Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-9
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
1-Belgin ve Naz sahnesi.Orda resmen anne kız gibilerdi
O sahne gerçekten beni çok etkiledi.Ve bana bir kere daha Belginle-nazın birbirlerine aslında ne kadar benzediklerini de gösterdi.Böle bir sahnenin olması gerçekten çok hoşuma gitti şuana kadar hep naza laf atan bir belgin seyrettik ama bundan sonra Naz'ın aşkını anlayan bir belgin seyredicez belkide ve Bunun en büyük nedenide Naz'ın tarıkın rallisi hakkında düşündükleriydi..Bence şu italya olayında belginin parmağı olabilir yani ayarlamalara o yardımcı olabilir.Büyük aşka köstek olacağına yardımcı olabilir yani ki umarım öle olur:)
2-Naz'a hiç sinirlenmedim, Hatta Tarık'a kızdım da diyebilirim.Tarık hiçbirşey yapmadı
şu cümleye imzamı atmak istiyorum.Gerçekten bendede öyle oldu şurda bir çok yorumun işte naz saçmalıyor işte ne kadar dengesiz in altında birazda Tarık'ın dawranışlarına dikkat edilmesini istiyorum.
bir örnek wericem;
Naz : Bak anlıyorum ne yapmaya çalıştığını dost olmaya çalışıyorsun.Ama olamayız.Yani bütün bunların üstüne ben beceremem...
Naz: İtiraf et sen de uyumamışsın.
Naz: arkadaşıımm dostumm... ( gene arkadaş muhabbeti başladı )
şimdi diceksiniz ki bu ne Naz dengesiz değil mi? önce karar wermeden aşağı okuyun bir;
Naz: Var var sen kız piskolojisinden anlamazsın biz takılırız böle şeylere ( kendinin ve tarıkın samimiyetinden söz ederken kullanıyor bunu arabadaki sahne gene naz dost muhabbeti yapıyor)
şimdi şu cümle herşeyin bir açıklaması değil midir? neden nazın dawranışlarının bir anda değiştinin niye gene arkadaş muhabbetine döndüğünün..peki önceki gece seninle dost olamam deyip ertesi gn arkadaş muhabbeti yapan ve o gece uyumadığını anlayan bir insan ki bu tarık oluyor nasıl hala nazın ne yapmaya çalıştığını anlamaz?? üzerine birde sofiaya sevgilisi muamelesi yapar?? ben bunu sormak istiyorum naz sofia-tarık için hep sevgili kelimesini kullandı tarık ne yaptı bunun sonucunda Bir hiç bölüm boyun kızın el tarıkın omuzlardan inmedi tarık ne yaptı ?? oda sarıldı canım cicim , peki bunlara neden bişey denmiyorda nazın karşısındakinde nbir hareket beklemesine kızılıyor??? kız güya sofia-tarıkı birbirne ayarlıyacak resmen yanlız bırakmadı ikisini...Kıskançlıktan içten içe kendi yaptığı dawranışa bile engel oldu.
Nazı eleştirenler lütfen 2 kere düşünsün diyorum artık.Devamlı nazda suç bulmaktan vaz geçin lütfen..
Diyeceksiniz ki nazda hiç mi suç yok??
evet onda da war... yok değil ama emin olun tarıkta en az naz kadar suçlu tabi ortada bahsedildiği gibi bir suç warsa:)
Aynen katılıyorum Burçin arkadaşım.:)
Bu bölümde kesinlikle Nazın hiç bir şekilde suçu falan yoktu.Özellikle sinir olduğum bir konu var, o da Tarıkın (senin de dediğin gibi) Safyaya davranışları...Adam resmen sevgilisiymiş gibi davranıyordu kıza.Onun üstüne Naz da o şekilde davrandı.Bence burada da bir itiraf bekledi Tarıktan.Ama Tarık yine hiç bir şey yapmadı maalesef.Neyse İtalyada her şey hallolcak bence :)
Aslında bana kalırsa suç falan yok ortada.Ama davranış var.:)
İkisininde kendine göre haklı tarafları var. İkisinide suçlamak doğru olmaz. Zaten ortada ne suç var ne de suçlu. Sadece yaşanamayan aşk var. O da yaşanacak inşallah:img-wink:
Muhteşem dörtlü arabadayken yine bir kıskançlık buhranı sezdik hep beraber.. :)
Tarık'ın koltuğunu Kerem'e bırakması, Naz'ın yanına, arkaya geçmesi çok güzeldi. Tabi Naz, öne geçerek her şeyi mahvetti, o başka :)
O bölümlerde Tarık'ın kıskançlıklarını izlemek çok hoştu. Barış sahiden de çok güzel rol yepmış. Öyle bir cevap veriyor ki, tiksiniyor adeta. sanki sahiden adamdan nefret ediyor. :)
NAZ: ... İtalya'ya gidince evlenirler artık.
KEREM: Ne güzel..
TARIK: Neresi güzel? (İşte o tiksintili ifade 1. Hah haa:img-hyste )
NAZ: Kerem fena değil ama. Değil mi Tarık?
TARIK: Hangi açıdan? (İfade: 2)
Onların bu tip didişmeleri komik. Sürekli yinelenmeye başladı ama komik..
Neyse..
Akşam olup da Naz Tarıkları çağırmaya gittiğinde heyecanlandım. Bu sefer sahiden de yakalanacak sandım.. :)
TARIK: YİYELİM BAKALIM, ŞU YENİ ŞOFÖRÜNÜZÜN MENFAATLERİNİ.. :)
Ebru abla yorumlarını okudum, harikasın her zamanki gibi.:)
Bölümü izledim sanki, özellikle en güzel bölümlerinden bahsetmişsin, en güzel tarafı da bu yani, gerçi yorumlarında mantık hatalarını da iğnelemişsin :) Onları da hatırlamış olduk, çok daha iyi oldu :)
Özellikle koyu renkli bölümler müthiş, hatırlaması yani :)
Cidden aklıma geldi Tarıkın yüz ifadeleri, mimikleri.Müthişti yaa :img-hyste :img-hyste
Aaa Gizem böyle hazıra konmak olmuyor ama:img-grin2.İtalya'da rahat dolaşabilecek mi?Bir düşüneyim bakayım...Düşündüm de dolaşamaması ve Naz'ın Tarık'n gördüğü ilgiye yakından tanık olması sanırım daha iyi olur.Zamanında sadece basit bir şoför olarak gördüğü Tarık'ı böyle bir sevgi seli içinde görmek Naz'ın aklını başına getirir belki.Böylece Tarık'ın budenli şaşalı bir hayata rağmen neden ısrarla 700 YTL ye şoförlük yaptığını daha rahat irdeleye bilir belki.....:img-yes: Gizem senin bu konuda bir fikrin varmı?Sence neden?:img-grin2
Hiç sanmıyorum.Aşkını Tarıkın ağzından duymadan, hiç bir şeye inanmayacak bence :)Aynen şimdi olduğu gibi...O kadar olay oldu, aşklarını acıklayabilecekleri, "tın tın" maalesef :)
bu 39. bölüm 29. bölümü andırıyormuş gibi geldi bana. 40. bölümde 30. bölüm gibi olacaksa güzel bir ayrılık sahnesi izleyeceğiz galiba. Sonu da aynı 30 gibi olur herhalde. Tarık gider tabi peşinden Naz da:)
Merhaba YY dostları,
Her zaman yazamasam da gönlümün hep sizlerle olduğunu biliyorsunuz.En azından forumu sürekli takip ediyorum.Hatta bazen işlerimi aksatma pahasına.
Son zamanlarda forumdaki herkes, dizide bir şeylerin eksik olduğunun farkında.Hiç kimse ilk bölümlerde aldığı lezzeti alamıyor.Ancak kol kırılır yen içinde kalır felsefesiyle ne olursa olsun kimseye de laf söyletmiyoruz.Her bölümde bizi etkileyen güzel sahneleri seçiyor, bunlarla kendimizi avutuyor, bir dahaki bölümün çok daha güzel olacağına dair ümitler taşıyoruz içimizde.Sanırım bunun sebebi de ne olursa olsun bu diziyi çok seviyor olmamız ve sahiplenmemiz.( En azından yayınlandığı kanaldan daha çok sahiplendiğimiz kesin.)
Umarım dizinin bundan sonraki bölümlerinde forumda son zamanlarda alınan iyi haberlerin etkisiyle oluşan olumlu havayı bozmayan, dizinin sadık takipçilerinin beklentilerini karşılayacak hoş ve anlamlı gelişmeler yaşanır ve bizler de ekran karşısında geçirdiğimiz güzel anlara yenilerini eklemiş oluruz…
Not: Arkadaşlar son zamanlarda nesss arkadaşımızın foruma girdiğini göremiyorum.Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
ben İtalya gerçek diyenlerdenim ya.. niye hayal olsun ki ayrıca hem Fulya hanım söyledi hem de gazetede yazdı yani..
ayrıca küçük bi araştırma yaptım sizin için, Barış'ın sitesindeki programına baktım 14,21,28 ve 30 nisanda konserleri var.. Büyük bi boşluk denebilecek 14-21 ve 21-28 arası... ama 16 nisanda ekip olarak Fatih Üniversitesi'nde olacaklarına göre 21 ve 28 nisan arası İtalya'ya gidişler açık:img-hyste
bu da, bugün 13 nisan olduğuna göre 8 gün sonra demek oluyor.. 22'sinde yola çıksalar 4 gün sürse çekimler 26-27sinde burdalar.. maksimum 42. bölümde İtalya görüntüleriii.. yani 2 mayıs çarşamba..
bu tamamen bi varsayımdır.. ama muhtemel bence...
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Mükemmel araştırma, mükemmel saptama, mükemmel matematik, mükemmel hesaplama, mükemmel ......... :):)
Harikasın walla, ne diyeyim.:)
NOT!: Bu arada senaryonu, yani repliklerini okudum.Cuk oturmuş valla :D:)
Schmetterling vallahi bu forumdan MİT'e amma eleman çıkar yani bişi çıkmazsa da, bu ne azimdir :) :)
Schmetterling vallahi bu forumdan MİT'e amma eleman çıkar yani bişi çıkmazsa da, bu ne azimdir :) :)
Uyandırmak gibi olmasın ama,nerden biliyorsun burada MIT elemanı olmadığını :),Dizi seven MIT elemanı olmazmı ? :)
Euro starda bizim dizinin fragmanını gördüm. Yeni bölüm sandım nasıl fırladım anlatamam. Meğer tekrarının fragmanıymış. Tekrarının fragmanını vereceğini hiç düşünmediğim için. İzlemek isteyenler için yarın gece 00:30'da. Belki kesilen bölümleri de yayınlar euro.
Özet biraz geç gelecek herhalde... Merve Sevi ameliyat olduğu için çekimler Çarşamba günü başlamış diye duydum...
Özet biraz geç gelecek herhalde... Merve Sevi ameliyat olduğu için çekimler Çarşamba günü başlamış diye duydum...
Bu eski bir haber o iş çoktan bitti çekimlere devam ediiliyor.
burcin_kaplan
13-04-07, 19:11
Özet açısından bir sorun arz edeceğini sanmıyorum zaten konu belli.Sadece fragman gecikebilir onuda normal karşılayalım , anca yetiştiricekler bölümü bu kadar çalışmaları bile insanı sevindiriyor gerçekten çok yoruluyorlar eminim bölümü yetiştirmek için çok uğraşıyorlardır bu hafta, malum bizimkiler nöbetçi dizi:)
Euro starda bizim dizinin fragmanını gördüm. Yeni bölüm sandım nasıl fırladım anlatamam. Meğer tekrarının fragmanıymış. Tekrarının fragmanını vereceğini hiç düşünmediğim için. İzlemek isteyenler için yarın gece 00:30'da. Belki kesilen bölümleri de yayınlar euro.
Cok teşekkürler haber için.
Özet açısından bir sorun arz edeceğini sanmıyorum zaten konu belli.Sadece fragman gecikebilir onuda normal karşılayalım , anca yetiştiricekler bölümü bu kadar çalışmaları bile insanı sevindiriyor gerçekten çok yoruluyorlar eminim bölümü yetiştirmek için çok uğraşıyorlardır bu hafta, malum bizimkiler nöbetçi dizi:)
:img-hyste :img-hyste
Bence de.Özet konusunda bir sorun cıkmaz.Hatta bana göre fragmanda da sorun çıkmaz.Çünkü Merve Sevi zaten bu haftaki bölümde ameliyatlıydı.Hatta gözlerinin altı andan mı mordu ne :)
~ topiqq ~
13-04-07, 19:20
acaba hangi şehre gidicekler?? alfonso nerede yaşıyodu bilgimiz var mıydı bu konuda hatırlamıyorum? roma olsa aşk çeşmesinde, venedik olsa gondolda muhteşem anlar yaşanır =) şimdiden gözümün önüne geliyo ve geldikçe heyecanlanıyorum =) bi an önce izleyeliiim !! =))
acaba hangi şehre gidicekler?? alfonso nerede yaşıyodu bilgimiz var mıydı bu konuda hatırlamıyorum? roma olsa aşk çeşmesinde, venedik olsa gondolda muhteşem anlar yaşanır =) şimdiden gözümün önüne geliyo ve geldikçe heyecanlanıyorum =) bi an önce izleyeliiim !! =))
İtalyada :)
Eğer giderlerse ki büyük ihtimal gitcekler, en romantik yerler neresi oraya giderler...Yani herkes öyle temenni ediyor :) Alfonso gezdirir en güzel yerleri artık :)
Belki Naz kaybolur. Dil falanda bilmiyor. Çok komik olur.
