PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-9

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10

schmetterling
16-04-07, 14:43
Aldığım bilgilere göre;Cavit;Fulya ,Merve ve Barış oradalar :img-wink: :

umarım foto da çekebilirler:happy0064

sude9
16-04-07, 14:44
Aldığım bilgilere göre;Cavit;Fulya ,Merve ve Barış oradalar :img-wink: :
çok hoş:good:
Arkadaşından aldığın bigilerden bizide haberdar et lütfen
Dizi ile ilgili bilgi verirlermi acaba?
Seyirci:Tarık-Naz durumu ne olacak?
Barış-Merve:İzleyin görün arkadaşlar:icon_whis :img-hyste

Medea
16-04-07, 14:45
Arkadaşımı söyleşiden önce kulise alacaklarmış zaten büyük ihtimalle çekecek birşeyler ;)

schmetterling
16-04-07, 14:48
Arkadaşımı söyleşiden önce kulise alacaklarmış zaten büyük ihtimalle çekecek birşeyler ;)

olleyyyyy ya her yere uzanıoruz mükemmellll... arkadaşına ve sana şimdiden teşekkürlerrr keşke orda olabilseydim:img-blush

saYYgıner
16-04-07, 14:48
Geldi İşte Geldi Yeni özetimizz hadi ayıklayalım şimdi pirinç taşlarını :) :D

Vahi ve Tarık, Tarık’ın yerine gelen yeni şoföre güvenmemektedirler. Naz’ı kime emanet ettiklerinden emin olmak için şoförü takip etmeye karar verirler. Hulusi Tarık’ı bulacağına dair Belgin’e söz verir ve Tarık’ın İtalya’ya gittiğini zannedip peşinden gider.
Belgin Hulusi’nin Tarık’ı bulabilmek için İtalya da yaşadığı dönemde gittiği bütün bar ve gece kulüplerinin listesini yapıp tek tek oraları dolaşacağını öğrenince çılgına döner ve Hulusi’yi arayıp Tarık’ın gitmediğini ev de onunla birlikte olduğunu söyler.

18 Nisan Çarşamba 20:00 / YENİ BÖLÜM

schmetterling
16-04-07, 14:52
ya neden bu özetle birlikte resim yok?? bu sefer de kendi resminizi kendiniz oluşturun oyunu mu oynuoruz:img-hyste

pas.si.on79
16-04-07, 14:57
Geldi İşte Geldi Yeni özetimizz hadi ayıklayalım şimdi pirinç taşlarını :) :D

Vahi ve Tarık, Tarık’ın yerine gelen yeni şoföre güvenmemektedirler. Naz’ı kime emanet ettiklerinden emin olmak için şoförü takip etmeye karar verirler. Hulusi Tarık’ı bulacağına dair Belgin’e söz verir ve Tarık’ın İtalya’ya gittiğini zannedip peşinden gider.
Belgin Hulusi’nin Tarık’ı bulabilmek için İtalya da yaşadığı dönemde gittiği bütün bar ve gece kulüplerinin listesini yapıp tek tek oraları dolaşacağını öğrenince çılgına döner ve Hulusi’yi arayıp Tarık’ın gitmediğini ev de onunla birlikte olduğunu söyler.

18 Nisan Çarşamba 20:00 / YENİ BÖLÜM

Arkadaşlar bugün işlerim yoğun ..Giremiyorum foruma.. Aklım özette ve de Fatih üniversitesindeki haberlerden... Barış,Merve,Fulya,Cavit haberlerinde..

Özet de pek birşey yok.. SAdece ikinci paragrafta Hulusiye,Belgin Tarıkın evde olduğunu söylüyor.Bunun üzerine Hulusi ne yapar,yine kovar mı yoksa baba-oğul buluşması mı yaşanır bilmiyorum.Tahminimce Tarık imzayı sabah verdi.Ama Tabi şunu da unutmayalım ki Sadri polislerlerle Vahi Beylerin evine Tarıkın yanına geleceklerdi. Gece neler oldu.Naz Ümit Vahi Bey polislerle görüştü mü yoksa Sadri Tarıkla konuşup birşekilde imzaya geceden mi geldi onu da bilmiyorum.

Yardım:img-help:
Bir de Hulusi İtalyada kaldığı yerler barlar vs.aradığını duyunca Belgin Hanım çılgına döner, TArıkın evde olduğunu söyler diyor.Niye öyle çılgına dönsün anlamadım.SOnuçta zaten biliyordu..Onun gezip tozduğunu .... Hatunlarla yediğini..
Not 1:özeti okuyunca işle ilgili bir telefon görüşmesi yapıyordum:Sesim bozuk çıkmış.
Bankacı: Hasta mısın sesin kötü
ben: yooo
Bankacı:sanki sesin birşeye moralin bozukmuş gibi çıkıyor da...
ben(içses) özet özet de birşeyy yok..
ben: hıım işler yoğun da...

not2:Not 1 'de özetin hayatımızdaki yeri ve önemi konusu işlenmiştir..

Medea
16-04-07, 15:09
Bu arada;söyleşi daha başlamamış.15:30 gibi başlayacakmış:img-yes:

handeozbek
16-04-07, 15:10
Bir geldim. Baktım özet gelmiş. Doğal olarak şaşırdım kaldım:) Özetimiz yine büyümeyi başaramamış halen yavru. Sadece 1-2 cm boyu uzamış o kadar:img-hyste Özette keşke Nazın adı da geçseydi. Özeti okuyanlar acaba Naz diziden ayrıldı mı diyecekler:) Her iki cümleden birinde Belgin-Hulisi adı var. Özeti yazanda bizimle oyun oynuyor galiba. Hadi bulun bakalım kaç defa Hulisi-Belgin geçiyor. özette olmayan kişinin ismi nedir?:) Umutlar yine fragmana kaldı. Bakalım ne gibi şoklara uğrayacağız akşam. Aslında önce yavru fragmanı vermeleri iyi oluyor. Yavaş yavaş veriyorlar ki birden verince kalpten gitmeyelim diye.:) Star hep bizi düşünüyor. Pek düşünceli kanal canım:)

RebeCa
16-04-07, 15:13
Arkadaşlar bugün işlerim yoğun ..Giremiyorum foruma.. Aklım özette ve de Fatih üniversitesindeki haberlerden... Barış,Merve,Fulya,Cavit haberlerinde..

Özet de pek birşey yok.. SAdece ikinci paragrafta Belgin Tarıkın evde olduğunu öğreniyor.Bunun üzerine Hulusi ne yapar,yine kovar mı yoksa baba-oğul buluşması mı yaşanır bilmiyorum.Tahminimce Tarık imzayı sabah verdi.Ama Tabi şunu da unutmayalım ki Sadri polislerlerle Vahi Beylerin evine Tarıkın yanına geleceklerdi. Gece neler oldu.Naz Ümit Vahi Bey polislerle görüştü mü yoksa Sadri Tarıkla konuşup birşekilde imzaya geceden mi geldi onu da bilmiyorum.

Bir de Hulusi İtalyada kaldığı yerler barlar vs.aradığını duyunca Belgin Hanım çılgına döner, TArıkın evde olduğunu söyler diyor.Niye öyle çılgına dönsün anlamadım.SOnuçta zaten biliyordu..Onun gezip tozduğunu .... Hatunlarla yediğini..

Not 1:özeti okuyunca işle ilgili bir telefon görüşmesi yapıyordum:Sesim bozuk çıkmış.
Bankacı: Hasta mısın sesin kötü
ben: yooo
Bankacı:sanki sesin birşeye moralin bozukmuş gibi çıkıyor da...
ben(içses) özet özet de birşeyy yok..
ben: hıım işler yoğun da...

not2:Not 1 'de özetin hayatımızdaki yeri ve önemini konusu işlenmiştir..

Passion79 sırf özetmı yy'nın kendısı hayatımıza işlendı.
35. bölüm haftası şirket yemegı vardı şirkette çalışan bır arkadaşımız , eş durumundan (eşi başka bır ulkeye(headoffıce) atandı) işten ayrılmak zorunda kaldı.Bir yemek tertiplendı bılın bakalım hangı gune,evet çarşambaya ve ben o hafta yemek botunce 10 dakıkada bır saatıme baktım.Allahtan sonra seyrettım, ama tv den ızlemenın tadı bır başka.
Şimdı mayıs ayında şirketın kuruluş yıldonumu var.Bu sefer agırlıgımı koyacagım Çarşamba harıç hergun olabılr kutlama yemegı.
Not:hep yazacagım unutuyorum bir ıtalyan fırmasında çalışıyorum.O yuzden dizide italyanca konuşunca bıraz garıp gelıyor çünkü tane tane konuşuyorlar.Aslında oyle konuşmaz ıtalyanlar ,şirketteki patronlarım bayagı hızlı konuşuyor.
Medea haberlerı beklıyoruz..

CIAO:img-wink:

pas.si.on79
16-04-07, 15:19
Passion79 sırf özetmı yy'nın kendısı hayatımıza işlendı.
35. bölüm haftası şirket yemegı vardı şirkette çalışan bır arkadaşımız , eş durumundan (eşi başka bır ulkeye(headoffıce) atandı) işten ayrılmak zorunda kaldı.Bir yemek tertiplendı bılın bakalım hangı gune,evet çarşambaya ve ben o hafta yemek botunce 10 dakıkada bır saatıme baktım.Allahtan sonra seyrettım, ama tv den ızlemenın tadı bır başka.
Şimdı mayıs ayında şirketın kuruluş yıldonumu var.Bu sefer agırlıgımı koyacagım Çarşamba harıç hergun olabılr kutlama yemegı.
Not:hep yazacagım unutuyorum bir ıtalyan fırmasında çalışıyorum.O yuzden dizide italyanca konuşunca bıraz garıp gelıyor çünkü tane tane konuşuyorlar.Aslında oyle konuşmaz ıtalyanlar ,şirketteki patronlarım bayagı hızlı konuşuyor.
Medea haberlerı beklıyoruz..

CIAO:img-wink:

Rebeca kesinlikle... yy nin herşeyi hayatımızda yeri ve önemi tartışılamaz bir gerçek... Tartışılması da düşünülemez,teklif edilemez.:img-hyste

Ama biliyorsun Daha bugün pzt.Dizi çarşamba günü özet için bu kadar heyecanla ve dört gözle bekliyorsak ....yook biz kesin iyi değiliz.. Sıra fragmanda... Gerçi biz bu özeti de daha didik didik ederiz..

schmetterling
16-04-07, 15:20
Özette keşke Nazın adı da geçseydi. Özeti okuyanlar acaba Naz diziden ayrıldı mı diyecekler:)

:img-hyste :img-hyste :img-hyste dedim bile:img-hyste

MEDEAA başlamış mııııı online bağlantıda mısınnn:img-hyste

RebeCa
16-04-07, 15:45
Rebeca kesinlikle... yy nin herşeyi hayatımızda yeri ve önemi tartışılamaz bir gerçek... Tartışılması da düşünülemez,teklif edilemez.:img-hyste

Ama biliyorsun Daha bugün pzt.Dizi çarşamba günü özet için bu kadar heyecanla ve dört gözle bekliyorsak ....yook biz kesin iyi değiliz.. Sıra fragmanda... Gerçi biz bu özeti de daha didik didik ederiz..

Aynen katılıyorum passion79 özet daha dıdık dıkı edılecek,fragman çıkacak oda dıdık dıdık edılecek..... daha çok iş var:img-in_lo hadı bakalım hayırlısı.

Medea
16-04-07, 15:46
Valla arkadaşımı arıycam ne oldu söyleşide diye ama durumu bilemediğim için arıyamıyorum olmadık bir zaman olur filan diye:img-wink: Haber alınca ben yazarım size:img-yes:

handeozbek
16-04-07, 15:48
Valla arkadaşımı arıycam ne oldu söyleşide diye ama durumu bilemediğim için arıyamıyorum olmadık bir zaman olur filan diye:img-wink: Haber alınca ben yazarım size:img-yes:

Bizim için sorun değil. Biz bekleriz. Nasılsa Star alıştırdı bizi beklemeye. Bakın bir de stara kızıyorsunuz. Nasıl yararlı kanal:img-hyste

pas.si.on79
16-04-07, 15:51
Bizim için sorun değil. Biz bekleriz. Nasılsa Star alıştırdı bizi beklemeye. Bakın bir de stara kızıyorsunuz. Nasıl yararlı kanal:img-hyste

tabi çook faydalı.:img-hyste .Ayrıca Hande, elimizdekilerin kıymetini bilmeyi de öğretiyor...
Özette eski resimler var..Tabi buna e-kolayda uymuş..O da taaaa TArıkın Nazı motorla almaya gittiği bölümlerin fotosunu eklemiş..

Ne olur ne olmuz yy forum ahalisi resimlerden birşey anlar diye korktular...
Canımm kanal bize sürpriz yapmak istiyor..

Not: şuan radyoda Barış Akarsu gözlerim(yalancı yarim ) çalıyor

_Aslıhan_
16-04-07, 15:53
Aslında önce yavru fragmanı vermeleri iyi oluyor. Yavaş yavaş veriyorlar ki birden verince kalpten gitmeyelim diye.:) Star hep bizi düşünüyor. Pek düşünceli kanal canım:)

:img-hyste

Her yavru fragmanda, tv'nin içine düşüyorum.kalpten gitmemde, gözler heran gidebilir :)

Medea güzel haberlerini bekliyoruz.bilgi için çok sagol

sinemim_g
16-04-07, 16:05
yaa anlamıyorum dizi perşembe günüyken salı günü fregman sürekli dönerdii....
bence fregman gitti ama star yayınlamıyorr..çünkü şimdi daha çok yayınlayacak programı var o kadar çok yarışma çıkardıı hepsinin fregmanıda artarda yalancı yarim kimin umrundaa eskisi gibi 2 gün varken yayınlanması lazımm yalancı yarim bitince starı izlemiycem hııhh:img-wink:

bu arada merve-barış italya sanaryosu yoldaaa ...yetişirmi bilemem:img-yes:

Medea
16-04-07, 16:07
Vallahi ben de yazıyorum birşeyler ama elim komediye mizaha gidiyor sürekli yahu:img-hyste Oldum olası komedi sevmişimdir ondan herhalde,insan Laurel-Hardy'lerle Peter Sellers'larla ve komedyenlerin filmleriyle büyüyünce böyle mi oluyor nedir?:img-wink:

sinemim_g
16-04-07, 16:14
ablacımm yazz yazz zaten gülmek istiyoruz komedii yazz muhteşemm olmuşş bu arada ellerine sağlıkk..yorumlara yazmıştım amaa:img-yes: :img-wink:

starı takip eden varmıı tık yokk:sad53:

tosinka
16-04-07, 16:20
Şu ana kadar Fragmanla ilgili bir gelişme yok. Gene İki Ailenin son reklam kuşağında verilecek anlaşılan

handeozbek
16-04-07, 16:23
Şu ana kadar Fragmanla ilgili bir gelişme yok. Gene İki Ailenin son reklam kuşağında verilecek anlaşılan

