Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-11
Sayfalar :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
14.05.2007 saat 5:00
rasida iç ses: şişşt, rasida kalk hadi kalk!
rasida: saat sabahın beşi...
rasida iç ses: iyi de yapacak çok işimiz var
rasida: bu yüzden uyumamız lazım diyorum ya...
rasida iç ses: hayır, hayır ben rutin işlerden bahsetmiyorum
rasida: baklayı göreyim...
rasida iç ses: seyretmediğimiz ya da beğenmediğimiz ne kadar dizi varsa forumlarına girip yorum yazacağız
rasida : niye ki?
rasida iç ses: yeni bir trend, yani sanırım:img-blush
rasida: bi dakka ya , seyretmediğim dizi hakkında nasıl yorum yapacağım? yorum yapabilmem için seyretmem gerekmez mi?
rasida iç ses: off ya sen zeki kızsındır,:img-hyste yazılmış yorumlardan okursun 1-2 sayfa, yakaladığın noktadan dalarsın konuya....
rasida: ya sen bu ülkede kaç dizi yayınlanıyor biliyor musun?:img-help:
rasida iç ses: seni sadece 2 tanesini seyrettiğini biliyorum ki bu da çokkkk işimiz olduğunu gösterir, değil mi?
rasida iç ses(yine): rasida, rasida uyudun mu?
rasida: hayır, enerji depoluyorum
rasida iç ses::happy0064
rasida: hiç boşuna sırıtma, eğer bir diziye yorum yapacak kadar vakit ayırıyorsam sevdiğimdendir. sevdiklerimle sevmediklerim arasında bir fark olmalı değil mi?:img-wink:
rasida(içses):Sen çok akıllı kızsın
rasida:Ne sandın
rasida(içses):Diyorsun ki Tarık'ın bütün çiçekler,bütün şarkılar sanaydı dediği gibi bütün yorumlar Yalancı Yarim'e
rasida:Bu zeka konusunda sen de hiç fena değisin
rasida(içses):Eee kimin iç sesiyim
rasida:İçimden bir ses düşüncelerime müdahale edildiğini söylüyor
rasida(içses):Ben böyle birşey demedim.Gördüğüm kadarıyla sen de benim düşüncelerime müdahale ediyorsun.
rasida:Aramızda ayrı gayrı mı var?Ha sen söylemişsin ha ben
rasida(içses):Bırakalım herkes kendi işini yapsın.
rasida:Tamam sen söyle
rasida(içses):Sanırım biri bize müdahale ediyor
rasida:Yok canım.Nerden çıkardın bunu?:icon_whis
rasida(içses): :icon_twis
rasida:Tamam canım kızma.Ne bana kız ne de bizi bu konuşmalara sürükleyen arkadaşa.Çünkü,amaç aynı olduğu sürece kimin konuştuğunun ne önemi var.Asıl önemli olan ne anlatılmak istendiği...Bizim forumcak anlatmak istediğimiz de her ne olursa olsun Yalancı Yarim'den asla vazgeçmiyeceğiz...
rasida(içses):Haklısın galiba.Ama bu kadar yeter.Özel hayat diye birşey var
rasida:Bak bunda da sen haklısın.Kara inci dışarıya marş marş...:fighting2
Kara İnci:Tamam tamam çıktık.Niye kızıyorsunuz ki?:icon_sorr:img-grin2
çok hoş olmuş bunlar
pas.si.on79 tarafından gönderildi
Sonra, çok başarılı çok ünlü bir rockçı ne demiş...
"Aklını kullan,adını çıkar deliye"
Dur dur çıkaracam şimdi bunu kim söyledi diye...ha buldum Müslüm Gürses:happy0064 yok ya o değil di:icon_whis
Burası yy bölümü olduğu için bende burada yorumumu yazıyorum ve gayet de haklıyım.Kimsenin bana hakaret etmeye hakkı yok.
Bu kadar saçmalamışken dizi hala bunları söyleyebiliyorsunuz.
Ayrıca diziyi izlemeyip konuşuyor gibi bir tabir yapmışsınız.Yanlız bir bölümünü izlemedim.
Ayrıca bu konuda hepinizin arkamda olmanızı isterdim ama yanlışmışım.
Onların işlerine gelio zaten size devamlar.Laf anlatabileceğimi sanmıyorum.
''Kara İnci''
O tür süslü konuşmalarla bana hakaret ettiğini mi sanıyorsun sen.
Kusura bakmayın ama bu çok bilmiş tavırlardan hiç hoşlanmam.Ayrıca hiçbir dizide bu kadar iniş çıkış olmadı.
Ayrıca sanki bu senin hayatınmış gibi konuşuyorsun.
Gerçekleri görmek en doğrusudur.
merhaba arkadaşlar kusura bakmayın az yorum yazıyorum dizimiz hakkında aslında o kadar çok yazıcak şey var ki aslın da yalanacı yarim arkadaşımızın dedigi gibi yalancı yarim aslın da gereçekten bi aile dizisi içinde aşk komedi hüzün mutluluk bu haftaki bölüm için yorumlarım bizi bu hafta da geçen haftalarda izleidigimiz aşk yok ama yinede yalancı yarim izlerken dizinin sonunda bizleri ne büyük süprizlerin bekledigini bilmiyoruz bu da yalancı yarimin ne kadar dogru bi dizi oldugunu kanıtı bu hafta tarı naz ı oyun getirip tarık tekellioglu adına naz bi yered randevu verip atlaatması bence bunu tarık nezın tekrar kendisine ilgisini yöneltmek çiin yaptıgı bi hareket ama tabiyki hulusinin nazı tekrar tarık ın ne kadar iyi bi insan oldugunu anlatması bu ne kadar sürecek bilinmez ama inşallah şu şöför patron oyunu da bitere ve tekrar tarık ın arabada nazın gözleri için bakarak söyledigi şarkılara döner bi de size bi şey sorucam arkadaşlar bodrum da ki bölümlerin başında tarık mı bodruma gidicek yoksa naz ı bi arkadaşı bodruma tatile çagıracak yada tarık nazı alıp birlikte gidicek bu hakkında bi bilgisi olan arkadaşımız varmı acaba...
Burası yy bölümü olduğu için bende burada yorumumu yazıyorum ve gayet de haklıyım.Kimsenin bana hakaret etmeye hakkı yok.
Ayrıca diziyi izlemeyip konuşuyor gibi bir tabir yapmışsınız.Yanlız bir bölümünü izlemedim.
SANA ÇOK BÜYÜK BİR TEŞEKKÜR BENDEN !!!
Sayende, bu güne kadar, olumlu olumsuz bir çok eleştirinin yapıldığı, hatta bazen , eleştiri dozajından dolayı, ufak çaplı atışmaların olduğu bu sayafada,
TÜM YALANCI YARİM SEVENLERİNİN NASIL OMUZ OMUZA VERDİĞİNİ, NASIL BİRLİK OLDUĞUNU GÖSTERDİN.
Yapılan hareketlerin olumsuz olması beklenirken, böyle olumlu etkileri olması çok mutluluk verici.
NOT:GERÇEKTEN YALANCI YARİM'İN İYİLİĞİ İÇİN BURADA YAZAN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER( BU TEŞEKKÜRÜM İÇTEN VE GERÇEK:happy0064 )
pas.si.on79
14-05-07, 21:10
SANA ÇOK BÜYÜK BİR TEŞEKKÜR BENDEN !!!
Sayende, bu güne kadar, olumlu olumsuz bir çok eleştirinin yapıldığı, hatta bazen , eleştiri dozajından dolayı, ufak çaplı atışmaların olduğu bu sayafada,
TÜM YALANCI YARİM SEVENLERİNİN NASIL OMUZ OMUZA VERDİĞİNİ, NASIL BİRLİK OLDUĞUNU GÖSTERDİN.
Yapılan hareketlerin olumsuz olması beklenirken, böyle olumlu etkileri olması çok mutluluk verici.
NOT:GERÇEKTEN YALANCI YARİM'İN İYİLİĞİ İÇİN BURADA YAZAN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER( BU TEŞEKKÜRÜM İÇTEN VE GERÇEK:happy0064 )
İnadını Yalancı Yarim, Sonuna Kadar Yalancı Yarim..
YALANCI YARİM FORUM AİLESİ OMUZ OMUZA...
Henüz fragman çıkmadı..Gözlerimiz iki ailede.. Gerek fragman için gerekse sevdiğimiz için şuan iki aileyi izliyoruz.
ceza_cansu
14-05-07, 21:16
Henüz fragman çıkmadı..Gözlerimiz iki ailede.. Gerek fragman için gerekse sevdiğimiz için şuan iki aileyi izliyoruz.
Ve de bu hiçbir zaman değişmicek.Bizim aile oluşumuz lafta değil.
Evet gözlerimiz iki aile de.Henüz yavru fragmanımız da verilmedi.Sanırım bu gece daha çok uzun olucak:)
Arkadaşlar fragman avında hepinize kolay gelsin...:img-wink: Umarım fazla (hatta hiç) köprü zehirlenmesi yaşamadan fragman verilir. Görenlerin görmeyenlere anlatması da rica edilir...:img-help:
Arkadaşlar bu birlik ve beraberlik baska hiç bir forumda olamaz.. Cok duygulandım bunu geceleyin haber yapmalıyım :img-wink:
Evet inadına yalancı yarim. Sonuna kadar yalancı yarim. Beğenmeyenler için izlemek gibi bi zorunluluk yoktur. Zaman zaman biz hastalarda bazı şeylere sinirleniyoruz, kızıyoruz, açık noktaları eleştiriyoruz ama her zaman yalancı yarim demektende kendimizi geri almıyoruz. Dizimize hastayız deli gibide izliyoruz..
Not: Bu arada beklemedeyim. Fragman çıktığı gibi bi aksilik olmazsa aktarıcam.
burcin_kaplan
14-05-07, 21:23
Merhabalar arkadaşlar. Ne zamandır demediğim kadar içten bir merhaba diyesim geldi bugün.Forumumu özlemişim bea:) Ne zamandır ilk kez belkide bu kadar içten yazmak istedim.
Artık bundan sonrada yazıcam. ewet gene bir pazartesi ve biz fragmanımızı bekliyoruz.Bakalım nasıl bire fragmanla karşılaşıcaz bodrumdan önce :)
love-angel
14-05-07, 21:26
umarım inadına güzel bi bölüm olur her bölümü güzel ama bu bölüm mükemmeliyetinde ötesine geçer gözümü kanaldan ayıramıyorum erken gelse çok hoş olur
Uzun zamandır yazmıyordum ama gördüm ki hata yapıyormuşum..Aradan çıkan çatlak sesleri duyunca ne olursa olsun en ve tek sevdiğim dizimi ihmal ettiğim için çok üzüldüm..Ama artık naçizane görüşlerimi paylaşmaya devam:img-yes: Bu akşam fragman çıkana kadar ztar izleyerek kendimi cezalandıracağım:)Yavru fragman ,ebeveyn fragman nöbetim başlamıştır:img-pilot
burcin_kaplan
14-05-07, 21:37
Uzun zamandır yazmıyordum ama gördüm ki hata yapıyormuşum..Aradan çıkan çatlak sesleri duyunca ne olursa olsun en ve tek sevdiğim dizimi ihmal ettiğim için çok üzüldüm..Ama artık naçizane görüşlerimi paylaşmaya devam:img-yes: Bu akşam fragman çıkana kadar ztar izleyerek kendimi cezalandıracağım:)Yavru fragman ,ebeveyn fragman nöbetim başlamıştır:img-pilot
:img-hyste
ablacım en azından tv nin sesini kıs o kadar ceza çok fazla ya helede köprü başladıktan sonra:img-hyste
Eski fragman bekleme günlerimiz geçiyor bir bir gözümün önünden neler çekmişiz yahu:)
ceza_cansu
14-05-07, 21:39
ablacım en azından tv nin sesini kıs o kadar ceza çok fazla ya helede köprü başladıktan sonra:img-hyste
Eski fragman bekleme günlerimiz geçiyor bir bir gözümün önünden neler çekmişiz yahu:)
:img-hyste :img-hyste ah ah hey gidi günler hey:img-hyste
Eskiden fragmandan sonra da bol bol burda yorum yapardık.Şimdi eskisi gibi didiklemez olduk fragmanı.Madem artık eski günlere dönmeye kararlıyız e o zaman bu akşam bol bol fragman didikliyelim:img-wink:
Arkadaşlar, forumumuzu yeniden böyle görmek çok güzel. Sonunda aile üyelerimizin geri dönmelerine çoook sevindim. Belki sizler beni yeni tanıyorsunuz, ama ben buraya yazmaya başlamadan bir süre yalnızca okumakla yetinmiştim. Ve sizin o sıcak sohbetlerinizden dolayı da yazmaya karar verdim. Ama şimdi yeniden yazmaya başlamanız çok güzel.Zaten sizlere böylesi yakışır diye düşünüyorum. Yapılan kötü eleştirilerden dolayı yazmayı bırakmak değil, tam tersi İnadına Yalancı Yarim, Sonuna Kadar Yalancı Yarim.. diyerek o sıcak muhabbetlere devam etmek yakışır. Zaten forum ailesi olarak biz İYİ GÜNLERİNDE DE KÖTÜ GÜNLERİNDE DE HER ZAMAN dizimizin arkasındayız. :happy0064 :happy0064 :happy0064
burcin_kaplan
14-05-07, 21:42
:img-hyste :img-hyste ah ah hey gidi günler hey:img-hyste
Eskiden fragmandan sonra da bol bol burda yorum yapardık.Şimdi eskisi gibi didiklemez olduk fragmanı.Madem artık eski günlere dönmeye kararlıyız e o zaman bu akşam bol bol fragman didikliyelim:img-wink:
Bakın beni eski halime döndürürseniz pişman olabilirsiniz benden sölemesi :) Fragman izleyişimi ve didikleyişimi hatırlıyorsunuzdur heralde bu işe kalkışarak eski psikopatlardan birini kazanıyorsunuz farkında diilsiniz:img-hyste
Bakalım fragman ne zaman gelicek o zaman anlıcam eski halime dönüp dönmediğimi :)
ceza_cansu
14-05-07, 21:45
Bakın beni eski halime döndürürseniz pişman olabilirsiniz benden sölemesi :) Fragman izleyişimi ve didikleyişimi hatırlıyorsunuzdur heralde bu işe kalkışarak eski psikopatlardan birini kazanıyorsunuz farkında diilsiniz:img-hyste
Bakalım fragman ne zaman gelicek o zaman anlıcam eski halime dönüp dönmediğimi :)
Burçincim biz dönelim canım eski günlere dönelim.Fragman verilsin anında sıralama yapalım.Ama bu sefer başlığa bu sıralamalar dizide olmicak diye de ekliyelim:img-hyste
skyline_91
14-05-07, 21:45
evet forum yavaş yavaş eski günlerine dönmeye başladı hadi hayırlısı:img-wink: eeeeeeee bodrum heyecanı sardı herkesi artık o eski günlere dönme vakti çoktan geldi neydi o fragmanın her saniyesini inceleyen forumumuz ama inş. yine öyle olcaz
Ablacım sırtımda gözlerim olmadığı için mecbur sesi açık:img-hyste Eski günler dedin de ahh ah gözümün önünde Tosun paşalar,zanzaralar,adını yine ve yine unuttuğum Aydan Şener klasiği filimler uçuştu:img-hysteBir zamanlar ne vefakar ve de cefakar izleyici olduğumuzu unutuvermişim ..Tüh bana:sad53:
Aha da reklam arası..hadi rastgele:icon_whis
elmali-turta
14-05-07, 21:48
Ya arkadaşım dünden beridir geliyorsun birbirine benzer mesajlar yazıyorsun hiç birine cevap vermdim çünkü senin gibi aradan gelip ses çıkartan çok var!Sen öbür bölümleri beğeniyordunda neden gelip bu forumu hiç okumadın veya yazı yazmadın bn seni bu forumda ilk kez görüyorum...Tamam anladık artık izlemiceksin sevmiyorsur sıkıldın iyide bundan BİZENEEE!!!!
