garcia_22
30-03-07, 18:38
sevgili cave77 ben hem 3. öpüşmeyi hemde rallileri istiyorum bak bi fikrim war istersen şöyle bir grup kur: Yalancı Yarimde Hem Öpüşmeyi Hemde Rallileri İzlemeyi İsteyenler Grubu YYHÖHRİİG :):):)
|
Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-9 garcia_22 30-03-07, 18:38 sevgili cave77 ben hem 3. öpüşmeyi hemde rallileri istiyorum bak bi fikrim war istersen şöyle bir grup kur: Yalancı Yarimde Hem Öpüşmeyi Hemde Rallileri İzlemeyi İsteyenler Grubu YYHÖHRİİG :):):) garcia_22 30-03-07, 18:42 Bence de Naz'ın yüreğini ağzına getirecek ama Tarıka birşey olmaycak bir kaza olmalı bu.Biraz başında beklesin saçını okşasın azıcık sıcak davransın değil mi ama efendim? ;) Bence de sevgili Medea :good: aynen öyle bir şoklama yaşamalı bu küçük hanım kii aklı başına GARRRKK etsin :img-hyste :img-hyste BaLıKK 30-03-07, 18:45 öpüşme isteyenler grubuna girmek istiyoruuum:) yalnız sanmıyorum ben pek..33te oldu 43e kadar unutun derim ben:)(felaket tellalı gibiyim).. bi grubu unuttunuz yaa..GOG.. (Gark olanlar grubu):) handeozbek 30-03-07, 18:48 Yok yok ben umutluyum. Bekliyorum bir öpüşme daha en yakın zamanda:). Belki Dağ evindeki yangını kim çıkardı muhabetine girerler.Yangını sen çıkardın ben çıkardım derken. Olayı tekrar etmeye başlarlar. Küçük bir tatbikat. İşlem tamam:) E bizim dizide de tatbikat demek öpücük demek:) Kara İnci 30-03-07, 19:16 NOT: Belgin Hanım Hulusican olayına müdahale etti, mahkeme kararı ile yy forum ahalisini Hulusican'a 50 m den fazla yaklaşmasını yasaklamış durumda... CEZA NOTU: Ayrıca mahkeme yy forum ahalisini haftada 2 saatten az olmamak koşuluyla grup terapisine katılma cezası vermiştir. İLANEN DUYURULUR!! Ne diyelim adalet karşısında boynumuz kıldan ince... SORU NOTU; İyi de bana niye Bakırköyde 2 ay tatil verdi onu anlayamadım. Halbuki ben bu forum ahalisinin en normal elemanlarından biriyim, DEĞİL Mİ? :icon_whis Tezaycığım bnde varım ekle benide:img-wink: yaşasın YYRİİG :happy0064 not:rasida msjına koptum bnce sen biizm terapilere bir an evvel başla songüllllll yetişş :img-hyste Biri beni mi çağırdı?:icon_whis Üzümüm yetiştim.Hemen kollarımı sıvıyorum ve grup terapilerine başlıyorum.Sen hiç merak etme.:img-yes: Rasida ne diyim tek kelimeyle süpersin:img-hyste ellerine sağlık. Bu arada çocuğun bizden uzaklaştırılması iyi oldu sanırsam sonunda olacağıda buydu ztn :img-hyste Bu arada Bakırköyde yanlızlık çekmiceksin 2. katta merdivenden çıkar çıkmaz sol taraftaki kapıdan gir işte biz ordayız:img-hyste Sevgili rasida 2.katta merdivenden çıkar çıkmaz sol tarafta ki kapı benim iyileşme umudunu kestiğim hastalarıma aittir.Gerçi hasta desem daha doğru olur.Çünkü şuan için orda tek hasta kalmaktadır ve inan bütün hastalarıma bedeldir kendisi...:img-help: :img-hyste Bu yüzden o taraflara yolunun düşmemesini dilerim...:img-yes: Sevgili Tezay ben de YYRİİG grubuna üye olmak istiyorum... pas.si.on79 30-03-07, 19:29 AAAA IŞKLAR SÖNDÜ NİYE Kİ? Elinde pastayla gelen Filiz değil mi? SÜRPRİZ!!! iYİ Kİ DOĞDUNUZ HANDE, HASRET,EBRU VE CHARLİE(umarım kimseyi unutmamışımdır):happy0064 Tarık'ta sahnede ''iyi ki doğdun......''şarkısını sizin için söylüyoo....:good: Naz ''benim doğum günümü unuttular , forum ahalisine geçtiler'' diye ters ters senaristlere bakmakta... Netice Hala ve Hacer Anne ''I'm walking in the rain '' şarkısı eşilğinde yapacakları çift baston dansının son provasında... Hulusi Bey Tarık'ın boynuna sarılmakla , gırtlağına sarılmak arasında bir seçim yapamaya çalışıyoo.... AMAN DİKKAT PASTA GÜME GİTMESİN Vahi Bey'in İLK sürpriz partisi, ne napacağını bilemez bir halde....:img-blush asayiş berkemal ama şimdilikkk...: bir AAA daha konuk sanatçı olarak Barış AKARSU'yu çağrmışlar. şimdi o var sahnede İSTERDİM'İ sölüyooo... Arkadan gelen seslere aldırmayın, siz eğlenmenize bakın. BU hengamade HULUSİCAN yere düşmüş, sorumluyu ararken KAG, BBC, MAG ,BAG VB adını telaffuz edemediğim (artık kimse kusura kalmasın) gruplar arasında küçük bir tartışma yaşandı. mühim değil, az sonra Genelkurmay Başkanı gelip olaya müdahale eder. ASKER!! RAPOR VER!!! Dedim ya bu sizin partiniz, bakın ümit ve Tarık sizi dansa davet ediyooo...Fonda çalan şarkı (gönlünüzden ne geçiyorsa o ) PATT! KÜT!!! EYVAH! Keşke paparazzileri çağırsaydık. Ne güzel Naz'ın Tarık'la dans etmekte olan Ebru'nun üzerine ''kimse benden Alfonso'mu alamaz ''diye bağırırak atlayışını ağıır çekimde defalarca seyreder. Uğurcuğum görüntüleri tekrar tekrar yayınlarken Erman ve Şansal dan yorumları alırdıkkk...:img-hyste bilmiyoruz işte , rating rating.... ne de olsa günlerce ana haber bültenlerinde Gaffur'un cakkıdI dansının analizini seyretmiş insanlarız... ne parti ama, aksiyon,heyecan , bol eğlence ve tek hedef aslında yüzlerde bir tatlı tebessüm.... NOT: Belgin Hanım Hulusican olayına müdahale etti, mahkeme kararı ile yy forum ahalisini Hulusican'a 50 m den fazla yaklaşmasını yasaklamış durumda... CEZA NOTU: Ayrıca mahkeme yy forum ahalisini haftada 2 saatten az olmamak koşuluyla grup terapisine katılma cezası vermiştir. İLANEN DUYURULUR!! Ne diyelim adalet karşısında boynumuz kıldan ince... SORU NOTU; İyi de bana niye Bakırköyde 2 ay tatil verdi onu anlayamadım. Halbuki ben bu forum ahalisinin en normal elemanlarından biriyim, DEĞİL Mİ? :icon_whis KAYIP İLANI : Sadri ve Ayşe(ve de Ayşe'nin bohçasından) parti gecesinden beri haber alınamamıştır. Görenlerin acilen Büyükbabaya bildirmeleri rica olunur!! bu konu da biligi verenlere ''12 adımda yy forum bağımlılığından kurtulmak'' isimli bestseller hediye edilecektir. AÇIKLAYICI NOT:(NE DEMEKSE) Henüz yeni bölümü seyretmek kısmet olmadı, yysizlik başıma vurdu. Hakim haklı mı acaba? KAYIP İLANI 2: Partimizin onur konuğu Uğur Kedi maalesef ,partimize henüz teşrif etmemişlerdir. eee nediyelim PESSSS YANİ PESSS!!!!! Rasida cığım koooptuuum.. :img-hyste İşyerinde çıkmak üzereyken.Yazını gördüm.Okurken gülmekten kırıldım.Gülmelerim kahkalara dönüştü.İşlerindeki arkadaşlar ne oldu..Neye gülüyorsun dediler.Anlatamadım.. :img-hyste Harikasın..:good: Herkese selam..Arkadaşlar hani derler ya geldimi terslikler üst üste gelir diye..aynen benimde öyle oldu..ne diziyi izleyebildim,ne doğru dürüst yorumları okuyabildim,bulduğum fırsatlarda mesaj yazdım,yazdığım mesajları tam göndereceğim internet bağlantım kesildi,halende düzelmedi,ikide birde kesiliyor.bu yazdığım sizlere ulaşacakmı bakalım..üst üste pc göçtü..ya ikide birde pc donuyor bak şimdi yazarken yine dondu..anlıyacağınız pc başım dertte.. Dizi başladığından beri ilk defa dizimi izleyemedim..pc bozuk netten de izleyemedim..meraktan öldüm valla..şimdi indiriyorum..inşallah izleyebilirim..çok güzel bir bölüm olduğunu sizlerden öğrendim..bir an önce izlemek istiyorum.. Arkadaşlar burası acayip bağımlılık yapıyor..aklım hep burda kaldı..ne işlerime nede bu ara gelen misafirime konsantre olamadım..valla burasını çok özledim..:img-yes: Geçmiş olsun.Allah kimseyi böyle Yalancı Yarim siz bırakmasın.. Bizi Yalancı Yarimden mahrum bırakmasın. Bölüm fotolarını ekledim bakmak isteyenlere duyrulur:img-yes: http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10187&page=59 Not:Fulya Ceylanın çok güzel resimleri var miraycım:) Teşekkürler Hande ellerine sağlık.. cave77 30-03-07, 19:34 sevgili cave77 ben hem 3. öpüşmeyi hemde rallileri istiyorum bak bi fikrim war istersen şöyle bir grup kur: Yalancı Yarimde Hem Öpüşmeyi Hemde Rallileri İzlemeyi İsteyenler Grubu YYHÖHRİİG :):):) Bak bu tam süper olur arkadaşım:good: hemen açalım grubu :) Son güncelleme YYRİİG(Yalancı Yarimde Ralli İzlemek İsteyenler Grubu) için hatta YYHÖHRİİG(Yalancı Yarimde Hem Öpüşmeyi Hemde Rallileri İzlemeyi İsteyenler Grubu) için...bu liste içinde "ben sadece ralli istiyorum yaw öpüşme istemiyorum :) " diyen varsa söylesin onu sadece YYRİİG'na dahil edeyim :)))) Yeter be! jenn cave77 qsawe burcin_kaplan tarik_naz whiteangel garcia_22 zer opas medea passion79 elmali_turta charlie handeözbek kara inci pas.si.on79 30-03-07, 19:40 Rasida ne diyim tek kelimeyle süpersin:img-hyste ellerine sağlık. Bu arada çocuğun bizden uzaklaştırılması iyi oldu sanırsam sonunda olacağıda buydu ztn :img-hyste Bu arada Bakırköyde yanlızlık çekmiceksin 2. katta merdivenden çıkar çıkmaz sol taraftaki kapıdan gir işte biz ordayız:img-hyste Burçin Tükettiğiniz beni gülmekten..Aynen şu şekildeyim.:img-hyste HARİKASIN Hiç böyle gıdım gıdım öpüşen aşıklar gördünüz mü siz yahu? :) Ahanda..benden de yeni bir grup;ÖÖDİÜOG(Öpüştüler öpüşecekler diyerek izlerken ülser olanlar grubu) :) :) Elgiz son dumurum... Artık ben bittim. :img-hyste HARİKASIN sevgili cave77 ben hem 3. öpüşmeyi hemde rallileri istiyorum bak bi fikrim war istersen şöyle bir grup kur: Yalancı Yarimde Hem Öpüşmeyi Hemde Rallileri İzlemeyi İsteyenler Grubu YYHÖHRİİG :):):) işte budur.. Heyecanlı bir yarıştan sonra ... Hani Nazın aklını başından aldıracak cinsinden bir yarışma..Arkasından gelen bir öpüşme .İkisi bir arada..:good: jlee 30-03-07, 19:42 Arkadaşlar 37. bölüm repliklerini ekledim http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10273&page=64 http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10273&page=65 Bölüm fotolarını ekledim bakmak isteyenlere duyrulur:img-yes: http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10187&page=59 Not:Fulya Ceylanın çok güzel resimleri var miraycım:) Hande ve Cansu teşekkürler, emeğinize sağlık :good: Bak bu tam süper olur arkadaşım:good: hemen açalım grubu :) Son güncelleme YYRİİG(Yalancı Yarimde Ralli İzlemek İsteyenler Grubu) için hatta YYHÖHRİİG(Yalancı Yarimde Hem Öpüşmeyi Hemde Rallileri İzlemeyi İsteyenler Grubu) için...bu liste içinde "ben sadece ralli istiyorum yaw öpüşme istemiyorum :) " diyen varsa söylesin onu sadece YYRİİG'na dahil edeyim :)))) Yeter be! jenn cave77 qsawe burcin_kaplan tarik_naz whiteangel garcia_22 zer opas medea passion79 elmali_turta charlie handeözbek kara inci Gruba ben de katılmıştım, ismimi eklersen sevinirim :img-wink: sinemim_g 30-03-07, 19:44 YYHÖHRİİG 'da bende varımmmmm:happy0064 :happy0064 :happy0064 berker000@ 30-03-07, 20:06 sizce gelecek bölümde naz ögrenecekmi tarık tekelioğlu oldugunu ??? öğrenirsede ne olur +++ çike 30-03-07, 20:08 öncelikle herkeze hayırlı kandiller arkadaşlar.kandiliniz mubarek olsun. maşallah oku oku bitmedi amma döktürmüşsünüz.:good: şöyle bir göz ucu ile okudum ve bende esaslı bir ralli sahnesi izlemek istiyorum ama gerçek bir ralli sahnesi nefes nefese aksiyon dolu:img-wink: pas.si.on79 30-03-07, 20:09 sizce gelecek bölümde naz ögrenecekmi tarık tekelioğlu oldugunu ??? öğrenirsede ne olur +++ Bence......hayır ..Kesinlikle sanmıyorum.Çünkü Tarık Tekelıoğlu öğrenmesi için biraz daha zaman var..Bir hayli uzun bir zaman.. charlie 30-03-07, 20:30 sizce gelecek bölümde naz ögrenecekmi tarık tekelioğlu oldugunu ??? öğrenirsede ne olur +++ Hayır bence...sonlara doğru öğrenecek...Tarık'ın , Tekelioğlu kimliğini açıklayabilmesi için , Naz'ın sevgisinden fazlaca emin olması lazım... berker000@ 30-03-07, 20:31 Bence......hayır ..Kesinlikle sanmıyorum.Çünkü Tarık Tekelıoğlu öğrenmesi için biraz daha zaman var..Bir hayli uzun bir zaman.. ne bilim zaten yalan üstüne yalan olunca artık pek inandırıcı gelmiyor bana bu kadar yalan abartı biraz sanki dahasıda gelirse herşeyin faslası zarar :) ceza_cansu 30-03-07, 20:33 Bak bu tam süper olur arkadaşım:good: hemen açalım grubu :) Son güncelleme YYRİİG(Yalancı Yarimde Ralli İzlemek İsteyenler Grubu) için hatta YYHÖHRİİG(Yalancı Yarimde Hem Öpüşmeyi Hemde Rallileri İzlemeyi İsteyenler Grubu) için...bu liste içinde "ben sadece ralli istiyorum yaw öpüşme istemiyorum :) " diyen varsa söylesin onu sadece YYRİİG'na dahil edeyim :)))) Yeter be! jenn cave77 qsawe burcin_kaplan tarik_naz whiteangel garcia_22 zer opas medea passion79 elmali_turta charlie handeözbek kara inci cave benide ekle.Alfonso'dan bir ralli daha izlesek hiç fena olmaz:)Bu arada YYHÖHRİİG ben bunda da varım:):) gamze_yy 30-03-07, 20:36 Bak bu tam süper olur arkadaşım:good: hemen açalım grubu :) Son güncelleme YYRİİG(Yalancı Yarimde Ralli İzlemek İsteyenler Grubu) için hatta YYHÖHRİİG(Yalancı Yarimde Hem Öpüşmeyi Hemde Rallileri İzlemeyi İsteyenler Grubu) için...bu liste içinde "ben sadece ralli istiyorum yaw öpüşme istemiyorum :) " diyen varsa söylesin onu sadece YYRİİG'na dahil edeyim :)))) Yeter be! jenn cave77 qsawe burcin_kaplan tarik_naz whiteangel garcia_22 zer opas medea passion79 elmali_turta charlie handeözbek kara inci Beni de dahil edin:). Aslında bu listeyi stara yollamak lazım veya bir şekilde yapım ekibine yollamak lazım. İmza bile toplayabiliriz:) xeno 30-03-07, 20:46 Ebru ablacım ve Handecim doğum gününüz kutlu olsun.Nice senelere.Umarım hayatta herşey hep istediğiniz gibi olur. Ebru' cuğum ve Handeciğim sağlıklı, mutlu, Barış dolu yıllar dierim sizlere, doğum gününüz kutlu olsun, bu pastada Barış'tan size gelsin:) http://img254.imageshack.us/img254/2781/hp20kw0ii8.gif ceza_cansu 30-03-07, 20:50 Ya şimdi benim aklıma birşey takıldı.Naz Alfonso olayı konusunda Ümit ve Vahi'yle konuşucak ama o akşam konuşamaz.