Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-9
Sayfalar :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
Teşekkürler ...
Bir ara hep aynı sayfaya yazacağız demeye başlamıştık...:icon_whis
Neyse arkadaşlar, özet ve fragman gelmeden yeni sayfaya geçtik.
Bizim dikkatimize hayran kalınmış sanırım... buna da teşekkür ediyoruz...
Ekip olarak çok çalışıyoruz. Yaptığımız bir çok toplantıdan sonra, ortak kararlarımızı hemen buraya yansıtıyoruz. Ortak karar verememişsek, o karar uymayanı ,uydurana kadar elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ( ne demokratız görüyorsunuz).
Ama bu kadar emeğin neticesinde başarılarımızı görüyorsunuz. Her bölüm tahminlerinde max. % 10 tutturuyoruz.
Tüm çalışmalarımız bu yüzdeyi 20 lere çıkartmak. Daha fazla bir oran beklemeyin ... bizden bu kadar....
Not : Ortamı gersek mi ne ... herşey süt liman ve Uğur Kedi yok ortalıkta.... suni kavga yaratalım arkadaşlar... tüyo almak için her türlü fedakarlığı yaparız.... kimi paralayalım....
Okumayı arzu edenler, baştan başlayabilirler. Ama bölüm hakkında düşüncemi kısaca almak isteyenler, günlüğümün son sayfasını okusalar yeter Kimseyi 2 cümle için bu kadar zahmete sokmayalım değil mi ama? :) (post diğer bölüm sonlarında kaldığından affınıza sığınarak buraya taşıyorum)
Gün 1:
Sevgili günlük;
Sahil kenarındayım. Güneş, kum, deniz, hava sıcak. Etrafım cıvıl cıvıl. Çocuklar voleybol oynuyor. Temmuz sıcağı başıma geçmesin diye şapkamı bile ıslattım. Az evvel gazetede gördüm. Akşam startv de Yalancı Yarim diye bir dizi başlayacakmış. Başrol oyuncuları pırıl pırıl. Yetenekli ve güzelce çocuklar. Ama destekçileri, o güçlü tiyatrocular ile hoş bir sinerji oluşturabilirler. Hazır akşama evde, balkonda yatak salıncakta uzanmayı planlıyorken yaz ortasında en olmadık yerde başlayan bu diziyi seyredelim bakalım. Bende ki de laf. Gezmek tozmak varken dizi mi seyredecekmişim? Sen bakma bana günlük, saçmalıyorum işte.
Gün 2:
Sevgili günlük;
Üzgünüm ama akşam evde tıkıldım kaldım günlük. Bizimkiler akşam pazarını gezmeye gittiler. Her gittiğimde ayaklarıma karasular iniyor. Bayanlarla pazar dolaşmak ölüm yahu. İstemiyorum. Sabah sabah oturdum kahvaltıda günlük dolduruyorum. Şu halime bak. Bir elimde kalem bir elimde çatal. Kaçma zeytin, inat ettin ama ha. Neyse. Erken vakitte yazıyorum çünkü sana dün bahsettiğim diziyi seyrettim akşam. Pırıl pırıl demiştim ya, ekrana bakamadım. Gözlerim kamaştı. Tatlıymış bu dizi. Haftaya bir şans daha vereceğim. Eğer bu çizgide devam edecekse, kimbilir belki seyretmeye devam edebilirim. Nokta günlük. Görüşeceğiz.
Gün 3:
Ah be günlük;
Bu kız beni öldürecek. Sen git adama ithamlarda bulun, kov onu, sonra gerçeği öğrenince koş peşinden taksinin. Neymiş, arabanın yıkanması gerekiyormuş. Peeeh. Onu baştan yıkatacaktın. Gördüğün gibi sinirlerim tepeme çıktı günlükçüğüm. Beni mazur gör. Ha ama şunu da sana söylemeden geçmeyeyim, bu diziyi izleyeceğim. O tombulca kız, Naz, taksinin peşinden koşarken içimin yağları eridi. Oh olsun. Bunlar en sonunda evlenecekler, bak görürsün.
Gün X:
E be günlük;
Cenk musallat oldu bizimkilere. Gitmiyor. Baktım internete. Forumlar Cenk'le uğraşıp duruyorlar. Sevmemiş kimse. Sevilecek tarafı mı var ki? Görsen sen de sevmezsin günlük. İyi ki görmüyorsun, moralin bozulmasın. Haha. Ama Tarık'ı görmelisin. Deli oluyor deli. Ah ah, bu diziyi izledikçe, gençliğim geliyor aklıma. O dönemde, biz de böyle söyleyemezdik arzuhalimizi. Açık edemezdik gönül bahçelerimizi sevdiceğimize. Daldım yine hülyalara. Neyse, konuya döndüm. Keyfini kaçırmayayım. Dur sen ama dur, Tarık yarışacak bu top sakallı hilkat garibesiyle. Versin ağzının payını. Breh breh.
Gün XL:
Canım günlük;
Cenk çıktı galiba diziden. Görünmüyor artık. Melisa diye hoş bir bayan var. Valla ne yalan söyleyeyim, güzelce çıtı pıtı bir kız. Şu, ruhu şad olsun, kötü kadın Müzeyyen vardı ya çocuklar duymasında, hah işte tam o kıvamda. Bu kızcağıza parayla saadet olmaz adlı şarkıyı hiç dinletmemişler anlaşılan. Fransa da ki babasını bulup konuşmam lazım. İyi terbiye verememiş kızına. Vah vah. Aralarına girmeye çalışırken, helak olacak. Bizimkiler aldırır mı hiç ona.
Gün XXL:
Sevgili günlük;
Görüşemedik seninle günlük epeydir. Nerelerdesin? Ohoo, sen yokken neler oldu dizide. Bora diye Melisa'nın erkek versiyonu girdi. Neler yapmadı neler. Naz'a evlilik teklif etti. Filiz'i oyuna getirdi. Bunları da aynı anda yapıyor ha. İkisine birden evlilik teklif etti şamama. Bir de dizifilm.com sitesinde bunu seven bir kullanıcı var. Willover mı ne? Yarabbim. Sinirlerim tepeme çıkıyor. Kaç zamandır okuyorum, dayanamayıp en sonunda üye olacağım. Ama dur daha. İlk önce şu Merve Sevi'yi kim seslendiriyor, onu bulmam lazım.
Gün XS:
Aman günlük, canım cicim günlük;
Günlük öpüştüler. Öpüştüler be günlük. Günlük, hey, sana diyorum. Öpüştüler. Allaaaah. Sağdan, soldan. Amaaan. Ayıplama günlük, oynayacağım. Hiç de kusura bakma. Huu, öpüştüler diyorum, duymuyor musun? Duyuyorsun da oralı olmuyorsun değil mi? Kıskandın mı? Haha kıskandın di mi? Merve yi kıskandın sen biliyorum. Çok komiksin günlük. Merve kim sen kimsin. Ama tanıştıracağım seni onunla. Söz. Ooohh. Yandan. Seyretmen lazımdı bu bölümü günlük. Ah, aklıma gelmişken sana bahsetmiştim ya dizifilm.com dan. Üye mi olsam acaba?
Gün XSS:
Sevgili günlük;
Uzun zamandır elime almadım seni? Nasılsın? 2. defa öpüştüler geçen hafta. Arada kalan bölümleri anlatmayayım şimdi sana. Zaten canım sıkkın. Saçmaladılar be günlük. Sağduyumu zorluyorlar. Sen o kadar güzel getir. 2. defa öpüştür. Herşey tek kalemde yerle yekzan olsun. Of be günlük, of. Sıkkınım, senin de kalbini kıracağım ondan korkuyorum.İzlediğim saçma bölümlerden biriydi. Belki de en saçması. Boyuna başa dönüyorlar yahu. Sanki hiçbirşey olmamış gibi. Ama düzelecek günlükçüğüm. Düzelecek. Şimdi dizicom a da ağır bir eleştiri yazacağım. Herkes kızsın yazdığıma. Ama yazacağım. Takatim kalmadı. Artık o kadar çok yalancı yarimle uğraşıyorum ki, hayatım oldu sanki. Kızma bana günlük. Seninle bu kadar aralıklı dertleşmeye başlamamın sebebi de bu dizi. Sana fırsat kalmıyor inan ki. Ama acısını çıkaracağız seninle. Seni bir gün kafaları çekmeye götüreceğim. Söz.
Gün Son:
Günlükçüğüm;
Nasılsın? Sana demiştim değil mi? Düzelecek demiştim. Suna Pekuysal girdi diziye. Aman aman. Ne güzel oldu dizi bir bilsen. Herşey karıştı birbirine. Bizim Naz zayıfladı. İlk önce sana onu haber vereyim. Ne zamandır söylemeyi unuttum. O başlardaki Naz'dan eser miktarda kaldı artık. Onun dışında, bu kıymetli hanımefendi, Tarık'ın Alfonso olduğunu biliyor artık. Sophia'dan öğrendi. Kim deme anlatamam şimdi. İlk başlarda yıkıldı. hayalkırıklığına uğradı. Ama sonrasında düşününce, ona karşı yaptığı herşeyden pişmanlık duydu. Vicdan azabı çekti günlük. Nasıl çekti anlatamam. Tarık'ın dünyaca ünlü olmasına rağmen onun kaprislerini çekmesine anlam veremedi. Kendisinin ortaya attığı statü farkını, Tarık'ın hiçe saymasını gururuna yediremedi. Çünkü anladı ki, meğer, kendi düşüncesi ile, statüsü yüksek olan Tarık'mış. Kendisi şımarmış, kırmış ama Tarık ona hep iyi yaklaşmış. İşte bu yıktı bizim Naz'ı günlük. Kızcağızı bir görsen. Nasıl harap halde.Üzülüyorum ama günlük. Utanıyor Tarık'la konuşmaya bile artık. Kendi yaptıkları ama Tarık ın yapmadıkları geliyor aklına. Kalbi sızlıyor. Sophia ile bir konuştu bizim Naz, içim parça parça oldu. Karar verdim, sana da izlettireceğim bu diziyi canım günlüğüm benim. Seni de ağlatacağım hüngür hüngür. Bir sahil sahnesi vardı. Naz'ın Tarık'a bir sarılışı. Düğüm düğüm oldum. Sanki saçlarınının kokusunu içine çekti Naz Tarık'ın. Aman yarabbi. Boğazım gıdıklandı.
Şu Sadriye de bayılıyorum. Çok komik çocuk. Bizim Necmi'ye benziyor. Hani şu lisedeki Necmi'ye günlük. Hatırlarsın onu. Harketleri. Fıldır fıldır dönüyor bunun da gözleri. Zeki. Espri bir ondan bir d Ümitten soruluyor. Ama Ümit şamama olarak kaldı bu bölüm. Tıktılar ağzına lafı. Sadri başrol oynadı komedide. Bir kız isteme sahnesi vardı. Bizim Suna abla, Neticeye o kadar güzel hayat veriyor ki, Lüküs Hayat ile duyduğum hazzı yaşatıyor bana. Kim ne derse desin günlük, Suna ablam iş yaptı bu dizide. Umarım daha uzun süre kalır. Ah bir de yürüse şöyle ortalarda dolaşsa, işte o zaman tüm set ekibi yandı hahaha.
Canım günlüğüm, son olarak sana son sahneden bahsedeyim. O sahneye rüya diyor bizim çocuklar. Dizicom dakiler yahu. Kimler diyorsun bir de. Ama dikkatli çocuklar. Öyle deme. Naz'ın pijamasının önündeki fermuara bile dikkat ediyorlar. Benim de kendime göre tezlerim var ve rüya değil bence. Bunu haftaya göreceğiz ama, onun öncesinde rüya olsa da olmasa da, bu sahnenin etkileri uzun süreler sürecek. Rüya olması, Tarık'ın, Naz'ın kendisini engellemesini istemesi demektir. Yani gitmek istememesi demektir. Bu kadar büyük aşk ile yanan bir yüreğin, bunu bu şekilde istemesi, gidebilmesini namümkün kılmakta. Katılıyor musun bana günlük? İtalya işi düşünülüyor olsa bile, bu yalnız gidilmeyeceği anlamına geliyor. Sağol onayın için günlükçüğüm.
Ha, eğer rüya değilse, ki değil, Naz nasıl en başta Tarık'ı şoförsün tak bunu diye aşağıladı, şapkayı havuza atarak da artık sen şoför olamazsın, seni şoförüm olarak görmüyorum diye yüceltti. Çok güzel şeyler bekliyor bizi günlük. Çok güzel. Çok mutluyum. Bu yaşa geldim, hala içim kıpır kıpır. Acaba Bebek sahiline gidip biraz dolaşsam mı ne? Bakarsın Merve ile karşılaşırım. Ne? Seni de mi götüreyim? Haha. Gel hadi gel. Hazırlan bakalım. Al çantanı sırtına. Düş omzuma.
Yeni sayfamıza geçmişiz.Harika olmuş.Öbür sayfa baya bir uzayıp gitmişti zaten.:)
Buyukbaba, yorumun harika olmuş.Gülmekten öldüm.Daha doğrusu ölmüştüm mü demeliyim :) Gündüz okumuştum, yorum yazamamıştım.Nihayet fırsat bulabildim.
Herkese iyi yorumlar.:).
Yeni başlığımız sonunda gelmiş.:icon_whis Yarın özet ve fragman günü. Ya kafamız daha da karışacak. Ya da birtakım bilgiler elde edeceğiz. İlki daha mantıklı geliyor:) Erkenden gidip uyuyayım da bir an önce sabah olsun:) Hem belki rüyamda bizimkileri görürüm:) Küçükkken söylerdik yatçaz kalkçaz sabah olacak özet gelecek :)
harika yorumlar yapmışsınız.hepsini okudum bayıldım arkadaşlar.:good:
keşke bende, düşüncelerimi sizin gibi güzel bir şekilde kelimelere dökebilseydim :)
yarın fragman ve özetin gelicek olması ımarım kafalardaki rüyamı ,degilmi sorularına cevap olabilir.
ben gerçek diyenlerdenim (umarım:img-wink: ) hatta itiraflar,güzel sözler,gelebilir. (ümitsiz yaşanmazmış nede olsa :icon_sorr )
neden mi?
1-naz :biz seninle dost olamayız.
2-naz:Alfonso oldugunu bile bile sana emir veremem.
bu ikiside olmassa ne olur acaba sevgilimi (ahhh nerde o günler :img-wink: )
yarın fragman ve özetin gelicek olması ımarım kafalardaki rüyamı ,degilmi sorularına cevap olabilir.
ben gerçek diyenlerdenim (umarım:img-wink: ) hatta itiraflar,güzel sözler,gelebilir. (ümitsiz yaşanmazmış nede olsa :icon_sorr )
neden mi?
1-naz :biz seninle dost olamayız.
