Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-9
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
peki büyükbabacım fragmanın en başındaki sofia- tarık sarılışına ne diyorsun??
çok içten geldi bana...
Orada bana sanki asıl Sophia atlıyormuş gibi geldi Tarık'ın boynuna. E bizim Tarık da kendisine sarılan hiç bir kız karşılıksız bırakmadı bugüne kadar. Ha belki, acıma ve hoşa gitme (kendisini kurtarmaya çalışıyor ya) hissiyle de karşılık vermiş olabilir. Aşk mı bekliyorsunuz yoksa :)
schmetterling
10-04-07, 10:17
Orada bana sanki asıl Sophia atlıyormuş gibi geldi Tarık'ın boynuna. E bizim Tarık da kendisine sarılan hiç bir kız karşılıksız bırakmadı bugüne kadar. Ha belki, acıma ve hoşa gitme (kendisini kurtarmaya çalışıyor ya) hissiyle de karşılık vermiş olabilir. Aşk mı bekliyorsunuz yoksa :)
aman aman ağzınızdan yel alsın... ama ne yalan söyleyeyim naz-tarık ayrılığı bekliyorum.. naz'ın aklının başına gelmesi için.. bi dengeli olsun yahu ikizler burcu mudur nedir:)
bu arada müştemilat kapısında büyük ihtimelle içses devreye girdi yüzüne maske taktı yine çılgın naz.. ah naz ahhhhh
Mehraba arkadaşlar fragman geldi ikinci şarkıcımız hayırlı uğurlu olsun şoför olan çocuk şarkıcı umarım bunada şarkı söyletmezler.Fragmanda Belgin Naza sarılıp acaba ne konuşuyorlar son sahnede Tarık bence Naz kızıyor gibi geldi neyapamak istiyorsun gibi bana öyle geldi.Birde mafya olan bölüm acaba kimin rüyası çok merak etim ah çarşamba olsa bakalım neler bekliyor bizleri.
schmetterling
10-04-07, 10:23
Mehraba arkadaşlar fragman geldi ikinci şarkıcımız hayırlı uğurlu olsun şoför olan çocuk şarkıcı umarım bunada şarkı söyletmezler.
aaa ben tanımıyorum kim arkadaşım bu çocuk??
whiteangel
10-04-07, 10:25
Günaydın AŞKA AŞIKLAR:)
Fragmanı bir kez tv den bir kez de Şansal Abi'nin sitesinden izledim. Yarın bölüme kadar da fragmanı izlemeyi düşünmüyorum.Sevgili buyukbabamızın tezinin gerçek olmasını dilemekten başka bişi demiyorum. Dün bir soru sormuştum, görmezden geldiniz. ''38. in son sahnesi keşke hayal veya rüya olsaymış..'' diyen var mı içinizde:img-wink: Anıl ve ben haklı çıksaydık keşke.. İşte ben dedim.:img-wink:
Fragmanın sonundaki mafya sahnelerinde çok güldüm.Bizimkiler tam aile olmuşlar.:img-hyste Mama Netice, SofiA'yı dışınnn :img-hyste
Sevgili Murat /sondakika..
Vatan görevi kutsaldır. Sana kutsal görevinde başarılar dilerim. Hayırlı tezkereler kardeşim. Sular seller gibi git ve dön inşallah. Biz buralarda olacağız. Çarşamba saat 20.00-22.00 arası sana nöbet-angarya yazmaması için komutanına da ricacıyız.:)Sevgilerr
EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER:happy0064 :happy0064 :happy0064
NOT: nöbet-angarya görevlerinin sadece çarşamba değil perşembe de olmaması için ricacı ve duacıyız.:)
2. Not: Umarım seni mutlu olarak yollarız Kırklareli'ne:img-cool2
evet fragmanı gördük.. şükür... ama nasıl bitti nasıl başladı.. işte burası süpriz bizler için.. bir hafta rüya mı gerçek mi atışmaları gerçekle sonlandı.. ama süpriz son... ah naz ah.. seninde çelebiliğin tuttu. illa italya.. illa sofia.. böylesi zor bulunur ha..
vallah zor bulunur.. yok böylesi bir karakter.. düşünün onca dizi var.. bir erkeği seven iki bayanın olduğu yada bir bayanı seven iki erkeğin olduğu konusuda yanık sevda hikayesi olan onca dizi var.. kaçında böyle fedekarını gördük. genelde herkes birbirinin kuyusunu kazardı esas oğlana yada esas kıza sahip olabilmek için.. bak sen naz'a.. alın hatırla sevgili.. orada bir necdet var.. oooo adam haraminin önde gideni.. sadece aşkı gasp etse ne gam.. adam evladınıda aldı esas oğlanın.. gelde dumur olma.. al acı hayat'ın enderi.. söylemeye gerek var mı.. al doktorların bilgesi.. dolu.. kıyamet gibi 3. yandal karakter ve onların elde etme entrikaları. ((: yalanci yarimde komedi dizisi aslında ne kral komedi malzemesi çıkar şu aşıklar arasında.. tabi 3. karakterlerde dahil olacak şekilde..
maşallah bizimkilerin o taraklarda bezi yok.. hepsi fedekar hepsi cefakar, hepsi okumuş çoçuklar.. yol veriyorlar birbirlerine.. ((: ne güzel.. başkasının saadeti için kendi mutluluğunu eliyle itenler.. hayran kaldım naz'a.. ama bir parçada kızdım.. kapsana yahu esas oğlanı.. ((: çelebi sultane.. o kavuşturmayı tercih etti.. terzi ne kadar kendi söküğünü diker ki.. sen kendi yüreğine baksana kızım.. ((:
evet hasret kardeşim günaydın diyorum ve ilhan mansız örneğin üzere, umarız bu yeni şoför kitapsız biri olmaz.. pek benzetemedim ona.. tatlı ve sempatik duruyor.. ne kadar tatlı olsada sempatiğin önde gidenide olsa boş.. nazın ona karşı bir ilgisi olacağını sanmam.. fragmanda, tarığı oldukça şaşkın ve birazda sukutu hayal uğramış gördüm.. yani böyle nazı görürde kim olmaz ki?! adeta yumurta kabuğunu yeni kırmış civciv gibi şaşkın şaşkın etrafa bakıyor.. sanki biri olanı biteni anlıyorsa beri gele, der gibi..
konsey (!) toplantısı komik olacak gibi.. rüyada olabilir gerçekte... her iki durumdada güleceğiz.. ama nazın gülmesi aslında ağlamasını perdeleyen kamuflaş gibi.. yerim ben öyle gülmeyi..!! ne gülmesi.. insan ağlanacak haline güler mii.. ((:
sevgili rebeca doğum günün şimdiden kutlu olsun.. ne kalmış.. hemde öyle bir gün ki efsane yıllanmış olarak geri dönüyor.. şimdi iki gün çok özel. çarşamba ve perşembe.. jeneriğine kurban ederim cümle dizileri kurtlar vadim benim.. .!! naz'a son sözümüz kimsenin umudunu kırmayasın belki sahip olduğu tek şey odur.. kimin umudu.. tarığın umudu..
bu arada arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize sonsuz teşekkürler.. biz bir aileyiz.. yalancı yarim ailesi..
güney-yase
10-04-07, 10:29
offff offfff başımıza bide yeni şöförmü çıktı biri gidiyo biri geliyo nese anladıkki son bölüm rüya değilmiş sevinsemmi üzülsemmi bilemedim :img-help:
Fragmanı gece geç saatlerde izleyebildim Şansal Bey in sitesinden.Ne diyeyim ,ne yorum yapayım bilemedim.39. bölüm yine Naz ın abidik gubidik hallerini ya sabır diyerek izleyeceğiz anlaşıldığı kadarı ile..Aşkını (ki benim buna aşk diyesim kalmıyor yavaş yavaş) bu kadar zora sokan ikinci bir dünya insanı var mıdır acaba:)Yeni şofer ile ilgili Naz açısından hiç bir tehlike görmüyorum şahsen.Malum, klasman uygun değil..Ne meşhur, ne zengin ,sadece yakışıklı :icon_whis Fazla da büyük konuşmaya gelmez..Naz bu sağ gösterip sol vurur:img-wink:
Bu mesajın esas yazılış amacı Sevgili Murat kardeşime hayırlı teskereler dilemek aslında,yorum bahane:) Güle güle git, güle güle gel kardeşim:sad53:
Yeni trend not:Tarık ın Sofia ya sarılışı ile ilgili olarak şu tespiti yapmadan geçemeyeceğim."Naz a düşen Sofia ya sarılır":icon_whis
schmetterling
10-04-07, 10:35
sevgili sondakika,
seninle çok fazla muhabbetimiz olmadı belki, tanışamadık.. ama ben hep yazılarını okumaktan çoook büyük bi mutluluk duydum.. şimdi gidiyorsun, umarım oralarda da dizimizi izler ve izletir yeni yeni fanlarla geri dönersin aramıza.. seni özleyeceğiz efem:img-wink: hayırlı tezkereler:sad53:
whiteangel
10-04-07, 10:38
Fragmanı gece geç saatlerde izleyebildim Şansal Bey in sitesinden.Ne diyeyim ,ne yorum yapayım bilemedim.39. bölüm yine Naz ın abidik gubidik hallerini ya sabır diyerek izleyeceğiz anlaşıldığı kadarı ile..Aşkını (ki benim buna aşk diyesim kalmıyor yavaş yavaş) bu kadar zora sokan ikinci bir dünya insanı var mıdır acaba:)Yeni şofer ile ilgili Naz açısından hiç bir tehlike görmüyorum şahsen.Malum, klasman uygun değil..Ne meşhur, ne zengin ,sadece yakışıklı :icon_whis Fazla da büyük konuşmaya gelmez..Naz bu sağ gösterip sol vurur:img-wink:
Bu mesajın esas yazılış amacı Sevgili Murat kardeşime hayırlı teskereler dilemek aslında,yorum bahane:) Güle güle git, güle güle gel kardeşim:sad53:
Yeni trend not:Tarık ın Sofia ya sarılışı ile ilgili olarak şu tespiti yapmadan geçemeyeceğim."Naz a düşen Sofia ya sarılır":icon_whis
:img-hyste AHH benim ruh ekizim...
NAZ'A düşen Sofia'ya sarılır haa:img-hyste :icon_whis Yok yok o sarlma sadece şefkat içeriyor.:img-wink:
Murat hocam,seni ve o güzel yorumlarını çok özleyeceğiz,hayırlı teskereler diliyorum sana:img-wink: inşallah 5 ay sonra sen askerden döndüğünde Naz ile Tarık çoktan evlenmişler olacaklar,birsürü de Hulusicanlar olacak :))))
sevgili rebeca doğum günün şimdiden kutlu olsun.. ne kalmış.. hemde öyle bir gün ki efsane yıllanmış olarak geri dönüyor.. şimdi iki gün çok özel. çarşamba ve perşembe.. jeneriğine kurban ederim cümle dizileri kurtlar vadim benim.. .!! naz'a son sözümüz kimsenin umudunu kırmayasın belki sahip olduğu tek şey odur.. kimin umudu.. tarığın umudu..
bu arada arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize sonsuz teşekkürler.. biz bir aileyiz.. yalancı yarim ailesi..[/QUOTE]
Şimdiden çok teşekkür ederim Murat,ilk doğum gunumu kutlayan sen oldun böylece tekrar çok teşekkür ederim.
Seninle beraber bır arkadaşım daha askere gıdıyor oda kısa dönem senın gıbı ve Ankara'ya düştü.İkiniz içinde tek dileğim hayırlısı ıle gıdıp (çabucak) gelin.Şimdiden hayırlı tezkererler.
fragmanı bır kez ızledım şimdıde Şansal Agbı'nın sıtesınden ızleyecegım .
Bır sahnde Sofıa ve Tarık sarılıyorduya bence o sarılmada Tarık Sofıaya,kaçırlımadıgını ve Naz'a aşık oldugunu açıklayıp sessız sedasız İtalya'ya dönmesını ısteyecek.(bugun ıyımserlıgım üstümde galıba):img-yes:
Evet Sondakika gidişin gülerek dönüşünde uçarak olsun. Haydi hayırlı Tezkereler
arkadaşlar bir inceleme yaptım.bu yeni gelen şöför pop camiasından volkan doğan adlı çocuğa fazlasıyla benziyor..eğer oysa vede yine şarkıcı krizi yaşanaksa sayın yapımcıya gerçekten şiddetli bir tepki gösterecem..yani pes doğrusu diyecem..karşılaştırmanız için iki resim ekliyorum..
bu dizideki yeni şöför çocuk
http://img182.imageshack.us/img182/6351/bscap0283jr9.jpg (http://imageshack.us)
buda volkan doğan adlı şarkıcı çocuk.
http://img295.imageshack.us/img295/7748/volkanur3.jpg (http://imageshack.us)
bakın siz karar verin..
schmetterling
10-04-07, 10:47
arkadaşlar bir inceleme yaptım.bu yeni gelen şöför pop camiasından volkan doğan adlı çocuğa fazlasıyla benziyor..eğer oysa vede yine şarkıcı krizi yaşanaksa sayın yapımcıya gerçekten şiddetli bir tepki gösterecem..yani pes doğrusu diyecem..karşılaştırmanız için iki resim ekliyorum..
bu dizideki yeni şöför çocuk
http://img182.imageshack.us/img182/6351/bscap0283jr9.jpg (http://imageshack.us)
buda volkan doğan adlı şarkıcı çocuk.
http://img295.imageshack.us/img295/7748/volkanur3.jpg (http://imageshack.us)
bakın siz karar verin..
araştırmacı gazeteci jenn iş başında.. direk o yalnız arkadaşım... dizi dizi değil
"popstar yalancı yarim" mübarek:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Benim dediğim bu şarkıcı iki klib vardı umarım bunada şarkı söyletmezler bence yanlış yaparlar artık yeter bizim dizi şarkıcıların promosonu gibi oldu umarım olmaz bu şoförün tarıktan farkı olmalı şarkıda söylerse ne özeliği kalır tarıktanbekleyip göreceğiz.son dakika hayırlı teskereler yazılarını özleyeceğiz.
Google da yapılan ufak araştırmaya göre bahsi geçen kişi Seyhan Müzik'e bağlı bir şarkıcı...e bir de işin içine Seyhan Müzik girince,bir de bu inanılmaz benzerlik hatta o yani direkt...umarım 2.bir Burak vakası olmaz bu durum:icon_whis neyse biz izleyelim de o zaman anlarız..yani hiç değilse bu sefer şarkı söylemesin bari...bekleyip görelim bakalım:img-cool2
..
sevgili jenn fragmanı beraber izlediğim tüm müzik camiası ile son derece ilgili ve bilgili aile yakınım aynı kehanette bulundu ,aynı araştırmayı ben de yaptım ve maalesef söz konusu elemanın da Burak gibi Seyhan Müzik den albüm çıkarmış olduğunu gördüm.Maalesef olay aynı sanırım ve tepkine bin de ben ekleyerek göstereceğim tepkimi:good:
Sevgili Murat /sondakika..
