PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-10

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10

azizoz
28-04-07, 19:56
gelebilmeyi çok isterdim.ama şartlar ortada.konya'dan istanbul'a nasıl geleyim.hemde bu yoğunlukta.inşallah barış konya'ya da gelir konser için.bütün konyaa bekliyo onu.

ebru.karaca
28-04-07, 21:38
sevgili ebru'cuğum..yine her zamanki gibi bizi mest eden anatomik incelemeni yapmışsın:)))ve zamanlamanda müthiş..artık forumda bölümle ilgili olumlu olumsuz ne kadar yorum varsa bittikten, ortalık sakinleştikten sonra bi geliyorsun ,pir geliyorsun,o güzelim replikleri kendine has uslubunla adeta cımbızla seçerek gözlerimizin önüne seriyorsun,okurken değmeyin keyfimize oluyor,dizimizin o sıcaklığı içimizde yeniden canlanıyor,yeni bölümün bekleyişlerine doğru yine heyecanla ilk adımı atmış oluyoruz sayende..yüreğine sağlık,yüreğine sağlık canımcım:))

Aman Allah'ım, ne güzel şeyler yazmışsın Bengi abla..
Tüm bunları ben mi yaptım dedim kendi kendime :)

Çok teşekkür ederim. Bu duyguları uyandırabilmişsem eğer, beni gerçekten ama gerçekten çok mutlu ettin :)

Teşekkür ederim.

ebru.karaca
28-04-07, 21:41
Ebru ablacım yine döktürmüşsün vallahi ellerine sağlık sayende yeniden izlemiş gibi oldumm:))Bengi Abla'nın da dediği gibi anatomik inceleme valla:));)

ebru ablacım gene detaylı yorumunu yapmışsın bölük pörçük izlediğim bölümün aralarını doldurdun sanki :D:D

Miraycığım ve Cansucuğum,
Çok teşekkür ederim canım kardeşlerim benim :)

Ebru abla starın vermediği tekrarı sayende izliyoruz. Ellerine sağlık. Yok ben kesin karar verdim. Stardan telif hakkını alıp sana vereceğim. Tabi bana verirlerse:)

:img-hyste :img-hyste
Hah haa.. canım ya.. Zevkle kabul ediyorum canım..
Para mara değil, dizimizin onuru için.. tanıtımı için.. :)

ebru.karaca
28-04-07, 21:43
:img-hyste
Songülcüm canım süpersin:) walla böle bişey olsa ne kadar güzel olurdu ya.O sahnelerdende çok güzel komedi unsurları çıkabilirlerdi ama ben bunun altından bir sebep çıkabiliceğini düşünüyorum.Yani ayrı yataklarda uyanmalarında bişeyler olur umarım ümitin kaldırması gibi yada başka bişeyler bilmiyorum ama umarım havada bırakmazlar bu olayı...
Bu arada herkese merabalar arkadaşlar sonunda kavuştum forumumuza çok özlemişm sizleri:)

ewet ablacım aynı senin gibi düşünüyorum.:good:

NOT: Ebru ablacım gene döktürmüşsün elerin dert görmesin:)

Canım Burçin'im, teşekkür ederim canım. Senin de güzelim.. :)

Songül'ün repliğini kaçırmışım. Sayende gördüm. İyi ki o alıntıyı yapmışsın. Harika bir şey olmuş :)

Songül'üm, bayıldım. Ellerine sağlık canım ;)

ebru.karaca
28-04-07, 21:45
Yalancı Yarim -Star TV
%24,55

Sıla
Atv
%14,71

Hatırla Sevgili
Atv
%13,51

Bugünkü oylarımız kullanıldı mı arkadaşlar? :img-wink: :img-yes: :icon_whis
OYLAMADA SON 2 gün 12 saat 7 dak

.mgdmagazin.com/oylama2006.asp

Kesinlikle unutmuyoruz.
Son 2 gün. Ama nasılsa öndeyiz diye bırakmayalım arkadaşlar. Kesinlikle..
Şanımızla, şerefimizle 1. olalım, çıkalım.. :)
herkese selamlarr......
ebru ablacım yorumların yine her zamanki gibi çok güzelll, iyki varsın yaa:)
ya sarhoşluk halleri hala gözümün önünde yaa, nazın cama çarpması, tarığın çok vahşi bi şekilde ona doğru gitmesi:img-hyste
bu senaristler kesin okuyo bu forumu....... biz çoook önce taaa nilgün belgün diziye girerken demiştik ya naza bi teyze ya da hala lazım, tarık konusunda aklının başına gelmesini sağlıycak, ona annelik edicek, annesi gibi sarılıp ağlayabiliceği...... geldi işde, başta huysuz göründü ama sonuçta dediğimiz gibi bi hala olup çıktı:img-wink:
belginin nazı desteklemesi bence son bölümlerin en bomba olaylarından biri....belgini de magci gördük ya artık ölsem de gam yemem:P:P:P (o her ne kadar cahideciği görünce bizi satsa da:icon_whis )

Teşekkür ederim Gamzeciğim..

Belgin konusunda haklısın.
Neticede bir yerden dönmesi gerekiyordu. Öyle düşünmek lazım. Yoksa bölüm nasıl uzayıp gidecek?Değil mi? :)

ebru.karaca
28-04-07, 21:48
Bende artık bölüm yorumumu yapayım:)

Bölüm gerçekten çok güzeldi.Komedi açısından gerçekten çok ayrı bir bölüm olduğunu düşünüyorum.Tamam şu 40 bölümde kesinlikle baya güldüğümz yrler olmuştur.Ama ben bu kadar üst üste böle güldüğümü hatırlamıyorum resmen mideme ağrılar girdi 41. bölüm bir ayrıydı hele ki o sarhoş hallerr:):img-hyste

şimdi gözüme takılan bir yeri söylemek istiyorum.
tarık-naz müştemilatta daha yeni şampanyayı açıyorlar;

Naz: Bak iyiki şöförüm değilsin artık yoksa içemezdin...

we şimdi bir de 33. bölümde ki son sahneye dönelim ;
Naz: Sen?
Tarık: Ben araba kullanıcam.
Naz: oo sorumluluk sahibi şöför..
Tarık: Maaşımı hak etmem lazım.
Naz: Peki ben içmeni istesem o zaman ne yaparsın ilginç bir ikilem senin görevin patronun emirlerini yerine getirmek ama patronun işini yapmana engel olucak bir emir weriyor.Hangisini seçersin?
Tarık: Hangsini seçmemin bir anlamı yok patronumu yanlış seçmişim demektir.

sizce 33. bölümdeki olayı düşünerek söylememiş mi naz bunu ?

-------------------------
şimdi diğer bir fikrime geleyim başka bir konuda;

Tarık , Naz'ı havuz başında çello çalarken gördü.Aklına direk Ümit'in dedikleri geldi, eskiden.

Ümit: eyvaah bu hiç hayra alamet değil .
Tarık: Niye?
Ümit: Çünkü yalnızca çok üzgün olduğu zaman da gece bahçede çello çalar.

we ardından ;
NAz: Senin için veda yemeği verilirken hayret.Seni seven bütün insanlar sana elveda demek için toplanmış, sen onları bırakıp bavulunu almaya gelmişsin yakıştıramadım.

şimdi Naz bu lafı dedi diye Tarık lafı cımbızla çekti we Naz'ın kendini sevmediğini söledi.Daha doğrusu bunu yaparak Seni seviyorum demeye zorlamadı mı ? amacıda bu değil miydi? Bunu söyletmek istedi.Zaten bilmiyor muydu kendini sevdiğini.O üzgün halinden bile belli olmuyor muydu hemde tam ümitin lafını hatırlamışken.Amacı sadece bunu naz'dan duymadıktı...
eee başardı mı ?? Başardı
Peki nasıl başardı ?
Hep üzerine giderek başarmadı mı bunu? wee Naz'da artık söylemek zorunda kaldı.Nasıl kıvırmaya çalıştığı önemli değil sonuçta seni seviyorum lafı birden dökülü verdi ağızından.
Vee işte bu taktik son sahnede de bu taktik wardı.Tarık gene Naz'ın üzerine gitti.Ve Naz gene köşeye sıkıştı.Bir kaç dakika daha olsa orda gerçekten kalmanı istiyordum'uda alıcaktı Tarık.Asıl amacıda buydu zaten öle sinirli yaklaşmasının ; senin sayende uçağı kaçırdım demesinin.Halbuki kendi sölemedi mi tek başınayken.Gidemediğime sevindim diye.Sevindiyse niye naza senin yüzünden gidemedim gibi sinirli bişey sölesin çünkü Nazdan duymak istiyor bunu.Bunu nasıl başarıcak önceki gece denediği ve başarılı olmuş yöntemle değil mi ? yani gene üzerine giderek..Nitekim zaten Naz'da köşeye sıkıştı.Tarık'ın dediklerinden sonra we kırdığı potla.
sen de gitmek istemiyordun demek.

Benim dikkatimi çeken bunlar wardı.Bu arada polisleride Belginin çağırdığını düşünüyorum.Yoksa niye belgin rüya'yı gördükten hemen sonra polisler gelsinki . Bence Belgin haber werdi.Ki öle bir rüyadan sonrada kesin böle bişey beklliyordum ben ondan:)

Burçinciğim,
Dizide geçmişle bu günü birleştirmelerine, hayallerle bezemelerine ve bize geçmişi hatırlatmalarına bayılıyordum.

Senin yorumun da tıpkı onlar gibi olmuş. Geçmiş ve geleceği harika harmanlamışsın. Aferin güzel kardeşim. Bayıldım valla :)

gelincikkkk
28-04-07, 21:52
mrb yalancı yarim ailesi bugünkü buluşmadan sonra nasılınız
donupta hasta olan varmı :img-hyste sonlara doğru dışarıda bayağı bi üşüdükte :img-yes:

harika bi gündü hem istanbul ve ankara bag hemde yalancı yarim ailesine çok teşekkürler hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum :img-wink:

ebru.karaca
28-04-07, 21:56
Arkdaşlar çoğunuz biliyordunuz. Bugün İstanbul BAG ve YALANCI YARİM FORUMU BULUŞMASI VAR.
İSTANBUL BAG & YY TOPLANTISI

BAG MUHABİRİ Novar_77 (BUKET'CİM) ROMANTİKA CAFE'DEN BİLDİRİYOR
Arkadaşlar toplanmışlar. Tanışma kaynaşma kaynatma eylemleri başlamış. Kahkahalar arasından toplantıya katılanların(şimdilik) duyabildiğim kadarıyla isimleri; turna(Buket), qsawe(Asu) ,xeno (Ayşen),opas (Burcu),Zeynep,Nilüfer, elmalı_turta( Miray),Can, Büyükbaba( Şahin),Esra.,Ceza_Cansu(Cansu).. 16 kişiyiz demişti.. Ama adlarını gürültüden duyamadığım veya unuttuğum arkadaşlardan özür dilerim...Çok eğleniyorlardı. Dizi ekibinden de katılımlar olabilirmiş.(Sanırım çekimlerden sonra) :img-wink:
Az önce opas(Burcu) ve Büyükbaba(Şahin) ile konuştum. topiqq(Cana) ve ..mirage.. arkadaşlar da katılmış. Herkesciklere çok selamları var.:)

Ah ablam ah!
Bilmez miyim?
Arkadaşların bir kesimiyle konuştum zaten. Ne güzel, ne neşeli geliyordu sesleri. Onların yanında olmak ne güzel olurdu. :icon_sorr

Barış'ın sitesine yazdığım bir mesaj vardı bu konuda. Aynen buraya aktarıyorum. Duygularım hala geçerlidir çünkü :)

Anlatanların ağzına , eline sağlık..
Ne güzel bir gün geçirdiğinizi biliyorum. Allah tamamına erdirsin, tekrarını da nasip etsin arkadaşlar..

Bu toplantı çok güzeldi. Çünkü hem Bag hem de Dizifilm.com'dan YY arkadaşlarım vardı. Hepsini hatırlayamayabilirim. Şahin, Can, Nilüfer abla, Buket, Burcu, Miray, Filiz abla, Sevtoş, Serap abla, Ömer, Zeynep, Esra, Ayşen, hepsi hepsi.. şu an aklıma gelmiyor, kusura bakmayın.

Tanışamadıklarımla tanışma imkanı olurdu.. Ne de iyi olurdu.. :)
Ama her zaman her istediğiniz olamıyor maalesef. :)

Bir kısmıyla görüştüm arkadaşlarımın. Hepsinin de sesi çok iyi geliyordu. Neşeli, sıcak.. Ne kadar mutlu olduklarını telefonun diğer ucundan da olsa hissediyordunuz. :)

Onlar mutlu oldukça ben de mutlu oldum. Bir dahaki sefere bana da kısmet olması dileklerimle ;)
Hepinize sevgiler..

NOT: Sevgili Asucuğum, bu günü organize etmek için çok uğraştın. Herkesi toplamak adına nasıl emek verdin. Ama kendin katılamadın. Senin adına üzüldüm canım, ama her işte bir hayır vardır. İnşallah bir diğerinde ikimiz de olabiliriz. Başın sağ olsun canım...

elmali-turta
28-04-07, 22:01
mrb yalancı yarim ailesi bugünkü buluşmadan sonra nasılınız
donupta hasta olan varmı :img-hyste sonlara doğru dışarıda bayağı bi üşüdükte :img-yes:

harika bi gündü hem istanbul ve ankara bag hemde yalancı yarim ailesine çok teşekkürler hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum :img-wink:

Ben erken döndümm fazla donmadan:img-hyste Ama bende seninle tanıştığıma çok memnun oldum ablacığım valla bugun gerçekten çok güzeldi hem BAG hem yy:happy0064 :happy0064 :happy0064

Buket Abla gibi benimde tek üzüntüm Asu Abla'nın da bizimle olabilmesiydi malesef olamadı...Artık bi dahaki sefere:img-blush :img-blush

ebru.karaca
28-04-07, 22:07
NOT!: Ebru ablacım yorumun her zamaki gibi harika olmuş.En can alıcı, akılda kalması en güzel olacak sahneleri yazıyorsun ve bizi heyecanlandırıyorsun tekara.

Sağol canım :) ;)

Merhabalar...

Ebrucuğum,eline sağlık..Handenin dediği gibi ztarın açığını sen kapatıyorsun.
Ztar sana çok şey borçlu.. Tabi nete ekleyen arkadaşlara da..

