Yaş Sağlık
04:50 Maskeli Beşler Yerli Sinema
06:00 Bücür Cadı Yerli Dizi
07:00 Ayrılsak Da Beraberiz Yerli Dizi
08:30 Beş Taş Çocuk Magazin Çocuk Programı
09:10 Her Eve Lazım Diğer
09:50 Sihirli Annem Yerli Dizi
10:50 Ekostar Diğer
12:10 Şampiyonlar Ligi Özel Spor Programı
13:30 Star Lıfe Magazin
15:30 Gerçek Yaş Sağlık
16:20 Yalancı Yarim Yerli Dizi :happy0064 :happy0064
18:40 Star Ana Haber Bülteni Haberler
20:00 Ünlüler Sirki Yarışma
22:30 Geniş Zamanlar Yerli Dizi
pas.si.on79
06-04-07, 11:10
Merhaba Arkadaşlar...
YY Perşembe iken Perşembenin tadı başkaydı.Perşembeler artık boş.Artık bana göre YY siz günler,boş günler.Ama dün sizin sohbetinizle güzel geçti.Sevglii Barışımızın mesajları, ona laf yetiştirmek ve birbirimizle didişmemiz de ayrı bir güzellik oldu.
Eyy forum ahalisi yy dostları iyi ki varsınız..
merhabalar yalanci yarim ailesi...
sevgili ebru ne güzel sanki bütün bölümü yazmışsın mübarek.. erinmeden üşenmeden.. ne sevgidir bu yahu.. serdarcım senin yazında süperdi.. ve gamze yazın çok tatlıydı.. bu yorumlarla sanki bölümü tekrar izlemiş kadar oldum, hepinizin ellerine sağlık.. ve hasret kardeşimde taşı gediğine koymuş... murat demir kardeşimize,yani adaşıma, cevap verecekken hasret kardeşim bizlere kelam bırakmamış.. teşekkürler efem...
bu arada sevgili hasret ve cümle arkadaşlarım iyi dilekleriniz için teşekkürler efem.. gerçi daha nereye gideceğim kesinleşmesede umarım kısa dönem çıkar.. zira ne özgürlüğümden nede buradaki ortamdan uzak durmak istemiyorum açıkcası.. ((: forumu ve bu ortamı çok özleyeceğim.. grupların atışmasınıda özellikleri geceleri.. ((: yok yahu böylesi yoktu.. inşallah başka platformlarda bu grup durur.. :good: :img-yes:
hasret kardeşim inşallah bir dondurmanı yeriz.. he nede olsa mevsimi.. valla cümleten karışık olsun.. sözümde olmaz itirazımda.. ne var ne yok indiririz mideye.. özellikle limonlu olsun... :img-hyste :img-hyste
sevgili ebru ne güzel sanki bütün bölümü yazmışsın mübarek.. erinmeden üşenmeden.. ne sevgidir bu yahu.. serdarcım senin yazında süperdi.. ve gamze yazın çok tatlıydı.. bu yorumlarla sanki bölümü tekrar izlemiş kadar oldum, hepinizin ellerine sağlık.. ve hasret kardeşimde taşı gediğine koymuş... murat demir kardeşimize,yani adaşıma, cevap verecekken hasret kardeşim bizlere kelam bırakmamış.. teşekkürler efem...
bu arada sevgili hasret ve cümle arkadaşlarım iyi dilekleriniz için teşekkürler efem.. gerçi daha nereye gideceğim kesinleşmesede umarım kısa dönem çıkar.. zira ne özgürlüğümden nede buradaki ortamdan uzak durmak istemiyorum açıkcası.. ((: forumu ve bu ortamı çok özleyeceğim.. grupların atışmasınıda özellikleri geceleri.. ((: yok yahu böylesi yoktu.. inşallah başka platformlarda bu grup durur.. :good: :img-yes:
hasret kardeşim inşallah bir dondurmanı yeriz.. he nede olsa mevsimi.. valla cümleten karışık olsun.. sözümde olmaz itirazımda.. ne var ne yok indiririz mideye.. özellikle limonlu olsun... :img-hyste :img-hyste
Mesajınızda renklendirerek büyüttüğüm bölümleri askerlik için mi yazdınız. Allah size kolaylık ve de sabır versin. Nasıl geçip gittiğini anlayamadan bitirirsiniz umarım. Ama herşey bir kenara asker olmak bambaşka bir duygu. Betona çakılmak kadar gerçekçi.:img-hyste :img-hyste :img-hyste :happy0064 :happy0064
pas.si.on79
06-04-07, 11:49
Murat ne zaman gideceksin nereye gideceksin bunları bildirmen lazım..Unutma gidince de neler yapcaksın tüm günün raporlarını tutman lazım.Ayrıca tekrarını seyrebilirsen bölüm yorumlarını da yazman lazım.. Askere gitmek demek YY vazifeni unutmak demek değildir.
evet nihayet bende yeniden sakin kafayla tekrar izleye bildim . Ve izninizle bende yorumumu yapayım.
bölümün 1,2 sahnesideN netice halanın biraz abartılı takıntıları dışında gayet güzel ,anlamlı, düşündürücü, ve hoştu. gelelim bölümde verilmek istenen asıl mesajlara bana göre 2 önemli mesaj içeriyordu bu bölüm.
1'ci mesaj: Naz, gerçekten aşık olduğunu anladığı içinmi tüm bunları yapmıştı?
yoksa aslında duyduğu aşk değilde vicdan azabımıydı? bu bir nevi yanılsamamıydı.
2'ci mesaj : Naz, bu kadar saygıyı ve değeri Alfonso'yamı gösteriyordu?
yoksa şöför Tarık'amı ?. Peki kimdi asıl saygıyı hak eden. Alfonso'mu ? şöför Tarık'mı ? şimdi bu her iki mesajıda biraz açalım isterseniz 1 ci mesaj neydi
Naz, gerçekten aşık olduğunu anlamışmıydı ? evet anlamıştı , eyer anlmasaydı onu serbest bırakmazdı çünkü gerçek aşk da bencilliğe yer yoktu. Üstelik diğer kadının ayağına gitmişti aşkı için. Onu, anlamıyacağını bildiği halde ona tüm samimiyetiyle içini dökmüş, onu hak edenin kendisi değil o olduğunu söylemişti. öyleya Naz, sevdiğini düşündüğü adama hep kötü davranmıştı aşağlamıştı ama Sofiya deneN kadın onun için taa İtalya'lardan gelmiş herşeyi göze almış cesur yürekli bir kadındı bu yüzden elbette ki onu Sofiya, kendisinden daha çok hak etmişti Naz, asil bir davranış göstererek aşkını kalbine gömmüş onu kendi elleriyle teslim etmişti evet tüm bunlar aşık bir kadının çok asıl davranışlarıydı.
acaba ???.. gerçek aslında algıladığımız gibimiydi. Evet Naz, Sofiya'ya gitmişti Sofiya'nın kendisini anlamyacağını da biliyordu Sofiya'nın kendisini anlayıp anlamaması çok da önemli değildi çünkü Naz, aslında Sofiya'ya günay çıkartmaya gitmişti. ne diyordu ben Tarık'a çok kötü davrandım onu her fırsatta aşağladım, küçük düşürdüm, bu yüzden acı çekiyorum onu hak etmiyorum bunun içinde onu sana geri veriyorum çünkü sen benden daha çok hak ediyorsun ve senin yerinde olmayı gerçekten çok isterdim diyor doğruydu, bunları söylerken çok samimi ve içtendi. bunları anlatarak rahatlıyordu . Seven bir kadın neden sevdiğini düşündüğü erkeğe ait anılarını düşünürken ona eziyet ettiği anları hatılarda onu öptüğünde ayaklarını yerden kesecek kadar etkilendiği anları hatırlamaz!. Siz olsanız aşık olduğunuz adama dair hangi anlarını hatırlamayı isterdiniz? işte bu noktada bu hassas çizginin adı aşkmıydı? yoksa vicdanen duyulan acıma hissimiydi bu iyi irdelem gerekiyor çünkü çoğu zaman acımayla aşkı karıştıra biliyoruz.Ve Naz'da bunu yaparak rahatlayacaktı.
gelelim verilmek istenen 2 ci mesaja Naz'ın birden bire değişen ince saygı dolu nazik davranışlarına,buları hak eden sizce Alfonsomuydu yoksa söför Tarık'mıydı
hangisi verilmek istenmişdi?. senaristler aslında Naz'ın gözüyle toplum Olarak bizlere nasıl bir mesaj veriyordu Sahi bizler aslında hangisine daha çok saygı gösterirdik? kariyer sahibi ,kültürlü, 3 dil bilen, zengin ,yakışıklı, karizmatik Alfonso'yamı? yoksa fakir ,cahil, ama onun kadar yakışıklı karizmatik şöför Tarık'amı ? bi düşünelim bakalım.
Naz, Alfonso'nun oturacağı yeri mendiliyle silecek kadar bunu hak ettiğine inanacak kadar çokmu iyi tanıyordu Alfonso'yu hayır, aslında asıl tanıdığı o değildi asıl tanıdığı şöför Tarık'dı yoksa bu sadece Alfonsonun kimiğinine sunulmuş bir davranış biçimimiydi Naz , kendi içinde bir ironiyide barındıran şu cümleyi sarf ederken bir nevi bu davranışının nedeninide açıklıyordu "sen koskoca düyaca ünlü rallici Alfonso, ben iplikçi Vahi Özkül'ün kızı Naz"nasıl bir çelişkidirki daha düne kadar özel şöförlü koskoca tekstilci vahi Özkül'ün kızı Naz
ne olmuşdu da birden bire iplikçi kıza dönüşü vermişdi . Peki biz şimdi buna ne diyecektik aşkmı,saygımı,yoksa mahçubiyetmi? ya şoför Tarık bütün bunların neresindeydi? o hiç hak etmemişmiydi böyle bir saygıyı, işete tam da burda aslında Naz, bütün bunları Alfonsonun şahsında şoför Tarık'a sunuyordu
bu saygıyı. çünkü Tarık'ın, kimliğiyle tanımıştı Alfonsoyu onu biliyor ,onu seviyordu. ve onun içindir ki şoför Tarık'a şapka çıkartıyordu bu son sahne her şeyi özetliyordu aslında. Bende bu bölümü izlerken kendi payıma böyle bir mesaj çıkarttım şimdiye kadar izlediğim en güzel bölümdü diye bilirim.
zaman zaman senaristeleri çok acımasızca eliştirdim halada bazı konularda haklı olduğuma inanıyorum ama şindi de onları ayak da alkışlıyorum :happy0064 :happy0064 bunu fazlaasıyla hak ettiler.
Murat ne zaman gideceksin nereye gideceksin bunları bildirmen lazım..Unutma gidince de neler yapcaksın tüm günün raporlarını tutman lazım.Ayrıca tekrarını seyrebilirsen bölüm yorumlarını da yazman lazım.. Askere gitmek demek YY vazifeni unutmak demek değildir.
:img-yes:
efendim bu ayın 12'si, perşembe günü teslim olacağım... kısa dönem mi, inşallah kısa olur, ve nereye gideceğim bu ayın 8'i belli olacak.. ve foruma söyleyeceğim efem.. tabiki izleyeceğim.. fırsat buldukcada bölüm yorumları ve ordaki izlenimlerimi forum yalancı yarim aileme anlatacağım... yani raporlar olacak efendim.. ((: iyiki varsınız arkadaşlar..
sevgili tosinka , tabiki o renkli kısımları askerlik için yazdım.. tespitin doğru.. ne yalan söyleyeyim şimdi o gerçekle yüzleşiyorum.. çevremde onca arkadaş ve akrabalarım anlata anlata bitiremediği şu askerlik neymiş bende göreceğim.. tatlı bir heyacan olduğu gibi forum ortamı bu alıştığım yeri bırakmak zor olacak.. onunda burukluğu var.. o yüzden kısa olsun akıp gitsin diyorum.. :img-cool2 :img-wink:
sevgili zer, mesajını zevkle okudum ve gördüm ki bu bölümü herkes ama herkes sevmiş ve ayakta alkışlamış.. gerçektente süper bölümdü.. :good:
ceza_cansu
06-04-07, 12:26
Günaydın herkese.Ebru ablacım yorumun her zamanki gibi çok güzel.Sayende diziyi tekrar izlemiş gibi oluyoruz ellerine sağlık.Bu arada bugün Merve Sevi'nin ameliyatı vardı.Umarım bir an önce iyileşir.
evet nihayet bende yeniden sakin kafayla tekrar izleye bildim . Ve izninizle bende yorumumu yapayım.
bölümün 1,2 sahnesideN netice halanın biraz abartılı takıntıları dışında gayet güzel ,anlamlı, düşündürücü, ve hoştu. gelelim bölümde verilmek istenen asıl mesajlara bana göre 2 önemli mesaj içeriyordu bu bölüm.