Vatan görevi kutsaldır. Sana kutsal görevinde başarılar dilerim. Hayırlı tezkereler kardeşim. Sular seller gibi git ve dön inşallah. Biz buralarda olacağız. Çarşamba saat 20.00-22.00 arası sana nöbet-angarya yazmaması için komutanına da ricacıyız.:)Sevgilerr
EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER:happy0064
NOT: nöbet-angarya görevlerinin sadece çarşamba değil perşembe de olmaması için ricacı ve duacıyız.:)
2. Not: Umarım seni mutlu olarak yollarız Kırklareli'ne:img-cool2
ablacım çok teşekkürler.. inşallah öyle olur ve nöbet tutmam o günlerin o saatlerinde ve izleyebilirim dizilerimi.. yalancı yarim ve kurtlar vadisi.. kurtları kesin gazino ve birlik komple hınca hınc izleyeceğini biliyorum ama yalancı yarim için en büyük rakip avrupa yakası olacak.. bakarsın milleti yalancı yarime çekerim, deneyeceğim ama.. ((: :img-hyste ablacım inanın o kadar mutlu yolluyorsunuz ki bunu kelimelere dökemem.. sadece evimden kopmamın burukluğu yok içimde, forumdanda kopmanın burukluğu var.. zira çok kötü alıştık.. evde olduğumuzda uğradığımız kendimize ait odamız gibi oldu forum.. evet kendimize ait özel bir oda.. ((:
sevgili sondakika,
seninle çok fazla muhabbetimiz olmadı belki, tanışamadık.. ama ben hep yazılarını okumaktan çoook büyük bi mutluluk duydum.. şimdi gidiyorsun, umarım oralarda da dizimizi izler ve izletir yeni yeni fanlarla geri dönersin aramıza.. seni özleyeceğiz efem:img-wink: hayırlı tezkereler:sad53:
çok teşekkürler efem.. sevgili schmetterling platform müdavimiysen, birgün muhabbetede katılırsan muhabbetimizde olur efem :img-wink:
:
Yeni trend not:Tarık ın Sofia ya sarılışı ile ilgili olarak şu tespiti yapmadan geçemeyeceğim."Naz a düşen Sofia ya sarılır"
çok teşekkürler ediyorum nowarcım, hepinize çok teşekkürler arkadaşlar. iyiki varsınız. iyiki yalancı yarim ailesinin bir üyesiyim.. :img-wink: kırklarelinden katılmaya çalışacağım aranıza.. zira uzak durmak zor.. :img-yes:
sevgili son dakika arkadaşım..sana kısa askerlik döneminde rahat ve huzurlu su gibi akan bir vatani görev diliyorum..güzel bir yere gidiyorsun hayırlı teskerelerle dönesin seni özleyeceğiz..sevgiler:))
pas.si.on79
10-04-07, 11:01
Merhabalar.....
Arkadaşlar öncelikle atlamışım murat(sondakika) kusura bakma..Dünün heyecandan sanırım.. Murat,güle güle git,güle güle gel... HAyırlı tezkereler......
Yine mi !!!!!! HATA !! Yapımcılar ne yapmaya çalışıyorlar bilmiyorum...Ama seyirciyi kızdırmak istedikleri belli..Bütçeleri bu kadar mı zayıf dedirtiyor,reklam için bu kadar da mı düştüler..Belli bir düzeyde bulunan bir diziyi daha nelere savuracaklar.. HAta bir kere olur;ama aynı hata iki kez yapılırsa buna hata denmez..Yeni gelen sanatçılara kimsenin lafı yok.Dizinin stratejisine pek uymuyor.. Burak olayında okumadılar mı burayı...Seyirciyi dikkate alıyorlardı ?Ne oldu?
Destek alacak başka konuk sanatçılar olur.. Ya da bu arkadaşları konuk olarak birkaç dakikalığına alabilirler..Ama burda tamamen diziyi alt üst ediyorlar...
HAberleri ola..........
:img-hyste AHH benim ruh ekizim...
NAZ'A düşen Sofia'ya sarılır haa:img-hyste :icon_whis Yok yok o sarlma sadece şefkat içeriyor.:img-wink:
Sevim im ruhsal ekizim,Naz ın fragmanda büyük ihtimalle İtalyanca "Uçağa bineceksiniz atta gideceksiniz,mutlu olacaksınız,gökten üç elma tepemize düşecek,biri benim başıma" yı anlatmaya çabaladığı planör taklidinden sonra içerik şefkat,rikkat .hakkat ne olursa Tarık a" sarıl kardeşim sofia ya ,bırakma "diyesim geldi:img-yes: :icon_whis :icon_whis
Google da yapılan ufak araştırmaya göre bahsi geçen kişi Seyhan Müzik'e bağlı bir şarkıcı...e bir de işin içine Seyhan Müzik girince,bir de bu inanılmaz benzerlik hatta o yani direkt...umarım 2.bir Burak vakası olmaz bu durum:icon_whis neyse biz izleyelim de o zaman anlarız..yani hiç değilse bu sefer şarkı söylemesin bari...bekleyip görelim bakalım:img-cool2
Hem şarkıcı...hem seyhandan..hem dizide..hem soför...
SEN ŞARKI SÖYLEMEYECEĞİNE İNANIYOR MUSUN...
Bakalım daha kaç BURAK...VOLKAN..AHMET...MEHMET olayı yaşayacağız...Dizimiz SEYHAN reklamlarına döndü..Yaşasın ki..ne yaşasın...:icon_evil :icon_evil :icon_evil
Ve MURATCIM...Peşineden kovalarla su döktüğümüzü farzet...su gibi gidip su gibi gelesin inşallah...bu forumun senin güzelim yazılarına ve sana ihtiyacı var..Yanaklarından öpüyorum canım...Sevgiler...HAYIRLI TESKERELER..
Evet bu gidişle tüm Seyhan Müzik bünyesindeki şarkıcılar dizimize oyuncu olarak katılımda bulunacaklar gibi gözüküyor;özellikle piyasaya yeni kaseti çıkmış olanlar...ha mesela Seyhan Müzik'ten İzzet Yıldızhan'ın da yeni kaseti çıktı şu aralar...kendisini Sofia'nın Vito Dayısı olarak dizimizde görürsek artık hiş şaşırmayacağım doğrusu :))) :))))
Evet bu gidişle tüm Seyhan Müzik bünyesindeki şarkıcılar dizimize oyuncu olarak katılımda bulunacaklar gibi gözüküyor;özellikle piyasaya yeni kaseti çıkmış olanlar...ha mesela Seyhan Müzik'ten İzzet Yıldızhan'ın da yeni kaseti çıktı şu aralar...kendisini Sofia'nın Vito Dayısı olarak dizimizde görürsek artık hiş şaşırmayacağım doğrusu :))) :))))
isterük isterük izzeti isterük.eksik kalmasın lütfen oda olsun:img-hyste :img-hyste
Murat hocam,seni ve o güzel yorumlarını çok özleyeceğiz,hayırlı teskereler diliyorum sana:img-wink: inşallah 5 ay sonra sen askerden döndüğünde Naz ile Tarık çoktan evlenmişler olacaklar,birsürü de Hulusicanlar olacak :))))
Çok teşekkürler tezaycım, bende forumdakileri çok özleyeceğim evimin içinde bir ev gibiydi burası.... inşallah 5 ay sular gibi akacak foruma geleceğim.. umarız yeni bir yapımın bünyesinde bu aile yine toplanır..
sevgili son dakika arkadaşım..sana kısa askerlik döneminde rahat ve huzurlu su gibi akan bir vatani görev diliyorum..güzel bir yere gidiyorsun hayırlı teskerelerle dönesin seni özleyeceğiz..sevgiler:))
Bengi ablacım çok teşekkürler.. ne kadar şükür etsem azdır yakın bir yere düştüm. Kırklareli.. ve ne kadar şükür etsem azdır böylesi tatlı bir forum ortamındayım.. ((:
Evet Sondakika gidişin gülerek dönüşünde uçarak olsun. Haydi hayırlı Tezkereler
Teşekkürler tosinka’cım inşallah dediğin gibi olur.. uçarak gelirim ((:
Merhabalar.....
Arkadaşlar öncelikle atlamışım murat(sondakika) kusura bakma..Dünün heyecandan sanırım.. Murat,güle güle git,güle güle gel... HAyırlı tezkereler......
Yine mi !!!!!! HATA !! Yapımcılar ne yapmaya çalışıyorlar bilmiyorum...Ama seyirciyi kızdırmak istedikleri belli..Bütçeleri bu kadar mı zayıf dedirtiyor,reklam için bu kadar da mı düştüler..Belli bir düzeyde bulunan bir diziyi daha nelere savuracaklar.. HAta bir kere olur;ama aynı hata iki kez yapılırsa buna hata denmez..Yeni gelen sanatçılara kimsenin lafı yok.Dizinin stratejisine pek uymuyor.. Burak olayında okumadılar mı burayı...Seyirciyi dikkate alıyorlardı ?Ne oldu?
Destek alacak başka konuk sanatçılar olur.. Ya da bu arkadaşları konuk olarak birkaç dakikalığına alabilirler..Ama burda tamamen diziyi alt üst ediyorlar...
HAberleri ola..........
Çok teşekkür ederim gamze, rica ederim efendim ne kusuru.. ((:
gelelim bölüme öncelikle sevgili jenn o nasıl araştırma. :) gözünden birşey kaçsın efendim.. şaşırdık kaldık.. bu yeni gelen şoförde şarkıcı mı çıktı.. doğrusunu söylemek gerekirse bir parça kızgınlık oldu üzerimde.. sevgili gamzeye katılıyorum gerçekten bu artık hata olmaktan çıktı.. bunun anlamı bizim yeni şoförün ektra meziyetleri olacak gibi.. hasret kardeşiminde, bizlerinde en büyük endişeşi buydu.. umarız bu meziyetleri ve yeteneklerini ortaya dökmez.. bu dizimizi yaralar.. maşallah vahi beylerin evine gelen boş gelmiyor.. kalifeyli elaman. 10 parmakta 10 marifet hesabı.. umarız yeni gelen arkadaş meziyetlerini orta yere sermez.. :img-cool2
schmetterling
10-04-07, 11:19
isterük isterük izzeti isterük.eksik kalmasın lütfen oda olsun:img-hyste :img-hyste
jenn'ciğim sana bi replikle cevap vermek istiyorum kabul buyurursan
"şimdi sen böyle dedin ya ben fena oldum":img-hyste :img-hyste :img-hyste
ama olmaz ki ya gerçekten popstar yarışmasına döndük.. bari alttan da aday numaraları geçsin.. yeni şoför için 101 burak için 102 yazın gönderin nereye gönderirseniz çok da umrumuzdaydı:img-hyste
jenn'ciğim sana bi replikle cevap vermek istiyorum kabul buyurursan
"şimdi sen böyle dedin ya ben fena oldum":img-hyste :img-hyste :img-hyste
ama olmaz ki ya gerçekten popstar yarışmasına döndük.. bari alttan da aday numaraları geçsin.. yeni şoför için 101 burak için 102 yazın gönderin nereye gönderirseniz çok da umrumuzdaydı:img-hyste
Ben 103 İzzet için şimdiden oy atmaya başladım,haydi arkadaşlar 103 İzzet yazıyoruz 2340'â yolluyoruz...İzzet Yıldızhan'ı sen de dizimizde Vito Dayı olarak görmek istiyorsan 103 İzzet yaz 2340'a gönder....biraz sonra Seyhan Müzik'e bağlı olup dizimize oyuncu olarak girebilecek muhtemel adayları ve numaralarını ayrıca ekleyeceğim :)))) :))) :)))))
Hepinize merhaba....
bunlar'i soylemek istemiyordum, ama jenn sizin mesajlarin'a gorunce dayanamdim....
ilk defa ben fragman'a gorunce pess dedim.......Naz yine eski Naz!!! ne fark var.....ve yeni sofor !!!!!!!!! diziyi izlemeden yorum ve ya tahmin yapmak istemiyorum, ama yine Burak ruzgarini tahammulum yok....diziyi 9.5 ay boyunca 3 sey beni cok sinir etti:
1-Buarak'in sarki soylemesi 2- rus revusu 3- Naz'in son zamanlarinda sacma davranslari...son zamanlarda aniden degisiyor ve bu diziyi bana gore zarar veriyor!!!
yine bunlari gormek istemiyorum:img-help:
NOT: bende izet yildizhan'i oy veriyorum...103 degil mi:)
valla arkadaşlar şimdi ben size tahminlerimi yazıyorum.bu şöför şarkıcı ya kesin arabada şarkı söyleyecek.şuraya yazıyorum..bizde buralarda kahrolacaz.tabi bu durumda nazın ne tepki vereceği hiç bir zaman belli olmadığı için en olumsuz bakış açısıyla bakarak kendimizi hazırlayalım...şu sofianın huyu iyi olsaydı derdi para olmasaydı kap götür bu tarığı italyan ellerine derdim.ne hoş bir kız hele bu bölümde pek hoş.tam bir italyan güzeli.al götür tarığı ya...nazda yeni şöförüyle reenkarnasyon yaşasın:img-hyste
valla arkadaşlar şimdi ben size tahminlerimi yazıyorum.bu şöför şarkıcı ya kesin arabada şarkı söyleyecek.şuraya yazıyorum..bizde buralarda kahrolacaz.tabi bu durumda nazın ne tepki vereceği hiç bir zaman belli olmadığı için en olumsuz bakış açısıyla bakarak kendimizi hazırlayalım...şu sofianın huyu iyi olsaydı derdi para olmasaydı kap götür bu tarığı italyan ellerine derdim.ne hoş bir kız hele bu bölümde pek hoş.tam bir italyan güzeli.al götür tarığı ya...nazda yeni şöförüyle reenkarnasyon yaşasın:img-hyste
Yani ben de şu an kendimi olabilecek en kötü duruma hazırlardım ki sinir olmayım...ha ama Naz şu borderline denen illetten kurtulur da böyle birşey olmazsa tam o şöför efendi şarkı söylerken ağzına bantı yapıştırırsa işte o zaman biz hem Naz kızımızı hem de senaristlerimizi el üstünde taşırız...ha ama tam tersi birde Tarık ondan iyice umudu kessin ondan kopup Sofia ile İtalyalara gitsin diye yeni şöför efendinin şarkısının nakarat kısımlarında kendisi de geri vokal yaparsa işte o el üstünde taşığıdığımız Naz kızımızı bir anda pat diye yere bırakıveririz :))) Tarık'ın bavulunu da kendi ellerimizle hazırlar hatta dizifilm.com grubu olaraktan uçak biletini de biz alırız takarız koluna da fıstık gibi Sofia'yı ohh ver elini İtalya...Naz kızımızda o arabada şöför efendiye geri vokal yapıp durur...haydi be Alfonso git şu İtalya'ya orada seni Vito Dayı(İzzet Yıldızhan) bekliyor olacak :))))
schmetterling
10-04-07, 11:37
:happy0064 :happy0064 :happy0064 alkışlar alkışlarrrr
bi de oldu olacak "seninle bir dakika"yı söylesin ohh mis, bi de rallici çıksın...
