Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-10
Sayfalar :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
forum bıraktığımdan beri çok sessizleşmiş yaaaa, herkes nerdeeeeee:icon_sorr
anlaşılan bazıları hala uyuyo:icon_whis
neyse sabır, diziye son 3.5 saat, ondan sonra coşar buralar:good:
burcin_kaplan
25-04-07, 16:47
Şimdi sizde haklısınız. naz'ın kurnazlığı var gibi gözüküyor. Gece orda bişey olur mu kestirmek zor. ama eğer intikam içinse bu yaptıkları , Tarık'ın bunu kafasına pek takacağını sanmıyorum ki buda naz'ı delirtir.. Dİkkatime çeken bişey daha, tarık polisler geldiğinde hiç topallıyor'a benzemiyodu :) ..
1 saattir şu olayı düşünüyorum:) fragmanı tekrar izledim baktım baktım durdum.Gerçekten Tarık topallamıyor o sahnede.Ondan sonra gece ayağının iyileşebilme ihtimalini düşündüm ? yok yani imkansız iyileşmesi yatağa düşerken bile yüzünden acı çektiği belli...Dün o sahnenin geceden sonra olduğunu düşünüyordum ama artık önce olduğunu düşünüyorum ki önce değilse bence bir mantık hatası war noldu bu çocuğun ayağına o zaman??
burcin_kaplan
25-04-07, 16:49
:img-hyste :img-hyste
Aklıma eski anıları getirdin gamze:) kim uyuyor yahu :icon_whis
burdayız burdada aklımız 41. bölümde ondan artık tutuklu kaldık:)
gamzeciğim buranın gece kuşları nüfus olarak gündüz kuşlarına fark atar:)) bide dizi öncesi fırtınadan önceki sesssizlikde dahil oldu buna..ondandır bu sukunet:))
murat'cığım hoş geldin:) oh oh ne güzel dev ekranda yy izlemek..ama askerler gerçekten çok seviyor dizimizi..daha önce anlattığım olayları bilir arkadaşlar:img-hyste
Aklıma eski anıları getirdin gamze:) kim uyuyor yahu :icon_whis
burdayız burdada aklımız 41. bölümde ondan artık tutuklu kaldık:)
hmm uyumuyodun yani:) neyse ya ben de bu aralar hiç gezmeye fln gitmiyorm ztn:icon_whis :icon_whis
az kaldı diziye, bi başlasa da rahatlasak, beklemek çok sinir bozucu yaaaaa:icon_sorr (tabi YY için değer, hatta böyle skıntıya can kurban ama nese:P:))
eet bengi ablacım haklısın, ben de zamanında az gece mesaisi yapmadım burda:p o firuze denen filmin bende yarattığı etkiyi hala üstümden atamadım mesela:img-hyste
hmm uyumuyodun yani:)
Hıhı :) ...uyumuyorduk yani.Ahh ahh,bu hıhı'lar:img-blush Neydi o bölüm yahu:img-wink: :img-yes:
Hıhı :) ...uyumuyorduk yani.Ahh ahh,bu hıhı'lar:img-blush Neydi o bölüm yahu:img-wink: :img-yes:
o hafta hayatım boyunca sölemediğim kadar hıhı demiştim:img-hyste
ne sorsalar hıhılıyodum:)
elmali-turta
25-04-07, 17:33
herkese selammmmm!!!!! murat abi hoşgeldin aramıza tekrar, diziyi izleyebilmene çok sevindim.............
ben de sonunda bilgisayarıma format atabildim:icon_whis tekrar aranızdayımmmmmm
hepinizi çok özledim walla yaaaa, insan bi alışınca bırakamıyor burayı, bağımlılık yapıyo walla burası insanda yanlış anlaşılmasın şikayetçi değilizzz
yazılan yorumları henüz okuyamadım, birazdan başlıycam okumaya ama önce bi heycanla size bişeyler yazim dedim
bu arada fragman çok güzellll, nazın kapıya girmesine bayıldım yaaaa çok komikkk:img-hyste bi de sonunda nazın yatağında yanyana, hatta elele(:)) sızmışlar ya orda çok tatlılarrrrrr:img-in_lo
ooo kimleri görüyoruzz:icon_whis üzümümmü gelmiş ne:happy0064 Hoşgeldinn Gamzecim;)
diziye son 2.30 saat kaldı :icon_whis Hande soruna cevp vermiyim heyecan var heyecan:img-blush
diğer yorumlara katılıyorum bencede polisli sahne son sahne.
Bu arada demeden gecemicem polisler Tarık Bey diyince Naz'ın bakışı aynı 29. bölümn sonunda Mert geldiğinde baktığı gibi bunu öylesine yazdım dikkatimi çektide:img-blush :icon_whis
whiteangel
25-04-07, 17:38
hmm uyumuyodun yani:) neyse ya ben de bu aralar hiç gezmeye fln gitmiyorm ztn:icon_whis :icon_whis
az kaldı diziye, bi başlasa da rahatlasak, beklemek çok sinir bozucu yaaaaa:icon_sorr (tabi YY için değer, hatta böyle skıntıya can kurban ama nese:P:))
eet bengi ablacım haklısın, ben de zamanında az gece mesaisi yapmadım burda:p o firuze denen filmin bende yarattığı etkiyi hala üstümden atamadım mesela:img-hyste
Oooo üzümümüzün ikizi Gamze'cim hoşgeldin.Artık arada kaybettiğin zamanları telafi etmeni bekliyoruz canım:) Var sende o potansiyel:icon_whis
Not: Bugünkü Kral Müzik Dergisinde Barış Akarsu röportajı vardı. Okumak isterseniz BARIŞ'IN sayfasına ekledim:)
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=18858&page=36
Slm arkadaşlar sizlerle paylaşmak istedigim bir meragım var biliyorsunuz ki tarık valizi elinde gidiyordu düsündümki nazda osırada pencereden gidişini izliyor olabilir desek iste soru arka planda hangi müzik olabilir....Not: Sarkı sözünüde yazarsanız sevinirim.
ooo kimleri görüyoruzz:icon_whis üzümümmü gelmiş ne Hoşgeldinn Gamzecim;)
diziye son 2.30 saat kaldı :icon_whis Hande soruna cevp vermiyim heyecan var heyecan:img-blush
diğer yorumlara katılıyorum bencede polisli sahne son sahne.
Bu arada demeden gecemicem polisler Tarık Bey diyince Naz'ın bakışı aynı 29. bölümn sonunda Mert geldiğinde baktığı gibi bunu öylesine yazdım dikkatimi çektide:img-blush :icon_whis
saol üzümümmmm hoşbuldummm:)
Oooo üzümümüzün ikizi Gamze'cim hoşgeldin.Artık arada kaybettiğin zamanları telafi etmeni bekliyoruz canım Var sende o potansiyel
Not: Bugünkü Kral Müzik Dergisinde Barış Akarsu röportajı vardı. Okumak isterseniz BARIŞ'IN sayfasına ekledim:)
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=18858&page=36
mrb ablacımmm, ya çok sewiyorum ben bu forumu be, aynı bıraktığım gibi, hala aynı sıcak ortam var burda, çok özledim walla hepinizi bnn:img-blush
merak etme sen ablacım, ben o farkı kapatırım hemen, ztn baksana geldiğimden beri baya yazmışım bile:) bende bu çene oldukça, bi de yy oldukça bi de bu forum böyle güzel oldukça (ne çokbi de dedim yaw:img-hyste ) ben susarmıyım hiç yaaa, niye susiym ki ztn, susamam ki ztn:icon_whis
schmetterling
25-04-07, 18:13
Slm arkadaşlar sizlerle paylaşmak istedigim bir meragım var biliyorsunuz ki tarık valizi elinde gidiyordu düsündümki nazda osırada pencereden gidişini izliyor olabilir desek iste soru arka planda hangi müzik olabilir....Not: Sarkı sözünüde yazarsanız sevinirim.
Ah bir zaman hatası anladım
Yanlış bir yerde yanlış bir kadın
Sevgilim farkındaydım
İstediğin gibi olamazdım affet ne olursun
Üzülme hemen unutursun
Gitmek zorundaydım
Kendimi bıraksam da ruhum kaçar
Bu gönül divane her aşka ah konar geçer (di eskiden)
Valizim dolu yine aşklarla anılarla
Yola çıktım sonsuz ayrılıklarla
Öyle bir yalnızlık ki yıllar yoruldu
Acılar pişmanlıklar ve ben yollarda...
edit: Aşkın Nur Yengi - Bir Zaman Hatası
arkadaşlar selamlar.. nasılasınız.. nasıll özledim burayı anlatamam.. nasıl özledim sizleri.. kelimeler yetmez.. eğitim arasında anca fırsat bulabildim.. çok zor nete girmek.. dizimi izleyebiliyorum.. kocaman plazma bir ekranda.. ((: askerler gerçekten çok sevmekte..
eğitim devam ediyor ama sıcak bunalmıyor desem yalan olmaz.. acemilik bittiğinde daha sık gireceğim kesin.. hepinize selamlar.. ve kucak dolusu sevgiler.. ve eğitime gidiyorum.. :img-wink:
murat
Sevgili Murat emin ol senin yokluğun forumda çok hissediliyor.Bizlerde seni ve o güzel yorumlarını çok özledik.Dizimizi seyredebilmene de çok sevindim.Yoksa aklın burada kalırdı senin.İnşallah tutkunu olduğun diğer diziyi de izleyebiliyorsundur.Sıcaklardan bunalmışsın.Trakya'nın sıcakları böyledir işte,insanı çarpar:img-grin2.Tek sıkıntın bu olsun.Umarım hayatında bundan daha kötü birşey görmezsin.Kendine iyi davran.Görüşmek üzere...bye
herkese selammmmm!!!!! murat abi hoşgeldin aramıza tekrar, diziyi izleyebilmene çok sevindim.............:):)
ben de sonunda bilgisayarıma format atabildim:icon_whis tekrar aranızdayımmmmmm:happy0064
hepinizi çok özledim walla yaaaa, insan bi alışınca bırakamıyor burayı, bağımlılık yapıyo walla burası insanda:img-yes: yanlış anlaşılmasın şikayetçi değilizzz:img-wink:
yazılan yorumları henüz okuyamadım, birazdan başlıycam okumaya ama önce bi heycanla size bişeyler yazim dedim
Forumumuzun diğer üzümü de gelmiş.Gamze'ciğim hoşgeldin.Umarım senin pc bundan sonra problem çıkarmazda hep aramızda olursun...:img-wink:
fırtına öncesi sessizlik mi bu?herkes hedefe kilitlenmiş.
dua edelim bize kötü bi bölüm izletmesinler.herşey dilediğimiz gibi gerçekleşir ve 21.45 te neşeli ve huzurlu bir haftaya başlamış oluruz.
benim için hafta başı çarşamba olduğu için haftanın nasıl geçeceği bizim senyörlere bağlı.
GERİ DÖN
Alışırım zannettiğim yokluğunda acılanmam
Vazgeçmek zor senin o büyülü tuhaf sıcağından
Dön demeye utanırım zavallı korkularımla
Arkasına saklandığım gururumdan
Geri dön geri dön
Ne olur geri dön
Uzanıp tutuver elimi bir gün
Utanır diyemem ne olur geri dön
Ah olur da bir gün sen de özlersen
Olur da bir gün gözlerimle buluşmayı istersen
Uzanıp tutuver elimi bir gün
Utanır diyemem ne olur geri dön
Her şey bana seni hatırlatır unutmak isterken
Utanırım hep o acılı şarkılarla ağlarken
Bazen bir dost ya da bir çiçekle evime gelirsin
Her şey seni hatırlatır da yeniden
SEZEN AKSU
Sevgili Murat emin ol senin yokluğun forumda çok hissediliyor.Bizlerde seni ve o güzel yorumlarını çok özledik.Dizimizi seyredebilmene de çok sevindim.Yoksa aklın burada kalırdı senin.İnşallah tutkunu olduğun diğer diziyi de izleyebiliyorsundur.Sıcaklardan bunalmışsın.Trakya'nın sıcakları böyledir işte,insanı çarpar:img-grin2.Tek sıkıntın bu olsun.Umarım hayatında bundan daha kötü birşey görmezsin.Kendine iyi davran.Görüşmek üzere...bye:
Aha 40 yıllık trakyalı konuşuyor. İlahi SonGül :img-hyste
sofa sofa sofa sofa sofa
İbrahim Tatlıses-Yalnızım
cekmedigim dertle cile kalmadi
feryatsiz gunduzum gecem olmadi
aglamadik sokak kose kalmadi
yalnizim dostlarim
yalnizim yalniz
o eski halimden eser yok simdi
izdirap icinde yorgunum simdi
tutun kollarimdan duserim simdi
yalnizim dostlarim
yalnizim yalniz
neler gordum
neler neler geldi basima
duse kalka geldim ben bu yasima
tutup da kaldirim allah askina
yalnizim dostlarim
yalnizim yalniz
:img-in_lo :img-blush :img-hyste :img-hyste
burcin_kaplan
25-04-07, 18:49
Anıl'dan sonra Benden de bir şarkı;
İsmail YK --Son Defa
doluyor gözlerim unuturmu dersin..
soluyor bu canim daha ne beklersin..
soluyor bu canim daha ne beklersin?
icimdeki umudu silemedim atamadim..
sunu ben anladim,sensiz yatamadim..
sunu ben anladim,sensiz yatamadim!
son defa bebegim yanina varayim..
son defa birtanem kollarima alayim..
son defa sevdigim gözlerine dalayim..
son defa..son defa!
son defa..son defa!
soluyor bu canim daha ne beklersin..
sunu ben anladim sensiz yatamadim!
icimdeki isigi silemedim atamadim..
sunu ben anladim sensiz yatamadim!
son defa..son defa!
son defa birtanem yüregime sarayim..
son defa..son defa!
ayrilik sonum oldu..yanlizlik ise ecelimmis..sevmenin bedeli kefeni giymekmiymis?
sorgusuz sualsiz,yasaksiz yanlissiz benden habersiz gidiyorsun..sen gidersen sunu bil bende giderim senle..yanlizligim yorgunlugum sensizlikten..son bir kez yanima gelsen..son defa,son defa, son defa yalvaririm..nolur!
son defa sevdigim gözlerine dalayim
son defa..son defa!
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Bu şarkıyı Tarık degil Naz söylemeli
http://img294.imageshack.us/img294/3032/adszjc7.png (http://imageshack.us)
Aha 40 yıllık trakyalı konuşuyor. İlahi SonGül :img-hyste
sofa sofa sofa sofa sofa
Sevgili Anıl bilmediğim konuda asla ahkam kesmem.Ama yazılarımda demogoji yaptığımı düşünen birinin bunu bilmemesi doğal aslında:img-grin2.Sadece kafanda soru işareti kalmaması adına belirteyim ki annem ve babam Trakya tarafındandır.Bu yüzden oraları çok iyi bilirim.Bilmem anlatabildim mi?Eğer hala anlamadıysan bunun başka yollarıda var. :dito (şekil 1-a da görüldüğü gibi) Söyle bir de onu deneyelim... :img-hyste
elmali-turta
25-04-07, 19:09
ifill bu şarkı 21. bölümde söylenmeseydi dediğin gibi çok güzel olurdu ama söylendi malesef;)
selamlar.
ifill, çok sevdiğim bi şarkı var ve senin dediğin duruma çok uyuya sanırım.
Kazım Koyuncu - İşte Gidiyorum
(ilk kıtası)
İşte gidiyorum
Birşey demeden
Arkamı dönmeden
Şikayet etmeden
Hiçbirşey almadan
Birşey vermeden
Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum
handeozbek
25-04-07, 19:17
Benden bir şarkı:)
Çelik - Tövbe
Beni sevmek ah
Yürek ister ah
Sevemezsin ah,sevme demedim mi?
