Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-10
Sayfalar :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
by_metallica
22-04-07, 23:37
Arakdaşlar şu anda star reklamda ...bakalım bu sefer olacakmı .. bekliyoruzzzzzz...........
Gecede zannetmiyorum cikacagini ama bende gece ayakta olucam muhtemelen. Artik cikarsa gorucez. Amam dedigim gibi umidi kestim.
by_metallica
22-04-07, 23:44
abi yine yok, vallahi beddua okuyorum stardaki diğer dizilere.. yok köprüymüş yok tanıtıcı reklammış.. yok mu bizi şurda izleyen bir Ztar yetkilisi yaw.... Kafayı çizdim sabahtan beri
Arkadaşlar bende şu zstarı izlemekten içim kalktı yani bugün ümidim kalmadı fragman gelmiyecek herhalde inanırmısınız bir ara atv ve show bakimdedim iki kanalda çarşamba günkü dizilerini fragmanını sürekli yayınlaıyor ama bizim zstar maçı veriyor bizim diziyi vermiyor ben anlamıyorum diğer kanallar nasıl dizilerini reklamını yapıyor. acaba diyorum fragman kanala gelmedimi yayınlamıyor ama bu hafta özet çok erken geldi bizlerde ümitlendik.Birde umarım dizimiz 100bölüme uzar bence bu retinglere bağlı ve tabiki zstar bağlı bekleyip göreceğiz.
http://img237.imageshack.us/img237/951/laminar20oda20fotografixe2.jpg (http://imageshack.us)
Evet arkadaşlar sonunda naz ile tarığın itirafının gerçekleşeceği yeri buldum :img-hyste
Steril oda. Özellikleri:
-Cep telefonu kesinlikle çekmez dolayısıyle çalma ihtimali vs yoktur.
-Hatice hacer baston darbelerine mutlak dayanıklıdır.
-Dışardan içeri, içerden dışarı ses, parazit sızıntısı yapmaz.
-İsteğe göre içerisine şömine ve aksesuarları monte edilir. Şömineyle acil durum yangın söndürücüsü konulur. Odada yangın çıkma ihtimali yoktur.
-Kapıda zamanlayıcı mevcuttur. Ha diyince odadan çıkmak, kaçmak vs mümkün değildir.
Ortam biraz şenlensin istedim. Kusurumzu varsa affola..
:img-hyste :img-hyste
Faruk arkadaşım mükemmel fikir valla.:)Harika olmuş.Özellikle 1. madde tam gerekli.Ama bir dakika ya, bakınca hepsi gerekli yahuu:)Ayırt edilemiyor.:)
NASIL BEĞENDİNİZ Mİ?
Bu foruma girdimmi kopuyorum ben yaw:) Herkes de benim gibi heralde, ondan dolayı bu forum bu kadar eğlenceli :)
azizoz arkadasım, ciddi söylüyorum koptum yaa:D
Arakdaşlar şu anda star reklamda ...bakalım bu sefer olacakmı .. bekliyoruzzzzzz...........
:img-hyste :img-hyste Hic umitlenmeyin bosuna.
burcin_kaplan
22-04-07, 23:46
arkadaşlar normal fragman günü yarın akşam 21.30 civarlarında , ama bugünde gelirmi ümidimiz wardı yani aslında ters bir durum yok içiniz rahat olsun pek ümitli olmayın ama benden sölemesi:) yarın gelir büyük ihtimalle fragman hemde yarın sabah flnda değil direk yarın akşam:)
by_metallica
22-04-07, 23:48
Arkadaşlar bende şu zstarı izlemekten içim kalktı yani bugün ümidim kalmadı fragman gelmiyecek herhalde inanırmısınız bir ara atv ve show bakimdedim iki kanalda çarşamba günkü dizilerini fragmanını sürekli yayınlaıyor ama bizim zstar maçı veriyor bizim diziyi vermiyor ben anlamıyorum diğer kanallar nası dizilerini reklamını yapıyor acaba diyorum fragman kanala gelmedimi yayınlamıyor ama bu hafta özet çok erken geldi bizlerde ümitlendik.Birde umarım dizimiz 100bölüme uzar bence bu retinglere bağlı ve tabiki zstar bağlı bekleyip göreceğiz.
Ya önceden özet geldiğinde o sayfadaki resimde özetle ilgili oluyordu , sabahtan beri startv.com.tr gir çık bir hal oldum. oradaki resimde değişmiyo.. ya madem fragmanı vermiceksiniz. Özeti niye çok erken veriyosunuz.. :fighting2
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Faruk arkadaşım mükemmel fikir valla.:)Harika olmuş.Özellikle 1. madde tam gerekli.Ama bir dakika ya, bakınca hepsi gerekli yahuu:)Ayırt edilemiyor.:)
Aklima baska siklar gelmedi. Sizden gelenler olursa onlarida ekleriz elbet.:img-hyste :img-hyste
by_metallica
22-04-07, 23:52
arkadaşlar normal fragman günü yarın akşam 21.30 civarlarında , ama bugünde gelirmi ümidimiz wardı yani aslında ters bir durum yok içiniz rahat olsun pek ümitli olmayın ama benden sölemesi:) yarın gelir büyük ihtimalle fragman hemde yarın sabah flnda değil direk yarın akşam:)
birazcık yanılıyorsun sanırım. Ben genelde fragmanları p.tesi öğleye kadar izlemiş oluyordum.. Hatta bir kere gece Santra programını izliyordum ( p.tesi gece saat 3 - 4 gibi) bir ara star ı açtım, yalancı yarim tekrarı vardı. birazcık izliyim dedim , bu sırada reklam girdi, reklam sonrası ( o zaman perşembe yayınlanıyordu.. ) ve fragmanı girmişlerdi. Ztar böyle işte, merak etmem bi bölümü beklemediğim anda çıkar karşıma, şimdi bekle allah bekle ben yine 3-4 e kadar burdayım . çıkarsa anında burada size ulaştıracağım..
burcin_kaplan
22-04-07, 23:55
birazcık yanılıyorsun sanırım. Ben genelde fragmanları p.tesi öğleye kadar izlemiş oluyordum.. Hatta bir kere gece Santra programını izliyordum ( p.tesi gece saat 3 - 4 gibi) bir ara star ı açtım, yalancı yarim tekrarı vardı. birazcık izliyim dedim , bu sırada reklam girdi, reklam sonrası ( o zaman perşembe yayınlanıyordu.. ) ve fragmanı girmişlerdi. Ztar böyle işte, merak etmem bi bölümü beklemediğim anda çıkar karşıma, şimdi bekle allah bekle ben yine 3-4 e kadar burdayım . çıkarsa anında burada size ulaştıracağım..
perşmbe günü yayınlanırken ya 2 yada 3 defa pazartesi akşam werildi fragman onun dışında salı sabah weriliyordu yada öğlen , dizi çarşmbaya alındıktan sonra pazartesi akşam gelmeye başladı fragmanlar son iki haftadırda pazartesi gece 12den sonra werdiler ama bu hafta akşam werirler gece ye kalmaz.
pas.si.on79
23-04-07, 00:00
yok by_metallica ,burçin arkadaşımız yanılmıyor...dizi perşembe günü yayınlanırken, salı günleri fragman çıkıyordu..Yalnız sanırım 27.bölümden sonra (şu elinde gül arabanın orda saklandığı fragman) ilk defa iki aile dizisinin arasında yayınlamaya başlandı.Ondan sonra da öyle oldu. Ancak bir iki haftadır da iki aile dizisi bittikten sonra yayınlandı..
Kesinlikle eminiz çünkü fragman nöbetindeyiz.. :img-hyste
handeozbek
23-04-07, 00:01
Star şimdiye kadar birkaç istisna dışında fragmanı 3 gün evvelden vermedi. Yine de bekleyin siz bilirsiniz. Ama star özeti erken verdi diye umutlanmayın. Bozuk saat bile günde 2 kere doğruyu gösterir:)
ben senaryoya boğulmuşken forum eskiye dönüş şerefine, eskiyi yadetmiş de haberimiz yok. süper olmuş cidden yaa. hepsi gözümde canlandı. (burçin ve miray diyecekler şimdi zaten onlar aklındaydı senin diye :img-wink: )
kimse eklememiş sanırım yalancı yarimin en etkileyici sahnelerinden birisi, belkide en iyisi
30.bölüm ayrılık konuşması
naz: belki de gitme zamanı artık
tarık: belki de
naz: hazır iyi bir iş teklifi de varken sevdiklerinin yanında.
tarık: kovuyo musun?
naz: hayır serbest bırakıyorum. istediğin zaman gidebilirsin
tarık: tamam
naz: gidecek misin?
tarık: istediğim zaman.
burcin_kaplan
23-04-07, 00:02
Star şimdiye kadar birkaç istisna dışında fragmanı 3 gün evvelden vermedi. Yine de bekleyin siz bilirsiniz. Ama star özeti erken verdi diye umutlanmayın. Bozuk saat bile günde 2 kere doğruyu gösterir:)
bozuk saat bile günde iki kere doğruyu gösterir :img-hyste
aklıma 34. bölüm özetinden önce 35. bölüm özetini werdikleri hafta geldi:img-hyste :img-hyste
:img-hyste :img-hyste :img-hyste 3 çocuk heee yetmezz yetmezzz:img-hyste
tabi format değişsin 100. bölüme kadar yalancı yarim...
sonra 1 den başlayıp ismini değiştirirle 'yalancı kocam'
-siz istediniz biz yaptık...yalancı yarim yep yeni sanaryosuyla,değişen ismi ve yenilenen oyuncu kadrosuyla tekrar karşınızda..onlar artık evlii...peki herşey bitti mi...hayır...asıl herşey yeni başlıyor..tarık uslanmıyor..ondan yalan bitmiyor:img-wink: yalancı kocam hangü gün boş olursak o gün..aşka aşıklar sakın kaçırmayın bi siz izliyorsunuz zaten:img-hyste
Çatladım gülmekten :img-hyste
Gülemkten bir şey yazamıyorum ki:)
Özellikle yalancı kocam hangü gün boş olursak o gün (kumadayı eline al, muhakkak bir gün denk gelir) :img-hyste Hala gülüyorum bak:)
by_metallica
23-04-07, 00:07
Ya kusura bakmayın. sabahtan beri ztar ı izlemekten kafa kalmadı işte, Zaten Santra Pazartesi akşam başlıyor , salı gecesi bitiyor :) Yani salı gecesi yayınlanmış fragmanlar..
Arkadaşlar , 6 farklı mailden star tv iletişim bölümüne mail yolladım. hiç olmazsa yayınlanma saatini söylemelerini rica ettim... Canıma tak etti artık ya..
burcin_kaplan
23-04-07, 00:10
ya şimdi düşünüyordumda bu bölümde sanki güzel bişeler olacağa benziyor özet cumadan werildi ama ortada ne fotograf war nede fragman eee bunlar yoksa özet nie erken werildi ?
acaba itiraf mı gelicek ki ön hazırlık yapıyorlar:):)
by_metallica
23-04-07, 00:12
ya şimdi düşünüyordumda bu bölümde sanki güzel bişeler olacağa benziyor özet cumadan werildi ama ortada ne fotograf war nede fragman eee bunlar yoksa özet nie erken werildi ?
inşallah diyelim öyle olsun . :) Özetin çok erken verilmesi bir garip, özet sayfasında bölümle ilgili resim olmaması ayrı bi garip. Duyguların sınırları zorladığı bir bölüm olabilir diyosun.. öyle olsun ki beklediğimize değsin....
handeee,sence 500 bölüm yetermi nazın ev işi öğrenmesinee:img-hyste hizmetçi tutacak bizim nazz bildiğimiz nazzz hayatta tutmazzz evi allak bullak eder zehirler bizim çocuğuda yine tutmazz...bi bakıyomuşuzz 90 yaşında birini tutuyormuş...:img-hyste
tarık:nazz bu kimm...babaannenmi geldiii
naz:hııı babaannem öbür taraftan bizi ziyarete geldi tarıkk...tanıştırayım makbule hanım yeni hizmetçimiz
tarık: (güler)yenimi..ilk diycektik...nazz bu kadın ayakta duramıyooo
naz:iyi iştee ..ne yapcak durup...ayakta durursa sana sulanır gece yanına gelir filan..yok yokk ben bu kadının ayakta duramadığa emin olayım
tarık:naz kadın ninem yaşında bana bakarsa yuh...
naz:bakmazsa yuhhh
tarık:yakışıklı olduğumu kabul ediyorsun yaniii
naz:kaybolsana senn...git yine bişeyler yapp..sonra gel benden sakla..bende yalan söylüyorsun diye bas bas bağırayımm...işini yap tarıkkk
tarık:ee hem yalan söyleme diyorsun hemde yalan söylemeye itiyosun benii
naz:bikere dizinin adı yalancı kocam yalan söylemen lazım git yalan bul kaybol:img-hyste
Off of.O kadar güzel şeyler okuyorum ki, nasıl başlayacağım yazıma bulamıyorum ya:)Gerçi mükemmel yazmışsın sinemim_g (isminin Feyza olduğunu öğrenmiş olduk:)) dicektim ama :) O kadarcık kelime için, ne kadar kelime sarfettim yaa:)
NOT!: 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun arkadaslar.
whiteangel
23-04-07, 00:17
Aaa Burçin'cim çok aceleci gördüm seni canım:img-wink: Daha 41.bölümdeyiz. Ne itirafı.. yok artık:img-hyste
Ya şöyle bi düşündüm de dizi başlıyalı şaka maka derken 10 ay olmuş. Hani diyorum bu sürede bir bebemiz olsa, ohooo 40ını bile uçurmuş olurduk:icon_whis Hani şimdi moda ya , ilk bölümden hamile kalıyolar. O bakımdan şey etmiştim.:img-hyste :img-hyste Sabır aşka aşıklar sabır. Daha 41 deyiz. 100 e kadar yolu var..:img-wink:
by_metallica
23-04-07, 00:17
23. Nisanın İlk dakikaları kutlu olsun arkadaşlar..
Bu arada arkadaşlar diğer dizilerin web sayfaları yenilenmesine rağmen , www.yalanciyarim.com ardesi çok geride kalıyor, ayda yılda bir yenileniyor.. dikkatimi çekti paylaşmak istedim.