sofia'nın da saçlarını siyaha boyatırız, bi de çello kursuna gönderdik mi olay tamam :img-hyste
not: 103'e oylar gidior muu??:img-hyste
jenn sonuna kadar katılıyorum soyledıkelrıne,Pınar'a çello çaldırtan ,Burak'a şarkı söyleten senarıistler,yeni gelen şofere mi şarkı söyletmeyecekler hazır olun derım .:img-in_lo
Ebru senaryonu yeni okudum.Tek kelimeyle süpersin. :good: Sonunda ''isterdim''i de söylettin ya pesss yani pesss...:happy0064
yalnız bu durum biraz tehlikeki olmaya başladı, sanki 2. bir yaşamımız var yy içinde, yoksa o gerçek de ben aslında normalde....:img-blush
off Nazlaştım...:img-yes:
şu yeni şoför meselesine gelince; bendeniz hala Naz'ı normal bir insan kabul ederek, yeni şoförü görünce Tarık'taki farklılığı fark eder diye umuyorum. ama ne olur ne olmaz sen beni de şu ''yeni şoförü yolmak isteyenler grubuna'' dahil et. Tedbir şart:icon_whis
B.A.D.A.B eğer bu yeni şoför yakışıklı, 3-5 dil bilen,karizmatik, kadife sesli,keman virtüözü, gündüzleri şoför geceleri süper kahraman çıkarsa ,ben..... devamının yazamıcam yok canım o kadarını da yapmazlar değil mi? Birileri yapmazlar desin...:img-hyste
Hani niye her dizinin özel bölümü va bizim yok diyorsunuz ya, şimdi bu kadar bölümü kesip kesip bir bölüm yapsak birşeye benzemez zaten. Bence yy nin özel bölümü gerçekten özel olmalı..
burada Ebru'nun interaktif senaryo fikrinden yola çıkarak yy fanlarının sanal ortamda yazcakları ortak bir senaryo, özel bir bölüm olarak çekilip yayınlanabilir.:happy0064 tutmazsa da yy ahalisinin rüyasıydı denir. gerçi Reyting konusunu merak etmeyin Vito Dayı'yla anlaştım, reyting ölçümü yapılan evleri belirleyip, insanlara doğru yolu göstercez....:img-hyste AAA binbir geceyi geçmiş miyiz? :happy0064 bak sen 52 bölümlük yeni bir özel bölüm anlaşması mı?:img-yes:
bir bölüm kesmez bizi zaten daha Hulusican önce annne mi diyecek baba mı? Hulısican'ın ilk adımı, Hulusican okula gidiyor, Hulusicanın ilk aşkı, Hulusican askerde serilerini çekeceğiz değil mi? yalnız şu aradaki ''Naz'ın yeni şoförü neden katledildi'' adlı bölümü kim yazmış anlayamadım.:img-hyste
Not: iş yerindeyim, güya seminer notlarımı yazıyorum.. Arkadaşlar konu çok eğlenceli galiba, ne bu sırıtış diyorlar.'' Hiç aklıma birşey geldi de, ayrıca sırıtmıyorum, gülümsüyorum''
Not2: dün bir mümessil , ''çarşambaları mutlaka evde olmam lazım. avrupa yakasını başka yerde seyredince tat almıyorum ''deme gafletinde bulundu. İlacını yazarken elim titriyo.... bunun muadili var mıydı? ( buraya şeytan figürü koyacaktım, bulamadım ama hayal gücünüze güveniyorum.):img-hyste
Özür notu: çaktırmadan yazabilmek için yorumlar önce wordde yazılıp sonra foruma atıldığından alıntı yapamamaktayım, ayrıca bu telaş içinde imla kurallarına de pek uyamıyorum.
Bende herkese katılıyoum yeni şarkıcıların dizisi oldu bencede seyhan müzikte hangi şarkıcı varsa bizim dizide olacak bu gidişle uğur kedi gelmeli bir açıklama yapmalı bekliyoruz.Bence Trık artık Naza onu sevdiğini söylemli yani direk dolaylı şekilde değil eğer Nazdan bir tepki almasa çekip gitmeli ve Nazı yeni şoförüyle başbaşa bırakmalı artık gerçekten yeter artık hep aynı şeyler oluyor artık bizler güzel romantik sahneler bekliyoruz haksızmıyım bu benim fikrim.
Yazdıklarınızı şimdi okudum ve sinir katsayım tavana vurdu yeter artık bizim dizimiz yeni popçuları şöhret etme platformu haline geldi.
Jenn haberinden sonra baktım bu çocukta Seyhan müziğe bağlı eğer seyhan onları şöhret etmek istiyorsa yeni bir dizi yaptırsın adıda bana bağlı müzisyenler olsun orda bol bol şarkı söyletip dursun yeter artık yeter kimsenin Barış üzerinden pirim yapmasına ve dizide ondan başkasının şarkı söylemesine tahalmül edemem yine aynı replikler aa senin şoför Barış Akarsu'ya benziyor tekrarları baştan sona söyletilen bir parça istemiyorum ne yani dizimiz devam ettiği müddetçe seyhan müzik tüm kendine bağlı müzisyenleri dizide oynatmayı düşünüyor sanırım.
Seyhan müzik ilk önce asıl destek vermesi gereken kişinin arkasında dursun
cok güzel yazmissin..
ya su senaristler ne yapmaya calisiyor bikmadilarmi bir nazin karsisina biri ckiyor bir tarigin ayy vallahi bir kere sevdiklerini söyleseler yaa hep karsilarina yeni birileri cikmasa...ya türk sinamasinda bile böyle yoktu yaa bunlarin karsisina 2-3 kisi cikiyor her 2 bölümde yeni bir yeni bela yani baska konumu yok yaa:sad53:
hay da bune şimdi yani gerçekten pes bu resmen seyirciyle dalga geçmek hem izliyiciye saygısızlık, hem başrol oyuncusuna saygısızlık, sizlere iyi seyirler
arkadaşlar yeni Yalancı Yarim'in Yalancı Starlar geçidinde Naz hanımın saçma sapan sahnelerinde iyi seyirler diliyorum benim bünyemin bunu kaldıracağını sanmıyorum.
ya hayret bişey illede bi şöför gelecekse şöyle karayağız anadolu delikanlısı klasik bir tip alırsın..türk kası sahibi,abla abla diyen..sadece türkü çığıran yerli model bir şöför olmazmıydı:img-hyste
schmetterling
10-04-07, 11:53
ya hayret bişey illede bi şöför gelecekse şöyle karayağız anadolu delikanlısı klasik bir tip alırsın..türk kası sahibi,abla abla diyen..sadece türkü çığıran yerli model bir şöför olmazmıydı:img-hyste
izzet yıldızhan diosuuunn:img-hyste
ya gerçekten kötü bi durum bu, başlasın mailler(sanki çok işe yarıolar da)
araştırmacı gazeteci jenn iş başında.. direk o yalnız arkadaşım... dizi dizi değil
"popstar yalancı yarim" mübarek:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Bu forumun işte en çok bu tarafını seviyorum,anında haber anında görüntü,hiçbir forum YY gibi araştırmacı bir ruha sahip olamadı bundan sonrada olamaz,ilk ve tek
popstar yalancı yarimbu tarif cuk diye oturdu:img-hyste
Bakalım daha kaç BURAK...VOLKAN..AHMET...MEHMET olayı yaşayacağız...Dizimiz SEYHAN reklamlarına döndü..Yaşasın ki..ne yaşasın...:icon_evil :icon_evil :icon_evil
Seyhan müziğe demo vermeye gidiyorum ,beğenilirsem-ki çok güzel sesim var:img-fear2 -YY 'e kesin girdim demektir,
pas.si.on79
10-04-07, 11:58
Abla dediğin gibi biz böyle saçma bir duruma hazırlıklı olabiliriz.Ama dizinin o güzel özelliğini kaybettiriyorlar... SAna katılıyorum.Tarık bırak İtalyaya git diyorum..NAzın Nazı çekilmez hale geldi.. Kendi Tarıka demişti ya ..Hem de aynı kızla..Yuhhhh Ben de Naz a diyorum..Yine aynı oyun be NAz Yuhhh sana..
Tarıkçığım sözüm sana sen de fayda var... Bizi düşün patla seni seviyorum,sana aşığım de... Eğer yine aynı olursa Arkana bile bakma bırak git....:img-hyste :img-hyste
not:senaristlerimiz,yapımcılarımız lütfen diziyi popstara dönüştürmeyin..
biz keyifli bir dizi seyrediyoruz.Ellerinizdekilere önem verip,doğru yerlerde değerlendirmeniz bizim için yeterli.
hay da bune şimdi yani gerçekten pes bu resmen seyirciyle dalga geçmek hem izliyiciye saygısızlık, hem başrol oyuncusuna saygısızlık, sizlere iyi seyirler
arkadaşlar yeni Yalancı Yarim'in Yalancı Starlar geçidinde Naz hanımın saçma sapan sahnelerinde iyi seyirler diliyorum benim bünyemin bunu kaldıracağını sanmıyorum.
ya valla sen de bi alemsin. naz'a kızıyosun ama önce kendi haline bak bence. geçen hafta neyleydi. bu hafta neyle.
sanırım şu forumun genelinde dün rasida'nın söylediği hastalık var. 2 hafta üst üste aynı seviyeyi götüremiyosunuz. vallahi diziden değil ama forumdan bıkkınlık geldi artık bana. onu beğenme bunu beğenme. o niye geldi, şunu niye yaptı. ne gereği vardı.
izlemeyen izlemez. tabi sonuçta bünye meselesi. yalnız seyir keyfi denen birşey var. bari bırakında izlediğimizden keyif alalım.
Ben en kısa zamanda Tarkan'ı da Yalancı Yarimde görmek "İSTERDİM"
Fene olmaz hani, hatta Tarkanın şarkısı eşliğinde Nesrin Topkapı ablamızda Naz'a nasıl kırıp dökmeden kıvırtılır dersleride verebilir.:img-hyste :img-hyste
Yok yok o senin dediğin olmazdı canım bunlar biliyorsun sosyete hani karagümrük gibi bir dizi olsa işte o senin çizdiğin profil tam otururdu.
Hıııı bak belkide Seyhan'ın elinin altında böyle biride olmayabilir simdi sen yazdın ya biliyorsun burayı takip ediyorlar beş altı bölüm sonra Seyhan yumurta topuklu ceket omzunda bıyık büküp Naz'a yav.. diyen birini her an karşımıza çıkabilir.
schmetterling
10-04-07, 12:09
gelen gelio da durmuo ki zaten iki bölüm maksimum kalıolar, sonra yine gelsin tarık - naz sahneleri.... ya başka insanlar onları birbirlerine daha çok bağlıo.. sofia da öyle olacak bence... sofia zaten çok kötü bi kız imajı çizmio bana nedense, naz'a yol vercekmiş gibi... aşka inanıomuş gibi... gibi gibi
Yok yok ben Tarkanda ısrarcıyım "İSTERDİM"de "İSTERDİM"
Haticenin Neticeye tekrardan Haticeye dönmesi kadar basit bişi istiyorum.
Yoksa çok şeymi istiyorum.:icon_whis :img-wink: :happy0064:img-hyste
Sevgili Murat kardeşim,sana bir ozur borcluyum,fragmanla ilgili yorumumdan once bu satırları yazmıs olmam gerekırdı.Ama telafı etmeye calısacagım.Herzamankı gıbı benzetmelerimden birini kullanarak.
Çinli komutan Ho-Tsun’un Çin prensine hitaben yazdığı mektuptan alıntı;
“Kafesinden kaçmış birer kartal gibi, hiç yorulmamış ve aç kurtlar gibi, amansız bir Sayan dağı fırtınası gibi geldiler üstümüze prensim. Son askeriniz de orada can verdiğinde ve son bayrak da toprağa düştüğünde, onlar hiç arkalarına bakmadan ve sanki hiç savaşmamış gibi sürdüler atlarını bozkıra. Prensim soruyorsunuz nasıl durdurabiliriz diye? Efendim, onlar(Türk'ler) durdurulamazlar.”
Sayın Ho-Tsun haklıydı,aradan yuzyıllar gecmesine ragmen,Murat kardesim kadar efendi,ılımlı ve mülayim bir delikanlı askerlik gorevine giderken buyuk bır gurur ve atalarından aldıgı cesaretle adeta kafesinden kacmiş bir kartal,hic yorulmayacak bir kurt ,bir Sayan dagı fırtınası gibi askerlik vazifesini yerine getirmeye gidiyor.Fırtına gibi git,layıkı ile gorevini bitir ve tatlı bir meltemle geri gel dostum.
Fragmanla ilgili ilk mesajımda da ozellikle belirtmiştim,umuyorum cok agır eleştiriler alan topcu-popcu-hopcu vakası Burak'ın yeni revizyonunu bu sarkıcı gencle aynı hataları yeniden yasamayız,cunku bu sefer eleştirilerimde gecen seferki kadar yumusak olmayabilirim.Bu dizi yeni cıkan sarkıcıların,arkalarına aldıkları ozel desteklerle nerede reklam yapabilirim,insanların gozune nasıl sırın gorunebilirim dedikleri bir reklam merkezi ve yeni sesleri kakındırma ve yardım vakfı degildir.Birilerine yaranmak,birilerinin reklamını yapmak için dizinin kullanılması ilk once dizinin sadık izleyicilerine yapılan bir saygısızlıktır.Hele ki dizide ikinci sofore de ustun vasıflar yuklenır,sarkı soyletılır,Vahı beye essız yardımlarda bulundurulur,Naz'a yakınlastırılır,uc-bes dil bildirilirse o zaman sorarım Tarık'ın ne ozelligi kalmıstır,bu kadar mukemmel soforlerı hangı ulkede bulmussunuzdur,yada soforluk standartı bu ıse,yanı 3-5 dıl bilmek,bir enstruman virtuozu olmak,sarkıcı olabilmek ise o zaman bizler hangı sınıfa dahil oluyoruz?Tekrar tekrar belirtiyorum,yeni soforu ikinci bir Tarık kısılıgıne burundurmeyınız,kendi deyimimle Tarık fotokopisi cekmeyiniz.Bu tutumlar belki sarkıcı için promosyon olabilir ancak kazanımlarınız zararlarınızdan az olacaktır.Hem yenı sarkıcıya hem de dızıye olan sempatiyi biranda empatiye cevirir.Herzamankı gibi umarım bu yorumlarımda ve siftah elestirilerimde yanılan ben olurum.