2-naz:Alfonso oldugunu bile bile sana emir veremem.
bu ikiside olmassa ne olur acaba sevgilimi (ahhh nerde o günler :img-wink: )
yarın fragman ve özet gelse de kafalardaki soru işaretinin geçeceğini dizi saatine kadar sanmıyorum.
hatta dizi o sahneden başlamazmış bi de. ozaman ekibi toplarım (burçin, cansu, miray başta olmak üzere) direk seti basarız. "bi hafta boyunca beyin hücrelerimizi öldürmeye ne hakkınız var" diye. :)
o sahne gerçekse ve senaristler hala itiraf için erken diyolarsa, benim tahminim şu
tarık: niye attın şapkayı
naz: ben italya'ya gitmene izin verdim, japonya'ya değil.
tarık: iyi de ben japonya'ya gitmiyorum ki
naz: evet oraya da gitmiyorsun.
tarık: benn (tarığın lafını keser)
naz: sen. müştemilata gidiyosun, bavulundaki eşyaları çıkartıp, kıyafetlerini değiştiriyosun. saat 10'da arabayı hazırlıyosun.
tarık: diyosunn
naz: hayır kalıyosun
tarık: peki öyle olsun
naz: isterse olmasın :)
love-angel
09-04-07, 00:29
yarın fragman ve özet gelse de kafalardaki soru işaretinin geçeceğini dizi saatine kadar sanmıyor.
hatta dizi o sahneden başlamazmış bi de. ozaman ekibi toplarım (burçin, cansu, miray başta olmak üzere) direk seti basarız. "bi hafta boyunca beyin hücrelerimizi öldürmeye ne hakkınız var" diye. :)
o sahne gerçekse ve senaristler hala itiraf için erken diyolarsa, benim tahminim şu
naz: sen. müştemilata gidiyosun, bavulundaki eşyaları çıkartıp, kıyafetlerini değiştiriyosun. saat 10'da arabayı hazırlıyosun.
mükemmel bi replik olmuş yani böle olsa çok hoş olur diyorum başka bişi demiyorum ayrıca o sahne gerçek bence
Yeni başlığımız hayırlı olsun benim içime bir kuşku sardı rüya olabilir diye düşünmeye başladım ya rüyasa rüya değilse naz ne diyecek bence hiç umadımız bir söz söyleyecek bir fragman gelse ama fragmanda gelse karışık olacağı için yine kafalar karışacak bakalım özet ve fragman gelsin ne süprizler bekliyor bizleri.
ya gel fragman geeel....Ben rüya olmadigini savunuyorum ama rüya cikarsada üzülmem cünkü italya yollari güzel olur
:img-pilot
muratdemir
09-04-07, 00:47
Ben son sahne konusunda çoğunluk gibi kararsız kaldım. Bir yandan Tarık'ın rüyası olduğunu düşünüyorum. Bu kanıya da şöyle vardım. Genelde dizimizin son sahnesi bir sonraki bölüm içinde çok önemli bir yer teşkil etmiyor. Göl kenarındaki evin yanması, Naz'ın ayna önünde konuşması gibi sahneler şu an hatırladıklarım. Ancak Naz'ın Tarık'a İtalya'ya gideceğini düşünerek izin vermesi ama Tarık'ın gitmemesi yüzünden evden ayrılmasını da engelleyebilir. O yüzden o sahne gerçek de olabilir tabi ki.
muratdemir
09-04-07, 00:51
Bu arada bir hatırlatma yapayım. Bu hafta da Şampiyonlar Ligi maçı var. Geçen hafta yanlış hatırlamıyorsam dizi 10 dakika kadar erken başlamıştı. O yüzden dikkat edin, başını kaçırmayın.
Tarık_Naz çok güzel replik olmuş, yeterki bu son sahneyi geçiştirmesinlerde uzun zamandan beri izledigimiz en güzel sonlar'dan biriydi.
Senaristlerimiz tarafın'dan, ters köşeye yatırılmaya okadar çok alışmışız ki yorumlarımızda bile karamsarlıga düşüyoruz.Güzel bittince kesin bundan birşey çıkar demek alışkanlıgımız olmuş.( alıştıranı gör :happy0064 senaristlerimize saygılarlar.)
her ne olursa olsun yalancı yarimi seviyorum.:img-yes:
38.bölüm içersinde şuana kadar sadece hırsızlık olayında tam 1,5 gün ayrı kaldı tarık ve naz. gece kovdu, ertesi sabah gerçeği öğrendi akşama kadar dil döktü tarık için gözyaşı döktü gece özür diledi ama diğer sabah yine barıştılar. en uzun ayrılıkları buydu.
tabi ozamanlar daha aşk yoktu. dayanabilirlerdi birbirlerini görmemeye. ama şimdi aşk var. eğer hayalse, ayrılık olacak. ama belki önce hayal ardından gerçeği olacak. tarık hayali görür. birden irkilir, üzülür arkasına bakar naz yok. tekrar arkasını döner tam gidecekken, sefer gerçekten naz çıkagelir.
hayaller gerçeğe dönüşür.
ben sanmıyorum şu aşamada 1 bölüm boyunca tarık ve naz'ı ayrı tutacaklarını. onlar ayrı olursa yan karakter ağırlıklı bi bölüm olur. ve çok klasik sahneler izlemiş oluruz. tarık yeni işine başlar. naz odasında ah vah çeker. sonradan tarığın gitmediğini öğrenir falan filan. senaristlerimiz klasik sevmiyo. o yüzden hayal olmaz ve ayrılık olmaz bu bölümde.
whiteangel
09-04-07, 01:35
Sevgili Büyükbaba günlüğünle hasbihalinize bayıldım. Harika :happy0064 Ellerine emeklerine sağlık.Devamını da bekleriz efeeem:)
Arkadaşlar son sahne hayal mi:img-wink: rüya mı:img-wink: gerçek mi:img-wink: Çıkamadım işin içinden.Siz de yaptığınız yorumlarla iyice karıştırdınız kafamı. Ben en iyisi rüyaya yatayım.. yok yok..böyle olmayacak.:icon_whis
özeettt:img-help:
fragmaann:img-help:
not: Barış Akarsu'nun almış olduğu Cem Karaca Özel Ödülü ve
Seyhan Müzik imza günü fotolarına bakmak isterseniz buyrun:)
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=18858&page=10 ve devamındaki sayfalar..
ebru.karaca
09-04-07, 02:33
Herkese merhabalar.. ve iyi geceler..
Yeni başlığa geçmişiz, teşekkürler. Ve hayırlı olsun.. ;)
Teşekkürler ...
Bir ara hep aynı sayfaya yazacağız demeye başlamıştık...:icon_whis
Neyse arkadaşlar, özet ve fragman gelmeden yeni sayfaya geçtik.
Bizim dikkatimize hayran kalınmış sanırım... buna da teşekkür ediyoruz...
Ekip olarak çok çalışıyoruz. Yaptığımız bir çok toplantıdan sonra, ortak kararlarımızı hemen buraya yansıtıyoruz. Ortak karar verememişsek, o karar uymayanı ,uydurana kadar elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ( ne demokratız görüyorsunuz).
Ama bu kadar emeğin neticesinde başarılarımızı görüyorsunuz. Her bölüm tahminlerinde max. % 10 tutturuyoruz.
Tüm çalışmalarımız bu yüzdeyi 20 lere çıkartmak. Daha fazla bir oran beklemeyin ... bizden bu kadar....
Not : Ortamı gersek mi ne ... herşey süt liman ve Uğur Kedi yok ortalıkta.... suni kavga yaratalım arkadaşlar... tüyo almak için her türlü fedakarlığı yaparız.... kimi paralayalım....
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Harikasın Asu.. Maximum % 10 ha? :)
Aslında o kadar doğru söylüyorsun ki.. O kadar konuş, tartış, izle, takip et, uğraş, didin, bir bölüm kaçırma.. Bölüm ne demek, AN kaçırma..
Ondan sonra % 10..
:) Ben bunu bizim başarısızlığımıza değil de, senaristlerimizin bizi şaşırtmak ve şaşırtmayı istemekdeki başarısına bağlıyorum..
Yoksa, neredeyse NAZ ve TARIK'ın ağzından çıktığına inandığım replik yazan arkadaşlarımız var. Bu diziyi bu kadar iyi tanıyıp da bu kadar az tutturmak ...
O da ayrı bir başarı tabi :)
Biz alıştık nasılsa..
Yani söylediğimiz şeylerin tutmamasına.
Bakıyorum da, bir yorum yazan, hemen arkasından, "ama şöyle de olabilir" diyerek, tam tersi bir şey söylüyor. Ben de dahil ;)
Hani, düşüncem bu. Ama senaristlerin işi belli olmaz. Şimdiye kadar pek çok şey tutmadı, ne me lazım falan..:img-hyste
Neyse, Asucuğum.. biz o % 20 için biraz çalışalım.. :)
ebru.karaca
09-04-07, 02:44
Okumayı arzu edenler, baştan başlayabilirler. Ama bölüm hakkında düşüncemi kısaca almak isteyenler, günlüğümün son sayfasını okusalar yeter Kimseyi 2 cümle için bu kadar zahmete sokmayalım değil mi ama? :) (post diğer bölüm sonlarında kaldığından affınıza sığınarak buraya taşıyorum)
Gün 1:
Sevgili günlük;
Sahil kenarındayım. Güneş, kum, deniz, hava sıcak. Etrafım cıvıl cıvıl. Çocuklar voleybol oynuyor. Temmuz sıcağı başıma geçmesin diye şapkamı bile ıslattım. Az evvel gazetede gördüm. Akşam startv de Yalancı Yarim diye bir dizi başlayacakmış. Başrol oyuncuları pırıl pırıl. Yetenekli ve güzelce çocuklar. Ama destekçileri, o güçlü tiyatrocular ile hoş bir sinerji oluşturabilirler. Hazır akşama evde, balkonda yatak salıncakta uzanmayı planlıyorken yaz ortasında en olmadık yerde başlayan bu diziyi seyredelim bakalım. Bende ki de laf. Gezmek tozmak varken dizi mi seyredecekmişim? Sen bakma bana günlük, saçmalıyorum işte.
Gün 2:
Sevgili günlük;
Üzgünüm ama akşam evde tıkıldım kaldım günlük. Bizimkiler akşam pazarını gezmeye gittiler. Her gittiğimde ayaklarıma karasular iniyor. Bayanlarla pazar dolaşmak ölüm yahu. İstemiyorum. Sabah sabah oturdum kahvaltıda günlük dolduruyorum. Şu halime bak. Bir elimde kalem bir elimde çatal. Kaçma zeytin, inat ettin ama ha. Neyse. Erken vakitte yazıyorum çünkü sana dün bahsettiğim diziyi seyrettim akşam. Pırıl pırıl demiştim ya, ekrana bakamadım. Gözlerim kamaştı. Tatlıymış bu dizi. Haftaya bir şans daha vereceğim. Eğer bu çizgide devam edecekse, kimbilir belki seyretmeye devam edebilirim. Nokta günlük. Görüşeceğiz.
Gün 3:
Ah be günlük;
Bu kız beni öldürecek. Sen git adama ithamlarda bulun, kov onu, sonra gerçeği öğrenince koş peşinden taksinin. Neymiş, arabanın yıkanması gerekiyormuş. Peeeh. Onu baştan yıkatacaktın. Gördüğün gibi sinirlerim tepeme çıktı günlükçüğüm. Beni mazur gör. Ha ama şunu da sana söylemeden geçmeyeyim, bu diziyi izleyeceğim. O tombulca kız, Naz, taksinin peşinden koşarken içimin yağları eridi. Oh olsun. Bunlar en sonunda evlenecekler, bak görürsün.
Gün X:
E be günlük;
Cenk musallat oldu bizimkilere. Gitmiyor. Baktım internete. Forumlar Cenk'le uğraşıp duruyorlar. Sevmemiş kimse. Sevilecek tarafı mı var ki? Görsen sen de sevmezsin günlük. İyi ki görmüyorsun, moralin bozulmasın. Haha. Ama Tarık'ı görmelisin. Deli oluyor deli. Ah ah, bu diziyi izledikçe, gençliğim geliyor aklıma. O dönemde, biz de böyle söyleyemezdik arzuhalimizi. Açık edemezdik gönül bahçelerimizi sevdiceğimize. Daldım yine hülyalara. Neyse, konuya döndüm. Keyfini kaçırmayayım. Dur sen ama dur, Tarık yarışacak bu top sakallı hilkat garibesiyle. Versin ağzının payını. Breh breh.
Gün XL:
Canım günlük;
Cenk çıktı galiba diziden. Görünmüyor artık. Melisa diye hoş bir bayan var. Valla ne yalan söyleyeyim, güzelce çıtı pıtı bir kız. Şu, ruhu şad olsun, kötü kadın Müzeyyen vardı ya çocuklar duymasında, hah işte tam o kıvamda. Bu kızcağıza parayla saadet olmaz adlı şarkıyı hiç dinletmemişler anlaşılan. Fransa da ki babasını bulup konuşmam lazım. İyi terbiye verememiş kızına. Vah vah. Aralarına girmeye çalışırken, helak olacak. Bizimkiler aldırır mı hiç ona.
Gün XXL:
Sevgili günlük;
Görüşemedik seninle günlük epeydir. Nerelerdesin? Ohoo, sen yokken neler oldu dizide. Bora diye Melisa'nın erkek versiyonu girdi. Neler yapmadı neler. Naz'a evlilik teklif etti. Filiz'i oyuna getirdi. Bunları da aynı anda yapıyor ha. İkisine birden evlilik teklif etti şamama. Bir de dizifilm.com sitesinde bunu seven bir kullanıcı var. Willover mı ne? Yarabbim. Sinirlerim tepeme çıkıyor. Kaç zamandır okuyorum, dayanamayıp en sonunda üye olacağım. Ama dur daha. İlk önce şu Merve Sevi'yi kim seslendiriyor, onu bulmam lazım.
Gün XS:
Aman günlük, canım cicim günlük;
Günlük öpüştüler. Öpüştüler be günlük. Günlük, hey, sana diyorum. Öpüştüler. Allaaaah. Sağdan, soldan. Amaaan. Ayıplama günlük, oynayacağım. Hiç de kusura bakma. Huu, öpüştüler diyorum, duymuyor musun? Duyuyorsun da oralı olmuyorsun değil mi? Kıskandın mı? Haha kıskandın di mi? Merve yi kıskandın sen biliyorum. Çok komiksin günlük. Merve kim sen kimsin. Ama tanıştıracağım seni onunla. Söz. Ooohh. Yandan. Seyretmen lazımdı bu bölümü günlük. Ah, aklıma gelmişken sana bahsetmiştim ya dizifilm.com dan. Üye mi olsam acaba?
Gün XSS:
Sevgili günlük;
Uzun zamandır elime almadım seni? Nasılsın? 2. defa öpüştüler geçen hafta. Arada kalan bölümleri anlatmayayım şimdi sana. Zaten canım sıkkın. Saçmaladılar be günlük. Sağduyumu zorluyorlar. Sen o kadar güzel getir. 2. defa öpüştür. Herşey tek kalemde yerle yekzan olsun. Of be günlük, of. Sıkkınım, senin de kalbini kıracağım ondan korkuyorum.İzlediğim saçma bölümlerden biriydi. Belki de en saçması. Boyuna başa dönüyorlar yahu. Sanki hiçbirşey olmamış gibi. Ama düzelecek günlükçüğüm. Düzelecek. Şimdi dizicom a da ağır bir eleştiri yazacağım. Herkes kızsın yazdığıma. Ama yazacağım. Takatim kalmadı. Artık o kadar çok yalancı yarimle uğraşıyorum ki, hayatım oldu sanki. Kızma bana günlük. Seninle bu kadar aralıklı dertleşmeye başlamamın sebebi de bu dizi. Sana fırsat kalmıyor inan ki. Ama acısını çıkaracağız seninle. Seni bir gün kafaları çekmeye götüreceğim. Söz.