Ben iki ailede verilmesine razıyım. Benim korkum geçen haftaki gibi köprünün sonunda vermeleri. Uykusuzluktan öldüğüme mi yanayım köprüyü izlemek zorunda kaldığıma mı?:)

tosinka
16-04-07, 16:25
Benim bünyem Köprüyü kaldırmaz. Yalancı Yarim için bile olsa seyredemem efem

sinemim_g
16-04-07, 16:40
bu sefer yılmıycamm bekliycemm hep uyuya kalıyorumm ben yaa:img-hyste
köprüyü izlememde benn iki aileyi izlerim onda sıkılmıyorum köprüdede sesini kısarım ders çalışırım gözümüde oraya kaydırırm aradaa aşıkları gürünce kumadayı kapar sesi açarım:img-yes:

schmetterling
16-04-07, 16:54
bu sefer yılmıycamm bekliycemm hep uyuya kalıyorumm ben yaa:img-hyste

köprünün sonunda vermesinlerrrr sabah uyanınca şaşırıyorum rüya mıydı yoksa fragman cidden verildi mi diye:img-hyste

ah star ah ya... fragmandan çok fazla şey beklemiyorum ben, romantik sahne falan

ters köşe olmaya açığım umarım olurum:img-hyste

_Aslıhan_
16-04-07, 16:56
star'ı izlemek, iki ailede sorun olmuyorda,köprüde bizimkiler infilak ediyor:img-heh:

ben iki ailede seyrettiğim yavru fragmanla kalıyorum:img-help:

schmetterling
16-04-07, 16:58
MEDEA sendeyiz nedir durumlar?:img-hyste

Medea
16-04-07, 17:02
Ankarayla..öhöö..pardon yani Fatih üniversitesiyle bağlatımızda ufak kesinti var Sayın Schmetterling ben de beklemedeyim:img-hyste Bir ihtimal;muhabirin aman yani arkadaşımın Mervenin yakasına " bu ne dizide Tarıka ve bizlere ettiğin eziyet yeter beaaa" diye yapıştığından ve karakolluk olduğundan şüphe etmekteyim:img-hyste

schmetterling
16-04-07, 17:04
Ankarayla..öhöö..pardon yani Fatih üniversitesiyle bağlatımızda ufak kesinti var Sayın Schmetterling ben de beklemedeyim:img-hyste Bir ihtimal;muhabirin aman yani arkadaşımın Mervenin " bu ne diziye Tarıka ettiğin eziyet yeter beaaa" diye yakasına yapıştığından ve karakolluk olduğundan şüphe etmekteyim:img-hyste

teşekkürler sayın medea... medyanın incisi gönüllerin birincisi medea fatih üniversitesinden bildirdi.. sıradaki haberimize geçiyoruz:img-hyste

bu arada Sayın Schmetterling bitirdi beni:img-hyste :img-hyste Gizem'i kullanabiliriz:img-hyste

selluka_20
16-04-07, 17:10
Arkadaşlar özeti Gördünüz Dimi
Gördüyseniz Kusura Bakmayin çünkü Kimse özetten Bahsetmiyor Görmediyseniz Star Tv De Var Haberiniz Olsun

cancan00619
16-04-07, 17:12
peki şimdi star çarşamba günü geçen bölümde kestiklrei yerleri ekleyerek mi eni bölümü yayınlayacak. starda belki de onun için yeni resim yok yani bu resimdekiler bu bölüm yayınlancak???

Medea
16-04-07, 17:13
Bu arada Fatih üniversitesiyle bağlantımız kuruldu:img-wink: Söyleşi bitmiş şu anda oyuncular rektörle beraber yemektelermiş.Arkadaşım yanlarına gitmek için bekliyormuş:img-yes:

schmetterling
16-04-07, 17:17
Bu arada Fatih üniversitesiyle bağlantımız kuruldu:img-wink: Söyleşi bitmiş şu anda oyuncular rektörle beraber yemektelermiş.Arkadaşım yanlarına gitmek için bekliyormuş:img-yes:

yedikleri içtikleri onların olsun bize neler dediklerini anlat desem:img-hyste

ay acaba tüyo verdiler mi?

sinemim_g
16-04-07, 17:18
Arkadaşlar özeti Gördünüz Dimi
Gördüyseniz Kusura Bakmayin çünkü Kimse özetten Bahsetmiyor Görmediyseniz Star Tv De Var Haberiniz Olsun

gördük gördükte kale almadık:img-hyste biz o kadarını biliyorduk çünkü zaten:img-hyste starın özetleri hiç heyecanlandırmıyor bizii üstelik bu sefer resimde yokk:img-wink: aout oldu star:img-cool2

bu arada haber için teşekkürler medea...kamera gönderdim karakola canlı yayınla birazdan bizlerle olucaklar...:img-hyste diycektim kiii
yeni mesajını gördüm..sevindim karakolluk durum yok yani merve hala sağlam:img-hyste iyi yiyi lazım o bize:img-yes: afiyet olsun bu aradaa yeni haberler bekliyoruz

Medea
16-04-07, 17:20
Arkadaşlar o kadar uzun konuşacak ortam olmadı..en kısa zamanda haber alıp size iletmeye gayret edeceğim.Söyleşinin ortasında zaten telefon açamadım ki ;)

schmetterling
16-04-07, 17:24
Arkadaşlar o kadar uzun konuşacak ortam olmadı..en kısa zamanda haber alıp size iletmeye gayret edeceğim.Söyleşinin ortasında zaten telefon açamadım ki ;)

- evet şimdi telefon bağlantısından bi soru alıyoruz evet cep telefonunuzu havaya doğru tutun ki duyabilelim...
:img-hyste

haklısın arkadaşım çok teşekkür eeriz her şey için...:happy0064 :happy0064

sinemim_g
16-04-07, 17:31
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2992379#post2992379

merve-barış italya seferi 3 bölüm eklenmiştir

rasida
16-04-07, 18:16
kendime koymuş olduğum iş yerinde foruma girme yasağını delmiş bulunuyorum. :icon_whis bugün medea'nın senaryosunu okuduktan sonra yaşadıklarımdan sonra :img-hyste :img-hyste böyle bir karar almıştım, ancak dayanamadım. yine burdayım.:img-blush
sude9 replikler gerçekten harika olmuş, bir an Naz konuşuyor zannettim.:happy0064

sinemim_g koptum:img-hyste yine ya, tarık-naz'ı bırakıp, YY Ekibinin maceralarını mı dizi yapsak:img-wink:

işten atılırsam, yy ajansı kurmayı planlıyorum.:img-wink: reuters bile elimize su dökemez.:good:

medea bu bir iş teklifi, acaip patansiyel var bu forumda.:img-yes: :happy0064

not: bilgisayarımda bir sorun var galiba, bölüm yorumlarının son sayfası yeni sayfa oluşmadan açılmıyor. bunun nedeni konusunda fikri olan var mı?

özet notu: star yine premature bir bebek verdi kucağımıza, küveze koymak lazım:img-hyste

handeozbek
16-04-07, 18:23
Köprünün fragmanını ezberledim. İsteyen varsa anlatabilirim diyeceğim ama herkes ezberlemiştir. Ben hayatımda yy hariç hiçbir dizinin fragmanını bu kadar izlemedim:) Köprü zehirlenmesi yaşıyorum. Bir de akşam hiç çekemeyeceğim. Umarım izlemek zorunda kalmayız. Yoksa köprü yapılmadan yıkılabilir:) (Bu Hulisicanın hikayesine benzedi:))

sude9
16-04-07, 18:38
kendime koymuş olduğum iş yerinde foruma girme yasağını delmiş bulunuyorum. :icon_whis bugün medea'nın senaryosunu okuduktan sonra yaşadıklarımdan sonra :img-hyste böyle bir karar almıştım, ancak dayanamadım. yine burdayım.:img-blush
sude9 replikler gerçekten harika olmuş, bir an Naz konuşuyor zannettim.:happy0064

sinemim_g koptum:img-hyste yine ya, tarık-naz'ı bırakıp, YY Ekibinin maceralarını mı dizi yapsak:img-wink:

işten atılırsam, yy ajansı kurmayı planlıyorum.:img-wink: reuters bile elimize su dökemez.

medea bu bir iş teklifi, acaip patansiyel var bu forumda. :happy0064

not: bilgisayarımda bir sorun var galiba, bölüm yorumlarının son sayfası yeni sayfa oluşmadan açılmıyor. bunun nedeni konusunda fikri olan var mı?

özet notu: star yine premature bir bebek verdi kucağımıza, küveze koymak lazım:img-hyste

Teşekkürler
Kuracağın ajans başarılı olacaktır,katılacak birçok kişi tanıyorum,hepside dizifilm'den,:img-yes: sen burayı duymuşmuydun:img-hyste
Prematüre ama yinede sevimli bir bebek,hep beraber büyütürüz onu

Medea
16-04-07, 19:06
Arkadaşla konuştum şimdi.Sorular çok acayipmiş, diziyle ilgili değil de Merveyle Barışla sevgililerle vs ilgili birsürü geyik soru sormuşlar.Bir bakmış salona geldiklerinde arkadaş ,herkes var Barış yok ortada,öğrenciler öyle bir yapışmış ki iki dklık yolu geçememiş garibim:img-wink: Cavit yıkmış esprilerle ortalığı ağaçları korurmusunuz vs dediklerine özellikle.Bir de şey demiş" ben koruyorum ama Barış korumuyor ikide bir ağaç oyması birşeyler yapıyor" demiş gülmüşler.Hepsine birer fidan vermişler hediye günün anlamına uygun.Dizi bitiyormu denmiş onlar da yok demişler iyi gidiyor.Öğrendiklerim şimdilik bunlar :img-yes:

tolgacan
16-04-07, 19:12
Haberler için teşekkürler Medea. :img-wink:

sinemim_g
16-04-07, 19:20
resim çekilmişş mii???merak ettim yaa video filan çekselerdi basın varmıymışş..
dizi bitmiyoo hee çok sevindim bee...cavitti çok seviyorum yaa mükemmel çocukk bu dizide sevmediğim bir tane oyuncu yok helal olsun:img-yes:

Medea
16-04-07, 19:24
Arkadaş çekmiş birşeyler bana ilettiğinde ben de sizlere aktaracağım merak etmeyin,kendisi şu anda eve varmak üzeredir.Bir soluklansın hallederiz :) Basın var mıydı bilmem ama sorarım geldiğinde.

sude9
16-04-07, 19:40
Arkadaşla konuştum şimdi.Sorular çok acayipmiş, diziyle ilgili değil de Merveyle Barışla sevgililerle vs ilgili birsürü geyik soru sormuşlar.Bir bakmış salona geldiklerinde arkadaş ,herkes var Barış yok ortada,öğrenciler öyle bir yapışmış ki iki dklık yolu geçememiş garibim:img-wink: Cavit yıkmış esprilerle ortalığı ağaçları korurmusunuz vs dediklerine özellikle.Bir de şey demiş" ben koruyorum ama Barış korumuyor ikide bir ağaç oyması birşeyler yapıyor" demiş gülmüşler.Hepsine birer fidan vermişler hediye günün anlamına uygun.Dizi bitiyormu denmiş onlar da yok demişler iyi gidiyor.Öğrendiklerim şimdilik bunlar :img-yes:

Arkadaş çekmiş birşeyler bana ilettiğinde ben de sizlere aktaracağım merak etmeyin,kendisi şu anda eve varmak üzeredir.Bir soluklansın hallederiz :) Basın var mıydı bilmem ama sorarım geldiğinde.

Teşekkürler
Sevgili soruları niye bu kadar çok sorulur anlamıyorum,varsa bize ne zararı var yoksa ne faydası var,neyse
Ağaçları korurmusunuz?
Akıllı adam fidan vermeden nabız ölçmüş,tabi bu soru başka mahiyette değilse

schmetterling
16-04-07, 19:43
bi de ayaküstü fragmanı anlatsalarmış keşke.. dizi ve reklam zehirlenmesi yaşamazdık..

bu arada bugün öğrendim ki dedem köprü'yü izliyormuş.. yeni bi nöbetçimiz oldu:img-hyste

pas.si.on79
16-04-07, 20:01
güzel güzel yine coşmuşsunuz.Harikasınız
Medea teşekkürler aktarımlar için.. Bakalım resimler nasıl olacak..Bir de ben Barışın sitesinde gördüm.Flash tv yle röp.yapılmış sanırım...Flash çı olacağız anlaşılan..

Ama öncesinde bugün pusuda bekliyoruz.İki ailenin arasında..Ya da iki aile ile köprü arasına köprü olsun diye, tam aralarında yayınlanacak...Umarım yani.. :icon_whis

sude9
16-04-07, 20:43
güzel güzel yine coşmuşsunuz.Harikasınız
Medea teşekkürler aktarımlar için.. Bakalım resimler nasıl olacak..Bir de ben Barışın sitesinde gördüm.Flash tv yle röp.yapılmış sanırım...Flash çı olacağız anlaşılan..

Ama öncesinde bugün pusuda bekliyoruz.İki ailenin arasında..Ya da iki aile ile köprü arasına köprü olsun diye, tam aralarında yayınlanacak...Umarım yani.. :icon_whis

Flaş tüm dizileri veriyor nerdeyse
haftasonu bir baktım tüm dizler var 1 hafta önce yaşananlar olduğu gibi aktarılıyor ,izlediğin izlemediğim tüm diziler hakkında bilgi sahibi oluyorsun,o kadar detaylı anlatım yani

İki aile arası yalancı yarim:img-hyste bu sene tv anlayışı fragman beklemekle değişti

Medea
16-04-07, 21:03
Söyleşide Barış gözlerin ve ıslak ıslak şarkılarını söylemiş ama masanın üzerinde, nedeni de bir orada mikrofon varmış:img-wink: :img-hyste Ayrıca Gamzenin de dediği gibi güzel bir haber;kuliste Flash tv ile uzun uzun röportaj yapmış Barış ve Merve:happy0064

jervez
16-04-07, 21:07
aslında buı kanal çok akıllı bizler olamasak yani fragmanı bekleyenler kim izler o dizileri fragman bahanesiyle bizleri esir ediyolar kanalın başında rating yükseltiyolar akıllı bunlar akıllı .
pazar gününden bu yana tüm dizi fragmanları verildi bizim ki hariç .
not1:ben bu kanala fena taktım galiba:dito :dito
not2:bu not yazma işide nerden çıktı anlamadım:img-in_lo
not3:ewet bende deliler kervanına katılmışım demek ki:happy0064
not4: eeeeeeee akıllının burda ne işi var dimi :img-hyste
resimler gelmedimi hala yaaaaaaaaa

rasida
16-04-07, 21:58
herkes fragman nöbetinde galiba, eeee türküsüz nöbet olur mu?:img-wink:

fm, yy'ye fragman yapmış
yavrusunu bile sinek kapmış
gördün mü?:icon_whis
( içses nakarat :nerde?)

amanini amanini ahaliye yandım
kolay mı sandın
her reklama daldım:img-yes:

pek uymamış ya neyse, maksat sessizlik bozulsun:img-blush

not: jervez, akıllı mı arıyon forumda?:img-yes: ben varım işte rasida:img-hyste

sude9
16-04-07, 22:09

fm, yy'ye fragman yapmış

kolay mı sandın

yavrusunu sinek kapmış gördünmü:img-hyste :img-hyste
Allah iyiliğini versin emi

YY bizi ne hallere düşürdü
Harikasın rasida ne diyeyim:img-hyste süper moral oldu bu şarkı

cancan00619
16-04-07, 22:13
Yok yok yok gelmiyor işte bir kaç saniye sürcek star deli ettin beni ekran başında. beklemiyorum işte fragman falan... sen git köprünü koy, sen diziye bi kaç saat kalınca yayınla fragmanı hatta ne uğraşıyorsun ki hiç yayınlama... devam et star şu dizi bitsin izlemicem , açmıcam bu kanalı! (Ay snir oldum :img-pilot )

ceza_cansu
16-04-07, 22:14

fm, yy'ye fragman yapmış

kolay mı sandın

:img-hyste :img-hyste dur bak şimdi bana da ilham geldi.Bende yazim fragman için bir şarkı.Belki gelir ya da kaçar orasını bilemem:)

onlar yanlış biliyor kimsenin suçu değil bu
fm yapımın suçu değil bu
kanal oyunu değil bu
bu teknolojinin suçu(bu dizide çalan telefonlar yüzünden teknoloji düşmanı oldum herşeyi onlara bağlıyorum.Biliyorum durumum vahim ama sizinde benden farkınızın olmadığını bilmek rahatlatıyor beni:))

