PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-9

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10

Kara İnci
11-04-07, 15:04
Gizem yok güzelim sen beni öldüreceksin...Nerden getirirsin insanların akıllarına böyle şeyleri.. :img-help: YA öyleyse... Burdaki Sizin senaryolarınızı repliklerinizi yorumlarımızı ,gazeteden okuyup gerçek sanmışlarsa:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Gamze'ciğim bak son zamanlarda seansları aksatınca ne hallere gelmişsin.Hastalığın paranoya gibi ciddi boyutlara ulaşmış.Gerçi bunda Gizem'in payıda büyük.Lütfen rahatsızlığınızı bir salgın gibi forum ahalisine yayıp bu güzel haberi heba etmeden önce her ikinizde beni bulun ve bu duruma bir son verelim.Bekliyorum...:img-hyste

handeozbek
11-04-07, 15:07
:img-hyste :img-hyste gerçek kardeşim gerçekk:img-hyste

bi de şey oluomuş mesela, vatan da burdaki yorumlardan etkilenip söylemiş, biz de onlardan alıntı yapıp doğru diyomuşuz.. körler sağırlar birbirini ağırlar durumu:img-hyste :img-hyste

E yok artık. Zaten burada yazılanları okuyan hangi gazete bizim dediklerimiz kale alıp bir de gazeteye koyar. Tabi bizden değilse:)
Öyle birşey olsa önce Hulisican ortalığı karıştırdı.
DAHA GELMEDEN ORTALIĞI KARIŞTIRAN SÜPER BEBEK HULİSİCAN:) Gazetemizle bir söyleşide bulundu. Sakın kaçırmayın kaçırırsanız bir daha bulamazsınız bizden söylemesi:)

schmetterling
11-04-07, 15:07
Gamze'ciğim bak son zamanlarda seansları aksatınca ne hallere gelmişsin.Hastalığın paranoya gibi ciddi boyutlara ulaşmış.Gerçi bunda Gizem'in payıda büyük.Lütfen rahatsızlığınızı bir salgın gibi forum ahalisine yayıp bu güzel haberi heba etmeden önce her ikinizde beni bulun ve bu duruma bir son verelim.Bekliyorum...:img-hyste

yoksa... yoksa...o ünlü arif verimli..... aman Tanrım çok memnun oldum efendim:img-hyste :img-hyste

pas.si.on79
11-04-07, 15:17

Ahh Songülcüğüm ahh.. Nerelerdesin....:img-wink: aksatmam kesinlikle özellikle bugünden sonra..:img-hyste

Handeciğim eline sağlık.Hoş güzel olmuş..

Kara İnci
11-04-07, 15:27
yoksa... yoksa...o ünlü arif verimli..... aman Tanrım çok memnun oldum efendim:img-hyste :img-hyste

Ahh Songülcüğüm ahh.. Nerelerdesin....:img-wink: aksatmam kesinlikle özellikle bugünden sonra..:img-hyste
..

Doktorunuzu görünce bu kadar sevineceğinizi bilsem size daha önce müdahale ederdim...:img-hyste Gizem'ciğim gördüğün gibi bu forumun psikolojik danışmanı benim.Son yazdıklarından sonra seninde bana çok ihtiyacın olduğu kanısına vardım.Gamze yolu biliyor onunla anlaşın en kısa zamanda seanslara başlamak üzere bana uğrayın.Bu arada tedavinin ilk ayağı olarak sana diğer hastalarımıda daha vahim bir duruma sokmaman adına bu tarz yazılar yazmayı yasaklıyorum yoksa bu zamana kadar kimseye giydirmediğim gömleği sana giydiririm ona göre...:img-grin2:img-hyste

pas.si.on79
11-04-07, 15:30
Bugün dizimiz var diye mutlu bir şekilde pc başına geçmişken bir de ne göreyim bizim inatçı keçiler İtalya yolcusuymuş.İnanın mutluluğum bu haberle katmerlendi:happy0064 .Bir müddettir acaba İtalya yolları gerçekten görünecek mi diye kafamızı kurcalayan soruya nihayet cevap bulduk.Artık aşk itirafı için mekanda hazırlandığına göre Tarık ve Naz'ı tabi dolayısı ile bizleri aşk dolu günler bekliyor.Zaten İtalya gibi havasında aşk kokusu barındıran bir yerden de elleri boş dönerlerse ben derim ki biz bunlardan ümidi keselim yada gidip bu işe forum ahalisi olarak biz el atalım...:img-wink:

Songül valla İtalya gibi aşk kentinde (gondol,aşk çeşmesi,spagetti) aşkları yine dile gelmezde yine kıskançlıklarla ve kavgalarla elleri boş dönen ilk bizim çiftimiz olur...Olur mu olur.. Siz kendinizi buna da alıştırın yine de....

Yalnız spagetti derken... :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Anıl,Tezay:img-hyste makasta koyalım bavullarına...
Telefonları evde unutturalım ki kimse aramasın...

elmali-turta
11-04-07, 15:32
Doktorunuzu görünce bu kadar sevineceğinizi bilsem size daha önce müdahale ederdim...:img-hyste Gizem'ciğim gördüğün gibi bu forumun psikolojik danışmanı benim.Son yazdıklarından sonra seninde bana çok ihtiyacın olduğu kanısına vardım.Gamze yolu biliyor onunla anlaşın en kısa zamanda seanslara başlamak üzere bana uğrayın.Bu arada tedavinin ilk ayağı olarak sana diğer hastalarımıda daha vahim bir duruma sokmaman adına bu tarz yazılar yazmayı yasaklıyorum yoksa bu zamana kadar kimseye giydirmediğim gömleği sana giydiririm ona göre...:img-grin2:img-hyste

songulcum ben Gizem'i daha evvel seanslara çağırmıştım ama bi turlu gelemedi :img-blush gelince ilk iş o gömleği giydirmene yardım edicem,:img-hyste yoksa ben sonumuzu iyi görmüyorum daha yeni yeni duzeliyoruz yahu:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

ceza_cansu
11-04-07, 15:36
Herkese selam.Yalancı Yarim İtalya yolcusu bu haberi az önce forumda okuduğum zaman gözlerimi ne kadar açtığıma inanamazsınız.Hatta acaba benim gözler iyice bozuldu mu diye bir kaç dk dinlendirmeye bile kalktım ama gerçekmiş.Süper ya:happy0064 :happy0064 Anlaşılan bizim mütevazi bütçe gitti artık bitti bütçe mütçe yok:)

Serdar kesinlikle haklısın önümüzdeki 3 4 haftanın konusunu bulduk:)Artık cumartesi geceleri bu sefer ne konu bulsak diye düşünmicez.Konu kendi ayağımıza geldi.Artık biz neler çıkartırız bundan neler.Birde senle Gizem karşılıklı İtalya hakkında repliklere başladınız mı tamamdır:img-wink:

Şahin abi biz sana şimdiden Naz'ı bulup getirelim.Naz bu kesin İtalyan erkekleri hakkında Tarık'ın hoşuna gitmicek yorumlarda bulunur.Ama İtalyada sadece erkekler değil güzel kızlarda var:)Of of bu İtalya olayı cidden çok iyi olur

pas.si.on79
11-04-07, 16:04
Bunu Feyza söylüyordu hep ama...

Yaprak dökülürse dökülsün
Avrupa YAkasında trafik sıkışsın bize ne
Biz Yalancı Yarimle gözlerimiz kapalı İstanbulu turlayacağız,:img-hyste ..

handeozbek
11-04-07, 16:11
Bunu Feyza söylüyordu hep ama...

Yaprak dökülürse dökülsün
Avrupa YAkasında trafik sıkışsın bize ne
Biz Yalancı Yarimle gözlerimiz kapalı İstanbulu turlayacağız,:img-hyste ..

Dimi gamze. Doğru söze ne denir?Bir de açtık mı relax tv yi.Oh oh.Zaten bu İtalya haberinden sonra kimsede eleştirecek hal kalmadı:)

qsawe
11-04-07, 16:18
Sanırım önümüzdeki bölüm bir baba-oğul barışması ve af sözkonusu olacak. Böylece Tarık'ın yurtdışı yasağı kalkacak.
Daha kuvvetli olasılık ise, Sofia Tarık'ı Yunanistan üzerinden illegal yolla kaçıracak İtalya'ya.. (malum Sofia, Don Vito'nun yeğeni:img-hyste )
Naz da aşkını Tarık'ını kurtarmak için peşinden İtalya yollarına düşecek. Aşıklarımız İtalya da buluşacak yani..:icon_whis

iş yerine yeni geldiğim için mesajların tamamını okuyamayacağım. Burada bir şey anımsatmak istiyorum.Belki sonrakilerde hatırlayan birileri yazmıştır,ama,ben yazılmamış varsayıyorum.

Hani Pazartesi günü İki ailenin içinde bol bol verilen mini fragman vardı ya.... ben kaydedip an be an incelemiştim. Sonra da buraya yazmıştım. O sahnelerden biri, Belgin ile Hulusi'nin karakolda olduğu sahne idi. Bu sahne normal fragmanda yok.Bu durumda Belgin, oğlunun affı için çaba sarfetmeye başlamış olabilir.

Bu çabaların neticesi, hem af hemde yurtdışı yasağının kalkması olabilir. Kimbilir belki Tarık tam babası karakoda iken, imza atmaya gelebilir. Polis önünde olan karşılaşma, kansız olacağı için, gayet isabetlide olur.:img-hyste :img-hyste
Neden gülüyorum???? O sahne, eminim, yazdıklarımın yanından bile geçmeyecektir. Nede olsa biz başka düşünüyoruz, senaristler başka.........

İtalya gezisi, herkesi mutlu etmiş sanırım. Gerçi memnun olmayan oradan da bir şeyler bulur kendini mutsuz etmek için... aman neyse, o da, mutsuz olmak isteyenin derdi.....:img-wink:

Kara İnci
11-04-07, 16:19
Songül valla İtalya gibi aşk kentinde (gondol,aşk çeşmesi,spagetti) aşkları yine dile gelmezde yine kıskançlıklarla ve kavgalarla elleri boş dönen ilk bizim çiftimiz olur...Olur mu olur.. Siz kendinizi buna da alıştırın yine de....

Yalnız spagetti derken... :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Anıl,Tezay:img-hyste makasta koyalım bavullarına...
Telefonları evde unutturalım ki kimse aramasın...

Tarık ve Naz'ın spagetti macerası...

Tarık:Biliyormusun Naz buranın spagettileri çok meşhurdur.

Naz etrafına bakınır ve diğer masalarda oturan çiftlerin spagettiyi yeme şekli dikkatini çeker...

Naz:Tarık İtalya'da spagetti bu şekilde mi yeniyor?

Tarık bu durumdan kendine pay çıkarmak adına...

Tarık:Evet Naz'cığım.Burada spagettiyi başka türlü yersen (tabi sen bu söylediğimi yersen)seni bir daha o restorona almıyorlar.Mecbur bizde onlara uyacağız.Yani yanlış anlama bana kalsa eski usul yerim ama aç kamamak adına kurallara uyacağız artık.:img-grin2(Kötü niyetli olmayan amaç sadece aç kalmamak:img-grin2)

Naz(içses):Ah Tarık ah.Bari yalan söylüyorsun şöyle inandırıcı bir yalan bul.Dur bakalım inanmış gibi yapayım sonu nereye çıkacak

Naz:Ee ne yapalım katlanacağız artık

Tarık Naz'ı inandırdığını düşünerek heyecanla yemeğin gelmesini bekler.Nihayet spagettiler gelir ve ...

Tarık:Merak etme hemen hızlıca yeriz hiç birşey anlamazsın:img-grin2

ANIL burda senin olay devreye giriyor.Hadi iyisin...:img-hyste

Spagettinin bir ucu Naz da bir ucu Tarık da yemeye başlarlar.

Tarık(içses):Of ya bu spagettileri neden bu kadar uzun yaparlar ki.Bir türlü bitmedi.Neyse acele etme Tarık ne demişler sabreden derviş muradına...

Sonunda beklenen an gelmiştir Tarık gözlerini kapatır ve hayatının en mutlu saniyelerinden birini daha yaşamak adına kendini o anın büyüsüne bırakır.Ama o büyü garip bir sesle bozulur.Tarık telaşla gözlerini açar ve karşısında garip bir sırıtışla duran Naz'ı elinde makasla görür...(Sırıtış buna benziyordur herhalde :img-grin2)

Naz:Kurallar buraya kadar dı Tarık'cığım...troest:img-hyste

ayşenurr
11-04-07, 16:29
bugün ne kadar çok haber duydum.İtalya yolu gözükmüş çok sevindim.:happy0064 İtalya'da çok romantik anlar yaşarlar.demekki itirafı İtalya'da yapacaklar.
sıradan olmayan itiraf olacak.:good: Barış'ın , gözlerin şarkısı eklenmiş
kasetide müzik marketlerde yerini almış.şansı bol olsun.hemen klip bekleriz.
Barış'ı çok seviyoruz.sonuna kadar destekliyoruz.:img-punk: :img-punk: :img-punk:

schmetterling
11-04-07, 16:32
hakkımda kötü kötü planlar okuyorum ve çok korkuyorumsofa halbuki ben gayet masum olarak konuşuyorum:img-angel

ceza- cansucum çok saol sen bana gömlek giydirmiosun galiba bi tek..

ben kendimi karantinaya aldım sizin yerinize zehirlemiycem kimseyi:img-hyste :img-hyste

ANIL_
11-04-07, 16:33
Tarık ve Naz'ın spagetti macerası...

Tarık:Biliyormusun Naz buranın spagettileri çok meşhurdur.

Naz etrafına bakınır ve diğer masalarda oturan çiftlerin spagettiyi yeme şekli dikkatini çeker...

Naz:Tarık İtalya'da spagetti bu şekilde mi yeniyor?

Tarık bu durumdan kendine pay çıkarmak adına...

Tarık:Evet Naz'cığım.Burada spagettiyi başka türlü yersen (tabi sen bu söylediğimi yersen)seni bir daha o restorona almıyorlar.Mecbur bizde onlara uyacağız.Yani yanlış anlama bana kalsa eski usul yerim ama aç kamamak adına kurallara uyacağız artık.:img-grin2(Kötü niyetli olmayan amaç sadece aç kalmamak:img-grin2)

Naz(içses):Ah Tarık ah.Bari yalan söylüyorsun şöyle inandırıcı bir yalan bul.Dur bakalım inanmış gibi yapayım sonu nereye çıkacak

Naz:Ee ne yapalım katlanacağız artık

Tarık Naz'ı inandırdığını düşünerek heyecanla yemeğin gelmesini bekler.Nihayet spagettiler gelir ve ...

Tarık:Merak etme hemen hızlıca yeriz hiç birşey anlamazsın:img-grin2

ANIL burda senin olay devreye giriyor.Hadi iyisin...:img-hyste

Spagettinin bir ucu Naz da bir ucu Tarık da yemeye başlarlar.

Tarık(içses):Of ya bu spagettileri neden bu kadar uzun yaparlar ki.Bir türlü bitmedi.Neyse acele etme Tarık ne demişler sabreden derviş muradına...

Sonunda beklenen an gelmiştir Tarık gözlerini kapatır ve hayatının en mutlu saniyelerinden birini daha yaşamak adına kendini o anın büyüsüne bırakır.Ama o büyü garip bir sesle bozulur.Tarık telaşla gözlerini açar ve karşısında garip bir sırıtışla duran Naz'ı elinde makasla görür...(Sırıtış buna benziyordur herhalde :img-grin2)

Naz:Kurallar buraya kadar dı Tarık'cığım...troest:img-hyste

Hahahahaha SonGül geri döndü.:)

Herkese terapi dağıtan SonGül, geçen platformda benden aldığı terapi ile kendine gelmiş. İyiki gelmiş forumu neşelendirmiş. :img-hyste (Sanırım bu geri dönüşte, İtalya olayınında etkisi var ama asıl olay bende. Kendisi inkar edicek ama gerçek böyle :))

Bu arada spagettiler sossuz olsun lütfen. Ağızlarının kenarında sos lekesi varken, makarnanın bittiği noktayı dört gözle bekleyeceklerini sanmam. :img-hyste

Naz: Tarık bıyığında sos vaaar :)

burcin_kaplan
11-04-07, 16:33
Not: Gamze 3 ne ki 4,5,6,7 :)))) gerisini Burçin tamamlasın :)))

:img-hyste
Heemenn;
10-20-25-30... :img-hyste yeter mi daha ister misiniz:)
Artık bir öpüşme avatarı farz oldu 3. gelsinde koyalım gene avatarlara:img-hyste
bu arada şu spagetti olayı süper olmuş :)

İtalyaa ha koskoca italyaya gidiyor bizimkiler hemde ikisi beraber gidiceek...off off.. neler olucak kim bilirr neler ..Tarık birde naza göstermek için gidiyormuş italyaya...Al beni göndermek istediğin italyanın halini bir gör diye mi götürüyor.Yoksa yeter artık sensiz hiç bir yerde mutlu olamam illa italyaya gitmemi istiyorsan yürü sende gel diyemi götürüyor:img-hyste

Evet kesinlikle Belgin gitmesin... Burçinnnn tamamlar mısın? Anlamadım ben:img-hyste :img-hyste Ya hakikaten güzel şeyler olacak.

tamamladım bile gamzecim:img-hyste

qsawe
11-04-07, 16:36

Sofia:Buyrun sizin Tarık,muthiş bir operasyonla Türkiye'den kacırdım getirdim,ödülümü rica edeyim.
Sofia kısık sesle;Tarık cıkısta bekle,fifty/fifty.