Çok ağlarsın,çok yanarsın
Günah benden gitti demedim mi?
Kimler geldi,kimler geçti
Aşk şaraptı,içtik bitti
İçtik,içtik sarhoş olduk
Aşk çileydi çektik bitti
Bir daha seversem eğer
Tövbe,tövbeler tövbesi dersin
Bir daha içersem eğer
Tövbe,tövbeler tövbesi dersin
skyline_91
25-04-07, 19:18
evet arkadaşlar dizimize yarım saat kaldı sonunda:happy0064
bir hafta beklediğimize inşallah değer...herkese iyi seyirler:img-yes:
Uzun bir aradan sonra tüm dostlara merhabalar.Fragmanı gece izleyebildim ancak cogunuzun bildigi gibi sabaha karsı son mesajlara genellıkle ımzasını atan ben,bu sefer yorgunluktan sadece fragmanı ızlemekle yetındım.Herzamankı gıbı yıne fragman yorumumu da alisilagelmişin disinda yapacagım fakat bu sefer ne bır yemek programı ne de bir ruya olacak yorumumda.
İnsanoglu varoldugundan beri suregelen bir savastan bahsedecegim,adı; anlamını kımsenın bilmedigi ama herkesin hayatında bir kere bile olsa hissettigi aşk denen bir savas...Tahmin edeceginizi dusundugum bu savasın kahramanları kadın ve erkek degil benim hikayemde,irade ve tutku benim iki savaşcım.İkisi de aşk için carpısıyorlar,ikisi de ölümsüz aşkı elde etmek için mucadele ediyorlar ama bircok zaman kotu kazanıyor,kazanıyor ama o da ölümsüz askı bulamıyor.İrade ve tutku iki eski savaşçı;iki karşı cinsiyet birbirini baska bir gözle gördüklerinde ortaya cıkıverıyorlar ve hemen savas baltalarını cekiyorlar.Bu iki cinsiyetin ne istediklerine,ne arzuladıklarına onlar karar veriyor.
Fragmandaki son sahnede de bu iki savascıyı gordum,Tarık ve Naz gibi birbirine deli gibi aşık iki genç aynı yatakta ve kontrolun tamamen duygularda oldugu sarhosluk anında ,sadece yanyana yatmanın vermiş oldugu huzur ,güven ve mutluluk duyguları ile kendilerinden geciyorlar, dalıp gidiyorlar.Hangi savaşcı kazandı o zaman?İrade...İradenin gercek adı ruhi aşktır,ruhların sevgisidir,tutku ise bedeni aşktır,bedenlerle gelir ,yine bedenlerle gider,ama ruhi aşk,ruhların aşkı zamanın bittigi yerde dahi devam eder çünkü ruhlar asla ölmez.Tarık ve Naz son sahnede aşklarının boyutunu da göstermişler,sadece bu bedenlerde degil,gözlerinde,düşüncelerinde,ruhlarında da aşık olduklarını hissettirdiler bizlere.
ifill bu şarkı 21. bölümde söylenmeseydi dediğin gibi çok güzel olurdu ama söylendi malesef;)
dogru sarkı söylenmiş olabilir ama bir daha söylenmesinde bir sakınca yok..
elmali-turta
25-04-07, 19:37
Hasret Abicim yine çok güzel bir yorum yazmışsın ellerine sağlık:img-wink: :img-yes:
ceza_cansu
25-04-07, 19:40
Herkese selam arkadaşlar.Yaklaşık 5 dk sonra dizimizi izlicez.Herkese iyi seyirler.Bu Tarık'ın son gecesi kesinlikle çok eğlenceli geçicek.Belli:):)
arabesk bir şarkıda benden ferdi tayfur bende unuturum:)
bir gün unutursa doğmayı güneş unutursa zamanında batmayı
yokluğunun acısına yanıp yanıp kawrulan yüreğim
unutursa zaman geçmeyi unutursa mewsimler değişmeyi
Bende unuturum yıldız yıldız parlayan saçlarını bende unuturum senin gibi yalnızlıgın acısını bende unuturum ışıl ışıl parlayan gözlerini bende unuturum alew alew yandıgım geceleri
Bir gün unutursa esmeyi rüzgar unutursa zamanında dinmeyi sensizliğin rüzgarına esip esip sawrulan yüreğim unutursa gündüz geceyi unutursa mewsimler değişmeyi ... ister yaĞmur yagsın ister fırtınalar kopsun yüreğimin her köşesi paramparça olsun isterse bende unuturum senin gibi bende! söz müzik beste we güfte ferdi tayfur:)
sevgili B.A.D.B yorumun harika olmuş ellerine yüreğine sağlık. irade ve tutku da şu duruma göre dediğin gibi irade önde ama biz tutkuyu onlar ne zaman yanyana gelse hissediyoruz zaten. e bunlar her aşkı tarif etmişler. şu iki selimeyi de söyleseler ya artık. :) yoksa bilmediğimiz başka aşk tarifleri mi var da onları gösterecekler bilmiyoruz ki.
bu arada dizi erken başlayacak tetikte olun, spor haberleri erken bitti
handeozbek
25-04-07, 19:48
Çok doğru tespitler sevgili Hasret. Bu dizide aşkın her halini görüyoruz. En önemlisi de gerçek halini görüyoruz. Bu aşkın rengi beyaz. Beyaz hem saflığın simgesidir. Hem de bütün renklerin karışımından oluşur.
Son birkaç dakika. Yemek bile yiyemedim daha. Artık diziyi izlerken cips falan idare edeceğiz:) Herkese iyi seyirler.:img-wink:
Evet bölümümüz başladı.Şu an herşey gayet güzel gidiyor.Ama Hulusi Bey de çok sinsi valla.Akşam olmadan neyse ki çakacak Tarık
http://img250.imageshack.us/img250/9716/bugn2mv2.jpg
bu bakışlara bu sözler : "Gözlerin boşluğa Dalıp gider,sahipsiz bakışların benim olsun isterim" :img-cray:
elmali-turta
25-04-07, 20:14
bu Belginde az değil ya bizden beter yani "gelsin belgincikler" koptumm:img-hyste :img-hyste
whiteangel
25-04-07, 20:17
bu Belginde az değil ya bizden beter yani "gelsin belgincikler" koptumm:img-hyste :img-hysteKesin burayı okuyor :img-hyste
o piti piti karamela sepeti:img-hyste
terazi lastik jimnasik:img-hyste
Bölüm harika başladı yaa.. iyi seyirler:)
Ms_Uniquee
25-04-07, 20:27
mrb ben yenı qeLdım bu topıce bayaqıdır qırmıodum sıteye coK quzeL bı boLum oLcaq umarım bı an önce aKsam oLur.
herKEs msjıma KArşıLıK verdiqi için saOLsun ben iim sizLer
sadri nin sarhoş hali süper ya telefon çalıyor sağa sola bakıyorr:):):) tarık:ne içtin sen sadri: aşk şarabından içtim koptummmmm :) yaaa
sadri nin sarhoş hali süper ya telefon çalıyor sağa sola bakıyorr:):):) tarık:ne içtin sen sadri: aşk şarabından içtim koptummmmm :) yaaa
ya sonunda yere düşüşü:img-hyste
Tarık-Naz kelime oyunlarında bayağı ustalaştılar bu arada.Naz bu bölüm tarık'ı bastırdı gibi bölüm sonuna doğruda iyice bastıracak:img-hyste
Açmasamıydı telefonu:img-hyste
naz buldu kırık ayağı
bırakır mı tarığı
elleriyle sardı sargıyı
şimdi sıra onlarda aşk şarabı sırası :)
sadri süperdi yaa, aşk şarabı dumur etmiş :) naz'ın endişesi ve mutluluğu çok sevimliydi. makyajsız çok şirin naz yaa, tombiş tombiş surat :)
bölüm süper gidiyo,
tarık: sevenlerim gelmiş, sevmeyenler evde kalmış
naz bunu hazmedemez, kesin telafi eder, ayrıca ayağa bi sargı bezi de kesmez:)
2.reklam aramızı aldık.Laf oyunlarında Naz artık iyice ustalaştı :)
ama şu bakış
http://img249.imageshack.us/img249/3672/bugn4vs6.jpg
Ağladım senin için ilk defa,elimde parçalanmış bir hayat var aslında :img-cray:
Yalanci Yarim efkar dağıtma bölümü oldu.
İçen içene :img-hyste :good:
Yalanci Yarim efkar dağıtma bölümü oldu.
İçen içene :img-hyste :good:
Ama işe yaradı :):),Tarık gidemedi.Hoş zaten içmese de Naz'ı bırakıp gidemezdi.Ben şahsen bırakıp gidemem yanii :):img-blush
elmali-turta
25-04-07, 21:17
ayy nasıl bir bölüm bu yahu gülmediğim bi sahne bile yoktu sarhoş hallerine koptum:img-hyste Tarık nasıl ham yapıcaktı ama Naz'ı :img-hyste :img-hyste
Bu bölüm beklediğimiz gibi komedi bölümü oldu.Şimdiye kadar harika gidiyor ya:)
Gülmekten kırıldım:) Şimdilik gittim.:)Dizimiz başlamak üzere:)
whiteangel
25-04-07, 21:20
Farkında mısınız? Naz Tarık'a SENİ SEVİYORUM dedi.:)
Ama pek bir tatlı söylemedi :),Daha romantik bir ortamda söylemeliydi.Mesela o yatağa götürdüğü sahnede,gitme dedikten sonra söylemeliydi :)
edit :maçtan sonra burdayım arkadaşlar :):)
ya bu nazı anlamıyorum ya tarık yokken ağlar varken sen niye gitmedin :) ben olsam koşar boynuna sarılırdım tarıgın gitmemişsin diye kavga ediyolar ne biçim iş bu anlamadım hem içinden gitmesini istemiyosun hemde git diyosun valla garip insan 2 şift tatlı söz söyler tarıga gitmedigini görünce ama nerde naz yaparmı hiç :img-hyste
Of ya yine öleceğiz meraktan...Burda mı biter bir dizi.Ama mükemmel bir bölüm olduğunu söyleyebilirim.
Tarıkın ayağı sakat değil miydi?Nasıl da koştu öyle polisler gelince peşlerinden:)
Bir de Nazın çello çaldığı sahnede onu sevdiğini anladığını düşündüm Tarıkın.Ama yine anlayamadı:)
Gerçekten harikaydı.Şimdiden sorular kafamı kurcalamaya başladı ya:)
handeozbek
25-04-07, 21:36
Tarık'ın lafına cevap veremedi ya kız delirdi. Naz ilk defa kıvıramadı doğal olarak çıldırdı:img-hyste Bir de seni seviyorum dedi ya illa ki burnundan getirecek. Netice bu kızın böyle yapacağını tahmin etmemiştir herhalde. Ya da etmiş midir acaba:)
ewet bi sürü soru işareti ama keşke naz orda tarıkla tartışmasaydıda romantik bi ashnede ola bilirdi
gitmedigini gördüm koş sarıl adama dimi :)
"Seni Seviyorum" ilk defa Naz'ın ağzından duy bu lafı(her ne kdr kıvırsada laf ağızdan çıktı bir kere),inanılmaz komik bir bölüm izle(ben hiçbir bölümde bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum artık komedi zirve yaptı resmen bugün Yalancı Yarim'de) ama şu yatak sahnesinde Tarık o sarhoş haliyle nasıl müştemilattan çıktı anlayamadım doğrusu????? o sahne bana göre dizinin bütün büyüsünü bozdu..ha bir de "evet Belgin asla iyi olamaz" feci ters köşe olduk gene:icon_whis
Özellikle halamızın Nazla konuşması harikaydı.
Halamız:Müştemilattan bana battaniye getirir misin?Bacaklarım üşüdü.
Naz:Ama yukarda da var.
Halamız:Olsun sen bana müştemilattan getir.
Naz:Off hala ya...
Halamız:Hadi bakayım hadi.(Sonradan ses)Çünkü senin derdine deva olacak şey orada:)
Beklediğimiz gibi olmadı ama.İkisi de cidden sarhoş olmuş, bir de Naz kasten yapmamış içme olayını.Belgine zaten şaşıyorum.Cahideciği görünce nasıl da döndü 180 derece:img-hyste :img-hyste
ceza_cansu
25-04-07, 21:38
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste Yok ya yok böyle bir bölüm.Koptum her sahnede koptum.Bir çift bu kadar mı güzel sarhoş olur:img-hyste Hele o şarkı.İçmeden önce Naz'ın salonda ''ben seni seviyorum'' diye kırdığı pota ne demeli:img-hyste :img-hyste Of of ya süperdi bölüm süper.Bütün ekibe çok teşekkürler.Ellerine sağlık
"Seni Seviyorum" ilk defa Naz'ın ağzından duy bu lafı(her ne kdr kıvırsada laf ağızdan çıktı bir kere),inanılmaz komik bir bölüm izle(ben hiçbir bölümde bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum artık komedi zirve yaptı resmen bugün Yalancı Yarim'de) ama şu yatak sahnesinde Tarık o sarhoş haliyle nasıl müştemilattan çıktı anlayamadım doğrusu????? o sahne bana göre dizinin bütün büyüsünü bozdu..ha bir de "evet Belgin asla iyi olamaz" feci ters köşe olduk gene:icon_whis
O kadar sarhoşlarken Tarık'ın geri kalkıp gidebilmesi enteresan hakikaten de.Bunun altından birşey mi çıkacak acaba..kimbilir?Bir ricam da senaristlerden, ne olur artık Belgin hanım geri adım atmasın ikide bir rüya görüp de.Yani insanın içine fenalık geliyor.Ayrıca;o "seni seviyorum" romantik bir ortamda gelse o kadar etkili olmayabilirdi ,Naz'ın bir anda ağzından kaçırması daha hoş oldu:img-wink: :img-yes:
Bu arada;cave_77 vallahi Tarık ve Nazın sarhoş halleri beni inanılmaz güldürdü onlar kimbilir çekerken ne hale gelmişlerdir::img-yes: Çok güldüm ben onlara bu sahnelerde ya:img-hyste :img-hyste
cancan00619
25-04-07, 21:41
Bu bölüm kesinlikle çok güzeldi... Uzun yorumu yarın yapacağım... Bn şimdi yazılıya çalışmaya.....
Biz fark ettik de onlar hala fark edemediler, bilmem farkında mısın? O cümleyi duyduk ya... arkası gelecek nasılsa
Bu bölüm herşeyin çok güzel geçtiği bölümlerdendi.... bir dizinin hem komik sahnesine , hem romantik sahnesine, hem de, birilerini sinirlendiren (Belgin'in rüyasında bir anda çark etmesi) sahnesine gülebilmek çok güzel. Her sahnesi başlı başına olaydı. Kelime oyunlarına yetişemez oldum. Üzüntüyü saklamak için yapılan alkol yarışı ise beni hastanelik edecekti.... karnıma giren ağrıların tarifi yok. yapımcılara tazminat davası açacağım... benim gülmekten karnıma giren ağrıların tedavisi, dudaklarımın, sınırlarını zorlayacak kadar açılıp kahkaha sesleri çıkartması sonucu oluşan kenarlardaki yaraların tedavisi ve biz bayanlar için çok önemli olan, gülmekten oluşmuş göz kenarı kırırşıklıklarımın tedavisi .... ooo bu mütevazi bütçeli dizi bana bu kadar tazminatı nasıl öder bilmem... TEK Bank tan kredi alsınlar.!!!!!
Not: Geçen hafta kaçırdığım bir çok yazı oldu... 80 sayfa kadar.... fırsat buldukça okuyacağım.... gecikmeli de olsa yanıt vereceğim yazılar olursa şaşmayın....