Bu arada fragman hala yayınlanmadığına göre daha kanalın eline ulaşmamıştır

burcin_kaplan
16-04-07, 22:18
:img-hyste :img-hyste dur bak şimdi bana da ilham geldi.Bende yazim fragman için bir şarkı.Belki gelir ya da kaçar orasını bilemem:)

onlar yanlış biliyor kimsenin suçu değil bu
fm yapımın suçu değil bu
kanal oyunu değil bu
bu teknolojinin suçu(bu dizide çalan telefonlar yüzünden teknoloji düşmanı oldum herşeyi onlara bağlıyorum.Biliyorum durumum vahim ama sizinde benden farkınızın olmadığını bilmek rahatlatıyor beni:))

Bu arada fragman hala yayınlanmadığına göre daha kanalın eline ulaşmamıştır

En son bu şarkıyı söylediğin gece geliverdi birden aklıma:img-hyste hangi geceydi ya o ;
sanki bir hesapmakinesi yanlışlığı,
sanki bir sayma pardon sayamama
bir görme bozukluğu
bir etrafta tarık-naz öpüşmeleri uçuşması :img-hyste :img-hyste
bir kesin kesin muhabbeti:img-hyste

of of herşey bu dizi yüzünden biz gayet normal insanlardık aslında ,onlar yanlış biliyor şarkısıda gayet normal bir şarkı :img-hyste :img-hyste

rasida
16-04-07, 22:39
canda erçetin; bir düşünelim, yok hocam, benim bu ilham perisiyle hiç aram yok:img-blush

Rallici çocukla çellocu kızın aşkına
Bir türlü kavuşup mutlu olmayışına
Her yalanın bir sonu oluşuna
inanıyorsan eğer
yalancı yarim seyretmek güzel :img-yes:

Tarık'ın kendini anlatamayışına
Naz'ın her davranışına
Yüzüm gülüyorsa hala (sinirden de olsa):icon_whis
yy seyretmek güzel:img-yes:

Anlatacak fragmanım gelmedi henüz
Anlaşacak dostlarım tükenmedi
Yorgunluk kırgınlık hepsi gelir geçer
Her şeye rağmen yy seyretmek güzel :happy0064

Naz'ın Tarık'ı yanlış anlayışına
Çoktandır elini tutmayışına
Senaristler aldırmıyorsa eğer
FORUM AHALİSİ KAFAYI YER :img-wink: :icon_whis

seheray
16-04-07, 22:43
fragman nöbetinde bende varım arkadaşlar her zamanki gibi:img-grin2
eeee hani bugün yavru fragmancıktamı verilmedi,bu özet ve fragman bekleyişi erkenden yaşlandıracak beni korkarım korkarımda bi ondan korkarım arkadaşlar...

Medea
16-04-07, 22:46
Berrak hemşire'yi oynayan Gözde Mukavelat bugün Yalancı yarim resmi sitesini ziyaret ederek ilk kez mesaj yazdı.Hatta şu anda ikinci kere mesaj yazmış baktım da..bilginize:img-wink: :img-yes:

sude9
16-04-07, 22:49
canda erçetin; bir düşünelim, yok hocam, benim bu ilham perisiyle hiç aram yok:img-blush

Rallici çocukla çellocu kızın aşkına
Bir türlü kavuşup mutlu olmayışına
Her yalanın bir sonu oluşuna
inanıyorsan eğer
yalancı yarim seyretmek güzel :img-yes:

Tarık'ın kendini anlatamayışına
Naz'ın her davranışına
Yüzüm gülüyorsa hala (sinirden de olsa):icon_whis
yy seyretmek güzel:img-yes:

Çoşun bakalım
işte size yeni bir parça daha

Ah star ben senden çok çektim
Söyle nedir bu halim
Vallah ben deliyim deliyim
Olmazki bu kadar bekletilmezki
Çıldırmışım sanki
Vallah ben deliyim deliyim:img-hyste

schmetterling
16-04-07, 22:51

bu şarkıyı çok severim, bu hali de olmuş özellikle burayı çok beğendim... tarık- naz el ele hep beraber köprüye demek istiorum mümkünse:img-hyste

Medea
16-04-07, 23:06
Küçük bir dipnot daha;söyleşi gününde salon bayağı bir doluymuş çok ilgi varmış yalancı yarim ekibine hatta birçok kişi de ayakta izlemiş etkinliği:img-yes:

elmali-turta
16-04-07, 23:09
Bakın burda kimler varrr:):)

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2997683&posted=1#post2997683

Sevim Ablacım çok teşekkürlerr;)

sude9
16-04-07, 23:11
Bakın burda kimler varrr:):)

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2997683&posted=1#post2997683

Sevim Ablacım çok teşekkürlerr;)

Fotoğraflar çok güzel çekeninde ekleyeninde ellerine sağlık
Barış'a ne için plaket veriliyor?
En iyi sanatçı,en iyi dizi:img-help: :img-help:

pas.si.on79
16-04-07, 23:19
bu şarkıyı çok severim, bu hali de olmuş özellikle burayı çok beğendim... tarık- naz el ele hep beraber köprüye demek istiorum mümkünse:img-hyste

Arkadaşlar anladım ben... Şimdi star köprüyü yapacak, bitirince de NAz ve Tarık orda buluşacaklar ...Neden
1- ikisi de inatçı : iki inatçı köprüde buluşma hikayesi vardır bilirsiniz.
2-İtalya da gondol mondol için para ne gezer...
3-Romantik anlar köprüde geçirecekler.Ucuza getirecekler yani.. Hazır ellerinde köprü olacak...

NOt;Fragman beklerken zehirlenme belirtisidir..Lütfen dikkate almayınız...

seheray
16-04-07, 23:21
fotoğraflar harika çeken ve ekleyen arkadaşların ellerine sağlık...
hepside çok güzel çıkmışlar ...
fragmandanda ses seda yok galiba...

Medea
16-04-07, 23:21
Etkinliğe katıldığı için teşekkür anlamında sanırız:img-wink: :img-yes:

whiteangel
16-04-07, 23:33
Fotoğraflar çok güzel çekeninde ekleyeninde ellerine sağlık

Bugün YALANCI YARİM EKİBİ Fatih Üniversitesinin *Ormanları Koruyalım* konulu söyleşisine konuk olarak katıldılar. Fatih Üniversitesi çok hoş bir jest yapmış. Yalancı Yarim Hatıra Ormanı oluşturmaya karar almışlar. Ben videolardan izlediğim kadarıyla çok güzel, eğlenceli ve bol katılımlı bir etkinlik olmuş. Flaş tv çekim de yapmış. Sanırım yakında bu çekimleri yayınlarlar. Ayrıca jenn arkadaşım da videoları Barış'ın sitesine en yakın zamanda eklyecek. Ben özellikle Merve ile Barış'ın masa üstünde *gözlerin*i birlikte söylemelerine bayıldım... YY FORUMU adına Fatih Üniversitesine ve bu güzel etkinliğin foto ve videolarını (dışardan katılıma izin verilmediği halde, bir şekilde içeri sızmayı ve çekim yapmayı başaran sevgili Aslı'ya çok teşekkürler..:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

cerenimo
16-04-07, 23:38
Arkadaslar yine her zamanki gibi harikasınız.Yine hepsini okuyamadım ama 1-2 not yazayım bari:)
NOT!: Yalancı Yarim imzası mükemmel olmuş, ellerinize sağlık.Cidden bayaa varmışız canım :)
NOT!: Tabuda harikalar yaratmışsınız valla.Forumumuz yaratıcı canım :)
NOT!: Senaryolara söyleyecek bir şey bulamıyorum zaten.Resmen profesyonelsiniz :)
NOT!: BBKAG (Bizi Bizden Başka Kimse Anlamaz Grubu)
İşte bunu tuttum.Sonunda bulmuşuz foruma göre bir grup :img-hyste

Yarın yazılım olmasa bu butun sayfaları okuyacaktım daha fazla yorum yapabilecektim ama maalesef.Neyse yarın okuruz inşallah:)Herkese iyi geceler.

_Aslıhan_
16-04-07, 23:45

:img-hyste :img-hyste
iyiki foruma ugramışım şu durumda bile beni güldürdünüz,allahta sizi güldürsün

sinirlerim gerildi,fragman beklemekten,yavru fragmanı bile vermediler köprü boyunca önce kader,arkadan kaybolan yıllarım,allahım kaderimiz bu fragman gelene kadar şimdi ben kaybolucam deyip durdum.

harika fotograflar için teşekkürler,(orda iki masa, birinde ümit_filiz,diğerinde tarık_naz sanki nikah masasında oturuyorlarda, çifte nikah yapıcaklar gibi geldi :) )

not : diziye fena kaptırdım sanırım :img-wink:

muratdemir
16-04-07, 23:46
Sonunda çıktı fragman. Dış ses metin olarak özettekilerin aynısını okudu. Bol bol Tarık ve Naz'ın bakışmaları vardı.

handeozbek
16-04-07, 23:50
Süper bir fragmandı. Nazla Tarığın küçük bir kızları olmuş. Acayip tatlı bişeydi. Uzun bir fragman olmuş. Takip sahneleri falan var. Tarık şoförü takip ediyor. Son kısımda nazla Tarık öyle bir vedalaşıyor ki bu sefer ağlayacağımız garanti:)

seheray
16-04-07, 23:54
ayy verildimi arkadaşlar fragman ayy ben gene göremedim eklenirmi acaba diğer siteye i heyecanlandım şimdi bak..

saYYgıner
16-04-07, 23:57
Ya inanamıyorum fragmanı kaçırmamak için erzincanın köprüsünü izledim izledim 2 dakka pc ye bakim dedim o ara vermişler frgmnı ya inş bu aksam internette izlememiz için yetiştirir sevgili dostlarımız

ayşenurr
16-04-07, 23:59
fragmanı bende görmedim.eklensede izlesek, çok merak ettim şimdi.

nowar_77
17-04-07, 00:01
Bugün YALANCI YARİM EKİBİ Fatih Üniversitesinin *Ormanları Koruyalım* konulu söyleşisine konuk olarak katıldılar. Fatih Üniversitesi çok hoş bir jest yapmış. Yalancı Yarim Hatıra Ormanı oluşturmaya karar almışlar. Ben videolardan izlediğim kadarıyla çok güzel, eğlenceli ve bol katılımlı bir etkinlik olmuş. Flaş tv çekim de yapmış. Sanırım yakında bu çekimleri yayınlarlar. Ayrıca jenn arkadaşım da videoları Barış'ın sitesine en yakın zamanda eklyecek. Ben özellikle Merve ile Barış'ın masa üstünde *gözlerin*i birlikte söylemelerine bayıldım... YY FORUMU adına Fatih Üniversitesine ve bu güzel etkinliğin foto ve videolarını (dışardan katılıma izin verilmediği halde, bir şekilde içeri sızmayı ve çekim yapmayı başaran sevgili Aslı'ya çok teşekkürler..:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

Bugünkü söyleşi ile ilgli video ve fotoğraflar için emeği geçen herkese çok teşekkürler:img-yes: Gerçekten de Yalancı Yarim ekibinin anlamlı bir etkinlikte bir arada bulunması çok hoş,ekipteki uyum da çok güzel yansıyor.Sevim ciğimin de dediği gibi Barış ve Merve nin Gözlerin şarkısını birlikte söylemeleri ayrı bir güzel olmuş:img-wink: Çok iyi bir ikili oluşturuyorlar.bu da diziye olumlu yansıyor.Videoların devamını bekliyoruz:img-pilot

Bu arada da fragman geldi,ne diyeyim orada da çok güzel görüntüler var.Sabırsızlıkla çarşambayı bekliyoruz artık:icon_whis :img-in_lo

777darkangel777
17-04-07, 00:05
http://sansal.20m.com/oynat.htm#
arkadaslar fragman burada
fragmana bakilirsa hulusican yerine belginnur gelmis :d

kozanak
17-04-07, 00:06
Süper bir fragmandı. Nazla Tarığın küçük bir kızları olmuş. Acayip tatlı bişeydi. Uzun bir fragman olmuş. Takip sahneleri falan var. Tarık şoförü takip ediyor. Son kısımda nazla Tarık öyle bir vedalaşıyor ki bu sefer ağlayacağımız garanti:)

aksini iddaaa ediyorummm:) dehşetül wahşet bir fragmandııı kanımcaaa tüm gün beklememe değmesiii açııkça söylemek gerekirse .Yine bu bölümde naz tarık ın gitmesine üzülecek nazın odasında bol bol sağa sola dönüşlerini izleyeceğizzzz tarıkta kendi halinde düşüncelere dalacak .Sonra sabah olcak:) arkdasım dostum tarıkkkk dicek nazzz we ben artık bunları görmek istemiorum.40 bölüm olduuu ama itiraf olmadı ''kıskanmakta aşk'' diyippp kendimizi awuttukkk ama artık yeterrr! son olarakta fragmanda yeni şöförümüz şarkı söylüyordu şarkı söylemeyen bi ben kaldım dizide:) ayıppp denilen bi şey war! Her gelenin reklamı uğruna diziden ödün werilmesi son derece yanlış!

_Aslıhan_
17-04-07, 00:12
fragmanı gördüm. çok güzel bir bölüm geliyor. görünen o ki kızımız oluyor (Naz'ın kopyası gibi, maşallah allah analı, babalı büyütsün:) ), hele fragmandaki o son sahne neydi öyle,o bakışlar, veda sahnesi geliyor galiba,çok duygulandım. ağlıcam :sad53:

whiteangel
17-04-07, 00:14
aksini iddaaa ediyorummm:) dehşetül wahşet bir fragmandııı kanımcaaa tüm gün beklememe değmesiii açııkça söylemek gerekirse .Yine bu bölümde naz tarık ın gitmesine üzülecek nazın odasında bol bol sağa sola dönüşlerini izleyeceğizzzz tarıkta kendi halinde düşüncelere dalacak .Sonra sabah olcak:) arkdasım dostum tarıkkkk dicek nazzz we ben artık bunları görmek istemiorum.40 bölüm olduuu ama itiraf olmadı ''kıskanmakta aşk'' diyippp kendimizi awuttukkk ama artık yeterrr! son olarakta fragmanda yeni şöförümüz şarkı söylüyordu şarkı söylemeyen bi ben kaldım dizide:) ayıppp denilen bi şey war! Her gelenin reklamı uğruna diziden ödün werilmesi son derece yanlış!