Yahu itaya'nın en ünlü rallicisi ortaya cıkmıs,ödüle ihtiyacı mı kalır.

Naz'ın İtayan erkeklerine bakma olasılıgına gelince de ,insandır,gözdür,bakan bakar.Tabii unutmamak gerekir ki Tarık da insandır,onda da göz vardır.Kısacası fire verecek kişiyi hep Naz olarak beklememek gerekli,İtalya'nın havasında aşk var.Naz dikkatli olsun da Tarık'ı kacırmasın.

Oh be ... bir Allahın kulu yok mu diyecektim ki çıktı. Yahu o yaban ellerin kızı da güzel erkeği de... göz bu kardeşim bakar bakar.... Ama derseniz ki bakmaktan bakmaya fark var... o kabul işte.... ama ne demiş atalarımız... "Güzele bakmak sevap"... güzel kız da var, erkek de... baksınlar anacım... onlar baksın... bizde bundan sebeplenelim... töbeee töbee...

burcin_kaplan
11-04-07, 16:40
Bir ihtimal daha;madem Tarık İtalya yolcusu,hazır gitmişken ödülünü de alır,Sofia'ya payını verir,o da amacına ulasır,Tarık da borclarından kurtulur,Hulusi bey sasırır,Belgin hanım soka girer,Naz ralliciyi bulmus kacırmaz,Tarık-Naz cifti Roma-Venedik civarlarında aşktı,işti,evlilikti derken bir de dunyaya Hulusiyovenetti gelir,Türkiye'de baslayan macera İtalya'da biter.Yahu bir cumleye basladım,diziyi bitirdim.:img-hyste

:img-hyste :img-hyste
abicim ben bu ismi tuttum Hulusiyovenetti:img-hyste
süper süperr aslında dizi hep italyada sürse hiç bir sorun yok bizim için ama işte bizim mütevazi bütçe kendini aştı aşacağı kadar daha fazla istekte bulunmuyorum ondan dolayı neyse hele bir italyayı tamamlasınlar türkiyeye gelsinler bakalım:img-hyste

schmetterling
11-04-07, 16:57
hatırlatıyorum 19.50 civarında başlayabiliriz siz 19.00 dan itibaren tv başında olun:img-hyste :img-hyste

ne olur ne olmaz di mi ama..

pas.si.on79
11-04-07, 16:58
Heemenn;
10-20-25-30... yeter mi daha ister misiniz:)
Artık bir öpüşme avatarı farz oldu 3. gelsinde koyalım gene avatarlara:img-hyste
bu arada şu spagetti olayı süper olmuş :)

İtalyaa ha koskoca italyaya gidiyor bizimkiler hemde ikisi beraber gidiceek...off off.. neler olucak kim bilirr neler ..Tarık birde naza göstermek için gidiyormuş italyaya...Al beni göndermek istediğin italyanın halini bir gör diye mi götürüyor.Yoksa yeter artık sensiz hiç bir yerde mutlu olamam illa italyaya gitmemi istiyorsan yürü sende gel diyemi götürüyor:

tamamladım bile gamzecim:

Bir ihtimal daha;madem Tarık İtalya yolcusu,hazır gitmişken ödülünü de alır,Sofia'ya payını verir,o da amacına ulasır,Tarık da borclarından kurtulur,Hulusi bey sasırır,Belgin hanım soka girer,Naz ralliciyi bulmus kacırmaz,Tarık-Naz cifti Roma-Venedik civarlarında aşktı,işti,evlilikti derken bir de dunyaya Hulusiyovenetti gelir,Türkiye'de baslayan macera İtalya'da biter.Yahu bir cumleye basladım,diziyi bitirdim.:img-hyste

abicim ben bu ismi tuttum Hulusiyovenetti:img-hyste
süper süperr aslında dizi hep italyada sürse hiç bir sorun yok bizim için ama işte bizim mütevazi bütçe kendini aştı aşacağı kadar daha fazla istekte bulunmuyorum ondan dolayı neyse hele bir italyayı tamamlasınlar türkiyeye gelsinler bakalım:img-hyste

oOO O Zaman Burçin... Hulisicanlar geliyor deyip Hasretin yazısını ararken sen bulmuşsun...
Evett Hulusiyovenetti :img-hyste :img-hyste

Kara İnci
11-04-07, 17:02
Hahahahaha SonGül geri döndü.:)

Herkese terapi dağıtan SonGül, geçen platformda benden aldığı terapi ile kendine gelmiş. İyiki gelmiş forumu neşelendirmiş. :img-hyste (Sanırım bu geri dönüşte, İtalya olayınında etkisi var ama asıl olay bende. Kendisi inkar edicek ama gerçek böyle :))

Bu arada spagettiler sossuz olsun lütfen. Ağızlarının kenarında sos lekesi varken, makarnanın bittiği noktayı dört gözle bekleyeceklerini sanmam. :img-hyste

Naz: Tarık bıyığında sos vaaar :)

Sevgili sofa (acaba bu kim:img-grin2) kendine de bir pay çıkarmasan olmaz.Ben bu tarz bir konuşma yaptığımızı hiiiçççç hatırlamıyorum.:icon_whis Şaka bir yana sebep ne olursa olsun tekrar aranızda olmak ve bu keyifli sohbete katılmak çok güzel.Tabi sen şimdi bu yazımdan da birşeyler bulursun:img-grin2.Bu arada benim o konuşmaya dair hatırladığım bir şey var.Yazında göremedim onu...:img-hyste

handeozbek
11-04-07, 17:12
Aşka aşıklar bugün bizim günümüz.Akşama dizimiz var.İtalya yolları görünmüş. E daha ne olsun. Bu sevincimizi oylara da yansıtalım.Hem de dizi saatine kadar vakit geçmiş olur:)

Yalancı Yarim -Star TV
%18.04
Avrupa Yakası
Atv
%14.75
Sıla
Atv
%12.50

mgdmagazin.com

skyline_91
11-04-07, 17:13
arkadaşlar dizimizin reytinglerine bugün bi düşüş olabilir çünkü fenerbahçe-beşiktaş maçı var hem de türkiye kupası yarı final......o yüzden bu haftanın retytinglerine aldanmamak lazım bence:img-yes:

ANIL_
11-04-07, 17:23
arkadaşlar dizimizin reytinglerine bugün bi düşüş olabilir çünkü fenerbahçe-beşiktaş maçı var hem de türkiye kupası yarı final......o yüzden bu haftanın retytinglerine aldanmamak lazım bence:img-yes:

Maç Lig TV de çok fazla etkileyeceğini sanmıyorum.

Not: Songül hatırlamaman doğal çünkü ben herşeyi sen farkında olmadan gerçekleştirdim. :img-wink: :) Şaka bir yana harbiden eski günlere dönmüşsün sen. Bu arada artık sofa ==> buna çok ihtiyaç duymuyorum neden bende bilmiyorum. :)

gorkemesen
11-04-07, 17:26
benim için maçtan daha önemli

Kara İnci
11-04-07, 17:48
Maç Lig TV de çok fazla etkileyeceğini sanmıyorum.

Not: Songül hatırlamaman doğal çünkü ben herşeyi sen farkında olmadan gerçekleştirdim. :img-wink: :) Şaka bir yana harbiden eski günlere dönmüşsün sen. Bu arada artık sofa ==> buna çok ihtiyaç duymuyorum neden bende bilmiyorum. :)

Bak sen hemen havalara da girdin.Demek ki buraları boş bıraktığım devrelerde senin cesaretin yerine gelmeye başlamış.Neyse geri alması fazla zamanı mı almaz.Sen yine de o koltuğu bir kenarda sakla heran ihtiyacın olabilir...:img-hi::img-hyste

Dizimize saatler kaldı.Umarım çok keyifli bir bölüm seyrederiz ve bu akşam forumu güzel yazılarımızla süsleriz...:img-yes: (Araya dizi ile ilgili birşeyler yazmak lazım öyle değil mi?:img-wink: )

pas.si.on79
11-04-07, 17:53

Evet olabilir.Oranlarda olmasa da sıralamada olabilir.Çünkü sitenin ana sayfasında yazıyor bugün 7 dizi var..

Ama sonuçta beni rayting mayting ilgilendirmiyor.Bugün sadece dizimi Yalancı Yarimi seyredeceğim.

zer
11-04-07, 17:56
arkadaşlar yazdıklarınız doğrumu? yoksa eski hayallerinizmi depreşti?
mesajlarınızın tamamını okuyamadım. Kaynak kim? bak şimdi kafam karıştı o zaman bu şoförü ne yapacaklar? yoksa bunlar burdaki tepkileri görüp bizi yatıştırmak için aceleyle böyle bişey mi yapmaya karar verdiler. hehehe eğerki böyle bişey se helal olsun bize valla önce çıldırtıp sonra mutlu edecekler sanırım.Yok yok kendi gözümle görmedikçe hayatta inanmam

tarik_naz
11-04-07, 18:02
köstebek; şiirsel yorumun çok güzel olmuş, ellerine sağlık. zevkle okudum. özellikle forum için olan kısım çok güzel. tam bize göre...

diziye 2 saatte yakın bi süre kaldı. 2 tane sınavdan çıkmış birisi olarak bugün her ne olursa olsun keyifle diziyi izleyecem.:)

italya yolculuğunun foruma şimdiden yansıma bi yandan güzel bi yandan kötü olmuş. güzel tarafı malum "hepimizin istediği bi olaydı", kötü olan tarafı da italya'nın havasına suyuna kanıp bölüm yorumlarına yeterli ilgiyi gösterememe.

bu arada sıkılmadınız mı öpüşmeden yahu. zırt pırt öpüşülür mü? ne o öyle 10-15 kere falan :) aklınız da hep orda.

reytingler hakkında bi tahminde bulunayım, büyük ihtimal geçen haftaya göre artış olacak. :img-wink:

handeozbek
11-04-07, 18:09
YALANCI YARİM İTALYA YOLCUSU

Gectiğimiz yaz sezonunda başlayıp halen ilgiyle izlenen ‘Yalancı Yarim dizisi İtalya’ya taşınıyor.Son olarak Tarık’ın aslında Alfonso takma adıyla Avrupa’nın en ünlü rallicisi olduğunu öğrenen Naz büyük bir şok yaşamış ve sonrasında da onu azad etmişti. Bunun üzerine de Tarık’a aşık olduğunu da fark etmişti Naz…

Bundan sonraki bölümlerde neler olacağını merakla bekleyen dizi fanatiklerine bir ipucu… İtalya’da çok meşhur bir rallici olan Alfonso, Naz’a ordaki hayatını göstermek için onunla birlikte İtalya’ya gidecek.

KAYNAK: VATAN TV EKİ

ceza_cansu
11-04-07, 18:12
bu arada sıkılmadınız mı öpüşmeden yahu. zırt pırt öpüşülür mü? ne o öyle 10-15 kere falan :) aklınız da hep orda.

AAA biz Naz mıyız aklımız hep orda olsun(neden bahsettiğimi anladın sen:))Hem bize diyene bak 1.öpüşme avatarını yapıp,herkesin onu kullanmasını sağlayıp,birde üstüne kaç kere izlediğimizi hesaplayan kimdi:):)Bu arada Serdar artık senden 3,4,5 yada 20,30,40. öpüşme avatarlarını da bekleriz.Biliyorsun senin avatara koyman yeter kullanmamız için:):)

Bu arada aynen bende diziyi bugün çok rahat izlicem.Hemde çok.

pas.si.on79
11-04-07, 18:20
DONKKK!!!
YALANCI YARİM TV LERE EL KOYMUŞTUR..

Yalancı Yarim severler,elinizdeki tüm işleri bırakıyorsunuz...Şu dakikadan itibaren YY Duruma el koymuştur..

Herkes ilk etap için başına işler açmasın..Bu saatten sonra kendine iş çıkarmasın.. Ders çalışacanlar siz devam.:img-hyste

Ebruuuuu...bak elinde dosyalar hala koşturuyor... Arkadaşım bırak artık.. Dava dosyanı falan..dosyan üzerinde çalışmayı da bırak artık.. Ayıppp ayıppp,,

Şahin peki sen.. Abi bırak artık yazıp çizmeyi... oooooOOOOoooo işimiz var senle...

Asuuu arkadaşım bırak insanları artık..Herkes gırtlağına kadar borç içinde zaten..bir de sen insanların üzerine gitme.. Rehin mi aldın yoksa müşterilerini...

Hande bak bak nette nereleri geziyor...Bak ders bari çalış...

Burçin.. Hala mı :img-help: hala fragmanı mı didikliyorsun.. Senden de kaçmaz laf aramızda...

Mirayyy..Ahh be güzelim. Sen BAG cıydın ne oldu.. Şimdi Fulyacı oldun.. Fulyanın resimleri fotoları... Nerde ne yapmış ... sürekli Onun hakkında birşeye ulaşır mıyım diye araştırıyorsun.... E be güzelimm..

Serdar bak bak sen neyapıyorsun..MAç bu saatte..peeh peeeh... Bırak bakıyım o topu.. Replik çalış bari..

Songül... Hasta pasta kabul yok bitti gitti. Seanslar iptal...Forumdakileri iyileştirsen ne olacak .Onlar iyileşmek istemiyorlar ki...

ANılll.. bak sen de hala acaba rüya desem nasıl desem diye düşünüyor...sen de bırak tüm işlerini.

buket,sevim abla, bengi abla, siz de artık.. bırakın işlerinizi.. Sevtoş ablalar zaten Eskişehir yolcusu...

schmetterling bak bakk hınzırlık peşinde.. Forum üyelerini nasıl çıldırsam..diyor.. Gazetedeki haber asılsız diye araştırmalar peşinde..
arkadaşım sen de repliklere devam.. Harikasınız..

Elgiz... Bak bak elinde foto mak.. korkulukların üzerinde..Kız düşeceksin Barışı çekeceğim diye.. Hem o Barış değildir.Barış Konseri Eskişehirde 21,00de

Cansuuu -....ceza meza hak getire... o yüzden sana birşey yazamıyorum.

Hasret...abi sen de gezip duruyorsun..Senin izleyeceğin de şüpheli..cık cııkk

Tezay inanmıyorum sana... Ralli yarışlarında..Tezay eve gel dizi başlıyor..Bizde de başlayacak umarım.ilerde...

Ve beenn şimdi ben size diyorum ama sanmayın..Durduk yere kendime iş çıkardım.Hep bankaların yüzünden.. (asucuğum söz meclisten dışarı)hesaptan para çıkmış.BAnka memuriyesi teminat mektuplarınızdandır dedi.çıktı ben şimdi onları çıkarıyorum...