Naz:Eh Tarık başıma bir bu gelmemişti sayende bu da geldi.:)
Meşhur el hareketleriyle derdini anlatmaya çalışır. Tarık onu arar bulmaya çalışır. İtalya insanı fazla uçuruyor canım:)
burcin_kaplan
13-04-07, 19:29
Bence de.Özet konusunda bir sorun cıkmaz.Hatta bana göre fragmanda da sorun çıkmaz.Çünkü Merve Sevi zaten bu haftaki bölümde ameliyatlıydı.Hatta gözlerinin altı andan mı mordu ne :)
bu hafta ameliyatlı değildi ama bölümleri ameliyata kadar yetiştirelim diye uyumadılar heralde ondan gözleri öyleydi:) 6 nisanda ameliyat oldu..şimdide baya uğraşıyorlar tabi yetiştirelim diye. ameliyattan sonra 4 gün ara verilmişti çünkü sete ama onlar alışkın bölüm yetiştirmeye ayşe kökçü kaza yaptığındada ne yapıp edip yetiştirmişlerdi onlara güvenim tam:)
~ topiqq ~
13-04-07, 19:35
İtalyada :)
Eğer giderlerse ki büyük ihtimal gitcekler, en romantik yerler neresi oraya giderler...Yani herkes öyle temenni ediyor :) Alfonso gezdirir en güzel yerleri artık :)
hahaha biliyorum tabii ki italya'da yaşadığını =)) italya'nın hangi şehri anlamında sormuştum cnm =)) biliyor muyduk onu ?? hatırlamıyorum
burcin_kaplan
13-04-07, 19:36
walla hiç bahsedilmedi hangi şehirde yaşadığı hatırladığımm kadarıyla yani hangi şehrin bütçesi daha uygunsa bizimkiler ona göre gidebilir :img-hyste mütevazi bütçe efeem:)
walla hiç bahsedilmedi hangi şehirde yaşadığı hatırladığımm kadarıyla yani hangi şehrin bütçesi daha uygunsa bizimkiler ona göre gidebilir :img-hyste mütevazi bütçe efeem:)
Zaten o zaman İtalya sadece oto tamirhanesinden ibaretti:) Belki bir ipucu falan vardır. Bir daha izlemek gerek:)
bu hafta ameliyatlı değildi ama bölümleri ameliyata kadar yetiştirelim diye uyumadılar heralde ondan gözleri öyleydi:) 6 nisanda ameliyat oldu..şimdide baya uğraşıyorlar tabi yetiştirelim diye. ameliyattan sonra 4 gün ara verilmişti çünkü sete ama onlar alışkın bölüm yetiştirmeye ayşe kökçü kaza yaptığındada ne yapıp edip yetiştirmişlerdi onlara güvenim tam:)
Hadi yaaa.Aaaaa ben ameliyatlı sandım.Hem de okumuştum haa gazetede :)
Yetiştirmek için uyumamış olabilirler. :) Kesin yetiştirirler, senin de dediğin gibi Ayşe Kökçüyü (ki geçiridiği kaza cidden ciddiydi:)) yetiştirdikten sonra....
Bu olayın atkileyeceğini sanmıyorum.Kesin yetişir.
whiteangel
13-04-07, 19:40
Merhaba YY dostları,
Her zaman yazamasam da gönlümün hep sizlerle olduğunu biliyorsunuz.En azından forumu sürekli takip ediyorum.Hatta bazen işlerimi aksatma pahasına.
Son zamanlarda forumdaki herkes, dizide bir şeylerin eksik olduğunun farkında.Hiç kimse ilk bölümlerde aldığı lezzeti alamıyor.Ancak kol kırılır yen içinde kalır felsefesiyle ne olursa olsun kimseye de laf söyletmiyoruz.Her bölümde bizi etkileyen güzel sahneleri seçiyor, bunlarla kendimizi avutuyor, bir dahaki bölümün çok daha güzel olacağına dair ümitler taşıyoruz içimizde.Sanırım bunun sebebi de ne olursa olsun bu diziyi çok seviyor olmamız ve sahiplenmemiz.( En azından yayınlandığı kanaldan daha çok sahiplendiğimiz kesin.)
Umarım dizinin bundan sonraki bölümlerinde forumda son zamanlarda alınan iyi haberlerin etkisiyle oluşan olumlu havayı bozmayan, dizinin sadık takipçilerinin beklentilerini karşılayacak hoş ve anlamlı gelişmeler yaşanır ve bizler de ekran karşısında geçirdiğimiz güzel anlara yenilerini eklemiş oluruz…
Not: Arkadaşlar son zamanlarda nesss arkadaşımızın foruma girdiğini göremiyorum.Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
nesss arkadaşımız kadrolu öğretmen olarak atandığı için, okulu da evine bir hayli uzak kaldığı için foruma yazmaya pek fırsat bulamıyor. Ancak zaman zaman okuduğunu görüyorum. Kendisini çok özledim ama durumunu bildiğim için sitem etmiyorum. :)
love-angel
13-04-07, 19:40
hahaha biliyorum tabii ki italya'da yaşadığını =)) italya'nın hangi şehri anlamında sormuştum cnm =)) biliyor muyduk onu ?? hatırlamıyorum
ben roma die biliyorum ilk bölümde kocaman yazıo tarık yani alfonso franceska ile gazeteciye poz verio falan toz yutturucam onlara dio sonra annesiyle babasıyla konuşuo o sırada roma yazmıştı tamirhanede hani prof. luici nin yanında:img-hyste
:):):img-hyste :happy0064
Ben de şaka yapmıştım zaten :)
Hangi şehirde yaşadığını bilmiom yaa, onu kapatıyım dedimdi:)
Ama bana Roma daha yakın geliyo nedense
Belki Naz kaybolur. Dil falanda bilmiyor. Çok komik olur.
Naz:Eh Tarık başıma bir bu gelmemişti sayende bu da geldi.:)
Meşhur el hareketleriyle derdini anlatmaya çalışır. Tarık onu arar bulmaya çalışır. İtalya insanı fazla uçuruyor canım:)
:):)
Naz bir şekilde anlatır derdini uça uça.:D:D
Sora Tarıkı bulur, yanında kızlar......
ben roma die biliyorum ilk bölümde kocaman yazıo tarık yani alfonso franceska ile gazeteciye poz verio falan toz yutturucam onlara dio sonra annesiyle babasıyla konuşuo o sırada roma yazmıştı tamirhanede hani prof. luici nin yanında:img-hyste
:img-hyste
Sahneyi hatırlamıyorum ama Prof. Luiciyi hatırlıyorum nedense:)
40.bölümün çekimlerine bu salı başlandı.yani bir sorun yok:img-yes:
love-angel
13-04-07, 20:13
40. bölümde tarık eve dönmese naz bi panik olsa telefonlarada cevap vermese belgin hanımda paniklese sonrada düşünüp italyaya gitmeye karar verse ve nazla vedalaşamaya geldiğinde naz da peşine takılıp italyaya gitse havaalanında alfonsonun yeni sevgilisi die naz italyada manşet olsa seyreyleyin gümbürtüyü (bende fazla uçtum he:img-hyste :img-hyste )
not: cerenimo ilk bölümilk sahnede yazıyo az önce izledim
schmetterling
13-04-07, 20:18
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Mükemmel araştırma, mükemmel saptama, mükemmel matematik, mükemmel hesaplama, mükemmel .........
Harikasın walla, ne diyeyim.:)
NOT!: Bu arada senaryonu, yani repliklerini okudum.Cuk oturmuş valla :D:)
teşekkürler
sevgili Medea azimle uğraştım bakın tutarsa ( ki bu benim için bu dizide bi ilk olur ) bi kutlama isterim:img-hyste
MIT elemanı demişsin bi de Medea'cım kimliklerimden biri ortaya mı çıkıyor yoksa aman Tanrım.. (içses: bi de gizem tekelioğlu olduğumu bulurlarsa yandım:img-hyste :img-hyste )
Bizde istiyoruz ya. Pardon söze sondan başladım:) Acemi Cadıda ne güzel romantizm var. Bizim dizide de olsun ya. Bizim canımız yok mu:)
love-angel
13-04-07, 20:39
Bizde istiyoruz ya. Pardon söze sondan başladım:) Acemi Cadıda ne güzel romantizm var. Bizim dizide de olsun ya. Bizim canımız yok mu:)
haklısın sonuna kadar katılıyorum artık romantizm ya onuda geçtim duygusal bi bölüm izleyelim ya bu tarık-naz arasında da olabilir veya hulusi-tarık arasında da olabilir benim için fark etmez (ama benim tercihim tarık-naz arasında bi romantizm olsun:img-hyste :img-hyste )
haklısın sonuna kadar katılıyorum artık romantizm ya onuda geçtim duygusal bi bölüm izleyelim ya bu tarık-naz arasında da olabilir veya hulusi-tarık arasında da olabilir benim için fark etmez (ama benim tercihim tarık-naz arasında bi romantizm olsun:img-hyste :img-hyste )
Ben Filizle Ümite hatta ve hatta Ayşe ve Sadriye bile razıyım. Yeterki duygusallık olsun:)
pas.si.on79
13-04-07, 20:45
İyi Akşamlar.....
Tarık ve Naz İtalya'ya bir aksilik olmazsa gidecekleri gazete aracığıyla ve Yalancı Yarim yy araştırmacı arkadaşlarımızın aktarımlarıyla öğrendik..
Gerek bu haberi ilk duyduğumuzda yazdıklarımız gerekse bugün yazılanlara baktığımda, İtalya da Tarık_Naz aşkını çok güzel,romantik bir şekilde işlenebilir.Ama tersi de olabilir.. Dolayısıyla bu tahminleri izleyip italyada aşk sahneleri olmaması beni etkilemez. Çünkü biliyorum ki başka olaylarla,başka sahnelerle güzel anlarda yaşanır.
Arkadaşlar da biraz bahsetmiş, ister Naz kaybolsun derdini anlatmak istesin,ister sahneler oto tamirhenesinde geçsin, isterse teknede mahsur kalsınlar vs.. Bu anları da ayrı bir keyifle yaşatacaklarından her ne kadar aşk sahnelerinin olmasını istesemde büyük beklentilerle izlemeceğim.Sonra öyle olmadı diye bölümü kötü ilan etmeyecem. Size de bunu tavsiye ederim.
Çünkü düşündüklerimiz olmayınca,senaristlerin bizim için hazırladıkları güzel sahneleri kaçırıp tepkiler gösteriyoruz.
Ayrıca önümüzde daha 40.bölüm var ve hangi bölümde gidileceği ve gidişatın nasıl olacağı belli değil.
not: ben bu yazıyı; bundan sonraki yorumlarımın, olacakları her açıdan tahmin etmek olacağından, bu konudaki asıl düşüncelerimi yazdım.
burcin_kaplan
13-04-07, 20:46
Şimdi italyayı düşünüyordumda kendi kendime acaba dedim orda itiraf gelir mi? neden artık itiraf olmaz diye düşünüyorum beni nasıl alıştırdılarsa itiraf mı war yook artıık biçimindeyim:):) acaba gerçekten geldiğinde ruh halim nasıl olucak alışıcak mıyım ki alışabilicekmiyim:):)
Şimdi italyayı düşünüyordumda kendi kendime acaba dedim orda itiraf gelir mi? neden artık itiraf olmaz diye düşünüyorum beni nasıl alıştırdılarsa itiraf mı war yook artıık biçimindeyim:):) acaba gerçekten geldiğinde ruh halim nasıl olucak alışıcak mıyım ki alışabilicekmiyim:):)
ben diyorumkii bu italya işini ilk önce komediyle yaparlar..daha sonra mutlakaaa bi dağ evi bulunur..özenle itiraf yaptırılır ve yakılır..italya macerası böle nihayet bulur:)
love-angel
13-04-07, 20:52
tarık italyada kaza geçirse (e gitmişken bütün ekipcek gitsinler dimi) herkes hastaneye gelse şöle nazla hulusiyi hastanede bi köşe kapmaca oynatsalar hem romantizm olsa hem de tarık babasıyla barışsa ee filizle ümitte bu italya tatilinden nasiplerini alabilirler (yok yok ben hakketen ii diilim şimdi burdaki herkes bu ne dio ya diolardır ben en iisi gidim biraz yatim)ama içimden bi ses italya bazı şeylere çözüm olabilir dio yada bi ayrılık şart diil italya yani burdada bi ayrılık bişileri çözebilir
Bence beklenen ayrılık ancak Tarık Tekelioğlu gerçeği ortaya çıktığı zaman gelecek. Senaristler ayrılığı o zamana saklıyorlar. Çok da iyi yapıyorlar.
ceza_cansu
13-04-07, 21:21
Selam arkadaşlar.39. bölüm repliklerini ekledim
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10273&page=70
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10273&page=71
schmetterling
13-04-07, 21:29
Bence beklenen ayrılık ancak Tarık Tekelioğlu gerçeği ortaya çıktığı zaman gelecek. Senaristler ayrılığı o zamana saklıyorlar. Çok da iyi yapıyorlar.
bence de... ya daha birleşmediler ne ayrılığı zaten şimdi... ben birleştircem bunları da dur bakalım şu aralar pek bi tatlılar ...
didişsinler böyle, aşkın en güzel hali başlamamış, ama imalarla süren heyecanlanma hali bence... ve onlar da bunu yaşıyorlar..
zaten toplum iyice tüketici olmuş aşklar yalan olmuş, insanlar güzel buldukları her bedene aşık sanmış kendilerini, duygular , gidip gelmeler, kendiyle çelişmeler, tereddütler yok olmuş...
insan aşık olduğunu farkedemez, saçma sapan bi durumda aşık olduğunu sanar olmuş...
bi el tutma bile büyük heyecanken tek gecelik ilişkiler almış başını yürümüş...
insanlar güvenebilmeyi özlemiş, ruha değil sadece bedene dokunan eller sarmış ortalığı...
sevgi iki günde tüketilir olmuş, hayatın karman çorman düzeninde yitip gider olmuş...
aşk denilen kavram kaybolmaya yüz tutmuş...
ne bu acele ki böyle, duyguları sindire sindire yaşamak varken.. daha söylenen bir küçük kötü lafa günlerce ağlanmamış, bir öpücüğün tadı daha geçmemişken dudaktan... duygular köküne kadar yaşanmamış, deli gibi kıskanılıp , hüzünden en dibe vurulmamış, kendinden vazgeçecek kadar sevmemişken.. ne bu acele ??
Bence de öyle olcak.Naz, Alfonso olayını bu kadar kolay kabullendi ama Tarık Tekelioğlu olayını kabullenmesi bu kadar kolay olmayacak.:)Ve ayrılık orada gerçekleşecek ve hatta bana göre itiraf da orada gelecek.Naz Tarıkın kendisiyle, duygularıyla oynadığını ve kendisini kandırdığını düşünecek.Tarıksa bunu reddetmek için itirafını gerçekleştirecek orda bence tabiki.
Selam arkadaşlar.39. bölüm repliklerini ekledim
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10273&page=70
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10273&page=71
Klavyene sağlık Cansu arkadaşım.Çok hoş olmuşlar.
NOT!: schmetterling arkadasım ne güzel yazı yazmış, günümüzü özetlemişsin öyle.Senin de klavyene, duygularına sağlık :)
NOT!: Arkadaşlar benim bu gun çenem düştü sanki.Normalden fazla yazıyorum, yazıllıara ara verilmiş oldu ya 2 gün ondan heralde:)
bakıyorum herkes İtalya hayallerine dalmış.:happy0064
yol biraz ıslak ve kaygan ama neyse, Alfonso işin içinde olduğuna göre, bu pek sorun olmasa gerek:img-wink:
İtalya'daki gelişmelere gelince, sanırım bu biraz da TarıK'ın İtalya'da Naz'a neyi göstermek istediğine bağlı,
A) İtalya'da ne kadar sevilen ve başarılı biri olduğu ( bak söz konusu sen olunca bunların hiç bir anlamı yok)
B) Kalabalalıkların arasındaki yalnızlığını (evet, ünlüyüm. evet zenginim.ama gerçek sevgi bana o kadar uzak ki, burada mutlu olmam imkansız)
C)?