Not 2: Sevgili Yapımcı, Yayıncı, Yazar, Teknik ekip ve Oyuncularımız.... BİZDE SİZİ SEVİYORUZ.... (ZTAR SENİ BİLE !!!!!)....
elmali-turta
25-04-07, 21:42
Bu bölüm süperdii Belgin son anda ani bir dönüş yapıp benim sinirlerimi bozsada :img-blush bu bölümün harika oluşunu bozamadı:happy0064
Hiç gülmediğim kadar güldüm nerdeyse her sahnede:img-hyste :img-hyste
Sarhoş halleri süperdi :good: nasılda kafaları çarpıştılar ama :img-hyste Bölümün işleyişi,kurgusu harikaydı tek kelimeyle :good: :img-wink:
Tarıkın yukarı çıkarken söylenmesi de harikaydı:)
Dayan Tarık son bir gayret.Yarın kurtuluyorsun bu işkenceden:)
Gidemediğini görünce: Şan, şöhret, para... hepsi gitti.
Kendini kandırma Tarık, hiç de üzülmedin gidemediğin için.Hatta sevindin bile.Neden peki?(Benden iç ses: Neden acaba:icon_whis )
Naz yine çok çok az bir makyajla çıktı karşımıza.Onun bu masumluğunu bu bölüm tekrar tekrar izlemiş olduk.Hatta Cahidecik olayında bile çok az makyaj vardı yüzünde.Oysa geçen bölüm öyle miydi? Etraf eskitilmiş havada ve flashback=Belginn, gel kızım buraya, bak babannenin yanına:) Kıpkırmızı ruj ve aşırı makyaj.Eeee ne de olsa Belgincikin annesi.:)
41 KERE MAŞALLAH
(bu sözü hakediyosun yalancı yarim)
:img-hyste yaaa ilk defa evde tek başıma izlememin bu kadar sıkıcı olduğunu anladım. bu bölüm kesinlikle toplu halde izlenecek bir bölümdü. tek başıma güldüm, hem de çok güldüm ama o anda analiz yapacağın başka kimsenin olmaması üzdü beni.
gerçekten harika bi bölüm izledik. "BEN SENİ SEVİYORUM" duyduk bi kere naz'dan. "DEMEK SEN DE GİTMEK İSTEMİYOSUN" duyduk naz'dan. of of daha ne isteyelim. tarık bırakıp gider mi naz'ı? hele dün gece yaşananlardan sonra.
dün gece :img-hyste :img-hyste :img-hyste
o sarhoş hallerini izlerken aynen üstteki ikonlar gibiydim.
tarık'ın naz'a doğru apıldayarak gelmesi ve her an ham yapacakmış gibi durması feciydi. naz'ın sarhoş halleri çok komikti. hele o gülüşleri öldürdü beni. daha ne beklerim ki bi bölümden. herşey vardı herşey.
hüzün de vardı. naz ağlarken inanın benim de gözümden yaşlar geldi. :icon_sorr hem annesini kaybetmenin verdiği acı, bunun üzerine de tarık'ı kaybetmenin vereceği acı naz'ı belki de hayata küdtürecekti. ama neysekei netice hala durumu çoktannn anlamış. "derdinin dermanı orda" derken ne güzel söyledi öyle.
bu güzel bölüm bu kadar yorumla geçiştirilmez tabi, şu maçı bi izleyim döncem ben size :):)
Tarık'ın o emekleyerek Naz'a yaklaşması çk komikti ya..ama çok da dostça bakmıyordu dikkat ettiyseniz:img-wink: çok komik bir sahneydi o bir gerçek:img-hyste :img-hyste
Tarık'ın o emekleyerek Naz'a yaklaşması çk komikti ya..ama çok da dostça bakmıyordu dikkat ettiyseniz:img-wink: çok komik bir sahneydi o bir gerçek:img-hyste :img-hyste
ewet ama sarhoşlardı işte
nazın sabah uyandıgında yüzü perişandı ağlaması bende ağlıcaktım düşünsene ya tarık yok artık gitti :( öldüm bennnnn derdim
ama bi bakıyo gitmemiş bende zannettim koşarak sarılacak tarıga :):)
başak-eylül
25-04-07, 21:52
ben bu bölümü çok beğendim gülmekten resmen yerlere yattım gülmek için bir an bile durmadım naz ve tarık ın sarhoş hallerine ve ondan önce salonda geçen sevenlerim ve sevmeyenlerim muhabettine bayıldım resmen naz tarık a seni seviyorum dedi tek kelime ile süper bi bölümdü benim için tüm ekibin ellerine sağlık.
Evet, onun ben de farkına vardım.Ama orayı fazla uzatmadılar.Hemen komediye vurdular.Uzatsalar...:)Neyse ben bu konuya pek girmiyeyim:)
Ama harbiden anlamadım, nasıl Tarık son sahnede koştu resmen, bir de Nazın çello çalma sahnesi.Orda dedim kesin anladı artık ama...Nafile:)
bu bolum gerçekten çok güzeldi ya o kadar çok güldüm ki anlatamam
sarhoş olma sahneleri müthişti ayrıca belginin hacer annenin yanaklarından öpüp çoçuk gibi çekmeside çok güzeldi
ama sonu yine sadece bizim aşıklara yakışır bitti
skyline_91
25-04-07, 21:57
bölüm bence güzeldi.sıkıcı sahne yoktu.bu bölümde en önemli olay bence neticenin nazın tarığa aşık olduğunu anlaması oldu.
bi de bazı yerleri kestiler yine.şampanya patlatma anını ve seni seviyorum dedikten sonra heralde bir kaç daha konuşma vardı oralarıda kestiler:img-yes:
pas.si.on79
25-04-07, 21:57
çok güzel lezzetliydi.. Gülmekten boğuldum.. Nazla Tarıkın sarhoş sahneleri, birbirleriyle konuşmaları.. o kadar güzel di resmen durumlarını anlattılar.. Ama böyle bizim bildiğimiz yollardan değil de..Tarık Naz usulü..
Nazın Tarıkın ayağını sarması güzeldi.. bravo Naz.Naz bu bölüm direndi..Hatta mücadele etti..
Ya koptum bu sarhoş sahnelerine ...Tarık Naz repliklerine... :happy0064
daha çook anlatırız..Daha bölüme doyamadık.İmkanı olup,kayıt eden arkadaşların çoğu başlamışlardır tekrarı seyretmeye... YY nin forum ahalisi emekçileri ekleyince ben de sayelerinde izleyeceğim..
Tüm herkese oyunculara,yapıma,yönetmene,tüm ekibe,,forum ahalisine,forum emekçilerine çok çok teşekkürler..ellerinize sağlık........
SİZ BİZİ GÜLDÜRDÜĞÜNÜZ RAYTİNGLERDE SİZİ VE HEPİMİZİ GÜLDÜRSÜN..
gerçi siz bizim için her zaman birincisiniz......
.
nazla tarıkın atışmalarını aylarca hiç sıkılmadan izlerim...
netice halayla nazın konuşması çok dokundu bana....
oğluşum elden gidio cümleside her hafta beni çok güldürüo:img-hyste
2.şöförün çok öne çıkmamasıda çok hoşuma gitti:img-yes:
teşekkürler yalancı yarim ekibine:happy0064
teşekkürler barış akarsu:happy0064
tek izlediğim diziden vazgeçtim avrupa yakasından hiçte üzgün değilim:img-yes:
başak-eylül
25-04-07, 21:58
arkadaşlar bu bölümü tekrar tvde izlemek isteyenler için bu gece saat 03.35 de euro star tekrarını koymuş.
barışakarsuyase
25-04-07, 21:59
tadını çıkaramadım yaa neden bukadar az geldi bana bu bölüm ama gerçekten geçen bazı bölümlere çok güldüm tarığın emekleyerek naza gitmesi nazın cama çarpması tarığın açıl susam açıl demesi süper komikti yani ama baya bir cevapsız soru kalddı ortada mesala tarığı kim getirdi son bölümde ümit nerdeydi ve son bölümde tarık gitti diye ağlayan naz neden tarığı gördüğünde kavga etmeye başladı bu soruların cevabını bulmak baya bir zaman alacak galiba bana son sahne rüya gibi geldi ama bilmiyorum
barışakarsuyase
25-04-07, 22:04
ewet ama sarhoşlardı işte
nazın sabah uyandıgında yüzü perişandı ağlaması bende ağlıcaktım düşünsene ya tarık yok artık gitti :( öldüm bennnnn derdim
ama bi bakıyo gitmemiş bende zannettim koşarak sarılacak tarıga :):)
bende öle zannettim ve öle olması en azından bir sevinç işaretinin olması laz<ım değilmiydi aaa sen gitmedinmi demeden başladılar kavgaya bana rüya gibi geldi bu bir ihtimal olabilirmi acaba arkadaşlar nazın yada tarığın bir rüyası
Evet ya, bu bölüm yine kısaydı, ama şükür ki önemli bölümlerini kesmemişler 2 önceki bölümdeki gibi...Gerçi ne kadar uzun olursa olsun bize kısa gelecek:)
Bütün YY ekibine, oyuncularına, bu sefer ztara da çok teşekkürler.Erken başlattı en azından(gerçi özet de vermedi ama, olsun artık:)) çok kesilmemiş oldu dizimiz.Çok mutlu uyuyacağım ben bu gece ya:)Neden acaba:icon_whis :icon_whis
barışakarsuyase
25-04-07, 22:05
benimde dikkatimi çekti medea haklısın ama çabuk kestiler o sahneyi daha doğrusu çok sahneyi cevapsız bıraktılar mesela tarığı kim götürdü yatağa tahmini olan var mı bence ümit ya sizce
handeozbek
25-04-07, 22:06
Siz hala tanıyamadınız mı bu diziyi? Bizim dizinin en önemli özelliği başka diziye benzememek.:) Normal bir dizide esas kız koşar sarılır iyiki beni bırakmadın der. Ama bizim dizi yy unutmayın. Başlarına benzemez:)
İşte Yalancı Yarim budur:happy0064 Her saniyesi ile beni bu kadar eğlendiren, bu kadar güldüren, bu kadar hüzünlendiren, kısacası her duyguyu yaşatan daha güzel bir dizi olamaz. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Tarık ve Naz'ın o sarhoş halleri herkes gibi beni de gülmekten öldürdü.:img-hyste Şu Tarığın emekleme sahnesi, bardak tokuşturmak yerine kafa tokuşturma sahnesi en çok güldüğüm sahnelerdi. İki sahne en dikkat çekicilerindendi. Seni seviyorum sahnesi ve sende gitmek istemiyorsun sahnesi:img-wink: Naz'ın anne özlemi ile Tarığa gittiğinde duyacağı özlemin birleşmesi ve şu Naz'ın Tarık bavulu elinde giderkenki bakışı beni çok duygulandırdı:sad53: Bu bölüm diğer bölümler gibi harikaydı. :happy0064
benimde dikkatimi çekti medea haklısın ama çabuk kestiler o sahneyi daha doğrusu çok sahneyi cevapsız bıraktılar mesela tarığı kim götürdü yatağa tahmini olan var mı bence ümit ya sizce
Evet orayı cevapsız bıraktılar, ama Tarık büyük ihtimal kendi gitti yatağına,sarhoşken yürümüş, gitmiş, ve hatırlamıyor.:)Gerçi o merdivenlerden nasıl düşmeden odasına kadar gidebilmiş, onu bilemeyeceğim:)Sürekli gittiği yol olsa ayakları alışmış diyeceğim.Aaaa cidden sürekli yolu olmasın :icon_whis :)
Siz hala tanıyamadınız mı bu diziyi? Bizim dizinin en önemli özelliği başka diziye benzememek.:) Normal bir dizide esas kız koşar sarılır iyiki beni bırakmadın der. Ama bizim dizi yy unutmayın. Başlarına benzemez:)
Kesinlikle katılıyorum:)
barışakarsuyase
25-04-07, 22:12
haklısın bak ben onu unutmuşum bizim esas kızımız bambaşka bir özellikle tam tersi şeyleri ustalıkla yapmakta üstüne yok haklısın valla bizim yy başka diilere benzemez benzeyemezde o bambaşka
Arkadaşlar kesilen sahnelerden sadece biri dikkatimi çekti.
Hani Tarık bavulunu almış, gidiyordu.O sırada Naz pencereden bakıyordu.Ve fragmanda o pencereden koşarak aşağı indiğini de gösteriyordu.Fakat bölümde bu yoktu.Yani direk aşağı indiğindeki koşmasını gösterdi:)
barışakarsuyase
25-04-07, 22:14
Evet orayı cevapsız bıraktılar, ama Tarık büyük ihtimal kendi gitti yatağına,sarhoşken yürümüş, gitmiş, ve hatırlamıyor.:)Gerçi o merdivenlerden nasıl düşmeden odasına kadar gidebilmiş, onu bilemeyeceğim:)Sürekli gittiği yol olsa ayakları alışmış diyeceğim.Aaaa cidden sürekli yolu olmasın :icon_whis :)
Kesinlikle katılıyorum:)
aaa ewet sürekli yolu olmasın senin dediğin gibi kendi gitmişte olabilirde ama o ayakla ve sarhoşken biraz düşündürücü ama bizim usta senaristlerimiz eminim bunu unutmaz ve mantıklı bir açıklama yaparlar:img-wink:
aaa ewet sürekli yolu olmasın senin dediğin gibi kendi gitmişte olabilirde ama o ayakla ve sarhoşken biraz düşündürücü ama bizim usta senaristlerimiz eminim bunu unutmaz ve mantıklı bir açıklama yaparlar:img-wink:
O ayakla polisler geldiğinde adeta koşuyordu:):img-hyste
Gece de yürüyebilmiştir heralde:img-hyste :img-hyste
NOT!: Ben bu polisler gelince Tarıkın koşmasına taktım mı acaba?:)
nejatdidem
25-04-07, 22:20
evet çok güzel bi bölümdü bence her tür vardı komesi romantizm üzüntü...
En sevdiğim sahne kesinlikle Naz'ın başını Netice halanın bacağına yaslamasıydı
En eğlendiğim kısmlarda Nazla Tarık'ın sarhoş olmasıydı haha çok hoştular doğrusu
Zavallı Sadri kim dedi sana git küpüne akdar iç diye:)
Bak şimdi Ayşe'de yüz vermiyo sana=))
Ya son bölümlerde Ümit ve Filiz'in birlikte hiç rolü yok nerdeyse inşallah önümüzdeki bölümler görürüz.
Tüh Belgin tam sevmişti Naz'ı...aa ama insan bir tanecik rüyadan bu kadar etkilenir mi yahuu:):)
barışakarsuyase
25-04-07, 22:36
O ayakla polisler geldiğinde adeta koşuyordu:):img-hyste
Gece de yürüyebilmiştir heralde:img-hyste :img-hyste
NOT!: Ben bu polisler gelince Tarıkın koşmasına taktım mı acaba?:)
bak oda bir dsikkat gerçekten nazın peşine bağırmak için çıktığındada koştu polisler geldiğindede ayyyyy valla bişi vr bu olayda ben baya bir taktım buna kim getirdi acaba tarığı:img-pilot :img-yes:
bak oda bir dsikkat gerçekten nazın peşine bağırmak için çıktığındada koştu polisler geldiğindede ayyyyy valla bişi vr bu olayda ben baya bir taktım buna kim getirdi acaba tarığı:img-pilot :img-yes:
NOT!: Arkadaslar noluyor.Herkes maç mı izliyor yoksa.Kimseden ses yok da.Herkes azcık yorum yaptı ve kaçtı:)
Yoksa gece mi kopacaksınız:)
Neyse herkese iyi geceler, yorumlar...
whiteangel
25-04-07, 22:44
Arkadaşlar BELGİNCİKK i canlandıran küçük hanımın gerçek adını bilen var mı? Jenerikte bölüm oyuncularında İpek ........ diye bir isim vardı. Soyadını hatırlayamadım. O olabilir mi? Babaanne Belgin'in çikolata yedirdiği sahne çok komikti ya.. Bizim BELGİNCİKK maşaallah çok şeker.