Medea
11-04-07, 18:22
Gamzeeee..beni endişelendiriyorsun iyi misin???? BURÇİİİNNNN....aamaann beaaaa..ARİF VERİMLİİİİİİİİİİ :img-hyste :img-hyste

elmali-turta
11-04-07, 18:39
Gamzeee kendine gelll iyimisin:img-blush bak dayan canım şunun surasında 1 saat 20 dk kaldı:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Mirayyy..Ahh be güzelim. Sen BAG cıydın ne oldu.. Şimdi Fulyacı oldun.. Fulyanın resimleri fotoları... Nerde ne yapmış ... sürekli Onun hakkında birşeye ulaşır mıyım diye araştırıyorsun.... E be güzelimm.....

buraya koptum ayrıcaaa:img-hyste :img-hyste

bilgilendirmek adına kuçuk bi not:img-blush ben hala BAG cıyım canım :img-hyste :img-hyste :img-hyste

ceza_cansu
11-04-07, 18:45
Gamze:img-hyste :img-hyste koptum yazına.Ya süper olmuş.Diziden önce baya iyi geldi:img-hyste

handeozbek
11-04-07, 18:51
Evet son 1 saat. Heyecan var mı heyecan?:) Umarım bu hafta relax tv'nin ratingleri yükselir.
A aşk olsun gamze. Ben sürekli ders çalışan bir insanım. Miray şahit dimi Miray? Alllahtan oda arkadaşlarım hem yy fanatiği hem de çatlak. Zaten ikisi ayrı ayrı olmuyor?:) Cumartesi bilgisayar operasyonu düzenleceğiz. Çaktırmadan bilgisayar odasına gireceğiz.Onlara forumu göstereceğim.ŞŞŞŞŞŞİİİİİŞŞŞŞT kimse duymasın. Her türlü önlemi aldık. Operasyon saatini bekliyoruz. Yakalanırsak hakkınızı helal edin:)

thesunset
11-04-07, 18:51
Gamze sana ne oldu boyle???? yoksa Eskisehir'e gitmedin diye, kafana bi yerlere vurdun mu:)(saka yaptim canim)

dun cok sinirliydim, ama bugun italya haberler'i beni mutlu etti...sinir minir yok...gitti,bitti!!!!!:) sanirim bir kac hafta beklemek zorundayiz...malum Baris bu ay cok yogun calisiyor..konserler, imza gunleri,dizi cekimi..Allah ona kolaylik versin:good: :img-yes:

((((İLAYDA))))
11-04-07, 18:52
DİZİ YE GEL DİZİYE:happy0064 İLK İZLEDİĞİMDE COK DİKKATİMİ CEKTİ AMA ARTIK SIOKTI YANİ HADİ İLKLERDE İYİYDİ AMA HEP AYNI SEYLER.....::img-huh: :mad72:

Medea
11-04-07, 18:54
DİZİ YE GEL DİZİYE:happy0064 İLK İZLEDİĞİMDE COK DİKKATİMİ CEKTİ AMA ARTIK SIOKTI YANİ HADİ İLKLERDE İYİYDİ AMA HEP AYNI SEYLER.....::img-huh: :mad72:
Artık çok şey değişiyor bence siz izleyin gene :img-wink: :img-yes:

pas.si.on79
11-04-07, 18:57
Arkadaşlar...Tamamdır..Ben işlerimi bitirdim.

UMarım son anda bir aksilik çıkmazsa 20 dakikaya kadar çıkacaz.. cansucuğum-miray sağolun ...diziden önce yüzünüzde hafif bir gülümse olsun istedim..

Bir de ben de yetişememe endişesi olduğundan..Bir an önce iş bitsin istiyorum..

Hirotaro
11-04-07, 18:58
vayy be diziye 1 saat kaldı :) off yaa şimdi geçmez bu bir saat.Merakla bekliyorum 20:00 yi

tosinka
11-04-07, 19:02
Öncesi:fighting2 Sonrası Yalancı Yarim izleyeni:dito Ztar

Biraz gevşetmek(SIKANI) iyi gelir. Ama tabi yerseniz:img-hyste :img-hyste

schmetterling
11-04-07, 19:14
amanın çok az kaldı yarım saat kadar

Gamze arkadaşım forumun hınzır kızı yaptın beni yahu:img-hyste

teşekkürler unutmadığın için beni...

hepinize çok huzurlu izlemeler diliyorum...

baktınız naz gıcıklık yaptı.. "italya'da görürsün sen" deyin

baktınız tarık tavır aldı.. " dayanamayacaksın bohçasını kapıp götürceksin kızı italya'ya" deyin...

baktınız şoför gıcık çıktı "onun arabası var güzel mi güzel bastı mı gaza gider mi gider maalesef ruhu yokkk onun için hiç mi hiç şansı yok" diye mırıldanın , ohh ne güzel...

hatta kısaltın şarkıyı "onun ruhu yok o yüzden tarık karşısında hiç mi hiç şansı yokkk" deyin...

yine mi agresifleştiniz kapatın gözlerinizi " istanbul'u turlayın gözleriniz kapalı"

RELAX TV'den Gizem bildirdi, sendeyiz YY...:img-hyste

skyline_91
11-04-07, 19:26
evet arkadaşlar dizimize yarım saatten az bir zaman kaldı
sinirlendiğiniz yerde italya olayı aklınıza gelsin:img-yes:
herkese iyi seyirler:img-wink:

thesunset
11-04-07, 19:26
bugun benim heyecanim baska...37 ve 38 bolum'u canli canli izleyemedim....3 hafta gecti..gitti, cok heyecanliyim:img-wink:

NOT: sondakika(Murat) kardesimiz yarin gidiyor....5 ay cok kisa, biz burda size bekleriz...o guzel yorumlariniz'la birlikte:img-yes:
NOT2:İLAYDA dizimiz yeniden basliyor....izlemeye devam et:img-yes:

pas.si.on79
11-04-07, 19:37
amanın çok az kaldı yarım saat kadar

Gamze arkadaşım forumun hınzır kızı yaptın beni yahu:img-hyste

teşekkürler unutmadığın için beni...

hepinize çok huzurlu izlemeler diliyorum...

baktınız naz gıcıklık yaptı.. "italya'da görürsün sen" deyin

baktınız tarık tavır aldı.. " dayanamayacaksın bohçasını kapıp götürceksin kızı italya'ya" deyin...

baktınız şoför gıcık çıktı "onun arabası var güzel mi güzel bastı mı gaza gider mi gider maalesef ruhu yokkk onun için hiç mi hiç şansı yok" diye mırıldanın , ohh ne güzel...

hatta kısaltın şarkıyı "onun ruhu yok o yüzden tarık karşısında hiç mi hiç şansı yokkk" deyin...

yine mi agresifleştiniz kapatın gözlerinizi " istanbul'u turlayın gözleriniz kapalı"

RELAX TV'den Gizem bildirdi, sendeyiz YY...:img-hyste

Ohh be ben evdeyim..No problem..
Gizem harikasın .. gerçekten takdik süperrr:good:

not:bu not İlaydaya ...sen bilirsin ama yy diğer dizilerden ve farklı bir dizi..Bildik beklenen sonuçlar olmaması sanırım seni bıktırmış.Ama basit ilişkilerden, şiddet görüntülerden inan şahsen ben bıktım.Güzel gelişmeler var seyretmeni tavsiye ederim.

handeozbek
11-04-07, 19:42
Dizimiz erken başlayacak.Bu son reklam.Herkes relax tv nin başına. Herkesin hoşuna giden keyifli bir bölüm dileğiyle.Öyle olmadığı bölümü de hiç görmedik çok şükür:icon_whis Bu bölümü diğer bölümlerden farklı bir şekilde
izleyeceğim.Çünkü ilk defa bişeyler biliyorum.İtalya yolu gözüküyor. Artık her sinir olduğum sahnede aklıma getirir rahatlarım.
Herkese iyi seyirler...

sude9
11-04-07, 20:13
Kız kaç yaşta kuruyacak benden iyimi bilirsin:img-hyste Netice döktürüyor yine

Ya Naz'ın İtalyan kızlarını incelerken ki hali neydi,yok yok kimse Naz gibi bakamaz,acayip birşey:img-hyste

Şapka atma sahnesinin hayal olmadığını izleyerekte teyit etmiş olduk:img-yes:
Ah Naz ahh,için yanıyor ama hala dostum ayağına yatıyorsun

dizi kurdu
11-04-07, 20:14
arkadaşlar eve yeni geldim ve yy başlamış olduğunu öğrendim biri bana anlatbilirmi fazla bi şey kaçırdım mı

cave77
11-04-07, 20:16
Bu bölüm çok komik ya daha ilk reklam arasına kdr bile gülmekten kırıldım :))) ha bir de Naz'ın eteğinin de maşallahı var :)))) Sizi Böyle Alalım programında da benzer bir eteği giydikten sonra bayağı bir alıştı anlaşılan :)) :))) ben bu modelini daha çok beğendim:img-wink:

burcin_kaplan
11-04-07, 20:18
Bu bölüm çok komik ya daha ilk reklam arasına kdr bile gülmekten kırıldım :))) ha bir de Naz'ın eteğinin de maşallahı var :)))) Sizi Böyle Alalım programında da benzer bir eteği giydikten sonra bayağı bir alıştı anlaşılan :)) :))) ben bu modelini daha çok beğendim:img-wink:

Tezaycım emin ol tek sen beğenmedim en başta olayı barişin çektiği bir grup war beğenenlerde:img-hyste
Bakalım dizidede OooO'lanıcak mı merve ay pardon naz:img-hyste

Bu arada bölüm çok güzel gidiyor süper:)

sinemim_g
11-04-07, 20:45
bölüm süperr gidiyorr:img-yes:
mervenin pardon nazın eteğiii süperrr:happy0064 bacaklarıda güzelmişş:img-wink:
bizden önce barışınn ilgisini pardon tarığın ilgisi çekmiştir aslında ben orda tarıktan o etek ne öyle demesini bekliyodumm:img-yes:

komikti şuana kadarr...başka dizide olsa nazın bu davranışları canımı acıtmazdı gerçekten dostça davranıyor sevmiyor sanırdım ama naz karakteri o kadar güzel canlandırılıyor ki kişinin kendini kandırmaya çalıştığı kendini avutmak için dostum ayaklarına yattığını resmen hissediyorsunuz nazın içi nasıl yanıyorr nasıll

elmali-turta
11-04-07, 20:49
Bu Arkadaşlık olayı yine hortladı bakalım nasıl olucak bölümün geri kalanı şu ana kadar bitek hulusiyle ve sadriye guldum o kadar.:img-cool2 onlarda olmasa bölümü kim kurtarcak merak ediyorum:icon_sorr

ve istemeden bişey söylemek istiyorum şuana kadar yayılanlara göre keşke hayal olsaymış dedim:icon_sorr :icon_sorr

not:Naz saçlarını tararken çok komikti aynı taraktan bende de var:img-hyste
not2:Fulya Ceylan'ın yeni saç tipi çok guzel olmuş bayıldımm acayip yakışmış valla(::good:

whiteangel
11-04-07, 21:12
Sadri'nin otobüs durağında AYŞE ile telefon konuşması süperdi ya.. koptum koptum:img-hyste :img-hyste

azizoz
11-04-07, 21:18
bu bölümü çok vasat buldum.kayda değer hiçbir sahne yoktu.ayrıca bu arkadaşlık işi ve yeni şoför iyice batırdı.izlerken keyif almadım.tek hoşuma giden sahne ümit le naz ın tarığın yamuklularına bakışıydı.o arada ben bittim.tahmince reyytingler şöyle olur: a/b 11,total:8 bence reytingler kesinlikle düşecek.
not:yorumumu son reklamdan sonrasını izlemeden önce yaptım

mary61
11-04-07, 21:33
yahu böyle sacma böyle gicik bir bölüm bir yalanc yarimde olur yaa neden herseyi yine ayni bastan yasiyorlar yaa su senaristlerin akli yokmu yeni fikirler üretemiyorlarmi???

ya ben ne olucagini cok merak ediyorum ya tarik ve naz ne olucak yaa bu bölümde hic ask sahneleri yoktu yaa??

neden bu bölüm bu kadar kisa sürdü..agliycam simdi...

kalemera
11-04-07, 21:34
bence sıkıcı bir bölümdü dizinin reytingleri daha da düşer komikti fakat izledikten sonra bi daha izlemek istiyorum diye bir izlenim yoktu içimde :img-blush

handeozbek
11-04-07, 21:36
Tamam kabul ediyorum. Harika bir bölüm değildi.Son kısma kadar beklediğim sahneler gerçekleşti. Hepsini beklediğim için şaşırmadım. Ha kızdın mı derseniz tabi ki kızdım kızmamak elde değil. Ama hayal kırıklığı olmadı çünkü bekliyordum. Belgin-Naz sahnesi muhteşemdi.O sahne neredeyse bütün bölümün sinirini alıp götürdü benden.Gözlerim doldu resmen. Bazılarınız bana kızacak ama Sofia-Tarık sarılması da güzeldi.Sonlara doğru toparladılar. En son müştemilattaki Naz-Tarık konuşması da romantikti.Arabadaki ilk muhabbetleri romantikti. Herkes eminim yine köpürecek ama 34 kadar vasat bir bölüm değildi.Dediğim gibi şahane değildi. Ama eh işte diye bilirim. Son sahneler olmasa bile vasat değildi.

tolgacan
11-04-07, 21:38
Fena bölüm değildi... Aşırı flashback oldu ama hatırlamayan arkadaşlar için iyi oldu... Gelecek hafta Tarık'ı İtalya'ya yollayacağız herhalde... Naz hala arkadaşlık derdinde bakalım haftaya neler olacak..?

güney-yase
11-04-07, 21:43
ne iyiydi ne kötü öffffff allahım yaa neden neden hep aynı şeyler başa döndü resmen bu bölümde çok hatırlama sahnesi konmuş çok gerçi izlerken bi koltuk tepesi bir yer dolanıp durdum sinir stresten

n3ronx
11-04-07, 21:43
Bu nasıl bi bölmdü ya!
Eskilere dönüş wardı sürekli!

Ayrıca Fragmanda Kerem Neticenn elini mi ne öpüodu, Star sırf maç için kesmiş!!!

burcin_kaplan
11-04-07, 21:44
bu bölümü hiç beğenmeyenlerin , özeti ve fragmanı iyi anlayamadıklarını düşünüyorum bölüm başlamadan böle sahneler olacağı çok belliydi.Ben böle sahneler bekliyordum beklediğimide buldum ki kendimi hazırladığım içinde beğendim..Çok komikti baya güldüm ama gerçekten romantik sahne yok denebilicek kadar azdı belki 1-2 tane.Ama yani böle olacağı başından belliydi bence bölüm güzeldi gelecek güzel bölümlerin alt yapısını hazırlıyorlar özellikle nazın belginle olan konuşmasına bayıldım...

skyline_91
11-04-07, 21:46
bölüm bence çok kötüydü
ayrıca keremin netice halanın elini öptüğü sahne kesilmiş
bi de o kadar çok reklam koydular ki izlediğimden bişi anlamadım desem yeridir:sad53:

ümit&filiz
bence pek güzel bir bölüm deildi açıkçası nostajik bir bölümdü sadri iyiydi bu bölümde her açıdan,naz yine gıcıktı sinir oldum ona.sıkıcıydı 34 daha iyidi bu bölümün yanında heycan yoktu

ayşenurr
dizide aşkdan eser yoktu.Naz'a iyice sinir olmaya başladım.daha ne uzatıyorlar
devamlı aynı konuları evirip,çevirip önümüze koyuyorlar.arkadaşlık,dostluk konuları kapanmıştı,tekrar neden açıldı.senaristlerin hayal güçleri yok mu?
ben bile onlardan daha iyi hayal kurabiliyorum.ikisinin arasında ne aşk sahneleri
hayal edebiliyorum.geçen bölümün iyi bitmesi bana çok pembe ve garip
gelmişti.düşüncelerimde haklıymışım.Tarık'a İtalya yolu gözüksün.Naz'dan kurtulsun.ikisi ayrı olularsa daha iyi olacak.aralarında aşk sahneleri olmadıktan
sonra,ayrı olurlarsa daha keyif alırım.

cave77
11-04-07, 21:47
Eh işte kıvamında bir bölümdü:icon_whis yani ne çok güzeldi ne de çok kötüydü... Naz'ın "en çok korktuğum şey Tarık'ın ralliye geri dönmesi" lafı hiç hoşuma gitmedi bir ralli sever olarak:img-cool2 bu kadar da ralliyi kötü göstermenin ne manası var hiç anlamış değilim doğrusu....neyse İtalya olayının hatrına fazla yorum da bulunmak istemiyorum...yer yer fazlasıyla güldüğüm beni eğlendiren sahneler oldu mesela son mafya sahnesi :))) bu arada diziyi kesinlikle kırpmışlar fragmandaki şöför ile Netice Abla'nın konuşma sahneleri hiç yoktu...

handeozbek
11-04-07, 21:47
bu bölümü hiç beğenmeyenlerin , özeti ve fragmanı iyi anlayamadıklarını düşünüyorum bölüm başlamadan böle sahneler olacağı çok belliydi.Ben böle sahneler bekliyordum beklediğimide buldum ki kendimi hazırladığım içinde beğendim..Çok komikti baya güldüm ama gerçekten romantik sahne yok denebilicek kadar azdı belki 1-2 tane.Ama yani böle olacağı başından belliydi bence bölüm güzeldi gelecek güzel bölümlerin alt yapısını hazırlıyorlar özellikle nazın belginle olan konuşmasına bayıldım...

