PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-10

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]

RebeCa
08-05-07, 14:02
:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Anımsattın ya bana yine.... izlemeyenlere söylüyorum .... kaçırılmaz.... ah o apartmanın 8 katı !!!!!!! ( adı zaten gülmeye yetiyor ) hele ütü...ve ütü ile ilgili belge.... :img-hyste

Ya Hilda'ya bir türlü oyun oynamaya gidemeyişi.6aydır Hilda'ya gidemorum.

ay allahım neyse konunun dışına çıkmayalım.Yalancı yarim de aşkın vakti gelmıştır de geciyor bile.........

sevgiler...

qsawe
08-05-07, 14:40
Evet, konudan uzaklaşmayalım...takıntılı davranmanın luzumu yok... biz hiç takıyormuyuz Naz'ın yanar döner olmasına, Tarık'ın iki lafı bir araya getirememesine, Ümit'in Öss hazırlığı yapıyorum diye, Filiz'le bile buluşmaktan kaytaracak kadar tembel olmasına, Filiz'in bir gün bankada yönetici olup ertesi gün, işleri sermesine, Sadri'nin, Tarık'ın en iyi arkadaşı olup, bildiği hiç bir şeyi paylaşmamasına, Ayşe'nin ....(aaa ayşede takmayacak bir şey bulamadım... bu kız sütten çıkma akkaşık olmuş....) takıyormuyuz hiç... takıntıları olan insanlar gitsin izlesin oyunu...( bu kadar reklam için para mı isteseydik.... bankacılığım tuttu yine)

sinemim_g
08-05-07, 17:55
bu gün pek bi sessiz forumm:img-in_lo yarına çok var yalnız ilk defa heyecanla beklemiyorum yalancı yarimi:img-blush çünkü ne olucağını birebir biliyormuşum gibi oldu niye bilmiyorum sırf replikler için izliycem heyecanımı bodruma saklıyorummm...

merve kendi sitesinede yazmış bana aşkı anlatın bodrumda ne beklersiniz aşk adına diyeee:img-wink: sonunda biri aşk istediğimizi anladıııbye

neyse hepinize iyi günler diliyorum bu sessizlik hayır değill:icon_whis

siracen
08-05-07, 18:01
aslında bende yarınki bölümden pek umutlu değilim kendi adıma söyliyyim fragmanda kısacık zaten bişey anlaşılmıyo pek heyecan yok gibi sanki rüyalardan ibaret bir fragman

neyseki zil gitmiş oratalardan yani inş. gitmiştir
ama yinede yarının çabuk olmasını istiyorum

azizoz
08-05-07, 18:39
:icon_sorr bu bölümden kimse umutlu değil anlaşılan aynen benim gibi.fragmanı izlerken hiçbirşeyi merak etmedim.çünkü herşey tahmin ettiğim gibiydi.her zamanki gibi hayal sahneleriyle doluydu ve tarık tekelioğluna odaklanmış bir bölüm.dizi amacından sapıyor galiba yalancı yarim=>>hayalci yarim.dizimizin bu gerçek dışı sahnelerden arındırılması çok iyi olacak,oda olmazsa fragmanda kullanmamaları iyi olacak.forumun sessizliği bu yüzden olmalı.yorumlanacak bir fragman yok ortada.herşey apaçık ortada.
tarıkın küpelere gelince;bazen takmıyor,kafaya esince birer birer,esince birer ikişer takıyor.anlayabilmiş değilim.set ortamını çok merak ediyorum.oyuncular birbirine nasıl davranıyor,senaryo nasıl yazılıyor?
vahigilin evini google earth'dan bulabilen vatandaş varsa bizede haber versin.istanbul'un yabancısıyız biz.:img-pilot

frk
08-05-07, 18:46
:icon_sorr bu bölümden kimse umutlu değil anlaşılan aynen benim gibi.fragmanı izlerken hiçbirşeyi merak etmedim.çünkü herşey tahmin ettiğim gibiydi.her zamanki gibi hayal sahneleriyle doluydu ve tarık tekelioğluna odaklanmış bir bölüm.dizi amacından sapıyor galiba yalancı yarim=>>hayalci yarim.dizimizin bu gerçek dışı sahnelerden arındırılması çok iyi olacak,oda olmazsa fragmanda kullanmamaları iyi olacak.forumun sessizliği bu yüzden olmalı.yorumlanacak bir fragman yok ortada.herşey apaçık ortada.
tarıkın küpelere gelince;bazen takmıyor,kafaya esince birer birer,esince birer ikişer takıyor.anlayabilmiş değilim.set ortamını çok merak ediyorum.oyuncular birbirine nasıl davranıyor,senaryo nasıl yazılıyor?
vahigilin evini google earth'dan bulabilen vatandaş varsa bizede haber versin.istanbul'un yabancısıyız biz.:img-pilot

Fragmanla alakası olmayan bir bölüm olmasını çok isterdim. Sağlam bi ters köşe olsa fena olmaz bu sefer. :img-help:

Tarığın küpeler benimde hep dikkatimi çekiyor. Bi var bi yok. Bi sefer ikişer tane var dediğin gibi. Standarta bağlasalar iyi olacak..:img-wink:

azizoz
08-05-07, 19:23
hey millet.bugün herkese bişey olmuş.derdinize çare olacaksa you tube'de ilk 5 bölümü izlemenizi öneririm.o bölümlerde kesintisiz komedi,şamata,heyecan var.ben izlerken çok keyif alıyorum.az önce 4. bölümü izledim,gerçekten içim açıldı.cenk varken bir başkaydı sanki.tarık nazı cenkin elinden kurtarıyor,kaza yapıyor,nazla didişiyor,barda birbirlerini rezil ediyolar..çok manyak bişey.tarık-naz sahneleri çok fazla.bi kere son 6-7 dk. kesintisiz onların.hulusi arada bir beliriyor.o dönemde yönetmen şimdiki yaralı yürekin yönetmeni özer kızıltan'dı.neden ayrıldığı hakkında kafamda hala soru işaretleri var.
ayrıca ana mekanlarda değiştirildi.hulusi'nin evi ve bankası değişti.vahi özkul'un evinde müştemilat açıldı.hacer anne nin evi boşaltıldı ki bu diziyi çok sadeleştirdi. yönetmen bu son bölümlerde çekim yapılacak yerler hakkında fazla araştırma yaptırıyor haklı olarak.bunun için dışardaki çay bahçelerine,kafelere,sahillere fazlaca rastlıyoruz.

coqette
08-05-07, 19:48
ayrıca ana mekanlarda değiştirildi.hulusi'nin evi ve bankası değişti.vahi özkul'un evinde müştemilat açıldı.hacer anne nin evi boşaltıldı ki bu diziyi çok sadeleştirdi. yönetmen bu son bölümlerde çekim yapılacak yerler hakkında fazla araştırma yaptırıyor haklı olarak.bunun için dışardaki çay bahçelerine,kafelere,sahillere fazlaca rastlıyoruz.

Hacer annenin evinin olmaması Tarık açısından da kötü oldu bence. Ne zmn Nazla kavga etseler ya da Naz onu kovsa en azından gidebileceği bir yer vardı. Şimdi zavallım ortalıkta kalıyor. :icon_sorr

Not: Tarıktaki küpeler benimde dikkatimi çekti. Barışta seviyorum ben o küpeleri ama Tarık'ta alışık olmadığım için heralde tuhafıma gidiyor. Şimdi bir de 2 tane olmuş. :icon_whis

dizi kurdu
08-05-07, 20:20
ya ben şimdi fragmanı izledim dizi 19.00 da yazıyo doğru mu? erken mi başlıcak

bu bölüm galiba hayaller ve rüyalarla dolu olcak nazın ayşeyle nedime çello çalması, tarığın vurulması, tarık' ın yakalanması belkide dövmesi bile hayal olabilir fragman fazla bilgi vermiyo bu hafta

siracen
08-05-07, 20:26
ya ben baktım şimdi fragman a ama 20.00 yazıyo aynı saattedir heralde

zaten fragmanda hayaller rüyalarla ilgili fragmanda heyecan yok bana kalırsa

dizi kurdu
08-05-07, 20:32
ya ben baktım şimdi fragman a ama 20.00 yazıyo aynı saattedir heralde

zaten fragmanda hayaller rüyalarla ilgili fragmanda heyecan yok bana kalırsa

walla ben youtubeden birine baktım 19.00 yazıyo diyerinde 20.00 yazıyo stara baktım 20.00 yazıyo ben bişi anlamadım bu işten

siracen
08-05-07, 20:39
zaten 19 civarı oturuyodum başına tv nin
demek ki bu hafta daha erken oturcam erken başlama ihtimaline karşı
dizinin saatinde bile kararsızlık var desene

Dream3viL
08-05-07, 20:52
Çünkü biri euro star, diğeri normal star.Ondan bu saat farklılıkarlı..Fragman sizi yanıltmasın..

qsawe
08-05-07, 20:54
Öncelikle, sitenin susukunluğu, mesaj gönderememekten kaynaklanıyor. Tüm öğleden sonra, mesaj gönderilemedi.

Tarık Alfonso olduğu anlaşıldığından beri, yani işinden olduğundan beri küpe takıyor. Bir kulağında tek diğerinde çift. Üniformasını giydiğinde çıkartıyor ki olması gerekende bu. Mesai saati mesai dışı kavramı diye bir şey var.

Fragmanda 19.00 yazan büyük ihtimalle eurostar dan kayıttır. Dizi saati değişmedi hala 20.00 de.

Fragman hakkında genelde aynı şeyleri düşünüyoruz. Çok fazla hayal, fragmanda verilmiş sanırım. İlk sahne(fragmanın ilk sahnesi), son sahnenin devamı olmayabilir. Çok beklentiniz olmadan izleyince, çok daha fazla keyif alacağınız bir gerçek. Fragmanda zil gözükmüyor. Bende umuyorum onu bir kez daha görmemeyi, ama Naz hemen vazgeçmeye bilir.

dizi kurdu
08-05-07, 20:58
Çünkü biri euro star, diğeri normal star.Ondan bu saat farklılıkarlı..Fragman sizi yanıltmasın..

hıı ondan demek bende diyorum niye böyle bu çünkü heryere bakıyorum 20 yazıyo bir fragmana bakıyom 19 yazıyor kafam karıştı bide bazen kanallar saatleriyle oynuyorlar haberleri erken saate alabiliyorlar veya geç yapıyorlar aklıma geldi yine böyle birşey mi oldu diiye yazdım ama euro olduğu aklıma gelmemişti bilgi verdiğin için sağol

elmali-turta
08-05-07, 21:00
Baya oluyo ama belki bilmeyen vardır Fulya Ceylan kendi başlığına mesaj yazıor bildiğiniz üzre....ee siz yazıyormusun bakiyim....:img-wink: bye

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=17940&page=30

pas.si.on79
08-05-07, 21:47
Hoşgeldiniz Burçin Hanım, Siz de hoşgeldiniz Gizem Hanım,Nimet siz de hoşgeldiniz,,qsawe Hanım hoşgeldiniz mesajınızı okuduk..teşekkür ederiz...
Oooo kimler gelmiş..Uzun zamandır gelmiyordunuz nesss Hanım..
Charlie,dizi kurdu sizlerde hoşgeldiniz.. Pek tabi sevgili forum senaristimiz Tarık_Naz efendim siz de hoşgeldiniz.. Rasida Hanım sizi görmek ne güzel hoşgeldiniz..:img-hyste

Arkadaşlar farkındayım ..Tavernalarda hoşgeldiniz diyen sanatçılara benzedi bu hoşgeldiniz faslı...

Eeee ne yapıyım.. İşlerden gündüz giremedim.Eve gelince bol bol oy kullandım Barış için.. Ancak geldim.Birazdan da ders çalışmak için ayrılacağım.Kendi adıma ben bu nedenlerden dolayı gelemiyorum

Fragmanda evet, çoğu hayal..KAlan bir birçok kısmınını da özetten biliyorduk.Ama bakalım fragmanda yer almayan yerlerde neler var.. Tarıkın bir bakışı vardı en son..Bakalım O neyi ima ediyor.. Devamında neler olacak, değil mi yani..

Arkadaşlar bu bölümde yine gülüp,eğlenilecek.. Aşk sahnelerini biraz daha geri planda düşünerek izlemekte fayda var..

Not:Rasidacığım yine içsesli birşeyler vardı.sonra silmişsin Hayırdır içsesine,beynin darbe mi yaptı.:img-hyste Yani delilik sen de son mu buldu.:img-hyste

schmetterling
08-05-07, 21:55
Hoşgeldiniz Burçin Hanım, Siz de hoşgeldiniz Gizem Hanım,Nimet siz de hoşgeldiniz,,qsawe Hanım hoşgeldiniz mesajınızı okuduk..teşekkür ederiz...

merhabalar merhabalar...:img-hyste karşılama komitesi yapmışız yahu... özledim siteyi kaç saattir yoktum acaba:img-hyste

pas.si.on79
08-05-07, 22:05
Tarık ve Naz Bodrum yolunda...

Naz:Daha çok varmı?

Tarık:Birazdan orda oluruz Naz Hanım

Naz:Saatler öncede aynı sözü söylemiştin ama bir türlü varamadık

Tarık:Saatler önce dediğiniz 10 dakika evveldi

Naz:Zamanı değerli olanlar için o 10 dakika saatler demek

Tarık:Boşa geçen zamanınızı nasıl değerli kılabilirim

Naz:Şarkı söyleyerek başlayabilirsin

Tarık(içses):Bunu sen istedin Naz :img-grin2

Bunalmışım dertlerden
Tatile ihtiyaç var
Haber gelmiş güneyden
gidip de dönmemek var
o denizler o sahiller
hepsi de beni bekler
o denizler o kumsallar
Diskolar Barlar

Haydi kızlar

Hepsi de Hepsi de
Hepsi de beni bekler
Teknede içkiler
Tepside beni beni bekler

Cebimde üç beş kuruş
Yeter de artar bana
Elimde bir gitar var
Ve Kızlar etrafımda
Sarışınlar Esmerler
Hepsi de beni bekler
Sarışınlar Kumrallar
Sabredin kızlar

Serdar bu şarkı sana tanıdık geldi mi?

Naz::img-fear2

Tarık:Naz Hanım iyi misiniz?

Naz:İyiyim.İyi olmamam için bir sebep mi var?

Naz(içses):Aslında bir değil birkaç sebep var.Sarışın,esmer,kızıl...:img-fie:

Tarık:Sanki yüzünüz bembeyaz oldu

Naz:Sana öyle gelmiş.Fondoteni fazla kaçırdım galiba...

Tarık:Siz öyle diyorsanız

Naz(içses):Of ya nerden çıktı bu Bodrum seyehati.İşin yoksa birde Tarık'ın peşinde koştur.Naz sen ne diyorsun.Ne yaparsa yapsın sanane.Siz artık eskiye dönüş yaptınız.Sen patronsun o şoför.Sen emredersin o yapar.Sadece bu...:icon_whis

Naz:Anlaşılan Bodrum'dan karışık beklentilerin var

Tarık:Ne?

Naz:Karışık diyorum karışık.Hani dondurmada da olur ya.Hepsinden birazcık koyarsın.Böylece tüm çeşitlerin tadına bakmış olursun.:img-icecr

Naz(içses):Sende artık o külaha esmer,sarışın,kumral,kızıl ne varsa koydurursun...:img-cray:

Naz:Neyse canım beni ilgilendirmez.Aman dikkat et fazla karıştırma.Sonra bünyen kaldırmaz.:icon_twis

Tarık:Naz Hanım siz neden bahsediyorsunuz?

Naz:Bodrum'da umarım güzel vakit geçiririz diyorum

Tarık:Bundan hiç şüpheniz olmasın

Naz:Ne demek şimdi bu.Yoksa bir planın mı var?