Burdaki herkes bir defa yazınca anlama kapasitesine sahip olan insanlar bunu tekrar tekrar yazmanın ne amacı gibi var???
Tekrar tekrar bu konuyu sürdürmende sinirlerimi bozuyor artık kimsenin sana hakaret ettiği falan yok!
Senin bize laf anlatmanada ihityacımız yok!!Lütfen bu tarz yorumları artık git başka yerde yap!Gerçekten yeter ya...
Not:Tüm yazıyı farklı renk yazmak kurallara aykırıdır....
ceza_cansu
14-05-07, 21:48
Ablacım sırtımda gözlerim olmadığı için mecbur sesi açık:img-hyste Eski günler dedin de ahh ah gözümün önünde Tosun paşalar,zanzaralar,adını yine ve yine unuttuğum Aydan Şener klasiği filimler uçuştu:img-hysteBir zamanlar ne vefakar, ve de cefakar izleyici olduğumuzu unutuvermişim ..Tüh bana:sad53:
Firuze ablacım firuze:img-hyste :img-hyste Ah ah keşke bende adını unutsam ama çıkmıyor ki aklımdan:icon_sorr :img-hyste
burcin_kaplan
14-05-07, 21:50
Burçincim biz dönelim canım eski günlere dönelim.Fragman verilsin anında sıralama yapalım.Ama bu sefer başlığa bu sıralamalar dizide olmicak diye de ekliyelim
Yapmaz mıyız?? yaparız tabiki:) hatta yüzdemizi bile weririz yüzde kaç tutar yüzde kaç tutmaz :) ee şu ana kadar en fazla %10 u yakalayabilmiş bir kesim olarak bizler çok gururlu ve mutluyuz bu konuda:img-cool2 :img-hyste
Ablacım sırtımda gözlerim olmadığı için mecbur sesi açık:img-hyste Eski günler dedin de ahh ah gözümün önünde Tosun paşalar,zanzaralar,adını yine ve yine unuttuğum Aydan Şener klasiği filimler uçuştu:img-hysteBir zamanlar ne vefakar, ve de cefakar izleyici olduğumuzu unutuvermişim ..Tüh bana:sad53:
unutmak mümkün mü o aydan şener filmini ''Firuzeee'' allahım ölümdü o gece ölüüm:):) az beklemedik wallahi.GEne bekleriz her zaman bekleriz Ölümüne yalancı yarim :) hiç bişey engeleyemez bizi köprüde neymiş :)
yine bir pazartesi akşamında kalpler fragman için atıyor hormonlar fragman için adrenalin salgılıyor:) fragmanın gece yarısına kalmaması tek ümidimiz, temennimiz,arzumuz:)
O zamaan şu güzel nostaljiyi de yapmadan geçemeyeceğim.Hani ztar mezalimin boyutunu arttırır da Köprü de fragmanı vermezse bari başımıza gelecekleri bilelim.Bilinmezlik acıyı arttırır(bir patagonya atasözü olabilir)
Bu akşamki ztar mönüsü:img-yes:
00:40 Yerli Dizi/t (DİZİ) :img-pilot
02:20 Hakan`la Geziyorum/t (YAŞAM) :icon_sorr
03:20 Yemek Saati/t (YAŞAM) bye
04:20 Kızlar Yurdu/t (DİZİ):happy0064
05:00 Aynalı Tahir/t (DİZİ) :img-hyste
pas.si.on79
14-05-07, 22:03
Burçinciğim sen tek başla didiklemelerine biz pişman olmaya razıyız..
Neydi senin o tablolardan kimin evi olduğunu buluşun..Giysilerden.. vs.. kimin kaç kez değiştiriceğini tahmin etmen..
Sonra aklıma geldi..Şu göz kırpmaları,forumdaki avatarlardaki öpüşmeleri sayışın...
Valla sen tek gel de, bizi pişman et... :img-hyste
ceza_cansu
14-05-07, 22:06
O zamaan şu güzel nostaljiyi de yapmadan geçemeyeceğim.Hani ztar mezalimin boyutunu arttırır da Köprü de fragmanı vermezse bari başımıza gelecekleri bilelim.Bilinmezlik acıyı arttırır(bir patagonya atasözü olabilir)
Bu akşamki ztar mönüsü:img-yes:
00:40 Yerli Dizi/t (DİZİ) :img-pilot
02:20 Hakan`la Geziyorum/t (YAŞAM) :icon_sorr
03:20 Yemek Saati/t (YAŞAM) bye
04:20 Kızlar Yurdu/t (DİZİ):happy0064
05:00 Aynalı Tahir/t (DİZİ) :img-hyste
AAAA nerde benim deşifrem deşifremi getirin bana:icon_sorr :icon_sorr :img-hyste
Köprü,Zanzara ve de Firuze den daha iyi bir yayın akışı gibi ama ztar bu sağı solu belli olmaz:)
burcin_kaplan
14-05-07, 22:10
arkadaşlar fragmanımız hayırlı olsun sevgili BARIS 1979 fragman için çok teşekkürler. Arkadaşlar video google a eklenmiş fragman saolsun bariş1979 arkadaşımız eklemiş. Güzel bir bölüme benziyor hele sahil sahnesi bitrdi beni birde son sahnede güneşşin doğusu wardı sanki yoksa bunlar beraber mi kaldılar o kadar saat güneşin doğuşunumu beklediler diyesim geliyor ama demesem mi :):)
elmali-turta
14-05-07, 22:13
Arkadaşlar frgman video google'a eklenmiş sanırım burdan BARIŞ1979 nikli arkadaş kendisi sayesinde izledim gerçkten güzel bir bölüme bnziyor:)
Özellikle son sahneyi çok beğendim güneş batışı sahil..:)Kesin şarkı var kesin içime doğdu:img-hyste
Bu arada Fulya Ceylan'nın frgmnada biraz olsun gösterilmesi çok hoşuma gitti=)))
ceza_cansu
14-05-07, 22:15
arkadaşlar fragmanımız hayırlı olsun sevgili BARIS 1979 fragman için çok teşekkürler. Arkadaşlar video google a eklenmiş fragman saolsun bariş1979 arkadaşımız eklemiş. Güzel bir bölüme benziyor hele sahil sahnesi bitrdi beni birde son sahnede güneşşin doğusu wardı sanki yoksa bunlar beraber mi kaldılar o kadar saat güneşin doğuşunumu beklediler diyesim geliyor ama demesem mi :):)
bariş1979 a gerçekten çok çok çok teşekkürler.De burçincim de ya kaç haftadır hatta ay olmuştur bizde bir performans düşüklüğü seziyorum.Ama olmaz ki:)Bir kaç kere daha izliyelim de kıyafetlerden falan bir bölüm sıralaması yapalım.
Bu arada sanırım o çanı son görüşümüz.Tarık'ın çana öyle bir bakışı vardı ki kedinin ciğere bakması gibi.Naz'ın elinden alıp denize atması lazım ama işte tabiata saygısı var.Demekki yola atıcak.Arabaların altına:)
whiteangel
14-05-07, 22:19
Ya arkadaşım dünden beridir geliyorsun birbirine benzer mesajlar yazıyorsun hiç birine cevap vermdim çünkü senin gibi aradan gelip ses çıkartan çok var!Sen öbür bölümleri beğeniyordunda neden gelip bu forumu hiç okumadın veya yazı yazmadın bn seni bu forumda ilk kez görüyorum...Tamam anladık artık izlemiceksin sevmiyorsur sıkıldın iyide bundan BİZENEEE!!!!
Burdaki herkes bir defa yazınca anlama kapasitesine sahip olan insanlar bunu tekrar tekrar yazmanın ne amacı gibi var???
Tekrar tekrar bu konuyu sürdürmende sinirlerimi bozuyor artık kimsenin sana hakaret ettiği falan yok!
Senin bize laf anlatmanada ihityacımız yok!!Lütfen bu tarz yorumları artık git başka yerde yap!Gerçekten yeter ya...
Not:Tüm yazıyı farklı renk yazmak kurallara aykırıdır....
Miray'ım üzümüm sıkma canını:) Bi söz vardır. ''kötü komşu adamı mal sahibi yapar..'' diye. Bir aklı evvel geldi, bizim diimizi kötüleyip aynı saatte farklı kanalda yayınlanan dizisinin reklamını yapmak istedi aklı sıra..Yalnız bu arkadaşın bilmediği bişi vardı. 10 aydır biz aşka aşıklar bu forumda bir aile olduk. İyi günde de kötü günde de dizimizin arkasındayız.Gerektiğinde eleştiririz, gerektiğinde överiz. Ama dizimizi asla ve asla bırakmayız..
İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE AŞKA AŞIKLAR FORUMU YALANCI YARİMDEN VAZGEÇMEYECEK!!!
OHHH içimi döktüm, gidip fragmanı izleyip geleyim. Fragman didikleme saatimiz geldi ne de olsa.:happy0064
burcin_kaplan
14-05-07, 22:20
bariş1979 a gerçekten çok çok çok teşekkürler.De burçincim de ya kaç haftadır hatta ay olmuştur bizde bir performans düşüklüğü seziyorum.Ama olmaz ki:)Bir kaç kere daha izliyelim de kıyafetlerden falan bir bölüm sıralaması yapalım.
Bu arada sanırım o çanı son görüşümüz.Tarık'ın çana öyle bir bakışı vardı ki kedinin ciğere bakması gibi.Naz'ın elinden alıp denize atması lazım ama işte tabiata saygısı var.Demekki yola atıcak.Arabaların altına:)
:img-hyste :img-hyste
walla ilk önce atsın onu yere kendi üzerinde zıplasın ondan sonrada naparsa yapsın ama önce bir tepinsin o çanın üzerinde :img-hyste
walla cansu bir sıralama yapıcaz yapmasınada eğer şu sahil sahnesi dışında diğer sahnelerede bakabilirsem ben şu son sahneye takıldım çıkamadım:img-hyste
o güneşin doğuşu mu batışı mı siz ne diyorsunuz ona??:)
pas.si.on79
14-05-07, 22:22
barış1979 çoook teşekkürler...
Fragmanı izledim..Çok güzel.. Yine dışses AŞKA AŞIKLAR EKRAN BAŞINA diyor:img-hyste
Özette anlatılan gibi.. TArık Tekelioğlu kendini kendinden kıskanıyor.Haklı ama...
Naz T.Tekelioğlunu beklerken bile süsleniyor püsleniyor..
Ama sonra Şoför Tarıkla sahilde birşeyler yiyorlar..
Evet bundan sonra ki haberleri ve didiklemeleri zamanla öğreneceğiz..
Birde Tarık başlarda hala şoför kıyafeti var ama diğer sahnelerde üniforması yok..:happy0064
whiteangel
14-05-07, 22:27
Çok teşekkürler BARİS 1979 arkadaşım. Beni köprü eziyetinden kurtardın. Fragmanla ilgili ilk tahminim, son sahnede Tarık denize karşı oturmuş, ardında muhteşem bir günbatımı manzarası... Bence ayrılacağız şarkısını söylüyor..
Sevgili BARIŞ1979 arkadaşımız sayesinde fragmanı erkenden izledik,diğer bir deyişle bu geceden yırttık,yırttık:good: :)
Sanırım çanlar Tarık için son kez çalıyor,işlevini ,neyse o işlev bitirdi ,veda ediyor,allah yolunu açık etsinbye Tarık ın kendi kendini kıskanması epey eğlenceli olacak:img-yes: Bu arada son sahne mükemmeldi,gruba karşı yalnız bir adam.Burada bir İsterdim güzel giderdi...isteyenin bir yüzü vermeyen arap:)
ceza_cansu
14-05-07, 22:30
Tarık müştemilatta ayna da kendi kendine konuşurken ayna sanki birden canlanıyor.Sanırım o aynadaki kişi Tekelioğlu.Ama bunu birde Vahi ile Ümit görüyor.Belkide Naz'a söylediler delirdi bu çocuk diye.Naz da o yüzden üniformayı kaldırdı.Yazık iyice delirmesin diye.Çünkü akşamki sahnede üniforma yok Tarık'da.Eğer Tarık delirmeye devam ederse üniformayı kaldırmak da yetmicek onu buraya göndericekler söylemedi demeyin:)
izleyecek olan arkadaşlar fragman yyblogspot a da eklendi
walla ilk önce atsın onu yere kendi üzerinde zıplasın ondan sonrada naparsa yapsın ama önce bir tepinsin o çanın üzerinde :img-hyste
walla cansu bir sıralama yapıcaz yapmasınada eğer şu sahil sahnesi dışında diğer sahnelerede bakabilirsem ben şu son sahneye takıldım çıkamadım:img-hyste
o güneşin doğuşu mu batışı mı siz ne diyorsunuz ona??:)
o sahne gunesn batısı cnm.. nerdn bılıormm hemn solıym gecen hafta carsamba gunu bnm arkm gormus barısı sahilde yanı cekımlerı merveyı gormems sanırım.. ahh orda ben olucktm oturup ızlerdm ahh ahh...
burcin_kaplan
14-05-07, 22:32
Tarık müştemilatta ayna da kendi kendine konuşurken ayna sanki birden canlanıyor.Sanırım o aynadaki kişi Tekelioğlu.Ama bunu birde Vahi ile Ümit görüyor.Belkide Naz'a söylediler delirdi bu çocuk diye.Naz da o yüzden üniformayı kaldırdı.Yazık iyice delirmesin diye.Çünkü akşamki sahnede üniforma yok Tarık'da.Eğer Tarık delirmeye devam ederse üniformayı kaldırmak da yetmicek onu buraya göndericekler söylemedi demeyin:)
Valla ne olmuş ne yapmışlare bilmiyorum ama oturmuş tarıkla yemek yiyordu resmen hemde üniforma yoktu tarıkta. HEralde tekelioğluyla bulaşamadığı için gene günü Tarık kurtardı.. Naz , kızım naparsan yap kaçışın yok tarıklardan :)
yukarı tükürsen tarık aşağı tükürsen tarık:):)
BARIŞ1979, çok çok çok çooooook sağol valla. Sayende erkenden izledik. Ama hiç beklemiyordum çok mutluu oldum. Derslerin arasında nasıl sırttığımı bilemezsin. Çok teşekkürler yeniden.
Arkadaşlar fragman çok güzel görünüyor. Tarık'ın ayna karşısındaki konuşması ve Ümit'le Vahi'nin onu izlmesi de ayrıca çok hoş. Hrika bir bölüm bizleri bekliyor gibi gözüküyor. Ya moralim yerine geldi birden....:happy0064 :happy0064 :happy0064
whiteangel
14-05-07, 22:38
Sevgili BARIŞ1979 arkadaşımız sayesinde fragmanı erkenden izledik,diğer bir deyişle bu geceden yırttık,yırttık:good: :)
Sanırım çanlar Tarık için son kez çalıyor,işlevini ,neyse o işlev bitirdi ,veda ediyor,allah yolunu açık etsinbye Tarık ın kendi kendini kıskanması epey eğlenceli olacak:img-yes: Bu arada son sahne mükemmeldi,gruba karşı yalnız bir adam.Burada bir İsterdim güzel giderdi...isteyenin bir yüzü vermeyen arap:)
İlk tahminim AYRILACAĞIZ idi, ama ekizime katılıyorum. Veee İSTERDİM diyorum. İnşallahhh doğru tahmindir. Bu bölüme İSTERDİM şarkısı daha bi güzel uyar..:good: Evet evet, ekizim ne diyorsa oo:good:
burcin_kaplan
14-05-07, 22:39
o sahne gunesn batısı cnm.. nerdn bılıormm hemn solıym gecen hafta carsamba gunu bnm arkm gormus barısı sahilde yanı cekımlerı merveyı gormems sanırım.. ahh orda ben olucktm oturup ızlerdm ahh ahh...