Arkadaşım kusura bakma ama ben de sana YETEEEEEERRRR BEEE demek istiyorum.Her hafta daha fragman verildiği andan itibaren olumsuz fikir beyan ediyorsun. Sana bu kadar ters geliyorsa İZ-LE-ME... LÜTFENNN :img-help:
Bazen ben farklı bişi mi izledim diye kendimden şüphe ediyorum, senin yazdıklarını okuyunca.:img-polic

handeozbek
17-04-07, 00:15
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2998485&posted=1#post2998485

Birkaç fragman fotosu ekledim:)

ayşenurr
17-04-07, 00:15
bu bölüm güzel olacak.çok duygusal sahneler var.bu bölüm Barış'ın muhteşem
bakışlarını izleyecez. fragmandan belli oluyor,Barış bu bölüm kendini aşmış.
ne bakışlar öyle. :img-blush

whiteangel
17-04-07, 00:28
http://img77.imageshack.us/img77/8647/dsfsfbh3.jpg (http://imageshack.us)
http://img77.imageshack.us/img77/7586/hfhhsi3.jpg (http://imageshack.us)
http://img115.imageshack.us/img115/7353/hhhtc6.jpg (http://imageshack.us)
Her zamanki gibi senaristlerimiz bize şaka yaptı ve biz yine tersköşe olduk. Baksanıza biz aylardır Hulusican'ı beklerken Belginnaz'ımız oldu.. Yarabbim nazarlardan korusun ne tatlı şey bu:) Yani Tarık ve Naz'a ne kadar benziyor. Ay çok şeker yaa... Bu arada fragmanda görüldüğü üzere torunumuz Belgin Babaannenin güvenli ve şefkatli kollarına emanet:img-hyste

seheray
17-04-07, 00:29
fragmanı ekleyen arkadaşıma çok teşekkür ederim.farkettinizmi arkadaşlar ilk defa barış dizide küpe takmıi yani ben ilk defa görüyorum.onada çok yakışıyor küpe ne yalan söyleyeyim .acaba bu belginnur :img-grin2 aman yani tarıkla nazın kızları kimin rüyası veyahutta hayali belgin hanımınmı yoksa tarıgınmı inşallah tarıgındır ben onu öyle hayal kurarkende izlemek istiyorum ya..

pas.si.on79
17-04-07, 00:30
Harika bir fragmandı...İnanılmayacak derece de güzel..ekleyen emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Gördüğüm kadar,duygusal ağırlıklı bir sahne olacak..her ne kadar komik yerleri de olsa..Duygusal anlar sanki bizi daha derinden etkileyecek gibi...

En başta,O tatlı kız çocuğuna ne demeli..Hulusicana bakmak için sıraya girmiştik.Anlaşılan Belginnaz için nöbetler sıra kavgaları çıkacak.. O kızı izlerken bile duygulandım.Kız çok tatlıydı..Tarık -Naz ve kaynana Belgine çok yakışmıştı...

Aklımda kalan takıldıklarım.

1-Naz ve Tarık bakıştıktan sonra,Naz Vahi Beyler nereye gidiyor.. O bakışın öncesinde neler konuşuldu.

2-Naz basketbol oynarken ya da oynamaya çalışırken Tarık izliyor.Orda bırakıp gidecek mi sonuna kadar bekleyip konuşacak mı

3-kerem şarkı söylüyor gibiydi..Yapmayın senaristlerimiz lütfen ama..Bu kadarını bize yapmayın..

4-Tarık ve Kerem ses kayıt ederken Naz birden panik oluyor.Yüzünden kaynar sular dökülmüş gibi... NE oldu,ne söylendi acaba

5-Sonra Tarık çok kötü resmen aşk acısından kıvranıyor...

Gerçekten Barış ve Merveyi üzüntülerini acılarını çok güzel yansıtmışlar bu bölümde tebrikler,,,,

İzlemek istiyorum.Çarşambayı sabırsızlıkla bekliyorum.

NOT: Handeciğim ellerine sağlık... ÇOk tatlı bir kız çocuğu..Tarık ve Naza nasıl benziyor öyle..
NOT2:Evet abla Belginnaz kaynanaya emanet edilmiş..Hemde Belgin Hanım öyle bir sarılmış ki..Hani ödül alırsın ya onun gibi ..Ayrıca Sarılmış sımsıkı..Vermem kimseye der gibi....

handeozbek
17-04-07, 00:32
http://img77.imageshack.us/img77/8647/dsfsfbh3.jpg (http://imageshack.us)
http://img77.imageshack.us/img77/7586/hfhhsi3.jpg (http://imageshack.us)
http://img115.imageshack.us/img115/7353/hhhtc6.jpg (http://imageshack.us)
Her zamanki gibi senaristlerimiz bize şaka yaptı ve biz yine tersköşe olduk. Baksanıza biz aylardır Hulusican'ı beklerken Belginnaz'ımız oldu.. Yarabbim nazarlardan korusun ne tatlı şey bu:) Yani Tarık ve Naz'a ne kadar benziyor. Ay çok şeker yaa... Bu arada fragmanda görüldüğü üzere torunumuz Belgin Babaannenin güvenli ve şefkatli kollarına emanet:img-hyste

İlk defa senaristlere kızamıyorum ters köşe yaptıkları için. Böyle şeker bir kızı nerden bulmuşlar. Süper bölüm olacak.:good:

saYYgıner
17-04-07, 00:35
Arkadaşlar fragmanı 10 veya 15 arası kere izledim ama inanın her zamanki gibi bölümle ilgisi olmayacagını düşünenlerdenim, fragman ve özet iyi olunca bölüm romantizm dışı oluyor fakat tam tersi oldugu zaman da bölüme doyum olmuyor, ama duygusal bir bölüm olacagı aşikar...

_Aslıhan_
17-04-07, 00:36
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2998485&posted=1#post2998485

Birkaç fragman fotosu ekledim:)

teşekkürler Hande,çok güzel, tam bir aile fotografı :happy0064 (ahhh ahhh keşke gerçek olsa )

Bu belgin hanımın rüyasıysa ,Naz'ı sonunda gelini olarak kabullendi demekki :good:

not :hala son sahneye takılı kaldım.:img-help:

çike
17-04-07, 01:03
istermisiniz tarıkla nazın kızlarının olduğu sahneleri belgin rüyasında görsün.hahay allahım e belgin hanım senmisin tarıkla nazın bir türlü adı konmayan ilişkilerine taş koyan e takdiri ilahi hah:img-hyste

pas.si.on79'yona katıldığım evet bu yeni şöför de sütudyoya girdi ama bu kadarda olmazki.:img-yes:

tarık yeni şöförü izliyecekya istermisiniz buda çok dürüst laf edilemiyecek türden biri olsun.ve tarıkta buna karekteri gereği ekmeğiyle oynamamak için arkasını dönüp gitsin.belki o veda sahnesi bunla ilgili olabilirmi ?

ama o ufaklığa bittim çok şekerdi.allah nazarlardan korusun.
bakalım bu çarşamba nasıl gelecek fragmana göre duygusalmı geçecek yada yine yanılacakmıyız.bekleyip görecez.

coqette
17-04-07, 03:57
slm arkadaşlar öncelikle hepinizin ellerine, yorumlarına, araştırmalarına ve hayalgüçlerine sağlık. maşallah herkes döktürmüş.

öncelikle sinemim_g yy ailesi imzası gerçekten çok güzel olmuş.ayrıca beni de eklediğin için çok teşekkürler (aranıza yeni katılan biri olarak gerçekten çok mutlu oldum :happy0064 :happy0064 )

sinemim_g, flower98, sude9 ve medea senaryolar muhteşem yazılan senaryoların hepsiyle ayrı bir yy yaşıyorum sanki bi kaç yy dizisi varmış gibi hatta bazen gerçek senaryoyla karışabiliyolar bile "ya bu böyle diil miydi ?" "burda böyle olmamış mıydı?" diye "yok yok o ayrı bi senaryoydu kendine gel"

tabu ve 2 doğru 1 yalan oyunları da gerçekten süper olmuş ve biz bunu gerçekten kullanıyoruz bazen :) :)

BBKAG grubu için de tek birşey söyliycem : ben de ben de.... :img-help:
ben yurt dışında okuduğum için fazla türk kanalı izleyemiyorum(tabi ki dizileri de ) sonra bir gün bi arkadaşım bak bu diziy izle hem youtubedan takip edebilirsin dedi sen seversin böyle şeyleri. (işte böylece ilk kez damarlarıma yy verildi) ben de izlemeye başladım 1. bölümden itibaren veeeee sonuç buralara geldim :) yani burdan izlediğim tek dizi ama burda herkes izlemiyor bu diziyi ve ne zmn bi sohbet olsa muhakkak bana yy yi ve dizideki konuşmaları esprileri anımsatacak bişi geçiyor yada bunlarla ilgili espri yapma fırsatı ve ben tabiki yapamıyorum içimden yapmak zorunda kalıyorum (tabii bazen ağzımdan çıkıyor istemeden de olsa (burdan da anlaşılacağı gibi başlayınca hmn susmayan bi yapım var)).yani burda beni benden başka kimse anlamıyoooor. o yüzden beni bu gruba kesinlikle ALMALISINIZ.

Not: qsawe zor günler geçirdiğini yazmışsın umarım yakında hepsi geçer ve sonuçları senin için daha iyi olabilecek şeyler doğurur. ve bişi daha

AMA VAZGEÇME GÜLMEKTEN VAZGEÇME DİRENMEKTEN
GEÇER BU ZOR GÜNLER DEEEEEE :good: :good: :good:

coqette
17-04-07, 04:42
eweeeeet şimdi de fragman için bişeyler yazıyım çıkmadan
bence çok güzel bi bölüm bizleri bekliyor. hem komik hem duygusal(her zaman olduğu gibi)

1-) öncelikle belginnazımızı tanıma fırsatını bulmuş olduk. gerçekten de tarık ve nazın kızları olsa aynı böyle birşey olurdu heralde çok tatlı birşey allah bağışlasın. ama Belgin hanımın suratında güller açıyor(nasıl açmasın ya şuna bakın) ve de hemen sahiplenmiş:) ama belgin hanım bu her nekadar kızsa da ayırmaya çalışsa da sonunda kesinlikle sahip çıkar hem gelinine hem torununa aslında çok ii biri o
ve bence de bu hayal belgin hanıma ait. nazla salıncaktaki konuşmalardan sonra hayal etmiş olabilir diye düşünüyorum ve artık nazı da kabullenmeye başlıycak yavaş yavaş ve tarığı da naza yönlendirecekmiş gibi geliyor bana. çünkü nazdan daha iyisini bulamaz (hem tarık için hem kendi için belginle naz ikiz gibiler aynı planları kurup aynı yalanları yiyolar ve de ikiside sevimli başbelalarına karşı koyamıyorlar sürekli affediyorlar :) tek bir şey dışında nazın bu kıskandırma taktikleri bence belgin biraz ders almalı hulusiyi azıcık kıskandırması lazım hulusi delirir pasaklı nuriyeden bile kıskandıktan sonra :img-hyste gerçek bi rakibe napar düşünemiyorum )

2-) fragmandaki bir diğer şeyse naz ve tarık hatta kerem, belgin hanımın evindeler... ve kerem stüdyo da...
sanırım tarığın italyaya gideceğini düşündükleri için kaset işini kereme devredecekler (yanii tarık bir beladan kurtulacak :happy0064 ama diğer yandan da keremi dövmemek için zor tutacak kendini) aslında bence de en iisi bu olur hem yeni şoförden kurtuluruz (şimdi şarkı söyleyebildiği için üzülenler birazcık da olsa kendilerini avutabilirler :)) hem de tarık 3 kişilikte kalır çünkü 4.yle bu yalanların içinden zor çıkardı. (sevgili bertuğ üzgünüüüm bye )

3-) özette ve fragmanda vahi bey ve tarığın keremi takip edecekleri söyleniyordu ama ben yalnızca motorlu tarığı gördüm vahi beyi göremedim (ya bu görevi tarığa verdi ya da motorun arkasında oturuyor ama ben göremedim)

4-)Nazın basketbol oynadığı sahneye çok şaşırdım bu kız ilk defa sosyalleşti(kıskandırma veya özel bir amaç olmadan en azından ben bu sahneden öyle bi izlenim edindim) ama tarığın suratına bakılırsa o da bana hak veriyor :happy0064 ve gene bi tahmin burası yetiştirme yurdu olabilir mii??? eğer öyleyse bu kızın gece vakti orda ne işi olabilir???

5-) Hulusinin gülen yüzüne ve konuşmasına bakılırsa gene bir sürü bahane ve yalanlarla italya yolculuğunun tadını çıkaracakmış gibi görünüyor tabii bizde yerlerden gülerek onu izliyor olacağız :icon_whis

6-) veeee son sahneler tarık ve naz vedalaşmasııı gözyaşları akacak gibi gözüküyor gene (vahi amca yaa, 14 şubatta birleştirmek için onca laf ettin şimdi tam birbirlerinin gözlerini yakalamışlar telepati kurup sevgilerini söylüyorlar araya giriyorsun olmaz ki böyle ama azcık müsade et biz garibanları sevindirebilecek gelişmelerin olmasına izin ver belki son dakka kıyısından da olsa itirafa enzer bir şey gelebilirdi. biz her şeye razıyız...)

bu na ek olarak bu vedalaşma hulusilerin evinin önünde yani tarığı belgin hanımlara bırakmışlar nasıl oldu da tarığı oraya bıraktılar (acaba hacer anneler de orda kalıyorlar diye mi ne de olsa tarık hacer annenin evlatlık oğlu nazlara yerleşmeden önce onlarda kalıyordu şimdi evleri yok diye hulusilere gittiler tarık da oraya mı gidiyo o yüzden hazır hulusi de yokken :img-help: )

NOT: bir de önceki bölümlerle ilgili bir sorum olacak. şimdi 38. bölümün başında nazın tarığın ceketini karıştırırken eline batanın tarığın sakladığı kurumuş gül olabileceğine dair bazı yorumlar görmüştüm. yani tarığın o gülü sakladığına dair bi sahne var mı? ben gördüğümü hatırlamıyorum :img-blush ya da eşyalarını toplarken onu aldığına dair... yani o gülün sonunu ben bilmiyorum en son tarık sofiayı evlerinin önünden almak için arabaya bindiğinde yan koltuğa koyarken gördüm. başka sahne hatırlamıyorum.

sinemim_g
17-04-07, 06:26
ayyy bu şekerlikkk ne böyleee yaa muhteşemm rüya ama ne rüya belkide hayall ayy ben bu bölümü çok sevicemmmm kızın şekerliğine bakkk nasıl benziyor anneyee....çok yakışmışlar böylee umarım son bölümde böyle bir tablo çıkar karşımızaa

ipekb
17-04-07, 08:39
fRAGMAN GELMİŞ BİRDE UFAKLIK VAR...ÇOK ŞEKER...GERÇI BELGININ KABUSU AMA

RebeCa
17-04-07, 09:45
Selam arkadaşlar,
Fragman verılmış sonunda ama ben akşam dayanamadım uyuyakaldım.Şansal agbının sıtesınden ızledım.Yıne bırılerı rüya görmuş ama kım bılemıyorum.Tabıı ters koşe oalcagımı bıle bıle bır tahmın de bulunayım,rüyayı bence tarık görmuştür.
Kızımız,pek şeker şey.Naz'ın bır kopyası ama ben gözleri dedeye(hulusi'ye)benzettım.
Passion79,senınle aynı hıslerı paylaşıyorum benım dehoşuma gıtmedı malum kişinin şarkı söylemesi.
Takip sahnesı var fragmanda,orda tarık motorsıkletı ıle takıp edıyor Naz ve Kerem'i bence .O sahnede ki yorumum Kerem Naz ile bır yere gıdıyor (bence gittıklerı yer bır çocuk yuvası belkı de Kerem, çocuk yuvasında buyumuştur falan (uçtum bılıyorum ) ).Orda Naz çocuklarla basketbol falan oynarken Tarık onları ızlıyor.Yıne ters koşe olacagım hadı hayırlısı.:icon_whis
Bakışmalara ve odalarında bırbırlerını duşunmelere gelınce bol bol huzunlenıp aglayacagız bence(kı ben 38 de aglamış bırı oalrak kendı adıma konuşuyorum)
Tarık ve naz'ın fargmanın son sahnesınde kı bakışmalrı ıse bence artık orda vedalaşıyorlar yanı Naz ,Tarıg'ın gıdecegını düşünüyor ve son bır kez bakışıyorlar Dıkkat ettıysenız vedalaşma Hulusılerın evının onunde.
Hulusı'yı 10sn kadar göterdı kı ordada taksının içinde havalimanı yolundaydı.(vallahı dizi başladıgından beri hıç bukadar tahmın yapmadım neyse benım koşelerdekı yastıklar hazır tabıı.)
Fragmanda Netıce halamız yok merak ettıım?

