PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-10

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10

coqette
03-05-07, 14:26
i-) yoksa sen senaristmisin bizim aramızı mı bozmaya çalışıyorsun al sana troest :)))))

:dito :img-black

:img-hyste :img-hyste :img-hyste

azizoz
03-05-07, 14:31
hepinize merhaba.okuldan zor kaçtım geldim.dün bölüm sonunda ne olduğunu anlayamadım.bizim ... ztar kesinti mi yaptı. ne olduğunu anlayamadım.tarık birden koşmaya başladı,çocuğu dövmek için galiba.ama o çocuk oraya ne zaman geldi,nazla konuştularmı çok merak ediyorum.maça daha13 dk. var. bitirmenin ne manası var anlamıyorum.sanki millet bizim dizimizden korkup kaçacak,maç olmadığını düşünüp,reytingleri düşürecekler.

boncuk28
03-05-07, 14:34
selamlar Tarıkla Naza birer kadeh(şişe fazla gelir sızmasınlar) kampanyası için geri döndüm ... Gün boyunca eylemim devam edicek Bunların birbirine açılması için birlik olup arkadaşlara en iyisinden şampanya yollamayı teklif ediyorum. Nazla Tarığın gerçek hislerine özgürlüüük ..............(Ancak sarhoşken oluyo napiim)

kozanak
03-05-07, 14:40
forumda resmen bir patlama olmuşşş dünkü bölümden sonra 9 aydır söylenilemeyenler tek tek dile getirilmişşş keşke daha önce bunları söyleyip dizimizin buralara gelmesini engelleyebilseydik ama geçmişeee maziii önümüzee bakıyoruz artık:) .Gördüğüm kadarıyla senaristlere yüklenmiş bende senaristlerin suçlu olduhunu düşünenlerdenim hatta onları bitim:) kadar sewmiyorum:) ancak senaristlere sanki müdahale war gibi geliyor bana çünkü naza dünkü bölümde çarpan çocukta müzisyenmiş galiba doalyısıyla dizmize şarkcıı olmak isteyen kişilerin reklamının yapılması için yapım şirketi dizimizi abartılı bi şekilde kullanıyor.Senaristlerde tabi bunu senaryoya uyarlamak adına kendi hayalindeki olayları geliştiremiyorlar ,ürettiklerini senaryoya kurgulayamıyorlar belkide

handeozbek
03-05-07, 15:05
Bunca zaman buraya yorumlar yazdım. Yazdığım yorumların çoğu espiri niteliğindeydi. Aslında o espirili yorumların birçoğunda gizli kinayeler saklıydı. İşin espiri kısımına bakarken bile eleştirdik aslında. Espiri konularımıza bakıyorum da Hulisican gelir bunlar halen itiraf etmemiş olur, Naz'ın tutarsız davranışları, bir türlü itiraf olamaması. Aslında bu espirilerin hepsi birer eleştiri. Sadece eğlenceli bir şekilde verilen eleştiri. Senaristlerimiz anlamak isteselerdi zaten anlarlardı. Demek ki bir de açıkça belli etmek lazımmış. Gerekirse onu da denemesini biliriz. Biz eleştiri yaparken eğlenme yolunu seçtik. Eğlenmeden de bir türlü anlatamadığımız şeyleri anlatırız.

Tamam belki bizler gibi kemik izleyiciler diziyi bırakmadan izler. Peki ya bu grubun dışında kalanlar ne olacak? Biz kemik izleyicilere de yazık. Biz aşk görmek, yaşanmamış duyguları görmek, kah gülmek kah ağlamak için bu diziyi izlemeye başladık. Eğer izlediğimiz 2 saat içinde yeterince eğlenemiyorsak, sadece alışkanlık olduğu için izliyorsak yazık bizlere. Belli bir süreden sonra bazı şeyler yetmiyor işte. İnsanoğlunun böyle bir huyu var. Hep daha fazlasını ister. İstemekte de haklı. Belli bir süre emek veriyorsun. Sabrediyorsun. Birşeyleri görmek, görmek istediklerini yaşamak, ekran karşısında mest olmak hepimizin hakkı. Belki senaristlerimiz bazı konularda haklı olabilir. Yapımcının baskısı yüzünden senaryo değişikliği falan. Ama bazı yaşanan şeyler yine de senaristlerin yaratıcılığını köreltmemeli. Aksine artırmalı. Gün gelir bazı olaylar olur. Mecburiyetler evimizden ayrı kalmamızı gerektirir. Biz ayrı kaldık diye hayata mı küseriz? Tam aksine daha sıkı bağlanırız. Yeni mekanımıza alışmaya çalışırız. Ama bu değişikler senaristlere olumlu yönde yansımıyor mağlesef. İlk bölümlerdeki kusursuz aşkı da yazan onlar, bizi harika duygulara sürükleyenler de onlar. Peki şimdi neden aynı duyguyu yakalayamıyorlar. Ya da şöyle söyleyeyim. Yakalamak mı istemiyorlar? Anlamak çok zor. Anlamaya çalışmak hepten zor. Onlar bizi anlamadıklarına göre biz kendimizi anlatacak yollar deniyoruz işte. Eğer hala ısrar edeceklerse bize fazla bir şey düşmez bundan sonra. İzleriz yorumumuzu yapar hayatımıza bakarız. Keyifli yorumlar görmek isteriz. Ama gerektiğinde de her türlü yorumu yaparız hiç merak etmesinler.

Meyveyi olgunlaşsın diye güneşe bırakırız. Yerken daha fazla tat alalım diye. Ama süreyi ayarlayamayıp biraz fazla güneşte bekletirsen o meyvenin tadı bozulur. Daha tatlı yiyeyim derken hiç yiyemezsin.Bazıları yer çöpe atmaya kıyamaz. Ama bazıları hiç acımaz direkt çöp kutusuna atar. Kendine başka meyveler aramaya başlar.

schmetterling
03-05-07, 15:09
:) gizem o sahnede tarık

o bir yolcu, sen bir hancı
gördüğün en son yalancı

demişti
ama bu bölümde ne "yolcusu" adam vatanı ilan etti naz'ın yanını.

asıl o sahnede Tarık

"çünkü tam düzelmez dediğm anda düzelen, tam düzeldi dediğim anda bozulan bi patrona sahip olmak beni yormaya başladı artık" diyor.. bu laf hala mı geçerli olur yahu:img-hyste

ben de geriye döndüm bugün eski bölümleri izliyorum.. "öyle bir geçer zaman ki" bölümü şahaneymiş ya... şarkı mükemmel girmiş ve olaylarla koordine devam etmiş..örneğin Barış "üzerine çekersin perdee" diyor o esnada Naz turuncu perdelerin arkasında yatağında.. çok güzel çok...

qsawe
03-05-07, 15:23
forumda resmen bir patlama olmuşşş dünkü bölümden sonra 9 aydır söylenilemeyenler tek tek dile getirilmişşş keşke daha önce bunları söyleyip dizimizin buralara gelmesini engelleyebilseydik ama geçmişeee maziii önümüzee bakıyoruz artık:) .Gördüğüm kadarıyla senaristlere yüklenmiş bende senaristlerin suçlu olduhunu düşünenlerdenim hatta onları bitim:) kadar sewmiyorum:) ancak senaristlere sanki müdahale war gibi geliyor bana çünkü naza dünkü bölümde çarpan çocukta müzisyenmiş galiba doalyısıyla dizmize şarkcıı olmak isteyen kişilerin reklamının yapılması için yapım şirketi dizimizi abartılı bi şekilde kullanıyor.Senaristlerde tabi bunu senaryoya uyarlamak adına kendi hayalindeki olayları geliştiremiyorlar ,ürettiklerini senaryoya kurgulayamıyorlar belkide

Yani nickini bilmesem,ilk defa mı okuyorsun derdim... Bazı haftalar burası savaş alanına döndü de ne oldu?... Büyük çoğunluk senaristleri yerden yere vurdu da ne oldu??? ne değişti??? Gülme kısmına genelde kimsenin lafı olmadı ama romantizmi az bulanlar hatta hiç göremeyenler yazdı da yazdı... ne oldu? BENİM BİLE VASAT BULDUĞUM DÜNKÜ BÖLÜM OLDU!!!!

Evet bu şarkıcı istasyonu modumuz üstümüze yapıştı. Yafta değişmeyecek... hatta, dizinin içinde ufak bir Popstar yarışması bile düzenlenir... Naz çalar, Tarık dinler, Netice karar verir.... bizde SMS göndeririz... neden olmasın bir o kaldı zaten.... Dün izlerken, bu yeni çocuk popçu değil inşallah dedim... eh kıyısından köşesinden O'da bir grup üyesi çıktı.... darısı yeni kaset yapacak diğer şarkıcıların başına... ( Şimdi diyorum ki!!! bu ülkede yakışıklılık denilince şarkıcılar mı akla geliyor????)

schmetterling
03-05-07, 15:23
size çok şeker bi repliğm var izleyince bunu unutmamalıyız dedim

"bırak beni bıraaaaaak... bırakmaaaa..":img-hyste :img-hyste :img-hyste

coqette
03-05-07, 15:30

*belki haklısın sürekli şarkıcı sokmaya çalışmaktan çok fazla yeni sahne ürütmiyorlar ama bu çocuğun nazın peşine takılma sahnesini illa patron şoförken yapmak zorunda değiller ki bunlar sevgiliyken de nazın veya tarığın peşine birileri takılabilir. insanlar saplantılı olduktan sonra karşısındakinin sevgilisi olup olmadığı onlar için farketmiyor ki. hem naz onlar çıkmaya başladıktan sonra da kıskandırmaya devam edebilir ve de kesin edecektir ( tabii biz o günleri görebilirsek :img-help: )

Not: çocuğun saplantılı çıkmasını aslında bende isterim tarık o zmn rahatça dövebilir çocuğu. ama ben sanmıyorum maalesef çünkü ne zmn dizimize yeni bir şarkıcı adayı girse her zaman iyi kalpli oluyor. (bkz. burak ve kerem) ama madem iyi kalpli olacak bari o zmn nazın ve tarığın sevgisinin farkına varıp da allah rızası için şunların arasını yapıp bir işe yarasın bunların kendi kendilerine yapıcakları yok

Not 2: aklıma gelmişken bu tam açılacakken araya bir şeylerin girdiği sahnelerde beni en çok sinir eden şey çalan telefonlar fln, çıkan yangınlardan çok bunlar olana kadar 2 saat bakışmaları. yani sen önceden tecrübelisin mutlaka bir şey oluyor ne diye bekliyosun 2 saat direk gir konuya. yani tarığın istediği zaman direk konuya girebileceğini gördük (bkz. 32. bölüm sahildeki araba sahnesi " naz bak sana yalan söylemeyeceime söz vermiştim, o yüzden söylemek zorundayım.Bu günün dün olmasını aslında ben de çok istiyorum, çünkü sana söylemek isteyipte söyleyemediğim bir sürü şey var, ama önce halletmemiz gereken bir konu var....." diye bir çırpıda söyleyivermişti tarık )aynı şeyi gene yapabilir bir şeyler olmasını beklemeden. sonuçta yalnızca telefonunu kapatmak onlar için yeterli olmuyor :)

* benim takıldığım başka bir konuda tarığın neden bu kadar ezik kaldığı... tamam çok sevdiği için diyorsunuz ben de biliyorum, ama tarık başlarda başkalarının yanında rahatça her lafa atlardı, istediği gibi davranırdı (tabiki hala aynısı olması beklemiyorum, o zmn da saçma olurdu. o şımarıklığından kurtulması gerekiyordu her ikisinin de ve kurtuldular da:happy0064 ) ve naz onu o haliyle sevmeye başladı.(her ne kadar dışından kızsa da) yani sonuçta tarık bankacı oğlu, avrupanın en çok ismi olan 3.5 milyon avroluk alfonso (içimde ayrı bir yaradır bu konunun üzerinde fazla durulmadan geçilmesi:icon_sorr ) ve ayrıca istediği zamanda albüm yapabilecek bir şarkıcı adayı... yani bu kadar pısırık bir şekilde zille gidip gelmesi, nazın onu zorla italyaya göndermeyi kabullenmesi, ve de hala 700 milyonla çalışması (üstelikte japoncasıyla vahi beye yardım eden biri olarak) çok saçma geliyor bana.

yani artık nazın gidiş gelişlerine alıştık. naz bu yapar diyoruz ama tarık hep içine at hep içine at insanın içi de almaz ki... :) ama maşallah tarık aldıkça alıyor üstelikte garibim güvenebileceği de kimsesi kalmadı. gerçi bu kadar yalandan sonra da biraz sıkışması lazım ama insan kıyamıyor ki napalım :) ama bizimki de maşallah hiç bıkmıyor yalan söylemekten

Not : ya çok uzatmışım kusura bakmayın arkadaşlar ama benimde içim almıyor artık açılsınlar da öyle tartışsınlar artık yaniiii

Artık yalancı yarimde aşk görmek istiyoruz aşk. Sevgili hallerini görmek istiyoruz!
imza: AŞKA AŞIKLAR FORUMU

ceza_cansu
03-05-07, 15:39
Herkese selam arkadaşlar.Dünde yazdığım gibi ben bu bölümü beğenmedim.Sanırım bu da ilk defa oluyor.Ben her bölüm için güzel yanlar bulurdum,her bölüm Naz'ı savunurdum,şu ana kadar hiç bir bölüm için kötüydü yazmadım ama bu bölüm bana göre bu yazıyı hakediyor.Kimse kusura bakmasın ama bu bölüm bana göre kötüydü.

Ben artık Tarık ve Naz'ı sevgili olarak görmek istiyorum.Birbirlerine seni seviyorum dediklerini duymak istiyorum.Tamam aşk sadece seni seviyorum demek değil.Bende daha önce bunu savundum.Dizide aşk yok diyenlere bir çok örnek gösterdim ama artık bunlar yetmiyor.Eskiden olsa Tarık'la Naz arasındaki ufak bir bakışma,atışma yeterdi aşk görmek için.Ama artık 42. bölüme geldik.Dile kolay 42 ve hala Tarık'la Naz sevgili olamadı.Artık ben buna sinirlenmeye başladım

Tamam belki senaristlerimiz bölümler uzasın diye bu itirafı geçiktiyor olabilirler.Ama ben bunu gerçekten anlamıyorum.Bu dizide konu sıkıntısı yok.Hiç bir zaman da olmadı.Önlerinde bir çok konu var.Bu konuları Tarık ve Naz'ı sevgili yaparak ilerletseler çok iyi olur.Bu dizi bir gün bittiğinde ve bir gün aklımıza geldiğinde aaa Yalancı Yarim şu kadar bölüm sürmüştü demicez.Bu dizide şöyle güzel bir aşk,böyle iki tatlı sevgili vardı dicez.Bende dizimizin uzamasını çok çok çok istiyorum.Ama mümkünse artık Tarık ve Naz'ı sevgili olarak görmek istiyorum

Artık bu aralarına giren insanlardan çok sıkıldım.Bu yeni gelen de daha ilk görüşte ağzı açık bakakaldı Naz'a.Cenk,Melisa,Bora,Francesca,Pınar,Mert,Sofia, Burak eğer adını saymadığım Tarık'la Naz'ın arasına giren karakter varsa ondan özür dilerim.Ama o kadar çoklar ki saymakla bitmiyorlar.Bu karakterler defalarca Tarık'la Naz'ın aşkını sınadı.Artık yeter.Sınaya sınaya aşk kalmadı nerdeyse ortada.Daha neden bu 3. karakterlere devam ediyorlar anlamıyorum.Ayrıca bu yeni gelen kişi de şarkıcıymış.Buna pek takılmadım(ama içimden de iyiki Merve Sevi bir güzellik yarışmasında 1. olmamış diye de geçirmedim değil.Eğer öyle olsa yanmıştık.Artık 2006dan başlayarak geriye doğru bütün 1.ler girerdi diziye)

Aslında yazmak istediğim çok şey var ama şimdilik bu kadar yazıyorum.Ve de bizim için emek harcayıp bütün bir hafta gece gündüz uğraşan ''oyuncularımıza ve set ekibine'' teşekkür ediyorum.Senaristlere söylemek istediğim tek bir şey var.''Bırakın adımız aşka aşıklar forumu olarak kalsın.Aşka hasretler olmayalım''

B.A.D.B
03-05-07, 15:41
Hasret, nerelerdesin sen yahu... :img-hyste gelir gelmez yazmışsın bana , ama öyle bir yazmışsın ki iltifat mı hakaret mi bir anlasam :img-hyste ( ben bugün bir çok şeyi anlamıyorum zaten... var bende bir şey... nezle durumlarım var sanırım ondan... yoksa sende demişsin zeki olduğumu :) )

Valla bu hafta pembe gözlükle bakmadığım anlaşılmıştır diye umuyorum.( uçuk pembe gözlükle baktım:img-hyste ).. ben de bölümü beğendim demedim. Ama beğenmedim de demedim. Az güldüm, ilk defa dünkü kadar az güldüğüm bir bölüm izledim... zil beni illet etti... terbiyem müsade etmiyor o zil hakkındaki gerçek düşüncelerimi buraya yazmaya... senaristlere tavrımı yazdım... az yazmış olabilirim... ama sonuçta ben bile bunları yazmışsam, daha ne densin onlara.... yani beni bile bu tarz yazmaya itecek kadar vasat bir bölümdü.