Merveyi görmemiş demek.Belkide merve daha sonra katıldı çekimlere.yani belkide ilk sahnelerde sadece bariş wardır.Ondan sonra gelmiştir yani tarık-nazlı sahneler de war orda çünkü we akşam saatlerinde güneş battıktan sonra.HAdi bakalım güzel bir sahil olur işllah pek umduğumuzu bulamadık sahillerden aa tabi bundan 37. bölümü ayrı tutuyorum :)
cancan00619
14-05-07, 22:40
Ohh fragmanı eklemişler ama bu kadar mı kısa olur 39 saniye şu uzun fragmanla kısa fragmanı bir arada verseler artık. Biz her şeye rağmen uzunun hatrına uykusuz kalıyoruz...
Bu arada fragmanın başın Naz tarık tekelioğlu deyip bizim tarığa el uzatıyor. nasıl iş anlamadım:img-help:
burcin_kaplan
14-05-07, 22:43
Ohh fragmanı eklemişler ama bu kadar mı kısa olur 39 saniye şu uzun fragmanla kısa fragmanı bir arada verseler artık. Biz her şeye rağmen uzunun hatrına uykusuz kalıyoruz...
Bu arada fragmanın başın Naz tarık tekelioğlu deyip bizim tarığa el uzatıyor. nasıl iş anlamadım:img-help:
orda deneme yapıyorlar :) naz hanım tarık tekelioğluna nasıl dawranayım diye düşünüyor tabi önceden hazırlık yapıyor Hamfendi:)
Neyse yapsın yapsın elinde sonunda şöför tarık'a kaldı ya gene sahilde gördük ya o yeter bana:)
fragmanı izliyorum da şimdi. gözlerim beni yanıltmıyorsa tarık aynada kendisiyle konuşurken görüntüsü farklı hareketler yapıyor. yani aynayla konuşurmuş gibi değil de sanki karşısında gerçekten başka biri varmış gibi... anlaşılan tarık kıskançlık olayını abartıp hafiften delirir gibi oluyor :img-hyste
cancan00619
14-05-07, 22:45
orda deneme yapıyorlar :) naz hanım tarık tekelioğluna nasıl dawranayım diye düşünüyor tabi önceden hazırlık yapıyor Hamfendi:)
Neyse yapsın yapsın elinde sonunda şöför tarık'a kaldı ya gene sahilde gördük ya o yeter bana:)
Zeki insan farklı oluyor. Saol burçin abla. :img-wink:
ceza_cansu
14-05-07, 22:45
EE ne demişler tilkinin dönüp doşalıp geliceği yer kürkçü dükkanıdır:)Naz'ın da dönüp dolaşıp geliceği yer şoför Tarık'ının yanıdır
NOT:Kafiyeli oldu sanki:):)
pas.si.on79
14-05-07, 22:48
Aynen Burçinciğim.. Sanki Orda Tarık Tekelioğlu hakkındaki düşüncelerini de söyleyecek gibi..
Belki de Naz doğru yolu buldu.. :img-hyste Pek inanasım gelmiyor bu söylediğime ..En azından bu kadar çabuk..
ya ben en çok şöför Tarık'ın aynadaki yine kendi olan rakibine telefon sallayıp gülmesine bittim. Orda bir üstünlük sağlamış sanki keyifleniyor, ama ne? Çok merak ettim şimdi ya...:img-yes:
aslında şimdi farkettim de belki de telefonla Naz'ı arayıp yapacağı oyunu düşünüyordur. Yani bak neler edeceğim ben sana gibisinden.Ya da İşte bu oyundan sonra bittin sen Tarık Tekelioğlu der gibi. Sanki öle bir sırıtma var suratında....:icon_whis
burcin_kaplan
14-05-07, 22:54
Zeki insan farklı oluyor. Saol burçin abla. :img-wink:
:):):):img-hyste
EE ne demişler tilkinin dönüp doşalıp geliceği yer kürkçü dükkanıdır:)Naz'ın da dönüp dolaşıp geliceği yer şoför Tarık'ının yanıdır
NOT:Kafiyeli oldu sanki:)
:img-hyste canım döktürmüşsün sende war bir yetenek ama işte daha keşfedemediler onların kaybı sen bize yetiyorsun :):)
walla dönüp dolanıp geliyor geliyorda işlalh bodrum da son durakta durur tarıkın yanında oturu werir kumsalda :) pek boşlamaya gelmez bodrumdabaşka kızlar kapabilirlertarıkı :img-hyste
İlk tahminim AYRILACAĞIZ idi, ama ekizime katılıyorum. Veee İSTERDİM diyorum. İnşallahhh doğru tahmindir. Bu bölüme İSTERDİM şarkısı daha bi güzel uyar..:good: Evet evet, ekizim ne diyorsa oo:good:
Sevimim ekizim aslında sen Ayrılacağız derken aslında İsterdim demek istedin ben biliyorum:)Okadar istedik ki İsterdim i isteklerimize kulak verirler artık herhalde:) O manzaraya o şarkı çook yakışacak...:happy0064
burcin_kaplan
14-05-07, 22:57
Aynen Burçinciğim.. Sanki Orda Tarık Tekelioğlu hakkındaki düşüncelerini de söyleyecek gibi..
Belki de Naz doğru yolu buldu.. :img-hyste Pek inanasım gelmiyor bu söylediğime ..En azından bu kadar çabuk..
yok o biraz zor doğru yolu bulması için daha bir 44 bölüm daha lazım erken daha erkeen olgunlaşıcak gamze ablası:img-hyste
walla bu bölüm keyifli olacağa benziyor neşemi yerine getirdi fragman.BAya gülücez gibi bu arada ewet o ayna sahnesinde aynadaki farklı hareket ediyor tarık farklı hareket ediyor heralde bir hayal gene mevcut neyse bünye alıştı olmazsa garip olur:):)
ceza_cansu
14-05-07, 23:06
Naz ve Hulusi cafe de Tarık'ı beklerken Hulusi farkedilmemek için gazeteyle yüzünü kapatmış.Ya keşke birde gazeteden 2 delik açsaydı.Tam gözlerine gelicek.Hulusi'yi o şekilde düşünemiyorum.Gazeteden 2 göz bir sağa bir sola dönüp duruyor:img-hyste :img-hyste
diziyi izlemediği halde yorum yapanlara sinir oluyorum:img-in_lo izlemiyorsan izlemiyorsun,sıkıldıysan sıkıldın gelip bize niye çatıyorsun girmessin foruma izlemssin diziyi olur biterr dizinin seyircisini kapıp kendi dizine seyirci kazandırmak mı amacın:icon_sorr saçmaa..gelip bir diziyi karalayarak diğer dizinin reklamını yapmak gerçekten çocukca...,
sadece şunu söylüyorum:::
BİZ GERÇEK AŞKI İZLİYORUZ,BİZİM DİMİZDE KİMSE KİMSEYE İHANET ETMİYOR KİMSE KİMSENİN ABLASININ KARDEŞİNİN SEVGİLİSİN KANINA GİRMİYOR,KİMSE KİMSEYİ AYATMIYOR KİM KİME AŞIK BELLİ...
AİLECEK İZLENECEK BİR DİZİ..VE HATIRLATINIRIM TÜRÜ KOMEDİ!!!
bir dizinin izlenmesi için illa yatağa atmalar,sarhoş etmeler,töreler,ihanetler,
ablasının kocasına bakmalar,yanlışlar hatalar günahlar mı olmalıı...
hiç bir sebep olmasa bilee sırff 'gerçek aşkk için,ve ailecek izlenebilecek bir yapıt olduğu 'izleriz yalancı yarimi!!!
bi not daha:aslında yalancı yarim gerçek hayat gibi...diğer dizilerde her bölümde 5 olay oluyor söylermisiniz bana hanginiz bir günde bu kadar entrika yaşıyorsunuz???
ve son not:inadına yy,sonuna kadar yy:good:
Özellikle koyu olan yerlere daha sonra bütün yazdıklarına katılıyorum.Ben de sinir oluyorum öyle tiplere...İzlemiyorsan yorum yapmayacaksın, yorum yapacaksan izleyeceksin:img-wink:
inadına yy, sonuna kadar yy
:happy0064 :happy0064 :happy0064
Fragmanı gördüm:)
Çok güzel ve eğlenceli bir bçlüm bizi bekliyor arkadaslar:)
Arka fondaki ses mütişti:)
Tarık Nazı kıskanıyor, hem de şöyle böyle değil.Hem de kimden? Kendisinden, yani Tarık Tekelioğlundan :img-hyste :img-hyste
Bence kat kat fazla eğleneceğiz bu bölümde, Bodrumdan önce:)
burcin_kaplan
14-05-07, 23:30
ne zamandır forumda bu kadar yazı yazmamıştım gerçekten güzel bir gün oldu gerçekten eski forum günlerimizi hissettim umarım artık böle dewam edecek.
Bugünlük bu kadar yeter artık yarın sıralamaya flnda koymaya çalışırız fragmanı biraz daha didikleriz:) herkese iyi geceler arkadaşlar byebye
ceza_cansu
14-05-07, 23:31
Bugün gerçekten de eski günlerdeki gibiydik.Çok eğlendim.Bundan sonra her akşam böyle hareketli olalım.İstememiz yeter.İsteyince anında konular açılıyor,sayfalar çoğalıyor,bizler de eğleniyoruz.Bundan sonra sadece cumartesi akşamları kopmak yok.Burası aşka aşıkların forumu bizler artık tamamen geri döndük.Efsane forum geri döndü ve de bir daha gitmeye niyeti yok:img-yes: Herkese iyi geceler arkadaşlar
Arkadaslar gerçekten forumumuz eski durumda sanırsam su anda.Ama benim yazılım olduğu için katılamadım aranıza:( Ama inşallah artık hep böyle olur da, ben katılırım, gerçi bu sıralar hiç sanmıyorum:(
Kimse fragmanı görmedi mi yoksa??
Yoksa herkes şokta mı??
Yoksa kimse bu kadar güzel veya çirkin (artık nasıl bulduysa fragmanı) beklemiyor muydu??
Yoksa ben geldim forumun eski hali kaçtı mı?? :(
burcin_kaplan
14-05-07, 23:47
Kimse fragmanı görmedi mi yoksa??
Yoksa herkes şokta mı??
Yoksa kimse bu kadar güzel veya çirkin (artık nasıl bulduysa fragmanı) beklemiyor muydu??
Yoksa ben geldim forumun eski hali kaçtı mı?? :(
aaa cerenimoo ne alakası war bak tam çıkıcam şu msjını gördüm :) olur mu öle şey fragman yorumlarını yaptık bile bir önceki sayfalarda.:) tabi yarın daha derinlerine inicez. ama yarın okul olunca malum çıkıyoruz ve tabi işe gidenlerde aynı durumda ondan yoksa yarın gene canlanırız sen merak etme:)
arkadaşlar bu arada Hulusi'nin hayalinde garson üniforması giyiyor.Yani Tarık'ı garson kılığında yakalamayı hayal ediyor.:img-pilot
aaa cerenimoo ne alakası war bak tam çıkıcam şu msjını gördüm :) olur mu öle şey fragman yorumlarını yaptık bile bir önceki sayfalarda.:) tabi yarın daha derinlerine inicez. ama yarın okul olunca malum çıkıyoruz ve tabi işe gidenlerde aynı durumda ondan yoksa yarın gene canlanırız sen merak etme:)
:happy0064 :happy0064
Buna çok sevindim işte:)
Ben de kaçayım bari, malum okul:)
Bu arada ben fragmanı geç gördüm heralde, yorumlarınızı görmediğime göre:) Hemen bakayım:)
arkadaşlar şansal ağbimizde yerli stardan çektiği fragmanı sitesine eklemiştir..adresi biliyorsunuz:)
bu arada forumumuzu yine neşeli cıvıl cıvıl görmek beni çok mutlu etti:) ne demişler bir musubet bin nasihattan iyidir:)):img-hyste
hepinize merhaba
Fragmanımız geldi hepimizin keyfi yerinde,yorumlar harika,aman Maşallah diyelimde nazara gelmesin forum.
Harika bir fragmandı,bu bölümün çok komik geçeceği ve sahil sahnesinde de birazda olsa romantizm görebileceğimiz izlemini verdi. Bana kızabilirsiniz ama ben Tarık'ın Naz'ı kendinden kıskanmasını çok sevdim.onun kıskanç hareketleri çok hoşuma gidiyor. Hele aynayla konuşma sahnesi merak edilmicek gibi değil, eee ne yapsın tutup kendini dövemiyeceğine göre,aynanın karşısına geçmiş kendi kendine konuşuyor.( şişşttt Tekelioğlu sana diyorum.Naz'dan uzak dur yoksa seni ayağımın altına alırım .bak sonra uyarmadı deme :img-hyste )ahhh... Aşk... insanı ne hale getiriyor:img-grin2
Radisa içseslerin yine müthişti
Oh Beeeee...Sonunda forumumuz eski haline dönmüş.Görmeye alıştığım kişiler nihayet eski formlarına kavuşmuşlar ve yorumlarıyla forumumuzun özlemiş olduğumuz havasını solumamıza neden olmuşlar.Darısı diğerlerinin başına...:happy0064
Fragmanı nihayet izleme imkanı buldum.Sonunda Tarık'ın da yolu benden geçecek gibi görünüyor.Seans saatlerini ayarlasam iyi olacak.Aynada kendi kendine konuşanını duymuştum da aynada kendini başka bir kişiliği ile görüp,onunla tartışanını hiç görmemiştim.Hadi hayırlısı:img-grin2.