Saygılar,sevgiler.
güney-yase
10-04-07, 12:18
bukadarı benim bünyemi kaldırmaz yaa nereden çıktı şöför yaa şimdi elimde olsa neticeyi öldürmek istiyorum ya insan neticeye bakar yok hop diye yeni şöför düştü ya bu sfer barış kadar olmasada sevimli birini bulmuşlar bakalım tarıkcım bunu nasıl atlatacak valla senaristlere pes diyorum ya bi insan bukadar meraka sokulurmu bi heyecen bitmeden yenisi başlıyor aaaa.....
güney-yase
10-04-07, 12:21
arkadaşlar bişi soracam bu yeni şöförün gerçekte adı ne bilen varmı varsa söyleye bilirmi yoksa okula delirmiş bir vaziyette gidecem gerçi hocalar alıştı bu barış akarsu ve yalancı yarim vakalarına benim açımdan
Ben en kısa zamanda Tarkan'ı da Yalancı Yarimde görmek "İSTERDİM"
Fene olmaz hani, hatta Tarkanın şarkısı eşliğinde Nesrin Topkapı ablamızda Naz'a nasıl kırıp dökmeden kıvırtılır dersleride verebilir.:img-hyste :img-hyste
evet ee Tarkanı da görelim Bari....
Tarık'a naçizane tavsiyem "topla pılını pırtını git İtalyaya oğlumTarık....bu Naz çekilir dert değil...İtalya da BİN naz bulursun sen....harcanıyosun yavrum buralarda:img-pilot "
ee ben seyhan müziğin diğer santçılarını da bekliyorum sırayla....
Not:sondakika hayırlı teskereler...ben zaten bekliyorum seni de bekleriz...güzel yerdesin ve 5 ay dediğin çabuk geçer....
Adının Volkan Doğan olduğu yönünde muhtelif rivayetler mevcut( Yeni Şoför)
Abla dediğin gibi biz böyle saçma bir duruma hazırlıklı olabiliriz.Ama dizinin o güzel özelliğini kaybettiriyorlar... SAna katılıyorum.Tarık bırak İtalyaya git diyorum..NAzın Nazı çekilmez hale geldi.. Kendi Tarıka demişti ya ..Hem de aynı kızla..Yuhhhh Ben de Naz a diyorum..Yine aynı oyun be NAz Yuhhh sana..
Tarıkçığım sözüm sana sen de fayda var... Bizi düşün patla seni seviyorum,sana aşığım de... Eğer yine aynı olursa Arkana bile bakma bırak git....:img-hyste :img-hyste
not:senaristlerimiz,yapımcılarımız lütfen diziyi popstara dönüştürmeyin..
biz keyifli bir dizi seyrediyoruz.Ellerinizdekilere önem verip,doğru yerlerde değerlendirmeniz bizim için yeterli.
dizimiz artik POPSTAR YALANCI YARIM olur...:good: :img-hyste :imghyste
jüri üyeleride naz, vahi, hulusi vs. dizi oyunculari:img-hyste
simdi benim Tarig'a iki sozum var..bak hocam:) eskileri bi hatirla bir Francesca vardi onu kacirdin:) sonra 25 bolum'de Naz'a bunlari soyledin:''Ya ben aslında kafam biraz calissa Francesca'yı da bir yandan idare ederdim.Tas gibi hatundu o da ama dogruya doğru.Enine boyuna dolgun'':img-hyste
o zaman Naz'a kizdin, niye bana bunlari soylemedin, onlara kacirdim..bak bu sefer Naz kendi elleriyle sofia'yi sana veriyor...gel de Naz yapma!!!!!:)
bak yeni sofor geldi, Naz'i dusunme bir kac gun sonra ayna karsisinda gecicek ve acaba ben bu yeni sofor'u asik miyim?? diyecek..sonra bu sefer yeni sofor'u kaybetmek istemiyor-seni kaybetti de,ondan- iliskiyi baslar!!!!! sen de rahat raht italya'yi gez..dolan:)
Tüh yahu gene mi şarkıcı?En iyisi fazla yorum yapmayayım ben diziyi bir izleyelim de hele sonra düşünürüz.Seyhan müzik en çok Barış'a güveniyor galiba baksanıza promosyonunu yapmak isteyen bizim diziden geçiyor yol geçen hanına döndü.İyi ki bunu Barışın imza gününden önce öğrenmedik yoksa bowling oynamaya gelen Bülent Seyhanın yakasına yapışırdım herhalde " bundan sonra şarkıcı yok yoksa seni atarım top yerine lobutlara" diye :icon_sorr :icon_whis
whiteangel
10-04-07, 12:31
Arkadaşlar 39. bölümdeki 2. popçu vakası eğer reklam amaçlıysa forumun halinden de anlaşılacağı üzere bu reklam girişimi de geri teper. Üzgünüm ama Burak vakasında da geri tepmişti. Sempati yerine antipati topladı Burak kardeşimiz. Aynı şey 2. popçu kardeşimiz için de söz konuu olacaktır. Ben şunu merak ediyorum. Seyhan Müzik ve FM Yapım ortak mıdır? Ve bu ortaklık, yalancı yarim izleyicilerinin sabrının sınırını ,kırılma noktasını mı ölçmeye çalışmaktadır. Bu kadarına yeter be diyorum, YETER!!!
schmetterling
10-04-07, 12:31
hadi ama yapmayın ne çabuk verdiniz tarık'ı yaban ellere..:icon_sorr
avatarıma bakıp o günlere dönünnnn hipnoz uyguluyorum size:img-hyste
çekmeyin gözlerinizi avatarımdan aaaaa...
not: avatar için nesss'e özel teşekkürler:img-yes:
Ha bu arada unuttum..SON DAKİKAAAAAA yerin burada herzman hazır çabuk git çabuk gel be adam :img-yes: Sen orada nolursun bilemem ama bizler burada bu senaristler ve Naz yüzünden kafayı yiyeceğiz o nedenle bize birilerinin mukayet olması lazım.o nedenle kendine iyi bak ve çabuk dön..seni özleyeceğiz :sad53:
Şimdi anlamadığım şu niye her defasında diziye girecekler yakışıklı biri geliyor diye lanse ediliyor,yakışıklı kelimesi özellikle neden vurgulanıyor,bu kelime özellikle vurgulandığında Naz'a yönelik birşeyler oluyor,Mert ve Burak'ta gördük,şimdide yakışıklı şöför...uzun süre bu sıfatı kullanmama kararı aldım,Tarık hariç:img-wink:
pas.si.on79
10-04-07, 12:36
bence çok üzülürsün.Önyargılı davranmadan istersen önce bir izle..
Hiçbir bölümün tamamına kötü olarak eminim kimse bakmadı.Şahıs olarak şöyle olsa iyi olurdu düşünceleri tamamen şahsı bağlar.Komple bir bölümü etkilemez.Bu yüzden diziye haksız etmeyelim lütfen..
ABla haklısın olmaz olmaz demeyelim..Çıkar karşımıza birgün...:img-hyste
izzet yıldızhan diosuuunn:img-hyste
ya gerçekten kötü bi durum bu, başlasın mailler(sanki çok işe yarıolar da)
:img-hyste tabi tabi... neden olmasın:img-hyste
schmetterling
10-04-07, 12:39
ben eminim ki bu bölüm de çok güzel olacak.. her bölümden önce yaşıoruz böyle heyecanlar ama sonra bakıoruz ne de güzeldi dioruz...
belki dönüm noktası bile olabilir bu bölüm benim bildiğim tarık naz'ını ellere emanet edemeeezzz
neyse sabah şok durumundaydım.şimdi biraz sakinleştim.artık olan olmuş.yani bölüm çekilmiş.şimdi şöyle düşünelim..tarık gitti..yani artık bu blüm belliki tamamen evden ayrılıyor..nerde kalacak o muamma tabide..yeni şöför nazıda şaşkınlığa uğratacak tarığıda dumur edecek belli.ve bi güzel müştemilata yerleşecek..naz ise o müştemilata her baktıında yada şöförle bi yerlere her gittiğinde hep tarığı görecek şöförün yerine..hatta bu çocuk şarkı söyleyecek naz tarığı hayal edecek....ve tarık özlemi gittikçe büyüyecek..ve sanırım şöföre diyecekki..kusura bakma olmuyor..sanada yazdık..byby ..böylece yeni vatandaşımız bize veda edecek..yani böyle olmasını umuyorum.en iyi niyetli olarak...
evet ee Tarkanı da görelim Bari....
......
ee ben seyhan müziğin diğer santçılarını da bekliyorum sırayla....
Doğru söze ne denir be arkadaşım:happy0064 Oldu olacak dizinin adını da "Barış'la promosyon saati" olarak değiştiririz olur biter Seyhan müziği ve Starı mı kıracağız aaa :img-wink:
Gece kimyaya çalışırken asit ve bazın arasına fragman karışınca, fragmandan pek bişey anlamadım. Ama bu gün detaylı bi şekilde izledim.
Sabah kimya sınavım ekşi geçti. Asit baz yaktı beni. Fragmana baktım orda da asit baz.
Asit: özelliği ekşi ==> naz
Baz: özelliği tatsız ==> tarık
Yorumlardan okuduğum kadarıyla herkes fragmandan sonra naz’a limon yemiş de ekşi ekşi bakar gibi sanki. Naz’ın yaptığı hareketler de çoğu kişiye göre komik, çoğu kişiye göre de burun kıvırtan cinsten. Tarık ise tatsız tuzsuz ruh gibi olmuş. İki dünya arasında sıkışmış sanki. Hani 21.bölümde baz istasyonu yuttum demişti ya. Gerçekten varmış tarıkta biraz bazlık :)
Ve yeni şoför; yakışıklıymış ne hoş, hafiften uzun saçlıymış gayet hoş, sesi de fena değilmiş mükemmel.
Eski şoförümüze bakalım; yakışıklı, uzun saçlı, sesi süper.
Eee ikisi arasında ne fark var. Tencere kapak. Neden böyle bir tip şoför seçmişler acaba. Anlamak cidden zor mu sizce? Yoo çok basit.
Tarık gitti, yerinde kocaman bir boşluk bıraktı. Doldurulması zor bir boşluk. Bu şoför o boşluğu doldurabilecek mi onu tahlil edecez işte. Tabi kimin hayatında, özellikle naz, sonra ümit ve vahi. Bırakın güzel şarkı söylesin, bırakın güzel araba sürsün, bırakın çok düzgün biri olsun. Bunlar olmazsa, nazda ki gerçek aşk duygusunu nasıl görecez. Tarık italyaya gittiğinde “sensiz olmuyor, kimse yerini doldurmuyor” sözlerini nasıl duyacaz naz’dan. Madem naz tarığa gerçekten aşık. Tarık gibi birisine nasıl tavır gösterecek onu görecez şimdi. Ve bence olması gereken bir durumdu bu.
Uğur kedi 37.bölümden önce dizi yeniden başlıyo demişti. Olaya birde öyle bakın. Dizi yeniden başlıyor.
“Zengin patron, yakışıklı şoförü var ama kalbi dünyanın en ünlü rallicisinde ama ayrılmışlar. Gel gör ki zengin patronun şoförü, tıpkı patronun sevdiği kişi gibi davranıyor ve patron bu duruma deli oluyor. Ralliciden ayrıldığına bin pişman oluyor.”
Haklısın da Serdar yani sürekli aynı testten geçirilmez ki , bir aşk kıskançlıklarla bu kadar test edilmez ki? Yeni şöfir iyi midir Tarıkın gerçekten " tarzında" birisi midir bilemem ama Naz gibi bir karakter daha aşkını anlayacak da i göreceğiz aman aman daha ne lazımsa.Ayrılık tamam olsun ki diziye heyecan gelsin tamam da yani bu şöför öğretecekse Naz'a Tarık'a aşık olduğunu işimiz var demektir.İzleyelim görelim derim ne diyeyim?
Arkadaşlar benim bildiğim ve kendime dert etmediğim şey bu dizinin bir ana kadrosu olduğu gerçeğidir. Bu gerçek ışığında misafir yada konuk oyuncu olarak dizide yer almış kişiler benim için bir önem arz etmiyor çünkü ben o, ana kadronun kimyasını seviyorum. Senaristlerin onlara yükledikleri misyonun kurgusal motivasyonun ivmesini seviyorum.Kısaca dünden bugüne bugünden yarına BEKLENTİSİZ İZLEYENLER GRUBU nun bir üyesi olarak gösterilen tepkilere bir anlam veremiyorum. Ben bi Diziyi keyifle izliyorum diyen birinin göstereceği tepki bu türden olamamalı ve buralara varmamalı.
Haklısın da Serdar yani sürekli aynı testten geçirilmez ki , bir aşk kıskançlıklarla bu kadar test edilmez ki? Yeni şöfir iyi midir Tarıkın gerçekten " tarzında" birisi midir bilemem ama Naz gibi bir karakter daha aşkını anlayacak da i göreceğiz aman aman daha ne lazımsa.Ayrılık tamam olsun ki diziye heyecan gelsin tamam da yani bu şöför öğretecekse Naz'a Tarık'a aşık olduğunu işimiz var demektir.İzleyelim görelim derim ne diyeyim?
aşık olduğunu öğretsin demiyoruz ki. kız zaten aşık olduğunu biliyo.
"naz: benim bi aşkım var ama ayrıldım, off bu şoför de bana hep onu hatırlatıyo. ben unutmak istiyorum onu. unutmak istemesem, zorla italya'ya gönderirmiydim"
naz ki bi yere gideceği zaman heyecanla arabaya binen kız bu şoför olduğunda arabaya nasıl binecek onu görecez. tarığa benzeyen birisine nasıl davranacak onu görecez. zaten aşık olma gibi bir lüksü de yok ona. mert, burak onlar ünlüydü tarığı kıskandırırdı ama bu şoför, tarığı şoförle mi kıskandıracak. gerçi bunu yaparsa tarığı en derin yerinden yaralamış olur ki buna ihtimal vermiyorum.
naz ki bi yere gideceği zaman heyecanla arabaya binen kız bu şoför olduğunda arabaya nasıl binecek onu görecez. tarığa benzeyen birisine nasıl davranacak onu görecez. zaten aşık olma gibi bir lüksü de yok ona. mert, burak onlar ünlüydü tarığı kıskandırırdı ama bu şoför, tarığı şoförle mi kıskandıracak. gerçi bunu yaparsa tarığı en derin yerinden yaralamış olur ki buna ihtimal vermiyorum.