Bu bölüm bende de birşeyelerin zeminini hazırlayan,
bir geçiş bölümü imajı yaratttı ve her geçiş gibi bir çok soru işareti bıraktı.
1)Sadri sonunda Hulusi'nin teklifini kabul etti. Hulusi'ye Tarık'ın Vahi'lerde çalıştığını gerçekten söyleyecek mi? bunu yaptığı takdirde
a) Hulusi, soluğu Vahiler'de alıp, yeni şoförü yy ahalisi yerine ( o sinirle yüzüne bile bakmadan) yolr mı?
b) Vahî'ye durumu anlatır mı?
c)?
2) internetten indirilen o yazılar , ravyoli nasıl yapılır? ravyoli yapımında dikkat edilmesi gereken püf noktalar, ravyolinin tarihçesi konulu değerli bilisel makaleler olabilir mi?:img-hyste yoksa bu PAULO RAVYOLİ olayı bir isim benzerlğinin getireceği yeni bir karmaşaya yol açar mı?
3) Ümit, Tarık'ın yurtdişına çıkma yasağı olayının üzerine gider mi? Naz bunu öğrenince, ''Demek buymuş, Tarık Efendi bizden ayrılamayışının asıl nedeni'' der mi?yoksaTarık'ın söyleyeceği yeni bir yalanı yer mi? :img-wink:
4) iki kardeş olayı çözer ve Naz sırf Tarık'ın yalanlarını ortaya çıkarmak için mi onunla gider?( Naz mı?):img-hyste
5) Tarık sevdiği insanı Kaçak olarak yabancı bir ülkeye sokma riskini göze alır mı? göze alırsa bilinmesi gerekenler
-Naz kaç yaşında yüzmeye başlamış?
_ balık gibi mi yoksa kuğu gibi yüzüyor?
- bu sorulara cevap vermek için ilk bölümleri tekarar analiz etmek gerekir mi?
- yoksa önce kendi gidip Naz'a uçak bileti mi gönderir?
- 700 Lira maaşla, kaçak yolculuğun masraflarını nasıl karşılar?
6) ralli yapmak, İstanbul trafiğinde şoförlük yapmaktan daha tehlikeli olabilir mi?:img-in_lo ( schumacher'in bile gözünü korkutmuştuk, bu arada o gitti F1 tadı da kalmadı)
7)YY forum ahalisinin hayali gerçek olur mu?
RASİDA'NIN RÜYASI:
Tarık ve Naz Roma'da, aşk çeşmesinin başındadırlar.
Tarık: hadi bir dilek tut ve elindeki parayı havuza at
NAZ: ÖNCE SEN
TARIK: En iyisi aynı anda atalım.(uzatmayalım , burda bar inatlaşmasın lar değil mi?
TARIK: EEE , ne tuttun, söylemiyecek misin?
NAZ: Söylersem gerçekleşmezmiş. Ya sen?
Tarık: madem söylersem gerçekleşmezmiş, ben de söylemem, gösteririm.
naz:?
tarık: bunu....nananammm 3 .avatar :happy0064
NOT: Sevgili Burçin ve Ceza_cansu , tam cipsleri ve diğer abur cuburları aldım çıkıyordum....... (bir bahane uyduramadım, bulunca yazarım):img-blush
Forum ne kadar sessiz. Ama normal tabi. İşler karıştı. Şu durumda ne söylesek her zamanki gibi ters köşe olacağız. Bu bölüm çok heyecanlı olacağa benzer. Ümit ile Filiz de bizimkilerin çöpçatanları oldular. Zaten ne varsa Ümitte var. Tarık Tekelioğlu gerçeğini de o çıkaracak bence.
pas.si.on79
13-04-07, 23:23
Forum ne kadar sessiz. Ama normal tabi. İşler karıştı. Şu durumda ne söylesek her zamanki gibi ters köşe olacağız. Bu bölüm çok heyecanlı olacağa benzer. Ümit ile Filiz de bizimkilerin çöpçatanları oldular. Zaten ne varsa Ümitte var. Tarık Tekelioğlu gerçeğini de o çıkaracak bence.
Ümit in öğrendiği bilgiler acaba nelerdi? Ümit Tarık'ın yurt dışına çıkma yasağını da öğrendi..Bu durumda tavırları neler olabilir..
Bölüm bitince bir arkadaş tesadüf Paola Ravyoli isimde katil birinin olduğu çıkacak demişti.. buna benzer birşey olursa ortalık bayağı karışacak.. Naz a da öğrendikleri söylecekte.
ya da unutun şu katil meselesini falan..Ümit öğrendiği her neyse bunu Filizle konuşup gerçekleri öğrenmek isteyecek..öğrenecek.Hatta imkansız ama belki de Belki de ümit Tarık Tekelioğlunu olduğunu öğrenecek.
Ama ben buna hiç ihtimal vermiyorum.Ama belkide:icon_whis :img-help: :icon_whis
arkadaşlar 39.cu bölüm fotolarını ekledim..aşağıdaki linke tıklayınız:))
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2964562&posted=1#post2964562
Son kısımda Tarık ve Naz çok çaresizdi. İkisi içinde çok üzüldüm. İkisi de sığınacak bir liman aradılar. Naz Belgine sığındı Tarıkta melek görünümlü şeytan olan Sofiaya. Esas böyle kızlardan korkacaksın. Franceska da kötüydü ama kötü olduğunu maskelerle gizlemiyordu en azından.
elmali-turta
13-04-07, 23:56
arkadaşlar 39.cu bölüm fotolarını ekledim..aşağıdaki linke tıklayınız:))
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2964562&posted=1#post2964562
çok saol teşekkürler Bengi Ablacım ellerine sağlıkk,resimler çok guzel:img-wink:
ben İtalya gerçek diyenlerdenim ya.. niye hayal olsun ki ayrıca hem Fulya hanım söyledi hem de gazetede yazdı yani..
ayrıca küçük bi araştırma yaptım sizin için, Barış'ın sitesindeki programına baktım 14,21,28 ve 30 nisanda konserleri var.. Büyük bi boşluk denebilecek 14-21 ve 21-28 arası... ama 16 nisanda ekip olarak Fatih Üniversitesi'nde olacaklarına göre 21 ve 28 nisan arası İtalya'ya gidişler açık:img-hyste
bu da, bugün 13 nisan olduğuna göre 8 gün sonra demek oluyor.. 22'sinde yola çıksalar 4 gün sürse çekimler 26-27sinde burdalar.. maksimum 42. bölümde İtalya görüntüleriii.. yani 2 mayıs çarşamba..
bu tamamen bi varsayımdır.. ama muhtemel bence...
Arkadaşım gel biz bunu 43. ve 44. hafta olarak düşünelim.Şöyle ki Barışın nisan ayı programı çok dolu birde 26 nisan tarinde BALANS da konser eklendi.(gelebilecek herkesi BALANS a bekliyoruz)Bu durumda mayıs başından önce İtalya ya gitmeleri imkansız.
En uygun gidiş tarihi mayısın ilk haftası olarak görünüyor.ilk haftası İtalyada çekimler yapılırsa bu da mayısın ikinci haftasın da yayınlanır ki ,tam 43 bölüme denk geliyor.biraz fazla çekim yaptıklarında 44.hafta da italya görüntülerini izleme olanağına sahip olabiliriz.......
Herkese iyi geceler....
Arkadaşım gel biz bunu 43. ve 44. hafta olarak düşünelim.Şöyle ki Barışın nisan ayı programı çok dolu birde 26 nisan tarinde BALANS da konser eklendi.(gelebilecek herkesi BALANS a bekliyoruz)Bu durumda mayıs başından önce İtalya ya gitmeleri imkansız.
En uygun gidiş tarihi mayısın ilk haftası olarak görünüyor.ilk haftası İtalyada çekimler yapılırsa bu da mayısın ikinci haftasın da yayınlanır ki ,tam 43 bölüme denk geliyor.biraz fazla çekim yaptıklarında 44.hafta da italya görüntülerini izleme olanağına sahip olabiliriz.......
Herkese iyi geceler....
aynen katılıyorum..43 veya 44 diyorum:))
milliyet tv eki özetiiii vahi ve tarık nazın yeni şöförüne güvenmezler.Naz ı kime emanet ettiklerinden emin olmak için şöförü takip etmeye karar verirler.Hulusi Tarık ı bulacağına dair Belgine söz verir ve onun italya'ya doğru yola çıkar. son cümlede bi anlatım bozuklugu war:) gibi geldi bana:)gazetedede böyle yazıyorr yaww:)
burcin_kaplan
14-04-07, 09:29
milliyet tv eki özetiiii vahi ve tarık nazın yeni şöförüne güvenmezler.Naz ı kime emanet ettiklerinden emin olmak için şöförü takip etmeye karar verirler.Hulusi Tarık ı bulacağına dair Belgine söz verir ve onun italya'ya doğru yola çıkar. son cümlede bi anlatım bozuklugu war:) gibi geldi bana:)gazetedede böyle yazıyorr yaww:)
orda bir için kelimesi eksik sanırsam.Ama hulusi de mi italyaya gidiyor pess daha durun hele bizim tarık-naz gitsin bir iki romantizm görelim kimse bozmasın allah aşkına:)
bu arada vahi-tarık şöförü takip ediyor ha bu bölüm cidden komedi olucak:):)
pas.si.on79
14-04-07, 09:43
Günaydın..
Özetimiz gelmiş , tEşekkürler ederiz.Anlaşılan 43 gibi İtalya'ya gidilecek.Önümüzdeki 3 bölümde de 40.bölüm yeni şoförün maceraları devam edecek. Ümitin Tarık hakkında öğrendikleri vs sürecek. Güvenmemeleri doğrultusunda nasıl bir takip olacak,yeni şoför gerçekten güvenilmez mi yoksa bizimkilerin kıskançlıklarından mı kaynaklanıyor. Kıskançlık olsa Vahi Bey de kıskanmazdı diye düşünüyorum.Sanki yeni şoförde, umarım, iyi biri çıkmayacak..
Şimdi arkadaşlar benim anlamadığım, Tarık Sofiaya yarın sabah sen uçakla gidiyorsun. Ben de gece, dediğin tekne ile gidecem dedi.. Yanlış mı hatırlıyorum?
Eğer birgün sonraysa neden birkaç bölüm sürsün. YA da o tekneyle değil başka zamanki bir tekneyle mi kaçacak...
Hulusi'nin ne işi var yahu İtalya'da haydaaa :)))) demek ki Hulusi bizimkilerden de önce İtalya'ya gidiyor ha :))) neyse bizimkilerin gitmesine nasıl olsa daha var:img-wink: onlar Hulusi ile denk gelmezler rahat rahat romantizm olur ve demekten hala usanmadım ama belki bir umut ralli olur :))) bu dizi bitecek ben hala ralli ralli ralli diye sayıklayıp duracağım =))))
Benim anladığım kadarıyla "Hulusi Tarık ı bulacağına dair Belgine söz verir ve onunla (Yani Belginle) italya'ya doğru yola çıkar.:img-grin2 :img-grin2
demekki italyaya tarık ve nazla birlikte gidecek kişiler belgin ve hulusi diğerleri burda kalıyor gibi gözüküyor
Sadrinin telefonda Hulusiye söylediğini anlayan biri var mı acaba ben bir türlü anlayamadımda
Günaydın..
Özetimiz gelmiş , tEşekkürler ederiz.Anlaşılan 43 gibi İtalya'ya gidilecek.Önümüzdeki 3 bölümde de 40.bölüm yeni şoförün maceraları devam edecek. Ümitin Tarık hakkında öğrendikleri vs sürecek. Güvenmemeleri doğrultusunda nasıl bir takip olacak,yeni şoför gerçekten güvenilmez mi yoksa bizimkilerin kıskançlıklarından mı kaynaklanıyor. Kıskançlık olsa Vahi Bey de kıskanmazdı diye düşünüyorum.Sanki yeni şoförde, umarım, iyi biri çıkmayacak..
Şimdi arkadaşlar benim anlamadığım, Tarık Sofiaya yarın sabah sen uçakla gidiyorsun. Ben de gece, dediğin tekne ile gidecem dedi.. Yanlış mı hatırlıyorum?
Eğer birgün sonraysa neden birkaç bölüm sürsün. YA da o tekneyle değil başka zamanki bir tekneyle mi kaçacak...
Hayır yanlış hatırlamıyorsun aynen söylediğin gibi...
schmetterling
14-04-07, 10:55
Sadrinin telefonda Hulusiye söylediğini anlayan biri var mı acaba ben bir türlü anlayamadımda
"kabul ediyorum" demesi mi?? Sadri yazık çok iki arada bi derede kaldı, Tarık'ın yerini söylemeye karar verdi sanırım...
O nasıl kabul Hulusi amca demek öyle yaa
ceza_cansu
14-04-07, 12:57
Herkese selam.Milliyette özet var hemde bizim bilmediğimiz bir özet:)Şimdi Star'ın özetini daha çok merak ediyorum.Ayrıca gazetedeki söz okurun köşesinde Yalancı Yarim izliyicisi olan 2 kişi ayrı mailler yollamışlar.İkisininde ortak noktası Star'ın Kader yüzünden Yalancı Yarim'e yazık ettiği.İkiside Star'a çağrıda bulunmuş ve de Yalancı Yarim'i çok sevdiklerini belirtmişler.
pas.si.on79
14-04-07, 13:29
arkadaşlar İtalyaya Hulusi Bey Yalnız veya Belgin HAnımla gidecekse sanki italya olayı düşündüğümüzden de yakın olacak gibi geliyor.italya bölümü 40 bile olabilir ama düşünülen romantik İtalya gezintileri olmayacak gibi..Ya da İtalya olayı birkaç bölüm devam edecek..(Bu birkaç bölümün hepsi İtalya da geçecek anlamında değil)
Bir de tosinka teşekkür ederim,Tarıkın Gece İtalyaya gideceğini söylediğini doğru hatırladığımı söylemişsin. Bu yüzden de en azından gitme teşebbüsleri bana uzak görünmüyor...
Sadri 39.bölümde Sadri polislerle birlikte Tarıkın adresine gidecekti. Sadri Hulusi Beye işlemler yapılıyor,planlandığı gibi olacak (vb birşeyler) demişti .
Polisler NAzın evine gelince NAz Tarıkı arayıp konuşacaklar ve o da TArık bırakmayıp tekneye binecek.
Tarıkın adresinde bulamayınca Belgin ve Hulusi de peşlerinden gidecek..AMa bizimkiler tekne de mahsur kalacak.. Hulusi yine yakalayamayacak..