Bende bunu düşündüm acaba bizleri bir süprizmi bekliyor yada fragman kanala ulaşmadı aklım bu geliyor diğer kanallar dizilerini reklamın çok güzel yapıyor ama bizim zstar bizim diziye önem vermiyor tek dileğim var magazin gazetcilerinde ödülü biz alsak acaba zstar ne yapacak çok merak ediyorum tek dileğim bu ödülü yalancı yarimin alması unutmayın lütfen oylamayı.
burcin_kaplan
23-04-07, 00:20
Aaa Burçin'cim çok aceleci gördüm seni canım:img-wink: Daha 41.bölümdeyiz. Ne itirafı.. yok artık:img-hyste
Ya şöyle bi düşündüm de dizi başlıyalı şaka maka derken 10 ay olmuş. Hani diyorum bu sürede bir bebemiz olsa, ohooo 40ını bile uçurmuş olurduk:icon_whis Hani şimdi moda ya , ilk bölümden hamile kalıyolar. O bakımdan şey etmiştim.:img-hyste :img-hyste Sabır aşka aşıklar sabır. Daha 41 deyiz. 100 e kadar yolu var..:img-wink:
di mi :img-blush pardon ablacım ne itirafı yahu oda nedemek, diyen gitti:icon_whis
ciddi ciddi 10 ay oldu resmen ya hatta 10 ayı geçti dizi başlıyalı itiraf falan yok daha haydi hayırlısı elbet birgün gelicek görücez işllah o günleride:)
ya 41. bölümde yada 50. bölümde gleicek diyorum ben itirafa olur mu ki acaba:)
handeozbek
23-04-07, 00:21
Dimi ablacım ne acelemiz var. Sindire sindire gidiyoruz işte.:) Onlar çekedursun. Biz bekleye bekleye çatlayaduralım. Yuvarlanıp gidiyoruz.:) 100 olur 200 olur hiç farketmez. Maksat çatlamayalım:) Çatlayacak kimsede yok zaten. Hiç kimse itiraf istemiyor. Hem napıcaz itirafı. Sabır edelim. Ne demişler sabreden derviş sabretmekten gebermiş. Pardon muradına ermiş:img-hyste
23. Nisanın İlk dakikaları kutlu olsun arkadaşlar..
Bu arada arkadaşlar diğer dizilerin web sayfaları yenilenmesine rağmen , www.yalanciyarim.com ardesi çok geride kalıyor, ayda yılda bir yenileniyor.. dikkatimi çekti paylaşmak istedim.
Bunu oranın adminlerine iletirseniz sevinirim orada moderatör olan birisi olarak.:img-wink: Ayrıca yapım şirketinin bu geride kalmada çok payı var onu da söylemem gerek maalesef,çünkü çok ilgisizler
:img-yes:
pas.si.on79
23-04-07, 00:24
Evet aslında karşımızdaki ztar olmasaydı kesinlikle bunda bir tuhaflık olduğunu düşünebilirdik.Ama HAndenin dediği gibi ztarın neleri gördük..Fakat dediğin gibi de olabilir.Yer yerinden oynacayak sahneler olabilir.Bu yüzden hem onun hazırlığı hem de erkenden vermek istemiyorlardır.Belki de ikiside olabilir...
Ztara bir kez olsun güvensek..diyecem birşey de diyemiyorum.
ya da özeti ekleyen yetkili pazartesi izinlidir, erkenden eklemiş olabilir.. :img-hyste
Özete göre fragman geç yayınlanacağından, fragmanı yine zamanında verirler..
burçin ne dedin sen? itiraf mı dedin?
-bak barış 100 bölüm diyo.
-bak barış 10 hafta önce "itiraf olursa dizi biter yahu" demişti.
adamın dedikleri çıkıyo. dediği gibi itiraf yok daha.
ama ikinci söylediği ilk söylediği ile bağlantılı olursa vay halimize. bekle babam 90.bölümleri. :)
daha gerçekçi bakarsak olaya; 100 bölüm planı varsa, itiraf 50.bölümlerde falan olur. evlilik olur, çoluk çocuk olur. daha önce de dediğim gibi ikinci bir yabancı damat olur. ama bu bölümde ne olur, valla herşey olabilir. öpüşme bekliyosanız, naz bu sefer neyi hatırlatacak tarığa bilmiyorum, "yangın dumanı, aklımı bulandırdı tam olarak ne geçti, ne olup bitti hatırlamıyorum" derse o ayrı, mantıklı bi neden :)
di mi :img-blush pardon ablacım ne itirafı yahu oda nedemek, diyen gitti:icon_whis
ciddi ciddi 10 ay oldu resmen ya hatta 10 ayı geçti dizi başlıyalı itiraf falan yok daha haydi hayırlısı elbet birgün gelicek görücez işllah o günleride:)
ya 41. bölümde yada 50. bölümde gleicek diyorum ben itirafa olur mu ki acaba:)
O zaman burda ben devreye giriyor ve her zaman kendimizi avuttuğumuz klişe cümlemizi söylüyorum;
"Ne itirafı ya onlar aşkın en güzel hallerini yaşıyorlar, onların bakışmaları, didişmeleri vs bu aşkı güzel yapıyor. Öyle diğer dizilerdeki gibi ne öyle hemen itiraf ııyyy iğrenç"
handeozbek
23-04-07, 00:28
O zaman burda ben devreye giriyor ve her zaman kendimizi avuttuğumuz klişe cümlemizi söylüyorum;
"Ne itirafı ya onlar aşkın en güzel hallerini yaşıyorlar, onların bakışmaları, didişmeleri vs bu aşkı güzel yapıyor. Öyle diğer dizilerdeki gibi ne öyle hemen itiraf ııyyy iğrenç"
Devam ediyorum. Dizimizi diğer dizilerden farklı kılan tarafı da bu:) İzlerken çatlamak. Çatlamazsan ne zevk alırsın dimi ama:) Televizyona kumanda fırlatacaksın ki zevk alasın:)
burcin_kaplan
23-04-07, 00:29
burçin ne dedin sen? itiraf mı dedin?
-bak barış 100 bölüm diyo.
-bak barış 10 hafta önce "itiraf olursa dizi biter yahu" demişti.
adamın dedikleri çıkıyo. dediği gibi itiraf yok daha.
ama ikinci söylediği ilk söylediği ile bağlantılı olursa vay halimize. bekle babam 90.bölümleri. :)
daha gerçekçi bakarsak olaya; 100 bölüm planı varsa, itiraf 50.bölümlerde falan olur. evlilik olur, çoluk çocuk olur. daha önce de dediğim gibi ikinci bir yabancı damat olur. ama bu bölümde ne olur, valla herşey olabilir. öpüşme bekliyosanız, naz bu sefer neyi hatırlatacak tarığa bilmiyorum, "yangın dumanı, aklımı bulandırdı tam olarak ne geçti, ne olup bitti hatırlamıyorum" derse o ayrı, mantıklı bi neden :)
serdar hemen içini rhatlatayım bariş o olayı söylerken bir yandanda hulusi-tarık barışması çok yakın demişti:img-hyste bak güllük gülistanlık herşey di mi aralarından su sızmıyor:)
yani yarı yarıya tutturduğuna göre bariş tahminlerini bu olayda senindediğine geldi 100 bölüm dizi ee 50.bölümlerde itiraf işte:img-hyste :img-hyste
3. öpüşmeye gelirsek walla nazdır ne yapsa yeridir her bahaneyi öne sürebilir :)
by_metallica
23-04-07, 00:32
Bunu oranın adminlerine iletirseniz sevinirim orada moderatör olan birisi olarak.:img-wink: Ayrıca yapım şirketinin bu geride kalmada çok payı var onu da söylemem gerek maalesef,çünkü çok ilgisizler
:img-yes:
:) Zstarla çalışan ya huyundan ya suyundan işte.. ilk başlarda günceldi, Star ın sitesinde çıkmadan orada çıktığı oluyordu ... Bir ara öyle takıldı kaldırlarki 10 bölüm hiç değişmedi site. forumu biraz olsun hareketli.. Ama adminlere iletsem pek dikkate alacaklarını sanmıyorum..
kardelen2086
23-04-07, 00:32
bugüne kadar çok dizi izledim arkadaşlar ama yalancı yarim gibisini hiç görmedim daha ,resmen seyircinin sabrını zorluyorlar;bir itiraf 40 bölüm boyunca gelmez mi ya,valla senaristleri tebrik etmek istiyorum;40 bölüm boyunca izleyiciyi sıkmadan öyküyü çok hoş bir biçimde buralara kadar getirdiler ya helal olsun,bakalım daha nereye kadar gidecek bu durum,ne yalan söyleyeyim ben bu duruma iyice alıştım,günün birinde itiraflar gelir,sırlar ortaya çıkarsa işte o zaman şaşıracağım.....:img-yes: :img-yes: :img-yes:
Arkadaslar o eski günleri yad ettiğiniz harika olmuş.Zaten beyin alışmış, o replikleri görünce direkt o ana yöneliyor.Tekrar yaşamış, izlemiş gibi oldum valla.Özellikle o dağ evi, paronayak Naz muhabbetlerini:)Nolcak bizim bu halimiz bilmiyorum.Zaten fragman da yokmuş henüz.Yok değil mi hala bir haber arkadaşlar??Bu arada içinizde köprü zehirlenmesi geçiren arkadaslar vardı.Hala devam etmekte mi, yoksa hastane mestane durumları sonucu iyileştiler mi?Merak ettim de, hazır eski günleri yad ediyoruz:)
Devam ediyorum. Dizimizi diğer dizilerden farklı kılan tarafı da bu:) İzlerken çatlamak. Çatlamazsan ne zevk alırsın dimi ama:) Televizyona kumanda fırlatacaksın ki zevk alasın:)
Ekliyorum;
Zaten YY ekibinin çoğu mazoşist, bir tanesi de nazoşit oldu :img-hyste
serdar hemen içini rhatlatayım bariş o olayı söylerken bir yandanda hulusi-tarık barışması çok yakın demişti:img-hyste bak güllük gülistanlık herşey di mi aralarından su sızmıyor:)
yani yarı yarıya tutturduğuna göre bariş tahminlerini bu olayda senindediğine geldi 100 bölüm dizi ee 50.bölümlerde itiraf işte:img-hyste :img-hyste
3. öpüşmeye gelirsek walla nazdır ne yapsa yeridir her bahaneyi öne sürebilir :)
yani illa bi kusurumuzu bulacaksın. ama çok güzel bi kusur bulmuşsun tebrik ederim.
o zaman burçin söyle yapalım barış bizle 1 doğru 1 yalan oyunu oynamış belli ki. malum 29.bölümde o oyun vardı.
itiraf yok ==> doğru
baba-oğul barışması ==> yalan
şimdi bu yeni durum için
dizi 100 bölüm ==> doğru ise
itiraf 50.bölüm ==> yalan olur
bu haftalar da itiraf olursa
bu sefer de 100 bölüm yalan olur.
gel de çık işin içinde :)
handeozbek
23-04-07, 00:35
Ekliyorum;
Zaten YY ekibinin çoğu mazoşist, bir tanesi de nazoşit oldu :img-hyste
Sevdim bu sloganı. Daha çok çatlamak istiyoruz. İtiraf ettirmeyin. İstemiyoruz:img-hyste
bugüne kadar çok dizi izledim arkadaşlar ama yalancı yarim gibisini hiç görmedim daha ,resmen seyircinin sabrını zorluyorlar;bir itiraf 40 bölüm boyunca gelmez mi ya,valla senaristleri tebrik etmek istiyorum;40 bölüm boyunca izleyiciyi sıkmadan öyküyü çok hoş bir biçimde buralara kadar getirdiler ya helal olsun,bakalım daha nereye kadar gidecek bu durum,ne yalan söyleyeyim ben bu duruma iyice alıştım,günün birinde itiraflar gelir,sırlar ortaya çıkarsa işte o zaman şaşıracağım.....:img-yes: :img-yes: :img-yes:
İşte asıl korktuğumda bu alışma olayı. Gün gelicek olay o kadar büyüyecek ki, itiraf bize çok sıradan bir olay gibi gelecek. Özette yazıcak; "Tarık aşkını itiraf eder" Biz de amaan itirafmı oda neymiş gibisinden bir hallere bürünücez. :img-hyste
Hatta A kişisi ve B kişisi arasında şöyle bir diyalog geçerse şaşırmayın
A: Dostum B, Yalancı Yarimin bir sonraki bölümü olan 349859237592. bölümünde itiraf gelicekmiş. Özette okudum.