Tarık:Hayır

Naz(içses):Yok yok kesin bunda birşeyler var.Önce şarkı sonra bu imalı sözler.Naz hemen buna bir çare düşün.:img-help:

Naz:Gerçi senin eğlenceye pek vaktin olmayacak

Tarık:Neden

Naz:Zaman konusunda ki düşüncelerimi biliyorsun.Heran sana ihtiyacım olabilir ve ben,vakit kaybetmemek adına senin biran için bile yanımdan ayrılmanı istemiyorum...:icon_whis

Tarık:Patron sizsiniz...:img-hi:

Naz(içses):Aferin Naz bu işide hallettin...

Tarık(içses):Oğlum Tarık istediğin oldu.Bodrum'da günün her anını Naz'la birlikte geçireceksin.Senin için bundan güzel eğlence mi olur...:happy0064

Songülcüğüm..:img-hyste Harika olmuş.. Eline sağlık... devamı da gelse iyi olur...Valla Gizemin ve Serdarın repliklerini de özledim.

handeozbek
08-05-07, 22:11
Forumda benimle birlikte komaya girdi anlaşılan:) Fragman da erken gelip şoka uğrattı zaten. Dizide rüya görüyor şuan. Endişelenmeyin. Bir sürü hayal sahnesi var fragmanda malum. Rüyadan uyanınca her şey çok güzel olacak inanıyorum. Hani uykunuzu alırsınız. Bütün gününüz keyifli olur ya. İşte öyle. Havalar ısınırken biz yalancı yarimdeki aşk rüzgarları ile serinleyeceğiz. Yarın ki bölüm romantizme hazırlık bölümü olacak. Komedi kısmını bir kez daha izleyeceğiz. Ben yinede hoş bir bölüm olacak diye düşünüyorum. Hayaller her zamanki gibi damarımıza basacak cinsten:) Bakalım yeni bölüm ne gibi sorular getirecek gündeme. Aşkın kokusunu alacağımız bir bölüm dileğiyle.

ayşenurr
08-05-07, 22:13
Tarık'ın Cenk'le yarıştığı bölümler süperdi.Cenk olan bölümleri özledim.
tekrar diziye Cenk girse çok memnun olurdum.dizide manatonluktan kurtulmuş
olurdu.biraz hareket gelirdi.:icon_whis

dizi kurdu
08-05-07, 22:22
Tarık'ın Cenk'le yarıştığı bölümler süperdi.Cenk olan bölümleri özledim.
tekrar diziye Cenk girse çok memnun olurdum.dizide manatonluktan kurtulmuş
olurdu.biraz hareket gelirdi.:icon_whis

ya biz ne kadarda tuhafız cenk varken cenk gıcık, sinir, uyuz oluyo o gidince ve diğerleri gidince keşke gelseler diyoruz aslında annı anında yaşamak ,sinirlerimize hakim olmak ve diziyi dizi gibi algılamak, gerçek olmadığını düşünerek izlememiz ve bir gün her şeyin düzeleceğini bilmemiz böyle düşünmemiz bizim için daha iyi olur. yani relaks izlemek daha iyidir. ama söyleyene bak dersenizde haklısınız ama bizim suçumuz yok onlarda çok gerçekçi oynuyorlar, bu bizim diğil yy oyuncularının suçu

rasida
08-05-07, 22:39
Forumda iç sesler, seslerini yükseltmeye başlamış. Sabah benimkini elinde bir dolu broşür ve pankartla yakaladığımda anlamıştım. aman dikkat arkadaşlar benim iç ses her an büyük bir ayaklanma başlatabilir. sizinkiler nispeten aklı başında gibi geldi bana, onları da yoldan çıkarmasın.:img-blush

yalnız araya bir pankart karışmış, kimin acaba bilen var mı? şöyle yazıyordu ''yalancı yarimde aşk görmek istiyoruz, aşk'' sahibi kayıp bürosundan alabilir, oraya bıraktım ahahaha! ahahaha!Allah, Allah tanıyacağım bir yerden ama neyse.....:icon_whis

bu arada bu zil yanlış ellere geçtiğinde tam bir işkence aleti olabiliyormuş, yaşadım ve öğrendim.:img-help:

çın çın çın!!!!
rasida iç ses: hadi ya hani kahveye çağıracaktın oda arkadaşının iç sesini...
rasida imdat notu: zilin kimin eline geçtiğini anladınız sanırım......:img-help:

not: seni mi kırcam passion , işte mesaj

ayşenurr
08-05-07, 22:53
ya biz ne kadarda tuhafız cenk varken cenk gıcık, sinir, uyuz oluyo o gidince ve diğerleri gidince keşke gelseler diyoruz aslında annı anında yaşamak ,sinirlerimize hakim olmak ve diziyi dizi gibi algılamak, gerçek olmadığını düşünerek izlememiz ve bir gün her şeyin düzeleceğini bilmemiz böyle düşünmemiz bizim için daha iyi olur. yani relaks izlemek daha iyidir. ama söyleyene bak dersenizde haklısınız ama bizim suçumuz yok onlarda çok gerçekçi oynuyorlar, bu bizim diğil yy oyuncularının suçu

ben kendi adıma konuşursam,Cenk'li bölümleri çok beğenmiştim.devamlı yarış
yapıyorlardı.dizide hareket vardı.ben hiç bir zaman sinir olmadım.Mert ve Pınar
kardeşlerde sinir olmuştum.

dizi kurdu
08-05-07, 23:09
ben kendi adıma konuşursam,Cenk'li bölümleri çok beğenmiştim.devamlı yarış
yapıyorlardı.dizide hareket vardı.ben hiç bir zaman sinir olmadım.Mert ve Pınar
kardeşlerde sinir olmuştum.

ben hepsine uyuz olmuştum bir tek mertle pınar o kadar kötü gelmedi onlar sanki diğerlerinden daha iyiydi ama melisanın gidişi çok hoşuma gitmişti o akıllanıp gitti ve kendi yaptığı hatayı yine kendi düzeltti

muratdemir
09-05-07, 01:46
Bugün biraz eski özetleri karıştırayım dedim, ortaya ilginç sonuçlar çıktı.

3.BÖLÜM ÖZETİ
Naz Tarık ile Filiz’i birlikte görüp sevgili olduklarını düşünür ve Tarık’a fazlasıyla kötü davranmaya başlar.

İlk kıskanma belirtileri 3. bölümde başlamış, aradan tam 40 bölüm geçti hala aynı yerdeyiz, dile kolay 40 bölüm :img-yes:

6.BÖLÜM ÖZETİ
Melisa Tarık’tan hoşlanmaktadır. Bu durumu fark eden Naz çok bozulur.

Naz iyice kıskanıyor artık!

15.BÖLÜM ÖZET
Kıskançlık rüzgarı, Tarık ve Naz arasındaki aşk ateşini iyice körüklendirmeye başlar.

Daha 15. bölümde aşk ateşi körükleniyor yazmış özette :img-in_lo

20.BÖLÜM ÖZET
Uyandığında elleri dudaklarında, aklı meraklar içinde, kendine bile açıklayamadığı bir öpüşmede olan Naz, Tarık’tan gerçeği öğrenmek ister

Ben gerçeği söyleyeyim, daha bu açıklayamama durumu çok sürer :) Ama ne güzel bölümdü, unutulmazlar arasında hep ilk sırada yer alacak.

24. BÖLÜM ÖZETİ
Naz, Vahi ile Belkıs hakkında konuşurken konu dönüp dolaşıp Tarık ve Naz ilişkisine gelir. Naz Vahi ile konuştuklarından sonra, aslında Tarık’ın arkadaşı olduğunu düşünür ve Tarık’a, arkadaşı gibi davranmaya başlar.

İşte dizinin yoldan çıkmaya başladığı bölüm :sad53:

27. BÖLÜM ÖZETİ
Naz ve Tarık birbirlerine ne kadar itiraf ettirmeye çalışsalar da itiraflara gerek kalmadan da aşkları aşikar

Özeti yazanlar senaristler ayrı kişiler mi acaba? Galiba öyle, çünkü senaristin aşkın aşikar olduğundan pek haberi yok.

30. BÖLÜM ÖZETİ
Naz sözleriyle Tarık’ın üzerine çok gelir ve Tarık’tan duymak istemediği şeyleri duyar. Duydukları karşısında şok olan Naz ağlayarak odasına gider. Daha sonra dayanamayıp Tarık’ın odasına gelir, sonunda beklenen itirafı yapar

O gün Sadri'ye itirafı yapan Naz yanlışlık olduğunu farketse de aradan geçen 13 bölümde neden bir kez daha denemez acaba?

33. BÖLÜM ÖZETİ
Tarık ve Naz, dağ evinde Belgin’i yalnız bırakmamak için geceyi ve hatta ertesi sabahı da Belgin’le geçirmek zorunda kalırlar. Belgin, Tarık’la Naz’ı bir an bile gözünden kaçırmamaya çalışıyor, her an her yaptıklarını kontrol ediyor, hatta bin bir numarayla yanından ayırmamayı başarıyordur. Tarık ve Naz her fırsatı değerlendirip yalnız kalabilecekleri ve konuşabilecekleri anı kolluyorlardır

Müthiş bir bölüm daha, tadı damağımızda kalmıştı :)

34. BÖLÜM ÖZETİ
Bütün gece Tarık ve Naz’ı arar fakat ikisinin de telefonları cevap vermeyince Belgin çıldırır ve Tarık’ı Naz’ın elinden kurtarmak için yaptığı planı harekete geçirir

Kötü kaynana Belgin ortaya çıkıyor artık. Zaten Naz da 25.kez fikir değiştiriyor ve dizi bu bölümle birlikte ciddi olarak ivme kaybediyor.

schmetterling
09-05-07, 09:33
Çok hoş bir çalışma muratdemir.. ellerine sağlık... ben de dün düşünüyordum.. 20. bölümün fragmanını hatırlamayan var mı? ne diyordu iç ses öylee.. masal gibi konuşuyordu ve "aşk olabildiğine zorluyor sınırlarını" deniyordu.. ne oldu ey aşk neden geri çekildin???

schmetterling
09-05-07, 09:46
şu an 33. bölümü izliyorum... aşkın zirve yaptığı bölüm.. onda bile çok komik bölümler varmış.. sahne bir gol bir durumu:

-oğlunuz burda oldugunuzu bilse sizi bir dakika yalnız bırakmazdı Belgin teyze, di mi Tarık, değil mi Tarık.... (mükemmel bi mimikle) evet desene Tarık:img-hyste

schmetterling
09-05-07, 09:57
çok bombalar varmış 33'te ya... bi kere Tarık aşkını itiraf etmiş bariz en başında..

-sen benim nişanlıma benzemeye başladın.. anlaşılan benim hoşlandığım kız tipi sert mizaçlı

naz'ın "şımarık tarık tekelioğlu ve kendisi gibi şımarık sevgilisinin ceremesini biz çekiyoruz" lafına Tarık'ın cevabına ne demeli

"ee bizim cerememizi bizden başkası çekicek değil ya":img-hyste

resmen kız arkadaşı olarak görüyormuş ya

saYYgıner
09-05-07, 11:13
sevgili muratdemir güzel bir çalışma.. gerçekten dizimizin grafigini yapmışsın görsünler işte biz nasıl izleyiciyiz...

pas.si.on79
09-05-07, 11:42
Gizemciğim 33ün konusunu açmışsın.. Var mı 33 gibisi :happy0064

TArık: Onlar öyle iyi , biz burda böyle iyi.. Bir süre hiçbirşeye dokunmayalım.. Biz de dahil...:img-in_lo

schmetterling
09-05-07, 11:57

TArık: Onlar öyle iyi , biz burda böyle iyi.. Bir süre hiçbirşeye dokunmayalım.. Biz de dahil...:img-in_lo

ah Gamze ah.. sabah izledim 33'ü bi yere kadar izlediğimle paralel replikleri yazdım buraya, ondan sonra kopmuşum:img-hyste o kadar güzeldi kii...

o sarılışlar, elini omzuna atışlar, başını omzuna koyuşlar... bi de bariz itiraf olmuş orda hareketlerle...

melis15
09-05-07, 12:52
Gerçekten çok güzel bir bölümdü duygusalık komedi herşey vardı artık bizler böyle bölümler görmek istiyoruz haksızmıyım bizim dizi romantik komedi ama aşk dışında herşey var umarım gazetede yazdığı gibi kimlikler artık ortaya çıkar ve tarık babasıyla barışır ve nazla ayrılılar biraz ayrı kalmaları gerekiyorki aşklarını birbirlerine itiraf etsinler ikiside biraz acı çekmeli yoksa bunlar böyle uzar gider bodrumda aşk başkadır artık dolu dolu aşk yaşamaları gerekiyor tabiki ufak kıskançlıklar olsun bu benim düşüncem.

dizi kurdu
09-05-07, 13:32
evet geldik 43 e 44 bodrum olcak çünkü dizi haftalık çekiliyo ve 10 mayısta gideceklerine göre 44 bodrum olcak büyük ihtimalle bu bölüm belkide istanbuldaki son bölüm ve bodruma hazırlık olcak. saatler kaldı başlamasına umarım güzel bir bölüm izleriz.

darklife
09-05-07, 14:09
fragmanı gördüm çok güzel bölm oljak yine :img-hyste

Medea
09-05-07, 14:23
İyi ya da kötü,bence fragmanların gazına gelip de diziyi izlemeyelim.Bazen burada yaptığımız yorumlarla birbirimizi çok fazla yönlendiriyoruz bu da diziyi izlerken bakış açılarımızı etkileyebiliyor.Çok fazla yorum yapınca öyle mi böyle mi diye beklentiler de büyüyor hayal kırıklıkları da,eleştiriler de sağlıklı olamıyor çoğu zaman.Bu nedenle bölümü izlemeden çok fazla yorum okumayı sevmiyorum son zamanlarda, ister istemez bilinçaltında insanı etkiliyor, çünkü gereğinden fazla didikliyoruz çoğu zaman özetleri ve fragmanları.

pas.si.on79
09-05-07, 15:06
Şimdi arkadaşlar,dizi başladığı ilk bölümlerden itibaren her bölümünü ben severek izledim. :happy0064 43 bölüme gelene kadar elbette bazı ani değişiklikler, belki de 39 da anlaşılan dizi uzadığı için bunun yaşattığı uzatmalar,hatta bütçeden kaynaklanan imkansızlıklar yaşanmıştır. Her dizi de olduğu gibi..(gerçi bizim bütçe biraz daha küçük ama)
Hala inanın büyük bir heyecanla izliyorum.
42.bölümde de çok eğlendim.

Ama ben de herkes gibi artık sevgili olsunlar diyorum.Çünkü bunu sadece benim gibi sürekli izleyenler için değil, özellikle de bizim ki takipçisi olmayıp izleyenler için de istiyorum. Ama şikayetçi değilim.. Sadece birçok duyguların veya bazı olayların hızlı geçilmesinden eleştirebilirim.
Bir benzetme yapılmıştı.Bir bardak suyu içerken yavaş yavaş içmekle hızlı içmek arasındaki doyum..İşte ben de bu benzetmeyi isteklerimiz için söylüyorum.
Güzel romantik,duygusal anları hızlıca içmeyelim,istiyorum. Biraz tadını çıkaralım.(tamam dizimiz komedi de olsa, bu duyguları hızlı geçilsin istemiyorum)

Buraya yazılanlarla çizilenlerle düşüncelerimizi paylaşıyoruz. Bazen öfkeleniyoruz.AMa sadece o an onları hissediyoruz. YA da yanlış birşey hatırladığımız birşeyi burda düzeltebiliyoruz, sorularımıza cevap alıyoruz..

Onları her hafta izlemek benim en büyük hobim. Daha sürsün istiyorum. Benim tek korkum, bu yazın bitmesidir....

Bu itibarla bu akşam herkese dizimizi keyifle izlemenizi diliyorum. Tabi diğer tarafta da ödül töreni var.. Eee iki heyecanı yaşayacaz. Dizimizin başrol oyuncusu hak yerini bulursa ödülünü alacak.. Belki de bu sayede diziden birileri ztar diye kanalımız bundan bahseder. Hiç ummuyorum ama,bakalım...