Naz anladığım kadarıyla daha önce olduğu gibi Tarık Tekelioğlu tarafından ekilince şoför Tarık ile idare etmek zorunda kalıyor.Ama bu sefer şansını zorluyor gibi.Eğer bu ikileme devam eder,hatta bununla kalmayıp başkalarıyla yaptığı gibi Tarık'ı Tarık Tekelioğlu ile kıyaslamaya başlarsa bu Tarık ve Naz'ı ayrılığın eşiğine getirebilir.Çünkü bu durum Tarık da,Naz'ın mevkiye daha önem verdiği düşüncesine neden olabilir.Üstelik bahsi konu olan kişinin yine kendisi olması bu düşünceleri daha ciddi bir boyuta taşıyabilir...:img-yes:
Aslına bakarsanız Tarık ve Naz'ın arasında ciddi bir ayrığın yaşanması belkide hepimizin sabırla beklediği aşk itirafına zemin hazırlıyabilir.Çünkü bu zamana kadar Naz Tarık'ı tamamen kaybettiği düşüncesine kapılmadı.Belki anlık olarak bu duyguları yaşadı ama hemen akabinde Tarık'ın da gitmemesiyle bu duygulardan kurtuldu ve eski haline tekrar geri döndü.Belkide Tarık ciddi olarak tavrını koysa ve bu sefer geri dönmeyip Naz'ın duygularıyla yüzleşmesine neden olsa bu sayfalarda artık itirafın nasıl olacağını değil Tarık ve Naz arasında ki aşkı konuşmaya başlarız...:img-yes:
Burçin'ciğim söyle gitsin:img-grin2.Açıkçası o sahne bende de o intibayı bıraktı.Hatta gözümde şöyle bir sahne canlandı...:img-grin2
Naz Tarık Tekelioğlu tarafından ekilince devreye herzaman olduğu gibi Şoför Tarık girer.Tabi bu devreye giriş işinin geçen sefer olduğu gibi masada olması mümkün değil.Fragman da görüldüğü gibi Hulusi Tarık'ı yakalamak için pusuda beklemekte.Ayrıca günbatımının olduğu sahnede Tarık'ın üzerinde üniforması yok.Demek oluyor ki Tarık ve Naz ekilme olayından sonra bu sahneleri izlememize sebep oluyorlar:img-grin2.Naz Tarık'ın kıymetini anlayıp onu ödüllendirmek mahiyetinde birşeyler yemeye davet eder.Mekanı seçme işinide Tarık'a bırakır.Tarık da hem romantik bir ortam olması hem de Tarık Tekelioğlu hatasına düşen Naz'ın gözünün önündekini farketmesi için böyle bir ortam seçer.Birşeyler alırlar ve Tarık'ın bahsettiği yere giderler.Yemeğin ve güzel bir sohbetin ardından Naz'ın üşümesi üzerine arabaya binerler.Arabada sohbetlerine devam ederler.Birbirlerinin gözlerine bakarken duygularını sessizliğin içindeki çığlıklarla birbirlerine aktarırlar.Bu sırada Naz uykuya dalar.Tarık bir müddet Naz'ı seyreder.Zamanın nasıl geçtiğini anlayamaz.Gözlerini Naz'dan ayırdığında güneş doğmak üzeredir Arabadan iner ve manzarayı izlemeye başlar.O sırada tek düşündüğü Naz ve onunla geçen saatlerin mutluluğudur...:img-in_lo
Burçin sana söyle gitsin dedim ama hata ettim galiba.Baksana yazdıklarıma.En iyisi biz bekleyelim görelim diyelim ve bu işi fazla uzatmayalım...:img-grin2
KAYIP ARANIYOR
Forumumuzun nadide yorumcularından tarık_naz nickli Serdar kaybolmuştur.Kendisinden bir müddettir haber alınamamaktadır.Görenlerin aşağıdaki adrese haber vermeleri önemle rica olunur...:img-grin2
Adres:Yalancı Yarim Forumu
Şaka bir yana Serdar herkes foruma yeni bir başlangıç yaptığına göre sıra sende.En kısa sürede yorumlarına ve senaryolarına başlasan iyi edersin.Yoksa olacaklardan ben sorumlu değilim...:img-grin2
Songül:Artık yazmaya başlayacakmısın?
Serdar:Hayır
Songül:Bunu sen istedin
Serdar:Tamam tamam yazacağım.Ama bana birkaç gün müsade et.
Songül:Neden?
Serdar:Bu halde beni kimse tanımaz da ondan:img-black
Songül:İlahi Serdar zaten senin simanı bilen mi var da tanımayacaklar:img-grin2.Sen yazmaya bir başla.Göreceksin nasıl tanıyacaklar...:img-wink:
hüseyingazi
15-05-07, 03:41
Herkese iyi geceler şu anda işteyim çok yoğunum ama işte yine dayanamayıp foruma girdim ve yazılanları hızlıca okudum fragmanı izlemiş kadar oldum forumun eski haline yaklaşmasına çok sevindim inşallah bu durm hep devam eder yarın akşam görüşürüz inşallah bende o zamana fragmanı izlemiş olurum
Arkadaşlar bilgisayarımda star tv açık. Çok eski bir film dönüyor. Az önce Perran Kutman bi pasteneye girdi. Pastanenin adı BAG Pastanesi..:D
Hulusi iyice kafayı sıyırmaya başladı :img-hyste :img-hyste
Rüyasında bile Tarık'ı yakalamak için garson kılığına girmiş :),vahh vahh Hulusi'ye :img-hyste
sevgili frk, bugünde bir gece nöbetinin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Seni bilmiyorum ama benim artık yatmam lazım. çok zevkli bir nöbetti.:img-yes:
Yeni bir güne daha merhaba sevgili yy forumu ailesi,
fragmanımız geldi.izledik.beğendik.kısa da olsa yorumlarımız yaptık. ailemizin eksik üyeleri de geldi. (biri hariç yukardaki kayıp aranıyor ilanına gören ve duyanların cevap vermesi bekleniyor:img-help: ) şimdi ellerinde didiklenecek bir fragmanda olduğuna göre bugün onlardan neler öğrenicez hepimiz merakla bekliyoruz. tabii muhabirler arkadaşlar aralarda bizleri gelişmelerden haberdar edeceklerdir. :icon_whis
Not: ralliyle ilgili son durumları ve yeni röportajları da bekliyoruz.:img-wink:
Not2 : ayrıca açılıştanda ses soluk çıkmadı. yoksa ztar kendi kanalındaki haberleri engellediği gibi bizim kanala da müdahale ediyor? Buna izin vermeyiz.:dito
Neyse sevgili ailem,
hepinize mutlu,huzurlu ve meraklı güzel bir gün diliyorum. Neşeniz bol olsun.
GÜNAYDIIIIIIIN
ve bana ii geceler:) bye bye bye
sevgili frk, bugünde bir gece nöbetinin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Seni bilmiyorum ama benim artık yatmam lazım. çok zevkli bir nöbetti.:img-yes:
Yeni bir güne daha merhaba sevgili yy forumu ailesi,
fragmanımız geldi.izledik.beğendik.kısa da olsa yorumlarımız yaptık. ailemizin eksik üyeleri de geldi. (biri hariç yukardaki kayıp aranıyor ilanına gören ve duyanların cevap vermesi bekleniyor:img-help: ) şimdi ellerinde didiklenecek bir fragmanda olduğuna göre bugün onlardan neler öğrenicez hepimiz merakla bekliyoruz. tabii muhabirler arkadaşlar aralarda bizleri gelişmelerden haberdar edeceklerdir. :icon_whis
Not: ralliyle ilgili son durumları ve yeni röportajları da bekliyoruz.:img-wink:
Not2 : ayrıca açılıştanda ses soluk çıkmadı. yoksa ztar kendi kanalındaki haberleri engellediği gibi bizim kanala da müdahale ediyor? Buna izin vermeyiz.:dito
Neyse sevgili ailem,
hepinize mutlu,huzurlu ve meraklı güzel bir gün diliyorum. Neşeniz bol olsun.
GÜNAYDIIIIIIIN
ve bana ii geceler:) bye bye bye
coqette benim içinde çok zevkli bir nöbet olduğunu söylemek istiyorum. Çok teşekkür ederim.
Gece bitti gün başladı artık. Tüm YY forumu sakinlerine günaydınlar olsun..
Ben fragman yorumumu yapmamıştım onu yapıyım birazda hallaç pamuğu moduna sokayım.
Sahne 1: Hayal. Naz - Tarık Tekelioğlu buluşması hayali. Kuvvetle muhtemel Tarığın hayali.
Sahne 2: Fırıncı Nedim ile Sadri buluşması. Nedimin foyasının daha doğrusu Hulusinin foyasının günyüzüne çıkması. Gerçek.
Sahne 3: Tarık; Nazı, Tarık Tekelioğlu ile olan randevusuna getirmiş. Gerçek.
Sahne 4: Tarık ayna karşısında Tarık Tekelioğlu ile konuşuyor. Aynadaki görüntü Tarık Tekelioğlu. Vahi ve Ümit ise Tarığı izlemekte burda gülücez. Şoför Tarık telefonu aynaya doğru sallarken Naza attığı mesajdan bahsediyor ve güle güle Tarık Tekelioğlu. Gerçek hayal karışımı.
Sahne 5: Naz yatağında uzanmış telefon yanında. Aklının bi yerde olduğu belli. Gerçek.
Sahne 6: Tarık, Nazı mekana bırakmış ancak babasınında orda olduğunu farketmiş ve Filizle babasının orda ne işi olduğunu konuşuyor. Gerçek.
Sahne 7: Naz güya Tarık Tekelioğlunu bekliyor ama nerdeee. Hulusi ise izlemede bakalım neler olacak. Gerçek.
Sahne 8: Hulusi garson kılığında Tarığı yakalamasının hayali. Ama kime ait fikrim yok. Kesinlikle hayal.
Sahne 9: Sahilde dürüm. Gerçek.
Sahne 10: Hulusinin siniri. Muhtemelen Tarıkla alakalı olsa gerek. Mekanda yakalayamamasının siniri olabilir. Gerçek.
Sahne 11: Naz, Tarığın yüzüne bakarak bişeyler sölüyor. Tarık Tekelioğlu ile ilgili olabilir söledikleri. Gerçek.
Sahne 12: Tarık sahilde oturuyo. Gerçek.
Şimdi gelelim sıralamaya.
Sahne 4 - 1 - 3 - 7 - 6 - 5 - 10 - 11 (Bu sıralamadan tam emin değilim)
Bu kadar yazdım yazdımda sahne 9 ve 12 hakkında bi fikrim yok. Umarım tutturabilirm.
Çok mu abarttım?
dizi kurdu
15-05-07, 07:50
günaydınlar herkese şu anda isterdimi dinliyorum.fragmanı izledim ve zevkli bir bölüm bekliyorum bol bol gülücez anlaşılan.hayatın tüm karmaşasından 2 saatliğinede olsa kurtulucaz.fragmandan tek tahminim hulisinin aşırı derecede hayal kurduğu.tarığın kendini kıskanması çok zevkli ve komik olcak. tamam herkesi kıskandı hepsi güzeldide bu sefer ki kıskançlık çok farklı olcak.
günaydın arkadaşlar:)
44.cü bölüm fragman fotolarını ekledim..aşağıdaki linkte:) tıklayınız..
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=3327317&posted=1#post3327317
sağol bengicim..resimler çok güzel..barış çok güzel,merve çok güzel..bakalım dizinın bu bölümü nasıl olacak...birazcık bırazcık atraksıyon olsa...çok rutın oldu...bı sıyrılsalar...olacak olacak ama....
günaydın arkadaşlar fragmanı az önce izledim valla fragmanı çok beğendim.
hele o dürüm ekmek yedikleri sahnede Naz yine gıcıklık olsun diye zil çalıyorya ama bu sefer çalışı farklı hele o Tarık'ın oturduğu gün batımı sahnesi harika
bir görüntü. Tabi Sadriyle, Nedim yine iş başındalar umarım her şey düşündüğüm gibi gelişir.
başak-eylül
15-05-07, 11:17
günaydın arkadaşlar.fragmanı izledim.güzel ve komik bir bölüm biizleri bekliyor gibi görünüyor.fragmandaki bütün hayaller hulusi'nin hayalleri gibi geldi bana.tarık'ın kendini kısdandığı bölüm çok komik gibi gözüküyo.aynada kendi ile konuşurken vahi ve ümit gördüklerinde delirdiğini düşünüyolardır herhalde.inşallah o sahilde yerde güzel sahneler sahneler vardır.umarım ozillden de temelli kurtuluruz.neyse çarşambayı sabırsızlıkla bekliyorum.
Arkadaşlar daha önce paylaşılmamış olabilir. Cine5'de "Dizi Magazin" adlı program YY ile ilgili haber yapmış, setten görüntüler var. Aşağıdaki adresten izleyebilirsiniz. SenTüp yerine ne yazılacağını biliyorsunuz.
http://www.SenTüp.com/watch?v=y0z5jE-06vY
Arkadaşlar daha önce paylaşılmamış olabilir. Cine5'de "Dizi Magazin" adlı program YY ile ilgili haber yapmış, setten görüntüler var. Aşağıdaki adresten izleyebilirsiniz. SenTüp yerine ne yazılacağını biliyorsunuz.
http://www.SenTüp.com/watch?v=y0z5jE-06vY
Böyle bir haberi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz jlee. Nice mutlu ve ilginç haberleri paylaşmak dileğiyle. Esen kalınız.
rasida: hadi, yapma!
rasida iç ses: :(
rasida: tam susacak zamanı buldun, fragman didikleyeceğiz daha
rasida iç ses: sen?
rasida: tamam, kabul bu konuda pek iyi sayılmam
rasida iç ses: pek mi?
rasida:kabul, hiç iyi sayılmam. o yüzden sana ihtiyacım var ya...
rasida iç ses: kabul ediyorsun yani
rasida: uzatmasan diyorum artık, Burçin ABLA'nın hatırı için
raida iç ses: şunu baştan söylesene
.........
rasida iç ses: aslında fragmanı doğru tahlil etmek için 2 noktada doğru kestirimlerde bulunmak lazım
rasida: ??
rasida iç ses: birincisi; Tarık'ın geçen bölümün sonunda gönderdiği mesaj ki bu mesaj bu bölümün gidişatını etkileyen en önemli faktörlerden biri olacak, ikincisi ise Tarık'ın ayna karşısında yaptığı konuşma....
rasida: taktın bu ayna muhabbettine... neyse devam, devam...
rasida iç ses: açıkçası o mesajdan bir muzurluk bekliyorum
rasida: havada intikam kokusu var gibi...
rasida iç ses: eldeki kesin verilere bakarsak, Tarık Naz'a tekelioğlu adına randevu verecek bunu biliyoruz. işte bu randevunun veriliş amacı o aynadaki konuşmada saklı..
rasida:
rasida iç ses: 1. ihtimal: Tarık'ın kendisiyle bir iç hesaplaşma yaşaması ki; burda kendine ''çık açık, açık kim olduğunu söyle'' deyip, Naz'ın karşısına çıkmaya karar verebilir
rasida: zayıf bir ihtimal
rasida iç ses: bence de, bu durumda aynada hesaplaştığı kişi Tekelioğlu ki, şu anda Tarık onun kendisi olduğunun farkında değil sanki...
rasida: orası tartışmalı bir konu aslında; Tarık'ın kızdığı Tekelioğlu mu yoksa Naz mı?
rasida iç ses: ikisi de, Naz'ın Tarık'a duyduğu ilginin kaynağı olarak banka sahibi olmasını görürse, Tekelioğlu'nu onun gözünde küçültmek isteyebilir ya da Bu durumu Naz'dan intikam almak için kullanabilir
rasida: flasback, Naz tekelioğlu'nu saatlerce bekler, tam rezil oldum derken şoför Tarık ortaya çıkar...
rasida iç ses: tabii ki bu Naz'ın tekelioğlu'na duyuduğu öfkeyi anımsatır tarık 'a
rasida: burda da devreye Hulusi T. giriyor...
rasida iç ses: evet
rasida: iyi de Hulusi T. nerden öğreniyor Naz ile Tarık'ın orada buluşacağını?
rasida iç ses: bilmiyorum, önemi de yok aslında
rasida: hani en önemli iki nokta vardı?
rasida iç ses: canım dürüm çekti, boğazda şöyle...
rasida: anladım romantik takılalım diyorsun yani
rasida iç ses: evet, bu durumda bakınız aşağıdaki Kara İnci senaryosu
rasida: Kara inci mi? Songül yine mi sen? ben de diyorum benim iç sesim bu kadar mantıklı konuşsun olcak iş değil yani..