B: Aman bende birşey sandım.
NOT: Bir itiraf nelere kadir !
:) Zstarla çalışan ya huyundan ya suyundan işte.. ilk başlarda günceldi, Star ın sitesinde çıkmadan orada çıktığı oluyordu ... Bir ara öyle takıldı kaldırlarki 10 bölüm hiç değişmedi site. forumu biraz olsun hareketli.. Ama adminlere iletsem pek dikkate alacaklarını sanmıyorum..
Adminleri ve durumu bildiğim için adminlere kabahat bulmayın derim ben:img-wink: Çünkü her hafta özet önce yalancı yarim resmi sitesinde yayınlansın diye üç kere yapımcıyı aradım her seferinde tamam dedi ama ortada birşey yok.:img-yes:
:):)
Olabilir hakikaten.Ztar ve YY ekibi diyorsak ne zaman, ne olacağı belli olmaz.Her an, her şey olabilir.Ama özetin erken verilmesinde:
1.Ratingler
2.Dizifilm.com, YY forum üyeleri :img-pilot :) (buna göre senaryo yazan arkadaslar yazcak, senaristler de ne yapmayacaklarını bilecekler, ters köşe olayı yine :))
etkili bence
burcin_kaplan
23-04-07, 00:41
yani illa bi kusurumuzu bulacaksın. ama çok güzel bi kusur bulmuşsun tebrik ederim.
o zaman burçin söyle yapalım barış bizle 1 doğru 1 yalan oyunu oynamış belli ki. malum 29.bölümde o oyun vardı.
itiraf yok ==> doğru
baba-oğul barışması ==> yalan
şimdi bu yeni durum için
dizi 100 bölüm ==> doğru ise
itiraf 50.bölüm ==> yalan olur
bu haftalar da itiraf olursa
bu sefer de 100 bölüm yalan olur.
gel de çık işin içinde :)
ayıkla şimdi pirincin taşını hesabı oldu:):)
walla işin ucunda dizinin uzaması warsa olsun warsın bekleriz artık ne yapıcaz, el mahkum ondan sonra bizde hasar bulmasınlar ama bizi delirten yy'dir biz gayet normal insanlardık. Avatar saymazdık , hesap makinasını yanlış kulanmazdık halka açık gösteriler yapmazdık :)
yaa 40. bölüme kadar itiraf gelse biz böle olur muyduk,efem ?? halinden rahatsz olan war mı :) yoktur heralde ee bir 40 bölümcük daha sıkın dişinizi işte 80. bölümlerde gelir itiraf içime doğdu:img-hyste
handeozbek
23-04-07, 00:41
Bende çok korkuyorum işte öyle olmasından. İtiraf gelecek. Biz hala acaba rüya mı diye tartışıyor olacağız. Hatta son bölüm bunlar evlenecek. Biz hala hayal mi diyeceğiz. Meşhur fragman dış sesimiz çıkacak diyecek ki. Aşka aşıklar boşuna gözlerinizi ovuşturmayın bu sefer gerçek:img-hyste
İşte asıl korktuğumda bu alışma olayı. Gün gelicek olay o kadar büyüyecekmi, itiraf bize çok sıradan bir oaly gibi gelecek. Özette yazıcak; "Tarık aşkını itiraf eder" Biz de amaan itirafmı oda neymiş gibisinden bir hallere bürünücez. :img-hyste
anıl o özete ilk tepkiler...
-bu özet yalan, zaten özette yazanların çoğu çıkmıyo
-hayaldır hayal, yok yok rüya. gerçekte olur mu öyle şey
-eeeh sıktı bu özetlerde hayalleri yazmaları
-belgin rüya görmüştür kesin. ya da tarık :img-hyste
by_metallica
23-04-07, 00:42
Arkadaşlar itiraf olursa dizi bitmez bence, Çünkü ortaya dökülmesi gereken o kadar sır ve yalanlar varki...
:D aklıma bişi geldi ya, Naz'da yalan söylemeye başlamasın yakında :) aslında iyi olur yani uzaması açısından :D
handeozbek
23-04-07, 00:44
Hatta başta gerçek diyen 1-2 kişi çıkar. Öyle kanıtlar sunarız ki onlar da şüpheye düşmeye başlar:)
burcin_kaplan
23-04-07, 00:45
hattaa o özete direk
- Hayaaaaaaaaaal tepkisni veren arkadaşlarda olur :)
fragman gelir ztn fragmandaki adamda herşeyi abartıyor.görüntülerde rüyadır zaten ne gerek war cnm itiraf fln :)
burcin_kaplan
23-04-07, 00:47
Arkadaşlar itiraf olursa dizi bitmez bence, Çünkü ortaya dökülmesi gereken o kadar sır ve yalanlar varki...
:D aklıma bişi geldi ya, Naz'da yalan söylemeye başlamasın yakında :) aslında iyi olur yani uzaması açısından :D
Naz yalan söylemeye alıştı canım ohoo:) daha pınar zamanlarında başladı o kadeşti abiydi arkadaştı:img-hyste
sonra daha yeni yazdım sandal olayını ordada sıktı bir yalan oo nazda alıştı yalanlara hatta son bölümde de şu keremin nişanlısına onun ablası diyerek genebir yalan atı werdi:img-hyste
Nazdada yalan bol bol bulunur:)
handeozbek
23-04-07, 00:49
Naz yalan söylemeye alıştı canım ohoo:) daha pınar zamanlarında başladı o kadeşti abiydi arkadaştı:img-hyste
sonra daha yeni yazdım sandal olayını ordada sıktı bir yalan oo nazda alıştı yalanlara hatta son bölümde de şu keremin nişanlısına onun ablası diyerek genebir yalan atı werdi:img-hyste
Nazdada yalan bol bol bulunur:)
Dizinin adı Yalancı Yarim. Yalancı Tarık değil ki. Bu da demek oluyor ki yalan söylemek Nazın da hakkı. Naz sağolsun sonuna kadar kullanıyor bu hakkını:)
hattaa o özete direk
- Hayaaaaaaaaaal tepkisni veren arkadaşlarda olur :)
fragman gelir ztn fragmandaki adamda herşeyi abartıyor.görüntülerde rüyadır zaten ne gerek war cnm itiraf fln :)
di mi yaa, halbuki sen, ben, cansu, miray. ne büyük zevkle okuruz özeti. itiraf olacak diye içimiz kıpır kıpır olur. sonra birden o yazıyı görürüz. tüm hayallarimiz yıkılır. miray yine ağlar :) tam bi dejavu olur yani. aman öyle bi özet falan çıkmasın. ıyyyyy düşüncesi bile hayallerimi yıkıyo. (özet ya da fragman değil, "hayaaaal" yazısını görmek)
whiteangel
23-04-07, 00:49
EH işte bu büyük başarıdır. Öyle bir dizi ki ;
türü:romantik komedi
teması:zor bir aşk hkayesi
41. bölüm olmuş,ortada açık ve net bir aşk itirafı yok. Kahramanlarımız çok şey yaşadılar,çok şey paylaştılar. Ama birbirlerinin nesi olduklarının bile adını koyamadılar. Gün oldu sinirlendik, gün oldu güldük, eğlendik.. gün oldu gözyaşlarına boğulduk.. Ama İZLEMEKTEN HİÇ VAZGEÇMEDİK. HER BÖLÜMDEN FARKLI KEYİFLER ALDIK. BU durumda yapım ekibini ve oyuncuları candan kutluyorum.Nasıl bir büyüdür bu.. Nasıl bağlandık bu kadar bilmiyorum.10 AYDIR BİZE YAŞATTIKLARI TÜM DUYGULAR İÇİN TEŞEKKÜRLER..
100 E kadar yolu var, sabrımız da sevgimiz de hiç bitmeyecek. Ama şu torunlarımızı görelim :img-hyste Hulusican:img-hyste Belginnaz:img-hyste Cahidenur:img-hyste .. Hayal değil gerçek olsun lütfen.:img-wink:
kardelen2086
23-04-07, 00:50
merak ettiğim bazı şeyler var arkadaşlar,sizce;
-tarık,tarık tekelioğlu olduğunu naz a kendi mi itiraf eder;yoksa naz kendisi mi öğrenir?(bana tarık itiraf etmezmiş gibi geliyor;ne de olsa beyimiz yalan makinası mübarek onun kadar yalan söyleyeni de zor bulunur herhalde;naz yalan söyleme dedikçe tarık inadına yalan doğuruyor)
ve de
-tarığın gerçek kimliği ne zaman ortaya çıkar?
*tarık ve naz aşklarını itiraf ettikten sonra mı, yoksa itiraf etmeden önce mi(temennim itiraf gerçekleşmeden tarığın kimliğinin ortaya çıkması)
by_metallica
23-04-07, 00:51
Arkadaşlar şimdi aklıma geldi bi bakın bakalım 30. bölüm Özetinde ne demiş
Naz ağlayarak odasına gider. Daha sonra dayanamayıp Tarık’ın odasına gelir, sonunda beklenen itirafı yapar.
...........
Tarık’tan da beklenen itiraf gelir.
:) Bakalım fragmanda ne demiş.
Flaş , flaş , flaş .. Haftalardır bir gelip bir gidenler, dilinin ucuna kadar gelipde söylenemeyenler söyleniyor. Önce Naz sonra Tarık. Evet evet ard arda geliyor itiraflar...
Özetle çok ümitlendik , Fragmanla kendimizden geçtik .. ama Bölümde yıkıldık, tabi son sahne hariç..
Umarım buda öyle olmaz... Fragmanı beklemekten felaket senaryoları yazmaya başladım artık ya...
41. bölüm olmuş,ortada açık ve net bir aşk itirafı yok. Kahramanlarımız çok şey yaşadılar,çok şey paylaştılar. Ama birbirlerinin nesi olduklarının bile adını koyamadılar. Gün oldu sinirlendik, gün oldu güldük, eğlendik.. gün oldu gözyaşlarına boğulduk.. Ama İZLEMEKTEN HİÇ VAZGEÇMEDİK. HER BÖLÜMDEN FARKLI KEYİFLER ALDIK. BU durumda yapım ekibini ve oyuncuları candan kutluyorum.Nasıl bir büyüdür bu.. Nasıl bağlandık bu kadar bilmiyorum.10 AYDIR BİZE YAŞATTIKLARI TÜM DUYGULAR İÇİN TEŞEKKÜRLER..
100 E kadar yolu var, sabrımız da sevgimiz de hiç bitmeyecek. Ama şu torunlarımızı görelim :img-hyste Hulusican:img-hyste Belginnaz:img-hyste Cahidenur:img-hyste .. Hayal değil gerçek olsun lütfen.:img-wink:
Zaten 100 bölüm falan sürerse, sadece Hulusican, Belginnaz, Cahidenur olmaz heralde.Onların da çocukları, hatta torunları:)
Ayy pardon yaa, ben dizimizin Yalancı Yarim olduğunu unutmuşum:)
handeozbek
23-04-07, 00:54
Naz ağlayarak odasına gider. Daha sonra dayanamayıp Tarık’ın odasına gelir, sonunda beklenen itirafı yapar.
...........
Flaş , flaş , flaş .. Haftalardır bir gelip bir gidenler, dilinin ucuna kadar gelipde söylenemeyenler söyleniyor. Önce Naz sonra Tarık. Evet evet ard arda geliyor itiraflar...
Özetle çok ümitlendik , Fragmanla kendimizden geçtik .. ama Bölümde yıkıldık, tabi son sahne hariç..
Umarım buda öyle olmaz... Fragmanı beklemekten felaket senaryoları yazmaya başladım artık ya...
Tamamen doğru yazılanlar. Birbirlerine itiraf ediyorlar dememiş ki:) Bu bölüm öyle olmayacak içime doğuyor.:) O zaman zaten uğur kedi de söylemişti. İtiraf olur da karşılık bulur mu diye? Yok yok bekleyin siz bu bölüm başka:)
burcin_kaplan
23-04-07, 00:55
di mi yaa, halbuki sen, ben, cansu, miray. ne büyük zevkle okuruz özeti. itiraf olacak diye içimiz kıpır kıpır olur. sonra birden o yazıyı görürüz. tüm hayallarimiz yıkılır. miray yine ağlar :) tam bi dejavu olur yani. aman öyle bi özet falan çıkmasın. ıyyyyy düşüncesi bile hayallerimi yıkıyo. (özet ya da fragman değil, "hayaaaal" yazısını görmek)
walla hala gözlerimin önünde uçuyor o hayaaaaaaaal yazıları hala gözlerimin önünde uçuyor o yazının etkisinden hala çıkamadım :) halbuki ne kadarda mutlu oluyorduk biz özet okurken dizi sonlarında vs.. :)
ama neyseki kanıtçılarımız mevcut çıt çıta bakanlar mı dersin araba tekerleğinin ses çıkarmasına değinenler mi pijamaydı japon konsolosluğuydu di mi ama dolu kanıtımızçımız we kanıtımız wardı biz o özetten bile çıakrırız bir kanıt ... Şu cümleyi yazarken daha çok kelime kullanmışlar acaba bunda bir iş mi war vs.:img-hyste
...........
ohooo dış seslere inansaydık şimdiye hulusican 5 aylıktı :) ben fragmanı izlerken dinlemiyorum o adamı. sürekli kandırıyo bizi. :( zaten bi star'ın yayın politikasına gıcığım bi de o adama. herkes sadrinin babasının suratını merak eder, bense o adamın suratını :)
by_metallica
23-04-07, 00:57
Tamamen doğru yazılanlar. Birbirlerine itiraf ediyorlar dememiş ki:) Bu bölüm öyle olmayacak içime doğuyor.:) O zaman zaten uğur kedi de söylemişti. İtiraf olur da karşılık bulur mu diye? Yok yok bekleyin siz bu bölüm başka:)
Ama şimdi yalan söylemeyelim özeti okuduktan sonra fragmanı izleyen biri kesin birbirlerine itiraf ediyor sanır.. İnşallah deidğin gibi bu bölüm farklı olur..
merak ettiğim bazı şeyler var arkadaşlar,sizce;
-tarık,tarık tekelioğlu olduğunu naz a kendi mi itiraf eder;yoksa naz kendisi mi öğrenir?(bana tarık itiraf etmezmiş gibi geliyor;ne de olsa beyimiz yalan makinası mübarek onun kadar yalan söyleyeni de zor bulunur herhalde;naz yalan söyleme dedikçe tarık inadına yalan doğuruyor)
ve de
-tarığın gerçek kimliği ne zaman ortaya çıkar?