Herkese iyi seyirler

sude9
09-05-07, 15:16
şu an 33. bölümü izliyorum... aşkın zirve yaptığı bölüm.. onda bile çok komik bölümler varmış.. sahne bir gol bir durumu:

-oğlunuz burda oldugunuzu bilse sizi bir dakika yalnız bırakmazdı Belgin teyze, di mi Tarık, değil mi Tarık.... (mükemmel bi mimikle) evet desene Tarık:img-hyste

Güzel hatırlatmalar....
Bölümü izlememekte neymiş,kendini izlemeyeceğim diye zapteden varmıdır acaba?Çok büyük beklentiler içine girmeden izleyince herzama keyifli oluyor...Birde akşam Barış'ın ödül aldığı haberi gelirse bak nasıl keyifli oluyor

RebeCa
09-05-07, 15:23
Şimdi arkadaşlar,dizi başladığı ilk bölümlerden itibaren her bölümünü ben severek izledim. :happy0064 43 bölüme gelene kadar elbette bazı ani değişiklikler, belki de 39 da anlaşılan dizi uzadığı için bunun yaşattığı uzatmalar,hatta bütçeden kaynaklanan imkansızlıklar yaşanmıştır. Her dizi de olduğu gibi..(gerçi bizim bütçe biraz daha küçük ama)
Hala inanın büyük bir heyecanla izliyorum.
42.bölümde de çok eğlendim.

Ama ben de herkes gibi artık sevgili olsunlar diyorum.Çünkü bunu sadece benim gibi sürekli izleyenler için değil, özellikle de bizim ki takipçisi olmayıp izleyenler için de istiyorum. Ama şikayetçi değilim.. Sadece birçok duyguların veya bazı olayların hızlı geçilmesinden eleştirebilirim.
Bir benzetme yapılmıştı.Bir bardak suyu içerken yavaş yavaş içmekle hızlı içmek arasındaki doyum..İşte ben de bu benzetmeyi isteklerimiz için söylüyorum.
Güzel romantik,duygusal anları hızlıca içmeyelim,istiyorum. Biraz tadını çıkaralım.(tamam dizimiz komedi de olsa, bu duyguları hızlı geçilsin istemiyorum)

Buraya yazılanlarla çizilenlerle düşüncelerimizi paylaşıyoruz. Bazen öfkeleniyoruz.AMa sadece o an onları hissediyoruz. YA da yanlış birşey hatırladığımız birşeyi burda düzeltebiliyoruz, sorularımıza cevap alıyoruz..

Onları her hafta izlemek benim en büyük fobim. Daha sürsün istiyorum. Benim tek korkum, bu yazın bitmesidir....

Bu itibarla bu akşam herkese dizimizi keyifle izlemenizi umuyorum. Tabi diğer tarafta da ödül töreni var.. Eee iki heyecanı yaşayacaz. Dizimizin başrol oyuncusu hak yerini bulursa ödülünü alacak.. Belki de bu sayede diziden birileri ztar diye kanalımız bundan bahseder. Hiç ummuyorum ama,bakalım...

Herkese iyi seyirler

Selam arkadaşlar
Saatler kaldı dizimize.Bakalım ne süprizler beklıyor bizi.Kendi adıma konuşayım dıznın sonuna kadar arkasındayım ama artık AŞK görmenin zamanı geldi de geçiyor.
Bu akşam ödül töreni var.Açıkçası bu töreni çok önemsemiyorum.Çunku ılk kuruldugundan berı bu ödül törenın de verılen ödüllerin hakeden kişilere gıttıgını ınanmıyorum.Zaten gecen hafta sonu da yasananlar bu düşüncemı kanıtladı.(Yeşim Salkım'ın 8 sene evvel verdıgı ödülün şaibelı oldugunu açıkladı)

Bu yüzden Barış ödül almasa üzülmem,o bizim birincimiz zaten herzaman.
Pazar günü başımdan geçen bir olayı anlatayım yorumu sıze bırakıyorum.
Pazar günü cevahır alışverış merkezıne gıttım.D&R'a gırdım.Alacagım bazı albumler vardı bunların arasında Barış'ın albümü de vardı(malum gözlerın şarkısının eklenmesını bekledım o yuzden almamıştım).Raflarda albümü göremeyınce görevlıden yardım ıstedım, Barış Akarsu'nun albümü yok mu dedım?Bana Barış'ın ılk albumunu verdı.Şimdi sıkı durun görevlıye dedım kı bu ılk albumu, ıkıncı albumu yok mu?gorevlının cevabı,Barış Akarsu ıkıncı albumu çıkarmadı kı? bende allta kalırmıyım yapıştırdım cevabı beyefendı dedım bu yaz üçüncü albumunu çıkaracak Barış .Adamın yuzunu gormenızl azımdı arkadaşlar.
Neyse çıkmak zorundayım herkese ıyı seyırler

Medea
09-05-07, 15:31
Hadi sıradan insan bilemeyebilir de bir müzik market görevlisinin albümü bilmemesi enteresan :img-yes:

zer
09-05-07, 16:20
bakıyorum bi çok arkadaş artık beklentiye girmeden
izleyecekmiş. Hayal kırıklığı olursa bununla teselli bulmaya çalışacaklar sanırım,
aslında bu iyi gibi görünsede bence pek de umut varı bir davranış değil.
Çünkü eyer bişeyden artık bi beklentin yoksa yani ona dair hayaller kurulmuyorsa o, şey artık işlevini bitirmiş demektir. Oysa Yalancı yarim henüz
bişeyi bitirmedi. Daha yarım kalan çok şey var dolayısıylada ben yine beklentiler içinde izleyceğim

Medea
09-05-07, 16:42
izleyecekmiş. Hayal kırıklığı olursa bununla teselli bulmaya çalışacaklar sanırım,
Çünkü eyer bişeyden artık bi beklentin yoksa yani ona dair hayaller kurulmuyorsa o, şey artık işlevini bitirmiş demektir. Oysa Yalancı yarim henüz
bişeyi bitirmedi. Daha yarım kalan çok şey var dolayısıylada ben yine beklentiler içinde izleyceğim
Sanırım bu denilen beklentisizlik kavramı yanlış anlaşılmaya başladı.Kendi adıma dersem ben" bana ne sunarlarsa kabulümdür" veya " heyecanım kalmadı beklentim de yok ölesine bakacağım" gibi bir ruh haliyle asla izlemedim izlemeyeceğim de.Heyecanım da var beklentilerim de..ama beklentilerim makul düzeyde yani güzeli görmemi engelleyecek boyutta hayal kırıklıkları yaşatmayacak bana.Ben bunu kastediyorum,yoksa tabii ki Tarık ve Naz karakterlerinden daha romantik sahneler veya ne bileyim işte daha ileriye giden olay kurguları vs bekliyorum elbette.Eleştirilerim de bakidir..ama dozunda olması gerektiğini aksi halde fazlasının objektif bakmayı engelleyeceğini düşündüğümden bu tarz bir yazı yazmış bulunuyorum.Benim düşüncelerim budur.

RebeCa
09-05-07, 17:00

Zer, kendı adıma konuşayım.Diziyi sonuna kadar takıp edecegım dedıgım gıbı sadece Bodrum'a kadar olan bölümlerden bır beklentım yok açıkcası.
Hele bir Bodrım bölümleri başlasın.Tekrar cıvıl cıvıl olur burası:good:

beşiktaşlı
09-05-07, 17:50
Valla beklentiye girmeden bu diziyi izlemem mümkün değil zira Barış var ve o her zaman en iyiyi hak ediyor.Senaristler umarım duyar.

skyline_91
09-05-07, 18:00
yaa bu çarşamba günleri maç bakımından ne bereketli günmüş:sad53:
saat 20:00 de türkiye kupası maçı var
21:45 de roma- inter maçı var
22:00 de chelsea-m.united
haftya çarşamba UEFA kupası final maçı
ondan sonraki çarşamba şampiyonlar ligi final maçı:img-yes: :img-hyste
bi maçsız geçemios şu çarşambaları ama maçlar bize yarıyo reyting açısından inş.yine öyle olur

azizoz
09-05-07, 18:23
bu bölümü bizim gözümüzde kurtarabilecek tek şey tarık tekelioğlu gerçeğinin ortaya çıkması olur.senaristlerin olurda biyerlerinden tutar,bizi 180 derece döndürürler.posta gazetesinde bodrum öncesi gerçekler öğrenilecek diyo,belli mi olur.
yalnız bu forum böyle sessizken tüylerim diken diken oluyor.korkmaya başladım,nerde bu kadar insan...:sad53:

ceza_cansu
09-05-07, 18:29
Herkese selam.Bu akşam dizi akşamımız.Sanırım bu bölümde geçen haftaki gibi bir bölüm olucak.Ama umarım bu bölüm diğerinden biraz daha iyi olur.

pas.si.on79
09-05-07, 18:32

herkes cevap vermiş, ben de hem oy veriyorum hem de buraya cevap veriyim.

Genel de Tarık Naz aşkı sahnelenini beklentisi içerisindeyim.AYrıca olayların özellikle duygusal,romantik duygularının hızlı geçilmemesini istiyorum.

Bu bölümde bu olmayacak.Tarık Nazı sevgili ya da aşık görecekmiyiz..HAyır..Bunları göremeyeceğiz diye,diğer sahneleri izlemeyecekmiyiz? Buna da Hayır ..
Ben geçen bölümde isteğim olan Tarık Naz aşkını bir kenarda bırakıp izlemiştim, çok da eğlenmiştim.

Ama zamanı geldikçe de düşüncelerimi söylemeye devam edeceğim.

schmetterling
09-05-07, 18:44
Sanırım bu denilen beklentisizlik kavramı yanlış anlaşılmaya başladı.Kendi adıma dersem ben" bana ne sunarlarsa kabulümdür" veya " heyecanım kalmadı beklentim de yok ölesine bakacağım" gibi bir ruh haliyle asla izlemedim izlemeyeceğim de.Heyecanım da var beklentilerim de..ama beklentilerim makul düzeyde yani güzeli görmemi engelleyecek boyutta hayal kırıklıkları yaşatmayacak bana.

relax tv olayıdır, doğrudur, sonuna kadar kabulümdür..

hani doğumgünündür deli gibi bir süpriz beklersin ve sana çoook içten hazırlanmış belki de biraz acemice yapılmış bir pastayla gelir sevdiğin, hayallerin bir anda yıkılır

veya beklentin yoktur sevgi yetiyordur sana büyük şeyler ummazsın o an sevdiğin gelir o kendi elleriyle yaptığı pastayla, dünyanın en büyük ustasının elinden çıkan pastadan da lezzetlidir o..

işte o beklentisizlik Medea'nın bahsettiği.. (tabi bence)

qsawe
09-05-07, 19:07
Belki bir umut, toplantım erken başlar ve erken biter demiştim.Ama ne mümkün hala iş yerindeyim. ÇIkıp yemeğin olduğu yere ulaşmak, yemek, konuşmak ve geri dönmek. ALLAHIM NEYDİ GÜNAHIM???? saat 22.00 de eve dönersem sevineceğim.

Kaydı izleyene kadar kimseyle konuşmayacağım. Sonra belki burada görüşürüz... belki yarına kalır....

Herkese iyi seyirler. Eğlenmenize bakın arkadaşlar... zil olmazsa bende eğleneceğim sanırım...( hala aklımdan çıkmıyor!!!!!)

skyline_91
09-05-07, 19:09
dizimizin başlamasına 1 saatten az kaldı herkese iyi seyirler...bence bu bölümü relax tv den izleyin:img-yes:

sakız
09-05-07, 19:12
Valla beklentiye girmeden bu diziyi izlemem mümkün değil zira Barış var ve o her zaman en iyiyi hak ediyor.Senaristler umarım duyar.

bence de arkadaşım. Hikaye tekrara dönmeye başladı. Karakterler çok iyi hele Barış'ımıza yazık etmesinler. Yeni hikayeler bulsunlar da ratinglerimiz biraz yükselsin.:happy0064 bye :img-wink:

sakız
09-05-07, 19:14
bu arada ben forumda yeniyim. Beni Yalancı Yarim ailesine kabul ederseniz çok sevinirim. :happy0064

saYYgıner
09-05-07, 19:18
bu arada ben forumda yeniyim. Beni Yalancı Yarim ailesine kabul ederseniz çok sevinirim. :happy0064

hoşgeldin sevgili sakız arkadaşım... bende pek eski sayılmam ama buradaki sıcak ortam sayesinde ayrılamaz oldum forumdan :) umarım sende çok seversin

frk
09-05-07, 19:21
hoşgeldin sevgili sakız arkadaşım... bende pek eski sayılmam ama buradaki sıcak ortam sayesinde ayrılamaz oldum forumdan :) umarım sende çok seversin

Demirbaşız..:img-hyste :img-hyste

saYYgıner
09-05-07, 19:27
Demirbaşız..:img-hyste :img-hyste

yıh yıh yıh yıh yıh :img-hyste :img-hyste :img-hyste

cerenimo
09-05-07, 19:27
Bu gün dizi günümüz.Bana göre güzel bir bölüm olacak.Bu bölümde bakışlar yine konuşacak, ama aşk göremeyeceğiz sanırsam:) Ama olsun, komedi de harika olur.İnşallah güzel bir bölüm olur.Herkes eğlenir,istedikleri olur diyeceğim ama maalesef sanmıyorum:) Neyse canım napalım, Bodruma kadar idare edeceksiniz:) Yanlız farkettiyseniz herkes Bodruma odaklanmış durumda.Bu kadar beklersek, bölümlerin kusursuz olması lazım, bu da mümkün değil:) Ondan, bence fazla ümitlenmeyelim, güzel çıkarsa bahtımıza:)
NOT!: sakız hoşgeldin aramıza.Forumumuz bu günlerde baya sakin, ama Bodrumdan sonra hareketlenecek inşallah.
(içses) Ben yine Bodrum mu dedim :icon_whis Aaaaa arkadaslar niye herşeyi Bodruma bağlıyorsunuz ki?Ben yapıyor muyum öyle bir şey :icon_whis :)

sakız
09-05-07, 19:30

sevgili arkadaşlar beni de aranıza aldığınız için teşekkürler!... Gerçekten söylendiği kadar varmış, bu forumun üyeleri hem sıcak, hem vefalı... Bu arada MGD ödüllerinde sanırım dizimiz ön sıralarda gidiyordu . Son durumu bilen var mı?

sinemim_g
09-05-07, 19:32
çok kısa ama çokkk kısaa bi süre kaldı..biliyoruz sonucu ama yinede beklemek heyecanlanmak güzell:img-yes: hepinize iyi seyirler diliyorum!
bu arada sakız aramıza hoşgeldin...

saYYgıner
09-05-07, 19:32
sevgili arkadaşlar beni de aranıza aldığınız için teşekkürler!... Gerçekten söylendiği kadar varmış, bu forumun üyeleri hem sıcak, hem vefalı... Bu arada MGD ödüllerinde sanırım dizimiz ön sıralarda gidiyordu . Son durumu bilen var mı?

bu daha hiçbirşey sevgili sakız daha çok sey görürsün sen bu forumda :D MGD internet oylamalarında 1. olduk.. ama bir sonraki turda juri oylaması yapılacaktı şansımız orada da war ama tabi juri nin aklıselim kişilerden oluşması gerekiyor

saYYgıner
09-05-07, 19:34
Arkadaşlar dizimize 15 dakika kadar bir süre kaldı herkese iyi seyirler diliyorum umarım bişeyler olur bu bölümde, yoksa dayanamayıp miting düzenlicem Taxim Meydanında :):):)

elmali-turta
09-05-07, 19:39
Hoşgeldin Sakız arkadaşım...

Dizimize az kaldı aynı zamada kral tv müzik ödullerinede umarım herşey iyi gecer.:img-wink:

Bu arada arkadaşlar biliyorsunuz forumda tek cümlelik sohbet mesajları yasak bugune kadar bu forumun uyeleri genelde bu kurala uymuşlardır lütfen biraz dikkat modlarımızdan uyarı almayalım dime....