Nevzat_Ayşe
25-04-07, 22:55
ya ben bu yıl oks ye giricem artık bırakayım izlemeyi dedim ama ne mümkün ya ben bağımlı olmuşum yine çok güzel bir bölümdü herşeyiyle artık süper bir itiraf bekliyorum yani(gerçi itiraf oldu mu olmadı mı pek anlamıyoruz ya olsun)ben yalancı yarim i çok seviyorum yaaaaa
pas.si.on79
25-04-07, 23:00
Az önce tüm ekibe teşekkür ettim.Elektrik Kurumuna diziyi kesintisiz seyrettikleri için teşekkür etmeyi unuttum.Geçen hafta Belgincikli sahne de kesilmişti...Ama bu sefer elektrikleri kesmek için dizinin bitmesini bekleyen elektrik kurumana teşekkür ediyim...:img-hyste ne olur, ne olmaz...:img-hyste :happy0064
Şimdi tam ben emin değilim.Tarık uyanınca hatırladı mı nasıl indiğini?
Çünkü kendi kalkıyor,Nazı yatırıyor hatta üstünü örtüyor.sonra o hem sarhoş hemde burkulan bir ayakla iniyor.Yerine yatıyor..Hatırlamış olması lazım.. Ya da birilerinin taşıması.Hatırlamıyorsa biri taşımış demektir,Şayet biri taşımışsa Ümit olabilir.
Neyse.. bu bölüm çok kısa sürdü.. Niye yapmazlar ya şöyle 1-2 saat falan..:img-hyste . şaka şaka... Tekrarlarını bile seyretmek güzel olur...
Asu bak sizi unutmamış Ztar sevmiş sizi... Ama lütfen sizde bizi sevin artık...Yalancı Yarim in tekrarlarını Pazar günü yayınlayın.. (Belki bencilce)pazar uymayabilir başkalarına ama ne yapıyım şöyle rahat rahat seyredeyim istiyorum.
Valla ben bu bölümden hiçbir şey anlamadım.:img-hyste :img-hyste
nasıl bu cümle tanıdık değil mi?:img-hyste
.Sanki fragman seyrediyor gibi,hemen geldi geçti,bitti..
ya ben bu yıl oks ye giricem artık bırakayım izlemeyi dedim ama ne mümkün ya ben bağımlı olmuşum yine çok güzel bir bölümdü herşeyiyle artık süper bir itiraf bekliyorum yani(gerçi itiraf oldu mu olmadı mı pek anlamıyoruz ya olsun)ben yalancı yarim i çok seviyorum yaaaaa
Alıştık artık bu duruma biz.:)Çünkü dizinin 100 bölüme kadar veya daha da fazla uzaması gündemde.Eğer öyle bir şey olursa itirafı biraz beklememiz gerekecek sanırım.:)Ama diyorum ya, biz alıştık arıtk bu duruma:)Böyle iyi devam etsin: atışmalarla, kavgalarla, bakışlarla...:)
NOT!: Hani ben yatıyordum? Bu sefer kesin.:)
Herkese iyi yorumlar.:)
kardelen2086
25-04-07, 23:01
tarık"içtin içtin,sabah uyanamayıp uçağı kaçırdın"
naz"içitin içtin,tarığa güle güle diyemedin"
tuttum ben bu "içtin içtin"le başlayan replikleri,çok güzel oluyor ya!bayıldım valla!!!!!!!!:img-yes: :img-yes:
yanlız o gecenin o kadar masum bir şekilde bittiğini düşünmüyorum arkadaşlar,nedense sabah ki halleri bana hiç te inandırıcı gelmedi;(en azından tarığın naz ın yanından nasıl ayrıldığını göstrebilirlerdi)aralarında basit bir şekilde de olsa öpüşme olmuş olabilir,işin kötüsü bu sefer ikisi de bir şey hatırlamıyor,biz hep dedik naz oyun oynuyor diye,ama yine ters köşe olduk,içimden bir ses zamanla; ikisinden biri o geceyi hatırlayacak diyor....:img-yes:
tarığın şu gün sayma meselesi çok güzeldi ya,9 ay 22 gün ,ne için saymış peki ?hapis olduğu günleri saymış beyimiz,naz çok kötü oldu ama,hatta hıncını alamayıp ,çocuğu o halde koltuğa fırlattı....:icon_sorr
bölümün geneli güzeldi,komikti,yanlız hoşuma gitmeyen şey,bunlar geçirdikleri her güzel gecenin sonunda kavga etmek zorundalar mı? dağ evinde ki o romantik dakikalardan sonra naz hiç birşey olamamış gibi davranıp tarığı kızdırmıştı,bu sefer de uçağı kaçırmama sen sebep oldun kavgası başladı!!!!aslında naz farkında olmadan ağzından bir çok şey kaçırdı,ama anlayana!!!!!!!!!!:icon_sorr
merhaba arkadaşlar
yine yy yakışır çok güzel bir bölümdü.komedi ağarlıklıydı. sagolsunlar bölüm boyunca güldürdüler.:happy0064 hangi sahneyi söylesek ki ;yalan konusunda, Tarık ve Hulusi'nin eline kimse su dökemez diyordum.ama maşallah Belgin hanımda iyi kıvırdı. içkide şişede durduğu gibi durmuyomuş.sadrinin sarhoş halide pek hoştu. Aşkın şarabından içtim deyip yere yığılması çok komikti.
Tarık ve Naz'ında sarhoş halleri ne güzeldi öyle,bunlar içince daha bir tatlı oldular:) kadeh yerine kafa tokuşmaları,Tarıkın emeklemesi,Nazın kapıya çarpması, hele merdivenlerden çıkarkenki halleri çok komikti :img-hyste
biraz özlediğimiz,laf oyunlarıda bu bölümde harikaydı.:happy0064
ve sonunda;
Tarık: sağol ama sevilmediğim yerde durmam.
Naz: Saçmalama ben seni seviyorum.
ahhh ahhh bu sözü duymayı ne kadar çok bekledik. ama sonunda Naz, nedemek isteğimi anladın heralde deyince
Tarık: Naz ben senin ne demek istediğini tam 9ay 22gündür anlamıyorum:img-hyste (eee yuhhh Tarık, seni seviyorum kelimesinin daha neresini anlamadın.:img-hyste )
ve sonrasında müştemilatta Naz "DEMEK SEN DE GİTMEK İSTEMİYOSUN"dedi (hadi ama Tarık dahada anlamadım dersen bütün forum seni yuhhhalıcak.)
belgin hanımın,güzel başlayan rüyası,kabusa dönüştü umarım bu kabusu bizim çocuklara aktarmaz, dicem ama kesin yine gitti oğluşum diye diye onların arasını bozmak için,elinden geleni yine yapmaya çalışıcak.Teselliyi ise o bizim pek muhterem Netice halamızın, Tarık ve Nazın arasını yapmaya çalışıcak olmasında buluyorum:)
hımmm bu durumda 2.Belgin ve Netice savaşı başlıyor siper alın.(ben neticeyi tutuyorum onun yanında seve seve çarpışırımda:)
en duygusal kısımlardan biri, Naz ve Tarık'ın elele sızdıkları sahne diğeri ise tabiki Netice halanın,Nazla konuşması,Nazdaki anne özlemi ve sevdiğini kaybetmenin acısı, o güzel gözlerde akan yaşlar beni çok etkiledi:img-cray:
ruh ikizleri ise yine döktürdü.
41.kere maşallah harika bir bölümdü.
not :filiz ve ümit sahneleri çok azdı, doğru düzgün 3 haftadır yan yana bile gelemediler. onları bir dahaki bölümde daha çok görmeyi umut ediyorum.
bölümün geneli güzeldi,komikti,yanlız hoşuma gitmeyen şey,[B]bunlar geçirdikleri her güzel gecenin sonunda kavga etmek zorundalar mı?
Bu sahnede ben de iç geçirmedim değil bu dediğini düşünüp de:img-yes:
Ya çok güzel bi bölümdü yine ama kriz geçiriyorum ya sonu neydi öyle ayy sinir oldum o kdar da vakit geçiriyolar hala bi doğru düzgün seni seviyorum diyemediler bu kadar mı zor ya offf :d
Ya kimse yok mu bi cvp fln yazın ya neyse sabaha kadar gelir bi msj heralde:img-wink:
Ya kimse yok mu bi cvp fln yazın ya neyse sabaha kadar gelir bi msj heralde:img-wink:
Aslında son bir kaç gündür forumumuzda bir suskunluk bir heyecan azalması bir heves kırılması gibi birşeyler yaşanıyor sanki diye düşünüyorum veya ben o durumu yaşıyorum şahsen sevgili ciciderya arkadaşım.. Yani genel olarak biraz da dizi ertesi heyecanı da önemli tab..i Yoksa bu forumda herkes kardeştir ve herkesin yazdıgı yorumlar herkes için önemlidir bunu bilmeni isterim
Ya çok güzel bi bölümdü yine ama kriz geçiriyorum ya sonu neydi öyle ayy sinir oldum o kdar da vakit geçiriyolar hala bi doğru düzgün seni seviyorum diyemediler bu kadar mı zor ya offf :d
haklısın ama aslında diyemediler de diil dediler diyolar da ama anlayana gereksiz lafları duyarlar önemlileri de duyunca ya anlamıyolar ya da hemen unutuyolar aslında ikisi de biliyor karşısındakinin de onu sevdiğini (en azından Tarığın kesin bilmesi lazım yani hem bgn söledi kız hem de 14 şubatta merte itiraf etti mert de tarığa) ama işte gene sonunda kavga onların da aşkı bu zaten belgin hanımın da dediği gibi gerçek aşk böyle oluyo canım cicimler geçiyo :img-wink: :icon_whis
Yine çok güzel bir bölüm izledik. Ben genelde her bölümü sırıtarak izlerdim ama bu hafta kahkahalarımı tutamadım:img-hyste Hele hele Tarık ve Naz'ın sarhoş olduğu sahneler inanılmaz komikti. Tarığın kahkahaları (Naz'ınkilere alışığız numara da olsa zaman zaman ama Tarığı ilk kez bu kadar rahat ve kahkaha atarken gördüm dizide), Naz'la kafalarının tokuşması, emekleyerek ham yapışı:img-hyste, Naz'ın kafayı cama toslayışı çok ama çok komikti. Öte yandan bu sahnenin öncesinde Naz Tarığa pencerede bakarken ve Tarık oradan uzaklaşırken gözlerim dolmuştu. Tüm oyuncular hiç sıkılmadan, yerinde espriler ve repliklerle keyfime keyif kattı bu bölüm. Sadri'ye yine çok güldüm. Bu bölüm zaten hemen herkesin içesi varmış:D
Hulusiler o mükellef yemekleri yiyemeden çaya talim oldular. Onlar da mı acaba Ztar kurbanı oldu? Zaten salondaki Tarık ve Naz sahnesinden sonra kesin bir kırpma var. Nereden nereye müştemilata gidip de şampanya açtılar öyle? Ben yine de Naz'ın niyetinden kuşkuluyum. Bence Netice'nin Tarık'la ilgili planlarından sonra Naz da Tarığı sarhoş edip sabah uyanamamasını istemiş olabilir. Fragmanda hepimizin dikkatini çeken, Tarık şampanya içerken ona bakış tarzı bölüm sırasında da ben de yine soru işareti uyandırdı. Tarık'ın Naz'ın yanından kalkıp odasına nasıl gittiğine çok takılmadım ama sizler yazınca ben de uyuz olmadım değil. Ümit geliyoruz dedi Filiz'e ama Ümit nerede? Ahh bu soruların sonu gelmez. Belgin de bir rüyayla hemen geri manevra yapmasa Naz'a karşı çok daha fazla mest olacaktım ...Ama olsun, kaynana bu, yanar döner. Zaten birkaç bölüm sonra yie tersi bir rüya görüp Tarık'ı tam deli edecek eminim. Tüm ekibin ellerine sağlık. İyi ki varsınız:happy0064
cyberturk54
26-04-07, 00:00
hızlı hızlı bakacak olursak..
Bölüme belginin , Tarık ve Nazı birleştirme çabalarıyla başladık..bölüm başlangıcından itibaren belgin, her işi çok iyi idare etti. Hulusinin herhangi bir baskınına bile hazırlıklı olması belginin tarık ve nazı birleştirme konusundaki kararlılığını gösteriyordu..
beni öldüren repliğide belirtmeden geçemicem;
Sadri ne içtin sen ? Aşk şarabından içtim... ))) anlaşıldı sadriden hayr yok..
Belginin hulusinin aniden gelmesi üzerine yıkılan planları..tarığın yalanları ortaya çıkmayacak şekilde bağlaması..ve herkesin bunu yemesi çok iyidi.. Tarığın ise o sakat ayakla..belginlerden hulusilere yürümesi çok ilginçti....tarığın kullandığı arabayla bile 30 dakika süren yolu..incilmiş bir bilekle gitmek epey saat alsa gerek ..
Ve nazla tarığın sarhoş olduğu sahneler..naz belki duygularını ifade etmekten çekiniyor ve bizde sinir ediyor..ama tarığı her zaman iyi oyalamayı başardı..ve yine başardı..sarhoş etti..belkide istediği buydu..sarhoş haldeyken konuşmaları, kadeh yerine kafalarını tokuşturmaları çok komikti..nazı odasına götürmesi yada gitmeye çalıştıkları sahneler , beni yerlere yatırdı. Nazın camı görememesi ve bir çocuk gibi gidememesine ağlaması..bende bir anda bunların aşkının vermiş olduğu sarhoşluğun birde gerçek sarhoşlukla birleşince tarık ile nazın dahada sarhoş oldukları izlenimine vardırdı....
Belginin senaryosunu yazdığı davet ve davetin konusu adlı oyun..şef belgin tarafından çok iyi idare edlildi..sadrinin bütün gücünü toplayıp gelmesi..ve ortalığı dağıtması ise tuzu biberi oldu..
Nazın evdeki huysuz tavırları sonucu hacite halanın olayı anlaması ve nazın ağzındaki baklayı alması çok güzeldi..müştemilata göndermesi ise ayrı bir ustalık..ya müstemilatta olanlara ne demeli..bu kadarmı olur cinsten..bunlar sanki itiraf etmeme yarışmasında hissediyorlar kendilerini..tarığın beni neden sarhoş ettin, tabi sen benim gitmemi istemiyordun sözleri üzerine nazdan itiraf bekliyemezdik galiba. Ee tabi naz yine herzamanki tavır dik kafalılık..kabullenememe ve gurur..
Gelecek bölümlerde naz ve tarık iyice restleşecekler gibi görünüyor..belgin ise tam iyi gidiyor diyordukki..fazla geniş düşünemeyen zekası onu yeniden fikirlerinden caydırdı..sevenleri birleştirmek için tamda and içmişken..
Bölüm gelişmeler bakımından biraz kısırdı..Yada istediğimiz tarzda gelişmelere şahit olamadık diyelim..italya işini nasıl bağlayacakları artık önemini kaybedecek gibi çünkü polisler olaya dahil olabilir..gerçekler açığa çıkabilir..sevenler sevgi kapılarını birbirlerine doğru aralanmışken..tekrar kalplerindeki derinliklere haps olabilir..birleşmeden önce uzaklaşma yakın gibi..bu kadar nefret ne olmalı ki birden ters tepsin?? Herhalde gelecek bölümlerde arıyacağımız soru bu..
muratdemir
26-04-07, 00:45
Geçen haftaki güzel bölümden sonra beklentiler boşa çıktı. Aslında hoş esprilerin olduğu güzel bir bölümdü. Ama genel olarak dizinin senaryosu ve olaylar bir adım ileriye gitmedi. Bu da sıkıntı veriyor haliyle.