Tahmin tahmindir arkadaşlar.Bakmayın öyle..:img-hyste
Benimde aklıma şöyle birşey takıldı. Şimdi Tarığın mahkeme kararı gereği sigortalı bir işte çalışması gerekiyor değil mi? Şimdi Tarık işten ayrıldığına göre sigortası da ödenmeyecek. Bu sorun teşkil etmez mi? Yoksa ben fazla mı uçtum?:img-hyste
Ama arkadaşlar Tarık eve geliyorki Vahi beye şoförü takibe alacaklar bakalım bu hafta özet fragman bize neler anlatacak Hulisinin italyaya gitmesi bence oradada Tarık ve Naz karşılaşabilirler görüp bekliyelim ama bakalım italyada romantik birşeyler olsun artık beni düşüncem itaydan sevgili olarak geri dönsünler benim merakım sadrinen neler yapacağını bekliyorum bence Tarık satmıyacak gibime geliyor Sadri bunu yapamazben çok merak ediyorum unutmayın arkadaşlar bu gece euroda tekrarı var sabahtan beri reklamını veriyor sirkten sonra.
pas.si.on79
14-04-07, 15:28
Benimde aklıma şöyle birşey takıldı. Şimdi Tarığın mahkeme kararı gereği sigortalı bir işte çalışması gerekiyor değil mi? Şimdi Tarık işten ayrıldığına göre sigortası da ödenmeyecek. Bu sorun teşkil etmez mi? Yoksa ben fazla mı uçtum?:img-hyste
Evet tabi..:Ama sanırım Tarık borcunu öderse cezadan kurtulur. (İtalyaya kaçıp yarışı kazanıp,tabi bu da ayrı bir senaryoya giriyor.ÇÜnkü yarış anına kadar kaçak olacak)
Ama arkadaşlar Tarık eve geliyorki Vahi beye şoförü takibe alacaklar bakalım bu hafta özet fragman bize neler anlatacak Hulisinin italyaya gitmesi bence oradada Tarık ve Naz karşılaşabilirler görüp bekliyelim ama bakalım italyada romantik birşeyler olsun artık beni düşüncem itaydan sevgili olarak geri dönsünler benim merakım sadrinen neler yapacağını bekliyorum bence Tarık satmıyacak gibime geliyor Sadri bunu yapamazben çok merak ediyorum unutmayın arkadaşlar bu gece euroda tekrarı var sabahtan beri reklamını veriyor sirkten sonra.
Evet TArık Vahilerin evine geri gidecek.Zaten Sofiayla konuştu an geceydi.SAbah sofia uçakla yolcu,Tarık da sabah bir işim var, gece tekneyle yola çıkarım demişti.Sabah Karakola gidip imza atıp kurtulabilir.Bir de Tarık sanırım İtalyaya kaçak olarak gideceğinden herkesle vedalaşacak.O gecede Tekneyle kaçmayı düşünücek. Ama Vahi bey in yeni şoför hakkındaki endişesi,Tarıkın gitmemesini sağlayabilir.
not :tahminlerin tutma ihtimali oldukça zayıf , ters köşe olma ihtimalı oldukça yüksek:img-hyste
selam herkeze...
italya konusunda hepimiz hem fikiriz illa italya diyoruzzz:img-yes: ki ben büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağızı düşünüyorum inşallah yanılırım :img-in_lo
italyaya hulusinin de gelmesii kötü olucakk ama istanbulda bulamadı oğlunu romada mı bulacakk:img-hyste
salı günü başlanmış çekimlerr bu gün son sahneler çekiliyor olsa gerek ama bence 40 bölümde italya yokk:sad53: belki 43 belki 44 oda olursa....
belkide küçük hilelerle italyan sahneleri türkiyede çekilir...ama içimden bir ses 40 bölüm çok duygusal olucak diyor ...d,z,nin bitmesine tam 12 bölüm kaldı 2 bölüm kadar itiraf olmalı artık:img-wink:
Ya arkadaşlar geçen bölümünü izleyen varmı:(
elmali-turta
14-04-07, 17:06
İzlemeyen varmı diye sorsan daha iyi olur herlade, çünkü buraya yazanlarda izlemeyenin olduğunu sanmıyorum;)
öncelikle merhaba yy ailesi sizleri tanımak gerçekten çok zevkli bi dizinin böyle güzel bi ortam yaratması çok güzel.:happy0064
şuan herkes italya heyecanı içinde... neler olacak kestirmek zor çünkü senaristler daima herkesi şaşırtmanın bir yolunu buluyorlar. Ama ne olursa olsun ben onlara güveniyorum ve diziyi zevkle izliyorum. Sürekli tekrarlanıyo diyorsunuz bu kıskandırma olayları için ama ben katılmıyorum sonuçta kim olursa olsun eline böle fırsat geçince değerlendirmez ki...:icon_whis (üstelik hem tarık hem de naz bu konuda bu kadar şanslıyken) üstelik ben şöförü gıcık da bulmadım açıkçası (belki çok kızıcaksınız ama:icon_whis ) tam gerektiği gibiydi üniforması üstünde, emirleri bekleyen saygılı, "emredersiniz" diyerek cevap veren, ii araba kullanan... ayrıca şarkıcılık yönününde eklenmesi hem nazın tarığı hatırlaması hem de tarığın nazı kıskanması için yapılmış bişi ayrıca günümüzde amatörce şarkı söyleyen binlerce insan var bunun da çok yadırganıcak bi durum olduğunu sanmıyorum.:)
Not 1: nazla keremin arasında bişi olacağını sanmıyorum ama sırf tarığı sinir etmek adına( ki ben tarığın kıskançlık ifadelerini çok seviyorum) ona yakınlık gösteriyo.
Not 2: bu arada şoför sahnelerinin kesilmesine ben de çok kızdım hem emeğe saygısızlık hem de izleyenlere yani pat diye geldi adam nerden çıktı bu kim çağırdı belli diil kapı çaldı sonra hooooop yeni şoför.... hiç hoş diildi
Not 3: ayrıca Naz kendi arabasını elde etmek için olmasaydı bence tarığa da başlarda o kadar kötü davranmazdı çünkü dikkat ederseniz evdeki diğer çalışanlara hiç de öle bağırıp çağırmıyor. sırf tarık evden gitsinde araba ona kalsın diye tarığı çok zorladı ve ukalaca davrandı.
nazın naptığını anlamaya çalışanlar için : boşuna denemeyin siz zararlı çıkarsınız demekten başka bişi gelmiyo aklıma :)
ama gene de bi kaç yorum yapmak gerekirse naz aşık olduğunu anlamamış diildir bence gayet de ii biliyo aşık olduğunu ve bunun içinde çok çabaladığını düşünüyorum hatta tarığa itiraf yaptırabilmek içinde bir çok ortam hazırladı ama işte cep telefonları ve yangınlar (diğer doğal felaketler de yoldadır diye düşünyorum örn: ist.te deprem yüksek olasılık, hatta (belki biraz abartı ama burda her şey mümkün) romantik gelişmeler beklenen italya da bile tam bakışmalar sırasında ya da itiraf anında bi yanardağ patlaması bile söz konusu olabilir:img-heh ) çünkü artık tarık telini kapatmayı akıl etmeye başladığından senaristlerimiz daha yaratıcı olmaya çalışıyorlar :img-hyste
neyse efenim nazın bir çok şey yaptığını söledim ama tamamen masum olduğunu sölemedim bazen naz için :fighting2 ya da :img-gun: düşünmüyor diilim. ama tarık ta aynı şekilde sinir olabiliyor. tmm kabul kaç kere itirafı gerçekleştirmeye çalıştı ama her boynuna atlıyan kızı da kabul ediyor. yani naz bunları ne zmn yalnız bıraksa arkasını döndğünde sarılmış görüyo napsın zavallıcık ... ama burda bnm anlamadığım bir nokta var niye tarık sofiayı kız arkadaşı olarak kabul etti? hadi francesca bunun italyadaki son sevgilisiydi kabul etmişti ama sofia... yani bunlar itaydayken de çoktaaaaan ayrılmışlardı hatta sofianın deiğine göre daha tarık ünlü olmaya yeni başladığında ayrılmışlardı. niye naz bunların arasını yapmaya çalıştığında hmn kabul etti sofiayı anlamıyorum tmm kız seviyo da (yani naz öle düşünüyo yoksa kızın niyetini biz biliyoruz dimi :img-wink: ) tarık orda ben onu sevmiyorum biz ayrılalı çok olmuştu diyebilir
ayrıca nazın tarığı göndermeye çalışmasına sinirlenenler içinde bişi sölemek istiyorum .tmm tarık naza gitmek stemediğini söledi, kal dersen kalırım dedi ve naz sırf tarığı çok sevdiğinden onun mutlu olmasını istediğinden ısrar etmeye devam etti yani tarığın kendisi için mücadeleye devam etti ama tarık bi iki kere cılız bi şekilde söledikten sonra pes etti tutp kolundan istersen kov yada bu evde olmamı istemediğini söyle ama ben italyaya dönmiycem ya da sofiayı sevmiyorum ısrar etmen boşuna demedi suratını düşürse de sofiayı koluna takıp ayasofyalarda gezdi.
Anlamadığım bir nokta da Tarık ki italyanın hızlı çapkılnlarından (ayrıca türkiyenin en hızlı çapkını hulusi tekelioğlunun genlerini taşıyo) nasıl olupta 9.5 aydır 2 kelimeyi söleyemez yani (aslında nazın onu ne hale getirdiğini görünce onun için üzülüyorum ama...:img-cray: ) ama o da çok pısırıklaştı yani aslında ben bu alfonsonun öğrenilmesinden sonra artık daha rahat konuşur daha rahat hareket eder diyordum ama hala sessiz kalmakta ısrarcı kendileri ... napalım o sabırlıysa biz daha sabırlıyız sonunda itirafı duycaz :happy0064 dört gözle beklioruz.
Not 1: ya ben amma doluymuşum :img-blush
Not 2: biraz uzun sanırım (hatta baya bi :)) :icon_whis
Not 3: neyse arkadaşlar bu aileyi tanımak gerçekten güzel :img-hi:
pas.si.on79
14-04-07, 17:14
İzlemeyen varmı diye sorsan daha iyi olur herlade, çünkü buraya yazanlarda izlemeyenin olduğunu sanmıyorum;)
kesinlikle ... Hatta fenerli95 arkadaş doyamıyoruz birkaç kez izliyoruz.Bu sana birinin fenerbahçenin galatasaray maçı vardı dün akşam izledin mi ?? sorusuna benzer.
fenerli95 aramıza hoşgeldin..euro star sizde varsa bugün sanırım Tekrarı var.Ayrıca internet sitelerinden de izleyebilirsin..
Çünkü stardan biz ümidi kestik.Tekrarını verir mi vermez mi şüpheli...
Evet haklısın yanlış lıkla yazdımmm...:( Üzgünüm.
kesinlikle ... Hatta fenerli95 arkadaş doyamıyoruz birkaç kez izliyoruz.Bu sana birinin fenerbahçenin galatasaray maçı vardı dün akşam izledin mi ?? sorusuna benzer.
fenerli95 aramıza hoşgeldin..euro star sizde varsa bugün sanırım Tekrarı var.Ayrıca internet sitelerinden de izleyebilirsin..
Çünkü stardan biz ümidi kestik.Tekrarını verir mi vermez mi şüpheli...
Evet biliyorumm
pas.si.on79
14-04-07, 17:53
Anlamadığım bir nokta da Tarık ki italyanın hızlı çapkılnlarından (ayrıca türkiyenin en hızlı çapkını hulusi tekelioğlunun genlerini taşıyo) nasıl olupta 9.5 aydır 2 kelimeyi söleyemez yani (aslında nazın onu ne hale getirdiğini görünce onun için üzülüyorum ama...:img-cray: ) ama o da çok pısırıklaştı yani aslında ben bu alfonsonun öğrenilmesinden sonra artık daha rahat konuşur daha rahat hareket eder diyordum ama hala sessiz kalmakta ısrarcı kendileri ... napalım o sabırlıysa biz daha sabırlıyız sonunda itirafı duycaz :happy0064 dört gözle beklioruz.
Şöyle açıklayım
Tarık: Naz, seni seviyorum ben senin yanında kalmak istiyorum.Aramızda birşeyler olduğunu düşünüyordum.Dağevlerinde ve 9 ay boyunca yaşadıklarımızın senin için hiç mi anlamı yok..Bana nasıl git diyebilirsin bu kadar rahat. Beni başkasına bırakabilirsin ...(kabul ediyorum Tarıktan bu kadar açık bir cümleyi duymak çok zor)
Naz da etkilenmiştir.Ama onun iyice düşünüp kararı ve tercihini ona göre yapmasını düşünmekte olduğu için .Terslemek ister.
Naz: Nasıl bunu rahat rahat söylebiliyorsun.Alfonsosun diye değil mi..Alışkınsın ya tüm kızların senin peşinden koşmasına.Kul köle olmasına...:icon_sorr :img-hyste
:icon_sorr tabi bunlar geçmez ama :icon_whis :icon_sorr :icon_sorr
Şöyle açıklayım
Tarık: Naz, seni seviyorum ben senin yanında kalmak istiyorum.Aramızda birşeyler olduğunu düşünüyordum.Dağevlerinde ve 9 ay boyunca yaşadıklarımızın senin için hiç mi anlamı yok..Bana nasıl git diyebilirsin bu kadar rahat. Beni başkasına bırakabilirsin ...(kabul ediyorum Tarıktan bu kadar açık bir cümleyi duymak çok zor)
Naz da etkilenmiştir.Ama onun iyice düşünüp kararı ve tercihini ona göre yapmasını düşünmekte olduğu için .Terslemek ister.
Naz: Nasıl bunu rahat rahat söylebiliyorsun.Alfonsosun diye değil mi..Alışkınsın ya tüm kızların senin peşinden koşmasına.Kul köle olmasına...:icon_sorr :img-hyste
Ewt haklısınnn
burcin_kaplan
14-04-07, 18:04
Ewt haklısınnn
Öncelikle aramıza hoş geldin ,ama ne yazık ki uymamız gerken bir iki kural war o da tek cümleden daha uzun mesajlar yazmak bunu belirteyim yoksa mesajların siliniyor:) tekrar hoş geldin aramıza:img-wink:
elmali-turta
14-04-07, 18:13
Şöyle açıklayım
Naz: Nasıl bunu rahat rahat söylebiliyorsun.Alfonsosun diye değil mi..Alışkınsın ya tüm kızların senin peşinden koşmasına.Kul köle olmasına...::img-hyste
tabi bunlar geçmez ama
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
haha gamze koptumm:img-hyste
bunlar gerçek olucakta bizde görücez özellikle Tarık'ın repliğini :img-hyste :img-hyste
olsada inanmam heralde ben ama Naz dan böyle bir tepki gelebilir:good: :img-hyste
Şöyle açıklayım
:img-hyste :img-hyste herlade böyle bi sahne koysalar hepimiz rüya olduğunda hem fikir oluruz:img-hyste
ayrıca da doğru naz bu der yani böyle bişi ama sonra düşününce bunlar mertlerle cafede otururlerken tarık zaten buna benzer bişi söylemişti (hatta bi dağ gezisinden sonra aramızda güzel şeylerin olabileceğini düşündüm diye )
Not: bu arada bişeyin daha farkına vardım biz onların yaşadıklarını söyledikleri lafları onardan daha ii biliyoruz.:img-hyste
yani dizideki flashbacklere çok diyoruz ama ikisinden biri bi laf ettiğinde ben onlardan daha fazla olay hatırlıyorum anında :) :)
handeozbek
14-04-07, 19:32
Yurtta kalmam bazı nedenlerden dolayı iptal oldu. Merak etmeyin yurdu yakmadım:) Sadece pc başında az oturmam kaydıyla kabul ettiler. Peki başarabiliyor muyum sizce?:) (Bu Tarık Nazı veya Naz Tarığı seviyor mu gibi saçma bir soru oldu ama neyse:))
Ne güzel euroda tekrarı varmış benim gibi 2.ye izleyemeyip kahrolanlar için yaptılar sanırım.
