Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-11
Sayfalar :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
ebru.karaca
19-05-07, 10:01
Ebru'cuğum biz de senin başına birşey geldi diyerek endişeleniyorduk:img-grin2.Kendini bu kadar özletme...:img-wink:
Tarık'ın ayna karşısında bizlere izletmiş olduğu tavırları açıkçası bana da hitap etmedi.Konuya Barış'ın performansı olarak bakarsak tabi ki muhteşemdi.Fakat bu Tarık'ın şimdiye kadar çizdiği dengeli karaktere pek yakışmadı.Olay iç muhasebeden taşıp şizofren bir profil çizdi.Naz da ki bu duygu karmaşasına alışmıştık ama Tarık da bu durumun tehlikeli boyutlara ulaşması sende olduğu gibi bende de huzursuzluk yarattı.Tarık'ı büründüğü o karakter de izlerken gözümün önüne Johnny Deep'in Secret Window da ki hali geldi.Ama Johnny Deep o filmde sahip olduğu ikinci kişiliğinden haberi olmayan şizofren bir adamı canlandırıyordu.Bu yüzden o rolü beni rahatsız etmedi.Hatta keyif alarak izlemiştim.Ama Tarık gibi dengeli bir karakteri bir anda şizofren bir vaka konumunda görmek hiç hoş değildi.Umarım bu ilk ve son görüşümüz olur...:img-yes:
Not 1:Cansu'cuğum replikler için çok teşekkürler.Emeğine sağlık...:good:
Not 2:Bengi'ciğim sana da fotoğraflar için çok teşekkürler.Emeğine sağlık...:good:
Hah Songül'üm yaa. Aynen, işte aynen bunu demek istiyordum.
Bu güne kadar çizilen Tarık profiline hiç uymadı o sahneler.
Johnny'nin filmine gelince, sahiden şizofren olan bir rolü izlemek başka tabi. Ama akıllı gösterilen bir adamı böyle izlemek beni utandırıyor :img-yes:
Bu arada, teşekkür ederim canımcım. Özletmem:img-in_lo
Herkese iyi geceler,
Öncelikle ebru.karaca yuvaya dönmene çok sevindim.:happy0064 ve de çok güzel bir yorumdu bence...Yazdıklarının çoğuna ben de katılıyorum. Ama Kara İnci de alıntı yapınca benim yarama parmak bastınız. Barış'ın perfonmansı kesinlikle muhteşemdi. Gülüşler, mimikler, tehditler, alaylar... Ona kesinlikle lafım yok. Ama Tarık'ın o sahneleri bana da çok abartı geldi. Yani kendi kendine konuşur insan, bunu hepimiz yaparız. Hatta o ilk konuşmalar fln yerindeydi.Hatta komikti. Ama sürekli sürekli gösterilince ben de sinir oldum. Hatta içim acıdı ya. Tarık'ı öyle görünce çok üzüldüm. Yani gerçekten delirmiş gibiydi ya. Hele bir de Belgin Hanım'a " Ben aynayla konuşmuyordum Tarık Tekelioğlu'yla konuşuyordum" derken ki ciddi ifadesi de destekledi gibi geldi bana. Bu bölüm Tarık'a çok üzüldüm. Bu konuşmalara rağmen araba içinde gayet sakindi. O da beni gene sinir etti. Naz'ın her söylediğini kabul etti. Yani bizim tanıdığımız Tarık bu değildi bence. Ne olursa olsun (iltifatların yanında) laf sokmaya çalışırdı Naz'a...
:) Çok teşekkür ederim. Yuvaya dönmek benim için de güzel oldu. Hep aklımın bir tarafında bir eksiklik vardı inan ki :)
Yani gerçekten delirmiş gibiydi ya. Hele bir de Belgin Hanım'a " Ben aynayla konuşmuyordum Tarık Tekelioğlu'yla konuşuyordum" derken ki ciddi ifadesi de destekledi gibi geldi bana.
Değil mi ama?
Değil mi ama?
Yani, bunun dörtte birini yapana zaten DELİ deyip, tedavi uyguluyorlar..:img-hyste
ebru.karaca
19-05-07, 10:03
Gamzeciğim, yorumunu zevkle okudum ;)
Umarım sahiden de Tarık TİTRER ve KENDİNE GELİR. Bakalım :img-yes:
Tüm forum arkaşlarım, Yalancı Yarim çalışanlarının, herkesin 19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun.....
(Atatürk şiirlerinden)
Yaşatıyor musun, devrimlerimi,
Götürebiliyor musun yeni çağlara,
Yazıyı, kılığı, hür düşünceyi
Örnek ediyor musun uluslara?
Atabiliyor musun zihinlerden
Softalık, gerilik, tüm karanlığı?
Adın var mı en yeni buluşlarda?
Köye sokabildin mi aydınlığı?
Sevebiliyor musun düşmanını?
Bolluk mu bir uçtan bir uca vatan?
Derim ki, yolumda yürüyorsunuz
Büyüğünden küçüğüne, o zaman.
Ben de herkesin 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINI kutluyorum.
:happy0064 :happy0064 :happy0064
pas.si.on79
19-05-07, 11:15
Yani gerçekten delirmiş gibiydi ya. Hele bir de Belgin Hanım'a " Ben aynayla konuşmuyordum Tarık Tekelioğlu'yla konuşuyordum" derken ki ciddi ifadesi de destekledi gibi geldi bana.
Değil mi ama?
Değil mi ama?
Yani, bunun dörtte birini yapana zaten DELİ deyip, tedavi uyguluyorlar..:img-hyste
aaaa ama arkadaşlar ben onu görmezden geliyordum.. coqette hatırlatmış. Naz ın gülü Tarıkın gözüne gözüne soktuğu gibi..:img-hyste Ebru da tekrarlamış.:Üstelik kırmızıyla da belirtmiş.:img-hyste . Ben unutmaya hatırlamamaya çalışıyorum O anı...
Kara inci demiş ki..
bu Tarık'ın şimdiye kadar çizdiği dengeli karaktere pek yakışmadı.Olay iç muhasebeden taşıp şizofren bir profil çizdi.
Songülcüğüm, iyilerin de daraldığı,buhran geçirdiği anlar olur...Özellikle Naz gibi bir sevgilisi varsa.. Ne yapsın..Olur o kadar..Önemli olan tekrarlanılmaması... Bir de aileden gelen birşey demişler ya..Hani hayatlarında sadece bir kez olur.. O da odur.. Bununla geçmiş olsun. :)
Bugün Barış'ın Manisa'da konseri var Bodrum'a 20 sinden sonra bir tarihte gidecekler.
öylemii:img-in_lo merve 19 demiştide...neyse 2 hazirandada barış düzcede:happy0064 inşallah gidicemmm:img-yes: gidebilirsem bide resim çekebilirsem eklerim inşallah...
bugün özet gelir sanırım..starda resim değişiyor,özet değişmiyor..
schmetterling
19-05-07, 12:47
selamlar.. nöbet iyi geçmiş dün gece sanırım...
ebru ablacım gelmene çok sevindim, umarım daha zevkle yorumlayacağın bölümler yakındır...
hüseyingazi
19-05-07, 12:50
Şok şok şok
Flash flash flash
YYTV yayınımıza bir son dakika gelişmesiyle ara veriyoruz
Uzun uğraşlar sonucu yy üzerinde oynanan gizli oyunların,çevrilen entirikaların
şok görüntülerini ele geçirmiş bulunmaktayız.Kaset şu anda yayına hazırlanmak üzere YYTV merkezine getiriliyor.İçinde hepimizi şok edecek görüntüler ve kayıp üyemiz tarık_naz la ilgili bilgiler olduğu söyleniyor.Kaset elimize ulaşır ulaşmaz montajını yapıp bu akşam YYTVde yayınlayacağız.Sakın yy den ve bizden ayrılmayın sevgili seyirciler.
:good: :good: :img-yes:
hüseyingazi
19-05-07, 13:07
huseyingazi sayın patronum çıkamıyosunuz galiba. Burayı bırakıp gitmek kolay değil ne de olsa :D:D Güncelleyip bakıyorum devamlı kim var kim yok diye. Nöbetide hakkıyla tutmak lazım değil mi :D:D:D:D
aaa öle deme frk arkadaşım. Biz nöbeti hakkıyla yapmaya çalışıyoruz. O da kontrolunu...:img-hyste
Ayrıca kendisinin söylediği gibi YY hastalığından dolayı forumdakiler bir süre karantina altındadır. Çıkıp gitmek kolay değil. Özel izin lazım..:icon_whis
Tam ben çıktım bu seferde siz benim kulağımı çınlattınız.
Tabi çıkamam buradan ayrılmak kolay mı?
Hem dediğiniz gibi nöbeti hakkıyla tutmak lazım
Herkese en az bir kere nöbet tutmayı tavsiye ederim
Bak geç yattım az uyudum demeden gündüz mesaisine başladım bile.
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
hüseyingazi
19-05-07, 13:19
[QUOTE=pas.si.on79;3380100]GÜNAYDINLAR HERKESE
oooooo test sonucuna geleceğiz..Yok öyle test sonucunu verip analizlere değinmemek..:img-hyste Yani bu test sonuçlarından, ne kadar doğru olduğunu anlayıp ciddiye almam mı yoksa alınmam mı gerek bilemedim.:img-hyste
Bildiğim birşey var ders çalışırken bile yy aklımdaydı..Bunun ben de etkisinin olduğunu anlayıp, reklam aralarında da gelmedim.Çalıştım sonunda.. ama neye yaradı.Yine burdayım.. Hastalık nüks etti sanırım....
Gece nöbetçilerinin bu fedakarca,azimlice bu görevlerini yerine getirdikleri için teşekkür ediyorum...
bende kulaklarımı sadece coqette ve frk çınlattı sanıyordum baktım başkalarıda varmış.
Şimdi seninle olayın üstünden şöyle bir geçelim
nerelerde anlaşamıyoruz önce bi onu bulalım
-Sen yy hastalığı bulaşanları tespit tanı ve tedavi merkezine mi güvenmiyorsun
-Hastalığın sanada bulaştığına mı inanmıyorsun
-Belirtilerin sende olmadığınımı düşünüyorsun
-Yoksa verdiğin cevaplaramı inanmıyorsun
-Tedavisinin olmadığına ve karantina altına alındığımızamı üzülüyorsun
:sad53: :sad53: :sad53:
NOT:Zaten nöbetten yeni çıktım şimdide fazla mesai yapıyorum sende nöbette sayılırdın beni anlarsın ve fazla yormazsın değil mi?
:img-hyste :img-hyste
pas.si.on79
19-05-07, 14:31
[QUOTE=hüseyingazi;3382720bende kulaklarımı sadece coqette ve frk çınlattı sanıyordum baktım başkalarıda varmış.
Şimdi seninle olayın üstünden şöyle bir geçelim
nerelerde anlaşamıyoruz önce bi onu bulalım
-Sen yy hastalığı bulaşanları tespit tanı ve tedavi merkezine mi güvenmiyorsun
-Hastalığın sanada bulaştığına mı inanmıyorsun
-Belirtilerin sende olmadığınımı düşünüyorsun
-Yoksa verdiğin cevaplaramı inanmıyorsun
-Tedavisinin olmadığına ve karantina altına alındığımızamı üzülüyorsun
:sad53: :sad53: :sad53:
NOT:Zaten nöbetten yeni çıktım şimdide fazla mesai yapıyorum sende nöbette sayılırdın beni anlarsın ve fazla yormazsın değil mi?
:img-hyste :img-hyste[/QUOTE]
aaa söyleyiş tarzına bak..İnsan psikolojik olarak etkilenmişsin der.:) Naz ın tutarsızlığı kimi olsa etkilemez der.. :)
Ben programımın gereğini hemen yapıyorum. Bodrum da Tarık ve Nazı buluşturuyorum.. YYTV Bodrum'da...:)
Arkadaşlar be mail yolamıştım star cevap geldi yayınlanmıyacağın göstedimiğiz ilgiye teşekkür ediyorlar bence tekrar diyorum bence stara başka gün için baskı yapabiliriz bu haftalı başka gün yayınlatabiliriz bence baskımız hızlandralım ama gün berilemek lazım bu benim düşüncem.
merhaba arkadaşlar size bi şey sormak istiyorum acaba yalancım in bodrum daki bölümleri kaç bölüm sonra başlayacak bileninz varmı varsa benimle paylaşabilirmi şimdiden teşekkürler...
hüseyingazi
19-05-07, 14:48
merhaba arkadaşlar size bi şey sormak istiyorum acaba yalancım in bodrum daki bölümleri kaç bölüm sonra başlayacak bileninz varmı varsa benimle paylaşabilirmi şimdiden teşekkürler...
Bir değişiklik olmazsa 46. bölüm bodrumda olacak.
hüseyingazi
19-05-07, 15:51
Şok şok şok
Flash flash flash
YYTV yayınımıza bir son dakika gelişmesiyle ara veriyoruz
Uzun uğraşlar sonucu yy üzerinde oynanan gizli oyunların,çevrilen entirikaların
şok görüntülerini ele geçirmiş bulunmaktayız.Kaset şu anda yayına hazırlanmak üzere YYTV merkezine getiriliyor.İçinde hepimizi şok edecek görüntüler ve kayıp üyemiz tarık_naz la ilgili bilgiler olduğu söyleniyor.Kaset elimize ulaşır ulaşmaz montajını yapıp bu akşam YYTVde yayınlayacağız.Sakın yy den ve bizden ayrılmayın sevgili seyirciler.
:good: :good: :img-yes:
Öğle saatlerinde verdiğimiz haberle ilgili bir son dakika gelişmesini haber vermek için sakin sessiz forum sayfasına ani bir dalış yapmak zorunda kaldım sayın seyirciler.Bahsi geçen kaset şu anda elimize geçti.Arkadaşlarım kasedi akşam yayınına yetiştirebilmek için canla başla çalışıyorlar.Bu kasetteki görüntüleri akşam kamuoyuna ve siz yy severlere ulaştıracagız.Sakın bizden ayrılmayın.
Televizyonunu yeni açanlar için haberi tekrarlıyorum kaset elimize ulaştı.Şok görüntüler bu akşam canlı canlı YYTV de.
pas.si.on79
19-05-07, 16:10
Öğle saatlerinde verdiğimiz haberle ilgili bir son dakika gelişmesini haber vermek için sakin sessiz forum sayfasına ani bir dalış yapmak zorunda kaldım sayın seyirciler.Bahsi geçen kaset şu anda elimize geçti.Arkadaşlarım kasedi akşam yayınına yetiştirebilmek için canla başla çalışıyorlar.Bu kasetteki görüntüleri akşam kamuoyuna ve siz yy severlere ulaştıracagız.Sakın bizden ayrılmayın.
Televizyonunu yeni açanlar için haberi tekrarlıyorum kaset elimize ulaştı.Şok görüntüler bu akşam canlı canlı YYTV de.
Az sonra.... az sonra........
yeter artık...:) yani şey yapımcım daha ne kadar bekleteceksiniz...:)
Ben serpils arkadaşımızı bekliyorum.:img-pilot Bize umarım özet getirir bugün.. :img-pilot :img-pilot :img-pilot :img-pilot
hüseyingazi
19-05-07, 16:37
Az sonra.... az sonra........
yeter artık...:) yani şey yapımcım daha ne kadar bekleteceksiniz...:)
Ben serpils arkadaşımızı bekliyorum.:img-pilot Bize umarım özet getirir bugün.. :img-pilot :img-pilot :img-pilot :img-pilot
Biraz daha sabır sayın seyirciler .Kaset henüz elimize geçti yayına yetiştirilmeye çalışılıyor akşama hazır olur inşallah.Hazır olur olmazda hemen yayına verilecek .Sizler izlemek konusunda ne kadar sabırsızlanıyorsanız bende yayınlamak konusunda o kadar sabırsızlanıyorum.Hem daha yytv haber ekibi frk,coqette ve saYYgınerde henüz gelemediler.