Not:bize fatıh unıversıtesınden guzel haberler getıren ve forumabu haberlerı ekleyen medea,whıteangel ve medea'nın arkadaşı Aslı'ya kocaman bır teşekkür.

cave77
17-04-07, 09:55
Ne kadar sevimli bir fragman bu böyle :))) Tekelioğlu ailesine şimdilik rüyada da olsa minik Belginnaz katılmış durumda...çok şeker birşey ya :))) son sahneye ise yorum yapmak istemiyorum dizide bile olsa bu tür elveda der gibi bakışmalar hep içimi acıtmıştır,içim burkuldu fragmanın o sahnesinde:sad53: ha bu arada benim de dikkatimi çekti Barış abimiz ilk defa dizide küpeli vaziyette ve Merve'de makyajsız vaziyette sanki dizi dışında normal yaşamlarındaki hallerini de diziye yansıtmaya başladılar gibi,bence çok güzel olmuş:good: ha bir de bu arada dizimize katılan ufaklığın adı dizide cidden Belginnaz olurmuş puhahaha o an artık benim koptuğum an olur :))))

RebeCa,büyük olasılık bu Kerem denilen şahsiyet iyi bir insan evladı çıkacak ve bu sayede Tarık'ın içi rahat edecek gibi..yani bırakırken gözü arkada kalmayacak ama Naz onu bırakacak mı?Hayır :))) ver elini İtalya =)))

whiteangel
17-04-07, 10:38
Fragman muhabbetinin ortasına dalınır:) Arkadaşlar dünkü Fatih Üniversitesi-Yalancı Yarim Ekibi söyleşisi videoları sevgili jenn tarfından Barış'ın resmi sitesine eklenmiştir. diye müjde verilir. Özellikle masa üstünde birlikte söylenen gözlerin-yalancı yarim şarkısının videosunu mutlaka izlemeniz salık verilir.:):happy0064 :happy0064 :happy0064
Ama önce mgdmagazin oylamanızı yaptınız mı diye sorulur...:)

zer
17-04-07, 10:40
ay ay ay o ne güzel bi'şey öyle ya döndürüp döndürüp bakıyorum valla,
yani arkadaşlar helala olsun diye diye sonunda oldurtunuz ya pes.
Belgin'nin rüyası gibime geliyor.
bu bölümde gerçekten vedalaşıyorlar gibi, eğer İtalya macerası olursa sanırım 42 veya 43 bölümde olacak. 41 de baba oğul barışması görsek hiç fena olmayacak, ki büyük olasılıkla olur gibi geliyor şu stütyove şarkı olayına girmek istemiyorum. fragman çok hoşuma gitti çünkü bunun tadını çıkarmak istiyorum.

jenn
17-04-07, 11:27
arkadaşlar 40.cı bölüm fragman fotolarını ekledim..aşağıdaki linkte buyrun tıklayın:))

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2999888&posted=1#post2999888

saYYgıner
17-04-07, 12:21
Teşekkürler jenn eline saglık..
Arkadaşlar bugun neden bu kadar sakin br ortam war anlayamadım, bir fragman bu kadar etkilememeli bizleri diye düşünüyorum ;)

jenn
17-04-07, 12:50
evetttt epeyidir sadece okuma fırsatım oluyordu..şimdi bir fragman tahmini yapayım:))madde madde yapayım:)

1-sofia belliki gitmiş:)yok ortalıkta..

2-tarık galiba o gece nazların eve döncek..ikisininde gece uykusuz hallerine bakıldığında tarık müştemilatta görünüyor(koltuktan tanıdım)

3-ertesi gün vahi tarığı yeni şöförün peşine takacak artık hangi hareketlerinden şüphe duyduysa..ve tarık motosikletine atlayıp peşlerine düşecek..

4-bence yeni şöför yetimhanede büyümüş bir çocuk çıkacak ve nazı yetiştiği yetimhaneye götürmüş olacak ve naz ordaki çocuklarla top oynarken tarık görecek.olayın aslını öğrenecek..ve bu çocuğun albüm çıkarması için ona yardımcı olacak.hatta annesinden ona sponsor olmasını isteyecek..ve bu dizide ince mesajlar var..tarık kendisini yetimhaneye bırakılmış bir çocuk olarak pardon ayşe onu o şekilde naza anlatmıştı..tabi tarıkda aynı yalana devam etmişti.şimdi gerçektende yetimhanede büyümüş bir şöför var ve tarık olaya bambaşka gözle bakacak ve o çocuğa yardımcı olacak..bu tahminim çıkarsa bana alkış.çıkmazsa yuhh ammada atmış dersiniz:img-hyste

5-fragmanın son kısmı dramatik bir veda sahnesiydi..sanırım stüdyo kaydından sonra hep birlikte belginle sponsor olayını konuşmak için hulusi eve gelecekler..ve ordan ayrılırlarken tarık onlarla dönmeyecek ve o veda işte bizi etkileyecek..

6 -ha bide belginin rüyası var.o ne güzel bir rüyadır öyle..o rüyayı kesinlikle belgin görecek ve rüyadan çok keyif alacak.ilk defa oğlunun nazla bir evlilik yapıp ona torun verdiklerini rüyasında görerek aslında olayı bilinçaltı olarak kabullenecek..:))

şimdilik benden bu kadarrr))

RebeCa
17-04-07, 13:19
evetttt epeyidir sadece okuma fırsatım oluyordu..şimdi bir fragman tahmini yapayım:))madde madde yapayım:)

1-sofia belliki gitmiş:)yok ortalıkta..

2-tarık galiba o gece nazların eve döncek..ikisininde gece uykusuz hallerine bakıldığında tarık müştemilatta görünüyor(koltuktan tanıdım)

3-ertesi gün vahi tarığı yeni şöförün peşine takacak artık hangi hareketlerinden şüphe duyduysa..ve tarık motosikletine atlayıp peşlerine düşecek..

4-bence yeni şöför yetimhanede büyümüş bir çocuk çıkacak ve nazı yetiştiği yetimhaneye götürmüş olacak ve naz ordaki çocuklarla top oynarken tarık görecek.olayın aslını öğrenecek..ve bu çocuğun albüm çıkarması için ona yardımcı olacak.hatta annesinden ona sponsor olmasını isteyecek..ve bu dizide ince mesajlar var..tarık kendisini yetimhaneye bırakılmış bir çocuk olarak pardon ayşe onu o şekilde naza anlatmıştı..tabi tarıkda aynı yalana devam etmişti.şimdi gerçektende yetimhanede büyümüş bir şöför var ve tarık olaya bambaşka gözle bakacak ve o çocuğa yardımcı olacak..bu tahminim çıkarsa bana alkış.çıkmazsa yuhh ammada atmış dersiniz:img-hyste

5-fragmanın son kısmı dramatik bir veda sahnesiydi..sanırım stüdyo kaydından sonra hep birlikte belginle sponsor olayını konuşmak için hulusi eve gelecekler..ve ordan ayrılırlarken tarık onlarla dönmeyecek ve o veda işte bizi etkileyecek..

6 -ha bide belginin rüyası var.o ne güzel bir rüyadır öyle..o rüyayı kesinlikle belgin görecek ve rüyadan çok keyif alacak.ilk defa oğlunun nazla bir evlilik yapıp ona torun verdiklerini rüyasında görerek aslında olayı bilinçaltı olarak kabullenecek..:))

şimdilik benden bu kadarrr))

jenn senınle şu yetımahne konusunda aynı fıkırdeyız galıab senden once yer alan mesajımda bende yazmıştım tutturazmazsakta zaten yastıklar koşelerde hazır canım:img-in_lo

elmali-turta
17-04-07, 14:50
[

Katılıyorum ablacım gerçektende bu kızz çok şeker bişeyy:)tıpkı annesi:img-hyste :img-hyste
Bu arada biz kazandıkk BelginNaz babanesinin kollarında:img-hyste
KAG'ın gücü işte:img-cool2

Not:kardeş grubumuz olan BBKAG'a yeni katılanlar olmuşş hoşgeldiniz efem:img-hyste (efem diyince aklıma murat abi geldi acaba izleyebilicekmi bu bölümü:img-blush )

handeozbek
17-04-07, 14:54
Bölümler hakikaten paralel gidiyor. 28 ile 38 benziyordu. 29 ile 39 benziyordu. Şimdide 30 ile 40 benzeyecek anlaşılan. Tek farkı olacak. O da bu sefer daha çok ağlayacağız. Çünkü ilk defa fragmanda komedi sahneleri yoktu.

Star iyice sinirimi bozmaya başladı. Fragmanı gecenin köründe veriyor. Bugünde baktım hiç vermiyor. Sürekli kader ve ky veriyor. Bizde böyle kanal varken verdiğine dua etmek gerek aslında:img-cool2

tarik_naz
17-04-07, 15:01
forum sessiz, forum sakin. herkesin dilinin ucunda birşeyler ama yazıya dökülmüyo. fragman gelmiş ama toplasan 20 yorum bulamazsın. zorla beğenmişlik gibi bir hava var. çünkü fragmanı beğenmemek için bin bir türlü neden var.

- fragmanda yine hayal ya da rüya
- tarık'tan başka birisinin şarkı söylemesi
- tarık-naz arasında yine kıskançlık
- birbirlerine yine birşeyleri açıklayamamaları ve sadece bakışmaları

internette aşkla ilgili güzel bi yazı okudum bir kısmını ekleyeyim buraya

Aşk artık sessizliğe katlanamıyor.

Âşık sanıyor ki, ne kadar ses olursa o kadar iyi anlaşacak. Çıkardığı sese karşılık bir ses istiyor. İniltisine bir iniltiyle cevap verilsin istiyor. Oysa o cep telefonu her çaldığında sesler daha bir anlamsızlaşıyor. Hiçbir şey iletmeyen; bir çağrı, bir duygu taşımayan her konuşma, insanı kendi zindanına daha da çok gömüyor. Fazladan sarfedilen her kelime, oluş çabasıyla sınanmamış her söz, sevgiliyi sırlar mağarasına daha çok çekilmeye mecbur ediyor. Fuzulî sözler aramıza sırlardan bir duvar örüyor.

Aşkın işlevi eskilerde perdeleri yırtmak iken, şimdilerde örtülere bürümek. Sevgiliden saklanmak ve kendinden saklanmak.

Oysa âşığın feryadı susuşunda gizlidir. “Ancak söylenemeyen aşk, aşktır” diye yazmıştı Blake. O, asırlar öncesinden seslenen Mevlânâ’yı yankılar gibiydi: “Dil, kelimeler pek çok şeyi açıklar; ama aşk, üzerine kelimeler düşmediğinde daha berraktır.”

biz bu kırmızı ile yazılmış aşkı yaşıyoruz. o yüzden ben hiç mi hiç bu aşktan sıkılmıyorum. çünkü tarık ve naz aşkı son derece saf, son derece berrak bir aşk.

ceza_cansu
17-04-07, 15:06
Herkese selam arkadaşlar.Ne güzel bir fragmandır bu.Çok hoşuma gitti.Özellikle de Belginnaz'ımız.Ya gerçekten çok tatlı ve de annesine çok benziyor:img-yes: Nerden bulmuşlarsa o küçük kızı tebrikler valla.(ayrıca dizide adı ne olucak bunu da çok merak ediyorum.Aslında hepimizin aklından geçen o malum isim olursa ah bir olursa:img-hyste :img-hyste )Ya fragmanın son sahnesindeki ayrılığın bu sefer dönüşü olmicak sanırım.Hatta belkide İtalya'lı bölümlere kadar bile ayrı kalabilirler

Bu arada fragmandaki müzik yine Aldırma'ydı.Son 2 haftadır hep o çalıyor ve fragmana gerçekten uyuyor.Ama eminim bir kaç hafta sonra en feci bölümde yine fragmana ''Gözlerin'' konulur.Fragman müziklerini iyi takip etmeliyiz:img-yes:

jlee
17-04-07, 15:28
Aslında hepimizin aklından geçen o malum isim olursa ah bir olursa:img-hyste :img-hyste

cansucum aslında çok da düşük bir ihtimal olarak görmüyorum ben bunu :) genelde herkesin tahmini rüyayı belgin'in gördüğü yönünde. bu durumda torunun kendi adını taşımasını hayal etme ihtimali çok yüksek. :icon_whis senaristlerin burayı takip ettiği de kulağımıza gelmiş bir gerçek :img-yes: o yüzden bu isim konusu bir göz kırpma :img-wink: niteliğinde olacaktır bence. gerçi diziye böyle bir sahne koymaları bile başlı başına bize bir göz kırpma ya neyse :img-hyste :img-hyste

RebeCa
17-04-07, 15:29
Arkadaşlar bır maruzatım var bakalım tutacakmı yıne(passıon79 başladık yııne dıdıklemeye)
Fragmanda naz tarık ve mınık kızalrı sabah galıab babaanneyı uyandırmaya gıdıyorlar hanı naz kzıyla oynuyorya işte o sahnede.Tabıı babaanne mest artık ne dıyorsa ufaklık:)
Ufaklık nasıl olur acaba?üstün yeteneklı falanmıolur.Nede olsa baba rallıcı,anne çello sanatçısı,babaanne piyano sanatçısı, dedelerden bırı tekstılcı ,dıgeri bankacı ve flörtöz.
sevgıler.......

