Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-10
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
bende katılıyorum eski bölümleri tekrar tekrar izliyorum ama son bi kaç bölümleri belki 2. kez bile izlemedim içimden gelmedi nedense biraz daha romantizm lütfen!!!
dizimizin başladığı dönem okulların kapanma evresiydi.yazılılarla uğraşıyordum.tv'ye hiç bakmıyordum.bir akşam ablama soru sormaya gittim ki o yalancı yarim seyrediyor.1,2 dk. baktım ve kitabı attım bi tarafa.ilk sorduğum soru kaçıncı bölüm olduğuydu?cevabı alınca çok sevinmiştim.daha 2. bölümdü..bir dizinin kurgusu ve oyuncuları ancak bu kadar muhteşem olabilirdi.oyuncularının çoğunu tanımadığım halde bende büyük merak uyandırdı.hayatımdaki değişim o gün başladı.tatile girdik ve zaman geçmez oldu.gel cuma gel diye bütün hafta beklerdim.zamanla kırıtmaya başladım.bir haftada sık kullanılanlarda 10 tane yy,3 bag,2 mag sitesi oldu.sitelere girmekten bilgisayarıma bir hal oldu.o zamanlar yalancı yarim anasayfada değildi.gündemdeki dizilerin içindeydi ve hepimiz anasayfaya aldırmak için çok uğraştık.dileğimize ulaştık ve şimdi biraradayız.dizimizin en sevdiğim yönlerinden biri müziklerinin senaryoya uygun oluşuydu.oyuncularına gelince ilk izlediğimde barış akarsu saçlarını toplamıştı,merve sevi'nin imajı farklıydı ve ben nereden hatırlıyorum diye tahmin yürütmüştüm,omuz omuza ile yy arasındaki rol farklılığı ekrana yansımıştı.yarış sahneleri ayrı bir güzellik katıyordu.cenk delisiyle tarıkın diyaloglarını çok seviyordum.yy ekrana çok yakışıyordu.hala öyle ama reytingler düşük gelince ne biliim sanki yalnızmışım gibi hissediyorum.hacer annenin evi vardı artık oda yok.hulusi-vahi arası gelgit bölüm bitiyor.son bölümlerde eksik olan birşeyler var ama ne olduğunu kimse çözemiyor aşk hariç.naz ve tarığa hulusi kadar zaman tanınmıyor.tamam bülent kayabaş usta bi oyuncu ama senaryo onun üzerine yazılmamışki.merak ettiğim bodrum'da nerede kalacaklar.hepsi beraber kalcaksa tarık neyapacak?naz-tarık oradan kaçıp başka bir yere gitse neler olurdu neler?düşünsenize naz kafasını tarığın omuzuna koymuş arabayla bir otele gidiyorlar.tabi tarık o maaşla pansiyonda bile kalamaz.bodrum için muhteşem senaryolar yazılabilir.inşallah beklentilerimizin üstü şeyler görürüz.
bu kız önceden şoför diye olamaz derdi, şimdi sevgilin var diye olamaz diyo. tüm suç tarık'ta, desene kardeşim "o kız geçmişte kaldı, şimdi sevgilim falan değil" diye. naz'a "olamaz" dedirtmek için fırsat veriyosun :)
Bende bunu demeye çalışıyorum.Gerçekte Sofya onun sevgilisi değil ki. Sofyanın üzerinden İtalya'nın sosyetik kızları ve Franceska geçmiş yani... Tarık, Franceskayla (italyadaki son sevgilisi) bile dönmemişse kaç sene önceki kız arkadaşıyla niye dönsün yanii? Tarık'ın bunu taaa en başta söylemesi lazımdı Naz'a, şimdi bu kadar işkence çekiyor olmazdı.
Ama Naz bu, kesin gene başka şeyler bulurdu, nette gördüğü kızları fln sayardı.Ama gene de iş bu kadar büyümezdi.
Not: Dizimizin müziklerini ben de çok seviyorum. Bu arada şu en kritik noktalarda çalan aaa lı bir müzik var ya, onun adını yada uzun versiyonunu nerden bulabileceğimi bilen var mı? Çok hoş bir melodi:)
"yorumsuzum" dedim sustu herkes :img-hyste neyse çook konu var konuşulacak da bende hal kalmadı.. Asu abla duysun bak sustu "geveze"...
Sen konuşmaya başla, ben yarın yanıt veririm sana.... Bu akşam yokum... ee gün içinde de iş güç vardı... muhabbet yarına :img-wink: , akşam kopabilir burası ama, bizimkilerin sağı solu belli değil. Geçen hafta Pazar gecesi kopmuş millet. Pazartesi iş olduğunu unuttular sanırım. :icon_whis
Özet için Can, boş bunun içi demişti. Haklı, o özete ne desek boş. Belki yarın özetten bir ip ucu yakalarız.
pas.si.on79
05-05-07, 18:45
Tarık "o yüzden mi olamaz " diyor.Naz de zaten olamaz diyor..
Eeee be NAz... şoförken olmazdı, sevgilisi varken olamazdı, yurt dışına gitmesi için azat ediyordun o yüzden de olmazdı..Ama artık niye olmaz..
Bir de "zaten olamaz" deyip kestirip atıyor.. Hayır de, cevap verme.... zaten olmazmış..
not: bu bölümde aşk yoktu..Şarkıda yoktu..
schmetterling
05-05-07, 18:53
not: bu bölümde aşk yoktu..Şarkıda yoktu..
flower98 çok güzel bi şarkı kullanmış senaryosunda.. keşke onu söylese tarık...
saçların parmaklık...
gözlerin gardiyan olmuş...
içinde ben ziyan oldum...
hatta nakaratın ikinci tekrarında "gözlerin"den sonra boşluğa dalıp gider sahipsiz bakışlarınnnn diye devam edebilir.. hoş bir potbori çalışması:img-hyste
elmali-turta
05-05-07, 18:58
Not: Dizimizin müziklerini ben de çok seviyorum. Bu arada şu en kritik noktalarda çalan aaa lı bir müzik var ya, onun adını yada uzun versiyonunu nerden bulabileceğimi bilen var mı? Çok hoş bir melodi:)
Şarkının adının Naz'ın Gözyaşları olması lazım bi zamanlar bi sitede da vardı referanslar bölmnde:icon_whis hala varmı bilmiyorum:img-wink:
Sİtenina dını unuttum hatrlayan varsa sölesinn...:)))
Edit: siteyi buldum jingle-factory.com muş....:))):img-blush
schmetterling
05-05-07, 19:03
Şarkının adının Naz'ın Gözyaşları olması lazım bi zamanlar bi sitede da vardı referanslar bölmnde:icon_whis hala varmı bilmiyorum:img-wink:
Sİtenina dını unuttum hatrlayan varsa sölesinn...:)))
jingle-factory (başını ve sonunu biliosunuz.) referanslar bölümünde canım
edit::img-hyste
dediğin müziğe söz yazıldı vede gözlerin oldu vede barış akarsu seslendirdi.dillere pelesenk oldu:))orjinal sözsüz halini arıyorsan dizinin müziklerini yapan ercüneyt özdemir'in jingle- factory sitesinde bulabilirsin.ama adresini tam olarak veremiyeceğimbi dönem vardı barışın eski sitede..googlede bi arama yap istersen..
arkadaşlar çok saolun, ama benim dediğim gözlerin şarkısı değil. O bayadır var bende zaten.:) :img-wink:
benim demek istediğim şarkı sözsüz,
mesela Tarık'ın gece yolda Hulusi'yle karşılaştığı zaman arabayla kaçarken, veya 30. bölümün sonunda Naz'ın Belkıs Hanımdan dişi alıp müştemilata koşarken çalan melodiyi demek istemiştim.
Not: Bir yy izleyicisi olarak gözlerini bilmemek olur mu arkadaşlar? :img-hyste aşkolsun.:img-wink:
handeozbek
05-05-07, 19:23
arkadaşlar çok saolun, ama benim dediğim gözlerin şarkısı değil. O bayadır var bende zaten.:) :img-wink:
benim demek istediğim şarkı sözsüz,
mesela Tarık'ın gece yolda Hulusi'yle karşılaştığı zaman arabayla kaçarken, veya 30. bölümün sonunda Naz'ın Belkıs Hanımdan dişi alıp müştemilata koşarken çalan melodiyi demek istemiştim.
Not: Bir yy izleyicisi olarak gözlerini bilmemek olur mu arkadaşlar? :img-hyste aşkolsun.:img-wink:
Ben o müziğe bayılıyorum. Hatta cep telefonum o müzikle çalıyor. O müziği duyunca aklıma Naz'ın ağlaması geliyor:)
Eski bölümlerden birini seyretmek istiyorum. Forumdaki arkadaşlara soruyorum önerdiğiniz sahneler ve bölümler neler. Gerçi sabahtan beri biraz seyrettim ama bir de tavsiye üzerine seyredelim bakalım.
Ben o müziğe bayılıyorum. Hatta cep telefonum o müzikle çalıyor. O müziği duyunca aklıma Naz'ın ağlaması geliyor:)
peki ben nerden bulabilirim? bir adı var mı? ben de çok seviyorum.:happy0064
senin dediğin müziği şimdi anladım.hım.belki onu ses olarak o bölümden ayırabilirim bir denemem lazım o diş olayı kaçıncı bölümdü?ben bölümleri pc de tutmuyorum indirdikten sonra cd lere çekip arşivliyorum.o yüzden kaçıncı bölüm öğreneyim sizden..
handeozbek
05-05-07, 20:08
Nerden bulduğumu hatırlamıyorum. Ama yaptığım bir video var. O videoda da bu müzik var. Siteye ekleyeceğim. Artık bulana kadar oradan idare edersin.
dizi kurdu
05-05-07, 20:10
senin dediğin müziği şimdi anladım.hım.belki onu ses olarak o bölümden ayırabilirim bir denemem lazım o diş olayı kaçıncı bölümdü?ben bölümleri pc de tutmuyorum indirdikten sonra cd lere çekip arşivliyorum.o yüzden kaçıncı bölüm öğreneyim sizden..
diş olayı hatırladığım kadarıyla 30. bölümdü
Eski bölümlerden birini seyretmek istiyorum. Forumdaki arkadaşlara soruyorum önerdiğiniz sahneler ve bölümler neler. Gerçi sabahtan beri biraz seyrettim ama bir de tavsiye üzerine seyredelim bakalım.
Sana tavsiyem 24. bölümü bir de 31 bölümü izle gerçekten çok hoşlar ikisinde de Naz en güzel kıyafetleriyle kapıdan cıkıp Tarık ın yanına gelirken aşırı romantizm yaşanıyor :D
evet diş olayındaki müzik 30. bölümün sonlarına dogru calıyor Belkıs hanım dişi düşürünce olay kopuyor ve müzik baslıyor :D
o melodinin sözsüz halini bulmak baya zor yaa. 30.bölümde naz'ın müştemilata koşarken "ne olur gitmemiş ol" sözleri, 37.bölümde hulusinin sözleri olmuş hep ön planda. naz'ın gözyaşları şeklinde formatını aradım fakat bulamadım.
ceza_cansu
05-05-07, 20:50
o melodinin sözsüz halini bulmak baya zor yaa. 30.bölümde naz'ın müştemilata koşarken "ne olur gitmemiş ol" sözleri, 37.bölümde hulusinin sözleri olmuş hep ön planda. naz'ın gözyaşları şeklinde formatını aradım fakat bulamadım.
Herkese selam arkadaşlar.Sanırım bahsettiğin melodi şu gerilimli anlarda aaaa diye çalan melodi.O melodinin sözsüz hali 10. bölümde var.Tam Tarık otoparktayken Naz arabayla önünden yavaşca geçtiği sırada o melodi çalıyor.
çok saol, çok iyi olur. yapabilirsen çok sevinirim. olmazsa da sorun değil düşünmen yeter :img-wink:
Nerden bulduğumu hatırlamıyorum. Ama yaptığım bir video var. O videoda da bu müzik var. Siteye ekleyeceğim. Artık bulana kadar oradan idare edersin.
tamam. çok saol. sabırsızlıkla bekleyeceğim. gerçekten harika bir melodi, onu dinlemeyi çok seviyorum. :good:
ooo ortalıkta benim şarkı dolaşıyor..vallahi o şarkıyı bende çok aradım fakat yok bulamıyorum..videolar arası dinliyorum bende maalesef:icon_sorr
handeozbek
05-05-07, 22:40
Mini bir video çalışması :img-blush
http://www.sentüp.com/watch?v=0QxSgSoKkVg
Not:Sentüp yerine ne yazacağınızı bu forumu takip ede ede öğrendiniz herhalde:) Hala bilmeyenler varsa youtube yazılacağını söyleyemem biliyorsunuz. Hiç ısrar etmeyin:)
hüseyingazi
05-05-07, 22:42
herkese iyi akşamlar
önce dünden beri yapılan tüm yorumları okudum
çok çabuk bitti eskiden bir gün okumasam
kaldığım yerden şimdiki zamana gelmek
kaç saatimi alırdı ama bu bölüm kimsenin yazacak
pek bişeyi yok anlaşılan
baktılar bizden hayır yok dediler biz bunlara
yeni özeti verelim onu tartışsınlar ama oda olmadı
bu forumu çoşturacak tek şey tarık ve naz arasında
artık somut (hayal rüya dışında) birşeyler olması bence
yoksa yanlış hatırlamıyorsam bu akşam bizim forumun
kopma günüydü öyle değilmi
birde özette naz tarık tekelioğlundan özür dilemeye karar
veriyo diyor
bu kız ne yaptıki özür dileyecek hep nefretini arkasından
söyledi hem kredisi engellenen cafede bekletilen nazdı
bir kere tarık t. nazın arabasını almak ve onda bırakmak istediği
için telefonda tartışmıştı birde bankayı basmıştı acaba bunlar içinmi özür dileyecek yoksa ben senin hakkında arkandan konuştummu diyecek
ya da naz bu ne yapacağı hiç belli olmaz mı diyorsunuz
cancan00619
05-05-07, 22:54
24. bölümü izliyorum da çok güzelmiş ya. Ooooolama sahneleri, tarık'ın ben gerçek nazı öptüm sözleri çok güzel bölümmüş offf offfff...
hüseyingazi
05-05-07, 23:02
Not:Sentüp yerine ne yazacağınızı bu forumu takip ede ede öğrendiniz herhalde:) Hala bilmeyenler varsa youtube yazılacağını söyleyemem biliyorsunuz. Hiç ısrar etmeyin:)
tamam söyleme zaten biz biliyoruz güzel olmuş
ellerine sağlık öss maratonunda bunları hazırlamak
için emek harcamışsın inşallah bunlar sana össde
doğru olara geri döner amin deyin
bu forumun bedduaları tutuyor(bakınız belgin hanım:img-blush )
dualarımız tabiki tutar:good:
bari sana faydamız olsun:good:
NOT:Videyu izlerken her sahnede kim ne dedi kelime kelime
aklımdaydı artık kaç kere izledıysem eminim sizinde öyledir:img-hyste
Arkadaşlar bugün muhabbeti yapılan müziğin hangi bölümden alınmasını istiyosanız hemen alıp koymaya çalışırım.
cancan00619
05-05-07, 23:24
30. bölümde Naz'ın tarık gitti zannedip müştemilata koştuğunda çalan müzikti sanırım.
handeozbek
05-05-07, 23:31
O müzik bende var. İsteyene özelden yollayabilirim.
ebru.karaca
05-05-07, 23:33
En öncesinden Ebrucuğum Dizi yorumun yine yine çok güzel..inan işyerinde okumadım.evde rahat rahat okuyum dedim. Her kelimesini sindiriyim dedim.eline sağlık.. :happy0064 Ayrıca eleştiri konusunda da çok doğru analiz etmişsin.
