PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-10

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

skyline_91
20-04-07, 22:26
ben inanmıyorum.size tavsiyemsiz de inanmayın.Anladığım ve duyduğumuz kadarıyla.... Çünkü o kadar uzun boylu senaryolar yazılmıyor.
Sadece insanların tahminleridir..

ama bu bilgiyi veren sanırım dizinin moderatörü
doğru olma olasılığı son derece yüksek:sad53:

skyline_91
20-04-07, 22:26
pardon sitenin yazcaktım:img-yes:

saYYgıner
20-04-07, 22:29
ama bu bilgiyi veren sanırım sitenin moderatörü
doğru olma olasılığı son derece yüksek:sad53:

skyline_91 arkadaşım oluşma olasılıgı cok düşük bir konuyu yazdıgın için inanmakta zorluk cekiyoruz umarım dogrudur ve bayram ederiz... ama nolur ztrda olmasın gelecek sezon

tarik_naz
20-04-07, 22:31
arkadaşlar -mış lı -mış li haberlerle böyle önemli konuları tam kesinliği belli olmadan forum ortamına taşımasak ne güzel olur. mesela italya olayı, daha önceden biliniyodu fakat, gazetelerde çıkana kadar forumda sözü geçmedi. hem önümüzdeki haftalarda italyaya gidiyorlar. bodruma gitmeleri imkansız.

skyline_91
20-04-07, 22:34
valla ben sadece bilgisi olan varsa bizi bilgilendirdn diye yazmıştm
kusura bakmayın:icon_sorr

saYYgıner
20-04-07, 22:37
yok be sky lafı bile olmaz.. baksana bir sözüne reyting yükselttin ara sıra heyecan katmak lazım foruma eheheeh :)

ümit&filiz
20-04-07, 22:39
ya zaten italyaya gidecekler bodruma nasıl gitsinler anlamıyorum bide ben en çok yazdan sonra bitmesine üzüldüm tabi öyle bişey varsa.Lütfn arkadaşlar hep birlikte hatta ben bitane attım şu anda e-mail atarak ve telefonla arayarak dizimizi 2.sezona taşıyalım

handeozbek
20-04-07, 22:43
Şimdiden bazı şeyleri düşünmek için çok erken. Yazın neler olacağını bilmiyoruz. Zaten dizimiz yazın istenen başarıyı yakalarsa (Ben yakalayacağına inanıyorum) 2. sezonda devam eder. Nereye giderlerse gitsinler. Bekleyip göreceğiz nasılsa. Önemli olan bu bölümde evde başbaşa kalacak olmaları:) Zaten onları aşkı yaşamaya başladıktan sonra her yeri aşk şehrine dönüştürürler:)

frk
20-04-07, 23:02
"frk (alıntı)
Yanlış anlaşılmasında haber kaynağı neresidir?

kaynak yalanci yarim oyuncuları
bknz: merve sevi"

Kusura bakmayın konuyuda fazla uzatmak istemiyorum ama az önce sordum forumda orda da kullanıcı adım aynı. Adminde bu şekilde cevap verdi.

sude9
20-04-07, 23:26
Özet şokunu atlattım,gökyüzne baktım taşta düşmüyor,bari 1-2 kelam edeyim dedim

Tüm ahali Tarık için parti düzenlesin ama Tarık oraya gitmeyip yanlız kalmayı tercih etsin,aaa bi de bakmış evde yanlız değil,araştırmış bakmış Naz çıkmış:img-hyste Süper olacak

saYYgıner
20-04-07, 23:44
sevgili forumdaşlar sizleri dizimizin 20. bölüm fragmanını izlemeye davet ediyorum... sanki bu haftaki bölümün fragmanını izlemiş gibi oldum ya isterseniz bi bakın nostalji ne güzel sey walla :)

jenn
21-04-07, 00:12
arkadaşlar 40.cı bömlüm fotolarını multimedyaya ekledim link aşağıda..tamamnı ise rapideyükledim.çok güzel fotolar var..buraya rapid linki veremiyorum..yalancı yarim resmi sitede ve barışın rsmi sitede rapid linkine ulaşabilirsiniz:))

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=3038779&posted=1#post3038779

muratdemir
21-04-07, 00:20
Çok merak uyandıracak bir özet olmuş, ama dizimizin tavan yapacağı bölümlerden biri olacak gibi gözüküyor.

41. bölümde "41 kere maşallah" diyebiliriz inşallah !!

jenn
21-04-07, 00:32
arkadaşlar merve sevi sitesi admini dizinin en sonunda ankarada çekimleri olacağını yazmış sanırım..böyle bir şey yok zaten sonradan kendide belirtmiş.o siteye yazdığı mesajın alıntısı aynen şöyledir..

ankara olayı benım fantazim bu arada oyle bırsey yok
bende ankara'da bulundugum ıcın ankara'ya gelsınler ıstedıgım ıcın oyle yazdım onu cıddıye almayın

siracen
21-04-07, 00:32
hayırdır inş. gözlerime inanamadım özet gelmiş ya ne kadar ilginç tabiki çok sevindim ama şimdi insan daha çok merak edio bide acaba naz hangi sebeple belgin hanımlara gitmiycek yada gidip tekrar eve dönücek ayyyy fragmanda gelse daha ne isteriz :happy0064

_Aslıhan_
21-04-07, 00:48
özeti görünce çok şaşırdım.(tarık ve naz gibi kendi kendime konuşmaya başladım.birara bakırköye uğruyayım bari yy tedavisini buldularmı acaba ? :img-help: )
özeti görünce ben,:img-blush
kesin bu rüya olmalı, kendimi çimdikleyimde uyanayım bari,(ahhhhh... acıdı elimde ağarmış))eee uyumuyorum.
kesin dizinin oynadığı kanal değişti ,(hayır, hala starda gözüküyor Allah Allah),
hııımmm başka seçenekte kalmadı,düşünelim ne olabilir? evet bu sefer buldum. starın kafasına birşey düşmüş olabilir.
içses :yy ailesi, star binasını meil ve mektupla eleştiri bombardımanına tuttular.onlarda, tonlarca lafın altında kaldılar, kurtulmak içinde özeti erken verdiler.(evet bu olabilir:happy0064 )
yada belki 23nisan çocuk bayramı geldi sayılır ,yazık özeti erken verelimde çocuk gibi sevinsinler nede olsa bayram demişlerdir...

not :ceza_cansu özet için teşekkürler. yoksa ben pazartesiden önce hayatta starın sayfasına bakmazdım.
not2:özette süpermiş başbaşa kalıcaklar.ohhh nihayet birde ceplerini kaparlarsa,kapı çalmassa,Tarık yada Naz çay yapmaya kalkıp evi yakmazlarsa
herşey yolunda gider.(çok mu karamsar oldu,tamam tamam kızmayın hemen,:icon_sorr bunlar beraber İtalyaya gidecekler o yüzden herşey yolunda gider mükemmel bir bölüm daha izlicez.:) )

tarik_naz
21-04-07, 00:55
hayırdır inş. gözlerime inanamadım özet gelmiş ya ne kadar ilginç tabiki çok sevindim ama şimdi insan daha çok merak edio bide acaba naz hangi sebeple belgin hanımlara gitmiycek yada gidip tekrar eve dönücek ayyyy fragmanda gelse daha ne isteriz :happy0064

son reklamdan sonrasını sahnenin etkililiği yüzünden pek dinleyemediniz sanırım.

naz: akşam görüşemezsek, iyi yolculuklar
tarık: saol

yani naz bi bakıma "akşam yemeğe gelmeyecem" dedi tarığa. ve vedasını orda yaptı.

ceza_cansu
21-04-07, 02:22
Buyrun arkadaşlar 40. bölüm replikleri.Sude9 yarısını eklemiş bende diğer yarısını ekledim

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=3040007&posted=1#post3040007

ebru.karaca
21-04-07, 04:18
Rebeca ve Songül'üm siteye çok giremediğim arada doğum günlerinizi kaçırdım demek ki? :icon_sorr Kusuruma bakmayın..

Yeni yaşınızı kutlarım. Tüm güzellikler, gönlünüzden geçen güzel dilekler kabul olsun..

İyi ki varsınız.. :):good:

[QUOTE=pas.si.on79;3029377]Günaydınlar...Ebrucuğum 11 sayfa yorum elde yazdım mı dedin:img-help: bu ne azimdir bu ne ilgilidir? bravo .:happy0064
[QUOTE]

Evet canım, hatta bilgisayara yazmayı da şimdi bitirdim, ekleyeceğim :)

Sevgili Gizem; repliğin çok güzel olmuş.. Lütfen devam.. :)

ebru.karaca
21-04-07, 04:26
:img-help: ÖNCELİKLİ NOT: Bugün aslında dün, yani 19 Nisan

DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ PART II

hoşgeldiniz Rebeca ve Songül! evet, evet bu arkadan gelen ses''iyi ki doğdunuz melodisini'' horlayarak çıkarabilen tek kişiye yani Sadri'ye ait...

Bakın pasta da geldi, hem de resimli, ne resim sizin değil mi? :icon_whis şeyy, 40. bölümü izlerken belginciği görünce ne kadar sevindiğizi fart ettik ve pastaya onun resmini koyduk. yanındaki mi? tanımadınız mı? bu kadar da vefasız olunmaz ki canım, Hulusican o...nasıl mı oldu? eee senaristler baktılar yy ahalisinden kurtulamıyacaklar, Hulusican Efsanesi bir gölge gibi peşlerinden ayrılmayacak Naz'a ikiz doğurttular. ne kadar şirinler değil mi?

hadi üfleyin mumlara , dilek tutmayı da unutmayın sakın....

rebeca: Barış , geliyooo
songül: bu defa kesin söyleyecek isterdimi

Barış: Hadi uyanın artık! yuhhh yani yuhhh Sadri'nin horlama efektini bile dinlettik, uyanmadınız.
songül: melodi o melodi
rebeca; Tarık??
barış: ne tarık'ı , Barış ben Barış. kalkın artık geldik..
songül: nereye?
barış: Roma'ya
songül: ROMA MI?
Barış( içses 1): partide gazozdan başka içeçek de yoktu ya (rasida yeşilaycı = toplumsal mesaj) nasıl bu hale geldiler anlamıyorum.
barış( bu defa dış ses): gerçekten hatırlamıyorsunuz değil mi?
Songül: yok ben hatırlıyorum aslında tan sen isterdimi söylüyodun , sonrası meçhul
Barış: ooo siz gerçekten uçmuşsunuz, şu kadarını söyleyeyim önce itiraf sonra isterdim
Rebeca: yandık desene
SOngül: iyi de bizim ne işimiz va Roma'da?????
Barış: Doğum günü hediyeniz bu, Roma çekimlerinde bizimlesiniz.
rebeca ve Songül: inanmıyorum, oleyyyy.....( tahmini tepkiler , eyvah demezsiniz herhalde değil mi?)
Songül: iyi de bu mütevazi bütçeden bize nasıl Roma tatili çıktı?( iç ses soru ; nasıl kalktı bu Tarık'ın yurtdışı yasağı?, naz da burda mı?):img-wink:
Rasida (iç ses): eee yuhhh yani Songül , bırak bunları da anın tadını çıkar.
Barış (iç ses 2): şimdi nasıl diyeceğim ben, yy ahalisi senaristleri kaçırdı, fidye yerine istedikleri üç şeyden biri de bu diye....
rebeca: yaşasın Naz da burda
merve:hadi çabuk, arkadaşlar çabuk . daha 6 tane çekeceğiz
songül ve rebeca( iç ses): bu bizim 6 mı acaba yaşasın:happy0064
barış: ya bir de o var tabi, 2. koşul:
barış( iç ses 3):niye bizim dizinin de şöyle aklı başında, ciddi fanları yok ki ? ( BÜYÜKBABA hariç:img-blush ) Naz düzelir, bunlar düzelmez. ama suç bende , bir daha romantik komedide oynak mı, tövbe...
KADERİN YAPRAKLARINI DÖKTÜĞÜ VADİDEKİ KÖPRÜDE PUSU KURAN YARALI YÜREKLİ SAĞIR ZTARIN GENİŞ ZAMANLARDAKİ ACI HAYATINI BİNBİR GECE oynasan şimdi bu durumda olur muydum?:img-hyste ne diyorum ben ya, yuhhhh!

rasida: bence de yuhh! inin artık şu uçaktan. Rebeca, Songül Roma'nın tadını çıkarın bol bol resim çekmeyi de unutmatın tamam mı?

rasida'nın arkadaşı: şiiişt, uyan hadi.. bilgisayarın başında uyuyakalmışsın
rasida:ne?
arkadaşı: hani sen seminer notlarını hazırlıyordun yy ne ya?
rasida(1. iç ses): eyvah , yakalandıkkk!:

rasida(2. içses): acaba arkadaşım uzaylı mı? yy?

not: bir yazıda 3 rüya mı? ne diyebilirim ki, imdat BBKAG!!!!!

not 2: bütçe mütevazi:img-help: , gönüller zengin,: bu yazıda bayağı uzun olmuş:img-blush bitirince fark ettim.

başlangıçta yazılması planlanan doğum günü notu: doğum gününüz kutlu olsun Rebaca ve Songül, yaşadığınız her günün sorunsuzca yaşanmış düşler kadar güzel olması dileğiyle Rasida
not3: madem bunu yazacaktın , bu ne böyle destan gibi
not3'e cevap: forumun havası çarpıyoo , elden ne gelir:img-hyste
rasida'nın 40. bölüm yorumu: (ahali iç ses: eyvahhh) ÇOK GÜZELDİ.
rasida iç ses: inanmıyorum isteyince hala kısa ve anlamlı cümleler kurabiliyorum.
BİTTİ
ahali dış ses: YAŞASINNNN!

:img-hyste
Çok güzel olmuş Rasida ya.. :)
Tebrikler..
Demek ki, ben dizinin sonuna kadar aynı imzayı kullanmak zorunda kalacağım:icon_sorr

ebru.karaca
21-04-07, 04:33
Naz ile başlayan 40. bölümün ilk görüntüleri güzeldi. Etrafta selpaklar, mendiller..
"Şampanyalar, havyarlar böyle havada uçuşuyordur!" PUF!!! :) Güzeldi :)
O kadar üzüldü ki..

ÜMİT: Naz, konuşmamız lazım.
NAZ: Ümit yarın konuşsak, kafam çok karışık.
ÜMİT: Benim de.
NAZ: Hangi konuda?
ÜMİT: Seninle aynı konuda..

Heh hee.. Ve bir kere daha.. :)

Yani sen o kadar ağla, ağla.. ondan sonra Tarık'ı bulunca gene, AYNI TAS-AYNI HAMAM..
Yuh ki, ne yuh! Yazıklar olsun Naz! Sen her şeyi hak ediyorsun.

Tarık'ın gidişi konusunda Netice'nin tepkisi çok hoştu. :)

NETİCE: Gittiiii, gittiii.. Karayip Korsanım! Evimizin eli yüzü düzgün tek adamı giittiiiii...

NETİCE: Sen çocuğun üstüne başka bir şoförü kuma diye getirirsen, ider tabi. Gittiiii, gittiiii... Biricik Alfonso'm gitti... Hah haa.. Hem suçlu, hem güçlü. Şuna bak ya..

ebru.karaca
21-04-07, 04:34
Tarık'ın İstanbul sokaklarında dolaşması ve Hababam Sınıfının gülen adamı ile karşılasması da iyi oldu. Ne tatlı adamdı ya..

NOHUTÇU: Vereyim mi bir tabak?
TARIK: Parayla mı?
NOHUTÇU: Yok! Biz evde yiyoduk. Annem, git, hayrına dışarda dağıt dedi. :) :)

Eee, ama yufka yürek. Dayanır mı? Verdi Tarık'ımıza bir tabak. Nasıl sevindim o an. Sanki ben açtım da, benim karnım doydu.