1'ci mesaj: Naz, gerçekten aşık olduğunu anladığı içinmi tüm bunları yapmıştı?
yoksa aslında duyduğu aşk değilde vicdan azabımıydı? bu bir nevi yanılsamamıydı.
2'ci mesaj : Naz, bu kadar saygıyı ve değeri Alfonso'yamı gösteriyordu?
yoksa şöför Tarık'amı ?. Peki kimdi asıl saygıyı hak eden. Alfonso'mu ? şöför Tarık'mı ? şimdi bu her iki mesajıda biraz açalım isterseniz 1 ci mesaj neydi
Naz, gerçekten aşık olduğunu anlamışmıydı ? evet anlamıştı , eyer anlmasaydı onu serbest bırakmazdı çünkü gerçek aşk da bencilliğe yer yoktu. Üstelik diğer kadının ayağına gitmişti aşkı için. Onu, anlamıyacağını bildiği halde ona tüm samimiyetiyle içini dökmüş, onu hak edenin kendisi değil o olduğunu söylemişti. öyleya Naz, sevdiğini düşündüğü adama hep kötü davranmıştı aşağlamıştı ama Sofiya deneN kadın onun için taa İtalya'lardan gelmiş herşeyi göze almış cesur yürekli bir kadındı bu yüzden elbette ki onu Sofiya, kendisinden daha çok hak etmişti Naz, asil bir davranış göstererek aşkını kalbine gömmüş onu kendi elleriyle teslim etmişti evet tüm bunlar aşık bir kadının çok asıl davranışlarıydı.
acaba ???.. gerçek aslında algıladığımız gibimiydi. Evet Naz, Sofiya'ya gitmişti Sofiya'nın kendisini anlamyacağını da biliyordu Sofiya'nın kendisini anlayıp anlamaması çok da önemli değildi çünkü Naz, aslında Sofiya'ya günay çıkartmaya gitmişti. ne diyordu ben Tarık'a çok kötü davrandım onu her fırsatta aşağladım, küçük düşürdüm, bu yüzden acı çekiyorum onu hak etmiyorum bunun içinde onu sana geri veriyorum çünkü sen benden daha çok hak ediyorsun ve senin yerinde olmayı gerçekten çok isterdim diyor doğruydu, bunları söylerken çok samimi ve içtendi. bunları anlatarak rahatlıyordu . Seven bir kadın neden sevdiğini düşündüğü erkeğe ait anılarını düşünürken ona eziyet ettiği anları hatılarda onu öptüğünde ayaklarını yerden kesecek kadar etkilendiği anları hatırlamaz!. Siz olsanız aşık olduğunuz adama dair hangi anlarını hatırlamayı isterdiniz? işte bu noktada bu hassas çizginin adı aşkmıydı? yoksa vicdanen duyulan acıma hissimiydi bu iyi irdelem gerekiyor çünkü çoğu zaman acımayla aşkı karıştıra biliyoruz.Ve Naz'da bunu yaparak rahatlayacaktı.
gelelim verilmek istenen 2 ci mesaja Naz'ın birden bire değişen ince saygı dolu nazik davranışlarına,buları hak eden sizce Alfonsomuydu yoksa söför Tarık'mıydı
hangisi verilmek istenmişdi?. senaristler aslında Naz'ın gözüyle toplum Olarak bizlere nasıl bir mesaj veriyordu Sahi bizler aslında hangisine daha çok saygı gösterirdik? kariyer sahibi ,kültürlü, 3 dil bilen, zengin ,yakışıklı, karizmatik Alfonso'yamı? yoksa fakir ,cahil, ama onun kadar yakışıklı karizmatik şöför Tarık'amı ? bi düşünelim bakalım.
Naz, Alfonso'nun oturacağı yeri mendiliyle silecek kadar bunu hak ettiğine inanacak kadar çokmu iyi tanıyordu Alfonso'yu hayır, aslında asıl tanıdığı o değildi asıl tanıdığı şöför Tarık'dı yoksa bu sadece Alfonsonun kimiğinine sunulmuş bir davranış biçimimiydi Naz , kendi içinde bir ironiyide barındıran şu cümleyi sarf ederken bir nevi bu davranışının nedeninide açıklıyordu "sen koskoca düyaca ünlü rallici Alfonso, ben iplikçi Vahi Özkül'ün kızı Naz"nasıl bir çelişkidirki daha düne kadar özel şöförlü koskoca tekstilci vahi Özkül'ün kızı Naz
ne olmuşdu da birden bire iplikçi kıza dönüşü vermişdi . Peki biz şimdi buna ne diyecektik aşkmı,saygımı,yoksa mahçubiyetmi? ya şoför Tarık bütün bunların neresindeydi? o hiç hak etmemişmiydi böyle bir saygıyı, işete tam da burda aslında Naz, bütün bunları Alfonsonun şahsında şoför Tarık'a sunuyordu
bu saygıyı. çünkü Tarık'ın, kimliğiyle tanımıştı Alfonsoyu onu biliyor ,onu seviyordu. ve onun içindir ki şoför Tarık'a şapka çıkartıyordu bu son sahne her şeyi özetliyordu aslında. Bende bu bölümü izlerken kendi payıma böyle bir mesaj çıkarttım şimdiye kadar izlediğim en güzel bölümdü diye bilirim.
zaman zaman senaristeleri çok acımasızca eliştirdim halada bazı konularda haklı olduğuma inanıyorum ama şindi de onları ayak da alkışlıyorum :happy0064 :happy0064 bunu fazlaasıyla hak ettiler.
Bence harika bir yazı olmuş. Tüm bunlar aslında benim de düşüncelerim. Bu hafta birşey yazmama gerek kalmadı :) Ne güzel.
şahin abi, zaten 3 haftadır cımbızla laf alıyoruz senden. bu hafta yazacağın tuttu. şimdi de "benim düşüncelerim yazıldı yazmama gerek yok" diye yan gelip yatıyosun. aaa olmaz öyle şey.
eyy forum ahalisi haftaya kimse uzun yorum, etkileyici yorum, iğneli yorum yapmasın hepsini şahin abi den bekleyecez ona göre :)
zer, cidden çok güzel bi yorum olmuş. ellerin dert görmesin. naz'ın aşkından mı, vicdan azabında mı tarığa git demesi analizi ile, alfonso'ya mı, tarığa mı saygı duyuyo analizin son derece yerinde. ellerine sağlık.
schmetterling
06-04-07, 12:57
şahin abi, zaten 3 haftadır cımbızla laf alıyoruz senden. bu hafta yazacağın tuttu. şimdi de "benim düşüncelerim yazıldı yazmama gerek yok" diye yan gelip yatıyosun. aaa olmaz öyle şey.
eyy forum ahalisi haftaya kimse uzun yorum, etkileyici yorum, iğneli yorum yapmasın hepsini şahin abi den bekleyecez ona göre :)
ben de bunu yazmak için geldim ama yazılmış şimdi ne yapacağız tarık-naz??:img-hyste
şaka bi yana çok fazla yorum yazmasam da okumaktan çok zevk alıyorum forumu ve özellikle sevgili büyükbaba'nın yorumlarını dört gözle bekliyorum..
bu arada tabi tarık-na zarkadaşm senin de senaryolarını dört gözle bekliyorum.. "yoğunum" demistin sanırım ama "belli de olmaz" diye eklemiştin:img-hyste
Bence harika bir yazı olmuş. Tüm bunlar aslında benim de düşüncelerim. Bu hafta birşey yazmama gerek kalmadı :) Ne güzel.
Tembelsin... tembel... kabul etmiyoruz ( çoğul yazıyorum eminim bana katılacak herkes)... sen lütfen bizi yorumlarından mahrum etme...
Zer, gerçekten çok güzel bir yazı yazmışsın. Naz daha çok bakış açıları edinecek bu gidişle. Büyüyor çünkü.
İnsanın karakteri gelişimini tamamlamaz. Her yaşadığı gün, hayatına yeni giren insanlar yeni olaylar, iyi ya da kötü karakterimizin değişmesine sebep olur. Bir yıl önce, çok kötü olduğunu düşündüğümüz bir konu, bir yıl sonra, çok olağan gelmeye başlayabilir.
Naz, bundan sonra hergün daha da büyümeli. Daha olgun olmalı. Bu bölümde zaten çok büyük değişimleri yaşadı. Sevginin büyüklüğünü hissettiği an, kararları farklılaştı. Netice hala, belki burada daha etken bir rol alabilir.
Netice hala ile ilgili iki ayrı görüş var forumda. Bir grup, her sahnesini çok beğenirken, bir grup bazen sahnelerinin abartıldığını söylüyor. Her iki tarafta haklı. Bazı oyuncuların tarzları vardır. Suna Pekuysal, rolünü genelde abartılı oynayan bir oyuncudur.Ama bu ona o kadar çok yakışır ki, o rolü bir başkası asla onun kadar doğal abartamaz. Bu nedenle rolünü, çok yaşlanmış ve tüm hayatını evlenmek hayali ile geçirmiş, aklında bundan başka birşey kalmamış, yaşlı tonton ve biraz da asabi bir büyük olarak gayet güzel yapmakta. (zaten kimsenin oyunculuğuna lafı yok, biliyorum) bi parantez daha (belli bir yaştan sonra, bazı şeyler dile vurur :img-hyste boş da olsa konuşurlar... Netice Halamız bunu da çok güzel yapıyor... senaristlerin karakter tahlilleri gayet güzel arkadaşlar)
Hepimizin ailesinde, dizide rol alan tiplerden bir ya da bir kaçı mevcut. Belki aynı evde oturmuyoruz ama, misafir olarak gelen büyüklerinizi bir gözden geçirin. Muhakkak biraz Hulusi, biraz Vahi; birazdan daha fazla Belgin-Hacer-Netice, hatta ve hatta Tarık-Naz ,Ümit-Filiz vardır. Hepsini de iyisiyle kötüsüyle kabulleniriz. Bir bütünken aile olduğumuzu da biliriz. YY ekibindeki herkes, bizim gerçek ailemize ilave oldu. Onlarıda oldukları gibi kabullenmeyi öğrendik ya da öğrenmeye devam ediyoruz. Bir hafta birine hak verirken, diğer hafta diğeri daha haklı duruma geçiyor. Gerçek ailelerin içinde de durum bundan farklı değildir.
Eşimin sık kullandığı bir cümle vardır, "İnsanlar, akrabalarını seçme şansına sahip değillerdir,ama,arkadaşlarını seçerler". Ben bu dizideki her bireyi seçme şansına sahip olduğum için çok mutluyum. Bazen yazarken duygusallaşıyorum. Şu kelimeleri yazarkende o hisse kapıldım. Eğer uzamasaydı, ben bu aileden önümüzdeki hafta ayrılmak zorundaydım:icon_sorr . Bir daha, bu kadar severek, her anından keyif alarak izleyeceğim bir başka yapım olur mu bilemem. Uzadığı için her gün mutlu uyanıyorum.:happy0064
Hepiniz sevgi ile kalın.
ceza_cansu
06-04-07, 13:37
Eşimin sık kullandığı bir cümle vardır, "İnsanlar, akrabalarını seçme şansına sahip değillerdir,ama,arkadaşlarını seçerler". Ben bu dizideki her bireyi seçme şansına sahip olduğum için çok mutluyum. Bazen yazarken duygusallaşıyorum. Şu kelimeleri yazarkende o hisse kapıldım. Eğer uzamasaydı, ben bu aileden önümüzdeki hafta ayrılmak zorundaydım:icon_sorr . Bir daha, bu kadar severek, her anından keyif alarak izleyeceğim bir başka yapım olur mu bilemem. Uzadığı için her gün mutlu uyanıyorum.:happy0064
Hepiniz sevgi ile kalın.
Ablacım bütün yazına katılıyorum ama özellikle şu son paragrafı çok beğendim ve de dizi uzamamış olsa ne olurdu diye düşündüm.Hüzünlendim biraz:icon_sorr ama olsun dizimiz uzadı.Daha önümüzde çok bölümler var.Bizi bu diziden kolay kolay ayıramazlar.Burdaki dostluğu buna hiç katmıyorum bile.Dizi bitsede biz burdayız:happy0064 :happy0064
NOT:Şahin abicim senden bir yorum bekliyoruz.Tamamen senin yazdığın uzunnnn bir yorum:img-yes:
Tembelsin... tembel... kabul etmiyoruz ( çoğul yazıyorum eminim bana katılacak herkes)... sen lütfen bizi yorumlarından mahrum etme...
iyiki çoğul yazmışsın ilk paragrafı. katılan çok olacaktır. :) şahin abi tembel değildir. sadece uzun yazı yazmaya gözü kesmiyo o kadar.
şahin abi: off şimdi nasıl yazayım 2-3 word sayfası yazıyı. 2 sayfalık rapor yazmaya üşeniyorum. bi de yorum mu yazacam. karnım da acıktı zaten. bakayım bi benim düşüncelerimi yazan var mı. o yoruma katılayım olsun bitsin.
neyse ben kaçtım. şahin abi gelmeden uzaklaşayım buralardan :)
ceza_cansu
06-04-07, 13:45
iyiki çoğul yazmışsın ilk paragrafı. katılan çok olacaktır. :) şahin abi tembel değildir. sadece uzun yazı yazmaya gözü kesmiyo o kadar.
