PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-11

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10

coqette
23-05-07, 01:49
Patroncuuuum, izninle ben bir şey sormak istiyorum.:img-blush
Ya sen bizi önce polislere yakalatmadın mı? Eeee forumun yarısı hapisten kurtulup Bodrum'a gitmedi mi? Peki noldu o arada yoksa bgn de ilaçlı kahveyi ben mi içtim de hiçbir şey hatırlamıyorum? Polis forumu niye bastı? Bizi niye götürdü? Rasida iç sesini de yanına alınca aralarındaki tartışma noldu?

Not: Ayrıca okulun önünde attığın kazığı da unutmadım..:hıh Daha yeni geldim sayılır eve... Onca saat okulun önünde bekledim sizi. Üstelik bir de yağmur yağıyordu.:icon_sorr

saYYgıner
23-05-07, 01:52
Hepinize renkli rüyalar... Acil çıktım ben

hüseyingazi
23-05-07, 01:53
Patron bak dönüp dolaşıp eski mevzulara girmeyelim.. Ben dünden sonra yeni bir sayfa açtıgımızı düşünüyordum ama..
Bak ne kadar üzüldü sevgili muhabirim şimdi :img-hyste :img-hyste

Sen önce kendi mevzunu bi hallet sonra frka gelirsin.
Beni öyle sahte raporlarla kandıramazsın.

Tamam insanlık hali hasta olabilirsin insan nezaketen bi gidyorum der ya da 'patron ben gidiyorum izin aldığımı sanma ha haberin olsun diye söylüyorum' demen bile kabuldü

NOT:Sanada avatar dayanmıyo yine değişmiş

hüseyingazi
23-05-07, 02:00
Patroncuuuum, izninle ben bir şey sormak istiyorum.:img-blush
Ya sen bizi önce polislere yakalatmadın mı? Eeee forumun yarısı hapisten kurtulup Bodrum'a gitmedi mi? Peki noldu o arada yoksa bgn de ilaçlı kahveyi ben mi içtim de hiçbir şey hatırlamıyorum? Polis forumu niye bastı? Bizi niye götürdü? Rasida iç sesini de yanına alınca aralarındaki tartışma noldu?

Not: Ayrıca okulun önünde attığın kazığı da unutmadım..:hıh Daha yeni geldim sayılır eve... Onca saat okulun önünde bekledim sizi. Üstelik bir de yağmur yağıyordu.:icon_sorr

Şimdi olay şöyle oldu.Polis bizi bastı ve götürdüya ,ben tam akşam kalanını yazacaktım bilgisayarda başka şeyler yazmam gerekti o yüzden kalanını yazamadım ama en yakın zamanda yazmayı düşünüyorum.

Gelelim okul meselesine ben sana nerde ve kaçta diye mesaj yazdım ama sen ne yer söyledin nede saat.E senden haber çıkmayınca bizde tarık ,frk ve ben gezdik arabayla.Suç tamamen senin.

SAYYGINERE NOT:Acilen çıkıyorum demişsin tabi çık çık nede olsa senaryolar sayfasında acilen seni bekliyorlar.

frk
23-05-07, 02:02
Ama şimdi bu yazının sonuna böyle bir simge:img-blush koyarasan ben nasıl inanayım yok öyle bişey dediğine.

şimdi sana SON KEZ soruyorum:
frk aşık mı oldun ne?
:img-hyste :img-hyste

Son kez cevap veriyorum: Herhangi bir durum yok. Bi gelişme yok yani. Haberiniz olsun.

Haberciyi haber yapmaya çalışıyosunuz. :img-hyste

Yani bi gül resmi koydum diye başıma gelmeyen kalmadı. Değiştiricem onu.

coqette
23-05-07, 02:05
Son kez cevap veriyorum: Herhangi bir durum yok. Bi gelişme yok yani. Haberiniz olsun.

Yok, yok değiştirme...Belki senaristler görürlerde nasıl sahneler görmek istediğimizi anlarlar. :icon_whis

Not: Ayrıca bak patron beni suçluyor. Ben size demedim mi? Saat kaçta olursa olsun gelin diye, ben kaçarım okuldan diye? Yere gelince neden söylemiyorsun benim okulumun yerini bakıyım sen? Gece gündüz beraber haber için turlayalım, sonra gel okulumu bilme ? Olur mu? Tabii bulduğunuz Tarık'ı , gezin bakalım...:icon_sorr

hüseyingazi
23-05-07, 02:10

Son kez diyosun yani bi durum yok diye
Yani bidaki soruşumda kabul edeceksin(Nazdan alıntı)

NOT:Avatarın çok güzel değiştirme sakın.Ama yok ben daha güzelini koyacağım dersen o başka.Ama buda çok güzel.

hüseyingazi
23-05-07, 02:14
Not: Ayrıca bak patron beni suçluyor. Ben size demedim mi? Saat kaçta olursa olsun gelin diye, ben kaçarım okuldan diye? Yere gelince neden söylemiyorsun benim okulumun yerini bakıyım sen? Gece gündüz beraber haber için turlayalım, sonra gel okulumu bilme ? Olur mu? Tabii bulduğunuz Tarık'ı , gezin bakalım...:icon_sorr

Demek frk senin okulunu biliyordu ve bütün gün bize söylemedi ha.:img-help:

NOT:Yazık bütün suçlar frk a kalıyor .Çocuk şamaroğlanına döndü.Yakında çocukta özgüven mözgüven kalmayacak.:sad53:

frk
23-05-07, 02:15
Son kez diyosun yani bi durum yok diye
Yani bidaki soruşumda kabul edeceksin(Nazdan alıntı)

NOT:Avatarın çok güzel değiştirme sakın.Ama yok ben daha güzelini koyacağım dersen o başka.Ama buda çok güzel.

E yuh yani.:img-hyste :img-hyste (bunun nerden alıntı olduğunu bulmanıza imkan yok:img-hyste )

Not: Daha güzelinide yaparız. Varmı aklınıza gelen gzüel sahneler?

frk
23-05-07, 02:16
Demek frk senin okulunu biliyordu ve bütün gün bize söylemedi ha.:img-help:

NOT:Yazık bütün suçlar frk a kalıyor .Çocuk şamaroğlanına döndü.Yakında çocukta özgüven mözgüven kalmayacak.:sad53:

Bildiğimi bilmediğimi şimdi öğrendim.:img-hyste

Atın atın bütün suçları atın üstüme. Nasıl olsa altından kalkarım..:img-hyste

Kara İnci
23-05-07, 02:25
Naz: ooooo hoşgelmişsiniz, sefalar getirmişsiniz. biz de sizi bekliyoduk dört gözle. di mi tarık?

tarık oralı olmaz ve direk serdar'ın yanına gelip, kolundan tutup diğerlerinin yanında götürür.

Tarık: sen gelsene biraz şöyle.
Serdar: bak tarık aramızdaki kırgınlıkları bitirelim.

tarık cebinden biraz para çıkarır. ve serdar'ın cebine koyar.

Serdar: ne yapıyosun sen yaa?
Tarık: al şu parayı, sen de, getirdiğin delileri de al geri dönün.

serdar sinirle cebinden paraları çıkartıp tarığa geri verir.

serdar: sen beni calipso daki garsonlar gibi sandın heralde. ben barışalım diyorum sen rüşvet veriyosun?
tarık: ne rüşveti, benzin parası o.

naz: ee kızlar nasılsınız?
gizem: seni gördük daha iyi olduk.
naz: (zorla) yaa ben de
gizem: ne?
naz: ben de sizi görünce iyi oldum diyorum.
cansu: naz sana sürprizimiz var, arabanın bagajında ne var biliyomusun?
naz: ne var?
cansu: yüzlerce gülll
naz: (zorla sevinir) yaa ne güzelll. (içses) hadi tarık, çabuk anlaş şu serdar'la deliler arasında kaldımm.

serdar: sen beni hiç tanımamışsın tarık, ben sizin için taaa ankaradan istanbul'a, ordan da buraya geldim. senin yaptığına bak.
tarık: serdar ben seni severim, naz da çok sever, senin gelmene lafım yok da şu getirdiklerinnn...
serdar: (dalgın bi şekilde) naz da mı sever beni?
tarık: yaaa. istersen sorayım

telefonunu çıkartır. naz'ı arar

tarık: naz serdar'ı seviyomusun?

tarık telefonu serdar'ın kulağına götürür.

naz: evettt.

serdar mest olmuştur.

rasida: kızlar durum vahim, magcı ile yola çıkarsan olacağı budur.
miray: ee ne yapacaz şimdi? :img-hyste

rasida:Serdar'ın yüzünde ki sırıtmayı gördünüz mü?Bu duruma hemen el koymalıyız.Yoksa iş işten geçmiş olacak:img-help:

Burçin:Ben şimdi gider bahsettiğin o eli Serdar'ın gözünün üstüne koyarım merak etme sen.:img-grin2

rasida:Burçin biz şiddet yanlısı insanlar değiliz.Bu işi başka yollardan halletmeliyiz

Burçin:Öylemi?Bavuluna sığdırmaya çalıştığın merdaneye ne demeli peki.:img-grin2

rasida:Ben onu şey için almıştım

Burçin: Ne için?

rasida:Size börek yapmayı öğretecektim de:icon_whis.Zaten senin oraya gitmene izin veremeyiz

Burçin:Neden?

Miray:Koyu bir Mag'cı olduğunu unuttun galiba.Nerden bilelim senin de Serdar gibi Naz'ın etki alanına girmeyeceğini.İşimizi şansa bırakamayız

Burçin:Size yardım etmek isteyen de kabahat zaten.Ne haliniz varsa görün

Cansu:Tamam o zaman ben gideyim

rasida:Sen de gidemezsin

Cansu:Ben niye gidemiyorum?Benim Mag ile alakam yok ki

Miray:Senin Mag ile alakan yok ama Burçin'le var.İkiz olduğunuzu unuttun galiba.

Cansu:Pardon unutmuşum.O zaman sen git

rasida:Miray hiç gidemez

Miray:Pes yani.Ben niye gidemiyorum?

rasida:Sen Bag mensubu değil misin?

Miray:Evet öyleyim

rasida:Tamam işte.Tarık ordayken senin Serdar'ı kurtarmaya gitmen demek bir neferimizi daha kaybetmemiz demek

Miray:Ben öyle bir evete kanacak kız değilim

Burçin,Cansu,rasida:Oooooooo

Miray:Niye ooooo luyorsunuz.Ben sizi ooooo luyor muyum?

Cansu:O zaman geriye bir tek sen kalıyorsun rasida

rasida:Malesef beni de listeden silin

Burçin:Sana ne oldu

rasida:İçsesimi yanıma almayı unutmuşum . O olmadan benden hayır gelmez:img-sorry

Cansu:Pes yani rasida.Yanına o kadar şey aldın.Hatta seni durdurmasak koğuşun televizyonunu bile bavula koyacaktın.Onca şeyi alırken içsesini nasıl unutursun?

rasida:Ne bileyim o telaşeyle unutmuşum işte:img-sorry

Burçin:Ne olacak şimdi.Listede kimse kalmadı

Cansu:Ah Serdar ah.Güneşte kalmış dondurma gibi eriyecek zaman mı şimdi?

rasida:Yapacak birşey yok.Serdar başının çaresine bakacak artık.Zaten bu saatten sonra ne yapsak faydasız

rasida:Baksanıza Serdar'a

Naz: :img-kiss: Serdar: :img-in_lo :img-blush :img-hyste

coqette
23-05-07, 02:26
Bildiğimi bilmediğimi şimdi öğrendim.:img-hyste

Atın atın bütün suçları atın üstüme. Nasıl olsa altından kalkarım..:img-hyste

Suçu sana attığımdan değil. Sayygıner zaten ortalıkta yok. Zaten patron onu almamış gezmeye de. Patron desen, onunla bir kere haber için operasyona çıktık onda da normalde yapmayacağı şeyi yapıp ilaçlı kahveleri içip içip sızdı. Yani maalesef okulumu bilemez. Geriye sen kalıyorsun.Ama bu bana da ders olsun. Bundan sonra açık adres vereceğim sizlere. Özellikle de patrona yoksa vurup kapıları Tarık'la gezmelere gidiyor.:hıh Ben de öyle bir umut okul kapısında bekliyorum.:icon_sorr

Patroncum nöbette dikkatli ol. :icon_whis Ni ha ha ha

hüseyingazi
23-05-07, 02:26
valla isterse tüm forum gelsin benim için farketmez. naz'dan "evet" sözünü duydum ya o bana yeter. :) hem hazır gelmişken senaristlerle de görüşmem lazım. yazdığım senaryoları göstermem lazım, belki yanlarına çaycı diye alırlar beni. eee böyle işlere küçük adımlarla başlanır. baksanıza gs li arda bile küçükken florya tesislerinde top toplayıcısıymıştı :)

Nazdan eveti duydun tüm forumu unuttun.
Ama sana küçük bi hatırlatma evet diyen NAZ yani bizim yydeki NAZ.
Sakın onu normal insanlarla bir tuma .Heran dediğini unutabilir ya da inkar edebilir ya da en iyi yaptığı şeyi yapabilir lafı kıvırabilir.

TARIK:Naz sen serdarı seviyor musun?
NAZ:Evet...
SERDAR::happy0064 :happy0064
NAZ:Hemde çok seviyorum. Hatta aşığım .Ama ne tatlı çocuk değil mi?
O gözleri ,elleri.minicik burnu hertarafı çok şeker?
SERDAR:Ne?
Tarık:Naz sen kimden bahsediyorsun?
NAZ:Hani otelde dün gördüğüm bebek vardıya adı Serdar ondan bahsediyorum.Sen kimi sordun?
TARIK:Aynı kişiyi sordum naz aynı kişiyi.
SERDAR::blink:

coqette
23-05-07, 02:33
Kara İnci ve hüseyingazi harikasınız ya.:img-hyste :img-hyste :good:

hüseyingazi
23-05-07, 02:33
rasida:Serdar'ın yüzünde ki sırıtmayı gördünüz mü?Bu duruma hemen el koymalıyız.Yoksa iş işten geçmiş olacak:img-help:

Burçin:Ben şimdi gider bahsettiğin o eli Serdar'ın gözünün üstüne koyarım merak etme sen.:img-grin2

rasida:Burçin biz şiddet yanlısı insanlar değiliz.Bu işi başka yollardan halletmeliyiz

Burçin:Öylemi?Bavuluna sığdırmaya çalıştığın merdaneye ne demeli peki.:img-grin2

rasida:Ben onu şey için almıştım

Burçin: Ne için?

rasida:Size börek yapmayı öğretecektim de:icon_whis.Zaten senin oraya gitmene izin veremeyiz

Miray:Koyu bir Mag'cı olduğunu unuttun galiba.Nerden bilelim senin de Serdar gibi Naz'ın etki alanına girmeyeceğini.İşimizi şansa bırakamayız

Burçin:Size yardım etmek isteyen de kabahat zaten.Ne haliniz varsa görün

Cansu:Tamam o zaman ben gideyim

rasida:Sen de gidemezsin

Cansu:Ben niye gidemiyorum?Benim Mag ile alakam yok ki

Miray:Senin Mag ile alakan yok ama Burçin'le var.İkiz olduğunuzu unuttun galiba.

Cansu:Pardon unutmuşum.O zaman sen git

rasida:Miray hiç gidemez

Miray:Pes yani.Ben niye gidemiyorum?

rasida:Sen Bag mensubu değil misin?