İşte Serdar benim de bu yeni giren karakterle ilgili en büyük şüphem bu..yani Naz gidipte bu şöförü kullanarak ona nasıl diyim melek gibi davranarak Tarık'ı kıskandırmaya çalışırsa,ki ben de asla böyle birşeyin olacağını zannetmiyorum hiç ihtimal dahi vermiyorum,bu dizi tarihinin en büyük saçmalamasına imza atar o nedenle böyle birşey asla olmayacaktır dediğin gibi yani umarım...Naz,Alfonso'nun ardından çok gözyaşı dökecek şu an tek kesin gözüken durum bu
aşık olduğunu öğretsin demiyoruz ki. kız zaten aşık olduğunu biliyo.
"naz: benim bi aşkım var ama ayrıldım, off bu şoför de bana hep onu hatırlatıyo. ben unutmak istiyorum onu. unutmak istemesem, zorla italya'ya gönderirmiydim"
ohh be içime sular serptin..gözümüz kararmış vaziyette gidiyorduk..şimdi arkamıza yaslanıp rahatlıyalım..:) aslında iyi oldu çarşambadan önce bu gerginliği yaşayıp rahatlamamız..diziyi izlerken yaşasaydık eğer burası feci olurdu:img-hyste
schmetterling
10-04-07, 13:18
naz ki bi yere gideceği zaman heyecanla arabaya binen kız bu şoför olduğunda arabaya nasıl binecek onu görecez.
budurr
naz "şimdi senden vaz mı geçmeli
masal olup yola devam mı etmeli"
durumunda tam da:happy0064
hadi bakalım gelsin hüzün, biz varız değil mi??
hadi bakalım gelsin hüzün, biz varız değil mi??
Kesinlikle
Araya ayrılık girmesi 2 ileri 1 geri durumuna son verecektir.
NOT:İyice kalpsiz olduk,millet çiftleri barışsın diye bağırıyor biz ayrılsın diye ,var bu işte bir tuhaflık
schmetterling
10-04-07, 13:27
Kesinlikle
Araya ayrılık girmesi 2 ileri 1 geri durumuna son verecektir.
NOT:İyice kalpsiz olduk,millet çiftleri barışsın diye bağırıyor biz ayrılsın diye ,var bu işte bir tuhaflık
işte yalancı yarim'in farkı:img-hyste farkı farkettik ayrılsınlar dedik:img-hyste
pas.si.on79
10-04-07, 13:28
Arkadaşlar yarın dizi var... Ne güzel değil mi??/:happy0064
Benim şu fragmanı izlerken en çok seyretmek istediğim yerler
1 ncisi Tarık beklerken Nazın gelmesi..TArık sanki orda artık birşey söylüyor:Ama Naz yine Naz..TAbi belli olmaz...:img-help:
2ncisi Nazın Belgin HAnım ın omzuna yattığı sahne..
Geçen hafta kızmıştım Belgin Hanıma.NAza kötü davrandı diye.. Ama burda çok iyi gördüm ikisini...
Yalnız o sahne akşam..Demek ki Naz TArıkı bir şekilde kollarını kaldırararak Sofia siz uçun demeye getirip İkisini de gönderdi.. sonra dayanamadı Kendini tutamadı Belgin in omuzlarında.Orda ağlamıyordu ama yine de Naz hüzünlüydü....
not 1:bu konuda konuşmak isteyen var mı? İlk şoku atlattıysanız bizim şaşırtmacalı,komik dizimize artık dönelim isterseniz:img-wink:
not 2: isterseniz dönmeyin Asu vurur sizi..:img-hyste
schmetterling
10-04-07, 13:30
not 1:bu konuda konuşmak isteyen var mı? İlk şoku atlattıysanız bizim şaşırtmacalı,komik dizimize artık dönelim isterseniz
ben dönmek istiyordum da nerden döneceğimi bilemedim:img-hyste
belgin'i çok şefkatli gördüm yahu.. yüzü limon satıo ama avutuo yine de nazcığı bravo belgin anne:happy0064
ya açıkçası bende nazın şoföre aşık olacağını sanmıyorum..hatta çok kötü bile davranabilir..bu yeni şoför arasıra tarıktan bahsederse kötü bi şekilde(ukalaysa) naz ortalığı yakıp yıkadabilir..bi eski şoför muhabbeti geçecektir aralarında ve naz evde ne kadar tencere tava varsa geçirecektir kafasına:)ondan sonra arkasına bakmadan kaçacaktır şoför:)
schmetterling
10-04-07, 13:48
Şoför: Naz hanım yaw şu sizin eski şoför amma züppe kılıklı haa
Naz: (dalgındır) Haa evet
Ş: Amma garip biri
N: Yaa öyle
Ş: Neydi adı Tarık mı?
N: Hıı? Ya sen ne diyosun baksana işine
Ş: Aman tamam
N: Durdur arabayı
Ş: Ne?
N: Durdur dedimmmmmmm
Ş: Noldu naz ?
N: Birincisi naz "hanım"..
Ş: Ama o naz diyor
N: O diyor, sen demiyorsun
Ayrıca bi daha onun hakkında kötü konuşursan netice hala falan dinlemem yersin tokatı
Ş: Aman tamam ya, Allah Allah çattık ya
N: Ne diyorsun sen hala?
Ş: Diyorum ki eski şoför iyiymiş galiba size
N: Sus dedim indir beni şurda, arabayı da yıkat iç dış
**** flashback girer .. naz’ın yüz kere iç-dış deme sahneleri****
naz: of Tarık offf..
bu arada şoför çoktan vınlamıştır.. “salak dur çellomu unuttun!!!”
pas.si.on79
10-04-07, 13:53
ya açıkçası bende nazın şoföre aşık olacağını sanmıyorum..hatta çok kötü bile davranabilir..bu yeni şoför arasıra tarıktan bahsederse kötü bi şekilde(ukalaysa) naz ortalığı yakıp yıkadabilir..bi eski şoför muhabbeti geçecektir aralarında ve naz evde ne kadar tencere tava varsa geçirecektir kafasına:)ondan sonra arkasına bakmadan kaçacaktır şoför:)
Evet,ben de öyle olmasını istiyorum. Dizide yeterince iyiler oldu... Burak iyi Mert iyi karakter.Naz da onlara karşı iyiydi... Buraka aşık mıyım diye düşündü bile..(yine yaraya tuz bastım değil mi:img-hyste ) Ama artık bu yeni şoför karakterin iyi karakter olmasını istemiyorum. Nazın da şoförü olmasın ayrıca... Netice Halanın şoförü olsa..Zorun olmadıkça Naz binmesin.. Ya da yeni şoför ukala geveze, salak bir karakter olsun Naz ayyy Tarık ben ne yaptım diye kendine kızsın..:img-hyste
Edit:ben böyle dedim ama schmetterling sen de düşünmüş replik yazmışsın bile..HArika olmuş:img-hyste Salak karakter olmasına verdiğin örnek o da ayrı bir güzel.:Evet evet tam öyle çelloyu unutup gidecek.. Nazı almaya başka yere gidecek.. Araba bozulacak Naz saatlerce bekleyecek..
E Naz kızım Tarık mı bu seni hiç yalnız bırakmayacak.. Motorla,bisikletle de olsa almaya gelecek.Ama mutlaka gelecek..
love-angel
10-04-07, 13:56
ya mükemmel replikler harika hele çelloyu unutması güzel oldu bu şöför anında şut ya tarık çok bozuluyo bu yeni şöföre neyse bu ayrılık hulusiyle tarığı birleştirebilir bence yani özettede sadri karakolun önünü saf tutmuş ya belki hulusiyle tarığın barışması sebep bi ayrılık yaşanır hıı?
Evet,ben de öyle olmasını istiyorum. Dizide yeterince iyiler oldu... Burak iyi Mert iyi karakter.Naz da onlara karşı iyiydi... Buraka aşık mıyım diye düşündü bile..(yine yaraya tuz bastım değil mi:img-hyste ) Ama artık bu yeni şoför karakterin iyi karakter olmasını istemiyorum. Nazın da şoförü olmasın ayrıca... Netice Halanın şoförü olsa..Zorun olmadıkça Naz binmesin.. Ya da yeni şoför ukala geveze, salak bir karakter olsun Naz ayyy Tarık ben ne yaptım diye kendine kızsın..:img-hyste
ya bencede netice halanın şoförü olsun yaa..:)
ama bu dediklerim olacak gibi geliyor bana çünkü yeni şoför biraz yılışık ve gıcık bi tip..naz hazetmeyecektir ondan..azdır şutlanması az..hatta tarık bi temiz sopa bile çekebilir..yada tam tersi kanka olabilirler..:)
şoför:ya tarık abi neymiş bu patron ya..bi aşağı bi yukarı bi onu götür bi bunu götür..2 günde canımdan bezdim yahu..
tarık: öledir o öledir...ben 9 aydır neler çekiyorumm..gel bi kafaları çekelim hemde konuşuruz:)
schmetterling
10-04-07, 14:15
BİR BAŞKA GÜN
N: al şu çellomu arabaya koy, ilk önce kuaföre gidice zordan da okula bırakırsın beni
Ş: niye okulda balo mu var?
N: ya sana ne? Sen arabayı kullanıosun sadece hatırlatıym
** kuaföre girer naz, bu arada yağmur bastırır**
N: hay aksi yağmur.. neyse ki araba şuracıkta..
** naz dışarı çıkmaz kapıda bekler, şoför de arabanın içinde oturmaktadır, naz’ı görünce el sallar, camı aralar**
Ş: E hadi gelsene ne dikilosun orda okula gecikcez
N: kolluklarımı takıym geliorum… yüzerek mi geliym!!?? arabayı yakınlaştırsana
Ş: yahu bi cadde geçicen iyi tamam geliyorum..
** ve u dönüşü yapıp kuaförün önünde duracakken şlopppppppppp**
N: sakar şey üstümü ıslattın..
Ş: naz hanım yağmur yağıo yani ne yapabilirim
** flashback tarık’ın naz’ı kuaförün kapısında şemsiyeyle bekleme sahnesi**
N: of tarığım offff
Ama arkadaşlar dikkat ettiniz mi? Diziye yeni giren şöför de popçulardan. Artık popçu olmasın yeter...
love-angel
10-04-07, 14:19
bide bu şöför arabayıda çarpabilir sakar bişi olup nazın çellosunuda düşürebilir hatta daha sakar yapalım kırsın dağatsın çelloyu tarıkta olmayan ve onu anımsatacak her kusur bu şöförde olsa yalancılık hariç o tarığa özgü bi özellik
Ayrıca bi daha onun hakkında kötü konuşursan netice hala falan dinlemem yersin tokatı
şoför geri gelip çelloyu verip gider. naz'ın okulu biter ve dışarda bekler. yeni şoför gelmemiştir daha. en sonunda gelir
naz: nerde kaldın? iki saatir bekliyorum burda
y.ş: e arabayı yıkatın dediniz ya, işte yıkattım
naz: nasıl yıkamaymış bu sabahtan beri
y.ş: iç, dış
flashback 17.bölüm tarık motorla naz'ı almaya geldiğinde arabayı çaldırdığını söyleyemez ve o da "iç dış yıkamadan bahseder"
naz: (içses) off ya, bu şoförler hep aynı mı olmak zorunda.
yeni şoför ve naz ev yolunda
y.ş: sıkıntılı gibisiniz
naz: beni takip edeceğine yola bak.
y.ş: emredersiniz. eğer isterseniz şarkı söyleyebilirim.
naz: sen de mi?
y.ş: tarık da mı söylüyodu. aa ne güzel. ortak bi tarafımız çıktı.
naz: (içses) ne de güzel ya. kim bilir daha neleri ortak çıkacak. dur bakalım sesi nasılmış.
y.ş: o zaman kıyas yapın bakalım kimin sesi daha güzel.
Gözlerin
Boşluğa dalıp gider
naz: kessss
y.ş: ne oldu. beğenmediniz mi?
naz: sen nerden biliyosun bu şarkıyı?
y.ş: ohoo, şu sıralarda internette en popüler şarkı.
naz: popüler?
y.ş: valla kim söylüyosa helal olsun, süper sesi var. geleceğin starı.
naz: :img-fie: :img-swoon
pas.si.on79
10-04-07, 14:21
Ama arkadaşlar dikkat ettiniz mi? Diziye yeni giren şöför de popçulardan. Artık popçu olmasın yeter...
aman arkadaşım duurr.. Yaramızı hatırlatma..DAha yeni kendimize geldik.Hatta
schmetterling arkadaşımız güzel replikler yazıyor...
not:schmetterling isim neydi?
schmetterling
10-04-07, 14:22
şoför geri gelip çelloyu verip gider. naz'ın okulu biter ve dışarda bekler. yeni şoför gelmemiştir daha. en sonunda gelir?
naz: nerde kaldın? iki saatir bekliyorum burdan
y.ş: e arabayı yıkatın dediniz ya, işte yıkattım
naz: nasıl yıkamaymış bu sabahtan beri
y.ş: iç, dış
flashback 17.bölüm tarık motorla naz'ı almaya geldiğinde arabayı çaldırdığını söyleyemez ve o da "iç dış yıkamadan bahseder"
naz: (içses) off ya, bu şoförler hep aynı mı olmak zorunda.
yeni şoför ve naz ev yolunda
y.ş: sıkıntılı gibisiniz
naz: beni takip edeceğine yola bak.
naz: (içses) ne de güzel ya. kim bilir daha neleri ortak çıkacak. dur bakalım sesi nasılmış.
Gözlerin
Boşluğa dalıp gider
birlikten kuvvet doğar volume II
diğer repliklerime de devam isterim haa:img-hyste
not: passion 79 isim Gizem'di:img-yes:
schmetterling
10-04-07, 14:25
tarık_naz (serdar'dı di mi) bi teklifim var
çift klavye operasyonu:img-hyste :img-hyste
fragmanı daha yeni izledim.fragman beni hiç sarmadı.özet daha iyiydi.kafama göre hayal kuruyordum.yeni gelen şoförde popçuymuş.ben şimdiye kadar ne
gördüm nede şarkısını dinledim.Tarık'ı anımsatacak tip bulmaya çalışmışlar.
umarım arabada Naz'a şarkı söylemez.Tarık'ın en güzel özelliğini yok etmiş
olurlar.yine kıskandırma olaylarınada girmezler.ben şahsım adına söylüyorum
çok sıkıldım.umarım dizi fragmanla ters orantılı olur.Sondakika hayırlı teskereler
diliyorum.Rebaca doğum günün kutlu olsun.nice senelere....
schmetterling
10-04-07, 14:32
Naz uyanır kahvaltıya iner uzun saçlı bir genç oturmaktadır masada..