şahin abi: off şimdi nasıl yazayım 2-3 word sayfası yazıyı. 2 sayfalık rapor yazmaya üşeniyorum. bi de yorum mu yazacam. karnım da acıktı zaten. bakayım bi benim düşüncelerimi yazan var mı. o yoruma katılayım olsun bitsin.
:img-hyste Serdar kaç sen kaç.Bir kaç saat uğrama buralara.Şahin abi bu yazıyı okuduğu an yandın.Artık seni çiğ çiğ mi yer pişirerek mi yer orası ona kalmış ama kesin yandın sen:):)
handeozbek
06-04-07, 14:02
Starın yayın akışında acemi cadının hem cumartesi hem de pazar günü tekrarı gözüküyor. Bizim dizinin tekrarı yine yok. Bu Star adamı çileden çıkartır:icon_sorr
Starın yayın akışında acemi cadının hem cumartesi hem de pazar günü tekrarı gözüküyor. Bizim dizinin tekrarı yine yok. Bu Star adamı çileden çıkartır:icon_sorr
2 Saat öncesine kadar Cumartesi 16:20de Yalancı Yarim'in tekrarı yazan Ztar'ı huzurlarınızda K-I-N-I-Y-O-R-U-M. Bizim uğradığımız Zulüm başka hiç bir dizi severe nasip olmamıştır herhalde Ztar'ın önceki hali:fighting2 Bu da şimdiki hali:dito daha sonraki hali için bir ifade halen yok onuda olduğu zaman düşüneceğiz artık!
pas.si.on79
06-04-07, 14:31
arkadaşlar Barış mesaj atmış 18 de cine5deymiş ..Kaydederseniz sevinirim.
Bu arada herkes bu diziyle birlikte uzman olmuş,bulmaca ya da iki hatta üç bilinmeyenli denklemler bile sanırım yy nin yanında çerez gibi gelir.
selam arkadaşlar,
Zer,bölüm analızını zevkle okudum ellerıne saglık.
Ebru'cum,sahnelerı tek tek hatırlatma çok guzeldı yorumuna bayıldım herzamankı gıbı.
qsawe, dedıklerıne aynen katılıyorum.
son dakıka ,senınle aynı anda askere gıdecek olan bır arkadaşım var bızde mrakla kısa mı yoksa uzun donem mi ve düşecegı yerı beklıyoruz.Daha evvelde söyledım hayırlısıyla gidip gelırsın ınsallah.
Suna Pekuysal ıle ılgılı düşüncelerıme gelınce ben hıç abartılı bulmayan gruptanım.Oldum olası çok sevmış ve taktır etmışımdır kendısını.
Bir roportajında okumuştum.Kendısının çocuk sahıbı olması doktorlar tarafından sakıncalı bulunmuş eger cocuk dogurursa hastalıgının ılerleyecegını soylemışler fakat o aldırmayıp doğurdu ve maalesef hastalıgı ılerledı ve şimdıkı durumuna geldi.Ama kendısı bunu hıç dert etmemış ve etmemeye devam edıyor.Hayatla barışık yaşamına devam edıyor.
Not:Suna hanım'ın rahatsızlıgı bıldıgım kadarı ıle bır kemık rahatsızlığı.
Bu Şahsıyetı ayakta alkışlıyorum.
Seni çok sevıyoruz Suna Pekuysal.
Çirkin ve kaba bir tırtıl olarak dünyaya merhaba demişti.Çevresinde ki canlılar onun hep çirkinliklerini gördüler ve ona göre değerlendirdiler.Bir kişi hariç.O onun görüntüsünün altında hep bir güzellik ve yumuşaklık hissetti ve sabretti.Umutla bekledi.Onun gerçek yüzünü görmeyi hayal ederek!Onu kusurlarıyla sevdi.Zaten gerçek sevgi de bu değilmiydi?Herzaman yanındaydı.Tırtıl gittikçe daha çok içine kapandı .Birgün geldi kendini bir kozanın içine hapsetti.Bütün dünyayla ilişkisini kesti.Herkesten uzaklaştı.Ama gün geldi rengarenk ve muhteşem bir güzellikte dünyaya merhaba dedi.Hem kendisi güzelliğinin farkına vardı hem de bütün dünya.
Ben Naz da ki değişimi buna benzetiyorum.Nihayet Naz'ı gerçek güzelliğiyle görmeye başladık.Davranışlarında ki çirkinlikleri ruhunda ki güzellikler kapatmaya başladı.Tabi bunda bütün dengesizliklerine,hırçınlıklarına,şımarıklıklarına rağmen Naz'ın ruhunda ki güzellikleri gören ,daima onun yanında olan ve onun zenginliklerini görmeden farkeden Tarık'ın rolü büyük.Tarık Naz'ın aslında var olan ama bir şekilde belkide kırılmamak adına için de bastırdığı duygularını özgürlüğe kavuşturdu.Daha önce bütün olaylarda ben merkezli davranışları Naz'ı anlatan en büyük özelliklerinden biriydi.Ama bu bölümde Naz belkide ilk defa kendini düşünmeyi bıraktı.Alfonso olayının ortaya çıkmasıyla bu zamana kadar Tarık'a bakarken gördüğü ve değerlendirdiği birçok şey bambaşka bir anlama büründü.Karşısında duran artık soför Tarık değil dünya çapında bir üne sahip olmasına rağmen onun kaprislerini,aşağılamalarını çekmiş ve bunlara rağmen mütevaziliğinden ödün vermemiş Tarık dı artık.İşte Naz'ın bu kişilik değişimine sebep de bu zaten.Çünkü Naz bu son deneyiminde Tarık'dan hayatının dersini aldı.Onun da adı "fedakarlık" dı.Her ne kadar Tarık Alfonso kimliğinden vazgeçişini ve burda kalışını Naz'ı inandırmak adına başka sebeplere bağlamış olsada herşeye rağmen Naz'dan vazgeçmeyişiyle asıl sebebin ne olduğunu belirtmiş oldu bence.Naz'da bunun farkına vardı ve onun fedakarlığına aynı fedakarlıkla karşılık verip Tarık'ı azad etti.Ama şunu farkına varamadı ki bu azad ediş aslında Tarık'ı azad etmek değil onu mutsuzluğa hapsetmek di...
Zaman herşeyin ilacı derler.Naz akşam büyük bir burukluk içinde hayatının aşkından vazgeçmeye karar vermişken sabahın ilk ışıkları bir taraftan günü aydınlattı bir taraftan da Naz'ın karanlığa bürünmüş ve görmesine engel olan duygularını ....Böylece Naz hayatının aşkından vazgeçemeyeceğini anladı.Tüm tereddütlerine rağmen duygularını aşk rüzgarına koyverdi.İnşaallah bu duygularını serbest bırakışı anlık bir duygu patlamasının değil zamana yayılmış bir değişimin göstergesidir...
yalancı yarimin en sevdiğim kısımları romantik ve duygusal sahnelerin olduğu
yerler.ben pek komedi kısımlarını beğenmiyorum.bu durum benle alakalı.
zamanında herkes Kemal Sunal filimlerini çok beğenerek izlerdi,ben hiç
beğenmezdim.ben dizilerde komedi unsuru pek hoşuma gitmiyor.Tarık ile Naz'ın
duygusal sahnelerini devamlı görmeyi çok isterim.Barış Akarsu'nun birdaha
dizide oynarsa duygusal dizide oynamasını çok isterim.Barış'a çok yakışacaktır.
Mesele Barış uzun saçlı,küpeli çok ünlü rocker olur.kız ise köyde okuma
yazması bile olmayan fakir kız olur.tesadüfler ikisini biraraya getirir.iki
genç birbirini çok sever.kızın ailesi çok tutucudur.Barış kızın ailesinin isteyeceği
genç değildir.Barış'ın aileside çok zengindir.Barış'ın sevdiği kızıda,Barış'ın ailesi
kabullenemez.bunun gibi.Barış'ı daha duygusal dizilerde görmek istiyorum.
songülcüm o nasıl bir yorum öyle. harikasın yaa. çirkin, kaba tırtıl hikayesi çok güzel olmuş.
evet bizim çirkin kaba tırtılımız değişti, naz'ımız değişti. yüzünden güller açtı. ama önce bu gülü kendi içinde soldurup, senin de dediğin gibi sabahın ilk saatlerinde tekrar açmasını sağladı.
şahin abi sakın bu yorumlar da aklımdan geçiyordu deme, hem bu tip yorumlar sadece songüle özgüdür, hem de sana yazacak başka repliğim kalmadı :)
Serdar, ben Şahin hakkında üç şey söylerim. Şahin üçünede itiraz etmez.
1- Tembel
2- Unutkan (hala Fox u izlemedin dimi Şahin)
3- Hep karnı aç
Ayrıca üşengeçlik zaten tembelliğin ana kaynağı... sen benim kadar kısa dememişsin ama sonuçta aynı kapıya çıkmış :img-wink:
Şahin, ben senin yerinde olsam, şimdi öyle bir yorum yazarım ki... hepimizi utandırırm (buna ara gazı mı deniyor :icon_whis )
Amanın. Espri yaptım arkadaşlar. Vurun abalıya misali, yakaladınız mı kaçırmıyorsunuz vallahi. :)
Sevgili qsawe'nin bana göndereceği bölüm dvd si elime ulaşır ulaşmaz ve ben 2. defa seyreder seyretmez, güzel bir yorum yapacağım. Bu bölümde de gönlümüzü hoş eyleyen sevgili dizi ekibimizi yere göğe sığdıramadan olmaz.
( Serdar kardeşim seninle sonra ilgileneceğim :) Ha, bir senaryo yazarsan yumuşayabilirim ayrı :))
(Evet Asu, temebelim :))
Edit : Serdar kardeşim, yok Songül'ün yorumları şahsına münhasırdır. Başkasına uygun olamaz.
qsawe, yeni yazdığını okudum yazar yazmaz, evet ayrıca açım ve unutkanım.(Seyretmedim :) unuttum)
Çirkin ve kaba bir tırtıl olarak dünyaya merhaba demişti.Çevresinde ki canlılar onun hep çirkinliklerini gördüler ve ona göre değerlendirdiler.Bir kişi hariç.O onun görüntüsünün altında hep bir güzellik ve yumuşaklık hissetti ve sabretti.Umutla bekledi.Onun gerçek yüzünü görmeyi hayal ederek!Onu kusurlarıyla sevdi.Zaten gerçek sevgi de bu değilmiydi?Herzaman yanındaydı.Tırtıl gittikçe daha çok içine kapandı .Birgün geldi kendini bir kozanın içine hapsetti.Bütün dünyayla ilişkisini kesti.Herkesten uzaklaştı.Ama gün geldi rengarenk ve muhteşem bir güzellikte dünyaya merhaba dedi.Hem kendisi güzelliğinin farkına vardı hem de bütün dünya.
Ben Naz da ki değişimi buna benzetiyorum.Nihayet Naz'ı gerçek güzelliğiyle görmeye başladık.Davranışlarında ki çirkinlikleri ruhunda ki güzellikler kapatmaya başladı.Tabi bunda bütün dengesizliklerine,hırçınlıklarına,şımarıklıklarına rağmen Naz'ın ruhunda ki güzellikleri gören ,daima onun yanında olan ve onun zenginliklerini görmeden farkeden Tarık'ın rolü büyük.Tarık Naz'ın aslında var olan ama bir şekilde belkide kırılmamak adına için de bastırdığı duygularını özgürlüğe kavuşturdu.Daha önce bütün olaylarda ben merkezli davranışları Naz'ı anlatan en büyük özelliklerinden biriydi.Ama bu bölümde Naz belkide ilk defa kendini düşünmeyi bıraktı.Alfonso olayının ortaya çıkmasıyla bu zamana kadar Tarık'a bakarken gördüğü ve değerlendirdiği birçok şey bambaşka bir anlama büründü.Karşısında duran artık soför Tarık değil dünya çapında bir üne sahip olmasına rağmen onun kaprislerini,aşağılamalarını çekmiş ve bunlara rağmen mütevaziliğinden ödün vermemiş Tarık dı artık.İşte Naz'ın bu kişilik değişimine sebep de bu zaten.Çünkü Naz bu son deneyiminde Tarık'dan hayatının dersini aldı.Onun da adı "fedakarlık" dı.Her ne kadar Tarık Alfonso kimliğinden vazgeçişini ve burda kalışını Naz'ı inandırmak adına başka sebeplere bağlamış olsada herşeye rağmen Naz'dan vazgeçmeyişiyle asıl sebebin ne olduğunu belirtmiş oldu bence.Naz'da bunun farkına vardı ve onun fedakarlığına aynı fedakarlıkla karşılık verip Tarık'ı azad etti.Ama şunu farkına varamadı ki bu azad ediş aslında Tarık'ı azad etmek değil onu mutsuzluğa hapsetmek di...