*tarık ve naz aşklarını itiraf ettikten sonra mı, yoksa itiraf etmeden önce mi(temennim itiraf gerçekleşmeden tarığın kimliğinin ortaya çıkması)
Bu gidişle itiraf gelmicek, aşk itirafı yani:img-wink: , Tarık Tekelioğlu olayını da kendisi söylemez heralde, tıpkı hiçbir şeyi kendisi söyleyemediği gibi...:)
Her şey rastlantı sonucu oluyor, ortaya çıkıyor ne de olsa...:)
bkz. Alfonso:)
Zaten 100 bölüm falan sürerse, sadece Hulusican, Belginnaz, Cahidenur olmaz heralde.Onların da çocukları, hatta torunları:)
Ayy pardon yaa, ben dizimizin Yalancı Yarim olduğunu unutmuşum:)
O zaman ismi "Yalancılar Yuvası" gibi birşeye değiştiririz. Bİrde o gençlerin aşkları olacak, onların itirafları olacak. Nice itiraflar bekleriz biz daha :) Ama iyi tarafından bakın acısını çıkaracaz :)
by_metallica
23-04-07, 00:59
ohooo dış seslere inansaydık şimdiye hulusican 5 aylıktı :) ben fragmanı izlerken dinlemiyorum o adamı. sürekli kandırıyo bizi. :( zaten bi star'ın yayın politikasına gıcığım bi de o adama. herkes sadrinin babasının suratını merak eder, bense o adamın suratını :)
o adama bende gıcığım. ya tam hatırlamıyorum 6 veya 8. bölümün fragmanında " nazın yüreği yangın yeri" gibisin bişeyler söylemişti, diziye geldik tarık'a illallah dedirtiyo :) 9 ay öncesinden var o adama gıcığım. bakalım bu fragmanda neler söylicek.
pas.si.on79
23-04-07, 01:00
...........
evet itiraf olmuştu...ama handenin hatırlattığı gibi uğur kedinin söylediği gibi itiraf yerini bulamamıştı..
Tarık itiraf etti..Cafedelerdi.. Mert,Tarık,Pınar,Naz...
Tarıkın aramızda birşeyler olabilirdi...diye başlayan sözler.Sonrasında Naz Tarık eve gelince kapı önünde devam etmişlerdi..
Naz da itiraf etti..Yanında hep olmasını.Bir de öpücükle ilgili olandı sanırım.AMa TArık değil.ordaki sadriydi.. SAdri dayak yemiş,ilaç içip uyumuştu.
handeozbek
23-04-07, 01:00
Ama şimdi yalan söylemeyelim özeti okuduktan sonra fragmanı izleyen biri kesin birbirlerine itiraf ediyor sanır.. İnşallah deidğin gibi bu bölüm farklı olur..
Başta bende öyle sanmıştım zaten:img-hyste o zaman radarlarım gelişmemişti. İnce ayrıntıyı kaçırmışım. itiraf ediyor ama kime şimdi olsa sorarım o zaman sormamışım. E zamanla geliştiriyor insan kendini:)
Pardon da neden hiç erkeklerin özellikle de Vahinin taraf tutulmuyor? Hani Vahican ya da ne bileyim Tarıkcan veya türetebileceğiniz nice isim? :) :img-hyste
walla hala gözlerimin önünde uçuyor o hayaaaaaaaal yazıları hala gözlerimin önünde uçuyor o yazının etkisinden hala çıkamadım :) halbuki ne kadarda mutlu oluyorduk biz özet okurken dizi sonlarında vs.. :)
ama neyseki kanıtçılarımız mevcut çıt çıta bakanlar mı dersin araba tekerleğinin ses çıkarmasına değinenler mi pijamaydı japon konsolosluğuydu di mi ama dolu kanıtımızçımız we kanıtımız wardı biz o özetten bile çıakrırız bir kanıt ... Şu cümleyi yazarken daha çok kelime kullanmışlar acaba bunda bir iş mi war vs.:img-hyste
Burçin sizinde ufkunuzu genişletmeye gelmiyor ha. Bıraksam hepiniz SonGül gibi olacaksınız.
sofa
burcin_kaplan
23-04-07, 01:02
O zaman ismi "Yalancılar Yuvası" gibi birşeye değiştiririz. Bİrde o gençlerin aşkları olacak, onların itirafları olacak. Nice itiraflar bekleriz biz daha :) Ama iyi tarafından bakın acısını çıkaracaz :)
ya ben 3 çocuk mu diyordum yok yok bir tane yeter de artar 3 çocuğun itiraf stresini çekemiyeceğime karar werdim her an çorbasal olarak öbür tarafa göç edebilirim çorbasal mı dedim pardon ecelsel olarak:img-hyste
by_metallica
23-04-07, 01:03
Arkadaşlar Bu arada forum bugün çok sıcak ya, ya da ilk defa takıldığım için bana öyle geliyor..
pas.si.on79
23-04-07, 01:03
Ablacığım aynen katılıyorum.öyle güzel özetlemişsin ki..Diyecek birşey yok..Okurken eski bölümlere gittim..Eline sağlık.:good:
burcin_kaplan
23-04-07, 01:05
Arkadaşlar Bu arada forum bugün çok sıcak ya, ya da ilk defa takıldığım için bana öyle geliyor..
aslında hep böleydik ama bu aralar biraz durgunlaşmıştık bugün öğlen werdiğimiz sözü layıkıyla yerine getiriyoruz sanırsam şuan :)
serdar artık cansunun bize emanet ettiği kaskı çıkarabilirz sanırsam:) domateslerde gelmedi gayet mutlu ve huzurluyuz bugün:):):img-hyste
NOT: Cansucum üzülme cnm senin için cumartesi gecede kopucaz öbür hafta:)
ya ben 3 çocuk mu diyordum yok yok bir tane yeter de artar 3 çocuğun itiraf stresini çekemiyeceğime karar werdim her an çorbasal olarak öbür tarafa göç edebilirim çorbasal mı dedim pardon ecelsel olarak:img-hyste
Evlatlık alırız Burçincim.(Hani Angelina Jolie gibi gerçi sen pek sevmezsin onu :img-hyste ). Hem bak evlatlık alınca genler geçmiyor. Böylece yalancılık ve itirafı geciktirme genleri çocuklara geçmemiş olur.:img-hyste
burcin_kaplan
23-04-07, 01:09
Evlatlık alırız Burçincim.(Hani Angelina Jolie gibi gerçi sen pek sevmezsin onu :img-hyste ). Hem bak evlatlık alınca genler geçmiyor. Böylece yalancılık ve itirafı geciktirme genleri çocuklara geçmemiş olur.:img-hyste
Anılcım çocuğun büyüdüğü ortamda etkilidir yaşantısında sen wer o ewlatlık çocuğu bizimkilere 5-10 seneye kalmaz o çocukta bunların aynısı olur çıkar merak etme sen :)
handeozbek
23-04-07, 01:10
Hani bu genlerin ayarlandığı tüp bebek olayları var ya onlardan gerek bizimkilere. Nazın şirinliğini güzelliğini duygusallığını, Tarığın yakışıklılığını ve karizmatikliğini alsınlar. Diğerlerini almasınlar. Bizimkilere benzemeyen Hulisicana Hulisican mı derim ben:)
ben size taaa 4-5 hafta önce "naz çocukları seviyo" demiştim de inanmamıştınız. bu bölümde nasıl gördük ama, hem belgincik'e davranışları, hem çocuklarla basket oynarken ki davranışları onun çocukları ne kadar sevdiğini gösterdi. hadi belgincik rüyaydı ama o çocuğa rüya da olsa öyle şirin bakması çok güzeldi. o yüzden tek çocuk kesmez naz'ı. en az 3 tane. iki kız bir oğlan. hatta bi gelenek vardır. eğer zengin bir aile isen hep erkek çocuk istersin. işleri ona bırakabilmek için. inşallah tarık ve naz'ın ilk çocukları kız hatta ikincisi de kız olsun ki üüncü gelsin. eh o da oğlan olsun :)
1.belgincik
2.cahidem
3.hulusican :img-hyste
burcin_kaplan
23-04-07, 01:13
ben size taaa 4-5 hafta önce "naz çocukları seviyo" demiştim de inanmamıştınız. bu bölümde nasıl gördük ama, hem belgincik'e davranışları, hem çocuklarla basket oynarken ki davranışları onun çocukları ne kadar sevdiğini gösterdi. hadi belgincik rüyaydı ama o çocuğa rüya da olsa öyle şirin bakması çok güzeldi. o yüzden tek çocuk kesmez naz'ı. en az 3 tane. iki kız bir oğlan. hatta bi gelenek vardır. eğer zengin bir aile isen hep erkek çocuk istersin. işleri ona bırakabilmek için. inşallah tarık ve naz'ın ilk çocukları kız hatta ikincisi de kız olsun ki üüncü gelsin. eh o da oğlan olsun :)
1.belgincik
2.cahidem
3.hulusican :img-hyste
ortada bir şirket söz konusysa yönetim kurulununda aileden oluşması lazım ee o zaman filizle ümitede bir el atı verelim biz:) onların başı kel mi? onlarda vaaris;
1-vahican (medea oldu mu :) )
2-ümitcan
3-filiziye ( bu da kız olsun bari ) :img-hyste
kardelen2086
23-04-07, 01:15
netice hala varken bize isim koymak düşer mi arkadaşlar;duymasın valla;o meşhur bastonuyla dürtüverir mazallah;üstüne bir de hacer anne eklenince o zaman seyredin cümbüşü..........
handeozbek
23-04-07, 01:16
ortada bir şirket söz konusysa yönetim kurulununda aileden oluşması lazım ee o zaman filizle ümitede bir el atı verelim biz:) onların başı kel mi? onlarda vaaris;
2-ümitcan
Zaten senaristler unuttu. Bari biz unutmayalım:) Şimdi Ümit çocukları güzel ve yakışıklı olursa kaparlar diye onları kimselere göstermez. Malum çok kıskanç kendisi. Bence onların çocuklarından kesin umudu siz:img-hyste
2-ümitcan
burçin gerçekten çok kurnazsın. mirası yabancıya kaptırmamak için benim 2 kıza 2 oğlan, hulusican'a filiziye yı yaptırmışsın. sen şimdi bunları beşik kertmesi de yaparsın. :)
not: ya da yok yok akraba evliliğine karşıyız. onlar kardeş olacaklar, duygusallık olmaz di mi :)
Ben de mesaj atayım da, yazmıyorum ama bu olaylar esnasında burada olup okuduğum bilinsin :)
pas.si.on79
23-04-07, 01:18
netice hala varken bize isim koymak düşer mi arkadaşlar;duymasın valla;o meşhur bastonuyla dürtüverir mazallah;üstüne bir de hacer anne eklenince o zaman seyredin cümbüşü..........
eyvaahh yani dördüncü çocuk..:img-hyste :img-hyste
tarık ve nazın
4.Haticecik
Ümit ve Filiz
4-Hacercik
Kesinlikle.Ama o zaman değil 100 bölüm, en az 800 yok yok 999 bölüm olur. :)
Ama dediğin gibi acısını çıkarırız :img-hyste
Aynen onu düşündüm ben de. Ama çorbasal olarak, ayy pardon ecelsel olarak değil de, ben kalpsel olarak öbür tarafa :img-hyste
burcin_kaplan
23-04-07, 01:19
burçin gerçekten çok kurnazsın. mirası yabancıya kaptırmamak için benim 2 kıza 2 oğlan, hulusican'a filiziye yı yaptırmışsın. sen şimdi bunları beşik kertmesi de yaparsın. :)
not: ya da yok yok akraba evliliğine karşıyız. onlar kardeş olacaklar, duygusallık olmaz di mi :)
walla serdar düşünmedim değil ama iki tarftanda akrabalar çocuklarının sakat olma riski mevcut vesselam:) ee ama bunlar gayet bilinçliler ondan dolayı çocuk doğurmazlarsa sorun kalmaz artık onlarda ewlatlık alı veirir canım nolucak :) tarık naz alıcaktı onlara aldırtmadık doğurttuk bari bunlar alsın biraz sevap işlesinler:):):img-hyste
ayrıca çok geniş bir aile oldular vahiyle hulusiye acıdım wallahi para yetişmeyecek:img-hyste
NOT: aslında öyleyiz ama istisna mı yapsak serdar:img-blush
not2: artık yazmış bulundum ondan istiyorum bunu :img-hyste
handeozbek
23-04-07, 01:20
tarık ve nazın
4.Haticecik
Ümit ve Filiz
4-Hacercik
Artık önüne gelen çocuklara isim takmaya başlar. Bu çocukların kaç isimi olur bilmiyorum. Herkes farklı seslenir. Daha ufak yaşta minik Nazcıklarımız olur:)
skyline_91
arkadaşlar gerçekten koptunuz bu gece yaaa muhteşemsiniz:img-hyste
uzun aradan sonra forum ilk defa böyle hareketli bi gece geçiriyo
hepinize teşekkürler:happy0064
whiteangel
İsim sıkıntısı çekmeyiz arkadaşlar rahat olun. Bakın daha Netice var, Hacer var.