Medea
09-05-07, 19:40
Barış benim için de herşeyden önemli ve onun içinde olduğu her proje de en iyi şekilde gitsin isterim.Ben hayal kırıklığı yaratacak veya güzeli de gözden kaçırıp,eleştirilerimizin sağduyusunu bozacak dereceki beklentilerden bahsediyorum.Yoksa ben de delicesine aşk sahneleri ve romantizm istiyorum(Naz'a benzemeye başladım sanırım:img-hyste )Lütfen bu böyle algılansın..teşekkürler ve iyi seyirler:img-yes:

frk
09-05-07, 19:45
Arkadaşlar 10 dakika gibi bi zaman kaldı. Ben diziyi izlemek için kaçıyorum yavaş yavaş. Dizi esnasında forumda yokum artık yazdıklarınızı gelince okuyacağız. Herkese şimdiden iyi seyirler bol kahkalar...

charlie
09-05-07, 19:45
Hoşgeldin SAKIZ....bugün ilk defa , yarım yamalak izleyebileceğim yy.i...(kral yüzünden)...diziden sonra ortadan kaybolmazsınız , bi lokma bişeyler anlatırsınız ,dimi ? demirbaşlar ...?

pas.si.on79
09-05-07, 19:48
bence de arkadaşım. Hikaye tekrara dönmeye başladı. Karakterler çok iyi hele Barış'ımıza yazık etmesinler. Yeni hikayeler bulsunlar da ratinglerimiz biraz yükselsin.:happy0064 bye :img-wink:

Sakız hoşgeldin aramıza... Barış ın oyunculuğu gerçekten çok iyi..Oyunculukta bu kadar başarılıyken senaryo ve diğer kaynaklar Ona bu yolda umarım başarılarına başarı katar.. Aynı Şekilde birçok genç oyuncu var.. Merve,Fulya,KAya,Ayşe onlar da kariyerlerinde ilerlerler.

relax tv olayıdır, doğrudur, sonuna kadar kabulümdür..

hani doğumgünündür deli gibi bir süpriz beklersin ve sana çoook içten hazırlanmış belki de biraz acemice yapılmış bir pastayla gelir sevdiğin, hayallerin bir anda yıkılır

veya beklentin yoktur sevgi yetiyordur sana büyük şeyler ummazsın o an sevdiğin gelir o kendi elleriyle yaptığı pastayla, dünyanın en büyük ustasının elinden çıkan pastadan da lezzetlidir o..

işte o beklentisizlik Medea'nın bahsettiği.. (tabi bence)

Evet Gizemciğim aynen dediğin gibi.. Ben de bahsettim zaten..Duygusal,romantik olayların çabuk geçmemesi..Oralarda biraz doyuma ulaşalım..Ahhh 33 Ahh 33:img-hyste

Belki bir umut, toplantım erken başlar ve erken biter demiştim.Ama ne mümkün hala iş yerindeyim. ÇIkıp yemeğin olduğu yere ulaşmak, yemek, konuşmak ve geri dönmek. ALLAHIM NEYDİ GÜNAHIM???? saat 22.00 de eve dönersem sevineceğim.

Kaydı izleyene kadar kimseyle konuşmayacağım. Sonra belki burada görüşürüz... belki yarına kalır....

Herkese iyi seyirler. Eğlenmenize bakın arkadaşlar... zil olmazsa bende eğleneceğim sanırım...( hala aklımdan çıkmıyor!!!!!)

Asucuğum offf.. Bugün olmaz bu.Yapılmaz... neyse umarım zamanında gidersin evine....

coqette
09-05-07, 20:33
Arkadaşlar şu ana kadar herkes sakin bakıyorum. Neyse size iyi izlemeler...

Not: Hoşgeldin aramıza sakız. normalde daha hareketlidir burası ama cerenimo'nun da dediği gibi herke kendini Bodrum'a saklıyor. İnşallah sen de keyif alırsın buradan. Yorumlarını bekliyoruz...:img-wink: (Ama dikkat et bağımlılık yapıyor ve henüz tedavisi bulunamadı. Bakırköyde doldu napıcaz bilemiyorum:img-help: :img-help: )

kozanak
09-05-07, 20:36
bırakın allah aşkına bdorum bodrum diye awutmayın kendinizi hiç bir şey olacagı yok aynı bundan önceki 40 bölüm gibi aşkkk görmek istiyoruz diyoruz artık hadi onu geçtik onunda yanındada eski bölümlerde yaşanan bakışmalar romantizm dolu sahnelerrr artık hiççç yok tabi bunu görmek için at gözlüklerimizi çıkarmak lazım:)

b_i_r_o_l
09-05-07, 20:47
arkadaşlar zaten diziyi izlemiyorum yorum bekliyorum yorum

capcup
09-05-07, 20:49
ya bu senaristler bizi delirtmekmi istiyo biz aşkkk dedikçe onlar komedii diyoo offfff bunlar yüzünden bakırköyl lük oldummmmmm yaaaaa:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr AŞKKKK İSTİYORUZZZZ SENARİSTELER DUYUN BİZİ ARTIKKK İNŞALLAH BODRUMDA AŞKK VARDIR DİYORUM AMA ARTIK ÜMİTLERİM YOK OLMAYA BAŞLADIII:img-help: :img-help:

saYYgıner
09-05-07, 21:14
Bu kadar kötü bir bölüm gerçekten beklemiyordum, yeni bölüm diye dizinin yarısını geçen bölümün özetiyle, diger yarısını da hayallerle rüyalarla geçiştiriyorlar inanamıyorum yaa

b_i_r_o_l
09-05-07, 21:19
yine kötü bölüm yaaaaaaaa
bıktık artık bıktıııııııııııııııııkkkkkk

sdorinx1
09-05-07, 21:22
valla açıkçası arkadaşlar saçmalıklarla gidiyo senaristler iyice saçmalamaya başladılar

alfonso olduğunu bildiği için işten azad etti şimdi en başa döndüler yok çocuk sapık değilmiş gül vermiş tarık onu yarım saat bekletmiş yok sofia yok italya

senaristlere sesleniyorum yeter yaaa aşın artık kendinizi istanbulda şöför arıyan mı yok tarık her seferinde nazın şöförü oluyo internet mi yok girsin iş ilanlarına baksın görüşmeye gitsin biraz daha gerçekçi olun yaaa

bebek dizisi haline getirdiniz yaaa adam gibi düzgün seneryolar yazsanız nasıl olur bomboş olay reytingi de geçtim bizleride soğutmak için elinizden geleni yapıyosunuz yalancı yarimin formundada yazmıştım burdada yazıyorum

herkez soruyo dizi bitince ne yapacaz diye valla üzülmiyecez bile sağolun senaristlerimiz bizi yeteri kadar soğuttunuz diziden zaten iyice

ALLAH aşkına düzeltin diziyi yaa ALLAH aşkına diyorum

burcin_kaplan
09-05-07, 21:33
ya bu senaristler bizi delirtmekmi istiyo biz aşkkk dedikçe onlar komedii diyoo offfff bunlar yüzünden bakırköyl lük oldummmmmm yaaaaa:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr AŞKKKK İSTİYORUZZZZ SENARİSTELER DUYUN BİZİ ARTIKKK İNŞALLAH BODRUMDA AŞKK VARDIR DİYORUM AMA ARTIK ÜMİTLERİM YOK OLMAYA BAŞLADIII:img-help: :img-help:

yine kötü bölüm yaaaaaaaa
bıktık artık bıktıııııııııııııııııkkkkkk

Bu kadar kötü bir bölüm gerçekten beklemiyordum, yeni bölüm diye dizinin yarısını geçen bölümün özetiyle, diger yarısını da hayallerle rüyalarla geçiştiriyorlar inanamıyorum yaa

gerçekten inanamıyorum bu kadar olumsuz yorumlara ...
Geçen hafta bölümü hiç beğenmeyen biri olarak bu hafta gayet güzeldi.Eleştirilerimizi dikkate aldıklarını düşündürttü bu haftaki bölüm bana.Ve bodrum hakkındada daha fazla umutlandım diye bilirim.
Asıl yorumumu yarın yapıcam ama şunu söyliyim bölüm gayet hoşuma gitti.

ceza_cansu
09-05-07, 21:36
Bende bu bölümü beğendim.Her ne kadar rüyalardan sıkılsamda özellikle Naz'ın okula gittiği ilk ana kadar olan kısmı çok sevdim.Bu arada senaristlere söylemek istediğim birşey var.Saolsunlar gül istiyorum gül istiyorum dedim onlarda bu bölüm gülü bol bol gözüme soktular aman yani gösterdiler.Ya ben gül derken Tarık'ın Naz'a gerçekte vericeği hayal ya da rüya olmayan bir gül vermesini istiyorum:):)

Her ne kadar bu bölümün başını beğensemde bu son olanlar sıkmaya başladı.Şimdi de Naz kızımız büyük ihtimalle Tarık Tekelioğluna aşık oldu.Umarım bir dahaki bölümden itibaren aşk görürüz aşk.Şoför Tarık-Naz aşkını görürüz

kozanak
09-05-07, 21:41
açık ve net konusayım bu bölümle resmen izleyicinin ''salak'' yerine konuldugu kanısına resmen wardım.Nedenlerini söylemeye gerek bile yok herkes her şeyi biliyor .Tabir biraz ağır ama doğruluk payı oldukça yüksek bence şu ana kadar hiç bir bölümü kaçırmamış bir izleyiciyim ama gelecek haftaki bölümü izlememeyi düşünüyorum!

sdorinx1
09-05-07, 21:44
açık ve net konusayım bu bölümle resmen izleyicinin ''salak'' yerine konuldugu kanısına resmen wardım.Nedenlerini söylemeye gerek bile yok herkes her şeyi biliyor .Tabir biraz ağır ama doğruluk payı oldukça yüksek bence şu ana kadar hiç bir bölümü kaçırmamış bir izleyiciyim ama gelecek haftaki bölümü izlememeyi düşünüyorum!

sonuna kadar katılıyorum bu düşüncene arkadaşım diziyi hep oyuncuları sevdiğimizden bakmasınlar birazda konu yönünden bakın nekadar boş bir bölüm olduğunu görüceksiniz

b_i_r_o_l
09-05-07, 21:46
ben dizinin bu bölümü izleyemedim ancak sizlerin yapmış olduğu iilk yorumlar kötü olunca üzüldüm. o yüzden öyle yazdım. benimde tek temennim o kötü bölümün ardından dizimizin tekrar eski güzel olan bölümlere dönmesi

siracen
09-05-07, 21:48
geçen haftaki bölümden daha güzel bi bölümdü bana kalırsa
bende de yorumlarımızın okunup dikkate alındıgı izlenimi uyandırdı
sadece Naz eskiden şoför Tarık yüzünden uykusuz kalırdı bu sefer tanımadıgı Tarık Tekelioğlu yüzünden uykusuz kalıcak gibi oraya takmış durumdayım
zaten şoför Tarık ta kızıcak gibi bu duruma kendini kıskanıyo ya resmen

ceza_cansu
09-05-07, 21:57
Bu bölüm diğerinden iyiydi.En azından ilk 20 dksını çok beğendim.Ama bu son olanlar bitirdi beni.Söylemek istediğim tek birşey var

Artık aşk görmek istiyoruz aşk.ŞOFÖR Tarık-Naz aşkını görmek istiyoruz.Sevgili hallerini görmek istiyoruz

jlee
09-05-07, 21:58
tarık tekelioğlu kimliğini gündeme getirmeleri çok hoşuma gitti açıkçası benim. illa bir 3. kişi olacaksa (malum kıskançlık konusunu işlemeye bayılıyor senaristlerimiz) bu kişi tarık'ın kendisi olmalıydı. naz, şoföre olan aşkını unutuyor diye kızanlar olacak ama unutmayalım ki 3. kişi zaten yine tarık, gayet de güzel yönlendirir olayı. :good: ben çok memnunum :happy0064

sinemim_g
09-05-07, 22:07
ayy hiç bitmeyecekk sandım yaaa:img-in_lo çok kötü değildiii ama aman aman da bi bölümde değildi!33 ahh 33 nerdesinnnn...biz senin kıymetini bilememişizz:sad53: yaa nerde aşk nerde romantizim..bilseydim avrupa yakasını izlerdim:img-hyste tamamen komediydi bu bölüm tarığın çocuğu kıskandığı sahne güzeldi bi başka beni etkileyen bişey yokkkk:img-blush

yalnız son sahnedeki tarığın müzipliği bitirdi beni...
bodrumun hayaliii beklentilerii çokkk bodrumdada böyle olursa yuhh diyorummm:img-in_lo sanaristlerr yeterr gerçekten yeterrr artık alttan almıycazz ama....

neyse istermisiniz naz tarık tekelioğluna aşık olsun ,,boşversin şöfer tarığı..
bi bakıyo aynı kişi
naz:'aaa nedir benim senden çektiğim yine mi sen ,alfonso sen t,arık sen ,şöför sen..bi izin ver farklı kişiye aşık olayım yaaaa...
tarık:he yani aşıksın..
naz:kimeee
tarık:ne fark ederki hepsi benimm:img-hyste

skyline_91
09-05-07, 22:10
bölümü beğendim geçen haftaya göre güzeldi ama yine romantizm yoktu
olumsuz yorum yapmıyorum 2 hafta daha bekleyelim ondan sonra bakarız duruma göre:img-yes:

sdorinx1
09-05-07, 22:12
yalancı yarim formundan berkayaras arkadaşımızın dikkatini çeken

Ya Mantık hatası yok mu sımdı bu bolumde ya.
Naz Tarık tekelioğlunun yurtdısında babasının paralarını okula gıdıcegı yerıne kızlarla yedıgınınden dolayı babasıyla arasının kotu oldugunu bılmıyor mu?Bu bolumde huluninin yalanını nası anlamaz

bence doğru sölüyo işte ben bu yönden saçma diyorum senaristlere kızıyorum

azizoz
09-05-07, 22:13
kral-tv video müzik ödülleri veriliyormuş.rock belli oldu mu?lütfen takip edelim.
bölüme gelince:icon_sorr

muratdemir
09-05-07, 22:13
Ben de sıcağı sıcağına yorumlarımı yapayım. Romantizmden eser yok diye kızdığımız geçen bölümde bile 1-2 güzel söz vardı. Bu bölümde o kadaraını bile çok görmüşlerdi.

Baştaki Belgin'in Tarık'ı merak etmesi sahneleri ve rüyalar kısmı çok saçmaydı. Madem o kadar merak ediyorsun, neden en azında Naz'a bir telefon etmiyorsun??

Naz'ın Tarık'la olan diyalogları belki ilk bölümler olsa hoş gelebilirdi ama artık o kadar çok tekrarlandı ki sıkmaya başladı. Gözümü bile kırpmadan izlediğim 43 bölümden sonra artık bu sahnelerde içimin daraldığını hissetmeye başladım.

En ilginç olan ise Naz'ın bunca zamandır yanında olan, birçok şeyi paylaştığı, 2 kere öpüştüğü Tarık'a çok kaba davranmasına rağmen adeta her yoldan geçen adama karşı aklının karışması dizinin romantik yapısıyla hiç uyuşmuyor. Hangi erkek vardır ki sevdiği kadının dakika başı başka birilerine karşı birşey hissetmesini kabullenebilir? Buna "aşk" demek çok zor.

Pek fazla ileriye gidemeyen dizimizde Naz'ın Tarık Tekelioğlu'na karşı hislerini değiştirmesi önemli bir olay aslında ama ayran gönüllü kızımızın ona da aşık olması hatta daha 24 saat bile geçmeden "iki aşk arasında kalması" saçmalığın son noktası oldu.

Bütün bunların yanında beni keyiflendiren tek yer Sadri ile Hulusi'nin diyalogları oldu. Bülent Kayabaş bugün yıldızlaştı, oyunculuğunu konuşturdu adeta.

Sonuç olarak, bugüne kadar "ne olursa olsun diziyi sonuna kadar izlerim" diyordum. Çünkü daha önce alıştığımız o güzel sahnelerin tekrarlanması hatırına sabredecektim. Ancak artık bundan çok emin değilim. Hatta en fazla 1-2 bölüm daha dayanabilirim herhalde.

Senaristlere de son kez buradan seslenmek istiyorum. Kaç haftadır zerre kadar dizinin sadık izleyicilerinin isteklerini kaale almadınız. Yazdık yazdık anlamadınız, bir kez daha büyük harflerle tekrar ediyorum..

