Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-10
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
handeozbek
30-04-07, 22:12
hastalandığım için uyumuşum bu saate kadar kalkar kalkmaz ztar'ı açtım işte yalancı yarim aşkı:img-hyste
"köprü"yü gördükçe Hande geliyor aklıma.. ses verdi mi, yoksa zehirlendi mi kızcağız:img-hyste
Daha yeni başladığı için henüz ana semptomlar gelişmedi. Ara semptomlar baş göstermeye başladı. Hem beni meşgul etmeyin. Şurada ağız tadıyla dizimi izleyeyim. Siz yine de 1 saat içinde haber alamazsanız gerekli mercihleri arayın.
Ha vasiyetimi söylüyorum. Tarıkla Naz evlensin. Kızları olursa adını HANDE koysunlar:)
schmetterling
30-04-07, 22:15
Daha yeni başladığı için henüz ana semptomlar gelişmedi. Ara semptomlar baş göstermeye başladı. Hem beni meşgul etmeyin. Şurada ağız tadıyla dizimi izleyeyim. Siz yine de 1 saat içinde haber alamazsanız gerekli mercihleri arayın.
Ha vasiyetimi söylüyorum. Tarıkla Naz evlensin. Kızları olursa adını HANDE koysunlar:)
HANDE olmaz Hande-Belgin-Cahidecik olur belki danışırız bizimkilere:img-hyste hatta Hande-Cahide-Belgincik de olabilir ama HANDE biraz olanaksız:img-hyste
Oyy, ne güzel yavru fragmanımız çıkmış:happy0064 :happy0064
Tarık şoför kıyafetli??
Demek 9 ay öncesi demek bu demekmiş:img-blush
Bu da iyidir.Fragmanı 4 gözle bekliyorum.:happy0064
Bu reklamda çıkacak gibi geliyor nedense:icon_whis :)
schmetterling
30-04-07, 22:22
yavru fragmanı gördüm çok güzel görüntüler vardı ancak buraya gelene kadar hepsini unuttum :img-blush :img-blush ama büyüğü birazdan çıkar gibi geliyor, merakla bekliyoruz :img-pilot
işte buyurun bir tarık-naz sendromu daha... :img-hyste arkadaşım nasıl unuttun yahu..
not: bu arada köprünün bu sahnesini beğendim aşıralım mı:img-hyste :img-hyste
handeozbek
30-04-07, 22:23
işte buyurun bir tarık-naz sendromu daha... :img-hyste arkadaşım nasıl unuttun yahu..
:img-hyste :img-hyste
Valla bende beğendim kan ve vahşet var ama arada durumu kurtarıyorlar:) Her an yavru çıkabilir hazırlıklı olun:) Uzman konuşuyor burada:)
Kesin zehirlenme, :)
Arkadaslar inanır mısınız ben özeti daha yeni okudum, şimdi:)
Yazılım olduğu için ona çalışmıştım, direkt fragmanıu bekliyordum şimdi, düşündüm, ben acaba özeti gördüm mü, okudum mu diye, unutmuşum, şimdi okudum.:) Uğur Kedimizin dediklerinin tıpkısının aynısı:) Güzel olacak bu bölüm güzel:)
Ama bu arada Keremi işe alınca hiç de patron gibi davranmamıştı??:icon_sorr
schmetterling
30-04-07, 22:27
alttaki "KÖPRÜ" yazısı silinince oraya kilitleniyoruz hooop bi şey çıkıveriyor ama bu beklediğimiz yavru olmayabiliyor
örnegin yavuz bingöl- suzan suzi yazabiliyor altta:img-hyste
handeozbek
30-04-07, 22:30
alttaki "KÖPRÜ" yazısı silinince oraya kilitleniyoruz hooop bi şey çıkıveriyor ama bu beklediğimiz yavru olmayabiliyor
Bak sana küçük bir tüyo. salı günü 21:45 teki maçın veya 20:00'deki filmin yavru fragmanın verilmesinden yaklaşık 3-4 dakika sonra ya bizimkini ya da çarşamba günkü maçın yavrusunu veriyor:)
Reklamlar başladı, bakalım fragman çıkacak mı?
NOT!: Ben hiç böyle fragman falan beklemezdim yavv:)En azından bu kadar heyecanlı bir şekilde:) Bu forumda vakit geçirmeye başladığımdan beri böyle oldum:) Neden acaba :icon_whis :)
schmetterling
30-04-07, 22:32
Bak sana küçük bir tüyo. salı günü 21:45 teki maçın veya 20:00'deki filmin yavru fragmanın verilmesinden yaklaşık 3-4 dakika sonra ya bizimkini ya da çarşamba günkü maçın yavrusunu veriyor:)
sen bu işin ilmini kapmışsın cnm ya... seni yalancı yarim fakültesine göndersek:img-hyste
NOT!: Ben hiç böyle fragman falan beklemezdim yavv:)En azından bu kadar heyecanlı bir şekilde:) Bu forumda vakit geçirmeye başladığımdan beri böyle oldum:) Neden acaba :icon_whis :)
Dediğin olayın aynısı bende de var. Her hafta nöbet bekler olduk. Bu dizi biterse napıcam ben ya?
handeozbek
30-04-07, 22:34
sen bu işin ilmini kapmışsın cnm ya... seni yalancı yarim fakültesine göndersek:img-hyste
Olsa keşke. Birinciliği kimseye kaptırmam. Sözlü, yazılı, uygulamalı hiç farketmez. Açık ara birinciyim. En büyük rakibim fragmanı derin incelemelere alan Burçin. Ama ben onu da geçerim. Bu konuda iddialıyım:)
burcin_kaplan
30-04-07, 22:36
Olsa keşke. Birinciliği kimseye kaptırmam. Sözlü, yazılı, uygulamalı hiç farketmez. Açık ara birinciyim. En büyük rakibim fragmanı derin incelemelere alan Burçin. Ama ben onu da geçerim. Bu konuda iddialıyım:)
adım mı geçti ney?? Ben, derin inceleme,fragman ve beni başkasının geçmesi hahaha güldürme beni hande:img-hyste :img-hyste
amat abi fragman bekleme köprü izleme dersen önünde eğiliyorum 1.sin açık ara:img-hyste :good: :img-hyste
handeozbek
30-04-07, 22:38
adım mı geçti ney?? Ben, derin inceleme,fragman ve beni başkasının geçmesi hahaha güldürme beni hande:img-hyste :img-hyste
amat abi fragman bekleme köprü izleme dersen önünde eğiliyorum 1.sin açık ara:img-hyste :good: :img-hyste
Fragman ve foto inceleme de sen benim ustamsın:) Herkesin uzmanlık alanı farklı. Ama ortak paydada buluşuyoruz. ÜCRETSİZ DERS VERİLİR. NUMARA VERMEYE GEREK YOK. ZATEN BURADAN ÇIKMIYORUZ:)
cerenimo
NOT!: Ben hiç böyle fragman falan beklemezdim yavvEn azından bu kadar heyecanlı bir şekilde Bu forumda vakit geçirmeye başladığımdan beri böyle oldum Neden acaba
jlee tarafından gönderildi
yavru fragmanı gördüm çok güzel görüntüler vardı ancak buraya gelene kadar hepsini unuttum ama büyüğü birazdan çıkar gibi geliyor, merakla
schmetterling
işte buyurun bir tarık-naz sendromu daha... arkadaşım nasıl unuttun yahu..
not: bu arada köprünün bu sahnesini beğendim aşıralım mı
YY aşkı neler yaptırıyor insana,dayanın arkadaşlar azmimizin neticesini aldk alacağız,Köprü inşaatına devam(ya ben seviyorum köprüyü)
burcin_kaplan
30-04-07, 22:41
Fragman ve foto inceleme de sen benim ustamsın:) Herkesin uzmanlık alanı farklı. Ama ortak paydada buluşuyoruz. ÜCRETSİZ DERS VERİLİR. NUMARA VERMEYE GEREK YOK. ZATEN BURADAN ÇIKMIYORUZ:)
:img-hyste
Biz mutualistiz:) hepimiz birbirimize karşılıklı yarar sağlayarak ortak paydada buluşu veriyoruz.Pardon bugün bio yazılım wardıda:img-hyste
Hande bir ders vermediğimiz kalmıştı tamam onuda yaparız sen iste zaten bizim ofis açık duruyor :) dedektiflik ofisi:)
schmetterling
01-05-07, 10:50
Günaydınnnnn
Fragmanımız geldi dün gece ama sanırım sitede bi sorun oluşmuş yoksa o kadar bekleyen bi anda susmazdı değil mi...
fragmanın ilk sahnesine bayıldım, Naz, Belgin Doruk edasında yine... Tarık'ın şaşkınlığı mükemmel... Karar verdim bu "sil baştan" olayı güzel olacak.. Umarım bu sefer Tarık'a hak ettiği maaş verilir yine 700 ytl olmaz...:img-hyste
herkese günaydın
dün forumun kapalı olması sıcağı sıcağına fragman yorumlarını engelledi. ama fragman çok neşeli geldi bana. uzun süreden sonra ilk defa dizi müziği ile fragmanı izledik. demek ki özet haklı ve ilk bölümlere döndük demektir. ama fragman anlatımı, ilk bölümlerdeki naz ile şimdiki naz'ın çok farklı olduğunu söylüyo.
naz yine patron, ama ne patron
patronluğun yeniden tarihini yazacak.
gibi deyimler naz'ın patronluk anlayışının çok değiştiğini gösterecek. fragmandan gördüğüm kadarıyla bana ingiliz tarzı bir tavır takındığını gözlemledim. :) çanlar falan komik olacak :)
bu arada fragman fotolarını ekledim.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10187&page=66
Günaydınnnnn
Fragmanımız geldi dün gece ama sanırım sitede bi sorun oluşmuş yoksa o kadar bekleyen bi anda susmazdı değil mi...
fragmanın ilk sahnesine bayıldım, Naz, Belgin Doruk edasında yine... Tarık'ın şaşkınlığı mükemmel... Karar verdim bu "sil baştan" olayı güzel olacak.. Umarım bu sefer Tarık'a hak ettiği maaş verilir yine 700 ytl olmaz...:img-hyste
Gizem,umarım Naz bu sefer Tarık'a sadece maaşını değil esas olarak hakettiği şeyi yani "aşkını" verir...evet herşey yeniden başlıyor telefonlar geri dönmüş,diziye yeni bir eleman girmiş vs..ama bana göre Naz eski Naz olmayacak yani tamam herşey aynı olacak ama Tarık Naz'ın için artık sadece bir şöför olmayacak.
schmetterling
01-05-07, 11:11
bu arada fragman fotolarını ekledim.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10187&page=66
ellerine sağlık Serdarcım
bence de Naz'ın bu halleri görmeye değer olacak ve Tarık da eğleniyormuş gibi görünüyor bu sefer... Tek sinirimi bozan şey Naz'ın çarpıştığı çocuk ama ben ne yaptım bu sözümü hooop geri aldım....:img-hyste
schmetterling
01-05-07, 11:14
Gizem,umarım Naz bu sefer Tarık'a sadece maaşını değil esas olarak hakkettiği şeyi yani "aşkını" verir....
umarım canım...
ya bu arada Serdar'ın eklediği fotolarda Hulusi'nin müştemilatta girdiği banyo ne kadar ilginç bi yerde 40 yıl düşünsem orda öyle bi yerin varlığı aklıma gelmezdi yahu:img-hyste Tarık'ın yatağının dibindeymiş bi de:img-hyste
Günaydın arkadaşlar oylama bitti herkese hayırlı olsun umarım birinci çıkarız jüri oyları önemli bekleyip göreceğiz.Fragmana gelince bence güzel bir bölüm bizleri bekliyor sadri rüya görüyor nedim sabanla nışan töreni artık hulusitarık yakalayacak aynada görecek tarık ama belgin yetişiyor ama artık baba oğul karşı karşıya gelip konuşmalı yine tarık kıskandırma olayları var naz bence tarık en sonunda patlayacak gibime geliyor sabır diye birşey kalmadı tarıkta yarını büyük merakla bekleyelim görelim unutmayın yarın erken başlıyacak dizimiz ve bence kısa bir bölüm olacak yine atık maçlar bitiyor artık dizimiz normale dönecek şimdilik aklıma gelenler bunlar.
barışakarsuyase
01-05-07, 11:18
herkese günaydın
gelelim frangmana ayşeyle o nişanlanan çocuk bir hayal hepimiz biliyoruz ayşe kolay kolay varmaz kimseye bir zamanlar Allahın emriyle Peyganberin kavli ile naz kızımızı oğlumuz tarığa istemeyi planlıyorduk ama bir hayal olarak kaldı naz terör estirmeye koyuldu bile büründü eskisi gibi şımarık patrona bide frangmanda naza çarpan bir çocuk vardı naza ilk görüşte aşıkmı olacak acaba çok merak ediyorum doğrusu ilk görüşte aşk varmıdır bilmiyorum ama o çocuk ilk görüşte tarığın kim olduğunu nasıl kıskandığını hayalinde ve gerçekte kimleri dövdüğünü bir bakışta anlayacak gibi geliyor bana acımak lazım doğrusu çocuğa :img-yes:
hulusi balgin tarık bu üçlüyü çöz çöze bilirsen benim anlamadığım bir nokta var bu frangmanda hulusi niye gözlerini kapıyor :icon_whis o gözleri bir açsa nelar olur hayal edemiyorum tarık önde hulusi arkada kovalamaca oynarlar:img-hyste
ellerine sağlık Serdarcım
bence de Naz'ın bu halleri görmeye değer olacak ve Tarık da eğleniyormuş gibi görünüyor bu sefer... Tek sinirimi bozan şey Naz'ın çarpıştığı çocuk ama ben ne yaptım bu sözümü hooop geri aldım....:img-hyste
yahu tesadüf mü desem, hani derler ya .. malum olur diye, öylemi desem bilmiyorum. şom elimle geçen gecenin köründe bişeyler yazayım dedim tuttum tarık'ı arabayla okul önünde güzel bi hatuna çarptırdım, sen tut dizide de buna benzer bi olay olsun. tarık değil ama naz çıktı bi çocuğa çarptı, hem de okul önünde :)
ama benim kötü bi niyetim yoktu, gülüşelim diye onu yazmıştım, inşallah senaristler de benim niyetim gibi o çarpışmayı yapmışlardır, tamamen gülüşmek için :)
schmetterling
01-05-07, 11:24
yahu tesadüf mü desem, hani derler ya .. malum olur diye, öylemi desem bilmiyorum. şom elimle geçen gecenin köründe bişeyler yazayım dedim tuttum tarık'ı arabayla okul önünde güzel bi hatuna çarptırdım, sen tut dizide de buna benzer bi olay olsun. tarık değil ama naz çıktı bi çocuğa çarptı, hem de okul önünde :)
ama benim kötü bi niyetim yoktu, gülüşelim diye onu yazmıştım, inşallah senaristler de benim niyetim gibi o çarpışmayı yapmışlardır, tamamen gülüşmek için :)
bilemiyorum artık Serdar... ben de senin senaryonu düşündüm fragmanı ilk gördüğümde... şöyle devamını iyi bağla da dizide de iyi olsun bari:img-hyste o çocuk mesela Naz'ın gözlerini açsın "kızım aşıksın sen bu şoförüne" falan desin..