Naz ın Tarık ın kolundan tutup omzuna atıp,taşıması ve ordaki konuşmalar hakikaten çok hoştu.. Hatta gözlerim yaşardı.. Biz kim Tarıkla Nazı o halde görmek kim.. Tabi öncesinde çello çalarken ki sahneleri güzeldi..

Sonra Nazın Tarıkın ayağını sarması,telefonda açtı mı,çıktı mı soruları... çok komikti.. Şarkı söyleyişleri,sarhoş olunca Tarıkın Nazı çıkarması,Merdivendeki halleri,yatağa düşüşleri müthişti.. müthişti..müthişti..

Evet Belkıs Hanım karakterinin çok büyük sorumlulukları vardı.O birden gidince Netice Halanın gelmesini, bu yüzden çok sevinmiştim..Ama durumu ilk bölümlerde biraz abartıydı..Neyse ki bu bölümde harikaydı.Netice hala bu bölümde gerçekten olması gerekenleri yaptı.Bir halası olduğunu, Naz kızımızın yalnızlığını,zor günlerde bir aile varlığını gösteren incelikler,yakınlaşmalar yaptı..

bu bölüm çok güzeldi ama...kısaydı...Bazı sahneleri anlatmak için kelimeler yetersiz kalıyor.Ancak düşüncelerimizle o anları çok güzel yaşatıyoruz..
Tarık ve Naz sahnelerine bayılıyorum.

not:Sevim abla ellerine sağlık.Balans fotoları eklemişsin..

:img-hyste Teşekkür ederim hayatım. Ztar aslında hepimize çok şey borçlu.
Didiniyor, çabalıyor dizimizi baltalamak için ama sayemizde yine süperiz, yine süperiz.. :)

Bu arada yorumun çok güzel. Katılıyorum her kelimesine.
Özellikle Netice konusunda. Neticeyi bu bölümde gerçekten HALA gibi görmek çok güzeldi.
Ve DİZİNİN KISALIĞI. O kadar kısaydı ki, tadını alamadan biten pasta mübarek. Ama daha önce de söylediğim gibi. Hiç izleyememekten iyidir. Arada bir uzun bölümler izlemektense, her zaman izlemeyi tercih ederim. Kısa da olsa. :) Gerçi hepimiz öyleyiz dee... Naparsın işte.. Ne şiş yansın, ne kebap.. Hem her hafta izleyelim, hem de hep uzun uzun olsun istiyoruz. :) İnsanoğlu işte. Nankör! :img-hyste Ne kadar versen, hep daha fazlasını ister..

Bu arada YY toplantısına şehir dışından katılan arkadaşlarımız, yavaş yavaş yola koyulmuşlardır herhalde.. Hepinize iyi yolculuklar.. :)

Allah'a emanet olun..
Evinize sağ sağlim dönün, bize olan biteni uzun uzun anlatın :)

ebru.karaca
28-04-07, 22:08
eeeeeeeee yediğiniz içtiğiniz sizin olsun gördüklerinizi anlatın.

Aynen..
Resim istiyorum..
Video istiyorum..
Anı istiyorum..

İstiyorum da, istiyorum...

Miraaaayyy,,,
Cansuuuuu,,,
Şahiiiiiiiinnn,,,
Bukeeeettt,,,
Burcuuuuu,,,
Caaaannnn,,,
Ayşeeennn,,,

Bilmem anlatabildim mi? :)

Mesajda İSTİYORUM, İSTİYORUM; imzamda İSTERDİM, İSTERDİM..
Tuhaf mı oldu ne? ;)

skyline_91
28-04-07, 22:11
valla ebru abla foruma hareketlilik kazandırdın çok saol
sabahtan beri forumda hiç ses seda yoktu:happy0064

ebru.karaca
28-04-07, 22:13
valla ebru abla foruma hareketlilik kazandırdın çok saol
sabahtan beri forumda hiç ses seda yoktu:happy0064

Ah canım hiç sorma..
Şimdi baktım da, gene ne çok konuşmuşum..
Her sayfada kendimi görünce utanıyorum.
Ben biraz çıkayım da.. sonra geleyim en iyisi...

Görüşmek üzere..
Herkese sevgiler..

Geceye doğru yine gelirim.. ;)

ceza_cansu
28-04-07, 22:15
Aynen..
Resim istiyorum..
Video istiyorum..
Anı istiyorum..

Miraaaayyy,,,
Cansuuuuu,,,
Şahiiiiiiiinnn,,,
Bukeeeettt,,,
Burcuuuuu,,,
Caaaannnn,,,
Ayşeeennn,,,

Tuhaf mı oldu ne? ;)

Ablacım fotoğraflar bir kaç gün içinde eklenir.Bol bol çektirdik zaten:):)

jenn
28-04-07, 22:18
bugün istanbul'un o güzelim kalamış manzarasına bakarak biraraya gelen yy ve bag ailesinin güzide elemanları hepimizi temsilen iyi kaynatmışlardır..:)))

ama üzüldüğüm ise bu toplantıyı organize etmek fikrini ortaya atan sevgili qsawe (asu) arkadaşımın mazereti nedeniyle bu toplantıya katılamaması oldu.umarım bi daha yeniden toplanırlarda bakarsınız bende gelirim:))

elmali-turta
28-04-07, 22:22
Aynen..
Resim istiyorum..
Video istiyorum..
Anı istiyorum..

Miraaaayyy,,,
Cansuuuuu,,,
Şahiiiiiiiinnn,,,
Bukeeeettt,,,
Burcuuuuu,,,
Caaaannnn,,,
Ayşeeennn,,,

Tuhaf mı oldu ne? ;)

Ablacığım Ankara Bag'ın fotoğrafcısı Ömer Abi bir sürü resim çekmiş ben gittikten snra onlrada hafta içine doğru eklenecekk:img-wink: :img-yes: ;)

nejatdidem
28-04-07, 22:46
:)
evet epey bi resim çekildi
valla Ebru Abla senin epey kulaklarını çınlattık keşke o da gelseydi şeklinde:)
resimler eklenir heralde birkaç gün içinde

Kara İnci
28-04-07, 23:34
Canım Burçin'im, teşekkür ederim canım. Senin de güzelim.. :)

Songül'ün repliğini kaçırmışım. Sayende gördüm. İyi ki o alıntıyı yapmışsın. Harika bir şey olmuş :)

Songül'üm, bayıldım. Ellerine sağlık canım ;)

Ebru'cuğum ve Burçin'ciğim çok teşekkür ederim.Siz beğendiyseniz eminim güzel olmuştur:img-grin2.Burçin söylemene gerek yok çok mütevaziyim biliyorum...:img-hyste

handeozbek
28-04-07, 23:53
Biz aslında Burçinle bölüm sonunun bu şekilde olacağını tahmin etmiştik. Ama Tarığın ayağının iyileşmiş olması kafamızı karıştırdı. Sonradan fikrimiz değişti. Herhalde polis sahnesi başlarda dedik. Birgün evvel topallıyordu. Naz tedavi etti. Ayağı düzeldi. Ceylan gibi sekmeye başladı. Bu da Naz farkı işte:)

karafirtina
29-04-07, 00:01
Ablacığım Ankara Bag'ın fotoğrafcısı Ömer Abi bir sürü resim çekmiş ben gittikten snra onlrada hafta içine doğru eklenecekk:img-wink: :img-yes: ;)

ya ben uzun zamandan beri buraya ugramiyorum ama yyi siki takip ediyorum gene cok hos bir bolumdu.
ama siz fotoraflar falan bahsediyosunuz anlamadimya ne fotoraflari anlasilan ben baya seyler kacirmisim uzun zmaan ugramiyarak
:sad53:

simser
29-04-07, 00:06
istanbuldaki arkadaşlar bu gün buluştular da, onların fotolarından bahsediyoduk......;)

tarik_naz
29-04-07, 00:09
herkese selamlar

hani eskilerden tombiş,sevimli bi şarkıcı vardı. şöyle de bi şarkısı vardı

Benim balonlarım vardı
Onları kimler aldı
Mutlu bayramlar vardı
Kimbilir nerde kaldı

forum aynen böyle yahu. bizim yorumlarımız vardı, onları kimler aldı bakayım. herkes sus pus olmuş. istanbul buluşması yordu mu sizi? bakın ben de koskoca sahada sırf yağmur yağıyo diye 4-5 kişi gelmeyince 5'e 5 maç yapmış ve yorgun bitap halde yorum yazıyorum. aaaa hatta kaleye geçtim, bi top çıkardım ama elimde kıpkırımızı oldu, saha ıslak, top olmuş 3-4 kilo ne el kalır ne bel. şuan hem elim hem belim ağrıyo :img-hyste :img-hyste

songül songül, kime gidecem bu ağrılar için. sana gelirdiim ama sen ruhsal ağrıya bakıyosun :img-hyste neyseki orda ağrı yok :)

burçin 3 gün ankarada kaldın hava günlük güneşlik,sen gittin ankara'ya yağmur yağdı. belli ki ankara seni sevmiş. ama öyle güzel yağmur yağdı ki akşam üstü çıktım gezdim valla.

öffff gizem de bi replik yazmamış ki, atışsak.

en iyisi dizi yorumu yapayım.

42.bölüm tarık ve naz açısından "x" bir bölüm. çünkü son sahnede birbirlerine söyledikleri, "tükürdüğümü yalamam" cinslerdendi. özellikle tarığın "gidecek son yer burası olsa da yine gelmem buraya" demişti. t
tarık gelmezse tarık ve naz nasıl bir araya gelecek?
tarık ve nazsız bir bölüm nasıl olur?
tarık tükürdüğünü yalar mı?

sadri: kendi kendine konuşuyosun ne güzel
serdar: sadri git başımdan hem elim, hem belim ağrıyo zaten, bi de beni deli yerine koyup songül'e havale etme :)

_Aslıhan_
29-04-07, 00:18
hepinize iyi akşamlar arkadaşlar

forum sessiz anlaşılan,güzel ve eğlenceli bir günün ardından hepiniz yorgunsunuz ve köşelerinize çekilmiş dinleniyorsunuz. ama bizleride unutmayın, dinlendikten sonra bu güzel günü anlatın bize ki bizlerde teselliyi yazdıklarınızda bulalım.:icon_sorr

Not: yorumlarınızı okudum.ebru Karaca harika yorumlardı,kara inci replikler çok güzeldi ellerinize sağlık,kusra bakmayın daha önce yazıcaktım ama aklım bugünkü toplantıdaydı off offf yada ahhh ahhh şimdi bende olmak isterdim deyip durdum.

tarik_naz
29-04-07, 00:25
hepinize iyi akşamlar arkadaşlar

forum sessiz anlaşılan,güzel ve eğlenceli bir günün ardından hepiniz yorgunsunuz ve köşelerinize çekilmiş dinleniyorsunuz. ama bizleride unutmayın, dinlendikten sonra bu güzel günü anlatın bize ki bizlerde teselliyi yazdıklarınızda bulalım.:icon_sorr

Not: yorumlarınızı okudum.ebru Karaca harika yorumlardı,kara inci replikler çok güzeldi ellerinize sağlık,kusra bakmayın daha önce yazıcaktım ama aklım bugünkü toplantıdaydı off offf yada ahhh ahhh şimdi bende olmak isterdim deyip durdum.

aslıhan boşver sen toplantıyı falan, bak ben de gitmedim hiç kıskanıyomuyum. :blush:

zaten duyduğuma göre hiç bişey olmamış, baksana miray gibi neşeli birisi sıkılmış hemencecik kaçmış. :) bak şunların yaptıklarına buranın havasını da dondurdular. bi daha buluşurlarsa söz veriyorum burası coşacak, geldiklerinde gark olacaklar. ah ah, özet falan da gelmedi ki bugün. bi gelseydi süper olacaktı. :img-hyste :img-hyste

burcin_kaplan
29-04-07, 00:27
aslıhan boşver sen toplantıyı falan, bak ben de gitmedim hiç kıskanıyomuyum. :blush:

zaten duyduğuma göre hiç bişey olmamış, baksana miray gibi neşeli birisi sıkılmış hemencecik kaçmış. :) bak şunların yaptıklarına buranın havasını da dondurdular. bi daha buluşurlarsa söz veriyorum burası coşacak, geldiklerinde gark olacaklar. ah ah, özet falan da gelmedi ki bugün. bi gelseydi süper olacaktı. :img-hyste :img-hyste

ewet ewet bende duydum çok sıkıcıymış.İyiki gitmemişiz:icon_sorr
pardon yanlış ikon oldu :happy0064 bunu yapmak istemiştim elimden kaçtı:)

ya miray bile erken döndüyse ewine, demekki war bişeyler.Serdarın dediği gibi sıkıldı anlaşılan:)

handeozbek
29-04-07, 00:33
Şimdi gidemediğin yer senin değildir diyeceğim. ne saçmalıyor bu kız diyeceksiniz:) Yazdıklarınızı okuyunca aklıma bu geldiği için yazdım. Hem de pazartesi köprüyü izlemek için hazırlık yapıyorum.:) En iyisi ben daha fazla saçmalamadan yatayım. Ben bugün gezmesem de yoruldum:)

_Aslıhan_
29-04-07, 00:34
haklısınız, kimseden ses çıkmadığına göre kesin kötü geçti.
hem bizde bugün çok eğlendik.off ne cumartesi günüydü ama başımızı kaşıcak vaktimiz olmadı. (bende böyle teselli edeyim kendimi:) )

pas.si.on79
29-04-07, 00:34
Bende artık bölüm yorumumu yapayım:)

şimdi gözüme takılan bir yeri söylemek istiyorum.
tarık-naz müştemilatta daha yeni şampanyayı açıyorlar;

we şimdi bir de 33. bölümde ki son sahneye dönelim ;
Naz: Sen?
Tarık: Ben araba kullanıcam.
Naz: oo sorumluluk sahibi şöför..
Tarık: Maaşımı hak etmem lazım.
Naz: Peki ben içmeni istesem o zaman ne yaparsın ilginç bir ikilem senin görevin patronun emirlerini yerine getirmek ama patronun işini yapmana engel olucak bir emir weriyor.Hangisini seçersin?
Tarık: Hangsini seçmemin bir anlamı yok patronumu yanlış seçmişim demektir.

sizce 33. bölümdeki olayı düşünerek söylememiş mi naz bunu ?