Burçin dediklerine nasıl katılacağımı anlatmaya kelimeler yetmez. Benim içimden geçenleri çalmışsın:)

skyline_91
11-04-07, 21:53
bu arada hulusinin mafya babası olduğu sahne çok güzeldi ve çok komikti gerçekten:img-hyste :img-hyste sadrinin performansıda güzeldi bu bölümde

thesunset
11-04-07, 21:56
ilk olarak neden ralliyi bu kadar kotu bir spor gosteriyorlar, anlamiyorum!!!
Italya yollari gozuktu diye , herkes susmaya karar verdi..ne diyeyim!!!!! yine komikti:img-yes:
ama benim en begendim sahne, son sahneydi...Tarik'in konusmasi ve sarilisi....burda guvendigim tek kisi kalmadi:icon_sorr
Belgin ve Naz beni ralli konusunda cok sinirli ettiler:img-cool2

Sadri her zaman ki gibi komikti...iyi ki sadri vardi..Sadri ve Ayse'nin konusmalari cok guzel ve komikti!!!!!! mafya sahneleri de guzeldi!!!!:good:

NOT: Fulya Ceylan'in imaji cok guzelmis.....:good:

whiteangel
11-04-07, 22:01
Bu sabah aldığımız İtalya seferi tüyosunun üstüne bu bölümü keyifle izledim. Belki sıkılanlar olmuştur, ama bu bölüm Tarık'a İtalya yolunu açan bölümdü. Olayların böyle kurgulanması gerektiği için fazla romantizm yoktu. Ama SADRİ, HULUSİ VE BELGİN karakterlerinin her sahnesinde kahkahalarla güldüm.Hatta Naz'ın Sofia'yı ağırlama (daha doğrusu gözünün önünde bulundurma:icon_whis )sahnelerine de çok güldüm. Yeni şöför Kerem ise biraz dolgu malzemesi kıvamındaydı. Olsada olmasa da farketmez türden yani.:img-wink: Evet 38. bölüm tadında olamadı belki ama... Eğlenceliydi, keyifli bir 110 dakika geçirdim.:)
Şimdi tekrar düşünün bakalım. En güldüğünüz sahneleri..
Karakolda Belgin- Hulusi-komiser konuşması:img-hyste
Herkes en güldüğü sahneyi yazarak başlasın yorumlarına. Sıkıcıydı demek kolay.. Kolaycılık yapmayalım. Bu bizim dizimiz. Görüyorum ki kimse sıkıldım diye bırakmamış.. İzlemeye devam etmiş. İşin sırrı da burda galiba.:)
Haydi yy forumunun vefakar müdavimleri. En komik bulduğumuz sahnelerden başlıyalım yazmaya..:)

You_A
11-04-07, 22:01
Aslında beklenen bir bölümdü, herkes artık alıştı böyle bölümlere!, geçmiş bölümlerin bir kokteyliydi , yine arkadaşlık lafları falan. Nasıl desem kalan değiştirsem mi diye düşündüm ama değiştirmedim en büyük etkende Hulusi ve Sadri, güldürdüler hele otobüs durağı sahnesi süperdi. Tabii en önemlisi beklentiler, Tarık ve Naz bölümü değildi Sofia de vardı, bir de İstanbul turu dendi, hani nerede? Ben göremedim. Yeni şoför o kadarda ortalık karıştıracak gibi gelmiyor.
Son sahneler ise Sadri “satacak” galiba Tarık’ı ama Tarık çoktan vıııın. Naz ve Belgin iki yorgun savaşçı yan yana aynı amaç için ama geç kaldılar.
Kısacası müthiş bir bölüm değildi artık senaristlerin ruhları dar sokaklarda galiba ne de olsa bir yaz dizisiydi YY ama o arada sırada olan süper bölümler yanın gibi.

PS: Bu sabah gelen haber- Vatan Tv Ekindeki- doğrulandı mı?, Ben fazla paranoyak oldu galiba.

yalut
11-04-07, 22:02
dizide aşkdan eser yoktu.Naz'a iyice sinir olmaya başladım.daha ne uzatıyorlar
devamlı aynı konuları evirip,çevirip önümüze koyuyorlar.arkadaşlık,dostluk konuları kapanmıştı,tekrar neden açıldı.senaristlerin hayal güçleri yok mu?
ben bile onlardan daha iyi hayal kurabiliyorum.ikisinin arasında ne aşk sahneleri
hayal edebiliyorum.geçen bölümün iyi bitmesi bana çok pembe ve garip
gelmişti.düşüncelerimde haklıymışım.Tarık'a İtalya yolu gözüksün.Naz'dan kurtulsun.ikisi ayrı olularsa daha iyi olacak.aralarında aşk sahneleri olmadıktan
sonra,ayrı olurlarsa daha keyif alırım.

Aynen katılıyorum, yine arkadaşım , yine dostum tavırları sıktı artık tam büyüdü seven bir kadın gibi davranmaya başladı derken saçımızı başımızı yolmaya başladık yine. Sevgili senaristler Dağ sahnesi gibi, göl kıyısındaki sahneler gibi , hele hele okul konusu olan bir bölüm vardıki ( hatta Filiz ve Ümitin ders vereceği günü bile bekledik) o sahneler bir bölümde bırakılıyorda bu arkadaşım, dostumlu , kıskanma durumları bütün bölümlerde olabiliyor.
Tarık İtalyaya gitsin ve bu davranışları sürdüren Nazı sakın götürmesin. Ne yapacak Naz oradaki Alfonsonun bütün sevgililerini toplayıp hangisiyle beraber olacağının kararınımı verecek. Alfonso yarışsın artık.Belgin Hanım ile Nazın sahnesi güzeldi inşallah bu sahnelerin devamını görürüz.

Medea
11-04-07, 22:02
ilk olarak neden ralliyi bu kadar kotu bir spor gosteriyorlar, anlamiyorum!!!
:

Buna ben de katılıyorum.Caddelerde tehlikeli araba kullanıp insanların canını tehlikeye atan gençleri güvenli ve blinçli araba kullanmaya ve ralli sporuna davet edecekleri yerde önyargıları körüklüyorlar bu bence hata.:img-yes:

güney-yase
11-04-07, 22:06
ilk başlangıçta bunca beklenen sahnesin rüya olmadığını anladık ama şahsen keşke rüya olsaydı yani şapka sahnesinin hatırlaması tarığın arabaya gitmesi nazın arabanın önüne her zaman olduğu gibi muhteşem çıkışı benim bu bölümde sevdiğim şey sadece

naz=ben...ben...ben..dostumu yanlız bırakmam

tarık=yeniden başa döndük (lafları tam hatırlamıyorum)
gibi sözlerin geçtiği bölümdü
belginle-hulusi hacerle-ayşe yani hulusi ve belginin kapıya dayanıp basbas bağırmaları olağan bişi değil gerçi ama bu bölüme hoş sahnelerden biri olmuş

nazın gene cici tavırları va dost davranışı yeniden gündemde bazen hiç çekilmiyo valla acıyorum bu konuda tarığa yetmiyo gibi bide sevgili keremimiz yalancı yarime hayırlı uğurlu olsun

aslında ne diyeceğimi nasıl yorum yapacağımı bilmiyorum bu bölüm bana çok monoton gelmese bile yeni izleyenlere gelebilir

haa bide tarık nerde naz orda operasyonu valla bahane bahane her yere geldi sabaha kadar oyunda oynattı işte o bölüm çok komikti sofyanın uykudayken el çırpması gülmekten çatladım doğrusu:img-hyste şunu itiraf edeyimki naz ve tarık çok tatlıydı valla

hacerle neticenin son kavgasınıda unutmamak lazım sözm ona hiç kise açmayacaktı gerçi ben bir noktada takıldım neticeyle keremi konuşurken hiç görmedim ya ben mi kaçırdım atladılarmı yoksa neyse geçelim bunuda

gelelim sona nazla tarığın son durumları nazın beklediği başına geliyor tarığınsa artık güvendiği hiç kimse kalmıyor sadri tarığı satmanın eşiğinde belgin oğlunu kaybetmemek için hulusiye tesli bile etmenin eşiğine geldi nazsa aşkının elinden tutmayıp uçmasını istiyor gerçi belginin son oyununa naz hiç bilmeden dahil olduda

gel gelelim artık neler olacağını bir hafta düşünmeye bizim işimiz bu düşün düşünebildiğin yere kadar hadi bakalım kolay gelsin cümleden hepimize:img-blush

sude9
11-04-07, 22:08
Komedi unsuru ağırlıklı bir bölümdü,dizide beklediğimiz patlama henüz gerçekleşmedi ama beklediğimiz gibi oldu,ya düşünüyorumda tüyoları aldığımız için mi böyle oluyor,olacakları bilmesek dahamı keyifli izleriz acaba diziyi?neyse

Flashbacklar muhteşemdi,eski olayları ve şimdiki anları kıyaslamak güzel olmuş,Tarık'ın zamanla Naz'ı nasıl değiştirdiğine şahit olduk,nerden nereye

Franceska'da sonunda hayal görür oldu,Türk mafya ama italyanca konuşuyor:img-hyste Bölüm kısamıydı bana mı öyle geldi?

ayşenurr
11-04-07, 22:09
benide ümitlendiren son sahneler oldu.Belgin ile Naz'ın konuşmaları iyiydi.
hele Tarık'ın güvenecek hiç kimse kalmadı demesi,beni çok mutlu etti.
Tarık'ın İtalya'ya gideceğinin sinyalleri verildi.ayrılık olsun diyorum.mümkünse
Tarık'ın yanında Naz'ı görmek istemiyorum.aklı başına gelene kadar.

rain80
11-04-07, 22:16
ben bu bölümü çok beğendim :img-yes:
naz sevdiği için tarıkın peşini bırakmadı...
sevgi hemen öle çabucak itiraf edilmez...
haftaya ne olacak die bi merak uyandırdılar...
komedi unsurlarıda çok iiydi...
tabi artık sevdiğini itiraf etmeleri gerekir buna katılıorum ama:love04:
bu bölümdende büyük keyif aldım...

azizoz
11-04-07, 22:18
Bazılarımız işe iyi yönünden bakmaya çalışıyor ama yalancı yarim bir daha olmayacak.ŞUNUN şurasında 13 bölüm kaldı ve senaryoyu hep konuk oyuncularla uzattılar, sürekli yinelemeler yaptılar ve özellikle son bölümlerde hep hayal hep hayal sahneleri..Bıktık artık...Her bölüme böyle iyi yönden bakacak olursak umduğumuzu bulamadan dizi bitecek.Şunu kabul etmek lazım ki senaristlerimiz profesyonel değil.Bu forumdaki yy hayranları içinden bile daha iyi senaristler çıkabileceğine inanıyorum.Tamam senaryo iyi diyelim,işin içine başka nedenler giriyor.NAZ'ın bu çocukca ve saf tavırlarını izlerken veya sürekli hulusi-belgin tartışmalarını izlerken inanın kendime soruyorum ben bu diziyi niye izliyorum diye.Naz rollerinde daha olgun davransa,hulusinin kapı açtırma etapları olmasa,replikler habire tekrarlanmasa iyi diyeceğim.Ama yok işte.Bu kadro bir daha biraraya gelmeyecek.Bu yüzden her bölümün romantik,hüzünlü,komik olması gerekir.Zaten dizimiz kısa sürecek.Ama yalancı yarim son haftalarda asimile oldu(özünü kaybatti).Keşke çok ünlü senarist ve yönetmenimiz olsaydı.
Tek dileğim bundan sonraki bölümde beklenen şeylerin olması.Çok merak ediyorum dizi bitince barış akarsu oyunculuğa devam edecek mi,merve sevi hangi diziye davet edilecek(kesin)?

thesunset
11-04-07, 22:19
benim en guldugum sahneler...
1-Sadri'nin konusmasi ve TURK HALK'IN tepkisiydi:img-hyste
2-Filiz'in surekli tabi tabi demesi, cok hosuma gitti...eski olylari hatirlatti....mesela: yani....hihi...:)
3-Hulusi-Belgin ve komiser'in konusmalari
4-Sofia'nin hayali:img-hyste italyanca versiyonu gorduk..bittim ben:img-hyste

rasida
11-04-07, 22:23
Arkadaşlar ben bir noktaya takıldım, Netice Hala ve Vahi Bey konuşurken kapı çaldı ve ondan sonra bir boşluk oldu. Benim tahminime göre o esnada gelen yeni şoför adayıydı ve şu fragmanda geçen müthiş maaş sahnesi de orada yaşandı. bu da dizinin kesildiği analamına gelir ki, bu fikir beni inanılmaz bir şekilde rahatsız etti, Madem maç var diye diziyi kısaltacaksınız söyleyin yapım şirketine, ona göre bir ayarlama yapılsın.
Bu yapılan emeğe saygısızlıktır!!!!!
not: merve sevi'nin ameliyatı nedeniyle çok flashback kullanılarak , çekimleri azaltılmak istenmiş olabilir. Ama çekilen sahneleri kesmek , bu gerçekten benim açımdan kabul edilemez...

elmali-turta
11-04-07, 22:40
Bu sabah aldığımız İtalya seferi tüyosunun üstüne bu bölümü keyifle izledim. Belki sıkılanlar olmuştur, ama bu bölüm Tarık'a İtalya yolunu açan bölümdü. Olayların böyle kurgulanması gerektiği için fazla romantizm yoktu. Ama SADRİ, HULUSİ VE BELGİN karakterlerinin her sahnesinde kahkahalarla güldüm.Hatta Naz'ın Sofia'yı ağırlama (daha doğrusu gözünün önünde bulundurma )sahnelerine de çok güldüm. Yeni şöför Kerem ise biraz dolgu malzemesi kıvamındaydı. Olsada olmasa da farketmez türden yani.:img-w Evet 38. bölüm tadında olamadı belki ama... Eğlenceliydi, keyifli bir 110 dakika geçirdim.
Şimdi tekrar düşünün bakalım. En güldüğünüz sahneleri..
Karakolda Belgin- Hulusi-komiser konuşması
Herkes en güldüğü sahneyi yazarak başlasın yorumlarına. Sıkıcıydı demek kolay.. Kolaycılık yapmayalım. Bu bizim dizimiz. Görüyorum ki kimse sıkıldım diye bırakmamış.. İzlemeye devam etmiş. İşin sırrı da burda galiba.
Haydi yy forumunun vefakar müdavimleri. En komik bulduğumuz sahnelerden başlıyalım yazmaya..

tabi ablacım sen iste hemen başlayayım en çok gulduğum sahnelere:happy0064
öncelikle filizle tarığın konuşmasına bayıldım ulyanın halleri çok komikti "tabi tabi":img-hyste :
sonra hulusiyle vahinin birinci operasyonla alakası olmayan operasyon çift baston ikinci bölüm hakkındaki konuşmalara koptum:img-hyste

sadriyle Ayşe'nin konuşması süperdi daha sonra sadrinni hulusinin odasında durup durup aynı şeyi yapması süperdi:good:
Sofianın hayaline ve hulusiyle belginin konuşmasına çok guldum o ses neydi ya süperdi:img-hyste

bunun haricinde aklıma gelmeyen ama çok gulduğum baya bi sahne vardı Naz'ın bir iki davranışına sinir oldum ama onun dışında bölüm guzeldi:img-cool2

not:şimdi baktımda baya sahneye gülmüşüm ya:img-hyste :img-hyste
not2:şöferii hiç beğenmedim:img-blush

tekrarlanan not:img-in_lo :Elma Şekerimiz Fulya Ceylan'ın yeni saçı harika olmuş çok beğendim çok yakışmışşş:good: :good:

cancan00619
11-04-07, 22:41
benim bu bölümde koptuğum nokta hulusinin sophia nın hayalindeki ses tonuydu. yerlere yattım...:img-hyste mafya dizisi olduk çıktık naz sa bana nedense o sahnede şarloyu hatırlattı bide küçük bir bıyık... :img-hyste bu bölümden zaten romantizm beklemiyordum. bence gelecek bölüm için oluşturulmuş bir altyapıydı. hoş bölümler bekliyorum ileride. şimdi diznin bitmesine 13 bölüm kaldı daha işlenecek çook senaryo var:

1- tarık tekelioğlu gerçeği
2- hulusi tarık barışması
3- gerçek alfonso senaryosu
4- italya olayları
5- yeni şöför
6- sophia...

ohhoooo daha birçok şey çıkar ve bunları son 13 bölümde çok iyi yerleştireceklerine ve gelecek bölümleri büyük bir eğlenceyle izleyeceğimize inanıyorum. (ki belkide 52 de bitmez dizimiz.. yazın da devam ettirmeyi planlıyorlarmış...)