Zaman herşeyin ilacı derler.Naz akşam büyük bir burukluk içinde hayatının aşkından vazgeçmeye karar vermişken sabahın ilk ışıkları bir taraftan günü aydınlattı bir taraftan da Naz'ın karanlığa bürünmüş ve görmesine engel olan duygularını ....Böylece Naz hayatının aşkından vazgeçemeyeceğini anladı.Tüm tereddütlerine rağmen duygularını aşk rüzgarına koyverdi.İnşaallah bu duygularını serbest bırakışı anlık bir duygu patlamasının değil zamana yayılmış bir değişimin göstergesidir...
Bu yorumun altına ımzamı atıyorum ızın verırsen kara ıncı
elmali-turta
06-04-07, 15:03
herkese merhaba
Ebru ablacım yine en guzel sahneleri hatrlamamıza yardımcı olmuşsun guzel yorumunla çok saol valla sendeki hafıza kim var yahu:img-wink: :img-yes:
sahin abicim seninde en yakın zamanda yorumunu bekliyorum bn bugun ve yarın akşama kadar yokum buralarda umarım bn gelince yazmış olursun:icon_sorr
not:Takılmayın Benim Şahin Abime o hep aç ama ben yemek yapıcam ona dime abicim:):img-hyste :img-hyste :icon_whis
herkese merhaba
Ebru ablacım yine en guzel sahneleri hatrlamamıza yardımcı olmuşsun guzel yorumunla çok saol valla sendeki hafıza kim var yahu:img-wink: :img-yes:
sahin abicim seninde en yakın zamanda yorumunu bekliyorum bn bugun ve yarın akşama kadar yokum buralarda umarım bn gelince yazmış olursun:icon_sorr
not:Takılmayın Benim Şahin Abime o hep aç ama ben yemek yapıcam ona dime abicim:):img-hyste :img-hyste :icon_whis
Senin yaptığın pastaları ileride afiyetle yiyeceğim abicim. İlk yaptıklarından bana kargo ile göndereceksin veya benim geleceğim zamana, yapıp geleceksin :)
Yine harika bir bölüm izledik. Naz sonunda duygularının farkına vardı. Ama asıl bomba herhalde Tarık Tekelioğlu olduğunu anladığında patlayacak...
Herkese merhaba....sonunda 37 ve 38 bolumlari izledim:happy0064 ama dun aksam hic uyumadim,bir 37 bolum'u izliyorum birde 38 bolum'u indiriyorum....bittim!!!!
EBRU senin yorumlarin'i okudugum icin ,dun aksam dizyi izlerken hep senin yorumlarin ve espirilerin aklima geldi... yine tesekkurler:good:
kara inci(songul) senin yazin benim icin favori oldu cok ama cok guzeldi, ellerine ve yuregine saglik
elmali-turta
06-04-07, 15:19
Senin yaptığın pastaları ileride afiyetle yiyeceğim abicim. İlk yaptıklarından bana kargo ile göndereceksin veya benim geleceğim zamana, yapıp geleceksin :)
:img-yes: :img-yes:
Evet abicim ilk yaptığım pasta senin kimse göz koymasın :img-wink:
Amanın. Espri yaptım arkadaşlar. Vurun abalıya misali, yakaladınız mı kaçırmıyorsunuz vallahi. :)
Sevgili qsawe'nin bana göndereceği bölüm dvd si elime ulaşır ulaşmaz ve ben 2. defa seyreder seyretmez, güzel bir yorum yapacağım. Bu bölümde de gönlümüzü hoş eyleyen sevgili dizi ekibimizi yere göğe sığdıramadan olmaz.
( Serdar kardeşim seninle sonra ilgileneceğim :) Ha, bir senaryo yazarsan yumuşayabilirim ayrı :))
(Evet Asu, temebelim :))
Edit : Serdar kardeşim, yok Songül'ün yorumları şahsına münhasırdır. Başkasına uygun olamaz.
qsawe, yeni yazdığını okudum yazar yazmaz, evet ayrıca açım ve unutkanım.(Seyretmedim :) unuttum)
Teşekkür ederim Şahin, beni haksız çıkartmadığın için. Yarın cd elinde arkadaşım(teslim aldılar nihayet). Yarın akşam o güzel yorumlarından birini bekliyor olacağız. Gerçi sen, tek izleme ile de, bir çok şey yazabilirsin, ama, 2. izleme insanı daha fazla detay yazmaya itiyor.
Şimdiden kolay gelsin diyorum.
Not : Şahin, üzülme ben sana anımsatırım, foruma yazman gerektiğini....:img-hyste
sevgili songül yazın büyüleyiciydi.. teşekkürler efem.. klavyene sağlık.. böylesi harikulade yorumlar yapan arkadaşlarımın bol olduğu başka bir forum daha olur mu acep.. inşallah dizimiz biter barış ve merveyi başka bir yapımda görürüz.. ortak noktamız oldu zayi.. değil mi canlar.. ?!.. hepimiz bu ailenin birer ferdiyiz.. bakın kayıplar yazmayanlar dikkat çekiyor.. al şahin ağa gibi.. sonra willover vardı.. bakın eksikler göze çarpıyor.. hiçbiriniz kaybolmayın emi..
barış efendi müzik piyasasında ad yapayım derdinde gibi.. ama dizi sektörünüde unutmasın derim.. ((:
bu arada şahin ağa etme eyleme millet yorum bekler :img-hyste herhalde söylenecek ne var ne yok cümle arkadaşlarımız söyledi diyorsun.. bak o kadar farklı bakış açıları farki.. ne güzel..
bir grup fedakarlık diyor.. kimisi mütevazilik.. kimisi aşk.. ama ilginç bir nokta var hepsi güzellikler ülkesinde birer şubeler... :img-wink:
Herkes yazdı ,bende yazmadan edemeyecegım.Nazı'ın pijamalarına ve nevresimlerine bayılıyorum.Burda sponsor fırmaya ve sanat yönetmenıne çok çok çok teşekkür ederim.
Büyükbaba herkese katılıyorum yorumalrını özledık.:)
sevgili Murat, demek yolcudur abbas bağlasan durmaz diyorsun ha, ee ne diyelim, şimdiden hayırlı tezkereler diliyelim.:sad53: Umarım her şey iyi olur senin adına
tekrar o güzel yorumlarını okuma şansı yakalarız inşallah valla bu dizi bitince tekrar nerde yakalarız böyle bir havayı onuda bilmiyorum.
büyükbaba, yorumlarını dörtgözle bekleyenlerden biride benim haberin olsun
yazılan bütün yorumları okumak benim için büyük bir keyif
sevgili kara inci benzetmelerine bayılıyorum ellerine sağlık.
rebeca'ğım detaycılığına hastayım belliki senin için detaylar çok önemli
ee boşuna demiyorlar güzellikler detaylarda saklıdır diye. Önemli olan bunları yakalaya bilimek.
denedimmmm denedimmm çok uğraştımmm omuzlarım ağrıdı başım şiştiii:sad53:
o kadar kalabalıkmışız kiii öldümmmmmm:img-blush olmuyorr sığmıyorrrrr....
yalancı yarim imzası yapılamıyorrrrr:img-hyste
http://img255.imageshack.us/img255/8669/untitled8ux3.jpg (http://imageshack.us)
merhaba arkadaşlar sizleri çok özledim. hepiniz yine bomba gibisiniz ama ne yazık ki işim dolayısıyla giremiyorum eskisi gibi öğretmenlik zor...sizleri seviyorum arada bir girip mesajlarınızı okuyorum.... kendinize çok ama çok iyi bakın....yalancı yarim ahalisi.....
whiteangel
06-04-07, 17:42
SEVGİLİ YY FORUMU AHALİSİ
Başrol oyuncumuz BARIŞ AKARSU bugün saat 18.00 de cine5 tv de başka yerde yok programında konuktur..:happy0064 Keyifli seyirler..:good:
Ve arkasından,
NETİCE: Benim Sadri'me kız mı yok?
SADRİ: Yok! :)
Dizide beni çok güldüren sahnelerden biri de herkesin etrafta kamera olduğunu sanıp da, etrafa -köşeye, ulu orta el sallamalarıydı. Önce Naz, sonra Ümit ve en sonunda da Tarık. Zaten Tarık'ın sahnesinde kahkahayı basmışım :) Onunki bir başka güzeldi. Ama bu arada o çocuğa, ANNEMİN SPONSOR OLMASI dedi, duyurulur.. :)
NAZ: Nerede kamera? El sallayalım.
TAKSİCİ: Abla, parayı ödememek için böyle yapıyorsan, yemezler.! :) Hahahaha..:img-hyste :img-hyste
Peki, dizide bir şeyi fark ettiniz mi?
Eskiden arabadan inip, ZINK diye evin kapısını itip, içeri girerlerdi. Birisi MANTIK HATALARI bölümüne mi yazdı nedir, şimdi bölüm boyunca Naz kapıyı anahtarla açtı. :)
Eh, olsun o kadar.. :)
Benimde koptuğum nokta oydu.
NAZ: Sen de bu işin içindesin dimi, hadi hadi itiraf et, Tarıkın Alfonso olması, bu kız, mafya falan, ay çok ustaca hazırlanmış bir kamera şakası heralde bu.Nerede kamera? El sallayalım.
TAKSİCİ: Abla, parayı ödememek için böyle yapıyorsan, yemezler.! :)
Aynı şekilde Tarık ve Ümit de...Ben bu dizinin buralarını seviyordum zaten ne zamandır böyle şeyler olmuyordu, belki de ondan zevksiz geliyordu, bu bolum harikaydı bütün herkes, oyunculardan teknik ekibe kadar.
NOT!:Mükemmel yorumlar yapmışsın, sanki o anları tekrar yasıyor gibi oldum.Ellerine sağlık Ebru abla :)Bu arada Ebru abla dememin bi sakıncası olmaz dimi Ebru Abla :)Off yine cıvıdım :D
handeozbek
06-04-07, 17:55
Başrol oyuncumuz BARIŞ AKARSU bugün saat 18.00 de cine5 tv de başka yerde yok programında konuktur..:happy0064 Keyifli seyirler..:good:
Bilgi için teşekkürler. Hemen uydudan ayarlıyayım kanalı:)
burcin_kaplan
06-04-07, 18:09
Selamlar arkadaşlar.Bu hafta bölüm yorumu yapamadım enerjimin çoğu sınawlarıma gidince:) neyseki cuma geldei sonunda bir yorum yapayım bende:)
Bölümün başlarını aslında geçen haftadan beri merakla bekliyordum neler olucak o cüzlandan neler çıkıcak diye taki pazartesi günkü fragmana kadar ondan sonra o ilk sahne yerine bende ki o merak cüzlan ve resimden kaydı kaydıı sahile döndü:)Fragmanda gerçekten çok etkileyici olacağa benziyordu o sahne.O yüzden çok merak ettim gerçekten.Şuanda düşünüyorumda aklımda yer eden en önemli sahneler arasında şu cüzlan olayı kalmamış sahil-araba-dürüm yemeye gitmeden önceki konuşmalar-nazın sofia ile konuşması bunlar kalmış aklımda daha doğrusu bu kadar kalmasının nedenide o sahneleri çewirip çewirip tekrar izlemem beni o kadar etkilemişlerdi ki.İzlemeye doyamıyorum.Şunu anladım bu dizide , gerçekten sonların genel amacı bizi düşündürmek için oluyor.Genelde pek etkilemiyor olanları sadece bir hafta kafa yorun alın size iş diye yapıyorlar , bizi düşündürüyorlar sadece.Ama dediğim gibi genelde..
Bunu dememin nedenine gelirsem , bir çok bölümde buna rastladık bahsettiğim bizi düşündürmek için olan sonlara ama bunun içine girmediğini düşündüğüm bir son wardı bu hafta.Bence o sonun dewamı gelicek.Şöleki bence bu haftaki son olayları çok etkileyecek bir çok kişi hala rüya olduğunu düşünsede ben gerçek olduğunu düşünüyorum.Bu olay bölümün seyirini hatta bundan sonraki bölümleri çok fazla etkileyecek.