Canım benim, çok teşekkür ederim :)
Bende bu aileden olduğuma göre
Artık yalancı yarimde aşk görmek istiyoruz aşk. Sevgili hallerini görmek istiyoruz!
imza: AŞKA AŞIKLAR FORUMU
Çok meşgul olduğum için daha fazla kalamayacağım. En yakın zamanda görüşmek dileğiyle herkese iyi geceler.
Oh be!
Bu konuda sizi de aramızda görmek ne güzel :)
Artık yalancı yarimde aşk görmek istiyoruz aşk. Sevgili hallerini görmek istiyoruz!
imza: AŞKA AŞIKLAR FORUMU
AYNEN TAŞIYORUM:happy0064 :happy0064
30. bölümde Naz'ın tarık gitti zannedip müştemilata koştuğunda çalan müzikti sanırım.
Hızlı versiyon. 3. bölümde Naz, Tarığın içinde olduğu taksinin peşinden koşarken çalan müzik?
pas.si.on79
05-05-07, 23:39
Az önce 33.bölümü izledim. Ne günlermiş o günler.. :img-wink:
Handeciğim çalışman çok güzel olmuş, eline sağlık.
ebru.karaca
05-05-07, 23:46
Her şey o kadar çabuk değişiyor ki inanın bende ayak uyduramıyorum. Sadece tek bir şey söylemek istiyorum.
"Bodrumda aşk başkadır."
Diyorsunuzzzz
ve
Bizi mest ediyorsunuz.. :)
Şu bodrum bölümleri ne zaman başlıyordu? :)
biz taa 15-20 bölüm öncelerde, naz, "şoför diye kabullenemiyo itiraf alfonso ortaya çıkınca olur" diye umuyoduk ama alfonso çıktı da ne oldu. kız birden kendini ezik gördü, itiraf edemedi.
sorun başka, kimlik meselesi değil. şöyle bi örnek vereyim. iki kardeş düşünün büyük kardeş ile küçük kardeş arasında 5-6 yaş var. küçük olan büyüğüne abi ve ya abla diyecekken, küçükken sürekli ismini söylediği için büyüyünce de ismini söyler sürekli. abi ya da abla demek garibine gider ve söyleyemez, söylemek istemez. alıştım artık der.
tarık ve naz da baştan itiraf edemediler. itiraf edememe alışkanlık oldu, şimdi zemin hazırken bile söyleyemiyolar. ve bu alışkanlığı kesmeleri ne zaman olacak merak konusu.
Hah ha:img-hyste
Ne kadar doğru bir tespit olmuş Serdar..
allem edip kallem edip. o istediğiniz melodiyi yapmaya çalıştım. konuşma sesi yok. sadece melodi.
linki koyuyorum ama sonra silerim
tıklayın (http://**********.com/files/29689547/aaaaction2.mp3.html)
* lı yere r a p i d s h a r e gelecek
not: biraz uzununu yaptım.
ebru.karaca
06-05-07, 00:08
Sevgili forum arkadaşlarım,
Sizlerden, özellikle bir konuda, çok daha hassas olmanızı rica ediyorum. Türkçemiz, çok güzel bir dil. Bizlere kolay gelen, ama, öğrenmek isteyenler için, çok zor olan bir dil. Bizlere kolay geliyor ama, bu kolaylığı noktalama işaretleri sağlıyor. Bir çoğunuz, henüz öğrencisiniz. Zorunlu ders olarak Türkçe dersi alıyorsunuz. Hatta dilbilgisi dersini de ayrıca veriyorlar.
Durum böyle iken, neden, nerede başladığı, nerede bittiği belli olmayan cümleler kuruyorsunuz? Neden, özel isimlere büyük harfle başlamıyorsunuz? Neden, noktalama işaretlerini kullanmıyorsunuz?
Kabul, bazen, hepimiz şamata olsun diye bazı kelimelerde oynamalar yapıyoruz. Komik hale getiriyoruz. Ama, bunun espiri olarak yapıldığı, aynı yazının diğer cümlelerindeki düzenden anlaşılmakta.
Çok ciddi bir yazı oldu farkındayım,ama, okuduğum bazı yazıları anlamak için, iki ya da üç kez okuyunca, bunları anımsatma ihtiyacı duydum.
Asumancığım;
Bu güzel ve duyarlı yazın için çok teşekkürler canım.
Altına ben de imzayı koyuyorum incelikle.. :)
Gamzeciğim;
Güldüklerini anlattığın yazına bayıldım. :)
Ellerine sağlık Handeciğim..
ebru.karaca
06-05-07, 00:10
allem edip kallem edip. o istediğiniz melodiyi yapmaya çalıştım. konuşma sesi yok. sadece melodi.
tıklayın (http://**********.com/files/29684392/aaaa40_chunk_1.mp3.html)
Rapid'i bekliyoruz serdar.. :)
Evet orjinalini isteyen arkadaşlara verebilirim. 1 dakika 30 saniye.
Bende veriyim kim nerden isterse indirsin. Gerçi taık_naz benden önce davranmış. http://**********.com/files/29685611/aaaaa.mp3
r a p i d s h a r e yıldızlı yere yine.
tıklayın (http://**********.com/files/29684392/aaaa40_chunk_1.mp3.html)
:happy0064 :happy0064 çok teşekkürler sonunda indirdim.:good:
Not: Hande, ellerine sağlık... video güzel olmuş. Ben de ezberlemişim konuşmaları :)
Evet orjinalini isteyen arkadaşlara verebilirim. 1 dakika 30 saniye.
Bende veriyim kim nerden isterse indirsin. Gerçi taık_naz benden önce davranmış. http://**********.com/files/29685611/aaaaa.mp3
r a p i d s h a r e yıldızlı yere yine.
sende çok saol. arkadaşlar hepiniz çok saolun emek verip uğraştınız. :img-blush ellerinize sağlık...:good:
pas.si.on79
06-05-07, 00:38
Aşka Aşıklar, Nasılsınız bakıyım.. Ben biraz iyiyim.. yani insanın sevdiğine nazı geçermiş.. Biz de tüm Naz ımızı senaristlerimizle paylaşıyoruz..
Ben senaristlerimizin bizi anlayacağını umuyorum.En azından bazı olayları es geçmelerini istemiyorum. Yani hem dizi uzatalım düşüncesi olup, aşk sahneleri ve bir takım olayların atlamaları konusunda tepkiliydim.. Aslında bu şekilde gidip, 52 de bitme ihtimaline çok tepkiliyim.
Sonuçta bu dizi bizim dizimiz.. Sonuna kadar eminim hepimiz dizimizin arkasındayız..
Dolayısıyla, Ben forumumuzun hareketli günlerini,coşkulu repliklerinizi çok özledim.
Ben anlatabildim mi?
YY VE YY FORUMUNU ÇOK SEVİYORUM.
handeozbek
06-05-07, 00:46
Bir şey dikkatimi çekti. Tarık babasına yakalanma riskiyle en çok banyoda karşılaşmış. İlk banyo riski 7. bölümde olmuş. Bunlar barışırlarsa banyoda barışırlar:) Yok ya çok ders yapmak iyi değil. Yine beynim sulandı:)
burcin_kaplan
06-05-07, 00:47
Dolayısıyla, Ben forumumuzun hareketli günlerini,coşkulu repliklerinizi çok özledim.
Ben anlatamabildim mi?
YY VE YY FORUMUNU ÇOK SEVİYORUM.
NOlmuşş forum duruldu mu yoksaa?? nerde nasıl niçin olmaz öle bişe duymamış görmemiş olim hemde bir cumartesi gecesiii:) nayırr hemen hareketlendiririz.
şimdi bodrum mu demiştik en son:) bodrum bodruum dedik mi bu gece açılır şimdi bakın görün:)
bodrum ???
ceza_cansu
06-05-07, 00:50
NOlmuşş forum duruldu mu yoksaa?? nerde nasıl niçin olmaz öle bişe duymamış görmemiş olim hemde bir cumartesi gecesiii:) nayırr hemen hareketlendiririz.
şimdi bodrum mu demiştik en son:) bodrum bodruum dedik mi bu gece açılır şimdi bakın görün:)
bodrum ???
Bodrum mu dedin hemen geldim:)Ya Fulya Ceylan saolsun Bodrumda aşk başkadır dedi ama bence sadece bodrumda aşk başka değil.Aynı zamanda BORUMDA KISKANÇLIKda BAŞKADIR:)Şimdi deniz kum güneş olurda Naz bikini giymez mi?Giyer.E böyle bir durumda Tarık kıskanmaz mı?Kıskanır.Düşünsenize Naz denizden çıkıyor Tarık elinde havlu Naz'ı sarıp sarmalıyor.Hatta o da yetmez Tarık'a, Naz'a giymesi için kendi tişörtlerinden verir.Tarık'da sadece asi bir yapı değil aynı zamanda biraz kıskançlık da sezdim ben:):)
Ya bunlar bodruma neyle gidecekler. Keşke Nazın arabasıyla gitseler. Bütün yolda şarkılar falan. Ama olmaz heralde..
burcin_kaplan
06-05-07, 00:54
Bodrum mu dedin hemen geldim:)Ya Fulya Ceylan saolsun Bodrumda aşk başkadır dedi ama bence sadece bodrumda aşk başka değil.Aynı zamanda BORUMDA KISKANÇLIKda BAŞKADIR:)Şimdi deniz kum güneş olurda Naz bikini giymez mi?Giyer.E böyle bir durumda Tarık kıskanmaz mı?Kıskanır.Düşünsenize Naz denizden çıkıyor Tarık elinde havlu Naz'ı sarıp sarmalıyor.Hatta o da yetmez Tarık'a Naz'a giymesi için kendi tişörtlerinden verir.Tarık'da sadece asi bir yapı değil aynı zamanda biraz kıskançlık da sezdim ben:):)
Tarıkta kıskançlık olmaz mı? Son bölümden hatırladığım en net şey şu naza bakan çocuğa olan bakışlarıydı ki nazın üstünde bikini flnda yoktu o zmn e birde naz bikiniliyken erkeklerin naza bakışını yakalarsa aman amaaan!!:) acıyorum walla bodrumda Naz'a bakıcak erkeklere...Eee tabi birde bunun diğer tarafı war Naz'ıda unutmamak lazım tarık'a bakıcak kızlarında başı dertte:img-hyste
Naz sahilde güneşleniyor.Tarık denizde yüzerken turist kızlar tarıkın etrafını sarıyor denizde Naz ne yapar durur mu öle yerinde:img-hyste :img-hyste
Bodrum mu dedin hemen geldim:)Ya Fulya Ceylan saolsun Bodrumda aşk başkadır dedi ama bence sadece bodrumda aşk başka değil.Aynı zamanda BORUMDA KISKANÇLIKda BAŞKADIR:)Şimdi deniz kum güneş olurda Naz bikini giymez mi?Giyer.E böyle bir durumda Tarık kıskanmaz mı?Kıskanır.Düşünsenize Naz denizden çıkıyor Tarık elinde havlu Naz'ı sarıp sarmalıyor.Hatta o da yetmez Tarık'a, Naz'a giymesi için kendi tişörtlerinden verir.Tarık'da sadece asi bir yapı değil aynı zamanda biraz kıskançlık da sezdim ben:):)
bir bodrum yolculuğu
naz: istanbul-bodrum arası tam 12 saat, çekilmez bu yol.
tarık: her saat başı şarkı söylesem
naz: bak o zaman çekici olabilir.
tarık: tamam o zaman ilk şarkı geliyo.