Miray:Evet öyleyim

rasida:Tamam işte.Tarık ordayken senin Serdar'ı kurtarmaya gitmen demek bir neferimizi daha kaybetmemiz demek

Miray:Ben öyle bir evete kanacak kız değilim

Burçin,Cansu,rasida:Oooooooo

Miray:Niye ooooo luyorsunuz.Ben sizi ooooo luyor muyum?

Cansu:O zaman geriye bir tek sen kalıyorsun rasida

rasida:Malesef beni de listeden silin

Burçin:Sana ne oldu

rasida:İçsesimi yanıma almayı unutmuşum . O olmadan benden hayır gelmez:img-sorry

Cansu:Pes yani rasida.Yanına o kadar şey aldın.Hatta seni durdurmasak koğuşun televizyonunu bile bavula koyacaktın.Onca şeyi alırken içsesini nasıl unutursun?

rasida:Ne bileyim o telaşeyle unutmuşum işte:img-sorry

Burçin:Ne olacak şimdi.Listede kimse kalmadı

Cansu:Ah Serdar ah.Güneşte kalmış dondurma gibi eriyecek zaman mı şimdi?

rasida:Yapacak birşey yok.Serdar başının çaresine bakacak artık.Zaten bu saatten sonra ne yapsak faydasız

rasida:Baksanıza Serdar'a

Naz: :img-kiss: Serdar: :img-in_lo :img-blush :img-hyste

:happy0064

Merak etmeyin biz burda bırakılan forum üyeleri olarak bir otobüse dolduk ve yardıma geliyoruz.Yalnız yol uzun akşamdan beri gelemedik kusura bakmayın.
Ama yola çıktık bi kere geri dönüş yok.Nede olsa herşey yy için.:good:

frk
23-05-07, 02:40
:happy0064

Merak etmeyin biz burda bırakılan forum üyeleri olarak bir otobüse dolduk ve yardıma geliyoruz.Yalnız yol uzun akşamdan beri gelemedik kusura bakmayın.
Ama yola çıktık bi kere geri dönüş yok.Nede olsa herşey yy için.:good:

Bekle bizi bodrum bu sefer tam kadro geliyoruz. Yani inşallah. Yani bi aksaklık çıkmazsa. Yani geride bişey unutmadıysak..

frk
23-05-07, 03:06
Bu gece kimse kalmadı ne hikmetse. Ben dahil 4 üye ve 1 misafirimiz var.

Hayır bağlantım sorunlu olur burası kaynar, ben bütün gün düzeltmek için peşinde koşarım akşamında burası sakinleşir.

Edit: Patron senin şu gidip gelmelerin yok mu....

hüseyingazi
23-05-07, 03:11
Bu gece kimse kalmadı ne hikmetse. Ben dahil 4 üye ve 1 misafirimiz var.

Hayır bağlantım sorunlu olur burası kaynar, ben bütün gün düzeltmek için peşinde koşarım akşamında burası sakinkleşir.

Haklısın bugün buralar çok ıssız.Daimi nöbetçimiz saYYgıner iki gündür nöbeti erken bırakıyor.
Her zaman burda olup fazla yazmayan okuyucularda bugün yok.
Ama farklı olarak Kara İnci var,senaryoları var
Bide benim yazmam gereken bir sürü yazı var arada onu yazıyorum arada buraya yorum yazıyorum.

hüseyingazi
23-05-07, 03:14
Edit: Patron senin şu gidip gelmelerin yok mu....

Sanki ben gidiyorumda sen hep burdasın ve hep yorum yazıyorsun.Bu gece herkesde bişey var.Hadi seni anladık :img-in_lo bize ne oluyor onu çözemedim.

frk
23-05-07, 03:16
Sanki ben gidiyorumda sen hep burdasın ve hep yorum yazıyorsun.Bu gece herkesde bişey var.Hadi seni anladık :img-in_lo bize ne oluyor onu çözemedim.

Ne demek şimdi o? Nası beni anladın yani? Hem ben hep burdayım yalan mı?

hüseyingazi
23-05-07, 03:23
Ne demek şimdi o? Nası beni anladın yani? Hem ben hep burdayım yalan mı?

Nasıl anlamam gerekiyorduda ben nasıl anlamışım o kısmı anlamadım.
Tamam doğru söylüyorsun hep burdasın ama hep BURDA değilsin.
Burda demişken Coqette nereye kayboldu.Bak işte sana bir örnek coqettede hep burda ama hep BURDA değil.Şimdi anladın mı ne demek istediğimi?

frk
23-05-07, 03:26
Nasıl anlamam gerekiyorduda ben nasıl anlamışım o kısmı anlamadım.
Tamam doğru söylüyorsun hep burdasın ama hep BURDA değilsin.
Burda demişken Coqette nereye kayboldu.Bak işte sana bir örnek coqettede hep burda ama hep BURDA değil.Şimdi anladın mı ne demek istediğimi?

Pardon patroncum. Sen "hadi seni anladık derken" ben seni yanlış anladım galiba.:img-yes: Yazılan diyaloglar çok güzel muhabbet çok güzel olduğu için araya girmek istemiyorum. O yüzden pek yazmıyorum yani. Yoksa devamlı izliyorum aslında.

O da yazar şimdi..

hüseyingazi
23-05-07, 03:33
Pardon patroncum. Sen "hadi seni anladık derken" ben seni yanlış anladım galiba.:img-yes: Yazılan diyaloglar çok güzel muhabbet çok güzel olduğu için araya girmek istemiyorum.

O da yazar şimdi..

Hemen açıklayayım yanlış anlama olmasın hadi seni anladık derken sende bugün bi değişiklik vardıya onu kastetdim.

Muhabbet güzel araya girmeyeyim diyorsun ama bilmem farkettin mi son bikaç mesajdır sadece sen ve ben yazıyorum

frk
23-05-07, 03:37
:blink: Hemen açıklayayım yanlış anlama olmasın hadi seni anladık derken sende bugün bi değişiklik vardıya onu kastetdim.

Muhabbet güzel araya girmeyeyim diyorsun ama bilmem farkettin mi son bikaç mesajdır sadece sen ve ben yazıyorum

Ben onu derken geceleri dışında olan zamanları kastetmiştim.

Bende değişiklik mi var? :blink: Ne var?

Edit: Patron ben bu gece baya soru sordum. Soruları cevapları bi yana bırakalım. Muhabbet edelim en iyisi..:happy0064

hüseyingazi
23-05-07, 03:44
:blink:

Ben onu derken geceleri dışında olan zamanları kastetmiştim.

Bende değişiklik mi var? :blink: Ne var?

Bu gece ciddi bir iletişim problemimiz var.Ne sen beni anlıyorsun ne ben seni.
Her mesajı en az bir mesaj daha yazarak açıklar olduk.Yok yok bu gece bizde bi performans düşüklüğü seziyorum.

Değişiklik konusunu açarsan sen zararlı çıkarsın .Bak o zaman bende açarım o konuyu ona göre veeeeeeee açtım gitti artık beni sen bile tutamazsın.:happy0064 :happy0064

FRK::sad53: :sad53:

hüseyingazi
23-05-07, 03:49
:blink:

Edit: Patron ben bu gece baya soru sordum. Soruları cevapları bi yana bırakalım. Muhabbet edelim en iyisi..:happy0064

Bir cümle yazıp gönderiyorsun bende onu alıntı yapıp cevaplıyorum sonra geri dönüp bakıyorum altta bir not.İşin yoksa(zaten yokda lafın gelişi)
bide o notu alıp cevap yaz .Bu kaçıncı oldu.
Neyse başlat bi yy muhabbeti bende (bizde demek isterdim ama malum coqetteden görüntü var ama ses pardon yazı yok) katılırım sana.

coqette
23-05-07, 03:49
YYTV Haber merkezi binası önü

HÜS: Hadi hadi çabuk olun. Herkes burda mı?
COQ: Sayygıner yolda, onun dışında herkes burda sanırım.
HÜS:Tamam iyi. Eeeee niye bu kadar gecikti bu gene? Yoksa gene mi kaytarıyor? Hele bir öyle olsun ben sana sormaz mıyım Sayygıner...
FRK: Ama patron sen de iyice paranoyak olmaya başladın? 2 kere nöbeti kaçırdı diye kaçak ilan ettin çocuğu.Unuttun mu? Rasida acil olarak seni aradı da gelirken içsesini getirmemizi istedi ya?
COQ: Ordakiler zor durumdaymış hani. MAGcılar Naz tehlikesi, BAGcılar da Tarık tehlikesi altındalarmış. Hatta Serdar çoktan erimiş... Rasida da içsesi yanında olmadığı için olaya müdahale edemiyormuş. Yanında getirdiği merdaneyi bile kullanamıyormuş.:img-help:
FRK: Sen de hemen Sayygıner'i arayıp bizi almaya gelmeden önce bizimkilerin koğuşuna uğramasını ve Rasida'nın iç sesini almasını istedin ya...
HÜS: Tamam, evet, haklısınız... Offf ya aklım bizimkilerde kaldı. Bir an önce yola çıkmamız lazım. Nerde kaldı bu?
FRK: Bak patron, iyi muhabir lafının üstüne gelirmiş.
SAYY: Herkese iyi geceler. Hadi herkes binsin zaman kaybetmeyelim.
HÜS: Nerdesin sen? Aldın mı rasida'nın içsesini?
SAYY: Evet aldım, ama bir sorunumuz var.
HÜS: Neymiş?
SAYY: Anlatmakla olmaz, kendin görmen lazım.

not: Patron bu gece maalesef yorgunluktan bende de performans düşüklüğü var affet:icon_sorr

frk
23-05-07, 03:56
Bir cümle yazıp gönderiyorsun bende onu alıntı yapıp cevaplıyorum sonra geri dönüp bakıyorum altta bir not.İşin yoksa(zaten yokda lafın gelişi)
bide o notu alıp cevap yaz .Bu kaçıncı oldu.
Neyse başlat bi yy muhabbeti bende (bizde demek isterdim ama malum coqetteden görüntü var ama ses pardon yazı yok) katılırım sana.

Tamamdır orta yolu bulduğumuza çok sevindim. :happy0064

Hocam sen at bişeyler ortaya ya..

Kara İnci
23-05-07, 04:09
Nazdan eveti duydun tüm forumu unuttun.
Ama sana küçük bi hatırlatma evet diyen NAZ yani bizim yydeki NAZ.
Sakın onu normal insanlarla bir tuma .Heran dediğini unutabilir ya da inkar edebilir ya da en iyi yaptığı şeyi yapabilir lafı kıvırabilir.

TARIK:Naz sen serdarı seviyor musun?
NAZ:Evet...
SERDAR::happy0064 :happy0064
NAZ:Hemde çok seviyorum. Hatta aşığım .Ama ne tatlı çocuk değil mi?
O gözleri ,elleri.minicik burnu hertarafı çok şeker?
SERDAR:Ne?
Tarık:Naz sen kimden bahsediyorsun?
NAZ:Hani otelde dün gördüğüm bebek vardıya adı Serdar ondan bahsediyorum.Sen kimi sordun?
TARIK:Aynı kişiyi sordum naz aynı kişiyi.
SERDAR::blink:

Serdar: :img-cray:

Naz:Ne oldu şimdi buna?Neden ağlıyor?

Tarık:Törenle Naz zedeler arasına katıldı ya,ona duygulandı herhalde

Naz:Naz zede mi?Ben ne yaptım şimdi?

Tarık:Sorun zaten senin yaptıkların değil yapmadıkların

Naz:Ben ne yapmadım şimdi?

Serdar:Bir evet bile demedin ne olacak

Tarık:Sen de abarttın yani Serdar.Bana aylardır demediği şeyi sana 10 dakika için de söyler mi sandın

Serdar:Ne bileyim bir umut bekledim işte

Naz:Tek sorun bu muydu?Söyleyeyim o zaman "evet"

Serdar:Söyledi işte.Bana evet dedi

Naz:Söylemem mi Serdar.Aramızda bir evetin lafı mı olur.

Tarık(içses):Ah Serdar ah.Naz konusunda acemi olduğun nasıl belli oluyor.

Tarık:Serdar bence bu sözlere hemen kapılma.Naz'ın sağı solu hiç belli olmaz.

Serdar:Bu konuda yanıldığımı zannetmiyorum.Bana evet dedi.Yani beni seviyor.:happy0064

Naz:Nerden çıkardın seni sevidiğimi canım.Ben sadece evet dedim.Lafımı hemen nasıl da çarpıtıyorsun.Bir evetten bunu çıkardın ya pes.Tarık bile bu kadarını yapmamıştı

Serdar: Peki sen eveti neden dedin?

Naz:Ben de aynı soruyu tam sana soracaktım ki Naz beni seviyor diye bağırmaya başladın.Sahi ben neye evet dedim?

Serdar: :img-fear2

Tarık:Sana söylemiştim.Naz bu,sağı solu belli olmaz diye.Sakalımız da var ama dinleyenimiz yok.Bir de bu dizinin sıkı takipçisiyim diyorsun.Naz'ı bu zamana kadar tanıyamadıktan sonra ne önemi var...:img-yes: :img-grin2

hüseyingazi
23-05-07, 04:18
YYTV Haber merkezi binası önü

HÜS: Hadi hadi çabuk olun. Herkes burda mı?
COQ: Sayygıner yolda, onun dışında herkes burda sanırım.
HÜS:Tamam iyi. Eeeee niye bu kadar gecikti bu gene? Yoksa gene mi kaytarıyor? Hele bir öyle olsun ben sana sormaz mıyım Sayygıner...
FRK: Ama patron sen de iyice paranoyak olmaya başladın? 2 kere nöbeti kaçırdı diye kaçak ilan ettin çocuğu.Unuttun mu? Rasida acil olarak seni aradı da gelirken içsesini getirmemizi istedi ya?
COQ: Ordakiler zor durumdaymış hani. MAGcılar Naz tehlikesi, BAGcılar da Tarık tehlikesi altındalarmış. Hatta Serdar çoktan erimiş... Rasida da içsesi yanında olmadığı için olaya müdahale edemiyormuş. Yanında getirdiği merdaneyi bile kullanamıyormuş.:img-help:
FRK: Sen de hemen Sayygıner'i arayıp bizi almaya gelmeden önce bizimkilerin koğuşuna uğramasını ve Rasida'nın iç sesini almasını istedin ya...
HÜS: Tamam, evet, haklısınız... Offf ya aklım bizimkilerde kaldı. Bir an önce yola çıkmamız lazım. Nerde kaldı bu?
FRK: Bak patron, iyi muhabir lafının üstüne gelirmiş.
SAYY: Herkese iyi geceler. Hadi herkes binsin zaman kaybetmeyelim.
HÜS: Nerdesin sen? Aldın mı rasida'nın içsesini?
SAYY: Evet aldım, ama bir sorunumuz var.
HÜS: Neymiş?
SAYY: Anlatmakla olmaz, kendin görmen lazım.

not: Patron bu gece maalesef yorgunluktan bende de performans düşüklüğü var affet:icon_sorr

HÜS:bu ne kalabalık böyle stadyuma maç izlemeye mi gidiyoruz yoksa seferberlik ilan oldu biz hepimiz ilaçlı kahve içip sızdıkda haberimiz mi yok.
SAY:Patron açıklayabilirim.
HÜS.:Bunun nesini açıklayacaksın merak ettim.Biz sana rasidanın iç sesini kap gel demedik mi?
SAY:Dediniz ama bu olanlarda benim hiç suçum yok
HÜS.:Yoksa suçu yine frk a mı atacaksın
FRK:ben suçsuzum ,benim hiçbişeyden haberim yok hem ben hep sizinleydim öyle değil mi coqette?
COQ:Evet evet ben şahidim hep bizimleydi.
SAY:Öncekileri bilmem ama bu sefer suç üçümüzünde değil.
HÜS:Peki kimin?
BİR SES:Benim.
HÜS:Sende kimsin?
SES:Sesim.
HÜS.:tamam onu zaten okuduk kimin sesisin
SES:Rasidanın
COQ:O zaman niye sadece ses diye yazıyorsun rasidanın iç sesi diye yazsana.
SES:Yazmam.
FRK:Neden?
SES:Beni burda unuttu ve güle oynaya bodruma gitti.O beni unuttuysa bende onu unuturum.O yüzden birbirimize kavuşana kadar ben bağımsız bir sesim tamam mı?
HÜS:Tamam o rasidayla senin meselen gidince halledersiniz.Bu kalabalık ne onu anlat.
SES:Rasida beni unutunca bende kendimi yollara vurdum ve üzgün üzgün dolaşırken benim gibi üzgün üzgün dolaşan bu kalabalığa rastladım .Hemen sordum siz kimsiniz niye üzgünsünüz diye.
HÜS:kimmiş bunlar
SES:Adsız yalancı yarimcilermiş.Bir adları olmadığından bodrum otobüsüne alınmamışlar.Biz şimdi ne yaparız yy siz diye üzülüyorlarmış.O anda karar verdim ben rasidayla kavuşana kadar artık adsız yy cilerin iç sesi olacağım dedim.Bir iç ses olarak görevimi yaptım ve bizde kendimiz gideriz o zaman bodruma dedim.İşte tam o sırada sayygıner geldi hadi gel bodruma gidiyoruz senide götüreceğiz dedi bizde kendimizi burda bulduk.
(o sırada telefon çalar.arayan serdardır)
serdar:Buldunuz mu rasidanın iç sesini?
HÜS:biz bi ses bulduk ama kimin sesi belli değil.garip garip konuşuyor.
SERDAR:Tamam o işte alın ve çabuk gelin .
HÜS:yalnız ufacık bi sorunumuz var.Biz verdiğimiz sayıdan bikaç yüz daha fazla kişi olduk ve say-frk-coq hepimizi içine alacak bi tır bulmaya gittiler.Ne zaman gelirler Allah bilir.Alo Sedar alo sesin gelmiyor.
SERDAR::blink: :blink:

hüseyingazi
23-05-07, 04:33
Serdar: :img-cray:

Naz:Ne oldu şimdi buna?Neden ağlıyor?

Tarık:Törenle Naz zedeler arasına katıldı ya,ona duygulandı herhalde

Naz:Naz zede mi?Ben ne yaptım şimdi?

Tarık:Sorun zaten senin yaptıkların değil yapmadıkların

Naz:Ben ne yapmadım şimdi?

Serdar:Bir evet bile demedin ne olacak

Tarık:Sen de abarttın yani Serdar.Bana aylardır demediği şeyi sana 10 dakika için de söyler mi sandın

Serdar:Ne bileyim bir umut bekledim işte

Naz:Tek sorun bu muydu?Söyleyeyim o zaman "evet"

Serdar:Söyledi işte.Bana evet dedi

Naz:Söylemem mi Serdar.Aramızda bir evetin lafı mı olur.

Tarık(içses):Ah Serdar ah.Naz konusunda acemi olduğun nasıl belli oluyor.

Tarık:Serdar bence bu sözlere hemen kapılma.Naz'ın sağı solu hiç belli olmaz.

Serdar:Bu konuda yanıldığımı zannetmiyorum.Bana evet dedi.Yani beni seviyor.:happy0064

Naz:Nerden çıkardın seni sevidiğimi canım.Ben sadece evet dedim.Lafımı hemen nasıl da çarpıtıyorsun.Bir evetten bunu çıkardın ya pes.Tarık bile bu kadarını yapmamıştı

Serdar: Peki sen eveti neden dedin?

Naz:Ben de aynı soruyu tam sana soracaktım ki Naz beni seviyor diye bağırmaya başladın.Sahi ben neden evet dedim?

Serdar: :img-fear2

Tarık:Sana söylemiştim.Naz bu,sağı solu belli olmaz diye.Sakalımız da var ama dinleyenimiz yok ki.Bir de bu dizinin sıkı takipçisiyim diyorsun.Naz'ı bu zamana kadar tanıyamadıktan sonra ne önemi var...:img-yes: :img-grin2

SERDAR:(Otobüsün kapısına vurarak)Kızlar ne olur artık alın beni otobüse.
KIZLAR:Hayırrrrrrr
SERDAR:Lütfen affedin beni yaptım bir hata uydum naza
CANSU:Sen bizi otobüsün önünde bıraktın gittin biz onu biliriz.
SERDAR:Sizi buraya getirmemin hatrına beni affedin.
BURÇİN:Hayırrrrr.
SERDAR:Hem ben olmazsam siz nasıl geri döneceksiniz?
MİRAY:Dönmekmi? kim biz mi?YY ekibi gidene kadar burdayız.Hiç bir yere gitmiyoruz.
SERDAR:Rasida bari sen yapma .Bak ben senin iç sesini getirsinler diye taaa öbür gruba haber saldım.Gel vicdanının sesini dinle aç şu kapıyı.
Rasida:Vicdanımın sesini dinlemek isterdim ama biliyorsunki iç sesim şimdi benden çokkk uzakta.
SERDAR:Şimdi kaldım mı ortada.

TARIK-NAZ:işte intikam böyle alınır serdar.Nİ Hİ HAHAHAHA

NOT:Serdar bu gece kulak çınlamasından uyku uyuyamamıştır herhalde.Ni hi ha ha ha

frk
23-05-07, 04:34
Bi kaç yüz kişi bodrum yolunda hemde tırla. Resmen iltica eder gibi olmuşuz. :D:D İçses ve kime ait olduğu belli değil kısmı süperdi..

hüseyingazi
23-05-07, 04:38
Bi kaç yüz kişi bodrum yolunda hemde tırla. Resmen iltica eder gibi olmuşuz. :D:D İçses ve kime ait olduğu belli değil kısmı süperdi..

Sağol gerçi gece gece ancak bu kadar oluyor ama neyse.Kara inci ve coqette sizlerde sağolun kopmama vesile oldunuz.Keşke gecenin başında yazsaydınız o zaman sabaha kadar ne kopardık.Neyse bunada şükür yoksa geceyi siftahsız kapatacaktık.Bunada şükür.Allah bereket versin.

coqette
23-05-07, 04:44
HÜS:bu ne kalabalık böyle stadyuma maç izlemeye mi gidiyoruz yoksaseferberlik ilan olduda biz hepimiz ilaçlı kahve içip sızdıkda haberimiz mi yok.
SAY:Patron açıklayabilirim.
HÜS.:Bunun nesini açıklayacaksın merak ettim.Biz sana rasidanın iç sesini kap gel demedik mi?
SAY:Dediniz ama bu olanlarda benim hiç suçum yok
HÜS.:Yoksa suçu yine frk a mı atacaksın
FRK:ben suçsuzum ,benim hiçbişeyden haberim yok hem ben hep sizinleydim öyle değil mi coqette?
COQ:Evet evet ben şahidim hep bizimleydi.
SAY:Öncekileri bilmem ama bu sefer suç üçümüzünde değil.
HÜS:Peki kimin?
BİR SES:Benim.
HÜS:Sende kimsin?
SES:Sesim.
HÜS.:tamam onu zaten okuduk kimin sesisin
SES:Rasidanın
COQ:O zaman niye sadece ses diye yazıyorsun rasidanın iç sesi diye yazsana.
SES:Yazmam.
FRK:Neden?
SES:Beni burda unuttu ve güle oynaya bodruma gitti.O beni unuttuysa bende onu unuturum.O yüzden birbirimize kavuşana kadar ben bağımsız bir sesim tamam mı?
HÜS:Tamam o rasidayla senin meselen gidince halledersiniz.Bu kalabalık ne onu anlat.
SES:Rasida beni unutunca bende kendimi yollara vurdum ve üzgün üzgün dolaşırken benim gibi üzgün üzgün dolaşan bu kalabalığa rastladım .Hemen sordum siz kimsiniz niye üzgünsünüz diye.
HÜS:kimmiş bunlar
SES:Adsız yalancı yarimcilermiş.Bir adları olmadığından bodrum otobüsüne alınmamışlar.Biz şimdi ne yaparız yy siz diye üzülüyorlarmış.O anda karar verdim ben rasidayla kavuşana kadar artık adsız yy cilerin iç sesi olacaktım.Bir iç ses olarak dedimki bizde kendimiz gideriz o zaman bodruma.İşte tam o sırada say. geldi hadi gel bodruma gidiyoruz senide götüreceğiz dedi bizde kendimizi burda bulduk.
(o sırada telefon çalar.arayan serdardır)
serdar:Buldunuz mu rasidanın iç sesini?
HÜS:biz bi ses bulduk ama kimin sesi belli değil.gari garip konuşuyor.
SERDAR:Tamam o işte alın ve çabuk gelin .
HÜS:yalnız ufacık bi sorunumuz var.Biz verdiğimiz sayıdan bikaç yüz daha fazla kişi olduk ve say-frk-coq hepimizi içine alacak bi tır bulmaya gittiler.Ne zaman gelirler Allah bilir.Alo Sedar alo sesin gelmiyor.
SERDAR::blink: :blink:

HÜS: Alo Serdar alooooo. Kapandı sanırım. Heralde Naz'dan dolayı...Çabuk olun, hadiiiii
SAYY: Tamam patron kamyonu bulduk.Patron, patroooon....
COQ: Yandık arkadaşlar, patronun durumu hiç iyi değil.
FRK: Patrooooooon
COQ: Oooof bir de bu kalabalık var. Bu ne yaaa...
SAYY:Patrooon
HÜS::blink: :img-fie: NERDESİNİİİİİZ SİZ YA? KALDIM BUNUNLA BURDA
FRK: Noldu patron?
HÜS: Ya ben hayatımda böyle bir şey görmedim. İsyan çıkaracaktı burda nerdeyse.
SAYY:Anladın mı şimdi patron neden suçlu olmadığımı, onu bulduğumdan beri böyle. Yol boyunca da hiç susmadı. Patron gözünü seveyim bir şeyler yap. Bu yol böyle geçmez.
HÜS: Tamam tamam. Sen milletin eşyalarını yerleştirde...Şu adsız yycileri bırak. Onları tırın arkasına atın. Bizim eşyaları da yanlarına ekleyin. Sığarlar inşallah...Malum gece nöbetleri için kamp eşyaları, canlı bağlantı için ekipmanlar, 30 tane de ssesiz nöbetçilerimizin valizleri (3 kişiden bunca valiz, üstelik bir de sessiz nöbetçi olacaklar)....
CHARLİE: Hop, hop, laf atmayalım lütfen. Tabi gelicez. En doğal hakkımız...
HÜS: Tabiki hakkınız, zaten bizde sizi yanımızda görmek istiyoruz, ama 30 valiz biraz fazla değil mi?
BEDİŞŞ: Fazlaysa fazla, o bizim bileceğimiz iş. Sen sessiz takipçi misin, değilsin. O zaman...?
ASLIHAN: Ya onlar bizim gibi sessiz takipçilere özel gece görüşü de olan dürbünler, kulaklıklar, dinleme aletleri, takip cihazları, aramızda haberleşmek için telsizler, ayrıca tanınmamak için her duruma uygun iş ve kamuflaj kıyafetleri, maskeler, çalılar, makyaj malzemeleri,....
CHARLİE: Yani anlayacağın işin profesyonelleri bizleriz bu konuda.Bizden öğreneceğiniz çok şey var.
HÜS: Yeter, tamam, anladım. Zaten çok geç kaldık. Sayygıner, şunları yerleştir. Coqette, sayım yap. Frk, buraya gel.
COQ: Evet, adını saydıklarım elini kaldırabilir mi? Charlie, Aslıhan, Bedişş,...
HÜS: Bak şimdi öncelikle sakin ol. Yolculuğun selameti için kendimizi biraz feda edeceğiz.
FRK: Patron o ne demek ya? Korkutma benii...

Not: Arkadaşlar gece gece bu kadar oluyor. İdare edin artık. :img-blush

frk
23-05-07, 04:52
Valla süpersiniz arkadaşlar. Ben bi yandan ders notlarına bi yandan foruma baktığım için yazamıyorum bişey idare edin finaller bitene kadar.

hüseyingazi
23-05-07, 05:02
HÜS: Alo Serdar alooooo. Kapandı sanırım. Heralde Naz'dan dolayı...Çabuk olun, hadiiiii
SAYY: Tamam patron kamyonu bulduk.Patron, patroooon....
COQ: Yandık arkadaşlar, patronun durumu hiç iyi değil.
FRK: Patrooooooon
COQ: Oooof bir de bu kalabalık var. Bu ne yaaa...
SAYY:Patrooon
HÜS::blink: :img-fie: NERDESİNİİİİİZ SİZ YA? KALDIM BUNUNLA BURDA
HÜS: Ya ben hayatımda böyle bir şey görmedim. İsyan çıkaracaktı burda nerdeyse.
SAYY:Anladın mı şimdi patron neden suçlu olmadığımı, onu bulduğumdan beri böyle. Yol boyunca da hiç susmadı. Patron gözünü seveyim bir şeyler yap. Bu yol böyle geçmez.
HÜS: Tamam tamam. Sen milletin eşyalarını yerleştirde...Şu adsız yycileri bırak. Onları tırın arkasına atın. Bizim eşyaları da yanlarına ekleyin. Sığarlar inşallah...Malum gece nöbetleri için kamp eşyaları, canlı bağlantı için ekipmanlar, 30 tane de ssesiz nöbetçilerimizin valizleri (3 kişiden bunca valiz, üstelik bir de sessiz nöbetçi olacaklar)....
CHARLİE: Hop, hop, laf atmayalım lütfen. Tabi gelicez. En doğal hakkımız...
HÜS: Tabiki hakkınız, zaten bizde sizi yanımızda görmek istiyoruz, ama 30 valiz biraz fazla değil mi?
BEDİŞŞ: Fazlaysa fazla, o bizim bileceğimiz iş. Sen sessiz takipçi misin, değilsin. O zaman...?
ASLIHAN: Ya onlar bizim gibi sessiz takipçilere özel gece görüşü de olan dürbünler, kulaklıklar, dinleme aletleri, takip cihazları, aramızda haberleşmek için telsizler, ayrıca tanınmamak için her duruma uygun iş ve kamuflaj kıyafetleri, maskeler, çalılar, makyaj malzemeleri,....
CHARLİE: Yani anlayacağın işin profesyonelleri bizleriz bu konuda.Bizden öğreneceğiniz çok şey var.
HÜS: Yeter, tamam, anladım. Zaten çok geç kaldık. Sayygıner, şunları yerleştir. Coqette, sayım yap. Frk, buraya gel.
COQ: Evet, adını saydıklarım elini kaldırabilir mi? Charlie, Aslıhan, Bedişş,...
HÜS: Bak şimdi öncelikle sakin ol. Yolculuğun selameti için kendimizi biraz feda edeceğiz.
FRK: Patron o ne demek ya? Korkutma benii...