Hatta kısa bir aşk öyküsü olsa da Belkıs varr:img-hyste
Bu isimler sadece Tarık ve Naz'ın çocuklarına değil, Ümit ve Filiz'in hatta Sadri ve Ayşe'nin çocuklarına da yeter.Zeynep-Kamil'i komple kapatsınlar artık Özkullar ve Tekelioğulları:img-hyste
Bir saat ayrı kaldık sülale kurulmuş. Hayır şaka maka bu itiraf çoluk çocuk olduktan sonra gelecek diye korkuyorum.
2-ümitcan
3-filiziye ( bu da kız olsun bari )
O şirketi düşünemiyorum:) Ümit-Filiz-Tarık-Naz
Espri-uçukluk(kıyafet, davranış:))-YALANCILIK:)-saflık:)(az miktarda ama:)), zeka:)(çok fazla miktarda değil:)) Daha sayamadığım bir sürü özellik.Duygusallık da bunların içnde tabiki :)
tarık ve nazın
4.Haticecik
Ümit ve Filiz
4-Hacercik
Haticecik?? Pardon:)
NETİCECİK diyecektin heralde ya da yok yok ASLICIK:)
İsim sıkıntısı çekmeyiz arkadaşlar rahat olun. Bakın daha Netice var, Hacer var.
Hatta kısa bir aşk öyküsü olsa da Belkıs varr:img-hyste
Bu isimler sadece Tarık ve Naz'ın çocuklarına değil, Ümit ve Filiz'in hatta Sadri ve Ayşe'nin çocuklarına da yeter.Zeynep-Kamil'i komple kapatsınlar artık Özkullar ve Tekelioğulları:img-hyste
:img-hyste
Evet bence de...
Gerçi isimlere bakarsak, onlara göre (isimlere) çocuk yapmaya kalksalar......................................... .................................
Yorum yok:):):img-hyste
NOT!: Bu gece koptum ben yaa:)
NOT!: Gece kopuşlarına kalamıyordum pek, bu sefer oldu :happy0064 :happy0064
NOT!: Ben neden pazartesi günleri giremiyodum foruma bu kadar saat yaa??
Aaaaa hatırladım, yarın okul var diye değil mi:)
NOT!: Ne zamandır not da yazmıyordum, özlemişim:)
whiteangel
23-04-07, 01:31
Bir saat ayrı kaldık sülale kurulmuş. Hayır şaka maka bu itiraf çoluk çocuk olduktan sonra gelecek diye korkuyorum.
Bu konuda bir arkadaşımızın bir tezi vardı. Kimdi hatırlayamıyorum, hangi bölüm yorumlarındaydı onu da hatırlamıyorum.
Çocuklar büyümüş, okulları bitmiş evlilik çağına gemişler.. Naz ve Tarık tartışıyor.
- Öptün mü öpmedin mi?
- İkimiz de istedik mi istemedik mi?
-Beni seviyor musun?
-Peki sen beni seviyor musun?
-Önce ben sordum.
- Önce sen cevap ver..
ÇOCUKLAR HEPBİR AĞIZDAN
-ANNEEEEE BABAAAAA YETEEEEERRRRRRR... İTİRAF EDİN ARTIK AŞKINIZIIII:img-hyste
burcin_kaplan
23-04-07, 01:32
Haticecik?? Pardon:)
NETİCECİK diyecektin heralde ya da yok yok ASLICIK:)
ahaa birde netice war onada birini bulmak lazım yazık kadına :) hem ona birini bularak hulusiyi tarıkı hatta keremide kurtarırız sevap işlemiş oluruz:):)
handeozbek
23-04-07, 01:33
ahaa birde netice war onada birini bulmak lazım yazık kadına :) hem ona birini bularak hulusiyi tarıkı hatta keremide kurtarırız sevap işlemiş oluruz:):)
Aha ilk önce ona bulmak lazım. Hatta geç bile kaldık:img-hyste
pas.si.on79
23-04-07, 01:33
Artık önüne gelen çocuklara isim takmaya başlar. Bu çocukların kaç isimi olur bilmiyorum. Herkes farklı seslenir. Daha ufak yaşta minik Nazcıklarımız olur:)
Handeciğim,Tarık ve Nazın 3 çocukları oluyor.İsimleri belli.Karıştırılmaz.Ayrıca önüne gelen isim koymuyor.Aile büyükleri koyuyor.. Biz isimleri koymuyoruz...:img-hyste
1-belginnaz
2-cahidem
3-Hulusican
sonra Hatice halanın ve Hacer anneden baston yememek için..4ncü çocuklarına
4-Haticecik koyarlar...
Ümitle-Filizde
4.çocuklarına Hacercik.. koyarlar...
herkese selam, süpersiniz ya. harika yorumlar yazıyorsunuz. çoluk çocuk konuları harika. ama anlamadığım nerden çıktı bu konu? bu bölümde bişeyler mi olacak yani tarık naz arasında. özette başbaşa kalacaklar yazıyo ama. bu başbaşa gelecekle ilgili çocuklu planlar dahilinde mi olacak anlamadım.
burcin_kaplan
23-04-07, 01:34
Aha ilk önce ona bulmak lazım. Hatta geç bile kaldık:img-hyste
Kim olabilir ki düşünmek lazım biz bunu en iyisi karayip lere yolluyalım o kendi bulsun hande ama dur dur halamız gitmesin ya dha çok işimize yarıyacak ne yapsak ne yapsakta bizimkilerden wazgeçirsek bunu:)
O konuda baya bir geç kaldık sanki:) Ama bizim Netice halamıza kısmet mi yok canım:) Var mıydı acaba bir kısmet, tanıdık falan, veya bir düşman :D
Netice hala kızlarla ilgilenmiyor o olsa olsa Tarık'ın oğlu olursa ilgilenir o da Tarık'dan dolayı:img-wink: Adını ne koyar bilemem ama ısrar edeceği kesin,Naz'a pabuç bırakmaz o:img-yes:
handeozbek
23-04-07, 01:37
Kim olabilir ki düşünmek lazım biz bunu en iyisi karayip lere yolluyalım o kendi bulsun hande ama dur dur halamız gitmesin ya dha çok işimize yarıyacak ne yapsak ne yapsakta bizimkilerden wazgeçirsek bunu:)
Doğru koca bulursa bu sefer onun derdine düşer bizimkileri unutur. Önce bizimkileri birleştirsin. Sonra buluruz biz ona birini. Daha genç kendisi. Acelesi yok:img-hyste
pas.si.on79
23-04-07, 01:37
Burçin Tarık ın amcası falan gelir belki.. :img-wink: Çok seviyor ya..Hulusiyle tarıkı..
Ama şimdi tehlikeyi noktaya girdin..Netice Halaya birini bulursan..Hacer Anne de kıskanır.. :img-hyste
Ya aslında benim adayım Samim. Neticeye bir koç lazım bu kesin. Valla iyi anlaşırlar. Ama Samimde biraz şamama ha ? :img-hyste
Samim: Ayol dürtme kız bastonla :img-in_lo
Netice: :icon_evil
burcin_kaplan
23-04-07, 01:38
herkese selam, süpersiniz ya. harika yorumlar yazıyorsunuz. çoluk çocuk konuları harika. ama anlamadığım nerden çıktı bu konu? bu bölümde bişeyler mi olacak yani tarık naz arasında. özette başbaşa kalacaklar yazıyo ama. bu başbaşa gelecekle ilgili çocuklu planlar dahilinde mi olacak anlamadım.
hmm güzelbir soru oldu bu nerden geldik bu konuyaaa?? gerçekten nerden çıktı ??
ne alaka tarık+naz+boş ew ne olmuş ki yanlız kalsalar:) öle otururlar 3 yalandı bir doğruydu sonra papaz kaçtı olmadı monopoly e dewam ederler :):img-hyste
hehehe
Yok öyle bir şey ya, klasik yy forumu gece kopuşları no: ....
(pek katılmadım ama takip ediyordum yani:), gerçi bu gun ben de baya koptum, çok güzel oluyormuş ama yaa:D)
bu konuya nerden gelindi ben de bilmiyorum ama özetle ilgili bir şey değil yani:)
ee tabii myth sonradan dahil olunca bu çocuk muhabbeti biraz anlaşılmaz duruyor olabilir ama değil aslında ;) Çokkk gerilere dayanıyor bu ama kim açıklayabilir bilemem :) Dalarsak bu konuya çıkabilir miyiz onu hele hiç bilemem..imdattttt Burçinnnnnn :img-hyste
müthişsiniz,sayenizde hem eski bölümlere döndüm.hemde koptum.:good:
yalancı kocam, ben bu ismi tuttum :img-hyste
niyeyse aklıma ilk gelen,istemeye gittiklerinde oluşucak görüntü, Tarık'ın elinde çiçek,çikolata istemeye giderler.Naz elinde kahve tepsisi servis yapar,ya kahveleri Tarık'ın üstüne devirir yada bol tuzlu ve karabiberli kahve ikram eder. var Naz'da böyle bir kabiliyet.
düşüncesi bile güzel:)
whiteangel
23-04-07, 01:42
Yok yok bişi olmaz. Olsa da ertesi gün ya inkar ederler, ya da unuturlar.
Bunlar sadece yy forumu ahalisinin fentezileri :img-hyste Ne yapalım fragmansızlık başımıza vurdu, çenemiz düştü.:img-hyste :img-hyste
ee tabii myth sonradan dahil olunca bu çocuk muhabbeti biraz anlaşılmaz duruyor olabilir ama değil aslında ;) Çokkk gerilere dayanıyor bu ama kim açıklayabilir bilemem :) Dalarsak bu konuya çıkabilir miyiz onu hele hiç bilemem..imdattttt Burçinnnnnn :img-hyste
Aynen.Bu durum; KAG,BAG,MAG.... ın içine dalma olayı gibi olur.
Anam ben ne dedim :icon_whis :) Bence ben hiç girmesem mi bu konulara:icon_whis
burcin_kaplan
23-04-07, 01:42
yetiştim gayrii noluyor burda:):)
şimdi o çocuk mevzusunu kimin çıkardığını bilmiyorum ama kesin tarık_naz diye bir arkadaşımz war o işte bunun parmağı wardır kesin o atmıştır hulusicanı ortaya ztn forumda ne türlü atışma olay warsa ondan biliceksin her taşın altından o çıkar:img-hyste
hmm güzelbir soru oldu bu nerden geldik bu konuyaaa?? gerçekten nerden çıktı ??
ne alaka tarık+naz+boş ew ne olmuş ki yanlız kalsalar:) öle otururlar 3 yalandı bir doğruydu sonra papaz kaçtı olmadı monopoly e dewam ederler :):img-hyste
Valla baş başa kalmalar biraz tehlikeli olabiliyor. Yani en azından yarısı başarılı bir sürü öpüşme tebessümü olabiliyor. Ama bu seferki biraz farklı galiba. Burçin sen monopoly diyorsun ama bence korku filmi falan izleseler. Hani Naz korkarda Tarığa sarılır ayağına ?
handeozbek
23-04-07, 01:43
Bende Tarıkla Naz gibi uykusuz kaldım. Yarın 6 da kalkmam lazım.Ama gidip uyuyamıyorum. Aklım burada kalıyor. Tarıkla Nazı şimdi daha iyi anlıyorum. Uykusuzluk zor işmiş be:)
Biri Hacer anneye de mi birini bulalım dedi. Hatta ben daha da uçayım size bişey itiraf edeyim. Hacer annenin evini satan adamla hacer anne arasında birşeyler olabilir diye düşünmüştüm:)
valla burçinden yardım bekleme, daha dün kendisi o konu hakkında pat diye bi mesaj yazmıştı. ben de oturduğum yerde "yuhhh" demiştim. eee millet okuyo o mesajları ve ister istemez aklında öyle düşünceler oluyo.
yok yok bu özeti yazanları da uyarmak lazım. koca evde başbaşa falan yazılmaz ki canım öyle şeyler. zaten çocuk konusunda hassasız. yangına körükle gidiyolar valla :)
valla burçinden yardım bekleme, daha dün kendisi o konu hakkında pat diye bi mesaj yazmıştı. ben de oturduğum yerde "yuhhh" demiştim. eee millet okuyo o mesajları ve ister istemez aklında öyle düşünceler oluyo.