Çünkü geç oldu.Mecburen sabahı beklemek zorunda.Ama Tarık o gece nerde kalıcak.Müştemilata da gidemez o gece.Kalıcak bir yeri de yok.Sizce Naz onu bırakır mı?Bence bırakmaz.Tarık ben gidicek bir yer bulurum dese Naz'ın aklına hemen Sofia gelir.Tarık'ın bir yere gitmesine izin vermez.E sokakta da yatamicağına göre mecburen Tarık Naz'ın odasındaki koltukta kalmaz zorunda kalıcak:)Acaba öyle bir durum olursa neler olur:) ebru.karaca 30-03-07, 20:50 Herkese merhabala dostlar.. Kaldığım yerden okumalarıma devam ediyorum. Bu güne ulaştığımda görüşürüz.. :) amin ya, zaten naz'ın aşkının ne kadar büyük olduğunu bu bölümde ne kadar güzel gördük ya. vahi ve ümit öğrendikten sonra tarık "istifa mı veriyorum" deyince alfonsoymuş falan dinlemedi naz. helal olsun kıza. başlayacak resmi aşkın tohumlarını naz bu bölümde attı. ayrıca bişey daha dikkatimi çekti. "bana yalan söyleme, tek istediğim bu" diyo kız tarık hala yalan söylüyo. bakalım sonu nereye varacak. Katılıyorum Serdar.. Hem bu Alfonso işine kızmayı bu kadar çabuk kesmeleri çok iyi oldu. Çünkü netice itibariyle öyle çok kafaya takılacak ve kızılacak bir durum değildi. Zira, Ümit'in ne kadar sevineceğini hepimiz biliyorduk.. :) Ben Vahi beye şaştım biraz :) nilay87 30-03-07, 20:51 Bak bu tam süper olur arkadaşım:good: hemen açalım grubu :) Son güncelleme YYRİİG(Yalancı Yarimde Ralli İzlemek İsteyenler Grubu) için hatta YYHÖHRİİG(Yalancı Yarimde Hem Öpüşmeyi Hemde Rallileri İzlemeyi İsteyenler Grubu) için...bu liste içinde "ben sadece ralli istiyorum yaw öpüşme istemiyorum :) " diyen varsa söylesin onu sadece YYRİİG'na dahil edeyim :)))) Yeter be! jenn cave77 qsawe burcin_kaplan tarik_naz whiteangel garcia_22 zer opas medea passion79 elmali_turta charlie handeözbek kara inci beni de dahil edin!:happy0064 Bu gruba dahil olmayı kim istemez:img-hyste Ebru ve Hande doğum gününüz kutlu olsun. Nice barış dolu yıllara:img-wink: ebru.karaca 30-03-07, 20:54 ....gark olmak deyince; naz bu bölümde gark olmadı, sanırım tarığın cebinden çıkcak şeyi görünce gark olacak. Hihi.. Yine gark meselesine mi daldık? :) Gamzeeeee... Nerdesiiiinnn? :) :img-hyste Uzun zamandır hepimizin beklediği bir yığın gelişmeyle bezenmiş, kurgusu da oldukça eğlenceli, çok keyifli bir bölüm izledik:) Naz'ın Belgin'den bezip Ümit'e dert yanması, daha sonra Belgin'in Naz'dan bezip Filizle konuşması ve bu diyalogların çok benzerini Tarıkla yaşamaları; Tarık'ın Naz'a kimseye söyleme derken herkesin çoktan öğrenmiş olduğunu farketmesi; Sadrinin koltuk arkasına saklanması; yalanları ilk öğrenenin yine Ayşe olması; Mamalar, babalar ve alttan verilen müzik beni bitiren detaylar oldu, yerlere yattım resmen... Yine oldukça heyecan verici bir şekilde sonlandı bölüm. Hem Naz'ın kimliğe ulaşma çabası hem de Hulusilerin eve dönüyor oluşu. Yine sabırsızlıkla bir sonraki bölümü bekleyerek geçecek bu hafta... :good: Aynen Cemileciğim.. :) Netice halanın bu bölüm Hulusi ye asılma sahneleri de mükmmeldi o sahnelerde resmen gülme krizine girdim süt süt:):img-hyste Ya nazla belginin alış veriş sahneleri belgin sonunda çaktı nazla aynı tarafta olduğunu walla artık yanımızda bir belgin faktörü daha war:) bir bakarız bizimkilerin arasını belgin yapıyor.:img-hyste Valla Burçin'im.. Olur mu olur... :) Kendi de ondan korkuyor..:img-hyste burcin_kaplan 30-03-07, 20:54 Ya şimdi benim aklıma birşey takıldı.Naz Alfonso olayı konusunda Ümit ve Vahi'yle konuşucak ama o akşam konuşamaz.Çünkü geç oldu.Mecburen sabahı beklemek zorunda.Ama Tarık o gece nerde kalıcak.Müştemilata da gidemez o gece.Kalıcak bir yeri de yok.Sizce Naz onu bırakır mı?Bence bırakmaz.Tarık ben gidicek bir yer bulurum dese Naz'ın aklına hemen Sofia gelir.Tarık'ın bir yere gitmesine izin vermez.E sokakta da yatamicağına göre mecburen Tarık Naz'ın odasındaki koltukta kalmaz zorunda kalıcak:)Acaba öyle bir durum olursa neler olur:) Bir dakika şimdi bu olaylar üzerine nazın odasındaki koltuk kırılırmış , ee odada koltuk kalmadı araya bir sınır çekerler aklıma burda who's the boss geldi:) bir yatağın ortasına perdeyi çekiyorlardı birbirimizi görmeyelim diye bizim nazda yapar öyle ama o tarıkın naptına bakmadanda duramaz ee nolucak yok yok olmuyor böle bunlar kalksın sahile gitsinler cansu olma mı?? orda konuşurlar hem bol bol hem tarık daha sofia olayını açıklayacak:) ebru.karaca 30-03-07, 20:59 Atalarımız yanlış biliyor sanırım...Ne demişler... YALANCININ MUMU YATSIYA KADAR...:img-hyste : Pehhhh...ya o zaman mumlar çok küçüktü...ya da ortalıkta yalancı fazla yoktu..işin sırrına vakıf olamadılar... Şimdi olsa Tarık'ın yalanlarına göre mum nerden bulacaklardı ki..Özel yapım ancak...Şöyle en okkalasından...:img-hyste :img-hyste : Al benden de o kadar bülbülüm.. :) :img-hyste Yalnız çok çabuk bitti.. Naz ve Tarık son sahnede çok güzel görünüyorlardı... Tarıkın yalanlarına ben bile inandım.. :img-hyste Nasıl bir yalandır.Uydur Tarık uydur... YANİ GERÇEKTEN YENİ BAŞLANGIÇ OLDU... Canım, güzel olan her bölüm çabuk bitiyor.. :( Psikoloji işte :) Tarık'ın yalanlarına sahiden bir ara ben de inandım. Gerçekten. Ondan sonra geldi aklıma, YUH dedim kendi kendime.. Sen nasıl izliyorsun diziyi.. E suç bizde değil Gamzeciğim.. Bu kadar gerçekçi oynarlarsa olacağı bu.. Ya da.. Bu kadar çok yalan söylerlerse mi demeliydim? :) :) ceza_cansu 30-03-07, 21:00 Bir dakika şimdi bu olaylar üzerine nazın odasındaki koltuk kırılırmış , ee odada koltuk kalmadı araya bir sınır çekerler aklıma burda who's the boss geldi:) bir yatağın ortasına perdeyi çekiyorlardı birbirimizi görmeyelim diye bizim nazda yapar öyle ama o tarıkın naptına bakmadanda duramaz ee nolucak yok yok olmuyor böle bunlar kalksın sahile gitsinler cansu olma mı?? orda konuşurlar hem bol bol hem tarık daha sofia olayını açıklayacak:) Sen istersinde olmaz mı burçin:)O zaman ikiside geceyi arabada geçirmek zorunda kalırlar.E Naz Tarık'ı gözünün önünden ayırmamaya karar verdi bir kere:)Ama arabada yatarlarsa bir yerleri tutulabilir.O zaman ikiside arka koltuğa geçsin.Beraber sarılıp uyusunlar.Ya bir kerede sakin bir gece geçirsinler.Onlara da yazık.Hem bu sayede uzun zaman sonra ilk defa uyurlar:) burcin_kaplan 30-03-07, 21:04 Sen istersinde olmaz mı burçin:)O zaman ikiside geceyi arabada geçirmek zorunda kalırlar.E Naz Tarık'ı gözünün önünden ayırmamaya karar verdi bir kere:)Ama arabada yatarlarsa bir yerleri tutulabilir.O zaman ikiside arka koltuğa geçsin.Beraber sarılıp uyusunlar.Ya bir kerede sakin bir gece geçirsinler.Onlara da yazık.Hem bu sayede uzun zaman sonra ilk defa uyurlar:) valla benim için hiç bir mahsuru yok.Nazda gene senin yüzünden uyuyamadım tarık yok şöle tarık yok böle tarık diyip duruyordu.İlacını getirmiş olurlar kafası rahat rahat uyur kızcağaz:) tabi tarıkta aynı şekilde oda uyuyamıyordu.ama bundan önce tarıkın ben senin için kaldım demesini istiyorum malum naz o sözleri tarıktan duymak istiyor tarıkta gene inadına söylemiyor.Aslında söylemeye çalışıyor ama ima yoluyla olmasıda pek bişeyi değiştirmiyor.Şimdi bu bölüm bunları derse senin için kaldım vs.. işte demek için çok uygun bir ortam arabaa değil mi ama:) ebru.karaca 30-03-07, 21:08 SORULAR 1-Naz fotoğrafı veya cüzdanı bulacak mı?... 2-sofia ya ne olacak?Sofia gidecek mi italyaya ?Tarık Sofiadan kurtulacak mı? 3-Sofiadan kurtulmayacaksa peşini bırakmazsa neler yapabilir? 4-Tarık Naz a Sofia hakkında ne yalan söylemiş olabilir? Yani ilişkileri hakkında... 5-Naz biran benim için bile gitmediğini düşünmüştüm. Oysa sen sadece Şoför Tarık için geri dönmüşsün.Sen işine dönmüşsün dediğinde Tarık neden senin için de döndüm demedi? Diyecek mi? 6-Naz da Tarıkta hatta Belgin Hanım da İtalyaya gitmemesini istediğinden Tarık gitmeyecek..Ama Sofia ve arkadaşları rahatsız eder mi? 7-Naz Tarık yine barışıp işe dönecek mi ? Ne olacaklar? Aslında alıştık adsız seni seviyorum Naz demeden ilişkilerine ? 8-Naz cüzdanını aramaya devam edecek mi ? bulacak mı?[/COLOR] 9-Netice Hala neden öyle Evli Hulusiye o kadar takıldı..Hatta sarktI Cevaplar 1) Kesinlikle bulmayacak. Bulsa, tutabilse bile biri gelecek, bir şey olacak ama ıı ıhh.. görmeyecek. Aslında ben Naz'ın surat ifadesinden acayip etkilendim. "Yahu, bu kız neye tuttu da bu kadar şaşırdı?" diye düşündüm. Ama yok güzelim. Dizinin gidişatı açısından bulamayacak.. :) 2-3) Sofia'nın gideceğini hiç tahmin etmiyorum. Çünkü o kadar fotoğraf çekti, onları bir yerde kullanacak illaki.. Hem bize de gülmece çıkacak.. Babalar MAMAnın elini öperken, birbirleri ile tokalaşırken.. Yüzlerinde vakur ifade ile mafya babaları! :) 4) Açıkçası Sofia ile nasıl tanıştıklarını çok düşünmedim. Çünkü İtalya'nın yarısını tanıdığı için hangi birini ezberimizde tutalım? Değil mi? :) 5) Canım ya, daha neler neleri AÇIK AÇIK söylediler de bir işe yaramadı. Orada ben de bekledim. Söylese güzel olurdu tabi ama.. Nerdeeee? Bu senaristler bizi bazen mest ediyorlar ya, ara ara da böyle gıcık ederek durumu eşitliyorlar :) ceza_cansu 30-03-07, 21:10 valla benim için hiç bir mahsuru yok.Nazda gene senin yüzünden uyuyamadım tarık yok şöle tarık yok böle tarık diyip duruyordu.İlacını getirmiş olurlar kafası rahat rahat uyur kızcağaz:) tabi tarıkta aynı şekilde oda uyuyamıyordu.ama bundan önce tarıkın ben senin için kaldım demesini istiyorum malum naz o sözleri tarıktan duymak istiyor tarıkta gene inadına söylemiyor.Aslında söylemeye çalışıyor ama ima yoluyla olmasıda pek bişeyi değiştirmiyor.Şimdi bu bölüm bunları derse senin için kaldım vs.. işte demek için çok uygun bir ortam arabaa değil mi ama:) Öyle:)Ya bu arada ben bu arabadan korkuyorum ne de olsa sıradan bir araba değil.Tarık ve Naz'ın arabası.O araba herşeye neden olabilir.Aşk itirafı bile o arabada olabilir.Ayrılıklar bile o arabada başlayabilir.Korkmak lazım o arabadan:) pas.si.on79 30-03-07, 21:12 Ya şimdi benim aklıma birşey takıldı.Naz Alfonso olayı konusunda Ümit ve Vahi'yle konuşucak ama o akşam konuşamaz.Çünkü geç oldu.Mecburen sabahı beklemek zorunda.Ama Tarık o gece nerde kalıcak.Müştemilata da gidemez o gece.Kalıcak bir yeri de yok.Sizce Naz onu bırakır mı?Bence bırakmaz.Tarık ben gidicek bir yer bulurum dese Naz'ın aklına hemen Sofia gelir.Tarık'ın bir yere gitmesine izin vermez.E sokakta da yatamicağına göre mecburen Tarık Naz'ın odasındaki koltukta kalmaz zorunda kalıcak:)Acaba öyle bir durum olursa neler olur:) Bir dakika şimdi bu olaylar üzerine nazın odasındaki koltuk kırılırmış , ee odada koltuk kalmadı araya bir sınır çekerler aklıma burda who's the boss geldi:) bir yatağın ortasına perdeyi çekiyorlardı birbirimizi görmeyelim diye bizim nazda yapar öyle ama o tarıkın naptına bakmadanda duramaz ee nolucak yok yok olmuyor böle bunlar kalksın sahile gitsinler cansu olma mı?? orda konuşurlar hem bol bol hem tarık daha sofia olayını açıklayacak:) Valla süper olur..Böyle olursa ama...Nerdeeee. Eğer evdekiler uyanıksa konuşurlar.(vahi bey ve ümit)bir şekilde ikna eder. uyuyorsa sabah konuşurlar. Ebrucuğum hoşgeldin.Sefalar getirdin.Canım.Tekrar doğum günün kutlu olsun... burcin_kaplan 30-03-07, 21:12 Öyle:)Ya bu arada ben bu arabadan korkuyorum ne de olsa sıradan bir araba değil.Tarık ve Naz'ın arabası.O araba herşeye neden olabilir.Aşk itirafı bile o arabada olabilir.Ayrılıklar bile o arabada başlayabilir.Korkmak lazım o arabadan:) o zmn 3. öpüşmede orda olabilir:) zaten 1. öpüşme nedenide dolaylı olarak arabaydı di mi?ya bozulmasaydı ya yolda kalmasalardı:img-hyste 2. öpüşmede arabadaki atışma yüzünden oldu :img-hyste 1. de kaçmışlar 2. de kaçmışlar 3. de arabada olur artık:img-hyste ebru.karaca 30-03-07, 21:13 SORULAR ... 6-Naz da Tarıkta hatta Belgin Hanım da İtalyaya gitmemesini istediğinden Tarık gitmeyecek..Ama Sofia ve arkadaşları rahatsız eder mi? 7-Naz Tarık yine barışıp işe dönecek mi ? Ne olacaklar? Aslında alıştık adsız seni seviyorum Naz demeden ilişkilerine ? 8-Naz cüzdanını aramaya devam edecek mi ? bulacak mı?[/COLOR] 9-Netice Hala neden öyle Evli Hulusiye o kadar takıldı..Hatta sarktI Cevaplar (devam) 6) Etmeye uğraşacaklardır. Neticede işin ucunda 3.5 milyon euro var.. Ama.. başarabilecekler mi? :) HAYIIIIRRRR!!! 