HÜS:Tamam sakin ol korkulacak bişey yok.
FRK:işte şimdi daha çok korkmaya başladım.
HÜS:Dur lafımı kesme ne diyordum
FRK:Yolculuğun selameti için kendimizi feda etmemiz lazım diyordum.
HÜS:Tamam şimdi hatırladım.Evet kendimizi feda etmemiz lazım ve bu yolculuk için ilk ulvi görev senindir frk.
frk:Patron bana öyle acıyan gözlerle bakma patron daha çok korkuyorum.
HÜS:Tamam senide anlıyorum korkmam normal ama dediğim gibi yolculuğun selameti açısından birimizi feda etmek zorundayız.
FRK:İyide niye ben?Kabul etmiyorum kura çekelim.
HÜS.:Ben çektim sana çıktı
FRK:KEM KÜM
HÜS:kEM küm edip durmada beni dinle.Bak şu bir tır dolusu yy severi görüyor musun?
FRK:Evet
HÜS:Yolculuğun kazasız belasız geçmesini istiyor musun?
FRK:Evet
HÜS:bunun için ne yapmamız gerektiğini biliyormusun?
FRK:hayır.
HÜS:kurban kesip kan akıtmamız lazım ve bu ulvi görev için seni kurban edeceğiz.
frk::blink:
HÜS:FRK kalk şaka bu, şaka yaptım.Ben sadece iç sesle sen ayrı bi otobüsle gelirmisin diyecektim.Hadi kalk ya şaka yaptım.
HÜS.:say-coq çabuk buraya gelin sanırım frk kalp krizi geçiriyor yardım edin bana.

frk
23-05-07, 05:07
Şöyle yapalım. İçsesle ben otobüsle değilde arabyla bari gidelim. Otobüs yolculuğu daha zor olur... :D:D:D

coqette
23-05-07, 05:12
Patron çok iyiydi:img-hyste :img-hyste Ama yazıktır frk'a ... Sonunda çocuğa kalp krizi de geçirttin ya helal olsun. Bu gece burdan kimse sağ çıkamayacak sayende. Önce Serdar sonra Faruk... Bu işin sonu kötüye gidiyor patron. Sayygıner de yok zaten. Eyvaaaaah.... :img-help:

frk
23-05-07, 05:18
Ben devamını çok merak ediyorum. Acaba nolucam ilerde :D

hüseyingazi
23-05-07, 05:25
Şöyle yapalım. İçsesle ben otobüsle değilde arabyla bari gidelim. Otobüs yolculuğu daha zor olur... :D:D:D

Paranın çoğu tır için gitti.Bunca adam yolda ne yer ne içeriz,benzin parasınıda say,otel kapatma parası(ancak sığarız) ,gezmesi,tozması,eşe dosta hediyelikler,bodrum hatırası eşyalar derken elimizde sadece iki kişilik otobüs bileti parası kaldı.Ama merak etme ben içsesle konuşurum cam kenarına sen oturursun.:img-hyste

Patron çok iyiydi:img-hyste :img-hyste Ama yazıktır frk'a ... Sonunda çocuğa kalp krizi de geçirttin ya helal olsun. Bu gece burdan kimse sağ çıkamayacak sayende. Önce Serdar sonra Faruk... Bu işin sonu kötüye gidiyor patron. Sayygıner de yok zaten. Eyvaaaaah.... :img-help:

Serdar bayıldı,saYYgıner kayıp,frk kalp krizi geçirdi acaba çanlar kimin için çalıyor.....

Korkma korkma frk kalp krizini atlatabilirse ne ala yoksa iç sesle sen doğruca otobüsle bodrumabye

frk
23-05-07, 05:28
Patron yıktın beni sabah sabah. Madem arabada yok mecbur gidicez otobüsle napalım. Cam kenarınada içses otursun. Ben koridorda oturayımda bayıldığım zaman sağımda solumda başkalarıda olsun :D

hüseyingazi
23-05-07, 05:32
Ben devamını çok merak ediyorum. Acaba nolucam ilerde :D

Bende çok merak ediyorum ne olacak senin halin.
Ama hiç çaren yok kaderin coqetteyle benim ellerimde.Ama sen dersen vize ,final,sınav neymiş bırakıyorum dersi mersi artık bende bu senaryo işine el atacağım kendimede en güzel replikleri ,en güzel olayları yazacağım ve makus talihimi yeneceğim dersen ona biz karışamayız tabiki takdir senin.

Ama belkide gündüz gelenlerden biri senin haline üzülüp seni kurtaracak bir senaryo eklerde böylece kurtulursun.Benim hala umudum var seninde olsun.

frk
23-05-07, 05:34
Bende çok merak ediyorum ne olacak senin halin.
Ama hiç çaren yok kaderin coqetteyle benim ellerimde.Ama sen dersen vize ,final,sınav neymiş bırakıyorum dersi mersi artık bende bu senaryo işine el atacağım kendimede en güzel replikleri ,en güzel olayları yazacağım ve makus talihimi yeneceğim dersen ona biz karışamayız tabiki takdir senin.

Ama belkide gündüz gelenlerden biri senin haline üzülüp seni kurtaracak bir senaryo eklerde böylece kurtulursun.Benim hala umudum var seninde olsun.

Hiç merak etmeyin. Şu finaller bitsin elimden çok çekeceğiniz var. Bunların hepsi gelecek burnunuzdan bir bir:img-hyste :img-hyste

coqette
23-05-07, 05:35
Frk kalk frk kalk... Sayygıneeeeeeeeeeeer,nerdesin sen? Ne ayıp nöbet yeri terkedilir mi? Hem bak seni Bodrum'a gönderiyoruz. Otobüs biletin hazır. Gel..... Frk bak kalk çabuk kalk.... Patron ya acı bana. Ya daaaaaa bak burda kimi buldum. Sayygıner ortağı Hamdiiii. Hamdiiii gel cnm. Bak Bodrum'a gidiyorsun. Seni yalnız yollayıpta sıkmak istemedik. Bak sana bir yol arkadaşı bulduk. Yol boyunca muhabbet edersiniz, canınız sıkılmaz.

COQETTE-FRK-SAYYGINER : HADİ SİZE İYİ YOLCULUKLAAAAR. Neyse bundan da kurtulduk. Bakalım patron bizden kurtulmak için daha başka neler yapacak? Merak edenler br sonraki gece nöbeteni sakın kaçırmasınlar...

HÜSEYİNGAZİ : Nİ HA HA HA HA HA KAÇIRIRSANIZ KAÇARSINIZ Nİ HA HA HA HA

frk
23-05-07, 05:38
Frk kalk frk kalk... Sayygıneeeeeeeeeeeer,nerdesin sen? Ne ayıp nöbet yeri terkedilir mi? Hem bak seni Bodrum'a gönderiyoruz. Otobüs biletin hazır. Gel..... Frk bak kalk çabuk kalk.... Patron ya acı bana. Ya daaaaaa bak burda kimi buldum. Sayygıner ortağı Hamdiiii. Hamdiiii gel cnm. Bak Bodrum'a gidiyorsun. Seni yalnız yollayıpta sıkmak istemedik. Bak sana bir yol arkadaşı bulduk. Yol boyunca muhabbet edersiniz, canınız sıkılmaz.

COQETTE-FRK-SAYYGINER : HADİ SİZE İYİ YOLCULUKLAAAAR. Neyse bundan kurtulduk. Bakalım patron bizden kurtulmak için daha başka neler yapacak? Merak edenler br sonraki gece nöbeteni sakın kaçırmasınlar...

HÜSEYİNGAZİ : Nİ HA HA HA HA HA KAÇIRIRSANIZ KAÇARSINIZ Nİ HA HA HA HA

Aha yırttım galiba. Coqette çok sağol ya. Ben ayrılmak istemiyorum sizlerden. Gideceksek beraber gidelim:img-hyste

coqette
23-05-07, 05:40
Aha yırttım galiba. Coqette çok sağol ya. Ben ayrılmak istemiyorum sizlerden. Gideceksek beraber gidelim:img-hyste

Ayıp ettin, ben hiç ekip arkadaşlarımı ortada bırakır mıyım?:img-wink: Anca beraber kanca beraber...

hüseyingazi
23-05-07, 05:44
Patron yıktın beni sabah sabah. Madem arabada yok mecbur gidicez otobüsle napalım. Cam kenarınada içses otursun. Ben koridorda oturayımda bayıldığım zaman sağımda solumda başkalarıda olsun :D

Aaaaa sen yeterki iste tamam koridor senin olsun.Sen bugüne bugün kendini feda edip içsesi tek başına hemde otobüsle Bodruma götürmeye karar vermiş cesur bir kişisin.Senin bu konudaki isteklerin bizim için emirdir(böyle dedim diye sakın şımarıp isteklerini bir bir sıralama malum bütçede tır kadar açık var)
Bu görevi bide başarırsan işte o zaman gerçek kahraman sensin.Hadi koçum benim kim tutar seni sen nelere gögüs gerdin bi içsesden mi korkacaksın.Sana forum olarak güveniyoruz.Tamam mı frk? frk? nerde bu ya?
oooo ŞU KOŞAN O DEĞİL Mİ?
tabi çocuğa verdim gazı verdim gazı çocuk otobüsü bile beklemeden koşarak gitti.
İnşallah iç sesi burda unuttuğunu bodruma varmadan farkeder yoksa bide bodrumdan tekrar buraya kadar koşmak zorunda kalacak yazık çocuğa

hüseyingazi
23-05-07, 05:52

Ayıp ettin, ben hiç ekip arkadaşlarımı ortada bırakır mıyım?:img-wink: Anca beraber kanca beraber...

Demek beraber gitmek istiyorsunuz saYYgıner coqette gelin buraya bakayım Tutun içsesin elinden şimdi koşun bakalım bodruma kadar frk un peşinden .Ama hızlı koşun frka yetişinki bu yolculuğu hepberaber yapın kimse tek kalmasın.
Ben tırla ve diğerleriyle gelirim e onlarıda tek bırakmamak lazım.
ni hi ha ha ha ha:img-hyste bye

hüseyingazi
23-05-07, 05:58
Tamam bu kadar yeter daha sabah kalkıp uçağa yetişeceğim ben ayyy ufff ne diyorum ya ben .Diziye o kadar kaptırdımki kendimi cümlelerim önce normal olarak başlıyor ama sonuna gelince bi bakıyorumki yy repliğine dönüşmüş.

NEYSE NE DİYORDUM BEN
tAMAM bu kadar yeter artık nöbeti bırakıp yatma vakti geldi.Kop kop bi yere kadar birazda dinlenmek lazım.Nöbeti gündüzcü arkadaşlara bırakırken herkese günaydınımı diyeyim bari

Herkese günaydın
Hayırlı sabahlar olsun
bye bye :sad53: :sad53:

coqette
23-05-07, 06:01
Demek beraber gitmek istiyorsunuz saYYgıner coqette gelin buraya bakayım Tutun içsesin elinden şimdi koşun bakalım bodruma kadar frk un peşinden .Ama hızlı koşun frka yetişinki bu yolculuğu hepberaber yapın kimse tek kalmasın.
Ben tırla ve diğerleriyle gelirim e onlarıda tek bırakmamak lazım.
ni hi ha ha ha ha:img-hyste bye

Patroncum sen gene yanlış anlamışsın. Frk koşuyor ewt, ama nereye, niye koşuyor? Frk, içinde Hamdi ve içses olan otobüsün arkasından su dökebilmek için koşuyor. Sağ salim gidip dönebilsinler diye(daha doğrusu Hamdi sağlam gidebilsin, içses de rasida'yla beraber sağlam dönebilsin diye) Yoksa hiç seni kandırır mı? Gördüğün gibi biz bu sorunu hallettik.Ama sen illa diyorsan ki ben içsesin kışkırttığı yüzlerce adsız yyciyle beraber tırla geleceğim. Sen bilirsin...
Biz o zaman Sayygıner gece nöbetlerinden kaçarkan kullandığı arabasıyla sizi takip ederiz artık. Napalım bazen sevdiklerimiz için fedakarlıklar yapmamız gerekir. Ya frk nerdeydi Barış'ın cdleri? Tak onları da. İsterdim Bodrum'da olmak hem de YYmle berlikteee, isterdim içlerine sızmak ve bir de gül bırakmaaaaak..... VE DE TABİKİ AŞK GÖRMEK İSTİYORUZ

frk
23-05-07, 06:02
Tamam bu kadar yeter daha sabah kalkıp uçağa yetişeceğim ben ayyy ufff ne diyorum ya ben .Diziye o kadar kaptırdımki kendimi cümlelerim önce normal olarak başlıyor ama sonuna gelince bi bakıyorumki yy repliğine dönüşmüş.

NEYSE NE DİYORDUM BEN
tAMAM bu kadar yeter artık nöbeti bırakıp yatma vakti geldi.Kop kop bi yere kadar birazda dinlenmek lazım.Nöbeti gündüzcü arkadaşlara bırakırken herkese günaydınımı diyeyim bari

Herkese günaydın
Hayırlı sabahlar olsun
bye bye :sad53: :sad53:

Hiç gitmicez sandım.:icon_whis

Herkese günaydınlar olsun sevgili forum sakinleri. En güzel günler, en güzel senaryolar, en güzel replikler, en güzel içsesler, en güzel muhabbetler, en güzel aşklar ve en güzel hayatlar sizlerin olsun....

frk
23-05-07, 06:03
Patroncum sen gene yanlış anlamışsın. Frk koşuyor ewt, ama nereye, niye koşuyor? Frk, içinde Hamdi ve içses olan otobüsün arkasından su dökebilmek için koşuyor. Sağ salim gidip dönebilsinler diye(daha doğrusu Hamdi sağlam gidebilsin, içses de rasida'yla beraber sağlam dönebilsin diye) Yoksa hiç seni kandırır mı? Gördüğün gibi biz bu sorunu hallettik.Ama sen illa diyorsan ki ben içsesin kışkırttığı yüzlerce adsız yyciyle beraber tırla geleceğim. Sen bilirsin...
Biz o zaman Sayygıner gece nöbetlerinden kaçarkan kullandığı arabasıyla sizi takip ederiz artık. Napalım bazen sevdiklerimiz için fedakarlıklar yapmamız gerekir. Ya frk nerdeydi Barış'ın cdleri? Tak onları da. İsterdim Bodrum'da olmak hem de YYmle berlikteee, isterdim içlerine sızmak ve bir de gül bırakmaaaaak.....

İşte ekip, takım ruhu budur. :happy0064 :img-hyste

coqette
23-05-07, 06:09
Eveeeet bir nöbetin daha sonuna gelmiş bulunuyoruz. Kopmalarda emeği ve gözleri geçen herkese teşekkürler.

Forum ahalisi

GÜNAYDINLAAAAAAAAAAR

Yepyeni bir güne hoşgeldiniz.
:happy0064 :happy0064 :happy0064

hüseyingazi
23-05-07, 06:10
Tamam tamam şaka yaptım tabiki beraber gideceğiz bodruma
Madem siz içsesi götürecek birini bulmuşsunuz bizde arabayla tırın önünden gideriz olur biter.Bu arada öne ben oturacağım ona göre.

coqette
23-05-07, 06:17
Madem siz içsesi götürecek birini bulmuşsunuz bizde arabayla tırın önünden gideriz olur biter.Bu arada öne ben oturacağım ona göre.

:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Ne demek sevgili patronum, istediğin ön koltuk olsun... Gel tabiki sen de ... Dediğim gibi anca beraber kanca beraber:img-wink:

Not: Patroncum bu tır batırdı bizi. Napıcaz. Kanala acil sponsor lazım. Üstelik yarışlardan ve yarışcılarla yapılan röportajlardan da ses yok...:icon_whis Bir çare bulsan iyi olur:img-help: :img-help: Mağaza açılışı da gümbürtüye gitti...

frk
23-05-07, 06:17

Arabayı sırayla kullanıcaz. Onca yolu bana yığıp barışın şarkılarıyla koltuklarda mest olmak yok. :img-hyste

coqette
23-05-07, 06:21
Arabayı sırayla kullanıcaz. Onca yolu bana yığıp barışın şarkılarıyla koltuklarda mest olmak yok. :img-hyste

Kolayı var, Sayygıner gece kaçışlarından alışık... Bırakın o sürsün. :img-hyste :img-hyste :img-hyste

hüseyingazi
23-05-07, 06:21
:

Not: Patroncum bu tır batırdı bizi. Napıcaz. Kanala acil sponsor lazım. Üstelik yarışlardan ve yarışcılarla yapılan röportajlardan da ses yok...:icon_whis Bir çare bulsan iyi olur:img-help: :img-help:

Anlaşıldı senin benim uykuma kastın var.Şurda zaten kaç saat uyuyabileceğim
ondada yukardaki mesajını düşüneceğim ve çözüm bulmadan uyuyamayacağım.
Offf offff şimdi nasıl yatarım ben.

hüseyingazi
23-05-07, 06:27

Sanada yüz verdik hemen astar olayına girdin .Hele bir yola çıkalım düşünürüz onu.
Daha biz seninle bodruma gideceğiz(bu da 19. bölüm repliğinden,dedimya tüm cümlelerim yy repliklerinden oluşmaya başladı)

coqette
23-05-07, 06:27
Anlaşıldı senin benim uykuma kastın var.Şurda zaten kaç saat uyuyabileceğim
ondada yukardaki mesajını düşüneceğim ve çözüm bulmadan uyuyamayacağım.
Offf offff şimdi nasıl yatarım ben.

Eeee ben seni nöbetin başında uyardım patroncum. Beni Tarık vaadiyle kandırıp saatlerce yağmurun altında bekletirsen gece de sen uyuyamazsın. (pardon sabahları diyecektim) Nİ HA HA HA.

Not: Gene de kıyamam ben biricik patronuma:img-blush Patroncum, ilaçlı kahvelerden ister misin?:icon_whis

frk
23-05-07, 06:30
Artık diyorum uykunun derinliklerine doğru yol alsak nasıl olur hani...

hüseyingazi
23-05-07, 06:36
Eeee ben seni nöbetin başında uyardım patroncum. Beni Tarık vaadiyle kandırıp saatlerce yağmurun altında bekletirsen gece de sen uyuyamazsın. (pardon sabahları diyecektim) Nİ HA HA HA.

Not: Gene de kıyamam ben biricik patronuma:img-blush Patroncum, ilaçlı kahvelerden ister misin?:icon_whis

sağol beni düşündüğün için o zaman ben bir menü alayım:
-ilaçlı kahve
-ilaçlı su
-ilaçlı çay
-ilaçlı soda
-ilaçlı süt
-sade ilaç

HÜS.:bunların uyku ilaçsız olanı yok mu?
COQ.:malesef kalmadı ama isterseniz içeceksiz ilacımız var.
HÜS.:o HANGİSİ
coq:SADE İLAÇ OLAN
HÜS:o ZAMAN ben frk için bi ilaçlı kahve senin içinde bi ilaçlı çay alayım.
COQ.:kendiniz için bişey alırmıydınız?
HÜS:Evet hesabı.

coqette
23-05-07, 06:37

Evet haklısın. Bu arada yeni gelenlere günaydın dedim ama nöbetçi arkadaşlara da iyi uykular.Tatlı rüyalar...:img-lazy:

Edit: Patroncum hiç gerek yok çok sağol. Ben gayet rahat uyuyorum(yeri gelince tabiii) Kalan son kuruşları bizim için harcama, biriktir bence:img-blush

hüseyingazi
23-05-07, 06:39

Bencede yoksa artık bizi bilgisayardan spatulayla kazıyacaklar.:img-bored :img-bored

frk
23-05-07, 06:40
Evet haklısın. Bu arada yeni gelenlere günaydın dedim ama nöbetçi arkadaşlara da iyi uykular.Tatlı rüyalar...:img-lazy:

Günaydın mesajlarını bile bir önceki sayfada bıraktık. Nöbetçilere iyi uykular. Patronum iyi uykular.

hüseyingazi
23-05-07, 06:42
tamam hepimiz aynı anada kapatıyoruz yoksa bu iş yarın sabaha kadar sürecek.
herkes hazırmı 1-2 vede 333333333333
kapatın bilgisayarlarıbye

charlie
23-05-07, 10:17
Günaydıııııııınn herkese...gece 3 küsüre kadar kök saldık burda...umudu kesip,gitmemi beklemişsiniz döktürmek için ,YYTVciler...ben bi daha nöbete kalmasam mı,ne? elinize sağlık...kötü başlamıştım güne ,çok güldüm...sağolun...

saYYgıner
23-05-07, 10:21
Günaydıııııııınn herkese...gece 3 küsüre kadar kök saldık burda...umudu kesip,gitmemi beklemişsiniz döktürmek için ,YYTVciler...ben bi daha nöbete kalmasam mı,ne? elinize sağlık...kötü başlamıştım güne ,çok güldüm...sağolun...

Sevgili charlie bende aynı şekilde dun gece fazla duramadım ama benden sonra coşmuş bunlar bak üzüldüm şimdi :img-elvis
Ama okudukça gülüyorum ne manyak insanlarız biz yaaaa :img-hyste :img-hyste :img-hyste

charlie
23-05-07, 10:26
Eeeee..boşuna burda değiliz...ben de üzüldüm ,erken pes ettiğime...ama sen gülerken ,bir yandan patrona nasıl hesap vereceğini düşünsen ,diyorum..iki etti valla..üçüncüsünde kimsecikler kurtaramaz ...

saYYgıner
23-05-07, 10:38
Eeeee..boşuna burda değiliz...ben de üzüldüm ,erken pes ettiğime...ama sen gülerken ,bir yandan patrona nasıl hesap vereceğini düşünsen ,diyorum..iki etti valla..üçüncüsünde kimsecikler kurtaramaz ...

Bende şeytan tüyü war heralde sevgili patronum bir türlü kıyamıyo :img-hyste ama kendimi bu aksam tamamen affettirmeyi düşünüyorum.

dizi kurdu
23-05-07, 10:41
günaydın. gece burası kopmuş.yytv çok güzel ya. gülmekten kırıldım resmen.kara inci, tarık_naz ,cezacansu sizlede her zamanki gibi döktürmüşsünüz. gülmekten bayılacaktım. ya sizler toplanıp bizim senaristlere ders versenize.ama handeözbek ile flower'ıda yanınıza alın onlar da süper yazıyorlar.
ders 1:romantizim nasıl olur= handeözbek, tarık_naz, flower98
ders 2: komedi nasıl olur= hüseyingazi,frk coqette
ders 3: güzel senaryo nasıl olur( dizide ne görmek istesiniz)= tüm forum
üç derste yola getirirsiniz senaristleri
NOT: aman dikkat onlar yola getiricem derken sizi yolda çıkartmasınlar.

charlie
23-05-07, 10:43
Doğru söylüyorsun...frk arada kayboluyor ,gidiyor ,geliyor diye bi araba laf işitiyor ,sen ucuz yırttın dün valla...ne iş? şeytan tüyü?

schmetterling
23-05-07, 10:56
Günaydınlar...

bu sabah uyandım tavana bakakaldım, bi şey eksik, yataktan zıplayarak kalkmamı engelleyen bir şeyler var...

bugün çarşamba ama dizi yok budur sebebi... "yy'siz çarşamba çarşamba değildir":img-hyste

ah uyduları engelleyen fanilalı adamlar ahhhh!!!

Silverart
23-05-07, 11:32
Sizler Bodruma giderseniz burada kim kalacak????:img-wink:

Buyukbaba
23-05-07, 11:35

Ünal bey, bizlerin yeri sizlerin yanıdır. Hem bir gelelim de, bakalım vaadedilen aşk gerçekleşiyor mu? Ha gerçekleşmiyorsa, yerinde müdehale edelim. Yok öyle uzaklarda denetimsiz kamera sallamak :) Gerçi Haluk Bey gitmiyorsa, kalıp ona baskı yapmak daha akıllıca ama :)

Silverart
23-05-07, 11:39
Aferim, bak kime baskı yapılacağını farketmişsiniz yalnız Haluk öyle baskıya falan gelmez benden söylemesi:img-yes:

whiteangel
23-05-07, 11:41

Ünal Bey sizin yolculuk ne zaman? Yoksa Bodrum bölümlerinde yok musunuz..:(

Silverart
23-05-07, 11:42
Yarın gidiyorum:sad53:

whiteangel
23-05-07, 11:43

Yaşasın olleeeeyyyy:) Sizsiz olmazdı hocam..:happy0064

size iyi yolculuklar dilerim. Peki Fulya'cım elmaşekerimcim de gidiyor mu:img-wink:

Buyukbaba
23-05-07, 11:44
Biz de baskı yerine geri çekilme politikası uygularız. Sanırım her senarist, senaryolarının beğenilmesinden hoşlanır. Senaryolarını beğenmiyoruz diye yalan söyleriz? Olmaz mı? :)

Silverart
23-05-07, 11:47
İnanmaz, ayrıca ufak tefek aksklıkların yanında beğeniyorsunuz ki bakıyorsunuz Türkiyenin en hakiki ve yalancı aşk hkayesine:img-wink: :img-in_lo

pas.si.on79
23-05-07, 11:50
İnanmaz, ayrıca ufak tefek aksklıkların yanında beğeniyorsunuz ki bakıyorsunuz Türkiyenin en hakiki ve yalancı aşk hkayesine:img-wink: :img-in_lo

Tabi ki Ünal Bey Beğenmez miyiz ? Sevmez miyiz?

Heyacanımı mazur görün hemen dalmışım..Öncelikle hoşgeldiniz..Barışın Ankarada konserini duydum şimdide SEvgili Ünal Bey burada...

İyi yolculuklar.. Sizde tekrar aşkı Bodrumda buluyor musunuz? Vahi Bey olarak tabiki:)

Buyukbaba
23-05-07, 11:50
İşte bu dizi bu yüzden güzel. Bu dizi en "hakiki" "yalancı" aşk hikayesi. Sanırım biz bu ironiyi seviyoruz. Aksaklıklara hepimiz toleranslıyız. Önemli olan bu aksaklıkların sürekli olmaması. Bu konuda umudumuz hala var.

whiteangel
23-05-07, 11:52

Hocam haklısınız valla. Geçen hafta kızdık, sinir olduk, attık tuttuk. Ama bu hafta dizimiz yok diye kara yastayız.
Türkiyenin en hakiki ve yalancı aşk hkayesine ironiye de bayıldım:img-in_lo

schmetterling
23-05-07, 11:53
hoşgeldiniz Ünal bey, gördüğünüz gibi bi hafta dizinin olmaması bile ne hale soktu bizi... gelerek bize moral oluyorsunuz çok sağolun. ayrıca iyi yolculuklar..

pas.si.on79
23-05-07, 11:57
Günaydınlar...

bu sabah uyandım tavana bakakaldım, bi şey eksik, yataktan zıplayarak kalkmamı engelleyen bir şeyler var...

bugün çarşamba ama dizi yok budur sebebi... "yy'siz çarşamba çarşamba değildir":img-hyste

ah uyduları engelleyen fanilalı adamlar ahhhh!!!

Gizemciğim şu Uyduları Engelleyen Fanillalı Adamlar yüzünden, dizimize hasret kaldık..Bizim suçumuz ne.. Ama ne yapalım.. Göz açıp kapatana kadar,bir bakmışsınız dizi başlamış:)

Not: Ünal Bey umuyoruz dizide TArıktan Naza bir gül..
bir de TArıktan İsterdim şarkısı ,olsun....
başkaaaa:) der gibisiniz....:)
sağlınız... :)

Tüm YY EKİBİNE BOL BOL SELAMLAR... YOLUNUZ AÇIK OLSUN:happy0064

schmetterling
23-05-07, 11:59
Not: Ünal Bey umuyoruz dizide TArıktan Naza bir gül..
bir de TArıktan İsterdim şarkısı ,olsun....
başkaaaa:) der gibisiniz....:)
sağlınız... :)

Tüm YY EKİBİNE BOL BOL SELAMLAR... YOLUNUZ AÇIK OLSUN:happy0064

:img-hyste :img-hyste ben bi de Fulya ablayla Cavit abinin de Bodrum'a gitmesini isteyebilir miyim acaba??

bizim ne senaryolarımız var tarık-naz-ümit-filiz dörtlüsüyle ilgilii:happy0064

Silverart
23-05-07, 12:03
Vallah Vahi Bodrumda Aşık olurmu başka birileri birbirlerine Asık olurmu bunları sadece Haluk biliyor ve bizden gizliyor:good: Bizde hakiki hayattaki gibi yarınımızı bilmeden oynuyoruz rolümüzü bence çok güzel:good:

cancan00619
23-05-07, 12:04
Nası yani başka birileri başka birilerine aşık olurmu. Kafam karıştı. TArık kardeşi filizdeki cevheri fark ediyor ve........

schmetterling
23-05-07, 12:05
Vallah Vahi Bodrumda Aşık olurmu başka birileri birbirlerine Asık olurmu bunları sadece Haluk biliyor ve bizden gizliyor:good: Bizde hakiki hayattaki gibi yarınımızı bilmeden oynuyoruz rolümüzü bence çok güzel:good:

Ünal bey ben sizin günlük hayatınızda takım elbise giymekten hoşlanmadığınızı okumuştum.. ama dizide hep takım elbise giymek zorunda kaldınız, Bodrum'da bu değişir herhalde, değil mi?? :img-hyste

Silverart
23-05-07, 12:07
Bilmiyoruz işte kafa karıştırmasıda hoş canın sıkılmaz Cancan :happy0064

barışakarsuyase
23-05-07, 12:07
merhaba ünal bey
ben anlamadım şimdi başka birileri birbirine aşık olurmu bu aşk size uğramasın sakın :img-yes: :good:
yolunuz açık olsun abicim bagdan ve yy formundan herkese kucak dolusu sevgiler

Silverart
23-05-07, 12:12
Özel hayatımda Takım elbise giymekten hoşlanmadığımı nerede okuduysan öyle birşey hiç söylemedim, haa çok az giyiyorum, Evet Bodrumda Vahinin kıyafetleri biraz yazlığa dönüşecek:img-polic

barışakarsuyase
23-05-07, 12:14
bodruma bütün ekip gidiyormu yani hulusi belgin başınızın tatlı belası sevgili ablanız ve hacer bunlar hakkında bilginiz varmı

schmetterling
23-05-07, 12:15
Özel hayatımda Takım elbise giymekten hoşlanmadığımı nerede okuduysan öyle birşey hiç söylemedim, haa çok az giyiyorum, Evet Bodrumda Vahinin kıyafetleri biraz yazlığa dönüşecek:img-polic

röportaj gibi oldu.. yani yakım elbise giymekten hoşlanmadığınız değil de, daha çok spor kıyafet tercih ettiğinizle alakalıydı zaten... tatile ihtiyacınız vardı, hiç ara vermeden bize bölümler sundunuz, çok teşekkür ederiz...