ya naz o kafede Tarık'ın aşağıda arabayı yıkadığı sahnede o çocuğu bekliyorsa haaa:icon_whis
bilemiyorum artık Serdar... ben de senin senaryonu düşündüm fragmanı ilk gördüğümde... şöyle devamını iyi bağla da dizide de iyi olsun bari:img-hyste o çocuk mesela Naz'ın gözlerini açsın "kızım aşıksın sen bu şoförüne" falan desin..
ya naz o kafede Tarık'ın aşağıda arabayı yıkadığı sahnede o çocuğu bekliyorsa haaa:icon_whis
gizem, geçen gün forum ahalisi songül'ü ne hale getirdi biliyosun di mi :img-black
ben zaten o kısa senaryoyu yazdığım için korka korka yazdım bi önceki mesajı, hatta fragmandan sonra ortalıkta gözükmedim başıma cıvık domates yememek için. hatta kendime bile kızdım. aman dikkat et sende, ben korkuyorum bu forumdan :img-hyste :)
schmetterling
01-05-07, 11:31
gizem, geçen gün forum ahalisi songül'ü ne hale getirdi biliyosun di mi :img-black
ben zaten o kısa senaryoyu yazdığım için korka korka yazdım bi önceki mesajı, hatta fragmandan sonra ortalıkta gözükmedim başıma cıvık domates yememek için. aman dikkat et sende :)
o sözü de geri al diyosun yani, yut hemen diyosun:img-hyste size olanları okudum tabi ki ama haber alma özgürlüğü engellenemez..:img-hyste dediğim gibi çıkarsa şom ağızlıyım kabul edicem:img-hyste hatta kendi kendimi kendi elerimle ebru ve asu ablalara vericem:img-hyste
her şey yalancı yarim için:img-hyste
o sözü de geri al diyosun yani, yut hemen diyosun:img-hyste size olanları okudum tabi ki ama haber alma özgürlüğü engellenemez..:img-hyste dediğim gibi çıkarsa şom ağızlıyım kabul edicem:img-hyste hatta kendi kendimi kendi elerimle ebru ve asu ablalara vericem:img-hyste
söylediğinin olma olasılığı bi hayli yüksek. çünkü naz'ın kıyafetler aynı. tek başına niye otursun ki kız orda, kesin birisini bekliyo. ve beklediği kesin o çocuk.
not: gizem, yanında yer var mı bir kişilik daha. beraber kaçalım :)
schmetterling
01-05-07, 11:36
söylediğinin olma olasılığı bi hayli yüksek. çünkü naz'ın kıyafetler aynı. tek başına niye otursun ki kız orda, kesin birisini bekliyo. ve beklediği kesin o çocuk.
not: gizem, yanında yer var mı bir kişilik daha. beraber kaçalım :)
aa Serdar neler diyorsun sen böyle nereden çıkarttın şimdi o çocuğu bekliyormuş bilmem neymiş duymamış olayım :img-hyste :img-hyste
not: ben onları oyalıyorum kaç çabuk:img-hyste :img-hyste
whiteangel
01-05-07, 11:40
İŞTE SONUÇLAR
14. ALTIN OBJEKTİF 2006 ADAYLARI,
INTERNET ÜZERİNDEN YAPILAN OYLAMA İLE BELİRLENDİ.
15 Mayıs 2007 tarihinde Olivium Outlet Center'de gerçekleştirilecek olan MGD 14. Altın Objektif Ödülleri 2006 "Aday Adayları" arasından, Internet üzerinden yapılan oylamada, kategorilerinde en yüksek oyları alan "ÜÇ ADAY", Altın Objektif Ödülü’nü kazanmak için finalist aday olarak belirlendi...
Yılın En İyi Dizisi
1.Yalancı Yarim -Star TV
%23,44
2.-Sıla
Atv
%16,59
3. Bin Bir Gece
Kanal D
%14,11
ELLERİNİZE EMEKLERİNİZE SAĞLIK ARKADAŞLAR..
aa Serdar neler diyorsun sen böyle nereden çıkarttın şimdi o çocuğu bekliyormuş bilmem neymiş duymamış olayım :img-hyste :img-hyste
not: ben onları oyalıyorum kaç çabuk:img-hyste :img-hyste
sen oyalaya dur ben bi kaç şey daha yazayım :img-hyste
naz, gıcıklık olsun diye tarık'ı arıyo ve "arabayla ve şoförlükle ilgili bişeyler deyip tarık'ı kızdırıyo" ama tarık da "yine tarık tekelioğlu vakası gibi ekiliyosun" diyo sanırım ve şu şarkıyı söylemeye başlıyo :)
nazan öncel- ekilmekteyim :)
not: ders bitti, hadi ben kaçtım, gizem kusura bakma seni yalnız bırakacam sanırım burda, sen de yukardaki şarkıyı dinle o zaman :img-hyste :img-hyste
schmetterling
01-05-07, 11:45
not: ders bitti, hadi ben kaçtım, gizem kusura bakma seni yalnız bırakacam sanırım burda, sen de yukardaki şarkıyı dinle o zaman :img-hyste :img-hyste
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
eyvallah kaç bakalım:img-hyste
ben de bi şarkı önereyim kalp kazanayım bari:)
bu bölüm "isterdim" e çok uygun.. zira "yeniden" durumları var... bakalım bekleyelim görelim..
İlk mesajıma Günaydın diye başlamış idim, ama malum sistem ağızası nedeni ile, bu mesajıma
Tünaydın
Öncelikle, TÜM BAŞSAĞLIĞI DİLEYEN ARKADAŞLARIMA ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
İsim olarak yazamayacağım, çünkü eski sayfada kalan mesajların bir çoğunu okuyamadım. İsmini atlayacağım kişilerin kalbini kırmak istemem. Eğer mesaj yazmamış ve aklından geçirmiş olanlar varsa ( ki vardır.....)(ay bu kinaye gibi oldu.... yok yok valla kinaye yok... sadece bazen bende "ay buna mesaj yazayım" diyor ve yazamıyorum.... kendimi sizlerin yerine koydum)
Ben özeti sevmedim, anlatıldığı kadarıyla fragmanıda sevmeyeceğim( bu ne ön yargıdır yarabbim). Ama hep savunduğumuz bir tez var, fragman ve özeti sevmezsek bölüm güzel oluyor.... fakat okuduğum bir mesaj bunu da çürütmek üzere.... Otomobil şarkısı ile fragman verilmiş.... genelde romantik bölümler Gözlerin şarkısı ile verilirdi. Neyse bakacağız ve göreceğiz.... romantizm yoksa komedi vardır.... buda beni yeterince mutlu eder.... zaten son 3 haftamın 2 tanesini çok kötü birinide çok yorgun geçirdim.... YY olmasa beni ne mutlu edecek.... aslan dizim benim... Çarşamba akşamımın neşe kaynağı.... oooo ben gülmeye programlandım bile.... HADİ HAYIRLISI
Not: Bu sitede 5 dk kavramını kavramış olanınız var mı???? 5 dk bana burada 1 saat gibi geliyor da!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ben seni tek başıma haklarım canım.... Ebru bana lazım.... seni haşat ettim diye kim savunacak beni.... Yanarsın valla.... kesin hakim beni haklı bulacaktır... Ebru öyle bir savunur ki... ömür boyu YY izlememe cezası alırsın ona göre
Valla Gizem o şom ağızlı listesine beni de ekle sen :))) Naz'ın daha önceki vukuatlarını şöyle bir flashback yaptım da hiçte olmayacak şey değil valla, madem herşey eskiye dönüyor e Naz hanımda gene kuralına göre oynayacak gene şu yeni giren çocuk gibi birsürü Bora'lar Cenk'ler Mert'ler olacak,mümkündür Naz'ın o kafede o çocuğu bekliyor olması hiç şaşırmam yani,ama şunu da unutmasın Naz Hanım eğer herşey başa dönüyorsa bol bol Francescalar Melisalar Pınarlar da olacaktır :))) hatta dur ben daha şom ağızlı olayım...ya Naz bu çocuğu da tatil için Bodrum'a davet ederse :))))) işte o zaman sizi bilmem ama ben de atmadık sigorta kalmaz :))))
İlk sahne Tarık Akan ile Gülşen Bubikoğlu'nun bir filmini hatırlattı,evcilik oyunu
Tarık Akan yalancının tekiydi kendisini hırsız diye tanıtıyordu oysa Gülşen'in küçüklükten itibaren sözlüsüydü,...en son herşey açığa çıkıyor boşanıyorlar Gülşen yazlık yöreye gidiyor tekne gezisi yapmak istiyor Tarık baışnda koca hasır şapka arkasını dönmüş Glşen tambinecek Tarık yüzünü dönüyor Gülşan kaçmaya çalışıyor ikisi denize düşüyor,hatırlamışsınızdır...
Naz işi sağlama almış adam tutup Tarık'ın kaçmasını önlemeye çalışıyor,elindeki zilede koptum,bundan sonra Tarık'ı bunla yönetecek herhalde:img-hyste
Ayşe'nin nişanı hayal diyorum ilkkez hayal olduğu konusunda bu kadar kesin konuşuyorum,yok yok birde belgincik'te kesindi,diğerleri ters köşe oldu:img-hyste
Banyo karşılaşmas muhteşem Hulusi nasıl olduda gözlerini kapattı,bildiğimiz Hulusinn dört gözle izliyr olması gerekmezmiydi:img-hyste
Diziye yeni bir karakter daha giriyor anlaşılan,hadi hayırlısı
selam selam selam...
dün gece köprü arası yy fragmanından yüksek doz alanlardan biride benim:)
ve sonuçtaaa gene geriye dönüyoruz..tabi bu sefer herşey daha farklı olacak..diyeceksinizki nedir nedir...sadece naz ve tarıkın hayatına giren kişilerin isimleri:):):)
ben açıkçası böyle olmasına sevindim...eminimki bu küçük patron-şoför oyunları fazla sürmeyecek..çünkü artık birbirlerini kıskanacak güçleri kalmadı..ben diyorumki bodrumda pek bi action beklemeyin..komik bölümler olacak..ama bodrum öncesi mutlaka birşeyler olacaakk anladınız siz:)
schmetterling
01-05-07, 13:04
Valla Gizem o şom ağızlı listesine beni de ekle sen :)))
canım ya ben eklerim de asu abladan çok korkuyorum ben... Serdar da gitti zaten savunucak biri kalmadı beni .. çok yalnızım burda:img-hyste :img-hyste
schmetterling
01-05-07, 13:05
Naz işi sağlama almış adam tutup Tarık'ın kaçmasını önlemeye çalışıyor,elindeki zilede koptum,bundan sonra Tarık'ı bunla yönetecek herhalde:img-hyste
o zil Belkıs'ın zili... Özlediğimizi duydular zilini de olsa senaryoya dahil ettiler demek ki.:img-hyste
naz'ın fragmanın sonundaki çay bahçesinde o çocuğu beklediği galiba kesin çünkü naz telefonda şöyle diyo
naz: sofia'da burda olsaydıı
tarık: yaaa
naz, tarık'ı kıskandırıyo kesin. ya da o çocukla falan buluşma hikaye, sırf tarığa gıcıklık olsun diye bekliyodur orda. :)
not: geldim gizem merak etme burdayım. ŞAG tam kadro burda :)
schmetterling
01-05-07, 13:19
not: geldim gizem merak etme burdayım. ŞAG tam kadro burda :)
oh çok rahatladım
:img-hyste
ŞAG'cı arkadaşım Serdar dudak okuma işini tebrik ediyorum... Naz gerçekten de ona benzer şeyler söylüyor ama fakat hangi kız çarpıştığı adamla hemen o gün buluşur yahu:img-hyste bu Naz da kıskandırmak için her türlü şeyi deniyor... umarım ekilir (hehe yaşasın kötülük ) ve Tarık gelip oturur yine karşısına:img-hyste bu sefer raviolli isterse koparım:img-hyste :img-hyste
ceza_cansu
01-05-07, 13:23
Herkese selam arkadaşlar.ŞAG cı arkadaşlarım sizi çok iyi anlıyorum.Bu şomluk konusunda benimde daha öncelerden olan uzmanlığım vardır.Benide ekleyin listeye:):)Bu arada Naz'ın o cafede çarpıştığı çocuğu beklediği bencede kesin.