Bunalmışım dertlerden
Tatile ihtiyaç var
Haber gelmiş güneyden
gidip de dönmemek var
o denizler o sahiller
hepsi de beni bekler
o denizler o kumsallar
Diskolar Barlar
Haydi kızlar
Hepsi de Hepsi de
Hepsi de beni bekler
Teknede içkiler
Tepside beni beni bekler
Cebimde üç beş kuruş
Yeter de artar bana
Elimde bir gitar var
Ve Kızlar etrafımda
Sarışınlar Esmerler
Hepsi de beni bekler
Sarışınlar Kumrallar
Sabredin kızlar
naz: :img-swoon :img-swoon :icon_mad:
ceza_cansu
06-05-07, 00:58
Tarıkta kıskançlık olmaz mı? Son bölümden hatırladığım en net şey şu naza bakan çocuğa olan bakışlarıydı ki nazın üstünde bikini flnda yoktu o zmn e birde naz bikiniliyken erkeklerin naza bakışını yakalarsa aman amaaan!!:) acıyorum walla bodrumda Naz'a bakıcak erkeklere...Eee tabi birde bunun diğer tarafı war Naz'ıda unutmamak lazım tarık'a bakıcak kızlarında başı dertte:img-hyste
Naz sahilde güneşleniyor.Tarık denizde yüzerken turist kızlar tarıkın etrafını sarıyor denizde Naz ne yapar durur mu öle yerinde:img-hyste :img-hyste
:img-hyste :img-hyste AAAA burçin tabiki durmaz.Artık neler yapar bilinmez.Belkide Naz'ın şu ana kadarki rakiplerini yolmamasının:) nedenide budur.Kız enerjisini Bodrum'a saklıyor:)Birde Tarık yelkenle falan uğraştı mı Turist kızlar onu çevrelemez mi?Ya da Tarık uslu bir şekilde güneşlenirken yine turist bir bayan Tarık'a gelip kendisine krem sürmesini istemez mi:)Olabilir böyle şeyler.E Tarık da sürer tabi.Maksat ülkemizin misafirperverliğini yabancılara tanıtmak.Ama şimdi Naz bunu böyle anlamaz ki:):)Kıza neler yapar kimbilir.Turizmi baltalar bu Naz kesin:img-hyste
skyline_91
06-05-07, 00:59
eeeeeeeeee o kadar da olcak...tarık kim bilir kaç dil biliodur.turist kızlarla rahat rahat konuşabilir.:happy0064 zaten herşeyden de anlıyo.eeeeeee kızlar tabi peşini bırakır mı?bırakmaz tabi:img-hyste
ceza_cansu
06-05-07, 01:00
bir bodrum yolculuğu
Bunalmışım dertlerden
Tatile ihtiyaç var
Haber gelmiş güneyden
gidip de dönmemek var
o denizler o sahiller
hepsi de beni bekler
o denizler o kumsallar
Diskolar Barlar
Haydi kızlar
Hepsi de Hepsi de
Hepsi de beni bekler
Teknede içkiler
Tepside beni beni bekler
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
İşte bu şarkıyı söylemek büyük cesaret ister.Ya o anı canlandırdım da gözümde.Tarık Naz'a bu şarkıyı söylicek.Anında o yolculuk biter.Tabi neden biter orasınıda siz tahmin edersiniz:)
pas.si.on79
06-05-07, 01:01
Cansucuğum Tarık bence bir oooooo :img-wink: :img-hyste yapar...
Kıskanır ama birileriyle ilgileniyorsa, veya birileri Naz ile ilgileniyorsa.Ancak Bodrum Bodrum sahnelerini çok merak ediyorum.Umarım çok güzel replikler,sahneler olur..
Hatta Tarık hatta dayanamaz, Nazı havuza atar.. :img-hyste
Naz:Ben patronun olarak emrediyorum çıkar beni
Tarık:Hayır bana Naz olarak rica etmen lazım.
burcin_kaplan
06-05-07, 01:04
bir bodrum yolculuğu
Bunalmışım dertlerden
Tatile ihtiyaç var
Haber gelmiş güneyden
gidip de dönmemek var
o denizler o sahiller
hepsi de beni bekler
o denizler o kumsallar
Diskolar Barlar
Haydi kızlar
Hepsi de Hepsi de
Hepsi de beni bekler
Teknede içkiler
Tepside beni beni bekler
Cebimde üç beş kuruş
Yeter de artar bana
Elimde bir gitar var
Ve Kızlar etrafımda
Sarışınlar Esmerler
Hepsi de beni bekler
Sarışınlar Kumrallar
Sabredin kızlar
serdar sen bunu sölet tarık'a sonra tatil başlamadan bitsin afferim sana:) taktın zaten bu şarkıya görücekler şarkıyı kullanıcaklar diye korkuyorum:img-hyste
Tarık bunu söylerse senin suçundur olay habern olsun.
walla ben romantik takılayım ben tarıktan kumsalda bir , ''seninle bir dakika'' şarkısnı bekliyorum umarım söyler.
pas.si.on79
06-05-07, 01:06
:img-hyste :img-hyste AAAA burçin tabiki durmaz.Artık neler yapar bilinmez.Belkide Naz'ın şu ana kadarki rakiplerini yolmamasının:) nedenide budur.Kız enerjisini Bodrum'a saklıyor:)Birde Tarık yelkenle falan uğraştı mı Turist kızlar onu çevrelemez mi?Ya da Tarık uslu bir şekilde güneşlenirken yine turist bir bayan Tarık'a gelip kendisine krem sürmesini istemez mi:)Olabilir böyle şeyler.E Tarık da sürer tabi.Maksat ülkemizin misafirperverliğini yabancılara tanıtmak.Ama şimdi Naz bunu böyle anlamaz ki:):)Kıza neler yapar kimbilir.Turizmi baltalar bu Naz kesin:img-hyste
Bence de Naz da kıskançlık krizlerine girecek..Dediğin gibi.. Sözkonusu turistler, kremdi davetti.. oooo Naz yandı.Ama onun yanması güneşten değil, kıskançlıktan.
Üstelik Naz Gece gündüz uyuyamaz . Nazın nöbet günleri başlıyor..
Ayrıca Serdar..Tarıkın o şarkıyı söylemesini isterim çünkü çok iyi olur.. :img-hyste Ama Nazın bir U dönüşü yaptırıp,gitmekten vazgeçme ihtimalini düşünür söylemez..Yoksa Tarık için en güzel intikam:img-hyste ....
Valla kızlar da kesin italyan çıkar (Tarık'ın kızlarla konuşup onu delirtmesi lazım ya) Gerçi Naz da dil olmasa da o derdini anlatmanın bir yolunu bulur diye düşünüyorum :img-black Ya şimdi Tarık'ı kavga ederken izledik Naz'ı da sahilde kızlarla saç saça baş başa görmek komik olur aslında:img-hyste
Ya bi de klasik olarak Tarık boğulan bir kızı da kurtarabilir. Kız da kesin yapışır Tarık'a veeeee....:img-help: :img-help: :img-help:
Not: Aslında araba orda da lazım. Belki orada araba fln kiralarlar.(sırf aynadan bakışabilmek için:icon_whis )
ceza_cansu
06-05-07, 01:12
Serdar ya aslında kesinlikle haklısın.Tarık yolda giderken bu şarkıyı söylemeli.Diyelim o şarkıdan sonra kazasız belasız:) Bodrum'a vardılar.Akşam oldu.Ortam çok romantik.Tarık ve Naz sahilde başbaşa
NAZ:Tarık şu anki ortama uygun bir şarkı söyler misin
TARIK:Tabi
Kafana takılan o kadar dert arasında korkuyu sahilden atmak bulmana neden olacak her vesileyi sahilden denize bırakmak var içinde
Yap hadi! Bunu göster anlamsız buldurur her seferinde çıkacak olan ateş yakacak bizi ve yüreğimizi ağlamayı kesmeyi bilmeli
Sonu başı belli olmayan geçmişi atıldığı sahile sen de gel önünü kesmesin hiç bir güç onlar olsun kağıtlar sen de yel esne kurtul artık maziden geleceğin her zaman sana amade eyleminin tersi kalbinde
Bence atla gitsin sahilden (burcu güneş-ceza sahilden cezanın söylediği kısım bu)
Eğer Naz o arabadaki şarkıdan sonra hiçbirşey yapmadıysa bu şarkıdan sonra kesin yapar.Ya güzelim tatile kastımız mı var nedir:)
serdar sen bunu sölet tarık'a sonra tatil başlamadan bitsin afferim sana:) taktın zaten bu şarkıya görücekler şarkıyı kullanıcaklar diye korkuyorum:img-hyste
Tarık bunu söylerse senin suçundur olay habern olsun.
walla ben romantik takılayım ben tarıktan kumsalda bir , ''seninle bir dakika'' şarkısnı bekliyorum umarım söyler.
yolculukta tarık'a slow şarkılar söyletemezsiniz. milletin uykusu gelir. hareketli şarkılar olmalı, insanları denize, tatile hazırlamalı. o yüzden bu şarkı bir numara.
aradan bi saat geçer.
naz: tarık 1 saat oldu.
tarık: tamam
tarık tam şarkıya başlayacak
naz: dur istek yapayım
tarık: olur
naz: sertap erener'den kumsalda'yı söyle
tarık: ne?
naz: kumsalda kumsalda.
tarık: kusura bakmayın ama o tarz şarkılar bana yakışmaz.
naz: aaaa, sen kendini ilk şarkı ile tatile hazırladın sıra bende. çabukl söyle.
tarık: nasıl hazırlanma yani.
naz: oku şarkıyı anlarsın :)
Uzanmışım kumsala
Güneş damlar içime
Kurumuş dudaklarımda
Unutulmuş bir beste
Yaşıyorum aheste
Kapılmışım rüzgara
Savrulup gidiyorum
Şimdi çok uzaklarımda
Nafile telaşlarım
Hayattan çalıyorum
Bir elimde ayna var
Şair beni kıskanır
Yanmişım sereserpe
Sahildeyim
tarık: :hıh :img-fear2
burcin_kaplan
06-05-07, 01:13
Valla kızlar da kesin italyan çıkar (Tarık'ın kızlarla konuşup onu delirtmesi lazım ya) Gerçi Naz da dil olmasa da o derdini anlatmanın bir yolunu bulur diye düşünüyorum :img-black Ya şimdi Tarık'ı kavga ederken izledik Naz'ı da sahilde kızlarla saç saça baş başa görmek komik olur aslında:img-hyste
Ya bi de klasik olarak Tarık boğulan bir kızı da kurtarabilir. Kız da kesin yapışır Tarık'a veeeee....:img-help: :img-help: :img-help:
Not: Aslında araba orda da lazım. Belki orada araba fln kiralarlar.(sırf aynadan bakışabilmek için:icon_whis )
Bak şimdi sen bunu dedin aklıma uçağı getirdin bodruma uçaklamı giderler acaba arabaylamı:) aslında uçakla gitselet iyi olur arabayı ordan kiralarlar.şöle uçakta yan yana otursunlar naz tarıkın omzunda uyusun değil mi ama.Kız ztn bir tarıkın yanında rahat uyuyabiliyor :img-hyste
Bak şimdi sen bunu dedin aklıma uçağı getirdin bodruma uçaklamı giderler acaba arabaylamı:) aslında uçakla gitselet iyi olur arabayı ordan kiralarlar.şöle uçakta yan yana otursunlar naz tarıkın omzunda uyusun değil mi ama.Kız ztn bir tarıkın yanında rahat uyuyabiliyor :img-hyste
aslında haklısın bodrumdaki olası mücadelelerden önce iyi bir uyku çekmesi şart. kız zaten 2 haftada bir uyuyor. :img-hyste :img-hyste
burcin_kaplan
06-05-07, 01:17
Serdar ya aslında kesinlikle haklısın.Tarık yolda giderken bu şarkıyı söylemeli.Diyelim o şarkıdan sonra kazasız belasız:) Bodrum'a vardılar.Akşam oldu.Ortam çok romantik.Tarık ve Naz sahilde başbaşa
NAZ:Tarık şu anki ortama uygun bir şarkı söyler misin
TARIK:Tabi
Kafana takılan o kadar dert arasında korkuyu sahilden atmak bulmana neden olacak her vesileyi sahilden denize bırakmak var içinde
Yap hadi! Bunu göster anlamsız buldurur her seferinde çıkacak olan ateş yakacak bizi ve yüreğimizi yı kesmeyi bilmeli
Sonu başı belli olmayan geçmişi atıldığı sahile sen de gel önünü kesmesin hiç bir güç onlar olsun kağıtlar sen de yel esne kurtul artık maziden geleceğin her zaman sana amade eyleminin tersi kalbinde
Bence atla gitsin sahilden (burcu güneş-ceza sahilden cezanın söylediği kısım bu)
Eğer Naz o arabadaki şarkıdan sonra hiçbirşey yapmadıysa bu şarkıdan sonra kesin yapar.Ya güzelim tatile kastımız mı var nedir:)
:img-hyste :img-hyste
Ne alekesi war , walla ben kıymak istemiyorum ama serdarla senin garezin war anlaşılan:img-hyste
yahuu sizin aklınıza gelen şarkılara bakın benim kine gelene;
teoman- sen geçerken sahilden
Bir an için çıksa
Hayatmdan
Yanık tenli omuzunda
Haykırsam maziden, uzaklardan
şu anda yanımda
Deniz rüzgara karışmiş güneşte
Marti sesleri vardi gülüşlerde,
Gülüşlerde,
Gülüşlerde...
Sen geçerken sahilden sessizce
Gemiler kalkar yüreðimden
Gizlice
Sen geçerken sahilden sessizce
Gemiler kalkar yüreðimden
Gizlice
Romantik olalım arkadaşlar ;
Bodrumda aşk başkadır yapmayın kıymayın şu tatile:img-hyste :img-hyste
Naz'ın Tarık Tekelioğlu hakkındaki fikirleri değişir. iyi de nasıl?
Tarık'ın telefonu: zırrr zırrrr
Tarık: alo
Naz'ın zili: çın çın çın!!
Tarık: (kalk oğlum çabuk, off ya daha düzelmemiş.)geliyorum Naz Hanım
Tarık: buyrun Naz Hanım
Naz: koş çabuk bana bir demet papatya al gel
Tarık: papatya mı?
Naz'ın zili : çınnn çınn
Tarık: emredersiniz...
.......
Naz: şeytan, melek, şeytan, melek.......melek
9317. papatya
Naz: bu da melek, of ya of bak gördün mü Naz bunca zaman haksızlık etmişsin Tarık Tekelioğlu'na papatyalar bile melek diyoo....iyi de ne yapacağım şimdi düşün Naz düşün..
.....
yorgan, yastık harap ve bitap düştükten sonra...
Naz: buldum
Tarık'ın telefonu:zırrrrr!!!!!!
naz'ın zili: çın çın!!!!!
Naz: koş bana hemen orta şekerli bir kahve yap
Tarık: ben mi?
Naz: Berrak ortada olmadığına göre tabi ki sen, hala burda mısın sen?
Tarık: emredersiniz!
naz iç ses:bunu iyi akıl ettin Naz, karakter analizini papatya falıyla yaptın, kahve falıyla da onu nerde bulcağını bulursun olur biter.....
Rasida: kalk kızım bir kahve yap
Rasida iç ses: bu saatte mi? hayırdır inşallah
Rasida:malum ahalice her yolu denedik, özet ve fragman analizi kesmedi Bodrum maceraları için fal bakcam...
rasida iç ses: iyi de sen fal bakmayı bilmezsin ki
Rasida: aaa, bu kadar kişiyiz bir bilen vardır elbet...
ebru.karaca
06-05-07, 01:19
Şimdi deniz kum güneş olurda Naz bikini giymez mi?Giyer.E böyle bir durumda Tarık kıskanmaz mı?Kıskanır.Düşünsenize Naz denizden çıkıyor Tarık elinde havlu Naz'ı sarıp sarmalıyor.Hatta o da yetmez Tarık'a, Naz'a giymesi için kendi tişörtlerinden verir.Tarık'da sadece asi bir yapı değil aynı zamanda biraz kıskançlık da sezdim ben:):)
Hah ha.. :img-hyste
Şimdi gözümde canlandırdım da, pek beğendim Cansu.. :)
burcin_kaplan
06-05-07, 01:19
aslında haklısın bodrumdaki olası mücadelelerden önce iyi bir uyku çekmesi şart. kız zaten 2 haftada bir uyuyor. :img-hyste :img-hyste
walla benim hatırladığım şu son bölümlerde 33. bölümde bir uyudu rahat.birde 41. bölümde:img-hyste
bunların aralarında doğru düzgün uyuyamadı kız.Bodrumdan önce iyi bir uyku çekmesi lazım walla yoksa olmaz bodrumda gece discolara barlara akıcaklar daha:img-hyste
pas.si.on79
06-05-07, 01:22
Şimdi arabada kim kim gidecekler. Ama nasıl gidecekler.. Bir de ayrı ayrı giderlermiş..amanınnn olmasın...
Yolculukta o güzel anları görmek isterim. Ama Dürümcüye gittikleri gibi olursa git-gel hesabı ve atlanan sahneler.. Yok ben yine Bodruma gidiyim.. :img-hyste Bodrum da 6 Hafta geçecek aslında öyle bir yerde uzun bir süre..Yani Tarık ve Naz için..
ebru.karaca
06-05-07, 01:22
Cansucuğum Tarık bence bir oooooo :img-wink: :img-hyste yapar...
Kıskanır ama birileriyle ilgileniyorsa, veya birileri Naz ile ilgileniyorsa.Ancak Bodrum Bodrum sahnelerini çok merak ediyorum.Umarım çok güzel replikler,sahneler olur..
Hatta Tarık hatta dayanamaz, Nazı havuza atar.. :img-hyste
Naz:Ben patronun olarak emrediyorum çıkar beni
Tarık:Hayır bana Naz olarak rica etmen lazım.
Valla Gamzeciğim,
Ben bu havuza atma meselesini gerçekleştirme ihtimali olarak Naz'da daha büyük potansiyel görüyorum. ;) O daha kolay atar :)
NOT: Bacım, sen yarın erken kalkmayacak mısın? :) Bu saatte hala nette ne işin var:);):img-hyste
ceza_cansu
06-05-07, 01:23
walla benim hatırladığım şu son bölümlerde 33. bölümde bir uyudu rahat.birde 41. bölümde:img-hyste
bunların aralarında doğru düzgün uyuyamadı kız.Bodrumdan önce iyi bir uyku çekmesi lazım walla yoksa olmaz bodrumda gece discolara barlara akıcaklar daha:img-hyste
AAA Burçin kızcağız 33 de bile uyuyamadı.Bilmiyor musun tepesinde siyah birşeyler uçuyordu:):)Demekki bir tek 41 de rahat uyudu.O zaman Bodrumdan önce Naz'ın baya bir iyi uyuması lazım.Tabi bu konu tamamen Tarık'ı ilgilendiriyor:)
rasidacım ama olmadı ki senin oda arkadaşın 6. his konusunda bir numara bilmiyor musun.Dur hemen yapalım şu kahveyide Burçin bir falına baksın Tarık'la Naz'ın:)
burcin_kaplan
06-05-07, 01:26
AAA Burçin kızcağız 33 de bile uyuyamadı.Bilmiyor musun tepesinde siyah birşeyler uçuyordu:):)Demekki bir tek 41 de rahat uyudu.O zaman Bodrumdan önce Naz'ın baya bir iyi uyuması lazım.Tabi bu konu tamamen Tarık'ı ilgilendiriyor:)
rasidacım ama olmadı ki senin oda arkadaşın 6. his konusunda bir numara bilmiyor musun.Dur hemen yapalı şu kahveyide Burçin bir falına baksın Tarık'la Naz'ın.)
aaa Cansu sandalı unutmaaa:) uyuya kaldı ya tarık ona ninnide söledi ''benden adam olur mu'' şeklinde:img-hyste :img-hyste
ewett eweet çok güzel fal bakarım her türlü fal bakılır el falı kahve falı bakla daha ne olursa su bardağından bile bakarıım beaa hatta gözünüzü görim o böle yeter kargalaaaaaaaar:img-hyste :img-hyste
bodrumda biz naz'ı en fazla 1 yada 2 kere denize girerken görürüz. tabi tarığı da. görürsünüz bak. ikisi de birbirini acayip kıskanacak ve kalacakları yerden dışarı çıkamayacaklar. o onu yollamayacak, diğeri de onu göndermeyecek. belki kalacakları yerde havuz varsa orda güneşlenip yüzerler.
benim düşüncem şu.
tatil yöresinde naz gibi çok kız olacak ama, tarık gibi az erkek olacak.
artık naz mı tarığı kıskanır, tarık mı naz'ı düşünün :)
Naz'ın Tarık Tekelioğlu hakkındaki fikirleri değişir. iyi de nasıl?
Tarık'ın telefonu: zırrr zırrrr
Tarık: alo
Naz'ın zili: çın çın çın!!
Tarık: (kalk oğlum çabuk, off ya daha düzelmemiş.)geliyorum Naz Hanım
Naz: koş çabuk bana bir demet papatya al gel
Tarık: papatya mı?
Naz'ın zili : çınnn çınn
Tarık: emredersiniz...
.......
Naz: şeytan, melek, şeytan, melek.......melek
9317. papatya
Naz: bu da melek, of ya of bak gördün mü Naz bunca zaman haksızlık etmişsin Tarık Tekelioğlu'na papatyalar bile melek diyoo....iyi de ne yapacağım şimdi düşün Naz düşün..
.....
yorgan, yastık harap ve bitap düştükten sonra...
Naz: buldum
Tarık'ın telefonu:zırrrrr!!!!!!
naz'ın zili: çın çın!!!!!
Naz: koş bana hemen orta şekerli bir kahve yap
Tarık: ben mi?
Naz: Berrak ortada olmadığına göre tabi ki sen, hala burda mısın sen?
Tarık: emredersiniz!
naz iç ses:bunu iyi akıl ettin Naz, karakter analizini papatya falıyla yaptın, kahve falıyla da onu nerde bulcağını bulursun olur biter.....
Rasida:malum ahalice her yolu denedik, özet ve fragman analizi kesmedi Bodrum maceraları için fal bakcam...
:img-hyste :img-hyste :img-hyste harika olmuş valla rasida. Yani senaristlerde biraz daha zorlasalar bu yola başvuracaklar. Belgin Hanım'ın ermiş rüyalarından sonra.... Ama bir gerçek var ki Tarık Tekelioğlunu eğer gerçekten affederse kesin Tarık'ı etrafta koşturtur bir süre...(çiçekler, takıldığı mekanlar, sevdiği yiyecekler....) Ama var ya tutupta ona kendi elleriyle yemek yaparsa(en azından çalışırsa, gerçi bu bir kaç gün sürer ama) Tarık'ın suratı düşünemiyorum ben...
ebru.karaca
06-05-07, 01:30
yolculukta tarık'a slow şarkılar söyletemezsiniz. milletin uykusu gelir. hareketli şarkılar olmalı, insanları denize, tatile hazırlamalı. o yüzden bu şarkı bir numara.
aradan bi saat geçer.
naz: tarık 1 saat oldu.
tarık: tamam
tarık tam şarkıya başlayacak
naz: dur istek yapayım
tarık: olur
naz: sertap erener'den kumsalda'yı söyle
tarık: ne?
naz: kumsalda kumsalda.
tarık: kusura bakmayın ama o tarz şarkılar bana yakışmaz.
naz: aaaa, sen kendini ilk şarkı ile tatile hazırladın sıra bende. çabukl söyle.
tarık: nasıl hazırlanma yani.
naz: oku şarkıyı anlarsın :)
Uzanmışım kumsala
Güneş damlar içime
Kurumuş dudaklarımda
Unutulmuş bir beste
Yaşıyorum aheste
Kapılmışım rüzgara
Savrulup gidiyorum
Şimdi çok uzaklarımda
Nafile telaşlarım
Hayattan çalıyorum
Bir elimde ayna var
Şair beni kıskanır
Yanmişım sereserpe
Sahildeyim
tarık: :hıh :img-fear2
Kendini hazırlamak ha?
Valla bu daha süper olmuş Serdar :img-hyste
Yanmışım sereserpe..
Sen Tarık'ı katil edeceksin galiba.. :)
Baksana, bir önceki bölümde sadece baktı diye çocuğun peşinden fırlayışına..:img-hyste
pas.si.on79
06-05-07, 01:31
Valla Gamzeciğim,
Ben bu havuza atma meselesini gerçekleştirme ihtimali olarak Naz'da daha büyük potansiyel görüyorum. ;) O daha kolay atar :)
NOT: Bacım, sen yarın erken kalkmayacak mısın? :) Bu saatte hala nette ne işin var:);):img-hyste
:img-hyste :img-hyste canım arkadaşım düşünürmüş beni:img-hyste
Valla Az önce saat hesabı yaptım...Kaç saat uyuyum kaça kadar duruyum diye..ama yarın kesin geleceğim .. Umarım.:icon_sorr :img-hyste
Bacım peki sen de nettesin.. AMa haklısın benim sabah erken kalkmam problem oluyor:img-hyste
pas.si.on79
06-05-07, 01:37
Rasida repliğin çok hoş olmuş... Kahve falını maalesef ben de bilmiyorum.
Olsun , zaten kahve bahane dostluk şahane...sıra fala gelince de sallarız birşeyler..
Bir de Tarık orda çocuğun peşinden koşup gidince ne olur ?
Bence çocuk Naz ın yanına yaklaşınca..Tarıkta pat diye gelecek..
Tarık şeyy diye başlayacak.
Yani ben orda birşey olacağını sanmıyorum.
ebru.karaca
06-05-07, 01:37
Benim iyi uydurduğumu söylerler..
Hemen bakıyorum :)
Sevgili Rasida;
Canım, yüreğin kabarmış. Bir şeye kafa yormuşsun.. Böyle epeyce takmışsın kafayı. Huzursuz ediyor seni. Bir dizi mi desem, sinema mı, bilmem işte.. Seyirlik bir şey ama.
Böyle birileriyle aynı anda oturup izliyorsunuz.. Ama gözünüzü ayırmıyorsunuz ekrandan. O kadar yani..
Rasida: Aa! Aynı anda mı? Aynı yerde?
Ebru: Yok yok.. Aynı anda da, aynı yerde değil. Bir gün, hep beraber izlemeniz de kısmet olur inşallah.
Rasida: Pardon?
Ebru: Ups! Temennileri karıştırdım, kusura bakma. Nerede kalmıştık? :)
Hah tamam..
3 vakte kadar kafandaki soruların cevabını alıyorsun..
Rasida: 3 vakit?
Ebru: 3 yıl mı desem, 3 ay mı desem? 3 GÜN mü? :)
............
Bu fal bitmez.. :)
burcin_kaplan
06-05-07, 01:38
bir şarkı daha ;
ayna-tırtıl:)
Sormadın ne diye niye böyle kederli suskunum ben
Anlasana be canım tek bir derdim sen
Temmuz ateşi gibi yakıyor o bakışlar aşığım ben
Çekinirim diyemem ama tek bir çarem sen
Ah deli sevgili
ah be nazlı peri
Ah canım bidenem
Tut şu ellerimi
Tırtıl, tırtılın sonu pır pır kelebek
Kalbim sürünüyor bırak uçsun ellerinde
ebru.karaca
06-05-07, 01:40
rasidacım ama olmadı ki senin oda arkadaşın 6. his konusunda bir numara bilmiyor musun.Dur hemen yapalım şu kahveyide Burçin bir falına baksın Tarık'la Naz'ın:)
Cansucuğum, olur mu?
Kayıkta güzel bir uyku çekti ya Naz.
Hani Tarık da tepesinde bekliyordu onu..
Kızmasın diye hiç ayrılmadı falan..
ebru.karaca
06-05-07, 01:42
aaa Cansu sandalı unutmaaa:) uyuya kaldı ya tarık ona ninnide söledi ''benden adam olur mu'' şeklinde:img-hyste :img-hyste
Pardon ya, Burçin zaten açıklamış :)
bodrumda biz naz'ı en fazla 1 yada 2 kere denize girerken görürüz. tabi tarığı da. görürsünüz bak. ikisi de birbirini acayip kıskanacak ve kalacakları yerden dışarı çıkamayacaklar. o onu yollamayacak, diğeri de onu göndermeyecek. belki kalacakları yerde havuz varsa orda güneşlenip yüzerler.
benim düşüncem şu.
tatil yöresinde naz gibi çok kız olacak ama, tarık gibi az erkek olacak.
artık naz mı tarığı kıskanır, tarık mı naz'ı düşünün :)
İkisi de birbirini kıskanır Serdar..
Biri ötekinden iyi değil ki..
Maşallah, kıskançlıkta birbirlerinin eline su dökemezler..
Küçük Hulusicik ve küçük Belgincikler n'olcak!
ceza_cansu
06-05-07, 01:45
Burcu Güneş-Ceza sahilden şarkısından sonra anladım ki benim Bodrum'a sanki kastım varmış gibi gözüktü.Burçin öyle yazmış:hıh :hıh Bende hiç üşenmedim google dan içinde Bodrum kelimesi geçen şarkıları araştırdım bakın ne buldum(buldum dememe bakmayın sadece nakaratı buldum gerisini burçin yazdı:img-hyste )
Koca kış devrildi yaz geldi sonunda
Uzansa her gece yine sabahlara
Şimdi tam zamanı topla eşyaları
Güneş bizi bekler yine bodrum'da
Bu yaz bodrum'da
Yine kumsalda
Yine barlarda
Yine seninim
Sularda oynasak senle koylarında
Güneşin izleri çıksa burnumuza
Yine kumlar bulaşsa her tarafımıza
Merhaba bodrum'da senin kollarında
ebru.karaca
06-05-07, 01:47
:img-hyste :img-hyste canım arkadaşım düşünürmüş beni:img-hyste
Valla Az önce saat hesabı yaptım...Kaç saat uyuyum kaça kadar duruyum diye..ama yarın kesin geleceğim .. Umarım.:icon_sorr :img-hyste
Bacım peki sen de nettesin.. AMa haklısın benim sabah erken kalkmam problem oluyor:img-hyste
Ah Gamze'm ah, sorma.
Bakalım ben kaçta kalkacağım?
Kendime sınar koydum. 02:00'de yatmayı planlıyorum. Bakalım, kısmet :)
bir şarkı daha ;
Ah deli sevgili
ah be nazlı peri
Ah canım bidenem
Tut şu ellerimi
Şarkı güzel de, Naz bunun sözlerini ne kadar anlar, orası tartışılır.. :)
Anlasa da, anlamış gibi yapar mı, orası da tartışılabilir... :)
:)
pas.si.on79
06-05-07, 01:50
bir şarkı daha ;
Ah deli sevgili
ah be nazlı peri
Ah canım bidenem
Tut şu ellerimi
Burçinciğim süpersin.. Bunu tuttum.. Bunu söylesin....
Çok güzelmişmiş.. Ben hatırlayamadım bu şarkıyı.. hemen karıştırıyım pcyi
Bodrum'a sevgili gibi gidecekleri aklınaza gelmiyor herhalde. o zaman kimse kimseyi kıskandırmak zorunda kalmaz ve sevgili olmalarının tadını çıkarırlar bakarsınız.
Rasida: evet kahveyi içtik, kapatalım şimdi...hangi elle kapatacaktık ya... neyse önemli olan dilek
Rasida iç ses: ne tuttun?
Rasida: söyleyim de olmasın değil mi?
rasida iç ses: sanki bilmek için duymaya ihtiyacım var...
.......
Rasida: Burçin kapattım, hadi bakalım sıra sende..
Burçin :aaa yol var yol, bunlar ekipçe toplanmış gidiyorlar bir yerlere
Rasida: Burçin... ayrıntı lütfen
Burçin: burasını biliyorduk doğru ya.. yüreği kabarmış bunların, nasıl desem
Rasida: en iyisi biz soralım sen cevapla..
Rasida: arabayla mı gidiyorlar,Tarık yolda şarkı söylüyor mu? Cenk 2 hayatta mı? o da mı Bodrum yolcusu? Belgincik'i tekrar görmek bu ahaliye kısmet olacak mı? Naz'ın giderken o zili unutma ihtimali var mı? Bodrum da aşk gerçekten başka mı? bu başkalığın yabancı turistlerle bir alakası var mı? Naz bikini mi yoksa mayokini mi tercih edecek? Senaristler tatile dalıp, yazmayı unuturlar mı? sophia 3 miyon euroyu unuttu mu? Vito Dayı nerde? BENİM DÜZELME İHTİMALİM VAR MI?
rasida iç ses: off ya off,Burçin en iyisi ben sorayım. Rasida da umut yok. Asıl fallık konuyu atladı....O gece neler oldu? ve en önemlisi İtiraf ne zaman ?
Rasida: Burçin , Burçin.... burçin uyumuş Cansu
Cansu: en başta soracağını en son sorarsan böyle olur:icon_whis merak etme o rüyasında da bakar fala , uyanınca anlatır
Burçin iç ses: oh ya yuttular galiba....:good:
burcin_kaplan
06-05-07, 01:56
Bodrum'a sevgili gibi gidecekleri aklınaza gelmiyor herhalde. o zaman kimse kimseyi kıskandırmak zorunda kalmaz ve sevgili olmalarının tadını çıkarırlar bakarsınız.
ben gülerim buna:img-hyste
kiim taırk-naz sevgili :D hemde 3-4 bölüm içinde olucaklar:) yok daha neler. Arkadaşlar fazla umutlanmayın derim.Mümkün değil böle bir durum:)
Ama bodrumdan ümitliyim:)
yok yok onlar sevgili olsalar da kıskanırlar. Hem de daha da çok kıskanırlar bence. Ama iyi olur milletten uzak tutayım diye başbaşa kalabilecekleri sessiz sakin yerlere giderler...:img-yes: :img-wink:
[QUOTE=burcin_kaplan;3214049]ben gülerim buna:img-hyste
kiim taırk-naz sevgili :D hemde 3-4 bölüm içinde olucaklar:) yok daha neler. Arkadaşlar fazla umutlanmayın derim.Mümkün değil böle bir durum:)
Ama bodrumdan ümitliyim:)[/QUOTE
vallahi bizde bu oyuncular ve bu senaristlerle bizim dizi daha çok şeylere gebe olur söylemedi demeyin
burcin_kaplan
06-05-07, 02:00
Rasida: evet kahveyi içtik, kapatalım şimdi...hangi elle kapatacaktık ya... neyse önemli olan dilek
.......
Rasida: arabayla mı gidiyorlar,Tarık yolda şarkı söylüyor mu? Cenk 2 hayatta mı? o da mı Bodrum yolcusu? Belgincik'i tekrar görmek bu ahaliye kısmet olacak mı? Naz'ın giderken o zili unutma ihtimali var mı? Bodrum da aşk gerçekten başka mı? bu başkalığın yabancı turistlerle bir alakası var mı? Naz bikini mi yoksa mayokini mi tercih edecek? Senaristler tatile dalıp, yazmayı unuturlar mı? sophia 3 miyon euroyu unuttu mu? Vito Dayı nerde? BENİM DÜZELME İHTİMALİM VAR MI?
rasida iç ses: off ya off,Burçin en iyisi ben sorayım. Rasida da umut yok. Asıl fallık konuyu atladı....O gece neler oldu? ve en önemlisi İtiraf ne zaman ?
Cansu: en başta soracağını en son sorarsan böyle olur:icon_whis merak etme o rüyasında da bakar fala , uyanınca anlatır
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
oda arkadaşı olunca tabi uyuma numarası yapmak en güzeli oluyor :img-hyste
Her zaman beraberiz canım ben şu soruları sindirim uyanıcam elbet:img-hyste (çok uzun süreceğe benziyor ya neyse:img-hyste )
Benim iyi uydurduğumu söylerler..
Hemen bakıyorum :)
Sevgili Rasida;
Canım, yüreğin kabarmış. Bir şeye kafa yormuşsun.. Böyle epeyce takmışsın kafayı. Huzursuz ediyor seni. Bir dizi mi desem, sinema mı, bilmem işte.. Seyirlik bir şey ama.
Böyle birileriyle aynı anda oturup izliyorsunuz.. Ama gözünüzü ayırmıyorsunuz ekrandan. O kadar yani..
Rasida: Aa! Aynı anda mı? Aynı yerde?
Ebru: Yok yok.. Aynı anda da, aynı yerde değil. Bir gün, hep beraber izlemeniz de kısmet olur inşallah.
Rasida: Pardon?
Ebru: Ups! Temennileri karıştırdım, kusura bakma. Nerede kalmıştık? :)
Hah tamam..
3 vakte kadar kafandaki soruların cevabını alıyorsun..
Rasida: 3 vakit?
Ebru: 3 yıl mı desem, 3 ay mı desem? 3 GÜN mü? :)
............
Bu fal bitmez.. :)
teşekkürler Ebru, malum oda arkadaşım Burçin bana ya da iç sesime daha fazla dayanamadı:icon_whis yalnız bu fal da starın özetleri gibi olmuş sanki:img-wink:
Rica etsem bakar mısın 3 vakte kadar Bakırköy'den çıkma ihtimalim ne? :img-help:
ya arkadaşlar ben bu dizinin eski bölümlerini tekrar tekrar izleyip duruyorum. bilgisayarın başına geçince kendimi izlemekten alamıyorum. şu an bile hem buradayım hem 31. bölümü tekrar izliyorum. nasıl kurtalacağım ben bundan var mı reçetesi.
ceza_cansu
06-05-07, 02:05
teşekkürler Ebru, malum oda arkadaşım Burçin bana ya da iç sesime daha fazla dayanamadı:icon_whis yalnız bu fal da starın özetleri gibi olmuş sanki:img-wink:
Rica etsem bakar mısın 3 vakte kadar Bakırköy'den çıkma ihtimalim ne? :img-help:
Ah be canım önümüzdeki 30 yıl içinde bu mümkün değil.Ne de olsa Bakırköy'deki yerimiz sağlam.30 yıllık kombinemiz hazır:):)
pas.si.on79
06-05-07, 02:06
ben gülerim buna:img-hyste
Ama bodrumdan ümitliyim:)
yok yok onlar sevgili olsalar da kıskanırlar. Hem de daha da çok kıskanırlar bence. Ama iyi olur milletten uzak tutayım diye başbaşa kalabilecekleri sessiz sakin yerlere giderler...:img-yes: :img-wink:
birol :img-hyste :img-hyste Burçinin dediği gibi güleriz.... nerdeeeee o günler.. Hangi dağda kurt öldü..Balık kavağı çıkınca . sözlerini değiştirip, artık
Tarık Naz ne zaman sevgili oldular denilecek..
Birol o bizim hep aklımızda da ... Bir türlü olmuyor.. o yüzden orayı en başta atlıyoruz.
coqette nin yorumunu okuyunca da Birol un söylediği olur gibi .. Çünkü Bunlar gizlice kaçarlarsa..(birşeyleri bahane edip) Birşeyler patlak verip.. Tabi Tarık ve Nazı yalnız bırakmayan Belgin Hanım, Hulusi de zaten Naz ve Tarıkın peşinde.. Olur mu olur..
Ama şimdilik unutalım bunu.. :img-hyste Ters ters köşe :img-hyste
iki gün önce derin yy araştırması yaparken. birden gözüme bir isim takıldı. ve o ismi araştırdım. fotolarını buldum. işte fotolar.
http://img520.imageshack.us/img520/4113/yeni1gz3.th.jpg (http://img520.imageshack.us/my.php?image=yeni1gz3.jpg)http://img520.imageshack.us/img520/5199/yeni2cl3.th.jpg (http://img520.imageshack.us/my.php?image=yeni2cl3.jpg)
bu kim diye sorarsanız. size kötü bi haberim var. ismi asuman şener olan bu kişi şuanda yy kadrosunda gözüküyo. ben görünce şok oldum ve foruma yazmamak için bu saate kadar kendimi zor tuttum.
forum ahalisi bi kısmı (ben bu kısımdayım): :good: :bella
diğer kısmı: :img-fear2 :img-fie:
not: bu kişi ile italya için anlaşılma ihtimali vardır. italya olmadığı için kesin değildir diziye gireceği.
ya arkadaşlar ben bu dizinin eski bölümlerini tekrar tekrar izleyip duruyorum. bilgisayarın başına geçince kendimi izlemekten alamıyorum. şu an bile hem buradayım hem 31. bölümü tekrar izliyorum. nasıl kurtalacağım ben bundan var mı reçetesi.
bu sorunun cevabını bilen birini bu saatte, hem de bu forumda aramak pek akıl karı deği sanki:img-wink: ne derler bilirsiniz ''kelin merhemi olsa, başına sürermiş'':img-hyste
Cansu 30 yıllık kombine demek, malulen emekli oluruz artık:img-yes: ssk primlerimizi yatırsalar bari, bunca yıl emek vercez değil mi?:img-hyste
Bence sevgili olamadan gidecekler bodruma,Hulusi planlar Bodrum işini Tarık'ı yakalamak amacıyla,düşündüğüm gibi olmaz umarım
.......
İşimiz kahve fallarına kaldı anlaşılan,süper olmuş bu :img-hyste :good:
burcin_kaplan
06-05-07, 02:12
iki gün önce derin yy araştırması yaparken. birden gözüme bir isim takıldı. ve o ismi araştırdım. fotolarını buldum. işte fotolar.
http://img520.imageshack.us/img520/4113/yeni1gz3.th.jpg (http://img520.imageshack.us/my.php?image=yeni1gz3.jpg)http://img520.imageshack.us/img520/5199/yeni2cl3.th.jpg (http://img520.imageshack.us/my.php?image=yeni2cl3.jpg)
bu kim diye sorarsanız. size kötü bi haberim var. ismi asuman şener olan bu kişi şuanda yy kadrosunda gözüküyo. ben görünce şok oldum ve foruma yazmamak için bu saate kadar kendimi zor tuttum.
not: bu kişi ile italya için anlaşılma ihtimali vardır. italya olmadığı için kesin değildir diziye gireceği.
Sinirlenmeye gerek yok Naz nasıl olsa bu kızı yolar:img-hyste
Ondan dolayı Relaaaxxxx :):img-hyste
içim rahat gönlüm ferah bir içimde uyumaya gidiyorum iyi geceler arkadaşlar:img-hyste byebye
ceza_cansu
06-05-07, 02:12
forum ahalisi bi kısmı : :good: :bella
Belki bu bayanın İtalya çekimleri için olma ihtimali var ama aynı zamanda Bodrum da olma ihtimali de var.Giyiceği kıyafetler arasında mayo da yazıyor.Bir bakarsınız mayosuyla çıkıvermiş Bodrum'da bizimkilerin karşısına.
skyline_91
06-05-07, 02:15
peki italya olmadığı için bodrum için anlaşma yapılabilinmiş olunabilirmi?
bi fikrin ya da bilgin var mı serdar:img-help:
burcin_kaplan
06-05-07, 02:15
Belki bu bayanın İtalya çekimleri için olma ihtimali var ama aynı zamanda Bodrum da olma ihtimali de var.Giyiceği kıyafetler arasında mayo da yazıyor.Bir bakarsınız mayosuyla çıkıvermiş Bodrum'da bizimkilerin karşısına.
hmm birde öle bir durum wardı di mi? Bodrum bodrum...