Tarık ve Naz'ın ilişkisi açısından bakarsak 16.-17. bölümde ilişkileri ne seviyedeyse 41. bölüm sonunda da aynı yerde. Hala duygularından emin değiller, hala atışıyorlar vs. vs. Bazı şeylerin gelişmesi için daha güzel bir ortam olamayacağı halde yine aynı yerlere takıldık kaldık.
Şahsen ben dizinin sadık bir izleyicisi olarak bu duruma artık çok kafayı takmadan izlemeye ve keyif almaya çalışıyorum. Bu akşam mesela Netice halanın tavır değiştirmesi ve olaya el atması hoş oldu. Ama Belgin'in 85. kez fikir değiştirmesi de artık biraz sıktı. Ayrıca son bölümlerde dizi fazlasıyla Tarık-Naz ve Belgin-Hulusi çekişmesi etrafında dönmeye başladı. Yan karakterler biraz unutuldu.
Sonuç olarak genel izleyici ve tabi ki rating açısından işler pek iyi gitmiyor. Umarım yapım şirketi biraz gidişata müdahale eder. Güzel bir bölüm izlettirdikten sonra sanki pişman etmek için sürekli geri dönüş yapıyorlar.
Geçen haftaki güzel bölümden sonra beklentiler boşa çıktı. Aslında hoş esprilerin olduğu güzel bir bölümdü. Ama genel olarak dizinin senaryosu ve olaylar bir adım ileriye gitmedi. Bu da sıkıntı veriyor haliyle.
Tarık ve Naz'ın ilişkisi açısından bakarsak 16.-17. bölümde ilişkileri ne seviyedeyse 41. bölüm sonunda da aynı yerde. Hala duygularından emin değiller, hala atışıyorlar vs. vs. Bazı şeylerin gelişmesi için daha güzel bir ortam olamayacağı halde yine aynı yerlere takıldık kaldık.
Şahsen ben dizinin sadık bir izleyicisi olarak bu duruma artık çok kafayı takmadan izlemeye ve keyif almaya çalışıyorum. Bu akşam mesela Netice halanın tavır değiştirmesi ve olaya el atması hoş oldu. Ama Belgin'in 85. kez fikir değiştirmesi de artık biraz sıktı. Ayrıca son bölümlerde dizi fazlasıyla Tarık-Naz ve Belgin-Hulusi çekişmesi etrafında dönmeye başladı. Yan karakterler biraz unutuldu.
Sonuç olarak genel izleyici ve tabi ki rating açısından işler pek iyi gitmiyor. Umarım yapım şirketi biraz gidişata müdahale eder. Güzel bir bölüm izlettirdikten sonra sanki pişman etmek için sürekli geri dönüş yapıyorlar.
söylediklerin kesinlikle cok dogru hiç birbirimizi kandırmayalım durum hiç te iyi degil!!! yazdıklarına kelimesi kelimesine katılıyorum aslında dizide işlenecek o kadar cok sey varki... mesela ümit dersanede dayak yesin ve tarık onu korusun onunla beraber ertesi gün kavga ettikleri cocuklarla bir kavgaya karışsın.. (ya harbiden iyi fikir bak yeni aklıma geldi) :)
Güzel bir bölümü daha bitirdik.Muhtemelen Tarık'ı imza olayı yüzünden götürdüler.Ama neysee pek bir tatlı bakıştılar bizimkiler :img-in_lo :img-in_lo
Hele hele Naz'ın bakışları,Tabii TArık'ın bakışları da aşağıya kalmıyordu.Netice teyzede bugün tam dozajında ayarlanmıştı
sevgili muratdemir, aslında benim de söylemek isteyip bir türlü dilime getiremediğim, yazmaya cesaret edemediğim şeyleri yazmışsın aslında. ne bileyim, aşırı sempati oldu sanırım bende tarık ve naz'a karşı.onların ne yaptıklarını değil de, "onları ekranda görsem bana yeter" düşüncesi mi oluştu bende bilmiyorum.
bu bölüm dediğin gibi konuların ilerleyişi açısından yerinde sayan bi bölüm oldu. dizi başında tarık-naz nasılsa, dizi sonunda da öyle oldu. arada geçen olaylar şuan için sanki unutulmuş gibi bi his oluştu bende şimdiden. gerçi unutmaları normal gece ne yaptıklarından ikisi de bihaber. alfonso gerçeği ortaya çıktı ama pek fazla ses getirmedi, sadece naz'ın nazlanmasına, dilinden düşmemesine, her kırdığı potu ona bağlamasına neden oldu. polislerin gelmesiyle de alfonso'nun italya'ya çıkış macerası son buldu. haa alfonso naz'ı değiştirdi mi? kesinlikle değiştirdi. ilk defa bi akrabasına kaybettiği annesini de hatırlatarak, "bi kişiyi daha kaybediyorum" diye isyan etti. gözyaşlarını döktü. netice hala aylar önce bahsettiğimiz naz'ın psikoloğu oldu bi bakıma. dert naz da, derman tarık da, aradaki yol da büyük ihtimal artık netice'den geçecek.
ben bu güzel olaylardan sonraki ani karakter değişikliklerini, dizi senaryosunun bazı olaylar veya nedenler yüzünden değişmesine bağlıyorum. mesela italya işi olsaydı bu bölüm böyle bitmezdi. müştemilata polisler gelmez, naz müştemilatta "niye gitmedin sen" yerine "hani gitmiyomuyuz" diyecekti. ama ne olursa olsun hani bi arkadaş daha önce yazmıştı "ben bunların atışmalarını ne olursa olsun sıkılmadan izliyorum " diye. aynen ben de ne olursa olsun tarık ve naz diyaloglarına bitiyorum. onlar öyle konuşurken sanki ben senaryo yazıyomuş gibi hissediyorum kendimi. hep birbirlerine pot kırdırma çabaları, hızlı ve mantıklı cevap verme, kelime oyunları başka hiçbir dizide böyle kelime oyunları göremeyiz. en son kurtlar vadisinde polat-ahu repliğinde tarık-naz repliklerine benzer bi replik oldu. "şunu demedim, şunu dedim" misali. o yüzden senaristlerimize çok çok teşekkür ediyorum.
belgin'e ayrı parantez açmak lazım. önceden görsel öğelerle fikir değiştirirdi. şimdi düşsel öğelerle fikir değiştiriyo. geçen hafta 360 derece döndü demiştim olmaz 180 döndü dediler. bu kadın 180 de dönmemiş, 359 dönmüş, en ufak bi olumsuzlukta hemen 360'a geliverdi. ve bu sefer gerçekten başladığı yere geldi. 34'te başlayıp 6 bölüm süren naz-belgin savaşı 2 bölüm ara vermişti ve 41 de yeniden başladı. bu sefer yapacağı bişey yok ama, hem söylediği yalan ortaya çıkacak, hem de naz'dan iki itiraf birden geldi bu bölüm "seni seviyorum ve gitmeni istemiyorum". son sahne olumsuz bitmiş olabilir ama naz yasağın kalmadığını öğrenince olumsuzluk falan kalmaz.
ama polislerin hiçbir açıklama yapmadan gitmeleri ve naz'ın olaylardan habersiz olması yeni bölüm için ayrılığın devam edeceği hissini uyandırdı. tarık yasağın devam ettiğini öğrenebilir ve naz'a bi ders olsun diye söylemez, italya'ya gidiyorum diye kandırır. ve naz da bu sefer gerçekten gitti sanar. ama tarık ve naz'ın tamamen ayrı kaldığı bi bölüm düşünemiyorum valla. hiç tarık ve naz diyaloğu olmayacak bir bölüm. öyle bi bölüm olsa nasıl olur acaba çok merak ediyorum.
dizideki beni çok etkileyen sahneleri sıralarsam
- naz'ın, tarık topallayarak yürürken acı dolu gözlerle onu izlemesi
- naz'da çello, tarık'ta bavul yanyana ama aralarında mesafeli bi şekilde yürümeleri.
- naz'ın tarığın ayağını sargı bezi ile sarması.
- tarık'ın "beni sevenler orda, sevneyenler evinde" sözü
- naz'ın "saçmalama ben seni seviyorum" itirafı
- naz'ın ağlaması
şimdilik bu kadar. off saatte de 2 ye yaklaşmış daha diziyi tekrar izleyecem, bu bölümü şimdi izlemezsem yarın akşama kadar hiç izleyemem :)
herkese iyi geceler.
söylediklerin kesinlikle cok dogru hiç birbirimizi kandırmayalım durum hiç te iyi degil!!! yazdıklarına kelimesi kelimesine katılıyorum aslında dizide işlenecek o kadar cok sey varki... mesela ümit dersanede dayak yesin ve tarık onu korusun onunla beraber ertesi gün kavga ettikleri cocuklarla bir kavgaya karışsın.. (ya harbiden iyi fikir bak yeni aklıma geldi) :)
evet doğru işlenecek çok konu var..mesela Nazın d.gününden ve 25 mayıstan hiç ses yok..acaba ileriki bölümlere mi saklıyorlar dersiniz ...
Daha çok eğlenceli bir bölüm izledik. Sarhoşken Tarık ve Naz çok iyiydiler... Gerçekten Barış ve Merve rollerinin haklarını veriyorlar... Bakalım gelecek haftalarda neler olacak?
günaydın
Ya 3 gün önce burda yazmıştım ..... Gönlümden geçen başka ama bu bölüm de malesef aralarında bi halt olmaz demiştim. Evet aynı tas aynı hamam ters köşe olayı:icon_sorr Gitti yine bizim Hulusican hayalleri:img-hyste :img-hyste Baksanıza böyle kaynana varken mutlu bir gelicek Tarıkla Naza zaten haram :img-hyste
Ya niye böyle yapıyolar anlamıyorum Ben dizimi seviyorum ama senaristler sevmiyo mu acaba diye bi endişe duymaya başladım Bakın yine en fazla 7. olucaz. Diziyi yapan arkadaşlar bize kulak veriin ya okuyun şu forumu herkesin ağzında yarım bi tat ...Yapmayın ya dün gece 3 dizinin finaline baktım ve ne yalan söyliim finali en sönük geçen bizimkisi . Bu arada bana kafa karıştırma ,ajanmısın(değilim) ,pesimist misin (değilim olsam izlemeyi bırakırdım), bizene senin fikirlerinden (ama böyle fikirler oluştu kafalarda diziyi izleyince bu kafa naapsın) ,izleme o zaman (sizin kadar ben de bu diziyi izliyor ve seviyorum Dizimi en az 3 sezon ekranlarda görmek istiyorum ) diyebilirsiniz. Ama inanın bu gerçekleri değiştirmez Dizilerde rating önemli hem de çok önemli (Dün gece baktım da cadı kazanı gibi bissürü güzel yapım koyulmuş ve konular da sardırıyo..) Sonuç olarak klavyeye sarılıp beni asmadan önce şunu okumanızı da isterim. Düngece yine güzel bi bölüm izledik herzamanki güzel espriler yine vardı. Sevgili oyuncularımız çok iyi iş çıkarmış, hele tarığın sarhoşken nazın yanına kaplan(yada kedi) gibi gelmesi beni mahfetti ya çok komikti. Ama hep aynı konular ağzımda mayhoş eksik bi tat bırakmaya başladı..... Neyse hepinize sevgiler
Bide düşündüm de biz arkadaşlarla konuşurken önceden şöyle bi heyecanımız vardı Bu bölüm itiraf var mı tarık naza şöyle baktı ne demek istedi böyle dedi ne demek istedi ima mı etti felan derdik. Şimdi diyoruz ki yok kızım yok bu bölüm de itiraf yok ... Geçen bölümün fragmanını görünce de aramızdaki muhabbet şöyleydi...Acaba itiraf olurmu yakınlaşma felan ne dersiniz? Ohooo yok kızım yok bi halt olmaz aralarında sızar bunlar kesin :img-yes:
herkese gunaydin,
dun yine sakin bir bolumdu bence ama keyifliydi.Naz da Tarik da acayip inatcilar bunlar birlesip evlenseler bile iki gune kalmaz bosanirlar bu inatla.
dunun yildizi yine Belgindi bence.Farkindamisiniz bilmiyorum ama sanki bu dizinin yan karakteri yok herkes kendi capinda basrol oyuncusu hele Belgin, Hulusi, Hacer, Sadri ve Vahi acayip iyiler.Tabi her biri bir yıldız.Yıllarin oyunculari.Son olarak bir yıldız daha eklendi kadroya Netice Hala (Asli da diyebiliriz tabi) boyle bir kadroda yer aldiklari icin genc oyuncular cok sansli belki de bu yuzden onlar da bu kadar gercekci bu kadar sicak rol yapabiliyorlar bilemiyorum.
Dunki en komik an benim icin Nazin kapiya kayai yapistirdigindaki yuz ifadesiydi:) bir de Sadri var tabi, Tarikla olan telefon gorusmesi harikaydi:img-hyste
Dun gozume batan sadece Nazin kiyafetleri oldu ! eskiden ne guzel giyindiriyorlardi simdi sacma sapan seyler giyiniyor ! Tarigin kiyafetleri duzerdi bu sefer de Nazinkileri bozdular:(
Ne zaman boyle sakin bir bolum olsa arkasindan cok heyecanli bir bolum oluyor bence haftaya cok heyecanli bir bolum izlicez...daha sicilyadan mafya babalari gelecek, buradaki mafya mamalari ile gorusecekler:) bizimkilerin daha cok isi var...
okudugunuz icin tesekkurler arkadaslar bye bye
günaydın arkadaşlar:)).evet her zamanki gibi içime sindirdikten sonra ertesi günü yorumumu yapıyorum:)çünkü gece dizinin hemen akabindeki yorumlardansa ertesi günkü yorumların daha sağlıklı olduğuna inananlardanım..
tabiki gece yaptığınız yorumlarıda okudum..evet bu bölüm geçen haftaki bölüme göre duygusal anlamda çok vurucu değildi..komedi ağırlıklıydı.ama asla sıkıcı değildi.çok eğlenceliydi.replikler süperdi yine..sonuçta ortalama 16 saatlik bir zaman diliminin reklamlar dahil 1,5 saate sıkıştırılmış enstantaneleriydi..
bölümün başından kimse bahsetmemiş ama ilk reklama kadar olan kısımda tarığın , nazlar ordan ayrıldıktan sonra eve girişi hacer hanım ve annesiyle yaptığı kısa dialog ve sonrasında odasına girişi ve eline gitarını alışı yaşadığı mutsuzluğu son derece güzel aktardı yüz ifadesiyle..aynı anda iki sevgilinin enstrümanlarına dokunuşları adeta o enstrümanlardan yardım umar gibi bakışları bence güzel düşünülmüş sahnelerdi...nazın evlerinin balkonundaki sahnesi bence çok estetik bir sahneydi..bölümün en duygusal sahneleri ilk reklama kadar olan sahnelerde mevcuttu..
yine ilk bölümde belgin hanımın idareci yapısı,zekası,hazırladığı planı her olasılığı değerlendirerek devreye sokuşu bana şunu hatırlattı..zeki kadınlar erkekleri avuçlarında çok güzel idare ederler.üstelik vır vır dır dır yapmadan.:))belginin hulusinin gelme olasılığına karşı plan b si zekasının ispatıydı..türk gecesi ile ilgili gazeteyi elinin altında bulundurması hulusiyi bertaraf etmek için kullanışı takdire şayandı:))
gelelim geceye..çok güzeldi..sarhoşlukları süperdi..tarığın çellonun sesini duyunca hatırladığı olay yerindeydi..ama onu ebde görmeside bi yandan hayalkırıklığıydı.çünkü naz onu geçirmek yerine evde kalmayı tercih etmiş duruma düştü.ama işte aşık insanlar geniş perspektifde düşünemezler hemen alınırlar..birbirlerine laf sokarlar..gece bu laf sokmalar bol miktarda vardı tabii:) naz son bir çare olarak tarığı sarhoş edip sızmasını sağlayarak gidişine engel olmaya çalıştı..ama nazda sarhoş oldu..ikiside dut gibiydi.nazı odasına götürme başarısı gösteren tarığa alkışş:)))..hımm..şimdi burda şu durum var ikiside sızdı kaldı ve sabah oldu...naz yatağın içinde tarık müştemilatta uyandı.ve tarık ben buraya nasıl geldim dedi.o zaman aralığında neler olduğu konusu kocaman bir soru işareti içeriyor..yani bence derin anlamda bişey olmamıştır ama..tarık birisi tarafından müştemilata götürülmüştür..o kişide büyük olasılık ümit gibi geliyor bana..çünkü ümit sabah kahvaltıda yokdu..bu soru işaretinin yanıtını ilerleyen bölümlerde alacaz sanırım..
ertesi sabahki netice hala ve naz dialoğu çok etkileyiciydi..nazın anne şefkatine hasreti çok güzel vurgulanmıştı.bu sahnede bu duyguyu çok iyi veren naza alkış:))....ve netice hala duygusal tatlı şirin insan..aşktan anlıyor..hasreti var öyle bir aşka..nasılda biliyor dermanın yerini:) netice haladan bu konuda daha çok aktivite bekliyoruz..neticenin hulusilere giderkenki saç modeli nasıldı ama..bigudeleri çıkarıp öyle bırakmış bir model..çok şirindi çok:))))
gelelim son kısma..yani ne güzel tarığı müştemilatta görünce karşılıklı gözleri parladı ama o dilleri yokmu o dillerii.bunlar vahşi bir aşk yaşıyor..her an voltaj yüksek..lafla dövüyorlar birbirlerini:)) bunun sebebi bi türlü açılamamak.açılamadıkça sinirden birbirlerini yiyorlar:):)
bu arada belginin iki rüyasınada bayıldım:)) aslında ikinci rüya hayatın içinde o kadar gerçek bir rüyakiii:)))..bunlar hep oluyor gerçek hayatta inanın arkadaşlar..tarık ve nazı karı koca olarak rüyadada olsa görmek pek hoştu doğrusu..
ve polisler bu konuda iki düşüncem var..