Ben seni tek başıma haklarım canım.... Ebru bana lazım.... seni haşat ettim diye kim savunacak beni.... Yanarsın valla.... kesin hakim beni haklı bulacaktır... Ebru öyle bir savunur ki... ömür boyu YY izlememe cezası alırsın ona göre
korkma gizem, bunlar reklam kokan hareketler :img-hyste bi keresinde fragman özeti yazmadım diye üzerime adam yollayacaklardı ama nerdeeee? ben de seni savunurum merak etme. öyle bi savunurum ki hakim
"100 bölüm yy size yetmez, şunu 150 yapalım, bakırköy'de çok yatak boş. hastane iflasın eşiğinde, sizin daha aklınız başınızda" diye karar çıkartır valla. :img-hyste
schmetterling
01-05-07, 13:36
korkma gizem, bunlar reklam kokan hareketler :img-hyste bi keresinde fragman özeti yazmadım diye üzerime adam yollayacaklardı ama nerdeeee? ben de seni savunurum merak etme. öyle bi savunurum ki hakim
"100 bölüm yy size yetmez, şunu 150 yapalım, bakırköy'de çok yatak boş. hastane iflasın eşiğinde, sizin daha aklınız başınızda" diye karar çıkartır valla. :img-hyste
çok teşekkür ederim ŞAGcılar olarak birbirimize hep destek tam destek:img-hyste gün gelir çok güzel bi senaryo yazarız, bi bakarız gerçek çıkar o gün herkes bir ŞAGcı olur:img-hyste :img-hyste
ceza_cansu
01-05-07, 13:42
Ah ah seni tanımak güzeldi Serdar.Seni ve senaryolarını çok özlicem.Yazık olucak bu genç yaşında ama Asu abla bu yazını okuduğu an yandın be Serdar.Cidden yandın
Yakın zamanda oda yetmeyecek,yatak kapasitesin arttırmak lazım:img-hyste
ŞAG foruma hayırlı olsun,grup sayısı kaç oldu bu arada,YY olarak meclise girsek bizim gruplardan diğerlerine oturacak yerde kalmayacak
Dudak okuyanlara teşekkürler
naz: sofia'da burda olsaydı
tarık: yaaa
Bitsin bu muhabbet artık ya:sad53:
HIMMMMMMM reklam kokuyor ha !!!! Sen , bugün şu fragmanı detaylı yazma.... hala oyalan.... ben burada ( akşam erken uyumuş olmanın ceremesini ben mi çekicem.... sen çekeceksin hehe) akşama kadar beklemek zorunda kalayım.... bak bakalım Ankara baskına uğruyor mu uğramıyor mu????... Bana hacet kalmaz Ebru haklar seni.... O'nu savunacak kişileri ben bulurum nasılsa...
Not : Senin yüklediğin resimlerde mi sorun var benim kullandığım ekranda mı??? resimleri açmıyor
İlk sahne Tarık Akan ile Gülşen Bubikoğlu'nun bir filmini hatırlattı,evcilik oyunu
Tarık Akan yalancının tekiydi kendisini hırsız diye tanıtıyordu oysa Gülşen'in küçüklükten itibaren sözlüsüydü,...en son herşey açığa çıkıyor boşanıyorlar Gülşen yazlık yöreye gidiyor tekne gezisi yapmak istiyor Tarık baışnda koca hasır şapka arkasını dönmüş Glşen tambinecek Tarık yüzünü dönüyor Gülşan kaçmaya çalışıyor ikisi denize düşüyor,hatırlamışsınızdır...
Ayşe'nin nişanı hayal diyorum ilkkez hayal olduğu konusunda bu kadar kesin konuşuyorum,yok yok birde belgincik'te kesindi,diğerleri ters köşe oldu:img-hyste
Banyo karşılaşmas muhteşem Hulusi nasıl olduda gözlerini kapattı,bildiğimiz Hulusinn dört gözle izliyr olması gerekmezmiydi:img-hyste
Diziye yeni bir karakter daha giriyor anlaşılan,hadi hayırlısı
selam arkadaşlar,
sude9 o film benım favori Türk filmlerinden bırıdır.Çok severim her yayınlandıgında da işım yoksa seyrederım ılk defa seyredıyormuış gıbı.Vallahı bana fenalık geldı bu Bora Mert Cenk Burak tarzı adamlardan .Hadı bakalım hayırlısı.
Naz, şimdı kıskndırma oyununa başlayacak galıba,Sen,sofıa burdayken ben kısaknçlıktan çatladım şimdı sıra sende herhalde dıye düşünüyor.Fazla bır yorumda bulunmak ıstemıyorm zira yıne ters köşe olacagız.
Ama anlaşılan bu Tarıg'ın Italya'ya gitme korkusu az geldı Naz'a şöyle bır ıkı gun ayrı kalsınlar bak ozaman kıskandırma numaraları yapıyor mu?
Söz de yazmayacaktım neyseeee bekleyıp göreceğiz.
selam arkadaşlar,
sude9 o film benım favori Türk filmlerinden bırıdır.Çok severim her yayınlandıgında da işım yoksa seyrederım ılk defa seyredıyormuış gıbı.Vallahı bana fenalık geldı bu Bora Mert Cenk Burak tarzı adamlardan . hadı bakalım hayırlısı.
Naz, şimdı kıskndırma oyununa başlayacak galıba,Sen,sofıa burdayken ben kısaknçlıktan çatladım şimdı sıra sende herhalde dıye düşünüyor.Fazla bır yorumda bulunmak ıstemıyormu zira yıne ters kçşe olacagız.
Ama anlaşılan bu Tarıg'ın Italya'ya gitme korkusu az geldı Naz'a şöyle bır ıkı gun ayrı kalsınlar bak mozaman kıskandırma numaraları yapıyor mu?
Söz de yazmayacaktım neyseeee bekleyıp göreceğiz.
o film benimde favorilerimdendir hemde her sahnesi ;)
ama son sölediğine katılamıycam naz bu 2 gün de ayır kalsa 15 günde ayrı kalsa gene tarığı görünce niye döndün sen der :)
bu arada bu kıskandırma işini fazla uzatacaklarını sanmıyorum ama ben o sahneleri de seviyorum tarık kıskançlık sahnelerine bayılıyorum çok tatlı oluyo :img-in_lo
ceza_cansu
01-05-07, 13:58
Bence Naz'ın amacı bu sefer sadece kıskandırmak olmayabilir.Madem Tarık'la tamamen eski günlere döndüler o zaman Naz artık Tarık'a karşı olan duygularını unutmaya çalışabilir(tabi bu sadece sözde olur)Bu seferki adamı gerçekten aramızda birşey olabilir mi tarzında deneyebilir.Madem artık en başa döndüler ben Naz'dan herşeyi bekliyorum
schmetterling
01-05-07, 13:58
Yalancı Yarim’de işler zıvanadan çıkıyor..
Naz ve Tarık sil baştan…
Ama bildiğiniz gibi değil…
Naz yeniden Tarık’ın patronu oluyor…
Ama ne patron…
Naz patronluğun tarihini yeniden yazıyor…
Bu arada Hulusi Tarık’ın Belgin ise merakının peşinden Vahilere gidiyor..
Böyle bir kaçma kovalamaca akıllara zarar…
Ekranların en romantik dizisi Yalancı Yarim kahkahalarla izleyeceğiniz yepyeni bölümüyle Çarşamba ztar’da…
FRAGMAN DIŞ SES
ŞAG İYİ GÜNLER DİLER:img-hyste
schmetterling
01-05-07, 14:00
Bu arada fragman dış sesin son sözlerindeki tezata dikkat:
Ekranların en romantik dizisi Yalancı Yarim kahkahalarla izleyeceğiniz yepyeni bölümüyle Çarşamba ztar’da…
işte tezatlardan doğan güzellik işte yalancı yarim:img-hyste :img-hyste
HIMMMMMMM reklam kokuyor ha !!!! Sen , bugün şu fragmanı detaylı yazma.... hala oyalan.... ben burada ( akşam erken uyumuş olmanın ceremesini ben mi çekicem.... sen çekeceksin hehe) akşama kadar beklemek zorunda kalayım.... bak bakalım Ankara baskına uğruyor mu uğramıyor mu????... Bana hacet kalmaz Ebru haklar seni.... O'nu savunacak kişileri ben bulurum nasılsa...
Not : Senin yüklediğin resimlerde mi sorun var benim kullandığım ekranda mı??? resimleri açmıyor
tamam, tamam relaxx, çok üzerinize gittik farkındayım :img-cold: kendi sonumu hazırladığım gibi kendi imzamı da hazırladım. :(
gizem kardeşim dışses yetmez, içsesleri de yazmalısın. :img-hyste kare kare ne oluyo fragmanda, onlara yorum ekleyerek yazmalısın, yoksa fena.
handeozbek
01-05-07, 14:06
Öncelikle fragmandaki dış sese taktım. Ekranların en romantik dizisi yy, kahkalarla izleyeceğiniz bir bölümle ekrana geliyor. Karar ver be kardeşim romantik dizi mi yoksa komedi dizisi mi?:)
Sonra bugün itibariyle öss ye bir ay kalmış biri olarak ayvayı yemiş bulunuyorum:) Ara sıra buradan kaçmayı deneyeceğim bakalım başarabilecek miyim? Aslında bugün hiç yazmayacaktım ama başımdan geçen bir olayı anlatmazsam çatlarım:)
Bugün bir arkadaşla yine bizim dizinin dedikodusunu yapıyoruz. Arkadaşta yy fanatiğidir. Ama dizifilmden uzak duruyor öss bitene kadar:) Herkes ben mi canım:) Yine konuşuyoruz eskilere döndük falan diye. Eskileri saymaya başladık. Kaç bölüm kaldılar kimler geldi kimler geçti falan. Tek tek saydık. Biri aklımıza gelmiyor. Neydi neydi derken arkadaşımla birlikte birden mertttt diye bağırmadık mı? otobüs bize tuhaf tuhaf bakıyor tabi. Arkadaşımla karar verdik. Bundan sonra yalnızken yy toplantısı yapacağız:) Bu sefer fragmanı az izleyeceğim. Sonra derslerde bile fragmanı çözmeye çalışıyorum. Benden bu kadar yarın görüşmek üzere. Herkese iyi günler:)
schmetterling
01-05-07, 14:12
süper olmuş imza serdar yalnız biraz büyük ebatta:img-hyste
fragmanı kaydedemediğim için hafif çaplı bir geçiştirme yaptım dışsesle, içsesleri sana bıraktım:img-hyste
Naz ve Tarık sil baştan…
Ama bildiğiniz gibi değil…
işte ne varsa bu cümlede var,bildiğimiz gibi değil..önceden biliyormuyduk ki:img-hyste
Serdar imza süper olmuş:good: :img-hyste
serdar imzana bayıldımmmm:img-hyste :img-hyste
o gruba beni de ekleyin arkadaşlarrr:happy0064 savunma işini ben de üstlenebilirim bu arada:img-wink: tabi ebru ablaya karşı ne kadar şansım olur bilmiyorum:icon_whis
süper olmuş imza serdar yalnız biraz büyük ebatta:img-hyste
fragmanı kaydedemediğim için hafif çaplı bir geçiştirme yaptım dışsesle, içsesleri sana bıraktım:img-hyste
ohh, iş yine bana patladı. ama zevkle bir fragman yorumu yapayım yaa.
bunun için geç bile kaldılar valla. :)
Naz ve Tarık sil baştan…
ilk görüntülerimiz sahilde bir çay bahçesinden
naz, bi masaya oturmuş, gözünde büyük gözlükler, başında kocaman bir şapka. tıpkı ingiliz lady'lere benzemiş. tarık şoför kıyafetleri ile arkasından yaklaşıyo bişeyler söylüyo ama naz konuşuyor mu bilmiyorum. anahtarı tarığa yüzünü dönmeden uzatıyo ve yavaşça gözlüklerini çıkarıyo. ayağa kalkıp tarığa baktığında tarık şok oluyo.
Ama bildiğiniz gibi değil…Naz yeniden Tarık’ın patronu oluyor…Ama ne patron…Naz patronluğun tarihini yeniden yazıyor…
naz'ın elinde belkıs çanı, çan çan tarığa emir verirken o sırada polisler geliyo (bence tarık'ın hayali, naz'ın çan'ından pardon çenesinden kurtulmak için hayal ediyo) polisler tarığa kelepçe takıyo ve götürürken naz hala çan çalıyo ve tarığa emir veriyo :img-hyste hey allahım :)
Bu arada Hulusi Tarık’ın Belgin ise merakının peşinden Vahilere gidiyor..Böyle bir kaçma kovalamaca akıllara zarar…
hulusi müştemilata giriyo, tarık banyoya kaçıyo, hulusi banyonun kapısını gözlerini kapatarak açıyo (bence tarık içerden suyu açıyo, banyo yapıyomuş gibi) ardından belgin geliyo, hulusi ile bişeyler konuşuyo ama belgin banyoya girmiyo, belgin "ne yapıyo" gibi bişey soruyo hulusi'ye orda.
*sadri süper bi kabus görüyo, nedim saban, limuzin ile baron'un evine pardon hulusi'nin evine geliyo ve ayşeyi istiyo. nişan takılıyo, ayşe bu durumdan çok memnun ama sadriyi de görmek lazım. :)
*naz, okul önünde bi çocukla çarpışıyo, (işte şom ağızlı olmamı sağlayan sahne, ah ebru ah gece yazdırdın bana repliği, pişmanım şimdi yazdığıma :)) oğlanın kağıtlar falan saçılıyo naz da yardım ediyo, tarık da deliriyo tabi. ama yerinde olsam biner arabaya basar giderim.
* son görüntüler ise yine çaybahçesinden sanırım. (bu da gizem'i şom ağızlı yapmasını sağlayan sahne :)) naz birini bekliyo ki büyük ihtimal çarpıştığı çocuk, tarık da aşağıda araba siliyo. naz da ona nazire telefon açıp
naz: sofia'da burda olsaydı diyo.
gel de sinir olma
ya offf neden hersey yine bastan basliyor yaa sevindim tarigin yine nazin yaninda calismasina ama yani olmuyor hersey yine bastan baska konu bulamiyorlarmi bulamiyorlarsa bu foruma ugrasinlar...
ya bişey dicem de korkuyorum sölemeye:img-blush
bence o nazın çan çaldığı sahneler de, o ilk başta kocaman şapka ve eldivenlerle fln beklediği yer de hayal!!! yani naz o eldivenleri takar mı yaa!! bence takmazz!!! bence tarığın italyaya dönmeyip iş arıycağını öğrenince onu tekrar işe almayı düşünüyo ve bunu nası yapıcağını planlarken de bunu hayal ediyo:icon_whis ......:img-yes:
ohh, iş yine bana patladı. ama zevkle bir fragman yorumu yapayım yaa.
bunun için geç bile kaldılar valla. :)
Naz ve Tarık sil baştan…
ilk görüntülerimiz sahilde bir çay bahçesinden
naz, bi masaya oturmuş, gözünde büyük gözlükler, başında kocaman bir şapka. tıpkı ingiliz lady'lere benzemiş. tarık şoför kıyafetleri ile arkasından yaklaşıyo bişeyler söylüyo ama naz konuşuyor mu bilmiyorum. anahtarı tarığa yüzünü dönmeden uzatıyo ve yavaşça gözlüklerini çıkarıyo. ayağa kalkıp tarığa baktığında tarık şok oluyo.
Ama bildiğiniz gibi değil…Naz yeniden Tarık’ın patronu oluyor…Ama ne patron…Naz patronluğun tarihini yeniden yazıyor…
naz'ın elinde belkıs çanı, çan çan tarığa emir verirken o sırada polisler geliyo (bence tarık'ın hayali, naz'ın çan'ından pardon çenesinden kurtulmak için hayal ediyo) polisler tarığa kelepçe takıyo ve götürürken naz hala çan çalıyo ve tarığa emir veriyo :img-hyste hey allahım :)
Bu arada Hulusi Tarık’ın Belgin ise merakının peşinden Vahilere gidiyor..Böyle bir kaçma kovalamaca akıllara zarar…
hulusi müştemilata giriyo, tarık banyoya kaçıyo, hulusi banyonun kapısını gözlerini kapatarak açıyo (bence tarık içerden suyu açıyo, banyo yapıyomuş gibi) ardından belgin geliyo, hulusi ile bişeyler konuşuyo ama belgin banyoya girmiyo, belgin "ne yapıyo" gibi bişey soruyo hulusi'ye orda.
*sadri süper bi kabus görüyo, nedim saban, limuzin ile baron'un evine pardon hulusi'nin evine geliyo ve ayşeyi istiyo. nişan takılıyo, ayşe bu durumdan çok memnun ama sadriyi de görmek lazım. :)
*naz, okul önünde bi çocukla çarpışıyo, (işte şom ağızlı olmamı sağlayan sahne, ah ebru ah gece yazdırdın bana repliği, pişmanım şimdi yazdığıma :)) oğlanın kağıtlar falan saçılıyo naz da yardım ediyo, tarık da deliriyo tabi. ama yerinde olsam biner arabaya basar giderim.
* son görüntüler ise yine çaybahçesinden sanırım. (bu da gizem'i şom ağızlı yapmasını sağlayan sahne :)) naz birini bekliyo ki büyük ihtimal çarpıştığı çocuk, tarık da aşağıda araba siliyo. naz da ona nazire telefon açıp
naz: sofia'da burda olsaydı diyo.
gel de sinir olma
Tamam affedildin..
Gizem de dış sesi yazdığı için affedildi.....
Not : Hiç kıyarmıyız sizlere....
Not 2: not 1 e güvenmeyin ... kıyar kıyarız yani !!!!!!
Not ( Bu gerçek not ) resimlerle ilgili sorun tamam mı?
ya bişey dicem de korkuyorum sölemeye:img-blush
bence o nazın çan çaldığı sahneler de, o ilk başta kocaman şapka ve eldivenlerle fln beklediği yer de hayal!!! yani naz o eldivenleri takar mı yaa!! bence takmazz!!! bence tarığın italyaya dönmeyip iş arıycağını öğrenince onu tekrar işe almayı düşünüyo ve bunu nası yapıcağını planlarken de bunu hayal ediyo:icon_whis ......:img-yes:
gamze'cim seni bizim grubun başkanı yapalım istersen :) öyle laf ettin ki fragman komple hayal oldu :) ama dediğin olursa gerçekten grubun başkanı sen ol :)
ama gamzenin dediği olursa, senaristlerin güzel şeyleri gerçekte yapmaya cesaret edemediği, anca hayal veya rüyalarda yaptıklarını, bunun da hiç güzel bişey olmadığını düşünmeye başlayacam valla.
Tamam affedildin..
Gizem de dış sesi yazdığı için affedildi.....
Not : Hiç kıyarmıyız sizlere....
Not 2: not 1 e güvenmeyin ... kıyar kıyarız yani !!!!!!
Not ( Bu gerçek not ) resimlerle ilgili sorun tamam mı?
ya ben resimleri imageshack'e upload etmiyorum, belki upload ettiğim siteye ulaşamıyo olabilirsin. madem fragman yorumunu yaptım, o zaman resimleri tekrar upload edeyim diğer siteden, affedilmenin şerefine :)
schmetterling
01-05-07, 14:56
gamze'cim seni bizim grubun başkanı yapalım istersen :) öyle laf ettin ki fragman komple hayal oldu :) ama dediğin olursa gerçekten grubun başkanı sen ol :)
:img-hyste :img-hyste :img-hyste "herşey yalan herkes riyakar" oldu yahu şarkı sözündeki gibi... hehe dizinin en son bölümünde en en sonda bi yazı çıkarmış
"bu yaşananların hepsi bir rüyaydı... Naz ve Tarık hiç karşılaşmadılar, yaşanabilecek bu büyük aşkın hep kıyısından döndüler, Belgin Naz'ı evine çağırdı, Naz evden çıktı, Tarık eve girdi.. Hiç göz göze gelmediler... Ama en büyük aşk yaşanmamış olandı... Peki ya Belginnaz?" ve sonnn:img-hyste :img-hyste :img-hyste
yahu ne güzel de affedilmiştim:img-hyste
ya ben resimleri imageshack'e upload etmiyorum, belki upload ettiğim siteye ulaşamıyo olabilirsin. madem fragman yorumunu yaptım, o zaman resimleri tekrar upload edeyim diğer siteden, affedilmenin şerefine :)
atlamışım.... o imzana kullandığın sahne var ya..... hala hatırladıkça güldüğüm(üz) en güzel sahnelerden biri.....
bittiiii-gittiiii ...................
resimleri bekliyorum .... şimdiden teşekkürler... artık rahatça çalışabilirim
ama gamzenin dediği olursa, senaristlerin güzel şeyleri gerçekte yapmaya cesaret edemediği, anca hayal veya rüyalarda yaptıklarını, bunun da hiç güzel bişey olmadığını düşünmeye başlayacam valla.
ben naz tarığı işe geri almaz demedim ki sadece o şekilde almaz dedim:icon_whis diğer türlü düşünmüyorum ztn, düşünsem de söylemeye cesaret edemem zaten:icon_whis :icon_whis
ama yine de böyle bi grubun başkanı olmaktan onur duyarım, tabi asu abla sevim abla ebru abla fln bnde bişeyler duyucak hal bırakırlarsa:):icon_whis
:img-hyste :img-hyste :img-hyste "herşey yalan herkes riyakar" oldu yahu şarkı sözündeki gibi... hehe dizinin en son bölümünde en en sonda bi yazı çıkarmış
"bu yaşananların hepsi bir rüyaydı... Naz ve Tarık hiç karşılaşmadılar, yaşanabilecek bu büyük aşkın hep kıyısından döndüler, Belgin Naz'ı evine çağırdı, Naz evden çıktı, Tarık eve girdi.. Hiç göz göze gelmediler... Ama en büyük aşk yaşanmamış olandı... Peki ya Belginnaz?" ve sonnn:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Bir hayal mi gerçekmi ikilemi ile yeniden beraberiz.oldukça sıcak olan konuyu tartışmaya ve oylamaya açalım:img-hyste
Rüya değil.:img-hyste
Tarık'ın işe alınma konusu mevzubahis,Özkul malikanesinin dışında kendine iş bakmaktadır,ayrılmasına katlanamayan naz gazete ilanı verir olmadı Belgin oğluşum sana iş buldum şuraya şu saatte git der(geçen haftaki rüyadan sonra Belgin'den böyle bir girişim bekleme ne kadar doğru bilemiyorum) Tarık gider Naz süpriz yapacak ya..yaptı süprizi işte:img-hyste
cnm sen benden bile çok uçuyosun:) bak şimdi bi ayaklanıcaklar tutamıycaz walla, grubumuzu çok genişletmeden böyle yorumlardan kaçınalım, alıştıra alıştıra yapılır böyle şeyler:P:)
bu arada çok kısa süren grup başkanlığmı sana seve seve devrediyorum, hatta saygıyla da önünde eğiliyorum:happy0064
schmetterling
01-05-07, 15:04
cnm sen benden bile çok uçuyosun:) bak şimdi bi ayaklanıcaklar tutamıycaz walla, grubumuzu çok genişletmeden böyle yorumlardan kaçınalım, alıştıra alıştıra yapılır böyle şeyler:P:)
bu arada çok kısa süren grup başkanlığmı sana seve seve devrediyorum, hatta saygıyla da önünde eğiliyorum:happy0064
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
yok yok benimki sadece eğlence, böyle saçma şey olmaz ki zaten, olur mu zaten :img-hyste
Serdar hadi hep beraber "bitti- gitti gizem mizem yok artık, gitti":img-hyste
Yaaa affedilmiş TİN!!!!!!! sanki bir anda tüm dediklerimi değiştirmişim gibi hissediyorum... bu yazdıklarımdan sonra seni İtalyan mafyası bile kyrtaramaz....
Bu arada Bodrum iyi güzelde Sofia ' dan nasıl kurtulacak.... Senaristler atlamadınız di mi?
Bakın biz hala , Aralıkta söz verdiğiniz Naz'ın doğum gününü bekliyoruz.... 25 Mayıs'ın yıldönümü geldi, hareket bekliyoruz.... Yanan evden haber yok.... Hulısi'nin tepkisini bekliyoruz....
SENARİST UNUTUR, YY FORUMCULARI UNUTMAZ !!!!!!!!!
Daha düşünsem çok madde yazarımda... işim var kardeşim, devamını bizim gevezeler getirir nasılsa...
Gizem ve Serdar, kötü kötü şeyler yazacağınıza senaristlere anımsatmalar yapın.... bir gün bir yerde kullanırlar....
fregmanı sonunda gördüm:img-yes: kaç haftadır romantizm doruğundaki fregman eski şarkısına dönmüşşş anlaşılan herşey sil baştan:img-hyste
naz ne kadar güzel olmuş öyle tabi arada imaj değişimi şart:img-yes:
son sahneyi merak ettim birbirlerine bakarak telde konuşuyolar ve ikisindeede gülümseme ne konuşuyorlar acaba:img-blush yarını iple çekiyorum ve bu sefer hüzünlenmeyeceğimi bilerek rahatlıkla gerilmeden bekliyeceğim yarını:happy0064
schmetterling
01-05-07, 15:14
Gizem ve Serdar, kötü kötü şeyler yazacağınıza senaristlere anımsatmalar yapın.... bir gün bir yerde kullanırlar....
tutamadım elimi:img-hyste ya Serdar'ın ne suçu var şimdi ben yazdım:img-hyste
emredersiniz anımsatıyoruz
*kardeşim bu naz doğmadı mı o da mı yalan... doğum günü olur insanın tabi eğer hayal değilse değil mi... nerde naz'ın doğumgünü
* hulusinin evi yandı bu adam yanar yanar bende para bol mu dedi, nereye gitti evin manevi anlamı???
* ümit nerelerde öss bunalmında mı... bari bu çocugun dogumgunu olsaydı butun ev ahalısının dogumgunu su 3 ay ıcınde mı yahu
*hanı tarıkla naz öpüşmüştü salda sarılarak oturmuşlardı el ele arabaya gitmişlerdi haniiiiiii
sonra ne değişti soruyorummmm
Daha düşünsem çok madde yazarımda... işim var kardeşim, devamını bizim gevezeler getirir nasılsa...
:img-sorry :img-cray:
demek geveze ha, küstüm, valla billa küstüm. demek kötü yazıyoz ha. kestim valla billa yazı yazmayı kestim.
kapanmış bir grubun külleri yeniden alevlendi bu durumda
YYGBG (yürü yüreğim gidelim buralardan grubu) :sad53:
Çok şey değişti,herşey 9 ay öncesine döndü:img-hyste
Hulusi nasıl oluyorda gözleri kapalı duruyor banyoda,Türk geceleri düzenlemiş rus revülerine katılmış Hulusi uslandı mı ne?Gözünün açık olması gereken yerde açmıyor ne zaman lazım değil pür dikkat kesiliyor:img-hyste
*kardeşim bu naz doğmadı mı o da mı yalan... doğum günü olur insanın tabi eğer hayal değilse değil mi... nerde naz'ın doğumgünü
* hulusinin evi yandı bu adam yanar yanar bende para bol mu dedi, nereye gitti evin manevi anlamı???
* ümit nerelerde öss bunalmında mı... bari bu çocugun dogumgunu olsaydı butun ev ahalısının dogumgunu su 3 ay ıcınde mı yahu
*hanı tarıkla naz öpüşmüştü salda sarılarak oturmuşlardı el ele arabaya gitmişlerdi haniiiiiii
bi iki tane de benden......
-ya bu burağın gitmesini istiyoduk tmm da ne zaman gitti nereye gitti niye gitti
-berrak nerde berrak
-vahi belkısı ne çabuk unuttu, nası sevgi bu böyle
-sophia neden hiç tarığı aramıyo, nası kız bu ya hiç mi merak etmiyo
-25 mayıs 2006da nolmuştu neden unutuldu????
schmetterling
01-05-07, 15:24
bi iki tane de benden......
-ya bu burağın gitmesini istiyoduk tmm da ne zaman gitti nereye gitti niye gitti
-berrak nerde berrak
-vahi belkısı ne çabuk unuttu, nası sevgi bu böyle
-sophia neden hiç tarığı aramıyo, nası kız bu ya hiç mi merak etmiyo
-25 mayıs 2006da nolmuştu neden unutuldu????
tebrikler:happy0064
-ümitle filiz ayrıldı mı neden görüşmüyorlar
-hulusi evdeki spor aletleri nereye gitti (suyunu çıkardım evet)
-artık sadrinin ailesi gelse hoş olmaz mı 1. bölümden beri adları var görüntü yok
-naz'ın staj eksiği vardı ona ne oldu
- daha konsere gidecekti bu kız o da yalan oldu
-artık sadrinin ailesi gelse hoş olmaz mı 1. bölümden beri adları var görüntü yok
başa dönülecek deniyor ya... belki o zaman üzerinden geçip boşlukları doldururlar :icon_whis :img-pilot
evet yaaa müniri görmek istiyoruz artıkkkk:happy0064
-bi de şey var vahi kredi borcunu ödemiyo mu hiç, hala aynı miktarı söyleyip duruyolar
-hulusi de 6 ay önce söz vermişti dizinin başlarında, halaa 6 ay diyolar:img-yes:
burdan senaristlere sesleniyorum;
yahu kardeşim her sezon başında dönün en başa daha kazançlı çıkarsınız.ne o öyle 9 ayda bir başa mı dönülürmüş?
sezon başlarında dönün 457 sene de oynatsanız sonu gelmez valla öyle.hem arada atladığınız zibilyon tane konu da bir şekilde işlenme şansını yakalar.
dizi de naz-tarık hariç 10 a yakın önemli karakter var.her sene biri araya girse eder 10 sene.5 sene de bir kıskançlık krizi ekler,3 senede bir de yeni karakter sokarsınız araya gider de gider.
Ben daha yeni örendim nedeni arkadaşım saolsunnn..
ceza_cansu
01-05-07, 15:40
Bendende bir hatırlatma gülümüz nerde bizim gülümüz.Senaristler bu gülü atlamasın.Hani taaa Bora zamanında Tarık Naz'a bir gül vermişti.Naz da onu camdan attı Tarık aldı.Peki şimdi nerde o gül???O gül çıksın ortaya başka birşey istemiyorum.(Tabi şimdilik)
schmetterling
01-05-07, 15:42
Bendende bir hatırlatma gülümüz nerde bizim gülümüz.Senaristler bu gülü atlamasın.Hani taaa Bora zamanında Tarık Naz'a bir gül vermişti.Naz da onu camdan attı Tarık aldı.Peki şimdi nerde o gül???O gül çıksın ortaya başka birşey istemiyorum.(Tabi şimdilik)
evet ya nerde gülümüz.. ayrıca "seninle bir dakika" es geçilmesin, "nazoşist" unutulmasın, "ben seni seviyorum" sorgulansınnn
not: SERDAR bak ben hiç alındım mı "geveze" lafına:img-hyste şeker anlamda söyledi asu ablamız ya...
evet ya nerde gülümüz.. ayrıca "seninle bir dakika" es geçilmesin, "nazoşist" unutulmasın, "ben seni seviyorum" sorgulansınnn
not: SERDAR bak ben hiç alındım mı "geveze" lafına:img-hyste şeker anlamda söyledi asu ablamız ya...
şeker mi? o daha kötü bee :img-hyste
ne yaptın sen gizem, birden samim geldi aklıma "şekerr" :)
bari ben de bişeyin açıklığa kavuşmasını talep edeyim
-arabada 2 doğru 1 yalan oyununda, naz'ın tarığın söylediklerinden hangisini yalan olarak algıladığını öğrenmek istiyorum. :img-hyste
-arabada 2 doğru 1 yalan oyununda, naz'ın tarığın söylediklerinden hangisini yalan olarak algıladığını öğrenmek istiyorum. :img-hyste
samimmmm:img-hyste ilahi serdar ya koptum burda:img-hyste
schmetterling
01-05-07, 15:55
:img-hyste :img-hyste :img-hyste hehehe relax şekerrr:img-hyste
ya bence bi bölüm tarık-naz özel olsun
bütün bi anda söylenip de unutulan şeyler masaya yatırılsın... mesela bi bölümde Tarık ve Naz Hulusi evde oturdukları gibi otursunlar masa başına kimse rahatsız etmesin, bunlar başlasın
-sen orda ne demek istemiştin
-hala nazoşist misin
-"ben seni seviyorum"derken ne demek istedin
-2 dogru bı yalanda hangısı yalandı
-en kotu halımız hangısıydı, kardes abı mı kankalar mı
-benı sıyah elbisemle gordugunde ne hıssettın
- 14 subatta kapıma geldiginde veya salda soylemek ısteyıp de soyleyemedıgın neydı
oohoooo uzar bu boyle yoruldum:img-hyste
ceza_cansu
01-05-07, 16:00
bütün bi anda söylenip de unutulan şeyler masaya yatırılsın... mesela bi bölümde Tarık ve Naz Hulusi evde oturdukları gibi otursunlar masa başına kimse rahatsız etmesin, bunlar başlasın
-hala nazoşist misin
- 14 subatta kapıma geldiginde veya salda soylemek ısteyıp de soyleyemedıgın neydı
Of of ya bunlar say say bitmiyor.Yok bunların açıklığa kavuşması için 1 bölüm kesmez.En az 3 bölüm.2 bölümde eskileri hallederler.E eskileri halledelim derken yeni olaylarda çıkartırlar.O da 1 bölüm sürer.Tamamdır senaristlere duyurulur Tarık ve Naz'ı steril oda da 3 bölüm misafir etsinler:)
schmetterling
01-05-07, 16:03
Of of ya bunlar say say bitmiyor.
senaristler de işin içinden çıkamadı tabi.. "ne yapsak yaw bu kadar şeyi es geçmişiz" dediler ve buldular çözümü " başa dönelimmmm" bravo diyoruz onlara:happy0064 :img-hyste
-hala nazoşist misin
süper fikir aslında..... ama naz gerçeğini unutuyosun daha anlayamadı ya tarığın söyleyemediği şeyin nolduğunu, artık gözüne soksalar da, bağra çağra söyleseler de zor anlar biraz:icon_whis
benden bi tane daha eksik....
-hani tarık sevgililer gününde otelde şarkı söyliycekti? nolduu?? o gece çıkan ünlüye noldu, ünlü dediği revüdeki ruslarmıydı?
-madem hulusiyi hacer anne büyüttü, vahi de haticenin pardon neticenin kardeşi ve bu ikisi çok önceden tanışıyolardı, vahiyle hulusi neden hiç birbirlerini görmemişler o zaman?
-hala nazoşist misin
yaa şimdi 28.bölüm başını izledim de. en komik bölüm başlarından birisiymiş gerçekten.
tarık: ne denmez efendim denir
naz: ne?
tarık: ne?
naz: önce ben "ne" dedim
tarık: peki ben ne dedim?
naz: anlamadım ondan "ne" dedim
tarık: ne dedin :img-hyste :img-hyste
haa 28.bölüm demişken. bi soru daha var yanıtlanması gereken
- naz hala karda kışta, çocuklar üşümesin diye 20 bin lira bağış yapan gence aşıkmıymış? (ee bağışı tarığın yaptığını öğrendi.)
tarık bu soruyu sorsa süper olur :)
schmetterling
01-05-07, 16:08
- naz hala karda kışta, çocuklar üşümesin diye 20 bin lira bağış yapan gence aşıkmıymış? (ee bağışı tarığın yaptığını öğrendi.)
ay ay ay ay ay ay ay süper bi soru :happy0064 :happy0064 ya niye biz senaryoya karışamıyoruzzzz...
elmali-turta
01-05-07, 16:16
Bende fragmanı daha yeni izledim ve çok beğendim Naz'ın o eski turk filmlerindeki hali Tarık'ın şöför kılığını görünce heh şimdi tam Küçük Hanım'ın Şöförü olmuş dedim:))
Ne yalan söyliyim onların eski hallerini özelmişim Naz'ın yeniden arka koltukta oturması guzel olucak Tarık'ın da dikiz aynasından bakması bide arabada şarkı söledimi tamamm:happy0064 :img-hyste :img-hyste
Son olarak ben bu fragmana bi şarkı armağan ediyorum...:img-hyste
.....
Sil baştan başlamak gerek bazen
Hayatı sıfırlamak
Sil baştan sevmek gerek bazen
Herşeyi unutmak....
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Asu Ablaya özel not:Ablacım emanetleri aldım haberin olsun:img-hyste
ay ay ay ay ay ay ay süper bi soru :happy0064 :happy0064 ya niye biz senaryoya karışamıyoruzzzz...
biz yazsaydık ztn bunlar atlanmış olmazdı ki:img-hyste
schmetterling
01-05-07, 16:20
Son olarak ben bu fragmana bi şarkı armağan ediyorum...:img-hyste
.....
Sil baştan başlamak gerek bazen
Hayatı sıfırlamak
Sil baştan sevmek gerek bazen
Herşeyi unutmak....
Şebnem Ferah'la başlamışsın Miraycığım o zaman:
bu şarkı bir haykırış
bir öpücük, sıcak bir kış
bir demet gül
bir dokunuş
bu şarkı bir yalvarış
bitmesin sürsün bu düş
sen de düşün sen de konuş
nereye..
gider bu aşk
nereye..
dur gitme
bırak kadının olayım...
ceza_cansu
01-05-07, 16:20
senaristler de işin içinden çıkamadı tabi.. "ne yapsak yaw bu kadar şeyi es geçmişiz" dediler ve buldular çözümü " başa dönelimmmm" bravo diyoruz onlara:happy0064 :img-hyste
Haklısın kesin böyle düşündüler.E baktılar dizifilm deki deliler aman yani Yalancı Yarim forumu bunları unutmuyor.E onları memnun etmek de zor dedilerki
Senaristler: O zaman adım adım üzerinden geçelim hangi noktaları atlamışız onu bir bulalım
BİZ:Tamam
Senaistler: Diziyi izlediniz izlediniz delirdiniz
BİZ:AAA bak anlatışa bak diziyi izlediniz izlediniz delirdiniz.İnsan diziye biraz fazla kaptırdınız falan der
Senarister: O zaman şöyle yapalım.Biz diziyi çekmeye başladık.Tarık'ı şoför olarak Naz'ın yanına yolladık.Bir baktık siz çoktan kaptırmışsınız diziye kendinizi.Bu nasıl
BİZ:Evet daha tarafsız
Senaristler:Gözleriniz kapalı sadece diziyi izliyorsunuz sandık.Bazı sahneleri atladık
BİZ:Bir dakika bir dakika ne demek bazı sahneleri
Senaristler:Yani böyle önceden yazıp sonra unuttuğumuz sahneleri
BİZ:Nasıl unutup
Senaristler:Gösterelim isterseniz
BİZ:Valla iyi olur çünkü biz sizin anlatışınızdan hiç birşey anlamadık
Senaristler:Tarık'ı Naz'ın yanına gönderdik ve
BİZ:Ve ne
Senaristler:Tarık'ı tekrar Naz'ın şoförü yapmaya karar verdik
demiş olabilir senaristlerimiz:)
:img-sorry :img-cray:
demek geveze ha, küstüm, valla billa küstüm. demek kötü yazıyoz ha. kestim valla billa yazı yazmayı kestim.
kapanmış bir grubun külleri yeniden alevlendi bu durumda
YYGBG (yürü yüreğim gidelim buralardan grubu) :sad53:
AHH AHHH ALINIRDA DARILIRMIŞ...
Ablalar hem kızar hem sever...(bak döver yazmıyorum)... sizin gevezeliklerinizi sevmesek yazın diye tutturmayız di mi ama. Sen yaz Serdar.... Gizem'de yazsın.... Gamze x 2 , Cansu, Ebru, Hande,rebeca,jlee, Miray, Burçin ve hatta Anıl bile yazsın.... sizlerin gevezeliklerinize can kurban.... can kurban dedim aklıma geldi Can'da yazsın.... o az yazıyor biraz daha çok yazsın... Jenn ve Sevim de yazsın... onlarında ağzından bal damlıyor.... her ne kadar çoğu zaman aynı düşünmesek de, Büyükbaba, BDAB , Muratdemir, zer ...... ve adını yazmaya artık vaktimin kalmadığı tüm diğer arkadaşlar..... herkes yazsın ....burası yazdıkça güzel.... hafta sonu izin yapsın Sondakika Murat da yazsın.......
Ay pek bir romantik oldu bu.... ruh durumum bozuk galiba.....bende yazayım diyeyim ve bitireyim
Haklısın kesin böyle düşündüler.E baktılar dizifilm deki deliler aman yani Yalancı Yarim forumu bunları unutmuyor.E onları memnun etmek de zor dedilerki
Senaristler: O zaman adım adım üzerinden geçelim hangi noktaları atlamışız onu bir bulalım
BİZ:AAA bak anlatışa bak diziyi izlediniz izlediniz delirdiniz.İnsan diziye biraz fazla kaptırdınız falan der
Senarister: O zaman şöyle yapalım.Biz diziyi çekmeye başladık.Tarık'ı şoför olarak Naz'ın yanına yolladık.Bir baktık siz çoktan kaptırmışsınız diziye kendinizi.Bu nasıl
Senaristler:Gözleriniz kapalı sadece diziyi izliyorsunuz sandık.Bazı sahneleri atladık
bu üzerinden geçme fikrini çok tuttum:)) özellikle 20.ci ve 33.cü bölümün üzerinden geçerken unuttukları çok sahnenin ortaya çıkacağını tahmin ediyorum:img-hyste
schmetterling
01-05-07, 17:36
bu üzerinden geçme fikrini çok tuttum:)) özellikle 20.ci ve 33.cü bölümün üzerinden geçerken unuttukları çok sahnenin ortaya çıkacağını tahmin ediyorum:img-hyste
imza mükemmel ya... harika olmuş...
Bu mudur....BUDUR... biz atlamayız, unutmayız, uyumayız.... bizi kandıramazlar... yapsınlar sil baştan.... gönderelim buradan bir kaç arkadaşımızı da desteğe.... olsun bitsin... Unuttuk , burada ne olmuştu dedikleri anda yanıt verecek en az 10 kişi var... sahne sahne diziyi anımsayan.
YY aşkı neler yaptırıyor insana,dayanın arkadaşlar azmimizin neticesini aldk alacağız,Köprü inşaatına devam(ya ben seviyorum köprüyü)
:)
Evet, aynen :)
Köprü inşaatına devam da, daha ne kadar??:)
Bu gidişle uzun bir süre bitemiyecek, baksanıza mühendisi dağa kaldırdılardı sanırım geçen bölüm değil mi?:)Ben mi yanlış hatırladım yoksa:)
Ya bu arada bakıyorum da hiç bir şey yok bu gun tvde.Köprü ondan izleniyor bence.Eee tabi bizim de yaptığımız katkıları unutmamak lazım:)
Bu arada reklam girince haber veren olur mu acaba bana??Annem kumadayı kaptı da :) Daha fazla dayanamadı:) diye yazmıştım ama gönderemedim dün:)Bari bu gün gönderiyim dedim.Silmiyeyim:)
Fragman harika ya, tam beklediğim gibi:)Bu bölüm her zamanki gibi baya komik olacak,Nedim Saban harikalar yaratacak gibi duruyor.Tabiki her zamanki gibi hayaller, rüyalar havada uçuşuyor yine:)
Off dün de, bu gün gelince de uğraştım, sitede baya bir sorun oluşmuş anlaşılan, site açılınca havalara zıpladım.Gerçi siz baya yazmışsınız görünce acaba yine bende mi sorun var diye düşündüm.Ama sonunda buradayım
skyline_91
01-05-07, 18:17
kanalları gezinirken bi baktım show tv de yarın kurtlar vadisi varmış:icon_sorr
gerçi tekrar bölüm ama olsun mutlaka bizi etkiler
tam da avrupa yakası yokken ne güzel sevinmiştim
ama inşallah etkilemez yaaaaa:icon_sorr
fragman çok hoş görünüyor.bazı takıldığım şeyler var:
1)tarık yine bir iş görüşmesine gidiyor ve karşısında naz var.naz tarığın iş aradığını nereden öğrendi.veya bu işte birinin parmağımı var?
2):img-polic polisler durdu durduda onlar dışarıda konuşurlarken mi buldular tutuklayacak zamanı?emniyet müdürlüğü emir çıkartmış olabilir mi?:img-polic
3)ayşe'yi bir anda istemeye gelmeleri ve ayşe dahil herkesin buna sevinmesi çoook tuhaff.adam varlıklı ama ayşe sadri'den bu kadar çabuk vazgeçemez ki.belki hayal olabilir bunlar.
4)kerem'e nolacak şimdi.işten ayrıldı mı?yazık onada.
&naz'ın okul çıkışında bir erkekle çarpışması ve bunu anında tarığı kıskandırma komplosuna dönüştürmesi hiç hoşuma gitmedi.hemen bir buluşma.bu ne yaw.yanında taş gibi tarığın var,hala başkalarıyla ilgilenmen hiç olmuyor.gözü tarık'tan başkasını görmüyor,tarığın gözüde ondan başkasını görmüyor.öyle bakınıp duracağınıza konuşun değil mi.bu yan rollerde oynayanların girip çıkması moda oldu zaten.onların işide kötü.3-4 bölüm oyna sonra yallah diyorlar.
Sadrinin ailesini daha doğrusu babasını hiç mi görmedik biz??
Sanki ben şöyle hatırlıyorum Hulusinin yanında, Tarıkın Alfonso olduğunu söyleyen adam değilmiydi Sadrinin babası??
Yanlış mı hatırlıyorum acaba :) :icon_whis
fragman bence hiç hoş değil artık bizim fragmanlarda gerçek sahnelerden çok rüya sahnelerini görüyoruz her hafta birinin rüyası fragmanda mewcut geçen hafta belginindi.bu hafta fragmanda 2 rüya sahnesi mewcut biri sadrinin diğeri tarık weya nazın büyük olasılıkla .Kıskandırma oyunlarına alışmadıysanız:) bir an önce alışın derim çünkü nazın fragmanda çarpıştıgı cocukla tarık ı yine delirtecek ,naz biraz ilgi gösterip yine naz naz yapacak her zamanki gibi tarık bunun yine ne yaptıgını çözmeye çalışacakkk şahsen ben çok sinirleneceğimi bile bile izlemeye dewam edecem .
skyline_91
01-05-07, 18:59
Sadrinin ailesini daha doğrusu babasını hiç mi görmedik biz??
Sanki ben şöyle hatırlıyorum Hulusinin yanında, Tarıkın Alfonso olduğunu söyleyen adam değilmiydi Sadrinin babası??
Yanlış mı hatırlıyorum acaba :) :icon_whis
o adam tarığın peşindeki dedktif sacitti sanırım
yani hafızam beni yanıltmıyosa:img-yes:
-hala nazoşist misin
Tabi bunların Tarık tarafından cevap verilmesi de var işin içinde değil mi:)
O olmazsa her şey hiç bir ilerleme olmadan aynı kalır:):img-hyste
süper fikir aslında..... ama naz gerçeğini unutuyosun daha anlayamadı ya tarığın söyleyemediği şeyin nolduğunu, artık gözüne soksalar da, bağra çağra söyleseler de zor anlar biraz:icon_whis
benden bi tane daha eksik....
-hani tarık sevgililer gününde otelde şarkı söyliycekti? nolduu?? o gece çıkan ünlüye noldu, ünlü dediği revüdeki ruslarmıydı?
-madem hulusiyi hacer anne büyüttü, vahi de haticenin pardon neticenin kardeşi ve bu ikisi çok önceden tanışıyolardı, vahiyle hulusi neden hiç birbirlerini görmemişler o zaman?
Söyledi ya...
Aşkın şarabındaaan bilmedenn içtim
Sevda yolundaaan bilmedenn geçtiim
Aşkın bir alevmiş yar yar bir ateş parçasıııı
Bilmeden gönlümü ateşe verdim
Biiilmedennn gönlümüüüü ateşe verdim
Bir sevmek bin defaaaaa ölmek demekmiş
Bir sevmek bin defaaaaa ölmek demekmiş
Bin defa ölüpteee hiç ölmemekmişş
Bin defa ölüpteee ölememekmişş
2.si konusunda sana katılıyorum:)
Ama 1 dk, Hacer anneyle Netice hala okuldan tanışmıyorlar mıydı??:)
yaa şimdi 28.bölüm başını izledim de. en komik bölüm başlarından birisiymiş gerçekten.
tarık: ne denmez efendim denir
naz: ne?
tarık: ne?
naz: önce ben "ne" dedim
tarık: peki ben ne dedim?
naz: anlamadım ondan "ne" dedim
tarık: ne dedin :img-hyste :img-hyste
haa 28.bölüm demişken. bi soru daha var yanıtlanması gereken
tarık bu soruyu sorsa süper olur :)
Evet o replik cidden harikaydı:) Zaten YYin en sevdiğim özelliklerinden biri de akıllıca hazırlanmış replikleri.Soruya soruyla cevap verme olayı:img-wink:
Cidden yaa, öğrendi de, senaristler ona da değinmediler değil mi:)
Yok yok, kesin gerekiyor bir üstünden geçme:)
Harika olmuş Cansu, ellerine sağlık :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Sanki ben bu anı daha önce yaşamışmıydım?:)
İşte orada bir karışıklık var sanırsam.Çünkü ilk bölümlerde o adam Sadrinin babasıydı.Hatta Sadriyle kavga falan ettiklerini hatırlıyorum.Sonra Alfonsonun peşindeki, franceskanın yanındaki adamı oynadı.Bilmiyorum ya, yanlış mı hatırlıyorum acaba..:icon_sorr
Arkadaşlar, Merve Sevinin fan sitesinde Merve ve Barışın Beyaza katılması konusunda bir başlık açtıklarını yazmışlar.Siteyi buraya ekliyorum, destek vermek isteyenlere duyrulur.:) http://www.kanald.com.tr/forum/beyazshow/opentopic.asp?page=5&Topic_ID=82134&topORrep=
Şu;"bir bölüm sadece Tarık ve Naz'a özel olsun" fikri beni acaip şekilde cezbetti efendim:img-wink: Umarım böyle özel ve güzel bir bölüm yaparlar da biz yaralı yüreklere merhem olur:img-yes:
schmetterling
01-05-07, 19:36
cerenimo'da azim gördüm yahu... kimsenin yorum yazacak mecali kalmamış o tam gaz devam:img-hyste olmasan ilerlemiycekmiş forum arkadaşım :happy0064
bence bu dediğmiz yarım kalan sahneler bu sil baştan olayıyla toparlanıcak... "biz böyle bi an yaşamış mıydık?" "evet" "sen ne demiştin peki" şeklinde ve aydınlığa kavuşacak bu olaylar... umarım.... inşallah...:img-hyste
schmetterling
01-05-07, 19:39
Şu;"bir bölüm sadece Tarık ve Naz'a özel olsun" fikri beni acaip şekilde cezbetti efendim:img-wink: Umarım böyle özel ve güzel bir bölüm yaparlar da biz yaralı yüreklere merhem olur:img-yes:
cezbederim öyle:img-hyste :img-hyste
uğur kedi okusa da senaristlere çıtlatsa keşke.. ya bu arada iki aile izleyen var mıydı bizde?? orda olmuştu sanırım bi özel bölüm, arkada iclal aydın ve emre kınay yorum yapıodu geçen bölümlerde yaşananlar üzerine.. sallıo muyum?:img-hyste
*ya bu doğumgünü olayının yanında yeni yılı da verebilirlerdi diye düşünüyorum. Sonuçta bi şekilde çvrelerindeki herkes kutlayacak bunlarda bir yerlere gidebilirledi.
*naz, tarığın cebini karıştırırken eline ne battı? ayrıca naz herşeyi ısrarla araştırıp(tarığı takip ettiği zamanlar, peşinden karakola gidip sorması, ayşe ile konuşması....) inceleyen biri nasıl olurda sonradan kimliği veya fotoyu merak etmez?
* burak naza staj imkanı sağlamak için gelmedi mi? hatta bu yüzden ona özel ders vermedi mi ? (konserde onun arkasında çalacağını söylemişti) Peki o zmn Burak nerde? Konseri yok mu? (Her ne kadar burağın tekrar araya girmesini istemesem de senaryo açısından saçma oluyor.bi cevap lazım...)
* 25 mayısta noldu? telefondaki kadın neden bir daha aramadı?
* ve de hulusinin evi konusunda hulusi zaten araştırma başlatmadı mı? 2 dakika da bir arayıp duran "hala öğrenemediniz mi?" diye soran hulusi evini unuttu mu? hadi o unuttu aratırma bitmedi mi? eğer bittiyse sonuçları hulusiye söylemediler mi?
İşte orada bir karışıklık var sanırsam.Çünkü ilk bölümlerde o adam Sadrinin babasıydı.Hatta Sadriyle kavga falan ettiklerini hatırlıyorum.Sonra Alfonsonun peşindeki, franceskanın yanındaki adamı oynadı.Bilmiyorum ya, yanlış mı hatırlıyorum acaba..:icon_sorr
o adam sadrinin babası değil dedektif sacitti para koparmaya çalıştı sonradan ama başaramadı münir abcayı hiç göremedik ma görmeyi çok istiyoruz (hatta eğer mümkünse ben haluk bilgineri isterim bu rol için :img-wink: )
ayrıca sevgili schmetterling (gizem galiba) demin 40. bölümü tekrar izlerken filizi gece dolaptan süt aldığı sahnedeki t-shirtü dikkatimi çekti üzerinde butterfly yazıyor. aklıma sen geldin :img-wink:
schmetterling
01-05-07, 19:47
ayrıca sevgiliyi schmetterling (gizem galiba) demin 40. bölümü tekrar izlerken filizi gece dolaptan süt aldığı sahnedeki t-shirtü dikkatimi çekti üzerinde butterfly yazıyor. aklıma sen geldin :img-wink:
:img-hyste dikkat etmemiştim ben ya.. bakiym saol:img-wink:
:img-hyste dikkat etmemiştim ben ya.. bakiym saol:img-wink:
:) ne demek her zmn :img-wink: :good:
cerenimo'da azim gördüm yahu... kimsenin yorum yazacak mecali kalmamış o tam gaz devam:img-hyste olmasan ilerlemiycekmiş forum arkadaşım :happy0064
bence bu dediğmiz yarım kalan sahneler bu sil baştan olayıyla toparlanıcak... "biz böyle bi an yaşamış mıydık?" "evet" "sen ne demiştin peki" şeklinde ve aydınlığa kavuşacak bu olaylar... umarım.... inşallah...:img-hyste
Ben de baktım ki forum kalmış, bende de istek var...:)
Eee tabi yazılı yüzünden dün düzgünce giremedim, okuyamadım doğal olarak, sonra girdim büyük mutlulukla site gitmiş:):)
Bendeki istek arttı sanki:)
ya gene çok konuştum ama şimdi aklıma geldi hulusinin gözleri kapalı banyoya girmesinin nedeni içerde birinin duş aldığını düşünmesi olabilir belginden kaçmak içinde mecburen girmiştir. (tarığın müştemilatta olmasını beklemiyodur bence ne de olsa onu nazın erkek arkadaşı gibi fln düşünüyor şoförü olduğunu aklına bile getirmez.)
cezbederim öyle:img-hyste :img-hyste
uğur kedi okusa da senaristlere çıtlatsa keşke.. ya bu arada iki aile izleyen var mıydı bizde?? orda olmuştu sanırım bi özel bölüm, arkada iclal aydın ve emre kınay yorum yapıodu geçen bölümlerde yaşananlar üzerine.. sallıo muyum?:img-hyste
Birazcık gibi:)
Ben izliyorum şu son 3 bölüm hariç, ama öyle bir sahne hatırlamıyorum nedense :icon_whis :) Keşke çıtlatsa...Ama yakında olacağını sanmıyorum.:)
Çünkü senaristler okuyor forumu, ama bizi ters köşe yapmak için:) Bunlar ne demiş:"Tarık Naza seni seviyorum desin"
Senaristler:"Eveet, şu yakında bir açılma falan olmayacak:)
schmetterling
01-05-07, 19:59
Birazcık gibi:)
Ben izliyorum şu son 3 bölüm hariç, ama öyle bir sahne hatırlamıyorum nedense
ama ben de yy'den başka diziyi rüyamda görmediğime göre bi gerçeklik payı var sanırım...
hatta tekrar bölümüydü ve son iki bölümden görüntüler vardı, uzun zaman önceydi ama... iclal "sen de beni çok kırmıştın ama " falan diyordu eski görüntüde trip atıyorsa falan.. aman neyse ya
sonuçta tarık-naz özel istiyoruz..
not: hehe Serdar'a laf atmış gibi oldu:img-hyste
o adam sadrinin babası değil dedektif sacitti para koparmaya çalıştı sonradan ama başaramadı münir abcayı hiç göremedik ma görmeyi çok istiyoruz (hatta eğer mümkünse ben haluk bilgineri isterim bu rol için :img-wink: )
Çok sağolun arkadaşlar.Heralde ben yanlış hatırlıyorum.:) Sonunda kabullenebildim:)
Şimdi arşivliyor olsaydım, ne güzel hemen açar bakardım ilk bölümleri....
Ahh ah:icon_sorr Baştan hiç düşünmemiştim bu diziyi bu kadar seveceğimi:)
Ben de baktım ki forum kalmış, bende de istek var...:)
Eee tabi yazılı yüzünden dün düzgünce giremedim, okuyamadım doğal olarak, sonra girdim büyük mutlulukla site gitmiş:):)
Bendeki istek arttı sanki:)
valla bgn bende de bir istek artışı oldu, ama sanırım benimki gördüğüm rüyadandır. Dün akşam rüyamda hulusicanı gördüm. (gerçi bu pek tarıkla naza benzemiyordu sarışındı ama sonradan koyulaşır belki rengi:img-hyste ) Biz Hulusicanla parktaydık. Maşallah tipi benzemiyordu ama huyu aynı dedisiyle babası... Parktaki kızların hepsiyle yakından ilgilendi hemde binbir numarayla :img-wink: (şuraya nasıl tırmanıcam, beni sallayabilir misin bende seni sallarım, bak kumdan kale yaparken şunlara dikkat et....) Hatta en son ağzım açık kaldım çünkü ondan biraz daha büyük bir kızın yanına gidip kaydıraktan kaymaya korkuyorum beraber kayabilir miyiz bile dedi ve kıza sarılıp kaydılar :img-hyste
Yani bu gece bayağı güldüm ve mutlu bir şekilde uyandım :)
ama ben de yy'den başka diziyi rüyamda görmediğime göre bi gerçeklik payı var sanırım...
hatta tekrar bölümüydü ve son iki bölümden görüntüler vardı, uzun zaman önceydi ama... iclal "sen de beni çok kırmıştın ama " falan diyordu eski görüntüde trip atıyorsa falan.. aman neyse ya
sonuçta tarık-naz özel istiyoruz..
not: hehe Serdar'a laf atmış gibi oldu:img-hyste
Bence de öyle oldu.
Uzun zaman önceyse hatırlamıyor olabilirim.Hafıza olaraktan pek iyi olduğum söylenemez de:)
Evet istiyoruz özeli cidden.
Hatta steril odanın içinde:)
Off şimdi baktım da amma konuşmuşum ha, hiç farkında değilim :icon_whis :happy0064
İnsan burada zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor anlaşılan:)
NOT!: (içses) hadi hadi sen konuş konuş sonra aaa nasıl yazmışım bu mesajları...:)Of ya ne bu iç ses falan, nerden çıktı şimdi bu, kim demiş :icon_whis :)
valla bgn bende de bir istek artışı oldu, ama sanırım benimki gördüğüm rüyadandır. Dün akşam rüyamda hulusicanı gördüm. (gerçi bu pek tarıkla naza benzemiyordu sarışındı ama sonradan koyulaşır belki rengi:img-hyste ) Biz Hulusicanla parktaydık. Maşallah tipi benzemiyordu ama huyu aynı dedisiyle babası... Parktaki kızların hepsiyle yakından ilgilendi hemde binbir numarayla :img-wink: (şuraya nasıl tırmanıcam, beni sallayabilir misin bende seni sallarım, bak kumdan kale yaparken şunlara dikkat et....) Hatta en son ağzım açık kaldım çünkü ondan biraz daha büyük bir kızın yanına gidip kaydıraktan kaymaya korkuyorum beraber kayabilir miyiz bile dedi ve kıza sarılıp kaydılar :img-hyste
Yani bu gece bayağı güldüm ve mutlu bir şekilde uyandım :)
Mükemmel bir rüyaymış. Ben ne zaman göreceğim acaba böyle rüyalar:)
Acaba kime benziyor Hulusican:icon_whis Bir fikri olan var mı? Huy anlamında yani:) Kime benzediğini tahmin bile edemiyorum, var mı ki onların ailede öyle biri:)
NOT!: Arkadaşlar hani Nazın sürekli çaldığı bir melodi var çellosuyla, bu bölüm de olmuştu, havuz kenarında hani, o kimin hangi konçertosu veya konçerto mu? Ne o? Kim söylüyor? Bilen varsa ve söylemezse YYin fragmanını geç görsün:) Ya da görmesin ya, ama bana söylesin...Off yine cıvıdım :)
pas.si.on79
01-05-07, 20:40
Merhabalar,
Bu ne enerji bu ne neşe... Valla gün içerisinde foruma girememekle çok şey kaybetmişim.. Herkese coşmuşda coşmuş.
cansu harikasın. Senaristler forumcular arasındaki repliğin çok güzel.. Okurken çok eğlendim. Hepiniz müthişsiniz... Ellerinize sağlık..
Dün frg mandan sonra yazamadım.Yazdım gitmedi.. :img-hyste
Gece sorunlu olunca, gündüz de foruma giremeyecince kutlayamadım. Tüm emekçilerinin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutluyorum.
Fragmana gelince, uğur kedinin dediği ve fragmanda görüldüğü üzere komik olacağı kesen.. Eskiye dönüş,geçicidir herhalde.. Naz ve o coçuğun çarpışmasını ve hani ilk aşklar hep öyle yaşanırmış ya.. öyle bir izlenim verilmesinden hoşlanmadım;ama belki de geçmişe dönüşlerini o çarpışma bitirecektir.
Demişsiniz ki Nazın çay bahçesinde o çocuğu bekliyor olabilr,ekilsin..Çok doğru. Ekilsin.Çünkü Mert,Burak,bora gibi olmalarına artık yüreğim dayanmayacak. Hani içimizde Tarık ve Nazı şöyle biraraya getirseydik.Ondan sonra sorunlar vsler olsaydı içimiz rahatlayacaktı.Ama Tarık ve Naz en inatçı aşıklar o yüzden de olacak bunlar..
pas.si.on79
01-05-07, 21:00
Gamze(simser) arkadaşım rüya demişsin..Gece benimde aklıma gelmişti.
Şimdi Nazın şapkalı çanlı haliyle olduğu sahnede.Polisler geliyor götürüyor.Niye götürsün ki.. Ben onu anlamadım.Tarık gülüyor gibiydi. Sonra Tarık önceki bölümün finalinde zaten polisler götürmüştü.Sadece imzası eksikti..
Fragmanı en ince ayrıntısını yakalayan,analiz eden arkadaşlar,Burçin,Hande, Serdar,Asu nerdesiniz..?
bu konu hakkında yazdığınız da ben mi görmedim.
Bence o sahne hayal diyorum. :icon_sorr
Gamze(simser) arkadaşım rüya demişsin..Gece benimde aklıma gelmişti.
Şimdi Nazın şapkalı çanlı haliyle olduğu sahnede.Polisler geliyor götürüyor.Niye götürsün ki.. Ben onu anlamadım.Tarık gülüyor gibiydi. Sonra Tarık önceki bölümün finalinde zaten polisler götürmüştü.Sadece imzası eksikti..
Fragmanı en ince ayrıntısını yakalayan,analiz eden arkadaşlar,Burçin,Hande, Serdar,Asu nerdesiniz..?
bu konu hakkında yazdığınız da ben mi görmedim.
Bence o sahne hayal diyorum. :icon_sorr
gamzecim, fragman yorumumda o konuya değinmiştim ben, merak etme kaçmadı gözümüzden.
benim düşüncem şu.
tarık naz'ın çanından ve çenesinden bıktı ve hayal etti, keşke eve geldikleri gibi "buraya da polis gelse alsa götürse beni" diye. "kurtulurum çan ve çeneden" diye hayal ediyo olabilir. yoksa ihbar olmadığı sürece ne işi olur polisin orda.
ee kim ihbar edebilir, tarığın orda olduğunu bilen birisi. yani naz.
dediğim gibi ihbarlık bi durum yoksa o sahne hayal. ayrıca kelepçe falan da çok abartı yani. sanki tutuklu yakalıyolar.
son sözüm tarığın naz'dan kurtuluş hayali diyorum :)
pas.si.on79
01-05-07, 21:41
:img-hyste serdar , serdar derken her zaman Tarık yazıyorum sonra geri düzeltiyorum.:img-hyste neyse..
Çan çan çene:img-hyste :img-hyste
evet kesinlikle o kısmı hayal.. Ancak öyle bir yerde Naz Tarıkı çağırıyor falan..Orası da bana biraz tuhaf geldi. Sanki orası da hayal gibi...
Çan çan çene :img-hyste alemsin ya :img-hyste
schmetterling
01-05-07, 22:20
:img-help: :img-help: :img-help: fragman zehirlenmesi yaşıyorumm acil yardım:img-help: :img-help: :img-help:
:img-hyste sustunuz kendimi fragmana verdim çok tehlikeli ya bi anda çanlar çalıyor etrafınızda:img-hyste
:img-help: :img-help: :img-help: fragman zehirlenmesi yaşıyorumm acil yardım:img-help: :img-help: :img-help:
:img-hyste sustunuz kendimi fragmana verdim çok tehlikeli ya bi anda çanlar çalıyor etrafınızda:img-hyste
endişelenme gizem'cim hemen sana da bi panfragman yapıvereyim. bak o zaman hiç bişeyin kalmayacak.
ama şimdiden çanların senin için çalması kötü olmuş, yarın ne yapacaksın naz o çanları çalarken. üzerine bi de çene. en iyisi sana "çançene" ilacı yapalım. belki tarığa da lazım olur :)
whiteangel
01-05-07, 22:42
endişelenme gizem'cim hemen sana da bi panfragman yapıvereyim. bak o zaman hiç bişeyin kalmayacak.
ama şimdiden çanların senin için çalması kötü olmuş, yarın ne yapacaksın naz o çanları çalarken. üzerine bi de çene. en iyisi sana "çançene" ilacı yapalım. belki tarığa da lazım olur :)
SERDARR sen bu ''çançene'' ilacından bl miktarda hazırla. Bütün forum ahalisine lazım olabilir. Hatta yedek stoklar bile olsun.:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Fragmanı izledikçe bu bölüm rüyadır:icon_whis bu bölüm hayaldir
:icon_whis bu bölüm kabustur :icon_whis diyorum, işin içinden çıkamıyorum. Fakat şapka, eldivenler, kostüm eldeki o mini ''çan'' la süper bir uyum sağlamış.:img-hyste
schmetterling
01-05-07, 23:17
yarın mükemmel gün bu yüzden erken uyuyup yarın zinde olmalıyım ve hasta olmamalıyım artıkkkkkk:img-help:
hepinize iyi geceler sevgili arkadaşlarım bugün de sayenizde çok eğlendim..
(Serdar ne olur "sayenizde" kelimesine takılma, bak korkar oldum:img-hyste )
iyi geceler, tatlı, bol yy'li rüyalar... ve umarım yarın "isterdim"i duyarız.. sevgiler...
yarın mükemmel gün bu yüzden erken uyuyup yarın zinde olmalıyım ve hasta olmamalıyım artıkkkkkk:img-help:
hepinize iyi geceler sevgili arkadaşlarım bugün de sayenizde çok eğlendim..
(Serdar ne olur "sayenizde" kelimesine takılma, bak korkar oldum:img-hyste )
iyi geceler, tatlı, bol yy'li rüyalar... ve umarım yarın "isterdim"i duyarız.. sevgiler...
bak bak bak, yatarken bile laf atıp kaçıyo. oh sen şimdi uyu, "sayende" uykum kaçtı :icon_twis
sen şimdi "sayenizde çok eğlendim" demişsin. ama nerden bilelim hangi yüz ifadesiyle "sayenizde" dediğini belki :img-beee: böyle dedin nerden bilecez.
adam yanına şu ikonu :img-ok: koyarda anlarız olumlu dediğini.:img-hyste
hüseyingazi
02-05-07, 00:18
hepinize iyi geceler
kendime hayret ediyorum ilk defa bir siteye yazı yazıyorum
yy beni bu hale getirdi.
YYsonrası hayatımdaki değişiklikleri bir sıralayayım
-hemen hemen her gün bu foruma girip tüm yorumları okuyorum
-cumartesi minik özeti pazartesi asıl özeti ve fragmanı bekliyorum
-uğur kedi gelmişmi tüyo varmı ona bakıyorum
-barış veya merve veya diğer oyuncular herhangi bir programa katılacakmı diye takip ediyorum
-anketlerde oylamalarda ne durumdayız hemen üye olup oy veriyorum
-belki fragman çıkar iye izlemesem bile zzztarı açıyorum
-özellikle reklamları bekliyorum kanal değiştirmiyorum
-bölümleri tekrar tekrar izliyorum
-yy dizisini rüyamdada devam ettiriyorum
-hatat şu anda forumda kimler online diye bile bakıyorum
aslında daha çok şey var ama baya uzun olmuş
sizce bana ne oldu(aslında forumu takip ettiğimden ne cevap vereceğinizi
tahmin ediyorum)
aranıza benide kabul edin demeyeceğim alacağınızı biliyorum ve zaten ben yazmasamda hep aranızdaydım.
hepinize iyi geceler
kendime hayret ediyorum ilk defa bir siteye yazı yazıyorum
yy beni bu hale getirdi.
YYsonrası hayatımdaki değişiklikleri bir sıralayayım
-hemen hemen her gün bu foruma girip tüm yorumları okuyorum
-cumartesi minik özeti pazartesi asıl özeti ve fragmanı bekliyorum
-uğur kedi gelmişmi tüyo varmı ona bakıyorum
-barış veya merve veya diğer oyuncular herhangi bir programa katılacakmı diye takip ediyorum
-anketlerde oylamalarda ne durumdayız hemen üye olup oy veriyorum
-belki fragman çıkar iye izlemesem bile zzztarı açıyorum
-özellikle reklamları bekliyorum kanal değiştirmiyorum
-bölümleri tekrar tekrar izliyorum
-yy dizisini rüyamdada devam ettiriyorum
-hatat şu anda forumda kimler online diye bile bakıyorum
aslında daha çok şey var ama baya uzun olmuş
sizce bana ne oldu(aslında forumu takip ettiğimden ne cevap vereceğinizi
tahmin ediyorum)
aranıza benide kabul edin demeyeceğim alacağınızı biliyorum ve zaten ben yazmasamda hep aranızdaydım.
oh be hele şükür be kardeşim. istersen büyükbaba'ya veya msn de konuştuğum diğer arkadaşlara sorabilirsin "bu adam neden mesaj yazmıyo, her gece 1 gibi geliyo, yorumları okuyup gidiyo, yoksa bu kişi senaristlerden biri mi?" diye diğerlerine söylüyordum.
vallahi çok mutlu oldum sen mesaj yazınca, valla takıntı olmuştu bende de :) aramıza hoşgeldin. eğer yukarda saydıklarını söylemesen "adındaki gibi gazi olmaya mı geldin" derdim ama sen zaten yy gazisi olmuşsun :img-hyste
hüseyingazi
02-05-07, 00:39
tarik_naz
oh be hele şükür be kardeşim. istersen büyükbaba'ya veya msn de konuştuğum diğer arkadaşlara sorabilirsin "bu adam neden mesaj yazmıyo, her gece 1 gibi geliyo, yorumları okuyup gidiyo, yoksa bu kişi senaristlerden biri mi?" diye diğerlerine söylüyordum.
vallahi çok mutlu oldum sen mesaj yazınca, valla takıntı olmuştu bende de aramıza hoşgeldin. eğer yukarda saydıklarını söylemesen "adındaki gibi gazi olmaya mı geldin" derdim ama sen zaten yy gazisi olmuşsun
bende acaba beni farkeden varmı diye merak
ediyordum ama bu kadarını tahmin etmiyordum
demek senarist sandınız ha
gerçi forumun senaristi sensin ama bende henüz böyle bir yetenek
yok ama bellide olmaz yy belki bana bunuda yaptırır
çalıştığım ve akşamları daha sakin olduğundan genelde bu saatlerde girip tüm gün yapılan yorumları okuyorum.
hakkımda başka neler dediniz bakayım
Yaaa affedilmiş TİN!!!!!!! sanki bir anda tüm dediklerimi değiştirmişim gibi hissediyorum... bu yazdıklarımdan sonra seni İtalyan mafyası bile kyrtaramaz....
Bu arada Bodrum iyi güzelde Sofia ' dan nasıl kurtulacak.... Senaristler atlamadınız di mi?
Bakın biz hala , Aralıkta söz verdiğiniz Naz'ın doğum gününü bekliyoruz.... 25 Mayıs'ın yıldönümü geldi, hareket bekliyoruz.... Yanan evden haber yok.... Hulısi'nin tepkisini bekliyoruz....
SENARİST UNUTUR, YY FORUMCULARI UNUTMAZ !!!!!!!!!
Gerçi bu konu biraz gerilerde kalmış ama benim de kafama takılan bir konu var.Tarık'ın okula bağışladığı için geri veremediği paradan dolayı yarışması ve bu yarışa hazırlanmak için hafta sonları antreman yapması gerekmiyormuydu?
Aslında sizlerinde belirttiği gibi dizimizde açıkta kalan bazı noktalar var ve bunlar gün geçtikçe artıyor.Senaristlerin bu tarz hatalara dikkat etmesi ve dizide kara delikler açılmasına fırsat vermemesi gerekiyor...:img-yes:
hüseyingazi
02-05-07, 00:52
gelir gelmez konuya dalmış gibi olacak ama
yarışı düzenlyen adam tarığa cepten ulaşıyordu yanlış
hatırlamıyorsam tarığın telefonu göl evinde yandı
böylece adam tarığa ulaşamadı yarışda sabıkada pasaportta antremanda kapandı diye bu konuyu toplayayım
Gerçi bu konu biraz gerilerde kalmış ama benim de kafama takılan bir konu var.Tarık'ın okula bağışladığı için geri veremediği paradan dolayı yarışması ve bu yarışa hazırlanmak için hafta sonları antreman yapması gerekmiyormuydu?
Aslında sizlerinde belirttiği gibi dizimizde açıkta kalan bazı noktalar var ve bunlar gün geçtikçe artıyor.Senaristlerin bu tarz hatalara dikkat etmesi ve dizide kara delikler açılmasına fırsat vermemesi gerekiyor...:img-yes:
senin dediğin kısım gösterilmedi ama yanlış hatırlamıyorsam 28. bölümde filiz abisinin yarıştan kazandığını okula verdiğini öğrenince belgine söylemiş belgin de yarış yerinin numarasını veya adresini istemişti filiz'den. yani görünmeden o mesele halledildi sanırım. yoksa adam niye boşuna 20 bin ytl versin, arar geri isterdi.
açıkta kalan noktalar oluyo ama sonunda mantıklı bişeye bağladıkları veya bi şekilde konuyu ilgilendiren kişinin başına başka tur belalar çıkartıp diğer konuyu unutturdukları için fazla sırıtmıyo o konular.
mesela 25 mayıs ile ilgili belgin hulusiyi sorgulayacaktı ama franceska'nın alfonso tehditi 25 mayıs'ı unutturdu, belgin hulusi'ye yaptıkları karşısında sıkı sıkıya sarıldı.
senin dediğin kısım gösterilmedi ama yanlış hatırlamıyorsam 28. bölümde filiz abisinin yarıştan kazandığını okula verdiğini öğrenince belgine söylemiş belgin de yarış yerinin numarasını veya adresini istemişti filiz'den. yani görünmeden o mesele halledildi sanırım. yoksa adam niye boşuna 20 bin ytl versin, arar geri isterdi.
açıkta kalan noktalar oluyo ama sonunda mantıklı bişeye bağladıkları veya bi şekilde konuyu ilgilendiren kişinin başına başka tur belalar çıkartıp diğer konuyu unutturabiliyolar.
mesela 25 mayıs ile ilgili belgin hulusiyi sorgulayacaktı ama franceska'nın alfonso tehditi 25 mayıs'ı unutturdu, belgin hulusi'ye yaptıkları karşısında sıkı sıkıya sarıldı.
Senin bu yorumundan anladığım kadarıyla senaristler bizden görünmeyen yerleri hayal gücümüzle görünür hale getirmemizi ve olayları bu şekilde açığa kavuşturmamızı bekliyor.Tabi bu ne derece mantıklı bilemiyorum.Bu şekilde yapacaklarına ayrıntılara biraz daha dikkat etseler sanırım daha sağlıklı olacak...:img-yes:
hüseyingazi artık resmi olarak da aramıza hoşgeldin.Umarım bundan sonra güzel yorumlarınla da foruma renk katarsın...:img-wink:
Senin bu yorumundan anladığım kadarıyla senaristler bizden görünmeyen yerleri hayal gücümüzle görünür hale getirmemizi ve olayları bu şekilde açığa kavuşturmamızı bekliyor.Tabi bu ne derece mantıklı bilemiyorum.Bu şekilde yapacaklarına ayrıntılara biraz daha dikkat etseler sanırım daha sağlıklı olacak...:img-yes:
hüseyingazi artık resmi olarak da aramıza hoşgeldin.Umarım bundan sonra güzel yorumlarınla da foruma renk katarsın...:img-wink:
şimdi baktım o konuşmaya da belgin filiz'e
belgin: "sen bana ne yarışıymış öğren haber ver" diyo.
ama sen hayal gücü diyosun da, ayşe'nin ameliyat parasını da belgin biz görmeden verdi. sadri hastanede öğrendi paranın yattığını. daha sonra hacer ile onun konusu geçti o ayrı da, bu yarış konusunda da tarık üstelemedi, daha doğrusu naz'ın sürekli onu mertle yarıştırması tarığın gerçek yarışını unutturdu. belki tarık üstelese belgin "ben parayı verdim" diyecekti. yarışçılar da parasını aldığı için ses çıkarmadı. e o zaman sorun yok. herşey naz'ın suçu, adamın aklında ralli yarışı varken tuttu mert yarışı soktu. :)
pas.si.on79
02-05-07, 01:21
hüseyingazi hoşgeldin..Ben şahidim.Serdar aynen düşüncelerini söylüyordu.Hergün hüseyingazi diye biri geliyor okuyor,gidiyor..Hatta bu konuda senaryolar bile yazdı.. sözüm ola sen senaristlerden biriymişsin.
Sonra bu yazılanları okuyor, forum ahalisinin deliliklerine kıs kıs gülüyormuşsun.:img-hyste .(bu son cümleyi ben uydurdurdum demedi öyle birşey) ama hakikaten Serdar seni merak ediyordu.
gelir gelmez konuya dalmış gibi olacak ama
yarışı düzenlyen adam tarığa cepten ulaşıyordu yanlış
hatırlamıyorsam tarığın telefonu göl evinde yandı
böylece adam tarığa ulaşamadı yarışda sabıkada pasaportta antremanda kapandı diye bu konuyu toplayayım
ya hazır bu konu açılmışken burda benim kafama takılan başka bir soru var.
haklısın adam cepten ulaşıyordu ve bir telefon konuşmasında " sonunda seni bulabildim her ne kadar soyadını eksikte verden dedi" ama sonra sanki tarık tekelioğlu olduğunu anlamamış gibi konuştu. yani en azından bana öle geldi.
hüseyingazi
02-05-07, 01:33
eee başka neler dediniz hakkımda
okuması çok zevkli demek haberim olmadan
sizi meraklandırmışım
tark-nazın senaryo yazma işi demek onda alışkanlık
yapmış her konuda itina ile senaryo yazabiliyor
keşke merakınızı forumda dile getirseydiniz
belki daha önce yazmaya başlardım
ama belkide senaristlerden biriyimdir (hahaha)
biraz paranoya iyi gelir belki
yeterince delirdik belki çivi çiviyi söker
Dün gece otrudum sabaha kadar tüm yy bölümlerini indirdim. Artık kafama takılan veya burda konuşulan noktalar oldukça geriye dönüp bakma şansım var. Sizlerde indirseniz soru işaretlerine daha kolay çözüm buluruz heralde :):)
Bu arada tarığın önceki bölümde küpeleri çok gözüme batmıştı. Bu bölümde küpeler yok yine.
şimdi baktım o konuşmaya da belgin filiz'e
belgin: "sen bana ne yarışıymış öğren haber ver" diyo.
ama sen hayal gücü diyosun da, ayşe'nin ameliyat parasını da belgin biz görmeden verdi. sadri hastanede öğrendi paranın yattığını. daha sonra hacer ile onun konusu geçti o ayrı da, bu yarış konusunda da tarık üstelemedi, daha doğrusu naz'ın sürekli onu mertle yarıştırması tarığın gerçek yarışını unutturdu. belki tarık üstelese belgin "ben parayı verdim" diyecekti. yarışçılar da parasını aldığı için ses çıkarmadı. e o zaman sorun yok. herşey naz'ın suçu, adamın aklında ralli yarışı varken tuttu mert yarışı soktu. :)
Sonuç olarak dönüp dolaşıp benim söylediğim boşlukları doldurma işi bizim hayal gücümüze kalıyor yorumuma geliyor bu durum.Bak sende aynı yöntemi kullanmış ve parayı Belgin'in verdiğini,paranın arkasının bu nedenle aranmadığını ve Belgin'in neden açıklama yapamadığını hayal gücünle bir çırpıda bir araya getirmiş ve bu olaya son noktayı koymuşsun...:img-grin2