Gün Son:
Günlükçüğüm;
Nasılsın? Sana demiştim değil mi? Düzelecek demiştim. Suna Pekuysal girdi diziye. Aman aman. Ne güzel oldu dizi bir bilsen. Herşey karıştı birbirine. Bizim Naz zayıfladı. İlk önce sana onu haber vereyim. Ne zamandır söylemeyi unuttum. O başlardaki Naz'dan eser miktarda kaldı artık. Onun dışında, bu kıymetli hanımefendi, Tarık'ın Alfonso olduğunu biliyor artık. Sophia'dan öğrendi. Kim deme anlatamam şimdi. İlk başlarda yıkıldı. hayalkırıklığına uğradı. Ama sonrasında düşününce, ona karşı yaptığı herşeyden pişmanlık duydu. Vicdan azabı çekti günlük. Nasıl çekti anlatamam. Tarık'ın dünyaca ünlü olmasına rağmen onun kaprislerini çekmesine anlam veremedi. Kendisinin ortaya attığı statü farkını, Tarık'ın hiçe saymasını gururuna yediremedi. Çünkü anladı ki, meğer, kendi düşüncesi ile, statüsü yüksek olan Tarık'mış. Kendisi şımarmış, kırmış ama Tarık ona hep iyi yaklaşmış. İşte bu yıktı bizim Naz'ı günlük. Kızcağızı bir görsen. Nasıl harap halde.Üzülüyorum ama günlük. Utanıyor Tarık'la konuşmaya bile artık. Kendi yaptıkları ama Tarık ın yapmadıkları geliyor aklına. Kalbi sızlıyor. Sophia ile bir konuştu bizim Naz, içim parça parça oldu. Karar verdim, sana da izlettireceğim bu diziyi canım günlüğüm benim. Seni de ağlatacağım hüngür hüngür. Bir sahil sahnesi vardı. Naz'ın Tarık'a bir sarılışı. Düğüm düğüm oldum. Sanki saçlarınının kokusunu içine çekti Naz Tarık'ın. Aman yarabbi. Boğazım gıdıklandı.
Şu Sadriye de bayılıyorum. Çok komik çocuk. Bizim Necmi'ye benziyor. Hani şu lisedeki Necmi'ye günlük. Hatırlarsın onu. Harketleri. Fıldır fıldır dönüyor bunun da gözleri. Zeki. Espri bir ondan bir d Ümitten soruluyor. Ama Ümit şamama olarak kaldı bu bölüm. Tıktılar ağzına lafı. Sadri başrol oynadı komedide. Bir kız isteme sahnesi vardı. Bizim Suna abla, Neticeye o kadar güzel hayat veriyor ki, Lüküs Hayat ile duyduğum hazzı yaşatıyor bana. Kim ne derse desin günlük, Suna ablam iş yaptı bu dizide. Umarım daha uzun süre kalır. Ah bir de yürüse şöyle ortalarda dolaşsa, işte o zaman tüm set ekibi yandı hahaha.
Canım günlüğüm, son olarak sana son sahneden bahsedeyim. O sahneye rüya diyor bizim çocuklar. Dizicom dakiler yahu. Kimler diyorsun bir de. Ama dikkatli çocuklar. Öyle deme. Naz'ın pijamasının önündeki fermuara bile dikkat ediyorlar. Benim de kendime göre tezlerim var ve rüya değil bence. Bunu haftaya göreceğiz ama, onun öncesinde rüya olsa da olmasa da, bu sahnenin etkileri uzun süreler sürecek. Rüya olması, Tarık'ın, Naz'ın kendisini engellemesini istemesi demektir. Yani gitmek istememesi demektir. Bu kadar büyük aşk ile yanan bir yüreğin, bunu bu şekilde istemesi, gidebilmesini namümkün kılmakta. Katılıyor musun bana günlük? İtalya işi düşünülüyor olsa bile, bu yalnız gidilmeyeceği anlamına geliyor. Sağol onayın için günlükçüğüm.
Ha, eğer rüya değilse, ki değil, Naz nasıl en başta Tarık'ı şoförsün tak bunu diye aşağıladı, şapkayı havuza atarak da artık sen şoför olamazsın, seni şoförüm olarak görmüyorum diye yüceltti. Çok güzel şeyler bekliyor bizi günlük. Çok güzel. Çok mutluyum. Bu yaşa geldim, hala içim kıpır kıpır. Acaba Bebek sahiline gidip biraz dolaşsam mı ne? Bakarsın Merve ile karşılaşırım. Ne? Seni de mi götüreyim? Haha. Gel hadi gel. Hazırlan bakalım. Al çantanı sırtına. Düş omzuma.
Bu zamana kadar okudum okudum da, böylü yorumunu okumadım Şahin.
Yorumlarını zaten beğenirdim, biliyorsun. Ama bu, bu bir başka olmuş. Bu harika olmuş. Bu çok değişik olmuş..
Bayıldım. Okurken ağzım kulaklarımda.. Nasıl gülüyorum. :)
Her an da, acaba şimdi ne diyecek diye de merak içindeyim..
Hem şu günlüğünü de çok merak ettim :) Sanırım dişi.. :)
Hani Merve'yi kıskanmalar falan.. :)
Tuhaf... Demek ki herkes karşı cinsi diye düşünüyor.. Benim günlüğümün adı da BEETHOWEN.. :img-hyste
Neyse..
Sen beni güldürdün Şahin, Allah da seni güldürsün.. :)
Hayal olabilir ama ardından gerçeğide gelebilir. Veya birisi olabilir yada her ikisi. Düşün düşün olmuyo. Fragman gelse bile bölümle pek alakası olmuyo yani didiklesekte bişey çıkmıyo. Tamda vize zamanı. Bakalım neler olacak. Uğur kedide uğramaz oldu...
ebru.karaca
09-04-07, 03:57
TARIK: Naz hanım, siz bana GİT dememiş miydiniz? Ben yanlış mı hatırlıyorum? Hayır yani, dengem alt üst oldu da.. Dizifilm.com'dakiler bile acımaya başladı artık bana..
NAZ: Ne acıması canım? Acınacak halin mi var senin? Sen kokoca ralli şampiyonu Alfonso'sun..
TARIK: Hah işte! Tam da bu sebeple şutladınız ya beni..
NAZ: Ben seni şutlamadım. İtalya'ya doğru pas attım ama sen gol olamadın.. Taça çıktın! Pardon Japon Konsolosluğu'na..
TARIK: Ya bu biraz saçma bir konuşma oluyor kanımca..
NAZ: Aman! Ne fark eder? Zaten dizifilm.com'dakiler de bu sahnenin rüya olduğunu düşünüyor.. Saçmalasak da fark etmez. Nasılsa rüya der, geçerler..
TARIK: Eee, dizi saati geldiğinde anlamayacaklar mı gerçeği?
NAZ: Hangi gerçeği?
TARIK: Bu sahnenin rüya değil de gerçek olduğunu..
NAZ: Amaaannn! Düşündüğün şeye bak! Biz o araya bir ÖPÜŞME sahnesi koyarız.. Anında unuturlar mantıksızlığı.. Bunlar bayılıyor bizim öpüşmemize.. Tek detleri bu sanki..
TARIK: Yok, bir de çocuk meselesi var..
NAZ: Hangi çocuk?
TARIK: Bizim çocuğumuz?
NAZ: Kiiiimm?
TARIK: Hulusican..
NAZ:????!!!???!!!
TARIK: Korkma, daha doğmadı..
NAZ: Hadi canım? E yuh! Tabi doğmadı.. Doğsa, o kadarını da bilirdik herhalde.. Eee, nesini tartışıyorlarmış?
TARIK: Çocuğa kim bakacakmış falan..
NAZ: Eee, ne alaka? Tabi ki, anne babası kimse o bakar..
TARIK: Bence de. Zaten Burçin de öyle söylüyor..
NAZ: Kim?
TARIK: Burçin! Burçin! En Kaplan'ından.. O ve diğerleri..diyor ki..
NAZ: Diğerleri?
TARIK: MAG yahu, MAG..
NAZ: Sen ne diyosun Tarık? Ne Mag'ı? Mag ne? Aman neyse? Ne diyorlar?
TARIK: Çocuğa en iyi sen bakarmışsın..
NAZ:Ben mi?
TARIK: Eveeett..
NAZ: Ne alaka canım? Annesi baksın..
TARIK: E annesi sensin ya..
NAZ: Ben mi?
TARIK: Eveet, hani az önce söyledim ya..
NAZ: A ben daldım.. unutmuşum.. Ben çocuk mocuk bakamam Tarık.. Daha ben kendim çocuğum..
TARIK: E daha az önce dedin ya, bir çocuğa annesi bakar diye..
NAZ: O, çocuğun annesinin ben olduğumu anlamadan önceydi.
TARIK: Nasıl yani?
NAZ: Ufff! Aman Tarık! Yok mu dizifilm.com'da elimizin altında, bu çocuğa bakacak başka birini bulan?
TARIK: Var. KAG.
NAZ: Kag? O ne ya?
TARIK: Özeti, KAYNANACILAR..
NAZ: Kaynana?
TARIK: Evet. Onlar da çocuğa en iyi kaynananın bakacağına inananlar grubu..
TARIK: Evet..
NAZ: Kaynana.. Yani Ayşe hanım?
TARIK: Ne Ayşesi Merve? Dizideyiz şu an. Belgin hanım diyecektin..
NAZ: E sen de bana Merve dedin.. Ben sanan Barış diyo muyum?
TARIK: Tamam Naz.. Cıvıttık.
NAZ: Tamam tamam.. Nerede kalmıştık?
TARIK: Kaynana..
NAZ: Ha evet. Kaynana? Yani Belgin hanım..
NAZ: Hayatta olmaz! Tarık Tekelioğlu gibi dünyalara zarar birini yetiştirmiş birine biricik yavrumu emanet edemem ben! Düşünsene Tarık! Ortalıkta küçük küçük Tarık Tekelioğulları dolaşıyor.. Iyyy... Düşünmesi bile iğrenç..!
TARIK: Madem öyle.. Demek ki Hulusican'a sen bakmaya karar verdin..? Duydun mu Şahin? Serdar? Siz kazandınız.. Bebeğe Naz bakacak.. Geceleri ona o bakacak. Kalkıp altını temizleyecek. Uyutacak, yedirecek, büyütecek..
NAZ: Nee? Ama.. ama..
TARIK: Aması ne Naz?
NAZ: Ben bu dediklerini yapamam ki.. hazır değilim..
TARIK: E az önce, Çocuğumu Belgin hanıma bırakmam, dedin ya.. Hani ortalarda küçük küçük Tarık Tekelioğulları dolaşırmış.. Onu o yetiştirmiş falan..
NAZ: E ama her yetiştirdiği çocuk da Tarık Tekelioğlu olacak değil ya.. Değil mi? Bak, Filiz'i de o yetiştirdi..
TARIK: Sen, kıvırıyor musun Naz? Bana mı öyle..
NAZ: Sana öyle gelmiyor Tarık! Aynen kıvırıyorum! Ben ne anlarım çocuk bakmaktan? Annen baksın?
TARIK: Diyosun?
NAZ: Diyorum. Ve son kararım.
TARIK: E iyi madem.. Ben bir Sevim ablaya haber vereyim o zaman. Sevinsinler Kag olarak..
NAZ: Sevim abla? O da kim?
TARIK: Sevim abla, resmi sitemde moderatörüm.. Biricik destekcilerimden.. Bu KAG'ın da kurucularından.. Bir nev'i TARIKCILAR da diyebiliriz onlara.. ;)
NAZ: Bana bak Tarık, git o Sevim ablana, Asu'na, Ebru'na, Gamze'ne söyle... Ben Hulusican'ı Belgin hanıma vermiyorum.
TARIK: E ama daha az önce.. Aman aman.. Neyse.. Bu böyle gider..
NAZ: Ya bu arada ben Belgin hanımın senin annen olduğunu ne zaman öğrendim?
TARIK: Bilmem.. Ama deminden beri bilerek konuşuyor gibisin.
NAZ: Ya, biliyorum da.. Neden hiç tepki vermedim, onu anlamadım. Hani yani, Belgin hanımın senin annen olduğunu biliyorsam, senin de Tarık Tekelioğlu olduğunu öğrenmiş olmam gerekirdi.. O zaman da acayip, fena, çok kötü kızmam lazımdı.. O bakımdan diyorum.
TARIK: A evet.. Yok, hiç öyle bir şey olmadı aramızda. Daha oralara gelmedik. Henüz, ben işi bırakıp, Japon konsolosluğuna gitme aşamasındayım. Daha sevgimizi bile birbirimize doğru dürüst itiraf etmedik. Ya ben ettim de, sen her romantizmden sonra tekrar başa dönüp dönüp duruyorsun..
NAZ: O konulara hiç girme Tarık.. Yaa, buralara nasıl geldik o zaman?
TARIK: Ya sen ÖPÜŞME sahnesi dedin, dizifilm'dekiler kafayı takmış dedin,
NAZ: Evet, oraları hatırlıyorum..
TARIK: Ha tamam. Ben de dedim ki, yok sadece o değil, bir de çocuk konusuna taktılar.. falan.
NAZ: Hah işte! Her şeyin sorumlusu sensin?
TARIK: Nasıl yani? Yine ben mi suçlu oldum şimdi?
NAZ: Tabi ki.. Zaten sen ne işe yararsın? Sürekli kafamı karıştırmaktan başka?
TARIK: Bak gene başa döndük..
NAZ: Nasıl?
TARIK: Sen gene beni azarlamaya başladın.. Hani ben Alfonsoydum? Hani sen artık beni önemli biri gibi görüyordun? Hani bana yaptıklarından pişman olmuştun?
NAZ: A evet.. Aman! Bende kafamı bıraktın? Yok öpüşmeydi, Tarıkdı, Hulusicandı, Belgindi, Kagdı, Magdı.. Şahindi, Asuydu.. Resmi sitemdi... .... Hem sen ne diye reklam yapıyorsun? Senin varsa, benim de resmi sitem var.. Gerçi onlar pek buralarda görünmüyorlar ama..
TARIK: Görünmüyorlar mı? Olur mu canım? Benim sitedekiler kadar olmasa da , senin hayranlar da geliyorlar arada sete..
NAZ: Ne seti canım?
TARIK: E buralar dedin ya..
NAZ: Buralar dediysem, dizifilm.com'u kast ettim..
TARIK: E biz şimdi setteyiz Naz.. Havuz başında.. Ne buraları o zaman?
NAZ: Ya bizim bu replikleri şu an Ebru yazıyor ya.. O da sitede ya şu an. Onun için şeeeyyeettim..
TARIK: Naz, sen hiç iyi değilsin.. Abuk abuk cümleler kurmaya başladın...
NAZ: Aman! Sen sanki çok düzgün konuşuyorsun? İkimizin de replikleri aynı kişi yazıyor. O da gecenin bu vakti saçmalamaya başlamış işte..
TARIK: Doğru yaaa. Biz ne diye kendimizi yiyip duruyoruz. Ona kızalım..