N: günaydın baba günaydın ümit, berrak, günaydın Tarık
Ş: ya yine mi? adımı değiştircem vallahi
Netice: yok oğlum ismin çok güzel , ben değiştirebilirim adımı sadece bu evde
Naz bu arada oturmamıştır masaya dalgın gözlerle eskiden Tarık’ın oturduğu yere bakar..
N: ben yemeyeceğim afiyet olsun size
Ş: sağolun
N: ya bu ne laubalilik ya of Tarık of
Şoför arkadan koşturmaktadır
N: takip etme beni
Ş: niye sizi takip ediym tuvalete gidiyorum
N: *** sinir krizi efekti***
BİR BAŞKA GÜN
N: al şu çellomu arabaya koy, ilk önce kuaföre gidice zordan da okula bırakırsın beni
Ş: niye okulda balo mu var?
N: ya sana ne? Sen arabayı kullanıosun sadece hatırlatıym
** kuaföre girer naz, bu arada yağmur bastırır**
N: hay aksi yağmur.. neyse ki araba şuracıkta..
** naz dışarı çıkmaz kapıda bekler, şoför de arabanın içinde oturmaktadır, naz’ı görünce el sallar, camı aralar**
** ve u dönüşü yapıp kuaförün önünde duracakken şlopppppppppp**
N: sakar şey üstümü ıslattın..
Ş: naz hanım yağmur yağıo yani ne yapabilirim
** flashback tarık’ın naz’ı kuaförün kapısında şemsiyeyle bekleme sahnesi**
N: of tarığım offff
naz, çok sıkıntılıdır. odasında çello çalmaya başlar. hüzünlü, mutsuzdur. nasıl mutsuz olmasın, gül gibi tarığı gitmiş yerine onun dikenli hali gelmiştir.
naz çello çalarken odanın penceresinde bi tıkırtı olur. naz ilk başta duymaz. ama sonra biraz daha şiddetli tıklama gelir. bu sefer duyar ve "ne oluyo diye" pencereye gider. meğer aşağıdan yeni şoför taş atıyomuş.
naz: a a a ne yapıyosun sen? niye taş atıp duruyosun cama?
y.ş: ya, şu aleti çalmasanız olmaz mı? uyuyamıyorum.
naz: alla alla çello çalmama mani olacaksın yani
y.ş: sizin açınızdan diyorum yani
naz: ne açısıymış bu?
y.ş: yarın çok işim var da.
naz: eee ne işiymiş sorması ayıp
y.ş: estafirullah ne ayıbı. (umursamaz tavırla) işte getir-götür işleri falan.
---
flashhhhback
tarık: siz dışardamıydınız
naz: bi arkadaşıma uğradım
tarık: söyleseydiniz götürüp - getirirdim.
---
naz: (içses) of yaa, bunlar olmak zorundamıydı.
der ve yatağına uzanıp uykusuz bir geceye doğru yol alır...
schmetterling
10-04-07, 14:44
naz, çok sıkıntılıdır. odasında çello çalmaya başlar. hüzünlü, mutsuzdur. nasıl mutsuz olmasın, gül gibi tarığı gitmiş yerine onun dikenli hali gelmiştir.
naz çello çalarken odanın penceresinde bi tıkırtı olur. naz ilk başta duymaz. ama sonra biraz daha şiddetli tıklama gelir. bu sefer duyar ve "ne oluyo diye" pencereye gider. meğer aşağıdan yeni şoför taş atıyomuş.
---
flashhhhback
---
naz uyuyamamaktadır, telefonunu eline alır ve tarık'ın numarasına gelir öylece durmuş bakarken telefon çalmaya başlar naz panikle açar telefonu:
"Tarıkkkk"
"yok yine yanıldınız, başımı ağrıtmıştınız ya müştemilatta ağrı kesici var mı diye aramıştım.."
"bak cnm o şöyle oluyor sen gidiosun arka tarafına müştemilatın kafanı bilardo masasına koyuyosun sonra ben geliyorum ıstakayla kafanı top sanıyorum vuruyorum geçiyor o ağrı"
***dıtt dııtt dıııttt***
pas.si.on79
10-04-07, 14:48
serdar bu repliklere birkaç
flashhhhback iyi gider..
Tarıkın çellosunu akort ettiği,çaldığı, dinlediği....
Tarık müzikten anlıyor, çellodan anlıyor.
yeni şoför arabada bir şarkı söyleyim mi desin ama kötü olarak söylesin..
Ohhbbe .Nihayet...:img-hyste
Umarım yeni şoför salak bir karakterdir o:Ama olmazsa ben kesin hastanelik... :img-hyste
Serdar bir de önceki repliklerinde yeni şoför gözlerim i söylemiş ...o söylemesin ya...Çok güzel replikler....:happy0064
Gizem harikasın valla devam et çok güzel replikler..:happy0064
schmetterling
10-04-07, 14:58
Serdar bir de önceki repliklerinde yeni şoför gözlerim i söylemiş ...o söylemesin ya...Çok güzel replikler....:happy0064
Gizem harikasın valla devam et çok güzel replikler..:happy0064
teşekkürler valla ben ıstakayla vurdum rahatladım tükendim:img-hyste
Birden yine naz’ın telefonu çalar. Ve sinirli bi şekilde telefonu açar
Naz: gene ne var?
Tarık: bi sorun mu var?
Naz: (birden doğrularak) tarıkkk, sen misin?
Tarık: evet.
Naz: (yüzünde güller açar) ay, kusura bakma, şu yeni şoför arıyo sandım.
Tarık: gene ne var dediğine göre kızdırıyo seni sanırım.
Naz: sorma ya, saygısız, ukala, kendini popstar sana biri. Durmadan şarkı söyleyip duruyo.
Tarık: sana mı söylüyo
Naz: kendi kendine söylüyo, aman benden uzak olsun, alışık değilim öyle seslere.
Tarık: kolay değil alışmak.
Naz: (birden üzülür) ee niye aradın bu saatte.
Tarık: hiçç, içimden geldi. Bi hatırını sorarım dedim. Nasılsın?
Naz: (duraksayarak) i.. i.iyiyim. çok iyiyim. Sen?
Tarık: ben de iyiyim. Alışmaya çalışıyorum yeni hayatıma.
Naz: alışık olduğun hayata neden bi daha alışmaya çalışıyosun ki. italya da o kadar sene kalmışsın. Bilirsin İtalyanların huyunu suyunu.
Tarık: ben İtalyanlara değil, Japonlara alışamadım. Adamlar pire gibi. Ordan oraya ordan oraya, akşama kadar direksiyon başından kalkamıyorum.
Naz: (gözleri parlar)neeee? Sen İtalya da değilmisin
Tarık: yoo, Japon baskonsolosluğunda çalışıyorum. Demiştim ya sana geçen gün. Adamlar bir gün geç gittim diye gece de çalışmamı emrettiler.
Naz, bu haberi duyunca ne yapar. Söz sende gizem
pas.si.on79
10-04-07, 15:05
Serdar bu repliğin güzel çok güzel..ellerinize sağlık...:happy0064
Gizem de repliği düşüne dursun..Bu şoförün gerçekte bir popçu olduğu doğru mu yoksa benzetme mi?
Bu konudaki tepkilerimizi gene belirtmek de fayda var arkadaşlar, BARIŞ yeni popçuların basamak olarak kullanacağı biri değil, kullandırmayız. Lütfen artık yapımcılar bizlerin sabrını zorlamasınlar.:img-hyste
muratdemir
10-04-07, 15:10
Son 2-3 bölümde yeniden eski tadı yakalamaya başladığımı hissetmiştim. Zira bir ara kıskandırma numaralarının artması, Nazın çelişkili tavırları ve senaryodaki kopukluklar artık sıkmıştı.
Eğer ki bu yeni şoför hem şarkı söyleyip bir de Naz ile yakınlaşacaksa dizimiz iyiden iyiye saçmalamış olur. Umarım öyle bir bölüm değildir bizi bekleyen.
schmetterling
10-04-07, 15:11
Birden yine naz’ın telefonu çalar. Ve sinirli bi şekilde telefonu açar
Naz: gene ne var?
Tarık: bi sorun mu var?
Naz: (birden doğrularak) tarıkkk, sen misin?
Tarık: evet.
Naz: (yüzünde güller açar) ay, kusura bakma, şu yeni şoför arıyo sandım.
Tarık: gene ne var dediğine göre kızdırıyo seni sanırım.
Naz: sorma ya, saygısız, ukala, kendini popstar sana biri. Durmadan şarkı söyleyip duruyo.
Tarık: sana mı söylüyo
Naz: kendi kendine söylüyo, aman benden uzak olsun, alışık değilim öyle seslere.
Tarık: kolay değil alışmak.
Naz: (birden üzülür) ee niye aradın bu saatte.
Tarık: hiçç, içimden geldi. Bi hatırını sorarım dedim. Nasılsın?
Naz: (duraksayarak) i.. i.iyiyim. çok iyiyim. Sen?
Tarık: ben de iyiyim. Alışmaya çalışıyorum yeni hayatıma.
Naz: alışık olduğun hayata neden bi daha alışmaya çalışıyosun ki. italya da o kadar sene kalmışsın. Bilirsin İtalyanların huyunu suyunu.
Tarık: ben İtalyanlara değil, Japonlara alışamadım. Adam pire gibi. Ordan oraya ordan oraya, akşama kadar direksiyon başından kalkamıyorum.
Naz: (gözleri parlar)neeee? Sen İtalya da değimlisin
Tarık: yoo, Japon baskonsolosluğunda çalışıyorum. Demiştim ya sana geçen gün. Adamlar bir gün geç gittim diye gece de çalışmamı emrettiler.
Naz, bu haberi duyunca ne yapar. Söz sende gizem
teşekkürler serdar
:img-hyste
Naz: nasıl yani? şimdi sen... yani... gitmedin...
Tarık: hayır gitmedim, gidemedim
Naz: neden?
Tarık: çünkü...
Naz: çünkü...
Tarık: burada yarım kalan bir işim var desem...
Naz: ne işiymiş o diye sorarım ben de...
Tarık: şimdi söyleyemem desem...
Naz: kaçışın yok biliyorsun...
Tarık: neredeyse oluyordu ama
Naz: ama kaçamadın
Tarık : haklısın...
** suskunluk olur**
Naz: Tarık...
Tarık: efendim?
Naz: bana bir şarkı söyler misin?... çok özledim...
Tarık: ben de...
özledim seni düştüm yollara
açtım gönlümü rüzgarına
bir hayaldi sanki bir macera
yıkıldım kelimeler paramparça
yandım yandım yandım yandım ahh ki ne yandım
bana yeniden şarkılar söyleten kadın
baka baka doyamadım hem kokladım da
sarhoşlugum geçmedi hala
içimde sevdan
seni görebildigim yer rüyalar artık
deli diyorlar bana
ahh bu ayrılık
Naz gözlerinde yaşlarla dinler şarkıyı..
Naz: sana son bir sözüm var Tarık bu gece için...
Tarık: dinliyorum...
*son söz için serdar'a bağlanıyoruz.. sendeyiz serdar
Özeti sevmemiştim, fragman ve şu yeni popçu beni daha da sinir etti. Geçen bölüm Naz Tarık'a karşı nasıl kötü bir patron olduğunu yineleyip durdu ya, eğer bu sebebten yeni gelen şoföre iyi davranma kararı alırsa cinlerim tam tepeme çıkacak:icon_evil Bu yeni şoför de Burak gibi melaike olacak Seyhan'ın promosyon sevdası yüzünden herhalde. İnşallah Serdar'ın ve Gizem'in yazdıkları replikleri mumla aratmazlar bize.
Heheh aslında Murat sana hayırlı tezkereler demek için yazmıştım bu mesajı ama o gazla yollamışım yazmadan. 5 ay kısa bir süre (bekara karı boşamak kolay yaa) tez zamanda gider ve dönersin inşallah. Ben zaten senin bir yolunu bulup fırsat buldukça foruma o güzel yazıarınla gireceğine inanıyorum. Yolun açık olsun:img-yes:
elmali-turta
10-04-07, 15:21
Gizem ve Serdar karşılıklı replikleriniz çok guzel gidiyor arkadaşlar devam devam:))):)))
schmetterling
10-04-07, 15:22
Gizem ve Serdar karşılıklı replikleriniz çok guzel gidiyor arkadaşlar devam devam:))):)))
saol miraycığım...
Tarık: dinliyorum...
*son söz için serdar'a bağlanıyoruz.. sendeyiz serdar
naz: sana sofia ile mutluluklar dilerim.
forum ahalisi: :img-fear2 :img-swoon
benden bu kadar bugünlük. umarım kızmamışsınızdır naz'a sözünden ötürü.:) daha aklı başına gelmedi. çok erken aradı tarık. yeni şoförün biraz daha eziyet çektirmesi lazım :)
gizem, çok güzel oldu karşılıklı replik atışması. saolasın.
arkadaşlar sizin yazdığınız replikler daha anlamlı ve duygusal.okurken gözümde canlanıyor sanki.dizide ben artık duygusal sahneler görmek , hüzünlenmek
istiyorum.gerçi çok duygusal sahnelerde olsa birden karşımıza Hulusi,Netice
çıkar insanın hüzünlenmesinede anında yok ederler.
schmetterling
10-04-07, 15:25
[QUOTE=tarik_naz;2930424]naz: sana sofia ile mutluluklar dilerim.
forum ahalisi: :img-fear2 :img-swoon
benden bu kadar bugünlük. umarım kızmamışsınızdır naz'a sözünden ötürü.:) daha aklı başına gelmedi. çok erken aradı tarık. yeni şoförün biraz daha eziyet çektirmesi lazım :)
gizem, çok güzel oldu karşılıklı replik atışması. saolasın.[/QUOTE ]
:img-hyste :img-hyste :img-hyste gülme krizim bitsin ben de sana çok teşekkür edicem:img-hyste :img-hyste
çok teşekkür ederim ben de tükenmiştim burda:img-hyste
daha nice repliklere:img-hyste
Bu yoğunluktai başladığım bu mesaş ne zaman biter bilemiyorm. hazır kimse yokken hızlı hızlı yazacağım. hatalar affola
ben bu forumu çok seviyorum... neden biliyormusunuz... herşey saman alevi gibi... parlıyor ve sönüyor.... söndükten sonra, yeni dururma acayip hızlı bir uyum sağlanıp, üstüne espirielr bile yapılıyor...