37. bölümden beri olaylar öyle bir seyir içine girdiki artık pekte fazla ne yapıcaklarını kestiremiyorum.(eskiden kestiriyodum ya sanki:icon_whis ) Nazın tavırlarının böle olacağını hiç birimiz düşünmezdik.Her zaman nasıl kızar ne yapar alfonso olayı ortaya çıkarsa nasıl dawranır diye konuşmuştuk ama hiç bu kadar ezik duracağını kimse tahmin etmemiştir sanırım.Gerçekten bizi gine ters köşe yapmayı başardılar.Naz bu hafta tamamen bir iç savaş werdi.Bu arada fragmandaki o ses naz körkütük aşık olduğunu anlar diyordu.Aslında Naz zaten aşık olduğunu biliyordu.Bence bu çok gereksiz bir cümle olmuş.Ben bölüm boyunca düşündüm.Bu kız zaten biliyordu.Ve hatta bazılarıda dedi yeni mi anlamış vs.. diye.Aslında Naz herşeyin farkındaydı.Zaten onun bu kadar üzülmesinin nedeni aşık olduğunu anlaması değil kendini-sofia ile kıyaslamasıydı yani Tarık'a aşık başka bir bayanla.İşte o zaman kendini çok kötü hissetti ve zaten sofiayada Tarıkı kendinin değil onun hak ettiğini söyleme cesaresinde bile bulundu we bundan sonrada ''keşke senin yerinde ben olsaydım''gibi bir cümle bile sarfetti.Bu da aslında yaptıklarından ne kadar pişman olduğunu gösteriyordu.Keşke Tarık'ın değerini bilseydim hak ettiği değeri ona gösterebilseydim demek istedi bir yandan bunu söyleyerek.
Bu bölüm Naz karakterini gerçekten çok beğendim.Sahil sahnesine tekrar dönersem ewet en merak ettiğim sahneydi.Ve merak etmekte ne kadarda haklı olduğumu gördüm.Beklediğimden çok daha etkileyici bir sahneydi.O kadar güzel olmuşki tek Naz'ın sözleri değil o çekimler Naz'ın seni azad ediyorum dedikten sonra birden uzak çekim we kuşların kanat çırpışı Arka fonda çalan ''Aldırma'' şarkısı o kadar hoş durmuşki insanı etkilememesi çok zor olsa gerek yada ben çok duygusalım:) Gerçekten beni çok etkiledi.Bu dizinin böle sahneleri çok meşhur zaten o kadar güzel yapıyorlar ki böle sahneleri ondan insan hep bekliyor zaten senaristlerimizin ellerine sağlık we tabi çekim ekibimizinde we tabiki en başta merve ve barişinda.KEsinlikle Mervede barişta her hafta performanslarını yükseltiyorlar.Bakışlar hareketler rol hepsi o kadar uymuşki tebrik etmemek mümkün değil.
Sahil dışında beni en çok etkileyen diğer sahnede Naz'ın sofia ile konuştuktan sonra ewe deldiğinde Tarıkla olan konuşmalarıydı.
Tarık :Siz Dışarda mıydınız?
Naz: Bir arkadaşıma uğradım
Tarık: Söyleseydiniz ben götürür getirirdim?
Naz: Koskoca avrupa şampiyonu Alfonsoya beni getir götür dicem yok artık..
Tarık:getir götür demenize gerek yoktu ben bir arkadaşıma gidicem derdiniz ben sizi getirip götürim mi derdim sizde olur derdiniz.
Naz: Belki işin wardır diye...
Tarık: O zaman ben zaten sizi götürüp getirim demezdim.
Naz: belkide ondan korktuğum için diyememişmdir.
Tarık: Ama işim yoktu.
Naz: Bilmiyordum ki...
Şu cümlelerde bitirdi beni o kadar güzeldi ki Nazın konuşmaları bakışlar tarıkın cevapları gerçekten çok iyiydi.Bu sahnede belkide sahilden dahada çok duygulandım.Öyle bir mahçubiyet wardıki nazda beni çok etkiledi sözleri.
Bu bölüm kesinlikle en favori bölümüm olarak 1. sıraya yerleşmiş bulunmakta.
NOT:son sahneye hala gerçek diyorum :)
sinemim_g, yalancı yarim çok geniş bir ailedir. öyle tek bir imzaya sığmaz. sen baştan gözüne kestirmişsin ama baktın uzayıp gidiyo. eminim bir o kadar daha vardır.
kendi adım var mı diye bakıyodum imzaya, yazılar zor okunduğu için ilk başta bulamadım. sonra ilk isme bakayım dedim aaa ordayım. adam önce kendi ismiyle başlar be:)
ŞEKER KIZ, hoşgeldin yeniden. bi ara senaryo yazıyordun. yazmayacakmısın artık diyecem ama. kendin de belirtmişsin "yoğunluk". olsun sık sık da gelip bi kaç satır yazman da yeterli.
RebeCa pijamalar ve nevresimler konusunda sana katılıyorum. zaten hanımların da dikkatlerinden kaçmıyo bu durum. mesela annem ve teyzem de naz'ın nevresimlerini çok beğeniyolar. "ay rengi çok güzel, deseni harikaymış" falan.
son olarak burçin, yorum yazmak cidden zor :)
çok güzel haber.bilgi için çok teşekkürler.
ebru.karaca
06-04-07, 21:23
Ebrucuğum,
canım ellerine sağlık..Yine ne güzel yazmışsın...Ayrıca bu bölüm çok güzel olunca.Senin yorumların da espirilerinde bakış açında daha bir yoğun daha bir güzel oldu.. Valla şu yorumunlada bölümü tamamladı.
Ellerin dert görmesin.. .
Canım ya, çok mutlu ettin beni. Teşekkür ederim:img-wink:
gamze şimdiye kadar tarığı 2 kere hasta gördük. motosiklet kazsı ve dağ evi. ama naz'ı hasta falan etmediler hiç. bu ameliyat belki bahane olabilir. tarık hastayken peşinde dört dönen naz'ın hasta halinde tarık ne yapar çok merak ediyorum.
gerçi allah kısmet ederse, hulusican doğarken tarık hastanede dört değil kırk dört döner ya. e olacak o kadar baba oluyo :) ama baba olmak başka hasta sevgili etrafında dört dönmek başka. :)
Ah Serdar, aslına bakarsan Tarık'ı o halde görmek çok güzel olurdu. :)
Hulusican kısmına ise bir şey demiyorum. Doğruya doğru.. :)
ebru.karaca
06-04-07, 21:26
@ebru.karaca ,çok güzel özetlemiş bölümü,parmaklarına sağlık arkadaşımızın.:)
:) Teşekkür ederim..
:img-hyste :img-hyste Harikasın Hasret.
ebru'cuğum sabah sabah ne güzel geldi dizinin en tatlı repliklerini sıralaman..yani bayıldım hatırlatmalarına..çok güzeldi bu bölüm gerçekten..:)
:img-in_lo Teşekkür ederim ablacığım..
sinemim_g, yalancı yarim çok geniş bir ailedir. öyle tek bir imzaya sığmaz. sen baştan gözüne kestirmişsin ama baktın uzayıp gidiyo. eminim bir o kadar daha vardır.
kendi adım var mı diye bakıyodum imzaya, yazılar zor okunduğu için ilk başta bulamadım. sonra ilk isme bakayım dedim aaa ordayım. adam önce kendi ismiyle başlar be:)
[:)
:img-hyste :img-hyste :img-hyste ilk başta çok güzel oluyordu sonra kişi çoğaldıkça isimleri küçültmek zorunda kaldım isimler küçülünce okunmamaya başladı:img-yes: senin ismini başa koydum iki nedeni var:img-hyste
-ilk kendi ismimi yazıp torpil olmasın dedim:img-yes:
-nicki yalancı yarime en çok uyan sendin bende yapıştırdımm:img-wink:
ebru.karaca
06-04-07, 21:29
Teşekkür ederim Muratcığım ve sana sonuna kadar katılıyorum. Bu forum gönüllü olarak bırakılamaz kesinlikle. Ayrılınmıyor buralardan. Ama biliyorsun, her zaman birlikte olacağız. 52. bölümden sonra kendimize yeni dizi bulacağız, bir şey yapacağız ama ayrılmayacağız.
Hepimiz birimiz, birimiz... (gerisini biliyorsunuz) :)
ebru.karaca
06-04-07, 21:35
Günaydın herkese.Ebru ablacım yorumun her zamanki gibi çok güzel.Sayende diziyi tekrar izlemiş gibi oluyoruz ellerine sağlık.Bu arada bugün Merve Sevi'nin ameliyatı vardı.Umarım bir an önce iyileşir.
Sağ ol, benim güzel kardeşim:img-wink:
Şahinciğim;
Zer'in yorumu elbette güzeldi ama yine de senden, senin ağzınla bir şeyler duymak istiyor bu forum :) Halk seni böyle istiyor güzel kardeşim :)
Refkacığım, çok teşekkürler canım :)
Songül'üm, o nasıl bir yorum öyle? Harikaydı. Bayıldım..
ceza_cansu
06-04-07, 21:38
Buyrun arkadaşlar 38. bölüm replikleri
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10273&page=68
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10273&page=69
38.ci bölüm fotolarını aşağıdaki linke ekledim..buyrun arkadaşlar:)
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2890450#post2890450
ebru.karaca
06-04-07, 21:39
(Evet Asu, temebelim )
Veeeeeee sonundaaaaaaaaaaaa...:happy0064 :happy0064
herkese merhaba
Sağol, güzel üzümüm.. :)
EBRU senin yorumlarin'i okudugum icin ,dun aksam dizyi izlerken hep senin yorumlarin ve espirilerin aklima geldi... yine tesekkurler:good:
:img-blush Canımsın.. Çok teşekkür ederim :)
ebru.karaca
06-04-07, 21:44
NOT!:Mükemmel yorumlar yapmışsın, sanki o anları tekrar yasıyor gibi oldum.Ellerine sağlık Ebru abla :)Bu arada Ebru abla dememin bi sakıncası olmaz dimi Ebru Abla :)Off yine cıvıdım :D
Canım, yorumun için çok teşekkür ederim.
Ve, elbette abla diyebilirsin. Senin de ablan olurum güzel güzel, ne demek.. :):img-wink:
Selamlar arkadaşlar.Bu hafta bölüm yorumu yapamadım enerjimin çoğu sınawlarıma gidince:) neyseki cuma geldei sonunda bir yorum yapayım bende:)
Canım, yorumun çok güzel olmuş. Hepsini alamadım ama söylemek istedim.
Ben de son bölümün gerçek olmasını çok istiyorum.
Ama
DEĞİL.. :icon_sorr :icon_sorr
ebru.karaca
06-04-07, 21:45
:img-hyste :img-hyste :img-hyste ilk başta çok güzel oluyordu sonra kişi çoğaldıkça isimleri küçültmek zorunda kaldım isimler küçülünce okunmamaya başladı:img-yes: senin ismini başa koydum iki nedeni var:img-hyste
-ilk kendi ismimi yazıp torpil olmasın dedim:img-yes:
-nicki yalancı yarime en çok uyan sendin bende yapıştırdımm:img-wink:
İmzada benim adım yoktu.
Görmedim sanma:img-hyste
ebru.karaca
06-04-07, 21:47
Ah canım benim, ellerine sağlık..
Ne kadar zahmetli ve vakit alan bir iş olduğunu tahmin edebiliyorum.
Sağol Cansucuğum..
Harikasın abla, ellerine sağlık..
handeozbek
06-04-07, 21:49
Sıkı bir öss kampına giriş yapıyorum:) Öss'ye kadar dershane kampında olacağım. Sadece 2 gün ev izni var. Gün seçin dediler bilin bakalım hangi günler seçtim?:) Pazartesi ve çarşamba.Fragman ve diziyi seçtim yaniHerkes haftasonunu seçti. Ben pazartesi ve çarşamba deyince nedenini bilmeyenler garip garip baktı bilenler gülmeye başladılar:)Bundan sonra haftada 2 gün görüşeceğiz:img-cool2 . Öss'yi kazanırsam hergün tepenizdeyim:)
pas.si.on79
06-04-07, 22:07
Feyzacığım eline,emeğine sağlık...
Handeciğim her ne kadar dersane kampını anlamasam da kolay gelsin..Umarım çalışırsın ve istediğin puanları alırsın...BAşarılar..
Bu arada ben de 23 haziranda smmm staj başlatma sınavına giriyorum.Çok çalışmam lazım çookk. Bu yüzden ben de fazla olamayacağım. Ama mutlaka arada yazarım,bir kere tutkunu olmuşuz öyle kolay geçilir mi yy dizisinden ve forumundan.
Gerçekten ellerinize, emeğinize sağlık.Hepsi harika olmuş.
Bayaa uğrasmıssınız ama değmiş.:img-wink: :)
pas.si.on79
06-04-07, 22:50
Çarşamba günü sahil sahnesinin repliğini istemiştim kimse yazmamıştı..Çatlattınız beni.... :img-hyste Ellerine sağlık...
Ablacğım senin karelerin de başka bir güzellik başka bir duygu var..Eline sağlık.. :good:
ceza_cansu
06-04-07, 22:50
denedimmmm denedimmm çok uğraştımmm omuzlarım ağrıdı başım şiştiii:sad53:
o kadar kalabalıkmışız kiii öldümmmmmm:img-blush olmuyorr sığmıyorrrrr....
yalancı yarim imzası yapılamıyorrrrr:img-hyste
Ne güzel o zaman.Biz biliyorduk zaten büyük bir aile olduğumuzu.İmza da bunun kanıtı oldu.Yapılamıyor sığmıyoruz:):)
yaseminergeneci
06-04-07, 23:07
yazın izliyordum ama işte kış sezonunda avrupa yakası ve doktorlarla aynı güne gelince izleyemiyorum videolarınıda bulamıyorum açıkçası ama çok romantik komedi bir dizi
etmemek mümkün değil.