Biz bu Tarıkla Nazı kendilerinden daha çok tanıyoruz. Biz Nazın duygu halini kendinden daha çok biliyoruz. Gidipte Nazı anlamayanlar diye grup kuruyorlar. Biz Nazı anlıyoruz o kendi kendini çözemiyor. Aslında Naza bu forumu okutmak lazım. Bak nasıl çözecek kendini. Zaten burayı okusalar da çoktan Hulisican gelirdi.
Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim Hacer Annenin Hulisicandan bahsettiği sahneye koptum:img-hyste . Demek ki Hulisican 6 ay sonra aramızda:)
Yavru özetimiz:) de gelmiş. Demek Belginle Hulisi de gidiyor İtalya'ya. Güzel gitsinler yoksa bizimkileri kim kovalayacak. Kovalayan olsun ki bunlar kaçsınlar. Eğer uçakla giderlerse kesin aynı uçağa binerler. Nazla birlikte kaçıp saklanmaları çok komik olur. Bence Hulisi ve Belgini oralara götürecek birtakım gelişmeler oldu. Belgin Tarığı gitmiş bile sanabilir.
handeozbek
14-04-07, 19:59
Naz böyle söylerse Tarığın da cevabı hazır.
Tarık: O zaman sizin şoförünüzdüm. Şimdi ise özgürüm ve istediğimi yapıyorum. İstediğim de sizsiniz.
Not:Yıuh yok artık diyecekler okuyanlar yerden göğe kadar haklılar:)
Arkadaşlar forum anasayfasında bir başlık var " Dizifilm dergisi için önerileriniz" diye.Bence o başlığa sizler de isteklerinizi yazabilirsiniz, hani varsa diye diyorum..anladınız siz onu:img-wink: :img-yes:
schmetterling
14-04-07, 20:04
Tarık: O zaman sizin şoförünüzdüm. Şimdi ise özgürüm ve istediğimi yapıyorum. İstediğim de sizsiniz.
hadi hep beraber ve özellikle Naz vurgusuyla " yuhh yok artık":img-hyste :img-hyste
"siz" der mi hiç yaaaa:img-hyste
ne yani başa bi şeye yuh dedik mi sanmıştınız:img-hyste :img-hyste
handeozbek
14-04-07, 20:09
hadi hep beraber ve özellikle Naz vurgusuyla " yuhh yok artık":img-hyste :img-hyste
Ben napim bir siz diyor bir sen benimde kafam karıştı.:) Aşka saygısından siz diyor olabilir. Şuanda şoförü olmadığına göre.Aslında daha yüksek bir ihtimal var. Sıf Naz ona arkadaşım demesin diye korkusundan söylüyor olabilir:)
schmetterling
14-04-07, 20:18
Ben napim bir siz diyor bir sen benimde kafam karıştı.:) Aşka saygısından siz diyor olabilir. Şuanda şoförü olmadığına göre.Aslında daha yüksek bir ihtimal var. Sıf Naz ona arkadaşım demesin diye korkusundan söylüyor olabilir:)
:img-hyste :img-hyste :img-hyste aman dikkat etsin bi de yanlışlıkla "sizi seviorum"der "seni seviyorum " diyeceğine... sonra ayıkla pirincin taşını..
Naz: (içses) şimdi sizi dedi, babam, ümit ,halam ,ben olarak mı,
franceska ,sofia ,ben olarak mı , yok bu baya adi oldu
filiz,ayşe, ben olarak mı
yoksa saygısından mı yani bi tek ben miyim..yok bu hiç olmaz ilk üçünden biri:img-hyste :img-hyste
e malum Naz bu:img-hyste
ayy:img-hyste süperrr bir cevapp :img-yes:
ya şaka maka bu nazın 'yuh'laması çok moda olduu be bizim sınıftakiler bile konuşuyor bişey olunca hep birlikte naz misali yuhhh diyoruzzz:img-hyste
kız marka olduuu...
:img-hyste :img-hyste :img-hyste aman dikkat etsin bi de yanlışlıkla "sizi seviorum"der "seni seviyorum " diyeceğine... sonra ayıkla pirincin taşını..
yoksa saygısından mı yani bi tek ben miyim..yok bu hiç olmaz ilk üçünden biri:img-hyste :img-hyste
nazı ne kadar iyi tanımışız beee:img-hyste valla sanaris yorulsa bize bıraksaa biz diziyi 1000 bölüme kadar sürdürebiliriz:img-hyste
yok yokkk 2 bölüm sonra evlendiririzzz:img-hyste
schmetterling
14-04-07, 20:27
Dün bütün gece seni düşündüm yanarak
Bir an geldi ki zannettim kalbim duracak
Ellerim tutuştu hasretini okşayarak
Nasıl istedim, istedim deliler gibi
Sayıkladım hep sıcak sıcak nefesini
Gel ne olursun gel son defa sev beni
Gel, sarıl bana sarıl seni istiyorum gel
Neden bilmem özlüyorum ellerini ver
Yok, yalan değil artık inkar etmiyorum yeter
Hatta belki seviyorum istiyorsan eğer...
:happy0064 :happy0064 :happy0064
handeozbek
14-04-07, 20:39
:img-hyste :img-hyste Zaten Tarığın itirafı çok dikkatli yapması lazım. Söyleceği her söz aleyhinde delil olarak kullanılabilir.:) Bol bol prova yapsın. Babasından yardımda alabilir. Tabi babası onu öldürmeden taktikleri almayı başarabilirse:)
schmetterling
14-04-07, 20:43
:img-hyste :img-hyste Zaten Tarığın itirafı çok dikkatli yapması lazım. Söyleceği her söz aleyhinde delil olarak kullanılabilir.:) Bol bol prova yapsın. Babasından yardımda alabilir. Tabi babası onu öldürmeden taktikleri almayı başarabilirse:)
haklısın arkadaşım zaten bunca zamandır söyleyememesinin nedeni bu.. tehlikeli bi iş sonuçta:img-hyste
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2973748#post2973748
arkadaşlar italyada çekim repliği yazdımm bir bakınn:img-hyste yorum isterim
ya ben bu diziyi her zaman takip etmiyorum, ama gecen bi baktim naz yine dostluk triplerinde.. bu kizda bi tuhaf yani.. Tarik italyaya gidecek mi acaba..? bakalim nolacak, yavas yavas tarik'in tarik tekelioglu oldugunu artik ögrenmesi lazim nazin bence..
schmetterling
14-04-07, 21:34
şimdi bölüm resimlerine bakarken dikkatimi çekti sağ üst köşede bjk-fb maçının skorunu veriyorlarmış:img-hyste :img-hyste
nasıl pür dikkat izliyoduysam artık görmemişim bile.. :img-hyste ki maçlarla da ilgilenirim yani... işte yalancı yarim sevgisi:img-hyste
kendime "günaydınnn " diyorum huzurunuzda:img-hyste
handeozbek
14-04-07, 22:51
şimdi bölüm resimlerine bakarken dikkatimi çekti sağ üst köşede bjk-fb maçının skorunu veriyorlarmış:img-hyste :img-hyste
nasıl pür dikkat izliyoduysam artık görmemişim bile.. :img-hyste ki maçlarla da ilgilenirim yani... işte yalancı yarim sevgisi:img-hyste
kendime "günaydınnn " diyorum huzurunuzda:img-hyste
Zaten çok ilginç bir tesadüf var. Dizimiz genelde beşiktaş maçlarının oynadığı güne denk geliyor. ve Beşiktaşın skorları yazıyor sağ üst köşede:)
handeozbek
14-04-07, 22:57
Dizimizin bu gece euroda tekrarı var unutmadınız değil mi? Kesilen sahneleri verecek mi çok merak ediyorum. Belki biraz daha ipucu yakalarım diye pür dikkat izleyeceğim. Zaten dikkatli izlemeyince bişey anlamıyorum. Bir sürü yer kaçıyor.:) Bu dizi çift baskı izlenmesi lazım. Pekiştirme şart:)
handeozbek
15-04-07, 01:07
Arkadaşlar şimdi euroda 39. bölümün tekrarı var izlemek isteyenlere duyrulur
pas.si.on79
15-04-07, 01:08
Handeciğim, Naz o lafı söyledikten sonra, Tarık bunları söylemesi için tüm hava,kara,yol şartlarına,doğal afetler yangın deprem,sel faleketlerine karşı önlemler almaları lazım. Telefonları kapatıp,ankesör veya sabit telefonlardan uzak kalmaları gerekir..Belgin Hanım,Ümit ya da başka birileri gelebilir.Hatta YY Forum üyelerinin sinirlenip tam itiraf olacakken tabi bunu bilmediklerinden seti basmamaları lazım.. Ayrıca Barış Merve severleri onları görüp, onlardan imza ya da foto çektirmelerini istememeleri için, herkesin gelemeyeceği bir yer olması lazım.
Yine tam söylecekken söyleyemez.. Gördüğünüz üzere birbirlerine itiraf edememeleri için çok nedenleri var.:img-wink:
hadi hep beraber ve özellikle Naz vurgusuyla " yuhh yok artık":img-hyste
ne yani başa bi şeye yuh dedik mi sanmıştınız :img-hyste
yok Gizemciğim niye diyelim ki? :img-hyste Hiç dermiyiz.
aman dikkat etsin bi de yanlışlıkla "sizi seviorum"der "seni seviyorum " diyeceğine... sonra ayıkla pirincin taşını..
Kesinlikle o '"siz "hakkında kafası karışacağı kesin.. Bakın çözmüşüz Naz Hanımı.. :img-hyste
süperrr bir cevapp :img-yes:
ya şaka maka bu nazın 'yuh'laması çok moda olduu be bizim sınıftakiler bile konuşuyor bişey olunca hep birlikte naz misali yuhhh diyoruzzz:img-hyste
kız marka olduuu...
Evet.benim de bazen işyerinde söyleyesim geliyor.. Tam söylecekken susuyorum. Zira söylersem benim açıdan pek iyi olmayabilir.
pas.si.on79
15-04-07, 01:32
nasıl pür dikkat izliyoduysam artık görmemişim bile.. :img-hyste ki maçlarla da ilgilenirim yani... işte yalancı yarim sevgisi
kendime "günaydınnn " diyorum huzurunuzda
Gizem kendine haksızlık etme..Pek çoğumuz öyle..Hatta sen sağ üst köşede skor küçük yazıyor.. Ya kocaman sanal reklamlara vs leri görmemize ne demeli.. Ama Tabi tekrarlarında izliyoruz.Orda görüyoruz.Diziyi pür dikkat izlediğizden oluyor.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2973748#post2973748
arkadaşlar italyada çekim repliği yazdımm bir bakınn:img-hyste yorum isterim
Teşekkürler..Ayrıca buraya da yazıp hatırlatmanız güzel oluyor.Çünkü bazen en azından kendi adıma söyleyim o linkleri ziyaret edemediğimde oluyor.. Okuyum ilgili yere yorumlarımı yazacağım.
ya ben bu diziyi her zaman takip etmiyorum, ama gecen bi baktim naz yine dostluk triplerinde.. bu kizda bi tuhaf yani.. Tarik italyaya gidecek mi acaba..? bakalim nolacak, yavas yavas tarik'in tarik tekelioglu oldugunu artik ögrenmesi lazim nazin bence..
Aramızda hoşgeldin Hamburg...
Haklısın yine o triplere girdi .. Ama bu sefer amaç farklı... Naz ve Tarık karakterleri çok farklılar ...Onlarında triplere girip itiraf anlarının uzaması için nedenleri var.. Biz de o nedenleri izliyoruz ve Tarık ve Naz aşkları için neler yapabiliyor.. Olaylar dramik olmadan,espirili komik şekilde izliyoruz.
Hani sevgilileri birileri ayırır. Bizimkiler kendi birleşmiyorlar.... ama dediğim gibi geçmiş bölümlere baktığımda hiç sıkıldığım bölüm yok.
Tarık Tekelioğlu olduğunın öğrenilmesi açıkcası ben henüz istemiyorum. Çünkü dizimiz ne kadar uzarsa o kadar güzel benim için.Ayrıca konularda çok..
Tarık italya'ya gidiyor. Ama ne zaman nasıl olduğu konusunda bir sürü tahminler var..Eğer bu forumda yazılanları okursan aramıza daha çok katılırsan,,bin tane fikir ürettiğimizi ancak bininde tutmadığını görürsün. Ters köşe olma durumlarımdan şikayetim yok..:img-hyste
yok yokkk ..Cidden yokk.
herkese iyi akşamlar,keyifler nasıl bakalım.