NOT:Kaseti bekletme işinin forumu heyecanlandırmak, hareketlendirmek,herkesin burda olduğu bir saati bekleyip beraber uçuşa geçmek gibi konularla ilgisi yoktur yanlış anlaşılmasın.Sadece montaj işleri uzun sürdüğü için bekliyoruz.:img-blush :img-blush
hüseyingazi
19-05-07, 16:46
AA bakın coqette gelmiş.
Şiişşşttt coqette frk ve saYYgıneri alıp acil olarak YYTV merkezimize gel.Akşama canlı yayın var .YYTV olarak ilk haber bombamızı patlatıyoruz hepinize ihtiyaç olacak bu akşam.
YYTV olarak günlerdir üzerinde olduğumuz bir konu vardıya işte o konunun kasedi şu an elimizde akşam yayına vereceğiz.
Çabuk çabuk ol yürüme koş koş.
Sevgili patronum,
Baktım kulaklarımda yeniden bir çınlama.Hemen soluğu burda aldım. Maalesef diğer ikisinden haber alamıyorum.YY yan etkisi olarak haber üzerindeyken cep telefonlarımızı kapatıyoruz.:img-yes: Şuan nerdeler bir fikrim yok. Ama gece nöbetinden sonra frk arkadaşımız hala uyuyor olabilir.:icon_whis
Kaset olayını bende gelince öğrendim. Hemen işe koyuldum. Arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum. İnşallah en kısa zamanda izleyicilerimize bomba haberi vereceğiz.:good:
Lütfen sabırsızlanmayınız sayın seyirler... İnşallah beklediğinize değecek.:img-wink:
hüseyingazi
19-05-07, 17:32
Sevgili patronum,
Baktım kulaklarımda yeniden bir çınlama.Hemen soluğu burda aldım. Maalesef diğer ikisinden haber alamıyorum.YY yan etkisi olarak haber üzerindeyken cep telefonlarımızı kapatıyoruz.:img-yes: Şuan nerdeler bir fikrim yok. Ama gece nöbetinden sonra frk arkadaşımız hala uyuyor olabilir.:icon_whis
Kaset olayını bende gelince öğrendim. Hemen işe koyuldum. Arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum. İnşallah en kısa zamanda izleyicilerimize bomba haberi vereceğiz.:good:
Lütfen sabırsızlanmayınız sayın seyirler... İnşallah beklediğinize değecek.:img-wink:
Tamam sevgili coqette sen diğerlerini boşver direk merkeze gel ben onlara ulaşmaya çalışayım.Tabi günlerdir gece gündüz çalışıyorlar bünye biryere kadar dayanabilir.Sonrada uykusuzluktan sızıp kalıyorlar.Zaten bu saatten sonra direk canlı bağlantı yapacağı yere gitmesi gerekir ancak yetişir.
Şimdi bir umut forumdan çağrımı yapıyorum frk ve saYYgınerin komşusu olup şu anda burada yazdıklarımı okuyan birisi varsa bizimkilerin kapısını çalıp uyandırabilirlermi acaba.Cepleri kapalı ulaşamıyoruz.Israrla kapılarını çalın uyanırlarsa hemen bu sayfaya girmelerini söyleyin lütfen.
elmali-turta
19-05-07, 19:26
Ee niye kimse konuşmaz olmuş=))Herkes sanki bişeylere kilitlenmiş gibi yorumlar mı bitti yoksa...
Ben Fulya Abla'nın mesajını okudukça 46. bölümü düşünüyorum ama açıkcası benimde içimden yazmak pek gelmiyor zaten bu haftaki rahatsızlığımdan ötürüde forumda da pek olamadım...Ama bugun forumu bir durgunluk almış başını gidiyor..
Bu gece de olmazki böyle durgunluk..Güzel bi kopmak lazım dime:img-wink: =))Burçincim,Cansucum ve diğer forumdaşlarım nerelerdesinz bakiyim...:img-wink: :img-wink:
ceza_cansu
19-05-07, 19:32
Ee niye kimse konuşmaz olmuş=))Herkes sanki bişeylere kilitlenmiş gibi yorumlar mı bitti yoksa...
Ben Fulya Abla'nın mesajını okudukça 46. bölümü düşünüyorum ama açıkcası benimde içimden yazmak pek gelmiyor zaten bu haftaki rahatsızlığımdan ötürüde forumda da pek olamadım...Ama bugun forumu bir durgunluk almış başını gidiyor..
Bu gece de olmazki böyle durgunluk..Güzel bi kopmak lazım dime:img-wink: =))Burçincim,Cansucum ve diğer forumdaşlarım nerelerdesinz bakiyim...:img-wink: :img-wink:
Geldim canım geldim:)Benim şu finaller bir bitsin benden kurtulamicaksınız zaten:)7 gün 24 saat burda olcam.Hadi şimdi benden bir soru geliyor:)
44. bölümde Naz sürekli Tarık Tekelioğlu'nun peşinden koştu.Hep onu merak etti,onun için hazırlandı,onun için saatlerce bekledi.Ama bunları yapması Tarık Tekelioğlu'na aşık olduğunu göstermez.Naz'ın tek amacı ailesinin, geleceğini kurtarmak için gece gündüz çalışan,bunun için bankasına borçlanmayı göze alan Tarık Tekelioğlu'ndan özür dilemek.Naz, Tarık Tekelioğlu için demediğini bırakmadı ama 43. bölümde Hulusi'den öğrendikleri yüzünden pişman oldu.Tarık Tekelioğlu ile yüz yüze konuşup özür dilemek istedi.Bütün bunları yaparkende şoför Tarık'ı hiç kıskandırmaya çalışmadı.Naz,Tarık Tekelioğlu'ndan etkilendi doğru.Ama bu aşk anlamında bir etkilenme değil.Tarık Tekelioğlu iyi,yardımsever,fedakar biri.Naz da bu iyi davranışlardan etkilendi.
Bizim şoför Tarık ise Naz'ın Tarık Tekelioğlu'na aşık olduğunu düşünüyor.Naz'ın sadece parası var diye Tarık Tekelioğlu'na ilgi duyduğunu düşünüyor.Bu yüzden de patlaması yakın.Bodrumdan önceki bölümde yani bu 45. bölümde Tarık'ın patlamasını görücez.Bu yüzden aralarında bir kavga çıkabilir.Eski defterler de açılabilir.Peki bütün bunlar olursa Tarık ve Naz nasıl beraber Bodrum'a gidicek???Malum önümüzdeki konu Bodrum.Her yol ona çıkıyor.Cidden Tarık ve Naz ne olucak da Bodrum'a gidicek?Birde dediğim gibi kavga etmişlerse nasıl olucak bu durum?
hüseyingazi
19-05-07, 19:34
Ben sabahtan beri burdayım ama pek gelen giden yok
birkaç kişi uğruyor ve hemen gidiyor sayfalara bakarsan benim birsürü yazımla karşılasırsın .Artık kendimi aynada kendiyle konuşan Tarık gibi hissetmeye başladım.Hatta kendi yazılarıma alıntı yapıp yeni yazılar bile yazdım.Karar verdim kendime yeni bir üyelik daha alacağım.Bir ilk üyeliğimden yazıp ikinci üyeliğimle cevap yazacağım sıkılırsam ikinci üyeliğimle yazıp birinci üyeliğimle cevap vereceğim.Böyle kendi kendime forum sayfalarını doldurup vakit geçireceğim.:img-pilot :img-pilot
NOT:Merakla beklenen kasette artık sona yaklaşıldı birazdan YYTV kasedi yayına sürecek sakın bizden ayrılmayın.
elmali-turta
19-05-07, 19:40
Geldim canım geldim:)Benim şu finaller bir bitsin benden kurtulamicaksınız zaten:)7 gün 24 saat burda olcam.Hadi şimdi benden bir soru geliyor:)
44. bölümde Naz sürekli Tarık Tekelioğlu'nun peşinden koştu.Hep onu merak etti,onun için hazırlandı,onun için saatlerce bekledi.Ama bunları yapması Tarık Tekelioğlu'na aşık olduğunu göstermez.Naz'ın tek amacı ailesinin, geleceğini kurtarmak için gece gündüz çalışan,bunun için bankasına borçlanmayı göze alan Tarık Tekelioğlu'ndan özür dilemek.Naz, Tarık Tekelioğlu için demediğini bırakmadı ama 43. bölümde Hulusi'den öğrendikleri yüzünden pişman oldu.Tarık Tekelioğlu ile yüz yüze konuşup özür dilemek istedi.Bütün bunları yaparkende şoför Tarık'ı hiç kıskandırmaya çalışmadı.Naz,Tarık Tekelioğlu'ndan etkilendi doğru.Ama bu aşk anlamında bir etkilenme değil.Tarık Tekelioğlu iyi,yardımsever,fedakar biri.Naz da bu iyi davranışlardan etkilendi.
Bizim şoför Tarık ise Naz'ın Tarık Tekelioğlu'na aşık olduğunu düşünüyor.Naz'ın sadece parası var diye Tarık Tekelioğlu'na ilgi duyduğunu düşünüyor.Bu yüzden de patlaması yakın.Bodrumdan önceki bölümde yani bu 45. bölümde Tarık'ın patlamasını görücez.Bu yüzden aralarında bir kavga çıkabilir.Eski defterler de açılabilir.Peki bütün bunlar olursa Tarık ve Naz nasıl beraber Bodrum'a gidicek???Malum önümüzdeki konu Bodrum.Her yol ona çıkıyor.Cidden Tarık ve Naz ne olucak da Bodrum'a gidicek?Birde dediğim gibi kavga etmişlerse nasıl olucak bu durum?
Cansu'm bir gelmişsin pir gelmişsin yani:))Bu ne zor bir soru böle:img-hyste
Dediklerinde haklısın Naz'ın Tarık Tekelioğluna duyduğu bir hayranlık var şuan bunun nedeni hem hulusi'nin anlatıkları hemde onu hiç görmemesi:))
Soruna gelicek olursak şuan aslında pek bir tahminim yok dediğin gibi Tarık tarafından bir patlama olursa ve kavga ederlerse ki banada öyle geliyor=))Bu durum da bodruma ayrı ayrı gidebilirler ama bu bodruma gidilme konusunda Bengi Abla'nın güzel bir tahmini vardı ben ona katılıyorum=))Ama yinede 45.Bölümü izlemeden yorum yapamıcam zaten hiçbiri tutmuo:img-hyste
ceza_cansu
19-05-07, 19:45
Cansu'm bir gelmişsin pir gelmişsin yani:))Bu ne zor bir soru böle:img-hyste
Dediklerinde haklısın Naz'ın Tarık Tekelioğluna duyduğu bir hayranlık var şuan bunun nedeni hem hulusi'nin anlatıkları hemde onu hiç görmemesi:))
Soruna gelicek olursak şuan aslında pek bir tahminim yok dediğin gibi Tarık tarafından bir patlama olursa ve kavga ederlerse ki banada öyle geliyor=))Bu durum da bodruma ayrı ayrı gidebilirler ama bu bodruma gidilme konusunda Bengi Abla'nın güzel bir tahmini vardı ben ona katılıyorum=))Ama yinede 45.Bölümü izlemeden yorum yapamıcam zaten hiçbiri tutmuo:img-hyste
Ayrı ayrı mı cidden olabilir.Ayrı ayrı olursa Tarık şoför maaşıyla oraya nasıl gidicek.Gidemez.O zaman Tarık'ın orda animatörlük falan yapması gerekir.Eğer öyle olursa bence Tarık daha çok bayanlarla ilgilenir.Sonucunda müşteri memnuniyeti önemlidir.Hazır elinde Naz'ı kıskandırmak için fırsat da var.Ama eğer böyle yaparsa Naz boş durur mu?Bence durmaz.Su uyur Naz uyumaz.Halasına çekti o.Gerekirse o da gider animatör olur.Tarık Naz'ın erkek müşterilerle ilgilenmesine dayanamaz ve yer değiştirirler.Naz kızlara bakar,Tarık erkeklere.O manzara cidden komik olurdu.Naz Tarık'a asılan bütün kızları animasyon bahanesiyle bir yere toplar.Hepsine sırayla pasta atar.Zavallı kızlarda animasyon sanıp eğlenirler.Peki Tarık ne yapar.Bütün erkekleri toplar havuza.Su topu bahanesiyle hepsinin kafalarına atar topu.Bodrum da Naz'ın ve Tarık'ın yanına yaklaşıcak olan gençler yandı:)
elmali-turta
19-05-07, 19:53
Ayrı ayrı mı cidden olabilir.Ayrı ayrı olursa Tarık şoför maaşıyla oraya nasıl gidicek.Gidemez.O zaman Tarık'ın orda animatörlük falan yapması gerekir.Eğer öyle olursa bence Tarık daha çok bayanlarla ilgilenir.Sonucunda müşteri memnuniyeti önemlidir.Hazır elinde Naz'ı kıskandırmak için fırsat da var.Ama eğer böyle yaparsa Naz boş durur mu?Bence durmaz.Su uyur Naz uyumaz.Halasına çekti o.Gerekirse o da gider animatör olur.Tarık Naz'ın erkek müşterilerle ilgilenmesine dayanamaz ve yer değiştirirler.Naz kızlara bakar,Tarık erkeklere.O manzara cidden komik olurdu.Naz Tarık'a asılan bütün kızları animasyon bahanesiyle bir yere toplar.Hepsine sırayla pasta atar.Zavallı kızlarda animasyon sanıp eğlenirler.Peki Tarık ne yapar.Bütün erkekleri toplar havuza.Su topu bahanesiyle hepsinin kafalarına atar topu.Bodrum da Naz'ın ve Tarık'ın yanına yaklaşıcak olan gençler yandı:)
Ay Cansu kopardın beni:img-hyste :img-hyste Hayalimde canlandırdım da olur mu olur yani:img-hyste :img-hyste
Zaten Barış eskiden animatörlük yaparmış=))Ama dizide yaparmı bilemem yine de=)
Ben en çok şeyi düşünüyorum Naz güneşlenirken Tarık napıcak??Sırtına yağmı sürücek yoksa havluyla üzerini mi örtücek??..:img-hyste :img-hyste
hüseyingazi
19-05-07, 19:56
Yayınımıza şok bir gelişmeyle ara veriyoruz değerli izleyiciler.
Uzun süredir dizimizde birşeyler yolunda gitmiyordu,bir gariplik vardı,
hiçbirşey eskisi gibi değildi ve herkes bu durumdan şikayetçiydi.Forum sayfamız bile artık eskisi gibi değildi.Bizlerde sorumlu yayıncılar olarak bir ekip kurduk ve bu konuyu derinlemesine araştırmaya başladık.Sorunu bulursak olayı çözebiliriz dedik ,çalıştık, çabaladık,çeşitli tehlikeler atlattık ama yılmadık.Sonunda ne olduğunu çözdük.Bütün veriler bize YYÖYÖÇÖ diye bir adresi işaret ediyordu.YYÖYÖÇÖ nemiydi.Evet açıklıyorum YYÖYÖÇÖ nün açılımı şuydu:Yalancı Yarimin Önlenemez Yükselişini Önlemeye Çalışanlar Örgütü.Bizlerde sizin gibi şok olduk.YY min başına gelenlerin arkasında böyle organize bir örgütün olduğu aklımıza hiç gelmemişti.Aramızdan bir kişi bu örgüt evine sızmayı başardı ve gizli kamerayla şimdi izleyeceğiniz şu görüntüleri çekmeyi başardı.
KötüAdam1: Çalışmalar nasıl gidiyor bu hafta kaç kişi daha diziden soğudu,kaç kişi birdaha izlemeyecek son durum ne?
KötüAdam2: Geçen haftaya göre önemli bir değişme yok.Sanırım izleyiciler yy min bu haline alışıp artık onu böyle kabul ettiler.Hala reytingleri aynı seviyede.Tabi birde bodrum meselesi var o yüzden herkes umutla onu bekliyor.
KötüAdam1:O zaman yeni birşeyler yapmalıyız bodruma gitmeden biraz daha seyirci koparmalıyız diziden yoksa yanarız.
KötüAdam2:Abi biz niye böyle bir örgüt kurduk bize ne yy den ,başarısından ,seyircisinden başka işimiz yokmu?
KötüAdam1:Sana birkez daha anlatayım ama bu son olacak.Şimdi bu dizi yazın başladığında yaz dizisi gelir geçer dedik önemsemedik.Baktık herkes bu diziyi izliyor ,reytinglerde 1. oluyor biraz ürktük.Nasılsa 13 bölüm olacak sabredelim dedik.Ama diziyi uzatma kararı alınınca o zaman harekete geçtik.Çünkü yy bizim dizilerin reytinglerini altüst etti.Birde çok düşük bir bütçeyle çok kaliteli bir iş yapıyorlar bu sefer bizim kanalların patronları madem onlar bu bütçeyle kaliteli bir iş çıkarabiliyorlar deyip bizim bütçeleri azaltmaya karar verdiler.Sonra oyuncularından biri şarkıcıydı o nasıl olsa bu işi kıvıramaz dedik onca başarılı oyuncunun arasında sırıtır dedik ama o da kırk yıllık oyuncu gibi oynuyor.
KA2:Bunun ne zararı var ki?
KA1:Biz adam beceremez eleştirilir dizi olumsuz etkilenir derken aksine herkesten tam not aldı.Bu sefer bizim patronlar oyuncu olmayıp dizi yaptırdığımız ama bu işi beceremiyen tüm ünlülerin dizilerine son verdi.Böyleleri varsa onlarla dizi çekelim dediler.E hepsi böyle değilki gitti bizim birsürü dizi projesi.
KA2:Bunların sevenleride çok bağlı değilmi abi
KA1:Onları hiç hatırlatma.Bu yy min sadık izleyicileri yüzünden bizim diziler anketlerden yarışmalardan birinci çıkamaz oldu.Oyuncularada çok destek veriyorlar bizimkiler ortada kalıyor o zaman.
KA2:Çok haklısın abi hemen birşeyler yapalım ya da önceden yaptığımız başarılı olmuş planlardan birini devreye sokalım.Mesela kanala yine baskı yapalım zor durumda bırakalım yy fazla reklamını yapmasın.
KA1:Onu zaten denedik kanal birak reklam yapmayı fragmanını bile doğru dürüst göstermiyor.Gösterse bile kuş kadar birşey yayınlıyor gecenin bilmem kaçında.Ama yy delileri o kuş kadar fragmandan neler neler çıkarıyorlar ve coşkuyu artırıyorlar inanamazsın.Senaristlere baskıyı biraz daha mı artırsak oyunculara dahada sıkıcı replikler mi yazdırsak acaba?
KA2:Zaten senaristleri sıka sıka suyunu çıkarttık adamlar doğru düzgün birşey yazamıyorlar bizim korkumuzdan.Baskıyla senaryoyu 9 ay öncesine çevirttik şimdi başroldekiler sanki birbirini yeni tanıyor gibi onca yaşananları unutmuş gibiler.Şimdi şöyle soğuk bir tarık naz ilişkisi var aralarında.Senayo ilk ana döndü o unutulmaz sahneler olmadan yeni bir tarık naz ilişkisi olacak.Sadece patron -şöför yani okadar.
KA1:Ama yine bu yy forumundakiler boş durmuyor kendileri senaryo üretiyorlar ve bu günler geçecek diye inadına yy diyorlar.Biz bu forumada el atmıştık o ne oldu?
KA2:Adamlarımız foruma üye oldu sürekli kötü eleştiriler yazdılar birdaha izlemeyelim kampanyası başlattılar ama nafile.Bunların olumsuz eleştiri yapanları bile dizinin iyiliği için eleştiriyor ve sonunada şu sloganı ekliyor ne olursa olsun sonuna kadar yy.Bizimkiler bunların arasından hemen farkedildi haddimizi bildirdiler biz yazdıkça onlar dahada kenetlendi.
KA1:Bunların arasından forumun güvenini kazanmış aktif bir üyeyi kaçırmıştık.Onu burda çeşitli işkencelerle yy düşmanı yapacaktık ve geri foruma yollayıp arkadaşlarını olumsuz yönde etkilemesini sağlayacaktık.Yani kaleyi içten çökertecektik.
KA2:Sen Serdarı diyorsun namı diğer tarık_naz.O işi unut abi
KA1:Niye adam kabul etmedimi?
KA2:Daha adamı yy den soğutamadıkki teklifi kabul etsin.Ne işkenceler yaptık yinede işe yaramadı .En son 24 saat kesintisiz yy izletmeye başladık belki sıkılır birdaha yy mi görmek bile istemez dedik bünyesi sağlammış adama kaçıncı tekrarı izletiyoruz hala izliyor ve gülebiliyor.
KA1:Bırakın gitsin o zaman boşuna uğraşmayın
KA2:Bıraktık ama gitmiyorki burası güzelmiş ders yok tasa yok 24 saat yy var dedi ve hala yy izliyor.Bir ara burda bilgisayar ve internet varmı diye sordu ama sonra diziye daldı ve unuttu.
KA1:O zaman en başarılı olduğumuz ,diziye en çok izleyici kaybettiriğimiz yöntemi tekrarlayalım.
KA2:Neymiş o?
KA1:Hiç reklamı yapılmadan ,duyurulmadan dizinin gününü değiştirtelim.
KA 2:Sen çok yaşa abi.Evet bunu yaptıralım.Bunu 2 kere yaptırdık ve ikisindede çok başarılı olduk.
KA1:Bunu bu hafta yapalım tam bodrum öncesi diziye güzel bir darbe olur hahahaha
KA2:Abi benim aklıma daha güzeli geldi.Bu dizinin yayınlanmadığı hafta oldumu?
KA1:Hayır .Hatta başlarına neler geldide yinede yayınlandı.
KA2:Tamam o zaman bu hafta yeni birşey deniyelim.Dizi bu hafta hiç yayınlanmasa araya bir boşluk girse kaç kişi diziden soğur hatta bir kısmı bodrumu bile unutur.
KA1:Böylece bodrumdaki etkili sahnelerden birçok kişi izlemeyemeyeceği için etkilenmez.Aferin sana sende çok büyük gelişme var.Herkese haber ver YYÖYÖÇÖ nün 44. olağan toplantısı bu akşam burda olacak.
KA2:Tamam abi ben gidiyorum.
KA1-KA2:hahahahahahahaha......
burcin_kaplan
19-05-07, 20:00
Bu gece de olmazki böyle durgunluk..Güzel bi kopmak lazım dime:img-wink: =))Burçincim,Cansucum ve diğer forumdaşlarım nerelerdesinz bakiyim...
Bende geldim bende :)
Ay Cansu kopardın beni:img-hyste :img-hyste Hayalimde canlandırdım da olur mu olur yani:img-hyste :img-hyste
Ben en çok şeyi düşünüyorum Naz güneşlenirken Tarık napıcak??Sırtına yağmı sürücek yoksa havluyla üzerini mi örtücek??..:img-hyste :img-hyste
:img-hyste
Valla sırtına yağ süreceğini hiç sanmıyorum. çünkü o sırada başka bayanlar ondan sırtıma yağ sürer misin gibi isteklerde bulunuyordur Naz'da deliriyordur tabi sonradan delirip napıyorsun sen benim emrimdesin gel bana yağ sür derse orasını bilemem:img-hyste :img-hyste
Ama tabi tek sarkılan tarıkta olmuyacak nazada erkekler sarkıcak.Belkide Naz tarıkın inadına başkasına yağ sürdürür.
NOT: Allah şu güneş kremini yapanlardan sağolsun:img-hyste
ceza_cansu
19-05-07, 20:00
Tabiki üstünü örtücek.Şu yağ sürme olayını Tarık Naz'a değil başka bir kıza yapar.
Tarık ve Naz yan yana güneşlenir.Naz'ın diğer tarafına yakışıklıgüneş gözlüklü bir genç,Tarık'ın diğer tarafına da güzel bir kız gelir.Tarık gencin Naz'a bakışlarından rahatsız olur.Naz'ın üstünü falan örtmeye çalışır.Ama Naz Tarık'ı kıskandırmak için hayatta örtmez üstünü.Tam Tarık kıskançlıktan deli olmuşken Tarık'ın yan tarafındaki kız Tarık'dan sırtına yağ sürmesini ister.Tabi Tarık anında kabul eder.O zaman ne olur deli olma sırası Naz'a geçer.Peki daha sonra ne olur???Hemen söyliyim Naz ertesi gün o kızın kullandığı yağ'ın içine başka daha düşük faktörlü bir yağ koyar.Kızcağızda güneşte resmen yanar.Tarık ne yapar?O gencin güneş gözlüğüne yapıştırıcıyı sürer.Çocuk gözüne taktığında gözlüğü bir daha çıkartamaz:img-hyste :img-hyste
NOT:Ne oldu bugün bana.Cani tarafım çıktı ortaya.İşte bunun tek bir nedeni var.O da Yalancı Yarim de hala Tarık'ın Naz'a verdiği birgülü görememem:img-hyste
NOT2:Herşeyi nasıl güle bağlıyorum.Cidden şaşıyorum.E boşuna dememişler insanın fikri neyse zikride odur diye:)
ceza_cansu
19-05-07, 20:06
Bende geldim bende :)
Valla sırtına yağ süreceğini hiç sanmıyorum. çünkü o sırada başka bayanlar ondan sırtıma yağ sürer misin gibi isteklerde bulunuyordur Naz'da deliriyordur tabi sonradan delirip napıyorsun sen benim emrimdesin gel bana yağ sür derse orasını bilemem:img-hyste :img-hyste
Ama tabi tek sarkılan tarıkta olmuyacak nazada erkekler sarkıcak.Belkide Naz tarıkın inadına başkasına yağ sürdürür.
Canım ikizim aynı konuyu yazmışız.Boşuna ikiz değiliz zaten:img-cool2 Kesinlikle haklısın Allah şu güneş kremini yapanlardan razı olsun:img-hyste
burcin_kaplan
19-05-07, 20:06
Tabiki üstünü örtücek.Şu yağ sürme olayını Tarık Naz'a değil başka bir kıza yapar.
Tarık ve Naz yan yana güneşlenir.Naz'ın diğer tarafına yakışıklıgüneş gözlüklü bir genç,Tarık'ın diğer tarafına da güzel bir kız gelir.Tarık gencin Naz'a bakışlarından rahatsız olur.Naz'ın üstünü falan örtmeye çalışır.Ama Naz Tarık'ı kıskandırmak için hayatta örtmez üstünü.Tam Tarık kıskançlıktan deli olmuşken Tarık'ın yan tarafındaki kız Tarık'dan sırtına yağ sürmesini ister.Tabi Tarık anında kabul eder.O zaman ne olur deli olma sırası Naz'a geçer.Peki daha sonra ne olur???Hemen söyliyim Naz ertesi gün o kızın kullandığı yağ'ın içine başka daha düşük faktörlü bir yağ koyar.Kızcağızda güneşte resmen yanar.Tarık ne yapar?O gencin güneş gözlüğüne yapıştırıcıyı sürer.Çocuk gözüne taktığında gözlüğü bir daha çıkartamaz:img-hyste :img-hyste
NOT:Ne oldu bugün bana.Cani tarafım çıktı ortaya.İşte bunun tek bir nedeni var.O da Yalancı Yarim de hala Tarık'ın Naz'a verdiği birgülü görememem:img-hyste
NOT2:Herşeyi nasıl güle bağlıyorum.Cidden şaşıyorum.E boşuna dememişler insanın fikri neyse zikride odur diye:)
Cansu hala bir güldür gidiyor olay hadi hayırlısı umarım şu kayıklar battığında baltalar indirildiğinde senin gül çıkı verir ortaya:)
Haa bu arada değinmeden edemicem şu ''Nasılııım'' olayına bittim ben bu hafta.Naz'ın tarıka sana birşey sorucam dedikten sonra iki kez yaptı hatta bunu ''Nasılım'' demesi beni baya güldürdü:) Böyle ufak dokundurmalar baya güzel oluyor.
Buu aradaa hadi gün öyle geçti.Güneşti kremdi kıskançlıktı.Akşam ne olucak akşam.Disco ya falan gider heralde bizimkiler:) Disco'da çocuğun biri gelip Nazı dansa davet ederse ne olur? 25 bölümdekinden daha fena olur heralde:img-hyste
elmali-turta
19-05-07, 20:08
der der Naz bu:img-hyste :img-hyste
Ama her ikiside olabilir dediğin sonuçta her halükarda kıskançlıklar olucak hem Tarığın hemde Nazın açısından ama bu kıskançlıklara bn sinirlenceğimi sanmıyorum çok eğlenicez gibime geliyo hele Cansunun yazdığı şeyler olursa tam koparız herlade:img-hyste :img-hyste
Dip Not:Bencede Allah şu güneş kremini icat edenden razı olsun ne yaralı bişeydir o öyle:img-hyste :img-hyste
ceza_cansu
19-05-07, 20:12
Cansu hala bir güldür gidiyor olay hadi hayırlısı umarım şu kayıklar battığında baltalar indirildiğinde senin gül çıkı verir ortaya:)
Haa bu arada değinmeden edemicem şu ''Nasılııım'' olayına bittim ben bu hafta.Naz'ın tarıka sana birşey sorucam dedikten sonra iki kez yaptı hatta bunu ''Nasılım'' demesi beni baya güldürdü:) Böyle ufak dokundurmalar baya güzel oluyor.
Buu aradaa hadi gün öyle geçti.Güneşti kremdi kıskançlıktı.Akşam ne olucak akşam.Disco ya falan gider heralde bizimkiler:) Disco'da çocuğun biri gelip Nazı dansa davet ederse ne olur? 25 bölümdekinden daha fena olur heralde:img-hyste
Çıksın çıksın o gül ortaya çıksın.Bu arada şu nasılım olayı beni de kopardı:img-hyste :img-hyste
Şimdi bak disco dedin aklıma Bodrum'daki barlar sokağı geldi.E Bodrum a gitmişken oraya uğramadan olmaz.Diyelim çocuğun biri Naz'ı dansa kaldırdı.Doğal olarak Naz kıskandırır.Tarık'ın da Naz'ı kıskandırması gerek.Ama gidip bir kızı dansa kaldıramaz.Çok cesaret ister bu.Birde Naz'ın yanında cidden çok zor.Ama ya barda sahneye çıkan grup yine Tarık'ı tanıyorsa o zaman süper olur.Ya da tanımasa bile Tarık rica edip sahneye çıkabilir.6. bölümdeki gibi hareketli bir şarkı söyler.Sahneden indiğinde de bütün kızlar hayran olur ona.Anında çevrelerler etrafını
burcin_kaplan
19-05-07, 20:17
Çıksın çıksın o gül ortaya çıksın.Bu arada şu nasılım olayı beni de kopardı:img-hyste :img-hyste
Şimdi bak disco dedin aklıma Bodrum'daki barlar sokağı geldi.E Bodrum a gitmişken oraya uğramadan olmaz.Diyelim çocuğun biri Naz'ı dansa kaldırdı.Doğal olarak Naz kıskanır.Tarık'ın Naz'ı kıskandırması gerek.Ama gidip bir kızı dansa kaldıramaz.Çok cesaret ister bu.Birde Naz'ın yanında cidden çok zor.Ama ya barda sahneye çıkan grup yine Tarık'ı tanıyorsa o zaman süoer olur.Ya da tanımasa bile Tarık rica edip sahneye çıkabilir.6. bölümdeki gibi hareketli bir şarkı söyler.Sahneden indiğinde de bütün kızlar hayran olur ona.Anında çevrelerler etrafını
İştee bu ''tam süper olur'' :img-hyste
Eminim şarkıda gene bakışırlar şöyle bir ondan sonra Naz tarıka mutlu mutlu sırıtırken şarkısı bittiğinde.Birden kızların tarıkın etrafına doluşmasıyla Tarık'ı bile göremez Naz, kızların ortasında kaldı tabi tarık:img-hyste
Ama bu iş pek uzun sürmez.KArşılıklı kıskandırmalar sonucu ikiside deli olur tabi sonucunda birinden biri tutup çekicek diğerini ve çıkarıcak ordan :) ee ondan sonrada sahile gitsenler yahu :) otursunlar kumsalda.Şöyle konuşsunlar Tarık birde Naz'a özel şarkı söylesin:)
ceza_cansu
19-05-07, 20:19
İştee bu ''tam süper olur'' :img-hyste
Eminim şarkıda gene bakışırlar şöyle bir ondan sonra Naz tarıka mutlu mutlu sırıtırken şarkısı bittiğinde.Birden kızların tarıkın etrafına doluşmasıyla Tarık'ı bile göremez Naz, kızların ortasında kaldı tabi tarık:img-hyste
Ama bu iş pek uzun sürmez.KArşılıklı kıskandırmalar sonucu ikiside deli olur tabi sonucunda birinden biri tutup çekicek diğerini ve çıkarıcak ordan :) ee ondan sonrada sahile gitsenler yahu :) otursunlar kumsalda.Şöyle konuşsunlar Tarık birde Naz'a özel şarkı söylesin:)
Of of söylesin tabi.Ama mümkünse sahilde karada olsunlar.Öyle kayıka falan gerek yok.Malum Bodrum'da kayıklar suya gömülücek.Tarık ve Naz üstündeyken olmasın bu gömülme:)
NOT:Yok yok ben bugün pek bir canileştim:)
elmali-turta
19-05-07, 20:21
Şimdi bak disco dedin aklıma Bodrum'daki barlar sokağı geldi.E Bodrum a gitmişken oraya uğramadan olmaz.Diyelim çocuğun biri Naz'ı dansa kaldırdı.Doğal olarak Naz kıskandırır.Tarık'ın da Naz'ı kıskandırması gerek.Ama gidip bir kızı dansa kaldıramaz.Çok cesaret ister bu.Birde Naz'ın yanında cidden çok zor.Ama ya barda sahneye çıkan grup yine Tarık'ı tanıyorsa o zaman süper olur.Ya da tanımasa bile Tarık rica edip sahneye çıkabilir.6. bölümdeki gibi hareketli bir şarkı söyler.Sahneden indiğinde de bütün kızlar hayran olur ona.Anında çevrelerler etrafını
ee kızlar Tarığın etrafını sararda Naz boş dururmu oda 6. bölümde olduğu gibi Tarığın koluna girip onu ordan çıkarmazmı=))
Yanlız benim en çok istediğim Barış'ın Bodrum'a giderken gitarını da alması sahilde gitarla Naz'a bir şarkı ne güzel olur dime=))):img-wink:
Bir şarkı lafın gelişi tabi birden fazla olmasında bir sakınca yok=))
evet ya gitarını kesinlikle alsın,ateş başında harika bi şarkı naz gözlerini tarıktan alamasın filan(sanki normelde alıyo da:img-hyste )
ee ne söylesin peki ateş önünde gitarla sahil kenarında...
-isterdim
-sevdan bi ateş
-gözlerin
-bir dakika :img-wink:
elmali-turta
19-05-07, 20:30
Bu arada şimdi düşündümde kıskançlıklar yanlızca tarık-naz kıskançlıklarımı olucak tabiki hayırr:))))Diğer çiftlerimiz arasında da olucak elbet
Filiz ve Ümit arasında olucak kıskançlıklar malum:)) Franceska geldiğinde Ümit'in tepkisni hatırlarsınız=)) "This is a book":img-hyste :img-hyste
Bodrum da da buna benzer sahneler yaşanır diye düşnüorum ama Fulya
Abla'da güzel kız ona da yağ sürmek isteyenler olurmu ki:img-hyste
ceza_cansu
19-05-07, 20:34
evet ya gitarını kesinlikle alsın,ateş başında harika bi şarkı naz gözlerini tarıktan alamasın filan(sanki normelde alıyo da:img-hyste )
-isterdim
-sevdan bi ateş
-gözlerin
Aslında bunlar arasından gözlerin olursa çok iyi olur.Hem bu şarkıyı gitarla canlı canlı bir de o güzelim sahnede dinlemek çok güzel olur.Aslında seninle bir dakika da olabilir ama o şarkıya diziye katılan,baş harfi p olan bayan nedeniyle kılım
ümit çok kıskanç..malum filizin şöför keremi görmesine bile izin vermemişti...bodrumda düşenemiyorum:img-hyste filiz gözlerini kapa bi çocuk geçiyor....
-bakarmısınız beyfendi baktığınız kız sevglim çevirin gözlerinizi..
-lütfen filizin odasına herhangi bi erkek hizmetli girmesin...:img-hyste
oo bodrum kıskançlık şehri olucakk eyvah eyvahh..
e bide hulusi var tabi..belgin onu kıskanmayacakmı..
neyse tek kıskanmayan aşık ayşe olucak çünkü sadri bodrumdan mahrum bırakılacak:img-blush
burcin_kaplan
19-05-07, 20:35
-isterdim
-sevdan bi ateş
-gözlerin
Seninle bir dakika yı istiyorum ben kesinlikle en son 25. bölümde duyduk.Ve onu hiç istemediğimiz bir şekilde duyduk.Vee ne zamandır o şarkıyı söyylemiyor ve naz için çok özel bir şarkı olduğunu biliyoruz.Umarım senaristler bu şarkıyı bodrumda kullanırlar.
NOT: umarım playback olarak wermezler öle werilmesinin kesinlikle duyguları veremediğini söylemek istiyorum çok kötü oluyor ordaki duyguyu alamıyorum öyle werdikleri zaman we insan ister istemez çok rahatsız oluyor.
elmali-turta
19-05-07, 20:36
Aslında bunlar arasından gözlerin olursa çok iyi olur.Hem bu şarkıyı gitarla canlı canlı bir de o güzelim sahnede dinlemek çok güzel olur.Aslında seninle bir dakika da olabilir ama o şarkıya diziye katılan,baş harfi p olan bayan nedeniyle kılım
Bence şöyle söylenmemiş güzel birşey olsun senaristlerimizz duyun bizii sahilde gitar eşliğinde şarkı istiyoruzz...
Cansu o başı "p" ile başlayan bayana bnde kılım kapayalım bu konuyu:img-hyste
pas.si.on79
19-05-07, 20:37
ee kızlar Tarığın etrafını sararda Naz boş dururmu oda 6. bölümde olduğu gibi Tarığın koluna girip onu ordan çıkarmazmı=))
Yanlız benim en çok istediğim Barış'ın Bodrum'a giderken gitarını da alması sahilde gitarla Naz'a bir şarkı ne güzel olur dime=))):img-wink:
Bir şarkı lafın gelişi tabi birden fazla olmasında bir sakınca yok=))
Merhaba arkadaşlar,
Bizimkiler Bodruma gitmeden siz gitmişsiniz:)
Umarım Barış giderken gitarını da götürür.Yani Barış mutlaka götürür de .. Tarık da şarkı söyler.
Cansu merak etme o gül bir gün gelecek..
Şimdi o zaman biz öncelikle İSTERDİM şarkısını istiyorum. Sonra da Tarıktan Naz a bir gül istiyoruz.Bu arada YY 'de gül isteyenler grubu kurulmuştu.Herhangi bir etkinlik var mı? Sen sete gidecektin gittin mi?
evett bende kılımm lütfen söylenmesin bu şarkı:img-pilot
gözlerin sadece naza özel o olabilir...
ama bencede hiç duyulmamış hatta barışın kasetinde olmayan bi şarkı söylensin..
mesela tarık bodrumun etkisinde gitarla naza bi şarkı yapsın sonrada gözerinin içine bakarak söylesin....ayy nasıl isterdim böyle bi sahneyi
Of of söylesin tabi.Ama mümkünse sahilde karada olsunlar.Öyle kayıka falan gerek yok.Malum Bodrum'da kayıklar suya gömülücek.Tarık ve Naz üstündeyken olmasın bu gömülme:)
NOT:Yok yok ben bugün pek bir canileştim:)
niye ki Cansu, kayıkta olsunlar ... malum Belgin Hanım oğluşunu 3 yaşında havuzlara götürmüş, balık gibi yüzmeyi öğretmiş, bırakalım na Tarık Naz'ın hayatını kurtarsın, hayat öpücüğü versin değil mi?
ceza_cansu
19-05-07, 20:43
Merhaba arkadaşlar,
Bizimkiler Bodruma gitmeden siz gitmişsiniz:)
Umarım Barış giderken gitarını da götürür.Yani Barış mutlaka götürür de .. Tarık da şarkı söyler.
Cansu merak etme o gül bir gün gelecek..
Şimdi o zaman biz öncelikle İSTERDİM şarkısını istiyorum. Sonra da Tarıktan Naz a bir gül istiyoruz.Bu arada YY 'de gül isteyenler grubu kurulmuştu.Herhangi bir etkinlik var mı? Sen sete gidecektin gittin mi?
Planı kurdum canım.Ekibin Bodrum'a gitmesini bekliyorum.Onlar Bodrum'a gidince ne olucak?Buradaki ev boş kalıcak.Döndüklerinde evde bir takım değişikliklerle karşılaşabilirler.İyi ya da kötü:icon_whis :icon_whis Mesela o evin çevresindeki baz istasyonları nedense biri tarafından sabote edilmiş olabilir.Naz'ın odası güllerle donatılmış olabilir.Tarık'a yeni nevresim takımları gelmiş olabilir:)
NOT:rasidacım sevgili doktorum bu hayat öpücüğü süper fikir:happy0064 :happy0064
burcin_kaplan
19-05-07, 20:45
Planı kurdum canım.Ekibin Bodrum'a gitmesini bekliyorum.Onlar Bodrum'a gidince ne olucak?Buradaki ev boş kalıcak.Döndüklerinde evde bir takım değişikliklerle karşılaşabilirler.İyi ya da kötü:icon_whis :icon_whis Mesela o evin çevresindeki baz istasyonları nedense biri tarafından sabote edilmiş olabilir.Naz'ın odası güllerle donatılmış olabilir.Tarık'a yeni nevresim takımları gelmiş olabilir:)
Cansu sen istanbula kadar gülsüz dayanabilicek misin canım?:)
Sana dizi ekibi şöyle bir kıyak geçse , nazın istanbuldaki odası yerine bodrumdaki otel odasını tarık güllerle donatsa ona ne dersin:img-hyste
ceza_cansu
19-05-07, 20:48
Cansu sen istanbula kadar gülsüz dayanabilicek misin canım?:)
Sana dizi ekibi şöyle bir kıyak geçse , nazın istanbuldaki odası yerine bodrumdaki otel odasını tarık güllerle donatsa ona ne dersin:img-hyste
Ne dicem Allah derim:img-hyste Ya zaten şu İstanbul'daki odayı güllerle donatma lafın gelişi.Onu ben yaparsam ne anlamı kalır.Tarık Naz'a Bodrum'da bir gül versin
burcin_kaplan
19-05-07, 20:49
Ne dicem Allah derim:img-hyste Ya zaten şu İstanbul'daki odayı güllerle donatma lafın gelişi.Onu ben ne yaparsam ne anlamı kalır.Tarık Naz'a Bodrum'da bir gül versin
otel - gül tarık naz hepsi birden beni 32. bölüme götürdü yahu :) Orda gülü verememişti yarım kalmıştı herşey belki şimdi tamamlarlar bu sefer gülüde veirir konuşmayıda yapar.Çok iyimser gördüm bugün kendimi:img-hyste
ceza_cansu
19-05-07, 20:51
otel - gül tarık naz hepsi birden beni 32. bölüme götürdü yahu :) Orda gülü verememişti yarım kalmıştı herşey belki şimdi tamamlarlar bu sefer gülüde veirir konuşmayıda yapar.Çok iyimser gördüm bugün kendimi:img-hyste
:img-hyste :img-hyste Sen iyimser ben cani ne olduysa artık bugün.Ah ahh ama ağzından bal damlıyor Burçincim.Ne güzel olurdu bunlar
NOT:Bu arada İstanbuldaki odayı gülle donatmak lafın gelişi ama Baz istasyonu konusunda ciddiyim.Oralarda oturanlardan şimdiden özür dilerim:):)
burcin_kaplan
19-05-07, 20:54
:img-hyste :img-hyste Sen iyimser ben cani ne olduysa artık bugün.Ah ahh ama ağzından bal damlıyor Burçincim.Ne güzel olurdu bunlar
NOT:Bu arada İstanbuldaki odayı gülle donatmak lafın gelişi ama Baz istasyonu konusunda ciddiyim.Oralarda oturanlardan şimdiden özür dilerim:):)
Cansu'cum gülden sonra taktığın konu kanımca baz istasyonu olucak:img-hyste
İşte insanoğlunun istekleri bitmiyor naparsın:img-hyste Ama söz weriyoruz. Tarık-naz kavuşsun bir hafta bişey istemicez:img-hyste (çok mu uzun oldu bu süre:icon_whis )
hüseyingazi
19-05-07, 20:56
hiçbirşey eskisi gibi değildi ve herkes bu durumdan şikayetçiydi.Forum sayfamız bile artık eskisi gibi değildi.Bizlerde sorumlu yayıncılar olarak bir ekip kurduk ve bu konuyu derinlemesine araştırmaya başladık.Sorunu bulursak olayı çözebiliriz dedik ,çalıştık, çabaladık,çeşitli tehlikeler atlattık ama yılmadık.Sonunda ne olduğunu çözdük.Bütün veriler bize YYÖYÖÇÖ diye bir adresi işaret ediyordu.YYÖYÖÇÖ nemiydi.Evet açıklıyorum YYÖYÖÇÖ nün açılımı şuydu:Yalancı Yarimin Önlenemez Yükselişini Önlemeye Çalışanlar Örgütü.Bizlerde sizin gibi şok olduk.YY min başına gelenlerin arkasında böyle organize bir örgütün olduğu aklımıza hiç gelmemişti.Aramızdan bir kişi bu örgüt evine sızmayı başardı ve gizli kamerayla şimdi izleyeceğiniz şu görüntüleri çekmeyi başardı.