Silverart
23-05-07, 12:16
Hepinize Türkiyenin en hakiki ve yalancı dizisi ile hoş vakit diliyorum. Love and Kiss. Ünal Silver

whiteangel
23-05-07, 12:29
Hepinize Türkiyenin en hakiki ve yalancı dizisi ile hoş vakit diliyorum. Love and Kiss. Ünal Silver

Biz de aşka aşıklar forumu olarak size iyi yolculuklar, dizi ekibine iyi çalışmalar ve dizimizde booll booolll aşk ve romantizm görmeyi diliyoruz.bye :img-in_lo :good:

coqette
23-05-07, 12:44
Slm Ünal abi,
Tam kaçırdım diye üzülüyordum.Tekrar geldin.:img-yes: Buraya gelip bize moral vermen çok güzel. Arkadaşlar zaten çoğu şeyi sormuş. Sana iyi yolculuklar diliyorum. Umarım yeni bölümlrle bir an önce aramızda olursunuz...:good: :good:

melis15
23-05-07, 12:50
Hoş geldiniz vahi bey büyük bir merakla bodrum bölümlerin bekliyoruz bu hafta hepimiz mutsuzu dizimiz yok ama ne yapalım elden bir şey gelmiyor ama artık naz ve tarık aşkı ve filiz ümit aşkları çok güzel olacak belki szede bir aşk olabilir bence güzel olur sizede iyi yolculuklar bütün oyunculara başarılar heycanla bekliyoruz bakalım bizler neler bekliyor.

ANIL_
23-05-07, 13:08

Finallerim bitti mutlumuyum peki ? Hayır
Neden: Yalancı Yarimin olmadığı hafta, finallerin bitmesi bile beni mutlu edemiyor. :)

Gönülden Bağlıyız.:img-wink:

schmetterling
23-05-07, 13:18
(6.bölümün Sonu)
bahçede Naz çello çalmaya iner
Tarık: Nihayet ümidi kesmek üzereydim artık
Naz: Ne işin var senin burda?Nasıl kurtuldun Melisa'nın pençelerinden?
Tarık: Benim bir patronum var.Onunla boğuşmayı becerdikten sonra Melisa vız gelir.Direkt oteline götürdüm.Sonrada buraya geldim.Eeee çalmıcak mısın?
Naz: Bilirsin sadece üzgün olduğumda bahçede çalarım.
Tarık: Biliyorum.
Naz: Şu anda çalmama gerek kalmadı.

Naz: Gerçekten çok mu sert davranıyorum?
Tarık: Bazen
Naz: Mesela hiç sana sert davrandım mı?
Tarık: Bilmem, belki bir iki kez, yada birkaç, aslında bir çok kez, hatta hep…
Naz: Üff.. Tamam, kes. Uğraşamayacağım seninle.
Tarık: Bakın, yine yaptınız.

Naz: Senın maasın Cep telefonu Odemeye yetıyomu yanından ayrıldıgım zaman hemen konusmaya baslıyosun yazık
Tarık: O zaman yanımdan ayrılmayın, Yanı maddı acıdan

vee Tarık'tan bir inci

Tarık:BOŞ GEZENİN BOŞ KALFASI RALLİCİ CADDE TAYFASI.

BELGİN:Nerdeler kimbilir şimdi
NAZ: O kadar isterdim ki bilmeyi.
BELGİN:Neden?
NAZ:Bilmem.Siz neden isterdiniz?Size bir itirafta bulunabilir miyim.Hayatta en korktuğum iki şeyden biri Tarık'ın yeniden ralliye başlaması
BELGİN:Benim de.Diğeri ne peki?
NAZ: Diğeri şu anda başıma geliyor galiba

schmetterling
23-05-07, 13:24
VAHİ:14 şubat Tarık.14 şubat ne günü?

Tarık ve Naz birbirlerine bakarlar

ÜMİT:Babam şu tarafta Alfonso'cum.
VAHİ:Sevgililer günü Tarık sevgililer günü.İnsanın sevdiğine açılması aşkını itiraf etmesi için bundan güzel bir gün olabilir mi?
TARIK: Olamaz.
VAHİ:Tarık

Tarık ve Naz bakışmaya devam ederlerken

ÜMİT:Kapı şu tarafta Nazcım
NAZ:Biliyoruz heralde:img-hyste :img-hyste

Tarık: 15 dakika sonra gelirim seni almaya
Naz:Bulabilecek misin yolu?

Naz:Kapının önünde sırıtp durma
Tarık:Bak bu sefer doğru

Naz:İnanmıyorum ben ne yaptım,ne yapıyorum.ne olacak şimdi
Tarık:İnanmıyorum,14 şubat Naz ile birklikte bir oteldesin ve hayatının en romantik akşam yemeğine dakikalar kaldı....ne olacak şimdi

Naz:Nedemek ne olacak,sen bu kadar cesaret verdikten sonra açık açık söyleyecek herşeyi
Tarık:Ne demek ne olacak,kendisi bu kadar cesaret verdikten sonra açık açık söyleyeceğim herşeyi.. hazır mısın?

Tarık'tan müthiş mimiklerle bezeli bir replik:

Tarık:Farzet ben arabadan hiç inmedim:img-hyste

sude9
23-05-07, 13:41

Buraya uğrayıp bizi bilgilendirmeniz çok hoş .teşekkürler ...şimdiden iyi yolculuklar

Birileri birilerine aşık olur mu?.....Benim aklıma gelen Vahi ...Belkıs yok artık,Netice ve Hacer'i saymazsak herkes bir çift vahi hariç...Bodrum bekli onada iyi gelir

qsawe
23-05-07, 14:13
Merhaba arkadaşlar,

Akşamları okuyamıyorum, gün içinde fırsat yaratmaya çalışıyorum olmuyor.... birçok şeyi kaçırıyorum. (hafta sonu boya vardı, hafta içi temizlik :img-blush )

Bu akşamda aranızda olamayacağım ama, büyük gayretlerle hem eski sayfayı bitirdim, hem de bu sayfayı tamamladım.

Ünal bey, sağolun, çok mutlu ettiniz bizleri. Sizsiz Bodrum olmaz. Ama lütfen aşk ortaya çıkarsa, karışmayın olur mu? Zaten bunlar, aşklarını anlayana kadar ömrümüzden ömür gitti... engellemeyin, ama, onlar çekinsin .... anladınız siz.!!!...

Platform arkadaşlarım, repliklere bittim... daha öncede yaşamıştım benzer bir sorunu... gülmemek için ağzımın içinde ısırmadığım yer kalmadı... dilim kopacak neredeyse...( eşim sevinir mi acaba buna? dırdır etmeyen bir kadın.... imkansız, ben gene başının etini yiyecek bir yol bulurum)

not : Öğle paydosum bitti ve işe dönüyorum. Arada fırsat bulursam okurum.

ceza_cansu
23-05-07, 14:57
Herkese selam arkadaşlar.Ünal Silver gelmiş.Hoşgelmiş.Siz Bodrum'a gidersiniz de biz durur muyuz.Biz de geliyoruz bizde.Bu arada Haluk Özenç için de birşeyler düşünürüz.Yani senaryo değişikliği konusunda:)Mesela sürahiler ve halamın bastonuyla onu ziyarete gidebiliriz:)

NOT:Gamzecim canım çok saol gülü,Ünal Silver burdayken yazdığın için.Bu gül içime dert oldu.Görmeden rahat edemicem:)

zer
23-05-07, 15:06

hııııııııım burda gizli bir şifre seziyorum sanki. Başka birileri demek, kim ola acep
bu başka birileri. Ayrıca şu cümlenizide çok tutum ÜNAL bey

Türkiyenin en hakiki yalancı dizisi... hehehe:happy0064 :happy0064

arkadaşlar bişey sorucam şimdi yanılmıyorsam dizinin 46 cı bölümü çekiliyor
Bodrumda o halde 45 ist'da çekildi. Bu durumda cep de 1 bölüm fazlamızmı oluyor değlmi ? hayır bunu şunun için merak ettim hani böyle bişey olursa belki senaristlerde bi önceki bölüme bakar yeni bölümü yazarken alakasız sahneleri görüp müdahale etme şansına sahip olurlar belki. Yani bi bölüm önceden gitmek daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

pas.si.on79
23-05-07, 15:23
Merhaba arkadaşlar,

Ünal bey, sağolun, çok mutlu ettiniz bizleri. Sizsiz Bodrum olmaz. Ama lütfen aşk ortaya çıkarsa, karışmayın olur mu? Zaten bunlar, aşklarını anlayana kadar ömrümüzden ömür gitti... engellemeyin, ama, onlar çekinsin .... anladınız siz.!!!...

Asucuğum ne güzel demişsin... TAm yerini bulmuş.. ÖMRÜMÜZDEN ÖMÜR GİTTİ...::good: :happy0064

Herkese selam arkadaşlar.Ünal Silver gelmiş.Hoşgelmiş.Siz Bodrum'a gidersiniz de biz durur muyuz.Biz de geliyoruz bizde.Bu arada Haluk Özenç için de birşeyler düşünürüz.Yani senaryo değişikliği konusunda:)Mesela sürahiler ve halamın bastonuyla onu ziyarete gidebiliriz:)

NOT:Gamzecim canım çok saol gülü,Ünal Silver burdayken yazdığın için.Bu gül içime dert oldu.Görmeden rahat edemicem:)

Cansucuğum kesinlikle gideriz.HAtta gittik bile repliklerde.. :) Zorla kendimizi dahil ettik...

Teşekküre gerek yok.Kendim için birşey istiyorsam,namerdim:img-hyste Tamamen bizim için,Naz için ve bir türlü söyleyemeyip gerilen TArık için istiyorum.Ömrümüzden ömür gitti. onların o hallerini görmek kısmet olacak mı..
Burçin dediği gibi yağmur yağıyor şıkır şıkır ,
Tarık ve Nazı böyle gördük çok şükür diyebilecek miyiz.

Hem Cansucuğum ben karar verdim..Sete gül gönderiyorum. :img-wink:

Gizemciğim sen de öyle repliklerini hatırlatmışsın..ki yürek dağlayan replikler..O günleri mumla arar olduk.:img-help:

Zer çok haklısın Ünal Beyin o sözü gerçekten çok güzel..:happy0064
Türkiyenin en hakiki yalancı dizisi:img-hyste

Bırakalım böyle yalanlar olsun.. Kim kimin eli cebinde.. SOnra kimin kimi vahşice öldürdüğü dizilerdense ben böyle en yalancısını tercih ederim..

schmetterling
23-05-07, 15:43
Asucuğum ne güzel demişsin... TAm yerini bulmuş.. ÖMRÜMÜZDEN ÖMÜR GİTTİ...::good: :happy0064

Cansucuğum kesinlikle gideriz.HAtta gittik bile repliklerde.. :) Zorla kendimizi dahil ettik...

Teşekküre gerek yok.Kendim için birşey istiyorsam,namerdim:img-hyste Tamamen bizim için,Naz için ve bir türlü söyleyemeyip gerilen TArık için istiyorum.Ömrümüzden ömür gitti. onların o hallerini görmek kısmet olacak mı..

Hem Cansucuğum ben karar verdim..Sete gül gönderiyorum. :img-wink:

Gizemciğim sen de öyle repliklerini hatırlatmışsın..ki yürek dağlayan replikler..O günleri mumla arar olduk.:img-help:

Zer çok haklısın Ünal Beyin o sözü gerçekten çok güzel..:happy0064
Türkiyenin en hakiki yalancı dizisi:img-hyste

Bırakalım böyle yalanlar olsun.. Kim kimin eli cebinde.. SOnra kimin kimi vahşice öldürdüğü dizilerdense ben böyle en yalancısını tercih ederim..

herkese cevap veren toplu mesaj:img-hyste canım ben de çok özlemişim o replikleri nasıl da duygulandım yazarken...

ayrıca son cümleni de çok tuttum... o dizilerle kıyaslayınca insan yalanlar ne kadar da pembe bizim dizide diyor...

ceza_cansu
23-05-07, 16:09
Yani iyiki bu hafta Yalancı Yarim yok.Bu televizyonda bulmuş fırsatını yaramı deşip deşip duruyor.Müzik dinliyim dedim.Açtım radyoyu ilk açtığım kanalda Tarık'ın Naz'a 33. bölümde söylediği şarkı çalıyordu.Onu değiştirdim başka bir yer açtım orda da Güllerin içinden çalmaya başladı.Radyoyu kapadım tv açtım.Daha ilk açtığım kanalda dizide pozitif enerji işleniyor.Artık yeter dedim bir Türk filmi açtım.Nasılsa Yalancı Yarim'i hatırlatıcak birşey olmaz dedim.İzlemeye başladım.Onda da şoför adam patronuna aşık olmasın mı.Hemde şoförün üstünde üniforma var.Şapkayı da unutmamak lazım.Herşey resmen üst üste geldi ya:icon_sorr Ama olsun bir haftalık ara iyidir.Dizimiz nöbetçi dizi.Ya tatile girseydi de 3ay izleyemeseydik.Of düşünmesi bile kötü

saYYgıner
23-05-07, 16:12

Ünal bey inanın dizimizin en kaliteli oyuncularının başında geliyorsunuz Bodrum sizsiz zaten olmazdı.. Güle Güle gidin gelin hocam Bizim Aşıklara da bol bol slm sölersiniz kiss saYYgıner :img-yes:

burcin_kaplan
23-05-07, 16:30

Gamze inşallah diyeceğiz :)
Ünal Bey gelmiş.Onuda aramızda görmek çok güzel oldu gerçekten.iyi yolculuklar şimdiden onada.Şmdi ünal beyde sonradan gittiğine göre fulyada daha gitmemiş.Bizim tarık-naz çifti bodrumda yalnız mı acaba 46. bölümde :) yoksa hulusi falanda mı wardır.Umarım yoktur:) onlarda gitsin tabikide ama bir kaç gün sonra :)

NOT: Songül'cüm replikler süper olmuş :img-hyste

Şu ilk cümle valla benimde kafamı karıştırdı ;
Vahi Bodrumda aşık olur mu başka birileri birbirine aşık olur mu?
Hepsi dolu benim bildiğim boşta adam war mı ? :img-hyste
Bir vahi var birde Cansu'nun halası(:)) ee oda bodruma gitmediğine göre.
Neyse ben daha fazla düşünmiyim ztn bu akşam bölümde yok. Bol bol düşünürüm sonra:)

the.flash.31
23-05-07, 16:30
yeni bölüm ne zaman bilen varmı :img-help:

pas.si.on79
23-05-07, 16:40
yeni bölüm ne zaman bilen varmı :img-help:

EKRANLARIN AŞKA AŞIKLAR DİZİSİ YALANCI YARİM 45 nci bölümüyle haftaya, 30,05.2007 Çarşamba günü saat 20,00 de SAKIN KAÇIRMAYIN...

pas.si.on79
23-05-07, 16:57
Miraycığım eline sağlık..