Bizimkiler hapisanelik olsunda siz o zmn görün biri saç baş bu kıza girişir diğeri şu naza aval aval bakan adam warya ona girişir birde bodrumda karakolluk olurlarsa tam süper olur:img-hyste
nese yok bu sefer kesin çıkıyorum:)byebye
pas.si.on79
06-05-07, 02:16
Serdar Asuman Şener mi ? diziye katılıyormuymuş..Otelin sahibinin kızı olarak falan mı?:img-hyste
Editlemişsin.. italya için demişsin..
Valla değil bir Asuman Şener, ne Asumanlar gelecek.. Naz artık ne yapacak ..Yine arkadaşlık oyun oynarsa eyvahhh:img-help:
peki italya olmadığı için bodrum için anlaşma yapılabilinmiş olunabilirmi?
bi fikrin ya da bilgin var mı serdar:img-help:
valla hiç bi bilgimiz yok. şimdi yapımcı "madem seninle anlaştık, bodrum'a da gel" derlerse, malum senaristler de kıskançlık oyuncusu yaratmakta usta. ellerinin altındaki ilk oyuncu bu olacaktır heralde :)
skyline_91
06-05-07, 02:19
ama bu sefer kız da güzelmiş yani:icon_whis
eğer yine kıskançlık olacaksa(kesin olacak:img-yes: )nazın işi bu sefer daha zor gözüküyo....
Bence sevgili olamadan gidecekler bodruma,Hulusi planlar Bodrum işini Tarık'ı yakalamak amacıyla,düşündüğüm gibi olmaz umarım
İşimiz kahve fallarına kaldı anlaşılan,süper olmuş bu :img-hyste :good:
valla ben tam tersini düşünüyorum. bence Belgin Hulusi'ye Tarık'ı unutturmak (ya da Tarık'tan uzaklaştırmak) için götürecek gibime geliyor. Netice de Vahi'yi zorlar bunlar da peşinden giderler...
Yeni kız konusuna gelince kesin onun hayatını falan kurtarır Tarık (boğulurken ya da kızı rahatsız eden erkeklerden) kız da tabii ÇOOOOOK minnettar. teşekkür etmesi lazım Tarık'a... 2 dakika yanından ayrılmaz.
hmm birde öle bir durum wardı di mi? Bodrum bodrum...
Bizimkiler hapisanelik olsunda siz o zmn görün biri saç baş bu kıza girişir diğeri şu naza aval aval bakan adam warya ona girişir birde bodrumda karakolluk olurlarsa tam süper olur:img-hyste
nese yok bu sefer kesin çıkıyorum:)byebye
valla zaten bir bodrum karakolu kaldı Tarık'ı tanımayan. oda olursa tam olur yani:img-hyste
neden bu bölümlere kadar bu ikisi tam manası ile seni seviyorum diyemedi acaba. o kadar söyleyecek fırsatları oldu ama. daha da önemlisi gelişen olaylar karşısında şimdi nasıl söyleyecekler.
Bende burdayım her gece.:img-wink: :img-yes:
frkkkkk..... nerdesin evladım sen Bodrumlardan geldin hapse girdin cıktın hiç arayıp sordugun yok haber bültenlerini de yayından kaldırdık senin yüzünden... kimseler tutamadı yerini be aslan muhabirim... tamam biraz deli doluydun ama işini de yapıyodun walla :D
frkkkkk..... nerdesin evladım sen Bodrumlardan geldin hapse girdin cıktın hiç arayıp sordugun yok haber bültenlerini de yayından kaldırdık senin yüzünden... kimseler tutamadı yerini be aslan muhabirim... tamam biraz deli doluydun ama işini de yapıyodun walla :D
Geldim geldim burdayım. Anca döndüm İstanbula. Bodrumda fizibilite çalışmalarıda yaptım:img-hyste :img-hyste Bizimkiler nerde ne yapar diye gerçi bişey bulamadım hemen geri çağırdınız. Açmaydı elma suyuydu derken anca bulduk yolu.:img-hyste :img-hyste
Benim yerimede üçgen peynir, simit ve çay durumlarına gir. Sabah sabah çok güzel gider.
ooooooooooo gece muhabirleri toplanmış. şimdiden haber toplamaya başlamışsınız ama sabahları bekle bekle haber yok ortalıklarda...
bu kadar haberi haftalık yayınlıycaksınız galiba. Gözümüz forumda haberlerinizi bekliyoruz sayın muhabirler. Telefondan da olsa canlı canlı duyalım azcık.Bari siz tüyolar verin...
bedişş sende cıkabilirsin bu gece nöbet bende :D
Sağol saYYgıner,Şimdi bitti okumalar.Tüm yazılanları okumadan olmuyor malum.Nöbet sende.Herkese iyi sabahlar.Üç saat sonra kalkıp yazlığa gidicem daah.Bakalım nasıl uyanacağım...Çıktım ben....İyi nöbetler...
ooooooooooo gece muhabirleri toplanmış. şimdiden haber toplamaya başlamışsınız ama sabahları bekle bekle haber yok ortalıklarda...
bu kadar haberi haftalık yayınlıycaksınız galiba. Gözümüz forumda haberlerinizi bekliyoruz sayın muhabirler. Telefondan da olsa canlı canlı duyalım azcık.Bari siz tüyolar verin...
Keşke elimizde tüyolar olsada paylaşsak. Aslında şaka bi yana foruma gelen tüyolar çok yerinde oluyor. Yani ne çok fazla ne de anlaşılmayacak kadar az. Azcıkda merak olsun içimizde dimi. :happy0064
Eveeeet artık benimde forumdan çıkıp yatağa doğru yol alma vaktim geldi. Tüm forum halkına günaydın, iyi pazarlar ve iyi yorumlar. En güzel günler sizlerin olsun. Öğleden sonra görüşmek üzere. bye
diziyi ilk böümünden beri takip ediyorum ayrıca çok beğeniyorum ama hep aynı şeyler oluo.Yani naz tarığı,tarık nazı kıskanıo hep artık sevgili olsunlar yaw
aslında küçük küçük çekişmeleri çok tatlı ama sevgili olurlarsa daha güsel olucakmış gibi gelio neyse herkese ii yorumlar ve ii pazarlar
elmali-turta
06-05-07, 14:18
Handeciğim videonu izleme imkanını yeni buldum canım harika olmuş her sahnesini ilk izleyişimmiş gibi gözlerim doldu yine ellerine sağlık canım...
6 hafta sonra yenilerini bekliyorum ona göre:img-wink: :img-yes:
Herkese mehraba yani yeni biri daha mı giriyor bu giren baya hoş birine benziyor bencede bodruma gidecek nazla tarık bodrumda olacaklar buda turist olabilir yani italyadan ne deriniz yada tarık istanbuldan eski sevgilisi olabilir sebebi tarık çapkın biri yani hep italyan sevgilileri geldi şimdide tarık istanbuldan olabilir yani tarık tekelioğlu bilen bir ne dersiniz ya bu haftak fragmanı bir gelse bakalım neler göreceğiz acaba burda kaç bölüm kaldı bekleyip göreceğiz.
Handeciğim videonu izleme imkanını yeni buldum canım harika olmuş her sahnesini ilk izleyişimmiş gibi gözlerim doldu yine ellerine sağlık canım...
6 hafta sonra yenilerini bekliyorum ona göre:img-wink: :img-yes:
üzümüme tamamen katılıyorum handecim, klip çok güzel olmuş gerçekten:happy0064
ve tabi ki "bodrumda aşk başkadır!" sahnelerini de izleyince onlarla düzenlenmiş bi video da isteriz:img-wink:
ya onlar bodruma gidene kadar dayanamıycam galiba!!! offf çok var daha!
ve biz bodruma öyle odaklandık ki (en azından ben) gelecek bölümle ilgili pek bişey düşünmüyoruz bile!!!
edit: bu yeni giren oyuncu ne kadar hoş olursa olsun artık dizide yeni birilerini görmek istemiyorum yaa, her yeni gelenle birlikte biraz daha geriye gidiyo ilişkileri, artık diziye giren kişi genç olunca korkuyorum walla yaa, yine kawga gürültü..... daha da kötüsü arkadaşlık....:img-fie:
bi edit daha: asu ablacığım bak ara fln yok, ne güzel yazıyorum hala:img-wink: :icon_whis
Sevgili Serdar gerçi sen çok sevinmişsin ama (neden acaba :img-grin2 ) ben senin dahil olmadığın diğer kısmın çoğunlukta olacağını düşünüyorum.Çünkü forum 3.şahıslara hoşgörüyle bakacak formattan çoktan çıktı.Gerçi senin tahminlerin doğrultusunda İtalya için seçilmiş bir oyuncu ise dizimize dahil olur mu olmaz mı orası biraz meçhul.Ama Bodrum bölümleri için de düşünülüyor olabilir.Karar ne olursa olsun umarım Yalancı Yarim adına en güzeli olur...:img-yes:
Biraz önce babamın CİNE5'i aç Barış çıkmış sözleriyle jet gibi tv başına geçtim bir de ne göreyim beklediğimiz DİZİ MAGAZİN adlı programın tekrarı yayınlanıyor.Ben de başını kaçırdım ama gördüğüm kadarını sizlere aktarayım.Açtığımda Barış ve Ünal Bey'le röportaj yapıyorlardı.Ünal Bey Barış'a övgü dolu sözler söylüyordu.Onun çok yetenekli olduğunu,müzisyen kimliğininde oyunculuğuna,duygu vermek açısından çok katkıda bulunduğunu,Barış'ın ben iyiyim diyen birçok tiyatro oyuncusundan çok daha başarılı performanslar gösterdiğini ve yüzünün sinemaya çok yakıştığını belirtti.Barış bu sözlerden çok mutlu oldu ve Ünal Bey'e teşekkür etti.Barış da bu başarısına Akademi Türkiye yarışmasında ki derslerin katkısından bahsetti.Aralarda çekim anlarından görüntüler gösterildi.Daha sonra molalarda neler yapıldığına dair bazı bölümler yayınlandı.Yemek ve çay muhabbetlerini kısa süreli gösterdiler.Herzaman olduğu gibi Barış'ın Johnny Depp benzerliğine de değindiler...
Şuan için aktara bileceklerim bu kadar.Umarım benden başka gören ve hatta görmekle kalmayıp çekim yapan olmuştur da hepiniz izleme imkanı bulursunuz...:img-wink:
hepimiz üçüncü kişilerden bıktık ama bu sefer farklı olur diye düşünüyorum ben.tarık naz'ın yanındaki erkekler için hep tavır aldı.ayrıca düşüncelerini somut olarak ortaya koydu.bazılarını dövdü,bazılarını dövecekti falan.tarıkın kıskançlığı ortadaydı.naz bunları hep tarığa karşı kullandı,onları aniden silip atmadı.hep takılır gibi göründü.tarık ise melisa,franceska,sofya demedi,başından savmak için elinden geleni ardına koymadı;hep naz için.eğer söylenilen kişi diziye girerse işlerin tersine döneceğini düşünüyorum.girmemesi hepimiz için en iyisi olur.
naz okula gidiyo fakat hiç kız arkadaşı yok.türkiye'de her öğrencinin okuldan çok yakın arkadaşı olur,nedense naz'ın yok.naz'ın okuluna biraz değinilse senaristlerin eline daha çok malzeme geçebilirdi.
skyline_91
06-05-07, 17:09
yaa arkadaşlar bu Ztarın yayın politikasına sinir oluom yaaa:sad53:
cuma gecesi 00:10 da geniş zamanların tekrarını koyuyo bi de üstüne üstlük c.tesi 16:40 da geniş zamanlar koyuyo zaten c.tesi günü yeni bölümü var niye tekrar o diziyi koyarsın anlamal zor yani
bizim dizimizin hafta sonu tekrarı şu ana kadar 4-5 kere olmuştur her hafta bu diziyi koyuyolar.....ne var bu dizide anlamıyom yani
naz okula gidiyo fakat hiç kız arkadaşı yok.türkiye'de her öğrencinin okuldan çok yakın arkadaşı olur,nedense naz'ın yok.naz'ın okuluna biraz değinilse senaristlerin eline daha çok malzeme geçebilirdi.
yaa ewt kızı tam asosyal yaptılar. Ne okuldan arkadaşı var, ne de çocukluk arkadaşı, kardeşi deseniz onunla da konuşamıyor çok fazla... ee bunun sonucu da ortada... habire değişen bir Naz... yani artık kıza acıyıpta bir arkadaş edindirsinler (bütün kızları Tarık'tan kıskandığı için heralde edinemiyor) yada en azından filiz veya ayşeyle birazcık yakınlaşsın (çünkü ikiside Naz'dan çok fazla hoşlanmıyorlar.Artık biraz yakınlaşmalarının zamanı geldi ne de olsa ilerde o da aileye gircek:))
Not:Aslında Tarık'a da lazım bir tane Sadri'den pek hayır yok. Taksit taksit satıyor Tarık'ı. İşin ilginç yanı niye hiç bir olayı Tarık'a anlatmıyor. Mesela, Belgin Hanım'ın durup durup onu aramasını veya geçenlerde Tarık müştemilatta değilken Naz'ın onu orada beklediğini... bir tek Hulusi'ye karşı uyarıyor o kadar.
ya aslında nazın arkadaşları yok denemez, hani okul sahnelerinde konuştuğu tipler var, ama evet çok samimi bi arkadaşı yok. ama onun nedeni de annesinin ölümünden sonra nazın kendini dışa kapatmış olması, ümit de öyle. hatta bi bölümde bunu naz söylüyodu tarığa. hem nazın arkadaşları biraz şımarık tipler, aynı nazın eski hali gibi.... naz da sıkılmış artık o ortamlardan, tarık ona çevresindeki herkesten farklı olduğu için bu kadar çekici geliyo belki de. tarık da öyleydi eskiden ama şöför tarık başka... karışık oldu sanki ya:)
sadriye gelince....
sana katılıyorum, sadri tarık kadar iyi bi arkadaş değil. hem tamam naz çok içine kapanık ama tarık öyle değil ki, hele eski hali, onun bissürü arkadaşı olması gerekirdi... ya kaç yıl italyada kalmış ona rağmen bütün sosyetik mekanların garsonları fln biliyo onu, e yanlız gitmiyodu heralde, her zaman kızlarla gidicek hali de yok... hem oralarda hiç arkadaşıyla, tanıdığıyla fln da karşılaşmıyo, bence bu nazın arkadaşı olmamasından daha saçma....
schmetterling
06-05-07, 18:43
Alternatif oyun diyalogu…
Tarık Naz arabada
Naz: Tarık hatırlar mısın eskiden televizyonda bi oyun oynanırdı..