Yorumları okumayı daha yeni bitirdim.Herzamanki gibi harikasınız. Bugünlerde çok pozitifim, iyimserlik hat saffada:img-grin2 o güzel yorumlara katılmamak mümkün degil.ahhhh İtalya sen nelere kadirsin.nerelere alıp götürmüşsün.düşüncesi bile çok hoş, bunla ilgili ne senaryolar, ne güzel replikler çıkar.Şimdi senaristlerin ellerindeyiz, valla öyle güzel bir konu ki istediklerini yaparlar.hem güldürüp,hemde ağlatabilirler,koltuklardan fırlatabilirler (bu fırlama sinirdende olabilir,heyecandanda :img-grin2 ) İtalya'nın, düşüncesi bile bu kadar heyecan yaratmışsa,birde orda çekimlere başlandığında burda yer yerinden oynucak.Forum, fokur fokur kaynıcak demektir :happy0064
not: italya'ya deyince niyeyse aklıma ilk gelen yer Venedik (Venedik,gondol, aşk bide itiraf falan gelecekse önceden haber verseler bari, bukadar heyecana kesin kalpten giderim ben:img-grin2 )
Yalnız hani biz düşük bütçeli diziyiz ya hani kısıtlı ödenekle gidiyoruz filan falan ya bu sorun olmasın orada:img-wink: Venedikte gondollar inanılmaz pahalı çünkü giden birçok turist binmeyebiliyor bu yüzden.. devlet bize yardım etsinnnnn...gondol ödeneği istiyoruzzz:img-hyste :img-hyste
Yalnız hani biz düşük bütçeli diziyiz ya hani kısıtlı ödenekle gidiyoruz filan falan ya bu sorun olmasın orada:img-wink: Venedikte gondollar inanılmaz pahalı çünkü giden birçok turist binmeyebiliyor bu yüzden.. devlet bize yardım etsinnnnn...gondol ödeneği istiyoruzzz:img-hyste :img-hyste
herşeyi devletten beklememek lazım.ben giderim ayasofya'ya açarım bir mendil, forumdakiler atsalar 3-5kuruş, bir degil beş gondol bile kiralıcak parayı buluruz:img-grin2
not : Hulusi ve Belgin için'de bir taka kiralar, içine iki minder atarız.( yanlış anlaşılma olmasın, sırf Tarık ve Naz'ın gondoluna yetişemesinler diye :img-grin2 )
günaydın...dün gece rüyamda fregmanı gördümm yemin ederim gerçek gibiydii:good:
nazın gözler hep yaşlıydı..bi yerde tarık onun gözyaşlarını siliyordu oda ağlamak üzeriydi..sürekli müştemelatı gördüm nazıda camın önünde guya fregramn erken verilmiş bizde şaşırmışız aa nasıl oldu filan diyee sabah kalktım starı açtım bekliyorm yok yok:img-hyste rüyalar gerçek olsa starı hergün severdim:img-hyste
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10273&page=72
barış ve mervenin italya seferi 2. bölümüyle sizlerle!EKLENDİ:img-yes:
whiteangel
15-04-07, 11:23
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10273&page=72
barış ve mervenin italya seferi 2. bölümüyle sizlerle!EKLENDİ:img-yes::img-hyste :img-hyste Yaa senaristi niye götürdünüz İtalya'yaa:img-hyste
Çok komik olmuş, eline sağlık..:)
whiteangel
15-04-07, 11:34
Yalancı Yarim -Star TV
%19.59
Avrupa Yakası
Atv
%14.00
Hatırla Sevgili
Atv
%12.37
Bin Bir Gece
Kanal D
%11.80
BUGÜNKÜ OYLARIMIZ KULLANILDI mı ?:img-wink: :icon_whis :happy0064
.mgdmagazin.com/oylama2006.asp?
:img-hyste :img-hyste Yaa senaristi niye götürdünüz İtalya'yaa:img-hyste
Çok komik olmuş, eline sağlık..:)
valla ben dedim gelme diyede işte dinletemedim:img-hyste birden çıktı hepsi ben bile okuyunca güldüm vayy beee dedimm:img-yes: merve ve barış görünce gülme krizine girerler:img-hyste ayy bu italya işini zaten istiyordum şimdi 2 misli ister oldumm..İSTERDİM İSTERDİM İTALYA İSTERDİM:happy0064 BARIŞTAN İTALYADA İSTERDİMİ DİNLEMEK İSTERDİM:img-yes: :happy0064
Yalancı Yarim -Star TV
%19.59
Avrupa Yakası
Atv
%14.00
Hatırla Sevgili
Atv
%12.37
Bin Bir Gece
Kanal D
%11.80
BUGÜNKÜ OYLARIMIZ KULLANILDI mı ?
.mgdmagazin.com/oylama2006.asp
hemen kullanıyorum:img-wink: öndeyizz ne güzell:img-yes:
Sinemim_g ve flower98 senaryolar gerçekten harika.:happy0064
Gerçi bulup okumam biraz uzun sürdü ya, okuyorum okuyorum, teşekkür notu, övgüler meğer ''senaryo ve repliklere yorumları'' okuyormuşum.:img-hyste Desene senaristimiz Naz karakterinde kendinden esinlenmiş...
yalnız 2 de( o da 34 taksitti) bu hale gelen yy ahalisi 6'da ne yapar bilemem, şunu 1 peşin 6 taksit yapsan:img-wink:
SORU NOTU:flower_98in senaryosunu okurken birşey aklıma takıldı, Vahi Bey ne zaman ilan verdi gazeteye yeni şoför için? nerden öğrendi şoför arandığını? gerçekten şoför mü yoksa, ....?
pas.si.on79
15-04-07, 13:22
Merhabalar ,,,,
Yarın özet var fragman var diye mi bu suskunluk. Pazartesileri nasıl iple çeker olduk.OYsa ki önceden,Pazartesiler bu kadar sevilmezdi .. :img-wink:
whiteangel
15-04-07, 13:24
valla ben dedim gelme diyede işte dinletemedim:img-hyste birden çıktı hepsi ben bile okuyunca güldüm vayy beee dedimm:img-yes: merve ve barış görünce gülme krizine girerler:img-hyste ayy bu italya işini zaten istiyordum şimdi 2 misli ister oldumm..İSTERDİM İSTERDİM İTALYA İSTERDİM:happy0064 BARIŞTAN İTALYADA İSTERDİMİ DİNLEMEK İSTERDİM:img-yes: :happy0064
OOOOO hem de İtalya'da İSTERDİM dinlemek süper olur:) Hele o aşıklar çeşmesi civarlarında pek bi güzel olr canım...
Desene senaristimiz Naz karakterinde kendinden esinlenmiş...
yalnız 2 de( o da 34 taksitti) bu hale gelen yy ahalisi 6'da ne yapar bilemem, şunu 1 peşin 6 taksit yapsan:img-wink:
Hah işte en korktuğum buydu rasida. Sinemim_g nin senaryosu gerçekleşirde 6 öpüşme bir bölümde olursa maazallah yy forum ahalisi telef olur. :img-blush Senaristler bize acıyor da ...sağolsunlarr :icon_whis
Yalancı Yarim -Star TV
%19.59
Avrupa Yakası
Atv
%14.00
Hatırla Sevgili
Atv
%12.37
Bin Bir Gece
Kanal D
%11.80
BUGÜNKÜ OYLARIMIZ KULLANILDI mı ?:img-wink: :icon_whis :happy0064
.mgdmagazin.com/oylama2006.asp?
Teşekkürler whiteangel bir anlık unutmusum iyi hatırlatın :)
selamlaaaar...
yahu özette pek güzelmiş..baya açıklayıcı:)
demek önce hulusiyi gönderiyoruz..demek ordada bir köşe kapmaca oynanacak..ne zaman bir köşe kapmaca olsa kesin romantizm geliyorr..yakındır güzel günler:)
bu italya bizi şahlandıracakkk..en güzel zamanlar italyada geçecek bana göre..hadi bakalım hayırlısı..(bu arada bi ralli şart yahu)
sinemim_g senaryo süper olmuş yahu..devamını bekleriz..
Öncelikle aramıza hoş geldin ,ama ne yazık ki uymamız gerken bir iki kural war o da tek cümleden daha uzun mesajlar yazmak bunu belirteyim yoksa mesajların siliniyor:) tekrar hoş geldin aramıza:img-wink:
Ok bundan sonra daha uzun cümleler yaz maya çalışcaammm
Hah işte en korktuğum buydu rasida. Sinemim_g nin senaryosu gerçekleşirde 6 öpüşme bir bölümde olursa maazallah yy forum ahalisi telef olur. :img-blush Senaristler bize acıyor da ...sağolsunlarr :icon_whis
Korkularımız ortak desene whiteangel,
Azıcık aklımız vardı, o da bu manzaraya dayanamaz, uçar gider....:img-help:
Hem biz ahali olarak biraz aceleciyiz (senaristler bizi sabır taşı yaptı ya neyse)Şimdi biz bir bölümde 6 tane görünce, 42-43 gibi hulusican müjdesi isteriz. :icon_whis Malum velet doğmadan forumu birbirine kattı.:img-hyste
sonra ayıkla pirincin taşını:img-wink:
handeozbek
15-04-07, 14:40
Yeni şoförün geldiğinden beri nedense içimden hep Belgin ile bağlantısı var demek geliyor. Çünkü Nazın artık şoförünün olmadığını bir tek Belgin biliyor. Bu şoförün ya Sofia ya da Belginle bir alakası var. Masum değil. Yoksa neden takip etsin Vahi ile Tarık. Kesin şüpheli hareketlerde bulundu. Düşünün artık Vahi gibi bir adam kuşkulandı:)
Öpüşme veya bilinen anlamda romantik sahneler beklenenden daha az belki ama aslında Naz ve Tarık arasında o kadar güzel sahneler ve konuşmalar oluyor ki bence nice öpüşme sahnelerine bedel:img-wink: :img-yes: Bizim dizinin en büyük özelliği bu;bir aşkın en saf ve en emek verilen halini sunması:img-yes:
whiteangel
15-04-07, 14:53
YALANCI YARİM EKİBİ FATİH ÜNİVERSİTESİNDE "ORMANLARI KORUYALIM" KAPMANYASI ÇERÇEVESİNDE BİR SÖYLEŞİYE KATILACAKLARDIR...
YALANCI YARİM DİZİ EKİBİ İLE SÖYLEŞİ
Tarih : 16 Nisan 2007, Pazartesi
Saat : 15:00 - 16:30
Yer : D Blok Konferans Salonu
Katılımcı(lar) : Barış AKARSU, Merve SEVİ, Yalancı Yarim Dizi Ekibi
http://img376.imageshack.us/img376/6242/fatihuniresizezu6.jpg
http://www.fatih.edu.tr/preview.fhtml
Mehraba benimde içimde aynı şeyler geçiyorBelgini parmağı var gibi ama Vahi bey kuşkulanıyorsa acaba sonuçta nasıl bir sır çıkacak acaba demeki şoför kuşkulu birşeyler yapıyor Vahi bey şüpeleniyor Tarık tamam o hep kuşkulu ama Vahi beyin kuşkulanması ilginç sizce bu şoförün arkasından nasıl bir olay çıkabilir merakla bekliyorum sizlerin bir fikri varmıtabiki bekleyip göreceğiz fragmanda belki beli olur bekleyip görelim.
pas.si.on79
15-04-07, 15:01
Yeni şoförün geldiğinden beri nedense içimden hep Belgin ile bağlantısı var demek geliyor. Çünkü Nazın artık şoförünün olmadığını bir tek Belgin biliyor. Bu şoförün ya Sofia ya da Belginle bir alakası var. Masum değil. Yoksa neden takip etsin Vahi ile Tarık. Kesin şüpheli hareketlerde bulundu. Düşünün artık Vahi gibi bir adam kuşkulandı:)
Belgin Hanım da olabilir, tabi ama sanki bana Netice Hala bu durumu ayarlamış gibi...Netice Hala durumun Tarık-Naz aşkının farkında ve onların ayrılmalarına izin vermemek için şoförü getirmiş olabilir. Netice Hanım takdikler vererek Tarıkın Nazı kıskanmasını sağlayacak.Böylelikle de Tarıkın gitmesine engel olacaktı. Netice Hanım çöpçatan ya vardır onda öyle kurnazlıklar..
ASlında o şoförün işe nasıl işe alındığı muamma...Belgin HAnım gönderse ne diye gönderecek.Şoförünüz gidecekmiş ihtiyacınız varmış duydum, diyemez herhalde.Gerçi böyle de dese Netice Hanım itiraz etmez.Sorgu sualsiz başlatır işe... :img-hyste
OOOOO hem de İtalya'da İSTERDİM dinlemek süper olur:) Hele o aşıklar çeşmesi civarlarında pek bi güzel olr canım...
Eyvahhhh....yani güzell güzellllllll ,biz telef olmaya razıyız..6 değil , 1 öpüşme görecekmiyiz bakalım..
Bir kere daha anımsatmak istiyorum..aşşağıdaki link dizifilm.com dergisi için önerilerinizi bekliyor:img-blush Öneri istek ve görüşleriniz başlığına isteklerinizi yazabilirsiniz.Anladınız siz onu :img-wink: :img-yes:
http://www.dizifilm.com/forum/forumdisplay.php?f=277
elmali-turta
15-04-07, 15:34
Bir kere daha anımsatmak istiyorum..aşşağıdaki link dizifilm.com dergisi için önerilerinizi bekliyor:img-blush Öneri istek ve görüşleriniz başlığına isteklerinizi yazabilirsiniz.Anladınız siz onu :img-wink: :img-yes:
http://www.dizifilm.com/forum/forumdisplay.php?f=277
o başlık ilk açıldığında burçin ile ben yazmıştık önerilerimizi isteklerimiz:D
aam dikkate alınmıyor heralde binbir gece dizisini koymuşlar bu ayki dergiye:img-blush
Ama o daha önceden belirlenmişti yani dergi çıkma aşamasında.Aşkolsun ama daha dur yani :) Daha nice sayılar çıkacak inşallah:img-wink: :img-yes:
Öpüşme veya bilinen anlamda romantik sahneler beklenenden daha az belki ama aslında Naz ve Tarık arasında o kadar güzel sahneler ve konuşmalar oluyor ki bence nice öpüşme sahnelerine bedel:img-wink: :img-yes: Bizim dizinin en büyük özelliği bu;bir aşkın en saf ve en emek verilen halini sunması:img-yes:
bu görüşlerine ben de katılıyorum.Zaten biz sinemim_g'nin senaryosu hakkında yorum yapmıştık.:img-wink:
hani bazen bir ortamda bulunursunuz, gergin bir hava vardır ya da kimseden çıt çıkmaz, o sırada küçük çocuklardan biri bir yaramazlık yapar da ortam şenlenir. Forumda da öyle bir sessizlik var, ( bugün pazar muhtemelen benim gibi çalışmak zorunda olanlar dışında herkes kendini dışarı atmıştır ya), rasida da muzurluk yapalım dedi,yoksa kötü bir niyet bahis konusu olamaz yani:img-blush
Aman yahu ben kötü birşey demedim benim yorumum sizle alakalı değil amanınn yanış anlamayınız :)
pas.si.on79
15-04-07, 15:52
Evet evet umarım Yalancı YArim i unutmazlar.. ZAten unutmak isteseler ne olur..Unuturmayız ki....
Arkadaşlar,havadan sudan bahsedeceğim ama. Şuan Ankarada çok güzel bir kar yağıyor. Sanki gökyüzünden lapa lapa pamuk yağıyor gibi... Tabi kar taneleri düşü düşmez eriyor ama çok güzel görünüyor..