"SIKTINIZ ARTIK"..

berkayaras
09-05-07, 22:19
Bu bölümü beyenmedim.Bu Naz'ın dakikası dakikasına tutmuyor.Bolumler birbirini tutmuyor.Naz hiç gormediği Tarık tekelioğlu'na karşı birden boyle msglar atıyor,Tarık'ı unutuyor.Tarık da bu mesajları gorunce cekip gitmesi lazım ya.

Naz Tarık tekelioğlunun yurtdısında babasının paralarını okula gıdıcegı yerıne kızlarla yedıgınınden dolayı babasıyla arasının kotu oldugunu bılmıyor mu?Bu bolumde hulusinin yalanını nası anlamaz?Burda bi mantık hatası yokmu yani?

pas.si.on79
09-05-07, 22:24
tarık tekelioğlu kimliğini gündeme getirmeleri çok hoşuma gitti açıkçası benim. illa bir 3. kişi olacaksa (malum kıskançlık konusunu işlemeye bayılıyor senaristlerimiz) bu kişi tarık'ın kendisi olmalıydı. naz, şoföre olan aşkını unutuyor diye kızanlar olacak ama unutmayalım ki 3. kişi zaten yine tarık, gayet de güzel yönlendirir olayı. :good: ben çok memnunum :happy0064

Ben de öyle düşünüyordum da ..Naz direkt Tarık Tekelioğlu hakkında daha doğrusu iyi birisi olduğun öğrenince aşık oldu.. Takıldı.

Hani önce tanışmayı bekleseydi..

Sonra Şoför Tarıkla sevgili sahneleri olmadı.Tarık acısını çıkartsın... Başka birini Tarık diye göndersin... Bu kız yine aşık olur.. Daha kötü olur.. Tarık bu işin içinden gerçekten nasıl çıkacak bilmiyorum ama..Gerçekten Şoför Tarık haketmiyor bu durumu..Biz de... Tarıkın patladığı ana bayıldım. Ama neye yaradı.Tabi Naz devam etti..İstemiyorum diyor.. hiç umrunda değil.

Umarım senaristlerimiz çok iyi bir şekilde Tarık ın bu işin içinden çıkmasını sağlarlar.. Naz a da Allah akıl fikir versin diyorum. Çünkü bu kadar da şıpsevdi olunmaz ? Olunmaz senaristlerimiz..:img-yes:
(hani hayallerde konuşturuyorsunuz ya farzedin biz de hayalimizde diyoruz bunları:img-hyste )

Sonuç olarak yine güldüğüm sahneler vardı.. TArıkın kavga ederken.Belgin Hanımın vur evladım :img-hyste gibi...
Netice Halanın iki kişi arasında mı kalmış gibisin diyor.O da nerden bildin diyor..
pesss yani pesss

berkayaras
09-05-07, 22:30
Fakat bazı replikler cok hosuma gitti.
Hulusi sabahleyın kotu bir zamanda "Ne guzel bir sabah" sozunun ardından
Aksam da gelir;
"Ne guzel bi aksam dimi?"
Filiz :"Babiş sen de evden kovulmak için yer arıyorsun"
Tam emın deılım ama boyle bı cevap verdı cok guldum :)
Komedi acısından tatmin ediyor;ama duygusallıgın eksikliği goze cok carptıgı ıcın malesef bu bolumde cok vasat gectı benım ıcın.
Bu arada bolumde flashback ve hayal kurma sahneleri cok vardı bence boş bi bolum izlenimi bıraktı bende. Naz-Tarık cephesınden bolumun baslarında bı umudum vardı;ama nazın tarık tekelioğlu'na yaklaşımı değisip sofor tarık'ı unutması cok sinirime gitti :( . Eski heyecan gitti,artık merak etmiyorum haftaya ne olacağı hakkında

sinemim_g
09-05-07, 22:36
ne sıkıcı bi gün...çok dertliyim!!

http://img230.imageshack.us/img230/8677/untitledsdmg3.jpg (http://imageshack.us)

http://img502.imageshack.us/img502/4276/untitledsdow8.jpg (http://imageshack.us)

MoPete
09-05-07, 22:39
ilk kez diziyi izlerken sürekli kanal değiştirdim sıkıntıdan.

kurulan butun olay örgülerinin, karakterlerin kişilik yapılarının artık tamamen parçalanmaya başladığı, kafa üstü aşşağı doğru çakılan bir dizi ile karşı karşıya olduğumu düşünüyorum.

tekrar ediyorum berbat ediyorlar güzelim diziyi.

çok güzel oyunculuklar gördüğümüz dizi hikayeyi ve senaryoyu yazanların saçmalamalarına kurban gidiyor.

bence çok ağır yaralar alıyor yalancı yarim dizisi.
en kötüsü ise bunu da tekrar söylüyorum dizinin sadık bir izleyicisi olarak kendime büyük saygısızlık yapıldığını hissediyorum.

bu kadar basitleşmemeliydi.

charlie
09-05-07, 22:41
Kusura bakmayın , ama ,Naz'ın şoför Tarık'a olan aşkının! hiçbir değeri yok , benim gözümde... "ne farkeder , ikisi de aynı insan" demeyin... iki Tarık arasında parasal ! bir fark var , dimi? İnşallah , Tekelioğlu ortaya çıkmadan , itiraf , mitiraf birşeyler olur...olmalı da...bunca saçmalığın içinde ,doğru dürüst birşey olsun...

cerenimo
09-05-07, 22:43
Arkadaslar yorumlarınızı okumadan kendi yorumumu yapayım dedim.Tahminim beğenmediniz bu bolumu, çünkü geçen bölüme benziyordu.Ya da andırıyordu mu desek? Bu bölümü yine beğendim, yine birbirlerine, ellerinden geldiği kadar (bunun pek geleceğini sanmıyorum elden, bu kadarı geldiğine şükredelim bence:)) birbirlerine anlatmaya çalıştılar.Aşk sadece hissettirildi yine, kıskanclık belliydi ama :) Bu bolum yine komedi bölümü oldu.Ama benim sinirimi bozan bir durum vardı bu hafta, sürekli flashback, hayal,...... bunlarla geçirildi. Sanki biraz kısaydı.Şu anlamda yani, sürekli flashbackler girdiği ve hayaller olduğu için normal konuda bir ilerleme göremedim, Nazın da Tarık Tekelioğluna bu kadar kafayı takacağını tahmin edememiştim acıkcası...O son sahnede mesajı Tarıkın gönderdiği nasıl da belliydi ama:) Bu arada Nazın o değişkenliği yine ortaya kondu.Bir o çocuk, bir Tarık bir de Tarık:)
Replikler hoşuma gitti, komedi unsuru ön plandaydı ve abartılı sahneler oldu.Ama her şeye rağmen benim hoşuma gitti.En azından gülebildik, onu da yapamayabilirdik :) Buna şükredelim bence.:img-wink: Ama aşk konusunda katılıyorum herkese:) Geçen hafta az konuşulmadı:) Şimdi yorumlarınızı okuyorum.Herkese iyi yorumlar:)

muratdemir
09-05-07, 22:49
ilk kez diziyi izlerken sürekli kanal değiştirdim sıkıntıdan.

kurulan butun olay örgülerinin, karakterlerin kişilik yapılarının artık tamamen parçalanmaya başladığı, kafa üstü aşşağı doğru çakılan bir dizi ile karşı karşıya olduğumu düşünüyorum.

tekrar ediyorum berbat ediyorlar güzelim diziyi.

çok güzel oyunculuklar gördüğümüz dizi hikayeyi ve senaryoyu yazanların saçmalamalarına kurban gidiyor.

bence çok ağır yaralar alıyor yalancı yarim dizisi.
en kötüsü ise bunu da tekrar söylüyorum dizinin sadık bir izleyicisi olarak kendime büyük saygısızlık yapıldığını hissediyorum.

bu kadar basitleşmemeliydi.

bu yorumlara harfi harfine katılıyorum. reyting falan bir yana bizim gibi dizinin sadık izleyicilerine çok büyük saygısızlık yapılıyor.

cerenimo
09-05-07, 23:06
Geçen hafta bölümü hiç beğenmeyen biri olarak bu hafta gayet güzeldi.Eleştirilerimizi dikkate aldıklarını düşündürttü bu haftaki bölüm bana.Ve bodrum hakkındada daha fazla umutlandım diye bilirim.

Aynen katılıyorum.İmzamı atarım altına ama sadece 1 cümleyi silerek.Ben gecen hafta da beğenmiştim:)
Ama umutlanmayalım bence, umutla hayal kırılıklığı doğru orantılı sonuçta :img-wink:

sude9
09-05-07, 23:09
Aynı seyirde giden bir bölüm oldu,Bodrum bir an önce gelse de diziye hareketlilik gelse....Naz ve Tarık'ın birbirlerne yeter diye bağırdıkları kısmı sevdim ama sonu yine patron-şöför ilişkisi olarak devam etti,şu iç seslerin bir de dış sese dönüştüğünü görsek olay bitecek ama bakalım

jlee tarafından gönderildi
tarık tekelioğlu kimliğini gündeme getirmeleri çok hoşuma gitti açıkçası benim. illa bir 3. kişi olacaksa (malum kıskançlık konusunu işlemeye bayılıyor senaristlerimiz) bu kişi tarık'ın kendisi olmalıydı. naz, şoföre olan aşkını unutuyor diye kızanlar olacak ama unutmayalım ki 3. kişi zaten yine tarık, gayet de güzel yönlendirir olayı. ben çok memnunum

pas.si.on79 tarafından gönderildi
Ben de öyle düşünüyordum da ..Naz direkt Tarık Tekelioğlu hakkında daha doğrusu iyi birisi olduğun öğrenince aşık oldu.. Takıldı.

Tarık Cebeli'nin Tarık Tekelioğlu'nu kıskanması güzeldi ama sonunda aranmak için demek banka sahibi olmak gerekiyormuş sözü manidardı..sebebini bir an önce öğrenirde bu düşünceden vazgeçer umarım

Tarık Naz ile karşılaşmadan önce mesajlar ile ortamı ayarlamaya e yumuşatmaya çalışacak ya da dediği gibi Naz yaptıklarından biraz pişman olsun diye çaba gösterecek,sondaki gülümsemesi muzipti,bu iş daha çok olayı beraberinde getirecek:img-yes:

cerenimo
09-05-07, 23:09

Naz Tarık tekelioğlunun yurtdısında babasının paralarını okula gıdıcegı yerıne kızlarla yedıgınınden dolayı babasıyla arasının kotu oldugunu bılmıyor mu?Bu bolumde huluninin yalanını nası anlamaz

Ya ben orada farklı bir şey hatırlıyorum.Tarıkın paraları yeme durumunu sadece Vahi biliyordu hatırladığım kadarıyla.

senny
09-05-07, 23:12
ben diziyi son 4-5 bölümdür izlemiyorum.çünkü konudan çok sıkıldım.yaprak dökümü dizisinin reklam aralarında baktım biraz.baktığım zaman naz tarık tekelioğlunun tel.nosunu filizden istiyordu.burda biraz mantık hatası var galiba.daha önce babası kredi alırken tarık tekelioğluna kızdığı ve nefret ettiği sıralarda onunla cepten kaç defa konuşmuştu.numarasını biliyo olması lazım.tabii bir ihtimal tarığa kızdığı numarasını için silmiş olabilir o sıralarda.sanmıyorum ama bana ters geldi nedense

kozanak
09-05-07, 23:14
bu yorumlara harfi harfine katılıyorum. reyting falan bir yana bizim gibi dizinin sadık izleyicilerine çok büyük saygısızlık yapılıyor.
aynen aynen saygısızlıktan daha öte bir şey kanımca bu diziyi war eeden bizleriz çıkartmayı bilenler indirmeyide bilirler yerinden.bu bölümlerden kat kat daha güzel bölümler izletebilme potansiyelli oldugunu dizimiz bize göstermesine rağmen böyle akıl almaz bölümlerim ardarada gelmesine isyanım war benim.neden potansiyelimiz sewiyesinde bölümler izleyebilme imkanı warken neden onun altında bölümler izleyelim ki !

berkayaras
09-05-07, 23:14
ben diziyi son 4-5 bölümdür izlemiyorum.çünkü konudan çok sıkıldım.yaprak dökümü dizisinin reklam aralarında baktım biraz.baktığım zaman naz tarık tekelioğlunun tel.nosunu filizden istiyordu.burda biraz mantık hatası var galiba.daha önce babası kredi alırken tarık tekelioğluna kızdığı ve nefret ettiği sıralarda onunla cepten kaç defa konuşmuştu.numarasını biliyo olması lazım.tabii bir ihtimal tarığa kızdığı numarasını için silmiş olabilir o sıralarda.sanmıyorum ama bana ters geldi nedense

Yok orda mantık hatası.Tarık ozel numara olarak arıyor Naz'ı.

cerenimo
09-05-07, 23:15

Yok yok.O sıralarda Tarık arıyordu, özel numaradan.Yani Naz hiç bir zaman bilmedi Tarık Tekelioğlunun numarasını.

senny
09-05-07, 23:21
berkayaras ve cerenimo beni bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.:good: o zamanlar tam dikkatli izlememişim anlaşılan:img-yes:

elmali-turta
09-05-07, 23:25
Arkadaşlar dizimizin başrol oyuncusu BARIŞ AKARSU Kral Tv Video Müzik Ödülü'nü kazandı.....Çok mutluyuz gerçekten:img-wink: Tebrikler BARIŞCIM:happy0064 :happy0064 :happy0064

frk
09-05-07, 23:26
Bu arada Barış Akarsu Kral Tvden ödülü aldı. Tebrik ediyorum kendisini burdan bir kez daha. Bölümle ilgili yorumlarımı ise ilerleyen saatlerde yazıcam..

capcup
09-05-07, 23:29
:happy0064 :happy0064 :happy0064 OLEYYYYYYYYYY BEEEE BARIŞ ABİ ÖDÜLÜ ALDI KUTLUYORUM BARIŞ ABİİİYİİİİ:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

cerenimo
09-05-07, 23:32
Ooooooo harika olmuş.Çok sevindim yaa:happy0064 :happy0064
Tebrik ediyor ve başarılarının devamını bekliyoruz:)
Çok sevindik inşallah ömrün boyunca böyle devam eder :) Bütün ödülleri silip süpürürsün:)

elamela
09-05-07, 23:35
Tebrikler Barış !!!!! Sen her şeyin en güzelini hak ediyorsun. . Dilerim tüm hayatın güzellilkler içinde geçer..

pas.si.on79
09-05-07, 23:35
Barış AKARSU Rock ödülünü haketti..

Tebrik ediyorum.. Onu çok seviyoruz..

muratdemir
09-05-07, 23:41

tabi herkes beğenmekte veya beğenmemekte özgür ama acaba sizce hangi eleştiriler dikkate alındı, buna yorumunuzu gerçekten samimi olarak merak ediyorum.

berkayaras
09-05-07, 23:41
Tebrikler,işinin hakkını veriyor gercekten :happy0064

ekkon
09-05-07, 23:44
kanımca bu bölüm herhengi bir yorumu hak etmiyor üstelik gelecek içinde umut vermiyor. 33. bölümden diziyi bu hallere getirenlere ne desem az, içimden geçenleri buraya yazamıyorum. ben iyisimi aşka aşıkların senaryosunu okuyayım o diziden daha iyi.

capcup
09-05-07, 23:50
:icon_sorr :icon_sorr HAKLISIN EKKON BU SENARİSTLER NE DESEK AZZZ BİZİ ANLAMAK YERİNE DİZİMİZ BATIRMAYA ÇALIŞIYOLARRR DELİRİCEMMM YAAAAAAAAAAAA:img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help:

berkayaras
10-05-07, 00:02
Ya burda yazılan senaryolar cok daha heyecanlı bu son bolumlerden :)

coqette
10-05-07, 00:09
:happy0064 tebrikler Barış:happy0064 Bunu hakettin.Başarılarının devamını dilerim...:good: :good: :good:

pas.si.on79
10-05-07, 00:14
Tarık Cebeli'nin Tarık Tekelioğlu'nu kıskanması güzeldi ama sonunda aranmak için demek banka sahibi olmak gerekiyormuş sözü manidardı..sebebini bir an önce öğrenirde bu düşünceden vazgeçer umarım

Tarık Naz ile karşılaşmadan önce mesajlar ile ortamı ayarlamaya e yumuşatmaya çalışacak ya da dediği gibi Naz yaptıklarından biraz pişman olsun diye çaba gösterecek,sondaki gülümsemesi muzipti,bu iş daha çok olayı beraberinde getirecek:img-yes:

Şimdi sudeciğim.. Naz öyle bir şey ve davranış içine girdi ki ...Tarık Tekelioğlunu iyi olduğunu öğrendi ve ondan özür dilemek istedi.. TAmam gayet güzel aradı..Ama 9 kez aradı.. Sonra mesaj çekmek aklına geldi.Tamam bu da güzel.. Ama ne sözler öyle..Özür dile ve bitsin..Uzatmanın ne gereği var.. Sonra bir daha mesaj.Tüm kalbimle..işte yani .. bune ne gerek var.. Bu kadar üstüne düşmeye ne gerek vardı..