-------------------------
şimdi diğer bir fikrime geleyim başka bir konuda;

Tarık , Naz'ı havuz başında çello çalarken gördü.Aklına direk Ümit'in dedikleri geldi, eskiden.

Ümit: eyvaah bu hiç hayra alamet değil .
Tarık: Niye?
Ümit: Çünkü yalnızca çok üzgün olduğu zaman da gece bahçede çello çalar.

we ardından ;
NAz: Senin için veda yemeği verilirken hayret.Seni seven bütün insanlar sana elveda demek için toplanmış, sen onları bırakıp bavulunu almaya gelmişsin yakıştıramadım.

şimdi Naz bu lafı dedi diye Tarık lafı cımbızla çekti we Naz'ın kendini sevmediğini söledi.Daha doğrusu bunu yaparak Seni seviyorum demeye zorlamadı mı ? amacıda bu değil miydi? Bunu söyletmek istedi.Zaten bilmiyor muydu kendini sevdiğini.O üzgün halinden bile belli olmuyor muydu hemde tam ümitin lafını hatırlamışken.Amacı sadece bunu naz'dan duymadıktı...
eee başardı mı ?? Başardı
Peki nasıl başardı ?
Hep üzerine giderek başarmadı mı bunu? wee Naz'da artık söylemek zorunda kaldı.Nasıl kıvırmaya çalıştığı önemli değil sonuçta seni seviyorum lafı birden dökülü verdi ağızından.
Vee işte bu taktik son sahnede de bu taktik wardı.Tarık gene Naz'ın üzerine gitti.Ve Naz gene köşeye sıkıştı.Bir kaç dakika daha olsa orda gerçekten kalmanı istiyordum'uda alıcaktı Tarık.Asıl amacıda buydu zaten öle sinirli yaklaşmasının ; senin sayende uçağı kaçırdım demesinin.Halbuki kendi sölemedi mi tek başınayken.Gidemediğime sevindim diye.Sevindiyse niye naza senin yüzünden gidemedim gibi sinirli bişey sölesin çünkü Nazdan duymak istiyor bunu.Bunu nasıl başarıcak önceki gece denediği ve başarılı olmuş yöntemle değil mi ? yani gene üzerine giderek..Nitekim zaten Naz'da köşeye sıkıştı.Tarık'ın dediklerinden sonra we kırdığı potla.
sen de gitmek istemiyordun demek.

Benim dikkatimi çeken bunlar wardı.Bu arada polisleride Belginin çağırdığını düşünüyorum.Yoksa niye belgin rüya'yı gördükten hemen sonra polisler gelsinki . Bence Belgin haber werdi.Ki öle bir rüyadan sonrada kesin böle bişey beklliyordum ben ondan:)

Burçinciğim,yeni gördüm bu yorumunu..
33.bölümdeki Nazın Tarıka söyledikleriyle 41.bölümdeki müştemilatdaki geçen sahneyle güzel birleştirmişsin..Güzel yakalamışsın..Tebrikler.. :good:
Kesin var o sözde birşey...:img-hyste

Naz çello çalarken ki konuşmalar ve diğer sahneler de çok güzeldi..o yüzden sende de ekledim..Yorumuna katılıyorum.Tarık Nazın ağzından almak için yapıyor.Başardı da....

Yalnız polislerin gelmesine ilk başta ben de kesin Belgin HAnım çağırmıştır dedim;ama sonuçta Tarık imzayı atmamıştı.. Dolayısıyla poliste her zaman düzenli geliyor diye biraz da güvendiği için birkaç gün süre vermişti.Tabi bu sırada Tarık gidememişti sonrada Belgin Hanımın yasağı hallettiğini düşündüğü için tekrar gitmedi.. Yani bence Belgin Hanım değil de polisleri komiser göndermiştir.

Songülcüğüm...Bir ara repliğini okumuştum; ama teşekkür edememiştim.Canım eline sağlık.. O yatağa düşüş sahnesinden sonra, o tarz repliklerin olması çok güzel..keşke olsaydı.. Ama benim hala bir umudum var.. Sanki sonraki bölümde bunu hatırlatacaklar... Tarık ve Naz da bu durumu sorgulayacaklar,Umuyorum...

BAG ve YY toplantısı için Asu arkadaşımıza mesaj atmıştım.ama duyduğum kadarıyla cenazesi olduğundan o da gidememiş..Başı sağolsun..

tarik_naz
29-04-07, 00:37
Şimdi gidemediğin yer senin değildir diyeceğim. ne saçmalıyor bu kız diyeceksiniz:) Yazdıklarınızı okuyunca aklıma bu geldiği için yazdım. Hem de pazartesi köprüyü izlemek için hazırlık yapıyorum.:) En iyisi ben daha fazla saçmalamadan yatayım. Ben bugün gezmesem de yoruldum:)

hande, senden de bu cevap beklenirdi zaten ne deyim :img-hyste

ama merak etme bi deney üzerinde uğraşıyorum. kurtaracam seni bu hastalıktan.

köprü panzehiri hazırlıyorum sana şuan yapım aşamasında inşallah 2-3 hafta içinde bitecek.

hande, ne olursa olsun bu köprü yapılacak :img-hyste :img-hyste

handeozbek
29-04-07, 00:42

köprü panzehiri hazırlıyorum sana şuan yapım aşamasında inşallah 2-3 hafta içinde bitecek.

:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Benim gibi bütün madurlar dört gözle senden gelecek umut dolu haberleri bekliyor:) Bu köprü ya yapılacak ya da yapılacak. Çünkü gidemediğin yer senin değildir:)

Not:Euro'da bu gece dizimizin tekrarı var. Merak etmeyin geçen haftaki gibi olmayacak. Starın oyunlarına eurosu da katıldı. Geçen hafta bizim diziyi bekliyordum. Pat diye iki aile çıktı. Gece gece beklediğime mi yanayım. Yoksa izleyemediğime mi? Bu hafta sık sık fragmanı veriyor. Yine de belli olmaz. Star bu. Köprü çıkmasın da ne çıkarsa çıksın razıyım ben:)

Kara İnci
29-04-07, 00:44
ewet ewet bende duydum çok sıkıcıymış.İyiki gitmemişiz:icon_sorr
pardon yanlış ikon oldu :happy0064 bunu yapmak istemiştim elimden kaçtı:)

ya miray bile erken döndüyse ewine, demekki war bişeyler.Serdarın dediği gibi sıkıldı anlaşılan:)

Ben de sizinle aynı fikirdeyim.Hatta aldığım duyumlara göre o kadar sıkıcıymış ki keşke gelmeseydik de şimdi forumda olsaydık.Onlar şimdi kimbilir ne kadar eğleniyorlardır diye ağıt şeklinde konuşmalar yapmışlar.Yalanım varsa Burçin ile Serdar Yalancı Yarim'i bir daha seyredemesinler...:img-hyste :img-hyste

Not:Burçin şuan sabah oldu ve sen bu yazıyı alıntı yapıyorsun.Sakın deneme...:img-grin2troest

tarik_naz
29-04-07, 00:44
Burçinciğim,yeni gördüm bu yorumunu..
33.bölümdeki Nazın Tarıka söyledikleriyle 41.bölümdeki müştemilatdaki geçen sahneyle güzel birleştirmişsin..Güzel yakalamışsın..Tebrikler.. :good:
Kesin var o sözde birşey...:img-hyste

.

gamze, bi ayrıntı yakalanacaksa ben de "gece yatakta bişeyler olduğuna dair bir ayrıntı söylemek istiyorum

sabah naz, uyanıyor önce başı ağrıdığı için başını ovuyor ve

naz: ben nasıl geldim buraya

deyip ardından hemen gülümsüyor.

tarık uyanıyor, o da başını ovuyor ve

tarık: ben nasıl döndüm buraya, en son naz'ı yatırdım.

dikkat ardından bişeyler düşünüyor ve hemen gülümsüyor.

o iki gülümsemede var bişey varrrrr

handeozbek
29-04-07, 00:46
gamze, bi ayrıntı yakalanacaksa ben de "gece yatakta bişeyler olduğuna dair bir ayrıntı söylemek istiyorum

O ayrıntıyı 2. izleyişimde bende farkettim. Kesin birşeyler var. Zaten ortada şüpheli durumlar var. Örnek veriyorum. Nazın çizmelerini kim çıkardı?:)

_Aslıhan_
29-04-07, 00:47

köprü yüzünden,forumun yarısı zehirlendi panzehire acilen ihtiyaç var elini çabuk tut Tarık_naz:img-help:
yoksa forum ahalisi olarak, bu beceriksizler bir köprü kuramadı deyip toplanıp köprüyü kendimiz kuracağız yada yetti bu köprü deyip,dinamitle uçura bilirizde(gerçi köprüyü uçurmak daha pratik olur:) )

pas.si.on79
29-04-07, 00:48

serdar, iksiri hazırlarken dikkatli ol..Çünkü Tam tersi sonuçta olabilir.. Köprü müptelası yaparsın handeyi o zaman al başına belayı.. .:img-hyste .

ayrıca endişeleniyorum.Sanki deneyi yapacam diye çalışırken kokusundan etkilenmiş olabilirsin.Sen de de belirtileri göstermiş..
bu köprü yapılacak:img-hyste

Ztarın YALANCI YARİM tekrarları yayınlaması için bir iksir yapalım..
Ben yine mgd sonuçlarını göndereceğim ztar ın şu meşhur bizim düşüncelerimizi değer verdikleri ancak dikkate alınmadımız,adrese mailimi gönderiyorum.Yoksa ztarda yalancı kanalım oldu..:icon_whis

pas.si.on79
29-04-07, 00:53

evet Tarıkın orda hatırlayıp hatırlamadığın ben çözemedim.Tarıkın gülümseyişine takıldım.Şunu da düşünebilir.. En son Nazın çektiğini gitme dediğini düşünüp,hem buna sevinmiş olabilir hem de acabaaa sonra başka neler olmuş olabilir diye başlamıştır düşünmeye...:img-hyste

Ama Nazın gülümseyişini için birşey bulamadım.O son sahneyi hatırlarsa gülmez üzülürdü.Çünkü bir anlamda utanırdı.. Üstelik Tarıkın gittiğini düşünüyordu.Gerçi uyanı uyanmaz bunu düşünemez ama..

bence sonuçta orda bizim görmediğimiz birşeyler oldu.. :img-hyste

tarik_naz
29-04-07, 00:55
serdar, iksiri hazırlarken dikkatli ol..Çünkü Tam tersi sonuçta olabilir.. Köprü müptelası yaparsın handeyi o zaman al başına belayı.. .:img-hyste .

ayrıca endişeleniyorum.Sanki deneyi yapacam diye çalışırken kokusundan etkilenmiş olabilirsin.Sen de de belirtileri göstermiş..
bu köprü yapılacak:img-hyste

Ztarın YALANCI YARİM tekrarları yayınlaması için bir iksir yapalım..
Ben yine mgd sonuçlarını göndereceğim ztar ın şu meşhur bizim düşüncelerimizi değer verdikleri ancak dikkate alınmadımız,adrese mailimi gönderiyorum.Yoksa ztarda yalancı kanalım oldu..:icon_whis

merak etme ben acemi cadı'yı boşuna mı izliyorum. ordan bişeyler kaptım. koyuyorum koca kazanı önüme, fokur fokur kaynıyo, içine de yosun, kurbağa dili, balık kılçığı, yengeç bacağı, bi tutam asvalt, bi tutam beyaz çimento, biraz ince kum katıp karıştırıyorum. :img-hyste

kesin çözüm olacak bu panzehir hissediyorum :)

skyline_91
29-04-07, 01:01
merak etme ben acemi cadı'yı boşuna mı izliyorum. ordan bişeyler kaptım. koyuyorum koca kazanı önüme, fokur fokur kaynıyo, içine de yosun, kurbağa dili, balık kılçığı, yengeç bacağı, bi tutam asvalt, bi tutam beyaz çimento, biraz ince kum katıp karıştırıyorum. :img-hyste

serdar muhteşem bi çözüm bulmuşsun gerçekten tebrik ederim:img-hyste
inşallah tutar bu formül

tarik_naz
29-04-07, 01:04
euro star da 41.bölüm tekrarı şuan başladı. ben izleyecem valla. gece gece güzel oluyo.

whiteangel
29-04-07, 01:08

Serdar ben bu ilacı çok sevdim. Dozajını rica etsem:icon_whis

Misal aç karnına mı? Tok karnına mı? Miktarı ne olacak?:img-wink:
İşin kötüsü ilk başladığında izliyordum ben köprüyü.. Şimdi gıcık kapmaya başladım. Benim ilacın dozajını bu ayrıntıyı dikkate alarak hazırla bari..:img-hyste

Kara İnci
29-04-07, 01:17

Gerçi ben Acemi Cadı'yı izlemiyorum ama bu da benim karışımım.Tabi benim ki bizim inatçı keçilerin yararına olacak.Şimdi Tarık'ın ve Naz'ın saçından bir tutam alıyoruz ve kazanın içine atıyoruz.Daha sonra birleştirici özelliği olarak Netice Hala'nın bastonundan bir parçayı bu karışıma ilave ediyoruz.Yaşadıkları aşkla ilham vermeleri amacıyla Sadri-Ayşe ve Ümit-Filiz den alınan aşk nefesini manevi olarak bu iksire dahil ediyoruz.Gelelim en önemli safhaya.Aylardır çözülemeyen dillerini çözmek ve birbirlerine aşklarını itirat etmelerini sağlamak için Belgin Hanım'ı simgeleyen kaynana dilinden de ilave ediyoruz..Bu karışımdan sabah akşam yemeklerden önce ve sonra birer ölçek veriyoruz...:img-hyste :img-hyste

_Aslıhan_
29-04-07, 01:27
Gerçi ben Acemi Cadı'yı izlemiyorum ama bu da benim karışımım.Tabi benim ki bizim inatçı keçilerin yararına olacak.Şimdi Tarık'ın ve Naz'ın saçından bir tutam alıyoruz ve kazanın içine atıyoruz.Daha sonra birleştirici özelliği olarak Netice Hala'nın bastonundan bir parçayı bu karışıma ilave ediyoruz.Yaşadıkları aşkla ilham vermeleri amacıyla Sadri-Ayşe ve Ümit-Filiz den alınan aşk nefesini manevi olarak bu iksire dahil ediyoruz.Gelelim en önemli safhaya.Aylardır çözülemeyen dillerini çözmek ve birbirlerine aşklarını itirat etmelerini sağlamak için Belgin Hanım'ı simgeleyen kaynana dilinden de ilave ediyoruz..Bu karışımdan sabah akşam yemeklerden önce ve sonra birer ölçek veriyoruz...:img-hyste :img-hyste

harika bayıldım bu karışıma,kaynana dilinide ekleyince bunlar kesin bülbül gibi öterler birbirlerine bir daha susturamayızda :img-hyste

pas.si.on79
29-04-07, 01:28
euro star da 41.bölüm tekrarı şuan başladı. ben izleyecem valla. gece gece güzel oluyo.