Tarık: evet- hayır mı?
Naz: yok “değiştir” … hani adamlar şarkı söylerdi, sunucu “değiştir” derdi, adam başka şarkıya başlardı.. oynayalım mı, hem ne kadar geniş bi repertuarın olduğunu da anlamış oluruz..
Tarık: olur, başlıyorum.. Seninle bir dakikaaa..
Naz: hemmmenn değiştir
Tarık: :img-hyste Duygularıma esir oluyorum, seni görünce, insan bin kere mi yanıyor bir kere sevince… Ruh bedenden ayrılıyor çekimine girdim.. Bin kere daha yanarım sana canım gördüğüme sevindim..Duygularıma…
Naz: ay dalmışım değiştir
Tarık: sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir bazen küçük bir an için ömür bile verilir
Naz: değiştir
Tarık: bir ömür yetmez ki…
Naz: (gülümseyerek) değiştir
Tarık: bu sabah yalnız uyandım sensiz olmaz sensiz olmaz *flashback beraber yatağa düştükten sonra yalnız uyanmalar*
Tarık: keşke seni tanımamış keşke sevmemiş olsaydım
Naz: aaa olmadı değiştir
Tarık: ama sevdan bir ateş oldu bende, gönlüm bir deli coştu sende…
Naz: neden başında “ama” var şarkının?
Tarık: değiştir mi dediniz
Naz: hayır, evet – hayır ‘a geçtim ama doğru cevap ver
Tarık: içimden geldiği için
Naz: peki sadece bi şarkı istesem…
Tarık:
önlerime duvarlar örseler
kara sevdam her gün öldürseler
kör bıçağım kimseleri kesemem
beni yine beni yine teninle bileseler
gözlerimi kor demirle delseler
üzerimi toprakla örtseler
saplı durur rengi gözlerinin
sana kayar sana kaçar
yine deli aklim benim…
Naz: Bu şarkı bana mı sevgili arkadaşım?
Tarık: evet derdim ama dersem oyunu kaybederim, bence asıl sen bu uçlarda gezinen halini bir an önce "değiştir"
not: kaç bölümdür Tarık şarkı söylemiyor, yapsınlar bi güzellik:img-hyste
Alternatif oyun diyalogu…
Tarık Naz arabada
Naz: Tarık hatırlar mısın eskiden televizyonda bi oyun oynanırdı..
Tarık: evet- hayır mı?
Naz: yok “değiştir” … hani adamlar şarkı söylerdi, sunucu “değiştir” derdi, adam başka şarkıya başlardı.. oynayalım mı, hem ne kadar geniş bi repertuarın olduğunu da anlamış oluruz..
Tarık: olur, başlıyorum.. Seninle bir dakikaaa..
Naz: hemmmenn değiştir
Tarık: :img-hyste Duygularıma esir oluyorum, seni görünce, insan bin kere mi yanıyor bir kere sevince… Ruh bedenden ayrılıyor çekimine girdim.. Bin kere daha yanarım sana canım gördüğüme sevindim..Duygularıma…
Naz: ay dalmışım değiştir
Tarık: sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir bazen küçük bir an için ömür bile verilir
Tarık: bir ömür yetmez ki…
Naz: (gülümseyerek) değiştir
Tarık: bu sabah yalnız uyandım sensiz olmaz sensiz olmaz *flashback beraber yatağa düştükten sonra yalnız uyanmalar*
Tarık: keşke seni tanımamış keşke sevmemiş olsaydım
Naz: aaa olmadı değiştir
Tarık: ama sevdan bir ateş oldu bende, gönlüm bir deli coştu sende…
Naz: neden başında “ama” var şarkının?
Tarık: değiştir mi dediniz
Naz: hayır, evet – hayır ‘a geçtim ama doğru cevap ver
Tarık: içimden geldiği için
Naz: peki sadece bi şarkı istesem…
Tarık:
önlerime duvarlar örseler
kara sevdam her gün öldürseler
kör bıçağım kimseleri kesemem
beni yine beni yine teninle bileseler
gözlerimi kor demirle delseler
üzerimi toprakla örtseler
saplı durur rengi gözlerinin
sana kayar sana kaçar
yine deli aklim benim…
Naz: Bu şarkı bana mı sevgili arkadaşım?
Tarık: evet derdim ama dersem oyunu kaybederim, bence asıl sen bu uçlarda gezinen halini bir an önce "değiştir"
not: kaç bölümdür Tarık şarkı söylemiyor, yapsınlar bi güzellik:img-hyste
gerçekten böyle bişeyler yapsalar ne hoş olurdu ama yapmazlar ki:icon_sorr
özledik barışın şarkı söylemesini.......
pas.si.on79
06-05-07, 19:28
Gizemciğim canım...
harika olmuş repliğin.. Haklısın böyle bir güzellik yapsalar var ya çok güzel olur.. Çok güzel düşünmüşsün.. Bravo:good: :happy0064
Gizemciğim canım...
harika olmuş repliğin.. Haklısın böyle bir güzellik yapsalar var ya çok güzel olur.. Çok güzel düşünmüşsün.. Bravo:good: :happy0064
:img-blush
saol da repliği ben yazmadım ki alıntı yaptım:img-hyste :img-hyste
dizi kurdu
06-05-07, 19:33
sadriye gelince....
sana katılıyorum, sadri tarık kadar iyi bi arkadaş değil. hem tamam naz çok içine kapanık ama tarık öyle değil ki, hele eski hali, onun bissürü arkadaşı olması gerekirdi... ya kaç yıl italyada kalmış ona rağmen bütün sosyetik mekanların garsonları fln biliyo onu, e yanlız gitmiyodu heralde, her zaman kızlarla gidicek hali de yok... hem oralarda hiç arkadaşıyla, tanıdığıyla fln da karşılaşmıyo, bence bu nazın arkadaşı olmamasından daha saçma....
aslında tarığın arkadaşı yok diğil hatırlarmısın 6. bölümde yaz demedimi söylediği yerde eski arkadaşlarının orada çaldığını naz'a söylemişti. sonrada onu arkadaşları çağırıp şarkı söyletmişlerdi. onun dışında sadri var başkada dizide görünen yok.
schmetterling
06-05-07, 19:58
:img-blush
saol da repliği ben yazmadım ki alıntı yaptım:img-hyste :img-hyste
ama Gizem benim:img-hyste
pas.si.on79
06-05-07, 20:32
Hem arkadaşlar, Naz gibi bir patrondan bahsediyoruz..
Tarık arkadaşlarımla buluşacağım diye izin istese...Naz İzin verir mi? RAhat bırakır mı? :img-hyste Naz mutlaka katılır.. SOnra gör bakalım, pot kırmaları...Tarık Tekelioğlu olduğu sırrı var.
Ancak belki bundan sonra olur gibi....
not:ben daha eklentimi yapmadan ..Coqette sormuş, sonra kendi cevaplamış.
ya aslında nazın arkadaşları yok denemez, hani okul sahnelerinde konuştuğu tipler var, ama evet çok samimi bi arkadaşı yok. ama onun nedeni de annesinin ölümünden sonra nazın kendini dışa kapatmış olması, ümit de öyle. hatta bi bölümde bunu naz söylüyodu tarığa. hem nazın arkadaşları biraz şımarık tipler, aynı nazın eski hali gibi.... naz da sıkılmış artık o ortamlardan, tarık ona çevresindeki herkesten farklı olduğu için bu kadar çekici geliyo belki de. tarık da öyleydi eskiden ama şöför tarık başka... karışık oldu sanki ya:)
sadriye gelince....
naz konusunda haklısın. ama artık azıcık da olsa içini dökebileceği birine ihtiyacı var.
Tarık konusuna gelince Tarık'ın gerçekte ilk bölmlerde söylediğine göre (ya da ben öyle anladım) bir çok arkadaşı olması lazım. çok yakın arkadaşları olmasa da sonuçta artık istanbulda olduğunu öğrendiler. birilerinin sorması gerekmez mi? Ne de olsa o Naz gibi değil. Ama Tarık değişti diyeceksiniz? ewt değişti zaten deişmesi de gerekiyordu ama bu önceki hayatını da tamamen silmesi anlamına gelmez ki ya da onların onu unuttuğu. Ya bu adamın önceden bir sürü tutkusu vardı. Şimdi nerde bunlar? mesela bence en önemlisi o aynı zamanda Alfonso, yani bir hız tutkunu. Kendisi yarışmasa bile gene de takip etmesi gerekmez mi? giremediği yarışları kimlerin kazandığını bilmek istemez mi insan? ben merak ederdim yani. Ümit önceleri tek tek yarışçılarla ilgili konuşuyordu. Arada Ümitle bu konularda konuşabilirdi mesela. Ve de Naz güya babası hız tutkusu için şoför tuttu. Peki nerde bu kızın tutkusu. Kız daha arabayı doğru düzgün bilmiyor, bir gel gel yapamıyor.:img-hyste
Hem arkadaşlar, Naz gibi bir patrondan bahsediyoruz..
Tarık arkadaşlarımla buluşacağım diye izin istese...Naz İzin verir mi? RAhat bırakır mı? :img-hyste
o da gider işte fena mı? ama tabii Tarık Tekelioğlu gerçeğini öğrenme riskide var....:img-help: tmm tmm geri aldım :):img-blush
ya şu asuman şener olayı nee ne gerek var yaaa kesin tarığın bişeyi amma çapkınmış bu tarık italyada kesin ya italyadan yada türkiden eski sevgilisi uff uff sıkıldım artık yaa:img-in_lo ayrıca bizim kızımız daha güzel ondan hıhhbye
dizi kurdu
06-05-07, 21:40
ya doğru mu anladım? yeni bir oyuncu mu giriyo? offfff ya ne çok konuk oyuncu giriyo bu diziye böyle
cenk
melisa
cevat efendi
sami efendi
suna hanım
bora
frenceska
belkıs hanım
teoman
pınar
mert
burak
kerem
nedim
netice
sofia
küçük belgin( bu kalıcı olsun hep görelim konuk diğil çocuk oyuncu olarak gelsin buna hiç gıkımız çıkmaz aksine seviniriz)
walla benim aklımdakiler bunlar atlamış olabilirim ama yinede bayada bir var yani senaristler konu bulmak için hiç yorulmamışlar oyuncu sokmuşlar tamam o kişilikleri anlatmışlar bizimkilere sıra gelmememiş konuk oyunculardan ara sırada bize 20, 31,32,33 gibi bölümleri vermişler sus payı olarak yani dizinin ana kadrosunun olduğu bölümler bir elin parmaklarını geçmez
ya doğru mu anladım? yeni bir oyuncu mu giriyo? offfff ya ne çok konuk oyuncu giriyo bu diziye böyle
cenk
melisa
cevat efendi
sami efendi
suna hanım
bora
frenceska
belkıs hanım
teoman
pınar
mert
burak
kerem
nedim
netice
sofia
küçük belgin( bu kalıcı olsun hep görelim konuk diğil çocuk oyuncu olarak gelsin buna hiç gıkımız çıkmaz aksine seviniriz)
walla benim aklımdakiler bunlar atlamış olabilirim ama yinede bayada bir var yani senaristler konu bulmak için hiç yorulmamışlar oyuncu sokmuşlar tamam o kişilikleri anlatmışlar bizimkilere sıra gelmememiş konuk oyunculardan ara sırada bize 20, 31,32,33 gibi bölümleri vermişler sus payı olarak yani dizinin ana kadrosunun olduğu bölümler bir elin parmaklarını geçmez
evet yaa bune böylee aaaa konuk monuk istemiyoruz olcaksada netice hala gibi küçük belgin gibi olsun...ara bozan konukkk istemiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:img-in_lo kıskandırma sahnesi ya olmasın yada sevgili olsunlarda öyle olsun!
Sevgili Serdar gerçi sen çok sevinmişsin ama (neden acaba :img-grin2 ) ben senin dahil olmadığın diğer kısmın çoğunlukta olacağını düşünüyorum.Çünkü forum 3.şahıslara hoşgörüyle bakacak formattan çoktan çıktı.Gerçi senin tahminlerin doğrultusunda İtalya için seçilmiş bir oyuncu ise dizimize dahil olur mu olmaz mı orası biraz meçhul.Ama Bodrum bölümleri için de düşünülüyor olabilir.Karar ne olursa olsun umarım Yalancı Yarim adına en güzeli olur...:img-yes:
Öyle 3. şahısa can kurban :img-tomat
Şaka bir yana sizler direk Tarık&Naz arasında gircek 3. şahıs olarak düşünmüşsünüz. Hulisi&Belgin arasına girmeyeceği ne malum :img-hyste
Şaka bir yana sizler direk Tarık&Naz arasında gircek 3. şahıs olarak düşünmüşsünüz. Hulisi&Belgin arasına girmeyeceği ne malum :img-hyste
hah, benim kafa dengi birisi çıktı en sonunda. anıl sen de olmasan tek başıma kalacaktım valla. di mi yani? ne güzel 3. şahıs. hem anıl doğru söylüyo. ne malum bu kişinin 25 mayıs mağduru olmadığı. bodrum da hulusi ile karşılaşır onlara tatili zehir eder. meydan gençlere kalır :)
dizi kurdu
06-05-07, 21:57
hah, benim kafa dengi birisi çıktı en sonunda. anıl sen de olmasan tek başıma kalacaktım valla. di mi yani? ne güzel 3. şahıs. hem anıl doğru söylüyo. ne malum bu kişinin 25 mayıs mağduru olmadığı. bodrum da hulusi ile karşılaşır onlara tatili zehir eder. meydan gençlere kalır :)
aman tarıkla alaksı olmasında kimin neyi olursa olsun ama diziyi sadece konuk oyuncularla yürütmeye başladılar buda bir gerçek
aman tarıkla alaksı olmasında kimin neyi olursa olsun ama diziyi sadece konuk oyuncularla yürütmeye başladılar buda bir gerçek
tarık,naz,hulusi,belgin,vahi,hacer,netice,filiz,üm it,ayşe,sadri. 11 kişi.
bir dizinin 11 kişi ile sürekli devam etmesi biraz zor olmaz mı? belki de şuanki dizilerde en az sayıda kadroya sahip diziyiz. o yüzden konuk oyuncuların girip çıkması çok olacaktır. bunu mazur görmek lazım.