Bakalım yarın özet ve fragman günü, ZTarın özeti ve fragmanı bizim kafamızı mı karıştıracak, yoksa azıcık bilgi mi verecek.
not yazacaktım unutmuşum.
bana da bu yeni şoför olayında bir bit yeniği var gibi geliyor :img-yes: (nasıl olsa şimdiye kadar hiç tutturamadım), ya belki Alfonso'nun peşindeki biridir. Bir gazeteci mesela, kılık değiştirip araştırma yapmaya karar vermiştir. :img-hyste
Tam bizimkiler ayrıldığı zaman bir yazı dizisi patlatıverir. ''Bir adam, üç hayat ve bir aşk masalı''...:icon_whis
ya da Naz Tarık'ın gerçek kimliğini gazetede okuyacağı bir yazı ile öğreniverir( eski filmlerde öyle olur ya):img-blush
NAZ kızımıza tavsiye notu:pes yani Naz pesss, ravioli'yi internette araştır, Tarık Tekelioğlu'nu kücücük bir cepte, olacak iş mi? madem fotoğrafını görmek istiyorsun gir nete, ne gerek var cebe....:img-hyste
Aman yahu ben kötü birşey demedim benim yorumum sizle alakalı değil amanınn yanış anlamayınız :)
yooo, yok öyle bişi:good:
sabahtan beri makale okumaktan ve çevirmekten helak oldum.:img-help:
başıma vurdu ondan, ondan:img-wink:
RELAX, RELAX
Merhaba forumdaşlar,
Çarşamba gününden beri siteye sadece okumak için giriyorum. Keyifsiz günler geçirdim. Ama hayat devam ediyor... ( keyifsiz günlerin içinde bile burayı okumaktan vazgeçmedim .. ama yazmaya elim uzanmadı nedense)
Bu hafta, sıcağı sıcağına yorum yazmamıştım. İlk yorumlar ağırlıklı beğeni ama bir miktarda olumsuzluk içermekte. Zevkler ve renkler tartışılamaz. Ne güzel demiş kim demişse. Benim, izlediğim her bölümde aldığım tat bir başka.... tekrarlıyor diyenler belki şaşıracak ama aslında son bölümde tekrarlama yok... Arkadaşlık muhabbeti tekrar değil... bir kaçış... Naz içinde bulunduğu üzüntüden kaçtı... aslında o kaçtığını sandı... ama izlediğim her sahne, kaçamayan aşığın tüm üzüntüsünü yansıtıyordu... Merve Sevi, safı da, uyanığı da çok güzel oynuyor. O içinde yaşadığı çelişkileri yansıtması harikaydı...Aynı başarı bu hafta Barış Akarsu'da da vardı. Ne yapacağını bilemez hallerini çok güzel yansıtıyordu.
Diğer sanatçıların sahnelerine gülemedim diyen çok kişi olmuş... Bir önceki hafta, kavgaların ve küslüklerin olduğu bir haftaydı.... her oyuncu bir önceki sahnesinin devamını gayet güzel getiriyordu. Bu kadar sıkıntının yaşandığı aile içinde, her an gülünecek bir şeylerin olması mümkün değil.... ki yine de çok fazla sahneye kahkahalarla güldüm. Hacer-Netice sahneleri, Sadri ve Filiz beni çok güldürdü... Hulusi ise zaten kahkaha makinesi sağolsun....
Komedi ağırlıklıydı diyenlere katılmakla birlikte, romantik sahnelere az diyenlere katılmıyorum. Dizinin ilk sahneleri, ve Naz'ın Tarık'ın yanında olmak için çaba sarf ettiği her sahne aslında romantik sahnelerdi... kimisinde komedi olsa bile, o anların amacının, aşkını kaybetme korkusu olduğunu bilmek yeterli bence.... Yüzü gülerken, içi kan ağlayan bir aşık vardı bu bölümde....
Bazı sahnelerde Naz'a, bazı sahnelerde Tarık'a kızsam da, asıl suçlu SENARİSTLER..!!!!!!!!!!!!!!
Not: Pazar nöbetinde kimler var arkadaşlar.... pek durgunuz gerçekten.....
pas.si.on79
15-04-07, 16:13
not yazacaktım unutmuşum.
bana da bu yeni şoför olayında bir bit yeniği var gibi geliyor :img-yes: (nasıl olsa şimdiye kadar hiç tutturamadım), ya belki Alfonso'nun peşindeki biridir. Bir gazeteci mesela, kılık değiştirip araştırma yapmaya karar vermiştir. :img-hyste
Tam bizimkiler ayrıldığı zaman bir yazı dizisi patlatıverir. ''Bir adam, üç hayat ve bir aşk masalı''...:icon_whis
ya da Naz Tarık'ın gerçek kimliğini gazetede okuyacağı bir yazı ile öğreniverir( eski filmlerde öyle olur ya):img-blush
NAZ kızımıza tavsiye notu:pes yani Naz pesss, ravioli'yi internette araştır, Tarık Tekelioğlu'nu kücücük bir cepte, olacak iş mi? madem fotoğrafını görmek istiyorsun gir nete, ne gerek var cebe....:img-hyste
Rasida yeni şoför de gerçekten var birşey..Herşeyi çok iyi bilen biri olması lazım..mesala Hulusi beyin oğlunun Alfonso olduğunu öğrendiği adam gibi.Ama sanmıyorum .Gerçekten bu yeni şoförün öncelikle kimin tarafından gönderildiği önemli .
Vahi Bey ile TArıkta şoförle ilgili şüphelendiklerine göre başka birşey var. .Bu bölümde sanırım bunu anlayacağız.
Manşetine bayıldım.
Bir adam,üç hayat ve bir aşk masalı...
dizi kurdu
15-04-07, 16:43
arkadaşlar ben bu hafta yy başından kaçıran sonrası ise misafir olduğu için pek fazla izleyemedim youtubeden de izleyemeyince cıldırdım günlerdir izlemeye çalışıyorum ama başaramadım bana yardım ederseniz sevinirim
Sizlere bir soru bu şoför acaba ne saklıyor ???Vahi ve Tarık ne bulacaklar şimdi bunu fragman gelena kadar fikirlerinizi bekliyorum benim aklıma gelen üç kağıtçı bir yani birşeylerin peşinde bana öyle geliyor.umarım fragman bir.bize bir ip ucu verir.
handeozbek
15-04-07, 17:10
Sizlere bir soru bu şoför acaba ne saklıyor ???Vahi ve Tarık ne bulacaklar şimdi bunu fragman gelena kadar fikirlerinizi bekliyorum benim aklıma gelen üç kağıtçı bir yani birşeylerin peşinde bana öyle geliyor.umarım fragman bir.bize bir ip ucu verir.
Fragman ve özet gelmeden bir tahminde bulunmak çok güç. Şoförü o kadar az gösterdiler ki ne olduğunu kim olduğunu anlamadım:) Zaten azıcık oynamış çocuk onu da kesmişler yazık yahu:) Az gözükmesi iyi ama ben az gözükmesindense kötü biri çıkmasını tercih ederim. Tarık bir de şu şoförü dövse fena olmaz. Çok cani oldum yahu.:) Hatta şöyle birşey olabilir. Tarık şoförün tehlikeli biri olduğuna kanaat getirir. Ama Nazı her zamanki gibi inandıramaz. Onu bu şoförle bırakmaktansa İtalyaya götürmeye karar verir. Bahanesi de hazır. Oradaki hayatını göstermek için.:) Belgin Nazla Tarığı İtalya'da görürse kadın bu sefer şoktan gider. Her ne kadar son sahnede hayli duygusal olsalar da bu öldürmesi için engel teşkil etmiyor:)
Merhaba forumdaşlar,
Çarşamba gününden beri siteye sadece okumak için giriyorum. Keyifsiz günler geçirdim. Ama hayat devam ediyor... ( keyifsiz günlerin içinde bile burayı okumaktan vazgeçmedim .. ama yazmaya elim uzanmadı nedense)
Bu hafta, sıcağı sıcağına yorum yazmamıştım. İlk yorumlar ağırlıklı beğeni ama bir miktarda olumsuzluk içermekte. Zevkler ve renkler tartışılamaz. Ne güzel demiş kim demişse. Benim, izlediğim her bölümde aldığım tat bir başka.... tekrarlıyor diyenler belki şaşıracak ama aslında son bölümde tekrarlama yok... Arkadaşlık muhabbeti tekrar değil... bir kaçış... Naz içinde bulunduğu üzüntüden kaçtı... aslında o kaçtığını sandı... ama izlediğim her sahne, kaçamayan aşığın tüm üzüntüsünü yansıtıyordu... Merve Sevi, safı da, uyanığı da çok güzel oynuyor. O içinde yaşadığı çelişkileri yansıtması harikaydı...Aynı başarı bu hafta Barış Akarsu'da da vardı. Ne yapacağını bilemez hallerini çok güzel yansıtıyordu.
Diğer sanatçıların sahnelerine gülemedim diyen çok kişi olmuş... Bir önceki hafta, kavgaların ve küslüklerin olduğu bir haftaydı.... her oyuncu bir önceki sahnesinin devamını gayet güzel getiriyordu. Bu kadar sıkıntının yaşandığı aile içinde, her an gülünecek bir şeylerin olması mümkün değil.... ki yine de çok fazla sahneye kahkahalarla güldüm. Hacer-Netice sahneleri, Sadri ve Filiz beni çok güldürdü... Hulusi ise zaten kahkaha makinesi sağolsun....
Komedi ağırlıklıydı diyenlere katılmakla birlikte, romantik sahnelere az diyenlere katılmıyorum. Dizinin ilk sahneleri, ve Naz'ın Tarık'ın yanında olmak için çaba sarf ettiği her sahne aslında romantik sahnelerdi... kimisinde komedi olsa bile, o anların amacının, aşkını kaybetme korkusu olduğunu bilmek yeterli bence.... Yüzü gülerken, içi kan ağlayan bir aşık vardı bu bölümde....
Bazı sahnelerde Naz'a, bazı sahnelerde Tarık'a kızsam da, asıl suçlu SENARİSTLER..!!!!!!!!!!!!!!
Not: Pazar nöbetinde kimler var arkadaşlar.... pek durgunuz gerçekten.....
qsawe, yazdıklarına aynen katılıyorum.:good:
Umarım zor günleri bir an önce atlatırsın.
forumun durumuna gelince;
malum bahar geldi, bugün pazar( soğuk biraz ama olsun), yy forum ahalisi enerji depoluyor :img-wink: ne yazsak ters köşe olacağız bunu da biliyoruz:img-yes: fırtınadan önceki sessizlik bu, pazartesi fragman ve özet gelince, her sahne didik didik edilip gerekli analizler yapılacaktır :happy0064 kanımca:good:
nöbetçilere gelince, rasida her molada kaytarıp, forumu denetliyor.:img-hyste ama tecrübe eksikliği var malum yeni sayılır,:img-blush
BARIŞAHASTA
15-04-07, 17:58
bende aynı fikirdeyim şu şoförler ilgili arkadaşşlar bir degişik durumlar var bakalım altından neler çıkacak,bu hafta böyle geçti gene arkadaş mmuhabbetleri ile bakalım fragmanda bizi neler bekliyor görecegiz yarın...
handeozbek
15-04-07, 18:04
Geçen seferki arkadaşlık muhabbeti ile bu seferki tamamen farklıydı. Geçen sefer Naz cidden arkadaşı olarak sanıyordu Tarığı. Bu sefer ise sadece kurtuluş olarak görüyor arkadaşlığı. Tabi Naz bu yine ne düşündüğü bilemeyiz. Kendisi bile bilmiyor ki ne düşündüğünü.:) Ama bu seferki arkadaşlık diğerine benzemiyor. Romantik arkadaşlık:)
evet, bence de bu defaki arkadaşlık başka, geçen defa kendini kandırmaya çalışıyordu şimdi ise Tarık'ı...ve bir de diğerlerini
ona git diyor, ama en az Tarık kadar hazırlıksız bu duruma. bir de daha önce de söylediğim gibi, onu kaybetmekten duyduğu korku o kadar büyük ki herşey kendi kontrolunde gelişirse daha az acı çekeceğini düşünüyor. İçindeki kıskançlık duygusu da cabası..
Arkadaşlık oyunu bir çeşit kaçış, duyguların altında gizlenmeye çalıştığı bir maske ama öyle bir oyunculuk var ki , maske şeffaflaşıveriyor ve siz altındaki gerçek duyguları herzamankindan net görüveriyorsunuz. ne diyelim darısı Tarık'ın başına... bu defa da o tek kelimeyi illa ki duymak istiyor. ''GİTME''
not: oysa daha önceki bölümlerde şu sözü ne çok duymuştu''beni bırakma, Tarık'', gerçi arkasından hep bir ''o mana da değil'' gelmişti ya olsun, hiç yoktan iyidir.:img-wink:
OOOOO hem de İtalya'da İSTERDİM dinlemek süper olur Hele o aşıklar çeşmesi civarlarında pek bi güzel olr canım...
Hah işte en korktuğum buydu rasida. Sinemim_g nin senaryosu gerçekleşirde 6 öpüşme bir bölümde olursa maazallah yy forum ahalisi telef olur. :img-blush Senaristler bize acıyor da ...sağolsunlarr
ayy yok yok korkma böyle bişey yapmazlar:img-hyste ben barışa 'yuhh' dedirtmek için sayı tuttum kafamdan kardeşim dur dedi 6 da durdum :img-hyste onu yaazdım yoksa kardeşim çabuk olmasaydı sayıyı tahmin edin:img-hyste
teşekkürleriniz için bende çok teşekkür edeiyorum herkez msj atıyor özelden arkadaşlarım annem babamda güldüler yazdıklarımaa devam edicem yalnız yarın yazılım var...bekleyin beni anacım:img-hyste
neyse ciddileşelim yarın fregman gelirse ne ala yalnız starın özetinin gelmemesi sinir bozucu:img-polic 40 bölüm çabuk gelll....
not:6 öpüşme olursa ne olur diye düşünmeye kalktım...
:icon_whis :icon_whis :icon_whis :img-help: :icon_sorr sonuç:yalancı yarim forumunda bir sesslik hakim kimi tv başında dondu kaldı kimi hastaneye zor yetiştirildi kimi ise artık aramızda değil:img-hyste
handeozbek
15-04-07, 18:43
Ben 33 te ölmekten son anda kurtuldum. 6 kere gidip gelirim öbür tarafa. Sadece biz değil Nazla Tarıkta şoka girer:) Özellikle de Naz.:) Sadece 1 kere de bile düşmekten son anda kurtuldu:) Zaten Naz ve Tarık şoka girmedikçe böyle şeyler yapmazlar. Onlar utangaç aşıklar:)
eskileri okurken dikkatimi çekti, Tarık '' yurtdışına çıkış yasağını nasıl açıklayacağını düşünüyor sadece'' vb yorumlar yapılmış, Tarık en büyük ve onun için en ürkütücü yalanının ortaya çıkmasından ( Tekelioğlu gerçeği), o kadar korkuyor ki ( o zaman Naz'ı tamamen kaybedebileceğinin farkında), bu korku bir anda bütün duygularının önüne geçiveriyor. bu arada Tarık bu sıkıntılı hali son bölümlerde çok iyi yansıtıyor, :good: ne dersiniz Barış bu işi iyice kaptı mı yoksa gerçekten bir sıkıntısı mı var?
not: sinemim_g biz de gülmekten kırıldık:img-hyste , devamını merakla bekliyoruz ama şu taksitlendirme işini bir daha düşünsen diyorum.:img-wink: bak hayali senaryo bile forumu ne hale getirdi. herkes şokta, kimse birşey yazamıyor, kulaktan kulağa yayılan tek bir şey var''6 ,6,6,....''
bu sayı en son fb gs'yi 6-0 yendiğinde bu kadar popüler olmuştu:img-hyste
rasida:img-hyste tamam tamam taksit kabul edilmiştir oy birliğylee...
forum 6 diyor başka bişye demiyor..zaten barıış bile 'yuhhh'dedi:img-hyste
nazı tahmin edinn:icon_whis :img-hyste (yerdeeeeeee bu sefer tutamaz kendini herhal)
tamam tamam taksit kabul kredi kartınamı çekeyim:img-yes: :img-wink:
arkadaşlar bu arada yalancı yarim ailesi imzası yapıcak insan buldum yalnız gifli olmazssa kesinlikle sığmıyor malum biliyorsunuz gif imza yasak:sad53:
bu nedenle imzada olmak isteyenler haber versin sadece 1-2 kez uğrayanları yazmayalım olur mu?:img-cool2
pas.si.on79
15-04-07, 19:04
Ben 33 te ölmekten son anda kurtuldum. 6 kere gidip gelirim öbür tarafa. Sadece biz değil Nazla Tarıkta şoka girer:) Özellikle de Naz.:) Sadece 1 kere de bile düşmekten son anda kurtuldu:) Zaten Naz ve Tarık şoka girmedikçe böyle şeyler yapmazlar. Onlar utangaç aşıklar:)
Şimdi Naz hep Tarıktan hareketi bekliyor ya (öpüşme konusunda) 33 de de böyle olmuştu. Naz Tarıka kızıp gitmen mi lazım demişti..Anlatsaydın ya,kızsaydın ya demişti.Ben belki de hatırlamıyorum demişti...