Bu bölüm hoştu ortaydı diyelim en azından. komedi ağırlıklı bir bölümdü duygusal sahne beklerken çıldırarak geçirmedim. esprilerin tadına vararak izledim bu bölümü. hele sabahki halleri naz'ın ben kazandım deyişinden sonraki tepkileri çok komikti :img-hyste . sadri bir harikaydı...

bu bölümü fena bulmadım hadi beğenmesem ne olacak ki haftaya yine büyük bir heyecanla izleyeceğim. bırakamıyorum bir türlü. bağımlılık yapıyor...

bugünlük benden bu kadar yarına yetiştirmem gereken bi ton ödev var. artık dengem bozuldu dersten önce YY gelir oldu :img-pilot

çike
11-04-07, 22:51
geçen hafta biten son sahne sonra'sı beklediğimiz bir başlangıç ve bir bölüm değildi.
nazın arkadaşlık oyununun altındaki acıyı çaresizliği güzel yansıttı.naz aşıksın işte aşıkkkkkkk:img-yes:
tarıkta ondan kalır değildi.tarık sende aşıksın hemde sırılsıklam aşıkkkkkkkkkkkkk:img-yes:
çok harika aşk sahnelerinin yada romantik sahnelerin olduğu bir bölüm değildi.
kabul ediyorum ama zaten bizim dizimizde aşk
sahnesi yada romantik sahneler zaten iki elin 10 parmağını geçmedi.
çok beklentili seyretmemiştim o yüzdende çok sukutu hayale uğramadım.:img-wink:
hulusi,vahi dialoglarına her zamanki gibi bayıldım.hele barıştırma operasyonları yine ellerinde patlaması
süperdi.:img-hyste
sadrinin otobüs durağındaki sahnesi ve türk halkı arkamızda destek demesi yani çok keyifli idi.:img-hyste
yeni gelen şöfer tarığa benziyomuş hahhhh tarığın yanında acaba esamesi okunurmu oda tartışılır.:icon_whis
tabi bu benim düşüncem.(artık diziye sokulan karekterler ne olur naz yada tarığın potansiyel
kıskanma mekanizmasını devreye sokacak türden insanlar olmasın ama yaaaaaa)franceska,melisa,bora,pınar,mert,sofia ve şimdide kerem (bu diziye bir ben girmemişim)
en can alıcı sahneler tarığın naza gerçekten benim italyaya gitmemi istiyormusunuz demesi
nazın tarığın gözlerinin içine bakarak cevap verememesi.
(tabi sofia seslenmese belki bir cevap verebilirdi.yok yok vermezdi ne olsun ümit dünyası işte)
o bakışmaları,burdaki iç ses bana ait(hu şişttt siz aşıksınız alooooooooo artık fark edin yahuuuuu)
belgin ve nazın bahçede salıncaktaki konuşması ve birbirlerinin farkında
olmadan aynı şeylerden korktuklarını dile getirmeleri idi.:good:
ve en son sahne tarık yanlış kişiye sarıldı ama
aklındaki kişi evet evet tarık o senin sevdiğin kişi o yani nazzzzzzz:D:img-yes:
uzun lafın kısası bu bölüm iyisi ve kötüsü ile geldi geçti.
bakalım haftaya neler bekleyip neler göremiyeceğiz.:icon_whis
şikayet ettiğimizden değil biz zaten izliyoruz.
kemik izliyeciğiz diye kırılıp çatlamıyacağımızı sanmalarına içerliyoruz okadar.:sad53:

cerenimo
11-04-07, 22:52
Arkadaşlar yorumlarınızı yine okuyamadım maalesef.Malum yazılılar...Şu yazılılar bitsin, çıkmıcam forumdan :D
Neyse ben direkt yorumuma başlayayım:)
Şunu söylemek istiyorum, açıkçası ben bu kadar keyifli bir bölüm olacağını, bu kadar gülebileceğimi zannetmiyordum o özetten ve fragmandan sonra :)
Tarıkın, Nazın, Neticenin, Hacerin, Hulusinin, Vahinin, Belginin, Filizin, Ümitin, Sadrinin, Ayşenin, Keremin.......... ve ismini saymayı unutmuş olabileceğim diğer oyuncuların performansları açıkçası çok hoşuma gitti.Özellikle de komedide...Çünkü bu bölümün romantizmi bir elin parmalarını geçemeyecek kadardı bence.Ama Tarıkın o kıskançlığı, Belginin mimikleri, Nazın bütün hareketleri (arkadasım, dostum, kader ortağım :))(her ne kadar bana daha önceden olmuş bazı tatsız ve düzeltilemeyen olayları hatırlatsa da)çok hoştu ve özellikle geriye dönüşler mükemmeldi.
Bazı bölümler tabiki eskiden olmuş olayları hatırlatsa da, yani sizin deyiminizle kendini tekrar etmiş olsa da bence çok komik ve de esprikli bir bölümdü:)
NOT!: Bu arada bu gün gazetede bir haber okudum.Belki konuşmuşsunuzdur, hatta kesin konuşmuşsunuzdur, İtalya meselesiyle ilgili.YY dizi ekibine İtalya yolları görünüyormuş.Bir kaç bölüm sonra Alfonso Naz'a oradaki hayatını göstermek için İtalyaya gidecekmiş.Nazla birlikte yani:D:)
İnşallah bizi fazla bekletmezler.Ve komedinin de içinde olduğu romantizmi de yansıtırlar biz izleyenlerine :) Hiç bir abartı görmedim kendi adıma.
Sonuç olarak güzel bir bölümdü.Açıkçası korktuğum gibi değildi.Bir ara kısır döngü yaşanmaya başlamıştı senaryomuzda.Korkmuştum tekrar böyle mi olcak diyerek:) ama öyle olmadı, komediyle kurtardı günü :).:good: :good:

sude9
11-04-07, 22:54
Naz ve Belgin konuşurken isterdim kelimesini çok kullandılar,acaba BİYYDİG'e göndermemi yapıldı dersiniz.

Güldüğüm sahneler
1-Netice'nin kız kaç yaşında kurur benden iyimi bileceksin sözü
2-Sadri'nin türk halkını arkasına aldığı kısım:img-hyste
3-Filiz ve tabi tabi
4-Türk mafyası ve İtalyanca konuşmalar
5-Naz'ın Tarık'ın italyada ki hayatından izlediği kesitler:img-hyste

Hirotaro
11-04-07, 23:05
Hoş bir bölümdü,ama benimde beklemediğim şekilde başladı.Ama Tabii bizim oğlan anladı niye böyle yaptığını.Şimdi işin ilginci Ümit,Tarık'ın yurtdışına çıkış yasağı olduğunu öğrendi.Bakalım bu detay,önümüzdeki bölümlerde Tarık'ın başına bir iş açacak mı.
Sadrinin karakolda nöbet tutmasına acaip güldüm :)

denizci-ilker
11-04-07, 23:11
tarık , sofia ve naz arabada .. naz :bu kız bizim samimi davranışlarımızı yanlış anlamasın sakın .gibi bişeyler söylüyor ve sofia ya dönüp : tarık ve bennn friend . , only friend ... :img-cool2 ....eeeee yani naz ingilizceyi çat pat biliyomu ..( öyleyse çat pat anlayabilirde ...)... evin
içinde bu sahnede ilk söylediğimiz şey buydu ...( hani fransızca biliyor ihtimali vardır desek , bu dilde konuşmayı da hiç denemediki ... hani belki sofia da biliyodur ...)..

msoner
11-04-07, 23:12
herkese selam
önce bu geceki bölüm hakkında düşüncelerimi yazayım sonrada yazılanları okuyacağım. Dizi başlar başlamaz havuzbaşındaki ilk sahneler gerçekten çok etkileyiciydi ve bana bu geceki bölümdeki romantizmin çok yüksek olacağını düşündürtmüştü ama yanıldığımı anlamakta gecikmedim ve dizinin geri kalan sahnelerinden, tarıkın (aslında barış demeliyim çünkü orda duran aslnda barıştı) naz sophia ve popçu şöför arkadaşla arabadayken duruşunun ihtişamı dışında inanın aklımda diziden hiç bir sahne kalmadı. hani şu üniforma ve şapka anılarının tarıkın gözünde canlandığı sahneler... O sahnede bence arabada barıştan başkası yoktu. o nasıl duruştu öyle. hey maşallah.:))

Ama onun dışında dizi bu gece bir hayalet gibiydi, fazla iz bırakmadı bende; diğer oyuncu arkadaşlar kusura bakmasınlar nolur.

muratdemir
11-04-07, 23:19
Açıkçası tek kelimeyle özetlemek gerekirse kötü bir bölümdü.

10-15 bölüm önce kurtulduğumuzu sandığımız arkadaşlık hikayelerinin geri gelmesi can sıkıcıydı. Ben Tarık’ın yerinde olsam böyle bir durumda artık aşkın yerini tamamen bıkkınlık alırdı herhalde. Yeni şoförün diziye katılmasıyla her ne kadar az da olsa yine kıskanma sahnelerinin ortaya çıkması da iyice kabak tadı verdi.

Ancak özet ve fragmanı gördükten sonra zaten beklentimi minimumda tutmuştum. Bir de bugün İtalya olayından dolayı heyecanlanınca bu kötü bölüm bende çok olumsuz etki yapmadı.

O yüzden bu akşam izlediğim bölümü tamamen hafızamdan silmeye karar verdim. Şu an sadece gelecek bölümlerde daha iyiye gideceğini hayal ediyorum. Umarım bu olaylar biz sürekli izleyiciler dışında normal takip edenlerde fazla bir olumsuzluk yaratmaz. Zira bu şekilde ratingleri iyi seviyelerde tutmak çok zor.

cerenimo
11-04-07, 23:27
.(artık diziye sokulan karekterler ne olur naz yada tarığın potansiyel kıskanma mekanizmasını devreye sokacak türden insanlar olmasın ama yaaaaaa)franceska,melisa,bora,pınar,mert,sofia ve şimdide kerem (bu diziye bir ben girmemişim)

Bu mümkün değil ki.Kıskanılmayacak biri de olsa, dünyanın en çirkini, en fecisi de olsa olmaz...KIskanıyorlar işte herkesi, ve hala birbirlerini sevdiklerini anlayamadılar.Gerçi bir bölüm anlamışlar diyorum, diğer bölüm aaaa hala anlayamamışlar diyorum.Tutarsızlık...:) Aslında biz buna anlamışlar da kendilerine bile itiraf edemiyorlar diyeyim.
Bana göre en komikler:Gerçi saymakla bitmez ama :)
1. Tabiki Sadrinin otobüs durağındaki durumu ve Hulusi onu işe aldıktan sonraki tavırları :)
2. Sofyanın İtalyanca hayali (bu kızı da kendilerine benzettiler, özellikle Tarık:img-hyste )
3. Neticenin sahneleri (ayrım yapmaksızın)(gerçi bu bolumde cok fazla sahnesi yoktu ama, az ve özdüler :))
4. Yine Sadrinin karakolun orda beklerken uyuyakalması ve Hulusinin onu basması, onun da ne olduğunu anlayamaması :)
5. Kerem sahnelerinde Tarıkın jest, mimik ve bütün hal, hareket ve taırları :)
6. Filizin Tarıkla konusurken : tabi tabi, tabi tabi, tabi tabi, tabi tabi.... :D
7. Kerem arabayı kullanırkenki bütün flashbackler.(Özellikle en sevdiğim sahnelerden :))
Daha var da aklıma gelmiyor.Gelince yazarım.
Herkese iyi geceler, iyi yorumlar.Yarınki yazılımda da bana başarılar :)

karafirtina
11-04-07, 23:28
ya arkadaslar ben bolumu herzamanki gibi gene izleyemedim ama
bir arkadas yazmis:sad53:
cidden dizi 13 bolum sonra bitcekmi yaww:img-help:

cerenimo
11-04-07, 23:31
ya arkadaslar ben bolumu herzamanki gibi gene izleyemedim ama
bir arkadas yazmis:sad53:
cidden dizi 13 bolum sonra bitcekmi yaww:img-help:

Bildiğim kadarıyla yazın da devam edecek.Yani 52 de bitmicek.Ne zaman biteceğini de bilmiyorum acıkcası.Ama bildiğim, bölümlerin 52den sonra devam edeceği.:img-wink:

karafirtina
11-04-07, 23:34
Bildiğim kadarıyla yazın da devam edecek.Yani 52 de bitmicek.Ne zaman biteceğini de bilmiyorum acıkcası.Ama bildiğim, bölümlerin 52den sonra devam edeceği.:img-wink:

ay sagol ya
bende dusundum bitiyo diye malum bi gunden baska gune ogunde baska gune atiyolar diziyi yaww

SemaSrk
11-04-07, 23:35
bence bu bolum cok guzeldi.:)
0teki bolumler gibi olacgini saniyordum ama baya guzeldi ve komikti ya:D..
agh bide keske carsambalara koymasalar. AvrupaYakasindan bi turli vazgecemiyorum.=P

bu arada ben TarikNaz hayraniyim.. cok tatlilar:):img-in_lo

pas.si.on79
11-04-07, 23:43
Ben bu bölümü sevdim..En azından malum sinir olduğumuz sahneler yoktu... nedir o sahneler...Yeni gelen şoförün şarkı söylemesi vs.. Aslında yeni şoföre ne gerek vardı..birazcıkta acıdım.Sanki adam gerçekten şoförlük yapmak istiyor gibiydi.Ama bu dizide şoför var. Şoförlk yapmak isteyen adamı sanki Senaristlerimiz zorla popstar yapmaya çalışıyorlar..

Yani bu dizide sayın senaristlerimiz.şoför var, sanatçı var, ikinciye ne gerek var... .tek sevdiğim nokta şoförün bölümleri az oldu.. Umarım haftaya sürmez..

Başlangıç güzeldi... Tarıkla Nazın birbirlerine uyamadıkları itirafı da güzeldi.. Nazın Tarık ı yalnız bırakmaması iyiydi..AMa zaten Naz eliyle sofiaya bıraktı..Ama yine de Naz iyi kıvırdı...

Şimdi bazı arkadaşlar Naza Bazılarınız Tarıka bazılarınız ikisine de kızmışsınız,bazılarınız da senaristlerimize

Naz karakteri yine aynı şekilde...Durumu kabullenmemiş TArıka aşık olmuş bu durumu kendinde kabullendi dedik ama kim aşkını bırakır başka kıza ve başkasıyla mutlu olmasını ister.Üstelik birbirlerini severken....

Tarık Sofiayı seviyorum dedi mi demedi.. Bir yemin uğruna İtalya ya gitmek istemediğini söyledi. Naz hanım nasıl serbest bırakmaksa,italya ya göndermekte kararlı...Yani yönlendiriyor..Azat etmiyor..

Senaristlerimiz yine olayı Nazın kendi aşkını unutturup, Tarıkın başkasıyla birleştirme çabalarına getirmeleri belliydi.. Bu yüzden ben buna hazırlıklıydım..Yani Pınar_TArık olayı yine gündemde.Bu sefer Tarık_sofia....

Naz ne zaman bu benim aşkım deyip, aşkına sahip çıkacak merak ediyorum. Aşkını başkalarına bırakmayacak... Aralarındaki onca yaşananlardan sonra aşık gözüyle bakacak.

Naz Tarıkın kendine aşık olduğunu biliyor.. sevdiğini onun için bırakıp gitmediğini biliyor.Kendi de söyledi..Alfonso olduğunu öğrendikten sonra hulusilerin evinde.. Bu yüzden Kendisine aşık olmasını istemiyor..Gitsin eski hayatına eski işine diye onu zorluyor... (aslında söylemek istediği yapmak istediği öyle değil ama sonuç ortada,sonuç hüsran)

Belgin ile olan sahnesi çok güzeldi.ORda o itirafi yaptı..Ama niye serbest bırakmıyorsun o zaman..Bence bir daha ki bölümde Tarık gidecek.Çünkü ne işi ne yatacak yeri var..Ne de aşkı.. Naz onu başkasına bırakıyor ..Ne yapsın.. bu da zor bir durum.sevdiğin insan kendisinden ümidi kessin diye başkasına bırakıyor.Aralarındaki ilişkiyi görmezden geliyor..

işte naz bu sorunları başlattığı için bence Naz haksız...Ama ne yapalım senaristlerimiz bunda ısrar ediyor..BAşımıza vura vura diyorlar ki Naz karakteri bu asla kendi önyargılarından vazgeçmez.....

Haa benim için sorun değil.Sonuçta bu bir dizi..Nazın bu halllerini böyle izleyecez elbet birgün düzelecek..Naz aşkını kabullenee kadar sabırla seyrediyoruz. Böyle iki de bir aşkını kabuledemeyen biri değilde aralarında başka paylaşımlar olsaydı, işte o zaman zevkle seyredecektik.

Mesala Naz Aşkı için mücadele etseydi.. Ama Naz her seferinde bırakmayı tercih ediyor.

Nazın olumları yanları
1-Tarıkı göndermedi..
2-Tarıkı Sofiadan biran olsun yalnız bırakmadı.
3-Onun için uykusuz kaldığını pot kırarak da olsa söyledi..Düzeltmedi.