....
TARIK-NAZ: Ebruuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!
EBRU: Efendim?
TARIK-NAZ: Git yat!
EBRU: İsterdim'i söylemeden şuradan şuraya gitmem!
TARIK: Ne?
EBRU: Ne değil, efendim..
TARIK: ??????????
EBRU: E ben tek başıma değilim ki Barış. Bu forumda İSTERDİM'i dinlemek isteyen çok insan var. (BİYYDİG).
TARIK: BIYYDİG?
EBRU: BARIŞTAN İSTERDİMİ YALANCI YARİMDE DİNLEMEK İSTEYENLER GRUBU.
TARIK: Eee, ben şu an BARIŞ değilim.. Tarık da öyle bir parça biliyor mu bakalım..? (İÇSES: Sen misin, deminden beri saçma saçma konuşturan?)
EBRU: Sen bilirsin Tarık. Ya da Barış.. Sen o şarkıyı söylemeden bir yere gitmiyorum.
NAZ: Aman Tarık! Söyle şu şarkıyı da kurtulalım..
TARIK: Tamam tamam..
EBRU: :)
TARIK: İsterdim, yeniden doğmak ya da hepten yok olmaaaaak..
İsterdim daha iyi olmak, bir melek gibi kanat açıp, dağlara uçmak..
Birileri buna izin vermedi. Buralarda yaşamak izne tabi..
EBRU: Hooorrrr...
TARIK-NAZ: Hiişşşttt.. Galiba uyudu. Hadi biz sessizce kaçalım..
SON
ebru.karaca
09-04-07, 04:00
not: Barış Akarsu'nun almış olduğu Cem Karaca Özel Ödülü ve Seyhan Müzik imza günü fotolarına bakmak isterseniz buyrun:)
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=18858&page=10 ve devamındaki sayfalar..
Çok teşekkürler ablacığım..
yani ebrucum, aylardır etrafında dönüp durduğumuz olayları benim şu kısacık replikten sonra, uzunca bir replik yazarak özetlemişsin ya helal olsun. ayakta alkışlıyorum. :happy0064 :happy0064 valla iyiki gece gece aklıma gelmiş o replik yoksa böylesine komik bir replik göremeyecektik. süper olmuş ellerine sağlık. sonunda senden kurtulmak için istediğini yaptırmışsın. horultuyu çekmişsin sonra da.. tabi gecenin o saatinde şarkı insana ninni gibi gelir :) iyi olmuş hem sen rahat etmişsin, hem de tarık ve naz, gazabından kurtulmuş. yoksa ortaya çıkacak sır mır kalmayacakmıştı.
-kag,mag,bag,hulusican,öpüşme,hayal,gerçek,isterdim ,tarık tekelioğlu...:)
whiteangel
09-04-07, 09:38
OYLAMANIN NABZI:
TV DİZİLERİNDE İNANILMAZ YARIŞ… YALANCI YARİM YİNE ÖNE GEÇTİ… AVRUPA YAKASI TAKİPTE, HATIRLA SEVGİLİ 3. SIRADA… AŞK OYUNU ARDINDAN GELİYOR… ÇOK KONUŞULAN DİZİ BİNBİRGECE ATAĞA KALKTI…
Yalancı Yarim -Star TV
%18.89
Avrupa Yakası
Atv
%14.79
Hatırla Sevgili
Atv
%12.91
.mgdmagazin.com/oylama2006.asp
EBRU'CUM canım yaa harikasın. Biz de dahil olduk böylece diziye . Koptum gülmekten. Allah da seni güldürsün. Tabi canım ne de olsa oyuncuları, senaristleri, yönetmeni , tüm ekibi ve izleyicileriyle bütünleşmiş, kaynaşmış bir diziyiz biz.:) GÜNAYDINNN AŞKA AŞIKLARRR:) BUGÜNKÜ OYLARIMIZ KULLANILDI MI?:img-help:
pas.si.on79
09-04-07, 09:56
Serdar repliğin çok güzel.. UMarım öyle olur..Ama sanki arkadaşların dediği gibi iyi bitince sonra kötü oluyorlar..AMa neyse bakcaz artık..
Ebrucuğum sana ne demeli..:img-hyste Sabah sabah beni güldürdün..Allahta seni güldürsün. :img-hyste Canım nasıl repliktir bu..Gördüm gördüm de böyle seyirciyle bütünleştiren bir replik görmedim. İSTERDİM i söyletmeyi bu şekilde de olsa başarmışsın...Eee bu kadar çok İSTERDİM İsteyince, senaristlerimiz bizi duymayınca iş başa düşüyor..Ellerine sağlık.çok keyifliydi... :happy0064
Senaristlerimizin grubumuzun bu isteğini ne zaman dikkate alacakları şüpheli..
ay ebruuu,sabah sabah kopardın beni.:img-hyste harika olmuş:img-hyste
TARIK: Naz hanım, siz bana GİT dememiş miydiniz? Ben yanlış mı hatırlıyorum? Hayır yani, dengem alt üst oldu da.. Dizifilm.com'dakiler bile acımaya başladı artık bana..
NAZ: Ne acıması canım? Acınacak halin mi var senin? Sen kokoca ralli şampiyonu Alfonso'sun..
TARIK: Hah işte! Tam da bu sebeple şutladınız ya beni..
NAZ: Ben seni şutlamadım. İtalya'ya doğru pas attım ama sen gol olamadın.. Taça çıktın! Pardon Japon Konsolosluğu'na..
TARIK: Ya bu biraz saçma bir konuşma oluyor kanımca..
NAZ: Aman! Ne fark eder? Zaten dizifilm.com'dakiler de bu sahnenin rüya olduğunu düşünüyor.. Saçmalasak da fark etmez. Nasılsa rüya der, geçerler..
TARIK: Eee, dizi saati geldiğinde anlamayacaklar mı gerçeği?
NAZ: Hangi gerçeği?
TARIK: Bu sahnenin rüya değil de gerçek olduğunu..
NAZ: Amaaannn! Düşündüğün şeye bak! Biz o araya bir ÖPÜŞME sahnesi koyarız.. Anında unuturlar mantıksızlığı.. Bunlar bayılıyor bizim öpüşmemize.. Tek detleri bu sanki..
NAZ: Hadi canım? E yuh! Tabi doğmadı.. Doğsa, o kadarını da bilirdik herhalde.. Eee, nesini tartışıyorlarmış?
NAZ: A ben daldım.. unutmuşum.. Ben çocuk mocuk bakamam Tarık.. Daha ben kendim çocuğum..
NAZ: Ufff! Aman Tarık! Yok mu dizifilm.com'da elimizin altında, bu çocuğa bakacak başka birini bulan?
NAZ: Hayatta olmaz! Tarık Tekelioğlu gibi dünyalara zarar birini yetiştirmiş birine biricik yavrumu emanet edemem ben! Düşünsene Tarık! Ortalıkta küçük küçük Tarık Tekelioğulları dolaşıyor.. Iyyy... Düşünmesi bile iğrenç..!
TARIK: Madem öyle.. Demek ki Hulusican'a sen bakmaya karar verdin..? Duydun mu Şahin? Serdar? Siz kazandınız.. Bebeğe Naz bakacak.. Geceleri ona o bakacak. Kalkıp altını temizleyecek. Uyutacak, yedirecek, büyütecek..
TARIK: E az önce, Çocuğumu Belgin hanıma bırakmam, dedin ya.. Hani ortalarda küçük küçük Tarık Tekelioğulları dolaşırmış.. Onu o yetiştirmiş falan..
NAZ: E ama her yetiştirdiği çocuk da Tarık Tekelioğlu olacak değil ya.. Değil mi? Bak, Filiz'i de o yetiştirdi..
NAZ: Sana öyle gelmiyor Tarık! Aynen kıvırıyorum! Ben ne anlarım çocuk bakmaktan? Annen baksın?
TARIK: E iyi madem.. Ben bir Sevim ablaya haber vereyim o zaman. Sevinsinler Kag olarak..
TARIK: Sevim abla, resmi sitemde moderatörüm.. Biricik destekcilerimden.. Bu KAG'ın da kurucularından.. Bir nev'i TARIKCILAR da diyebiliriz onlara.. ;)
NAZ: Bana bak Tarık, git o Sevim ablana, Asu'na, Ebru'na, Gamze'ne söyle... Ben Hulusican'ı Belgin hanıma vermiyorum.
NAZ: Ya bu arada ben Belgin hanımın senin annen olduğunu ne zaman öğrendim?
TARIK: Bilmem.. Ama deminden beri bilerek konuşuyor gibisin.
NAZ: Ya, biliyorum da.. Neden hiç tepki vermedim, onu anlamadım. Hani yani, Belgin hanımın senin annen olduğunu biliyorsam, senin de Tarık Tekelioğlu olduğunu öğrenmiş olmam gerekirdi.. O zaman da acayip, fena, çok kötü kızmam lazımdı.. O bakımdan diyorum.
TARIK: A evet.. Yok, hiç öyle bir şey olmadı aramızda. Daha oralara gelmedik. Henüz, ben işi bırakıp, Japon konsolosluğuna gitme aşamasındayım. Daha sevgimizi bile birbirimize doğru dürüst itiraf etmedik. Ya ben ettim de, sen her romantizmden sonra tekrar başa dönüp dönüp duruyorsun..
NAZ: O konulara hiç girme Tarık.. Yaa, buralara nasıl geldik o zaman?
TARIK: Ya sen ÖPÜŞME sahnesi dedin, dizifilm'dekiler kafayı takmış dedin,
NAZ: Evet, oraları hatırlıyorum..
TARIK: Ha tamam. Ben de dedim ki, yok sadece o değil, bir de çocuk konusuna taktılar.. falan.
NAZ: Hah işte! Her şeyin sorumlusu sensin?
TARIK: Nasıl yani? Yine ben mi suçlu oldum şimdi?
NAZ: Tabi ki.. Zaten sen ne işe yararsın? Sürekli kafamı karıştırmaktan başka?
TARIK: Bak gene başa döndük..
NAZ: Nasıl?
TARIK: Sen gene beni azarlamaya başladın.. Hani ben Alfonsoydum? Hani sen artık beni önemli biri gibi görüyordun? Hani bana yaptıklarından pişman olmuştun?
NAZ: A evet.. Aman! Bende kafamı bıraktın? Yok öpüşmeydi, Tarıkdı, Hulusicandı, Belgindi, Kagdı, Magdı.. Şahindi, Asuydu.. Resmi sitemdi... .... Hem sen ne diye reklam yapıyorsun? Senin varsa, benim de resmi sitem var.. Gerçi onlar pek buralarda görünmüyorlar ama..
TARIK: Görünmüyorlar mı? Olur mu canım? Benim sitedekiler kadar olmasa da , senin hayranlar da geliyorlar arada sete..
NAZ: Ne seti canım?
TARIK: E buralar dedin ya..
NAZ: Buralar dediysem, dizifilm.com'u kast ettim..
TARIK: E biz şimdi setteyiz Naz.. Havuz başında.. Ne buraları o zaman?
NAZ: Ya bizim bu replikleri şu an Ebru yazıyor ya.. O da sitede ya şu an. Onun için şeeeyyeettim..
TARIK: Naz, sen hiç iyi değilsin.. Abuk abuk cümleler kurmaya başladın...
NAZ: Aman! Sen sanki çok düzgün konuşuyorsun? İkimizin de replikleri aynı kişi yazıyor. O da gecenin bu vakti saçmalamaya başlamış işte..
TARIK: Doğru yaaa. Biz ne diye kendimizi yiyip duruyoruz. Ona kızalım..
....
EBRU: E ben tek başıma değilim ki Barış. Bu forumda İSTERDİM'i dinlemek isteyen çok insan var. (BİYYDİG).
TARIK: Eee, ben şu an BARIŞ değilim.. Tarık da öyle bir parça biliyor mu bakalım..? (İÇSES: Sen misin, deminden beri saçma saçma konuşturan?)
EBRU: Sen bilirsin Tarık. Ya da Barış.. Sen o şarkıyı söylemeden bir yere gitmiyorum.
SON
Ahahahaha. Ebru işte bu harikaydı. Ahahaha. Çok güldüm. Şu senaryolama işine gerçekten el at Ebru. Bu sitede bu işe eli yatkın birkaç kişi var zaten. Mest edin bizi. :) Tebrik ediyorum canım arkadaşım. Sabah sabah günüme neşe kattın.
schmetterling
09-04-07, 10:59
ebru abla bayıldım repliklerinizee:happy0064 :happy0064 :happy0064 tebrikler gercekten...
belki bu sefer fragmanda "isterdim" kullanılırrrr
bu arada kapatılan sayfada kalmış ama sevgili qsawe yaptığın açıklama için teşekkür ederim açılarım şaşmış gerçekten:img-hyste
Flaş flaş flaş!!!
38. bölümün pembe sahnelerinin rüya olmadığının kanıtı (dıdıdıdın) ilk olarak (dıdıdıdın) Dizifilm.com sayfalarında (gümmmm!)...
Az sonra!!!
Hiçbir yere ayrılmayın!
Naz uyudu mu uyumadı mı? Rüya mıydı değil miydi?
Uzun süredir dizicom forumlarında tartışılan sahnelerin rüya olmadığı, muhabirimizin gizli kamera görüntüleri ile kanıtlandı. Bu çok konuşulacak, sansasyonel görüntüler hepinizi şok edecek!
Kaynak : jlee
Bknz. Şekil A-1.
schmetterling
09-04-07, 11:04
Uzun süredir dizicom forumlarında tartışılan sahnelerin rüya olmadığı, muhabirimizin gizli kamera görüntüleri ile kanıtlandı. Bu çok konuşulacak, sansasyonel görüntüler hepinizi şok edecek!
Bknz. Şekil A-1.
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste aman tanrımmmmm rüya değilmişşşş:img-hyste bu gazetecilik başarınız sebebiyle sizi kutluyorum:img-hyste
schmetterling
09-04-07, 11:23
fragman ve özet olmayınca ne yapacağımı şaşırdım ya.. bu bölüm hakkında hiç bir tahminim yok... hiç...
umarım bizi heyecanlandıracak sahneler vardır fragmanda
pas.si.on79
09-04-07, 11:25
Bknz. Şekil A-1.
Şahinciğim ve jlee usta araştırmacı örneği göstererek olaylara derinlemesine inmenizden dolayı sizleri tebrik ediyorum.
Yalnız şuan ben işyerinde olduğum için sonunu gelmem için bütün bölümü izlemem gerek.Dolayısıyla doğru mu anladım yanlış mı anladım anlayamadım..
Şimdi Naz saati kurmuş..(Akıllı kız heyecan yapmak istedi vazgeçerim diye)
sabaha kadar uyumamış.AMa sonra saatin alarmı çalmış..KAlkmış mı? demek istediğiniz.....
not:Bu da benim 1000 mesajımmış.Oyuncu olmuşum.:img-hyste :img-wink:
Şahinciğim ve jlee usta araştırmacı örneği göstererek olaylara derinlemesine inmenizden dolayı sizleri tebrik ediyorum.
Yalnız şuan ben işyerinde olduğum için sonunu gelmem için bütün bölümü izlemem gerek.Dolayısıyla doğru mu anladım yanlış mı anladım anlayamadım..