yok yok bu özeti yazanları da uyarmak lazım. koca evde başbaşa falan yazılmaz ki canım öyle şeyler. zaten çocuk konusunda hassasız. yangına körükle gidiyolar valla :)
Hımmm...yani "Sen gene geleneksel seslenişine dön" mü diyorsun Serdar..yani..AARRİİFFF VERİMLİİİİİİİİ:img-hyste :happy0064
İmdat ben manyak oldum. Bi yandan sizi okuyorum arada yazıyorum. Bi yandan diğer pcme windows kuruyorum. Hadi bunlar iyi hoşda fragman çıkacak diye "kurtlar vadisi telegol" izliyorum. Nedir bu saçmalık ya? Kaç saattir bağırışıyolar.
burcin_kaplan
23-04-07, 01:49
Valla baş başa kalmalar biraz tehlikeli olabiliyor. Yani en azından yarısı başarılı bir sürü öpüşme tebessümü olabiliyor. Ama bu seferki biraz farklı galiba. Burçin sen monopoly diyorsun ama bence korku filmi falan izleseler. Hani Naz korkarda Tarığa sarılır ayağına ?
oo korku filmimi tamamdır kesin sarılır Naz , hattaaa tam en korkunç yerinde filmin birden elektirikler gidi werir işte o zaman tarıkta yandı allah bilir naz tarıka nasıl sarılır boynu fln kopmasa bari tarıkın :) :img-hyste
skyline_91
23-04-07, 01:50
İmdat ben manyak oldum. Bi yandan sizi okuyorum arada yazıyorum. Bi yandan diğer pcme windows kuruyorum. Hadi bunlar iyi hoşda fragman çıkacak diye "kurtlar vadisi telegol" izliyorum. Nedir bu saçmalık ya? Kaç saattir bağırışıyolar.
bende izliyom telegolü.çok komikler yaaa ha bire bağırışıyolar.
onlar da pazar geceleri zor geçer valla:img-hyste :img-hyste
yetiştim gayrii noluyor burda:):)
şimdi o çocuk mevzusunu kimin çıkardığını bilmiyorum ama kesin tarık_naz diye bir arkadaşımz war o işte bunun parmağı wardır kesin o atmıştır hulusicanı ortaya ztn forumda ne türlü atışma olay warsa ondan biliceksin her taşın altından o çıkar:img-hyste
cidden yaa bu hulusican'ı ilk ben çıkartmıştım di mi. naz'ın ryasında tarık, pınarla çıkarken naz'lara geliyodu yanında bi çocuk, adı hulusican.
vah vah nerden bilebilirdim durumun bu hale gelebileceğini. özür dilerim sizleri ve kendimi bu hale soktuğum için. :)
pas.si.on79
23-04-07, 01:50
Yok yok bişi olmaz. Olsa da ertesi gün ya inkar ederler, ya da unuturlar.
Bunlar sadece yy forumu ahalisinin fentezileri :img-hyste Ne yapalım fragmansızlık başımıza vurdu, çenemiz düştü.:img-hyste :img-hyste
valla aynen abla.. Sabah olunca ne yaşanırsa yaşansın unutuluyor.. Biz hayallerle kalıyoruz.
Anıl evet..Naz zaten dağevinde karabirşeyi görünce de sarılmıştı.. Hemen anında...sarılır..
Bende Tarıkla Naz gibi uykusuz kaldım. Yarın 6 da kalkmam lazım.Ama gidip uyuyamıyorum. Aklım burada kalıyor. Tarıkla Nazı şimdi daha iyi anlıyorum. Uykusuzluk zor işmiş be:)
Biri Hacer anneye de mi birini bulalım dedi. Hatta ben daha da uçayım size bişey itiraf edeyim. Hacer annenin evini satan adamla hacer anne arasında birşeyler olabilir diye düşünmüştüm:)
HAnde gider ayak güldürdün.. Değil mi ama..Yoksa O adamı Hacer Anne nerde buldu..Var mı bağlantısı..Yoksa yoksa... Netice HAla ile okulda uğruna kavga ettikleri o muydu:img-hyste
handeozbek
23-04-07, 01:51
oo korku filmimi tamamdır kesin sarılır Naz , hattaaa tam en korkunç yerinde filmin birden elektirikler gidi werir işte o zaman tarıkta yandı allah bilir naz tarıka nasıl sarılır boynu fln kopmasa bari tarıkın :) :img-hyste
Hatta tam o sırada Sadri gelir. Naz Sadriyi hayalet sanar. Naz bağırınca Sadri korkup kaçar. Naz ben yalnız yatamam der. Tarıkla birlikte bütün gece otururlar. Naz uyuklamaya başlar. Uyksunda aşkını itiraf eder:img-hyste
skyline_91
23-04-07, 01:53
Hatta tam o sırada Sadri gelir. Naz Sadriyi hayalet sanar. Naz bağırınca Sadri korkup kaçar. Naz ben yalnız yatamam der. Tarıkla birlikte bütün gece otururlar. Naz uyuklamaya başlar. Uyksunda aşkını itiraf eder:img-hyste
evet evet muhteşem olur zaten başka türlü olacağı yok bu işin:img-hyste
rüyasında sayıklarken ağzından kaçıverir:happy0064
burcin_kaplan
23-04-07, 01:54
biz sana çocuk önce itiraf sonra diyoruz senin yaptığın şeye bak hande yazıklar olsun bu forum seni affetmeyecek:img-hyste :img-hyste daha önümüzde 60 bölüm war yahu ne itirafı :) döndük dolandık gene itirafa geldik:)
handeozbek
23-04-07, 01:55
biz sana çocuk önce itiraf sonra diyoruz senin yaptığın şeye bak hande yazıklar olsun bu forum seni affetmeyecek:img-hyste :img-hyste
Uykusunda dedik canım. Naz bu uyanınca nasılsa kıvırır. Sen sakın endişelenme:img-hyste
Fakar gel görki Tarıkda uyuyakalmıştır.
burcin_kaplan
23-04-07, 01:56
Uykusunda dedik canım. Naz bu uyanınca nasılsa kıvırır. Sen sakın endişelenme:img-hyste
haa tamamdır o zaman bir sorun yok:img-hyste :img-hyste
mazallah itirafı benim yüreğim kaldıramıcak gerçekten bir gün itiraf olursa tabi:):)
handeozbek
23-04-07, 01:56
Uyuyakalmıştır ama nasıl?İşte önemli olan da bu. Tarıkla Naz sarmaş dolaş uyuyakalmıştır. Tam o sırada Neticeler gelir. Bu işi ancak nikah temizler der:img-hyste
burcin_kaplan
23-04-07, 01:57
Aslında herşey bir ;
hayaaaaaaaaaaaaaaaaal'dir
hala korku filmini izliyorlardır salonda elektirikde yerindedir:):img-hyste
hatta durun format değiştiriyorum korku değil romantik bir film izlesinler:)
Ondan sonra Tarık tam kendi aşkını itiraf edecekken Naz yine saçma sapan bir şey söyler, Tarık da uykusunda başka birine itiraf etmiş gibi düşünür.Ondan sonra diziye başka bir karakter girer, bu sefer Tarık onunla Nazı sevgili düşünmeye başlar.Ve itiraf 50 bölüm sonraya atlar:) :img-hyste
pas.si.on79
23-04-07, 01:59
evet güzel olur.Ama Tabi Tarık bunu söylemez.Kendisinin ayıkken söylemesini ister.. Ama bıyık altından güler..
Arkadaşlar nerden nereye geldik...
durun hemen Tezayla burçinin denklemini kuruyum.
Tarık + Naz +Boşevde yalnız başbaşa=??????belginnaz:img-hyste :img-hyste
burcin_kaplan
23-04-07, 01:59
Uyuyakalmıştır ama nasıl?İşte önemli olan da bu. Tarıkla Naz sarmaş dolaş uyuyakalmıştır. Tam o sırada Neticeler gelir. Bu işi ancak nikah temizler der:img-hyste
şimdi uyku dedin hüzünlendirdin beni:icon_sorr
naz ki kaç gecedir uyuyamıyor en son hatırladığım bir 33. bölümde kayıkta uyumuştu kafayı tarıkın omzuna koyup ondan beride kızın gözüne uyku girmedi:) eee tarıksız uyuyamıyor belliki:)
netice halada biraz bıraksında kız uyuyu wersin yahu:img-hyste
Veya kalk benim Karayip Korsanımın üstünden.Gitti, gitti...Gitti Karayip KOrsanım, gitti Alfonsom. Gözümü şenlendiren 2 şey vardı biri gitti.:)
handeozbek
23-04-07, 02:01
şimdi uyku dedin hüzünlendirdin beni:icon_sorr
naz ki kaç gecedir uyuyamıyor en son hatırladığım bir 33. bölümde kayıkta uyumuştu kafayı tarıkın omzuna koyup ondan beride kızın gözüne uyku girmedi:) eee tarıksız uyuyamıyor bellki:)
netice halada biraz bıraksında kız uyuyu wersin yahu:img-hyste
Hayır olmaz. Ne zaman itiraf o zaman uyku. O zaman bunlara bir 50 yıl uyku yok. Bir insan uyumadan ne kadar dayanabiliyordu. Rekor falan kıracaklarsa haberimiz olsun. Boşa gitmesin tescilletelim.:img-hyste
burcin_kaplan
23-04-07, 02:01
evet güzel olur.Ama Tabi Tarık bunu söylemez.Kendisinin ayıkken söylemesini ister.. Ama bıyık altından güler..
Arkadaşlar nerden nereye geldik...
durun hemen Tezayla burçinin denklemini kuruyum.
gamzeciiim canım benim iştttttttttttttt .... suss... olay tamamen tarık_naz arkadaşımızdan çıktı tezay veya benle uzaktan yakından alakası yok:icon_whis
Veya kalk benim Karayip Korsanımın üstünden.Gitti, gitti...Gitti Karayip KOrsanım, gitti Alfonsom. Gözümü şenlendiren 2 şey vardı biri gitti.:)
Naz: 3. yolda halacım sen meraklanma
Netice: Hadi ordan şamama
biz sana çocuk önce itiraf sonra diyoruz senin yaptığın şeye bak hande yazıklar olsun bu forum seni affetmeyecek:img-hyste :img-hyste daha önümüzde 60 bölüm war yahu ne itirafı :) döndük dolandık gene itirafa geldik:)
Heheheh..İbo'nun dediği gibi;Allah cezanı verecek Hande:img-hyste :img-hyste
Naz: 3. yolda halacım sen meraklanma
Netice: Hadi ordan şamama
Heheheh..İbo'nun dediği gibi;Allah cezanı verecek Hande:img-hyste :img-hyste
gamzeciiim canım benim iştttttttttttttt .... suss... olay tamamen tarık_naz arkadaşımızdan çıktı tezay veya benle uzaktan yakından alakası yok:icon_whis
aaaa üzerime afiyet. ben ne yaptım yaa. burçin bak yaptıkların, yapacaklarımın garantisi olmaya aday. ...+...+...=... boşlukları resimlerle doldurmamı ister misin? :img-wink: :)
Serdar bugün seni pek bir hain gördüm:img-wink: :img-yes:
burcin_kaplan
23-04-07, 02:10
aaaa üzerime afiyet. ben ne yaptım yaa. burçin bak yaptıkların, yapacaklarımın garantisi olmaya aday. ...+...+...=... boşlukları resimlerle doldurmamı ister misin?
:img-swoon :img-fie: :img-fear2
tarık_naz suçsuzdur hiç birşey yapmadı
onlar yanlış biliyor
tarık_nazın suçu değil bu
onun suçu değil bu
kader oyunu değil bu
bu benim suçuum:icon_whis :img-hyste
pas.si.on79
23-04-07, 02:11
Cansucum,beni özetin sadece şu kısmı ilgilendiriyor....Bütün bunlara üzüldüğü an da Naz’ın da ev de olduğunu görünce şaşkınlık içinde kalır. Tarık ve Naz, Tarık’ın son gecesinde bir an da baş başa kalırlar Naz+Tarık+Boş bir ev=??????? soru işaretli kısmı siz tamamlayınız lütfen :))) :))))
cevap wermek istiyorum hocam
Naz + Tarık + boş bir ev = BelginNaz
of of cumadan özet gelmiş , böyle bir özere can kurban bu arada:) kaderin raytingler tabana vurmuş keyfim yerine gelmezde ne olur:):)
burçinciğim özetin ilk geldiğinde denklemi kuranlar kimlermiş,bak bakalım..YOksa bizim aklımıza öyle şeyler gelir mi.... :img-hyste Aslaaa aklımızın ucundan geçmezdi...
Tarık ve Naz boş evede yalnız başbaşa kalırlar..!!
Bizim aklımıza kesinlikle, evde yalnız kalınca film falan izlerler falan geliyordu..
Başka ne olabilirdiki??/
Belginnaz mı:img-hyste
Gamze büyüksün valla:img-hyste :img-hyste Hadi itiraz edin bakalım şimdi de:img-yes:
handeozbek
23-04-07, 02:14
Şimdi başbaşa yemek olacaksa durum kötü. Yangın riski muhtemel tabi. Bir de eve hırsız girebilir. Tam Naz gitme diyecek. Çılığı basıyor hırsız diye. Buna sinirlenen Tarık hırsıza pata küte girişiyor. Tabi bunlar karakolluk. Tarık başlıyor şarkıya madem İbodan girdik oradan devam edelim. Çekmediğim dertler çile kalmadı....:img-hyste
burcin_kaplan
23-04-07, 02:14
burçinciğim özetin ilk geldiğinde denklemi kuranlar kimlermiş,bak bakalım..YOksa bizim aklımıza öyle şeyler gelir mi.... :img-hyste Aslaaa aklımızın ucundan geçmezdi...
