Tüm Versiyonu Göster : Replik/Senaryo/Resim/Avatar/İmza/Özel Çalışmalara Yorumlar
Aşk Oyunu dizisi ile ilgili senaryo ve repliklere yorumları bu başlıktan yapabilirsiniz.
yasemin-yaso
02-09-07, 13:13
uzun bir aradan sonra dönebildim senaryoların hepsini okudum vee bittim hepsi birbirinden şahane olmuş
büşra
gözde
zehra ve
ela
senaryolarınıza bittim devamlarını heycanla bekliyorum elleriniz dert görmesin
Büşracım
yeni bölümünü süper olmuş ellerine saglık devamını merakla bekliyorum
nehirgözlü
02-09-07, 15:03
ela yeni bölümün çok güzel olmuş birbirlerine aşık oldular bakalım devamı nasıl olcak
büşracım seninde yeni bölümün çok güzel olmuş umarım piknik güzel geçer
büşra senaryon süper olmuş cnm acaba piknikte neler olucak çok merak ediyorum:Dçabuk yaz ha yoksa seni tenhada kıstırırım kanka;):D
Roberta Y Diego
02-09-07, 21:51
Büsramm senaryon cok güzel olmus bidenem :)
"Seviyorum, Seviyorum, Seviyorum" kısmına bittim :happy0064
Devamını dört gözler bekliyorum...
GöZdE_iPeK
02-09-07, 23:37
Ela.. Yeni bölüm çok güzeldi.Ve sonunda Aşk..Ellerine sağlık..Devamını merakla bekliyorum...
Büşra'cım...
Harikasın bitanem.Müthiş bir bölümdü bayıldım ya.Piknikte neler olacağını çok merak ediyorum.Umulmadık biriyle falan karşılaşmasınlar mutlulukları daim olsun valla.Birisi bozarsa karşısında beni bulur ona göre..Neyse canım ellerine sağlık.Devamını bekliyorum...
krmcm_kutsi
03-09-07, 12:40
Umudaslm cnmm
senaryoların harika
sonunda sarp da ekin de birbirlerine aşık olduklarını anladılarr :happy0064:happy0064:happy0064
cnmm en kısa zamanda dewamını bekliyorumm
neler olcakk çoqq merak ediyorumm
:img-pilot:img-pilot:img-pilot
nehirgözlü
03-09-07, 12:40
elacım yeni bölmn çok güzel olmuş bakalım barda neler olcak çok merak ettim acaba yelda serkana ne söyliycek devamını hemen yazarsın inş. ellerine sağlık
ela senaryonu şimdi okudum çok hoş bi bölüm olmuş ellerine sağlık..
yasemin
belgin
nehirgözlü
melike
zehra
gözde
yorumlarınız için çok tşk. ederim..beğendirebildiysem ne mutlu bana =)
parlakz güneş
04-09-07, 14:55
başlığın açıldığını yeni fark ediyorum:)
elacım büşracım zehracım senaryolarınız harika devamlarını merakla bekliyorumm...
nehirgözlü
04-09-07, 20:18
elacım yeni bölümün çok güzel omluş bar sahneleri çok güzeldi elleirne sğalık devamını beliyoruz
Zehracım
yeni bölümün süper olmuş ellerine saglık devamını merakla bekliyorum...:)
zehracım senaryon çok güzel olmuş
nehirgözlü
05-09-07, 16:48
zehracım yeni bölümün yine muhteşem olmuş ellerine sağlık
zehramm
cnm arkım bidenem harika bi bölüm olmuş..
anlatışına hayran kaldım yine :)
dewamını çabucak bekliyorum ona göre =)
GöZdE_iPeK
05-09-07, 19:05
Ela..Yeni bölüm çok güzeldi canım çok hoşuma gitti..Acaba nasıl ititraf edecekler aşklarını?Ya da önce kim edecek çok merak ediyorum..Ellerine sağlık..Devamını bekliyorum...
Zehra'cım ve Yelda'cım
Canım benim...Özlemişim senaryonuzu..Tadına doyamadım ben.Çok güzeldi ne diyebilirim ki canım.Her şey o kadar güzel o kadar kusursuzdu ki..Ellerinize sağlık canlarım..Devamını bekliyorum...
Roberta Y Diego
05-09-07, 20:49
Zehracım
yeni bölümün süper olmuş ellerine saglık devamını merakla bekliyorum... :)
zehracım senaryon çok güzel olmuş
zehracım yeni bölümün yine muhteşem olmuş ellerine sağlık
zehramm
cnm arkım bidenem harika bi bölüm olmuş..
anlatışına hayran kaldım yine :)
dewamını çabucak bekliyorum ona göre =)
Zehra'cım ve Yelda'cım
Canım benim...Özlemişim senaryonuzu..Tadına doyamadım ben.Çok güzeldi ne diyebilirim ki canım.Her şey o kadar güzel o kadar kusursuzdu ki..Ellerinize sağlık canlarım..Devamını bekliyorum...
Yorumlar icin cok tesekkür ederiz kızlar..
Beyenmenize cok sevindim gercekten...
Yorumlarınızı eksik etmediginiz icin de ayrıyetten tesekkürler... (:
parlakz güneş
07-09-07, 00:07
Ela'cım Zehra'cım Yelda'cım senaryolarınız harika ellerinize sağlık:)Devamlarını bekliyorum..
Roberta Y Diego
07-09-07, 00:16
Elifcimm.. yeni bölümün süper olmus canım...
Ellerine, emegine saglık...
Esra yeni planlar pesinde sanırım... :img-polic
Devamını bekliyorum cnm...
Yorumun icinde cok tesekkür ederiz (:
GöZdE_iPeK
07-09-07, 09:17
Elif'im...Canımdan ötem..
Sarp'ın bu şakası yüzünden kalpten gidiyordum az daha ya..Şok oldum şaka diyince..Aklımın ucundan bile geçmemişti bu..Ama söz konusu sen olunca düşünülmesi gerekiyor her şıkkın:)Neyse sonuca bakalım mutlular:happy0064
Masal çok tatlı ya yerim ben onu:img-icecr...
Ekin ve Sarp tatlı olunca Masal da tatlı oluyor tabi..Ya bu bölüm çok şekerdi(!)hep gülümseyerek okudum ta ki..Esra ismini okuyuncaya dek:)
Esra hım demek nişanlısı terketti nişanlısı var mıydı ki bunun yaf?Sarp'ımız da onu teselli edecek öyle mi?Yok öyle yama ay bi de yaklaşıyormuş.Tutmayın beni yolucam şu kızı...Gene ne işler çeviriyor merak ediyorum..Ama bir bozsun şu sonsuz mutluluk tablosunu o zaman benden çekeceği var:img-yes:
Neyse kankam çok konuştum ben gene..Ellerine yüreğine sağlık canım...Müthişti...Devamını bekliyorum....
elifcmmm
cnm yine harika bi bölüm yazmışsın ellerine yüreğine sağlık..
sarp&ekin çok mutlu o esramıdır nedir sarpı bi öpsün paralıycam onu gözde de gelir kesin :) bi daha sarpın s sini alamaz ağzına hıh..
masalımızda çok tatlı maşallah :img-in_lo dewamını çabucak bekliyorum :img-wink:
krmcm_kutsi
07-09-07, 12:02
parlakz güneş
senaryon harika olmuşş cnmmm
dwwmm dwmmm
:happy0064:happy0064
elif ve büşra senaryolarınız süper olmuş devamlarını sabırsızlıkla bekliyorum
nehirgözlü
07-09-07, 16:53
elifcim yeni bölümün harika olmuş ellerine sağlık
şaka olmasına çok sevindim valla çok inandırmıştın bizi şaka yazınca yireğime su serpildi valla ama Ekin imtikanını alcaktır umarım Esra bu mutluluğu bozmaz gıcık oluyom zaten o kıza bide öpmeye kalkıyo neyse artık bi dahaki bölümde görcez ne olcağını umarım arayı fazla uzatmassın cnm
büşracım yeni bölümün çok güzel olmuş piknik çok güzel gidiyo umarım bir sorun çıkmaz ekinle sarp çok şekerdiler herzamanki gibi ellerine sağlık cnm devamını bekliyoruz
krmcm_kutsi
08-09-07, 11:04
umudaslm
büşracımmm
senaryolarınız hari,ka
dewamlarını en kısa zamnada bekliiyorummm
umudaslm ve büşra
senaryolarınız cok güzeller ellerinize saglık devamlarını bekliyorum
krmcm_kutsi
08-09-07, 16:51
umudaslm cnmm yeni bölümün yine harika olmuşş
dwmm dwwmmmm
:happy0064:happy0064:happy0064
GöZdE_iPeK
08-09-07, 17:56
Büşra'cım
Harikasın bitanem...Piknik bölümünü heyecanla bekliyordum..Gerçekten çok güzel olmuş canım...Bizim iki efsane aşık gene çok tatlılardı...Çok beğendim ya:)Ellerine sağlık güzelim..Devamını bekliyorum...
Ela'cım
çok güzel bölümler yazmışsın.Ben hala Ekin ve Sarp ın aşklarından ne zaman emin olacaklarını ve kimin aşkını ilk itiraf edeceğini çok merak ediyorum..Neyse ellerine sağlık canım..Devamını bekliyorum...
Senaryomla ilgili kısa bir not...
Senaryoma bir süre ara vermeyi düşündüm.Fakat bu sürenin çok uzayacak olmasından dolayı artık senaryo yazamayacağım.Umarım beni anlayışla karşılarsınız.Bu yıl benim için çok önemli OKS'ye gireceğim.Oldukça yoğun bir tempoya girdik şimdiden.Vakit bulamıyorum..Alel acele bir şeyler yazmakta istemiyorum..O yüzden en azından bu yıl boyunca senaryo yazamayacağım...
yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar ama ben bu güzel yorumları haketmediğimi düşünüyorum sizleri merakta bırakmayayım,arayı uzatmayayım diye öyle bi zamanda yazdım ki bu bölümü ekledikten sonra okumaya bile fırsatım olmadı yanlışlıklar,uyumsuzlujlar için hepinizden özür dilerim..
ela senaryon çok güzel olmuş eline sağlık cnm :img-wink:
nehirgözlü
09-09-07, 16:41
elacım senaryon çok güzel olmuş bakalım yelda ile serkanın arası düzelcek mi devamını bekliyoruz ellerine sağlık
krmcm_kutsi
09-09-07, 19:14
umudaslm cnm senaron yine harika olmuşşş
dewam bekliyorum cnmm
krmcm_kutsi
10-09-07, 10:58
**deniz92**
cnm senaryon harika olmuşşş bayıldımmm
doğrusu neler olacağını merak ediyorummm
senden en kısa zamanda dewanını bekliyorummm
yasemin-yaso
10-09-07, 11:36
sonunda okuyabildim hepsine bayıldım
elifcim-büşracım-denizcim-zehroşum ve elacım senaryolarınız harika ellerinize yüreğinize sağlık devamlarını sabırsızlıkla bekliyorum
nehirgözlü
10-09-07, 17:47
deniz92 yeni bölümün çok güzel olmuş ellerine sağlık bakalım adada neler olcak umarım arayı fazla uzatmazsın
elacım yine harika bi bölüm yazmışşsın ama kısa olmuş inş. bi dahaki bölüm daha uzun olur ellerine sağlık tatlım
Hepinizin yorumlarını okuyorum ve gerçekten senaryomun beğenilmesine seviniyorum çok teşekkür ederim yorumlarınızı için nehirgözlü senaryomu bu sefer uzun yapıcam merak etme
krmcm_kutsi
11-09-07, 22:08
umudaslm cnm senaryon yine harika olmuşşş
süpersinn
dwmmm dwmmm
nehirgözlü
12-09-07, 19:24
elacım yeni bölümün çok güzel ve uzun olmuş ellerine sağlık valla çok güzel bir eyrde bırakmışsın inş. devamını hemen yazarsın
Roberta Y Diego
14-09-07, 13:43
Büsramm.. Senaryon süper olmus bitanem...
Ekin&Sarp cok tatlıydı yaa :img-in_lo
Gece neler olcak acaba :icon_whis
Ayy devamını cabucak bekliyorum canım :D
Büşracım
yeni bölümün süper olmuş cnm
ellerine saglık devamını merakla bekliyorum:)
Zehramm :)
yorumun için tşk.ler cnmcım beğenmene çok sevindim hemen yazmaya çalışırım :img-wink:
belgincm
yorumun için çok saol cnm beğendiysen ne mutlu bana =)
büşücüm:Dkankam:Dsenaryon süper olmuş cnm bnm devamını bekliyorum:img-yes:
krmcm_kutsi
14-09-07, 16:53
parlakz güneş
umudaslm
cnmm senaryolar süper olmuşş
dewaammm
dewaaammm ,
büşücüm:Dkankam:Dsenaryon süper olmuş cnm bnm devamını bekliyorum:img-yes:
çok teşekkür ederim tatlım beğenmene sevindim :)
çabuk yazıcam inş. :img-yes:
beyza, çok güzel yazmıssın. arayı bu kadar uzatma:( özlüyorum sekinenaryonu.. devamını sabrısızlıkla beklıyorum
umudaslm,
sarpla ekin asklarını itiraf etselerde raahtlasak:) acaba sarp itiraf ettirmek için ne yapıcak?devamını beklıyorum..çok güzel yazmıssın
parlakz güneş
14-09-07, 19:10
Uzun zamandır uğrayıp yorum yapamadım..
Öncelikle bana yaptığınız yorumlar için çok tşk ediyorum...Devamı çok yakında gelecek..
Ela'cım bölümler harika olmuş canım ellerine sağlık..Ekin aşkını itiraf eder inşallah öyle umuyorum..Devamını merakla bekliyorum..
Büşra'cım bölümler süper canım..Pikniğe bayıldım..Gece kötü bişeyler gelmez umarım başlarına..Devamını bekliyorumm büyük merakla:)
Uzun zamandır uğrayıp yorum yapamadım..
Öncelikle bana yaptığınız yorumlar için çok tşk ediyorum...Devamı çok yakında gelecek..
Ela'cım bölümler harika olmuş canım ellerine sağlık..Ekin aşkını itiraf eder inşallah öyle umuyorum..Devamını merakla bekliyorum..
Büşra'cım bölümler süper canım..Pikniğe bayıldım..Gece kötü bişeyler gelmez umarım başlarına..Devamını bekliyorumm büyük merakla:)
çok teşekkür ederim cnm beğenmene çok sevindim..umarım olmaz :)
GöZdE_iPeK
15-09-07, 15:16
Ela,
Ellerine sağlık canım..Çok güzel yazmışsın yine.Sarp Ekin'e nasıl itiraf ettirecek bilmiyorum ama ondan önce kendisi etmesin..Kendi kazdığı kuyuya düşer müşer:)Neyse devamını bekliyorum...
Büşra'm,
Canım...Müthiş bir bölümdü canım.Bayıldım resmen..Ateşin başında romantik bir ortam..Şarkı..Ve Ekin'in borçları:)Hala ödenmedi o borçlar kim bilir ne zaman ödenecek?Bizim tatlı efsane aşıklarımız uyuya kalmışlar demek.Ah bi bilseler ne eğlence kaçırdılar:)Yazık Kurti'ye sabah uyandığında gölün buz gibi sularıyla karşılanacak:happy0064Neyse tatlım çenem düştü gene benim..Harikasın sen..Ellerine yüreğine sağlık..Ayrıca ben bir şey yapmadım canım.Teşekkür etmene gerek yok asıl ben teşekkür ederim....He devamını bekliyorum ona göre:img-yes:
Ela,
Ellerine sağlık canım..Çok güzel yazmışsın yine.Sarp Ekin'e nasıl itiraf ettirecek bilmiyorum ama ondan önce kendisi etmesin..Kendi kazdığı kuyuya düşer müşer:)Neyse devamını bekliyorum...
Büşra'm,
Canım...Müthiş bir bölümdü canım.Bayıldım resmen..Ateşin başında romantik bir ortam..Şarkı..Ve Ekin'in borçları:)Hala ödenmedi o borçlar kim bilir ne zaman ödenecek?Bizim tatlı efsane aşıklarımız uyuya kalmışlar demek.Ah bi bilseler ne eğlence kaçırdılar:)Yazık Kurti'ye sabah uyandığında gölün buz gibi sularıyla karşılanacak:happy0064Neyse tatlım çenem düştü gene benim..Harikasın sen..Ellerine yüreğine sağlık..Ayrıca ben bir şey yapmadım canım.Teşekkür etmene gerek yok asıl ben teşekkür ederim....He devamını bekliyorum ona göre:img-yes:
cnm bişi yapmamış olabilirmisin hiç bugün yazmamı bile sağladın yani :)
hadi hadi demesen dediğin gibi kaç saatte yazardım kimbilir :)
beğenmene çok sevindim..dewamını ne zaman eklerim bilmiyom walla :icon_whis :)
büşracım harika yazmışsın cnm ya bayıldım valla:img-blush:img-in_loekin in borçlarıda yani...:Dgerçekten de sarp ve ekin ilkleri hep birlikte yaşadılar..:img-in_loşarkıda çok güzeldi ya burak kut'un şarkısı:Dyelda ve serkanın planı da harika ya kurti uyandığında suların içinde yüzüyo olucak çok komik ya:P:img-pilotbu olay hababam sınıfında da olmuştu:img-pilotdiğer bölümde neler olucak çok merak ediyorum:img-yes:çabuk yaz;)
(bak sana söz verdiğim gibi uzun bi yorum yazdım hep böyle yazıcam:))
Roberta Y Diego
15-09-07, 15:30
Büsrammm, ayy bitanem benim... Cok tesekkür ederim bizi (özellikle beni :) ) fazla bekletmeden yazdıgın ve bölümü bana yolladıgın icin... Gercekten harika olmus... Hele de "Efsanemiz" kısmı... :img-in_lo Evet efsanemiz oldular gercektende... Yelda ve Serkan'ın sakası da cok güzeldi... Ben yine devamını merakla bekliyorum canım... Ellerine, emegine saglık...
Büsrammm, ayy bitanem benim... Cok tesekkür ederim bizi (özellikle beni :) ) fazla bekletmeden yazdıgın ve bölümü bana yolladıgın icin... Gercekten harika olmus... Hele de "Efsanemiz" kısmı... :img-in_lo Evet efsanemiz oldular gercektende... Yelda ve Serkan'ın sakası da cok güzeldi... Ben yine devamını merakla bekliyorum canım... Ellerine, emegine saglık...
ne demek cnmcım
beğenmene çok sevindim :)
Efsanemiz kısmı Gözdeye ait =)
kısa zamanda yazarmıyım acaba :icon_whis :)
büşracım harika yazmışsın cnm ya bayıldım valla:img-blush:img-in_loekin in borçlarıda yani...:Dgerçekten de sarp ve ekin ilkleri hep birlikte yaşadılar..:img-in_loşarkıda çok güzeldi ya burak kut'un şarkısı:Dyelda ve serkanın planı da harika ya kurti uyandığında suların içinde yüzüyo olucak çok komik ya:P:img-pilotbu olay hababam sınıfında da olmuştu:img-pilotdiğer bölümde neler olucak çok merak ediyorum:img-yes:çabuk yaz;)
(bak sana söz verdiğim gibi uzun bi yorum yazdım hep böyle yazıcam:))
yorumun için çok tşk. ederim cnm
beğenmene sevindim
yorumlarını hep böle bekliyorum :)
Büşracım
yeni bölümün süper olmuş cnm ellerine saglık devamını merakla bekliyorum...:)
krmcm_kutsi
16-09-07, 10:38
büşracım yaa
yeni bölümün harika olmuşşşş
dwmmm isterim cnm
:img-wink::img-wink:
Büşracım
beğenmene çok sevindim belgincm kısa zamanda yazarım inş :)
krmcm_kutsi yorum için tşk.beğenmene sevindim :img-wink:
didou_didem
16-09-07, 22:30
beyyza,umudaslm,elif hepinizin ellerine sağlık senaryolarınız çok güzel devamlarını bekliyorum
nehirgözlü
17-09-07, 14:31
Büşracım valla diycek söz yok çok güzel olmuş valla ellerine sağlık Gözde de yardımcı olmuş onunda ellerine sağlık devamını bekliyoruz (fazla bekletme)
Elacım seninde senryon mühtiş olmuş bakalım ekin ne yapacak iyice köşeye sıkıltı umarım bir an önce birbirlerine itiraf ederler devamnı bekliyoruz
Büşracım valla diycek söz yok çok güzel olmuş valla ellerine sağlık Gözde de yardımcı olmuş onunda ellerine sağlık devamını bekliyoruz (fazla bekletme)
Elacım seninde senryon mühtiş olmuş bakalım ekin ne yapacak iyice köşeye sıkıltı umarım bir an önce birbirlerine itiraf ederler devamnı bekliyoruz
yorumun için çok tşk. ederim cnm beğenmene sevindim
didem yorumun için saol :)
yasemin-yaso
18-09-07, 02:12
elacım
bölümlerin şahane oluyo sarpın anlamasına çok sevindim cnm devamını heycanla bekliyorum ellerine sağlık
büşümm
süpersin valla piknik harikaa bayıldım arayı uzatmadığın için tşkler bi sonraki bölümü merakla bekliyorum cnm ellerine sağlık tatlım
günlerdir seneryo bekliyoruz nerdesiniz arkadaşlar
merakran öldük vaww..
elacım
bölümlerin şahane oluyo sarpın anlamasına çok sevindim cnm devamını heycanla bekliyorum ellerine sağlık
büşümm
süpersin valla piknik harikaa bayıldım arayı uzatmadığın için tşkler bi sonraki bölümü merakla bekliyorum cnm ellerine sağlık tatlım
beğenmene çok sevindim cnm..yorumun için tşk.
krmcm_kutsi
20-09-07, 09:58
büşracımmm (adaşımm :img-wink:)
cnmm senaryon süper olmuşş yaaa
dwmm
dwmmm
nehirgözlü
20-09-07, 15:59
Büşracım cnm benim çok güzel olmuş baya uzun olmuş çokda iyi olmuş okudukça okuyası geliyo insanın o derece güzel yani
Ekinle Sarpı böyle mutlu görmek çok güzel çok tatlılar inş. hep böyle mutlu olurlar
devamını bekliyoruz cnm ellerine sağlık
Büşracım
yeni bölümün süper olmuş ellerine saglık devamını bekliyorum...
büşra,yasemin,belgin yorumlarınız için çok teşekkürler..
beğenmenize çok sevindim :)
didou_didem
20-09-07, 20:31
büşra yeni bölüm çok güzel olmuş
ellerine sağlık
büşra yeni bölüm çok güzel olmuş
ellerine sağlık
teşekkür ederim didem,beğenmene çok sevindim (:
büşra senaryona bayıldım:)
ekin ve sarp yine çok tatlılar ya:P
şu gözde eki ve sarpın aralarını bozmaz inşallah:icon_sorr
neyse cnm decamını bekliyorum:img-wink:
büşra senaryona bayıldım:)
ekin ve sarp yine çok tatlılar ya:P
şu gözde eki ve sarpın aralarını bozmaz inşallah:icon_sorr
neyse cnm decamını bekliyorum:img-wink:
yorumun için tşk.ler cnm :img-blush
beğenmene sevindim,gözde aralarını bozmaz merak etme iyi biri o :img-yes:
gözde değil ama başkası bozabilir hazırlıklı olun :)
GöZdE_iPeK
21-09-07, 15:35
Büşra'm...
Canım harika bir bölümdü:)Yalnız kısa geldi bana diyeceğim şimdi,dersem kızmandan korkuyorum ama dedim bile:img-yes:Doyumsuzluk var bende doyamadım..Ne kadar yazarsan yaz hep kısa geliyor bana..Ama müthiş bir bölümdü.Hem eğlendim,hem duygulandım ah ah...
Ayrıca isteğimi yerine getirdiğin için çok sevindim.Ayrıca iyi biri olmama ayrıca çok sevindim yani:)Ama başkası bozarsa bizde bozuşuruz ona göre şimdiden söyliyim de ben:)Senaryon bana çok güzel bi doğum günü hediyesi oldu canım gerçekten çok teşekkür ederim...Ellerine,yüreğine,klavyene sağlık:)Devam,devam,devam,devam:)En kısa zamanda bekliyorum:img-yes::img-pilot
yorum için çok saol gözde'm beğendiğine sevindim :)
kısa geliceğini biliodum ama uzata uzata cnm çıktı anca bu kadar :)
hediyem için rica ederim (:
biri bozarmı bozmazmı bilmiyorum walla şimdilik bikaç aksilik görünüyor ufukta :icon_whis
bu hafta sonu yazmaya çalışıcam söz vermiyim ama :) inş. diyim :img-wink:
Arkadaşlar bu aralar fazla internete giremiyorum çünki okullarda açıldı ama merak etmeyin hafta sonlarında ve öğleden sonraları yazıcam yazmaya çalışıcam aslında inşallah
yasemin-yaso
23-09-07, 02:50
büşracım
yeni bölüm süper süper süper olmuş cnm bayıldım baya da uzun olmuş
gözde pek tehlikeli gibi görünmedi ama inş bi delilik çıkarmas çünkü illa ekin le sarpın arasını bozacak bi psikopat çıkıyo
neyse cnm ellerin dert görmesin devamını bekliyorum
büşracım
yeni bölüm süper süper süper olmuş cnm bayıldım baya da uzun olmuş
gözde pek tehlikeli gibi görünmedi ama inş bi delilik çıkarmas çünkü illa ekin le sarpın arasını bozacak bi psikopat çıkıyo
neyse cnm ellerin dert görmesin devamını bekliyorum
teşekkür ederim yasemincm beğenmene çok sevindim :)
gözde kötü biri diil merak etmein :) ama kötüler olmayacak die bişide yok tabe :icon_whis kısa zamanda dewamınıda yazıcam :)
selam arkadaslar. ben geldiiim! biliyorum vedalasmadan tatile gittim ve anca yaza bildim. birüsür senaryolar eklenmis yeniler, eskilere devam ve böylelikle 3 sayfa fealn birikmis. hepsini okudum ve anca yorum yapa bildim. ellerinize saglik. aramiza yeni katilanlarda var sanirim, cok güzel olmus yenilerde. herkesin ismini tek tek yazamadigim icin kusura bakmayin ama hepinizinde ellerine saglik.
krmcm_kutsi
25-09-07, 09:50
**deniz92**
cnm senaryon süper olmuşşş dwmmm isterimmm :img-wink::img-wink::img-yes::img-yes:
:happy0064
nehirgözlü
25-09-07, 16:28
deniz92 cnm senaryon çok güzel olmuş devamnı bekliyoruz
elacım yeni bölümün çok güzel olmuş bakalım barda neler olcak devamını fazla geciktirme :)
deniz,ela senaryolarınız çok güzel dewamlarını merakla bekliyorum..
umudaslm
yeni bölümün cok güzel olmuş ellerine saglık devamını bekliyorum
krmcm_kutsi
26-09-07, 10:04
umudaslm cnnmmmm (sanırım adın ela)
senayon harika olmuşşş bakalımm ekin neler yapcakkk kıskancakk kesin sarpı :happy0064:happy0064:happy0064
inş. sölerler birbirlerini sevdiklerini yaaaa :happy0064:img-pilot:img-pilot
cnmm noluuur en kısa zmanada dewammm bekliyorumm sendenn
:img-pilot:img-pilot
umudaslm,
ellerine saglik canim. güzel gidiyorsun umarim hep böyle devam edersin. bana kisa geldi valla, gerci ne kadar uzun yazarsan yaz kisa gelecekti ama neyse:img-wink: devamini dört gözle bekliyorum.
krmcm_kutsi
27-09-07, 09:26
büşracımmm cnmmm
senaryo yine harika yaaaaa :happy0064:happy0064:happy0064
ayyy cnmm yaaa sarpa noldu acaba??????
offff umarım kötü bişiyi yokturrrr :icon_sorr:icon_sorr
nese cnm en kısa zamanada wmmm bekliyorummmm sendennn :img-pilot:img-pilot:img-pilot
yasemin-yaso
27-09-07, 14:57
deniz senaryo süper olmuş cnm bayıldım yeni bölümü heycanla bekliyorum ellerine sağlık
elacım süpersin sarpın planı işe yarar inş ki sanırım yarıycak ellerine sağlık cnm
büşramm müthişsin sen yaa bittim senaryoya ukumaya doyamadım valla çok tatlılar yaaa hele arabadaki konuşmalara bittim bide sekreterlerinn ilgisi süperdi ya ellerine sağlık cnm devamını hemen bekliyorum
NOT:senaryomu 5 defa yazdım sorunlar yüzünden 5 defa da silindi inş yakın zamanda eklemeye çalışıcam
büşra yorumun için çok tşk.ler beğenmene sevindm :img-yes:
yasemincm saol cnmcım beğenmne sevindim (:seninkinide ennn kısa zamanda bekliyorumm :img-wink:
ellerine saglik beyza harika olmus. umarim hep böyle devam edersin.
Senaryolarınız çok güzel ellerinize emeklerinize sağlıkbye
nehirgözlü
28-09-07, 16:07
büşracım yeni bölümn çok güzel olmuş anca okuma fırsatım oldu çok tatlılar ya yerim ben onları ellerine sağlık cnm
büşracım yeni bölümn çok güzel olmuş anca okuma fırsatım oldu çok tatlılar ya yerim ben onları ellerine sağlık cnm
yorumun için tşk.ler cnm beğenmene çok sevindim (:
Büşra'cım yorumumu öm'lede yazdım burada da yazayım...Harikasın...Ellerine sağlık...Devamını biran önce istiyorum...
Büşra'cım yorumumu öm'lede yazdım burada da yazayım...Harikasın...Ellerine sağlık...Devamını biran önce istiyorum...
yorum için teşekkür ederim cnm çok mutlu oldum gerçekten :)
çabuk yazmaya çalışırım =)
krmcm_kutsi
29-09-07, 11:52
büşracımmmm
senaryon harika olmuşşşşş
dmm isterim en kısa zamanada :img-wink::img-wink::img-wink:
Büşra gene süpersin...Müthiş olmuş senaryon,ellerine sağlık...
Bu yetmez ya devamını istiyorum:):):)...
Büşra
yeni bölüm süper olmuş ellerine saglık devamını bekliyorum
ellerine saglik beyza harika olmus. uzuncada yazmissin. umarim diger gelecek bölümlerinde bu kadar uzun olur. devamini bekliyorum...
didou_didem
29-09-07, 19:19
büşra 2 bölümde çok güzel olmuş canım
ellerine sağlık
büşra,dilara,belgin,şermin,didem
yorumlarınız için çok teşekkür ederim beğendiyseniz ne mutlu bana (:
yasemin-yaso
30-09-07, 02:10
büşramm süpersin şahane olmuş cnm okumaya doyamadım hatta bazı sahneleri tekrardan okudum valla harika yaa her zamanki gibi çok tatlılar
bencede bu yetmez devamını hemen ekle cnm bekliyorusss
büşramm süpersin şahane olmuş cnm okumaya doyamadım hatta bazı sahneleri tekrardan okudum valla harika yaa her zamanki gibi çok tatlılar
bencede bu yetmez devamını hemen ekle cnm bekliyorusss
yorumun için tşk.ler cnm beğenmene sevindim :)
elimden geldiğince çabuk yazmaya çalışıyorum
bu bölümde yeni gördüm gönül yazıcağım yere bikaç yerde gözde yazmışım düzelttim çok özür dilerim.
bu aralar benden başka yazan yok :( sizinkileride bekliyorum :img-wink:
yasemincmm
harika bi bölüm olmuş ellerine yüreğine sağlık cnm..
Ekin&Sarp çok tatlı her zaman ki gibi bi aksilik çıkmaz umarım :(
dwamını kısa zamnda bekliyorum bak bi daha arayı uzatmak yok bende yazmam yoksa :img-beee: :)
umudaslm
yeni bölüm süper olmuş ellerine saglık devamını bekliyorum
büşram ve yasemincim senaryolarınızı şimdi okudum herzamanki gibi muhteşem olmuş canlarım elinize sağlık:happy0064:good:
(kusura bakmayın yorumum kısa oldu..:icon_sorr)
krmcm_kutsi
30-09-07, 14:25
yasemin-yaso
umudaslm
cnmmm senaryolarr süperr ötesi
lütfennn dwmm istiyorum en kısa zamanada
dwmmmm dwmmmm
:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064
nehirgözlü
30-09-07, 17:54
[B]büşracım yeni bölümün çok güzel olmuş ellrine sağlık çok tatlılar ya inş. hep böyle devam eder büyük bir ekyifle okuyorum senaryolarını cnm devamnı bekliyorum
yasemincim yeni bölümün çok güzel olmuş ellerine sağlık sanırım gören kennadı umarım parazitlik yapmazda ekinle sarpım mutlu olurlar
elacım yeni bölümün çok eğlenceli olmuş yeldayla ekinin hallerine ço güldüm bakalım bir daha ki bölümde neler olcak merakta bırakma cnm elerine sğlık
beyza, umudaslm senaryolar süper olmus.. devamını beklıyorum
yasemin-yaso
02-10-07, 02:01
büşra,melike,krmcm_kutsi ve yasemin o güzel yorumlarınız için çok ama çok teşekkür ederim çok saolun beğenmenize çok sevindim devamını inş eklemeye çalışıcam
elacım yeni bölüm harika olmuş nolur devamını hemen yaz çatlıycam meraktan acaba ne diycekler yaa ellerine sağlık cnm
ela senaryon çok güzel olmuş dewamını en kısa zamanda bekliyorum :img-wink:
krmcm_kutsi
06-10-07, 12:43
umudaslm cnmmmm
senaryo yine süppperrrr
dwmmmm lütfennn en kısa zamandaa noluuurrr
keşke söleseydi ekin yaaaaa :icon_sorr:icon_sorr
Roberta Y Diego
06-10-07, 14:12
Büsramm.. Senaryonu anca okuyabildim..
Harika olmus iki bolumde canım...
Ama ben doyamadım.. Devamını bekliyorum sabırsızlıkla :img-yes:
Yasomm.. Canım benim ekledigin icin cok tesekkürler..
Cok güzel bir bölüm olmus...
Cok tatlılardı yine...
Devamını bekliyorum canım (:
Cok tatlılardı yine...
beğenmene çok sevindim zehram =)
sen geldin ya öyle mutluyum ki söz en kısa zamanda yazıcam :)
yasemin-yaso
07-10-07, 01:05
Cok tatlılardı yine...
zehroşumm bitanem o güzel yorumun için çok teşekkür ederim cnm beğenmene çok sevindim bu sefer sözümü tutamadım kusura bakma ama silinmeden ekliyim dedim bi dahakine inş devamını yazmaya çalışırım cnm
yasemin-yaso
07-10-07, 01:12
elacımmm yeni bölüm harika olmuş cnm ekin keşke söyleyebilseydi yaa bu arada gazeteciler yine yapacaklar yapacaklarını sanırım kötü bi gün geçeceğine benziyo neyse devamnı hemen bekliyorum cnm ellerin dert gömesin
umudaslm,
ellerine saglik cok güzel olmus. bende devamini bekliyordum. bana yalniz kisa gelmis. devamini en kisa zamanda bekliyorum ona göre.
Öncelikle tüm aşk oyunu severlere merhaba...
Başlıklara giriyorum,çıkıyorum,senaryoları okuyorum ama birşey yazmak gelmiyor içimden...
Yazılan senaryolar 2'yi geçmediği için...
Bu durum beni çok üzüyor ve en yakın zamanda senaryoma devam edeceğimi söylemek istiyorum...
Evet,Aşk Oyunu bitmiş olabilir,ama Ekin-Sarp asla bitmedi,bitmeyecek te...
Biz onların efsane aşklarını,belki kendimizi kandırmak ta olsa senaryolarımızda yazmaya devam etmeliyiz...
Hepinizden bunu bekliyorum,bu başlıkları böylesine boş görmek hoş değil dimi ?
Sevgiler...
Duygu...
işte bu bee
duygum benim bu habere öle sevindim ki anlatamam :img-in_lo
merakla bekliyorum cnm bende bugün yarın yazıcam inş. :img-wink:
Sağol Büşra'cım...
Artık yazma zamanım gelmişti,başlık böyle gitmez çünkü...Ben en geç bu akşam yeni bir bölüm ekleyeceğim...
Not: Sermin arkadaşım girip yorum yapıyor ama senaryo yazmıyor sanırım...Sermin'cim senin senaryolarını da çok özledik...:icon_sorr
nehirgözlü
07-10-07, 14:07
elacım yeni bölmün çok güzel olmuş keşke itiraf edebilselerdi neyse artık bir daha ki bölüm itiraf ederler diye düşünüyorum fazla bekletme bizi ellerine sağlık
krmcm_kutsi
07-10-07, 14:38
büşracımmmm
yeni bölümün harika olmuşşş
dwmmm lütfenn en kısa zamanda
offfff yaaaa yasemin aradııııııı :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
inş. kötü şeyler olmasssss
:icon_whis:icon_whis
büşracımmmm
yeni bölümün harika olmuşşş
dwmmm lütfenn en kısa zamanda
offfff yaaaa yasemin aradııııııı :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
inş. kötü şeyler olmasssss
:icon_whis:icon_whis
beğenmene sevindim cnm yazmamı duyguya borçlusunuz :)
ewt yasemin aradı ne olcak bakalımmm :icon_whis
kısa zamanda yazmaya çalışırım :img-wink:
Büşra senaryonu çok beğenerek okudum devamını en kısa zamanda(ne kadar erken olsa o kadar iyi)yazarsan sevinirim
Ayrıca senaryoma yorum yapanlarada teşekkür ediyorum devamını kısa zamanda yazıcam
Roberta Y Diego
07-10-07, 15:26
Ya Büsram ben simdi seni ne yapayım?
Ha söyle simdi... Sopam nirdee :D
Ya bi senin senaryonda Yasemin yok diye seviniyordum...
Sende de cıktı iste ortaya :icon_sorr
Off off yok mu bu kızdan kurtulus?
Neyse canım harika bir bölümdü yine..
Cok beyendim ama cabuk bitti sanki?
Devamını merakla bekliyorum :img-wink:
Ya Büsram ben simdi seni ne yapayım?
Ha söyle simdi... Sopam nirdee :D
Ya bi senin senaryonda Yasemin yok diye seviniyordum...
Sende de cıktı iste ortaya :icon_sorr
Off off yok mu bu kızdan kurtulus?
Neyse canım harika bir bölümdü yine..
Cok beyendim ama cabuk bitti sanki?
Devamını merakla bekliyorum :img-wink:
sopayı ben sakladım :D
özlemişinizdir dedim çıkartıverdim ortaya yasemini kötümü etmişim :icon_whis :)
beğenmene sevindim bitanecm :img-wink:
ela yorum için çok teşekkürler beğendiğine sevindim =)
Büşra'cım yeni bölümün süper olmuş ellerine sağlık..Ayrıca bana gönderdiğin için de teşekkürler sen de iyiki varsın :)
Büşra'cım yeni bölümün süper olmuş ellerine sağlık..Ayrıca bana gönderdiğin için de teşekkürler sen de iyiki varsın :)
beğenmene sevindim cnmcım..
ne demek yazmaya başladığın için benim sana teşekkür etmem lazımdı =)
didou_didem
07-10-07, 21:37
Büşra
yeni bölüm çok güzel olmuş...yasemin çıktı burda da...:)devamını bekliyorum ellerine sağlık
Büşra
yeni bölüm çok güzel olmuş...yasemin çıktı burda da...:)devamını bekliyorum ellerine sağlık
beğenmene sevindim didem,yorum için teşekkürler =)
kanka bu bölümde harika olmuş ya ne diyim ben sana yaff:D
sarp ve ekin her zamanki gibi çok tatlılar allah bozmasın:)
o yasemin nerden çıktı ya bi kaşık suda boğucam valla gıcık şey:img-pilot
devamını bekliyorum jnm:img-wink:
Büşra hadi ama devamını bekliyoruz çabuk ol
Büşra hadi ama devamını bekliyoruz çabuk ol
çabuk yazmaya çalışıyorum cnm başlık boş kalmasın diye ama her zamanda ilham gelmiyor malesef..yazmaya başlıyorum şimdi ama ne zaman biter yada bugün bitermi bilmiyorum :icon_sorr sizde yazın ama :icon_sorr:img-wink:
melikem yorumun için çok teşekkür ederim cnmcm beğenmene çok sevindim =)
Büsra, umudaslm ve Yasemin senaryolariniz süper valla
Devamini bekliyorum...
yasemin-yaso
09-10-07, 01:52
büşüm senaryon harika ötesi bi bölümdü tatlım ama cadı yine çıktı ortaya vala bende seviniyodum bi sende yok diye ama
neyse cnm devamını merakla bekliyorum ellerine sağlık
yasemin ablam yorumun için çok teşekkürler cnm
yasemin-yaso
09-10-07, 16:56
elacım senaryo süper olmuş
ben annadım zati kötü bişiy olacağını umarım daha kötü bişiy olmaz
devamını hemen bekliyorum cnm ellerine emeklerine sağlık
Yasemin seneryon çok güzel olmuş çok beğendim ben özellikle sarp ve ekinin ne konuşucağını merak ediyorum.Bak ne olur merakta bırakma çabuk yaz.
elecm bu bölümde çok hoş eline sağlık dewamını bekliorm :)
yasemincmm süper bi bölüm olmuş ellerine sağlık ama aşırı kısa dewamını derhal bekliyorum ben anlamam :)
krmcm_kutsi
09-10-07, 18:00
umudaslm
yasemin-yaso
arkadaşlarr senaryolarr süppperrr
dewmmm noluuurr en kısa zamnadaaaaa
yasemin-yaso
10-10-07, 02:33
elam,büşüm ve krmcm_kutsi yorumlarınız için çok teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim
büşüm biliyom ya çok kısa olduğunu ordada dediydim zati ama napiim acil kesmek zorunda kaldım devamını inş eklemeye çalışırım
yasemincim
senaryon harika olmuş ama çok kısa yazmışsın ya:(
bidahaki bölümü uzun olarak bekliyorum bak bozuşuruz ona göre:)
Roberta Y Diego
10-10-07, 12:53
Yasomm senaryon cok güzel olmus..
Ama herkesin dedigi gibi kısa olmus,
Devamını merakla bekliyorum... (:
yasemin-yaso
10-10-07, 13:39
yasemincim
senaryon harika olmuş ama çok kısa yazmışsın ya:(
bidahaki bölümü uzun olarak bekliyorum bak bozuşuruz ona göre:)
melikecim yorumun için çok saol cnm beenmene çok sevindim diğer bölümü uzun yazmaya çalışıcam cnm
yasemin-yaso
10-10-07, 13:41
Yasomm senaryon cok güzel olmus..
Ama herkesin dedigi gibi kısa olmus,
Devamını merakla bekliyorum... (:
çok saol bitanem beenmene çok sefindim
tamam söz diğer bölümü çok uzun yazcam hatta belki 2 bölüm ekleyebilirim
tekrar saolun canlarım
yasemin-yaso
13-10-07, 00:45
elaaaaaaa
naptın kısım sen sen şimdi bunu yazana kadar gözüme uyku girmez benimm yaa
nolur devamını hemn ama hemen bekliyorum cnm ellerine sağlık süper ötesi muhteşem bayıldım
ekinden hiç beklemezdim ama aşk insana yaptırıyomuş demekki
neyse cnm emeklerine sağlık
BU ARADA HEPİNİZİN RAMAZAN BAYRAMINI İÇTENLİKLE KUTLUYORUM
BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN
nehirgözlü
13-10-07, 20:40
bir hafta falan oldu giremedim pc bozulmuştu yaptırdık aklım hep burdaydı valla senaryolarını okumayı çok özlemişim
büşracım,yasemincim(adaşım),elacım ve elifcim hepinizin senaryoları mükemmel olmuş ellerinize sağlık fazla vaktim olmadığı için uzun uzun yorum yapamıoyrum kusura bakmayın senaryoların devamını bekliyorum
hepiniizn bayramı mübarek olsun
Roberta Y Diego
13-10-07, 22:20
Elifcim... Valla bekledigimize degmis... Senaryon süperdi canım... Ellerine, emegine saglık... O kapının arkasında ne var cok merak ettim :) Devamını merakla bekliyorum canım :img-yes:
Senaryolaırn hepsi birbirinden güzel...Elleriniz dert görmesin...Devamını merakla bekliyorum hepsinin...Ellerinize sağlık...
elacm çok güzel bi bölüm olmuş ellerine sağlık hele sonuuu :img-in_lo dewamını çabucak bekliyorum =)
elifcmm yazmana çok sevindimm ellerine sağlık yine harika yazmışsın Sarpın o kapıyı niye açtırmadığını acayip merak ettim (: arayı bu kadar uzatma bi daha :icon_sorr enn kısa zamanda bekliyorum cnmcım =)
elif senaryon harika olmuş valla bayıldım:img-blush
devamını bekliyorum cnm;)
parlakz güneş
14-10-07, 11:12
Yorumlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim (:Devamı en kısa zamanda gelecek..
yasemin-yaso
15-10-07, 12:53
elifcim baya özlettin kendini yaa ölüyodum artık
çok şahane bi bölüm olmuş cnm ama sarp niye öle yaptı bende annamış değilim devamını merakla bekliyorum cnm emeklerine sağlık
Elifcim
krmcm_kutsi
15-10-07, 17:27
umudaslm
ve
parlakz güneş
dwmmm lütfennn yaaa
harika yazmışsınızzz
duygumm başlamışsın (:
harika bi giriş olmuş çok heyecanlı :)
ellerine sağlık dewamını kısa zamanda bekliyorum =)
yasemin-yaso
15-10-07, 21:55
duygucum
yeni senaryoya başlamışsın hayırlı olsun
eskiside çok güzeldi ama olsun
süper bi giriş olmuş cnm ellerine emeklerine sağlık
devamını hemen bekliyorum cnm
Duygu senaryon çok hoş olmuş devamını en kısa zamanda yazarsan sevinirim
duygu, yeni senaryo yazmana cok sevındım...süper bir giriş yapmısısn.. devamın beklıoyrum
Roberta Y Diego
16-10-07, 02:15
Duygu.. Senaryon cok güzel olmus...
Girisin mükemmel...
Ama kısa olmus sanki..
Devamını merakla bekliyorum (:
Duygu,
harika olmus canim. ellerine saglik. kisa geldi bana, devamini sabirsizlikla bekliyorum ona göre:img-wink:
Beğendiğinize çok sevindim yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar :)Tabiki devamı en kısa sürede gelicek ne zaman yazabilirsem malum okul yoğun oluyorum ama mutlaka yazmaya çalışıcam (:
Sermin'cim senin senaryon noldu canım ya,çok güzel yazıyordun bıraktın mı yoksa... :(
Büşra,Yasemin,Umutaslm hepinizin senaryolarını bekliyorum bu arada... ;)
birakmadim, haklisin sezpon finali bile yazmadan tatile gittim. devamini yazamak istiyorum ama bir türlü firsat olmuyor. aklimda birsürü sey var ama. insallah yakinda.
nehirgözlü
16-10-07, 17:44
duygucum yeni senryoya başlama çok sevindim valla ilk bölümün çok güzel olmuş devamnı çok merak ettim işti keşke bu kadar kısa olmasaydı neyse bekliycez artık ellerine sağlık cnm
krmcm_kutsi
16-10-07, 18:16
*duygu*
yeni senaryoya başlamana çokkk sevindimm yaaa
ewt cnmm forumm boşşş :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
çokk güsel olmuşşş cnmm yaaa süperr
dewamını en kısa zamnada bekliyorumm cnmmm
krmcm_kutsi
17-10-07, 18:00
*duygu*
cnmm yeni senaryon da harika olmuşşşş
dwmm cnmmm yaaa sonunda arkadaşş oldularr yaaaa
*duygu*
cnmm yeni senaryon da harika olmuşşşş
dwmm cnmmm yaaa sonunda arkadaşş oldularr yaaaa
Teşekkür ederim ismim Duygu yıldızlara gerek yok :)
Yazmaya çalışıcam derslerden vakit bulursam (:
duygucum senaryolar harikaa..:happy0064:happy0064
gercekten cok güzel...devamini bekliyorum:img-wink:
Duygucum ve Sermincim
yeni bölümleriniz süper olmuş ellerinize saglık devamlarını bekliyorum
Şermincim yeni bölümü eklediğine çok sevindim her zamanki gibi süper olmuş bi daha açma arayı bu kadar (: ellerine sağlık...
Şermincim yeni bölümü eklediğine çok sevindim her zamanki gibi süper olmuş bi daha açma arayı bu kadar (: ellerine sağlık...
tesekkür ederim canim. denerim. seninkide cok güzel olmus. ellerine saglik. önemli yerde bitirmissin, devamini bekliyorum.
şermin
harika bi bölüm olmuş cnm çok güzel anlatmışsın ellerine sağlık..
aşam yemeği fikri süper :) umarım bizi sevindirecek bişiler olur o yemekte :)
arayı uzatma dewamını çabucak bekliyorum =)
sermin ve yasemi senaryolarını çok güzel olmuş
yasemin-yaso
18-10-07, 12:06
duygucum
yeni bölüm harika olmuş cnm süper
ellerine sağlık devamnı bekliyorum
şermincim
bölümlerin mükemmel cnm süperdi
arayı bu kadar açma bi daha
ellerine sağlık devamnı bekliyorum
didou_didem
18-10-07, 12:35
yasemin-yaso,sermin,duygu,elif,umudaslm hepinizin ellerine sağlık senaryolar çok güzel olmuş..devamlarını bekliyorum
Yasemin,
ellerine saglik. cok güzel olmsu. devamini en kisa zamanda bekliyorum.
bu arada yorumlariniz icin tesekkür ederim.
yasemincmmm
harika bi bölüm olmuş ellerine yüreğine sağlık..
canlarım benim ya çok tatlılar
dewamını çabucak bekliyorum :img-wink:
bende bu arlar yazıcam :)
krmcm_kutsi
18-10-07, 18:08
yasemin-yaso
cnmm senaryonn harika olmuşşş yaaa
barışmalarına çookk sevindimmm
dwmmm dwmmm
Yasemin'cim yeni bölümün süper olmuş canım ellerine sağlık devamını bekliyorum..
Bana yorumlarınız için de teşekkürler =)
didou_didem
18-10-07, 21:06
duygu yeni bölüm çok güzel olmuş canım
ellerine sağlık:):)
duygucm
çok güzel bi bölüm olmuş ellerine sağlık..
şu ''aşk'' bi an önce başlasa ah ah :img-in_lo
dewamını kısa zamanda bekliyorum cnm harikasın :good:
Büşra'cım yeni bölüm süper canım ellerine sağlık :) Devamını en kısa zamanda bekliyorum.
Büşra'cım yeni bölüm süper canım ellerine sağlık :) Devamını en kısa zamanda bekliyorum.
beğenmene sevindim cnmcım (: çabuk yazmaya çalışıcam :)
Duygu ve Büsra,
ellerinize saglik, harika olmus. umarim devami en kisa zamanda gelir.
büşramm senaryon yine harika canım ya
valla bana çok kısa geldi okumaya doyamıyo insan yaff:D
devamını en kısa zamanda bekliyorum:img-pilot
didou_didem
19-10-07, 13:18
büşra ellerine sağlık yeni bölüm çok güzel olmuş..
devamını bekliyorum
krmcm_kutsi
19-10-07, 19:00
**duygu**
büşra.ky
arkadaşlarr senaryolarrr sperr
noluurr en kısa zamanada dwmmm bekliyommm
:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064
duygu
elif
yasemin
sermin
büsram
umudaslm
senaryolarınız cok güzel devamını sabırsızlıkle bekliyorum (:
yasemin-yaso
19-10-07, 23:25
duygucum ve büşracım senaryolar süper olmuş ellerinize sağlık bayıldım çok tatlılar yine.büşra ekinin yumuşamasına çok sevindim
duygu,ekinin alttan aldığını görmek şaşırtıcı oldu biraz
devamlarını hemen bekliyorum
ayrıca bana yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim
şermin
melike
didem
büşra
emel
yasemin
yorumlarınız için tşk.ler çok mutlu oldum =)
dewamını çabuk yazmaya çalışıcam :)
nehirgözlü
20-10-07, 12:58
duygucum çok güzel bir bölüm olmuş sarp yavaş yavaş abayı yakıyo galiba bi daha ki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum cnm ellerine sağlık
sermincim çok uzun zaman oldu valla özlemişim çok güzel olmuş cnm özelliklede son kısım çok güzeldi gülmekten öldüm bi dahaki bölmü hemen gelir inş. arayı bu kadar uzatma
yasemincim yeni bölümün çok güzel olmuş her zamanki gibi bakalım ekin söyleyebilcek mi ailesine ellerine sağlık cnm
büşracım yeni bölmü süper olmuş yine ellerine sağlık cnm telefon konuşmaları süperdi yine devamnı bekliyoruz tatlım
**deniz92**
21-10-07, 12:11
herkesin senaryosunu okuyorum ama yorum yapamiyorum onun icin sizden cok özür diliyorum ama bundan sonra her bölüme ayri ayri yorum yapacam yani yapamya calisacam. ben senaryomu bitirmeyi düsünüyorum son bölümü hala yazmadim ama cok yakinda yazacam ve yeni bi senaryo basladim simdi onu ekleyecem ins begenirsiniz sizinkiler harikaaaa
deniz92
bölümü çok güzel yazmışsın bi o kadarda üzücü okurken Sarpın böle bişi yapıcağı hiç aklıma gelmemişti :icon_sorr senden Sarp&Ekin aşkı dolu sahnelerde bekliyorum ellerine sağlık..
deniz92
bölüm cok güzel olmuş ellerine saglık devamını bekliyorum...:)
Deniz'cim senaryona süper başlamışsın ellerine sağlık canım tabiki devamını bekliyorum :) Ne güzel böyle senaryo yazanların olması...
krmcm_kutsi
21-10-07, 14:05
deniz92 cnmmm
senaryonn harika olmuşşşş
dewamını en kısa zamanda bekliyosss
:img-wink::img-wink::img-wink:
deniz,
birinci bölümün harika olmus. farkli olmus senin senaryon. bir degisiklik yapmissin ama cok güzel bir degisiklik. umarim devamini getirirsin, merak icindeyim.
parlakz güneş
21-10-07, 15:37
Uzun bi aradan sonra yorumlar başlığına da girebildim:img-wink:
Duygu'cum yeni senaryoya başlamışsın hayırlı olsun..Yazdığın tüm bölümler harika...Ellerine sağlık canım..
Şermin'cim yeni bölüm çok güzel olmuş..Uzun ama ben okumaya doyamadım...Devamını en kısa zamanda bekliyorum..
Yaso'cum süper olmuş bölüm..:happy0064 Sarp'la Ekin'in arası düzeldi (:Devamını merakla bekliyorum..
Büşra'cım yeni bölüm harika..Ne güzelde telefonla konuşuyolar..Konuşmaları bile aşk dolu devamını merakla bekliyorumm (:
Deniz yeni senaryo:)Hayırlı olsun..:img-icecrİlk bölüm süper olmuşşş..Devamınıda merakla bekliyorum..
denizcim yeni senaryon hayırlı olsun (:
cok güzel yazmıssın eline sağlık cnm :img-icecr
devamını herkes gibi sabırsızlıkla bekliyorum (:
yasemin-yaso
22-10-07, 11:54
denizcim yeni senaryo hayırlı olsun cnm ellerine sağlık devamını merakla bekliyorum hemen yazarsan sevinirim
inanamıyorum ya bu ekin olamaz ama harika bi bölümdü bakalım nolcak çok merak ettim
bu arada elifcim yorumun için çok saol cnm beğenmene sevindim yazmaya çalışıcam malum dersler
**deniz92**
22-10-07, 17:02
bütün yorumlainiz icin coook tsk ederim beni cok mutlu ettiniz
ekinde sarpa kananlardan olursa nasil olur acaba dedim ve kendim yazmaya basladim hem bi ask baslarda ne kadar imkansizsa sonradan okadar güclü oluyor
nehirgözlü
22-10-07, 17:12
denizcim çok süper olmuş gerçekten bunu yorumlardan da görebiliyosundur arkiler bana yapcak yorum bırakmamşılar hepsinie katılıyorum çok güzel olmuş ellerine sağlık cnm
**merve-ekin**
26-10-07, 18:13
Uzun zamandir bu basliya giremedim ama tüm senaryolari elimden geldiyince okudum
Denizcim ellerine saglik cok güzel bir bölüm olmus begenerek okudum umarim devamini
bizi fazla bekletmeden eklersin :)
Sermincim son bölümünü okudugumda ne kadar cok sey kacirdigimi anladim gercekten
cok süper yaziyorsun Ekinle Sarpin replikleri cok hostu ama fazla ara veriyorsun devamini
en kisa zamanda bekliyorum canim,...
unutugum diger arkadaslar varsa kusura bakmayin herkezinkini begendim belki ileriki
günlerde daha ayrintili bir yorum yapabillirim...
nehirgözlü
28-10-07, 18:02
Elifcim yeni bölümün çok güzel olmuş ellerine sağlık cnm devamı hmn gelir inş.
Büşracım yeni bölüm yine muhteşem yani artık yapacak yorum bulamıyorum uzun yorum istemişsin ama yani kelimeler tükeniyor bi noktada ellerine sağlık cnm umarım bu yasemin bela olmaz
yasemincm yorumun için çok saol cnm beğenmene sevindim =)
elifimm
harika bi bölüm olmuş ellerine sağlık..hele sonu :img-in_lo
ekin uyandığında kızmaz umarım devamını en kısa zamanda bekliyorum..(:
Elif'cim süper bi bölüm olmuş yine ellerine sağlık canım (:
Büşra'm seninkine söylememe gerek var mı tabiki mükemmel romantik ahh ahh :img-in_lo Ellerine sağlık canım devamını bekliyorum...
Not: Sınavlarım başladığı için bölümüm gecikiyor biliyorum ama en kısa zamanda yazmaya çalışıcam.
Elif,Büşra ve diğer senaryo yazan arkaşlar senaryoların hepsi mükmmel ötesi.siz uzun oldu falan diyosunuz ya ben ne kadra kısa diyorum sayfayı yeniliyorum yeni ekliyne var mı diye ...bizi mahrum etmeyin bu güzel senaryolarınızdan ellerinize ve yürğeinize sağlk...
elifim senaryon süper olmus eline sağlık cnm :img-in_lo
ekin uyandığında sarp'a ne tepki vericek onu cok merak ediyorum (:
insallah kızmazzz devamını sabırsızlıkla bekliyorum :img-wink:
büsrammm senaryon muhtesem olmus ellerine sağlık cnm :img-blush
gercekten cok romantikti devamını heres gibi sabırsızlıkla bekliyorum cnm (:
Roberta Y Diego
29-10-07, 07:56
Elif'cim.. Uzun zaman sonra senaryonu okumak cok iyi geldi canım..
Ellerine, emegine saglık.. Cok güzel yazmıssın (:
İkisinde de ask sinyalleri var... Hadi hayırlısı (:
Büsramm... Sonunda yeni bölüm gelmis...
İnan kac gündür bekliyorum merakla..
Yine harikalar yaratmıssın... Süper olmus...
Okumaya doyamadım sahsen (:
Ekin&Sarp ne kadar tatlı öyle :img-in_lo
İnsallah Sarp o mezuniyet balosunda dizide yaptıgı hatayı yapmaz...
Devamını merakla bekliyorum canım (:
krmcm_kutsi
29-10-07, 17:19
parlakz güneş
büşra.ky
arkadaşlarr senaryolarınızz tek kelimeyle süperrr
dwmmm lütfenn en kısa zamandaa
:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064:good::goo d:
parlakz güneş
29-10-07, 17:37
Yorum yapanlara binlerce teşekkür:)Beni çok mutlu ettinizz..
Büşra'cım bölümün harika olmuş canım..Ellerine sağlık..Baloya gidecek mi Sarp çok merak ediyorum..Giderse neler olacak:)Devamını merakla bekliyorum...:img-icecr:img-blush
büsracim senaryon cok güel olmus...ellerine saglik...:img-wink::img-wink:
ne kadar tatlilar ya onaar öyle...keske dizidede böyle görebilseydik ** olmadi...ama sayenizde hayal edebiliyoruz göremesekte:img-wink::img-wink:
kankam ve elifim:)
senaryolarınız çok güzel olmuş canlarım:img-yes::happy0064
ama diğer bölümleri de bekliyorum
arayı fazla uzatmayın:img-wink:
duygum..,ela gözlü..,emelim..,zehram..,büşracm..,elifim..,sinem ..,melikem..
yorumlarınız için çok tşk. ederim nasıl sevindim bilemezsiniz (:
gözdem..
yazmaya dewam ediyomuşsun :)
nasıl sevindim anlamışsındır =)
yine harika olmuş cnm formundan hiç bişi kaybetmemişsin :)
çok uzun ara vermedin ama bana yıllar geçmiş gibi geldi senaryonu okumayı yorum yapmayı özlemişim (:
dewamını olabildiğince çabuk bekliyorum cnmcım :img-wink:
gözde'cim
senaryon cok güzel olmus cnm eline sağlık :img-blush
**merve-ekin**
31-10-07, 01:10
GÖZDEMMMM canim benim ya senaryonu görünce ne kadar cok sevindim anlatamam
uzun zamandir yazmiyorsun billiyorum derslerden basini kasiyacak vaktin yok ama
tekrar bir bölüm eklemis olman cok güzel.Herzamanki gibi süper yazmissin canim
bayildim umarim bundan sonrada bir kac bölüm eklersin senin yazilis tarzini cok özlemisim
bölümü okuyunca dahada iyi anladim.Umarim zamanin olur da devamini yazarsin
gözdecim
sonunda senaryonu eklemişsin çok sevindim valla
yine harika yazmışsn eline sağlık
devamını en kısa zamanda yazarsan sevinirim:img-wink:
nehirgözlü
31-10-07, 17:28
Gözdecim yazmana çok sevindim cnm bayağı olmuştu sen yazmayalı çok güzel bir bölüm olmuş cnm ellerine sağlık.
**deniz92**
01-11-07, 14:48
GöZdE_iPeK
ya harika bi senaryo daha,cok güzel olmus gercekten devamini ne zaman yazabilirsin
benimde haftasonu dahil 4 gün tatilim var ve 2. bölümü bitirmeye calisacam
ama yetistirirmiyim bilmiyorum
yorumlarinza tkr cok tsk ederim
büşracım
senaryon hem çok güzel hemde çok kısa olmuş cnm:img-pilot
devamını uzun yazarsan çok sevinirim:img-blush
büsram senaryon cok güzel olmus cnm eline sağlık :img-blush
kısa olmus ama olsun devamını uzun yazarsın dimi cnm :)
uzun yazarsan cok sevindirik olurum (:
krmcm_kutsi
02-11-07, 19:20
büşra.ky
cnmm senaryonn süperr olmuşş
dwmm dwmmmm
nehirgözlü
02-11-07, 22:45
Büşra'cım çok güzel olmuş ama kısa olmuş yasemin ne hakla arıyosa sarpı anlayamıyorum neyse umarım herşeyi mahvetmez ellerine sağlık cnm
krmcm_kutsi
03-11-07, 12:43
umudaslm cnmm
senaryonn süperr olmuşşş
ayyy neler olcak çook merak ediyomm
noluuuur en kısa zamanda dewamını yasss
:img-yes::img-yes::img-pilot:img-pilot:img-pilot:img-pilot
umudaslm senaryon cok güzel olmus cnm :img-blush
devamını en kısa zamanda bekliyorum(z) :)
elacm
bu bölüm süper olmuş eline sağlık :img-blush
ekinde utanmasın o kadar ya seviyolar birbirlerini işte :)
neyse cnm dewamını çabucak bekliyorum ona göre (:
Roberta Y Diego
03-11-07, 14:54
Büsram... Yeni bölüm harika olmus...
Ellerine saglık bitanem.. Ama kısaydı sanki :)
Devamını bekliyorum...
Gözdecim.. Senin senaryonda harika olmus...
Ekin dondu... Ama ya Sarp ve Güz..
Merakla bekliyorum devamını (:
yasemin-yaso
03-11-07, 18:27
elifcim
harika bi bölümdü cnm devamını sabırsızlıkla bekliyorum ellerine sağlık
büşracım
müthişti 2 bölüm okudum.Umarım mezunlar balosunda dizideki gibi bişiy çıkmaz merakla bekliyorum cnm emeklerine sağlık
gözdecim
sonunda istanbula geldiler acaba ekin sarpın nası evlendiğini nasıl öğrencek çok merak ediyorumm devamını bekliyorum cnm ellerine sağlık
elacım
yakalanmaları çok süper olmuşş bakalım ekin ne diycek devamını bekliyorum cnm ellerine sağlık
melike,emel,büşra,yasemin,zehra,yasemin(yaso)
yorumlarınız için çok tşk.ler beğenmenize sevindim (:
senaryolar süper arkadaslar. herkesin ellerine saglik!
nehirgözlü
04-11-07, 19:09
Elacım yeni bölüm çok güzel olmuş keşke biraz daha uzun olsaymış yaa en heycanlı yerinde bırakmışsın ellerine sağlık tatlım
Bir önceki başlık 1250 mesaj sayısını geçtiği için kapatılmıştır. Aşk Oyunu dizisine ait resim, imza, avatar ve özel çalışmalarla ilgili yorumları sadece bu başlıkta yapmaya devam ediniz.
Saygılar
DiziFilm Mod.
BERNA
Yasemin ablam yine harikalar yaratmışsın.Ellerine sağlık...
Didem ablacım AO çlşmalrını özlemişim...Emeklerine sağlık
Denizcim imzaların çok hoş olmuşlar.(:
Nesrincim giflerin harika.Ellerine sağlık cnm.
yasemin-yaso
10-11-07, 11:58
didem imza harika olmuş cnm ellerine sağlık
tülay takımın çok hoş olmuş ellerine sağlık cnm
denizcim imzalar süper emeklerine sağlık cnm çok güzel olmuş
aslım giflerin süper olmuş cnm ellerine sağlık..
dewamını bekliyorum (:
deniz ablammm imzaların süper eline sağlık cnm :img-blush
aslıcım giflerin muhtesem ellerine sağlık :img-in_lo
Aslım giflerin harika olmuş cnm.Ellerine sağlık(:
krmcm_kutsi
10-11-07, 17:57
büşra.ky
cnmm senaryonn harika olmuuşşş cnmm
süpersinn
arayı fazla açmadan yazz lütfennn
:img-pilot:img-pilot:img-pilot:img-pilot
nehirgözlü
10-11-07, 18:11
Büşracım nerde bunun devamı tam yerinde bırakmışsın meraktan çatlarım ben yaa
Sarp Yaseminin cevabını iyi verdi ne sanıyosa kendini gıcık şey neyse cnm ellerine sağlık
Büşracım nerde bunun devamı tam yerinde bırakmışsın meraktan çatlarım ben yaa
Sarp Yaseminin cevabını iyi verdi ne sanıyosa kendini gıcık şey neyse cnm ellerine sağlık
yorum için saol cnm =)
bu bölümde kısa oldu birazcık ama neyse :)
arayı fazla uzatmam inş. :icon_whis
gzd_keremcem
10-11-07, 19:58
aslı gifler süper canım kaptım yasomu:)
yasemın.ö çalışmaların harıka:img-wink:
didem imza harika olmuş cnm ellerine sağlık
tülay takımın çok hoş olmuş ellerine sağlık cnm
denizcim imzalar süper emeklerine sağlık cnm çok güzel olmuş
saol canim beyenmene sevindim:img-blush:img-blush
yasemin-yaso
11-11-07, 02:23
aslışım gifler harikulade mükemmel.En sevdiğim sahnelerden yapmışsın hoş ben aşk oyunumun her karesine ölüyorum ama.Neyse hepsi birbirinden mükemmel cnm emeklerine sağlık devamını bekliyorum.
yasemin-yaso
11-11-07, 02:33
büşram
sonunda okuyabildim o güzel senaryonu muhteşem bi bölüm olmu cnm.Ama çok kısa
Arayı uzatmassan sevinirim ve uzun olsun cnm meraktan ölüyom yoksam ben
neyse cnm ellerine emeklerine sağlık
krmcm_kutsi
11-11-07, 12:09
umudaslm cnmm
seneryooo süper olmuşş yaaa
dwmmm dwmmm
ohhh bee sonunda söledilerrr
:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064
:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
elacm çok güzel bi bölüm olmuş..
hele sonu bittim walla =)
ellerine sağlık cnm arayı uzatma :img-wink:
umudaslm,
harika olmus canim ellerine saglik. devamini bekliyorum.
Büsra,
seninkide cok güzel olmus. devamii bekliyorum. ellrine saglik.
nehircigim mesajin icin tesekkür ederim. yazacaktim geri ama kutun doluymus. bu arada senaryon nerde ya???
yasemin ablamm harikasın,bitanesin ellerine sağlık süper olmuşlar :img-in_lo
ara falan verme lütfen ya :(
yasemin-yaso
12-11-07, 01:38
Elaaaaaaaaa Kızım bu ne yaa bayıldm bittim öldüm resmen.En güzel yerinde bırakmışsın Lütfen lütfen lütfen devamını hemen getir yoksa ben meraktan öteki tarafa gitcem
Ellerine emeklerine sağlık cnm süpersinn
büsra yine harik bir senaryo yazmissin.ellerine saglik:good::good:
devamvini heycanla bekliyorum cnm:img-blush:img-blush
Roberta Y Diego
12-11-07, 16:44
Büsramm.. Süper bir bolum yazmıssın yine..
Ama kısa olmus dikkatimden kacmadı :)
Devamını büyük merakla bekliyorum... Arayı fazla acma olur mu? :)
yasemin ablacım avatarların her zamanki gibi süper eline sağlık :img-blush
lütfen ara verme :icon_cry:
N_e_z avatarların harika ellerine sağlık :img-icecr
dilara takımın cok güzel olmus cnm :img-in_lo
büsrammm döktürmüssün yine :D
oh sarp yasemine ne güzelde cevap verdi öle :)
ama kısa olmus devamını en kısa zamanda bekliyorum cnm (:
umudaslm cok güzel yazmıssın cnm eline sağlık
seninkinide en kısa zamanda bekliyorum :)
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.