7) Evet. Sonra gene ayrılacaklar, sonra gene barışacaklar, gene ayrılık, gene barışma, ..... bu böyle gider.. Dediğin gibi, ALIŞTIK. :) 8) Yok, bu bölümde bulamazsa, daha da üstüne gideceğini sanmam. Çünkü bu o kadar basit bir olay ki. Yani Naz istese o cüzdana sahiden çok kolay ulaşabilir. Hele, kafayı takarsa, kesinlikle. O yüzden o olayı kendileri o kadar uzatmaz diye düşünüyorum. 9) Bizde, BU KADIN ERKEKTEN ANLIYOR hissini uyandırmak için :) Ya da BU KADIN AYNI TÜR ERKEKLERDEN HOŞLANIYOR diye düşünmemiz için.. Baksanıza, TIPKI BİZİM ŞOFÖRÜN 30 YIL ÖNCEKİ HALİ dedi durdu :) burcin_kaplan 30-03-07, 21:16 Valla süper olur..Böyle olursa ama...Nerdeeee. Eğer evdekiler uyanıksa konuşurlar.(vahi bey ve ümit)bir şekilde ikna eder. uyuyorsa sabah konuşurlar. Ebrucuğum hoşgeldin.Sefalar getirdin.Canım.Tekrar doğum günün kutlu olsun... Aslında gamzecim benim düşünceme göre bence naz bu olayı tam oalrak çözmeden ewe gitmez.yani şöyle ki daha sofia olayınıda çözmediler ewdekielre bişeyleri anlatabilmesi tarıkı tekrar onlara kabul ettirebilmesi için bnce önce ondan bir sofia açıklaması istiyecek ee bunu konuşmak içinde hulusi baskınından sonra en uygun mekan sahil olur bence çünkü ewe giderlerse direk vahi ümit ve netice halamız alfonsooo diyerek onların başına üşüşücekler eee bu durumda ikisinin bir yerlerde yanlız kalmasıda gayet doğal olucak:)konuşmaları lazım sonuçta di mi ama:) NOT:ebru abladım hoşş geldiin tekrar doğum günün kutlu olsun iyi ki doğdun ablacım:) ceza_cansu 30-03-07, 21:16 o zmn 3. öpüşmede orda olabilir:) zaten 1. öpüşme nedenide dolaylı olarak arabaydı di mi?ya bozulmasaydı ya yolda kalmasalardı:img-hyste 2. öpüşmede arabadaki atışma yüzünden oldu :img-hyste 1. de kaçmışlar 2. de kaçmışlar 3. de arabada olur artık:img-hyste E işte ben boşuna demiyorum korkmak lazım o arabadan.Şu an melek yüzlü gözüküyor ama ilerde kara kanatlı bir şeytana dönüşebilir.Yani şu ana kadar iyi şeylere neden oldu ama ilerde kötü şeylerin başlamasına neden olabilir o araba.Tırsıyorum ben o arabadan(bir araba için şu tanımları kullandım ya pes:)) burcin_kaplan 30-03-07, 21:19 E işte ben boşuna demiyorum korkmak lazım o arabadan.Şu an melek yüzlü gözüküyor ama ilerde kara kanatlı bir şeytana dönüşebilir.Yani şu ana kadar iyi şeylere neden oldu ama ilerde kötü şeylerin başlamasına neden olabilir o araba.Tırsıyorum ben o arabadan(bir araba için şu tanımları kullandım ya pes:)) :img-hyste :img-hyste Bu tanımlara araba küser tekrar bozulursa görürüm seni cansu (araba bozulur mu dedim , cansu dewam et tanımlara nolur bozulsun ama bozulucağı yeride iyi seçsin şöle dağ fln olsun gene olmadı sahil de:img-hyste ) Bu arada o arabada ne çok şeyler yaşandı gerçekten belkide en önemli konuşmalar orda geçti bu arada 18. bölüm sonu aklıma geldi arabada bitmişti hani 19. bölümde arabada başlamıştı naz nakarat kısmına takmıştı şarkının çekip gitmişti:img-hyste handeozbek 30-03-07, 21:20 Daha yazdıklarınızı okuyamadım. Son kısımları okuyunca bayağı bişey kaçırdığı gördüm. Sözlü olabilirim her an. Sıfır almadan okuyayim formu:) Ebru abla senin zamana bende geliyorum. Bugünde görüşürüz:)Doğum günün tekrar tekrar kutlu olsun:) pas.si.on79 30-03-07, 21:20 Aslında gamzecim benim düşünceme göre bence naz bu olayı tam oalrak çözmeden ewe gitmez.yani şöyle ki daha sofia olayınıda çözmediler ewdekielre bişeyleri anlatabilmesi tarıkı tekrar onlara kabul ettirebilmesi için bnce önce ondan bir sofia açıklaması istiyecek ee bunu konuşmak içinde hulusi baskınından sonra en uygun mekan sahil olur bence çünkü ewe giderlerse direk vahi ümit ve netice halamız alfonsooo diyerek onların başına üşüşücekler eee bu durumda ikisinin bir yerlerde yanlız kalmasıda gayet doğal olucak:)konuşmaları lazım sonuçta di mi ama:) NOT:ebru abladım hoşş geldiin tekrar doğum günün kutlu olsun iyi ki doğdun ablacım:) eeee doğru tabi...Zaten bunlar yalnız kalmak konuşmak istiyorlar.Başka zamanda uyuyamıyorlar ki ... dediğin sofia gibi meseleyi halletmeden biraz zor uyku tutar gözünü.Sormadan bırakmaz.. Haklısın. ebru.karaca 30-03-07, 21:23 Bu arada Filiz, Tarık'ın Tekelioğlu kimliğinin ortaya çıktığını sandı. Önümüzdeki bölümde bu konuda bir pot kırabilir gibi geldi bana siz ne dersiniz :img-help: Ona ne şüphe? Hatta ben o akşam olacağını düşünüyorum bir şeylerin. Mesela Filiz Sofia'yı bıraktıktan sonra eve gelir.. (ki belki de Tarık'ın ceplerini karıştırmasını bu durum engeller) Sonra orada nasılsa Naz her şeyi öğrendi diye rahat rahat konuşur. Bu arada Tarık da gelir, durumu çakar. Filiz'in bazı şeyleri yanlış anladığını fark eder ve durumu anlatmaya çalışır Naz'ın arkasından arkasından.. :) Jenn; imzan yine muhteşem olmuş :):img-hyste NAZ_TARIK TARIK--NAZsenı oyle cok sevıyorumki NAZ----yalan yalan yalan TARIK--neden yalan NAZ--yalan yalan yalan TARIK--bazen cumlererım kapanıyor dudaklarımda inan sevgımden NAZ--yalan yalan yalan TARIK-senı naz leylanın mecnunu ve aslının keremı sevdıgı kadar sevıyorum NAZ--yalan yalan yalan TARIK-ne yalan senı sevdıgımmi NAZ--yalan yalan yalan TARIK-bak askından ne hallere duştum askım NAZ--yalan yalan yalan TARIK--of naz of NAZ--ne ofu tarık TARIK--agrı dagına cıkıpmı bagırayım sevdıgımı naz NAZ--bagırsan ne cıkar yalan yalan TARIK--bak canım bır tanem benım NAZ--yalan yalan yalan TARIK--of yıne basladın bır ara konuşmuştun NAZ--evet ama yalan TARIK--bak naz senın nazlı halını sevıyorum NAZ--yalan yalan yalan TARIK--neden yalan canım cok sevmek suçmu NAZ--yo suç degıl tarık ama o kadar cok yalanın varkı bu na inanıcagım gelmiyor TARIK--neden sana ilk defa dogru soyluyom. NAZ--evet ama ben senı sevmıyorum. TARIK-yalan soyluyon naz NAZ-yo benımkı dogru sen yalan soyluyon TARIK-sende benı sevıyorsun NAZ-sevMıyorum tarık sevmıyorum TARIK-sevıyorsun hemde delıller gıbı asıksın NAZ-yo degılım tarık sevmıyorum TARIK-gozlerın ogle soylemıyor naz NAZ-evet olabılır TARIK-sorun ne ozaman naz NAZ-sorun yok tarık sevmıyorum TARIK-sevıyorsun işte NAZ-evet sevıyorum deliler gibi TARIK-peki neden soylemıyorsun NAZ -bak canım o kadar cok bana yalan soyledınkı benı bıle yalancı yaptın gozlerım ele vermese sana ıtıraf edemeyecektım.... SENİ SEVIYORUM........ Ellerine sağlık uzayy çok güzel olmuş..:good: cerenimo 30-03-07, 21:28 Forumumun ralli sever insanlarının sayısı sabahtan beri girmeyeli ne kadar da çok artmış:good: işte budur:good: "hepimiz Alfonso'yuz hepimiz şöförüz" :))) sevgili senaristlerimiz sesimizi duyunuz Alfonso'dan süper bir ralli performansı bekliyoruz:img-cool2 YYRİİG(Yalancı Yarim'de Ralli İzlemek İsteyenler Grubu) Yeter be! jenn cave77 qsawe burcin_kaplan tarik_naz whiteangel garcia_22 zer opas medea passion79 elmali_turta charlie Nicklerini unuttuğum arkadaşlarım varsa söyleyin nickinizi hemen ekleyim listeye :img-wink: OOOOOOOOOOOOO........................ Beni unutmuşsun.Ama ben ilk önce demiştim beni yaz gruba diyee :icon_sorr Neyse, şimdi yazarsın artık :) doğumgünleri olan arkadasların dogumgünlerini kutluyorum.İnşallah nice mutlu yıllara bye NOT1: ceza_cansu arkadasım replikler için saol.Çook teşekkürler. NOT2: handeozbek arkadasım resimler harika olmuş, emeğine, ellerine sağlık. ebru.karaca 30-03-07, 21:28 alfonso gerçeğinin ortaya çıkmasının avantajları ve dezavantajları neler oldu onlara bi bakalım; avantajları 1- artık kıskançlık oyunları olmayacak naz tarafında. ünlü şarkıcı, zengin çocuk gibi, tarık'la yarış yaptıracağı oyunlar bitti. tarık hem ünlü, hem zenginliği elinin tersi ile itecek kadar gönül zengini, hem de yakışıklı. 2- tarık, naz'ın kaprisleri konusunda rahatlayacak. 3- tarık 3 kimlik bunalımını 2 ye düşürmenin rahatlığı içinde olacak. 4- en önemli avantaj bence bu, naz için artık şoför tarık olmayacak. "o şoför aşık olamam söyleyemem" gibi kabullenememe sorunu kalmayacak. babası ve ümit'e göre şoför ama naz'a göre artık "tarık". 5- naz ve tarık'ın ilişkilerinin adının konması için zemin hazırladı. artık daha rahat duygular açığa çıkabilecek. dezavantajları 1- en büyük dezavantaj sofia, elinde kanıtları var ve sicilya'da mafya tanıdıkları var. büyük sorun olacak. 2- naz'ın alfonsoyu öğrendikten sonra tarığa belki aşk cümleleri söylemesi, tarığı incitebilir. "meğer ünlü olduğumu öğrenince sevecekmiş" diye. 3- naz, ümit ve babasından gerçeği saklamanın zararlarını görebilir. 4- en büyük korkum da, naz'ın "tarık çok ünlü birisi" diye ona karşı biraz çekingen ve soğuk davranma gibi düşünceyi aklına sokması. bide şu olabilir..naz , ortamlarda havalanabilir dış çevreye karşı:) mesela yürüyüşü bile değişebilir..kendi biliyor ya..alfonso benim şöförüm varmı sizde böyle şöför havalarında olabilir:img-hyste :img-hyste :img-hyste Yok yahu.. :) İsterdim, ama sanmam. :img-hyste burcin_kaplan 30-03-07, 21:31 eeee doğru tabi...Zaten bunlar yalnız kalmak konuşmak istiyorlar.Başka zamanda uyuyamıyorlar ki ... dediğin sofia gibi meseleyi halletmeden biraz zor uyku tutar gözünü.Sormadan bırakmaz.. Haklısın. En önemli kısmıda bu olucak zaten bence.Zaten naz ne demişti önce alfonsoyu halledelim sonra dönücez o meseleye:) Yok yok 38. bölüm 37den bile güzel olabilir.VAr bu bölümde böyle bir potansiyel.:) bu arada bu bölümde birde Filiz bir iki pot kırabilir malum tarıkın tekelioğlu kimliğinin açığa çıktığını düşünüyor.umarım çok büyük bir pot kırmadan halleder. bide ben nazın fotoyu göreceğini düşünüyorum ama nüfüs cüzlanına bakamadan birileri gelicek yada bişeyler olucak. pas.si.on79 30-03-07, 21:34 En önemli kısmıda bu olucak zaten bence.Zaten naz ne demişti önce alfonsoyu halledelim sonra dönücez o meseleye:) Yok yok 38. bölüm 37den bile güzel olabilir.VAr bu bölümde böyle bir potansiyel.:) bu arada bu bölümde birde Filiz bir iki pot kırabilir malum tarıkın tekelioğlu kimliğinin açığa çıktığını düşünüyor.umarım çok büyük bir pot kırmadan halleder. bide ben nazın fotoyu göreceğini düşünüyorum ama nüfüs cüzlanına bakamadan birileri gelicek yada bişeyler olucak. Hı..Ben o konuya hiç girmemiştim.Hatırlattın teşekkür ederim.Burçinciğim... Bence Filizden hiç endişem yok benim.Kesinlikle pot kırmayacak.Çünkü anlayarak soruyor.Sen gerçekleri öğreniyosun ve bana kızmıyorsun demişti.. ebru.karaca 30-03-07, 21:38 Ebru ablacım ve Handecim doğum gününüz kutlu olsun.Nice senelere.Umarım hayatta herşey hep istediğiniz gibi olur. Handecim-ebru ablacım iiyii ki doğdunuz nice mutlu senelerrr :) Çok teşekkürler. Burçincim,Cansucum ve Asu abla.:) Ebru ablacım doğum günün kutlu olsun. Ne tesadüf aynı gün doğmuşuz. Bu bir işaret olabilir mi?:) :happy0064 :happy0064 Kızlar harikasınız! Çok teşekkürler.. Handeciğim, güzel kardeşim senin de doğum günün kutlu olsun.. Evet, bu bir işaret:img-wink: Bu vesile hem burada doğum günümü kutlayan arkadaşlarıma hem de bütün gün telefon vasıtası ile beni mutlu eden dostlarıma çok ama çoook teşekkür ediyorum. Barış'ın sitesi de hala hata verdiği için net ortamından kutlayamayıp hep telefona sarılan tüm arkadaşlarım, teşekkür ederim. Olaya iyi yönüyle bakalım, :) en azından sesimizi duymuş olduk.. :img-hyste Her şey için tekrar teşekkür ederim. Sizleri çooookkk seviyorum. :) hulya53 30-03-07, 21:38 Bak bu tam süper olur arkadaşım:good: hemen açalım grubu :) Son güncelleme YYRİİG(Yalancı Yarimde Ralli İzlemek İsteyenler Grubu) için hatta YYHÖHRİİG(Yalancı Yarimde Hem Öpüşmeyi Hemde Rallileri İzlemeyi İsteyenler Grubu) için...bu liste içinde "ben sadece ralli istiyorum yaw öpüşme istemiyorum :) " diyen varsa söylesin onu sadece YYRİİG'na dahil edeyim :)))) Yeter be! jenn cave77 qsawe burcin_kaplan tarik_naz whiteangel garcia_22 zer opas medea passion79 elmali_turta charlie handeözbek kara inci Beni de listeye dahil ediniz lütfen. Sevgili Ebru'cuğum ve Hande doğum gününüz kutlu olsun. Hep Barışla kalın. charlie 30-03-07, 21:39 En önemli kısmıda bu olucak zaten bence.Zaten naz ne demişti önce alfonsoyu halledelim sonra dönücez o meseleye:) Yok yok 38. bölüm 37den bile güzel olabilir.VAr bu bölümde böyle bir potansiyel.:) bu arada bu bölümde birde Filiz bir iki pot kırabilir malum tarıkın tekelioğlu kimliğinin açığa çıktığını düşünüyor.umarım çok büyük bir pot kırmadan halleder. bide ben nazın fotoyu göreceğini düşünüyorum ama nüfüs cüzlanına bakamadan birileri gelicek yada bişeyler olucak. Fotograf da , kimlik de sol iç cebinde Tarık'ın..Naz , elini sağ dış cebe soktu.. bence Tarık , şu andan itibaren cüzdanıyla birlikte yatmalı... ebru.karaca 30-03-07, 21:40 Canım Ebrucuğum ve Handeciğim... Barış Akarsu ve Yalancı Yarim e sonsuz teşekkürler.Sizinle tanıştırdıkları için... Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. DOĞUM GÜNLERİNİZ KUTLU OLSUN... HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN..... BARIŞ DOLU NİCE MUTLU YILLARA... NOT 1: Umarım 38 de Barış şarkı söyler. Söyleceği şarkılar sizin için gelsin... NOT 2: Ebru aaah ahh bir de İSTERDİM gelse.. değil mi ? ne güzel olur.. :img-yes: Ah güzel Gamze'm... Allah mı söyletiyor ne? 38'de bize bir doğum günü hediyesi gelse ve Barış İSTERDİM'i söylese.. Duyun sesimizi senaristler... Bu BİYYDİG'nun sesidir! ebru.karaca 30-03-07, 21:42 hande ve ebru nice mutlu yıllara doğum gününüz kutlu olsun.:happy0064 sağlıklı ,mutlu, uzun yaşlarınız olsun arkadaşlar.:img-wink: hande ve ebru doğum gününüz kutlu olsun. nice senelere. Çok teşekkür ederim arkadaşlar.. :img-wink: Oooo İtalya seferine hazırlanıyoruz galiba yy forumu olarak.:happy0064 Ebru'cum , Hande'cim doğum gününüz kutlu mutlu olsun. Herşey gönlünüzce olsun canlarım. İkinizi de kocaman öpüyorum:):klme İkinize de İSTERDİM şarkısını armağan ediyorum:) Sağol ablam.. Ben kendimi ödüllendirdim bile.. :) Çevirip çevirip dinliyorum.. İsterdim yeniden doğmaaaaakk.... :) burcin_kaplan 30-03-07, 21:43 Hı..Ben o konuya hiç girmemiştim.Hatırlattın teşekkür ederim.Burçinciğim... Bence Filizden hiç endişem yok benim.Kesinlikle pot kırmayacak.Çünkü anlayarak soruyor.Sen gerçekleri öğreniyosun ve bana kızmıyorsun demişti.. Evet aslında belki hiç bir sorun olmadanda kalkabilir ki umaırm öyle olur.Bu arada fotografı görüceni düşünmemin sebebi nazın aklında biryerlerde bir işaret olarak kalması.Demek istediğim şu ki.Alfonso olduğunu öğrendiğinde nasıl parçaları birleştirdi tekr teker olanları hatırladı.işte tekelioğluda öyle olucak birleştiricek parçaları.İşte onlarda fotograf çok önemli bir ayrıntı olabilir tamam şimdi gördüğünde pek önemsemicek sonuçta kız kardeşinin ailesiyle bir foto ne olabilir ki? bence içi bile rahatlıcak bir kızla değil diye:)ama ondan sonra taşlar yerine otururken bu foto en büyük kanıtı olucak belkide. ebru.karaca 30-03-07, 21:44 33 de yangın oldu, içerde neler oldu onu göstermediler, bi şekilde kurtuldular. vahi bi ara japonyaya gitti geldi. tarık da bi şekilde gidecek, geri gelecek.. bi kere gerçekten italyaya gidemezler gibime geliyo. çünkü barış'ın bildiğim kadarıyla bu aralar konserleri var. italyaya gitmek demek en az 3-4 gün demek. zor iş yani. ama italyaya gitmiş gibi yapıp kapalı mekan çekimleri yapabilirler. misal 1.bölüm başlangıcı :) profesör luigi :) Hah haa :img-hyste Olabilir valla. İtalya'ya gitmek demek, illaki oraya sahiden adım atıp, bir kuple de orada ralli yapmak demek değil ki.. :) ondan sonra tarık mapus damlarına girsin ihbar sonunda "yurt dışına çıkma yasağını deldiği için 2 yıl hapis" artık her pazar 12-2 arası ziyaretine gider naz. :) naz: eee tarık nasıl iyimisin, iyi gördüm seni. yaramış sana hapis, italyaya gitmenden iyidir. hem burda güvendesin :) tarık: valla burası çok yaradı bana. bi görsen gözüm gönlüm açıldı naz: nasıl yani tarık: saçlarım uzun diye yanlışlıkla kadınlar koğuşuna vermişler. :) tabi sonrasını düşünün artık, naz gark olur, aynı zaman da ne yapsam da içeri girsem diye düşünür artık. :) Hah haaa... İnanmıyorum Serdar yaa... :) love-angel 30-03-07, 21:45 Forumumun ralli sever insanlarının sayısı sabahtan beri girmeyeli ne kadar da çok artmış:good: işte budur:good: "hepimiz Alfonso'yuz hepimiz şöförüz" :))) sevgili senaristlerimiz sesimizi duyunuz Alfonso'dan süper bir ralli performansı bekliyoruz:img-cool2 YYRİİG(Yalancı Yarim'de Ralli İzlemek İsteyenler Grubu) Yeter be! jenn cave77 qsawe burcin_kaplan tarik_naz whiteangel garcia_22 zer opas medea passion79 elmali_turta charlie Nicklerini unuttuğum arkadaşlarım varsa söyleyin nickinizi hemen ekleyim listeye :img-wink: benide listeye ekleyin lütfen ralli kaza hepsi olsun ebru.karaca 30-03-07, 21:48 Sevgili [B]Ebru ve Hande doğum gününüz kutlu olsun...:happy0064 Çok sağol Songülcüğüm.. Hep beraber inşallah, nice yıllara.. :) Ben belginden herşeyi beklerim.Diyelim Tarık ne yaptı etti Belgin'i bu evlilik için ikna etti.Ama Belgin boş durur mu durmaz.Tarık ve Naz evlenirken bile rahat bırakmaz Belgin bunları.Mesela 1-Nikah masasında Tarık ve Naz'ın arasına oturur 2-Tarık ve Naz evet dedikten sonra Naz'ın ayağına basar 3-İlk dansı kendi oğluyla yapar hemde saatlerce 4-Sonra düğün pastasını Tarık ve Naz'a kestirmez kendi keser 5-Naz'a pasta yedirmez Tarık'a yedirir.Bunlar say say bitmez:) Ah Cansucuğum.. Bayıldım bunlara.. Ne kadar doğru yazmışsın.. Bunlar aslında tam Belgin'in yapacağı şeyler.. :) burcin_kaplan 30-03-07, 21:50 Fotograf da , kimlik de sol iç cebinde Tarık'ın..Naz , elini sağ dış cebe soktu.. bence Tarık , şu andan itibaren cüzdanıyla birlikte yatmalı... charlie bak üşenmedim foto çektim:) http://img505.imageshack.us/img505/1567/bscap0031ic1.jpg (http://imageshack.us) sol iç cebe sokmuş naz elini bence cüzlanıda fotoyuda çıkarıcak ama o anda sadece fotoyu görücek kapı fln çaldığı için hemen gri koyacak cüzlanı fotoyu. pas.si.on79 30-03-07, 21:50 Evet aslında belki hiç bir sorun olmadanda kalkabilir ki umaırm öyle olur.Bu arada fotografı görüceni düşünmemin sebebi nazın aklında biryerlerde bir işaret olarak kalması.Demek istediğim şu ki.Alfonso olduğunu öğrendiğinde nasıl parçaları birleştirdi tekr teker olanları hatırladı.işte tekelioğluda öyle olucak birleştiricek parçaları.İşte onlarda fotograf çok önemli bir ayrıntı olabilir tamam şimdi gördüğünde pek önemsemicek sonuçta kız kardeşinin ailesiyle bir foto ne olabilir ki? bence içi bile rahatlıcak bir kızla değil diye:)ama ondan sonra taşlar yerine otururken bu foto en büyük kanıtı olucak belkide. Evet ama şimdi tek derdi,Tarık.Tarık kaybetme korkusu var.Ona aşık ve gözü başka hiçbir şeyi görmez gibi geliyor bana. Aşkın gözü kör derler ya... Tarıkı kıskanıyor.Tarıkın peşinde kızlar... Sofia bela olursa ki olacağa benziyor.Bir süre onlarla uğraşır.Ama zamanla kesinlikle olacak. Tabi bir de Hulusiden benim oğlanı sizin orda gördüm.deyip Hulusi o konuyu kurcalarsa o zaman zaten karışır işler.. Zaten bir benim oğlan çıkmadı gibi birşey demişti. O da kesin çıkar demişti.. ebru.karaca 30-03-07, 21:55 Sevgili Ebru ve sevgili Hande dogum gununuz kutlu olsun ve nice dogum gunlerıne ulasın.Sizlerin dogum gununu duyunca kendi dogum gunumu kutlamak cok adetım olmasa da benım dogum tarıhımın de 29 Mart oldugunu belırtmek ıstedım ancak ben de ne yazık kı dogum gunumun 29 Martta oldugnu hatırladım,hatırlatıldımve tabıı bır yıl daha yaslandıgımı.İnsan aynanın karsısına gectıgınde herzaman genc hıssetse de kendını sacınızda gordugunuz ilk bır ıkı beyaz tel bıranda dunyanın gercegını hatırlatıyor;yaslanıyoruz.Gozumun onune gelıyor da orta okuldu ,liseydi,stressli universite sınavlarıydı derken genclıgın en guzel yılları hanı kanın delı gıbı damarlarda dolastıgı en guzel zamanlar cok hızlı gecmıs,ne yaptıysam yanıma kar kalmıs gunahıyla ,sevabıyla.Belki de bir dizinin ben de ilk kez bu kadar bagımlılık yaratmasının sebeplerınden bırısı de budur,ozunde cok kolay asılabılecek sorunları ne yapıp ne edıp ıyıce buyuttukten sonra cozulemeyecek hale getırıp sonrada mutlulugu yasamamız gerekenden cok daha gec zamanlarda yasamak.Olgunlastıkca da o bosa gecen zamanlarda nasıl daha da mutlu olabılırdım,olabılırdık dıye dusunmek.Pişmanlık degil ama kardan zarar etmek gıbı bır duygu bu,maksımum mutluluk yerıne bıraz daha azını kendı kendımıze yarattıgımız sorunlar yuzunden kabullenmek.Ne acı kı Tarık ve Naz da bırgun gerıye donup baktıklarında o guzelım dakıkaları bosu bosuna harcamısız dıyecekler,belkı saclarındakı akları sayarken belkı de ılk ufaklıgı kucaklarına aldıklarında.Dikkat ettıysenız dızıdekı karakterlerı ılk kez bu kadar gercek kımlıklere büründürdüm,amacım da aslında gayet acık,forumu bızlerle paylasan bızlerden cok daha genc olan dostlarımız, kardeslerımız kendılerını kucuk sorunlarla uzmesınler,onlerıne cıkan her engelı astıklarında yasayacakları zafer keyfını dusunsunler ve en onemlısı sevdikleriyle de ,asşklarında da mutlulugu ertelemesınler. Hasretciğim, doğum günümüzü kutladığın için çok teşekkürler canım. Bu vesile ile ben de senin geçmiş doğum gününü kutlarım :) Hep beraber nice yıllara.. :) Ama sonrasında ne yaptın öyle Hasret? :) Onlar nasıl cümlelerdir? Hani gören de hayatı günahı sevabıyla 50 sene yaşadın sanacak.. :) :) amanda aman ne güzel çoşmuşsunuz akşam:)) sevgili ebru,sevgili hande vede sevgili hasret...üçünüzünde doğum gününü kutlar,yaşamınızda herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim:):) http://img181.imageshack.us/img181/4206/acayimmibkb6.gif (http://imageshack.us) Çok teşekkür ederim Bengi abla :) Alltaki zat-ı muhterem de pek şeker olmuş. Sağol :) ceza_cansu 30-03-07, 21:55 Naz orda Tarık'ın cebinden fotoğrafı almak istedi.Bölümü tekrar izlediğimde oraya daha çok dikkat ettim.Zaten cüzdan kalın olduğu için hemen Naz'ın eline geldi ama o cüzdanın önüne ve arkasına baktı fotoğrafı bulabilmek için. charlie 30-03-07, 21:57 Teşekkürler burcin_kaplan...ve de özür dilerim...heyecandan öyle görmüşüm demek ki..tekrar da izleyemedim...resmi görmesi zararsız olabilirdi ama Tarık , T.Tekelioğlu da var resimde , demişti..n'olacak şimdi? ebru.karaca 30-03-07, 21:57 selam arkadaşar, ebru ve hande dogum gununuzu en içten dıleklerımle kutlarım.En başta saglık olmak üzere herşey gönlünüzce olsun. Çok teşekkür ederim Refkacığım.. :img-wink: Herkese günaydın =))) Ebru Abla ve Hande doğum gününüz kutlu olsun,nice senelere =)) Not: YYRİİG(Yalancı Yarim de Ralli İzlemek İsteyenler Grubu) şu an sanırım 4 kişiyiz,gruptaki kişi sayısının giderek artmasını umuyorum :))) eminim bir ralli sahnesi diziye çok daha fazla renk getirecek:good: Teşekkür ederim Tezaycığım.. :) Şu yeni grubunu da çok tuttum.. YYRİİG :) ebru.karaca 30-03-07, 21:59 Ebru'cuğum,Hande'ciğim ve de Hasret'ciğim doğum günleriniz kutlu ve de mutlu olsun..her şey gönlünüzün dilediği gibi olsun.bye Buketciğim, çok teşekkür ederim.. :) Ebrudan mesaj var.. Arkadaşlar Az önce Ebru arkadaşımızla uzunca bir mesajlaştıktan sonra Artık Ebru dayanamadı aradı:img-hyste Herkese teşekkür ediyor.İnternete giremiyormuş. Akşam nette olacakmış.Ama öncesinde özellikle herkese teşekkür ettiğini ve Handenin doğum gününü de kutladığını söylememi istedi.. Ebrucuğum bekliyoruz seni.. Gamzeciğim, harikasın. Çok teşekkür ederim. Kırmızı başlığını görünce birden tuhaf oldum.. :) Çok incesin. Öptüm seni en kocamanından. :) handeozbek 30-03-07, 22:00 http://img411.imageshack.us/img411/1924/yalanciyarim373600001mppl8.jpg (http://imageshack.us) Benden de bi foto. Surat ifadesine bak. Bu kız ne bulmuş olabilir ki böyle:) ebru.karaca 30-03-07, 22:03 Günaydın herkese, Öncelikle Ebru ve Hande, doğum gününüz kutlu olsun. Sizler için üzgünüm. Yaşlandınız ama elden ne gelir. :icon_whis Dün akaşm bir şey fark ettim, benim Perşembe günlerim artık boş geçiyor. Televizyonda izleyecek hiç bir şey bulamıyorum. Eskiden de Çarşamba akşamlarım boş geçerdi. :img-wink: Hayatımda zorlandığım başka bir konu daha var. Önceden diziyi izledikten sonra 1 gün işe giderdim. Artık 2 gün işe gidiyorum. Her Cuma sabahını , Cumartesi sanarak uyanmak ayrıca yaşadığım başka bir sıkıntı. :img-help: Hepsine bir gün alışacağım, ama, bunlar benim hayatımın YY sonrası yaşam şartları olmuş. Bir dizinin, insan hayatında bu kadar yer edinebileceğini, kesinlikle düşünemezdim. Bana bunu söyleyene de deli derdim. Geçenlerde yazdığım bir mesajda akıllı olduğumuzu söylemiştim, şimdi yazdığım mesaj ile yeniden deli olduğumu kabul ediyorum. Not: Keşke her deli bizler gibi olsa Not 2: Oylamalar devam ediyordur umarım. Not 3 : Maaş günlerimiz geldi arkadaşlar.... sayfanın en başında yardımımızı bekleyen bir mesaj var.... Umarım ufacıkda olsa herkesin katkısı vardır o kardeşimize Asucuğum, çok teşekkür ederim. Diyorum ya, hep beraber nice senelere inşallah. Bu arada şu perşembe muhabbetine de katılıyorum. YY haricindeki günlerde o duyguyu ben zaten hep hissediyorum. :) BARIŞ SEVGİSİNİN BENİ BİR ARAYA GETİRDİĞİ,YAŞI BENDEN ÇOK KÜÇÜK OLMASINA RAĞMEN,HERŞEYİ PAYLAŞABİLDİĞİM,ÜLKEMİN GELECEĞİ İÇİN UMUTVEREN EN GÜZEL ÖRNEKLERDEN BİRİ OLAN SEVGİLİ EBRU DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM. SENİ KOCAMAN ÖPÜYORUM. İYİ Kİ SENİ TANIDIM GÜZEL KIZ...... BARIŞ VE SEVGİ DOLU YILLARIN OLSUN....... Ah güzel ablam benim.. Çok ama çooookkk teşekkür ederim. Ben de seni tanıdığım için çok mutluyum. Bunu yürekten söylüyorum. Biliyorsun. Seni çok özledim bu arada. Haftaya şu öğle yemeği işini kesin yapalım. :) ebru.karaca 30-03-07, 22:07 ------------------------------------------------------ Çok zaman önceydi. O kadar zaman önceydi ki zaman diye bir şey yoktu. İnsanlar güneş doğup batıncaya kadar yaşıyorlardı hayatı. Bir daha hiç olmayacakmış gibi dolu dolu ve anlamlı. Derken zaman diye üç parçalı bir şey icat etti insan. Bir parçasına dün dedi, diğer parçasına bugün, öteki parçasına