Çok tatlısınız hepiniz. İlk mesajları 12 gibi okumaya başladım... ve hala okumama gereken 3 sayfa mesaj var ama, değişimin başladığını gördüğüm için yazmaya karar verdim ( son 2 dk dır müşteri gelmedi... bu ne mutluluk yarabbim
yeni şöfeerr ve Nazın eziyetleri çok hoş arkadaşlar... devam.... yarın akşam dizi hangi kanalda yayınlanıyor.... RELAX TV
Not : Birileri benim kızacağımı düşünmüş... haklı idi... ama sonraki mesajlar sinirimi aldı... muhabbete devam
Not 2: nota yazxacak kadar bile fırsat buldum ya helal valla
:sad53: çoookk büyük hayal kırıklığı yaşadımm bu bölümde romantizim ağırlıklı olur sanıyordum ama kocaman fregman boyunca tarık ve nazın nerdeyse bakışmaları bile anlamlı değildii:sad53:
popçu burağa ne oldu bilmiyoruz bu kız ders almıyacakmı artık bu şöförde neee böylee şimdi tarık bu yakışıklı çocuğu nazla bıraksında gitsin sıkıyosaaaa:img-hyste
bir tek sahne dikkatimi çekti naz belgin teyzenin omzunda ağlıyorr bu sahneyi çok merak ettim...bölüm yarın ama star cumartesi olan bir programa daha çok değer veriyor ve artık cidden sinirimi bozmaya başladıı bu kanall çok canımı sıkıyolar yaaa bu nedir bunlar resmen kendi çukurlarını kendileri kazıyorr:img-pilot
flashbacklar muhteşem,zaten ne varsa onlarda var
şoför:ya tarık abi neymiş bu patron ya..bi aşağı bi yukarı bi onu götür bi bunu götür..2 günde canımdan bezdim yahu..
tarık: öledir o öledir...ben 9 aydır neler çekiyorumm..gel bi kafaları çekelim hemde konuşuruz:)[/FONT]
Yeni nazzedeyide ancak eski bir nazzede anlar,imgdrag
Gözlerin
Boşluğa dalıp gider
Harika olmuş bunlar ya:img-hyste :img-hyste yalnız sabahki sinirden eser kalmamış,içimizi döktük rahatladık anlaşılan
Arkadaşlar döktürmüşsünüz walla.1-2 gün giremedim, yine muhabbetleri kaçırdım.Hemen yorum yapyım bari de okuyamadaığım belli olmasın :)
Fragmanı gördüm, ama sonunu maalesef.Özeti okudum tam olarak.Ama bu ne yaa.Yine mi? Bu sefer de Naz aşık olduğunu abartıyor sanki.Aşık olduğu adamın kendine aşık olduğunu göz ardı edip başka bir kızla arasını yapmaya uğraşıyor.Tamam seven insan fedakardır ama aralarını yapacak kadar da olmamalı yani (En azından bu dizide olmamalı, Naz yapmamalı :))
Naz Tarık’ı İtalya’ya göndermeye ve Sofia’yla birleştirmeye kararlıdır. Ve Sofia’ya gitmeden önce bir İstanbul turu yaptırmak ister. Belgin, Tarık’a Japon konsolosluğunda iş ayarlar fakat Tarık’ı Naz’ın
yüzünden görüşmeye bile gidemez ve Belgin’e bunu açıklayamaz. Belgin’in gözüne girmeye çalışan Hulusi, Sadri’yi Tarık’ı bulması için görevlendirir. Sadri, Ayşe’ye kavuşma karşılığında Hulusi’nin istediklerini yapmayı kabul eder ve her hafta karakola imza vermek için giden Tarık’ı karakolun önünde beklemeye başlar. Vahi’nin Tarık’ın yerine bulduğu yakışıklı şoför adayı görüşmeye gelir.
Netice şoför adayını görür görmez bayılır ve Vahi’nin konuşmasına izin vermeden çok yüksek bir maaşla işe alır.
11 Nisan Çarşamba 20:00 / YENİ BÖLÜM
Bu ne :img-swoon Nasıl bir özettir bu :img-swoon
Nasıl yorum yapacağımı bilemiyorum.İnşallah abartmazlar.
Hazır göndermemişsin Japon konsolosluğuna, sonunu da getir bari.Ne demek yeni şöför almak.Sadri de şimdiye kadar hep Tarıkı satmakla başladı işe ama sonunu getiremedi, bu sefer de öyle olcak heralde kanımca.Vahi de ayrılamamıştı Tarıktan, ama yerine hemen bir şöför.Gerçi şöförsüz de olmaz ama neyse... :)
---
flashhhhback
---
getir götür işi ha,süper
çarşamba günü böyle dengesiz bir şöför izleriz umarım:img-hyste
schmetterling ve tarik_naz ellerinize sağlık,çok hoş paslaşmalar olmuş:good:
BU YENİ ŞÖFÖRÜN ADI VOLKAN DOĞANMIŞ, POPÇUYMUŞ...
Arkadaşlar yorumlarınız güzel ama lütfen tepki...
Hele de bu arkadaş şarkı söylerse hiç dayanamam artık, iyice BARIŞ'ın şarkısındaki gibi YETER BEEEEEE derim yani...
Bu arkadaşlar kendi reklamlarını başka yerlerde yapsınlar, neden illa BARIŞ'ın dizisinde.:img-help: :img-hyste
fragmanı daha yeni izledim.fragman beni hiç sarmadı.özet daha iyiydi.kafama göre hayal kuruyordum.yeni gelen şoförde popçuymuş.ben şimdiye kadar ne
gördüm nede şarkısını dinledim.Tarık'ı anımsatacak tip bulmaya çalışmışlar.
umarım arabada Naz'a şarkı söylemez.Tarık'ın en güzel özelliğini yok etmiş
olurlar.yine kıskandırma olaylarınada girmezler.ben şahsım adına söylüyorum
çok sıkıldım.umarım dizi fragmanla ters orantılı olur.Sondakika hayırlı teskereler
diliyorum.Rebaca doğum günün kutlu olsun.nice senelere....
Aynen katılıyorum ayşenurr,uamrım sarkı soylemez yenı gelen sofor ama hıç umudum yok herseye hazırladım kendımı.Malum bu senarıstler Pınar'a çello çaldırmışlardı hemde Tarık ve Naz için çok özel olan şarkıyı.
canım benım dogum gunum 19 nısanda yanı kurtların tekrar vadıye ındıgı gun(malum askerımı bu dızının fanatıgı,ben sahsen çakır oldukten sonra bırakmıştım seyretmeyı) aynı gune geldıgını belırtmek için yazdım.
Ama yınede çok çok çok çok çok çok teşekkür ederim ılk kutlayanlardan oldun arkadaşım.
39.cu bölüm fragman fotolarını ekledim arkadaşlar..link aşağıda:)
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10187&page=63
İlk olarak Gizem ve Serdar arkadaşlarım (nickleri kopyalamıyım isimleri yazıveriyim dedim :))repliklerinizi okudum harikasınız.Paslaşmalar ve özellikle flashbackler müthiş :) Sinirliydim çok fazla olmasa da, bütün sinirim aktı, gitti.:img-wink: Yazılıyı rahat rahat çalışabilcem şimdi :)
Anca 2-3 sayfaya bakabildim.O bile yetti.Hepiniz harikasınız forum arkadaşlarım.Yorumlarınız insanı rahatlatıyo, sevecenlik akıyo hepsinden :)
Ben de bu forumun üyesi olduğuma göre, benim de öyledir heralde :) :img-hyste
NOT!: RebeCa arkadaşım doğumgünün kutlu olsun.Nice mutlu yıllara.Eğer ben mesajımı bitirene kadar başka kutlayan olmazsa ben de 2. kutlayan oldum :) :happy0064
NOT!: jenn, ellerine sağlık.Resimler harika.
NOT!: Bu ne yaa, amma çok düzelttim mesajı ha, yeniden yazsam daha kolay olurdu :)
ya valla sen de bi alemsin. naz'a kızıyosun ama önce kendi haline bak bence. geçen hafta neyleydi. bu hafta neyle.
sanırım şu forumun genelinde dün rasida'nın söylediği hastalık var. 2 hafta üst üste aynı seviyeyi götüremiyosunuz. vallahi diziden değil ama forumdan bıkkınlık geldi artık bana. onu beğenme bunu beğenme. o niye geldi, şunu niye yaptı. ne gereği vardı.
izlemeyen izlemez. tabi sonuçta bünye meselesi. yalnız seyir keyfi denen birşey var. bari bırakında izlediğimizden keyif alalım.
sevgili serdar ben güzel olan, insan mantığını zorlamayan, hani biz seyircilerde az buçuk aklı başında insanlar olarak bakan, insanı aptal yerine koymadan
yapılan meydan getirilen yer yapıtı alkışlarım ama tam tersi durumlarda her yapılan ey valahım değildir.
BU YENİ ŞÖFÖRÜN ADI VOLKAN DOĞANMIŞ, POPÇUYMUŞ...
Arkadaşlar yorumlarınız güzel ama lütfen tepki...
Hele de bu arkadaş şarkı söylerse hiç dayanamam artık, iyice BARIŞ'ın şarkısındaki gibi YETER BEEEEEE derim yani...
Bu arkadaşlar kendi reklamlarını başka yerlerde yapsınlar, neden illa BARIŞ'ın dizisinde.:img-help: :img-hyste
bu ne yahuuu ayıppp beee! Hadi bi tanesinin reklamını yapmak için koydun diziye anladıkkk kısmen:)hoşgörülü dawrandık o da kendince bi şeyler yapmaya çalışıyor dedikkk ama bu ikincisi biraz fazla oluyor gibi.Ben sırf barış akarsu dizide canlı şarkı söylicek diye izleyen çok kişi tanıyorum çewremde.
denizci-ilker
10-04-07, 17:02
[LIST]
schmetterling ;
seni görebildigim yer rüyalar artık
deli diyorlar bana
ahh bu ayrılık
Naz gözlerinde yaşlarla dinler şarkıyı..
Tarık: dinliyorum... naz : bugece son gecemiz , acı günler yakında ( ne diyorum ben ya ..).. tarık : efendim !.. naz :şu an yanımda olmanı isterdim ... (asıl şimdi ne diyorum ben !!! ).. tarık : mesaj alınmıştır naz tamam .. dııtt dıııtttt dııtt dıııtttt ....... naz : ne dedim ben şimdi bu niye kapattı yüzüme, yine ararmı acaba, yoksa ben mi arasam ... yok yok sofia geldi yakalandı tabi .... ( yanımda olmanı isterdim dedimya yoksa yanıma mı geliyo ..) ( odada yalnızım ben niye içses düşünüyom ki ..) of tarık of yaa.... sabaha kadar uyuyamaz belki tarık gelir diye .... ( ilk defa :img-hyste ).. ama sabah saatin sesiyle gözlerini zor açar ( 1 dk önce yeni kapanmıştı :img-hyste ).. okula geç kaldığı için telaşla aşağı iner kahvaltı yapmadan dışarı fırlar naz : tarıııkkkk... y.ş: ( artık ne dese evet diycez.. dua etsin maaş iyi ..) efendim .. naz : yuuhhh.. kocaman adamsın adını bilmiyosun , ( gerçi bende bilmiyom ) ..adın neydi senin !.. y.ş. : ( sanki söylesem aklında tutcanda .. ) siz kısaca tarık deyin ben anlarım . naz : ( inanmıyorum ya bunun da adı tarık çıktııı ..:img-hyste ) ... naz : olamaz tarııkkk..... bende bişeyler yazayım dedim, devam etmek isteyen buyursunn ......:img-wink: .. not : birde şu sayfa düzenini nasıl yapabilirim ( isimleri sıtır başına çekmeyi ) bi açıklayan olursa çok memnun olcam .. ( ah cahillik ah :img-pilot ).
Jenn fotolar için çok teşekkürler,ellerine sağlık.yeni gelen soförü resimlerde
inceledim.Tarık'ın eline su bile dökemez.bir arkadaşda yazmıştı sinsi birine
benziyor,banada sinsi geldi.hiç değilse popçu Burak temiz yüzlüydü.
bizim dizidede ne hikmet varmış,herkes reklamını yapmak istiyor.duruma
bakıyorumda daha çok popçu diziye girer,ayrılır.kalan her zaman Tarık olur.
burcin_kaplan
10-04-07, 17:14
Arkadaşlar noldu sizlere ?
2-3 haftadır düzeldik artık çok güzel şeyler olucak derken bakıyorumki forum gene bölünmüş..
Arkadaşlar olsun varsın şarkıcı girsin.Barişa benzetmeselerdi bari diyenler olucak eminim içinizden.Bir düşünmenizi istiyorum acaba amaç Bariş'a benzetmek mi Tarık'a benzetmek mi??
Şimdi size bir örnek wericem şöle düşünün saç uzun mu uzun ? seside güzeldir büyük ihtimalle hiç dinlemedim ama şarkıcı olduğuna göre şarkı sölesin diye girdirdiler bu da demek oluyorki büyük ihtimalle arabada şarkı söyleticekler ewet öyle bir sahne düşünün ;
Naz arabada arka koltukta, şöför arabayı kullanıyor bir yandanda şarkı söylüyor.her şey aynı di mi? ama o dikiz aynasından o gözlere baktığında işte herşey o anda herşey bir anda farklılaşacak ,çünkü [B]o gözler aynı gözler değil naz'ın içine nasıl batıcak sizce bu? Nasıl bir acı çekicek, Neler düşünücek eskileri hatırlamıcak mı tarıkla geçen günlerini ona şarkı sölediği , dikiz aynasından ters ters bakıştıkları zamanları.Bu şöför bizim işimize yarıcak arkadaşlar bu katı düşünmeyin yakışmıyor bu size.
Şimdi birde diğer olaya gelim Naz kıskandırmaya kalkar mı kalkmaz mı??
Şimdiden kendinizi hazırlayın şöföre tarıkın yanında büyük ihtimalle yakın dawranmaya başlar bir süre sonra.Amaa bunun nedeni aslında kıskandırmak olmaz bence asıl amaç ney biliyor musnuz??
tarıkın kendinden uzaklaşması için yapıcakPeki bu olay tarıka nasıl batıcak? Naz'ın yaptıklarına inanabilicek mi onun sevgisinden şüphe duydurucak belkide bu olay.Ama naz ne yapıyor Tarıkın mutluluğu için artık herşeyi yapmaya hazır.Bir ayrıntı daha belirmek istiyorum Artık sadece olay tarıkın Mutlu olması için bunları yapması değil bir nedeni daha war.