Tarık ve Naz boş evede yalnız başbaşa kalırlar..!!
Bizim aklımıza kesinlikle, evde yalnız kalınca film falan izlerler falan geliyordu..
Başka ne olabilirdiki??/
Belginnaz mı:img-hyste
hmm şimdi kemm küüüm..
Aslında olay ordan başlamadı biraz daha geriye dönemlim hulusican kawgaları yaptık o kadar belginnaz nerden çıktı bikeremm o kawgalar taa önceleree dayanıyor yoksa ben belginnaz fln nerdenn düşüniim nerden gelsin aklımaa:icon_whis
pas.si.on79
23-04-07, 02:15
aaaa üzerime afiyet. ben ne yaptım yaa. burçin bak yaptıkların, yapacaklarımın garantisi olmaya aday. ...+...+...=... boşlukları resimlerle doldurmamı ister misin? :img-wink: :)
Ayriyetten de Serdarın dediği resimler...
Serdar bravo ... fotolarla kanıtlanır... :img-hyste
Gamze büyüksün valla:img-hyste :img-hyste Hadi itiraz edin bakalım şimdi de:img-yes:
hadi hadi, herşey kimden çıkmış herkes gördü. gamzecim sen çok yaşa. hemen de bulup çekmişsin mesajları.
elgizcim bana yapılanı görüyomusun. ben bunları hakedecek ne yaptım :sad53: :icon_sorr
handeozbek
23-04-07, 02:17
Yok yok bu sefer gidiyorum. Aslında dershaneye direkt uyumadan gidecektim. Ama boşverin. Gidip uyuyayım. 3 saat 3 saattir:img-hyste
Yarın gelecek fragmanda en az 1 tane öpüşme olmazsa herkes yazdıklarını yiyecek tamam mı? En başta da ben:img-hyste
burcin_kaplan
23-04-07, 02:17
hadi hadi, herşey kimden çıkmış herkes gördü. gamzecim sen çok yaşa. hemen de bulup çekmişsin mesajları.
elgizcim bana yapılanı görüyomusun. ben bunları hakedecek ne yaptım :sad53: :icon_sorr
görende sütten çıkma akkaşık zanneder seni serdar:) dur şmdi ben senin eski msjlara giriştim baklalım neler çıkıcak ortaya:img-hyste
pas.si.on79
23-04-07, 02:19
hmm şimdi kemm küüüm..
Aslında olay ordan başlamadı biraz daha geriye dönemlim hulusican kawgaları yaptık o kadar belginnaz nerden çıktı bikeremm o kawgalar taa önceleree dayanıyor yoksa ben belginnaz fln nerdenn düşüniim nerden gelsin aklımaa:icon_whis
aaa burçinciğim şimdi..40.bölümde geldi Belginnaz..Belgin HAnımın hayaliyle..Aradan birkaç gün sonra özet geldi..
Sanırım sen bazı şeylerin etkisindesin..Neyse fragmana az kaldı..
Dertler bitecek...
bu arada Hande hırsızı nerden çıkardın.. Biz ne hayaller kuruyoruz.Sen karakolluk ettin bizimkileri.. OLmaz olmaz... Yaaa olamaazzz.olmamalı..Ama bizim senaristlerimden beklenir..
görende sütten çıkma akkaşık zanneder seni serdar:) dur şmdi ben senin eski msjlara giriştim baklalım neler çıkıcak ortaya:img-hyste
Oyy oyy oyyy bu gece nostaljik intikamlar gecesi anlaşılan:img-wink: Serdar bence de fazla zorlama..büyük türk düşünürü Burak Kut ne demiş?"Burçinle oynama şansını zorlama":img-hyste :img-hyste aa o öle değil miydi? Tühhhhh:img-hyste
burcin_kaplan
23-04-07, 02:23
belgincik belgincik dedik alın size belgincik;
http://img133.imageshack.us/img133/5329/belginsh6.gif (http://imageshack.us) :):)
pas.si.on79
23-04-07, 02:24
Oyy oyy oyyy bu gece nostaljik intikamlar gecesi anlaşılan:img-wink: Serdar bence de fazla zorlama..büyük türk düşünürü Burak Kut ne demiş?"Burçinle oynama şansını zorlama":img-hyste :img-hyste aa o öle değil miydi? Tühhhhh:img-hyste
Katılıyorum sana..Burçin lütfen dön gel aramıza,ismini göremiyorum.. :img-hyste
handeozbek
23-04-07, 02:27
http://img133.imageshack.us/img133/5329/belginsh6.gif (http://imageshack.us) :):)
Alın size kanıt. Rüya sa olsa en azından resmi var. Ne zaman gelirse gelsin gelecek ya siz ona bakın. Biraz daha uyumazsam Belginnaz gelsin diye mektup yazacağım. Sevgili yavrucuğum formdaşlar seni sabırsızlıkla bekliyor nerede kaldın?...... :img-hyste Yok yok bu sefer gidiyorum:img-hyste
pas.si.on79
23-04-07, 02:29
Ya çok tatlı gerçekten.. Ne diyelim analı babalı büyüsün..
Bütün kirli çamaşırlar ortaya dökülüyor ha:) Kolay gelsin:)
burcin_kaplan
23-04-07, 02:30
Bütün kirli çamaşırlar ortaya dökülüyor ha:) Kolay gelsin:)
hemde istemediğimiz kadar :) daha doğrusu istemediğim kadar:) :img-hyste
Benim yarın erken kalkmam lazım..sizlere iyi yorumlar.Rahat durun haa forumu dağıtmayın :) :)İyi geceler ahali...
Benim yarın erken kalkmam lazım..sizlere iyi yorumlar.Rahat durun haa forumu dağıtmayın :) :)İyi geceler ahali...
En az 4.30a kadar nöbetteyim bende. Sonrasını Allah bilir..
hemde istemediğimiz kadar :) daha doğrusu istemediğim kadar:) :img-hyste
Diyosun:)Ooooo baya büyük bir taş sanki:)
handeozbek
23-04-07, 02:36
Herkese iyi geceler. Yoksa iyi sabahlar mı desem acaba:) Konuşa konuşa sabah ettik. Benim kaçmam lazım. Birileri bırakmıyor da. Yarın fragmanı didikleme de görüşürüz. Nöbetçiler hazır ol. Bakın gidiyorum:img-hyste
burcin_kaplan
23-04-07, 02:38
Herkese iyi geceler. Yoksa iyi sabahlar mı desem acaba:) Konuşa konuşa sabah ettik. Benim kaçmam lazım. Birileri bırakmıyor da. Yarın fragmanı didikleme de görüşürüz. Nöbetçiler hazır ol. Bakın gidiyorum:img-hyste
Neyse hadi izin werdim gidebilirsin:)
bugün öğlen werdiğimiz sözü tuttuk sanırsam gerçekten güzel bir gece oldu ama ben şuan beklemedeyim kesin bişeler olucak birazdan şuan olan sessizlik fırtına öncesi sessizlik gibi:)
İyi geceler...
Anaaa forumda hala 10 kişiyiz.Normal forumların en kalabalık sayısı 10 yaw:)
pas.si.on79
23-04-07, 02:40
Arkadaşlar...ben de kaçıyım...
Herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kutlu olsun... SOnuçta çocuk olmasakta, umut vaat eden gelecek nesillerimizin bayramı..
"Küçük hanımlar, küçük beyler!
Sizler hepiniz geleceğin bir gülü,
yıldızı, bir mutluluk parıltısısınız!
Memleketi asıl aydınlığa boğacak
sizsiniz. Kendinizin ne kadar mühim,
kıymetli olduğunuzu düşünerek
ona göre çalışınız. Sizlerden
çok şeyler bekliyoruz."
Mustafa Kemal Atatürk
not:hayaller torunu belginnaz ve forumda tarık-nazın oğulları hulusicanın bayramı da kutlu olsun... unutmamak lazım..
burcin_kaplan
23-04-07, 02:44
artık bende kaçayım yarın dinç olmak lazım fragman bekleyeceğiz gene:)
herkese iyi geceler arkadaşlar..byebye
herkesin ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun özelliklede gamzeninde dediği gibi belginnaz ve hulusi canın haha:)
Herkes kaçıyo demek:) Tam da benim de uykum gelmişken:)
Herkese iyi geceler.Atatürkümüzün bize hediye ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramımız kutlu olsun.Özelliklede gamzenin de ve burçinin de dediği gibi belginnaz, hulusican....vb bilimum çocuk yalancı yarimcilerin ve bütün çocukların :)
Yarın fragmanı görmek dileğiyle, hatta rüyamızda fragmanı görmek dileğiyle:)
Herkes kaçıyo iyi mi. Kalanlar olursa muhabbete devam ederiz biz. Bakarsınız fragmanda gelir ondan sonra sabahlar olmasın..
Tarih 22 nisan 2047, pazartesi akşamı( unutmadan 62. yaş gnün kutlu olsun Serdar:happy0064 ), steril bir Türk ailesinde geleneksel yy :(2120. bölüm) fragman nöbeti: PART I
Sabriye: Ne dersin anne, verirler mi Köprünün reklam arasında fragmanı
Rasida ( artık yaşlı, olgun ve bilge bir babaanne:img-yes: ) : Hayat sürprizlerle dolu, ince ve uzun bir yoldur. ve her zaman en beklenilmeyeni beklemek gerekir. ancak bu şekilde gerçek bilgeliğe ulaşılır.(kabul, kabul, azcık da bunamış; yaşlılık işte):img-help:
1. torun:Babaanne, hani biz her pazartesi bu köprüyü seyrediyoruz ya, her sorcam , soramıyom. Köprü ne?:img-hyste
2. torun: Arabaların üzeinde gittiği ayaklı yol akıllım...
3. torun:Araba ne ki?
2. torun: İlkel bir taşıma aracı
Rasida (olgun iç ses): sal değil miydi, o ya?:icon_whis demek ondan bulmacalarda 5 harf veriyorlar.
to be continued ( bu ahali burda oldukça)
not: ztar tv başında kendilerini fragman nöbetine adayan tüm yy forumdaşlarına ithaf edilmiştir.....:img-wink: :good:
yeni bölümümüz bomba gibi olacak :):),Star önceden özeti vermesini acaba neye borçluyuz.Ama şu fragmanı bir yakalasam :img-help:
Saat kaç oldu bende hala star açık. Bi yandan bilgisayar tamiri bi yandan fragman nöbeti. Çıkacağından umudum zaten yok maksat tv görüntü yapsın ortamda. Olacak da şu: Ben yatıcam yarın kalktığımda millet fragmanı konuşuyor olacak. Gönül isterki çıksın izliyim yorumumu yazıyım sonra gönül rahatlığıyla uyuyayım ama nerdeee...
EKLENTI: Degerli forum üyeleri saatlerimiz 06.33. Sabah oldu ortada fragmana dair hiçbişey yok. 16 saattir bilgisayar başında olmam sebebiyle kafatasımda çatlamalar meydana gelmek üzere. Bilgisayarda işim bitti. Sabah kadar star tv açıktı ki hala açık ama hiçbişey yok çıkacağıda yok. Nöbeti vukuatsız bir şekilde ilk gelen arkadaşa devrediyorum. Artık ben kalktığımda sizler fragmanı konuşuyor olursunuz heralde. Hepinize bol ateşli tartışmalar, yorumlar diliyor ve bol yalancı yarimli rüyalara doğru yol alıyorum. Saçmaladım hafiften farkındayım. Hepinize günaydınlar olsun. Kalktığımda burda görüşürüz.:happy0064
Tüm Forum ve Yalancı Yarim müdavimlerinin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu olsun
günaydın arkadaşlar..sevgili gece kuşları..yaw siz kaçta yattınız akşam..oku oku bitmedi..iyi kopmuşsunuz haa:img-hyste :img-hyste
bakın bugün 23 nisan,neşe doluyor insan..hadi bakiim kalkın:)))ey sevgili forum ahalisi sabah kuşu olarak,hepinizin bayramını kutlarım :))
Tarık+Naz+boşbir evde yalnız başlarına=???????AŞK İTİRAFI:happy0064 :img-blush
HERKESİN 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun.
by_metallica
23-04-07, 09:54
Arkadaşlar 23 nisan gününde 23 saattir starı kayıt ediyorum... Hala yok fragman . Sadece biraz önce bir gelişme oldu. T.V. den Gözlerin müziğini duyunca panik oldum birden, elim titredi açarken , baktım melodi reklamıymış ya. . kafayı yicemmmmmm
elmali-turta
23-04-07, 10:18
Arkadaşlar şuan Merve ve Cavit fox tv'de uyanık olanlar açsın derim:)
merhaba
öncelikle herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum.daha demin bir program seyrediyordum program reklama girince MUSTA KEMAL ATATÜRK'ün bir sözünü yazdılar.çok güzel bir sözdü.
bu arada yalancı yarimin bu bölümü çok güzeldi.ama şu yeni gelen şöförü boğacaktım çok sir yaaaaaaaaaa . bir de dizide sürekli çok yakışıklı diyorlar sanırım gözlerde bozukluk var.çokta yakışıklı değil yani... barışın eline su bile dökemez.:img-hyste :happy0064
http://www.dizifilm.com/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=3060781
23 nisan ın hediye size....
merve-barış italya seferi 8. bölüm:img-wink: cavit ve fulyada 8. bölümde yer almaktaa
merhaba
öncelikle herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum.daha demin bir program seyrediyordum program reklama girince MUSTA KEMAL ATATÜRK'ün bir sözünü yazdılar.çok güzel bir sözdü.
bu arada yalancı yarimin bu bölümü çok güzeldi.ama şu yeni gelen şöförü boğacaktım çok sir yaaaaaaaaaa . bir de dizide sürekli çok yakışıklı diyorlar sanırım gözlerde bozukluk var.çokta yakışıklı değil yani... barışın eline su bile dökemez.:img-hyste :happy0064
Foruma hoşledin gokce96
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Reviews&file=viewarticle&id=68 linkinden
Dizimize oy verirsen çok isabetli bir iş yapmış olursun.