Sahil dışında beni en çok etkileyen diğer sahnede Naz'ın sofia ile konuştuktan sonra ewe deldiğinde Tarıkla olan konuşmalarıydı.
Tarık :Siz Dışarda mıydınız?
Naz: Bir arkadaşıma uğradım
Tarık: Söyleseydiniz ben götürür getirirdim?
Naz: Koskoca avrupa şampiyonu Alfonsoya beni getir götür dicem yok artık..
Tarık:getir götür demenize gerek yoktu ben bir arkadaşıma gidicem derdiniz ben sizi getirip götürim mi derdim sizde olur derdiniz.
Naz: Belki işin wardır diye...
Tarık: O zaman ben zaten sizi götürüp getirim demezdim.
Naz: belkide ondan korktuğum için diyememişmdir.
Tarık: Ama işim yoktu.
Naz: Bilmiyordum ki...
Şu cümlelerde bitirdi beni o kadar güzeldi ki Nazın konuşmaları bakışlar tarıkın cevapları gerçekten çok iyiydi.Bu sahnede belkide sahilden dahada çok duygulandım.Öyle bir mahçubiyet wardıki nazda beni çok etkiledi sözleri.
Bu bölüm kesinlikle en favori bölümüm olarak 1. sıraya yerleşmiş bulunmakta.
Bu replikler ve sahne gerçekten çok güzeldi
Son sahne gerçek ise çok güzel olur ama ben ne yazık ki hayal olduğuna inanıyorum,Tarık'ın konuşmaları tamam da sonra Naz'ın Tarık'a doğru yürürken hareket ve tavırları bu şekilde hissetmeme neden oldu
burcin_kaplan
07-04-07, 00:13
Şimdi bölümü tekrar izliyordumda bişey paylaşmak istiyorum aslında bunu önceden söyleyecektim ama cuma gecesini bekledim :img-hyste
Şimdi sahil sahnesinde ;
Naz: kaç kurtar kendini ne olur benim hatrım için
dedi orda herkes duygulanırken ben ilk izleyişimde önce bir koptum.Neden diyeceksiniz.Bilir misniz,Yeşim Salkımın böle birşarkısı wardır;
kaç kurtar kendini benden
olacaklardan korkmuyorum
aklıma kötü kötü şeyler geliyor
bak seni sonkez uyarıyorum.
aynen bu şarkı geldi aklıma:img-hyste ama naz öle bir kaç kurtar kendini dediki düşünmemek elde değil ama sadece koskoca forumda birtek ben düşünmüşümdür heralde bunu:img-hyste :img-hyste
oluştu bende bir sorun oluştu:img-hyste
ceza_cansu
07-04-07, 00:14
Şimdi bölümü tekrar izliyordumda bişey paylaşmak istiyorum aslında bunu önceden söyleyecektim ama cuma gecesini bekledim :img-hyste
Şimdi sahil sahnesinde ;
dedi orda herkes duygulanırken ben ilk izleyişimde önce bir koptum.Neden diyeceksiniz.Bilir misniz,Yeşim Salkımın böle birşarkısı wardır;
olacaklardan korkmuyorum
aynen bu şarkı geldi aklıma:img-hyste ama naz öle bir kaç kurtar kendini dediki düşünmemek elde değil ama sadece koskoca forumda birtek ben düşünmüşümdür heralde bunu:img-hyste :img-hyste
:img-hyste :img-hyste
Ne zaman seni görsem
Aklım başımdan gider
Sihirli bakışların
İnan beni deli eder
Çok yalvardım dinlemedin
Sana olan aşkımı
Korkuyorum kıracağım
Yakacağım canını
Kaç kurtar kendini benden
Olacaklardan korkuyorum
Aklıma kötü kötü şeyler geliyor
Bak seni son kez uyarıyorum
Çıksan bir gece vakti
Gelsen de bir konuşsak
Oturup bir köşede
Biraz biz bize kalsak
Niyetim belli benim
Sensin tek istediğim
Şakam yok anlasana
Gelmezsen geleceğim
özellikle bu koyu yazdığım kısımları düşünemiyorum.Bir de Merve'nin mimikleriyle birleşti mi :img-hyste :img-hyste
pas.si.on79
07-04-07, 00:22
Bence son sahne gerçek diyorum..
Burçinciğim ben kesinlikle şuna inanıyorum; Nazın kafası karışık olduğu için öyle bir karar aldı.Tarık a aşık olup ve Tarıkın da kendine aşık olduğunu anladığı için onu engellemek istemedi. Bu yüzden başarılı sevdiği eski hayata dönmesini istedi..
Daha doğrusu serbest bıraktı.. Tercihi Tarık a bıraktı.. Dolayısıyla dediğin gibi gitmesini istemiyor...Kendisi de dedi zaten...
Kaç kurtar kendini benden derken;Çok güzel düşünmüşsün.işte tam orda O şarkıda anlatılmak istenen duygular var..
Kaç kurtar kendini benden
Olacaklardan korkuyorum
Aklıma kötü kötü şeyler geliyor
Bak seni son kez uyarıyorum
:good:
ceza_cansu
07-04-07, 00:25
Cidden şarkının nakaratında anlatılmak istenen duygular var.Ama eğer şarkı çalsaydı şu kısımda ne anlatmak isterlerdi acaba
Niyetim belli benim
Sensin tek istediğim
Şakam yok anlasana
Gelmezsen geleceğim :img-hyste :img-hyste
Şu son sahne için ben de bir şeyler söylemek istiyorum,
1- Naz ve Tarık dürüm yedikten sonra eve geliyor, Naz arabadan indikten sonra Tarık: "Sen her şeyi yaptın" gibi bir şey diyor yani Naz'dan br şey bekliyor
2- Bence Tark sabah kaçar gibi gitmez birileri güle güle falan demek için kalkar- ne de olsa ona çok değer veriyorlar-
3- Naz gitmesine izin verdi, Niye nereye gidiyorsun diye sorsun ki
4- Şapka atmak biraz abartı değil mi? hem de havuza hem de Naz o kadar sözden sonra- azat etmek gibi-
5- Tarık nasıl mutlu oluyor öyle istediğini almış gibi ancak rüyada bu kadar istediği gibi olur
Bana göre bu son sahne Tarık "beyin" rüyası ayrıca onu o kadar rüya görürken de görmedik.
Ps: Uzun zamandır takıp ediyorum bu siteyi, bugün bir sessizlik var anlamadım
alışık değilim, inanın sizlerin yorumlarını okumak ve aranızdaki bu "bağ" - doğru kelime bu mu?- inanılmaz. Teşekkürler...
burcin_kaplan
07-04-07, 00:29
Cidden şarkının nakaratında anlatılmak istenen duygular var.Ama eğer şarkı çalsaydı şu kısımda ne anlatmak isterlerdi acaba
Niyetim belli benim
Sensin tek istediğim
Şakam yok anlasana
Gelmezsen geleceğim :img-hyste :img-hyste
Tamamen masumane bir düşünce olur cansucum.Bak mesela müştemilata gitti tarıkı uyurken izledi, ondan sonra tarık yoktu gitti kanepesinde uyudu ondan sonra bir çok defa giynirken çaktırmadan baktı naz niye yanlış düşünsün ki war mı onun kadar masumu..haa masum demişken mertlerin yanında tarıka kondurduğu masum öpücüğüde daha unutmadım:img-hyste :img-hyste
pas.si.on79
07-04-07, 00:47
Tamamen masumane bir düşünce olur cansucum.Bak mesela müştemilata gitti tarıkı uyurken izledi, ondan sonra tarık yoktu gitti kanepesinde uyudu ondan sonra bir çok defa giynirken çaktırmadan baktı naz niye yanlış düşünsün ki war mı onun kadar masumu..haa masum demişken mertlerin yanında tarıka kondurduğu masum öpücüğüde daha unutmadım:img-hyste :img-hyste
Tabi canım kesinlikle katılıyorum sana Burçin... Naz da var öyle bir masumanelik...:img-hyste
denizci-ilker
07-04-07, 00:57
You_A :Şu son sahne için ben de bir şeyler söylemek istiyorum,
1- Naz ve Tarık dürüm yedikten sonra eve geliyor, Naz arabadan indikten sonra Tarık: "Sen her şeyi yaptın" gibi bir şey diyor yani Naz'dan br şey bekliyor
2- Bence Tark sabah kaçar gibi gitmez birileri güle güle falan demek için kalkar- ne de olsa ona çok değer veriyorlar-
4- Şapka atmak biraz abartı değil mi? hem de havuza hem de Naz o kadar sözden sonra- azat etmek gibi-
5- Tarık nasıl mutlu oluyor öyle istediğini almış gibi ancak rüyada bu kadar istediği gibi olur
yazdıklarına aynen katılıyor ve cevap vermek istiyorum : 1- sen herşeyi yaptın tarık ... ne yaptı : naz gece gece dürüm yemek istiyodu , dürüm mü yedirdi ... naz ın karşısında hala ezik davranmayı ne zaman bırıkacak acaba ... 2- naz ümit ve vahi beye yasak koymuştur : sabah siz kalkmayın ben tarığı kalması için ikna edicem diye ..:img-hyste .. 3- valla bu sorusu benide şaşırttı , bu kız akşam söylediğini sabah unutuyo .. :img-cool2 4- hemde beklemekten yemyeşil olmuş suya attı :img-hyste .. ama herhalde şu bahsedilen şarkıyı : kaç kurtar kendini benden ..... uygulamaya koyacak :img-wink: .. 5- kesin bu tarık nazoşist ..... kızın en ufak hareketinde iptal .. :img-hyste
ve son olarak bencede tarığın rüyası olabilir .. çünkü onun uyuyup uymadığını göstermediler . rüyasında nazdan beklediği davranışı izledik bence ..bye ..
ebru.karaca
07-04-07, 01:01
Sıkı bir öss kampına giriş yapıyorum. Öss'ye kadar dershane kampında olacağım. Sadece 2 gün ev izni var. Gün seçin dediler bilin bakalım hangi günler seçtim?:) Pazartesi ve çarşamba.Fragman ve diziyi seçtim yaniHerkes haftasonunu seçti. Ben pazartesi ve çarşamba deyince nedenini bilmeyenler garip garip baktı bilenler gülmeye başladılar. Bundan sonra haftada 2 gün görüşeceğiz:img-cool2 . Öss'yi kazanırsam hergün tepenizdeyim:)
Ah canımsın yaa.. :)
Çok tatlısın..
Sen hele ÖSS'yi kazan da, her an tepemizde ol.. :)
Şimdi sahil sahnesinde ;
olacaklardan korkmuyorum
E be Burçin.. Allah iyiliğini, güzelliğini versin. Emi! :)
Caaaannıımmm romantizmin içinde sen bunu mu düşündün? :)
burcin_kaplan
07-04-07, 01:04
Ah canımsın yaa.. :)
Çok tatlısın..
Sen hele ÖSS'yi kazan da, her an tepemizde ol.. :)
E be Burçin.. Allah iyiliğini, güzelliğini versin. Emi! :)
Caaaannıımmm romantizmin içinde sen bunu mu düşündün? :)
wala ablacım bende kendime inanamadım ama naz kaç kurtar kendini dedi şaak benim kafa şarkıya gitti:img-hyste ama tabi sarılma sahnesinde o kafa geri yerine geli verdi:) ama 2. izleyişimdede hatta her o cümleyi duyuşumda gene aynı şarkı beynimi kemiriyor:img-hyste
ebru.karaca
07-04-07, 01:19
wala ablacım bende kendime inanamadım ama naz kaç kurtar kendini dedi şaak benim kafa şarkıya gitti:img-hyste ama tabi sarılma sahnesinde o kafa geri yerine geli verdi:) ama 2. izleyişimdede hatta her o cümleyi duyuşumda gene aynı şarkı beynimi kemiriyor:img-hyste
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Öyle olur zaten. Bir şeyi ne kadar yapmamak için uğraşırsan, o kadar ayağına dolanır.. :img-hyste
Ben de mesela, içinde beddua içeren şarkıları söyleyemem. Mesela Orhan Gencebay'ın BATSIN BU DÜNYA'sını söyleyemem. Ya da Şener Şen ve Müjde Ar'ın Arabesk filmindeki ALLAHIM KÖR ET BENİ şarkısını falan..
Söylememem lazım ya, ne zaman aklıma gelip de söylememeye çalışsam, ZINK hemen yapışıverir dilime :)
Eeee, ne yapalım. Sen de o buram buram romantizm kokan sahnede.. komik şeyler düşünüver.. :)
cine5 teki başka yerde yok programında barış'ın dizi hakkında söylediği kısımların replikleri
Son bölümden görüntüler gösterilirken
Kadın sunucu: oyunculuk nasıl, sevdin mi?