Şimdi Naz saati kurmuş..(Akıllı kız heyecan yapmak istedi vazgeçerim diye)
sabaha kadar uyumamış.AMa sonra saatin alarmı çalmış..KAlkmış mı? demek istediğiniz.....
not:Bu da benim 1000 mesajımmış.Oyuncu olmuşum.:img-hyste :img-wink:
Görüntüler her şeyi kanıtlıyor Gamze :) Bize laf söylemek düşmez :)
way way way
naz hem sabah 4 e kadar uyumamış, bi ara dalmış, tıpkı dizide olduğu gibi. sonra tekrar uyanmış. gözü de sürekli dışarda ama. belki sonra tekrar uyuya kalırım diye sabahın ilk saatlerine saati kurmuş ha. çok akıllıca. bak biz bunu hiç düşünmedik.
akıllı kız ihtimalleri sonuna kadar kullanıyo işte. bi de saf diyodunuz kıza.:img-hyste
jlee-Buyukbaba Projection güzel iş çıkarmış. ellerinize,araştırmalarınıza sağlık.
Vay vay vay cidden ha,o kız kesin tekrarlı alarm kurmuştur ha :))) yaw zaten onda uyuyacak göz var mı ki rüya görsün :))) Naz işte Naz bu,su uyur Naz uyumaz :) Serdar,iş Tarık'a gelince Naz cin oluyor cin hem de lamba cini =)))
schmetterling
09-04-07, 11:42
way way way
naz hem sabah 4 e kadar uyumamış, bi ara dalmış, tıpkı dizide olduğu gibi. sonra tekrar uyanmış. gözü de sürekli dışarda ama. belki sonra tekrar uyuya kalırım diye sabahın ilk saatlerine saati kurmuş ha. çok akıllıca. bak biz bunu hiç düşünmedik.
akıllı kız ihtimalleri sonuna kadar kullanıyo işte. bi de saf diyodunuz kıza.:img-hyste
jlee-Buyukbaba Projection güzel iş çıkarmış. ellerinize,araştırmalarınıza sağlık.
peki ya bu o uyuduğu 10 dk içinde görülmüş bir rüyaysa... dedim ve direk geri aldım:img-hyste
pas.si.on79
09-04-07, 11:48
peki ya bu o uyuduğu 10 dk içinde görülmüş bir rüyaysa... dedim ve direk geri aldım:img-hyste
schmetterling
Evet direk geri al bencede senin için en hayırlısı olur..:img-hyste
Şahin ve jlee sayesinde o sahneyi tekrar izlemek istiyorum ama izleyemiyorum.Birde senin şu lafınla izleyemediğim için, kafam karıştı çıldırmak üzereyim.. :img-help:
yalnız o sahnenin naz'ın rüyası olması imkansız. japon konsolusluk falan hiç haberi yok. zaten direk geri almışsın lafını fazla söze gerek yok :):img-hyste
bu sahnenin bize anlatmak istediği naz'ın sabah 6,30 da gerçekten tarığı görmek için dışarı çıkmasıdır. ama sonuçta gerçek olacak bişeyler.
belki önce tarık hayal görür, ardından gerçeği olur belli olmaz. dejavu mu diyolar aynı olayın 2 kere olmasına o işte :)
Ya o sahne rüya falan değil...Tarık başka bir sebeple o evden ayrılacaklar bence Tarık'ı İtalyan mafyası kaçıracak :))) Sofia'nın Vito Dayısı ve tayfası,Naz belkide ilk başta bırakıp gitti beni sanacak fakat sonra herzamanki gibi kafasına dank edecek ya da bir şekilde ortaya çıkacak bu durum...sonrada Naz kızımız da Tarık'ı kurtarmak için ver elini İtalya diyecek :))) e tabi bu arada devreye Don Tekelioğlu ve Don Özkul ikilisi de girebilir ve bir baba-oğul barışması da olabilir artık...Türk mafyası Sicilya Mafyasına Karşı-Part I =))))))))
pas.si.on79
09-04-07, 12:05
Şu Neticenin HAlanın Ayşe yi istemesi sahnesinde,Netice Hala bizim şoför aynı sana benziyor diye yine yeniledi,sonra şarkıcı dedi... Hulusi orda biraz şüphelenir gibi oldu. TArıkı orda gördü ya.. Sanırım Hulusi yavaş yavaş piyonları yerlerine koyuyor.
Ya o sahne rüya falan değil...Tarık başka bir sebeple o evden ayrılacaklar bence Tarık'ı İtalyan mafyası kaçıracak :))) Sofia'nın Vito Dayısı ve tayfası,Naz belkide ilk başta bırakıp gitti beni sanacak fakat sonra herzamanki gibi kafasına dank edecek ya da bir şekilde ortaya çıkacak bu durum...sonrada Naz kızımız da Tarık'ı kurtarmak için ver elini İtalya diyecek :))) e tabi bu arada devreye Don Tekeliğlu ve Don Özkul ikilisi de girebilir ve bir baba-oğul barışması da olabilir artık...Türk mafyası Sicilya Mafyasına Karşı-Part I =))))))))
aslında çok mantıklı.
tarık kaçırılır. naz, dediğin gibi kendi rızası ile gitti sanacak ama sonra kaçırılma olayını öğrenecek. ve aklına sofia'nın, alfonso çabası ve filiz'in anlattıkları gelecek.
filiz: abi bu kız sana sırılsıklam aşık, gözü senden başka bişey görmüyo, tehdit mehtid hiçbişey sökmüyo. seni kurtarmak için mafyayla pazarlığa girişti resmen.
naz: sofia'dan neyim eksik, o alfonso için buraya geldiyse, ben de tarık için oraya giderim.
çelebi tarık'tan sonra, çelebi naz'ımız da olur artık :)
arkadaşlar yine kopmuşsunuz valla süpersiniz.
Büyükbaba varya tek kelimeyle harikasın şimdiye kadar okuduğum en güzel günlük biz boşuna yorum yap diye ısrar etmemişiz Serdar teşviklerin işe yaradı. Bu form ahalisi çok yaratıcı çok hepinize kocaman bir alkış:happy0064 :happy0064
pas.si.on79
09-04-07, 12:12
Arkadaşlar ben tekrar izledim.Saati kuracağı aklıma gelmişti.Ama saati kurduğuna dair bir görüntü bir ipucu göremedim.Ha.. kurmuş olabilir diyorsanız.. Olabilirler o kadar çok ki..
Bir de Vahi Beylerin villası mavi değil miydi..
aslında çok mantıklı.
tarık kaçırılır. naz, dediğin gibi kendi rızası ile gitti sanacak ama sonra kaçırılma olayını öğrenecek. ve aklına sofia'nın, alfonso çabası ve filiz'in anlattıkları gelecek.
filiz: abi bu kız sana sırılsıklam aşık, gözü senden başka bişey görmüyo, tehdit mehtid hiçbişey sökmüyo. seni kurtarmak için mafyayla pazarlığa girişti resmen.
naz: sofia'dan neyim eksik, o alfonso için buraya geldiyse, ben de tarık için oraya giderim.
çelebi tarık'tan sonra, çelebi naz'ımız da olur artık :)
Ben de bu varsayımı ortaya atarken senin şu yazdığın Filiz'in söylediği replikten yola çıktım Serdar...gerçekten düşününce çok mantıklı geliyor...Naz'ı Sofia'nın Alfonso'yu hayatını kurtaracak kadar sevdiğini sanması çok etkiledi...aynen dediğin gibi o bunu yaptıysa ben nasıl yapamam diye düşünecek ve ver elini İtalya diyecek belkide Tarık uğruna canı bile yanacak
love-angel
09-04-07, 12:14
ebru abla yazdığın repliklere bayıldım jlee nin resimleride mükemmel ve ötesiydi yani çok yaratıcısınız
not:inşallah rüya diildir
Bir de Vahi Beylerin villası mavi değil miydi..
:img-hyste :img-hyste
sen galiba 34.bölümden sonrasını izlemedin :) dile kolay tam 4 bölüm. cidden görmedin mi evin yeşile boyandığını :)
34. bölümde yangın dönüşü kapı önünde o kadar konuştular. yangın sigortası falan. taa o zamandan beri yeşil evin rengi.
yeşile boyandıktan yaklaşık 35 gün sonra günaydın giyorum :)
pas.si.on79
09-04-07, 12:19
sen galiba 34.bölümden sonrasını izlemedin :) dile kolay tam 4 bölüm. cidden görmedin mi evin yeşile boyandığını :)
34. bölümde yangın dönüşü kapı önünde o kadar konuştular. yangın sigortası falan. taa o zamandan beri yeşil evin rengi.
Hayır daha önce konuşuldu diğer tarafta falanda ... Bu bahçe tarafı burda izlerken sarı gibi geldi..
schmetterling
09-04-07, 12:27
hehe ya ama ben hala alışamadım lacivert çok daha güzeldi.. böyle sanki yosun tutmuş gibi ( benzetmeye gel:img-hyste ) naz o kadar ağladı ki yavrucak, koca ev yosun tuttu :P
ya tarık_naz şimdi diosun ki naz'ın rüyası olamaz bilmiodu japon konsolosluğunu.. biri çıkıo dio ki ama tarık da naz'ın pijamasını bilmio... o zaman ne bu ya gerçek ya da netice'nin rüyası:img-hyste :img-hyste
gerçi o ikisini de bilmio:img-hyste ama ermiş olabilir:P
harikulade yorumları okuduktan sonra stress mtress kalmadı. dizi gibi birşey yahu.. serdarcım repliklerin iştah açıcıydı.. nerede yeni bölüm dedim... ve ebrucum senin repliklerede bayıldım.. iyi varsınız, dostlar......
ve günlük süprizi vardı.. şahin ağa döktürmüş.. beni güldürdü Allahta onu güldürsün.. :img-wink: hemde ölene kadar.. ölürken bile.. :img-yes:
neyse efendim forumun geneline hakim konu; malum son sahne.. dizi dizi olalı, böylesi konuşulan bir son yoktur.. bu kadar, dibine kadar irdelenen bir sondan bahsediyoruz.. eleştirilen yada övülen finaller oldu.. fakat 38'in finali bambaşka geldi.. belki yapım evi ve ekibide foruma bakmışlarsa şaşırmışta olabilirler.. efendim ne gibi?! yahu ip mip ne var ne yok verdik ellerine, bunlar neyin münezarasında anlamadık gitti gibilerden... el hak, eğer yapım evi böyle düşünüyorsa haklıdır zira ademoğlunun başka bir yönü var.. alışmış kudurmuştan beterdir durumları.. efendim nasıl?!
nasılı şu; 38 bölümlük maratonda az rüya kakalamadılar bizlere.. özellikle fragmanlarda. onca saadet yada mutlu tablo, bir kaç saniye süren rüyaya kurban edilince; şimdi istenilen kareler gelincede tereddütlere kapılmamak elde değil.. ya rüyaysa ?!
çekim tekniği olarak rüya sahneleri, diğer sahnelerden farklıdır. genelde rüya sahneleri fragmanda belli olmasada dizi seyrinde fark ettirilir.. renk değişimi kaçınılmazdır.. 38'nin finalinde bu tarz bir değişim olmadı.. ama içte süphelerde hakim.. uyuyamayan bir naz.. üniforma içinde bir tarık.. nereden aldı ne zaman aldı neye göre o üniformayı giydi.. gecelikti bilmem neydi.. rüya olduğuna bir dizi kanıt.. olmadı diyenlerde var. nedir bu ?!
insan böyle işte.. bir acı gerçeğe, birde çok güzel süprizlere aynı tepkiyi verir: kabullenememe.. bence kabul edin.. o rüya değil.. istediğiniz kare.. özlediğiniz.. beklediğiniz.. bırakında olsun.. yahu canlar 39. bölümü girdik daha bunun rüyası mı kaldı.. öyle ya, nerdeyse finale ramak kalmış ne rüyası..!! :img-wink:
ya tarık_naz şimdi diosun ki naz'ın rüyası olamaz bilmiodu japon konsolosluğunu.. biri çıkıo dio ki ama tarık da naz'ın pijamasını bilmio... o zaman ne bu ya gerçek ya da netice'nin rüyası:img-hyste :img-hyste
Tarık Naz'ın pijamasını bilmiyorsa rüyasında görme ihtimali de sıfır zaten,o yüzden Tarık'ın rüyası olması ihtimalini eledik baştan...Tarık bilmiyor ki pijamayı rüyasında görsün.anca işte o sahne gerçektir ilk defa o anda görmüştür...e zaten Naz'ın rüyası olma ihtimali yok çünkü o kız Tarık geldiğinden beri uyku nedir bilmez oldu uyumuyor ki,hacı yatmaz oldu :)))
Slm Arkadaşlar,
Büyükbaba günlüğüne bayıldım.Süpersin gerçekten çok güzel olmuş.....
Ebrucum kendini aşmış gördüm canım.Nasıl aklına geliyor bunlar.Kutluyorum canım seni.EE bu kadar repliği unutmadan tüm bölümü satır satır yazan bunu niye yazmasın değil mi?? Kaleminize sağlık.Devamını bekliyorum.......
Dizimizin özeti gene gelmemiş.Akşam umarım iki ailenin son rekramınd fragmanı görme şansımız olur.......
Bu gece fragman gelirse rüyamı gerçekmi ortaya çıkacak.....çıt çıtlara bile dikkat eden bir forum ahalisi başka forumlarda varmı bilemiyorum ama hepinizi bu kadar dikkatli izlediğiniz ve bizede bir hafta boyunca keyifli geceler geçirttiğiniz için teşekkür ediyorum.....Süpersiniz....
Mutlu ve sağlıklı haftabaşı diliyorum.....
pas.si.on79
09-04-07, 12:36
Kesinlikle Neticenin rüyasıdır dir:img-hyste:img-hyste işte budurrrr.... Valla bir süre sonra Neticenin rüyasıdır fikrine bile inanabiliriz. Neyseki az zaman kaldı. Sonunda keçileri kaçırttılar bize.Vuslata ermeğe az kaldı... Hepimize sabırr.. Biraz daha dayanın.
ya arkadaşlar hiç naz'da sabah tarığı görmeden veda etmeden gidecek göz varmı..ne yapıp eder ne kadar uyuklasada onu kaçırmamak için elinden geleni yapar..mazallah ya tarık o uyanmadan gidiverseydi.olacakları düşünüyormusunuz..naz bitmişti kesin hastahanelik olurdu..:)))
ya arkadaşlar hiç naz'da sabah tarığı görmeden veda etmeden gidecek göz varmı..ne yapıp eder ne kadar uyuklasada onu kaçırmamak için elinden geleni yapar..mazallah ya tarık o uyanmadan gidiverseydi.olacakları düşünüyormusunuz..naz bitmişti kesin hastahanelik olurdu..:)))
Belkide Tarık gitmeden ambulans çağırmıştır :))) hani kız beni göremeyecek o anda şak diye düşüp bayılacak bari çağırayım da şu ambulansı zaman kaybetmesinler manasında =))))))))))
schmetterling
09-04-07, 12:40
Kesinlikle Neticenin rüyasıdır dir:img-hyste:img-hyste işte budurrrr.... Valla bir süre sonra Neticenin rüyasıdır fikrine bile inanabiliriz. Neyseki az zaman kaldı. Sonunda keçileri kaçırttılar bize.Vuslata ermeğe az kaldı... Hepimize sabırr.. Biraz daha dayanın.
hehe şimdi bi kaç kanıt öne sürebilseydim buna da inanabilirdik, durun durun kanıtlarım varrr
*şimdi neticecim tarık'ın gitmesini istemio rüyasına girmiş olabilir
*naz için "diğer şarkı söyleyen"i istioo
*evde yüzüne bakılacak erkek olsun istio
evet evet neticenin rüyası:img-hyste :img-hyste
hehe şimdi bi kaç kanıt öne sürebilseydim buna da inanabilirdik, durun durun kanıtlarım varrr
valla netice nin rüyası çıksa ekranları başındaki tüm yy izleyicileri gülmekten fıtık olarak hastahanelik olabilirler:img-hyste
eee oldu olacak o zaman bari Naz yerine de kendi peşinden koşsaydı Alfonso'nun,bastonunu sallaya sallaya demi hocam :))) gitme nereye gidiyorsun indiririm kafana bastonu ona göre şeklinde =)))))
pas.si.on79
09-04-07, 12:46
Ayrıca,,,,
*Tarıkın japonya başkonsoloğunda işe gireceğini Hacerden ya da Belginden ya da Hulusiden öğrenmiş olabilir...