Şimdi Naz yine 33 ü hatırlamak istiyor.. Tarıktan bunu bekliyor. Yani Tarıkın Naza bunları unuttun mu diye uygulamalı hatırlatması lazım..
Öyle bir durumdakiler ki ..
1- Alfonso krizi için
2- Sofia krizi için
3-İtalya daki kızlar için
4- yeni şoför krizi için
5- Tarıkın nazı bırakma krizi için
6- Nazın Tarıka git dediği için.. neden olmasın... :img-hyste
ceza_cansu
15-04-07, 19:06
Herkese selam arkadaşlar.Dün çok sakin geçmiş.E ben yoktum tabi ondan(kendime pay çıkarmasam olmaz:icon_whis :))
NOT:Ya sinemim_g nasıl bir senaryodur o öyle bayıldım:img-hyste Çok ciddiyim ya süper olmuş.Buraya da yazmak istedim ellerine sağlık
handeozbek
15-04-07, 19:17
Şimdi Naz hep Tarıktan hareketi bekliyor ya (öpüşme konusunda) 33 de de böyle olmuştu. Naz Tarıka kızıp gitmen mi lazım demişti..Anlatsaydın ya,kızsaydın ya demişti.Ben belki de hatırlamıyorum demişti...
Şimdi Naz yine 33 ü hatırlamak istiyor.. Tarıktan bunu bekliyor. Yani Tarıkın Naza bunları unuttun mu diye uygulamalı hatırlatması lazım..
Öyle bir durumdakiler ki ..
1- Alfonso krizi için
2- Sofia krizi için
3-İtalya daki kızlar için
4- yeni şoför krizi için
5- Tarıkın nazı bıraktığı için
6- Nazın Tarıka git dediği için... neden olmasın... :img-hyste
Ben zaten bunların herhangi bir şoka girmeden, tartışma çıkmadan aşk itirafı yapacaklarını düşünümoyorum. göl evindeki gibi bir itiraf beklemiyorum. (İtiraf beklemiyorum ya neyse:)) Bazılarımız kıskançlık oyunlarına kızsakta o oyunlar nice itirafa zemin hazırlayacak.:)Öpüşmenin nasıl geldiğini hatırlayın ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız:)
rasida:img-hyste tamam tamam taksit kabul edilmiştir oy birliğylee...
forum 6 diyor başka bişye demiyor..zaten barıış bile 'yuhhh'dedi:img-hyste
nazı tahmin edinn:icon_whis :img-hyste (yerdeeeeeee bu sefer tutamaz kendini herhal)
tamam tamam taksit kabul kredi kartınamı çekeyim:img-yes: :img-wink:
[/B]
sinemim_g, karttan lütfen,:img-yes: malum memur hayatı... aaa bugün ayın 15'iymiş, unutmuşum:happy0064 yalnız kaç puan veriyosun karttan çekince , bir öpücük de , bankadan promosyon vadaaa :img-hyste
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2984147&posted=1#post2984147
yalancı yarim ailesi imzası eklenmiştir:img-wink:
schmetterling
15-04-07, 20:04
selamlar... özlemişim yahu.. biraz suskunmuş buralar canlandıralım hadi:img-hyste dün kanal d'de yaprak dökümü'nün reklamını gördüm direk ztar'ı açtım nasıl bi şartlı reflekstir, fragmanının bila daha fazla izlenmesini istemeyen bi tipim:img-hyste :img-hyste
belki de yayın zamanları aynı ya fragmanları da aynı zamanda olabilir düşüncesiyle açmış olabilirim, kendimi anlayamıyorum :img-hyste :img-hyste
edit: dün diil bugün gördüm akşamüstü uyuynca insan günleri de şaşırabiliomuş,evet:img-hyste
elmali-turta
15-04-07, 20:06
Sonunda amacına ulaştın sinemim_g tebriklerr gerçekten çok guzel olmuş uzun zamandır uğraşıyordun zaten sonunda uğraşların bi sonuç verdi ne güzel;) ellerine sağlık yapan arkadaşınında:good:
Herkese slmlar. Uzun bir zamandır forumu okudum ama yorum yazmadım. Öncelikle 39. bölümden başlıyayım. Genel kanının aksine sevdim ben bu 39. bölümü. Her bölümü seviyorum zaten o ayrı tabii ama:img-yes: Naz'ın kendini avutması için Tarığa arakdaş gibi davranması tam yerindeydi bence. Sofia ile Tarığı yalnız bırakmamaya uğraşması da Naz'ın komik hallerindendi. Beni en çok etkileyen sahne Naz ile Belgin'in biribirlerine dertleşme sahnesiydi. İkisi de birbirinin ortak noktasını buldu. Tarık. İkisinin de Tarığı kaybetme korkusu bizi güzel bölümlere hazırlayacak:img-wink:
Kısa özete gelince pek bi kısa gerçekten:img-hyste Hulusi bakalım İtalyada neler yapacak. Ve şu yeni şöför olayı.
Mehraba benimde içimde aynı şeyler geçiyorBelgini parmağı var gibi ama Vahi bey kuşkulanıyorsa acaba sonuçta nasıl bir sır çıkacak acaba demeki şoför kuşkulu birşeyler yapıyor Vahi bey şüpeleniyor Tarık tamam o hep kuşkulu ama Vahi beyin kuşkulanması ilginç sizce bu şoförün arkasından nasıl bir olay çıkabilir merakla bekliyorum sizlerin bir fikri varmıtabiki bekleyip göreceğiz fragmanda belki beli olur bekleyip görelim.
Bu şöförün bölümün kesilmesinden ziyade bu kadar açbuk bulunamsında ben de Belgin'in bir parmağının olduğunu düşünüyorum. Vahi beyin de bişeylerden şüphelenmiş ( ki hiç böyle şüpheci bir insan gibi görmedim ben Vahi beyi) olması bu şöförün kendiliğinden gelmediğini düşündürüyor bana.
Not: Bundan sonra daha sık foruma yorum yazmam dileğiyle:img-hyste
Not: sinemim_g ve flower98 senaryolar çok güzel. Ellerinize sağlık:happy0064
elmali-turta
15-04-07, 20:09
selamlar... özlemişim yahu.. biraz suskunmuş buralar canlandıralım hadi:img-hyste dün kanal d'de yaprak dökümü'nün reklamını gördüm direk ztar'ı açtım nasıl bi şartlı reflekstir, fragmanının bila daha fazla izlenmesini istemeyen bi tipim:img-hyste :img-hyste
belki de yayın zamanları aynı ya fragmanları da aynı zamanda olabilir düşüncesiyle açmış olabilirim, kendimi anlayamıyorum :img-hyste :img-hyste
edit: dün diil bugün gördüm akşamüstü uyuynca insan günleri de şaşırabiliomuş,evet:img-hyste
hahaha:img-hyste :img-hyste
Gizemcim merak etme biz seni anlıyoruz :img-hyste :img-hyste bizi kim anlıycak bakalım:img-blush
handeozbek
15-04-07, 20:12
Benim durumum daha vahim. Star dışında kanal açamıyorum. Kumandaya elim gitmiyor refleks oldu. Sadece bugün bir ara kanal çevirdim. Onda da içim rahat etmedi:)
schmetterling
15-04-07, 20:14
hahaha:img-hyste :img-hyste
Gizemcim merak etme biz seni anlıyoruz :img-hyste :img-hyste bizi kim anlıycak bakalım:img-blush
vallahi damarlarımda kayboldum anlaşamıorum kendimle:img-hyste
bizi kim mi anlayacak? bizi bizden başka kimse anlamaz cnm bnm
örnek veriorum bugün arkadaşımla tabu oynuoduk kelime "azat etmek"
karşımda sen olsan direk
-şimdi son bölümde sahilde naz tarık ben seni naapıorum dedi?
- azat etmek
bak ne güzel anlaşıoruz ama ben bu kelimeyi o arkadaşa anlatamadım maalesef naz ne dedi yaaa diye kafayı yedim ama olmadı bi de "seviorum mu dedi ne dedi?" dio
hadi hep beraber naz misali "yuh!"
handeozbek
15-04-07, 20:19
sinemim_g çok güzeller. Emeği geçenlere teşekkürler.:img-wink:
elmali-turta
15-04-07, 20:21
vallahi damarlarımda kayboldum anlaşamıorum kendimle:img-hyste
bizi kim mi anlayacak? bizi bizden başka kimse anlamaz cnm bnm
örnek veriorum bugün arkadaşımla tabu oynuoduk kelime "azat etmek"
karşımda sen olsan direk
-şimdi son bölümde sahilde naz tarık ben seni naapıorum dedi?
- azat etmek
bak ne güzel anlaşıoruz ama ben bu kelimeyi o arkadaşa anlatamadım maalesef naz ne dedi yaaa diye kafayı yedim ama olmadı bi de "seviorum mu dedi ne dedi?" dio
hadi hep beraber naz misali "yuh!"
hehe haklısın canım benim bizi bizden başka kimse anlamaz :good:
içimden geldi bi grup bak bi kurucam (kurmazsam olmaz:img-hyste )
BBKAG (Bizi Bizden Başka Kimse Anlamaz Grubu):img-hyste
güle güle kullanın çok uğraştırdım hasan abi çokk:img-yes: :img-in_lo :img-blush
yarın yazılım var ama benim netten kalkasım yok 10 dakkaya kadar kalkmalıyım offf offff:sad53:
yarın belki merve ve barış italya seferinin 3. bölümünü yazarım aklıma bugün bişey gelmedii:img-yes: aaa biraz bekleyeyim dimi ama ne bu pembe dizi gibi hergün bir bölüm:img-hyste
imzadaki resimi görünce 34. bölümü izleyesim geldi sadece bu rüya kısmını izledim ne kadar içten sarılıyorlar yaa bakışlar ahh bakışlar o sahnenin gerçek olmasıı için daha ne kadar bekliyczzz:sad53:
handeozbek
15-04-07, 20:23
hehe haklısın canım benim bizi bizden başka kimse anlamaz :good:
:img-hyste :img-hyste Beni de yaz çünkü bende kendimi kimseye anlatamıyorum. Aslında Nazı en iyi bizim anlamamız lazım. Onu da ondan başkası anlamıyormuş itiraf etti geçen bölüm:img-hyste :img-hyste
Merak etme Naz yalnız değilsin biz seni anlıyoruz:img-hyste :img-hyste
bende bendeeeeeee:img-yes: nazı anlıyorum aslında ben yaaa psikolojisi bozukk:sad53: şöförü alfonso yaa dahası varmıııı???ben kesin kesicek çocuğu dedim yine insaflı davrandı azad etti:img-hyste son iki bölüm tarığı anlamadım ben nedense niye bilmiyorum:img-blush özellikle tarığı son bölümde anlamadım nazı sevip sevmediğini hiç belli etmedi yaww naza alışkınımda tarığa alışkın değildim biraz soru işareti yaptı bende!!!
neysem ben kaçtım yarın coğrafya yazılısında yalancı yarim sormuycaklar banaa:sad53: sorsalar 100 alırım zaten..hepinize iyi gecelerrrrr
Gerçekten çok güzel olmuş imza sinemim-g ellerine sağlık artık bende bu imzayı kullanacağım sende senaryonun devamını büyük bir merakla bekliyoruz bizlere güzel süprizler yapıyorsun sağol.
schmetterling
15-04-07, 20:37
:img-hyste
hehe haklısın canım ebnim bizi bizden başka kimse anlamaz :good:
:happy0064 :happy0064 mükemmel olmuş bu grup...
bi gün biraraya gelelim tabu oynayalım ya:img-hyste bak bak isteğe bak:img-hyste
miray: gizem bak şimdi ilk öpüşme yeri
gizem: dağ eviiii
gizem: serdar her pazartesi ne beklersin?
serdar: e fragmannn
serdar: burçin biz songülle ne atışması yapardık
burçin: haha replik tabi ki
burçin: ebru abla flower ne yazıo en güzel?
ebru abla: ee senaryo, sen de yani bu kadar kolay
ebru abla: ben güzel güzel ne yazıorum ?
hep bir ağızdan: yorummm:img-hyste :img-hyste
gamze: pekii sadri en çok ne yapar?
serdar: horlarrr.. horlamak yani..
gamze:: ikinci öpüşme nerde oldu?
gizem: göl kenarıı.. göl mü?
gamze: hah onun daha büyüğü..
gizem: daha fazla öpüşmediler ki
gamze : yahu gölün büyüğü:img-hyste
hiç yasaklı kelime kullanmadan başarırırz yahu:img-hyste
handeozbek
15-04-07, 20:42
bi gün biraraya gelelim tabu oynayalım ya bak bak isteğe bak:img-hyste
hep bir ağızdan: yorummm:img-hyste
gamze : yahu gölün büyüğü:img-hyste
:img-hyste :img-hyste :img-hyste Süper koptum ya.
Gizem:Forumdakilerin durumu?
Hande: Deli:img-hyste
Hande:Bir türlü gerçekleşmeyen olay
Gizem:İtiraf:img-hyste
elmali-turta
15-04-07, 20:43
bi gün biraraya gelelim tabu oynayalım ya:img-hyste bak bak isteğe bak:img-hyste
hep bir ağızdan: yorummm:img-hyste
gamze : yahu gölün büyüğü
ayy Gizem Süper olmuş bunlar koptumm:img-hyste :img-hyste
bigün oynayalım cidden ayy hala gülüyorumm sonu süper bitmiş "daha fazla öpüşmedilerki":img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste