PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-10

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10

sinemim_g
02-05-07, 21:17
evettttt.....imzayı bide ben attım!!!!yeter yaaaaa ciddi yeterrrrr:img-help:
bu dizinin adı 'yalancı yarim'... 'yalancı şöförüm' değil kii....
izin verinde artıkkk yari olsun yaaaa:img-blush bi kere sevgili olsalar bence dizi hiç tıkanmadan ilerler daha romantik olur daha inandırı olur sonuçta patrona yalan söylemek başka sevgilisine yalan söylemek başkaaa yeterrrr ciddi yeter biz bağımlı oldukta izliyoruzzz ama bağımlı olmayanlar sırf bu yüzden çekip gittiler...toparlansınlar yaa diziyi resmen 33 ten sonra boş boş izliyoruzzzz.....

neyse çok dolmuşummm:icon_sorr
şu repliğe bittim

naz:insanın vatanı sevdiğinin yanıdır!
tarık:benim vatanım burası!:good:

bu çocuk daha ne desinnn...uslan artık deli nazım bak gelip geçiyor yazım:img-hyste

jlee
Artık yalancı yarimde aşk görmek istiyoruz aşk. Sevgili hallerini görmek istiyoruz!

imza: AŞKA AŞIKLAR FORUMU

ayşenurr
ben 10 bölümdür aşk istiyorum.ortada aşk yok.bundan sonrada olacağını sanmıyorum.

havinnnn
02-05-07, 21:18
Artık yalancı yarimde aşk görmek istiyoruz aşk. Sevgili hallerini görmek istiyoruz....:img-help:

Artık yalancı yarimde aşk görmek istiyoruz aşk. Sevgili hallerini görmek istiyoruz:icon_sorr

handeozbek
Artık yalancı yarimde aşk görmek istiyoruz aşk. Sevgili hallerini görmek istiyoruz

Artık yalancı yarimde aşk görmek istiyoruz aşk. Sevgili hallerini görmek istiyoruz

whiteangel
Artık yalancı yarimde aşk görmek istiyoruz aşk. Sevgili hallerini görmek istiyoruz....

Dream3viL
02-05-07, 21:19
Aşka aşıklar diyorlar ama 42 bölümdür doğru düzgün aşk yok , nasıl aşk anlamadım.Anlayan varsa anlatıversin.

xeno
02-05-07, 21:20
Artık yalancı yarimde aşk görmek istiyoruz aşk. Sevgili hallerini görmek istiyoruz....

elmali-turta
02-05-07, 21:20
Artık Yalancı Yarim'de AŞK görmek istiyoruz AŞK.Sevgili hallerini görmek istiyoruz.

kozanak
02-05-07, 21:21

Hepimiz aşka aşığızzz ! hepimiz aşk istiyoruz!:)

Buyukbaba

Artık yalancı yarimde aşk görmek istiyoruz aşk. Sevgili hallerini görmek istiyoruz!

ceza_cansu
Arkadaşlar ben yeni bir grup kurmak istiyorum.Eminim aranızda bana katılanlar olucaktır.SAG yani senaristleri anlayamayanlar grubu

35900
02-05-07, 21:22

ayşenurr
02-05-07, 21:23
bende AŞK görmek istiyorum AŞK.....SEVGİLİ HALLERİNİ görmek istiyorum.

handeozbek
02-05-07, 21:23

jcdenton
02-05-07, 21:24
Bölümü pek beğendiğimi söylüyemicem.Artık aşk görmek istiyorum gerçekten.Bu böyle şöför , patron başka bişey bilmem ne olmuyor 42. bölüme geldik tık yok.Hep laflarda kalıyor yetmiyor artık bize bişeyler bunun ilerisi olmalı Sevgili olmaları lazım artık.

Kesnlikle katılıyorum hatta imzamı atıyorum canım izlinle...:)

valla ne diyeyim ki? yukarıdakilere katılmamak elde değil.

uğur kedi'nin mesajının üzerine de yazmıştım zaten....

beybolat
02-05-07, 21:33
Artık yalancı yarimde AŞK görmek istiyoruz:img-in_lo :love04: :love05: :love01:

tolgacan
02-05-07, 21:34
Pek de iyi bir bölüm değildi... Sanki birbirlerini hiç tanımıyormuş gibi yapmaları garipti... Bu bölümden sonra da iyi reyting beklemeyelim, kendimizi kandırmayalım arkadaşlar... :icon_sorr

tarik_naz
02-05-07, 21:34
o çocuk yaşar mı? gitti çocuk gittiii. o ne koşuştu öyle. ve o ne sinir.
gerçekten eski bölümlere geri dönülmüş ama ve çok zevkli bi bölüm olmuş.

ama neymiş bir varmış bir yokmuş.

burcin_kaplan
02-05-07, 21:35
Arkadaşlar ben yeni bir grup kurmak istiyorum.Eminim aranızda bana katılanlar olucaktır.SAG yani senaristleri anlayamayanlar grubu

Bende bendee.. benide yazın bu gruba.SAG'a giriyorum bende.

Buyukbaba

xeno

kozanak
02-05-07, 21:36

darklife
herşey eskiye döndü garip yaaa :) aylar öncesinemi döndük şimdi
uzatıyolar işte ama abartı geliyor yavaş yavaş bişyleri öğrensinler artık yani

handeozbek
imza: AŞKA AŞIKLAR FORUMU[/

whiteangel
02-05-07, 21:39
DEMEK Kİ NEYMİŞ?

İMZA: AŞKA AŞIKLAR FORUMU

ceza_cansu
02-05-07, 21:40

İMZA:AŞKA AŞIKLAR FORUMU

(gerçi eğer böyle devam ederse adımız aşka hasretler forumu olucak ya neyse)

capcup
YA ÇOK VASAT Bİ BÖLÜM OLDUU SİZE KATILIYORUM ARKADAŞLAR ARTIK BİZİ DUYSUNLAR...:img-help: BEN AŞKKKK GÖRMEKK İSTİYORUUMMMMMMM bye

cave77
Artık yalancı yarimde aşk görmek istiyoruz aşk. Sevgili hallerini görmek istiyoruz!!!!.....bu dizinin ilk tanıtım fragmanında bir laf vardı..."Aşk eskimeyen bir masal mı yoksa koca bir yalan mı? " ....maalesef Yalancı Yarim'de aşk koca bir yalan olma yolunda...lütfen yapmayın böyle...bize aşkın eskimeyen bir masal olduğuna artık inandırın....biz 20.bölüm gibi 33.bölüm gibi bölümler görmek istiyoruz çok mu fazla birşey istiyoruz acaba?

kardelen2086
bölümün son sahnesi yarıda mı kesildi yoksa bana mı öyle geldi arkadaşlar?sanki naz ayağa kalkıyor gibiydi ve o anda görüntü dondu....

ne yazıkki bölümün başını kaçırdım ama geri kalan kısımları hoşuma gitti diyebilirim,tarığın"demekki neymiş?yeni bir iş bulunacakmış"repliği bölüm içinde en çok hoşuma giden bir replikti ha bir de naz için "bir günün diğerine tutsa "repliği de güzeldi

ama artık abarttılar bir şeyler ortaya çıksın ya,bu ne böyle bir de başa dönmesinler mi,biz bir 40 bölüm daha bekleriz arkadaşlar, banyo sahnesinde bir an için tarık dayanamayacak ve babasının karşısına çıkacak sandım,çünkü o sahne çok duygu yüklüydü,hulusinin tarık için söylediklerine çok duygulandım:img-yes:

coqette
DEMEK Kİ NEYMİŞ?

Buyukbaba
02-05-07, 21:42

handeozbek
02-05-07, 21:43
imza: AŞKA AŞIKLAR FORUMU[/

saYYgıner
02-05-07, 21:44
Arkadaşlar içimizden birisi Aşk görmek istiyorum diye büyükçe cok güzel saglam bi imza yapsın hepimiz onu kullanalım AŞK GÖRMEK İSTİYORUUUUZZZZZZZZZZ

sinemim_g
şerefimize bunu yaptımm:img-hyste
AŞKK GÖRMEK İSTİYORUZZZ:happy0064

http://img47.imageshack.us/img47/6706/sanstitre2gr1.png (http://imageshack.us)

kozanak
yy den dolayı oluşan stresi:) milan manc united maçını izleyerek futbol AŞKIMIZI görelim bari:) go milan gooo Artık yalancı yarimde aşk görmek istiyoruz aşk. Sevgili hallerini görmek istiyoruz:)

barışakarsuyase
02-05-07, 21:45
DEMEK Kİ NEYMİŞ

TARIKLA NAZ ERTIK BİRBİRLERİNE BİRAZDA OLUSUN YAKLAŞMALI BİZDE BİRAZ AŞK GÖRMELİYMİŞİZ

ben bu demekki neymiş lafına gerçekten koptum:happy0064 bide en komik laf hacerin
filiz=ümitle takıldık
hacer0bende bu takıldık lafına takılıyorum
ben bu bölümü fazla heyecanlı beklemiyodum beklentim gibi çıktı ama gerçekten çok güldüm hulusinin müştemilata girip gözlerini yumması en komik tabi tarıkla nazı şapka davaı daha doğrusu nazın davası süperdi

açık havada şapka takılıcak

kapalı alanda şapka çıkarılacak

sonu sölemeden olurmu bu konu hakkında tek bir fikrim var
YAZIK ÇOCUĞA TARIĞIN SERT YANINI GÖRECEK:img-pilot

skyline_91
02-05-07, 21:46
vasatı geçemeyen bi bölümdü bence 42.bölüm
romantizm=0 komedi=100 olan bi bölüm oldu bence
özellikle hulusi çok komikti...rolünün hakkını gerçekten verdi tebrik ederim
hulusinin şu repliği çok güzeldi:KONTROLSÜZ AŞK AŞK DEĞİLDİR
burda koptum zaten ben:img-hyste :img-hyste
ama bu bölümü kurtarmaya yatmedi bence bu sahneler

barışakarsuyase
02-05-07, 21:48
ARKADAŞLAR BİR FİKRİM VAR HADİ GELİN GREV YAPALIM TABİ ŞAKA

BEN HEMEN SÖLİM FİKRİMİ BİRİ AŞK GÖRMEK İSTİYORUZ DİYE GÜZEL BİR İMZA YAPSIN 1 HAFTA BOYUNCA AYNI İMZAYI KULLANMAK İSTEYEN HERKES KULLANSIN

nasıl ama(biliyorum çok klasik ama aklıma bişi gelmiyo başka):img-in_lo

nella

sinemim_g
http://img484.imageshack.us/img484/3833/sanstitre3go4.png (http://imageshack.us)

:good: :img-wink:

pas.si.on79
02-05-07, 21:49
Senaristleri Anlayamayanlar Grubu na üyeliğimin kabulunu arz ederim...
(artık 42 oldu dile kolay )

AŞK GÖRMEK İSTİYORUZ.
AŞKA AŞIKLAR FORUMU

Buyukbaba
02-05-07, 21:49

ANIL_
02-05-07, 21:50

love-angel
02-05-07, 21:51
yaaa noluyo o çocuk tesadüfen mi ordaydı ?
tarık o çocuğa ne yapcak(bunun cevabı belli ama)?
ya ben hala üniformaya alışamadım çıkarmalı onu yani olmadı. eskiye dönmeleri bence güzeldi amam zil meselesi bozdu "ben vatanımdayım" lafıda nazı yumuşattı sanmıştım ama nerde ne yapmaya çalıştığını sadece tarık diil bende bi anlasam beklediğim kadar güzel olmasada güzel bi bölümdü.
not:tarık tedbiri baştan alıp çocuğu dövmese bari yok ya da evire çevire dövsün yaaaa(hiç sanmıyorum)
bende AŞK GÖRMEK istiyorum

whiteangel
DEMEK Kİ NEYMİŞ?

HEM DE KAPALI- AÇIK TÜM ALANLARDA

AŞK GÖRMEK İSTİYORUZ AŞKKK...

handeozbek

ceza_cansu
02-05-07, 21:52
Ya cidden artık aşk görelim.Tarık'la Naz'ı sevgili olarak görelim.Adımız aşka hasretler olmasın aşka aşıklar olarak kalsın

xeno
02-05-07, 21:52

skyline_91
02-05-07, 21:53
bende SAG grubuna üye olmak istiyorum
yeter artık azıcık aşk görmek istiyoruz

sinemim_g
02-05-07, 21:54
şuan 34 kişiyiz..ve forum yıkılmışş durumda....sanaritleri netice halanın bastonuyla dürtelim yoksa gelmiyecek kendinee:img-hyste

aşk istiyoruz!!!romantizim istiyoruz!!!bodrumdada patron şöfer olurlarsa....
sendeyiz naz:

'yuhhhhhhhhhhhhhhh'''
'ne yaptığını pardon ne yazdığını sanıyorsun sen'
not:sanarisrlere...çok kıymetli sanaristler lütfen ama ya lütfenn bu kadar çile çektirilmez kii aşıklara yazıktır günahtır yaa:img-blush

elmali-turta
02-05-07, 21:54
Artık yalancı yarimde aşk görmek istiyoruz aşk. Sevgili hallerini görmek istiyoruz.

burcin_kaplan
02-05-07, 21:55
Bize her zaman bu aşkın daha farklı olmasıyla kavuşamamalarıyla ünlü olduğunu sölemişlerdi bizi cezbedende buydu, Saf temiz bir aşk.Evet haklıydılarda.
Bariş akarsu ve Bülent kayabaş bunu kaç hafta önce buna benzer şeyler söylemişlerdi , Nilgün Belgünün programında.Acaba bu söylenenler kaç hafta önceydi 10 ?? 15?? kaç bölüm geçti bunların üzerinden 10 ?? 15??

Şu ana kadar bana şu dizideki bir cümle bile yetiyordu.Tarık naza yaptığı ufak bir jest Naz'ın Tarık'a kırdığı ufak bir pot...Ama nereye kadar?? Nereye kadar? Artık 42 hafta geçmiş dile kolay 42.Ve zaten şu ana kadar o kırılan potlar yapılan güzel jestlerle geldik.Peki dewamı için aynıları ne kadar geçerli olucak zannediyorlar daha bir adım ilerledik zannederken bir bakıorum iki adım geriye gittik.En azından iki adım ilerleyip bir adım geriye gitsek.Yok oda olmuyor. ilerlediğimizi bilmek ible iimi rahatlatır şuan.Ama tam tersi geriye dönüyoruz hemde sil baştan başlamak ne demek ya??

34. bölümü bile beğenmiş insanlardan biriyim şu ana kadar yAlancı yarimin hiç bir bölümünden sıkılmadım.Ama bu bölüm o kadar bunaldım ki .İlkkez tarıklı nazlı sahneleri bile içten olmayarak izledim.Hatta doğru düzgün izlediğimi bile söylüyemem bir başka yere baktım bir oraya dikkatli izlemedim.

İşin en kötü tarafıda ney biliyor musunuz?Artık itirafın geleceğinede inanmıyorum.Tarık bir şey söylüyor her an bişe olabilir itiraf gelebilir mi heycanıda kalmadı çünkü gelmeyeceğini biliyorum çünkü itiraf ettirmeyeceklerini biliorum we biz şu ana kadar bu itiraf heycanıyla geldik peki bu itiraf heycanı bile kalmadıysa ne olur???

kardelen2086
naz tarığa çektiriyor ama tarık ta altta kalmıyor aslında iyi de yapıyor,naz a dedi ya aşağıyı göstererek buyrun diye,naz nasıl da şaştı ,,sonra güzel çevirdi tarık isterseniz gidelimmi diye(valla bu bölüm nedense tarığın tarafını tutar oldum,çünkü naz ın dengesiz hareketlerine katlanamıyorum artık,kerem şoförken adam manken gibi serbest giyiniyordu,naz hanım demiyordu,zaten bu kızın tarığa olan gıcıklığını anlayamadım gitti,ne alıp veremediği var acaba????

coqette

handeozbek
02-05-07, 21:57
Bize her zaman bu aşkın daha farklı olmasıyla kavuşamamalarıyla ünlü olduğunu sölemişlerdi bizi cezbedende buydu, Saf temiz bir aşk.Evet haklıydılarda.
Bariş akarsu ve Bülent kayabaş bunu kaç hafta önce buna benzer şeyler söylemişlerdi , Nilgün Belgünün programında.Acaba bu söylenenler kaç hafta önceydi 10 ?? 15?? kaç bölüm geçti bunların üzerinden 10 ?? 15??

Şu ana kadar bana şu dizideki bir cümle bile yetiyordu.Tarık naza yaptığı ufak bir jest Naz'ın Tarık'a kırdığı ufak bir pot...Ama nereye kadar?? Nereye kadar? Artık 42 hafta geçmiş dile kolay 42.Ve zaten şu ana kadar o kırılan potlar yapılan güzel jestlerle geldik.Peki dewamı için aynıları ne kadar geçerli olucak zannediyorlar daha bir adım ilerledik zannederken bir bakıorum iki adım geriye gittik.En azından iki adım ilerleyip bir adım geriye gitsek.Yok oda olmuyor. ilerlediğimizi bilmek ible iimi rahatlatır şuan.Ama tam tersi geriye dönüyoruz hemde sil baştan başlamak ne demek ya??

34. bölümü bile beğenmiş insanlardan biriyim şu ana kadar yAlancı yarimin hiç bir bölümünden sıkılmadım.Ama bu bölüm o kadar bunaldım ki .İlkkez tarıklı nazlı sahneleri bile içten olmayarak izledim.Hatta doğru düzgün izlediğimi bile söylüyemem bir başka yere baktım bir oraya dikkatli izlemedim.

İşin en kötü tarafıda ney biliyor musunuz.Artık itirafın geleceğinede inanmıyorum.Tarık bir şey söylüyor her an bişe olabilir itiraf gelebilir mi heycanıda kalmadı çünkü gelmeyeceğini biliyorum çünkü itiraf ettirmeyeceklerini biliorum we biz şu ana kadar bu itiraf heycanıyla geldik peki bu itiraf heycanı bile kalmadıysa ne olur???

Yerden göğe kadar haklısın burçin. Yazdıklarına aynen katılıyorum. Bende aynı duygulara kapıldım bu bölümü izlerken.

Buyukbaba
02-05-07, 21:59

ayşenurr
02-05-07, 21:59
bende SAG grubuna üye olmak istiyorum.
AŞK istiyoruz.:img-in_lo

cave77
02-05-07, 22:00
İşin en kötü tarafıda ney biliyor musunuz.Artık itirafın geleceğinede inanmıyorum.Tarık bir şey söylüyor her an bişe olabilir itiraf gelebilir mi heycanıda kalmadı çünkü gelmeyeceğini biliyorum çünkü itiraf ettirmeyeceklerini biliorum we biz şu ana kadar bu itiraf heycanıyla geldik peki bu itiraf heycanı bile kalmadıysa ne olur???

Yani ben şu kısmın altına imzamı atarım hatta damga mühür ne bulursam da basarım...artık inanamıyorum ya aynen yani nasıl olsa birşey olmayacak diye bir heyecan da kalmadı ben de:img-help:

rain80
02-05-07, 22:00
biz bunların atışmalarını keyifle izleriz dedik ama
e bölede olmuoki sevgili senaristlerimiz
hep başa dön hep başa dön olmaz ki....
lütfen artık dizimize bu kötülüğü yapmayın...
sevgili olarak da çok güzel atışabilirler :img-yes:
konuların ilerlemesi lazım durduğu yerdede durmuo en başa dönüo....
oooffff offff
tarıkın bu kadar zulum görmeside hiç mantıklı olmuo hemde koskoca alfonso:img-yes:
isterdim şarkısını bende istiorum :img-yes:
ayrıca saga bende katılmak istiorum....

coqette
02-05-07, 22:01

HER KELİMESİNE KATILIYORUM NEREYE KADAR BÖYLE GİDECEK İLLA KISKANDIRMAK GEREKİYORSA (Kİ BEN KISKANÇ HALLERİNDEKİ İFADELERİ SEVİYORUM) SEVGİLİ OLDUKTAN SONRA KISKANILMAZ DİYE BİR ŞEY YOK HATTA DAHA DA RAHAT KISKANIRLAR. ARTIK AZICIK İLERLEMELERİ LAZIM BUNCA LAF VE İMADAN SONRA ....

ceza_cansu
02-05-07, 22:01
Aslında ben de uzun bir yorum yazmak istiyorum ama yazmicam.Burçincim sana sonuna kadar katılıyorum.Yazına ekliceğim tek birşey var o da benle ilgili.İlk defa replik yazarken bu kadar zorlanıcam.Beni tanıyanlar ne demek istediğimi zaten anlar.Bu arada SAG a (senaristleri anlayamayanlar grubuna)üye olmak isteyen arkadaşlar hepiniz gelin.Sayımız giderek artsın

ANIL_
02-05-07, 22:02

Ne kadar da doğru yazmışsın Burçincim. İzleyici beklentisi gayet açık ve netti. 20 olmadı 33 ten sonra itiraf ve Tarık&Naz aşkı bekliyordu izleyici. Ama onlar uzattıkça uzattılar ve itirafın önemini ve heyecanını bizim için yok etmeye başladılar. Hala içimizde birazcık heyecan var umarım iyi değerlendirirler ve güzel bir şekilde bağlarlar.

Unutmayalım ki her zaman söylediğimiz ve avunduğumuz "Aşkın Bu Halini" sevgiliykende yaşayabilirler.

xeno
02-05-07, 22:03

coqette
02-05-07, 22:04
Aslında ben de uzun bir yorum yazmak istiyorum ama yazmicam.Burçincim sana sonuna kadar katılıyorum.Yazına ekliceğim tek birşey var o da benle ilgili.İlk defa replik yazarken bu kadar zorlanıcam.Beni tanıyanlar ne demek istediğimi zaten anlar.Bu arada SAG a (senaristleri anlayamayanlar grubuna)üye olmak isteyen arkadaşlar hepiniz gelin.Sayımız giderek artsın

SAG a beni de eklersen sevinirim

ümit&filiz
02-05-07, 22:06
size biraz ters düşebilir fikrim ama ne kadar sonra aşk görürsek o kadar dizinin süresi uzar.Biraz pollayanna olun bence:img-yes:

nilay87
02-05-07, 22:06
Yalancı Yarim, aşka aşıkların dizisi. Biz forum olarak aşka aşığız, Tarık-Naz aşkına aşığız ama bunu senaristler görüyor mu, onlar da cidden aşka aşık mı ok konuda şüphelerim var.
Burçin yazına aynen katılıyorum. Saf ve temiz aşkı geçti artık bu. Artık eski hisler yok. Hisseedemiyorum. Küçük oyunlarda hissedemiyorum o hisleri. Çünkü hep bir ielri bir geri. Hatta birden fazla geri. Çok fazla geri.
Bu bölüm geçiş bölümü oalrak bile gelmedi bana. Sadece çarşamba boş kalmasın gibi bir bölüm geldi. Diziyi hiç bu kadar eleştirecek seviyeye gelmemiştim. Kötü bulunan bölümleri bile sevdim ben çünkü dizimi seviyorum. Aşka aşkı seviyorum. Ama bu kadar da kızmamıştım bu bölüme kızmadığım kadar.
Yalancı yarimi seviyor muyum? Tabii ki seviyorum. Sonuna kadar seviyorum ama aşka aşık olarak izlemek istiyorum. Aşka aşıkların dizisi olarak.

Buyukbaba
02-05-07, 22:08

handeozbek
02-05-07, 22:09
Aklıma bir şarkı geliyor.
Aşk bu mu
Sevda bu mu
Dizi bu mu......

pas.si.on79
02-05-07, 22:11
Burçinciğim katılıyorum.Artık acaba bu gençler aşk itiraf edecekler mi, birşeyler olacak mı,romantik duygusal sahneler olacak mı diyemiyoruz.. Ümidi kestik. Hatta tek Tarık Naz aşkından değil..Tarık Hulusi buluşmasından da geçtik.. Öyle bir ortamda buluşmaları görmeleri lazımdı.

Bazı anlar vardı.. Tarıkın bastıra bastıra söylediği etkileyici,Benim vatanım sevdiğimin yanıdır,Hulusinin duygusal anı. .Ama bunların sonunu yine biliyoruz.Nasıl olsa Naz ciddiye almayacak.. ANlamayacak.. Anlamamazlıktan gelecek.. Böyle sürüp gidecek..

ve birkaç espri.Güldüm de,,,,Ama birşeyler eksik izleyerek. Tarık naz aşkını görmezden gelerek.. 20,21,33 ü ve birçok güzel bakışmayı,şarkıları unutarak,,,
Artık aşk lazım aşk... :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo

xeno
02-05-07, 22:12

ŞEKER KIZ
02-05-07, 22:15
ya arkadaşlar gerçekten bıktık.anlamıyorum 52 yapacaklardı da eeeee42 bölüm oldu ama halen bişey yok. eğer 52 de bitirmek istiyorlarsa kusura bakmasınlar ama ben biraz onların sevgili olmasının tadına varmak istiyorum haksızmıyım ya....:img-help: :img-help: :img-help: :img-help: yine birini çıkardılar....eee nereye kadar inanın sıkıldım sevgili olup birbirlerini öyle kıskansınlar........................... ya ben artık tekrar izlemek istemiyorum bunaldım.....uğur kedi nerdesin duy feryadımızı nerdeyse kendimizi balkondan aşağı atacağız...............:img-help: :img-help:
artık sevgili oldukları günleri istiyoruz inanın sevgili olduklarında bile çok konu olacak merak etmeyin.

handeozbek
02-05-07, 22:15
Beklentisiz izleyenler grubu var tamam ama insan belirli bir yerden sonra istese de istemese de bekliyor. Tamam böyle olacağını bekliyordum. Strese girmedim. Ama izlerken sıkıldım. Hani ben bu diziyi keyif almak için izliyordum. Nerede kaldı keyif. Sıkılacaksam nasıl keyif alayım. Artık rüyalarda, hayallerde görmek istemiyorum ben aşkı. Orada görmek yetmiyor bana artık. 20'yi , 33'ü tekrar tekrar izlemekte bir yere kadar. Tamamen göstermeyi bırak artık kıyısından köşesinden bile göstermiyorlar aşkı. Bir dediklerini biraz sonra unutuyorlar. Artık laflarını bile kaale almamaya başladık. Korktuğumuz son raddeye gelmemize az kaldı.

ceza_cansu
02-05-07, 22:19

Buyukbaba
02-05-07, 22:20

barışakarsuyase
02-05-07, 22:21
valla bende sag'a üye olmak istiyorum hadi sag iş başına

xeno
02-05-07, 22:21

handeozbek
02-05-07, 22:22

ayşenurr
02-05-07, 22:23
artık aşk istiyoruz aşk.... Tarık&Naz aşkını göstersinler.heyecanlarımızı
yitirmeden.

hüseyingazi
02-05-07, 22:26
bende sayfalar ne çabuk ilerlemiş
diyordumki bir baktım hemen hemen
herkes aynı şeyi yazmış
haklılarda katılıyorum
ben her hafta bu günün gelmesi
için sabırsızlıkla bekliyorum
ne olacak diye küçüçük özetlerden medet umuyorum
ama nedense herhangi bir bölüm öncesi için
bu bölüm itiraf olur mu veya tarık bu sefer babasına
yakalanırmı diye bir merakım olmuyor çünkü böyle bişeyin
olmayacağı artık hepimiz tarafından tecrübeyle sabit
oldu bu durumu bize kim alıştırdı acaba
senaristler güya nazla tarığı bir araya getiriyorlar zannediyorlarki biz merak edeceğiz acaba itiraf edecekmi o ona ne diyecek aramızda böyle bir merakı
uyanan kaldımı
hulusiyle tarığı aynı mekanda tutuyorlar ama ben bakalım bu sefer nasıl
yakalanmayacak diye izliyorum
neyse ilk yorumumun böyle bir haftaya gelmeside benim şansım

bu arada bana önceki sayfalarda hoşgeldin
diyen elmali-turta ve skyline_91 sağolun hoşbulduk

jenn
02-05-07, 22:26
aşka aşıklar grubu:) valla ben bu bölümden çok keyif aldım..çok eğlendim belki bana kızacaksınız ama ben hiç sıkılmadım çünkü bu bölümün aşağı yukarı böyle olacağını tahmin ediyordum..haklısınız aşk görmek istiyorsunuz ama birazda şöyle düşünün bu ekip on beş gün sonra bodruma gidecek bir hazırlık yapıyorlar,planlar ona göre yapılıyor bu bölümler bir geçiş sürecinin yansımaları buna rağmen gerek replikleriyle gerek komedi unsuruyla bence çok tatlı bir bölümdü..biraz o açıdan bakın derim ben..

coqette
02-05-07, 22:30

inanın sevgili olmalarıyla ortaya işlenecek daha çok konu çıkacaktır. artık birazcak konular ilerlesin yani bi alfonso açıklandı o da açıklandı mı açıklanmadı mı belli değil!!! tam naz sonunda tarığı sevdiğini anladı diyoruz anladı mı anlmadı mı belli değil!!! yani sevgili senaristlerimiz ortaya güzel fırsatlar atıyorsunuz da gerçek mi değil mi belli değil.

xeno
02-05-07, 22:31

handeozbek
02-05-07, 22:32

barışakarsuyase
02-05-07, 22:34
http://img484.imageshack.us/img484/3833/sanstitre3go4.png (http://imageshack.us)

:good: :img-wink:

bu imzayı kullanabilirmiyim bide gerçekten çok güzel olmuş

haydi sag iş başına

ceza_cansu
02-05-07, 22:36
SAG(senaristleri anlayamayanlar grubu)üyeleri
1-Ceza_cansu
2-burçin_kaplan
3-elmali-turta
4-passion79
5-handeozbek
6-Anıl_
7-cave77
8-Büyükbaba
9-Jcdenton
10-skyline_91
11-ayşenurr
12-coqette
13-barışakarsuyase
14-xeno
15-rasida
16-saYYgıner
17-nilay87
18-cancan00619
19-MoPete

arkadaşlar ismimi yaz demeniz yeter anında sizleri de yazarım

saYYgıner
02-05-07, 22:38
sevgili ceza_cansu benim ismimi de eklemeni istiyorum o gruba!! senaristleri asla anlayamıyorum dizi nerelere geldi bunlar hala kıskançlık oyunlarına başvuruyorlar inanamıyorum inanamıyoruuuummmmm

nilay87
1-Ceza_cansu
2-burçin_kaplan
3-elmali-turta
4-passion79
5-handeozbek
6-anıl_
7-cave77
8-Büyükbaba
9-Jcdenton
10-skyline_91
11-ayşenurr
12-coqette
13-barışakarsuyase
beni de ekle misin cansu:img-yes:
bu liste daha çok dolar zaten bu gidişle

Buyukbaba

hüseyingazi
02-05-07, 22:40
şimdi bizim dizimiz hiç ara vermeden yayınlanıyorya ben
önceki hafta ile bu hafta arasında ne gibi bir gelişme oldu
onu anlayamadım hiçbir konu ilerlemedi
tamam komedi vardı güldük eğlendik hulusinin espirileri
komikti ama birşey oldumu ilerleme varmı yok

birde bu alfonsonun ortaya çıkışı ve insanların tepkisi
çok basit kalmadımı yoksa alfonso o kadar meşhur ve
önemli değildide bizmi gözümüzde büyütük bu olay çok
basitçe harcandı
oysa meşhur popçu burak bile ne kadar abartılmıştı
ev halkı neler demişti neler yapmıştı
tarık bencede neymiş yeni bir iş bulunacak
hatta birde kalacak yer

xeno
02-05-07, 22:42

gazelle85
02-05-07, 22:43
Arkadaşlar bu dizi gerçekten ve gerçekten çok seviyourm ve önemli bir sınavım bile olsa kaçırmıyourm anlayın nasıl seviyourm.Hulususiyle, sadrisiyle tabiki en önemlisi tarıkla ve nazla onlarka güldük onarla sevindik ,onlarla duygulandık onlarka ağladık. Böle olmasına rağmen artık ne duygusallık ne de komedi kaldı tamam aşık olmasınlar tabiki arada komedi olsacak birşey demiyorum hatta hoşuma gidiyor. Ama artık ben komedide göremiyourm. Espriler artık basitleşmeye başladı,eskisi kadar gülmemeye başladım.senaristler duyun sesimizi tamam aşk olmasın birşey demiyorum nazlansınlar hatta kıskansınlar ama lütfen eski komk eğlenceli dizimizi istiyoruz. raytingler zaten çok kötü böle senaryolar yazarak izleyeneri daha çok bu diziden uzaklaştırıyorsunuz.Lütfen ama lütfen toparlansın bu dizi artık ben ilk defa ve ilk defa bu diziden sıkıldım. Ya sdece tarıkla nazın aşkı önemli değil filiz ümit aşkını kullanabilirler, sadri ayşe aşkı çok basitleşti. ya yazan nasıl nasılya bu kadar mı zor. senarist arkadaşlarımız(flowers, tarık-naz,..) nasıl beceriyorsa siz de gayet güzel bu senaryoları toparlayabilirsiniz. sizlere güveniyorum yine de siz işinizi bilirsiniz.

not:senarist arkadaşlar bari siz birşeyler yazın da sakinleşelim, yoksa bne toparlanamayacağım

hala ve hala yine yeni yeniden yalancı yarim:happy0064

saYYgıner
02-05-07, 22:44

MoPete
02-05-07, 22:48
:img-help: :img-help: :img-help:

cok agir yazacagım.
yetti cunku artik.
kaç bölümdür tutuyorum kendimi.

yazık yahu.
berbat bir bölümdü.

izleyici olarak kendimi aptal yerine konulmuş hissediyorum.
senaristlerin büyük problemleri var herhalde.
haluk özenç ve betül bilmemne hanıma buradan teessüflerimi yolluyorum. fazlasıyla hakediyorlar artık.

bu kadar güzel başlayıp götürdükleri işi bozuyorlar çünkü.
zaten bir beklentiyle oturup izlemiyoruz artık diziyi ama izleyici bu kadar da aptal yerine konulmamalı. bilmem kaçıncı kez yapılan eleştiriler yine aynı noktaya geliyor. bilmem kaçıncı tekrarlar, konular, replikler, diyaloglar, olaylar...

bazı geli,nen noktalardan sanki hiçbirşey olmamış gibi geri dönüşler, davranışlar. arada atlanan onca konu. havada kalan olaylar, sözler...

ratinge ve sürekli uzatmalara kurban giden ve başaşağı giden bir dizi.
resmen laf olsun torba dolsun diye bir bölüm izledim.

oturur sayfalarca yazarım ama gerek yok.

bu kadar da uzatılmaz yahu...hemde dalga geçer gibi.
sıkıldık.

:img-cool2 :img-help: :img-polic :img-help:

cancan00619
02-05-07, 22:49
1-Ceza_cansu
2-burçin_kaplan
3-elmali-turta
4-passion79
5-handeozbek
6-Anıl_
7-cave77
8-Büyükbaba
9-Jcdenton
10-skyline_91
11-ayşenurr
12-coqette
13-barışakarsuyase
14-xeno
15-rasida
16-saYYgıner
17-nilay87

Benim adımı da yazabilirsiniz. Ahhh senaristler ahhh çıldırtıyorsunuz tv başında yeter artık.

Buyukbaba
02-05-07, 22:50

MoPete
02-05-07, 22:51
yaz ceza cansu beni de yaz..

handeozbek
02-05-07, 22:52

ceza_cansu
02-05-07, 22:55
1-Ceza_cansu
2-burçin_kaplan
3-elmali-turta
4-passion79
5-handeozbek
6-Anıl_
7-cave77
8-Büyükbaba
9-Jcdenton
10-skyline_91
11-ayşenurr
12-coqette
13-barışakarsuyase
14-xeno
15-rasida
16-saYYgıner
17-nilay87
18-cancan00619
19-MoPete
20-whiteangel
21-capcup
22-beşiktaşlı
23-rain80
24-iilloo
25-jlee

havinnnn
02-05-07, 22:56
Benim adımı da yazabilirsiniz. Ahhh senaristler ahhh çıldırtıyorsunuz tv başında yeter artık.

beni de yazabilirsin...... yorumlarınıza kesınlıkle katılıorm aynı duyguları paylasıorumm vee.... Artık yalancı yarimde aşk görmek istiyoruz aşk. Sevgili hallerini görmek istiyoruz diormmm senaristler duyun sesimizii.....

beşiktaşlı
02-05-07, 22:56
1-Ceza_cansu
2-burçin_kaplan
3-elmali-turta
4-passion79
5-handeozbek
6-Anıl_
7-cave77
8-Büyükbaba
9-Jcdenton
10-skyline_91
11-ayşenurr
12-coqette
13-barışakarsuyase
14-xeno
15-rasida
16-saYYgıner
17-nilay87
18-cancan00619
19-MoPete

Valla beni de yazabilirsiniz.YETER artık bilmem kaç ay öncesine geri döndük.Mehter takımı gibi bir ileri iki geri...

saYYgıner
02-05-07, 22:57

rain80
yalancı yarimi izlemekten vazgeçemem
ama benim izlemem yetmio....

SAG a da katılmak istiorum :icon_conf

capcup
ceza-cansu benide yaz oraya hemide en başa YETER YAAA BUU SENARİSTLERDEN ÇEKTİĞİMİZ :img-help:

whiteangel
1-Ceza_cansu
2-burçin_kaplan
3-elmali-turta
4-passion79
5-handeozbek
6-Anıl_
7-cave77
8-Büyükbaba
9-Jcdenton
10-skyline_91
11-ayşenurr
12-coqette
13-barışakarsuyase
14-xeno
15-rasida
16-saYYgıner
17-nilay87
18-cancan00619
19-MoPete

Ben niye yokum bu listede:icon_whis :img-help: Beni de ekle canımcım:img-cool2

capcup
02-05-07, 22:58
ceza-cansu benide yaz oraya hemide en başa YETER YAAA BUU SENARİSTLERDEN ÇEKTİĞİMİZ :img-help: yazzz benideee

saYYgıner
02-05-07, 23:00
Sevgili sinemim_g imzanı kullandım ama sesimizi duyurabilmemiz için yaptım bunu haberin olsun :)

pas.si.on79
02-05-07, 23:05
Ben bu bölüme hazırlıklıydım.Çünkü pembe gözlükleri takıp seyrediyordum. :D Bu arada Asuuu nerdesin.Sayende bak sinirli değilim. :img-hyste Çoğu yerde güldüm.Hulusinin duygusal konuşması anı güzeldi. Ama Tarık Naz aşkını unutarak....Tarıkın özelikle bastıra bastıra benim vatanım sevdiğimin yanı demesi de,,, ama işte yine anlaşılmayacak, anlamayacaklardı.. böyle sürecek..
42 bölüm dile kolay..az mı... diziyi başka seyircilerin katılması lazım.dizinin uzaması için..
Maaşı bile aynı.. Gerçekte de Cansunun dediği gibi 13 haftada 1 zam yapılıyor herhalde :D
Bari Naz Tarıkın işçi bayramını kutlasaydı..:D

ben Tarık Naz aşkını unutmak istemiyorum ki.Daha yaşamadılar ki hiçbirşey. Sorun burda..

Yalancı Yarimde Tarık Naz Aşkı Görmek istiyorum.....

iilloo
02-05-07, 23:07
benide yazarmısın cansu kardeş? bu senaristlerin acilen toparlanmaları lazım bahar rehavetindeler sanırım.

jlee
02-05-07, 23:10
1-Ceza_cansu
2-burçin_kaplan
3-elmali-turta
4-passion79
5-handeozbek
6-Anıl_
7-cave77
8-Büyükbaba
9-Jcdenton
10-skyline_91
11-ayşenurr
12-coqette
13-barışakarsuyase
14-xeno
15-rasida
16-saYYgıner
17-nilay87
18-cancan00619
19-MoPete
20-whiteangel
21-capcup
22-beşiktaşlı
23-rain80

Ben de aşka aşıklardanım, aşka hasret kalmak isteyenlerden değil. Beni de listeye alınız pliz :img-pilot

whiteangel
02-05-07, 23:10
imza: AŞKA AŞIKLAR FORUMU:img-cool2

handeozbek
02-05-07, 23:11

saYYgıner
02-05-07, 23:14

Buyukbaba
02-05-07, 23:20

coqette
02-05-07, 23:23

ceza_cansu
1-Ceza_cansu
2-burçin_kaplan
3-elmali-turta
4-passion79
5-handeozbek
6-Anıl_
7-cave77
8-Büyükbaba
9-Jcdenton
10-skyline_91
11-ayşenurr
12-coqette
13-barışakarsuyase
14-xeno
15-rasida
16-saYYgıner
17-nilay87
18-cancan00619
19-MoPete
20-whiteangel
21-capcup
22-beşiktaşlı
23-rain80
24-iilloo
25-jlee
26-havinnnn
27-Havva Tuncer
28-charlie

sude9
Eyvah eyvah forumda ayaklanma var....
Komedi iyi hoş,güldüğüm sahneler oldu ama bu nereye kadar:img-help: :img-help: :img-help:

havinnnn
02-05-07, 23:28
listeye beni de yazınnnnnn:)

saYYgıner
02-05-07, 23:42

capcup
02-05-07, 23:44
ARTIK YALANCI YARİMDE AŞK İSTİYORUZZZZZZZZZ AŞKKKKI YAŞAMALARINI SEVGİLİ OLMALARINI İSTİYORUZZZZZZZZZZZZZ YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help:

Havva Tuncer
02-05-07, 23:48
Arkadaşım beni de yaz listene.... Aşk lazım aşkkk!!!

saYYgıner
02-05-07, 23:48
ARTIK YALANCI YARİMDE AŞK İSTİYORUZZZZZZZZZ AŞKKKKI YAŞAMALARINI SEVGİLİ OLMALARINI İSTİYORUZZZZZZZZZZZZZ YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help:

Sevgili senaristler sevgili yönetmen sevgili yapımcılar lütfen bu sesi bu haykırışları duyun... İlla elimizde bayraklarla meydanlarda gösteri mi yapmamız gerekiyorrrr??

ceza_cansu
02-05-07, 23:55
SAG gittikçe büyüyor.Konu senaristleri anlamamak olunca bütünleştik bakıyorum:)Bütün gruplar SAG da toplandık.Ortak grubumuz oldu resmen.Bu arada arkadaşlar kusura bakmayın ben bu bölüm repliklerini yazamicam.Haberiniz olsun

pas.si.on79
02-05-07, 23:55

jenn
03-05-07, 00:01
arkadaşlar sürekli aynı mesajı yazıp duruyorsunuz..devamlı bu mesajı milyon kere yazarak bilmiyorum ne kazanacaksınız ama kaybedeğiniz şeyi söyleyeyim..yapım ekibi okusun diye yazıyorsunuz biliyorum ama kaybedeceğiniz şey onların motivasyonu olacaktır..bu akşam bir bölüm izledik.eskiden bölümün beğenmediğiniz yanlarını yazarken beğendiğiniz kısımlarınıda yazardınız..anlamlı eleştiler olurdu ama bu gece bir slogan almışsınız elinize sürekli aynı şeyi yazıyorsunuz..ve bence yanlış yapıyorsunuz..umarım yarın bölümü tekrar izleyip önyargılarınızı arkaya atarak bölüme hakkıyla artısı ve eksisini birlikte görerek anlamlı yorumlar yaparsınız..bakın bu ekip büyük bir kadroyla mayıs ortasında bodruma taşınıyor..eminimki orada çok hoş bölümler çekecekler ama siz elinizde bir bayrak ayağa kalkmışsınız.e onlarda motivasyonmu kalır.bilemem artık..

Buyukbaba
03-05-07, 00:02

charlie
03-05-07, 00:03
Sevgili ceza cansu , beni de eklermisin listeye lütfen? Hatta, mümkünse , bütün isim aralarına beni yaz...çoktandır anlamıyorum ben bu senaristleri çünkü... Anlamadığım bir şey daha var...dizimizin 100 bölüm v.s. uzama ihtimaline sevinen arkadaşlar...uzarsa , böyle uzayacak...ki hiç ihtimal vermiyorum şahsen...daha 52 bölümü nasıl dolduracağını bilemeyen bu senaristlerle...

saYYgıner
03-05-07, 00:05

ceza_cansu
03-05-07, 00:06
arkadaşlar sürekli aynı mesajı yazıp duruyorsunuz..devamlı bu mesajı milyon kere yazarak bilmiyorum ne kazanacaksınız ama kaybedeğiniz şeyi söyleyeyim..yapım ekibi okusun diye yazıyorsunuz biliyorum ama kaybedeceğiniz şey onların motivasyonu olacaktır..bu akşam bir bölüm izledik.eskiden bölümün beğenmediğiniz yanlarını yazarken beğendiğiniz kısımlarınıda yazardınız..anlamlı eleştiler olurdu ama bu gece bir slogan almışsınız elinize sürekli aynı şeyi yazıyorsunuz..ve bence yanlış yapıyorsunuz..umarım yarın bölümü tekrar izleyip önyargılarınızı arkaya atarak bölüme hakkıyla artısı ve eksisini birlikte görerek anlamlı yorumlar yaparsınız..bakın bu ekip büyük bir kadroyla mayıs ortasında bodruma taşınıyor..eminimki orada çok hoş bölümler çekecekler ama siz elinizde bir bayrak ayağa kalkmışsınız.e onlarda motivasyonmu kalır.bilemem artık..

Ablacım bizim amacımız tam tersi ekibi özellikle de senaristleri kendine getirmek.Hepimiz şu an aynı cümleyi yazıyoruz bu doğru.Ve bence iyikide yazıyoruz.Herkes şu anda içinde olan şeyleri yazmaya başlasa o zaman forum kötü yazılarla dolardı.O zaman ekibin motivasyonu bozulurdu.O Burak'ın şarkı söylediği bölüm için yazılan REZALETTİ gibi yorumlar hala aklımda.En azından bu cümle sayesinde hem isteğimizi güzel bir dille söylüyoruz hemde kötü yorumlara karşı forumu koruyoruz.Tabi bu benim düşüncem

Buyukbaba
03-05-07, 00:08
Ablacım bizim amacımız tam tersi ekibi özellikle de senaristleri kendine getirmek.Hepimiz şu an aynı cümleyi yazıyoruz bu doğru.Ve bence iyikide yazıyoruz.Herkes şu anda içinde olan şeyleri yazmaya başlasa o zaman forum kötü yazılarla dolardı.O zaman ekibin motivasyonu bozulurdu.O Burak'ın şarkı söylediği bölüm için yazılan REZALETTİ gibi yorumlar hala aklımda.En azından bu cümle sayesinde hem isteğimizi güzel bir dille söylüyoruz hemde kötü yorumlara karşı forumu koruyoruz.Tabi bu benim düşüncem

Bizim düşüncemiz Cansu. Kesinlikle yalnız değilsin.

burcin_kaplan
03-05-07, 00:08
Ablacım aslında şuan çok feci bir eleştiride yapmıyoruz sadece isteğimizi göz önünde bulundurmaları için yapılıyor bu yazıların tekrarı.Yani şuan yazılanları okuduğumda sadece herkes biraz daha aşk görmek istediğini artık sevgili olsalar çok daha iyi olacağını dşünen kesim bunu düşünmelerini nsebebide bende değil bu bölümde eksik bişeylerin olmasıydı.İlk dakikalardan itibaren bunun göze çarptığını düşünüyorum.Şuan bölüm yorumu yapan arkadş olmadı galiba yadab enim gözümden kaçmış olabilir en fazla 3-4 tane wardır diyelim şuan genel olarak bir eleştiri yapılıyor yapılan eleştiri 42 hafta geçmş olmasına rağmen aynı yerde olunmasına benim en fazla taktığım noktaya gelirsem;
sevgili olmalrıda değil benim için olay şuan , benim içime oturan hala kendilerine bile itiraf edememiş gibi göstermeleri yoksaaa... deniyor ben neye üzülüyorum deniyor.Yani bu aslında 41. bölümün sonundada oldu ama bölümün güzelliğinden göze çarpmamıştı.Ama bu bölümde göze çarpmayacak gibi değildi.

benim beğendiğim iki sahneye gelirsem.Okul sahnesi we son sahneydi.ikisini beğendim ama dediğim gibi sinirlenince ztn orda ipler benim için koptu.Birbirlerine laf atmalarını çok seven biriyim.Ama yetmemeye başladı işte artık bir yere kadar herşey en azından itiraf gelsin ondan sonra önlerine engeller çıksın direk sevgili olmassınlar tamam ama bişeler olsun değişik bişeyler tepkim bunadır benim..

_Aslıhan_
03-05-07, 00:10
iyi akşamlar arkadaşlar.off ya hele şükür,tamda zamanını buldu kardeşim msne gelicek foruma gelene kadar çatladım.

tamam herzamanki gibi güldüğüm sahneler oldu.ama mantık arıyormuyum hayır,30.bölümde merte Tarık'a olan aşkını itiraf eden Naz, bundan sadece3 bölüm sonra Burak için aşıkmıyım sorusunu kullandı.daha dün aşık olduğuna kanaat getirdi.onu sevdiğini gitmesini istemediğini yüksek sesle söyledi 39.bölümde ben senin alfonso olduğu bile bile sana emir veremem dedi.ben sana çok çektirmişim dedi.benim gibi bir patrona nasıl tahammül ettin dedi.bugün yeni patron Naz söyledikleriyle yaptıkları tutuyormu tabiki hayır. dahası say say bitmez heralde yani sonuç

Artık yalancı yarimde aşk görmek istiyoruz aşk. Sevgili hallerini görmek istiyoruz!imza: AŞKA AŞIKLAR FORUMU

not1:sag falan ne varsa hepsine üye edin
not2:ben34.bölümde bile güzel birşeyler bulmuş biriydim:icon_sorr
not3:senaristler burları kesin okuyor dizide özlediğimiz filiz_ümit buluşması ve konuşmaları oldu.dikkatinizi kesin çekmiştir.
not4:bunu söylemessem dayanamam.Tarık'ın son sahnede çocuğun peşinden koşmasına koptum.:img-hyste (cani deyin isterseniz inş.yakalar :dito )Allah allah ben böyle değildim bana ne oldu :img-blush
not5:özür dilerim not işini biraz abartmışım.:img-blush

gazelle85
03-05-07, 00:10
beni de yaz arkadaşım.kesinlikle ve kesinlikle senaryonun düzelmesi lazım.:img-help: :img-help: :img-help: :img-help:

frk
03-05-07, 00:11
Forum isyanlarda. Haklısınızda. Sadece gün dolsun diye yeni bölüm oynasın diye çekilmiş gibiydi. Benim merak ettiğim bunlar bunca zaman birbirlerine açılamadılar öyle oldu böyle oldu yanlış anlaşılmalar oldu. Acaba hangisi ilk önce derdini nasıl anlatacak? Karakter olarak ikiside çok gururlular maşşallah. O ondan bekledi, o ondan bekledi. Şimdi hangisi başlşayacak söze merak konusu bende.

SAG üyeleri arasına bende katılmak istiyorum.

saYYgıner
03-05-07, 00:12

jenn arkadaşım bizim hiç bir kabahatimiz yok bu cansu varya herkesi galeyana getirdi ayaklandırdı şeyh sait in tornumudur nedir :)

şaka bir yana kesinlikle haklısın cansu arkadaşım iyiki boyle bir grup kurdun ve bizde sana katıldık yoksa forum olarak daha kırıcı yazılar daha incitici hareketlerde bulunabilirdik senaristlerimize karşı.. ama onlarda artık duysunlar bu dediklerimizi dimi :)

capcup
03-05-07, 00:16
KESİNLİKLE SANA KATILIYORUM CEZA_CANSU YANLIZ DEĞİLSİN BİZ ARTIKK HEP AYNI ŞEYLERİ GÖRMEKTEN HEP BAŞA DÖNMEKTEN SIKILDIK VE BUNU SENARİSTLERİN DUYMASINI İSTİYORUZZZZ UMARIM DUYARLAR VE DİZİMİZ ESKİ GÜZEL GÜNLERİNE DÖNER..........SEVGİLİ OLMALRINI İSTİYORUM:img-help: :img-help: ARTIKKK

ceza_cansu
03-05-07, 00:16
1-Ceza_cansu
2-burçin_kaplan
3-elmali-turta
4-passion79
5-handeozbek
6-Anıl_
7-cave77
8-Büyükbaba
9-Jcdenton
10-skyline_91
11-ayşenurr
12-coqette
13-barışakarsuyase
14-xeno
15-rasida
16-saYYgıner
17-nilay87
18-cancan00619
19-MoPete
20-whiteangel
21-capcup
22-beşiktaşlı
23-rain80
24-iilloo
25-jlee
26-havinnnn
27-Havva Tuncer
28-charlie
29-_Aslıhan_
30-gazelle85
31-frk

coqette
03-05-07, 00:23
Sevgili ceza cansu , beni de eklermisin listeye lütfen? Hatta, mümkünse , bütün isim aralarına beni yaz...çoktandır anlamıyorum ben bu senaristleri çünkü... Anlamadığım bir şey daha var...dizimizin 100 bölüm v.s. uzama ihtimaline sevinen arkadaşlar...uzarsa , böyle uzayacak...ki hiç ihtimal vermiyorum şahsen...daha 52 bölümü nasıl dolduracağını bilemeyen bu senaristlerle...

senaristleri anlamama konusunda şuan da sana katılsamda ben onların bile 100 bölüm boyunca 2 birbirini seven insanı birbirine kavuşturmayacaklarını sanmıyorum. o zaman onlar senarist değil sadisttirler. çünkü hem tarıkla naza hemde onları bunca zaman her şeye rağmen takip eden (severek diyemiyorum çünkü eğer 100 bölümde hala bir itiraf olmazsa severek izleyecek kimsenin kalacağını sanmıyorum) biz zavallı izleyenlere de işkence etmekten zevk alıyorlar demektir. ama ben senaristlerimize güveniyorum şimdiye kadar bize hep güzel bölümler izlettiler artık halimize acıyıp küçükte olsa bir itirafla yada ilerlemeyle (geri dönüşsüz) yüzümüzü bundan sonra da güldüreceklerine eminim. ve bir yy sever olarak bence 52 de kalmamalı en azından 100e uzamalı diyorum.

Ama şimdilik AŞK İSTİYORUUUUUM diyorum.

pas.si.on79
03-05-07, 00:24
ben kendi adıma konuşuyum.bölüm bittikten sonra 3 mesajım oldu. 2sinde bu bölümde çok güldüğümü, güzel bulduğumu ama birşeyler eksik izlemenin üzüntüsünü yaşadığımı belli ettim..İki mesajımda da aşk istedimi belirtim.

3ncü mesajımda arkadaşlara destek oldum. Çünkü diziyi mevcut olan izleyicilerinin devam etmesi izleyenlerin ve diziyi yeniden izleyenler olması açısından gidişat önemli.bizim düşüncelerimizi önem verdiklerini biliyorum. Bu yüzden de neler istediğimizi söylemek en doğal hakkımız.

37 de ve birkaç bölümde geçiş bölümü oldu..Yeni başlangıçlar olacağı söylenmişti.Başlangıçtan kasıtları 9 aya öncesine dönmekmiymiş.. (zaten diziyi tanıtma eksikliğinden sadece barış ve merve fanları sayesinde destek görerek ilerlemesi sağlandı.) birçok kişi hala ordamısınız diye düşünüyorlar.. Geçişler bitmedi..

10 bölüm kaldı dizinin uzaması sürümcemde hala bir gelişme yok.. Birden bitirmeleri beni çok üzer.

Sonuçta Dizide aşk olmasını istemek izleyen izlemeyen herkesin düşüncesi ... Özellikle bizim gibi sürekli seyircilerinin eleştirileri bence tam tersine senaristlerimizin hoşuna gider..Çünkü biz onları her zaman alkışladık. Emeklerine saygımız var. Aslında isteklerimizi söylememiz bu emeklerin boşa gitmemesi içindir .

whiteangel
03-05-07, 00:24
Arkadaşlar yorum yazmak için kızgınlığımın geçip sakinleşmeyi bekledim. Ama artık yazmak zorunda hissediyorum kendimi.
Senaristlerimizin yaratıcı hayal gücü sanırım tükendi. Sürekli geri dönüşlerle nereye kadar? Bugün şunu düşündüm. Tamam ben bir BARIŞ AKARSU fanı olarak dişimi sıkıp izlemeye çalışıyorum. Ama artık sürekli kan kabettiğimizi görmüyorlar mı? Evir çevir aynı senaryoyu yazmaktan yorulmadılar mı?Reytinglerin sürekli düşüşte olmasına bahaneler aramayalım hiç. Ne kadar ekmek o kadar köfte..Ben ve benim gibi bu diziye 10 aydır emek veren kemik kitle giderek azalıyor.Forumda bile artık dizi yorumundan ziyade geyik yapılıyor. Oyuncuların emekleri boşa gidiyor. Oyuncu kadrosunu bu kötü gidişin sorumluları arasında görmüyorum. Bilakis onların da bizler gibi mağdur olduklarını düşünüyorum.Senaristlerin bu caanım diziyi nasıl adım adım katlettiklerini görmek içimi acıtıyor. Eğer tıkanıp kaldılarsa çekilmek de bir erdemdir. Hiç bişi bilmiyolarsa şu forumu okusunlar.Oyuncuların tümünü üstün peformanslarından dolayı kutluyorum. Bütün sitemim derin bir aymazlık içinde olan senaristlerimize ve yaptığı diziye izleyicileri kadar önem vermeyen , özen göstemeyen yapım şirketinedir.AŞKA AŞIKLARA SELAM OLSUN...

Buyukbaba
03-05-07, 00:26

b_i_r_o_l
03-05-07, 00:28
valla arkadaşlar ilk yorumumun böyle kötü bir bölümden sonra olması beni üzüyor ama ne yapalım işte kısmet. Belliki herkes artık naz tarık ilişkisinde ilerleme istiyor. naz tarık atışmaları bile bizi kesmedi anlaşılan ama bence komedi açısından güzel romantizm açısından berbat bir bölümdü.umut edelimde güzel olayların alt yapısını hazırlasın bu bölüm

saYYgıner
03-05-07, 00:31

tarik_naz
03-05-07, 00:31
yalancı yarim forumu şu 10 aylık süreçteki en kötü gününü geçiriyor. bu zamana kadar bir çok eleştiri olmuştu ama bugün olanlar forumun ve dizinin geleceğini büyük ölçüde etkileyecek türden bir başkaldırıştı.

dizinin senaristlerine karşı kurulan tepki grubu ise üzgünüm ama forum tarihinin en acı olayı.

şimdi diyeceksiniz "serdar en kötü bölüme bile iyi der" diye ama bu sözlerimin bölümün iyiliği ya da kötülüğü ile alakası yok. dizi de neymiş bugün var yarın yok.

başka da söylenecek söz yok sanırım.

bi şeyi kırk kere söylersen olur derler. inşallah dedikleriniz olur.

_Aslıhan_
03-05-07, 00:33
kesinlikle yazdıklarımız senaristlere ve oyunculara saygısızlık olarak algılanmasın.
ben tüm düşüncelere katılıyorum,bugüne kadar her bölümü büyük bir zevkle ve keyifle izledim bu bölümdende keyif aldığım birçok sahne var elbette, bunlarıda yazıcaz.
şimdiye kadar yapılan işlerde senaristlerimizi ayakta alkışlamasınıda bildik.biz dizimizi daha iyi yerlerde görmek istiyoruz.yapılan tüm anketlerde gerek oylarımızla gerek mesajlarımızla herzaman destekliyoruz.bizler bu dizinin iyiliği istiyoruz. bizlerden nasıl övgü alıyorlarsa aynı zamanda ne istediğimizide bilmeleride gerek,bizler artık aşk görmek istiyoruz.zaten tekelioğlu gerçeği ortaya çıkınca uzun bir ayrılık olucaktır.ama bunları artık birde sevgili olarak görsek olmazmı?benim korkum dizi52.bölümde biterse ne olucak hepsini son 2bölüm içine sıkıştırılmış haldemi görücez o güzel sevgiyi, aşkı doya doya yaşayamadanmı biticek öyle olusa çok yazık olur.

not:senaristlerimiz birçok bölümde sizleri alkışladık ve alkışlamaya devam edicez. böyle güzel bir diziyi bizlere kazandırdığınız için ama artık aşk görmek istiyoruz.sevgili olduklarını görmek istiyoruz.

nowar_77
03-05-07, 00:40
Bu akşam diziyi izlerken aklımın dilinden Cem Baba nın şarkısı hiç düşmedi..

bindik bir alamete
gideyoz kıyamete
yol dediğin yol gibi
ulaşmalı bir yere
biz dön baba dönelim
geliyoz aynı yere
bu döngü kısır döngü
başı varda sonu yok
dönüyom dönemiyom
sonunda bir çıkış yok

Sabrın da bir sınırı var.Haftalardır bu foruma yazmıyorum,çünkü genelde olumsuz fikirlerimi yazacağıma hiç yazmayayım diyenlerdenim..Ama dedim ya sabrın da bir sınırı var ve sonunda selamet olamayacağına kanaat edilen sabrı da fazla yormanın alemi yok..Artık geçiş dönemi ,ıslahat dönemi tesellileri de fayda etmiyor..Çünkü dizinin nerdeyse bitiş dönemi geldi..Eldeki verilere göre son 10 bölüme girmiş bulunuyoruz...Bari bu son bölümleri gönlümüzün istediği gibi izleyelim..
Beni de tüm tepki grupllarına dahil edebilirsiniz..Benim pembe gözlüklerin bile camları isyanlarda(kulakların çınlasın Hasret)

pas.si.on79
03-05-07, 00:41
valla arkadaşlar ilk yorumumun böyle kötü bir bölümden sonra olması beni üzüyor ama ne yapalım işte kısmet. Belliki herkes artık naz tarık ilişkisinde ilerleme istiyor. naz tarık atışmaları bile bizi kesmedi anlaşılan ama bence komedi açısından güzel romantizm açısından berbat bir bölümdü.umut edelimde güzel olayların alt yapısını hazırlasın bu bölüm

arkadaşım hoşgeldin..

Evet bence işte sorun bu..Güzel olayların alt yapısı ...Ümidimiz kalmadı..Ani değişmeler, Tarık ın dediği gibi günü gününü tutmuyor.Bu yüzden başka bir söze gerek yok...

hüseyingazi
03-05-07, 00:58
Dizi başlamadan önceki umutlar telaşlar
sabırsızlanmalar yerini yavaş yavaş hangi duygulara
bıraktı bir anda
ama değişmeyen tek şey ben hala dizimizi çok seviyorum

bir yorum okuyorum (malum ben okumayı severim)
bir eski bölümlerden parçalar izliyorum ancak dengeyi
tutturuyorum yoksa kendimimi avutuyorum
ama inşallah avutma işi bu haftayla
sınırlı kalır ve yeni haftalar bize yeni bölümler
yeni gelişmeler getirir ve bizde onları yazmaktan
büyük bir zevk alırız :img-yes:

saYYgıner
03-05-07, 01:09
yalancı yarim forumu şu 10 aylık süreçteki en kötü gününü geçiriyor. bu zamana kadar bir çok eleştiri olmuştu ama bugün olanlar forumun ve dizinin geleceğini büyük ölçüde etkileyecek türden bir başkaldırıştı.

başka da söylenecek söz yok sanırım.

bi şeyi kırk kere söylersen olur derler. inşallah dedikleriniz olur.

Olacak sevgili arkadaşım olacakkk

coqette
03-05-07, 01:11
Dizi başlamadan önceki umutlar telaşlar
sabırsızlanmalar yerini yavaş yavaş hangi duygulara
bıraktı bir anda
ama değişmeyen tek şey ben hala dizimizi çok seviyorum

bir yorum okuyorum (malum ben okumayı severim)
bir eski bölümlerden parçalar izliyorum ancak dengeyi
tutturuyorum yoksa kendimimi avutuyorum
ama inşallah avutma işi bu haftayla
sınırlı kalır ve yeni haftalar bize yeni bölümler
yeni gelişmeler getirir ve bizde onları yazmaktan
büyük bir zevk alırız :img-yes:

benimde temennim o. bütün bu yazılar diziyi sevmediğimizden değil çok sevdiğimizden dolayı. Bende şimdiye kadar ki her bölümden zevk aldım. tabiki beğenmedim sahneler oldu, mantık hataları ve eksik kalan, açıklanmayan kısımlar oldu ama hiç tereddütsüz zevkle izledim hatta kendim olsa gene iyi şuan başka bir ülkede yabancı arkadaşlarımla da seyretmeye devam ediyorum her hafta oturup diziyi onlara tercüme etmeye çalışıyorum hemde zevkle, yorulmadan (gerçi bazı deyimleri açıklamak uzun ve zor oluyor ama olsun ben razıyım) inanın onlar bile bütün karakterlerin isimlerini biliyorlar üstelikte hiç türkçe bilmeden başladıkları bu dizi sayesinde bir çok kelime öğrendiler.:img-hyste :img-hyste

işte bu yüzden sevgili senaristelerimize biraz ilerleme görmek istiyoruz diyoruz kesinlikle bunu hakaret olarak algılamalarını istemem ve de morallerinin bozulmasını tam tersi artık bu kadar insan için daha bir azimle yeni yaratıcı keyifli sahneler yapmalarını bekliyorum. biz onlara güveniyoruz ve de dizimizi çok seviyoruz.

capcup
03-05-07, 01:18
BİZ DİZİMİZİN HERZAMAN YANINDAYIZ BEN SENARİSTLERİMİZİN BİZİ DUYUCAKLARINA İNANIYORUM VE ONLARA GÜVENİYORUM UMARIM ARTIK SON BÖLÜMLERE GİRİLMİŞKEN...BİZİ O ÇOK GÖRMEK İSTEDİĞİMİZ AŞKK SAHNELERİNDEN MAHRUM ETMEZLER..ZATEN BU GECE OLANLLARINDA NEDENİ BUYDU ARTIK SESİMİZİ Bİ ŞEKİLDE DUYUMAK İSTEDİK SANIRIM AMA KESİNLİKLE HAKARET YADA ONLARIN ŞEVKLERİNİ KIRMAK İÇİN DEĞİLDİ...:img-yes: :img-help:

saYYgıner
03-05-07, 01:28

b_i_r_o_l
03-05-07, 01:30
Pas.si.79 teşekkür ederim

arkadaşlar bence bu kadar yüklenmeye gerek yok. çünkü sizin ve tabiki benim istediğimiz o 20 ve 33. bölümdeki aşk dolu sahneleri izleyeceğimizden elbette eminim. ama bu biraz sabır gerektirir.bence o sabır sizlerde bol miktarda var. baksanıza hala dizimizden vazgeçen yok.

sonuçta umut fakirin ekmeğidir.:img-yes:

saYYgıner
03-05-07, 01:36
Pas.si.79 teşekkür ederim

arkadaşlar bence bu kadar yüklenmeye gerek yok. çünkü sizin ve tabiki benim istediğimiz o 20 ve 33. bölümdeki aşk dolu sahneleri izleyeceğimizden elbette eminim. ama bu biraz sabır gerektirir.bence o sabır sizlerde bol miktarda var. baksanıza hala dizimizden vazgeçen yok.

sonuçta umut fakirin ekmeğidir.:img-yes:

Valla biz bu dizideki şu saçma sapan şeylere (mesela Belgin hanımın gördügü rüyalarıyla oglunun hayatına yön verebilmesi saçmalıgı, mesela Naz ın aynanın karşısına geçip acaba Burak a aşık mı oluyorum diyebilmesi) dayandık ya inanki sabır taşı çatlar biz çatlamayız arkadaşım... :)

Aslında bizlerin tek derdi şu.. Monoton hareketler monoton replikler monoton espriler didişmeler kıskançlıklardan kurtulmak istiyoruz.. İşlenecek onca konu varken neden dönüp dolaşılıp tekrar bozuk plak haline geliyoruz :img-help: işte tek derdimiz bu... Söz şu ki elbette bizler de biliyoruz elinde sonunda bu aşkın itiraflara dökülecegini dimi... Degişsin artık bu gidişat bu replikler...

muratdemir
03-05-07, 01:39
Bunca zamandır anlatmaya çalıştığım bazı şeylerin artık iyice su yüzüne çıktığını görüyorum. Mutlu muyum bu durumdan, değilim tabi ki. Nerede o romantik, sıcacık dizimiz? Neden bir dizi bu kadar tutmuşken insanları bıktırma noktasına getiriyorlar anlayamıyorum. Sürekli geri dönüşlerden şikayet ediyorduk, bugün adeta "alın size en başına dönüyoruz" dediler.

Geçen hafta biraz yazdım, üzülerek söylüyorum ki yapım şirketi ve/veya senaristler bizim tepkilerimizi hiç ciddiye almıyor. Maalesef şu an sadece bölüm doldurma derdindeler diye düşünüyorum. Düzelir mi derseniz bir kez daha "inşallah" diyeceğim ama o kadar çok söyledim ki bunu ben de sayısını hatırlamıyorum.

pas.si.on79
03-05-07, 01:39
şunu da söylemeden geçemeyeceğim. 41.bölümdeki Tarık ve Naz sarhoş sahneleri çok komik çok hoştu.. Naz ve Tarık pat diye pot kırarken sarhoş hallerinde hiçbirşey söylemediler..Buna da razıyız.... 42.de bu konudan hiç bahsedilmedi.. Tarık nasıl gitti.Naz nasıl yattı..Hiç sorgulamadılar... Yaşanmamış gibi geçildi..

Aslında çok şey var söylenecek mesala TArık vatanım burası diyor hala o git diyor.Niye uzattırılıyor.ANlamak zor....

Yine de içimde haftaya bu şekilde geçmemesi için bir temenni var.. Ben dizimi çok seviyorum.Bu kadar emekler heba edilmesin.. Dizimiz ilk elemelerde mgd de birinci dizi oldu... Yapımcılar tarafından önemsensin istiyoruz.Yalancı Yarim tüm emekçilerine hem de seyircilerine değer verilsin.

muratdemir
03-05-07, 01:43

İşin en kötü tarafıda ney biliyor musunuz?Artık itirafın geleceğinede inanmıyorum.Tarık bir şey söylüyor her an bişe olabilir itiraf gelebilir mi heycanıda kalmadı çünkü gelmeyeceğini biliyorum çünkü itiraf ettirmeyeceklerini biliorum we biz şu ana kadar bu itiraf heycanıyla geldik peki bu itiraf heycanı bile kalmadıysa ne olur???

çok özür diliyorum ama söylemek zorundayım. bunları çok önce dile getirdiğimde bana sert bir tepki vermiştiniz. neyse en azından aynı noktada buluşmuş olduk. sürekli aynı şeylerin tekrarlanması sıkıntı verdi. hepimizin ortak isteği o eski bölümlerdeki sıcak ve saf aşk ilişkisinin tekrar ortaya çıkması.

saYYgıner
03-05-07, 01:45
Duyuru:

Arkadaşlar SAG grubuna üye olan herkesten ricam imzalarını da grup amacına yönelik yapmalarıdır :)

muratdemir
03-05-07, 01:46
aşka aşıklar grubu:) valla ben bu bölümden çok keyif aldım..çok eğlendim belki bana kızacaksınız ama ben hiç sıkılmadım çünkü bu bölümün aşağı yukarı böyle olacağını tahmin ediyordum..haklısınız aşk görmek istiyorsunuz ama birazda şöyle düşünün bu ekip on beş gün sonra bodruma gidecek bir hazırlık yapıyorlar,planlar ona göre yapılıyor bu bölümler bir geçiş sürecinin yansımaları buna rağmen gerek replikleriyle gerek komedi unsuruyla bence çok tatlı bir bölümdü..biraz o açıdan bakın derim ben..

bu bölüme olumlu bakabilmek de güzel saygıyla karşılıyorum ama "geçiş bölümü" konusuna takıldım biraz. bu kaçıncı geçiş bölümü acaba? 20 ? 30?

_Aslıhan_
03-05-07, 01:48
bende çevremde diziyi arada sırada izleyen arkadaşlara
izlemedikleri bölümleri veya en son ne olduğunu
anlatıyordum ama senin yazını okuyunca ben kendime anlatıyorum diyemeyeceğim sen olayı aşmışsın tam bir yy emektarı
olmuşsun ne diyeyim tebrik ederim[/QUOTE]

bende senin gibi diziyi arada sırada izleyen arkadaşlara diziyi anlatıyorum.hiç izlemeyenlereyse dizimizin ne kadar güzel olduğunu anlatmaya çalışıyorum.

onun haricinde yurt dışındaki kardeşime ,diziyi öyle bir şevkle anlatmışım ki...merak edipte diziyi beraber netten izleyelim teklifine büyük bir zevkle deyip ilk 24 bölümü uykusuz izlememizi geçtim.sınırlı kullanıcı olduğumu unutup:img-blush
ilk ay 6gb'lık diğer aya ise 9gb fazla kullanıma yansıyan faturayı mı söylesem:img-hyste

ahh yalancı yarim sevgisi işte:)

derandamir
03-05-07, 01:50
gercekten yaziklar olsun bu senaristlere ve yonetmene,bunlar resmen bizlen dalga geciyorlar bu bolume inanamadim sanki ilk 2 bolumu seyrediyordum,yazik cok yazik,haziranda FINAL yapilacak bu belli buna ragmen,Naz ve Tarik askini bize yasatmiyorlar,beni listeye katabilirsiniz,gercekten bu bolume kocaman bir 0

coqette
03-05-07, 01:54
bende çevremde diziyi arada sırada izleyen arkadaşlara
izlemedikleri bölümleri veya en son ne olduğunu
anlatıyordum ama senin yazını okuyunca ben kendime anlatıyorum diyemeyeceğim sen olayı aşmışsın tam bir yy emektarı
olmuşsun ne diyeyim tebrik ederim

bende senin gibi diziyi arada sırada izleyen arkadaşlara diziyi anlatıyorum.hiç izlemeyenlereyse dizimizin ne kadar güzel olduğunu anlatmaya çalışıyorum.

onun haricinde yurt dışındaki kardeşime ,diziyi öyle bir şevkle anlatmışım ki...merak edipte diziyi beraber netten izleyelim teklifine büyük bir zevkle deyip ilk 24 bölümü uykusuz izlememizi geçtim.sınırlı kullanıcı olduğumu unutup:img-blush
ilk ay 6gb'lık diğer aya ise 9gb fazla kullanıma yansıyan faturayı mı söylesem:img-hyste

ahh yalancı yarim sevgisi işte:)[/QUOTE]

ewt aynen etrafındaki herkese anlatmaya başlıyorsun bende netten istanbuldaki başka bir arkadaşımla da izliyorum o da başka şehirde okuduğundan hafta sonlara ist.e evine dönüyor anca o zmn konuşabiliyoruz ve beraber bi şeyler izliyoruz ve bu da tabiki yalancı yarim ama ben bilgisayarıma indirdim allahtan faturama yansımıyor:happy0064 yoksa kesin iflas etmiştim :img-wink:

_Aslıhan_
03-05-07, 02:03
sırf faturayla kalsam iyi

burdaki arkadaşlarıma her hafta diziyi ısrarla anlatmaya çalışıyorum.bir dizi niye bu kadar sevilir. hala anlatamadım:) hele toplum arasında olanları hiç anlatmayım yüzüme garip garip bakıyorlar uzaydan gelmişim gibi:img-hyste
ne onlar beni, ne ben onları çözemedim tek ilacım bu forum:img-wink:

coqette
03-05-07, 02:06
sırf faturayla kalsam iyi

burdaki arkadaşlarıma her hafta diziyi ısrarla anlatmaya çalışıyorum.bir dizi niye bu kadar sevilir. hala anlatamadım:) hele toplum arasında olanları hiç anlatmayım yüzüme garip garip bakıyorlar uzaydan gelmişim gibi:img-hyste
ne onlar beni, ne ben onları çözemedim tek ilacım bu forum:img-wink:

aynen aynen :img-wink: valla iyiki burayı keşfetmişim diyorum yoksa hakkaten durum vahim yani neyse tek olmadığı bilmekte güzel birşey :img-hyste :img-hyste :img-hyste

zaten o yüzden BBBKAG a(Bizi Bizden Başka Kimse Anlamıyor Grubu (inşallah doğru hatırlıyorumdur)) üye olmuştum.:happy0064 :img-hyste

35900
03-05-07, 02:11
gercekten yaziklar olsun bu senaristlere ve yonetmene,bunlar resmen bizlen dalga geciyorlar bu bolume inanamadim sanki ilk 2 bolumu seyrediyordum,yazik cok yazik,haziranda FINAL yapilacak bu belli buna ragmen,Naz ve Tarik askini bize yasatmiyorlar,beni listeye katabilirsiniz,gercekten bu bolume kocaman bir 0
evet bende cok merak ediyorum bu kumrular bosunami iki kere öpüstü.
nolduda öpüstü yaaaaaa
peki nazla yataga düsen tarigi kim kaldirdi niye sabah beraber uyanip vahiden saklanmaya calisip romantizm yaratmadilar
naz cama yigilip tarikta ona dogru vav diyerek ilerlerken nasil hop diye kalkip nazi tasidida direk nazin kucaginda sarhos bayilmadi
ya nerede bu sevgi,naz bitmis yani tariksa bikmis körelmis nasil gitmek istiyorum dedi annasine olamaz yani böyle,gercek hayati düsünün ,ben basindan delice bir ask gecmis biri olarak yok diyorum ,yani tarik gidebilseydi gidecekti italyaya,anlasildiki oda bikti,iyide biz seyircilerin sucu ne,biz bikmadik
sevgiye ac bir toplumuz vede acikcasi bu bölüm ilk bölümlerden daha kötüydü ifadeler belirsizdi kimin neye ne icin yaptigi anlasilmadi
of yani of
diziyi masala cevirdiler ,,,yakinda dev cikarsa sasirmam
naza asik dev,söför barisla mücadelede,,,dannnnn

_Aslıhan_
03-05-07, 02:13
aynen aynen :img-wink: valla iyiki burayı keşfetmişim diyorum yoksa hakkaten durum vahim yani neyse tek olmadığı bilmekte güzel birşey :img-hyste :img-hyste :img-hyste

zaten o yüzden BBBKAG a(Bizi Bizden Başka Kimse Anlamıyor Grubu (inşallah doğru hatırlıyorumdur)) üye olmuştum.:happy0064 :img-hyste

tamam beni o gurubunda üyesi sayın:)

foruma gelince,ohhh be beni anlıyan normal insanlarda var diyorum.bana asıl bizi anlamayanlar garip geliyor:img-hyste

frk
03-05-07, 02:18
"-İnsanın bi işi sevdiğiyle birlikte yapması ne hoş bi duygu dimi?
- Buyrun.."

Burası çok güzeldi ama. Keşke tarık buyrun dedikten sonra küt telefonu kapatsaydı gerçi naz hemen sonrasında ne demek istedin sen diye aradı ya neyse oraları geçiyorum.

Sonradan eklenti: Zaten tüm forum ahalisininde kızdığı işte bu. Kelime oyunları, son saniyede çalan telefonlar, tam oluyo derken ortama dalan üçüncü şahsiyetler. Artık bişeyler olsun. 42 bölüm oldu dizi bitecek dön dolaş harbiye beşikteş durumu. Önceki mesajlarda mehter takımı benzetmesi yapılmış onlar yavaşda olsa ilerliyolar. Biz 42 hafta sonra tekrar başladığımız noktaya döndük. Sizlerinde saydığı şeyler bi yana (alfonso olayının çabucak geçmesi, nazın sana artık alfonso olduğunu bile bile emir veremem demesi, belgin hanımın gördüğü rüyalarla iş yapması, nazın kendi düşüncelerinin belgin hanımın hatrı sayesinde hemen değişmesini, aklıma gelmeyenler vardır elbette..) aşkı yaşayamadık hala. Dizimizin adı yalancı yarim. Yalan bol bol ama ortada yar yok. Naz iyice dengesiz bi karakter oldu.

Ne olursa olsun yüz bölümde olsa bin bölümde olsa ben bu diziyi izlerim eminimki sizlerde izlersiniz ama bizlerin dışındaki izleyiciyi kaybettikten sonra dizi hayatta kalır mı? Bir sonraki bölüm için beklentim o çocuğun arkasından koşan tarığın bişeyler yapması ki hiç sanmıyorum. Veya en azından kendimi böyle tatmin ederek 43ü beklicem. Umarım diğer olayları 3-4 bölüme sıkıştırıp karşımıza koymazlar.

İyi sabahlar ve iyi günler aşka hasretlerin forumu..

Altıyı on geçe eklentisi: Hulusinin içtin içtin salonun ortasında düştün gibi bi lafı geçti. Forumda baya muhabbeti olmuştu bu konunun. Ayrıca yine forumda muhabbeti geçen konulardan biri ümit-filiz ilişkisiydi ki bu konuda burda baya dile getirilmişti..

coqette
03-05-07, 02:28
tamam beni o gurubunda üyesi sayın:)

foruma gelince,ohhh be beni anlıyan normal insanlarda var diyorum.bana asıl bizi anlamayanlar garip geliyor:img-hyste

gene haklısın gene haklısın ne diyim :img-wink:

bana da onlar yabancı gibi geliyrlar hatta yabancılar bile bizi anlarken kendi çevremizden böyle tuhaf bakışlar alınca daha da garip oluyor insan ama dediğin gibi forum sağolsun:happy0064 :happy0064 bu forumda benimle aynı düşünceliri duyguları paylaşan insanlar olduğunu görünce nasıl mutlu olduğumu anlatamam. zaten hemen de bağımlılık yapıyor biraz çıkıyorum bi bakıyorum aradan fazla zaman geçmeden gene forum karşımda :icon_whis nasıl oluyor ben de anlamadım:icon_whis ama anladığım bir şey varsa o da burda olmaktan keyif aldığım bu duyguyu yaşattığınız içinde yy ailesine teşekkür etmek isterim saolun arkadaşlar. :good: (gerçi şuan çoğunluk kızgın ama olsun)

Hirotaro
03-05-07, 02:28
Yaa bu bölüm en çok güldüğüm bölüm oldu.Ama gene başa döndüler.Acaba Naz hanımımız ne planlıyor.inanılmaz eğlendim bu bölümde

siracen
03-05-07, 02:44
arkadaşalr bölümün tamamını izleyemedim ama izlediğim kadarını bende beğenmedim bana kalırsa bu alfonso olayı bikaç bölümde çabuk harcandı bitti bu haftada laf olsun dizi olsun babında gibime geldi kimin naptığı belli değil ki
bu arada SAG a bende katılıyorum sonuna kadar

_Aslıhan_
03-05-07, 02:47
gene haklısın gene haklısın ne diyim :img-wink:

bana da onlar yabancı gibi geliyrlar hatta yabancılar bile bizi anlarken kendi çevremizden böyle tuhaf bakışlar alınca daha da garip oluyor insan ama dediğin gibi forum sağolsun:happy0064 :happy0064 bu forumda benimle aynı düşünceliri duyguları paylaşan insanlar olduğunu görünce nasıl mutlu olduğumu anlatamam. zaten hemen de bağımlılık yapıyor biraz çıkıyorum bi bakıyorum aradan fazla zaman geçmeden gene forum karşımda :icon_whis nasıl oluyor ben de anlamadım:icon_whis ama anladığım bir şey varsa o da burda olmaktan keyif aldığım bu duyguyu yaşattığınız içinde yy ailesine teşekkür etmek isterim saolun arkadaşlar. :good:
katılıyorum iyiki bu güzel foruma üye olmuşum,burda olmaktan keyif alıyorum.bizleri bu sıcak aile ortamına alan tüm üyelere teşekkür ediyorum,iyiki bende yy ailesi üyesi olmuşum, iyiki bu forum var.

hepinize iyi geceler iyi uykularbye

Medea
03-05-07, 02:49
Yarın daha sakin ve sağduyulu uyanmak dilekleriyle:img-wink: İyi geceler herkese.

coqette
03-05-07, 02:56
katılıyorum iyiki bu güzel foruma üye olmuşum,burda olmaktan keyif alıyorum.bizleri bu sıcak aile ortamına alan tüm üyelere teşekkür ediyorum,iyiki bende yy ailesi üyesi olmuşum, iyiki bu forum var.

hepinize iyi geceler iyi uykularbye

ii geceler talı rüyalaraaaaar tüm forum ahalisine umarım rüyalarınızda olsun bari keyfiniz yerine gelir.:img-help:

B.A.D.B
03-05-07, 04:26
Yalancı Yarim dizisini sürekli izleyen 18 milyon izleyici ile HAS istatistik ve anket araştırma-geliştirme kurumu tarafından yapılan bir analiz sonucunda ortaya cıkarılan bazı verileri ve yorumları paylaşmaktan mutluluk duyarım.

Yorum 1:
Bu akşam izledigim bolumde gulmekten gozlerımden yaslar geldi.İnanın daha once bu dızıyı ızlemedıgım ıcın cok buyuk uzuntu duydum.Kahkaha komasına sokan esprileri ile hos vakıt gecırten bır dızı,guclu oyuncu kadrosunun da hakkını vermek lazım.Yalancı Yarim'e tesekkuru borc bilirim,bu aksamkı bolum sayesınde bana kanal degistirme fırsatı sunarak avrupa yakası adlı dızıyı ızleme ımkanı verdı,cok yasa YY!

Yorum 2:
Abicim ben diziyi birinci bolumden tekrar basladılar sandım,bunu izledim nasıl olsa diyerek kanal degistirmisim,megersem dizi devam ediyormus,tuh tuh ya cok uzuldum ama basından anladıgım kadarıyla cok bısey kacırmamısımdır umarım.

Yorum 3:
Efendim bu kızcagız Alfonso diye saygı duymaya baslamıstı da kafasına saksı mı dustu de sımdı bu cocugu yıne sofor yaptı kıyafetıyle sapkasıyla,emınım o saksı da senarıstın balkonundan dusmustur.

Yorum 4:
Ben YY ye laf ettırmem,sahane bolumdu,gulmekten gozlerımden yaslar geldı,zaten kayıt da ettım,3-5 sefer izlerim.Ay ne sahnelerdı oyle,yerımde oturamadım.

Yorum 5:
Benim bir arkadasım var,hanı siz kimseye soylemeyin de aramızda kalsın,bu YY nin senaristleriyle komsuymus,dedi ki bazen senaristler cok yogun oldugu için arkadasın ogluna veriyorlarmıs bazı bolumlerin senaryosunu yazma gorevini,karsılıgın da da gofret falan verırlermıs,cocuk da pek yetenekli,34'ü de o yazmıs zaten,bu bolumu de o yazdı ıste.Aslında cocuga iş de teklıf edeceklermiş de cocuk daha 5 yasında olunca sorun cıkmıs.

Yorum 6:
Biz diziyi ailecek izliyoz,sahane bir dizi,her bolum daha bır heyecanlanıyor,ne zaman kavusacaklar bunlar dıye beklıyoz,ama kauvusmasınlar yoksam dızı bıtebilür,dizi bitmesin de biz razıyız böyle koyun gibi aynı seyleri izlemeye.

Yorum 7:
Dizide calısan yakın bır arkadasımın dedigine gore bazı bolumlerde senaristler geciktigi icin oyuncular dogaclama oynuyormus,o zaman da ıste boyle oluyormus,aslında senarıstler masum,tum suc oyuncularda,siz inanmayın forumlara falan.

Yorum 8:
İnsanın bazen aglayası geliyor,o kadar uzuluyor kı olan bıtene ve mudahele edemeyecek olmasına,sinirden kendi kendini bitiriyor.Dusunuyorsunuz hafızalara kazınan bolumlerı ve sonra kıyaslıyorsunuz bu gecıstırme,ozensız bolumlerle,ondan sonra da soruyorsunuz hata kımde,diziye her ne olursa olsun baglanan,beklentısız ızleyen,kayıtsız sartsız kabullenen,eleştirmeye bile kıymayan izleyicilerde mi yoksa kaliteyi,surukleyıcılıgı,heyecanı hergecen bolumde bıraz daha olduren senarıstlerde mı?

Yorum 9:
Takmayın fazla kafanıza ,relaks olun,sakin olun,bu hafta siyaset dalgalıydı,cumhurbaskanlıgı secimleri falan,senaristlerimizde duygusal insanlar,döviz piyasası,borsa gibi hemen etkilenıyorlar bu olaylardan,onun icin ozensiz olmus bu bolum.

Yorum 10:
Ben umutluyum,sanıyorum senaristlerin ve yapımcıların planı bu bırkac bolumde masrafları mınımum tuturak İtalya bolumu için tasarruf yapıyorlar,sonra ver elini İtalya,maksımum romantızm,komedi tavan yapmıs,nasılsa bir iyi bolum 10 kotu bolumu hafızalardan siler diye dusunuyorlar,ama hatırlamaları gereken bırsey var,bu dızının ızleyıcılerı mekanlarla degil bakıslarla,guluslerle mutlu oluyorlar.Dag evi hic unutulmadı,o ev ne İtalyadaydı ne de turistik bir beldemizde,dagın tepesindeydi.Onemli olan nerede oldugu degil ne yasandıgı.

HAS istatistik ve anket araştırma-geliştirme kurumunun yapmıs oldugu ankete katılan ızleyıcılerden bazılarının yorumlarını sızlerle paylastık.18 milyon gibi kısıtlı bir izleyici katılımıyla yapılan anketten cıkan sonucları maddelıyelım;
1.Fotokopi sahneler izlettirilmesin.
2.Tarık-Naz ilişkisi yasatılsın ve araya mutlaka birileri sokulmasın.
3.Tarık-Naz severler,yakınlasırlar,romantık anlar yasarlar,kavga ederler,ayrılırlar,araya bir zibidi girer senaryosu tüm izleyicileri sıkmıstır.
4.Romantizm ve komedinin dozu eskıden oldugu gibi olceklendirilsin.
5.Eski Yesilcam klasıklarının etkisi diziden kalkmaya baslamıs,yerine dejenere olmus modern 3 gunluk asklar işlenmeye baslamıstır,onlem alınsın.
6.Senaristlerimize olan guven suistimal edilmesin,konu ileriesin,100 bolum izleyip de hep aynı sahneleri gorecegımıze az izleyelim mutlu olalım.
7.Naz 'ın Tarık'a patron tavrı artık modası gecmıs,esprisi olmayan bir yaklasım,duzeltılsın.
8.Naz'ın elindeki zil,sahip oldugu yere yani bir inegin boynuna asılsın.

Not: (not yazmak adetim degildir ama bulastı bıryerlerden)Son olarak diziye bu aksam dahil olan sakar genc,Naz sarhosu,aylak yuruyuslu ogrenci izleyicileri bunaltmadan girdigi gibi diziden ayrılmasını talep ediyorum.Artık izleyiciler asıkların arasına karakedi misali giren komedi karakterlerden ve yasanan kıskanclık sahnelerınden sıkıldılar,bunu gormemek için senarist mi olmak lazım?

ebru.karaca
03-05-07, 05:54
Herkese merhaba..

Diziyi bu zamana kadar kaçırmamacasına izledim ama aranıza (dizifilm.com) 25. bölümde katıldım sanıyorum. Yorumlarla falan tam olarak yani..

Bunca zaman yorum yaptım ama bölüm yorumlarında olumsuz şey yazdığıma çok tanık olmamışsınızdır. Çünkü; kolay kolay kötü şey yazmam.

Yine yazmayacağım. Çünkü; kötü bir bölüm değildi. Zevkliydi ama YENİ DEĞİLDİ. 9 ay öncesine dönecek dedi ya uğur kedi, sahiden tam da öyle oldu. Bu hoş olabilir gibi gelmişti bana. Hatta, özet geldiğinde insanlar bu konuyu eleştirdiğinde, "belki düşündüğümüz gibi olumsuz olmaz. Hemen karar vermeyelim, önce izleyelim" demiştim.

Kendi adıma söyleyeyim arkadaşlar. Ben bu geri dönüşü çok sevmedim. Evet, çok güldüm ama dizinin gidişatı açısından düşündüğümde hiç de iyi bir gelişme olarak görmedim.

Dışardan biri bizi rahatlıkla "Diziyi uzatmak adına saçmalamaya başladılar!" diye eleştirebilir. Haksız da sayılmaz. Biz de zamanında çok eleştirdik bu tip şeyleri çünkü.

Şimdi böyle bir başlangıç yaptığım için sakın diziyi sevmediğimi sanmayın. Aksine..
Ama şu an bize batmayan şeyler, gelecek hafta daha olumsuz tepki olarak dönebilir diye korkuyorum. İnşallah senaristlerimiz onun da çaresine bakmışlardır ve gelecek hafta bizi yine şaşırtırlar :)

Şimdiden sıkıldığım ve gelecek hafta görmeye tahammül edemeyeceğim şeyler de var elbette. Öncelikle şu ZİL ve sonra da şu ŞAPKA KONUSU.

O zili gördükçe ve şapka konusu her açıldıkça, onları alıp Naz'ın kafasına kafasına çalasım geldi. Ya da Tarık şimdi şu zili alsın kızın elinden, fırlatsın uzağa.. gibi hayaller havada uçuştu :) Güldüğüme bakmayın. Sahiden, bir süre zil sesi duymak istemiyorum. O kadar yani.!

ebru.karaca
03-05-07, 05:55
Bir anlamadığım nokta da şu: Naz, o kadar "Yok sen Alfonso'sun, ben sana emir veremem. Haddim değil. Sen buralara layık değilsin" falan, bir araba laf etti. Eee? Şimdi bu yaptığı nedir? Nedir bu kadar aşağılamalar? Şapkalar, üniformalar, ziller?

Başa dönmek bu değil. Ya da benim anladığım tarzda bu değil demeliyim. Çünkü uğur kedi ilk yazdığnda ben böyle algılamadım. Başa dönmek demek, RESMİ OLMAK demektir. Saçmalamak ve tuhaf tuhaf kurallar getirmek değil. 9 ay önce zil mi vardı?

Ya da, daha önce Tarık'ın üniforma giymesini istemesini düşündükçe nasıl da üzülüyordu. İnsanlığa sığdıramıyor, şımarıklığına veriyordu. Şimdi ne oldu? İnsanlık öldü mü?

Neyse, bu kadar eleştiri yeter.
Aslında bunları yazıp yazmamak konusunda çok düşündüm. Sonra Şahin ve Murat geldi aklıma. Aslında bu diziyi ne kadar sevdiklerini hepimiz biliyoruz. Ama yeri geldiğinde diziyi en ağır eleştirenler de onlar oldu. Bunu tamamen dizimizin iyiliği için dile getirirlerdi. Bu sebeple, ben de bu yazdıklarımı belki senaristlerin okuması kısmet olur umuduyla, OLUMLU ELEŞTİRİLER sınıfına sokmak istiyorum. Her şey dizimiz için. :) (Slogan gibi oldu. :) )

Slogan demişken (1 Mayıs) , Filiz ablacığım, daha önce kutladım ama bir de buradan yinelesem zararı olmaz. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN. HEPİ BÖRT DEYYYY... :)

ebru.karaca
03-05-07, 05:55
Neyse, yine uzadı.
Şimdi dizimizin güzelliklerine geçelim :)

Öncelikle, dizi boyunca yemek yenilen, gezilen, ne bileyim bize manzara namına gösterilen ne varsa hepsi çok güzeldi. Bayıldım. Arkadaşlar, 28 Nisan buluşmanız geldi aklıma. Resimlerinizi gördüm de, manzaranız öyle güzeldi ki.. Dizidekileri aratmıyordu yani :)

Yaz geldi, kuşlar cıvıl cıvıl. Işık, güneş, aşk.. Evet ya... Bu dizi tam YAZ DİZİSİ. Bir yaz gecesi aşık olmuştum bu diziye.. O yüzden yazları bir başka.. :)

Naz'ın Belgin hanımla konuşması, Tarık'ın yeniden Naz'ın şoförü olması ve Kerem'in Japon Büyükelçiliğine gitmesi gayet hoştu. Kerem iyi çocuktu ama kurtulduğumuza sevindim. (Heh he.. Kötüyüm ben kötüyüm, kötüyüm.. Herkesi hasta ederim... :) )

NAZ: Ben her şeyin farkındayım aslında. Belli etmiyorum.
BELGİN: Belli, belli..

Aynen yani Naz! Senin de gözünden hiç bir şey kaçmıyor :) :)

Neyse, neticede Tarık yine Naz'ın şoförü. Gerçi karşılaşmaları dizimin adı gibi, kendini de eski Türk filmlerine götürdü ya.. ;)

Orada en hoşuma giden yer, Tarık'ın 155'i arayıp da, kendini polise ihbar ettiği hayaldi. :) Çok güzeldi. Hatta, keşke öyle yapsaydı bile dedim yani :) Naz Özkul'un çiğ hali ile uğraşmak kolay mı? :)

ebru.karaca
03-05-07, 05:57
Ümit bu gün pek bir sevimli göründü gözüme . Özellikle masadaki şu "30-40 yıl önce mi?" muhabbeti çok hoşuma gitti. En çok da, Netice halanın, Ümit'in bu sözü yüzünden de onu cezalandıracağını öğrenince, Vahi bey, Ümit ağzını açtığında Netice haladan önce davranıp onu dürtdüğünde çok güldüm.

ÜMİT: 30-40 ... GÜN ÖNCE! Hah haa...

NETİCE: Eskiden burası ne güzeldi..
ÜMİT: 30-40 yıl öncesi mi?
NETİCE: Ne 30-40'ı be? 2 gün öncesi. O zamanlar burası böyle kurak değildi. Yemyeşildi. Senin yerinde (Vahi beye hitaben) Karayıp Korsanım Tarık, şunun yerinde (Ümit'e hitaben) Şoför Kerem'im vardı. Ama şimdi? İşte ÇARPIK YAPILAŞMA dedikleri bu!

Hah ha..:img-hyste İlahi Netice hala. Sen ömürsün.. :)

Geçen haftadan sonra belki araları biraz düzelmiştir diye düşünüyorduk ama bu hafta her şeyin tıpkı eskisi gibi olduğunu gördük, Netice hala ve Naz arasında :)

NETİCE: Gözlük muhteşem. Gözlerin babana benziyor ya seni, onları iyi kapatmış..

NAZ: Sürpriz dışarda bekliyor..
NETİCE: Kim bekliyor, kim?
ÜMİT: Valla, Naz'ın kıyafetine bakacak olursak, ya Ediz Hun ya da Göksel Arsoy.. :img-hyste

:)

Netice hala pek sevindi. Canııımm..
Maaş konusu hariç, ben de sevindim. Şu Kerem denen çocuğa 3 milyarlar havada uçuştu, Tarık söz konusu olunca "Aynı tas, aynı Hamam" . Haksızlık bu. Yahu 700 lirayla ev geçindiği nerede görülmüş? Üzülüyorum Tarık'a..

NAZ: Tarık yine şoförüm olacak, eskisi gibi. Ama çoook eskisi gibi. 9 ay öncesi gibi.
VAHİ: Çok sevindim. Hiç bir şey anlamadım ama çok sevindim.

ebru.karaca
03-05-07, 05:58
..............
Nedim Saban güzel bir giriş yaptı. Gerçi kısacık bir göründü ama gelecek bölümlerde daha sevimli bir halde karşımıza çıkacağından eminim. :)

Yazık, olan Sadri'ye oldu :)
Sadri demişken..
Sadri'nin "Hangisi? Hangisi?" diye yakarışları çok hoştu. Yazık ya, acıdım çocuğa..

Ayrıca Hulusi'nin hayal gücü de bayağı iyiymiş hani.. :)

HULUSİ: Ben Hacer abla, Belgin, Filiz gibi, en yakın arkadaşımın oğlunu, bir kaç parça tatlıya - tuzluya satmam! .............. Şimdilik!

Üçkağıtçııııııııııııı.... :) :)

SADRİ: Valla ben hatırlamıyorum Hulusi amca. (Sarhoşken düşmesine hitaben)
HULUSİ: Valla, biz de unutmak istiyoruz Sadri..

Hah ha..:img-hyste

HULUSİ: İçtin içtin (artık bu sözü duyduğumda gülmeye başlıyorum :) ), salonun ortasında düştün, sızdın! 3 yıl yıkasan çitilesen, o leke çıkmaz!

:) Ne adamsın yahu Hulusi!
Hulusi'nin Sadri'yi etkileme yolları yine harikaydı yani. Bu adamda iş var.
Şu taksit taksit Tarık'ı satış konusu da süperdi yani.

ebru.karaca
03-05-07, 05:59
SADRİ: Sana bir isim söyleyeceğim Hulusi amca ama soru sormak yok.
HULUSİ: Aferin Sadri.
SADRİ: Naz Özkul
HULUSİ: Bizim Vahi'nin kızı?
SADRİ: Evet. Ama Vahi amca bilmiyor.
HULUSİ: Nasıl bilmiyor?
SADRİ: (Ağlamaklı bir sesle) Hani soru sormayacaktın?

Bölümde Sadri'nin bir de şu sözü hoşuma gitti:

TARIK: Ne oldu, neyin var?
SADRİ: 7 dakikam var. :)

Sadri'nin, Tarık'ı sattıktan sonra en azından arayıp haber vermesine sevindim. Bir ara haber vermeyecek sandım, için için Sadri'ye kızmıştım :)

SADRİ: Ya Tarık! Ben çok kötü bir şey yaptım!
TARIK: Dur, tahmin edeyim! Ayşe için beni sattın! (Hah haa.. Burada çok güldüm ya :) )
SADRİ: Ama ilk taksidini!

Bu taksit olayı daha çoooook önümüze gelecek. :)

Yine, Sadri'nin bölüm sonuna doğru, elinde pasta kutularıyla eve gelişini de beğendim.

SADRİ: Evet, belki 21 tane fırınım yok ama mangal gibi yüreğim var! (Elini böğrüne vurunca, unlar havada uçuşunca, onları eliyle silkelemeye çalışması komikti :) )

ebru.karaca
03-05-07, 06:00
......................
Netice hala, TARIK TEKELİOĞLU'nu merak etti. Sonunda!
Galiba, bizim Tarık'ın kimliğini ilk öğreneceklerden biri belli oldu :) Haydi hayırlısı..

Netice hala ÜMİT-FİLİZ'den bahsederken, Hulusi nasıl da TARIK-NAZ sandı ama? :) Çok hoştu. Hem fark ettiniz mi? Hulusi hiç de olumsuz bir tepki vermedi. Hatta hiç tepki vermedi. Yani Belgin gibi bu olaya olumsuz bakma gibi bir şey söz konusu değildi. Bu hoşuma gitti.

Hatırlarsanız ilk bölümlerde, Hulusi Naz ile ilk tanıştığnda, "benim olan hayta olmasa, seni ona alırdım" gibi laflar da etmişti. Eee, biricik ruh ikizinin kızı.. :)

Ne bileyim işte, Hulusi'nin bu kadar ılımlı bakması hoşuma gitti işte :)

Naz'ın yukarıda çello çalarken yanında Tarık'ın da olduğunu düşünüyordu ama aynı zamanda mutlu oluyordu. (Bu mutluluk Tarık'ı bulmuş olmasından da olabilir tabi de.. :) )

Bu arada, Naz'ın çelloda çaldığı ezgi çok hoş. Ama artık sürekli sürekli aynı ezgi.. Sıkıldım. Burakla da gece gündüz bunu çalmışlardı. Yok mu başka parça yahu? Artık onları çalsın..

ebru.karaca
03-05-07, 06:00
Neyse..
Hulusi'nin "Mutlu Aile Tablosu" hikayesi komikti. Tam Hulusi'lik. Yalancı işte, anında ne güzel uyduruyor. Tarık'ın kime çektiği belli oldu :)

HULUSİ: Sen,ben, Netice haal, Ümit, Naz, Naz'ın yanındaki arkadaşı.. (ağzında ezik ezik söyleşine bittim :) )

Tabi tüm bunların üstüne Belgin hanımın gelişi iyi oldu. Vahi beyin bir "Belgin hanım!" diye bağırışı var, sanki eve değil de, öteki mahallelere de duyuru yapıyor :) Yazık ya, bu adamın kalbine indirecekler bir gün..

Belgin hanımın gelişiyle Hulusi müştemilata kaçtı. O zaman "Hay Allah!" demiştim ama aslında iyi oldu. Sadece, Hulusi'nin oğlunu özlediğine dair Tarıkla yaptığı duygusal konuşma için bile değerdi :)

Zırrrr...
HULUSİ: Yaaaa, ne var? Ağız tadıyla bir duygulanamıyoruz!

:) Canım ya.. :)

ebru.karaca
03-05-07, 06:01
Sonra Belgin hanımın gelişi ve Hulusi'nin banyoya kaçışlarını falan geçiyorum. Onlar zaten güzeldi. Eve gelince Hulusi'nin, yeni bir şey keşfetmiş gibi Belginle konuşmaları yok mu, çok güzeldi.

HULUSİ: Belgin bir şey öğrendim.
BELGİN: Neymiş o?
HULUSİ: Bizim Tarıkla Naz..
BELGİN: Bizim Tarıkla Naz, ne?
HULUSİ: İşte o kadar!

Hah ha.. :img-hyste Aman! Çok şey öğrenmişin.. :)
Cümlenin sonu da yok. "Bizim Tarıkla Naz.. " :)
Ama burada ikinci kez, Hulusi'nin hiç bir olumsuz tepki vermediğine dikkat çekerim.
Belgin olsaydı onun yerinde, ohhoooo...
Ya bu kadın milleti bazen sahiden uyuz olabiliyor.. ;)

Tüm bunlardan sonra Belgin'in Hulusi üzerinde yeni çalışmalara başlaması ve Hulusi'nin de her şeyi kendinin başardığını sanmasına ne demeli?
Bu Belgin'den de korkulur hani..

BELGİN: Oysa bizim aşkımız, Tarık ötesi bir aşkı!

BELGİN: Hem, söylesene! Biz evlenirken Tarık mı vardı? (Hah haa.. Yuh! Bi de olsaydı! :) )

Yalan söyleme konusunda Tarık annesine de çekmiş olabilir pek ala..

ebru.karaca
03-05-07, 06:02
Annesi mi, babası mı? :)
Her ikisi de aratmıyor yani, ne bileyim.. :)

HULUSİ: Türk İş adamlarını bir çatı altında toplamak için o Türk gecesini düzenledim ben.
HACER: Tabi tabi. Başka çatı kalmadı, Roma'nın en popüler diskosunun çatısından başka!

Naz'ın akşam Tarık'ı arayıp da, Sofia Mofia, İtalya, aşk, vatan gevelemelerine kızdım. Oh ne güzel! Sen çocuğa, "9 ay öncesine döndük" de, ondan sonra dayanamadığın noktada ara, konuş. Ne ala.. Tarık arasa, "Bu ne laubalilik?" der, üstüne bir de azarlarsın.. :)

Hayır yani, üstüne bir de istediği cevabı aldı.. Sanki hak etmiş gibi...

TARIK: Benim vatanım burası.
NAZ: Aaa, ne dedim ben? İnsanın vatanı sevdiğinin yanıdır..
TARIK: Benim vatanım burası!
NAZ: :) :) :)

ebru.karaca
03-05-07, 06:02
..........
Tarık'ın Naz'ı okula bıraktığı yerde, şu yeni çocukla Naz'ın çarpışması ve Tarık'ın çocuğa yiyecekmiş gibi bakışı çok komikti.

Ama orada Naz'ın günahını almamak lazım. Onda çocuğa karşı hiç bir tepki yoktu. Hatta Tarık'ı kıskandırmak için yakın davranış falan... hiç bir şey. Hatta ona çarpmasının nedeni bile Tarıktı.. Ona bakarken oldu her şey.. KÜÜÜTT.. Olay, çocuğun Naz'ı beğenmesi durumu.. :)

Sonra kafedeki karşılaşma da tamamen tesadüf bana kalırsa..
Tarık'ın neden birden peşinden o kadar koşturduğunu anlamadım. Hayır yani, gidip itiş-kakışa falan girişirse, Tarık'a hiç yakıştıramam yani. O bakımdan..

Neyse..
Demek ki neymiş?
Tarık da anlamsız, ona yakışmayan işler yapabilirmiş..
Ama henüz hiç bir şey belli değil. Yapmayabilir de..
Umudumuz bitmedi :)

Bu, "demek ki neymiş?" ler kısmında Naz'ın saçını başını yolmak istedim.
Şaka değil.
Sinir oldum.
Sadece şurada sevdim o sözü..

TARIK: Demek ki neymiş? Yeni bir iş aranacakmış!

Durduğun kabahat Tarık!
Bu kadar da olmaz ki!
700 liraya nerede olsa iş bulur insan yahu. Bu kadar da şeye katlanmak zorunda değil ki. Abartılmasın durum yani.

ebru.karaca
03-05-07, 06:04
Ama ama ama..
Bayıldığım bir yer var ki, çok güldüm. Çooookk..

NAZ: (Telefonda) Keşke Sofia da burada olsaydı.
TARIK: Ya, o da arka camı silerdi, işimiz çabuk biterdi.

Hah haa..:img-hyste :img-hyste
Valla, yazarken bile gülüyorum hala.. :)

Neticede, çok güldüğüm, güzel bir bölümdü.
Ufak tefek yerleri saçma bulsam da..

Filiz'in dediği gibi..
Ah Belgin hanım! SEN BU BÖLÜMDE TARIK'IN HAYATINI KURTAMADIN, HAYATINI KAYDIRDIN!

Ne diyeyim sana? :)

Bunları yazabilmek için sabahın 5 inde kalktım, ancak yazıp ekledim. Ben daha işe gideceğim, ne haldeyim? :) Şimdi gidip en azında bir saat yatayım bari ;)

Herkese sevgiler..

xeno
03-05-07, 07:44
Artık yalancı yarimde aşk görmek istiyoruz aşk. Sevgili halle