1. polisler gerçekten haftalık imzasını atmayan tarığı imza için karakola götürdüler.bu durumda belginin yalan söylediğini anlar tarık..
2..gördüğü kabusun ettisiyle çılgına dönen belgin oğlunun naz yüzünden kaldığını düşünerek polisi harekete geçirip evden koparma planı yapmış olabilir..
artık bu soruların yanıtı yeni bölümde olacak..
özetle ben gayet keyifli,hiç sıkılmadan bol kahkahalı bir bölüm izledim..beni gayet tatmin etti..çünkü ben keyif almak için oturuyorum karşısına keyfimide alıyorum yetiyor bana:))
elmali-turta
26-04-07, 10:21
Bengi Ablacığım yine her zamanki gibi harika yorumlamışsın bu bölümüde ellerine sağlık dediklerinin hepsine katılıyorum izlinle imzamı atıyorum :img-wink: :img-yes: :good:
günaydın arkadaşlar öncelikle dizimize geçektende 41 kere maşallah diyerek
başlamak istiyorum. Yaşanan onca dizi karmaşası içerisinde 41 haftadır ayakta
durduğu için. Gelelim yoruma, evet duygusal anlamda belki tam olarak istediğimiz ilerlemeler göremiyoruz 2 ileri gidiyorsak, sonlara doğru hep 1 geri giderek bu beklentileri biraz dah geciktiriyorlar.
ama diğer taraftan dizi genelini bir bektentiye girmeden izlediğimiz vakit çok hoş, insanı yormayan,germeyen, sirlendirmeyen,hem komik hemde duygusal sahnelerle bezenmiş bir bölüm olarak hak ettiğ değeri :happy0064 teslim ediyorum. Biliyorum çoğumuz ben dahil, iki insan arasında alenen belli olan
bir duyguyu göstermemek, yaşatamamak bu kadarmı zordur diyoruz ve bunu analamakda zorlanıyoruz. Oysa hiç de zor değil , başka başka dizilerde bunları görüyoruz, esas oğlanlar esas kızlar ne aşklar yaşıyorlar. Öpüşmeler,bakışmalar,
sevişmeler, hatta o kadar çok sevgi ve aşk varki sadece birbirlerine değil bazen
eşinin kız kardeşini sevecek kadar,hatta arkadaşının karısınıda sevecek kadar
aşk fışkırıyor dizilerde tıpki celladına aşık olan kurbanlar gibi ölesiye marazi, ölesiye, tutkulu bir aşkla....eeee daha ne istiyoruz?Aşk sa aşk sevişmekse sevişmek peki ben niye hiç bir sarılmalarda, bakışmalarda , öpüşmelerde, bizimkilerden aldığım sahiciliği ve sıcaklığı alamıyorum. Niye bizim aşıkların
bi bakışları, bi seni seviyorum demeler, bu kadar kıymetli ve güzel. iyide peki ben ne istiyorum? vıcık vıcık dolu dizgin aşklarmı? yoksa gıdım gıdım kokaltılan
aşklarmı ???
gidenmidir terk edilen? yoksa kalanmıdır.? Bizim aşıklar bunun cevabını
birbirlerine vediklerinde aşklarınında adını koymuş olacaklar
dünkü bölümden sonra böyle olumlu yorumlar yapacağınızı beklemiyordum.çünkü bu bölüm güzel bir bölüm değildi.bence kendinizi kandırıyorsunuz.tamam bazı sahneler keyif verdi ama genel olarak beni hoşnut bırakmadı.
1)yine seyirciyle oynandığını düşünüyorum.çünkü fragmanda o yatak sahnesini verdiler.seyirci o sahneden çok şey bekliyordu.birlikte uyanmalarını.ama bakıyoruz ki ohaldeki adam kalkıp müştemilata inmiş.üstelik ikiside akşam olanlara dair hiç birşey hatırlamıyorlar.
2)bölümün ilk yarısında hulusi-belgin diyaloglarına o kadar ağırlık verildi ki inanın ev halkı değiştir diye ikazda bulundu.hep aynı konuda tartışıyorlar,sonuç hep aynı.belgin zaten ne yapacağını şaşırmış.
3)tarığın ayağını kırması akşam naz'la konuşma ortamı yaratmak için düşünülmüş by the senarist ama hiç gerek yoktu.onlar zaten birbirlerini seviyorlar.böyle bahanelere gerek yok.üstelik o bacakla hulusigilden vahilere gelebilmesi çok mantıksız olmuş.
4)hep aynı replikler kullanılmış.dün akşam söylenilen her 3 kelimeden birini daha önce dinlemiştik.
5)bu koşullara göre 100 bölüm bana uygun gelmedi.60-70 bölüm daha iyi olacak.
6)reytinglerde düşüş görülecek ki bu çok kötü birşey.çünkü düşen reytingi düzeltmek bana göre cumhurbaşkanı olmaktan daha zor.hele birde bizim gibi kötü bir zamanda yayınlanan diziyse.
barışakarsuyase
26-04-07, 11:22
dün geceden bu yana yine çarşamba sonraları geçirdiğim şaşkınlıkla krizimi atlatıyorum yy dün frangmanda gösterilern gibi heyecanlı yani çok fazla heyecenlı değildi ben frangmanı gördükten sonra bambaşka bişiy hayal etmiştim ama olmadı zaten maç yüzünden erken bitti bunun dolayısıylada ben tadına varamadım neden bilmiyorum yani çok kısa geldi bölüm bana güzel dizimiz ve esas kız ve esas oğlanımızdan bahsedecek olursam dün geceden beri söylediğim ve resmen takmış olduğum cevabı verilmemiş sorular dikkatimi çekti bu bölümde ümit ve filize çok az rol verilmiş diğer dikkatimi çeken bu yeni gelen çocuğu çok fazla gündeme sürüp nazla tarık arasında kıskançlık krizi yaratılmadı bu defa hoşuma gitti doğrusu keremin fazla gündeme gelmesi en son gelen popçu burak vakasından sonra hepimiz hastanelik olurduk valla :img-yes: gecenin komik sultanı ise netice yani keremin aslısı bayılıyorum o kadına ben ya dün çok tatlıydı gerçekten süslenip püslenip alfonsosunu italyaya göndermeme planıyla belgin hanımlara attı kendini ama ne gezer alfonsosu babasından bu seferde uçarak kaçtı gerçi gecedeki halide çok komikti
inleyen nağmeler ruhumu sardı bir rüya ki orda hep sarkılar vardı bide sonunda kıskananlar çatlasın demes yokmu koptum valla
gelgelelim bizimkilerin sarhoş haline naz ve tarık kutlama yapıyorlar hahaha gerçekten işte oradaki halleri çok komikti nazın cama gidip dang diye vurması arkasına tarığın kapıyı
-açıl susam açıl
diyerek açmasi acayip komikti haa birde tarığın naza emekleyerek gelmeside çok komikti ama çabuk kestiler sanki yürüyüşleri normal nazmı tarığı taşıdı tarıkmı nazı belli değil nazın üstüne birde şarkı söylemesi deymeyin onların keyiflerine
nazın tarıkla beraber odasına çıkması ve yatağa düşmeleri sonra nazın gitme demesi ve tarığın orda kalması çok romantikti ama sabaha güzel bir soru işareti kaldı ortada tarığı kim getirdi buyur burdan yak taktım ben o bölüme
gecenin bir sarhoşuda sadri işte o asıl komediydi telefon konuşması süperdi yani
alo kimsin kardeşim..
alo sadri
sonra küt yere yerlere yaytım gülmekten:img-hyste :img-hyste
nazın halasıyla konuşmasıda çok güzeldi neticenin nazın derdini anlayıp müştemilata götürmesi beni orda çok duygulandırdı fakat bizim tarık gitti diye hüngür hüngür ağlayan naz tarığı görünce sevineceğine başlıyorlar kavga etmey buda yy özelliği işte son sahneside takıldı aklıma tarığın ayağının iyileşip adeta polislerle gitmek için koşması bakalım daha neler olacakbye bye
barışakarsuyase
26-04-07, 11:35
dünkü bölümden sonra böyle olumlu yorumlar yapacağınızı beklemiyordum.çünkü bu bölüm güzel bir bölüm değildi.bence kendinizi kandırıyorsunuz.tamam bazı sahneler keyif verdi ama genel olarak beni hoşnut bırakmadı.
1)yine seyirciyle oynandığını düşünüyorum.çünkü fragmanda o yatak sahnesini verdiler.seyirci o sahneden çok şey bekliyordu.birlikte uyanmalarını.ama bakıyoruz ki ohaldeki adam kalkıp müştemilata inmiş.üstelik ikiside akşam olanlara dair hiç birşey hatırlamıyorlar.
2)bölümün ilk yarısında hulusi-belgin diyaloglarına o kadar ağırlık verildi ki inanın ev halkı değiştir diye ikazda bulundu.hep aynı konuda tartışıyorlar,sonuç hep aynı.belgin zaten ne yapacağını şaşırmış.
3)tarığın ayağını kırması akşam naz'la konuşma ortamı yaratmak için düşünülmüş by the senarist ama hiç gerek yoktu.onlar zaten birbirlerini seviyorlar.böyle bahanelere gerek yok.üstelik o bacakla hulusigilden vahilere gelebilmesi çok mantıksız olmuş.
4)hep aynı replikler kullanılmış.dün akşam söylenilen her 3 kelimeden birini daha önce dinlemiştik.
5)bu koşullara göre 100 bölüm bana uygun gelmedi.60-70 bölüm daha iyi olacak.
6)reytinglerde düşüş görülecek ki bu çok kötü birşey.çünkü düşen reytingi düzeltmek bana göre cumhurbaşkanı olmaktan daha zor.hele birde bizim gibi kötü bir zamanda yayınlanan diziyse.
aslında söylediklerinin çoğuna katılmıyorum tammam bazı soru işaretleri kaldı bizde farkındayız ama sende dün biraz bölümlere keyifli yönünden bakmalıydın bence ve bazılarının yazdığıyla gerçekten güzel ve komik sahneler vardı haaa senin dediğin şeylere tamamen katılmıyor değilim bazı noktalara katılıyorum ama bazı ettiğin cümlelerde bana göre abartıya kaçmış çünkü dünkü bölüm öle çok kötü bir bölüm değildi kötü olanlarda vardı ama iyi sahnelerde çoğunluktaydı yani sen birazda keşke iyi yönünden baksaydın eminim seninde beğeneceğin sahneler olurdubye
Herkese selamlar....41 kere masallah, dunku bolum icin bundan daha iyi bir cumle bulamiyorum...
ben dun aksam en keyfli ve en guzel bolumlardan birini izledim:img-yes: o kadar guldum ki dizi'nin sonunda karnim cok agriyordu:) butun yalanci yarim ekibine tebrik ederim, iyi ki siz varsiniz:happy0064
genel yorum hic bir zaman yapamadim, yani beceremedim:) ama bazi ayrintilari soylemek istiyorum:
dizi'nin ilk sahneleri beni cok etkiledi, Tarik'in mutsuz ve umutsuz bakislari,Naz ve Tarik enstrumantlari bakislari, Naz'in balkonda oturmasi...cok etkiledim:img-yes: :img-in_lo
herkes aksam Naz ve Tarik'tan birseyler bekledi ama ben tam tersini dusunuyordum...o aksam ruhlarini birlestirdiler ama bedenler sadece yanyana...ikisi yanyana ve mutlu, huzurlu ve orda gulumsuyorlar belki hic bir zaman acik bir itiraf gormye biliriz, ama boyle sahneler'i gorunce ben daha etkileniyorum
ve sabah ikisi kavga ettiler ama ben rahatsiz olmadim...cunku bence davranislari sacma degildi -bazi zamanlar davranislar sacma geliyordu en son 39 bolum(naz'in davranislari)-
bazi arkadaslar dediler ki yeter ki Naz ve Tarik sahneleri olsun,biz izleriz ama ben hic bir zaman boyle bir sey demedim hatta bazi zamanlar cok sert tepkiler verdim bile...ama dun aksam ben cok keyif aldim ve mutluyum
komedi kisimlari gelince, tarik ve naz'in sarhoslugu, Hulusi-Vahi ve Netice'nin sahneleri,Sadri'nin sarhoslugu ve ask sarabindan icmesi, Netice hala'nin suslemesi, Tarik'in banyoda ki saklamsi hepsi cok komikti....:img-hyste
replikler harikaydi, laf sokmalari,Tarig'in 9 ay ve 22 gun'u symasi hostu, Naz'in seni seviyorum demesi guzeldi, her sey guzeldi:img-yes: :happy0064
naz'in derdinin dermanı tarik, benim derdimin dermani yalanci yarim:img-yes:
NOT1:UMit ve Filiz'in sahneleri cok azalmis:icon_sorr
NOT2:dun sadece bir kere mutsuz oldum, keske baris guitar'la birlikte bir sarki soyleseydi(en son 38 bolum aldirma'yi soyledi):icon_sorr
Mehraba ben dünki bölüm beğendim fazla romantik değildi ama güzel bir bölümdü bencde polisle imza atmadığı için tarık almaya geldileracaba nazların evine dönecekmi ben bunu merak ediyorum.İkinci şey bence o gece birşeyle oldu ama farkıda değiler gibime geliyor naz tarık gitme dedikten sonra hem tarık hemde naz gözlerini açtılar yani şu anda hatırlamıyorlar bence kafalarını topladıktan sonra hatırlamaya başlıyacaklar gibime geliyor bide tarık aşağa nasıl indi ve nazı kim yatırdı bunlar hep soru işareti ilerleyen bölümde çıkacak bence acaba belgin yine eskisi gibi olacak bence olmayacak hacer onu engeler gibime geliyor belgine hatırlatabilir eğer engelersen tarık italyaya gidebilir diye bilir geçekten artık baba oğul barışmalı bence bodruma gidilecekya belki orda olabilir bence belgin artık hulusiye oğlunun eskisi gibi olmadığını anlatmalı o zaman hulusi tarık afedebilir bence hulusi oğlunu hala serseri zanediyor aslında tarık çok değişti bunu hulusi bilmeli çünki tarık babasın ihtiyacıda var dertleşmek adına tarık sıkıntısını kimseyle paylaşamıyor tarık tek başına kendiyle savaşıyor konuşa bileceği kimse yok tarıkığın haksızmıyım herkes tarıktan birşey istiyor tarık kimseye açılamıyor benceben böyle düşünüyorum bakalım haftaya neler olacak bekleyip görelim şimdilik aklım bunlar geldi.
bölümü genel olarak beğendim.Tarık'ın ceylan gibi sekmesi çok hoştu.kendi
evlerinden Vahi beylerin evine ayağının o haliyle gelmesi beni çok şaşırttı.
ayağının halini gören Naz,Tarık'a yardımcı olması,Naz'ın Tarık'ın gitmemesi
istemediğini belirten mimikleri iyiydi.ikisinin sarhoş oldukları sahne çok komikti.
ikisinin birbirlerini odaya kadar taşıması,birlikte yatakta yattıkları sahneleri
beğendim.sabah olunca Tarık kendi yatağında yatıyordu.kendisi oraya kadar nasıl gidebildi? sarhoş olduklarında birbirlerine itirafta bulunurlar demiştim
ikisinin ilişkisi hakkında hiç konuşma olmadı.sabah uyandığında Naz'ın üzgün
tavırları Netice hala ile birlikte konuşmaları çok duygusaldı.Naz Tarık'ın
gitmediğini görünce verdiği tepkiyi beğenmedim.ben hiç değilse sarılmasını beklerdim.