Not : hep zil zil dedim... o zili tutan elde beni sinir etti... Naz'ın eli olduğu için değil.... o eldeki eldiven, giyilmekten pek eski yüzlü olmuştu... atmış iplik görüntüleri acayip gözüme battı.... kostüm sorumlularımız.... bütçenizi mi kıstılar acaba.... yeni bir eldiven lazımsa haberimiz olsun... biz ne fedakarlıklar yapıyoruz.... bir çift eldiven de alırız .... ama yakın çekimde gözümüze batacak olumsuzluklar istemeyiz...

Not 2: Bu kadar ara verme foruma ve msn e ... bak sayım başlattım düz... kaçaklar dökülsün tek tek diye...

Not 3: Belki geçen haftalarda yazmışsındır, ama malum ben okuyamadım o sayfaları... artık yakalamam da çok zor... öyle bile olsa akşamları yoksun msn de... :img-wink:

Asu'cugum geldigim gibi senin mesajlarını arıyorum heryerde,ne acık bulurum da satasırım diye.:)

Zil konusunda senin terbiyen el vermemiş ama beniimki el verdi ve daha once bir yorumumda yazdım,o zili ait oldugu yere yani bir inegin boynuna takıverin.Şimdi bu zillerin kullanıldıgı bir yer daha aklıma geldi,bazı egitimli köpeklerde belirli komutların verilmesi için de bu tur ziller kullanılıyordu.Yine yazarken aklıma gelen bir kullanım alanı daha ki bu inekler ve köpeklerinkinden daha kabuledilebilir bir yer;burjuva döneminde köle ve dolayısı ile usak,hizmetci vs. ler icin de bu ziller kullanılırdı.Sonucta bu ziller en olumlu yanından bakarsak bile bir sınıf ayırımı,bir asagılama ifade etmektedir ki diziye hangi akla hizmet ederek sokulmustur ve insanların bu sahnelere gulumseyecegi dusunulerek bir gaflete mi dusulmustur hala kabuledebilmis degilim.Anladıgım kadarıyla bu zil esprisini kabul eden zihniyet kendilerine de yapılsa tepki vermez ve gulumseyebilirler.

cerenimo
03-05-07, 15:49
Eveeet.Dün yapamadığım yorumumu şimdi yapayım bari...

:img-hyste
Bu bölüm çok ama çok hoşuma gitti.1-2 mesajı okuduğum kadarıyla çok da fazla beğenmemişsiniz, ama ben o kadar çok beğendim ki:)
Mimikleri, jestleri ve bilimum olayları mükemmeldi bana kalırsa.Her sahnede, her harekette gülmekten çatladım adeta :happy0064 Gülmekten ve baya sesli gülmekten köh köh köh öksürüyordum ki bir şurup imdadıma yetişti.Hemen kesiverdi öksürüğümü:) Ama ben durur muyum? Özellikle de böyle güzel bir bölümde:) Neyse kendimi bırakayım da bölüm yorumumu yapıvereyim, sonra da sizin yorumlarınızı okuyayım...
İlk önce şöyle başlamak istiyorum, siz aşk yok demişsiniz ama bence gayet de vardı.Bu bölüm birbirlerine olan aşklarını kendilerine çok iyi açıklayabildiler.Nazın hareketleri, Tarıkın çak az da olsa, demiyeceğim çünkü baya bir barizdi:), kıskançlığı, ama Nazın öyle bir amacının olmaması, hatta çocuğun Naza adeta yıldırım aşkına tutulmuşcasına bakması, ama Nazın hiç pas vermemesi, Nazın Tarıkı ne kadar sevdiğini anlatıyor bizlere, en azından bana...:)
Kereme üzüldüm açıkçası, bari bir güle güle diyebilseydi, ama neyse.
Neticenin konuşmaları, özellikle Tarıkın Hulusiyle karşılaşamaması harikaydı.O Boğazda oturdukları, daha doğrusu Nazın oturduğu, Tarıkın da arabanın camını sildiği(tıpkı bütün bölüm boyunca olduğu gibi:)) sırada Sofya muhabetinin geçmesi ve şu repliklerin geçmesi harikaydı:

Tarıkın telefonu, dülülülülülü :)
Naz: Ne şanslı şöförsün sen, duman kokuları yerine mis gibi erguvan kokuları arasında kimbilir ne güzel anılar geliyodur aklına
Tarık: (Naza hiç bir şey söylemez...)(sessiz ses, uzaktan ses de denilebilir:)) Hayır, burada, sadece senin şöförün olduğum geliyor aklıma...

dülülülülülü
Naz: Ne dedin?
Tarık: Evet dedim.
Naz: Hayır, daha uzun bir şeyler söyledin.
Tarık: Yoo...
Naz: Keşke Sofya da burada olsaydı.
Tarık: Yaaa...O arka camı silerdi, ben önü işimiz daha çabuk biterdi.
Naz: Bir işi sevdiğiyle birlikte yapması ne güzel bir şey değil mi insanın?
Tarık: Buyrun.
Naz: Efendim
Tarık: Buyrun arka camı da birlikte silelim

Bence burada geçen bu replikler ikisinin de birbirlerini ne kadar sevdiğini kendilerine ve bize gösteriyordu...
Sadrinin pasta börek getirmesi de mükemmeldi.Oradaki replikler falan harikaydı, zekice."Sabahın 4 ünden beri pasta börek yapıyorum." Tarıkın ikide bir Nazı sevdiğini ima etmesi, Nazın bunu anlamasına rağmen anlamamış gibi davranması, bence aşklarını itiraf etmeleri gibi bir şeydi.En azından beni tatmin eden sahnelerdi.
Sonuç olarak, bu bölümü çok beğendim ben.Bu günkü ve dünkü yorumları okumadım henüz.Benim gibi düşünenler veya düşünmeyenler mutlaka vardır.Ama dün okuduğum kadarıyla pek beğenilmemişti bu bölüm.Ne değişiklikler var merak ettim:)
Bu arada ratingler de her zamanki gibi, KVnin gelmesi bir şey değiştirmemiş,

(TOTAL) 7 YALANCI YARIM [NET] STAR 5 12,2
(AB) 9 YALANCI YARIM [NET] STAR 4 10,8

Gerçi ABde düşmüşüz, ama TOTALde yükselmişiz.İstikrarlıyız canım:)

Fixxxer
03-05-07, 16:03
Eveeet.Dün yapamadığım yorumumu şimdi yapayım bari...

Bu bölüm çok ama çok hoşuma gitti.1-2 mesajı okuduğum kadarıyla çok da fazla beğenmemişsiniz, ama ben o kadar çok beğendim ki:)
Mimikleri, jestleri ve bilimum olayları mükemmeldi bana kalırsa.Her sahnede, her harekette gülmekten çatladım adeta :happy0064 Gülmekten ve baya sesli gülmekten köh köh köh öksürüyordum ki bir şurup imdadıma yetişti.Hemen kesiverdi öksürüğümü:) Ama ben durur muyum? Özellikle de böyle güzel bir bölümde:) Neyse kendimi bırakayım da bölüm yorumumu yapıvereyim, sonra da sizin yorumlarınızı okuyayım...
İlk önce şöyle başlamak istiyorum, siz aşk yok demişsiniz ama bence gayet de vardı.Bu bölüm birbirlerine olan aşklarını kendilerine çok iyi açıklayabildiler.Nazın hareketleri, Tarıkın çak az da olsa, demiyeceğim çünkü baya bir barizdi:), kıskançlığı, ama Nazın öyle bir amacının olmaması, hatta çocuğun Naza adeta yıldırım aşkına tutulmuşcasına bakması, ama Nazın hiç pas vermemesi, Nazın Tarıkı ne kadar sevdiğini anlatıyor bizlere, en azından bana...:)
Kereme üzüldüm açıkçası, bari bir güle güle diyebilseydi, ama neyse.
Neticenin konuşmaları, özellikle Tarıkın Hulusiyle karşılaşamaması harikaydı.O Boğazda oturdukları, daha doğrusu Nazın oturduğu, Tarıkın da arabanın camını sildiği(tıpkı bütün bölüm boyunca olduğu gibi:)) sırada Sofya muhabetinin geçmesi ve şu repliklerin geçmesi harikaydı:

Tarıkın telefonu, dülülülülülü :)
Naz: Ne şanslı şöförsün sen, duman kokuları yerine mis gibi erguvan kokuları arasında kimbilir ne güzel anılar geliyodur aklına
Tarık: (Naza hiç bir şey söylemez...)(sessiz ses, uzaktan ses de denilebilir:)) Hayır, burada, sadece senin şöförün olduğum geliyor aklıma...

dülülülülülü
Naz: Ne dedin?
Tarık: Evet dedim.
Naz: Hayır, daha uzun bir şeyler söyledin.
Tarık: Yoo...
Naz: Keşke Sofya da burada olsaydı.
Tarık: Yaaa...O arka camı silerdi, ben önü işimiz daha çabuk biterdi.
Naz: Bir işi sevdiğiyle birlikte yapması ne güzel bir şey değil mi insanın?
Tarık: Buyrun.
Naz: Efendim
Tarık: Buyrun arka camı da birlikte silelim

Bence burada geçen bu replikler ikisinin de birbirlerini ne kadar sevdiğini kendilerine ve bize gösteriyordu...
Sadrinin pasta börek getirmesi de mükemmeldi.Oradaki replikler falan harikaydı, zekice."Sabahın 4 ünden beri pasta börek yapıyorum." Tarıkın ikide bir Nazı sevdiğini ima etmesi, Nazın bunu anlamasına rağmen anlamamış gibi davranması, bence aşklarını itiraf etmeleri gibi bir şeydi.En azından beni tatmin eden sahnelerdi.
Sonuç olarak, bu bölümü çok beğendim ben.Bu günkü ve dünkü yorumları okumadım henüz.Benim gibi düşünenler veya düşünmeyenler mutlaka vardır.Ama dün okuduğum kadarıyla pek beğenilmemişti bu bölüm.Ne değişiklikler var merak ettim:)
Bu arada ratingler de her zamanki gibi, KVnin gelmesi bir şey değiştirmemiş,

(TOTAL) 7 YALANCI YARIM [NET] STAR 5 12,2
(AB) 9 YALANCI YARIM [NET] STAR 4 10,8

Gerçi ABde düşmüşüz, ama TOTALde yükselmişiz.İstikrarlıyız canım:)

şaka yapıyorsun değil mi?yok eğer ciddi isen ne içtiysen aynısından ben de istiyorum.

cerenimo
03-05-07, 16:14
günaydın arkadaşlar burada yazanların çoğunluğu beğenmemiş.ben beğenen minik azınlıktan olarak düşüncelerinize saygı duyuyorum.umarım senaristler çoğunluğun sesine kulak verirler diyorum..:)

ben şimdi bir yorum daha doğrusu bir istem belirtecem..bu yeni giren çocukla ilgili..bu güne kadar tarığa rakip olarak giren erkek karakterlerlerin biri hariç oda cenk di.diğerlerinin hiç birzaman naza delicesine aşık vede rahatsız edici tipler olmadığını gördük..ama cenk hayli koştu nazın peşinden entrikalar şunlar bunlar..şimdi ben istiyorumki bu yeni erkek karakter saplantılı bir tip olsun.nazı kafaya taksın..peşine takılsın.rahatsızlık verici boyutlarda davransın..dikkat ettinizmi bilmiyorum.çocuğun bakışları enteresandı.toplumda böyle saplantılı hayranlar yada aşıklar diyelim.taktılarma kafaya, peşini bırakmazlar bir süre.bu çocuk da öyle olsun istiyorum nedense..bu durumdan naz endişelensin,gerilsin,korksun yani bir hareket yaşansın,tarık bu adamla ciddi anlamda mücadele etsin nazı korumak adına..bence güzel olur hareket olur değişik olur.bilmem siz ne düşünürsünüz:img-hyste gerçi senaristler düşüneceklerini düşünmüşlerdirde..:img-hyste bide son sahnede tarık onun peinden koştu acaba çocuk masadan bişeymi aldıda farketti koştu..çünkü naz hiç farketmedi yaklaştığında..naz trığa bakıyordu çocuk iyice yaklaştı.tarık algılamadı önce, arabaya döndü bian ,kafasına dank etti..orası enteresan yani..

Evet, aynen:) Çocuk saplantılı bir tip çıkarsa her şey çok daha iyi olabilir:)
Gerçi kötü de olabilir ama :) Mesela Tarık çocukla konuşur, çocuk dinlemez; Tarık çocuğu döver, çocuk anlamaz; Tarık çocuğa işkence yapar, çocuk anlamaz;....:) Gerisini yazmıyorum, anladınız siz onu:)

cerenimo
03-05-07, 16:19
şaka yapıyorsun değil mi?yok eğer ciddi isen ne içtiysen aynısından ben de istiyorum.

Yoo neden? Ben gayet beğendim.Çok az bir çoğunluğun olduğu gibi...Oradaki ince şeyleri anlamaya çalışmadan, direk söylemelerini beklersek......Ooooooooooooooooo.................. .......
100. bölüm anca :) Bölüm zevkliydi, ve bana kalırsa romantizm olmasa da komedi anlamında mükemmeldi.Bölümün ilk sahnelerinden başladım gülmeye, sonuna kadar...Bana kalırsa romantizm de vardı, ama çok bariz değildi, sadece hissettirildi.Ve yine bana kalırsa bu gayet iyi yansıtıldı :) Yani bu bölüm çok hoşuma gitti.:img-wink:

jcdenton
03-05-07, 16:46
Evet, aynen:) Çocuk saplantılı bir tip çıkarsa her şey çok daha iyi olabilir:)
Gerçi kötü de olabilir ama :) Mesela Tarık çocukla konuşur, çocuk dinlemez; Tarık çocuğu döver, çocuk anlamaz; Tarık çocuğa işkence yapar, çocuk anlamaz;....:) Gerisini yazmıyorum, anladınız siz onu:)

niye abicim? psikopat mısınız? ondan sonra kalkacaklar "kötü örnek olunuyor gençlere" yaftasını yapıştıracaklar... obsesif insanlar sakattır abicim. ben olmamasından yanayım

cerenimo
03-05-07, 17:08
niye abicim? psikopat mısınız? ondan sonra kalkacaklar "kötü örnek olunuyor gençlere" yaftasını yapıştıracaklar... obsesif insanlar sakattır abicim. ben olmamasından yanayım

Yok artık, o kadar abartmazlar zaten, gidip de kendini kessin veya Nazın kocaman fotoğrafını bir oda duvarı kadar büyütüp yapıştırsın demiyoruz heralde.Hem diziye haket gelir fena mı? Bence güzel olur.