da yarın. Sonra fesat karıştı zamana ve insan bugünü unuttu. Dünü düşünüp pişman oldu, yarını düşünüp telaşlandı; ama işin ilginç tarafı tüm telaş ve pişmanlıkları güneş doğup batıncaya kadar yaşadı. Farkında olmadan rezil etti bu gününü. Oysa yarın, bugüne dün diyor, dün de bu gün için yarın diyordu. Bir türlü beceremedi. Bir eliyle yarına, diğer eliyle düne yapıştı. Bu günü eline yüzüne bulaştırdı...Mutsuz oldu insan. Ve ne gariptir ki yarının telaşı da, dünün pişmanlığını da hep bugün yaşadı; ama bugünü hiç yaşayamadı. Ne yarın ne de dün! Bugünlerinizin kıymetini bilerek yaşamanız dileğiyle; ---------------------------------------------- Hasret başlattı,Songül devam ettirdi ben de bir öykü ekleyim dedim.. Bugünü unutmayalım... Mesala Naz geçmişe mazi diye bakıyor..:img-hyste :img-wink: :good: Ebru, Hande ve Hasret; Doğum günlerinizi en içten dileklerimle kutluyorum :happy0064 Hepinize huzur dolu bir yeni yaş dilerim. Her şey gönlünüzce olsun :img-yes: :img-wink: :) Çok teşekkürler Cemileciğim..:img-wink: pas.si.on79 30-03-07, 22:07 Naz orda Tarık'ın cebinden fotoğrafı almak istedi.Bölümü tekrar izlediğimde oraya daha çok dikkat ettim.Zaten cüzdan kalın olduğu için hemen Naz'ın eline geldi ama o cüzdanın önüne ve arkasına baktı fotoğrafı bulabilmek için. Aaa...evet cansu olabilir.Cüzdan kesinlikle orda. Fotoda orda.Aklı fotoda kaldı. Fotoya bakmak istedi.T.Tekelioğlunu bakmak için.Fotoğrafta ordaydı.Onu niye bulamadı. Çünkü bayağı karıştırdı.Bulmaması biraz tuhaf geldi.Belki foto yırtık cepten içine kaçtı.. Sonra Tarık gelene kadar cüzdanı almayı düşüncek alacak ve orda... Birileri gelecek.. Onun amacı fotoydu bence de. burcin_kaplan 30-03-07, 22:08 Teşekkürler burcin_kaplan...ve de özür dilerim...heyecandan öyle görmüşüm demek ki..tekrar da izleyemedim...resmi görmesi zararsız olabilirdi ama Tarık , T.Tekelioğlu da var resimde , demişti..n'olacak şimdi? bence gene yalancı damgasını yicek tarık ne olucak:) Büyük ihtimalle iğnelemelerine dewam eder.Hele arabada baya laf batıracağını düşünüyorum.işte ondan sonrada bir sahil sahnesi görebilirz durdurur tarık arabayı. 19 . bölümde mi olmuştu öyle bişey yalancılıkla suçladığı için tarık inmişti yolda arabadan baya laf batırıp duruyordu naz tarıka işte gene öyle bişeyler bekliyorum ben uzayy 30-03-07, 22:08 NAZ_TARIK TARIK--NAZsenı oyle cok sevıyorumki NAZ----yalan yalan yalan TARIK--neden yalan NAZ--yalan yalan yalan TARIK--bazen cumlererım kapanıyor dudaklarımda inan sevgımden NAZ--yalan yalan yalan TARIK-senı naz leylanın mecnunu ve aslının keremı sevdıgı kadar sevıyorum NAZ--yalan yalan yalan TARIK-ne yalan senı sevdıgımmi NAZ--yalan yalan yalan TARIK-bak askından ne hallere duştum askım NAZ--yalan yalan yalan TARIK--of naz of NAZ--ne ofu tarık TARIK--agrı dagına cıkıpmı bagırayım sevdıgımı naz NAZ--bagırsan ne cıkar yalan yalan TARIK--bak canım bır tanem benım NAZ--yalan yalan yalan TARIK--of yıne basladın bır ara konuşmuştun NAZ--evet ama yalan TARIK--bak naz senın nazlı halını sevıyorum NAZ--yalan yalan yalan TARIK--neden yalan canım cok sevmek suçmu NAZ--yo suç degıl tarık ama o kadar cok yalanın varkı bu na inanıcagım gelmiyor TARIK--neden sana ilk defa dogru soyluyom. NAZ--evet ama ben senı sevmıyorum. TARIK-yalan soyluyon naz NAZ-yo benımkı dogru sen yalan soyluyon TARIK-sende benı sevıyorsun NAZ-sevMıyorum tarık sevmıyorum TARIK-sevıyorsun hemde delıller gıbı asıksın NAZ-yo degılım tarık sevmıyorum TARIK-gozlerın ogle soylemıyor naz NAZ-evet olabılır TARIK-sorun ne ozaman naz NAZ-sorun yok tarık sevmıyorum TARIK-sevıyorsun işte NAZ-evet sevıyorum deliler gibi TARIK-peki neden soylemıyorsun NAZ -bak canım o kadar cok bana yalan soyledınkı benı bıle yalancı yaptın gozlerım ele vermese sana ıtıraf edemeyecektım.... SENİ SEVIYORUM ÜÇÜ BIR ARAYA GELIRSE.... Evet arkadaslar 37 bölüm gecti dizimizde hiç üçünü bir arada görmedik bakalim ne zaman görecez bu üçlüyü. HULISI.TARIK.NAZ. Vede gelince neler olacak bakalim. ben kisa bir replik yapiyim burda. bakalim beyenecekmisiniz.... HULISI.Tarik gel buraya NAZ...Naz hulisi amca af et onu arabani caldirmis TARIK .eyvah yandik HULISI.gelsene buraya TARIK.BABA AF ET BENI NAZ..Babami tarik HULISI.ikinizde gelin buraya NAZ.tarik a bakar TARIK. naza bakar HULISI.GELSENIZE COCUKLAR NAZ.söfürüm tarik hulisi amca TARIK. evet söferiyi HULISI.oglum tarik senin söferinmi NAZ..HULISI amca tarik oglunmu. TARIK.OF OF OF NAZ .hangi oglun tekelioglu olanmi HULISI.benim baska oglum yokki.. NAZ.. sinirlenir gider burcin_kaplan 30-03-07, 22:12 http://img411.imageshack.us/img411/1924/yalanciyarim373600001mppl8.jpg (http://imageshack.us) Benden de bi foto. Surat ifadesine bak. Bu kız ne bulmuş olabilir ki böyle:) :img-hyste tam arama ifadesi war yüzünde didikliyor etrafı:img-hyste bu arada cansu haklısın sanırım çünkü cüzlan olsa direk çeker alırdı ama bu yüz ifadesi bişeyleri aradığını gösterir aklı fotoda anlaşılan:) ebru.karaca 30-03-07, 22:12 Ebrucum..Handecim...Hasretcim... Yeni yaşlarınız kutlu, mutlu... ömrünüz uzun olsun...Nice yaşlara...Sevgiler..öpüyorum... Bu güzelim forumda ve güzelim insanlarla yaşgünü kutlamakta pek bir hoş oluyor...Saçlardaki beyazlara takılmayın canlar...Onun çaresi var...Pişmanlıkların çaresi yok...:img-wink: Sevtoşum adminim çok teşekkür ederim. :) Hep beraber inşallah güzel ablam.. Sana en son şarkı söylediğimde (senin doğumgününde..), bana "BUNUN İNTİKAMI ACI OLACAK!" diye bağırıyordun en son.. :img-hyste Ama yine de bu gün çok güzel şekilde kutladın.. :) Duyamadığım kısmı saymıyorum tabi :) Hehe.. Teşekkür ederim.. Ve Hasretciğim, adminime katılıyorum. Beyazları boşver..Pişmanlık olmasın.. :) Buyukbaba 30-03-07, 22:13 37. bölüm milat dendi. Umut içinde bekledik hepimiz. Yalancı Yarim, karamsarlık içerisinde seyredilecek, insanı, izleyeni kahredecek bir dizi değildi. Seyrederken mutlu olmalıydık, gülmeli veya yeri geldiğinde boğazlarımız düğüm düğüm olmalıydı. Hepimiz bunu istedik. O geçmişteki, insanı ta içinden, yüreğinin derinliklerinden yakalayan bölümleri tekrar yaşamak, Tarık’ın kişiliğine hayran bırakan, Naz’ın sertliğinin yanında alev alev yanan yüreğine esir eden ruh hali içerisine dalmak hakkımızdı. İşte 37. bölüm bu yüzden çok önemliydi. Başardı. Gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Ba-şar-dı. Sıcak, seviyeli, yer yer hüzünlü ama en önemlisi tek başına ayrı bir bölümdü. Ne kendinden öncekilerle benzerliği vardı, ne de kendinden sonra olacakların önünü tıkıyordu. Tam tersine, büyük bir sırrın açıklığa kavuşmasıyla, sağladığı açılımlarla, her yönden tatmin edici ve cüretkardı. Ve işte bu yüzden milattı. Dikkat ederseniz, bu dizinin dönüm noktaları hep en cüretkar sahnelerin olduğu bölümlerdi. 1. öpüşme ve 2. öpüşme. Bu bölümler tüm beklentileri doruk noktalara çıkardılar. 1. öpüşme, devam bölümleri ile birlikte bir devrimdi. Diziyi tamamen başka bir boyuta taşıdı. Bir düşünün, hepimiz, eski bölümler, “o” Tarık, “o” Naz derken aslında 20. bölüm öncesinden bahsediyoruz. 20. bölümle birlikte o Tarık ve o Naz gittiler, yerlerine yepyeni birer Tarık, Naz geldiler. Ama doğrusu oydu. O zaman bu değişim gerekiyordu. Devam bölümleri de çok iyi kurgulandı. O öpücük askıda kalmadı. 2. öpüşme ise artık her şeyi tam olarak rayına oturtması gereken, tüm duyguları perçinleyen, iki uslanmaz aşığı kenetleyen, birbirini deli gibi seven iki gencin tüm kalplerini birbirlerine açtıklarını kanıtlayan bir öpüşme olmalıydı. Maalesef o şekilde kurgulanmadı. Olamadı. Belki zamanlaması yanlıştı. Ama birçoğumuza göre askıda kaldı. 33. bölüm de işte bu yüzden “gizli” milattı. Ve işte artık her şeyin yavaş yavaş bir “son”a doğru yuvarlanmaya başladığı yola girdik. Ben böyle düşünüyorum. 37. bölüm, bayır aşağı bırakılan bir kartopunun etkisine sahip. Yuvarlandıkça büyüyecek, yuvarlandıkça hızlanacak. Önüne gelen her şeyi içine katacak ve büyüdükçe devasa yıkımlara sebep olacak. İçine aldığı herkesi, her şeyi allak bullak edecek. Sonunda ne olacağını kimse bilmiyor. Ama bildiğim bir şey var ki, yuvarlandığı bayır bir an önce düzlüğe çıkmazsa, durması pek kolay olmayacak. Bu bölüm belki de en büyük milat olacak. Bunları neden söyledim, çünkü artık Naz Tarık’a gerçekten inanmıyor ve Tarık’ın gerçekte kim olduğunu öğrenmek istiyor. İsminin gerçekten Tarık olup olmadığını, merak ettiği Tekelioğlu’ nun kim ve nasıl olduğunu öğrenmek ve belki de hissettiği başka şeylerin bir an önce açıklığa kavuşmasını istiyor. Tarık gittikçe yalanlarının içine batıyor. Giderek her şey sarpa sarıyor. Daha önce hiç Tarık’ın veya Tekelioğlu’nun peşine düşmemişti Naz. Onun için Tarık hep rahattı. Ama bu bölümde bende uyanan intiba, bundan sonra işlerin Tarık için hiç de kolay olmayacağı yönünde. Aramayan bir insandan kaçmak kolaydır. Ama arayan birinden saklanmak çok zordur. Bunlar belki benim gönlümden geçenler ve kim bilir ileride yaşanacakların bunlarla uzaktan yakından alakası yoktur ama tek şeyden eminim, eğer büyük bir aşk yaşanacaksa, bu bölümde olan çözülüm, Tarık tarafından, artarak devam ettirilmek zorunda. Ta ki, Naz’ın gönlünü alana kadar. Son olarak, Sayın Suna Pekuysal’ın diziye renk getireceğinden adım kadar emindim. Hem sesini hem kendisini özlemişim. Kesinlikle bugüne kadar yapılmış en akıllı yatırım. Tebrik ediyorum. Dizimize inancımızı boş çıkarmayanlara çok teşekkür ediyorum. ebru.karaca 30-03-07, 22:15 EBRU,HANDE,HASRET doğum gününüz kutlu olsun.nice mutlu senelere.... Herkesin KANDİLİ mübarek olsun. handeozbek ve ebru ablaa dogumgunleriniz kutlu olsunnnn :happy0064 :happy0064 :happy0064 iyi ki doğmuşşunuz:happy0064 Çok teşekkürler canlar.. Ebru'cum canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara Güzel ablam.. çok teşekkür ederim..:img-wink: ebru.karaca 30-03-07, 22:17 Serdar arkadaşım merak etmiş..."daha çıkacak mı " diye...4 üncü oluyorum galiba...29 Mart (dün) doğum günümdü...ben de ralli görmek istiyorum..daha neler görmek istiyorum , neler....hepinizin Kandili mübarek olsun... E arkadaşlar, biraz zorlasak hepimiz aynı gün doğacakmışız :img-hyste Sevgili charlie, senin de doğum günün kutlu olsun.. :) Tüm doğumgünü çocuklarına benden: YALANCI YARİMLE BİR ARAYA GELDİK, KİMİ ZAMAN SİNİRDEN TIRNAK KİMİ ZAMAN İSE KENDİ KENDİMİZİ YEDİK AN GELDİ BİRBİRİMİZE GİRDİK,AN GELDİ SETİ BASACAĞIZ DEDİK CELALLANEDİK HEPİNİZİ SEVDİM YÜREĞİME KOYDUM,SİZİ TANIDIM DİYE YALANCI YARİME BORÇLU KALDIM BÜTÜM ÖMRÜNÜZ TARIK'IN SABRI GİBİ UZUN NAZ'IN KAPRİSİ GİBİ KALICI OLSUN... NE DİYORUM BEN YAHU? SÖZÜN ÖZÜ; İYİ Kİ DOĞDUNUZ LEYNNN...ÖHÖÖ..YANİ ARKADAŞLARIM:img-hyste :happy0064 Teşekkürler Elgiz.. gelincikkkk 30-03-07, 22:18 bence naz bu hulusi naz tarık üçlüsü sahnesinde sinirlenip gitmekle kalmaz artı bide yolar bence o sinirle :img-wink: çünkü sonuçta o tarık tekelioğlu nazın en büyük düşmanı bide tarığın yalan söylemesi :img-wink: canım arkadaşım ebrucum fanatik bagım sitemizin gülü doğum günün kutlu olsun nice nice senelere upuzun güzel bi ömür dileğiyle herşey gönlünce olsun :img-wink: :cheer: :img-kiss: Buyukbaba 30-03-07, 22:19 Bugün doğum günü olan tüm arkadaşlarım. Hepinizin yeni yaşlarını can-ı gönülden kutlarım. Umarım tüm hayatınız boyunca, mutluluğu kulağından yakalar, kaçmasına izin vermezsiniz. Hep neşeli, sağlıklı ve huzurlu olun. Sevgiler. pas.si.on79 30-03-07, 22:22 Şahin çok güzel yazmışsın.. Naz Tarık Tekelioğluna takılmaz bence.Çünkü Daha önce de umrumda değil Tarık tekelioğlu demişti.Hatırlarsanız Tarıkla Naz bankaya gireceklerdi.Tarıkı,Tarık Tekelioğlu çağırmıştı..Saatlerce de dışarda arabada bekledi. Orda,Naz Tarıka fotoda Tarık Tekelioğlu mu var diye niye sordu? ben ona takıldım aslında. love-angel 30-03-07, 22:22 bence naz bu hulusi naz tarık üçlüsü sahnesinde sinirlenip gitmekle kalmaz artı bide yolar bence o sinirle :img-wink: çünkü sonuçta o tarık tekelioğlu nazın en büyük düşmanı bide tarığın yalan söylemesi :img-wink: bencede hatta artık ortada bi tarık bile kalmayabilir yani nazın tarığın üstünden bi tankla geçmediği kalır :img-hyste ebru.karaca 30-03-07, 22:32 :img-hyste daha yok mu arttıran? 29-30 mart doğanlarrr. 