Sonra Netice Hala dedi ki; İki kişinin arasında kalmış gibisin.O da nerden bildin diye pot kırdı..
Yani Naz kızımız bu olmamalı... Daha tanışmadan aşık oldu.
.Karşılaşırsa yine Tarıkı unutacak o haldeydi ....

DOlayısıyla resmen Tarık Tekelioğlu yüz vermediği için Naza, Naz ondan nefret ediyormuş oldu... Yani Tarık Tekelioğlu na bankacı artı iyi biri olduğu için etkilendi..Bu da Nazın oyunları desek pek öyle gelmedi.. Kahvaltı da pek üzgündü..Tarık yokken..

Ama dediğin gibi o gülümsemeden umarım Tarık gerçekten işin içinden çıkar..Şoför Tarık olarak düşündüğümde bunu haketmiyor....

Şimdi Tarık Tekelioğlu ile babası arasındaki bu kadar küs olduğunu bilemez ki.. Tamam kızmıştır..Yemiştir..Ama evladı, sonuçta evden kovacak başkasının yanında şoför olarak ya da başka bir işde çalışacak olduğunu bilemez..

İlk başta küsmüştür,kızmıştır.... Ama sonra affetmiştir..Ya da en azından hatırlarsanız TArık BAnkada da çalıştı.. Babası hastayken.. Naz bu durumda babasının affetmediğini bilmiyor. Yani bankada çalıştığına göre küs sanılmaz.

"SIKTINIZ ARTIK"..

valla Murat sana hiç katılmıyorum..Sıkmadı.. Güldürdü..Keşke sen ve bölüm hakkında geneli için bu kadar sert olumsuz düşünenler de bu bölümü sadece izleseydiniz..

Belki hayaller,rüyalar vardı.. Nazın tavırları beni de rahatsız etti..Ama dizi bitmedi devam ediyor,devam edecek, DEVAM ETMELİ DE....

Barışın HAK ETTİĞİ ödülü almasına inan çok mutlu oldum.Bu yüzden birşey de yazamıyorum..Ama güzel anlar vardı.. Daha sonra tekrar izleyince mutlaka yazarım..

muratdemir
10-05-07, 00:14
Barış Akarsu'nun bu başarısı gerçekten takdire değer. Her ne kadar yarışmalardan kalitesiz içi boş isimler çıksa da o en baştan beri çizgisini korudu ve farkını hisettirdi. Ucuz magazin malzemesi olmadı, işine önem verdi. İnşallah aynı çizgide devam eder. :happy0064

muratdemir
10-05-07, 00:19
valla Murat sana hiç katılmıyorum..Sıkmadı.. Güldürdü..Keşke sen ve bölüm hakkında geneli için bu kadar sert olumsuz düşünenler de bu bölümü sadece izleseydiniz..

Benim tepkim asla sadece bu bölümle ilgili değil. Bunu mesajımda da açıklamaya çalıştım. Sizi de anlıyorum insan çok sevdiği bir dizinin bu hallere düşmesini kabullenmek istemiyor ama ortada çok açık olan birşey var ki gidişat kötü hatta çok kötü. Neyse daha önce yazdıklarımı tekrarlamak istemiyorum.

Herkesin düşüncesine saygım var ama benim için kendi hissettiklerim yeterli. Uzunca bir süre dizi bittiğinde televizyonun karşısından büyük bir keyifle kalkardım ancak son dönemde sadece sıkıntı var.

hüseyingazi
10-05-07, 00:38
Herkese iyi geceler
Barışın ödül almasına çok sevindim:happy0064 :happy0064 :happy0064
çokda şaşırdım
ödülü onun almasını istesemde vereceklerini sanmıyordum
hatta bilgisayarı açınca öylesine bir baktım kim almış diye
inanamadım beni şaşırttılar.

Diziye gelince geçen haftakine benzer bir bölümdü
yine bazı yerlerde çok güldüm ama sanki Tarıkla Naz
gittikçe daha uzaklaşıyorlar gibi.
Bu bölümde sevmediğim nokta artık herkesin hayal görmesi
ve kendini bu hayale kaptırıp gerçekmiş gibi davranması oldu

Bodrumdaki bölümler inşallah bu birkaç bölümü unutturacak
cinsten olur yoksa bizler baharı bekleyen kumrular gibi
bodrumu ve aşkı bekleyen yyzedeler olup psikoloji tarihine geçecegiz:sad53:
belkide Tarık Tekelioğlu Nazı Bodruma çağırır ve nazda koşa koşa gider

Bu arada Tarığın kazanacağını bile bile Nazla iddiaya girmemesi
çok güzeldi Tarık gözümde dahada büyüdü
zaten Tarık Naza katlana katlana veli bir zat olacak hadi hayırlısı:good: :good: :img-yes:

Bu akşam yeni bölüm vardı ama şuan forumda çok az kişi var
herkes özellikle buranın yerlileri nerelere kayboldular acaba hepsi birden
yoksa başka platformlardamı kaynatıyorsunuz hı
uğur kedi gibi sizlerede birer kayıp ilanı versem bulurmuyum:img-hyste

charlie
10-05-07, 00:51
İşte bu...Naz Hanım'ın sürekli "sonradan görme" dediği Tarık Tekelioğlu'nun asaleti...Kazanacağını bile bile , iddiaya girmedi...Kusura bakmayın (Nag , Mag) ama,aralarında çok kalite farkı var...Bir de şu "ne sırıtıyorsun?" "sırıtmıyorum , gülümsüyorum" muhabbeti geldi aklıma da...neyse , Allah kurtarsın , ne diyeyim ?

siracen
10-05-07, 00:58
ödülü Barış Akarsu nun almasına çok sevindim tebrikler

bu haftaki bölümde ben en çok Naz ın görmediği kişiyi defalarca aramasına sinir olmuş durumdayım vicdan azabı içinde oldugunu düşünmüyorum öyle olsaydı şoför Tarığa yaptıklarına da üzülürdü gerçi bikaç bölüm önce Alfonso olayı çıkınca ki bana göre çabuk harcanmış bi mevzu onun içinde vicdan azabı çekerdi tamam üzüldü neler yaptım diye ama sonra neler oldu 180 dönüşlerde bukız napıyo anlamış değilim
benim rahatsız oldugum konu şoför Tarıkla Naz sevgiliolmadan Tekelioğlu konusunun açılması
inş. gelecek hafta diyorum ama Naz kızımızın aklı çoktan Tekelioğlu na kaymış durumda hemen iki kişi arasında kalıverdi baksanıza
bide bu bölümde Belgin hanım alıp şu zili fırlatsaydı saga sola çok memnun olcaktım ama yapmadı malesef gerçi Tarık yapsa daha makbule geçerdi

geçen haftaya göre içseslerle birbirlerine olan duygularını öğrenmiş olduk en azından

siracen
10-05-07, 01:01
ayrıca bu bölümde Tarık daha agresifti bence çokta iyi oldu
eee nereye kadar canım sürekli sus pus kim ne dese tamam yazık yani bi yere kadar dimi

charlie
10-05-07, 01:16
siracen zil dedi de , aklıma geldi..Belgin Hanım zili görünce , ne dedi? "Allah Tarık'larımı ,bütün Naz'lardan korusun" Amin diyorum ben de...

berkayaras
10-05-07, 01:29
siracen aynen benım de en sinir oldugum konu o oldu.Tarık-Naz cephesi bolum baslarında iyi gidiodu taa ki tarık tekelioğlu durumu cıkıncaya kadar.Naz'ın tarık tekelioğluna yaklaşımı cok abartı olmus,sofor tarık'ı unuttu resmen.

hüseyingazi
10-05-07, 01:47
Bu gece buralar çok sessiz ama nedenini buldum:img-wink:
araştırmacı gazetecilik yapıp herkesin nerelere kaybolduğunu
tek tek araştırdım ve buldum malum Barış Akarsu bu gece ödül aldı:happy0064
herkes onun bu zaferrrrrrrrrrrrini kutlamaya gitti:happy0064 :happy0064
ondan buralar böyle boş ve yorumsuz
artık yeni bölüm yorumlarına yarın devam ederiz herhalde

NOT 1:Bendeki bu araştırmacı ruhun birazı Nazda olsaydı şimdiye
kadar Tarık Tekelioğlunu yüz kere bulmuştu:img-blush

NOT 2:Forumun müdavimleri için verdiğim kayıp ilanı yarına kadar
hükümsüzdür
bakalım yarında gelen giden ,yorum yazan olmazsa
tekrar ilan vereceğim .
Ben bu forumun kadrolu okuyucusu(arada yazanı)olarak sizsiz ne yaparım:sad53: :sad53:

bülbül
10-05-07, 01:55
BARIŞIM oylar sana feda olsunnnnn....

Savulunnnnn BARIŞ AKARSU geliyorrrrrr.....

Tabii zap yapmaktan bir hal oldum...dizi ve kral tv arasında...tekrar izlemekte fayda var...:img-yes:

saYYgıner
10-05-07, 02:07
Yeni bölüm sonrası şu forumun haline bakın... :(

B.A.D.B
10-05-07, 02:15
bodrum bodrum!!!!! neler bekliyosunuz bizden ?? :)

Sevgili Merve, öncelikle foruma hosgeldin.Yogunlugumdan dolayı sızı foruma mesaj attıgınız anda yakalayamamıs olmama ve neler bekledıgıme daır bır lısteyı elınıze tututsturamamıs olmama cok uzuldum.Daha sonra da dusundum kı neler bekledıgımı degil de ne beklemedıgımı soylemem ve kızım sana soyluyorum gelınım sen anla dıyerek sızın vasıtanızla pek muhterem senarıstlerımıze fısıldamak ıstedıgım hatta fısıldamak degil kulaklarının dıbınde haykırmak ıstedıgım bır tek husus var;
NE SİZİN ELİNİZE O ZİL YAKISIYOR NE DE BİR İNSANA ZİLLE KOMUT VERMEK İNSANLIGA YAKISIYOR!!!

Arkadaşlar dizimizin başrol oyuncusu BARIŞ AKARSU Kral Tv Video Müzik Ödülü'nü kazandı.....Çok mutluyuz gerçekten:img-wink: Tebrikler BARIŞCIM:happy0064 :happy0064 :happy0064

Sevgili Miray'cıgım,gece boyu okudugum en guzel mesaj buydu,Barıs'ın basarılarının devamını dılıyorum.

Gelelim bu geceki bolum için yorumuma.Bu sefer yorum yapmadan once herkesın affına sıgınıyorum cunku ilk kez kontrolumu kaybederek senaristlerimizin algılayabılecegı bır uslup kullanmaya calısacagım.

Bu bolumde Tarık'ın şey etmesını dogru bulmama ragmen Naz'ın şey ederken Tarık'ın şeyını şey etmesı benı bıraz şey etti ama yıne de şeye olan guvenım onun şeyının şey olmasını ve bu yuzden de Naz'ın şeyınden şey etmesını anlayısla şey ettım.Aslında bolumun şeyı cıkmıs olsa da şeyden dolayı şey olmasını şeyle karsıladım ve Tarık'ın şeyıne şey ettıgnı dusundugum ıcın Naz 'ın da şeylerını şey yapmasını fazla da şey etmedım.Sonuc olarak senaryonun icine şeyettiler ama olsun senaryoya olan guvenımdekı şeylenmeler sonucunda şeyım hala suruyor ve şeyımın umuduyla senarıstlerımızı bır kez daha şeye davet şeyedıyorum.Eyyyyyyyy pek sevgili senaristlerimiz,şeyını şey ettıgınızın şeyını daha fazla şey etmeden once şey ettıgınız şeyı duzeltınız kı bız de şey etmeye kaldıgımız yerden şey ederek eskı şeyımızı şey etme fırsatını şey edelım.
Bu sefer de böyle bir eleştiri taktigi deneyelim,belki düzünü anlamadılar,tersini algılarlar.

whiteangel
10-05-07, 02:23
bariş Akarsu'yu Bu Güzel ödül Için Kutluyorum. Darisi Mgd ödülüne Inşallah..

saYYgıner
10-05-07, 02:28
Sevgili Barış'ı aldıgı ödül için tüm kalbimle tebrik ediyor muvaffakiyetlerinin hayat boyu devam etmesini yüce yaradandan diliyorum....

Bölüm hakkında bişy yazmak istemiyorum çünkü geçen haftadan daha kötü bir bölüm izlettiler,,, diyecegim tek şey; Aşk istiyorum Aşkk.. Sevgili hallerini görmek istiyorum... !!!!!

nowar_77
10-05-07, 02:34
Bu gece çook özel ve güzel bir geceydi..Bize bu güzelliği yaşatan Barış Akarsu yu kutluyorum,biliyorum ki bu ödüllerin ve başarıların devamı gelecek..

xeno
10-05-07, 04:46
Sevgili BARIŞ Kral Tv Video Müzik Ödülü en iyi rock sanatçısı kategorisnde aldığın ödül için tebrikler:happy0064 , daha nice ödüllere , bu daha bir başlangıç bu tür ödüllerin listesinin çok uzayacağnı inancım sonsuz.:)

frk
10-05-07, 07:12
Günü(dünü) kurtaran Barışın aldığı ödül oldu. Kendisini bir kez daha tebrik ediyorum. Daha nice ödüllere layık o..:happy0064 :img-yes:

Bölüm yine çok boş geldi bana. Ama en azından bazı gelişmeler oldu Tarık Tekelioğluyla ilgili. Zaten aşk adına bu bölümde bişey olmayacağını biliyoduk. İleriki bölümlere hazırlık olarak motive ediyorum kendimi (gerçi kaç oldu ya neyse..). Önceki bölümden daha iyiydik diyorum. Bizim için pek farketmiyo biliyoruz çünkü bodruma falan gidileceğinide bizim dışımızdaki izleyici kitlesi sıkılmış olsa gerek. Nitekim her hafta diziyi beraber izlediğim yakın bir arkadaşımda aynı şeylerden söz etti. Umarım bundan sonra herşey çok daha iyiye gidecektir. Kendimi uyku moduna alıyor ve size iyi muhabbetler diliyorum..:sad53:

Edit: Dizinin sitesinede bi özen gösterseler artık. Ayıp yani. Kaç zamandır hala aynı duruyo. Arada bi güncelleyin bari.