RebeCa
03-05-07, 17:10
Selam arkadaşlar,
Bir bölümü daha geride bıraktık.Yorumalrınızı ancak şimdı bıtırebıldım ve kendi yorumumu yazacağım.

Bölüme not vermem gerekiyorse 10 üzerinden 7 veririm.
Gelelim yorumuma, komedinin ağırlıkta olduğu bir bölümdü Hulusı'nın sahnelerınde çok güldüm(Ebru'cum ellerine sağlık herzaman ki gibi bölümün analizini yapmışsın teşşekür ederim kendi adıma).Hatta Hulusı'nın Tarığ'ı yakalamayacagını diğer bir deyişle Tarığ'ın babasına yakalanmayacagını bıldığım halde o sahnelerde yıne heycanlandım.
Netice hala ,sen vary asen seni tek gecerim bende Hulusı gibi.Belgin Hanım akşam geldıgınde ne güzel dedi Allah'ın bıldıgını kuldan mı saklayacagım.Bu lafı çok severım bende .Bu bölümün yıldızı Hulusı ve Netice hala idi bence.
Romantizm yok denecek kadar azdı(şu benım vatanım burası lafı geceyı kurtardı romantızm açısından.)Ümit ve Fılız konusunda bır arkadaş daha yazdı ,senarıstler burayı takıp ettıklerınden onlarada el attılar.İyi oldu araları bozulursa mazallahn nasıl dünür olacak Netice hala ile Hulusiciği.
Gelelim Tarık ve Naz'a,
42 bölümdür bu diziyi seyredıyorum ılk defa ekranaın içine girip Naz'ı boğasım geldi.O şapkayı elıyle havuza atan kım?,senın alfonso oldugunu bıle bıle sana emır veremem diyen kim?Burnundan getirdiği çocugun.Vallahı ben olsam basarım ıstıfayı kapatırım telefonu bırkaç gun kaybolurum ortadan o azamn kudursun hem Belgın hanım hem de Naz.Ama ne oldu dıkkat edersenız adamın burnundan getırdı ama yıne içi rahat degıl?çello çalıyor yıne sıkıntısı azalmıyor.Çünkü Naz o ıkı kelımeyı duymak ıstıyor Tarık'tan,çünkü Naz senın için burda kaldım,benım ıçın sen herseyden önemlısın demesını beklıyordu Tarık'tan.Tıpkı 7 bölümde oldugu gibi.Melisa iş teklif ettıgınde Tarığ'a ve o akşam eve gelıp onu götürmek ıstdı ya ondan evvel Tarık ızın alamam gerek demış,aralarında gecen konuşmanın sonunda NazTarıg'a sen istiyormusun gitmek? demişti.Tarık ta sizde istıyorsanız evet dıye cvp vermıştı.Ama orda asıl soylemek ıtenen cevaplar soylenmemıştı.Orda Naz,Tarığ'ın gıtmek ıstemıyorum,Tarık da Naz'ın gitmenı ıstemıyorum demesını beklmışlerdı.
İşte şimdi de tamam Tarık gitmedi Naz'ın yanında ama Naz sevdıği adamdan o ıkı guzel kelımeyı beklıyor o yuzden mutsuz ve cello çalsa bıle huzursuz.
Tamam kardeşim anladık ama bukadar da sakız gıbı uzatılamz ki ,kaç kere ne guzel ortam oldu açılmaları için hooop yıne ya tel caldı yada başka bırsey oldu.
Yanarım yanarım en çok 14 şubatın heba edıldıgıne yanarım.33 te 2.öpüşme oldu bı nebze yumuşadık ama allahın hakkı 3 tür 3. öpüşmeyıde isterız mümkünse muhtesem bir aşk ıtırafı ıle.
Daha dğru düzgün elele tutşamdılar bıle,
1-ilk defa Tarık Naz'a taksı cevırırken elını tuttu
2-20. bölümde dag evınde medenıyete götürürken
3-24 .bölümde johnyye yetıştırıken
4-33 bölümde sandalda arabayadoğru gıderken sonuç

2öpüşme +4elele tutuşma +sonsuz bakışma=no itiraf noaşk(daha çok beklerız bız)
sonuç olarak yy de aşkı görmenın zamanı geldı de geçiyor.
Not:Ebru'cum Ümit bu bölümde benım degözüme pek bır hoş geldi

çıkmak zorundayım gerı kalanını sonra yazacagım.

rasida
03-05-07, 17:25
tarık: var mı?
netice: ne var mı?
tarık: zamanı geri almanın yolu...

rasida: bir şeylere yeniden başlamak, başa dönmek, hiç yaşanmamış farz etmek mümkün mü?:img-help:
radida iç ses: dizide mi, gerçek hayatta mı?
rasida: fark eder mi? dizide hayatın bir yansıması değil mi?
rasida iç ses : ne demek fark eder mi? senarist isterse herşey mümkün : )
rasida: oof ya off şurda 40 yılın başı ciddi bişeyler yazayım dedim, bi susmadın gitti
rasida iç ses: yaramadı bu 42 sana, yaramadı....
rasida:
rasida iç ses: tamam, tamam yaz hadi
rasida: herşeyin bitiiğini düşündüğünüz, aynı yerdeyim dediğiniz anlarda bile bilirsiniz ki ya daha eksiksinizdir ya da daha fazla...rasida iç ses: ne alaka
rasida: :(
rasida iç ses: tamam , tamam nasıl bağlıcaksan
rasida: bi sussan , konsantre olamıyorum ki sayende
rasida iç ses: bağla da görelim
rasida: madem 42 de yeni bir başlangıç yaptık, tarık ve naz ikisilisini daha fazla halleriyle görmek istiyorum, sıkıldım eksikliklerinden... oldu mu? mutlu musun şimdi?
rasida iç ses: artık değil...hem ne kıvırıyosun ki... beğenmedim desene direkt fark etmedim mi zannediyosun
rasida : neyi?
rasida iç ses: böyle boş boş bakıyordun ekrana, içinden hiç bir şey düşünmedin. hani böyle hiç bir şey hissetmemiş gibi hatta bir ara sağ gözün kapandı
rasida: yok canım, o kadar da değil:icon_whis
rasida iç ses: içini bilirim ben senin
rasida: tamam, tamam o zaman aklımda kalan bir repliği yazayım bari

senarist: kızdın mı?
ahali( bir kısmı): asıl kızmazsam kork
senarist: niye
ahali( bir kısmı): sallamıyorum demektir de ondan...

rasida içses: bak dedim 42 yaramadı diye, karıştırdı....neyse çakmamış gibi yapayım...
rasida iç ses: yani?
rasida: sen de anlamazsan imdattt BBKAG !!!!!:img-help:
................

rasida iç ses: o ne o
rasida: ?
rasida iç ses: mırıldandığın şarkı diyorum?
rasida:.....:icon_whis
rasida iç ses:'' benim hala umudum var'' demek
rasida: hı hı
rasida: iflah olmazsın sen , ne desem boş....:img-wink:
................

rasida iç ses: son bir şey söyleyebilir miyim?
rasida: hayır desem susacaksın sanki
rasida iç ses: gerçekten gönderecek misin bu yazıyı?
rasida: yazdık bir kere
rasida iç ses: hayır, kendi kendiyle konuşanı gördüm de kendine kendine yazanı.... adın zır deliye çıkcak benden söylemesi
RASİDA: .....
rasida iç ses:bir şey söylemeyecek misin? çın çın ....

not: şu forumda ağız tadıyla iki ciddi kelam edemicem galiba.:img-blush ... bir dahakine inşallah....:img-hyste

jcdenton
03-05-07, 17:26
Yok artık, o kadar abartmazlar zaten, gidip de kendini kessin veya Nazın kocaman fotoğrafını bir oda duvarı kadar büyütüp yapıştırsın demiyoruz heralde.Hem diziye haket gelir fena mı? Bence güzel olur.

ben en ekstrem duruma göre hazırlık yapayım da :) valla kimsenin sağı solu belli olmaz. ama bu kadar olumsuz yoruma rağmen (olumsuz olarak eleştirenlerin içerisinde ben de varım ve diğer yazılanları da sonuna kadar destekliyorum halen...) bu geriye dönüşün arkasında elbet birşeyler vardır.

senaristler öyle bir hamle yapacak ki ya dumur olup bütün söylediklerimizi yutacağız, ve dizimiz uzayacak; ya da 52. bölüm final olacak herşey açığa çıkmış bir vaziyette bitecek. (sadece itiraf yok, sevgili olma durumu yok, yani halen şu anki durumdalar...)

Dün Bazı fikir paylaşımları ve okuduklarım sonucunda gözümde canlanan son sahne şöyle olabilir belki:

Araba, Tarık ve Naz yakın planda. Arka planda Hulusi, Belgin, Vahi, Filiz ve ümit. Tarık üzerinde üniforma ile (şapka da var tabii) "Emredersiniz Naz hanım", diyip arabanın kapısını açıyor ve ikisinin de yüzlerinde küçük ama önemli bir gülümseme ile dizi bitiyor. Eh zaten artık gerisini biz kafamızda canlandırıp yaşarız, (bölüm sıkıntısı da yok, kur kurabildiğin kadar...) onlar da ne yaparlarsa yaparlar. Neticesinde bu bir dizi değil mi?

:)

(Not: son sahne durumu sanırım cansu'ya aitti. sinirden hatırlayamadım. Kredi vermek lazım neticede. üzerine kondu olmasın dimi ama :))

z_e_y_n_o
03-05-07, 17:36
sadece bi şeyi yanlış buldum bu bölümde:

naz la o çocuk çarpıştığında arka fona o müziği koymaları olmamış bence.sanki birbirlerini ilk gördükleri an aşık olmuşlar gibi oldu o müzik olunca.ama sadece o çocuk naza aşık oldu.yani diziyi ilk defa izliyo olsam bu kızla bu erkek birbirine aşık oldu derdim o müzikten dolayı.

ama tabi nazın tarığı sevdiğini biliyoruz .
yine de olmamış bence

melis15
03-05-07, 17:42
Benim birşey dikkatimi çekti netice hala tarık ünüformalı gördüğü zaman keşke deseydik bu ne hal naz ünüformamı kaldı bu zamanda deseydi ,keşke oda destekledi formayı aklıma birşeydaha takıldı filiz neden abisine yardım etmiyor sadece abisine acıyor kardeş olarak yardım etmeli filiz annesini ne yapmak istediğini çok iyi biliyor gizlice söyleyebilir tarık kız kardeşine yardım ediyor yanlışmı düşünüyorum benim tahmini tarık patlıyacak olması yakında bence tarık artık dayanamıyacak herşeyi göze alıp birşeyler yapması artık bukadar güvensiz olması yanlış yani resmen annesi ve nazı oyuncağı olmuş durumda bu benim düşüncem yani bukadarda olmaz seviyor ama bu kadarda ezdirmesi yalnış geliyor bana artık bence yumruğunu masaya vurmalı ve naza aşkını açıklayıp gitmeli ve nazın artık tarığın biraz tarığın peşinden koşmalı yani tarık biraz gitmeli ve nazın artık tarıksız yapamıyacağını anlamalı en azından bir kaçgün naz yalnız kalmalı tarık kıymetini anlamalı bu benim düşüncem.

jcdenton
03-05-07, 17:43
sadece bi şeyi yanlış buldum bu bölümde:

naz la o çocuk çarpıştığında arka fona o müziği koymaları olmamış bence.sanki birbirlerini ilk gördükleri an aşık olmuşlar gibi oldu o müzik olunca.ama sadece o çocuk naza aşık oldu.yani diziyi ilk defa izliyo olsam bu kızla bu erkek birbirine aşık oldu derdim o müzikten dolayı.

ama tabi nazın tarığı sevdiğini biliyoruz .
yine de olmamış bence

ya ordan aldığım mesaj şu yöndeydi "nanana naaaaaaaaaaa, al tarık'cım yeni rakibin hayırlı olsun, eh artık bakalım buna ne yapacaksın ya da nasıl olacak?"

yani olmamış tabi de yine de çocuğun bakakalması güzeldi... sadece arada elektrik oldu bir anlık.

Naz sevgiye yabancı, bilmiyor, tarif edemiyor, hislerini kelimelere dökemiyor. E biri de ona bakınca ( o bakan çocuk da Nisbeten yakışıklı olunca) kızımızın zaten 3 gram olan aklı iyice karışıyor, amacı kıskandırarak Tarık'a birşeyleri söyletmekti ama halen başarılı olamıyor, belki de olamayacak. İşin komiği bu yolun işe yaramadığının da farkında değil....

yeter be!
03-05-07, 17:45
aramızda para toplayalım tarıkla naz ı hacca yollayalım.kurtsal vazifelerini yapıp kendilerine yakıştırdığımız "HACI" sıfatını layıkıyla hak etsinler...

yok benim sinirim geçmiyor...o çan içinde müsait bi yer düşündüm de ben...neyse....

