Tüm Versiyonu Göster : Teşekkürler
yapım_ayvalık
19-03-06, 18:47
Sevgili diziforum yöneticileri ve üyeleri…
Hiçbir karşılık beklemeden dizimize gösterdiğiniz sevgi ve sahiplenmişlik burada sizler için yapmaya çalıştığımız şeylerin doğruluğunu bir kez daha bizlere gösterdi.
Dizinin devamı için göstermiş olduğunuz çaba bizleri çok mutlu etti,gurur duyduk.Bizler yaptığımız işin doğruluğuna inanarak yola çıktık.Şimdi sizlerin bu hikayeyi sahiplenişinizi gördükçe,yaptığımız iş bizler için daha çok değer kazandı.
Bizler, Kırık Kanatlar dizi ekibi olarak ,sizlere bu sonsuz sevginizden ve bizlerden esirgemediğiniz desteğinizden dolayı teşekkür ediyoruz...
Kırık Kanatlar ekibi
19.03.2006
Ayvalık
ya nasıl yani siz kırk kanatlar ekibimisiniz eer öyleyseniz bize dizinin gidişatı hakında mesela 13 bölüm sora biticekmi yoksa bitmicekmi bunun hakında bilgi verebilirmisiniz birde yeni oyunvular kimler onu bildirebilrimisiniz
theroseberry
19-03-06, 19:00
İnanması güç ama eğer siz gerçekten Kırık Kanatlar ekibiyseniz, asıl ben kendi adıma sizlere teşekkür etmek isterim. Ekranlarda kaliteli dizi sayısı bir elin parmaklarını geçmezken bu eşsiz diziyi bizimle buluşturduğunuz için teşekkür ederim. Bizim gibi kaliteden yana olanlar her zaman arkanızda olacaktır. Başarılarınızın devamı dileğiyle.
Not: Umarım dizimiz devam eder...
yapım_ayvalık
19-03-06, 19:01
merhaba
nejla hanım gerekli açıklamayı yapmış ,şimdilik bunun haricinde bi gelişme yok .
dizimize yeni katılan oyuncular 9 . bölümde gördüğümüz gibi tanju gürsu ve cengiz sezici
10. bölümde de yeni karakterler katılacak
Asıl biz böylesi kaliteli bir yapıma imza attığınız için sizlere teşekkür ederiz. Biz elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Ayrıca bu çabamızın sizler tarafından takdir edildiğini bilmek beni çok mutlu etti. Oyuncusundan teknik ekibine herkesi tebrik eder bu dizinin başarısının daim olmasını dilerim.
Saygı ve sevgilerimle,
keremcem d
19-03-06, 19:11
aaaaaaaaaa siz kirik kanatlar ekibimizinis????????süper yaw cok mutlu olduk belki artik yayindan kaldirmasiniz?????????????oh ya ne güzel filim gercekten süpper bütün arkadaslarima diyorum baksinlar diye heheh
internet alemi ne de olsa.kimse karşısındakine güvenemaz.ama böyle bir konuda da oyun olmucağını düşünüyorum ve gerçekten yapımcılar diye mesajımı yazıyorum.
öncelikle ilginiz için asıl biz size teşekkür ederiz.buraya girip yazılarımızı okumanız gerçekten büyük incelik.çok sağolun.böyle harika bir yapımı,böyle harika oyuncuları bir arada topladığınız için teşekkürlerimi sunuyorum.
dizimizin uzun soluklu,reyting kaygısı yaşamayacağı günler dileğiyle...
sevgilerimle..
OXFORD(ÖZGE)
Asıl biz size teşekkür ediyoruz beğenerek izlediğimiz kırık kanatların bitmesi düşüncesinden bile rahatsız olduğumuzdan çaba gösterdik dizinin çok kaliteli olduğu düşünüyorum ben kısaca harikasınız tam gaz yola devam.. =)
Aybüke
Böyle kaliteli,ince düsünülmüs,müthis kadrolu dizi ülkemizde ne yazikki az oldugundan,var olanlari sahiplenmek dogal geliyor...
Harika bir is çikarmisiniz,asil biz size tesekkür ederiz...
asıl biz sizi böle kaliteli bir yapımı bizlere sunduunuz için teşekkğr ederiz ayrıcada ekibinde bize destek olduğunu bilmek biiz dahada güçlendirdi artık merak etmeyin kırık kanatlar izleyicilerinden size hep destek tam destek dewam edicek bütün oyuncuları kutlar wede başarılarının dewamını dierim
asıl teşekkür bizden..böylesine kaliteli bir diziye imza attığınız için..bunu bize ulaştırdığınız ve büyük bir heves,heyecanla işinize dört elle sarıldığınız için..
piyasada kalitenin k'sı bile olmayan işler baştacı ediliyor,inş sizin ve bizlerin çabasıyla kırık kanatlar yolunda devam edecektir..kırık kanatların her zaman arkasındayız..
Kırık Kanatlar ekibine bu güzel dizi için teşekkür borçluyuz. Birbirinden yetenekli genç oyuncuları ve Yeşilçam'ın Şemsi İnkaya, Tanju Gürsu gibi deneyimli isimlerini bir araya getirerek bize sundukları bu kaliteli yapımı seyrederken geçirdiğimiz güzel dakikalar için teşekkürler.
Dizinin sezon sonuna kadar devam etmesi hepimizin dileği. Ama erken bitse bile bu diziyi hep özlemle hatırlayacağız. Genç oyuncularımızı başka yapımlarda da (özellikle sinema ve tiyatroda) seyredeceğiz elbette..
Tüm ekibe başarılar, sevgiler...
arkdsların da belirttiği gibi asıl biz sizlere teşekkür ederis.ortalıkta o kdr çok birbirinin aynı,konusu gereği topluma hiçbir şey vermeyen diziler doluyken kırık kanatlar gibi bize geçmişimizi anlatan bir diziyi yayınlamanız çok iyi oldu.umarım ki dizimiz bu kdr erkenden bitmez,hem bence konusu gereği dizimiz yeni başlıyor gibi .umarım bitmez bu dizi,her zmn arkanızdayızz;)
(bu arada diziyle ilgili yeni gelişmeler olduğunda bizleri de dizifilm forumlarında haberlendirirseniz çok sevinirim..) :icon_ange
life_prenses
19-03-06, 20:12
biz size teşekkür ederiz hem yazılarımız okuduğunuz hemde cevap yazdığınız için böyle bir dizi yaptığınız için ayrıca teşekkür etmek istiyorum, gerçekten bize tarihimizi bir şekilde anlattığınız, merak ettirip bize güç verdiğiniz için ve sevdiğimiz oyuncuları bir araya getidiğiniz için teşekkür ederim
Başarılarınızın Devamı Dilerim
Sevgilerimle;
Cansu
asıl biz size teşekkür ederiz böyle kaliteli yapımı kaliteli oyuncuları ile bize ulaştırdıgınız için
bizler elimizden geldigince sizlerin destekciniz ve hep yanızda olacagız yaptıklarımızın sizler tarafından bilinip takdir görmesini bilmek bizler için çok büyük mutluluk
oyuncusundan teknik ekibine kadar herkezi kutluyorum ve dizimizin başarısının daim olmasını diliyorum
sevgi ve saygılar
nurcan
Benim bişey söylememe gerek kalmadı sanırım.Çünkü diğer arkadaşlarım benim yerime de mesaj yazmış oldular.Kısaca:Biz teşekkür ederiz.
BİZLER SİZE ÖYLESİNE İNANIYORUZ Kİ ! KANALd bu DİZİYİ bitirsin yada BİTİRMESİN BİZ SİZLERİ HERAN HERYERDE izlemeye devam edceğiz!
YÜREĞİNİZE SAĞLIK!
ÇOK SEVDİK bu dizyi beni eski TRT nin kaliteli dizilerine götürdü.NEYDİ o ÇALIKUŞU! Heralde tekrarlarını sıkılmadan izlediğim tek dizi oydu!
TEŞEKKÜRLER AYVALIK DAKİ TÜM DİZİ EKİBİ!!!!!!!!!!!!!!
Çabalarımızın hepsi sizlere değer!
Bizlere böyle bir yapım hazırlayıp sunan ekibe kucak dolusu sevgiler ve teşekkürler!
Bizede burdan tesekkur edebilme firsati dogdu sizlere. Boyle guzel bir dizi hazirladiginiz icin cok tsk ederiz, bu dizi sayesinde tarihimiz ile ilgili bir merak dogdu icimde ve daha cok bilgi edine bilmeme sebep oldu. Tekrar tskler (:
justin_girl
19-03-06, 21:54
Bende Kırık kanatlar ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum,bukadar kaliteli bir yapımı bizlerle buluşturduğu için özelikle incelik yapıp bizlere cevap yazdığı için herne kadar karşılık beklemeden yapsakta sizlerden yanıt almak çok mutluluk verici başarılarınız daim olsun...Dizinin yepyeni bölümlerini ve diziye dahil olucak karakterleri sabırsızlıkla bekliyoruz
sevgiler...
Dizi bitse de bitmesede yine de bu güzel diziyi izleme şansını bulduğum için çok mutluyum. Tüm ekibe teşekkür ederiz! Dizinin her zaman arkasındayız,umarım dizi bitmez. Tüm ekibi başarılı performanslarından dolayı ayrıca kutluyorum.
forgetmenot
19-03-06, 22:10
Dizinin devamı için göstermiş olduğunuz çaba bizleri çok mutlu etti,gurur duyduk.Bizler yaptığımız işin doğruluğuna inanarak yola çıktık.Şimdi sizlerin bu hikayeyi sahiplenişinizi gördükçe,yaptığımız iş bizler için daha çok değer kazandı.
TEŞEKKÜRLER !!
Ecel terleri döktüğümüz,çok sıkıntılı haftalardan sonra,sizlerden gelen bu destek mesajı,bu yolda yanlız olmadığımızı bize hatırlattı, hepimizi çok sevindirdi.Sağolun!Tabiiki bu diziyi sahipleneceğiz,ama yine de dizinin akibetinin belli olmaması(devam edecek mi?aynı kanalda mı kalacak yoksa başka kanala transferi olabilir mi?vs) hepimizi çok geriyor!Belki şu an için bizimle bu konuları paylaşamıyor olabilirsiniz.Ama şartlar olgunlaştığında,olumlu veya olumsuz tüm gerçeği bizimle paylaşmanızı isteriz.İletişimimizin devamlı olmasını,dileriz.Çünkü dizi hakkındaki en sağlıklı bilgiyi, sizlerden alabiliriz.Hepinize kolay gelsin!
hayır hayır asıl biz teşekkür ediyoruz.gerçekten daha yayınlanmadan ,haberleri çıktığından beri dizinizi takip ediyorum,her bölümünü sabırsızlıkla bekliyorum.bugüne kadar hiçbir dizi için bu tür yazılar yazmadım ve bu tür bir çaba göstermedim.bu dizinin yayından kalkmaması için ne gerekirse yapacağız.
Mesajınızı az önce gördüm ve "boşuna değilmiş çabalarımız" dedim kendi kendime.
Biz yaptığınız işe gösterdiğiniz özene, sevgiye, çabaya inanıyoruz. Kırık Kanatlar'a o kadar güzel hayat veriyorsunuz ki benim gibi sessiz seyirciler bile sizin sesinizi bir daha duyamamak ihtimali karşısında isyan edebiliyor. Bu ihtimalin verdiği korkuyla kendi seslerini yükseltmeye başlayabiliyor. Bunu belki biz yapıyoruz ama yaptıran sizlersiniz. Sonra bize bir teşekkür mesajı gönderiyor ve zaten çoktan taht kurduğunuz gönülleri bir kere daha fethediyorsunuz....
Esas biz size teşekkür ederiz...
mademoiselle
19-03-06, 22:48
Böyle bi diziyi ekranlara taşımakta az veya çok emeği geçen herkese esas biz teşekkür ederiz.Gördüğünüz gibi biz sizleri çok sevdik.Tüm çabamız dizinin hak ettiği değere ulaşması için.
Her zaman desteklerimiz sizinle olucak...
Gerçekten bizleri dikkate aldıgınız için biz TEŞEKKÜR EDERİZ.... Sizleri her hafta heyacanla ve ilgiyle seyrediyoruz. Daha önceden izledigimiz diziler şimdi o kadar çok basit ve anlamsız geliyorki. iyiki varsınız, iyiki böyle güzel yapımı haftanın bir geceside olsa gerçek televizyon izleyicilerine sinema tadında sunuyorsunuz. Bu muhteşem diziye hep beraber sahip çıkalım.Herşey Kırık Kanatlar için
angelstone505
20-03-06, 03:38
Demekki birlikten güç doğar lafı doğruymuş,tüm çalışanların ve izliycilerin gözüaydın...bravo site kardeşleri...kanal d de en çokizlenen dizi anketinde Kırık Kanatlar birinci...umarım izlenme sırasındada öyle olur
:img-clapp :img-clapp :img-clapp :img-clapp :img-clapp
Bize böylesine güzel bir dizi izlettiğiniz için biz teşekkür ederiz.. Dizinin her bölümünü heyecan ve merakla bekliyoruz..
Sevgiler..
dizimakinası
20-03-06, 09:49
ya çok teşekküler 1 hafta önce falan kırık kanatların mailine bizden haberdarsanız bizlerin çalışmalarını duyduysanız bir ışık yakın demiştim oh sonunda oldu asıl biz size teşekkür ederiz böyle bir yapımı bizlere sunduğunuz için arkadaşlar oldumu daha önce böyle birşey bir dizi için bu kadar çaba ve dizi ekibiyle bu konuda ilişki şimdiye kadar bu olmamıştı biz bi ilki başardık
beyonce_lili
20-03-06, 12:22
bende birsey soylemek istiyorum.....
bu dizi sizin oldugu kadar artik bizimde dizimiz baksaniza burda hepimiz dizimiz icin birer avukat olup ciktik......siz birde attigimiz mailleri okusaniz.........neler yazdik neler.....:)
diger ekibide bekleriz buraya degil mi arkadaslar......vallaha dunyalar bizim olur ozaman....:):):):)
Birkaç haftadır Kırık Kanatlar izleyicileri olarak dizinin yayında kalması,sponsor bulunabilmesi ve de kaliteli yapımların tv ekranlarında daha fazla yer bulabilmesi adına savaş vermekteyiz.Bu savaşı verme nedenimiz ortada.
Biraz gecikmeyle de olsa sonunda dizi ekibinin teşekkür mesajını almak çok güzel.Lakin bunun birtakım şahıslara böyle bir mesajı hakettik tarzında duyurular yapıldıktan sonra gelmesi bu teşekkürü biraz buruklaştırıyor.
Umarım bundan sonra sizleri daha çok yanımızda görürüz.
Boyle kaliteli bir yapim bize sundugunuz icin tesekkurler.
Seyretmekten zevk aldigimi bilirtmek isterim,uzun soluklu olmasini diliyorum.Kaliteden odun vermeden kaliteli isler yapildigini bize kanitladiniz.Bu sektorde uzun zamandan beri kalitesiz yapimlar ekranda boy gosteriyordu Kirik Kanatlar bunlarin arasindan siyrilmasini diliyorum.Sevgiler
cool_secret
20-03-06, 13:16
henüz okuma fırsatı buldum asıl biz sizlere tşk ederizz.. böyle bir diziyi ekranlara kazandırabildiğiniz için .. ayrıca buradaki forumları okuyup, çabalarımızı takip etmeniz de ayrı birr incelikk
çok teşekkür ederizzzzzz
daha yeni okudum off tesekkurler yani bikac haftadır bitcek bitmicek die cektiklerimizden sora bu msj bana cok ii geldi inşallah dizimiz bitmez insallah artık rating kaygısı yasamadan acaba bitcek mi bitmesin diye yürek kalkımları yasamadan rahat rahat izleriz dizimizi
sizlere sonsuz tesekkürler su kaliteli dizi kıtlıgında bize böylesine güzel böylesine anlamlı ve kaliteli ii bi diz<i seyretme olanagını sagladıgınız için cok saolunn
daha yeni okudum off tesekkurler yani bikac haftadır bitcek bitmicek die cektiklerimizden sora bu msj bana cok ii geldi inşallah dizimiz bitmez insallah artık rating kaygısı yasamadan acaba bitcek mi bitmesin diye yürek kalkımları yasamadan rahat rahat izleriz dizimizi
sizlere sonsuz tesekkürler su kaliteli dizi kıtlıgında bize böylesine güzel böylesine anlamlı ve kaliteli ii bi diz<i seyretme olanagını sagladıgınız için cok saolunn
kırık kanatlar
20-03-06, 16:31
Ben de yeni gördüm dizi ekibinin mesajını.
Kanalın hataları yüzünden dizinin bölümlerinin sıkıştığını zar zor sabahlara kadar diziyi yetiştirmeye çalıştığınızı biliyoruz. Başka dizi oyuncularının çektiği zahmetin 1000 katını siz çekiyorsunuz.
Ama şunu bilin ki bir sürü insanın kalbinde yer edindiniz.
Sizi ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK seviyoruz.
:love05:
arzu-başak
20-03-06, 16:51
ne diyeceğimi bilemiyorum arkadaşlarımında dediği gibi asıl biz size çok teşekkür ederiz.sizin orada ne kadar güç koşullarda çalıştığınızı tahmin edebiliyoruz böyle dönem dizileri çok kolay şartlarda çekilmiyor.kaliteli olan herşey kendini belli ediyor tıpkı siz dizi ekibi ve dizimiz gibi.sizi çok seviyoruz ve hep arkanızdayız...
İlk olarak şakaysa böyle bir şakanın çok kötü olduğunu söylemek isterim. Ama ben inanıyorum ki şaka değil..
Yapımda da bulunduğunuza göre asıl biz çok teşekkür ederiz. Tarihimizdeki olayları anlatan ve ayrıca konusunda çok saf duygularla oluşmuş aşklarda yer alan bu kadar başarılı bir diziyi bize göstrediğiniz için teşekkür ederiz.. Dizimizin 13 bölümde bitmesini istemiyoruz. Bu konuda ısmarlarımızın neticesi inşallah iyi olur. Bu konuda bizi bilgilendirir misiniz???
arkadaşlarında dediği gbi asıl bizim size sonsuz bi teşekkür borcumuz var,bu kadar güzel bi konuyu ekranlara yansıtmayı düşünmüşsünüz ve böyle mükemmel bi ekip oluşturmuşsunuz!! gerçekten çok çok teşekkürler,sayenizde tv lerde böylesine anlamlı yapımlar izleyebiliyoruz. umarım reyting gbi bi konu için bu dizi harcanmaz ve uzun bi süre ekranda görebiliriz..
kırık kalbim
21-03-06, 00:32
çünkü bu kadar kaliteli bir yapımı bizlere kazandırdınız.ekranlarda her türlü abuk sabuk dizilerin kol gezdiği,kimkimle ne yaptığı belli olmayan magazin programlarının arasından sıyrılarak gönlümüzü fethettiniz.sizin sayenizde mücadele etmesini,zorluklara hep birlikte göğüs germesini öğrendik.burda bi avuç insanla başladı mücadelemiz ve en ünlü gazetelerde köşe yazarlarının desteğiyle hala bu mücadele devam etmekte.siz var oldukçada bizler hep destekçiniz olucaz.asıl bizlerin size teşekkür borcu var ve bu borç kolay kolay ödenmez.her zaman arkanızdayız.....
Bize böyle kaliteli bir yapım kazandırdığınız için hepinize çookkk teşekkür ederim. Ekranda bu kadar saçma program varken bizlere çok kaliteli, etkileyici ve mantıklı bir yapım sundunuz.Şunu unutmayın her zaman arkanızdayız. Hepinize çok teşekkür ederiz!
asıl biz size teşekkür ederiz böylesine güzel bir diziyi bizlere kazandırdığınız için hepiniz çok başarılısınız inanın.hepinize başarılar
bizlerrr cookk cookkk ccookk tesekkürlerr ederiz...
bu dizi cok güzell yapimmii herseyii oyunculariii..
heycanla carsamba gunlerini bekliyorum.. :icon_ange
bukadar güzel biir dizi icin asil biz tesekkur ederizz..!!!
Kendilerine duyduğumuz inancın boşa olmadığını ortaya çıkardıkları bu dizinin güzelliğiyle herkese kanıtlayan bütün Kırık Kanatlar ekibinin Dünya Tiyatrolar Günü kutlu olsun.
Kendilerine duyduğumuz inancın boşa olmadığını ortaya çıkardıkları bu dizinin güzelliğiyle herkese kanıtlayan bütün Kırık Kanatlar ekibinin Dünya Tiyatrolar Günü kutlu olsun.
Ne de güzel söylemişsin, Kırık Kanatlar ekibinin Dünya Tiyatrolar Günü kutlu olsun...
arzu-başak
27-03-06, 10:50
sağol anda sende olmasan.
BÜTÜN KIRIKKANATLAR EKİBİNİN DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN...
kırık kalbim
27-03-06, 11:03
kesinlikle onlar her türlü güzelliği hakediyorlar.bende burdan 'Kırık Kanatlar' ekibinin Dünya Tiyatrolar Gününü kutluyorum.
gerçekten de butun KIRIK KANATLAR ekibinin dünya tiyatrolar günü kutlu olsun kadro olarak hepsi okadar kalıtelı kı tekrar tekrar tebrık edıyorum kendılerıne ve onları yetıstıren buyuk ustadlara
Kirik Kanatlar ekibine, Dunya Tiyatrolar Gunu kutlu olsun.
Guzel islerde sizi takip etme dilegile.
kale bugun dünya tiyatrolar günü hııı walla bencede tüm ekibin gününü kutlamak gerek cünkü hepsi tiyatro kökenli gercek oyuncular hakediyolar bugun onların günü ve cok kutlu olsun hep böle güzel isler cıkarsınlar :img-nyam:
dizimakinası
27-03-06, 15:50
bütün dizi ekibinin 27 mart tiyotrolar gününü en içten dileklerimle kutluyorum sineme tiyatro ve dizifilmlerin hiç eskimeyen yüzü hayatımızın her zaman varolan kişileri olursunuz inşallah hepinizi çok sevdik sevgi ve saygılarımızla.........
Ezgi Elçin
27-03-06, 16:43
ya bende pek inanmıyorum ama eğer doğruyssa lütfen diziyi bitirmeyin
Asil Biz Teşekkür Ederiz.böyle Bir Yapimi Televizyona Taşiyip Bize Tanittiğiniz Için.Bilmem Farkinda Misiniz?Dizi Kanallarda Ender Örneği Olan Bir Proje.. Böylesine Kanallarimizda Az Sayida Örneği Olan Dönem Projelerini Ele Aldiğiniz Için...
Dizi Cumhuriyet Döneminin Başlarina Işik Tutuyor Ve Böyle Bir Proje Ne Yazikki şimdiye Kadar Ele Alinmadi.halbuki Ne Kadar önemli Konular Gün Işiğina çikmayi Beklemekde.Umuyorum Ki Böyle Yapimlar Kanallarimizda Yer Alir.
Dizide Yer Alan Ve Emeği Geçen Herkese Teşekkür Eder Ve Kutlarim.
Iyi çalişmalar!
Bizlerde dizifilm.com ekibi olarak sizlere teşekkür ederiz ve Dünya Tiyatrolar Gününüzü kutlarız.
saygı ve sevgilerimizle
dizifilm.com yönetimi
Umarım dizi ekibi bizleri gelişmelerden haberdar eder :icon_ange
Değerli Kırık Kanatlar ekibi
Biz kendizimizi sizin içinde yer aldığınız bütün organizasyonlara çok kaptırıyoruz Bildiğiniz üzere çarşamba günü büyük bir hevesle akşamı beklerken öğlen vakti öğrendikki kolaj bölüm bizde televizyon makinasından gelen haberle sevindik haftayı sızı en azından canlı gorerek atlatırız dıye ama o da olmadı yasadıgımız dus kırıklıgını sanırım tahmın edebılırsınız o yuzden bazı arkadaslarımızın tepkısı asırıya kacmıs olabılır ama lutfen bıze kırılmayın bız sızı anlıyoruz bıze dızımızı en kalıtelı sekılde ızletmek ıçın katlandıklarınızında farkındayız ama bızım yasadıgımız hayal kırıklıgınıda lutfen sız anlayın.
Eger sızı kırdıysak ozur dılerım kendı adıma.Umarım sızlerı televızyonda ızleme ımkanımız olur en kısa zamanda televızyon makınasında sızlerı ızlemek dılegıyle
Bizim kızmalarımız saman alevi gibi bir anlık,gelip geçici
Ya sevmelerimiz,sevmelerimiz öyle mi...
Biz bu diziyi ve emek verenlerini öylesine benimsemişiz ki çocuğumuz gibi önce kızıp ,sonra gözümüz yaşla bağrımıza basıyoruz ,sıkı sıkıya,ayrılmamacasına...
07-04-06, 15:28
Değerli kırık Kanatlar ekibi;
Biz sizin yaptığınız çalışmayı çok beğeniyoruz. Böyle bir dizi bizim için gerekliydi. Millet olarak aynı tip dizilerden sıkılmıştık. Kırık Kanatlar bu sıkıntımızı yok etti. Biz dizinin daima arkasındayız. Çalışmalarınızı daima başarılı buluyoruz. Dizinin devam etmesinden yanayız. Biz dizimizin devam etmesi için herşeyi yapmaya hazırız. Zaten dizifilm.com da Kırık Kanatlar bölümünde bu çabalarımızı düzenli bir hale soktuk. Başarılarınızın devamı dileğiyle.
arzu-başak
07-04-06, 15:31
Sevgili Kırık kanatla Ekibi
Sizinde bildiğiniz gibi bir hafta içinde ikikere hayal kırıklığı yaşadık önce dizinin eski bölümü sonra televizyon makinesi olayı o yüzden biraz sinirler gerilmişti,bu sinir anında bazı arkadaşlar size karşı kırıcı olmuş olabilirler ama sizde çok iyi biliyorsunuz ki biz sizi çok seviyor ve yapyığınız işi sonuna kadar destekliyoruz.Lütfen bu yorumlar yüzünden moralinizi bozmayın...inanın sizin üzüldüğünüzü bilmek bizimde çok canımızı sıkıyor.Biz sizin orada ne şartlar altında çalıştğınızı biliyoruz ve bunun için size ayrıca çok teşekkür ediyoruz....
Sizi iyi çalışmalar kolay gelsin...
KIRIK KANATLAR EKİBİ HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUZ...
sevgili kırık kanatlar ekibi
ya kimsenin aöacı sizi üzmek değildi gerçektende hepimiz sizi çok seviyoruz evet tv makinasına ıkmıyacağınızı öğrendiğimde gerçekten çok sinirlenmiştim çünkü sırf sizin yanınızda olmak ve sizi görmek için ist. gelicektim biletim falan herşey hazırdı ama sizin çıkmama kararınızı öğrendiğimde gerçekten yıkıldım ama biraz düşündükten sonra size hak verdim siz bu dizi için okadar çok emek veriyorsunuz ki dinlenmek elbette sizinde hakkınız sizden ricam üzmeyin kendinizi biz size kızsakta inanın bu bi anlık bişey biz hepimiz SİZİ ÇOK SEVİYORUZ
size iyi çalışmalar herzaman arkanızdayız.
kırık kalbim
07-04-06, 16:38
sevgili kırık kanatlar ekibi;
ne demek biz sizi nasıl kırabiliriz?sizi o kadar çok seviyoruz ki sizi kırmak değil amacımız.sizin bizim diziyi keyifle seyredebilmemiz için ne fedakarlıklar yaptığınızı duymayan mı kaldı?bazı arkadaşlar aşırı tepki vermişler.hepimiz gibi diğer arkadaşlarda sizi çok sevdiği için ve göremeyeceği için çok üzüldüler.lütfen kırılmayın,üzülmeyin...bizler sizleri çok seviyoruz.
forgetmenot
07-04-06, 16:52
Biz böyle kenetlenmiş,dizinin akibeti,selameti için elimizden geleni yaparken,forum olarak belirgin bir kaliteyi tutturmuşken,dizimizin oyuncularının ipe sapa gelmez birkaç lakırdı,birkaç densizin sözüne üzülmeleri de ne oluyor?Hiç üzülmesinler!
Bizim böyle martavallara(burunları büyümüş filan) inanmayacağımızı bilsinler!Bu arada 86.ağızdan(!) öğrendiğimize göre, yönetmen onlara izin vermiş,güzel güzel dinlensinler!(Yapım-Ayvalık arada birşeyler yazsa ne iyi olurdu ama ne yapalım,çok yoğunlarmış!)Biz burdayız,onları çok seviyoruz!Arkadaşımızın dediği gibi gevşemeyelim,maillere devam!Okan'a çıkılmadı diye de o kadar üzülünmesin,bence büyük kayıp değil!Zaten konuklar,o programda fazla konuşamıyor!
Sevgili Kırık Kanatlar ekibi,
Haklısınız sizi fazla zorladık. Ama bizde sadece sizi biraz daha ekranlarda görmek, sizi dinlemek,dizimizin biraz daha reklamını yapmak ve böylece reytingleri arttırarak dizimizi kurtarmaya çalışıyoduk. Çok haklısınız çok yoğun çalışıyorsunuz.Size fazla yüklendiğimiz için özür dileriz.
Şunu bilin ki Biz Kırık Kanatlar izleyicileri olarak her zaman sizin arkanızdayız, sizi destekleyeye devam edeceğiz sizi çok seviyoruz....
Arkadaşlar,
Her kim oyuncular hakkında konuşmuşsa özür dilemesi gerek, hepsi de çok yetenekli , çok şükür ki medyatik olmayan ve gelecek vaat eden oyuncular... Çekimler Ayvalık'ta, zor koşullarda çalışıyorlar, Okan'in programına katılıp katılmamak onların tasarrufu, şahsen ben olsam asla katılmazdım, geçenlerde Bülent İnal katıldı ki onu da çok beğenirim, çok yetenekli o da- Okan sualleriyle Bülent'e yaptığı gibi insanı zor durumda bırakıyor, neyse ki Bİ çok efendi de bir sorun olmadı.Okan çağırdıkları hakkında kimi zaman yeterli bilgi toplamayıp çam ormanları deviriyor.. Sonuçta bence iyi oldu.
Tabii yeni bölümü izleyemedik, Okan'a da çıkmayınca herkes hüsrana uğradı ama oyuncuların suçu ne?
Bize bu güzel diziyi izlettirmeleri yeterlidir kanımca...
Bir şeye daha dikkat çekmek istiyorum.. Yok Begüm'e sinir oluyorum, şu şöyle bu böyle yerine Ayşe'ye sinir oluyorum demek lazım.. Demek ki Begüm rolünü çok iyi yapıyor, çok inandırıcı oynuyor...Ben şahsen hepsini çok seviyorum, başarılar diliyorum,
Genç oyuncuların yanı sıra Şemsi İnkaya'ya da sevgiler, müthiş oynuyor rolünü..
Sevgili Kirik Kanatlar Ekibi;
Bize Son Derece Güzel Bir Yapim Izlettiğiniz Için Sizlere çok Teşekkür Ederiz. üstün Oyunculuk Performansiniza Hayranim Zaten. Sitede Bazi Arkadaşlarin Saman Alevi Gibi Parlayip, Aslinda Söylemek Istemedikleri Sözleri Birilerine Sinirlenip Söylemesi Lütfen Sizleri Kirmasin. Zaten Kirik Kanatlar Başliği Altinda Hiç Kimse Kasitli Olarak Sizi Rencide Edecek Sözler Sarfetmez. Eğer öyle Bir şey Olursa Bile Bizler, Siz Bunlari öğrenmeden Sözleri Sarfeden Kişiye Haddini Bildiririz.
Lütfen Bizleri Yalniz Birakmayin
Başarilariniz Devamini Dilerim
Teşekkürler
Sevgili Kırık Kanatlar ekibi
Öncelikle kendi adıma sizlerden özür diliyorum. Çünkü bir anlık sinirle fevri hareketlerim olmuş olabilir. Malum olaylardan sonra hepimiz tetikteyiz. Nerden olumsuz bir haber duysak "ateş olmayan yerden duman çıkmaz" misali yangın büyümeden olaylara el koymaya çalışıyoruz. Ve gerekli yerlerden gerekli cevapları alamayınca bizlerde kırılıyoruz ve geriliyoruz. Bu sebeptendir ki sizlere fazlaca yüklenilmiş olabilir. Fakat bunlar kesinlikle kötü niyetle yapılan hareketler değildir. Eğer sizleri kırdıysak özür dileriz. Hepimiz sizleri çok seviyoruz. Bu diziyi hayata geçirdiğiniz içinde sizlere teşekkür ediyoruz. Umarım hep güzel haberlerle karşılaşmak dileğiyle. Mutlu kalın. Başarılar!
Kırık Kanatlar ekibi,
Bizim sizi ve dizinizi ne kadar çok sevdiğimizi bildiğinizi tahmin ediyorum.İki gün içinde iki büyük şok yaşadık.Sinirlendik, üzüldük ve galiba bazılarımız bu duygularını sert bir şekilde ifade ettiler.Aslında bu kadar sinirlenmemizin ve üzülmemizin sebebi de sizi bu kadar çok sevmemizdir.Bu duygularımızın sebebi sizi ekranlarda görememizdir.
Hepimiz tahmin edebiliyoruz sizin ne kadar zor şartlar altında ne emekler vererek bu diziyi çektiğinizi.
Umarım bu tepkilerimiz karşısında bize çok kırılmamışsınızdır ve bu davranışı unutabilirsiniz.
Sizin yeriniz herzaman bizim kalbimizde ilk sırayı koruyacaktır.
Ve hiçbir zaman unutmayın ki biz sizi gerçekten çok ama çok seviyoruz...
Kendinize iyi bakın, iyi çalışmalar...
Sevgili KIRIK KANATLAR ekibi ve oyuncuları aldıgımız duyumlara gore gelen tepkılere uzulmussunuz.
Ama ınanın bızler sızlerden daha cok uzulduk programa cıkmayacagınızı duyunca tabı bunlar bır anlık sınırler... Yoksa bızım sızı ne kadar cok sevdıgımızı bılıyorsunuzdur...
Aslında kızmak degıl dı bızım kı uzuntuydu sızlerı ekranda gormek ıstemıstık ozellıkle Cansel ELCIN'ı daha once hıc gormedıgımız ıcın cok merak edıyorduk...
Ama hepınızın yerı aynı bızım ıcın sızler son zamanların en ıyı, en yeteneklı, en ıs ahlakına uygun, en dısıplınlı, en guzel oyuncularsınız...
Bunlar bızım samımı duygularımız... Ve nettekı tum anketlerde bunu dogruluyor....
Sızı uzduysek kusura bakmayın... Umarım burayı okuyorsunuzdur.. Sızler ıcın ne kadar cabaladıgımızı goruyorsunuzdur...
Hepınıze saglık, basarı ve kolaylıklar dılıyorum
"messa"
Böylesine güzel ve kaliteli bir yapımla aramızda olduğunuz için asıl biz teşekkür ediyoruz..Umarım bu güzelliği hep korursunuz...
Sizi izlemeye devam edeceğiz...
Sevgiler..
cool_secret
07-04-06, 20:57
sevgili kırık kanatlar ekibi ve oyuncuları
Sanırım bazı kişiler sizleri olumsuz yorumlarıyla üzmüşler (umarım bizim sitemizden değildir zaten ben de hiç rastlamadım)ben sizlere minnettarlığımı sunmanın bu mesajlarla yetersiz olduğunu düşünsemde yine de bu şekilde sizlere teşekkür etmek zorundayım...
bu kadar güzel senaryosu ve tarihimizi bu kadar güzel anlatan bir dizide rol aldığınız için, bize yeni bölümleri ve fragmanları yetiştirmek, bizlere ulaşırabilmek amacıyla bu kadar uğraştığınız için, reyting kaygısı yaşanmaksızın canla başla çalıştığınız için...herşey için ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMM
saygılarımla gizem
Gördüğüm kadarıyla, sanırım bazı arkadaşlarımız bir hata yapmış ve eleştiriyi aşan olumsuz yorumları ile sizleri üzmüşler. Emin olun biz de sizin kadar üzüldük. Bizler sizlerin ne fedakarlıklarla Ayvalık'ta çalıştığınızı çok iyi biliyoruz ve minnettarız. Burada da biz çok çabalıyoruz. Her hafta "acaba diziyi kalıracakarlar mı?" diye endişeyle geçiyor. Sanırım bu hafta yeni bölüm beklerken eski bölümle karşılaşınca üzüldüler; bir de bunun üzerine, Televizyon Makinası için o kadar umutlandıktan sonra, sizleri orada göremeyeceklerini duyunca fazla fevri davranmışlar. Görüyorum ki onlar da çok üzgünler. Ben de onlar adına ve forumumuz adına özür dilerim. Biz sizleri koşulsuz ve karşılıksız olarak sevip destekledik, sevmeye ve desteklemeye de devam edeceğiz. Umarız bize özürlerimizi kabul ettiğinizi belirten bir cevap yazabilirsiniz.
Saygılarımla,
Sevgili Kırık Kanatlar Ekibi;
Bazı arkadaşlarımız anlık sinirleriyle kırmış sizleri anladığım kadarıyla. Biz de sizler kadar üzüldük. Biz hepimiz sizin ne kadar çok çalıştığınızı bizim için canınızı dişinize takıp çalıştığınızı biliyoruz. Bütün bu olumsuz yorum yapan arkadaşlar adına sizden özür dileriz. Eminim onların amacı da sizleri kırmak sizleri üzmek değildi. Sadece sizleri canlı canlı görecekleri için sevinmişlerdi ama siz programa çıkmayınca onlar da üzülmüş ve anlık sinirleriyle sizleri kırmışlar analaşılan. Ama şunu bilin ki hepimiz sizin arkanızdayız. Ve bize böyle bir dizi yaptığınız için sizlere minnettarız!
Saygılarımla...
life_prenses
07-04-06, 22:44
Sevgili kırık kanatlar ekibi,
Belki yapılan eleştiriler o zaman biraz dozunu aşmış olabilir ama emin olun biz size verdiğimiz desteği bir an bile eksik etmedik.O gün herkes iki üzücü haber almıştı.Bu bizide çok üzdü ve sizi üzdüğümüz için daha da üzüldük.Bir kaç arkadaşımız dese bile bizde bir ekibiz.Siz bizim için çok emek harcayarak bir dizi yapıyorsunuz. Ne olursa olsun bu konuda siz haklısınız.Ama zamanı geri alamayız.Umutlarımız belki "Okan Bayülgen'de seyrederizdi.". Bu da olmayınca gerildik.Biz size destek verirken hiç bir şekilde karşılık beklemedik.Biz size destek vermeye devam edeceğiz.Özür dilerim ve özür dileriz.
Saygılarımla
ben diziyi baslamadan önce ilk reklamda gördüm anda berii hemem ilgimi cekmistii. basindan berii bakiyorumm ve cok begeniyorum.
Ben kirikkanatlar ekibine bagiliyorumm insanlar herkes biryerden birseyler diyorlar ama siz hepiniz cok guzel rol oynuyorsunuz oynar kende hic yansitmiyorsunuz moralinizi unutmayin biiz hep arkanizdayizz..!!!
neden insanlar hep böyle kötu seyler der ben anlamam..
ama biiz hep sizi destekliyoruz ve desteklemeyede devam edecez bundan emin olunn..
Sevgili Kirik Kanatlar ekibi ve degerli oyuncular.
Duyumlarla boyle bir yazi yazmak hic istemezdim, fakat gerekli olduguna kanat getirdim. Genelde aciklamalar ucuncu,besinci agizdan oldugu icin...
Aldiginiz elestirilerden dolayi uzuldugunuzu ogrendim, elestri yapan biri olarak sizi uzmek degildi amacim. Bu dizi icin harcadigim zaman, bireysel tanitimlar...size deger verdigimin bir kaniti aslinda. Elestirme sebebine gelince sizi Okan'in programina katilmak icin soz vermis saydim oysa sizin yorgun ve bitkin olacaginiz aklimin ucundan bile gecmedi. Elestirme sebebine gelince sizden bir duyuru veya aciklama alamadigim icindir. Ben size deger vermesem banane der gecerdim oysa ben sevdigim,deger verdigim seyler icin zaman harcarim ve elestiririm burda ki elestri yapici olmasi icin yapilmistir,sizi kirmak,incitmek,uzmek icin kesinlikle degil.
Sizin basarili oldugunuz tartisilmaz bir gercek,bunun uzerine yorum yapmaya bile gerek gormuyorum. Dizideki butun karekteri o kadar icten yansitiyorsunuz ki beni mest ettiginizi belirtmek istiyorum. Yine yorum yapmadan duramamisim anlasilan :)
Siz moralinizi yuksek tutmaya ve bize guzel bolumler seyretirmeye devam edin...
Sizi destekledigimi belirtmeme gerek yok her halde :)
Emegi gecen herkese sonsuz tesekkurler...
Sevgiyle kalin.
Değerli Kırık Kanatlar Yapım Ekibi
Sizler aylardan beri bizim için uğraşıp,durdunuz,En elverişsiz koşullarda bile bölümleri yetiştirmek adına varınızı yoğunuzu ortaya koydunuz.Biz Kırık Kanatlar dostları en azından !sizlerin emeğinizin farkındayız.Dizifilm.com bu uğurda pek çok kilit açmaya yeltendi,bazen başarılı olduk,öğündük,bazen başaramadık,kendimizi eleştirdik.Ancak sizleri hiçbir şekilde kırmak,incitmek gibi bir densizliğe girişmedik.Olumsuz eleştirilere topyekün yöneldik,özür dilettik.Gerçekten sizler bizlere hala duyguların,güzelliklerin var olduğunu hissettirdiniz.Forumumuzda sanatsal yapılanmayı heveslendirdiniz,her arkadaş kendince,birşeyler yapmaya,belli şekillerde kendini ifade etmeye başladı.Şiir köşelerinde sizler düşünülerek içten duygular paylaşıldı.Sizler adına hikayeler yazıldı.Bunların hepsi sizler için.Tanınan sevilen oyunculardan başka yeni starlar olarak doğdunuz evlerimize.Merak ettik,herkes kendince birşeyler öğrenmeye çalıştı.Bu arada belirsizlikler baş gösterdi,dizi kaldırılma tehlikesi geçirdi.Biz Kırık Kanatlar sevenleri yine tek yürek olduk,Mail bombardımanı başladı.dahası yapıldı sponsor arayışlarına girildi.Bunları yaparken arkadaşlarımız canı gönülden zamanlarından fedakarlıkta bulundular.Basında sizler adına çıkan küçücük haberler bile irdelendi,tartışıldı.Düşünebiliyormusunuz sırf başrol oyuncularımzdan Cansel Elçin in sesi üzerine bile sayfalarca yorum yapıldı.Seslendirdiği öne sürülen reklamlar veya başka dizilerdeki karakterler bile takip edildi.Bu derece seviliyorken sizler , bizler nasıl size kabalık edebiliririz, yapamayız.İmzalarımızda yaşarken sizler nasıl sizi üzmeye yeltenebiliriz.Arada olan bir şeyler varsa inaninki çocukça kapris yapmaya kalkışanlardır ve çoğunluğu temsil etmiyorlardır zaten.Kısaca demek istediğim zaten yayınlanmayan bir bölümün ardından bizler üzülmüşken,sizlerin Televizyon Makinası adlı programa çıkacağınız açıklanınca adeta teselli oldu.Tam konsantre olmuşken iptal edilince haftalardır kaldırılma korkusu yaşayan izleyici,üzüldü.Sınır aşıldı Okan Bayülgene bile nahoş sözler sarf edildi sanırım.Onların çocukluk yaptıklarını farz edemezmisiniz.Affedebilir bağişlayıcılığınızı gösteremezmisiniz.İnanın bizler sizleri takdir ediyor,beğeni ile izliyor,işinize saygı duyuyoruz.Yönetmeninizden,set ekibine kadar herkesde en az oyuncular kadar değerli bizim için.Gelin biz büyükler küçükler adına özür dileyelim sizden.Tatlıya bağlayalım,aklımız sizde kalmasın.Bu derece dünyamıza girdiğiniz için sonsuz teşekkürler,bir dahaki haftayı anlamlı kıldığınız için yürek dolusu teşekkürler.Hepinizi seviyoruz,ayırmıyoruz,en önemlisi sizlerle yaşıyoruz.
SEVGİYLE KALIN....ASİA.
Büyük sevgi, bağlılık ve inançların hüküm sürdüğü ruhlardaki kırgınlıklar da büyük olurmuş. Ama neyse ki çok da çabuk geçermiş. Perşembe günü yaşananlar da bunun en güzel kanıtı sanırım.
Yeni bir bölüm izleyememenin yarattığı hayal kırıklığını üstlerinden atamayan bazı arkadaşlarımız hafta sonunda sizleri bir canlı yayında karşılarında görebilme fikriyle o kadar teselli bulmuşlardı ki yayına çıkamayacağınızın öğrenilmesi gerçekten de tam biz Türklere yakışır bir duygu patlamasına neden oldu. Bu patlamanın bir nedeni de kimsenin film çekiminin ne kadar zorlu bir uğraş olduğunu bilmemesiydi. Konu hakkında biraz daha düşününce herkes size hak verdi. Kırgınlıklarına yenik düşen arkadaşlarımızın sonradan ne kadar üzüldüklerine bizler bu forumda şahit olduk. Sanırım siz de buraya yazılan özür mesajlarından hissetmişsinizdir size ne kadar bağlı olduklarını. Hoş bugüne kadar size duyulan sevgi ve bağlılık konusunda en ufak bir şüpheniz kalmamıştır ama...
Bizler yaptığınız işe duyduğunuz sevgi ve inancı ekranlarımızdan rahatlıkla görebiliyor ve sizleri her hafta büyük bir zevkle izlerken kırık kanatlarıyla bile izleyenleri bu kadar yükseklere uçurmayı başarabilen dizimizin devamının gelmesi için de sırf dua etmekle kalmıyor, kendi imkanlarımız çerçevesinde canla başla çalışıyoruz.
Kırık Kanatlar gibi büyük işler büyük yüreklerden çıkar ancak. Büyük yüreklerde de bir anlık kırgınlıkla söylenmiş sözlerin aslında gerçek duyguları ifade etmediğini bilecek anlayış ve hoşgörü vardır değil mi?
Teknik nedenler yüzünden yanınızda değilmiş gibi görünsek de aslında her zaman yanınızda olduğumuzdan emin olabilirsiniz.
Hepinize kolay gelsin.
Anda E. AK
dizimakinası
08-04-06, 13:27
sevgili kırık kanatlar ekibi;
öncelikle sizleri çok sevdiğimizi söylemek istiyorum.Çünkü bunu bilmeniz bizler için çok önemli.malumunuz bizler bu hafta iki hayal kırıklığı yaşadık.kolaj bölümden sonra sizleri tv makinasında göreceğimizi duyunca çok sevinmiştik hemen reklamlara başladık diğer dizilerin forumlarına girdik onlarada duyurduk ancak daha sonra dizi ekibinin yorgunluğundan dolayı bu hafta konuk alamıyoruz açıklaması gelince çok üzüldük ama sadece üzüldük kesinlikle eleştiride bulunmadık çünkü gayet iyi biliyoruz ne kadar zor şartlar altında çalıştığınızı uykusuz ve soğuk gecelere bizler için katlandığınızı inanın hiç önemi yok biz sbizleri karşılıksız sevdik okanın programına çıkıp çıkmamanız hiç önemli değil sakın bizlere darılmayın bizler haftalardır sizleri desteklemek için bilgisayar başında elimizden geleni yapıyoruz ve yapmayada devam edeceğiz siz yeterki mutlu olun siz yeterki her zaman bu yapımla ekranlarda olun.(inşallah bunları boşuna yazmıyoruzdur inşallah okumuşsunuzdur sizçler için yazdıklarımızı)
hepinize bu zorlu görevde kolaylıklar diliyorum sevgiler......
mademoiselle
10-04-06, 09:16
Kırık Kanatlar Ekibi;
Maalesef geçen günlerde dizinin oyuncularının duydukları bazı sözlere üzüldüğü duyumunu aldık;biz de üzüldük.O duydukları her neyse bu sitede söylenmedi ve söyleyenler de ancak çok sevdiklerinden hayalkırıklığı yaşamaları sonucu verdikleri "anlık" bir tepkiydi ya da rakip dizi fanatiklerinden dikkate alınmaması gereken laflardı diye düşünüyorum...
Biz bu diziyi diğer dizilerle bir tutmuyoruz. Şanlı tarihimizden bahsediliyor bu dizide. Hem de bunların gençlerin sevebileceği şekilde sunuluyor. Böyle bir zamanda bu saygıdeğer işi yaptığınız için size nasıl teşekkür etsek azdır. Sırf bu nedenle bile kimsenin sizi üzmesine fırsat vermeyiz.Zaten bunu yapmazlar da.
... bu güzel dizide emeği geçen başta oyuncular (iyi ki Türkiye'ye gelmiş dediğim ve bundan sonra yer alacağı her yapımı sabırsızlıkla bekleyip takip edeceğim Cansel Elçin ;özge özberk; çocukluğumdan beri izlediğim filmleriyle büyüdüğüm Şemsi İnkaya ) , "Şükrü Avşar" (o son yaptığı röportajdan ve böyle bir diziyi harcatmayacak oluşundan dolayı o artık bizim için en iyi yapımcı:) ) ,bu yazıyı yazan Siz ve az ya da çok emeği geçen herkesi çok çok seviyoruz. Her zaman arkanızdayız.
Bir Insan Bu Kadarmi Nazik Sempatik Vede Karizmatik Olur .bana Ve Aileme Gösterdiğiniz Sicak Ilginize Samimiyetinize Ne Kadar Teşekkür Etsem Az Inannin.beni Ne Kadar Mutlu Ettiğinizi Anlatamam.heleki Amerikadaki Dizinizin Siki Takipçisi Yakinima Yazdiğiniz O Satirlar Ailecek Bizi çok Mutlu Etti .o Nun Hatrina Düştüğümüz Ayvalik Yolundan Elimizde öyle Kiymetli Belgelerle Döndük Ki 8 Aydir Vatan Hasreti çeken Ve Sadece Sizin Dizinizle Avunan Amerikadaki Temsilcimiz Nasil Mutlu Oldu Bilemezsiniz Tekrar Tekrar Teşekkürler...artik Bilmenizi Isterimki Bütün Dualarim Sizinle ...en Güzel Günler ,en Büyük Başarilar,en Büyük Mutluluklar Hep Sizinle Olsun...her Zaman Mutlu Her Zaman Başarili Her Zaman Dostça Kalin....adoniss
Pazar Günü Setinizi Ziyaretimizde Bize Gösterdiğiniz Samimi Ve Sicak Ilginiz Için Hepinize Teşekkürler.butun Içtenliğiyle Sorularimizi Yanitlayan Yapim Görevlisi Beyefendiye,türkiyenin Enbaşarili Ve Karizmatik Yönetmeni çağatay Tosun A ,en Sempatik Ve Başarili Görüntü Yönetmeni Sami Saydan A ,en Başarili En Sempatik En Samimi Oyunculari özge özberk ,mehmet Ali Nuroğlu ,can Elçin,begüm Birgören,türkü Hazer,saygin Soysalve Saygimiz Sonsuz Olan Tanju Gürsuile şemsi Inkaya Ya Maddi Manevi Emeği Geçen Herkese......sevgili Berrin Seni Unutmak Ne Mümkün ...teşekkurlerimiz Sonsuz...... Bize öyle Güzel Bir Dizi Izlettiriyorlarki... özellikle Yeni Nesil Bu Dizi Için Nasil Tek Yürek Oldu,nasil Tarihine Sahip çikti,atatürkve Milliyetçilik Duygularimiz Nasil Kabardi ..herkes Görmeli Ve Gurur Duymali...teşekkurler..senaryo Ekibi Ayhan Sonyurek,gul Dirican,hulya şahin,aylin Doğan....ve Siz şükrü Avşar Teşekkürlerin En Büyüğü Size...her Zaman Bizimle Olmaniz Dileğimizle..adoniss
Dizifilm.com üyelerinin Kırık Kanatlar'ın "rating alamadığı" gibi komik bir gerekçeyle yayından kaldırılması ihtimali karşısında başlattıkları kampanya hakkında bilgi sahibi olduğunuzu biliyoruz artık.
Peki siteye üye olan arkadaşların dünden beri harıl harıl çalışarak afiş ve el ilanları hazırladıklarını ve bunları dağıttıklarını biliyor musunuz? Üyeler, siteye resim ve şiir ekleyen bazı üyelerin çalışmalarından faydalanarak, dizinin yayınlandığı gün, saat ve televizyon kanalını da belirterek hazırladıkları el ilanlarını dağıtıyorlar. Kimi bu ilanları yazıcılarda hazırlarken kimileri de matbaalarda bastırarak çoğaltıyor. Bu iş için nasıl organize olunduğunu, nasıl güzel fikirler üretildiğini görünce sizin de haberiniz olsun istedim.
Yaptığınız bu diziyle bizlere birlik olmayı, inandığımız değerleri sonuna kadar korumak için emek harcamayı öğrettiniz. Bir çok insanın üretkenliğinin ve yaratıcılığının ortaya çıkmasını sağladınız.
Dizifilm.com üyeleri olarak size ne kadar teşekkür
etsek azdır.
Bize "ulusumuzun gücünü" bir kere daha gösterdiniz.
Bunun için size çok teşekkür ediyoruz.
Saygılarımla
Anda E. Ak
kırık kanatlar ekibine saygılarımla..
ne zamandır yazıp yazmamak konusunda bir karar veremedim.sorun ne yazabileceğimdi.ne denirki bilemedim,hangi cümle hangi teşekkür söylemek istediğinizin karşılığını verebilir,yeterli olur mu ,tereddütüm bundandı aslında.ama sonunda herkesin giderek artan desteğinden sonra-bir kuru teşekkürle hakkınızı verebilir miyim diye düşünmekten vazgeçerek- bende bişeyler yazmak istedim.bir görseniz desteği, ben bile hayretler içindeyim.şimdi ankara kızılayda afiş dağıtılıyor dizinin tanıtımı olsun diye.kimse yapacağımı yaptım bu kadarla kalsın, elimden bu kadarı geldi demiyor,herkes daha da çözüm üretmek için elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyor.ömrümde böyle destek görmemiştim.ve bir daha anladım ki yaptığınız çok büyük emek,vede en güzel övgüleri hakediyor.siz bu diziyi çektiğiniz,bu diziye bu kadar emek verdiğiniz için bütün bunlar,bu destek.umarım hep bizimle olursunuz,bizimde böylece yaptığınız güzel işleri izleme fırsatımız olur.
emeğinize ,yüreğinize sağlık.aslında bu kadar değil.teşekkür için yazacaklarım bu kadar olamaz.yada emeğinizin karşılığını bu sözler karşılamaz kanımca.ama işte elimden bu kadarı geldi,sadece dilim döndüğünce teşekkür etmek istedim.ekipteki herkesin emeğine sağlık.herkesin ama herkesin..bu işte en ufak emeği geçen herkese kadar teşekkür etmek istiyorum.sevgiyle kalın..
saygı ve sevgilerimle...
kırık kanatlar
13-04-06, 15:05
A/B de 1. olduk :happy0064 , Kırık Kanatlar dizisi en sonunda kendisinden beklenen başarıyı gösterdi. Böylesine mükemmel bir dizide emeği geçen bütün dizi ekibini tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.SİZİ ÇOOK SEVİYORUZZ :love04:
öncelikle biz sizlere tesekkür ederiz.bizi ciddiye alip zaman ayirip yazdiginiz icin bütün ekibe emegi gecen herkese tesekkürler.dizinin devamini diliyoruz.umarim yukaridan yetkili kisiler bukadar insanin istegini yerine getirir.senaryo güzel oyuncular harika daha ne isteyelim.basarilarinizin devamini...
asil biz size tesekur etmemiz lazim oyle buyuk bir projeye yapiyosunuzkii resmen hayran kaldik ve hakedicegi yeride bulucak bu dizi cunki okadar kaliteli ki oyuncularda ekipde hepiniz harikasiniz
merhaba
nejla hanım gerekli açıklamayı yapmış ,şimdilik bunun haricinde bi gelişme yok .
dizimize yeni katılan oyuncular 9 . bölümde gördüğümüz gibi tanju gürsu ve cengiz sezici
10. bölümde de yeni karakterler katılacak
Bu mesajdaki bazı imla hatalarını görünce, "hayır birz dizi ekibindeki kişinin yapacağı türden hatalar değil" dedim kendi kendime :img-dirol Özel isimlerde Büyük harf yok, virgül kelimeden sonra boşluk bırakılarak koyulmus "bir" yerine chat dili kullanılarak "bi" denmiş vs...
Olsun şaka bile olsa ben bu şekilde kandırılmayı da severim :) bir şekilde tatmin oluyoruz... Umarım yazan arkadaş her kim ise acelesi ve dikkatsizliği nedeniyle oluşmuş olsun bu hatalar...
Ve ben yanılmış olayım :)
Eğer dizi ekibindeyseniz öncelikle teşekkür ediyorum, zor ve zahmetli bir işi sürdürüyorsunuz hem madden hem manen (zira tarih filmleri ve dizilerinde ne kadar fazla emek ve para harcandığını tahmin edebiliyorum)
Ve siz nasılsa Kanal D 'ye bizden daha rahat ulaşırsınız bizler bir konuda kararlıyız dizi yayından kaldırıldığı anda protestolarımıza başlayacak ve Kanal D'yi izlemeyeceğiz... Umarım Kanal D bu konudaki ciddiyetimizi görür ve izleyicilerini üzmemek ve kaybetmemek adına elinden geleni yaparak diziyi yaşatır...
Ve kolay gelsin herkese :img-huh:
Desteğimizi Esirgememeye De Devam Edeceğiz!!!
yapım_ayvalık
15-04-06, 14:40
herkese merhabalar
alcatraz'ın hazırladığı videolar elimize geçti tüm ekip birlikte izledik çok beğendik kullanımı konusunda şimdilik birşey söyleyemiyorum fakat en iyi şekilde değerlendirileceğine emin olun
alcatraz'a ve bize sonuna kadar destek veren sizlere çok teşekkürler
Gündemi takip ediyor olmanız mutluluk verici.Bizde tüm ekibe en kesif,en güzel dileklerimizi gönderiyoruz.
Sizler için herşeye değer...
Kurt_Memati
15-04-06, 15:33
Bizim çalışmalarımızı takip ettiğiniz için teşekkürler. Biz daima sizin yanınızdayız. Tüm ekibe başarılar diliyorum.
Saygılarımla,
Sevgili Yapım Ekibi,
Uğraşılarımızın sizler tarafından takip edildiğini bilmek gerçekten güzel.Alcatraz arkadaşımızın hazırladığı görüntüler ve müzik öylesine sarmaş dolaş olmuşki.İzlerken bizde duygulandık.Ara sırada olsa gönderdiğiniz mesajlarınız güç veriyor sağolun...Böyle giderse setinize büyük baskınlar olabilir bizler tarafından.Böylesi mutluluklar yaşattığınız için kucak dolusu sevgiler size.Kolay gelsin......
Asia!
chimeneyes
15-04-06, 17:49
ya çok sevindim ben buraya yenş katıldım sayılrı ama buradna başka hernerede böle bi platform görsem hemen kırık kanatlarla ilgili fikirlerimi belirtiyorum . siizin tarafınızdanda buranın takip edildiğini bilmek çok hoşuma gitti umarım herşey çok çok çok daha ii olur...:)
life_prenses
15-04-06, 19:05
Sevgili Ayvalık'ta bulunan yapım ekibi ve oyuncuları;
Bizim yaptığımız şeyleri takip ettiğinizi bilmek bizi çok sevindirdi.Alcatraz
arkaşadımız hazırladığı videoyu izlemiş olmanız çok güzel.Buraya arada sırada bile uğramanız bize gerçekten çok güç veriyor.Bize "Hepsi bu işte!" dedirtmiyorsunuz. Çalışmalarımızı takip ediyor ve bize olan minnetlerinizi söylüyorsunuz. Emeklerimizin sizler tarafından takdir edildiğini bilmek bizi çok mutlu ediyor.Bizim fikirlerimize ve yaptıklarımıza destek verdiğiniz için biz teşekkür ederiz.Arada sırada böyle ufak ziyaretlerinizin bizi ne kadar mutlu ettiğini bilemezsiniz.
Saygılarımla,
Life
dizimakinası
16-04-06, 10:42
bizleri takip ettiğinizi bilmek o kadar çok güç veriyorki bizlere anlatamayız evet vazgeç klibini ilk anda indirenlerden biriyim bence tek kelimeyle mükemmel dizinin özeti adeta büyülüyo insanı bence kesinlikle bi şekilde değirlendirilmeli kanal d den umudumuzu kestik onların bi şey yapacağı yok aslında burayı takip etseler işlerine yarıyacak o kadar güzel şiirler yazılar videolar varki eminim herkes hayran kalır ama nerdeeeee allah sonumuzu hayretsin bu kanalla neyse kendinize çok iyi bakın nehirlere fazla girip üşütmeyin sevgiyle kalın kolay gelsin
asıl biz size teşekkür ederiz bu dizinin yayından kaldırılmasını istemiyoruz kesinlikle. böylesine güzel böylesine kaliteli bir dizi yayından kaldırılırsa herkes çok üzülür eminim ki,kanallarda böylesine kalitesiz diziler varken kırık kanatlarımızı kaldırmak bize yapılan en büyük haksızlıktır...diziyi kaldırıpta kanadımızı kırmayın ne olur......
sevgili krık kanatlar ekibi sizlerinde bizlere göstermiş olduğunuz ilgiye sonsuz teşekkürler.dizi ekibi olarak bizlereböyle muhteşeşm senaryo ve oyuncuları olan bir dizi izlettirdiğiniz için herkesi tebrik ediyorum.kırık kanatlara hep destek tam destek.
Kirik Kanatlar ekibi siz süpersiniz lütfen böyle devam edin
sizin yaptığınızın yanında bizimki devede kulak! birileri harika bi dizi çekmiş,biz 'geçmişimize saygılıyız,ona sahipte çıkarız' diyenler oturdukları bilgisayarın başından bişiler yapmış;güldürmeyin beni! bu ülkenin öneminin bilincinde olan herkes bunları yapmalı. yeterki siz yılmayın,bu güzel ve önemli diziyi sürdürün,herşeye rağmen biz sonuna kadar arkanızdayız,iyi şanslar!!!!!!!! :icon_ange
kırık kanatlarr
20-04-06, 20:29
Ben Tum Dizi Ekibine Tesekkur Ediyorum.cunku Boyle Bir Dizi Cektikleri Için.onlarin Devamli Yanindayiz Ve Yilmadabn Bu Dizi Icin Savaicaz Ve Kanald Bize Cevap Vermek Zorunda Kalicak...
ben oks ye hazırlanıyorum haftada bir tek dizi izleme hakkım var ve bu hakkımı kırık kanatlara veriyorum ben kaliteli bir dizi ama benim için farklı olması daha önemli kırık kanatlar şu anda tv de oynayan bir çok diziye göre çok daha farklı bu yüzden benim faforim KIRIK KANATLAR!!bu arada son bölümde nazlıya biraz gıcık oldum cemali geri tepti:((((( ayşe de dönsün artık NEVZATAAA BENİM FAFORİM NEVZAT VE AYŞE......DİZİ EKİBİNE SEVGİLER SAYGILAR TEŞEKKÜRLER)))))))
kırık kanatlar çok farklı ve kaliteli bir dizi
böyle bir dizi kesinlikle kaldırılmamalı
ve buna destek vermeliyiz tabii
asıl biz teşekkür ederiz...
Hepinize tekrar çok teşekkür ediyoruz. Benim gibi bir çok arkadaşım da bu sene OKS'ye hazırlanıyor. Ama biz tek dizi hakkımızı Kırık Kanatlardan yana kullanıyoruz. Boş vakitlerimizde internetten sizlere destek veriyoruz. Hepinize tekrar çok teşkkür ederiz! :)
tesekkür etmistim ama yine etmek istiyorum kirik kanatlar yilin en iyi dizisi
bunun icin elimizden geleni yapmaya calisiyoruz yurt disindan ancak iletilerle destek verebiliyoruz.keske mümkün olsada sizi ayvalikta ziyaret etsek yazin kücükkuyuya geliyoruz ama ozamanda siz ara vermis olursunuz.neyse sizlerle tanisma sansini yakalayan arkadaslarin yazilariyla avunuyoruz bazilari resim bile cekiliyormus ne güzel bizlerde onlarin sevinclerine sanal ortamdan paylasiyoruz
tekrar tesekkürler herkese selamlar
böyle kaliteli bir diziyi bizlerle buluşturduğunuz için çok teşekkürler...başarılarınızın devamını dilerim...herzaman arkanızdayız bizler dizimizin devamı için elimizden geleni yapmaya devam etcez...
sevgili çağatay abi ve sevgili sami abi beni bu dizide oynattığınız için çok teşekürler artık benim bütün arkadaşlarım bu diziyi seyrediyor ama hep sonu gelmeden uyuya kalıyoruz sonra tekrarını seyrediyoruz tekrar oraya gelmek istiyorum ama annem getirmiyor beni oraya getirinceye kadar annemin başının etini yicem kendinize iyi bakın sizi çok seviyorum güngör
sevgili kırık kanatlar ekibi ben bu başlığı fark etmemişim ne çok şey kaçırmışım bu kadar kaliteli yapımlara ihtiyacımız vardı desteğimiz hep sizlerle bu kadar süper bir dizi olabilir mi ya öyle bi etkiliyor ki beni şiirler senaryolar yazdırıyor bana tüm bir hafta bu diziyle yatıp kalkar oldum herkese öneriyorum inanamazsınız izlemeyenlere baştan anlatıyorum
(laf aramızda öyle bir anlatıyorum ki pazarı zor ediyor anlattığım kişi hemen tekrarını izlemek istiyo heyacanlı anlatmayı da beceriyorum hani)
elimden geldiğince işte uğraşıyorum tarihimizi ve onun gölgesinde yaşanan şeyleri süper anlatıyor hem sayenizde benimde edebiyat bilgim artıyor ve hayal gücüm gelişiyor hem sizlerin çalışmalarımızı takip ettiğinizi bilmek beni ayrıca mutlu etti
Kırık Kanatlar ekibini tebrik ediyorum bu kadar güzel bir dizi çıkarttıkları için. Oyuncular muhteşem, o kadar içten oyniyorlar ki, sanki biz de o dönemde yaşıyoruz. Dizinin tiryakisiyiz, ben ve çevremdekiler size teşekür etmek istiyoruz.
Asıl biz size teşekkür ederiz.Böyle harika bir diziyi bizimle tanışdırdığınız için.Tüm Kırık Kanatlar ekibini çok seviyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum.Umarım gelecek sezonda devam eder bu dizi.
Bende bu başlığı çok geç fark edenlerdenim.
Süpersiniz. Emeğinize sağlık.
Forumdan anlaşılacağı üzere hepimiz ciddi fanatik durumdayız ve herşeyden önemlisi emeğiniz kıymet bulsun istiyoruz. Tekrar çooooook teşekkürler....
sevigili Kırık kanatlar ekibi öncelikle son yıllarda yaşanan dizi enflasyonu arasında gerek konusun gerek oyuncularıyla diğerlerinden ayrılan böylesine güzel bir diziye imza attığınız için kendi adıma çok teşekkür ederim.Umarım dizimiz gelecek sezonda ekranlarımızda olamaya devam ederiEmeği geçen herkese çok teşekkürler.
Değerli yapım ekibi,
Sizlerin nezdinde kıymetli oyuncumuz Özge Özberk'i aldığı ödül için tebrik eder,vefat eden aile büyüğü aneanneleri hanımefendi içinde başsağlığı dileriz...
ASİA..l
Türk İzleyicisi şimdiye dek KIRIK KANATLAR gibi harika bir yapım görmemiştir.
dizi oyuncularına,set ekibine kısacası Emeği geçen herkese Dizifilm.com daki herkes adına sonsuz teşekkürler.
Çok iyi gidiyorsunuz, lütfen kaliteden ödün vermeyin.. Tüm ekibe başarılar..
GOKCENAGAR
17-05-06, 11:04
İzlenebilir güzel bir diziyi bizlere sunduğunuz için sizlere teşekkürler
Yaptığınız işin doğruluğuna inanıp,devamı için gösterdiğiniz çabaya teşekkürler
İşinizin arkasında durup,izleyicilerine gösterdiğiniz saygı için teşekkürler
Ve en büyük teşekkür, müsadenizle, bu diziye sahip çıkan ve bu uğurda her yolu deneyen
sadık izleyicilerine binlerce teşekkürler
Sevgiyle kalın
Sevgili kırık kanatlar ekibi size ne desek azdır bu kadar güzel bir diziyi bizlere sundugunuz için cok saolun bunca laflara ragmen yine de diziye dewam ettiginiz için çok tşkler bizler daima sizin arkanızda olacagız we sizi hep savunacagız süpersiniz
bende bu başlığı çok geç farkettim...bu dizi benim şuana kadar izlediğim en güsel dizilerden biriydi...mesela bu hafta bölümünüz yoktu..o gece şampiyonlar ligi finalide vardı aynı saatte ben hep sizin diziyi bekledim ama çıkmadı..valla çıksaydı finali izlemiyevcektim..dizinizi ne kadar beğendiğimi anlatabilmişimdir umarım futbol benim için önemlidir:img-grin2
Türkiye'de görebileceğimiz en iyi dizi KIRIK KANATLAR lütfen bitmesin ve artık Ayşe kalın kafalılığı bıraksın daha fazla Nevzat'ı üzmesin tabii Nazlı da Cemal'i....
Bu başarılı yapım için hepsine teşekkürler...
Neye teşekkür ettiğimizi anlayamadım ama bende teşekkür ediyorum herkese. I'** back diyorum bir de. Cemberimde gül oya döneminde buranın müdavimlerindeydim. Şimdi tekrar dönme çabaları içindeyim ama benim bıraktığımda çok daha az üye vardı :)
purple_dream
04-06-06, 14:31
Günümüzde , insanları yozlaştırmaktan başka hiçbir işe yaramayan yapımların arasından bizi çekip çıkardığınız için ,
Geçmişi bize tekrar hatırlattığınız için ,
Böyle kaliteli bir iş ortaya koymak için verdiğiniz emek ve mücadele için,
Tüm oyunculara , yapım ekibi ve sete
Teşekkür ederim. Dizimizin sizin ve biz izleyicilerin el birliği ile kalitesinden ödün vermeden devam etmesi dileğiyle...
Bize 18. bölümdeki o güzel sahneleri izlettirdiginiz için,
emegi geçen herkese, sonsuz tesekkürlerimi iletmek istiyorum.
Oyunculara, teknik ekibe, yönetmene, Avsar yapima çok ama
çok tesekkürler...
laf ü güzaf
09-06-06, 21:57
Esaslı bir dizi. Zaman zaman senaryosunda iniş çıkışlar olsa da ekranda seyredilmeyi hakeden ilk yapımlardan biri. Emeği geçen herkese teşekkürler.
herşeyi ile harika bir dizi senaryo,müzikler,oyuncular... emeği geçen herkese teşekkürler :img-clapp :img-ok: :happy0064 :king: :good:
Bende bu muhteşem dizide emeği geçen herkese TEŞEKKÜR EDİYORUM!Bizi böyle bir diziden mahrum bırakmadıkları için...Sağolun varolunki bu dizi hep devam etsin.Başarılarınızın daim olması dileğiyle!!!!Hepinize kolay gelsin.
böyle bi dizi için biz size teşekkür edeiz o kadar güzel bi diziki insan TÜRK olduğunu fark ediyo ve gururlanıyo muhteşem bi dizi
ceyda deniz
13-06-06, 14:16
bencede çok güzel bi dizi aşk oyunuyla aynı saatte ama keşke başka bi gün olsaydı ama allahtan bizde uydu varda normal d auro d normal atv ve auro atv den idare ediyoruz.
ben zaten çemberimde gül oya dizisinde oynayan oyuncularıda görünce çok sevinmiştim ve bu diziyi kaçırmadan izlemeye çalışıyorum.
Allahtan tekrarı varda kaçırdığım yerleride izliyorum.
bir şey sorcam televizyonda final bölümü diyorlar acaba bu sezon finalimi yoksa dizimi bitiyor acaba umarım sezon finalidir.
zaten kanal d çok güzel dizileri başlatıyor ama bir türlü devam ettiremiyor.
bir bilgisi olan varsa lütfen yazsın çok merak ediyorum.
şimdiden teşekkürler
sanırım gelecek hafta sezon fianli
neyse bu diziyi yapıp bize kaybetmek üzere oldduğumuz değerli hatırlatan yapımcı oyucu ve tüm emeği geçenlere sonsuz teşekkürler
ceyda deniz
24-06-06, 15:10
evt ya gerçektende hepsinin ellerine sağlık bence çok
başarılılar
üstelik çok heyecanlı bir anda sezon finali oldu
artık bütün yaz merakla bekliycez.ya hazır aşk oyunu tatile girmişken keşke 1.kaç hafta daha devam etseydide bende rahat rahat izleseydim.
kusadası_26
06-07-06, 19:44
keşke en başından biz seyircelerin cabalarıyla kalması durdurulmayıp değeri anlaşılsaydı.ama olsun ha biz ha onlar....kırık kanatlar ayvalık yapıma tessekürler
emel altuner
08-07-06, 01:30
Herşeye Rağmen Diziyi çok Beğenerek Izliyorum. Oyuncular Fevkalade. Ama Ilk Bölümler çok Başkaydi. çok Daha Iyi Idi. Daha Tarih Kokuyordu. Askerin Bir Ağirliği Vardi. Aşk, Gerçek Aşkti. Cansel'in Rolünü Pasifleştirdiniz. Nazliyi Duygusuz, Ruhsuz Bir Aşik Yaptiniz. Kim Aşik Olduğu Insana, Mecburiyetten Hayir Demek Zorunda Kalsa Da Için Için Yanmaz, Bunu Hiç Yansitmadiniz. Nazli Hapse Girdi Ve Cemal Hiç Kahrolmadi. Nevzat Nazli Için Daha Beter Kendini Paraladi. Güya çok Büyük Bir Aşk Vardi Ama Hiç Hissedilmez Oldu. Senaryoda, Kusura Bakmayin Ama Inanilmaz Komiklikler Var. Burunlarinin Dibine Kadar Geldikleri Halde, Eşkiyayi Bir Yiğin Asker Yakalayamiyor. Hiçbir Eşkiya Yakalama Girişimi Başariyla Sonuçlanmiyor. Bu Mudur Asker? Bu Yunana Karşi Zafer Kazan Asker Midir? Cemal, Emirler Veren, Uygulatan Bir Komutan Iken, çok Pasifize Oldu. Neredeyse Dizi Içinde Görünmez Hale Geldi. Basit Bir Zabitaya Dönüştü. Sürekli Azarlattiniz. Dizinin Başlarindaki Askere Hiç Yakişmayacak Durumlara Düşürdünüz. Cansel'i Kaybederseniz, Siz Kaybedersiniz. çok Büyük Bir Hayran Kitlesi Var, Nasilsa Başka Projelerde Yer Alir. Biz O'nu Her Halükarda Izleriz. Ve çok Başarili, çok Güzel Bir Senaryoyla Başlayan, Göğsümüzü Kabartirken, Gidişati Bozulan Senaryoyu Düzeltip, Kirik Kanatlara Devam Ederseniz, Kanal D Izleyicisinin Gönlünde Taht Kurarsiniz. Bu Kadar Güzel Başlayan, Kaliteli Bir Yapimi Harcamamaniz Dileğiyle. Ayrica, Bütün Oyuncularini Tebrik Ediyorum. Hepsi Işini Fevkalade Yüklenmiş. Oyuncularinin Hepsinin Birden Rollerini üzerlerine Giydiğini Gördüğüm Bugüne Kadarki Ilk Dizi Oldu. Oyuncularin Hepsine, Oyunculuk Yaşamlarinda Başarilar Diliyorum, çünkü çok Iyi şeyleri Hakediyorlar.
çok kaliteli bi dizi.ancak oyuncu değişikliği hiç iyi olmadı.ayrılmalarına üzüldüm. :(
DiveMaster
07-09-06, 23:00
Kurşun Yarası dizisinde de aynısını yaptınız maalesef, bu dizi başladığında ilk aklıma gelen şey avşar yapımın bu tür tarihi dizilerin altından kalkamadığı ve dizi tutsa bile oyuncularını elinde tutamadığıydı, nitekim de öyle oldu...
Dizinin ana 2 karakteri Yüzbaşı Cemal ve Nazlı diziden çıktı...
Bu izleyiciye yapılan büyük bir saygısızlık, biz diziyi tarihi geçmişimizi anlatıyor diye seyrediyorduk ancak karakterler beynimize işlenmişken hele ki daha ilk sezonunuzu bitirmişken yine kurşun yarasında olduğu gibi diziden ana karakterleri çıkardınız (elinizde tutamadınız)....
Peki şimdi ne olacak? Ne olacak biliyor musunuz? Dizi en fazla bir sezon daha oynayayıp noktalanacak.. taa ki siz başka bir tarihi dizi çekip yine oyuncularınızı böyle elinizden kaçırana kadar...
Bu diziyi severek izliyordum (onca mantık hatasına rağmen) ama kurşun yarasındaki gibi bu diziyi de seyretmeyi bırakıyorum...
Umarım bundan sonra tarihi dizi çekmeyi bırakırsınız çünkü başaramıyorsunuz...
Cemal'im gitse de yine de izliycemm
tugcegedik
09-09-06, 12:04
ya cemal le nazlı yı nasıl ayıracaklar diziden.en sonunda eşkiya onları vuracak mı. o zaman diziyi son bölümlerde ayşe ve nevzatın üzerine kurmalarının nedeni buydu.nasıl bağlayacaklar bilgisi olan bana yazarsa sevinirim.
Çanakkale83
09-09-06, 12:14
Ben de teşekkür ediyorum her şey için. Gerçekten güzel bir dizi. İzlemeye devam edip bir bakacağım umarım çok fazla saçmalanmaz işte o zaman izlemeyi bırakabilirm ama şimdilik her şeye rağmen yeni bölümleri merakla bekliyorum. BAŞARILAR
bence bir dizinin başrol oyuncuları, devam eden diziden ayrılmamalı. başından beri severek izliyordum. yüzbaşı olmadan kırık kanatlar olurmu, o zaman diziyi bitirselerdi sezon sonu. bu gidişle ömrü fazla olmaz yazık.bir diziyi bırakıp başka bir diziye başlamak oyunculara da yakışmıyor. ne kadar sevsemde bunu yazmak zorundayım. güzel ,tarihi bir diziye daha yazık oldu.
chimeneyes
11-09-06, 19:04
ben bu diziyi ne özge için nede cansel için izliyordum şimdi onlar gitti die diziyi bırakmayı düşünmüyorum... bir oyuncu için diziyi izleyen arkadaşları da asla yadırgamıyorum ama bence esas oyuncular madii konularda biraz daha uyumlu olmalı ve böyle önemli bir dizide klamaya çalışmalıydı. sonuçta tarihi bir dizi diğer bütün dizilerden dahga fazla para harcanıyor onların bunlarıda göz önünde bulundurarak diziye devam etmeleri hatta parayı konu bile etmemeleri gerekirdi. çünkü bu herhangi bir olayınm herhangi bir tarihin anlatıldığı dizi diil bu bizim geçmişimizin bugun varoluşumuzun bu topraklarda özgürce(!) yaşayışımızın sebebi olan atalarımızın şehit olduğu kurtuluş savaşı dönemi anlatan bi dizi. bu dizide insan para bile almadan oynamalı bence... size şunun garantisini verebilirm ki cansel de özgede para mevuzu yüzünden ayrıldılar.. üstüne üstlük yapımcının para konusunda hiç bir oyuncuyu sıkıntıya sokmamak için deli divane olduğu bir yapımda... bunu çok yakından biliyorum.. sorun yapımcıda diil. bölüm başı 20 milyarı az bulan oyuncularda... bir diziye başlandığı vakit hele ki böyle mukaddes bi dönemi anlatan bi diziye başlandığında bunu ne olursa olsun yarım bırakmamalıydılar... inş. yolları açık olur mutlakaki katkıları olmuştur fakat böyle olmamalıydı... insanların bu dizi için ne kadar çok emek harcadığını bile bile bukadar büyük bir kitleyi bi bakıma reddetmek yoksaymak doru diil bence.... yine söylüyorum ben bu diziyi ne olursa olsun kim olursa olsun izleyeceğim... tarihimi anlatan (iyi yada kötü) bir dizi olduğu için destekleyeceğim ki daha bir çok yönetmen yapımcı senarist oyuncu bu işe cesaret edebilsin.. seyircinin aslında okadarda duyarsız olmadığını ne koysak izliyo konumunda olmadığnı bilsin... oyuncularada tekrar tekrar teşekkürler.. onlarında bugune kadar yaptıkları yadsınamaz tabiki.... benim yorumum ve kararım bu... herkesin fikrinede saygı duyarım!!!!
özge_letyy
11-09-06, 21:21
ben bu diziyi ne özge için nede cansel için izliyordum şimdi onlar gitti die diziyi bırakmayı düşünmüyorum... bir oyuncu için diziyi izleyen arkadaşları da asla yadırgamıyorum ama bence esas oyuncular madii konularda biraz daha uyumlu olmalı ve böyle önemli bir dizide klamaya çalışmalıydı. sonuçta tarihi bir dizi diğer bütün dizilerden dahga fazla para harcanıyor onların bunlarıda göz önünde bulundurarak diziye devam etmeleri hatta parayı konu bile etmemeleri gerekirdi. çünkü bu herhangi bir olayınm herhangi bir tarihin anlatıldığı dizi diil bu bizim geçmişimizin bugun varoluşumuzun bu topraklarda özgürce(!) yaşayışımızın sebebi olan atalarımızın şehit olduğu kurtuluş savaşı dönemi anlatan bi dizi. bu dizide insan para bile almadan oynamalı bence... size şunun garantisini verebilirm ki cansel de özgede para mevuzu yüzünden ayrıldılar.. üstüne üstlük yapımcının para konusunda hiç bir oyuncuyu sıkıntıya sokmamak için deli divane olduğu bir yapımda... bunu çok yakından biliyorum.. sorun yapımcıda diil. bölüm başı 20 milyarı az bulan oyuncularda... bir diziye başlandığı vakit hele ki böyle mukaddes bi dönemi anlatan bi diziye başlandığında bunu ne olursa olsun yarım bırakmamalıydılar... inş. yolları açık olur mutlakaki katkıları olmuştur fakat böyle olmamalıydı... insanların bu dizi için ne kadar çok emek harcadığını bile bile bukadar büyük bir kitleyi bi bakıma reddetmek yoksaymak doru diil bence.... yine söylüyorum ben bu diziyi ne olursa olsun kim olursa olsun izleyeceğim... tarihimi anlatan (iyi yada kötü) bir dizi olduğu için destekleyeceğim ki daha bir çok yönetmen yapımcı senarist oyuncu bu işe cesaret edebilsin.. seyircinin aslında okadarda duyarsız olmadığını ne koysak izliyo konumunda olmadığnı bilsin... oyuncularada tekrar tekrar teşekkürler.. onlarında bugune kadar yaptıkları yadsınamaz tabiki.... benim yorumum ve kararım bu... herkesin fikrinede saygı duyarım!!!!
bölüm başına 20 milyar aldıklarını nerden çıkardın ki?benim bildiğim 5er milyar alıyorlardı ki bu para hakikaten az başka dizilerde 15-20 milyar alıyo oyuncular...ayrıca kaç kere söylememiz gerekiyo nerden biliyosun oyuncuların para için ayrıldığını artı avşar yapımın elinden geleni yaptığını nerden çıkardın?avşar yapımın oyuncuyu elinde tutamama alanında adı çıktı rekor kırıkyolar bütün dizilerindeki başrollar çıkıyo lütfen tekrar oyuncular hakkında ileri geri konuşmayın!
börtüböcek
13-09-06, 15:32
Bu dizinin sadece oyuncularla çekilmediğini,kamera ardında pek çok insanın olduğunu,onlar olmadan oyunculara bulunmaz hint kumaşı yaftası yapıştırmanın çok anlamsız olduğu kanısındayım.Sonuçta basına da yansıdığı gibi uçuk bir fiyat talep edildiyse ayıp etmişler diye düşünüyorum.Ama özge_letyy ye de katılmadan edemicem çünkü hakikaten yapımcı firma sadece KK'da değil yayında olan pek çok dizisinde kan kaybediyor (ne cümle kurdum ama :img-grin2 ) Sadece KK'da 1 sezonda 4 oyuncu ayrılmışsa sorun tek taraflı değildir gibime geliyor
1.si özge_letty ninde söledii gibi bende oyuncuların bölüm başına 20 diil 5 milyar aldıklarını biliorm.
2.si c.e ve ö.ö. in maddi nedenlerle diziyi bıraktıklarına dair garanti vermişsin.neye dayanarak bunu söleyebiliosn.kanıtın varsa bizede açık açık söle lütfen arkadaşım bizde bilelim.
3.sü gerçi çok yakından biliorm demişsin ama bahsi geçen yapım sandığın gibi sütten çıkmış ak kaşık değil
ben oyuncuların ayrılmasında avşar yapımı suçlu bulmuyorum. gerçekten ellerinden geleni yaptılar. sonuçta bu iş için para harcadılar ve kaymağını yemeyi en çok onlar isterler. bence ayrılmamalıydılar. ikisini de çok seviyorum ama onlara yakıştıramadım. allahtan aşk oyunundan keremcem ayrıldı. reytingler düşük olabilir ama aşk oyununun reytingi de düşük olacağı için pek bişey farketmeyecek. gümüşün c.tesiye alınması da çok iyi oldu.
öncelikle aldıkları paranın 5 millyar olduğunu hatırlatalım ondan sonra şu soruya cevap verilsin
o kadar yıl çalış sabret başarılı ol ondan sonra ayvalık gibi bir yere git sinema filmi yapma şansın yada tiyatro yapma şansın kalmasın ailenden arkadaşlarından yakınlarından uzak kal haftanın 6 günü günde 20 saate yakın çekim yap ondan sonra da 5 milyar gibi bir rakam al aman ne güzel dünya değil mi yapımcısı için elalemin dizisinin en vasat oyuncusu 25 - 30 milyar alsın dizisi ilk 10 a giremeyen 50 milyar alsın ama haftada 120 saat çalışan 5 milyar alsın bunun adı terbiyesizlikten başka birşey değil üstelik dizi son zamanlarda çok iyi reyting alırken
ayrıca avşar yapım istediği kadar uğraşsın ama dönem dizisi çekemiyor hatta hiç tv ye girmemeleri lazım
berk hakman , turgay aydın , özge özberk , cansel elçin ve begüm birgören diziden ayrıldı hepsinin sorununun para olduğunu düşünelim haklılar!sonuna kadar haklılar
kamera arkası bile değişti görüntü yönetmeni , yönetmen , kostüm tasarımcı , senaristi , iki hafta önce gelen yönetmen yardımcısı bile gitti başka projedeler şimdi bunların hepsinin sorunu paraysa haklılar!
haftada 120 saat çalışıp komik paralar almak o insanlara ve oyunculara yazık avşar yapım bu sene diziyi hiç yayına sokmasın bence öyle bitsin daha iyidir
yada mehmet ali nuroğlu , saygın soysal , sema mumcu , sermiyan midyat ,türkü hazerle devam etsin
özge_letyy
17-09-06, 17:10
öncelikle aldıkları paranın 5 millyar olduğunu hatırlatalım ondan sonra şu soruya cevap verilsin
o kadar yıl çalış sabret başarılı ol ondan sonra ayvalık gibi bir yere git sinema filmi yapma şansın yada tiyatro yapma şansın kalmasın ailenden arkadaşlarından yakınlarından uzak kal haftanın 6 günü günde 20 saate yakın çekim yap ondan sonra da 5 milyar gibi bir rakam al aman ne güzel dünya değil mi yapımcısı için elalemin dizisinin en vasat oyuncusu 25 - 30 milyar alsın dizisi ilk 10 a giremeyen 50 milyar alsın ama haftada 120 saat çalışan 5 milyar alsın bunun adı terbiyesizlikten başka birşey değil üstelik dizi son zamanlarda çok iyi reyting alırken
ayrıca avşar yapım istediği kadar uğraşsın ama dönem dizisi çekemiyor hatta hiç tv ye girmemeleri lazım
berk hakman , turgay aydın , özge özberk , cansel elçin ve begüm birgören diziden ayrıldı hepsinin sorununun para olduğunu düşünelim haklılar!sonuna kadar haklılar
kamera arkası bile değişti görüntü yönetmeni , yönetmen , kostüm tasarımcı , senaristi , iki hafta önce gelen yönetmen yardımcısı bile gitti başka projedeler şimdi bunların hepsinin sorunu paraysa haklılar!
haftada 120 saat çalışıp komik paralar almak o insanlara ve oyunculara yazık avşar yapım bu sene diziyi hiç yayına sokmasın bence öyle bitsin daha iyidir
yada mehmet ali nuroğlu , saygın soysal , sema mumcu , sermiyan midyat ,türkü hazerle devam etsin
sonuna kadar katılıorum baştan beri anlatmak istediklerimi yazmışsın en başta yazdıklarıa tamamen hak veriyorum oyuncular özel hayatlarına mümkünatı yok vakit ayırabilsinler bütün hayatları dizi oluyo herşeyden uzak ve aldıkları miktara bak dediğin gibi yaşadıkları yerin iki santim yanında dizi çekip bölüm başına 20 milyar alanlar hak ediyo mu bu parayı kk oyuncularının çalıştıkları ortam belli ne zor şartlarda işlerini yapmaya çalışıolar ama gereken saygı ve önem verilmiyo tabi ki ayrılmak isteyeceklerdir bu arada ayrılanlar arasında caner kurtaran da var(müdür)
yıldız kız
18-09-06, 22:53
1.si özge_letty ninde söledii gibi bende oyuncuların bölüm başına 20 diil 5 milyar aldıklarını biliorm.
2.si c.e ve ö.ö. in maddi nedenlerle diziyi bıraktıklarına dair garanti vermişsin.neye dayanarak bunu söleyebiliosn.kanıtın varsa bizede açık açık söle lütfen arkadaşım bizde bilelim.
3.sü gerçi çok yakından biliorm demişsin ama bahsi geçen yapım sandığın gibi sütten çıkmış ak kaşık değil
ben arkadaşım izin verirse bir dört eklemem istiyorum
4.dizi başta kurtuluş savaşını anlatıyor olabilir ama sonlarına doğru pembe diziden bir farkı kalmadı ki cansel elçinin tarihe önem verdiğini bu aşk dizisinden çıkıp adnan menderes döneminde oynamak istemesinden anlıyoruz.hem bence iyi bile dayandılar umarım her iki oyuncuyu kendilerine yaraşır daha başarılı yapımlarda görürüz.....
5. (dayanamadım):arkadaşım burası teşekkür başlığı bu arada eleştiri değil ben burdan emeği geçen herkse elinden geleni yaptıkları için teşekkür ediyorum
io kadar yıl çalış sabret başarılı ol ondan sonra ayvalık gibi bir yere git sinema filmi yapma şansın yada tiyatro yapma şansın kalmasın ailenden arkadaşlarından yakınlarından uzak kal haftanın 6 günü günde 20 saate yakın çekim yap ondan sonra da 5 milyar gibi bir rakam al aman ne güzel dünya değil mi yapımcısı için elalemin dizisinin en vasat oyuncusu 25 - 30 milyar alsın dizisi ilk 10 a giremeyen 50 milyar alsın ama haftada 120 saat çalışan 5 milyar alsın bunun adı terbiyesizlikten başka birşey değil üstelik dizi son zamanlarda çok iyi reyting alırken
Ayvalık gibi bir yer demek ne demek?sanki sürgün yeri,sen hiç gitmedin Ayvalığa sanırım.
Diyelim şartlar çok kötü,peki bu oyuncular bunu başında bilmiyorlarmıydı?Bir oyuncu diziyi tamamlamalı,ha illa çıkacaksan sezon finalinde çıkacaksın.
Son olarak ta
Diziyi isteyen izler,isteyen izlemez.
AVŞAR YAPIMA teşekkürler,her diziisi bitene kadar izledim (hala Kurşun Yarası nın tekrarlarını izliyorum),hiç pişman olmadım.
kelimesi kelimesine katılıyorum arkadaşım :img-grin2
Su yazilara cevap vermiyim diyorum ama insan bu dayanamiyorum,kardesim ne kadar para aldiklarini sen nerden biliyorsunda emin olmadigin konular hakkinda ehkam kesiyorsun sorarim sana :icon_evil Su dizi sevmisim ki destek vermisim emek vermisim demek ki buraya kadar ayni fikirdeyiz ama lutfen su acayip uslubunuda bir kenera birak,anladigim kadariyla biraz ileri gitmissin boyle asilsiz dedikodularla yazmak ne kadar dogru bir sor kendi, yapim tabii guzel seylere imza atmak icin bu ise soyunmus ama kivramamis devamini getirememis ne yani bunun tek suclusu para mi ve oyuncular mi yani senin sucladigin Cansel ve Ozge ne acayip ya... Sen izle kardesim sana laf eden yok zaten izlemyenlerde kimseye akil vermiyor izleme diye. Yarim birakmadilar zaten gozlerini dort acta iyi takip et. Ben olsam ceketimi alir cikardim su son 3 bolumude cekmezdim yok tarihi diziymis yok bilmem ne bu dizide uzun zamandir tarihi konulara onem verilmiyor sen bence git yapimciya sor dizi hangi tarihlerde geciyor diye cevabini alinca bana da yaz,bir zamanlar dizide rol alan bir karekter vardi Ali Riza diye biri us Ankara'dan gonderilmis arkadaslar gunlerce bu adamin kim oldugunu arastirmaktan bunaldilar ve sonuc olarak bu adam ihanet eden biri cikti ama bunu biz bu sekilde kabul etmedik tabii, kim oldugu havada kaldi hatta Sukru beye soruldugunda senaristlerden birinin oylece aklina geldigini ne arastirma ne tarihle ic ice, uzucu bir sekilde ogrendik :icon_evil yani emek var ama bilincsiz ve saygisizca, yani tarih dizisi mi yoksa deneme yanilmami, bunlari nerden mi biliyorum tabii ki Sukru beyi ziyaret eden arkadaslardan :img-icecr yani benim kaynaklar gizli falan degil, yok biliyorumda kaynagini soyleyememde yok bende ,iyi madem bu kadar herseyi biliyorsan soylede herkes ogrensin. Ayrica tesekkur ederkende biraz saygi lutfen soyledigin oyuncular iyi veya kotu 24.bolume kadar oynamislardi emek vermislerdir
First_Lady
06-10-06, 14:06
son bolum dehsetdi resmen!!!Nazli&Cemal olurken o kadar agladim ki........anlatamam.Neden boyle bi sey yaptilar yaaaaaaaaa........Bu dizi bunlari hic hakk etmiyodu!!!Cok sewerek izliyodum,ama simdi izlemiycem.Ben sahsen N&C icin bakiyodum o diziye.Bi de bi arkimiz Begumun de ayrilacagini soyluyo.bu dogrumu bilmek isterim????
Su yazilara cevap vermiyim diyorum ama insan bu dayanamiyorum,kardesim ne kadar para aldiklarini sen nerden biliyorsunda emin olmadigin konular hakkinda ehkam kesiyorsun sorarim sana :icon_evil Su dizi sevmisim ki destek vermisim emek vermisim demek ki buraya kadar ayni fikirdeyiz ama lutfen su acayip uslubunuda bir kenera birak,anladigim kadariyla biraz ileri gitmissin boyle asilsiz dedikodularla yazmak ne kadar dogru bir sor kendi, yapim tabii guzel seylere imza atmak icin bu ise soyunmus ama kivramamis devamini getirememis ne yani bunun tek suclusu para mi ve oyuncular mi yani senin sucladigin Cansel ve Ozge ne acayip ya... Sen izle kardesim sana laf eden yok zaten izlemyenlerde kimseye akil vermiyor izleme diye. Yarim birakmadilar zaten gozlerini dort acta iyi takip et. Ben olsam ceketimi alir cikardim su son 3 bolumude cekmezdim yok tarihi diziymis yok bilmem ne bu dizide uzun zamandir tarihi konulara onem verilmiyor sen bence git yapimciya sor dizi hangi tarihlerde geciyor diye cevabini alinca bana da yaz,bir zamanlar dizide rol alan bir karekter vardi Ali Riza diye biri us Ankara'dan gonderilmis arkadaslar gunlerce bu adamin kim oldugunu arastirmaktan bunaldilar ve sonuc olarak bu adam ihanet eden biri cikti ama bunu biz bu sekilde kabul etmedik tabii, kim oldugu havada kaldi hatta Sukru beye soruldugunda senaristlerden birinin oylece aklina geldigini ne arastirma ne tarihle ic ice, uzucu bir sekilde ogrendik :icon_evil yani emek var ama bilincsiz ve saygisizca, yani tarih dizisi mi yoksa deneme yanilmami, bunlari nerden mi biliyorum tabii ki Sukru beyi ziyaret eden arkadaslardan :img-icecr yani benim kaynaklar gizli falan degil, yok biliyorumda kaynagini soyleyememde yok bende ,iyi madem bu kadar herseyi biliyorsan soylede herkes ogrensin. Ayrica tesekkur ederkende biraz saygi lutfen soyledigin oyuncular iyi veya kotu 24.bolume kadar oynamislardi emek vermislerdir
kale ablacım boşver ya bu kişilere cevap yazmaya değmez biz cevap yazmazsak kendi kendilerine yazar yazar dururlar cevap yazınca onların istediğini yapmış oluyoruz :img-kiss:
arkadaşlar sizin yaptığınız resmen saygısızlık.olduğumda bu forumu siz burayı başka amaçlı kullanıyorsunuz.forum sorumlularıda dur demeli aslında.biri çıkıyo cansel elçine özge özberke hakaretlerde bulunuyor.bende sevmiyorum kendilerini.ama hakaret etmemi gerektirmez.sonra başka arkadaş(bu arkadaş yapımcıya laf atan) cansel fanatikleriler sanırım.peki sorarım size.canseli türkiyede tanıtan(ilk dizisi çünkü) şükrü avşar yada ilgili kimselere başlarda övgüler yağdırıp,sonra kendileri zorlanmadı çıktılar diye oyuncular, hakaretlerde bulunuyorlar..yazdığı yazıya güldüm. tmm kızdın peki neden yapımcıya para azmış bilmem neymiş diye kızıyorsun. cansel elçin bunu diziye başlarken neden kabul etti vede çekimin zor olduğunu bile bile.çekim yerinin.ben canselcilere karşı değilim bende anlıyorum sevince korumaya çalışılmasını yalnız hakaretler diz boyu.parasından bizene demek ki başlarda yetiyormuş sonra yetmemiş mutsuzmuş yani..ben yakışdıramadım.tabikide dier arkadaşa hak vermiyorum.kesinlikle onuda alakadar etmez neden çıktığı.demek ki kendisi mutlu deilmiş.yani bizi ilgilendirmez.ben isterdim ki herkes eskisi gibi gerçekten tarih için gerçekten vatanı için gerçekten gurur duyduğu milleti için.ulu önder atatürk için destek vermeye devam etseydi.29 ekim günü inş herkes forumlarda cumhuriyetimize layık bir şeyler hazırlarlar.zaten izlemiyeceksen ne işin var.karışma herkes kendi yoluna.bundan sonra birazda geleceğe bakalım bize daha neler öreticek kk lar..ben asla tarihimi atatürkü kitaplardan değil.kk lardan örenmek istiyorum.inş bundan sonra dizideki aşklar için değil de tarih için eleştirilerde bulunursunuz.o zaman desteğimizin hakkını vermiş oluruz.her zaman korumak değil.
hazal_celik
27-10-06, 22:01
bu konuya uğrayacağım aklıma bile gelmezdi hatta burada bunların konuşulduğunu dahi bilmiyordum cevap yazmayacaktım ama dayanamadım
arkadaşım avşar yapım dönem dizisi çekemiyor demişsin Çemberimde Gül Oya hangi yapımındı?avşar yapımın kim çekiyordu o diziyi?çağan ırmak kim oynuyordu?özge özberk,m.ali nuroğlu ç.g.o'ya kusur bulabilir misin?çağan ırmak'a laf edebilir misin?eğer edebilirsen o kanıya varabilirsin demektir
eğer haddimi aştıysam özür diliyorum
iyi akşamlar hepinize...
özge_letyy
27-10-06, 22:04
arkadaşlar sizin yaptığınız resmen saygısızlık.bi kere ben burayı kayıt olduğumda bu forumu teşekkür forumu işte imzaya avatara vs..teşekür ediliyor diye biliyordum.ama siz burayı başka amaçlı kullanıyorsunuz.forum sorumlularıda dur demeli aslında.biri çıkıyo cansel elçine özge özberke hakaretlerde bulunuyor.bende sevmiyorum kendilerini.ama hakaret etmemi gerektirmez.sonra başka arkadaş(bu arkadaş yapımcıya laf atan) cansel fanatikleriler sanırım.peki sorarım size.canseli türkiyede tanıtan(ilk dizisi çünkü) şükrü avşar yada ilgili kimselere başlarda övgüler yağdırıp,sonra kendileri zorlanmadı çıktılar diye oyuncular, hakaretlerde bulunuyorlar..yazdığı yazıya güldüm. tmm kızdın peki neden yapımcıya para azmış bilmem neymiş diye kızıyorsun. cansel elçin bunu diziye başlarken neden kabul etti vede çekimin zor olduğunu bile bile.çekim yerinin.ben canselcilere karşı değilim bende anlıyorum sevince korumaya çalışılmasını yalnız hakaretler diz boyu.parasından bizene demek ki başlarda yetiyormuş sonra yetmemiş mutsuzmuş yani..ben yakışdıramadım.tabikide dier arkadaşa hak vermiyorum.kesinlikle onuda alakadar etmez neden çıktığı.demek ki kendisi mutlu deilmiş.yani bizi ilgilendirmez.ben isterdim ki herkes eskisi gibi gerçekten tarih için gerçekten vatanı için gerçekten gurur duyduğu milleti için.ulu önder atatürk için destek vermeye devam etseydi.29 ekim günü inş herkes forumlarda cumhuriyetimize layık bir şeyler hazırlarlar.zaten izlemiyeceksen ne işin var.karışma herkes kendi yoluna.bundan sonra birazda geleceğe bakalım bize daha neler öreticek kk lar..ben asla tarihimi atatürkü kitaplardan değil.kk lardan örenmek istiyorum.inş bundan sonra dizideki aşklar için değil de tarih için eleştirilerde bulunursunuz.o zaman desteğimizin hakkını vermiş oluruz.her zaman korumak değil.
tamam da şimdi sen de onalrı desteklemiş oldun söylediğinle konu tam kapanmışken tekrar açtın cansel para konusunda bugüne kadar ne demiş ya öyle bişey mi var bi ara gazetede çıkmıştı yok 25 milyar istedi bilmem ne bunların hepsi uydurmaca başta neden etsin dediğin gibi 5 milyarı cansel kendi de açıkladı parayla alakası yok ki bnce açıklaması gayet mantıklıydı bi işte inandığınız şeyler vardır tüm zorluklara rağmenama siz inandığınız şey uğruna direnirsiniz ama bakarsınız bi gün inandığını şey gitmiş abuk subuk bi hal almış o zmn o işi bırakırsınız bundan doğal bişey olamaz bunu sadece cansel fanı olarak söylemiyorum bu her insan için geçerli bi durum evet ben cansel elçini çok seviyorum hatta gittim gördüm tanıdım ve sevgim daha da arttı ama suçlu olsa suçlardım da ki bazı arkadaşlar başta baya kızmışlardı diziyi bıraktı diye ama kardeşim bi dizide baştan beri 3 başrol 3 yan rol 3 senarist grubu 3 yönetmen bütün set ekibi değişirse e bi de üstüne üstlük bu dizinin mimarı tomris giritlioğlu avşar yapımla ortaklığını sona erdirirse orda bi dur dersin bu kadar şey tesadüfi olamaz para için hiç olamaz eğer tüm bunlar yapımcı yüzündense bu kadar insanda suç aramak yerine yapım şirketinde aramak lazım zaten şu an herşey ortada ne kadar kaldırılmasını istemesem de müstahak bunlar avşar yapıma diyorum umarım dizi daha kötüye gitmez gerçi gitse de üzülmekten başka bişey yapamam artık tehlikeli bi durumda o kadar insanın seferber olup uğraşacağını da hiç sanmıyorum
ayrıca bn de tarihsever biri olarak şu an diziden hiç zevk almıorum ben bu diziyi tarihi bi dizi olduğu için izlemeye başlamıştım gelinen noktada cumhuriyet de kurulmasa anlamıcam tarihle alakasını
özge_letyy
27-10-06, 22:19
ayrıca burası imza ve avatarlara teşekkür için değil kkya teşekkür için açılmış zamanında çok teşekkür edilmiş ama dizinin akıbeti kötüleştiğinden beri eleştiriler var bakın bunu geçmiş sayfalarda buldum emel abla(emel altuner)yazmış 08.07.2006 tarihinde bakar mısınız şunu bi okuyun ileri görüşlülük diye ben buna derim o zmndan başlamıştı işte kan kayıpları ve eleştiriler yorum size kalmış:
kırık kanatlar
--------------------------------------------------------------------------------
Herşeye Rağmen Diziyi çok Beğenerek Izliyorum. Oyuncular Fevkalade. Ama Ilk Bölümler çok Başkaydi. çok Daha Iyi Idi. Daha Tarih Kokuyordu. Askerin Bir Ağirliği Vardi. Aşk, Gerçek Aşkti. Cansel'in Rolünü Pasifleştirdiniz. Nazliyi Duygusuz, Ruhsuz Bir Aşik Yaptiniz. Kim Aşik Olduğu Insana, Mecburiyetten Hayir Demek Zorunda Kalsa Da Için Için Yanmaz, Bunu Hiç Yansitmadiniz. Nazli Hapse Girdi Ve Cemal Hiç Kahrolmadi. Nevzat Nazli Için Daha Beter Kendini Paraladi. Güya çok Büyük Bir Aşk Vardi Ama Hiç Hissedilmez Oldu. Senaryoda, Kusura Bakmayin Ama Inanilmaz Komiklikler Var. Burunlarinin Dibine Kadar Geldikleri Halde, Eşkiyayi Bir Yiğin Asker Yakalayamiyor. Hiçbir Eşkiya Yakalama Girişimi Başariyla Sonuçlanmiyor. Bu Mudur Asker? Bu Yunana Karşi Zafer Kazan Asker Midir? Cemal, Emirler Veren, Uygulatan Bir Komutan Iken, çok Pasifize Oldu. Neredeyse Dizi Içinde Görünmez Hale Geldi. Basit Bir Zabitaya Dönüştü. Sürekli Azarlattiniz. Dizinin Başlarindaki Askere Hiç Yakişmayacak Durumlara Düşürdünüz. Cansel'i Kaybederseniz, Siz Kaybedersiniz. çok Büyük Bir Hayran Kitlesi Var, Nasilsa Başka Projelerde Yer Alir. Biz O'nu Her Halükarda Izleriz. Ve çok Başarili, çok Güzel Bir Senaryoyla Başlayan, Göğsümüzü Kabartirken, Gidişati Bozulan Senaryoyu Düzeltip, Kirik Kanatlara Devam Ederseniz, Kanal D Izleyicisinin Gönlünde Taht Kurarsiniz. Bu Kadar Güzel Başlayan, Kaliteli Bir Yapimi Harcamamaniz Dileğiyle. Ayrica, Bütün Oyuncularini Tebrik Ediyorum. Hepsi Işini Fevkalade Yüklenmiş. Oyuncularinin Hepsinin Birden Rollerini üzerlerine Giydiğini Gördüğüm Bugüne Kadarki Ilk Dizi Oldu. Oyuncularin Hepsine, Oyunculuk Yaşamlarinda Başarilar Diliyorum, çünkü çok Iyi şeyleri Hakediyorlar.
özellikle altını çizdiğim yerler şu günkü durumumuzu özetlemiyo mu bi düşünün
meltemyucel
28-10-06, 19:45
Konu kapanmıştır
MelteM
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.