Tarık a kızanlar için diyorum.
1- Tarık aşkını ilan etseydi yani Naza seni seviyorum deseydi ..Durum değişmezdi.Çünkü Naz,zaten kendisine aşık olduğunu biliyor.Onun için gitmediğini biliyor..Bu yüzden aşkını kalbine gömüp,kendi işine kendi aşkıına dönmesini için sözde serbest bıraktı.Kendi aklınca...
Zaten bugün öğrendiğimiz kadarıyla da TArıkı yalnız göndermeyecek.. O blöf yapıyor.. Yani bu bölümde Tarık gitmiş olsaydı da Naz bırakmazdı...

2--Tarık sabretti önce , Nazın ne yapmak istiyor diye çözmeye çalıştı.

3-Tarık bırakıp gitmedi..Nazın yanında kaldı.Pekala bırakıp japon başkonsolosluğuna şoför olarak gidebilirdi de.... Nazı dinledi...

4-Tarık Nazın uyumadğını gözlerinde şişkinlik olduğun söyledi..burdaki amaç benim gideceğim için uyumadığını söyletmek ve gitmesini istemediğini söyletmek...

5-Tarık hiç mutlu değildi.. Sofia sarıldı.İlk sarıldığında NAz gelince ki haline bakarmısınız nasıl çekti.. Sonra Tarık Sofiayayla 40 yıllık arkadaş muhabbetine girince Tarık belki Naz bu oyundan kıskanır da vazgeçer diye Sofiayı itmedi..Ama yüzündeki ifade sevgilisine sarılan değildi.Ona sarılırken Naz şuan senin yüzünden acı çekiyorum der gibiydi...

6-Tarık Naza arkadaşlık oyununa son vermesini her defasında söyledi.Hatta geçmişte kötü anıları hatırlattığını bahsetti.. Daha ne desin.. Kötü anı:üzüldüğü istemediği an....
Naz dostum dedi..Tarık ona da itiraz etti.ya bir süre de dost kalsalardı..
TArık engelledi işte bunu..
Tarık itiraz ede ede doğru yolu buldurdu.. Dert ortağım ..Yani
Dert ortağım benim biricik sevgilim ... Tarık NAzı ne arkadaş olarak ne de dost olarak kabul etmek istemiyor.Bunu söyledi.. Daha ne desin... öpüşmüş başından iki dağevi macerası geçmiş ve 9 aydır hiç ayrılmamış iki çift başka ne olabilir.. Naz bunu elbette buluyor da.. Naz anlamamazlıktan geliyor..

7-Müştemilatta Tarık Naz a sordu gerçekten gitmemi istiyormusun diye..

8-Yeni gelen şoför gelince tepkisini gösterdi.. Hemen Tarık arkaya geçti..Gerçi sonra Naz onun yanından ayrıldı öne geçti..

9-Tarık müştemilatta Şoför de mi sizinle yemek yedi dedi. Kıskandığını gösterdi..Yoksa niye sorsun..Naz anladı anlamasına da çatlatmak değil mi.. O da yemekle kalmadı yemeği de yaptı dedi..

10-Naz Tarıka git zengin olacaksın işte..Sen akıllı ve mantık birisin dediğinde
Tarık ben mantık ve duygularımla hareket etmiyorum dedi..
Ne demek istedi...Geriye ne kalıyor... Duygular....
Naz bunu anladı mı? evet anladı.. ama anlamazlıktan geldi...

11-Tarık yemek bile yemek istemediğini sıkıntısını tavrını belli etti..

Sonuçta arkadaşlar bu bir bölüm daha uzatmaktı.Aslında yeni bölüm izledik ama olaylar ve yaşananlar yine aynıydı..Arada zaten eski bölümleri de gösterdiler...

Sadrili sahne güzeldi... Hacer Annenin belgin Naz tel.konuşken espirileri güzeldi, Tarık ve Filiz telefon görüşmeleri güzeldi.. Bir de Tarık ve Nazın konuşması ...(biri sabah gözdeki şişkinlik, biri arkadaşlık-dostluk değil ,bir de Nazın gözlerinin dolduğu ) sahneler çok güzeldi.

not:Bu yazıyı okumadan Tarık elinden geleni yapmadı diyeni fururum. Herkes birilerini furuyor zaten.. :img-hyste :img-hyste

derandamir
11-04-07, 23:48
merhaba arkadaslar,

bu bolum yine vasat bir bolumdu ve acikcasi begenmedim,ve sonra diyoruz raytingler dusuk,boyle bolumler olursa tabiki raytingler dusuk olur,yeter artik bunlar bos bos sahneler cekmekten bikmadilar,bu bolumde en nefret ettim sey ise yine zanin tarika arkadas gibi yaklasmasiydi.

artik hic umudum kalmadi maalesef,carsamba gunleri YY zor ilk bese girer,cunku yaraticilik kalmadi.

saYYgıner
11-04-07, 23:53
Arkadaşlar kendi adıma şunu söylemek istiyorum ki son derece gereksiz bir bölüm izledik, inanın hiç zevk alamadım... Bazı sahnelerde inanın kısa süreligine kanal bile degiştirdim, özellikle Netice halanın sahneleri artık beni şişirmeye başladı Sadece Tarık ın Naz a Gerçekten gitmemi istiyormusun? diye sordugu an biraz hoşuma gittiyse de genel olarak baktıgımda akılda kalacak güzellikleri göremedim.. Komedi acısından da fena degildi diyebiliyorum sadece, ama bu bölümün sonu Belgin ile Naz arasında güzel bi yakınlaşmaya gebe olacak gibi oldu, bu da Tarık Nazla olan ilişkisine olumlu yansıyacaktır diye düşünüyorum

sude9
12-04-07, 00:01
not:Bu yazıyı okumadan Tarık elinden geleni yapmadı diyeni fururum. Herkes birilerini furuyor zaten.. :img-hyste :img-hyste

Kesinlikle yaptı,bunu vurulmaktan korktuğum için yazdığımı düşünme sakın:icon_whis
Güzel ifade etmişsin,söylediklerine tamamen katılıyorum,ellerine klavyene sağlık:good:

karafirtina
simdik arkadaslar ben yene bakamadim ama merak ettigim replikler var biriniz yardimci olursa sevinirim
1. 38.bolumun son sahnesinde sonra neoldu yani nededi naz tariga
2. o gezide neler oldu
3. tarik babasiyla hic karsilasmadimi karakol olayi yani

saYYgıner
Açıkçası tek kelimeyle özetlemek gerekirse kötü bir bölümdü.

10-15 bölüm önce kurtulduğumuzu sandığımız arkadaşlık hikayelerinin geri gelmesi can sıkıcıydı. Ben Tarık’ın yerinde olsam böyle bir durumda artık aşkın yerini tamamen bıkkınlık alırdı herhalde. Yeni şoförün diziye katılmasıyla her ne kadar az da olsa yine kıskanma sahnelerinin ortaya çıkması da iyice kabak tadı verdi.

Ancak özet ve fragmanı gördükten sonra zaten beklentimi minimumda tutmuştum. Bir de bugün İtalya olayından dolayı heyecanlanınca bu kötü bölüm bende çok olumsuz etki yapmadı.

O yüzden bu akşam izlediğim bölümü tamamen hafızamdan silmeye karar verdim. Şu an sadece gelecek bölümlerde daha iyiye gideceğini hayal ediyorum. Umarım bu olaylar biz sürekli izleyiciler dışında normal takip edenlerde fazla bir olumsuzluk yaratmaz. Zira bu şekilde ratingleri iyi seviyelerde tutmak çok zor.

kelimesi kelimesine katılıyorum arkadaşım :good:

saYYgıner
12-04-07, 00:03
simdik arkadaslar ben yene bakamadim ama merak ettigim replikler var biriniz yardimci olursa sevinirim
1. 38.bolumun son sahnesinde sonra neoldu yani nededi naz tariga
2. o gezide neler oldu
3. tarik babasiyla hic karsilasmadimi karakol olayi yani

sevgili karafırtına inan hiç bir mevzu yasanmadı koskoca bir boş bölümü bize bölüm diye izlettirdiler diye düşünüyorum.. Bence 34. bölüm daha güzeldi

Hirotaro
12-04-07, 00:04
Evet bu bölüm biraz sönük gibiydi,ama kötü olduğuna kesinlikle katılmıyorum.Sadece Geçiş bölümü gibiydi.bu bölümde de önemli detaylar vardı sonuçta,mesela Ümit'in Tarık'ın bir sırrını daha öğrenmesi gibi.(Yurtdışı yasağını)

saYYgıner
12-04-07, 00:10
Evet bu bölüm biraz sönük gibiydi,ama kötü olduğuna kesinlikle katılmıyorum.Sadece Geçiş bölümü gibiydi.bu bölümde de önemli detaylar vardı sonuçta,mesela Ümit'in Tarık'ın bir sırrını daha öğrenmesi gibi.(Yurtdışı yasağını)

o konuda haklısın arkadaşım aslında koca bölümde tek önemli olan şey buydu diyebiliriz.. ama bu da bölümün içinde kayboldu gitti

ebru.karaca
12-04-07, 00:22
Oldumu şimdi? Bu kadar erken iyi geceler dedin, bizi bitirdin. Bak , senden sonra kimse yazmamış. olmaz ki, bu kadar da erken çıkılmaz ki.

Nerede bu forumun gece nöbetçileri? Gene görevler aksatılmakta. En taze askerimiz Murat, buralarda asayiş senden sorulur ( en azından 12 Nisan'a kadar)

Sayygınerr hoş geldin. Genelde, ilk gelenlere forumu tanıtma görevi bana bırakılıyor. ( aaa ben bunca aydır bu işi bir kuruş para almadan yapıyorum... yok olmaz böyle ... forum tanıtımı ücrete tabii olacak... o kadar bilgi veriliyor.)
Şimdi, bu söylediklerimden sonra, büyük ihtimalle, yeni katılıp 3-5 mesaj attıktan sonra, okumaya devam eden ama yazmayan güruhtan olucaksın.

Olsun bir deli bir delidir diyerek sana açıklama yapayım...:Bizler yy (bunun açılımını bilmiyorsan bundan sonrasını okuma... hemen çıkış tuşuna bas... git kitap oku, müzik dinle aklı başında başka işlerle uğraş) yayınlanmaya başladığından beri (bir kısmı 20. bölümden sonra katıldı ama olsun... biz onlarıda affettik aramıza aldık) izleyen kişileriz. Eskiden aklımız başımızdaydı. Normaldik. Her olaya Naz ya da Tarık gibi bakmazdık. Onların kelimelerini kullanmaz, el hareketlerini falan taklit etmezdik (bkz bitti-gitti). Sonra yavaş yavaş değişime uğradık. Bir gün herkes delirdiğini kabul etti. Sonra da kendi gibi delirmiş diğer arkadaşları ile bir araya geldi.:happy0064

İşte biz böyle böyle büyümüş bir aileyiz. Her ailede olduğu gibi arada bir kavga falan ediyoruz.... ama olsun onlarda buranın tuzu biberi... küsmüyoruz , aksine birbirimizi anlayabilmek için , tüm açılardan olayları irdeliyoruz..(bkz. birkaç sayfadır yazılanlar) Ama birde hepimizin hoşuna giden birşey olduğunda !!!!
İşte o anlar burası tadından yenmez oluyor.

Neyse analayacağın, bu güzelliklerin içinde günün stersinden kurtulduğumuz bu sayfalar bizlerin 2. evi oldu. Birçok güzel olayı paylaşıyoruz. En yaygını doğal olarak doğum günleri. Ama bak birde asker uğurlayacağız. Ne mutluluk bunları yaşamak. Bunları hemen hiç tanımadığın insanlarla, sanki çok uzun yıllardır tanışıyormuşsun gibi paylaşmak. :img-yes:

Birde gruplarımız var... enflasyon had safhada ama olsun... her Allahın günü yeni bir tane doğuyor...:

Ana grup BAG.... açılımı mı Barış'ı Anlayanlar Grubu... :
Bu gruptan türeyenler

MAG Merve'yi Anlayamayanlar Grubu
NAG Naz'ı algılayamayanlar Güruhu
KAG Kaynanaları Anlayanlar Grubu :

Bunlardan sonra türemiş onlarca grubumuz oldu. Bu gruplar bir süre sonra unutuldu gitti. Ama unutulmayan bir grubumuz var ki ,şu an, İmzalarında ısrarla taleplerini dile getiren arkadaşlar, umarım amaçlarına ulaşacaklar.

Barış Akarsu'dan İsterdim ' i isteyenler... Okuyacaktır arkadaşlar... istemeye devam...:

Şimdi bu gruplarıda açıkladıktan sonra , gruplar neden kuruldu kısmına gelelim... BAG zaten ana grup ve kuruluşu çok eskiye dayanıyor. Dizi ile ilgisi yok. ( ya da sonradan ilgili oldu diyelim) Sonra Merve ve Naz konusunda anlayamamak gibi bi sorun oluşunca Merve ci arkadaşlarımız MAG ve NAG'ı kurdu.... ( seviyorlar ve anlayamıyorlar... bu bir çelişkimidir):img-wink:

Biz , dizide, Naz ile Tarık'ı ,senaristlerden önce evlendirdik... ( kaç bölüm önceydi arkadaşlar anımsayan anımsatsın... üstünden çok zaman geçti... ihtiyarlık ... unuttum) hatta bunların Hulusican ve Belginnaz adında çocukları bile oldu.... sonra bu çocuklara kim bakacak diye tartışma çıktı.... işte son büyük grup olan KAG böyle doğdu... :img-yes:

Sonrası malum... sen bakıcaksın ben bakacağım gibi gelin kaynana tartışmaları falan yaşandı ama her şey tatlıya bağlandı... kimin kazandığını yazmayacağım... kaybedenler tartışma çıkartıyor...:img-hyste :img-hyste

İşte böyle ... bu kadar uzun açıklamanın tamamını kendi üstüne alma... senin gıyabında tüm yeni gelenlere açıklamalar yapılmış oldu.... Bu tarz detay açıklamaları 2-3 haftada bir tekrarlıyoruz... hepinize tek tek anlatmak zor... okuyun anlayın... yarın yazılı var.... :img-hyste

Not: Bu gece not yok.... bitti - gitti

Güzelim ya, nota gerek mi var? :)
Harika açıklamalar yapmışsın..

Not notu: Bu arada Barış tan isterdim i bende isterdim :D

Aramıza hoşgeldin.. :)

Bu arada, hatırlar mısınız, bir keresinde uğur kedimiz kaybolmuştu. Onun için bir imza kullanmıştım ve uğur kedi gelene kadar da değiştirmeyeceğim demiştim.

Azmettim, bekledim.. sonunda geldi ve ben de epeyce kullanmak durumunda kaldığım imzamdan kurtulmuştum :)

Aynı şekilde.. diyorum ki.. Dizide İSTERDİM'i dinleyene kadar bu imzayı (daha doğrusu BİYYDİG ile ilgili imzaları) kullanacağım..

Kısmet, bakalım.. Ne kadar sürecek? :)

pas.si.on79
12-04-07, 00:28
Kesinlikle yaptı,bunu vurulmaktan korktuğum için yazdığımı düşünme sakın:icon_whis
Güzel ifade etmişsin,söylediklerine tamamen katılıyorum,ellerine klavyene sağlık:good:

teşekkür ederim... SOnuçta bu benim düşüncem..Herkes farklı gözlerle bakıyor.olabilir..Ama objektif olmaya çalıştım.

saYYgıner
12-04-07, 00:45
Arkadaşlar bu arada yeni şöför Kerem i de Belgin in gönderdigini düşünmem normal dimi? Çünkü Kerem ortaya cıkmadan az evvel Belgin ikinizi carrrrtt diye ayırmazmıyım diye içinden geçirmişti :):)

pas.si.on79
12-04-07, 01:19
Bu nasıl bi bölmdü ya!
Eskilere dönüş wardı sürekli!

Ayrıca Fragmanda Kerem Neticenn elini mi ne öpüodu, Star sırf maç için kesmiş!!!