*Naz su içmeye falan kalkmıştır.Tarık yine mutfağa gelir mi diye.:O sırada Nazın pijamasını da görmüştür...
yoook yokkk biz kesinlikle...... bizimiz sonumuz iyi değil..
Son sahne gerçektir.... :img-yes:
EBRU SANA NE DİYEYİM BİLEMİYORUM....MÜKEMMEL OLMUŞ.... İNTERAKTİF İZLEYİCİ... DİZİYE MÜDAHALE BÖYLE OLUR...
:img-hyste x milyon tane eklediğimi varsay lütfen (buraya eklesem hemen silerler :img-wink: )
Büyükbaba ve jlee bu üstün başarınızı ödüllendireceğiz efendim. Bizleri meraktan kurtardınız ya, daha ne isteyelim.
schmetterling, bence sus... ne olmaz ne olmaz :icon_whis
Not : Ben işyerinde komik mesaj okumak istemiyorum arkadaşlar. Tam birisinine sinirli sinirli "ödmelerini geciktirdin" gibi bir cümle ederken, Hulusican adını gördüğüm anda, otomatikman yüzüm yumuşuyor. Adamlar ciddiye almayacak beni, kredileri tahsil edemeyeceğim bu gidişle..... :img-help: :img-help: :img-help:
naz açısından rüya olma ihtimalinin sıfır olduğu aşikar. ama tarık açısından öyle değil
29.bölümü açın ve bakın. tarık uyuyo ve rüyasında, "naz ve mert vedalaşıyo. mert son gaz uzaklaşıyo, tarık da traş köpüğü bitmiş markete kadar yürüyecem deyip naz'ın yanından ayrılıyo."
naz'ın kıyafetlerine baktım. herhangi bir kıyafet var. ama o kıyafet tarık, naz'ı son gördüğündeki kıyafet değil. yeni bir kıyafet. yani son bölüm için tarık'ın naz'ın pijamasını görmemiş olması sorun değil. o yüzden tarığın hayali olma şansı var.
hatta, illa bi farklılık yaratacaksak, çıt çıtı öne sürüyorum. gece açık, sabah kapalı.
şu durumda ne olmuş oluyor. 5 gündür dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum. hayal mi gerçek mi? :)
işte insanın dünyası böyle.. daha önceki mesajlarımda da dedim.. gitti güzelim bir kare.. evet arada kaynama dedikleri bu olsa gerek.. sahnenin keyfini çıkarıp ilerisinde gelecek güzel kareleri hayal edip konuşmak dururken güzelim an rüyamıdır gerçekmidir ikilemi arasında kaybolup gitti.. :img-hyste :img-hyste yanarım yanarım buna yanarım.. :img-hyste ah senaristler ah kötü alıştırdınız kötü.. o kadar rüya olursa olacağı bu.. ((((:
Netice erdi desenize:img-hyste
Naz'ın rüyası olma ihtimali yok zira Tarık'ın japon konsolosluğuna gideceğini bilmiyor,Tarık'ı da elemişsiniz (ben elemesemde) Naz'ın pijamasını bilmiyor diye:icon_whis
Durun durun buldum,Belgin'in rüyası
Oğluşunu Naz'dan kurtarmanın yolunu onu Japon konsolasluğuna şöför olarak göndermekte buldu tam rahat bir nefes alacaktı ki Naz Tarık gidecekken engel oldu,Belgin'de kan ter içinde uyanır:img-hyste
özet ve fragman gelene kadar daha çok senaryo üretiriz
pas.si.on79
09-04-07, 12:55
EBRU SANA NE DİYEYİM BİLEMİYORUM....MÜKEMMEL OLMUŞ.... İNTERAKTİF İZLEYİCİ... DİZİYE MÜDAHALE BÖYLE OLUR...
::
asu, yokk Ebru şuan uyuyor..Duymaz seni... Mışıl Mışıll.. İsterdim şarkısını da dinledi..
Eyvahhh o da şimdi tutturmasın ...şarkı gerçek miydi rüyamıydı.. :img-help:
Ama yok iyi olur.. Tarık hatırlatmak için tekrar söyler..:img-hyste .. biz de dinlemiş oluruz.:img-hyste
schmetterling
09-04-07, 12:59
susmiycam yaa aşk olsun qsawe:sad53:
Ben hayalimdeki başlangıcı yazıcam nolur kızmayın:img-yes:
Şimdi efendimmm
Tarık uyanır.. etrafına bakınır tekli koltuğun üstündeki üniformaya takılır gözleri, şapka da ordadır… mutsuz bir şekilde kalkar giyinir , giyinirken gözleri hep kapıdadır.. ama bu sefer onu gözetleyen bir Naz yoktur…
Giyindikten sonra müştemilat kapısından çıkar…
Bu esnada kızımız uyanır ve uyanır uyanmaz saate bakar “ne yaptım ben ne zaman uyudum” bakışlarıyla (böyle bi bakış yok:img-hyste ) aniden fırlar yataktan.. hemen müştemilata koşar…
Tarık bu esnada ön kapı tarafına gelmiştir, naz tarık’ın odasına dalar “aman tanrım giyinme faslını kaçırdım off gidip uyuyim bari” :img-hyste demez… tarık’ın yastığına sarılır ve öylece kalır gözler kapıdadır.. Yeteri kadar kokladıktan sonra, yastığı da alıp eve girer.. sofra boştur ev halkı uyumaktadır.. ev sessizlik içindedir.. naz tarık’ın yastığıyla bütün evi dolaşır odalara girer çıkar ama tarık’tan iz yoktur..
Pes eder ve salona döner, o an bir ses duyar “sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir.. bazen küçük bir an için ömür bile verilirrrr” naz en sonunda delirdiğini düşünmeye başlar.. kulaklarını tıkar kafasını tarık’ın yastığının altına sokar, hatta ses yastıktan mı geliyor diye kontrol bile eder.. :img-hyste ama hayır bu ses kesilmemektedir..
Naz korka korka dış kapıya gelir ve bir anda açar.. Tarık üniformasıyla arabayı yıkamakta ve şarkı söylemektedir…
Naz’ı görünce “günaydın naz hanım” der ve gülümser.. naz soru işareti dolu bir bakış fırlatır tarık’a ( böyle bi bakış da anca naz’da var:img-hyste ) ve Tarık cevaplar bakışları.. “ dün netice halaya sormuştum zamanı geri almanın bir yolu var mı diye.. ben zamanı geri aldım, şimdi siz her şeyi biliyorsunuz ama ben hala Şoför Tarık’ım.. sizin Tarık’ınız..”
“benim Tarık’ım “ diye gülümser Naz..
işte insanın dünyası böyle.. daha önceki mesajlarımda da dedim.. gitti güzelim bir kare.. evet arada kaynama dedikleri bu olsa gerek.. sahnenin keyfini çıkarıp ilerisinde gelecek güzel kareleri hayal edip konuşmak dururken güzelim an rüyamıdır gerçekmidir ikilemi arasında kaybolup gitti.. :img-hyste :img-hyste yanarım yanarım buna yanarım.. :img-hyste ah senaristler ah kötü alıştırdınız kötü.. o kadar rüya olursa olacağı bu.. ((((:
murat abi, naz en son böyle güldüğünde, bi sonraki bölümde bizi nasıl fitil etmişti unuttun sanırım :)
28 ==> 29. bölüm
o yüzden gelecek güzel kareleri içimizden hayal ediyoruz :) onların öyle bakışıp birbirlerine gülümsemesi benim çok hoşuma gidiyo. hatta 28.bölüm sonu hala aklımda.
28.bölüm sonunda bir sürü güzel tahmin yapmıştık. çünkü osahne tamamen gerçekti. ve gerçekmi hayal mi endişesi yoktu.
ama bu bölümde dizi bitti. mutlu oldum. gelecekle ilgili güzel kareleri hayal ederken, pc ekranında mavi mavi "hayaaaaaaaaal" yazısını görünce. güzel kare hayal etmeye hacet kalmadı.
hani "süt kardeşler" filminde bi yunus vardı. laz.
ana tarafi hıdır olsun, baba tarafi yunus olsun diye tutturdi.
hıdır idi yunus idi
hıdır idi yunus idi
bizde aynen olduk
hayal idi gerçek idi
hayal idi gerçek idi
:dance: :dance: :dance:
sonunda ne olduğu ortaya çıkacak ama hadi hayırlısı :)
Şimdi efendimmm
Tarık uyanır.. etrafına bakınır tekli koltuğun üstündeki üniformaya takılır gözleri, şapka da ordadır… mutsuz bir şekilde kalkar giyinir , giyinirken gözleri hep kapıdadır.. ama bu sefer onu gözetleyen bir Naz yoktur…
Bu esnada kızımız uyanır ve uyanır uyanmaz saate bakar “ne yaptım ben ne zaman uyudum” bakışlarıyla (böyle bi bakış yok:img-hyste ) aniden fırlar yataktan.. hemen müştemilata koşar…
Tarık bu esnada ön kapı tarafına gelmiştir, naz tarık’ın odasına dalar “aman tanrım giyinme faslını kaçırdım off gidip uyuyim bari” :img-hyste demez… tarık’ın yastığına sarılır ve öylece kalır gözler kapıdadır.. Yeteri kadar kokladıktan sonra, yastığı da alıp eve girer.. sofra boştur ev halkı uyumaktadır.. ev sessizlik içindedir.. naz tarık’ın yastığıyla bütün evi dolaşır odalara girer çıkar ama tarık’tan iz yoktur..
Pes eder ve salona döner, o an bir ses duyar “sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir.. bazen küçük bir an için ömür bile verilirrrr” naz en sonunda delirdiğini düşünmeye başlar.. kulaklarını tıkar kafasını tarık’ın yastığının altına sokar, hatta ses yastıktan mı geliyor diye kontrol bile eder.. :img-hyste ama hayır bu ses kesilmemektedir..
Naz korka korka dış kapıya gelir ve bir anda açar.. Tarık üniformasıyla arabayı yıkamakta ve şarkı söylemektedir…
Naz’ı görünce “günaydın naz hanım” der ve gülümser.. naz soru işareti dolu bir bakış fırlatır tarık’a ( böyle bi bakış da anca naz’da var:img-hyste ) ve Tarık cevaplar bakışları.. “ dün netice halaya sormuştum zamanı geri almanın bir yolu var mı diye.. ben zamanı geri aldım, şimdi siz her şeyi biliyorsunuz ama ben hala Şoför Tarık’ım.. sizin Tarık’ınız..”
Çok hoş olmuş
Bizin iş yine Netice'ye kaldı anlaşılan,Tarık ve Naz'ın ilişkisini Sadri ve Ayşe gibi zora sokmaz umarım:img-hyste
Not:Bu arada kanalları gezerken Aliye'de Sadri'ye rastladım,doktor rolünde yine espirili ama YY'deki halini tutmaz tabi
pas.si.on79
09-04-07, 13:32
schmetterling güzel olmuş:happy0064 ...Olabilir valla..
Fragman ve özet gelseydi en azından bu kadar yıpranmazdık.
Serdarın dediği gibi
Hıdır idi Yunus idi
Hayal idi Gerçek idi takıntısından kurtulsak.. Yoksa Arif Verimli gelmek üzere... Songülcüğüm yardım :img-help:
serdarcım haklısın yane.. unutulur mu..?! unutulmaz tabi ama arada ufacık bir fark var.. evet o farkta şu.. bizim nazın yelkenleri hakkikaten suya indi.. inme ne kelime, kızcağız nerdeyse kırılacaktı geçen bölüm.. şimdi tepeye bir zor çıkar gibi.. alfonsoda alfonso hesabı... şimdi tarık, naz dediği an buyur canımın içi durumları var.. ama dediğin gibi naz bu.. eder yine naz.. :img-cool2
ama bildiğim birşey var hiç bir karesi rüya değildi.. hatta diyorum 39 kahvaltı sahnesiyle mi başlasın.. yada yemek. malum uykudan kalktılar.. :img-wink:
murat abi, naz en son böyle güldüğünde, bi sonraki bölümde bizi nasıl fitil etmişti unuttun sanırım :)
28 ==> 29. bölüm
o yüzden gelecek güzel kareleri içimizden hayal ediyoruz :) onların öyle bakışıp birbirlerine gülümsemesi benim çok hoşuma gidiyo. hatta 28.bölüm sonu hala aklımda.
28.bölüm sonunda bir sürü güzel tahmin yapmıştık. çünkü osahne tamamen gerçekti. ve gerçekmi hayal mi endişesi yoktu.
ama bu bölümde dizi bitti. mutlu oldum. gelecekle ilgili güzel kareleri hayal ederken, pc ekranında mavi mavi "hayaaaaaaaaal" yazısını görünce. güzel kare hayal etmeye hacet kalmadı.
hıdır idi yunus idi
hıdır idi yunus idi
bizde aynen olduk
hayal idi gerçek idi
hayal idi gerçek idi
O mavi yazı hala gözümün önünde Serdar. Ne güzel gülüyordum. Bir gördüm, sanki karşıma karanlıkta Netice hala fırlamış gibi oldu. Korktum bir an yahu. Ulen Anıl.
handeozbek
09-04-07, 14:00
Yok yok bu kadar uçulmaz. Gökleri delip geçmişsiniz. :) İnsan bir kere de okuyunca krize giriyor. 2 günde bu kadar aşılmaz ki.
Sen merak etme ebru abla şu öss olayı hayırlısı ile bitsin kovsanız da tepenizdeyim.:) İnsanda bağımlılık yapıyormuş burası. 2 gün uğramadım. Boşlukta hissettim kendi.
Son sahne rüya, gerçek, rüya, gerçek ikileminden hala kurtulamamışsınız. Hala bıraktığım yerdesiniz. Yeni kanıtlar var ama o kanıtlar kafaları karıştırmaktan başka bir işe yaramamış. Olasıılık hesabı yapılmış tutmamış. Bir de türev almayı deneyin. Çok ders çalıştığım belli oluyor dimi:)
Bu son sahne belki de x bir kişinin rüyası. Taksici,bakkal,çakkal her türlü kişi olabilir. Tamam tamam sustum:) Bir anda okuyunca forumu böyle oldu işte insanın saçmayalası geliyor.