KötüAdam1: Çalışmalar nasıl gidiyor bu hafta kaç kişi daha diziden soğudu,kaç kişi birdaha izlemeyecek son durum ne?
KötüAdam2: Geçen haftaya göre önemli bir değişme yok.Sanırım izleyiciler yy min bu haline alışıp artık onu böyle kabul ettiler.Hala reytingleri aynı seviyede.Tabi birde bodrum meselesi var o yüzden herkes umutla onu bekliyor.
KötüAdam1:O zaman yeni birşeyler yapmalıyız bodruma gitmeden biraz daha seyirci koparmalıyız diziden yoksa yanarız.
KötüAdam2:Abi biz niye böyle bir örgüt kurduk bize ne yy den ,başarısından ,seyircisinden başka işimiz yokmu?
KötüAdam1:Sana birkez daha anlatayım ama bu son olacak.Şimdi bu dizi yazın başladığında yaz dizisi gelir geçer dedik önemsemedik.Baktık herkes bu diziyi izliyor ,reytinglerde 1. oluyor biraz ürktük.Nasılsa 13 bölüm olacak sabredelim dedik.Ama diziyi uzatma kararı alınınca o zaman harekete geçtik.Çünkü yy bizim dizilerin reytinglerini altüst etti.Birde çok düşük bir bütçeyle çok kaliteli bir iş yapıyorlar bu sefer bizim kanalların patronları madem onlar bu bütçeyle kaliteli bir iş çıkarabiliyorlar deyip bizim bütçeleri azaltmaya karar verdiler.Sonra oyuncularından biri şarkıcıydı o nasıl olsa bu işi kıvıramaz dedik onca başarılı oyuncunun arasında sırıtır dedik ama o da kırk yıllık oyuncu gibi oynuyor.
KA1:Biz adam beceremez eleştirilir dizi olumsuz etkilenir derken aksine herkesten tam not aldı.Bu sefer bizim patronlar oyuncu olmayıp dizi yaptırdığımız ama bu işi beceremiyen tüm ünlülerin dizilerine son verdi.Böyleleri varsa onlarla dizi çekelim dediler.E hepsi böyle değilki gitti bizim birsürü dizi projesi.
KA1:Onları hiç hatırlatma.Bu yy min sadık izleyicileri yüzünden bizim diziler anketlerden yarışmalardan birinci çıkamaz oldu.Oyuncularada çok destek veriyorlar bizimkiler ortada kalıyor o zaman.
KA2:Çok haklısın abi hemen birşeyler yapalım ya da önceden yaptığımız başarılı olmuş planlardan birini devreye sokalım.Mesela kanala yine baskı yapalım zor durumda bırakalım yy fazla reklamını yapmasın.
KA1:Onu zaten denedik kanal birak reklam yapmayı fragmanını bile doğru dürüst göstermiyor.Gösterse bile kuş kadar birşey yayınlıyor gecenin bilmem kaçında.Ama yy delileri o kuş kadar fragmandan neler neler çıkarıyorlar ve coşkuyu artırıyorlar inanamazsın.Senaristlere baskıyı biraz daha mı artırsak oyunculara dahada sıkıcı replikler mi yazdırsak acaba?
KA2:Zaten senaristleri sıka sıka suyunu çıkarttık adamlar doğru düzgün birşey yazamıyorlar bizim korkumuzdan.Baskıyla senaryoyu 9 ay öncesine çevirttik şimdi başroldekiler sanki birbirini yeni tanıyor gibi onca yaşananları unutmuş gibiler.Şimdi şöyle soğuk bir tarık naz ilişkisi var aralarında.Senayo ilk ana döndü o unutulmaz sahneler olmadan yeni bir tarık naz ilişkisi olacak.Sadece patron -şöför yani okadar.
KA1:Ama yine bu yy forumundakiler boş durmuyor kendileri senaryo üretiyorlar ve bu günler geçecek diye inadına yy diyorlar.Biz bu forumada el atmıştık o ne oldu?
KA2:Adamlarımız foruma üye oldu sürekli kötü eleştiriler yazdılar birdaha izlemeyelim kampanyası başlattılar ama nafile.Bunların olumsuz eleştiri yapanları bile dizinin iyiliği için eleştiriyor ve sonunada şu sloganı ekliyor ne olursa olsun sonuna kadar yy.Bizimkiler bunların arasından hemen farkedildi haddimizi bildirdiler biz yazdıkça onlar dahada kenetlendi.
KA1:Bunların arasından forumun güvenini kazanmış aktif bir üyeyi kaçırmıştık.Onu burda çeşitli işkencelerle yy düşmanı yapacaktık ve geri foruma yollayıp arkadaşlarını olumsuz yönde etkilemesini sağlayacaktık.Yani kaleyi içten çökertecektik.
KA2:Daha adamı yy den soğutamadıkki teklifi kabul etsin.Ne işkenceler yaptık yinede işe yaramadı .En son 24 saat kesintisiz yy izletmeye başladık belki sıkılır birdaha yy mi görmek bile istemez dedik bünyesi sağlammış adama kaçıncı tekrarı izletiyoruz hala izliyor ve gülebiliyor.
KA2:Bıraktık ama gitmiyorki burası güzelmiş ders yok tasa yok 24 saat yy var dedi ve hala yy izliyor.Bir ara burda bilgisayar ve internet varmı diye sordu ama sonra diziye daldı ve unuttu.
KA1:O zaman en başarılı olduğumuz ,diziye en çok izleyici kaybettiriğimiz yöntemi tekrarlayalım.
KA 2:Sen çok yaşa abi.Evet bunu yaptıralım.Bunu 2 kere yaptırdık ve ikisindede çok başarılı olduk.
KA1:Bunu bu hafta yapalım tam bodrum öncesi diziye güzel bir darbe olur hahahaha
KA2:Tamam o zaman bu hafta yeni birşey deniyelim.Dizi bu hafta hiç yayınlanmasa araya bir boşluk girse kaç kişi diziden soğur hatta bir kısmı bodrumu bile unutur.
KA1:Böylece bodrumdaki etkili sahnelerden birçok kişi izlemeyemeyeceği için etkilenmez.Aferin sana sende çok büyük gelişme var.Herkese haber ver YYÖYÖÇÖ nün 44. olağan toplantısı bu akşam burda olacak.
hiç merak etmeyin arkadaşlar deminki yayınımızı ihbar kabul eden polisler örgüt evine şok bir baskın düzenlediler ve tüm YYÖYÖÇÖ üyelerini yakaldılar.
Bu durumu öğrenen senaristler YYTV yi arayarak teşekkür ettiler.Artık üzerlerindeki baskının kalktığını tıpkı eski güzel günlerdeki gibi senaryolar yazacaklarını ve birdaha biz forum üyelerini üzmeyeceklerini belirttiler.Ayrıca foruma sık sık girip önerilerimizi dikkate alacaklarını ve bodrum bölümlerinde istenilen aşkı yaşatacaklarını söylediler.
Artık rahat rahat bodrum hayallerine devam edebiliriz.:happy0064
ceza_cansu
19-05-07, 20:57
İşte insanoğlunun istekleri bitmiyor naparsın:img-hyste Ama söz weriyoruz. Tarık-naz kavuşsun bir hafta bişey istemicez:img-hyste (çok mu uzun oldu bu süre:icon_whis )
Gidişat öyle gibi Burçin.Şu gülü görim sıra baz istasyonuna gelicek:icon_twis :icon_twis
Bu arada ne yaptın burçin 1 hafta mı?2 gün yeter.Söz 2gün birşey istemicez:)
elmali-turta
19-05-07, 21:03
Olurmu öyle şey aslı Tarık-Naz kavuştuktan sonra isteklerimiz başlıycak:img-hyste
Bu arada şu kumsal da takılma fikri inşallah olur Filiz-Ümit ve Tarık-Naz dörtlüsü olaraktan:))
pas.si.on79
19-05-07, 21:04
Burçinciğim, o kadarcık umut da olsun.. Hem bizimkisi küçücük umut.. Küçücük bir gül..
Aslında ben bu kayıkların suya gömülmesinde takıldım. Bunların yüzüp yüzüp kimsenin olmadığı bir arada,aç kalmamaları için çabaları...Tabi Tarıkın çabaları yoksa Naz hiç susmaz....Naz ÖZKUL un düştüğü duruma bak hep senin yüzünden ..Ya yakarsın ya batırırsın..
burcin_kaplan
19-05-07, 21:06
Olurmu öyle şey aslı Tarık-Naz kavuştuktan sonra isteklerimiz başlıycak:img-hyste
Bu arada şu kumsal da takılma fikri inşallah olur Filiz-Ümit ve Tarık-Naz dörtlüsü olaraktan:))
Şöyle discodan çıktıktan sonra sahile gitsinler demiştim ya.HIh işte o zmn kardeşler birbirlerini bassa ne güzel olur:img-hyste
Bir bakıyorlar kumsalda yürüyerek filiz ve ümit geliyor şezlonglarda otrmuş tarık şarkı söylerken nazla bakışıyor tabi o sırada filizle ümit geli veriyor oraya:img-hyste
pas.si.on79
19-05-07, 21:10
Zaten Filiz ve Ümit in ilişkilerinde bir sessizlik gidiyor..Bu yüzden Bodrumda Onların aşklarında da bir hareket olacağı kesin.. Onların buluştuklarını bile göremedik..
Not: Bu hafta yalancı yarim yok mu?:img-help: :icon_sorr :icon_sorr
elmali-turta
19-05-07, 21:11
Şöyle discodan çıktıktan sonra sahile gitsinler demiştim ya.HIh işte o zmn kardeşler birbirlerini bassa ne güzel olur:img-hyste
Bir bakıyorlar kumsalda yürüyerek filiz ve ümit geliyor şezlonglarda otrmuş tarık şarkı söylerken nazla bakışıyor tabi o sırada filizle ümit geli veriyor oraya:img-hyste
Zaten orda önce bir şok olurlar:img-hyste Tarık der ne yapıyorsunuz siz burda Filiz bocalar sonra Filiz der asıl siz napiyorsunz daha sonra aynısı Naz ve Ümit için gecerse çokk komik olur=))Sonunda 4ü birlikte eğlenmeye karar verirlerr:happy0064
ceza_cansu
19-05-07, 21:12
Şimdi Tarık-Naz kıskandırmaları,Ümit-Filiz kıskandırmaları olucak.Hazır bunlar olurken artık kıskanmalara dayanamayan bu dörtlü grup kızlar ve erkekler olarak ayrılsa:)Naz-Filiz bir grup olur Tarık-Ümit bir grup:)Ayrı ayrı takılırlar falan.Sonra bu ikili kız grubumuza 2 yakışıklı erkek musallat olursa,bizim bu 2 erkekli grupta bunu görürse:img-hyste :img-hyste
schmetterling
19-05-07, 21:13
Tarık- Naz sahilde.. Önlerinde kocaman bir ateş, etraflarında bir sürü arkadaş grupları, bizim müthiş ikili yalnız… Tarık ayağa kalkar, Naz’a döner…
Tarık:bekle ..
Yandaki gruba gider, biralarından ister.. İki birayla döner..
Tarık: işte sahil kardeşliği bu olsa gerek..
Naz gülümser… Tarık yanına oturur, kolunu Naz’ın omzuna atar.. Naz’ın omzuna attığı elinde bir gül vardır..
Naz: çok teşekkürler Tarık.. Ne kadar güzel bir gül bu… (sessizce) Umarım Cansu da görmüştür..
Tarık: efendim?
Naz: hiççç çok sağol dedim, çok kibarsın
Tarık: (gülümser) seninle çok önemli bir konu konuşacağım Naz, bunu ne zamandır sormak istiyorum ama bir türlü fırsat olmuyor..
Naz Tarık’a döner, kayıktaki bakışlarla.. “Sor” der..
Tarık: Naz, çok uzun süredir sormak istediğim bir soru bu.. bilirsin alışmak en güzel duygulardandır, birine alışmak, birinin yokluğunu fazlasıyla hissetmek..
Naz: evet ...
Tarık: soruyorum o zaman ...acaba dizifilm'deki Serdar nerelerde?
ceza_cansu
19-05-07, 21:18
Tarık- Naz sahilde.. Önlerinde kocaman bir ateş, etraflarında bir sürü arkadaş grupları, bizim müthiş ikili yalnız… Tarık ayağa kalkar, Naz’a döner…
Tarık:bekle ..
Yandaki gruba gider, biralarından ister.. İki birayla döner..
Tarık: işte sahil kardeşliği bu olsa gerek..
Naz gülümser… Tarık yanına oturur, kolunu Naz’ın omzuna atar.. Naz’ın omzuna attığı elinde bir gül vardır..
Naz: çok teşekkürler Tarık.. Ne kadar güzel bir gül bu… (sessizce) Umarım Cansu da görmüştür..
Tarık: efendim?
Naz: hiççç çok sağol dedim, çok kibarsın
Tarık: (gülümser) seninle çok önemli bir konu konuşacağım Naz, bunu ne zamandır sormak istiyorum ama bir türlü fırsat olmuyor..
Tarık: Naz, çok uzun süredir sormak istediğim bir soru bu.. bilirsin alışmak en güzel duygulardandır, birine alışmak, birinin yokluğunu fazlasıyla hissetmek..
Cansu:Gördüm Naz gördüm:img-pilot :img-pilot :img-pilot Gizem saolsun o olmasa göremezdim:img-hyste
Gizem süpersin canım ya:happy0064 :happy0064
skyline_91
evet ya serdar blog a senaryosunu eklemiş fakat buraya koymamış yaaaa
acaba neden bilen var mı:img-help:
burcin_kaplan
Zaten Filiz ve Ümit in ilişkilerinde bir sessizlik gidiyor..Bu yüzden Bodrumda Onların aşklarında da bir hareket olacağı kesin.. Onların buluştuklarını bile göremedik..
Not: Bu hafta yalancı yarim yok mu?:img-help: :icon_sorr
ewet filiz-ümit ilişkisindede artık ilerlemeler olması lazım birbirlerinin yüzlerini görmüyorlar ne zamandır.Bu arada össyede az kaldı ama bunlar bodruma gidiyorlar o nasıl olucak ümit nasıl giricek sınawa?
NOT: walla gamze bu hafta yok gibi görünüyor.Yalancı yarim.:sad53:
Şimdi Tarık-Naz kıskandırmaları,Ümit-Filiz kıskandırmaları olucak.Hazır bunlar olurken artık kıskanmalara dayanamayan bu dörtlü grup kızlar ve erkekler olarak ayrılsaNaz-Filiz bir grup olur Tarık-Ümit bir grup:)Ayrı ayrı takılırlar falan.Sonra bu ikili kız grubumuza 2 yakışıklı erkek musallat olursa,bizim bu 2 erkekli grupta bunu görürse:img-hyste :img-hyste
of off süper olur ya kızlar erkeklere karşı:img-hyste filizle -naz bunları deli eder kesin.Ya umarım bu 4'lüyü iyi kullanır senaristler tam olarak hatırlamıorum ama 27. bölüm müydü neydi. P..'li bölümlerdi bunların ewine gelmişti bu 4'lü muhteşemdi o bölümde beni gülmekten öldürmüşlerdi ya:) yani bodrumdada bu 4 'lüyü çok iyi kuallanabilirler çok güzel konular çıkabilir.Umarım iyi yararlanırlar senaristler bunlardan.