Bence lazım da değilde..iyiki kesmişler.. O sahneleri..Neden çünkü Netice Hanım yine durumu abartacaktı.tamam evde kalmış falan...Sanki ben Netice halayı böyle daha oturaklı,tamam komik ama yapıcı,birleştirci ...Hacer Anne karakteri gibi .....Üstelik Belkıs Hanım karakterinin yerine doldurması gerekiyordu..YAni Netice hala gerçekte daha olgun karakter olması gerekiyordu diye düşünüyorum.

tarik_naz
12-04-07, 01:23
kaybolan yılların, kader yüzünden başına gelen kesik bölümden sonra
bu hafta gereksiz bi şekilde "bir kişinin şarkı söyleyip, ortalığı ayağa kaldırır düşüncesi" olduğu için yarım yamalak bi bölüm izledik. ha diyeceksiniz maç vardı ondan kestiler. hiç alakası yok. siz istediniz, böyle yaptılar.

güzel oldu mu? hayır. replikler havada kaldı. arabada şoför şarkı söyleyecekti kesildi. şoförün suratı fazla gözükmesin diye netice ve vahi ile olan iş görüşmesi de kesildi.

bi görüntünün fragmanda gösterilip dizide gösterilmemesi çok kötü bişey. hatta sesli bile anons edildi, özette yazıldı. şimdi çoğu kişi buna bi ses çıkarmayacak ama izleyici bu durumun farkına varır ve yapım ekibini ve star'ı tutarsızlıkla şuçlar. ama suçlu olan onlar mı sizce?

dizi yorumuma gelince;
muhteşemdi. izlerken çok keyif aldık ailecek. sadri'ye, hulusi'ye, naz'a bol bol güldük. filiz'in "tabi tabi" leri, naz'ın faltaşı gözleri, sadri'nin halkı arkasına alması, "operasyon çift baston bölüm 2", "mafya hulusi"...

pas.si.on79
12-04-07, 01:47
güzel oldu mu? hayır. replikler havada kaldı. arabada şoför şarkı söyleyecekti kesildi. şoförün suratı fazla gözükmesin diye netice ve vahi ile olan iş görüşmesi de kesildi.

"...

Şimdi Serdar...
Dizinin esas oğlanı Tarık.. Tarık sesi güzel,rallici,yakışıklı,yardımsever,vs

Yeni gelen şoför ü tutup şarkı söyletmeleri,geli gelmez çok abartı çok eğrelti durur..Sanki tüm şoförler Tarık ve Kerem gibi.Şoförleri yakışıklı ya da sen bir de şarkı söylüyormusun da diye işe alınmıyorlar ki.. şoför şoför gibi olsun...Hep kıskançlık hep kıskançlık..Şoförden bile kıskandırılıyor.. Burda Tarık karakteri ayrıcalıklı olmalı. Tarık bile o hemen şarkı söylemedi. Bence bu yönde doğru karar vermişler.Yapılan yanlıştan dönülmüş..
Ben maç için bir yerlerden fedakarlık yapılması kesilmesi gerektiğinden,Senaristlerimizde eleştirilere göre ve gidişata göre o sahneleri kesmeyi uygun bularak diziyi kısaltıklarını düşünüyorum.

Diziye birilerinin katılmaları güzel..Ama kısa repliklerle senaryoya uyumlu şekilde girmeleri ve çıkmaları daha iyi olur gibi.. Ayrıca yeni girenler hep aşıkların arasını açacak gibi senaryolar yazılıyor...Bir Yalçın menteş o şekilde girmedi.

tarik_naz
12-04-07, 01:55
demek istediğim sadece şarkı da değil. neden iyi araba kullanmasına, on parmağında on marifet olmasına, son derece kibar ve saygılı olmasına laf yok da şarkı söylemesine laf var.

esas oğlan tarık da, iyi araba kullanıyo, on parmağında on marifet var, kibar ve saygılı. demek ki diziye tek taraftan bakıyosunuz.

ne demek istediğimi anladınız sanırım.

Medea
12-04-07, 02:01
O özellik de sanırım tüy dikti Serdar işin üzerine ondan ;)..yani he iki açıdan da.ÖzelliklerininTarıka bu kadar benzemesinin yanında başrol oyuncusunun bu diziyi kabul etme nedeni olan müzisyenlik yönünün de ikide bir başka karakterlere de yedirilmesi biraz itici olabiliyor bunu da doğal karşılamak lazım biraz da.

Kara İnci
12-04-07, 02:01
bu hafta gereksiz bi şekilde "bir kişinin şarkı söyleyip, ortalığı ayağa kaldırır düşüncesi" olduğu için yarım yamalak bi bölüm izledik. ha diyeceksiniz maç vardı ondan kestiler. hiç alakası yok. siz istediniz, böyle yaptılar.

bi görüntünün fragmanda gösterilip dizide gösterilmemesi çok kötü bişey. hatta sesli bile anons edildi, özette yazıldı. şimdi çoğu kişi buna bi ses çıkarmayacak ama izleyici bu durumun farkına varır ve yapım ekibini ve star'ı tutarsızlıkla şuçlar. ama suçlu olan onlar mı sizce?

dizi yorumuma gelince;
muhteşemdi. izlerken çok keyif aldık ailecek. sadri'ye, hulusi'ye, naz'a bol bol güldük. filiz'in "tabi tabi" leri, naz'ın faltaşı gözleri, sadri'nin halkı arkasına alması, "operasyon çift baston bölüm 2", "mafya hulusi"...

Serdar dizide ki bu kesintilerin forum ahalisinin yeni gelen şoför ile ilgili düşüncelerinden kaynaklandığını zannetmiyorum.Eğer burada yazılanların dizimiz üzerinde bu denli etkisi olsaydı bu zamana kadar bir çok konuda serzenişlerimiz olmuştu onlar dikkate alınırdı.Ben bu durumu maçın başlama saatine yetiştirmek adına bölümü kısaltmak olarak değerlendiriyorum.Fakat hoş olmadığını da söylemem gerekir.Böyle bir kesintiye gitmek yerine bölümü saatine uygun bir şekilde çekmeleri,en azından bazı bölümler çıkartılacaksa bile bunların fragmanda gösterilmemesi gerekirdi.Kısacası bu tarz işler son ana bırakılmamalı bence.Bırakılırsa bugün olduğu ve seninde söylediğin gibi kopuk bir bölüm seyretmek zorunda kalırız...:img-yes:

_Aslıhan_
12-04-07, 02:02
Hepinize merhaba arkadaşlar

Güzel bir bölüm, olduğunu düşünmüyorum. İzlerken keyif aldım,hayal kırıklığına uğranılmasının sebebi, romantik sahnelerin olmaması.Ayrıca bu bölümün, geçiş bölümü olduğunu düşünüyorum.

1-Belgin hanımın, Hulusi ve Tarık’ı karşı karşıya getirmek istemesini gördük,başarılı olamadı.bundan vazgeçer mi dersiniz? (hiç sanmam.:img-wink: )
2- Sadri aşkı için, Tarık’ı ele verir mi?(bu sefer ele vericek gibi tamam dedi. görünen o ki ya Belgin hanım yada Sadri sayesinde, bir baba, oğul karşılaşması bizi bekliyor. Ne güzel olur.:happy0064 )
3-Ümit, Tarık’ın yurtdışına çıkma yasağını öğrendi. bunu Naz’a söyler mi?söylerse naz ne yapar?( işte bunu dört gözle bekliyorum.:img-pilot )
4-Ümit, ravyoli meselini araştırıyor ve çevirinin gerçekleştiğini de öğrendik. (Tarık’ın uydurduğu bu ravyoli kimmiş bende merak ettim. :img-help: )

Duygusal sahne derseniz.
Bölümde Tarık, Naz arabadaki konuşmalar çok iyiydi, ikisinin de bütün bir gece uyuyamadıklarını itiraf ettikleri sahne, bir diğeri ise; Tarık’ın gerçekten “İtalya’ya gitmemi istiyorsun.” derken Naz’ın üzerine doğru yürüyüşü,
Nazın biran geri adım atması ve Tarık’ın gözlerine bakamaması .işte aşk… :img-in_lo (sofia keşke lafa dalmasaydı :icon_sorr )
Salıncakta ki Belgin hanım ve Naz konuşmaları… (bunlarda, yakında dert ortağı olur.)
Tarık’ın artık arkadaş, dost gibi vasıfları istememesi ve dert ortağı olmaları(evet ikisinin derdi de aynı birbirlerine olan aşkı :) )

Komik sahne derseniz, ilk akla gelen Sadri’nin otobüs durağındaki, telefon konuşması ve Türk halkının desteğini alması.
Hulusi bey’in kapının önünde gökyüzüne bakıp şoförün, ne oldu sorusuna ,belgin bana dün akşamdan sonra,bütün gün iyi davrandı. kesin taş yağacak demesi.:img-hyste
Tarık, Filiz telefon konuşması tabi, tabi ,tabi (artık, o bile abisine inanmıyor. :) )
Netice hala’nın bir kız, Hacer’in yanında yetişmişse 20’de evde kalmış, 25’te posası çıkmış olur demesi:img-hyste
Yeni şoför ile tanıştıktan sonra, Tarık’ın mimikleri (burada bir yerde kesin bir aparkat,yumruk yada dirsek gelir dedim olmadı.:) )

Genel olarak, hepimizin gözüne batan yeni şoför’le birlikte Tarık’ında, Naz’ında anladığı gerçek; TARIK ARTIK ŞOFÖR OLMUCAK (ya ben onların arabada atışmalarını,birbirlerine laf sokmalarını özleyeceğim.:icon_sorr )

NOT: umarım saçmalamamışımdır. Bu saatte bu kadar oluyor.
NOT: "not" burada gelenek galiba bende uyayım dedim.

pas.si.on79
12-04-07, 02:09
demek istediğim sadece şarkı da değil. neden iyi araba kullanmasına, on parmağında on marifet olmasına, son derece kibar ve saygılı olmasına laf yok da şarkı söylemesine laf var.

esas oğlan tarık da, iyi araba kullanıyo, on parmağında on marifet var, kibar ve saygılı. demek ki diziye tek taraftan bakıyosunuz.

ne demek istediğimi anladınız sanırım.

tamam ben de zaten şoför şoför gibi olmalı demekle onu demek istemiştim..

Şoförler nasıl olur,Patronuna saygılı,kibar,direksiyonu iyi,hızını ve yolu iyi kullanan ama bu illaki rallicinin kullandığı gibi değil... Kurallara uygun arabayı kullanan.. Tüm şoförler artistik hareketlerle araba kullanmıyor sonuçta...

Elbette tarık a taraflı bakacağım dediğim gibi esas oğlan..Bir Alfonsonun şoförlüğüyle Kerem in şoförlüğü arasında dağlar olacak ....Farklı bir dizi olsaydı.Baş karakter için aynı şey düşünürdüm.. Çünkü başroldekiler hep ayrıcalıklıdır.Daha artıları olarak dizi devam eder...

tamam o şekilde o özellikte tesadüf şoför geldi diyelim.. Yeni gelenleri,hep kıskandırmada kullanılmasına birazcıkta ona karşıyım.

_Aslıhan_
12-04-07, 02:10
pardon yanlış yazmışım.bu saatte okadar hata yapmayım diye uğraştım. pot kırmaya bak hemde ne pot, "Güzel bir bölüm, olduğunu düşünmüyorum"muş :icon_sorr
DÜZELTME yapıyorum. okadar yazıyı boşuna yazmadım. :img-grin2
GÜZEL BİR BÖLÜMDÜ :happy0064

whiteangel
12-04-07, 02:34
Sevgili forum ahalisi:)
Kimimiz beğendik, kimimiz hayal kırıklığı yaşadık. Ben başta da yazmıştım. Bu bölümde çok güldüm. Komedi unsuru ağır basan bir bölümdü. Fakat son sahnede Belgin ve Naz'ın.. yani Tarık için en önemli iki kadının aynı endişeleri dile getirdikleri sahne çok hoştu. Evet pembe gözlüklerimi taktım. Hasret sakınn :):img-cool2
Bu gün opas (Burcu) arkadaşımızın doğumgünüydü. Doğum gününde bile oturup yalancı yarim izleyen güzel dostum, sevgili BURCU ... Doğum günün kutlu olsun. Bal tadında, aşk coşkusunda, sevdiklerinle ve gönlünce yaşayacağın nice yılların olsun. Seni seviyorum arkadaşım..
Vee Sevgili Murat (sondakika) sabah saat 09.00 da birliğine teslim olmak üzere yola çıkıyor. Güle güle git ve güle güle dön ASKER MURAT.. Seni seviyoruz canım. Hayırlı tezkereler..

Kara İnci
12-04-07, 03:02
Sevgili forum ahalisi:)
Kimimiz beğendik, kimimiz hayal kırıklığı yaşadık. Ben başta da yazmıştım. Bu bölümde çok güldüm. Komedi unsuru ağır basan bir bölümdü. Fakat son sahnede Belgin ve Naz'ın.. yani Tarık için en önemli iki kadının aynı endişeleri dile getirdikleri sahne çok hoştu. Evet pembe gözlüklerimi taktım. Hasret sakınn :):img-cool2
Bu gün opas (Burcu) arkadaşımızın doğumgünüydü. Doğum gününde bile oturup yalancı yarim izleyen güzel dostum, sevgili BURCU ... Doğum günün kutlu olsun. Bal tadında, aşk coşkusunda, sevdiklerinle ve gönlünce yaşayacağın nice yılların olsun. Seni seviyorum arkadaşım..
Vee Sevgili Murat (sondakika) sabah saat 09.00 da birliğine teslim olmak üzere yola çıkıyor. Güle güle git ve güle güle dön ASKER MURAT.. Seni seviyoruz canım. Hayırlı tezkereler..

Sevim Abla'cığım bazı eksiklikler olmasına rağmen bende bu bölümü keyif alarak izledim.Senin de dediğin gibi bu akşam komedi ağırlıklı bir bölüm izledik.Bazı arkadaşların keyif almamasının sebebide bu sanırım.Romantizmden uzak kaldılar bu akşam.Ama bu romantizm olmayacak anlamına gelmez.Bir kere bu dizinin romantik komedi dizisi olduğunu unutmamak lazım.Bazen romantizm ağır basar bazen komedi.Önemli olan her ikisinide tadında seyredebilmek...:img-yes:

Burcu'cuğum doğum günün kutlu olsun canım...:happy0064

Sevgili Murat hayırlısı ile gidip gelirsin inşallah.Döndüğünde senin askerlik anılarını dinlemek üzere büyük bir ihtimalle bizler burada olacağız.Burda yoksak nerede olduğumuzu sen bilirsin oraya bekleriz.:icon_whis Kendine çok iyi bak...:img-yes:

B.A.D.B
12-04-07, 04:11

dizi yorumuma gelince;

Sevgili Serdar kardeşim,cok güzel bir karaktere sahipsin,diziye kim gelirse gelsin,hangi meziyetleri olursa olsun hep anlayısla karsılıyor,onlara da bu dizinin faydası olabilecegini,diziye hicbir negatiflik getirmeyeceklerini dusunuyorsun,keske herkes senin kadar anlayıslı ve kabuledebilirligi kuvvetli olsa,ancak burada konuk oyunculara,ozellikle de sarkıcı olanlara tepkilerin sebebini anlayabilmen için birgün cok sevdigin yada sevecegin hayatının askıyla iken arkadas grubunuza aynı senin karakterinde,senin vasıflarına sahip,senin fiziksel ozelliklerine benzeyen,senin yeteneklerini kopya cekmiş ve becermiş kısacası senin taklitin bir bay arkadasınız daha katılmalı ki o an içine dusecegin durumdaki duyguların burada neden tepki verildigini anlamanı oldukca kolaylastırsın.Boyle bir durumun basına gelmesi tabiidir ki imkansız ,sadece filmlerde,dizilerde olabilir ki işte bizim istedigimiz bu dizide bu tur abartılar olmasın. Serdar kardeşim,her filmin,her dizinin bir kahramanı olur,olaylar onun cevresinde gelişir.Süperman de herkes ucabilseydi,supermanin ozelligi kalmazdi,her asık Mecnun'un yapabildigini yapsaydı Mecnun hic duyulmazdı,herkes birbirine benzeseydi kimse asık olamazdı.

Dizinin bazı sahnelerinin kesilmiş olmasını forumdaki mesajlara ve bunu talep edenlere baglamıyorum ki eger boyle olmus ise cogunlugun dilegi yerine gelmiştir ve oldukca da guzel bir gelişme olmuştur.

Bu bölüm için çok fazla yorum yapmayacagım.Hepimizin hosuna giden sahneler oldugu gibi bazılarımızı tatmin etmeyen sahneler de oldu.Uzun sure kosan birisinin ara ara yavaslayıp soluklanması gibi,bir sonraki tur için enerji toplaması gibi bir bolumdu.Ne cok uzdu ne cok sevindirdi ancak cok umutlandırdı,bircok gelişmenin altyapısı hazırlandı,temeller atıldı.Cok degerli forum dostlarımızdan bazıları romantizm yoktu demişler ancak romantizm demek surekli goz goze ,diz dize olmak degildir.Bu gece Naz'ın kendisi ile olan savasını ve son sahnede de bu savastaki caresizligini izledik.Naz'ın bolum boyunca vermiş oldugu mucadele aslında Tarık'ı İtalya'ya gonderme cabası degil kendi duygularına gem vurup,adeta herseyı kalbıne gomerek buyuk bir fedakarlıkla Tarık'ın mutlulugu için kendi mutlulugunu yoketmeye calişma mücadelesiydi.Belki de bolumun herkesi tatmin edememiş olmasının sebebi Naz'ın iç dunyasındaki olaganustu ve fedakarca cabasını,cok uzuldugu halde bu uzuntusunu dile getirememesini,sevdiginin mutlulugu için kendi sevgisini yoksaymaya calısmasını algılayamamıs olmamızdandır.En acısı da Naz bu duyguları ıcınde yasarken Tarık'a asla belli etmemeye calişti,cok mutlu,cok huzurluymus gibi davrandı.Keşke beceremeseydi dedigimiz ama takdir edilmesi gereken ,aşkı için her fedakarlıgı goze alabilme cesaretini gosterdi.(Uzun yorum yapmayacagım dedim ama yazdıkca arkası gelmiş:))

Kalamar,dogum gunun kutlu olsun ve Murat kardesim belki bu mesajları gormeyeceksın ama eminim ki yazıldıklarını biliyorsundur,hayırlısı ile git ve bu güzelim topraklara olan en buyuk borcunu odemenin vermiş oldugu rahatlıkla ve gururla gel.Hayırlı teskereler.