KARA İNCİ: tuhh, yakalandık:img-help:
rasida: kovmak gibi olmasın ama , dışarıııı.... marş , marş!!!!!:img-wink:
not: Burçin, iç sesimi barıştıramayınca içine SOngül kaçmış.... :img-hyste
not 2: qsawe, yine büyük harf küçük harf karışmış birbirine ama vaktim kısıtlı, yap bir güzellik:img-wink:
Burçin'ciğim söyle gitsin:img-grin2.Açıkçası o sahne bende de o intibayı bıraktı.Hatta gözümde şöyle bir sahne canlandı...:img-grin2
Naz Tarık Tekelioğlu tarafından ekilince devreye herzaman olduğu gibi Şoför Tarık girer.Tabi bu devreye giriş işinin geçen sefer olduğu gibi masada olması mümkün değil.Fragman da görüldüğü gibi Hulusi Tarık'ı yakalamak için pusuda beklemekte.Ayrıca günbatımının olduğu sahnede Tarık'ın üzerinde üniforması yok.Demek oluyor ki Tarık ve Naz ekilme olayından sonra bu sahneleri izlememize sebep oluyorlar:img-grin2.Naz Tarık'ın kıymetini anlayıp onu ödüllendirmek mahiyetinde birşeyler yemeye davet eder.Mekanı seçme işinide Tarık'a bırakır.Tarık da hem romantik bir ortam olması hem de Tarık Tekelioğlu hatasına düşen Naz'ın gözünün önündekini farketmesi için böyle bir ortam seçer.Birşeyler alırlar ve Tarık'ın bahsettiği yere giderler.Yemeğin ve güzel bir sohbetin ardından Naz'ın üşümesi üzerine arabaya binerler.Arabada sohbetlerine devam ederler.Birbirlerinin gözlerine bakarken duygularını sessizliğin içindeki çığlıklarla birbirlerine aktarırlar.Bu sırada Naz uykuya dalar.Tarık bir müddet Naz'ı seyreder.Zamanın nasıl geçtiğini anlayamaz.Gözlerini Naz'dan ayırdığında güneş doğmak üzeredir Arabadan iner ve manzarayı izlemeye başlar.O sırada tek düşündüğü Naz ve onunla geçen saatlerin mutluluğudur...:img-in_lo
Burçin sana söyle gitsin dedim ama hata ettim galiba.Baksana yazdıklarıma.En iyisi biz bekleyelim görelim diyelim ve bu işi fazla uzatmayalım...:img-grin2
schmetterling
15-05-07, 13:43
bi fragmanın son sahnesine bakıorum bir de sevgili jenn'in eklediği resimlerden sahildeki tarık-naz resmine.. kıyafet aynı Tarık'ta ve de oturduğu yerin kaya olduğuna inanmıyorum.. arabanın üstünde oturuyor sanki, eğer öyleyse naz nerede?
a. arabanın içinde huzur içinde uyuyor
b. naz yine kovdu Tarık'ı Tarık evsiz kaldı Naz da evde mışıl mışıl uyuyor
c. kavga ettiler, Tarık bi hışım çıktı evden Naz yatağında elinde telefonla uzanmış üzülmekte
buyrun seçin...
Selam arkadaşlar,
Fragmanı bır kez ızledım geçiş bölümü olacak yıne ama bu sefer bıraz daha fazla romantızm var gibi.Bekleyıp görecegız.
Bu akşam mgd ödülleri var unutmayalım acaba tv den verırlermı canlı?
Veeee bugün biraz evvel kimi gördüm bilin bakalım?hemen söylüyorum meraklandırmadan.
Tanrıdan,Tarıklarını bütün Nazlardan korumasını ısteyen Belgin hanımı.
Çalıştığım iş yeri şafak stüdyosuna yakın, dolayısı ıle studyoya gıdıp gelen birsürü dizi oyuncusu oluyor.Akşamları iş çıkışı görüyorum bazılarını.
Beyaz gelıncıkten (bır zamanlar takıp ettıgım dızı) Cerenı, dizimizden aşçı Suna ve Ümit'i en son bugün de Belginimizi gördüm.arabasını park edıyordu.Ben dıkkatlı bakınca guldu çok tatlıydı.Utanmasam artık rahat bırakın biraz Tarık ve Naz'ı dıyecektim.
Neyse arkadaşlar çıkmak zorundayım sevgıler......
Merhaba arkadaşlar,
Pazar gününden beri, ADSL azizliği nedeni ile internete evden bağlanamıyorum ( 146 hattı duymasın ... kısa süreli dayanamayıp girdim yine ). Bu akşam düzeleceğini umuyorum.
Rasida, üzme kendini, sen o yoğunluğunda, bize çok güzel şeyler yazıyorsun. O nedenle, o kadar kusur, kadı kızında da olur, diyor ve affediyoruz.... Asıl affedemediğim, o kadar uyarı yazısı yazmama rağmen, hala ne noktayı ne de virgülü kullanmayan bir grup arkadaş. Açıkçası, onların adlarını gördüğüm mesajları okumuyorum artık. Çünkü, anlamaya çalışmak için bir mesajı 3-4 sefer okumaktan yoruluyorum.
Bu arada, fragmanı hala izlemedim. Resimlere bile bakamadım. Belki akşam izlerim, belki de bu hafta tamamen süpriz olsun der ve izlemem
Not : Uzun zamandır yazmayan, ya da alışkın olmadığımız kadar uzun zamandır yazmayan, bazı arkadaşlar, yuvaya dönüş yaparak, forumun eski hoş nezih havasına kavuşmasına yarımcı olmuşlar. hepsine tekrar hoşgeldiniz ve teşekkür ederiz diyorum.
Not 2 : Ne süprizi... kim dayanır o kadar süre... daha 29 saat var.... ooooo bu çooook uzun.... ben resimlere bakacak fırsatı yaratayım en azından...
AŞKTAN VAZGEÇİLEMEZSE, YALANCI YARİMDEN HİÇ VAZGEÇİLEMEZ....
Framana bayıldım çok şirin olmuş :)
Naz Tarık Tekelioğlu diye Tarık'ın elini sıkıyor,buluşma öncesi provasını şöför Tarık'ın üzerinde tatbik ediyor..aslında Tarık bayağı şanslı,kendisiyle tanışmaya hazırlanan bayanın tanışma anı gelmeden neler yaptığını hakkında neleri söylemeye çalıştığını öğrenmiş oluyor:img-hyste
Tarık aynada kendi kendisiyle kavga ediyor olmalı
Sen neden hep karşıma çıkıyorsun,senin bende neyin fazla ki Naz senin için bu kadar telaşlanıp meraklanıyor...şu haline bak hem ben senden daha yakışıklıyım,gülme bana öyle gülme,sevdiğim kadının dikkatini çekmek neymiş göstereceğim sana :img-hyste :img-hyste
Ümit ve Vahi'ye ne demeli gizli gizli pencere kenarında Tarık'ı izlemeler,delirdiğini düşünecekler :img-hyste ee haksızda değiller aynaya o sinsi sinsi sırıtış neydi öyle:img-hyste
Filiz abi ne yapıyorsun diyor telefonda Tarık arabanın etrafına saklanmak için türlü şekillere giriyor kesin Hulusi eve geldi,bir onun yanında böyle ezilip büzülebilir...Hulusi'nin rüyası da pek bi hoş..Sadri'de Nedim'i ziyarete gitmiş..anlaşılan aşıkların erkekler cephesinin kıskançlıkları tuttu,taarruza geçtiler rakiplarine karşı
Son kısımda Naz elinde zili gülümseyerk çalıyor arık ile beraber oturmuş ayak üstü birşeyler atıştırıyor..bu sahne güzel sinyaller veriyor....fragman çok keyifli eminim bölümde bir o kadar keyifli olacak
schmetterling
15-05-07, 15:23
Tarık: muhteşem bi konser verdik. İkimiz de harikaydık. Hele sizzz kıyafetinizle, makyajınızla ve sahnedeki duruşunuzla ordaki herkesi büyülediniz.
Naz: herkesi?
Tarık: evet herkesi
Naz: sen de dahilsin yani buna
Tarık: ister miydiniz?
….
Tarık: evet ben de dahilim
Naz: ne?
Tarık: sen de dahil misin buna diye sormuştunuz ya. Evet dahilim. Çello çalarken beni de büyülediniz. Sebebini de buldum. (naz, tarıktan güzel bi sebep beklerken)
Çünkü çello çalarken konuşmuyorsunuz. Ama çelloyu bırakıp konuşmaya başladığınız an büyü müyü kalmıyor…:img-hyste
Polis:evet beyefendi tebrik ederim iki tehlikeli dönüş, bir kapı açma ZEVKLE İZLEDİK ŞİDDETLE KINADIK!! Bir açıklama yapmak ister misiniz?
Tarık: Bi açıklama yapsak cezayı etkiler mi?
Polis:Hayır!
Tarık: O zaman biz vaktinizi almayalım direkt kesin cezayı:img-hyste
Tarık : bu bana neyi hatırlattı biliyor musunuz? evde sofrada o kurbağayı gördüğünüz gün de böyle yapışmıştınız koluma. Tabi o zaman bu kadar sıkmamıştınız.
Naz: e heralde, o kurbağa, bu kurt.:img-hyste
Naz:Çok mu beğendin?
Tarık:çok
Naz:Berrak'a tercih edersin yani beni.Iıı yani çorbasal olarak
Tarık:Ne?
Naz:Bu seferkini ben yaptım
Tarık:Tek başına mı?
Naz:Tamam biri durdu başımda.
Tarık:Zehirlenmem yani.Ne çorbası bu?
Naz:Ezogelin
Tarık: Dün düğün bugün ezogelin.Bir şey mi anlatmaya çalışıyorsunuz bana Naz Hanım
Naz: Pişman olabilirim diye aklımdan geçirmiştim ama bu kadar çabuk olacağını tahmin etmemiştim.:img-hyste
Tarık:Ben size ne zaman yalan söyledim Naz hanım?Yani en son?Bugün söyledim mi hiç?
Hulusi:Ya nasıl özlemem Belgin?Doğru söyle sen görüyorsun di mi?Tamam tamam üstelemicem.Yalnız tek bir şey söyle bana Belgin, bana benziyor mu?:img-hyste
Belgin:Hulusi 4 ay oldu siz görüşmeyeli nasıl hatırlıyorsan öyle
Naz : (bir hışımla uyanır) ne utanmaz şeysin sen her fırsatta öpmeye kalkıyorsun beni...pes yani amma derin uyuyorsun beni alıp kaçırsalar 3 gün sonra haberin olur
Tarık : o kadar da degil sabah kalktıgımda fark ederdim
Ümit : baba
Vahi : Ümit, ablan yok
Ümit : biliyorum baba o yüzden ev bu sabah sakin, huzurlu da bu müjdeyi vermek için taa kapıma gelmen gerekmezdi.aşagıda da kutlayabilirdik Nazın yoklugunu
Vahi : saçmalama Ümit
Ümit : tamam kızma burda da kutlayabiliriz heeeeyyyyyy :img-hyste
seçmece bunlar:img-hyste
rasida: hadi, yapma!
rasida iç ses: :(
rasida: tam susacak zamanı buldun, fragman didikleyeceğiz daha
rasida iç ses: sen?
rasida: tamam, kabul bu konuda pek iyi sayılmam
rasida iç ses: pek mi?
rasida:kabul, hiç iyi sayılmam. o yüzden sana ihtiyacım var ya...
rasida iç ses: kabul ediyorsun yani
rasida: uzatmasan diyorum artık, Burçin ABLA'nın hatırı için
raida iç ses: şunu baştan söylesene
.........
rasida iç ses: aslında fragmanı doğru tahlil etmek için 2 noktada doğru kestirimlerde bulunmak lazım
rasida: ??
rasida iç ses: birincisi; Tarık'ın geçen bölümün sonunda gönderdiği mesaj ki bu mesaj bu bölümün gidişatını etkileyen en önemli faktörlerden biri olacak, ikincisi ise Tarık'ın ayna karşısında yaptığı konuşma....
rasida: taktın bu ayna muhabbettine... neyse devam, devam...
rasida iç ses: açıkçası o mesajdan bir muzurluk bekliyorum
rasida: havada intikam kokusu var gibi...
rasida iç ses: eldeki kesin verilere bakarsak, Tarık Naz'a tekelioğlu adına randevu verecek bunu biliyoruz. işte bu randevunun veriliş amacı o aynadaki konuşmada saklı..
rasida:
rasida iç ses: 1. ihtimal: Tarık'ın kendisiyle bir iç hesaplaşma yaşaması ki; burda kendine ''çık açık, açık kim olduğunu söyle'' deyip, Naz'ın karşısına çıkmaya karar verebilir
rasida: zayıf bir ihtimal
rasida iç ses: bence de, bu durumda aynada hesaplaştığı kişi Tekelioğlu ki, şu anda Tarık onun kendisi olduğunun farkında değil sanki...
rasida: orası tartışmalı bir konu aslında; Tarık'ın kızdığı Tekelioğlu mu yoksa Naz mı?
rasida iç ses: ikisi de, Naz'ın Tarık'a duyduğu ilginin kaynağı olarak banka sahibi olmasını görürse, Tekelioğlu'nu onun gözünde küçültmek isteyebilir ya da Bu durumu Naz'dan intikam almak için kullanabilir
rasida: flasback, Naz tekelioğlu'nu saatlerce bekler, tam rezil oldum derken şoför Tarık ortaya çıkar...
rasida iç ses: tabii ki bu Naz'ın tekelioğlu'na duyuduğu öfkeyi anımsatır tarık 'a
rasida: burda da devreye Hulusi T. giriyor...
rasida iç ses: evet
rasida: iyi de Hulusi T. nerden öğreniyor Naz ile Tarık'ın orada buluşacağını?
rasida iç ses: bilmiyorum, önemi de yok aslında
rasida: hani en önemli iki nokta vardı?
rasida iç ses: canım dürüm çekti, boğazda şöyle...
rasida: anladım romantik takılalım diyorsun yani
rasida iç ses: evet, bu durumda bakınız aşağıdaki Kara İnci senaryosu
rasida: Kara inci mi? Songül yine mi sen? ben de diyorum benim iç sesim bu kadar mantıklı konuşsun olcak iş değil yani..
KARA İNCİ: tuhh, yakalandık
rasida: kovmak gibi olmasın ama , dışarıııı.... marş , marş!!!!!
not: Burçin, iç sesimi barıştıramayınca içine SOngül kaçmış.... :img-hyste
not 2: qsawe, yine büyük harf küçük harf karışmış birbirine ama vaktim kısıtlı, yap bir güzellik:img-wink:
Kara İnci:Ben geldim
rasida:Biraz sessiz ol şimdi içsesimi uyandıracaksın
Kara İnci:Beni neden çağırdın?
rasida:Sorma bugünlerde iç sesime bir haller oldu.Ne yapacağımı şaşırdım.Düşündüm taşındım forumumuzun psikoloğu olarak seni aramaya karar verdim.Üstelik onu benden sonra en iyi sen tanırsın.Sence iç sesimin neyi olabilir?:img-sorry
Kara İnci:Ne gibi belirtiler gösteriyor?
rasida:Sorunda bu zaten.Hiç bir belirti yok.Ah ah eskiden ne uçuk şeyler paylaşırdı benimle.Şimdi oturmuş gayet mantıklı yorumlar yapıyor.Çok üzüyor beni çok.Buna bir çare bulmam lazım.Forumdaki karizmam söz konusu.Bilirsin bizim forum öyle mantık falan kaldırmaz...:img-help:
Kara İnci:Tamam tamam anladım ben sorunu.Bence iç sesin sana bir oyun oynuyor.
rasida:Nasıl yani?
Kara İnci:Şimdi sana söyleyeceklerimi aynen yaparsan eski mutlu günlerine en kısa zamanda dönersin.Dinle beni....
rasida(içses):Oh be ne güzel uyumuşum.Bu da kim?
rasida:Günaydın?