A/B
8 Yalanci Yarim [net] Star 3,40 9,70
TOTAL
8 YALANCI YARIM [NET] STAR 4,20 10,80
Yine ters köşe olduk
Dedik ki Naz sarhoş değil Tarık'a iyi bir oyun çeviriyor.Bi baktık Naz'da sarhoş kız kendi oyununa kendi de düştü:img-hyste Bazen öyle bakışmaları olduki Tarık'ın Naz'a Naz'ın da Tarık'a sarhoş numarası yaptığını zannettim,ikisi birbirini ayakta uyutuyor dedim ama sondaki içtim içtim itiraflarından sonra kendi içimde çelişkiye düştüm
Netice:Ben senin derdini anladım
Naz: Birde ben anlasam
Netice:Ben sana anlatırım
:img-hyste :img-hyste Tarık-Naz işini Belgin değil Netice çözecek o çözdümü tam çözer,bkz Sadri-Ayşe
Belgin'in Tarık ve Naz ile rüya görmesini önlemek için Hulusi'nin türk geceleri düzenlemelerini arttırması gerekecek,kaynanatör Belgin geri geldi,:img-hyste
Sadri'nin içtiği aşk şarabından Tarık ve Naz'a da sunmak gerekiyor,sonu Sadri'nin ki gibi olmasın ama:img-hyste
Tarık ve Naz'ın birbirlerni köşey sıkıştırma çabalarını sevdim,sondaki kavga sahnesi güzel sonuçlanabilirdi ,ağızlarından kelimeler dökülebilirdi,
Tarık: Öyle laf sokup kaçmak yok
Polste tam gelecek zaman buldu,bırakta şu konuşma bitsin değil mi?
Not 1: Dağ evinde olduğu gibi sarhoş değildik itirafları duyar mıyız acaba?
Not 2:Her sahneye içinde bit yeniği vardır gözüyle bakar oldum
Not 3: Tarık odasına nasıl geldi?:img-hyste
Not 4: Bölüm güzeldi ama beklenti fazla olunca eksik birşeyler kaldı sanki,demekki neymiş beklenti içinde diziyi izlememek gerekiyormuş:img-yes:
A/B
8 Yalanci Yarim [net] Star 3,40 9,70
TOTAL
YA İŞTE BÖYLE ARKADAŞLAR BEN SULU CIVIK AŞK SAHNELERİ İSTİYORUM DEMİYORUM DUYGUSAL TARFI AĞIR BASAN SAHNELERİN OLDUĞU BÖLÜMLERİN DAHA FAZLA RATING YAPTIĞI KESİN... YATAK SAHNESİ DUYGUSAL Bİ SAHNE DEĞİL BENCE OLMASA DA OLURDU AMA KALBİMİZİ BURKAN SENARYOLAR YADA BİZİ HEYECANLANDIRAN SENARYOLAR İSTİYORUM BEYAZ DİZİ PEMBE DİZİ İSTİYORUM DA DEMİYORUM GERÇEKÇİ DE OLMASIN AMA GEÇENLERDE DE BURAYA YAZMIŞTIM . GERÇEK HAYAT YETERİNCE BOĞUYO ZATEN ... BEN ESKİ BÖLÜMLERİ GERİ İSTİYORUUUMMMM........
YA İŞTE BÖYLE ARKADAŞLAR BEN SULU CIVIK AŞK SAHNELERİ İSTİYORUM DEMİYORUM DUYGUSAL TARFI AĞIR BASAN SAHNELERİN OLDUĞU BÖLÜMLERİN DAHA FAZLA RATING YAPTIĞI KESİN... YATAK SAHNESİ DUYGUSAL Bİ SAHNE DEĞİL BENCE OLMASA DA OLURDU AMA KALBİMİZİ BURKAN SENARYOLAR YADA BİZİ HEYECANLANDIRAN SENARYOLAR İSTİYORUM BEYAZ DİZİ PEMBE DİZİ İSTİYORUM DA DEMİYORUM GERÇEKÇİ DE OLMASIN AMA GEÇENLERDE DE BURAYA YAZMIŞTIM . GERÇEK HAYAT YETERİNCE BOĞUYO ZATEN ... BEN ESKİ BÖLÜMLERİ GERİ İSTİYORUUUMMMM........
dizide istenildiği kadar duygusal sahneler olsada reytingler aynı kalacak.
geçen hafta çok güzel bölümde aldığı reytinglerde malum.bundan sonra
yalancı yarim severler diziyi izleyecektir.
arkadaşlar en güzel bölümüde yapsanız reytinglerimiz aşağı yukarı bu seviyede kalacak..artık alışın buna..diziyi izlemeye bakın..çünkü olayın teknik izahı var..biz 20 de üç adet o günün oturmuş dizisiyle yarışıyoruz..ve avrupa yakası ile aşağı yukarı benzer kitleye hitap ediyoruz..22 dizileri üç adet.o yüzden her zaman önümüzde olurlar bölünme daha az çünkü..bırakın artık şundan düştük bundan düştük sözlerini..şu anki reytinglerin bölümle alakası yok.yüzlerce defada söylemek zorunda kalsam söyleyeceğim..
20 . bölümde çok seven vardı şimdi daha az seven var demektir bu gittikçe de azalıcak demektir. böyle bir mantık mı çıkaralım Bence şöyle de olabilir. Bizim gibi kemik izleyiciler dışında bide kanal dolaşan bir grup var işte onların eğilimleri çok önemli onların ilgisi çabuk dağılıyo. Hep aynı şeylerle biz idare ederiz ama onlar etmiyo. İşte bu yüzden ticari kaygısı olmayan diziler yayından kalkıyo.
dun aksam ilk defa Tarik'in odasina gormus olduk...duvar daki araba oyuncularini gordugum zaman cok guldum:)cocukken belliymis hiz duskunu oldugunu:)
Şahsen çevremde Avrupa Yakası ve Yalancı Yarim arasında gidip gelen birkaç arkadaşım var. Ben onlara Yalancı Yarim izletmek için elimden geleni yapıyorum. Ama nedense son haftalarda avrupa yakasını izliyorlar. :sad53: Ve bence onlar gibi çok insan var. Reytingler çok yükselmez diyorsunuz evet haklısınız ama alacağımız 0.5 reyting bile bizi çok üst sıralara taşıyabiliyor. Unutmayalım ki Çarşamba geceleri ilk 2 dizi dışında kalanlar birbirlerine çok yakın reyting alıyorlar.
Bölüme gelecek olursak. Şahsen ben beğendim. Birkaç arkadaşın dediği gibi o yatak sahnesi daha farklı yapılabilirdi. Çoğu arkadaşımız komedi ağırlıklı bir bölüm olarak değerlendirmişler. Ama bence bu sefer komedi&romatizm çok dengeliydi. Evet belki yatak sahnesini daha romantik yapsalardı bölüm daha hoş bir tat bırakırdı. Ona rağmen oldukça dengeli olduğunu düşünüyorum. ve BEĞENDİĞİMİ tekrar belirtiyorum.
Ben güzel bir bölüm izledim, bundan böyle de artık benim için önemli olan da bu...
Sarhoş oldukları sahnede koptum resmen, süperlerdi.
Bugünkü Vatan gazetesi, Yalancı Yarim in yazın da devam edeceği yazıyor, set Bodrum'a taşınıyor, denilmiş.
Demek ki şenlik devam ediyor. Kafamıza başka bir şey takmadan keyfini çıkaralım.:happy0064 :good:
aklıma bişey geldi. Bence tarığı taşıyan ümit değil yeni şoför. Çünkü ümit olsaydı tarığı boş geçmezdi. Kız kardeşiyle eski şoförü aynı yatakta sızmış bulup da sakin kalamaz herhalde..... Ama belli olmaz belki de kendi gitmiştir. Hatırlamıyodur. Böyle kulağımıza kar suyu kaçırıyolar ya deli ediyolar... 2 bölüm sonra Naz hatırlamaya başlar nasıl olsa merakımızı giderir
handeozbek
26-04-07, 14:15
Ümit telaşla Naz'ın odasına girer.
Ümit:Naz!...
Naz:Ne var Ümit?
Ümit:Alfonsoyu polisler götürdü az önce.
Naz:Biliyorum.
Ümit:Peki neden götürüyorlarmış?
Naz:Bilmiyorum.
Ümit:Hayret.
Naz:Neden?
Ümit:Alfonso bir yere gidiyor ve sen neden gittiğini bilmiyorsun başımıza taş yağacak.:)
Naz:Saçmala Ümit.
Birden Ümit'in gözü birşeye takılır ve yalancı yarimin meşhur gerilim müziği çalmaya başlar.
Ümit:Naz bu ne?
Naz:O mu? Yüzük.
Ümit:Bu Tarığın yüzü değil mi? Peki senin yatağında ne işi var?
Naz:Tarık dün gece düşürmüştür?
Naz pot kırdığının farkına varır.
Ümit:Hım anlıyorum. Peki nasıl düşürdü? Sorabilir miyim?
Nazın surat ifadesini ve vereceği cevabı da siz düşünün artık:)
pas.si.on79
26-04-07, 14:23
aklıma bişey geldi. Bence tarığı taşıyan ümit değil yeni şoför. Çünkü ümit olsaydı tarığı boş geçmezdi. Kız kardeşiyle eski şoförü aynı yatakta sızmış bulup da sakin kalamaz herhalde..... Ama belli olmaz belki de kendi gitmiştir. Hatırlamıyodur. Böyle kulağımıza kar suyu kaçırıyolar ya deli ediyolar... 2 bölüm sonra Naz hatırlamaya başlar nasıl olsa merakımızı giderir
Arkadaşlar yazdıklarınızı okuyamıyorum..Rayting sonuçlarına da henüz bakamadım;ama boncuk 28 ümit olabilir diye ben de düşündüm.Yalnız elektrik kesintisinden devamın getirememiştim.
Ümit in fizik olarak Tarıkı taşıması biraz zor olur..TArık az da olsa hatırlardı birşekilde..Şoförden destek almış olabilir.. HAtta Tarık bunu öğrenir..Tarık ve Kerem arasında dostane davranışlar olabilir.
not:hande replik çok hoş..çok güzel...:img-hyste
aaa hendee:img-hyste ne arıyor o yüzük cidden nazın yatağında...tarık orda mı yattı dün gece hiç bilmiyorumm:img-hyste sabah başka yerdeydide:icon_sorr
nasıl sinir oldum yaaa:sad53: biz nasıl uyanıcaklar diye tahmin yürütelimm bunlar ayrı gayrı uyansın tarık nasul gitti yatağına yaaaaa:img-cool2
ama sarhoş sahneleri mükemmeldii:img-hyste çokk komiklerdi...
nazın sarhoş olacağını söylemiştimm kızın günahını aldınız...
havuz başında çello çaldığı ve tarığı hatırladığı sahne mükemmeli tarık'ın nazı görünce ümitin sadece üzgün olduğunda havuzda çalar sözünü hatırmalası çok mantıklıydı çok gerekliydi o sahnede...güzeldii bu bölüm ama hayal kırıklıklarına uğradım....
en güzelii belginnazı bir daha görmemizdi...nazda yakıyordu hani..çok güzel anne olmuşş...biz sanırım ancak onları evli olarak böyle rüyalarda görcez...
belgin 360 derece döndüü buda en kötüsü oldu dizinin:sad53: baştan geri dönüyoruz kaynana belgin:img-blush
Çok iyi olur da dizinin devamı ya hastane ya hapsanede geçer bence:img-hyste :img-hyste Ümit namus davası için tarığın peşine düşermiş AAA diziye hareket gelir ... Bu arada Nazın kostümleri süper oyuncuları giydirenleri kutlarım Her hafta gözüm kalıyo Nazın kıyafetlerinde..bu haftaki elbise çok iyiydi
Her hafta gözüm kalıyo Nazın kıyafetlerinde..bu haftaki elbise çok iyiydi
ne giyse yakışıyor zaten kıza :)
merhaba arkadaşlar
Belgin konusunda okadar karamsar değilim. sebebine gelince Belgin, nasıl engel olmaya çalışırsa çalışsın.aslanlar gibi Netice halamız duruma el koyacak.Netice halamda o baston oldukça benim içim rahat. birazcık bastonuyla Tarık'la Naz'ı dürtüklemesi yeter. baktı Belgin fazla karışıyor, onunda kafasına bastonu indirdimi durum düzelir. canınızı sıkmayın:)
not : fazlamı canice oldu ne:img-blush
Oo_esmer_kiz_Oo
26-04-07, 14:47
iste bu haftanin raytingleri:
HEDEF KİTLE : A/B
25 NİSAN 2007 ÇARŞAMBA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 12,40 33,20
2 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 11,10 29,40
3 CHELSEA-LIVERPOOL [NET] STAR 6,30 17,00
4 ELVEDA DERKEN [NET] KAND 6,00 18,90
5 IKI YABANCI [NET] ATV 4,50 15,10
6 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,40 19,30
7 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,10 18,10
8 YALANCI YARIM [NET] STAR 3,40 9,70
TELE - BAROMETRE
25 NİSAN 2007 ÇARŞAMBA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 11,60 28,70
2 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 8,00 19,80
3 CHELSEA-LIVERPOOL [NET] STAR 6,40 17,60
4 IKI YABANCI [NET] ATV 5,30 18,70
5 ELVEDA DERKEN [NET] KAND 5,20 17,30
6 YARALI YUREK [NET] SHOW 5,20 13,10
7 KARA DUVAK [NET] SHOW 4,30 12,40
bölümde en etkilendiğim, beğendiğim iki sahne,
naz'ın yatağında doğrularak "gitme tarık" demesi ve netice halanın onu zorla müştemilata gönderdikten sonra "git kızım çünkü senin derdinin dermanı orada" demesiydi.
aslında çok eleştirilecek bölümdü. geçmiş sayfalarda okudum, muratdemir ve tarıknaz'ın yaptığı eleştirilerin tamamına katılıyorum. ben de defalarca aynı hemen hemen aynı şeyleri eleştirdim bu forumda ama senaristler aynı şeyleri yapmaktan bıkmadılar.
senaryo mu yazıyolar, yap-boz mu oynuyorlar anlamadım.
yeni şöför tarığı taşımış olamaz..