Biz eurosuzların allah yardımcısı olsun.... Bizi YALANCI YARİM den mahrum ettikleri için ztara aşırı derecede kırgınım ve kızgınım.
.size iyi seyirler..

charlie
29-04-07, 01:40
Biz eurosuzların allah yardımcısı olsun.... Bizi YALANCI YARİM den mahrum ettikleri için ztara aşırı derecede kırgınım ve kızgınım.
.size iyi seyirler..

Star'da , pazar 16.40 ta yerli dizi tekrar var...belki şans bize güler bu sefer...

coqette
29-04-07, 03:52

:happy0064 :happy0064 :happy0064
bu karışımı tuttum ben valla, ama 1 ölçek az 2 ölçek verelim. :img-wink:
Bi de tarığın istediği ara sıra gerekli olan şu kapama düğmesi niyetine de bunun tersi bi karışım yaparsan tamamdır bu çifti bi daha kimse ayıramaz :img-in_lo

ANIL_
29-04-07, 04:47

SonGül Bitirdin beni gece gece hahaha çok güldüm ya :img-hyste :img-hyste

schmetterling
29-04-07, 10:01
Günaydınnnnnnn

Serdar gece gece kulaklarım neden çınlıyor diyordum ben de:img-hyste

Ya o kadar tek başıma savaştım ben buralarda bi kıpırtı olsun diye forumda, monologlar yaptım, sıyırdım.. nerelerdeydin o zaman:img-hyste

bu arada o Tarık var ya o Tarık, ne cin bi şey öyle Burçinciğim yazmıştı sanırım Naz'ın ağzından laf almayı nasıl da biliyor... Böyle aşık dostlar başına:img-hyste Naz "Ben seni seviyorum" dedikten sonra Tarık'taki gülümsemeye dikkattt, ikinci öpüşmeden sonraki gülümsemenin kardeşi.... O söz o kadar etkiledi işte onu:happy0064 :happy0064

burcin_kaplan
29-04-07, 10:18
Ben de sizinle aynı fikirdeyim.Hatta aldığım duyumlara göre o kadar sıkıcıymış ki keşke gelmeseydik de şimdi forumda olsaydık.Onlar şimdi kimbilir ne kadar eğleniyorlardır diye ağıt şeklinde konuşmalar yapmışlar.Yalanım varsa Burçin ile Serdar Yalancı Yarim'i bir daha seyredemesinler...:img-hyste :img-hyste

Not:Burçin şuan sabah oldu ve sen bu yazıyı alıntı yapıyorsun.Sakın deneme...:img-grin2troest

Songül'cüm sana sabah cevap yazacağımı hissettin mi nedir:)
Şimcik bu büyük bir laf olmuş, güzel geçmedi dediysek bölede büyük laflar edelim demedik.. Madem sen yein ediyorsun kendini kat canım benim dur madem sen katmadın ben ekliyeyim ;
Eğer burçin ve serdar yalancı yarimi izleyemezse ; songül, bariş akarsu şarkılarını dinleyemesin:img-hyste :img-hyste

burcin_kaplan
29-04-07, 10:22
Günaydınnnnnnn

Serdar gece gece kulaklarım neden çınlıyor diyordum ben de:img-hyste

Ya o kadar tek başıma savaştım ben buralarda bi kıpırtı olsun diye forumda, monologlar yaptım, sıyırdım.. nerelerdeydin o zaman:img-hyste

bu arada o Tarık var ya o Tarık, ne cin bi şey öyle Burçinciğim yazmıştı sanırım Naz'ın ağzından laf almayı nasıl da biliyor... Böyle aşık dostlar başına:img-hyste Naz "Ben seni seviyorum" dedikten sonra Tarık'taki gülümsemeye dikkattt, ikinci öpüşmeden sonraki gülümsemenin kardeşi.... O söz o kadar etkiledi işte onu:happy0064 :happy0064

İkinci öpüşmeden sonraki gülümsemenin kardeşi...

Gizem öldürdün beni canım ya:img-hyste
Ama gerçekten de öyle yahu o nasıl bir gülüştür böle amacına ulaşmış.Hatta o gülüş bile değil direk sırıtma :) walla Naz o cümleyi sölediktensonra o sırıtmadan bendede oluştu ne yalan söylüyeyim hehehe Tarık sonunda amacına ulaştı diye:):img-hyste

ebru.karaca
29-04-07, 10:52
Herkese günaydııınnn..

Ablacım fotoğraflar bir kaç gün içinde eklenir.Bol bol çektirdik zaten:):)

Ben sabırla bekliyor olacağım Cansucuğum.. ;)

:img-hyste :img-hyste Hah haa.. biz ona boşuna mı Cevat KELLE diyoruz :)
Ne güzel.. iyi iyi..

ebru.karaca
29-04-07, 10:53
evet epey bi resim çekildi
valla Ebru Abla senin epey kulaklarını çınlattık keşke o da gelseydi şeklinde:)
resimler eklenir heralde birkaç gün içinde

Zaten bütün gün.. ÇIN ÇIN ÇIN ÇIN.. ;)

Ebru'cuğum ve Burçin'ciğim çok teşekkür ederim.Siz beğendiyseniz eminim güzel olmuştur:img-grin2.Burçin söylemene gerek yok çok mütevaziyim biliyorum...:img-hyste

:img-hyste :img-hyste Öylesin hayatım.. :)

ebru.karaca
29-04-07, 11:08

Teşekkürler Aslıhan..
Sen mi, ben mi?

Sabah muhteşem ve güneşli bir hava vardı.
Ama sonrasında hava öyle kapandı, öyle yağmur yağdı ki.. ben daha çok İstanbul'da olmak istedim :)
Ben bunu bütün gün dedim zaten.. :)

Songülcüğüm, karışımını çok tuttum canım:img-hyste

handeozbek
29-04-07, 11:22
Günaydın:)
Karışımlar hazırlandı demek. Şimdi bu karışımları bizimkilere içirmek kaldı. Birbirlerini gaza getirmelerini sağladık mı tamamdır. Bu da işin en kolay kısmı zaten:) Aslında hiç böyle karışımlara gerek yok. Bunlara birer kadeh şampanya verdin mi gül gibi geçinir giderler:)Mekanı da değiştirmekte işe yarayabilir. Hem mekanı değiştirip hem de şampanyayı verdik mi bitmiştir bu iş:)

Eurodaki tekrarı bende izledim. İzledim dersem yanlış olur. İzlemek tamamını izlemek anlamına gelir. Halbuki ben sarhoş hallerini izledikten sonra onlar gibi uyuyakalmışım. Gerçi en önemli yerlerini izlemişim dimi? Bunlar kavga etmeden çabuk uyu dedim herhalde kendi kendime. Sabah bir baktım tv açık:)

elmali-turta
29-04-07, 11:53

Ben yokken neler dönmuş burda:dito

Ne sıkılması canımm nic nic nic(Burçinn:img-hyste :img-hyste ) aşkolsun ben özel sebeplerden dolayı erken döndüm :img-blush Yoksa sıkılmayla alakası yokk bilakis çok eğlendim:img-angel :img-angel ve erken döndüğüme acaip pişman oldum:img-sorry :img-sorry

jcdenton
29-04-07, 11:56
Aynen..
Resim istiyorum..
Video istiyorum..
Anı istiyorum..

Miraaaayyy,,,
Cansuuuuu,,,
Şahiiiiiiiinnn,,,
Bukeeeettt,,,
Burcuuuuu,,,
Caaaannnn,,,
Ayşeeennn,,,

Tuhaf mı oldu ne? ;)

Yok yok neden tuhaf olsun ki?
Resimler var, sağolsun genelde resim konusunda Ömer'e teşekkürler ve (Hakkaten Cevat Kelle modundaydı, gerçi tencere, leğen, süpürge falan yoktu ama...) :) hiç oturmadı desem yeridir...

Video konusunda bişey diyemeyeceğim ebru :) gerçi şahin "e peki video kaydı da alırız" demişti ama... :icon_whis

güzeldi çok... Bi dahaki sefere daha iyisi olacaktır inancındayım.

jcdenton
29-04-07, 11:57

Ne sıkılması canımm nic nic nic(Burçinn:img-hyste :img-hyste ) aşkolsun ben özel sebeplerden dolayı erken döndüm :img-blush Yoksa sıkılmayla alakası yokk bilakis çok eğlendim:img-angel :img-angel ve erken döndüğüme acaip pişman oldum:img-sorry :img-sorry

aaaa ne dönmesi yahu? :) sen zaten akşama kadar bizimleydin. dimi ? kaç kişi şahit yani.. Pişman olunacak birşey yok

cık cık cık cık

burcin_kaplan
29-04-07, 12:02
aaaa ne dönmesi yahu? :) sen zaten akşama kadar bizimleydin. dimi ? kaç kişi şahit yani.. Pişman olunacak birşey yok

cık cık cık cık

ben warım şahit msnde geziniyordu walla can:img-hyste ekmiş sizi gelmiş msnde benle konuştu :):img-hyste

miray itiraf et rahatla sıkıldın kesin:img-hyste

elmali-turta
29-04-07, 12:02

cık cık cık cık

dime dime:img-hyste :img-hyste

Herkes şahit:icon_whis Ben butun gun sizinleydim:icon_whis :img-hyste
Şahit olmayan varmı ses versin:img-blush :img-hyste :img-hyste

elmali-turta
29-04-07, 12:06
ben warım şahit msnde geziniyordu walla can:img-hyste ekmiş sizi gelmiş msnde benle konuştu

miray itiraf et rahatla sıkıldın kesin

Burçinn:dito :dito :dito :butch: :butch:

Ne sıkılması ya aaa ordaki ortamdan sıklmak ne mümkün:sad53: Burçin gelemdin die kıskanma:icon_whis :img-hyste :img-hyste Şaka şaka canım benimm elbett birgünn buluşacağızzz...:img-hyste

En yakın zamanda ikincisini istiyorum işte o kadar :img-pilot

tarik_naz
29-04-07, 12:13
dime dime:img-hyste :img-hyste

Herkes şahit:icon_whis Ben butun gun sizinleydim:icon_whis :img-hyste
Şahit olmayan varmı ses versin:img-blush :img-hyste :img-hyste

hadi hadi itiraf et.
-buluşmaya ilk gittiğinde hayal kırıklığına uğradın değil mi?
-bu hayal kırıklığının nedeni sevtoş ablaydı değil mi?
-en büyük hedefin, bu buluşma sayesinde onunla tanışmaktı değil mi?
-ama işler istediğin gibi olmadı değil mi?
-buluşmaya sevtoş abla gelmedi ve için sıkıldı birden değil mi?
-etrafa gülücükler saçarken, kafandan da bi bahane uydursam da gitsem diye düşünüyordun değil mi?
-buluşmaya gelenlere sordun sevtoş abla'nın gelip gelmeyeceğini, olumsuz yanıt alınca gitmeyi kafaya koydun değil mi?
-ve aklına bi bahane geldi ve erken ayrıldın buluşmadan

şimdi
-sonradan sevtoş ablanın geleceğini düşünüp pişman olacağını hiç düşünmedin mi?
- peki bizim bunları düşüneceğimizi hiç düşünmedin mi?
- şimdi pişmansın di mi bize anlattıkların ötürü?
- böyle bi tuzağa nasıl düştün miray :img-hyste :img-hyste

ebru.karaca
29-04-07, 12:13
Yok yok neden tuhaf olsun ki?
Resimler var, sağolsun genelde resim konusunda Ömer'e teşekkürler ve (Hakkaten Cevat Kelle modundaydı, gerçi tencere, leğen, süpürge falan yoktu ama...) :) hiç oturmadı desem yeridir...

Video konusunda bişey diyemeyeceğim ebru :) gerçi şahin "e peki video kaydı da alırız" demişti ama... :icon_whis

güzeldi çok... Bi dahaki sefere daha iyisi olacaktır inancındayım.

Canım ya, almadınız demek.. :) Neyse, hayırlısı olsun..
Ben de sizi başka yerde kanlı canlı görürüm, napalım.. ;)

Miraycığım;
Olmadığına ben de şahidim birazcık. :)
Çünkü günün ilerleyen saatlerinde Filiz abla, Serap abla, Sevtoş ve Ömerle de görüştüm. Kendilerinin biraz geç geldiğini ve seni kaçırdıklarından bahsettiler..

Ama tüm bu bilgileri anında unutabilirim de tabi :)
Çok balık hafızalı gördüm kendimi :img-hyste :happy0064

elmali-turta
29-04-07, 12:22
hadi hadi itiraf et.
-etrafa gülücükler saçarken, kafandan da bi bahane uydursam da gitsem diye düşünüyordun değil mi?
-buluşmaya gelenlere sordun sevtoş abla'nın gelip gelmeyeceğini, olumsuz yanıt alınca gitmeyi kafaya koydun değil mi?

şimdi
- böyle bi tuzağa nasıl düştün miray

serdarrrr:dito :dito :dito :dito İmdattt!!!!!

kimin eline düştüm ben böyle:img-beee: :img-beee:

Arkadaşlarr dediklerii tamamen yalandır:img-hyste Bu bana yapılmış bir komplodur:img-hyste İnanmayınnn İnanamayınnn:img-hyste :img-hyste

Can Abi yetişşş:img-hyste :img-hyste

elmali-turta
29-04-07, 12:28
Canım ya, almadınız demek.. :) Neyse, hayırlısı olsun..
Ben de sizi başka yerde kanlı canlı görürüm, napalım..

Miraycığım;
Olmadığına ben de şahidim birazcık. :)
Çünkü günün ilerleyen saatlerinde Filiz abla, Serap abla, Sevtoş ve Ömerle de görüştüm. Kendilerinin biraz geç geldiğini ve seni kaçırdıklarından bahsettiler..