Barış: oyunculuk çok zevkli yaa. Mükemmel ben çok zevk alıyorum
Kürşat başar: bir de çok sempatik de bi senaryo
Barış: çok güzel
Kürşat başar: eğlenceli, eski türk filmlerini hatırlatan
Barış: evet evet
Kürşat başar: partnerin sevgili Merve de çok şeker
Barış: hı hı evet (dizi görüntülerine bakar ve güler) ya seyrederken çok hoşuma gidiyo.
Kürşat başar: biraz korkuyo gibi bi halin var aslında
Barış: ya ben olayın büyüsü bozulmasın, işte yani güzel bişey yaşıyorum, işte aşık olduk orda ona. O yüzden de aşk uğruna her şeyi yapıyorum. Eyvallah diyorum
Kürşat başar: özel hayatında öylemisindir
Barış: özel hayatımda yok. Her şeye eyvallah diyemiyorum yani.
---
Konser bahsinden sonra
Kürşat başar: dizi de devam ediyo bu arada
Barış: evet dizide devam ediyo
Kürşat başar: bunun bi sonu var mı yani ne olacaklar.
Barış: sonu...
Kadın sunucu: kaldırılır mı? (espri anlamında ama kötü bi espri :))
Barış: yok canım. Biz hiç bi dizinin yapamadığı şeyi yapıyoruz. Şimdi bizim günlerimizle çok oynanıyo. İlk başta cumayla başladık, sonra perşembeye, perşembeden çarşambaya aldılar.
Kadın sunucu: çarşambayı da sel aldı (zorla güler)
Barış: çarşambayı da sel aldı. Ama biz çok güzel şekilde yine gidiyoruz. Kemik bir izleyicimiz var. Buradan hepsine, izleyen herkese buradan sevgilerimizi yolluyorum
Kürşat başar: ben listenize baktım inanılmaz şey geliyo. Mesajlar.. baya fanatikleri var. Onun için sana iyi davranıyoruz ters bişey sormuyoruz.
Hepsi birden güler.
Kürşat başar: dizi de böylece gidiyo. Heralde sonunda buluşcaksınız diye tahmin ediyorum.
Barış: SONUNDA ÇOK GÜZEL ŞEYLER VAR
ebru.karaca
07-04-07, 01:35
Serdarcığım, harikasın.
Emeğine sağlık..
Benim gibi, iş dolayısıyla canlı izleyememiş, yine yoğunluğu dolayısıyla siteden de HENÜZ izleyememiş biri için harika oldu.
Teşekkürler..
52. bölümden sonra kendimize yeni dizi bulacağız, bir şey yapacağız ama ayrılmayacağız.
bildiğim kadarıyla 52.bölümden de sonra devam edeceği,devamını bekliyoruz zaten.Ne o 52 bölüm,tadı damağında bırakılırmı insanın.Zaten yapımcıda galiba buna benzeyen bir imada bulunmuştu :),
Aman diyeyim bitmesin 52 de
whiteangel
07-04-07, 01:43
Serdar'cım sağolasın. Ellerine sağlık. Bu sohbette Barış'ın yaptığı işe sahip çıkmasından çok mutlu oldum ben.Demek ki bu dizinin bizlere bu kadar sıcak ve samimi gelmesinde, oyuncuların özverili çalışmaları ve yaptıkları işe sahip çıkmalarından kaynaklanıyor.Bize sevgilerini yollaması çok güzeldi. Özellikle son olarak söylediği SONUNDA ÇOK GÜZEL ŞEYLER VAR bize çok güzel bir tüyo oldu. Bizden de tüm yalancı yarim oyuncularına ve tüm ekibine sevgiler, selamlar..
Ayrıca bugün göz ameliyatı geçiren sevgili Merve Sevi'ye de geçmiş olsun...
ceza_cansu
07-04-07, 01:47
Serdar çok saol replikler için.Barış dizimiz hakkında yine çok güzel şeyler söylemiş ama sunucuların yaptığı espirileri hiç beğenmedim.Cidden çok kötü özellikle de birincisi
skyline_91
07-04-07, 01:50
Serdar çok saol replikler için.Barış dizimiz hakkında yine çok güzel şeyler söylemiş ama sunucuların yaptığı espirileri hiç beğenmedim.Cidden çok kötü özellikle de birincisi
sana katılıyorum...espri yapmaya çalışmışlar ama başaramamışlar:img-yes:
Slm Arkadaşlar,
Yazdıklarınız o kadar güzel ki.Okurken hep gülümsetiyorsunuz.özellikle Ebrucum tüm bölümün repliklerini hiç atlamadan yazmana bayılıyorum.sayende diziyi yeniden izlemiş gibi oluyorum....
Askere gidecek olan sondakika-Murat(umarım yanlış hatırlamadım)a hayırlı teskereler diliyorum.Umarım dizimizi izleyecek fırsat bulursun.gerçi dizimiz askeri birliklerde büyük bir merakla izleniyormuş.İnşallah gittiğin birlikte de izleniyordur.....Kendine iyi bak.....
Gelelim bu haftaya,sizler o kadar güzel irdeleyip en ince ayrıntısına kadar yorum yapıyorsunuz ki bize yazacak birşey kalmıyor.Zer yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum.Benimde düşündüklerimi dile getirmişsin.Nazın bu değişimini hep merak ediyordum.Ayrıca Tarıkın Alfonso olduğunu öğrendikten sonra Nazın kendini ezik hissetmesi yaptıklarından dolayı kendini suçlu hissetmesi çok normal.....
Bölüm genel olarak güzeldi.Duygusal sahnelerin fazla olduğu bölümler zaten çok güzel oluyor.Nazın hali çok içler acısıydı.Ama Tarık Aldırma parçasını söylerken mükemmeldi.Sahil sahneleri,arabada gelirken konuşmaları.azad etmesi.duygu yüklü ve gerçeği çok güzel yansıtan sahnelerdi.Hacer anne ve Netice hala diyaloğları,Belginin evdeki sahneleri v.s komedi unsuru olan keyifli sahnelerdi.....
Son sahne umarım rüya değildir.....Ama rüya olmasa bile artık Tarık bir karar verdi evden ayrılacak gibi görünüyor.
Birde sofia var İtalya mafyasınıda işe katarsa bu kız devletler arası kriz yaşatacak görünüyor.tarık ne yapıp ne edip bu durumdu temizlemek için İtalyaya gitmeli.Türk olduğunu ve kaçırılmadığını açıklamalı.Tabi bu durumda Naz onu kesinlikle yanlız bırakmaz artık ve birlikte İtalyaya giderler.İşte o zaman romantik sahnelerin çok fazla olduğu bir bölüm izleriz.Tam kıvamında romantik sahneler.Süper olur valla.Umarım gerçek olur......
Herkese iyi geceler....
:img-yes: serdar sağ ol buraya yazdığın için barış çok güzel konuşmuşş sonunda çok güzel şeyler olduğunu tahmin ediyoruzzz
burcin_kaplan
07-04-07, 13:06
günaydın arkadaşlar.You_A'nın sorularına cevap vermek istedim;
evet doğru, birşeyler bekliyor.
Evet işte anahtar cümle bu Değer veriyor ondan dolayıda bir kere daha vedalaşıp onları üzmemek için direk gitmek istedi sabah erkenden kalkmasının nedenide o ztn kimseyi üzmeden hemen gitmek.
İşte bu bence çok yanlış bir soru(Sorulan soru yanlız yani you_A'nın sorduğu bu soruya gerek bile yok çünkü) , nedenine gelirsem sizce Naz gitmesini gerçekten istiyor muydu? allah aşkına bölüm boyunca nazdan bişeyler gelir diye kimse beklemedimi dur diyeceği kimsenin aklının ucundan geçmedi mi? Nazın werdiği o anda werdiği karar ne kadar sağlıklı olabilir ki tarıkın gittiğini gördüğü an jetonu düştü o an ayrılamayacağını anladı bence.Yüzünün ifadesindende belli oluyordu zaten bu.
dıdıdıım.. işte bu sahnede direk aklınıza sahil gelsin o şapmayı tarıkın kafasına takışı nazın.Eskileri hatırlaması nasıl o üniformayı giydirdiği nasıl şapkayı ona taktığı.İşte o anda anlamıştı ya ona nekadar ters dawrandığının ben neler yaptım demişti? İşte o şapkayı öle atması bunun dewamıydı bunu yaptı çünkü artık yeni bir sayfa açılıyordu aslında.Ve bundan dolayıda abartılı bir dawranış olmadığını düşünüyorum.Çünkü o şapka giderse nazın tarıka olan bütün ters dawranışlarıda gidicek belkide yani tertemiz bir sayfa açıyor Naz.
Azat etmek gibi..gene 3. soruya döndük bu cümleyle. Diyorum ya Nazın aldğı karar ne kadar sağlıklı olabilir tamam dayandı dayanadı dayandı onu serbest bırakmak istedi.Ama yapamıyor işte.Onun yerine kendini değiştirdi onu bırakmak yerine kendini düzeltmeye karar werdi işte başlangıcıda : şapka atmak
Mutlu olmaması mümkün mü? Gerçek olarak düşünün bir.eeEe neden mutlu olmasın? Gitmek zorundaydı sevdiği insandan hatta insanlardan ayrılmak zorundaydı.koskoca 9 ayı geride bırakıcaktı.Ama sevdiği kadından bir hamle geldi hemde onu şok eden ; sorarım niye mutlu olmasın ki neden??
ceza_cansu
07-04-07, 13:47
Herkese selam arkadaşlar.Milliyette özet yok ama hafta içi yayın akışının olduğu kısımda bölümden bir haber var ve bu bana çok önemli geldi.Size de yazmak istedim.Yazan cümle aynen şu ''Tarık'ın sırrı ortaya çıkıcak mı?''(tabi bahsedilen Alfonso kimliği) Allah Allah acaba çıkıcak mı:icon_evil Ya yazı koymasalar daha iyimiş.
Herkese iyi haftasonları,
Burcın_Kaplan yorumların ve cevapların için teşekkür ederim, sizin bakış açınızdan da bakmak lazım tabii, ama ben hala Tarık'ın rüyası diye düşünüyorum diğer yandan ise umarım değildir. Senaristler seviyor beklentilerin tam tersini çıkarmayı.
yaa şapkayı naz wermişti tarıga çok eskiden acaba şapkayı aldıktan sonramı git diceq :)
olabilir :img-polic
bu gün yalancı yarimin tekrarı var mı?
bilen varsa söylesin lütfen
ARKADAŞLAR HERKESE SELAM...
magazinciler derneği ödüllerine oy veriyormusunuz?
şuanda diziniz en önde gidiyor...
oy vermek isterseniz işte link bu:
http://www.mgdmagazin.com/oylama2006.asp
pas.si.on79
07-04-07, 14:58
evet doğru, birşeyler bekliyor.
Evet birşeyler bekliyor.TArık herşeyi yaptım dedi çünkü ;
1-TArık Şoför Tarık olarak kalmak istediğini 37.bölümde de 38 de de söyledi.
2-38.sahil sahnesinde gitmemekte ısrar edersem.deyince,Naz deli gibi gitmeni istemesemde (yani deli gibi aşık olsamda :img-wink: )gitmen lazım.dedi.
3- Su verme sahnesini düşünün Naz Alfonso old.hatırlattı ama O Şoför Tarık olarak aldım suyu dedi.
4-BAna bir yere gitmek istediğininizi söylerdiniz ben de götürürdüm dedi..
İşte burası çok önemli...Aslında NAz arasındaki ilişkiye nasıl yapacağını bilemedi.Aşık olduğu biri var Şoför ve aynı zamanda Alfonso... Ama TArık aralarında ilişkinin patron şoför olarak görmeye de bilirsin demek istedi.. Sonuçta elbette maaşlı bir çalışan ama bunlar, böyle birlikte zaman geçirmekten mutlulular...
Evet işte anahtar cümle bu Değer veriyor ondan dolayıda bir kere daha vedalaşıp onları üzmemek için direk gitmek istedi sabah erkenden kalkmasının nedenide o ztn kimseyi üzmeden hemen gitmek.
Canım orda ben şunu düşündüm.TArık Nazın camda Onun gidişini seyreteceğini biliyordu.DAha doğrusu Tarık gitme demesini bekliyordu.
NAzın söylediği birşey vardı " deli gibi gitmeni istemesemde" yani kararından vazgeçip gitmesini durdurmasını...
İşte bu bence çok yanlış bir soru(Sorulan soru yanlız yani you_A'nın sorduğu bu soruya gerek bile yok çünkü) , nedenine gelirsem sizce Naz gitmesini gerçekten istiyor muydu? allah aşkına bölüm boyunca nazdan bişeyler gelir diye kimse beklemedimi dur diyeceği kimsenin aklının ucundan geçmedi mi? Nazın werdiği o anda werdiği karar ne kadar sağlıklı olabilir ki tarıkın gittiğini gördüğü an jetonu düştü o an ayrılamayacağını anladı bence.Yüzünün ifadesindende belli oluyordu zaten bu.