NOT: Gizem süpersin:img-hyste :img-hyste
NOT2: p'nin adını açık bir şekilde yazdığım için özür dilerim :sad53: :img-hyste
elmali-turta
19-05-07, 21:21
Şimdi Tarık-Naz kıskandırmaları,Ümit-Filiz kıskandırmaları olucak.Hazır bunlar olurken artık kıskanmalara dayanamayan bu dörtlü grup kızlar ve erkekler olarak ayrılsa:)Naz-Filiz bir grup olur Tarık-Ümit bir grup:)Ayrı ayrı takılırlar falan.Sonra bu ikili kız grubumuza 2 yakışıklı erkek musallat olursa,bizim bu 2 erkekli grupta bunu görürse:img-hyste :img-hyste
Of Cansu of böyle bir sahne süper olur diyorum başkada bişey demiyorum..inşallah olurr:img-blush
Peki ya bu iki erkeğe 2 güzel kız musallat olurlarsa Filiz-Naz ikilisi bu kızlara ne yaparlar sizce=))
schmetterling
19-05-07, 21:22
Cansu:Gördüm Naz gördüm:img-pilot :img-pilot :img-pilot Gizem saolsun o olmasa göremezdim:img-hyste
Gizem süpersin canım ya:happy0064 :happy0064
ne demek bacım her zaman:happy0064
sana "güllerin içinden" bölümünü 40 kez izlemeyi öneriyorum... ama Barış'ın gülü o şekilde tutarak vermediğini hayal etmeni:img-hyste
ceza_cansu
19-05-07, 21:22
Kesinlikle bu dörtlü grubu senaristlerin kullanması lazım.Onlar yan yana olunca kopmamak elde değil
NOT:Burçin aşk olsun:hıh :hıh :hıh Biz o kadar baş harfi P diyelim.Ona hala sinir olduğumuzu belirtelim sen açık açık adını yaz.Öyle olsun:hıh
ceza_cansu
19-05-07, 21:26
Of Cansu of böyle bir sahne süper olur diyorum başkada bişey demiyorum..inşallah olurr:img-blush
Peki ya bu iki erkeğe 2 güzel kız musallat olurlarsa Filiz-Naz ikilisi bu kızlara ne yaparlar sizce=))
Tarık şimdiye kadar olan rakiplerini gerçek ya da hayal bir şekilde dövdü.Nazda şimdiye kadar böyle bir faliyet göremedik.Ama bu sefer Filiz'le ortak.Eğer Filiz kızlara doğru uçmaya hazırlanırsa Naz da ona yardım eder.E grup olmak kolay değil.Filiz de böyle Ümit'e musallat olucak kızları dövmek için bir potansiyel var gibi:)
burcin_kaplan
19-05-07, 21:26
Kesinlikle bu dörtlü grubu senaristlerin kullanması lazım.Onlar yan yana olunca kopmamak elde değil
NOT:Burçin aşk olsun:hıh :hıh :hıh Biz o kadar baş harfi P diyelim.Ona hala sinir olduğumuzu belirtelim sen açık açık adını yaz.Öyle olsun:hıh
Özür dilerim canım benim hemen editledim dalgınlık işte :icon_sorr
Bir dahahayatta yazmam ama sende şu seninle bir dakika olayını bir yap bak hala açıp 20. bölümde dinlemedin seninle bir dakikayı hissediyorum. hemen dinle bakim :):img-hyste
Bodrumda kesinlikle seninle bir dakikanın sölenmesini istiyorum ya ben içimde kalıcak yoksa.O önemli bir şarkıydı bizimkiler için Naz o kadar dedi mutfakta boşuna demedi yahu:)
elmali-turta
19-05-07, 21:30
Tarık şimdiye kadar olan rakiplerini gerçek ya da hayal bir şekilde dövdü.Nazda şimdiye kadar böyle bir faliyet göremedik.Ama bu sefer Filiz'le ortak.Eğer Filiz kızlara doğru uçmaya hazırlanırsa Naz da ona yardım eder.E grup olmak kolay değil.Filiz de böyle Ümit'e musallat olucak kızları dövmek için bir potansiyel var gibi:)
Gibi mi??
Bence kesin var=))Filiz dalar o kıza kızda saç kalmaz yolunmaktan:img-hyste
Ama Naz'da boş durmaz diye umuyorum onda da var o potansiyel yani olsa iyi olur hem Tarık görür Naz'ın başka kızlara baktığında napcağını:img-hyste
pas.si.on79
19-05-07, 21:34
Bunlar otelde Naz ile Filiz kalsa,Tarık ile de Ümit kalsa...
Gelin-görümce, kayınço-damat nasıl da anlaşırlar.:img-hyste
elmali-turta
19-05-07, 21:39
Süper olur Gamzecim gece gece ne dedikodu yaparlar ama=))) Naz-Filiz kız kıza kaynatırlar,Ümit-Tarık da erkek erkeğe...Senaristler Burçin'in dediği gibi inşallah kullanırlar bu dörtlüyü....:good:
ceza_cansu
19-05-07, 21:39
Ne mutlu bir aile tablosu olurdu ama:img-hyste :img-hyste Gelin-görümce,kayınço-damat kaynaşmış olurlardı.Mutlu mesut yaşarlardı artık:img-hyste
burcin_kaplan
19-05-07, 21:42
eminim gece hiç biri uyuyamazdı.HAtta uyuma taklidi yapıp odadan çıkma çabaları bile olabilir:img-hyste
Filiz ümitle buluşmak için nazda tarıkla. hadi filizle naz neyse pek bişe olmazda.Tarıkın ve ümitin odadan çıkma çabaları baya komik olurdu ya...:img-hyste
elmali-turta
19-05-07, 21:43
Ne mutlu bir aile tablosu olurdu ama:img-hyste :img-hyste Gelin-görümce,kayınço-damat kaynaşmış olurlardı.Mutlu mesut yaşarlardı artık:img-hyste
Hatta gecenin ilerleyen saatlerinde Naz Filiz'i uyutsun Tarık da Ümit'i sonra bunlar buluşup dışarı sahile falan gitsinler beraber dışarıda sabahlasınlar :img-hyste
elmali-turta
19-05-07, 21:45
eminim gece hiç biri uyuyamazdı.HAtta uyuma taklidi yapıp odadan çıkma çabaları bile olabilir:img-hyste
Filiz ümitle buluşmak için nazda tarıkla. hadi filizle naz neyse pek bişe olmazda.Tarıkın ve ümitin odadan çıkma çabaları baya komik olurdu ya...:img-hyste
pişti mi olduk ne:img-hyste :img-hyste
Dediğin gibi o sahneler çok komik olur hemde sürekli bir birlerine yakalanırlarsa çok komik olucağı kesin:img-hyste :img-hyste
ceza_cansu
19-05-07, 21:49
Ya bu aynı oda olayı ne güzel olurdu.Şimdi bir oda da Naz-Filiz yan oda da Taırk-Ümit kalsa ne şamata olur.Düşünün Naz-Filiz dedikodunun alasına başlamışlar.Birden yan odadan kadın kahkahaları gelir.İkiside irkilir.
FİLİZ:Aman canım bizene
NAZ:Hiç canım bizene.Ne yapıyorlarsa yapsınlar.Bu kahkahalar kimi ilgilendirirki
Filiz birden odadaki telefona yaklaşır
NAZ:Kimi arıyorsun?
FİLİZ:Receptionu
NAZ:Neden?
FİLİZ:Seni bilmem ama ben çatlıyorum.Yan oda da neler olduğunu duymam lazım.Bunun için bardak yetmez.Heh alo ben 405 numaralı odaya 1 adet sürahi istiyorum
Naz hemen telefonu kapar
NAZ:2 tane 2.En büyük boyundan olsun
Sürahiler gelir.Bizim kızlar dinleyeme başlar
Tarık ve Ümit'in odası
ÜMİT:Ya Tarık ne zamana kadar böyle kahkaha atıcaz.Kendimden şüphelenmeye başlicam artık.HAHAHAHAHA (ince bir sesle)
TARIK:Ne yapalım Ümit.Gerçek bayanları alıp odamıza onlara mı kahkaha attıralım.Naz-Filiz odayı basınca öldürür bizi HAHAHAHA ay Tarık ömürsün valla(der ince bir sesle)
Naz'la Filiz'in odası
NAZ:Ömürsün ha ömürsün.Ben şimdi onun ömrünü kısaltmaz mıyım
FİLİZ:Benide bekle
Naz ve Filiz ellerinde sürahileri vurucak şekilde tutarlar ve Tarık'la Ümit'in odasına dalarlar.Gerisi sizin hayal gücünüze kalsın:img-hyste :img-hyste
elmali-turta
19-05-07, 21:51
hahaha...:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Cansucum koptum canım süpersin tek kelimeyle...:img-hyste
Senaristlerimizz duyun lütfen...:img-help:
burcin_kaplan
19-05-07, 22:01
Ya bu aynı oda olayı ne güzel olurdu.Şimdi bir oda da Naz-Filiz yan oda da Taırk-Ümit kalsa ne şamata olur.Düşünün Naz-Filiz dedikodunun alasına başlamışlar.Birden yan odadan kadın kahkahaları gelir.İkiside irkilir.
FİLİZ:Aman canım bizene
NAZ:Hiç canım bizene.Ne yapıyorlarsa yapsınlar.Bu kahkahalar kimi ilgilendirirki
Filiz birden odadaki telefona yaklaşır
NAZ:Kimi arıyorsun?
FİLİZ:Receptionu
NAZ:Neden?
FİLİZ:Seni bilmem ama ben çatlıyorum.Yan oda da neler olduğunu duymam lazım.Bunun için bardak yetmez.Heh alo ben 405 numaralı odaya 1 adet sürahi istiyorum
Naz hemen telefonu kapar
NAZ:2 tane 2.En büyük boyundan olsun
Sürahiler gelir.Bizim kızlar dinleyeme başlar
Tarık ve Ümit'in odası
ÜMİT:Ya Tarık ne zamana kadar böyle kahkaha atıcaz.Kendimden şüphelenmeye başlicam artık.HAHAHAHAHA (ince bir sesle)
TARIK:Ne yapalım Ümit.Gerçek bayanları alıp odamıza onlara mı kahkaha attıralım.Naz-Filiz odayı basınca öldürür bizi HAHAHAHA ay Tarık ömürsün valla(der ince bir sesle)
Naz'la Filiz'in odası
NAZ:Ömürsün ha ömürsün.Ben şimdi onun ömrünü kısaltmaz mıyım
FİLİZ:Benide bekle
Naz ve Filiz ellerinde sürahileri vurucak şekilde tutarlar ve Tarık'la Ümit'in odasına dalarlar.Gerisi sizin hayal gücünüze kalsın:img-hyste :img-hyste
ahahaha koptum süpersin ya.Sürahi olayına bittim hele:img-hyste
Ya senaristler görsün buları bu 4'lü olayına kullanmazlarsa basarız walla onları bilemiyorum artık:)
pas.si.on79
19-05-07, 22:07
Cansu :img-hyste :img-hyste
Naz ve Filiz kapıyı çalarlar. T
tık tık tıkı.. Hatta TAK TAK TAAAKK
ümit:kim o
Naz: kim olacak ömür kısatan
Tarık:nee
naz:ne ne açsanıza kapıyı
Tarık: ne oldu.
deyip kapının önünde durur .içeri girmesine engeller gibi..
Naz da eğilip eğilip içeri bakmaya çalışır..
Filiz:Abi girebilir miyiz..
Tarık:Başka kızım burası bir otel odası ve erkeklerin bulunduğu öyle girilir mi..
Naz:Niye girilmesin.. kardeşim var..
Filiz:Evet benim de abim var..
NAz:Yoksa siz birilerini mi saklıyorsunuz
tarık:yooo ne saklayabiliriz ki.hem neyapacaksınız
Naz:bilmem valla..Çekilirseniz o kızların saçlarından yolacağız.
Tarık:Nee.. hangi kızların...
Naz:içerdekiiii
Naz:Eee çekilsene
deyip iter..
Odada kimse yoktur.
Ümit:Naz ne işin var senin burda..
naz:ümit ne yapıyorsunuz.
Ümit:alfonsoyla konuşuyoruz..Hem biz size soruyor muyuz ..ne yapıyorsunuz diye
Naz çıkmaya çalışır.
TArık:Naz ne oldu hangi kızların saçlarını yolacaktınız.. Bu kadar öfkeli bir şekilde..
Naz bozulmuş,kızarmış bir şekilde.
Naz: TArık sennn Filiz hani bana şeyi anlatacaktın
Filiz:neyi
Naz:Gel bana sana hatırlatıyım..
Tarık sinsice güler....
ceza_cansu
19-05-07, 22:12
pas.si.on79:img-hyste :img-hyste Canım çok saol ya.Gerisi sizin hayal gücünüze kalsın yazdım ama bende tıkanmıştım:img-hyste İyi oldu devamını getirdiğin
elmali-turta
19-05-07, 22:15
Gamze'm süperisn buda çok güzell bayıldım valla bu otel muhabetlerine:img-hyste :img-hyste
eee şimdi devamı kimden geliyor bakiyim:happy0064 :happy0064
pas.si.on79
19-05-07, 22:40
Naz ve Filiz odasına girince Naz..şüpheli şüpheli.. dönüp durur..
Tabi Filiz in kafasında da bir belirsizlik...
Naz: Filiz yok bunlar birşey çeviriyorlar..Filiz bakmışmıydın banyoya falan oraya saklamasınlar..
Filiz: Valla bilmiyorum. Şöyle bir baktım ama..
Naz:Balkona falan.. Yook yokk beklenir Tarıktan herşey... Kardeşimi de kendine benzetecek.
Filiz:aaa abim yapmaz öyle şeyler asıl ümit ten beklenir..
Naz: Yook benim kardeşim ümit .. :img-hyste güldurme Filiz beni..
Naz:Ne yapacağız şimdi.. Buldum..
Filiz: Onlardan birşey istemeye gidelim. Ama ne isteyeceğiz.. Şöyle iyice bakarız odaya..
Naz: Evet güzel fikir..Amaaaa neeeeee:img-help:
Filiz: kahve istesek
Naz: ne kahvesi..
Filiz:Türk kahvesi fala bakacaz da ...
Naz:ne
Filiz: Naz valla bilmiyorum hep öyle olur ya..
Tarık ve Ümit in odasında tv nun sesini açmışlardır.
Naz yine duyar..
Naz:Bak bak .. Bir de kimse yok diyorlardı.. Bu sesler ne..
Naz hızlıca gider..
tak tak TAKKKKKKKKKK
Tarık:kim o
Naz: beennn
Tarık kapıyı açar
Naz:ne yapıyorsunuz,
Naz:şeyy iğne iplik var mı..
Tarık:Naz bana mı soruyorsun..
Naz: yok babama soruyorum. Tarık karşımda sen varsın sana soruyorum.
Tarık:Odanızda yok mu..
Naz:yokk
Tarık:o zaman biz de yoktur..
Naz:yokkk
Tarık:nee
Naz: vardır ben bakıyım odanıza..
Ümit:off abla yine mi sen.Şurda bir tv izletmedin.
Naz göz ucuyla bir yandan sağa sola bakınır ve farketmiştir. ses tv dan geliyordur.
Naz yine bozulmuş odasına gider..
Tarık:bye Naz.... başka bir şeye ihtiyacınız olursa.. hiç çekinmeyin...işleri falan yoktur.. TAKKK TAKK çalın biz açarız.
Naz.:.offf ya Ne oldu Tarık bey rahatsız mı olduğunuz...
deyip kızarak gider..
Tarık:Naz nazzz öyle demek istemedim..
Naz odasına gider.. Filize söyler durumu..
Filiz:Biliyor musun abimi ilk defa bu kadar mücadeleci gördüm..
Naz: nasıl yani...
Filiz:Biliyorsun işte.. Yapılan herşeyi kabul ediyor.. Bıkmıyor,pes etmiyor...
Naz:Vardır bir sebebi..
:img-hyste :img-hyste :img-hyste arkadaşlar harikasınız bir kaç saat uzak kaldım dolmuş gene buralar.
cansu ve pas.si.on79 :img-hyste gülmekten öldüm. Özellikle de Tarık ve Ümit'i kendi kendilerine gülerken düşünemiyorum. Ama Ümit, Tarık'ı aynayla gördükten sonra bu oyuna ne kadar katılır bilmiyorum.:img-hyste
Not: Cansu, senaristlere bu kadar tüyo verdikten sonra bir gülü hakettin. Umarım Bodrum'da (hem de sahilde) güzel bir şarkı eşliğinde o gülü görebiliriz.:img-wink:
oo bodrum kıskançlık şehri olucakk eyvah eyvahh..
e bide hulusi var tabi..belgin onu kıskanmayacakmı..
neyse tek kıskanmayan aşık ayşe olucak çünkü sadri bodrumdan mahrum bırakılacak:img-blush
Kıskançlık şehri demişken, ben Belgin'in Hulusi'yi değil, tam tersi Hulusi'nin Belgin'i kıskanmasını istiyorum bu sefer. Hulusi'nin de ne kadar kıskanç olabileceğini gördük. Hem kıskançlığından Belgin'in peşine düşerse bizimkileri de rahat bırakır. Onlarda rahatça aşklarını yaşarlar.
Süper olur Gamzecim gece gece ne dedikodu yaparlar ama Naz-Filiz kız kıza kaynatırlar,Ümit-Tarık da erkek erkeğe...Senaristler Burçin'in dediği gibi inşallah kullanırlar bu dörtlüyü...:
Ya arkadaşlar, tmm Filiz-Naz aynı odada kalsınlarda. Naz durur mu sorguya çeker hemen. Filiz'e de yazık aile de Naz'dan dolayı delirmeyen, ve de en az yalan söyleyen bir o kaldı. Onu da kendi ellerimizle Naz'a vermeyelim.:icon_whis
Hem gece gece yazıktır kıza...Bir sürü yalan söyleyecek.(Gerçi genlerinde var o yetenek ama...) :img-hyste
elmali-turta
19-05-07, 22:50
Eline sağlık canım..
Bu arada biz yine kilitlendik..:img-hyste Bişeyler yazamıyoruz senin replikler güzel gidiyor devam canım:img-wink:
pas.si.on79
19-05-07, 22:55
:
Ya arkadaşlar, tmm Filiz-Naz aynı odada kalsınlarda. Naz durur mu sorguya çeker hemen. Filiz'e de yazık aile de Naz'dan dolayı delirmeyen, ve de en az yalan söyleyen bir o kaldı. Onu da kendi ellerimizle Naz'a vermeyelim.:icon_whis
Hem gece gece yazıktır kıza...Bir sürü yalan söyleyecek.(Gerçi genlerinde var o yetenek ama...) :img-hyste
bak kendin söyledin.Genlerinde var öyle bir yetenek..Filiz de az yalan söylemedi.. Babasına... NAza...Ama şimdi kendi için birşey istediyse namerdim.. Hep abisi için yalanlar söyledi..
Yine söyler... Hiç merak etme..Hem yalan söylemesine gerek yok.. Bol bol kız kıza muhabbetleri yaparlar..Naz da o kıskançlık varken.. Mutlaka o bulur başının etini yiyecek ... Kıskançlıkta Fulya yı da etkiler...İşte o zaman Fulya Ümit hareketleri başlar..
hüseyingazi
19-05-07, 22:57
Ne güzel forum yine canlanmış bende sabahtan beri kendi kendime yazıp okuyordum(buda kendi kendine konuşmanın internet versiyonu oluyor)
tam artık son safhaya gelmiştim :img-pilot :img-pilot imdadıma yetiştiniz.
:happy0064 :happy0064 :happy0064
ceza_cansu
19-05-07, 22:59
NAZ:Vardır bir sebebi..Neyse o sebepten önce odada kimler var onu öğrenelim
FİLİZ:Nasıl olucak bu?
NAZ: Dur balkon kapısı açık olsun
FİLİZ:Naz ne yapıyorsun
NAZ: Onları bir şekilde kıskandırıp buraya çekicez.Sonrada balkondan onların odaya geçip o iki kızı saçlarından bir güzel tutucaz.Gerisini o an düşünürüz.Onlar kim oluyorlar bizim erkeklerimize
FİLİZ:Erkeklerimize derken
NAZ:Neyse konuyu değiştirme.HAHAHAH
FİLİZ:Eyvah kız kafayı yedi.Naz manyak mısın neden gülüyorsun
NAZ:HAHAHAHA ay ömürsün berk.Anlamıyor musun Filiz oda da erkek varmış gibi yapıcaz.Onları buraya çekicez
FİLİZ:HAHAHA ben hayatımda bu kadar gülmemiştim sarp ya
Tarık-Ümit odası
ÜMİT:Ne oluyor Tarık orda
TARIK:Bilmem.Öğrenmenin bir tek yolu var.Alo reception bize 2 büyük boy sürahi
GÖREVLİ:Üzgünüm beyefendi büyük boylarımız kalmadı
TARIK: O zaman bir küçüğü
Sürahiler gelir ve bizim erkekler kızların odasını dinlemeye başlar
NAZ:HAHAHAHA ay murat sus çatladım gülmekten
FİLİZ:Naz Murat nerden çıktı sarp ya da berk dicektin
NAZ:Hadi ya.Dur HAHAHAH ay murat mı desem Berk mi karar veremedim.Hangisi söyliyim
FİLİZ: (kalın bir ses tonuyla)Sen hangisini istersen canım
Tarık ve Ümitin odası
TARIK:Canım ha canım.Ben şimdi senin o canım diyen dilini koparmaz mıyım
ÜMİT:Bittin sen sarp bittin
Tarık ve Ümit, Naz'la Filizin odasını resmen tekmelerler ama kızlar kapıyı açmaz.Onlar açmayınca Tarık ve Ümit kapıya omuz atarlar ve kapı kırılır.Naz ve Filiz bu sırada balkondan yan odaya geçer.Tarık-Ümit,Filiz-Naz odalarda kimsenin olmadığını görünce rahatlarlar.Odalardan çıkarlar ve kapıda karşılaşırlar.Dördü birden sırıtır
NAZ:Nerde kahkaha atan kızlar?
TARIK:Nerde Murat ya da Berk?
ÜMİT:Ya da Sarp
FİLİZ:Asıl bizim kapı nerde?
bak kendin söyledin.Genlerinde var öyle bir yetenek..Filiz de az yalan söylemedi.. Babasına... NAza...Ama şimdi kendi için birşey istediyse namerdim.. Hep abisi için yalanlar söyledi..
Yine söyler... Hiç merak etme..Hem yalan söylemesine gerek yok.. Bol bol kız kıza muhabbetleri yaparlar..Naz da o kıskançlık varken.. Mutlaka o bulur başının etini yiyecek ... Kıskançlıkta Fulya yı da etkiler...İşte o zaman Fulya Ümit hareketleri başlar..
Canım Filiz kendi söyledi zaten ben modern değilimdir diye... Filiz kesin takipte...Eee etsin de zaten Ümit bu o da Naz'la aynı genlere sahip o da belli olmaz. Gerçi sadık ama gözleri de yerinde durmuyor maşallah... Filiz' in onu boş bırakmasına gelmez. Ama şöyle kızları da bir kavga da görmeyi çok isterim. (Ben de mi canileştim ne:img-blush ) Özellikle de otele ,Naz'ın çorba yapmaya çalışırken ki saçları ve yırtık pırtık kıyafetlerle gelsinler. Ayakkabılar ellerinde... Tabii Tarık'la Ümit hemen koşarlar noldu diye.(Çaktırmadan dalarlar ya bizimkiler kızlara...:img-wink: ):img-hyste :img-hyste
Not: Büyükbaba, hoşgeldin. Uzun zamandır senden de, mavi kaplı(yanılmıyorumdur umarım) günlükten de haber alamadık. Pembe kaplı defterle arkadaşlık ilerleyince ,sanırım artık herşey ona anlatılıyor. :icon_sorr
hüseyingazi
19-05-07, 23:04
Akşam YYTV tarafından yayınlanan flash haber bültenini izlemedinizmi serdardan haberler var.Kendisi YYÖYÖÇÖ(yalancı yarimin önlenemez yükselişini önlemeye çalışanlar örgütü) tarafından kaçırılmış.Örgüt çökertildi artık serdarda ortaya çıkar herhalde.:good:
:img-hyste :happy0064 :img-hyste :happy0064
elmali-turta
19-05-07, 23:05
Cansucum süpersin canım sonu güzel olmuş "asıl bizim kapı nerde":img-hyste
Karşılıklı replik atışmaları süper gidiyor koptum resmen:happy0064 :happy0064 :img-hyste
pas.si.on79
19-05-07, 23:21
Naz ın telefonu çalar arayan babasıdır.
Vahi:kızım nasılsınız
naz:iyiyim baba..
vahi bey;yeriniz nasıl,rahatmısınız kızım,ümit nasıl
naz: rahattık baba,kapı kırılana kadar
vahi:kapı mı kırıldı.nerenin
naz:yok babaa kırılmadı kapı yerinde.. sadece bir balyoz geldi çarptı..
Vahi:ne balyozu kızım
Naz:babacım tamam sonra görüşürüz..
Vahi:kızım kızım. Naz a hulusiyle birlikte biz de geliyoruz diyemedim.
neyse sonra derim.
Naz:eeee Tarık efendi... ne yapacağız şimdi..kapıyı göstererek.
Tarık.. kapıyı yapacaz.. dur ben anlarım marangozluktan..
Naz:Nerden anlayacaksın tarık senin baban da mı marangozdu..
Tarık:(içses) aslında Barış (içses) evet
Naz: neyse ne diyoduk filiz.. Ben bir arkadaşımı gördüm aşağıda onun yanına gidiyorum.
Tarık:durrrr ..yani gidemezsiniz.
Naz:neden
Tarık: çünkü kapıyı yapamadım.
Naz:iyi görevlilere söyleyelim..
Tarık:söyledim onlarda şuan kimse yokmuş ...
NAz:aaaa nasıl birşey bu ya..
Tarık:başka oda sordum oda yok..
Naz:başımıza açtığın derde bak...
Tarık: bizim odada kalın..
Naz: tamam.. siz ne yapacaksınız.
Tarık:biz biryer buluruz.
NAz:nasıl bir yer.. Burda tanıdıklar çok herhalde..
naz kıskanır..
Naz:yook duruuun gitmeyin..
tarık: naz ne yapacağız o zaman..
Naz: yaaa Tarık ... hava güzel.. giderim kumsala.. orda oturalım .Gitarını da alırsın....
ümit:bana uyar..
filiz:bana da uyar..
Tarık:bana da uyar..
Forum ahalisine de uyar valla: İ S T E R D İ M
Naz
ceza_cansu
19-05-07, 23:38
NAZ:E madem herkese uyuyor hadi o zaman sahile
Tarık,Naz,Filiz,Ümit sahile gelirler.Yaklaşık 2 saat boyunca Tarık birbirinden güzel şarkıları Naz'ın gözlerine bakarak söyler.Ümit ve Filizde birbirlerine bakarlar.Artık saat 3.00 olmuştur.Dördününde uykusu gelmiştir.Ama ne yapıcaklarını bilememektedirler
ÜMİT:E şimdi ne olucak
TARIK:Kızlar bizim odada yatıcak.Bizde burda
FİLİZ: Olmaz abi burada yatılır mı
TARIK:Ne yapalım Filiz.Otelde başka oda yok.En uygun yer burası
NAZ:Saçmalama Tarık beraber yatıcaz.Yani beraber derken aynı odada.
ÜMİT:Nasıl yatıcaz?
NAZ:E sizz centilmen erkekler bize yataklarınızı vericeksiniz.Sizde yerde yatıcaksınız
ÜMİT: Oldu canım başka.
FİLİZ:En iyisi ben Naz'la abimin yatağında yatim.Sende abimle kendi yatağında yat.İtirazı olan.Tamam o zaman hadi gidelim
Odaya çıkarlar.Naz-Filiz bir yatakta Tarık-Ümit diğer yatakta yatar.Gece Tarık tuvalete kalkar.O tam çıkarken Filiz tuvalete gider.Tarık uyku sersemi Ümit'in yanına gidiceğine Naz'ın yanına yatar.Filiz tuvaletten çıkınca yerinin dolu olduğunu görür.Uykusu tatlı gelir ve o da boş bulduğu yere yani Ümit'in yanına yatar.Sabah odanın kapısını yapıldığını söylemek için görevli odayı arar.Tarık yataktan kalkmadan konuşur.Dördüde yarı uyanıktır ama gözleri kapalıdır
NAZ:Ne olmuş?
TARIK:Kapı yapılmış
FİLİZ:Naz kolunu çek üstümden
NAZ:Filiz iyi misin sen benim kollarım bende.
ÜMİT:Sessiz olun ya
FİLİZ:E kimin kolu bu üstümdeki
der ve dördü birden gözlerini açar.Tekrar kapatıp açarlar ve gördükleri manzara karşısında şok olurlar.Tarık-Naz bir yatakta,Ümit-Filiz diğer yataktadır ve dördüde nasıl bu duruma geldiklerini hatırlamazlar
ceza_cansu kesinlikle devamını getir:good: :good: sende bence artık seneryo yaz müthişsin
Tarık,Naz,Filiz,Ümit sahile gelirler.Yaklaşık 2 saat boyunca Tarık birbirinden güzel şarkıları Naz'ın gözlerine bakarak söyler.Ümit ve Filizde birbirlerine bakarlar.Artık saat 3.00 olmuştur.Dördününde uykusu gelmiştir.Ama ne yapıcaklarını bilememektedirler
NAZ:E sizz centilmen erkekler bize yataklarınızı vericeksiniz.Sizde yerde yatıcaksınız
FİLİZ:En iyisi ben Naz'la abimin yatağında yatim.Sende abimle kendi yatağında yat.İtirazı olan.Tamam o zaman hadi gidelim
Odaya çıkarlar.Naz-Filiz bir yatakta Tarık-Ümit diğer yatakta yatar.Gece Tarık tuvalete kalkar.O tam çıkarken Filiz tuvalete gider.Tarık uyku sersemi Ümit'in yanına gidiceğine Naz'ın yanına yatar.Filiz tuvaletten çıkınca yerinin dolu olduğunu görür.Uykusu tatlı gelir ve o da boş bulduğu yere yani Ümit'in yanına yatar.Sabah odanın kapısını yapıldığını söylemek için görevli odayı arar.Tarık yataktan kalkmadan konuşur.Dördüde yarı uyanıktır ama gözleri kapalıdır
der ve dördü birden gözlerini açar.Tekrar kapatıp açarlar ve gördükleri manzara karşısında şok olurlar.Tarık-Naz bir yatakta,Ümit-Filiz diğer yataktadır ve dördüde nasıl bu duruma geldiklerini hatırlamazlar
:img-hyste :img-hyste :img-hyste Cansu harika olmuş. İşte bunu görmek isterdim... Böyle bir sahneyi koysalar çok güzel olur:img-hyste :img-hyste
elmali-turta
19-05-07, 23:49
Cansucum,Gamzecimm... bayıldım canlar süpersiniz vallahi hadi hadi devam=)):img-wink:
elmali-turta
19-05-07, 23:51
:img-hyste :img-hyste :img-hyste Cansu harika olmuş. İşte bunu görmek isterdim... Böyle bir sahneyi koysalar çok güzel olur:img-hyste :img-hyste
Valla burda bahsettiğimiz butun sahneleri koysalar aslında manyak olur:img-hyste Ahh ah inşallah koyarlarr diyelim:img-blush
ceza_cansu
20-05-07, 00:18
Teşekkürler arkadaşlar saolun.pas.si.on79 saolsun.O devam ettirmese ben yazamazdım.Bu karşılıklı devam ettirme iyi oldu:img-yes:
Sevgili patronum yok ama kanalımız adına ben söyliyim.