TARIK: Senin gibi 8-10 kişi olsa, bu ülke batmaz.
NOHUTÇU: Senin gibi 8-10 kişi olsa, ben iflas ederim, iflaaaasss..

Sevgili nohutçumuzun, Tarık ve Naz'ın ilişkisindeki yorumlamaları da hoştu tabi :)

NOHUTÇU: Pardon abi, ben yanlış mı duydum? Sen, şoförlüğünü mü yapıyorum dedin, evlendim mi dedin? Hah haa..
Haydi Tarık, cevap versene.. :)

ebru.karaca
21-04-07, 04:34
NOHUTÇU: Demek, baban kovdu evden seni?
TARIK: Evet. Belki duymuşsundur adını. Hulusi Tekelioğlu.
NOHUTÇU: Duyma oluyor muyum? Babam az mı kredi aldı ondan iş kurarken? Belki sen de duymuşsundur..
TARIK: Kim?
NOHUTÇU: Vehbi Koç.. Hah haa.. Bir tabak nohut almaya paran yok, kalkmış Hulusi Tekelioğlu 'nun oğluyum diyorsun..
:) :)

Bu arada fark ettiniz mi, Tarık küpe takıyordu. Yani Barış:)
Hiç takmazdı. Mesela kimse, parmağındaki kızılderili yüzüğünü çıkarttıramadı ona. Dizide de hep taktı. Ama çok sevmesine rağmen, dizi için küpelerinden vazgeçiyordu. Bu hafta kendine bir iltimas geçti herhalde:)

.............................

ebru.karaca
21-04-07, 04:35
Tarık'ın gidişi Belgin'e de fena dokundu. Ama oh olsun ona. Sen misin Nazla ayrılsınlar diye uğraşan? Al! Ayrılıyorlar işte. Bu dizide yaptıkları şeylerin üstüne çektiği acılara en az acıdığım insanlar Naz ve Belgin hanım.
Ne yapıyorlarsa hak ediyorlar sonucunu.
Ama Belgin'in rüyaları çok güzeldi. Bayıldım. Güzel, küçük, şirin bir aile. Ve küçük BelginCİK :)
Senaristler sonunda onca konuşmalarımızın neticesini gösterdi bize. Gerçi biz ilk çocuğu erkek düşünmüştük.. HULUSİCA. İkincisi kız olacaktı: BELGİNNAZ. :) Ama onlar önce kızda karar kılmış :) Bize uyar. Ama o sahneyi ilk gördüğümde Sevim abla ve Asu geldi aklıma :)
Eee, rüyayı Belgin gördüğüne göre torunu da kız görecek tabi. En kendi ismini taşıyanından :)
Ne Mutlu Bir Aile Tablosu..
PATATEEEEEEEEESSS
Şak!

Belgin hanım o güzelim rüyadan onu uyandırdı diye Filiz'e kızdı ama onu çok daha güzel bir rüyaya çağırdı Filiz. Tepkisi de güzeldi :)

BELGİN: Bi an, bu da o rüyalardan biri zannettim.
TARIK: Hangi rüyalar?

(Heh hee.. Haydi Belgi, cevaplasana.. :) )
Bu kadın da bu rüyaları görmeye başladı ya, durumu hiç iyi değil. Ben size söyleyeyim :)

ebru.karaca
21-04-07, 04:35
Belgin'in oğluyla kocasının fotoğraflarını tutup da, sevgiyle göğsüne bastırdığı yeri çok sevdim. Çok güzel bir sahneydi. Barış da fotoğrafta harika çıkmıştı. ( :) Laf arasında sıkıştırayım :) )
Oğlu geldi de, Hulusi'sini İtalya'lara yolladığıyla kaldı. Gerçi Filiz onu da delirtmek için elinden geleni yaptı ya. :) Tarık'ın dediği gibi : "Allah senin eline düşürmesin Filiz!" :)

Belgin'in de şu kıskanmaları yok mu? Ömürlük! Ömürlük! Tarık ve Naz'ın 30 yıl sonraki hallerini şimdiden görüyoruz. Ne hoş oluyor.

BELGİN: Ne işin var senin orada Hulusi? Hem de İtalya Moda Haftasında?
...
BELGİN: İlk fırsatta gelme Hulusi! İlk uçakla gel!

Neyse ama. Uğraşacak başka konuları olsun da Belgin'in, bizimkilerle uğraşmasın diye diye başardık sonunda. Şimdi susalım. Bırakalım, Belgin konuşsun :) :

BELGİN: Abinle Naz'ın arasına kimsenin girmesine izin vermem Filiz!

Hah haa.. Ne günlere kaldık?:img-hyste
Şimdi nasıl da aralarını yapmaya çalışıyor? Naz'ı aramalar, davet etmeler, şoförü eve çağırmalar falan.. :)

ebru.karaca
21-04-07, 04:36
Tarık'ın Kerem'e bakışları beni çok güldürüyor. Sahiden çok kıskanıyor ve bunu belli ediyor. Onun (Kerem) yanında, sanki kimse yokmuş etraflarında gibi, nasıl da didişiyorlar :)

TARIK: Patronu değil misiniz, emredersiniz. Nasıl olsa yapmayı en sevdiğiniz şey.

Orada Belgin hanımın da performansı güzeldi ama :) Doğruya doğru. Gerçi bir gaf yaptı ya, neyse. O kadar kusur, kadı kızında da.. ;) Hani şu Belgin hanımın "Ya, evet Naz. Sen sponsor, ben menejer.." diye başladığı cümleden bahsediyorum :)

BELGİN: Bilseydik bu kadar yakışıklı öğretmenler olduğunu, biz de kitap götürürdük. Değil mi Hacer abla?
HACER: Ne?
BELGİN: Diyorum ki: Benimle gel sen de, kulaklarını yıkatmaya :)
..
HACER: Dikkat et, kızın da gözü kararmasın. Översin, översin, bir bakmışsın kız da inanmış.

ebru.karaca
21-04-07, 04:36
Neyse, biz yine dönelim Tarık'ın kıskançlıklarına. Onlar daha eğlenceli.. :)

FİLİZ: Şimdi burada konuştuklarımız, oradan duyulmuyor. Değil mi abi?
TARIK: Hayır.
FİLİZ: Ya Naz! Nereden buldun bunu? Çok yakışıklı!
TARIK: Ama buradan duyuluyor Filiz!

Hih hi..
Yani Tarık kısknıyor ama kıskandığını da inkar etmiyor ki be kardeşim! Delikanlı delikanlı belli ediyor işte :)

BELGİN: Ay Kerem çok stresli görünüyor. Sen deneyimlisin Tarık. Git biraz rahatlat!
TARIK: Ne yapayım Belgin hanım? Gidip de sırtına masaj mı yapayım? :) :)

Çok üstüne gidiyorlar bu çocuğun, çooookkk... :)

Bu arada bu Volkan Doğan 2. Burak vak'ası oldu. Hatta daha da beteri. Buna stüdyoda söylettiler şarkıyı. Gitti caaannıımm albüm :)

ebru.karaca
21-04-07, 04:37
Neyse,
Belgin hanımın kurnaz oyunu sayesinde, stüdyo sonrasında Tarık gene Naz'ların evinde.
Vahi ve meleklerinin havuz başında ilerleyişi çok hoştu. Netice hala da benimle aynı düşüncedeydi. Gerçi ben Vahi beye onun sarf ettiği bir cümleyi asla sarf edemem. Kıyamam :) :)

NETİCE: Vahi! Çık ordan! Görüntüyü bozuyorsun.. Ümiiitttt.. Şunlara bak! AL BİRİNİ, ÖP ÖTEKİNİ.. :) :)

Hah haa.. :img-hyste Harikasın be Netice Hala!
......................
NETİCE: Var mı?
TARIK: Ne var mı?
NETİCE: İtalya'ya gitme planın. Var mı?
NAZ: Var hala var. Pasaportunda sorun varmış. O hallolsun, YOLCUDUR ABBAS, BAĞLASAN DURMAZ!
ÜMİT: Öyle deme Naz. Bağlasan durur..

Eee Naz! Anlayana çok güzel laf! Helal sana Ümit! Alnından öpüyorum :)

ebru.karaca
21-04-07, 04:38
...........
Gelelim, Vahi beyin yeni şoför Kerem'e güvenmeyişine.. :)

Tarık'ı şoför olarak tutup da, Naz ve Kerem'in peşinden takip etmeleri hoşuma gitti. Eee, 2 gündür tanıdığı adama bu kadar güvenmemeleri çok normal.

VAHİ: Bunlar hızlanıyor mu?
TARIK: Evet..
VAHİ: Yetişebilir misin?
TARIK: Hıh.. (Yandan sırıtır)
VAHİ: Pardon. Bir an senin Alfonso olduğunu unutmuşum..
TARIK: Soırun değil. HATIRLATIRIM.. :)
........
VAHİ: Naz her gün okula bu yoldan mı gidiyor?
TARIK: Yok! Bi de bunun düzü var.
Hah haa..:img-hyste

ebru.karaca
21-04-07, 04:38
Bu sahnelerde ne geldi aklıma biliyor musunuz?
Ben şu CEM'in bu bölümde yahut gelecek bölümde bir görünmesini çok isterdim. Tarık'ın Alfonso olduğunu öğrense ne güzel olurdu.. Onun o dumur halini görmeyi çok isterdim. :) Ama o çocuk şimdi Fox'da Yemin diye bir dizide oynuyor. Bilmem ki, gelir mi? :) :)

Naz'ın yeni şoförü vesilesiyle yine arkadaşları pek çok laf etti de, uzun süredir konuştuğumuz "Bu kızın arkadaşları nerede?" sorusunun cevabını biraz olsun almış olduk :)

Kerem'in cüretine de ayrıca hayret ettim doğrusu..

KEREM: Akşam işiniz var mı? Sizi çok özel bir yere götürmek istiyorum.

Ya Naz'a ne demeli? Tarık böyle bir şeyi söylemiş olsaydı, bir kere "arkadaşlarımın yanında bana nasıl böyle bir şey söylersin, beni utandırıyorsundan" başlardı. Burnundan getirirdi. Ama Kerem'e "Akşama bakarız" dedi. Daha neler!

ebru.karaca
21-04-07, 04:39
.........
Vahi beyin Tarık'ı onurlandırması da çok hoşuma gitti.

VAHİ: Şoförü başkası olabilir ama sen burada olduğun sürece KIZIM SANA EMANET!
.........
KEREM: Merak etmeyin Vahi bey, Kızınız bana emanet.
VAHİ: Bi kere benim kızım, Tarık'a emanet!

Burada çok güldüm yaaa.. Canımmm.. :)
Vahi bey için ne kadar zor. 9 ay boyunca kendi oğlu gibi sevmiş, kızını gözünü kırpmadan emanet edecek kadar güvenmiş. Bir nev'i sorumluluk paylaşmış.
Ama kısa bir süre sonra olmayacak. Artık hiç tanımadığı bir adama güvenmek ZORUNDA. Aslında kalben hiç istemiyor. :(

ebru.karaca
21-04-07, 04:39
Bir de ben şu, Kerem'in Maaşı konusuna taktım. 3 milyar. E yuh! Nerede 750 YTL, nerede 3.000 YTL? O maaşı bu kadar kolay veriyorlardı da, bu kadar güvendikleri ve sevdikleri Tarıklarına ne diye vermediler şimdiye kadar? Biraz da yararı olurdu çocuğa..

Maaşına gıcık oldum ama nişanlısını da görünce bir o kadar sevindim. :)
Naz istediği kadar KIZ KARDEŞİ desin. Biz gerçeği biliyoruz ya :)

Hem Naz'ın ne yapmaya çalıştığına da akıl erdirmeye falan çalışmıyorum uzun süredir. NAG; anladınız siz beni. :)

TARIK: Ne yapmaya çalışıyor bu kız? Arkama bakmadan gideyim diye mi uğraşıyor? Yoksa, arkama bakmadan bir türlü gidemeyeyim diye mi uğraşıyor?

:) Akıl erdirmeye çalışma Tarık. biz bıraktık kendi haline. Sen de bırak :)

ebru.karaca
21-04-07, 04:40
Naz'ın o özlediğim panik ve üzgün durumunu tekrar görmek, dizinin sonuna kısmetmiş.
..
TARIK: Evet Belgin hanım, neder benim pasaportun durumu?
BELGİN: O iş tamamdır!
(Naz ve Tarık'ın suratları dumur! Çaktırmayın ama benim de öyle. Kalakalmışım öyle. Aylardır bu diziyi izliyorum, hala inanıyorum yaa.. hayret bana yani. Bir de Tarık'ın İtalya'daki Ravyoli abisinin anlatırken böyle saf bir şey olmuştum :) Neyse, ne zaman Sadri'yi aradı,o zaman ayıldım. :) )
TARIK: Ne?
NAZ: Ne?
BELGİN: Yani Tarık'ın yurt dışına çıkmasında bir problem kalmadı.
TARIK: Gidiyorum yani? (Yüreği çığlık çığlığa, kalmak istiyorum diye bağırıyor.)
NAZ: Gidiyorsun yani? (Neredeyse ağlayacak..)

Ama Naz'a üzülmüyorum. O değil mi ki, bölümün başında salya sümük, Tarık'a kavuştuğu kısımlarda uyuz olduğumuz tipleme! Acımıyorum işte! Ama, olan Tarık'a oluyor işte.

ebru.karaca
21-04-07, 04:40
Genel olarak çok zevk aldım bölümden. Yorumumun sonunda birazcık da Sadri'den bahsetmek istiyorum.

Bu bölümde yine çok komikti. Horlayarak Tarık'ı gene dışarı atışı çok başarılıydı.. :)
Naz'la konuşması güzeldi..

NAZ: Burada mı kalacaksın?
SADRİ: Benim için fark etmez. Senin odan hangisi?
..
SADRİ: Hulusi amca da peşinden gitti. Havaalanına bıraktım.
NAZ: Hulusi amca neden Tarık'ın peşinden İtalya'ya gitti ki?
SADRİ: (Yaptığı hatayı anlamanın verdiği şokda... :) ) Bilmem..
(Gözler fırıl fırıl dönüyor ama.. :) Çok komikti.. :) )

Yaa, işte böyle..
Bu bölüm çok güzeldi. Her ne kadar Tarık ve Naz'ı, beni tatmin edecek derecede romantik göremesem de, güzeldi. Zaten Sevim ablanın da söylediği gibi, Relax Tv'den izlediğim için kolay kolay da negatif olamiyorum zaten :)

Neyse..
Haftaya İtalya'da görüşmek üzere..

ebru.karaca
21-04-07, 04:43
Arkadaşlar buyrun 41. Bölüm Özeti hemde starın sayfasından.İçimden birden starın sitesine girmek geldi bir de ne görim özet:)Hemde özet feciiii

Belgin, Tarık’ın İtalya’ya gitmesi şerefine yemek düzenlemektedir. Fakat Hulusi’nin geleceğinden haberi yoktur. Hulusi’nin zamansız gelişi üzerine Tarık kendi yemeğine kalamaz ve kaçmak zorunda kalır. Tarık gidecek başka bir yeri olmadığından Vahi’lerin eve gider. Onu tüm sevenler onun için düzenlenen yemektedir fakat Tarık tek başına Vahi’lerin evinde saklanmak zorunda kalacaktır.
Bütün bunlara üzüldüğü an da Naz’ın da ev de olduğunu görünce şaşkınlık içinde kalır. Tarık ve Naz, Tarık’ın son gecesinde bir an da baş başa kalırlar.

Ben bu özeti pek bir sevdim bak Cansu.. Bu mini özetlerin tarihini sevmem.. Çok mini olurlar.. :) Ve hiç de istediğimiz bilgiler vermezler. Ama şu özet, beni çok mutlu etti :) Neden acaba? :)

Cansucum,beni özetin sadece şu kısmı ilgilendiriyor....Bütün bunlara üzüldüğü an da Naz’ın da ev de olduğunu görünce şaşkınlık içinde kalır. Tarık ve Naz, Tarık’ın son gecesinde bir an da baş başa kalırlar Naz+Tarık+Boş bir ev=??????? soru işaretli kısmı siz tamamlayınız lütfen :))) :))))

:img-hyste :img-hyste Ben doldurdum Tezaycığımm.. :good:

ebru.karaca
21-04-07, 04:46
gerçekten italya'ya gideceklerini düşünüyormusunuz?bence bu imkansız.hem bütçe açısından hemde zaman açısından.star kader gibi bizede destek verse bile çekimler çift taraflı git gel,git gel..çok fazla zaman ve emek ister.zaten yalancı yarim ekibi ilk gününden beri durmadan yorulmadan çekimlerine devam ediyor.onları yürekten kutluyorum.daha bizi yeni bölümsüz bıraktıkları hiç hafta olmadı.hatta gün değişimlerinden dolayı 2 gün kardayız.
bi sorum olacak.diziler hangi ayda tatile girmeye başlıyor?

Gidecekler canım..:good:

Burçin ben vazgeçtim zaten ya..sormasam daha iyidi.Naz kim Barış nerde...ben kimim.Küpe de ne...bana nee.... aayy kendimi iyi hissetmiyorum ben.ARİFFF VERİMLİİİİİİİİ :img-hyste :img-hyste

Elgizciğim, sanırım biz BAG olarak Barış'ın her şeyine dikkat ediyoruz :)
Aynı konu benim de dikkatimi çekti. Yani Barış'ın ilk defa küpe takışı.. :) Yorumlarımda da yazdım zaten.. :)

Bence onu unutmuş bile olabilir. Ya da Barış'ın canı takmak da istemiş olabilir :)

ebru.karaca
21-04-07, 04:50
arkadaşlar 40.cı bömlüm fotolarını multimedyaya ekledim link aşağıda..tamamnı ise rapideyükledim.çok güzel fotolar var..buraya rapid linki veremiyorum..yalancı yarim resmi sitede ve barışın rsmi sitede rapid linkine ulaşabilirsiniz:))

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=3038779&posted=1#post3038779

Ellerine sağlık Bengi abla, teşekkürler..

Buyrun arkadaşlar 40. bölüm replikleri.Sude9 yarısını eklemiş bende diğer yarısını ekledim

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=3040007&posted=1#post3040007

İkinizin de ellerinize, emeklerinize sağlık.. :)

ebru.karaca
21-04-07, 04:59
Arkadaşlar, bu saatte yatacağım, yarın kaçta kalkarım Allah bilir..
Hepinize şimdiden GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNN...

(Şu an sabah ezanı okunuyor. Günün ilk günaydını benden :) )

Hepinize sevgiler..

Hirotaro
21-04-07, 05:01
Arkadaşlar, bu saatte yatacağım, yarın kaçta kalkarım Allah bilir..
Hepinize şimdiden GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNN...

(Şu an sabah ezanı okunuyor. Günün ilk günaydını benden :) )

Hepinize sevgiler..

sana da günaydın,ayrıca iyi uykular.Yalnız hala takıldığım birkonu var.Bu bölüm hakikaten çok güzeldi,ama reyting sıralamasında 10.ncu.
ama önemli olan kalbimizdeki yeri.O çarşamba akşamlarının bizim için hep 1 numarası olacak

Sevgiyle kal Ebru

sinemim_g
21-04-07, 06:57
selam...günaydınlar........tabikide her zaman bizim için 1 numara reytingleri him saalllar bir zamanlar nasıl reyting aldığını biliyoruzzz herşeye rağmen kaldırılmayacağını dizinin devam ediceğini öğrendik yaa bize yeterr:happy0064

ayrıcaaaaaaaaa.........sabah sabah..........
merve-barış italya seferi 6. bölüm sizlerle............eklendi:img-yes:

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=3040296#post3040296

pas.si.on79
21-04-07, 09:46
Günaydınlarrrrr

Sabah sabah geldim.Baktım Ebru yazmış yorumunu, mutlu oldum.BAşladım okumaya..Ellerine sağlık ...Yine yine yine çok güzel olmuş...

Feyzacığım senin senaryon da güzel... Ellerine sağlık..Duymuyorlar mı bizleri... Bu kadar İSterdim i İSterken ve sizin istedikleriniz bizim için önemli derken,istediklerimizi yerine getirmiyorlar..... Neyseki sayende BArıştan bir an o şarkıyı duyar gibi oldum. :img-hyste Umarım senaristlerimiz de artık bizi mutlu ederler..

Aslında senaristlerimiz,bizim düşüncelerimize önem veriyorlar.. İSterdim şarkısını BArışa söyletecekler.Ama uygun bir yerde.Daha anlamlı bir yerde olmasını istediklerinden.YAni böyle özel istek alan bir şarkıyı forum ahalisine çok güzel bir yerde dinletmek istiyor..

Baktık olmuyor,kendimizi böyle kandıralım.:icon_whis

Özet geldiğine göre fragmanın da eli kulağındadır..Dikkat..

Bugün yalancı yarimin tekrarı var.. 16.40 da da değil mi..İzleyecekler olanlar çok şanlısınız... Çünkü ben dün tekrarını izledim.Hala doyamadım.

ebru.karaca
21-04-07, 10:44
Herkese tekrar günaydın..
:)
Hirotaro teşekkürler canım..
sinemim_g (ki adın Feyza imiş, bundan sonra öyle yazarım :) ), ellerine sağlık.

Ve Gamzeciğim..:)
Biz o şarkıyı dinlemeden rahat edemiyoruz ama eninde sonunda sesizimizi duyacaklar. Öyle umut ediyorum. Yoksa ben bu dizinin sonuna kadar aynı imzayı kullanmak zorunda kalacağım. Bana da yazık :) Yoksa şu YY AİLESİ imzası var ya, hareketli olanı.. ilk gördüğüm andan beri bayıldım ve onu kullanmak istiyorum. Onu kullanamadan gidecek zaman.. :icon_sorr

Özet erken geldiğinde fragman da hep erken geldi şimdiye kadar. Bence de tetikte olalım :)

İtalya yolları taştan..

ÖZEL NOT: Gamzeciğim, özelden tiyatro günü çekildiğimiz resmi yolluyorum sana canım :)

Bir de yanına bunlardan ekliyorum :)
http://img84.imageshack.us/img84/4948/dsc06106ny4.th.jpg (http://img84.imageshack.us/my.php?image=dsc06106ny4.jpg)

handeozbek
21-04-07, 11:25
Herkese günaydın. Yoksa tünaydın mı demeliyim. Her neyse işte:) Ebru ablacım yine döktürmüşsün. Bölümü bir de senin bakış açınla görmek pek bir keyifli oluyor. Dizimizin inşallah herhangi bir aksilik çıkmazsa (anladınız siz onu:)) bugün tekrarı var. Fragmanı verme olasılığı çok düşük de olsa umut etmeye değer. Saat 16:30'a kadar bu güzel havada ders kampına giriyorum:icon_sorr Ama dizi tekrarını izlememe kimse mani olamaz. Star dışında:) Bu güzel özetin üstüne bir de fragman geldi mi tadından yenmez. Herkese keyifli cumartesileri diliyorum. İyi günler.bye

sinemim_g
21-04-07, 12:06
41. Bölüm Özeti

Belgin, Tarık’ın İtalya’ya gitmesi şerefine yemek düzenlemektedir. Fakat Hulusi’nin geleceğinden haberi yoktur. Hulusi’nin zamansız gelişi üzerine Tarık kendi yemeğine kalamaz ve kaçmak zorunda kalır. Tarık gidecek başka bir yeri olmadığından Vahi’lerin eve gider. Onu tüm sevenler onun için düzenlenen yemektedir fakat Tarık tek başına Vahi’lerin evinde saklanmak zorunda kalacaktır.
Bütün bunlara üzüldüğü an da Naz’ın da ev de olduğunu görünce şaşkınlık içinde kalır. Tarık ve Naz, Tarık’ın son gecesinde bir an da baş başa kalırlar

:good: :happy0064 :happy0064 :happy0064 bu bölümm süperr olcan demekkiii:img-yes: baş başa kalıyolarmışş yaaa bu kelimeyi duymayalı ne kadar olduu:img-yes:
artık bu seferde bişey olmassaa....naz sana bağlanıyoruzzz
'yuhhhhhhhhhhhhhhhhh' :img-hyste

tosinka
21-04-07, 12:19
Arkadaşlar özetin Cuma gününden nete verilmesinin asıl nedeni Ztar Tv nin M.G.D deki Yılın En iyi Tv dizisi Anketindeki YALANCI YARİM'in gösterdiği olağanüstü performansından etkilenmesinden yakından ilgili. Her şeyin eni Yalancı Yarim de dir.

Foruma yeni katılan arkadaşlardan ricamız diğer diziler karşısında elde edilen başarının sürdürülmesi bakımından ana sayfadaki

http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Reviews&file=viewarticle&id=68 linkten dizimize oy vermektir. :happy0064 :happy0064

tarik_naz
21-04-07, 12:19
önceden olsa, bu başbaşa kalmalar için, "daha öcede başbaşa kaldılar ama bunlar özette yer almadı, zaten o başbaşa kalmalarda da bişey çıkmadı" (dağ evleri hariç :))

ama şuanki durumları bambaşka. ayrılık mı, ayrılmamak mı. ikisi arasındaki ince çizgi. belki belgin yalan söyledi, ertesi gün tarık hiç bi yere gidemeyecek ama ikisi de gidecek biliyo, bu sahte ayrılığı, gerçek birlikteliğe dönüştürebilecekler mi?

naz, arkadaş naz mı, cilve naz mı olacak?
tarık, susacak mı, daha önce naz'a çıkıştığı gibi içinden geçnleri söyleyebilecek mi?
naz, italya'ya gönderme konusunda ısrarcı olacak mı, yoksa boynuna sarılıp "gitme" mi diyecek?

bazı dizilerde başrol oyuncusu hep aynı çizgide gider, ama bi bölüm gelir ki bi bakmışsın başrol oyuncusundan hiç beklenmedik bir laf gelir ve herkes şoka girer. kimse ondan bu sözü duyacağını beklemezken, o söz herkesi şaşırtır.

yalancı yarim dizisinde hep aynı çizgide giden başrol oyuncumuz tabi ki tarık, naz sürekli çizgiyi aştı, gitti geldi ,gitti geldi ve o yüzden naz'dan gelecek önemli bir söz kimseyi şaşırtmayacaktır. ama tarık'ın, şuana kadar hep susması ve aynı çizgisini koruması bu açıdan önemli ve başbaşa kalınan sahne de tarığın bu çizgiyi aşacağını ve herkesi şaşırtacağını tahmin ediyorum.

-özette de naz'ın evde olduğunu tarık farkediyomuş zaten-

ebru.karaca
21-04-07, 12:41
Handeciğim, teşekkürler canım.. ;)

önceden olsa, bu başbaşa kalmalar için, "daha öcede başbaşa kaldılar ama bunlar özette yer almadı, zaten o başbaşa kalmalarda da bişey çıkmadı" (dağ evleri hariç :))

ama şuanki durumları bambaşka. ayrılık mı, ayrılmamak mı. ikisi arasındaki ince çizgi. belki belgin yalan söyledi, ertesi gün tarık hiç bi yere gidemeyecek ama ikisi de gidecek biliyo, bu sahte ayrılığı, gerçek birlikteliğe dönüştürebilecekler mi?

tarık, susacak mı, daha önce naz'a çıkıştığı gibi içinden geçnleri söyleyebilecek mi?
naz, italya'ya gönderme konusunda ısrarcı olacak mı, yoksa boynuna sarılıp "gitme" mi diyecek?

bazı dizilerde başrol oyuncusu hep aynı çizgide gider, ama bi bölüm gelir ki bi bakmışsın başrol oyuncusundan hiç beklenmedik bir laf gelir ve herkes şoka girer. kimse ondan bu sözü duyacağını beklemezken, o söz herkesi şaşırtır.

yalancı yarim dizisinde hep aynı çizgide giden başrol oyuncumuz tabi ki tarık, naz sürekli çizgiyi aştı, gitti geldi ,gitti geldi ve o yüzden naz'dan gelecek önemli bir söz kimseyi şaşırtmayacaktır. ama tarık'ın, şuana kadar hep susması ve aynı çizgisini koruması bu açıdan önemli ve başbaşa kalınan sahne de tarığın bu çizgiyi aşacağını ve herkesi şaşırtacağını tahmin ediyorum.

:img-hyste Serdar bayıldım ya..
Ben umud ediyorum ki Cilvenaz olsun :img-hyste Ama sanmıyorum..

O ince çizgi nedeniyle kal demesini isterim ama İtalya'ya gideceklerini bildiğimize göre KAL DEMEYECEK.

Ama onun yerine bizi mest edecek başka romantik şeyler bulurlar diye umuyorum.

Ya da aralarındaki her türlü problemi çözüp, aşka izin verseler, İtalya'ya da sırf romantizm için gitseler.. :) Aşk tazelemeye falan:img-yes:

Ya da daha gerçekçi bir ifade ile İtalya'daki bağlarını kopartmak için falan.. :)

Amaaan, neyse işte! :)

tarik_naz
21-04-07, 12:59
tarık'ın pasaport ve çıkış yasağı konusunda annesinin kendisini kandırdığını bi şekilde sadri'den öğrenecekmiş gibi geliyo. çünkü okul bahçesinde belgin, niye sadri'yi aradı ki. kimseyi aramaya da bilirdi. kiminle konuştuğunu tarık ve ya naz duydu mu yok? sadri de zaten bişey anlamadan saf saf baktı. naz'a hulusi amca tarığın peşinden italyaya gitti dediği gibi tarığa da

"ya tarık, bugün belgin teyze beni sakıp diye birisiyle karıştırdı" derse şaşırmayın :)

tarığın bi şekilde annesinin yalan söylediğini öğrenmesi lazım ki, yasağını kaldırtabilsin ve italyaya naz ile gidebilsin. bu öğreneceği kişi de büyük ihtimal sadri olacak. tabi bu vahi ev de başbaşa kalınan günden sonra olur.

sinemim_g
21-04-07, 13:02

tarık nasıl fark edicek acaba..bende umuyorum kii bu sefer naz cilvenaz olsun:happy0064 aaaaayyyyyyyyy ne olcaksa olsun bu bölüm yaaa...keşke özet gelmeseydiii panik yaptımm bee heyecan bastıı bu çarşambaa gelmezz:sad53: belkide ben şöyle düşündüm bakın....

naz tarığa veda etmek istemez çünkü canı acır bu yüzden veda yemeğine gitmeyeceğini söyler babasına babasıda ümitle gider naz evde yalnız ağlamaktadır ve tabikide çello çalmaktadır babasından kaçan tarık nazların evine sığınır:img-wink: bu sırada çellonun sesiylee nazın evde olduğuuu farkeder...peki tarık sizce ne yaparrrrr:img-blush

tarik_naz
21-04-07, 13:12
tarık nasıl fark edicek acaba..bende umuyorum kii bu sefer naz cilvenaz olsun:happy0064 aaaaayyyyyyyyy ne olcaksa olsun bu bölüm yaaa...keşke özet gelmeseydiii panik yaptımm bee heyecan bastıı bu çarşambaa gelmezz:sad53: belkide ben şöyle düşündüm bakın....

naz tarığa veda etmek istemez çünkü canı acır bu yüzden veda yemeğine gitmeyeceğini söyler babasına babasıda ümitle gider naz evde yalnız ağlamaktadır ve tabikide çello çalmaktadır babasından kaçan tarık nazların evine sığınır:img-wink: bu sırada çellonun sesiylee nazın evde olduğuuu farkeder...peki tarık sizce ne yaparrrrr:img-blush

tarık, direk eve girmeyecektir heralde. ve demekki daha vahi'ler hulusi'lere gelmeden tarık kaçacak ve naz'ın gitmediğinden haberi olmayacak. eve gelince de müştemilata gidecek ve müştemilattan naz'ın odası gözüküyo, ışığın yandığını görecek. ve bence ilk telefonla nabız yoklayacak.

tosinka
21-04-07, 13:28
Özetten anlaşılan o ki Naz tesadüfen Tarık’ın evde olduğunu fark ediyor. Son gece ifadesi ise de Tarık ve Nazın İtalya maceralarının 42. Bölüm itibariyle başlayacağını işaret ediyor. Evde Naz Tarık’ı nasıl fark ediyor ve olaylar nasıl gelişiyor, işte o konuda bir şey tahmin etmek biraz zor. Çok değerli kurgu ustalarımızın yazdıkları senaryolar sayesinde bir takım fikirler oluşabilir ancak ters köşe muhabbeti olma olasılığı kuvvetle muhtemel

sinemim_g
21-04-07, 13:34
gittiklerinde görürüz:img-wink: :img-yes: bence italya olayı gerçek olucakkk:img-wink: vee bence bodrumda olucakk:good: dizi büyük süprizlere gebe:img-wink: bekleyip görcezz ama biz şimdi bugünümüze bakalım bu gün ne kadar sessiz forum yaa ne olduuu ahaliii:happy0064

mary61
21-04-07, 14:00
ay bu bölüm özeti ne güzel basbasa kalicaklar ay acaba neler olucak fragman birkere ciksada azicik rahatsam...

ceza_cansu
21-04-07, 14:26
Özetten anlaşılan o ki Naz tesadüfen Tarık’ın evde olduğunu fark ediyor. Son gece ifadesi ise de Tarık ve Nazın İtalya maceralarının 42. Bölüm itibariyle başlayacağını işaret ediyor. Evde Naz Tarık’ı nasıl fark ediyor ve olaylar nasıl gelişiyor, işte o konuda bir şey tahmin etmek biraz zor. Çok değerli kurgu ustalarımızın yazdıkları senaryolar sayesinde bir takım fikirler oluşabilir ancak ters köşe muhabbeti olma olasılığı kuvvetle muhtemel

Bütün bunlara üzüldüğü an da Naz’ın da ev de olduğunu görünce şaşkınlık içinde kalır. Tarık ve Naz, Tarık’ın son gecesinde bir an da baş başa kalırlar.

Özete göre Tarık Naz'ın evde olduğunu görücek.Belki Naz odasında çello çalarken Tarık müştemilattan sesi duyar ve de Naz'ın yanına gider.Ya da Naz geçen bölümdeki gibi müştemilata gider.Koltukta Tarık'la geçirdiği günleri düşünürken Tarık gelir ve Naz'ı görünce çok şaşırır

sinemim_g
21-04-07, 14:26
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=3043121#post3043121

MERVE-BARIŞ İTALYA SEFERİ 7. BÖLÜM EKLENDİİ(CAN SIKINTISINDAN):img-yes:

zer
21-04-07, 15:08
hııııııııım bakıyorum erkenden özeti vermiş Ztarrr yoksa birden kıymetemi
bindik nedir, "piriç alıyım derken eldeki bulgurdan olmayayım" meselesine mi düşdü acep :icon_whis özette her zamanki gibi dermalık verilmiş, ama
güzel bir cümleyle bitmiş. Malum bizim şaşkın aşıklar başbaşa kalınca akılları
başına geliyo. özetten alışıdığı üzere Hulusi geldiğ için Tarık kaçıyor evden,
pekiii Hulusi ,gelince ne diyecekler? Belgin oracıkda şu yalanımı söyler? Hulusi senin gelişinin şerefine yemek hazırladım. sevdiklerinide davet ettim.
iyi etmişmiyim Huluuuuusiciğim. iyi etmişsin gözümün nuru. sen yaparsında iyi olmazmı. Ya iyide bu baba oğul ne zaman barışacakar? bunların küskünlüğüde kan davasına döndÜ valla , öte taraftan anlaşılıyorki Netice halada gidiyor
yemeğe Hacer anneyle çift baston muhabbeti tekrar başlaya bilir.Bide sorarsa
Belgine, hani benim karaip korsanım nerde diye ? peki Tarık Naz'ı görünce
derseki Naz, neden beni son kez de olsa görmek için yemeğe gelmedin?
senin için bi değerim olmadığındanmı ? yoksa gidişime dayanamıyacağın içinmi?
bu durumda Naz bir cevap verirmi ? yoksa bi hamleye karşı soru sorarak
geçiştirmi ? mesela sen neden burdasın? niye senin için verilen
yemek de değilsin gibi. Tarık, doğruyu söylermi? yoksa herzam yaptığı gibi
kelime oyunlarıyla Naz'a yine istediğini çaktırmadan yaptırımı ? hııım sorular sorular sorular ben en iyisi gidip biraz dolaşayım

cerenimo
21-04-07, 15:56
Özeti gördüm şok oldum. Birde üstüne fragmanın sonuna yetişince kalpten gidiyordum. Az önce euro starda gördüm. Tarık ile Naz sarılmışlardı. Sanırım Nazın odasıydı. Beni acayip heyecan bastı. Gel çarşmaba gel.

Ne?
Nasıl?
Ne zaman?
Noldu?
Neden?
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ciddi misin sen yaa?
Yok artık.Starın kafaya bir şeyler düşmüş olmalı, tabi bu bir şaka değilse.(bu seferlik star, eğer göstermemişlerse fragmanı ztar olmaya devam edecek:))
Yanlız şakaysa baya kalpten götürücü bir şaka:)
Nasıl yaa?
Yanlız ben berda kaldım...
Başka da bir şey yazamıyorum...

tarik_naz
21-04-07, 16:10
Ne?
Nasıl?
Ne zaman?
Noldu?
Neden?
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ciddi misin sen yaa?
Yok artık.Starın kafaya bir şeyler düşmüş olmalı, tabi bu bir şaka değilse.(bu seferlik star, eğer göstermemişlerse fragmanı ztar olmaya devam edecek:))
Yanlız şakaysa baya kalpten götürücü bir şaka:)
Nasıl yaa?
Yanlız ben berda kaldım...
Başka da bir şey yazamıyorum...

ceremino, hemen heyecanlanma, arkadaş şaka yapmak istemiş bize. ama fragmanı, özeti, 4, hatta (sürekli 22 kişinin online olduğunu düşünürsek) 44 gözle bekleyen bir foruma sahipsen çok da komik olmayan bir şaka. görmüş geçirmiş biri olarak bi keresinde "sahte özet " yazayım dedim ortalık karıştı. :) o günden sonra akıllandım, dersimi aldım. "haa bunlar çok ciddiye alıyo bu konuları" dedim ve bi daha yapmadım.

demek istediğim sonucunu gördüğün her olaydan ders almak lazım. ders almayıp, sürekli aynı oyuna devam edersen, herkesin gözünde komiklik yapmaya çalışan kişi yerine, sürekli yalan söyleyen, milleti kandıran kişi olarak gözükürsün.

frk
21-04-07, 16:12
Bu forumdan kopmak artık imkansız. Kaç saattir bir gecede yazılan yorumları okuyorum. Gözlerimi ekrandan ayırıp duvara baktığım zaman replikler, resimler, özetler, yorumlar görüyorum. İyisimi bende çıkıp bi hava alıyım.

melis15
21-04-07, 16:12
Gerçekten fragman verildim hala inanamıyorum ben biraz evel salı ve çarşamba günkü maçları verdiler ya nasıl kaçırdım artık bugünden itibaren star seyrediyoruz fragman yakalamak için bence bu bölüm Tarıkla Naz yalnız bence güzel birşeyler olacak gibime geliyor umarım artık Belginde destek tek oğluşu gitmesin diye heleki öğrenirse Tarıkla Nazın Vahinin evinde yalnız olduklarını elinden geleni yapar onları yalnız bırakmak için ne dersiniz.

kozanak
21-04-07, 16:45
hayyy ben bu starın yaaaa:) 16 30 olduuu hala yy tekrarrr yok gerçek yaş diye acayip bi program warrr eeee bee ztarrr bi kerede yy ile ilgili bi şeyi doğru yaprak şaşırt bizi yahuuu .Şampiyonlar ligi maçları we yy olmasa ztarr seyretmicem amaaa köprüyü geçene kadar:):) ayı , dayı olayıı işteee

cerenimo
21-04-07, 16:51
ceremino, hemen heyecanlanma, arkadaş şaka yapmak istemiş bize. ama fragmanı, özeti, 4, hatta (sürekli 22 kişinin online olduğunu düşünürsek) 44 gözle bekleyen bir foruma sahipsen çok da komik olmayan bir şaka. görmüş geçirmiş biri olarak bi keresinde "sahte özet " yazayım dedim ortalık karıştı. :) o günden sonra akıllandım, dersimi aldım. "haa bunlar çok ciddiye alıyo bu konuları" dedim ve bi daha yapmadım.

demek istediğim sonucunu gördüğün her olaydan ders almak lazım. ders almayıp, sürekli aynı oyuna devam edersen, herkesin gözünde komiklik yapmaya çalışan kişi yerine, sürekli yalan söyleyen, milleti kandıran kişi olarak gözükürsün.

Evet, sonraki yorumları okuyunca farkettim:)
Komik bir şaka olmadığı kesin.Şaşırmıştım zaten fragman falan deyince:) Gerçek olmadığını anlayınca.....Gerisini siz doldurun:)
O sahte özet konusu baya geçiyor zaten.O zamanlar ben katılmamıştım heralde foruma, ya da bu kadar aktif değildim.Ondan bir fikrim yok.Ama şimdi keşke diyorum okuyabilseydim onu:)Herkes bahsederken bir mutlu bir heyecanlı oluyor ki:)
Son paragrafına zaten katılıyorum sonuna kadar:img-wink: Kesinlikle öyle
Dizimizin tekrarı da nihayet başladı.Gerçi saati yine tutmadı ama, biz buna şükredelim

sinemim_g
21-04-07, 16:53
böyle şaka olurmu yaaaaaaa:img-hyste allah allah kalpten mi götürceksinizz:sad53: :img-hyste neyse başladıı tekrar iyi seyirlerrrbye

tarik_naz
21-04-07, 17:01
böyle şaka olurmu yaaaaaaa:img-hyste allah allah kalpten mi götürceksinizz:sad53: :img-hyste neyse başladıı tekrar iyi seyirlerrrbye

başladı başlamasına da, star yine yaptı ztarlığını. direk hulusilerin evden girdi yayına ve naz'ın ilk ağlayışları ile vahi-netice konuşmalarını kesti. demek ki star sadece göstermelik yayınlıyo bu tekrarı, izleyicinin izleyip izlemediği önemli değil

"kumandayla star'ı açtılar mı, baktılar yy var mı" tamam, star için bu önemli. ama diziyi dikkatle izleyen seyirci var mı o önemli değil.

handeozbek
21-04-07, 17:25
Star ikinci rüya sahnesi de kesmiş. Kese kese bişey kalmadı. Bu star bize msj veriyor galiba. Siz verdiğimize dua edin gibilerde:) Bir de biz bu kanaldan erken fragman bekliyoruz. Suç bizde aslında. Star özeti erken verdi diye bir an değişiyor sandık ama star aynı star.

elmali-turta
21-04-07, 17:47
Star bunu hep yapıyor...daha evvelde verdiği tekrarlarda genlde en can alıcı noktaları kesiyordu...bu izleyiciye saygısızlık resmen!Madem keserek vericeksin neden veriyorsun?Yarım yamalak vermekteki mantığı nedir bir anlasam.

siracen
21-04-07, 18:31
slm arkadaşlar yine çok güzel yorumlar yapılmış beklediğim ebru karaca yorumu sonunda gelmiş ellerinize sağlık çok güzel yorumlanmış yine her zamanki gibi anlaşılan yine ztar a sinirlenilmiş eee bi arkadaşın sölediği köprüyü geçene kadar dayı muhabbetine katılıyorum en azıdan dizimizin gününe az kaldı tabi yine bikaç sahne kesilmezse.....

tosinka
21-04-07, 18:45
Ztar en sonunda yapacağını yapıp diziyi kuş yapıp uçurdu. İnanmıyorum bir kanal yayınladığı diziyi bu boyutta sabote edermi bunun başkaca bir örneği varmı acaba. Sağlık programı reklamlardan dolayı uzayınca fedakarlık yapmak Yalancı Yarime düştü. Eh Ztar sana ne diyeyim ben.

tosinka
21-04-07, 19:10
Evet sayın forum üyeleri Ztarı 40. Bölümün tekrarında gösterdiği üstün yayıncılık anlayışından dolayı huzurlarınızda K-I-N-A-M-A-K istiyor Ve TV dalında Ztarı Altın makas dalında aday adayı göstermek isiyorumve bunu oylarınıza sunuyorum. Lütfen çok değerli görüşlerinizi Forum dahilinde bildiriniz

pas.si.on79
21-04-07, 19:20
sevgili tosinka, ztar yaptığı bu yayıncılık anlayışıyla iyi kötü hiçbir şeyi ödül olarak alamaz..
Ben izleyemiyordum ama yayınlayacakları için seviniyordum..Yok yokkk ztarın yayın politakası belli.. BOŞ HABER,BOŞ BİLGİLER..Dolayısıyla onlara her zaman yer ve zaman var.... kazara elinde bir iki prg var onlarında kıymetini bilmiyor..

söyleyecek söz yok.. Ben bir kaçtane mail atıyorum.Gerçi bu sinirimi üstelik hala açım yemek de yemedim.. Bu sinire birkaçtane mail kesmez sanırım..

tarik_naz
21-04-07, 19:20
Ztar en sonunda yapacağını yapıp diziyi kuş yapıp uçurdu. İnanmıyorum bir kanal yayınladığı diziyi bu boyutta sabote edermi bunun başkaca bir örneği varmı acaba. Sağlık programı reklamlardan dolayı uzayınca fedakarlık yapmak Yalancı Yarime düştü. Eh Ztar sana ne diyeyim ben.

valla "demokrasilerde çareler tükenmez" diye boşuna dememişler. bunu düzeltmenin eminim bi çok çaresi vardır ama ne yapalım demokrasi bilmiyoruz ki, ondan kaybediyoruz. öğreten de yok ki en azından çare üretebilecek kadar demokrasi.

star'dan kaç kere rica ettik, "verecekseniz tam verin, yarım yamalak vermeyin" diye. ama onlar da bize "bizim yolumuz bu işinize gelirse, başka çareler bulun" demeye getirdiler. bi kişinin ricasını kabul etmiyosan bu yanıtı verirsin, ama kabul ediyosan bi açıklama yapmana gerek kalmaz. sonuçta biz rica ettik, star kabul etmedi sonucuna katlanıyoruz. ama star'a sonuna kadar güveniyorum. çünkü bu diziden hiç bi zaman vazgeçmeyecekler.

Medea
21-04-07, 19:36
Evet sayın forum üyeleri Ztarı 40. Bölümün tekrarında gösterdiği üstün yayıncılık anlayışından dolayı huzurlarınızda K-I-N-A-M-A-K istiyor Ve TV dalında Ztarı Altın makas dalında aday adayı göstermek isiyorumve bunu oylarınıza sunuyorum. Lütfen çok değerli görüşlerinizi Forum dahilinde bildiriniz
Bir an bana mı öyle geldi dedim reklam dönüşü, ama demek değilmiş.Yazık ve büyük saygısızlık,artık ne denir bilemyorum bu yapılana?:icon_sorr

frk
21-04-07, 19:44
Tekrarı izleyemedim ama belliki izleyenlerin sinir katsayıları bi hayli artmış. Bu stara ne denir bilmiyorum. Dedim size toplanıp gidelim diye.. :)

azizoz
21-04-07, 20:10
Tekrarı izleyemedim ama belliki izleyenlerin sinir katsayıları bi hayli artmış. Bu stara ne denir bilmiyorum. Dedim size toplanıp gidelim diye.. :)

bu kanal bence aptal.bundan önceki tekrarlarımızda 2-4 arasında reyting alarak gündüz rekoru kıran bir programı nasıl harcar.nereleri kestiğini tam bilmiyorum ama bu bize ve dizi ekibine yapılmış büyük bir ayıptır.
anlamıyorum niye kesiyorlar.sanki zaman darlığı var.ana haberden yarım saat önce hayatın içinden başlıyor ki çok mantıksız çünkü aynı haberler ana haber bülteninde tekrarlanıyor.ayda yılda bi tekrarımızı veriyorlar.onunda tadını kaçırıyorlar.
kanalda program ayarlamasını kim yapıyor?bu işin sorumlusu kim?

kardelen2086
21-04-07, 20:36
star ın yarım yamalak verdiği tekrarı ben de izledim arkadaşlar;reklam dönüşü kendimden şüphe ettim,acaba ben mi kaçırdım sahneleri diye,ama kaçırmam imkansızdı,çünkü tv nin başından kalkmadım kineyse bunu geçelim....

yanlız sizinde dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama belginlerin evinde ki tarık- naz- kerem-belgin sahnelerinde bir ara belgin naz a -kerem için ,sen sponsor ben menajer dedi yanılmıyorsam ama durum tam tersi değil miydi asıl sponsor olan belgin menajer olan naz,zannedersem orada bir hata oldu?????

tarik_naz
21-04-07, 20:47
sevgili büyüğüm toshinka, belli ki sinirlenmişsin.

peki iki sorum olacak

birincisi;
Neden: Genel istek üzerine silinmiştir,çünkü çoğunluğun demokrasiyi ihtiyacı vardır.

bu ne demek oluyo? demokrasiyi hepimiz biliyoruz. sen burdakilere demokrasiye ihtiyacları var dersen ben burayı savunurum. buna da kimse bişey demez.

ikinci sorum tüm foruma;

slm

--------------------------------------------------------------------------------

ya kusura bakma 29.sayfadaki "anelkalex" ten alıntı yaptığın mesajı silebilirmisin. hepimiz sildik ama senin alıntı yaptığın mesaj daha duruyo. silersen çok güzel olur. teşekkürler.

şu mesajın neresinde tehdit var?

sen beni hem tehditçi diye suçluyosun hem de terbiyesiz diyosun. hepimizi akılsız yerine koyuyosun, buna bişey demiyosun. tamam ben akılsız olmayı kabul ediyorum ama sen neden akıllı olmayı kabul etmiyosun. kusura bakma ama yaptıkların akıl çerçevesi içerisinde değildi. şimdi bana yine terbiyesiz diyeceksin. ben de artık susuyorum diyeceğim.

AneLkALeX
21-04-07, 20:51
1, serdar arkadasım sana bıse demedıı rıca ettı
2, senn sılmee arkadasımm kalsınn bırazdann ban yersınn
3, bukadar naz asık usandırır
4, sen gerçek yy ızleyıcısı deyılsın
5, bız gordukk ızleyenler ve yy ın verdıgı msjı anlayanlar rıcamızı kırmayıp sıldıler
6, ne yaparsan yappp ıstersenn tam sayfaa yapp
7, COKTA T.I.N....
8, olumune yalancı yarım :img-pilot

burcin_kaplan
21-04-07, 20:54
5, bız gordukk ızleyenler ve yy ın verdıgı msjı anlayanlar rıcamızı kırmayıp sıldıler
7, COKTA T.I.N....

işte son söz demek istiyorum birde ben imzamı atıyorum buna:)

elmali-turta
21-04-07, 20:59
7, COKTA T.I.N....

kesinlike bende imzamı atarım hatta şapka çıkarırım:img-hi: :img-hi:

sinemim_g
21-04-07, 21:32
7, COKTA T.I.N....

hep birlikteee şapka çıkaralımmm...tabikide ölümüne yalancı yarim...:img-yes: :img-wink:

tarik_naz
21-04-07, 22:53
ne oldu foruma böyle. italya işi ertelendi diye niye üzülüyosunuz ki. italya olmazsa bodrum olur. şimdi italya macerasını bi kenara koyup, bodruma gidelim.

bunlar ne yapacaklar bodrumda?
en son babalar duyar'ın hallederiz kadir'i,bizim tarık mı olacak yoksa

hallederiz tarık :)
tarık da bu kıskançlık varken cidden bu lakabı uygun birisi, naz'ı süzen her gözü bi şekilde engeller, kaçırır, korkutur. ee naz da fırsatını buldu ya, tarığı sinir etmek için elinden geleni yapar. tarık'ın izlediğini gördüğünde nasıl basket oynadı ama.

tabi bunun bir de tarık tarafı var. erkekler naz'ı süzerde kızlar tarığı süzmez mi?

naz tarığı kıskanır, tarık naz'ı kıskanır derken valla bana bunlar bodruma gittikten bi kaç gün sonra oteldeki odalarından dışarı çıkamayacaklar gibime geliyo. artık tarık'la telefonla, ya da balkondan balkona konuşurlar.

naz: ya ben denize girmek istiyorum
tarık: olmaz
naz: yaa neden, gidecem işte
tarık: o zaman ben de lobiye inerim bişeyler içmek için
naz: olmaz
tarık: bak ben gidecem diye ısrar etmiyorum, sen de etmesen iyi olur. :)

handeozbek
21-04-07, 23:28
Forum durgun, forum suskun. Buraları hareketlendirecek heyecanlı, merak uyandıracak bir fragmana ihtiyaç var. O da umarım pazartesi gelir. Bu sefer fragmanı daha çok merak ediyorum. Bu merakımın özetin son cümlesiyle hiç mi alakası yok:) Özetin erken gelmesi iyi oldu ama bu sefer de günler geçmek bilmiyor. Çok yadırgadım. Alışmışım özet akşamı fragman görmeye. Bu gece dizinin tekrarını eurodan da izlemek istiyorum. En azından kesintisiz izlerim. Bu hafta yine maç var. Maç olması ratingleri olumlu yönde etkiliyor. Ama maç olduğunda dizimizi kesiyorlar. Star alışır diye korkuyorum. Alışırsa Mazallah kuşa çevirir diziyi. Neyse yine saçmalamaya başladım. Azıcık dersler çarptı da. Uçmadan susayım ben. Herkese iyi geceler:)

uzayy
21-04-07, 23:49
Forum durgun, forum suskun. Buraları hareketlendirecek heyecanlı, merak uyandıracak bir fragmana ihtiyaç var. O da umarım pazartesi gelir. Bu sefer fragmanı daha çok merak ediyorum. Bu merakımın özetin son cümlesiyle hiç mi alakası yok:) Özetin erken gelmesi iyi oldu ama bu sefer de günler geçmek bilmiyor. Çok yadırgadım. Alışmışım özet akşamı fragman görmeye. Bu gece dizinin tekrarını eurodan da izlemek istiyorum. En azından kesintisiz izlerim. Bu hafta yine maç var. Maç olması ratingleri olumlu yönde etkiliyor. Ama maç olduğunda dizimizi kesiyorlar. Star alışır diye korkuyorum. Alışırsa Mazallah kuşa çevirir diziyi. Neyse yine saçmalamaya başladım. Azıcık dersler çarptı da. Uçmadan susayım ben. Herkese iyi geceler:)
41. Bölüm
Nisan 20, 2007 ÖZET:

25 Nisan Çarşamba 20:00 / YENİ BÖLÜM

burcin_kaplan
22-04-07, 00:34
Tarık_naz iyiki doğdun nice senelere :klme :)

handeozbek
22-04-07, 00:42
Tarık_naz iyiki doğdun nice senelere :klme :)

Serdar (tarık_naz) doğum günün kutlu olsun. Burçin yazmasa haberim olmayacaktı. Nice senelere. Kusura bakma hediye alamadık. Sana en büyük hediye 41 de gelecek galiba:)

Kara İnci
22-04-07, 00:53
Soğuk ve koyu gri bir kışın ardından sımsıcak bir bahara merhaba dediğinizi düşünün.Nihayet karlarla kaplanmış kalbinizde birşeylerin filizlenmeye başladığını,gönlünüzde açan rengarenk çiçeklere sevdiğiniz kişinin sıcaklığının vurduğunu farzedelim.Tam içimiz ısındı dediğimiz anda bir fırtınayla sarsılalım.Bütün sevgi çiçeklerimiz kışın soğuk yüzüyle acı bir şekilde tanışsın.Tüm filizlerimize don vursun.Yalancı baharla birlikte canlanmış olan bütün güzellikler buzların altına gömülsün hiç çıkmamak üzere.Başlamadan biten bütün duygularımıza kış güneşinin verdiği hayatı aynı kışın soğuğu bütün sertliğiyle vursun vursun vursun...

Naz'ın hareketleride tıpkı yalancı bahar gibi işte.Aldatıcı ve istemeden de olsa zarar verici.Naz'ın Tarık'a yaşattığı fırtınalı ve soğuk günlerden sonra tam,bir güneş gibi sıcaklığını hissettirmeye başlamışken aniden yine poyraza dönmesi Tarık'ı da karmakarışık duygulara sürüklüyor.Naz'ın içinde yaşattığı temelinde değişmeyen ama yüzeyinde gelgitlerle dolu duygularına bir türlü yön verememesinin ve ne istediği konusunda kararlı bir adım atamamasının yarattığı girdap hem Tarık'ın hem de kendisinin istemedikleri hayatlara çekilmelerine neden oluyor.Aslında mutluluk bir adım uzaklarındayken onlar bu durumu öyle zor bir hale getiriyorlar ki mutluluk onlar için karmaşık bir labirentin içine hapsoluyor.Tabi bu karmaşıklıkta Tarık'ın suskunluğununda payı var.Bu suskunluk Naz'ı daha da dengesiz ve hırçın bir hale getirirken olaylarıda içinden çıkılmaz bir kısır döngüye sürüklüyor.Ama Belgin Hanım'ın Tarık'ın İtalya'ya gitme olayını finale taşıması ikisin de son kozlarını oynamasına neden olacak gibi görünüyor.Hayatlarının söz konusu olduğu bu oyunda geçmişte yapılan blöflere yer yok.Artık herkes kartlarını açmak ve elini göstermek zorunda.Bu son şanslarını da değerlendiremezlerse artık çok geç olabilir...

ebru.karaca
22-04-07, 00:53
Serdar (tarık_naz) doğum günün kutlu olsun. Burçin yazmasa haberim olmayacaktı. Nice senelere. Kusura bakma hediye alamadık. Sana en büyük hediye 41 de gelecek galiba:)

Al bende de o kadar Handeciğim, benim de haberim yoktu.
Doğum günün kutlu olsun Serdar..

Medea
22-04-07, 01:00
Hayatın;Vahi'nin efendiliği gibi sakin,Sadri'nin vefası gibi uzun,Hulusi'nin flörtözlüğü gibi neşeli ve Tarık'ın Naz'a gülümsemesi kadar sıcak geçsin.Allah seni;Nazın şerri gibi öfkelerden,Neticenin bastonu gibi sertliklerden,Belgin'in önyargısı gibi düşüncelerden ömrün boyunca korusun.
İYİ Kİ DOĞDUN SERDAR'IM:happy0064

Kara İnci
22-04-07, 01:05
SERDAR; Hayat ağacından bir yaprak daha düştü işte.Yıllar sonra ne kadar da çabuk geçti diye hayıflanacağın bir yıl daha....Ömrümüz biz farkına bile varmadan akıp gidiyor zaman ve mekan tanımadan.Bir yaprak bir yaprak daha...Geçen yıl nasıl da çabuk geçti diye hayıflanırken farkına varmadan yaşamayı kaçırdığımız bir yaprak daha...Yıllar sonra göreceğiz ki önemli olan ayaklarımızın altına bir yorgan misali serilmiş olan yaprakların adedi değil.Ne kadarının dolu dolu yazılıp bize hayat vererek düştüğü ne kadarının da bomboş bir sayfa olarak zamanın derinliklerinde yitip gittiği...Yıllar sonra arkamıza baktığımızda göreceğimiz şeyin artısı veya eksisiyle dolu yaşanmışlıkların olduğumu yoksa türlü sebepler ve korkularla yaşanmadan geçmiş,boş yere heba olmuş bir ömür mü...Henüz yolun başındayken daha denizler kadar mürekkebin ve yazma gücün varken asla yaprakların boş düşmesine izin verme.Yaşama sevincinin bir ömür kaybolmaması dileğiyle...

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN... :cheer::img-grin2

ceza_cansu
22-04-07, 01:07
Serdar (sevgili senaristimiz:)) iyiki doğdun.Nice senelere.Umarım hayatın boyunca hep mutlu olursun

skyline_91
22-04-07, 01:11
serdar doğum günün kutlu olsun forumdaşım ve arkadaşım
nice mutlu senelere:img-yes:

jlee
22-04-07, 01:20
doğum günün kutlu mutlu olsun serdar :)

tarik_naz
22-04-07, 01:20
çok saolun arkadaşlar.çok teşekkür ederim kutlamalarınız ve o güzel yorumlarınız için.
sizleri tanımak benim için en büyük hediye zaten. fazlasına ne gerek var.

böyle mesajlar yazılınca aklıma hep 30.bölümdeki ayrılık konuşması geliyo. uzak yerlerdesin, aranızda mesafe var ama kalpler ve duygular aynı yerde. önemli olan da kalplerin bir olması değil mi zaten.

pas.si.on79
22-04-07, 01:58
Serdar doğum günün kutlu olsun..Forum sayfamızın rengi,sesi, resmi olarak hep aramızda ol..

Barış dolu nice mutlu yıllara...

pas.si.on79
22-04-07, 02:00
bu bölümü bir türlü yazamadım.O kadar güzeldi ki ..Bu bölümü yorumsuzda bırakmaya gönlüm razı olmadı.

40.bölüm duygusal çok güzel bir bölümdü.. Etkisinden kurtulamadım. 2 kez izledim..Doyamadım.

40.bölümde Tarık ve Nazın aşk acısını gördük.. Nasıl bir acıdır ki BArış ve Merve bunu çok güzel yansıttılar.. Oyunculuk onlar için ispatlandı.. 40.bölüm onların sertifikasıydı ve eminim 41.bölüm de 41 kere maaşallah diyeceğiz..

Gülüşleri,hüznü,şaşkınlıkları,öfkeleri,acıları o kadar içtendi ki ... Etkilenmemek elde değildi..

Keremin katılması yine mi popstar sandılar dizimizi diye başlarda düşünsem de ilgisi olmadığını anladım.. Çünkü ?????? ya da öyle düşündürdüler beni...

Bu arada Kerem nişanlıymış :img-hyste Tabi Naz kardeşi olarak tanıttı.İşte o zaman Tarıkın ifadesi o kadar başarılıydı ki,, eminim herkesin dikkatinden kaçmamıştır. Tabi Tarık Naz bakışmaları ve diğer sahnelerde olduğu gibi çok başarılardı..

Kıskandırma olaylarını hiç anlamamışımdır.Sevdiğinizden,aşkınızdan eminseniz niye kıskandırma gibi teşebbüslere girilir.. Naza bu seferlik azıcıkta olsa hak veriyorum.Çünkü gerçekleri kabul etti. Hatasını anladı ama gitme diyemiyor. Bunun içinde Tarıkın tepki vermesini bekliyor... Tarıkta onca yaşananlardan sonra Nazın itiraf ettiği gibi, nasıl beni bu kadar kolay başkasına bırakır diye içerliyor.. Çünkü O O'nun için çok mücadele vermişti.Cenk, Bora, Mert,Burak hiçbirinde bırakmadı.. Ben bir şoförüm,üstelik yasaklıyım,yalancıyım diye kendinden soğutup başkalarına bırakmadı.. Naz her seferinde melisaya da, sofiaya da hep rahatlıkla bıraktı..

Belgin HAnımın da kıskandırma olayını fazla uzatmaması gerekir.Zira Hacer Annenin dediği gibi işler iyice karışır.. İstenmeden de olsa şartlar değişir.. Zaten Belgin Hanım da Hacer Annenin sözünü dinleyip,o ince ayrıntıyı ayarlayacak..

Şu ravyolli olayının çok kötü birşey olarak çıkmaması beni sevindirdi..NE tahminler yapmıştık.katil olurmuş falan filan.. iyiki olmadı..

TArıkın espirileri de çok güzeldi.. değinmeden geçemeyeceğim.Bir de her kapı açılıp Sadri gelirken Nazın geldiğini sanıp heyecanlanması da ayrı bir hoştu..

Naz hep Tarıkın gitmemesi için bakışlarıyla anlatmak istedi.Sözleriyle belirtti.. En azından bu bölüm Naz birşeyler yaptı..ki sanırım iki sevgli arasında en güzel şekilde, birbirine birbirini anlatmak tarzı, bu olsa gerek...

Tarıkın şunu düşünmesi de güzel:Ne yapmaya çalışıyor bu kız ben bütün bağlarımı koparıyım diye mi çalışıyor; yoksa arkama bakmadan bir türlü gidemeyim diye mi uğraşıyor.

Nazın bir sözü; Hayır Netice HAla Tarık gidiyor,Yolcudur Abbas bağlasan durmaz.
Ümit:Öyle deme Naz bağlarlarsa durur...
işte ordaki bir bakış daha..

Tarıkla Nazın ilk Belgin Hanımın evinde karşılaşmaları.. Çok güzeldi. O kadar duygusal ve Nazın davranışları vardı ki kal der gibiydi.

Ümit bu bölümde çok iyiydi..Filiz de öyle.. Aa Belgin Hanımı da unutmayalım.Tarık ile Nazın arasına kimse giremez.. Nasıl tatlı kaynana oldu bir anda..Sonra o hayaller rüyalar.. Belginnazımız .... Ne güzellerdi.. Ne mutlu tablo şipşakkk
AMa biz Hulisicanı bekliyorduk..Aslında iyi oldu..hep oğluşum oğluşum diye diye kızları ayırdığını düşünüyordum ŞAka tabi ki sakın ciddiye alınmasın.Ayrıca Belgin Hanım bu bölümde Filize kızım senden birşey isteyeceğim lütfen sen de beni bırakıp gitme.. Deyip alnına bir öpücük kondurdu.. Süperdi..

Eveett artık bitirsem diyorum.TAdına doyamadığımız bir bölümdü.. Tüm YALANCI YARİM ekibinin ellerine,emeklerine sağlık.. Ekranlarımızdan eksik olmayın..

Yeni gelen özet o kadar heyecanlandırdı ki. Tabi ki son cümle.. Acaba son cümle bölümün başlarımıydı yoksa sonlarımıydı..

ANIL_
22-04-07, 02:55
SERDAR; Hayat ağacından bir yaprak daha düştü işte.Yıllar sonra ne kadar da çabuk geçti diye hayıflanacağın bir yıl daha....Ömrümüz biz farkına bile varmadan akıp gidiyor zaman ve mekan tanımadan.Bir yaprak bir yaprak daha...Geçen yıl nasıl da çabuk geçti diye hayıflanırken farkına varmadan yaşamayı kaçırdığımız bir yaprak daha...Yıllar sonra göreceğiz ki önemli olan ayaklarımızın altına bir yorgan misali serilmiş olan yaprakların adedi değil.Ne kadarının dolu dolu yazılıp bize hayat vererek düştüğü ne kadarının da bomboş bir sayfa olarak zamanın derinliklerinde yitip gittiği...Yıllar sonra arkamıza baktığımızda göreceğimiz şeyin artısı veya eksisiyle dolu yaşanmışlıkların olduğumu yoksa türlü sebepler ve korkularla yaşanmadan geçmiş,boş yere heba olmuş bir ömür mü...Henüz yolun başındayken daha denizler kadar mürekkebin ve yazma gücün varken asla yaprakların boş düşmesine izin verme.Yaşama sevincinin bir ömür kaybolmaması dileğiyle...

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN... :cheer::img-grin2

Demagoji yapma :) :img-artis

Serdar kardeşim doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara :happy0064

whiteangel
22-04-07, 03:18
SERDAR'CIM
Forumumuzun efendi, kibar ve her daim sağduyulu üyesi...YALANCI YARİM TUTKUNU..Sevgili senaristimiz... Yalancı Yarim sayesinde tanıdığım ve kazandığım sevgili kardeşim..DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN. SANA GÖNLÜNCE BİR ÖMÜR DİLERİM.Umarım ki yaşamından alacağın keyif yalancı yarimden ve bu forumdan aldığın keyiften kat be kat fazla olsun.SEVGİLERİMLE :img-kiss: :img-kiss:

frk
22-04-07, 04:29
tarik_naz iyiki doğdun. Nice senelere.

Pazartesi olsada fragmanı izlesek. Sonra bi solukta çarşamba gelse 41i izlesek.

Yine benden başka kimse kalmamış. Herkese günaydın iyi pazarlar..

sinemim_g
22-04-07, 09:23
serdar doğum günün kutluuu olsunnn:img-wink:

yarın fregmanı gündüz verirlerse şaşmayın çünkü özet erken geldi...olabilir yani...41. bölüm maşallah çekeriz umarımmm yaaaaaaa artık bu bölümde gitmekten vazgeçsinn tarıkk ki öğrendik italyaya sonra gidilecekmişş.....bu bölüm vedadan kurtulalaım yaa özlettiler iyce 33. bölümü:sad53:

AneLkALeX
22-04-07, 09:27
serdar dogum gunun kutlu olsun sılah arkadasım benım nıce mutlu yıllaraa :happy0064

jenn
22-04-07, 10:54
http://img243.imageshack.us/img243/3091/mervebaralmajpgyagncb9.jpg (http://imageshack.us)

nice mutlu yıllara serdacığım.içindeki sanatçı ruhun hiç azalmasın..geleceğini yönlendirsin.iyiki seni tanıdık..romantik ince ruhlu arkadaşımız,yaşamında herşey gönlünce olsun sevgiler.:))

tosinka
22-04-07, 11:01
sevgili büyüğüm toshinka, belli ki sinirlenmişsin.

peki iki sorum olacak

birincisi;
Neden: Genel istek üzerine silinmiştir,çünkü çoğunluğun demokrasiyi ihtiyacı vardır.

bu ne demek oluyo? demokrasiyi hepimiz biliyoruz. sen burdakilere demokrasiye ihtiyacları var dersen ben burayı savunurum. buna da kimse bişey demez.

ikinci sorum tüm foruma;

slm

--------------------------------------------------------------------------------

ya kusura bakma 29.sayfadaki "anelkalex" ten alıntı yaptığın mesajı silebilirmisin. hepimiz sildik ama senin alıntı yaptığın mesaj daha duruyo. silersen çok güzel olur. teşekkürler.

şu mesajın neresinde tehdit var?

sen beni hem tehditçi diye suçluyosun hem de terbiyesiz diyosun. hepimizi akılsız yerine koyuyosun, buna bişey demiyosun. tamam ben akılsız olmayı kabul ediyorum ama sen neden akıllı olmayı kabul etmiyosun. kusura bakma ama yaptıkların akıl çerçevesi içerisinde değildi. şimdi bana yine terbiyesiz diyeceksin. ben de artık susuyorum diyeceğim.

Altaki yazı Üsteki alıntıya cevap niteliğindedir.

O alıntılı mesajı silmek kafi değil arkadaşlar

Durum o kadar basit değil yani

Kim neyi nasıl neye karşı savunur bilemiyorum.

Yalancı Yarim dizisinin harbi izleyicisi ne demektir acaba. Birisi kalkıp bir mesaj yazıyor ortaya manasız vede mesnetsiz bir mesaj bu bende alıntı yapıyorum doğal olarak. Daha sonra mesaj sahibi lütfen silermisiniz diyor ben önce pek dikkate almıyorum çünkü bu bireysel bir istek daha sonra iki kişiden daha bu istek gelince çoğunluğa uymak herzaman önemlidir diyerek isteği yerine getiriyorum. Ancak tuhaf bir atışma başlıyor forum zemininde hemde bu bu foruma yakışmayacak şekilde. Arkadaşın birisi 2 kişi konuşurken 3. ye bir şeyler düşer diyerekten bir polemiğe kapı aralıyor. Bir tahrik veya tehtid bir kışkırtma adına ne koyarsanız koyun. Arkadaş bununlada yetinmeyerek dahada ileri gidiyor ve akıllı olmamı öneriyor bana. Şimdi amaç mesajın silinmesi ise ve bu da yapıldıysa neden böyle bir polemiğe ihtiyaç duyuluyor acaba. Çok akıllara zarar bir akıllılıkmı söz konusu burada. Ardından biri çıkıyor diğerinin yazısının altına imzasını attığını söylüyor. Bu fazlasıyla çocukça davranışları çok uzun yıllar önce ardında bırakmış biri olarak bu olanlara gülüp geçmek istiyorum ama gençliğin bu halde olduğunu görmek bir parça içimi acıtıyor. Evet hepsi bu kadar arkadaşlar.

Dizinin nerede ne şekilde çekileceği Yapımcı şirketin uhdesindedir. Bu bizim dışımızda gelişecek bir olaydır. Bu bir tartışma konusu olmamalıdır. Olursa da tahmin boyutunda kalır. Dayatma yapılamaz.

Bu forumun bir paylaşım forumudur. Ortamın gerilmemesi için polemik yaratabilecek bir takım ifadelerden kaçınarak mantık çerçevesinde ve sağduyu hareket edilmesinde yarar vardır.

Not:Güzel Türkçe’mize lütfen gereken önemi verelim. :good: :good:

Dünden beri olayın içine girmemek için tutuyorum kendimi tam olay kapandı forum normale döndü derken gene bir mesaj.Bu çocukça dawranışlar demişsiniz sizce bu olayı uzatarak kim çocukça dawranıyor? Lütfen artık mesela kapansın ve bir daha da açılmasın , dün modlar bile geldi mesajınızı sildiler bu size pek anlam ifade etmiyor galiba en azından huzuru bozmamak için Büyüklüğünüzü koruyun bizim gibi çocuklara karşı

Algı maalesef kabiliyetle sınırlıdır.

bülbül
22-04-07, 11:19
SERDARCIM...MUTLU YAŞLAR ...UZUN ÖMÜRLER CANIM..HERŞEYİN GÖNLÜNCE OLDUĞU NİCE YILLAR...SEVGİLER...

handeozbek
22-04-07, 11:27
Yalancı yarimde hep kıyısından köşesinden dönülmüş aşk alabildiğine zorluyor sınırları.
İkisi kocaman gece de yapayalnız.
Aşk onları sobeleyecek mi?
Ekranların en romantik dizisinde unutulmaz anlar yaşanacak...

Not:Şimdi bunları neden yazdın diyeceksiniz? Valla bilmiyorum. Öyle içimden geldi. Ne olduğunu hatırladınız herhalde. Unutmak mümkün mü? Öyle estiler nostalji yapayım dedim:)

burcin_kaplan
22-04-07, 11:28
O alıntılı mesajı silmek kafi değil arkadaşlar

Durum o kadar basit değil yani

Kim neyi nasıl neye karşı savunur bilemiyorum.

Yalancı Yarim dizisinin harbi izleyicisi ne demektir acaba. Birisi kalkıp bir mesaj yazıyor ortaya manasız vede mesnetsiz bir mesaj bu bende alıntı yapıyorum doğal olarak. Daha sonra mesaj sahibi lütfen silermisiniz diyor ben önce pek dikkate almıyorum çünkü bu bireysel bir istek daha sonra iki kişiden daha bu istek gelince çoğunluğa uymak herzaman önemlidir diyerek isteği yerine getiriyorum. Ancak tuhaf bir atışma başlıyor forum zemininde hemde bu bu foruma yakışmayacak şekilde. Arkadaşın birisi 2 kişi konuşurken 3. ye bir şeyler düşer diyerekten bir polemiğe kapı aralıyor. Bir tahrik veya tehtid bir kışkırtma adına ne koyarsanız koyun. Arkadaş bununlada yetinmeyerek dahada ileri gidiyor ve akıllı olmamı öneriyor bana. Şimdi amaç mesajın silinmesi ise bu yapıldıysa neden böyle bir polemiğe ihtiyaç duyuluyor acaba. Çok akıllara zarar bir akıllılıkmı söz konusu burada. Ardından biri çıkıyor diğerinin yazısının altına imzasını attığını söylüyor. Bu fazlasıyla çocukça davranışları çok uzun yıllar önce ardında bırakmış biri olarak bu olanlara gülüp geçmek istiyorum ama gençliğin bu halde olduğunu görmek bir parça içimi acıtıyor. Evet hepsi bu kadar arkadaşlar

Dünden beri olayın içine girmemek için tutuyorum kendimi tam olay kapandı forum normale döndü derken gene bir mesaj.Bu çocukça dawranışlar demişsiniz sizce bu olayı uzatarak kim çocukça dawranıyor? Lütfen artık mesela kapansın ve bir daha da açılmasın , dün modlar bile geldi mesajınızı sildiler bu size pek anlam ifade etmiyor galiba en azından huzuru bozmamak için Büyüklüğünüzü koruyun bizim gibi çocuklara karşı

burcin_kaplan
22-04-07, 11:31
Yalancı yarimde hep kıyısından köşesinden dönülmüş aşk alabildiğine zorluyor sınırları.
İkisi kocaman gece de yapayalnız.
Aşk onları sobeleyecek mi?
Ekranların en romantik dizisinde unutulmaz anlar yaşanacak...

Not:Şimdi bunları neden yazdın diyeceksiniz? Valla bilmiyorum. Öyle içimden geldi. Ne olduğunu hatırladınız herhalde. Unutmak mümkün mü? Öyle estiler nostalji yapayım dedim:)

Handecim dün bende 20. bölüm fragmanını izledim gene :) gerçektende bu sözler 41. bölüm için de uyuyor ikisi kocaman gecede yapayanlız,Aşk onları sobeleyecek mi? bu sefer lütfen sobelesin:)

RebeCa
22-04-07, 11:39
Serdar'cım nice mutlu yıllara dogum gunun kutlu olsun.Hayatında hep güzellikler olması dılegıyle çok uzun ve saglıklı bır ömür diliyorum.

Ebru'cum yıne döktürmuşsun,ellerıne saglık ve teşekkür ederim.
Arkdaşlar cuma gunu en sonm yazdıgım mesajda hasta oldugumu yazmıştım o gun işten izın alıp erken çıktım ve doktora gıttım .Faranjıt olmuşum.şimdi kendı me gelebılıyorum.Cuma akşam ustunden berı yatıyorum aklım hep forumdaydı acama mıllıyet kuçuk özet vermışmıdır dıye .Kendımı bıraz ıyı hıssedınce foruma gıreyım dedım ve özetı görunce nasıl mutlu oldum anlatamam.
Soracagım bır sey var Italya işi ne oldu bır de yorumlarda bodrum falan okudum ne o bizımkıler bodrum a mı gıdıyor?

görüşmek üzere sevgıler ben gıdıp bıraz daha dınleneyım.

Buyukbaba
22-04-07, 11:41
Serdar kardeşim;

Gördüğüm kadarıyla bugün doğum günün. Sana bir ömür boyu mutluluk, ince ruhuna uygun huzur dolu bir yaşam ve her an sağlık dilerim.

burcin_kaplan
22-04-07, 11:45
Algı maalesef kabiliyetle sınırlıdır.

kesinlikle katılıyorum tamamen algı meselesi ... birilerinin algısında da bir düşüklük olduğu çok belli oldu bu son yaptığınızdan sonra..

handeozbek
22-04-07, 11:48
Bende acayip bir didikleme merakı başladı. Şimdi 20. bölümün özetini okudum da. O da aynı bu özet gibi. Önce normal konulardan bahsediyor. Sonra vurucu bir son cümleyle bitiriliyor. Sizce bu bir işaret mi? Yoksa ben paranoyak mı oldum? Bu fragman gelmezse artık daha neler neler olurum bilemiyorum.:)

20. bölümün özetinin son cümlesi
"Tarık ve Naz geceyi geçirmek için kalacak bir kulübe bulurlar."

41.bölümün özetinin son cümlesi
"Tarık ve Naz, Tarık’ın son gecesinde bir an da baş başa kalırlar."

nilay87
22-04-07, 11:53
Bende acayip bir didikleme merakı başladı. Şimdi 20. bölümün özetini okudum da. O da aynı bu özet gibi. Önce normal konulardan bahsediyor. Sonra vurucu bir son cümleyle bitiriliyor. Sizce bu bir işaret mi? Yoksa ben paranoyak mı oldum? Bu fragman gelmezse artık daha neler neler olurum bilemiyorum.:)

Sen şimdi böyle kıyaslayınca birden bir mutluluk doğdu içime. Yeni bir 20. bölüm izlermiyiz acaba? 33. bölümde de yalnız kalmaya çalışıyorlardı yalnız kalınca neler olduğunu gördük:img-wink: Fragman çabuk gelse de bizde kurtulsak şu meraktan:img-hyste

Serdar doğum günün kutlu olsun. Daha nice mutlu senelere.

nowar_77
22-04-07, 11:54
Sevgili Serdar doğum günün kutlu olsun kardeşim.Dün gece benden çok dua aldın:img-yes: onlara sağlıklı,mutlu,dilediğince geçireceğin uzun yıllar dileklerimi de ekleyerek sevgilerimi yolluyorumbye ..

yalancı yarim
22-04-07, 12:12
nezamandır yorum yazamıyorum ya cook üzgünüm...ama bölüm süperdi bu haftada !!! yaaa nezaman onları sewgili olmus bi sekilde görücez??hep bisimi olucak yada hep birilerimi giricek araya??alfonso olduğunu öğrendi bakalım nezaman tarık tekelioğlu olduğunu öğrenicek??ben eskisi kadarda korkmuyorum naz tarığı gercekten cok sewiyo bence tarıktanda daha cok belli ediyo sewdiğini...ama tabi henüz birbirlerine seni sewiyorum bile demediler...:icon_sorr

tarik_naz
22-04-07, 12:22
doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

bengi abla hediyen çok güzel olmuş saol, hayatım boyunca saklayacağım bunu. bu ince düşüncen ve emeğin için çok çok teşekkürler.

star da fragmanı veriverse başka ne isterim ki.

handecim çok kurnazsın sen yaaa. hemen de karşılaşmayı yapıvermişsin. 20.bölümün son cümlesinde de çok şey gizliydi. 41. bölümün son cümlesinde de çok şey gizli. 20.bölüm dizinin seyrini değiştirmişti. darısı 41.bölüme. 41 kere maşallah, nazar değmez inşallah diyeceğimiz bi bölüm olması dileğiyle.:)

cave77
22-04-07, 12:31
Serdarcım gerçi kutladım ama bir de buradan kutlayım :))) doğum gününün kutlu olsun nice mutlu yıllara:img-clapp ...ömrün yazdığın senaryolar kadar güzel ve de neşeli geçsin :))))

ayşenurr
22-04-07, 12:40
Tarık ile Naz başbaşa kalacaklarmış.çok güzel haber.belki Tarık aşk itirafını
yapar.:img-in_lo
Tarik-Naz doğum günün kutlu olsun.nice senelere.....

ebru.karaca
22-04-07, 12:45
Serdar'cım nice mutlu yıllara dogum gunun kutlu olsun.Hayatında hep güzellikler olması dılegıyle çok uzun ve saglıklı bır ömür diliyorum.

Ebru'cum yıne döktürmuşsun,ellerıne saglık ve teşekkür ederim.
Arkdaşlar cuma gunu en sonm yazdıgım mesajda hasta oldugumu yazmıştım o gun işten izın alıp erken çıktım ve doktora gıttım .Faranjıt olmuşum.şimdi kendı me gelebılıyorum.Cuma akşam ustunden berı yatıyorum aklım hep forumdaydı acama mıllıyet kuçuk özet vermışmıdır dıye .Kendımı bıraz ıyı hıssedınce foruma gıreyım dedım ve özetı görunce nasıl mutlu oldum anlatamam.
Soracagım bır sey var Italya işi ne oldu bır de yorumlarda bodrum falan okudum ne o bizımkıler bodrum a mı gıdıyor?

görüşmek üzere sevgıler ben gıdıp bıraz daha dınleneyım.

Canımcığım, hem teşekkür ederim, hem de çok çok geçmiş olsun sana. Faranjit zor bir hastalıktır. Hayatın boyunca her grip, nezle vb hastalıklarda dikkatlı olmak durumunda kalacaksın. Sana bol ve acil şifalar diliyorum canım.

Sana katılıyor ve umut ediyorum Handeciğim.. :)

siracen
22-04-07, 12:46
tarık_naz doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara herşeyin gönlünce olması dileğiyle...
arkadaşlar bu 20. bölüm ve bu haftaki bölüm özetlerinin kıyaslanması ne güzel olmuş içime su serpti çok teşekkürler yani şimdi iş dört göz olup fragmanı beklemeye geldi çabucak gelse şu fragman erkendennnnnn

elmali-turta
22-04-07, 13:35
Serdarcığım doğumgünün kutlu olsun!
Nice mutlu yıllara:)

love-angel
22-04-07, 14:00
tarık-naz doğum günün kutlu olsun
iyiki doğdun

You_A
22-04-07, 14:02
Herkese iyi pazarlar,umarım herkes iyidir...

“Hep kıyısından köşesinden donmuş aşk YY’ de…” böyle diyordu 20. bolüm fragmanında dış ses, bunun üzerinden 20 bölüm geçti. O, Naz’ın rüyası mı diye uzun uzun konuşulan “sahnenin”, sessiz gecede yalnız iki kişi artık eskisi gibi yalnız olamayacaklarını temelleri atılmıştı. Ama onların ilişkileri biraz fazla inişli çıkışlı. Aşk çoktan kapıyı çaldı ama hala kapının arkasında içeri girmeyi bekliyor. Aslında YY’ yi diğer yapımlardan ayıranda bu, aynı “gerçek” hayatta olduğu gibi aşk kolay değil, zaten aşk filmlerde, dizilerde olduğu kadar kolay olsaydı adı aşk olabilir miydi?

Kırklı bölümlerin başlamasıyla dizide bazı değişiklikler başladı- zaten bekleniyordu da değil mi?- Dizi ekibi bir yerlere gidecekler, nereye mi?,umurumda bile değil olması gerekenler olduktan sonra “aşk şehri”, “tatil yöresi” fark etmez.

Kanal sürpriz mi yapmış yoksa kaza eseri mi özet erken gelmiş muamma ama bir kerede iki bölüm özetini aynı anda vermişlerdi, zaten garip bir kanal neyse…

“Son” gecelerinde Naz ve Tarık aynı evde beraberler, tüm gece onların, bekleyelim ve görelim neler olacak “ son” gecede ama her son yeni bir başlangıçtır, berki bu sefer kıyısından dönmez aşk.

Tabii bu arada Betül Hanım ve Haluk Beyin bizi şaşırtmayı seven senaristler olduğunu da unutmamak gerek. Heyecanla yeni bölümü bekliyorum.

PS: Tarık_Naz doğum günün kutlu olsun.
Ben yine çok uzun zaman sonra bir şeyler yazdım ama neyse tekrar iyi pazarlar.

sude9
22-04-07, 14:11

Karşılaştırma çok enteresan olmuş:icon_whis birşeyleri çağrıştırıyor ama bakalım

Tarık:Senin ne işin var burda?
Naz:Asıl senin ne işin var,adına düzenlenen partide olman gerkemiyormu?
Tarık: Peki beni göndermek için bu uğraşmışken senin orda olman gerekmiyormu?:img-yes:

Bunlar önce atışırlar,sonra ayrılık olacağı düşüncesiyle veda konuşmalrı yapmaya başlarlar,işin sonu nereye gider bilinmez :img-yes:

İtalya olayı iptal olmuş olsun gidecek daha güzel yerde bulurlar
bkz Dağ evi,göl evi:icon_whis

pas.si.on79
22-04-07, 14:27
Tarık:Senin ne işin var burda?
Naz:Asıl senin ne işin var,adına düzenlenen partide olman gerkemiyormu?
Tarık: Peki beni göndermek için bu uğraşmışken senin orda olman gerekmiyormu?:img-yes:

Bunlar önce atışırlar,sonra ayrılık olacağı düşüncesiyle veda konuşmalrı yapmaya başlarlar,işin sonu nereye gider bilinmez :img-yes:

evet çok güzel bir replik, bu sözlerin sonrasında dumur halinde Tarık ve Naz..

41 nci bölüm... Handeciğim güzel karşılaştırmalar yapmışsın.. Umarım diyorum da başka birşey demiyorum. Ama özel bir bölüm olacağı kesin.... :img-in_lo

sinemim_g
22-04-07, 14:34
benimde içime doğuyorr bu bölüm bizi süprizler bekliyorr:img-wink: yarınn ahh yarın gel artıkkk:img-yes: bu arada yarın 23 nisan umarım hepimizin bayramı olurrrrrrrrrrr:happy0064 star bize bir süpriz yapsın gerçi çocuk değiliz amaa:img-hyste

schmetterling
22-04-07, 14:34
şimdi Serdar için Barış'tan geliyor...

" iyi ki doğdun Serdar iyi ki doğdun Serdar.. İyi ki doğ...dun... iyi...ki...."

Bi doğumgünü şarkısını da tamamlayamıyor bu çocuk:img-hyste Biz forumca tamamlarız "İYİ Kİ DOĞDUN SERDARRRRRRR"

Yeni yeni tanıştık, ama ben senin yorumlarını okurdum önceden, iyi ki doğmuşsun, iyi ki yalancı yarim izlemişsin arkadaşım, iyi ki tanımışız seni... Mutlu yıllar...

Naz: Amma da söyledi, iyi ki doğdun Serdar, iyi ki ... Nerdeyse Serdar'ın doğumgününde başlayan şarkı benim 4 ay önceki doğumgünümde bitcekti..
Forum ahalisi: Sen sus Naz, o karışık bi konu:img-hyste

ceza_cansu
22-04-07, 14:35

Herkese selam arkadaşlar.Handecim ne güzel bir bağlantı kurmuşsun böyle:)Olur mu olur yani:img-yes:

NOT:Bazı şeyleri çocukça bulan arkadaşa söylemek istediğim tek birşey var.Önemli olan fiziki yaş değil düşüncedeki yaştır.Bazıları genç yaşına rağmen olgun davranışlar ve yazılarda bulunur bazıları da ilerleyen yaşına rağmen bu genç arkadaşlarımız yaptığı olgunlukları bile gösteremez çocukça davranışlarda bulunur.

sude9
22-04-07, 14:43
Bu bölüm Tarık'la konuşan Naz'ı buğulu gözlerle izleyeceğimiz muhakkak,ama sonu süprizlerle dolu olacak bence,bizde keyifle izleyeceğiz
ama şuda aklıma gelmiyor değil Tarık Naz konuşmalar sırasında bayağı bir yol katederler tam herşey düzeldi derken kapı açılır Hulusi-Netice-Ümit içeri girer,umarım olmaz

tosinka
22-04-07, 14:54
Herkese selam arkadaşlar.Handecim ne güzel bir bağlantı kurmuşsun böyle:)Olur mu olur yani:img-yes:

NOT:Bazı şeyleri çocukça bulan arkadaşa söylemek istediğim tek birşey var.Önemli olan fiziki yaş değil düşüncedeki yaştır.Bazıları genç yaşına rağmen olgun davranışlar ve yazılarda bulunur bazıları da ilerleyen yaşına rağmen bu genç arkadaşlarımız yaptığı olgunlukları bile gösteremez çocukça davranışlarda bulunur.

Ne mutlu size. Aynen devam ediniz( Doğru bildiğiniz yolda) Kim tutar ki sizi

pas.si.on79
22-04-07, 14:55
benimde içime doğuyorr bu bölüm bizi süprizler bekliyorr:img-wink: yarınn ahh yarın gel artıkkk:img-yes: bu arada yarın 23 nisan umarım hepimizin bayramı olurrrrrrrrrrr:happy0064 star bize bir süpriz yapsın gerçi çocuk değiliz amaa:img-hyste

yok yokk bize güzel sürprizleri çok görmesinler..hep kötü sürprizler yapacak değiller ya....

Bi doğumgünü şarkısını da tamamlayamıyor bu çocuk:img-hyste Biz forumca tamamlarız "İYİ Kİ DOĞDUN SERDARRRRRRR"

Yeni yeni tanıştık, ama ben senin yorumlarını okurdum önceden, iyi ki doğmuşsun, iyi ki yalancı yarim izlemişsin arkadaşım, iyi ki tanımışız seni... Mutlu yıllar...

Naz: Amma da söyledi, iyi ki doğdun Serdar, iyi ki ... Nerdeyse Serdar'ın doğumgününde başlayan şarkı benim 4 ay önceki doğumgünümde bitcekti..

Gizem çok güzel bağlamışsın... Nazın doğum günü Ne zaman..?????
42-45 arası mutlaka olması lazım..sanki,her bölüm bir haftayı temsil ediyor gibi.. o yüzden 46 bölümde gibi .

sinemim_g
22-04-07, 14:55

:img-hyste :good: koptummm yaaaa...valla nazz sen suss 4 ay oldu ne doğum günüymüşş bee yalancı yarimin 40 bölümdür kırdığı en büyük pot:img-hyste

ceza_cansu
22-04-07, 14:59
Bu bölüm Tarık'la konuşan Naz'ı buğulu gözlerle izleyeceğimiz muhakkak,ama sonu süprizlerle dolu olacak bence,bizde keyifle izleyeceğiz
ama şuda aklıma gelmiyor değil Tarık Naz konuşmalar sırasında bayağı bir yol katederler tam herşey düzeldi derken kapı açılır Hulusi-Netice-Ümit içeri girer,umarım olmaz

Yok yok gelmezler.Yani umarım.Ben bu konuda tamamen Belgin'e güveniyorum.Onun sayesinde Tarık-Naz daha çok başbaşa kalıcak.