sinemim_g
17-04-07, 15:41
valla çocuk çocuk dedikk geldii iştee çocukk ama ne acıdır ki rüyaa ama ne acıdır ki bu tatlı şeyi sadece birkaç daika görebilcezz:sad53: aynı anne baba bu kadar mı benzer helal valla iyi bulmuşlarr çok tatlı yaa belginnazımız:happy0064
bu fregmana bayıldımm her nekadr hüzün çoğunlulada olsa naz ve tarığın evli halini de görcezz her nekadr rüyada olsaa:img-blush bu her nekadrı amma fazla kullandımm:img-yes: neysee yarını iple çekiyorummm:img-cool2

handeozbek
17-04-07, 15:43
Fragmanda yine rüya sahneleri var ama bu sefer en azından rüya olduğundan kesin eminiz. Bu konuda bir acaba yok kimsede:) Harika bir ayrılık sahnesi izleyeceğiz gibi bir his var içimde. Fragmanın duygusallığı da bunu gösteriyor. Bu sefer ağlayacağız inşallah:) (Ağlamaya ne kadar da meraklı oldum:))

sinemim_g
17-04-07, 15:49
Fragmanda yine rüya sahneleri var ama bu sefer en azından rüya olduğundan kesin eminiz. Bu konuda bir acaba yok kimsede:) Harika bir ayrılık sahnesi izleyeceğiz gibi bir his var içimde. Fragmanın duygusallığı da bunu gösteriyor. Bu sefer ağlayacağız inşallah:) (Ağlamaya ne kadar da meraklı oldum:))

hande istermisin bu seferde bize inat gerçek olsunn:img-hyste ama ilk defa kızmayızzz heheee...ah ahh keşke böyle bir ihtimal olsaaa:img-in_lo

tarik_naz
17-04-07, 15:57
valla çocuk çocuk dedikk geldii iştee çocukk ama ne acıdır ki rüyaa ama ne acıdır ki bu tatlı şeyi sadece birkaç daika görebilcezz:sad53: aynı anne baba bu kadar mı benzer helal valla iyi bulmuşlarr çok tatlı yaa belginnazımız:happy0064
bu fregmana bayıldımm her nekadr hüzün çoğunlulada olsa naz ve tarığın evli halini de görcezz her nekadr rüyada olsaa:img-blush bu her nekadrı amma fazla kullandımm:img-yes: neysee yarını iple çekiyorummm:img-cool2

belgin'in rüyaları genelde çıkıyo. arabada öpüşme ve tarık'tan "hayatımın tek kadını sensin" duydun mu anne?" gibi rüyalar tutarlılığı yüksek rüyalar. şimdi bu rüyayı da belgin görüyosa tutma ihtimali %90 diyebiliriz. :) "belgin rüya tabirleri" diye bişey mi çıkarsak ne. ama şimdiye kadar ki 2 rüyası hep naz açısından olumsuzdu. ama bu seferkinde baya bi gelişme var. torun var torun. daha ne olsun. hem de kız torun. adı da "belgin" se gel keyfim gel. belgin'in rüyadan uyandıktan sonraki yüz ifadesini çok merak ediyorum. çünkü o sürat ifadesi tarık-naz ilişkisindeki belginin bundan sonraki tavrını çok belli edecek. tarık ve naz'ı ayırmak için çabaladığına pişman olup tarık'ın naz ile olan ilişkisine artık destek mi olacak yoksa yine kabustan uyanır gibi uyanıp. "hiç çocuk sevmem" mi deyip yine bu ilişkiye köstek mi olacak.

ama o çucuk da sevilmez mi yaa. burun aynı tarık, gözlerin çekikliği aynı tarık, yanaklar aynı naz, saçlar aynı naz hele o kaküller, çok şirin yaa. yani bu çocuğu kim bulduysa helal olsun. bu uyumu yakalamak zor iş. biz bu çocuğu çok sevecez ve her gece olduğunda belginin rüya görmesi için dua edecez:) eminim...

ayşenurr
17-04-07, 16:00
fragmanı tekrar,tekrar izliyorum.benim istediğim gibi bir bölüm olacak.
duygusal sahneler var.Tarık Naz birbirlerine çok hüzünlü bakıyorlar.ben
izlerken ağlayabilirim.:sad53: belginnaz en sonunda ortaya çıktı.bir şeyi kırk
kere söylersen olurmuş.forum ahalisi belginnaz dedi,senaristler yerine getirdi.
rüya olsa bile.:img-grin2 kız çok tatlı.gerçekten Tarık ile Naz'ın kızı gibi duruyor.
aynı ikisine benziyen bulmuşlar.araya ayrılık girecek,fragmanın sonunda Tarık
Naz'ın arkasından nasıl güzel bakmış.bütün duyguları yansıtmış.diziyi izlemeden
şimdiden Barış'ı kutluyorum.:good:

Medea
17-04-07, 16:10
Aşk artık sessizliğe katlanamıyor.

Âşık sanıyor ki, ne kadar ses olursa o kadar iyi anlaşacak. Çıkardığı sese karşılık bir ses istiyor. İniltisine bir iniltiyle cevap verilsin istiyor. Oysa o cep telefonu her çaldığında sesler daha bir anlamsızlaşıyor. Hiçbir şey iletmeyen; bir çağrı, bir duygu taşımayan her konuşma, insanı kendi zindanına daha da çok gömüyor. Fazladan sarfedilen her kelime, oluş çabasıyla sınanmamış her söz, sevgiliyi sırlar mağarasına daha çok çekilmeye mecbur ediyor. Fuzulî sözler aramıza sırlardan bir duvar örüyor.

Aşkın işlevi eskilerde perdeleri yırtmak iken, şimdilerde örtülere bürümek. Sevgiliden saklanmak ve kendinden saklanmak.

Oysa âşığın feryadı susuşunda gizlidir. “Ancak söylenemeyen aşk, aşktır” diye yazmıştı Blake. O, asırlar öncesinden seslenen Mevlânâ’yı yankılar gibiydi: “Dil, kelimeler pek çok şeyi açıklar; ama aşk, üzerine kelimeler düşmediğinde daha berraktır.”

İşte benim aylardır bu dizideki aşk hakkında demek istediklerimin bir başka ifadesi ve çok çok güzel bir yorum.Bu aşk ucuz ve basit değil ,günümüzdeki televole aşklarına ise hiç benzemiyor.Emek var alınteri var saygı var ,bencillik ve seviyesizlik ise yok.Belki de diziyi izlerken bazı insanların bu aşkı anlamaması da bundandır,çünkü günümüzdeki birçok aşkımsı ama asla aşkla ilgisi olmayan ilişkilere benzemiyor:img-yes: Aktardığın için sağol Serdar.

melis15
17-04-07, 16:14
Yarın çok hüzünlü sahneler var bence acaba komedi dahamı az olacak bencede ayrılık olacak artık Tarık tahminim Belginlerin evinde kalacak italyaya kadar ama anlamadığım şey Tarık nazlarda kalmasa italyaya nasıl birlikte gidecek bakalım bekleyip göreceğiz.Birde o çocuk çok tatlı işte dizi uzarsa Tarıkla Nazın çocuğu ne güzel olur birde erkek çocuk tamam olur yani Taıkla Naz evlenmeli evlendikten sonra bence çok güzel olabilir umarım dizimiz 52 de daha çok uzar seneyede devam eder ne deriniz belginin rüyası bencede belki oğluşunu aile babası olrak görmek belginin çok hoşuna gidebilir ne dersiniz.Bakalım yarın neler olacak merakla bekliyorum bir yarın olsa.

handeozbek
17-04-07, 16:16
Benim bu diziyi izlememde ki en büyük etkende bu zaten. Başka hiçbir diziye benzememesi. Aşk anlayışının gerçek aşkla örtüşmesi, izlerken mutlu olmam aynı zamanda da hüzünlenmem. Şimdiye kadar izlediğim hiçbir diziden bu kadar zevk almadım. İzlerken kendimi gerçekten iyi hissediyorum. Vakit nasıl geçiyor anlamıyorum. Bu diziyi seviyorum. Gidişatından da son derece memnunum. Benim gibi sabırsız bir insanı bile sabırlı yaptı daha ne olsun:)

schmetterling
17-04-07, 16:16
dün gece ilk defa bi fragmanı izlerken ağladım.. isterseniz sulugöz deyin isterseniz dolmuşsun o an patlamış deyin ama aynen böyle oldu.. neden?

çünkü o masum güzel kızı ve tarık naz'ın mükemmel hallerini gördük

çünkü gözlerle yaşanan ( evet yaşanıyor bu aşk, başlamadı diyenlere inat)
o güzelim aşkı gördüm.. çok saf ve çok hassas bi aşk , dokunsalar, o karşı karşıya geldiklerinde biri sarılmaya yeltense, dolu dizgin devam edecek bi aşk.. sınırda yani.. o an naz tutup tarık'ın elini "gitme" dese veya tarık sarılıp "bırakamam" dese başlayacak ama önce gözlerde başlamış zaten herşey zaten gözler dile getirmiş bunları çoktan...

bi çıkar üzerine kurulmamış bi kızın gözyaşlarında saklı bi aşk.. ben bu fragmanda çok şeyler buldum ve

böyle aşkları özledim...

Buyukbaba
17-04-07, 16:32
dün gece ilk defa bi fragmanı izlerken ağladım.. isterseniz sulugöz deyin isterseniz dolmuşsun o an patlamış deyin ama aynen böyle oldu.. neden?

o güzelim aşkı gördüm.. çok saf ve çok hassas bi aşk , dokunsalar, o karşı karşıya geldiklerinde biri sarılmaya yeltense, dolu dizgin devam edecek bi aşk.. sınırda yani.. o an naz tutup tarık'ın elini "gitme" dese veya tarık sarılıp "bırakamam" dese başlayacak ama önce gözlerde başlamış zaten herşey zaten gözler dile getirmiş bunları çoktan...

bi çıkar üzerine kurulmamış bi kızın gözyaşlarında saklı bi aşk.. ben bu fragmanda çok şeyler buldum ve

böyle aşkları özledim...

Önce Serdar sonrasında sen Gizem, ne olursa olsun bu aşkın "söylenemeyen bir aşk" olduğunu hatırlattınız bizlere. Öyle bir aşk ki, her anında geçmişi özleten, her anında zevk veren, acısıyla tatlısıyla, sevimli kıskançlıklarıyla "söylenemeyen bir aşk".

Hep bahsettik, hepimiz "saf aşkı", eski utangaç, naif duyguları yaşamayı özlüyor veya istiyoruz. Herşeyin bozulduğu şu devirde, herkesin kendi ihtirasını, şehvetini aşk sanmasına ve "aşk"'ın sıradan bir kelime haline gelmesine inat, bu dizi bize aslında "aşk"ın nasıl olması gerektiğini anlatıyor.

"Aşk" söylenemez, "aşk" dile gelemez, zira "aşk"a tarif yoktur, sadece "aşk"ın var olduğu hissedilir.

Tüm şu yukarıda söylediklerimden "aşk"ın nasıl birşey olduğunu hissedebildiniz mi? Elbette, kılınız bile kıpırdamadı. Ne kadar ağdalı kelamlar sarfetsem de size bunu anlatamam. İşte bu yüzden;
"bu diziyi böyle sevelim, bu diziyi böyle izleyelim ve hayal edelim" derim nacizane.

schmetterling
17-04-07, 16:36
Tüm şu yukarıda söylediklerimden "aşk"ın nasıl birşey olduğunu hissedebildiniz mi? Elbette, kılınız bile kıpırdamadı. Ne kadar ağdalı kelamlar sarfetsem de size bunu anlatamam. İşte bu yüzden;
"bu diziyi böyle sevelim, bu diziyi böyle izleyelim ve hayal edelim" derim nacizane.

tamamen katılıyorum... insanlar isyan ediyor 40. bölüme geldik sadece 2 öpüşme ve 2 el tutuş nedir bu diye...

kaç kere bakışlarından veya tek kelimelerinden aşkı hissettiğimizin sayısını tutabildik mi peki??

Medea
17-04-07, 16:41
Ben de katılıyorum sana Büyükbaba...bu dizideki aşk çok özel ve bunu böyle kabullenelim.

sinemim_g
17-04-07, 16:43
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=3002486#post3002486

merve barış italya seferi 4. bölüm eklenmiştir acil ve hızlı yazıldığından ve doğaçlama olduğundan olmuş olan hatalar için özür dilerim efem bu bölüm de komedi biraz az oldu kusura bakmayın:img-in_lo

ayşenurr
17-04-07, 16:45
tamamen katılıyorum... insanlar isyan ediyor 40. bölüme geldik sadece 2 öpüşme ve 2 el tutuş nedir bu diye...

kaç kere bakışlarından veya tek kelimelerinden aşkı hissettiğimizin sayısını tutabildik mi peki??

bir çok mesaja hak vermemek elde değil.Naz ile Tarık'ın aşkı çıkarsız,saf,temiz
aşk.gerçek hayatta her insan bunların aşkı gibi aşk ister.yinede ben dizide
birbirlerine aşklarını sözle ifade etmelerini isterim.sonuçta bu dizi,reytinglere
göre devam edecek.izleyenlerin isteklerini karşılamaları gerekir diyorum.

_Aslıhan_
17-04-07, 17:21

böyle aşkları özledim...

tarık_naz,büyükbaba ve senin dediklerine katılmamak mümkün mü?Aşk'ı ne güzel anlatmışsınız,bizler zaten dizimizi bu yüzden sevdik,aşkın her halini gösteriyorlar.
fragmanı her gördüğümde kalbimde bir sızı oluşmasının sebebide bu,(ben mendilleri hazırladım bile,bu kadar duygusallığa dayanamam.) ilk sahnede o mutlu aile tablosunu görmek,okadar güzelki,sonra tüm fragman boyunca, o bakışlarda hissettiğim, birbirini seven, aşık olan iki insanın çaresizliklerini
gördüm.okadar sevgi dolu bakıyorlarki etkilenmemek mümkün değil, hele son sahnede, gitme zamanının geldiği biliyorlar.kelimelerin hayat bulmadığı,sadece gözlerle yapılan bir veda...
Aşk acısı,çaresizlik ve ayrılık, duyguların içiçe geçmiş hali, bu kadar güzel yansıtılabilirdi.Merve ve Barış'ı alkışlıyorum. o duyguları bizlere sadece gözleriyle dahi anlatmayı başarıyorlar. ne kadar iyi oyunculara sahibiz :happy0064

Kara İnci
17-04-07, 17:26
.

Oysa âşığın feryadı susuşunda gizlidir. “Ancak söylenemeyen aşk, aşktır” diye yazmıştı Blake. O, asırlar öncesinden seslenen Mevlânâ’yı yankılar gibiydi: “Dil, kelimeler pek çok şeyi açıklar; ama aşk, üzerine kelimeler düşmediğinde daha berraktır.” [/B]

AŞKIN GÖZLERİMDE SIR'DI

Söylenmeyenin gölgesinde
Aşkım omuzlarında kadife bir dokunuştu
Ama en çok yüzüne yakışıyordu
Munis bakışlarına
Küskün dudaklarında gülümseyen kıvrıma…

Yüreğinin en ıssız yerinden sızarken dünyana
Hüzünle yıkanmış ay ışığı serptim saçlarına
Gecikilmiş bir sevdanın
Bana sarılışın kadar
Delice korktuğun
Ümidin son deminde yetiştim sana
Oysa bir başak kadar eğil gen
Gözlerindeki ürkeklik kadar
Zavallıydım mağrur bakışların ardında
Ve sen dört nala koşuyordun içimde
Bilmiyordum…
Sadece yokluyordum nefesimin yettiğince
Kör karanlıklarda keşfediyordu varlığını ellerim...

Kan ter içinde kaç gece yırttım
Düşlerimden sıçrayarak
Hep bana koşuyordun ağlayarak
Her damla deniz oldu avuçlarımda
Taştılar coşkuyla
Bir denize kaç dalga sığarsa…

Vakit geçmez oldu sensizlikte
Düşman oldum zamana
Kırdım bütün saatleri
Yinede kısalmadı kavuşmak anları
Yorgun,bitkin ama senle dopdolu
Kıpırdadı dudaklarım
Sen bile duymadın
Seni seviyorum dediğimi
Taa ki gözlerime bakana kadar...