Kendinin de daha fazla acı çekmesini istemiyor.O kadar büyük bir acı çekiyor ki şuan Naz.O yatağa uzandığında aklına gelen sarmaş dolaş sofia tarık düşüncesi ile sizce nasıl ertesi gün kalkıp hangi o görüntülere dayanan yürekle sofia ve tarıkı ayarlamya çalışabilir?? çok mu kolay bişey bu??? Şuana kadar yazılmış naaz saçma dawranışlar sergiliyor laflarına hala inanamıyorum biraz düşünün arkadşlar...MAntıksızmıdır alın size iki neden;
1-tarıkın mutlu olması artık onu üzmek istemediği we italyada daha rahat bir hayat sürmesi için.
2-Artık çektiği acının bir son bulacağını düşündüğü için.
NOT: Şimdi sadece sizden bir şey isticem Ne kadar şaka yapsamda eminim barişi ne kadar sevdiğimi şurda beni tanıyan herkes biliyordur.Şunu demek istiyorum arkadaşlar lütfen alttan alın. Bariş zaten kendisini ispatlamış biri başka bir şarkıcı diziye girse ne olur? biz hiç birşey yapamayız buna barişta aynı şekilde. Sonuçta o şarkıcının diziye girmesinin bir nedeni Var tarıka benzetilmesi bu ayrıntıyı fark etmenizi rica ediyorum lütfen bariş değil Tarık... sadece tarık senaryo için çok güzel bir zenginlilk olucak bu giriş emin olun sadece yukarda yazdığım araba sahnesini bir düşünün derim ..
umarım bu yazdıklarımdan ötürü kızmazsınız..
elmali-turta
10-04-07, 17:19
Bengi ablacım bunlar çok guzel ellerine sağlık:good:
şu son sahnede ne konuşuyolar çok merak ettim valla:img-blush
bide şu mafya konseyi sahnesi ruyamı çünkü Tarık-Hulusi var ve hulusi sakin duruo bana ruya gibi geldi :img-pilot
ceza_cansu
10-04-07, 17:23
Herkese selam arkadaşlar.Henüz yorumları okuyamadım.Sadece son sayfadakileri görebildim.Birazdan başlicam okumaya.Fragman cidden çok güzel.Özellikle de Naz'ın,Tarık ve Sofia'yı sarılırken gördüğü sahne.Naz birden onları görünce çok şaşırıyor aynı zamanda çok da üzülüyor.Ama üzüntüsünü belli etmemek için gülümsemiş.Burası çok iyi olmuş.
Bu yeni şoför olayı bence çok iyi oldu.Bu şoför tamam biraz Tarık'a benziyor.Uzun saçlı,şarkıcı olduğu için büyük ihtimalle sesi güzel.Hatta belkide Naz arabadayken ona şarkı bile söyleyebilir.İşte Naz'ın canını acıtan şeylerden biride bu olucak.O şoför şarkı söylediğinde hep Tarık'ı hatırlicak.Bu ona çok acı vericek.Ayrıca bu şoförün iyi bir yanı daha var.O da bu şoför diğer giren karakterler gibi Naz'a aşık olmicak ya da Naz Tarık kıskansın diye bu şoföre yakın davranmicak.İşte diziye giren kişiler arasında bu ilk olucak ve de eminim işimize çok yaricak.
Bir sahnede Naz Belgin'in omzuna kafasını koymuş.Her ne kadar iyi geçinemeselerdi Belgin hanım bu Sofia tehlikesi geçene kadar Naz'a destek olucak.Fragmanda da resmen Naz Belgin hanımla dertleşir gibiydi.
Bu arada arkadaşlar size tavsiyem bölümü her zamanki gibi rahat izleyin.Naz'a kızamdan onu anlamaya çalışarak izleyin.Naz bu bölüm büyük ihtimal Tarık ve Sofia beraber olsun diye uğraşıcak.Sofia yı arabada öne oturtmasından da belli bu.Naz'a kızmayın.Onun tek amacı Tarık'ın bir an önce İtalyaya dönmesi ve eski paralı,rahat,meşhur hayatına dönmesi ve mutlu olması.Kendi mutsuz olmaya hazır yeterki Tarık'ı mutlu olsun
schmetterling
10-04-07, 17:33
evet ya yeni şoför Naz'a çok acı verecek emin olun iyi bir insan olsa da verecek... cansu'nun dediği gibi Naz o aynaya bakınca o aşık olduğu gözleri göremeyecek bi kere... Ne kadar acı bi durum...
edit: yahu cansu değil burçin demiş:img-hyste kafam allak bullak oldu yahu
2-3 haftadır düzeldik artık çok güzel şeyler olucak derken bakıyorumki forum gene bölünmüş..
Arkadaşlar olsun varsın şarkıcı girsin.Barişa benzetmeselerdi bari diyenler olucak eminim içinizden.Bir düşünmenizi istiyorum acaba amaç Bariş'a benzetmek mi Tarık'a benzetmek mi??
Şimdi size bir örnek wericem şöle düşünün saç uzun mu uzun ? seside güzeldir büyük ihtimalle hiç dinlemedim ama şarkıcı olduğuna göre şarkı sölesin diye girdirdiler bu da demek oluyorki büyük ihtimalle arabada şarkı söyleticekler ewet öyle bir sahne düşünün ;
Naz arabada arka koltukta, şöför arabayı kullanıyor bir yandanda şarkı söylüyor.her şey aynı di mi? ama o dikiz aynasından o gözlere baktığında işte herşey o anda herşey bir anda farklılaşacak ,çünkü [B]o gözler aynı gözler değil naz'ın içine nasıl batıcak sizce bu? Nasıl bir acı çekicek, Neler düşünücek eskileri hatırlamıcak mı tarıkla geçen günlerini ona şarkı sölediği , dikiz aynasından ters ters bakıştıkları zamanları.Bu şöför bizim işimize yarıcak arkadaşlar bu katı düşünmeyin yakışmıyor bu size.
Şimdiden kendinizi hazırlayın şöföre tarıkın yanında büyük ihtimalle yakın dawranmaya başlar bir süre sonra.Amaa bunun nedeni aslında kıskandırmak olmaz bence asıl amaç ney biliyor musnuz??
tarıkın kendinden uzaklaşması için yapıcakPeki bu olay tarıka nasıl batıcak? Naz'ın yaptıklarına inanabilicek mi onun sevgisinden şüphe duydurucak belkide bu olay.Ama naz ne yapıyor Tarıkın mutluluğu için artık herşeyi yapmaya hazır.Bir ayrıntı daha belirmek istiyorum Artık sadece olay tarıkın Mutlu olması için bunları yapması değil bir nedeni daha war.
Kendinin de daha fazla acı çekmesini istemiyor.O kadar büyük bir acı çekiyor ki şuan Naz.O yatağa uzandığında aklına gelen sarmaş dolaş sofia tarık düşüncesi ile sizce nasıl ertesi gün kalkıp hangi o görüntülere dayanan yürekle sofia ve tarıkı ayarlamya çalışabilir?? çok mu kolay bişey bu??? Şuana kadar yazılmış naaz saçma dawranışlar sergiliyor laflarına hala inanamıyorum biraz düşünün arkadşlar...MAntıksızmıdır alın size iki neden;
1-tarıkın mutlu olması artık onu üzmek istemediği we italyada daha rahat bir hayat sürmesi için.
NOT: Şimdi sadece sizden bir şey isticem Ne kadar şaka yapsamda eminim barişi ne kadar sevdiğimi şurda beni tanıyan herkes biliyordur.Şunu demek istiyorum arkadaşlar lütfen alttan alın. Bariş zaten kendisini ispatlamış biri başka bir şarkıcı diziye girse ne olur? biz hiç birşey yapamayız buna barişta aynı şekilde. Sonuçta o şarkıcının diziye girmesinin bir nedeni Var tarıka benzetilmesi bu ayrıntıyı fark etmenizi rica ediyorum lütfen bariş değil Tarık... sadece tarık senaryo için çok güzel bir zenginlilk olucak bu giriş emin olun sadece yukarda yazdığım araba sahnesini bir düşünün derim ..
Sevgili Burçin inan senin şu yazını okuyana daha doğrusu daha önce senin malum platformda bu konuyla ilgili bakış açını görene ve irdeleyene kadar ben de bu olaya biraz ard niyetli bakıyordum.Ama şunu anladım ki ön yargılı olmamak lazımmış.Olaylara dar bir kalıpta değil geniş bir bakış açısıyla bakmak gerekiyormuş.Bu durumu dizimiz ve Barış promosyon amaçlı basamak olarak kullanılıyor diye adlandırmak yerine dizimizi daha güzel yerlere taşımak ve yeni açılımlar yapmak adına katkılar olarak değerlendirmek şuan için seçilecek en güzel yol sanırım.En iyisi geçen sefer Burak olayında düştüğümüz hataya düşmeden bekleyip görelim...:img-yes:
Aferin abicim. Gayet mantıklı ve sağduyulu bir yazı yazmışsın. Naz ve Tarık'ın hissedeceklerini kendine hissettirebilmişsin. Sanıyorum bu bölümü, gerçekten hissedilecekleri hissederek yorumlamalıyız. Görünen ile yorumlarsak şu ana kadar yapılan yorumları devamlı sıralamamız kaçınılmaz. Sadece düşünün. Naz'ın şu anda içinde olduğu psikolojiyi ve aynı psikolojide siz olsa idiniz neler yapabileceğinizi düşünün, ondan sonra yorumlayın bir de bakalım.
Şoförü de takmayın kafanıza. 2 bölüm sonra çıkacak zaten. Öyle değil mi ama? :)
evet ya yeni şoför Naz'a çok acı verecek emin olun iyi bir insan olsa da verecek... cansu'nun dediği gibi Naz o aynaya bakınca o aşık olduğu gözleri göremeyecek bi kere... Ne kadar acı bi durum...
bir bakımada, yeni şoförün gelmesi Naz açısından çok zor durum.arabada
devamlı Tarık'ı düşünecek,hayal edecek.bakacakki Tarık'ın yerinde başka
insan var.:icon_cry:
ceza_cansu
10-04-07, 17:46
Serdar ve Gizem ya ellerinize sağlık.Süper olmuş replikler:happy0064 :happy0064 okuması çok zevkli oldu:img-yes: :img-yes:
Pardon bugün Rebaca'nın doğum günü değilmiş:)9 gün sonraki doğum günün kutlu olsun Rebeca.19 nisan gelincede kutlarız:img-wink:
schmetterling
10-04-07, 17:47
en başta da kaç kere ona tarık deyip yanılacak.. repliklerde de bunu kullandık, hep ama hep tarık'ı özleyecek çocuğa baktıkça...
burcin_kaplan
10-04-07, 17:50
Kesinlikle öyle.Ve Flashbackler görücez büyük ihtimalle biz de bu sahnelrde ki ben çok severim flashbackleri.Eminim çok güzel görüntüler seçicekler eski sahnelerden , tekrar yaşıcaz hepsini bir bir.
Rebeca iyiki doğdun doğum günün kutlu olsun biraz geç bir kutlama oldu ama yeni öğrendim :img-wink:
MUHARREM--- Bu yeni yoluk da kim dizideki Bahri?
BAHRİ--- Haa o mu? O Naz hanımın yeni şöförü aabiii.
MUHARREM--- Ne şöförü lan? Bu kızın zaten şöförü yok mu hatta kız onu yetmişbeş kere kovup yetmiş altı kere de işe almadı mı abayı yaktığı için,ne halt etmeye yenisini aldı?Nasıl yani ya Bahriiiii????
BAHRİ--- Sinirlenme aaaabiiiii...kız onun Alfonso olduğunu öğrendi ya yanında üç kuruşa çalıştırdı diye suçluluk hissediyor abiii ondan.İtalyaya gitsin istiyor kızla eski hayatına dönsün diyo ondan..vınnnnnn yaaniii.
MUHARREM---Sana vınn Bahri sana vınn..töbe töbeeee.Bu kız kulakları büyük diye yapıştıran Doğa Beklerizden de salak Bahri..aaah aah..vericen bunu Semra kaynananın eline..hani diyordu ya aşık olduğunda ben sana söylerim diye aha buna da böyle bişi lazım.Yoksa kendisi anlayana kadar Tarık torun sahibi olacak Bahriiii !!
BAHRİ--- Sinirlenme abiii.. ama napsın kız abi Tarıkı çok seviyor abi.Kıyamıyor şöför kalmasına..Alfonso olsun pistleri inletsin diyor yanii.
MUHARREM--Töbe bahri töbeee...adam zaten aşk diye inim inim inildiyor pist iniltisi ne ki Bahri ne ki?Bu kız kör olduğu kadar da sağır Bahriiii.
BAHRİ--- Olur mu abiiii Alfonso gitse İtalyaya şööyyyleee bir yarışsaaa...ooo amore mio..sarebbe perfetto!
AMUHARREM--Höö o ne lan yenir mi? Türkçe konuş Bahri tükçeeeee...yemiişim bu Nazın aklını beee..varsa tabi.Ulan bulmuş sürmeli bir turkish delight al diyo elin turistine..aaaaa bend e sana döndüm Bahri.Dilime birşeyler oldu.Sanırım tansiyorum çıkıyor bahriiii
BAHRİ---ilacını getireyim mi abiiiii?
MUHARREM--- Si Bahri grazie !
Not:İtalyancada hatalar varsa kusura bakmayın :)
schmetterling
10-04-07, 18:01
MEDEA çok güzel olmuş muharrem bahri diyalogun ellerine sağlık:happy0064
Öğretmen olan birçok arkadaş var burada.... öğrenci olan dolu dolu....
Sınavlarda hatalı yanıt verilmesinin en büyük nedeni, okuduğunun doğru anlaşılamamasıdır. Bunun sebebide, dikkat dağınıklığı nedeni ile sorunun son kelimsinin hatalı algılanmasıdır.
Bende eğitim veriyorum ( öğretmen değilim ama karışmasın :img-wink: ) ve sınavlarda çok basit sorulara verilen hatalı yanıtları sık sık görüyorum.
Niye ciddi ciddi yazıyorum bunları ....
Çünkü bir çok kişi, sevgili Rebeca'nın doğum gününü bugün olarak yorumladı.
Hayatım, 9 gün sonraki doğum günün kutlu olsun...
19 Nisan Kurtlar vadiye doğum günümde iniyor.....ne kadar açık bir cümle....ama dikkat n