Ama tüm bu bilgileri anında unutabilirim de tabi :)
Çok balık hafızalı gördüm kendimi :img-hyste :happy0064

Ebru abla sen unuttun zaten dimee:img-hyste
Biz kimiz?:blink: Burası neresi?:blink:
Ebru kim?:blink: Ben Kimim?:blink: Burçin kim?:blink: Biri beni burdan kurtarsın imdattt!!!! Bakırköyy!!!!!:img-hyste

tarik_naz
29-04-07, 12:31
serdarrrr:dito :dito İmdattt!!!!!

kimin eline düştüm ben böyle:img-beee: :img-beee:

Arkadaşlarr dediklerii tamamen yalandır:img-hyste Bu bana yapılmış bir komplodur:img-hyste İnanmayınnn İnanamayınnn:img-hyste :img-hyste

Can Abi yetişşş:img-hyste :img-hyste

tamam tamam bu kadar sorgu yeter, bellki ki köşeye sıkışmışsın. sen bakma benim "değil mi değil mi" dediğime, aslında çok kıskanan biriyimdir. (burçin iyi bilir :img-wink: ) işte burçin ve ben de kıskandığımız için, üzerinize giderek kıskandığımızı saklamaya çalışıyoruz. eh ne yapalım sen de erkenden elimize düşünce koz olarak bi tek sen vardın.

neyse canım, duyduğumuza göre çok güzel bi buluşma olmuş. keşke biz de katılabilseydik, inşallah bi dahaki sefere. :)

sinemim_g
29-04-07, 12:34
selam...dün bütün gün ders başındaydımm...dünkü tekrarı kuzen partisi yüzünden izleyemedim!şimdi netten izledim yarım yarım..neyse özet bugün gelri diyordum gelmemeiş...yeni başlık açılır diyordum açılmamaış!!!

dün sanki fregman gibi bişey gördüm uykulu uykulu hala anlamadım gerçekmiydi rüyamıydı yoksa benzettim mii:img-help: ...

forum yine tıklım tıklımm eski temposuna dönüyor sanırım...ve bodrum kesinleşmişş bu sezon yalancı yarim tam gazz:happy0064

ve dizimizin belgin kaynanasıı:img-hyste bu dizi 10 yıl sürecek inşallah demişş düşünsenizee bunlar 30 yaşına gelmiş hala itiraf yokk ayşe sadri evleniş çocukları olmuşş ümit üniversite kazanmışş onlar bile evlenir belkii bizimkilerde tık yok:img-hyste

elmali-turta
29-04-07, 12:34
tamam tamam bu kadar sorgu yeter, bellki ki köşeye sıkışmışsın. sen bakma benim "değil mi değil mi" dediğime, aslında çok kıskanan biriyimdir. (burçin iyi bilir :img-wink: ) işte burçin ve ben de kıskandığımız için, üzerinize giderek kıskandığımızı saklamaya çalışıyoruz. eh ne yapalım sen de erkenden elimize düşünce koz olarak bi tek sen vardın.

neyse canım, duyduğumuza göre çok güzel bi buluşma olmuş. keşke biz de katılabilseydik, inşallah bi dahaki sefere. :)

Yok zaten bakmıyorum ben senin dediklerine:icon_whis Tabiki bunların hepsi şakadan ibaret arkadaşlar bilmeyenler yanlış anlamasın sakın:img-hyste

Neyse kapayalım bu konuyu eski konumuza dönelim ee itiraf ne zaman geelcek sizce:img-hyste :img-hyste :img-hyste

burcin_kaplan
29-04-07, 12:35

Serdar ya bu kadar açık sözlülükte fazla olmuş gibi sanki :) Neyse doğru söze ne denir ama kıskandık gerçekten :)
Umarım bi dahaki buluşmaya katılabiliriz.Haberleri aldık gerçekten baya eğlenmiş gülmüşsünüz ama tabi serdarla ben de olsaydık o buluşmada daha fazla gülerdiniz canım:icon_whis

gelincikkkk
29-04-07, 12:41
dün ne güzel bi gn geçirdik dimi arkadaşlar iiki gitmişim dün toplantıya hepinizi tanıdığıma çok memnuum sık sık buluşalım istanbulu gezeriz :img-yes:

dün gittiğim cafenin yanındaki park o kadar güzeldiki bugün bizimkilere söyldim birazdan çıkıp oraya gideceğiz gezmeye ama bu sefer orann fotolarını çkmek için yanıma foto makinasını alıyorum bol bol güzel kareler yakalayıp siteme ekleyeceğim yrın yada öbrsü gün sonra ordan galata köprüsüne geçeceği oranında fotolarını çekip siteme ekleyeceğim isteyene özelde sitemin dresini veririrm resimleri ekledikten sonra ben size habe veirirm millet

sonra görüşmek üzere hoşçakalın bye

handeozbek
29-04-07, 12:42
Aslında yalancı yarim otobüsü falan olsa süper olur. Herkesi evinden alsa. Hem tüm Türkiye'yi dolaşmış oluruz hep birlikte. Hem de benim gibi kaybolmaktan korkupta gelemeyenler için iyi olur:) Yoldan geçerken bizimkileri de setten alırız. Bizi otobüste kesmez aslında. Sığamayız. Kamyon kiralarız. Herkes arkadaki kasaya biner. Hem ne güzel havadar havadar gideriz:) Yanlış konuşan olursa atıveririz kamyondan. Bitti gitti:) Daha fazla konuşmayın isterseniz çünkü feci halde kıskanmaya başladım haberiniz olsun:img-blush

Not:Aslında kaybolmaktan korktuğumdan değil bütün gün ders çalıştığım için gelemedim:icon_whis

ebru.karaca
29-04-07, 12:43
Ebru abla sen unuttun zaten dimee:img-hyste
Biz kimiz?:blink: Burası neresi?:blink:
Ebru kim?:blink: Ben Kimim?:blink: Burçin kim?:blink: Biri beni burdan kurtarsın imdattt!!!! Bakırköyy!!!!!:img-hyste

Unuttum bile güzelim.. :)

Sen kimdin?:happy0064

ebru.karaca
29-04-07, 12:45
dün ne güzel bi gn geçirdik dimi arkadaşlar iiki gitmişim dün toplantıya hepinizi tanıdığıma çok memnuum sık sık buluşalım istanbulu gezeriz :img-yes:

dün gittiğim cafenin yanındaki park o kadar güzeldiki bugün bizimkilere söyldim birazdan çıkıp oraya gideceğiz gezmeye ama bu sefer orann fotolarını çkmek için yanıma foto makinasını alıyorum bol bol güzel kareler yakalayıp siteme ekleyeceğim yrın yada öbrsü gün sonra ordan galata köprüsüne geçeceği oranında fotolarını çekip siteme ekleyeceğim isteyene özelde sitemin dresini veririrm resimleri ekledikten sonra ben size habe veirirm millet

sonra görüşmek üzere hoşçakalın bye

Canım ne güzel..
Bu gün oraya gidince sen dünkü anıları tazeleyeceksin yani :)

Şu güzel çiçek fotoğrafların vardı. Bahsettiğin site oysa eğer bende var. Ama değiştirdiysen yenisini yollarsan sevinirim :)

Güzel fotoğraf çekiyorsun. Bakmak güzel olacak :)

Buyukbaba
29-04-07, 15:12
Oy, sonunda evime gelebildim. Dün bol bol gülüp eğlenmeme vesile olan değerli dostlarımı sevgiyle kucaklıyorum. Umuyorum ileride daha çok insan ve neşeli bir ortamda tekrar buluşabiliriz.

Bir kaç foto bende var.4 gözle bekleyenlere yarından itibaren iletmeye başlayacağım :)

Ebru'cum, okudum geçen sayfalardaki yorumunu. Kendine balık hafızalı demişsin ya. Üzgünüm ki, senden aşağı kalır yanım yok ve videoyu "unuttum" :) Ne desen haklısın. :)

Onun dışında bir dahaki sefere, nevizadede ki gibi bir balık-rakılı muhabbeti, kaçıranların kaçırmamalarını salık veriyorum. Verdim gitti. :)

Not : Sevgili gelincikkkk, evet tavuskuşun çok güzelmiş.

Kara İnci
29-04-07, 15:58

Songül'cüm sana sabah cevap yazacağımı hissettin mi nedir:)
Şimcik bu büyük bir laf olmuş, güzel geçmedi dediysek bölede büyük laflar edelim demedik.. Madem sen yein ediyorsun kendini kat canım benim dur madem sen katmadın ben ekliyeyim ;
Eğer burçin ve serdar yalancı yarimi izleyemezse ; songül, bariş akarsu şarkılarını dinleyemesin:img-hyste :img-hyste

Bir düşündümde şimdi senin ve Serdar'ın diziyi izlememesi demek dizi izleyicilerinden ve forum yorumcularından ikisinin eksilmesi demek.Sırf bu yüzden(Yani bunda Barış'ı bir daha dinleyemiyecek olmanın hiç bir etkisi yok:icon_whis:img-grin2)sözlerimi geri alıyorum.Anlayacağın gibi herşey Yalancı Yarim için...:icon_whis :img-hyste

Kara İnci
29-04-07, 16:06
Günaydın:)
Karışımlar hazırlandı demek. Şimdi bu karışımları bizimkilere içirmek kaldı. Birbirlerini gaza getirmelerini sağladık mı tamamdır. Bu da işin en kolay kısmı zaten:) Aslında hiç böyle karışımlara gerek yok. Bunlara birer kadeh şampanya verdin mi gül gibi geçinir giderler:)Mekanı da değiştirmekte işe yarayabilir. Hem mekanı değiştirip hem de şampanyayı verdik mi bitmiştir bu iş:)

Sevgili Hande dediğin gibi bunlara birer kadeh şampanya versen işlem tamam ama ertesi sabah farkındaysan herzaman ki hallerinden daha kötü bir tavra bürünüyorlar.Yani bu durumun yan etkileri etkilerinden daha kuvvetli.Bu sebeple bizim inatçı çiftimize yan etkisi bile aşk kokan bir çözüm bulmak lazım...:img-wink:

Kara İnci
29-04-07, 16:21

Ne sıkılması canımm nic nic nic(Burçinn:img-hyste) aşkolsun ben özel sebeplerden dolayı erken döndüm :img-blush Yoksa sıkılmayla alakası yokk bilakis çok eğlendim:img-angel ve erken döndüğüme acaip pişman oldum:img-sorry :img-sorry

Üzümüm ben dedim,yapmayın dedim,kızın bir işi vardır bu yüzden geri dönmüştür dedim.Ama dinleyen olmadı ki...:icon_whis:img-hyste Güzel bir gün geçirmene çok sevindim...:cheer::img-wink: Umarım başka bir zaman diliminde bizlerde sizlerle buluşma imkanını yakalarız...:img-yes:

ebru.karaca
29-04-07, 16:23
Oy, sonunda evime gelebildim. Dün bol bol gülüp eğlenmeme vesile olan değerli dostlarımı sevgiyle kucaklıyorum. Umuyorum ileride daha çok insanın neşeli bir ortamda tekrar buluşabiliriz.

Bir kaç foto bende var.4 gözle bekleyenlere yarından itibaren iletmeye başlayacağım :)

Ebru'cum, okudum geçen sayfalardaki yorumunu. Kendine balık hafızalı demişsin ya. Üzgünüm ki, senden aşağı kalır yanım yok ve videoyu "unuttum" :) Ne desen haklısın. :)

Onun dışında bir dahaki sefere, nevizadede ki gibi bir balık-rakılı muhabbeti, kaçıranların kaçırmamalarını salık veriyorum. Verdim gitti. :)

Not : Sevgili gelincikkkk, evet tavuskuşun çok güzelmiş.

:img-hyste Olsun be Şahinciğim, Can o fikre alıştırdı beni zeteni :)
Bir dahakine inşallah çererİZ videoyu :)

Haberlerini ve resimlerini dört gözle bekliyorum.
Sevgili Hande dediğin gibi bunlara birer kadeh şampanya versen işlem tamam ama ertesi sabah farkındaysan herzaman ki hallerinden daha kötü bir tavra bürünüyorlar.Yani bu durumun yan etkileri etkilerinden daha kuvvetli.Bu sebeple bizim inatçı çiftimize yan etkisi bile aşk kokan bir çözüm bulmak lazım...:img-wink:

Songülcüğüm, harika fikir..
O çözümü sen bulmaya çalış, ne dersen arkandayım :)

tarik_naz
29-04-07, 16:26
miraycım affet beni. biliyorum şuan ağlıyosun, o yüzden seni güldürecek neşelendirecek bişey yaptım.

http://img124.imageshack.us/img124/2705/untitled1copyuj6.jpg

ayrıca seven insan kıskanırmış. biz de kıskandık işte sizi :img-blush

pas.si.on79
29-04-07, 16:29
serdar ellerine sağlık..Çok güzel bir aile tablosu...
Çok tatlılar.. :img-hyste

ebru.karaca
29-04-07, 16:38
Serdar çok güzel olmuş. Ellerine sağlık..

Şu resmi görünce düşündüm de, bunları gerçekte de böyle bir aile olarak görmek nasip olacak mı? Ne dersiniz?

100 bölüm yeter mi bunun için? ;)

elmali-turta
29-04-07, 16:39
miraycım affet beni. biliyorum şuan ağlıyosun, o yüzden seni güldürecek neşelendirecek bişey yaptım.

http://img124.imageshack.us/img124/2705/untitled1copyuj6.jpg

ayrıca seven insan kıskanırmış. biz de kıskandık işte sizi :img-blush

Affettim affetim bu resme hiç affedilmezmi yahu şunların tatlılığına bak:img-wink: Bu arada adım sulugöze çıktı :img-hyste :img-hyste

Kara İnci
29-04-07, 16:40
Songülcüğüm, harika fikir..
O çözümü sen bulmaya çalış, ne dersen arkandayım :)

Ebru'cuğum ben hemen derin bir araştırma içerisine giriyorum.Sen hiç merak etme.Tabi bu süreç biraz sürebilir.Çözüm bulunacak,bulunan çözümün doğru olup olmadığı başka denekler üzerinde uygulamalı olarak test edilecek ve sonuçları beklenecek.Gördüğün gibi bu iş çok meşakkatli.Bir düşündüm de sonuca ermek de zor görünüyor.Bakarsın bunlar kendi kendilerine doğru yolu bulurlar. Ne dersin?:img-help: :icon_sorr :img-grin2

tarik_naz
29-04-07, 16:42
Serdar çok güzel olmuş. Ellerine sağlık..