Yalancı YArim soruları bildirmişsin.. Şimdi öss de çıksa Hande ve tüm arkadaşlar için iyi olur.TAbi bizim sınavda da . 10 da 10 bilirdik..:)

saYYgıner
23-05-07, 16:59
Kader mahkumu sevgili gece nöbetdaşlarım coqi ve frkkk dün gece olayı abartmışsınız tam sabahcı olmuşsunuz.. Bu gece beraberiz inş merak etmeyin arkadaşlarım kurtaracagım sizi o zalim patronumuzn elinden :)

charlie
23-05-07, 17:03
Bugüne kadarki çekimlerde,Bodrum'da,Tarık,Naz,Hulusi ve Ercan Yazgan var(mış).

handeozbek
23-05-07, 17:03
Miraycım cevap anahtarını da versen de netlerimizi hesaplasak.:)Yoksa sende ösym gibi temmuzda mı açıklayacaksın?Bir sorum daha olacak.Bu soruları bilen hangi üniversiteye giriyor?Ben kesin kazandım da ondan sordum.Ne gerek var artık öss'ye girmeye değil mi ama?:)

elmali-turta
23-05-07, 17:09
Miraycığım eline sağlık..

Yalancı YArim soruları bildirmişsin.. Şimdi öss de çıksa Hande ve tüm arkadaşlar için iyi olur.TAbi bizim sınavda da . 10 da 10 bilirdik..:)

hehehe:))
arkadaşım bana bu soruları haber verdiğinde ne tesadüf benimde aklıma direk Hande geldi:))
Sorular zaten çok basit full çıkartmayacak yoktur herlade:))

hüseyingazi
23-05-07, 17:19
YYİSÜVGSDM
(YY İÇİN SENARYO ÜRETME VE GERÇEK SENARYOLARI DİDİKLEME MERKEZİ)

Birkaç yy sever öğle saatlerinde YYİSÜVGSD MERKEZİNDE acil olarak toplanıp yazışmaya başlarlar.

SERDAR:Arkadaşlar sizi acil olarak toplamamın nedeni son gelen en yeni tüyomsu şeyler.
CANSU:Biz zaten onları konuşmamışmıydık.Yoksa biz yokken yeni tüyo mu geldi?
SERDAR:Dün sitemizi fulya ceylan ziyaret ettikten sonra bugünde Ünal bey gelip bişeyler yazdı.
COQETTE:Evet bende sonuna yetiştim .
EBRU:Ben zaten bi kaç gündür hiç giremiyorum ne gelenden haberim var ne gidenden.
MİRAY:Eeee ne yazmış ?Ne tüyolar verdi bize?Fulya ceylanda gidecekmiş değilmi ondan bahsetti mi?
GAMZE:Dur dur sakin ol şimdi hepsini anlatır bize.
Asu:Aaaa bi susunda anlatsın çocuk zaten öğlen arasında yemeğe diye çıkıp geldim.Fazla vaktim yok 10 dk sonra işe dönmem lazım.O yüzden serdar konuyu çabucak toparlasan diyorum.
SERDAR:Tamam tamam toparlıyorum.Ünal bey yarın bodruma gidiyormuş.Bodrumda aşk başkaymış.Daha biz aşkın sadece küçücük bi kısmını görmüşüz ve son olarak kim kime aşık olur belli olmazmış.
Ebru:İsterdim yokmu?
CANSU:Ya da gül?
MİRAY:Ya fulya?
HANDE:Ümit ve üniversite sınav soruları?
ASU:Kızlar bi daha uyarmayacağım.Serdar son 8 dk.
SERDAR:Tamam tamam kızma.Şimdi bilgileri şöyle bir toparlayalım.
-Tarık ve naz bodrumda
-Huluside orda,diğerleride gidecek,sadri hariç
-Bol bol müzik ve sahil çekimi var
-E bodrumda aşk başka sloganımız var
-Ercan yazgan var
-Bide son olarak ünal beyin dediği kim kime aşık olur belli olmaz sözü var.
SERDAR:Şimdi yorumlarınızı alayım.
EBRU:Bence ercan bey bi klüp sahibi olacak,tarıka iş teklif edecek,tarıkta onun yanında çalışıp her gece şarkı söyleyecek ,tabi isterdimide
Cansu:Bence ercan bey çiçekci olacak,Tarık her sabah ondan bir tane gül alıp naza verecek
MİRAY:Bence ercan bey filizle ümitin hergün buluştuğu cafenin sahibi olacak
HANDE:Bence ercan bey ümitin özel hocası olacak,tatilde hem ona hem bana ders çalıştıracak
RASİDA:Tarıkla naz hep içsesleriyle birbirlerine itiraf edip dışsesleriyle lafı kıvırıyorlarya bence ercan yazgan hem turistlerin hemde bizimkilerin içseslerinin tercümanı olacak.
ASU:Bence otelin güvenlik müdürü olup bizimkiler gece gece kaçıp buluştuğunda onları rahatsız edecek.
Gamze:Bence Belgine kur yapan biri olacak ve hulusiyi sinir edecek
FRK:Bence ralli organizatörü olacak ve tarığı keşfedecek
vs. vs. vs.
Serdar:Tamam tamam bu kadar yeter kafam iyice karıştı.Hem ne malum ercan beyin nazın yeni şöförü olmayacağı değilmi ama.Şimdi herkes saatlerini ayarlasın akşam aynı saatte bölüm yorumları sayfasında buluşup eldeki verilerle yeni senaryolar yazacağız tamam mı arkadaşlar?

O sırada kapı açılır içeri giren kişi soluk soluğa bişeyler yazmaya başlar.
HÜSEYİNGAZİ:Arkadaşlar size bomba gibi haberlerim var.Biraz önce ne öğrendim biliyormusunuz?Dizimize ercan yazgan katılıyormuş ve...
FORUM ÜYELERİ::img-hyste :img-hyste
hüseyingazi:Ne oldu neden hepiniz gülüyorsunuz?
SERDAR:Sen bunu yeni mi duydun.Bu bombayı malesef senden çok önce patlattılar.Geç kaldın.:img-hyste
Ebru:Hatta sen gelmeden önce bu konuyu tartışıyorduk.Acaba diziye hangi rolle katılacak diye.:img-hyste
HÜSEYİNGAZİ:Ama izin vermiyorsunuzki lafımı tamamlayayım.
ASU:Sessizlik lütfen,son 2dk,evet seni dinliyoruz ,tamamla lafını.
HÜSEYİNGAZİ:Dizimize ercan yazgan giriyormuş ve rolüde Netice halayla aşk yaşayan bir adammış.Yani dizimizin bodrumda aşk başkadır kısmı netice halayla ercan yazgan üzerinden anlatılacakmış.
FORUM ÜYELERİ:Neeeeeeeee hayııııırrrrrrr bu olamaaaaazzzzz:blink: :blink:

elmali-turta
23-05-07, 17:37
:img-hyste YYİSÜVGSDM

Birkaç yy sever öğle saatlerinde YYİSÜVGSD MERKEZİNDE acil olarak toplanıp yazışmaya başlarlar.
EBRU:Ben zaten bi kaç gündür hiç giremiyorum ne gelenden haberim var ne gidenden.
MİRAY:Eeee ne yazmış ?Ne tüyolar verdi bize?Fulya ceylanda gidecekmiş değilmi ondan bahsetti mi?

Koptum koptum:img-hyste :img-hyste
Ya Fulya?, Ya Fulya? :img-hyste :img-hyste
Süpersin:good:

coqette
23-05-07, 17:50
Patroncum, sabah akşam demiyorsun maşallah. Ama sanırım Ercan Yazgın Hulusi'nin çapkın arkadaşı olarak katılacak dizimize ya da Belgin'e kur yapan biri olabilir.:icon_whis

Not: Bugün yeni bölüm yok maalesef west.:icon_sorr

hüseyingazi
23-05-07, 17:51
bugün yeni bölüm varmi arkadaslarbye

Hayır yeni bölüm yok ilk defa yy siz bir hafta geçireceğiz.Ama euro starda 44. bölüm tekrarı var.Yeni bölüm haftaya inşallah:sad53:

hüseyingazi
23-05-07, 18:08
:img-hyste

Koptum koptum:img-hyste :img-hyste
Ya Fulya?, Ya Fulya? :img-hyste :img-hyste
Süpersin:good:

Kopartabildiysek ne mutlu bize.Forumda çok vakit geçirmenin yan etkisi.Durmadan bişeyler yazma hissi.

[QUOTE=coqette;3434773]Patroncum, sabah akşam demiyorsun maşallah. Ama sanırım Ercan Yazgın Hulusi'nin çapkın arkadaşı olarak katılacak dizimize ya da Belgin'e kur yapan biri olabilir.:icon_whis

Eeeee madem bugün tatilimin son günü ,gecesini gündüzünü boş geçirmemek lazım.Akşam yeni verilerle yeni senaryolar için burda buluşacağız sende artık bu yorumunu orda tekrar yazarsın.Tabi forum üyeleri o şok üstüne geçirdikleri baygınlığı atlatabilirlerse.

NOT:Akşaaaaammmm ollllduuuuu
hüzünnnnnlendimmmmm beeen yineeeee
hasreeet kaaaldııııımmmm
gözlerinnnn melodisineeee
aaaaaahhhhhh
hasreeeet kaaalldıııım
diziminnn yeni bölümüneeeeeeeeeeeeeee:sad53: :sad53:

schmetterling
23-05-07, 18:21
ya ben bi soruya takıldım Sadri'yle Ayşe neden birlikte olamıyor?

bak ya bak çok ayıpladım kendimi.. ama bu soruda çeldirici var bence...

şimdi önceki bölümler hakkındaysa Ayşe Tarık'ı sevdiği için olurdu cevap ama şimdi Ayşe Sadri'ye küs olduğu için doğru şık...

diğer sorular da yeni bölümlerle ilgili olmadığına göre doğru şık hangisidir?

schmetterling
23-05-07, 18:40
son 75 dakikaa (+ 7gün):sad53: :sad53: :sad53:

yalanci_yarim_
23-05-07, 18:41
YALANCI YARİM 45.BÖLÜM ÖZETİ
Naz'ın Tarık Tekelioğlu'na olan aşırı ilgisine daha fazla dayanamayan Tarık çileden çıkıyor. Naz, yaptıklarından deli gibi pişman olsa da merakına yeniliyor. Tarık'ı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya olan Naz'ın aklı karışık. Sadri, sonunda Hulisi'nin yalanını ortaya çıkariyor. Bunu öğrenen Tarık ne yapacak? Tarık Naz'a cevaplanması çok zor olan bir soru yöneltiyor.Ben mi yoksa Tarık Tekelioğlu mu?

capcup
23-05-07, 18:44

şimdi önceki bölümler hakkındaysa Ayşe Tarık'ı sevdiği için olurdu cevap ama şimdi Ayşe Sadri'ye küs olduğu için doğru şık...

ARKADAŞIM BU DERGİ BENDE VARR SORUNUN DOĞRU CEVABI:img-wink: AYŞE TARIĞI SEVDİĞİ İÇİN OLUCAK :img-yes: HERHALDE ESKİ BÖLÜMLERE GÖRE YAPTILAR SORULARI:img-wink:

ceza_cansu
23-05-07, 18:44
Naz'ın Tarık Tekelioğlu'na olan aşırı ilgisine daha fazla dayanamayan Tarık çileden çıkıyor. Naz, yaptıklarından deli gibi pişman olsa da merakına yeniliyor. Tarık'ı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya olan Naz'ın aklı karışık. Sadri, sonunda Hulisi'nin yalanını ortaya çıkariyor. Bunu öğrenen Tarık ne yapacak? Tarık Naz'a cevaplanması çok zor olan bir soru yöneltiyor.Ben mi yoksa Tarık Tekelioğlu mu?

Bu bu ne bu.Gerçek özet mi yoksa.Star da ya da e-kolay da yok.Nerden aldın bunu acaba?

azizoz
23-05-07, 18:45
Yani iyiki bu hafta Yalancı Yarim yok.Bu televizyonda bulmuş fırsatını yaramı deşip deşip duruyor.Müzik dinliyim dedim.Açtım radyoyu ilk açtığım kanalda Tarık'ın Naz'a 33. bölümde söylediği şarkı çalıyordu.Onu değiştirdim başka bir yer açtım orda da Güllerin içinden çalmaya başladı.Radyoyu kapadım tv açtım.Daha ilk açtığım kanalda dizide pozitif enerji işleniyor.Artık yeter dedim bir Türk filmi açtım.Nasılsa Yalancı Yarim'i hatırlatıcak birşey olmaz dedim.İzlemeye başladım.Onda da şoför adam patronuna aşık olmasın mı.Hemde şoförün üstünde üniforma var.Şapkayı da unutmamak lazım.Herşey resmen üst üste geldi ya:icon_sorr Ama olsun bir haftalık ara iyidir.Dizimiz nöbetçi dizi.Ya tatile girseydi de 3ay izleyemeseydik.Of düşünmesi bile kötü

haklısın.dizimizinde stok bölümü olmuş oldu.böylece daha rahat ve tedirgin olmadan bize yeni bölümleri sunacaklar.şampiyonlar ligi maçı olmasaydı,kanımca bu hafta 45'i izlerdik.haftaya olmazdı.maç vesile oldu.çünkü bodrum'a gitmeleri,çekim yerlerinin ayarlanması,yerleşmeleri kolay değil.

capcup
23-05-07, 18:46
ARKADAŞLAR BU GERÇEK ÖZET Mİİİİ:img-help: :img-help: :img-help:

azizoz
23-05-07, 18:50
galiba hayır.starın sitesinde ve yalanciyarim.blogspot.com da özet verilmemiş.

pas.si.on79
23-05-07, 18:53

Bu özet gerçek mi bilmiyorum ama umarım gerçektir..
Cansucuğum bazı arkadaşların müneccimleri var böyle sunuyorlar tutanlar da oluyor.. Ama serpils arkadaşımın özetine de güveniyorum.O hiçbir yerde yazmasa da doğru çıkıyor..Ama yalancı_yarim arkadaşımız ilk özet verişi.. sitelerde yoksa bilemedim..

Ama gerçeğe benziyor..YAni büyük bir ihtimalle.. Ama şu son soru harika bir soru umarım..Doğrudur.. Ayrıca hayal ya da rüya da değildir.Umarım..

Not:eğer doğruya üzümünü yiyelim,bağını sormayalım...Şimdilik tabi...

yalanci_yarim_
23-05-07, 18:58
Bende bir sitede rastladım. Ama bildiğim kadarıyla sitede link vermek yasak. İsterseniz özelden sitenin adını verebilirim.

ayşenurr
23-05-07, 19:01
yalanci_yarim özeti nerden buldun?eğer özet doğruysa Tarık Naz'a çok anlamlı
soru sormuş.benmi yok sa Tarık Tekelioğlu mu?gerçi ikiside aynı kişi:img-hyste

Sımarık Cadı
23-05-07, 19:03
arkadaslar bugün yalancı yarim warmı??

pas.si.on79
23-05-07, 19:05

yok arkadaşım yok..Euro starda 44.bölümün tekrarı var.. SAnırım.

Uyduyu Engelleyen Fanilalı Adamlar var:)

capcup

MALESEFF YOKKKK:icon_sorr STAR DA MAÇ VARR AMA EURO STAR DA 44.BÖLÜM TEKRARI VARRbye

ayşenurr
malesef bugün yalancı yarim yok.:icon_sorr

cerenimo
23-05-07, 19:06

Ooooo, Ünal Bey gelmiş, hoşgelmiş:)
Sizin Bodrum bölümlerinde olmanıza çok sevindim (pardon sevindik diyecektim:)) gerçekten.O (inş.)güzel bülümlerde sizi de görmek bizi çok mutlu edecek.
NOT!: Akşam nasıl kopmuşsunuz öyle yaw...Ne güzel replikler, ne güzel muabbetler öyle:) Okumaktan zevk almaya devam ediyoruz:)
NOT!: Uyduları Engelleyen Fanilalı Adamlar:) yüzünden izleyemiyoruz dizimizi :icon_sorr Şimdiden özledim:(

Sımarık Cadı
23-05-07, 19:07
yok arkadaşım yok..Euro starda 44.bölümün tekrarı var.. SAnırım.