1-yeni şöför evde kalmıyor.
2-yeni şöförün gecenin bir vakti nazın odasına girme cesaretini gösterebileceğini nasıl düşündünüz bilmem..
3-eğer biri taşıdıysa bu ümitten başkası olamaz..ümidin tepkisinide henüz görmedik.çünkü sabah ortalıkta yoktu..
arkadaşlar yalancı yarim resimler bölümüne 41. bölümün kamera arkasını daha doğrusu set görüntülerini koydum merve sevi netten alıntıdır...
mrb arkadaşlar dün akşam ki bölüm ü pek bgendiğim sölenemez yada fragmandan sonra ben kendimi güzel şeyler olucak die hazırladıgım için hayal kırıklığına ugramış olabilirim tarığa çok üzülüyorum çocugun kalıcak yeri bile yok hele naz a ettiği o laftan sonra tekrar döner mi oraya bilmem bence bi süre ayrı kalmaları şart bunlar yanyanayken farkedemiyolar birbirlerini görmeden yapamadıklarını hiç deilse naz anlamış olur bişeyleri tarık gidince balgin hanıma zaten söyliycek söz bulamıyorum naptıgı belli değil ayrıca naz ın kıyafetleri bu hafta güzel değildi sarhoş oldukları gece daha hoş bi kıyafet giyebilirdi die düşünüyorum artık kendimi güzel şeyler olucak die şartlandırmadan izliycem sonra hayal kırıklığına ugruyorum
papatyayca
26-04-07, 15:26
yha bişi diçem dün ödefler fln vardı aklım karışmış hep avrupa yakasında kalmışım...dün filizle ümitin rolü varmıydı yoksa yine hep olduu gibi onların rolü yokmuudu dün neler oldu bi söölermisinis rica etsem filiz ve ümitle ilgili...
yha bişi diçem dün ödefler fln vardı aklım karışmış hep avrupa yakasında kalmışım...dün filizle ümitin rolü varmıydı yoksa yine hep olduu gibi onların rolü yokmuudu dün neler oldu bi söölermisinis rica etsem filiz ve ümitle ilgili...
Seni tebrik ediyorum papatyayca.
papatyayca
26-04-07, 15:31
ama napiim avrupa yakasınıda isliyoum...bide annemler de islio avrupa yakasını isleemiyoum y. yarimi:(
ama napiim avrupa yakasınıda isliyoum...bide annemler de islio avrupa yakasını isleemiyoum y. yarimi:(
papatyayca,sen konuşurkende böyle konuşmuyorsun değilmi?????
başak-eylül
26-04-07, 15:54
merhaba arkadaşlar dünkü bölümü beğendim her zamanki gibi eğlendim izlerkene,öncelikle bölümde en beğendiğim sahnelerden biri naz ve tarık ın sarhoş olduğu sahneydi herkes kadeh tokuşturur bizimkiler kafa tokuşturuyolar ee yy farkı.naz ın kapıya çarpmasıyla ve tarık ın emeklemesiyle gülme krizine girdim.dünkü bölümde içinlerden biride sadriydi tarıkla olan telefon konuşması çok komikti zavallı aşk şarabında fena halde içmiş.ayrıca naz ve tarık arasaındaki kelime oyunları yine harikaydı.duygusal olarak da naz ın bahçede çello çaldığı,tarık a gitme deyişi ve netice hala ile olan konuşması beni dygulandırdı.netice halanın dizlerine nasıl da yattı kolay değil insanın annesiz olması.dün belgin in gördüğü rüya ile belgincik i tekrar gördüm hoşuma gitti ama o güzelim rüya kabusa döndü ya neyse,bi de belgin in bir ara hacer anne nin yanağından sıkışına bayıldım.kısaca tam 41 kere maşşallık bi bölümdü avrupa yakası nı bıraktığım için hiç pişman değilim.ben yy yi izlerken daha çok gülüp eğleniyorum.
schmetterling
26-04-07, 16:04
dün geceden notlar...
* Merve makyajsız daha güzel... Kesinlikle... bknz. yatak sahnesi çok masum duru ve güzel
* Naz'ın balkon sahnesi inanılmaz güzeldi, görüntü mükemmel olmuştu, Naz'ın oturuşu çok estetikti
* Tarık sendelerken yüz mimikleri çok iyiydi
*Naz'ın çello çalmasını istiyorduk bahçede ve oldu.. Hatırladığı sahne de çok güzeldi.. "ben sana ağır laflar ettim sen yine de üstümü örttün"
*Tarık ve Naz'ın bahçede farklı yönlere yürümeleri çok dramatikti, bakışmalar çok güzeldi
*Fulya Ceylan çok güzeldi kıyafetler,makyaj kusursuzdu
*Ayşe'nin de kıyafetleri çok şekerdi, özellikle mavi etekli olan
* Bir anda karşımda Belgincik'i görünce nasıl mutlu oldum anlatamam
* Tarık ve Naz'ın sarhoş halleri inanılmaz güzeldi, hele Tarık'ın emeklemesi yok mu:img-hyste ve Tarık'tan inciler:
naz: ayağın acıyacak
tarık: boşver hissetmiyorum zaten:img-hyste
bu arada bu odaya götürme sahnelerinde Tarık daha bi ayıktı sanki, verdiği cevaplar ayık kafayla verilecek cevaplar yani...
Kalkıp gitmek istemesi de gayet ayıkça bi karar (evet çorbasal gibi oldu:img-hyste )
Ayrıca neden Tarık kendi inemesin ki tamam sarhoştu ama yine de o daha dayanıklı alkole... Ve dediğim gibi yukarı çıkarken verdiği yanıtlar normal.. Gülüp durmuyordu en azından Naz gibi...
** çok güzeldi, çok...
yeni şöför tarığı taşımış olamaz..
1-yeni şöför evde kalmıyor.
2-yeni şöförün gecenin bir vakti nazın odasına girme cesaretini gösterebileceğini nasıl düşündünüz bilmem..
3-eğer biri taşıdıysa bu ümitten başkası olamaz..ümidin tepkisinide henüz görmedik.çünkü sabah ortalıkta yoktu..
Valla çok da güzel düşündüm evde kitli kapı yok ki herkes elini kolunu sallaya sallaya geziyo Akşam dönüşte ''Aslı Hanımı'' odasına çıkarırken açık kapıdan görmüş olamaz mı dikkatimi çekmişti Nazın yatak odası kapısı açıktı
Ümit çok çelimsiz ve de kardeşini öyle görürse tepkisini sabaha mı saklardı acaba en azından ayıltırdı diye düşünüyorum haftaya belli olur...
polisler tarıgı niye götürdü arkadaşlar ??
Açıkçası dün akşam çok keyifli bir bölüm izledim.Her sahnesinden ayrı bir tat aldım.Bölüm bitipte dizimizin yazıları yazmaya başladığında hislerim bana bu bölümün ne kadar güzel olduğunu bir kez daha teyit etti.Eksiklikler yokmuydu derseniz,elbette vardı.Aslında çok daha güzel işlenebilirdi.Zaten güzel olan sahneler hepimizin ortak beklentisi olan birkaç ekleme ile çok daha güzel yerlere taşınabilirdi.Tarık ve Naz'ın sızdıkları andan sonraki sahneler bizlere bammaşka bir şekilde yansıtılabilirdi.Örneğin;
Akşam ki veda için devrilen kadehlerin ardından Naz ve Tarık aşklarının da verdiği etkiyle körkütük sarhoş olmuşlardır.Tarık ayakta zor durmasına rağmen son bir gayretle Naz'ı odasına taşır ve her ikiside sarhoşluğun yarattığı dengesizlikle Naz'ın yatağına devrilirler.Tarık'ın kalkmak için hamle yaptığını farkeden Naz Tarık'ı durdurur ve onun yeniden yatağa düşmesine sebep olur.Tarık Naz'ın yüzüne bakar ve o da Naz gibi derin bir uykuya dalar.Sabahın ilk ışıkları Tarık'ın göğsünde yatan Naz'ın ve eli Naz'ın saçlarının arasında olan Tarık'ın üzerine düşer.Naz'ın göz kapakları aralanır ve hafifçe kafasını kaldırır.Karşısında aşık olduğu ama bir türlü kendine itiraf edemediği Tarık'ı görür.O an içine öyle bir mutluluk dolar ki bu mutluluğun yüzüne yansıttığı gülümseme tüm odayı aydınlatır.Birkaç saniye süren ama bir ömür gibi geçen kısacık an Naz'ın durumlarının idrakına varmasıyla sona erer.Naz şimşek gibi yerinden fırlar.Naz'ın bu ani hareketi hala uyumakta olan Tarık'ın da sıçramasına neden olur.Naz olayları bir taraftan anlamaya çalışırken bir taraftan da söylenmeye başlar...
Naz:Senin ne işin var burda.Kalk çabuk yatağımdan
Tarık Naz'ın bu sözleri üzerine yattığı yere bakar ve o da Naz gibi ani bir refleksle yataktan kalkar...
Tarık:Ben...burda...sen..ben...
Naz:İnanamıyorum sana Tarık hiçbir fırsatı kaçırmıyorsun.Önce dağ evi şimdi de bu pes
Tarık:Ben ne yaptım şimdi?:icon_sorr
Naz:Birde soruyorsun.Daha ne yapacaksın gelip yatağıma yatmışsın yetmez mi?
Tarık:Bir kere yatağınıza ben yatmadım.Ben tam gidiyordum zorla siz yatırdınız
Naz:Bak bak bak yine suç bana kaldı.
Tarık:Yalan mı?O zaman da olduğu gibi ilk hamle sizden geldi
Naz:O zaman da olduğu gibi şu anda sana inanmıyorum
Tarık:Anlaşıldı.O zaman şöyle yapalım.En baştan hatırlıyalım olayı.Adım adım üzerinden geçelim.Hangi noktalarda anlaşamıyoruz onu bir bulalım.:img-grin2
Naz:Biz daha önce bu konuşmayı yapmışmıydık:img-blush
Tarık:Hı hı
Naz:Bu olay vahim bir tarafa gidiyor en iyisi biz burada bu konuşmayı bitirelim.Hiçbirşeyin üzerinden de geçmeyelim...:icon_whis :img-hyste
Uzun lafın kısası herşeye rağmen çok güzel bir bölümdü.Muhakkak daha önceleri de olduğu gibi bu bölümüde beğenenler,beğenmeyenler veya orta şekerli bulanlar olacaktır.Sadece şunu söyleyebilirim ki ;Yalancı Yarim'in en kötü bölümünü bile hiçbir diziye değişmem...:img-yes:
polisler tarıgı niye götürdü arkadaşlar ??
ÇÜNKÜ TARIĞIN YURTDIŞINA ÇIKMA YASAĞI İLE BİRLİKTE İSTANBUL SINIRLARINDA SİGORTALI BİR İŞTE ÇALIŞIP HER HAFTA İKAMETİNİN BULUNDUĞU İLÇE KARAKOLUNA HER HAFTA İMZA VERME ZORUNLULUĞU DA VARDI AMA TARIK O HAFTA İMZA VERMEYE GİTMEDİ. :img-yes:
ben şimdi bölümü indirip izledim..ve bence yatakta uyumaları ile sabah uyanmaları arasındaki boşlukta olan bir şeyler var..ama ikiside hatırlamıyor..sanırım sonradan ortaya çıkartılacak bunlar bi şekilde..nazın çizmeleri çıkmış yatağının içine girmiş.üzeri örtülmüş.naz son derece sarhoştu.bunu kendi başına yapması imkansız..ya tarık yaptı daha ayık olduğu için.. tarık sabah ben buraya nasıl geldim dedi ve hatırlamıyor..ama oraya gittiğini hatırlıyor..dönüşünü hatırlamıyor..bunlar soru işareti zaman içinde ortaya çıkartılacak sanırım..:)
bu arada bölümün en güzel esprilerinden biride hiç şüphesiz ROKSİAD esprisiydi:)
romada oğlunu kaybeden sanayici ve iş adamları derneği:)))) hulusinin iyiki berlinde kaybolmadı oğlum diyerek bu derneğin berlin şubesine yaptığı gönderme süperdi:))))
schmetterling
26-04-07, 18:42
yok yok hiç hayra alamet değil forumun sessizliği... merve sevi bi programda da ben mi bilmiyorum, barış tv'de şarkılarıyla coşuyor ben mi kaçırıyorum, cavit esprileriyle ortalığı kırıp geçiriyor ben mi yokum o ortalıkta... forum topluca baskına gitti de ben mi kaldım nöbetçi... yoksa bütün forum Tarık'ın nasıl müştemilata indiğini hesaplamaya mı çalışıyor... aman Tanrım yoksa hepiniz dün çok etkilenip aşk şarabından içtiniz içtiniz sızdınız mı....:img-hyste Naz'ın paranoya tahtına adayım evet:img-hyste
yok yok hiç hayra alamet değil forumun sessizliği... merve sevi bi programda da ben mi bilmiyorum, barış tv'de şarkılarıyla coşuyor ben mi kaçırıyorum, cavit esprileriyle ortalığı kırıp geçiriyor ben mi yokum o ortalıkta... forum topluca baskına gitti de ben mi kaldım nöbetçi... yoksa bütün forum Tarık'ın nasıl müştemilata indiğini hesaplamaya mı çalışıyor... aman Tanrım yoksa hepiniz dün çok etkilenip aşk şarabından içtiniz içtiniz sızdınız mı....:img-hyste Naz'ın paranoya tahtına adayım evet:img-hyste
Aynen katılıyorum 2 saattir kendi kendime yazıp duruyorum şuraya bi yorum yapan yok Herkes bu akşam barışın programına gitti biz buralarda kaldık herhalde:sad53: . Canımız sağolsun ben o hesabı kendi kendime yaptım ama sonuca ulaşamadım. Matematiksel olarak mı yaklaşsam olaya.... Mesela iki şişe şarapla sarhoş olup 25 merdiveni iki saatte çıkarlarsa ve nazın odasında tarık ortalama 2 saat sızmış olsa müştemelata tek başına gitmesi kaç saat sürer? Şeklinde beynimin zembereğini gerdirip duruyorum :img-hyste :img-hyste
whiteangel
26-04-07, 19:05
yok yok hiç hayra alamet değil forumun sessizliği... merve sevi bi programda da ben mi bilmiyorum, barış tv'de şarkılarıyla coşuyor ben mi kaçırıyorum, cavit esprileriyle ortalığı kırıp geçiriyor ben mi yokum o ortalıkta... forum topluca baskına gitti de ben mi kaldım nöbetçi... yoksa bütün forum Tarık'ın nasıl müştemilata indiğini hesaplamaya mı çalışıyor... aman Tanrım yoksa hepiniz dün çok etkilenip aşk şarabından içtiniz içtiniz sızdınız mı....:img-hyste Naz'ın paranoya tahtına adayım evet:img-hyste:img-hyste Henüz ayılamadık diyelim.
AŞK ŞARABI İÇMESİ HOŞTUR ŞAŞKINErkin Baba geldi aklıma. Ne güzel demiş üstad. Akşama bi gelelim , coşturucaz forumu.:img-hyste
BELGİNCİKK CAHİDECİKK UYYYY YERİM BEN ONU:)
schmetterling
26-04-07, 19:12
ablacığım ses verdin mutlu oldum valla:img-hyste yavaş yavaş ayılıyoruz demek ki:)
ayrıca Erkin Koray dedin beni vurdunnn
sevince
sevince durma durma koş ardından
zaman yoktur git aşkı iste ondan
sevince tüm insanlar bir başka
durma dostum sen de yer ver aşka
sevmek bil ki doğmaktır yeni baştan
aşık oldum galiba yavaştan
oo sevince
oo sevince
öyle bir yol tutmuşum ki sorma
inandım ki sevince vardır dünya