Murat Ginlik

elmali-turta
17-04-07, 17:41

böyle aşkları özledim...

Ay canım benim kıyamam ben sana:img-blush Sen,Şahin Abi,Serdar ve Songül dörtdünüzde ne kadar guzel anlatmışsınız bizlere bu dizideki aşkı.Tarık ve Naz'ın arasında sıradan bi aşk yok ki bunu artık herkes biliyor.Ama siz bize onu o kadar guzel anlatmışsınız ki sizin bu yazdıklarınızla hepimiz bu duyguyu daha da iyi anladık hepinize çok teşekkürlerr.

Buradaki çoğu kişinin(başta benim:)) yazmak isteyipte yazamadıklarını anlatmışsınız saol varolun yüreğinize sağlık(:

handeozbek
17-04-07, 17:48
Forumda bir aşk sessizliği var:) Yarınki bölümle ilgili tahminim yok. Çünkü ne söylersem söyleyeyim çıkmıyor. Fragmana doyamadım. Çevir çevir izliyorum. Kaç kere izledim sayısını unuttum. Bu seferki ayrılık sahnesi hepsinden romantik olacak galiba. Bu bölüm komedi değil duygusal ağırlıklı olacağa benzer. Baksanıza Hulisi sadece birkaç saniye görünmüş. Başımıza taşlar yağacak:)

Not:Miraycım imza ve avartar için çok teşekkürler:img-wink: . Yalancı Yarim seninle gurur duyuyor:)

dizi kurdu
17-04-07, 17:51
fragmanı sabah izlediğimde önce bi şok oldum bu ne ya çok tatlı dedim sonra bunun tarığın hayali olabileceğini düşündüm ama dedim belgin hanımında olabilir diye geçti aklımdan ama nazın olması imkansız her kimin olursa olsun bu rüya yı çok beğendim yüzümde sabahtan beri bir gülümseme var siz hulisican derken birtane nazlımız oldu iiii mi ama kız çocukları daha bir tatlı oluyo bakalım bizimkilerin ilk çocukları kız mı olcak yoksa erkek mi inşallah böyle birşeyi gösteripte bitirirler yani evlendirip bırakmazlar sonrasınıda gösterirler
o keremi kafaya bile takmıyorum nasılsa 1 veya 2 bölüm sonra yolcu bir şekilde gidecek belkide onu gidişi tarıkla nazın biraz daha yakınlaşmalrını sağlıcak çünkü önceki bölümlerde genelde bu oldu konuk oyuncular gitti bizimkiler ya dağ evine ya da şehir dışına otele gittiler belki bu çıkıncada italya ya giderler
inşallah bölümü başından izleyebilirim geç kalmam bunun için dua ediyorum bu bölüm kaçmaz kaçırılmaz diyorum

love-angel
17-04-07, 17:58
Forumda bir aşk sessizliği var:) Yarınki bölümle ilgili tahminim yok. Çünkü ne söylersem söyleyeyim çıkmıyor. Fragmana doyamadım. Çevir çevir izliyorum. Kaç kere izledim sayısını unuttum. Bu seferki ayrılık sahnesi hepsinden romantik olacak galiba. Bu bölüm komedi değil duygusal ağırlıklı olacağa benzer. Baksanıza Hulisi sadece birkaç saniye görünmüş. Başımıza taşlar yağacak:)

Not:Miraycım imza ve avartar için çok teşekkürler:img-wink: . Yalancı Yarim seninle gurur duyuyor:)

dediklerine katılıyorum herkes fragmandan sonra kendini düşünmeye verdi galiba çok güzel bi bölüm bizi beklio yani bana öle geliyo fragmanda en içime işleyen sahne nazın ve tarığın bakıştıkları sahne oldu özellikle nazın ardından bakarken tarığın gözlerindeki ayrılığın verdiği acı çok koydu bana.dizide her bölüm aralarındaki aşkı hissettiren bişiler oluyo ama bu bölüm ayrı bi hissetircek gibi geliyo

ayşenurr
17-04-07, 18:08
dediklerine katılıyorum herkes fragmandan sonra kendini düşünmeye verdi galiba çok güzel bi bölüm bizi beklio yani bana öle geliyo fragmanda en içime işleyen sahne nazın ve tarığın bakıştıkları sahne oldu özellikle nazın ardından bakarken tarığın gözlerindeki ayrılığın verdiği acı çok koydu bana.dizide her bölüm aralarındaki aşkı hissettiren bişiler oluyo ama bu bölüm ayrı bi hissetircek gibi geliyo
fikirlerine aynen katılıyorum.......
benimde fragmanda en etkilendiğim sahne,Naz'ın ardından Tarık'ın bakışları
banada çok dokundu.:sad53: özellikle Tarık'ın sevgisini daha iyi anladım.Barış'a
duygusal sahneler çok yakışıyor.çok güzel hüzünlü bakabiliyor.bakışlar süper:good:

schmetterling
17-04-07, 18:27
AŞKIN GÖZLERİMDE SIR'DI

Söylenmeyenin gölgesinde
Aşkım omuzlarında kadife bir dokunuştu
Ama en çok yüzüne yakışıyordu
Munis bakışlarına
Küskün dudaklarında gülümseyen kıvrıma…

Yinede kısalmadı kavuşmak anları
Yorgun,bitkin ama senle dopdolu
Kıpırdadı dudaklarım
Sen bile duymadın
Seni seviyorum dediğimi
Taa ki gözlerime bakana kadar...
Murat Ginlik

ellerine sağlık canım arkadaşım.. aynı duyguları yaşadığımızı bilmek ne kadar güzel..

love-angel
17-04-07, 18:28
fikirlerine aynen katılıyorum.......
benimde fragmanda en etkilendiğim sahne,Naz'ın ardından Tarık'ın bakışları
banada çok dokundu.:sad53: özellikle Tarık'ın sevgisini daha iyi anladım.Barış'a
duygusal sahneler çok yakışıyor.çok güzel hüzünlü bakabiliyor.bakışlar süper:good:

bencede hatta hep böyle baksın yani naza olan aşkını anlatan bakışlar onlar barışta da ne cevherler varmış:good: :good: neyse bilmem farkettinizmi ama fragmanda yeni şöför barışla beraber stüdyoya giriyo yani öben öle gördüm orda iki kişiler yani yanlız söylemiyo belkide o yüzden nazın yüzü bi garip acaba içerde tarık dayanamayıp kafa göz dalıyomu şöföre:img-hyste :img-hyste

schmetterling
17-04-07, 18:34
orda iki kişiler yani yanlız söylemiyo belkide o yüzden nazın yüzü bi garip acaba içerde tarık dayanamayıp kafa göz dalıyomu şöföre:img-hyste :img-hyste

umarım "seninle bir dakika" söyleniyordur... ve tarık şöyle diyordur " Keremcim bu şarkıyı iyi öğren benim yokluğumda Naz hanımı bu şarkıdan mahrum bırakmayalım"

Naz dumur olur tabi ki "benim yokluğum" lafı anca o kadar sarsabilir Naz'ı

not: o şarkı özeldi kerem söylemesin diyenler, daha önce de mert'in kardeşi çalmıştı, alışık canım şarkı bu duruma...

not 2: mert'in kardeşinin adını unuttum evet, gerek de yok:img-hyste

elmali-turta
17-04-07, 18:36

Pınar'dı canım ama haklsın gerekte yokmuş:img-hyste :img-hyste

cerenimo
17-04-07, 18:39
Bu bölüm harika olcak.Fragmandan ben bunu anladım.Hayal kırıklığına uğüramayalım da...
Bu gün nihayet kayıtsız (kafamda bişey olmadan yani :)) oturdum pcye.Okudum yorumlarınızı.Harika yorumlar yapmışsınız bana kalmamış yapacak bişey.Ama ben yine de söyliyim.Sizin gibi rüyanın Belginin rüyası olacağını düşünüyorum.Fragmanı erken görmedim, ama gec te görmedim.Zamanında gördüm yani :)NİHAYET, uzun bir aradan sonra.:)
Aşkı harika tarif etmişsiniz.Gerçekten onların yaşadıkları askı tekrar irdelemiş olduk.Demek insanlar bu dizide o aşkı görüyor ki bu kadar seveni var.
Ztar fragmanı secip secip yayınlıyor zaten, diğer diziler gibi değil, diğerlerini her reklamda gösteriyorlar.Aldırma şarkısını dinliyorum şu anda.Ve fragmana çok çok yakıştığını söyleyebilirim, tabiki diziye de.Minik Belginnaz çok tatlıymış.Aynı ebeveynleri yaw.Nerden bulmuşlar onu bilmiyorum yani:)Ama maalesef konuk oyuncu:(Neyse ilerde kadrolu old. günleri de görürüz inşalah.
NOT!: Senaryolar hala yazılıyor, ben de bunları okuyorum.Hepsi harika ya.Keske senaristler onları okuyor olsa.Ne güzel olurdu.
Bu arada bana Tarıkla Kerem bu bölümde baya yakınlaşcaklarmış gibi geliyor.Daha doğrusu fragmanda öyle görünüyor.O bahsettiğiniz yetiştirme yurdu doğru olabilir yani:img-wink:.
Bu bölüm fazlasıyla duygusal olacakmış gibi...O ayrılık sahnesi de bölümün ortalarında olabilir bence.Eeee ne de olsa senaristlerimiz bizi ters köşeye yatırmayı bayaa bir seviyorlar.Keremin şarkı söylemesine de takılmıyorum, çünkü bana kalırsa takılcak bir şey de yok.O kadar güzel sahnelerin içinde gidip sadece şarkı söyleme olayını takan arkadaslara da şaşıyorum.(Gerçi şimdiye kadarki yorumlarda pek takmış kişilik yoktu bu olaya ama olsun.Ben söyliyim de :))
Son olarak Üniversitedeki söyleşilerini de izlicem, ama nerden, nasıl onu bilmiyorum.Neyse bulurum inşallah bir yerlerden.Ne?Yardımcı mı olmak istiyosunuz? OLur.Hayır mı dicem canım :)
Ben neymişim be.Bunları ben mi yazdım şimdi :)

tarik_naz
17-04-07, 18:40

aaa "kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez" atasözündeki kazın "pınar" olduğunu nasıl unutursun.

şarkı konusunda ise, jenn'e katılıyorum. eğer şoför yetiştirme yurdunda büyümüş birisi ise, tarık da onun amatörce şarkı söylediğini duyduğu için yardım etmek istemiş olabilir. ama o sırada hangi şarkının söylendiği önemli değil.

hatta ben bu mesajı yazarken, kral tv de şuan "ismail yk-bu şarkının sözleri yok" çalıyo. onu söylesin. nasıl olsa sözleri yok. :)

jenn
17-04-07, 18:41
fragmandaki duygusal sahneler herkesin içine duyguları oturttu..bir önceki bölümde şen şakrak yorumlar yapılırken bu bölümde daha izlemeden ağlayacak moda geldik..:))..her ne olursa olsun aşkın değeri ayrılıklarda anlaşılıyor...eğer aşksa tabii..çiftimizin gözlerindeki hüzün,yüreklerine saplanan bir hançer kadar keskin..fragmandaki o sahneler bile son derece etkili..bakışlarını bu kadar güzel kullanan duygularını bu kadar güzel ifade eden bu güzelim çifti alnından öpüyorum:)

schmetterling
17-04-07, 18:43
aaa "kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez" atasözündeki kazın "pınar" olduğunu nasıl unutursun.

özür dilerim:img-blush ya bence anlamlı bi şarkı olsun dinlerken naz tarık'a kitlensin:happy0064

cerenimo
17-04-07, 19:23
özür dilerim:img-blush ya bence anlamlı bi şarkı olsun dinlerken naz tarık'a kitlensin:happy0064

Kesin ona göre ayarlarlar heralde şarkıyı.Bu kadar güzel olacak bir bölümde şarkı seçimlerini de ona göre titizlikle hallederler.Onu da halletsinler artık :)
Ya bu arada Uğur Kedimiz ne zamandır görünmüyor.Ne zaman gelir acaba :)Herkes onu bekliyor kanımca :)

tarik_naz
17-04-07, 19:27
fragman dediğiniz gibi bir çok duyguyu taşıyo.

1- son bölümde naz ve belgin tarığı kaçtı sandılar. belgin, bi şekilde tarığın gitmediğini öğreniyo, hulusi'yi de evden uzak tutmak için "tarık kaçtı" diye sonucunun ne olacağını bilmeden bi yalan söylüyo. peki naz tarığın gitmediğini kimden öğreniyo? belgin mi? tarık mı? eğer belgin'den öğreniyosa, kesin o rüyanın etkisinden dolayı belgin yerini söylemiştir. böyle olursa ciiden çok güzel olur.

2- belgin baktı, hulusi cidden italyaya gidiyo. gitmemesi de için "tarık burda" diyo. tarık burda dediğine göre hulusi kesin yüzleşmek isteyecektir içinin rahatlaması için. yoksa inanmaz belgine. tarık ve hulusi karşılaşacak mı?

3- vahi, bi şekilde şoföre güvenemiyo anlaşılan. tabi doğal olarak tarık'tan sonra bi kişiye tam olarak güvenmek çok zor onlar için. bu yüzden tarık'tan yardım istiyo. tarık'ın da için de vahi gibi endişe vardır. " ben yokum naz emin ellerde mi" diye. ayrıca kıskançlıkta var tabi. şimdi tarık, şoförün iyi birisi olduğu, güvenilir birisi olduğu için mi vahi'ye olumlu bi cevap veriyo, yoksa naz'ı şoförün yanında mutlu görünce, "demek 2 günde unuttun, o halde senin hayatında daha fazla yer kaplamama gerek yok" dercesine mi vahi'ye olumlu cevap veriyo? ve ayrılık oluyo.

tarığın duygularını anlamak aslında naz'ın duygularını anlamaktan daha zor. çünkü tarığın duygularını naz kadar göremiyoruz ve nasıl tepki vereceğini tam kestiremiyoruz. bakalım o son sahnede hangi duygu ile veda edecek naz'a.

mary61
17-04-07, 19:39
ya o fragman resimleri neydi öyle süper bir bölüm olucaginin sinyallerini veriyorlar ama fragmani izlemek bana nasip olmadii..ya ben özeti okudum birsey anlamadim:icon_whis

jlee
17-04-07, 19:41
az önce bloga bir yorum geldi, azeri olduğunu tahmin ettiğim kişi aynen şöyle yazmış:
"tarig ve nazin bir birina bag maglari chog aci dire"
ilk anda ne düşündüm sizce? BAG ve MAG :img-hyste
tarık ve naz'ın birbirilerine bakışlarından bahsedip bir de istemeden bag ve mag a gönderme yapması ... :img-hyste bu nasıl bir tesadüf allahım çok güldüm.

elmali-turta
17-04-07, 19:45
az önce bloga bir yorum geldi, azeri olduğunu tahmin ettiğim kişi aynen şöyle yazmış:
tarık ve naz'ın birbirilerine bakışlarından bahsedip bir de istemeden bag ve mag a gönderme yapması ... :img-hyste bu nasıl bir tesadüf allahım çok güldüm.

:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Cemilee bu nasıl bir göndermedir ayy koptum resmen ya :img-hyste :img-hyste

tarik_naz
17-04-07, 19:46

sen mi ben mi:) sanırım iranlı o mesajı yazan kişi.

ya bi baktım "bag mag" ne diyo bu. nerden biliyo bagı magı :) valla tesadüfün böylesi yani. orda acı dediğine göre bakışma değil de bağırma demek istedi sanırım.

handeozbek
17-04-07, 19:50
Birçok duygunun harmanlandığı, olayların yavaş yavaş çözülürken bir yandan da yeni düğümlerin atıldığı bir bölüm izleyeceğiz anlaşılan. Bu bölümde bazı şeylerin daha çok netlik kazanacağını düşünüyorum. Hulisi'nin oğlu hakkındaki gerçek tepkilerini ilk kez göreceğiz gibime geliyor. Ve yine ilk defa Tarık-Naz ayrılığı içimize işleyecek. Senaristler bize aynen şunu dedirtecek
-Alın size ayrılık bunu istiyordunuz değil mi?
Senaristleri biliyorsunuz bir konuya taktı mı takarlar? Ayrılık konusuna da takarlarsa ancak son bölüm birlikte görürürüz bizimkileri:)

Not:Ya benim hiç baştan sona ciddi bir yazım olmayacak mı?:)

unique_e
17-04-07, 19:56
merhaba arkadaşlar ben foruma yeni katıldım bi arkadaşımın sayesinde duydum ki çok iii senaryolar çıkıyomuş burdan ve çok güzel sohbetler yapılıyomuş umarım bende katılabilirim bu güzel sohbetlere ...

bu arada fragman çok ilginçti o küçük kıza ve yeni şöförün tarıkla şarkı söylemesine pek anlam veremedim doğrusu bu konu hakkında bi bilginiz varsa lütfen beni de aydınlatın !..

tarik_naz
17-04-07, 20:03
merhaba arkadaşlar ben foruma yeni katıldım bi arkadaşımın sayesinde duydum ki çok iii senaryolar çıkıyomuş burdan ve çok güzel sohbetler yapılıyomuş umarım bende katılabilirim bu güzel sohbetlere ...

bu arada fragman çok ilginçti o küçük kıza ve yeni şöförün tarıkla şarkı söylemesine pek anlam veremedim doğrusu bu konu hakkında bi bilginiz varsa lütfen beni de aydınlatın !..

aramıza hoşgeldin unique_e. duydukların çok doğru şeyler. burda bi senaryolar üretiliyo görmen lazım. sohbetler senaryolara dönüşüyo ortaya bambaşka ve uçuk fikirler çıkabiliyo. tıpkı 4-5 ay önce sözünü ettiğimiz italya macerası gibi ve tıpkı tarık ve naz'ın çocuğu olan hulusican senaryoları gibi.

fragmandaki küçük kız, herkesinde ortak fikri olan belgin'in rüyasında tarık ve naz'ın kızı. adı "belginnaz" (forum koydu o adı) rüya da olsa tarık ve naz'ın şirin mi şirin kızlarını görmek çok güzel bişey.

yeni şoförün tarık'la şarkı söylemesinin şuana kadar tek mantıklı açıklaması sanırım yeni şoförün yetimhanede büyümüş olması ve tarığın ona yardım etmek istemesi. hazır amatörce şarkı da söylüyodu. deneme amaçlı, ona yardım etmek için stüdyoya sokmuş olabilir. ama yetimhane fikri dışında başka hiç bi fikrimiz yok :)

handeozbek
17-04-07, 20:08
Benim bu şoförün şarkı söylemesi ile ilgili bir saçma fikrim daha var:) Belki Tarık şoförden kurtulmak için onu ünlü yapıyordur. E çocuk ünlü olduktan sonra da Nazın şoförlüğünü yapmaz herhalde. Herkes Tarık mı?:)

tarik_naz
17-04-07, 20:13
Benim bu şoförün şarkı söylemesi ile ilgili bir saçma fikrim daha var:) Belki Tarık şoförden kurtulmak için onu ünlü yapıyordur. E çocuk ünlü olduktan sonra da Nazın şoförlüğünü yapmaz herhalde. Herkes Tarık mı?:)

hande neden olmasın bi taşla iki kuş, hem yardım edecek hem de naz'dan bu şoförü kurtaracak.

ayrıca benim de başka ama dikkatimi çeken ilginç bi tespitim var.

tarık evden ayrıldıktan sonra naz neden makyaj yapmıyo? :) şimdiye kadar ki tüm makyajlar tarığa güzel gözükmek içinmiydi. o gitti neden makyajı kesti. yoksa naz karalar mı bağladı?:img-hyste

handeozbek
17-04-07, 20:18
hande neden olmasın bi taşla iki kuş, hem yardım edecek hem de naz'dan bu şoförü kurtaracak.

tarık evden ayrıldıktan sonra naz neden makyaj yapmıyo? :) şimdiye kadar ki tüm makyajlar tarığa güzel gözükmek içinmiydi. o gitti neden makyajı kesti. yoksa naz karalar mı bağladı?:img-hyste

Bir de Nazı uzun zamandır kotla görmüyorduk. Tarık için mi giyiyordu minileri?:) Çok fesat olduk canım. Halbuki bunlar Naz'ın aklından bile geçmemiştir:)

tarik_naz
17-04-07, 20:28
Bir de Nazı uzun zamandır kotla görmüyorduk. Tarık için mi giyiyordu minileri?:) Çok fesat olduk canım. Halbuki bunlar Naz'ın aklından bile geçmemiştir:)

bunun fesatlıkla ne alakası var. insan sevdiğine her zaman güzel görünmek ister. misal 22.bölüm naz'ın odasının kapısı çalınınca tarık geldi zannedip saçını başını, elini yüzünü düzeltmesi ve kapıdan ümit girince burun kıvırarak "sen miydin?" demesi gibi.

şaka bi yana bu bölümde makyajsız naz olmasının nedeni büyük ihtimal merve'nin geçirdiği göz ameliyatından dolayı. rüya sahnesinde de dikkat ettiyseniz sadece ruj var ve o da çok belli oluyo. diğer sahnelerde ise hiç makyaj yok.

ama bu bizim tarık ayrıldı da makyaj yapmayı kesti düşüncemizi engelmesine neden olmuyo :)

cerenimo
17-04-07, 20:29

Hehehe.Benim de senin yorumunu okumadan önce o gözüme çarptı.İlk onu gördüm.:)
"bir birina bag maglari" Şartlı refleks heralde.:):)Psikolojide vardı öyle bişey ama şimdi hatırlamıyom valla.Bi baksam mı ne :)

unique_e
17-04-07, 20:40
tarık_naz cevap yazdığın için teşekkür ederim bu arada tarıkla nazın çocuklarına koyduğunuz isimlere bayıldım:img-heh: herşey belgin hanımın rüyasıda olsa belginnaz çok şirinmiş umarım sizin de istediğiniz gibi bi gün gerçekten kadroya alınır ve hulusicanı da bi gün görürüz:img-wink:

schmetterling
17-04-07, 20:48

ya ben de geçenlerde diziyi izlerken onu düşünüyordum insanın aşık olduğu insanla aynı evde patron -çalışan olarak bulunması ne kadar zor, her an şık olmak düzgün görünmek zor iş..:img-hyste

naz bunu iyi kıvırıo valla

bu arada içimde sanki bu yetimhane konusunda veya fakir bi çocuk olması konusunda ters köşe olmayacakmışız gibi bi his var.. hadi bakalım hayırlısı...

not: dudak okuyabilen var mı??
ben naz'ın "babaanne" kelimesini çıkardım sadece:img-hyste çok bile bana:img-hyste

cerenimo
17-04-07, 20:59

Aramıza hoş geldin arkadaşım.Bol bol eğleneceğine ve yorum yazmaya teşvik olacağına eminim:)
NOT!: Ne biçim bir cümle bu yaa :) Ah ah, bi ara ne güzel cümleler kurabilirdim.
Küçük kız Belginnaz, şöför de her gelen konuk oyuncu gibi şarkıcı :) Tarıkla çok iç içeler bu bolum ama bakalım.İzlicez görcez:)

cerenimo
17-04-07, 21:03

Cidden harika mantıklı bir fikir. Neden sacma olsun ki??:)

tarık evden ayrıldıktan sonra naz neden makyaj yapmıyo? şimdiye kadar ki tüm makyajlar tarığa güzel gözükmek içinmiydi. o gitti neden makyajı kesti. yoksa naz karalar mı bağladı?:img-hyste

:img-hyste :img-hyste
Mükemmel tespit.Pek dikkat etmediğim bir konu, ama cidden öyle olsa gerek.Gerçi kendisi gönderdi ama....:D

love-angel
17-04-07, 21:05
ya anladığım kadarıyla pek net göremedim ama naz belgin hn. "anne" yada "anneciğim" dio sonra hulusi tel.de "vahiciğim" dio ve en sonda vahi naza "hadi naz" yada sadece "naz" dio

burcin_kaplan
17-04-07, 21:06
ya ben de geçenlerde diziyi izlerken onu düşünüyordum insanın aşık olduğu insanla aynı evde patron -çalışan olarak bulunması ne kadar zor, her an şık olmak düzgün görünmek zor iş..:img-hyste

naz bunu iyi kıvırıo valla

bu arada içimde sanki bu yetimhane konusunda veya fakir bi çocuk olması konusunda ters köşe olmayacakmışız gibi bi his var.. hadi bakalım hayırlısı...

not: dudak okuyabilen var mı??
ben naz'ın "babaanne" kelimesini çıkardım sadece:img-hyste çok bile bana:img-hyste

bende sadece son sahnede tarıkla naz bakışırken arabanın yanındaki vahinin NAzz... diye seslendiğini çıkarabildim ne güzelde dudak okuyoruz:img-hyste

Fragman gerçekten çok hoşuma gitti dün 4 sularında gelen özetten sonra açıkcası bu kadar güzel bir fragman beklemiyordum.Ama dün gece fragmanı gördüğümde içimde garip bir mutluluk oldu o nasıl şeker bir velettir,aynı tarık aynı naz :) hele o saçlara bittim çok güzel düşünmüşler gerçekten BelginNaz'ımız ztn benziyor tarıkla-naza birde kaküller tam olmuş, umarım bu rüya uzundur. Forumda ilkkez bir rüya bu kadar sevildi sanırsam.

bu arada şuana kadar gece muhabbetlerinde kendimizi aşıp yaptığımızı sandığımız muhabbetler bir bir dizide yer alıyor gülerim gülerim ona gülerim.Önce italya muhabbetlerimiz wardı taaa ne zamanlardan hayal diye bahsederdik ondan :) ondan sonra bizim bir hulusicanımız, belginnazımız oldu onlarda şu diziye bir şekilde hayalde olsa sokuldu ya ölsemde gam yemem artık.birde kızın adı belginnaz olursa o gece heralde gülmekten mideme kramplar girer benim.

Bu haftaki bölüm de gördüğüm kadarıyla sofia yok.Hele şükür demek istiyorum tarık-sofia sarılmasını görmücez bir bölümde bıkkınlık gelmişti onların sarılmalarından.Bu bölüm çok duygusal olacağa benziyor italya yaklaşıyor gibi we ayrılıkta olmuş belli ki naz ve tarıkın ayrılma sahneleri içimi bir garip yaptı hiç bir şey yapamadan ama yapmak istedikleri halde yapamadan durmak hemde arkada bir vahi warken o kadar uzun süre bakışarak belkide ayıralamamaları.O sahne beni gerçekten etkiledi bu bölümü merak ediyorum.

bu arada rüyanın belginin rüyası olduğunu düşnüyorum forumun geneli gibi.Ve sonunda belgin o salıncakta ki muhabbetten sonra Naz'a karşı duygularını değiştirdi artık belginin gözünde şımarık bir kız olarak görünmeyecek.Çünkü Naz'ın yaptığı bu dawrnışla belkide Belgin onun ne kadar olgunlaştığınıda fark etti.Bu rüyayıda görmesi ztn bunun en önemli kısımlarından biri artık beraberler mi değllermi onu geçmiş torunu bile görüyor:)

tarik_naz
17-04-07, 21:14
burçin, uyurken yazacağın yorumlarımı gördün rüyanda. bu ne hız :)

sevilen rüya fragmanına gelince. bi tanesini unuttun. 28.bölüm fragmanı en güzel fragmanlardan birisi olan hani. sahnelerin çok hızlı bi şekilde geçtiği otomobil uçar gider şarkısının remix versiyonun olduğu fragman.
ne vardı o fragman da?

"tarık, merte okkalı bi yumruk atıyodu"

eee şiddete meyilli bi forumuz ya, o sahne de de herkes mutlu olmuştu. gerçi onda rüya mı gerçekmi polemiği olmuştu. ama bu seferkine lafımız yok. hem rüya olduğu kesin hem de çok güzel.

love-angel
17-04-07, 21:16
ya belgin o rüyadan çığlıklarla uyanmazsa iidir ben bide şöle düşündüm tarık italyaya gitmekten vazgeçtim derse o zaman kaset işine devam etme ayağına hadi düet yapın demişse naz onlarda o yüzden orda toplanmış olabilirtabi birinci tercihin yani şöföre kaset çıkarma işi daha mantıklı ama olsun buarada tarığı belgin hn. ben işe yeni şöför aldım die getirmiş olabilir nazda görünce şaşırmış hatta birazda kızmış olabilir ayrılırlarken biraz kızgın gibi bakıo tarığa belgin belkide rüyanın etkisiyle tarığı işe alma fikrine kapılmış olabilirmi? umarım diildir nazla sırtsırta verirler artık
ya bende kendi sölediğimi inanıp kuruyorum iimi:img-hyste :img-hyste

burcin_kaplan
17-04-07, 21:23
burçin, uyurken yazacağın yorumlarımı gördün rüyanda. bu ne hız :)

sevilen rüya fragmanına gelince. bi tanesini unuttun. 28.bölüm fragmanı en güzel fragmanlardan birisi olan hani. sahnelerin çok hızlı bi şekilde geçtiği otomobil uçar gider şarkısının remix versiyonun olduğu fragman.
ne vardı o fragman da?

"tarık, merte okkalı bi yumruk atıyodu"

eee şiddete meyilli bi forumuz ya, o sahne de de herkes mutlu olmuştu. gerçi onda rüya mı gerçekmi polemiği olmuştu. ama bu seferkine lafımız yok. hem rüya olduğu kesin hem de çok güzel.

özlemişim forumu serdar dedim birikmiş yorumlarımı yapayım rüyamda bir şevk geldi:):)

ewet ya nasıl unuttum ben onu , doğru birde o war tarık merte yumruğu basarda bizim hoşumuza gitmez mi :)
bundan sonra cumartesi geceleri muhabbetlerimize daha çok dikkat edicem:)Dizide geçmez ya bu fln demiyelim yok yok bizim dizide bizim söz ettiğimiz herşey olabilir:)

sinemim_g
17-04-07, 21:24

hoşş geldin aramızaaa:img-wink:

burası yıkılıyor yineee yetişemedim hızınızaa...ders çalışmakla meşguldumm ama aklım burdaydııı...

eeee bu akşam hangi oyunu oynuyoruzzbye

love-angel
17-04-07, 21:30
ben çıkıyorum arkadaşlar size ii yorumlar valla ben bu fragmanı çok beğendim umarım bölümde güzel olur
tüh şöför de kötü çıkmadı napcaz şimdi:)
iyi akşamlar

ceren