Şu resmi görünce düşündüm de, bunları gerçekte de böyle bir aile olarak görmek nasip olacak mı? Ne dersiniz?

100 bölüm yeter mi bunun için? ;)

valla sene atlatması olmazsa hayatta göremeyiz böyle. mecburen önce 7-8 ay atlatacaklar "malum naz'ın hamilelik naz'ları, aş ermeleri falan":img-hyste ardında 3-4 sene atlaması "çocuğun büyümesi". ancak böyle olursa görebiliriz belgincik'i ya da hulusican'ı :)

qsawe
29-04-07, 16:43
Merhaba arkadaşlar,

Yine kötü bir hafta sonu geçirdim. hayır olsun diyorum başka bir şey demiyorum. Büyükbaba bilir... Perşembe günü ona "içim sıkılıyor, hayır olsun " dedim. O gün peş peşe iki kötü haber aldım. Biri büyük amcamızın rahatsızlığı idi ve kendisini cuma günü kaybettik.

Bu siteye üye olan İstanbul adresli ve adresini çözemediğim tüm forumdaşlara özel mesaj atmış ve 28 Nisan da yapılacak olan toplantıyı bildirmiştim. Kendi organize ettiğim toplantıya katılamayarak arkadaşlarımı yarı yolda bırakmış oldum. Çok çok üzgünüm. O gün orada olmayı çok istedim ama malesef hayat bizim programımıza göre işlemiyor.

Dünkü toplantıya katılıp tanışmış olan arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ediyorum. İyiki varsınız ve bizler sizleri buradan tanıma fırsatı bulmuş kişiler olarak (bir kısmınızı zaten tanıyorum, ama tanışmak istediklerimde çoktu :( ) ne mutlu bizlere. Sonra ki toplantı konuşulmaya başlanmış bile.....

Umarım bu kez katılım çok daha fazla olur... ( İstanbul'lu üyeler.... cık cık cık.... Manisa, İzmir ve Ankara'dan gelenler var ama İstanbul2dan katılım çok az olmuş.....)

Hepiniz sevgi ile kalın

Kara İnci
29-04-07, 16:54
Merhaba arkadaşlar,

Yine kötü bir hafta sonu geçirdim. hayır olsun diyorum başka bir şey demiyorum. Büyükbaba bilir... Perşembe günü ona "içim sıkılıyor, hayır olsun " dedim. O gün peş peşe iki kötü haber aldım. Biri büyük amcamızın rahatsızlığı idi ve kendisini cuma günü kaybettik.

Bu siteye üye olan İstanbul adresli ve adresini çözemediğim tüm forumdaşlara özel mesaj atmış ve 28 Nisan da yapılacak olan toplantıyı bildirmiştim. Kendi organize ettiğim toplantıya katılamayarak arkadaşlarımı yarı yolda bırakmış oldum. Çok çok üzgünüm. O gün orada olmayı çok istedim ama malesef hayat bizim programımıza göre işlemiyor.

Dünkü toplantıya katılıp tanışmış olan arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ediyorum. İyiki varsınız ve bizler sizleri buradan tanıma fırsatı bulmuş kişiler olarak (bir kısmınızı zaten tanıyorum, ama tanışmak istediklerimde çoktu :( ) ne mutlu bizlere. Sonra ki toplantı konuşulmaya başlanmış bile.....

Umarım bu kez katılım çok daha fazla olur... ( İstanbul'lu üyeler.... cık cık cık.... Manisa, İzmir ve Ankara'dan gelenler var ama İstanbul2dan katılım çok az olmuş.....)

Hepiniz sevgi ile kalın

Asu'cuğum öncelikle başın sağolsun.Hayat bazen insanlara böyle süprizler yapıyor işte.Belki birkaç gün evvel 28 nisan gününün heyecanını yaşarken birkaç gün sonra bu günü başka bir şekilde geçirmen de bu sözlerimi doğruluyor sanırım.Gidememiş olmana arkadaşlar çok üzülmüştür.Ama eminim ki gelememiş olmandan çok senin o günü böyle üzüntülü bir şekilde geçirmene üzülmüşlerdir.Allah ömür verdikçe daha çok bu tarz toplantılar yapılır.Sen yeter ki bu sıkıntılı günlerini atlat ve mutlu ol...:img-wink:

ebru.karaca
29-04-07, 17:10
Songülcüğüm;
Ben çalışmalara başladım bile :)

valla sene atlatması olmazsa hayatta göremeyiz böyle. mecburen önce 7-8 ay atlatacaklar "malum naz'ın hamilelik naz'ları, aş ermeleri falan":img-hyste ardında 3-4 sene atlaması "çocuğun büyümesi". ancak böyle olursa görebiliriz belgincik'i ya da hulusican'ı :)

Olsun Serdar.. Olaya bir de şöyle bakalım o zaman..
İş bizim istediklerimize kaldıysa, değil 100, bu dizi rahat 200-300 bölüm sürer ;)

E gittiği yere kadar :img-hyste

ebru.karaca
29-04-07, 17:45
TARIK: (Dik dik Naz'a bakar)
NAZ: (Naz da Tarık'a bakar? Noluyo anlamında işaret çakar..)
TARIK: Gitmek istemedim.
NAZ: Ben de.
TARIK: Anlamadım..
NAZ: Gitmeni istemedim.
TARIK: Niye o zaman, öyle söylemedin?
NAZ: Sen ne diye, gitmek istemiyormuşsun da, ben seni engellemişim gibi yaptın?
TARIK: E sen engelledin.
NAZ: Bak hala ne diyo?
TARIK: Naz, ben sen engellemedin demiyorum ki. Gitmek istemiyorum diyorum. Aslında, iyi ki engelledin.
NAZ: Eee, ne diye gidiyorsun o zaman?
TARIK: E sen kovdun.
NAZ: Ben seni kovm..
TARIK: Tamam tamam, azad ettin. Ben senin yanında olmazsam, kimsenin yanında çalışamam.
NAZ: Niye? Göbek bağımız bir mi kesildi?
TARIK: Hayır. İyiki de kesilmemiş? O zaman kardeş olurduk.
NAZ: Ne?
TARIK: Ben senin gözünde Ümit olmak istemiyorum.
NAZ: (Naz kızarır. Hemen lafı değiştirir) 9 ay öncesine kadar birbirimizi tanımıyorduk bile?
TARIK: Hah! Ondan önceki halimi bir görsen..
NAZ: Ne vardı ki halinde?
TARIK: Ne yoktu ki?
NAZ: Kadın, kız, kumar, içki, araba çaldırma....
TARIK: Hop hooop!
NAZ: Ne yaa? Ne vardı ki halinde?
TARIK: Ne yoktu ki demen lazım?
NAZ: Ne yoktu?
TARIK: Işık.
NAZ: Işık?
TARIK: Işık, anlam, güzellik, a..
NAZ: Aa..?
TARIK: Sen yoktun.
NAZ: (Naz utanır ve belli olmasın diye yine lafı değiştirmeye çalışır) İÇSES: Çabuk lafı değiştir Naz! Arkadaş, kardeş falan..)
TARIK: (İÇSES: Şimdi lafı değiştirecek gene Tarık. Sakın izin verme!) Sakın lafı değiştirme Naz! Aynen kaldığımız yerden devam edelim!
NAZ: Ups! Eee, şey.. Hang A?
TARIK: ... güzellikten sonraki a..
NAZ: (Naz öylece kalakalmıştır. Hiç cevap veremez. İÇSES: İşte o an! O an!)
TARIK: ..ŞK
NAZ: ..ŞK?
TARIK: Evet, oku bakayım.
NAZ: AŞK! (Naz farkında olmadan, safiyane bir şekilde tekrarlamıştır)
TARIK: Bunca bölümdür, senin yüzüne karşı ilk defa AŞK kelimesini kullandım, kıymetini bil.
NAZ: Aman! Sanki sen mi kullandın? Haluk ve Betül yazmasa, hiç söyleyeceğin yoktu!
SONGÜL: Eyvah! Yine!
TARIK: Cıvıtma! Şurada iki kuple romantizm yapıyoruz!
NAZ: Hiç de bile! İlk sen cıvıttın. Bak, Songül kara kara düşünüp, bize romantik bir çözüm üretmeye çalışıyor. Ebru da faaliyetlere başlamış. Senin yaptığına bak.
TARIK: Ne yapmışım? O konser senin, bu konser benim dolaşıyorum. Kafam dağınık biraz.
NAZ: Aman Tarıııkk.. Sen, benim "AŞK" dediğim replikten devam etsene.
TARIK: Tamam. Öhö öhö.. (Kısacık bir boğaz temizlemeden sonra) : Naz, ben İtalya'ya gitmek istemiyorum. Çünkü;
NAZ: Çünkü?
TARIK: Çünkü burada vazgeçemeyeceğim biri var. İtalya'daki herkesten daha çok sevdiğim..
NAZ: Kim?
TARIK: Sence?
NAZ: Tanıdığım biri mi?
TARIK: Evet.
NAZ: Filiz..
TARIK: E kardeş de sevilir tabi de..
NAZ: E kim o zaman? Çok mu yakından tanıyorum?
TARIK: Evet.
NAZ: Ne kadar?
TARIK: Aynı deriyi kullanıyorsunuz..
NAZ: Hı? Ne? Nasıl yani?
TARIK: Aynı gözleri, aynı yüzü, aynı güzel elleri paylaşıyorsunuz..
NAZ: Ben, şey..
TARIK: Seni seviyorum Naz..
NAZ: (Alık alık bakakalır sadece)
TARIK: Bir şey söylemeyecek misin?
NAZ: Söyleyeceğim de, lafı değiştirecek bir şey bulamadım.
TARIK: Değiştirme sen de.
NAZ: Olmaz. Böyle durumlarda ne söyleyeceğimi bilemiyorum.
TARIK: Ne söylemen gerektiğini düşünme. İçinden ne geliyorsa onu söyle.
NAZ: Olmaz!
TARIK: Neden?
NAZ: O zaman daha çok utanırım.
NAZ: Çünkü o düşünceleri kendime bile söyleyemiyorum ben. Annem öldü, Belkıs hanım gitti, Ümit desen her şeyle dalga geçiyor, babamsa babam. Ona anlatamam. Kimseyle konuşamadım ben bu zamana kadar. O yüzden belki bu kadar saçmalamam.
TARIK: Saçmalamıyorsun.
NAZ: Saçmalıyorum.
NAZ: Sen beni sevdiğin için öyle geliyor. Forum ahalisine sor istersen. Her güzel şeyi nasıl mahvettiğimi anlatsınlar sana. Her romantizmin arkasından, her şeyi nasıl da berbat ettiğimi.
TARIK: ....
NAZ: Aslında "SENİ SEVİYORUM" demek isterken, "EVİ SEN YAKTIN!" demek; "HAYATIMDA İLK DEFA AŞIK OLDUM!" demek isterken, "İTALYA'YA SEVGİLİNİN YANINA GİT!" demek.. Ben sürekli saçmalıyorum Tarık. Bu da bir beceri.. Benim aşkı öğrenmem lazım.
TARIK: Ben sana öğretirim.
NAZ: Bunu, seni kaybetmeden öğrenmem lazım.
TARIK: Ben seni beklerim.
NAZ: Ya çok uzun sürerse..
TARIK: 52 bölüm, 100 bölüm.. Ne kadar sürerse.. Ben seni beklerim.
NAZ: :) Ben de seni seviyorum Tarık..
TARIK: :)

(Konuşmanın bundan sonraki aşaması, Naz'ın konuşarak olayı batırdığına tanık olmamak adına buraya aktarılmamıştır. :) )

FORUM AHALİSİ: :happy0064 :happy0064 :happy0064

tarik_naz
29-04-07, 18:01
(Konuşmanın bundan sonraki aşaması, Naz'ın konuşarak olayı batırdığına tanık olmamak adına buraya aktarılmamıştır. :) )

ebrucum ellerine sağlık çok güzel olmuş.

bir ahali olarak :happy0064 lıyorum

"konuşmanın bundan sonraki kısmını" olayı batırmadan devam ettirmek isterdim ama, naz saolsun, sen olayı batırtmışsın boşvereyim o zaman.:)

pas.si.on79
29-04-07, 18:06
Ebrucuğum ..canım eline sağlık..hoş olmuş..Yine forum ahalisini birleştirmişsin çok güzel olmuş..

bu arada yarın fragman ve özet günü... Yine heyecan dorukta..Çünkü 42.bölüm bizim için sürpriz olacak..Neler olacak neler yaşanacak hiç bilmiyoruz.. Tüyo veren de yok..Ayrıca Uğur Kedimiz dizinin uzaması hakkında hiçbirşey söylemedi..52 bölüme 10 bölüm kaldı.Mutlaka şu sıralarda birşeylerin kesinleşmiş olması lazım.. Yoksa kesinleşti mi ?

Dizinin uzayıp uzaması konusunda kimsenin haberi,bilgisi yok mu?
yoksa bana mı cevap vermek istemiyorsunuz.:img-hyste .Naz paronası göstermek üzere..Lütfen dikkat.

ebru.karaca
29-04-07, 18:28
ebrucum ellerine sağlık çok güzel olmuş.

bir ahali olarak :happy0064 lıyorum

"konuşmanın bundan sonraki kısmını" olayı batırmadan devam ettirmek isterdim ama, naz saolsun, sen olayı batırtmışsın boşvereyim o zaman.:)

Serdarcığım,
Eminim arkadaşlar, Naz'ın batırmamış halini okumayı çok isteyeceklerdir :)

ebru.karaca
29-04-07, 18:30
Ebrucuğum ..canım eline sağlık..hoş olmuş..Yine forum ahalisini birleştirmişsin çok güzel olmuş..

bu arada yarın fragman ve özet günü... Yine heyecan dorukta..Çünkü 42.bölüm bizim için sürpriz olacak..Neler olacak neler yaşanacak hiç bilmiyoruz.. Tüyo veren de yok..Ayrıca Uğur Kedimiz dizinin uzaması hakkında hiçbirşey söylemedi..52 bölüme 10 bölüm kaldı.Mutlaka şu sıralarda birşeylerin kesinleşmiş olması lazım.. Yoksa kesinleşti mi ?