ipekb
10-05-07, 07:37

Tabii zap yapmaktan bir hal oldum...dizi ve kral tv arasında...tekrar izlemekte fayda var...:img-yes:
aynen sevtoşcum...helal olsun..helal olsun..çok mutluyum çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooook...:happy0064

sevinct
10-05-07, 08:56
artık nasıl devam ettireceklerini bilemiyolar baştan itibaren nazın triplerini izliyoruz sırf bunun yüzünden diziden vazgeçen (benim gibi) birçok insan vardır. yeter ama bu kadar da olmaz yani yönetmenler bişey bulamıyor ceremesini o diziyi sevenler çekiyo. böyle giderse reyting (öncekiler kadar yüksek) beklemesinler

cave77
10-05-07, 09:54
Ben dünkü bölümü çok ama çok beğendim çok komikti özellikle Belgin Hanım yani Ayşe Kökçü dün mükemmeldi...ayrıca bu bölüm geçen haftaya oranla kıyaslanmayacak derece iyiydi,belli ki eleştiriler dikkate alınmış ve yavaş yavaş senaryonun akışı değişmiş örneğin Tarık'ın zavallı nasıl diyim sürekli Naz'a boyun eğen Tarık olmaktan kurtulmak isteyerek isyan etmesi ve özüne dönme çabaları vs...yani bir anda da herşeyi nasıl yok edeceklerdi..bu seferde bir bölümde nasıl herşey yok oldu diye eleştirirdik.Tamam o zil olmayabilirdi ama sonuçta biz burada o eleştirileri yaparken zaten bu bölümün o sahneleri çoktan çekiliyordu,değiştiremezlerdi bu durumu hemen ama önümüzdeki hafta bu zil olayı tekrarlanmaz...bana dünkü bölüm özellikle senaryodaki olumlu değişim fazlasıyla umut verdi:good:,çok güzel şeyler olacak çoook :)))) bodrum bodrum diyelim de moralimiz yerine gelsin demi ehehehehe :)))) bu arada dün beni diziyi izlemekten çok daha fazla mutlu eden bir olay oldu,ki bu hepimizi çok mutlu eden bir olaydı o da Barış Akarsu'nun şimdiye kadar çoktan hakettiği Kral Tv Video Müzik ödülünü kazanmasıydı,buradan birkez daha tebrikler Barış abimize:good: :good:

Fixxxer
10-05-07, 09:57
daha önceden forumda okuduğum bir kaç yazıda senaristlerin bölümleri haftası haftasına yazdığından bahsediliyordu.muhtemelen dizinin bu kadar savrulmasının bir numaralı sebebi bu.sonuçta 2 senarist,1 hafta ve yetişmesi gereken bir dizi var.adamlar tıkandıkları zaman ortaya böyle karışık birşeyler yapıyorlar herhalde.gerçi mazeret olarak kabul edilir yanı yok bu durumun,carlton cuse günde 17 saat,bahadır özdener 12 saat çalıştığından bahsediyor.siz de diğer dizileri bırakın mesai yi arttırın be canlar.

bölüm vasatın yanına yaklaşsa öpüp başıma koyacam ama nerde.tutarsızlıklar almış başını gitmiş.hacer-vahi diyalogları sürekli tekrarlanıyor.3 sahne sonra ne konuşacaklarını bile tahmin etmek zor değil.

belgin hanım ın diyalogları çok zorlama,gereksiz.o kadar zorlama replikler doğal olarak oyunculuğun bir hayli abartılı olup göze batmasına katalizör oluyor.ayşe nin bir ara okulu vardı sahi ne oldu ona?mezun oldu da ben mi kaçırdım?belki de aşçılık okuyup hulusilerde staj falan yapıyordur.

netice-hacer diyalogları artık kabak tadı verdi.yahu 80 yaşında kadın bunlar hiç mi düşünmezsiniz.ileride barıştırırken nasıl bir yol izleyeceksiniz cidden çok merak ediyorum.

sadri üniversiteyi nasıl kazandın oğlum sen?hadi kazanın nasıl bitirdin?lan hadi bitirdin nasıl tek bank avukatı oldun?bir insan hiç mi analitik düşünmez yahu?senarist arkadaşlar bilmem hatırlayacak mısınız bu adam hukuk mezunu.onu bu kadar salak yerine koymak bir yerde izleyiciyi de salak yerine koymak oluyor!

naz başlı başına bir mesele zaten.senaristler naz karakterini yazarken kim bilir kaç kişinin birleşiminden bir karakter yarattılar.lan insan görmediği birine aşık olur mu?hadi oldu 9 ay boyunca aşkı uğruna uykusuz kaldığı adam yanındayken bunu belli eder mi?annesiz büyüdü,sevgiye aç,aşkı bilmiyor edebiyatı bunu açıklamaya yetmez arkadaş.dışarıdan bul getir bir tane debil yemin ederim daha mantıklı hareket eder.

tarık da naz dan pek farklı değil.tekelioğlundan geçtim adam alfonso be insaf.o kadar şöhretten,ilgiden kopmuş gelmiş.hadi anladık mecbur şoförlük yapmaya ama bu şartlar da değil alfonso kim olsa basar gider.aşk mı görür insanın gözü.hem 9 ay boyunca 1 arpa boyu yol alamamışken.hiç sebastian loeb yada peter solberg in hayatlarına zoom yapmadınız herhalde alfonso yu yazarken.en azından adam gibi tepkisini koyar(eğer adamsa) ondan sonra kalır yada gider.buna kimsenin itirazı olmaz.

hulusi.bu rolü ve bülent kayabaşı anlatmak için forum sayfaları kafi gelmez.onun için bir şey demiyorum sadece hep ekranlarda olmasını temenni edebilirim.

bodrum içinde çok pozitif düşünmek fazla pollyannacılık olur.burada aşk yaşanmadan orada yaşanması çok zor,hele ki o kadar güzel kız ve yakışıklı erkeğin arasında.naz ın psikolojisi zaten belli.onun için relax tv ci arkdaşlar bir müddet daha tv lerini açık bıraksınlar.görebileceğimiz en fazla yavan kıskançlık sahneleri ve hulusi tarığı kovalarken belgin in ara bozma çabaları olacaktır.gerçi sevgili olmadan herşeyi kıskanmak da ayrıca ilginç..

saygılar herkese.

schmetterling
10-05-07, 09:58
Dün yine ağladım, amma da sulugözsün diyeceksiniz ama hemen söyleyeyim, Barış ödülünü alırken oldu bu.. Onun o tatlı heyecanı, yaklaşık 40 kere teşekkür etmesi, Murat Göğebakan’ın samimi davranışı ve Barış’ımızın kibarlığı beyefendiliği… İnanılmaz bir andı, sanki ben de oradaydım ve delicesine alkışlıyordum onu…TEBRİKLER BARIŞ AKARSU…. SEN FAZLASIYLA HAK ETTİN BUNU…:happy0064 :happy0064 :happy0064

Ve bölüm yorumu.. dert etmeyin bu Naz’ın içine doğuyor bir şeyler,o yüzden aklı Tarık Tekelioğlu’nda kaldı…ilerde şöyle bir sahne yaşanabilir..

Naz sürekli Tarık Tekelioğlu’yla mesajlaşır ve artık bir aşamaya gelirler.. Bizim Tarık yüzüne söyleyemediklerini mesajla söylemeye başlamıştır, bu arada bu mesajlaşmalar sürüp giderken de Naz’ın şoförlüğüne devam etmektedir… Onu getirip götürürken Naz’ın duygusal ve mutlu bakışları onu kıskandırsa da içten içe bilmektedir ki kıskandığı kişi kendisidir… Naz bu arada Tarık’a zulmetmeyi bırakmıştır, çünkü ağzından kaçırdığı gibi iki kişi arasında kalmıştır… Bir gece ansızın dışarıdan bir gitar sesi duyar, Tarık oynadığı oyunun verdiği sıkıntıyla bahçede gitar çalmaktadır, Naz perdeyi aralar ve Tarık’ı izler yaşlı gözlerle… Tarık “seninle bir dakika”yı söylemektedir ve o da çok üzgündür, Naz’ın aklından Tarık’la yaşadığı yüzlerce anı gelir, dağdaki öpüşme, 14 şubattaki dans, göl evinde en masum haliyle onun omzunda uyuması, dağda hasta haliyle Naz için savaşması, Naz’ın “sapığının” peşinden koşması, gül vermesi, “nazoşistim” demesi… ve bir anda telefonunu alır komodinin üzerinden ve mesaj yazmaya başlar..

“Tarık bey şu ana kadar yolladığınız birbirinden güzel mesajlar için teşekkür ederim, ama ben bu gece bir şeyi anladım, ben şoförüme aşığım.. nerden çıktı şimdi dediğinizi duyar gibiyim, ne yaparsanız yapın, ne kadar güzel söz söylerseniz söyleyin, onun soluğunu hissettiğim an her şey sona eriyor benim için… evet onun bankası yok, ama paradan daha değerli şeyler vardır, ben bunların hepsini onda gördüm, ben sizinle mesajlaşırken dolan gözlerindeki bir damla yaşa hayatımı veririm bu yüzden artık mesaj atmamanızı rica ediyorum”

Naz: amma da uzun mesaj oldu, ama doğru oldu… yolluyorum…

Tarık gecenin içinde mesaj sesiyle irkilir, çıkarıp telefonuna bakar.. Mesaj Naz’dandır..

Tarık: bakalım şimdi ne yazdın Naz… bu oyun sıktı artık, her şeyi söyleyeceğim, yine ben de olsam başka bir adama mesajlar atman artık yormaya başladı beni

Ve mesajı okur, okuduklarına inanamaz tekrar tekrar okur… Telefonunu elinde sıkı sıkı tutar ve gözleri dolar… Bu anda omzuna bir el dokunur.Naz’dır gelen..

Naz: sen de mi uyuyamadın
Tarık: uyku tutmadı Naz hanım
Naz: bırak şu “hanım”ı bu gece hiç çekemiycem
Tarık: niye özellikle bu gece
Naz: çünkü kendime bile itiraf edemediğim bir şeyi başka birine söyledim
Tarık: zor olmuş olmalı
Naz: garip olan da bu ya, hiç zor olmadı, sanki aylardır bunu söylemeyi bekliyormuşum gibi
Tarık: aylardır?
Naz: 10 ay 11 gün…
Tarık: elimdeki yüzükteki Kızılderililerin bir duası vardır bilir misin, aşk üzerine…
“soluğumu soluğuna kattım, tek kişi gibi olabilmek adına”
Naz: çoktan katmışsın zaten, çoktan olmuş ne olmuşsa, biz görememişiz..
Tarık: uzun zamandır
Naz: 10 ay 11 gün

Der ve başını Tarık’ın omzuna yaslayıp gülümser..

Kara İnci
10-05-07, 10:08

Bu zamana kadar ki ödül dağılımından dolayı,hak ettiğini düşünsem bile bu ödülü Barış'ın alacağını tahmin etmemiştim.Yine de ekran başında umutla ve büyük bir heyecanla sonuçların açıklanmasını bekledim.O zarf açıldı ve Murat Göğebakan'ın dudaklarının arasından "Savaşsız bir dünyada tertemiz akan bir su gibi... BARIŞ AKARSU" cümleleri döküldü.O an ki mutluluğumu ve şaşkınlığımı anlatamam.Zaten anlatmama da gerek yok.Eminim bir çoğunuz benimle aynı duyguları yaşamışsınızdır.Sadece şunu diyebilirim ki bu ödüller daha başlangıç.Büyük bir hedefte küçük adımlar.İnanıyorum ki Barış bu adımları yılmadan,taviz vermeden,başarıyla bir bir atacak ve birgün istediği o hedefe ulaşacak...:img-yes:

pas.si.on79
10-05-07, 10:23
Merhaba arkadaşlar,
Dizimiz bazı yazılanları haketmiyor..Bu yüzden inanın okurken dizimiz adına üzülüyorum. Eleştirilerimizi elbette yapacaksınız ama çok sıkıldık,çok kötü gibi de değil .. Ben kendi adıma çok söyledim yine söylüyorum.Elbette bazı olayların hızlı yaşanması,TArık Naz aşklarının görünmemesini ben de istemiyorum.Ama,kötü sıkıldım demem,çünkü gerçekten doğru değil.

Bu yüzden bu diziyi sevenleri düşünün eleştirilerinizi diziyi böyle de sevenlere, zarar vermesini istemiyorsanız lütfen biraz daha yapıcı eleştirilerde bulunalım.. Bundan sonra sadece 43 dür beklediğimiz bölümün 7 bölüme sığdırılması beni üzer.. Umarım 52 de bitmez..Bir de o kadar başarılı oyuncular ve işlenecek konular varken....
Bu bölümde Tarıkın ve Nazın yeter be... demesi artık güzeldi..Her ne kadar naz gülücükler dağıtsada ..Neyse sonunda yeter be dediler ya...

Sonra ikisi de doğruyu buldu Tarık Niye sabrediyim dedi..Naz da TArıkı arayım dedi..
Tabi biz bu arada birbirimize gülme ikonları gönderiyoruz.
Ayrıca Burçin "yağmur yağıyor şakır şakır, yarabbi şükür şükür" diyor.. :img-hyste yani gerçekten şüküürrr dedik... Tabi niye sabredesin "TArık konuş"
dedik ama neye yarar....Naz yine inadından vazgeçmedi..

Sonra yine yağmur yağdı..Biz bu sefer yine dedik "yağmur yağıyor şakır şakır, yarabbi şükür şükür" diyeceğimiz sahneler olsun..Yook bizimkilerin inadı inat.. Naz Hanım gülü gözüne gözüne sokuyor.Özellikle çelloyu alıp giderken ki hali :img-hyste Ama öncesinde O çocuğun gülü verdiğine inanmıyorum ben...TArık göndermiştir.Yoksa o çocuk kaçmayı tercih eden biri, hangi arada derede gül alsın sonra yazı yazsın da Naz a verme cesaretinde bulunsun.Tarık peşinde koşuyor.Yakalamaması imkansız...Çiçek verirken görmemesi de....

Senaristlerimiz bu olayı da bizim yorumlamamıza bıraktılar.. Aynı Tarık ve Naz sarhoş oldukları gece nasıl gittiklerinin belli olmadığı gibi....
Belki bir bildikleri vardır.TÜm hepsini bir konuya bağlarlar.. Belki......

Belgin Hanım ne çok hayal kurmaya başladı.Ama güzeldi..Vur evladım vur:img-hyste

Bu bölümde tatile gidileceği çıtlatıldı..Bakalım...

Evet bu bölüm hayaller,eski bölüm hatırlatmalar,reklamlar bir de bizim video müzik ödülleri yarışma heyacanıyla karıştı gitti..

Ama ya hiçbirşey olmasaydı.. İŞte ben buna dayanamazdım..

YAni Burçinciğim şarkıya devam, "yağmur yağıyor şakır şakır, yarabbi şükür şükür"

deyip bu diziyi tekrar seyredeceğim..

pas.si.on79
10-05-07, 10:47
Gizemciğim Canım benim :happy0064 Harikasın.... Ne güzel yazmışsın..İnan elimde olsa seni ve serdarı yy senaristlerin arasına dahil ederdim..Ama nerde... BAyıldım...Yalnız Bu kadar güzel birşey bizim kalbimize iner... Ama gerçekten çok güzel olur..