Seninde bayramın kutlu olsun.:happy0064 :happy0064
foxda merve ve cavit var:happy0064 merve makyajsız..saçalrıda kıvırcıkk:img-wink: yok yok bu kıza düz saç daha çok yakışıyorr:img-yes:
bu arada fanfonisi yokmuşş:img-hyste bitmiş...itiraf ettii:img-wink:
barışla aranızda bişey varmı diye sordu şahsanem oda gülerrek imalı bir biçimde yok aramızda bişey şahsanemcimmm dedi..:img-hyste
cavit çocukları çok seviyormuş..düşünüyorum kimden olduğu önemlid değil dedi..mervede gülerek bunu öğrendiğim iyi oldu dedi bişey daah dedi ama hatırlamıyorum
elmali-turta
23-04-07, 10:52
evet kuçuk bir kız Merveye dizide evlenicekmisinz Barış abiyle dedi :img-hyste Merve'de yok ben daha sonunu bilmiyorum sadece bir bölüm sonrasını biliyorum dedi Şahsenemde gerçekte bişey varmı diye sorsaan dedi merve'de gulerek yok dedi:img-hyste :img-hyste
programın başındada asena yerine gecirdiği küçük kıza soru sor dedi konuklarımıza tam olarak konuşmaları hatırlamıyorum ama Sevgilin varmı diye sor dedi :img-hyste :img-hyste (Feyza yazmış zaten pardon:img-blush )
Not:Burçin nerdesinn:img-hyste :img-hyste
elmali-turta
23-04-07, 11:04
http://www.dizifilm.com/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=3060781
23 nisan ın hediye size....
merve-barış italya seferi 8. bölüm:img-wink: cavit ve fulyada 8. bölümde yer almaktaa
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10273&page=76
Bu olucaktı herlade:img-wink: :img-yes:
:img-hyste :img-hyste süper bir denklem
Akşam forumdan çıkım sayfaları doldurmuşsunuz,çok da güzel olmuş
Sülale genişlemiş dizideki her isim için çocuk yapılmış:img-hyste
Muhtarlık seçimlerine girse Tarık oyların çoğu cepte demektir:img-hyste
evet canımm bu:img-hyste merveyi izlerken yanlışş olmuşşş yaa...merve kaderle ne kadar güzel ilgilendii yaaa çok sevindimm çocukları sevmesinee ayrıca bu kız makyajsız dolaşıyor hepp ve çokta güzell:img-wink: bu arada cavite cavit demiyor çetin diyor:img-wink:
elmali-turta
23-04-07, 11:32
evet canımm bu:img-hyste merveyi izlerken yanlışş olmuşşş yaa...merve kaderle ne kadar güzel ilgilendii yaaa çok sevindimm çocukları sevmesinee ayrıca bu kız makyajsız dolaşıyor hepp ve çokta güzell:img-wink: bu arada cavite cavit demiyor çetin diyor:img-wink:
Evet Merve'nin o davranışı benimde çok hoşuma gitti kucağındayken sarılması falan çok hoştu ;)
günaaaaaaaaaaaydın millet ne güzel birgün değilmi? neşe doluyor insan niyeki ne? bayram değil seyran değil. Arkadaşlar, küçük büyük herkesin
23 nisan çocuk bayramı kutlu olsun Büyükbaba özellikle senin ki kutlu olsun içimden geldi. yine çok güzel muhabbetler yapmışısınız harikasınız.
özet erken verilince, belki bi umut Fragman da verilir dedik ama nerde....
yok üzülmüyorumda alıştık nasıl olsa. fragmanı kaçırmayalım diye tv lerimizin ne kadar kaliteli yapımlara imza atıklarını görüp keşfettikçe içim bi farahlıyor,
bi ferahlıyoki sormayın.!!!!!!!..... Yani bizi eğlendirecekler diye sirk cambazları gibi nelere katlanıyorlar görmüyormusunuz bize de yaranmıyor valla
love-angel
23-04-07, 11:52
bu fragman bi an önce gelmesse ben deliricem artık rüyamda falan fragman yakalamaya çalışıyorum bi nedenle yakalayamıyorum.nasıl bi yy sevgisidir bu yaa.
cancan00619
23-04-07, 11:53
Foxda program bitti sanırım. Çeken varmı?
arkadaşlar biliyormuydunuz bilmiyorum ama merve gözlerindeki problem yüzünden makyaj yapamıyormuşş:sad53:
program çok güzeldii merve yine çok doğaldıı:img-yes: kaderle nasıl ilgilendii nasıl sarıldıı:img-in_lo resim çeken vardır umarımm
ya gece forum ne kadar keyifliymiş öle maşallahınız var süpersiniz
ya bide ben sabahki programı kaçırdım arkadaşlar resim çekenler varsa büyük bi iyilik yapmış olursunuz şimdiden teşekkürler
arkadaşlar biliyormuydunuz bilmiyorum ama merve gözlerindeki problem yüzünden makyaj yapamıyormuşş:sad53:
program çok güzeldii merve yine çok doğaldıı:img-yes: kaderle nasıl ilgilendii nasıl sarıldıı:img-in_lo resim çeken vardır umarımm
evet geçen bölüm hem makyajsız hemde kanlı idi gözleri..sanırım
gözlerinden ameliyat olmuş ..
Özetin erken gelişi ilk ve tek oldu,fragman için yine iki aile arası yalancı yarim'i beklemek gerekiyor,yavru fragman çıkarmı dersiniz?:img-pilot
Özetin erken gelişi ilk ve tek oldu,fragman için yine iki aile arası yalancı yarim'i beklemek gerekiyor,yavru fragman çıkarmı dersiniz?:img-pilot
Daha önce bir kez daha verilmişti. Bir bayram öncesindeydi. Yanılmıyorsam 30 bölüm Perşembe günü yayınlanmış. Bir gün sanra da cuma günü 31. bölümün özeti verilmişti.
Günaydın forum halkı. 6.30da yattım ve 1 saat önce kalktım. Artık ben bi robotum. Dün gece bi umutla bekledik ama fragman falan yok. Artık inşallah bugün hep beraber izleyeceğiz. Müsadenizle kahvaltıdan sonra görüşürüz..
Bu arada umarım foxu birisi kayıt etmiştir. İzlemeyi çok istiyorum.
elmali-turta
23-04-07, 12:45
Arkadaşlar üzgünüm ama galiba kaydeden birisi çıkmayacak:)ben program başlar başlamaz siteye haber verdim ama siz gececiler :)pardon sabahcılar:icon_whis daha uyanamamıştınız:img-blush :icon_whis
Arkadaşlar üzgünüm ama galiba kaydeden birisi çıkmayacak:)ben program başlar başlamaz siteye haber verdim ama siz gececiler :)pardon sabahcılar:icon_whis daha uyanamamıştınız:img-blush :icon_whis
bızım admın cekmısse ızlersınızzz ;)
elmali-turta
23-04-07, 13:03
bızım admın cekmısse ızlersınızzz ;)
hmm hadi iyisiniz izleyemeyenler:)
pas.si.on79
23-04-07, 13:07
Valla Miraycığım haklısın,,
Ben bile geç kalktım.. Ancak program ne zaman yayınlandı..Dün konuk olacakları bellimiydi,bildirildi mi? Ben duymadım,duysaydım izlerdim. Bak şimdi kaçırdığıma üzüldüm..Neyse sağlık olsun..
Merveye sorulan soru çok güzelmiş..Eee nedemişler çocuktan al haberi... :img-hyste
tüh yaa haberim olsaydı çekerdim programı. dediğin gibi uyanamadık. hep burçin'in suçu, akşam kopacaz dedi beni 3 e kadar ayakta tuttu, yoksa ben her gece 12 gibi yatan sabah 9 gibi kalkan birisiyimdir. :icon_whis
neyse canım biz duyacağımızı duyduk, sevgiliden ayrılmış, barış için gülerek yok demiş. :) makyaj istemiyoduk, anlaşılan bi süre daha makyajsız görecez bu duruma sevindik.:img-wink:
by_metallica
23-04-07, 13:36
tüh yaa haberim olsaydı çekerdim programı. dediğin gibi uyanamadık. hep burçin'in suçu, akşam kopacaz dedi beni 3 e kadar ayakta tuttu, yoksa ben her gece 12 gibi yatan sabah 9 gibi kalkan birisiyimdir. :icon_whis
neyse canım biz duyacağımızı duyduk, sevgiliden ayrılmış, barış için gülerek yok demiş. :) makyaj istemiyoduk, anlaşılan bi süre daha makyajsız görecez bu duruma sevindik.:img-wink:
:) Yalanci Kocam senaryosunu türettik, Barış - Merve italya da senaryosunu yazdık, bide barış - merve gerçek aşk senaryosu mu yazsak acaba ? :) :happy0064 :happy0064 yazalım yazalım.. Feyza iyi yazar bence..... :happy0064 :happy0064
burcin_kaplan
23-04-07, 13:39
kim suçlu ben mi??:icon_sorr
walla ben düşündüm düşündüm suçluyu buldum ;
http://img151.imageshack.us/img151/8540/belginhy2.gif (http://imageshack.us) herşey şu şahsiyet yüzünden oldu bu şahsiyeti ilk kim düşündü babannesi Belgin olayın bizim forumla alakası yok yani tamamen Belginden kaynaklanıyor yoksa biz ki her birimiz ;
aklı başında akıllı uslu saat gece 12 yi geçmeden yatıp saat 8-9 sularında kalkan insanlarız ne alakamız olur belgincikti çocuktu boş ewdi falan:icon_whis
handeozbek
23-04-07, 13:40
Burçin seni ne yapmak lazım artık bilemiyorum. Zor kurtuldum elinden dün gece.:) Sen şimdi sabah ne güzel uyumuşsundur:). Ben 3 saatlik uykuyla zombi gibi dolanıyorum ortalarda. Gidip biraz uyuyayım ki akşama dinç bir şekilde köprü izleyeyim. Malum köprü ile uykusuzluk birleşince zehirin etkisi artıyor:). Akşama görüşmek dileğiylebye
Slm Arkadaşlar,
üç gündür pc den uzaktım.Ancak şimdi girebildim.Yazdıklarınızı tek tek okumaktan oldukça büyük keyif aldığımı belirtmek isterim.Gene süper kopmuşsunuz.....
Öncelikle herkesin 23 nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramını kutlarım.Tüm dünya çocuklarının Barış içinde sevgiyle yaşamalarını dilerim....
Ayrıca geçte olsa sevgili Tarık-Naz (Serdar) kardeşimin doğum gününü kutlar tüm yaşamı boyunca hayal ettiği herşeyin geçek olmasını dilerim.Muhteşem senaryolarını yazmaya devam etmesi dileğiyle...
Özet bu hafta erken gelmiş.Ztarrın başına taş falan mı düştü acaba.Yazılanlardan bu hafta çok güzel bir bölüm izleyecekmişiz duygusuna kapıldım.Ama bizim yapımcıların da sağı solu belli olmadığı için izlemeden emin olmamak gerekir....
Daha öncede yazmıştım İtalya yolculuğu kesin olarak yapılacak.(bazı arkadaşlar iptal oldu gitmeyecekler demişlerde)....İtalyada çekilen bölümleri ancak (Barışın konser takviminide gözönüne alınca) 43.haftada izleyebileceğiz....
Bu akşam fragmanı dörtgözle bekliyorum.Umarım bizim istediğimiz şekilde bir bölüm olur.....
Herkese mutlu haftabaşı diliyorum.....
Kimseden ses yok. Herkes fragmanı bekliyo heralde.
by_metallica
23-04-07, 14:17
Kimseden ses yok. Herkes fragmanı bekliyo heralde.
millet beklemekten yoruldu.. ztar işte....
sevgili bediş,italya konusunda bir değişiklik oldu..ekip önce bodruma gidecek bodrumdan sonraya ertelenmiş italya..son aldığımız bilgiler bu..
İyi günler öncelikle herkesin 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramınızı kutluyorum yurta barış dünyada barış.Hala fragman gelmedi sabahtan beri bekliyorum bakalım ne zaman verecekleryine köprü seyredeceğiz bu akşam.İtalya gidilecek olmasına çok sevindim sağol bedişş tabiki barışın konserlerine göre ayarlanacak sabırsızlıkla bekliyeceğiz.Bakalım bu hafta neler olacak gerçekten büyük merakla bekliyorum nevar bu hafta biraz erken verselerdi merakımız giderdi. Ayrıca Tarık-Naz doğum günün kutlu olsun nice yıllara.
Dizi fragmanı bekliyoruz diye biz dizi olucaz. Yalancı yarim fragmanı beklerken tv karşısında