Kara İnci:Günaydın?
rasida(içses):Biz seni dışarı atmamışmıydık.Ne işin var burada?
rasida:Onu buraya ben çağırdım.Seninle konuşmamız gereken bir konu var.Düşündüm taşındım ve seninle yollarımızı ayırmaya karar verdim.
rasida(içses):Neeee?:img-fie:
rasida:Son zamanlarda anlaşamadığımızın farkındasın.İnan bu durum beni çok üzüyor.Sonunda problemin ne olduğunu anladım.Sen daha mantıklı yorumlar yazabilecek birini hak ediyorsun.
rasida(içses):Beni kovuyormusun?
rasida:Hayır.Azad ediyorum.Git ve kendine yepyeni bir yaşantı kur.Mutlu olabileceğin bir kişeye içseslik yap.
rasida(içses):Sen kal dersen kalırım biliyorsun di mi?
rasida:İşte o yüzden demiyorum zaten.Ve deli gibi istesemde demiyeceğim.Şimdi senden ricam bana son kez uçuk bir şeyler söyle ...:img-cray:
rasida(içses):Peki sen ne yapacaksın?
rasida:Senin yokluğun da Kara İnci bana içsesim olarak eşlik edecek
rasida(içses): :img-swoon
rasida:Eyvah bayıldı.Kara İnci biraz fazla mı kaçırdık acaba?
Kara İnci:Yok yok gayet dozundaydı herşey.Biraz sonra kendine gelir zaten.
rasida (içses):Haaayıııırrr....
rasida:İyimisin?
rasida(içses):Bir de iyimisin diye soruyor.Üstüme kuma getirirsin ha.Ben buna Tarık gibi seyirci kalamam.Hiç bir yere gitmiyorum.Sen benimsin ve benim kalacaksın işte o kadar.Herşey eskisi gibi olacak.Sen de Kara İnci misin nesin başka kapıya kardeşim...:fighting2
rasida: :img-grin2
Kara İnci:Nedir benim bu çektiğim:img-black.Ömrüm kovulmakla ve darbe yemekle geçecek bu gidişle.Hımmm meslek aşkı uğruna diyorsun.Tamam o zaman...:img-grin2
Polis:evet beyefendi tebrik ederim iki tehlikeli dönüş, bir kapı açma ZEVKLE İZLEDİK ŞİDDETLE KINADIK!! Bir açıklama yapmak ister misiniz?
Tarık: O zaman biz vaktinizi almayalım direkt kesin cezayı:img-hyste
Tarık : bu bana neyi hatırlattı biliyor musunuz? evde sofrada o kurbağayı gördüğünüz gün de böyle yapışmıştınız koluma. Tabi o zaman bu kadar sıkmamıştınız.
Naz: e heralde, o kurbağa, bu kurt.:img-hyste
Tarık:Ben size ne zaman yalan söyledim Naz hanım?Yani en son?Bugün söyledim mi hiç?
Hulusi:Ya nasıl özlemem Belgin?Doğru söyle sen görüyorsun di mi?Tamam tamam üstelemicem.Yalnız tek bir şey söyle bana Belgin, bana benziyor mu?:img-hyste
Ümit : biliyorum baba o yüzden ev bu sabah sakin, huzurlu da bu müjdeyi vermek için taa kapıma gelmen gerekmezdi.aşagıda da kutlayabilirdik Nazın yoklugunu
Ümit : tamam kızma burda da kutlayabiliriz heeeeyyyyyy :img-hyste
ellerine sağlık çok hoş seçmece bunlar:good:
alıntı yaptıklarım ise en çok güldüklerimdi.özellikle
repliği:img-hyste :img-hyste
dizi bir türlü istediğim kıvama gelemedi.fragmanı izledimde değişen hiçbirşey yok.yine hayal,yine nedim,yine zil...naz o zili öyle çaldıkça tüylerim diken diken oluyor.çok sinirleniyorum.tarıka insan değilmiş gibi davranıyor.emirlerini konuşarakta verebilir değil mi?sadri'ye gelince nedim' e ne yapacaksa yapsın ve bu iş bitsin.bu ayşeyle evlenme işi iyice uzadı.hulusi kocaman banka sahibi veher işi kendisi yapıyor.versin parasını tutsun bi adam veya ajan yakalatsın tarığı.naz ,bilmediği bir adamın tarık tekelioğlu'nun içine düşecek.iyice abarttı.
dizi başladığında ortaya konulan naz karakteri ile şimdiki naz'ın uzaktan yakından bağlantısını kuramıyorum.o zaman sert bir patron vardı,tarığa sert davranırdı,tarık ona fazla açılamazdı,ikisininde birbirine tatlı bi hayranlığı vardı.şimdi ikiside değişti.birbirleriyle çok rahat bir konuşma havasında konuşabildikleri halde özellikle naz çok saçma tavırlara büründü.her fırsatı tarığı kıskandırmak veya delirtmek için kullanıyor,tarığın buna hiç tepkisi yok.ben olacaktım o çın çın eden küçük şeyi alıp:img-help: :img-help: :img-help: tövbe tövbe:img-hyste :img-hyste
araştırmalarıma göre türkiye'de en çok o lanet aleti(cep tel.) kullanan dizi bizimki.fragmanında yarısında tel. görüntüleri var zaten.nerdeyse bir saatin 5 dk.sı telefon konuşmalarıyla geçiliyor.inşallah bizimkiler radyasyondan etkilenmez.
ceza_cansu
15-05-07, 15:53
bi fragmanın son sahnesine bakıorum bir de sevgili jenn'in eklediği resimlerden sahildeki tarık-naz resmine.. kıyafet aynı Tarık'ta ve de oturduğu yerin kaya olduğuna inanmıyorum.. arabanın üstünde oturuyor sanki, eğer öyleyse naz nerede?
c. kavga ettiler, Tarık bi hışım çıktı evden Naz yatağında elinde telefonla uzanmış üzülmekte
buyrun seçin...
Sanırım orda Tarık arabanın üstüne oturmuş ayaklarını da kayalıklara koymuş.Bu şıklar arasında b hariç diğerleri olabilir.Çünkü Naz böyle durumlarda yatağında mışıl mışıl uyumayı pek tercih etmiyor.Önce yatağa atlıyor 360 derece 4 tur attıktan sonra çelloyu görüyor.Bir süre çello çaldıktan sonra tekrar yatağa girip turlarına devam ediyor:)Vay be ezberlemişim:)
O sahnede Tarık'la Naz gece beraber sahilde yemek yiyorlar.Naz galiba orda yine Tarık Tekelioğlu konusunda birşey söylicek.Tarık da buna bozulucak.Naz'ı eve bırakıp kendisi tekrar oraya gidicek
arkadaşlar bugün 15 mayıs yani mgd ödülleri verilecek inşallah bizim dizimiz kazanır yalnız bu konuda bilgim yok da bizim nasıl haberimiz olacak yani izleyebilecekmiyiz ve nereden söylerseniz sevinirim ...:sad53:
arkadaşlar bugün 15 mayıs yani mgd ödülleri verilecek inşallah bizim dizimiz kazanır yalnız bu konuda bilgim yok da bizim nasıl haberimiz olacak yani izleyebilecekmiyiz ve nereden söylerseniz sevinirim ...:sad53:
Hadi yaa ödüller bugün mü bulacak sahiplerini... Lütfen bilen bir arkadaşımız varsa tvden verilip verilmeyecegini söyleyebilirmi??? Bende cok merak ediyorummm
buyrun seçin...
Nen yani bi seçenek eklemek istiyorum oraya: bence Tarığın diğer yanında o da arabanın üstünde, hatta Tarığın omzuna yatmış, güneş doğana kadar orda kaldıklarına göre de uyuyakalmışşş:img-in_lo
Zil denize uçuyo sanırım:happy0064 :happy0064
Fragmanın en başında Naz Tarık Tekelioğlu diye elini uzatıyo ya hani bence o da Hulusi'nin hayali....
Sonunda Sadri Nedim'in sadece basit bir pastane çalışanı olduğunu öğreniyo:good:
Bi de Barış o aynaya karşı telefonu sallarken çok sevimli yaaa:img-hyste
ceza_cansu
15-05-07, 16:36
Şimdi konuşmak için akşamı beklemeyelim di mi ama.Bu saatleri de değerlendirmek lazım ama akşam saat 20.00 itibariyle daha çok konuşalım:img-wink:
Malum önümüzde güneş,deniz,kum yani Bodrumlu bölümler var.Acaba Tarık ve Naz Bodrum'a neden gidicek.Aslında neden gittikleri pek de önemli değil yeterki gitsinler:)Ama oraya gitmeden önce birde yolculuk kısmı var.Şimdi Tarık-Naz bu yolculuk da tek başına mı olucak?Neyle gidicekler?En garantilisi uçak dicem ama şimdi şans bu ya bizimkilerin bindiği uçağı hava korsanları kaçırır,deniz desen denizde de korsanlar var en iyisi yine araba.Arabada her ne kadar bir adet karayip korsanı:) bulunsada olsun.Tarık'la Naz 20. bölüm hepiniz kesin hatırlarsınız:) oraya arabayla gittiler.Araba bozuldu.Ya bu yolculukta da bozulursa neler olur???
Şimdi konuşmak için akşamı beklemeyelim di mi ama.Bu saatleri de değerlendirmek lazım ama akşam saat 20.00 itibariyle daha çok konuşalım:img-wink:
Malum önümüzde güneş,deniz,kum yani Bodrumlu bölümler var.Acaba Tarık ve Naz Bodrum'a neden gidicek.Aslında neden gittikleri pek de önemli değil yeterki gitsinler:)Ama oraya gitmeden önce birde yolculuk kısmı var.Şimdi Tarık-Naz bu yolculuk da tek başına mı olucak?Neyle gidicekler?En garantilisi uçak dicem ama şimdi şans bu ya bizimkilerin bindiği uçağı hava korsanları kaçırır,deniz desen denizde de korsanlar var en iyisi yine araba.Arabada her ne kadar bir adet karayip korsanı:) bulunsada olsun.Tarık'la Naz 20. bölüm hepiniz kesin hatırlarsınız:) oraya arabayla gittiler.Araba bozuldu.Ya bu yolculukta ad bozulursa neler olur???
Cansu'cuğum şimdi bu yolculukta da araba bozulursa neler olur diye sormuşsun.Sana kaç kere dedim böyle zor sorular sorma diye.Hiç söz dinlemiyorsun sen.Zamanın gençliği işte.Ah ah benim zamanımda gençler büyüklerinin sözlerini dinlerdi...:img-hyste
Araba bozulma olayının tekrarı yaşanırsa eğer Tarık'ın Naz'ın dilinden kurtulması mümkün değil bence.Geçen sefer ki durumu öpücükle falan kurtardı ama bu sefer Naz'ı bu bile ikna edemez bence.Ya da eder mi acaba?Sen ne düşünüyorsun bu konu da?:img-grin2
O güzelim araba bu yolculuktada bozulursa yuh derim. Değiştirsinler yani.
Şaka bi yana yolculuk kısmı arabayla olursa çok güzel olur. Ama çok uzatılmamak kaydıyla. Arabada çok güzel sahneler görebilirz. Gerçi ben pek araba kullanılacağınız sanmıyorum ama bakalım..
ceza_cansu
15-05-07, 16:53
Cansu'cuğum şimdi bu yolculukta da araba bozulursa neler olur diye sormuşsun.Sana kaç kere dedim böyle zor sorular sorma diye.Hiç söz dinlemiyorsun sen.Zamanın gençliği işte.Ah ah benim zamanımda gençler büyüklerinin sözlerini dinlerdi...:img-hyste
Araba bozulma olayının tekrarı yaşanırsa eğer Tarık'ın Naz'ın dilinden kurtulması mümkün değil bence.Geçen sefer ki durumu öpücükle falan kurtardı ama bu sefer Naz'ı bu bile ikna edemez bence.Ya da eder mi acaba?Sen ne düşünüyorsun bu konu da?:img-grin2
Diyorsun ki ben tıkandım topu sana atim cansu.İyi bakalım öyle olsun.Naz'ı ikna edicek bir öpücük olabilmesi için önce Naz'ı öpücek bir adet Tarık lazım.Neden lazım diyorum çünkü eğer araba yine bozulursa gerçekten bozulsa bile Naz bu yemez.Ne yapar?Tarık'ı artık Bodrum'a kadar kovalar.Peki sonra ne olur???(işte top böyle atılır:img-hyste )
Diyorsun ki ben tıkandım topu sana atim cansu.İyi bakalım öyle olsun.Naz'ı ikna edicek bir öpücük olabilmesi için önce Naz'ı öpücek bir adet Tarık lazım.Neden lazım diyorum çünkü eğer araba yine bozulursa gerçekten bozulsa bile Naz bu yemez.Ne yapar Tarık'ı artık Bodrum'a kadar kovalar.Peki sonra ne olur???(işte top böyle atılır:img-hyste )
Bak bak arada laf da atarmış.Tıkandığım falan yok.Benim amacım yorum bakımından tıkanmış olan sizleri açmak için gösterilen bir çaba sadece.Ben herşeyi yazarsam sizler iyice köreleceksiniz.Bilmem anlatabildim mi?:img-hyste
Yaptığın yorumda bir adet Tarık lazım demişsin.Cansu'cuğum arabayı kullanan zaten Tarık unuttun mu?:img-grin2Aramaya ne gerek var.O istediğimiz her türlü hizmeti verir hiç merak etme.Şimdi dediğin gibi Naz buna bile kanmaz da Tarık'a yolculuğu zehir ederse Tarık'ın insan üstü bir çaba göstermesi gerekecek.Ama burda önemli bir konu var.Bu sefer ki araba bozulmasında Tarık'ın gerçekten payının olup olmadığı.Eğer payı varsa her türlü Naz hücumuna karşı hazırlıklıdır demektir.Eğer yoksa işte problem o zaman başlar.Çünkü Tarık'ın birkez daha yalancı konumuna düşürülmeyi hazmedeceğini zannetmiyorum.Sence böyle bir ihtimale karşı Tarık nasıl bir tavır sergiler?:img-grin2
ceza_cansu
15-05-07, 17:22
Bak bak arada laf da atarmış.Tıkandığım falan yok.Benim amacım yorum bakımından tıkanmış olan sizleri açmak için gösterilen bir çaba sadece.Ben herşeyi yazarsan sizler iyice köreleceksiniz.Bilmem anlatabildim mi?:img-hyste
Yaptığın yorumda bir adet Tarık lazım demişsin.Cansu'cuğum arabayı kullanan zaten Tarık unuttun mu?:img-grin2Aramaya ne gerek var.O istediğimiz her türlü hizmeti verir hiç merak etme.Şimdi dediğin gibi Naz buna bile kanmaz da Tarık'a yolculuğu zehir ederse Tarık'ın insan üstü bir çaba göstermesi gerekecek.Ama burda önemli bir konu var.Bu sefer ki araba bozulmasında Tarık'ın gerçekten payının olup olmadığı.Eğer payı varsa her türlü Naz hücumuna karşı hazırlıklıdır demektir.Eğer yoksa işte problem o zaman başlar.Çünkü Tarık'ın birkez daha yalancı konumuna düşürülmeyi hazmedeceğini zannetmiyorum.Sence böyle bir ihtimale karşı Tarık nasıl bir tavır sergiler?:img-grin2
İlk paragrafına ekliyeceğim tek birşey var.Tabi yersen:img-hyste :img-hyste Kesin o yüzden yazmıyorsundur eminim:)
Eğer araba gerçekten bozulursa Tarık'ın kendini savunması imkansız.Naz kesin Tarık yaptı düşünücek.Naz bu başka bir ihtimali düşünemez ki:)
schmetterling
15-05-07, 17:29
İlk paragrafına ekliyeceğim tek birşey var.Tabi yersen:img-hyste :img-hyste Kesin o yüzden yazmıyorsundur eminim:)
Eğer araba gerçekten bozulursa Tarık'ın kendini savunması imkansız.Naz kesin Tarık yaptı düşünücek.Naz bu başka bir ihtimali düşünemez ki:)
peki ya Naz arabayı bu sefer kendi bozarsa???:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Naz bu belli mi olur...:img-hyste
ceza_cansu
15-05-07, 17:34
Naz bu belli olmaz tabiki.Ya cidden öyle bir ihtimal de var.Şimdi 20. bölümde araba kendi bozuldu,33 de Tarık bozdu e sıra da doğal olarak Naz'a geçti.Bu dizide asla haksızlık olmaz.Mutlaka Tarık ve Naz eşit olur.3. şahıslar bakımında da bu hep böyle oldu:)Demekki neymiş Naz'ın bu sefer arabayı bozma ihtimali daha yüksek.Naz şimdi arabayı bozsa birde zeytinyağı gibi üste de çıkar.Tarık'a sataşır sen bozdun amacın belli tabi:img-hyste der
Bak bu da ihtimal dahilin de.Üstelik Naz kızımız bununla da kalmaz suçu birde Tarık'ın üzerine yıkar.Pişkin pişkin arabayı yine mi bozdun ayaklarına bile yatabilir.Bu durum da Tarık ne yapsa yeridir...:img-grin2
schmetterling
15-05-07, 17:41
Tarık: inanmıyorum araba bozuldu.. şimdi sen yine benim bozduğumu düşüneceksin
Naz: yoo hayır
Tarık: nedir o zaman bu ani güven bana karşı
Naz: kendime karşı diyelim
Tarık: nasıl yani sen mi bozdun arabayı yani?