Hirotaro
12-04-07, 04:47
Bu bölümün en büyük özelliği şu oldu,oldukça komik sahnelerle ve dialoglarla geçti.Mesela Sadrinin otobüs durağında alkışlanıp daha sonra yuhalanma sahnesi acaip komikti.Sonra sadrinin karakol önünde uyuması :D
Bu bölüm baya eğlenceliydi :good:

zer
12-04-07, 09:12
evet dayanamayıp yine izledim. Napıyım o saate başka kanalın açık olmasına gönlüm razı gelmedi nede olsa 38 bölümlük hukukumuz var. seyrettiğİmede pişman olmadım. orda olsam gider Ümit'i alnından öpecektim. Ohhh yüreğimin yağları eridi ayna ayna söyle bana Naz'dan daha manyağı varmı bu dünyada tam da içimden geçenleri söyledi. bölümün tamamı için Yorumsuzumama bi hikaye ile anlata bilirim kısa duygularımı

Bir Bilgeye sormuşlar: "Efendim, dünyada en çok kimi seversiniz"?
"Terzimi demiş". Soruyu soranlar şaşırmışlar: ama efendim dünyada sevecek
o kadar insan varken neden terzi? Bilge, bu soruya şöyle cevap verir . Evet ben terzimi severim. Çünkü ona her gittiğimde, benim ölçümü yeniden alır. Ama ötekiler öyle değil bir kez benim hakkımda karar veririler, ölünceye kadar beni hep aynı gözle görürler

ipekb
12-04-07, 09:37
Bu dizi sınıflandırıldığında romatık-komedi diye geçıyor..ama romantızm ı naz yüzünden zor görürüz galıba...ya bu kız ne cadı ya....süreklı dır dır dır...yeteeeeeer detırten cinsinden...ah tarık aaaah nasıl aşık oldun sen oğlum...:img-help: sana psikolocik yardım mı alsak ne...bu kız adamı çat çat çatlatır...hulusılı bölümler her zaman çok komık...bülent kayabaş mükemmel ya...:happy0064 :img-hyste :happy0064 :img-hyste :happy0064 :img-hyste
şimdi haftaya romada mıyız....ki.....hayır merak ettımde...:img-yes: bye

schmetterling
12-04-07, 09:40
sabah geldim, dedim ne güzel şimdi yeni yeni yorumlar okuyacağım, farklı bakış açıları, benim gözden kaçırdığım ayrıntıları hatırlatacaklar bana.. ama maalesef nerdeyse kimse beğenmemiş bölümü.. neyse bari ben notlar halinde yaziym düşüncelerimi

** şoförü sevdim ben ne laubali,ne şımarık dozajında bir karakter.. Hulusilerin hizmetçisinden hallice.. fena çocuk değil, ama Naz da zaten ona çok bakmadı…

** bu arada Naz demişken gözleriyle ilgili sorun bu kadar özel bağlanabilirdi hikayeye.. ayrıca sabah arabadaki sahnede Tarık’ın her şeyi unutup Naz’ın gözleriyle ilgilenmesi çok şeker değil miydi??

** Belgin yine ortalığı karıştırdı ama sonra da toparlamaya uğraştı, neredeyse Tarıkla Hulusi’yi karşı karşıya getirecekti “Ah Hulusi ah her gittiğin yerde içeri biz geldiiikk diye girmesen”
** Naz’ın kıyafetleri çok güzeldi, kızımız maşallah çok hoş, ben gözlerine odaklanıp izledim diziyi ufak tefek seyirmeler vardı ama Merve yine çoookk başarılıydı…

** Naz’ın getirdiği oyunlara ve ümit yalanını bozarken çıkardığı “dıtdıtdıtpışş”:img-hyste karışımı sese taptımmmm.. telefonumun melodisi yapıcam o sesi:img-hyste

** bölümün yıldızı Ümit’ti bence o artık anladı ablasının aşık olduğunu ve Tarık’ın da gitmesini istemiyor.. yardım Ümit’ten gelir İtalya konusunda ablasını idare eder diye düşünüyorum.. olmadı kapar Filiz’i gider peşlerinden…

** Sadri- Ayşe mükemmel çift, biraz da yan yana görsek şunları.. hep telefon hep telefon

** son sahnede Tarık’ın “ güveneceğim kimse kalmadı” lafı Naz’a gönderme.. Tarık Naz’ın kendisini Hulusi’ye sattığını düşündü.. neredeyse yakalanıyordu çocuk. Bi dahaki bölümde kesin gitmeye kararlı bir Tarık izliycez çünkü kızdı Naz’a… bu sefer alttan almayacak bence ve Naz yalvaracak bu sefer iyi davransın diye..

** Naz’la oyun oynama gecesinin sabahında Tarık’ın Naz kazandığı için alkışlama çabası çooook şekerdi.. ve yeni şoförü gördükten sonra Ümit’in “ben bu sahneyi görmek için kalktım, değdi” lafı beni öldürdü gülmekten

** Sofia da şeker kız yahu, ayrıca güzel de… Naz Ayasofya’dan tek başına dönerken dedim kızı halletti içerde:img-hyste ….. bu arada ikinci resim set dışıymış Burçinnnnn kulakların çınlasın!!!

** İlk defa Tarık ve Naz’ı beraber arabanın arka koltuğunda gördük, çok garipsedim , neyse sonra Naz kalktı öne geçti daha da garipsedim.. Tarık olmadı arkada yahu:img-hyste

** Belgin – Naz konuşmasına bayıldım, artık anladı Belgin korkularının bile aynı olduğunu, Naz’ı destekler artık. Bu sahnede ayrıca o koltukta yaşananlar aklıma geldi.. ah ahh ne günlerdi ama havalar ısınıo yine bahçe kullanımda olacak..

amma uzattım daha aklımda şeyler var ama susayım bari :happy0064 yani güzel değil miymiş bu bölüm ??!! hala olmadıysa İtalya'ya gidiolar İtalya'yaaa:img-hyste

tosinka
12-04-07, 09:55
Arkadaşlar asıl üstünde durulması ve düşünülmesi gerekenler gelecek bölümlerin de temelini oluşturacak olan Tarık'ın her hafta emniyete gidip imza vermesi, yurt dışına çıkma yasağının ümit tarafından öğrenilmesi ve son olarak ta Nazın Ravyoli hakkında araştırma yapmaya karar vermesidir. Tarık'a İtalya yolları gözüktü gözükmesine ama bu Rallilere katılmak için olmasa gerek

Birde Sadrinin umutsuzca Karakolun karşısında beklerken, Tarık'ı arayıp Sevdiğin kıza ulaşmak için en sevdiğin arkadaşını satar mısın? diye sormasının yansımalarının da ne olacağını bekleyip göreceğiz.

schmetterling
12-04-07, 09:59
Arkadaşlar asıl üstünde durulması ve düşünülmesi gerekenler gelecek bölümlerin de temelini oluşturacak olan Tarık'ın her hafta emniyete gidip imza vermesi, yurt dışına çıkma yasağının ümit tarafından öğrenilmesi ve son olarak ta Nazın Ravyoli hakkında araştırma yapmaya karar vermesidir. Tarık'a İtalya yolları gözüktü gözükmesine ama bu Rallilere katılmak için değil herhalde

o konu çok karışık ya... ben dün şöyle düşündüm.. bu google'da buldukları raviollli büyük ihtimalle cinayet falan çıkacak... ümit de Tarık'ın bu yüzden çıkamadığını düşünecek... Ama Ümit ablası gibi değil sormadan peşin hükümler vermiyor Allah'tan...

pas.si.on79
12-04-07, 10:01
Dizinin bazı sahnelerinin kesilmiş olmasını forumdaki mesajlara ve bunu talep edenlere baglamıyorum ki eger boyle olmus ise cogunlugun dilegi yerine gelmiştir ve oldukca da guzel bir gelişme olmuştur.

Bu bölüm için çok fazla yorum yapmayacagım.Hepimizin hosuna giden sahneler oldugu gibi bazılarımızı tatmin etmeyen sahneler de oldu.Uzun sure kosan birisinin ara ara yavaslayıp soluklanması gibi,bir sonraki tur için enerji toplaması gibi bir bolumdu.Ne cok uzdu ne cok sevindirdi ancak cok umutlandırdı,bircok gelişmenin altyapısı hazırlandı,temeller atıldı.Cok degerli forum dostlarımızdan bazıları romantizm yoktu demişler ancak romantizm demek surekli goz goze ,diz dize olmak degildir.[B]Bu gece Naz'ın kendisi ile olan savasını ve son sahnede de bu savastaki caresizligini izledik.Naz'ın bolum boyunca vermiş oldugu mucadele aslında Tarık'ı İtalya'ya gonderme cabası degil kendi duygularına gem vurup,adeta herseyı kalbıne gomerek buyuk bir fedakarlıkla Tarık'ın mutlulugu için kendi mutlulugunu yoketmeye calişma mücadelesiydi.Belki de bolumun herkesi tatmin edememiş olmasının sebebi Naz'ın iç dunyasındaki olaganustu ve fedakarca cabasını,cok uzuldugu halde bu uzuntusunu dile getirememesini,sevdiginin mutlulugu için kendi sevgisini yoksaymaya calısmasını algılayamamıs olmamızdandır.En acısı da Naz bu duyguları ıcınde yasarken Tarık'a asla belli etmemeye calişti,cok mutlu,cok huzurluymus gibi davrandı.Keşke beceremeseydi dedigimiz ama takdir edilmesi gereken ,aşkı için her fedakarlıgı goze alabilme cesaretini gosterdi.(Uzun yorum yapmayacagım dedim ama yazdıkca arkası gelmiş:))

]

Günaydınlar....

Hasret aynen katılıyorum.Çok güzel ifade etmişsin.Aslında tüm yazını eklemek isterdim ama özellikle vurgulamak istediğim yerleri alıntı yaptım..

Naz evet kendince hislerini içinde yaşadı.Belki bir AYşeye bir Fatmaya göre düşünceleri yanlıştı onlar öyle yapmazdı ama sonuçta Naz ın düşünceleriydi..Kafasında sorunları ancak böyle çözüme ulaştırabileceğini düşünüyordu.Bu yüzden yeri geldi komiklikler yaptı..Komik gibi gelsede aslında küçük düşürücü durumlara da girdi.Doğru söylemek gerekirse güzel günlerin hatırına ben bu davranışlarını bir kez daha onu anlamaya çalışarak izledim.

TArık da çaresiz bir içindeydi.Nazın hep aynı düşünceler içerisinde olmasından üzülmüştü ,bıkmıştı.Ancak bunları söylemekle yetindi.. Ama umarım haftaya ikisi de bu olaylara bir son verir..AŞklarını yaşamayı tercih ederler..

Şimdi arkadaşlar pazartesi özet geldiğinden belli bunları konuştuk.Böyle olacaktı. ASlında benim için sürpriz olan Belgin-Naz konuşmasıydı.NAz orda tüm duygularını sonunda aktardı.Ama haftaya düzelir mi yoksa yine aynı şekilde sorunları çıkarıp, sonrada çözüm yolları için çırpınır mı bilmiyorum.

ayşenurr
12-04-07, 10:22
bazı sahneler tekrarlanmış olsada,son sahne beni çok umutlandırdı.Tarık'ın
kaçak yoldan İtalya'ya gitmesini çok isterim.eski hayatına birazda olsa
dönmesi çok keyifli olur.Alfonso'nun hayatını daha izlemedik.ilk bölümün başlangıcında az bir sahne gösterdiler.yarışmasını, İtalyan'ların Alfonso'yu
yarışırken desteklemelerini göstermelerini çok isterim.diziye heyecan katar.

pas.si.on79
12-04-07, 10:25
bazı sahneler tekrarlanmış olsada,son sahne beni çok umutlandırdı.Tarık'ın
kaçak yoldan İtalya'ya gitmesini çok isterim.eski hayatına birazda olsa
dönmesi çok keyifli olur.Alfonso'nun hayatını daha izlemedik.ilk bölümün başlangıcında az bir sahne gösterdiler.yarışmasını, İtalyan'ların Alfonso'yu
yarışırken desteklemelerini göstermelerini çok isterim.diziye heyecan katar.

Evet beni de umutlandırdı.. Sanırım Naz dayanamayıp peşinden yetişecek.beraber kaçacaklar... Zaten beraber gidecek demişlerdi.. Bence böylesi de güzel olur.

melis15
12-04-07, 10:47
Ben bu bölümü beğendim zaten beklediğimiz gibidi italyaya hazırlık yapılıyor bence Tarık Naza tepki verecek babasına yakalatmak istediğin sanacak ümit bence Naza söylmiyecek Tarıkla konuşacak gibi geliyor bilmem hatırlıyormusunuz Tarık tekelının hikayesini anlatmıştı Ümite belki diyorum Ümite gerçeği söyleyebilir diye düşünüyorum yardım isteyebilir bakalım neler olacak 40 bölümde.Star dizimizi neden kesiyor bunu anlamış değilim bence stara mail atarak tepkimizi belirtelim tekrarın istiyelim tabiki kesmeden ben anlamıyorum maç için bizim dizimiz kesiliyor acaba başka bir dizi için yapılırmıydı lütfen star cevap vermesedebizler sürekli mail ve telefonlarla tepkimizi belirtelim gerçekten yeter artık dizimizle oynadıkları artık bizlerde sabır kalmadı bende kalmadı sizleri bilemem.

schmetterling
12-04-07, 10:55
ne güzel bir sabahhhhh

mutlu uyanan forum ahalisine kocaman günaydınnn

benim aklımda hala I. TARIK-NAZ SEFERİ varrr... İtalya çok güzel olacak çokkk:happy0064 :happy0064

jenn
12-04-07, 11:45
,her dizinin bir kahramanı olur,olaylar onun cevresinde gelişir.Süperman de herkes ucabilseydi,supermanin ozelligi kalmazdi,her asık Mecnun'un yapabildigini yapsaydı Mecnun hic duyulmazdı,herkes birbirine benzeseydi kimse asık olamazdı.

Bu bölüm için çok fazla yorum yapmayacagım.Hepimizin hosuna giden sahneler oldugu gibi bazılarımızı tatmin etmeyen sahneler de oldu.Uzun sure kosan birisinin ara ara yavaslayıp soluklanması gibi,bir sonraki tur için enerji toplaması gibi bir bolumdu.Ne cok uzdu ne cok sevindirdi ancak cok umutlandırdı,bircok gelişmenin altyapısı hazırlandı,temeller atıldı.Cok degerli forum dostlarımızdan bazıları romantizm yoktu demişler ancak romantizm demek surekli goz goze ,diz dize olmak degildir.Bu gece Naz'ın kendisi ile olan savasını ve son sahnede de bu savastaki caresizligini izledik.Naz'ın bolum boyunca vermiş oldugu mucadele aslında Tarık'ı İtalya'ya gonderme cabası degil kendi duygularına gem vurup,adeta herseyı kalbıne gomerek buyuk bir fedakarlıkla Tarık'ın mutlulugu için kendi mutlulugunu yoketmeye calişma mücadelesiydi.Belki de bolumun herkesi tatmin edememiş olmasının sebebi Naz'ın iç dunyasındaki olaganustu ve fedakarca cabasını,cok uzuldugu halde bu uzuntusunu dile getirememesini,sevdiginin mutlulugu için kendi sevgisini yoksaymaya calısmasını algılayamamıs olmamızdandır.En acısı da Naz bu duyguları ıcınde yasarken Tarık'a asla belli etmemeye calişti,cok mutlu,cok huzurluymus gibi davrandı.Keşke beceremeseydi dedigimiz ama takdir edilmesi gereken ,aşkı için her fedakarlıgı goze alabilme cesaretini gosterdi.(Uzun yorum yapmayacagım dedim ama yazdıkca arkası gelmiş:))

sevgili hasret o kadar güzel yorumlamışsınki.bana altına imza atmak kaldı..teşekkürler aynen katılıyorum yorumuna:))

Fixxxer