4 kişi oldular şimdiden. songül bunlar 40 a doğru gidiyolar yahu mübarek gün diye boşuna dememişler. hepinizin kandili mübarek olsun. :) Amin amiiiinnn... :) :img-hyste Hepimizin mevlid kandili mubarek olsun arkadaşlar.. ve sevgili hande ile ebru, efendim sizlerde yaşlandınız(!). ((: sizlerde nice mutlu yıllara.. Yaradan, bir ömür boyu sağlık afiyet mutluluk ve huzur versin. herşey gönlünüzce olsun.. :img-yes: Çok teşekkürler Muratcığım.. :img-hyste :img-hyste Süper olur süper.Zavallı Tarık ve rakipleri.Tarık bir virajı alıcakken Netice hala ''bu viraj bu hızla mı alınır.Ben mi öğreticem bu saatten sonra sana ralliciliği.Eski Alfonsoykende böyle hızlıydın,profesyonelleştin hızlıydın hala da hızlısın'' diye dürter onu:) Tarık'ın rakiplerini de çağırır yarıştan önce Netice hala:Yaklaş yaklaş gir bakim bastonumun menziline.Gözlerimin içine bak.Var mı? Tarık'ın rakibi:Ne var mı teyzecim Netice hala: (bastonunu göstererek)Kazanmak gibi bir niyetin:) Hahhaaa:img-hyste Tuttum bu repliği Cansu.. Tezay, Netice Halanın yarışlara gitmesi güzel fikir.. Hayır yani, hiç niyeti olmayanda da YYRİİG'na dahil olma arzusu uyandırıyorsunuz..:img-wink: ebru.karaca 30-03-07, 22:34 Arkadaşlar bugün kandil, öncelikle Kandiliniz Mübarek Olsun.. Dün dogumgünü olan tüm arkadaşlarımıza da saglıklı ve mutlu nice yıllar diliyorum Teşekkürler.. herkese merhaba bugun ne bereketli gunmuş böyle herkesin doğumgunu mübarek:) Ebru ablacım canım benim,handecim,hasret abicim ve charlie dopumgunleriniz kutlu olsun nice mutlu yıllara:img-wink: Miraycığım çok teşekkür ederim üzümüm.. Sağol canım. B.A.D.B 30-03-07, 22:35 Sevgili dostlarımın ,cok degerli forum uyelerinin ve tüm Müslüman aleminin kandili mübarek olsun,nicelerine ulaşmamız dilegimle. Sevgili dostlarım,oncelikle dogum gunumu kutladıgınız için tekrar tekrar tesekkur eder,sizlerin onunde cok degerli bir kurumumuz olan TEK 'e de (Türkiye Elektrik Kurumu)aklımdakı dusunceler ve soyleyemedıgım sozler icin de ayrıca saygılarımı sunarım.Aslına bakarsanız uzun süren bir çaba ve emekle yazmiş oldugum ve dogum gunumu kutlayan tum dostlarımın mesajlarını alıntı yaparak tek tek tesekkur ettigim ve bunu cok degerli hukukcu bir dostumun kulaklarını cınlatacak sekilde tek bir mesaj içine uzun ugraslar sonucunda sıgdırmayı planladıgım ozel bir mesajı hazırlama asamasında iken elektrık kesıntısı ve ''kesintisiz guc kaynagına ihtiyacım yok,bana birsey olmaz'' diyen bu aklın bu bedene hizmeti ve hezimeti sonucu mesajım güme gitmiştir.Tekrar o mesajı affınıza sıgınarak yazamıyorum,umarım dusunduklerımı ve onceden yazmıs olduklarımı hıssedebilmissinizdir.:) Medea 30-03-07, 22:36 Şu mübarek günde dua edin de senaristler insafa gelsin güzel bir aşk izleyelim :) En azından" aşık mıyım?" diye düşünmesinler artık ya :) ebru.karaca 30-03-07, 22:38 hımmmm demek öyleee ayy çok özür ben biliyorum doğum günü meselesini:img-blush DOĞUM GÜNLERİNİZ KUTLU OLSUNNNbye Teşekkürler.. Bu arada arkadaşlar, performansınıza şapka çıkartıyorum. Bir gecede bu nasıl bir hız, nasıl bir yetenektir böyle? Oku oku bitiremedim hala.. :) Ama aynı zamanda da çok eğlendim.. Hepinizin ellerine, yüreğine sağlık.. Neyse, kaldığım yerden devam edeyim.. Az kaldı herhalde.. :):img-wink: ebru.karaca 30-03-07, 22:39 hande ve ebru ablacım dogum gününüz kutlu olsun niyce yıllara Sağol Zeynepciğim.. Arkadaşlar 37. bölüm repliklerini ekledim http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10273&page=64 http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10273&page=65 Ellerine sağlık Cansucuğum.. Bunların ne kadar emek aldığını biliorum. Teşekkürler canım.. pas.si.on79 30-03-07, 22:40 Şu mübarek günde dua edin de senaristler insafa gelsin güzel bir aşk izleyelim :) En azından" aşık mıyım?" diye düşünmesinler artık ya :) Evet...Artık aşık mıyım düşünmesinler... Naz aşık mıyım deyip Nazın gözünün önüne niye Burak ı getirdiler.Bence Senaristlerimiz ona bir açıklama getirmeleri lazım. ebru.karaca 30-03-07, 22:45 29 Mart çocukları.Kusura bakmayın tebrik etmekte biraz geç kaldım.Yeni yaşınızda tüm mutluluklar sizinle olsun.Sevgili Ebrucum sana az stresli mümkünse şehir dışı olmayan duruşmalar, Handecim sana sular seller gibi cevaplayacağın ÖSS soruları dilerim yeni yaşınızda. Hasretcim sen de bol bol yersin Herkese hayırlı kandiller. Burcucuğum, çok teşekkürler.. Hele Edremit'den yeni gelmiş biri olarak bu dua çok iyi geldi. 8 dakikalık duruşma için 20 saat yol yapmak zor geliyor. Hala her yerim ağrıyor.. :) Forumumun ralli sever insanlarının sayısı sabahtan beri girmeyeli ne kadar da çok artmış:good: işte budur:good: "hepimiz Alfonso'yuz hepimiz şöförüz" :))) sevgili senaristlerimiz sesimizi duyunuz Alfonso'dan süper bir ralli performansı bekliyoruz:img-cool2 YYRİİG(Yalancı Yarim'de Ralli İzlemek İsteyenler Grubu) Yeter be! jenn cave77 qsawe burcin_kaplan tarik_naz whiteangel garcia_22 zer opas medea passion79 elmali_turta charlie Nicklerini unuttuğum arkadaşlarım varsa söyleyin nickinizi hemen ekleyim listeye :img-wink: HEPİMİZ ALFONSOYUZ! HEPİMİZ ŞOFÖRÜZ! :) Yaz Tezay beni de! Canım çekti valla :):img-hyste B.A.D.B 30-03-07, 22:47 Bu arada arkadaşlar, performansınıza şapka çıkartıyorum. Bir gecede bu nasıl bir hız, nasıl bir yetenektir böyle? Ebru'cugum tutamadım kendımı, n'olursun beni affet.:img-hyste Yahu Ebru,arkadaslar sana sapka cıkartsınlar,Masallahın var.Kabul ,bu nasıl bir hız nasıl bir yetenek ama o mesajları 25 kişi yazmıştı,sen tek başına hepsine yetiştin,bir geceden de kısa sürede:img-hyste ebru.karaca 30-03-07, 22:49 AAAA IŞKLAR SÖNDÜ NİYE Kİ? Elinde pastayla gelen Filiz değil mi?:happy0064 SÜRPRİZ!!!!:img-wink: iYİ Kİ DOĞDUNUZ HANDE, HASRET,EBRU VE CHARLİE(umarım kimseyi unutmamışımdır):happy0064 Tarık'ta sahnede ''iyi ki doğdun......''şarkısını sizin için söylüyoo....:good: Naz ''benim doğum günümü unuttular , forum ahalisine geçtiler'' diye ters ters senaristlere bakmakta...:img-hyste Netice Hala ve Hacer Anne ''I'm walking in the rain '' şarkısı eşilğinde yapacakları çift baston dansının son provasında...:img-hyste Hulusi Bey Tarık'ın boynuna sarılmakla , gırtlağına sarılmak arasında bir seçim yapamaya çalışıyoo.... AMAN DİKKAT PASTA GÜME GİTMESİN Vahi Bey'in İLK sürpriz partisi, ne napacağını bilemez bir halde....:img-blush asayiş berkemal ama şimdilikkk...: bir AAA daha konuk sanatçı olarak Barış AKARSU'yu çağrmışlar. şimdi o var sahnede İSTERDİM'İ sölüyooo...: Arkadan gelen seslere aldırmayın, siz eğlenmenize bakın. BU hengamade HULUSİCAN yere düşmüş, sorumluyu ararken KAG, BBC, MAG ,BAG VB adını telaffuz edemediğim (artık kimse kusura kalmasın) gruplar arasında küçük bir tartışma yaşandı. mühim değil, az sonra Genelkurmay Başkanı gelip olaya müdahale eder. ASKER!! RAPOR VER!!! Dedim ya bu sizin partiniz, bakın ümit ve Tarık sizi dansa davet ediyooo...Fonda çalan şarkı (gönlünüzden ne geçiyorsa o ) PATT! KÜT!!! EYVAH! Keşke paparazzileri çağırsaydık. Ne güzel Naz'ın Tarık'la dans etmekte olan Ebru'nun üzerine ''kimse benden Alfonso'mu alamaz ''diye bağırırak atlayışını ağıır çekimde defalarca seyreder. Uğurcuğum görüntüleri tekrar tekrar yayınlarken Erman ve Şansal dan yorumları alırdıkkk...:img-hyste bilmiyoruz işte , rating rating.... ne de olsa günlerce ana haber bültenlerinde Gaffur'un cakkıdI dansının analizini seyretmiş insanlarız... ne parti ama, aksiyon,heyecan , bol eğlence ve tek hedef aslında yüzlerde bir tatlı tebessüm.... NOT: Belgin Hanım Hulusican olayına müdahale etti, mahkeme kararı ile yy forum ahalisini Hulusican'a 50 m den fazla yaklaşmasını yasaklamış durumda... CEZA NOTU: Ayrıca mahkeme yy forum ahalisini haftada 2 saatten az olmamak koşuluyla grup terapisine katılma cezası vermiştir. İLANEN DUYURULUR!! Ne diyelim adalet karşısında boynumuz kıldan ince... SORU NOTU; İyi de bana niye Bakırköyde 2 ay tatil verdi onu anlayamadım. Halbuki ben bu forum ahalisinin en normal elemanlarından biriyim, DEĞİL Mİ? :icon_whis KAYIP İLANI : Sadri ve Ayşe(ve de Ayşe'nin bohçasından) parti gecesinden beri haber alınamamıştır. Görenlerin acilen Büyükbabaya bildirmeleri rica olunur!! bu konu da biligi verenlere ''12 adımda yy forum bağımlılığından kurtulmak'' isimli bestseller hediye edilecektir. AÇIKLAYICI NOT:(NE DEMEKSE) Henüz yeni bölümü seyretmek kısmet olmadı, yysizlik başıma vurdu. Hakim haklı mı acaba? KAYIP İLANI 2: Partimizin onur konuğu Uğur Kedi maalesef ,partimize henüz teşrif etmemişlerdir. eee nediyelim PESSSS YANİ PESSS!!!!! :img-hyste Bayıldım bayıldım! Tek kelimeyle bayıldım rasida.. :) Çok teşekkürler.. Hem doğum günü tebriğin için hem de bu güzel ve eğlenceli yazın için.. burcin_kaplan 30-03-07, 22:55 Daha önce hiç Tarık’ın veya Tekelioğlu’nun peşine düşmemişti Naz. Onun için Tarık hep rahattı. Ama bu bölümde bende uyanan intiba, bundan sonra işlerin Tarık için hiç de kolay olmayacağı yönünde. Aramayan bir insandan kaçmak kolaydır. Ama arayan birinden saklanmak çok zordur. Bunlar belki benim gönlümden geçenler ve kim bilir ileride yaşanacakların bunlarla uzaktan yakından alakası yoktur ama tek şeyden eminim, eğer büyük bir aşk yaşanacaksa, bu bölümde olan çözülüm, Tarık tarafından, artarak devam ettirilmek zorunda. Ta ki, Naz’ın gönlünü alana kadar. Naz Tarıkın hala yanında çalışmasını istiyor hala olayları alttan alıyor olabilir ama ewet ona karşı her zaman bir soru işareti kalıcak we olayları daha çok irdeleyecek bana göre özelliklede bence bu bölümde gelicek sorulardan biri ; Hulusi beyden niye kaçıyorsun olucak? dağ ewinde sadece arabasını çaldırdığı için kaçmadığını öğrenmişti naz. işte gene bir yalan sıkıcak tarık onuda italyaya bağlıyacak nazı geçici bir süre buna inandıracağını düşünüyorum.Ama işte 1-2 bölüm gene çok yalancı damgasını wurucak yüzüne ondan sonra olaylar unutulmuş gibi olduğu anda genebişeyler patlar gibi geliyor.Genel olarak şu bölümlerde hatta baya bir bölümde alfnso karakterinin üzeirne gidilicek we bence italyada duyulucak türkiyede olduğu. Sofia naparsa yapsın türkiye-italya karışsa bile ikisinede duyurağcaını sölemişti bence onlarla uğraşılıcak we işte bölümler uzatılacak bu sayece o yüzden tekelioğlu oalyı süne bildiği yere kadar girer tabi umarım sündürmeyi dozajında yaparlar. ANIL_ 30-03-07, 22:57 Ebru abla, Hande, Charlie ve tabikide Hasret abi hepinizin doğum günü kutlu olsun. Nice mutlu yıllara :) :img-clapp :img-clapp :img-clapp ebru.karaca 30-03-07, 22:59 Bölüm fotolarını ekledim bakmak isteyenlere duyrulur:img-yes: http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10187&page=59 Not:Fulya Ceylanın çok güzel resimleri var miraycım:) Handeciğim, ellerine sağlık.. Hayırlısı olsun diyelim Sayın Cave 77 Doğum günü olanların doğum günleri tekrar kutlarken hepimizin kandili mübarek olsun Arkadaşlar İyi akşamlar Teşekkürler tosinka.. Bu gruba adım altın harflerle yazılsın:). Ne güzel bir grup böyle. İnsanın üye olası geliyor. Maddi Manevi bütün destekler bizden efenim:). Her ne kadar mütevazi bir bütçeye sahip olsakta mütevazi bütçeyle neler neler yapılabileceğini dizimiz gösterdi zaten. :) Senin mi, benim mi Hande? Benimki de altın harflerle yazılsın.. Bayıla bayıla hem de.. Hem biz doğumgünü çocuğuyuz... :) ebru.karaca 30-03-07, 23:06 Ebru' cuğum ve Handeciğim sağlıklı, mutlu, Barış dolu yıllar dierim sizlere, doğum gününüz kutlu olsun, bu pastada Barış'tan size gelsin:) http://img254.imageshack.us/img254/2781/hp20kw0ii8.gif Ayşenciğim, güzelim.. Canım benim. Çok teşekkür ederim. Nice yıllara hep beraber ulaşmak dileklerimle :img-wink: :) Ya şimdi benim aklıma birşey takıldı.Naz Alfonso olayı konusunda Ümit ve Vahi'yle konuşucak ama o akşam konuşamaz.Çünkü geç oldu.Mecburen sabahı beklemek zorunda.Ama Tarık o gece nerde kalıcak.Müştemilata da gidemez o gece.Kalıcak bir yeri de yok.Sizce Naz onu bırakır mı?Bence bırakmaz.Tarık ben gidicek bir yer bulurum dese Naz'ın aklına hemen Sofia gelir.Tarık'ın bir yere gitmesine izin vermez.E sokakta da yatamicağına göre mecburen Tarık Naz'ın odasındaki koltukta kalmaz zorunda kalıcak:)Acaba öyle bir durum olursa neler olur:) Haklısın Cansu.. Naz'ın onu bırakacağını sanmam. Hele ki arkasından o kadar yol gelmiş, sahiden evden ayrıldı korkusu başını alıp gitmişken... Ama orada da bırakamaz. Neticede Tarık'ın Hulusi'den ne kadar korktuğunu biliyor. Cık cık.. Bırakmaz onu Naaazz... ebru.karaca 30-03-07, 23:09 beni de dahil edin!:happy0064 Bu gruba dahil olmayı kim istemez:img-hyste Ebru ve Hande doğum gününüz kutlu olsun. Nice barış dolu yıllara:img-wink: Çok teşekkür ederim Nilay.. Çok naziksin.. Valla süper olur..Böyle olursa ama...Nerdeeee. Eğer evdekiler uyanıksa konuşurlar.(vahi bey ve ümit)bir şekilde ikna eder. uyuyorsa sabah konuşurlar. Ebrucuğum hoşgeldin.Sefalar getirdin.Canım.Tekrar doğum günün kutlu olsun... Canımsın..:img-wink: NOT:ebru abladım hoşş geldiin tekrar doğum günün kutlu olsun iyi ki doğdun ablacım:) Kızlar yaaaa.. Sizi çok seviyorum. Siz siz siz... ne tatlı insanlarsınız.. Bu foruma iyiki girmişim.. İyi ki sizleri tanımışım.. ;) ebru.karaca 30-03-07, 23:12 E işte ben boşuna demiyorum korkmak lazım o arabadan.