HOŞGELDİN TARİK_NAZ :happy0064 :happy0064
Günlerdir kayıp ilanları verdik senin için. Ama sonunda hüseyingazi'nin değerli araştırmaları sonunda senin yerini tespit ettik. (YYÖYÖÇÖ) Seni sonunda aramızda görmek çok hoş...:img-wink:
HOŞGELDİİİİİİİİİİİİNNNNNNNN SERDAR.....özlettin kendini...
Malesef bu diziyi hic seyretme imkanim olmadi ama cok güzel bir dizi oldugundan eminim. Belki birgün ilk bölümünden itibaren yayinlarlar ve benimde haberim olur ve seyrederim.
hüseyingazi
20-05-07, 00:47
Sevgili patronum yok ama kanalımız adına ben söyliyim.
HOŞGELDİN TARİK_NAZ :happy0064 :happy0064
Günlerdir kayıp ilanları verdik senin için. Ama sonunda hüseyingazi'nin değerli araştırmaları sonunda senin yerini tespit ettik. (YYÖYÖÇÖ) Seni sonunda aramızda görmek çok hoş...:img-wink:
Yok yok burdayım herzamanki gibi.
Akşam flash haberle verdiğimiz gelişmede serdarı kaçıran örgütün çökertildiğini ve serdarın artık aramıza gelebileceğini duyumuştum.İşte sonuç serdar şu anda aramızda .Ben onu benim buraya yazdığım ilk mesaja verdiği karşılıkla karşılamak istiyorum;
HELEŞÜKÜR BE KARDEŞİM SONUNDA HOŞGELDİN:happy0064 :happy0064
Umarım eski sayfaları okursun ve seni bulmak için verdiğimiz mücadeleleri görürsün.Blogda senaryonuda okudum güzel olmuş.Şu bizim YYTV deki programını yapmayı bir düşün istersen.
Naz: (korkuyla) ayyyy
Tarık: (korkuyla) ayyyy ne işin var yanımda
Filiz: (korkuyla) ayyyyy
Ümit: (gülümseyerek ve hayran hayran) filizzz
Naz: saçmalama. senin yerin burasımıydı?
Tarık birden yatağa bakar ve kendi yatağı olmadığını görünce suçlu bi ifadeyle hemen yataktan kalkar.
Tarık: şeyy
Ümit: demek dayanamayıp yanıma geldin
Filiz bu lafa kızar ve ümit’e hafifçe tokat atar.
Ümit: ne vuruyosun yaa ben mi dedim gel yanıma yat diye.
Ümit: neyse olan oldu.
Naz: ne demek olan oldu. Hiç bişey olmadı. (tarığa bakarak) Hem ben o kadar korkunç muyum da yüzümü görünce “ayyy” diye bağırdın.
Ümit: (filize) bak ben senden korkmadım ama tokatı yedim. Abla kusura bakma ama korkunçsun.
Naz da yastığını ümit’e fırlatır.
Filiz-Naz: sen sus ümit.
Ümit: iyi be tüm suçlu ben oldum oh ne ala memleket.
Tarık: açıkcası korktum
Naz: çık dışarı tarık. Çıkkkkkk, gözüm görmesin seni.
Naz tarığın yastığını da ona fırlatır.
Filiz: çık dışarı ümit. Çabuk çık
Tarık: kalk ümit kalk, delirdi kızlar.
Kaçarlarken
Ümit: abi hadi naz benim ablam korkunç diyebiliyorum, sen nasıl böyle bi gaflete düştün anlamadım.
Tarık ve ümit gittikten sonra
Naz: (dudağını büzerek) filiz ben korkunç muyum?
Filiz: (gözlerini açarak) uyanınca değil ama şimdiiii…
YYTV kaçmayı başardım, saolun büyük uğraş verdiğiniz.:img-hyste şuan biraz :img-black böyleyim ama olsun (maçta baya yoruldum:))
ceza_cansu
20-05-07, 01:02
Serdar:happy0064 :happy0064 sonunda ya sonunda forumdasın.Hoşgeldin.Bu arada senaryonun devamı da süper olmuş.Eline sağlık
burcin_kaplan
20-05-07, 01:04
serdar hoş geldin :) sonunda seni burda görmek çok güzel.Senaryon gene muhteşem olmuş.REplik dewamıda süper ellerine sağlık:)
hüseyingazi
20-05-07, 01:11
[B]
YYTV kaçmayı başardım, saolun büyük uğraş verdiğiniz.:img-hyste şuan biraz :img-black böyleyim ama olsun (maçta baya yoruldum:))
Hem dizinin hem senin hemde forumun kurtuluşu için YYTV olarak çok uğraştık ama sonunda değdi.Artık bu gece senin dönüşün şerefine bir kutlama yaparız değilmi forumdaki arkadaşlar .Bu gecede acaba nöbete kalsam mı?Diğer nöbetçilerde gelsin ortama bakalım karar veririz.Artık bu gece sende sabahlarsın değilmi serdar aaaaaa hayatta bırakmayız onca gün sonra onca meşakkati aşıp gelmişsin.Belki bize YYÖYÖÇÖ evinde yaşadığın zor günleri anlatırsın.Mesela 24 saat kesintisiz yy izlettirdikleri ve senin bıkmadan izlediğin doğrumu?:happy0064 :happy0064
Hem dizinin hem senin hemde forumun kurtuluşu için YYTV olarak çok uğraştık ama sonunda değdi.Artık bu gece senin dönüşün şerefine bir kutlama yaparız değilmi forumdaki arkadaşlar .Bu gecede acaba nöbete kalsam mı?Diğer nöbetçilerde gelsin ortama bakalım karar veririz.Artık bu gece sende sabahlarsın değilmi serdar aaaaaa hayatta bırakmayız onca gün sonra onca meşakkati aşıp gelmişsin.Belki bize YYÖYÖÇÖ evinde yaşadığın zor günleri anlatırsın.Mesela 24 saat kesintisiz yy izlettirdikleri ve senin bıkmadan izlediğin doğrumu?:happy0064 :happy0064
valla bi bölüm ortalama 1 saat 10 dk olsa 24 saatte yaklaşık 20 bölüm izlerim. adamlara şu şu şu bölümleri koyun dedim (sıkıldığım bölümler). onlarda bizi kandırıyo şu bölümleri koyalım dediler (beğendiğim bölümler) tabi doğal olarak sıkılmadan izledim 20 bölüm :) ama gıcıklar 20 ve 33 ü koymadılar. ama olsun buna da şükür.
sabahlamak için yarın yoğun gün, "senaryo, ödev" o yüzden size iyi geceler.
cansu, sana demiştim replik yazarken kapıyosun bişeyler diye. bak sen de kapmışsın senaryo işini. sen beni sıkıştırdın, ben de seni bu konuda zorlayacam haberin olsun.:img-wink:
ceza_cansu
20-05-07, 01:27
cansu, sana demiştim replik yazarken kapıyosun bişeyler diye. bak sen de kapmışsın senaryo işini. sen beni sıkıştırdın, ben de seni bu konuda zorlayacam haberin olsun.:img-wink:
Kim sıkıştırdı seni foruma yaz diye.Ben mi.AAA hiç hatırlamıyorum:icon_whis :)Tamam birazcık başının etini yemiş olabilirim ama dönmen çok iyi oldu.Bu arada haber verdiğin için saol.Önlemimi alim ben:)Tabi önce önlem bulmak lazım:)
hüseyingazi
20-05-07, 01:46
forumdaki herkes maşallah yetenek abidesi herkes döktürüyor.Ama bazen kafam karışıyor senaryoları okuduktan sonra kafamda şu sorular dolaşıyor
Biz en son hangi bölümü izledik 45 miydi o zaman bu hafta 46. bölümmü var yok bir dakika tvde en son 44 ü izledim 45 daha yayınlanmadı .E ben tarıkla nazın mutfakta kaldığı yerden sonraki replikleri nerde izledim o zaman nasıl biliyorum.Yokya onu izlemedim onu senaryolarda okudum kimin senaryosuydu o flower98 inmi yoksa serdarın mı?Neyse artık tarıkla naz aşklarını itiraf ettilerya gerisi gelir.Bir dakika bunlar şimdi gerçek senaryoda itiraf etmişmiydi etmemişmiydi.Etmediler herhalde e benim aklımdaki binlerce itiraf sahnesi nerden o zaman tamam yine bizimkilerin yazdıklarıyla karıştırdım.Ama bu bodrum sahneleride çok güzel gidiyor hele tarıkla nazın ,filizlede ümitin aynı yatakta uyanmaları çok komikti ama bir dakika bizimkiler daha bodruma gitmedilerki.Acaba gittilerde benmi karıştırıyorum.
:img-pilot :img-pilot :img-pilot
İİİMMMDDDAAATTTT
Çok kötü düğüm oldum beni çözmeye gelirmisiniz:img-help: :img-help:
NOT:nöbetçilerde gelmişler hoşgeldinizbye
Gece nöbetçiniz olarak bu kadar çoşkulu karşılama için çok teşekkürler.Her ne kadar sı sık yazmasamda tüm yazılanları büyük bir zevkle okuduğumu bilmenizi isterim.Zaten iyiki sizler yazıyorsunuz da moralimiz yerine geliyor.gece gece bizi gülümsetiyorsunuz.Bunun için hepinize çok teşekkürler arkadaşlar.....
Bu hafta dizinin olmaması çok kötü oldu.Şimdiye kadar hiç ara vermeden devam eden dizimiz sonun da elde olmayan nedenlerden bu çarşamba yayınlanmayacakmış.Bakalım bu hafta nasıl geçecek......
Herkese iyi nöbetler....
Gece nöbetçiniz olarak bu kadar çoşkulu karşılama için çok teşekkürler.Her ne kadar sı sık yazmasamda tüm yazılanları büyük bir zevkle okuduğumu bilmenizi isterim.Zaten iyiki sizler yazıyorsunuz da moralimiz yerine geliyor.gece gece bizi gülümsetiyorsunuz.Bunun için hepinize çok teşekkürler arkadaşlar.....
Bu hafta dizinin olmaması çok kötü oldu.Şimdiye kadar hiç ara vermeden devam eden dizimiz sonun da elde olmayan nedenlerden bu çarşamba yayınlanmayacakmış.Bakalım bu hafta nasıl geçecek......
Herkese iyi nöbetler....
Selam,
Benim olduğum gece nöbetlerinde ilk defa yazıyorsun. Gerçi çoğu zaman burdasın ama...Gene de sadece burda olman da güzel...:img-wink:
Belki dizimiz bu hafta yok. Ama senaristlerimiz tamamlandığına, hatta çoğaldığına göre paniğe gerek yok bence.Üstelik bu dizi izleyicisi neler atlattı, bunu da atlatırız.:good: Gerçi zor olacak ama, bizler güçlü seyircileriz. Veee tabiki YYTV de yayınına aralıksız devam edecek. Hiç şüpheniz olmasın.En son haberler , yepyeni röportojlar ve bir çok sürprizle karşınızda olacağız. Bizden ayrılmayın...:img-wink: (Zaten isteseniz de ayrılamazsın.Daha YY tedavisi bulunamadı.:img-hyste )
Hoşçakalın, Hep bizimle kalın bye
Not: Hepinize iyi nöbetler arkadaşlar:happy0064
ebru.karaca
20-05-07, 05:00
Herkese Günaydıııınn...
aaaa ama arkadaşlar ben onu görmezden geliyordum.. coqette hatırlatmış. Naz ın gülü Tarıkın gözüne gözüne soktuğu gibi..:img-hyste Ebru da tekrarlamış.:Üstelik kırmızıyla da belirtmiş.:img-hyste . Ben unutmaya hatırlamamaya çalışıyorum O anı...
Unuttum bile. :)
Bitti gitti :)
selamlar.. nöbet iyi geçmiş dün gece sanırım...
ebru ablacım gelmene çok sevindim, umarım daha zevkle yorumlayacağın bölümler yakındır...
Sağol Gizemciğim.. :good:
ebru.karaca
20-05-07, 05:09
Muhteşem olmuş :img-hyste Çok güldüm :)
Ellerine sağlık..
Slm Arkadaşlar,
Yavaştan sabah olmak üzere biz daha uyku nedir bilmezken sizler sıcacık yatağınızdan birazdan çıkmaya başlayacaksınız.Apbas yolcu artık.Şu yorgun bedenim artık yat diyor.Herkese günaydın.......İyi sabahlar.....
Not: coqette sen nöbette olduğun zaman görüyorsun ama ben kesintisiz her gece burdayım.Gündüz giremediğim için gece fırsatım oluyor.O zaman da ancak yazıları okuyacak zamanım oluyor.Tüm yazılar itina ile okunur...
ebru.karaca
20-05-07, 05:15
Bu arada şimdi düşündümde kıskançlıklar yanlızca tarık-naz kıskançlıklarımı olucak tabiki hayırr:))))Diğer çiftlerimiz arasında da olucak elbet
Filiz ve Ümit arasında olucak kıskançlıklar malum:)) Franceska geldiğinde Ümit'in tepkisni hatırlarsınız=)) "This is a book":img-hyste :img-hyste
Bodrum da da buna benzer sahneler yaşanır diye düşnüorum ama Fulya
Abla'da güzel kız ona da yağ sürmek isteyenler olurmu ki:img-hyste
Haklısın Miray'ım.. Zaten tek çift Tarık ve Naz değil. Ve de onların kıskançlıklarını izlemek de en az onlarınki kadar zevkli olacak. Heh hee...
Kötüyüm ben kötüyüm, kötüyüm..
Herkesi hasta ederiim, ederim..:img-hyste
Bence şöyle söylenmemiş güzel birşey olsun senaristlerimizz duyun bizii sahilde gitar eşliğinde şarkı istiyoruzz...
Cansu o başı "p" ile başlayan bayana bnde kılım kapayalım bu konuyu:img-hyste
Forumu eski haline geri getirmek adına :) Hih hi..
Daha önce hiç yapmadığımız bir şey yapalım diyorum, sesimizi senaristlere duyurmak adına.
Bir grup kuralım. :icon_whis
YY;S,AETŞDİG
YALANCI YARİM'DE; SAHİLDE, ATEŞ ETRAFINDA ŞARKI DİNLEMEK İSTEYENLER GRUBU ;)
ebru.karaca
20-05-07, 05:21
Merhaba arkadaşlar,
Bizimkiler Bodruma gitmeden