Naz: benim arabam ister bozarım ister yakarım sana mı soracaktım
Tarık: hayır tabi de neden yaptın bunu (gülümser)
Naz: niye gülümsüyorsun
Tarık: yok bi şey
Naz: ama gülümsüyorsun
Tarık: sen de gülümsüyorsun ben soruyor muyum
Naz: sor
Tarık: neden gülümsüyorsun?
Naz: önce ben sordum
Tarık: aklıma bi ihtimal geldi de neden bozmuş olabileceğinle ilgili
Naz: neymiş o ihtimal? ** öpüşme flashback** saçmalama Tarık
Tarık: onu inşallah gecenin ilerleyen saatlerinde görcez:img-hyste :img-hyste
ceza_cansu
15-05-07, 17:44
İnşallah:img-hyste :img-hyste
Süper olmuş ya bunlar Gizem eline sağlık
schmetterling
15-05-07, 17:48
İnşallah:img-hyste :img-hyste
Süper olmuş ya bunlar Gizem eline sağlık
afiyet olsun cnmm:img-hyste flower98 tam hız devam ediyor yine çok güzel bir bölüm yazmış :happy0064
burcin_kaplan
15-05-07, 19:35
Bakıyorum Bodrum muhabbetlerine girilmiş
Hemde arabayı Naz bozuyor bu seferr ooh ooh güzel :) Ama Bodrum'a gidiş yollarında dağ ewi yerine bu sefer yazlık ewlere denk gelicekler , alışmıştık aslında biz dağ ewlerine ama önemli değil gecenin ilerleyen saatlerinde öpücük gelsinde nerde gelirse gelsin kabulümüzdür:)
Bu arada ben bodruma Kesinlikle arabayla gidilmesi gerektiğini düşünüyorum.Ya arabada ne zamandır şarkı söylemiyor Tarık o dikiz aynasından pis pis bakışmalarını özledim vallahi:):) Ayrıca madem diziyi uzatıcağa benziyorlar hep ilişkiyi kurcalıcaklarına küçük ayrıntıları uzun tutmalarıda çok güzel olabilir mesela bodruma gidiş yolunu.Çok da zevkli geçer gerçekten araba muhabbetlerii..Ama tabi birde şöyle bir durum var ya arabada ikisi yanlız olmazsa?? yaa vahiyle ümitte olursa???:| tamam son kararımı açıklıyorum vahi-ümit-filiz-hulusi-belgin uçakla gitsin.Naz elinde olmayan nedenlerden ötürü(misal okulla ilgili bir durum) bir kaç gün geç gidicek olsun bodruma onlardan.EEee tarık-nazda arabayla giderler hemde yanlız kalmış olurlar işte:)
NOT: rasidanın sonunda iç sesiyle barişmasına çok sevindim wallahi , yoksa kök hücreye bile girebilirdik dün:img-hyste :) Songül walla doktorluğunu konuşturmuşsun gene çok güzel bir yöntem izlemişsin:)
Bakıyorum Bodrum muhabbetlerine girilmiş:)
Hemde arabayı Naz bozuyor bu seferr ooh ooh güzel :) Ama Bodrum'a gidiş yollarında dağ ewi yerine bu sefer yazlık ewlere denk gelicekler , alışmıştık aslında biz dağ ewlerine ama önemli değil gecenin ilerleyen saatlerinde öpücük gelsinde nerde gelirse gelsin kabulümüzdür:):)
Bu arada ben bodruma Kesinlikle arabayla gidilmesi gerektiğini düşünüyorum.Ya arabada ne zamandır şarkı söylemiyor Tarık o dikiz aynasından pis pis bakışmalarını özledim vallahi:):) Ayrıca madem diziyi uzatıcağa benziyorlar hep ilişkiyi kurcalıcaklarına küçük ayrıntıları uzun tutmalarıda çok güzel olabilir mesela bodruma gidiş yolunu.Çok da zevkli geçer gerçekten araba muhabbetlerii..Ama tabi birde şöyle bir durum var ya arabada ikisi yanlız olmazsa?? yaa vahiyle ümitte olursa???:| tamam son kararımı açıklıyorum vahi-ümit-filiz-hulusi-belgin uçakla gitsin.Naz elinde olmayan nedenlerden ötürü(misal okulla ilgili bir durum) bir kaç gün geç gidicek olsun bodruma onlardan.EEee tarık-nazda arabayla giderler hemde yanlız kalmış olurlar işte:)
şimdiye kadar yolda kaldıklarında kimse onlara yardımcı olmadı. Kimbilir belki bu defa yardımsever Ege Köylüleri onlara yardım eder, hani eski Türk filmlerinde iki genci karı_koca zannederler ya ... onun gibi bişeyler olur, Tarık ve Naz ikilisi de bozuntuya vermemek için karı-koca rolü oynarlar.
Naz: Beceriksizsin Tarık, beceriksiz... Nerde o Sophia'nın tanıdığı, meşhur rallici Roma rallisinde 9 takla atıp sağ çıkan Alfıonso, nerde bir arabaya benzin koymayı akıl edemeyen Şoför Tarık..
yaşlı teyze: vah evladım vah... yakmışsın başını, gelseydin bizim köye bulurduk sana şöyle helal süt emmiş güzel bir kız.
Tarık: Sorma teyze, gençlik işte yaptık bir hata
yaşlı teyze: hiç susmaz mı bu?
Tarık: yok teyze, kapatma düğmesi koymayı unutmuşlar.
yaşlı teyze: aşkın gözü kördür derler evladım ama, seninkinin kulağı da sağırmış galiba!!!!
rasida iç ses: ohh, ben olmayınca hayal gücü sıfır.:icon_whis klasiklerden gidiyoruz, belki kıymetimi anlar:img-wink:
not: Gizem replik gerçekten harika, ellerine sağlık!!!:good:
pas.si.on79
15-05-07, 20:08
Offff ya...Ben şimdi nasıl okuyum..:img-hyste
Gizem harika olmuş repliğin..:good: :img-hyste .
Rasida şu son replik de harika.. Ne deyim ben :img-hyste :img-hyste süperrr
Nazın arabayı bozma ihtimali güzel olmuş.. :img-hyste
Aralarında gerçekten ne güzel diyaloglar geçer.. Bayıldım o yaşlı teyzenin Tarık Nazı karı koca sanmasına ...Onların bu rollerine :img-hyste
çok güzel olurdu..:good:
NOT1:Dizinin uzaması hakkında bilgisi olan mı ?
NOT2:MGD Ödülleri Gecesi bu gece sahiplerini bulacak..
NOT3: Cansu,yaşlı amca de süperr.. :img-hyste :img-hyste valla harikasın..
buraya yazdım ki hemen yaşlı teyze lafa girer diye araya girmeyim dedim.Burayı editledim.
ceza_cansu
15-05-07, 20:16
şimdiye kadar yolda kaldıklarında kimse onlara yardımcı olmadı. Kimbilir belki bu defa yardımsever Ege Köylüleri onlara yardım eder, hani eski Türk filmlerinde iki genci karı_koca zannederler ya ... onun gibi bişeyler olur, Tarık ve Naz ikilisi de bozuntuya vermemek için karı-koca rolü oynarlar.
Naz: Beceriksizsin Tarık, beceriksiz... Nerde o Sophia'nın tanıdığı, meşhur rallici Roma rallisinde 9 takla atıp sağ çıkan Alfıonso, nerde bir arabaya benzin koymayı akıl edemeyen Şoför Tarık..
yaşlı teyze: vah evladım vah... yakmışsın başını, gelseydin bizim köye bulurduk sana şöyle helal süt emmiş güzel bir kız.
yaşlı teyze: aşkın gözü kördür derler evladım ama, seninkinin kulağı da sağırmış galiba!!!!
rasida iç ses: ohh, ben olmayınca hayal gücü sıfır.:icon_whis klasiklerden gidiyoruz, belki kıymetimi anlar:img-wink:
not: Gizem replik gerçekten harika, ellerine sağlık!!!:good:
Yaşlı teyzenin kocası=yaşlı amca:)
Yaşlı amca:AA yapma hanım ne güzel maşallah çiçek gibi kız.Kıpkırmızı bir gül kadar güzel
NAZ:Heh amcam benim konuş konuş.Bu Tarık benim gibi bir kızı bulmuşta sızlanıyor birde
Yaşlı amca:İşte elindekinin kıymetini bilmiyor kızım.Ah ahh sen buralarda doğmuş olucaktın ki senin gibi bir gülü almazmıydım ben oğluma.Ya gül demişken bu şişt evladım Tarık mısın nesin sen hiç bu güzel kızıma gül aldın mı bakim
Tarık:Aldım
Naz:A yalana bak almadı amca almadı
Tarık:Nasıl almadım hatta camdan attın o gülü hatırlatırım
Naz:o sayılmaz o zaman aramızda birşey yoktu şimdi karı-kocayız.Ah ahh evlilik aşkı öldürür demişlerdi de inanmazdım.Amcacım sen bilmezsin beni zamanında ne serseriler,ne dolandırıcılar,ne bilgisayarcılar istedi de ah ahh ben varmadım:)Kala kala bu GÜL alma özürlü tarıka kaldım
Gizem'ciğim emeğine sağlık.Replikler süper olmuş.Hazır iş buraya kadar gelmişken sonuca gitmemek olmaz di mi?
Gecenin ilerleyen saatleri...
Naz:Senin aklında ne var?
Tarık:Senin aklında olanın aynısı.Sana yabancı değil yani
Naz:Benim aklımda ne var ki?
Tarık:Benim aklımda olanın aynısı.O da sana yabancı değil:img-wink:
Naz:Senin bu söylediklerinden ben hiçbirşey anlamadım
Tarık:Bence anlamışsın.Bak sihirli cümleyi söyledin bile.Şimdi ister istemez sana uygulamalı bir açıklama yapmam gerekecek:img-grin2
Tarık-Naz: :love04: +18 (Burçin kapat bakayım gözlerini :img-hyste )
pas.si.on79
15-05-07, 20:26
:img-hyste çok güzel ..:img-hyste :img-hyste Yalnız Burçin gözlerini kapatır mı ? Yoksa cin gibi açar mı dersiniz? :img-hyste :img-hyste
burcin_kaplan
15-05-07, 20:28
Yaşlı teyzenin kocası=yaşlı amca:)
Yaşlı amca:AA yapma hanım ne güzel maşallah çiçek gibi kız.Kıpkırmızı bir gül kadar güzel
NAZ:Heh amcam benim konuş konuş.Bu Tarık benim gibi bir kızı bulmuşta sızlanıyor birde
Yaşlı amca:İşte elindekinin kıymetini bilmiyor kızım.Ah ahh sen buralarda doğmuş olucaktın ki senin gibi bir gülü almazmıydım ben oğluma.Ya gül demişken bu şişt evladım Tarık mısın nesin sen hiç bu güzel kızıma gül aldın mı bakim
Tarık:Aldım
Naz:A yalana bak almadı amca almadı
Tarık:Nasıl almadım hatta camdan attın o gülü hatırlatırım
Naz:o sayılmaz o zaman aramızda birşey yoktu şimdi karı-kocayız.Ah ahh evlilik aşkı öldürür demişlerdi de inanmazdım.Amcacım sen bilmezsin beni zamanında ne serseriler,ne dolandırıcılar,ne bilgisayarcılar istedi de ah ahh ben varmadım:)Kala kala bu GÜL alma özürlü tarıka kaldım
Cansu gül gül nereye kadar :)
Başka çiçek mi yok yahu gülü bu kadar önemli yapan nedir gülde neymişş ne yani iyi ki bir gül almıştı tarık naza , nazda camdan fırlatı werdi bu mudur yani?? diye mi düşünüyor yoksa bu senaristlerrrr! :img-help:
Böle düşünüyorlarsa basıcaz onları yakındırrrr:):)
rasidaa süpersin walla içseslerinle barişmanada çok sevindim songül saolsun yardımda etmiş :) bu arada şu egeli köylülerin yardımı süperr. öle bişelr olsa baya güleriz heralde birde bizimkileri aynı odaya tıktılar mı tamamdır :)
canım yaşlı amcam ve yaşlı teyzem beniim :img-ok:
yolda kalan Naz ve Tarık , misafirperver Ege köylüleri tarafından misafir edilirler. Muhtar Naz veTarık'ı kendi evinde misafir eder.
Muhtar: kusura kalmayın gayri, yer yatağı ama arabada uyumaktan iyidir.
Tarık: Kusur ne demek, çok teşekkür ederiz.
Muhtar: iyi geceler o zaman. Pijamalar temizdir. Allah rahatlık versin.
.....
Naz: EEE... Ne yapacağız şimdi
Tarık: yatıp uyuyacağız tabi ki...
Naz: nasıl yani
Tarık yatağın üzerine zıplar: işte böyle..
Naz: uyuyacağız öyle mi, biz ikimiz beraber, aynı yatakta? Yok daha neler. Rüyanda görürsün Tarık!!!
Tarık: Hele bir uyuyalım onu da görürüm elbet
Naz: Ne dedin sen?
Tarık: Siz rahatınıza bakın, ben şöyle minderlerin üzerine kıvrılır uyurum dedim..
Naz: Hah , şöyle. Sen benim gibi patronun olduğuna şükret, başkası olsa çoktan koymuştu kapıya..
Tarık ( iç ses): Başkası olsa ben bilirdim yapacağımı ama neyse..
.....
Ertesi sabah, muhtar genç çiftimizi kahvaltıya çağırır:
Muhtar: iyi uyudunuz mu?
Naz: (esneyerek) hem de nasıl, mışıl mışıl
Tarık( iç ses) bir de bana sor, kendin yat yün yataklarda ya şoför Tarık? Karşındaki Tarık Tekelioğlu lsa böyle yapar mıydın? merak ediyorum doğrusu.
....
kahvaltı sofrası
muhtarın annesi: ne zamandır evlisiniz bakım siz?
naz:2 yıl
Tarık: 1 yıl
MUHTAR: 1 mi, 2 mi?
Tarık: 2 yıl ama insan sevince daha kısaymış gibi geliyor...
muhtarın annesi: çocuk var mı çocuk?
Naz ve Tarık ikilisi: yok daha...
forum ahalisi: var, varr hem de iki tane... bak bir de utanmadan inkar ediyorlar, Belgincikle Hulusican'ı:img-wink:
rasida: bi dakka arkadaşlar sakin lütfen!!!
...
Tarık: yok daha öyle mi?
Naz: ne yok daha?
Tarık: çocuk
Naz: :img-blush
Tarık: bu daha ilerde olabilir manasın da mı?
Naz: Alah yazdıysa bozsun, daha neler...
forum ahalisi: büyük konuşmayalım Naz hanım:happy0064
elmali-turta
15-05-07, 20:31
Cansu sen Tarıktan Naza bi gül verilmeden rahat etmiceksin=))):img-hyste Bilinç altına yerleşmiş artık:img-hyste :img-hyste
Denizcim ve Gİzemciğim replikleriniz çok güzel ellerinize sağlık:img-wink:
burcin_kaplan
15-05-07, 20:34
:img-hyste çok güzel ..:img-hyste :img-hyste Yalnız Burçin gözlerini kapatır mı ? Yoksa cin gibi açar mı dersiniz? :img-hyste :img-hyste
songül ve gamzeye ;
:img-in_lo :img-cool2 (gözlerimi kapadım) :not_i:
Gayet kurallara uyan bir insanım :)
songül ve gamze dışındakiler ;
siz öle sanın ni ha ha ha ha:)
:img-pilot
:love09:
ceza_cansu
15-05-07, 20:37
Cansu sen Tarıktan Naza bi gül verilmeden rahat etmiceksin=))):img-hyste Bilinç altına yerleşmiş artık:img-hyste :img-hyste
Denizcim ve Gİzemciğim replikleriniz çok güzel ellerinize sağlık:img-wink:
Etmicem Miray:) Tarık Naz'a bir gül vericek başka yolu yok:)
Gamze,Songül ben şahidim kapadı Burçin gözlerini.Ben onun ikizi değil miyim güvenin bana:img-wink:
NOT:Bu durumlarda ne denirdi hah hatırladım bozacının şahidi:img-hyste :img-hyste
Etmicem Miray:) Tarık Naz'a bir gül vericek başka yolu yok:)
rasida iç ses: verdi ,verdi de .... rasida'yı bilirsiniz , ben olmayınca hatırlamaz böyle incelikleri, o kısmı ben nakletcem izniniz olursa...
Naz uyanır ama Tarık'ı göremez, başını çevirince yanındaki yastığın üzerindeki tek bir kırmızı gül çarpar gözüne... Gülü eline alır , yataktan kalkar.
rasida iç ses: Naz, Naz... ne yapıyorsun toplasana yatağı...
Naz: saol , unutmuşum. Çok ayıp olurdu değil mi?:img-blush ne de olsa misafirim.
.....
Elinde kırmızı gül , yüzünde bir tatlı tebessüm dışarı çıkar...
yaşlı teyze( kendisi aynı zamanda muhtarın annesi oluyor bu durumda): Filinta gibi çocuk, seni de çok seviyor belli ...
Naz: hı hı...
yaşlı teyze(rasida, bir isim bulmak lazım olmuyo böyle)Sabahın köründe Hımbıl Ahmet'in bahçesinden gülü çalcam derken, çoban köpeklerine yem oluyordu nerdeyse...:img-hyste
rasida iç ses: verdi ,verdi de .... rasida'yı bilirsiniz , ben olmayınca hatırlamaz böyle incelikleri, o kısmı ben nakletcem izniniz olursa...
Naz uyanır ama Tarık'ı göremez, başını çevirince yanındaki yastığın üzerindeki tek bir kırmızı gül çarpar gözüne... Gülü eline alır , yataktan kalkar.
rasida iç ses: Naz, Naz... ne yapıyorsun toplasana yatağı...
Naz: saol , unutmuşum. Çok ayıp olurdu değil mi?:img-blush ne de olsa misafirim.
.....
Elinde kırmızı gül , yüzünde bir tatlı tebessüm dışarı çıkar...
yaşlı teyze( kendisi aynı zamanda muhtarın annesi oluyor bu durumda): Filinta gibi çocuk, seni de çok seviyor belli ...
Naz: hı hı...
yaşlı teyze(rasida, bir isim bulmak lazım olmuyo böyle)Sabahın köründe Hımbıl Ahmet'in bahçesinden gülü çalcam derken, çoban köpeklerine yem oluyordu nerdeyse...:img-hyste
harikasınız yaaaa o kadar güzell replikler sanaryolar üretiyorsunuz kii:good:
yetişemiyorum hızınıza:img-in_lo yarına az kaldı flowerin sanaryoları beni aşka getirdi:img-hyste sanki diziye bir kez daha aşık oldum....
inadına yalancı yarimmm:img-yes:
nu sevgi bitmezzzz...biz aşka aşığız dimi amaa
songül ve gamzeye ;
:img-in_lo :img-cool2 (gözlerimi kapadım) :not_i:
Gayet kurallara uyan bir insanım :)
songül ve gamze dışındakiler ;
siz öle sanın ni ha ha ha ha:)
:img-pilot
:love09:
Sen gözünü kapatırsan söz ben de kapatacağım ve sonrada aynen böyle güleceğim :))) :))))
Kara İnci:Ben geldim
rasida:Biraz sessiz ol şimdi içsesimi uyandıracaksın
Kara İnci:Beni neden çağırdın?
rasida:Sorma bugünlerde iç sesime bir haller oldu.Ne yapacağımı şaşırdım.Düşündüm taşındım forumumuzun psikoloğu olarak seni aramaya karar verdim.Üstelik onu benden sonra en iyi sen tanırsın.Sence iç sesimin neyi olabilir?:img-sorry
Kara İnci:Ne gibi belirtiler gösteriyor?
rasida:Sorunda bu zaten.Hiç bir belirti yok.Ah ah eskiden ne uçuk şeyler paylaşırdı benimle.Şimdi oturmuş gayet mantıklı yorumlar yapıyor.Çok üzüyor beni çok.Buna bir çare bulmam lazım.Forumdaki karizmam söz konusu.Bilirsin bizim forum öyle mantık falan kaldırmaz...:img-help:
Kara İnci:Tamam tamam anladım ben sorunu.Bence iç sesin sana bir oyun oynuyor.
rasida:Nasıl yani?
Kara İnci:Şimdi sana söyleyeceklerimi aynen yaparsan eski mutlu günlerine en kısa zamanda dönersin.Dinle beni....
rasida(içses):Oh be ne güzel uyumuşum.Bu da kim?
rasida:Günaydın?
Kara İnci:Günaydın?
rasida(içses):Biz seni dışarı atmamışmıydık.Ne işin var burada?
rasida:Onu buraya ben çağırdım.Seninle konuşmamız gereken bir konu var.Düşündüm taşındım ve seninle yollarımızı ayırmaya karar verdim.
rasida(içses):Neeee?:img-fie:
rasida:Son zamanlarda anlaşamadığımızın farkındasın.İnan bu durum beni çok üzüyor.Sonunda problemin ne olduğunu anladım.Sen daha mantıklı yorumlar yazabilecek birini hak ediyorsun.
rasida(içses):Beni kovuyormusun?
rasida:Hayır.Azad ediyorum.Git ve kendine yepyeni bir yaşantı kur.Mutlu olabileceğin bir kişeye içseslik yap.
rasida(içses):Sen kal dersen kalırım biliyorsun di mi?
rasida:İşte o yüzden demiyorum zaten.Ve deli gibi istesemde demiyeceğim.Şimdi senden ricam bana son kez uçuk bir şeyler söyle ...:img-cray:
rasida(içses):Peki sen ne yapacaksın?
rasida:Senin yokluğun da Kara İnci bana içsesim olarak eşlik edecek
rasida(içses): :img-swoon
rasida:Eyvah bayıldı.Kara İnci biraz fazla mı kaçırdık acaba?
Kara İnci:Yok yok gayet dozundaydı herşey.Biraz sonra kendine gelir zaten.
rasida (içses):Haaayıııırrr....
rasida:İyimisin?
rasida(içses):Bir de iyimisin diye soruyor.Üstüme kuma getirirsin ha.Ben buna Tarık gibi seyirci kalamam.Hiç bir yere gitmiyorum.Sen benimsin ve benim kalacaksın işte o kadar.Herşey eskisi gibi olacak.Sen de Kara İnci misin nesin başka kapıya kardeşim...:fighting2
rasida: :img-grin2
Kara İnci:Nedir benim bu çektiğim:img-black.Ömrüm kovulmakla ve darbe yemekle geçecek bu gidişle.Hımmm meslek aşkı uğruna diyorsun.Tamam o zaman...:img-grin2
rasida: Kara İnci ne desem boş, çok teşekkür ederim fedekarlıkların için... yalnız ahali bu durumun sonuçlarından seni sorumlu tutabilir, aman dikkat. diğer göz de gitmesin elden, sonra başımız dara düşünce kime gitcez biz...:good:
rasida iç ses: komplo derler buna komplooooo!!!! oyuna getirdiniz beni...
dilara-1905
15-05-07, 21:13
hoş bi dizi ama keşke çarşamba olmasa avrupa yakası ile çakışıo da.........
ama yazın bodrum bölümlerini izlerimmm ;)
bu arada senaryolarr için tşk izlemiş çok güzeller:D:D
günaydın arkadaşlar:)
44.cü bölüm fragman fotolarını ekledim..aşağıdaki linkte:) tıklayınız..
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=3327317&posted=1#post3327317
Çok teşekkürler.Harikalar.:)
Bu arada cidden yorumlar yapılmış.Genelde herkes beğenmiş, forumumuz eski haline dönmüş, benim yazılım iyi geçmiş ooooo daha ne isterim(z) :happy0064 :)
Tarık:Sorma teyzeciğim.Benim de şansızlığım bu.Bizim ki hem bakar kör hem de duyan sağır olunca bütün eksikliklerini diliyle gidermeye çalışıyor...
Yaşlı Teyze:Belli evladım senin söylemene gerek yok.Baksana kız geldiğinden beri taramalı tüfek gibi bir türlü susmadı.Filinta gibi delikanlısın yokmuydu bunun şöyle az konuşan modeli?
Yaşlı Amca:Şunları söyleyene bak.Sanki sen çok az konuşursun da.Senin dilinden bıktığım için sağır olduğum gün bir fakire sadaka verdim
Yaşlı Teyze:Nankör.Saçımı süpürge ettim senin için
Yaşlı Amca:Belli belli.Asıl saçını süpürge eden benim.Bak senin yüzünden ne başımda saç ne de ağzımda diş kaldı.
Tarık:Aman yapmayın.Bir de şu bakımdan düşünün.Demek ki bahsettiğiniz onca şeye rağmen birbirinizi o kadar çok sevmişsiniz ki hala bir aradasınız.
Yaşlı Teyze ve Yaşlı Amca: Haklısın evladım...:love05:
Tarık:Teyzeciğim hani bana sormuştun ya;Yokmuydu bunun daha iyi bir modeli diye...
Yaşlı Teyze:Evet
Tarık:İnan son modeli olsa bile ben Naz'ın kaportasına pardon saçının teline bile değişmem...:img-in_lo
Tarık: muhteşem bi konser verdik. İkimiz de harikaydık. Hele sizzz kıyafetinizle, makyajınızla ve sahnedeki duruşunuzla ordaki herkesi büyülediniz.
Naz: herkesi?
Tarık: evet herkesi
Naz: sen de dahilsin yani buna
Tarık: ister miydiniz?
….
Tarık: evet ben de dahilim
Naz: ne?
Tarık: sen de dahil misin buna diye sormuştunuz ya. Evet dahilim. Çello çalarken beni de büyülediniz. Sebebini de buldum. (naz, tarıktan güzel bi sebep beklerken)
Çünkü çello çalarken konuşmuyorsunuz. Ama çelloyu bırakıp konuşmaya başladığınız an büyü müyü kalmıyor...
Tarık: O zaman biz vaktinizi almayalım direkt kesin cezayı
Naz: e heralde, o kurbağa, bu kurt.
Naz:Çok mu beğendin?
Tarık:çok
Naz:Berrak'a tercih edersin yani beni.Iıı yani çorbasal olarak
Tarık:Ne?
Naz:Bu seferkini ben yaptım
Tarık:Tek başına mı?
Naz:Tamam biri durdu başımda.
Tarık:Zehirlenmem yani.Ne çorbası bu?
Naz:Ezogelin
Tarık: Dün düğün bugün ezogelin.Bir şey mi anlatmaya çalışıyorsunuz bana Naz Hanım
Naz: Pişman olabilirim diye aklımdan geçirmiştim ama bu kadar çabuk olacağını tahmin etmemiştim.
Naz : (bir hışımla uyanır) ne utanmaz şeysin sen her fırsatta öpmeye kalkıyorsun beni...pes yani amma derin uyuyorsun beni alıp kaçırsalar 3 gün sonra haberin olur
Tarık : o kadar da degil sabah kalktıgımda fark ederdim
Ümit : tamam kızma burda da kutlayabiliriz heeeeyyyyyy
[B]seçmece bunlar[/B
Valla seçmece:) Harikalar ya, direk hatırlattı sahneleri:)
NOT!: Rasida iç sesin yine her zamanki gibi harika.Yine büyük zevkle okudum:)
Kara İnci aynı düşüncelerimi senin için de paylaşıyorum:) Aynı zamanda Cansu ve Gizem için de tabiki:) Okuyup okuyup editliyorum sanki :icon_whis
whiteangel
15-05-07, 21:42
Arkadaşlar biliyorsunuz MGD ödül töreni başladı..
ödül töreninden son dakika haberleri..
SON DAKİKA HABERLERİ..
20. 16 14. ALTIN OBJEKTİF 2006 ÖDÜLLERİ BU AKŞAM OLİVİUM ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE DÜZENLENEN TÖRENLE SAHİPLERİNİ BULUYOR
20. 51: BU AKŞAM DÜZENLENEN MGD’NİN 14. ALTIN OBJEKTİF ÖDÜLLERİ’NİN SUNUCULUĞUNU SERAY SEVER İLE VATAN ŞAŞMAZ YAPIYOR
21. 09 :OBJEKTİF ÖDÜLLERİ GECCESİNE KATILANLAR ARASINDA İSTANBUL VALİSİ MUAMMER GÜLER, İSTANBUL AMERİKA BAŞKONSOLOS YARDIMCISI TASHAWNA. S. SMİTH, İSTANBUL BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KADİR TOPBAŞ, İSTANBUL EMNİYET MÜDÜR YARDIMCISI YAŞAR ŞAHİN GÜNGÖR GİBİ İSİMLER DE VAR
YALANCI YARİM EKİBİNE BOL ŞANSLARRRR:happy0064 :happy0064 :happy0064
ceza_cansu
15-05-07, 21:52
Ya bu yaşlı teyze yaşlı amca olayı bana halamı hatırlattı birden
cansu:ahh ne vuruyorsun hala ya
netice halam:şuna bak ne vuruyorsun diyor birde sen bana yaşlı mı demek istiyorsun bakim ha
cansu:ah ahh yok valla hala ben sana öyle şey dermiyim dur yazımın devamını bekle
heh ne diyordum ya böyle yaşlı amca-yaşlı teyze falan diyince aklıma Netice halanın yanlız olması geldi.E malum Bodrum yaz aylarında aşıkların mekanı.Orada Netice hala kendine uygun birini bulurmuş:)
netice hala:heh aferin işte kimin yeğeni kimin vahi bu kız sana hiç çekmemiş.Baksana Bodrum diyince hemen aklına ben gelmişim canım benim.Yok yok bu kız sana hiç çekmemiş bu bana çekmiş bana.Halasının kızı
cansu:saol canım halam
vahi:Ya iyide abla cansu benim kızım değil ki.O forumdan bir deli seni halası yaptı birden
cansu:vahi amca detaylarda kaybolmasak
netice hala:vahiiiii.Forumdan morumdan benim yeğenim ya sen ona bak:)
NOT:Sizce Netice hala kendine nasıl birini bulur Bodrum'dan:)Tipi ve özellikleri
cancan00619
15-05-07, 21:55
Nasıl yani başladımı ödül töreni?