Aynen öyle ...
dıdıdıım.. işte bu sahnede direk aklınıza sahil gelsin o şapmayı tarıkın kafasına takışı nazın.Eskileri hatırlaması nasıl o üniformayı giydirdiği nasıl şapkayı ona taktığı.İşte o anda anlamıştı ya ona nekadar ters dawrandığının ben neler yaptım demişti? İşte o şapkayı öle atması bunun dewamıydı bunu yaptı çünkü artık yeni bir sayfa açılıyordu aslında.Ve bundan dolayıda abartılı bir dawranış olmadığını düşünüyorum.Çünkü o şapka giderse nazın tarıka olan bütün ters dawranışlarıda gidicek belkide yani tertemiz bir sayfa açıyor Naz.
Azat etmek gibi..gene 3. soruya döndük bu cümleyle. Diyorum ya Nazın aldğı karar ne kadar sağlıklı olabilir tamam dayandı dayanadı dayandı onu serbest bırakmak istedi.Ama yapamıyor işte.Onun yerine kendini değiştirdi onu bırakmak yerine kendini düzeltmeye karar werdi işte başlangıcıda : şapka atmak
Şapkayı suya atması bence Biliyorsunuz dizinin adı Alfonsunun şapkası,olacakmış....
İşler anlaşılınca yani Şapka kalkarsa Alfonso çıkar.Naz şoför olarak onu görünce de başka yerde şoförlük yapacağına ALfonso olarak benimle kal... "yalnız herşey benim elimde" ... (Dizginler benim elimde :img-hyste der gibi.... )
Mutlu olmaması mümkün mü? Gerçek olarak düşünün bir.eeEe neden mutlu olmasın? Gitmek zorundaydı sevdiği insandan hatta insanlardan ayrılmak zorundaydı.koskoca 9 ayı geride bırakıcaktı.Ama sevdiği kadından bir hamle geldi hemde onu şok eden ; sorarım niye mutlu olmasın ki neden??
Aynen katılıyorum..
Canım yazmışsın ben de kendi düşüncelerimi ilave ediyim dedim.
başak-eylül
07-04-07, 15:04
merhaba arkadaşlar izlemek isteyenler için bu gece 00.05 de euro ztar da 38. bölümün tekrarı var
Sınavlarım olduğu için uzun zamandır yazamıyordum. Bu bölümü çok beğendim. Gayet güzel hazırlanmış, her tadın her duygunun yerinde olduğu bir bölüm olmuş. Son sahnenin gerçek olduğunu düşünüyorum. Bu kadar bölüm geçtikten sonra rüya olabileceğini düşünemiyorum. Zaten gerçek olduğunu düşününce olaylar arasında kopuklukta olmuyor. Bence gerçek. Umarım yanılmam.
şimdi gelelim önümüzdeki böümler için merak edilen sorulara
1- 38 bölümün son sahnesi ruyamıdı, yoksa gerçekmi?
2- Tarık gidecekmi? eğer gimezde kalırsa!...
a- ikisi arasındaki ilişki eskisi gibi devam eder
b- artık aşık moduna girerler
c- ikisi ayrı ayrı sevgili bulup bizi çatlatırlar.
d- hiç biri
3- Hacer anne Ayşe'yi Sadriye, verirmi?
4- yeniden bir ralli yarışı görecekmiyiz?
5- hulusi ile Tarık 52 bölümde barışırlarmı?
bu sorulara kendine güvene herkes cevap verebilir. Sorularımıza evet veya hayır diye cevap verilmeyecektir.
pas.si.on79
07-04-07, 16:35
şimdi gelelim önümüzdeki böümler için merak edilen sorulara
1- 38 bölümün son sahnesi ruyamıdı, yoksa gerçekmi?
Kesinlikle Gerçek..
2- Tarık gidecekmi? eğer gimezde kalırsa!...
a- ikisi arasındaki ilişki eskisi gibi devam eder
b- artık aşık moduna girerler
c- ikisi ayrı ayrı sevgili bulup bizi çatlatırlar.
d- hiç biri
b)Geçici aşk moduna girerler.Ama Alfonso olayları gündeme gelir.
3- Hacer anne Ayşe'yi Sadriye, verirmi?
Sadrinin annesi ve babası gelmedikçe,biz de henüz tanışamadıkça vermez.
4- yeniden bir ralli yarışı görecekmiyiz?
olur..olur...
5- hulusi ile Tarık 52 bölümde barışırlarmı?
sanmıyorum.
pardon sen 52 mi dedin.. Barışır tabiki
bu sorulara kendine güvene herkes cevap verebilir. Sorularımıza evet veya hayır diye cevap verilmeyecektir.
Ayy inanmıyorum...bu kadar işimin arasında cevap verdim.:Son cümlenle Gaza getirdin zer..SAna ne deyim şimdi...
Not: yalnız bu 4.soruyu gönlümden geçen olarak yanıtladım.
schmetterling
07-04-07, 16:49
şu 9 ayda naz büyüdü kanal büyüyemedi valla... yine yalancı yarim yerine acemi cadı tekrarı yayınlıolar... artık bi şey diyemiorum yani... bizi de reklam aralarında yayınlasınlar bari bi 20-22 kuşağını meşgul etmeyelim:img-hyste
pas.si.on79
07-04-07, 16:53
şu 9 ayda naz büyüdü kanal büyüyemedi valla... yine yalancı yarim yerine acemi cadı tekrarı yayınlıolar... artık bi şey diyemiorum yani... bizi de reklam aralarında yayınlasınlar bari bi 20-22 kuşağını meşgul etmeyelim:img-hyste
inanmıyorum ya....Yine yaptı..Ztar Ztarlığını.....
Yook Yokk. Bu kadar saygısızlık yapılmaz ki..YY Yİ zevkle izliyorum ztarı Şiddetle kınıyorum.
schmetterling
07-04-07, 16:56
inanmıyorum ya....Yine yaptı..Ztar Ztarlığını.....
Yook Yokk. Bu kadar saygısızlık yapılmaz ki..YY Yİ zevkle izliyorum ztarı Şiddetle kınıyorum.
artık iddia açıcam burda arkadaşım bu hafta yy tekrarı yerine kanal ne koyacak bahisler açılmıştır
a- dosta doğru
b- köprü
c- iki aile
d- avrupa yakası (bu en muhtemel şık, hem de ne güzel çarşamba bizim dizinin karşısında.. :img-hyste )
e- yalancı yarim (bu da en az ihtimal... bunu seçenler biliyorlar ki kaybettiler yani:img-hyste )
schmetterling..ben f şıkkı Dallas diyorum :img-hyste :img-hyste Nasılsa medya dünyası o unutulmaz eski dizi Dallası solladı versinler de tam olsun bari :img-wink: :img-yes:
schmetterling
07-04-07, 17:07
schmetterling..ben f şıkkı dallas diyorum :img-hyste :img-hyste Nasılsa medya dünyası Dallası solladı versinler de tam olsun bari :img-wink: :img-yes::img-hyste :img-hyste :img-hyste
bu arada Fulya ablamız gelmiş hoşgeldinizzzz:happy0064 :happy0064 geçmiş doğumgününüz kutlu olsun..
bize tüyolarınız var mı??:img-hyste
pas.si.on79
07-04-07, 17:11
schmetterling
g seçeneği. RTÜK tarafından alınan bir kararla YY FORUM AHALİSİNDEN ve YY EMEKÇİLERİNDEN ÖZÜR DİLEYİP, YY NİN SORUNLARI İÇİN CANLI YAYINDA KONUK EDECEKLER..
Çünkü,,Ztarı sözünde durmamakla,halkı kandırmakla şikayet edecez.:img-hyste
Sizden gelen yoğun istek üzerine deyip, kader i yayınladılar 28.sırada .Nasıl bir yoğun istektir..:img-hyste
Bizim STARA YAĞDIRDIĞIMIZ YY MAİL YAĞMURLARINI DİKKATE ALDIKLARI YOK..
Bir de üstelik halkı ciddiye almamak gibi suçtan dolayı kanalımız Rtük Tarafından uyarılmıştır.:img-hyste diye yayınlar yapacaklar.
Aşmışsın sen Gamzeeee ::) :) :)
schmetterling
07-04-07, 17:15
Doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkürler. Dizide her ne oluyorsa inanın bize de süpriz oluyor. Sorduğumuzda bize tek söylenen herşeyin güzel olacağı. O güzellikler bize de süpriz olacak.
buraya uğradığınız için çook teşekkür ederiz.. bi de söylemeden geçemeyeceğim sofia'yı bayıltma performansınıza hayran kaldık forumca:happy0064
schmetterling
07-04-07, 17:18
Bizim STARA YAĞDIRDIĞIMIZ YY MAİL YAĞMURLARINI DİKKATE ALDIKLARI YOK..
Bir de üstelik halkı ciddiye almamak gibi suçtan dolayı kanalımız Rtük Tarafından uyarılmıştır.:img-hyste diye yayınlar yapacaklar.
hehe gerçekten aşmışsın yahu... düşünsenize bi anda flaş haber giriyor.. yalancı yarim dizi setinden canlı yayın bağlanıorlar.. size haksızlık ettiğimiz söyleniyor ne diyeceksiniz efendim? vahi bey öne atılıp baston yedikten sonra "yoo kesinlikle.."
sunucu: peki o zaman sizi salı'ya aldık:img-hyste :img-hyste
pas.si.on79
07-04-07, 17:18
buraya uğradığınız için çook teşekkür ederiz.. bi de söylemeden geçemeyeceğim sofia'yı bayıltma performansınıza hayran kaldık forumca:happy0064
Bayıltma performansı ve Naza İnglizce Çevirilerde kandırmalar da harikaydın....:img-hyste Kimin kardeşi o.:img-hyste Evet çok başarılıydın..Tebrikler...
Aşmışsın sen Gamzeeee ::) :) :)
E olacak o kadar.Valla moralim bozuldu.İşi gücü bıraktım.İyi ki evde değil,İş yerinde olduğum için ,Merakla başında bekleyenlerden değilim.:O zaman sinir olurdum herhalde..
schmetterling
07-04-07, 17:19
Sanırım hepiniz İtalya konusunu merak ediyorsunuz. Öyle bir durum var. Ama henüz hiçbir şey net değil. Olabilir de olmayabilir de . Düşünce aşamasında olabilir. Bu kadarını söyleyebiliyorum. Kusura bakmayın.
bu dediğiniz bile ne yorumlar yaratacak burada:img-yes: çok teşekkür ederiz..
Doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkürler. Dizide her ne oluyorsa inanın bize de süpriz oluyor. Sorduğumuzda bize tek söylenen herşeyin güzel olacağı. O güzellikler bize de süpriz olacak.
Fulya Hanım, ben de geçmiş doğum gününüzü kutlarım. Ve evet herşeyin güzel olacağından hepimiz eminiz. Barış çıkıyor, herşeyin güzel olacağını, siz geliyor herşeyin güzel olacağını söylüyorsunuz.:) İşte biz buna ser verip sır vermeyen oyuncularımız diyoruz :)
Olsun, o karışık zamanlardan bu yana, ağzımız kulaklarımızda dizi izliyoruz ve bundan sonra da aynı şekilde izleyeceğimize yürekten inanıyoruz.
Size kolaylıklar dilerim.
elmali-turta
07-04-07, 17:21
Sanırım hepiniz İtalya konusunu merak ediyorsunuz. Öyle bir durum var. Ama henüz hiçbir şey net değil. Olabilir de olmayabilir de . Düşünce aşamasında olabilir. Bu kadarını söyleyebiliyorum. Kusura bakmayın.
Bu kadarını söylemeniz bile yeter Fulya Hanım geldiğiniz için çok çok teşekkürler:img-wink:
not:Gamze istediğin oldumu bak Fulya Ceylan tiyo verdi:img-hyste
Fulya Hanım, ben de geçmiş doğum gününüzü kutlarım. Ve evet herşeyin güzel olacağından hepimiz eminiz. Barış çıkıyor, herşeyin güzel olacağını, siz geliyor herşeyin güzel olacağını söylüyorsunuz.:) İşte biz buna ser verip sır vermeyen oyuncularımız diyoruz :)
Olsun, o karışık zamanlardan bu yana, ağzımız kulaklarımızda dizi izliyoruz ve bundan sonra da aynı şekilde izleyeceğimize yürekten inanıyoruz.
Size kolaylıklar dilerim.
Ben oyuncularımız için de bir grup buldum:img-wink: CÇTÇG (Can çıkar tüyo çıkmaz grubu):img-hyste :img-hyste :img-hyste
hoşgeldiniz fulya hanım.
aaa neden kusura bakalım. düşüncesi bile güzel bu haberin. düşünüyolarsa o halde birşey vardır. :) sürprizlere alışığız. 38 bölüm boyunca ters köşeye yata yata, yatacak köşe kalmadı. köşe bucak yer arıyoruz artık :)
S