Ebru abla, pek sevgili büyükbaba :img-hyste Resmi birşeyler yazayım dedim olmuyor gülme kirizi geliyor. En güzeli Allah iyiliğinizi versin demek koptum:img-hyste :img-hyste
Hakikaten bu senaristlerin Allah iyiliğini versin. Son bölümde bunlar evlenseler biz hala rüya mıydı gerçek miydi diyeceğiz galiba:) Ancak şöyle inanırız. O fragmandaki dış ses gggggggerrrrrrrrrçççççççççeeeeeeeeekkkkkk diye bağırdı zaman. Gerçi o adamında sözüne güven olmuyor deyip biz yine şüpheye düşeriz.:)
Özette ve fragmanda görüşmek kafaları daha da çorba yapmak dileğiyle. Aman ne dedim ben kafaları düzene sokmak diyecektim:)
schmetterling
09-04-07, 14:17
bi sorum olcaktı şimdi ben evde olmama rağmen fragman akşam çıkar diye tv açmıorum aptallık mı ediyorum?:img-hyste bilenler bilir fragman beklerken çizgi film fln izlemekten fenalık gelirdi bana eskiden
Özet nete düşmeden Fragman dönmeye başlamaz
schmetterling
09-04-07, 14:20
hatta iki kişinin bildiği sır sır değidir:img-hyste
o zaman ii teşekkürler...
pas.si.on79
09-04-07, 14:21
Hoşgeldin Hande...
Haklısın.Naz a kızıyoruz ama biz Nazdan beter olduk... Naz aşık mıyım değil miyim ..Öptü mü öpmedi mi .Ya da başka birşeylerde Ah Nazzzzzzzz Ahhhh Diyoduk.
Ama şimdi biz Gerçek mi Hayal mi diyerek Naz halindeyiz..
handeozbek
09-04-07, 14:22
Düşse de dönmüyor ki. E dizimiz starda yayınlanınca böyle oluyor. Ben yine de dayanamıyorum ne olur ne olmaz diye starı açıyorum. El alışkanlığınında etkisi var bunda tabi. ETKİ=TEPKİ. Yok yok ben bir daha bu kadar çalışmayayım:)
selamlar forum ahalisi...
bakıyorum hayal mi gerçek mi olayı gene pörtlemiş...ne zaman güzel bi sahne olsa hayal diyip duruyoruz.müsterih olun arkadaşlar hayal değil (çok kesin konuştum):)
dediğiniz gibi..tarıkın rüyası olamaz..nazınki hiç olamaz..
bende belgin diyorumm...belgin gördü bu rüyayı..kabus şeklinde yani..aman tanrım çocuğun şapkasını havuza attı inanmıyoruum tarrııık diye uyanabilir.:)
şaka bi yana ben sapına kadar gerçek diyorum..
hayal ise çarşambayı sel alabilir dikkat:img-cool2
handeozbek
09-04-07, 14:24
Hoşgeldin Hande...
Haklısın.Naz a kızıyoruz ama biz Nazdan beter olduk... Naz aşık mıyım değil miyim ..Öptü mü öpmedi mi .Ya da başka birşeylerde Ah Nazzzzzzzz Ahhhh Diyoduk.
Ama şimdi biz Gerçek mi Hayal mi diyerek Naz halindeyiz..
Hoşbulduk gamze.
Yok yok şimdi Naz'a haksızlık etmeyelim. O bile bu kadar aşmadı. Hatırlarsanzı 20. bölümden itibaren uzun bir süre hatta özellikle 33'te:)öpüşme rüya mı değil mi diye ikileme düştü ama ne çıt çıtı düşündü ne de bavulu. Olayın bizzat kaynağına indi Tarıkla beraber:) Peki çıkabildiler mi? O bu bölümde belli olacak işte
handeozbek
09-04-07, 14:50
Bunu söyleceğim aklıma gelmezdi. Şimdi Nazı çok iyi anlıyorum:). Rüya mı gerçek mi emin olamamak ne kadar kötüymüş. Kız boşuna o kadar kafa patlatmamış. Naz çözüme ulaştı. Darısı başımıza. E tabi onun çözüme götürecek bir Tarığı var. Biz de yok ki çözecek bir Tarık:)
NOT:Ben şimdi Nazı anladığıma göre NAG mı oluyorum:)
elmali-turta
09-04-07, 14:59
hıdır idi yunus idi
hıdır idi yunus idi
bizde aynen olduk
hayal idi gerçek idi
hayal idi gerçek idi
Serdar katılıyorum o mavi yazıyı görünce ve üzerine konuşulanlardan sonra ne moral kaldı ne gulumseme hatta ağlamiştım bile hain Anıl nocak:img-beee: :img-beee:
elmali-turta
09-04-07, 15:03
....
SON
:good:
Ebru ablacım harikasın...süpersin...koptummm:img-hyste :img-hyste
hepsi çok guzel ama uzun olduğu için alıntı yapamadım ama kıyamadımda buralar harika olmuş öldüm gulmekten yahu:img-hyste :img-hyste :img-hyste
elmali-turta
09-04-07, 15:05
asu, yokk Ebru şuan uyuyor..Duymaz seni... Mışıl Mışıll.. İsterdim şarkısını da dinledi..
Eyvahhh o da şimdi tutturmasın ...şarkı gerçek miydi rüyamıydı.. :img-help:
Ama yok iyi olur.. Tarık hatırlatmak için tekrar söyler..:img-hyste .. biz de dinlemiş oluruz.:img-hyste
haahaha:img-hyste :img-hyste
deme gamze koparım o zaman :img-hyste
Ama Ebru abla duydu biz duymadık bi daha isteriz :happy0064
elmali-turta
09-04-07, 15:12
Şimdi efendimmm
Gizem guzel olmuş beğendim;)
8. bölümü anımsattı bana ordada son pragrafında yazdıklarına benzer olmuştu sankii:img-wink: :good:
ceza_cansu
09-04-07, 15:14
Herkese selam
Ebru abla:img-hyste :img-hyste :img-hyste ya yazdığın replikler süper olmuş.Koptum:img-hyste Ellerine sağlık:happy0064
Şahin abi ve Cemile süpersiniz ne diyim.Sizin yanınızda Deşifre ekibi bile solda sıfır kalır:img-yes: :)
pas.si.on79
09-04-07, 15:15
bi sorum olcaktı şimdi ben evde olmama rağmen fragman akşam çıkar diye tv açmıorum aptallık mı ediyorum?:img-hyste bilenler bilir fragman beklerken çizgi film fln izlemekten fenalık gelirdi bana eskiden
aaaaaa tabiki açacaksın..Görevde ihmalkarlık seziyorum..:img-hyste
Arkadaşlar tabi dersiniz işiniz vs yoksa açın ne olur ne olmaz..Handenin dediği gibi yavru fragman da çıkabilir...
İşimizi şansa bırakmayalım.Bazen özet geç verilebiliyor.Bazen bir hafta öncesinden veriliyor..Biz YY forum ahalisini neler gördük,neler yaşadık.. HAtta ne eziyetler çektik.. HAngi programları izledik.. Unutmayın hepsi görev için ..Görevde kutsaldır..
Ben de kesinlikle Naz a hak vermeye başladım.
20.bölümde içmiş içmiş sızmıştı :img-hyste sonra Tarık öpünce uyudu. Sonra 33de Tarık öpünce sersemledi orda ayakta duramadı.Ayakta olmasaymış yine uyurdu.TArık Naza kayıkta şarkı söylerken uyudu.. TArık İSterdim i söylerken Ebru uyudu.. DAğevinde eğer odun düşüp yakmasaydı.:TArık yakacaktı.. belgin Hanımın evini de Tarık az kalsın yakacaktı..
TÜm suç TArıkın ..:img-hyste Var onda öyle bir sinerji....
Senaristlerimiz NAzın kafasını karıştırdıkları gibi bizi kafamızıda karıştırarak aslında Ebrunun yaptığı gibi bizi de senaryoya dahil ediyorlar..Bu hayaldi rüyaydı gerçekti hep ondan... ANlayın işte.. :img-hyste
elmali-turta
09-04-07, 15:16
Düşse de dönmüyor ki. E dizimiz starda yayınlanınca böyle oluyor. Ben yine de dayanamıyorum ne olur ne olmaz diye starı açıyorum. El alışkanlığınında etkisi var bunda tabi. ETKİ=TEPKİ. Yok yok ben bir daha bu kadar çalışmayayım:)
Handecim nerelerdesin canım ya özledik seni:img-wink:
NOT:çoğu kişiyi alıntı yaprken Şahin Abinin ve Cemilenin yazılarını unutmuşumm:img-blush aama süper olmuş ince çalışmışsınız valla tebrikler:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Ben de kesinlikle Naz a hak vermeye başladım.
20.bölümde içmiş içmiş sızmıştı :img-hyste sonra Tarık öpünce uyudu. Sonra 33de Tarık öpünce sersemledi orda ayakta duramadı.Ayakta olmasaymış yine uyurdu.TArık Naza kayıkta şarkı söylerken uyudu.. TArık İSterdim i söylerken Ebru uyudu.. DAğevinde eğer odun düşüp yakmasaydı.:TArık yakacaktı.. belgin Hanımın evini de Tarık az kalsın yakacaktı..
TÜm suç TArıkın ..:img-hyste Var onda öyle bir sinerji....
:img-hyste
Naz'ı anlayanlar gittikçe çoğalıyor anlaşılan,biz bunca zamandır boşunamı yüklendik kızcağıza,38 bölüm izledik sondaki birkaç saniyelik sahne yüzünden bunca zamndır anlayamadığımız karakteri çözdük,hayat sen nelere kadirsin:img-hyste
Serdar katılıyorum o mavi yazıyı görünce ve üzerine konuşulanlardan sonra ne moral kaldı ne gulumseme hatta ağlamiştım bile hain Anıl nocak:img-beee: :img-beee:
di mi yani
bak schmetterling de hayal diyo. ama işe esprili yaklaşarak, çaktırmadan hayal diyo :) pat diye demiyo. hele bi dese, olacakları zaten biliyo :img-black :fighting2
schmetterling
09-04-07, 15:30
di mi yani
bak schmetterling de hayal diyo. ama işe esprili yaklaşarak, çaktırmadan hayal diyo :) pat diye demiyo. hele bi dese, olacakları zaten biliyo :img-black :fighting2
:) bilirim ben başıma gelecekleri
ilk önce sevgili qsawe sus bakiym sen asker diycek:img-hyste
sonra tarık_naz ama bak fermuar ama bak pijama diycek:img-hyste
ben aldım derslerimi alttan alttan söylüyorum:icon_whis
schmetterling
09-04-07, 15:31
Gizem guzel olmuş beğendim;)
8. bölümü anımsattı bana ordada son pragrafında yazdıklarına benzer olmuştu sankii:img-wink: :good:
canım bi hatırlatsana bana... hatırlamadım ben...araba yıkama olayı mı?
Naz Tarık’ı İtalya’ya göndermeye ve Sofia’yla birleştirmeye kararlıdır. Ve Sofia’ya gitmeden önce bir İstanbul turu yaptırmak ister. Belgin, Tarık’a Japon konsolosluğunda iş ayarlar fakat Tarık’ı Naz’ın
yüzünden görüşmeye bile gidemez ve Belgin’e bunu açıklayamaz. Belgin’in gözüne girmeye çalışan Hulusi, Sadri’yi Tarık’ı bulması için görevlendirir. Sadri, Ayşe’ye kavuşma karşılığında Hulusi’nin istediklerini yapmayı kabul eder ve her hafta karakola imza vermek için giden Tarık’ı karakolun önünde beklemeye başlar. Vahi’nin Tarık’ın yerine bulduğu yakışıklı şoför adayı görüşmeye gelir.
Netice şoför adayını görür görmez bayılır ve Vahi’nin konuşmasına izin vermeden çok yüksek bir maaşla işe alır.
11 Nisan Çarşamba 20:00 / YENİ BÖLÜM
özet geldi arkadaşlar. son sahne %100 gerçek :) hadi hayırlı olsun :)
yanlış mı görüyorum yaa. siz de benim gördüklerimi görüyomusunuz
Vahi’nin Tarık’ın yerine bulduğu yakışıklı şoför adayı görüşmeye gelir.
Netice şoför adayını görür görmez bayılır ve Vahi’nin konuşmasına izin vermeden çok yüksek bir maaşla işe alır.
schmetterling
09-04-07, 15:34
ya ayıp amaa hem tarık'ın gitmesini isteme hem deyeni şoför bul, vahi outtttt:img-blush :img-blush
ayrıca naz yanında tutmak için yapmış her şeyi çılgın hatun ya istanbul turuymuş puhahahaha:img-hyste
schmetterling
09-04-07, 15:40
Yakışıklı şoförmüş peh peh…
Şimdi şöyle oluo :
“Yakışıklılığın beş para etmez şu bendeki aşk olmasa…”
Buradaki yakışıklılık: yeni gelen şoför
Bendekı ask dıyen : naz
Naz yenı soföre aşık mı? Hayır
Yeni gelen şoför yakısıklı mı o zaman? Hayır
Kimin yakışıklılıgı bes para eder? Tarık’ın
Neden? Naz’daki aşk sebebiyleee:img-hyste
valla olaylar cidden sarpa sarmış.
anlaşılan son sahnenin ardından naz "kal" diyo ama tarık kalmak istemiyo. ama naz bırakmıyo. hatta kal demiyo. "sofia'ya tur attırmadan nereye" diyo sanırım.
sadri bi yandan tarığın kuyusunu kazıyo, vahi yeni şoför buluyo. netice ve vahi bi anda tarığı siliyo. of ki ne of. şimdi tut ki naz da yeni şoföre ilgi göstersin. ee artık tarık da yok evde. tarık resmen kuduracak. ama şurası gerçekki beklediğim ayrılık olmuş :):)
handeozbek
09-04-07, 15:43
Özet erken geldiğine göre bakarsınız fragmanda erken gelir. En olmadı yavru fragman gelir. Siz stardan ayrılmayın. Biliyorum çok zor birşey istiyorum. Ama görev kutsaldır.
Not:Özet hakkında yorum yapamıyacağım. Zira kafam epey karıştı:)
Naz Tarık’ı İtalya’ya göndermeye ve Sofia’yla birleştirmeye kararlıdır. Ve Sofia’ya gitmeden önce bir İstanbul turu yaptırmak ister.
Bu gezi işini Naz'mı ayarlıyor,
Belgin, Tarık’a Japon konsolosluğunda iş ayarlar fakat Tarık’ı Naz’ın
yüzünden görüşmeye bile gidemez ve Belgin’e bunu açıklayamaz.
Nasıl desinki Naz benle Sofia'ya gezi planlamış,Naz'ı anlayan beri gelsin ben anlamadım
Belgin’in gözüne girmeye çalışan Hulusi, Sadri’yi Tarık’ı bulması için görevlendirir. Sadri, Ayşe’ye kavuşma karşılığında Hulusi’nin istediklerini yapmayı kabul eder ve her hafta karakola imza vermek için giden Tarık’ı karakolun önünde beklemeye başlar.