Şu an melek yüzlü gözüküyor ama ilerde kara kanatlı bir şeytana dönüşebilir.Yani şu ana kadar iyi şeylere neden oldu ama ilerde kötü şeylerin başlamasına neden olabilir o araba.Tırsıyorum ben o arabadan(bir araba için şu tanımları kullandım ya pes:)) :img-hyste :img-hyste Valla pes! Hihihi.. Şimdi melek ama yakındaa....:img-hyste Daha yazdıklarınızı okuyamadım. Son kısımları okuyunca bayağı bişey kaçırdığı gördüm. Sözlü olabilirim her an. Sıfır almadan okuyayim formu:) Ebru abla senin zamana bende geliyorum. Bugünde görüşürüz:)Doğum günün tekrar tekrar kutlu olsun:) Canım ben bu güne çok yaklaştım.. Ama aynı zamanda oku oku, harap ve bitap düştüm. Güya bu okuma ve yazmaları bitirdikten sonra msn'e girip, platformda takılacaktım. Ama sanırım onu yapmaya halim kalmadı. Şimdiden gözüm uykuda.. Hala yolculuğun ağırlığı üzerimde :) ebru.karaca 30-03-07, 23:15 Beni de listeye dahil ediniz lütfen. Sevgili Ebru'cuğum ve Hande doğum gününüz kutlu olsun. Hep Barışla kalın. Hülya ablacığım, çok ama çoook teşekkür ederim. :) http://img411.imageshack.us/img411/1924/yalanciyarim373600001mppl8.jpg (http://imageshack.us) Benden de bi foto. Surat ifadesine bak. Bu kız ne bulmuş olabilir ki böyle:) Ya şu tatlılığa bakın! Bu nasıl bir ifadedir yahu! :) Çok güzel, çok komik.. bence naz bu hulusi naz tarık üçlüsü sahnesinde sinirlenip gitmekle kalmaz artı bide yolar bence o sinirle :img-wink: çünkü sonuçta o tarık tekelioğlu nazın en büyük düşmanı bide tarığın yalan söylemesi :img-wink: canım arkadaşım ebrucum fanatik bagım sitemizin gülü doğum günün kutlu olsun nice nice senelere upuzun güzel bi ömür dileğiyle herşey gönlünce olsun :img-wink: :cheer: :img-kiss: Esracığım, bir tanesin.. Güzelim benim.. Teşekkür ederim.. ebru.karaca 30-03-07, 23:18 Bugün doğum günü olan tüm arkadaşlarım. Hepinizin yeni yaşlarını can-ı gönülden kutlarım. Umarım tüm hayatınız boyunca, mutluluğu kulağından yakalar, kaçmasına izin vermezsiniz. Hep neşeli, sağlıklı ve huzurlu olun. Sevgiler. Çok teşekkür ederim Şahinciğim.. Bu arada yazın çok güzel olmuş.. Ellerine sağlık.. Bak bu kadar sayfa okudum. Sana bir iki kere rastladım.. Özlemişim yorumlarını. Aratma kendini kardeşim.. Özletme.. :) Ebru'cugum tutamadım kendımı, n'olursun beni affet.:img-hyste Yahu Ebru,arkadaslar sana sapka cıkartsınlar,Masallahın var.Kabul ,bu nasıl bir hız nasıl bir yetenek ama o mesajları 25 kişi yazmıştı,sen tek başına hepsine yetiştin,bir geceden de kısa sürede:img-hyste :img-hyste :img-hyste Öyle yaptım değil mi? :) Daha bir de dizinin yorumunu yazacağım Hasret'im.. Ama sanırsam ona mecalim kalmadı.. Yarına inşallah.. :) ebru.karaca 30-03-07, 23:20 Ebru abla, Hande, Charlie ve tabikide Hasret abi hepinizin doğum günü kutlu olsun. Nice mutlu yıllara :) :img-clapp :img-clapp :img-clapp Çok teşekkür ederim Anılcığım..:img-wink: Arkadaşlar, Bana şimdilik müsade.. Hepinizi çok seviyorum. Tüm doğumgünü mesajlarınız için tekrar çok ama çoook teşekkür ederim. Sevgilerimle.. dizi kurdu 30-03-07, 23:24 hande ve ebru.karaca doğum gününüz kutlu olsun. yüzünüzden tebessüm düşmesin. nice mutlu ve sağlıklı yıllara hande sana ve senin gibi olan tüm kader arkadaşlarıma öss de başarılar diliyorum charlie 30-03-07, 23:26 Çok teşekkür ederim ebru.karaca Çok teşekkür ederim ANIL c.e.n 30-03-07, 23:57 Sevgili Ebru Sevgili Hande Sevgili Hasret Sevgili Charlie doğum gününüzü kutlar . mutlulukların ,güzelliklerin, sevgilerin hep sizinle olmasını dilerim............ erdenay denizci-ilker 31-03-07, 00:01 ebru karaca demişki : Kızlar yaaaa.. Sizi çok seviyorum. Siz siz siz... ne tatlı insanlarsınız.. Bu foruma iyiki girmişim.. İyi ki sizleri tanımışım.. yazılan tüm msjlara tek tek yanıt vermişsiniz çok ince bir davranış , gerçekten tebrik eder ve bende doğum günüzü kutlarım ancak yazmadan geçemiycem birbirinizi gerçekten yüzyüze görerek tanışıyormusunuz :img-blush .... yoksa sadece burada msj larlamı böyle güzel bir dostluk kurdunuz ... inanın yeni üyelerden biri olarak çooookkk imrendim .....( hatta kıskandım mı desem :img-blush yok yok demiyim ,kimbilir belki bir gün .....) not 1 : biraz fazlamı meraklı oldum ne ... not 2 : sanki özel msj gibi oldu farkındayım kusura bakmayın .... ama merak işte :img-hyste not 3 : bide şu sayfa düzenini ayarlabilsem keşke :img-blush not 4 : inşallah bu msjdan uyarı almam :img-cool2 charlie 31-03-07, 00:04 Sevgili Ebru Sevgili Hande Sevgili Hasret Sevgili Charlie doğum gününüzü kutlar . mutlulukların ,güzelliklerin, sevgilerin hep sizinle olmasını dilerim............ erdenay Çok teşekkür ederim erdenay.. qsawe 31-03-07, 00:20 Artık 31 Mart doğumluları kutlamaya başlayabiliriz... hadi dökülün .... kimler doğdu bugün??? Az önce jenn , 38 için hiç bir bilgimiz olmadığını anımsattı. Gerçekten yeni bölüm için en ufak bilgimiz yok. Ne yanlışlıkla verilmiş özet, ne de diziden birileri. Bu hafta ya çok yoğunlar, yada misafir olarak gelip kaçtılar. Elimizde olan bilgiler ve soru işaretleri: 1-Son sahnede Naz'ın elini attığı cepten ne çıkacak,ya da birşey çıkacak mı? 2-Birşey çıkarsa bu cüzdan mı resim mi yoksa bilmediğimiz başka birşey mi olacak 3-İtalyan dilber !!! ne yapacak ? Uyanacak ve korkudan arkasına bakmadan İtalya'ya mı kaçacak,Sicilya'lı akrabalarını Türkiye'ye mi çağıracak? 4-Netice inceden inceden yaptığı çöp çatmalarına devam edecek mi? Naz'ın o baston müdahalesinden sonraki tavrından neler anladı? 5-Hacer, Ayşe-Sadri aşkını baltalayacak mı? Münir ile tanışmamız mümkün olacak mı? 6-Yine Hacer Belgin'in Naz'a karşı daha yumuşak olmasını sağlayacak mı? 7 -Belgin demişken, bu kadın gelin adayının ne kadar mükemmel bir yaratık olduğunu ne zman kabul edecek. Kız zeki çevik ve iyi ahlaklı (gerçi bu bölümde hakikaten üçüde vardı.... diğer bölümlerde zeka kısmı hariç yine diğerleri vardı) 8-Hulusi oğlu ile ilgili neler düşünüyor. Her gördüğünde kuduruyor ama, yüzyüze gelseler boynuna hangi maksatla sarılır? 9-Ümit ne ile kandırılacak. Bak bu sahte Alfonso, sınavı kazan sana sahicisini alıcaz mı diyecekler? 10- Vahi, Alfonso olmadığına nasıl ikna edilecek? Çabaya gerek yok sanırım ne dense inanıyor, buna da inanacak. (Buarada ya abladan çok korkuyor, ya da oda kızını şoföre yakıştırıyor.... Netice'nin başgöz etme çabalarına hiç itiraz etmiyor) Bu kadar soru var ama hiç ip ucu yok.!!!!!!!!!!!!!!!!! Bu sorulara verilecek yanıtlar ne olursa olsun % 90 ı tutmayacak... max. tutturma oranımız % 10 Ebru, Uğur Kedili imzan nererlerde hayatım, gene kullansak mı ne? Geçen hafta tüyo komasına girdik bu hafta tık yok. İlginç bir sessizlik...................... Medea 31-03-07, 00:25 Asumannnnnn nöbete yetttimmm miii? ;) :) qsawe 31-03-07, 00:33 ebru karaca demişki : Kızlar yaaaa.. Sizi çok seviyorum. Siz siz siz... ne tatlı insanlarsınız.. Bu foruma iyiki girmişim.. İyi ki sizleri tanımışım.. yazılan tüm msjlara tek tek yanıt vermişsiniz çok ince bir davranış , gerçekten tebrik eder ve bende doğum günüzü kutlarım ancak yazmadan geçemiycem birbirinizi gerçekten yüzyüze görerek tanışıyormusunuz :img-blush .... yoksa sadece burada msj larlamı böyle güzel bir dostluk kurdunuz ... inanın yeni üyelerden biri olarak çooookkk imrendim .....( hatta kıskandım mı desem :img-blush yok yok demiyim ,kimbilir belki bir gün .....) not 1 : biraz fazlamı meraklı oldum ne ... not 2 : sanki özel msj gibi oldu farkındayım kusura bakmayın .... ama merak işte :img-hyste not 3 : bide şu sayfa düzenini ayarlabilsem keşke :img-blush not 4 : inşallah bu msjdan uyarı almam :img-cool2 Öncelikle, buradaki kişilerin bir çoğu Barış Akarsu'nun resmi sitesinden de birbirini tanıyor. Konserlerinde BAG (Barış Akarsu'yu Anlayanlar) grubu bir araya gelerek tanışma fırsatı buluyor. Fakat, burada yazan arkadaşların çok büyük bir kısmı sadece bu forumda bir araya geldi. Yani,bir kısmımız birbirimizi aslında hiç görmedik. Ama aynı diziyi bu kadar severken, tanışmış olmak ya da olmamak, önemli olmamaya başladı. Kendimizi, uzak illerde oturan akrabalar gibi görmeye başladık. Hatta, ailemizle paylaşmadığımız konuları burada rahatça konuşabilir hale geldik. Ben evde aralıksız YY den bahsedemem mesela. Ama burada saatlerce sizlerle aynı şeyleri konuşabilirim. Bu kadar pozitif enerji veren bir dizinin izleyicisi olmak zaten başlı başına mutluluk kaynağı iken, birde bu dizi sayesinde çok güzel dostluklar kurmak, inan hediyenin en büyüğü bizler için. Şu an bir çok arkadaşım uyuyor olsada yarın bana katılacaklarına inanıyorum. Yeni olmanız bizim için hiç bir engel teşkil etmiyor. Dün bizde yeni idik. Bugün ailenin bir parçasıyız. Yarın ailemiz daha da büyük olacak. Tüm yeni gelenler ve gelecek arkadaşlar büyük YY ailesinin bir parçası. Seni ve diğer arkadaşlarımızı tanıdıkça, benzer sıcak mesajların sizleride kapsayacağını hiç aklınızdan çıkartmayın. Sevgilerimle qsawe 31-03-07, 00:34 Asumannnnnn nöbete yetttimmm miii? ;) :) Yettin kardeş, bak bende hala görev başındayım. Birazdan denetlemelerim başlayacak. Aksatan falan olursa yarın çekerim kulaklarını. ceza_cansu 31-03-07, 00:39 Öncelikle, buradaki kişilerin bir çoğu Barış Akarsu'nun resmi sitesinden de birbirini tanıyor. Konserlerinde BAG (Barış Akarsu'yu Anlayanlar) grubu bir araya gelerek tanışma fırsatı buluyor. Fakat, burada yazan arkadaşların çok büyük bir kısmı sadece bu forumda bir araya geldi. Yani,bir kısmımız birbirimizi aslında hiç görmedik. Ama aynı diziyi bu kadar severken, tanışmış olmak ya da olmamak, önemli olmamaya başladı. Kendimizi, uzak illerde oturan akrabalar gibi görmeye başladık. Hatta, ailemizle paylaşmadığımız konuları burada rahatça konuşabilir hale geldik. Ben evde aralıksız YY den bahsedemem mesela. Ama burada saatlerce sizlerle aynı şeyleri konuşabilirim. Bu kadar pozitif enerji veren bir dizinin izleyicisi olmak zaten başlı başına mutluluk kaynağı iken, birde bu dizi sayesinde çok güzel dostluklar kurmak, inan hediyenin en büyüğü bizler için. Şu an bir çok arkadaşım uyuyor olsada yarın bana katılacaklarına inanıyorum. Yeni olmanız bizim için hiç bir engel teşkil etmiyor. Dün bizde yeni idik. Bugün ailenin bir parçasıyız. Yarın ailemiz daha da büyük olacak. Tüm yeni gelenler ve gelecek arkadaşlar büyük YY ailesinin bir parçası. Seni ve diğer arkadaşlarımızı tanıdıkça, benzer sıcak mesajların sizleride kapsayacağını hiç aklınızdan çıkartmayın. Sevgilerimle Ablacım çok güzel yazmışsın ellerine sağlık.Kesinlikle haklısın.Hepimiz burda bir aile gibiyiz.Ben bu ailenin bir üyesi olmaktan çok mutluyum.Bu ailenin içindeki herkesi çok seviyorum.İyiki varsınız Yalancı Yarim ailesi gelincikkkk 31-03-07, 00:42 14. Altın Objektif Ödülleri 2006 arkadaşlar bu ankette 1liği kaybetmek üzereyiz herkes bugünkü oyunu verdimi! çike 31-03-07, 00:44 hani bazı diziler gerçekten bazen hayatımızın vaz geçilmezlerinden olur derlerdi bende buna değil gülmek kahkahalar atardım.:img-hyste sonra yalancı yarim hayatıma girdi belki bu diziyi sevmemdeki en büyük etken barış akarsuydu. ama izledikçe dizi ile tahminler, beklentiler senaryosundaki farklılık oyuncu kadrosu bazen bizi kızdırsalarda bizi hep ters köşeye yatıran senaristlerimiz. derken bir baktım ben bir yalancı yarim fanatiği olmuşum o kadar fanatik olmuşum dizi günü ne kapıya bakar nede telefonlara çıkar olmuşum.:img-wink: bende bir deneme yaptım tabi kendimce seneryo yazan arkadaşlar kadar iyi değil ama paylaşmak istedim kusurum varsa af ola:img-wink: naz:tarığın cebinde bişey bulur el yordamıyla anlamaya çalışırken mutfaktan gelen gürültü ile irkilir.ayyyyyyyyyyy tarık:gözleri fırlamış bir şekilde bakarak ne oldu naz. naz:ne olacak gürültüden korktum sakar tarık nereleri devirdin.bu arada eli hala tarığın ceketinin cebindedir ve bunun farkında değildir. tarık:ne arıyosun sen cebimde naz?cüzdanı aradığından emin bıyık altı gülerek. naz:ne arıyacam arabanın anahtarını cebine koyuyordum bu arada anahtar kabak gibi masanın üstünde durmaktadır. tarık:hiç çaktırmadan anahtarı masanın üstünde olduğunu görür ve naza bıyık altı sırıtır. naz:ne sırıtıyorsunnnnnnnnnn tarık:sırıtmıyorum gülümsüyorum. sonra tabi anahtarı koyuyosun naz... naz:e tabi ne olcak senin yanında kala kala benide yalancı yaptın. tarık:tabi herşeyi ben yaptırıyorum, sana zorla yalanda söyletiyorum pes naz pessssssssss naz:lafı değiştirmek ve suçunu gizlemek için hani benim çayım tarık tarık:öyle bağırdığını duyunca bende akılmı kaldı. naz:varmıydı ki tarık:neeeeeee naz:yok bişey tarık:var var söle içinde kalmasın naz:ee karar verdinmi şöförüm olarak kalıyormusun tarık:istiyomusun naz:neyi tarık:ne olarak gelmemi istiyosan onu naz:tarık bana kelime oyunu yapmaktan bıkmadın demi tarık:bilemedim şimdi kalsammı kalmasammı naz:nasıl yani tarık:kalırsam ne olarak kalıcam bileyim şöförünmü şöförünsem beni artık küçük görmiyeceğini,arkadaşınsam beni artık gereksiz insanlarla kıskandırmıyacağını,yada naz:yada neeeeeee tarık:yadaaaaaaaaa naz:eh be tarık yadaaaaaaaaaaaaa söle artık of yaaaaaaaaaa tarık:ne olmamı istiyorsun naz naz:hıııııııııııııııııııııııııııııııı tarık hııııııııı denmezzzzzzzzz naz:ben gidiyorum tarıkkkkkkkkk tarık:nazzzzzzzzzzzzz naz:neeeeeeeeeeee tarık:gitme naz:neden tarık:çünkü naz:evet çünkü tarık:ben seni.............. naz:evet sen beni tarık:ben seni evine bırakayım diyecektim naz:offff tarıkkkkkkkkkk tarık:içinden (cebimi kurcalarsın ha işte bende böle intikam alırım naz.) naz:of tarık offfffffffffffffffffffffffffffff ömrümü yedinnnnnnnnnnnn tarık:sende benimmmmmmmmmmm Medea 31-03-07, 00:51 MGD anketini unutmayalım arkadaşlar lütfen, oyları verelim her gün :img-yes: qsawe 31-03-07, 00:56 Yasemin'cim gayet güzel valla... daha uzun ve daha dataylılarını bekliyoruz... ellerine sağlık. whiteangel 31-03-07, 00:58 ebru karaca demişki : Kızlar yaaaa.. Sizi çok seviyorum. Siz siz siz... ne tatlı insanlarsınız.. Bu foruma iyiki girmişim.. İyi ki sizleri tanımışım.. yazılan tüm msjlara tek tek yanıt vermişsiniz çok ince bir davranış , gerçekten tebrik eder ve bende doğum günüzü kutlarım ancak yazmadan geçemiycem birbirinizi gerçekten yüzyüze görerek tanışıyormusunuz :img-blush .... yoksa sadece burada msj larlamı böyle güzel bir dostluk kurdunuz ... inanın yeni üyelerden biri olarak çooookkk imrendim .....