Gizem resmen kalbimden vurdun beni:icon_sorr Ah ahh Naz'ın bir doğum gününü göremedik yanarım yanarım ona yanarım:):)

NOT:Merak etmeyin devam edicez.Birileri bu sayfaları bu güzel forumu kötü mesajlarıyla kirlettikçe bizde yorumlarımıza devam edicez.Şu ana kadar zaten bizleri tutabilen olmadı bundan sonrada olamaz.

tosinka
22-04-07, 15:00
Yok yok gelmezler.Yani umarım.Ben bu konuda tamamen Belgin'e güveniyorum.Onun sayesinde Tarık-Naz daha çok başbaşa kalıcak.

Gizem resmen kalbimden vurdun beni:icon_sorr Ah ahh Naz'ın bir doğum gününü göremedik yanarım yanarım ona yanarım:):)

NOT:Merak etmeyin devam edicez.Birileri bu sayfaları bu güzel forumu kötü mesajlarıyla kirlettikçe bizde yorumlarımıza devam edicez.Şu ana kadar zaten bizleri tutabilen olmadı bundan sonrada olamaz.

Kimsenin böyle bir niyet içinde olduğunu zannetmiyorum. Modlar dahil

sude9
22-04-07, 15:09

.

Belgin'in Tarık ve Naz için yapacakları konusunda endişem yok ama bu ikilinin özel anlarında telefon çaldı,Hulusi pat diye bir yerlerden çıkıverdi,hiçbirşey yokken kendileri yangın çıkarıverdi,şimdi bunları izleyince insan tereddüte düşmüyor değil.umarım olmaz:img-yes:

ANIL_
22-04-07, 15:16
Kimsenin böyle bir niyet içinde olduğunu zannetmiyorum. Modlar dahil

Sevgili Tosinka sizden yaşınızın gerektirdiği gibi davranmanızı bekliyorum. Sürekli sağduyu çağrısı yapıyor ve polemik yaratan mesajlardan kaçınalım diyorsunuz. Ama kendi dediğinizi kendiniz yapmıyorsunuz. "Algı maalesef kabiliyetle sınırlıdır" gibi bir cümle sizin yaşınızdaki birine hiç ama hiç yakışmıyor.

Lütfen burda bitirelim bu tartışmayı.

tosinka
22-04-07, 15:20
Sevgili Tosinka sizden yaşınızın gerektirdiği gibi davranmanızı bekliyorum. Sürekli sağduyu çağrısı yapıyor ve polemik yaratan mesajlardan kaçınalım diyorsunuz. Ama kendi dediğinizi kendiniz yapmıyorsunuz. "Algı maalesef kabiliyetle sınırlıdır" gibi bir cümle sizin yaşınızdaki birine hiç ama hiç yakışmıyor.

Lütfen burda bitirelim bu tartışmayı.

Mesajlarda her türlü acayipliği yazacaksınız, ikide bir laf sokacaksınız ve susulmasını bekleyeceksiniz. Ne güzel bir durum bu böyle yahu hem sataş hem karşılık bekleme o biraz olmayası bir durum ne zaman ki düzgün mesaj yazarsınız o zaman rahat edersiniz.

tarik_naz
22-04-07, 15:23
Sevgili toshinka,

Bir şeyi iyi bilmeni istiyorum. Dizi başladığından bu yana, bu forumda hep aynı seviyede bir konuşma tarzı ile yorumlarımızı yazdık. Aramızda 10 yaşından tut da 50 yaşına kadar olan kişiler var. Forumun amacı nedir.? Hoşça vakit geçirmek, fikirlerini, düşüncelerini herkesle paylaşmak. Ben senin ne yapmak istediğini gerek yorumlarından, gerekse tavırlarından anladım. Senin burada yapmak istediğin “rejimi değiştirmek” kendi kafandaki forumu oluşturmak istiyosun. Herkes kendi yaşına göre mesajlar yazsın istiyosun. Ama çok şey istiyosun. Ben 22 yaşındayım, yaşımın gerektirdiği seviyede mesajlar yazmasını bilirim. Ama eğlence ortamı olsun istiyosak sıkıcı olmayan, eğlenceli, komik mesajlar yazmalıyız. Yoksa edebi yorumlar yazarım, alaturka yorumlar yazarım, 300-400 satırlık yorum da yazarım ve eminim buradaki herkesin böyle yorumlar yazma kabiliyeti var. Ama dediğim gibi biz en baştan böyle bir yol belirledik ve buna kimsenin gelip de müdahale etmesine izin vermeyiz.

Mesajlarda her türlü acayipliği yazacaksınız, ikide bir laf sokacaksınız ve susulmasını bekleyeceksiniz. Ne güzel bir durum bu böyle yahu hem sataş hem karşılık bekleme o biraz olmayası bir durum ne zaman ki düzgün mesaj yazarsınız o zaman rahat edersiniz.

o zaman dün neden ben susmadığım için o kadar laf ettin, sen bana, tüm foruma "şuna şuna ihtiyacınız var" diye laf sokacaksın ben susacam öyle mi? hani 34.bölümde yangın sonrasında naz tarığa bişey demişti

naz: konuştukça batıyosun

kozanak
22-04-07, 15:34
önceliklleeee tarık naz doğum günün kutlu olsun! son iki gündürrr forumda sahalarda görmek istemediğimiz olaylar yaşanıyor:):) .Bu forumun esas amacının izlediğimiz dizinin keyfini başkalarıylada paylaşabilmek oldugunu bir kez daha hatırtlatmayı borç bilirim.Böyle karşılıklı restleşmenin hiç bir anlamı yok yahuu! Ne demiş atalarımızzz söz gümüşşe süküt altındır. Sözün özü herkesi sükünete dawet ediyorum:) !

Medea
22-04-07, 15:39
Bence de anlamı yok kozanak.Bu forum;modlar arasında da bilinir ki,en düzgün ve sorunlarını kendi içinde halleden bir forumlardan birisidir.Kaldı ki sorunlar da sık olmaz zaten burada.Anasayfaya geçebilmemizde buradaki güzel ve seviyeli paylaşımlarımız etkilidir.Bu gerginlikleri bırakalım derim ben de..gerekiyorsa özelden halledelim.Herkese iyi pazarlar :)

sinemim_g
22-04-07, 15:40
arkadaşlar bişey rica etcem bir sorunuz varsa özelden görüşün konuşun ahlledin neden buraya yansıtıyorsunuz unutmayın burasıı yalancı yarim dizisinin forumu buraya dizi hakkın yazı yazmak gerekiyor böyle sürekli uzatarak o ona öğüt veriyor o ona büyüklük tersliyor sizce yakışıyor mu??peki konuyla hiç alakası olmayanlar bunu okumak gerilmek zorundamı bişey oldu ve bittiii neden lastik gibi uzuyor...lütfen gerçek konuya dönelimm yok illada uzatıcak susmayıp cevap vercem derseniz özelden konuşun lütfen burayıı harcamayalım kimsenin seviyeli bir ortamı germek gibi bir hakkı yok!!!

ekliyorummm bu sadece bir ricadır çünkü çok üzülüyorum yalancı yarim hayranlarına bunu yakıştıramıyorum...LÜTFEN:sad53: :img-in_lo :img-blush

41. bölümün hatırına diziye odaklanalım lütfennn

dizi kurdu
22-04-07, 15:42
önceliklleeee tarık naz doğum günün kutlu olsun! son iki gündürrr forumda sahalarda görmek istemediğimiz olaylar yaşanıyor:):) .Bu forumun esas amacının izlediğimiz dizinin keyfini başkalarıylada paylaşabilmek oldugunu bir kez daha hatırtlatmayı borç bilirim.Böyle karşılıklı restleşmenin hiç bir anlamı yok yahuu! Ne demiş atalarımızzz söz gümüşşe süküt altındır. Sözün özü herkesi sükünete dawet ediyorum:) !

kesinlikle katılıyorum yy başında bu foruma üye oldum sırf yy için birde buradaki ortamı beğendiğim için bu güne kadar burada böyle birşey olmamıştı yani dışarıdan diziye sataşanlar dışında böyle tartışmalar olmamıştı lütfen tartışmanızı özelden yapın yada ve en iyisi hiç yapmayın burada gülmek, eğlenmek istiyoruz kavgalara şahit olmak diğil

sezinti
22-04-07, 15:43
Sevgili arkadaşlar,

17.Her ne konu da olursa olsun, tartışmalara ve eleştirilere yön veren konular açmak ,mesajlar göndermek yasaktır. Üyeler kendi aralarındaki tartışmalar için forumu kullanamaz. Tartışmalar ve kişisel konuşmalar sadece özel mesaj yolu ile yapılabilir.

Forum kurallarının ilgili maddesini belirttikten ve yapılan bu uyarıdan sonra tartışmaların ve kişisel mesajların süreklilik arzetmesi durumunda bölüm bir süreliğine geçici kapatılacaktır. Lütfen, özenli olunuz ve forum kurallarına uyunuz.

pas.si.on79
22-04-07, 15:48
evet arkadaşlar.
yarın 23 nisan pazartesi ve büyük bir ihtimalle fragmanımız gelecek... Fragmanın yine nöbetleri tutuluyor değil mi... ?

not:asu yok diye görevler takip edilmiyor sanmayın..:img-hyste

ceza_cansu
22-04-07, 15:56
Kusura bakmayın arkadaşlar.Ama işte ne yapalım birimize saygı sınırlarını geçen mesajlar geldiği zaman dayanamıyoruz.Bazılarımız cevap vermedi kendisini tuttu bazılarımızda dayanamadı cevap verdi.Neticede bu ortam oluştu.Tekrar kusura bakmayın arkadaşlar.E artık bu ortamın geçmesi için bu gece koparız.Daha doğrusu kopmaya çalışırız

Aşka aşıklar yanlızca bir haftalık cumartesi gecesi kopma organizasyonumuz pazar gecesine alınmıştır.Hepinizi bekliyoruz:)

sinemim_g
22-04-07, 15:58
Yalancı Yarim -Star TV

%22.93

mgdmagazin.com daki son durum....arkadaşlar son hafta bu hafta lütfenn oylar kullanılıyor değilmi???

burcin_kaplan
22-04-07, 16:00
Kusura bakmayın arkadaşlar.Ama işte ne yapalım birimize saygı sınırlarını geçen mesajlar geldiği zaman dayanamıyoruz.Bazılarımız cevap vermedi kendisini tuttu bazılarımızda dayanamadı cevap verdi.Neticede bu ortam oluştu.Tekrar kusura bakmayın arkadaşlar.E artık bu ortamın geçmesi için bu gece koparız.Daha doğrusu kopmaya çalışırız

Aşka aşıklar yanlızca bir haftalık cumartesi gecesi kopma organizasyonumuz pazar gecesine alınmıştır.Hepinizi bekliyoruz:)

bizim forumuz sıkıcı olmaz merak etmeyin siz gerek kawga gerek kopma ile renklendiri weriyoruz işte birden:) biz bu gece kopartırız gene sizleri cumartesi gecemiz elimizde olmayan nedenlerden ötürü pazara alındı herkes gelebilir halka açık :img-hyste

önümüzde 41. bölüm war belki gece fragmanımız bile çıkabilir işte o zmn deymeyin keyfimize:)

pas.si.on79
22-04-07, 16:02
Yalancı Yarim -Star TV

%22.93

mgdmagazin.com daki son durum....arkadaşlar son hafta bu hafta lütfenn oylar kullanılıyor değilmi???

teşekkürler feyzacığım..
evet arkadaşlar,bu konuyu kesinlikle ihmal etmeyelim.Mutlaka düzenli oylarımızı verelim.. Çünkü son hafta,bu sonuçlara bakıp oy vermemezlik yapmayalım....

elmali-turta
22-04-07, 16:07
bizim forumuz sıkıcı olmaz merak etmeyin siz gerek kawga gerek kopma ile renklendiri weriyoruz işte birden:) biz bu gece kopartırız gene sizleri cumartesi gecemiz elimizde olmayan nedenlerden ötürü pazara alındı herkes gelebilir halka açık :img-hyste

önümüzde 41. bölüm war belki gece fragmanımız bile çıkabilir işte o zmn deymeyin keyfimize:)

aa hemde bizim forumumuz hiç sıkıcı olurmu yahu:img-wink:

Bu geceki kopma konumuzu belirleyelim sonradan gece boyu düşünmeyelim neylse kopucaz diye:img-hyste :img-hyste

Bütün herkes katılsın bize arkadaşlarr Burçin'le Cansu'nun dediği gibi halka açık:img-hyste :img-hyste

pas.si.on79
22-04-07, 16:24

halka açık:img-hyste :img-hyste :img-hyste
şimdiden kopartdınız :img-hyste

şimdi arkadaşlar..dün de sevgili songülle konuşmuştuk.
Songül demişti ki Nazın sesi güzel olsaydı sezen aksunun git git git me dur..yalan söyledim. şarkısını söylerdi..dedi..Bende söylemesi şart değil ..o şarkıyı dinlerken..Tarıkta duyması bile güzel olur.Tabi sonrada ne yapacakları kendilerine bağlı..:img-hyste yani bizi bağlamaz..:img-hyste tabi tabi....:img-hyste

Medea
22-04-07, 16:28
Eeee, göz göre göre orta yere "Tarık ve Naz başbaşa kalırlar" diye özet yazarlarsa böyle olur.Dumur oldu millet düşünemiyor şimdi :img-wink: :img-hyste

tarik_naz
22-04-07, 16:31

:img-hyste :img-hyste
halka açık ha, süper yaa.

hani seçim arabaları sokaklarda halka sesli konuşma falan yapar ya bu da öyle olmuş. arka fonda "yaz demedim" şarkısı eşiliğinde

cumartesi gecemiz elimizde olmayan nedenlerden ötürü pazara alındı herkes gelebilir halka açık :img-hyste

ama parmaklar burda, kulaklar bülent ersoyda olsun bu akşam :). malum her an fragman verilebilir bugün.

peki bülent ersoy mu?
köprü mü?
ya da firuze mi desem:)

hangisini daha çok tercih edersiniz? ben bülent ersoy diyorum valla. en azından süper sese sahip, inşallah görürüz bugün fragmanı, kopma gecesi şenlenmiş olur.

Medea
22-04-07, 16:33
Serdar sence bu forumun daha kopacak hali kaldı mı?:img-yes: :)

pas.si.on79
22-04-07, 16:35
Eeee, göz göre göre orta yere "Tarık ve Naz başbaşa kalırlar" diye özet yazarlarsa böyle olur.Dumur oldu millet düşünemiyor şimdi :img-wink: :img-hyste

"TArık ve Naz başbaşa kalırlar "lafından ne çıkar ki... :img-hyste
Ne anlaşılabilir ki.. :img-hyste

Yook Elgizciğim, gayet güzel düşünüyoruz:img-hyste hem de çok iyi şeyler düşünüyoruz.:img-hyste . Kesinlikle..

_Aslıhan_
22-04-07, 16:37
hepinize iyi pazarlar arkadaşlar

Tarık _Naz arkadaşım,dogum günün kutlu olsun,sağlıklı,mutlu,huzurlu ve başarı dolu bir hayat geçirmeni dilerim.
"hayat, bir günü iki kere yaşamıyacak kadar kısa" her günün,her dakikanın,heranın,dolu dolu ve mutlulukla geçmesini dilerim.

akşama halka açık yorumlar, kesin gelicem,bu fırsat kaçarmı hiç:happy0064

Medea