Baba-oğul karşılaşması yakınlaştı anlaşılan,zamanı geldide geçiyordu
Vahi’nin Tarık’ın yerine bulduğu yakışıklı şoför adayı görüşmeye gelir.
Şimdi bundan ne çıkardım,son sahne hayal değil,tamamen ters köşe oldum,daha zor düzelirim.ama bu daha kötü oldu ,aşkını itiraf için durdurmuyor,Naz Sofia ile Tarık'ı kavuşturmaktan vazgeçmemiş,yememiş içmemiş ikisine tur ayarlamış,yeni şöför geldiğine göre Tarık'ın işten çıkışı gerçekleşiyor..yoksa ben okuduklarımı yanlışmı yorumluyorum:img-help:
handeozbek
09-04-07, 15:47
Şimdi bu nasıl olacak anlamadım. Tarık gidemediğine göre hala Nazlarda. Peki bu yeni gelen şoför nerde yatacak? Müştemilatta fazladan çekyat yok ki. Belki Naz Tarığa yatağını verir kendi salonda uyur:)
karafirtina
09-04-07, 15:49
ya bende izledim cuma gunu bu bolumu ama garibime giden birsey var ya
nazla, filiz gittiler sofia yla grsmeye ve filiz cevirdi dediklerini ben filize telefon actiginda dusunmustum ki filiz italyanca biliyoda italyancayi cevirecek turkceye ama kiz ingilizceyi cevirdi ya ya burda bence hata yaptilar koskoca vahi ozkul un kizi olarak kesin ozel okullara falan gitti ama ingilizce bilmiyo hadi neyse bilmiyo dersin ama filiz okadarda degistirdiki sofianin anlattiklarini ...
bence garip olmus
Bu nasıl bir özet ben anlamadım.Yani vahi hemen bir şöför buluyor netice hemen Tarık unutuyor naz ne yapak istiyor ben anlamadım.Tarık ben sofiyayı seviyorum demediki sadece sofya Tarıkı seviyor bence Tarık yol göründü italyaya doğru heleki ev yeni yakışıklı şöförde alınmışken artık Tarık kafayı yiyecek bence Tarık evden tamamen ya ayrılacak yada geri dönüp nazı şöför olmaya karar verecek bakalım frgman nasıl gelecek şu yakışıklı şöför nasıl birisi ben merak etim
schmetterling
09-04-07, 15:56
şu yakışıklı şöför nasıl birisi ben merak etim
merak ettim ben de.. ama özette ısrarla vahinin konusmasına fırsat vermeden dendıgı ıcın acaba vahı tanıo mu dedım.. ters koseler benım mekanım:img-hyste :img-hyste :img-hyste
pas.si.on79
09-04-07, 15:58
Naz Tarık’ı İtalya’ya göndermeye ve Sofia’yla birleştirmeye kararlıdır. Ve Sofia’ya gitmeden önce bir İstanbul turu yaptırmak ister. Belgin, Tarık’a Japon konsolosluğunda iş ayarlar fakat Tarık’ı Naz’ın
yüzünden görüşmeye bile gidemez ve Belgin’e bunu açıklayamaz. Belgin’in gözüne girmeye çalışan Hulusi, Sadri’yi Tarık’ı bulması için görevlendirir. Sadri, Ayşe’ye kavuşma karşılığında Hulusi’nin istediklerini yapmayı kabul eder ve her hafta karakola imza vermek için giden Tarık’ı karakolun önünde beklemeye başlar. Vahi’nin Tarık’ın yerine bulduğu yakışıklı şoför adayı görüşmeye gelir.
11 Nisan Çarşamba 20:00 / YENİ BÖLÜM
özet geldi arkadaşlar. son sahne %100 gerçek :) hadi hayırlı olsun :)
Yooook Arkdaşlar kesinlikle ...ben Nazı Anlamıyormuşum:img-hyste
Bu özete göre.. İnanmıyorum Sana NAz.. Evet Serdar son sahnenin gerçek olduğu çıkıyor.. ORda NAz Tarık ı İtalyaya göndermeğe sofiayla birleştirmeye kararlıymış.. Ben Nazın bir önceki bölümde Hayret etmiştim.Tarıkın eski sevgilisiyle nasıl biraraya gelir diye..Hadi neyse dedik.Bilgi almak için dedik...
Şimdi aşık olduğunu anlıyor. Aşık olduğu adamla eski sevgilisini biraya getirmek için ist.turluyorlar..Yok yok.. Bu kız normal değil.. Hayır buna nasıl dayanacak..Kıskanmayacak mı... ?
Ya da NAz orda çok kurnaz olup, Tarıkı tepkisini ölçmeye çalışıyor.Ama pek doğru bir karar değil..SOnuçta Pınar TArık olayında da öyleydi.Onlar yine etkilenecek.. Şeytan diyor.Sofia Pınar gibi melek çıkmasın Hatta Melisa gibi .. TArıkı bırakmasın..
Ya peki Yakışıklı Şoförde neyin nesi.. Netice göz koymuş.:Pesss doğrusu....
Şimdi TArık ne yapacak Belgin in bulduğu iş görüşmesine de gidememiş.. İşsiz de kaldı..
Tarıkçığım Sen bırak şu Nazı ..Git İtalyaya..Bu kız biraz ayrı, yalnız kalsın..
Ohhhbbe sinirimi attım.. :img-hyste Rahatladım:img-hyste
Yeni şoför , Tarık olabilir mi?
schmetterling
09-04-07, 16:03
:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
budur.
naz yine ne işler peşinde vallahi bu kız anlaşılmaz..
ama yine de enseyi karartmayın derim. malum istanbul turu bu kız kulesi var ayasofyası güzeller güzeli sahilleri tekneleri vs vs
romantik anlar da gelebilir..
schmetterling
09-04-07, 16:06
Yeni şoför , Tarık olabilir mi?
düşünsenize.. "kızım işte yeni şoförün Bertuğ"
ve Tarık Naz'ın seçtiği pembe gömlek kot şapka üçlüsüyle karşımızda:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Sizler bu özeti beğendiniz mi? Yeni şoförümüz geliyormuş. Charlie'nin dediği gibi Tarık olmazsa yine bu kişi, ölür giderim kalp sektesinden. Ne yani Naz Tarık'ı bırakmadı sabah gitmesi için ama İtalya'ya postalamaya çalışıyor öyle mi? Ahaha. Bana malzeme mi çıkacak yoksa bu bölüm bol bol :)
39.cu bölüm özetinden iki şahane fotoyu aşağıdaki linke ekledim.bayılacaksınız:)))
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10187&page=62
yok yok ben bu diziinin sonunda hastanelik olmaz veya nazı öldürmezsem iyidir:)
yarabbii nedir bu yaa..
dur..japon konsolosluğuna falan gidemezsin sofiayaya gideceksin..o seni çok seviyor..
allah bütün yy severlere sabır versin yaa..cidden bu kız adamı hasta eder..
yine başımıza yakışıklı erkek problemi çıkıyor.kesin naza evlenme teklif eder!!her gören aşık oluyor malum:)
aman bu sefer neticeye aşık olsun çocuk ne olur ya:..
içimden bir ses bu bölüm çok feci olacak diyor..bu özetin aksine romantizm kokan bi bölüm izleyeceğiz sanırsammm...
muratdemir
09-04-07, 16:11
Yine ters köşe bir özet olmuş. Özete göre Naz'ın ruh hali biraz daha arkadaşlık düşüncesine kayacak ya da kurnazca bir plan hazırlıyor olabilir. İstanbul gezisine vurgu yapılması biraz ilginç. Burada birşeyler olabilir. Belgin de Tarık'ın Japon konsolosluğuna gitmemesi üzerine herhalde oğlu İtalya'ya gidiyor zannediyor ve Hulusi'yi harekete geçiriyor.
Benim şu an merak ettiğim Tarık nerede kalacak? İşten ayrıldı, kendi evine de gidemez, İtalya'ya gitmeye de niyeti yok gibi. Bu bölümün önemli sorularından biri olacak bu konu.
schmetterling
09-04-07, 16:14
39.cu bölüm özetinden iki şahane fotoyu aşağıdaki linke ekledim.bayılacaksınız:)))
:happy0064 :happy0064 teşekkür ederiz cok güzellerrr özellikle ikinci foto gerçekten diziden sahne mi acaba?
yeşil de çok yakışmış tarık'a maaşallah:happy0064
JENN fotoğraflar için teşekkürler
Sultan Ahmet'e mi gitmişler ne,Tarık orada Naz'a ne söylüyor olabilir,bir tarafta özet bir tarafta fotolar,belkide dediğiniz gibi İstanbul turu Sofia'ya değilde Tarık ile Naz'a yarar:img-hyste çıkamadım işin içinden
Yooook Arkdaşlar kesinlikle ...ben Nazı Anlamıyormuşum:img-hyste
Bu özete göre.. İnanmıyorum Sana NAz.. Evet Serdar son sahnenin gerçek olduğu çıkıyor.. ORda NAz Tarık ı İtalyaya göndermeğe sofiayla birleştirmeye kararlıymış.. Ben Nazın bir önceki bölümde Hayret etmiştim.Tarıkın eski sevgilisiyle nasıl biraraya gelir diye..Hadi neyse dedik.Bilgi almak için dedik...
Şimdi aşık olduğunu anlıyor. Aşık olduğu adamla eski sevgilisini biraya getirmek için ist.turluyorlar..Yok yok.. Bu kız normal değil.. Hayır buna nasıl dayanacak..Kıskanmayacak mı... ?
Ya da NAz orda çok kurnaz olup, Tarıkı tepkisini ölçmeye çalışıyor.Ama pek doğru bir karar değil..SOnuçta Pınar TArık olayında da öyleydi.Onlar yine etkilenecek.. Şeytan diyor.Sofia Pınar gibi melek çıkmasın Hatta Melisa gibi .. TArıkı bırakmasın..
Ya peki Yakışıklı Şoförde neyin nesi.. Netice göz koymuş.:Pesss doğrusu....
Şimdi TArık ne yapacak Belgin in bulduğu iş görüşmesine de gidememiş.. İşsiz de kaldı..
Ohhhbbe sinirimi attım.. :img-hyste Rahatladım:img-hyste
Gamze'cım çok ıyı yaptın bak nasıl rahatladın gördun mu?
1-Vahi ye ne demeli hemen buldu bır soför.Biraz geçsın,bu süre zasrfında Naz taksı ıle gıder gelır okula ıncılerı dökulmez merak etme sen Vahı Amca.
2-Naz 'a diyecek sözum yok
3-Serdar hakılısn galıba ayrıılık olacak çok ya ıyı oalcak.Ne mi olacak Tarık gidecek ama İtalya'ya degıl tabıı ,bır yolunu bulup başının çaresıne bakacak (kantsız melek Mert'ten bıle yarım isteyebılır).Naz şşoförü red edecek ve okula her gıdış gelısınde Tarık aklına gelecek.Bu ayrılık zarfına tabıı tarık'ta Naz'ını düşünecek ve karşılasacaklar nerdemı? tabıı kı Naz'ın bankada esıp gurledıkten sonra Tarık'la gittıklerı sahıl kenarında.
4-bu arada ben asıl Tarık ne yapacak onu merak edıyorum bu bölümde
5-Unutmadan Sofıa Mamadan emır almıştı 1 hafta süresı vardı Alfonsoyu almak için.
6-Bu bölüm her an bir patlama olabılır,Yanı Tarık'tan bir ilan-ı aşk gelebılır(ınsan hayal ettıkçe yaşar)
7-artık bu saaten sonra umarım Naz yenı gelen soföre yakınlık göstermez ki bu sefer harbıden saçmalamış olurlar.38. bölümde okdar olgunlaşan Naz bır u dönuşu yapmaz tahmınımce
8-Fragmanı seyretsekte birsey degışecegını sanmıyorum ,en ıyısı yıne uslu uslu çarşambayı beklemek.
sevgıler
NoT:ebru ,sahın agbı jlee ellerınıze saglık yorumlarınız zevkle okudum.
handeozbek
09-04-07, 16:23
şimdş benim anlamadığım birşey var. Aslında çok şey var ama sadece birini söylüyorum:) Bu Sofia İtalyaya gitmeyecek miydi Netice Halanın gençlik aşkını bulamaya:)
pas.si.on79
09-04-07, 16:26
Sizler bu özeti beğendiniz mi? Yeni şoförümüz geliyormuş. Charlie'nin dediği gibi Tarık olmazsa yine bu kişi, ölür giderim kalp sektesinden. Ne yani Naz Tarık'ı bırakmadı sabah gitmesi için ama İtalya'ya postalamaya çalışıyor öyle mi? Ahaha. Bana malzeme mi çıkacak yoksa bu bölüm bol bol :)
Canım yok be güzelim..Sinir oldum..Ama çatlasakta patlasakta izleyecez.Bir yerlerde yine güzellikler bulacaz..
yok yok ben bu diziinin sonunda hastanelik olmaz veya nazı öldürmezsem iyidir:)
yarabbii nedir bu yaa..
dur..japon konsolosluğuna falan gidemezsin sofiayaya gideceksin..o seni çok seviyor..
allah bütün yy severlere sabır versin yaa..cidden bu kız adamı hasta eder..
yine başımıza yakışıklı erkek problemi çıkıyor.kesin naza evlenme teklif eder!!her gören aşık oluyor malum:)
aman bu sefer neticeye aşık olsun çocuk ne olur ya:..
içimden bir ses bu bölüm çok feci olacak diyor..bu özetin aksine romantizm kokan bi bölüm izleyeceğiz sanırsammm...
Evet kesinlikle hastanelik olmazsak iyi olur..NAz yine çıldırtacak bizi...
İşte bu fotolarla kenidimizi avutacaz..Ellerine sağlık...
Yalnız arkadaşlar.....Şimdi Sadri Tarıkın nerde olduğunu biliyor..Niye Karakolda takip ediyor.. Şimdi Hulusi Bunu özellikle istemiş olsa.. O da mı takip edecek.. Niye böyle birşey yapsın ki Hulusi.direk kendi takip ederdi...
Anlamadım.
son fotoyla ilgili hemen bi senaryo yazdım..
diyorumki..bunlar sofia naz ve tarık istanbul turuna çıkarlar..bu sırada tarık sofiayla ingilizce japonca italyanca veya bildiği herhangi bir dilde konuşur..bu sırada bu muhteşem üçlüyü gören türkler naz ve tarıkı turist sanarlar ve bir resim isterler..:img-hyste
kendimi bu senaryodan dolayı kınıyorum:)
bence o sahne dizi dışı..fakat çok tatlı çıkmışlar..ah bide dizide görebilsek böle..
handeozbek
09-04-07, 16:27
İster misiniz şimdi Naz Tarık'a yaptıklarını bu şoföre de yapsın. İstifa ettirmek için elinden geleni yapsın. Sonra Tarık'a aşık olduğu gibi bu şoföre de aşık olsun. Tamam tamam sustum:)
Tarık Nazı hayatta bu yeni şoförle yalnız bırakmaz. Naz arabayla nereye gidecekse Tarıkta hop peşlerinde.:)
Yeni şoför:Siz kimsiniz acaba?Her yere beraber gidiyoruz da.
Tarık:Senin yerinde gözü olan biri:)