Uyduyu Engelleyen Fanilalı Adamlar var:)
bikere daha böle olmustu kacırmıstım ondan sordum saol...cewapladğın icin

pas.si.on79
23-05-07, 19:11
bikere daha böle olmustu kacırmıstım ondan sordum saol...cewapladğın icin

yok canım niye kızalım.. Maalesef kanalın sayesinde bu tarz şeyler olabilir..

evet maç var.. MAalesef..Ama bu duruma alıştık.. Sonuçta çok güzel bölümler bizi bekliyor.:img-in_lo

hüseyingazi
23-05-07, 19:14

Bu özet gerçekse(cümleler bizim özetçininkini anımsatıyor ama emin olamadım)
sırf bu özeti bize yazabilmek için buraya gelmen ,bugün üye olman ve ilk mesajın olarak bunu yazman süper bi hareket.

Ama eğer bu yazdıkların gerçek değilse bu kadar uğraşıp bunu yazdıysanda espri anlayışına hayran kalmakla yetineceğim.

İNşallah doğrudur ve bundan sonra sende bize katılırsın ve yeni bölüm yorumlarına yeni bir ses getirirsin.

charlie
23-05-07, 19:16
Doğrudur hüseyingazi....YY resmi sitesinde yayınlandı....

ceza_cansu
23-05-07, 19:16

GERÇEK

Arkadaşlar bu özet gerçek.Bunu ekleyen arkadaşa öm attım.Serdar da arkadaşın verdiği linkteki, sitede ekleyen kişiye öm attı.O da bu özeti vatan gazetesinden almış.Sanırım vatan gazetesi diziyi bugün sanıyordu.Yani özet bir bakıma yanlışlıkla:) verildi

elmali-turta
23-05-07, 19:17

canımm bende o soruya takıldım:))Cevap anahtarında c diyor yani Ayşe Tarığa aşık olduğu için yazıyor o şıktada demekki sorular eski:))

cerenimo
23-05-07, 19:18

Ben bir arkadasımızın deyimiyle bir şey söylemek istiyorum:
Arif Verimliiii........ :img-hyste
Ama gerçekten de öyle, insan gördüğü şeylerin bir hatırası olunca hemen hatırlıyor:) Bir de bu Yalancı Yarimse:):)
NOT!: Arkadaslar replikler çok hoş:)
NOT!: Ben bu anı daha önce yaşamışmıydım :icon_whis :)
NOT!: Anaa ben bunu zaten söylemiştim :img-blush :) Ne oluyor bana canım:)

hüseyingazi
23-05-07, 19:19
Doğrudur hüseyingazi....YY resmi sitesinde yayınlandı....

Tamam o zaman önceki mesajımda dediğim gibi bu özeti yazmak için bugün buraya üye olup özeti bize ulaştırması süper.

gulfem
23-05-07, 19:21
özet gelmiş ama keşke bölümü de yayınlasalardı. neyse tarık ne zaman ve nasıl dedi acaba ben mi tekelioğlu mu diye. şimdiden merak ettim

yalanci_yarim_
23-05-07, 19:22
Tamam o zaman önceki mesajımda dediğim gibi bu özeti yazmak için bugün buraya üye olup özeti bize ulaştırması süper.

Uzun zamandır yazdıklarınızı okuyordum ziyaretçi olarak. Ama yoğun olduğum için mesaj yazmak kısmet olmadı. Özeti gördüm. Eklemek istedim. İşte sadece bu kadar. Hem böyle davranmanıza şaşırmadım. Forumu takip ettiğim için bazı konularda ne kadar şüpheci olduğunuzu bilirim:)

ayşenurr
23-05-07, 19:23
Ünal bey hoş gelmişsiniz.ufak tefek aksaklıkların yanında beğeniyorsunuz ki
bakıyorsunuz demişsiniz....artık bu beğenmeyi geçti,bağımlılık,alışkanlık yaptı.
bazı bölümleri beğenmesemde hep izleme gereksinimi duyuyorum.bu bölüm
olmassa diğer bölümde birbirlerine aşklarını itiraf ederler diye diye 45 bölüme
geldik.umudum Bodrum 'da çekilen bölümlere kaldı.Fulya Ceylan'ın dediği gibi
Bodrum'da aşk başkadır diyoruz ve merak içerisinde bekliyoruz.:img-blush

cerenimo
23-05-07, 19:31
YYİSÜVGSDM

SERDAR:Arkadaşlar sizi acil olarak toplamamın nedeni son gelen en yeni tüyomsu şeyler.
CANSU:Biz zaten onları konuşmamışmıydık.Yoksa biz yokken yeni tüyo mu geldi?
SERDAR:Dün sitemizi fulya ceylan ziyaret ettikten sonra bugünde Ünal bey gelip bişeyler yazdı.
COQETTE:Evet bende sonuna yetiştim .
GAMZE:Dur dur sakin ol şimdi hepsini anlatır bize.
Asu:Aaaa bi susunda anlatsın çocuk zaten öğlen arasında yemeğe diye çıkıp geldim.Fazla vaktim yok 10 dk sonra işe dönmem lazım.O yüzden serdar konuyu çabucak toparlasan diyorum.
SERDAR:Tamam tamam toparlıyorum.Ünal bey yarın bodruma gidiyormuş.Bodrumda aşk başkaymış.Daha biz aşkın sadece küçücük bi kısmını görmüşüz ve son olarak kim kime aşık olur belli olmazmış.
HANDE:Ümit ve üniversite sınav soruları?
ASU:Kızlar bi daha uyarmayacağım.Serdar son 8 dk.
SERDAR:Tamam tamam kızma.Şimdi bilgileri şöyle bir toparlayalım.
-Tarık ve naz bodrumda
-Huluside orda,diğerleride gidecek,sadri hariç
-Bol bol müzik ve sahil çekimi var
-E bodrumda aşk başka sloganımız var
-Ercan yazgan var
-Bide son olarak ünal beyin dediği kim kime aşık olur belli olmaz sözü var.
SERDAR:Şimdi yorumlarınızı alayım.
EBRU:Bence ercan bey bi klüp sahibi olacak,tarıka iş teklif edecek,tarıkta onun yanında çalışıp her gece şarkı söyleyecek ,tabi isterdimide
Cansu:Bence ercan bey çiçekci olacak,Tarık her sabah ondan bir tane gül alıp naza verecek
HANDE:Bence ercan bey ümitin özel hocası olacak,tatilde hem ona hem bana ders çalıştıracak
RASİDA:Tarıkla naz hep içsesleriyle birbirlerine itiraf edip dışsesleriyle lafı kıvırıyorlarya bence ercan yazgan hem turistlerin hemde bizimkilerin içseslerinin tercümanı olacak.
ASU:Bence otelin güvenlik müdürü olup bizimkiler gece gece kaçıp buluştuğunda onları rahatsız edecek.
Gamze:Bence Belgine kur yapan biri olacak ve hulusiyi sinir edecek
FRK:Bence ralli organizatörü olacak ve tarığı keşfedecek
vs. vs. vs.
Serdar:Tamam tamam bu kadar yeter kafam iyice karıştı.Hem ne malum ercan beyin nazın yeni şöförü olmayacağı değilmi ama.Şimdi herkes saatlerini ayarlasın akşam aynı saatte bölüm yorumları sayfasında buluşup eldeki verilerle yeni senaryolar yazacağız tamam mı arkadaşlar?

O sırada kapı açılır içeri giren kişi soluk soluğa bişeyler yazmaya başlar.
HÜSEYİNGAZİ:Arkadaşlar size bomba gibi haberlerim var.Biraz önce ne öğrendim biliyormusunuz?Dizimize ercan yazgan katılıyormuş ve...
FORUM ÜYELERİ::img-hyste
hüseyingazi:Ne oldu neden hepiniz gülüyorsunuz?
SERDAR:Sen bunu yeni mi duydun.Bu bombayı malesef senden çok önce patlattılar.Geç kaldın.
Ebru:Hatta sen gelmeden önce bu konuyu tartışıyorduk.Acaba diziye hangi rolle katılacak diye.
HÜSEYİNGAZİ:Ama izin vermiyorsunuzki lafımı tamamlayayım.
ASU:Sessizlik lütfen,son 2dk,evet seni dinliyoruz ,tamamla lafını.
HÜSEYİNGAZİ:Dizimize ercan yazgan giriyormuş ve rolüde Netice halayla aşk yaşayan bir adammış.Yani dizimizin bodrumda aşk başkadır kısmı netice halayla ercan yazgan üzerinden anlatılacakmış.
FORUM ÜYELERİ:Neeeeeeeee hayııııırrrrrrr bu olamaaaaazzzzz:blink:

Müthiş olmuş bu ya:)
Dizimize ercan yazgan giriyormuş ve rolüde Netice halayla aşk yaşayan bir adammış.Yani dizimizin bodrumda aşk başkadır kısmı netice halayla ercan yazgan üzerinden anlatılacakmış.
Valla bu verileri birleştirirken direk Netice hala geldi ve buradaki ona bir eş bulma (:)) muhabbetİ:) Ve direk Ercan Yazganı Netice halamızın aşkı olarak düşündüm, bunu da okuyunca özdeşleştirdim sanırsam, Ondan dolayı çok daha fazla koptum:)

hüseyingazi
23-05-07, 19:31
Uzun zamandır yazdıklarınızı okuyordum ziyaretçi olarak. Ama yoğun olduğum için mesaj yazmak kısmet olmadı. Özeti gördüm. Eklemek istedim. İşte sadece bu kadar. Hem böyle davranmanıza şaşırmadım. Forumu takip ettiğim için bazı konularda ne kadar şüpheci olduğunuzu bilirim:)

yorumları okurken konuyu görüntüleyenler kısmında adını görünce dikkatimi çekti daha önce görmemiştim diye düşünürken biranda özet bombası düştü.Tabi hepimiz çok şaşırdık ve olaya temkinli yaklaştık.Acaba doğru mu diye düşündük.Seninle bir alakası yok.Özete ilk anda inanılmamasının nedeni içeriğiydi.Biz onca haftadır sakin sakin giden dizimizden böyle şok kelimelerle dolu bir özet bekleyemiyorduk.Dediğim gibi artık sende ziyaretçi olmaktan çıktın yorumlarını bekleriz.

hüseyingazi
23-05-07, 19:36
Müthiş olmuş bu ya:)
Dizimize ercan yazgan giriyormuş ve rolüde Netice halayla aşk yaşayan bir adammış.Yani dizimizin bodrumda aşk başkadır kısmı netice halayla ercan yazgan üzerinden anlatılacakmış.
Valla bu verileri birleştirirken direk Netice hala geldi ve buradaki ona bir eş bulma (:)) muhabbetİ:) Ve direk Ercan Yazganı Netice halamızın aşkı olarak düşündüm, bunu da okuyunca özdeşleştirdim sanırsam, Ondan dolayı çok daha fazla koptum:)

Elimden geldiğince bişeyler yazmaya çalışıyorum maksat muhabbet olsun sayfalar coşsun.

Senin aklınada aynı şey geldiğine göre demekki senin içsesinde ben olmuşum.

yalanci_yarim_
23-05-07, 19:38
Uzun zamandır sınavlarla boğuştuğum için misafir olarak yorumları okuyordum. Ama katılamıyordum. Sonunda sınavlar bitti ve buradayım. Kopma konusunda sizler kadar becerikli olmasam da yorumları seve seve katılacağım. Aranızda tam olarak yer almak çok güzel:img-wink:

skyline_91
23-05-07, 19:40
oooooooooo özet tam 1 hafta erken gelmiş süper olmuş valla
gerçi sanırım cansu arkadaşımız açıklamış yanlışlıkla gelmiş diye ama olsun sonuçta gelmiş dimi:img-yes:
tarığın sorduğu soru gerçekten çok can alıcı bi soru acaba nazın cevabı ne olacak 1 hafta tartışacağımız konu ortaya çıktı:img-wink:

cerenimo
23-05-07, 19:48
GERÇEK

Arkadaşlar bu özet gerçek.Bunu ekleyen arkadaşa öm attım.Serdar da arkadaşın verdiği linkteki, sitede ekleyen kişiye öm attı.O da bu özeti vatan gazetesinden almış.Sanırım vatan gazetesi diziyi bugün sanıyordu.Yani özet bir bakıma yanlışlıkla:) verildi

Bu yanlışlıklalar olmasa zaten biz yanacağız:) Hep böyle oluyor, neyse...:)

yalanci_yarim_ gerçekten çok teşekkürler özet için.
Bu bölüm harika olacak gibi duruyor :happy0064
Naz, yaptıklarından deli gibi pişman olsa da merakına yeniliyor. Bu cümleden açıkçası pek bir şey anlayamadım...Neyden pişman? Tarık Tekelioğlunu merak ettiği için mi böyle davranmış?? Neyse...
Sadri nihayet, sonunda anladı demek Hulusinin yalan söylediğini, bunu da çok fazla uzatmamaları harika olacak:)
O son soru beni bitirir, Nazı da bitirir:) Ama Naz yine bu işin içinden lafı çevirerek, değiştirerek çıkarsa söylenecek bir şey kalmayacak, gerçi öyle bir şey yaptıracaklarını zannetmiyorum ama :icon_whis :)
Son soru müthiş...Ne zamanmdır beklenen soru... Burada yazılan gibi olursa eğer bölüm, hem eğlenceli hem duygusal (romantik) bir bölüm izleyeceğiz gibi duruyor....Eeee ne de olsa Tarık; Tekelioğlu mu ben mi diye soracak :img-blush :happy0064

burcin_kaplan
23-05-07, 19:51

Biz ve şüpheci olmak aslında eskiden ne kadar zıt kawramlardı şimdi bakıyorumda bütünleştik bu kelimeyle:)
Özet için gerçekten teşekkürler.Hoş geldin aramıza.
Özeti beğendim arkadaşlar heralde son soruya bittim ben mi tarık tekelioğlu mu?? şu sorunun güzelliğine bakın.Olaylar güzelleşeceğe benziyor.46. bölüm temelleri atılıyor gibi:)

frk
23-05-07, 19:52
Aaaaahh aahh. Geçen hafta bu saatler (önceki haftalarda tabi) tv başına kilitlenmiş başlamasını bekliyoduk. Bu hafta garip bi boşluk oldu. :icon_sorr

cerenimo
23-05-07, 19:52
Elimden geldiğince bişeyler yazmaya çalışıyorum maksat muhabbet olsun sayfalar coşsun.

Senin aklınada aynı şey geldiğine göre demekki senin içsesinde ben olmuşum.

Benim iç sesim demek :img-hyste
Gerçi bunu okuyunca o muhabbete katılan arkadasların akıllarına hemen Netice Halamız gelir, yandın sen yandı...Kaç kişinin içsesi olacaksın düşünsene :icon_whis :) :img-hyste

cerenimo
23-05-07, 19:55
Uzun zamandır sınavlarla boğuştuğum için misafir olarak yorumları okuyordum. Ama katılamıyordum. Sonunda sınavlar bitti ve buradayım. Kopma konusunda sizler kadar becerikli olmasam da yorumları seve seve katılacağım. Aranızda tam olarak yer almak çok güzel:img-wink:

Hoşgeldin aramıza...Yorumlarını bekliyoruz...
Ben de ne zaman