Serdar:Diziye yeni girecek oyuncuyu gördün mü?:img-blush
Anıl:Böyle oyuncuyu görmemek için kör olmak lazım:icon_shad
Serdar:Biran önce diziye dahil olsa da gözümüz gönlümüz açılsa.Yani dizisel olarak.Yoksa başka hiçbir sebebi yok.:icon_whis
Anıl:Tabi canım herşey dizi için...:img-grin2
Bu zamana kadar giren 3.şahısların devamlı Tarık ve Naz'la alakalı olması insana ister istemez gelen her kişinin onlarla bağlantısı olduğu izlenimini veriyor.Sizlerin dediği gibi bir durumun çıkması çok düşük ihtimal ama bu dizide heran herşey olabilir.Bekleyip göreceğiz...:img-yes:
Aslında dediğiniz gibi olsa. Yani yeni girecek bir oyuncu varsa Hulusi ve Belgin arasına girse. Hem eğlenceli olur hemde biz dumur olmaktan kurtuluruz.
pas.si.on79
07-05-07, 00:33
Arkadaşlar, Belgin Hulusinin aralarına birileri girerse...Belin Ve Hulusi tüm sinirlerini çocuklardan yani Tarık ve Filizden çıkarırlar..
O yüzden bırakalım Onların da aralarına bir süre kimse girmesin..
Onlar öyle iyi biz böyle iyiyiz.Bir süre hiçbir şeye dokunmayalım..:img-hyste
Arkadaşlar, Belgin Hulusinin aralarına birileri girerse...Belin Ve Hulusi tüm sinirlerini çocuklardan yani Tarık ve Filizden çıkarırlar..
O yüzden bırakalım Onların da aralarına bir süre kimse girmesin..
Onlar öyle iyi biz böyle iyiyiz.Bir süre hiçbir şeye dokunmayalım..:img-hyste
O zaman kimsenin arasına kimse girmesin dicem ama illaki bi yere birilerini sıkıştıracaklar. Tarıkla Naz arasına hiçkimse girmesin. Bunca zamandır girenler yeter heralde.
Tek dilegim o o girecek olan kız Bodrumda Hulusinin karşısına cıksın daha sonra Belgin bu ikisini bir yerde konusurkene yakalasın ondan sonra sinirlenip İstanbula dönsün Hulusi de arkasından koşuştursun...
Eeeee geriye Bodrumda kimler kaldı tahmin etmek cok ta zor degil heralde ehuehueeuhe hadi hayırlısı yaa, ama acaba ne sebepten dolayı oralara gidecekler dizide merak ediyorum dogrusu.. Kimin evine veya hangi otele ne sebeple :D
Tek dilegim o o girecek olan kız Bodrumda Hulusinin karşısına cıksın daha sonra Belgin bu ikisini bir yerde konusurkene yakalasın ondan sonra sinirlenip İstanbula dönsün Hulusi de arkasından koşuştursun...
Eeeee geriye Bodrumda kimler kaldı tahmin etmek cok ta zor degil heralde ehuehueeuhe hadi hayırlısı yaa, ama acaba ne sebepten dolayı oralara gidecekler dizide merak ediyorum dogrusu.. Kimin evine veya hangi otele ne sebeple :D
Acaba senaryoya nasıl bir yön verecekler? Hangi bahaneyle, kimler, nasıl bodruma gidecek? Kafamda bi sürü soru işareti var ama önce yarın fragmanı çarşamba günüde bölümü görmek lazım.
Acaba senaryoya nasıl bir yön verecekler? Hangi bahaneyle, kimler, nasıl bodruma gidecek? Kafamda bi sürü soru işareti var ama önce yarın fragmanı çarşamba günüde bölümü görmek lazım.
evt sevgili muhabirim arkadaşım frkk gerçekten ilginç bölümler izleyecegiz gibime gelio
valla tarık şuan naz'ın şoförlüğünü pek de istekli yapıyomuş gibi gelmedi bana. çünkü şu lafı etmiş tarık
Tarık: hayır, sadece artık senin "sadece şoförün olduğum" geliyo aklıma
yani naz'ın şoförü olmak istemiyo. o yüzden bu şoför-patron şekilleri en fazla bu bölüm daha olur.
"tarık: demek ki neymiş yeni bi iş aranacakmış" da dedi.
naz memnun gibi gözükse de o da bu durumdan memnun değil, tarık da değil. birbirlerine işkence etmekten başka bişey yaptıkları yok. bakalım bu işkenceye ne kadar daha dayanacaklar. belki tarık "yeter artık" diyecek, kaçıp gidecek bodruma. belgin de onun peşinden, hulusi de belgin'in peşinden, vahiler de hulusi'nin yanında.
naz: yaa baba bizim ne işimiz var bodrum'da, hayatta gitmem.
vahi: kızım hulusi amcan gidiyomuş,yalnız gitmek istememiş bizi de davet etti.
naz: iyi de baba kızıyla karısıyla gitsin.
vahi: onlar gitmiş bile.
naz: nasıl yani?
vahi: bizim tarık çalışmak için bodruma gitmiş. filiz de abimin yanında tatile gidecem diye tutturunca belgin'le ikisi hulusi'den habersiz gitmişler. şimdi de hulusi gidecekmiş. bizi de götürüyo.
naz: tarık bodrum'da mıymış?
netice: hadi hazırlayın bavulları gidiyoruz
vahi: dur abla naz daha kararını vermedi.
netice: verdi verdi gidiyo.
vahi: ben duymadım
netice: sağırsın vahi sağır, ben duydum ne yapacaksın. di mi naz? (naz'a göz kırpar)
naz: yaa öyle, ben gidip bavulumu toplayım bari.
netice: yaa duydun mu vahi gidiyo işte. zaten küçükken de sağırdın, büyüyünce de sağır, hala sağırsın.
valla tarık şuan naz'ın şoförlüğünü pek de istekli yapıyomuş gibi gelmedi bana. çünkü şu lafı etmiş tarık
naz: yaa baba bizim ne işimiz var bodrum'da, hayatta gitmem.
vahi: kızım hulusi amcan gidiyomuş,yalnız gitmek istememiş bizi de davet etti.
naz: iyi de baba kızıyla karısıyla gitsin.
vahi: onlar gitmiş bile.
naz: nasıl yani?
vahi: bizim tarık çalışmak için bodruma gitmiş. filiz de abimin yanında tatile gidecem diye tutturunca belgin'le ikisi hulusi'den habersiz gitmişler. şimdi de hulusi gidecekmiş. bizi de götürüyo.
naz: tarık bodrum'da mıymış?
netice: hadi hazırlayın bavulları gidiyoruz
vahi: dur abla naz daha kararını vermedi.
netice: verdi verdi gidiyo.
vahi: ben duymadım
netice: sağırsın vahi sağır, ben duydum ne yapacaksın. di mi naz? (naz'a göz kırpar)
naz: yaa öyle, ben gidip bavulumu toplayım bari.
netice: yaa duydun mu vahi gidiyo işte. zaten küçükken de sağırdın, büyüyünce de sağır, hala sağırsın.
helal olsun serdar 2 dakikada nasıl da yaptın senaryoyu be güzel kardeşim :D:D:D
pas.si.on79
07-05-07, 01:11
Serdar repliğin çok mantıklı geldi.muhtemelen böyle birşey olacak.. Ya da yakın.. 43 ve 44 burda olacaklar gibi..45 nci bölümden sonra sanırım Bodrum Bodrum başlayacak gibi geliyor bana.. bilmiyorum bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?
Serdar repliğin çok mantıklı geldi.muhtemelen böyle birşey olacak.. Ya da yakın.. 43 ve 44 burda olacaklar gibi..45 nci bölümden sonra sanırım Bodrum Bodrum başlayacak gibi geliyor bana.. bilmiyorum bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?
Evet 43 ve 44te burda olacaklar gibi. Ama kalan onca şeyi 7 bölümde anlatmaları biraz zor gibi diyorum ben.
Evet 43 ve 44te burda olacaklar gibi. Ama kalan onca şeyi 7 bölümde anlatmaları biraz zor gibi diyorum ben.
43 ve 44 kesin istanbulda, 45 bodruma hazırlık olur. 46.bölümden itibaren bodrum bölümlerini görürüz. yani 30 mayıs'tan itibaren. 46'dan 52 ye 7 bölüm kalıyo. bodrumda da en az 6 bölüm çekseler. bunlar diziyi bodrumda bitirecek değiller heralde. anlayacağınız dizi 52'ye sığmayacak. 78' e kadar yolu var gibi.
belki bodrum bittikten sonra diziye ara verilir ve yeni sezonda devam eder. ama bodrumda kesinlikle bitmez, istanbul ayağı olacaktır kesin.
edit: çok kesin konuşmuşum yahu. :) dün asuman, bugün bölüm kehaneti, bakmayın siz gece gece geliyolar bana :)
43 ve 44 kesin istanbulda, 45 bodruma hazırlık olur. 46.bölümden itibaren bodrum bölümlerini görürüz. yani 30 mayıs'tan itibaren. 46'dan 52 ye 7 bölüm kalıyo. bodrumda da en az 6 bölüm çekseler. bunlar diziyi bodrumda bitirecek değiller heralde. anlayacağınız dizi 52'ye sığmayacak. 78' e kadar yolu var gibi.
belki bodrum bittikten sonra diziye ara verilir ve yeni sezonda devam eder. ama bodrumda kesinlikle bitmez, istanbul ayağı olacaktır kesin.
edit: çok kesin konuşmuşum yahu. :) dün asuman, bugün bölüm kehaneti, bakmayın siz gece gece geliyolar bana :)
İnşallah dediğin gibi olur yoksa 52de biterse havada kalır bence. Hem bu dizi biterse biz naparız..
Kalan bunca şeyin zaten 7 bölüme sığdırılması çok mantıksız olur. Artık 78mi olur 178mi olur orasını sonra tartışırız nası olsa. Şimdilik 52 sınırını aşalımda..
senaristler oturmuş dizi geleceğini konuşur.
betül: artık aşkın vakti gelmedi mi sence de?
haluk: (sıkıntılı)yaaa
betül: ne olduu?
haluk: ya benim biraz daha iğneli repliklerim vardı. 2-3 bölüm daha götürür o replikler.
betül: iyi de sen de iğneli replik bitmez ki. bak ben sana aşk sahneleri tasarlayım sen iğneli repliklerini orda yaz olur mu?
haluk: iyi de benim replikler aşkı ertelemeye yönelik.
betül: off haluk tamam çok güzel replikler de, millet..
haluk: 45'e kadar süre ver bana, sonra aşk senin işin, ok?
betül: bak 45, 45'ten sonrasına karışmayacaksın söz mü?
haluk: söz.
senaristlerden sözü de aldık. 45 ten sonra bayram var bayram :)
Serdar maaşallah,hakikaten gece gece geliyorlar sana yahu:img-hyste :img-hyste
pas.si.on79
07-05-07, 02:12
senaristler oturmuş dizi geleceğini konuşur.
betül: artık aşkın vakti gelmedi mi sence de?
haluk: (sıkıntılı)yaaa
betül: ne olduu?
haluk: ya benim biraz daha iğneli repliklerim vardı. 2-3 bölüm daha götürür o replikler.
betül: iyi de sen de iğneli replik bitmez ki. bak ben sana aşk sahneleri tasarlayım sen iğneli repliklerini orda yaz olur mu?
haluk: iyi de benim replikler aşkı ertelemeye yönelik.
betül: off haluk tamam çok güzel replikler de, millet..
haluk: 45'e kadar süre ver bana, sonra aşk senin işin, ok?
betül: bak 45, 45'ten sonrasına karışmayacaksın söz mü?
haluk: söz.
senaristlerden sözü de aldık. 45 ten sonra bayram var bayram :)
Serdar maaşallah,hakikaten gece gece geliyorlar sana yahu:img-hyste :img-hyste
Serdar hakikaten Elgiz in dediği gibi maaşallah..
Sonunda senaristlerinde repliklerini yaptın.. Süpersin..:good: Başka söze gerek yok..:happy0064
Senaryolarınla, repliklerinle çok başarılısın..Tebrikler...:
Yaw bir 3 gün girmedik neler olmuş neler.iyice bir incelemem lazım forumu,mazallah önemli bir detay kaçırmamalıyım.
Bu bölümle ilgili fazla yazamadım.Ama gene bu bölümün geçiş bölümü olduğunu düşünmüştüm :)
pas.si.on79
07-05-07, 11:32
Arkadaşlar malum hafta başındayız,İşler yoğun..
Dolayısıyla adam gibi bir merhaba diyemedim. Herkese mutlu güzel günlük güneşlik bir hafta diliyorum.
Bugün fragman günümüz,Yani iki aile ve köprü nöbetlerimizin geldiği gün.. :img-hyste
Bakalım Tarık Naz neler yapacaklar..
Cansucuğum içsesin