jenn
03-05-07, 17:47
evet bir düşüncemi daha açıklayayım..yalancı yarim dizisi, başından beri benim için masal gibi bir dizi oldu..olayların hiçbiri gerçek hayata hele günümüz koşullarına uygun olmadı.ne günümüzde böyle bir aşk,nede böyle eski türk filmlerinden fırlamış aileler yok..zaten başlarken bize bu masalsı tadı vereceği tanıtımlarında da vardı..ne böyle şöförler nede böyle cici patron kızlar var gerçek hayatta..nede böyle banka sahipleri vede vede uzar gider..ve biz bu haliyle gerçek hayata uymadığı için sevdik bu diziyi..bu dizide derin sosyal mesajlar aramak bence büyük yanlış.bu dizi zaman zaman ufak ufak hayata dair hoş mesajları veriyor..bunları saymayada gerek yok çoğunuz biliyorsunuz..bir küçükhanımın şöförü adlı 90 dakikalık filmin,yayılarak şimdilik 52 bölüm, devamı olurmu zamanla belli olur sürelere yayılmış dizi uygulamasıdır..elbetteki yan karakterler zaman zaman girecekler ve çıkacaklardır.onlarla verilen mücadeleler yansıtalacaktır..yoksa nasıl bu kadar süreye yayılabilir sadece ana karakterlerle..bölümlerin herbiri nerdeyse bir sinema filmi uzunluğunda..oyuncuların kendi hayatlarındaki programları doğrultusunda projelenen vede bazı bölümler de az bazı bölümlerde dengeli bazı bölümlerde çok role sahip olduğu hepimizin gördüğü bi durum..zaman zaman unutulan yada özellikle dizicom okunduğu için diyorum tepki gören olayların karakterlerin bu tepkiler doğrultusunda ortadan kaldırıldığı ..seyircisine saygılı nadir dizilerden biri..yukarda sorulmuş.. 25 mayıs unutuldu bi daha bahsedilmedi denmiş..oysaki 25 mayıs o dönemde ne kadar tepki görmüştü bu forumda ve bu tepkiler karşısında dizi ekibide konuyu yoketti.ben çok iyi hatırlıyorum yinemi 25 mayıs, bıktık bu 25 mayıs dan sözlerini..yani aslında herkesin beğenisi farklı tabiki..herkes aynı bölümü beğenmeyebilir..fikirlerinide gayet tabi dile getirir..ama son yazılan yorumlarda benim dikkatimi çeken şu..bu dizi sanki büyük sosyal mesajlar veren derin konuları işleyen bir diziymiş gibi ağır eleştirlere uğramış..öyleymişde ama büyük hatalar yapılmış gibi...bu dizi bir masal güzel bir masal..ve ben kendi adıma bu masalı seviyorum..iyiki bu masal var diyorum .bazen kızıyorum bazen şen kahkalar atıyorum..sevgi aşk itirafı konusunda çoğunuzu destekliyorum şöyle doya doya aşk olsun diyorum ama bi yandanda şu dönem için vardır bir bildikleri diyorum..vede aşkın şehri bodrumda artık bizi şaşırtacak gelişmelerin olacağına inanıyorum..bekliyoruz onlardan hoşluklar:)

ha bu arada bir açıklama getireyim..bu yeni gelen çocuk aslında oyunculukdan gelme bir kişi..daha önce hayat bilgisi ve çemberimde gül oya dizilerinde oynamış oyunculuk eğitimi almış bir arkadaş.yani şu bakımdan açıklıyorum..şarkıcılar sürekli oynatılıyor deniyor ya..evet bu çocuk bir pop grubununda üyesiymiş ama kökeni oyunculuk..amacım savunmak değil.doğru bilinmesi:)

rasida
03-05-07, 17:52
rasida iç ses: 52:3= 17.3 x2=34.6 :img-help:
rasida: ne yapıyorsun sen? öss'ye mi gircen?
rasida iç ses: aşk itiraf yeterlilik sayısını hesaplıyorum.:img-yes:
rasida: ne? niye?
rasida iç ses: yyym'ye gitcem:img-wink:
rasida: YYYM derken?
rasida iç ses: yalancı yarim yüksek mahkemesi, hesapladım 52 bölümün 2/3'ü 34.6 'dan 35 bölüm ediyo
rasida: iyi de 52 bölüm olduğunu nerden biliyorsun? ya 100 se
rasida iç ses: 100:3= 33.3 x2 yok böyle olmayacak
rasida: şimdi ne yapacaksın bakalım?:icon_whis
rasida iç ses: iyisi mi ahali yapsın itirafı :happy0064
rasida: olmaz, olmuyo....
rasida iç ses: niye ki?
rasida: denemedik mi sanıyorsun. flower98, hande, tarık_naz, ebru , sude 99 ve diğer sözde değil özde senaristlerimiz defalarca itiraf ettirdiler. kimse duymadı..
rasida iç ses: yy ahalisi ondan ayaklandı desene...:img-hyste

yanlış anlaşılmaya karşı not: bu mesaj hiç bir siyasi mesaj içermemektedir....

sabriye_barış
03-05-07, 17:54
bana çan demeyiiin.neydi o yaaa
insanın aklına böyle meralar fln geliyor. koyunlar,çimenler...:img-hyste

coqette
03-05-07, 17:55
tarık: var mı?
netice: ne var mı?
tarık: zamanı geri almanın yolu...

rasida: bir şeylere yeniden başlamak, başa dönmek, hiç yaşanmamış farz etmek mümkün mü?:img-help:
radida iç ses: dizide mi, gerçek hayatta mı?
rasida: fark eder mi? dizide hayatın bir yansıması değil mi?
rasida iç ses : ne demek fark eder mi? senarist isterse herşey mümkün : )
rasida: oof ya off şurda 40 yılın başı ciddi bişeyler yazayım dedim, bi susmadın gitti
rasida iç ses: yaramadı bu 42 sana, yaramadı....
rasida:
rasida iç ses: tamam, tamam yaz hadi
rasida: herşeyin bitiiğini düşündüğünüz, aynı yerdeyim dediğiniz anlarda bile bilirsiniz ki ya daha eksiksinizdir ya da daha fazla...rasida iç ses: ne alaka
rasida: :(
rasida iç ses: tamam , tamam nasıl bağlıcaksan
rasida: bi sussan , konsantre olamıyorum ki sayende
rasida iç ses: bağla da görelim
rasida: madem 42 de yeni bir başlangıç yaptık, tarık ve naz ikisilisini daha fazla halleriyle görmek istiyorum, sıkıldım eksikliklerinden... oldu mu? mutlu musun şimdi?
rasida iç ses: artık değil...hem ne kıvırıyosun ki... beğenmedim desene direkt fark etmedim mi zannediyosun
rasida : neyi?
rasida iç ses: böyle boş boş bakıyordun ekrana, içinden hiç bir şey düşünmedin. hani böyle hiç bir şey hissetmemiş gibi hatta bir ara sağ gözün kapandı
rasida: yok canım, o kadar da değil:icon_whis
rasida iç ses: içini bilirim ben senin
rasida: tamam, tamam o zaman aklımda kalan bir repliği yazayım bari

rasida içses: bak dedim 42 yaramadı diye, karıştırdı....neyse çakmamış gibi yapayım...
rasida iç ses: yani?
rasida: sen de anlamazsan imdattt BBKAG !!!!!:img-help:
................

rasida iç ses: o ne o
rasida: ?
rasida iç ses: mırıldandığın şarkı diyorum?
rasida:.....:icon_whis
rasida iç ses:'' benim hala umudum var'' demek
rasida: hı hı
rasida: iflah olmazsın sen , ne desem boş....:img-wink:
................

rasida iç ses: son bir şey söyleyebilir miyim?
rasida: hayır desem susacaksın sanki
rasida iç ses: gerçekten gönderecek misin bu yazıyı?
rasida: yazdık bir kere
rasida iç ses: hayır, kendi kendiyle konuşanı gördüm de kendine kendine yazanı.... adın zır deliye çıkcak benden söylemesi
RASİDA: .....
rasida iç ses:bir şey söylemeyecek misin? çın çın ....

not: şu forumda ağız tadıyla iki ciddi kelam edemicem galiba.:img-blush ... bir dahakine inşallah....:img-hyste

:img-hyste :img-hyste gerçekten harika olmuş ellerine sağlık :img-wink: özellikle koyu yerlerde daha da bir katılıyorum sana

ayşenurr
03-05-07, 17:57
40.bölümü çok beğenmiştim.hele sonu duygusaldı.Tarık'ın bakışları
iliklerine kadar işleyecek cinstendi.benim için süper bölümdü.daha sonraki
bölümlerde biraz araya hüzün,aşk,ayrılık girer dedik hiçbiri olmadı.
İtalya'ya gitme olmasa bile , Tarık'ı başka işde çalıştırabilirlerdi.tekrar Naz'ın
yanında çalışmaya başladı.Naz'ın tavırlarıda,Tarık'a davranışları çekilecek
gibi değil.Tarık'ın ilk bölümlerdeki hallerini,konuşmalarını görmek istiyorum.
Tarık'ı ezik karakter haline getirdiler.resmen Naz'ın kölesi durumunda.
önceden katlanıyordu sigortalı işte çalışmak zorundaydı.aralarında patron
şoför ilişkisi vardı.şimdi ise iki kere öpüşme olmuş.yok sayılıp,başa dönüş
yapıldı.dizi 52 bölüm olursa biz ikisinin aşkını ne zaman izleyeceğiz?yoksa
son bölümemi saklanıyor.Tarık Tekelioğlu kimliğide var,baba oğul barışması
Naz'ın Tarık'ın gerçek kimliğini öğrendikten sonra araya girecek ayrılık.
bunlar son bölümlere sıkıştırılarak verilirse keyif alarak izliyemiyecez.
bir an önce ikisinin aşk itirafından başlamaları gerekir.

mary61
03-05-07, 17:58
selam arkadaslar ya ben bu dizinin hastasiyim fakat ilk defa dün bu diziyi izlerken sIKILDIm cünkü herseyi yeni bastan almalari yani acikcasi beni biraz SIKTI..ama hulusi beni öldürdü gülmekten ya hele o banyodayken bayildim....sonra belginin ne yapmaya calistigini bir türlü anlamiyorum bir öyle bir böyle cok sacma yani ...birde bu dizi 2-3 nazi sven erkek giri 2-3 tarigi seven kiz girdi yani simdi yine bir tane gelicek yeni söför gitti yerine baskasi geliyor yani ne gerek var tabi gelicek bölümlerde ne olucagini bilmiyoruz ama yinede bence herseyi tekrar tekrar izlemek yani olmuyor:D:D:D:D

cerenimo
03-05-07, 18:04
Arkadaslar herkeste bir çan fobisidir gidiyor.Neden??Bence o da bir şirinlik kattı:) Özellikle Naz onu elinde tutarkenki mimikleri harikaydı:)
(İçses:))Eyvaaahh!...Forum ahalisi beni topa tutacak sanırsam:)
Neyse canım bu konuda çok da fazla konuşmayayım :) Neden acaba :icon_whis :)

darklife
03-05-07, 18:11
Arkadaslar herkeste bir çan fobisidir gidiyor.Neden??Bence o da bir şirinlik kattı:) Özellikle Naz onu elinde tutarkenki mimikleri harikaydı:)
(İçses:))Eyvaaahh!...Forum ahalisi beni topa tutacak sanırsam:)
Neyse canım bu konuda çok da fazla konuşmayayım :) Neden acaba :icon_whis :)

çekilir gibide değildi çan sanki inek çagırıyo :) töfe yaaaaa
kimse çekemez öyle işi :img-hyste :img-hyste
düşünsenize sizi şanla çagırsalar :img-hyste

capcup
03-05-07, 18:12
ya arkadaşlar bişey sorucam ben yalanciyarim.com a giremiyorum her denemede sayfa görüntülenemiyo diyo sizler girebiliyomusunuz şuan yoksa benim internettemi sorun var cevaplarsanız sevinirim:happy0064:img-help: :img-help: :img-help:

Bedişş
03-05-07, 18:12
SAG(senaristleri anlayamayanlar grubu)üyeleri
1-Ceza_cansu
2-burçin_kaplan
3-elmali-turta
4-passion79
5-handeozbek
6-Anıl_
7-cave77
8-Büyükbaba
9-Jcdenton
10-skyline_91
11-ayşenurr
12-coqette
13-barışakarsuyase
14-xeno
15-rasida
16-saYYgıner
17-nilay87
18-cancan00619
19-MoPete
20-whiteangel
21-capcup
22-beşiktaşlı
23-rain80
24-iilloo
25-jlee
26-havinnnn
27-Havva Tuncer
28-charlie
29-_Aslıhan_
30-gazelle85
31-frk

Artık yalancı yarimde aşk görmek istiyoruz aşk. Sevgili hallerini görmek istiyoruz

İMZA:AŞKA AŞIKLAR FORUMU

Cezacım benide listene ekle lütfen.Yeter artık.Sesimize kulak versinler.Ya bu senaristi değiştirsinler yada senaristin aklı başın agelip doğru dürüst şeyler yazsın.Bize de oyunculara da emek veren herkese yazık oluyor.....

Bedişş
03-05-07, 18:22
Arkadaşlar yorum yazmak için kızgınlığımın geçip sakinleşmeyi bekledim. Ama artık yazmak zorunda hissediyorum kendimi.
Senaristlerimizin yaratıcı hayal gücü sanırım tükendi. Sürekli geri dönüşlerle nereye kadar? Bugün şunu düşündüm. Tamam ben bir BARIŞ AKARSU fanı olarak dişimi sıkıp izlemeye çalışıyorum. Ama artık sürekli kan kabettiğimizi görmüyorlar mı? Evir çevir aynı senaryoyu yazmaktan yorulmadılar mı?Reytinglerin sürekli düşüşte olmasına bahaneler aramayalım hiç. Ne kadar ekmek o kadar köfte..Ben ve benim gibi bu diziye 10 aydır emek veren kemik kitle giderek azalıyor.Forumda bile artık dizi yorumundan ziyade geyik yapılıyor. Oyuncuların emekleri boşa gidiyor. Oyuncu kadrosunu bu kötü gidişin sorumluları arasında görmüyorum. Bilakis onların da bizler gibi mağdur olduklarını düşünüyorum.Senaristlerin bu caanım diziyi nasıl adım adım katlettiklerini görmek içimi acıtıyor. Eğer tıkanıp kaldılarsa çekilmek de bir erdemdir. Hiç bişi bilmiyolarsa şu forumu okusunlar.Oyuncuların tümünü üstün peformanslarından dolayı kutluyorum. Bütün sitemim derin bir aymazlık içinde olan senaristlerimize ve yaptığı diziye izleyicileri kadar önem vermeyen , özen göstemeyen yapım şirketinedir.AŞKA AŞIKLARA SELAM OLSUN...

Yazdıklarına aynen katılıyorum Sevimcim.Son haftalardır burda yorum yapmak bile içimden gelmiyor doğrusu.Kendimi salak yerine konmuş gibi hissediyorum.Açıkcası Barış olmasa dönüp yüzüne bile bakmayacağım ama işte ,yapımcılar da bunu bildikleri için nasılsa izleniyor diye gerekli özeni göstermeyen senaristlere ses çıkarmıyorlar...

Ayrıca sürekli bir geçiş bölümü sözü almış başın gitmiş arkadaşlar.Bu geçiş bölümü sadece bizim diziye mi has birşey anlamadım.Başka dizilerde hiç böyle geçiş bölümleri olmuyor ne yazık ki.ben iyi bir tv izleyisiyimdir.Öyle hiç birşey izlemem diyenlerden değilim.Paşa paşa her gün izlediğim dizilerim vardır. 20.bölümden beri nerdeyse her bölüm geçiş bölümü diye değerlendirilir.33.bölümden sonra diziyi resmen bitirip zaten yeniden başlattılar.Bu seyirci asla bu tür bölümleri haketmiyor.Oyuncular ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar ama senaryo güzel olmayınca yapacak birşey yok.....

Raytinglerin yükseldiğini söyleyen bir arkadaş olmuş.O aslında yükselme değil arkadaşım.Bu hafta Avrupa yakası tekarr bölüm koyduğu için bir kısım izleyici geçici olarak bize kaymış görünüyor.Boşuna heveslenip haftaya üzlmeyelim.Bu şekilde sadece kemik izleyicisi ile iş götüren bir dizimiz var.Böyle giderse kemik izleyicisini de kaybetmeye devam edecek.O zaman komle bitirsinler de bizde bu sıkıntıdan kurtulalım....

Buyukbaba
03-05-07, 18:26
Artık yalancı yarimde aşk görmek istiyoruz aşk. Sevgili hallerini görmek istiyoruz

frk
03-05-07, 18:28

İmza: Aşka hasretler forumu..

charlie
03-05-07, 18:31
BARIŞ'ın , bir konserinden , bir bölüm izlemek isteyenler , kral tv yi açın...şimdi...

ceza_cansu
03-05-07, 18:32

Rasida sana ve içsesine koptum:img-hyste :img-hyste Ama senden ufak ufak korkmaya da başladım:img-hyste :img-hyste Durum vahim.Bütün yazın içinde en çok bu yukarda alıntı yaptığım kısma katılıyorum.

NOT:SAG grubu üyelerini yazmaya devam ediyorum

NOT2:Jcdenton abicim ha sen yazmışsın ha ben.Bu arada aynı sinir durumu bende de var.Sen eğer not kısmına yazmasaydın ben onu kendi yazdığımı bile hatırlamamıştım:img-hyste

coqette
03-05-07, 18:34
yukarda sorulmuş.. 25 mayıs unutuldu bi daha bahsedilmedi denmiş..oysaki 25 mayıs o dönemde ne kadar tepki görmüştü bu forumda ve bu tepkiler karşısında dizi ekibide konuyu yoketti.ben çok iyi hatırlıyorum yinemi 25 mayıs, bıktık bu 25 mayıs dan sözlerini..yani aslında herkesin beğenisi farklı tabiki..herkes aynı bölümü beğenmeyebilir..fikirlerinide gayet tabi dile getirir..ama son yazılan yorumlarda benim dikkatimi çeken şu..bu dizi sanki büyük sosyal mesajlar veren derin konuları işleyen bir diziymiş gibi ağır eleştirlere uğramış..öyleymişde ama büyük hatalar yapılmış gibi...bu dizi bir masal güzel bir masal..ve ben kendi adıma bu masalı seviyorum..iyiki bu masal var diyorum .bazen kızıyorum bazen şen kahkalar atıyorum..sevgi aşk itirafı konusunda çoğunuzu destekliyorum şöyle doya doya aşk olsun diyorum ama bi yandanda şu dönem için vardır bir bildikleri diyorum..vede aşkın şehri bodrumda artık bizi şaşırtacak gelişmelerin olacağına inanıyorum..bekliyoruz onlardan hoşluklar:)

öncelikle masalsı dizi fikrine tamamen katılıyorum çünkü en baştan beri dizi gerçek hayatta pek olmayan bir zemin üzeride kuruluydu ve bizde böyle sevdik zaten dizimizi (hatta ilk zamanlar da evden okula 15 dakikada nasıl gidebilir hem de istanbul trafiğinde diye hayret soruları kafamda izlerken bile) ve de ben hep severek izledim son bölümde de gene çok güzel sahneler ,hoş ve zekice dialog ve imalar, tatlı atışmalar bakışmalar vardı :img-blush

ama bunlar şimdiye kadar olan ki eksiklikleri kapatmaya yetmiyor maalesef.aslında aşk görmek istiyorum dedim, ama şimdi onu düzeltmek istiyorum çünkü ben aşkı bu dizinin her bölümünde gördüm ve hissettim ama artık söylendikten sonra geri alınmayacak ve de ilerde unutulmayacak, sanki hiç olmamış gibi davranılmaya devam edilmeyecek bir itiraf istiyorum.

başa dönüldüğünde hemen kötüye yormadım çünkü çok güzel şeylerde çıkabilirdi. ama gerçekten de başa dönüldü hem de " ben sana ne çektirmişim ya " lafının üzerine yok da madem sürekli başa döneceğiz o zmn bari bizleri sevindirmek adına bir itiraf gelsin tadını çıkarsınlar sonra gene başa döndürmenin bir yolunu bulur bizim senaristlerimiz en azından hevesimizi alırız biraz yüreğimiz rahatlar aa bunlar da itiraf edebiliyorlarmış deriz.

İkinci olarak 25 mayısı merak edenlerden biri de benim. o zamanlarda bu forumda değildim ama ben de sıktı diye düşünmeye başlamıştım ama bu pat diye ortadan yok etmelerini istediğim anlamına da gelmez. tıpkı burak konusunda olduğu gibi ona gıcık kaptığım halde sürekli ona iltifatlar yağdıran ev ahalisinin nasıl olupta burağa noldu diye sormamaları ilginç yani illa dizide görünmesine gerek yok en azından bir bahane bulup kafamızdaki soruları ve dizideki boşlukları doldurabilirlerdi diye düşünüyorum yani bu kadar üzerinde durulmuş özellikle insanların gözüne sokulmuş konuların bir anda ortadan yok edilmesi biraz absürd kaçıyor.

ve de son olarak (biliyorum gene çok uzattım anlayışınıza sığınıyorum :icon_whis :img-wink: )
benimde senaristlerden istediğim bizi gene ters köşeye yatırmaları ve bir anda itirafı gerçekleştirmeleri inanın be özür dilemeye hazırım yeter ki gene bizi ters köşe etsinler. :img-wink: :good:

beşiktaşlı
03-05-07, 18:39
Arkadaşlar okadar çok şey boşlukta asılı kaldı ki mesela 25 mayıs olayı ,o kadar gündemde tutuldu sonra bıkkıntı verince es geçildi ne olduğu açığa çıkmadı.Vahi beyin durumu düzelince eski çalışanları geri gelecekti, hiç bir daha lafı geçmedi,sanki dizide hiç var olmamış gibiler...Daha bunun gibi bir sürü örnek verebiliriz.Ben tüm emeği geçenlere çok üzülüyorum.Onca senenin tiyatro oyuncuları ,Barış ,Merve ve diğer çalışanlar hepsi daha iyiyi hak ediyorlar ve tabii bizlerde...

boncuk28
03-05-07, 18:41
Yine burdayım bye
Bu günkü eylemime devam ediyorum Tarık ve Nazın duygularını itiraf ettirmek için şampanya şarap ne varsa yollamak için bi araya gelelim arkadaşlar Bu senaristlerin yapacağı şey çok basit tarığın eline bi kadeh nazın eline bi kadeh tamaaaam Bunların başka türlü aşk maşk yaşama olasılığı yok yani....Beş bölüm de psikopat hayranla geçiştirirler nasıl olsa ben kısa yolun tarifini veriyorum. Bizim şoför biraz biraz diline doladı ama nazda tık yok yanlışlıkla ağzından bazen bişeyler çıkıyo hemen kıvırıyo.....Onun için Tarıkla Nazın hislerine özgürlüüüüüüüüüük............(Spartakus Boncuk-Özgür aşkların savaşçısı-)

coqette
03-05-07, 18:41
sevgili ceza_cansu (cansu dememin sakıncası var mı acaba?)
imzana bayıldım harika olmuş :img-hyste :img-hyste

ceza_cansu
03-05-07, 18:47
sevgili ceza_cansu (cansu dememin sakıncası var mı acaba?)
imzana bayıldım harika olmuş :img-hyste :img-hyste

Eskilerde kalan bir imzaydı ama Tarık ve Naz'ı sevgili olarak görmek istediğimi yazınca tekrar koydum onu saol:img-wink: Bu arada ceza ya da cansu istediğini söyleyebilirsin benim için hiç farketmez:img-wink:

capcup
03-05-07, 18:48
:img-blush :img-blush :img-blush :img-blush
SAG üyesi olarak diyorum kiii...YETER ARTIK YALANCI YARİMDE AŞKKK GÖRMEKK İSTİYORUMMMMMM LÜTFEEENNNNNNNNNNNNNNNNN SAYGIDEĞER SENARİSTLER DUYUN BİZİİİİİİİİİİİİİİİİ.NAZLA TARIĞI SEVGİLİ OLARAK GÖRMEKK HAKKIMIZZZZZZZZZZZZZZZ LÜTFEEENNNNNNNNNNN:img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help: (daha ne diyelim bi AY a çıkmadığımız kaldıııı bizi duysunlar diye)

cerenimo
03-05-07, 18:49
evet bir düşüncemi daha açıklayayım..yalancı yarim dizisi, başından beri benim için masal gibi bir dizi oldu..olayların hiçbiri gerçek hayata hele günümüz koşullarına uygun olmadı.ne günümüzde böyle bir aşk,nede böyle eski türk filmlerinden fırlamış aileler yok..zaten başlarken bize bu masalsı tadı vereceği tanıtımlarında da vardı..ne böyle şöförler nede böyle cici patron kızlar var gerçek hayatta..nede böyle banka sahipleri vede vede uzar gider..ve biz bu haliyle gerçek hayata uymadığı için sevdik bu diziyi..bu dizide derin sosyal mesajlar aramak bence büyük yanlış.bu dizi zaman zaman ufak ufak hayata dair hoş mesajları veriyor..bunları saymayada gerek yok çoğunuz biliyorsunuz..bir küçükhanımın şöförü adlı 90 dakikalık filmin,yayılarak şimdilik 52 bölüm, devamı olurmu zamanla belli olur sürelere yayılmış dizi uygulamasıdır..elbetteki yan karakterler zaman zaman girecekler ve çıkacaklardır.onlarla verilen mücadeleler yansıtalacaktır..yoksa nasıl bu kadar süreye yayılabilir sadece ana karakterlerle..bölümlerin herbiri nerdeyse bir sinema filmi uzunluğunda..oyuncuların kendi hayatlarındaki programları doğrultusunda projelenen vede bazı bölümler de az bazı bölümlerde dengeli bazı bölümlerde çok role sahip olduğu hepimizin gördüğü bi durum..zaman zaman unutulan yada özellikle dizicom okunduğu için diyorum tepki gören olayların karakterlerin bu tepkiler doğrultusunda ortadan kaldırıldığı ..seyircisine saygılı nadir dizilerden biri..yukarda sorulmuş.. 25 mayıs unutuldu bi daha bahsedilmedi denmiş..oysaki 25 mayıs o dönemde ne kadar tepki görmüştü bu forumda ve bu tepkiler karşısında dizi ekibide konuyu yoketti.ben çok iyi hatırlıyorum yinemi 25 mayıs, bıktık bu 25 mayıs dan sözlerini..yani aslında herkesin beğenisi farklı tabiki..herkes aynı bölümü beğenmeyebilir..fikirlerinide gayet tabi dile getirir..ama son yazılan yorumlarda benim dikkatimi çeken şu..bu dizi sanki büyük sosyal mesajlar veren derin konuları işleyen bir diziymiş gibi ağır eleştirlere uğramış..öyleymişde ama büyük hatalar yapılmış gibi...bu dizi bir masal güzel bir masal..ve ben kendi adıma bu masalı seviyorum..iyiki bu masal var diyorum .bazen kızıyorum bazen şen kahkalar atıyorum..sevgi aşk itirafı konusunda çoğunuzu destekliyorum şöyle doya doya aşk olsun diyorum ama bi yandanda şu dönem için vardır bir bildikleri diyorum..vede aşkın şehri bodrumda artık bizi şaşırtacak gelişmelerin olacağına inanıyorum..bekliyoruz onlardan hoşluklar:)

ha bu arada bir açıklama getireyim..bu yeni gelen çocuk aslında oyunculukdan gelme bir kişi..daha önce hayat bilgisi ve çemberimde gül oya dizilerinde oynamış oyunculuk eğitimi almış bir arkadaş.yani şu bakımdan açıklıyorum..şarkıcılar sürekli oynatılıyor deniyor ya..evet bu çocuk bir pop grubununda üyesiymiş ama kökeni oyunculuk..amacım savunmak değil.doğru bilinmesi:)

Daha dün annemlerle konuşmam arasında geçti bu durum.Yalancı Yarimin bu kadar sevilmesinin nedeni de belki gerçek hayatla çok da içiçe olmamasıdır.İçiçe de, daha doğrusu çok da ince işlenmiyor olması, bazı konuların atlanıyor olması,... Özen gösteriliyor bunu biliyoruz, ama insanı çok da sıkmaması dedim.Genele bakınca komedi dizisi, romantizm de var tabiki ama, genelde komedi ağırlıklı.Yani insanı güldürüyor, hayatın stresinden uzaklaştırıyor.Onu izlerken orada yaşayabiliyorsun,... ve daha sayabileceğimiz bir sürü olay.Bence dizimizin sevilmesinin büyük nedeni bunlar:) Bize daha sıcak geliyor.Masallar insanlara hikayelerden daha samimi gelmiştir, anladınız siz beni...:)

boncuk28
03-05-07, 18:57
SAG üyesi olarak diyorum kiii...YETER ARTIK YALANCI YARİMDE AŞKKK GÖRMEKK İSTİYORUMMMMMM LÜTFEEENNNNNNNNNNNNNNNNN SAYGIDEĞER SENARİSTLER DUYUN BİZİİİİİİİİİİİİİİİİ.NAZLA TARIĞI SEVGİLİ OLARAK GÖRMEKK HAKKIMIZZZZZZZZZZZZZZZ LÜTFEEENNNNNNNNNNN:img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help: (daha ne diyelim bi AY a çıkmadığımız kaldıııı bizi duysunlar diye)

Ay a çıksak da marsa gitsek de senaristler yine yapıcağından vazgeçmiyo...
Yakında elimde pankartla yürürken televizyonlarda beni görürseniz şaşırmayın bizim forumun delilerinden dersiniz tarıkla nazın yüzünden sürünüyo kızcağaz işten de bu yüzden atılcakmış asabiyet yapmış herkesle kavga ediyomuş dersiniz:img-hyste :img-hyste

ezzgiii
03-05-07, 18:57

bencede artık çok uuzattılarr sezon finaline girmedenn sevgili olsunlarrr

cerenimo
03-05-07, 18:59
bencede artık çok uuzattılarr sezon finaline girmedenn sevgili olsunlarrr

Sezon finali yapmayacak ki:)

Medea
03-05-07, 19:02
Evet dizi masalsı haller içeriyor ama ben hayatla da içiçe çok şeyler verdiğini düşünüyorum insanlık halleriyle ilgili.Anne çocuk ilişkileri,aşk ilişkileri geçim derdi vs vs.Yani o kadar da ayağı yerden kesik hayattan kopuk veya ne bileyim olmayanı olduran havasında da gitmiyor kanımca.Yani özlem duyulan ama artık zor görebildiğimiz insan portrelerini sunarken bir yandan da hayatın gerçeklerini aralara serpiştiriyor.

pas.si.on79
03-05-07, 19:02
Forum ahalisi(içses): hii hiii rasidanın içseslerine bak ne kadar komik:img-hyste deli midir nedir:img-hyste Ama bidakka bu içses tanıdık geliyor.. Yoksa bizim de içsesimiz olmasın.. Yok canım biz delirdik mi yani:img-hyste

Rasida içseslerine bayıldım. Ayrıca şu senarist forum ahalisi repliği uyarlamana da...

rasida tarafından gönderildi

Evet ... Biz düşüncelerimizi sevdiklerimizi sevmediklerimizi söyleyebiliriz. Bunu da dizimiz için yapıyoruz.Çünkü bu diziyi çoook sevmeyen birinin bu forumda işi nedir. Eleştiriler iyi sonuçlar da verebilir.. Eleştiriler sayesinde iyiyi,güzeli,doğruyu buluruz. Bir lafta vardır.Dost acı söyler.. Kendi adıma söyleyim öyle acı söylenecek bir durum yok, ama sanırım durumlar biraz eşki....Ben bu bölümde çok güldüm ama Artık tarık ve naz sevgili olduklarını da görmek isterim.

azizoz
03-05-07, 19:16

İmza: Aşka hasretler forumu..

bende çok istiyorum,böyle birbirlerini düşünüp kafayı yiyeceklerine konuşup tartışsınlar.ama yapmıyorlar.tarığın yerinde olsam bi dakika durmazdım,e tabi nazında katkısı olmalı.beraber dışarı çıksınlar,gezsinler,eğlensinler,beraber şehirdışına çıksınlar.ama sevgili modunda oldukları zaman senaryo yazmak zorlaşır ve fazla uzatılması doğru olmaz.
günümüz dizileri %90 büyük bir aşk üzerine kuruludur ve de aşıkların kavuşması çok zordur,önlerine engeller koyulmuştur.bazı zorlukları atlattıktan sonra istediklerini elde ederler.tabi bizimki inattan başka birşey değil.böyle giderse birbirlerine açılamazlar.düşünüyorumda tarık veya naz'dan birisinin başına üzücü bir olay(hafif yaralı bir kaza) gelsede itiraf gerçekleşse süper olur diye düşünüyorum.

boncuk28
03-05-07, 19:17
Ya sanki aşlarını itiraf edip sevgili olsalar konu mu kalmıycak anlamıyorum ki. Ben şöyle bi sahne görmeyi çok isterdim. Naz Tarık sevgililer ama kavga etmişler bi ayrılık olmuş Tarık sadriyle kafaları çekiyo ve fonda Nalandan Yalancı Yarim çalıyo ..... Ne kadar arabesk ve manidar geldi bana bilemezsiniz. Ama nerdeee itiraflarını görsek de yeterdi :sad53: Sabahtan beri söylüyorum ben Nazla Tarığı sevgili görmek istiyoruuummm..........

ahumerve
03-05-07, 19:32
yalanci yarimi coktan beri izleyemiyorum... daha dogrusu konusu ve senaryosu degisti sanki.. eski yalanci yarim degil.. cok donuk yani sadece naz ile tariga odaklandi bütün hikaye.. daha önceden baska oyuncular da vardi .. ne biliim.. daha komikti .. daha romantikti.. biraz degisti iste.. (bisey eksik ama ne oldugunu bilmiyorum)

frk
03-05-07, 19:35
bende çok istiyorum,böyle birbirlerini düşünüp kafayı yiyeceklerine konuşup tartışsınlar.ama yapmıyorlar.tarığın yerinde olsam bi dakika durmazdım,e tabi nazında katkısı olmalı.beraber dışarı çıksınlar,gezsinler,eğlensinler,beraber şehirdışına çıksınlar.ama sevgili modunda oldukları zaman senaryo yazmak zorlaşır ve fazla uzatılması doğru olmaz.
günümüz dizileri %90 büyük bir aşk üzerine kuruludur ve de aşıkların kavuşması çok zordur,önlerine engeller koyulmuştur.bazı zorlukları atlattıktan sonra istediklerini elde ederler.tabi bizimki inattan başka birşey değil.böyle giderse birbirlerine açılamazlar.düşünüyorumda tarık veya naz'dan birisinin başına üzücü bir olay(hafif yaralı bir kaza) gelsede itiraf gerçekleşse süper olur diye düşünüyorum.

İşte bende bunu diyorum. İkiside artık öyle bir noktaya geldi ki açılamayacak durumdalar. Yani hangisi ne yapacak cidden çok merak ediyorum. Her laftan sonra kıvırıyolar. Heralde bu iş üçüncü bi şahsın yardımıyla olacak. Yoksa ikiside son noktadalar bence. Dizide oluşturulan tarık ve naz karakterinden mümkün değil birisi artık patlasın. Bilmiyorum yani. Aklımada bişey gelmiyo..

capcup
03-05-07, 19:38
:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
ya arkadaşlar konuyla alakası yok ama delircem ya yalancı yarimin resmi sitesini bi türlü açamıyom sürekli deniyorum her seferinde sayfa görüntülenemiyo diyo acaba sizler girebiliyomusunuz yoksa benim nette mi biron var lütfen cevap atın delircam yaaaa:img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help:

coqette
03-05-07, 19:39
Ya sanki aşlarını itiraf edip sevgili olsalar konu mu kalmıycak anlamıyorum ki. Ben şöyle bi sahne görmeyi çok isterdim. Naz Tarık sevgililer ama kavga etmişler bi ayrılık olmuş Tarık sadriyle kafaları çekiyo ve fonda Nalandan Yalancı Yarim çalıyo ..... Ne kadar arabesk ve manidar geldi bana bilemezsiniz. Ama nerdeee itiraflarını görsek de yeterdi :sad53: Sabahtan beri söylüyorum ben Nazla Tarığı sevgili görmek istiyoruuummm..........

:img-hyste :img-hyste ne yalan söyliyim tarığı öyle görmeyi bende isterim ama sırf sadri değil ümit de olmalı bence 3 üçü bir arada kızlar da evde bir arada (ayşe naz filiz) :img-hyste :img-hyste (ama tabii bunun için hem naz- tarık aşkı, hem filiz-ümit aşkı, hem de nazın filiz ve ayşeyle olan arkadaşlığının ilerlemesi lazım) :img-hyste :img-hyste ama gerçekten güzel olurdu hatta sonradan belginle huluside gelirler hulusinin yeni bir olayı üzerine...:)

Not: Ben gerçekten nazın biraz sosyalleşmesini istiyorum yani hadi okula arkadaşlarıyla fazla dolaşmıyor konuşmuyor bari filiz ve ayşeyle arkadaşlığı ilerlesin hem birbirlerinin ilişkilerine de yardım edebilirler.

boncuk28
03-05-07, 19:39
yalanci yarimi coktan beri izleyemiyorum... daha dogrusu konusu ve senaryosu degisti sanki.. eski yalanci yarim degil.. cok donuk yani sadece naz ile tariga odaklandi bütün hikaye.. daha önceden baska oyuncular da vardi .. ne biliim.. daha komikti .. daha romantikti.. biraz degisti iste.. (bisey eksik ama ne oldugunu bilmiyorum)

Ben biliyorum arkadaşım ne eksik bu forumdaki herkes biliyo ne eksik heyecan eksik bide aşk eksik.... En büyük heyecanımız hulusi beyin banyoya girmesi ve tarığın orda olması... Daha ne diim yani 21. bölümdü sanırım hani dağda evi basmıştı eşkiyalar tabi kahraman tarık naz kızımızı kurtarmıştı... Heyecan vardı komedi vardı bide arkasından aşk vardı aşk... Kaçıncıydık biz o bölümlerde hatırlayan var mı?????

ebru.karaca
03-05-07, 19:43
BOMB grubundan olan Bertan bu bölümde diziye giren çocuk.

Eh artık ona da bir şarkı söyletirler, bizim dizi ne diziymiş ! aslında bundan bir pay çıkarabiliriz, dizimiz o kadar rağbet görüyor ki dizimizde yeni çıkan müzisyenlerin reklamını yapmak düşüncesi cazip geliyor yapımcılara, bu üçüncü, artık dizinin bitimine kadar kaç müzisyen görürüz, ben de onu kestiremiyorum doğrusu.Hadi müzisyen konusunu geçtim ,hiç mi konu kalmadı araya hep birilerini sokmak dışında.Başa döndük bir de bonusu ile yeni bir müzisyen arkadaşımızla Hayırlı olsun vatan millete.

SON SÖZ:

Artık yalancı yarimde aşk görmek istiyoruz aşk. Sevgili hallerini görmek istiyoruz!

Ayşenciğim, al benden de o kadar.. :)

Demek ki neymiş, hiç birşey değişmemiş, herşey aynıymış.

Demek ki neymiş?

Sonuna kadar haklıymışsınız.. :)

coqette
03-05-07, 19:45
:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
ya arkadaşlar konuyla alakası yok ama delircem ya yalancı yarimin resmi sitesini bi türlü açamıyom sürekli deniyorum her seferinde sayfa görüntülenemiyo diyo acaba sizler girebiliyomusunuz yoksa benim nette mi biron var lütfen cevap atın delircam yaaaa:img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help:

denedim benimki de açılmıyor büyük ihtimal ya sayfada sorun vardır ya da yenileniyordur:img-wink:

ebru.karaca
03-05-07, 19:46
Acaba Tarık o çocuğun ardından koştuktan sonra ne yapacak?

a-)Dövecek :)))

b-)Dövmeyecek :)))

c-)Yanına gidip senin derdin ne? 2 gündür Naz hanıma garip garip bakıyorsun tepemi attırma benim diyecek =))))

d-)Tarık yetişemeden çocuk bir taksiye binip gidecek

e-)Hiçbiri

Tezaycığım,
Tam da A şıkkı gibi fırladı ama ...

Tarık'a yakışmaz öyle şeyler..
Ya da Barış'a mı demeliyim..

Çünkü Barış'ın birini dövdüğünü hiç görmedim ama Tarık nerden baksan 2, 3 kişiyi dövdü.. :img-wink:

capcup
03-05-07, 19:47
saol coqette ya valla sabahtan beri deniyom delircektimmm:happy0064 :happy0064

azizoz
03-05-07, 19:49
arkadaşlar ,dizimizin 1. yaş günü ne zaman. ekibimize bi hediye vermek şart.üzselerde,sevindirselerde bizim vazgeçilmezimiz oldular.
tarık_naz hatıra ormanı yapmaya ne dersiniz.bence güzel fikir.
1)ALLAH
2)ÜNİVERSİTE
3)YALANCI YARİM
2 ile 3 arasında seçim yapmak çok zor oldu.yy benim için herşeyden daha değerli.

ebru.karaca
03-05-07, 19:50

ARTIK yalancı YARİMDE aşk GÖRMEK istiyoruz, AŞK!

SEVGİLİ hallerini GÖRMEK istiyoruz!

boncuk28
03-05-07, 19:53
arkadaşlar ,dizimizin 1. yaş günü ne zaman. ekibimize bi hediye vermek şart.üzselerde,sevindirselerde bizim vazgeçilmezimiz oldular.
tarık_naz hatıra ormanı yapmaya ne dersiniz.bence güzel fikir.
1)ALLAH
2)ÜNİVERSİTE
3)YALANCI YARİM
2 ile 3 arasında seçim yapmak çok zor oldu.yy benim için herşeyden daha değerli.

Ben biliyorum ne almak lazım zil alalım biz onlara çalsınlar tarık naz kavga etsin çalsınlar tarık naz kavga etsin çalsınlar................:img-hyste :img-hyste

coqette
03-05-07, 19:54

ya aslında bende istiyorum böyle hafif bir kaza bir şey olmasa bile olmuş numarasına devam edebilirler. ve eğer mümkünse bu sefer nazın başına birşey gelsin tarık saatlerce hastane kapısında bekler. sonra gözleri kapalı nazın yanına gider kafasını nazın göğsüne yaslayıp elini tutarak içindekileri tek tek anlatır sonra çıkmak için kafasını kaldırır veeeee gülümseyerek ona bakan nazı görüüüür. eh naz da artık onu yanına oturtup ben de seni seviyorum der :img-wink:

Not: o kavuşamayan aşıkların hepsi en azından birbirlerini sevdiklerini söylüyorlar kavuşmaya çalışıyorlar. engelleri ortadan kaldırmaya çalışıyorlar bizimkilerin engeller için yaptıkları tek şey cep telefonları kapatmak maalesef...

ebru.karaca
03-05-07, 19:58
Forum ahalisi(içses): hii hiii rasidanın içseslerine bak ne kadar komik:img-hyste deli midir nedir:img-hyste Ama bidakka bu içses tanıdık geliyor.. Yoksa bizim de içsesimiz olmasın.. Yok canım biz delirdik mi yani:img-hyste

Rasida içseslerine bayıldım. Ayrıca şu senarist forum ahalisi repliği uyarlamana da...

rasida tarafından gönderildi

Evet ... Biz düşüncelerimizi sevdiklerimizi sevmediklerimizi söyleyebiliriz. Bunu da dizimiz için yapıyoruz.Çünkü bu diziyi çoook sevmeyen birinin bu forumda işi nedir. Eleştiriler iyi sonuçlar da verebilir.. Eleştiriler sayesinde iyiyi,güzeli,doğruyu buluruz. Bir lafta vardır.Dost acı söyler.. Kendi adıma söyleyim öyle acı söylenecek bir durum yok, ama sanırım durumlar biraz eşki....Ben bu bölümde çok güldüm ama Artık tarık ve naz sevgili olduklarını da görmek isterim.

Kesinlikle..
Öncelikle, Rasida, repliğine bayıldım:img-hyste

Eleştiri konusuna gelince..

Eleştiri ikiye ayrılır:

1) Olumlu Eleştiri
2) Olumsuz Eleştiri

Eleştiri iki hususta yapılır:

1) Tenkit etmek için
2) Geliştirmek için

Bu geliştirilecek olan şey nedir?

--Eksik, zayıf olan yan.

O halde, biz bu diziyi bu kadar seviyorken ufak da olsa eleştiri yapıyorsak, bunlar dizimiz içindir. Hiç bir halükarda kimseyi (ne senaristleri ne oyuncuları) tenkit etmek için değildir.

Biz 9 ay öncesine gitmeyi istemiyoruz. Zaten oradan yeni geldik.

Biz atiye bakmak istiyoruz.

Biz Naz Tarık'a baksın, Tarık Naz'a baksın, birbirlerine kaçamak kaçamak gülüşsünler, mutlu mutlu bakışsılar, başkalarına yakalanmamaya uğraşırken bizi güldüren haller sergilesinler, biz de tv karşısında öyle evil evil, suratımızda sabit bir sırıtışla izleyelim istiyoruz.

Çok şey mi istiyoruz?

Tamam, Hulusican ve Belginnaz'ı daha sonraya da atabiliriz. Ama şu SEVGİLİ işine en kısa sürede çözüm bulunması lazım. :img-yes: :img-yes:

NOT: Çok alakasız olacak belki ama ben görünce çok heyecanlandım, onun için yazacağım :) Bu gün trafikte seyir halindeyken önümdeki arabanın plakasına gözüm ilişti. Çok güldüm :)

06 KAG 25

ebru.karaca
03-05-07, 20:00

Konusu ve senaryosu değişti mi?

Biz de her şeyin eskisine döndüğünden şikayet ediyorduk arkadaşım..:img-wink: :good:

thesunset
03-05-07, 20:00
Nerden nereye geldik??
Ben eski yy forum’u istiyorum:img-yes: . dun aksam ben keyif aldim,Sadri-Hulusi sahneleri,Hulusi ve Sadri'nin hayalleri,Netice Hala'nin sahneleri, Hulusi-Belgin konusmalari komik ve guzeldi. Naz’in zili beni deli etti,eyer o zil olmasaydi o didismeleri daha guzel olurdu.
Yorumlari okumak istedim , ama nedense her sayfa icerisinde 5 mesj ayni!
Eyer ''artik yalanci yarimde ask gormek istiryoruz'' cumle sizin icin cok onemliyse bir imza yapin ama lutfen hep ayni cumleyi kullanmayin, cok tahaf oldum

Bence biraz senaristleri dusunun..yapim size Italya yolculugu icin soz veriyor, senaristlerimiz ALFONSO kimligini aciklandirdilar ama yapim fikrini degistirdi ve Bodrum’a gidiyorsunuz dediler,
Ugur kedi 52 bolum icin kesinlenmis dedi, ama bunu biz biliyorduk, degil mi!!! demek bazi degisikler olabilirdi hatta dizi daha erken final yapabilirdi(ugur kedi'nin mesaji bana boyle bir his verdi), senaristler zor durumda kaldilar…..belki hata yaptilar,belki amatorce bir senaryo olmus(sadece Naz ve Tarik icin), ama kim hata yapmiyor ki!!! ben dogru yaptilar demiyorum,ama cok sert ve hatta hakaretli yorumlar'a gorunce uzuluyorum, senaristlerimiz ve dizi ekibi bunu haketmiyorlar
umarim 43 bolum'u keyifle izlersinizbye

boncuk28
03-05-07, 20:11
Konusu ve senaryosu değişti mi?

Biz de her şeyin eskisine döndüğünden şikayet ediyorduk arkadaşım..:img-wink: :good:

Eskiye mi döndüü ben hep aynı gittiğini sanıyodum bi değişiklik mi oldu tarık ve naz arasında kavgalarından başka bişey mi oldu yoksa inanmıyoruum

kaptan80
03-05-07, 20:12
merhaba arkadaşlar dünkü bölümü izlerken sanki biz geçen hafta başka bi yalancı yarim izledik diye düşündüm ilk defa bu bölüm fazla olmasada biraz sıkıcı geldi ama yine de nazla tarık ı izlemek güzeldi belki diger bölümlerde iki aşıgın kaçamak bakışları ve tarık ın söyledi o güzel şarkılar yoktu belki ama ortada bi şeyvar oda bi aşk masalı ve biz bu masalı izlerken kendimizi başka bi dünyada buluyorduz işte bu sebeb bile yalancı yarimin ne kadar güzel bi dizi oldugunu degiştirmeyecek tekrar da dünkü bölüme gelirsek nazın tarıgın karşına çıktıgı ve tarıgı şok oldugu sahne süperdi bence ama bölüm ilerleyen sahnelerinde naz bence çok abartılı bi şekilde tarıgı sanki bi suçlu gibi süründürmesi bence çok fazlaydı en sonunda da tarıgın sabrı nazın karşısına çıkan çocuk yüzünden taştı ve o çocugun peşinden koştu haftaya yine nazın patron damarı mı tutacak yoksa kendini aşın büyüsüne mi kaptıracak görücez...

ebru.karaca
03-05-07, 20:23
Eskiye mi döndüü ben hep aynı gittiğini sanıyodum bi değişiklik mi oldu tarık ve naz arasında kavgalarından başka bişey mi oldu yoksa inanmıyoruum

:img-hyste :img-hyste
E iki adet ÖPÜCÜK geçirdik ya, onun hatırına, o kısma değişik diyebiliriz.
Her ne kadar şimdi, o zamanların alakası yoksa da.. :img-hyste :img-hyste

burcin_kaplan
03-05-07, 20:31

İşte kimin oda arkadaşı :img-cool2 (övünmezsem olmaz :))
Dün geceden beri olanların açıklaması şu cümlelerde saklı kesinlikle.

şimdi dün zaten yorumumu genel olarak belirtmiştim aslında gene bir yazı yazıyordum ama pcmin azizliğine uğradım.Ve yorumumun hepsi silindi:)
Kısaca değnmek istediğim noktalar war beğenenlerin yorumlarını okudum.Güzel sözler wardı bu bölümdede denmiş.Evet wardı amaa;

Naz: Zaten gurbet ellerde
Tarık: Gurbette değil o kendi vatanında.
Naz: Insanın vatanı sevdiğinin yanıdır. O şimdi sevdiğinden uzak demek ki gurbette. Ara benden de selam söyle. Merak etmesin Belgin
Hanım şu yurt dışı işini çözer çözmez seni ilk uçakla yollucaz vatanına.
Tarık: benim vatanım burası
NAz:aaa sen beni dinlemiyorsun galiba.İnsanın vatanı sevdiğinin yanıdır dedim.
TArık:benim vatanım burası.
Naz: bir sıkıntın olursa çekinme ara..

veee Nazdan bir kıvırtmaa daha...

Naz: keşke sophiada burda olsaydı
Tarık: yaa arka camıda o silerdi işimiz çabuk biterdi.
NAz: İnsanın bir işi sevdiği biriyle birlikte yapması ne hoş bir duygu değil mi ?
Tarık: buyrun...
NAz: ne dedin sen ?
TArık: buyrun dedim.CAmları sildim gidebilirz isterseniz...

Veee Tarık'tanda bir kıvırtma dahaa..

Sanki bu kıvırtmalar cümleye başlayıp sonunu değiştirmeler bana taa 7.,8. bölümlerden tanıdık geliyor.Bu bölüm 10. yada 11. bölüm falan olsaydı belki bölüm için çook güzel bile diyebilirdim.Ama şuan beklentilerim çok farklı yönde.Artık bana bunları duymak yetmiyor cümlelerin dewamını duymak istiyorum. 20. bölümü yaşadık 33. bölümü yaşadık 41. bölümü başadık bunları hiçe saymamak onlar üzerinden dewam etmek lazım hele 41. bölüm bizimkiler sarhoş olmamış mıydı? onun bir dewamı yok mudur hiç sorgulamadılar halbuki çok güzel olurdu onu sorgulasalar.:)

Umutluyum bizi ciddiye aldıklarınıda biliyorum.Bu forum yalancı yarim ekibi tarafından ciddiye alınan bir yer.Ve burda bu kadar eleştiri yapılmışsa göze batacağınıda düşünüyorum.

Bodrum bodrum diyorum başka bişey demiyorum.Lütfen bodruma kıymayın lütfen...

Fixxxer
03-05-07, 20:35
ya aşk olsun yada olmasın,önemli olan nokta monologların artık çekilmeyecek derecede tekdüzeleşmesi ve basitleşmesi.tekrarlar arttıkça oyuncuların performansı da düşüyor yada ulan ben bu sahneyi daha önce görmüştüm diyor insan.

senaristler özellikle belgin ve naz için çok değişik portreler çiziyor.nazın zekası bir bölüm olgun bir kavundan biraz daha hallice iken takip eden bölümde utanmasa newton a kafa tutacak.belgin desen durmadan aynı işleri değişik biçimlerde yapmakla meşgul ki en başta hulusi olmak üzere bir çok repliğe doğrudan etki edip sıradanlaştırıyor.

yeşilçam ın o doğallığını yakalamak(yada çalışmak) araya kaynana yada 3.şahıs sokmakla gerçekleşmez.belli ki üçüncü kişiler konusunda yapımcılar roket yakıtını ellerine almış pompacılık yapıyorlar,o zaman eklenen karakterler en azından somut birşeyler ortaya koysun,2 bölüm gözüküp aniden yokolmasınlar.kıyıda köşede kalmış sanatçı meşhur etme platformu değil ki bu. bir dizi.

yahu bazen öyle birbirini tutmayan bölümler oluyor ki hani ironinin cılkı çıkıyor.ne gerek var ki bu kadar göz oymaya.2 sezon olarak planlanan diziler ani kararlar la 6 sezona uzuyor senaryo sapmıyor da alt tarafı 13 bölüm uzadığı açıklanan bir dizi nasıl oluyorda bir anda bu kadar dağılıyor anlamak mümkün değil.şu güne kadar her türlü fedakarlığı yapan sadık izleyici kitlesinin görüşlerinin bu zamandan sonra tatlı birer ütopyadan ileri gidemeyeciğini düşünüyorum şahsen.

ayrıca tepkisini sürekli saklayan yada minimize ederek gösteren kesime cidden büyük saygı duyuyorum.gerçekten zor iş hele ki bu kadar dolduktan sonra...

sinemim_g
03-05-07, 20:39
dünkü bölüm gerçekten bi değişikti...romantizim desen yoktu..hüzün desen yoktu...:img-polic başkaydıı işteee:img-cool2 çözülmesi zor....

tarık ve naz diğer bölümlerden daha ayrı bakışıyorlardı sanki ciddi ilk işe aldığı gibiydi...nazı ağlamadan gördüğüm ender bölümlerden biriydi...niye çollo çaldığı bile havada kaldı:img-blush

sadece 2 replik vardı diziyi kurtaran ana replikler!
naz:insanın vatanı sevdiğinin yanıdır!
tarık:benim vatanım burası

naz:ne güzel dimi insanın bi işi sevdiğiyle yapması
tarık:buyrun o zaman!sizde ön camları silin!:img-yes:

sanki 43 te pek kızmayacağız gibime geliyorrr ,50ye kadar 3. öpüşme gelir diyorum...en azından bodrumdaa....

ümitle filiz sahnelerine gelince telle konuştular o kadar yine yan yana göremedik bi problem mi var diycem ama cavitle fulyanın ne kadar iyi anlaıştıklarını biliyoruz...

bu bölümün rüya yada hayal sahnesi ayşeyle ilgiliydi bakalım diğer bölüm bu alanda kimi görcez:img-hyste

belginnazımızı bi kere daha görmeye hayır demeyiz sanırım!fazla özletmesin kendini...

sıradan bi bölümdü heyecanlandıracak bişey olmadı kısaca ama çocuğa ne olucak görcez haftayaaa bu biraz meraklandırıcı...bide tarık pek bi sustu bu bölümlerde şarkı istiyoruzzzz artıkkk:happy0064 biz bide ne istiyoruz???

AŞK İSTİYORUZZ AŞK
yalancı yarimde artık aşk görmek istiyoruz,sevgili olan tarık ve naz istiyoruz artık,patron şöför tarık nazdan sıkıldıkkkkk!!!!!!!

boncuk28
03-05-07, 20:44
E iki adet ÖPÜCÜK geçirdik ya, onun hatırına, o kısma değişik diyebiliriz.
Her ne kadar şimdi, o zamanların alakası yoksa da.. :img-hyste :img-hyste

Ama ne öpücüklerdi onlarrr 52 bölüm yeter de artar dimi :img-hyste Haklıymışsınız ben nası unuttum yaaa a bi de yaktıkları dağ evinde öyle bi girişimleri olmuştu arkadaşların esgeçmeyelim gördüğümüz göreceğimiz onlar zaten ..... Yok yok hala şampanya diyorum ben bunları içki paklar bakın görün siz de dersiniz boncuk demişti diyebye

boncuk28
03-05-07, 20:54
Arkadaşlar konuyla ilgili diil ama burdan bikaç haftalığına ayrılmak zorundayım. Bir geçici vergi dönemi daha beni beklemekte ve tekbanka girebilmek için mali müşavirlik bitirme sınavına hazırlanmam lazım :sad53: :sad53: bir süre için sadece dizimizi izlemekle yetinmeliyim . Çünkü bu forum bende bağımlılık yaptı. Hepiniz sevgiyle ve yy ile kalın başka dizi izlemeyin olur mu:img-wink: hepinize bol yy li ve aşklı günler dilerim

saYYgıner
03-05-07, 20:56
Arkadaşlar konuyla ilgili diil ama burdan bikaç haftalığına ayrılmak zorundayım. Bir geçici vergi dönemi daha beni beklemekte ve tekbanka girebilmek için mali müşavirlik bitirme sınavına hazırlanmam lazım :sad53: :sad53: bir süre için sadece dizimizi izlemekle yetinmeliyim . Çünkü bu forum bende bağımlılık yaptı. Hepiniz sevgiyle ve yy ile kalın başka dizi izlemeyin olur mu:img-wink: hepinize bol yy li ve aşklı günler dilerim

Geçici bir sürelik te olsa güle güle sevgili boncuk arkadaşım o güzel yorumlarını bir süre hasretle bekleyecegiz başarılar dilerim

qsawe
03-05-07, 21:02

Bol şans diyeceğim ama, yazdığın diğer şeyler için kendini çok kasma... mesela bir çok ÖSS hazırlığında arkadaş var, sözde girmeyecekler ama, bizden çok buradalara. Senin gireceğin mali Müş. sınavına hazırlanan da var... oda hep burada.... kasma kendini... rahat ol.... bak çok daha güzel olacak herşey

pas.si.on79
03-05-07, 21:06
En öncesinden Ebrucuğum Dizi yorumun yine yine çok güzel..inan işyerinde okumadım.evde rahat rahat okuyum dedim. Her kelimesini sindiriyim dedim.eline sağlık.. :happy0064 Ayrıca eleştiri konusunda da çok doğru analiz etmişsin.

Yalnız Cansucuğum replikleri yazmıyormuşsun.. Cansucuğum iş başka,aşk başka lütfen.:img-in_lo

şimdi arkadaşım. Ben Naz ve Tarık a odaklandı lafına hiç katılmıyorum. Sonuçta biz Tarıklı Nazlı sahnelerin yeterince duygusal sahneler olmadığından bahsediyoruz. Ayrıca onları doğru düzgün yan yana arka koltukta otururken bile görmedik. Bir saniye falan kaldı. Ne zaman yan yana gelseler birileri geliyor ya da telefon vs çalıyor.. bir sarhoş oldukları sahnede gördük. O nu da nasıl kalktılar,nasıl yattılar göremedik.

Neyse ben Tarık ve Nazın sevgili oldukları sahneleri görmeyi çok istiyorum.

Bir de Nazın şu çarpıştığı çocuk konusunda evet Naz kızımız burda çok masum..Burçinciğim gerçekte masum.. :img-hyste Çünkü çarpışınca direk gitti. Hatta sanki Tarıktan utanır gibi de kızardı. gibi geldi bana..

O çocuk bu arada Gizemciğim beni de şoma ağızlar grubuna ekliyebilirsin korkuyorum ki haftaya da devam edecek hatta zengin bir tip olup bodruma onu da götürecek.. Garibim Tarık yine o sıcaklarda şoför kıyafetiyle.. işte dayanamam böyle sahnelereee..senaristlerimiz ne olursunuz böyle birşey yapmayın.. Acıyın bize acıyın.. İster Nazın çaldığı eseri yine çalın.. İsterseniz Nazın çanını çalın.. Ama lütfen artık Tarık ve Nazın aşk sahnelerini görelim.

Çan dedim de .... Herkes çana ve şapkaya gıcık olmuş.. Ya ben dün melek oldum uçtum herhalde.. Ya da ben de sarhoştum. Ya da asunun pembe gözlüğü o kadar bende işe yaradı.. Söyleyecem ama kızmayacaksınız.. :icon_sorr Demokrasi var sonuçta.Kızmayın bana:img-hyste
Ben sevdim çanlı ve şapkalı halini.. :icon_sorr

Nazın telefonda bile çan sesini çalması falan bana çok komik geldi.Tamam bir bölüm daha devam etse aynı şeyi düşünmem belki; ama ben o halini sevdim. Zaten sonradan da çıkardı.. Biraz takması hoşuma gitti.. Ümitin espirisine etken oldu..Nazın haline bakılırsa gelen Ediz Hun ya da... dedi... çok komik geldi bana..

pas.si.on79
03-05-07, 21:16

Bol şans diyeceğim ama, yazdığın diğer şeyler için kendini çok kasma... mesela bir çok ÖSS hazırlığında arkadaş var, sözde girmeyecekler ama, bizden çok buradalara. Senin gireceğin mali Müş. sınavına hazırlanan da var... oda hep burada.... kasma kendini... rahat ol.... bak çok daha güzel olacak herşey

evet boncuk23 sözüm ona sınava ben de gireceğim..Ama işte forumdan kopamıyorsun..Sana başarılar.. Hande zaten öss komasında..

burcin_kaplan
03-05-07, 21:17
Bende bu aileden olduğuma göre

Çok meşgul olduğum için daha fazla kalamayacağım. En yakın zamanda görüşmek dileğiyle herkese iyi geceler.

Fulya ablacım işte budur demek istiyorum çok teşekkürler :)
Bir tanesin:)
uğradığın için çok saol byebye

qsawe
HIMMMM bu cümleden şunu anlıyorum 43 de hala aşk yok???

Tüyo da yok.... iki satır yazıp kaçmak hiç yok

ceza_cansu

Çok meşgul olduğum için daha fazla kalamayacağım. En yakın zamanda görüşmek dileğiyle herkese iyi geceler.

İşte bu ya işte bu.Bize bu kadar açık olduğun için teşekkürler.Aslında elimden gelse seni SAG a(senaristleri anlayamayanlar grubu) da üye yapardım ama ayıp olur sanki biraz:):)Tekrar teşekkürler samimiyetinden dolayı

jervez
03-05-07, 21:19

öncelikle hoşgeldiniz ve iyiki geldiniz..........
eeeeeeee ben ne diyeyim daha dizi oyuncumuz bile aşk görmek istiyor.
yorumlarınızı okudum ve çoğunuza bende katılıyorum.artık ilerlememiz lazım.
mehter takımı bile 2 ileri bi geri gidi yo yaaaaaaa

Medea
03-05-07, 21:23
Eyvah eyvah ,oyuncuları da kışkırttınız diye peşimize düşecekler iyi mi?:img-hyste :img-hyste

cave77
03-05-07, 21:24

Hoşgeldiniz...ve de ne güzel geldiniz...bu mesaja şapka çıkartılır ya böyle alkışlanır yani:happy0064 bizimle aynı fikirde olduğunuzu bilmek ne güzel:good:

Buyukbaba
03-05-07, 21:31

darklife
03-05-07, 21:43

+++++++
katılıyorum :)

elmali-turta
03-05-07, 21:53

Saol varol Fulya Ablacım iyiki varsın Burçinin dediği gibi BUDUR!!!!

frk
03-05-07, 22:00

E daha ne söylenirki. Söz sizde sevgili oyuncularımız.. :happy0064 :happy0064 :good:

45_85
03-05-07, 22:04
dunku bolum berbattti igrencti..bi dzii bukadar batirilir...
yalanci yarim forum bugunn butun gun kapaliydi...

tepkileriniz cok guzell...
ask gormek istiyoruz baska bisi degil...
yeter artik kac bolum kaldiki geridee sacmalikk sacmalik sacmaalik...

burcin_kaplan
03-05-07, 22:09

şu ana kadar kimse bu kadar ağır laflar yazmadı.Lütfen eleştirilerinde bir sınırı war burdaki eleştirilerden yararlanarak kendinize amaç gütmeyin.Saçmalık yok ortada.Lütfen daha düzgün yorumlar arkadaşlar bu forumu kimler okuyor farkında olun.

Medea
03-05-07, 22:12

Arkadaşımız haklı ağzına geleni yazmak eleştiri değildir.Bence de oluşan eleştiri ortamından güç alıp da maksadını aşan yazılar yazmayınız.Kİmse hakaret etmek için burada değil en ağır yazanımız bile.

xeno
03-05-07, 22:13

kemen_ci
03-05-07, 22:15

simser
03-05-07, 22:15
Kim demiş bakmadığımı? Ben emekli , Genel Kurmay başkanı değil miyim? hiç atlar mıyım? Ama yazmaya başlayıp da, ara verenler kendilerini bilir.... gelsinler ve bizi mutlu etsinler.
:img-yes:

aaaa ablacımmm kimmiş o ara verenler, ne kadar ayıpp:icon_whis
ben her zaman düzenli yazıyorum bi kere:icon_whis (allah beni affetsin:img-hyste )
ya ben bu hafta diziyi izleyemedim yaaa:(
internete de yüklenmemiş henüz, çatlıycam meraktannn..... yorumlarınızın da tamamını okuyamadım daha, ama günlük rutin:icon_whis msjımı yaziym hepsini tek tek okuycam şimdi:)

bu arada ben yokken yeni gelen arkadaşlar olmuş, hepsi de hoşgelmişler koğuşumuza, yani forumumuza demek istedim:)

coqette
03-05-07, 22:16

:happy0064 :happy0064 :happy0064 işte buduuuur :happy0064 :happy0064
çooooooooooook teşekkürler ailemizin en sevimli üyelerinden biri. :img-wink:

DeL1nquenT
03-05-07, 22:24

Medea
03-05-07, 22:29
Arkadaşlar yanlış anlamayın ama bu aynı cümleyi yazarak verilen tepki biraz uzamaya başladı sanki.Yani uyarı almak istemiyorsak normal rutinimize dönüp yorumlarımıza yapıcı eleştiirlerimize devam edelim derim kendimce naçizane.Eminim ki dizi ekibine bunlar gidecektir,onlar da tepkinin boyutunu anlayacaklardır.

nilay87
03-05-07, 22:37
Şu an cine5 de yalancı yarim setinde Barış Akarsu röportajı vardı. Ünal Silver ile konuşulduğunda Tarık Naz aşkını çok seviyorum, beğenerek izliyorum dedi. Sonuna yetiştim bende. Barış Akarsunun Jonny Depp e benzerliğinden bahsediyordu. Şu anda setten görünütler veriyor.

barışakarsuyase
03-05-07, 22:40

duy duy duy duy sesimizi senaristler işte ailemizin en sevimli üyeside destek veriyor :happy0064 bye
BİZ AŞK GÖRMEK İSTİYORUZ AŞK
SEVGİLİ HALLERİNİ GÖRMEK İSTİYORUZ

ABCIM ÇOK SAĞOL VALLA :happy0064 bye

simser
03-05-07, 22:40
ya diziyi izleyemedim malesef bu hafta, ama anladığım kadarıyla sizleri pek memnun etmemiş, dolayısıyla beni de:icon_whis
bn de aynı msj eyleminizi imzama taşıdım:img-wink:
bu arada tüm bu itirafın gecikmesi durumları fln bana bişey hatırlattı: bitanecik doktorumun songülümün (burda anıla slmlar:P) yazmış olduğu arabesk senaryosu:img-hyste hani yıllar geçmiş yaşlanmışlar, naz tekerlekli sandalyede artık işitme sorunu var...... şeklinde uzayıp gidiyo:img-hyste :img-hyste

coqette
03-05-07, 22:48
sevgili fulya geri dönmüşsün acaba bizle paylaşmak istediğin şeyler olabilir mi?
:icon_whis

mesela küçük tüyolar (çaktırmadan da, şifreli olarak verebilirsin çözmek için çok kişi var burda:img-wink: )

simser
03-05-07, 22:52
sevgili fulya geri dönmüşsün acaba bizle paylaşmak istediğin şeyler olabilir mi?
:icon_whis

mesela küçük tüyolar (çaktırmadan da, şifreli olarak verebilirsin çözmek için çok kişi var burda:img-wink: )

yaaa evetttt, hoşgeldin bu arada:)
eğer seni zor durumda bırakmıycaksa birascık tüyo alabilirmiyizzzzzz:img-blush
veremessen de canın sağolsun biz her şekilde seni çok seviyoruzzz:img-in_lo :img-wink:

nilay87
03-05-07, 22:59

Hoşgeldiniz:happy0064 Bize destek vermenize ne kadar sevindim:happy0064 Siz baskı yapın senaristlere:img-hyste biz deastek veririz:img-hyste Sizin hallerinizi de görmek istiyoruz aslında sırf Terık Naz değil:img-yes:

saYYgıner
03-05-07, 23:10

Artık yalancı yarimde aşk görmek istiyoruz aşk. Sevgili hallerini görmek istiyoruz!imza: AŞKA AŞIKLAR FORUMU

Seni seviyoruz Fulyaaaaaa :)

saYYgıner
03-05-07, 23:11
Sevgili fulya bize ne kadar daha ızdırap cekecegimizi söylersen cok seviniriz :) seni gerçekten çok seviyoruz umarız ümitle daha cok ask sahnelerinizi görürüz sanki biraz actınız arayı bu sefer :)

elmali-turta
03-05-07, 23:12
Her şey o kadar çabuk değişiyor ki inanın bende ayak uyduramıyorum. Sadece tek bir şey söylemek istiyorum.
"Bodrumda aşk başkadır."

oy oy oy ablacım ne dedin böyle ya bak içimn yağları eridi:icon_whis

Buyukbaba
03-05-07, 23:13
Her şey o kadar çabuk değişiyor ki inanın bende ayak uyduramıyorum. Sadece tek bir şey söylemek istiyorum.
"Bodrumda aşk başkadır."

Aman. Bodrum bodrum olalı böyle aşk görmedi de diyebilirdiniz. Bu ikisini Halikarnas balıkçısının ellerine teslim etmek lazım, belki akılları başlarına gelir :)

Medea
03-05-07, 23:14
"Bodrumda aşk başkadır."
Barış o sıcaklarda üniforma giymeyecek değil mi?:img-wink: Acıyın ona biraz :img-yes:

saYYgıner
"Bodrumda aşk başkadır."

Harikasın Fulyacım gerçekten bu da bize yeter.. Demekki Türkiyenin romantizm için en güzel mekanlarından birinde gerçekleşecek bu aşk....
Seni gerçekten çok seviyoruz Fulya hayatın boyunca hep böyle güleryüzlü ol...

nilay87
"Bodrumda aşk başkadır."

Bugün duyduğum en güzel haber:happy0064 Harika. Bodrum'da aşk başkadır:happy0064

cave77
03-05-07, 23:15
"Bodrumda aşk başkadır."

Fulyacım bunu dedin ya tamamdır olay bitti gitti herşey :)))) gelll Bodrum gellll :))))):img-blush :img-blush :img-in_lo çok teşekkürler:good:

azizoz
03-05-07, 23:15
"Bodrumda aşk başkadır."
bu laftan çok iyi şeyler anlaşılıyor.bodrum'da aşk ve komedi dolu bölümler bizi bekliyor.:happy0064

pas.si.on79
03-05-07, 23:16

Hoşgeldiniz.... Buna güzel sürpriz..Aslında bağıra bağıra çağırdıkta.. Çok teşekkür ederiz.uğramışsınız..Biz de yani.. :img-hyste Sonunda oyuncularımızı da baştan çıkardık...

Slogan slogan

OYUNCU,FORUMCU ELELE AŞK DOLU SAHNELERE....:img-hyste

Ben yazarken BODRUMDA AŞK BAŞKADIR denmiş..
Ahh şu başkalığını bir görsek..Görür müyüz o günleri..

Tarık-Naz ,Filiz-Ümit,Ayşe- Sadri aşklarında da umarım Bodrumda aşk başkadır olur :img-wink:

saYYgıner
03-05-07, 23:16

Bu yazdıgım son haykırıştır daha yazmayacagım yeter ya :) çünkü sanki senaristlere sesimizi duyurduk gibi bir his war içimde.. Gerçi onlar görmese bile sevgili Fulya gösterir onlara :)

frk
03-05-07, 23:18
Demek bodrumda aşk başka. Gelecek bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum. Çok teşekkürler Fulya hanım. Şimdi aklım kaydı acaba nolacak nası gelişecek olaylar....????

gamze_yy
03-05-07, 23:37
Bu bölüm diğer yalancı yarim bölümlerine benzemeyen değişik bir bölümdü. Olaylar o kadar hızlı işledi ki bir an bütün her şey rüya mı diye düşündüm. Bu bölüm sadece senaristlerin İtalya durumunu kurtarmak için verdikleri bir bölümdü. Tamam Naz'ın eski patron Naz olmasını bende istiyordum. Ama böyle pat diye, kafasına bir şey düşmüş gibi vemeleri garibime gitti. Yavaş yavaş eski günlere dönselerdi. Eski göünlere dönmek deyince madem eskilere döndüler eskisi gibi bakışsınlar o zaman. Bu bölümde ben onu da göremedim.

gamze_yy
03-05-07, 23:43
"Bodrumda aşk başkadır."

Daha ne söyleyeceksiniz ki. Anahtar cümleyi söylemişsiniz. Yaz aşkı tabi bu başka bir şeye benzemez.

whiteangel
03-05-07, 23:43
"Bodrumda aşk başkadır."

Değişmeyen tek şey değişimin ta kendisidir. Biz değişikliklere açığız. Ama yaşananların yok sayılması bölümler arasındaki kopukluk bizi isyan ettirdi.
Bakalım görelim Bodrum'da aşk nasılmış?
Ayrıca sizi ''aramızda'' görmekten çok mutluyum. TEŞEKKÜRLER FULYA , SENİ SEVİYORUZ:) DİĞER OYUNCULARA A SEVGİLERİMİZİ, SELAMLARIMIZI İLET LÜTFEN. SENARİSTLERE DE SİTEMLERİMİZİ...:img-cool2

capcup
03-05-07, 23:49
fulya ablacığım bizim fikirlerimize seninde katıldığını bilmek çok güzel:happy0064 :happy0064 :happy0064 umarım bodrum bölümleri dediğin gibi olur bizde bunu istiyuoruzzzz AŞKKK İSTİYORUZZZZZZ :img-yes: :img-yes: :img-yes:

yeter be!
03-05-07, 23:51
görelim bakalım bodrumda aşk nasılmış...

gerçi benim görmüşlüğüm mevcut ama bi de yalancı yarim sayesinde görelim bakalım nasıl oluyormuş....tabi naz kızımızla tarık oğlumuz heralde 3-5 kilo olan fazlalıklarından kurtulacaklar bodrumda...eh malum bikini mayo mevsimidir oralarda...

Medea
03-05-07, 23:54
Aşkı yaşasın yaşatsınlar da kaç kilo olarak bunu yaparlarsa yapsınlar:img-yes:

coqette
04-05-07, 00:02
"Bodrumda aşk başkadır."

:happy0064 :happy0064 çok sağol fulyacım ya başka birşey söylemene gerek yokkk. çok saol çok tatlı ve sevimlisin hep böyle güleryüzlü ve içten kalman dileğiyle... :happy0064

Not: sizi ekipçe aramızda görmek isteriz :img-wink: tabiii fırsat bulduğunuz da :img-blush

pas.si.on79
04-05-07, 00:05
Aşkı yaşasın yaşatsınlar da kaç kilo olarak bunu yaparlarsa yapsınlar:img-yes:

Elgiz çok doğru söylüyorsun..:img-hyste ne kilosu . Hem Tarıkın da Nazın da kilo sorunumu var.. Aaaaa çok ayıp..

Şimdi senaristlerimiz bizi duydu mu acaba? Yani 43 de aynı olacak mı yoksa 43 e de geçiş deyip,Sineye çekip,, bodrumdaki aşkı mı bekleyecez..

Yani bende bazen çok saçma soru soruyorum. :img-hyste

sadece bilmek istediğim dizi 52 den sonra devam edecek mi.????:img-help:
not: Barış Akarsuyu destekliyoruz değil mi??Hani dedim 9 mayıs çarşamba dizi var diye unutmuyoruz...:img-wink:

frk
04-05-07, 00:17
Dizifilm.com forumları saat 12 haber bülteninden hepinize iyi akşamlar.

42. bölümden sonra isyan seslerinin yükselmeye başladığı forum yavaş yavaş tekrar ısındı sayın seyirciler. Üyelerin arasındaki diyaloglar ve yapıcı eleştiriler sayesinde herşeyin çok daha iyiye gideceğine inanılmaya başlandı. Ayrıca son dakikada dizimizin oyuncularından Fulya Ceylan hanımın katılımıyla forumda bayram havası esmeye başlamış bulunmukta. Son izlenimlerimize göre şu anda tüm yalancı yarim sevenlerin aklında bodrum günleri var. Kulislerde ise seyirciye yaşatılacak aşkın nasıl olacağı konuşuluyor. Şu anda en çok merak edilen konulardan birisi ise dizimizin kaç bölüm olacağı. Umuyoruzki yakın zamanda bu soru da cevap bulur. İlerleyen saatlerde yeni ve sıcak gelişmelerle tekrar karşınızda olmak ümidiyle diyor ve forum ahalisine canlı yayında bağlanarak bültenimizi kapatıyoruz. Söz sizde forum ahalisi:

UHA (uydurma haber ajansı) :D:D:D:D

saYYgıner
04-05-07, 01:05
Dizifilm.com forumları saat 12 haber bülteninden hepinize iyi akşamlar.

42. bölümden sonra isyan seslerinin yükselmeye başladığı forum yavaş yavaş tekrar ısındı sayın seyirciler. Üyelerin arasındaki diyaloglar ve yapıcı eleştiriler sayesinde herşeyin çok daha iyiye gideceğine inanılmaya başlandı. Ayrıca son dakikada dizimizin oyuncularından Fulya Ceylan hanımın katılımıyla forumda bayram havası esmeye başlamış bulunmukta. Son izlenimlerimize göre şu anda tüm yalancı yarim sevenlerin aklında bodrum günleri var. Kulislerde ise seyirciye yaşatılacak aşkın nasıl olacağı konuşuluyor. Şu anda en çok merak edilen konulardan birisi ise dizimizin kaç bölüm olacağı. Umuyoruzki yakın zamanda bu soru da cevap bulur. İlerleyen saatlerde yeni ve sıcak gelişmelerle tekrar karşınızda olmak ümidiyle diyor ve forum ahalisine canlı yayında bağlanarak bültenimizi kapatıyoruz. Söz sizde forum ahalisi:

UHA (uydurma haber ajansı) :D:D:D:D

Teşekkürler sevgili frk bizde şimdi hemen stüdyomuzda bulunan sevgili Barışa soruyoruz,, Evet Barış izleyicilerden gelen yogun soru yagmurunun arasından seçtigimiz bir kaç soru olacak bunları cevaplamanı bekleyen milyonlar su anda ekran basında bizleri dinliyorlar..

Sorumu soruyorum; Sevgili Barış dizi kaç bölüm sürecek ve 52 den fazla sürecekse konusu ne zaman