( hatta kıskandım mı desem :img-blush yok yok demiyim ,kimbilir belki bir gün .....) not 1 : biraz fazlamı meraklı oldum ne ... not 2 : sanki özel msj gibi oldu farkındayım kusura bakmayın .... ama merak işte :img-hyste not 3 : bide şu sayfa düzenini ayarlabilsem keşke :img-blush not 4 : inşallah bu msjdan uyarı almam :img-cool2 Arkadaşım komutan qsawe sorularını yanıtlamış ama.. Ben de iki satır yazmadan edemedim. Ben aslında , kendi halinde, akıllı uslu, iş-güç ve sorumluluk sahibi bi insanım. Daha doğrusu -dım diyeyim. Herşey 2004 yılı Şubatında uzun saçlı, sürmeli gözlü, muhteşem sesli ve kocaman sevgi yürekli bir adamı tanıdıktan sonra bütün hayatım, hayata bakışım değişti. Hayatımda ilk defa bir tv yarışmasını gözümü bile kırpmadan aylarca izledim. Çocuğum yaşındaki bu adamdan o kadar çok şey öğrendim ki... Kendime ve doğrularıma rağmen aylarca oy yolladım. Sesini tüm dünyaya duyurabilmesi ve bu özel insanı herkesin tanıması için acaba ben ne yapabilirimin derdine düştüm. Bir de baktım ki benim gibi pek çok insan var. Bu insanlarla kocaman bir aile olduk. BARIŞ'IN sitesinde büyük ve mutlu bir aile içinde buldum kendimi. Barış'ın başarıları ile mutlu olup gurur duyarken, bu mutluluk ve gururu başka insanlarla da paylaşabilmek için internet denilen bu mucize teknolojiden yararlanmayı öğrendim. Derken 2006 yılının temmuzunda bir flaş haber aldık. Barış Akarsu ve Merve Sevi'nin başrollerini paylaşığı yalancı yarim dizisi başlıyordu. Sonra bu forumda yy izleyenleri olarak buluştuk. Biz BAG ın tuhaflığı zaten tescilliydi. Bu forumda zaman ilerledikçe yy tutkunlarının da tuhaf olduğunu keşfetmekten mutlu olduk. Tuhaflığımız zamanla sınırı aşıp, hafif delilik boyutuna ulaşsa da:) Bu forumda bir çok kampanya yaptık, eylemler yaptık. Zaman zaman birbirimizle anlaşamadığımız konular olsa da, her konuda mutabık olmasak da birbirimizi çok sevdik. Çünkü ortak noktamız yy dizisiydi. Hergün bu forumu okumayı, burada paylaşımda bulunmayı günlük yaşantımızın bir parçası haline getirdik. Buradaki dostluk ve samimiyetin sebebi izlediğimiz ve ortak paydamız olan dizimizdir diye düşünüyorum.Aramıza katılan her arkadaşımızla ailemiz büyüyor, mutlu oluyoruz. Göremediğimiz arkadaşları merak ediyor ve özlüyoruz. :) NOT: Kardeşim nerden yazdın bu mesajı? Gece gece sana cevap yazıcam diye gözüme tozlar kaçtı:) Allah seni iyi etsin emi:img-wink: Medea 31-03-07, 01:00 Benim gözüme de biraz toz kaçtı galiba :icon_sorr Ben de özlüyorum site açıkken beni arayan soranları :img-in_lo Neyseee..siz bana bakmayın devam. whiteangel 31-03-07, 01:16 Artık 31 Mart doğumluları kutlamaya başlayabiliriz... hadi dökülün .... kimler doğdu bugün??? Az önce jenn , 38 için hiç bir bilgimiz olmadığını anımsattı. Gerçekten yeni bölüm için en ufak bilgimiz yok. Ne yanlışlıkla verilmiş özet, ne de diziden birileri. Bu hafta ya çok yoğunlar, yada misafir olarak gelip kaçtılar. Elimizde olan bilgiler ve soru işaretleri: 1-Son sahnede Naz'ın elini attığı cepten ne çıkacak,ya da birşey çıkacak mı? 2-Birşey çıkarsa bu cüzdan mı resim mi yoksa bilmediğimiz başka birşey mi olacak 3-İtalyan dilber !!! ne yapacak ? Uyanacak ve korkudan arkasına bakmadan İtalya'ya mı kaçacak,Sicilya'lı akrabalarını Türkiye'ye mi çağıracak? 4-Netice inceden inceden yaptığı çöp çatmalarına devam edecek mi? Naz'ın o baston müdahalesinden sonraki tavrından neler anladı? 5-Hacer, Ayşe-Sadri aşkını baltalayacak mı? Münir ile tanışmamız mümkün olacak mı? 6-Yine Hacer Belgin'in Naz'a karşı daha yumuşak olmasını sağlayacak mı? 7 -Belgin demişken, bu kadın gelin adayının ne kadar mükemmel bir yaratık olduğunu ne zman kabul edecek. Kız zeki çevik ve iyi ahlaklı (gerçi bu bölümde hakikaten üçüde vardı.... diğer bölümlerde zeka kısmı hariç yine diğerleri vardı) 8-Hulusi oğlu ile ilgili neler düşünüyor. Her gördüğünde kuduruyor ama, yüzyüze gelseler boynuna hangi maksatla sarılır? 9-Ümit ne ile kandırılacak. Bak bu sahte Alfonso, sınavı kazan sana sahicisini alıcaz mı diyecekler? 10- Vahi, Alfonso olmadığına nasıl ikna edilecek? Çabaya gerek yok sanırım ne dense inanıyor, buna da inanacak. (Buarada ya abladan çok korkuyor, ya da oda kızını şoföre yakıştırıyor.... Netice'nin başgöz etme çabalarına hiç itiraz etmiyor) Bu kadar soru var ama hiç ip ucu yok.!!!!!!!!!!!!!!!!! Bu sorulara verilecek yanıtlar ne olursa olsun % 90 ı tutmayacak... max. tutturma oranımız % 10 Ebru, Uğur Kedili imzan nererlerde hayatım, gene kullansak mı ne? Geçen hafta tüyo komasına girdik bu hafta tık yok. İlginç bir sessizlik...................... Komutanım sorular çok kazık olmuş:icon_whis 100 üzerinden 10 alabilirsem bahtiyar olacağımdır:) İşte cevaplarım: 1-Cepten Naz'a ait özel bişi çıkacak.(belki Tarık'ın aşkını anlamasını sağlayacak bi ipucu) 2-(bakınız :cvp 1) 3-İtalyan dilber kesinlikle sessiz sedasız gitmeyecek. İnatçı ve kararlı bir karakter. Ortalığı toza dumana katacak... 4-Naz'ın lokum gibi aşık olduğunu anladı Netice Hala.. Eeee kaçın kurrası:) 5-Münir ve eşi ile tanışacağız gibi geliyor bana. Sadri Hacer Anneyi başka şekilde ikna edemeyeceğini anladı.Gider ailesinden af diler.. 6-Hacer'in bişi yapmasına gerek kalmadı. Belgin Sofia'yı gördü, Naz'ı öpüp başına koyar. 7-Belgin Naz'ı kabullenmeye hatta onunla işbirliği yapmaya başladı bile.. 8-Hulusi oğluna önce boğma maksadıyla sarılsa da özlemi ağır basacak, biz de muhteşem bir barışma sahnesi izleyeceğiz. Mendilleri hazırlayalım bence.. 9-Heheheh ÖSS yi kazan , sana sahici Alfonso'yu alıcaz. Koptum yaaa.. (Handeee sen de ÖSS yi kazanmaya bak canım. Ödül büyük görüyorsun ki:icon_whis ) 10-Vahi'yi ikna etmek için bişi yapmaya gerek yok. O her durumda çocuklarına inanmaya hazır, pamukşeker bir baba.. Not: Asu bir daha 10 soruluk sınav yapma lütfen. Sorular 2-3 tane ve bölüm bölüm olsun. Not-2: Cevaplarım doğru çıkarsa ben ne kazanıcam peki:icon_whis Not-3: Sevgili forum ahalisi hepinize tekrardan Hayırlı Kandiller ve iyi geceler der, giderim. Arkamdan dedikodu yapmayın, geri dönebilirim her ann:img-hyste denizci-ilker 31-03-07, 01:18 qsawe , whiteangel ...... yazdığınız cevaplar ve yorumlar için çok teşekkür ederim ... inanın okurken mutluluktan kalbim şişti ....( gece gece bağıramadımda , bütün nefesim kalbime doldu ) .... Allah ta sizi mutlu etsinn.....:img-yes: B.A.D.B 31-03-07, 01:19 Sevgili forum ahalisi,bu mesajımda 37.bolumun son sahnesı ve sonrasında olabılecekler hakkında bır ıkı tahmınımı sız degerlı dostlarımla paylasacagım.Bu essiz giris cumlesi sonrası hemen yoruma gecelım;son sahnede Naz'ın Tarık kımlıgını gorme olsılıgının cok dusuk oldugunu dusunmustum ki Tarık Tekelıoglu'nun ortaya cıkısnın ılerı bolumlere saklandıgından emındım ancak ya Naz kimligi gorur de Tarık'a hıcbırsey caktırmaz ve bugune kadar suregelen Tarık ve yalanları ve bunlara Naz'ın tepkılerı konusu bıranda butun yalanları bılen Naz ve yalanlarını hala yutturdugunu dusunen Tarık hıkayesıne donusurse?Bu teorı aslen anneme aıt,hernekadar gerceklesme olasılıgını yuksek gormesem de,bu ıhtımal tutarsa dızının seyrı oldukca degısecektır.Gızlı gızlı ıntıkam alan,Tekelıoglu ve sofor Tarık'ı kıyaslayan ve aynı zamanda da duygularını sorgulayan Naz ve hıcbırseyden haberı olmadan herseyın yolunda oldugunu dusunen Tarık. qsawe 31-03-07, 01:24 Arkadaşım komutan qsawe sorularını yanıtlamış ama.. Ben de iki satır yazmadan edemedim. Ben aslında , kendi halinde, akıllı uslu, iş-güç ve sorumluluk sahibi bi insanım. Daha doğrusu -dım diyeyim. Herşey 2004 yılı Şubatında uzun saçlı, sürmeli gözlü, muhteşem sesli ve kocaman sevgi yürekli bir adamı tanıdıktan sonra bütün hayatım, hayata bakışım değişti. Hayatımda ilk defa bir tv yarışmasını gözümü bile kırpmadan aylarca izledim. Çocuğum yaşındaki bu adamdan o kadar çok şey öğrendim ki... Kendime ve doğrularıma rağmen aylarca oy yolladım. Sesini tüm dünyaya duyurabilmesi ve bu özel insanı herkesin tanıması için acaba ben ne yapabilirimin derdine düştüm. Bir de baktım ki benim gibi pek çok insan var. Bu insanlarla kocaman bir aile olduk. BARIŞ'IN sitesinde büyük ve mutlu bir aile içinde buldum kendimi. Barış'ın başarıları ile mutlu olup gurur duyarken, bu mutluluk ve gururu başka insanlarla da paylaşabilmek için internet denilen bu mucize teknolojiden yararlanmayı öğrendim. Derken 2006 yılının temmuzunda bir flaş haber aldık. Barış Akarsu ve Merve Sevi'nin başrollerini paylaşığı yalancı yarim dizisi başlıyordu. Sonra bu forumda yy izleyenleri olarak buluştuk. Biz BAG ın tuhaflığı zaten tescilliydi. Bu forumda zaman ilerledikçe yy tutkunlarının da tuhaf olduğunu keşfetmekten mutlu olduk. Tuhaflığımız zamanla sınırı aşıp, hafif delilik boyutuna ulaşsa da:) Bu forumda bir çok kampanya yaptık, eylemler yaptık. Zaman zaman birbirimizle anlaşamadığımız konular olsa da, her konuda mutabık olmasak da birbirimizi çok sevdik. Çünkü ortak noktamız yy dizisiydi. Hergün bu forumu okumayı, burada paylaşımda bulunmayı günlük yaşantımızın bir parçası haline getirdik. Buradaki dostluk ve samimiyetin sebebi izlediğimiz ve ortak paydamız olan dizimizdir diye düşünüyorum.Aramıza katılan her arkadaşımızla ailemiz büyüyor, mutlu oluyoruz. Göremediğimiz arkadaşları merak ediyor ve özlüyoruz. :) NOT: Kardeşim nerden yazdın bu mesajı? Gece gece sana cevap yazıcam diye gözüme tozlar kaçtı:) Allah seni iyi etsin emi:img-wink: Hani oğluşumuza, kardeşimize Çelebi diyoruz ya..... az kalıyor sanırım.... çünkü O, farkında olmadan, birazda mevleviliğe falan mı bulaştı ne??? Barış çağırmadı ama herkes 'Ne olursa olsun' geldi. Genç ya da daha genç (Genç biz oluyoruz... daha gençler bizden bayaa gençler oluyor, aksini söyleyeni fururum) Kadın-erkek ,okuyan-çalışan, evde oturan, dizi kolik olan sadece yy izleyen, rock dinleyen-türkü çığıran... hepimiz buradayız... burada olmaktan mutluyuz... Merve'yi,Fulya'yı,Çetin'i,Kaya'yı,Belgin'i sevenlerin hepsi burada. Bülent beyi, Ünal beyi,Tanju hanımı, Ayşe hanımı ve Suna Pekuysal' sevenlerde burada.... Hatta bir ara dizimizde sevmediğimiz rolde olan Bora'nın bile hayranları burada (geçinmeye gönlüm yoktu adını unuttum diyerek özürü kabahatinden büyük bir açıklama yapayım , ama gerçekten adını anımsayamadım.) Ne güzel bir ortam yaratmışsınız bizler için sevgili YY yaratıcıları. Emeğinize sağlık. Sevim'cim çok haklısın... yani gece gece sorulacak sorumuymuş bu... daldık gittik... Hep komik yazılar mı olacak bu gece duygusal bir moddayız. YY de romantizm az dedik kendimiz duygulara daldık.... çıkalım bu bize uymaz... Not: Nobet değişimine 33dk kaldı nöbet çizelgesinde sırada kim var? Ben son denetimi mi yapıp uyumaya gidiyorum. Hugo 31-03-07, 01:25 cok seviyorum bu diziyi süper bir dizi cok komik ve eglenceli baris akarsu ve merve sevi bir numara ve tabiki bülent kayabas whiteangel 31-03-07, 01:35 Sevgili forum ahalisi,bu mesajımda 37.bolumun son sahnesı ve sonrasında olabılecekler hakkında bır ıkı tahmınımı sız degerlı dostlarımla paylasacagım.Bu essiz giris cumlesi sonrası hemen yoruma gecelım;son sahnede Naz'ın Tarık kımlıgını gorme olsılıgının cok dusuk oldugunu dusunmustum ki Tarık Tekelıoglu'nun ortaya cıkısnın ılerı bolumlere saklandıgından emındım ancak ya Naz kimligi gorur de Tarık'a hıcbırsey caktırmaz ve bugune kadar suregelen Tarık ve yalanları ve bunlara Naz'ın tepkılerı konusu bıranda butun yala |