ZAten NAz ın Tarık ı yani Şoför Tarık ı bir şekilde afetmemesi gerekiyordu.Yani TArık hatalı olması..Ama şuan için Tarıkta suç yok hatacıkta yok..O yüzden bu davranış yani TArık ın Tarık Tekelioğlu yerine Onu kandırması aldatmacaya gireceği için..Gerçekten uzun bölümler bizi bekliyor gibi geliyor..Umarım yanılmam...

saYYgıner
10-05-07, 10:51
Valla arkadaşlar bölümün neresi komikti neresini begendiniz ben pek anlayamadım ama tabi şu da war ne kadar kötü bir bölüm verirlerse versinler bir bu diziden bir de Marlboro dan vazgeçmeyecegim :)

barışakarsuyase
10-05-07, 10:54
aslında yazacaklarımın hepsi barış akarsuya gidecek elimde olmadan çünkü gerçekten çok heyecanlıyım o ödülü sanki barışla beraber bizde almışız gibi barış akarsu dendiği anda kendimi kaybedipp bir feryat kopararak delice alkışladığımı hatırlıyorum sevgili abim
SEN DÜŞMEDEN ULAŞ BULUTLARA

biz senin arkandayız tebrikler

şimdi gelelim dizimize beni bir kaç bölümdür en çok güldüren kişi netice ve hulusi
hulusinin yaptıkları artık maşalah yani tarık kesinlikle babasına çekmiş huluıside 1 numara yalancı nazın birden böle dönmesinede gerçekten çok şaşırdım nasılda birden tarık tekelioğlunu tutmaya başladı yani iki kişinin arasında kaldı son bölümü gene çok heyecanlı bitrdiler tarıkmı çekti acaba o mesajı :img-help:

tarığın çocuğun peşinden koşması sonra birde nazdan azar iştmesi mükemmeldi naz gerçekten iyice dengesiz olmaya başladı bir yakala diyor o sapık diyor birde o sapık değil :img-hyste o üniformada tarığa iyice yapıştı artık çıkarsın pişti çocuk yaa

unutmuşum birde filinta gibi çocuktun lafını söylemsi nazın çok güzeldi böle sürekli nazın pot kırmasına bayılıyorum çok sevimli :img-blush

schmetterling
10-05-07, 10:55
Gizemciğim Canım benim :happy0064 Harikasın.... Ne güzel yazmışsın..İnan elimde olsa seni ve serdarı yy senaristlerin arasına dahil ederdim..Ama nerde... BAyıldım...Yalnız Bu kadar güzel birşey bizim kalbimize iner... Ama gerçekten çok güzel olur..

teşekkür ederim canım... benim hayalimde var böyle bir sahne umarım olur da biraz aşk görürüz somut halde...

bence de iki Tarık arasında kalan Naz değişmiş Tarık'ı yani şoförü seçer çünkü kendi de değişti.. paraymış pulmuş bakmaz bile... illa para diyorsa Alfonso'da kralı var:img-hyste

unutmadaaaaaaaaann Tarık'ın kazanacağını bile bile Naz'la iddiaya girmemesi ne kadar ince düşünülmüş bir sahneydi... sonuçta iki katı maaş alabilirdi ama o Naz'ı kul-lan-ma-dı:happy0064

ipekb
10-05-07, 11:22
Sevgili Barış'ı aldıgı ödül için tüm kalbimle tebrik ediyor muvaffakiyetlerinin hayat boyu devam etmesini yüce yaradandan diliyorum....

Bölüm hakkında bişy yazmak istemiyorum çünkü geçen haftadan daha kötü bir bölüm izlettiler,,, diyecegim tek şey; Aşk istiyorum Aşkk.. Sevgili hallerini görmek istiyorum... !!!!!
ayne n katılıyorum...uzattıkça,daha sınır harbi...bunun uc oyunculara dokunacak dıye korkuyorum..oyuncular bunu hiç haketmıyorlar...senaryoyu bu hale getırmek için çok mu çaba içindeler anlamadım...ben her zaman diyorum...en son bölume kadar iz le ye ce ğim...ama güzelim diziyi çok uzatmayın...yazık...tır ya...ben bu diziyi çok ama çok seviyorum çünki..

pas.si.on79
10-05-07, 11:23
unutmadaaaaaaaaann Tarık'ın kazanacağını bile bile Naz'la iddiaya girmemesi ne kadar ince düşünülmüş bir sahneydi... sonuçta iki katı maaş alabilirdi ama o Naz'ı kul-lan-ma-dı:happy0064

Evet çok ince düşünülmüştü.Ayrıca Orda Barış bakışlarıyla gerçekten oyunculuğu harikaydı..

Ama ben orda Tarıkın başka konuda bahise girmesini isterdim.. Ne biliyim.DAha duygusal romantik... bu seferde kullanmış gibi mi olur bilmiyorum ama kötü birşey değil en azından aşk için ve bizim için yapılmış olunurdu..:img-hyste

ronaldinho10
10-05-07, 11:24
ayy gercekten harika bir bolumdu ya ve tabikide yine cook komik:):)

saYYgıner
10-05-07, 11:32
ayy gercekten harika bir bolumdu ya ve tabikide yine cook komik:):)

Sevgili Ronaldinho futbolunu her ne kadar cok begensem de bu yorumuna malesef katılmıyorum çünkü ben bu bölümdeki komikliklerin aynılarını geçtigimiz 42 bölümde de izlemiştim :)

simser
10-05-07, 12:00
Sevgili Ronaldinho futbolunu her ne kadar cok begensem de bu yorumuna malesef katılmıyorum çünkü ben bu bölümdeki komikliklerin aynılarını geçtigimiz 42 bölümde de izlemiştim :)

Bu konuda ben de usta muhabirimizi tutuyorum, tamam çok kötü değildi, bazılarınız haksızlık yapmış bu konuda (tabi onlar da dizimizi çok daha iyi görmek istedikleri için:img-wink: ), ama çok da şahane olduğunu da söyleyemem malesef:( Yani hep tekrar ediyo bazı şeyler, ve de üstünde durulması gereken noktalar hep es geçiliyo, naz değişmesi gereken noktalarda çok tutarlı, asla tavrını değiştirmiyo, ama bi bakıyoruz ki başka bi konuda hooopp on saniyede 180 derece dönüş yapmış.......
İnsan nası hiç görmediği birisine aşık olabilir ki yani, Naz yaklaşık on aydır tarığa olan aşkını kabullenemedi, birden bire daha dün nefret ettiği adama ilgi duymaya başladı...
Tarık Tekelioğluyla ilgili fikirlerinin değişmesi gerekiyodu aslında bu açıdan bölüm bizi sıksa bile iyi oldu ama birden bire bu kadar da sempati duyması da şaşırtıcı.... Neyse ki Tekelioğlu gerçeğinin yakında ortaya çıkacağı sinyalleri verilmiş oldu.... Ben şahsen sıkılmaya başlamıştım bu yalandan...

Bu arada Barışın ödül almasına çok sevindim, tebrikler diycem ona ama göremiycek, onu daha göremedik malesef:(

Bi de bi de..... yeni bi arkadaş gelmiş aramıza sakızzzz, nickine bayıldım:) ona da bi hoşgeldin diyelim de bari, ilk günden anlamasın nası biyere düştüğünü:icon_whis

thesunset
10-05-07, 12:00
Selam arkadaslar...
dun aksam hic uyumadim ama o kadar mutluyum ki anlatamam..sabah her yerde girdigimde insanlar bir tuhaf bakiyorlar..hep guluyorum ve gulumsuyorum:)Baris AKARSU tebrikler,dun cok gururlandim,eminim daha iyi odullere alacaksin....kos Baris:happy0064 :happy0064

43 bolum'u begendim, cok komikti, cok guldum:good: :img-hyste daha iyi olabilirdi,evet ..ama senaryo degismeye basladi ve bu beni umutlandiriyor:img-yes: ...dun aksam'in yildizi BELGIN di.......cok guldum:img-hyste Ayse KOKCU harikaydi:good:
Naz yine ayni Naz..bir gun degisir mi???sanmiyorum...:)
Tarik garibim susma, tepkini ver,bide Naz'i susturmayi calis, ne olur!!!!:)

NOT:Cansu gul dedin, bak butun bolum o gulu gozumuzde soktular...sen bidaha hicbir sey isteme,,olur mu:)

pas.si.on79
10-05-07, 12:08

saYYgıner kardeşim,
sen de sürekli dizi de kötü yanlar bulmaya çalışıyorsun.. Bu bir dizi, böyle devam edip gidecek.Umarım .Bitirmezlerse.. Bu kadar takılıp kalmak doğru değil.Bizim dizi çok güzel.. Mgd birinci olmuş bir dizi ....Arkasında o kadar seveni olan bir dizi...

O arkadaş ve birçok kişi sevebilir..Durumu bu şekilde köreltmek pek doğru olmaz.

ayşenurr
10-05-07, 12:16
Barış Akarsu aldığı ödül için tebrik ederim.sonuna kadar haketti,kendisiyle
gurur duyuyoruz.:good: :happy0064
diziyi dün tam olarak izleyemedim.devamlı kral tv ve dizi arasında zap yaptım.
ödül törenin heyecanından,bilgisayar başında otırmaktan konsantre
olamadım.tekrar izlemem lazım.

sude9
10-05-07, 12:30
İnsan nası hiç görmediği birisine aşık olabilir ki yani, Naz yaklaşık on aydır tarığa olan aşkını kabullenemedi, birden bire daha dün nefret ettiği adama ilgi duymaya başladı...
Tarık Tekelioğluyla ilgili fikirlerinin değişmesi gerekiyodu aslında bu açıdan bölüm bizi sıksa bile iyi oldu ama birden bire bu kadar da sempati duyması da şaşırtıcı.... Neyse ki Tekelioğlu gerçeğinin yakında ortaya çıkacağı sinyalleri verilmiş oldu.

Bunca zamandır Tarık Tekelioğlu hakkında bildiklerinin ve düşüncelerinin yanlış olduğunu görmek,(üstelik bu düşüncelerin Tekelioğlu ailesinin yüzüne her seferinde vurmuş) Naz'ın pişmanlığına neden oldu,özür dilemek içn harekete geçmesi hoştu ama bunu yaparken ki uslubu ve tavrı fazla abartılıydı...Tarık Tekelioğlu'nun çok yakışıklı olduğunu öğrendiğinde onunla tanışacağı zaman kendisine ne kadar özen gösterip hazırlandığını izlemiştik ama sonra gelişen olaylar Naz'ın ondan nefret etmesine neden oldu ve şimdi o pürüzler ortadan kalktı..Fakat o zamanlar şöför Tarık ile aralarında hiçbirşey yoktu oysaki şimdi ki durum öyle mi o herne kadar şöför muamelesi yapmaya devam etsede....Tarık Naz'ın bu tavrından ötürü onu zorlayacaktır,son sahnedeki gülüşüde Tarık'ın Naz ile bir müddet uğraşacağının sinyalini verir gibiydi

Not:Barış Akarsu ödülü hakkıyla kazandı,tebrikler:img-clapp :img-clapp

love-angel
10-05-07, 12:41
ya uzun zamandır nete giremiorum bilg. bozuldu artık internet kafeden gircem
bu bölüm çok diil ama beğendiğim bölümlerden biriydi komikti en azından ama tarığın o çocuğu evire çevire dövmesini çok bekledim olmadı
belgin ve hulusi çok komiktiler önümüzdeki bölümlerde bi baba-oğul buluşması olabilir yani öyle olmamalı bence tarık önce babasıyla barışmalı bide tarığın kimliği daha önce açığa çıkarsa buda o telefon yüzüden olabiliryani naz bi yerlerde bulabilir umarım 44 de artık bodrum yolunuda yavaş yavaş görürüz
tabiiki en büyük isteğimiz aşk ama o böyle giderse çok uzaklarda gibi gelio

saYYgıner
10-05-07, 12:52
saYYgıner kardeşim,
sen de sürekli dizi de kötü yanlar bulmaya çalışıyorsun.. Bu bir dizi, böyle devam edip gidecek.Umarım .Bitirmezlerse.. Bu kadar takılıp kalmak doğru değil.Bizim dizi çok güzel.. Mgd birinci olmuş bir dizi ....Arkasında o kadar seveni olan bir dizi...

O arkadaş ve birçok kişi sevebilir..Durumu bu şekilde köreltmek pek doğru olmaz.

Madem bu kadar seveni olan bir diziyi izliyoruz peki sevgili Gamze kardeşim neden hala böylesi kısır döngü içinde devam ediyor bu dizi??? Yazık degilmi?? O kadar çok işlenecek konu o kadar senaryo malzemen ve yetenekli oyuncuların warken sen reytinglerde 7. olasın BEN BU DİZİYİ COK DAHA YUKSEKLERDE GÖRMEK İSTEDİGİM İÇİN bunları söylüyorum... Yoksa merak etme en az senin kadar seviyorum DİZİMİZİ...

Hiç bir zaman bu dizide hata aramaya çalışmadım öyle bir şey yapsaydım bu forumda benden başka kimse konuşmazdı zaten..

Eger yazdıklarım yanlışsa söyleyin ben sadece dogru olarak düşündügüm şeyleri söylemeye çalıştım

Fixxxer
10-05-07, 13:13
Madem bu kadar seveni olan bir diziyi izliyoruz peki sevgili Gamze kardeşim neden hala böylesi kısır döngü içinde devam ediyor bu dizi??? Yazık degilmi?? O kadar çok işlenecek konu o kadar senaryo malzemen ve yetenekli oyuncuların warken sen reytinglerde 7. olasın BEN BU DİZİYİ COK DAHA YUKSEKLERDE GÖRMEK İSTEDİGİM İÇİN bunları söylüyorum... Yoksa merak etme en az senin kadar seviyorum DİZİMİZİ...

Hiç bir zaman bu dizide hata aramaya çalışmadım öyle bir şey yapsaydım bu forumda benden başka kimse konuşmazdı zaten..

Eger yazdıklarım yanlışsa söyleyin ben sadece dogru olarak düşündügüm şeyleri söylemeye çalıştım

genel olarak yazdıklarına katılıyorum,art niyetli olmadığında aşikar.ya zaten dizide aşktan geçtim,komedi kısımlarıda sürekli tekrar edilir oldu sorun burada.hep aynı diyaloglar,sahneler bir yere kadar.üretmek bu kadar zor olmamalı.

pas.si.on79
10-05-07, 13:17
Yalnız ben o nedenlerini zaten çok kez söyledim. Evet çok başarılı oyuncular ve işlenecek konu var,diye.. Ayrıca görmek istediğimiz sahneler (Tarık_Naz sevgili) ,bazı olayların hızlıca geçilmesi..

Ama durumun ne olduğunu bilemeyiz ki biz.. Dizi uzatılacak mı ....Şu durumda sürümcemde olan birşey..Gerçi 43 bitti hala niçin bu konuda bir açıklama yapılmıyor bilmiyorum. Uzatılacaksa bence normal..Belki de onlar yy dizi formatı bu şekilde diyebilirler.
Ama uzatılmayacaksa gerçekten yy sevenlerine haksızlık edilmiş olur..
Çünkü oyuncular gerçekten çok iyi, işlenecek çok da konu var...

Ancak benim söylemek istediğim bunlara takılıp kalmamak, birçok olayı da önyargılı seyredildiği için atlanılıyor...Zaten bu konuda düşüncelerimizi yazıyoruz.Okuyan okuyor...Hep aynı şeylere yorum yapmakta tekrarlamak...

rasida
10-05-07, 13:22
Sevdiğiniz Kaybolduğunda.

Bazen, sevdiğiniz insan kendi içine girip gözden kaybolur.

Kapısız bir katedralin önünde duran biçare bir dindar gibi, içeri girenin yeniden dışarı çıkacağı bir geçit bulabilmek için sevdiğiniz insanın etrafında dolaşmaya başlarsınız.

Durumunuz korkunçtur.

Sevdiğiniz karşınızdadır, işte onun saçları, onun dudakları, onun gözleri, onun sesi, onun gülümseyişi, onun bakışı, onun duruşu ama bütün bunlar onu, sizin sevdiğiniz "o" yapmaya yetmemektedir, "o" kendi içinde kaybolmuştur.

Eğer tümüyle ortadan yok olmuş olsa, bütün dünyayı gezip onu aramaya razısınızdır ama aradığınız, önünüzde durmaktadır ve o, sizin aradığınız değildir.

Onu arayabileceğiniz başka bir yer de yoktur.

Sevdiğiniz insan, sevmediğiniz insanın içindedir.

Çaresizliklerin en insafsızıdır bu.

Kaybolanı bulabilmek için, onun içinde kaybolduğu insana sarılırsınız.

O bir seraptır, ağzınıza kumlar dolar.

Tanrıların lanetine uğramış bir matematikçi gibi bütün rakamları alt alta yazıp toplarsınız, sonuç yanlıştır, birisi rakamların değerlerini, size haber vermeden değiştirmiştir, gittikçe daha çok çıldırarak yanlış rakamlarla doğru bir sonuç bulabilmek için boğuşursunuz.

Sevdiğinize ulaşabilmek için çılgınlıklar yaparsınız, onunla deliler gibi sevişirsiniz, ağlarsınız, bağırırsınız, yalvarırsınız, tehdit edersiniz, sokulursunuz, kaçarsınız, hiçbir şey değişmez, katedralin kapıları duvarlarla örülmüştür.

...........

Bir de zamana bağlı olmayan ani kayboluşlar vardı.

Daha bir gün önce kapıları olan katedralin bir sabah kapıları ortadan kayboluyor, sevdiğin