Evet, elimizde ne tüyo, ne uğur kedi var. Zaten ben artık Uğur Kedi'nin görevini başkası ya da başkalarının üstlendiğini düşünüyorum. En azından forumu okumak ve nabzı yoklamak kısmını. :) Ama yine de bir tüyo verene ihtiyacımız var tabi :)

pas.si.on79
29-04-07, 18:39

Evet, elimizde ne tüyo, ne uğur kedi var. Zaten ben artık Uğur Kedi'nin görevini başkası ya da başkalarının üstlendiğini düşünüyorum. En azından forumu okumak ve nabzı yoklamak kısmını. :) Ama yine de bir tüyo verene ihtiyacımız var tabi :)

Evet...Ama biz Uğur Kedimizden istiyoruz,tüyoları.. :icon_whis

Uğur Kedimiz Bir Gelse:.bölümün uzaması hakkında bizi bilgilendirse... Öyle misafir seyirciler değiliz ki biz... Tutturduğumuzda bakan..Daimi seyircilerine bu konuda önce bilgi verse...

Bir de Tabi YALANCI YARİM DE BARIŞ AKARSUDAN İSTERDİM şarkısını dinleyecek miyiz,dinlemeyecek miyiz?En azından dinlemek için daha çok bekleyecek miyiz?Onu bilelim bize yeter o...Biz bekleriz..

Bir de Nazın doğum günü olacak mı olmayacak mı? ben bölümlerde bir iki gün geçtiği için bu kadar uzamasını ona bağlıyarak olacağını düşünüyorum ama Uğur Kedimizden de duymak istiyorum.

SLOGAN ATMAYA BAŞLIYORUZ...
UĞUR KEDİMİZİ İSTİYORUZ.. UĞUR KEDİMİZİ İSTİYORUZ..

tarik_naz
29-04-07, 19:03

Naz: bişey demeyecek misin?
Tarık: anladım
Naz: ne?. Ha tamam anladım, benim ne dediğimi anladın di mi?
Tarık: evet
Naz: oh be, bi an yine anlamadın diye çok korkmuştum
Tarık: ne yalan söyleyim ben de
Naz: sen niye kokuyosun canım, anlamayan sensin, benim korkmam lazım.
Tarık: şuanda anladığım tek şey var. O da bi şeyi ancak ikimiz istediğimiz zaman anlayabiliyoruz.
Naz: nasıl yani?
Tarık: geçen gün sen “seni seviyorum” dedin, ben anlamamıştım. Ama bugün ikimiz birden “seni seviyorum” dedik bak ikimiz de anladık.
Naz: hımmm. Peki başka var mı ikimizin birden anladığı bi olay.
Naz: ne?
Tarık: göl kenarındaki öpüşme
Naz: hımmm, peki ya ondan önceki, onu anladık mı?
Tarık: anlasaydık ikinci öpüşme olur muydu? Demek ki anlamamışız, daha doğrusu sen anlamamışsın, dikkat ettiysen ben anlattım sana.
Naz: (biraz kızar) saol valla, çok güzel anlattın, ufkum genişledi.
Tarık: istersen bi daha anlatabilirim.
Naz: yok yok, onu anlatma, şeyi anlat.
Tarık: neyi?
Naz: geçen geceyi, ikimizin de sarhoş olduğu. En son ikimiz yatakta yatıyoduk, sonrasını hatırlamıyorum, neler oldu o gece.
Tarık: burada mı anlatayım.
Naz: evet burada anlat, hem başka nere anlatacaksın kimse yok işte
Tarık: emin misin kimse olmadığına
Naz: hayırdır kim var bizden başka
Tarık: dizifilm.com’dakiler
Naz: off unuttum ben onları
Tarık: yaa, ordakiler nasıl merak ediyolar o geceyi.
Naz: haklısın, biz en iyisi bizi görmeyecekleri bi yere gidelim, özel hayat denen bişey var di mi?
Tarık: haklısın. Biraz daha meraklansınlar.

forum ahalisi: :img-fie: :icon_evil :img-swoon :img-black :icon_twis

elmali-turta
29-04-07, 19:31
[

haha:img-hyste :img-hyste

Serdar süpersin ya koptum:img-hyste :img-hyste :img-hyste

burcin_kaplan
29-04-07, 19:33
Ebru abla ve Serdar ellerinize sağlık koptum ya:img-hyste :img-hyste
Süpersiniz gerçekten :):img-hyste

cerenimo
29-04-07, 19:41
Ebru'cuğum ben hemen derin bir araştırma içerisine giriyorum.Sen hiç merak etme.Tabi bu süreç biraz sürebilir.Çözüm bulunacak,bulunan çözümün doğru olup olmadığı başka denekler üzerinde uygulamalı olarak test edilecek ve sonuçları beklenecek.Gördüğün gibi bu iş çok meşakkatli.Bir düşündüm de sonuca ermek de zor görünüyor.Bakarsın bunlar kendi kendilerine doğru yolu bulurlar. Ne dersin?:img-help: :icon_sorr

:):):)
Olsun sen yine de uğraş.Nasılsa daha çok zamanımız var.Sen sonucu bulana kadar hiç sanmıyorum ki doğru yolu kendileri bulsunlar:) Ama bu kadar kesin konuşmamk lazım ya değil mi ama?:) Belki olur.

NOT!: Ya arkadaslar ne güzel eğlenmiş, birbirinizi tanımışsınız, önceden tanışıklar da birbirlerini görme fırsatını yakalamışlar.Ben de kıskandım.Aslında kıskançlık değil de, keşke dedim, orada olabilseydim.Ama mümkünatı yoktu maalesef.Neyse canım siz beni tanımış gibi davranın:) Gelemedik madem, mış gibi yaalım:) ...Zaten dünden beri giremiyordum foruma da...Ama çok sevindim, forumumuz eski formuna kavuşmaya başlamış.Bir kaç gün içinde başlamış da gider ve kavuştu olur:)
Bu arada tekrar söylüyorum çok sevindim eğlendiğinize.Bu arada oyuncular demişsiniz, gelebilir demişsiniz,... olmadı mı öyle bir şey?
:D Bendeki soruya bak ya, olsaydı hiç mi bahsetmezdiniz.:)
Bu arada şimdi okudum.üzüldüm.Başın sağolsun qsawe(Asuydu sanırım).

handeozbek
29-04-07, 19:48

Öyle bir durumda bu ikonların yeterli olacağını hiç sanmıyorum. Zaten o sırada çoktan set basılmış olur. Basacak kişiler kendilerini bilirler.:) Gideriz. Siz misiniz özel hayat isteyen deriz?:)

whiteangel
29-04-07, 19:54
ARKADAŞLAR SON GÜN.. EMEKLERİMİZ BOŞA GİTMESİN. OYLARIMIZDA BİRAZ GERİLEME VAR. HAYDİ PARMAKLAR ÇALIŞSIN. BU ÖDÜLÜ ALMALIYIZ!:img-wink:

Yalancı Yarim -Star TV

%24,80

Sıla
Atv
%14,95

Hatırla Sevgili
Atv
%13,34

cerenimo
29-04-07, 19:59

FORUM AHALİSİ: :happy0064 :happy0064

Mükemmel bir başlangıç, harika bir devam...Ellerinize sağlık.Ebru abla ve serdar
Devamını her zamanki gibi bekliyorum yani bekliyoruz :)

cerenimo
29-04-07, 20:06

:img-hyste Öyle bir durumda bu ikonların yeterli olacağını hiç sanmıyorum. Zaten o sırada çoktan set basılmış olur. Basacak kişiler kendilerini bilirler. Gideriz. Siz misiniz özel hayat isteyen deriz?:)

Aynen katılıyorum Hande.:)
Ama maalesef bazılarımız İstanbulda olmadığı için gelemez basmaya.bkz. ben
Aynı buluşmaya gelemediğim gibi:)
Taktım mı ne:) Bu arada isimlerinizle hitap etmem sorun olmaz heralde

pas.si.on79
29-04-07, 20:10
Tarık: şuanda anladığım tek şey var. O da bi şeyi ancak ikimiz istediğimiz zaman anlayabiliyoruz.
Tarık: geçen gün sen “seni seviyorum” dedin, ben anlamamıştım. Ama bugün ikimiz birden “seni seviyorum” dedik bak ikimiz de anladık.
Tarık: anlasaydık ikinci öpüşme olur muydu? Demek ki anlamamışız, daha doğrusu sen anlamamışsın, dikkat ettiysen ben anlattım sana.
Naz: geçen geceyi, ikimizin de sarhoş olduğu. En son ikimiz yatakta yatıyoduk, sonrasını hatırlamıyorum, neler oldu o gece.
Naz: haklısın, biz en iyisi bizi görmeyecekleri bi yere gidelim, özel hayat denen bişey var di mi?

Serdar:img-hyste :img-hyste harikasın:good: ellerine sağlık:happy0064

nasıl unuturlar bizi..Yalancı Yarim hiç forum ahalisi olmadan olur mu...Şimdi hani Tarık ve Naz çiçeklerin arasında koşarken Belgin in rüyasında.Tarık dönüp anladın mı Anne diyordu.
Bir günde Anladınız mı Forum ahalisi derse hiç şaşırmam:img-hyste :img-hyste

Tarık ve Nazın bu o geceyi sorgulayacaklardır mutlaka..Umarım 42.bölümde biz de öğreniriz..

schmetterling
29-04-07, 20:11
NAZ: Çünkü o düşünceleri kendime bile söyleyemiyorum ben. Annem öldü, Belkıs hanım gitti, Ümit desen her şeyle dalga geçiyor, babamsa babam. Ona anlatamam. Kimseyle konuşamadım ben bu zamana kadar. O yüzden belki bu kadar saçmalamam. TARIK: Saçmalamıyorsun.
NAZ: Aslında "SENİ SEVİYORUM" demek isterken, "EVİ SEN YAKTIN!" demek; "HAYATIMDA İLK DEFA AŞIK OLDUM!" demek isterken, "İTALYA'YA SEVGİLİNİN YANINA GİT!" demek.. Ben sürekli saçmalıyorum Tarık. Bu da bir beceri.. Benim aşkı öğrenmem lazım.

kucugum daha cok kucugum
bu yuzden butun hatalarim
ovunmem bu yuzden
bu yuzden kendimi ozel onemli zannetmem

kucugum daha cok kucugum
bu yuzden butun sacmalamam
yenilmem bu yuzden
bu yuzden hala kendime guvensizligim

ne kadar az yol almisim
ne kadar az yolun basindaymisim meger
elimde yalandan kocaman rengarenk oyuncak zaferler

kucugum daha cok kucugum
bu yuzden butun korkularim
gururum bu yuzden
bu yuzden cocuk gibi korunmasizligim

kucugum daha cok kucugum
bu yuzden sonsuz endisem
savunmam bu yuzden
bu yuzden bir kucuk iz birakmak icin didinmem

ne kadar az yol almisim

kucugum daha cok kucugum

ellerinize sağlık Serdarcım ve Ebru ablacım.. bu da repliğine bi ekleme benden kabul edersen... Naz'ın korunmasızlığını ve savunmasızlığını anlatan...

jcdenton
29-04-07, 20:20
hadi hadi itiraf et.

şimdi
- böyle bi tuzağa nasıl düştün miray :img-hyste :img-hyste

bak bak bak.. :) yapmayın kardeşime komplo momplo. sakın bunları sen hissetmiş olmayasın?? sonra da gelemediğinden ötürü bir tane kurban seçip hayıflanıyo olmayasın :) :)

hehheh

whiteangel
29-04-07, 20:20
kucugum daha cok kucugum
bu yuzden butun hatalarim
ovunmem bu yuzden
bu yuzden kendimi ozel onemli zannetmem

kucugum daha cok kucugum
bu yuzden butun sacmalamam
yenilmem bu yuzden
bu yuzden hala kendime guvensizligim

ne kadar az yol almisim

kucugum daha cok kucugum
bu yuzden butun korkularim
gururum bu yuzden
bu yuzden cocuk gibi korunmasizligim

kucugum daha cok kucugum
bu yuzden sonsuz endisem
savunmam bu yuzden
bu yuzden bir kucuk iz birakmak icin didinmem

ne kadar az yol almisim

kucugum daha cok kucugum

ellerinize sağlık Serdarcım ve Ebru ablacım.. bu da repliğine bi ekleme benden kabul edersen... Naz'ın korunmasızlığını ve savunmasızlığını anlatan...
Bizim Naz mı savunmasız:icon_whis Tabi tabi:icon_whis :img-hyste

handeozbek
29-04-07, 20:21
ARKADAŞLAR SON GÜN.. EMEKLERİMİZ BOŞA GİTMESİN. OYLARIMIZDA BİRAZ GERİLEME VAR. HAYDİ PARMAKLAR ÇALIŞSIN. BU ÖDÜLÜ ALMALIYIZ!:img-wink:

Yalancı Yarim -Star TV

%24,80

Sıla
Atv
%14,95

Hatırla Sevgili
Atv
%13,34

Evet oylamaya devam. Sonradan gelipte bizim o kadar emek verdiğimiz tahtımıza kurulmalarına izin vermeyelim. Ha gayret. Son 1 gün:img-wink:

pas.si.on79
29-04-07, 20:22
oooo Gizem Hanım hoşgelmişsiniz...:img-hyste
Yook öyle şarkı sözüyle geçiştirmeler... Sizin o güzel repliklerinize de bekliyoruz.:img-pilot

vefosuz
29-04-07, 20:24
arkadaşlar oylamaya nasıl katılıyoruz.. bu arada şu linkte yalancı yarim in tüm bölümleri var... indirebilirsiniz... tıklayın... (http://www.paylasimciyiz.net/index.php?board=285.0)

oylamaya nasıl katılacağımm???:img-in_lo :sad53: :img-help:

pas.si.on79
29-04-07, 20:25
Bizim Naz mı savunmasız:icon_whis Tabi tabi:icon_whis :img-hyste

Evet Abla,Biz de onun kadar savunmasız,korunmasız olsak...
Yanında Tarık var Tarık.:img-hyste :img-hyste

schmetterling
29-04-07, 20:25
oooo Gizem Hanım hoş gelmişsiniz...:img-hyste
Yook öyle şarkı sözüyle geçiştirmeler... Sizin o güzel repliklerinize de bekliyoruz.:img-pilot

hehe hoşbulduk yaw tam da oldu geçiştirdik demiştim:img-hyste :img-hyste

şaka bir yana bu şarkı Naz'ın ruh hali bence...

niye savunmasız değil ki... aşkını anlatabileceği daha doğrusu duygularını ve soracağı "anne neden böyleyim " ben diyebileceği biri yok yanında.. bu kız aşık olmamış hiç

vefosuz
29-04-07, 20:28
arkadaşlar oylamaya nasıl katılıyoruz.. bu arada şu linkte yalancı yarim in tüm bölümleri var... indirebilirsiniz... tıklayın... (http://www.paylasimciyiz.net/index.php?board=285.0)

vefosuz;3140309]arkadaşlar oylamaya nasıl katılıyoruz.. bu arada şu linkte yalancı yarim in tüm bölümleri var... indirebilirsiniz... tıklayın... (http://www.paylasimciyiz.net/index.php?board=285.0)

whiteangel
29-04-07, 20:29
Evet Abla,Biz de onun kadar savunmasız,korunmasız olsak...
Yanında Tarık var Tarık.:img-hyste :img-hyste
Ki o Naz Tarık'a bile kök söktürüyor kök..:icon_whis :img-hyste
Böyle savunmasızlığa can kurban.:img-wink:

schmetterling
29-04-07, 20:32
Ki o Naz Tarık'a bile kök söktürüyor kök..:icon_whis :img-hyste
Böyle savunmasızlığa can kurban.:img-wink:

dıştan belki öyle ama kendine karşı savunmasız... aşktan gelecek acılara savunmasız.. ondan kaçıyor bu kadar çok...

neyse bakın size hulusi-belgin, tarık-naz benzerlikleri

*Berrak - çorbasal ve elmasal vaziyetler
* "25 Mayıs 2006" Belgin'in bitmek tükenmek bilmeyen soruları
"Dağ evi" Naz'ın bitip tükenmek bilmeyen soruları

büyük ihtimalle sarhoş geçirdikleri gece de bu maddeye eklenecek bitip tükenmeyen sorular olarak...

sinemim_g
29-04-07, 20:33

:img-hyste :img-hyste :img-hyste süperrrr yaaaa valla harika öldümm gülmektennn...olmaz artık özeliniz mi kaldıı:img-yes:
bu özet bu akşam niye gelmedii yaaa:img-in_lo

Buyukbaba
29-04-07, 20:34
vefosuz;3140309]arkadaşlar oylamaya nasıl katılıyoruz.. bu arada şu linkte yalancı yarim in tüm bölümleri var... indirebilirsiniz... tıklayın... (http://www.paylasimciyiz.net/index.php?board=285.0)

Bir üzerindeki mesajdaki linke tıkla kardeş. Ğye ol. Zaten göreceksin. Sarı sarı takip et o sitede :)

elmali-turta
29-04-07, 20:46
Gamze sen ne iyi insansın böyle bugun uğur kedi ne zamandır uğramıyor dedin bak gelmiş hoşgeldinizz uğur kedi:img-wink: ;)

schmetterling
29-04-07, 20:51
amanın uğur kedi.... hoşgeldinizzzz ne zamandır gözlerimiz yollarda kaldı vallahi...

sinemim_g
29-04-07, 20:51
uğur kedimi gelmişşbye hoşgeldinizzz görmedim henüz ama umarım vericek bir kaç ipucunuz vardır:img-wink:

pas.si.on79
29-04-07, 20:52
Gamze sen ne iyi insansın böyle bugun uğur kedi ne zamandır uğramıyor dedin bak gelmiş hoşgeldinizz uğur kedi:img-wink: ;)

Sağol canım...

Valla o kadar sorularımız var.. Umarım yanıtlar.. Bizim gibi daimi Yalancı Yarim forum ahalisinin sorularını...

Sınav mınav hak getire.. diziye ilgimizi hiç eksiltmiyoruz.. Çünkü dizimizi çok seviyoruz.

Hoşgeldiniz,sefalar getirdiniz.. Uğur Kedimiz...

uğur kedi
29-04-07, 20:59
merhaba yy dostları...baktım ki birileri beni soruyor, hemen geldim. önce dizimizin gidişatıyla ilgili bilgi vereyim. 52 bölümümüz kesin. 15 mayıs-30 haziran arası bodrum'dayız. çünkü neler oluyor neler...önce 42'yi anlatayım. sadri'ye hiç bu kadar gülmediniz sanırım. hulusi onu ayşe'nin elden gideceğine dair öyle bir korkutuyor ki...çünkü köşedeki fırıncı-tatlıcı nedim, birden hulusilerin evden çıkmaz oluyor. her sabah dumanı tüten ekmekler, pastalar...hulusi bu tabii hemen duruma uyanıyor. aramızdan biri bir seçim yapmak zorunda ama o ne ben, ne de sadri diyor. naz ise, tarık'la ilişkisini en başa döndürmeye kararlı. hani ta...9 ay öncesine. ha, bu arada nedim'i bildiniz tabii, dünya şirini nedim saban.

sude9
29-04-07, 21:04
TARIK: Tamam tamam, azad ettin. Ben senin yanında olmazsam, kimsenin yanında çalışamam.
NAZ: Niye? Göbek bağımız bir mi kesildi?
TARIK: Hayır. İyiki de kesilmemiş? O zaman kardeş olurduk.
NAZ: Ne?
TARIK: Ben senin gözünde Ümit olmak istemiyorum.
NAZ: (Naz kızarır. Hemen lafı değiştirir) 9 ay öncesine kadar birbirimizi tanımıyorduk bile?
TARIK: Hah! Ondan önceki halimi bir görsen..
NAZ: Ne vardı ki halinde?
TARIK: Ne yoktu ki?
NAZ: Kadın, kız, kumar, içki, araba çaldırma....
TARIK: Hop hooop!
NAZ: Ne yaa? Ne vardı ki halinde?
TARIK: Ne yoktu ki demen lazım?
NAZ: Ne yoktu?
TARIK: Işık.
NAZ: Işık?
TARIK: Işık, anlam, güzellik, a..
NAZ: Aa..?
TARIK: Sen yoktun.
NAZ: (Naz utanır ve belli olmasın diye yine lafı değiştirmeye çalışır) İÇSES: Çabuk lafı değiştir Naz! Arkadaş, kardeş falan..)
TARIK: (İÇSES: Şimdi lafı değiştirecek gene Tarık. Sakın izin verme!) Sakın lafı değiştirme Naz! Aynen kaldığımız yerden devam edelim!
NAZ: Ups! Eee, şey.. Hang A?
TARIK: ... güzellikten sonraki a..
NAZ: (Naz öylece kalakalmıştır. Hiç cevap veremez. İÇSES: İşte o an! O an!)
TARIK: ..ŞK
NAZ: ..ŞK?
TARIK: Evet, oku bakayım.
NAZ: AŞK! (Naz farkında olmadan, safiyane bir şekilde tekrarlamıştır)
TARIK: Bunca bölümdür, senin yüzüne karşı ilk defa AŞK kelimesini kullandım, kıymetini bil.
NAZ: Aman! Sanki sen mi kullandın? Haluk ve Betül yazmasa, hiç söyleyeceğin yoktu!
SONGÜL: Eyvah! Yine!
TARIK: Cıvıtma! Şurada iki kuple romantizm yapıyoruz!
NAZ: Hiç de bile! İlk sen cıvıttın. Bak, Songül kara kara düşünüp, bize romantik bir çözüm üretmeye çalışıyor. Ebru da faaliyetlere başlamış. Senin yaptığına bak.

TARIK: Seni seviyorum Naz..
NAZ: (Alık alık bakakalır sadece)
TARIK: Bir şey söylemeyecek misin?
NAZ: Söyleyeceğim de, lafı değiştirecek bir şey bulamadım.
TARIK: Değiştirme sen de.
NAZ: Olmaz. Böyle durumlarda ne söyleyeceğimi bilemiyorum.
TARIK: Ne söylemen gerektiğini düşünme. İçinden ne geliyorsa onu söyle.
NAZ: Olmaz!
NAZ: O zaman daha çok utanırım.
NAZ: Çünkü o düşünceleri kendime bile söyleyemiyorum ben. Annem öldü, Belkıs hanım gitti, Ümit desen her şeyle dalga geçiyor, babamsa babam. Ona anlatamam. Kimseyle konuşamadım ben bu zamana kadar. O yüzden belki bu kadar saçmalamam.
NAZ: Sen beni sevdiğin için öyle geliyor. Forum ahalisine sor istersen. Her güzel şeyi nasıl mahvettiğimi anlatsınlar sana. Her romantizmin arkasından, her şeyi nasıl da berbat ettiğimi.
TARIK: ....
NAZ: Bunu, seni kaybetmeden öğrenmem lazım.
TARIK: Ben seni beklerim.
NAZ: Ya çok uzun sürerse..
TARIK: 52 bölüm, 100 bölüm.. Ne kadar sürerse.. Ben seni beklerim.

FORUM AHALİSİ: :happy0064 :happy0064

Ellerine sağlık Ebru çok güzel olmuş

Tarık: dizifilm.com’dakilerNaz: off unuttum ben onları
Tarık: yaa, ordakiler nasıl merak ediyolar o geceyi.Naz: haklısın, biz en iyisi bizi görmeyecekleri bi yere gidelim, özel hayat denen bişey var di mi?Tarık: haklısın. Biraz daha meraklansınlar.

Süper olmuş
ellerine klavyene sağlık,41.bölüm sonrası ortaya çıkan durum ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi

sinemim_g
29-04-07, 21:04
merhaba yy dostları...baktım ki birileri beni soruyor, hemen geldim. önce dizimizin gidişatıyla ilgili bilgi vereyim. 52 bölümümüz kesin. 15 mayıs-30 haziran arası bodrum'dayız. çünkü neler oluyor neler...önce 42'yi anlatayım. sadri'ye hiç bu kadar gülmediniz sanırım. hulusi onu ayşe'nin elden gideceğine dair öyle bir korkutuyor ki...çünkü köşedeki fırıncı-tatlıcı nedim, birden hulusilerin evden çıkmaz oluyor. her sabah dumanı tüten ekmekler, pastalar...hulusi bu tabii hemen duruma uyanıyor. aramızdan biri bir seçim yapmak zorunda ama o ne ben, ne de sadri diyor. naz ise, tarık'la ilişkisini en başa döndürmeye kararlı. hani ta...9 ay öncesine. ha, bu arada nedim'i bildiniz tabii, dünya şirini nedim saban.

çokk teşekkür ederiz...:happy0064 şimdik anlamadım naz niye 9 ay öncesine dönüyor tarığı tekrarmı işe alıyorr:icon_whis bodruma çok sevindikk italya sanırım yok:sad53: olsun bodrumda yeter bizee:img-yes: yarında özeti alırız...gecede fregman bu haftayıda kurtardıkk:good:

vefosuz
29-04-07, 21:05
Bir üzerindeki mesajdaki linke tıkla kardeş. Ğye ol. Zaten göreceksin. Sarı sarı takip et o sitede :)

nereye ntıklayacağımm???:img-help: :img-in_lo :img-blush

schmetterling
29-04-07, 21:06

9 ay öncesi gibi her şeye baştan, bu sefer patron şoför gibi değil de başka sıfatlarla en baştan mı acaba?

whiteangel
Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz uğurkedi hocam:) Nedim Saban'ın diziye girmesine sevindim açıkçası. Ama Naz'ın ilişkiyi 9 ay öncesine döndürmeye çalışması fikrinden hiç hoşlanmadım. Umarım düşündüğüm gibi olmaz. Bodrum'da ki çekimlerin 6 hafta olacağını duymuştuk ama. Bodrum olayı ile İtalya iptal edildi sanırım..Anladığım kadarıyla bundan da kısıntıya kesintiye gidilmiş.Lütfen sadece kemikleşmiş izleyiciyi baz alarak değil de yeni izleyiciler kazanmayı hedefleyerek yönlendirin diziyi. Yeteri kadar kan kaybettik..:img-cool2

jenn
hoşgeldiniz sevgili uğur kedi.birşey soracam..naz'ın ilişkiyi başa döndürmesini biraz açmanız mümkünmü? yani ne bakımdan başa döndürecek.yine ilk zamanlardaki sert tutumlarınamı dönecek??

vefosuz

arkadaşlar help please:):):)

qsawe
29-04-07, 21:08

9 ay 22 gün öncesine mi??????

Bu nasıl bir tüyo anlamadım gitti.... yani ilk günlere dönecekler... her şey sil baştan mı.... ben ki en pembe gözlüklülerden biriyim, ben bile isyan ederim bu duruma..... biraz daha açık bir tüyo alsak!!!!!!!!!!!

Bu arada oyuncularımızı 28 Nisan günü çalıştırdınız ya alacağınız olsun.... bundan sonra yapılacak programı size göre yapacağız.... mazeret kabul etmiyoruz.... kimsenin çekimi olmasın, başı dişi ağrımasın (benim sülale rahat dursun ölen-kalan olmasın) ..... şaka bir yana, yeni yapılacak toplantımızı ayarlarken sizlere göre tercih yapmayı istiyoruz.... YY grubu bu işi sevdi :img-wink:

pas.si.on79
29-04-07, 21:08
:img-help: Naz Tarıkla 9 ay öncesine gitmek mi?:img-help: :img-help: :img-help: :icon_sorr :img-help: eyvahhhhhhhh baktım bu durumu anlatacak başka ikon var mı diye:icon_sorr

Nedim Saban ın gelmesi çok güzel.. sevindim..

Bodrum 15mayıs da 30 haziran demek ooo çok güzel..

isterdim şarkısı ve doğum günü hakkında bilgi :img-help:

Geldiğiniz için,bizi bilgilendirdiğiniz için çook teşekkürler.. Sizi çok seviyoruz.

qsawe
29-04-07, 21:09
arkadaşlar help please:):):)

arkadaşım

google a gir
magazin gazetecileri derneği yaz
üye ol
sonra sarı yazıyı tıkla

gerisini halledersin

sude9
29-04-07, 21:17

Bu ne güzel haber böyle,İtalya'da neymiş gül gibi Bodrum varken:img-hyste
Bodrum işi kesinlikle en iyisi olmuş,malum yaz geliyor:img-hyste

fırıncı-tatlıcı nedim demek Hulusi'nin yeni kozu süper olacak,Tarık ile Naz arasındaki ilişki 9 ay öncesine dönmesi bakalım nasıl olacak,şimdi sevinsem mi üzülsem mi karar veremedim:img-help: :bilmim :bilmim

iyide bu iki aile birlikte tatilemi gidecek,nasıl olacak?:img-help:
<